Fudbal 313

Četvrtak, 26.08.2021.

20:00

Partizan je u Ligi konferencija!

Fudbaleri Partizana su pobedili Santa Klaru sa 2:0 i plasirali se u grupnu fazu Lige konferencija.

Partizan je u Ligi konferencija! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

313 Komentari

Sortiraj po:

Miskec

pre 2 godine

"Ipak smo pobedili tim koji dolazi iz zemlje evropskih prvaka i zato smo pali u trans.
Medjutim,ovi sto su izgubili od Moldavaca su padali u komu a to je opasnije.
Mozda se ni ti nisi jos probudio pa zato baljezgas glupsti.
(Sah-mat, 26. avgust 2021 23:33)"
Vi vec zivite u zemlji evropskog i plus svetskog prvaka, nema potrebe za euforijom!

Miskec

pre 2 godine

"Hvala bogu pa sam Partizanovac, sramota bi me bilo samog sebe da imam potrebu da "visim" na tuđim vestima i omalovažavam.
(Goksi, 27. avgust 2021 13:38)"
Idi na vest o pobedi CZ u Rumuniji, pa se srami!

Goksi

pre 2 godine

Hvala bogu pa sam Partizanovac, sramota bi me bilo samog sebe da imam potrebu da "visim" na tuđim vestima i omalovažavam.

Čestitke i komšinici na prolasku u LE.

Vojvođanin

pre 2 godine

Čitam komentare i ne mogu da verujem koliko mržnje ima između vas. Ovo nije sport i navijanje nego čista mržnja između klinaca koji prate fudbal samo da bi mrzeli. Zato ne navijam ni za jednog od "blizanaca"...

mighty banana

pre 2 godine

I kad Zvezda bude spala na to da igra kikiriki kup to će i dalje biti kikiriki kup. To je za sve nesretnike koji ni LE ne zaslužuju. Slavite to kao titulu očigledno da ste toliko nisko pali da vam je to uspeh. Sramota bi bilo da niste, to se od Partizana i očekuje. A Soči i Santa Klara svakako spadaju u krem Evope, redovni učesnici.

Ramones

pre 2 godine

Ovako se nije radovala Crvena Zvezda,posle autogal Augentalera
(Back on Black 27 avgust 2021 09:01)
To je razlika izmedju vas i nas
Mi se radujemo ,zato sto volimo svoj klub.Vi samo.navijate cisto da se kaze,zato i vise pljujete po svom klubu,Umesto da ga bodrite.

Никола

pre 2 godine

Strajnić kaže "iskusni Rui Košta", a čovek ima 25 godina. Neka mu neko javi da to nije onaj Manuel Rui Košta...
(ja, 26. avgust 2021 22:33

Зна човек, током преноса прве утакмице је кометарисао да то није “онај” Руи Кошта.

cestitka

pre 2 godine

Cestitka Partizanu na istorijskom uspehu. Ipak je to klub iz Portugala 16. ti na tabeli i bez pola igraca. Zelim Vam da se svake godine, (Narednih 30 godina) radujete ovakvim pobedama pred RENOMIRANIM protivnicima u Kvalifikacijama za ligu Sajamskih gradova. I sa kvalifikacijama se prica zavrsava.

Ajgor

pre 2 godine

Komsinice mogu da se sprdaju, ali Santa Klara su za Kluz klasa vise. I tehnicki i takticki.
(Gazda Dojkan, 26. avgust 2021 23:31)

Pa to je odavno poznato da su svi Partizanovi protivnici projektovani za osvajače Evropskih liga i kupova.
Na kraju krajeva, prošle sezone je Šarlroa bio vodeći klub nikad jače belgijske lige pa ga je 'slabi' Gent rastočio 4:1, sada je 17 tim u Portugaliji jači od vodećeg tima i šampiona Rumunije. Sve potpuno i lako uporedivo. Naravno, ne treba zaboraviti ni da je lider 'prejake' srpske lige ipak dostojan protivnik 17 timu portugalske.

vratice se rode

pre 2 godine

Radujte se deco svakoj pobedi srpskog kluba kaki bi imali vise klubova nasih u Evropi.Tako cemo gledati sve vise velikana na nasim stadionima i vise zajednickih radovanja.Neko vodi pokitiku omrznjavanje Srbije nemojmo nesvesno to prihvatati.

susko

pre 2 godine

Veliki podvig. Bravo Partizan. Pao je klub 16 na tabeli, klub bez 10 standardnih igraca zbog bolesti. Ali to je strasni Partizan uspeo da prevazidje i udje u istoriju. Jos jednom veliko BRAVO

Marshall

pre 2 godine

Napadamo napadamo I do 30 min povedemo 2:0 I onda odmah bunkerica - zasto bre ???
(Rajko Milovanovic, 26. avgust 2021 21:40)

Da te naucim samo jednu stvar. Nije to bunkerica vec odgovor protivnika na koji moras da uzvratis odbranom. Partizan je posle drugog gola krenuo da ih juri po celom terenu i vrsio pritisak dok se oni nisu trzli i iskontrolisali igru. U tom trenutku ti se vraca svest da ne smes da srljas kako ne bi kiksnuo. Nije Santa Klara Novi Pazar pa da ne zna da organizuje napad i preuzme inicijativu. Video si poslednjih 15 minuta, krenuli su svim silama napred, ti tu ne mozes tek tako da uzmes loptu i da se organizujes, pogotovo ne kada oni stoje visoko. Da si igrao nekada fudbal mozda bi bio svestan toga ali posto nisi onda te razumem.

Bilo bi lepo

pre 2 godine

E sad kad bi i jedni i drugi "zapostavili" prvenstvo i dali sve za najbolje rezultate u grupama. U ligi mogu i sa drugim timom do 1-2, a bilo bi super da u Evropi izbore poene da mogu 2 timu u kvalifikacije za LS. Jer sa ovim "kvalitetom" i ako se ne dodje do LS, moze da se upadne i sa porazima u LE ili LK. Jos da se ulozi u domaci fudbal i dozvoli i drugim timovima da igraju, al to tek za 10-100 godina polako.
Svaka cast i jednima i drugima na plasmanu u grupnu fazu.

Loznica

pre 2 godine

sila je ovaj klub Santa clara.trebalo je to pobediti,ej.
(kameleon, 26. avgust 2021 23:59)

Da igrate u Portugalu bili bi u istom rangu sa njima.
A tako ste pričali i za Soči, a oni trenutno prvi.
I da, igrali ste sa silama.

Pera Nastavnik

pre 2 godine

Mi se nismo ovako bacakali u trans ni kada smo Liverpul dobili u LŠ, a tada bio najbolja ekipa u Evropi. Čestitam Partizanu na velikom klubskom uspehu. Svaka čast i samo napred.

realno

pre 2 godine

Dva poklon gola.

Igra nula.

Trunku lepog fudbala videli od Sume dok je igrao.

Ostatak tima na nivou amatera-rekreativaca.

Toga su i sami svesni jer su se na kraju radovali kao da su Bajern dobili.

Вук Караџић

pre 2 godine

гледам први шешир, и видим да је Партизан већи клуб, и бољи тим од половине у том шеширу. надам се да ће то показати током такмичења.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Klix, ja na tvom mestu ne bi pominjao Liverpul i Ligu Sampiona jer u istoj nemate pobedu punih 38 godina. Pusti ti nas, nismo ista dimenzija za poredjenje. Raduj se covece ulasku u grupnu fazu, dobroj, pozrtvovanoj i agresivnoj igri. Batali tu mrznju i spinove raznih ludaka.

neutral fe

pre 2 godine

Tuzan dan za navijače Petokrake, naši moldavski heroji
(MatijaBg, 26. avgust 2021 23:00)

Santa Klara za raspali Kluž je Real.
(Pivke, 26. avgust 2021 23:14)

Malo su preterali sa ovim radovanjem mislm sramota pa ovo je ipak 3 liga!!!
(ognjen, 26. avgust 2021 23:11)


skoro niko ne priča o fudbalu, samo jedno isto prepucavanje... kako vam ne dodi da se plezite i kreveljite.

z’brda

pre 2 godine

Samo nas je puka sreća spasla blamaže večeras. Dali smo 2 gola iz prekida, penal, i onaj nesrećni kiks golmana je poklon gol za prolaz u grupnu fazu.
Partizan je igrao bezidejno, stihijski, po principu šalji loptu napred pa šta bude. Rikardo Gomeš je sve samo ne napadač.

Bane

pre 2 godine

Čestitke od srca. Veliki uspeh s obzirom da su eliminisali 3 kluba iz zemalja koje su bile učesnici evropskog prvenstva i čije su lige znatno jače od naše.
I dokle to ismevanje i kritike, te ne valja trener, te ne valjaju igrači. Sigurno ima i znatno boljih širom sveta, ali to je ono što imamo. Bolje nemamo. A momci su i protiv Socija i protiv Santa Claire ostavili srce na terenu, skidam kapu.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Ajde edukuj nas koje ste to velikane pobedili?
(Red, 26. avgust 2021 23:32)





:)))))
pa, dobro - nije da baš nikad nisu dobili zvezdu...

meda

pre 2 godine

U portugalskoj ligi su odigrana samo 3 kola, trenutni plasman ne znači ništa.
Partizan je, dobrim delom na sreću, izbacio 2 tima jača od sebe u ovim kvalifikacijama. Dva tima koji igraju u mnogo jačim ligama od srpske.
Ko ne bi bio zadovoljan.

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Navijam za Partizan još od vremena Šoškića, Jusufija, Hasanagića kada se igrao fudbal,a ne ragbi. Sa najmanje 6 panjeva (u fudbalskom smislu), 2 nedokazana talenta (Pantić i Jović) i samo 2 igrača koji znaju šta će s loptom (Nato i Suma) ovaj tim jednostavno ne može da sprovede nijednu taktiku i sistem igre koji im trener nacrta.
Naravno, raduje me pobeda Partizana, ali su mi simpatije ostale na strani Santa Klare, koja je igrala i bolje i lepše od crno-belih. Najviše me rastužuje što ovakvom "igrom" (bunker, valjanje po terenu...) ubijamo dostojanstvo fudbalske igre. Večeras smo fudbalski nadigrani, srećom ipak pobedili, ali ostaje gorak ukus zbog istine da je jurnjava za novcem i premijama ubila svaku želju za nadigravanjem.
(veteran, 26. avgust 2021 23:36)

Slažem se stobom druze, igrali su drugo poluvreme bolje.
Ali ajde razmisli kako su oni igrali pre prvog gola.
Da je rezultat bio 0:0 duže vreme i oni bi se valjali po terenu a Partizan bi igrao lepo za oči i ispao.
Šta bi birao onda ispadanje ili lepršava igra bez rezultata?
Neke utakmice se ipak moraju prihvatiti kao važniji rezultat... sada imaju još najmanje 6 utakmica i eto prilike da se pokažu u boljem svetlu.
Slažem se i sa igračima ali Zdjelara si izostavio, dečko je klasa a čini mi se i da smo konačno dobili i golmana za reprezentaciju.

toliko

pre 2 godine

Boze koliko bolesnika umesto da se radjuju sto su oba klupa usli u grupnu fazu oni se nasladjuju neuspehu partizana ili zvezde, gospodo niste vi navijaci vi ste samo mrzitelji dal partizana ili zvezde normalno je danas da se ode kod psihologa na razgovor, veliki pozdrav

Nenad

pre 2 godine

E jadnici jadni, pa čemu se vi radujete? Pali u trans kao da su Real dobili..
(dex, 26. avgust 2021 23:01)

Mi se plasirali! Nismo ispali ni iz jednog takmičenja! Dogodine idemo na viši nivo. Vama je Vidić predvideo budućnost! Ne radujem se! Bez vas nema ni nas!

Off Columbus

pre 2 godine

Kakav naslov hahahaaaaaa. U ligi ČEGA? Kojih konferencija?
(veliki strumf, 26. avgust 2021 22:59)
Konferencija o ceni gvožđa na veliko, kada se bude prodavao grb po drugi put da se zna ko koliko vredi....

Av titule

pre 2 godine

Panterima krivo sto se radujemo, hahah kakvi likovi...Veliki si Partizane, nisu te slomili svih ovih godina, opstao si pored svega sto su ti radili i rade.

veteran

pre 2 godine

Navijam za Partizan još od vremena Šoškića, Jusufija, Hasanagića kada se igrao fudbal,a ne ragbi. Sa najmanje 6 panjeva (u fudbalskom smislu), 2 nedokazana talenta (Pantić i Jović) i samo 2 igrača koji znaju šta će s loptom (Nato i Suma) ovaj tim jednostavno ne može da sprovede nijednu taktiku i sistem igre koji im trener nacrta.
Naravno, raduje me pobeda Partizana, ali su mi simpatije ostale na strani Santa Klare, koja je igrala i bolje i lepše od crno-belih. Najviše me rastužuje što ovakvom "igrom" (bunker, valjanje po terenu...) ubijamo dostojanstvo fudbalske igre. Večeras smo fudbalski nadigrani, srećom ipak pobedili, ali ostaje gorak ukus zbog istine da je jurnjava za novcem i premijama ubila svaku želju za nadigravanjem.

Навијач Црвене Звезде

pre 2 godine

Докле бре и једни и други поредите противнике и унижавате ове преко пута...као нека деца,или ово и пишу деца,провоцирања на школском нивоу...ња,ња,ња,ња,ња,ња..све се исте реченице и исти епитети врте у круг. Честитам и једнима и другима на пролазу.

Jezda PFC

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha
(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)

Sah-mat

pre 2 godine

E jadnici jadni, pa čemu se vi radujete? Pali u trans kao da su Real dobili..
(dex, 26. avgust 2021 23:01) # Link komentara

Ipak smo pobedili tim koji dolazi iz zemlje evropskih prvaka i zato smo pali u trans.
Medjutim,ovi sto su izgubili od Moldavaca su padali u komu a to je opasnije.
Mozda se ni ti nisi jos probudio pa zato baljezgas glupsti.

milos

pre 2 godine

Evo ovde da napisem pa ko zapamti,partizi uzima titulu,dva kluba cemo imati u kvalifikacijama za LS,a da bi probao da smiri navijace partizaia "vodja" ce da im da titulu jer cemo mi kao drugi igrati kvalifikacije...Zivi bili pa videli

Tragikomedija

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.
(mighty banana, 26. avgust 2021 22:59)

Ja ne znam čiji su navijači palili vatromet na njihovom stadionu kad su posle ne znam koliko derbija dali gol za izjednačenje i to još iz penala.

Zorz Vea

pre 2 godine

Čestitam momcima, zaslužili su željom i voljom, ali...kao Rasti kad kaže selebritiju u Oceans 11 koji u pokeru traži 4 karte "ne želiš 4 karte, želiš da odustaneš". E tako i ja gledam Partizan i zamišljam 4 top pojačanja u naredna 3 dana. Ne kažem da treba odustati ali treba pojačanje na bar 2 mesta. Kraljevstvo za beka i po mojoj želji ofanzivni vezni, polušpic. Ako ne ostvarimo neku finansijsku dobit, bar ćemo neke igrače prošetao evro pistom pa ih prodati i misliti zašto nemamo Vlahovića ili Blekija i dalje u timu pa da ih mi nudimo za 15+ miliona evra.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija

Darko

pre 2 godine

Gledam komentare u kojima se omalazavaju klubovi, koji su protivnici partizana i zvezde.Kao da su zvezda i partizan na nivou real madrida ili barselone. Danas svi igraju fudfbal, pa svedski malme je izbacio rendzers.

Србин из Србије

pre 2 godine

Не знам зашто људи сада исмевају Партизан.Остварили смо данас леп резултат,Звезда и Партизан прошли у групне фазе.Притом смо и побољшали коефицијент.Не видим разлога за омаловажавање.Ипак ће у тој лиги конференција играти Тотенхем,Базел,Рома,Фејнорд.Солидни тимови.

Red

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha
(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)
(Jezda PFC, 26. avgust 2021 23:22)

Ajde edukuj nas koje ste to velikane pobedili?

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Jel važi "gol u gostima" ili ne važi?
Jel može neko pojašnjenje?
Čini mi se da se od ove sezone ne računa ali ....ispada da se računa...nije mi jasno
(možda sam ja veći MISTER, 26. avgust 2021 23:07)

Ne.
Pa da se računao Partizan bi ispao od Socija.
1:1 u Sociju i
2:2 u Bg

Uplaseni

pre 2 godine

Ovi sto omalovazavaju LK, uskoro ce se njihov klub nalaziti u istoj, ako prodje kvalifikacije, sledece godine. To sto ima vise komentara od navijaca crveno belih, dosta govori. Pa, Partizan da osvoji LS, oni bi rekli, ali mi smo je prvi osvojili i tako u krug. Sa takvom decom, nema rasprave, procitas radi licne zabave, ne uzimas u obzir nista receno, napisano, kao ozbiljno. Mnogo je decurlije, previse. Ocekujem naredne godine FK CZ u LK, a KK CZ u EK. Ipak se okrece, neko rece.

vlado

pre 2 godine

@milos
Pusti ti Partizan i Zvezdu,lako cemo mi za njih,sta cemo za tebe, potpuno si nepismen.Brzo bukvar u ruke,nikada nije kasno da se opismenis.

Kluž Madrid

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.
(mighty banana, 26. avgust 2021 22:59)

Хвала комшинице. И теби честитамо на уласку у Пасуљ Куп, где ћете примати по 5 комада.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha
(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)
(Jezda PFC, 26. avgust 2021 23:22)


Mnozina? Aj navedi dva velikana majke ti.

kapetan Mickey

pre 2 godine

@Jezda PFC U tome i jeste vaš problem najveći, što ničim izazvani sebe doživljavate kao neku avangardu a smešni ste i žalosni, petardu vam nije složio samo onaj ko nije hteo . Ti mantili crni koje pominješ su vaša odlika, prvi i počasni predsednik jel sebi to možeš da izgovoriš pred ogledalom. Nema tu pomoći avangardo

ghh

pre 2 godine

Gile
Vecu glupost nisam cuo,Roma ,Totenhem,Fejnord,Paok ,Gent,Bazel u ligi konferencija ...danas Soci dobio Spartak Moskvu u gostima ...budite malo realni ...timovi iste jacine kao u ligi evrope...

1. šešir jeste približne snage, ostali velika razlika, 4. šešir je kao za pretkolo kvalifikacija.

nebulozator

pre 2 godine

Ne sećam se da kad smo imali 2 tima u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.. svaka čast.
(naravno, 26. avgust 2021 23:04)

pre tri godine :D

Kg

pre 2 godine

Bravoooo. Sad samo da dobijemo atraktivnu grupu. Moze Bodo/Glint, Lincoln sa Gibraltara i Flora iz Estonije. Idemooooo. Pa da osvojimo ovo i dogodine igramo Ligu evrope.

Mile

pre 2 godine

Gile
Vecu glupost nisam cuo,Roma ,Totenhem,Fejnord,Paok ,Gent,Bazel u ligi konferencija ...danas Soci dobio Spartak Moskvu u gostima ...budite malo realni ...timovi iste jacine kao u ligi evrope...

Aleksandar

pre 2 godine

(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
Zvezda je veliki klub i jako respektujem njene rezultate. Šteta što ima teško retardirane navijače...

Tragikomedija

pre 2 godine

Vidim da mnogo ljudi pljuje po Jojiću.... i u pravu su najgori je na terenu. Muka mi je da ga gledam a sećam se kako je dobro igrao.
(Iskusni posmatrač, 26. avgust 2021 22:38

Ubeđen sam da ljudi koji pljuju po Jojiću ne gledaju utakmice uopšte. Jojić je prošlao driblingom dvojicu i iznudio korner iz kojeg je pao drugi gol, koji je on odlično izveo Saničaninu na čelo. Znate iz čega Partizan stvara najviše prilika? Baš iz prekida koje izvodi Jojić. 90% kornera momak centrira saigračima, najviše Vujačiću i Saničaninu, na trepavicu. Jojić igra zadnjeg veznog, ne igra polušpica da upućuje završne pasove, ne igra krilo da prodire i daje golove, igra zadnjeg veznog. Uloge su mu da se bori i trudi u defanzivi, što je večeras i radio. Da kontroliše loptu i da ih deli saigračima koji će probati nešto više da urade sa njom, što je večeras i radio. Da izvodi dobro prekide, što uvek i radi. Natko nije u formi već neko vreme, on ima malo ofanzivniju ulogu od Jojića i od njega očekujem više, čovek se jedva vidi na terenu i niko mu neće ni reč reći. Al zato Jojić može da odigra kao Pirlo neko će naći da ga pljuje.

Grobar-España

pre 2 godine

Prošli i Partizan i Zvezda a hejterima sa obe strane krivlje što komšiji nije crkla krava, nego što su srećni jer je njihova dala 100 litara mleka. Neka, neka, dabogda svake godine tako patili i jedni drugi a da oba kluba igraju u grupama nekog evropskog takmičenja. Još kad bi dao Bog da i jedni i drugi igraju LŠ iste godine...Nije mi jasno kako neko umesto da se raduje uspehu svog kluba i ovog jadnog srpskog fudbala, može uopšte da nađe energije da hejtuje rivala. Mnogo je loš dobar deo srpstva. Mene sramota njihove sramote.

Back in Black

pre 2 godine

Ovako se nisu radovali ni Francuski odbojkaši koji su po prvi put u njihovoj istoriji osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

милан

pre 2 godine

Као прво, живот је победио!! Као друго...Браво Партизане...тако се то ради.... КАд би само репрезентација овако играла.

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Malo su preterali sa ovim radovanjem mislm sramota pa ovo je ipak 3 liga!!!
(ognjen, 26. avgust 2021 23:11)

Čekaj druže, samo da vidiš i da se uveris čim tvoja zvezda ne bude uzela titulu.
Onda možemo da pričamo o 3-oj ligi.

veverica

pre 2 godine

miljkovic i gobeljic. kao zaneti i kafu - stvar ukusa.
piksi na slatkim mukama.
inace moje prokletstvo je sto pamtim nas fudbal i iz prethodnih decenija. ne mogu da budem pod nabojem i euforijom zato sto su zvezda i partizan prosli santa klaru i kluz. pri tome sve sto su napravili veceras je iz smesnih i kardinalnih gresaka protivnika. nula kvaliteta su sami proizveli.
i sad treba da skacem po metar u vis, a nekada sam gledao kako zvezda bukvalno gazi real na marakani 4:2....
a sad strajnic klice kaze veliki uspeh epski uspeh partizan nije izgubio od portugalskog tima... svaka pobeda je vredna postovanja i hvale, ali nije ovo bas nesto epski..

Ivan Smederevac

pre 2 godine

Pot 1 : Roma, Tottenham, Basel, Slavia Prague, Copenhagen, Gent, AZ Alkmar, LASK CC.

Pot 2 : Feyenoord, Qarabag, Macabbi Tel Aviv, PAOK, Ren, Partizan, Kluž, Zorya.

Pot 3 : Union Berlin, CSKA Sofija, Vitesse, Slovan, Jablonec, Alashkert, Flora, Kairat.

Pot 4 : Lincoln, Randers, Anorthosis, Omonia, HJK, Maccabi Haifa, Bodo Glimt, Mura.

Pa nek' je sa srećom...

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 2 godine

Čestitke svima, a pogotovo našem klincu (odavno nije klinac) Saničaninu!
Dragotinja (njegovo rodno mjesto) gori!!!
Sani, idemo do titule!!!!!

mario

pre 2 godine

kako je bilo juce na Maksimiru?
(bravac, 26. avgust 2021 22:42)
Tko me to pita možeš misliti.
Uspjeh vam je liga konferencije u zadnjih koliko ono 15 godina??

VOSAK

pre 2 godine

Ne sećam se da kad smo imali 2 tima u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.. svaka čast.
(naravno, 26. avgust 2021 23:04)

Pa u prvoj sezoni Milojevića na klupi Zvezde ?

Zvezda prošla i u nokaut fazu LE a Partizan je isto ako se ne varam ili su fazon ispali na glup način a imali isto nokaut fazu, ne mogu tačno da se setim

ajaJaZeMšipA

pre 2 godine

Panterima krivo sto se radujemo, hahah kakvi likovi...Veliki si Partizane, nisu te slomili svih ovih godina, opstao si pored svega sto su ti radili i rade.
(Av titule, 26. avgust 2021 23:17)

Druze, morao sam da ti dam plus.
Da sinti ziv i zdrav.

Dejan CZ

pre 2 godine

Ovolika radost na kraju je bruka za klub...Mozda mi pod uticajem novinarstva pravimo viziju da je partizan neki znacajan klub... u stvarnosti.oni se porazbijase od srece zbog pobede nad zaboravih kako se ovaj klub zove i ulaska u ligu koja je nesto kao FIBA LS u kosarci...Radost epskih razmera ipak nam slikovito docarava da su u partizanu svesni gde im je mesto...Treba im zato cestirati na ovom velicanstvenom uspehu...Sevap je.

Goran Loznica

pre 2 godine

Кад се погледају остали тимови у овом купу Партизан би морао да игра пролеће. Овде нема 5 озбиљних тимова, чак је ова Санта Клара за њих измислила фудбал.

Zbog ovakvih idete u fadeout! Gordost je smrtni greh!

VOSAK

pre 2 godine

Ja ne razumem ljude koji potcenjuju ekipe poput Socija i Santa Klare. Te ekipe dolaze iz ruskog i portugalskog sampionata koji su bar tri klasa iznad nase mucene Ling Long seoske lige. Portugal je od danas i zvanicno u "ligi petice" , prema tome smesno je potcenjivati bilo koju ekipu koja igra u nekoliko klasa jacem takmicenju od ovog koji igraju nasi klubovi
(Admiral, 26. avgust 2021 23:05)


Santa Klara druže u raspadu, fali im previše igrača, otišao im glavni špic pred revanš, pretposlednji su u prvenstvu.
Soči kad ste prošli vi ste već ušli praktično u grupnu fazu, to je bio legitiman protivnik iako je njima ovo bila prva sezona u Evropi

rale

pre 2 godine

A da UEFA napravi jos jedno takmičenje ispod ovog pa da se direktno plasiramo... Posle 2:0 umesto da igraju opušteno i daju još jedan gol mi strepimo da ne primimo gol u nadoknadi... Valjamo se po terenu... Ne ovo nije fudbal u koji se ja razumem a nisam bas ni star 40god...Sportski pozdrav za ljubitelje nekadašnjeg fudbala tehnike u uživanja u sportu...

marko992

pre 2 godine

Tuzan dan za navijače Petokrake, naši moldavski heroji
(MatijaBg, 26. avgust 2021 23:00)

Nikada necu podrzati (ni razumeti)ovakve komentare,da si se ovako obratio nekom iz tabora Zvezde koji je to svojim komentarom zasluzio,razumeo bih-ovako se izjednacavavas sa onim najgorim kod komsija.

možda sam ja veći MISTER

pre 2 godine

Jel važi "gol u gostima" ili ne važi?
Jel može neko pojašnjenje?
Čini mi se da se od ove sezone ne računa ali ....ispada da se računa...nije mi jasno

rais

pre 2 godine

Čestitke Partizanu na prolazu, ali ljudi ja ovakvo majmunisanje trenera Partizana pored aut linije u životu nisam video. A šta tek reći za radovanje na kraju. Beda kluba

Dzoni-1970-

pre 2 godine

Nemamo sta da trazimo ni u ovom takmicenju cak, ako ne dovedemo neke dobre igrace za prvu postavu, ali necemo sigurno jer smo izbacili sjajnu Santa Klaru... Ako dovedemo to ce biti neki jeftini stranci cisto za rotaciju... To ti je nasa uprava...

bane

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.
(mighty banana, 26. avgust 2021 22:59)

Tako ce mo da se radujemo kad vas odvalimo u derbiju. Mali ste klub i trebalo bi da to bude normalno ali ce mo ipak da slavimo

krtac

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)
dok su kod vas grobeljići, panjkovi, pankovi , krstovići.. mirni smo :)
(savo, 26. avgust 2021 21:34)

istina, mirujete već godinama :-)

Admiral

pre 2 godine

Ja ne razumem ljude koji potcenjuju ekipe poput Socija i Santa Klare. Te ekipe dolaze iz ruskog i portugalskog sampionata koji su bar tri klasa iznad nase mucene Ling Long seoske lige. Portugal je od danas i zvanicno u "ligi petice" , prema tome smesno je potcenjivati bilo koju ekipu koja igra u nekoliko klasa jacem takmicenju od ovog koji igraju nasi klubovi

Alhemicar

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Evo ovde da napisem pa ko zapamti,partizi uzima titulu,dva kluba cemo imati u kvalifikacijama za LS,a da bi probao da smiri navijace partizaia "vodja" ce da im da titulu jer cemo mi kao drugi igrati kvalifikacije...Zivi bili pa videli
(milos, 26. avgust 2021 23:12)

Slažem se sa tobom 100%.
Daće nam vođa ove godine da uzimamo titulu a onda opet na novo, kao od vašeg osnivanja. Podrška državne mezimice.

Klix

pre 2 godine

Petokraka dominira godinama u srpskom fudbalu samo zbog sataniziranja Partizana od strane nazadnjacke vlasti, ali pored svog guranja, iz LP izbaci ih nekakav Serif i fol se dice sto nakon ispadanja od Moldavaca igraju LE.Hahaha.Fol pobijedili Liverpul a odvaljeni tamo 4-0, hahahaha.

maya

pre 2 godine

Znam da ce ta Santa Monika ili kako vec biti dizana na nivo npr Borusije ali veliki uspeh Partizana!Plasman u utesno evropsko takmicenje je nesporno ogroman uspeh za ovaj klub.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Ruzno drugo poluvreme ali opravdano. Portugalci nisu sansu napravili veceras. Nase kontre su namazano sekli faulovima. Nemam nista protiv odugovlacenja i izlezavanja u tim situacijama. Uostalom, da je bilo 0-0 tek bi videli sta je odugovlacenje. Za razliku od prvog meca, Stanoje je odlicno pripremio tim. Nedostajao je taj treci gol u drugom poluvremenu da utisak bude jos bolji.
Jeste da smo im jedan gol dali iz penala i dva posle prekida, ali oni su tim koji igraju zatvoreno i fokusirani su na brze kontre. Golove dajes kako mozes. Bilo je 3-4 sanse i za gol iz igre. Svejedno. Svaki se broji.
Komsinice mogu da se sprdaju, ali Santa Klara su za Kluz klasa vise. I tehnicki i takticki.

nista o nicemu

pre 2 godine

Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)
(Jezda PFC, 26. avgust 2021 23:22)

Koga ste vi to rendali?
Kako se sad od istorije ipak zivi, a mi kad pomenemo 1991 onda vicete stara slava. Aj malo sredite dvostruke arsine :)

a

pre 2 godine

Vostani Serbie - momče, pogledaj ta ista santa clara kakve rezultate ima sa benfikom portom i sportingom, u portugalskom prvenstvu, šta je soči radio u ruskoj ligi sa zenitom cska spartakom, e, a onda imamo kairat šerif kauboje i kluž, pa druže bolje duleta vujoševića da pitaju da igra šta rade, tako da samo ti uživaj u onim penalima nepostojećim što vam se sviraju u evropi a i u srbiji
(deadpool, 26. avgust 2021 21:56)

Ajde malo edukacije. Tim Santa Klare iz prošlog prvenstva Portugala i ovaj danas velika razlika. Otišli najbolji igrači. Ekipa Kluža 6 sezona uzastopno igra Evropu. Tri puta LŠ i tri puta LE. Jedne godine ispali u nokaut fazi LE Evrope od Sevilje zbog gola u gostima a te godine Sevilja osvojila LE. Šerif? Tim sa 15 stranaca. U jedanaest ni jedan moldavac. Kairat je Zvezda prošla

ma sta rece

pre 2 godine

Santa klara je PSŽ za Šerife iz nikad jače Moldavske lige. Dok ne odigraše sa vama, mislio sam da je u pitanju grupa čuvara reda sa divljeg zapada.
Inače ko nabroji više od 3 kluba Moldavske lige a da ne uzme listu iz kladionice častim ga pivom.
(@velikiStrumf, 26. avgust 2021 22:01)

pa vi jedva sa penala jedva prodjoste jedan moldavski klub...

Brane

pre 2 godine

Santa Klara je prošle godine bila u jednoj portugalskoj ligi 6. Bitno da je evropski gigant izgubio od jednog Šerifa iz najjače lige na svetu (Moldavija)…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 26. avgust 2021 22:01)

Nije tacno..sta vise..santa clause je projektovan da igra najmanje polufinale lige sampiona sledece godine

Tito partija crno bela armija

pre 2 godine

Zaista veliki uspeh plasirati se u Ligu Konferencija. Treba napuniti stadion protiv moćnih Lihtenštajna, Santa Esmeralde i Tiranaspora.

Bole

pre 2 godine

A mogli biste možda da objavite i parove eliminacione faze evropskog prvenstva u odbojci za žene, umesto da samo pišete o fudbalu kao seljaci lol

kb9

pre 2 godine

Vostani Serbie@ taj amaterski klub je bio 6. u ligi koja je zvanicno prestigla i Francusku. Usla je u lige petice. Kairat, Serif sve silni giganti. Ove godine ce da boli na svim frontovima, zapamti.

Max von Laaberg

pre 2 godine

Ovo je tipicno kako trener radi protiv svoje ekipe.Jovic igra samo za sebe ne pokriva kad protivnik ima loptu pada kad mu protivnik blizu pridje a trener gleda.Tesko da Partizan ne primi gol

Гиле

pre 2 godine

Кад се погледају остали тимови у овом купу Партизан би морао да игра пролеће. Овде нема 5 озбиљних тимова, чак је ова Санта Клара за њих измислила фудбал.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub
(Vostani Serbie, 26. avgust 2021 21:34)



Santa Klara je prošle godine bila u jednoj portugalskoj ligi 6. Bitno da je evropski gigant izgubio od jednog Šerifa iz najjače lige na svetu (Moldavija)…

mighty banana

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.

bravac

pre 2 godine

ajmo crno beli da imamo dva kluba u kvalifikacijama za ligu šampiona!!!!
(PrtiBG, 26. avgust 2021 22:08)
Hahaha to će vam puno značiti samo ćete se obrukati.
(mario, 26. avgust 2021 22:28)

kako je bilo juce na Maksimiru?

sta reci

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub
(Vostani Serbie, 26. avgust 2021 21:34)



Santa Klara je prošle godine bila u jednoj portugalskoj ligi 6. Bitno da je evropski gigant izgubio od jednog Šerifa iz najjače lige na svetu (Moldavija)…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 26. avgust 2021 22:01)

pa jel ti znas koga su izbacili posle zvezde ili ti o fudbalu nemas pojma kada gledas državu samo....

@velikiStrumf

pre 2 godine

Santa klara je PSŽ za Šerife iz nikad jače Moldavske lige. Dok ne odigraše sa vama, mislio sam da je u pitanju grupa čuvara reda sa divljeg zapada.
Inače ko nabroji više od 3 kluba Moldavske lige a da ne uzme listu iz kladionice častim ga pivom.

Znamo

pre 2 godine

Dobro je da je Santa Klara prodala najboljeg igrača i ne igra onaj japanac a još fale bolesni od Korone, jedino tako partizan može da pobedi nekog...

Iskusni posmatrač

pre 2 godine

Vidim da mnogo ljudi pljuje po Jojiću.... i u pravu su najgori je na terenu. Muka mi je da ga gledam a sećam se kako je dobro igrao.

jakikv

pre 2 godine

Drugo poluvreme Partizana je najveca bruka u istoriji fudbala ,branis se bre protiv ovih ,ljudi jedva sastavili jedanest igraca da budu na svojim pozicijama ...zadrzavanje vremena od pocetka poluvremena pa kako vas nije sramota ,cela zadnja linija kao da je iz beton lige samo dzokni pa kako bude ,ne znam odavno se nisam ovoliko iznervirao ...bice cilj opravdava sredstvo ali ako ovako mora da igramo da bi se plasirali u treceligaski kup onda bolje i da ga ne igramo

ribar sa Save

pre 2 godine

Brate ovi su tanki do bola al i niti mi nismo mnogo bolji. Krštenu priliku nismo imali.
Sem naših slučajnih golova niko šanse imao nije.
Opet će Stanoje ispasti stručnjak a veze nema

aca

pre 2 godine

kakvo je takmičenje liga konferencija, ne razumem čemu tolika euforija?
(boban, 26. avgust 2021 21:34)

Ovo je takmicenje po nasoj meri. I vama bi bilo po meri, a treba da pevate sto ste usli u LE.

Kontras

pre 2 godine

i naravno nasa stara taktika, krece bunker protiv cuvene Santa Klare pred svojih 20 000 navijaca.

Tesko cemo se odbraniti, moramo da damo gol iz prekida ili kontre. Bice tu i crvenih kartona za nase igrace. Jel igra Natho? Ne vidi se na terenu

Balsa

pre 2 godine

Haha Partizan se raduje kao da su osvojili usatog...ali dobro, to nam je realnost u srpskom fudbalu. Ginuli su do kraja, imali sansi, zasluzeno idu dalje.

Дух са секиром

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub
@Vostani Serbie,

"нисам лицемерно"...иди гледај знаш већ кога.

Драгивоје

pre 2 godine

Аууу, шта раде, бре, ове судије???
Читавих ОСАМ минута продужили утакмицу!!!
Дал' је могуће???

nista o nicemu

pre 2 godine

Nerealna scena. Partizan se brani od ovih amatera, sa tribina se cuju stihovi Mars na Drinu.

Pa vi Grobari stvarno nemate sramote.

rekoh_istinu

pre 2 godine

Tako isto su omalovažavali Soči pa ljudi dobiše Spartak u Moskvi.
A Šerif nikad jači, u svojoj bogatoj (pevačkoj) fudbalskoj istoriji.

mario

pre 2 godine

ajmo crno beli da imamo dva kluba u kvalifikacijama za ligu šampiona!!!!
(PrtiBG, 26. avgust 2021 22:08)
Hahaha to će vam puno značiti samo ćete se obrukati.

veliki strumf

pre 2 godine

Toliko je zanimljiva utakmica da već 10 minuta kao naslov stoji OFSAJD! Kakvo je ovo mučenje lopte, neznanje oba tima! Santa Klara možda nešto i zna ali kovid ih je desetkovao i vidi se da nisu spremni. Nije ni čudo sto su na dnu portugalske lige. A i takav tim Partizan jedva dobi 3-2 ukupno i to zahvaljujući ogromnim kiksevima. Ali koja radost ljudi moji, kao da su ušli u Ligu šampiona. Show program.

nesa80

pre 2 godine

da li smo dva gola i stali,prepustili im inicijativu i to je lose,dace ovi gol garant,napasce jos jace.tipican srpski mentalitet,vadi jojica treneru dok nije dobio crveni karton

Rocky

pre 2 godine

Dobijamo večeras sa 2:0 golovima Natha iz penala.Grešite u vezi Miljkovića i Jojića,da su loši (kao što pišete) ne bi bili u Partizanu.Stanojević je veoma dobar trener i zna svoj posao.

veliki strumf

pre 2 godine

Kakva 2 kiksa. Stoper ne ume da zagradi loptu i pravi onakav penal, a ovaj kiks golmana nema ni u ženskom fudbalu. Komedija od ekipe ova Klara.

savo

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)
dok su kod vas grobeljići, panjkovi, pankovi , krstovići.. mirni smo :)

deadpool

pre 2 godine

Vostani Serbie - momče, pogledaj ta ista santa clara kakve rezultate ima sa benfikom portom i sportingom, u portugalskom prvenstvu, šta je soči radio u ruskoj ligi sa zenitom cska spartakom, e, a onda imamo kairat šerif kauboje i kluž, pa druže bolje duleta vujoševića da pitaju da igra šta rade, tako da samo ti uživaj u onim penalima nepostojećim što vam se sviraju u evropi a i u srbiji

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

I posle se pitate zašto ne igra Suma.. Pa evo zašto, ni 20 minuta ne može da izdrži, a da se ne povredi. Poluproizvod, poluigrač.

NSslaninar

pre 2 godine

Овај ртс је циркус... Зашто пуштају голове са друге утакмице,кад коментатор може рећи "ево гола", и кога занима нека пребаци на други канал?

Rajko Milovanovic

pre 2 godine

Partizan je jedini klub na planeti koji kad igra utakmice ima najbolju tribinu - Zapadnu praznu jer navijaci tu vredjaju upravu a ovi bez blama nece da odu nego drze praznu Zapadnu tribinu !!??

Zoran

pre 2 godine

Ko je kleo Sumu , vreme nije gubio.
Čoveku praktično poništi sudija pogodak, kasnije njegovom zaslugom postignemo prvi gol i Portugalac ga povredi.

Roki

pre 2 godine

Ali ovaj Strajnić, majko moja.... treba poslati u zatvor urednika koji pusta ovog ludaka da komentariše
(neprijatelj, 26. avgust 2021 21:31)

A tek onaj napaljeni sto prenosi Zvezdu.Neznas koji je gori.

Manipulator

pre 2 godine

Ovo nije naša liga pa da vam se priznaju ovakvi golovi. Sve što ste osvojili kod nas, osvojili ste ovakvim golovima, izmišljenim penalima i nameštanjem. U Evropi nema toga pa nema ni trofeja za vas.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nebitno kako se završi ova utakmica, Suma je igračina. Da nije bilo Jovića u odbrani Portugalaca dade lagano gol. A on nama sedi na klupi. Za nepoverovati…

asahi

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)

Imamo Serife.

Vostani Serbie

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub

JJ

pre 2 godine

što izvede ovaj Sumu...u čemu je fora..što drži miljkovića...jel nas trener opstruiše ...
(tom pus, 26. avgust 2021 21:44)

Pa je l' gledaš ti utakmicu? Je l' vidiš možda da se povredio Suma?

nista o nicemu

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)
dok su kod vas grobeljići, panjkovi, pankovi , krstovići.. mirni smo :)
(savo, 26. avgust 2021 21:34) # Link komentara

Budite mirni :)

Mali Mare

pre 2 godine

Dobijamo večeras sa 2:0 golovima Natha iz penala.Grešite u vezi Miljkovića i Jojića,da su loši (kao što pišete) ne bi bili u Partizanu.Stanojević je veoma dobar trener i zna svoj posao.
(Rocky, 26. avgust 2021 21:16)

Ne pratim domaći fudbal ali ipak mislim da bi drugi go mogao da da ovaj što ga je dao. Nekako mi je logično.

my way

pre 2 godine

Одлично, да останемо и једни и други у Европи, па следеће године и Звезда и Партизан на Лигу Шампиона. Као звездаш могу да поручим гробарима да им је млади голман Поповић по мени озбиљан кандидат за репрезентативног голмана.

Roki

pre 2 godine

Kakva 2 kiksa. Stoper ne ume da zagradi loptu i pravi onakav penal, a ovaj kiks golmana nema ni u ženskom fudbalu. Komedija od ekipe ova Klara.
(veliki strumf, 26. avgust 2021 21:30)

Onaj iz Kluza je mnogo bolji.

Dejan

pre 2 godine

Dzaba i Messi u napadu kada imas Miljka na terenu!!!
Dokle vise covece???Dokle da nas maltretiras sa ovim amaterima u pocetnoj postavi?!?!?!
Pored Miljkovica bi i Deni Alves iz najboljih dana grejao klupu...ovo je najveci apsurd i najveca enigma svetskog sporta!!!

savo

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)
dok su kod vas grobeljići, panjkovi, pankovi , krstovići.. mirni smo :)

asahi

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)

Imamo Serife.

Sah-mat

pre 2 godine

E jadnici jadni, pa čemu se vi radujete? Pali u trans kao da su Real dobili..
(dex, 26. avgust 2021 23:01) # Link komentara

Ipak smo pobedili tim koji dolazi iz zemlje evropskih prvaka i zato smo pali u trans.
Medjutim,ovi sto su izgubili od Moldavaca su padali u komu a to je opasnije.
Mozda se ni ti nisi jos probudio pa zato baljezgas glupsti.

bravac

pre 2 godine

ajmo crno beli da imamo dva kluba u kvalifikacijama za ligu šampiona!!!!
(PrtiBG, 26. avgust 2021 22:08)
Hahaha to će vam puno značiti samo ćete se obrukati.
(mario, 26. avgust 2021 22:28)

kako je bilo juce na Maksimiru?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub
(Vostani Serbie, 26. avgust 2021 21:34)



Santa Klara je prošle godine bila u jednoj portugalskoj ligi 6. Bitno da je evropski gigant izgubio od jednog Šerifa iz najjače lige na svetu (Moldavija)…

nebulozator

pre 2 godine

Ne sećam se da kad smo imali 2 tima u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.. svaka čast.
(naravno, 26. avgust 2021 23:04)

pre tri godine :D

toliko

pre 2 godine

Boze koliko bolesnika umesto da se radjuju sto su oba klupa usli u grupnu fazu oni se nasladjuju neuspehu partizana ili zvezde, gospodo niste vi navijaci vi ste samo mrzitelji dal partizana ili zvezde normalno je danas da se ode kod psihologa na razgovor, veliki pozdrav

Ivan Smederevac

pre 2 godine

Pot 1 : Roma, Tottenham, Basel, Slavia Prague, Copenhagen, Gent, AZ Alkmar, LASK CC.

Pot 2 : Feyenoord, Qarabag, Macabbi Tel Aviv, PAOK, Ren, Partizan, Kluž, Zorya.

Pot 3 : Union Berlin, CSKA Sofija, Vitesse, Slovan, Jablonec, Alashkert, Flora, Kairat.

Pot 4 : Lincoln, Randers, Anorthosis, Omonia, HJK, Maccabi Haifa, Bodo Glimt, Mura.

Pa nek' je sa srećom...

NSslaninar

pre 2 godine

Овај ртс је циркус... Зашто пуштају голове са друге утакмице,кад коментатор може рећи "ево гола", и кога занима нека пребаци на други канал?

Србин из Србије

pre 2 godine

Не знам зашто људи сада исмевају Партизан.Остварили смо данас леп резултат,Звезда и Партизан прошли у групне фазе.Притом смо и побољшали коефицијент.Не видим разлога за омаловажавање.Ипак ће у тој лиги конференција играти Тотенхем,Базел,Рома,Фејнорд.Солидни тимови.

Red

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha
(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)
(Jezda PFC, 26. avgust 2021 23:22)

Ajde edukuj nas koje ste to velikane pobedili?

Dejan

pre 2 godine

Dzaba i Messi u napadu kada imas Miljka na terenu!!!
Dokle vise covece???Dokle da nas maltretiras sa ovim amaterima u pocetnoj postavi?!?!?!
Pored Miljkovica bi i Deni Alves iz najboljih dana grejao klupu...ovo je najveci apsurd i najveca enigma svetskog sporta!!!

veteran

pre 2 godine

Navijam za Partizan još od vremena Šoškića, Jusufija, Hasanagića kada se igrao fudbal,a ne ragbi. Sa najmanje 6 panjeva (u fudbalskom smislu), 2 nedokazana talenta (Pantić i Jović) i samo 2 igrača koji znaju šta će s loptom (Nato i Suma) ovaj tim jednostavno ne može da sprovede nijednu taktiku i sistem igre koji im trener nacrta.
Naravno, raduje me pobeda Partizana, ali su mi simpatije ostale na strani Santa Klare, koja je igrala i bolje i lepše od crno-belih. Najviše me rastužuje što ovakvom "igrom" (bunker, valjanje po terenu...) ubijamo dostojanstvo fudbalske igre. Večeras smo fudbalski nadigrani, srećom ipak pobedili, ali ostaje gorak ukus zbog istine da je jurnjava za novcem i premijama ubila svaku želju za nadigravanjem.

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Malo su preterali sa ovim radovanjem mislm sramota pa ovo je ipak 3 liga!!!
(ognjen, 26. avgust 2021 23:11)

Čekaj druže, samo da vidiš i da se uveris čim tvoja zvezda ne bude uzela titulu.
Onda možemo da pričamo o 3-oj ligi.

rekoh_istinu

pre 2 godine

Tako isto su omalovažavali Soči pa ljudi dobiše Spartak u Moskvi.
A Šerif nikad jači, u svojoj bogatoj (pevačkoj) fudbalskoj istoriji.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Ruzno drugo poluvreme ali opravdano. Portugalci nisu sansu napravili veceras. Nase kontre su namazano sekli faulovima. Nemam nista protiv odugovlacenja i izlezavanja u tim situacijama. Uostalom, da je bilo 0-0 tek bi videli sta je odugovlacenje. Za razliku od prvog meca, Stanoje je odlicno pripremio tim. Nedostajao je taj treci gol u drugom poluvremenu da utisak bude jos bolji.
Jeste da smo im jedan gol dali iz penala i dva posle prekida, ali oni su tim koji igraju zatvoreno i fokusirani su na brze kontre. Golove dajes kako mozes. Bilo je 3-4 sanse i za gol iz igre. Svejedno. Svaki se broji.
Komsinice mogu da se sprdaju, ali Santa Klara su za Kluz klasa vise. I tehnicki i takticki.

Гиле

pre 2 godine

Кад се погледају остали тимови у овом купу Партизан би морао да игра пролеће. Овде нема 5 озбиљних тимова, чак је ова Санта Клара за њих измислила фудбал.

nista o nicemu

pre 2 godine

Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)
(Jezda PFC, 26. avgust 2021 23:22)

Koga ste vi to rendali?
Kako se sad od istorije ipak zivi, a mi kad pomenemo 1991 onda vicete stara slava. Aj malo sredite dvostruke arsine :)

Навијач Црвене Звезде

pre 2 godine

Докле бре и једни и други поредите противнике и унижавате ове преко пута...као нека деца,или ово и пишу деца,провоцирања на школском нивоу...ња,ња,ња,ња,ња,ња..све се исте реченице и исти епитети врте у круг. Честитам и једнима и другима на пролазу.

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Jel važi "gol u gostima" ili ne važi?
Jel može neko pojašnjenje?
Čini mi se da se od ove sezone ne računa ali ....ispada da se računa...nije mi jasno
(možda sam ja veći MISTER, 26. avgust 2021 23:07)

Ne.
Pa da se računao Partizan bi ispao od Socija.
1:1 u Sociju i
2:2 u Bg

veverica

pre 2 godine

miljkovic i gobeljic. kao zaneti i kafu - stvar ukusa.
piksi na slatkim mukama.
inace moje prokletstvo je sto pamtim nas fudbal i iz prethodnih decenija. ne mogu da budem pod nabojem i euforijom zato sto su zvezda i partizan prosli santa klaru i kluz. pri tome sve sto su napravili veceras je iz smesnih i kardinalnih gresaka protivnika. nula kvaliteta su sami proizveli.
i sad treba da skacem po metar u vis, a nekada sam gledao kako zvezda bukvalno gazi real na marakani 4:2....
a sad strajnic klice kaze veliki uspeh epski uspeh partizan nije izgubio od portugalskog tima... svaka pobeda je vredna postovanja i hvale, ali nije ovo bas nesto epski..

@velikiStrumf

pre 2 godine

Santa klara je PSŽ za Šerife iz nikad jače Moldavske lige. Dok ne odigraše sa vama, mislio sam da je u pitanju grupa čuvara reda sa divljeg zapada.
Inače ko nabroji više od 3 kluba Moldavske lige a da ne uzme listu iz kladionice častim ga pivom.

Aleksandar

pre 2 godine

(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
Zvezda je veliki klub i jako respektujem njene rezultate. Šteta što ima teško retardirane navijače...

Iskusni posmatrač

pre 2 godine

Vidim da mnogo ljudi pljuje po Jojiću.... i u pravu su najgori je na terenu. Muka mi je da ga gledam a sećam se kako je dobro igrao.

Admiral

pre 2 godine

Ja ne razumem ljude koji potcenjuju ekipe poput Socija i Santa Klare. Te ekipe dolaze iz ruskog i portugalskog sampionata koji su bar tri klasa iznad nase mucene Ling Long seoske lige. Portugal je od danas i zvanicno u "ligi petice" , prema tome smesno je potcenjivati bilo koju ekipu koja igra u nekoliko klasa jacem takmicenju od ovog koji igraju nasi klubovi

my way

pre 2 godine

Одлично, да останемо и једни и други у Европи, па следеће године и Звезда и Партизан на Лигу Шампиона. Као звездаш могу да поручим гробарима да им је млади голман Поповић по мени озбиљан кандидат за репрезентативног голмана.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nebitno kako se završi ova utakmica, Suma je igračina. Da nije bilo Jovića u odbrani Portugalaca dade lagano gol. A on nama sedi na klupi. Za nepoverovati…

rais

pre 2 godine

Čestitke Partizanu na prolazu, ali ljudi ja ovakvo majmunisanje trenera Partizana pored aut linije u životu nisam video. A šta tek reći za radovanje na kraju. Beda kluba

Roki

pre 2 godine

Ali ovaj Strajnić, majko moja.... treba poslati u zatvor urednika koji pusta ovog ludaka da komentariše
(neprijatelj, 26. avgust 2021 21:31)

A tek onaj napaljeni sto prenosi Zvezdu.Neznas koji je gori.

rale

pre 2 godine

A da UEFA napravi jos jedno takmičenje ispod ovog pa da se direktno plasiramo... Posle 2:0 umesto da igraju opušteno i daju još jedan gol mi strepimo da ne primimo gol u nadoknadi... Valjamo se po terenu... Ne ovo nije fudbal u koji se ja razumem a nisam bas ni star 40god...Sportski pozdrav za ljubitelje nekadašnjeg fudbala tehnike u uživanja u sportu...

Roki

pre 2 godine

Kakva 2 kiksa. Stoper ne ume da zagradi loptu i pravi onakav penal, a ovaj kiks golmana nema ni u ženskom fudbalu. Komedija od ekipe ova Klara.
(veliki strumf, 26. avgust 2021 21:30)

Onaj iz Kluza je mnogo bolji.

Tragikomedija

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.
(mighty banana, 26. avgust 2021 22:59)

Ja ne znam čiji su navijači palili vatromet na njihovom stadionu kad su posle ne znam koliko derbija dali gol za izjednačenje i to još iz penala.

bane

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.
(mighty banana, 26. avgust 2021 22:59)

Tako ce mo da se radujemo kad vas odvalimo u derbiju. Mali ste klub i trebalo bi da to bude normalno ali ce mo ipak da slavimo

Jezda PFC

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha
(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)

kapetan Mickey

pre 2 godine

@Jezda PFC U tome i jeste vaš problem najveći, što ničim izazvani sebe doživljavate kao neku avangardu a smešni ste i žalosni, petardu vam nije složio samo onaj ko nije hteo . Ti mantili crni koje pominješ su vaša odlika, prvi i počasni predsednik jel sebi to možeš da izgovoriš pred ogledalom. Nema tu pomoći avangardo

Grobar-España

pre 2 godine

Prošli i Partizan i Zvezda a hejterima sa obe strane krivlje što komšiji nije crkla krava, nego što su srećni jer je njihova dala 100 litara mleka. Neka, neka, dabogda svake godine tako patili i jedni drugi a da oba kluba igraju u grupama nekog evropskog takmičenja. Još kad bi dao Bog da i jedni i drugi igraju LŠ iste godine...Nije mi jasno kako neko umesto da se raduje uspehu svog kluba i ovog jadnog srpskog fudbala, može uopšte da nađe energije da hejtuje rivala. Mnogo je loš dobar deo srpstva. Mene sramota njihove sramote.

Mile

pre 2 godine

Gile
Vecu glupost nisam cuo,Roma ,Totenhem,Fejnord,Paok ,Gent,Bazel u ligi konferencija ...danas Soci dobio Spartak Moskvu u gostima ...budite malo realni ...timovi iste jacine kao u ligi evrope...

Off Columbus

pre 2 godine

Kakav naslov hahahaaaaaa. U ligi ČEGA? Kojih konferencija?
(veliki strumf, 26. avgust 2021 22:59)
Konferencija o ceni gvožđa na veliko, kada se bude prodavao grb po drugi put da se zna ko koliko vredi....

a

pre 2 godine

Vostani Serbie - momče, pogledaj ta ista santa clara kakve rezultate ima sa benfikom portom i sportingom, u portugalskom prvenstvu, šta je soči radio u ruskoj ligi sa zenitom cska spartakom, e, a onda imamo kairat šerif kauboje i kluž, pa druže bolje duleta vujoševića da pitaju da igra šta rade, tako da samo ti uživaj u onim penalima nepostojećim što vam se sviraju u evropi a i u srbiji
(deadpool, 26. avgust 2021 21:56)

Ajde malo edukacije. Tim Santa Klare iz prošlog prvenstva Portugala i ovaj danas velika razlika. Otišli najbolji igrači. Ekipa Kluža 6 sezona uzastopno igra Evropu. Tri puta LŠ i tri puta LE. Jedne godine ispali u nokaut fazi LE Evrope od Sevilje zbog gola u gostima a te godine Sevilja osvojila LE. Šerif? Tim sa 15 stranaca. U jedanaest ni jedan moldavac. Kairat je Zvezda prošla

Av titule

pre 2 godine

Panterima krivo sto se radujemo, hahah kakvi likovi...Veliki si Partizane, nisu te slomili svih ovih godina, opstao si pored svega sto su ti radili i rade.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha
(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)
(Jezda PFC, 26. avgust 2021 23:22)


Mnozina? Aj navedi dva velikana majke ti.

Klix

pre 2 godine

Petokraka dominira godinama u srpskom fudbalu samo zbog sataniziranja Partizana od strane nazadnjacke vlasti, ali pored svog guranja, iz LP izbaci ih nekakav Serif i fol se dice sto nakon ispadanja od Moldavaca igraju LE.Hahaha.Fol pobijedili Liverpul a odvaljeni tamo 4-0, hahahaha.

ma sta rece

pre 2 godine

Santa klara je PSŽ za Šerife iz nikad jače Moldavske lige. Dok ne odigraše sa vama, mislio sam da je u pitanju grupa čuvara reda sa divljeg zapada.
Inače ko nabroji više od 3 kluba Moldavske lige a da ne uzme listu iz kladionice častim ga pivom.
(@velikiStrumf, 26. avgust 2021 22:01)

pa vi jedva sa penala jedva prodjoste jedan moldavski klub...

krtac

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)
dok su kod vas grobeljići, panjkovi, pankovi , krstovići.. mirni smo :)
(savo, 26. avgust 2021 21:34)

istina, mirujete već godinama :-)

Uplaseni

pre 2 godine

Ovi sto omalovazavaju LK, uskoro ce se njihov klub nalaziti u istoj, ako prodje kvalifikacije, sledece godine. To sto ima vise komentara od navijaca crveno belih, dosta govori. Pa, Partizan da osvoji LS, oni bi rekli, ali mi smo je prvi osvojili i tako u krug. Sa takvom decom, nema rasprave, procitas radi licne zabave, ne uzimas u obzir nista receno, napisano, kao ozbiljno. Mnogo je decurlije, previse. Ocekujem naredne godine FK CZ u LK, a KK CZ u EK. Ipak se okrece, neko rece.

Nenad

pre 2 godine

E jadnici jadni, pa čemu se vi radujete? Pali u trans kao da su Real dobili..
(dex, 26. avgust 2021 23:01)

Mi se plasirali! Nismo ispali ni iz jednog takmičenja! Dogodine idemo na viši nivo. Vama je Vidić predvideo budućnost! Ne radujem se! Bez vas nema ni nas!

sta reci

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub
(Vostani Serbie, 26. avgust 2021 21:34)



Santa Klara je prošle godine bila u jednoj portugalskoj ligi 6. Bitno da je evropski gigant izgubio od jednog Šerifa iz najjače lige na svetu (Moldavija)…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 26. avgust 2021 22:01)

pa jel ti znas koga su izbacili posle zvezde ili ti o fudbalu nemas pojma kada gledas državu samo....

Dzoni-1970-

pre 2 godine

Nemamo sta da trazimo ni u ovom takmicenju cak, ako ne dovedemo neke dobre igrace za prvu postavu, ali necemo sigurno jer smo izbacili sjajnu Santa Klaru... Ako dovedemo to ce biti neki jeftini stranci cisto za rotaciju... To ti je nasa uprava...

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 2 godine

Čestitke svima, a pogotovo našem klincu (odavno nije klinac) Saničaninu!
Dragotinja (njegovo rodno mjesto) gori!!!
Sani, idemo do titule!!!!!

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Evo ovde da napisem pa ko zapamti,partizi uzima titulu,dva kluba cemo imati u kvalifikacijama za LS,a da bi probao da smiri navijace partizaia "vodja" ce da im da titulu jer cemo mi kao drugi igrati kvalifikacije...Zivi bili pa videli
(milos, 26. avgust 2021 23:12)

Slažem se sa tobom 100%.
Daće nam vođa ove godine da uzimamo titulu a onda opet na novo, kao od vašeg osnivanja. Podrška državne mezimice.

marko992

pre 2 godine

Tuzan dan za navijače Petokrake, naši moldavski heroji
(MatijaBg, 26. avgust 2021 23:00)

Nikada necu podrzati (ni razumeti)ovakve komentare,da si se ovako obratio nekom iz tabora Zvezde koji je to svojim komentarom zasluzio,razumeo bih-ovako se izjednacavavas sa onim najgorim kod komsija.

Дух са секиром

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub
@Vostani Serbie,

"нисам лицемерно"...иди гледај знаш већ кога.

mighty banana

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.

Kg

pre 2 godine

Bravoooo. Sad samo da dobijemo atraktivnu grupu. Moze Bodo/Glint, Lincoln sa Gibraltara i Flora iz Estonije. Idemooooo. Pa da osvojimo ovo i dogodine igramo Ligu evrope.

Kluž Madrid

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.
(mighty banana, 26. avgust 2021 22:59)

Хвала комшинице. И теби честитамо на уласку у Пасуљ Куп, где ћете примати по 5 комада.

Tragikomedija

pre 2 godine

Vidim da mnogo ljudi pljuje po Jojiću.... i u pravu su najgori je na terenu. Muka mi je da ga gledam a sećam se kako je dobro igrao.
(Iskusni posmatrač, 26. avgust 2021 22:38

Ubeđen sam da ljudi koji pljuju po Jojiću ne gledaju utakmice uopšte. Jojić je prošlao driblingom dvojicu i iznudio korner iz kojeg je pao drugi gol, koji je on odlično izveo Saničaninu na čelo. Znate iz čega Partizan stvara najviše prilika? Baš iz prekida koje izvodi Jojić. 90% kornera momak centrira saigračima, najviše Vujačiću i Saničaninu, na trepavicu. Jojić igra zadnjeg veznog, ne igra polušpica da upućuje završne pasove, ne igra krilo da prodire i daje golove, igra zadnjeg veznog. Uloge su mu da se bori i trudi u defanzivi, što je večeras i radio. Da kontroliše loptu i da ih deli saigračima koji će probati nešto više da urade sa njom, što je večeras i radio. Da izvodi dobro prekide, što uvek i radi. Natko nije u formi već neko vreme, on ima malo ofanzivniju ulogu od Jojića i od njega očekujem više, čovek se jedva vidi na terenu i niko mu neće ni reč reći. Al zato Jojić može da odigra kao Pirlo neko će naći da ga pljuje.

JJ

pre 2 godine

što izvede ovaj Sumu...u čemu je fora..što drži miljkovića...jel nas trener opstruiše ...
(tom pus, 26. avgust 2021 21:44)

Pa je l' gledaš ti utakmicu? Je l' vidiš možda da se povredio Suma?

Dejan CZ

pre 2 godine

Ovolika radost na kraju je bruka za klub...Mozda mi pod uticajem novinarstva pravimo viziju da je partizan neki znacajan klub... u stvarnosti.oni se porazbijase od srece zbog pobede nad zaboravih kako se ovaj klub zove i ulaska u ligu koja je nesto kao FIBA LS u kosarci...Radost epskih razmera ipak nam slikovito docarava da su u partizanu svesni gde im je mesto...Treba im zato cestirati na ovom velicanstvenom uspehu...Sevap je.

deadpool

pre 2 godine

Vostani Serbie - momče, pogledaj ta ista santa clara kakve rezultate ima sa benfikom portom i sportingom, u portugalskom prvenstvu, šta je soči radio u ruskoj ligi sa zenitom cska spartakom, e, a onda imamo kairat šerif kauboje i kluž, pa druže bolje duleta vujoševića da pitaju da igra šta rade, tako da samo ti uživaj u onim penalima nepostojećim što vam se sviraju u evropi a i u srbiji

Brane

pre 2 godine

Santa Klara je prošle godine bila u jednoj portugalskoj ligi 6. Bitno da je evropski gigant izgubio od jednog Šerifa iz najjače lige na svetu (Moldavija)…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 26. avgust 2021 22:01)

Nije tacno..sta vise..santa clause je projektovan da igra najmanje polufinale lige sampiona sledece godine

милан

pre 2 godine

Као прво, живот је победио!! Као друго...Браво Партизане...тако се то ради.... КАд би само репрезентација овако играла.

Rajko Milovanovic

pre 2 godine

Partizan je jedini klub na planeti koji kad igra utakmice ima najbolju tribinu - Zapadnu praznu jer navijaci tu vredjaju upravu a ovi bez blama nece da odu nego drze praznu Zapadnu tribinu !!??

mario

pre 2 godine

kako je bilo juce na Maksimiru?
(bravac, 26. avgust 2021 22:42)
Tko me to pita možeš misliti.
Uspjeh vam je liga konferencije u zadnjih koliko ono 15 godina??

Balsa

pre 2 godine

Haha Partizan se raduje kao da su osvojili usatog...ali dobro, to nam je realnost u srpskom fudbalu. Ginuli su do kraja, imali sansi, zasluzeno idu dalje.

Vostani Serbie

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub

Zorz Vea

pre 2 godine

Čestitam momcima, zaslužili su željom i voljom, ali...kao Rasti kad kaže selebritiju u Oceans 11 koji u pokeru traži 4 karte "ne želiš 4 karte, želiš da odustaneš". E tako i ja gledam Partizan i zamišljam 4 top pojačanja u naredna 3 dana. Ne kažem da treba odustati ali treba pojačanje na bar 2 mesta. Kraljevstvo za beka i po mojoj želji ofanzivni vezni, polušpic. Ako ne ostvarimo neku finansijsku dobit, bar ćemo neke igrače prošetao evro pistom pa ih prodati i misliti zašto nemamo Vlahovića ili Blekija i dalje u timu pa da ih mi nudimo za 15+ miliona evra.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija

Darko

pre 2 godine

Gledam komentare u kojima se omalazavaju klubovi, koji su protivnici partizana i zvezde.Kao da su zvezda i partizan na nivou real madrida ili barselone. Danas svi igraju fudfbal, pa svedski malme je izbacio rendzers.

Kontras

pre 2 godine

i naravno nasa stara taktika, krece bunker protiv cuvene Santa Klare pred svojih 20 000 navijaca.

Tesko cemo se odbraniti, moramo da damo gol iz prekida ili kontre. Bice tu i crvenih kartona za nase igrace. Jel igra Natho? Ne vidi se na terenu

aca

pre 2 godine

kakvo je takmičenje liga konferencija, ne razumem čemu tolika euforija?
(boban, 26. avgust 2021 21:34)

Ovo je takmicenje po nasoj meri. I vama bi bilo po meri, a treba da pevate sto ste usli u LE.

kb9

pre 2 godine

Vostani Serbie@ taj amaterski klub je bio 6. u ligi koja je zvanicno prestigla i Francusku. Usla je u lige petice. Kairat, Serif sve silni giganti. Ove godine ce da boli na svim frontovima, zapamti.

VOSAK

pre 2 godine

Ne sećam se da kad smo imali 2 tima u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.. svaka čast.
(naravno, 26. avgust 2021 23:04)

Pa u prvoj sezoni Milojevića na klupi Zvezde ?

Zvezda prošla i u nokaut fazu LE a Partizan je isto ako se ne varam ili su fazon ispali na glup način a imali isto nokaut fazu, ne mogu tačno da se setim

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

I posle se pitate zašto ne igra Suma.. Pa evo zašto, ni 20 minuta ne može da izdrži, a da se ne povredi. Poluproizvod, poluigrač.

vlado

pre 2 godine

@milos
Pusti ti Partizan i Zvezdu,lako cemo mi za njih,sta cemo za tebe, potpuno si nepismen.Brzo bukvar u ruke,nikada nije kasno da se opismenis.

Alhemicar

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha

ghh

pre 2 godine

Gile
Vecu glupost nisam cuo,Roma ,Totenhem,Fejnord,Paok ,Gent,Bazel u ligi konferencija ...danas Soci dobio Spartak Moskvu u gostima ...budite malo realni ...timovi iste jacine kao u ligi evrope...

1. šešir jeste približne snage, ostali velika razlika, 4. šešir je kao za pretkolo kvalifikacija.

veliki strumf

pre 2 godine

Toliko je zanimljiva utakmica da već 10 minuta kao naslov stoji OFSAJD! Kakvo je ovo mučenje lopte, neznanje oba tima! Santa Klara možda nešto i zna ali kovid ih je desetkovao i vidi se da nisu spremni. Nije ni čudo sto su na dnu portugalske lige. A i takav tim Partizan jedva dobi 3-2 ukupno i to zahvaljujući ogromnim kiksevima. Ali koja radost ljudi moji, kao da su ušli u Ligu šampiona. Show program.

Zoran

pre 2 godine

Ko je kleo Sumu , vreme nije gubio.
Čoveku praktično poništi sudija pogodak, kasnije njegovom zaslugom postignemo prvi gol i Portugalac ga povredi.

ajaJaZeMšipA

pre 2 godine

Panterima krivo sto se radujemo, hahah kakvi likovi...Veliki si Partizane, nisu te slomili svih ovih godina, opstao si pored svega sto su ti radili i rade.
(Av titule, 26. avgust 2021 23:17)

Druze, morao sam da ti dam plus.
Da sinti ziv i zdrav.

VOSAK

pre 2 godine

Ja ne razumem ljude koji potcenjuju ekipe poput Socija i Santa Klare. Te ekipe dolaze iz ruskog i portugalskog sampionata koji su bar tri klasa iznad nase mucene Ling Long seoske lige. Portugal je od danas i zvanicno u "ligi petice" , prema tome smesno je potcenjivati bilo koju ekipu koja igra u nekoliko klasa jacem takmicenju od ovog koji igraju nasi klubovi
(Admiral, 26. avgust 2021 23:05)


Santa Klara druže u raspadu, fali im previše igrača, otišao im glavni špic pred revanš, pretposlednji su u prvenstvu.
Soči kad ste prošli vi ste već ušli praktično u grupnu fazu, to je bio legitiman protivnik iako je njima ovo bila prva sezona u Evropi

Back in Black

pre 2 godine

Ovako se nisu radovali ni Francuski odbojkaši koji su po prvi put u njihovoj istoriji osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

jakikv

pre 2 godine

Drugo poluvreme Partizana je najveca bruka u istoriji fudbala ,branis se bre protiv ovih ,ljudi jedva sastavili jedanest igraca da budu na svojim pozicijama ...zadrzavanje vremena od pocetka poluvremena pa kako vas nije sramota ,cela zadnja linija kao da je iz beton lige samo dzokni pa kako bude ,ne znam odavno se nisam ovoliko iznervirao ...bice cilj opravdava sredstvo ali ako ovako mora da igramo da bi se plasirali u treceligaski kup onda bolje i da ga ne igramo

Loznica

pre 2 godine

sila je ovaj klub Santa clara.trebalo je to pobediti,ej.
(kameleon, 26. avgust 2021 23:59)

Da igrate u Portugalu bili bi u istom rangu sa njima.
A tako ste pričali i za Soči, a oni trenutno prvi.
I da, igrali ste sa silama.

Rocky

pre 2 godine

Dobijamo večeras sa 2:0 golovima Natha iz penala.Grešite u vezi Miljkovića i Jojića,da su loši (kao što pišete) ne bi bili u Partizanu.Stanojević je veoma dobar trener i zna svoj posao.

nista o nicemu

pre 2 godine

Nerealna scena. Partizan se brani od ovih amatera, sa tribina se cuju stihovi Mars na Drinu.

Pa vi Grobari stvarno nemate sramote.

Bole

pre 2 godine

A mogli biste možda da objavite i parove eliminacione faze evropskog prvenstva u odbojci za žene, umesto da samo pišete o fudbalu kao seljaci lol

Max von Laaberg

pre 2 godine

Ovo je tipicno kako trener radi protiv svoje ekipe.Jovic igra samo za sebe ne pokriva kad protivnik ima loptu pada kad mu protivnik blizu pridje a trener gleda.Tesko da Partizan ne primi gol

Marshall

pre 2 godine

Napadamo napadamo I do 30 min povedemo 2:0 I onda odmah bunkerica - zasto bre ???
(Rajko Milovanovic, 26. avgust 2021 21:40)

Da te naucim samo jednu stvar. Nije to bunkerica vec odgovor protivnika na koji moras da uzvratis odbranom. Partizan je posle drugog gola krenuo da ih juri po celom terenu i vrsio pritisak dok se oni nisu trzli i iskontrolisali igru. U tom trenutku ti se vraca svest da ne smes da srljas kako ne bi kiksnuo. Nije Santa Klara Novi Pazar pa da ne zna da organizuje napad i preuzme inicijativu. Video si poslednjih 15 minuta, krenuli su svim silama napred, ti tu ne mozes tek tako da uzmes loptu i da se organizujes, pogotovo ne kada oni stoje visoko. Da si igrao nekada fudbal mozda bi bio svestan toga ali posto nisi onda te razumem.

Ajgor

pre 2 godine

Komsinice mogu da se sprdaju, ali Santa Klara su za Kluz klasa vise. I tehnicki i takticki.
(Gazda Dojkan, 26. avgust 2021 23:31)

Pa to je odavno poznato da su svi Partizanovi protivnici projektovani za osvajače Evropskih liga i kupova.
Na kraju krajeva, prošle sezone je Šarlroa bio vodeći klub nikad jače belgijske lige pa ga je 'slabi' Gent rastočio 4:1, sada je 17 tim u Portugaliji jači od vodećeg tima i šampiona Rumunije. Sve potpuno i lako uporedivo. Naravno, ne treba zaboraviti ni da je lider 'prejake' srpske lige ipak dostojan protivnik 17 timu portugalske.

vratice se rode

pre 2 godine

Radujte se deco svakoj pobedi srpskog kluba kaki bi imali vise klubova nasih u Evropi.Tako cemo gledati sve vise velikana na nasim stadionima i vise zajednickih radovanja.Neko vodi pokitiku omrznjavanje Srbije nemojmo nesvesno to prihvatati.

cestitka

pre 2 godine

Cestitka Partizanu na istorijskom uspehu. Ipak je to klub iz Portugala 16. ti na tabeli i bez pola igraca. Zelim Vam da se svake godine, (Narednih 30 godina) radujete ovakvim pobedama pred RENOMIRANIM protivnicima u Kvalifikacijama za ligu Sajamskih gradova. I sa kvalifikacijama se prica zavrsava.

nesa80

pre 2 godine

da li smo dva gola i stali,prepustili im inicijativu i to je lose,dace ovi gol garant,napasce jos jace.tipican srpski mentalitet,vadi jojica treneru dok nije dobio crveni karton

Znamo

pre 2 godine

Dobro je da je Santa Klara prodala najboljeg igrača i ne igra onaj japanac a još fale bolesni od Korone, jedino tako partizan može da pobedi nekog...

Goran Loznica

pre 2 godine

Кад се погледају остали тимови у овом купу Партизан би морао да игра пролеће. Овде нема 5 озбиљних тимова, чак је ова Санта Клара за њих измислила фудбал.

Zbog ovakvih idete u fadeout! Gordost je smrtni greh!

veliki strumf

pre 2 godine

Kakva 2 kiksa. Stoper ne ume da zagradi loptu i pravi onakav penal, a ovaj kiks golmana nema ni u ženskom fudbalu. Komedija od ekipe ova Klara.

milos

pre 2 godine

Evo ovde da napisem pa ko zapamti,partizi uzima titulu,dva kluba cemo imati u kvalifikacijama za LS,a da bi probao da smiri navijace partizaia "vodja" ce da im da titulu jer cemo mi kao drugi igrati kvalifikacije...Zivi bili pa videli

meda

pre 2 godine

U portugalskoj ligi su odigrana samo 3 kola, trenutni plasman ne znači ništa.
Partizan je, dobrim delom na sreću, izbacio 2 tima jača od sebe u ovim kvalifikacijama. Dva tima koji igraju u mnogo jačim ligama od srpske.
Ko ne bi bio zadovoljan.

ribar sa Save

pre 2 godine

Brate ovi su tanki do bola al i niti mi nismo mnogo bolji. Krštenu priliku nismo imali.
Sem naših slučajnih golova niko šanse imao nije.
Opet će Stanoje ispasti stručnjak a veze nema

maya

pre 2 godine

Znam da ce ta Santa Monika ili kako vec biti dizana na nivo npr Borusije ali veliki uspeh Partizana!Plasman u utesno evropsko takmicenje je nesporno ogroman uspeh za ovaj klub.

Tito partija crno bela armija

pre 2 godine

Zaista veliki uspeh plasirati se u Ligu Konferencija. Treba napuniti stadion protiv moćnih Lihtenštajna, Santa Esmeralde i Tiranaspora.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Ajde edukuj nas koje ste to velikane pobedili?
(Red, 26. avgust 2021 23:32)





:)))))
pa, dobro - nije da baš nikad nisu dobili zvezdu...

Bane

pre 2 godine

Čestitke od srca. Veliki uspeh s obzirom da su eliminisali 3 kluba iz zemalja koje su bile učesnici evropskog prvenstva i čije su lige znatno jače od naše.
I dokle to ismevanje i kritike, te ne valja trener, te ne valjaju igrači. Sigurno ima i znatno boljih širom sveta, ali to je ono što imamo. Bolje nemamo. A momci su i protiv Socija i protiv Santa Claire ostavili srce na terenu, skidam kapu.

Manipulator

pre 2 godine

Ovo nije naša liga pa da vam se priznaju ovakvi golovi. Sve što ste osvojili kod nas, osvojili ste ovakvim golovima, izmišljenim penalima i nameštanjem. U Evropi nema toga pa nema ni trofeja za vas.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Klix, ja na tvom mestu ne bi pominjao Liverpul i Ligu Sampiona jer u istoj nemate pobedu punih 38 godina. Pusti ti nas, nismo ista dimenzija za poredjenje. Raduj se covece ulasku u grupnu fazu, dobroj, pozrtvovanoj i agresivnoj igri. Batali tu mrznju i spinove raznih ludaka.

realno

pre 2 godine

Dva poklon gola.

Igra nula.

Trunku lepog fudbala videli od Sume dok je igrao.

Ostatak tima na nivou amatera-rekreativaca.

Toga su i sami svesni jer su se na kraju radovali kao da su Bajern dobili.

Драгивоје

pre 2 godine

Аууу, шта раде, бре, ове судије???
Читавих ОСАМ минута продужили утакмицу!!!
Дал' је могуће???

nista o nicemu

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)
dok su kod vas grobeljići, panjkovi, pankovi , krstovići.. mirni smo :)
(savo, 26. avgust 2021 21:34) # Link komentara

Budite mirni :)

neutral fe

pre 2 godine

Tuzan dan za navijače Petokrake, naši moldavski heroji
(MatijaBg, 26. avgust 2021 23:00)

Santa Klara za raspali Kluž je Real.
(Pivke, 26. avgust 2021 23:14)

Malo su preterali sa ovim radovanjem mislm sramota pa ovo je ipak 3 liga!!!
(ognjen, 26. avgust 2021 23:11)


skoro niko ne priča o fudbalu, samo jedno isto prepucavanje... kako vam ne dodi da se plezite i kreveljite.

Pera Nastavnik

pre 2 godine

Mi se nismo ovako bacakali u trans ni kada smo Liverpul dobili u LŠ, a tada bio najbolja ekipa u Evropi. Čestitam Partizanu na velikom klubskom uspehu. Svaka čast i samo napred.

susko

pre 2 godine

Veliki podvig. Bravo Partizan. Pao je klub 16 na tabeli, klub bez 10 standardnih igraca zbog bolesti. Ali to je strasni Partizan uspeo da prevazidje i udje u istoriju. Jos jednom veliko BRAVO

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Navijam za Partizan još od vremena Šoškića, Jusufija, Hasanagića kada se igrao fudbal,a ne ragbi. Sa najmanje 6 panjeva (u fudbalskom smislu), 2 nedokazana talenta (Pantić i Jović) i samo 2 igrača koji znaju šta će s loptom (Nato i Suma) ovaj tim jednostavno ne može da sprovede nijednu taktiku i sistem igre koji im trener nacrta.
Naravno, raduje me pobeda Partizana, ali su mi simpatije ostale na strani Santa Klare, koja je igrala i bolje i lepše od crno-belih. Najviše me rastužuje što ovakvom "igrom" (bunker, valjanje po terenu...) ubijamo dostojanstvo fudbalske igre. Večeras smo fudbalski nadigrani, srećom ipak pobedili, ali ostaje gorak ukus zbog istine da je jurnjava za novcem i premijama ubila svaku želju za nadigravanjem.
(veteran, 26. avgust 2021 23:36)

Slažem se stobom druze, igrali su drugo poluvreme bolje.
Ali ajde razmisli kako su oni igrali pre prvog gola.
Da je rezultat bio 0:0 duže vreme i oni bi se valjali po terenu a Partizan bi igrao lepo za oči i ispao.
Šta bi birao onda ispadanje ili lepršava igra bez rezultata?
Neke utakmice se ipak moraju prihvatiti kao važniji rezultat... sada imaju još najmanje 6 utakmica i eto prilike da se pokažu u boljem svetlu.
Slažem se i sa igračima ali Zdjelara si izostavio, dečko je klasa a čini mi se i da smo konačno dobili i golmana za reprezentaciju.

mario

pre 2 godine

ajmo crno beli da imamo dva kluba u kvalifikacijama za ligu šampiona!!!!
(PrtiBG, 26. avgust 2021 22:08)
Hahaha to će vam puno značiti samo ćete se obrukati.

Goksi

pre 2 godine

Hvala bogu pa sam Partizanovac, sramota bi me bilo samog sebe da imam potrebu da "visim" na tuđim vestima i omalovažavam.

Čestitke i komšinici na prolasku u LE.

Mali Mare

pre 2 godine

Dobijamo večeras sa 2:0 golovima Natha iz penala.Grešite u vezi Miljkovića i Jojića,da su loši (kao što pišete) ne bi bili u Partizanu.Stanojević je veoma dobar trener i zna svoj posao.
(Rocky, 26. avgust 2021 21:16)

Ne pratim domaći fudbal ali ipak mislim da bi drugi go mogao da da ovaj što ga je dao. Nekako mi je logično.

Bilo bi lepo

pre 2 godine

E sad kad bi i jedni i drugi "zapostavili" prvenstvo i dali sve za najbolje rezultate u grupama. U ligi mogu i sa drugim timom do 1-2, a bilo bi super da u Evropi izbore poene da mogu 2 timu u kvalifikacije za LS. Jer sa ovim "kvalitetom" i ako se ne dodje do LS, moze da se upadne i sa porazima u LE ili LK. Jos da se ulozi u domaci fudbal i dozvoli i drugim timovima da igraju, al to tek za 10-100 godina polako.
Svaka cast i jednima i drugima na plasmanu u grupnu fazu.

Ramones

pre 2 godine

Ovako se nije radovala Crvena Zvezda,posle autogal Augentalera
(Back on Black 27 avgust 2021 09:01)
To je razlika izmedju vas i nas
Mi se radujemo ,zato sto volimo svoj klub.Vi samo.navijate cisto da se kaze,zato i vise pljujete po svom klubu,Umesto da ga bodrite.

Vojvođanin

pre 2 godine

Čitam komentare i ne mogu da verujem koliko mržnje ima između vas. Ovo nije sport i navijanje nego čista mržnja između klinaca koji prate fudbal samo da bi mrzeli. Zato ne navijam ni za jednog od "blizanaca"...

Miskec

pre 2 godine

"Ipak smo pobedili tim koji dolazi iz zemlje evropskih prvaka i zato smo pali u trans.
Medjutim,ovi sto su izgubili od Moldavaca su padali u komu a to je opasnije.
Mozda se ni ti nisi jos probudio pa zato baljezgas glupsti.
(Sah-mat, 26. avgust 2021 23:33)"
Vi vec zivite u zemlji evropskog i plus svetskog prvaka, nema potrebe za euforijom!

Вук Караџић

pre 2 godine

гледам први шешир, и видим да је Партизан већи клуб, и бољи тим од половине у том шеширу. надам се да ће то показати током такмичења.

Miskec

pre 2 godine

"Hvala bogu pa sam Partizanovac, sramota bi me bilo samog sebe da imam potrebu da "visim" na tuđim vestima i omalovažavam.
(Goksi, 27. avgust 2021 13:38)"
Idi na vest o pobedi CZ u Rumuniji, pa se srami!

mighty banana

pre 2 godine

I kad Zvezda bude spala na to da igra kikiriki kup to će i dalje biti kikiriki kup. To je za sve nesretnike koji ni LE ne zaslužuju. Slavite to kao titulu očigledno da ste toliko nisko pali da vam je to uspeh. Sramota bi bilo da niste, to se od Partizana i očekuje. A Soči i Santa Klara svakako spadaju u krem Evope, redovni učesnici.

možda sam ja veći MISTER

pre 2 godine

Jel važi "gol u gostima" ili ne važi?
Jel može neko pojašnjenje?
Čini mi se da se od ove sezone ne računa ali ....ispada da se računa...nije mi jasno

z’brda

pre 2 godine

Samo nas je puka sreća spasla blamaže večeras. Dali smo 2 gola iz prekida, penal, i onaj nesrećni kiks golmana je poklon gol za prolaz u grupnu fazu.
Partizan je igrao bezidejno, stihijski, po principu šalji loptu napred pa šta bude. Rikardo Gomeš je sve samo ne napadač.

Никола

pre 2 godine

Strajnić kaže "iskusni Rui Košta", a čovek ima 25 godina. Neka mu neko javi da to nije onaj Manuel Rui Košta...
(ja, 26. avgust 2021 22:33

Зна човек, током преноса прве утакмице је кометарисао да то није “онај” Руи Кошта.

kapetan Mickey

pre 2 godine

@Jezda PFC U tome i jeste vaš problem najveći, što ničim izazvani sebe doživljavate kao neku avangardu a smešni ste i žalosni, petardu vam nije složio samo onaj ko nije hteo . Ti mantili crni koje pominješ su vaša odlika, prvi i počasni predsednik jel sebi to možeš da izgovoriš pred ogledalom. Nema tu pomoći avangardo

veteran

pre 2 godine

Navijam za Partizan još od vremena Šoškića, Jusufija, Hasanagića kada se igrao fudbal,a ne ragbi. Sa najmanje 6 panjeva (u fudbalskom smislu), 2 nedokazana talenta (Pantić i Jović) i samo 2 igrača koji znaju šta će s loptom (Nato i Suma) ovaj tim jednostavno ne može da sprovede nijednu taktiku i sistem igre koji im trener nacrta.
Naravno, raduje me pobeda Partizana, ali su mi simpatije ostale na strani Santa Klare, koja je igrala i bolje i lepše od crno-belih. Najviše me rastužuje što ovakvom "igrom" (bunker, valjanje po terenu...) ubijamo dostojanstvo fudbalske igre. Večeras smo fudbalski nadigrani, srećom ipak pobedili, ali ostaje gorak ukus zbog istine da je jurnjava za novcem i premijama ubila svaku želju za nadigravanjem.

Vostani Serbie

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub

nista o nicemu

pre 2 godine

Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)
(Jezda PFC, 26. avgust 2021 23:22)

Koga ste vi to rendali?
Kako se sad od istorije ipak zivi, a mi kad pomenemo 1991 onda vicete stara slava. Aj malo sredite dvostruke arsine :)

Red

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha
(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)
(Jezda PFC, 26. avgust 2021 23:22)

Ajde edukuj nas koje ste to velikane pobedili?

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

I posle se pitate zašto ne igra Suma.. Pa evo zašto, ni 20 minuta ne može da izdrži, a da se ne povredi. Poluproizvod, poluigrač.

Sah-mat

pre 2 godine

E jadnici jadni, pa čemu se vi radujete? Pali u trans kao da su Real dobili..
(dex, 26. avgust 2021 23:01) # Link komentara

Ipak smo pobedili tim koji dolazi iz zemlje evropskih prvaka i zato smo pali u trans.
Medjutim,ovi sto su izgubili od Moldavaca su padali u komu a to je opasnije.
Mozda se ni ti nisi jos probudio pa zato baljezgas glupsti.

savo

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)
dok su kod vas grobeljići, panjkovi, pankovi , krstovići.. mirni smo :)

a

pre 2 godine

Vostani Serbie - momče, pogledaj ta ista santa clara kakve rezultate ima sa benfikom portom i sportingom, u portugalskom prvenstvu, šta je soči radio u ruskoj ligi sa zenitom cska spartakom, e, a onda imamo kairat šerif kauboje i kluž, pa druže bolje duleta vujoševića da pitaju da igra šta rade, tako da samo ti uživaj u onim penalima nepostojećim što vam se sviraju u evropi a i u srbiji
(deadpool, 26. avgust 2021 21:56)

Ajde malo edukacije. Tim Santa Klare iz prošlog prvenstva Portugala i ovaj danas velika razlika. Otišli najbolji igrači. Ekipa Kluža 6 sezona uzastopno igra Evropu. Tri puta LŠ i tri puta LE. Jedne godine ispali u nokaut fazi LE Evrope od Sevilje zbog gola u gostima a te godine Sevilja osvojila LE. Šerif? Tim sa 15 stranaca. U jedanaest ni jedan moldavac. Kairat je Zvezda prošla

rais

pre 2 godine

Čestitke Partizanu na prolazu, ali ljudi ja ovakvo majmunisanje trenera Partizana pored aut linije u životu nisam video. A šta tek reći za radovanje na kraju. Beda kluba

Alhemicar

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha

sta reci

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub
(Vostani Serbie, 26. avgust 2021 21:34)



Santa Klara je prošle godine bila u jednoj portugalskoj ligi 6. Bitno da je evropski gigant izgubio od jednog Šerifa iz najjače lige na svetu (Moldavija)…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 26. avgust 2021 22:01)

pa jel ti znas koga su izbacili posle zvezde ili ti o fudbalu nemas pojma kada gledas državu samo....

mario

pre 2 godine

kako je bilo juce na Maksimiru?
(bravac, 26. avgust 2021 22:42)
Tko me to pita možeš misliti.
Uspjeh vam je liga konferencije u zadnjih koliko ono 15 godina??

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub
(Vostani Serbie, 26. avgust 2021 21:34)



Santa Klara je prošle godine bila u jednoj portugalskoj ligi 6. Bitno da je evropski gigant izgubio od jednog Šerifa iz najjače lige na svetu (Moldavija)…

Dejan CZ

pre 2 godine

Ovolika radost na kraju je bruka za klub...Mozda mi pod uticajem novinarstva pravimo viziju da je partizan neki znacajan klub... u stvarnosti.oni se porazbijase od srece zbog pobede nad zaboravih kako se ovaj klub zove i ulaska u ligu koja je nesto kao FIBA LS u kosarci...Radost epskih razmera ipak nam slikovito docarava da su u partizanu svesni gde im je mesto...Treba im zato cestirati na ovom velicanstvenom uspehu...Sevap je.

asahi

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)

Imamo Serife.

Manipulator

pre 2 godine

Ovo nije naša liga pa da vam se priznaju ovakvi golovi. Sve što ste osvojili kod nas, osvojili ste ovakvim golovima, izmišljenim penalima i nameštanjem. U Evropi nema toga pa nema ni trofeja za vas.

mighty banana

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.

Brane

pre 2 godine

Santa Klara je prošle godine bila u jednoj portugalskoj ligi 6. Bitno da je evropski gigant izgubio od jednog Šerifa iz najjače lige na svetu (Moldavija)…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 26. avgust 2021 22:01)

Nije tacno..sta vise..santa clause je projektovan da igra najmanje polufinale lige sampiona sledece godine

mario

pre 2 godine

ajmo crno beli da imamo dva kluba u kvalifikacijama za ligu šampiona!!!!
(PrtiBG, 26. avgust 2021 22:08)
Hahaha to će vam puno značiti samo ćete se obrukati.

Гиле

pre 2 godine

Кад се погледају остали тимови у овом купу Партизан би морао да игра пролеће. Овде нема 5 озбиљних тимова, чак је ова Санта Клара за њих измислила фудбал.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha
(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)
(Jezda PFC, 26. avgust 2021 23:22)


Mnozina? Aj navedi dva velikana majke ti.

cestitka

pre 2 godine

Cestitka Partizanu na istorijskom uspehu. Ipak je to klub iz Portugala 16. ti na tabeli i bez pola igraca. Zelim Vam da se svake godine, (Narednih 30 godina) radujete ovakvim pobedama pred RENOMIRANIM protivnicima u Kvalifikacijama za ligu Sajamskih gradova. I sa kvalifikacijama se prica zavrsava.

nista o nicemu

pre 2 godine

Nerealna scena. Partizan se brani od ovih amatera, sa tribina se cuju stihovi Mars na Drinu.

Pa vi Grobari stvarno nemate sramote.

veliki strumf

pre 2 godine

Toliko je zanimljiva utakmica da već 10 minuta kao naslov stoji OFSAJD! Kakvo je ovo mučenje lopte, neznanje oba tima! Santa Klara možda nešto i zna ali kovid ih je desetkovao i vidi se da nisu spremni. Nije ni čudo sto su na dnu portugalske lige. A i takav tim Partizan jedva dobi 3-2 ukupno i to zahvaljujući ogromnim kiksevima. Ali koja radost ljudi moji, kao da su ušli u Ligu šampiona. Show program.

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Malo su preterali sa ovim radovanjem mislm sramota pa ovo je ipak 3 liga!!!
(ognjen, 26. avgust 2021 23:11)

Čekaj druže, samo da vidiš i da se uveris čim tvoja zvezda ne bude uzela titulu.
Onda možemo da pričamo o 3-oj ligi.

veliki strumf

pre 2 godine

Kakva 2 kiksa. Stoper ne ume da zagradi loptu i pravi onakav penal, a ovaj kiks golmana nema ni u ženskom fudbalu. Komedija od ekipe ova Klara.

Jezda PFC

pre 2 godine

Koja euforija,mi Liverpul kad smo dobili nije bila tolika..e kad ce to komsije doživeti da na stadionu VS padne jedan takav klub..za 76godina postojanja najveca pobeda QPR..hahahahaha
(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
E moj sine, kad je Partizan rendao evropske velikane na JNA u komsiluku su bila redovna zasedanja koznih mantila sa temom "Kad cemo mi ovako?" Zato smo avangarda. A to sto mislis da fudbal ovde pocinje 1990. godine to ti je velika mana. Edukuj se malo istinom. Mani se panterskih foruma ;)

krtac

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)
dok su kod vas grobeljići, panjkovi, pankovi , krstovići.. mirni smo :)
(savo, 26. avgust 2021 21:34)

istina, mirujete već godinama :-)

Kg

pre 2 godine

Bravoooo. Sad samo da dobijemo atraktivnu grupu. Moze Bodo/Glint, Lincoln sa Gibraltara i Flora iz Estonije. Idemooooo. Pa da osvojimo ovo i dogodine igramo Ligu evrope.

@velikiStrumf

pre 2 godine

Santa klara je PSŽ za Šerife iz nikad jače Moldavske lige. Dok ne odigraše sa vama, mislio sam da je u pitanju grupa čuvara reda sa divljeg zapada.
Inače ko nabroji više od 3 kluba Moldavske lige a da ne uzme listu iz kladionice častim ga pivom.

Back in Black

pre 2 godine

Ovako se nisu radovali ni Francuski odbojkaši koji su po prvi put u njihovoj istoriji osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

rekoh_istinu

pre 2 godine

Tako isto su omalovažavali Soči pa ljudi dobiše Spartak u Moskvi.
A Šerif nikad jači, u svojoj bogatoj (pevačkoj) fudbalskoj istoriji.

Znamo

pre 2 godine

Dobro je da je Santa Klara prodala najboljeg igrača i ne igra onaj japanac a još fale bolesni od Korone, jedino tako partizan može da pobedi nekog...

maya

pre 2 godine

Znam da ce ta Santa Monika ili kako vec biti dizana na nivo npr Borusije ali veliki uspeh Partizana!Plasman u utesno evropsko takmicenje je nesporno ogroman uspeh za ovaj klub.

Klix

pre 2 godine

Petokraka dominira godinama u srpskom fudbalu samo zbog sataniziranja Partizana od strane nazadnjacke vlasti, ali pored svog guranja, iz LP izbaci ih nekakav Serif i fol se dice sto nakon ispadanja od Moldavaca igraju LE.Hahaha.Fol pobijedili Liverpul a odvaljeni tamo 4-0, hahahaha.

ma sta rece

pre 2 godine

Santa klara je PSŽ za Šerife iz nikad jače Moldavske lige. Dok ne odigraše sa vama, mislio sam da je u pitanju grupa čuvara reda sa divljeg zapada.
Inače ko nabroji više od 3 kluba Moldavske lige a da ne uzme listu iz kladionice častim ga pivom.
(@velikiStrumf, 26. avgust 2021 22:01)

pa vi jedva sa penala jedva prodjoste jedan moldavski klub...

jakikv

pre 2 godine

Drugo poluvreme Partizana je najveca bruka u istoriji fudbala ,branis se bre protiv ovih ,ljudi jedva sastavili jedanest igraca da budu na svojim pozicijama ...zadrzavanje vremena od pocetka poluvremena pa kako vas nije sramota ,cela zadnja linija kao da je iz beton lige samo dzokni pa kako bude ,ne znam odavno se nisam ovoliko iznervirao ...bice cilj opravdava sredstvo ali ako ovako mora da igramo da bi se plasirali u treceligaski kup onda bolje i da ga ne igramo

možda sam ja veći MISTER

pre 2 godine

Jel važi "gol u gostima" ili ne važi?
Jel može neko pojašnjenje?
Čini mi se da se od ove sezone ne računa ali ....ispada da se računa...nije mi jasno

milos

pre 2 godine

Evo ovde da napisem pa ko zapamti,partizi uzima titulu,dva kluba cemo imati u kvalifikacijama za LS,a da bi probao da smiri navijace partizaia "vodja" ce da im da titulu jer cemo mi kao drugi igrati kvalifikacije...Zivi bili pa videli

VOSAK

pre 2 godine

Ja ne razumem ljude koji potcenjuju ekipe poput Socija i Santa Klare. Te ekipe dolaze iz ruskog i portugalskog sampionata koji su bar tri klasa iznad nase mucene Ling Long seoske lige. Portugal je od danas i zvanicno u "ligi petice" , prema tome smesno je potcenjivati bilo koju ekipu koja igra u nekoliko klasa jacem takmicenju od ovog koji igraju nasi klubovi
(Admiral, 26. avgust 2021 23:05)


Santa Klara druže u raspadu, fali im previše igrača, otišao im glavni špic pred revanš, pretposlednji su u prvenstvu.
Soči kad ste prošli vi ste već ušli praktično u grupnu fazu, to je bio legitiman protivnik iako je njima ovo bila prva sezona u Evropi

Tito partija crno bela armija

pre 2 godine

Zaista veliki uspeh plasirati se u Ligu Konferencija. Treba napuniti stadion protiv moćnih Lihtenštajna, Santa Esmeralde i Tiranaspora.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Ruzno drugo poluvreme ali opravdano. Portugalci nisu sansu napravili veceras. Nase kontre su namazano sekli faulovima. Nemam nista protiv odugovlacenja i izlezavanja u tim situacijama. Uostalom, da je bilo 0-0 tek bi videli sta je odugovlacenje. Za razliku od prvog meca, Stanoje je odlicno pripremio tim. Nedostajao je taj treci gol u drugom poluvremenu da utisak bude jos bolji.
Jeste da smo im jedan gol dali iz penala i dva posle prekida, ali oni su tim koji igraju zatvoreno i fokusirani su na brze kontre. Golove dajes kako mozes. Bilo je 3-4 sanse i za gol iz igre. Svejedno. Svaki se broji.
Komsinice mogu da se sprdaju, ali Santa Klara su za Kluz klasa vise. I tehnicki i takticki.

bane

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.
(mighty banana, 26. avgust 2021 22:59)

Tako ce mo da se radujemo kad vas odvalimo u derbiju. Mali ste klub i trebalo bi da to bude normalno ali ce mo ipak da slavimo

Goran Loznica

pre 2 godine

Кад се погледају остали тимови у овом купу Партизан би морао да игра пролеће. Овде нема 5 озбиљних тимова, чак је ова Санта Клара за њих измислила фудбал.

Zbog ovakvih idete u fadeout! Gordost je smrtni greh!

deadpool

pre 2 godine

Vostani Serbie - momče, pogledaj ta ista santa clara kakve rezultate ima sa benfikom portom i sportingom, u portugalskom prvenstvu, šta je soči radio u ruskoj ligi sa zenitom cska spartakom, e, a onda imamo kairat šerif kauboje i kluž, pa druže bolje duleta vujoševića da pitaju da igra šta rade, tako da samo ti uživaj u onim penalima nepostojećim što vam se sviraju u evropi a i u srbiji

Rocky

pre 2 godine

Dobijamo večeras sa 2:0 golovima Natha iz penala.Grešite u vezi Miljkovića i Jojića,da su loši (kao što pišete) ne bi bili u Partizanu.Stanojević je veoma dobar trener i zna svoj posao.

Max von Laaberg

pre 2 godine

Ovo je tipicno kako trener radi protiv svoje ekipe.Jovic igra samo za sebe ne pokriva kad protivnik ima loptu pada kad mu protivnik blizu pridje a trener gleda.Tesko da Partizan ne primi gol

ajaJaZeMšipA

pre 2 godine

Panterima krivo sto se radujemo, hahah kakvi likovi...Veliki si Partizane, nisu te slomili svih ovih godina, opstao si pored svega sto su ti radili i rade.
(Av titule, 26. avgust 2021 23:17)

Druze, morao sam da ti dam plus.
Da sinti ziv i zdrav.

kb9

pre 2 godine

Vostani Serbie@ taj amaterski klub je bio 6. u ligi koja je zvanicno prestigla i Francusku. Usla je u lige petice. Kairat, Serif sve silni giganti. Ove godine ce da boli na svim frontovima, zapamti.

Iskusni posmatrač

pre 2 godine

Vidim da mnogo ljudi pljuje po Jojiću.... i u pravu su najgori je na terenu. Muka mi je da ga gledam a sećam se kako je dobro igrao.

Dejan

pre 2 godine

Dzaba i Messi u napadu kada imas Miljka na terenu!!!
Dokle vise covece???Dokle da nas maltretiras sa ovim amaterima u pocetnoj postavi?!?!?!
Pored Miljkovica bi i Deni Alves iz najboljih dana grejao klupu...ovo je najveci apsurd i najveca enigma svetskog sporta!!!

rale

pre 2 godine

A da UEFA napravi jos jedno takmičenje ispod ovog pa da se direktno plasiramo... Posle 2:0 umesto da igraju opušteno i daju još jedan gol mi strepimo da ne primimo gol u nadoknadi... Valjamo se po terenu... Ne ovo nije fudbal u koji se ja razumem a nisam bas ni star 40god...Sportski pozdrav za ljubitelje nekadašnjeg fudbala tehnike u uživanja u sportu...

Balsa

pre 2 godine

Haha Partizan se raduje kao da su osvojili usatog...ali dobro, to nam je realnost u srpskom fudbalu. Ginuli su do kraja, imali sansi, zasluzeno idu dalje.

veverica

pre 2 godine

miljkovic i gobeljic. kao zaneti i kafu - stvar ukusa.
piksi na slatkim mukama.
inace moje prokletstvo je sto pamtim nas fudbal i iz prethodnih decenija. ne mogu da budem pod nabojem i euforijom zato sto su zvezda i partizan prosli santa klaru i kluz. pri tome sve sto su napravili veceras je iz smesnih i kardinalnih gresaka protivnika. nula kvaliteta su sami proizveli.
i sad treba da skacem po metar u vis, a nekada sam gledao kako zvezda bukvalno gazi real na marakani 4:2....
a sad strajnic klice kaze veliki uspeh epski uspeh partizan nije izgubio od portugalskog tima... svaka pobeda je vredna postovanja i hvale, ali nije ovo bas nesto epski..

susko

pre 2 godine

Veliki podvig. Bravo Partizan. Pao je klub 16 na tabeli, klub bez 10 standardnih igraca zbog bolesti. Ali to je strasni Partizan uspeo da prevazidje i udje u istoriju. Jos jednom veliko BRAVO

Kontras

pre 2 godine

i naravno nasa stara taktika, krece bunker protiv cuvene Santa Klare pred svojih 20 000 navijaca.

Tesko cemo se odbraniti, moramo da damo gol iz prekida ili kontre. Bice tu i crvenih kartona za nase igrace. Jel igra Natho? Ne vidi se na terenu

Mile

pre 2 godine

Gile
Vecu glupost nisam cuo,Roma ,Totenhem,Fejnord,Paok ,Gent,Bazel u ligi konferencija ...danas Soci dobio Spartak Moskvu u gostima ...budite malo realni ...timovi iste jacine kao u ligi evrope...

Tragikomedija

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.
(mighty banana, 26. avgust 2021 22:59)

Ja ne znam čiji su navijači palili vatromet na njihovom stadionu kad su posle ne znam koliko derbija dali gol za izjednačenje i to još iz penala.

bravac

pre 2 godine

ajmo crno beli da imamo dva kluba u kvalifikacijama za ligu šampiona!!!!
(PrtiBG, 26. avgust 2021 22:08)
Hahaha to će vam puno značiti samo ćete se obrukati.
(mario, 26. avgust 2021 22:28)

kako je bilo juce na Maksimiru?

ribar sa Save

pre 2 godine

Brate ovi su tanki do bola al i niti mi nismo mnogo bolji. Krštenu priliku nismo imali.
Sem naših slučajnih golova niko šanse imao nije.
Opet će Stanoje ispasti stručnjak a veze nema

Av titule

pre 2 godine

Panterima krivo sto se radujemo, hahah kakvi likovi...Veliki si Partizane, nisu te slomili svih ovih godina, opstao si pored svega sto su ti radili i rade.

Uplaseni

pre 2 godine

Ovi sto omalovazavaju LK, uskoro ce se njihov klub nalaziti u istoj, ako prodje kvalifikacije, sledece godine. To sto ima vise komentara od navijaca crveno belih, dosta govori. Pa, Partizan da osvoji LS, oni bi rekli, ali mi smo je prvi osvojili i tako u krug. Sa takvom decom, nema rasprave, procitas radi licne zabave, ne uzimas u obzir nista receno, napisano, kao ozbiljno. Mnogo je decurlije, previse. Ocekujem naredne godine FK CZ u LK, a KK CZ u EK. Ipak se okrece, neko rece.

Aleksandar

pre 2 godine

(Alhemicar, 26. avgust 2021 23:14)
Zvezda je veliki klub i jako respektujem njene rezultate. Šteta što ima teško retardirane navijače...

Kluž Madrid

pre 2 godine

Čestitam vam na ulasku u kikiriki kup, ali moram reći da mi je strašno što se tome radujete kao da ste LŠ osvojili. Mislim da je Partizan veliki klub kome ovo treba da je nešto normalno a ne kao da je neki tim sa Malte uspeo to. Ne znam, slabo sebe cenite. Sportski pozdrav.
(mighty banana, 26. avgust 2021 22:59)

Хвала комшинице. И теби честитамо на уласку у Пасуљ Куп, где ћете примати по 5 комада.

Дух са секиром

pre 2 godine

Zvezdas sam i nisam licemerno u izjavi..presmesan mi je Partizan i ovi navijaci sto su se primili kao da su ušli u finale LE hahahahhahhahhaha..pa ljudi ova Santa Klara je amaterski klub
@Vostani Serbie,

"нисам лицемерно"...иди гледај знаш већ кога.

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Evo ovde da napisem pa ko zapamti,partizi uzima titulu,dva kluba cemo imati u kvalifikacijama za LS,a da bi probao da smiri navijace partizaia "vodja" ce da im da titulu jer cemo mi kao drugi igrati kvalifikacije...Zivi bili pa videli
(milos, 26. avgust 2021 23:12)

Slažem se sa tobom 100%.
Daće nam vođa ove godine da uzimamo titulu a onda opet na novo, kao od vašeg osnivanja. Podrška državne mezimice.

Pera Nastavnik

pre 2 godine

Mi se nismo ovako bacakali u trans ni kada smo Liverpul dobili u LŠ, a tada bio najbolja ekipa u Evropi. Čestitam Partizanu na velikom klubskom uspehu. Svaka čast i samo napred.

Ajgor

pre 2 godine

Komsinice mogu da se sprdaju, ali Santa Klara su za Kluz klasa vise. I tehnicki i takticki.
(Gazda Dojkan, 26. avgust 2021 23:31)

Pa to je odavno poznato da su svi Partizanovi protivnici projektovani za osvajače Evropskih liga i kupova.
Na kraju krajeva, prošle sezone je Šarlroa bio vodeći klub nikad jače belgijske lige pa ga je 'slabi' Gent rastočio 4:1, sada je 17 tim u Portugaliji jači od vodećeg tima i šampiona Rumunije. Sve potpuno i lako uporedivo. Naravno, ne treba zaboraviti ni da je lider 'prejake' srpske lige ipak dostojan protivnik 17 timu portugalske.

my way

pre 2 godine

Одлично, да останемо и једни и други у Европи, па следеће године и Звезда и Партизан на Лигу Шампиона. Као звездаш могу да поручим гробарима да им је млади голман Поповић по мени озбиљан кандидат за репрезентативног голмана.

Bole

pre 2 godine

A mogli biste možda da objavite i parove eliminacione faze evropskog prvenstva u odbojci za žene, umesto da samo pišete o fudbalu kao seljaci lol

Off Columbus

pre 2 godine

Kakav naslov hahahaaaaaa. U ligi ČEGA? Kojih konferencija?
(veliki strumf, 26. avgust 2021 22:59)
Konferencija o ceni gvožđa na veliko, kada se bude prodavao grb po drugi put da se zna ko koliko vredi....

nista o nicemu

pre 2 godine

SANICANIN, JOJIC, MARKOVIC, ZDJELAR, OBRADOVIC, VUJACIC... DALI VI STVARNO MISLITE DA IMATE TIM ZA EVROPU I ZA TITULU?
(Pedja, 26. avgust 2021 21:18)
dok su kod vas grobeljići, panjkovi, pankovi , krstovići.. mirni smo :)
(savo, 26. avgust 2021 21:34) # Link komentara

Budite mirni :)

Admiral

pre 2 godine

Ja ne razumem ljude koji potcenjuju ekipe poput Socija i Santa Klare. Te ekipe dolaze iz ruskog i portugalskog sampionata koji su bar tri klasa iznad nase mucene Ling Long seoske lige. Portugal je od danas i zvanicno u "ligi petice" , prema tome smesno je potcenjivati bilo koju ekipu koja igra u nekoliko klasa jacem takmicenju od ovog koji igraju nasi klubovi

marko992

pre 2 godine

Tuzan dan za navijače Petokrake, naši moldavski heroji
(MatijaBg, 26. avgust 2021 23:00)

Nikada necu podrzati (ni razumeti)ovakve komentare,da si se ovako obratio nekom iz tabora Zvezde koji je to svojim komentarom zasluzio,razumeo bih-ovako se izjednacavavas sa onim najgorim kod komsija.

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Jel važi "gol u gostima" ili ne važi?
Jel može neko pojašnjenje?
Čini mi se da se od ove sezone ne računa ali ....ispada da se računa...nije mi jasno
(možda sam ja veći MISTER, 26. avgust 2021 23:07)

Ne.
Pa da se računao Partizan bi ispao od Socija.
1:1 u Sociju i
2:2 u Bg

Miskec

pre 2 godine

"Ipak smo pobedili tim koji dolazi iz zemlje evropskih prvaka i zato smo pali u trans.
Medjutim,ovi sto su izgubili od Moldavaca su padali u komu a to je opasnije.
Mozda se ni ti nisi jos probudio pa zato baljezgas glupsti.
(Sah-mat, 26. avgust 2021 23:33)"
Vi vec zivite u zemlji evropskog i plus svetskog prvaka, nema potrebe za euforijom!

NSslaninar

pre 2 godine

Овај ртс је циркус... Зашто пуштају голове са друге утакмице,кад коментатор може рећи "ево гола", и кога занима нека пребаци на други канал?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nebitno kako se završi ova utakmica, Suma je igračina. Da nije bilo Jovića u odbrani Portugalaca dade lagano gol. A on nama sedi na klupi. Za nepoverovati…

Nenad

pre 2 godine

E jadnici jadni, pa čemu se vi radujete? Pali u trans kao da su Real dobili..
(dex, 26. avgust 2021 23:01)

Mi se plasirali! Nismo ispali ni iz jednog takmičenja! Dogodine idemo na viši nivo. Vama je Vidić predvideo budućnost! Ne radujem se! Bez vas nema ni nas!

realno

pre 2 godine

Dva poklon gola.

Igra nula.

Trunku lepog fudbala videli od Sume dok je igrao.

Ostatak tima na nivou amatera-rekreativaca.

Toga su i sami svesni jer su se na kraju radovali kao da su Bajern dobili.

ghh

pre 2 godine

Gile
Vecu glupost nisam cuo,Roma ,Totenhem,Fejnord,Paok ,Gent,Bazel u ligi konferencija ...danas Soci dobio Spartak Moskvu u gostima ...budite malo realni ...timovi iste jacine kao u ligi evrope...

1. šešir jeste približne snage, ostali velika razlika, 4. šešir je kao za pretkolo kvalifikacija.

милан

pre 2 godine

Као прво, живот је победио!! Као друго...Браво Партизане...тако се то ради.... КАд би само репрезентација овако играла.

z’brda

pre 2 godine

Samo nas je puka sreća spasla blamaže večeras. Dali smo 2 gola iz prekida, penal, i onaj nesrećni kiks golmana je poklon gol za prolaz u grupnu fazu.
Partizan je igrao bezidejno, stihijski, po principu šalji loptu napred pa šta bude. Rikardo Gomeš je sve samo ne napadač.

Loznica

pre 2 godine

sila je ovaj klub Santa clara.trebalo je to pobediti,ej.
(kameleon, 26. avgust 2021 23:59)

Da igrate u Portugalu bili bi u istom rangu sa njima.
A tako ste pričali i za Soči, a oni trenutno prvi.
I da, igrali ste sa silama.

Mali Mare

pre 2 godine

Dobijamo večeras sa 2:0 golovima Natha iz penala.Grešite u vezi Miljkovića i Jojića,da su loši (kao što pišete) ne bi bili u Partizanu.Stanojević je veoma dobar trener i zna svoj posao.
(Rocky, 26. avgust 2021 21:16)

Ne pratim domaći fudbal ali ipak mislim da bi drugi go mogao da da ovaj što ga je dao. Nekako mi je logično.

Tragikomedija

pre 2 godine

Vidim da mnogo ljudi pljuje po Jojiću.... i u pravu su najgori je na terenu. Muka mi je da ga gledam a sećam se kako je dobro igrao.
(Iskusni posmatrač, 26. avgust 2021 22:38

Ubeđen sam da ljudi koji pljuju po Jojiću ne gledaju utakmice uopšte. Jojić je prošlao driblingom dvojicu i iznudio korner iz kojeg je pao drugi gol, koji je on odlično izveo Saničaninu na čelo. Znate iz čega Partizan stvara najviše prilika? Baš iz prekida koje izvodi Jojić. 90% kornera momak centrira saigračima, najviše Vujačiću i Saničaninu, na trepavicu. Jojić igra zadnjeg veznog, ne igra polušpica da upućuje završne pasove, ne igra krilo da prodire i daje golove, igra zadnjeg veznog. Uloge su mu da se bori i trudi u defanzivi, što je večeras i radio. Da kontroliše loptu i da ih deli saigračima koji će probati nešto više da urade sa njom, što je večeras i radio. Da izvodi dobro prekide, što uvek i radi. Natko nije u formi već neko vreme, on ima malo ofanzivniju ulogu od Jojića i od njega očekujem više, čovek se jedva vidi na terenu i niko mu neće ni reč reći. Al zato Jojić može da odigra kao Pirlo neko će naći da ga pljuje.

aca

pre 2 godine

kakvo je takmičenje liga konferencija, ne razumem čemu tolika euforija?
(boban, 26. avgust 2021 21:34)

Ovo je takmicenje po nasoj meri. I vama bi bilo po meri, a treba da pevate sto ste usli u LE.

Ivan Smederevac

pre 2 godine

Pot 1 : Roma, Tottenham, Basel, Slavia Prague, Copenhagen, Gent, AZ Alkmar, LASK CC.

Pot 2 : Feyenoord, Qarabag, Macabbi Tel Aviv, PAOK, Ren, Partizan, Kluž, Zorya.

Pot 3 : Union Berlin, CSKA Sofija, Vitesse, Slovan, Jablonec, Alashkert, Flora, Kairat.

Pot 4 : Lincoln, Randers, Anorthosis, Omonia, HJK, Maccabi Haifa, Bodo Glimt, Mura.

Pa nek' je sa srećom...

mighty banana

pre 2 godine

I kad Zvezda bude spala na to da igra kikiriki kup to će i dalje biti kikiriki kup. To je za sve nesretnike koji ni LE ne zaslužuju. Slavite to kao titulu očigledno da ste toliko nisko pali da vam je to uspeh. Sramota bi bilo da niste, to se od Partizana i očekuje. A Soči i Santa Klara svakako spadaju u krem Evope, redovni učesnici.

Miskec

pre 2 godine

"Hvala bogu pa sam Partizanovac, sramota bi me bilo samog sebe da imam potrebu da "visim" na tuđim vestima i omalovažavam.
(Goksi, 27. avgust 2021 13:38)"
Idi na vest o pobedi CZ u Rumuniji, pa se srami!

Roki

pre 2 godine

Ali ovaj Strajnić, majko moja.... treba poslati u zatvor urednika koji pusta ovog ludaka da komentariše
(neprijatelj, 26. avgust 2021 21:31)

A tek onaj napaljeni sto prenosi Zvezdu.Neznas koji je gori.

Србин из Србије

pre 2 godine

Не знам зашто људи сада исмевају Партизан.Остварили смо данас леп резултат,Звезда и Партизан прошли у групне фазе.Притом смо и побољшали коефицијент.Не видим разлога за омаловажавање.Ипак ће у тој лиги конференција играти Тотенхем,Базел,Рома,Фејнорд.Солидни тимови.

nesa80

pre 2 godine

da li smo dva gola i stali,prepustili im inicijativu i to je lose,dace ovi gol garant,napasce jos jace.tipican srpski mentalitet,vadi jojica treneru dok nije dobio crveni karton

Marshall

pre 2 godine

Napadamo napadamo I do 30 min povedemo 2:0 I onda odmah bunkerica - zasto bre ???
(Rajko Milovanovic, 26. avgust 2021 21:40)

Da te naucim samo jednu stvar. Nije to bunkerica vec odgovor protivnika na koji moras da uzvratis odbranom. Partizan je posle drugog gola krenuo da ih juri po celom terenu i vrsio pritisak dok se oni nisu trzli i iskontrolisali igru. U tom trenutku ti se vraca svest da ne smes da srljas kako ne bi kiksnuo. Nije Santa Klara Novi Pazar pa da ne zna da organizuje napad i preuzme inicijativu. Video si poslednjih 15 minuta, krenuli su svim silama napred, ti tu ne mozes tek tako da uzmes loptu i da se organizujes, pogotovo ne kada oni stoje visoko. Da si igrao nekada fudbal mozda bi bio svestan toga ali posto nisi onda te razumem.

Драгивоје

pre 2 godine

Аууу, шта раде, бре, ове судије???
Читавих ОСАМ минута продужили утакмицу!!!
Дал' је могуће???

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 2 godine

Čestitke svima, a pogotovo našem klincu (odavno nije klinac) Saničaninu!
Dragotinja (njegovo rodno mjesto) gori!!!
Sani, idemo do titule!!!!!

Roki

pre 2 godine

Kakva 2 kiksa. Stoper ne ume da zagradi loptu i pravi onakav penal, a ovaj kiks golmana nema ni u ženskom fudbalu. Komedija od ekipe ova Klara.
(veliki strumf, 26. avgust 2021 21:30)

Onaj iz Kluza je mnogo bolji.

Zorz Vea

pre 2 godine

Čestitam momcima, zaslužili su željom i voljom, ali...kao Rasti kad kaže selebritiju u Oceans 11 koji u pokeru traži 4 karte "ne želiš 4 karte, želiš da odustaneš". E tako i ja gledam Partizan i zamišljam 4 top pojačanja u naredna 3 dana. Ne kažem da treba odustati ali treba pojačanje na bar 2 mesta. Kraljevstvo za beka i po mojoj želji ofanzivni vezni, polušpic. Ako ne ostvarimo neku finansijsku dobit, bar ćemo neke igrače prošetao evro pistom pa ih prodati i misliti zašto nemamo Vlahovića ili Blekija i dalje u timu pa da ih mi nudimo za 15+ miliona evra.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija

VOSAK

pre 2 godine

Ne sećam se da kad smo imali 2 tima u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.. svaka čast.
(naravno, 26. avgust 2021 23:04)

Pa u prvoj sezoni Milojevića na klupi Zvezde ?

Zvezda prošla i u nokaut fazu LE a Partizan je isto ako se ne varam ili su fazon ispali na glup način a imali isto nokaut fazu, ne mogu tačno da se setim

Dzoni-1970-

pre 2 godine

Nemamo sta da trazimo ni u ovom takmicenju cak, ako ne dovedemo neke dobre igrace za prvu postavu, ali necemo sigurno jer smo izbacili sjajnu Santa Klaru... Ako dovedemo to ce biti neki jeftini stranci cisto za rotaciju... To ti je nasa uprava...

Вук Караџић

pre 2 godine

гледам први шешир, и видим да је Партизан већи клуб, и бољи тим од половине у том шеширу. надам се да ће то показати током такмичења.

Goksi

pre 2 godine

Hvala bogu pa sam Partizanovac, sramota bi me bilo samog sebe da imam potrebu da "visim" na tuđim vestima i omalovažavam.

Čestitke i komšinici na prolasku u LE.

nebulozator

pre 2 godine

Ne sećam se da kad smo imali 2 tima u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.. svaka čast.
(naravno, 26. avgust 2021 23:04)

pre tri godine :D

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Navijam za Partizan još od vremena Šoškića, Jusufija, Hasanagića kada se igrao fudbal,a ne ragbi. Sa najmanje 6 panjeva (u fudbalskom smislu), 2 nedokazana talenta (Pantić i Jović) i samo 2 igrača koji znaju šta će s loptom (Nato i Suma) ovaj tim jednostavno ne može da sprovede nijednu taktiku i sistem igre koji im trener nacrta.
Naravno, raduje me pobeda Partizana, ali su mi simpatije ostale na strani Santa Klare, koja je igrala i bolje i lepše od crno-belih. Najviše me rastužuje što ovakvom "igrom" (bunker, valjanje po terenu...) ubijamo dostojanstvo fudbalske igre. Večeras smo fudbalski nadigrani, srećom ipak pobedili, ali ostaje gorak ukus zbog istine da je jurnjava za novcem i premijama ubila svaku želju za nadigravanjem.
(veteran, 26. avgust 2021 23:36)

Slažem se stobom druze, igrali su drugo poluvreme bolje.
Ali ajde razmisli kako su oni igrali pre prvog gola.
Da je rezultat bio 0:0 duže vreme i oni bi se valjali po terenu a Partizan bi igrao lepo za oči i ispao.
Šta bi birao onda ispadanje ili lepršava igra bez rezultata?
Neke utakmice se ipak moraju prihvatiti kao važniji rezultat... sada imaju još najmanje 6 utakmica i eto prilike da se pokažu u boljem svetlu.
Slažem se i sa igračima ali Zdjelara si izostavio, dečko je klasa a čini mi se i da smo konačno dobili i golmana za reprezentaciju.

Grobar-España

pre 2 godine

Prošli i Partizan i Zvezda a hejterima sa obe strane krivlje što komšiji nije crkla krava, nego što su srećni jer je njihova dala 100 litara mleka. Neka, neka, dabogda svake godine tako patili i jedni drugi a da oba kluba igraju u grupama nekog evropskog takmičenja. Još kad bi dao Bog da i jedni i drugi igraju LŠ iste godine...Nije mi jasno kako neko umesto da se raduje uspehu svog kluba i ovog jadnog srpskog fudbala, može uopšte da nađe energije da hejtuje rivala. Mnogo je loš dobar deo srpstva. Mene sramota njihove sramote.

Darko

pre 2 godine

Gledam komentare u kojima se omalazavaju klubovi, koji su protivnici partizana i zvezde.Kao da su zvezda i partizan na nivou real madrida ili barselone. Danas svi igraju fudfbal, pa svedski malme je izbacio rendzers.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Klix, ja na tvom mestu ne bi pominjao Liverpul i Ligu Sampiona jer u istoj nemate pobedu punih 38 godina. Pusti ti nas, nismo ista dimenzija za poredjenje. Raduj se covece ulasku u grupnu fazu, dobroj, pozrtvovanoj i agresivnoj igri. Batali tu mrznju i spinove raznih ludaka.

meda

pre 2 godine

U portugalskoj ligi su odigrana samo 3 kola, trenutni plasman ne znači ništa.
Partizan je, dobrim delom na sreću, izbacio 2 tima jača od sebe u ovim kvalifikacijama. Dva tima koji igraju u mnogo jačim ligama od srpske.
Ko ne bi bio zadovoljan.

vratice se rode

pre 2 godine

Radujte se deco svakoj pobedi srpskog kluba kaki bi imali vise klubova nasih u Evropi.Tako cemo gledati sve vise velikana na nasim stadionima i vise zajednickih radovanja.Neko vodi pokitiku omrznjavanje Srbije nemojmo nesvesno to prihvatati.

Vojvođanin

pre 2 godine

Čitam komentare i ne mogu da verujem koliko mržnje ima između vas. Ovo nije sport i navijanje nego čista mržnja između klinaca koji prate fudbal samo da bi mrzeli. Zato ne navijam ni za jednog od "blizanaca"...

Rajko Milovanovic

pre 2 godine

Partizan je jedini klub na planeti koji kad igra utakmice ima najbolju tribinu - Zapadnu praznu jer navijaci tu vredjaju upravu a ovi bez blama nece da odu nego drze praznu Zapadnu tribinu !!??

JJ

pre 2 godine

što izvede ovaj Sumu...u čemu je fora..što drži miljkovića...jel nas trener opstruiše ...
(tom pus, 26. avgust 2021 21:44)

Pa je l' gledaš ti utakmicu? Je l' vidiš možda da se povredio Suma?

Навијач Црвене Звезде

pre 2 godine

Докле бре и једни и други поредите противнике и унижавате ове преко пута...као нека деца,или ово и пишу деца,провоцирања на школском нивоу...ња,ња,ња,ња,ња,ња..све се исте реченице и исти епитети врте у круг. Честитам и једнима и другима на пролазу.

toliko

pre 2 godine

Boze koliko bolesnika umesto da se radjuju sto su oba klupa usli u grupnu fazu oni se nasladjuju neuspehu partizana ili zvezde, gospodo niste vi navijaci vi ste samo mrzitelji dal partizana ili zvezde normalno je danas da se ode kod psihologa na razgovor, veliki pozdrav

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Ajde edukuj nas koje ste to velikane pobedili?
(Red, 26. avgust 2021 23:32)





:)))))
pa, dobro - nije da baš nikad nisu dobili zvezdu...

Ramones

pre 2 godine

Ovako se nije radovala Crvena Zvezda,posle autogal Augentalera
(Back on Black 27 avgust 2021 09:01)
To je razlika izmedju vas i nas
Mi se radujemo ,zato sto volimo svoj klub.Vi samo.navijate cisto da se kaze,zato i vise pljujete po svom klubu,Umesto da ga bodrite.

Zoran

pre 2 godine

Ko je kleo Sumu , vreme nije gubio.
Čoveku praktično poništi sudija pogodak, kasnije njegovom zaslugom postignemo prvi gol i Portugalac ga povredi.

vlado

pre 2 godine

@milos
Pusti ti Partizan i Zvezdu,lako cemo mi za njih,sta cemo za tebe, potpuno si nepismen.Brzo bukvar u ruke,nikada nije kasno da se opismenis.

Bane

pre 2 godine

Čestitke od srca. Veliki uspeh s obzirom da su eliminisali 3 kluba iz zemalja koje su bile učesnici evropskog prvenstva i čije su lige znatno jače od naše.
I dokle to ismevanje i kritike, te ne valja trener, te ne valjaju igrači. Sigurno ima i znatno boljih širom sveta, ali to je ono što imamo. Bolje nemamo. A momci su i protiv Socija i protiv Santa Claire ostavili srce na terenu, skidam kapu.

Никола

pre 2 godine

Strajnić kaže "iskusni Rui Košta", a čovek ima 25 godina. Neka mu neko javi da to nije onaj Manuel Rui Košta...
(ja, 26. avgust 2021 22:33

Зна човек, током преноса прве утакмице је кометарисао да то није “онај” Руи Кошта.

neutral fe

pre 2 godine

Tuzan dan za navijače Petokrake, naši moldavski heroji
(MatijaBg, 26. avgust 2021 23:00)

Santa Klara za raspali Kluž je Real.
(Pivke, 26. avgust 2021 23:14)

Malo su preterali sa ovim radovanjem mislm sramota pa ovo je ipak 3 liga!!!
(ognjen, 26. avgust 2021 23:11)


skoro niko ne priča o fudbalu, samo jedno isto prepucavanje... kako vam ne dodi da se plezite i kreveljite.

Bilo bi lepo

pre 2 godine

E sad kad bi i jedni i drugi "zapostavili" prvenstvo i dali sve za najbolje rezultate u grupama. U ligi mogu i sa drugim timom do 1-2, a bilo bi super da u Evropi izbore poene da mogu 2 timu u kvalifikacije za LS. Jer sa ovim "kvalitetom" i ako se ne dodje do LS, moze da se upadne i sa porazima u LE ili LK. Jos da se ulozi u domaci fudbal i dozvoli i drugim timovima da igraju, al to tek za 10-100 godina polako.
Svaka cast i jednima i drugima na plasmanu u grupnu fazu.