Olimpizam 177

Petak, 06.08.2021.

16:35

Suze Dušana Mandića i nikad emotivnija izjava VIDEO

Vaterpolisti Srbije napravili su veliki preokret protiv Španije i plasirali se u finale Olimpijskih igara u Tokiju.

Suze Dušana Mandiæa i nikad emotivnija izjava VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

177 Komentari

Sortiraj po:

VUK

pre 2 godine

Срби, с вами Бог, тачно. Али, не заборавите да је Бог пратио и тениски турнир у Токију, када је Ђоковић изгубио три меча за редом.
(Истина, 6. avgust 2021 20:06) Tri ? Jedan se odigrao u tvom prljavom srcu ? Nešto se izgubi ako se odigra meč. U dublu nije mogao da izgubi. Bio je povređen.

MilosMNE

pre 2 godine

Ovi sto kazu da je CG samo geografska oblast ta "geografska oblast" je najstarija drzava na Balkanu. Zivjeli komsije i cestitam na plasmanu u Finale.

bVb

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 06. avgust 2021 17:56)

Dobro se zapitajte šta i kako oseća prema cg i zašto nije nikad poželeo da igra za vas i čija je tu krivica. Srpska nije. Stopama Njegoša, šta je Crnogorac do Srbin.

Marko NS

pre 2 godine

Evo Jokiću da vidiš kako izgleda SRBIN. Idi timari konje i sanjaj da si Zvonko Bogdan. Fale ti još samo golubovi. Mandiću i ekipo SVAKA ČAST! Ajmo sad po zlato!

76er

pre 2 godine

Bravo majstore, svi tvoji rodjeni u Crnoj Gori, ti rodjen u Cg, svi preci su ti iz Cg, niko nikad ti nije bio rodjen u drzavi Srbiji ni na teritoriji Srbije, ali ti si Srbenda. Da si isto to uradio samo na drugoj strani ovde bi ti govorili da si najveci izdajnik, a ovako si ljudina a ne slina.
(Nepismeni, 06. avgust 2021 21:42)

Crna Gora je geografska oblast.

Zašto je to sve tako, On zna... a i Rekao nam Je!

pre 2 godine

(Baltazar, 6. avgust 2021 19:19)

Na ovo se kaže "Slava Bogu"... jer nije to do nas, enego do Njega!

svasta

pre 2 godine

Срби, с вами Бог, тачно. Али, не заборавите да је Бог пратио и тениски турнир у Токију, када је Ђоковић изгубио три меча за редом.
(Истина, 6. avgust 2021 20:06)

Nije Bog deda Mraz pa da ispunjava svakom sve zelje... Djokovic je vec osvojio 3 GS-a ove godine, sve sa verom u Boga. Ali Bog je tu cesto da da nadu onima koji prolaze kroz najvece muke. To znaju uglavnom oni koji su takve muke i napore doziveli.

golijat

pre 2 godine

Stvarno ste se izborili i protiv sudija i Spanije!Eto zato toliko emotivno praznjenje ….Tesko je bilo! Heroji ste nacije bili i ostali!

Kole

pre 2 godine

Koliko patetike,uz dobro znano kukanje o svetskoj zaveri.Podseća me na Staolonea u prvom delu filma "Roki" koji je nešto najgore što sam u životu odgledao.

Vojvodjanin

pre 2 godine

Da li ima ovde neko i sa gr mozga kome je logicno da su sudije htele da nas pobede Spanci a onda im 10s do kraja svirali faul u napadu? Pa i da je dupli faul, to ladno ne moraju svirati u toj komediji od sporta gde sudija odlucuje sve. Svi se nagurali, tuku, dave i ne sudis faul u napadu i niko i ne primeti. Tako da mi bas i nema logike.

Iswinite akosam ne pisnem

pre 2 godine

hrvatska crna gora sa mesto 5 do nekih 10 svaka cast hahahaha hahahaaa hahaaaaaa hahaaaaaaa
(koury, 06. avgust 2021 20:34)

Covece ne brukaj se!

timing is everything

pre 2 godine

Ja ne mogu da prestanem da gledam Filipovicev gol. Nestvarno. Verovatno najjaca levica na svetu. Jel’ meri neko brzinu? Sa koja daljine? U presudnom momentu imati tak instinkt I smelost i pucati one zamahom iz vode zaista samo najveci sportisti.

Milan

pre 2 godine

Obc niko mu nije ukrao nista sam je pogresio i izazvao diskvalifikaciju da nije napucao nekontrolisano lopticu ova ne bi imala prilike da glumi. Znaci po pravilima sto je rekao i Zimonjic mozda neko drugi ne bi bio diskvalifikovan ali sam je izazvao sudbinu. A takodje je neistina da svuda navijaju protiv njega secam se Finala RG 2016. kada je razbio Mareja ceo stadion je navijao za Novaka pogledaj snimak.
(Milos, 6. avgust 2021 19:40)

Nisi u pravu. U tom slucaju nije napucao nekontrolisano. Bilo jw mnogo drugih situacija kad jeste odalamio po loptici iz besa, ali tad nikog nije pogodio. Ono sto je tad uradio radi vecina tenisera na svakom mecu, samo niti je on gledao gde ide loptica, niti je ona zena gledala u lopticu, nego je zevala na sve druge strane kao Vulin onomad kad je uradjen isao na neki dogadjaj, pa video zmajeve. Jednom je Federer tako pogodio decaka koji stoji kod mreze kad je pokusao na isto nacin da mu doda loptu, i nije diskvalifikovan, nego su se svi smejali, cak je Federer i nesto prokomentarisao u fazonu da treba brze da reaguje. Naravno, pomoglo je i to sto se decko nije prosuo po terenu, nego je izdrzao udarac.

Nepismeni

pre 2 godine

Bravo majstore, svi tvoji rodjeni u Crnoj Gori, ti rodjen u Cg, svi preci su ti iz Cg, niko nikad ti nije bio rodjen u drzavi Srbiji ni na teritoriji Srbije, ali ti si Srbenda. Da si isto to uradio samo na drugoj strani ovde bi ti govorili da si najveci izdajnik, a ovako si ljudina a ne slina.

Milos

pre 2 godine

Milan OK uzmimo i da je prestrogo diskvalifikovan lik kome sam odgovorio je izjavio da mu je tada otet trofej a nije bilo ne Finale nego ni cetvrtfinale cini mi se da je bila osmina ko kaze da bi Novak sigurno osvojio trofej tada? Ko kaze da bi i taj mec dobio obzirom da bi gubio 0:1 u setovima? Samo sam reagovao na poredjenje neuporedivog ove pljacke danas i poredjenja toga sa Novakom koga nikad nijedan sudija nije pokrao.

Истина

pre 2 godine

Срби, с вами Бог, тачно. Али, не заборавите да је Бог пратио и тениски турнир у Токију, када је Ђоковић изгубио три меча за редом.

Stanislav

pre 2 godine

Bože kakvih sumanutih komentara, koliko netrpeljivosti i mržnje oko jedna utakmice! Pa zar smo zaista postali takvi ljudi? To žalost i tuga.
Umesto dase lepo radujemo ovoj pobedi i čestitamo momcima.

Wess

pre 2 godine

5 isključenja i nepostojeći gol u odlučujućim momentima utakmice, a neki od naših vaterpolista očekuju da glume naivne i poslušne,,Samarićane" i da ne kažu šta misle o pokušaju brutalne krađe. Na primer, glavni sudija je pre priznavanja nepostojećeg gola nastavio utakmicu pravilnom odlukom da lopta nije prešla gol liniju ali ga je video sudija zvao, napravio pritisak na njega i rekao da treba da prizna gol Špancima, što je on i učinio. Pri tom, ni u jednom momentu reditelj prenosa nije prikazao prelazak lopte sa strane preko gol linije. Naravno da je u pitanju organizovana krađa i da je Mandić potpuno u pravu. Samo ne znam odakle beše video sudija?

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

(Baba devojko, 6. avgust 2021 19:35)

Kako bi to Novak rekao "hvala što postojiš, postajem bolji igrač i bolji čovek ".

Lepo je što misliš na mene i moje komentare, pozdravalja te i Novak, zajedno smo na moru i slatko se smejemo, divno si komičan.

ja

pre 2 godine

Ako vam je svaki potreban pokupite ceo Stari grad i dobar deo Vracara. Po bastama kafica se kriju oko podne, rodjo. Tovari, teraj!
(Ses!, 06. avgust 2021 18:20)

Nemoj da zaboravi i suboticu i novi sad, dakle 2 šlepera

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Polako polako još imate Grke...nemojte zlato kao Hrvati...
(Jupiter, 6. avgust 2021 16:43)


Valjda mislis "jos imamo Grke". Ili si stvarno sa Jupitera.

Baltazar

pre 2 godine

“TAJ NAROD JE POPUT FENIKSA, UVEK SE DIŽE IZ KRVAVOG PEPELA!“ Razgovor o Srbima opisan u knjizi „Pupoljak zla” Džonatana Li Vajsa

– Njegova nesreća je bila njegova nacionalnost… njegov pravoslavni krst bio je i njegov lični… Da je bio siromašan evropski Jevrejin, verovatno bi dostigao granice neslućenog… umesto toga, on je bio sin siromašnog srpskog popa… Recite mi, koliko ste samo puta čuli bajkovitu priču o siromašnim i skromnim i vrednim Jevrejima koji su nekako uspeli da pređu Atlantik i tamo na zadivljujuće čudnovat način stekli veliko bogatstvo… Vaša zemlja je puna takvih manipulacija ljudskim osećanjima… Ne shvatate da je čovečanstvo preuzelo na sebe krivicu za holokaust i samim tim postalo njegov zatočenik…

Ditrih Hefler je pričao dalje…

– Nikola Tesla je bio Srbin; moram priznati da Srbima baš nisam naklonjen. Veoma čudan narod: ne možete ih ukrojiti ni u jedan svetski poredak. Iako znaju da gube, bez krvi neće dati nijednu svoju teritoriju. Za vreme Drugog svetskog rata stradali su koliko i Jevreji… Za jednog nemačkog vojnika ubijano je 100 Srba, mađarske kaznene jedinice su ih klale i bacale pod novosadski most.

Bugari su im upadali u sela i ubijali žene, decu i starce na najsvirepiji način. Hrvatska ustaška vojska je napravila specijalan nož za klanje Srba, a katolički sveštenici su išli sa njom govoreći: “Vi koljite, a mi ćemo da vas odrešujemo od greha.“

Turci su im odvodili mušku decu. Prekrštavali su ih i muslimani i katolici. U Prvom svetskom ratu Francuzi su im poslali topove, ali pogrešnu đulad da bi se što duže branili a što više izginuli; slali su im brašno za vojsku pomešano sa piljevinom, da bi im na kraju rata naplatili i pertle. Nemački avioni su ih bombardovali 1941. godine, a saveznički 1944. godine. Rekli su „ne“ Turcima, „ne“ Austrougarima, ustali su protiv nemačke okupacije, i protiv Staljina 1948. Nikada nisu hteli ni u jedan savez, ni u jedan pakt, niti van svojih granica.

Na Kosovu su stali protiv Otomanskog Carstva da zaštite Evropu. Posle su ustali protiv Austrougarske da zaštite svoju veru. Nema carstva ni sile protiv koje se nisu digli.

Ubili su cara Murata i prestolonaslednika Ferdinanda, i sopstvenog kralja su obezglavili kad je hteo da ih podjarmi austrougarskom politikom.

Zanimljive je, takođe, da su u momentima svih svojih krvavih istorijskih stradanja uvek ostajali bez svojih saveznika. Na bojnom polju su pobeđivali, za pregovaračkim stolom gubili… Pri tome nikada nisu bili teroristi niti antisemiti, podjednako vole sve… Čak ni mrave ne gaze jer su i oni božija stvorenja – dodao je gadljivo i sa prezrenjem.

Dejv je ćutke posmatrao Ditriha Heflera slušajući kako se silno žesti na očiglednu nepokornost jednog naroda… Hefler je otpio gutljaj čaja i nastavio.

– Moram priznati da zaista nisam shvatio šta su to Srbi branili i zašto su se uvek vraćali na isti prostor oko Kosova… Znate, Kosovo je srpska svetinja, tu su se uvek vodili najžešći srpski ratovi, najveće su udare trpeli baš na tom mestu… Moje kolege će se složiti da su srpski generali i vojskovođe bili najbolji vojnici i stratezi… a motiv njihove odbrane i žrtve bio je “Za krst časni i slobodu zlatnu“…

Ne znam šta će današnji političari uraditi sa njima; ako poživim biće interesantno gledati… Dosad su se samo Evropljani kupali u srpskoj krvi, a sad ih i Amerikanci već deset godina pritiskaju raznim sankcijama ne bi li ih oslabili.

Ruke svojih vojnika još nisu okrvavili, to su prepustili svojim hrvatsko-muslimansko-albanskim slugama. Rezultat više nego jadan: Srbi su postali svojevrsna američka noćna mora. Amerika je mislila da će Srbe preko noći naučiti pameti… Nisu se poučili evropskim iskustvom. Mi se borimo protiv njih već vekovima… – zavrteo je glavom – taj narod je poput feniksa: uvek se diže iz krvavog pepela.

Moram dodati da u tom sukobu imam pomalo navijačke strasti… prosto je iritirajuće da tako malobrojan narod, a ima ih tek toliko da ih možete staviti u nekoliko većih prekookeanskih brodova i preseliti zauvek sa Balkana, uspeva da odoli svim svetskim osvajačima…

Dejv je odložio praznu šoljicu od najfinijeg austrijskog porculana… Naročito ga je zaintrigiralo šta su to Srbi toliko branili i od Austrougara i od Rusa i od Nemaca i Otomanskog Carstva, pa evo sad i od Amerikanaca …

– Profesore Hefler!… Šta znate o Srbima?

– Znam da ih ne volim – bio je gotovo decidan.

– Da nije bilo Srba svetski poredak bi bio danas mnogo drugačiji. Oni žive u predsoblju Evrope… niti Evropa zbog njih može u Aziju niti Amerika opet, zbog njih, može u Evropu… oni su čuvari vrata četvorosobne kuće, pred tim vratima ceo svet je stalno zveckao oružjem i novcem… ne reaguju ni na jedno ni na drugo. Još nije pronađena tajna lozinka; bojim se da će i Amerikanci izgubiti strpljenje… Šta god da se Srbima nudi oni to odbijaju…

– A profil naroda? – upitao je Dejv…

– Apsolutno su nepredvidljivi: nekada savršeno urade ono što tražite od njih, a onda, kako njihova poslovica kaže „okrenu ćurak naopako“… Mnogo su krvarili zarad Evrope, i još se niko nije rasplakao nad srpskom sudbinom. Svet je nekako sa oduševljenjem prihvatio njihovu satanizaciju, a niko nije pomislio da se oni jednostavno brane. Mislite da su se Srbi nasekirali što ih svet ne voli. Verujte, ni najmanje. Gotovo da i nisu pokušali da svet razuvere…

Sve to što im se dešava Srbi smatraju za svojevrstan Antihristov napad na pravoslavlje, i u toj borbi jedini saveznik im je Bog. Pod takvim pritiscima kakve oni trpe, verujte mnogi bi ga se odrekli… Čini se da su oni spremni da otrpe do kraja.“

Iz knjige: „Pupoljak zla“ (autor pod pseudonimom Džonatan Li Vajs)

Маrе

pre 2 godine

Sta je sporno???
Decko je rekao sta misli i oseca! Vecina normalnih ljudi u Srbiji(nadam se)to razume i podržava. Svaka mu čast na svemu i da nam je vise ovakvih ljudi mnogo bi nam bilo bolje.

Nebitan sport

pre 2 godine

Svaka cast za sportsku pobedu, ali brate koja patetika. Transfer blama. Nekad su vaterpolo igrala gospoda, obrazovani momci sa manirima, sad ovi highlanderi religiozni fanatici. Ja ne znam da li je i jedan sportista iz Irana, Avganistana... na OI ovako nesto nalupetao.

артиљерац

pre 2 godine

@ Milos Хоће.сигурно.Згазиће им сенку кад буду примали златне медаље.

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 6. avgust 2021 17:56)


Batice, nista ti nisi razumeo. On je ovom izjavom vec sada ostao zapamcen za vjek vjekova. Iz istog razloga nisi uspeo da razumes zasto ne igra za Crnu Goru.

Milos

pre 2 godine

Obc niko mu nije ukrao nista sam je pogresio i izazvao diskvalifikaciju da nije napucao nekontrolisano lopticu ova ne bi imala prilike da glumi. Znaci po pravilima sto je rekao i Zimonjic mozda neko drugi ne bi bio diskvalifikovan ali sam je izazvao sudbinu. A takodje je neistina da svuda navijaju protiv njega secam se Finala RG 2016. kada je razbio Mareja ceo stadion je navijao za Novaka pogledaj snimak.

C i n i k

pre 2 godine

a je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 6. avgust 2021 17:56


Mandic je Srbin iz Cg pa prema tome moze i treba da igra za SRB svakako, moze i za Cg ali ne za ustasku Cg ostrascenu mrznjom prema svemu srpskom, pa himnu vam je pisao Sekula Drljevic osudjeni ustasa, o cemu ti dakle pises nesreco?!
Pozdrav svim Srbima u Cg!!!

обс

pre 2 godine

(Milos, 6. avgust 2021 18:31)


АЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛООООООООООООООО, бре!!!
Новаку су украли грен слем прошле године у Америци, намештаљком једне жене која кобајаги суди! Новак јој додао лоптицу а она "покошена". Тачно је Филип Филиповић рекао: како је Новаку кад игра против 20.000 навијача? И додао бих, додатне логистике!

Voja

pre 2 godine

Ovaj genije što priča da su nam sudije poklonile loptu 10 sekundi pre kraja ne zna pravila.I reporter je uneo zabunu, nije bio kontafaul.Španac je dodao loptu saigraču u 2 metra.Tako da nije sudija ništa poklonio,nego je morao bar to da dosudi za nas,verujem uz veliko žaljenje.Inače,nemam reči za ove ljude,svaka im čast!

C i n i k

pre 2 godine

Svaka cast za sportsku pobedu, ali brate koja patetika. Transfer blama. Nekad su vaterpolo igrala gospoda, obrazovani momci sa manirima, sad ovi highlanderi religiozni fanatici. Ja ne znam da li je i jedan sportista iz Irana, Avganistana... na OI ovako nesto nalupetao.
(Nebitan sport, 06. avgust 2021 19:08)


Sreca pa si potpuno nevazan pojedinac pri tom sovinista, treba da te je sramota ako uopste znas sta to znaci.

артиљерац

pre 2 godine

@ realan cobrica Види синак,ватерполо се игра у 143 државе на свету.Само нису сви дорасли за ОИ.Да ти каже нешто Чича Артиљерац,Холандија има 4(ЧЕТИРИ)
лиге у ватерполу.Код њих и ОШ имају базене.То што си ти стао у развоју на
фудбалу и кошарци,твој проблем.Ватерполо је олимпијски спорт од ОИ 1900.

genije

pre 2 godine

Momci su super igrali, pa sve i da su izgubili ne bih imao šta da zamerim!. Sve što MOLIM (jer za razliku od ostalih, ne znam odakle mi pravo da ZAHTEVAM) je:
SRCE NA TEREN/vodu/šljaku/parket!
Ispunjeno!

Zato hajde prekinite sa patetikom više!
Ako se neko za*ebe odmah je svetska zavera! Uprljate bre i pobedu i poraz...

XXX

pre 2 godine

@(Neli, 06. avgust 2021 17:55): ‘ajde prvo da im obezbede nove bazene u kojima će voda biti grejana tokom cele godine, ali “prvovenčani” gradi “nacionalne” stadione gde se peru pare na otkuvavanju.

Feniks

pre 2 godine

Kao i poslednjih 30 godina koliko pratim Olimpiske igre i sva druga prvenstva radujem se uspehu nasih. Primecujem da nikad vise nije bilo ovih nekih somnabulnih shovinistickih stupidnih komentara. Sta se desilo sa ljudima? Zar su ama bas svima svrake centar za dostojanstvo u mozgu popile?!

dure

pre 2 godine

Jeste Dušan iz Crne Gore,jeste Srbin,igra za zemlju svojih prađedova,a vi montenegrini pitajte najstarije u lozi svojoj šta su,reći će vam odreda svi-Srbi!Zato ne tupite!

обс

pre 2 godine

bokelj, 6. avgust 2021 17:56


Мандић се крсти као и његово српско племе за које игра. Момак игра за срце а ти бесно навијаш за географски поремећај.

Deki-Španija

pre 2 godine

Kad ce vise da izbace ovaj smesan sport sa Olimpijade.
Sport na koji se loze 2.5 zemljice u svetu
(realan cobrica, 06. avgust 2021 17:54)
Питај шпанце..ево их плачу овде..

Poruka da postoje i drugi

pre 2 godine

Ovo je veliki uspeh cele ekipe Srbije, iako svi samo insistiraju na Filipovicu i Mandicu, podsetio bih vas da sada ne bismo freneticno navijali za nase da nema golmana Mitrovica!

Cestitke svima! Zivela Srbija!

Moravac

pre 2 godine

(Dmitar Zvonimir, 6. avgust 2021 16:51)

Mikis Teodorakis je održao koncert usred Atine javne podrške Srbiji i Srbima tokom bombardovanja a onaj vojni starešina Rucidis odbio da bombarduje i smenjen.

Zaključi sam. I ako imaš brata znaš kako je slatko potući se sa bato a on je i posle toga tvoj brat. Milina.
Ne znam ko je od Dmitra i Zvonimira pametan a ko inteligentan, ali snaći ćeš se ti već čim si na ovom našem srpskom sajtu.

Ses!

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 06. avgust 2021 17:56)
Ako vam je svaki potreban pokupite ceo Stari grad i dobar deo Vracara. Po bastama kafica se kriju oko podne, rodjo. Tovari, teraj!

Nik

pre 2 godine

@realan cobrica budi ti najbolji u pljuvanju u dalj u tvojoj zgradi, i to je veoma tesko i veliki uspeh, tako da se vidi koliko se razumes u sport, ostavi se nebuloznih komentara nego idi i potrudi se u necemu...

Milos

pre 2 godine

Nikol D Femija sto Novak ovo da izjavi kad je njega neko pokrao u bilo kom Finalu koje je igrao ko sto su sada pokusali sudije da pokradu ove ljude? Novaka niko nikad nije pokrao.

nesto izmedju

pre 2 godine

Tako je to u zivotu, sto bi tekla Kirsanova. Valjda se neko seca i finala Atine 2004. A u vezi Grka, kad se setim onog Matutinovica ...
Aj ljudi zaokruzite odlazak u penziju zlatom.

бананамен

pre 2 godine

Шта год урадили вечно хвала за све! Најбољи спортски колектив кога смо имали! Као српска војска 1914 - 1918 !

Petar

pre 2 godine

Samo mi nije jasno zasto daju rumunskom sudiji da sudi polufinale.... Njihovi vaterpolisti se dave u bazenu, a ne igraju vaterpolo jer ne vole da se kupaju....Ali ne moze nam niki nista jaci smo od sudbine mogu da nas mrze oni sto nas ne vole.....Idemo u nedelju po jos jedno zlato....Bravo plavi delfini

Sofronije

pre 2 godine

E ovako se voli svoja zemlja ovo Jokić ne može da razume ovu emociju
(Ivana, 06. avgust 2021 16:57)
..... da ne zaboravimo i Djokovića !!!!!

kentaur

pre 2 godine

E ovako se voli svoja zemlja ovo Jokić ne može da razume ovu emociju
(Ivana, 06. avgust 2021 16:57)
..... da ne zaboravimo i Djokovića !!!!!
(Sofronije, 06. avgust 2021 17:46)

Glup komentar za najvećeg sportistu svih vremena.

jop

pre 2 godine

Naježio sam se. Tako je Dušane! Srce ste ostavili u vodi. Videlo se da nam ne ide, da nije to to, ali ovo smo dobili čisto na srce, na inat, na želju i volju svih momaka! Svaka čast, vi ste ROĐENI POBEDNICI! To razlikuje sve ostale od vas!

Hawai

pre 2 godine

Vaterpolo je igra gde sudije imaju odlučujuću ulogu. Ovaj rumun nam nikada nije išao na ruku kao ni onaj slovenac koji će verovatno finale da sudi. Sigurno neće sudijski par biti amerikanac i australijanac

bokelj

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

Bože, koliko ljudske emocije, bola, patnje, tuge, KOLIKO ISTINE.

Čeka se da se ovako otvori Novak i da to jednom kaže.

FANTASTIČNI. EVO SADA POSAO ZA SVE PSIHOLOGE - ŠTA ZNAČI ISTINSKI OSTVAREN ČOVEK KOJI NE SKRIVA SVOJE EMOCIJE A TAKO JE JAK I HRABAR.

Da li su ovde svi oni koji su godinama na ovom sajtu pričali, a i sada pišu, o teorijama i zaverama, pljuju i ružno govore o srpskom narodu i Srbiji, a svi dođu i samo izmuzu za dž, BRAVO DUŠANE MANDIĆU, PONOS PREDAKA, NACIJE I DRŽAVE.

BOG JE VELIKI.

HVALA DRAGI DUŠANE I HVALA VATERPOLISTI. VELIKI SRPSKI VATERPOLISTI. SVI, A POSEBNO DUŠAN MANDIĆ I FILIP FILIPOVIĆ.

NAPRED DO ZLATA.

емоција

pre 2 godine

Коначно да видимо још неког коме је оволико стало, осим Јокића. И онога што кида за Србију.

Ivan

pre 2 godine

Kraljino nasa,ti posle zlatne generacije jedini ostajes kao svetska klasa!I treba da ima Boga,zasluzili ste,gleda “on” odozgo!!Sampione!!!

Sasa

pre 2 godine

Ona dva gola kad je Mandic probio ruke spanskih bekova i golmana su odraz nevidjene snage, pa sta god to pokrece bog, nepravda, bes uspelo je.

Ja

pre 2 godine

Koliko ja volim ove naše momke naše delfine 😍😍😍😍emotivci, heroji na ovom meču je Bog bio uz nas štitio nas je od nepravde što kaže protiv svih smo bili i protiv španaca i protiv sudija i opet smo pobedili TO JE TA EKIPA

eto to

pre 2 godine

A sta spanci kazu- nema boga??? Momcino- radili ste i pobedili, slabo sta bog ima sa time! Svi mu se mole...jedino ako mislis da ste vi posebniji od drugih...to je vec druga prica
(eto, 06. avgust 2021 16:35)

I Španci mogu da kažu mirne duše, ima Boga, zato smo i izgubili.

Del Piero#10

pre 2 godine

"protiv sudija" ....na 10 sekundi do kraja nam resili mec.
(Filip, 06. avgust 2021 16:39)

Pet isključenih igrača Srbije, poklonjen nepostojeći gol za 8:6 Špancima. Ali ima Boga!

Dušane majstore, natera i meni suze na oči. Gazite do kraja. Ako ko zaslužuje zlato, to su srpski vaterpolisti.

dzasmine dira me hakala

pre 2 godine

protiv sudija" ....na 10 sekundi do kraja nam resili mec.
(Filip, 06. avgust 2021 16:39)

Zemljace sta si ti gledao , sram te bilo ,stidi se odakle god da si !!

eto

pre 2 godine

A sta spanci kazu- nema boga??? Momcino- radili ste i pobedili, slabo sta bog ima sa time! Svi mu se mole...jedino ako mislis da ste vi posebniji od drugih...to je vec druga prica

baldhawk

pre 2 godine

Kao običan srpski navijač, jedino ovim momcima ne zameram nijednu jedinu stvar. Da izgube od Sijera Leonea, imaju pravo. Prvi put u životu, danas posle polufinala me savladala neka emocija, da nisam mogao da govorim. Ovo su strašni momci, nadrealni!

baldhawk

pre 2 godine

Kao običan srpski navijač, jedino ovim momcima ne zameram nijednu jedinu stvar. Da izgube od Sijera Leonea, imaju pravo. Prvi put u životu, danas posle polufinala me savladala neka emocija, da nisam mogao da govorim. Ovo su strašni momci, nadrealni!

dzasmine dira me hakala

pre 2 godine

protiv sudija" ....na 10 sekundi do kraja nam resili mec.
(Filip, 06. avgust 2021 16:39)

Zemljace sta si ti gledao , sram te bilo ,stidi se odakle god da si !!

Sasa

pre 2 godine

Ona dva gola kad je Mandic probio ruke spanskih bekova i golmana su odraz nevidjene snage, pa sta god to pokrece bog, nepravda, bes uspelo je.

eto to

pre 2 godine

A sta spanci kazu- nema boga??? Momcino- radili ste i pobedili, slabo sta bog ima sa time! Svi mu se mole...jedino ako mislis da ste vi posebniji od drugih...to je vec druga prica
(eto, 06. avgust 2021 16:35)

I Španci mogu da kažu mirne duše, ima Boga, zato smo i izgubili.

Ivan

pre 2 godine

Kraljino nasa,ti posle zlatne generacije jedini ostajes kao svetska klasa!I treba da ima Boga,zasluzili ste,gleda “on” odozgo!!Sampione!!!

Del Piero#10

pre 2 godine

"protiv sudija" ....na 10 sekundi do kraja nam resili mec.
(Filip, 06. avgust 2021 16:39)

Pet isključenih igrača Srbije, poklonjen nepostojeći gol za 8:6 Špancima. Ali ima Boga!

Dušane majstore, natera i meni suze na oči. Gazite do kraja. Ako ko zaslužuje zlato, to su srpski vaterpolisti.

Ses!

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 06. avgust 2021 17:56)
Ako vam je svaki potreban pokupite ceo Stari grad i dobar deo Vracara. Po bastama kafica se kriju oko podne, rodjo. Tovari, teraj!

Ja

pre 2 godine

Koliko ja volim ove naše momke naše delfine 😍😍😍😍emotivci, heroji na ovom meču je Bog bio uz nas štitio nas je od nepravde što kaže protiv svih smo bili i protiv španaca i protiv sudija i opet smo pobedili TO JE TA EKIPA

dure

pre 2 godine

Jeste Dušan iz Crne Gore,jeste Srbin,igra za zemlju svojih prađedova,a vi montenegrini pitajte najstarije u lozi svojoj šta su,reći će vam odreda svi-Srbi!Zato ne tupite!

Hawai

pre 2 godine

Vaterpolo je igra gde sudije imaju odlučujuću ulogu. Ovaj rumun nam nikada nije išao na ruku kao ni onaj slovenac koji će verovatno finale da sudi. Sigurno neće sudijski par biti amerikanac i australijanac

C i n i k

pre 2 godine

a je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 6. avgust 2021 17:56


Mandic je Srbin iz Cg pa prema tome moze i treba da igra za SRB svakako, moze i za Cg ali ne za ustasku Cg ostrascenu mrznjom prema svemu srpskom, pa himnu vam je pisao Sekula Drljevic osudjeni ustasa, o cemu ti dakle pises nesreco?!
Pozdrav svim Srbima u Cg!!!

Baltazar

pre 2 godine

“TAJ NAROD JE POPUT FENIKSA, UVEK SE DIŽE IZ KRVAVOG PEPELA!“ Razgovor o Srbima opisan u knjizi „Pupoljak zla” Džonatana Li Vajsa

– Njegova nesreća je bila njegova nacionalnost… njegov pravoslavni krst bio je i njegov lični… Da je bio siromašan evropski Jevrejin, verovatno bi dostigao granice neslućenog… umesto toga, on je bio sin siromašnog srpskog popa… Recite mi, koliko ste samo puta čuli bajkovitu priču o siromašnim i skromnim i vrednim Jevrejima koji su nekako uspeli da pređu Atlantik i tamo na zadivljujuće čudnovat način stekli veliko bogatstvo… Vaša zemlja je puna takvih manipulacija ljudskim osećanjima… Ne shvatate da je čovečanstvo preuzelo na sebe krivicu za holokaust i samim tim postalo njegov zatočenik…

Ditrih Hefler je pričao dalje…

– Nikola Tesla je bio Srbin; moram priznati da Srbima baš nisam naklonjen. Veoma čudan narod: ne možete ih ukrojiti ni u jedan svetski poredak. Iako znaju da gube, bez krvi neće dati nijednu svoju teritoriju. Za vreme Drugog svetskog rata stradali su koliko i Jevreji… Za jednog nemačkog vojnika ubijano je 100 Srba, mađarske kaznene jedinice su ih klale i bacale pod novosadski most.

Bugari su im upadali u sela i ubijali žene, decu i starce na najsvirepiji način. Hrvatska ustaška vojska je napravila specijalan nož za klanje Srba, a katolički sveštenici su išli sa njom govoreći: “Vi koljite, a mi ćemo da vas odrešujemo od greha.“

Turci su im odvodili mušku decu. Prekrštavali su ih i muslimani i katolici. U Prvom svetskom ratu Francuzi su im poslali topove, ali pogrešnu đulad da bi se što duže branili a što više izginuli; slali su im brašno za vojsku pomešano sa piljevinom, da bi im na kraju rata naplatili i pertle. Nemački avioni su ih bombardovali 1941. godine, a saveznički 1944. godine. Rekli su „ne“ Turcima, „ne“ Austrougarima, ustali su protiv nemačke okupacije, i protiv Staljina 1948. Nikada nisu hteli ni u jedan savez, ni u jedan pakt, niti van svojih granica.

Na Kosovu su stali protiv Otomanskog Carstva da zaštite Evropu. Posle su ustali protiv Austrougarske da zaštite svoju veru. Nema carstva ni sile protiv koje se nisu digli.

Ubili su cara Murata i prestolonaslednika Ferdinanda, i sopstvenog kralja su obezglavili kad je hteo da ih podjarmi austrougarskom politikom.

Zanimljive je, takođe, da su u momentima svih svojih krvavih istorijskih stradanja uvek ostajali bez svojih saveznika. Na bojnom polju su pobeđivali, za pregovaračkim stolom gubili… Pri tome nikada nisu bili teroristi niti antisemiti, podjednako vole sve… Čak ni mrave ne gaze jer su i oni božija stvorenja – dodao je gadljivo i sa prezrenjem.

Dejv je ćutke posmatrao Ditriha Heflera slušajući kako se silno žesti na očiglednu nepokornost jednog naroda… Hefler je otpio gutljaj čaja i nastavio.

– Moram priznati da zaista nisam shvatio šta su to Srbi branili i zašto su se uvek vraćali na isti prostor oko Kosova… Znate, Kosovo je srpska svetinja, tu su se uvek vodili najžešći srpski ratovi, najveće su udare trpeli baš na tom mestu… Moje kolege će se složiti da su srpski generali i vojskovođe bili najbolji vojnici i stratezi… a motiv njihove odbrane i žrtve bio je “Za krst časni i slobodu zlatnu“…

Ne znam šta će današnji političari uraditi sa njima; ako poživim biće interesantno gledati… Dosad su se samo Evropljani kupali u srpskoj krvi, a sad ih i Amerikanci već deset godina pritiskaju raznim sankcijama ne bi li ih oslabili.

Ruke svojih vojnika još nisu okrvavili, to su prepustili svojim hrvatsko-muslimansko-albanskim slugama. Rezultat više nego jadan: Srbi su postali svojevrsna američka noćna mora. Amerika je mislila da će Srbe preko noći naučiti pameti… Nisu se poučili evropskim iskustvom. Mi se borimo protiv njih već vekovima… – zavrteo je glavom – taj narod je poput feniksa: uvek se diže iz krvavog pepela.

Moram dodati da u tom sukobu imam pomalo navijačke strasti… prosto je iritirajuće da tako malobrojan narod, a ima ih tek toliko da ih možete staviti u nekoliko većih prekookeanskih brodova i preseliti zauvek sa Balkana, uspeva da odoli svim svetskim osvajačima…

Dejv je odložio praznu šoljicu od najfinijeg austrijskog porculana… Naročito ga je zaintrigiralo šta su to Srbi toliko branili i od Austrougara i od Rusa i od Nemaca i Otomanskog Carstva, pa evo sad i od Amerikanaca …

– Profesore Hefler!… Šta znate o Srbima?

– Znam da ih ne volim – bio je gotovo decidan.

– Da nije bilo Srba svetski poredak bi bio danas mnogo drugačiji. Oni žive u predsoblju Evrope… niti Evropa zbog njih može u Aziju niti Amerika opet, zbog njih, može u Evropu… oni su čuvari vrata četvorosobne kuće, pred tim vratima ceo svet je stalno zveckao oružjem i novcem… ne reaguju ni na jedno ni na drugo. Još nije pronađena tajna lozinka; bojim se da će i Amerikanci izgubiti strpljenje… Šta god da se Srbima nudi oni to odbijaju…

– A profil naroda? – upitao je Dejv…

– Apsolutno su nepredvidljivi: nekada savršeno urade ono što tražite od njih, a onda, kako njihova poslovica kaže „okrenu ćurak naopako“… Mnogo su krvarili zarad Evrope, i još se niko nije rasplakao nad srpskom sudbinom. Svet je nekako sa oduševljenjem prihvatio njihovu satanizaciju, a niko nije pomislio da se oni jednostavno brane. Mislite da su se Srbi nasekirali što ih svet ne voli. Verujte, ni najmanje. Gotovo da i nisu pokušali da svet razuvere…

Sve to što im se dešava Srbi smatraju za svojevrstan Antihristov napad na pravoslavlje, i u toj borbi jedini saveznik im je Bog. Pod takvim pritiscima kakve oni trpe, verujte mnogi bi ga se odrekli… Čini se da su oni spremni da otrpe do kraja.“

Iz knjige: „Pupoljak zla“ (autor pod pseudonimom Džonatan Li Vajs)

обс

pre 2 godine

bokelj, 6. avgust 2021 17:56


Мандић се крсти као и његово српско племе за које игра. Момак игра за срце а ти бесно навијаш за географски поремећај.

C i n i k

pre 2 godine

Svaka cast za sportsku pobedu, ali brate koja patetika. Transfer blama. Nekad su vaterpolo igrala gospoda, obrazovani momci sa manirima, sad ovi highlanderi religiozni fanatici. Ja ne znam da li je i jedan sportista iz Irana, Avganistana... na OI ovako nesto nalupetao.
(Nebitan sport, 06. avgust 2021 19:08)


Sreca pa si potpuno nevazan pojedinac pri tom sovinista, treba da te je sramota ako uopste znas sta to znaci.

eto

pre 2 godine

A sta spanci kazu- nema boga??? Momcino- radili ste i pobedili, slabo sta bog ima sa time! Svi mu se mole...jedino ako mislis da ste vi posebniji od drugih...to je vec druga prica

timing is everything

pre 2 godine

Ja ne mogu da prestanem da gledam Filipovicev gol. Nestvarno. Verovatno najjaca levica na svetu. Jel’ meri neko brzinu? Sa koja daljine? U presudnom momentu imati tak instinkt I smelost i pucati one zamahom iz vode zaista samo najveci sportisti.

Deki-Španija

pre 2 godine

Kad ce vise da izbace ovaj smesan sport sa Olimpijade.
Sport na koji se loze 2.5 zemljice u svetu
(realan cobrica, 06. avgust 2021 17:54)
Питај шпанце..ево их плачу овде..

бананамен

pre 2 godine

Шта год урадили вечно хвала за све! Најбољи спортски колектив кога смо имали! Као српска војска 1914 - 1918 !

артиљерац

pre 2 godine

@ realan cobrica Види синак,ватерполо се игра у 143 државе на свету.Само нису сви дорасли за ОИ.Да ти каже нешто Чича Артиљерац,Холандија има 4(ЧЕТИРИ)
лиге у ватерполу.Код њих и ОШ имају базене.То што си ти стао у развоју на
фудбалу и кошарци,твој проблем.Ватерполо је олимпијски спорт од ОИ 1900.

Voja

pre 2 godine

Ovaj genije što priča da su nam sudije poklonile loptu 10 sekundi pre kraja ne zna pravila.I reporter je uneo zabunu, nije bio kontafaul.Španac je dodao loptu saigraču u 2 metra.Tako da nije sudija ništa poklonio,nego je morao bar to da dosudi za nas,verujem uz veliko žaljenje.Inače,nemam reči za ove ljude,svaka im čast!

svasta

pre 2 godine

Срби, с вами Бог, тачно. Али, не заборавите да је Бог пратио и тениски турнир у Токију, када је Ђоковић изгубио три меча за редом.
(Истина, 6. avgust 2021 20:06)

Nije Bog deda Mraz pa da ispunjava svakom sve zelje... Djokovic je vec osvojio 3 GS-a ove godine, sve sa verom u Boga. Ali Bog je tu cesto da da nadu onima koji prolaze kroz najvece muke. To znaju uglavnom oni koji su takve muke i napore doziveli.

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

Bože, koliko ljudske emocije, bola, patnje, tuge, KOLIKO ISTINE.

Čeka se da se ovako otvori Novak i da to jednom kaže.

FANTASTIČNI. EVO SADA POSAO ZA SVE PSIHOLOGE - ŠTA ZNAČI ISTINSKI OSTVAREN ČOVEK KOJI NE SKRIVA SVOJE EMOCIJE A TAKO JE JAK I HRABAR.

Da li su ovde svi oni koji su godinama na ovom sajtu pričali, a i sada pišu, o teorijama i zaverama, pljuju i ružno govore o srpskom narodu i Srbiji, a svi dođu i samo izmuzu za dž, BRAVO DUŠANE MANDIĆU, PONOS PREDAKA, NACIJE I DRŽAVE.

BOG JE VELIKI.

HVALA DRAGI DUŠANE I HVALA VATERPOLISTI. VELIKI SRPSKI VATERPOLISTI. SVI, A POSEBNO DUŠAN MANDIĆ I FILIP FILIPOVIĆ.

NAPRED DO ZLATA.

kentaur

pre 2 godine

E ovako se voli svoja zemlja ovo Jokić ne može da razume ovu emociju
(Ivana, 06. avgust 2021 16:57)
..... da ne zaboravimo i Djokovića !!!!!
(Sofronije, 06. avgust 2021 17:46)

Glup komentar za najvećeg sportistu svih vremena.

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 6. avgust 2021 17:56)


Batice, nista ti nisi razumeo. On je ovom izjavom vec sada ostao zapamcen za vjek vjekova. Iz istog razloga nisi uspeo da razumes zasto ne igra za Crnu Goru.

golijat

pre 2 godine

Stvarno ste se izborili i protiv sudija i Spanije!Eto zato toliko emotivno praznjenje ….Tesko je bilo! Heroji ste nacije bili i ostali!

Poruka da postoje i drugi

pre 2 godine

Ovo je veliki uspeh cele ekipe Srbije, iako svi samo insistiraju na Filipovicu i Mandicu, podsetio bih vas da sada ne bismo freneticno navijali za nase da nema golmana Mitrovica!

Cestitke svima! Zivela Srbija!

Wess

pre 2 godine

5 isključenja i nepostojeći gol u odlučujućim momentima utakmice, a neki od naših vaterpolista očekuju da glume naivne i poslušne,,Samarićane" i da ne kažu šta misle o pokušaju brutalne krađe. Na primer, glavni sudija je pre priznavanja nepostojećeg gola nastavio utakmicu pravilnom odlukom da lopta nije prešla gol liniju ali ga je video sudija zvao, napravio pritisak na njega i rekao da treba da prizna gol Špancima, što je on i učinio. Pri tom, ni u jednom momentu reditelj prenosa nije prikazao prelazak lopte sa strane preko gol linije. Naravno da je u pitanju organizovana krađa i da je Mandić potpuno u pravu. Samo ne znam odakle beše video sudija?

Маrе

pre 2 godine

Sta je sporno???
Decko je rekao sta misli i oseca! Vecina normalnih ljudi u Srbiji(nadam se)to razume i podržava. Svaka mu čast na svemu i da nam je vise ovakvih ljudi mnogo bi nam bilo bolje.

Feniks

pre 2 godine

Kao i poslednjih 30 godina koliko pratim Olimpiske igre i sva druga prvenstva radujem se uspehu nasih. Primecujem da nikad vise nije bilo ovih nekih somnabulnih shovinistickih stupidnih komentara. Sta se desilo sa ljudima? Zar su ama bas svima svrake centar za dostojanstvo u mozgu popile?!

jop

pre 2 godine

Naježio sam se. Tako je Dušane! Srce ste ostavili u vodi. Videlo se da nam ne ide, da nije to to, ali ovo smo dobili čisto na srce, na inat, na želju i volju svih momaka! Svaka čast, vi ste ROĐENI POBEDNICI! To razlikuje sve ostale od vas!

Stanislav

pre 2 godine

Bože kakvih sumanutih komentara, koliko netrpeljivosti i mržnje oko jedna utakmice! Pa zar smo zaista postali takvi ljudi? To žalost i tuga.
Umesto dase lepo radujemo ovoj pobedi i čestitamo momcima.

Moravac

pre 2 godine

(Dmitar Zvonimir, 6. avgust 2021 16:51)

Mikis Teodorakis je održao koncert usred Atine javne podrške Srbiji i Srbima tokom bombardovanja a onaj vojni starešina Rucidis odbio da bombarduje i smenjen.

Zaključi sam. I ako imaš brata znaš kako je slatko potući se sa bato a on je i posle toga tvoj brat. Milina.
Ne znam ko je od Dmitra i Zvonimira pametan a ko inteligentan, ali snaći ćeš se ti već čim si na ovom našem srpskom sajtu.

Petar

pre 2 godine

Samo mi nije jasno zasto daju rumunskom sudiji da sudi polufinale.... Njihovi vaterpolisti se dave u bazenu, a ne igraju vaterpolo jer ne vole da se kupaju....Ali ne moze nam niki nista jaci smo od sudbine mogu da nas mrze oni sto nas ne vole.....Idemo u nedelju po jos jedno zlato....Bravo plavi delfini

XXX

pre 2 godine

@(Neli, 06. avgust 2021 17:55): ‘ajde prvo da im obezbede nove bazene u kojima će voda biti grejana tokom cele godine, ali “prvovenčani” gradi “nacionalne” stadione gde se peru pare na otkuvavanju.

nesto izmedju

pre 2 godine

Tako je to u zivotu, sto bi tekla Kirsanova. Valjda se neko seca i finala Atine 2004. A u vezi Grka, kad se setim onog Matutinovica ...
Aj ljudi zaokruzite odlazak u penziju zlatom.

емоција

pre 2 godine

Коначно да видимо још неког коме је оволико стало, осим Јокића. И онога што кида за Србију.

bVb

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 06. avgust 2021 17:56)

Dobro se zapitajte šta i kako oseća prema cg i zašto nije nikad poželeo da igra za vas i čija je tu krivica. Srpska nije. Stopama Njegoša, šta je Crnogorac do Srbin.

обс

pre 2 godine

(Milos, 6. avgust 2021 18:31)


АЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛООООООООООООООО, бре!!!
Новаку су украли грен слем прошле године у Америци, намештаљком једне жене која кобајаги суди! Новак јој додао лоптицу а она "покошена". Тачно је Филип Филиповић рекао: како је Новаку кад игра против 20.000 навијача? И додао бих, додатне логистике!

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Polako polako još imate Grke...nemojte zlato kao Hrvati...
(Jupiter, 6. avgust 2021 16:43)


Valjda mislis "jos imamo Grke". Ili si stvarno sa Jupitera.

Nepismeni

pre 2 godine

Bravo majstore, svi tvoji rodjeni u Crnoj Gori, ti rodjen u Cg, svi preci su ti iz Cg, niko nikad ti nije bio rodjen u drzavi Srbiji ni na teritoriji Srbije, ali ti si Srbenda. Da si isto to uradio samo na drugoj strani ovde bi ti govorili da si najveci izdajnik, a ovako si ljudina a ne slina.

ja

pre 2 godine

Ako vam je svaki potreban pokupite ceo Stari grad i dobar deo Vracara. Po bastama kafica se kriju oko podne, rodjo. Tovari, teraj!
(Ses!, 06. avgust 2021 18:20)

Nemoj da zaboravi i suboticu i novi sad, dakle 2 šlepera

Marko NS

pre 2 godine

Evo Jokiću da vidiš kako izgleda SRBIN. Idi timari konje i sanjaj da si Zvonko Bogdan. Fale ti još samo golubovi. Mandiću i ekipo SVAKA ČAST! Ajmo sad po zlato!

genije

pre 2 godine

Momci su super igrali, pa sve i da su izgubili ne bih imao šta da zamerim!. Sve što MOLIM (jer za razliku od ostalih, ne znam odakle mi pravo da ZAHTEVAM) je:
SRCE NA TEREN/vodu/šljaku/parket!
Ispunjeno!

Zato hajde prekinite sa patetikom više!
Ako se neko za*ebe odmah je svetska zavera! Uprljate bre i pobedu i poraz...

76er

pre 2 godine

Bravo majstore, svi tvoji rodjeni u Crnoj Gori, ti rodjen u Cg, svi preci su ti iz Cg, niko nikad ti nije bio rodjen u drzavi Srbiji ni na teritoriji Srbije, ali ti si Srbenda. Da si isto to uradio samo na drugoj strani ovde bi ti govorili da si najveci izdajnik, a ovako si ljudina a ne slina.
(Nepismeni, 06. avgust 2021 21:42)

Crna Gora je geografska oblast.

Milan

pre 2 godine

Obc niko mu nije ukrao nista sam je pogresio i izazvao diskvalifikaciju da nije napucao nekontrolisano lopticu ova ne bi imala prilike da glumi. Znaci po pravilima sto je rekao i Zimonjic mozda neko drugi ne bi bio diskvalifikovan ali sam je izazvao sudbinu. A takodje je neistina da svuda navijaju protiv njega secam se Finala RG 2016. kada je razbio Mareja ceo stadion je navijao za Novaka pogledaj snimak.
(Milos, 6. avgust 2021 19:40)

Nisi u pravu. U tom slucaju nije napucao nekontrolisano. Bilo jw mnogo drugih situacija kad jeste odalamio po loptici iz besa, ali tad nikog nije pogodio. Ono sto je tad uradio radi vecina tenisera na svakom mecu, samo niti je on gledao gde ide loptica, niti je ona zena gledala u lopticu, nego je zevala na sve druge strane kao Vulin onomad kad je uradjen isao na neki dogadjaj, pa video zmajeve. Jednom je Federer tako pogodio decaka koji stoji kod mreze kad je pokusao na isto nacin da mu doda loptu, i nije diskvalifikovan, nego su se svi smejali, cak je Federer i nesto prokomentarisao u fazonu da treba brze da reaguje. Naravno, pomoglo je i to sto se decko nije prosuo po terenu, nego je izdrzao udarac.

Zašto je to sve tako, On zna... a i Rekao nam Je!

pre 2 godine

(Baltazar, 6. avgust 2021 19:19)

Na ovo se kaže "Slava Bogu"... jer nije to do nas, enego do Njega!

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

(Baba devojko, 6. avgust 2021 19:35)

Kako bi to Novak rekao "hvala što postojiš, postajem bolji igrač i bolji čovek ".

Lepo je što misliš na mene i moje komentare, pozdravalja te i Novak, zajedno smo na moru i slatko se smejemo, divno si komičan.

Nik

pre 2 godine

@realan cobrica budi ti najbolji u pljuvanju u dalj u tvojoj zgradi, i to je veoma tesko i veliki uspeh, tako da se vidi koliko se razumes u sport, ostavi se nebuloznih komentara nego idi i potrudi se u necemu...

Iswinite akosam ne pisnem

pre 2 godine

hrvatska crna gora sa mesto 5 do nekih 10 svaka cast hahahaha hahahaaa hahaaaaaa hahaaaaaaa
(koury, 06. avgust 2021 20:34)

Covece ne brukaj se!

Nebitan sport

pre 2 godine

Svaka cast za sportsku pobedu, ali brate koja patetika. Transfer blama. Nekad su vaterpolo igrala gospoda, obrazovani momci sa manirima, sad ovi highlanderi religiozni fanatici. Ja ne znam da li je i jedan sportista iz Irana, Avganistana... na OI ovako nesto nalupetao.

Sofronije

pre 2 godine

E ovako se voli svoja zemlja ovo Jokić ne može da razume ovu emociju
(Ivana, 06. avgust 2021 16:57)
..... da ne zaboravimo i Djokovića !!!!!

артиљерац

pre 2 godine

@ Milos Хоће.сигурно.Згазиће им сенку кад буду примали златне медаље.

Kole

pre 2 godine

Koliko patetike,uz dobro znano kukanje o svetskoj zaveri.Podseća me na Staolonea u prvom delu filma "Roki" koji je nešto najgore što sam u životu odgledao.

Истина

pre 2 godine

Срби, с вами Бог, тачно. Али, не заборавите да је Бог пратио и тениски турнир у Токију, када је Ђоковић изгубио три меча за редом.

Vojvodjanin

pre 2 godine

Da li ima ovde neko i sa gr mozga kome je logicno da su sudije htele da nas pobede Spanci a onda im 10s do kraja svirali faul u napadu? Pa i da je dupli faul, to ladno ne moraju svirati u toj komediji od sporta gde sudija odlucuje sve. Svi se nagurali, tuku, dave i ne sudis faul u napadu i niko i ne primeti. Tako da mi bas i nema logike.

bokelj

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija

Milos

pre 2 godine

Nikol D Femija sto Novak ovo da izjavi kad je njega neko pokrao u bilo kom Finalu koje je igrao ko sto su sada pokusali sudije da pokradu ove ljude? Novaka niko nikad nije pokrao.

Milos

pre 2 godine

Milan OK uzmimo i da je prestrogo diskvalifikovan lik kome sam odgovorio je izjavio da mu je tada otet trofej a nije bilo ne Finale nego ni cetvrtfinale cini mi se da je bila osmina ko kaze da bi Novak sigurno osvojio trofej tada? Ko kaze da bi i taj mec dobio obzirom da bi gubio 0:1 u setovima? Samo sam reagovao na poredjenje neuporedivog ove pljacke danas i poredjenja toga sa Novakom koga nikad nijedan sudija nije pokrao.

Milos

pre 2 godine

Obc niko mu nije ukrao nista sam je pogresio i izazvao diskvalifikaciju da nije napucao nekontrolisano lopticu ova ne bi imala prilike da glumi. Znaci po pravilima sto je rekao i Zimonjic mozda neko drugi ne bi bio diskvalifikovan ali sam je izazvao sudbinu. A takodje je neistina da svuda navijaju protiv njega secam se Finala RG 2016. kada je razbio Mareja ceo stadion je navijao za Novaka pogledaj snimak.

MilosMNE

pre 2 godine

Ovi sto kazu da je CG samo geografska oblast ta "geografska oblast" je najstarija drzava na Balkanu. Zivjeli komsije i cestitam na plasmanu u Finale.

VUK

pre 2 godine

Срби, с вами Бог, тачно. Али, не заборавите да је Бог пратио и тениски турнир у Токију, када је Ђоковић изгубио три меча за редом.
(Истина, 6. avgust 2021 20:06) Tri ? Jedan se odigrao u tvom prljavom srcu ? Nešto se izgubi ako se odigra meč. U dublu nije mogao da izgubi. Bio je povređen.

eto

pre 2 godine

A sta spanci kazu- nema boga??? Momcino- radili ste i pobedili, slabo sta bog ima sa time! Svi mu se mole...jedino ako mislis da ste vi posebniji od drugih...to je vec druga prica

bokelj

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija

Nebitan sport

pre 2 godine

Svaka cast za sportsku pobedu, ali brate koja patetika. Transfer blama. Nekad su vaterpolo igrala gospoda, obrazovani momci sa manirima, sad ovi highlanderi religiozni fanatici. Ja ne znam da li je i jedan sportista iz Irana, Avganistana... na OI ovako nesto nalupetao.

Kole

pre 2 godine

Koliko patetike,uz dobro znano kukanje o svetskoj zaveri.Podseća me na Staolonea u prvom delu filma "Roki" koji je nešto najgore što sam u životu odgledao.

Nepismeni

pre 2 godine

Bravo majstore, svi tvoji rodjeni u Crnoj Gori, ti rodjen u Cg, svi preci su ti iz Cg, niko nikad ti nije bio rodjen u drzavi Srbiji ni na teritoriji Srbije, ali ti si Srbenda. Da si isto to uradio samo na drugoj strani ovde bi ti govorili da si najveci izdajnik, a ovako si ljudina a ne slina.

Sofronije

pre 2 godine

E ovako se voli svoja zemlja ovo Jokić ne može da razume ovu emociju
(Ivana, 06. avgust 2021 16:57)
..... da ne zaboravimo i Djokovića !!!!!

Истина

pre 2 godine

Срби, с вами Бог, тачно. Али, не заборавите да је Бог пратио и тениски турнир у Токију, када је Ђоковић изгубио три меча за редом.

Vojvodjanin

pre 2 godine

Da li ima ovde neko i sa gr mozga kome je logicno da su sudije htele da nas pobede Spanci a onda im 10s do kraja svirali faul u napadu? Pa i da je dupli faul, to ladno ne moraju svirati u toj komediji od sporta gde sudija odlucuje sve. Svi se nagurali, tuku, dave i ne sudis faul u napadu i niko i ne primeti. Tako da mi bas i nema logike.

Milos

pre 2 godine

Obc niko mu nije ukrao nista sam je pogresio i izazvao diskvalifikaciju da nije napucao nekontrolisano lopticu ova ne bi imala prilike da glumi. Znaci po pravilima sto je rekao i Zimonjic mozda neko drugi ne bi bio diskvalifikovan ali sam je izazvao sudbinu. A takodje je neistina da svuda navijaju protiv njega secam se Finala RG 2016. kada je razbio Mareja ceo stadion je navijao za Novaka pogledaj snimak.

Milos

pre 2 godine

Nikol D Femija sto Novak ovo da izjavi kad je njega neko pokrao u bilo kom Finalu koje je igrao ko sto su sada pokusali sudije da pokradu ove ljude? Novaka niko nikad nije pokrao.

MilosMNE

pre 2 godine

Ovi sto kazu da je CG samo geografska oblast ta "geografska oblast" je najstarija drzava na Balkanu. Zivjeli komsije i cestitam na plasmanu u Finale.

емоција

pre 2 godine

Коначно да видимо још неког коме је оволико стало, осим Јокића. И онога што кида за Србију.

genije

pre 2 godine

Momci su super igrali, pa sve i da su izgubili ne bih imao šta da zamerim!. Sve što MOLIM (jer za razliku od ostalih, ne znam odakle mi pravo da ZAHTEVAM) je:
SRCE NA TEREN/vodu/šljaku/parket!
Ispunjeno!

Zato hajde prekinite sa patetikom više!
Ako se neko za*ebe odmah je svetska zavera! Uprljate bre i pobedu i poraz...

C i n i k

pre 2 godine

Svaka cast za sportsku pobedu, ali brate koja patetika. Transfer blama. Nekad su vaterpolo igrala gospoda, obrazovani momci sa manirima, sad ovi highlanderi religiozni fanatici. Ja ne znam da li je i jedan sportista iz Irana, Avganistana... na OI ovako nesto nalupetao.
(Nebitan sport, 06. avgust 2021 19:08)


Sreca pa si potpuno nevazan pojedinac pri tom sovinista, treba da te je sramota ako uopste znas sta to znaci.

Baltazar

pre 2 godine

“TAJ NAROD JE POPUT FENIKSA, UVEK SE DIŽE IZ KRVAVOG PEPELA!“ Razgovor o Srbima opisan u knjizi „Pupoljak zla” Džonatana Li Vajsa

– Njegova nesreća je bila njegova nacionalnost… njegov pravoslavni krst bio je i njegov lični… Da je bio siromašan evropski Jevrejin, verovatno bi dostigao granice neslućenog… umesto toga, on je bio sin siromašnog srpskog popa… Recite mi, koliko ste samo puta čuli bajkovitu priču o siromašnim i skromnim i vrednim Jevrejima koji su nekako uspeli da pređu Atlantik i tamo na zadivljujuće čudnovat način stekli veliko bogatstvo… Vaša zemlja je puna takvih manipulacija ljudskim osećanjima… Ne shvatate da je čovečanstvo preuzelo na sebe krivicu za holokaust i samim tim postalo njegov zatočenik…

Ditrih Hefler je pričao dalje…

– Nikola Tesla je bio Srbin; moram priznati da Srbima baš nisam naklonjen. Veoma čudan narod: ne možete ih ukrojiti ni u jedan svetski poredak. Iako znaju da gube, bez krvi neće dati nijednu svoju teritoriju. Za vreme Drugog svetskog rata stradali su koliko i Jevreji… Za jednog nemačkog vojnika ubijano je 100 Srba, mađarske kaznene jedinice su ih klale i bacale pod novosadski most.

Bugari su im upadali u sela i ubijali žene, decu i starce na najsvirepiji način. Hrvatska ustaška vojska je napravila specijalan nož za klanje Srba, a katolički sveštenici su išli sa njom govoreći: “Vi koljite, a mi ćemo da vas odrešujemo od greha.“

Turci su im odvodili mušku decu. Prekrštavali su ih i muslimani i katolici. U Prvom svetskom ratu Francuzi su im poslali topove, ali pogrešnu đulad da bi se što duže branili a što više izginuli; slali su im brašno za vojsku pomešano sa piljevinom, da bi im na kraju rata naplatili i pertle. Nemački avioni su ih bombardovali 1941. godine, a saveznički 1944. godine. Rekli su „ne“ Turcima, „ne“ Austrougarima, ustali su protiv nemačke okupacije, i protiv Staljina 1948. Nikada nisu hteli ni u jedan savez, ni u jedan pakt, niti van svojih granica.

Na Kosovu su stali protiv Otomanskog Carstva da zaštite Evropu. Posle su ustali protiv Austrougarske da zaštite svoju veru. Nema carstva ni sile protiv koje se nisu digli.

Ubili su cara Murata i prestolonaslednika Ferdinanda, i sopstvenog kralja su obezglavili kad je hteo da ih podjarmi austrougarskom politikom.

Zanimljive je, takođe, da su u momentima svih svojih krvavih istorijskih stradanja uvek ostajali bez svojih saveznika. Na bojnom polju su pobeđivali, za pregovaračkim stolom gubili… Pri tome nikada nisu bili teroristi niti antisemiti, podjednako vole sve… Čak ni mrave ne gaze jer su i oni božija stvorenja – dodao je gadljivo i sa prezrenjem.

Dejv je ćutke posmatrao Ditriha Heflera slušajući kako se silno žesti na očiglednu nepokornost jednog naroda… Hefler je otpio gutljaj čaja i nastavio.

– Moram priznati da zaista nisam shvatio šta su to Srbi branili i zašto su se uvek vraćali na isti prostor oko Kosova… Znate, Kosovo je srpska svetinja, tu su se uvek vodili najžešći srpski ratovi, najveće su udare trpeli baš na tom mestu… Moje kolege će se složiti da su srpski generali i vojskovođe bili najbolji vojnici i stratezi… a motiv njihove odbrane i žrtve bio je “Za krst časni i slobodu zlatnu“…

Ne znam šta će današnji političari uraditi sa njima; ako poživim biće interesantno gledati… Dosad su se samo Evropljani kupali u srpskoj krvi, a sad ih i Amerikanci već deset godina pritiskaju raznim sankcijama ne bi li ih oslabili.

Ruke svojih vojnika još nisu okrvavili, to su prepustili svojim hrvatsko-muslimansko-albanskim slugama. Rezultat više nego jadan: Srbi su postali svojevrsna američka noćna mora. Amerika je mislila da će Srbe preko noći naučiti pameti… Nisu se poučili evropskim iskustvom. Mi se borimo protiv njih već vekovima… – zavrteo je glavom – taj narod je poput feniksa: uvek se diže iz krvavog pepela.

Moram dodati da u tom sukobu imam pomalo navijačke strasti… prosto je iritirajuće da tako malobrojan narod, a ima ih tek toliko da ih možete staviti u nekoliko većih prekookeanskih brodova i preseliti zauvek sa Balkana, uspeva da odoli svim svetskim osvajačima…

Dejv je odložio praznu šoljicu od najfinijeg austrijskog porculana… Naročito ga je zaintrigiralo šta su to Srbi toliko branili i od Austrougara i od Rusa i od Nemaca i Otomanskog Carstva, pa evo sad i od Amerikanaca …

– Profesore Hefler!… Šta znate o Srbima?

– Znam da ih ne volim – bio je gotovo decidan.

– Da nije bilo Srba svetski poredak bi bio danas mnogo drugačiji. Oni žive u predsoblju Evrope… niti Evropa zbog njih može u Aziju niti Amerika opet, zbog njih, može u Evropu… oni su čuvari vrata četvorosobne kuće, pred tim vratima ceo svet je stalno zveckao oružjem i novcem… ne reaguju ni na jedno ni na drugo. Još nije pronađena tajna lozinka; bojim se da će i Amerikanci izgubiti strpljenje… Šta god da se Srbima nudi oni to odbijaju…

– A profil naroda? – upitao je Dejv…

– Apsolutno su nepredvidljivi: nekada savršeno urade ono što tražite od njih, a onda, kako njihova poslovica kaže „okrenu ćurak naopako“… Mnogo su krvarili zarad Evrope, i još se niko nije rasplakao nad srpskom sudbinom. Svet je nekako sa oduševljenjem prihvatio njihovu satanizaciju, a niko nije pomislio da se oni jednostavno brane. Mislite da su se Srbi nasekirali što ih svet ne voli. Verujte, ni najmanje. Gotovo da i nisu pokušali da svet razuvere…

Sve to što im se dešava Srbi smatraju za svojevrstan Antihristov napad na pravoslavlje, i u toj borbi jedini saveznik im je Bog. Pod takvim pritiscima kakve oni trpe, verujte mnogi bi ga se odrekli… Čini se da su oni spremni da otrpe do kraja.“

Iz knjige: „Pupoljak zla“ (autor pod pseudonimom Džonatan Li Vajs)

kentaur

pre 2 godine

E ovako se voli svoja zemlja ovo Jokić ne može da razume ovu emociju
(Ivana, 06. avgust 2021 16:57)
..... da ne zaboravimo i Djokovića !!!!!
(Sofronije, 06. avgust 2021 17:46)

Glup komentar za najvećeg sportistu svih vremena.

eto to

pre 2 godine

A sta spanci kazu- nema boga??? Momcino- radili ste i pobedili, slabo sta bog ima sa time! Svi mu se mole...jedino ako mislis da ste vi posebniji od drugih...to je vec druga prica
(eto, 06. avgust 2021 16:35)

I Španci mogu da kažu mirne duše, ima Boga, zato smo i izgubili.

Deki-Španija

pre 2 godine

Kad ce vise da izbace ovaj smesan sport sa Olimpijade.
Sport na koji se loze 2.5 zemljice u svetu
(realan cobrica, 06. avgust 2021 17:54)
Питај шпанце..ево их плачу овде..

Milos

pre 2 godine

Milan OK uzmimo i da je prestrogo diskvalifikovan lik kome sam odgovorio je izjavio da mu je tada otet trofej a nije bilo ne Finale nego ni cetvrtfinale cini mi se da je bila osmina ko kaze da bi Novak sigurno osvojio trofej tada? Ko kaze da bi i taj mec dobio obzirom da bi gubio 0:1 u setovima? Samo sam reagovao na poredjenje neuporedivog ove pljacke danas i poredjenja toga sa Novakom koga nikad nijedan sudija nije pokrao.

dzasmine dira me hakala

pre 2 godine

protiv sudija" ....na 10 sekundi do kraja nam resili mec.
(Filip, 06. avgust 2021 16:39)

Zemljace sta si ti gledao , sram te bilo ,stidi se odakle god da si !!

Petar

pre 2 godine

Samo mi nije jasno zasto daju rumunskom sudiji da sudi polufinale.... Njihovi vaterpolisti se dave u bazenu, a ne igraju vaterpolo jer ne vole da se kupaju....Ali ne moze nam niki nista jaci smo od sudbine mogu da nas mrze oni sto nas ne vole.....Idemo u nedelju po jos jedno zlato....Bravo plavi delfini

обс

pre 2 godine

(Milos, 6. avgust 2021 18:31)


АЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛООООООООООООООО, бре!!!
Новаку су украли грен слем прошле године у Америци, намештаљком једне жене која кобајаги суди! Новак јој додао лоптицу а она "покошена". Тачно је Филип Филиповић рекао: како је Новаку кад игра против 20.000 навијача? И додао бих, додатне логистике!

Ivan

pre 2 godine

Kraljino nasa,ti posle zlatne generacije jedini ostajes kao svetska klasa!I treba da ima Boga,zasluzili ste,gleda “on” odozgo!!Sampione!!!

Feniks

pre 2 godine

Kao i poslednjih 30 godina koliko pratim Olimpiske igre i sva druga prvenstva radujem se uspehu nasih. Primecujem da nikad vise nije bilo ovih nekih somnabulnih shovinistickih stupidnih komentara. Sta se desilo sa ljudima? Zar su ama bas svima svrake centar za dostojanstvo u mozgu popile?!

svasta

pre 2 godine

Срби, с вами Бог, тачно. Али, не заборавите да је Бог пратио и тениски турнир у Токију, када је Ђоковић изгубио три меча за редом.
(Истина, 6. avgust 2021 20:06)

Nije Bog deda Mraz pa da ispunjava svakom sve zelje... Djokovic je vec osvojio 3 GS-a ove godine, sve sa verom u Boga. Ali Bog je tu cesto da da nadu onima koji prolaze kroz najvece muke. To znaju uglavnom oni koji su takve muke i napore doziveli.

C i n i k

pre 2 godine

a je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 6. avgust 2021 17:56


Mandic je Srbin iz Cg pa prema tome moze i treba da igra za SRB svakako, moze i za Cg ali ne za ustasku Cg ostrascenu mrznjom prema svemu srpskom, pa himnu vam je pisao Sekula Drljevic osudjeni ustasa, o cemu ti dakle pises nesreco?!
Pozdrav svim Srbima u Cg!!!

Marko NS

pre 2 godine

Evo Jokiću da vidiš kako izgleda SRBIN. Idi timari konje i sanjaj da si Zvonko Bogdan. Fale ti još samo golubovi. Mandiću i ekipo SVAKA ČAST! Ajmo sad po zlato!

Sasa

pre 2 godine

Ona dva gola kad je Mandic probio ruke spanskih bekova i golmana su odraz nevidjene snage, pa sta god to pokrece bog, nepravda, bes uspelo je.

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

Bože, koliko ljudske emocije, bola, patnje, tuge, KOLIKO ISTINE.

Čeka se da se ovako otvori Novak i da to jednom kaže.

FANTASTIČNI. EVO SADA POSAO ZA SVE PSIHOLOGE - ŠTA ZNAČI ISTINSKI OSTVAREN ČOVEK KOJI NE SKRIVA SVOJE EMOCIJE A TAKO JE JAK I HRABAR.

Da li su ovde svi oni koji su godinama na ovom sajtu pričali, a i sada pišu, o teorijama i zaverama, pljuju i ružno govore o srpskom narodu i Srbiji, a svi dođu i samo izmuzu za dž, BRAVO DUŠANE MANDIĆU, PONOS PREDAKA, NACIJE I DRŽAVE.

BOG JE VELIKI.

HVALA DRAGI DUŠANE I HVALA VATERPOLISTI. VELIKI SRPSKI VATERPOLISTI. SVI, A POSEBNO DUŠAN MANDIĆ I FILIP FILIPOVIĆ.

NAPRED DO ZLATA.

обс

pre 2 godine

bokelj, 6. avgust 2021 17:56


Мандић се крсти као и његово српско племе за које игра. Момак игра за срце а ти бесно навијаш за географски поремећај.

Zašto je to sve tako, On zna... a i Rekao nam Je!

pre 2 godine

(Baltazar, 6. avgust 2021 19:19)

Na ovo se kaže "Slava Bogu"... jer nije to do nas, enego do Njega!

XXX

pre 2 godine

@(Neli, 06. avgust 2021 17:55): ‘ajde prvo da im obezbede nove bazene u kojima će voda biti grejana tokom cele godine, ali “prvovenčani” gradi “nacionalne” stadione gde se peru pare na otkuvavanju.

Wess

pre 2 godine

5 isključenja i nepostojeći gol u odlučujućim momentima utakmice, a neki od naših vaterpolista očekuju da glume naivne i poslušne,,Samarićane" i da ne kažu šta misle o pokušaju brutalne krađe. Na primer, glavni sudija je pre priznavanja nepostojećeg gola nastavio utakmicu pravilnom odlukom da lopta nije prešla gol liniju ali ga je video sudija zvao, napravio pritisak na njega i rekao da treba da prizna gol Špancima, što je on i učinio. Pri tom, ni u jednom momentu reditelj prenosa nije prikazao prelazak lopte sa strane preko gol linije. Naravno da je u pitanju organizovana krađa i da je Mandić potpuno u pravu. Samo ne znam odakle beše video sudija?

Ja

pre 2 godine

Koliko ja volim ove naše momke naše delfine 😍😍😍😍emotivci, heroji na ovom meču je Bog bio uz nas štitio nas je od nepravde što kaže protiv svih smo bili i protiv španaca i protiv sudija i opet smo pobedili TO JE TA EKIPA

Del Piero#10

pre 2 godine

"protiv sudija" ....na 10 sekundi do kraja nam resili mec.
(Filip, 06. avgust 2021 16:39)

Pet isključenih igrača Srbije, poklonjen nepostojeći gol za 8:6 Špancima. Ali ima Boga!

Dušane majstore, natera i meni suze na oči. Gazite do kraja. Ako ko zaslužuje zlato, to su srpski vaterpolisti.

Ses!

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 06. avgust 2021 17:56)
Ako vam je svaki potreban pokupite ceo Stari grad i dobar deo Vracara. Po bastama kafica se kriju oko podne, rodjo. Tovari, teraj!

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 6. avgust 2021 17:56)


Batice, nista ti nisi razumeo. On je ovom izjavom vec sada ostao zapamcen za vjek vjekova. Iz istog razloga nisi uspeo da razumes zasto ne igra za Crnu Goru.

Stanislav

pre 2 godine

Bože kakvih sumanutih komentara, koliko netrpeljivosti i mržnje oko jedna utakmice! Pa zar smo zaista postali takvi ljudi? To žalost i tuga.
Umesto dase lepo radujemo ovoj pobedi i čestitamo momcima.

Iswinite akosam ne pisnem

pre 2 godine

hrvatska crna gora sa mesto 5 do nekih 10 svaka cast hahahaha hahahaaa hahaaaaaa hahaaaaaaa
(koury, 06. avgust 2021 20:34)

Covece ne brukaj se!

Маrе

pre 2 godine

Sta je sporno???
Decko je rekao sta misli i oseca! Vecina normalnih ljudi u Srbiji(nadam se)to razume i podržava. Svaka mu čast na svemu i da nam je vise ovakvih ljudi mnogo bi nam bilo bolje.

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

(Baba devojko, 6. avgust 2021 19:35)

Kako bi to Novak rekao "hvala što postojiš, postajem bolji igrač i bolji čovek ".

Lepo je što misliš na mene i moje komentare, pozdravalja te i Novak, zajedno smo na moru i slatko se smejemo, divno si komičan.

Milan

pre 2 godine

Obc niko mu nije ukrao nista sam je pogresio i izazvao diskvalifikaciju da nije napucao nekontrolisano lopticu ova ne bi imala prilike da glumi. Znaci po pravilima sto je rekao i Zimonjic mozda neko drugi ne bi bio diskvalifikovan ali sam je izazvao sudbinu. A takodje je neistina da svuda navijaju protiv njega secam se Finala RG 2016. kada je razbio Mareja ceo stadion je navijao za Novaka pogledaj snimak.
(Milos, 6. avgust 2021 19:40)

Nisi u pravu. U tom slucaju nije napucao nekontrolisano. Bilo jw mnogo drugih situacija kad jeste odalamio po loptici iz besa, ali tad nikog nije pogodio. Ono sto je tad uradio radi vecina tenisera na svakom mecu, samo niti je on gledao gde ide loptica, niti je ona zena gledala u lopticu, nego je zevala na sve druge strane kao Vulin onomad kad je uradjen isao na neki dogadjaj, pa video zmajeve. Jednom je Federer tako pogodio decaka koji stoji kod mreze kad je pokusao na isto nacin da mu doda loptu, i nije diskvalifikovan, nego su se svi smejali, cak je Federer i nesto prokomentarisao u fazonu da treba brze da reaguje. Naravno, pomoglo je i to sto se decko nije prosuo po terenu, nego je izdrzao udarac.

Moravac

pre 2 godine

(Dmitar Zvonimir, 6. avgust 2021 16:51)

Mikis Teodorakis je održao koncert usred Atine javne podrške Srbiji i Srbima tokom bombardovanja a onaj vojni starešina Rucidis odbio da bombarduje i smenjen.

Zaključi sam. I ako imaš brata znaš kako je slatko potući se sa bato a on je i posle toga tvoj brat. Milina.
Ne znam ko je od Dmitra i Zvonimira pametan a ko inteligentan, ali snaći ćeš se ti već čim si na ovom našem srpskom sajtu.

Poruka da postoje i drugi

pre 2 godine

Ovo je veliki uspeh cele ekipe Srbije, iako svi samo insistiraju na Filipovicu i Mandicu, podsetio bih vas da sada ne bismo freneticno navijali za nase da nema golmana Mitrovica!

Cestitke svima! Zivela Srbija!

dure

pre 2 godine

Jeste Dušan iz Crne Gore,jeste Srbin,igra za zemlju svojih prađedova,a vi montenegrini pitajte najstarije u lozi svojoj šta su,reći će vam odreda svi-Srbi!Zato ne tupite!

бананамен

pre 2 godine

Шта год урадили вечно хвала за све! Најбољи спортски колектив кога смо имали! Као српска војска 1914 - 1918 !

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Polako polako još imate Grke...nemojte zlato kao Hrvati...
(Jupiter, 6. avgust 2021 16:43)


Valjda mislis "jos imamo Grke". Ili si stvarno sa Jupitera.

VUK

pre 2 godine

Срби, с вами Бог, тачно. Али, не заборавите да је Бог пратио и тениски турнир у Токију, када је Ђоковић изгубио три меча за редом.
(Истина, 6. avgust 2021 20:06) Tri ? Jedan se odigrao u tvom prljavom srcu ? Nešto se izgubi ako se odigra meč. U dublu nije mogao da izgubi. Bio je povređen.

baldhawk

pre 2 godine

Kao običan srpski navijač, jedino ovim momcima ne zameram nijednu jedinu stvar. Da izgube od Sijera Leonea, imaju pravo. Prvi put u životu, danas posle polufinala me savladala neka emocija, da nisam mogao da govorim. Ovo su strašni momci, nadrealni!

Hawai

pre 2 godine

Vaterpolo je igra gde sudije imaju odlučujuću ulogu. Ovaj rumun nam nikada nije išao na ruku kao ni onaj slovenac koji će verovatno finale da sudi. Sigurno neće sudijski par biti amerikanac i australijanac

артиљерац

pre 2 godine

@ realan cobrica Види синак,ватерполо се игра у 143 државе на свету.Само нису сви дорасли за ОИ.Да ти каже нешто Чича Артиљерац,Холандија има 4(ЧЕТИРИ)
лиге у ватерполу.Код њих и ОШ имају базене.То што си ти стао у развоју на
фудбалу и кошарци,твој проблем.Ватерполо је олимпијски спорт од ОИ 1900.

Nik

pre 2 godine

@realan cobrica budi ti najbolji u pljuvanju u dalj u tvojoj zgradi, i to je veoma tesko i veliki uspeh, tako da se vidi koliko se razumes u sport, ostavi se nebuloznih komentara nego idi i potrudi se u necemu...

ja

pre 2 godine

Ako vam je svaki potreban pokupite ceo Stari grad i dobar deo Vracara. Po bastama kafica se kriju oko podne, rodjo. Tovari, teraj!
(Ses!, 06. avgust 2021 18:20)

Nemoj da zaboravi i suboticu i novi sad, dakle 2 šlepera

76er

pre 2 godine

Bravo majstore, svi tvoji rodjeni u Crnoj Gori, ti rodjen u Cg, svi preci su ti iz Cg, niko nikad ti nije bio rodjen u drzavi Srbiji ni na teritoriji Srbije, ali ti si Srbenda. Da si isto to uradio samo na drugoj strani ovde bi ti govorili da si najveci izdajnik, a ovako si ljudina a ne slina.
(Nepismeni, 06. avgust 2021 21:42)

Crna Gora je geografska oblast.

jop

pre 2 godine

Naježio sam se. Tako je Dušane! Srce ste ostavili u vodi. Videlo se da nam ne ide, da nije to to, ali ovo smo dobili čisto na srce, na inat, na želju i volju svih momaka! Svaka čast, vi ste ROĐENI POBEDNICI! To razlikuje sve ostale od vas!

bVb

pre 2 godine

Srbija je velika vaterpolo sila imala je i imace velike igrace a Mandic ce biti jedan od tih koji ce pasti u zaborav. Da je igrao za CG bio bi uvijek pamcen jer ce CG imati mnogo manje uspjeha. Da je rodjen u Srbiji pa ni po jada ali iz CG poci i ostaviti zemlju kojoj je svaki potreban je sramota. Sto se mene tice manji si od svih tih sudija
(bokelj, 06. avgust 2021 17:56)

Dobro se zapitajte šta i kako oseća prema cg i zašto nije nikad poželeo da igra za vas i čija je tu krivica. Srpska nije. Stopama Njegoša, šta je Crnogorac do Srbin.

nesto izmedju

pre 2 godine

Tako je to u zivotu, sto bi tekla Kirsanova. Valjda se neko seca i finala Atine 2004. A u vezi Grka, kad se setim onog Matutinovica ...
Aj ljudi zaokruzite odlazak u penziju zlatom.

golijat

pre 2 godine

Stvarno ste se izborili i protiv sudija i Spanije!Eto zato toliko emotivno praznjenje ….Tesko je bilo! Heroji ste nacije bili i ostali!

артиљерац

pre 2 godine

@ Milos Хоће.сигурно.Згазиће им сенку кад буду примали златне медаље.

Voja

pre 2 godine

Ovaj genije što priča da su nam sudije poklonile loptu 10 sekundi pre kraja ne zna pravila.I reporter je uneo zabunu, nije bio kontafaul.Španac je dodao loptu saigraču u 2 metra.Tako da nije sudija ništa poklonio,nego je morao bar to da dosudi za nas,verujem uz veliko žaljenje.Inače,nemam reči za ove ljude,svaka im čast!

timing is everything

pre 2 godine

Ja ne mogu da prestanem da gledam Filipovicev gol. Nestvarno. Verovatno najjaca levica na svetu. Jel’ meri neko brzinu? Sa koja daljine? U presudnom momentu imati tak instinkt I smelost i pucati one zamahom iz vode zaista samo najveci sportisti.