Olimpizam 142

Ponedeljak, 26.07.2021.

09:50

Košarkašice slavile protiv Kanade nakon velike drame

Košarkašice Srbije savladale su Kanadu rezultatom 72:68 u okviru grupe A Olimpijskih igara.

Košarkašice slavile protiv Kanade nakon velike drame IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

142 Komentari

Sortiraj po:

tom

pre 2 godine

@dragan

Kako Kanada nije ništa, pola kanadske reprezentacije u wnba?

Naprotiv, Kanada i mi smo na istom nivou i to najsličnije ekipe, nije uvek uživanje za gledanje jer je borbeno, "fizički", sa jakom odbranom na obe strane. Naše su imale gomilu izgubljenih lopti, one su promašile gomilu šuteva za tri, da im je šut bio na proseku i naše izgubljene lopte na našem proseku, opet bi bila neizvesna utakmica.

Sad je malo lakše, protiv Španije opušteno, nisu nam više bauk, ali ni poraz nije kraj sveta.
(ja sam ja, 26. jul 2021 12:25)

Tačmo. Kamada je odlična, veoma jaka reprezentacija. Kanada je 4. na svetskoj rang-listi ženskih reprezentacija, ispred njih su samo SAD, Australija i Španija. Francuska je 6., Srbija 8.

Španija na jedvite jade sa J.Korejom, samo +4. Mislim da nakon ove pobede imamo vrlo dobre šanse za 1.mesto u grupi.

Mob

pre 2 godine

Kosarkasice jesu pozrtvovane ali su malo pateticne i napadno iskazuju patriotizam. Zna da se narod "pali" na to. Malo umerenosti nece biti na odmet. Ne znaci da ako se deres dok se intonira himna da vise volis svoju zemlju od nekog ko ne peva glasno.

a sad OI

pre 2 godine

(Neko, 26. jul 2021 14:42)

Braniš neku klinku koja čak ne igra za A reprezentaciju. Znaš koliko belosvetske lelemude briga što ona ne igra. Udariše nam zbog toga minus i to podeblji.

Ti nevoliš žensku košarku. Nije sporno. Što je gledaš? Ostavljaju devojke na svakoj utakmici po litar krvi i ti imaš primedbe.

Loše

pre 2 godine

Evo prognoze završnog olimpijskog bilansa Srbije: u najboljem slučaju 7 medalja. Dve zlatne (tenis, basket), dve srebrne (streljaštvo, ženska odbojka), tri bronzane (tekvondo, atletika, ženska košarka). Jedna medalja na milion stanovnika. Ima li komentara?
(veteran, 26. jul 2021 13:21)

Nabrajao si samo sportove koji su tebi lično poznati. Siguran sam da nemaš pojma ko nas sve predstavlja u rvanju, karateu, veslanju i još nekim tzv. manjim sportovima.

Manje besa i svima lepo

pre 2 godine

Bez bosanke i amerikanke prosjecna reprezentacija . I engleski na time outu . Neprocjenljivo. A pili ste krv ostalima s ovih prostora
koji su kupovali igrace ili igracice.
(bivsi ovdasnji, 26. jul 2021 13:04

Nema potrebe da prosipaš tolike frustracije samo zato što pripadaš najgoroj sportskoj naciji na kugli zemaljskoj.

a sad OI

pre 2 godine

Čitao si komentatore i mirisao mozgove. Još da si i knjigu neku pročitao ili bar otvorio gde bi ti bio kraj.
(a sad sendvič, 26. jul 2021 14:13

Čekam da vidim koju ćeš knjigu makar da dodirneš, i ne dočekam.

Sempervivum

pre 2 godine

Јесте било пуно грешака, али треба да нас радује изузетна пожртвованост и борбеност.
Напред девојке!
Ако би кошаркашице освојиле медаљу, то би био сјајан успех за ову генерацију. Дај боже да одбојкашице и Новак узму злато и пуна капа!

sasa

pre 2 godine

@neko

Ne razumem cemu potreba da se uopste nesta usporedjuje i svrstava na jednu stranu?! Najbolje da kazemo da kosarkasko zlato ne valja kao odbojkasko.... kakva gomila gluposti. Sonja Petrovic je vanserijski igrac i to svaki amater gledalac moze da vidi.... opet ponavljam nije "greska" jedne igracice vec celog tima, ova je sada samo ponovila sto su je njeni idoli naucili. Takve stvare ne smeju uopste da se desavaju a kamoli ponavljaju. Kraj price nema opravdanja. One predstavljaju zemlju a ne sebe, da bi nekome bilo svejedno sta rade. To nasi pojedinci nikako da shvate.

Aleksandar

pre 2 godine

(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27) Evo ja da ti objasnim sta je s tobom. Radi se o kompleksu nize vrednosti. Od 1912. do danas sve medalje osvojene pod imenom Srbija, Kraljevina SHS, Kraljevina Jugoslavija, SFRJ, SRJ, SCG pripadaju Srbiji. A znas zasto? Radi se o jednostavnoj pravnoj stvari, a to je da je u Kraljevinu SHS, Kraljevinu Jugoslaviju, SFRJ, SRJ i SCG unela svoje medjunarodnu priznatost i napravila pomenute drzave. Olimpijski komitet Kraljevine Srbije je jedini priznat od 1912. do danas. To, sinak znaci da je zahvaljici toj cinjenici svaki Hrvat, Slovenac, Marsovac mogao da se takmici pod zastavom pomenutih drzava jer je Srbija unosila svoja medjunaradna priznanja u te drzave. Ni Hrvatska, ni Crna Gora, ni Slovenija, ni Bosna ni Makedonija nisu imali priznate Olimpijske komitete sve do raspada Jugoslavije 1991. i 1992.godine, kao sto nisu imale ni drzavnost. U slucaju Crne Gore ta godina za priznanje OK Crne Gore je 2006.godine. Prema tome da vam nije bilo Srbije ne bi postojali. I to je velika istina koja vas boli!

sasa

pre 2 godine

Mislim da malo glume to zajednistvo, ne izgledaju ni prirodno. Hoce na silu da budu kao odbojkasice koje su 2 koplja iznad njih u svakom pogledu, rezultatima, ponasaju, stavu. Naravno zelim im sve najbolje ali nisu mi nesto simpatične kao tim jer mi sve izgleda vestacki. Konkurencije u zensko kosarci je smesna.
(Sss, 26. jul 2021 13:23)

Ja ipak mislim da sve sto si napisala pogresno i obrnuto. Konkurencija u kosarci nije jaka? SAD je vanserijski, Australija, Spanija, Francuska, vrhunske. Odlicna Srbija, Italija, Belgija, Rusija... koliko jakih timova mora biti da bi neko smatrao jakom konkurencijom?!
Drugo ja kosarkasice i odbojkasice ne odvajam meni su mile i jedne i druge ali za razliku od odbojkasica, kosarkasice nas nikada nicim nisu obrukale. Nase odbojkasice dva puta imale ispade protiv azijskih igracica. Dva puta! Znaci nisu jednom "pogresile", nego su to uradile dva puta. To je toliko glupavo, nizko, prosto ponasanje da ja osecam sramotu zbog toga. Ne zaboravimo da stranci to ne zaboravljaju i ne prastaju kao mi. Sto se tice zajednistva isto mislim da su kosarkasice tu pristnije sto se vidi na svakom potezu, borbi, pevanju himne, uz sve to Terzica ne podnosim a Maljkovicka je boginja.

batistuta

pre 2 godine

Mi smo porasli u bedi, igraj i pobedi
Ovo je krvavi balkan umreš pre roka
Bili gde treba trojka iz bloka!
Srce na binu, himnu za tribinu.
Još od starta naša snaga njihov problem je najveći!

Neko

pre 2 godine

Ma o kakvoj konkurenciji private o zensko kosarci. Kakav je to kvalitet a 30 izgubljenih lopti. Tu su samo amerikanka dobre ostali svako svako moze dobiti. Igra se ruzna zenska kosarka. Molim vas ne upiredjujte zensku odbojku i kosarku. Nasa kosarka ima rezultata tek od pre 5 godina a odbojka 15 godina. Kosarksice nemaju nijednu medalju sa svetskih prvenstava, cak se nisu kvalifikovale a odbojkasice zlato i bronzu. A sta je Milica Dabovic radila. I dan danas bruka kosarku. Nije bas da nije bilo ispada. Nasa standardni zenski odbojkasli tim nikada nije imao ispad. Ovo sa i imitiranjem azijata je nesmotren potez neke klinke koja nije ni blizu naseg A tima. Bilo je svadja u kosarkaskom timu samo ocigledno niste upuceni. Odbojkasice imaju najbolju korektorku na svetu Tijanu Boskovic, najbolju tehnicarku na svetu i legendu svetske odbojke Maju Ognjenovic, najboljeg zenskog blokera Milenu Rasic. Kosarka ima Sinju Vasic koja jeste dobra odbojkasica ali nije najbolje krilo ili bek na svetu. Sve ostalo je solidno ali na svojim pozicijama nisu najbolje na svetu. Uz to svetska zenska odbojka je mnogo popularnija i placenija od zenskr kosarke. Nemojte samo da sudite po poslednjem odigranom EP u kosarci. Mnogo medalja fale kosarksicama da budu egal sa odbojkasicama. Uzgred konkurencije u zensko odbojci je jako velika.

batistuta

pre 2 godine

Mi smo porasli u bedi, igraj i pobedi
Ovo je krvavi balkan umreš pre roka
Bili gde treba trojka iz bloka!
Srce na binu, himnu za tribinu.
Još od starta naša snaga njihov problem je najveći!

Rokabili

pre 2 godine

Али судијске одлуке, Тина неспортска, а онај директан ударац над Ивон Андерсон ништа. Техничка Црвендакић исто смејурија.
(my way, 26. jul 2021 12:25)

Realno, za nesportsku nije ni prekršaj nad Tinom ni nad Anderson, ali prvi su sudili. Crvendakić je zaslužila tehničku, uvek se dobija za to, posle koša jako je gurnula loptu u aut, koja inače ne sme da se dira....

mcvc

pre 2 godine

@mcvc

Kapiram sta govoris i ima istine u tome ali kad vidim igrace/ igracice da stite loptu tako sto dizu laktove na 90° i mlate istim sa zatvorenim ocima svirao bih im ,ne jednu, vec deset tehnickih gresaka, bez obzira da li su udarili nekog ili ne. Uzasno iritantno ponasanje, sad cu ja osvojim loptu tako sto cu zatvorim oci i mlatim laktovima.
(Joe, 26. jul 2021 13:21)

Naravno da se pivotiranje/pozicioniranje laktova moze uvek prilagoditi/popraviti (da je nije zakacila ne bi ni bilo faula), ali ni Kanadjanke nisu bile nista bolje od nasih u tom poglude. Sudjenje valjda treba da bude balansirano a ne pristrasno na jednu stranu kada su slicni tipovi faulova.

A ta ista Americka sudijica je ucestvovala i u dosudjivanju onih problematicnih slobodnih bacanja na utakmici Srbija-Spanija pre samo 4 nedelje, ova druga je ucestvovala u sviranju namerne licne Skoriceve u napadu na utakmici Srbija-Francuska...Malo je mnogo...

a sad sendvič

pre 2 godine

Čitao sam i ranije komentatore i uvek je bilo loše, a ti si danas, što se mozga tiče, nešto najsmrdljivije.
(a sad OI, 26. jul 2021 13:33)

Čitao si komentatore i mirisao mozgove. Još da si i knjigu neku pročitao ili bar otvorio gde bi ti bio kraj.

zoran

pre 2 godine

jel realno da I zensku kosarku prenosi memedovic?!
(moca, 26. jul 2021 10:50)

Kakav bre Memedovic nesreco RTS prenosi a Sarenac komentarise...
(DnK (°~°), 26. jul 2021 12:26)

Memedovic je balvane.

Ja ipak mislim da je Strajinic :)))

a sad OI

pre 2 godine

Sve, sve, ali da mi je išamarati ove što se stalno žale na sudije ahahahah. Uvek Srbima neko drugi kriv, ne vole nas sudije, publika, svima smetamo jer smo najbolji i ostale budalaštine. Oladite, nebitni ste.
(Pero, 26. jul 2021 13:51)

I ja bi da išamaram takve hrabre kao ti, ali ste sakjriveni u sobi dok vam sline cure po tastaturi.

Foliranje i bežanje u lakše puteve i prečice... koje uvek budu veća beda i duže traju!

pre 2 godine

(a sad OI, 26. jul 2021 13:46)

Tom da familija ima kohonose ne bi prodao veru za večeru.

Džamahrija je za njih oličenje čojstva i herojstva, bez sarkazma i preterivanja.

Onaj tamo džamahedin od iskona ima fmiliju kakva god da je... sledi SVOJ PUT!

A za to trebaju kohonesi, ne rasno ili umno opredeljenje... samo kohonesi.

Ali ovo naokolo nas su samo srbi bez kohonesa, nemaju kohones biti to što su!

batistuta

pre 2 godine

Mi smo porasli u bedi, igraj i pobedi
Ovo je krvavi balkan umreš pre roka
Bili gde treba trojka iz bloka!
Srce na binu, himnu za tribinu.
Još od starta naša snaga njihov problem je najveći!

Pero

pre 2 godine

Sve, sve, ali da mi je išamarati ove što se stalno žale na sudije ahahahah. Uvek Srbima neko drugi kriv, ne vole nas sudije, publika, svima smetamo jer smo najbolji i ostale budalaštine. Oladite, nebitni ste.

realista

pre 2 godine

Teže nego što je moralo, ali nema veze, treba znati pobediti i kad igraš loše. S Kanadom je jako teško igrati kad sudije puštaju grublju igru, frustracija je bila očigledna kod naših. Čestitke u svakom slučaju, a ako ništa drugo, sad vide da ako ne pobede same sebe, neće ih ni protivnice.

@Boston Celtics, Sonja nije na 100%, praktično nije ni trenirala od EP zbog korone, sigurno ima neko ograničenje minuta. Ne treba je forsirati, svakako, ako je zvanično i dozvoljeno.

Sasha

pre 2 godine

Nevjerovatno kako djevojke ginu za dres reprezentacije i igraju sve ko jedna, a nasi kosarkasi su se posvadjali medjusobno i prije par godina na Svjetskom prvenstvu a i sad na kvalifikacijama...
O onima sto izmisljaju umor, povrede, tetke kojima koraju da odnesu lijek, radu na fizickoj kondiciji...necu da trosim rijeci

a sad OI

pre 2 godine

Zenska kosarka je tako ruzna za gledanje. Ne znam, ja uopste nisam odusevljena igrom nasih kosarksica ne samo sada nego inace. Mislim da malo glume to zajednistvo, ne izgledaju ni prirodno. Hoce na silu da budu kao odbojkasice koje su 2 koplja iznad njih u svakom pogledu, rezultatima, ponasaju, stavu. Naravno zelim im sve najbolje ali nisu mi nesto simpatične kao tim jer mi sve izgleda vestacki. Konkurencije u zensko kosarci je smesna.
(Sss, 26. jul 2021 13:23)

Nisam siguran da ima mnogo devojaka koje pišu komentare, tako da si takoreći bez konkurencije kokoš.

realista

pre 2 godine

Честитке за победу и борбеност, али то мора бити организованије. Ово данас је било лоше издање, а утакмица је добијена на индивидуални квалитет само неколико кошаркашица. Кошарка је колективни спорт.

Alex

pre 2 godine

Sudjenje danas katastrofa. Dozvoljali su kanadjankama da konstantno igraju na ivici faula a nama sudili sve I svašta. Od namjerne za Krajišnik(koja je bila očajna) do one tehničke pred kraj. Kad su otišli da vide 13 sekundi pred kraj ko je zadnji dodirnuo loptu znao sam da nemamo šanse da tu loptu dobijemo. Sreća samo da i kanadjanke ( africa B team) veze nemaju pa nekako dobismo...

remax

pre 2 godine

Честитке девојкама на великој победи.
Било је тешко за гледање али је ипак много теже њима да играју.
Уметнички утисак се не бодује, најважнија је победа.
Срећно у наставку.

igohobo

pre 2 godine

Svaka čast na pobedi,al 28 izgubljenih lopti nisam video u životu,i uspele su da pobede protiv dobre ekipe....
(misa87, 26. jul 2021 13:10)

Zato što igraju izuzetno jaku odbranu i konstantan presing. Zbog toga, imaju "lufta" da i pored nekih gresaka koje naprave, meč drze pod svojom kontrolom.

a sad OI

pre 2 godine

Gledao sam i ranije žensku košarku i uvek je to bilo loše ali ovo danas je, bar što se sporta tiče, nešto najgore što sam ikad gledao. Ove dve, nazovimo ih sudijama, koje su toliko bezobrazno na kraju navlačile Kanađankama su samo šlag na tortu.
(ssale, 26. jul 2021 12:29)

Čitao sam i ranije komentatore i uvek je bilo loše, a ti si danas, što se mozga tiče, nešto najsmrdljivije.

a sad OI

pre 2 godine

Kalva katastrofalna grafika za kosarkaski turnir...uopste se ne vidi kada neka ekipa izadje iz bonusa?! Bas tesko za pracenje, propust organizatora. A nas komentator se nije setio za celo poluvreme makar da kaze,evo ekipa je izasla iz bonusa.
(xxx7, 26. jul 2021 11:

I u vaterpolo prenosu nemaš vreme za napad, samo isključen igrač. Ali nemoj da zameriš. Reditelj prenosa nema pojma šta su košarka i vaterpolo.

pacimirovic

pre 2 godine

utakmica ko utakmica jako teska iz vise razloga. Kanada je dobar tim. dobi su nas dva puta vec. Prva utakmica na turniru je uvek teska pa makar igrale i protiv El Salvadora. I pripreme za Ol su bile specificne jer nisu odigrale ni jednu pripremnu utakmicu,sto je velika razlika od obicnog treninga.
Pobeda je bitna iz mnogo apsekata, prvo prolaz je najverovatnije obezbedjen( ne sigurno jer Koreja uopste nije naivna), a drugo kada se gleda sira slika, ovom pobedom imamo velike sanse da budemo u prvoj grupi nosilaca sa USA i Australijom i Spanijom i ako kojim slucajem izgubimo od Spanije .
jer u tom slucaju ove ekipe izbegavamo u 1/4. Bravo devojke j samo jako do kraja.

sasa

pre 2 godine

Ovo devojke su suvo zlato sta god uradile. Ovde igraju sa jednom Spanijom, Australijom i SAD, realno je ocekivati da ce one podeliti medalje. A sta radi nas savez nije mi jasno niti ce mi biti jasno kakve boje majica nasi nasi timovi na ovoj olimpijadi. Pre 5 godina svi su bili isti u bojama zastave sada ne znam cemu ovaka oprema. Svi slovenci imaju prepoznatljivu zelenu boju, svetlo plave dresove a nasi svako svoju politiku vodi. Uzas.

a sad OI

pre 2 godine

Bez bosanke i amerikanke prosjecna reprezentacija . I engleski na time outu . Neprocjenljivo. A pili ste krv ostalima s ovih prostora
koji su kupovali igrace ili igracice.
(bivsi ovdasnji, 26. jul 2021 13:04)

Balijo, ajde ti lepo za džamahiriju.

a sad OI

pre 2 godine

Ništa ružnije u sportu od ove utakmice u životu nisam gledao.Naše skoro 30 izgubljenih lopti.Ne znaju presing da probiju.Izgubljena 2 sata života,a inače i nije neki život.Pa vi vidite...
(Krsto, 26. jul 2021 12:09)

U...o si svoj život i sad ti one krive. Vrati se u svoj brlog.

panzer batallion

pre 2 godine

jel realno da I zensku kosarku prenosi memedovic?!
(moca, 26. jul 2021 10:50)

Kakav bre Memedovic nesreco RTS prenosi a Sarenac komentarise...
(DnK (°~°), 26. jul 2021 12:26)

Memedovic je balvane.

Joe

pre 2 godine

@mcvc

Kapiram sta govoris i ima istine u tome ali kad vidim igrace/ igracice da stite loptu tako sto dizu laktove na 90° i mlate istim sa zatvorenim ocima svirao bih im ,ne jednu, vec deset tehnickih gresaka, bez obzira da li su udarili nekog ili ne. Uzasno iritantno ponasanje, sad cu ja osvojim loptu tako sto cu zatvorim oci i mlatim laktovima.

a sad OI

pre 2 godine

Od 1912 godine Srbija je osvojila samo 3 Zlatne u Olimpijadama
(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27)

Dostojevski je napisao Idiota, a tvoj ćale ga je napravio.

Ccc

pre 2 godine

@veteran, drago mi je sto si zaboravio vaterpoliste I sto ih otpisujete posle jednog poraza, momci nadam se da citate, normalni ljudi su uz vas, znamo da ste carevi I da ce biti medalja, bilo koja, ali ce je biti.

I naravno netačna

pre 2 godine

Od 1912 godine Srbija je osvojila samo 3 Zlatne u Olimpijadama
(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27)

Drska, bezobrazna i provokatorska izjava.

veteran

pre 2 godine

Evo prognoze završnog olimpijskog bilansa Srbije: u najboljem slučaju 7 medalja. Dve zlatne (tenis, basket), dve srebrne (streljaštvo, ženska odbojka), tri bronzane (tekvondo, atletika, ženska košarka). Jedna medalja na milion stanovnika. Ima li komentara?

Roki

pre 2 godine

Najbitnija je ovde pobeda. Mora da se poradi na smanjenju broja izgubljenih lopti, pogotovo je kritičan način na koje ih gubimo. U predaji lopte, na izvođenju, obični pasovi. Moraju mnogo bolje odluke da se donose. Kriterijum suđenja za suspenziju sva tri arbitra.

Sss

pre 2 godine

Zenska kosarka je tako ruzna za gledanje. Ne znam, ja uopste nisam odusevljena igrom nasih kosarksica ne samo sada nego inace. Mislim da malo glume to zajednistvo, ne izgledaju ni prirodno. Hoce na silu da budu kao odbojkasice koje su 2 koplja iznad njih u svakom pogledu, rezultatima, ponasaju, stavu. Naravno zelim im sve najbolje ali nisu mi nesto simpatične kao tim jer mi sve izgleda vestacki. Konkurencije u zensko kosarci je smesna.

bivsi ovdasnji

pre 2 godine

Bez bosanke i amerikanke prosjecna reprezentacija . I engleski na time outu . Neprocjenljivo. A pili ste krv ostalima s ovih prostora
koji su kupovali igrace ili igracice.

a sad OI

pre 2 godine

Evo prognoze završnog olimpijskog bilansa Srbije: u najboljem slučaju 7 medalja. Dve zlatne (tenis, basket), dve srebrne (streljaštvo, ženska odbojka), tri bronzane (tekvondo, atletika, ženska košarka). Jedna medalja na milion stanovnika. Ima li komentara?
(veteran, 26. jul 2021 13:21)

Naravno. Ameri će da imaju jednu na 3 miliona, a inezi na 14 miliona. Malo li je?

Hromirani Komarac

pre 2 godine

Treća sreća u mečevima protiv Kanade. Ova utakmica je tekla na isti način kao i prethodne dve. Naša reprezentacija bolja u 3/4 i onda je Kanađankama potrebna samo jedna fenomenalna četvrtina kako bi sve to anulirale. Nije im se isplatilo ovog puta. Sve čestitke našim devojkama!

Krsto

pre 2 godine

Ništa ružnije u sportu od ove utakmice u životu nisam gledao.Naše skoro 30 izgubljenih lopti.Ne znaju presing da probiju.Izgubljena 2 sata života,a inače i nije neki život.Pa vi vidite...

Aleks

pre 2 godine

Hvala. Neka se pripremi sledeca.

Bravo devojke jos jedanput, teska utakmica, kao i uvek prva na turniru. Bilo je drame ali pobeda je tu.

A za pljuvace...

Tina, Sonja i Ivon, 30 koseva ukupno, Ivon, pa pogledajte koliko je lopti pokupila... Bruks trojka za preokret, pa prva u kontri a najstarija. Ana, trojku pa osvojena lopta pa asistencija Aleksandri za trojku, pa opet trojka. Samo napred devojke, em ste lepe em imate ono sto nasa muska reprezentacija nema, a trebalo bi po definiciji da ima. Zna se sta, ali nije pristojno napisati.

Kg

pre 2 godine

Od 1912 godine Srbija je osvojila samo 3 Zlatne u Olimpijadama
(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27

Dinosauri sa teritorije srbije su bili najbrzi od svih.

mladeeen

pre 2 godine

Bravo devojke...kidate,samo tako nastavite i da uzmemo zloto i na olimpijadi kao sto smo na Evropskom prvenstvu pre par nedelja :) Ne obazire se niko ovde na neke lose komentare jer znamo da to komentarisu "komsije" :)

zdravko

pre 2 godine

Ajde ne pjiujete devojke, odigrale su Dobro. Netreba zaboraviti dasu pre mesec Dana bacili na kolena spaniju belgiju I francusku. Ajde devojke Samo napred do medajie Pozdrav

xxx7

pre 2 godine

Da li ove ce ove dve svaku utakmicu da nam sude, aman vise?! Igramo protiv Kanade,a sudi Amerikanka,pa nigde veze?! I opet,sraman faul Tini,i kanadjanka promasuje oba, necee,ne krade se tako. Bravo za nase devojke, igra poprilicno losa,ali borba uvek na najvisem nivou. Svakako ovo je prva utakmica i ne mozemo da ocekujemo da odmah igraju na nekom visokom nivou, polako, pa podizanje forme iz utakmice u utakmicu, i jako do kraja.

goran

pre 2 godine

Ok, košarka jeste kontakt sport ali ovo što se pušta kod žena i šta se sve ne svira, nestvarno... Na primer, ovo što je Kanada igrala u 3 četvrtini jeste tuča i ništa drugo.Bitna pobeda,srećno devojkama u nastavku.

Džoni

pre 2 godine

Ne znam koliko je bilo izgubljenih lopti, ali 27, 28 je bilo sigurno i pored toga dobiješ utakmicu??? To nikada nisam video. To ne može ni u petlićima!

Milorad

pre 2 godine

Em lose igramo, em sudije pomazu Kanadjankama, kad si jak i siguran, sudije mogu da sviraju, ali djaba. U svakom slucaju, sudije su sramota, ajd da pogrese, o-kej, ali ovo je idiotski namerno sudjene u korist protivnika, i koj vrag idu da gledaju, kad nema sanse da promene odluku.

Samo je vazno da je noz ostar!

pre 2 godine

Da, mnogo izgubljenih lopti i mnogo gluposti, ali to je ženska košarka i ne treba je gledati iz ugla muške košarke.
Naše devojke su opet na neku srčanost i borbenost izvukle meč.
Meni su ostala dva utiska.
Prvi, upornost Marine da drugo poluvreme počne sa visokom postavom, gde se mučimo da prevedemo loptu na drugu polovinu, prednost se topi, a ona ništa ne menja, sve dok Kanađanke nisu povele. OK, želi da odmori Anderson, ali tek što je bilo poluvreme. Drugo, ima Jovanović koja to može da odradi.
Drugi utisak mi je difinitivno suđenje, koje je izrazito bilo u korist Kanađanki. Najočigledniji primer je nesportski faul dosuđen Tini, koji je više nego upitan, a sa druge strane dve nesportska na Anderson nisu svirana, od kojih je ovaj drugi više nego očigledan! I da je sviran, rešena utakmica. Sudijama je to jasno, i zato to ne rade. Ili povratno dodavanje na trojku iz trka pri faulu, gde sudije opet izmišljaju dva slobodna bacanja za Kanadu! Slično kao protiv Španije na EP.
Mislim da naš stručni štab treba javno na konferenciji za štampu da progovori o tome, pošto svaku utakmicu nam se isto dešava.

Dejan

pre 2 godine

@Nego Zlatna Medalja u Dzudo za KOSOVO, BRAVO ZA NORA DJAKOVA
(Nije SREBRENA, 26. jul 2021 12:06)
Bravo! Još jedna zlatna za Srbiju!

Gde ja živim

pre 2 godine

Bravo, ufffff, joj, kuku, lele, bravo. Otprilike tako je išlo. Ne može izgleda bez drame i trilera. Cure, počeo sam da sedim sa strane, a vi ćete da me dokrajčite. Ali opet ste toliko simpatične da ne mogu mnogo da se ljutim. A i devojke pričaju kako je prosedo seksi i kul pa da guramo do kraja :)

Odličan početak, veoma sigurna igra, raznovrsna, puno kretnje, pametnih poteza, lepa razlika. I onda tajac. Potpuno ste stale i krenule da solirate bezveze. Zašto i kako verovatno same znate.

Mora sigurnije. Ovoliko izgubljenih lopti ne sme ni na seoskom vašaru, a ne na OI. Minimum 30 poena ste dale protivnicama bez ikakve potrebe. Mora bolja komunikacija u napadu. Uplašio sam se da će se opet ponoviti Rio jer smo opet imali dvocifrenu razliku i onda žute minute. Ana izvadila stvar sa dve trojke. Tražite najjednostavnija rešenja, ne komplikujte bezveze. Svaka čast na pobedi, malo više koncentracije i idemo dalje. NAPRED DEVOJKE, NAPRED SRBIJA.

ja sam ja

pre 2 godine

@dragan

Kako Kanada nije ništa, pola kanadske reprezentacije u wnba?

Naprotiv, Kanada i mi smo na istom nivou i to najsličnije ekipe, nije uvek uživanje za gledanje jer je borbeno, "fizički", sa jakom odbranom na obe strane. Naše su imale gomilu izgubljenih lopti, one su promašile gomilu šuteva za tri, da im je šut bio na proseku i naše izgubljene lopte na našem proseku, opet bi bila neizvesna utakmica.

Sad je malo lakše, protiv Španije opušteno, nisu nam više bauk, ali ni poraz nije kraj sveta.

veliki strumf

pre 2 godine

Huuuh važna je pobeda, ništa drugo nije bitno. Naše kraljice su kraljice drame! Kanada je vrlo neugodan protivnik i morala je da se pobedi - to je prakticno bio uslov za prolaz. Veliki pritisak, ali posao uspešno odradjen. Bravo!

au

pre 2 godine

Ako je Tinina bila nesportska, ovo Fields nad Anderson je za zatvor. Neće biti sudije krivi ako izgubimo nego izgubljene lopte, ali ovaj kriterijum je katastrofa.

Boston Celtics

pre 2 godine

Po kojoj logici naša najbolja igračica (Sonja Vasić) ne igra u finišu utakmice, u poslednjih 5+ minuta kada se meč lomi, a svako slobodno bacanje može da odluči pobednika?

Čestitke devojkama na pobedi.

ultrasrbin

pre 2 godine

Ovoliko sudijsko navlacenje gore nego ona odluka protiv Spanije.
Nameran faul ispod kosa u napadu, a ove Tini skacu po ledjima?
Tehnicka obostrana ali slobodno i lopta za Kanadu iako mi zavrsili napad?
I na kraju posle gledanja TV-a ostanu pri odluci da je lopta za Kanadu iako je izbila njihova igracica.

iskusan

pre 2 godine

Sta nam rade sudije, pa to nije normalno!
Ponovo su kao i na EP pokusali,da nam otmu pobedu, na EP su bukvalno u 3 najvaznije utakmice pokusali krađom da nam otmu pobede, sada se to nastavlja i na OI!
Krajisnikovoj sviraju nameran faul gde drzi loptu sa obe ruke i prebacuje je sa desne strane tela na levu i tako slucajno zakaci Kanađanku po licu, dok za nas ne sviraju namernu licnu par desetina sekundi do kraja, u situaciji gde Kanađanka bez ikakvog pokreta ka lopti, citavom rukom udara malu Andersonovu preko celog lica i nikom nista, to je obican faul!
Nisu ni pokusali da odglume proveru da li je namerna, da bar pogledaju snimak, pa da onda presude, dok su za nas svaku loptu proveravali i kao po pravilu svaku dosudili za Kanadu!

mcvc

pre 2 godine

KSS i nasi visoki predstavnici u FIBA-i - dokle ovakvo sudjenje? Kakva smo mi banana zemlja u kosarci da ovako sude Evropskom prvaku? Svira se nameran faul u napadu Tini Krajisnik gde je vidljivo da pivotira a minut kasnije oduvaju Ivon Anderson u facu i nikom nista (samo obican faul). Gledanje 5 minuta u VAR (taman da se razbije ritam). Danilovic i ostali, cemu sluzite, reagujte!

Petar

pre 2 godine

Gde je bila drama? Nase kosarkasice su bolje za dve " klase" od Kanade, ja licno nisam video dramu, mozda po rezultatu to tako izgleda. Ali tokom utakmice smo bili bolji i zasluzeno pobedili. Cestitke na pobedi i srecno na putu do medalje.

my way

pre 2 godine

Али судијске одлуке, Тина неспортска, а онај директан ударац над Ивон Андерсон ништа. Техничка Црвендакић исто смејурија. Нису научиле судије из меча са Шпанијом да ове девојке не вреди ни красти, јаче су од свих и свега. Велика победа над великим противником која отвара врата. Свака част, девојке! Још једном сте показале како се носи дрес Србије!

ssale

pre 2 godine

Gledao sam i ranije žensku košarku i uvek je to bilo loše ali ovo danas je, bar što se sporta tiče, nešto najgore što sam ikad gledao. Ove dve, nazovimo ih sudijama, koje su toliko bezobrazno na kraju navlačile Kanađankama su samo šlag na tortu.

DnK (°~°)

pre 2 godine

jel realno da I zensku kosarku prenosi memedovic?!
(moca, 26. jul 2021 10:50)

Kakav bre Memedovic nesreco RTS prenosi a Sarenac komentarise...

Back in Black

pre 2 godine

Stigle nas i pljuvacina je krenula.Hahahahahahahah.Nebeski narod,nebeski pljuvaci u dalj sa preponama.To što su osvojile Evropsko pre mesec dana to je nebitno,bitno je da se ceka kiks da krene ono što je srpski narod magistrirao a to je pljuvanje.Sve cu ti oprostiti ali uspeh nikada.Ili da komšiji crkne krava to smo mi ali bukvalno.Volimo da pobedjujemo ali nekako više volimo da gubimo jer tada možemo da lecimo svoje frustracije.Ona devojka koja je osvojila bronzu je sat vremena pre te bronze bila ispljuvana za medalju zato sto je izgubila,a onda kao fora hvalospevi,lažni hvalospevi.

Aleks

pre 2 godine

Bravo devojke. Cvrsta odbrana, nema lakih koseva. Tina sjajna, uopste centri sjajno za sada. Dobro resavanje presinga. Samo napred, najbolje ste.

kaokakao

pre 2 godine

Svaka njima cast, ali kad vidim Anderson... Nemam taj osjecaj, znam da je neka nasa djevojka ostala kuci. A da je otkazala npr Vasic zbog umora, bilo bi ko za Jokica. Treniras, sanjas olimpijadu, a onda ti neko kaze "vidi, doveli smo jednu amerikanku, ostaces kuci". Uskoro gledamo naturalizovanog amerikanca i u muskoj selekciji, ubijedjen sam u to.

Strašno!

pre 2 godine

Krajišnik u napadu ništa ne umije da uradi. Sve je pogriješila. Na Evropskom prvenstvu isto tako ništa nije umjela da uradi u napadu.

spock

pre 2 godine

Kosova osigural srebrenu Medalju u Dzudo, Nora Djakova u Finalu se bori za ZLATNU MEDALJU
(JOS JEDNA MEDALJA, 26. jul 2021 11:02)

Pa kad nemate muškarce.

goran

pre 2 godine

Iako nema težinu verovatno kao muška košarka, ali ovo su naše junakinje. Grizu i željne su pobede, vidi se u devojkama, kako igraju, pune entuzijazma.

Shok

pre 2 godine

Svaka njima cast, ali kad vidim Anderson... Nemam taj osjecaj, znam da je neka nasa djevojka ostala kuci. A da je otkazala npr Vasic zbog umora, bilo bi ko za Jokica. Treniras, sanjas olimpijadu, a onda ti neko kaze "vidi, doveli smo jednu amerikanku, ostaces kuci". Uskoro gledamo naturalizovanog amerikanca i u muskoj selekciji, ubijedjen sam u to.
(kaokakao, 26. jul 2021 11:30)
Nemoj bre tako zvucis ko fasista.

xxx7

pre 2 godine

Kalva katastrofalna grafika za kosarkaski turnir...uopste se ne vidi kada neka ekipa izadje iz bonusa?! Bas tesko za pracenje, propust organizatora. A nas komentator se nije setio za celo poluvreme makar da kaze,evo ekipa je izasla iz bonusa.

Patriota

pre 2 godine

Zasto ne pitamo tamo klupu Kanade da li neka Kanadjanka zeli da igra za nas? Kupili smo Amerikanku pa sto ne bi jos nekog. Pa da se radujemo uspehu svoje reprezentacije.

nm

pre 2 godine

Kosova osigural srebrenu Medalju u Dzudo, Nora Djakova u Finalu se bori za ZLATNU MEDALJU
(JOS JEDNA MEDALJA, 26. jul 2021 11:02.

Tako je bree, srbija dominira sa medaljama na ovoj olimpijadi

nekatamo

pre 2 godine

Obozavam ove devojke ali skratile su mi nekoliko godina zivota sigurna sam. Nema veze, biju se kao da im je poslednje takmicenje, napred devojke!

carpe diem

pre 2 godine

Goran
Zašto nema težinu kao muška košarka?Pa,devojke su nam osvetlale obraz u svim sportovima,zamislite i u boksu,za razliku od muškaraca od fudbala pa nadalje.A,bogami i devojke su počele da igraju fudbal,ima nade za nas...

Mare

pre 2 godine

Kakva je milina gledati ove nase kosarkasice. Iako je to po kvalitetu daleko od muske kosarke, makar igraju kao da ne otaljavaju posao. Imaju emocije i izgledaju kao da vole kosarku, za razliku od muskaraca koji su kao robote da gledas.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ono što su bili muškarci u Srbiji ‘70-ih, ‘80-ih i ‘90-ih godina prošlog veka to su sad žene. Želim im puno sreće i da startuju pobedom.

nm

pre 2 godine

Kosova osigural srebrenu Medalju u Dzudo, Nora Djakova u Finalu se bori za ZLATNU MEDALJU
(JOS JEDNA MEDALJA, 26. jul 2021 11:02.

Tako je bree, srbija dominira sa medaljama na ovoj olimpijadi

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ono što su bili muškarci u Srbiji ‘70-ih, ‘80-ih i ‘90-ih godina prošlog veka to su sad žene. Želim im puno sreće i da startuju pobedom.

carpe diem

pre 2 godine

Goran
Zašto nema težinu kao muška košarka?Pa,devojke su nam osvetlale obraz u svim sportovima,zamislite i u boksu,za razliku od muškaraca od fudbala pa nadalje.A,bogami i devojke su počele da igraju fudbal,ima nade za nas...

au

pre 2 godine

Ako je Tinina bila nesportska, ovo Fields nad Anderson je za zatvor. Neće biti sudije krivi ako izgubimo nego izgubljene lopte, ali ovaj kriterijum je katastrofa.

Back in Black

pre 2 godine

Stigle nas i pljuvacina je krenula.Hahahahahahahah.Nebeski narod,nebeski pljuvaci u dalj sa preponama.To što su osvojile Evropsko pre mesec dana to je nebitno,bitno je da se ceka kiks da krene ono što je srpski narod magistrirao a to je pljuvanje.Sve cu ti oprostiti ali uspeh nikada.Ili da komšiji crkne krava to smo mi ali bukvalno.Volimo da pobedjujemo ali nekako više volimo da gubimo jer tada možemo da lecimo svoje frustracije.Ona devojka koja je osvojila bronzu je sat vremena pre te bronze bila ispljuvana za medalju zato sto je izgubila,a onda kao fora hvalospevi,lažni hvalospevi.

Shok

pre 2 godine

Svaka njima cast, ali kad vidim Anderson... Nemam taj osjecaj, znam da je neka nasa djevojka ostala kuci. A da je otkazala npr Vasic zbog umora, bilo bi ko za Jokica. Treniras, sanjas olimpijadu, a onda ti neko kaze "vidi, doveli smo jednu amerikanku, ostaces kuci". Uskoro gledamo naturalizovanog amerikanca i u muskoj selekciji, ubijedjen sam u to.
(kaokakao, 26. jul 2021 11:30)
Nemoj bre tako zvucis ko fasista.

mcvc

pre 2 godine

KSS i nasi visoki predstavnici u FIBA-i - dokle ovakvo sudjenje? Kakva smo mi banana zemlja u kosarci da ovako sude Evropskom prvaku? Svira se nameran faul u napadu Tini Krajisnik gde je vidljivo da pivotira a minut kasnije oduvaju Ivon Anderson u facu i nikom nista (samo obican faul). Gledanje 5 minuta u VAR (taman da se razbije ritam). Danilovic i ostali, cemu sluzite, reagujte!

nekatamo

pre 2 godine

Obozavam ove devojke ali skratile su mi nekoliko godina zivota sigurna sam. Nema veze, biju se kao da im je poslednje takmicenje, napred devojke!

DnK (°~°)

pre 2 godine

jel realno da I zensku kosarku prenosi memedovic?!
(moca, 26. jul 2021 10:50)

Kakav bre Memedovic nesreco RTS prenosi a Sarenac komentarise...

Mare

pre 2 godine

Kakva je milina gledati ove nase kosarkasice. Iako je to po kvalitetu daleko od muske kosarke, makar igraju kao da ne otaljavaju posao. Imaju emocije i izgledaju kao da vole kosarku, za razliku od muskaraca koji su kao robote da gledas.

spock

pre 2 godine

Kosova osigural srebrenu Medalju u Dzudo, Nora Djakova u Finalu se bori za ZLATNU MEDALJU
(JOS JEDNA MEDALJA, 26. jul 2021 11:02)

Pa kad nemate muškarce.

ssale

pre 2 godine

Gledao sam i ranije žensku košarku i uvek je to bilo loše ali ovo danas je, bar što se sporta tiče, nešto najgore što sam ikad gledao. Ove dve, nazovimo ih sudijama, koje su toliko bezobrazno na kraju navlačile Kanađankama su samo šlag na tortu.

goran

pre 2 godine

Ok, košarka jeste kontakt sport ali ovo što se pušta kod žena i šta se sve ne svira, nestvarno... Na primer, ovo što je Kanada igrala u 3 četvrtini jeste tuča i ništa drugo.Bitna pobeda,srećno devojkama u nastavku.

xxx7

pre 2 godine

Kalva katastrofalna grafika za kosarkaski turnir...uopste se ne vidi kada neka ekipa izadje iz bonusa?! Bas tesko za pracenje, propust organizatora. A nas komentator se nije setio za celo poluvreme makar da kaze,evo ekipa je izasla iz bonusa.

my way

pre 2 godine

Али судијске одлуке, Тина неспортска, а онај директан ударац над Ивон Андерсон ништа. Техничка Црвендакић исто смејурија. Нису научиле судије из меча са Шпанијом да ове девојке не вреди ни красти, јаче су од свих и свега. Велика победа над великим противником која отвара врата. Свака част, девојке! Још једном сте показале како се носи дрес Србије!

iskusan

pre 2 godine

Sta nam rade sudije, pa to nije normalno!
Ponovo su kao i na EP pokusali,da nam otmu pobedu, na EP su bukvalno u 3 najvaznije utakmice pokusali krađom da nam otmu pobede, sada se to nastavlja i na OI!
Krajisnikovoj sviraju nameran faul gde drzi loptu sa obe ruke i prebacuje je sa desne strane tela na levu i tako slucajno zakaci Kanađanku po licu, dok za nas ne sviraju namernu licnu par desetina sekundi do kraja, u situaciji gde Kanađanka bez ikakvog pokreta ka lopti, citavom rukom udara malu Andersonovu preko celog lica i nikom nista, to je obican faul!
Nisu ni pokusali da odglume proveru da li je namerna, da bar pogledaju snimak, pa da onda presude, dok su za nas svaku loptu proveravali i kao po pravilu svaku dosudili za Kanadu!

ultrasrbin

pre 2 godine

Ovoliko sudijsko navlacenje gore nego ona odluka protiv Spanije.
Nameran faul ispod kosa u napadu, a ove Tini skacu po ledjima?
Tehnicka obostrana ali slobodno i lopta za Kanadu iako mi zavrsili napad?
I na kraju posle gledanja TV-a ostanu pri odluci da je lopta za Kanadu iako je izbila njihova igracica.

a sad OI

pre 2 godine

Od 1912 godine Srbija je osvojila samo 3 Zlatne u Olimpijadama
(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27)

Dostojevski je napisao Idiota, a tvoj ćale ga je napravio.

xxx7

pre 2 godine

Da li ove ce ove dve svaku utakmicu da nam sude, aman vise?! Igramo protiv Kanade,a sudi Amerikanka,pa nigde veze?! I opet,sraman faul Tini,i kanadjanka promasuje oba, necee,ne krade se tako. Bravo za nase devojke, igra poprilicno losa,ali borba uvek na najvisem nivou. Svakako ovo je prva utakmica i ne mozemo da ocekujemo da odmah igraju na nekom visokom nivou, polako, pa podizanje forme iz utakmice u utakmicu, i jako do kraja.

a sad OI

pre 2 godine

Bez bosanke i amerikanke prosjecna reprezentacija . I engleski na time outu . Neprocjenljivo. A pili ste krv ostalima s ovih prostora
koji su kupovali igrace ili igracice.
(bivsi ovdasnji, 26. jul 2021 13:04)

Balijo, ajde ti lepo za džamahiriju.

Krsto

pre 2 godine

Ništa ružnije u sportu od ove utakmice u životu nisam gledao.Naše skoro 30 izgubljenih lopti.Ne znaju presing da probiju.Izgubljena 2 sata života,a inače i nije neki život.Pa vi vidite...

zdravko

pre 2 godine

Ajde ne pjiujete devojke, odigrale su Dobro. Netreba zaboraviti dasu pre mesec Dana bacili na kolena spaniju belgiju I francusku. Ajde devojke Samo napred do medajie Pozdrav

veliki strumf

pre 2 godine

Huuuh važna je pobeda, ništa drugo nije bitno. Naše kraljice su kraljice drame! Kanada je vrlo neugodan protivnik i morala je da se pobedi - to je prakticno bio uslov za prolaz. Veliki pritisak, ali posao uspešno odradjen. Bravo!

Aleks

pre 2 godine

Bravo devojke. Cvrsta odbrana, nema lakih koseva. Tina sjajna, uopste centri sjajno za sada. Dobro resavanje presinga. Samo napred, najbolje ste.

Kg

pre 2 godine

Od 1912 godine Srbija je osvojila samo 3 Zlatne u Olimpijadama
(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27

Dinosauri sa teritorije srbije su bili najbrzi od svih.

Aleksandar

pre 2 godine

(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27) Evo ja da ti objasnim sta je s tobom. Radi se o kompleksu nize vrednosti. Od 1912. do danas sve medalje osvojene pod imenom Srbija, Kraljevina SHS, Kraljevina Jugoslavija, SFRJ, SRJ, SCG pripadaju Srbiji. A znas zasto? Radi se o jednostavnoj pravnoj stvari, a to je da je u Kraljevinu SHS, Kraljevinu Jugoslaviju, SFRJ, SRJ i SCG unela svoje medjunarodnu priznatost i napravila pomenute drzave. Olimpijski komitet Kraljevine Srbije je jedini priznat od 1912. do danas. To, sinak znaci da je zahvaljici toj cinjenici svaki Hrvat, Slovenac, Marsovac mogao da se takmici pod zastavom pomenutih drzava jer je Srbija unosila svoja medjunaradna priznanja u te drzave. Ni Hrvatska, ni Crna Gora, ni Slovenija, ni Bosna ni Makedonija nisu imali priznate Olimpijske komitete sve do raspada Jugoslavije 1991. i 1992.godine, kao sto nisu imale ni drzavnost. U slucaju Crne Gore ta godina za priznanje OK Crne Gore je 2006.godine. Prema tome da vam nije bilo Srbije ne bi postojali. I to je velika istina koja vas boli!

Samo je vazno da je noz ostar!

pre 2 godine

Da, mnogo izgubljenih lopti i mnogo gluposti, ali to je ženska košarka i ne treba je gledati iz ugla muške košarke.
Naše devojke su opet na neku srčanost i borbenost izvukle meč.
Meni su ostala dva utiska.
Prvi, upornost Marine da drugo poluvreme počne sa visokom postavom, gde se mučimo da prevedemo loptu na drugu polovinu, prednost se topi, a ona ništa ne menja, sve dok Kanađanke nisu povele. OK, želi da odmori Anderson, ali tek što je bilo poluvreme. Drugo, ima Jovanović koja to može da odradi.
Drugi utisak mi je difinitivno suđenje, koje je izrazito bilo u korist Kanađanki. Najočigledniji primer je nesportski faul dosuđen Tini, koji je više nego upitan, a sa druge strane dve nesportska na Anderson nisu svirana, od kojih je ovaj drugi više nego očigledan! I da je sviran, rešena utakmica. Sudijama je to jasno, i zato to ne rade. Ili povratno dodavanje na trojku iz trka pri faulu, gde sudije opet izmišljaju dva slobodna bacanja za Kanadu! Slično kao protiv Španije na EP.
Mislim da naš stručni štab treba javno na konferenciji za štampu da progovori o tome, pošto svaku utakmicu nam se isto dešava.

Sasha

pre 2 godine

Nevjerovatno kako djevojke ginu za dres reprezentacije i igraju sve ko jedna, a nasi kosarkasi su se posvadjali medjusobno i prije par godina na Svjetskom prvenstvu a i sad na kvalifikacijama...
O onima sto izmisljaju umor, povrede, tetke kojima koraju da odnesu lijek, radu na fizickoj kondiciji...necu da trosim rijeci

goran

pre 2 godine

Iako nema težinu verovatno kao muška košarka, ali ovo su naše junakinje. Grizu i željne su pobede, vidi se u devojkama, kako igraju, pune entuzijazma.

Hromirani Komarac

pre 2 godine

Treća sreća u mečevima protiv Kanade. Ova utakmica je tekla na isti način kao i prethodne dve. Naša reprezentacija bolja u 3/4 i onda je Kanađankama potrebna samo jedna fenomenalna četvrtina kako bi sve to anulirale. Nije im se isplatilo ovog puta. Sve čestitke našim devojkama!

Petar

pre 2 godine

Gde je bila drama? Nase kosarkasice su bolje za dve " klase" od Kanade, ja licno nisam video dramu, mozda po rezultatu to tako izgleda. Ali tokom utakmice smo bili bolji i zasluzeno pobedili. Cestitke na pobedi i srecno na putu do medalje.

ja sam ja

pre 2 godine

@dragan

Kako Kanada nije ništa, pola kanadske reprezentacije u wnba?

Naprotiv, Kanada i mi smo na istom nivou i to najsličnije ekipe, nije uvek uživanje za gledanje jer je borbeno, "fizički", sa jakom odbranom na obe strane. Naše su imale gomilu izgubljenih lopti, one su promašile gomilu šuteva za tri, da im je šut bio na proseku i naše izgubljene lopte na našem proseku, opet bi bila neizvesna utakmica.

Sad je malo lakše, protiv Španije opušteno, nisu nam više bauk, ali ni poraz nije kraj sveta.

a sad OI

pre 2 godine

Sve, sve, ali da mi je išamarati ove što se stalno žale na sudije ahahahah. Uvek Srbima neko drugi kriv, ne vole nas sudije, publika, svima smetamo jer smo najbolji i ostale budalaštine. Oladite, nebitni ste.
(Pero, 26. jul 2021 13:51)

I ja bi da išamaram takve hrabre kao ti, ali ste sakjriveni u sobi dok vam sline cure po tastaturi.

Milorad

pre 2 godine

Em lose igramo, em sudije pomazu Kanadjankama, kad si jak i siguran, sudije mogu da sviraju, ali djaba. U svakom slucaju, sudije su sramota, ajd da pogrese, o-kej, ali ovo je idiotski namerno sudjene u korist protivnika, i koj vrag idu da gledaju, kad nema sanse da promene odluku.

a sad OI

pre 2 godine

Zenska kosarka je tako ruzna za gledanje. Ne znam, ja uopste nisam odusevljena igrom nasih kosarksica ne samo sada nego inace. Mislim da malo glume to zajednistvo, ne izgledaju ni prirodno. Hoce na silu da budu kao odbojkasice koje su 2 koplja iznad njih u svakom pogledu, rezultatima, ponasaju, stavu. Naravno zelim im sve najbolje ali nisu mi nesto simpatične kao tim jer mi sve izgleda vestacki. Konkurencije u zensko kosarci je smesna.
(Sss, 26. jul 2021 13:23)

Nisam siguran da ima mnogo devojaka koje pišu komentare, tako da si takoreći bez konkurencije kokoš.

Gde ja živim

pre 2 godine

Bravo, ufffff, joj, kuku, lele, bravo. Otprilike tako je išlo. Ne može izgleda bez drame i trilera. Cure, počeo sam da sedim sa strane, a vi ćete da me dokrajčite. Ali opet ste toliko simpatične da ne mogu mnogo da se ljutim. A i devojke pričaju kako je prosedo seksi i kul pa da guramo do kraja :)

Odličan početak, veoma sigurna igra, raznovrsna, puno kretnje, pametnih poteza, lepa razlika. I onda tajac. Potpuno ste stale i krenule da solirate bezveze. Zašto i kako verovatno same znate.

Mora sigurnije. Ovoliko izgubljenih lopti ne sme ni na seoskom vašaru, a ne na OI. Minimum 30 poena ste dale protivnicama bez ikakve potrebe. Mora bolja komunikacija u napadu. Uplašio sam se da će se opet ponoviti Rio jer smo opet imali dvocifrenu razliku i onda žute minute. Ana izvadila stvar sa dve trojke. Tražite najjednostavnija rešenja, ne komplikujte bezveze. Svaka čast na pobedi, malo više koncentracije i idemo dalje. NAPRED DEVOJKE, NAPRED SRBIJA.

I naravno netačna

pre 2 godine

Od 1912 godine Srbija je osvojila samo 3 Zlatne u Olimpijadama
(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27)

Drska, bezobrazna i provokatorska izjava.

sasa

pre 2 godine

Ovo devojke su suvo zlato sta god uradile. Ovde igraju sa jednom Spanijom, Australijom i SAD, realno je ocekivati da ce one podeliti medalje. A sta radi nas savez nije mi jasno niti ce mi biti jasno kakve boje majica nasi nasi timovi na ovoj olimpijadi. Pre 5 godina svi su bili isti u bojama zastave sada ne znam cemu ovaka oprema. Svi slovenci imaju prepoznatljivu zelenu boju, svetlo plave dresove a nasi svako svoju politiku vodi. Uzas.

Dejan

pre 2 godine

@Nego Zlatna Medalja u Dzudo za KOSOVO, BRAVO ZA NORA DJAKOVA
(Nije SREBRENA, 26. jul 2021 12:06)
Bravo! Još jedna zlatna za Srbiju!

igohobo

pre 2 godine

Svaka čast na pobedi,al 28 izgubljenih lopti nisam video u životu,i uspele su da pobede protiv dobre ekipe....
(misa87, 26. jul 2021 13:10)

Zato što igraju izuzetno jaku odbranu i konstantan presing. Zbog toga, imaju "lufta" da i pored nekih gresaka koje naprave, meč drze pod svojom kontrolom.

mcvc

pre 2 godine

@mcvc

Kapiram sta govoris i ima istine u tome ali kad vidim igrace/ igracice da stite loptu tako sto dizu laktove na 90° i mlate istim sa zatvorenim ocima svirao bih im ,ne jednu, vec deset tehnickih gresaka, bez obzira da li su udarili nekog ili ne. Uzasno iritantno ponasanje, sad cu ja osvojim loptu tako sto cu zatvorim oci i mlatim laktovima.
(Joe, 26. jul 2021 13:21)

Naravno da se pivotiranje/pozicioniranje laktova moze uvek prilagoditi/popraviti (da je nije zakacila ne bi ni bilo faula), ali ni Kanadjanke nisu bile nista bolje od nasih u tom poglude. Sudjenje valjda treba da bude balansirano a ne pristrasno na jednu stranu kada su slicni tipovi faulova.

A ta ista Americka sudijica je ucestvovala i u dosudjivanju onih problematicnih slobodnih bacanja na utakmici Srbija-Spanija pre samo 4 nedelje, ova druga je ucestvovala u sviranju namerne licne Skoriceve u napadu na utakmici Srbija-Francuska...Malo je mnogo...

Manje besa i svima lepo

pre 2 godine

Bez bosanke i amerikanke prosjecna reprezentacija . I engleski na time outu . Neprocjenljivo. A pili ste krv ostalima s ovih prostora
koji su kupovali igrace ili igracice.
(bivsi ovdasnji, 26. jul 2021 13:04

Nema potrebe da prosipaš tolike frustracije samo zato što pripadaš najgoroj sportskoj naciji na kugli zemaljskoj.

kaokakao

pre 2 godine

Svaka njima cast, ali kad vidim Anderson... Nemam taj osjecaj, znam da je neka nasa djevojka ostala kuci. A da je otkazala npr Vasic zbog umora, bilo bi ko za Jokica. Treniras, sanjas olimpijadu, a onda ti neko kaze "vidi, doveli smo jednu amerikanku, ostaces kuci". Uskoro gledamo naturalizovanog amerikanca i u muskoj selekciji, ubijedjen sam u to.

a sad OI

pre 2 godine

Kalva katastrofalna grafika za kosarkaski turnir...uopste se ne vidi kada neka ekipa izadje iz bonusa?! Bas tesko za pracenje, propust organizatora. A nas komentator se nije setio za celo poluvreme makar da kaze,evo ekipa je izasla iz bonusa.
(xxx7, 26. jul 2021 11:

I u vaterpolo prenosu nemaš vreme za napad, samo isključen igrač. Ali nemoj da zameriš. Reditelj prenosa nema pojma šta su košarka i vaterpolo.

a sad OI

pre 2 godine

Ništa ružnije u sportu od ove utakmice u životu nisam gledao.Naše skoro 30 izgubljenih lopti.Ne znaju presing da probiju.Izgubljena 2 sata života,a inače i nije neki život.Pa vi vidite...
(Krsto, 26. jul 2021 12:09)

U...o si svoj život i sad ti one krive. Vrati se u svoj brlog.

pacimirovic

pre 2 godine

utakmica ko utakmica jako teska iz vise razloga. Kanada je dobar tim. dobi su nas dva puta vec. Prva utakmica na turniru je uvek teska pa makar igrale i protiv El Salvadora. I pripreme za Ol su bile specificne jer nisu odigrale ni jednu pripremnu utakmicu,sto je velika razlika od obicnog treninga.
Pobeda je bitna iz mnogo apsekata, prvo prolaz je najverovatnije obezbedjen( ne sigurno jer Koreja uopste nije naivna), a drugo kada se gleda sira slika, ovom pobedom imamo velike sanse da budemo u prvoj grupi nosilaca sa USA i Australijom i Spanijom i ako kojim slucajem izgubimo od Spanije .
jer u tom slucaju ove ekipe izbegavamo u 1/4. Bravo devojke j samo jako do kraja.

Ccc

pre 2 godine

@veteran, drago mi je sto si zaboravio vaterpoliste I sto ih otpisujete posle jednog poraza, momci nadam se da citate, normalni ljudi su uz vas, znamo da ste carevi I da ce biti medalja, bilo koja, ali ce je biti.

remax

pre 2 godine

Честитке девојкама на великој победи.
Било је тешко за гледање али је ипак много теже њима да играју.
Уметнички утисак се не бодује, најважнија је победа.
Срећно у наставку.

Aleks

pre 2 godine

Hvala. Neka se pripremi sledeca.

Bravo devojke jos jedanput, teska utakmica, kao i uvek prva na turniru. Bilo je drame ali pobeda je tu.

A za pljuvace...

Tina, Sonja i Ivon, 30 koseva ukupno, Ivon, pa pogledajte koliko je lopti pokupila... Bruks trojka za preokret, pa prva u kontri a najstarija. Ana, trojku pa osvojena lopta pa asistencija Aleksandri za trojku, pa opet trojka. Samo napred devojke, em ste lepe em imate ono sto nasa muska reprezentacija nema, a trebalo bi po definiciji da ima. Zna se sta, ali nije pristojno napisati.

Roki

pre 2 godine

Najbitnija je ovde pobeda. Mora da se poradi na smanjenju broja izgubljenih lopti, pogotovo je kritičan način na koje ih gubimo. U predaji lopte, na izvođenju, obični pasovi. Moraju mnogo bolje odluke da se donose. Kriterijum suđenja za suspenziju sva tri arbitra.

Boston Celtics

pre 2 godine

Po kojoj logici naša najbolja igračica (Sonja Vasić) ne igra u finišu utakmice, u poslednjih 5+ minuta kada se meč lomi, a svako slobodno bacanje može da odluči pobednika?

Čestitke devojkama na pobedi.

a sad OI

pre 2 godine

Evo prognoze završnog olimpijskog bilansa Srbije: u najboljem slučaju 7 medalja. Dve zlatne (tenis, basket), dve srebrne (streljaštvo, ženska odbojka), tri bronzane (tekvondo, atletika, ženska košarka). Jedna medalja na milion stanovnika. Ima li komentara?
(veteran, 26. jul 2021 13:21)

Naravno. Ameri će da imaju jednu na 3 miliona, a inezi na 14 miliona. Malo li je?

Loše

pre 2 godine

Evo prognoze završnog olimpijskog bilansa Srbije: u najboljem slučaju 7 medalja. Dve zlatne (tenis, basket), dve srebrne (streljaštvo, ženska odbojka), tri bronzane (tekvondo, atletika, ženska košarka). Jedna medalja na milion stanovnika. Ima li komentara?
(veteran, 26. jul 2021 13:21)

Nabrajao si samo sportove koji su tebi lično poznati. Siguran sam da nemaš pojma ko nas sve predstavlja u rvanju, karateu, veslanju i još nekim tzv. manjim sportovima.

Džoni

pre 2 godine

Ne znam koliko je bilo izgubljenih lopti, ali 27, 28 je bilo sigurno i pored toga dobiješ utakmicu??? To nikada nisam video. To ne može ni u petlićima!

realista

pre 2 godine

Teže nego što je moralo, ali nema veze, treba znati pobediti i kad igraš loše. S Kanadom je jako teško igrati kad sudije puštaju grublju igru, frustracija je bila očigledna kod naših. Čestitke u svakom slučaju, a ako ništa drugo, sad vide da ako ne pobede same sebe, neće ih ni protivnice.

@Boston Celtics, Sonja nije na 100%, praktično nije ni trenirala od EP zbog korone, sigurno ima neko ograničenje minuta. Ne treba je forsirati, svakako, ako je zvanično i dozvoljeno.

a sad OI

pre 2 godine

Gledao sam i ranije žensku košarku i uvek je to bilo loše ali ovo danas je, bar što se sporta tiče, nešto najgore što sam ikad gledao. Ove dve, nazovimo ih sudijama, koje su toliko bezobrazno na kraju navlačile Kanađankama su samo šlag na tortu.
(ssale, 26. jul 2021 12:29)

Čitao sam i ranije komentatore i uvek je bilo loše, a ti si danas, što se mozga tiče, nešto najsmrdljivije.

sasa

pre 2 godine

Mislim da malo glume to zajednistvo, ne izgledaju ni prirodno. Hoce na silu da budu kao odbojkasice koje su 2 koplja iznad njih u svakom pogledu, rezultatima, ponasaju, stavu. Naravno zelim im sve najbolje ali nisu mi nesto simpatične kao tim jer mi sve izgleda vestacki. Konkurencije u zensko kosarci je smesna.
(Sss, 26. jul 2021 13:23)

Ja ipak mislim da sve sto si napisala pogresno i obrnuto. Konkurencija u kosarci nije jaka? SAD je vanserijski, Australija, Spanija, Francuska, vrhunske. Odlicna Srbija, Italija, Belgija, Rusija... koliko jakih timova mora biti da bi neko smatrao jakom konkurencijom?!
Drugo ja kosarkasice i odbojkasice ne odvajam meni su mile i jedne i druge ali za razliku od odbojkasica, kosarkasice nas nikada nicim nisu obrukale. Nase odbojkasice dva puta imale ispade protiv azijskih igracica. Dva puta! Znaci nisu jednom "pogresile", nego su to uradile dva puta. To je toliko glupavo, nizko, prosto ponasanje da ja osecam sramotu zbog toga. Ne zaboravimo da stranci to ne zaboravljaju i ne prastaju kao mi. Sto se tice zajednistva isto mislim da su kosarkasice tu pristnije sto se vidi na svakom potezu, borbi, pevanju himne, uz sve to Terzica ne podnosim a Maljkovicka je boginja.

batistuta

pre 2 godine

Mi smo porasli u bedi, igraj i pobedi
Ovo je krvavi balkan umreš pre roka
Bili gde treba trojka iz bloka!
Srce na binu, himnu za tribinu.
Još od starta naša snaga njihov problem je najveći!

Strašno!

pre 2 godine

Krajišnik u napadu ništa ne umije da uradi. Sve je pogriješila. Na Evropskom prvenstvu isto tako ništa nije umjela da uradi u napadu.

Alex

pre 2 godine

Sudjenje danas katastrofa. Dozvoljali su kanadjankama da konstantno igraju na ivici faula a nama sudili sve I svašta. Od namjerne za Krajišnik(koja je bila očajna) do one tehničke pred kraj. Kad su otišli da vide 13 sekundi pred kraj ko je zadnji dodirnuo loptu znao sam da nemamo šanse da tu loptu dobijemo. Sreća samo da i kanadjanke ( africa B team) veze nemaju pa nekako dobismo...

Sempervivum

pre 2 godine

Јесте било пуно грешака, али треба да нас радује изузетна пожртвованост и борбеност.
Напред девојке!
Ако би кошаркашице освојиле медаљу, то би био сјајан успех за ову генерацију. Дај боже да одбојкашице и Новак узму злато и пуна капа!

mladeeen

pre 2 godine

Bravo devojke...kidate,samo tako nastavite i da uzmemo zloto i na olimpijadi kao sto smo na Evropskom prvenstvu pre par nedelja :) Ne obazire se niko ovde na neke lose komentare jer znamo da to komentarisu "komsije" :)

a sad OI

pre 2 godine

(Neko, 26. jul 2021 14:42)

Braniš neku klinku koja čak ne igra za A reprezentaciju. Znaš koliko belosvetske lelemude briga što ona ne igra. Udariše nam zbog toga minus i to podeblji.

Ti nevoliš žensku košarku. Nije sporno. Što je gledaš? Ostavljaju devojke na svakoj utakmici po litar krvi i ti imaš primedbe.

Patriota

pre 2 godine

Zasto ne pitamo tamo klupu Kanade da li neka Kanadjanka zeli da igra za nas? Kupili smo Amerikanku pa sto ne bi jos nekog. Pa da se radujemo uspehu svoje reprezentacije.

Rokabili

pre 2 godine

Али судијске одлуке, Тина неспортска, а онај директан ударац над Ивон Андерсон ништа. Техничка Црвендакић исто смејурија.
(my way, 26. jul 2021 12:25)

Realno, za nesportsku nije ni prekršaj nad Tinom ni nad Anderson, ali prvi su sudili. Crvendakić je zaslužila tehničku, uvek se dobija za to, posle koša jako je gurnula loptu u aut, koja inače ne sme da se dira....

Mob

pre 2 godine

Kosarkasice jesu pozrtvovane ali su malo pateticne i napadno iskazuju patriotizam. Zna da se narod "pali" na to. Malo umerenosti nece biti na odmet. Ne znaci da ako se deres dok se intonira himna da vise volis svoju zemlju od nekog ko ne peva glasno.

Neko

pre 2 godine

Ma o kakvoj konkurenciji private o zensko kosarci. Kakav je to kvalitet a 30 izgubljenih lopti. Tu su samo amerikanka dobre ostali svako svako moze dobiti. Igra se ruzna zenska kosarka. Molim vas ne upiredjujte zensku odbojku i kosarku. Nasa kosarka ima rezultata tek od pre 5 godina a odbojka 15 godina. Kosarksice nemaju nijednu medalju sa svetskih prvenstava, cak se nisu kvalifikovale a odbojkasice zlato i bronzu. A sta je Milica Dabovic radila. I dan danas bruka kosarku. Nije bas da nije bilo ispada. Nasa standardni zenski odbojkasli tim nikada nije imao ispad. Ovo sa i imitiranjem azijata je nesmotren potez neke klinke koja nije ni blizu naseg A tima. Bilo je svadja u kosarkaskom timu samo ocigledno niste upuceni. Odbojkasice imaju najbolju korektorku na svetu Tijanu Boskovic, najbolju tehnicarku na svetu i legendu svetske odbojke Maju Ognjenovic, najboljeg zenskog blokera Milenu Rasic. Kosarka ima Sinju Vasic koja jeste dobra odbojkasica ali nije najbolje krilo ili bek na svetu. Sve ostalo je solidno ali na svojim pozicijama nisu najbolje na svetu. Uz to svetska zenska odbojka je mnogo popularnija i placenija od zenskr kosarke. Nemojte samo da sudite po poslednjem odigranom EP u kosarci. Mnogo medalja fale kosarksicama da budu egal sa odbojkasicama. Uzgred konkurencije u zensko odbojci je jako velika.

Sss

pre 2 godine

Zenska kosarka je tako ruzna za gledanje. Ne znam, ja uopste nisam odusevljena igrom nasih kosarksica ne samo sada nego inace. Mislim da malo glume to zajednistvo, ne izgledaju ni prirodno. Hoce na silu da budu kao odbojkasice koje su 2 koplja iznad njih u svakom pogledu, rezultatima, ponasaju, stavu. Naravno zelim im sve najbolje ali nisu mi nesto simpatične kao tim jer mi sve izgleda vestacki. Konkurencije u zensko kosarci je smesna.

Pero

pre 2 godine

Sve, sve, ali da mi je išamarati ove što se stalno žale na sudije ahahahah. Uvek Srbima neko drugi kriv, ne vole nas sudije, publika, svima smetamo jer smo najbolji i ostale budalaštine. Oladite, nebitni ste.

zoran

pre 2 godine

jel realno da I zensku kosarku prenosi memedovic?!
(moca, 26. jul 2021 10:50)

Kakav bre Memedovic nesreco RTS prenosi a Sarenac komentarise...
(DnK (°~°), 26. jul 2021 12:26)

Memedovic je balvane.

Ja ipak mislim da je Strajinic :)))

bivsi ovdasnji

pre 2 godine

Bez bosanke i amerikanke prosjecna reprezentacija . I engleski na time outu . Neprocjenljivo. A pili ste krv ostalima s ovih prostora
koji su kupovali igrace ili igracice.

realista

pre 2 godine

Честитке за победу и борбеност, али то мора бити организованије. Ово данас је било лоше издање, а утакмица је добијена на индивидуални квалитет само неколико кошаркашица. Кошарка је колективни спорт.

panzer batallion

pre 2 godine

jel realno da I zensku kosarku prenosi memedovic?!
(moca, 26. jul 2021 10:50)

Kakav bre Memedovic nesreco RTS prenosi a Sarenac komentarise...
(DnK (°~°), 26. jul 2021 12:26)

Memedovic je balvane.

batistuta

pre 2 godine

Mi smo porasli u bedi, igraj i pobedi
Ovo je krvavi balkan umreš pre roka
Bili gde treba trojka iz bloka!
Srce na binu, himnu za tribinu.
Još od starta naša snaga njihov problem je najveći!

a sad sendvič

pre 2 godine

Čitao sam i ranije komentatore i uvek je bilo loše, a ti si danas, što se mozga tiče, nešto najsmrdljivije.
(a sad OI, 26. jul 2021 13:33)

Čitao si komentatore i mirisao mozgove. Još da si i knjigu neku pročitao ili bar otvorio gde bi ti bio kraj.

sasa

pre 2 godine

@neko

Ne razumem cemu potreba da se uopste nesta usporedjuje i svrstava na jednu stranu?! Najbolje da kazemo da kosarkasko zlato ne valja kao odbojkasko.... kakva gomila gluposti. Sonja Petrovic je vanserijski igrac i to svaki amater gledalac moze da vidi.... opet ponavljam nije "greska" jedne igracice vec celog tima, ova je sada samo ponovila sto su je njeni idoli naucili. Takve stvare ne smeju uopste da se desavaju a kamoli ponavljaju. Kraj price nema opravdanja. One predstavljaju zemlju a ne sebe, da bi nekome bilo svejedno sta rade. To nasi pojedinci nikako da shvate.

veteran

pre 2 godine

Evo prognoze završnog olimpijskog bilansa Srbije: u najboljem slučaju 7 medalja. Dve zlatne (tenis, basket), dve srebrne (streljaštvo, ženska odbojka), tri bronzane (tekvondo, atletika, ženska košarka). Jedna medalja na milion stanovnika. Ima li komentara?

Joe

pre 2 godine

@mcvc

Kapiram sta govoris i ima istine u tome ali kad vidim igrace/ igracice da stite loptu tako sto dizu laktove na 90° i mlate istim sa zatvorenim ocima svirao bih im ,ne jednu, vec deset tehnickih gresaka, bez obzira da li su udarili nekog ili ne. Uzasno iritantno ponasanje, sad cu ja osvojim loptu tako sto cu zatvorim oci i mlatim laktovima.

Foliranje i bežanje u lakše puteve i prečice... koje uvek budu veća beda i duže traju!

pre 2 godine

(a sad OI, 26. jul 2021 13:46)

Tom da familija ima kohonose ne bi prodao veru za večeru.

Džamahrija je za njih oličenje čojstva i herojstva, bez sarkazma i preterivanja.

Onaj tamo džamahedin od iskona ima fmiliju kakva god da je... sledi SVOJ PUT!

A za to trebaju kohonesi, ne rasno ili umno opredeljenje... samo kohonesi.

Ali ovo naokolo nas su samo srbi bez kohonesa, nemaju kohones biti to što su!

batistuta

pre 2 godine

Mi smo porasli u bedi, igraj i pobedi
Ovo je krvavi balkan umreš pre roka
Bili gde treba trojka iz bloka!
Srce na binu, himnu za tribinu.
Još od starta naša snaga njihov problem je najveći!

a sad OI

pre 2 godine

Čitao si komentatore i mirisao mozgove. Još da si i knjigu neku pročitao ili bar otvorio gde bi ti bio kraj.
(a sad sendvič, 26. jul 2021 14:13

Čekam da vidim koju ćeš knjigu makar da dodirneš, i ne dočekam.

tom

pre 2 godine

@dragan

Kako Kanada nije ništa, pola kanadske reprezentacije u wnba?

Naprotiv, Kanada i mi smo na istom nivou i to najsličnije ekipe, nije uvek uživanje za gledanje jer je borbeno, "fizički", sa jakom odbranom na obe strane. Naše su imale gomilu izgubljenih lopti, one su promašile gomilu šuteva za tri, da im je šut bio na proseku i naše izgubljene lopte na našem proseku, opet bi bila neizvesna utakmica.

Sad je malo lakše, protiv Španije opušteno, nisu nam više bauk, ali ni poraz nije kraj sveta.
(ja sam ja, 26. jul 2021 12:25)

Tačmo. Kamada je odlična, veoma jaka reprezentacija. Kanada je 4. na svetskoj rang-listi ženskih reprezentacija, ispred njih su samo SAD, Australija i Španija. Francuska je 6., Srbija 8.

Španija na jedvite jade sa J.Korejom, samo +4. Mislim da nakon ove pobede imamo vrlo dobre šanse za 1.mesto u grupi.

kaokakao

pre 2 godine

Svaka njima cast, ali kad vidim Anderson... Nemam taj osjecaj, znam da je neka nasa djevojka ostala kuci. A da je otkazala npr Vasic zbog umora, bilo bi ko za Jokica. Treniras, sanjas olimpijadu, a onda ti neko kaze "vidi, doveli smo jednu amerikanku, ostaces kuci". Uskoro gledamo naturalizovanog amerikanca i u muskoj selekciji, ubijedjen sam u to.

Patriota

pre 2 godine

Zasto ne pitamo tamo klupu Kanade da li neka Kanadjanka zeli da igra za nas? Kupili smo Amerikanku pa sto ne bi jos nekog. Pa da se radujemo uspehu svoje reprezentacije.

Strašno!

pre 2 godine

Krajišnik u napadu ništa ne umije da uradi. Sve je pogriješila. Na Evropskom prvenstvu isto tako ništa nije umjela da uradi u napadu.

Krsto

pre 2 godine

Ništa ružnije u sportu od ove utakmice u životu nisam gledao.Naše skoro 30 izgubljenih lopti.Ne znaju presing da probiju.Izgubljena 2 sata života,a inače i nije neki život.Pa vi vidite...

Neko

pre 2 godine

Ma o kakvoj konkurenciji private o zensko kosarci. Kakav je to kvalitet a 30 izgubljenih lopti. Tu su samo amerikanka dobre ostali svako svako moze dobiti. Igra se ruzna zenska kosarka. Molim vas ne upiredjujte zensku odbojku i kosarku. Nasa kosarka ima rezultata tek od pre 5 godina a odbojka 15 godina. Kosarksice nemaju nijednu medalju sa svetskih prvenstava, cak se nisu kvalifikovale a odbojkasice zlato i bronzu. A sta je Milica Dabovic radila. I dan danas bruka kosarku. Nije bas da nije bilo ispada. Nasa standardni zenski odbojkasli tim nikada nije imao ispad. Ovo sa i imitiranjem azijata je nesmotren potez neke klinke koja nije ni blizu naseg A tima. Bilo je svadja u kosarkaskom timu samo ocigledno niste upuceni. Odbojkasice imaju najbolju korektorku na svetu Tijanu Boskovic, najbolju tehnicarku na svetu i legendu svetske odbojke Maju Ognjenovic, najboljeg zenskog blokera Milenu Rasic. Kosarka ima Sinju Vasic koja jeste dobra odbojkasica ali nije najbolje krilo ili bek na svetu. Sve ostalo je solidno ali na svojim pozicijama nisu najbolje na svetu. Uz to svetska zenska odbojka je mnogo popularnija i placenija od zenskr kosarke. Nemojte samo da sudite po poslednjem odigranom EP u kosarci. Mnogo medalja fale kosarksicama da budu egal sa odbojkasicama. Uzgred konkurencije u zensko odbojci je jako velika.

bivsi ovdasnji

pre 2 godine

Bez bosanke i amerikanke prosjecna reprezentacija . I engleski na time outu . Neprocjenljivo. A pili ste krv ostalima s ovih prostora
koji su kupovali igrace ili igracice.

Sss

pre 2 godine

Zenska kosarka je tako ruzna za gledanje. Ne znam, ja uopste nisam odusevljena igrom nasih kosarksica ne samo sada nego inace. Mislim da malo glume to zajednistvo, ne izgledaju ni prirodno. Hoce na silu da budu kao odbojkasice koje su 2 koplja iznad njih u svakom pogledu, rezultatima, ponasaju, stavu. Naravno zelim im sve najbolje ali nisu mi nesto simpatične kao tim jer mi sve izgleda vestacki. Konkurencije u zensko kosarci je smesna.

Shok

pre 2 godine

Svaka njima cast, ali kad vidim Anderson... Nemam taj osjecaj, znam da je neka nasa djevojka ostala kuci. A da je otkazala npr Vasic zbog umora, bilo bi ko za Jokica. Treniras, sanjas olimpijadu, a onda ti neko kaze "vidi, doveli smo jednu amerikanku, ostaces kuci". Uskoro gledamo naturalizovanog amerikanca i u muskoj selekciji, ubijedjen sam u to.
(kaokakao, 26. jul 2021 11:30)
Nemoj bre tako zvucis ko fasista.

Pero

pre 2 godine

Sve, sve, ali da mi je išamarati ove što se stalno žale na sudije ahahahah. Uvek Srbima neko drugi kriv, ne vole nas sudije, publika, svima smetamo jer smo najbolji i ostale budalaštine. Oladite, nebitni ste.

Mob

pre 2 godine

Kosarkasice jesu pozrtvovane ali su malo pateticne i napadno iskazuju patriotizam. Zna da se narod "pali" na to. Malo umerenosti nece biti na odmet. Ne znaci da ako se deres dok se intonira himna da vise volis svoju zemlju od nekog ko ne peva glasno.

panzer batallion

pre 2 godine

jel realno da I zensku kosarku prenosi memedovic?!
(moca, 26. jul 2021 10:50)

Kakav bre Memedovic nesreco RTS prenosi a Sarenac komentarise...
(DnK (°~°), 26. jul 2021 12:26)

Memedovic je balvane.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ono što su bili muškarci u Srbiji ‘70-ih, ‘80-ih i ‘90-ih godina prošlog veka to su sad žene. Želim im puno sreće i da startuju pobedom.

Foliranje i bežanje u lakše puteve i prečice... koje uvek budu veća beda i duže traju!

pre 2 godine

(a sad OI, 26. jul 2021 13:46)

Tom da familija ima kohonose ne bi prodao veru za večeru.

Džamahrija je za njih oličenje čojstva i herojstva, bez sarkazma i preterivanja.

Onaj tamo džamahedin od iskona ima fmiliju kakva god da je... sledi SVOJ PUT!

A za to trebaju kohonesi, ne rasno ili umno opredeljenje... samo kohonesi.

Ali ovo naokolo nas su samo srbi bez kohonesa, nemaju kohones biti to što su!

ssale

pre 2 godine

Gledao sam i ranije žensku košarku i uvek je to bilo loše ali ovo danas je, bar što se sporta tiče, nešto najgore što sam ikad gledao. Ove dve, nazovimo ih sudijama, koje su toliko bezobrazno na kraju navlačile Kanađankama su samo šlag na tortu.

Petar

pre 2 godine

Gde je bila drama? Nase kosarkasice su bolje za dve " klase" od Kanade, ja licno nisam video dramu, mozda po rezultatu to tako izgleda. Ali tokom utakmice smo bili bolji i zasluzeno pobedili. Cestitke na pobedi i srecno na putu do medalje.

nm

pre 2 godine

Kosova osigural srebrenu Medalju u Dzudo, Nora Djakova u Finalu se bori za ZLATNU MEDALJU
(JOS JEDNA MEDALJA, 26. jul 2021 11:02.

Tako je bree, srbija dominira sa medaljama na ovoj olimpijadi

Back in Black

pre 2 godine

Stigle nas i pljuvacina je krenula.Hahahahahahahah.Nebeski narod,nebeski pljuvaci u dalj sa preponama.To što su osvojile Evropsko pre mesec dana to je nebitno,bitno je da se ceka kiks da krene ono što je srpski narod magistrirao a to je pljuvanje.Sve cu ti oprostiti ali uspeh nikada.Ili da komšiji crkne krava to smo mi ali bukvalno.Volimo da pobedjujemo ali nekako više volimo da gubimo jer tada možemo da lecimo svoje frustracije.Ona devojka koja je osvojila bronzu je sat vremena pre te bronze bila ispljuvana za medalju zato sto je izgubila,a onda kao fora hvalospevi,lažni hvalospevi.

veteran

pre 2 godine

Evo prognoze završnog olimpijskog bilansa Srbije: u najboljem slučaju 7 medalja. Dve zlatne (tenis, basket), dve srebrne (streljaštvo, ženska odbojka), tri bronzane (tekvondo, atletika, ženska košarka). Jedna medalja na milion stanovnika. Ima li komentara?

a sad OI

pre 2 godine

Gledao sam i ranije žensku košarku i uvek je to bilo loše ali ovo danas je, bar što se sporta tiče, nešto najgore što sam ikad gledao. Ove dve, nazovimo ih sudijama, koje su toliko bezobrazno na kraju navlačile Kanađankama su samo šlag na tortu.
(ssale, 26. jul 2021 12:29)

Čitao sam i ranije komentatore i uvek je bilo loše, a ti si danas, što se mozga tiče, nešto najsmrdljivije.

sasa

pre 2 godine

Mislim da malo glume to zajednistvo, ne izgledaju ni prirodno. Hoce na silu da budu kao odbojkasice koje su 2 koplja iznad njih u svakom pogledu, rezultatima, ponasaju, stavu. Naravno zelim im sve najbolje ali nisu mi nesto simpatične kao tim jer mi sve izgleda vestacki. Konkurencije u zensko kosarci je smesna.
(Sss, 26. jul 2021 13:23)

Ja ipak mislim da sve sto si napisala pogresno i obrnuto. Konkurencija u kosarci nije jaka? SAD je vanserijski, Australija, Spanija, Francuska, vrhunske. Odlicna Srbija, Italija, Belgija, Rusija... koliko jakih timova mora biti da bi neko smatrao jakom konkurencijom?!
Drugo ja kosarkasice i odbojkasice ne odvajam meni su mile i jedne i druge ali za razliku od odbojkasica, kosarkasice nas nikada nicim nisu obrukale. Nase odbojkasice dva puta imale ispade protiv azijskih igracica. Dva puta! Znaci nisu jednom "pogresile", nego su to uradile dva puta. To je toliko glupavo, nizko, prosto ponasanje da ja osecam sramotu zbog toga. Ne zaboravimo da stranci to ne zaboravljaju i ne prastaju kao mi. Sto se tice zajednistva isto mislim da su kosarkasice tu pristnije sto se vidi na svakom potezu, borbi, pevanju himne, uz sve to Terzica ne podnosim a Maljkovicka je boginja.

a sad sendvič

pre 2 godine

Čitao sam i ranije komentatore i uvek je bilo loše, a ti si danas, što se mozga tiče, nešto najsmrdljivije.
(a sad OI, 26. jul 2021 13:33)

Čitao si komentatore i mirisao mozgove. Još da si i knjigu neku pročitao ili bar otvorio gde bi ti bio kraj.

spock

pre 2 godine

Kosova osigural srebrenu Medalju u Dzudo, Nora Djakova u Finalu se bori za ZLATNU MEDALJU
(JOS JEDNA MEDALJA, 26. jul 2021 11:02)

Pa kad nemate muškarce.

carpe diem

pre 2 godine

Goran
Zašto nema težinu kao muška košarka?Pa,devojke su nam osvetlale obraz u svim sportovima,zamislite i u boksu,za razliku od muškaraca od fudbala pa nadalje.A,bogami i devojke su počele da igraju fudbal,ima nade za nas...

ultrasrbin

pre 2 godine

Ovoliko sudijsko navlacenje gore nego ona odluka protiv Spanije.
Nameran faul ispod kosa u napadu, a ove Tini skacu po ledjima?
Tehnicka obostrana ali slobodno i lopta za Kanadu iako mi zavrsili napad?
I na kraju posle gledanja TV-a ostanu pri odluci da je lopta za Kanadu iako je izbila njihova igracica.

sasa

pre 2 godine

Ovo devojke su suvo zlato sta god uradile. Ovde igraju sa jednom Spanijom, Australijom i SAD, realno je ocekivati da ce one podeliti medalje. A sta radi nas savez nije mi jasno niti ce mi biti jasno kakve boje majica nasi nasi timovi na ovoj olimpijadi. Pre 5 godina svi su bili isti u bojama zastave sada ne znam cemu ovaka oprema. Svi slovenci imaju prepoznatljivu zelenu boju, svetlo plave dresove a nasi svako svoju politiku vodi. Uzas.

batistuta

pre 2 godine

Mi smo porasli u bedi, igraj i pobedi
Ovo je krvavi balkan umreš pre roka
Bili gde treba trojka iz bloka!
Srce na binu, himnu za tribinu.
Još od starta naša snaga njihov problem je najveći!

Džoni

pre 2 godine

Ne znam koliko je bilo izgubljenih lopti, ali 27, 28 je bilo sigurno i pored toga dobiješ utakmicu??? To nikada nisam video. To ne može ni u petlićima!

a sad OI

pre 2 godine

Sve, sve, ali da mi je išamarati ove što se stalno žale na sudije ahahahah. Uvek Srbima neko drugi kriv, ne vole nas sudije, publika, svima smetamo jer smo najbolji i ostale budalaštine. Oladite, nebitni ste.
(Pero, 26. jul 2021 13:51)

I ja bi da išamaram takve hrabre kao ti, ali ste sakjriveni u sobi dok vam sline cure po tastaturi.

batistuta

pre 2 godine

Mi smo porasli u bedi, igraj i pobedi
Ovo je krvavi balkan umreš pre roka
Bili gde treba trojka iz bloka!
Srce na binu, himnu za tribinu.
Još od starta naša snaga njihov problem je najveći!

xxx7

pre 2 godine

Kalva katastrofalna grafika za kosarkaski turnir...uopste se ne vidi kada neka ekipa izadje iz bonusa?! Bas tesko za pracenje, propust organizatora. A nas komentator se nije setio za celo poluvreme makar da kaze,evo ekipa je izasla iz bonusa.

au

pre 2 godine

Ako je Tinina bila nesportska, ovo Fields nad Anderson je za zatvor. Neće biti sudije krivi ako izgubimo nego izgubljene lopte, ali ovaj kriterijum je katastrofa.

Boston Celtics

pre 2 godine

Po kojoj logici naša najbolja igračica (Sonja Vasić) ne igra u finišu utakmice, u poslednjih 5+ minuta kada se meč lomi, a svako slobodno bacanje može da odluči pobednika?

Čestitke devojkama na pobedi.

a sad OI

pre 2 godine

Kalva katastrofalna grafika za kosarkaski turnir...uopste se ne vidi kada neka ekipa izadje iz bonusa?! Bas tesko za pracenje, propust organizatora. A nas komentator se nije setio za celo poluvreme makar da kaze,evo ekipa je izasla iz bonusa.
(xxx7, 26. jul 2021 11:

I u vaterpolo prenosu nemaš vreme za napad, samo isključen igrač. Ali nemoj da zameriš. Reditelj prenosa nema pojma šta su košarka i vaterpolo.

a sad OI

pre 2 godine

Zenska kosarka je tako ruzna za gledanje. Ne znam, ja uopste nisam odusevljena igrom nasih kosarksica ne samo sada nego inace. Mislim da malo glume to zajednistvo, ne izgledaju ni prirodno. Hoce na silu da budu kao odbojkasice koje su 2 koplja iznad njih u svakom pogledu, rezultatima, ponasaju, stavu. Naravno zelim im sve najbolje ali nisu mi nesto simpatične kao tim jer mi sve izgleda vestacki. Konkurencije u zensko kosarci je smesna.
(Sss, 26. jul 2021 13:23)

Nisam siguran da ima mnogo devojaka koje pišu komentare, tako da si takoreći bez konkurencije kokoš.

Aleksandar

pre 2 godine

(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27) Evo ja da ti objasnim sta je s tobom. Radi se o kompleksu nize vrednosti. Od 1912. do danas sve medalje osvojene pod imenom Srbija, Kraljevina SHS, Kraljevina Jugoslavija, SFRJ, SRJ, SCG pripadaju Srbiji. A znas zasto? Radi se o jednostavnoj pravnoj stvari, a to je da je u Kraljevinu SHS, Kraljevinu Jugoslaviju, SFRJ, SRJ i SCG unela svoje medjunarodnu priznatost i napravila pomenute drzave. Olimpijski komitet Kraljevine Srbije je jedini priznat od 1912. do danas. To, sinak znaci da je zahvaljici toj cinjenici svaki Hrvat, Slovenac, Marsovac mogao da se takmici pod zastavom pomenutih drzava jer je Srbija unosila svoja medjunaradna priznanja u te drzave. Ni Hrvatska, ni Crna Gora, ni Slovenija, ni Bosna ni Makedonija nisu imali priznate Olimpijske komitete sve do raspada Jugoslavije 1991. i 1992.godine, kao sto nisu imale ni drzavnost. U slucaju Crne Gore ta godina za priznanje OK Crne Gore je 2006.godine. Prema tome da vam nije bilo Srbije ne bi postojali. I to je velika istina koja vas boli!

zoran

pre 2 godine

jel realno da I zensku kosarku prenosi memedovic?!
(moca, 26. jul 2021 10:50)

Kakav bre Memedovic nesreco RTS prenosi a Sarenac komentarise...
(DnK (°~°), 26. jul 2021 12:26)

Memedovic je balvane.

Ja ipak mislim da je Strajinic :)))

batistuta

pre 2 godine

Mi smo porasli u bedi, igraj i pobedi
Ovo je krvavi balkan umreš pre roka
Bili gde treba trojka iz bloka!
Srce na binu, himnu za tribinu.
Još od starta naša snaga njihov problem je najveći!

Rokabili

pre 2 godine

Али судијске одлуке, Тина неспортска, а онај директан ударац над Ивон Андерсон ништа. Техничка Црвендакић исто смејурија.
(my way, 26. jul 2021 12:25)

Realno, za nesportsku nije ni prekršaj nad Tinom ni nad Anderson, ali prvi su sudili. Crvendakić je zaslužila tehničku, uvek se dobija za to, posle koša jako je gurnula loptu u aut, koja inače ne sme da se dira....

DnK (°~°)

pre 2 godine

jel realno da I zensku kosarku prenosi memedovic?!
(moca, 26. jul 2021 10:50)

Kakav bre Memedovic nesreco RTS prenosi a Sarenac komentarise...

mcvc

pre 2 godine

KSS i nasi visoki predstavnici u FIBA-i - dokle ovakvo sudjenje? Kakva smo mi banana zemlja u kosarci da ovako sude Evropskom prvaku? Svira se nameran faul u napadu Tini Krajisnik gde je vidljivo da pivotira a minut kasnije oduvaju Ivon Anderson u facu i nikom nista (samo obican faul). Gledanje 5 minuta u VAR (taman da se razbije ritam). Danilovic i ostali, cemu sluzite, reagujte!

Alex

pre 2 godine

Sudjenje danas katastrofa. Dozvoljali su kanadjankama da konstantno igraju na ivici faula a nama sudili sve I svašta. Od namjerne za Krajišnik(koja je bila očajna) do one tehničke pred kraj. Kad su otišli da vide 13 sekundi pred kraj ko je zadnji dodirnuo loptu znao sam da nemamo šanse da tu loptu dobijemo. Sreća samo da i kanadjanke ( africa B team) veze nemaju pa nekako dobismo...

a sad OI

pre 2 godine

Ništa ružnije u sportu od ove utakmice u životu nisam gledao.Naše skoro 30 izgubljenih lopti.Ne znaju presing da probiju.Izgubljena 2 sata života,a inače i nije neki život.Pa vi vidite...
(Krsto, 26. jul 2021 12:09)

U...o si svoj život i sad ti one krive. Vrati se u svoj brlog.

nekatamo

pre 2 godine

Obozavam ove devojke ali skratile su mi nekoliko godina zivota sigurna sam. Nema veze, biju se kao da im je poslednje takmicenje, napred devojke!

iskusan

pre 2 godine

Sta nam rade sudije, pa to nije normalno!
Ponovo su kao i na EP pokusali,da nam otmu pobedu, na EP su bukvalno u 3 najvaznije utakmice pokusali krađom da nam otmu pobede, sada se to nastavlja i na OI!
Krajisnikovoj sviraju nameran faul gde drzi loptu sa obe ruke i prebacuje je sa desne strane tela na levu i tako slucajno zakaci Kanađanku po licu, dok za nas ne sviraju namernu licnu par desetina sekundi do kraja, u situaciji gde Kanađanka bez ikakvog pokreta ka lopti, citavom rukom udara malu Andersonovu preko celog lica i nikom nista, to je obican faul!
Nisu ni pokusali da odglume proveru da li je namerna, da bar pogledaju snimak, pa da onda presude, dok su za nas svaku loptu proveravali i kao po pravilu svaku dosudili za Kanadu!

xxx7

pre 2 godine

Da li ove ce ove dve svaku utakmicu da nam sude, aman vise?! Igramo protiv Kanade,a sudi Amerikanka,pa nigde veze?! I opet,sraman faul Tini,i kanadjanka promasuje oba, necee,ne krade se tako. Bravo za nase devojke, igra poprilicno losa,ali borba uvek na najvisem nivou. Svakako ovo je prva utakmica i ne mozemo da ocekujemo da odmah igraju na nekom visokom nivou, polako, pa podizanje forme iz utakmice u utakmicu, i jako do kraja.

Kg

pre 2 godine

Od 1912 godine Srbija je osvojila samo 3 Zlatne u Olimpijadama
(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27

Dinosauri sa teritorije srbije su bili najbrzi od svih.

Joe

pre 2 godine

@mcvc

Kapiram sta govoris i ima istine u tome ali kad vidim igrace/ igracice da stite loptu tako sto dizu laktove na 90° i mlate istim sa zatvorenim ocima svirao bih im ,ne jednu, vec deset tehnickih gresaka, bez obzira da li su udarili nekog ili ne. Uzasno iritantno ponasanje, sad cu ja osvojim loptu tako sto cu zatvorim oci i mlatim laktovima.

a sad OI

pre 2 godine

Bez bosanke i amerikanke prosjecna reprezentacija . I engleski na time outu . Neprocjenljivo. A pili ste krv ostalima s ovih prostora
koji su kupovali igrace ili igracice.
(bivsi ovdasnji, 26. jul 2021 13:04)

Balijo, ajde ti lepo za džamahiriju.

a sad OI

pre 2 godine

Čitao si komentatore i mirisao mozgove. Još da si i knjigu neku pročitao ili bar otvorio gde bi ti bio kraj.
(a sad sendvič, 26. jul 2021 14:13

Čekam da vidim koju ćeš knjigu makar da dodirneš, i ne dočekam.

Mare

pre 2 godine

Kakva je milina gledati ove nase kosarkasice. Iako je to po kvalitetu daleko od muske kosarke, makar igraju kao da ne otaljavaju posao. Imaju emocije i izgledaju kao da vole kosarku, za razliku od muskaraca koji su kao robote da gledas.

zdravko

pre 2 godine

Ajde ne pjiujete devojke, odigrale su Dobro. Netreba zaboraviti dasu pre mesec Dana bacili na kolena spaniju belgiju I francusku. Ajde devojke Samo napred do medajie Pozdrav

Gde ja živim

pre 2 godine

Bravo, ufffff, joj, kuku, lele, bravo. Otprilike tako je išlo. Ne može izgleda bez drame i trilera. Cure, počeo sam da sedim sa strane, a vi ćete da me dokrajčite. Ali opet ste toliko simpatične da ne mogu mnogo da se ljutim. A i devojke pričaju kako je prosedo seksi i kul pa da guramo do kraja :)

Odličan početak, veoma sigurna igra, raznovrsna, puno kretnje, pametnih poteza, lepa razlika. I onda tajac. Potpuno ste stale i krenule da solirate bezveze. Zašto i kako verovatno same znate.

Mora sigurnije. Ovoliko izgubljenih lopti ne sme ni na seoskom vašaru, a ne na OI. Minimum 30 poena ste dale protivnicama bez ikakve potrebe. Mora bolja komunikacija u napadu. Uplašio sam se da će se opet ponoviti Rio jer smo opet imali dvocifrenu razliku i onda žute minute. Ana izvadila stvar sa dve trojke. Tražite najjednostavnija rešenja, ne komplikujte bezveze. Svaka čast na pobedi, malo više koncentracije i idemo dalje. NAPRED DEVOJKE, NAPRED SRBIJA.

a sad OI

pre 2 godine

Od 1912 godine Srbija je osvojila samo 3 Zlatne u Olimpijadama
(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27)

Dostojevski je napisao Idiota, a tvoj ćale ga je napravio.

igohobo

pre 2 godine

Svaka čast na pobedi,al 28 izgubljenih lopti nisam video u životu,i uspele su da pobede protiv dobre ekipe....
(misa87, 26. jul 2021 13:10)

Zato što igraju izuzetno jaku odbranu i konstantan presing. Zbog toga, imaju "lufta" da i pored nekih gresaka koje naprave, meč drze pod svojom kontrolom.

Aleks

pre 2 godine

Bravo devojke. Cvrsta odbrana, nema lakih koseva. Tina sjajna, uopste centri sjajno za sada. Dobro resavanje presinga. Samo napred, najbolje ste.

Dejan

pre 2 godine

@Nego Zlatna Medalja u Dzudo za KOSOVO, BRAVO ZA NORA DJAKOVA
(Nije SREBRENA, 26. jul 2021 12:06)
Bravo! Još jedna zlatna za Srbiju!

my way

pre 2 godine

Али судијске одлуке, Тина неспортска, а онај директан ударац над Ивон Андерсон ништа. Техничка Црвендакић исто смејурија. Нису научиле судије из меча са Шпанијом да ове девојке не вреди ни красти, јаче су од свих и свега. Велика победа над великим противником која отвара врата. Свака част, девојке! Још једном сте показале како се носи дрес Србије!

realista

pre 2 godine

Честитке за победу и борбеност, али то мора бити организованије. Ово данас је било лоше издање, а утакмица је добијена на индивидуални квалитет само неколико кошаркашица. Кошарка је колективни спорт.

a sad OI

pre 2 godine

Evo prognoze završnog olimpijskog bilansa Srbije: u najboljem slučaju 7 medalja. Dve zlatne (tenis, basket), dve srebrne (streljaštvo, ženska odbojka), tri bronzane (tekvondo, atletika, ženska košarka). Jedna medalja na milion stanovnika. Ima li komentara?
(veteran, 26. jul 2021 13:21)

Naravno. Ameri će da imaju jednu na 3 miliona, a inezi na 14 miliona. Malo li je?

goran

pre 2 godine

Iako nema težinu verovatno kao muška košarka, ali ovo su naše junakinje. Grizu i željne su pobede, vidi se u devojkama, kako igraju, pune entuzijazma.

goran

pre 2 godine

Ok, košarka jeste kontakt sport ali ovo što se pušta kod žena i šta se sve ne svira, nestvarno... Na primer, ovo što je Kanada igrala u 3 četvrtini jeste tuča i ništa drugo.Bitna pobeda,srećno devojkama u nastavku.

Milorad

pre 2 godine

Em lose igramo, em sudije pomazu Kanadjankama, kad si jak i siguran, sudije mogu da sviraju, ali djaba. U svakom slucaju, sudije su sramota, ajd da pogrese, o-kej, ali ovo je idiotski namerno sudjene u korist protivnika, i koj vrag idu da gledaju, kad nema sanse da promene odluku.

veliki strumf

pre 2 godine

Huuuh važna je pobeda, ništa drugo nije bitno. Naše kraljice su kraljice drame! Kanada je vrlo neugodan protivnik i morala je da se pobedi - to je prakticno bio uslov za prolaz. Veliki pritisak, ali posao uspešno odradjen. Bravo!

Samo je vazno da je noz ostar!

pre 2 godine

Da, mnogo izgubljenih lopti i mnogo gluposti, ali to je ženska košarka i ne treba je gledati iz ugla muške košarke.
Naše devojke su opet na neku srčanost i borbenost izvukle meč.
Meni su ostala dva utiska.
Prvi, upornost Marine da drugo poluvreme počne sa visokom postavom, gde se mučimo da prevedemo loptu na drugu polovinu, prednost se topi, a ona ništa ne menja, sve dok Kanađanke nisu povele. OK, želi da odmori Anderson, ali tek što je bilo poluvreme. Drugo, ima Jovanović koja to može da odradi.
Drugi utisak mi je difinitivno suđenje, koje je izrazito bilo u korist Kanađanki. Najočigledniji primer je nesportski faul dosuđen Tini, koji je više nego upitan, a sa druge strane dve nesportska na Anderson nisu svirana, od kojih je ovaj drugi više nego očigledan! I da je sviran, rešena utakmica. Sudijama je to jasno, i zato to ne rade. Ili povratno dodavanje na trojku iz trka pri faulu, gde sudije opet izmišljaju dva slobodna bacanja za Kanadu! Slično kao protiv Španije na EP.
Mislim da naš stručni štab treba javno na konferenciji za štampu da progovori o tome, pošto svaku utakmicu nam se isto dešava.

Hromirani Komarac

pre 2 godine

Treća sreća u mečevima protiv Kanade. Ova utakmica je tekla na isti način kao i prethodne dve. Naša reprezentacija bolja u 3/4 i onda je Kanađankama potrebna samo jedna fenomenalna četvrtina kako bi sve to anulirale. Nije im se isplatilo ovog puta. Sve čestitke našim devojkama!

Roki

pre 2 godine

Najbitnija je ovde pobeda. Mora da se poradi na smanjenju broja izgubljenih lopti, pogotovo je kritičan način na koje ih gubimo. U predaji lopte, na izvođenju, obični pasovi. Moraju mnogo bolje odluke da se donose. Kriterijum suđenja za suspenziju sva tri arbitra.

remax

pre 2 godine

Честитке девојкама на великој победи.
Било је тешко за гледање али је ипак много теже њима да играју.
Уметнички утисак се не бодује, најважнија је победа.
Срећно у наставку.

pacimirovic

pre 2 godine

utakmica ko utakmica jako teska iz vise razloga. Kanada je dobar tim. dobi su nas dva puta vec. Prva utakmica na turniru je uvek teska pa makar igrale i protiv El Salvadora. I pripreme za Ol su bile specificne jer nisu odigrale ni jednu pripremnu utakmicu,sto je velika razlika od obicnog treninga.
Pobeda je bitna iz mnogo apsekata, prvo prolaz je najverovatnije obezbedjen( ne sigurno jer Koreja uopste nije naivna), a drugo kada se gleda sira slika, ovom pobedom imamo velike sanse da budemo u prvoj grupi nosilaca sa USA i Australijom i Spanijom i ako kojim slucajem izgubimo od Spanije .
jer u tom slucaju ove ekipe izbegavamo u 1/4. Bravo devojke j samo jako do kraja.

realista

pre 2 godine

Teže nego što je moralo, ali nema veze, treba znati pobediti i kad igraš loše. S Kanadom je jako teško igrati kad sudije puštaju grublju igru, frustracija je bila očigledna kod naših. Čestitke u svakom slučaju, a ako ništa drugo, sad vide da ako ne pobede same sebe, neće ih ni protivnice.

@Boston Celtics, Sonja nije na 100%, praktično nije ni trenirala od EP zbog korone, sigurno ima neko ograničenje minuta. Ne treba je forsirati, svakako, ako je zvanično i dozvoljeno.

Loše

pre 2 godine

Evo prognoze završnog olimpijskog bilansa Srbije: u najboljem slučaju 7 medalja. Dve zlatne (tenis, basket), dve srebrne (streljaštvo, ženska odbojka), tri bronzane (tekvondo, atletika, ženska košarka). Jedna medalja na milion stanovnika. Ima li komentara?
(veteran, 26. jul 2021 13:21)

Nabrajao si samo sportove koji su tebi lično poznati. Siguran sam da nemaš pojma ko nas sve predstavlja u rvanju, karateu, veslanju i još nekim tzv. manjim sportovima.

Aleks

pre 2 godine

Hvala. Neka se pripremi sledeca.

Bravo devojke jos jedanput, teska utakmica, kao i uvek prva na turniru. Bilo je drame ali pobeda je tu.

A za pljuvace...

Tina, Sonja i Ivon, 30 koseva ukupno, Ivon, pa pogledajte koliko je lopti pokupila... Bruks trojka za preokret, pa prva u kontri a najstarija. Ana, trojku pa osvojena lopta pa asistencija Aleksandri za trojku, pa opet trojka. Samo napred devojke, em ste lepe em imate ono sto nasa muska reprezentacija nema, a trebalo bi po definiciji da ima. Zna se sta, ali nije pristojno napisati.

mladeeen

pre 2 godine

Bravo devojke...kidate,samo tako nastavite i da uzmemo zloto i na olimpijadi kao sto smo na Evropskom prvenstvu pre par nedelja :) Ne obazire se niko ovde na neke lose komentare jer znamo da to komentarisu "komsije" :)

ja sam ja

pre 2 godine

@dragan

Kako Kanada nije ništa, pola kanadske reprezentacije u wnba?

Naprotiv, Kanada i mi smo na istom nivou i to najsličnije ekipe, nije uvek uživanje za gledanje jer je borbeno, "fizički", sa jakom odbranom na obe strane. Naše su imale gomilu izgubljenih lopti, one su promašile gomilu šuteva za tri, da im je šut bio na proseku i naše izgubljene lopte na našem proseku, opet bi bila neizvesna utakmica.

Sad je malo lakše, protiv Španije opušteno, nisu nam više bauk, ali ni poraz nije kraj sveta.

I naravno netačna

pre 2 godine

Od 1912 godine Srbija je osvojila samo 3 Zlatne u Olimpijadama
(Sta je vama, 26. jul 2021 12:27)

Drska, bezobrazna i provokatorska izjava.

Sasha

pre 2 godine

Nevjerovatno kako djevojke ginu za dres reprezentacije i igraju sve ko jedna, a nasi kosarkasi su se posvadjali medjusobno i prije par godina na Svjetskom prvenstvu a i sad na kvalifikacijama...
O onima sto izmisljaju umor, povrede, tetke kojima koraju da odnesu lijek, radu na fizickoj kondiciji...necu da trosim rijeci

mcvc

pre 2 godine

@mcvc

Kapiram sta govoris i ima istine u tome ali kad vidim igrace/ igracice da stite loptu tako sto dizu laktove na 90° i mlate istim sa zatvorenim ocima svirao bih im ,ne jednu, vec deset tehnickih gresaka, bez obzira da li su udarili nekog ili ne. Uzasno iritantno ponasanje, sad cu ja osvojim loptu tako sto cu zatvorim oci i mlatim laktovima.
(Joe, 26. jul 2021 13:21)

Naravno da se pivotiranje/pozicioniranje laktova moze uvek prilagoditi/popraviti (da je nije zakacila ne bi ni bilo faula), ali ni Kanadjanke nisu bile nista bolje od nasih u tom poglude. Sudjenje valjda treba da bude balansirano a ne pristrasno na jednu stranu kada su slicni tipovi faulova.

A ta ista Americka sudijica je ucestvovala i u dosudjivanju onih problematicnih slobodnih bacanja na utakmici Srbija-Spanija pre samo 4 nedelje, ova druga je ucestvovala u sviranju namerne licne Skoriceve u napadu na utakmici Srbija-Francuska...Malo je mnogo...

Sempervivum

pre 2 godine

Јесте било пуно грешака, али треба да нас радује изузетна пожртвованост и борбеност.
Напред девојке!
Ако би кошаркашице освојиле медаљу, то би био сјајан успех за ову генерацију. Дај боже да одбојкашице и Новак узму злато и пуна капа!

a sad OI

pre 2 godine

(Neko, 26. jul 2021 14:42)

Braniš neku klinku koja čak ne igra za A reprezentaciju. Znaš koliko belosvetske lelemude briga što ona ne igra. Udariše nam zbog toga minus i to podeblji.

Ti nevoliš žensku košarku. Nije sporno. Što je gledaš? Ostavljaju devojke na svakoj utakmici po litar krvi i ti imaš primedbe.

sasa

pre 2 godine

@neko

Ne razumem cemu potreba da se uopste nesta usporedjuje i svrstava na jednu stranu?! Najbolje da kazemo da kosarkasko zlato ne valja kao odbojkasko.... kakva gomila gluposti. Sonja Petrovic je vanserijski igrac i to svaki amater gledalac moze da vidi.... opet ponavljam nije "greska" jedne igracice vec celog tima, ova je sada samo ponovila sto su je njeni idoli naucili. Takve stvare ne smeju uopste da se desavaju a kamoli ponavljaju. Kraj price nema opravdanja. One predstavljaju zemlju a ne sebe, da bi nekome bilo svejedno sta rade. To nasi pojedinci nikako da shvate.

Ccc

pre 2 godine

@veteran, drago mi je sto si zaboravio vaterpoliste I sto ih otpisujete posle jednog poraza, momci nadam se da citate, normalni ljudi su uz vas, znamo da ste carevi I da ce biti medalja, bilo koja, ali ce je biti.

Manje besa i svima lepo

pre 2 godine

Bez bosanke i amerikanke prosjecna reprezentacija . I engleski na time outu . Neprocjenljivo. A pili ste krv ostalima s ovih prostora
koji su kupovali igrace ili igracice.
(bivsi ovdasnji, 26. jul 2021 13:04

Nema potrebe da prosipaš tolike frustracije samo zato što pripadaš najgoroj sportskoj naciji na kugli zemaljskoj.

tom

pre 2 godine

@dragan

Kako Kanada nije ništa, pola kanadske reprezentacije u wnba?

Naprotiv, Kanada i mi smo na istom nivou i to najsličnije ekipe, nije uvek uživanje za gledanje jer je borbeno, "fizički", sa jakom odbranom na obe strane. Naše su imale gomilu izgubljenih lopti, one su promašile gomilu šuteva za tri, da im je šut bio na proseku i naše izgubljene lopte na našem proseku, opet bi bila neizvesna utakmica.

Sad je malo lakše, protiv Španije opušteno, nisu nam više bauk, ali ni poraz nije kraj sveta.
(ja sam ja, 26. jul 2021 12:25)

Tačmo. Kamada je odlična, veoma jaka reprezentacija. Kanada je 4. na svetskoj rang-listi ženskih reprezentacija, ispred njih su samo SAD, Australija i Španija. Francuska je 6., Srbija 8.

Španija na jedvite jade sa J.Korejom, samo +4. Mislim da nakon ove pobede imamo vrlo dobre šanse za 1.mesto u grupi.