Tenis 1248

Nedelja, 11.07.2021.

13:40

Istorija, Novak osvojio 20. slem titulu!

Novak Đoković je ušao u istoriju! Osvojio je šesti Vimbldon i 20. grend slem u karijeri!

Istorija, Novak osvojio 20. slem titulu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

1248 Komentari

Sortiraj po:

Milosav

pre 2 godine

Ako Nole osvoji US Open ove godine onda zaista sledece godine treba da mu daju svaki GS bez igranja. Sta reci, covek okrenuo igricu!

Milan_PT

pre 2 godine

Oni, koji se, skoro po pravilu, uvek pitaju kako je to moguće da svi teniseri protiv Novaka odigraju loše u bitnim trenucuma, očigledno ne shvataju tenis kao sport, a lako moguće da ne shvataju sport uopšte...

Petar Prvi

pre 2 godine

Cestitke Novaku, njegovoj porodici I timu kao I svim onima koji ga postuju i navijaju za mega. Dokazao je da se bez obzira na prepreke kada si posvecen, odlucan, posten, iskren, uporan, strpljiv I vredno radis moze mnogo toga postici.

Дилема

pre 2 godine

konacno i on da dodje do dvocifrenog broja GS titula! Bravo Nole!
(aca, 11. jul 2021 18:47)

Još malo ce do trecifren da bude hihihii
(Seljak iz južnog Banata, 11. jul 2021 19:11)

jos samo 10...
(aca, 11. jul 2021 19:47) # Link komentara

… не могу да одлучим дали момци имају проблем са математиком или са вокабуларом…

rkdoy

pre 2 godine

@mix
Uzeo si dva primera i izgeneralizovao. Novak pobedjuje i svojim vinerima i iznudjenim i neiznudjenim greskama protivnika. Nije on klasican "bunkerista", previse vinera daje za to, ali ume cesto da se "zatvori" kad vidi da mu to takticki odgovara, kao sto ume da se switchuje na ofanzivu, ako mu to zatreba. Ne trosi snagu, vec razmislja. Ili je dovoljno napraviti veliki broj vinera uz bezbroj neiznudjenih gresaka, da bi se neko smatrao da igra lepo i da je, kako ti kazes, "bolji"? U svakom mecu ima bas dosta lepih i atraktivnih poteza, no Novak je racionalniji i zna da raspodeli snage (pogotovo kad se igrau tri seta), menja ritmove, strategije, prilagodi se okolnostima, dekonstruise protivnikovu taktiku. Zato je ne samo bolji, vec najbolji!

Stevanbas77

pre 2 godine

Bravooooo KRALJU!!! Pa na ovo sam cekao punih 15 godina! Vredelo je…Ali moram da odam zahvalnost Ivanisevicu. Kad on kaze IDEMOOO BREEEE! Neprocenjivo. I koliko se covek iskreno radovao uspehu… pa maltene ako nine zaplakao. Pride, bacio onako,tresnuo o pod kacket! Veliko HVALA obojici!!! IDEMO DALJE…

Lexx_nl

pre 2 godine

И мени иду године. Што сам старији, то теже подносим Новакове мечеве. Нервирам се, стрепим и неизмјерно радујем свим његовим побједама. Ево и зашто.
Пратим га све ове године и желим му поштовање које заслужује, а које му се није у довољној мјери пружало од водећих тениских медија током његове каријере.
Овај меч је у том смислу био јако велики јер се овом побједом придружио другој двојици у једином битном броју у којем је био у заостатку.
Од овога дана, нико неће моћи да нађе ни један параметар по којим би могли рећи да су Федерер или Надал већи, бољи.
Пошто је Новак у свему осталом и прије овог меча био бољи, закључак се намеће сам. Од трећег точка, постао је први. Овом побједом је дошао тренутак када се то озваничило за цијели тениско свијет.
Велики догађај за историју тениса, Нолета и све нас који га тако здушно бодримо током цијеле каријере.
Новаче хвала, одмори се и да Бог дá да Њујорк буде берићетан и освојиш свети грал тениса: Грен Слем.
Идемоо! ??

Toma

pre 2 godine

Svajcarski moderatori mus skidaju kapu, na radio i TV stanicama u Svici i Nemackoj i u ove sitne sate i posle EP u fudbalu daju vest da je pobednik Vimbldona i osvojio 20tu krunu na gren slemovima. Covek je ziva legenda. Bravo No1e.

Semendria1244

pre 2 godine

Iiiiiiiii...dragi moji Schwicarci i eSpanolci, kojih ovde ima dosta, suprotno svim geografskim i kulturolskim zahtevima, ko je sada GOAT, ajmo samo pristojni i egzaktni argumenti. Hvala. Danke. Gracias.

devil himself

pre 2 godine

Vec mnogo godina unazad NAJBOLJI SPORTISTA PLANETE, sto se tice tenisa ODAVNO GOAT!!!Nije mi jasno sa kakvom idejom izlaze igraci protiv Noleta na teren, znaju da oni moraju da odigraju 120%, da Nole odigra sa 60%, i da tek u tom slucaju eventualno imaju MINIMALNE SANSE, ako i to imaju!!!Sa druge strane, Noleta samo Nadal moze godinama unazad da dovede na 100%, svi ostali ne bude to u njemu!!!Nikada mi nece biti jasno, da u doba NAJVECEG SPORTISTE NA PLANETI, U ZEMLJI SRBIJI, NA KOMENTAR DA JE NOLE GOAT, PLJUSTE NEGATIVNI KOMENTARI!!!Da li moze uopste da postoji Srbin, koji se do sada vec nije poklonio NAJVECEM SRBINU SVIH VREMENA, NOVAKU DJOKOVICU?!!!!!!

Cika toni

pre 2 godine

Kad se samo setim komentara na nacin ishrane ??? Covek se krece I izgleda kao da I'ma 25 a ne 35 godina. Ako mu ne dosadi (a nadam se da nece), moze ovako do 45-e.

u prolazu

pre 2 godine

Za početak, od mene najiskrenije čestitke za ulazak u onaj mnogo puta pominjani i (po nekima) nedostižni klub 20. A sad ide nastavak - mene bi baš, ali baš obradovalo zlato na OI, trofej na USO i osvojen završni turnir ali znam da je to baš naporno za Novaka. OI su već pod znakom pitanja i potpuno razumem Novakovu dilemu, ali ova preostala dva turnira mislim da su mu na dohvat ruke. U ovom trenutku Novak je mentalno i fizički dominantan i nezaustavljiv, barem u tri dobijena, i bilo bi lepo da se već za nešto jače od dva meseca odlepi od tog čuvenog kluba 20 i konačno postane vođa parade ... dovoljno dugo je bio onaj koji sustiže, red je da on počne da diktira tempo. No, to su samo moje želje, kako će zaista biti ostaje da se vidi ...

зуке

pre 2 godine

Са овом титулом је постао БЕСМРТАН у овом спорту, један једини НОВАК ЂОКОВИЋ

СРБИЈА!!!

Mali Hijavata

pre 2 godine

Iz perspektive 2014, Nole je nadmašio očekivanja i najvećih optimista među svojim navijačima. Od tada je osvojio 13 GS, u proseku skoro 2 godišnje, uprkos krnjoj 2020, kad se nije igrao Vimbldon i kad je bio diskvalifikovan sa US Opena. U tom periodu imao je povredu, operaciju i praktično jednogodišnje odsustvo iz vrha tokom 2017 i delom 2018. Njegovi rezultati do 2015. su bili vrhunski, od tada su za nepoverovati! Sve čestitke!
Da, znam da svi jako dobro znate sve ovo, al' rekoh da dodam još jedan komentar i time uveličam slavlje.

Милан

pre 2 godine

Сам против свих,најјачи када је најпотребније и најтеже,један једини наш Новак 💪.Честитке од срца, жив нам био сто година..

Јабучило

pre 2 godine

Немам ништа значајно да кажем, али цветам од среће! Свака част НОВАКУ ЂОКОВИЋУ!

Veljko -Marinković

pre 2 godine

Evo da se upišem i ja da bi prešli 2000 komentara jer ovakav uspeh to zaslužuje.
Bravo Novače,veliki šampione!
Toliko si dominantan da sa sasvim prosečnom igrom osvajaš Vimbldona!
Što se mene tiče,možeš sada da okačiš reket o klin.
Ali,znam da ćeš nastaviti dokle god budeš pobeđivao na najvećim turnirima.
Moj naklon do poda.

nasa jedra su gitare

pre 2 godine

Kako je oladio onu ambasadorku, oplakah...
(Euler, 11. jul 2021 19:15)

Došla da glumi facu pored Novaka i Vojvotkinje ... Hvala Nole što si je prizemljio kako zasluzuje!

STM

pre 2 godine

Svaka mu čast ! Na kraju samo važi pobeda ništa drugo, dal neko lepši tenis igra koga to zanima ? Čovek je 20 GS !!!dobijo . Da stigneš tako nešto samo disziplina .

Roshav

pre 2 godine

20 GS
Nole Slam - sva cetiri slema u isto vreme je drzao.
Double golden masters
Double golden Slams
328 nedelja and counting
Rekordnih 6 puta no1 na kraju godine
GOAT!

Treniram boks, gledam tenis

pre 2 godine

Igra RnR cela Jugoslavija,,, Tooo brate moj, tooo!!!! Polomio sam televizor danas i nije mi žao, sutra kupujem nov, bolji da gledam našeg šampiona u pohodu na 30. GS.

Lars

pre 2 godine

Bravo majstore, legendo najveca nasa! Cast je ziveti u vreme tvoje dominacacije belim sportom i pratiti sve ovo uzivo, ne mogu da pricam u ime drugih ali moja porodica je ponosna na tvoje uspehe i nacin na koj predstavljas ovu nesretnu drzavu.
p.s.
Najbolji momenat posle meca kad je iskulirao nevaspitanu ambasadorku koja je bez blama pokusula da prekine dijalog Novaka sa clanovima kraljevske porodice.., gde ih samo nalaze, znajuci ko ih bira i postavlja na pozicije sve mi je jasno. Svaka cast i taj "ignore" momenat.

Michael Jordan

pre 2 godine

@Michael Jordan
По ком критеријуму?
(Боки, 11. jul 2021 19:58)

Izaberi sam kategoriju iz tenisa- no. Weeks @ no 1, golden slam, double career grand slam, calendar slam, i niz drugih manje bitnih rekorda.

noleisthebest

pre 2 godine

"Šta dočekasmo, da osvajanje Grand Slam-a postane najnormalnija stvar na svetu.
(Ajee, 11. jul 2021 19:53"

TASTATURA TI SE POZLATILA, TEBRA!!!

Novak Djokovic - kakvo ime!

Ili znaš ili ne

pre 2 godine

Ovi likovi što hoće da puknu od muke,sad nipodaštavaju Beretinija jer eto ima samo servis i forhend Tako se dečku omaklo četvrtfinale RG i izgubio od Novaka,slučajno osvoio Kvins,i zalutao u finale W.Jeste paceri ali da vam pojasnim.Bio jednom jedan teniser koji je imao samo servis i forhend i kao takav je pobedio Federera i uzeo US 2009.Veliki Delpo,da su ga mimoišle povrede još bi on nakupio GS,sa samo servisom i forhendom.

zoran

pre 2 godine

-Kakav je ovo uspeh 20 slem!
-samo kad se setim nekada pre 30 godina veličanje Bobe Zivojinović a igrao samo polufinala slema...
Sta da kazemo za Novaka 6 osvojenih Vimbldona, 9 u Melburnu, 2 u Parizu i 3 Usa open...a o turnirama mastersima to i da ne govorim...
Samo Novak, Rafa i Roger imaju po 20 slemova.... Međutim Novak je trenutno u najboljoj poziciji jer moze igrati jos par godina.... Roger na zalasku karijere, Rafina snaga Pariz a Novak moze osvojiti bilo koji.
-Sta reći ta Novaka bravo majstore

Sibirac

pre 2 godine

Sećam se nečije izjave pred kraj Džordanove karijere da treba uživati u svakom trenutku, jer kad on ode jednostavno nikad više neće biti novog Majkl Džordana.

Isto je sada sa Novakom, zaista treba uživati u svakom trenutku još ovih par godina koliko će igrati tenis.

Jovan

pre 2 godine

Sjajno finale!!! Čestitam Novaku od srca na pobjedi i 20 GS tituli a čestitam i Beretiniju na borbenosti i priznanju da je izgubio od boljeg igrača.

vrg

pre 2 godine

do skora je bio goat kojeg su neki osporavali zbog jednog ili dva slema manje. sada je goat tako da vise ni ti beduvini nemaju za sta da se uhvati.
novak apsolutni goat. dal ce iko ikada da ga prestigne je manje bitno. biti goat u trecem najpopularnijem sportu na svetu, a najpoplarnijem individualnom... nema dalje. sve nadalje je da se, eventualno, poveca razlika.
svaka cast novace. ponosimo se sto si nas. cast je bilo pratiti svaki od slemova koje si uzeo, da ne kazem i bubkvalno sve turnire ciji pehar imas.
novak, kralj.

4k4.Dex

pre 2 godine

@Will Mosly
Izvini druže ali toliko si me nasmejao sa olimpijskim igrama i ostalim šalicama. Ne razume izgleda. Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena. To nije više navijačka priča nego činjenica. Naravno da će ga možda neko nekada prestići to nije sporno. Trenutno od kad je tenis izmišljen do dana današnjeg postoji samo jedan iznad svih, kao Džordan u košarci ili Bolt u trčanju a to je Nole. Federer neće biti ni drugi što je najgorr nrgo Nadal.

oggy

pre 2 godine

Susedima nije dovoljno sto su veru prodali Drazen i Aco, Stojko Vrankovic, Arijan Komazec, Popovici iz Zadra, Srdjan i Goran Ivanisevic...i sad bi da se malo ogrebu...za 50%..ali ovaj se ne da...e da na kraju...vrhunac licemerstva je svojatanje Nikole Tesle...najhrabriji narod su-niceg se ne stide to je bar sigurno

mix

pre 2 godine

Da igra najlepsi tenis - ne igra... Da pobedjuje vinerima, a ne neiznudjenim protivnickim greskama - ne pobedjuje... I Federer i Beretini su imali skoro 2x vise vinera u finalima 2019 i 2021...

Medjutim, tenis je takav da ne pobedjuje uvek bolji, vec jaci, stabilniji i koncentrisaniji. Meni se takav tenis ne svidja, kao sto mi se ni bunker-fudbal ne svidja, ali oba donose rezultate. Cestitke, sada je Novak po svim parametrima GOAT, tu vise nema dileme.

Dejan Novković

pre 2 godine

Nismo, nit možemo biti svjesni veličine ovog poduhvata... Istorija će nam to kroz budućnost pokazati...

Koliko je trenutno snažan i veliki najboolje pokazuje današnji meč u kojem nije bilo ni grama sumnje ko će da pobijedi, a riječ je o vrhunskom tenisu...

I na kraju ne treba zaboraviti Novak je sve veći što su Nadal i Federer bolji. Veličinu pobdjenika uvijek određuje protivnik protiv kojeg je igrao, zato ovu dvojicu treba posebno poštovati, kada se priča o Novakovoj veličini, jer poštovanjem njih dajemo značaj svemu onom što je uradio...

Da je 20 naslova osvojio protiv Bertinija i sličnih ne bi bio ovoliko veliki koliko je danas, a danas je veliki do neba :)

Papillon

pre 2 godine

Kratko o ovom meču. Najteži su ti dobijeni mečevi. Prvi set poklanja, trebalo 6:2 da bude i pola sata kraće.
Verujem da je pritisak ogroman bio, sam sebi ga je naturio, no zna on, a i svi ovo je bilo za najvećeg ikad.
No, posle kreće. Ako nema savršenog servisa već je gotovo. Još i teren da je bio u boljem stanju bilo bi ubedljivije.
Nisam impresioniran Beretinijem. Servis i forhend ne smelo da bude dovoljno za GS, pa ni za Wimbledon i kad odu ova trojica. Čak i na mreži nekako ko medved, kruto bez osećaja.

milos

pre 2 godine

Bravoooooo majstoreeeee!!!!
Jos minimun 5 GS ti zelim, cisto da im pokazes da mozes, pa penzija zasluzena.
Hvala ti za svu radost kojo si doneo meni i svojoj Srbiji. Živeli!!!

Данијел

pre 2 godine

Браво Новаче! Сада се може и званично рећи, када се узму у обзир број дана на првом месту и међусобни дуели, најбољи свих времена!

4k4.Dex

pre 2 godine

@Mile
Beretini igra svemirski tenis. Užasno ograničen teniser. Ja ne znam kako je onaj duduk uzeo Novaku set. Čovek nema bekhend uopšte. Da nema servisa ili da nije Wimbledon ne bi uzeo nikad iše od tri gema po setu.

matori

pre 2 godine

@Кад се Новак пензионише премотаваћемо његове мечеве, јер ће се тешко родити неки овакав Србин у овом спорту. Легендо постао си данас највећи икада! GOAT ?
(мирков, 11. jul 2021 18:47)

ne radi se tu samo o tome da je Novak Srbin. ja često gledam stare mečeve. kako su ta trojica igrala, ovi danas ne mogu da zamisle... a Novak najbolji!!!
ludiloooooo

Vladimir

pre 2 godine

Ne zalazim u to da li ovaj čovek ima spremljenje izjave, ili to radi da bi se dodvorio publici, činjenica je da ovaj čovek svakom svojom izjavom, nastupom prrzentuju našu zemlju bolje nego bilo ko ikada. Na sportskom planu dokazao je takođe da je najbolji. Ovo je čovek, gospodin Novak Đoković, zbog kojeg sam ja ponosan što sam Srbin. Kapa dole kralju, najveći si ikada

mirjana simionska

pre 2 godine

Prvo CESTITKE NOVAKU, a sad malo ''domace'statistike ,kad vev svi sve broje evo i ja Novak je na ovogodisnjem Vimbldonu osvojio prvi i poslednji poen ,izgubio prvi set na otvaranji i prvi set na zatvaraju turnira,a osvojio sve ostale setove izmedju,Nisu svi odusevljeni novakovom igrom ,ali sto bi rekli englezi na kraju dana se racuna samo pobeda ,Nole je pobedio u nizu sedam meceva i igrao onoliko dobro koliko je bilo potrebno.U ovom stadijumu njegove karijere zna kako i koliko da pruzi za da bi pobedio.Niko se nece secati igre,za sest sedam godina,ali svi ce pamtiti da je 11 jula 2021 osvijio 20 Gren Slem.To je i vise nego dovoljno za ljubitelje statistike i velikig brojeva.HVALA TI NOVACE.

najveci od najvecih!

pre 2 godine

Ubedljivo najbolji teniser svih vremena i ubedljivo najbolji sportas svih vremena! Cestitam Novače i hvala ti na ogromnoj radosti koju si nam svima doneo po ko zna koji put!!!

football fan

pre 2 godine

21 septembra 21 godine Novak osvaja 21 grenslem.
(Prorok, 11. jul 2021 19:50)

Teško će ti se predviđanje ostvariti, finale je predviđeno za nedelju 12. septembra. Baš je mala verovatnoća da se odlaže i prolongira do utorka 21.09.2021.

Ali to svakako neće ometati Noleta da izdominira i na poslednjem GS-u ove godine :-D

Ideeeeeemooooooo!!!!!!!

Aleksandar

pre 2 godine

Tenis je igra koju igraju svi, a u kojoj pobeđuje Novak Đoković! Nikada više se ovakav lik neće pojaviti u teniskom svetu! Nikada! Bravo legendo! Izdrži ovu godinu do kraja, posebno Olimpijske igre i US Open, a onda da igramo jedno kolo u centru Beograda. Najbolji svih vremena - Novak Đoković GOAT!

B.Živković

pre 2 godine

Sećam se kada je prvi trofej na Vimbldonu posvetio svom prvom treneru Jeleni Genčić, koja je nedugo potom preminula. Svaka čast i "u dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi", kako kaže stara poslovica. Verovatno da će sledeći teniski velikan biti u vremenu kada mene a i mnogih od nas neće biti. Zato je naša sreća u tome što smo živeli u vreme jednog od najboljih sportista svih vremena. Pozdrav!

Lazar Užičar

pre 2 godine

Kulturna, obrazovana, nacitana Srbija ne voli Noloea.
(Klub 20, 21. decembar 2020 10:14)

Ne brinite se vi ništa! Nakon ovoga, i te kako ćete naučiti. Dug i naporan proces je to, ali naučićete vi to kako treba. Kao što je to i Novakova karijera. Ne sumnjam u to!

Aca informacija

pre 2 godine

Govorili su da nije GOAT, navijali uvek za njegove protivnike, tvrdili su da neće imati 20 GS titula i da neće biti najviše nedelja na prvom mestu ATP liste, ali danas moraju da priznaju da je No1e ostvario gotovo sve što jedan teniser može da ostvari! Olimpijske igre, US open i završni masters osvaja 99℅, a 100% makar dva od ta tri turnira. Raduj se, Srbijo, jer je Novak Ðoković onaj koji osvetljava obraz naše prelepe zemlje u svetu. Živeo, No1e i živela Srbija!

Stosone

pre 2 godine

Gde su sada oni što su priželjkivali i govorili samo da nikada ne uđe u klub 20. Ajmo Nole, ne zadržavaj se tu puno, gazi dalje.

blic

pre 2 godine

Čestitka, nadam se bar još dve GS titule. Sećam se kad je Nole ima 5-6 a Roger 17 titula. Izgledalo je nemoguće, a gledaj sad. Svaka čast, Nole. Treba se dobro priptemiti za New York jer Nadal je željan osvete. Srećno!
(xcx, 11. jul 2021 19:19)

Hahah cuj ovog barem jos 2 GS? Lik je kapacitet za jos minimum 5-6 GS, minimum!

Toma

pre 2 godine

Ja sam opet izgubio 3 godine života, ali nema veze. Svedoci smo sportske istorije, ne samo teniske. Hvala ti legendo, najveća. Srpska dijaspora u Švajcarskoj slavi. Noćas ću da se napijem kao nikad.

pesadinac

pre 2 godine

Cestitam brate.
Danas si ucinio sve nas i majku Srbiju jos ponosnijima i dao nam razloga da se opet osecamo velikima i vaznima. Ziv i zdrav bio i jos dugo dugo nas radovao svijim sportskim podvizima i bio nas barjktar u svetu.

Prodavac magle

pre 2 godine

Živeo Novak Djoković! Da nam doneseš još puno titula. Svaka ti čast veliki čoveče! Ti si ponos ove nacije. Najbolji teniser na svetu, ikada!

NADA

pre 2 godine

Nole je majstor nad majstorima!Ovo je trebalo izdrzati.Sta god da kazemo malo je za ovaj neverovatan uspeh.Nole ziv bio,cestitke od srca!

DRAGAN

pre 2 godine

ISTORIJA TENISA 7/11/21
U NARUCJU NOVAKQ.
BRAVO MAJSTORE. IGRAO JE PROTIV MATEA, PUBLIKE I SVE IH DOBIO
DANAS. NEMA VISE DILEME KO JE NAJBOLJI
TENISER ZA SVA VREMENA. JEDAN JE
NOVAK DJOKOVIC , A
JOS VELIKI SRBIN.
NEMAM RECI, SAMO RECI
NOVAK JE BROJ 1.
SVE JE OSVOJIO JOS
OLIMPIJSKE IGRE, PA
USO, KAO POSLASTICU ZA OVU GODINU.
CEKAMO 21/20/20.
ZA TAJ DAN NOVAK ZIVI.
IDEMO BRATE SRBINE..

Deke Mauna

pre 2 godine

veoma lijepo da se vidi kako novak i goran se grle i slave zajedno. kao nekad....davno.
e da smo malo pametniji bili...bili bi neunistivi.

Bratislav

pre 2 godine

Bravo!!! Bravo!!! Bravo!!!!
Najveći
Najbolji
Najveličastveniji
Sportista kakvog svet nije do sada imao
Idemoooooooo!!!!!
Spartaaaaaaa!!!!!!

kris

pre 2 godine

Koliki su ovi ostali,inace odlicni igraci,baksuzni,to nije normalno.Ova trojica imaju po 20 GS svaki, ukupno 60,sto predstavlja nevjerovatnih 15 godina!I svi u istoj eri.Velicanstveno.Ipak jedan je veci od najvecih i to ce ostati zapisano za sva vremena.Imao se rasta roditi.

Dorotej

pre 2 godine

Taj naš Novak je na dodeli pehara i posle na putu do garderobe pokazao taku smernost i milinu koju sam osetio i doživeo samo kot patrijarha Pavla. Ni traga od uzvišenosti, arogancije. Naš ponos je.

nesa

pre 2 godine

Jedini ima od svih iz serije 1000 i 2000 bar po 2.
Ostali iz serije 1000, niko sve, i dva najveca rivala nemaju po dva GS od svih.
Najvise nedelja kao 1.
Čekamo zlato na OI i US Open
Hvala Novače.

kaja

pre 2 godine

Sad kad je uzeo sve, nikad im vise ne nih igrala da sam na njegovom mestu , pa nek placaju skupo da gledaju levate, sa sve kiselim jagodama i jeftinim sampanjcem!

xcx

pre 2 godine

Čestitka, nadam se bar još dve GS titule. Sećam se kad je Nole ima 5-6 a Roger 17 titula. Izgledalo je nemoguće, a gledaj sad. Svaka čast, Nole. Treba se dobro priptemiti za New York jer Nadal je željan osvete. Srećno!

Vera Jovanovic

pre 2 godine

Nemacka nije našla za shodno ni da objavi u terminu vesti u 19:00 casova da je Djokovic pobedio. Kao i obicno bice to negde usput i neobavezno pred kraj! Ako uopšte!

Hentreal

pre 2 godine

Uz Bolta, najveci sportista u 21. veku!!
Neka gledaju englezi da kako im Srbin hara Vimbldonom. Gledajte Angli, ali samo na kolena molicu! Gledate u boga tenisa.

Goksi

pre 2 godine

Najače Novak prolazi kroz hodnik na Wimbledonskom kompleksu sa trofejom a ambasadorka Srbije u Londonu Aleksandra Joksimović kaže jel mogu ja da čestitam ja sam ambasador Srbije. Nema većeg ambasadora od Novaka Đokovića.

admin

pre 2 godine

Vise se ne moze osporiti: teniski GOAT a ima jos sigurno par sezona da osvaja. Mozda cak i duze ako pametno bira turnire i ne zamara se nekim mastersima. Samo slemovi, zavrsni masters i eventualno jos jedan masters koji mu najvise lezi ili koji ima najveci razmak izmedju slemova. 5-6 turnir godisnje.

Objektivno

pre 2 godine

Nažalost, Novak neće odbraniti titulu. Sustigao ga je umor. Ali biće drugih prilika. Mi smo uvek uz njega - i kada dobija i kada gubi.
(Amsterdam, 11. jul 2021 16:39)

Epa nece

nikola

pre 2 godine

nemam zivce da gledam,pa sam snimio,ali pogresio,hoce li biti repriza meca,ako neko zna nek napise,hvala.Novak mentalna gromada,sta reci.

Alex

pre 2 godine

BRAVO NOVAČE, ispisao si istoriju! Kako li ćeš tek sad da igraš, kad je skinut sav teret sa tvojih pleća?! Radujem se vremenu koje slijedi! Živio!

blic

pre 2 godine

Razum kaze da bi trebao da preskoci OI, da se fino odmori ko covjek, i onda jedan masters i onda svom snagom na US Open. Ove OI su u bas bas nezgodnom trenutku, nisam siguran koliko mu je pametno da igra i OI. Kakve crne OI, kad su one bile bitne za tenis. Bojim se stvarno da ga OI mogu debelo kostati, ipak je njemu 34 dine, a vamo je u pitanju godisnji Grend Slem, prevelik ulog zaista.

dfe

pre 2 godine

mozda gresim ali mislim da ce se RF povuci pre USO, cisto da bi posle njegovi sledbenici mogli da se uhvate za neku glupost tipa: dosao je do najveceg broja GS titula tek kad se RF povukao. Vec sad se hvataju za svakakve gluposti i izmisljaju nebuloze koje navodno odlucuju u trci za najveceg svih vremena.
(aca, 11. jul 2021 19:30)

@aca

Ne brini se. Nole je 14 svojih GS morao da dobije ili preko Rafe ili preko Federera. 2011 na US Openu morao preko obojice.

RG je imao 12 GS 2008 kada je Nole uzeo svoj prvi. Kada je Nole 2011 podigao svoj drugi, Federer je imao 16 GS. Dodatna 4 je nabacio iskljucivo kada Rafa i Nole nisu bili na terenu sto zbog forme, sto zbog povreda. Odavno je Nole GOAT.

DRAGAN

pre 2 godine

Pre 20 godina na ovom
zlatnom mestu je podigao
pehar Goran, Novakov trener danas. Ko ima sretniji danas
od ova dva sampiona.
SPARTA....... idemo po zlatni
SLEM. ARIZONA CEKA
TAJ DAN. DANAS JE BITI
VELIKI PONOS, SRBIN,
ZAHVALJUJUCI NASEM
NOVAKU DJOKOVICU.
SAMPION I VELEMAJSTOR
ZA SVA VREMENA.
BRAVO BRATE SRBINE...

aca

pre 2 godine

konacno i on da dodje do dvocifrenog broja GS titula! Bravo Nole!
(aca, 11. jul 2021 18:47)

Još malo ce do trecifren da bude hihihii
(Seljak iz južnog Banata, 11. jul 2021 19:11)

jos samo 10...

Cane

pre 2 godine

Ovo je sigurno najlakše osvojeni GS od svih 20, a pamtiće se najduže jer je konačno dostigao favorizovanog Federera i Nadala.
Fantastično zaista, a sasvim sigurno ovo nije kraj Novakovih velikih trijumfa u ovoj godini.

Vreme je i za olimpijsku zlatnu.

bzvz

pre 2 godine

Rodio se u pravo vrijeme, u najgore doba tenisa bez konkurencije. Odigra nekoliko meceva i osvoji a da mu na putu ne padne niti jedan top 10
(Sandzak, 11. jul 2021 18:39)

Hajde malo "Ovo je Turska", hajde.

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

30

konacno i on da dodje do dvocifrenog broja GS titula! Bravo Nole!
(aca, 11. jul 2021 18:47)

Još malo ce do trecifren da bude hihihii

aca

pre 2 godine

mozda gresim ali mislim da ce se RF povuci pre USO, cisto da bi posle njegovi sledbenici mogli da se uhvate za neku glupost tipa: dosao je do najveceg broja GS titula tek kad se RF povukao. Vec sad se hvataju za svakakve gluposti i izmisljaju nebuloze koje navodno odlucuju u trci za najveceg svih vremena.

Džedaj

pre 2 godine

Majstore, svaka čast... Šta reći, toliko nam radosti donosiš.... Sada u Tokio po zlato, pa na US-open po 21 slem,i da završimo tu polemiku više ko je GOAT....

mlekadžija

pre 2 godine

Браво Новаче на великом успеху! Да не кварим коментар освртом на....препознаће се и тешко ће они преживети овај диван дан....

Kolubarac

pre 2 godine

Ko sme taj i može.
Novak Đoković.
Supstrat Srbije, namučene, naučene, strpljene, spašene, večne, radosne, pobedničke.
Živeo nam Novak Đoković, živela Srbija!

Goksi profa

pre 2 godine

Novak nek nam je ziv i zdrav,doneo je toliko srece nasem narodu,a uz to je nqjveci igrac belog sporta u istoriji,cestitka i veliki naklon!

Lazar Užičar

pre 2 godine

Jumko, posluži Novaka ovim tvojim famoznim šampanjcem koji se pije u Klubu 20! I na kraju, kao menadžer tog Kluba, kada to budeš uradio, spremi svoje stvari i daj ostavku, ako uopšte imaš obraza (s obzirom kakve si gluposti pisao).

Najljepse cestitke iz Toronta

pre 2 godine

Dragi Nole,

Mi Srbi iz dijaspore, kao i Srbi iz matice i svih srpskih zemalja smo ponosni na tebe. Odrzao si cas tenisa, kulture i dostojanstva, danas ponovo. Zelimo ti jos 10 GS titula!

Bobb

pre 2 godine

znam da je često u ljudskoj prirodi da navija za slabijeg, ali nije mi jasno dokle će publika da se blamira i navija za gubitnike protiv Noleta?
Valjda im je do sada jasno da ga tako neće omesti, naprotiv!

Sarkazam

pre 2 godine

Klub 2 statistika:
2 > 1 osvojeni svi gs
2 > 0 osvojeni svi masters 1000
20=20
Predsednik, jedini clan i liga za sebe: GOAT Novak Djokovic No1e.
Idemooooo!!!!

Smilica

pre 2 godine

SUNCE SIJA
RADUJE SE SRBIJA
NEKA ZNA CEO SVET
No1E OSVOJIO GS 20!

Toooooooo No1E SOKOLE!!!
TOOO NOVAČE JUNAČE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

POBEĐUJEŠ SVE U NIZU
MELBURNU, WB, USO I PARIZU!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

NEPREDAJEŠ SE NIKADA
NAJBOLJI SI IKADA!!!

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2021. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA OKO TVOGA VRATA,
ZASIJA OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

BLAGO TVOJIM RODITELJIMA
BLAGO SRBIJI ŠTO TE IMA
O TEBI PRIČAĆE SE VEKOVIMA!!!!!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

bVb

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.
(Kmekenro, 11. jul 2021 18:11)

Prijatelju, ti zaboravi meč sa Nadalom, onomad na RG, za koji svi rekoše da nema dalje u tenisu i da je bio najbolji ikad. Igra Nole koliko treba i kako treba u skladu sa protivnikom. Verovatno da je i danas bio Rafa opet bi bio antologijski, jer oni to izvlače jedan iz drugog. Drugi to ne umeju na mestu bilo koga od dvojice pomenutih NĐ&RN

retrovizor

pre 2 godine

Ovaj covek je stvarno neunistiv. Nikada se do sada nije pojavio ne teniser, nego sportista uopste, koji moze da se izvadi i izdigne iznad svake situacije. Protiv njega niko ne moze da garantuje pobedu makar vodio 2:0 i 5:0 u gemovima. On je covek cudo.

SEXaS

pre 2 godine

? честитам Новаче! нисмо свесни шта си остварио. хвала Богу и родитељима што си изникао из нашег рода.

Sića

pre 2 godine

20 Grand Slams
36 Masters
1 Davis Cups
329 No.1 Weeks
16950 Most ATP Points
6 Year-End No.1s
4 Grand Slams in a row
Positive H2H vs Nadal & Federer
Most Top 3 Wins
...
NOVAK DJOKOVIC (SRBIJA) is the GOAT.
THE END.

Michael Jordan

pre 2 godine

Svaka cast Nole - najbolji ikada. Jos 2 turnira - Tokyo i US open i onda se vise nikada nece voditi debata ko je GOAT. Bozanstvo u izabranom klubu, najboljih atleta ikada.

Forest

pre 2 godine

Hvala ti Novače i ovaj put. Sada si se ustoličio, Još OI i US Open pa da se i kruna stavi.
Treba ovog čoveka dočekati na Balkonu sa najvećim brojem ljudi koji je ikad bio na nekoj od proslava našim sportistima. Naš Novak je to zaslužio!
Ps. U trećem kolu WB sam napisao finale Novak -Beretini(Zverev)

GOATković

pre 2 godine

Goat loves grass :))
Najveći je najveći, ravnog mu nema!
Biće ova '21 zlatnim slovima upisana u istoriju srpskog sporta i svetskog tenisa...sa 21.slemom u NY i zlatom u Tokiju.
Idemoooooo majstore,doktore Noleeeeeeeee

Milorad Bešlin

pre 2 godine

Svaka čast, kralju! Suočiti se i prevazići pritisak sa svih strana, da nešto moraš, je za neverovati. Puno zdravlja i uspeha tebi i porodici.😉👋

Salas

pre 2 godine

Bravo legendo, najveci sportista svih vremena.

Al sto je iskulirao "Jel mogu ja da cestitam, ja sam ambasador Srbije".

Ma koga briga zeno - idem da slavim!!!

Ната

pre 2 godine

Династија - Ђоковић

МУСКЕТАР РОЛАН ГАРОСА(2),
ВИТЕЗ ВЕЛИКЕ ЈАБУКЕ(3),
ВОЈВОДА ОД ВЕМБЛИЈА(6),
ЦАР АУСТРАЛИЈЕ(9),

Његово Височанство, НОВАК ЂОКОВИЋ

Nikola Jovanovic

pre 2 godine

Prvi u istoriji sa peharom Australije, RG i Vimbldona na razliitim podlogama u istoj godini.
20. GS titula, sigurnih 335 nedelja na 1. mestu ATP-a, all ce to biti i mnogo duze.
2 velike titule ove god:
- Rolan Garos 2. put, sto je minimum 2 titule na svim GS.
- Vimbldon, sto je 20. GS titula, koliko imaju i Rafa i Rodzer.
Ostaju jos 2 velika turnira:
- Olimpijske igre, koje jos nije osvojio.
- US open, da kompletira sve titule na GS u godini.
Posle moze i u penziju, a moze i po jos nekoliko GS titula, jer je u mogucnosti.
G O A T

PrincNaZrnuGraska

pre 2 godine

Prvi cilj je ispunjen, Novak je sada i zvanicno najbolji teniser u istoriji! Sledeci cilj - postati najbolji sportista svih vremena! Ako neko moze, moze on!

Nebojša

pre 2 godine

A kada se setim tamo 2016 Federer 17 Nadal mislim 14 Novak 12 anketa dali može da ih stigne neki su verovali neki ne a onda hladan tuš Novak se povredio Federer otišao na 20 Nadal na 17 Novak je ostao na 12 to je za većinu bio GAME OVER gotovo su ga svi otpisali ali Novak je verovao u sebe i sada je tu gde jeste na tronu kao najbolji u istoriji i gde će ostati

drago

pre 2 godine

Svaka čast, vise niko ne moze reci da je bolji od njega.
Posljednji koji je osvojio prva 3 GS-a u godini je Rod Laver prije 52 godine. Nestvarno postignuće!

Rocky

pre 2 godine

Snimajte ove mečeve... jer kada se ovaj momak povuče nećemo više imati prilike da gledamo ovakav tenis :-)))

Čestitke najvećem šampionu kog je tenis imao ...

Samo realno

pre 2 godine

Zatvoriće se krug i Božija pravda će biti zadovoljena da baš tamo gde su ga brutalno sprečili prošle godine da na terenu potvrdi dominaciju, 21.srptembra osvoji 21. GS i postane apsolutni rekorder u svemu što se u tenisu može osvojiti! Njujork će se pokloniti najvećem koji je tenis video ikada!

Kordun

pre 2 godine

Hvala ti sto si deo srpskog naroda i sto dokazuješ da dobro opstaje i pobedjuje!
Uvek si za nas bio najbolji a od danas zvanično za svet!
Naklon do poda! Bravo Nole legendo!

Marin

pre 2 godine

Javljam se iz Hrvatske, sjećam se kraj 2018-te novak je osvojio wimbledon a te godine ste pisali da je otpisan, bio je prije tog finala protiv andersona na 12 gs naslova. Osvoji i dođe do 13,nitko Al ama baš nitko nije rekao da je najveći, a u mojim komentarima se moglo pronaći da vjerujem da će osvojiti sve što se može, 3 godine kasnije uzeo je još 7 komada i evo ga u igri za kalendarski grand slam. Najbolji po broju nedjelja, sve Masterse, bolji head to head sa rođom i rafom, 5 puta završni turnir. Ma sve, kad osvoji zlatni slam nema dvojbe, vaš Novak je najveći ikad i nemojte ga pljuvati, čovjek je uz to vrlo elokventan i pametan, divota je slušati njegove intervjue i kako sa respektom govori o svim ljudima i protivnicima na terenu.

marko992

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.
(Kmekenro, 11. jul 2021 18:11)

12532

Covek se prilagođava prema protivniku, igra koliko i kako treba. Bolji protivnik, bolje igra. Neverovatan tip!
(Bor'ša, 11. jul 2021 18:47)

Bas tako,ljudi ne shvataju koji je to kvalitet da uvek odigras "samo malo bolje" od protivnika.Koliko je tu satkano kvaliteta, iskustva i mentalne snage.
Svaka cast majstore-velemajstore!

Lazar Grbic

pre 2 godine

Nikad mi neće biti jasno zašto se uzbudjuju neki...Pa on se sa njima samo igra..On je jedan od najvećih Srba koji je ikada hodao ovom našom planetom...On je najveci sportista kog smo ikad imali...On je najveci kog je teniski sport ikad imao...On je Novak Djoković...

Elhombre

pre 2 godine

Slavi Srbijo i Srbi sirom planete jer je Novak zvanicno najbolji svih vremena! BRAVO NOVACE HVALA TI ZA SVE NISAM NI SANJAO DA CE DO OVOGA DOCI DAVNE 2008!

CG

pre 2 godine

Imam 49 i placem od srece kao malo dijete! Bravo Nole! Da ti i porodica dozivite svu srecu i da praunuke ako Bog da docekas!

I da se opet ponovim kao prethodnih dana:

Бојте се- ја нисам човек, ја сам вук!
Ја не причам и не пишем- ја завијам!
Не завијам што ме је страх, не завијам што сам бесан.
Завијам да би ме чуо чопор мој, да би ме чули вукови, да би ме чуле вучице,
да би ме чули вучићи- да би се окупио чопор мој!
А када се окупи чопор мој- бојте се пси!

Voli te WOLFPACK!!!!

sinisalazic

pre 2 godine

Све честитке Новаче.
Незнам шта би друго мога сад да кажем у овом моменту.
Само да си нам жив и здрав и да наставиш у овом континуитету.
Бања Лука чека 21 грен слем титулу.
Сретно Новаче.

mattko

pre 2 godine

Sada ga stvarno treba docekati na Balkonu i odati mu pocast kakvu niko do sada nije dobio. Kralj tenusa Novak Djokovid u 35 godini zivota razbija clu pleajadu novopridoslih budicih zvezda bez pardona.

20 сви, чекамо 21.

pre 2 godine

Није Ноле морао да поклони први сет, могло је да мање нервозе. Разлика у класи је очигледна. Беретини чак ни не припада другој класи тенисера данас (Медведев, Тим, Циципас, Зверев), класичан ударач са сервисом и једним ударцем где тај ударац ради само када се намести. У динамичним ситуацијама из трка ни тај форхенд не ради. Њега се не треба плашити, док не унапреди значајно своју игру.

ZigZagler

pre 2 godine

Ovaj čovek je Monstrum. Da se ovako vrati posle one povrede lakta. Posle onakve hajke i medijskog osporavanja. Napadali su ga poput hijena sa svih strana za sve i svašta. Savršeno je jasno zašto. Želeli su da obore Kralja na pleća. Da ne uspe da se podigne. Ali Kralj je ustao, jači nego ikad.

Vuk

pre 2 godine

@Novak previse eksperimentise na momente a hteo je ziheraski da dobije 1 set. Treba samo da popravi svoj servis, igra vise servis-volej, i forsira njegov bekend. Nije mi jasno sto ga sam vraca u zivot.
(Srle, 11. jul 2021 17:33) :

Da je hteo ziheraski da dobije prvi set ne bi napao da osvoji jos jedan brejk. Bas suprotno, izgubio je prvi set zato sto je hteo napadacki da ga resi.

my way

pre 2 godine

Двадесетиииииии!!!!!!!!!!!! Is there no one else?!!! Is there no one else?!!! Свака част, Ноле, шампиону! Свака част, највећи од највећих!!!!!!

life sentence

pre 2 godine

Kad uporedim ovo finale protiv onih tri finala Novak protiv Rodzera, ja bih danas i Novaku i Bereteiniju dao pro tri godine zbrane da igraju tenis (Andy Rodick CBS US Today)
(Rodick Andy, 11. jul 2021 18:33)

Rodik je sam sebi zabranio.

autosovinista

pre 2 godine

Cestitke velikom sampionu!
Hvala ti sto iznova dokazujes da se uporan, svrsishodan rad isplati. Da ne mora sve na foru, preko veze, zahvaljujuci povlascenom polozaju u hijerarhiji ili na trzistu.
Hvala ti sto iznova pokazujes da korupcija, nepotizam i kriminal nisu jedini put.

Idemooo bre!!!

Markus

pre 2 godine

Velik si Novače. Sve čestitke majstore i pohvale Mateo koji ima iza sebe fantastičnu dve nedelje tenisa. Prosto Novak je klasa taj nivo viši uz Rafu na GS. To govore rezultati i trofeji.

FourSeasons

pre 2 godine

Bravo Nole majstorcino!!! Puno mi srce. Nismo ni svjesni sta kao nacija imamo. Ako ako, i za 100 godina ce se pricatino vekijoj trojci i Novaku kano najvecem od svih

nebojša

pre 2 godine

sa tri slema ove godine on je sigurno ove godine sportista sveta za 2021. To će biti peti put. Nema dileme ko je najbolji teniser svih vremena jer nema dileme i ko je najbolji sportista svih vremena.

Bor'ša

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.
(Kmekenro, 11. jul 2021 18:11)

12532

Covek se prilagođava prema protivniku, igra koliko i kako treba. Bolji protivnik, bolje igra. Neverovatan tip!

Marko Vešić

pre 2 godine

I gde smo sad...
igrica je pređena,
svaki Srbin u regiji je izrazito ponosan.
Nema dalje, i prije ovoga je bio GOAT,
a gde je kraj ovom čoveku...

Lp
Marko, Varaždin

smeh

pre 2 godine

Dame i gospodo, GOAT tenisa Novak Djoković je upravo završio svoje predavanje na Vimbldonu. Sledeće predavanje očekujemo na US Openu gde će predavati o tome kako GOAT postaje Bog tenisa. Velike čestitke najboljem ikada!

MAKAVELI THA DON

pre 2 godine

Iiiihaaaaaaaaaaaaa!!! I došao je dan,kucnuo je čas, da se malo doteram i pritisnem na gas. Nema više tamo-vamo nema reči NE,ja udaram u glavu i uzimam SVE...

garda

pre 2 godine

Istoriski momenat. Sada prestaje svaka rasprava ko je najbolji svih vremena, bar do sada. Sve je preslo na Novakovu stranu. Ovo je dobio doktorski, glavom. Broj 1 za uvek.

Kmekenro

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.

Konfučije

pre 2 godine

Živ bio dugo i živ bio večno, šampione naš. Sve čestitke!!! Nole 20 GS, H2H, No 1 rekord!!!! Ima li još pitanja i sumnje, pobogu??? Pa nema, sve je odavno jasno. GOAT!!!! Srećno, voli te tvoj narod ne sumnjaj u to.

Belos Vukanovic Srbin ban"slobodne"Hr.12vj

pre 2 godine

S obzirom na broj sedmica na ATP listi,medjusobne duele protiv Nadala I Federera, broj GS titula sad je I zvanicno GOAT. Nek se Nole spremi za balkon I docek !!!

мирков

pre 2 godine

Кад се Новак пензионише премотаваћемо његове мечеве, јер ће се тешко родити неки овакав Србин у овом спорту. Легендо постао си данас највећи икада! GOAT ?

ElHombre

pre 2 godine

Novak Silni je zvanicno najbolji svih vremena slave Srbi sirom sveta 20ti GS! Pevaj Srbijo kralj Novak je najbolji u istoriji uprkos svemu!

Najbolji sampion Novak bravoooo!

5. STAR

pre 2 godine

Definitivno najbolji teniser u istoriji!
Đoković je veliku većinu trofeja osvojio dok su Nadal i Federer bili u naponu snage. Naravno i Mareja ne treba zaboraviti. Sad kad su posustali, pogotovo Federer (Nadal kad je zdravstveno spreman je još uvek ozbiljna pretnja), ima priliku pametno i dozirano da igra i da napravi lepu razliku u GS. Ostali jednostavno nisu dorasli. Videlo se to i danas gde je sa prosečnom igrom u većem delu meča došao do 20. titule. Jednostavno je superioran! I kad nije igrački, mentalno vlada i na taj način istraje do pobede.
Sad OI, po zlato!

Pobeda

pre 2 godine

Samo da ga ide servis i da pravi manje neiznudjenih gresaka, Djokovic bi vec pobedio. Ali treba reci da je neverovatno koliko neiznudjenih gresaka pravi Beretini. Tako da je lose finale u svakom slucaju. Glavno da Nole pobedi.

Ridah

pre 2 godine

Tooooooo brate mooooojjjjj..Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....IDEMO!!! SRBIJA!!!! SRBIJA!!!! NOLEEEEEEEEE!!!! NOLEEEEEEEEEE!

Лука

pre 2 godine

Ето, слушајући Беретинија све је јасно. Новак исписује историју овог спорта.

AtamanCG

pre 2 godine

Lijepo. Italijani su došli do prvog finala na Vimbldonu. Lijepo.
A, u finalu...
A, u finalu - THE SERBIAN WALL !!!
Doooooooktoooooooreeeeeeeeeeee !!!

Kutinjo

pre 2 godine

Sada ga stvarno treba docekati na Balkonu i odati mu pocast kakvu niko do sada nije dobio. Kralj tenusa Novak Djokovid u 35 godini zivota razbija clu pleajadu novopridoslih budicih zvezda bez pardona.
(mattko, 11. jul 2021 18:28)


Na balkon ce posle us opena kad ga uzme pa postane jedini ikad koji je osvojio sva cetri slema i uzo zlato na olimpijadi

Radovan

pre 2 godine

Novače, molim te, preklinjem te, otkaži OI, odmori dve tri nedelje, a onda pripreme za USO. Jedan lagani masters pre toga, ono drugo treće kolo i sve daj na USO.
Ako tako uradiš, oprostiću ti što si mi skratio život za neodređeni broj godina.

артиљерац

pre 2 godine

Шта рећи а да већ није речено?Новак и даље хара светским тенисом,на чему му
искрено честитам.И,како ствари стоје,још дуго ће.И нека,кад је најбољи.Живео
Ноле!

bruder

pre 2 godine

Novace Srbineeeee!!! Marko Kraljevicu naseg doba, hvala ti na svemu i da nam te Bog cuva i vodi u jos mnogo pobeda u ovoj divnoj igri koju toliko volis i kojoj si toliko dao. Ponosno SRBIN!!!

Monden

pre 2 godine

Ovo je, verovatno, najslabija konkurencija u istoriji tenisa. Ovaj Beretini je limitiran igrač. Loše se kreće, bekhend katastrofalan, čudno je građen,... Živi od servisa i forhenda, koji mu danas i nije bio na nivou. Sva trojica polufinalista, sem Đokovića, pre deset godina ne bi prošli do trećeg/četvrtog kola.

Rokabili

pre 2 godine

Realno najslabiji protivnik u finalima Wimbledona u poslednjih 10 godina... A Novak je dosta finala baš gubio od tenisera koji nisu Rafa ili Rodžer... Ovo je trebalo završiti u 3, ali nadam se da će kako god i ovako pobediti...
Ali dobro, ni jedna karijera ne može biti savršena...

Rambooms

pre 2 godine

SVA ZAPADNA MASINERIJA, UJEDINJENI OLOS NOVINARSTVA, SPORTA I INDUSTRIJE LAZI, UZ RAFU I BALERINU, STAJALI SU MU NA PUTU. LAV IH JE SVE SPAKOVAO POD SAPU. LJUTI SRBIN - NOVAK DJOKOVIC!

Rolex

pre 2 godine

Upravo sam saznao da su uvedene 3 nove kategorije da bi teniski igrac bio G.O.A.T.
1. Osvojiti turnir u Bazelu???
2. Igrati najlepsi tenis???
3. Imati najvise fanova.
Rolex...

Papillon

pre 2 godine

Kraj majstore, najveći si.
Ne moraš više ni da igraš. To je to.
Pre 15 godina moja žena reče, kad sam joj pokazao Novaka i rekao biće nešto od ovog malog, nema ništa od njega, mršav je, slab. Zato od tad uvek mogu Novaka da gledam finala i polufinala na miru.

Izbor

pre 2 godine

King ubica najveći ikada. Uh kako ovo boli zapadnu publiku. Kako ovo boli Nolove hejtere nema im spavanja narednih dana. 20 GS. Idemo Nole u inat publici obori sve moguće rekorde.

Sandzak

pre 2 godine

Rodio se u pravo vrijeme, u najgore doba tenisa bez konkurencije. Odigra nekoliko meceva i osvoji a da mu na putu ne padne niti jedan top 10

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Сви смо дочекали 20-и грен слем. Новак и званично најбољи свих времена. БРАВО НОВАЧЕ! Спартааааааа!!! ✊😲

Reporter

pre 2 godine

Rafa i Rodžer: "Dobro nam došao, Novače, u klub 20".
Novak: "Hvala, drugari. Biću ovde sa vama nekoliko nedelja, a onda produžavam dalje".

Rodick Andy

pre 2 godine

Kad uporedim ovo finale protiv onih tri finala Novak protiv Rodzera, ja bih danas i Novaku i Bereteiniju dao pro tri godine zbrane da igraju tenis (Andy Rodick CBS US Today)

vld

pre 2 godine

Sa kakvom lakocom nas Nole gazi i skuplja titule. Izjednacio se sa dvojicom legendi koje jedini mogu da ga zaustave u ovom pohodu al sa ovom Novakovom formom tesko da i oni to mogu da urade. Ovi mladji teniseri jako jako tesko mogu da mu stanu na put. Sve u svemu ziveo nas Nole kralj tenisa

sve je relativno

pre 2 godine

Nije blistao, ali ga je samleo mentalno. Idemo sad zlato na OI, pa US open, a kad se odvoji sa brojem GS, neka igra ATP 250 i 500, da skine i tih 109 Konorsovih turnira.

Milk

pre 2 godine

Nole je pribran i fokusiran. Igra mu je stegnuta pod pritiskom istorijskog momenta koji sledi. Pobeda se ne dovodi u pitanje.

Marija Čičak je odlična!

Deki

pre 2 godine

Covek je osvojio 6 Wimbldona bez servisa.
Gubio od Mareja, Wawrinke, Cilica.
Prosle godine onako da ga izbace.
Nije se igrao Wimbldon u 2020.
Trebao je da ima 25 GS do sada.
Uz Majkla Jordana najbolji sportista ikada.

J.

pre 2 godine

Ne možete da zamislite reči italijanskih komentatora TV prenosa. Osim što su nekoliko puta rekli da je Novak najveći igrac u istoriji, imali su samo najlepše reči.

Љуба без зуба

pre 2 godine

ДВА СРБИНА СУ ЗАДУЖИЛА ЧОВЕЧАНСТВО. ТЕСЛА ЈЕ ИЗМИСЛИО НАИЗМЕНИЧНУ СТРУЈУ А НОЛЕ ТЕНИС.

Бели орао

pre 2 godine

Иииидееемоооо бреее! Србија је вечна, док су јој деца верна!!!
Ноле, поносу српски, #20 и настављамо да бројимо! Предаја није опција! Живела мајка Србија!!! СССС

Robert

pre 2 godine

U 1. setu na servisu za set Nole ne pogadja ni jedan 1. servis i gubi set. U 2. setu na servisu za set Nole pogadja sve prve serve i gubi gem. Pa neverovatno, to moze samo on.
(vlada, 11. jul 2021 16:58)

Jok! To mogu i mnogi drugi igraci kada igraju protiv njega. Sve stima dok ne dodje red da serviraju za set, a onda protrace sve. Vidis i sam da kod Noleta nije problem da li ga sluzi prvi servis ili ne, svakako bude cupavo zatvaranje seta.

Simkee

pre 2 godine

Kosmaran mec za Novaka,nevjerovatno da ne moze da zavrsi set....Pritisak je ocigledno preveliki...Ajde samo da dobije ovaj 2 set,da probije led,bice onda lakse.

Srle

pre 2 godine

Novak previse eksperimentise na momente a hteo je ziheraski da dobije 1 set. Treba samo da popravi svoj servis, igra vise servis-volej, i forsira njegov bekend. Nije mi jasno sto ga sam vraca u zivot.

Bucko3333333

pre 2 godine

Искрено лош меч. Стегнути и један и други. Новаков најбољи меч је био у првом колу. Сервис му је лошији из меча у меча. Ритерн, нема га нигде, превише често пада на леђа код удараца. Али изгледа да и кад игра са мање од 50 посто не могу да га победе.

fatigue

pre 2 godine

Umesto realnih 6:2 i 6:1 ono izgubljen prvi set i strah za drugim
(DžejAr65, 11. jul 2021 17:04)

Finale Rolan Garosa je ipak ostavilo traga, u ovim godinama dobiti meč u pet setova protiv 13 godina mlađeg protivnika, a pre toga izbaciti Nadala, nije baš lako. Pa za mesec dana novo Gren slem finale.

мирков

pre 2 godine

Беретини је на први сервис освојио чак 93% поена у трећем сету. Дакле без првог сервиса он је нула тенисер.

Sasabg86

pre 2 godine

Gledamo solidan mec, tenzija je na obe strane vidljuvo prisutna ali bice ovo dobar mec… Beretini iznenadjujuce dobar, Novak moze i mora bolje… to he to za sada idemo u treci set!!

Liverpool Man

pre 2 godine

Bas puno gresaka ali kako god samo neka uzme jos taj jedan set. Ovde mu je ubedljivo najteze da igra normalno. Najvecu tezinu ima finale Vimbldona.

kauboj gnu

pre 2 godine

‘Klasicni Novak’ sindrom mi sve vise lici na taktiku kojom Novak dobija evo vec 20 GS. Uvek se cini da komplikuje, da gubi bas kad je trebao da osvoji gem, set, mec. Moguce da nisam u pravu ali ako jesam ovo je jedna podmukla taktika gde protivnik misli da gubi, pa odjednom oseti da je Novak pao bas kad je trebalo dobro da odigra. tu se protivnik napali jako i onda ga saceka Nole i ubaci u petu.. taj slom protivnika nema leka..

vlada

pre 2 godine

U 1. setu na servisu za set Nole ne pogadja ni jedan 1. servis i gubi set. U 2. setu na servisu za set Nole pogadja sve prve serve i gubi gem. Pa neverovatno, to moze samo on.

Cccccc

pre 2 godine

Sta vam je ljudi, Novak poklonio prvi set da bude zanimljivije, da ne bude da ljudi platili paprene cene a da gledaju 3 lagana seta. Evo ga sad je dao gas, 3-0 sa dva brejka.

Uh

pre 2 godine

Aaaauuuu...uzas...opet glat dobijeni set prokocka. Ajde sto deluje da mu se ne igra upste a udara loptice kao da imaju 100 kila. Protivniku daje krla bez potrebe.

Boka

pre 2 godine

Jel realno da decko i posle 20 godina karijere nije u stanju da osvaja lake poene na svoj servis. Djokovic ako ovo izgubi, igubice zahvaljujuci trecerazrednom servisu.

Realno

pre 2 godine

Losa konkurencija u muskom tenisu. Djokovic kad je bio bolji nego danas nije osvajao, vec je gubio od Federera i Nadala na zemlji. Federeru na vrhuncu je samo Nadal na zemlji mogao parirati. Ne moze me niko ubediti da je Djokovic iz 2021. godine bolji od onog 2007-2112 a znamo svi koliko je tada imao titula.

veliki strumf

pre 2 godine

Samouništenje! Ovaj prosecan igrač, servis forhend i to je to. Nole odigra na 5-3 bez servisa, pa u taj breku bez servisa, mnogo promasaja, mnogo gresaka - neverovatan način da se izgubi set posle 5-2, set lopte i svega ostalog. SAM JE JRIV, PO MILIONITI PUT VRATIO JE PROTIVNIKA U MEČ! Najgore od svega, promenio je navin i stil igre posle 8 gemova i to ga je koštalo.

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Đoković jednostavno želi da bude GOAT u svemu. Evo, u I setu pokazuje da je i GOAT vraćanja grogiranog protivnika u meč. Ni tu mu nema ravne. Kad mu dođu ovi minuti u kojima deluje kao da mu se ne igra tenis,kad počinje nekako čudno da se krivi kod servisa i sav je nekako bezvoljan, dođe mi da zveknem ovim reketom po glavi. Ajde, bre nemoj da nas nerviraš i sa ovim malim Talijanom, vidiš sa te moli da bude 3:0!

celinc

pre 2 godine

Velika takticka greska Novaka kod 5-2, nije trebao juriti novi brejk,gem je trajao skoro 10 min,trebao je pustiti da Bertini brzo zavrsi svoj servis,pa onda na svoj servis zavrsiti set,ovako ostao je kratkog dsha i bez snaga na svoj servis,steta ajmo Novace!!!!!

HanSolo

pre 2 godine

Ako ovako pljašljivo igra, sigurno gubi.. I opet izpušta ogromnu priliku.. Ne može se igrati tako protiv ofanzivnog igraća.. Jadno.. Ko da nije broj jedan.. Treba italijan da se napadne na bekhend.. Ne razumem kako to ne radi.. Ovako ko poćetnik.. Boji se poraza više nego što želi pobedu.. Opet samo prebacivanje.. Offf..

no1e

pre 2 godine

Beretini dao svoj maksimum, a Đoković svoj minimum. Italijan se istrošio skroz. Sledeća tri seta čišćenje, Beretini s ovom igrom nema šanse.

Sale

pre 2 godine

Evo, Novak ima 2 brejka prednosti u drugom setu, ali moram primetiti da lošije finale nisam gledao. Obojica toliko greše, kao da su im ruke vezane.

Turista

pre 2 godine

Ovo je prvi ozbiljniji protivnik Novaku. Propustio da dobije prvi set i da ima psihološku prednost. Mora da se resetuje inače neće biti dobro

Djoda

pre 2 godine

Kraj velikog sna! Sam je kriv, nije zasluzio istoriju. Kad protivnik ne moze da pogodi lopticu prvih 7 gemova i uzme set, nema vise neke price.

Udri covece tu lopticu, izgubi ali izgubi igrajuci l a ne plaseci se.

Amsterdam

pre 2 godine

Nažalost, Novak neće odbraniti titulu. Sustigao ga je umor. Ali biće drugih prilika. Mi smo uvek uz njega - i kada dobija i kada gubi.

Scania R500

pre 2 godine

Sta se primate ljudi? Novak zeli da finale bude neizvesno...igra u 3 brzinu da bude tesno i onda prebaci u 4 brzinu kad hoce i pobedi. 5 retko koristi..

nenad

pre 2 godine

Ne moze se sa ovakvim servisom uzeti finale. Pa drugi servis je na nivou Jelene Jankovic, 50 km na sat. A u bokasu sedi Ivanisevic ciji je jedini
smisao da pomogne Djokovicu na servisu, jer ga on nista drugo i ne moze savetovati...NIkada losijeg Novaka nu finalu nekog grend slema nisam gledao (ne racunajuci ono protiv Vavrinke 2017 u Americi). Potpuni slom zbog mogucnosti da postane GOAT. Vec prvi gem sa dve duple nagovestio je sve. Ako se on ovakav danas vrati i dobije - uzece jos deset titula. Ali...

Liverpool Man

pre 2 godine

Jel moguce bre da radis ovo svaki mec? Sta imas da igras 15min na njegov servis kad se raspada covek, pusti mu taj gem sto pre i serviraj za set dok se nije vratio u mec. Evo sad 5:4 naravno. Klasika. Kako voli da sam sebi otezava meceve pa to nema nigde.

Travar

pre 2 godine

Brateeee, daj bre malo agresivnije udarce, ovo u prvom setu nekako je mlako, po sredini terena...Kad ne iskoristiš 5-2, ode set!! Idemo Noleeee, pokreći mašineriju!!!

Ratko

pre 2 godine

Novak je nervozan vidi se da je i on pod pritiskom. Nadam se da će prevazići to stanje i osloboditi ruku pa bez problema ovo osvojiti.

Ivan

pre 2 godine

Kako god da se zavrsi ovaj mec, Djokovic ce biti najbolji svih vremena!
E sad, koliko god on bio psihicki jak bice igrac koji osvojeno moze "lako" da izgubi i da se na neverovatan nacin vrati i pobedi u mecu koji je vec izgubio!
To je No1e...

stole

pre 2 godine

Italijan nista posebno, nego ovaj nas jednostavno lik smijesan servis. Italijana na 5:2 spasava iskljucivo servis, Djokovic na 5:3 nije u stanju da ubaci prvi servis, a i to sto ubaci, Italijan mu s lakocom vrati, u prevodu lik igra bez SERVISA !

veliki strumf

pre 2 godine

Neverovatno je kako Nole uvek vrati svoje protivnike u meč. Vrlo teško završava set na svoj servis i to mnogo godina unazad. Bas u tom gemu stane servis, promeni način igre, sada umesto da nastavi napada bekhend počne da napada forhend i potpuno vrati grogiranog protivnika, digne ga iz mrtvih! Nijedan servis viner niti servis volej u gemu kada servirao za set. Neverovatno. A gem pre toga i posle toga dobije sa nulom.

VUK

pre 2 godine

Stari Đoković šampion nikada ne bi igrao 12 minuta gem na servis protivnika a da ima brejk prednosti. Kao da je svo iskustvo koje ima prosuo tog trenutka. Izgubio je dobijeni set. Nadam se da će vratiti svoju igru.

Gambeeet

pre 2 godine

Prodade ga serva po ko zna koji put. Na 5:3 maši 4 od 5 prvih servisa, protivnik odigra van svojih mogućnosti na 2. brejk lopti i tu je odlučen set (ritern na 2. servis na 5:2, pride). Kao što je Novak svaki bitan poen uzeo protiv Šapovalova, tako mu se sad sve vratilo protiv Beretenija. Ako ovo dobije, a svi se još uvek nadamo da hoće, Bog je.

Off Columbus

pre 2 godine

Samo da je sto vise sporta i rijalitija, da narod bude krotak i pasivan..
(hlebaigara, 11. jul 2021 15:22)
Pa ti budi aktivan, idi na lečenje....

Рајко Ђукановић

pre 2 godine

Dana's osvaja 20g.s 21.septembra 2021 No1e zvani G.O.A.T ili Mr 21, postaje najbolji teniser, svijeta .A 01.02 2022 god poslije A.O. Mr 22, Novak GOATovic bice proglasen najboljim spоrtistom svijeta, galaksije, mlijecnog puta i cjelokupnog univerzuma..

Wess

pre 2 godine

Da li neko može da javi ovom komentatoru da prestane da priča makar u toku poena, melje ko prazna vodenica, utripovo čovek da i on učestvuje u finalu. Utišao bih ton ali želim da čujem lopticu, a ne nega...

waso

pre 2 godine

Сад сам већи оптимиста,Беретини је ипак под већим притиском и не блиста како зна

waso

pre 2 godine

Управо је Бубањ рекао да је Беретинијева шанса да Новак не добије ни један сет,а ако га добије,он то одвуче у клинч и победи.

bivši GOAT

pre 2 godine

Obukao sam svoj najlepši džemper koji mi najlepše stoji, stavio najlepšu traku na svoju najlepšu glavu, na ruku stavio najlepšu Rolex i kuvan najlepše špagete na svetu, dok Nole obara moje najveće rekorde.

Skywalker

pre 2 godine

Samo u osmom gemu: napucavanje lakog smeca u mrezu, hvatanje auta, ritern u dno mreze, drajv volej predugacak, dvometarski aut sa osnovne linije... Beretini ne igra nista osim servisa, dobro je da jos nije izgubio prvi set, ali vrlo brzo ce, u ovom ili sledecem gemu.

Dragan

pre 2 godine

Nemate vi pojma sine, pola godeceva uzelo slobodno sutra, tako se ceka GS!
(Jovan Godecevo, 11. jul 2021 14:53)

Kakvo Godečevo?! Ko tamo ima tv?

Skywalker

pre 2 godine

Strasno, mec jos nije ni poceo, a Beretini vuce pogresan potez. Bira da prvi prima servis, a svi znaju koliko je Novaku bitno da prvi servira. Cak i da Beretiniju znaci da prvi prima, morao je da izabere da prvi servira, jer onom drugom mnogo vise znaci da prvi servira. Shvatice to, narocito ako napravi brejk, daleko lakse se stize 2:4, nego 1:4. Koliko ce tek pogresnih poteza biti tokom meca, kad bude smecovao bas u stranu gde je Novak pa bude nepotrebno odigravao po 2-3 udarca vise.

Will Mosley

pre 2 godine

Danas je dan kada Novak i zvanično postaje najbolji teniser svih vremena.

Stiže ih po broju GS trofeja, a broj nedelja na vrhu odavno ima najviše. Sve ostalo je manje bitno.

Neka mu je sa srećom ?
(Randy Marsh, 11. jul 2021 14:41)

Posto su Rafa i Federer odavno osvojili 20GS jel to znaci da su jos tada postali najbolji? Ne moze biti najbolji svih vremena neko ko nema zlato na Olimpijskim igrama. Jel znas da ce tenis nastaviti da se igra i kad se Novak penzionise? Mozda ce neko nadmasiti njegove rezultate za nekih 10 godina, tako da ce se jos dugo cekati na titulu najboljeg ikada.

Will Mosley

pre 2 godine

Moskva ceka titulu!
(Moscow, 11. jul 2021 14:39)

Pa dobro, i Rejkavik, Dablin, Donjeck, Kijev, Harkov, Belfast, Milano, Pariz cekaju titule Beretinija i Italije u finalu protiv Engleske i ata sad? Strpljivi smo i cekamo.

x

pre 2 godine

USA zemlja od preko 300 miliona stanovnika zadnjeg Wimbledon šampiona je imala pre 21 godinu, na ulasku u 21 vek. Znači skoro 1/4 veka. Novak to u zadnjoj deceniji sam osvojio 5 puta. Ljudi još uvek nisu svesni kakvog šmapiona ima Srbija. Bitno da neki drugi igraju lepršavo… Srećno Nole!
(Loznica, Gučevo, Cer…, 11. jul 2021 14:03)


Ta titula je bila u 20. veku (2000. godina)

veliki strumf

pre 2 godine

Gledao sam puno puta Beretinija i dobar je igrač. Ali ovo danas kao da gledam Iznera - samo serva i forhend. Bekhend apsolutna nula, nivo slabijeg rekreativca, ritern ne postoji, spor, kasni... Znaci, ako nema servu - nema ništa. Nole mu je u prvom gemu sve poklonio i nije uspeo da ga brejkne. Ogromna je razlika u kvalitetu Noleta i ovog.

Xp

pre 2 godine

Ali ovaj Italijan za sada nista nije pokazao. Bukvalno nista. O.K., ubode poneki servis ali to je bezazleno. Ako znatno ne popravi nesto pojesce ga Novak

ls

pre 2 godine

Samo da je sto vise sporta i rijalitija, da narod bude krotak i pasivan..
(hlebaigara, 11. jul 2021 15:22)

Ajde ne smaraj, ostavi nas barem 2 sata da ne razmisljamo o stvarima o kojima ti razmisljas.

google

pre 2 godine

@skywalker Napokon neko da prokomentarise ocajnu igru Italijana, izgleda zaista lose u nekim trenucima. Ogroman broj banalnih gresaka.

Kapetan

pre 2 godine

Joj ljudi, Nole u God mode-u! Sevis ga služi, ritern, dobro raspoložen. Samo da vidimo kako mu ubija bekend i vamos tamos! Idemooo

Dušan

pre 2 godine

Najgori sportski komentator na RTS-u, kaže čovek ako Novak osvoji prvi set, Beretini mora 3, bravo kralju kako si to provalio!
Napred Nole!!!

matori

pre 2 godine

Ja ne pamtim slabiju konkurenciju u tenisu od ove danasnje! Ljudi gube interesovanje da prate tenis sada kada je Federeru 40 godina, a Nadala propusta turnire. Nekada su na turniru igrali i borili se za trofej Lendl, Mekinro, Sampras, Agasi, Beker, Federer.... danas finala igraju Cicipas, Beretini...
U zenskoj konurenciji jos veca katastrofa! Ovo danasnje finale zbog toga ne izaziva nikakvu paznju u svetu i proci ce kao sporedna vest. Svi tekstovi po novinama ce biti samo o finalu Engleska-Italija

Iks

pre 2 godine

Pitam se kako će izgledati teniski navijači u Srbiji kad Nole ode u penziju. Da prestanu da prate tenis - ne vredi, ljudi navikli. Da očekuju nove GS titule - ne vredi, nema ko da ih osvaja. Da navijaju za Đerea, Kecmanovića i slične da prođu kvalifikacije za GS ili osvoje turnir 250 - ne vredi, ne ide se sa konja na magarca. Bezizlazna situacija.

Trte Mrte

pre 2 godine

Novak je elegancija i drugi nivo za ovog dečka. Ovaj mož da pobeđuje Teojickog..Zvereva..tako te likove... Noleta samo na poster može da ima na zidu. Poz.

Nikola

pre 2 godine

Slabo. Nešto nije u redu. Glava? Migrena? Gubi. Vidi se iz svemira. Baš mi je žao.
(Pera, 11. jul 2021 15:26)

Da, gubi Beretini, baš mi ga je žao.

LGBT klub "Vonjavo debelo crevo"

pre 2 godine

Gledam tenis na vodenom krevetu zajedno sa kajzerom i jumkom, a u pauzama razmenjujemo vavoljke.
Kako je lep ovaj život..

Pantagruel

pre 2 godine

Ко је видео нову рекламу Ролекса, објављену пре 4 дана, у којој гоборе о Федереру и да се величина најбољег не може мерити само по броју освојених грендслемова, него и по лепоти игре, јасно му је да и они очекују да га Новак да стигне.

Viktor

pre 2 godine

Ovaj Beretini 19 vinera behendom,sve ostalo servisom ili forhendom,a napravio je 250 vinera na turniru.Pa vi sad vidite koja mu je slaba tačka.

Dott

pre 2 godine

Lepo je receno pre neki dan, Beretini je u zivotnoj formi, ne u dozivotnoj formi. Vec godinu dana ga drzi ta zivotna forma, dok je to Vilander prevideo, on je rekao da ce Beretini jednom uzeti GS titulu, mozda i nece poput Tomasa Berdiha, dugo biti 7-8 na svetu i onda se jednom samo ugasiti, jer nije svako kadar da pruzi toliko od sebe.

Miroslav

pre 2 godine

Ajmo ljudi da zaboravimo na nekoliko sati odakle su ova dva momka i da uzivamo u tenisu kakvog mozda nikad vise necemo vidjeti kad se povuce velika trojka.
Sa srecom i nek bolji pobijedi.

Rix

pre 2 godine

Ima li neko link za neki stream. Korisnicima Mtela u BIH je ukinut Sport Klub
(Bosanac, 11. jul 2021 14:20)

Evo link:
http://on.freestreams-live1.com/sk1sr0/

Pera

pre 2 godine

Ajde sto Novak nije igrao protiv top10 igrača po prvi put ali tek sada vidim put Beretinija na Vimbldonu.. i mi smo stvorili sliku da je on mnogo dobar!? Jeste dobar, ne sumnjam, ali tek ce i on sam da vidi koliko je dobar kada ima Novaka na drugoj strani.. IDEEEEMOOOOOOOOOO!

Naivni Gedža

pre 2 godine

Beretini, izvini. Ovo je Novakovih pet minuta a ti si tek na početku puta. Biće pehara i za tebe, kad Novak sve rekorde nagrebe. Budi strpljiv i ne plači, objektivno je Novak jači.

dr. Roddick

pre 2 godine

ovaj GS se ne moze ozbiljno racunati ako ga osvoji nas nole.

Ipak je imao za finalistu igraca, koji ima 1 osvojen turnir atp500 (da jedan)

Jovan Godecevo

pre 2 godine

LAZAREVAC ČEKA 20 GS !!!
IDEMOOOO NOLEEEEE !!!!
(MARKO, 11. jul 2021 14:34)

Nemate vi pojma sine, pola godeceva uzelo slobodno sutra, tako se ceka GS!

Milan2001

pre 2 godine

"Zapadnjaci" se toliko uzdaju u Beretinija da zaboravljaju da on ne igra sa tamo nekim Hurkačom ili Ože Alijasimom, nego sa GOAT-om Novakom Djokovićem. Sve se Nole pita, ako bude igrao kako treba nema tu Beretini šta tražiti.

Hvala Bogu te nisam englez

pre 2 godine

Beretini je buduci broj 1 i igra svemirski tenis
Sve sam ulozio na njega
(Mile, 11. jul 2021 14:04)

Znači Mile ode kuća lajkovačkom prugom.

sašo

pre 2 godine

Protivnici Beretinija svi anonimusi. Digli igrača u nebo ko da je pobedio Mareja, Vavrinku, Federera, Nadala iz predjašnjeg vremena. Toliko o današnjem tenisu.

pribil

pre 2 godine

Samo polako, korak po korak. Bez euforije i otpisivanja Beretinija. Puno srece za Novaka. Trebace mu zbog publike koja ce navijati za "slabijeg". Karma je cudo.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Kakvo finale. 1.15 kvota, jedva cekam taj strasan mec. A makse vise... U zadnjih 10 finala je bio apsoultni favorit a prica se o nekom sportu. To je realno malo veci nivo nego ono sto ja cukam kod komsa.

Will Mosley

pre 2 godine

Visnjica ceka 20GS!!!
(Šou Biznis, 11. jul 2021 14:45)

Jablanicki, Moravicki, Toplicki i Juzno-banatski okrug su odavno docekali 20GS, jos kad je Nadal osvojio RG prosle godine. Slobodno mi objavite komentar. Hvala, veoma ste divni i ljubazni.

srpski seljak

pre 2 godine

Cenim da ce Novak biti malo bolji u prvom poluvremenu, pa ce u drugom da krene ko oluja! Nema nista od produzetaka i penala -- o tome nek Talijani vide s Englezima kasnije uvece.

Legolas

pre 2 godine

Sport je,bez obzira novaka čeka još mnogo mnogo mečeva i titula.
Jedan poraz,jedna pobeda ne menja mnogo!!
Novak nema briga.
Beretini je taj koji nije spavao,koji se budio nocas.
"Šta ako reternira pod noge"!!
"Šta ako mi šalje uporno slajseve na bekhend stranu"!
"Šta ako me izvlači na mrežu,i tako ostanem bez snage u trećem ili cetvrtom setu"!

Dragi Mateo,sigurno je da će tako i biti,i ti češ samo na kraju pružiti ruku najboljem teniseru u istoriji! ! ! !
I noćna mora ce nestati,nakon pružene ruke šampionu.

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Razbij ga Nole za set vremena ne daj englezima da vide neizvestan meč, neka odu kući ubeđeni da su džaba bacili novac, razbij ga za inat i ovim našim domaćim izdajnicima, i skrati konferenciju posle meča reci "idem da navijam za Italijane" .

veliki strumf

pre 2 godine

Beretini je buduci broj 1 i igra svemirski tenis
Sve sam ulozio na njega
(Mile, 11. jul 2021 14:04). Svih 100 dinara sto ti tata jutros dao za burek? Jug i jugoistok Srbije, kao i čitav Univerzum čekaju 20. titulu!

Goatovic

pre 2 godine

Novak je postao G.O.A.T. jos na Wimbledon-u kod 15:40 i tri mec lopte ;)




Danas Novak dobija Beretinija, osvaja 7. W i 20-u GS titulu! I ne Novak danas nece postati GOAT. On je GOAT vec mjesec dana! Prvo ona pobjedna nad Rafom, a onda i potvrda protiv Cicipasa za 2. RG.

Randy Marsh

pre 2 godine

Danas je dan kada Novak i zvanično postaje najbolji teniser svih vremena.

Stiže ih po broju GS trofeja, a broj nedelja na vrhu odavno ima najviše. Sve ostalo je manje bitno.

Neka mu je sa srećom ?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

USA zemlja od preko 300 miliona stanovnika zadnjeg Wimbledon šampiona je imala pre 21 godinu, na ulasku u 21 vek. Znači skoro 1/4 veka. Novak to u zadnjoj deceniji sam osvojio 5 puta. Ljudi još uvek nisu svesni kakvog šmapiona ima Srbija. Bitno da neki drugi igraju lepršavo… Srećno Nole!

uzivajte dok imate Novaka da gledate

pre 2 godine

Za mene je Novak najbolji teniser svih vremena od momenta kad je pobedio Federera treci put u finalu Wimbledon-a. Pozdrav za prave ljubitelje tenisa iz Novog Pazara 020 (pozivni broj)

lennox

pre 2 godine

Ljudi, pivo na sto, prsuta i sir za meze i mislite pozitivno... saljite mu kroz svoje misli tu pozitivnu energiju. Ajmo Novace, znas da Nadal i Federer danas drhte pred TV-om.

Miroslav Trninic

pre 2 godine

Meni sve vezano za naseg Noleta nije vezano za tenis vez vise za nekakve bazicne ljudske osobine i potrebe. Uz Noleta sazrijevam i ucim kako se izboriti sa problemima u zivotu. Mozda zvuci trivijalno ali meni pomaze. Idemo Nole.

Lala

pre 2 godine

Novak opet mora da igra i protiv sudije, sve je namešteno, videćete.Namestili su da sudi Hrvatica da bi presudila u korist Italijana...

Bilal

pre 2 godine

Ponosan sam sto mogu pricati svojoj deci i unucima, ako Bog da, da sam ziveo u eri najboljeg sportiste svih vremena, a nista manje ni ogromne moralne ljudine, Novaka Djokovica i njegovog superiornog tenisa.

Stefan

pre 2 godine

Danas Novak dobija Beretinija, osvaja 7. W i 20-u GS titulu! I ne Novak danas nece postati GOAT. On je GOAT vec mjesec dana! Prvo ona pobjedna nad Rafom, a onda i potvrda protiv Cicipasa za 2. RG.

Alex

pre 2 godine

Nije smak sveta , Novak je najbolji ikad , najversitalniji teniser ikada u istoriji . Treba uci rastereceno , ne misliti na rekorde jer ce oni doci uz ovakvu igru sami po sebi . Polako , sigurno ali i hrabro bez opustanja jer ako su i druga dvojica osvojila mozes i ti . NOVAK THE GOAT !

Legolas

pre 2 godine

Strašni Medvedev u naletu !!!

Cicipas u neviđenom ritmu i nizu pobeda!!!!

Dominik Tim deluje nepobedivo!!!!

Zverev u životnoj formi!!!!!!

Šapovalov igra tenis karijere. !!!!!


Sve ih Novak poređao kao kegle i vratio na fabrička podešavanja.
Možda su jedni drugima pretnja,izazivaju strah međusobno.
A svi oni zajedno plaču kada se susreću sa Novakom !!!
ON je njihova noćna mora !!!

celinc

pre 2 godine

Novak danas treba odigrati 90 odsto da dobije,sve ispod bice u jedan-dva poena na obe strane,ako izide sa emocijama,dizanje stisnute pesnice,pogledom koji stene lomi,sa kojim krikom onda je pobeda skoro u dzepu,ali ako emocije ostavi u svlacioni i sa zeljom da bude dobar decko,onda ni njemu ni nama nece biti lako,ajde Novace i sretno!!!!!!!!

Dušan

pre 2 godine

Sremčica čeka 20., krunisanje Novaka za GOAT, najvećeg svih vremena, najvećeg bez lažnih i smešnih samoreklama.

Koliki je rekord u komentarima da i njega danas sa Novakom oborimo??

Will Mosley

pre 2 godine

Idemo, sokole.
Istorija.?
(macak lucifer, 11. jul 2021 14:47)

Tesko da ce se istorija ponoviti, ne verujem da Beretini moze da pobedi.

Vasko

pre 2 godine

Novak vs Rafa 30:28 wins
Novak vs Roger 27:23 wins

Records:
Career Prize Money $ 149,810,010
Grand Slams ,, 20 ,,
Weeks at No. 327

Never stop beliving - Novak Djokovic

zex

pre 2 godine

Ajde ugazi ovu cepanku koji samo servis ima.Njegova igra je nalik Kirijosu, ima brz izbacaj i servira brzo, malo bre nego ostali to sam primetio.Bekhend mu je slabiji, forhend forsira i ume da promasuje samo da ga danas ne krene.Novak ima na osnovu cega da gradi strategiju jer ovaj ima slabe tacke a kada za Novaka prave taktiku mnogo je tesko jer rupa u igri gotovo da nema.Samo glava, samo mirna glava.

Filip Višnjić

pre 2 godine

Vino pije Djoković Novače
U Londonu metropoli staroj
Na stolu mu pehar vina stoji
A naš Novak grenslemove broji
Do dvadeset stigao je danas
Uze njega ,trka je gotova
Biti GOAT , došao je čas
I u inat domaćih botova.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

USA zemlja od preko 300 miliona stanovnika zadnjeg Wimbledon šampiona je imala pre 21 godinu, na ulasku u 21 vek. Znači skoro 1/4 veka. Novak to u zadnjoj deceniji sam osvojio 5 puta. Ljudi još uvek nisu svesni kakvog šmapiona ima Srbija. Bitno da neki drugi igraju lepršavo… Srećno Nole!

uzivajte dok imate Novaka da gledate

pre 2 godine

Za mene je Novak najbolji teniser svih vremena od momenta kad je pobedio Federera treci put u finalu Wimbledon-a. Pozdrav za prave ljubitelje tenisa iz Novog Pazara 020 (pozivni broj)

Reporter

pre 2 godine

Rafa i Rodžer: "Dobro nam došao, Novače, u klub 20".
Novak: "Hvala, drugari. Biću ovde sa vama nekoliko nedelja, a onda produžavam dalje".

celinc

pre 2 godine

Velika takticka greska Novaka kod 5-2, nije trebao juriti novi brejk,gem je trajao skoro 10 min,trebao je pustiti da Bertini brzo zavrsi svoj servis,pa onda na svoj servis zavrsiti set,ovako ostao je kratkog dsha i bez snaga na svoj servis,steta ajmo Novace!!!!!

Bor'ša

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.
(Kmekenro, 11. jul 2021 18:11)

12532

Covek se prilagođava prema protivniku, igra koliko i kako treba. Bolji protivnik, bolje igra. Neverovatan tip!

fatigue

pre 2 godine

Umesto realnih 6:2 i 6:1 ono izgubljen prvi set i strah za drugim
(DžejAr65, 11. jul 2021 17:04)

Finale Rolan Garosa je ipak ostavilo traga, u ovim godinama dobiti meč u pet setova protiv 13 godina mlađeg protivnika, a pre toga izbaciti Nadala, nije baš lako. Pa za mesec dana novo Gren slem finale.

J.

pre 2 godine

Ne možete da zamislite reči italijanskih komentatora TV prenosa. Osim što su nekoliko puta rekli da je Novak najveći igrac u istoriji, imali su samo najlepše reči.

Cccccc

pre 2 godine

Sta vam je ljudi, Novak poklonio prvi set da bude zanimljivije, da ne bude da ljudi platili paprene cene a da gledaju 3 lagana seta. Evo ga sad je dao gas, 3-0 sa dva brejka.

мирков

pre 2 godine

Кад се Новак пензионише премотаваћемо његове мечеве, јер ће се тешко родити неки овакав Србин у овом спорту. Легендо постао си данас највећи икада! GOAT ?

5. STAR

pre 2 godine

Definitivno najbolji teniser u istoriji!
Đoković je veliku većinu trofeja osvojio dok su Nadal i Federer bili u naponu snage. Naravno i Mareja ne treba zaboraviti. Sad kad su posustali, pogotovo Federer (Nadal kad je zdravstveno spreman je još uvek ozbiljna pretnja), ima priliku pametno i dozirano da igra i da napravi lepu razliku u GS. Ostali jednostavno nisu dorasli. Videlo se to i danas gde je sa prosečnom igrom u većem delu meča došao do 20. titule. Jednostavno je superioran! I kad nije igrački, mentalno vlada i na taj način istraje do pobede.
Sad OI, po zlato!

Vladimir

pre 2 godine

Ne zalazim u to da li ovaj čovek ima spremljenje izjave, ili to radi da bi se dodvorio publici, činjenica je da ovaj čovek svakom svojom izjavom, nastupom prrzentuju našu zemlju bolje nego bilo ko ikada. Na sportskom planu dokazao je takođe da je najbolji. Ovo je čovek, gospodin Novak Đoković, zbog kojeg sam ja ponosan što sam Srbin. Kapa dole kralju, najveći si ikada

Lars

pre 2 godine

Bravo majstore, legendo najveca nasa! Cast je ziveti u vreme tvoje dominacacije belim sportom i pratiti sve ovo uzivo, ne mogu da pricam u ime drugih ali moja porodica je ponosna na tvoje uspehe i nacin na koj predstavljas ovu nesretnu drzavu.
p.s.
Najbolji momenat posle meca kad je iskulirao nevaspitanu ambasadorku koja je bez blama pokusula da prekine dijalog Novaka sa clanovima kraljevske porodice.., gde ih samo nalaze, znajuci ko ih bira i postavlja na pozicije sve mi je jasno. Svaka cast i taj "ignore" momenat.

life sentence

pre 2 godine

Kad uporedim ovo finale protiv onih tri finala Novak protiv Rodzera, ja bih danas i Novaku i Bereteiniju dao pro tri godine zbrane da igraju tenis (Andy Rodick CBS US Today)
(Rodick Andy, 11. jul 2021 18:33)

Rodik je sam sebi zabranio.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Iz perspektive 2014, Nole je nadmašio očekivanja i najvećih optimista među svojim navijačima. Od tada je osvojio 13 GS, u proseku skoro 2 godišnje, uprkos krnjoj 2020, kad se nije igrao Vimbldon i kad je bio diskvalifikovan sa US Opena. U tom periodu imao je povredu, operaciju i praktično jednogodišnje odsustvo iz vrha tokom 2017 i delom 2018. Njegovi rezultati do 2015. su bili vrhunski, od tada su za nepoverovati! Sve čestitke!
Da, znam da svi jako dobro znate sve ovo, al' rekoh da dodam još jedan komentar i time uveličam slavlje.

noleisthebest

pre 2 godine

"Šta dočekasmo, da osvajanje Grand Slam-a postane najnormalnija stvar na svetu.
(Ajee, 11. jul 2021 19:53"

TASTATURA TI SE POZLATILA, TEBRA!!!

Novak Djokovic - kakvo ime!

CG

pre 2 godine

Imam 49 i placem od srece kao malo dijete! Bravo Nole! Da ti i porodica dozivite svu srecu i da praunuke ako Bog da docekas!

I da se opet ponovim kao prethodnih dana:

Бојте се- ја нисам човек, ја сам вук!
Ја не причам и не пишем- ја завијам!
Не завијам што ме је страх, не завијам што сам бесан.
Завијам да би ме чуо чопор мој, да би ме чули вукови, да би ме чуле вучице,
да би ме чули вучићи- да би се окупио чопор мој!
А када се окупи чопор мој- бојте се пси!

Voli te WOLFPACK!!!!

Bilal

pre 2 godine

Ponosan sam sto mogu pricati svojoj deci i unucima, ako Bog da, da sam ziveo u eri najboljeg sportiste svih vremena, a nista manje ni ogromne moralne ljudine, Novaka Djokovica i njegovog superiornog tenisa.

Sića

pre 2 godine

20 Grand Slams
36 Masters
1 Davis Cups
329 No.1 Weeks
16950 Most ATP Points
6 Year-End No.1s
4 Grand Slams in a row
Positive H2H vs Nadal & Federer
Most Top 3 Wins
...
NOVAK DJOKOVIC (SRBIJA) is the GOAT.
THE END.

nasa jedra su gitare

pre 2 godine

Kako je oladio onu ambasadorku, oplakah...
(Euler, 11. jul 2021 19:15)

Došla da glumi facu pored Novaka i Vojvotkinje ... Hvala Nole što si je prizemljio kako zasluzuje!

Kmekenro

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.

Sibirac

pre 2 godine

Sećam se nečije izjave pred kraj Džordanove karijere da treba uživati u svakom trenutku, jer kad on ode jednostavno nikad više neće biti novog Majkl Džordana.

Isto je sada sa Novakom, zaista treba uživati u svakom trenutku još ovih par godina koliko će igrati tenis.

mirjana simionska

pre 2 godine

Prvo CESTITKE NOVAKU, a sad malo ''domace'statistike ,kad vev svi sve broje evo i ja Novak je na ovogodisnjem Vimbldonu osvojio prvi i poslednji poen ,izgubio prvi set na otvaranji i prvi set na zatvaraju turnira,a osvojio sve ostale setove izmedju,Nisu svi odusevljeni novakovom igrom ,ali sto bi rekli englezi na kraju dana se racuna samo pobeda ,Nole je pobedio u nizu sedam meceva i igrao onoliko dobro koliko je bilo potrebno.U ovom stadijumu njegove karijere zna kako i koliko da pruzi za da bi pobedio.Niko se nece secati igre,za sest sedam godina,ali svi ce pamtiti da je 11 jula 2021 osvijio 20 Gren Slem.To je i vise nego dovoljno za ljubitelje statistike i velikig brojeva.HVALA TI NOVACE.

Ivan

pre 2 godine

Kako god da se zavrsi ovaj mec, Djokovic ce biti najbolji svih vremena!
E sad, koliko god on bio psihicki jak bice igrac koji osvojeno moze "lako" da izgubi i da se na neverovatan nacin vrati i pobedi u mecu koji je vec izgubio!
To je No1e...

bruder

pre 2 godine

Novace Srbineeeee!!! Marko Kraljevicu naseg doba, hvala ti na svemu i da nam te Bog cuva i vodi u jos mnogo pobeda u ovoj divnoj igri koju toliko volis i kojoj si toliko dao. Ponosno SRBIN!!!

najveci od najvecih!

pre 2 godine

Ubedljivo najbolji teniser svih vremena i ubedljivo najbolji sportas svih vremena! Cestitam Novače i hvala ti na ogromnoj radosti koju si nam svima doneo po ko zna koji put!!!

zoran

pre 2 godine

-Kakav je ovo uspeh 20 slem!
-samo kad se setim nekada pre 30 godina veličanje Bobe Zivojinović a igrao samo polufinala slema...
Sta da kazemo za Novaka 6 osvojenih Vimbldona, 9 u Melburnu, 2 u Parizu i 3 Usa open...a o turnirama mastersima to i da ne govorim...
Samo Novak, Rafa i Roger imaju po 20 slemova.... Međutim Novak je trenutno u najboljoj poziciji jer moze igrati jos par godina.... Roger na zalasku karijere, Rafina snaga Pariz a Novak moze osvojiti bilo koji.
-Sta reći ta Novaka bravo majstore

Marin

pre 2 godine

Javljam se iz Hrvatske, sjećam se kraj 2018-te novak je osvojio wimbledon a te godine ste pisali da je otpisan, bio je prije tog finala protiv andersona na 12 gs naslova. Osvoji i dođe do 13,nitko Al ama baš nitko nije rekao da je najveći, a u mojim komentarima se moglo pronaći da vjerujem da će osvojiti sve što se može, 3 godine kasnije uzeo je još 7 komada i evo ga u igri za kalendarski grand slam. Najbolji po broju nedjelja, sve Masterse, bolji head to head sa rođom i rafom, 5 puta završni turnir. Ma sve, kad osvoji zlatni slam nema dvojbe, vaš Novak je najveći ikad i nemojte ga pljuvati, čovjek je uz to vrlo elokventan i pametan, divota je slušati njegove intervjue i kako sa respektom govori o svim ljudima i protivnicima na terenu.

Scania R500

pre 2 godine

Sta se primate ljudi? Novak zeli da finale bude neizvesno...igra u 3 brzinu da bude tesno i onda prebaci u 4 brzinu kad hoce i pobedi. 5 retko koristi..

Deki

pre 2 godine

Covek je osvojio 6 Wimbldona bez servisa.
Gubio od Mareja, Wawrinke, Cilica.
Prosle godine onako da ga izbace.
Nije se igrao Wimbldon u 2020.
Trebao je da ima 25 GS do sada.
Uz Majkla Jordana najbolji sportista ikada.

Boka

pre 2 godine

Jel realno da decko i posle 20 godina karijere nije u stanju da osvaja lake poene na svoj servis. Djokovic ako ovo izgubi, igubice zahvaljujuci trecerazrednom servisu.

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Razbij ga Nole za set vremena ne daj englezima da vide neizvestan meč, neka odu kući ubeđeni da su džaba bacili novac, razbij ga za inat i ovim našim domaćim izdajnicima, i skrati konferenciju posle meča reci "idem da navijam za Italijane" .

Nebojša

pre 2 godine

A kada se setim tamo 2016 Federer 17 Nadal mislim 14 Novak 12 anketa dali može da ih stigne neki su verovali neki ne a onda hladan tuš Novak se povredio Federer otišao na 20 Nadal na 17 Novak je ostao na 12 to je za većinu bio GAME OVER gotovo su ga svi otpisali ali Novak je verovao u sebe i sada je tu gde jeste na tronu kao najbolji u istoriji i gde će ostati

ZigZagler

pre 2 godine

Ovaj čovek je Monstrum. Da se ovako vrati posle one povrede lakta. Posle onakve hajke i medijskog osporavanja. Napadali su ga poput hijena sa svih strana za sve i svašta. Savršeno je jasno zašto. Želeli su da obore Kralja na pleća. Da ne uspe da se podigne. Ali Kralj je ustao, jači nego ikad.

Sale

pre 2 godine

Evo, Novak ima 2 brejka prednosti u drugom setu, ali moram primetiti da lošije finale nisam gledao. Obojica toliko greše, kao da su im ruke vezane.

Ili znaš ili ne

pre 2 godine

Ovi likovi što hoće da puknu od muke,sad nipodaštavaju Beretinija jer eto ima samo servis i forhend Tako se dečku omaklo četvrtfinale RG i izgubio od Novaka,slučajno osvoio Kvins,i zalutao u finale W.Jeste paceri ali da vam pojasnim.Bio jednom jedan teniser koji je imao samo servis i forhend i kao takav je pobedio Federera i uzeo US 2009.Veliki Delpo,da su ga mimoišle povrede još bi on nakupio GS,sa samo servisom i forhendom.

kauboj gnu

pre 2 godine

‘Klasicni Novak’ sindrom mi sve vise lici na taktiku kojom Novak dobija evo vec 20 GS. Uvek se cini da komplikuje, da gubi bas kad je trebao da osvoji gem, set, mec. Moguce da nisam u pravu ali ako jesam ovo je jedna podmukla taktika gde protivnik misli da gubi, pa odjednom oseti da je Novak pao bas kad je trebalo dobro da odigra. tu se protivnik napali jako i onda ga saceka Nole i ubaci u petu.. taj slom protivnika nema leka..

Papillon

pre 2 godine

Kraj majstore, najveći si.
Ne moraš više ni da igraš. To je to.
Pre 15 godina moja žena reče, kad sam joj pokazao Novaka i rekao biće nešto od ovog malog, nema ništa od njega, mršav je, slab. Zato od tad uvek mogu Novaka da gledam finala i polufinala na miru.

mattko

pre 2 godine

Sada ga stvarno treba docekati na Balkonu i odati mu pocast kakvu niko do sada nije dobio. Kralj tenusa Novak Djokovid u 35 godini zivota razbija clu pleajadu novopridoslih budicih zvezda bez pardona.

Sasabg86

pre 2 godine

Gledamo solidan mec, tenzija je na obe strane vidljuvo prisutna ali bice ovo dobar mec… Beretini iznenadjujuce dobar, Novak moze i mora bolje… to he to za sada idemo u treci set!!

Salas

pre 2 godine

Bravo legendo, najveci sportista svih vremena.

Al sto je iskulirao "Jel mogu ja da cestitam, ja sam ambasador Srbije".

Ma koga briga zeno - idem da slavim!!!

Милан

pre 2 godine

Сам против свих,најјачи када је најпотребније и најтеже,један једини наш Новак 💪.Честитке од срца, жив нам био сто година..

Marko Vešić

pre 2 godine

I gde smo sad...
igrica je pređena,
svaki Srbin u regiji je izrazito ponosan.
Nema dalje, i prije ovoga je bio GOAT,
a gde je kraj ovom čoveku...

Lp
Marko, Varaždin

Roshav

pre 2 godine

20 GS
Nole Slam - sva cetiri slema u isto vreme je drzao.
Double golden masters
Double golden Slams
328 nedelja and counting
Rekordnih 6 puta no1 na kraju godine
GOAT!

Belos Vukanovic Srbin ban"slobodne"Hr.12vj

pre 2 godine

S obzirom na broj sedmica na ATP listi,medjusobne duele protiv Nadala I Federera, broj GS titula sad je I zvanicno GOAT. Nek se Nole spremi za balkon I docek !!!

u prolazu

pre 2 godine

Za početak, od mene najiskrenije čestitke za ulazak u onaj mnogo puta pominjani i (po nekima) nedostižni klub 20. A sad ide nastavak - mene bi baš, ali baš obradovalo zlato na OI, trofej na USO i osvojen završni turnir ali znam da je to baš naporno za Novaka. OI su već pod znakom pitanja i potpuno razumem Novakovu dilemu, ali ova preostala dva turnira mislim da su mu na dohvat ruke. U ovom trenutku Novak je mentalno i fizički dominantan i nezaustavljiv, barem u tri dobijena, i bilo bi lepo da se već za nešto jače od dva meseca odlepi od tog čuvenog kluba 20 i konačno postane vođa parade ... dovoljno dugo je bio onaj koji sustiže, red je da on počne da diktira tempo. No, to su samo moje želje, kako će zaista biti ostaje da se vidi ...

Јабучило

pre 2 godine

Немам ништа значајно да кажем, али цветам од среће! Свака част НОВАКУ ЂОКОВИЋУ!

Milk

pre 2 godine

Nole je pribran i fokusiran. Igra mu je stegnuta pod pritiskom istorijskog momenta koji sledi. Pobeda se ne dovodi u pitanje.

Marija Čičak je odlična!

Rambooms

pre 2 godine

SVA ZAPADNA MASINERIJA, UJEDINJENI OLOS NOVINARSTVA, SPORTA I INDUSTRIJE LAZI, UZ RAFU I BALERINU, STAJALI SU MU NA PUTU. LAV IH JE SVE SPAKOVAO POD SAPU. LJUTI SRBIN - NOVAK DJOKOVIC!

FourSeasons

pre 2 godine

Bravo Nole majstorcino!!! Puno mi srce. Nismo ni svjesni sta kao nacija imamo. Ako ako, i za 100 godina ce se pricatino vekijoj trojci i Novaku kano najvecem od svih

зуке

pre 2 godine

Са овом титулом је постао БЕСМРТАН у овом спорту, један једини НОВАК ЂОКОВИЋ

СРБИЈА!!!

Jovan

pre 2 godine

Sjajno finale!!! Čestitam Novaku od srca na pobjedi i 20 GS tituli a čestitam i Beretiniju na borbenosti i priznanju da je izgubio od boljeg igrača.

4k4.Dex

pre 2 godine

@Will Mosly
Izvini druže ali toliko si me nasmejao sa olimpijskim igrama i ostalim šalicama. Ne razume izgleda. Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena. To nije više navijačka priča nego činjenica. Naravno da će ga možda neko nekada prestići to nije sporno. Trenutno od kad je tenis izmišljen do dana današnjeg postoji samo jedan iznad svih, kao Džordan u košarci ili Bolt u trčanju a to je Nole. Federer neće biti ni drugi što je najgorr nrgo Nadal.

Srle

pre 2 godine

Novak previse eksperimentise na momente a hteo je ziheraski da dobije 1 set. Treba samo da popravi svoj servis, igra vise servis-volej, i forsira njegov bekend. Nije mi jasno sto ga sam vraca u zivot.

no1e

pre 2 godine

Beretini dao svoj maksimum, a Đoković svoj minimum. Italijan se istrošio skroz. Sledeća tri seta čišćenje, Beretini s ovom igrom nema šanse.

nesa

pre 2 godine

Jedini ima od svih iz serije 1000 i 2000 bar po 2.
Ostali iz serije 1000, niko sve, i dva najveca rivala nemaju po dva GS od svih.
Najvise nedelja kao 1.
Čekamo zlato na OI i US Open
Hvala Novače.

dfe

pre 2 godine

mozda gresim ali mislim da ce se RF povuci pre USO, cisto da bi posle njegovi sledbenici mogli da se uhvate za neku glupost tipa: dosao je do najveceg broja GS titula tek kad se RF povukao. Vec sad se hvataju za svakakve gluposti i izmisljaju nebuloze koje navodno odlucuju u trci za najveceg svih vremena.
(aca, 11. jul 2021 19:30)

@aca

Ne brini se. Nole je 14 svojih GS morao da dobije ili preko Rafe ili preko Federera. 2011 na US Openu morao preko obojice.

RG je imao 12 GS 2008 kada je Nole uzeo svoj prvi. Kada je Nole 2011 podigao svoj drugi, Federer je imao 16 GS. Dodatna 4 je nabacio iskljucivo kada Rafa i Nole nisu bili na terenu sto zbog forme, sto zbog povreda. Odavno je Nole GOAT.

Бели орао

pre 2 godine

Иииидееемоооо бреее! Србија је вечна, док су јој деца верна!!!
Ноле, поносу српски, #20 и настављамо да бројимо! Предаја није опција! Живела мајка Србија!!! СССС

Dejan Novković

pre 2 godine

Nismo, nit možemo biti svjesni veličine ovog poduhvata... Istorija će nam to kroz budućnost pokazati...

Koliko je trenutno snažan i veliki najboolje pokazuje današnji meč u kojem nije bilo ni grama sumnje ko će da pobijedi, a riječ je o vrhunskom tenisu...

I na kraju ne treba zaboraviti Novak je sve veći što su Nadal i Federer bolji. Veličinu pobdjenika uvijek određuje protivnik protiv kojeg je igrao, zato ovu dvojicu treba posebno poštovati, kada se priča o Novakovoj veličini, jer poštovanjem njih dajemo značaj svemu onom što je uradio...

Da je 20 naslova osvojio protiv Bertinija i sličnih ne bi bio ovoliko veliki koliko je danas, a danas je veliki do neba :)

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Сви смо дочекали 20-и грен слем. Новак и званично најбољи свих времена. БРАВО НОВАЧЕ! Спартааааааа!!! ✊😲

Kutinjo

pre 2 godine

Sada ga stvarno treba docekati na Balkonu i odati mu pocast kakvu niko do sada nije dobio. Kralj tenusa Novak Djokovid u 35 godini zivota razbija clu pleajadu novopridoslih budicih zvezda bez pardona.
(mattko, 11. jul 2021 18:28)


Na balkon ce posle us opena kad ga uzme pa postane jedini ikad koji je osvojio sva cetri slema i uzo zlato na olimpijadi

мирков

pre 2 godine

Беретини је на први сервис освојио чак 93% поена у трећем сету. Дакле без првог сервиса он је нула тенисер.

matori

pre 2 godine

@Кад се Новак пензионише премотаваћемо његове мечеве, јер ће се тешко родити неки овакав Србин у овом спорту. Легендо постао си данас највећи икада! GOAT ?
(мирков, 11. jul 2021 18:47)

ne radi se tu samo o tome da je Novak Srbin. ja često gledam stare mečeve. kako su ta trojica igrala, ovi danas ne mogu da zamisle... a Novak najbolji!!!
ludiloooooo

oggy

pre 2 godine

Susedima nije dovoljno sto su veru prodali Drazen i Aco, Stojko Vrankovic, Arijan Komazec, Popovici iz Zadra, Srdjan i Goran Ivanisevic...i sad bi da se malo ogrebu...za 50%..ali ovaj se ne da...e da na kraju...vrhunac licemerstva je svojatanje Nikole Tesle...najhrabriji narod su-niceg se ne stide to je bar sigurno

Legolas

pre 2 godine

Sport je,bez obzira novaka čeka još mnogo mnogo mečeva i titula.
Jedan poraz,jedna pobeda ne menja mnogo!!
Novak nema briga.
Beretini je taj koji nije spavao,koji se budio nocas.
"Šta ako reternira pod noge"!!
"Šta ako mi šalje uporno slajseve na bekhend stranu"!
"Šta ako me izvlači na mrežu,i tako ostanem bez snage u trećem ili cetvrtom setu"!

Dragi Mateo,sigurno je da će tako i biti,i ti češ samo na kraju pružiti ruku najboljem teniseru u istoriji! ! ! !
I noćna mora ce nestati,nakon pružene ruke šampionu.

Smilica

pre 2 godine

SUNCE SIJA
RADUJE SE SRBIJA
NEKA ZNA CEO SVET
No1E OSVOJIO GS 20!

Toooooooo No1E SOKOLE!!!
TOOO NOVAČE JUNAČE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

POBEĐUJEŠ SVE U NIZU
MELBURNU, WB, USO I PARIZU!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

NEPREDAJEŠ SE NIKADA
NAJBOLJI SI IKADA!!!

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2021. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA OKO TVOGA VRATA,
ZASIJA OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

BLAGO TVOJIM RODITELJIMA
BLAGO SRBIJI ŠTO TE IMA
O TEBI PRIČAĆE SE VEKOVIMA!!!!!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

Лука

pre 2 godine

Ето, слушајући Беретинија све је јасно. Новак исписује историју овог спорта.

milos

pre 2 godine

Bravoooooo majstoreeeee!!!!
Jos minimun 5 GS ti zelim, cisto da im pokazes da mozes, pa penzija zasluzena.
Hvala ti za svu radost kojo si doneo meni i svojoj Srbiji. Živeli!!!

Kordun

pre 2 godine

Hvala ti sto si deo srpskog naroda i sto dokazuješ da dobro opstaje i pobedjuje!
Uvek si za nas bio najbolji a od danas zvanično za svet!
Naklon do poda! Bravo Nole legendo!

Sarkazam

pre 2 godine

Klub 2 statistika:
2 > 1 osvojeni svi gs
2 > 0 osvojeni svi masters 1000
20=20
Predsednik, jedini clan i liga za sebe: GOAT Novak Djokovic No1e.
Idemooooo!!!!

Michael Jordan

pre 2 godine

Svaka cast Nole - najbolji ikada. Jos 2 turnira - Tokyo i US open i onda se vise nikada nece voditi debata ko je GOAT. Bozanstvo u izabranom klubu, najboljih atleta ikada.

bVb

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.
(Kmekenro, 11. jul 2021 18:11)

Prijatelju, ti zaboravi meč sa Nadalom, onomad na RG, za koji svi rekoše da nema dalje u tenisu i da je bio najbolji ikad. Igra Nole koliko treba i kako treba u skladu sa protivnikom. Verovatno da je i danas bio Rafa opet bi bio antologijski, jer oni to izvlače jedan iz drugog. Drugi to ne umeju na mestu bilo koga od dvojice pomenutih NĐ&RN

Alex

pre 2 godine

BRAVO NOVAČE, ispisao si istoriju! Kako li ćeš tek sad da igraš, kad je skinut sav teret sa tvojih pleća?! Radujem se vremenu koje slijedi! Živio!

vrg

pre 2 godine

do skora je bio goat kojeg su neki osporavali zbog jednog ili dva slema manje. sada je goat tako da vise ni ti beduvini nemaju za sta da se uhvati.
novak apsolutni goat. dal ce iko ikada da ga prestigne je manje bitno. biti goat u trecem najpopularnijem sportu na svetu, a najpoplarnijem individualnom... nema dalje. sve nadalje je da se, eventualno, poveca razlika.
svaka cast novace. ponosimo se sto si nas. cast je bilo pratiti svaki od slemova koje si uzeo, da ne kazem i bubkvalno sve turnire ciji pehar imas.
novak, kralj.

sinisalazic

pre 2 godine

Све честитке Новаче.
Незнам шта би друго мога сад да кажем у овом моменту.
Само да си нам жив и здрав и да наставиш у овом континуитету.
Бања Лука чека 21 грен слем титулу.
Сретно Новаче.

sve je relativno

pre 2 godine

Nije blistao, ali ga je samleo mentalno. Idemo sad zlato na OI, pa US open, a kad se odvoji sa brojem GS, neka igra ATP 250 i 500, da skine i tih 109 Konorsovih turnira.

Goksi

pre 2 godine

Najače Novak prolazi kroz hodnik na Wimbledonskom kompleksu sa trofejom a ambasadorka Srbije u Londonu Aleksandra Joksimović kaže jel mogu ja da čestitam ja sam ambasador Srbije. Nema većeg ambasadora od Novaka Đokovića.

Lazar Užičar

pre 2 godine

Jumko, posluži Novaka ovim tvojim famoznim šampanjcem koji se pije u Klubu 20! I na kraju, kao menadžer tog Kluba, kada to budeš uradio, spremi svoje stvari i daj ostavku, ako uopšte imaš obraza (s obzirom kakve si gluposti pisao).

Aleksandar

pre 2 godine

Tenis je igra koju igraju svi, a u kojoj pobeđuje Novak Đoković! Nikada više se ovakav lik neće pojaviti u teniskom svetu! Nikada! Bravo legendo! Izdrži ovu godinu do kraja, posebno Olimpijske igre i US Open, a onda da igramo jedno kolo u centru Beograda. Najbolji svih vremena - Novak Đoković GOAT!

Veljko -Marinković

pre 2 godine

Evo da se upišem i ja da bi prešli 2000 komentara jer ovakav uspeh to zaslužuje.
Bravo Novače,veliki šampione!
Toliko si dominantan da sa sasvim prosečnom igrom osvajaš Vimbldona!
Što se mene tiče,možeš sada da okačiš reket o klin.
Ali,znam da ćeš nastaviti dokle god budeš pobeđivao na najvećim turnirima.
Moj naklon do poda.

Travar

pre 2 godine

Brateeee, daj bre malo agresivnije udarce, ovo u prvom setu nekako je mlako, po sredini terena...Kad ne iskoristiš 5-2, ode set!! Idemo Noleeee, pokreći mašineriju!!!

Simkee

pre 2 godine

Kosmaran mec za Novaka,nevjerovatno da ne moze da zavrsi set....Pritisak je ocigledno preveliki...Ajde samo da dobije ovaj 2 set,da probije led,bice onda lakse.

smeh

pre 2 godine

Dame i gospodo, GOAT tenisa Novak Djoković je upravo završio svoje predavanje na Vimbldonu. Sledeće predavanje očekujemo na US Openu gde će predavati o tome kako GOAT postaje Bog tenisa. Velike čestitke najboljem ikada!

blic

pre 2 godine

Čestitka, nadam se bar još dve GS titule. Sećam se kad je Nole ima 5-6 a Roger 17 titula. Izgledalo je nemoguće, a gledaj sad. Svaka čast, Nole. Treba se dobro priptemiti za New York jer Nadal je željan osvete. Srećno!
(xcx, 11. jul 2021 19:19)

Hahah cuj ovog barem jos 2 GS? Lik je kapacitet za jos minimum 5-6 GS, minimum!

Hentreal

pre 2 godine

Uz Bolta, najveci sportista u 21. veku!!
Neka gledaju englezi da kako im Srbin hara Vimbldonom. Gledajte Angli, ali samo na kolena molicu! Gledate u boga tenisa.

Љуба без зуба

pre 2 godine

ДВА СРБИНА СУ ЗАДУЖИЛА ЧОВЕЧАНСТВО. ТЕСЛА ЈЕ ИЗМИСЛИО НАИЗМЕНИЧНУ СТРУЈУ А НОЛЕ ТЕНИС.

Markus

pre 2 godine

Velik si Novače. Sve čestitke majstore i pohvale Mateo koji ima iza sebe fantastičnu dve nedelje tenisa. Prosto Novak je klasa taj nivo viši uz Rafu na GS. To govore rezultati i trofeji.

Lazar Užičar

pre 2 godine

Kulturna, obrazovana, nacitana Srbija ne voli Noloea.
(Klub 20, 21. decembar 2020 10:14)

Ne brinite se vi ništa! Nakon ovoga, i te kako ćete naučiti. Dug i naporan proces je to, ali naučićete vi to kako treba. Kao što je to i Novakova karijera. Ne sumnjam u to!

nebojša

pre 2 godine

sa tri slema ove godine on je sigurno ove godine sportista sveta za 2021. To će biti peti put. Nema dileme ko je najbolji teniser svih vremena jer nema dileme i ko je najbolji sportista svih vremena.

blic

pre 2 godine

Razum kaze da bi trebao da preskoci OI, da se fino odmori ko covjek, i onda jedan masters i onda svom snagom na US Open. Ove OI su u bas bas nezgodnom trenutku, nisam siguran koliko mu je pametno da igra i OI. Kakve crne OI, kad su one bile bitne za tenis. Bojim se stvarno da ga OI mogu debelo kostati, ipak je njemu 34 dine, a vamo je u pitanju godisnji Grend Slem, prevelik ulog zaista.

Данијел

pre 2 godine

Браво Новаче! Сада се може и званично рећи, када се узму у обзир број дана на првом месту и међусобни дуели, најбољи свих времена!

Naivni Gedža

pre 2 godine

Beretini, izvini. Ovo je Novakovih pet minuta a ti si tek na početku puta. Biće pehara i za tebe, kad Novak sve rekorde nagrebe. Budi strpljiv i ne plači, objektivno je Novak jači.

Legolas

pre 2 godine

Strašni Medvedev u naletu !!!

Cicipas u neviđenom ritmu i nizu pobeda!!!!

Dominik Tim deluje nepobedivo!!!!

Zverev u životnoj formi!!!!!!

Šapovalov igra tenis karijere. !!!!!


Sve ih Novak poređao kao kegle i vratio na fabrička podešavanja.
Možda su jedni drugima pretnja,izazivaju strah međusobno.
A svi oni zajedno plaču kada se susreću sa Novakom !!!
ON je njihova noćna mora !!!

pesadinac

pre 2 godine

Cestitam brate.
Danas si ucinio sve nas i majku Srbiju jos ponosnijima i dao nam razloga da se opet osecamo velikima i vaznima. Ziv i zdrav bio i jos dugo dugo nas radovao svijim sportskim podvizima i bio nas barjktar u svetu.

Liverpool Man

pre 2 godine

Jel moguce bre da radis ovo svaki mec? Sta imas da igras 15min na njegov servis kad se raspada covek, pusti mu taj gem sto pre i serviraj za set dok se nije vratio u mec. Evo sad 5:4 naravno. Klasika. Kako voli da sam sebi otezava meceve pa to nema nigde.

vlada

pre 2 godine

U 1. setu na servisu za set Nole ne pogadja ni jedan 1. servis i gubi set. U 2. setu na servisu za set Nole pogadja sve prve serve i gubi gem. Pa neverovatno, to moze samo on.

garda

pre 2 godine

Istoriski momenat. Sada prestaje svaka rasprava ko je najbolji svih vremena, bar do sada. Sve je preslo na Novakovu stranu. Ovo je dobio doktorski, glavom. Broj 1 za uvek.

autosovinista

pre 2 godine

Cestitke velikom sampionu!
Hvala ti sto iznova dokazujes da se uporan, svrsishodan rad isplati. Da ne mora sve na foru, preko veze, zahvaljujuci povlascenom polozaju u hijerarhiji ili na trzistu.
Hvala ti sto iznova pokazujes da korupcija, nepotizam i kriminal nisu jedini put.

Idemooo bre!!!

Дилема

pre 2 godine

konacno i on da dodje do dvocifrenog broja GS titula! Bravo Nole!
(aca, 11. jul 2021 18:47)

Još malo ce do trecifren da bude hihihii
(Seljak iz južnog Banata, 11. jul 2021 19:11)

jos samo 10...
(aca, 11. jul 2021 19:47) # Link komentara

… не могу да одлучим дали момци имају проблем са математиком или са вокабуларом…

Treniram boks, gledam tenis

pre 2 godine

Igra RnR cela Jugoslavija,,, Tooo brate moj, tooo!!!! Polomio sam televizor danas i nije mi žao, sutra kupujem nov, bolji da gledam našeg šampiona u pohodu na 30. GS.

Milan2001

pre 2 godine

"Zapadnjaci" se toliko uzdaju u Beretinija da zaboravljaju da on ne igra sa tamo nekim Hurkačom ili Ože Alijasimom, nego sa GOAT-om Novakom Djokovićem. Sve se Nole pita, ako bude igrao kako treba nema tu Beretini šta tražiti.

veliki strumf

pre 2 godine

Neverovatno je kako Nole uvek vrati svoje protivnike u meč. Vrlo teško završava set na svoj servis i to mnogo godina unazad. Bas u tom gemu stane servis, promeni način igre, sada umesto da nastavi napada bekhend počne da napada forhend i potpuno vrati grogiranog protivnika, digne ga iz mrtvih! Nijedan servis viner niti servis volej u gemu kada servirao za set. Neverovatno. A gem pre toga i posle toga dobije sa nulom.

Rolex

pre 2 godine

Upravo sam saznao da su uvedene 3 nove kategorije da bi teniski igrac bio G.O.A.T.
1. Osvojiti turnir u Bazelu???
2. Igrati najlepsi tenis???
3. Imati najvise fanova.
Rolex...

Bobb

pre 2 godine

znam da je često u ljudskoj prirodi da navija za slabijeg, ali nije mi jasno dokle će publika da se blamira i navija za gubitnike protiv Noleta?
Valjda im je do sada jasno da ga tako neće omesti, naprotiv!

drago

pre 2 godine

Svaka čast, vise niko ne moze reci da je bolji od njega.
Posljednji koji je osvojio prva 3 GS-a u godini je Rod Laver prije 52 godine. Nestvarno postignuće!

STM

pre 2 godine

Svaka mu čast ! Na kraju samo važi pobeda ništa drugo, dal neko lepši tenis igra koga to zanima ? Čovek je 20 GS !!!dobijo . Da stigneš tako nešto samo disziplina .

Vuk

pre 2 godine

@Novak previse eksperimentise na momente a hteo je ziheraski da dobije 1 set. Treba samo da popravi svoj servis, igra vise servis-volej, i forsira njegov bekend. Nije mi jasno sto ga sam vraca u zivot.
(Srle, 11. jul 2021 17:33) :

Da je hteo ziheraski da dobije prvi set ne bi napao da osvoji jos jedan brejk. Bas suprotno, izgubio je prvi set zato sto je hteo napadacki da ga resi.

Pobeda

pre 2 godine

Samo da ga ide servis i da pravi manje neiznudjenih gresaka, Djokovic bi vec pobedio. Ali treba reci da je neverovatno koliko neiznudjenih gresaka pravi Beretini. Tako da je lose finale u svakom slucaju. Glavno da Nole pobedi.

MAKAVELI THA DON

pre 2 godine

Iiiihaaaaaaaaaaaaa!!! I došao je dan,kucnuo je čas, da se malo doteram i pritisnem na gas. Nema više tamo-vamo nema reči NE,ja udaram u glavu i uzimam SVE...

PrincNaZrnuGraska

pre 2 godine

Prvi cilj je ispunjen, Novak je sada i zvanicno najbolji teniser u istoriji! Sledeci cilj - postati najbolji sportista svih vremena! Ako neko moze, moze on!

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Đoković jednostavno želi da bude GOAT u svemu. Evo, u I setu pokazuje da je i GOAT vraćanja grogiranog protivnika u meč. Ni tu mu nema ravne. Kad mu dođu ovi minuti u kojima deluje kao da mu se ne igra tenis,kad počinje nekako čudno da se krivi kod servisa i sav je nekako bezvoljan, dođe mi da zveknem ovim reketom po glavi. Ajde, bre nemoj da nas nerviraš i sa ovim malim Talijanom, vidiš sa te moli da bude 3:0!

Izbor

pre 2 godine

King ubica najveći ikada. Uh kako ovo boli zapadnu publiku. Kako ovo boli Nolove hejtere nema im spavanja narednih dana. 20 GS. Idemo Nole u inat publici obori sve moguće rekorde.

Objektivno

pre 2 godine

Nažalost, Novak neće odbraniti titulu. Sustigao ga je umor. Ali biće drugih prilika. Mi smo uvek uz njega - i kada dobija i kada gubi.
(Amsterdam, 11. jul 2021 16:39)

Epa nece

Liverpool Man

pre 2 godine

Bas puno gresaka ali kako god samo neka uzme jos taj jedan set. Ovde mu je ubedljivo najteze da igra normalno. Najvecu tezinu ima finale Vimbldona.

football fan

pre 2 godine

21 septembra 21 godine Novak osvaja 21 grenslem.
(Prorok, 11. jul 2021 19:50)

Teško će ti se predviđanje ostvariti, finale je predviđeno za nedelju 12. septembra. Baš je mala verovatnoća da se odlaže i prolongira do utorka 21.09.2021.

Ali to svakako neće ometati Noleta da izdominira i na poslednjem GS-u ove godine :-D

Ideeeeeemooooooo!!!!!!!

Deke Mauna

pre 2 godine

veoma lijepo da se vidi kako novak i goran se grle i slave zajedno. kao nekad....davno.
e da smo malo pametniji bili...bili bi neunistivi.

Prodavac magle

pre 2 godine

Živeo Novak Djoković! Da nam doneseš još puno titula. Svaka ti čast veliki čoveče! Ti si ponos ove nacije. Najbolji teniser na svetu, ikada!

bzvz

pre 2 godine

Rodio se u pravo vrijeme, u najgore doba tenisa bez konkurencije. Odigra nekoliko meceva i osvoji a da mu na putu ne padne niti jedan top 10
(Sandzak, 11. jul 2021 18:39)

Hajde malo "Ovo je Turska", hajde.

артиљерац

pre 2 godine

Шта рећи а да већ није речено?Новак и даље хара светским тенисом,на чему му
искрено честитам.И,како ствари стоје,још дуго ће.И нека,кад је најбољи.Живео
Ноле!

Bucko3333333

pre 2 godine

Искрено лош меч. Стегнути и један и други. Новаков најбољи меч је био у првом колу. Сервис му је лошији из меча у меча. Ритерн, нема га нигде, превише често пада на леђа код удараца. Али изгледа да и кад игра са мање од 50 посто не могу да га победе.

DRAGAN

pre 2 godine

Pre 20 godina na ovom
zlatnom mestu je podigao
pehar Goran, Novakov trener danas. Ko ima sretniji danas
od ova dva sampiona.
SPARTA....... idemo po zlatni
SLEM. ARIZONA CEKA
TAJ DAN. DANAS JE BITI
VELIKI PONOS, SRBIN,
ZAHVALJUJUCI NASEM
NOVAKU DJOKOVICU.
SAMPION I VELEMAJSTOR
ZA SVA VREMENA.
BRAVO BRATE SRBINE...

Lazar Grbic

pre 2 godine

Nikad mi neće biti jasno zašto se uzbudjuju neki...Pa on se sa njima samo igra..On je jedan od najvećih Srba koji je ikada hodao ovom našom planetom...On je najveci sportista kog smo ikad imali...On je najveci kog je teniski sport ikad imao...On je Novak Djoković...

Toma

pre 2 godine

Ja sam opet izgubio 3 godine života, ali nema veze. Svedoci smo sportske istorije, ne samo teniske. Hvala ti legendo, najveća. Srpska dijaspora u Švajcarskoj slavi. Noćas ću da se napijem kao nikad.

Samo realno

pre 2 godine

Zatvoriće se krug i Božija pravda će biti zadovoljena da baš tamo gde su ga brutalno sprečili prošle godine da na terenu potvrdi dominaciju, 21.srptembra osvoji 21. GS i postane apsolutni rekorder u svemu što se u tenisu može osvojiti! Njujork će se pokloniti najvećem koji je tenis video ikada!

Najljepse cestitke iz Toronta

pre 2 godine

Dragi Nole,

Mi Srbi iz dijaspore, kao i Srbi iz matice i svih srpskih zemalja smo ponosni na tebe. Odrzao si cas tenisa, kulture i dostojanstva, danas ponovo. Zelimo ti jos 10 GS titula!

Michael Jordan

pre 2 godine

@Michael Jordan
По ком критеријуму?
(Боки, 11. jul 2021 19:58)

Izaberi sam kategoriju iz tenisa- no. Weeks @ no 1, golden slam, double career grand slam, calendar slam, i niz drugih manje bitnih rekorda.

stole

pre 2 godine

Italijan nista posebno, nego ovaj nas jednostavno lik smijesan servis. Italijana na 5:2 spasava iskljucivo servis, Djokovic na 5:3 nije u stanju da ubaci prvi servis, a i to sto ubaci, Italijan mu s lakocom vrati, u prevodu lik igra bez SERVISA !

Radovan

pre 2 godine

Novače, molim te, preklinjem te, otkaži OI, odmori dve tri nedelje, a onda pripreme za USO. Jedan lagani masters pre toga, ono drugo treće kolo i sve daj na USO.
Ako tako uradiš, oprostiću ti što si mi skratio život za neodređeni broj godina.

Pantagruel

pre 2 godine

Ко је видео нову рекламу Ролекса, објављену пре 4 дана, у којој гоборе о Федереру и да се величина најбољег не може мерити само по броју освојених грендслемова, него и по лепоти игре, јасно му је да и они очекују да га Новак да стигне.

aca

pre 2 godine

konacno i on da dodje do dvocifrenog broja GS titula! Bravo Nole!
(aca, 11. jul 2021 18:47)

Još malo ce do trecifren da bude hihihii
(Seljak iz južnog Banata, 11. jul 2021 19:11)

jos samo 10...

marko992

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.
(Kmekenro, 11. jul 2021 18:11)

12532

Covek se prilagođava prema protivniku, igra koliko i kako treba. Bolji protivnik, bolje igra. Neverovatan tip!
(Bor'ša, 11. jul 2021 18:47)

Bas tako,ljudi ne shvataju koji je to kvalitet da uvek odigras "samo malo bolje" od protivnika.Koliko je tu satkano kvaliteta, iskustva i mentalne snage.
Svaka cast majstore-velemajstore!

Lexx_nl

pre 2 godine

И мени иду године. Што сам старији, то теже подносим Новакове мечеве. Нервирам се, стрепим и неизмјерно радујем свим његовим побједама. Ево и зашто.
Пратим га све ове године и желим му поштовање које заслужује, а које му се није у довољној мјери пружало од водећих тениских медија током његове каријере.
Овај меч је у том смислу био јако велики јер се овом побједом придружио другој двојици у једином битном броју у којем је био у заостатку.
Од овога дана, нико неће моћи да нађе ни један параметар по којим би могли рећи да су Федерер или Надал већи, бољи.
Пошто је Новак у свему осталом и прије овог меча био бољи, закључак се намеће сам. Од трећег точка, постао је први. Овом побједом је дошао тренутак када се то озваничило за цијели тениско свијет.
Велики догађај за историју тениса, Нолета и све нас који га тако здушно бодримо током цијеле каријере.
Новаче хвала, одмори се и да Бог дá да Њујорк буде берићетан и освојиш свети грал тениса: Грен Слем.
Идемоо! ??

VUK

pre 2 godine

Stari Đoković šampion nikada ne bi igrao 12 minuta gem na servis protivnika a da ima brejk prednosti. Kao da je svo iskustvo koje ima prosuo tog trenutka. Izgubio je dobijeni set. Nadam se da će vratiti svoju igru.

Dorotej

pre 2 godine

Taj naš Novak je na dodeli pehara i posle na putu do garderobe pokazao taku smernost i milinu koju sam osetio i doživeo samo kot patrijarha Pavla. Ni traga od uzvišenosti, arogancije. Naš ponos je.

Ната

pre 2 godine

Династија - Ђоковић

МУСКЕТАР РОЛАН ГАРОСА(2),
ВИТЕЗ ВЕЛИКЕ ЈАБУКЕ(3),
ВОЈВОДА ОД ВЕМБЛИЈА(6),
ЦАР АУСТРАЛИЈЕ(9),

Његово Височанство, НОВАК ЂОКОВИЋ

Stosone

pre 2 godine

Gde su sada oni što su priželjkivali i govorili samo da nikada ne uđe u klub 20. Ajmo Nole, ne zadržavaj se tu puno, gazi dalje.

aca

pre 2 godine

mozda gresim ali mislim da ce se RF povuci pre USO, cisto da bi posle njegovi sledbenici mogli da se uhvate za neku glupost tipa: dosao je do najveceg broja GS titula tek kad se RF povukao. Vec sad se hvataju za svakakve gluposti i izmisljaju nebuloze koje navodno odlucuju u trci za najveceg svih vremena.

Gambeeet

pre 2 godine

Prodade ga serva po ko zna koji put. Na 5:3 maši 4 od 5 prvih servisa, protivnik odigra van svojih mogućnosti na 2. brejk lopti i tu je odlučen set (ritern na 2. servis na 5:2, pride). Kao što je Novak svaki bitan poen uzeo protiv Šapovalova, tako mu se sad sve vratilo protiv Beretenija. Ako ovo dobije, a svi se još uvek nadamo da hoće, Bog je.

AtamanCG

pre 2 godine

Lijepo. Italijani su došli do prvog finala na Vimbldonu. Lijepo.
A, u finalu...
A, u finalu - THE SERBIAN WALL !!!
Doooooooktoooooooreeeeeeeeeeee !!!

Iks

pre 2 godine

Pitam se kako će izgledati teniski navijači u Srbiji kad Nole ode u penziju. Da prestanu da prate tenis - ne vredi, ljudi navikli. Da očekuju nove GS titule - ne vredi, nema ko da ih osvaja. Da navijaju za Đerea, Kecmanovića i slične da prođu kvalifikacije za GS ili osvoje turnir 250 - ne vredi, ne ide se sa konja na magarca. Bezizlazna situacija.

B.Živković

pre 2 godine

Sećam se kada je prvi trofej na Vimbldonu posvetio svom prvom treneru Jeleni Genčić, koja je nedugo potom preminula. Svaka čast i "u dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi", kako kaže stara poslovica. Verovatno da će sledeći teniski velikan biti u vremenu kada mene a i mnogih od nas neće biti. Zato je naša sreća u tome što smo živeli u vreme jednog od najboljih sportista svih vremena. Pozdrav!

GOATković

pre 2 godine

Goat loves grass :))
Najveći je najveći, ravnog mu nema!
Biće ova '21 zlatnim slovima upisana u istoriju srpskog sporta i svetskog tenisa...sa 21.slemom u NY i zlatom u Tokiju.
Idemoooooo majstore,doktore Noleeeeeeeee

Konfučije

pre 2 godine

Živ bio dugo i živ bio večno, šampione naš. Sve čestitke!!! Nole 20 GS, H2H, No 1 rekord!!!! Ima li još pitanja i sumnje, pobogu??? Pa nema, sve je odavno jasno. GOAT!!!! Srećno, voli te tvoj narod ne sumnjaj u to.

Elhombre

pre 2 godine

Slavi Srbijo i Srbi sirom planete jer je Novak zvanicno najbolji svih vremena! BRAVO NOVACE HVALA TI ZA SVE NISAM NI SANJAO DA CE DO OVOGA DOCI DAVNE 2008!

Cane

pre 2 godine

Ovo je sigurno najlakše osvojeni GS od svih 20, a pamtiće se najduže jer je konačno dostigao favorizovanog Federera i Nadala.
Fantastično zaista, a sasvim sigurno ovo nije kraj Novakovih velikih trijumfa u ovoj godini.

Vreme je i za olimpijsku zlatnu.

HanSolo

pre 2 godine

Ako ovako pljašljivo igra, sigurno gubi.. I opet izpušta ogromnu priliku.. Ne može se igrati tako protiv ofanzivnog igraća.. Jadno.. Ko da nije broj jedan.. Treba italijan da se napadne na bekhend.. Ne razumem kako to ne radi.. Ovako ko poćetnik.. Boji se poraza više nego što želi pobedu.. Opet samo prebacivanje.. Offf..

ElHombre

pre 2 godine

Novak Silni je zvanicno najbolji svih vremena slave Srbi sirom sveta 20ti GS! Pevaj Srbijo kralj Novak je najbolji u istoriji uprkos svemu!

Najbolji sampion Novak bravoooo!

mix

pre 2 godine

Da igra najlepsi tenis - ne igra... Da pobedjuje vinerima, a ne neiznudjenim protivnickim greskama - ne pobedjuje... I Federer i Beretini su imali skoro 2x vise vinera u finalima 2019 i 2021...

Medjutim, tenis je takav da ne pobedjuje uvek bolji, vec jaci, stabilniji i koncentrisaniji. Meni se takav tenis ne svidja, kao sto mi se ni bunker-fudbal ne svidja, ali oba donose rezultate. Cestitke, sada je Novak po svim parametrima GOAT, tu vise nema dileme.

Realno

pre 2 godine

Losa konkurencija u muskom tenisu. Djokovic kad je bio bolji nego danas nije osvajao, vec je gubio od Federera i Nadala na zemlji. Federeru na vrhuncu je samo Nadal na zemlji mogao parirati. Ne moze me niko ubediti da je Djokovic iz 2021. godine bolji od onog 2007-2112 a znamo svi koliko je tada imao titula.

20 сви, чекамо 21.

pre 2 godine

Није Ноле морао да поклони први сет, могло је да мање нервозе. Разлика у класи је очигледна. Беретини чак ни не припада другој класи тенисера данас (Медведев, Тим, Циципас, Зверев), класичан ударач са сервисом и једним ударцем где тај ударац ради само када се намести. У динамичним ситуацијама из трка ни тај форхенд не ради. Њега се не треба плашити, док не унапреди значајно своју игру.

vld

pre 2 godine

Sa kakvom lakocom nas Nole gazi i skuplja titule. Izjednacio se sa dvojicom legendi koje jedini mogu da ga zaustave u ovom pohodu al sa ovom Novakovom formom tesko da i oni to mogu da urade. Ovi mladji teniseri jako jako tesko mogu da mu stanu na put. Sve u svemu ziveo nas Nole kralj tenisa

Ridah

pre 2 godine

Tooooooo brate mooooojjjjj..Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....IDEMO!!! SRBIJA!!!! SRBIJA!!!! NOLEEEEEEEEE!!!! NOLEEEEEEEEEE!

Nikola Jovanovic

pre 2 godine

Prvi u istoriji sa peharom Australije, RG i Vimbldona na razliitim podlogama u istoj godini.
20. GS titula, sigurnih 335 nedelja na 1. mestu ATP-a, all ce to biti i mnogo duze.
2 velike titule ove god:
- Rolan Garos 2. put, sto je minimum 2 titule na svim GS.
- Vimbldon, sto je 20. GS titula, koliko imaju i Rafa i Rodzer.
Ostaju jos 2 velika turnira:
- Olimpijske igre, koje jos nije osvojio.
- US open, da kompletira sve titule na GS u godini.
Posle moze i u penziju, a moze i po jos nekoliko GS titula, jer je u mogucnosti.
G O A T

mlekadžija

pre 2 godine

Браво Новаче на великом успеху! Да не кварим коментар освртом на....препознаће се и тешко ће они преживети овај диван дан....

xcx

pre 2 godine

Čestitka, nadam se bar još dve GS titule. Sećam se kad je Nole ima 5-6 a Roger 17 titula. Izgledalo je nemoguće, a gledaj sad. Svaka čast, Nole. Treba se dobro priptemiti za New York jer Nadal je željan osvete. Srećno!

bivši GOAT

pre 2 godine

Obukao sam svoj najlepši džemper koji mi najlepše stoji, stavio najlepšu traku na svoju najlepšu glavu, na ruku stavio najlepšu Rolex i kuvan najlepše špagete na svetu, dok Nole obara moje najveće rekorde.

my way

pre 2 godine

Двадесетиииииии!!!!!!!!!!!! Is there no one else?!!! Is there no one else?!!! Свака част, Ноле, шампиону! Свака част, највећи од највећих!!!!!!

Filip Višnjić

pre 2 godine

Vino pije Djoković Novače
U Londonu metropoli staroj
Na stolu mu pehar vina stoji
A naš Novak grenslemove broji
Do dvadeset stigao je danas
Uze njega ,trka je gotova
Biti GOAT , došao je čas
I u inat domaćih botova.

veliki strumf

pre 2 godine

Samouništenje! Ovaj prosecan igrač, servis forhend i to je to. Nole odigra na 5-3 bez servisa, pa u taj breku bez servisa, mnogo promasaja, mnogo gresaka - neverovatan način da se izgubi set posle 5-2, set lopte i svega ostalog. SAM JE JRIV, PO MILIONITI PUT VRATIO JE PROTIVNIKA U MEČ! Najgore od svega, promenio je navin i stil igre posle 8 gemova i to ga je koštalo.

Turista

pre 2 godine

Ovo je prvi ozbiljniji protivnik Novaku. Propustio da dobije prvi set i da ima psihološku prednost. Mora da se resetuje inače neće biti dobro

Aca informacija

pre 2 godine

Govorili su da nije GOAT, navijali uvek za njegove protivnike, tvrdili su da neće imati 20 GS titula i da neće biti najviše nedelja na prvom mestu ATP liste, ali danas moraju da priznaju da je No1e ostvario gotovo sve što jedan teniser može da ostvari! Olimpijske igre, US open i završni masters osvaja 99℅, a 100% makar dva od ta tri turnira. Raduj se, Srbijo, jer je Novak Ðoković onaj koji osvetljava obraz naše prelepe zemlje u svetu. Živeo, No1e i živela Srbija!

rkdoy

pre 2 godine

@mix
Uzeo si dva primera i izgeneralizovao. Novak pobedjuje i svojim vinerima i iznudjenim i neiznudjenim greskama protivnika. Nije on klasican "bunkerista", previse vinera daje za to, ali ume cesto da se "zatvori" kad vidi da mu to takticki odgovara, kao sto ume da se switchuje na ofanzivu, ako mu to zatreba. Ne trosi snagu, vec razmislja. Ili je dovoljno napraviti veliki broj vinera uz bezbroj neiznudjenih gresaka, da bi se neko smatrao da igra lepo i da je, kako ti kazes, "bolji"? U svakom mecu ima bas dosta lepih i atraktivnih poteza, no Novak je racionalniji i zna da raspodeli snage (pogotovo kad se igrau tri seta), menja ritmove, strategije, prilagodi se okolnostima, dekonstruise protivnikovu taktiku. Zato je ne samo bolji, vec najbolji!

Stefan

pre 2 godine

Danas Novak dobija Beretinija, osvaja 7. W i 20-u GS titulu! I ne Novak danas nece postati GOAT. On je GOAT vec mjesec dana! Prvo ona pobjedna nad Rafom, a onda i potvrda protiv Cicipasa za 2. RG.

Vera Jovanovic

pre 2 godine

Nemacka nije našla za shodno ni da objavi u terminu vesti u 19:00 casova da je Djokovic pobedio. Kao i obicno bice to negde usput i neobavezno pred kraj! Ako uopšte!

retrovizor

pre 2 godine

Ovaj covek je stvarno neunistiv. Nikada se do sada nije pojavio ne teniser, nego sportista uopste, koji moze da se izvadi i izdigne iznad svake situacije. Protiv njega niko ne moze da garantuje pobedu makar vodio 2:0 i 5:0 u gemovima. On je covek cudo.

Ratko

pre 2 godine

Novak je nervozan vidi se da je i on pod pritiskom. Nadam se da će prevazići to stanje i osloboditi ruku pa bez problema ovo osvojiti.

kris

pre 2 godine

Koliki su ovi ostali,inace odlicni igraci,baksuzni,to nije normalno.Ova trojica imaju po 20 GS svaki, ukupno 60,sto predstavlja nevjerovatnih 15 godina!I svi u istoj eri.Velicanstveno.Ipak jedan je veci od najvecih i to ce ostati zapisano za sva vremena.Imao se rasta roditi.

Kolubarac

pre 2 godine

Ko sme taj i može.
Novak Đoković.
Supstrat Srbije, namučene, naučene, strpljene, spašene, večne, radosne, pobedničke.
Živeo nam Novak Đoković, živela Srbija!

Goksi profa

pre 2 godine

Novak nek nam je ziv i zdrav,doneo je toliko srece nasem narodu,a uz to je nqjveci igrac belog sporta u istoriji,cestitka i veliki naklon!

NADA

pre 2 godine

Nole je majstor nad majstorima!Ovo je trebalo izdrzati.Sta god da kazemo malo je za ovaj neverovatan uspeh.Nole ziv bio,cestitke od srca!

devil himself

pre 2 godine

Vec mnogo godina unazad NAJBOLJI SPORTISTA PLANETE, sto se tice tenisa ODAVNO GOAT!!!Nije mi jasno sa kakvom idejom izlaze igraci protiv Noleta na teren, znaju da oni moraju da odigraju 120%, da Nole odigra sa 60%, i da tek u tom slucaju eventualno imaju MINIMALNE SANSE, ako i to imaju!!!Sa druge strane, Noleta samo Nadal moze godinama unazad da dovede na 100%, svi ostali ne bude to u njemu!!!Nikada mi nece biti jasno, da u doba NAJVECEG SPORTISTE NA PLANETI, U ZEMLJI SRBIJI, NA KOMENTAR DA JE NOLE GOAT, PLJUSTE NEGATIVNI KOMENTARI!!!Da li moze uopste da postoji Srbin, koji se do sada vec nije poklonio NAJVECEM SRBINU SVIH VREMENA, NOVAKU DJOKOVICU?!!!!!!

Milan_PT

pre 2 godine

Oni, koji se, skoro po pravilu, uvek pitaju kako je to moguće da svi teniseri protiv Novaka odigraju loše u bitnim trenucuma, očigledno ne shvataju tenis kao sport, a lako moguće da ne shvataju sport uopšte...

Rocky

pre 2 godine

Snimajte ove mečeve... jer kada se ovaj momak povuče nećemo više imati prilike da gledamo ovakav tenis :-)))

Čestitke najvećem šampionu kog je tenis imao ...

SEXaS

pre 2 godine

? честитам Новаче! нисмо свесни шта си остварио. хвала Богу и родитељима што си изникао из нашег рода.

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

30

konacno i on da dodje do dvocifrenog broja GS titula! Bravo Nole!
(aca, 11. jul 2021 18:47)

Još malo ce do trecifren da bude hihihii

Papillon

pre 2 godine

Kratko o ovom meču. Najteži su ti dobijeni mečevi. Prvi set poklanja, trebalo 6:2 da bude i pola sata kraće.
Verujem da je pritisak ogroman bio, sam sebi ga je naturio, no zna on, a i svi ovo je bilo za najvećeg ikad.
No, posle kreće. Ako nema savršenog servisa već je gotovo. Još i teren da je bio u boljem stanju bilo bi ubedljivije.
Nisam impresioniran Beretinijem. Servis i forhend ne smelo da bude dovoljno za GS, pa ni za Wimbledon i kad odu ova trojica. Čak i na mreži nekako ko medved, kruto bez osećaja.

admin

pre 2 godine

Vise se ne moze osporiti: teniski GOAT a ima jos sigurno par sezona da osvaja. Mozda cak i duze ako pametno bira turnire i ne zamara se nekim mastersima. Samo slemovi, zavrsni masters i eventualno jos jedan masters koji mu najvise lezi ili koji ima najveci razmak izmedju slemova. 5-6 turnir godisnje.

nenad

pre 2 godine

Ne moze se sa ovakvim servisom uzeti finale. Pa drugi servis je na nivou Jelene Jankovic, 50 km na sat. A u bokasu sedi Ivanisevic ciji je jedini
smisao da pomogne Djokovicu na servisu, jer ga on nista drugo i ne moze savetovati...NIkada losijeg Novaka nu finalu nekog grend slema nisam gledao (ne racunajuci ono protiv Vavrinke 2017 u Americi). Potpuni slom zbog mogucnosti da postane GOAT. Vec prvi gem sa dve duple nagovestio je sve. Ako se on ovakav danas vrati i dobije - uzece jos deset titula. Ali...

Bratislav

pre 2 godine

Bravo!!! Bravo!!! Bravo!!!!
Najveći
Najbolji
Najveličastveniji
Sportista kakvog svet nije do sada imao
Idemoooooooo!!!!!
Spartaaaaaaa!!!!!!

Rokabili

pre 2 godine

Realno najslabiji protivnik u finalima Wimbledona u poslednjih 10 godina... A Novak je dosta finala baš gubio od tenisera koji nisu Rafa ili Rodžer... Ovo je trebalo završiti u 3, ali nadam se da će kako god i ovako pobediti...
Ali dobro, ni jedna karijera ne može biti savršena...

Uh

pre 2 godine

Aaaauuuu...uzas...opet glat dobijeni set prokocka. Ajde sto deluje da mu se ne igra upste a udara loptice kao da imaju 100 kila. Protivniku daje krla bez potrebe.

DRAGAN

pre 2 godine

ISTORIJA TENISA 7/11/21
U NARUCJU NOVAKQ.
BRAVO MAJSTORE. IGRAO JE PROTIV MATEA, PUBLIKE I SVE IH DOBIO
DANAS. NEMA VISE DILEME KO JE NAJBOLJI
TENISER ZA SVA VREMENA. JEDAN JE
NOVAK DJOKOVIC , A
JOS VELIKI SRBIN.
NEMAM RECI, SAMO RECI
NOVAK JE BROJ 1.
SVE JE OSVOJIO JOS
OLIMPIJSKE IGRE, PA
USO, KAO POSLASTICU ZA OVU GODINU.
CEKAMO 21/20/20.
ZA TAJ DAN NOVAK ZIVI.
IDEMO BRATE SRBINE..

Dušan

pre 2 godine

Najgori sportski komentator na RTS-u, kaže čovek ako Novak osvoji prvi set, Beretini mora 3, bravo kralju kako si to provalio!
Napred Nole!!!

Stevanbas77

pre 2 godine

Bravooooo KRALJU!!! Pa na ovo sam cekao punih 15 godina! Vredelo je…Ali moram da odam zahvalnost Ivanisevicu. Kad on kaze IDEMOOO BREEEE! Neprocenjivo. I koliko se covek iskreno radovao uspehu… pa maltene ako nine zaplakao. Pride, bacio onako,tresnuo o pod kacket! Veliko HVALA obojici!!! IDEMO DALJE…

veliki strumf

pre 2 godine

Beretini je buduci broj 1 i igra svemirski tenis
Sve sam ulozio na njega
(Mile, 11. jul 2021 14:04). Svih 100 dinara sto ti tata jutros dao za burek? Jug i jugoistok Srbije, kao i čitav Univerzum čekaju 20. titulu!

Robert

pre 2 godine

U 1. setu na servisu za set Nole ne pogadja ni jedan 1. servis i gubi set. U 2. setu na servisu za set Nole pogadja sve prve serve i gubi gem. Pa neverovatno, to moze samo on.
(vlada, 11. jul 2021 16:58)

Jok! To mogu i mnogi drugi igraci kada igraju protiv njega. Sve stima dok ne dodje red da serviraju za set, a onda protrace sve. Vidis i sam da kod Noleta nije problem da li ga sluzi prvi servis ili ne, svakako bude cupavo zatvaranje seta.

Vasko

pre 2 godine

Novak vs Rafa 30:28 wins
Novak vs Roger 27:23 wins

Records:
Career Prize Money $ 149,810,010
Grand Slams ,, 20 ,,
Weeks at No. 327

Never stop beliving - Novak Djokovic

Toma

pre 2 godine

Svajcarski moderatori mus skidaju kapu, na radio i TV stanicama u Svici i Nemackoj i u ove sitne sate i posle EP u fudbalu daju vest da je pobednik Vimbldona i osvojio 20tu krunu na gren slemovima. Covek je ziva legenda. Bravo No1e.

Rodick Andy

pre 2 godine

Kad uporedim ovo finale protiv onih tri finala Novak protiv Rodzera, ja bih danas i Novaku i Bereteiniju dao pro tri godine zbrane da igraju tenis (Andy Rodick CBS US Today)

Hvala Bogu te nisam englez

pre 2 godine

Beretini je buduci broj 1 i igra svemirski tenis
Sve sam ulozio na njega
(Mile, 11. jul 2021 14:04)

Znači Mile ode kuća lajkovačkom prugom.

Amsterdam

pre 2 godine

Nažalost, Novak neće odbraniti titulu. Sustigao ga je umor. Ali biće drugih prilika. Mi smo uvek uz njega - i kada dobija i kada gubi.

Milorad Bešlin

pre 2 godine

Svaka čast, kralju! Suočiti se i prevazići pritisak sa svih strana, da nešto moraš, je za neverovati. Puno zdravlja i uspeha tebi i porodici.😉👋

4k4.Dex

pre 2 godine

@Mile
Beretini igra svemirski tenis. Užasno ograničen teniser. Ja ne znam kako je onaj duduk uzeo Novaku set. Čovek nema bekhend uopšte. Da nema servisa ili da nije Wimbledon ne bi uzeo nikad iše od tri gema po setu.

Cika toni

pre 2 godine

Kad se samo setim komentara na nacin ishrane ??? Covek se krece I izgleda kao da I'ma 25 a ne 35 godina. Ako mu ne dosadi (a nadam se da nece), moze ovako do 45-e.

Nikola

pre 2 godine

Slabo. Nešto nije u redu. Glava? Migrena? Gubi. Vidi se iz svemira. Baš mi je žao.
(Pera, 11. jul 2021 15:26)

Da, gubi Beretini, baš mi ga je žao.

Semendria1244

pre 2 godine

Iiiiiiiii...dragi moji Schwicarci i eSpanolci, kojih ovde ima dosta, suprotno svim geografskim i kulturolskim zahtevima, ko je sada GOAT, ajmo samo pristojni i egzaktni argumenti. Hvala. Danke. Gracias.

Petar Prvi

pre 2 godine

Cestitke Novaku, njegovoj porodici I timu kao I svim onima koji ga postuju i navijaju za mega. Dokazao je da se bez obzira na prepreke kada si posvecen, odlucan, posten, iskren, uporan, strpljiv I vredno radis moze mnogo toga postici.

zex

pre 2 godine

Ajde ugazi ovu cepanku koji samo servis ima.Njegova igra je nalik Kirijosu, ima brz izbacaj i servira brzo, malo bre nego ostali to sam primetio.Bekhend mu je slabiji, forhend forsira i ume da promasuje samo da ga danas ne krene.Novak ima na osnovu cega da gradi strategiju jer ovaj ima slabe tacke a kada za Novaka prave taktiku mnogo je tesko jer rupa u igri gotovo da nema.Samo glava, samo mirna glava.

Forest

pre 2 godine

Hvala ti Novače i ovaj put. Sada si se ustoličio, Još OI i US Open pa da se i kruna stavi.
Treba ovog čoveka dočekati na Balkonu sa najvećim brojem ljudi koji je ikad bio na nekoj od proslava našim sportistima. Naš Novak je to zaslužio!
Ps. U trećem kolu WB sam napisao finale Novak -Beretini(Zverev)

ls

pre 2 godine

Samo da je sto vise sporta i rijalitija, da narod bude krotak i pasivan..
(hlebaigara, 11. jul 2021 15:22)

Ajde ne smaraj, ostavi nas barem 2 sata da ne razmisljamo o stvarima o kojima ti razmisljas.

Wess

pre 2 godine

Da li neko može da javi ovom komentatoru da prestane da priča makar u toku poena, melje ko prazna vodenica, utripovo čovek da i on učestvuje u finalu. Utišao bih ton ali želim da čujem lopticu, a ne nega...

LGBT klub "Vonjavo debelo crevo"

pre 2 godine

Gledam tenis na vodenom krevetu zajedno sa kajzerom i jumkom, a u pauzama razmenjujemo vavoljke.
Kako je lep ovaj život..

kaja

pre 2 godine

Sad kad je uzeo sve, nikad im vise ne nih igrala da sam na njegovom mestu , pa nek placaju skupo da gledaju levate, sa sve kiselim jagodama i jeftinim sampanjcem!

Goatovic

pre 2 godine

Novak je postao G.O.A.T. jos na Wimbledon-u kod 15:40 i tri mec lopte ;)




Danas Novak dobija Beretinija, osvaja 7. W i 20-u GS titulu! I ne Novak danas nece postati GOAT. On je GOAT vec mjesec dana! Prvo ona pobjedna nad Rafom, a onda i potvrda protiv Cicipasa za 2. RG.

nikola

pre 2 godine

nemam zivce da gledam,pa sam snimio,ali pogresio,hoce li biti repriza meca,ako neko zna nek napise,hvala.Novak mentalna gromada,sta reci.

Pera

pre 2 godine

Ajde sto Novak nije igrao protiv top10 igrača po prvi put ali tek sada vidim put Beretinija na Vimbldonu.. i mi smo stvorili sliku da je on mnogo dobar!? Jeste dobar, ne sumnjam, ali tek ce i on sam da vidi koliko je dobar kada ima Novaka na drugoj strani.. IDEEEEMOOOOOOOOOO!

Dušan

pre 2 godine

Sremčica čeka 20., krunisanje Novaka za GOAT, najvećeg svih vremena, najvećeg bez lažnih i smešnih samoreklama.

Koliki je rekord u komentarima da i njega danas sa Novakom oborimo??

lennox

pre 2 godine

Ljudi, pivo na sto, prsuta i sir za meze i mislite pozitivno... saljite mu kroz svoje misli tu pozitivnu energiju. Ajmo Novace, znas da Nadal i Federer danas drhte pred TV-om.

Džedaj

pre 2 godine

Majstore, svaka čast... Šta reći, toliko nam radosti donosiš.... Sada u Tokio po zlato, pa na US-open po 21 slem,i da završimo tu polemiku više ko je GOAT....

Djoda

pre 2 godine

Kraj velikog sna! Sam je kriv, nije zasluzio istoriju. Kad protivnik ne moze da pogodi lopticu prvih 7 gemova i uzme set, nema vise neke price.

Udri covece tu lopticu, izgubi ali izgubi igrajuci l a ne plaseci se.

Viktor

pre 2 godine

Ovaj Beretini 19 vinera behendom,sve ostalo servisom ili forhendom,a napravio je 250 vinera na turniru.Pa vi sad vidite koja mu je slaba tačka.

x

pre 2 godine

USA zemlja od preko 300 miliona stanovnika zadnjeg Wimbledon šampiona je imala pre 21 godinu, na ulasku u 21 vek. Znači skoro 1/4 veka. Novak to u zadnjoj deceniji sam osvojio 5 puta. Ljudi još uvek nisu svesni kakvog šmapiona ima Srbija. Bitno da neki drugi igraju lepršavo… Srećno Nole!
(Loznica, Gučevo, Cer…, 11. jul 2021 14:03)


Ta titula je bila u 20. veku (2000. godina)

veliki strumf

pre 2 godine

Gledao sam puno puta Beretinija i dobar je igrač. Ali ovo danas kao da gledam Iznera - samo serva i forhend. Bekhend apsolutna nula, nivo slabijeg rekreativca, ritern ne postoji, spor, kasni... Znaci, ako nema servu - nema ništa. Nole mu je u prvom gemu sve poklonio i nije uspeo da ga brejkne. Ogromna je razlika u kvalitetu Noleta i ovog.

srpski seljak

pre 2 godine

Cenim da ce Novak biti malo bolji u prvom poluvremenu, pa ce u drugom da krene ko oluja! Nema nista od produzetaka i penala -- o tome nek Talijani vide s Englezima kasnije uvece.

Randy Marsh

pre 2 godine

Danas je dan kada Novak i zvanično postaje najbolji teniser svih vremena.

Stiže ih po broju GS trofeja, a broj nedelja na vrhu odavno ima najviše. Sve ostalo je manje bitno.

Neka mu je sa srećom ?

Trte Mrte

pre 2 godine

Novak je elegancija i drugi nivo za ovog dečka. Ovaj mož da pobeđuje Teojickog..Zvereva..tako te likove... Noleta samo na poster može da ima na zidu. Poz.

Off Columbus

pre 2 godine

Samo da je sto vise sporta i rijalitija, da narod bude krotak i pasivan..
(hlebaigara, 11. jul 2021 15:22)
Pa ti budi aktivan, idi na lečenje....

sašo

pre 2 godine

Protivnici Beretinija svi anonimusi. Digli igrača u nebo ko da je pobedio Mareja, Vavrinku, Federera, Nadala iz predjašnjeg vremena. Toliko o današnjem tenisu.

Xp

pre 2 godine

Ali ovaj Italijan za sada nista nije pokazao. Bukvalno nista. O.K., ubode poneki servis ali to je bezazleno. Ako znatno ne popravi nesto pojesce ga Novak

Alex

pre 2 godine

Nije smak sveta , Novak je najbolji ikad , najversitalniji teniser ikada u istoriji . Treba uci rastereceno , ne misliti na rekorde jer ce oni doci uz ovakvu igru sami po sebi . Polako , sigurno ali i hrabro bez opustanja jer ako su i druga dvojica osvojila mozes i ti . NOVAK THE GOAT !

Miroslav Trninic

pre 2 godine

Meni sve vezano za naseg Noleta nije vezano za tenis vez vise za nekakve bazicne ljudske osobine i potrebe. Uz Noleta sazrijevam i ucim kako se izboriti sa problemima u zivotu. Mozda zvuci trivijalno ali meni pomaze. Idemo Nole.

Skywalker

pre 2 godine

Samo u osmom gemu: napucavanje lakog smeca u mrezu, hvatanje auta, ritern u dno mreze, drajv volej predugacak, dvometarski aut sa osnovne linije... Beretini ne igra nista osim servisa, dobro je da jos nije izgubio prvi set, ali vrlo brzo ce, u ovom ili sledecem gemu.

pribil

pre 2 godine

Samo polako, korak po korak. Bez euforije i otpisivanja Beretinija. Puno srece za Novaka. Trebace mu zbog publike koja ce navijati za "slabijeg". Karma je cudo.

waso

pre 2 godine

Управо је Бубањ рекао да је Беретинијева шанса да Новак не добије ни један сет,а ако га добије,он то одвуче у клинч и победи.

Sandzak

pre 2 godine

Rodio se u pravo vrijeme, u najgore doba tenisa bez konkurencije. Odigra nekoliko meceva i osvoji a da mu na putu ne padne niti jedan top 10

Рајко Ђукановић

pre 2 godine

Dana's osvaja 20g.s 21.septembra 2021 No1e zvani G.O.A.T ili Mr 21, postaje najbolji teniser, svijeta .A 01.02 2022 god poslije A.O. Mr 22, Novak GOATovic bice proglasen najboljim spоrtistom svijeta, galaksije, mlijecnog puta i cjelokupnog univerzuma..

Miroslav

pre 2 godine

Ajmo ljudi da zaboravimo na nekoliko sati odakle su ova dva momka i da uzivamo u tenisu kakvog mozda nikad vise necemo vidjeti kad se povuce velika trojka.
Sa srecom i nek bolji pobijedi.

matori

pre 2 godine

Ja ne pamtim slabiju konkurenciju u tenisu od ove danasnje! Ljudi gube interesovanje da prate tenis sada kada je Federeru 40 godina, a Nadala propusta turnire. Nekada su na turniru igrali i borili se za trofej Lendl, Mekinro, Sampras, Agasi, Beker, Federer.... danas finala igraju Cicipas, Beretini...
U zenskoj konurenciji jos veca katastrofa! Ovo danasnje finale zbog toga ne izaziva nikakvu paznju u svetu i proci ce kao sporedna vest. Svi tekstovi po novinama ce biti samo o finalu Engleska-Italija

Monden

pre 2 godine

Ovo je, verovatno, najslabija konkurencija u istoriji tenisa. Ovaj Beretini je limitiran igrač. Loše se kreće, bekhend katastrofalan, čudno je građen,... Živi od servisa i forhenda, koji mu danas i nije bio na nivou. Sva trojica polufinalista, sem Đokovića, pre deset godina ne bi prošli do trećeg/četvrtog kola.

Milosav

pre 2 godine

Ako Nole osvoji US Open ove godine onda zaista sledece godine treba da mu daju svaki GS bez igranja. Sta reci, covek okrenuo igricu!

celinc

pre 2 godine

Novak danas treba odigrati 90 odsto da dobije,sve ispod bice u jedan-dva poena na obe strane,ako izide sa emocijama,dizanje stisnute pesnice,pogledom koji stene lomi,sa kojim krikom onda je pobeda skoro u dzepu,ali ako emocije ostavi u svlacioni i sa zeljom da bude dobar decko,onda ni njemu ni nama nece biti lako,ajde Novace i sretno!!!!!!!!

Will Mosley

pre 2 godine

Danas je dan kada Novak i zvanično postaje najbolji teniser svih vremena.

Stiže ih po broju GS trofeja, a broj nedelja na vrhu odavno ima najviše. Sve ostalo je manje bitno.

Neka mu je sa srećom ?
(Randy Marsh, 11. jul 2021 14:41)

Posto su Rafa i Federer odavno osvojili 20GS jel to znaci da su jos tada postali najbolji? Ne moze biti najbolji svih vremena neko ko nema zlato na Olimpijskim igrama. Jel znas da ce tenis nastaviti da se igra i kad se Novak penzionise? Mozda ce neko nadmasiti njegove rezultate za nekih 10 godina, tako da ce se jos dugo cekati na titulu najboljeg ikada.

Skywalker

pre 2 godine

Strasno, mec jos nije ni poceo, a Beretini vuce pogresan potez. Bira da prvi prima servis, a svi znaju koliko je Novaku bitno da prvi servira. Cak i da Beretiniju znaci da prvi prima, morao je da izabere da prvi servira, jer onom drugom mnogo vise znaci da prvi servira. Shvatice to, narocito ako napravi brejk, daleko lakse se stize 2:4, nego 1:4. Koliko ce tek pogresnih poteza biti tokom meca, kad bude smecovao bas u stranu gde je Novak pa bude nepotrebno odigravao po 2-3 udarca vise.

Rix

pre 2 godine

Ima li neko link za neki stream. Korisnicima Mtela u BIH je ukinut Sport Klub
(Bosanac, 11. jul 2021 14:20)

Evo link:
http://on.freestreams-live1.com/sk1sr0/

Jovan Godecevo

pre 2 godine

LAZAREVAC ČEKA 20 GS !!!
IDEMOOOO NOLEEEEE !!!!
(MARKO, 11. jul 2021 14:34)

Nemate vi pojma sine, pola godeceva uzelo slobodno sutra, tako se ceka GS!

waso

pre 2 godine

Сад сам већи оптимиста,Беретини је ипак под већим притиском и не блиста како зна

google

pre 2 godine

@skywalker Napokon neko da prokomentarise ocajnu igru Italijana, izgleda zaista lose u nekim trenucima. Ogroman broj banalnih gresaka.

Dott

pre 2 godine

Lepo je receno pre neki dan, Beretini je u zivotnoj formi, ne u dozivotnoj formi. Vec godinu dana ga drzi ta zivotna forma, dok je to Vilander prevideo, on je rekao da ce Beretini jednom uzeti GS titulu, mozda i nece poput Tomasa Berdiha, dugo biti 7-8 na svetu i onda se jednom samo ugasiti, jer nije svako kadar da pruzi toliko od sebe.

Kapetan

pre 2 godine

Joj ljudi, Nole u God mode-u! Sevis ga služi, ritern, dobro raspoložen. Samo da vidimo kako mu ubija bekend i vamos tamos! Idemooo

Srba Patrijota

pre 2 godine

Kakvo finale. 1.15 kvota, jedva cekam taj strasan mec. A makse vise... U zadnjih 10 finala je bio apsoultni favorit a prica se o nekom sportu. To je realno malo veci nivo nego ono sto ja cukam kod komsa.

Dragan

pre 2 godine

Nemate vi pojma sine, pola godeceva uzelo slobodno sutra, tako se ceka GS!
(Jovan Godecevo, 11. jul 2021 14:53)

Kakvo Godečevo?! Ko tamo ima tv?

Will Mosley

pre 2 godine

Moskva ceka titulu!
(Moscow, 11. jul 2021 14:39)

Pa dobro, i Rejkavik, Dablin, Donjeck, Kijev, Harkov, Belfast, Milano, Pariz cekaju titule Beretinija i Italije u finalu protiv Engleske i ata sad? Strpljivi smo i cekamo.

Lala

pre 2 godine

Novak opet mora da igra i protiv sudije, sve je namešteno, videćete.Namestili su da sudi Hrvatica da bi presudila u korist Italijana...

Will Mosley

pre 2 godine

Visnjica ceka 20GS!!!
(Šou Biznis, 11. jul 2021 14:45)

Jablanicki, Moravicki, Toplicki i Juzno-banatski okrug su odavno docekali 20GS, jos kad je Nadal osvojio RG prosle godine. Slobodno mi objavite komentar. Hvala, veoma ste divni i ljubazni.

Will Mosley

pre 2 godine

Idemo, sokole.
Istorija.?
(macak lucifer, 11. jul 2021 14:47)

Tesko da ce se istorija ponoviti, ne verujem da Beretini moze da pobedi.

dr. Roddick

pre 2 godine

ovaj GS se ne moze ozbiljno racunati ako ga osvoji nas nole.

Ipak je imao za finalistu igraca, koji ima 1 osvojen turnir atp500 (da jedan)

Amsterdam

pre 2 godine

Nažalost, Novak neće odbraniti titulu. Sustigao ga je umor. Ali biće drugih prilika. Mi smo uvek uz njega - i kada dobija i kada gubi.

Rodick Andy

pre 2 godine

Kad uporedim ovo finale protiv onih tri finala Novak protiv Rodzera, ja bih danas i Novaku i Bereteiniju dao pro tri godine zbrane da igraju tenis (Andy Rodick CBS US Today)

Realno

pre 2 godine

Losa konkurencija u muskom tenisu. Djokovic kad je bio bolji nego danas nije osvajao, vec je gubio od Federera i Nadala na zemlji. Federeru na vrhuncu je samo Nadal na zemlji mogao parirati. Ne moze me niko ubediti da je Djokovic iz 2021. godine bolji od onog 2007-2112 a znamo svi koliko je tada imao titula.

Sandzak

pre 2 godine

Rodio se u pravo vrijeme, u najgore doba tenisa bez konkurencije. Odigra nekoliko meceva i osvoji a da mu na putu ne padne niti jedan top 10

Djoda

pre 2 godine

Kraj velikog sna! Sam je kriv, nije zasluzio istoriju. Kad protivnik ne moze da pogodi lopticu prvih 7 gemova i uzme set, nema vise neke price.

Udri covece tu lopticu, izgubi ali izgubi igrajuci l a ne plaseci se.

nenad

pre 2 godine

Ne moze se sa ovakvim servisom uzeti finale. Pa drugi servis je na nivou Jelene Jankovic, 50 km na sat. A u bokasu sedi Ivanisevic ciji je jedini
smisao da pomogne Djokovicu na servisu, jer ga on nista drugo i ne moze savetovati...NIkada losijeg Novaka nu finalu nekog grend slema nisam gledao (ne racunajuci ono protiv Vavrinke 2017 u Americi). Potpuni slom zbog mogucnosti da postane GOAT. Vec prvi gem sa dve duple nagovestio je sve. Ako se on ovakav danas vrati i dobije - uzece jos deset titula. Ali...

mix

pre 2 godine

Da igra najlepsi tenis - ne igra... Da pobedjuje vinerima, a ne neiznudjenim protivnickim greskama - ne pobedjuje... I Federer i Beretini su imali skoro 2x vise vinera u finalima 2019 i 2021...

Medjutim, tenis je takav da ne pobedjuje uvek bolji, vec jaci, stabilniji i koncentrisaniji. Meni se takav tenis ne svidja, kao sto mi se ni bunker-fudbal ne svidja, ali oba donose rezultate. Cestitke, sada je Novak po svim parametrima GOAT, tu vise nema dileme.

Boka

pre 2 godine

Jel realno da decko i posle 20 godina karijere nije u stanju da osvaja lake poene na svoj servis. Djokovic ako ovo izgubi, igubice zahvaljujuci trecerazrednom servisu.

Monden

pre 2 godine

Ovo je, verovatno, najslabija konkurencija u istoriji tenisa. Ovaj Beretini je limitiran igrač. Loše se kreće, bekhend katastrofalan, čudno je građen,... Živi od servisa i forhenda, koji mu danas i nije bio na nivou. Sva trojica polufinalista, sem Đokovića, pre deset godina ne bi prošli do trećeg/četvrtog kola.

celinc

pre 2 godine

Velika takticka greska Novaka kod 5-2, nije trebao juriti novi brejk,gem je trajao skoro 10 min,trebao je pustiti da Bertini brzo zavrsi svoj servis,pa onda na svoj servis zavrsiti set,ovako ostao je kratkog dsha i bez snaga na svoj servis,steta ajmo Novace!!!!!

matori

pre 2 godine

Ja ne pamtim slabiju konkurenciju u tenisu od ove danasnje! Ljudi gube interesovanje da prate tenis sada kada je Federeru 40 godina, a Nadala propusta turnire. Nekada su na turniru igrali i borili se za trofej Lendl, Mekinro, Sampras, Agasi, Beker, Federer.... danas finala igraju Cicipas, Beretini...
U zenskoj konurenciji jos veca katastrofa! Ovo danasnje finale zbog toga ne izaziva nikakvu paznju u svetu i proci ce kao sporedna vest. Svi tekstovi po novinama ce biti samo o finalu Engleska-Italija

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

USA zemlja od preko 300 miliona stanovnika zadnjeg Wimbledon šampiona je imala pre 21 godinu, na ulasku u 21 vek. Znači skoro 1/4 veka. Novak to u zadnjoj deceniji sam osvojio 5 puta. Ljudi još uvek nisu svesni kakvog šmapiona ima Srbija. Bitno da neki drugi igraju lepršavo… Srećno Nole!

Will Mosley

pre 2 godine

Danas je dan kada Novak i zvanično postaje najbolji teniser svih vremena.

Stiže ih po broju GS trofeja, a broj nedelja na vrhu odavno ima najviše. Sve ostalo je manje bitno.

Neka mu je sa srećom ?
(Randy Marsh, 11. jul 2021 14:41)

Posto su Rafa i Federer odavno osvojili 20GS jel to znaci da su jos tada postali najbolji? Ne moze biti najbolji svih vremena neko ko nema zlato na Olimpijskim igrama. Jel znas da ce tenis nastaviti da se igra i kad se Novak penzionise? Mozda ce neko nadmasiti njegove rezultate za nekih 10 godina, tako da ce se jos dugo cekati na titulu najboljeg ikada.

Scania R500

pre 2 godine

Sta se primate ljudi? Novak zeli da finale bude neizvesno...igra u 3 brzinu da bude tesno i onda prebaci u 4 brzinu kad hoce i pobedi. 5 retko koristi..

uzivajte dok imate Novaka da gledate

pre 2 godine

Za mene je Novak najbolji teniser svih vremena od momenta kad je pobedio Federera treci put u finalu Wimbledon-a. Pozdrav za prave ljubitelje tenisa iz Novog Pazara 020 (pozivni broj)

Sale

pre 2 godine

Evo, Novak ima 2 brejka prednosti u drugom setu, ali moram primetiti da lošije finale nisam gledao. Obojica toliko greše, kao da su im ruke vezane.

Bucko3333333

pre 2 godine

Искрено лош меч. Стегнути и један и други. Новаков најбољи меч је био у првом колу. Сервис му је лошији из меча у меча. Ритерн, нема га нигде, превише често пада на леђа код удараца. Али изгледа да и кад игра са мање од 50 посто не могу да га победе.

Will Mosley

pre 2 godine

Moskva ceka titulu!
(Moscow, 11. jul 2021 14:39)

Pa dobro, i Rejkavik, Dablin, Donjeck, Kijev, Harkov, Belfast, Milano, Pariz cekaju titule Beretinija i Italije u finalu protiv Engleske i ata sad? Strpljivi smo i cekamo.

HanSolo

pre 2 godine

Ako ovako pljašljivo igra, sigurno gubi.. I opet izpušta ogromnu priliku.. Ne može se igrati tako protiv ofanzivnog igraća.. Jadno.. Ko da nije broj jedan.. Treba italijan da se napadne na bekhend.. Ne razumem kako to ne radi.. Ovako ko poćetnik.. Boji se poraza više nego što želi pobedu.. Opet samo prebacivanje.. Offf..

Cccccc

pre 2 godine

Sta vam je ljudi, Novak poklonio prvi set da bude zanimljivije, da ne bude da ljudi platili paprene cene a da gledaju 3 lagana seta. Evo ga sad je dao gas, 3-0 sa dva brejka.

kauboj gnu

pre 2 godine

‘Klasicni Novak’ sindrom mi sve vise lici na taktiku kojom Novak dobija evo vec 20 GS. Uvek se cini da komplikuje, da gubi bas kad je trebao da osvoji gem, set, mec. Moguce da nisam u pravu ali ako jesam ovo je jedna podmukla taktika gde protivnik misli da gubi, pa odjednom oseti da je Novak pao bas kad je trebalo dobro da odigra. tu se protivnik napali jako i onda ga saceka Nole i ubaci u petu.. taj slom protivnika nema leka..

Bilal

pre 2 godine

Ponosan sam sto mogu pricati svojoj deci i unucima, ako Bog da, da sam ziveo u eri najboljeg sportiste svih vremena, a nista manje ni ogromne moralne ljudine, Novaka Djokovica i njegovog superiornog tenisa.

Kmekenro

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.

fatigue

pre 2 godine

Umesto realnih 6:2 i 6:1 ono izgubljen prvi set i strah za drugim
(DžejAr65, 11. jul 2021 17:04)

Finale Rolan Garosa je ipak ostavilo traga, u ovim godinama dobiti meč u pet setova protiv 13 godina mlađeg protivnika, a pre toga izbaciti Nadala, nije baš lako. Pa za mesec dana novo Gren slem finale.

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Razbij ga Nole za set vremena ne daj englezima da vide neizvestan meč, neka odu kući ubeđeni da su džaba bacili novac, razbij ga za inat i ovim našim domaćim izdajnicima, i skrati konferenciju posle meča reci "idem da navijam za Italijane" .

Ivan

pre 2 godine

Kako god da se zavrsi ovaj mec, Djokovic ce biti najbolji svih vremena!
E sad, koliko god on bio psihicki jak bice igrac koji osvojeno moze "lako" da izgubi i da se na neverovatan nacin vrati i pobedi u mecu koji je vec izgubio!
To je No1e...

Iks

pre 2 godine

Pitam se kako će izgledati teniski navijači u Srbiji kad Nole ode u penziju. Da prestanu da prate tenis - ne vredi, ljudi navikli. Da očekuju nove GS titule - ne vredi, nema ko da ih osvaja. Da navijaju za Đerea, Kecmanovića i slične da prođu kvalifikacije za GS ili osvoje turnir 250 - ne vredi, ne ide se sa konja na magarca. Bezizlazna situacija.

CG

pre 2 godine

Imam 49 i placem od srece kao malo dijete! Bravo Nole! Da ti i porodica dozivite svu srecu i da praunuke ako Bog da docekas!

I da se opet ponovim kao prethodnih dana:

Бојте се- ја нисам човек, ја сам вук!
Ја не причам и не пишем- ја завијам!
Не завијам што ме је страх, не завијам што сам бесан.
Завијам да би ме чуо чопор мој, да би ме чули вукови, да би ме чуле вучице,
да би ме чули вучићи- да би се окупио чопор мој!
А када се окупи чопор мој- бојте се пси!

Voli te WOLFPACK!!!!

dr. Roddick

pre 2 godine

ovaj GS se ne moze ozbiljno racunati ako ga osvoji nas nole.

Ipak je imao za finalistu igraca, koji ima 1 osvojen turnir atp500 (da jedan)

bruder

pre 2 godine

Novace Srbineeeee!!! Marko Kraljevicu naseg doba, hvala ti na svemu i da nam te Bog cuva i vodi u jos mnogo pobeda u ovoj divnoj igri koju toliko volis i kojoj si toliko dao. Ponosno SRBIN!!!

life sentence

pre 2 godine

Kad uporedim ovo finale protiv onih tri finala Novak protiv Rodzera, ja bih danas i Novaku i Bereteiniju dao pro tri godine zbrane da igraju tenis (Andy Rodick CBS US Today)
(Rodick Andy, 11. jul 2021 18:33)

Rodik je sam sebi zabranio.

Legolas

pre 2 godine

Sport je,bez obzira novaka čeka još mnogo mnogo mečeva i titula.
Jedan poraz,jedna pobeda ne menja mnogo!!
Novak nema briga.
Beretini je taj koji nije spavao,koji se budio nocas.
"Šta ako reternira pod noge"!!
"Šta ako mi šalje uporno slajseve na bekhend stranu"!
"Šta ako me izvlači na mrežu,i tako ostanem bez snage u trećem ili cetvrtom setu"!

Dragi Mateo,sigurno je da će tako i biti,i ti češ samo na kraju pružiti ruku najboljem teniseru u istoriji! ! ! !
I noćna mora ce nestati,nakon pružene ruke šampionu.

мирков

pre 2 godine

Кад се Новак пензионише премотаваћемо његове мечеве, јер ће се тешко родити неки овакав Србин у овом спорту. Легендо постао си данас највећи икада! GOAT ?

Bor'ša

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.
(Kmekenro, 11. jul 2021 18:11)

12532

Covek se prilagođava prema protivniku, igra koliko i kako treba. Bolji protivnik, bolje igra. Neverovatan tip!

Rokabili

pre 2 godine

Realno najslabiji protivnik u finalima Wimbledona u poslednjih 10 godina... A Novak je dosta finala baš gubio od tenisera koji nisu Rafa ili Rodžer... Ovo je trebalo završiti u 3, ali nadam se da će kako god i ovako pobediti...
Ali dobro, ni jedna karijera ne može biti savršena...

Sasabg86

pre 2 godine

Gledamo solidan mec, tenzija je na obe strane vidljuvo prisutna ali bice ovo dobar mec… Beretini iznenadjujuce dobar, Novak moze i mora bolje… to he to za sada idemo u treci set!!

Will Mosley

pre 2 godine

Visnjica ceka 20GS!!!
(Šou Biznis, 11. jul 2021 14:45)

Jablanicki, Moravicki, Toplicki i Juzno-banatski okrug su odavno docekali 20GS, jos kad je Nadal osvojio RG prosle godine. Slobodno mi objavite komentar. Hvala, veoma ste divni i ljubazni.

J.

pre 2 godine

Ne možete da zamislite reči italijanskih komentatora TV prenosa. Osim što su nekoliko puta rekli da je Novak najveći igrac u istoriji, imali su samo najlepše reči.

Deki

pre 2 godine

Covek je osvojio 6 Wimbldona bez servisa.
Gubio od Mareja, Wawrinke, Cilica.
Prosle godine onako da ga izbace.
Nije se igrao Wimbldon u 2020.
Trebao je da ima 25 GS do sada.
Uz Majkla Jordana najbolji sportista ikada.

Srle

pre 2 godine

Novak previse eksperimentise na momente a hteo je ziheraski da dobije 1 set. Treba samo da popravi svoj servis, igra vise servis-volej, i forsira njegov bekend. Nije mi jasno sto ga sam vraca u zivot.

mattko

pre 2 godine

Sada ga stvarno treba docekati na Balkonu i odati mu pocast kakvu niko do sada nije dobio. Kralj tenusa Novak Djokovid u 35 godini zivota razbija clu pleajadu novopridoslih budicih zvezda bez pardona.

Papillon

pre 2 godine

Kraj majstore, najveći si.
Ne moraš više ni da igraš. To je to.
Pre 15 godina moja žena reče, kad sam joj pokazao Novaka i rekao biće nešto od ovog malog, nema ništa od njega, mršav je, slab. Zato od tad uvek mogu Novaka da gledam finala i polufinala na miru.

5. STAR

pre 2 godine

Definitivno najbolji teniser u istoriji!
Đoković je veliku većinu trofeja osvojio dok su Nadal i Federer bili u naponu snage. Naravno i Mareja ne treba zaboraviti. Sad kad su posustali, pogotovo Federer (Nadal kad je zdravstveno spreman je još uvek ozbiljna pretnja), ima priliku pametno i dozirano da igra i da napravi lepu razliku u GS. Ostali jednostavno nisu dorasli. Videlo se to i danas gde je sa prosečnom igrom u većem delu meča došao do 20. titule. Jednostavno je superioran! I kad nije igrački, mentalno vlada i na taj način istraje do pobede.
Sad OI, po zlato!

Sića

pre 2 godine

20 Grand Slams
36 Masters
1 Davis Cups
329 No.1 Weeks
16950 Most ATP Points
6 Year-End No.1s
4 Grand Slams in a row
Positive H2H vs Nadal & Federer
Most Top 3 Wins
...
NOVAK DJOKOVIC (SRBIJA) is the GOAT.
THE END.

ZigZagler

pre 2 godine

Ovaj čovek je Monstrum. Da se ovako vrati posle one povrede lakta. Posle onakve hajke i medijskog osporavanja. Napadali su ga poput hijena sa svih strana za sve i svašta. Savršeno je jasno zašto. Želeli su da obore Kralja na pleća. Da ne uspe da se podigne. Ali Kralj je ustao, jači nego ikad.

Reporter

pre 2 godine

Rafa i Rodžer: "Dobro nam došao, Novače, u klub 20".
Novak: "Hvala, drugari. Biću ovde sa vama nekoliko nedelja, a onda produžavam dalje".

oggy

pre 2 godine

Susedima nije dovoljno sto su veru prodali Drazen i Aco, Stojko Vrankovic, Arijan Komazec, Popovici iz Zadra, Srdjan i Goran Ivanisevic...i sad bi da se malo ogrebu...za 50%..ali ovaj se ne da...e da na kraju...vrhunac licemerstva je svojatanje Nikole Tesle...najhrabriji narod su-niceg se ne stide to je bar sigurno

Lars

pre 2 godine

Bravo majstore, legendo najveca nasa! Cast je ziveti u vreme tvoje dominacacije belim sportom i pratiti sve ovo uzivo, ne mogu da pricam u ime drugih ali moja porodica je ponosna na tvoje uspehe i nacin na koj predstavljas ovu nesretnu drzavu.
p.s.
Najbolji momenat posle meca kad je iskulirao nevaspitanu ambasadorku koja je bez blama pokusula da prekine dijalog Novaka sa clanovima kraljevske porodice.., gde ih samo nalaze, znajuci ko ih bira i postavlja na pozicije sve mi je jasno. Svaka cast i taj "ignore" momenat.

Travar

pre 2 godine

Brateeee, daj bre malo agresivnije udarce, ovo u prvom setu nekako je mlako, po sredini terena...Kad ne iskoristiš 5-2, ode set!! Idemo Noleeee, pokreći mašineriju!!!

Lala

pre 2 godine

Novak opet mora da igra i protiv sudije, sve je namešteno, videćete.Namestili su da sudi Hrvatica da bi presudila u korist Italijana...

mirjana simionska

pre 2 godine

Prvo CESTITKE NOVAKU, a sad malo ''domace'statistike ,kad vev svi sve broje evo i ja Novak je na ovogodisnjem Vimbldonu osvojio prvi i poslednji poen ,izgubio prvi set na otvaranji i prvi set na zatvaraju turnira,a osvojio sve ostale setove izmedju,Nisu svi odusevljeni novakovom igrom ,ali sto bi rekli englezi na kraju dana se racuna samo pobeda ,Nole je pobedio u nizu sedam meceva i igrao onoliko dobro koliko je bilo potrebno.U ovom stadijumu njegove karijere zna kako i koliko da pruzi za da bi pobedio.Niko se nece secati igre,za sest sedam godina,ali svi ce pamtiti da je 11 jula 2021 osvijio 20 Gren Slem.To je i vise nego dovoljno za ljubitelje statistike i velikig brojeva.HVALA TI NOVACE.

VUK

pre 2 godine

Stari Đoković šampion nikada ne bi igrao 12 minuta gem na servis protivnika a da ima brejk prednosti. Kao da je svo iskustvo koje ima prosuo tog trenutka. Izgubio je dobijeni set. Nadam se da će vratiti svoju igru.

Radovan

pre 2 godine

Novače, molim te, preklinjem te, otkaži OI, odmori dve tri nedelje, a onda pripreme za USO. Jedan lagani masters pre toga, ono drugo treće kolo i sve daj na USO.
Ako tako uradiš, oprostiću ti što si mi skratio život za neodređeni broj godina.

najveci od najvecih!

pre 2 godine

Ubedljivo najbolji teniser svih vremena i ubedljivo najbolji sportas svih vremena! Cestitam Novače i hvala ti na ogromnoj radosti koju si nam svima doneo po ko zna koji put!!!

Rambooms

pre 2 godine

SVA ZAPADNA MASINERIJA, UJEDINJENI OLOS NOVINARSTVA, SPORTA I INDUSTRIJE LAZI, UZ RAFU I BALERINU, STAJALI SU MU NA PUTU. LAV IH JE SVE SPAKOVAO POD SAPU. LJUTI SRBIN - NOVAK DJOKOVIC!

Mali Hijavata

pre 2 godine

Iz perspektive 2014, Nole je nadmašio očekivanja i najvećih optimista među svojim navijačima. Od tada je osvojio 13 GS, u proseku skoro 2 godišnje, uprkos krnjoj 2020, kad se nije igrao Vimbldon i kad je bio diskvalifikovan sa US Opena. U tom periodu imao je povredu, operaciju i praktično jednogodišnje odsustvo iz vrha tokom 2017 i delom 2018. Njegovi rezultati do 2015. su bili vrhunski, od tada su za nepoverovati! Sve čestitke!
Da, znam da svi jako dobro znate sve ovo, al' rekoh da dodam još jedan komentar i time uveličam slavlje.

Belos Vukanovic Srbin ban"slobodne"Hr.12vj

pre 2 godine

S obzirom na broj sedmica na ATP listi,medjusobne duele protiv Nadala I Federera, broj GS titula sad je I zvanicno GOAT. Nek se Nole spremi za balkon I docek !!!

noleisthebest

pre 2 godine

"Šta dočekasmo, da osvajanje Grand Slam-a postane najnormalnija stvar na svetu.
(Ajee, 11. jul 2021 19:53"

TASTATURA TI SE POZLATILA, TEBRA!!!

Novak Djokovic - kakvo ime!

Sibirac

pre 2 godine

Sećam se nečije izjave pred kraj Džordanove karijere da treba uživati u svakom trenutku, jer kad on ode jednostavno nikad više neće biti novog Majkl Džordana.

Isto je sada sa Novakom, zaista treba uživati u svakom trenutku još ovih par godina koliko će igrati tenis.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Kakvo finale. 1.15 kvota, jedva cekam taj strasan mec. A makse vise... U zadnjih 10 finala je bio apsoultni favorit a prica se o nekom sportu. To je realno malo veci nivo nego ono sto ja cukam kod komsa.

FourSeasons

pre 2 godine

Bravo Nole majstorcino!!! Puno mi srce. Nismo ni svjesni sta kao nacija imamo. Ako ako, i za 100 godina ce se pricatino vekijoj trojci i Novaku kano najvecem od svih

zoran

pre 2 godine

-Kakav je ovo uspeh 20 slem!
-samo kad se setim nekada pre 30 godina veličanje Bobe Zivojinović a igrao samo polufinala slema...
Sta da kazemo za Novaka 6 osvojenih Vimbldona, 9 u Melburnu, 2 u Parizu i 3 Usa open...a o turnirama mastersima to i da ne govorim...
Samo Novak, Rafa i Roger imaju po 20 slemova.... Međutim Novak je trenutno u najboljoj poziciji jer moze igrati jos par godina.... Roger na zalasku karijere, Rafina snaga Pariz a Novak moze osvojiti bilo koji.
-Sta reći ta Novaka bravo majstore

Vladimir

pre 2 godine

Ne zalazim u to da li ovaj čovek ima spremljenje izjave, ili to radi da bi se dodvorio publici, činjenica je da ovaj čovek svakom svojom izjavom, nastupom prrzentuju našu zemlju bolje nego bilo ko ikada. Na sportskom planu dokazao je takođe da je najbolji. Ovo je čovek, gospodin Novak Đoković, zbog kojeg sam ja ponosan što sam Srbin. Kapa dole kralju, najveći si ikada

Бели орао

pre 2 godine

Иииидееемоооо бреее! Србија је вечна, док су јој деца верна!!!
Ноле, поносу српски, #20 и настављамо да бројимо! Предаја није опција! Живела мајка Србија!!! СССС

Marko Vešić

pre 2 godine

I gde smo sad...
igrica je pređena,
svaki Srbin u regiji je izrazito ponosan.
Nema dalje, i prije ovoga je bio GOAT,
a gde je kraj ovom čoveku...

Lp
Marko, Varaždin

Marin

pre 2 godine

Javljam se iz Hrvatske, sjećam se kraj 2018-te novak je osvojio wimbledon a te godine ste pisali da je otpisan, bio je prije tog finala protiv andersona na 12 gs naslova. Osvoji i dođe do 13,nitko Al ama baš nitko nije rekao da je najveći, a u mojim komentarima se moglo pronaći da vjerujem da će osvojiti sve što se može, 3 godine kasnije uzeo je još 7 komada i evo ga u igri za kalendarski grand slam. Najbolji po broju nedjelja, sve Masterse, bolji head to head sa rođom i rafom, 5 puta završni turnir. Ma sve, kad osvoji zlatni slam nema dvojbe, vaš Novak je najveći ikad i nemojte ga pljuvati, čovjek je uz to vrlo elokventan i pametan, divota je slušati njegove intervjue i kako sa respektom govori o svim ljudima i protivnicima na terenu.

no1e

pre 2 godine

Beretini dao svoj maksimum, a Đoković svoj minimum. Italijan se istrošio skroz. Sledeća tri seta čišćenje, Beretini s ovom igrom nema šanse.

Smilica

pre 2 godine

SUNCE SIJA
RADUJE SE SRBIJA
NEKA ZNA CEO SVET
No1E OSVOJIO GS 20!

Toooooooo No1E SOKOLE!!!
TOOO NOVAČE JUNAČE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

POBEĐUJEŠ SVE U NIZU
MELBURNU, WB, USO I PARIZU!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

NEPREDAJEŠ SE NIKADA
NAJBOLJI SI IKADA!!!

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2021. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA OKO TVOGA VRATA,
ZASIJA OLIMPIJSKA MEDALJA OD ZLATA

BLAGO TVOJIM RODITELJIMA
BLAGO SRBIJI ŠTO TE IMA
O TEBI PRIČAĆE SE VEKOVIMA!!!!!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

Milk

pre 2 godine

Nole je pribran i fokusiran. Igra mu je stegnuta pod pritiskom istorijskog momenta koji sledi. Pobeda se ne dovodi u pitanje.

Marija Čičak je odlična!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Сви смо дочекали 20-и грен слем. Новак и званично најбољи свих времена. БРАВО НОВАЧЕ! Спартааааааа!!! ✊😲

Kutinjo

pre 2 godine

Sada ga stvarno treba docekati na Balkonu i odati mu pocast kakvu niko do sada nije dobio. Kralj tenusa Novak Djokovid u 35 godini zivota razbija clu pleajadu novopridoslih budicih zvezda bez pardona.
(mattko, 11. jul 2021 18:28)


Na balkon ce posle us opena kad ga uzme pa postane jedini ikad koji je osvojio sva cetri slema i uzo zlato na olimpijadi

nesa

pre 2 godine

Jedini ima od svih iz serije 1000 i 2000 bar po 2.
Ostali iz serije 1000, niko sve, i dva najveca rivala nemaju po dva GS od svih.
Najvise nedelja kao 1.
Čekamo zlato na OI i US Open
Hvala Novače.

Nebojša

pre 2 godine

A kada se setim tamo 2016 Federer 17 Nadal mislim 14 Novak 12 anketa dali može da ih stigne neki su verovali neki ne a onda hladan tuš Novak se povredio Federer otišao na 20 Nadal na 17 Novak je ostao na 12 to je za većinu bio GAME OVER gotovo su ga svi otpisali ali Novak je verovao u sebe i sada je tu gde jeste na tronu kao najbolji u istoriji i gde će ostati

Naivni Gedža

pre 2 godine

Beretini, izvini. Ovo je Novakovih pet minuta a ti si tek na početku puta. Biće pehara i za tebe, kad Novak sve rekorde nagrebe. Budi strpljiv i ne plači, objektivno je Novak jači.

Simkee

pre 2 godine

Kosmaran mec za Novaka,nevjerovatno da ne moze da zavrsi set....Pritisak je ocigledno preveliki...Ajde samo da dobije ovaj 2 set,da probije led,bice onda lakse.

nasa jedra su gitare

pre 2 godine

Kako je oladio onu ambasadorku, oplakah...
(Euler, 11. jul 2021 19:15)

Došla da glumi facu pored Novaka i Vojvotkinje ... Hvala Nole što si je prizemljio kako zasluzuje!

Ili znaš ili ne

pre 2 godine

Ovi likovi što hoće da puknu od muke,sad nipodaštavaju Beretinija jer eto ima samo servis i forhend Tako se dečku omaklo četvrtfinale RG i izgubio od Novaka,slučajno osvoio Kvins,i zalutao u finale W.Jeste paceri ali da vam pojasnim.Bio jednom jedan teniser koji je imao samo servis i forhend i kao takav je pobedio Federera i uzeo US 2009.Veliki Delpo,da su ga mimoišle povrede još bi on nakupio GS,sa samo servisom i forhendom.

Pobeda

pre 2 godine

Samo da ga ide servis i da pravi manje neiznudjenih gresaka, Djokovic bi vec pobedio. Ali treba reci da je neverovatno koliko neiznudjenih gresaka pravi Beretini. Tako da je lose finale u svakom slucaju. Glavno da Nole pobedi.

Лука

pre 2 godine

Ето, слушајући Беретинија све је јасно. Новак исписује историју овог спорта.

4k4.Dex

pre 2 godine

@Mile
Beretini igra svemirski tenis. Užasno ograničen teniser. Ja ne znam kako je onaj duduk uzeo Novaku set. Čovek nema bekhend uopšte. Da nema servisa ili da nije Wimbledon ne bi uzeo nikad iše od tri gema po setu.

Roshav

pre 2 godine

20 GS
Nole Slam - sva cetiri slema u isto vreme je drzao.
Double golden masters
Double golden Slams
328 nedelja and counting
Rekordnih 6 puta no1 na kraju godine
GOAT!

Милан

pre 2 godine

Сам против свих,најјачи када је најпотребније и најтеже,један једини наш Новак 💪.Честитке од срца, жив нам био сто година..

зуке

pre 2 godine

Са овом титулом је постао БЕСМРТАН у овом спорту, један једини НОВАК ЂОКОВИЋ

СРБИЈА!!!

Salas

pre 2 godine

Bravo legendo, najveci sportista svih vremena.

Al sto je iskulirao "Jel mogu ja da cestitam, ja sam ambasador Srbije".

Ma koga briga zeno - idem da slavim!!!

Јабучило

pre 2 godine

Немам ништа значајно да кажем, али цветам од среће! Свака част НОВАКУ ЂОКОВИЋУ!

stole

pre 2 godine

Italijan nista posebno, nego ovaj nas jednostavno lik smijesan servis. Italijana na 5:2 spasava iskljucivo servis, Djokovic na 5:3 nije u stanju da ubaci prvi servis, a i to sto ubaci, Italijan mu s lakocom vrati, u prevodu lik igra bez SERVISA !

Turista

pre 2 godine

Ovo je prvi ozbiljniji protivnik Novaku. Propustio da dobije prvi set i da ima psihološku prednost. Mora da se resetuje inače neće biti dobro

Stefan

pre 2 godine

Danas Novak dobija Beretinija, osvaja 7. W i 20-u GS titulu! I ne Novak danas nece postati GOAT. On je GOAT vec mjesec dana! Prvo ona pobjedna nad Rafom, a onda i potvrda protiv Cicipasa za 2. RG.

vlada

pre 2 godine

U 1. setu na servisu za set Nole ne pogadja ni jedan 1. servis i gubi set. U 2. setu na servisu za set Nole pogadja sve prve serve i gubi gem. Pa neverovatno, to moze samo on.

Kordun

pre 2 godine

Hvala ti sto si deo srpskog naroda i sto dokazuješ da dobro opstaje i pobedjuje!
Uvek si za nas bio najbolji a od danas zvanično za svet!
Naklon do poda! Bravo Nole legendo!

Sarkazam

pre 2 godine

Klub 2 statistika:
2 > 1 osvojeni svi gs
2 > 0 osvojeni svi masters 1000
20=20
Predsednik, jedini clan i liga za sebe: GOAT Novak Djokovic No1e.
Idemooooo!!!!

Lazar Užičar

pre 2 godine

Kulturna, obrazovana, nacitana Srbija ne voli Noloea.
(Klub 20, 21. decembar 2020 10:14)

Ne brinite se vi ništa! Nakon ovoga, i te kako ćete naučiti. Dug i naporan proces je to, ali naučićete vi to kako treba. Kao što je to i Novakova karijera. Ne sumnjam u to!

Michael Jordan

pre 2 godine

Svaka cast Nole - najbolji ikada. Jos 2 turnira - Tokyo i US open i onda se vise nikada nece voditi debata ko je GOAT. Bozanstvo u izabranom klubu, najboljih atleta ikada.

u prolazu

pre 2 godine

Za početak, od mene najiskrenije čestitke za ulazak u onaj mnogo puta pominjani i (po nekima) nedostižni klub 20. A sad ide nastavak - mene bi baš, ali baš obradovalo zlato na OI, trofej na USO i osvojen završni turnir ali znam da je to baš naporno za Novaka. OI su već pod znakom pitanja i potpuno razumem Novakovu dilemu, ali ova preostala dva turnira mislim da su mu na dohvat ruke. U ovom trenutku Novak je mentalno i fizički dominantan i nezaustavljiv, barem u tri dobijena, i bilo bi lepo da se već za nešto jače od dva meseca odlepi od tog čuvenog kluba 20 i konačno postane vođa parade ... dovoljno dugo je bio onaj koji sustiže, red je da on počne da diktira tempo. No, to su samo moje želje, kako će zaista biti ostaje da se vidi ...

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Đoković jednostavno želi da bude GOAT u svemu. Evo, u I setu pokazuje da je i GOAT vraćanja grogiranog protivnika u meč. Ni tu mu nema ravne. Kad mu dođu ovi minuti u kojima deluje kao da mu se ne igra tenis,kad počinje nekako čudno da se krivi kod servisa i sav je nekako bezvoljan, dođe mi da zveknem ovim reketom po glavi. Ajde, bre nemoj da nas nerviraš i sa ovim malim Talijanom, vidiš sa te moli da bude 3:0!

veliki strumf

pre 2 godine

Samouništenje! Ovaj prosecan igrač, servis forhend i to je to. Nole odigra na 5-3 bez servisa, pa u taj breku bez servisa, mnogo promasaja, mnogo gresaka - neverovatan način da se izgubi set posle 5-2, set lopte i svega ostalog. SAM JE JRIV, PO MILIONITI PUT VRATIO JE PROTIVNIKA U MEČ! Najgore od svega, promenio je navin i stil igre posle 8 gemova i to ga je koštalo.

Deke Mauna

pre 2 godine

veoma lijepo da se vidi kako novak i goran se grle i slave zajedno. kao nekad....davno.
e da smo malo pametniji bili...bili bi neunistivi.

blic

pre 2 godine

Razum kaze da bi trebao da preskoci OI, da se fino odmori ko covjek, i onda jedan masters i onda svom snagom na US Open. Ove OI su u bas bas nezgodnom trenutku, nisam siguran koliko mu je pametno da igra i OI. Kakve crne OI, kad su one bile bitne za tenis. Bojim se stvarno da ga OI mogu debelo kostati, ipak je njemu 34 dine, a vamo je u pitanju godisnji Grend Slem, prevelik ulog zaista.

matori

pre 2 godine

@Кад се Новак пензионише премотаваћемо његове мечеве, јер ће се тешко родити неки овакав Србин у овом спорту. Легендо постао си данас највећи икада! GOAT ?
(мирков, 11. jul 2021 18:47)

ne radi se tu samo o tome da je Novak Srbin. ja često gledam stare mečeve. kako su ta trojica igrala, ovi danas ne mogu da zamisle... a Novak najbolji!!!
ludiloooooo

Veljko -Marinković

pre 2 godine

Evo da se upišem i ja da bi prešli 2000 komentara jer ovakav uspeh to zaslužuje.
Bravo Novače,veliki šampione!
Toliko si dominantan da sa sasvim prosečnom igrom osvajaš Vimbldona!
Što se mene tiče,možeš sada da okačiš reket o klin.
Ali,znam da ćeš nastaviti dokle god budeš pobeđivao na najvećim turnirima.
Moj naklon do poda.

Treniram boks, gledam tenis

pre 2 godine

Igra RnR cela Jugoslavija,,, Tooo brate moj, tooo!!!! Polomio sam televizor danas i nije mi žao, sutra kupujem nov, bolji da gledam našeg šampiona u pohodu na 30. GS.

milos

pre 2 godine

Bravoooooo majstoreeeee!!!!
Jos minimun 5 GS ti zelim, cisto da im pokazes da mozes, pa penzija zasluzena.
Hvala ti za svu radost kojo si doneo meni i svojoj Srbiji. Živeli!!!

STM

pre 2 godine

Svaka mu čast ! Na kraju samo važi pobeda ništa drugo, dal neko lepši tenis igra koga to zanima ? Čovek je 20 GS !!!dobijo . Da stigneš tako nešto samo disziplina .

Jovan

pre 2 godine

Sjajno finale!!! Čestitam Novaku od srca na pobjedi i 20 GS tituli a čestitam i Beretiniju na borbenosti i priznanju da je izgubio od boljeg igrača.

Will Mosley

pre 2 godine

Idemo, sokole.
Istorija.?
(macak lucifer, 11. jul 2021 14:47)

Tesko da ce se istorija ponoviti, ne verujem da Beretini moze da pobedi.

Pantagruel

pre 2 godine

Ко је видео нову рекламу Ролекса, објављену пре 4 дана, у којој гоборе о Федереру и да се величина најбољег не може мерити само по броју освојених грендслемова, него и по лепоти игре, јасно му је да и они очекују да га Новак да стигне.

Gambeeet

pre 2 godine

Prodade ga serva po ko zna koji put. Na 5:3 maši 4 od 5 prvih servisa, protivnik odigra van svojih mogućnosti na 2. brejk lopti i tu je odlučen set (ritern na 2. servis na 5:2, pride). Kao što je Novak svaki bitan poen uzeo protiv Šapovalova, tako mu se sad sve vratilo protiv Beretenija. Ako ovo dobije, a svi se još uvek nadamo da hoće, Bog je.

sve je relativno

pre 2 godine

Nije blistao, ali ga je samleo mentalno. Idemo sad zlato na OI, pa US open, a kad se odvoji sa brojem GS, neka igra ATP 250 i 500, da skine i tih 109 Konorsovih turnira.

dfe

pre 2 godine

mozda gresim ali mislim da ce se RF povuci pre USO, cisto da bi posle njegovi sledbenici mogli da se uhvate za neku glupost tipa: dosao je do najveceg broja GS titula tek kad se RF povukao. Vec sad se hvataju za svakakve gluposti i izmisljaju nebuloze koje navodno odlucuju u trci za najveceg svih vremena.
(aca, 11. jul 2021 19:30)

@aca

Ne brini se. Nole je 14 svojih GS morao da dobije ili preko Rafe ili preko Federera. 2011 na US Openu morao preko obojice.

RG je imao 12 GS 2008 kada je Nole uzeo svoj prvi. Kada je Nole 2011 podigao svoj drugi, Federer je imao 16 GS. Dodatna 4 je nabacio iskljucivo kada Rafa i Nole nisu bili na terenu sto zbog forme, sto zbog povreda. Odavno je Nole GOAT.

20 сви, чекамо 21.

pre 2 godine

Није Ноле морао да поклони први сет, могло је да мање нервозе. Разлика у класи је очигледна. Беретини чак ни не припада другој класи тенисера данас (Медведев, Тим, Циципас, Зверев), класичан ударач са сервисом и једним ударцем где тај ударац ради само када се намести. У динамичним ситуацијама из трка ни тај форхенд не ради. Њега се не треба плашити, док не унапреди значајно своју игру.

smeh

pre 2 godine

Dame i gospodo, GOAT tenisa Novak Djoković je upravo završio svoje predavanje na Vimbldonu. Sledeće predavanje očekujemo na US Openu gde će predavati o tome kako GOAT postaje Bog tenisa. Velike čestitke najboljem ikada!

sinisalazic

pre 2 godine

Све честитке Новаче.
Незнам шта би друго мога сад да кажем у овом моменту.
Само да си нам жив и здрав и да наставиш у овом континуитету.
Бања Лука чека 21 грен слем титулу.
Сретно Новаче.

Papillon

pre 2 godine

Kratko o ovom meču. Najteži su ti dobijeni mečevi. Prvi set poklanja, trebalo 6:2 da bude i pola sata kraće.
Verujem da je pritisak ogroman bio, sam sebi ga je naturio, no zna on, a i svi ovo je bilo za najvećeg ikad.
No, posle kreće. Ako nema savršenog servisa već je gotovo. Još i teren da je bio u boljem stanju bilo bi ubedljivije.
Nisam impresioniran Beretinijem. Servis i forhend ne smelo da bude dovoljno za GS, pa ni za Wimbledon i kad odu ova trojica. Čak i na mreži nekako ko medved, kruto bez osećaja.

Liverpool Man

pre 2 godine

Jel moguce bre da radis ovo svaki mec? Sta imas da igras 15min na njegov servis kad se raspada covek, pusti mu taj gem sto pre i serviraj za set dok se nije vratio u mec. Evo sad 5:4 naravno. Klasika. Kako voli da sam sebi otezava meceve pa to nema nigde.

Uh

pre 2 godine

Aaaauuuu...uzas...opet glat dobijeni set prokocka. Ajde sto deluje da mu se ne igra upste a udara loptice kao da imaju 100 kila. Protivniku daje krla bez potrebe.

Vera Jovanovic

pre 2 godine

Nemacka nije našla za shodno ni da objavi u terminu vesti u 19:00 casova da je Djokovic pobedio. Kao i obicno bice to negde usput i neobavezno pred kraj! Ako uopšte!

bVb

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.
(Kmekenro, 11. jul 2021 18:11)

Prijatelju, ti zaboravi meč sa Nadalom, onomad na RG, za koji svi rekoše da nema dalje u tenisu i da je bio najbolji ikad. Igra Nole koliko treba i kako treba u skladu sa protivnikom. Verovatno da je i danas bio Rafa opet bi bio antologijski, jer oni to izvlače jedan iz drugog. Drugi to ne umeju na mestu bilo koga od dvojice pomenutih NĐ&RN

aca

pre 2 godine

konacno i on da dodje do dvocifrenog broja GS titula! Bravo Nole!
(aca, 11. jul 2021 18:47)

Još malo ce do trecifren da bude hihihii
(Seljak iz južnog Banata, 11. jul 2021 19:11)

jos samo 10...

sašo

pre 2 godine

Protivnici Beretinija svi anonimusi. Digli igrača u nebo ko da je pobedio Mareja, Vavrinku, Federera, Nadala iz predjašnjeg vremena. Toliko o današnjem tenisu.

Dragan

pre 2 godine

Nemate vi pojma sine, pola godeceva uzelo slobodno sutra, tako se ceka GS!
(Jovan Godecevo, 11. jul 2021 14:53)

Kakvo Godečevo?! Ko tamo ima tv?

Off Columbus

pre 2 godine

Samo da je sto vise sporta i rijalitija, da narod bude krotak i pasivan..
(hlebaigara, 11. jul 2021 15:22)
Pa ti budi aktivan, idi na lečenje....

4k4.Dex

pre 2 godine

@Will Mosly
Izvini druže ali toliko si me nasmejao sa olimpijskim igrama i ostalim šalicama. Ne razume izgleda. Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena. To nije više navijačka priča nego činjenica. Naravno da će ga možda neko nekada prestići to nije sporno. Trenutno od kad je tenis izmišljen do dana današnjeg postoji samo jedan iznad svih, kao Džordan u košarci ili Bolt u trčanju a to je Nole. Federer neće biti ni drugi što je najgorr nrgo Nadal.

Milan2001

pre 2 godine

"Zapadnjaci" se toliko uzdaju u Beretinija da zaboravljaju da on ne igra sa tamo nekim Hurkačom ili Ože Alijasimom, nego sa GOAT-om Novakom Djokovićem. Sve se Nole pita, ako bude igrao kako treba nema tu Beretini šta tražiti.

ls

pre 2 godine

Samo da je sto vise sporta i rijalitija, da narod bude krotak i pasivan..
(hlebaigara, 11. jul 2021 15:22)

Ajde ne smaraj, ostavi nas barem 2 sata da ne razmisljamo o stvarima o kojima ti razmisljas.

Dušan

pre 2 godine

Najgori sportski komentator na RTS-u, kaže čovek ako Novak osvoji prvi set, Beretini mora 3, bravo kralju kako si to provalio!
Napred Nole!!!

Ratko

pre 2 godine

Novak je nervozan vidi se da je i on pod pritiskom. Nadam se da će prevazići to stanje i osloboditi ruku pa bez problema ovo osvojiti.

veliki strumf

pre 2 godine

Neverovatno je kako Nole uvek vrati svoje protivnike u meč. Vrlo teško završava set na svoj servis i to mnogo godina unazad. Bas u tom gemu stane servis, promeni način igre, sada umesto da nastavi napada bekhend počne da napada forhend i potpuno vrati grogiranog protivnika, digne ga iz mrtvih! Nijedan servis viner niti servis volej u gemu kada servirao za set. Neverovatno. A gem pre toga i posle toga dobije sa nulom.

Liverpool Man

pre 2 godine

Bas puno gresaka ali kako god samo neka uzme jos taj jedan set. Ovde mu je ubedljivo najteze da igra normalno. Najvecu tezinu ima finale Vimbldona.

мирков

pre 2 godine

Беретини је на први сервис освојио чак 93% поена у трећем сету. Дакле без првог сервиса он је нула тенисер.

Ridah

pre 2 godine

Tooooooo brate mooooojjjjj..Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....IDEMO!!! SRBIJA!!!! SRBIJA!!!! NOLEEEEEEEEE!!!! NOLEEEEEEEEEE!

Markus

pre 2 godine

Velik si Novače. Sve čestitke majstore i pohvale Mateo koji ima iza sebe fantastičnu dve nedelje tenisa. Prosto Novak je klasa taj nivo viši uz Rafu na GS. To govore rezultati i trofeji.

pesadinac

pre 2 godine

Cestitam brate.
Danas si ucinio sve nas i majku Srbiju jos ponosnijima i dao nam razloga da se opet osecamo velikima i vaznima. Ziv i zdrav bio i jos dugo dugo nas radovao svijim sportskim podvizima i bio nas barjktar u svetu.

Alex

pre 2 godine

BRAVO NOVAČE, ispisao si istoriju! Kako li ćeš tek sad da igraš, kad je skinut sav teret sa tvojih pleća?! Radujem se vremenu koje slijedi! Živio!

Dejan Novković

pre 2 godine

Nismo, nit možemo biti svjesni veličine ovog poduhvata... Istorija će nam to kroz budućnost pokazati...

Koliko je trenutno snažan i veliki najboolje pokazuje današnji meč u kojem nije bilo ni grama sumnje ko će da pobijedi, a riječ je o vrhunskom tenisu...

I na kraju ne treba zaboraviti Novak je sve veći što su Nadal i Federer bolji. Veličinu pobdjenika uvijek određuje protivnik protiv kojeg je igrao, zato ovu dvojicu treba posebno poštovati, kada se priča o Novakovoj veličini, jer poštovanjem njih dajemo značaj svemu onom što je uradio...

Da je 20 naslova osvojio protiv Bertinija i sličnih ne bi bio ovoliko veliki koliko je danas, a danas je veliki do neba :)

LGBT klub "Vonjavo debelo crevo"

pre 2 godine

Gledam tenis na vodenom krevetu zajedno sa kajzerom i jumkom, a u pauzama razmenjujemo vavoljke.
Kako je lep ovaj život..

Skywalker

pre 2 godine

Samo u osmom gemu: napucavanje lakog smeca u mrezu, hvatanje auta, ritern u dno mreze, drajv volej predugacak, dvometarski aut sa osnovne linije... Beretini ne igra nista osim servisa, dobro je da jos nije izgubio prvi set, ali vrlo brzo ce, u ovom ili sledecem gemu.

Љуба без зуба

pre 2 godine

ДВА СРБИНА СУ ЗАДУЖИЛА ЧОВЕЧАНСТВО. ТЕСЛА ЈЕ ИЗМИСЛИО НАИЗМЕНИЧНУ СТРУЈУ А НОЛЕ ТЕНИС.

MAKAVELI THA DON

pre 2 godine

Iiiihaaaaaaaaaaaaa!!! I došao je dan,kucnuo je čas, da se malo doteram i pritisnem na gas. Nema više tamo-vamo nema reči NE,ja udaram u glavu i uzimam SVE...

Rolex

pre 2 godine

Upravo sam saznao da su uvedene 3 nove kategorije da bi teniski igrac bio G.O.A.T.
1. Osvojiti turnir u Bazelu???
2. Igrati najlepsi tenis???
3. Imati najvise fanova.
Rolex...

Hentreal

pre 2 godine

Uz Bolta, najveci sportista u 21. veku!!
Neka gledaju englezi da kako im Srbin hara Vimbldonom. Gledajte Angli, ali samo na kolena molicu! Gledate u boga tenisa.

aca

pre 2 godine

mozda gresim ali mislim da ce se RF povuci pre USO, cisto da bi posle njegovi sledbenici mogli da se uhvate za neku glupost tipa: dosao je do najveceg broja GS titula tek kad se RF povukao. Vec sad se hvataju za svakakve gluposti i izmisljaju nebuloze koje navodno odlucuju u trci za najveceg svih vremena.

Objektivno

pre 2 godine

Nažalost, Novak neće odbraniti titulu. Sustigao ga je umor. Ali biće drugih prilika. Mi smo uvek uz njega - i kada dobija i kada gubi.
(Amsterdam, 11. jul 2021 16:39)

Epa nece

Michael Jordan

pre 2 godine

@Michael Jordan
По ком критеријуму?
(Боки, 11. jul 2021 19:58)

Izaberi sam kategoriju iz tenisa- no. Weeks @ no 1, golden slam, double career grand slam, calendar slam, i niz drugih manje bitnih rekorda.

Petar Prvi

pre 2 godine

Cestitke Novaku, njegovoj porodici I timu kao I svim onima koji ga postuju i navijaju za mega. Dokazao je da se bez obzira na prepreke kada si posvecen, odlucan, posten, iskren, uporan, strpljiv I vredno radis moze mnogo toga postici.

Filip Višnjić

pre 2 godine

Vino pije Djoković Novače
U Londonu metropoli staroj
Na stolu mu pehar vina stoji
A naš Novak grenslemove broji
Do dvadeset stigao je danas
Uze njega ,trka je gotova
Biti GOAT , došao je čas
I u inat domaćih botova.

DRAGAN

pre 2 godine

Pre 20 godina na ovom
zlatnom mestu je podigao
pehar Goran, Novakov trener danas. Ko ima sretniji danas
od ova dva sampiona.
SPARTA....... idemo po zlatni
SLEM. ARIZONA CEKA
TAJ DAN. DANAS JE BITI
VELIKI PONOS, SRBIN,
ZAHVALJUJUCI NASEM
NOVAKU DJOKOVICU.
SAMPION I VELEMAJSTOR
ZA SVA VREMENA.
BRAVO BRATE SRBINE...

mlekadžija

pre 2 godine

Браво Новаче на великом успеху! Да не кварим коментар освртом на....препознаће се и тешко ће они преживети овај диван дан....

football fan

pre 2 godine

21 septembra 21 godine Novak osvaja 21 grenslem.
(Prorok, 11. jul 2021 19:50)

Teško će ti se predviđanje ostvariti, finale je predviđeno za nedelju 12. septembra. Baš je mala verovatnoća da se odlaže i prolongira do utorka 21.09.2021.

Ali to svakako neće ometati Noleta da izdominira i na poslednjem GS-u ove godine :-D

Ideeeeeemooooooo!!!!!!!

vrg

pre 2 godine

do skora je bio goat kojeg su neki osporavali zbog jednog ili dva slema manje. sada je goat tako da vise ni ti beduvini nemaju za sta da se uhvati.
novak apsolutni goat. dal ce iko ikada da ga prestigne je manje bitno. biti goat u trecem najpopularnijem sportu na svetu, a najpoplarnijem individualnom... nema dalje. sve nadalje je da se, eventualno, poveca razlika.
svaka cast novace. ponosimo se sto si nas. cast je bilo pratiti svaki od slemova koje si uzeo, da ne kazem i bubkvalno sve turnire ciji pehar imas.
novak, kralj.

Данијел

pre 2 godine

Браво Новаче! Сада се може и званично рећи, када се узму у обзир број дана на првом месту и међусобни дуели, најбољи свих времена!

zex

pre 2 godine

Ajde ugazi ovu cepanku koji samo servis ima.Njegova igra je nalik Kirijosu, ima brz izbacaj i servira brzo, malo bre nego ostali to sam primetio.Bekhend mu je slabiji, forhend forsira i ume da promasuje samo da ga danas ne krene.Novak ima na osnovu cega da gradi strategiju jer ovaj ima slabe tacke a kada za Novaka prave taktiku mnogo je tesko jer rupa u igri gotovo da nema.Samo glava, samo mirna glava.

Wess

pre 2 godine

Da li neko može da javi ovom komentatoru da prestane da priča makar u toku poena, melje ko prazna vodenica, utripovo čovek da i on učestvuje u finalu. Utišao bih ton ali želim da čujem lopticu, a ne nega...

Konfučije

pre 2 godine

Živ bio dugo i živ bio večno, šampione naš. Sve čestitke!!! Nole 20 GS, H2H, No 1 rekord!!!! Ima li još pitanja i sumnje, pobogu??? Pa nema, sve je odavno jasno. GOAT!!!! Srećno, voli te tvoj narod ne sumnjaj u to.

kaja

pre 2 godine

Sad kad je uzeo sve, nikad im vise ne nih igrala da sam na njegovom mestu , pa nek placaju skupo da gledaju levate, sa sve kiselim jagodama i jeftinim sampanjcem!

Lazar Grbic

pre 2 godine

Nikad mi neće biti jasno zašto se uzbudjuju neki...Pa on se sa njima samo igra..On je jedan od najvećih Srba koji je ikada hodao ovom našom planetom...On je najveci sportista kog smo ikad imali...On je najveci kog je teniski sport ikad imao...On je Novak Djoković...

Aleksandar

pre 2 godine

Tenis je igra koju igraju svi, a u kojoj pobeđuje Novak Đoković! Nikada više se ovakav lik neće pojaviti u teniskom svetu! Nikada! Bravo legendo! Izdrži ovu godinu do kraja, posebno Olimpijske igre i US Open, a onda da igramo jedno kolo u centru Beograda. Najbolji svih vremena - Novak Đoković GOAT!

Дилема

pre 2 godine

konacno i on da dodje do dvocifrenog broja GS titula! Bravo Nole!
(aca, 11. jul 2021 18:47)

Još malo ce do trecifren da bude hihihii
(Seljak iz južnog Banata, 11. jul 2021 19:11)

jos samo 10...
(aca, 11. jul 2021 19:47) # Link komentara

… не могу да одлучим дали момци имају проблем са математиком или са вокабуларом…

Hvala Bogu te nisam englez

pre 2 godine

Beretini je buduci broj 1 i igra svemirski tenis
Sve sam ulozio na njega
(Mile, 11. jul 2021 14:04)

Znači Mile ode kuća lajkovačkom prugom.

veliki strumf

pre 2 godine

Beretini je buduci broj 1 i igra svemirski tenis
Sve sam ulozio na njega
(Mile, 11. jul 2021 14:04). Svih 100 dinara sto ti tata jutros dao za burek? Jug i jugoistok Srbije, kao i čitav Univerzum čekaju 20. titulu!

Goatovic

pre 2 godine

Novak je postao G.O.A.T. jos na Wimbledon-u kod 15:40 i tri mec lopte ;)




Danas Novak dobija Beretinija, osvaja 7. W i 20-u GS titulu! I ne Novak danas nece postati GOAT. On je GOAT vec mjesec dana! Prvo ona pobjedna nad Rafom, a onda i potvrda protiv Cicipasa za 2. RG.

Randy Marsh

pre 2 godine

Danas je dan kada Novak i zvanično postaje najbolji teniser svih vremena.

Stiže ih po broju GS trofeja, a broj nedelja na vrhu odavno ima najviše. Sve ostalo je manje bitno.

Neka mu je sa srećom ?

Miroslav

pre 2 godine

Ajmo ljudi da zaboravimo na nekoliko sati odakle su ova dva momka i da uzivamo u tenisu kakvog mozda nikad vise necemo vidjeti kad se povuce velika trojka.
Sa srecom i nek bolji pobijedi.

veliki strumf

pre 2 godine

Gledao sam puno puta Beretinija i dobar je igrač. Ali ovo danas kao da gledam Iznera - samo serva i forhend. Bekhend apsolutna nula, nivo slabijeg rekreativca, ritern ne postoji, spor, kasni... Znaci, ako nema servu - nema ništa. Nole mu je u prvom gemu sve poklonio i nije uspeo da ga brejkne. Ogromna je razlika u kvalitetu Noleta i ovog.

waso

pre 2 godine

Сад сам већи оптимиста,Беретини је ипак под већим притиском и не блиста како зна

google

pre 2 godine

@skywalker Napokon neko da prokomentarise ocajnu igru Italijana, izgleda zaista lose u nekim trenucima. Ogroman broj banalnih gresaka.

Toma

pre 2 godine

Ja sam opet izgubio 3 godine života, ali nema veze. Svedoci smo sportske istorije, ne samo teniske. Hvala ti legendo, najveća. Srpska dijaspora u Švajcarskoj slavi. Noćas ću da se napijem kao nikad.

PrincNaZrnuGraska

pre 2 godine

Prvi cilj je ispunjen, Novak je sada i zvanicno najbolji teniser u istoriji! Sledeci cilj - postati najbolji sportista svih vremena! Ako neko moze, moze on!

GOATković

pre 2 godine

Goat loves grass :))
Najveći je najveći, ravnog mu nema!
Biće ova '21 zlatnim slovima upisana u istoriju srpskog sporta i svetskog tenisa...sa 21.slemom u NY i zlatom u Tokiju.
Idemoooooo majstore,doktore Noleeeeeeeee

blic

pre 2 godine

Čestitka, nadam se bar još dve GS titule. Sećam se kad je Nole ima 5-6 a Roger 17 titula. Izgledalo je nemoguće, a gledaj sad. Svaka čast, Nole. Treba se dobro priptemiti za New York jer Nadal je željan osvete. Srećno!
(xcx, 11. jul 2021 19:19)

Hahah cuj ovog barem jos 2 GS? Lik je kapacitet za jos minimum 5-6 GS, minimum!

Milan_PT

pre 2 godine

Oni, koji se, skoro po pravilu, uvek pitaju kako je to moguće da svi teniseri protiv Novaka odigraju loše u bitnim trenucuma, očigledno ne shvataju tenis kao sport, a lako moguće da ne shvataju sport uopšte...

Milosav

pre 2 godine

Ako Nole osvoji US Open ove godine onda zaista sledece godine treba da mu daju svaki GS bez igranja. Sta reci, covek okrenuo igricu!

Dušan

pre 2 godine

Sremčica čeka 20., krunisanje Novaka za GOAT, najvećeg svih vremena, najvećeg bez lažnih i smešnih samoreklama.

Koliki je rekord u komentarima da i njega danas sa Novakom oborimo??

Pera

pre 2 godine

Ajde sto Novak nije igrao protiv top10 igrača po prvi put ali tek sada vidim put Beretinija na Vimbldonu.. i mi smo stvorili sliku da je on mnogo dobar!? Jeste dobar, ne sumnjam, ali tek ce i on sam da vidi koliko je dobar kada ima Novaka na drugoj strani.. IDEEEEMOOOOOOOOOO!

Vasko

pre 2 godine

Novak vs Rafa 30:28 wins
Novak vs Roger 27:23 wins

Records:
Career Prize Money $ 149,810,010
Grand Slams ,, 20 ,,
Weeks at No. 327

Never stop beliving - Novak Djokovic

srpski seljak

pre 2 godine

Cenim da ce Novak biti malo bolji u prvom poluvremenu, pa ce u drugom da krene ko oluja! Nema nista od produzetaka i penala -- o tome nek Talijani vide s Englezima kasnije uvece.

Legolas

pre 2 godine

Strašni Medvedev u naletu !!!

Cicipas u neviđenom ritmu i nizu pobeda!!!!

Dominik Tim deluje nepobedivo!!!!

Zverev u životnoj formi!!!!!!

Šapovalov igra tenis karijere. !!!!!


Sve ih Novak poređao kao kegle i vratio na fabrička podešavanja.
Možda su jedni drugima pretnja,izazivaju strah međusobno.
A svi oni zajedno plaču kada se susreću sa Novakom !!!
ON je njihova noćna mora !!!

lennox

pre 2 godine

Ljudi, pivo na sto, prsuta i sir za meze i mislite pozitivno... saljite mu kroz svoje misli tu pozitivnu energiju. Ajmo Novace, znas da Nadal i Federer danas drhte pred TV-om.

x

pre 2 godine

USA zemlja od preko 300 miliona stanovnika zadnjeg Wimbledon šampiona je imala pre 21 godinu, na ulasku u 21 vek. Znači skoro 1/4 veka. Novak to u zadnjoj deceniji sam osvojio 5 puta. Ljudi još uvek nisu svesni kakvog šmapiona ima Srbija. Bitno da neki drugi igraju lepršavo… Srećno Nole!
(Loznica, Gučevo, Cer…, 11. jul 2021 14:03)


Ta titula je bila u 20. veku (2000. godina)

bivši GOAT

pre 2 godine

Obukao sam svoj najlepši džemper koji mi najlepše stoji, stavio najlepšu traku na svoju najlepšu glavu, na ruku stavio najlepšu Rolex i kuvan najlepše špagete na svetu, dok Nole obara moje najveće rekorde.

Trte Mrte

pre 2 godine

Novak je elegancija i drugi nivo za ovog dečka. Ovaj mož da pobeđuje Teojickog..Zvereva..tako te likove... Noleta samo na poster može da ima na zidu. Poz.

Nikola

pre 2 godine

Slabo. Nešto nije u redu. Glava? Migrena? Gubi. Vidi se iz svemira. Baš mi je žao.
(Pera, 11. jul 2021 15:26)

Da, gubi Beretini, baš mi ga je žao.

Kapetan

pre 2 godine

Joj ljudi, Nole u God mode-u! Sevis ga služi, ritern, dobro raspoložen. Samo da vidimo kako mu ubija bekend i vamos tamos! Idemooo

Рајко Ђукановић

pre 2 godine

Dana's osvaja 20g.s 21.septembra 2021 No1e zvani G.O.A.T ili Mr 21, postaje najbolji teniser, svijeta .A 01.02 2022 god poslije A.O. Mr 22, Novak GOATovic bice proglasen najboljim spоrtistom svijeta, galaksije, mlijecnog puta i cjelokupnog univerzuma..

Vuk

pre 2 godine

@Novak previse eksperimentise na momente a hteo je ziheraski da dobije 1 set. Treba samo da popravi svoj servis, igra vise servis-volej, i forsira njegov bekend. Nije mi jasno sto ga sam vraca u zivot.
(Srle, 11. jul 2021 17:33) :

Da je hteo ziheraski da dobije prvi set ne bi napao da osvoji jos jedan brejk. Bas suprotno, izgubio je prvi set zato sto je hteo napadacki da ga resi.

Izbor

pre 2 godine

King ubica najveći ikada. Uh kako ovo boli zapadnu publiku. Kako ovo boli Nolove hejtere nema im spavanja narednih dana. 20 GS. Idemo Nole u inat publici obori sve moguće rekorde.

my way

pre 2 godine

Двадесетиииииии!!!!!!!!!!!! Is there no one else?!!! Is there no one else?!!! Свака част, Ноле, шампиону! Свака част, највећи од највећих!!!!!!

autosovinista

pre 2 godine

Cestitke velikom sampionu!
Hvala ti sto iznova dokazujes da se uporan, svrsishodan rad isplati. Da ne mora sve na foru, preko veze, zahvaljujuci povlascenom polozaju u hijerarhiji ili na trzistu.
Hvala ti sto iznova pokazujes da korupcija, nepotizam i kriminal nisu jedini put.

Idemooo bre!!!

Ната

pre 2 godine

Династија - Ђоковић

МУСКЕТАР РОЛАН ГАРОСА(2),
ВИТЕЗ ВЕЛИКЕ ЈАБУКЕ(3),
ВОЈВОДА ОД ВЕМБЛИЈА(6),
ЦАР АУСТРАЛИЈЕ(9),

Његово Височанство, НОВАК ЂОКОВИЋ

xcx

pre 2 godine

Čestitka, nadam se bar još dve GS titule. Sećam se kad je Nole ima 5-6 a Roger 17 titula. Izgledalo je nemoguće, a gledaj sad. Svaka čast, Nole. Treba se dobro priptemiti za New York jer Nadal je željan osvete. Srećno!

Lazar Užičar

pre 2 godine

Jumko, posluži Novaka ovim tvojim famoznim šampanjcem koji se pije u Klubu 20! I na kraju, kao menadžer tog Kluba, kada to budeš uradio, spremi svoje stvari i daj ostavku, ako uopšte imaš obraza (s obzirom kakve si gluposti pisao).

Semendria1244

pre 2 godine

Iiiiiiiii...dragi moji Schwicarci i eSpanolci, kojih ovde ima dosta, suprotno svim geografskim i kulturolskim zahtevima, ko je sada GOAT, ajmo samo pristojni i egzaktni argumenti. Hvala. Danke. Gracias.

devil himself

pre 2 godine

Vec mnogo godina unazad NAJBOLJI SPORTISTA PLANETE, sto se tice tenisa ODAVNO GOAT!!!Nije mi jasno sa kakvom idejom izlaze igraci protiv Noleta na teren, znaju da oni moraju da odigraju 120%, da Nole odigra sa 60%, i da tek u tom slucaju eventualno imaju MINIMALNE SANSE, ako i to imaju!!!Sa druge strane, Noleta samo Nadal moze godinama unazad da dovede na 100%, svi ostali ne bude to u njemu!!!Nikada mi nece biti jasno, da u doba NAJVECEG SPORTISTE NA PLANETI, U ZEMLJI SRBIJI, NA KOMENTAR DA JE NOLE GOAT, PLJUSTE NEGATIVNI KOMENTARI!!!Da li moze uopste da postoji Srbin, koji se do sada vec nije poklonio NAJVECEM SRBINU SVIH VREMENA, NOVAKU DJOKOVICU?!!!!!!

Stevanbas77

pre 2 godine

Bravooooo KRALJU!!! Pa na ovo sam cekao punih 15 godina! Vredelo je…Ali moram da odam zahvalnost Ivanisevicu. Kad on kaze IDEMOOO BREEEE! Neprocenjivo. I koliko se covek iskreno radovao uspehu… pa maltene ako nine zaplakao. Pride, bacio onako,tresnuo o pod kacket! Veliko HVALA obojici!!! IDEMO DALJE…

rkdoy

pre 2 godine

@mix
Uzeo si dva primera i izgeneralizovao. Novak pobedjuje i svojim vinerima i iznudjenim i neiznudjenim greskama protivnika. Nije on klasican "bunkerista", previse vinera daje za to, ali ume cesto da se "zatvori" kad vidi da mu to takticki odgovara, kao sto ume da se switchuje na ofanzivu, ako mu to zatreba. Ne trosi snagu, vec razmislja. Ili je dovoljno napraviti veliki broj vinera uz bezbroj neiznudjenih gresaka, da bi se neko smatrao da igra lepo i da je, kako ti kazes, "bolji"? U svakom mecu ima bas dosta lepih i atraktivnih poteza, no Novak je racionalniji i zna da raspodeli snage (pogotovo kad se igrau tri seta), menja ritmove, strategije, prilagodi se okolnostima, dekonstruise protivnikovu taktiku. Zato je ne samo bolji, vec najbolji!

Alex

pre 2 godine

Nije smak sveta , Novak je najbolji ikad , najversitalniji teniser ikada u istoriji . Treba uci rastereceno , ne misliti na rekorde jer ce oni doci uz ovakvu igru sami po sebi . Polako , sigurno ali i hrabro bez opustanja jer ako su i druga dvojica osvojila mozes i ti . NOVAK THE GOAT !

Miroslav Trninic

pre 2 godine

Meni sve vezano za naseg Noleta nije vezano za tenis vez vise za nekakve bazicne ljudske osobine i potrebe. Uz Noleta sazrijevam i ucim kako se izboriti sa problemima u zivotu. Mozda zvuci trivijalno ali meni pomaze. Idemo Nole.

pribil

pre 2 godine

Samo polako, korak po korak. Bez euforije i otpisivanja Beretinija. Puno srece za Novaka. Trebace mu zbog publike koja ce navijati za "slabijeg". Karma je cudo.

Skywalker

pre 2 godine

Strasno, mec jos nije ni poceo, a Beretini vuce pogresan potez. Bira da prvi prima servis, a svi znaju koliko je Novaku bitno da prvi servira. Cak i da Beretiniju znaci da prvi prima, morao je da izabere da prvi servira, jer onom drugom mnogo vise znaci da prvi servira. Shvatice to, narocito ako napravi brejk, daleko lakse se stize 2:4, nego 1:4. Koliko ce tek pogresnih poteza biti tokom meca, kad bude smecovao bas u stranu gde je Novak pa bude nepotrebno odigravao po 2-3 udarca vise.

Xp

pre 2 godine

Ali ovaj Italijan za sada nista nije pokazao. Bukvalno nista. O.K., ubode poneki servis ali to je bezazleno. Ako znatno ne popravi nesto pojesce ga Novak

Robert

pre 2 godine

U 1. setu na servisu za set Nole ne pogadja ni jedan 1. servis i gubi set. U 2. setu na servisu za set Nole pogadja sve prve serve i gubi gem. Pa neverovatno, to moze samo on.
(vlada, 11. jul 2021 16:58)

Jok! To mogu i mnogi drugi igraci kada igraju protiv njega. Sve stima dok ne dodje red da serviraju za set, a onda protrace sve. Vidis i sam da kod Noleta nije problem da li ga sluzi prvi servis ili ne, svakako bude cupavo zatvaranje seta.

ElHombre

pre 2 godine

Novak Silni je zvanicno najbolji svih vremena slave Srbi sirom sveta 20ti GS! Pevaj Srbijo kralj Novak je najbolji u istoriji uprkos svemu!

Najbolji sampion Novak bravoooo!

vld

pre 2 godine

Sa kakvom lakocom nas Nole gazi i skuplja titule. Izjednacio se sa dvojicom legendi koje jedini mogu da ga zaustave u ovom pohodu al sa ovom Novakovom formom tesko da i oni to mogu da urade. Ovi mladji teniseri jako jako tesko mogu da mu stanu na put. Sve u svemu ziveo nas Nole kralj tenisa

nebojša

pre 2 godine

sa tri slema ove godine on je sigurno ove godine sportista sveta za 2021. To će biti peti put. Nema dileme ko je najbolji teniser svih vremena jer nema dileme i ko je najbolji sportista svih vremena.

Džedaj

pre 2 godine

Majstore, svaka čast... Šta reći, toliko nam radosti donosiš.... Sada u Tokio po zlato, pa na US-open po 21 slem,i da završimo tu polemiku više ko je GOAT....

Forest

pre 2 godine

Hvala ti Novače i ovaj put. Sada si se ustoličio, Još OI i US Open pa da se i kruna stavi.
Treba ovog čoveka dočekati na Balkonu sa najvećim brojem ljudi koji je ikad bio na nekoj od proslava našim sportistima. Naš Novak je to zaslužio!
Ps. U trećem kolu WB sam napisao finale Novak -Beretini(Zverev)

Kolubarac

pre 2 godine

Ko sme taj i može.
Novak Đoković.
Supstrat Srbije, namučene, naučene, strpljene, spašene, večne, radosne, pobedničke.
Živeo nam Novak Đoković, živela Srbija!

Goksi

pre 2 godine

Najače Novak prolazi kroz hodnik na Wimbledonskom kompleksu sa trofejom a ambasadorka Srbije u Londonu Aleksandra Joksimović kaže jel mogu ja da čestitam ja sam ambasador Srbije. Nema većeg ambasadora od Novaka Đokovića.

admin

pre 2 godine

Vise se ne moze osporiti: teniski GOAT a ima jos sigurno par sezona da osvaja. Mozda cak i duze ako pametno bira turnire i ne zamara se nekim mastersima. Samo slemovi, zavrsni masters i eventualno jos jedan masters koji mu najvise lezi ili koji ima najveci razmak izmedju slemova. 5-6 turnir godisnje.

Cane

pre 2 godine

Ovo je sigurno najlakše osvojeni GS od svih 20, a pamtiće se najduže jer je konačno dostigao favorizovanog Federera i Nadala.
Fantastično zaista, a sasvim sigurno ovo nije kraj Novakovih velikih trijumfa u ovoj godini.

Vreme je i za olimpijsku zlatnu.

nikola

pre 2 godine

nemam zivce da gledam,pa sam snimio,ali pogresio,hoce li biti repriza meca,ako neko zna nek napise,hvala.Novak mentalna gromada,sta reci.

DRAGAN

pre 2 godine

ISTORIJA TENISA 7/11/21
U NARUCJU NOVAKQ.
BRAVO MAJSTORE. IGRAO JE PROTIV MATEA, PUBLIKE I SVE IH DOBIO
DANAS. NEMA VISE DILEME KO JE NAJBOLJI
TENISER ZA SVA VREMENA. JEDAN JE
NOVAK DJOKOVIC , A
JOS VELIKI SRBIN.
NEMAM RECI, SAMO RECI
NOVAK JE BROJ 1.
SVE JE OSVOJIO JOS
OLIMPIJSKE IGRE, PA
USO, KAO POSLASTICU ZA OVU GODINU.
CEKAMO 21/20/20.
ZA TAJ DAN NOVAK ZIVI.
IDEMO BRATE SRBINE..

B.Živković

pre 2 godine

Sećam se kada je prvi trofej na Vimbldonu posvetio svom prvom treneru Jeleni Genčić, koja je nedugo potom preminula. Svaka čast i "u dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi", kako kaže stara poslovica. Verovatno da će sledeći teniski velikan biti u vremenu kada mene a i mnogih od nas neće biti. Zato je naša sreća u tome što smo živeli u vreme jednog od najboljih sportista svih vremena. Pozdrav!

Nikola Jovanovic

pre 2 godine

Prvi u istoriji sa peharom Australije, RG i Vimbldona na razliitim podlogama u istoj godini.
20. GS titula, sigurnih 335 nedelja na 1. mestu ATP-a, all ce to biti i mnogo duze.
2 velike titule ove god:
- Rolan Garos 2. put, sto je minimum 2 titule na svim GS.
- Vimbldon, sto je 20. GS titula, koliko imaju i Rafa i Rodzer.
Ostaju jos 2 velika turnira:
- Olimpijske igre, koje jos nije osvojio.
- US open, da kompletira sve titule na GS u godini.
Posle moze i u penziju, a moze i po jos nekoliko GS titula, jer je u mogucnosti.
G O A T

Samo realno

pre 2 godine

Zatvoriće se krug i Božija pravda će biti zadovoljena da baš tamo gde su ga brutalno sprečili prošle godine da na terenu potvrdi dominaciju, 21.srptembra osvoji 21. GS i postane apsolutni rekorder u svemu što se u tenisu može osvojiti! Njujork će se pokloniti najvećem koji je tenis video ikada!

Bobb

pre 2 godine

znam da je često u ljudskoj prirodi da navija za slabijeg, ali nije mi jasno dokle će publika da se blamira i navija za gubitnike protiv Noleta?
Valjda im je do sada jasno da ga tako neće omesti, naprotiv!

Stosone

pre 2 godine

Gde su sada oni što su priželjkivali i govorili samo da nikada ne uđe u klub 20. Ajmo Nole, ne zadržavaj se tu puno, gazi dalje.

Rix

pre 2 godine

Ima li neko link za neki stream. Korisnicima Mtela u BIH je ukinut Sport Klub
(Bosanac, 11. jul 2021 14:20)

Evo link:
http://on.freestreams-live1.com/sk1sr0/

Dott

pre 2 godine

Lepo je receno pre neki dan, Beretini je u zivotnoj formi, ne u dozivotnoj formi. Vec godinu dana ga drzi ta zivotna forma, dok je to Vilander prevideo, on je rekao da ce Beretini jednom uzeti GS titulu, mozda i nece poput Tomasa Berdiha, dugo biti 7-8 na svetu i onda se jednom samo ugasiti, jer nije svako kadar da pruzi toliko od sebe.

Jovan Godecevo

pre 2 godine

LAZAREVAC ČEKA 20 GS !!!
IDEMOOOO NOLEEEEE !!!!
(MARKO, 11. jul 2021 14:34)

Nemate vi pojma sine, pola godeceva uzelo slobodno sutra, tako se ceka GS!

Viktor

pre 2 godine

Ovaj Beretini 19 vinera behendom,sve ostalo servisom ili forhendom,a napravio je 250 vinera na turniru.Pa vi sad vidite koja mu je slaba tačka.

AtamanCG

pre 2 godine

Lijepo. Italijani su došli do prvog finala na Vimbldonu. Lijepo.
A, u finalu...
A, u finalu - THE SERBIAN WALL !!!
Doooooooktoooooooreeeeeeeeeeee !!!

артиљерац

pre 2 godine

Шта рећи а да већ није речено?Новак и даље хара светским тенисом,на чему му
искрено честитам.И,како ствари стоје,још дуго ће.И нека,кад је најбољи.Живео
Ноле!

Prodavac magle

pre 2 godine

Živeo Novak Djoković! Da nam doneseš još puno titula. Svaka ti čast veliki čoveče! Ti si ponos ove nacije. Najbolji teniser na svetu, ikada!

marko992

pre 2 godine

Da se ne lazemo, Novak daleko od svog nivoa. Kad se setim polufinala 2018 godine protiv Nadala, kakav je to tenis bio. Ovo sada je bar za klasu slabije. Imam utisak da ga je pritisak pojeo, iako mu je ovo 30-to finale. Nekako se ruka skratila, i bljesne na momente. Beretini na momente dobar, no daleko je on za sada od grand slam sampiona. Djole igra taman koliko mu je potrebno. Uskoro osvaja 20-grand slam.
(Kmekenro, 11. jul 2021 18:11)

12532

Covek se prilagođava prema protivniku, igra koliko i kako treba. Bolji protivnik, bolje igra. Neverovatan tip!
(Bor'ša, 11. jul 2021 18:47)

Bas tako,ljudi ne shvataju koji je to kvalitet da uvek odigras "samo malo bolje" od protivnika.Koliko je tu satkano kvaliteta, iskustva i mentalne snage.
Svaka cast majstore-velemajstore!

Rocky

pre 2 godine

Snimajte ove mečeve... jer kada se ovaj momak povuče nećemo više imati prilike da gledamo ovakav tenis :-)))

Čestitke najvećem šampionu kog je tenis imao ...

Bratislav

pre 2 godine

Bravo!!! Bravo!!! Bravo!!!!
Najveći
Najbolji
Najveličastveniji
Sportista kakvog svet nije do sada imao
Idemoooooooo!!!!!
Spartaaaaaaa!!!!!!

Elhombre

pre 2 godine

Slavi Srbijo i Srbi sirom planete jer je Novak zvanicno najbolji svih vremena! BRAVO NOVACE HVALA TI ZA SVE NISAM NI SANJAO DA CE DO OVOGA DOCI DAVNE 2008!

Goksi profa

pre 2 godine

Novak nek nam je ziv i zdrav,doneo je toliko srece nasem narodu,a uz to je nqjveci igrac belog sporta u istoriji,cestitka i veliki naklon!

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

30

konacno i on da dodje do dvocifrenog broja GS titula! Bravo Nole!
(aca, 11. jul 2021 18:47)

Još malo ce do trecifren da bude hihihii

NADA

pre 2 godine

Nole je majstor nad majstorima!Ovo je trebalo izdrzati.Sta god da kazemo malo je za ovaj neverovatan uspeh.Nole ziv bio,cestitke od srca!

Aca informacija

pre 2 godine

Govorili su da nije GOAT, navijali uvek za njegove protivnike, tvrdili su da neće imati 20 GS titula i da neće biti najviše nedelja na prvom mestu ATP liste, ali danas moraju da priznaju da je No1e ostvario gotovo sve što jedan teniser može da ostvari! Olimpijske igre, US open i završni masters osvaja 99℅, a 100% makar dva od ta tri turnira. Raduj se, Srbijo, jer je Novak Ðoković onaj koji osvetljava obraz naše prelepe zemlje u svetu. Živeo, No1e i živela Srbija!

retrovizor

pre 2 godine

Ovaj covek je stvarno neunistiv. Nikada se do sada nije pojavio ne teniser, nego sportista uopste, koji moze da se izvadi i izdigne iznad svake situacije. Protiv njega niko ne moze da garantuje pobedu makar vodio 2:0 i 5:0 u gemovima. On je covek cudo.

Milorad Bešlin

pre 2 godine

Svaka čast, kralju! Suočiti se i prevazići pritisak sa svih strana, da nešto moraš, je za neverovati. Puno zdravlja i uspeha tebi i porodici.😉👋

bzvz

pre 2 godine

Rodio se u pravo vrijeme, u najgore doba tenisa bez konkurencije. Odigra nekoliko meceva i osvoji a da mu na putu ne padne niti jedan top 10
(Sandzak, 11. jul 2021 18:39)

Hajde malo "Ovo je Turska", hajde.

SEXaS

pre 2 godine

? честитам Новаче! нисмо свесни шта си остварио. хвала Богу и родитељима што си изникао из нашег рода.

Najljepse cestitke iz Toronta

pre 2 godine

Dragi Nole,

Mi Srbi iz dijaspore, kao i Srbi iz matice i svih srpskih zemalja smo ponosni na tebe. Odrzao si cas tenisa, kulture i dostojanstva, danas ponovo. Zelimo ti jos 10 GS titula!

Cika toni

pre 2 godine

Kad se samo setim komentara na nacin ishrane ??? Covek se krece I izgleda kao da I'ma 25 a ne 35 godina. Ako mu ne dosadi (a nadam se da nece), moze ovako do 45-e.

Lexx_nl

pre 2 godine

И мени иду године. Што сам старији, то теже подносим Новакове мечеве. Нервирам се, стрепим и неизмјерно радујем свим његовим побједама. Ево и зашто.
Пратим га све ове године и желим му поштовање које заслужује, а које му се није у довољној мјери пружало од водећих тениских медија током његове каријере.
Овај меч је у том смислу био јако велики јер се овом побједом придружио другој двојици у једином битном броју у којем је био у заостатку.
Од овога дана, нико неће моћи да нађе ни један параметар по којим би могли рећи да су Федерер или Надал већи, бољи.
Пошто је Новак у свему осталом и прије овог меча био бољи, закључак се намеће сам. Од трећег точка, постао је први. Овом побједом је дошао тренутак када се то озваничило за цијели тениско свијет.
Велики догађај за историју тениса, Нолета и све нас који га тако здушно бодримо током цијеле каријере.
Новаче хвала, одмори се и да Бог дá да Њујорк буде берићетан и освојиш свети грал тениса: Грен Слем.
Идемоо! ??

celinc

pre 2 godine

Novak danas treba odigrati 90 odsto da dobije,sve ispod bice u jedan-dva poena na obe strane,ako izide sa emocijama,dizanje stisnute pesnice,pogledom koji stene lomi,sa kojim krikom onda je pobeda skoro u dzepu,ali ako emocije ostavi u svlacioni i sa zeljom da bude dobar decko,onda ni njemu ni nama nece biti lako,ajde Novace i sretno!!!!!!!!

waso

pre 2 godine

Управо је Бубањ рекао да је Беретинијева шанса да Новак не добије ни један сет,а ако га добије,он то одвуче у клинч и победи.

garda

pre 2 godine

Istoriski momenat. Sada prestaje svaka rasprava ko je najbolji svih vremena, bar do sada. Sve je preslo na Novakovu stranu. Ovo je dobio doktorski, glavom. Broj 1 za uvek.

drago

pre 2 godine

Svaka čast, vise niko ne moze reci da je bolji od njega.
Posljednji koji je osvojio prva 3 GS-a u godini je Rod Laver prije 52 godine. Nestvarno postignuće!

kris

pre 2 godine

Koliki su ovi ostali,inace odlicni igraci,baksuzni,to nije normalno.Ova trojica imaju po 20 GS svaki, ukupno 60,sto predstavlja nevjerovatnih 15 godina!I svi u istoj eri.Velicanstveno.Ipak jedan je veci od najvecih i to ce ostati zapisano za sva vremena.Imao se rasta roditi.

Dorotej

pre 2 godine

Taj naš Novak je na dodeli pehara i posle na putu do garderobe pokazao taku smernost i milinu koju sam osetio i doživeo samo kot patrijarha Pavla. Ni traga od uzvišenosti, arogancije. Naš ponos je.

Toma

pre 2 godine

Svajcarski moderatori mus skidaju kapu, na radio i TV stanicama u Svici i Nemackoj i u ove sitne sate i posle EP u fudbalu daju vest da je pobednik Vimbldona i osvojio 20tu krunu na gren slemovima. Covek je ziva legenda. Bravo No1e.