Košarka 98

Nedelja, 27.06.2021.

15:27

Još dva otkaza za Srbiju

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić i centar CSKA Nikola Milutinov neće igrati kvalifikacije za Olimpijske igre zbog povrede.

Još dva otkaza za Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Džoni

pre 2 godine

Koliko smo mislili da će Kokoškov biti na slatkim mukama kada je spisak izašao, izgleda da neće u opšte biti na mukama jer će mu verovatno i ostati samo 12 igrača koje će "morati" da povede. Nešto slično kao Sale za EP pa i za SP. Nikad kompletni da odemo?

ma daj

pre 2 godine

"zbog povrede" - to se radi godinama cim se proslave odu napolje gotov ko j reprezentaciju. i psole oni vece patriote od nas koj iceo zivot radimo izdvajamo prez za ovi zemlju. oni odu napolje zive i rade napolju placaj uporeze drugoj zemlji. i sta srbija ima od njih? seca mse onog necu ime da mu pominjem niej zasluzio. zena m use porodila u engleskoj on ni manej ni vise da pare za novo krilo bolnice, patriota

Dnevna doza Brozovih blizanaca

pre 2 godine

Kakvi likovi komentarisu Lazića?!? Recite mi stručnjaci, ko to bolje igra odbranu od njega? Ranije smo imali Zdovca, posle Saleta Obradovića, Vesu Petrovića, Markovića.., sada je taj čovek Lazić ( i Gagi kada je zdrav).

Hm

pre 2 godine

@hm
Slazem se sve, koristan igrač u odbrani, ali kada je to Lazic postizao 5-10 poena? :) Pa on pogodi više od 2 šuta na utakmici možda dvaput u čitavoj sezoni, a sada će u reprezentanciji da proigra u napadu? Malo realnosti nije na odmet. Ako baš nema boljih, može da uskoci.

Postigne ponekad i vise od 10 a ponekad i manje od 5.
Bitan tip igraca svakako za bilo koji tim.

Zju

pre 2 godine

Za Lazica očekivano,od Milutinova nažalost takođe.
Ne verujem da će biti spreman ni za OI.Tako da centri će nam biti Bobi,Raduljica i mladi Petrušev.Zna li se šta je sa Jaramazom?
Znači ostaje samo da se poslože bekovi ostalo je manje više jasno.Pomenuta 3 centra krilni centar biće Bjelica krila Dobrić i Kalinić.Očekujem da idu Teo,Micić,Avramović i Anđušić verovatno još Jović i Milosavljević.Jedna dosta iskusna fajterska ekipa.Favorit iz senke što bi rekli.

Sramota

pre 2 godine

Ne lupaj gluposti za Lazića, on je makar kapiten EL ekipe! A po čemu Milosavljević zaslužuje da igra u reprezentaciji? Kakvu je on sezonu imao i u kojoj ekipi? Na kojoj listi je njegova statistika? Šta je osvojio prošle sezone?
(XXL, 27. jun 2021 17:22)

Kako te nije sramota da ovako nešto izjaviš za igrača koji je zbog povrede ukrštenih ligamenata kolena (povreda zarađena u reprezentaciji) propustio celu prethodnu sezonu.

Gledalac

pre 2 godine

Dobra reprezentacija moze da se sastavi od ovih igraca sto imamo. Jokic umoran realno bi bio problem. Tu su od centara Marjanovic i Raduljica, pokriveno je ako ne ode Milutinov. Reprezentacija ce da pokrecu 3 extra igraca Teodosic, Micic, Bjelica ostali su jako kvalitetni, ali ne mogu svi da budu kreatori igre, mora neko i da bude radnik, a boljih za ulogu radnika od Lucica, Kalinica, Jovica, Milosavljevica, Dobrica, Andjusica, Avramovica nema. Opet ne znam moze li Petrusev da upadne u tim?

Gledalac

pre 2 godine

Dobra reprezentacija moze da se sastavi od ovih igraca sto imamo. Jokic umoran realno bi bio problem. Tu su od centara Marjanovic i Raduljica, pokriveno je ako ne ode Milutinov. Reprezentacija ce da pokrecu 3 extra igraca Teodosic, Micic, Bjelica ostali su jako kvalitetni, ali ne mogu svi da budu kreatori igre, mora neko i da bude radnik, a boljih za ulogu radnika od Lucica, Kalinica, Jovica, Milosavljevica, Dobrica, Andjusica, Avramovica nema. Opet ne znam moze li pokusevski da upadne u tim?

klubaš

pre 2 godine

Koliko stručnjaka ima ovde za košarku a još i bahatih i bezobraznih!
Muka da ti padne kad čuješ izraze "neznalica", "balvan" i "beskoristan"! I posle treba da se boriš za svoj narod i državu? Za ovakve navijače, iz kojih izviru klubaški kompleksi? Kapa dole Laziću, i tebi i svim momcima! Samo mogu da ti zavide, kao kapitenu EL ekipe i profesionalcu! Jedan je Laza kapiten!
(Komentator, 27. jun 2021 17:16)

... reče ti i ponese se klubaški.

Milan11

pre 2 godine

@hm
Slazem se sve, koristan igrač u odbrani, ali kada je to Lazic postizao 5-10 poena? :) Pa on pogodi više od 2 šuta na utakmici možda dvaput u čitavoj sezoni, a sada će u reprezentanciji da proigra u napadu? Malo realnosti nije na odmet. Ako baš nema boljih, može da uskoci tu i tamo za par minuta i to je to.

Hm

pre 2 godine

Branko Lazic je lockdown.
Covek koji se lepi za najbolje plejeve ili sg sutere.
Najzahvalniji igrac u odbrani.
Nemoze teo da brani vrhunske plejeve i nece nikad ni moci kao branko.
Takodje branko moze i da pogodi poneki sut za 3 ili ukrade loptu i istrci kontru za lake poene.nek postigne 5-10 poena i puna kapa ali svoj primarni zadatak u odbrani skoro uvek ispuni i zato i jeste kapiten zvezde toliko godina.hejteri mogu biti samo grobari do 15god. starosti.

Joca

pre 2 godine

Nebitno koliko je lazic dobar u odbrani, posto je prilicno limitiran u napadu, kosarka nije rukomet sa izmenama, ne sme da se gleda samo jedan segment igre

duledudule

pre 2 godine

Lazić je čovek koji je odigrao ove sezone 80 utakmica i odazvao se pozivu i stao prvi u red da pruži šta može. Pustite me navijačkih priča, ovaj dečko zaslužuje aplauz za to iako i on i mi svi znamo da ne bi bio medju 12. Samim tim pokazuje i njegove ljudske kvalitete. Možete grobari da ga ne volite kao nekoga koje kapiten suprotnog tima ali nikada baš nikada za sve ove godine nije pokazivao nepostovanje prema vama kao sportskom rivalu. Izadjes na teren i fajt posle ruka ruci.

pedja71

pre 2 godine

Svaka njemu cast,zao mi svakog ko se povredi, al i inace ne bi bio medju 12. Nema on taj kvalitet, ni priblizno.
(Mrcko, 27. jun 2021 15:39)

Dobar je Milutinov, nemoj tako.

lal

pre 2 godine

da je lazic bio zdrav za finale protiv slovenije, mi bismo ih rutinirali... ovako je bogi morao da grize i u odbrani, dok je dragic mogao da bleji po coskovima i odmara kada smo mi u napadu...

XXL

pre 2 godine

Marrssa, 27. jun 2021 16:34)

Ne lupaj gluposti za Lazića, on je makar kapiten EL ekipe! A po čemu Milosavljević zaslužuje da igra u reprezentaciji? Kakvu je on sezonu imao i u kojoj ekipi? Na kojoj listi je njegova statistika? Šta je osvojio prošle sezone?

statističar

pre 2 godine

KSS objavio video pre osam dana kako Milutinov vežba sa Krstićem, jer nije bio spreman posle teške povrede. PRATI LI NEKO VESTI??? EVO VAM VIDEO LINK: https://twitter.com/KSSrbije/status/1406240758680719363
Dakle, procena je da i dalje nije spreman. Imao je povredu ramena u januaru a operisan je u februaru!!! AKO PROĐEMO KVALIFIKACIJE VEROVATNO ĆE MILUTINOVA VODITI U JAPAN I POLUSPREMNOG, KAO ŠTO SU GODINAMA RADILI NAŠI SELEKTORI JER SU IM NAJBOLJI IGRAČI TREBALI ZA POLUFINALE I FINALE.
Zamislite kako je Bogdanu, prošle godine operacija ramena, a pre tri meseca operacija kolena. Bio bi preveliki rizik voditi od 12 igrača u Japan Milutinova i Bogija, jer može i neko na turniru da se povredi pa da roster bude veoma kratak. ZATO NEKA BOGI PRESKOČI OVAJ TURNIR.

Johny

pre 2 godine

Poznavaoče, ako onako slabu Italiju ne možemo proći, ni ne zaslužujemo OI. I kako to nema Kaline? Za turnir su dovoljni Bobi i Petrušev, sa Belim i Kalinom na četvorci, ako iz 12 ispadne Dalibor Ilić. Za OI igraće još Milutinov, Lučić, možda Gudura i Bogdan. Svakako, i sa Jokićem bi bilo malo za zlato, a borba će biti da se dođe do Amerikanaca uopšte.
(sve je relativno, 27. jun 2021 16:42)

Nemaš pojma šta su kfalifikacije. Mnogo gore nego grupna faza bilo kog takmičenja. Nosi mnoge zamke. Kratke pripreme, malo utakmica za uigravanje linija i pravljenje taktike. Nepoznate ekipe što i Kokoškov kaže da se nije imalo vremena za skauting.

oberin martel

pre 2 godine

Teško da ćemo da prodjemo kfalifikacije. Ekipa tanka. Nema Bogdan, Kaline, Gudure. Da neće rekreativac Radulja da nam nosi centarsku liniju?
(NX, 27. jun 2021 16:09)

Znalče, Kalinić igra..

sir oliver

pre 2 godine

Maksimalni respekt za Branka. Kao i za sve momke koji igraju pripremne mečeve, razne kvalifikacije i turnire a znaju da nikad neće biti u najboljih 12. To su ljudi sa kojima sutra možeš i u rov, nikad te neće prodati.

Neko im Bogom dan talenat pa neće da igra zagarantovanu prvu postavu, a neko nema ni 1% toga ali ima čuku, vaspitanje i ponos i nije ga sramota da otpadne svaki put pred turnir. Zato živeo Branko Lazić, vojnik svog tima!
(ljubitelj košarke, 27. jun 2021 16:33)
Samo da svi jos jednom procitaju ovaj komentar! Bravo!

djura

pre 2 godine

Nadam se i Bogdanovom otkazu za OI. Očajan je. Ubedljivo najgori igrač Atlante. Vola ne bi utrefio sa pola metra...
(Luja, 27. jun 2021 16:57)

atlantida

Komentator

pre 2 godine

Koliko stručnjaka ima ovde za košarku a još i bahatih i bezobraznih!
Muka da ti padne kad čuješ izraze "neznalica", "balvan" i "beskoristan"! I posle treba da se boriš za svoj narod i državu? Za ovakve navijače, iz kojih izviru klubaški kompleksi? Kapa dole Laziću, i tebi i svim momcima! Samo mogu da ti zavide, kao kapitenu EL ekipe i profesionalcu! Jedan je Laza kapiten!

zemunski kej

pre 2 godine

To da se Lazic povredio je za mene cudo. On se nikada ne povredjuje,covek je spreman 100% uvek. Nema mu premca sto se tice fizicke spreme.Nema sut ,nije ga nikada ni imao kao ni neku tehniku vodjenja lopte, Verovatno nacin da ga Kokoskov ne bi izbacio sa spiska ,elegantnije je ovo kao povreda. Koliko sam video nema mesta ni Andjusic ni Milosavljevic.

Ivan

pre 2 godine

Ja i ne pamtim kad smo bili kompletni, a pratim kosarku dugo, nisu problem otkazi vec sto se gubi draz igranja za reprezentaciju, zivi se brzo i nekvalitetno, bez emocija, samo repa i lajk na fejsu, gubi se sistem vrednosti, tako je svuda

Аки

pre 2 godine

Наслов вам нема смисла,паничите безвезе нису у питању откази ни Лазића ни Милутинова.Покушевски,Смаилагић,Лазић би свакако отпали.Настрану емоције неких и Лазићева борбенст али далеко је он од доброг ирача да није Звездин неби био ни на ширем списку.Ко је тај Смаилагић и шта ако је био у НБА( више и није) па и Кузмић је био а има и прстен са Вориорсима а обични је балван.Перовић,Варда,Миле Илић,Славко Вранеш и многи други били су у НБА и вратили се па ни у Европи нису били нешто.НБА је најјача али и тамо има лоших и оних који су само на проби.Гледао сам тог Покуа у јуниорима год.2001 ништа посебно.Оклахома му је дала да се испуцава ове год.дали ће и следеће? То што Амери неког хвале???? хвалили су и Миличића па шта.Од Покушевског никад неће бити никакве користи .Нема квалитет а већ на првом кораку издао је Србију.Јокића прецртати за сва времена,Недовићу се захвалити ,од стакла је.Милутинов,Гудурић,Лучић за њих ће бити штета ако се неопораве.Сви остали изостанци нису битни( наравно Јокић је врх али неће да игра и ћао).Милутинов нам је најбитнији,Боби је непоуздан а Петрушев још неможе сам.Велики је таленат али је тек на 20% својих могућности.Тешко ће да се носи са Литванским центрима са М.Гасолом,Гобером.Са Милутиновом у тандему могао би да игра добро.

Bjelasicompaslastada

pre 2 godine

Hvala ti Bože!!!
(soki, 27. jun 2021 15:35)

Ne verujem da Bog voli da mu se neko zahvaljuje sto druga osoba ima problema sa zdravljem. Ali dobro to govori o tebi.

sve je relativno

pre 2 godine

Teško da ćemo da prodjemo kfalifikacije. Ekipa tanka. Nema Bogdan, Kaline, Gudure. Da neće rekreativac Radulja da nam nosi centarsku liniju?
(NX, 27. jun 2021 16:09)

Poznavaoče, ako onako slabu Italiju ne možemo proći, ni ne zaslužujemo OI. I kako to nema Kaline? Za turnir su dovoljni Bobi i Petrušev, sa Belim i Kalinom na četvorci, ako iz 12 ispadne Dalibor Ilić. Za OI igraće još Milutinov, Lučić, možda Gudura i Bogdan. Svakako, i sa Jokićem bi bilo malo za zlato, a borba će biti da se dođe do Amerikanaca uopšte.

Želja

pre 2 godine

Kako ste jadni,u svom pljuvanje čoveka,koji pošteno odradi svaku utakmicu.Kad puknemo važnu utakmicu,jer vaši omiljeni igrači odigraju odbranu kao plišane lutke,možda se setite šta ste pisali.Branko Lazić vitez,nekad sa štitom nekad na njemu,ali nikad svileni jadnik sa alibijem igračine.

ljubitelj košarke

pre 2 godine

Maksimalni respekt za Branka. Kao i za sve momke koji igraju pripremne mečeve, razne kvalifikacije i turnire a znaju da nikad neće biti u najboljih 12. To su ljudi sa kojima sutra možeš i u rov, nikad te neće prodati.

Neko im Bogom dan talenat pa neće da igra zagarantovanu prvu postavu, a neko nema ni 1% toga ali ima čuku, vaspitanje i ponos i nije ga sramota da otpadne svaki put pred turnir. Zato živeo Branko Lazić, vojnik svog tima!

Splavar

pre 2 godine

0:0. Izgubismo Milutinova, al bar se necemo daviti s Lazicem. Kult reprezentacije ionako vise ne postoji, vreme da se klinci dokazu. Meni nisu jasni Smailagic i Pokusevski, ali da vidimo sada ko drugi moze i zeli. Dosta prenemaganja raznih poluigraca. Jedan Raduljica je ginuo za tu reprezentaciju, neki Stimac, pa nek i nisu najveci talenti, donosili su medalje. Za ove otkazivace nas bas briga, moze nam se. I sa Stefanom Jovicem mozemo na OI, ne moramo igrati za zlato, dovoljno je igrati za ponos. Srbiju mogu pobediti samo vrhunski timovi, pa nek se potrude

Stef

pre 2 godine

Ukoliko cemo iskreno, za Lazica I ne bi trebalo da ima mesta u prvih 12.
Za Milutinova je to veliki problem za nas. On je nas najbolji centar posle Jokica. Sada smo na poziciji centra dosta tanki. Marjanovic koliko je Dobar u napadu, toliko je los u udbrani. Petrusev jos nema taj kvalitet da se nosi sa najboljim svetskim igracima koji ce igrati na Olimpijadi, Gober, M.Gasol, Valancijunas I slicni

Zvezda

pre 2 godine

Sve sami poznavaoci košarke. Mere igrača koliko je koševa dao a ne njegov učinak u odbrani. Branko Lazić proglašen za najboljeg igrača odbrane. On je igrač zadatka. Koliko je koševa davao napr Zdovc, koliko Saša Obradović? Ovo jeste hendikep veći nego izostanak Milutinova jer tu su Bobi, Petrušev, Raduljica

NX

pre 2 godine

Teško da ćemo da prodjemo kfalifikacije. Ekipa tanka. Nema Bogdan, Kaline, Gudure. Da neće rekreativac Radulja da nam nosi centarsku liniju?

Avatar

pre 2 godine

Grobarcici razumem vas...kazete da je smesan igrac,a uzeo vam covek sve sto je mogao da vam uzme u poslednjih deset godina,razmislite kakvi ste vi kad vam on takav daje lekcije....on vam dostojanstvo nije uzeo,pokazite ga malko?...ajd,uzdravlje...

thegrke

pre 2 godine

Lljudi, ja razumem da hocete da ispadnete duhoviti, ali stvarno moras biti blesav pa da ne pozdravis tu zelju i entuzijazam koji ima Lazic. Svi koji smo igrali basket ispred zgrade smo takvog igraca zeleli u timu. Takvi igraci su neophodni u timu kako bi umetnici dosli do izražaja.

Marrssa

pre 2 godine

Lazic....hahahahahaha.Najgori od svih igraca Eurolige nam otkazao.Jel moguce da od 260 igraca Eurolige jedan kapiten zauzima poslednje mesto.Eejjjj poslednje.Pa kako vas nije sramota ? Sad jos kao otkazao....hvala Bogu pa neka je otkazao.Sada smo jos jači bez njega

avangardni derviš

pre 2 godine

Za 40000 eur mesečno, a ne znati ništa kao Branko, svako bi se bacao po terenu. Nikome nije jasno kako se on bavi ovim sportom
(King, 27. jun 2021 15:58)
Ok, veliki znalče. Ti znaš, Lazić ne zna. Da ti predložim da ga onda izazoveš da odigrate basket 1 na 1. Kladite su 40000 eur, pa ko pobedi, njegove su pare. Kontam da ti kao neko ko sve zna sigurno ima tolike pare, pa ih lepo uloži na svoju pobedu.

doloh

pre 2 godine

На страну то што неће играти Јокић, Милутинов и Лазић, али како ћемо без Бирче?
(Марко, 27. jun 2021 16:39)

Kakav pacenicki komentar. Ne znam cemu prozivanje i razvlacenje coveka niti krivog niti duznog koji pritom nije ni spomenut u clanku. Ovo se odnosi i na pljuvace Stimca i drugih nasih igraca. Jadni ste!

JPR24

pre 2 godine

LeBranko je defanzivac, igrač zadatka u reprezentaciji, uđe i lepi protivnika, takav igrač je uvek potreban jednoj ekipi. Druga stvar je sto on nije više pokazivao u klubu itd, ali mene lično to ne zanima, šta god mislio kao grobar o Laziću iz Zvezde, ovde tome nije mesto, i šteta je sto neće biti sa ekipom, odličan bi bio da flasterise nekog raspucanog da mu smiri bubice, kao na primer onog Meksikanca koji je ubacio trojke kao na treningu, naravno to je bila samo priprema pa nema potrebe, ai za ove važne utakmice, druga stvar !
A sto se Milutinova tiče, ako još nije spreman, nema potrebe rizikovati, selektor je sigurno analizirao protivnike i smatra da ekipa ima dovoljno oružja u reketu, doduše koga pa imaju protivnici tako opasnog u reketu ? Nikoga. Dovoljno da Bobi malo protutnja, Petrusev neka odigra kako ume, i to je dovoljno da ostali odrade posao.

Гиле

pre 2 godine

Мени Ален Смајлагића није јасан. Мислим да он никад неће ни заиграти за репрезентацију. Он је сада имао прилику да тренира са репрезентацијом. Претходних 2-3 лета се спремао за НБА и није баш неки учинак имао. Сам себи затвара врата и за Европу. Ок, зарађује он сада добро јер има минимални уговор који је бар 1.5 мил долара годишње. А изгледа и да нема осећај припадности нацији.

JPR24

pre 2 godine

Čekaj, nisam ukapirao - Milutinov ne igra u kvalifikacijama, ali će igrati u Japanu?
(Mare, 27. jun 2021 16:11)

Pa tako deluje, barem radi kako bi bio spreman za Japan. Ne treba zaboraviti da nije dugo igrao, treba ipak vremena.

Boris Banović

pre 2 godine

Koga nema, bez njega se mora i može !
Ovi momci, koji otkazuju učešče iz ličnih razloga su "sportski dezerteri" i trebalo bi ih adekvatno kazniti u sportskom smislu, zauvek izbrisati iz reprezentacije.
A mi ćemo se i dalje diviti Jokiću i njegovoj statistici u zabavljanju američke sportske publike.
Da nije licemer , uzeo bi američko državljanstvo i nastupao za reprezentaciju SAD !?

smeh

pre 2 godine

Pročitaš komentare i odmah ti bude jasno zašto se npr. pljuje Jokić. Klinci nemaju poštovanja niti znaju šta je to. Daj više uvedite neku proveru, šta god, samo da se ovim glupostima dečurlije stane na kraj.

Anfield

pre 2 godine

Lazić košarkaški Gobelja.
(stela, 27. jun 2021 16:24)
Zahvaljujemo se na glasu.


Ni igrački, ni po ljudskim kvalitetima ne mogu ova dvojica u istu rečenicu, Lazić je gospodin čovek.

Марко

pre 2 godine

На страну то што неће играти Јокић, Милутинов и Лазић, али како ћемо без Бирче?

ja

pre 2 godine

Koliko god da se ne slažete, koliko god minusa stavili...nikad nećete promeniti ČINJENICU da je kosarkasko SP, EP pa čak i OI, nebitno takmičenje. Čak i kod nas su otkazi, niko neće da igra. A košarka nam je svetinja.
Kad ste u fudbalu čuli da su otkazi. Jbt najjači sastavi su u glupavoj ligi nacija.
Reprezentativni sport samo još u fudbalu opstaje, ako bude sve više Florentina Pereza, bojim se i za taj sport na reprezentativnom nivou.

ikac klisa

pre 2 godine

I sta je Smajlagicu izgovor?
U celoj prici on je potpuna engima barem meni. Teraju ga iz NBA, nece imati klub, valjda ti ide u prilog cak i da ti se ne igra za repku da se negde pojavis i dokazes?!

King

pre 2 godine

Da se brzo oporaviš Branko.Mnogi te pljuju,ali kamo lepe sreće da u delatnostima kojima se bave, imaju tvoju želju,posvećenost,strast i borbenost.
(Kapa dole ratniče, 27. jun 2021 15:46)
Za 40000 eur mesečno, a ne znati ništa kao Branko, svako bi se bacao po terenu. Nikome nije jasno kako se on bavi ovim sportom

Kapa dole ratniče

pre 2 godine

Da se brzo oporaviš Branko.Mnogi te pljuju,ali kamo lepe sreće da u delatnostima kojima se bave, imaju tvoju želju,posvećenost,strast i borbenost.

rna njojze

pre 2 godine

Branko Lazić je odličan čovek i vrlo pošten košarkaš. Odazvao se pozivu i pegla svaki sekund makar prijateljski mečeva i pored teške sezone u Zvezdi. Kao da on sam ne zna koji su mu limiti i da li je za 12 i OI.

Bar malo poštovanja nije zgoreg. Naročito od onih koji kmeče i cvile kada neko drugi dotakne njihove ljubimce. Tuđe pljuju i ismejavaju a svoje brane do krvi. Tužna sekta.

Nenad

pre 2 godine

Za Lazica manje-vise ali neigranje Milutinova (kome zelim da se sto pre vrati u formu nakon ozbiljne povrede) uz otkaz Jokica nas slabi drasticno

Kapa dole ratniče

pre 2 godine

Da se brzo oporaviš Branko.Mnogi te pljuju,ali kamo lepe sreće da u delatnostima kojima se bave, imaju tvoju želju,posvećenost,strast i borbenost.

rna njojze

pre 2 godine

Branko Lazić je odličan čovek i vrlo pošten košarkaš. Odazvao se pozivu i pegla svaki sekund makar prijateljski mečeva i pored teške sezone u Zvezdi. Kao da on sam ne zna koji su mu limiti i da li je za 12 i OI.

Bar malo poštovanja nije zgoreg. Naročito od onih koji kmeče i cvile kada neko drugi dotakne njihove ljubimce. Tuđe pljuju i ismejavaju a svoje brane do krvi. Tužna sekta.

thegrke

pre 2 godine

Lljudi, ja razumem da hocete da ispadnete duhoviti, ali stvarno moras biti blesav pa da ne pozdravis tu zelju i entuzijazam koji ima Lazic. Svi koji smo igrali basket ispred zgrade smo takvog igraca zeleli u timu. Takvi igraci su neophodni u timu kako bi umetnici dosli do izražaja.

ljubitelj košarke

pre 2 godine

Maksimalni respekt za Branka. Kao i za sve momke koji igraju pripremne mečeve, razne kvalifikacije i turnire a znaju da nikad neće biti u najboljih 12. To su ljudi sa kojima sutra možeš i u rov, nikad te neće prodati.

Neko im Bogom dan talenat pa neće da igra zagarantovanu prvu postavu, a neko nema ni 1% toga ali ima čuku, vaspitanje i ponos i nije ga sramota da otpadne svaki put pred turnir. Zato živeo Branko Lazić, vojnik svog tima!

Anfield

pre 2 godine

Lazić košarkaški Gobelja.
(stela, 27. jun 2021 16:24)
Zahvaljujemo se na glasu.


Ni igrački, ni po ljudskim kvalitetima ne mogu ova dvojica u istu rečenicu, Lazić je gospodin čovek.

Nenad

pre 2 godine

Za Lazica manje-vise ali neigranje Milutinova (kome zelim da se sto pre vrati u formu nakon ozbiljne povrede) uz otkaz Jokica nas slabi drasticno

avangardni derviš

pre 2 godine

Za 40000 eur mesečno, a ne znati ništa kao Branko, svako bi se bacao po terenu. Nikome nije jasno kako se on bavi ovim sportom
(King, 27. jun 2021 15:58)
Ok, veliki znalče. Ti znaš, Lazić ne zna. Da ti predložim da ga onda izazoveš da odigrate basket 1 na 1. Kladite su 40000 eur, pa ko pobedi, njegove su pare. Kontam da ti kao neko ko sve zna sigurno ima tolike pare, pa ih lepo uloži na svoju pobedu.

ikac klisa

pre 2 godine

I sta je Smajlagicu izgovor?
U celoj prici on je potpuna engima barem meni. Teraju ga iz NBA, nece imati klub, valjda ti ide u prilog cak i da ti se ne igra za repku da se negde pojavis i dokazes?!

duledudule

pre 2 godine

Lazić je čovek koji je odigrao ove sezone 80 utakmica i odazvao se pozivu i stao prvi u red da pruži šta može. Pustite me navijačkih priča, ovaj dečko zaslužuje aplauz za to iako i on i mi svi znamo da ne bi bio medju 12. Samim tim pokazuje i njegove ljudske kvalitete. Možete grobari da ga ne volite kao nekoga koje kapiten suprotnog tima ali nikada baš nikada za sve ove godine nije pokazivao nepostovanje prema vama kao sportskom rivalu. Izadjes na teren i fajt posle ruka ruci.

Želja

pre 2 godine

Kako ste jadni,u svom pljuvanje čoveka,koji pošteno odradi svaku utakmicu.Kad puknemo važnu utakmicu,jer vaši omiljeni igrači odigraju odbranu kao plišane lutke,možda se setite šta ste pisali.Branko Lazić vitez,nekad sa štitom nekad na njemu,ali nikad svileni jadnik sa alibijem igračine.

sir oliver

pre 2 godine

Maksimalni respekt za Branka. Kao i za sve momke koji igraju pripremne mečeve, razne kvalifikacije i turnire a znaju da nikad neće biti u najboljih 12. To su ljudi sa kojima sutra možeš i u rov, nikad te neće prodati.

Neko im Bogom dan talenat pa neće da igra zagarantovanu prvu postavu, a neko nema ni 1% toga ali ima čuku, vaspitanje i ponos i nije ga sramota da otpadne svaki put pred turnir. Zato živeo Branko Lazić, vojnik svog tima!
(ljubitelj košarke, 27. jun 2021 16:33)
Samo da svi jos jednom procitaju ovaj komentar! Bravo!

Гиле

pre 2 godine

Мени Ален Смајлагића није јасан. Мислим да он никад неће ни заиграти за репрезентацију. Он је сада имао прилику да тренира са репрезентацијом. Претходних 2-3 лета се спремао за НБА и није баш неки учинак имао. Сам себи затвара врата и за Европу. Ок, зарађује он сада добро јер има минимални уговор који је бар 1.5 мил долара годишње. А изгледа и да нема осећај припадности нацији.

doloh

pre 2 godine

На страну то што неће играти Јокић, Милутинов и Лазић, али како ћемо без Бирче?
(Марко, 27. jun 2021 16:39)

Kakav pacenicki komentar. Ne znam cemu prozivanje i razvlacenje coveka niti krivog niti duznog koji pritom nije ni spomenut u clanku. Ovo se odnosi i na pljuvace Stimca i drugih nasih igraca. Jadni ste!

King

pre 2 godine

Da se brzo oporaviš Branko.Mnogi te pljuju,ali kamo lepe sreće da u delatnostima kojima se bave, imaju tvoju želju,posvećenost,strast i borbenost.
(Kapa dole ratniče, 27. jun 2021 15:46)
Za 40000 eur mesečno, a ne znati ništa kao Branko, svako bi se bacao po terenu. Nikome nije jasno kako se on bavi ovim sportom

Bjelasicompaslastada

pre 2 godine

Hvala ti Bože!!!
(soki, 27. jun 2021 15:35)

Ne verujem da Bog voli da mu se neko zahvaljuje sto druga osoba ima problema sa zdravljem. Ali dobro to govori o tebi.

Stef

pre 2 godine

Ukoliko cemo iskreno, za Lazica I ne bi trebalo da ima mesta u prvih 12.
Za Milutinova je to veliki problem za nas. On je nas najbolji centar posle Jokica. Sada smo na poziciji centra dosta tanki. Marjanovic koliko je Dobar u napadu, toliko je los u udbrani. Petrusev jos nema taj kvalitet da se nosi sa najboljim svetskim igracima koji ce igrati na Olimpijadi, Gober, M.Gasol, Valancijunas I slicni

Splavar

pre 2 godine

0:0. Izgubismo Milutinova, al bar se necemo daviti s Lazicem. Kult reprezentacije ionako vise ne postoji, vreme da se klinci dokazu. Meni nisu jasni Smailagic i Pokusevski, ali da vidimo sada ko drugi moze i zeli. Dosta prenemaganja raznih poluigraca. Jedan Raduljica je ginuo za tu reprezentaciju, neki Stimac, pa nek i nisu najveci talenti, donosili su medalje. Za ove otkazivace nas bas briga, moze nam se. I sa Stefanom Jovicem mozemo na OI, ne moramo igrati za zlato, dovoljno je igrati za ponos. Srbiju mogu pobediti samo vrhunski timovi, pa nek se potrude

Zvezda

pre 2 godine

Sve sami poznavaoci košarke. Mere igrača koliko je koševa dao a ne njegov učinak u odbrani. Branko Lazić proglašen za najboljeg igrača odbrane. On je igrač zadatka. Koliko je koševa davao napr Zdovc, koliko Saša Obradović? Ovo jeste hendikep veći nego izostanak Milutinova jer tu su Bobi, Petrušev, Raduljica

JPR24

pre 2 godine

Čekaj, nisam ukapirao - Milutinov ne igra u kvalifikacijama, ali će igrati u Japanu?
(Mare, 27. jun 2021 16:11)

Pa tako deluje, barem radi kako bi bio spreman za Japan. Ne treba zaboraviti da nije dugo igrao, treba ipak vremena.

Hm

pre 2 godine

Branko Lazic je lockdown.
Covek koji se lepi za najbolje plejeve ili sg sutere.
Najzahvalniji igrac u odbrani.
Nemoze teo da brani vrhunske plejeve i nece nikad ni moci kao branko.
Takodje branko moze i da pogodi poneki sut za 3 ili ukrade loptu i istrci kontru za lake poene.nek postigne 5-10 poena i puna kapa ali svoj primarni zadatak u odbrani skoro uvek ispuni i zato i jeste kapiten zvezde toliko godina.hejteri mogu biti samo grobari do 15god. starosti.

JPR24

pre 2 godine

LeBranko je defanzivac, igrač zadatka u reprezentaciji, uđe i lepi protivnika, takav igrač je uvek potreban jednoj ekipi. Druga stvar je sto on nije više pokazivao u klubu itd, ali mene lično to ne zanima, šta god mislio kao grobar o Laziću iz Zvezde, ovde tome nije mesto, i šteta je sto neće biti sa ekipom, odličan bi bio da flasterise nekog raspucanog da mu smiri bubice, kao na primer onog Meksikanca koji je ubacio trojke kao na treningu, naravno to je bila samo priprema pa nema potrebe, ai za ove važne utakmice, druga stvar !
A sto se Milutinova tiče, ako još nije spreman, nema potrebe rizikovati, selektor je sigurno analizirao protivnike i smatra da ekipa ima dovoljno oružja u reketu, doduše koga pa imaju protivnici tako opasnog u reketu ? Nikoga. Dovoljno da Bobi malo protutnja, Petrusev neka odigra kako ume, i to je dovoljno da ostali odrade posao.

Ivan

pre 2 godine

Ja i ne pamtim kad smo bili kompletni, a pratim kosarku dugo, nisu problem otkazi vec sto se gubi draz igranja za reprezentaciju, zivi se brzo i nekvalitetno, bez emocija, samo repa i lajk na fejsu, gubi se sistem vrednosti, tako je svuda

Avatar

pre 2 godine

Grobarcici razumem vas...kazete da je smesan igrac,a uzeo vam covek sve sto je mogao da vam uzme u poslednjih deset godina,razmislite kakvi ste vi kad vam on takav daje lekcije....on vam dostojanstvo nije uzeo,pokazite ga malko?...ajd,uzdravlje...

XXL

pre 2 godine

Marrssa, 27. jun 2021 16:34)

Ne lupaj gluposti za Lazića, on je makar kapiten EL ekipe! A po čemu Milosavljević zaslužuje da igra u reprezentaciji? Kakvu je on sezonu imao i u kojoj ekipi? Na kojoj listi je njegova statistika? Šta je osvojio prošle sezone?

smeh

pre 2 godine

Pročitaš komentare i odmah ti bude jasno zašto se npr. pljuje Jokić. Klinci nemaju poštovanja niti znaju šta je to. Daj više uvedite neku proveru, šta god, samo da se ovim glupostima dečurlije stane na kraj.

pedja71

pre 2 godine

Svaka njemu cast,zao mi svakog ko se povredi, al i inace ne bi bio medju 12. Nema on taj kvalitet, ni priblizno.
(Mrcko, 27. jun 2021 15:39)

Dobar je Milutinov, nemoj tako.

sve je relativno

pre 2 godine

Teško da ćemo da prodjemo kfalifikacije. Ekipa tanka. Nema Bogdan, Kaline, Gudure. Da neće rekreativac Radulja da nam nosi centarsku liniju?
(NX, 27. jun 2021 16:09)

Poznavaoče, ako onako slabu Italiju ne možemo proći, ni ne zaslužujemo OI. I kako to nema Kaline? Za turnir su dovoljni Bobi i Petrušev, sa Belim i Kalinom na četvorci, ako iz 12 ispadne Dalibor Ilić. Za OI igraće još Milutinov, Lučić, možda Gudura i Bogdan. Svakako, i sa Jokićem bi bilo malo za zlato, a borba će biti da se dođe do Amerikanaca uopšte.

Komentator

pre 2 godine

Koliko stručnjaka ima ovde za košarku a još i bahatih i bezobraznih!
Muka da ti padne kad čuješ izraze "neznalica", "balvan" i "beskoristan"! I posle treba da se boriš za svoj narod i državu? Za ovakve navijače, iz kojih izviru klubaški kompleksi? Kapa dole Laziću, i tebi i svim momcima! Samo mogu da ti zavide, kao kapitenu EL ekipe i profesionalcu! Jedan je Laza kapiten!

Аки

pre 2 godine

Наслов вам нема смисла,паничите безвезе нису у питању откази ни Лазића ни Милутинова.Покушевски,Смаилагић,Лазић би свакако отпали.Настрану емоције неких и Лазићева борбенст али далеко је он од доброг ирача да није Звездин неби био ни на ширем списку.Ко је тај Смаилагић и шта ако је био у НБА( више и није) па и Кузмић је био а има и прстен са Вориорсима а обични је балван.Перовић,Варда,Миле Илић,Славко Вранеш и многи други били су у НБА и вратили се па ни у Европи нису били нешто.НБА је најјача али и тамо има лоших и оних који су само на проби.Гледао сам тог Покуа у јуниорима год.2001 ништа посебно.Оклахома му је дала да се испуцава ове год.дали ће и следеће? То што Амери неког хвале???? хвалили су и Миличића па шта.Од Покушевског никад неће бити никакве користи .Нема квалитет а већ на првом кораку издао је Србију.Јокића прецртати за сва времена,Недовићу се захвалити ,од стакла је.Милутинов,Гудурић,Лучић за њих ће бити штета ако се неопораве.Сви остали изостанци нису битни( наравно Јокић је врх али неће да игра и ћао).Милутинов нам је најбитнији,Боби је непоуздан а Петрушев још неможе сам.Велики је таленат али је тек на 20% својих могућности.Тешко ће да се носи са Литванским центрима са М.Гасолом,Гобером.Са Милутиновом у тандему могао би да игра добро.

oberin martel

pre 2 godine

Teško da ćemo da prodjemo kfalifikacije. Ekipa tanka. Nema Bogdan, Kaline, Gudure. Da neće rekreativac Radulja da nam nosi centarsku liniju?
(NX, 27. jun 2021 16:09)

Znalče, Kalinić igra..

Марко

pre 2 godine

На страну то што неће играти Јокић, Милутинов и Лазић, али како ћемо без Бирче?

lal

pre 2 godine

da je lazic bio zdrav za finale protiv slovenije, mi bismo ih rutinirali... ovako je bogi morao da grize i u odbrani, dok je dragic mogao da bleji po coskovima i odmara kada smo mi u napadu...

Joca

pre 2 godine

Nebitno koliko je lazic dobar u odbrani, posto je prilicno limitiran u napadu, kosarka nije rukomet sa izmenama, ne sme da se gleda samo jedan segment igre

Sramota

pre 2 godine

Ne lupaj gluposti za Lazića, on je makar kapiten EL ekipe! A po čemu Milosavljević zaslužuje da igra u reprezentaciji? Kakvu je on sezonu imao i u kojoj ekipi? Na kojoj listi je njegova statistika? Šta je osvojio prošle sezone?
(XXL, 27. jun 2021 17:22)

Kako te nije sramota da ovako nešto izjaviš za igrača koji je zbog povrede ukrštenih ligamenata kolena (povreda zarađena u reprezentaciji) propustio celu prethodnu sezonu.

Marrssa

pre 2 godine

Lazic....hahahahahaha.Najgori od svih igraca Eurolige nam otkazao.Jel moguce da od 260 igraca Eurolige jedan kapiten zauzima poslednje mesto.Eejjjj poslednje.Pa kako vas nije sramota ? Sad jos kao otkazao....hvala Bogu pa neka je otkazao.Sada smo jos jači bez njega

Boris Banović

pre 2 godine

Koga nema, bez njega se mora i može !
Ovi momci, koji otkazuju učešče iz ličnih razloga su "sportski dezerteri" i trebalo bi ih adekvatno kazniti u sportskom smislu, zauvek izbrisati iz reprezentacije.
A mi ćemo se i dalje diviti Jokiću i njegovoj statistici u zabavljanju američke sportske publike.
Da nije licemer , uzeo bi američko državljanstvo i nastupao za reprezentaciju SAD !?

djura

pre 2 godine

Nadam se i Bogdanovom otkazu za OI. Očajan je. Ubedljivo najgori igrač Atlante. Vola ne bi utrefio sa pola metra...
(Luja, 27. jun 2021 16:57)

atlantida

Milan11

pre 2 godine

@hm
Slazem se sve, koristan igrač u odbrani, ali kada je to Lazic postizao 5-10 poena? :) Pa on pogodi više od 2 šuta na utakmici možda dvaput u čitavoj sezoni, a sada će u reprezentanciji da proigra u napadu? Malo realnosti nije na odmet. Ako baš nema boljih, može da uskoci tu i tamo za par minuta i to je to.

Johny

pre 2 godine

Poznavaoče, ako onako slabu Italiju ne možemo proći, ni ne zaslužujemo OI. I kako to nema Kaline? Za turnir su dovoljni Bobi i Petrušev, sa Belim i Kalinom na četvorci, ako iz 12 ispadne Dalibor Ilić. Za OI igraće još Milutinov, Lučić, možda Gudura i Bogdan. Svakako, i sa Jokićem bi bilo malo za zlato, a borba će biti da se dođe do Amerikanaca uopšte.
(sve je relativno, 27. jun 2021 16:42)

Nemaš pojma šta su kfalifikacije. Mnogo gore nego grupna faza bilo kog takmičenja. Nosi mnoge zamke. Kratke pripreme, malo utakmica za uigravanje linija i pravljenje taktike. Nepoznate ekipe što i Kokoškov kaže da se nije imalo vremena za skauting.

statističar

pre 2 godine

KSS objavio video pre osam dana kako Milutinov vežba sa Krstićem, jer nije bio spreman posle teške povrede. PRATI LI NEKO VESTI??? EVO VAM VIDEO LINK: https://twitter.com/KSSrbije/status/1406240758680719363
Dakle, procena je da i dalje nije spreman. Imao je povredu ramena u januaru a operisan je u februaru!!! AKO PROĐEMO KVALIFIKACIJE VEROVATNO ĆE MILUTINOVA VODITI U JAPAN I POLUSPREMNOG, KAO ŠTO SU GODINAMA RADILI NAŠI SELEKTORI JER SU IM NAJBOLJI IGRAČI TREBALI ZA POLUFINALE I FINALE.
Zamislite kako je Bogdanu, prošle godine operacija ramena, a pre tri meseca operacija kolena. Bio bi preveliki rizik voditi od 12 igrača u Japan Milutinova i Bogija, jer može i neko na turniru da se povredi pa da roster bude veoma kratak. ZATO NEKA BOGI PRESKOČI OVAJ TURNIR.

Zju

pre 2 godine

Za Lazica očekivano,od Milutinova nažalost takođe.
Ne verujem da će biti spreman ni za OI.Tako da centri će nam biti Bobi,Raduljica i mladi Petrušev.Zna li se šta je sa Jaramazom?
Znači ostaje samo da se poslože bekovi ostalo je manje više jasno.Pomenuta 3 centra krilni centar biće Bjelica krila Dobrić i Kalinić.Očekujem da idu Teo,Micić,Avramović i Anđušić verovatno još Jović i Milosavljević.Jedna dosta iskusna fajterska ekipa.Favorit iz senke što bi rekli.

zemunski kej

pre 2 godine

To da se Lazic povredio je za mene cudo. On se nikada ne povredjuje,covek je spreman 100% uvek. Nema mu premca sto se tice fizicke spreme.Nema sut ,nije ga nikada ni imao kao ni neku tehniku vodjenja lopte, Verovatno nacin da ga Kokoskov ne bi izbacio sa spiska ,elegantnije je ovo kao povreda. Koliko sam video nema mesta ni Andjusic ni Milosavljevic.

NX

pre 2 godine

Teško da ćemo da prodjemo kfalifikacije. Ekipa tanka. Nema Bogdan, Kaline, Gudure. Da neće rekreativac Radulja da nam nosi centarsku liniju?

ja

pre 2 godine

Koliko god da se ne slažete, koliko god minusa stavili...nikad nećete promeniti ČINJENICU da je kosarkasko SP, EP pa čak i OI, nebitno takmičenje. Čak i kod nas su otkazi, niko neće da igra. A košarka nam je svetinja.
Kad ste u fudbalu čuli da su otkazi. Jbt najjači sastavi su u glupavoj ligi nacija.
Reprezentativni sport samo još u fudbalu opstaje, ako bude sve više Florentina Pereza, bojim se i za taj sport na reprezentativnom nivou.

Džoni

pre 2 godine

Koliko smo mislili da će Kokoškov biti na slatkim mukama kada je spisak izašao, izgleda da neće u opšte biti na mukama jer će mu verovatno i ostati samo 12 igrača koje će "morati" da povede. Nešto slično kao Sale za EP pa i za SP. Nikad kompletni da odemo?

klubaš

pre 2 godine

Koliko stručnjaka ima ovde za košarku a još i bahatih i bezobraznih!
Muka da ti padne kad čuješ izraze "neznalica", "balvan" i "beskoristan"! I posle treba da se boriš za svoj narod i državu? Za ovakve navijače, iz kojih izviru klubaški kompleksi? Kapa dole Laziću, i tebi i svim momcima! Samo mogu da ti zavide, kao kapitenu EL ekipe i profesionalcu! Jedan je Laza kapiten!
(Komentator, 27. jun 2021 17:16)

... reče ti i ponese se klubaški.

Dnevna doza Brozovih blizanaca

pre 2 godine

Kakvi likovi komentarisu Lazića?!? Recite mi stručnjaci, ko to bolje igra odbranu od njega? Ranije smo imali Zdovca, posle Saleta Obradovića, Vesu Petrovića, Markovića.., sada je taj čovek Lazić ( i Gagi kada je zdrav).

Gledalac

pre 2 godine

Dobra reprezentacija moze da se sastavi od ovih igraca sto imamo. Jokic umoran realno bi bio problem. Tu su od centara Marjanovic i Raduljica, pokriveno je ako ne ode Milutinov. Reprezentacija ce da pokrecu 3 extra igraca Teodosic, Micic, Bjelica ostali su jako kvalitetni, ali ne mogu svi da budu kreatori igre, mora neko i da bude radnik, a boljih za ulogu radnika od Lucica, Kalinica, Jovica, Milosavljevica, Dobrica, Andjusica, Avramovica nema. Opet ne znam moze li Petrusev da upadne u tim?

ma daj

pre 2 godine

"zbog povrede" - to se radi godinama cim se proslave odu napolje gotov ko j reprezentaciju. i psole oni vece patriote od nas koj iceo zivot radimo izdvajamo prez za ovi zemlju. oni odu napolje zive i rade napolju placaj uporeze drugoj zemlji. i sta srbija ima od njih? seca mse onog necu ime da mu pominjem niej zasluzio. zena m use porodila u engleskoj on ni manej ni vise da pare za novo krilo bolnice, patriota

Hm

pre 2 godine

@hm
Slazem se sve, koristan igrač u odbrani, ali kada je to Lazic postizao 5-10 poena? :) Pa on pogodi više od 2 šuta na utakmici možda dvaput u čitavoj sezoni, a sada će u reprezentanciji da proigra u napadu? Malo realnosti nije na odmet. Ako baš nema boljih, može da uskoci.

Postigne ponekad i vise od 10 a ponekad i manje od 5.
Bitan tip igraca svakako za bilo koji tim.

Gledalac

pre 2 godine

Dobra reprezentacija moze da se sastavi od ovih igraca sto imamo. Jokic umoran realno bi bio problem. Tu su od centara Marjanovic i Raduljica, pokriveno je ako ne ode Milutinov. Reprezentacija ce da pokrecu 3 extra igraca Teodosic, Micic, Bjelica ostali su jako kvalitetni, ali ne mogu svi da budu kreatori igre, mora neko i da bude radnik, a boljih za ulogu radnika od Lucica, Kalinica, Jovica, Milosavljevica, Dobrica, Andjusica, Avramovica nema. Opet ne znam moze li pokusevski da upadne u tim?

King

pre 2 godine

Da se brzo oporaviš Branko.Mnogi te pljuju,ali kamo lepe sreće da u delatnostima kojima se bave, imaju tvoju želju,posvećenost,strast i borbenost.
(Kapa dole ratniče, 27. jun 2021 15:46)
Za 40000 eur mesečno, a ne znati ništa kao Branko, svako bi se bacao po terenu. Nikome nije jasno kako se on bavi ovim sportom

rna njojze

pre 2 godine

Branko Lazić je odličan čovek i vrlo pošten košarkaš. Odazvao se pozivu i pegla svaki sekund makar prijateljski mečeva i pored teške sezone u Zvezdi. Kao da on sam ne zna koji su mu limiti i da li je za 12 i OI.

Bar malo poštovanja nije zgoreg. Naročito od onih koji kmeče i cvile kada neko drugi dotakne njihove ljubimce. Tuđe pljuju i ismejavaju a svoje brane do krvi. Tužna sekta.

Kapa dole ratniče

pre 2 godine

Da se brzo oporaviš Branko.Mnogi te pljuju,ali kamo lepe sreće da u delatnostima kojima se bave, imaju tvoju želju,posvećenost,strast i borbenost.

Marrssa

pre 2 godine

Lazic....hahahahahaha.Najgori od svih igraca Eurolige nam otkazao.Jel moguce da od 260 igraca Eurolige jedan kapiten zauzima poslednje mesto.Eejjjj poslednje.Pa kako vas nije sramota ? Sad jos kao otkazao....hvala Bogu pa neka je otkazao.Sada smo jos jači bez njega

Zvezda

pre 2 godine

Sve sami poznavaoci košarke. Mere igrača koliko je koševa dao a ne njegov učinak u odbrani. Branko Lazić proglašen za najboljeg igrača odbrane. On je igrač zadatka. Koliko je koševa davao napr Zdovc, koliko Saša Obradović? Ovo jeste hendikep veći nego izostanak Milutinova jer tu su Bobi, Petrušev, Raduljica

Boris Banović

pre 2 godine

Koga nema, bez njega se mora i može !
Ovi momci, koji otkazuju učešče iz ličnih razloga su "sportski dezerteri" i trebalo bi ih adekvatno kazniti u sportskom smislu, zauvek izbrisati iz reprezentacije.
A mi ćemo se i dalje diviti Jokiću i njegovoj statistici u zabavljanju američke sportske publike.
Da nije licemer , uzeo bi američko državljanstvo i nastupao za reprezentaciju SAD !?

thegrke

pre 2 godine

Lljudi, ja razumem da hocete da ispadnete duhoviti, ali stvarno moras biti blesav pa da ne pozdravis tu zelju i entuzijazam koji ima Lazic. Svi koji smo igrali basket ispred zgrade smo takvog igraca zeleli u timu. Takvi igraci su neophodni u timu kako bi umetnici dosli do izražaja.

ja

pre 2 godine

Koliko god da se ne slažete, koliko god minusa stavili...nikad nećete promeniti ČINJENICU da je kosarkasko SP, EP pa čak i OI, nebitno takmičenje. Čak i kod nas su otkazi, niko neće da igra. A košarka nam je svetinja.
Kad ste u fudbalu čuli da su otkazi. Jbt najjači sastavi su u glupavoj ligi nacija.
Reprezentativni sport samo još u fudbalu opstaje, ako bude sve više Florentina Pereza, bojim se i za taj sport na reprezentativnom nivou.

NX

pre 2 godine

Teško da ćemo da prodjemo kfalifikacije. Ekipa tanka. Nema Bogdan, Kaline, Gudure. Da neće rekreativac Radulja da nam nosi centarsku liniju?

Avatar

pre 2 godine

Grobarcici razumem vas...kazete da je smesan igrac,a uzeo vam covek sve sto je mogao da vam uzme u poslednjih deset godina,razmislite kakvi ste vi kad vam on takav daje lekcije....on vam dostojanstvo nije uzeo,pokazite ga malko?...ajd,uzdravlje...

avangardni derviš

pre 2 godine

Za 40000 eur mesečno, a ne znati ništa kao Branko, svako bi se bacao po terenu. Nikome nije jasno kako se on bavi ovim sportom
(King, 27. jun 2021 15:58)
Ok, veliki znalče. Ti znaš, Lazić ne zna. Da ti predložim da ga onda izazoveš da odigrate basket 1 na 1. Kladite su 40000 eur, pa ko pobedi, njegove su pare. Kontam da ti kao neko ko sve zna sigurno ima tolike pare, pa ih lepo uloži na svoju pobedu.

zemunski kej

pre 2 godine

To da se Lazic povredio je za mene cudo. On se nikada ne povredjuje,covek je spreman 100% uvek. Nema mu premca sto se tice fizicke spreme.Nema sut ,nije ga nikada ni imao kao ni neku tehniku vodjenja lopte, Verovatno nacin da ga Kokoskov ne bi izbacio sa spiska ,elegantnije je ovo kao povreda. Koliko sam video nema mesta ni Andjusic ni Milosavljevic.

Аки

pre 2 godine

Наслов вам нема смисла,паничите безвезе нису у питању откази ни Лазића ни Милутинова.Покушевски,Смаилагић,Лазић би свакако отпали.Настрану емоције неких и Лазићева борбенст али далеко је он од доброг ирача да није Звездин неби био ни на ширем списку.Ко је тај Смаилагић и шта ако је био у НБА( више и није) па и Кузмић је био а има и прстен са Вориорсима а обични је балван.Перовић,Варда,Миле Илић,Славко Вранеш и многи други били су у НБА и вратили се па ни у Европи нису били нешто.НБА је најјача али и тамо има лоших и оних који су само на проби.Гледао сам тог Покуа у јуниорима год.2001 ништа посебно.Оклахома му је дала да се испуцава ове год.дали ће и следеће? То што Амери неког хвале???? хвалили су и Миличића па шта.Од Покушевског никад неће бити никакве користи .Нема квалитет а већ на првом кораку издао је Србију.Јокића прецртати за сва времена,Недовићу се захвалити ,од стакла је.Милутинов,Гудурић,Лучић за њих ће бити штета ако се неопораве.Сви остали изостанци нису битни( наравно Јокић је врх али неће да игра и ћао).Милутинов нам је најбитнији,Боби је непоуздан а Петрушев још неможе сам.Велики је таленат али је тек на 20% својих могућности.Тешко ће да се носи са Литванским центрима са М.Гасолом,Гобером.Са Милутиновом у тандему могао би да игра добро.

klubaš

pre 2 godine

Koliko stručnjaka ima ovde za košarku a još i bahatih i bezobraznih!
Muka da ti padne kad čuješ izraze "neznalica", "balvan" i "beskoristan"! I posle treba da se boriš za svoj narod i državu? Za ovakve navijače, iz kojih izviru klubaški kompleksi? Kapa dole Laziću, i tebi i svim momcima! Samo mogu da ti zavide, kao kapitenu EL ekipe i profesionalcu! Jedan je Laza kapiten!
(Komentator, 27. jun 2021 17:16)

... reče ti i ponese se klubaški.

XXL

pre 2 godine

Marrssa, 27. jun 2021 16:34)

Ne lupaj gluposti za Lazića, on je makar kapiten EL ekipe! A po čemu Milosavljević zaslužuje da igra u reprezentaciji? Kakvu je on sezonu imao i u kojoj ekipi? Na kojoj listi je njegova statistika? Šta je osvojio prošle sezone?

Марко

pre 2 godine

На страну то што неће играти Јокић, Милутинов и Лазић, али како ћемо без Бирче?

Stef

pre 2 godine

Ukoliko cemo iskreno, za Lazica I ne bi trebalo da ima mesta u prvih 12.
Za Milutinova je to veliki problem za nas. On je nas najbolji centar posle Jokica. Sada smo na poziciji centra dosta tanki. Marjanovic koliko je Dobar u napadu, toliko je los u udbrani. Petrusev jos nema taj kvalitet da se nosi sa najboljim svetskim igracima koji ce igrati na Olimpijadi, Gober, M.Gasol, Valancijunas I slicni

Hm

pre 2 godine

Branko Lazic je lockdown.
Covek koji se lepi za najbolje plejeve ili sg sutere.
Najzahvalniji igrac u odbrani.
Nemoze teo da brani vrhunske plejeve i nece nikad ni moci kao branko.
Takodje branko moze i da pogodi poneki sut za 3 ili ukrade loptu i istrci kontru za lake poene.nek postigne 5-10 poena i puna kapa ali svoj primarni zadatak u odbrani skoro uvek ispuni i zato i jeste kapiten zvezde toliko godina.hejteri mogu biti samo grobari do 15god. starosti.

doloh

pre 2 godine

На страну то што неће играти Јокић, Милутинов и Лазић, али како ћемо без Бирче?
(Марко, 27. jun 2021 16:39)

Kakav pacenicki komentar. Ne znam cemu prozivanje i razvlacenje coveka niti krivog niti duznog koji pritom nije ni spomenut u clanku. Ovo se odnosi i na pljuvace Stimca i drugih nasih igraca. Jadni ste!

Želja

pre 2 godine

Kako ste jadni,u svom pljuvanje čoveka,koji pošteno odradi svaku utakmicu.Kad puknemo važnu utakmicu,jer vaši omiljeni igrači odigraju odbranu kao plišane lutke,možda se setite šta ste pisali.Branko Lazić vitez,nekad sa štitom nekad na njemu,ali nikad svileni jadnik sa alibijem igračine.

statističar

pre 2 godine

KSS objavio video pre osam dana kako Milutinov vežba sa Krstićem, jer nije bio spreman posle teške povrede. PRATI LI NEKO VESTI??? EVO VAM VIDEO LINK: https://twitter.com/KSSrbije/status/1406240758680719363
Dakle, procena je da i dalje nije spreman. Imao je povredu ramena u januaru a operisan je u februaru!!! AKO PROĐEMO KVALIFIKACIJE VEROVATNO ĆE MILUTINOVA VODITI U JAPAN I POLUSPREMNOG, KAO ŠTO SU GODINAMA RADILI NAŠI SELEKTORI JER SU IM NAJBOLJI IGRAČI TREBALI ZA POLUFINALE I FINALE.
Zamislite kako je Bogdanu, prošle godine operacija ramena, a pre tri meseca operacija kolena. Bio bi preveliki rizik voditi od 12 igrača u Japan Milutinova i Bogija, jer može i neko na turniru da se povredi pa da roster bude veoma kratak. ZATO NEKA BOGI PRESKOČI OVAJ TURNIR.

Anfield

pre 2 godine

Lazić košarkaški Gobelja.
(stela, 27. jun 2021 16:24)
Zahvaljujemo se na glasu.


Ni igrački, ni po ljudskim kvalitetima ne mogu ova dvojica u istu rečenicu, Lazić je gospodin čovek.

Komentator

pre 2 godine

Koliko stručnjaka ima ovde za košarku a još i bahatih i bezobraznih!
Muka da ti padne kad čuješ izraze "neznalica", "balvan" i "beskoristan"! I posle treba da se boriš za svoj narod i državu? Za ovakve navijače, iz kojih izviru klubaški kompleksi? Kapa dole Laziću, i tebi i svim momcima! Samo mogu da ti zavide, kao kapitenu EL ekipe i profesionalcu! Jedan je Laza kapiten!

Gledalac

pre 2 godine

Dobra reprezentacija moze da se sastavi od ovih igraca sto imamo. Jokic umoran realno bi bio problem. Tu su od centara Marjanovic i Raduljica, pokriveno je ako ne ode Milutinov. Reprezentacija ce da pokrecu 3 extra igraca Teodosic, Micic, Bjelica ostali su jako kvalitetni, ali ne mogu svi da budu kreatori igre, mora neko i da bude radnik, a boljih za ulogu radnika od Lucica, Kalinica, Jovica, Milosavljevica, Dobrica, Andjusica, Avramovica nema. Opet ne znam moze li Petrusev da upadne u tim?

Splavar

pre 2 godine

0:0. Izgubismo Milutinova, al bar se necemo daviti s Lazicem. Kult reprezentacije ionako vise ne postoji, vreme da se klinci dokazu. Meni nisu jasni Smailagic i Pokusevski, ali da vidimo sada ko drugi moze i zeli. Dosta prenemaganja raznih poluigraca. Jedan Raduljica je ginuo za tu reprezentaciju, neki Stimac, pa nek i nisu najveci talenti, donosili su medalje. Za ove otkazivace nas bas briga, moze nam se. I sa Stefanom Jovicem mozemo na OI, ne moramo igrati za zlato, dovoljno je igrati za ponos. Srbiju mogu pobediti samo vrhunski timovi, pa nek se potrude

ljubitelj košarke

pre 2 godine

Maksimalni respekt za Branka. Kao i za sve momke koji igraju pripremne mečeve, razne kvalifikacije i turnire a znaju da nikad neće biti u najboljih 12. To su ljudi sa kojima sutra možeš i u rov, nikad te neće prodati.

Neko im Bogom dan talenat pa neće da igra zagarantovanu prvu postavu, a neko nema ni 1% toga ali ima čuku, vaspitanje i ponos i nije ga sramota da otpadne svaki put pred turnir. Zato živeo Branko Lazić, vojnik svog tima!

djura

pre 2 godine

Nadam se i Bogdanovom otkazu za OI. Očajan je. Ubedljivo najgori igrač Atlante. Vola ne bi utrefio sa pola metra...
(Luja, 27. jun 2021 16:57)

atlantida

Dnevna doza Brozovih blizanaca

pre 2 godine

Kakvi likovi komentarisu Lazića?!? Recite mi stručnjaci, ko to bolje igra odbranu od njega? Ranije smo imali Zdovca, posle Saleta Obradovića, Vesu Petrovića, Markovića.., sada je taj čovek Lazić ( i Gagi kada je zdrav).

sir oliver

pre 2 godine

Maksimalni respekt za Branka. Kao i za sve momke koji igraju pripremne mečeve, razne kvalifikacije i turnire a znaju da nikad neće biti u najboljih 12. To su ljudi sa kojima sutra možeš i u rov, nikad te neće prodati.

Neko im Bogom dan talenat pa neće da igra zagarantovanu prvu postavu, a neko nema ni 1% toga ali ima čuku, vaspitanje i ponos i nije ga sramota da otpadne svaki put pred turnir. Zato živeo Branko Lazić, vojnik svog tima!
(ljubitelj košarke, 27. jun 2021 16:33)
Samo da svi jos jednom procitaju ovaj komentar! Bravo!

Gledalac

pre 2 godine

Dobra reprezentacija moze da se sastavi od ovih igraca sto imamo. Jokic umoran realno bi bio problem. Tu su od centara Marjanovic i Raduljica, pokriveno je ako ne ode Milutinov. Reprezentacija ce da pokrecu 3 extra igraca Teodosic, Micic, Bjelica ostali su jako kvalitetni, ali ne mogu svi da budu kreatori igre, mora neko i da bude radnik, a boljih za ulogu radnika od Lucica, Kalinica, Jovica, Milosavljevica, Dobrica, Andjusica, Avramovica nema. Opet ne znam moze li pokusevski da upadne u tim?

Bjelasicompaslastada

pre 2 godine

Hvala ti Bože!!!
(soki, 27. jun 2021 15:35)

Ne verujem da Bog voli da mu se neko zahvaljuje sto druga osoba ima problema sa zdravljem. Ali dobro to govori o tebi.

duledudule

pre 2 godine

Lazić je čovek koji je odigrao ove sezone 80 utakmica i odazvao se pozivu i stao prvi u red da pruži šta može. Pustite me navijačkih priča, ovaj dečko zaslužuje aplauz za to iako i on i mi svi znamo da ne bi bio medju 12. Samim tim pokazuje i njegove ljudske kvalitete. Možete grobari da ga ne volite kao nekoga koje kapiten suprotnog tima ali nikada baš nikada za sve ove godine nije pokazivao nepostovanje prema vama kao sportskom rivalu. Izadjes na teren i fajt posle ruka ruci.

ikac klisa

pre 2 godine

I sta je Smajlagicu izgovor?
U celoj prici on je potpuna engima barem meni. Teraju ga iz NBA, nece imati klub, valjda ti ide u prilog cak i da ti se ne igra za repku da se negde pojavis i dokazes?!

Гиле

pre 2 godine

Мени Ален Смајлагића није јасан. Мислим да он никад неће ни заиграти за репрезентацију. Он је сада имао прилику да тренира са репрезентацијом. Претходних 2-3 лета се спремао за НБА и није баш неки учинак имао. Сам себи затвара врата и за Европу. Ок, зарађује он сада добро јер има минимални уговор који је бар 1.5 мил долара годишње. А изгледа и да нема осећај припадности нацији.

JPR24

pre 2 godine

LeBranko je defanzivac, igrač zadatka u reprezentaciji, uđe i lepi protivnika, takav igrač je uvek potreban jednoj ekipi. Druga stvar je sto on nije više pokazivao u klubu itd, ali mene lično to ne zanima, šta god mislio kao grobar o Laziću iz Zvezde, ovde tome nije mesto, i šteta je sto neće biti sa ekipom, odličan bi bio da flasterise nekog raspucanog da mu smiri bubice, kao na primer onog Meksikanca koji je ubacio trojke kao na treningu, naravno to je bila samo priprema pa nema potrebe, ai za ove važne utakmice, druga stvar !
A sto se Milutinova tiče, ako još nije spreman, nema potrebe rizikovati, selektor je sigurno analizirao protivnike i smatra da ekipa ima dovoljno oružja u reketu, doduše koga pa imaju protivnici tako opasnog u reketu ? Nikoga. Dovoljno da Bobi malo protutnja, Petrusev neka odigra kako ume, i to je dovoljno da ostali odrade posao.

sve je relativno

pre 2 godine

Teško da ćemo da prodjemo kfalifikacije. Ekipa tanka. Nema Bogdan, Kaline, Gudure. Da neće rekreativac Radulja da nam nosi centarsku liniju?
(NX, 27. jun 2021 16:09)

Poznavaoče, ako onako slabu Italiju ne možemo proći, ni ne zaslužujemo OI. I kako to nema Kaline? Za turnir su dovoljni Bobi i Petrušev, sa Belim i Kalinom na četvorci, ako iz 12 ispadne Dalibor Ilić. Za OI igraće još Milutinov, Lučić, možda Gudura i Bogdan. Svakako, i sa Jokićem bi bilo malo za zlato, a borba će biti da se dođe do Amerikanaca uopšte.

lal

pre 2 godine

da je lazic bio zdrav za finale protiv slovenije, mi bismo ih rutinirali... ovako je bogi morao da grize i u odbrani, dok je dragic mogao da bleji po coskovima i odmara kada smo mi u napadu...

pedja71

pre 2 godine

Svaka njemu cast,zao mi svakog ko se povredi, al i inace ne bi bio medju 12. Nema on taj kvalitet, ni priblizno.
(Mrcko, 27. jun 2021 15:39)

Dobar je Milutinov, nemoj tako.

Joca

pre 2 godine

Nebitno koliko je lazic dobar u odbrani, posto je prilicno limitiran u napadu, kosarka nije rukomet sa izmenama, ne sme da se gleda samo jedan segment igre

Nenad

pre 2 godine

Za Lazica manje-vise ali neigranje Milutinova (kome zelim da se sto pre vrati u formu nakon ozbiljne povrede) uz otkaz Jokica nas slabi drasticno

Johny

pre 2 godine

Poznavaoče, ako onako slabu Italiju ne možemo proći, ni ne zaslužujemo OI. I kako to nema Kaline? Za turnir su dovoljni Bobi i Petrušev, sa Belim i Kalinom na četvorci, ako iz 12 ispadne Dalibor Ilić. Za OI igraće još Milutinov, Lučić, možda Gudura i Bogdan. Svakako, i sa Jokićem bi bilo malo za zlato, a borba će biti da se dođe do Amerikanaca uopšte.
(sve je relativno, 27. jun 2021 16:42)

Nemaš pojma šta su kfalifikacije. Mnogo gore nego grupna faza bilo kog takmičenja. Nosi mnoge zamke. Kratke pripreme, malo utakmica za uigravanje linija i pravljenje taktike. Nepoznate ekipe što i Kokoškov kaže da se nije imalo vremena za skauting.

Milan11

pre 2 godine

@hm
Slazem se sve, koristan igrač u odbrani, ali kada je to Lazic postizao 5-10 poena? :) Pa on pogodi više od 2 šuta na utakmici možda dvaput u čitavoj sezoni, a sada će u reprezentanciji da proigra u napadu? Malo realnosti nije na odmet. Ako baš nema boljih, može da uskoci tu i tamo za par minuta i to je to.

smeh

pre 2 godine

Pročitaš komentare i odmah ti bude jasno zašto se npr. pljuje Jokić. Klinci nemaju poštovanja niti znaju šta je to. Daj više uvedite neku proveru, šta god, samo da se ovim glupostima dečurlije stane na kraj.

Sramota

pre 2 godine

Ne lupaj gluposti za Lazića, on je makar kapiten EL ekipe! A po čemu Milosavljević zaslužuje da igra u reprezentaciji? Kakvu je on sezonu imao i u kojoj ekipi? Na kojoj listi je njegova statistika? Šta je osvojio prošle sezone?
(XXL, 27. jun 2021 17:22)

Kako te nije sramota da ovako nešto izjaviš za igrača koji je zbog povrede ukrštenih ligamenata kolena (povreda zarađena u reprezentaciji) propustio celu prethodnu sezonu.

ma daj

pre 2 godine

"zbog povrede" - to se radi godinama cim se proslave odu napolje gotov ko j reprezentaciju. i psole oni vece patriote od nas koj iceo zivot radimo izdvajamo prez za ovi zemlju. oni odu napolje zive i rade napolju placaj uporeze drugoj zemlji. i sta srbija ima od njih? seca mse onog necu ime da mu pominjem niej zasluzio. zena m use porodila u engleskoj on ni manej ni vise da pare za novo krilo bolnice, patriota

Zju

pre 2 godine

Za Lazica očekivano,od Milutinova nažalost takođe.
Ne verujem da će biti spreman ni za OI.Tako da centri će nam biti Bobi,Raduljica i mladi Petrušev.Zna li se šta je sa Jaramazom?
Znači ostaje samo da se poslože bekovi ostalo je manje više jasno.Pomenuta 3 centra krilni centar biće Bjelica krila Dobrić i Kalinić.Očekujem da idu Teo,Micić,Avramović i Anđušić verovatno još Jović i Milosavljević.Jedna dosta iskusna fajterska ekipa.Favorit iz senke što bi rekli.

Hm

pre 2 godine

@hm
Slazem se sve, koristan igrač u odbrani, ali kada je to Lazic postizao 5-10 poena? :) Pa on pogodi više od 2 šuta na utakmici možda dvaput u čitavoj sezoni, a sada će u reprezentanciji da proigra u napadu? Malo realnosti nije na odmet. Ako baš nema boljih, može da uskoci.

Postigne ponekad i vise od 10 a ponekad i manje od 5.
Bitan tip igraca svakako za bilo koji tim.

oberin martel

pre 2 godine

Teško da ćemo da prodjemo kfalifikacije. Ekipa tanka. Nema Bogdan, Kaline, Gudure. Da neće rekreativac Radulja da nam nosi centarsku liniju?
(NX, 27. jun 2021 16:09)

Znalče, Kalinić igra..

Ivan

pre 2 godine

Ja i ne pamtim kad smo bili kompletni, a pratim kosarku dugo, nisu problem otkazi vec sto se gubi draz igranja za reprezentaciju, zivi se brzo i nekvalitetno, bez emocija, samo repa i lajk na fejsu, gubi se sistem vrednosti, tako je svuda

JPR24

pre 2 godine

Čekaj, nisam ukapirao - Milutinov ne igra u kvalifikacijama, ali će igrati u Japanu?
(Mare, 27. jun 2021 16:11)

Pa tako deluje, barem radi kako bi bio spreman za Japan. Ne treba zaboraviti da nije dugo igrao, treba ipak vremena.

Džoni

pre 2 godine

Koliko smo mislili da će Kokoškov biti na slatkim mukama kada je spisak izašao, izgleda da neće u opšte biti na mukama jer će mu verovatno i ostati samo 12 igrača koje će "morati" da povede. Nešto slično kao Sale za EP pa i za SP. Nikad kompletni da odemo?