Košarka 132

Nedelja, 20.06.2021.

18:00

Dobrić i Avramović odlični – Srbija preko Grčke do Akropolis kupa

Košarkaši Srbije odbranili su trofej, osvojen 2019. godine, na Akropolis kupu u Atini.

Dobriæ i Avramoviæ odlièni – Srbija preko Grèke do Akropolis kupa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Herr X

pre 2 godine

Bila bi stvarno gre'ota da Avramović ne dobije na kraju poziv za OI. Dečko je taj koji je bio lider tokom Fibinih "prozora", kao i sad na Akropolis kupu.

123wsdfv

pre 2 godine

Ljudi sta vam je?Guduric u reprezentaciju pored Dobrica u TOPFORMI?
Ja se licno ne sjecam ni jedne dobre Guduriceve utakmice u repr.Momak se raspada od treme.Izgleda da ima i istine u teoriji,da jedan dobar klubski igrac nije nuzno i dobar u drzavnoj selekciji.

wer

pre 2 godine

dosta bre vise kuknjave!
igranje nemotivisanog i smorenog jokica
je dosta gora opcija i za reprezentaciju
i za nas nervni sistem..

meni je bilo muka da ga gldeam kako se razvlaci na sp,
nek sedi u szombory, timari konje i klopa gomboce..
sve cool

Oscar De La Penja

pre 2 godine

I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju
(kris, 20. jun 2021 20:32

Znam prijatelju svi se mi čudimo ali ljubav prema zemlji je stvar domaćeg vaspitanja,to je nešto sto kreće iz kuće i to imaš ili nemaš,ćale pre neki dan priča za novine,….trudnoća,carstvo,gazde,umor….Šta tu nedostaje? Pa borac,ponos,ljubav,odanost!?Sve kreće iz kuće zato učite decu da vole svoju zemlju.Jedino u svom narodu možeš da živiš večno,zato su jedni Milorad Čavić,Novak Djoković…..i da ne nabrajam,ko će ikad da ugasi taj plamen?

Quincy Müller

pre 2 godine

Tim za OI:
Teodosić,Micić
Bogdanović,Avramović,Gudurić
Lučić,Dobrić
Kalinić,Bjelica
Marjanović,Milutinov,Petrušev

Марко

pre 2 godine

A Jokic? Jel gledao ili je preumoran i za to?
(ja, 20. jun 2021 21:16)

А што би гледао нешто што га не занима, нити га је икада занимало?

Dejan CZ

pre 2 godine

Roster za f4 EL
1. Jovic,Ivanovic,Avramovic
2.Mecalum(Himki)Lazic
3.Dobric,Davidovac,Kalinic
4.Viliams,Mitrovic
5.Noko,Rid
Radonjina kaznena ekspedicija.

nz

pre 2 godine

@Laik

Nije zabranjeno ali malo je glupo...mislim možda nije sad kad si tinejdžer ali biće ti kada odrasteš. Ovo je reprezentacija Srbije, ne privatni klub onog nazovi dr.

Padaju mi kapci

pre 2 godine

Posto Jokic nece igrati a pitanje je da li ce Milutinov biti spreman mozda ce Bjelica igrati na 5, ionako svi igraju bez centra.

Realno

pre 2 godine

Ognjen Dobrić u formi života, APSOLUTNO mora imati mesto na konačnom spisku !!!
(VOSAK, 20. jun 2021 19:10)

I ja sam u formi života, pa ne moram.

Englez

pre 2 godine

imamo dosta rovitih igrača sve zavisi koliko se Bogan ,Gudura ,Nedovic i Milutinov oporave
po meni iz ovih pripremnih utakmica
sigurni su samo Bobi, Petrusev, Bjelica i Dobric svi ostali tesko

sve je relativno

pre 2 godine

Ovdje već ima dobrog kvaliteta, a zamislite još kad se dodaju Micic, Bogdan, Lučić, Kalinic, Milutinov Teo... Nije lako ni selektor biti. Aj ti sad npr Dobricu reci otpadas zato i zato, a ovaj izgara i igra perfekt. I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju
(kris, 20. jun 2021 20:32)
Nema tu razloga za izčudjavanje,ili to nosis u sebi ili ne nosis,vrlo je prosto.Jokic očigledno nema taj osecan i to je prosto tako.
(Ja,nebitan srbin iz Srbije, 20. jun 2021 20:53)

'Ajmo realno, tim bi bio moćan, ali teško bi ušli u istoriju i dobili Amerikance ( za sada idu Lilard, Grin Buker, Tejtum, Bil...). Bez Jokića, može biti problema za finale, Francuzi, Španci, Argentinci, neko iz drugog plana.

pera

pre 2 godine

hehe...Aca informacija potkovan znanjem??? samo nevažnim, šta je čija keva spremala za ručak, ko je sa kim spavao i ostale stvari koje prati po žutoj štampi, a lik nije siguran za pola fudbalera koju poziciju igraju, ne zna neke igrače koji imaju finu minutažu jer nisu u prvih 11 neke jake ekipe, ne može da ukapira zašto se nekad prekine utakmica (liku ni ne padne na pamet da je možda ofsajd). Komentator koji najmanje zna o fudbalu, definitivno.
(guru, 20. jun 2021 21:57)

e pa vidis, on i jeste najzanimljiviji zbog tih prica jer nema potrebe da mi nabraja ko ima loptu i sta se desava na terenu jer to vidim i sam ;)

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ko misli da Kalinič nezaslužuje taj je lud ili pijan pa nije njega Željko Obradovič u Fener dovodio zato što nezna da igra izuzetan i snažan igrač koji igra i vani i ispod obruča uvek donosi skokove u napadu i zna da se izbori za mesto ispod obruča snagom. Može pogadjati trice spolja pored svega igra odlično u odbrani jednostavnio zahvalan igrač koji donosi prevagu na terenu kao i Lučič radi se o izvanrednim igračima tu je naravno i Dobrič koji se nalazi u odličnoj formi igra u oba pravca neznaš dali je bolji kao napadač ili kao odbrambeni igrač imamo najbolje visoke bekove i svi izuzetno skočni naravno da očekujem medalju sad pitanje kojeg če biti sjaja.

Nebojsa

pre 2 godine

Ponovo delimo igrace na Crveno- bele i Crno- bele, dokle vise???
Pustite selektora da radi svoj posao, nemoj te vi da mu sastavljate tim?!

Лаик

pre 2 godine

У чему је проблем. Да ли је то забрањено да похвалим играче који играју или су играли за клуб за који навијам? Јесам неког увредио? Не. Браво Добрићу докторе кошарке из Книна!

Лаик

pre 2 godine

Браво Добри наш, у једном тренутку петорка све Звездини кошаркаши. Нема кошарке без њеног зачетника на овим просторима. Ту се свака прича завршава!

slaviša šmigič

pre 2 godine

@ slaviša šmigič

Misliš Andžušič?
(Vladimir Zemun, 20. jun 2021 20:32) # Li
Danilo Anđušić nije važno jednostavno nema kvalitet za Reprezentaciju čak i bolji neče nači mesto u selekciji Kokoškova vidim da se brineš jer sam ti ljubimca napisao pogrešno.

Znaju ko ne treba, ali nikad ne znaju ko treba

pre 2 godine

Ljudi, jesam li ja jedini koji smatra da Bobi Marjanovic ne bi smeo ni da prismrdi reprezentaciji Srbije. On je stvarno dobar momak, ali je toliko limitiran igrac i u napadu i u odbrani da je to žalosno.
(Mihajlo, 20. jun 2021 19:35)

A koga bi ti na centarske pozicije kad je Jokić otkazao, a Milutinov kranje upitan, jer zbog operacije ramena nije igrao još od januara. Petrušev još uvek nema fizikalije za poziciju centra, više je četvorka. Ima još i Raduljica, ali njega ozbiljna košarka više ne zanima.

najjaci

pre 2 godine

A Jokic? Jel gledao ili je preumoran i za to?
(ja, 20. jun 2021 21:16)

kapiram da negde cepa prsutu i sir sa najmilijima dok vi lijete suze po internet portalima ahahaha

celinc

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude
(celinc, 20. jun 2021 20:30)

a gde ti je lucic
(kalcokera I Croasano jaguar, 20. jun 2021 20:43) # Link komentara


kritika bez greske,godine,jednim okom gledam prenos,drugim pisem zato Raduljicu brisem i LUCICA pisem,gde reprezentacija bez bez njega,zmaj igrac

Luja

pre 2 godine

Dobric pre Kalinica,Jovic i Lazic nema sta da traze.
(nik sloter, 20. jun 2021 19:32)

Dobrić je 2/3 a Kalinić 3/4. Na četvorci imamo samo Bjelicu pa će i Kalinić na četiri a na tri ostaju Lučić i Dobrić. Uz Micića i Teodosića treći plej će biti Jović. Eto malo besplatne edukacije...

SrbEUin

pre 2 godine

Mislim da Teo ne može da bude lider ove ekipe. Igra zastarelu, revijalnu košarku. Prevaziđenu. Teži nekim atraktivnim potezima po svaku cenu, kao da se igraju prijateljski mečevi a ne takmičarski. Odbrana ga ne zanima.
Sad se igra više atletski u oba pravca. Titule se osvajaju odbranom. Zato ima samo 1 titulu, i to na produžetke, ne njegovom zaslugom već zahaljujući pukoj sreći da je (onaj Rus) ubacio odbitak u koš... On nije doneo ni jednu titulu, upravo zbog te njegove neobavezne igre.

Bor'ša

pre 2 godine

Dobric spreman kao zapeta puska,eksplodirao je ove sezone. Malo se raspao Bjelica odkako je promenio poziciju ne pruza vrhunske partije ,bolji je bio spolja ,mozda godine. Jovic lose pocep izgubio 6 lopti posle se izvadio ali tako je uvek igrao ,Ume da bljesne pa da ga nigde nema, Objektivno lako su resili ovu Grcku iako su lose poceli. Grcima samo Sloukas odskace ostali onako videcemo koji ce tim na kraju igrati. Ovaj trener Amerikanac je doveden da napravi igru za jAnisa Adetokomba .Verovatno ce on da kida a trebaju mu 2 sutera i dobar plej.
(zemunski kej, 20. jun 2021 20:48)

00

Uf matori verujem da se razumes u basket, ali Beli je trenutno najzrelija karika u ekipi, bez onih njegovih divljanja i nerezonskih suteva sa 10m,srljanja itd... Svukud decka ima, razigrava, pokriva i preuzima u odbrani, veruj mi navece pojacanje njegovo sazrevanje a u to ces se uveriti.

Алекса

pre 2 godine

Требало би да нам дају да играмо са два тима А и Б квалификације па ако се квалификују обе репрезентације (а и б) за ОИ, могу и у једну групу да нас ставе...

guru

pre 2 godine

hehe...Aca informacija potkovan znanjem??? samo nevažnim, šta je čija keva spremala za ručak, ko je sa kim spavao i ostale stvari koje prati po žutoj štampi, a lik nije siguran za pola fudbalera koju poziciju igraju, ne zna neke igrače koji imaju finu minutažu jer nisu u prvih 11 neke jake ekipe, ne može da ukapira zašto se nekad prekine utakmica (liku ni ne padne na pamet da je možda ofsajd). Komentator koji najmanje zna o fudbalu, definitivno.

Nenad

pre 2 godine

Dobric razvalio u sva tri meca. Mora da bude na spisku za OL. Jos sad kad Avramovic potpise za Zvezdu i dodje Bjelica, auu covece. Neverovatno jaki, a sve domaci igraci. Ima da kidamo i EL, a pre toga da pokidaju na OL. Evo sta se desi kada Partizan i Zvezda nekoga istrpe, pa dobijemo nekoga kao Dobric. Tih i povucen, ali lomi na mestu.
(A123, 20. jun 2021 20:59)

Slažem se da je Dobrić znatno popravio igru, pogotovo napadački, ali nemoj sad da ga dižemo u nebesa, veoma lak za skauting, izrazito levoruk, neće biti jedna od prve 2-3 opcije u napadu, tako da mora maksimalno iskoristiti šansu koju će dobiti i sebe uvesti u dobar ritam. Obećava top nivo, ali sada mu predstoje ključne godine,ili prelaziš na viši nivo i postaješ lider ili ostaješ standardni igrač nekog EL tima sa 15-25 min u zavisnosti od ritma i raspoloženja.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

LA SERVIA....

Cestitke momcima.
Selektor je svatio da nema vajde od KKP talenata..
Super provera,Avramic-Dobric-Petrusev,trio koji sigurno ide na OI...
Iskreno,malo ko se osramoti kao S.Obradovic sa Dobricem,Radonja za 2 meseca napravi reprezentativca od njega!
Odlicna Srbija,Kokoskov je uspeo sa selekcijom,i odma se videla razlika..
Veseli povratak Bjelice,jos nije spreman,ali bice za OI...
PG:Micic-Avramic-Jovic-Teo
SG:Bogdanovic-Guduric
SF:Dobric--Lucic
PF.Bjelica-Petrusev
C.Milutinov-Marjanovic

smeh

pre 2 godine

Grci će da nas zamrze. Da ih pustimo ponekad, barem na ovim nebitnim turnirima? Dobrić nastavlja da igra odličnu košarku u oba pravca. Možda da slavi dan kada se Radonjić vratio u Zvezdu kao novi rodjendan? Čudesna transformacija igrača.

Nenad

pre 2 godine

Mislim da nas trenutni najbolji sastav je : Teo , Micic , Nedovic , Guduric , Bogdanovic , Dobric , Kalinic , Lucic , Bjelica , Petrusev , Marijanovic , Milutinov . S tim da Avramovic isto zasluzuje , ali ne znam umesto koga od ovih momaka , ali svakako odlican igrac . Jovic je daleko od onog igraca kakav je bio .

Matori Laki

pre 2 godine

I na kraju, posle 99 komentara, došao sam do zaključka da ovde imamo najmanje 10 selektora, Kokoškov čist višak.
Igrački kadar je ok, samo da na OI pošaljemo jednog od ovih 10, ili svih deset selektora igrači ne moraju ni da putuju.

Vaše ime

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude
(celinc, 20. jun 2021 20:30)

Moze jos jedno dva centra, i ok.

A123

pre 2 godine

Dobric razvalio u sva tri meca. Mora da bude na spisku za OL. Jos sad kad Avramovic potpise za Zvezdu i dodje Bjelica, auu covece. Neverovatno jaki, a sve domaci igraci. Ima da kidamo i EL, a pre toga da pokidaju na OL. Evo sta se desi kada Partizan i Zvezda nekoga istrpe, pa dobijemo nekoga kao Dobric. Tih i povucen, ali lomi na mestu.

hehe

pre 2 godine

Daj samo se setite depresivnog glasa Mladena Delica i uvek pristrasnog Milojka Pantica...
(hehe, 20. jun 2021 20:17)

Mislio sam na zvonka mihajlovskog, ne na mladena delica.

spock

pre 2 godine

Lazić ulazi na 9s do kraja četvrtine, mi imamo 2 faula. Njegov igrač šutira neometano za tri. Nadam se da ga Kokoškov neće voditi, nije Lazić više za ozbiljnu košarku.
(DukiNS, 20. jun 2021 19:22)

Nikad nije ni bio.

kiki

pre 2 godine

Zašto izraz "gazi"? Čemu stalno insistirate na ponižavanju protivnika,btw igramo sa podmlađenim timom Grčke malte ne sa juniorima...
Ružno je to što radite , nije sportski a ni ljudski.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ko je rekao da nije? ja ovo ne gledam kroz prizmu Partizan - Zvezda vec kao reprezentaciju. Ako se mi svadjamo dal treba Zagorac ili Lazic pre da igra za repku ,o kojim mi medaljama sanjamo??? Pogledaj statistiku Lazicu u EL gde nema "domacih " sudija, covek je statisticki nedan od najlosijih igraca EL za proslu sezonu. O Zagorcu necu ni trositi reci..
Nije Lazič doveden da bude koš geter zna se njegov poso ali gledam Andjušiča majko mila pa šta je ovo svi ostali zasad dosta dobro Dobrič-Petrušev pomeni veliki plus za Srbiju dobar je i Milosavljevič kao i Davidovac.Gledaš Laziča i nevidiš recimo kad naprave faul u napadu i dobijemio loptu i iznudjen faul na Lazu gledaj malo drugčije a kad ostane sam sa boka i tad če Laza odapeti njegovo je da zaustavi sve ostalo je bonus.

Pomoravac

pre 2 godine

Šareni ima znanje o košarci, manje više okej komentare, ali kad krene da brunda, kad izgovori Antetokumbo, imam osećaj kao da sarplaninac laje...

Aleksandar

pre 2 godine

Teo,Micic,Bogdanovic,Nedovic,Guduric,Kalinic,Lucic,Bjelica,Petrusev,Milutinov,Bobi i moze Dobric na osnovu forme.Jeste guzva na bekovskim pozicijama ali nemamo bolje i to bi trebao da bude spisak za olimpijadu.

kalcokera I Croasano jaguar

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude
(celinc, 20. jun 2021 20:30)

a gde ti je lucic

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Ovdje već ima dobrog kvaliteta, a zamislite još kad se dodaju Micic, Bogdan, Lučić, Kalinic, Milutinov Teo... Nije lako ni selektor biti. Aj ti sad npr Dobricu reci otpadas zato i zato, a ovaj izgara i igra perfekt. I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju
(kris, 20. jun 2021 20:32)
Nema tu razloga za izčudjavanje,ili to nosis u sebi ili ne nosis,vrlo je prosto.Jokic očigledno nema taj osecan i to je prosto tako.

Стара школа

pre 2 godine

ИГРАМО ФЕНОМЕНАЛНО!!! Тенденциозни коментари навијача Партизана не мењају ништа у суштини: и у дефанзиви и у офанзиви СВИ су играли сјајно.
СВАКА ЧАСТ, МОМЦИ!!!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Treba biti iskren i priznati da zbog Marjanoviča trpi cela odbrana tolko se promenio ni da digne ruke kamoli proba skočiti i pokupiti loptu.Jesam navijač zvezde ali Milutinov je suoperman za Bobija i Jovič i Milosavljevič su sasvim dobri ko kaže da su loši.

hehe

pre 2 godine

Ali ovaj Sarenac...muka je vise slusati njegove komentare
(dr. Udo Brinkman, 20. jun 2021 19:35)

Covek je sinonim za reprezentaciju i zna sve o kosarci, vama ljudi niko ne moze ugoditi, sta hoces bre od komentatora ?!

Isto tako ne razumem da neko ne gotivi Acu informaciju, covek je potkovan znanjem...i potrebnim i nepotrebnim.

Daj samo se setite depresivnog glasa Mladena Delica i uvek pristrasnog Milojka Pantica...

Tragikomedija

pre 2 godine

Bobi je jako spor u odbrani. Krenuo sam da gledam par minuta pred kraj poluvremena i evo sad ga je zamenio Petrušev 5,6 minuta pred kraj treće četvrtine. Kad mora da preuzme spoljnog igrača to je automatski primljen koš. Slukas ga triput prolazi bez ikakvog cimanja, na prvom koraku odmah. Razumem da je mismeč, ali bar pokušaj da ga zadržiš par sekundi da njegov čuvar ima priliku da se vrati na njega, a ti na svog igrača, a ne da te prolaze kao da nisi ni tu. Ne može ni mlađeg Adetokumba da čuva, previše je i on brz za njega. Jedino prave, staromodne centre može da čuva, za ostalo nema brzinu.

celinc

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude

stef

pre 2 godine

Jos je rano a i realno, ovo je miks nase druge i trece petorke tako da ne treba nesto preterano suditi o igri.
Glavni problem sa ovim igracima je organizacija igre. Bice bolje kada tu budu Micic, Teodosic i Bogdanovic koji ce predvotiti igru. Jovic i Avramovic jeste da postignu dosta poena ili odigraju nesto malo bolje odbranu, ali su kontraproduktivni za tim. Organizacija igre im je vrlo slaba. Na kraju su skupili po 4-5 asistencije ali nisu to bas bile iz neke smislene akcije. Sa takvom igrom cemo opet imati problema kao kada smo igrali protiv Spanije i Argetine gde igraju visok pritisak na loptu.
Bjelica se, nadam se, za sada cuva u ucestvovanju u napadu. Dosta je nezainteresovan.
Majranovica smo vrlo malo koristili u napadu. U odbrani standarno ima problema da cuva igrace koji protrcavaju pored njega.
Petrusev ima sigurno mesto u najboljih 12.
Lazic i Milosavljevic su uzasni. Mislim da je bolje da zavrse karijere. Nemaju nikakav doprinos.
Andjusic bljesne ponekad sa trojkama, ali dosta srlja u igri
Videcemo da li ce Milutinov, Guduric i Nedovic biti spremni do Olimpijskih igara, ali tim bi trebalo da izgleda ovako:
1. Micic
2.Bogdanovic
3.Guduric
4.Bjelica
5. Marjanovic
1. Teodosic
2.Nedovic
3.Lucic
4. Kalinic
5. Milutinov
1.Petrusev
2. Dobric

kris

pre 2 godine

Ovdje već ima dobrog kvaliteta, a zamislite još kad se dodaju Micic, Bogdan, Lučić, Kalinic, Milutinov Teo... Nije lako ni selektor biti. Aj ti sad npr Dobricu reci otpadas zato i zato, a ovaj izgara i igra perfekt. I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju

zemunski kej

pre 2 godine

Dobric spreman kao zapeta puska,eksplodirao je ove sezone. Malo se raspao Bjelica odkako je promenio poziciju ne pruza vrhunske partije ,bolji je bio spolja ,mozda godine. Jovic lose pocep izgubio 6 lopti posle se izvadio ali tako je uvek igrao ,Ume da bljesne pa da ga nigde nema, Objektivno lako su resili ovu Grcku iako su lose poceli. Grcima samo Sloukas odskace ostali onako videcemo koji ce tim na kraju igrati. Ovaj trener Amerikanac je doveden da napravi igru za jAnisa Adetokomba .Verovatno ce on da kida a trebaju mu 2 sutera i dobar plej.

Zorz Papadubi

pre 2 godine

Dobric ako dobije mesto u timu za OI bi mogao biti prijatno iznenadjenje prvenstva, dobar u odbrani a jos bolji u napadu, i dobrih sutera nam svakako fali...

Vladimir

pre 2 godine

Gagi tesko i u Megi da moze da igra,Bjelica nonsalatno kao i uvek u odbrani,Bobisa kao i uvek ne postoji u odbrani(jel vam sad jasno zasto ne igra vise)
Petrusev i Dobric najbolji i najozbiljniji

Mihajlo

pre 2 godine

Ljudi, jesam li ja jedini koji smatra da Bobi Marjanovic ne bi smeo ni da prismrdi reprezentaciji Srbije. On je stvarno dobar momak, ali je toliko limitiran igrac i u napadu i u odbrani da je to žalosno.

Senka

pre 2 godine

Ljudi, jesam li ja jedini koji smatra da Bobi Marjanovic ne bi smeo ni da prismrdi reprezentaciji Srbije. On je stvarno dobar momak, ali je toliko limitiran igrac i u napadu i u odbrani da je to žalosno.
(Mihajlo, 20. jun 2021 19:35)

Jesi. Bobi ima svoje limite ali brani reket bolje nego ostatak reprezentacije. Zna Kokoškov šta radi, a ti se opusti i uživaj. Bolje da komentarišeš naše rupe na poziciji krila ili pleja, tu smo bušni kao sito, šutira trojku pored nas ko hoće.

Red

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Ajde cuti bre.

Стара школа

pre 2 godine

Лазић је најбољи дефанзивац у Европи, редовни учесник ЕЛ и освајач 17 трофеја. Ускоро ће имати више од 20.

kaokakao

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Pa kad je bolji od Zagora

Ja

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Pa kad je bolji od Zagora
(kaokakao, 20. jun 2021 19:28)

Jeste, bolji je u boksu, vaterpolu, rukometu, ragbiju...

031

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Pa kad je bolji od Zagora
(kaokakao, 20. jun 2021 19:28)

Ko je rekao da nije? ja ovo ne gledam kroz prizmu Partizan - Zvezda vec kao reprezentaciju. Ako se mi svadjamo dal treba Zagorac ili Lazic pre da igra za repku ,o kojim mi medaljama sanjamo??? Pogledaj statistiku Lazicu u EL gde nema "domacih " sudija, covek je statisticki nedan od najlosijih igraca EL za proslu sezonu. O Zagorcu necu ni trositi reci..

marka

pre 2 godine

@vosak A umesto koga da ide leba ti? Bogdana, Nedovica, Gudurica, Lucica, Kalinica? Posto decko moze da igra 2 i 3, zivo me zanima od koga od nabrojanih je bolji.

a

pre 2 godine

Da li to Raduljica nosi punđu ?Taman da je najbolji igrač(hvala bogu nije ni u 20)
treba ga uputiti na šišanje.Bolje će da skače i razmišlja ako se oslobodi viška
tereta na glavi.

DukiNS

pre 2 godine

Lazić ulazi na 9s do kraja četvrtine, mi imamo 2 faula. Njegov igrač šutira neometano za tri. Nadam se da ga Kokoškov neće voditi, nije Lazić više za ozbiljnu košarku.

Vule

pre 2 godine

@Loznica, Gučevo, Cer

Zato je taj koga citiraš do sada osvojio samo jednu bronzanu medalju na olimpijskim igrama, a njegovi najveći rivali imaju zlatne medalje. Briga tog za Srbiju i dođavola sa njim.

Žoržo

pre 2 godine

Kakva prva petorka idemoooooo Jovic,Lazic,Bjelica,Dobric i Marjanović
(Hocemo decentralizaciju, 20. jun 2021 19:12)

Da li je to kompletna petorka bivših igrača Crvene Zvezde? Gde igra Dobrić?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

“Igranje za svoju zemlju je za mene veoma posebno. Uvek vučem pozitivnu energiju sa Dejvis kupa, delim neke neverovatne trenutke u svojoj karijeri i životu.”


Novak Đoković

Zorz Papadubi

pre 2 godine

Dobric ako dobije mesto u timu za OI bi mogao biti prijatno iznenadjenje prvenstva, dobar u odbrani a jos bolji u napadu, i dobrih sutera nam svakako fali...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

“Igranje za svoju zemlju je za mene veoma posebno. Uvek vučem pozitivnu energiju sa Dejvis kupa, delim neke neverovatne trenutke u svojoj karijeri i životu.”


Novak Đoković

Senka

pre 2 godine

Ljudi, jesam li ja jedini koji smatra da Bobi Marjanovic ne bi smeo ni da prismrdi reprezentaciji Srbije. On je stvarno dobar momak, ali je toliko limitiran igrac i u napadu i u odbrani da je to žalosno.
(Mihajlo, 20. jun 2021 19:35)

Jesi. Bobi ima svoje limite ali brani reket bolje nego ostatak reprezentacije. Zna Kokoškov šta radi, a ti se opusti i uživaj. Bolje da komentarišeš naše rupe na poziciji krila ili pleja, tu smo bušni kao sito, šutira trojku pored nas ko hoće.

kris

pre 2 godine

Ovdje već ima dobrog kvaliteta, a zamislite još kad se dodaju Micic, Bogdan, Lučić, Kalinic, Milutinov Teo... Nije lako ni selektor biti. Aj ti sad npr Dobricu reci otpadas zato i zato, a ovaj izgara i igra perfekt. I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju

Red

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Ajde cuti bre.

hehe

pre 2 godine

Ali ovaj Sarenac...muka je vise slusati njegove komentare
(dr. Udo Brinkman, 20. jun 2021 19:35)

Covek je sinonim za reprezentaciju i zna sve o kosarci, vama ljudi niko ne moze ugoditi, sta hoces bre od komentatora ?!

Isto tako ne razumem da neko ne gotivi Acu informaciju, covek je potkovan znanjem...i potrebnim i nepotrebnim.

Daj samo se setite depresivnog glasa Mladena Delica i uvek pristrasnog Milojka Pantica...

smeh

pre 2 godine

Grci će da nas zamrze. Da ih pustimo ponekad, barem na ovim nebitnim turnirima? Dobrić nastavlja da igra odličnu košarku u oba pravca. Možda da slavi dan kada se Radonjić vratio u Zvezdu kao novi rodjendan? Čudesna transformacija igrača.

Vladimir

pre 2 godine

Gagi tesko i u Megi da moze da igra,Bjelica nonsalatno kao i uvek u odbrani,Bobisa kao i uvek ne postoji u odbrani(jel vam sad jasno zasto ne igra vise)
Petrusev i Dobric najbolji i najozbiljniji

kiki

pre 2 godine

Zašto izraz "gazi"? Čemu stalno insistirate na ponižavanju protivnika,btw igramo sa podmlađenim timom Grčke malte ne sa juniorima...
Ružno je to što radite , nije sportski a ni ljudski.

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Ovdje već ima dobrog kvaliteta, a zamislite još kad se dodaju Micic, Bogdan, Lučić, Kalinic, Milutinov Teo... Nije lako ni selektor biti. Aj ti sad npr Dobricu reci otpadas zato i zato, a ovaj izgara i igra perfekt. I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju
(kris, 20. jun 2021 20:32)
Nema tu razloga za izčudjavanje,ili to nosis u sebi ili ne nosis,vrlo je prosto.Jokic očigledno nema taj osecan i to je prosto tako.

Znaju ko ne treba, ali nikad ne znaju ko treba

pre 2 godine

Ljudi, jesam li ja jedini koji smatra da Bobi Marjanovic ne bi smeo ni da prismrdi reprezentaciji Srbije. On je stvarno dobar momak, ali je toliko limitiran igrac i u napadu i u odbrani da je to žalosno.
(Mihajlo, 20. jun 2021 19:35)

A koga bi ti na centarske pozicije kad je Jokić otkazao, a Milutinov kranje upitan, jer zbog operacije ramena nije igrao još od januara. Petrušev još uvek nema fizikalije za poziciju centra, više je četvorka. Ima još i Raduljica, ali njega ozbiljna košarka više ne zanima.

kaokakao

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Pa kad je bolji od Zagora

celinc

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude
(celinc, 20. jun 2021 20:30)

a gde ti je lucic
(kalcokera I Croasano jaguar, 20. jun 2021 20:43) # Link komentara


kritika bez greske,godine,jednim okom gledam prenos,drugim pisem zato Raduljicu brisem i LUCICA pisem,gde reprezentacija bez bez njega,zmaj igrac

A123

pre 2 godine

Dobric razvalio u sva tri meca. Mora da bude na spisku za OL. Jos sad kad Avramovic potpise za Zvezdu i dodje Bjelica, auu covece. Neverovatno jaki, a sve domaci igraci. Ima da kidamo i EL, a pre toga da pokidaju na OL. Evo sta se desi kada Partizan i Zvezda nekoga istrpe, pa dobijemo nekoga kao Dobric. Tih i povucen, ali lomi na mestu.

Luja

pre 2 godine

Dobric pre Kalinica,Jovic i Lazic nema sta da traze.
(nik sloter, 20. jun 2021 19:32)

Dobrić je 2/3 a Kalinić 3/4. Na četvorci imamo samo Bjelicu pa će i Kalinić na četiri a na tri ostaju Lučić i Dobrić. Uz Micića i Teodosića treći plej će biti Jović. Eto malo besplatne edukacije...

spock

pre 2 godine

Lazić ulazi na 9s do kraja četvrtine, mi imamo 2 faula. Njegov igrač šutira neometano za tri. Nadam se da ga Kokoškov neće voditi, nije Lazić više za ozbiljnu košarku.
(DukiNS, 20. jun 2021 19:22)

Nikad nije ni bio.

DukiNS

pre 2 godine

Lazić ulazi na 9s do kraja četvrtine, mi imamo 2 faula. Njegov igrač šutira neometano za tri. Nadam se da ga Kokoškov neće voditi, nije Lazić više za ozbiljnu košarku.

Nebojsa

pre 2 godine

Ponovo delimo igrace na Crveno- bele i Crno- bele, dokle vise???
Pustite selektora da radi svoj posao, nemoj te vi da mu sastavljate tim?!

Bor'ša

pre 2 godine

Dobric spreman kao zapeta puska,eksplodirao je ove sezone. Malo se raspao Bjelica odkako je promenio poziciju ne pruza vrhunske partije ,bolji je bio spolja ,mozda godine. Jovic lose pocep izgubio 6 lopti posle se izvadio ali tako je uvek igrao ,Ume da bljesne pa da ga nigde nema, Objektivno lako su resili ovu Grcku iako su lose poceli. Grcima samo Sloukas odskace ostali onako videcemo koji ce tim na kraju igrati. Ovaj trener Amerikanac je doveden da napravi igru za jAnisa Adetokomba .Verovatno ce on da kida a trebaju mu 2 sutera i dobar plej.
(zemunski kej, 20. jun 2021 20:48)

00

Uf matori verujem da se razumes u basket, ali Beli je trenutno najzrelija karika u ekipi, bez onih njegovih divljanja i nerezonskih suteva sa 10m,srljanja itd... Svukud decka ima, razigrava, pokriva i preuzima u odbrani, veruj mi navece pojacanje njegovo sazrevanje a u to ces se uveriti.

kalcokera I Croasano jaguar

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude
(celinc, 20. jun 2021 20:30)

a gde ti je lucic

031

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Pa kad je bolji od Zagora
(kaokakao, 20. jun 2021 19:28)

Ko je rekao da nije? ja ovo ne gledam kroz prizmu Partizan - Zvezda vec kao reprezentaciju. Ako se mi svadjamo dal treba Zagorac ili Lazic pre da igra za repku ,o kojim mi medaljama sanjamo??? Pogledaj statistiku Lazicu u EL gde nema "domacih " sudija, covek je statisticki nedan od najlosijih igraca EL za proslu sezonu. O Zagorcu necu ni trositi reci..

Nenad

pre 2 godine

Dobric razvalio u sva tri meca. Mora da bude na spisku za OL. Jos sad kad Avramovic potpise za Zvezdu i dodje Bjelica, auu covece. Neverovatno jaki, a sve domaci igraci. Ima da kidamo i EL, a pre toga da pokidaju na OL. Evo sta se desi kada Partizan i Zvezda nekoga istrpe, pa dobijemo nekoga kao Dobric. Tih i povucen, ali lomi na mestu.
(A123, 20. jun 2021 20:59)

Slažem se da je Dobrić znatno popravio igru, pogotovo napadački, ali nemoj sad da ga dižemo u nebesa, veoma lak za skauting, izrazito levoruk, neće biti jedna od prve 2-3 opcije u napadu, tako da mora maksimalno iskoristiti šansu koju će dobiti i sebe uvesti u dobar ritam. Obećava top nivo, ali sada mu predstoje ključne godine,ili prelaziš na viši nivo i postaješ lider ili ostaješ standardni igrač nekog EL tima sa 15-25 min u zavisnosti od ritma i raspoloženja.

Стара школа

pre 2 godine

ИГРАМО ФЕНОМЕНАЛНО!!! Тенденциозни коментари навијача Партизана не мењају ништа у суштини: и у дефанзиви и у офанзиви СВИ су играли сјајно.
СВАКА ЧАСТ, МОМЦИ!!!

Лаик

pre 2 godine

У чему је проблем. Да ли је то забрањено да похвалим играче који играју или су играли за клуб за који навијам? Јесам неког увредио? Не. Браво Добрићу докторе кошарке из Книна!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ko misli da Kalinič nezaslužuje taj je lud ili pijan pa nije njega Željko Obradovič u Fener dovodio zato što nezna da igra izuzetan i snažan igrač koji igra i vani i ispod obruča uvek donosi skokove u napadu i zna da se izbori za mesto ispod obruča snagom. Može pogadjati trice spolja pored svega igra odlično u odbrani jednostavnio zahvalan igrač koji donosi prevagu na terenu kao i Lučič radi se o izvanrednim igračima tu je naravno i Dobrič koji se nalazi u odličnoj formi igra u oba pravca neznaš dali je bolji kao napadač ili kao odbrambeni igrač imamo najbolje visoke bekove i svi izuzetno skočni naravno da očekujem medalju sad pitanje kojeg če biti sjaja.

Vaše ime

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude
(celinc, 20. jun 2021 20:30)

Moze jos jedno dva centra, i ok.

Matori Laki

pre 2 godine

I na kraju, posle 99 komentara, došao sam do zaključka da ovde imamo najmanje 10 selektora, Kokoškov čist višak.
Igrački kadar je ok, samo da na OI pošaljemo jednog od ovih 10, ili svih deset selektora igrači ne moraju ni da putuju.

Стара школа

pre 2 godine

Лазић је најбољи дефанзивац у Европи, редовни учесник ЕЛ и освајач 17 трофеја. Ускоро ће имати више од 20.

stef

pre 2 godine

Jos je rano a i realno, ovo je miks nase druge i trece petorke tako da ne treba nesto preterano suditi o igri.
Glavni problem sa ovim igracima je organizacija igre. Bice bolje kada tu budu Micic, Teodosic i Bogdanovic koji ce predvotiti igru. Jovic i Avramovic jeste da postignu dosta poena ili odigraju nesto malo bolje odbranu, ali su kontraproduktivni za tim. Organizacija igre im je vrlo slaba. Na kraju su skupili po 4-5 asistencije ali nisu to bas bile iz neke smislene akcije. Sa takvom igrom cemo opet imati problema kao kada smo igrali protiv Spanije i Argetine gde igraju visok pritisak na loptu.
Bjelica se, nadam se, za sada cuva u ucestvovanju u napadu. Dosta je nezainteresovan.
Majranovica smo vrlo malo koristili u napadu. U odbrani standarno ima problema da cuva igrace koji protrcavaju pored njega.
Petrusev ima sigurno mesto u najboljih 12.
Lazic i Milosavljevic su uzasni. Mislim da je bolje da zavrse karijere. Nemaju nikakav doprinos.
Andjusic bljesne ponekad sa trojkama, ali dosta srlja u igri
Videcemo da li ce Milutinov, Guduric i Nedovic biti spremni do Olimpijskih igara, ali tim bi trebalo da izgleda ovako:
1. Micic
2.Bogdanovic
3.Guduric
4.Bjelica
5. Marjanovic
1. Teodosic
2.Nedovic
3.Lucic
4. Kalinic
5. Milutinov
1.Petrusev
2. Dobric

Oscar De La Penja

pre 2 godine

I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju
(kris, 20. jun 2021 20:32

Znam prijatelju svi se mi čudimo ali ljubav prema zemlji je stvar domaćeg vaspitanja,to je nešto sto kreće iz kuće i to imaš ili nemaš,ćale pre neki dan priča za novine,….trudnoća,carstvo,gazde,umor….Šta tu nedostaje? Pa borac,ponos,ljubav,odanost!?Sve kreće iz kuće zato učite decu da vole svoju zemlju.Jedino u svom narodu možeš da živiš večno,zato su jedni Milorad Čavić,Novak Djoković…..i da ne nabrajam,ko će ikad da ugasi taj plamen?

pera

pre 2 godine

hehe...Aca informacija potkovan znanjem??? samo nevažnim, šta je čija keva spremala za ručak, ko je sa kim spavao i ostale stvari koje prati po žutoj štampi, a lik nije siguran za pola fudbalera koju poziciju igraju, ne zna neke igrače koji imaju finu minutažu jer nisu u prvih 11 neke jake ekipe, ne može da ukapira zašto se nekad prekine utakmica (liku ni ne padne na pamet da je možda ofsajd). Komentator koji najmanje zna o fudbalu, definitivno.
(guru, 20. jun 2021 21:57)

e pa vidis, on i jeste najzanimljiviji zbog tih prica jer nema potrebe da mi nabraja ko ima loptu i sta se desava na terenu jer to vidim i sam ;)

sasha the red Baron...

pre 2 godine

LA SERVIA....

Cestitke momcima.
Selektor je svatio da nema vajde od KKP talenata..
Super provera,Avramic-Dobric-Petrusev,trio koji sigurno ide na OI...
Iskreno,malo ko se osramoti kao S.Obradovic sa Dobricem,Radonja za 2 meseca napravi reprezentativca od njega!
Odlicna Srbija,Kokoskov je uspeo sa selekcijom,i odma se videla razlika..
Veseli povratak Bjelice,jos nije spreman,ali bice za OI...
PG:Micic-Avramic-Jovic-Teo
SG:Bogdanovic-Guduric
SF:Dobric--Lucic
PF.Bjelica-Petrusev
C.Milutinov-Marjanovic

zemunski kej

pre 2 godine

Dobric spreman kao zapeta puska,eksplodirao je ove sezone. Malo se raspao Bjelica odkako je promenio poziciju ne pruza vrhunske partije ,bolji je bio spolja ,mozda godine. Jovic lose pocep izgubio 6 lopti posle se izvadio ali tako je uvek igrao ,Ume da bljesne pa da ga nigde nema, Objektivno lako su resili ovu Grcku iako su lose poceli. Grcima samo Sloukas odskace ostali onako videcemo koji ce tim na kraju igrati. Ovaj trener Amerikanac je doveden da napravi igru za jAnisa Adetokomba .Verovatno ce on da kida a trebaju mu 2 sutera i dobar plej.

Englez

pre 2 godine

imamo dosta rovitih igrača sve zavisi koliko se Bogan ,Gudura ,Nedovic i Milutinov oporave
po meni iz ovih pripremnih utakmica
sigurni su samo Bobi, Petrusev, Bjelica i Dobric svi ostali tesko

Лаик

pre 2 godine

Браво Добри наш, у једном тренутку петорка све Звездини кошаркаши. Нема кошарке без њеног зачетника на овим просторима. Ту се свака прича завршава!

Pomoravac

pre 2 godine

Šareni ima znanje o košarci, manje više okej komentare, ali kad krene da brunda, kad izgovori Antetokumbo, imam osećaj kao da sarplaninac laje...

hehe

pre 2 godine

Daj samo se setite depresivnog glasa Mladena Delica i uvek pristrasnog Milojka Pantica...
(hehe, 20. jun 2021 20:17)

Mislio sam na zvonka mihajlovskog, ne na mladena delica.

Nenad

pre 2 godine

Mislim da nas trenutni najbolji sastav je : Teo , Micic , Nedovic , Guduric , Bogdanovic , Dobric , Kalinic , Lucic , Bjelica , Petrusev , Marijanovic , Milutinov . S tim da Avramovic isto zasluzuje , ali ne znam umesto koga od ovih momaka , ali svakako odlican igrac . Jovic je daleko od onog igraca kakav je bio .

najjaci

pre 2 godine

A Jokic? Jel gledao ili je preumoran i za to?
(ja, 20. jun 2021 21:16)

kapiram da negde cepa prsutu i sir sa najmilijima dok vi lijete suze po internet portalima ahahaha

Žoržo

pre 2 godine

Kakva prva petorka idemoooooo Jovic,Lazic,Bjelica,Dobric i Marjanović
(Hocemo decentralizaciju, 20. jun 2021 19:12)

Da li je to kompletna petorka bivših igrača Crvene Zvezde? Gde igra Dobrić?

sve je relativno

pre 2 godine

Ovdje već ima dobrog kvaliteta, a zamislite još kad se dodaju Micic, Bogdan, Lučić, Kalinic, Milutinov Teo... Nije lako ni selektor biti. Aj ti sad npr Dobricu reci otpadas zato i zato, a ovaj izgara i igra perfekt. I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju
(kris, 20. jun 2021 20:32)
Nema tu razloga za izčudjavanje,ili to nosis u sebi ili ne nosis,vrlo je prosto.Jokic očigledno nema taj osecan i to je prosto tako.
(Ja,nebitan srbin iz Srbije, 20. jun 2021 20:53)

'Ajmo realno, tim bi bio moćan, ali teško bi ušli u istoriju i dobili Amerikance ( za sada idu Lilard, Grin Buker, Tejtum, Bil...). Bez Jokića, može biti problema za finale, Francuzi, Španci, Argentinci, neko iz drugog plana.

Tragikomedija

pre 2 godine

Bobi je jako spor u odbrani. Krenuo sam da gledam par minuta pred kraj poluvremena i evo sad ga je zamenio Petrušev 5,6 minuta pred kraj treće četvrtine. Kad mora da preuzme spoljnog igrača to je automatski primljen koš. Slukas ga triput prolazi bez ikakvog cimanja, na prvom koraku odmah. Razumem da je mismeč, ali bar pokušaj da ga zadržiš par sekundi da njegov čuvar ima priliku da se vrati na njega, a ti na svog igrača, a ne da te prolaze kao da nisi ni tu. Ne može ni mlađeg Adetokumba da čuva, previše je i on brz za njega. Jedino prave, staromodne centre može da čuva, za ostalo nema brzinu.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ko je rekao da nije? ja ovo ne gledam kroz prizmu Partizan - Zvezda vec kao reprezentaciju. Ako se mi svadjamo dal treba Zagorac ili Lazic pre da igra za repku ,o kojim mi medaljama sanjamo??? Pogledaj statistiku Lazicu u EL gde nema "domacih " sudija, covek je statisticki nedan od najlosijih igraca EL za proslu sezonu. O Zagorcu necu ni trositi reci..
Nije Lazič doveden da bude koš geter zna se njegov poso ali gledam Andjušiča majko mila pa šta je ovo svi ostali zasad dosta dobro Dobrič-Petrušev pomeni veliki plus za Srbiju dobar je i Milosavljevič kao i Davidovac.Gledaš Laziča i nevidiš recimo kad naprave faul u napadu i dobijemio loptu i iznudjen faul na Lazu gledaj malo drugčije a kad ostane sam sa boka i tad če Laza odapeti njegovo je da zaustavi sve ostalo je bonus.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Treba biti iskren i priznati da zbog Marjanoviča trpi cela odbrana tolko se promenio ni da digne ruke kamoli proba skočiti i pokupiti loptu.Jesam navijač zvezde ali Milutinov je suoperman za Bobija i Jovič i Milosavljevič su sasvim dobri ko kaže da su loši.

Mihajlo

pre 2 godine

Ljudi, jesam li ja jedini koji smatra da Bobi Marjanovic ne bi smeo ni da prismrdi reprezentaciji Srbije. On je stvarno dobar momak, ali je toliko limitiran igrac i u napadu i u odbrani da je to žalosno.

Алекса

pre 2 godine

Требало би да нам дају да играмо са два тима А и Б квалификације па ако се квалификују обе репрезентације (а и б) за ОИ, могу и у једну групу да нас ставе...

Padaju mi kapci

pre 2 godine

Posto Jokic nece igrati a pitanje je da li ce Milutinov biti spreman mozda ce Bjelica igrati na 5, ionako svi igraju bez centra.

Ja

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Pa kad je bolji od Zagora
(kaokakao, 20. jun 2021 19:28)

Jeste, bolji je u boksu, vaterpolu, rukometu, ragbiju...

Quincy Müller

pre 2 godine

Tim za OI:
Teodosić,Micić
Bogdanović,Avramović,Gudurić
Lučić,Dobrić
Kalinić,Bjelica
Marjanović,Milutinov,Petrušev

Dejan CZ

pre 2 godine

Roster za f4 EL
1. Jovic,Ivanovic,Avramovic
2.Mecalum(Himki)Lazic
3.Dobric,Davidovac,Kalinic
4.Viliams,Mitrovic
5.Noko,Rid
Radonjina kaznena ekspedicija.

guru

pre 2 godine

hehe...Aca informacija potkovan znanjem??? samo nevažnim, šta je čija keva spremala za ručak, ko je sa kim spavao i ostale stvari koje prati po žutoj štampi, a lik nije siguran za pola fudbalera koju poziciju igraju, ne zna neke igrače koji imaju finu minutažu jer nisu u prvih 11 neke jake ekipe, ne može da ukapira zašto se nekad prekine utakmica (liku ni ne padne na pamet da je možda ofsajd). Komentator koji najmanje zna o fudbalu, definitivno.

SrbEUin

pre 2 godine

Mislim da Teo ne može da bude lider ove ekipe. Igra zastarelu, revijalnu košarku. Prevaziđenu. Teži nekim atraktivnim potezima po svaku cenu, kao da se igraju prijateljski mečevi a ne takmičarski. Odbrana ga ne zanima.
Sad se igra više atletski u oba pravca. Titule se osvajaju odbranom. Zato ima samo 1 titulu, i to na produžetke, ne njegovom zaslugom već zahaljujući pukoj sreći da je (onaj Rus) ubacio odbitak u koš... On nije doneo ni jednu titulu, upravo zbog te njegove neobavezne igre.

Марко

pre 2 godine

A Jokic? Jel gledao ili je preumoran i za to?
(ja, 20. jun 2021 21:16)

А што би гледао нешто што га не занима, нити га је икада занимало?

slaviša šmigič

pre 2 godine

@ slaviša šmigič

Misliš Andžušič?
(Vladimir Zemun, 20. jun 2021 20:32) # Li
Danilo Anđušić nije važno jednostavno nema kvalitet za Reprezentaciju čak i bolji neče nači mesto u selekciji Kokoškova vidim da se brineš jer sam ti ljubimca napisao pogrešno.

a

pre 2 godine

Da li to Raduljica nosi punđu ?Taman da je najbolji igrač(hvala bogu nije ni u 20)
treba ga uputiti na šišanje.Bolje će da skače i razmišlja ako se oslobodi viška
tereta na glavi.

wer

pre 2 godine

dosta bre vise kuknjave!
igranje nemotivisanog i smorenog jokica
je dosta gora opcija i za reprezentaciju
i za nas nervni sistem..

meni je bilo muka da ga gldeam kako se razvlaci na sp,
nek sedi u szombory, timari konje i klopa gomboce..
sve cool

Realno

pre 2 godine

Ognjen Dobrić u formi života, APSOLUTNO mora imati mesto na konačnom spisku !!!
(VOSAK, 20. jun 2021 19:10)

I ja sam u formi života, pa ne moram.

celinc

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude

marka

pre 2 godine

@vosak A umesto koga da ide leba ti? Bogdana, Nedovica, Gudurica, Lucica, Kalinica? Posto decko moze da igra 2 i 3, zivo me zanima od koga od nabrojanih je bolji.

Aleksandar

pre 2 godine

Teo,Micic,Bogdanovic,Nedovic,Guduric,Kalinic,Lucic,Bjelica,Petrusev,Milutinov,Bobi i moze Dobric na osnovu forme.Jeste guzva na bekovskim pozicijama ali nemamo bolje i to bi trebao da bude spisak za olimpijadu.

nz

pre 2 godine

@Laik

Nije zabranjeno ali malo je glupo...mislim možda nije sad kad si tinejdžer ali biće ti kada odrasteš. Ovo je reprezentacija Srbije, ne privatni klub onog nazovi dr.

Vule

pre 2 godine

@Loznica, Gučevo, Cer

Zato je taj koga citiraš do sada osvojio samo jednu bronzanu medalju na olimpijskim igrama, a njegovi najveći rivali imaju zlatne medalje. Briga tog za Srbiju i dođavola sa njim.

123wsdfv

pre 2 godine

Ljudi sta vam je?Guduric u reprezentaciju pored Dobrica u TOPFORMI?
Ja se licno ne sjecam ni jedne dobre Guduriceve utakmice u repr.Momak se raspada od treme.Izgleda da ima i istine u teoriji,da jedan dobar klubski igrac nije nuzno i dobar u drzavnoj selekciji.

Herr X

pre 2 godine

Bila bi stvarno gre'ota da Avramović ne dobije na kraju poziv za OI. Dečko je taj koji je bio lider tokom Fibinih "prozora", kao i sad na Akropolis kupu.

Mihajlo

pre 2 godine

Ljudi, jesam li ja jedini koji smatra da Bobi Marjanovic ne bi smeo ni da prismrdi reprezentaciji Srbije. On je stvarno dobar momak, ali je toliko limitiran igrac i u napadu i u odbrani da je to žalosno.

Red

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Ajde cuti bre.

Realno

pre 2 godine

Ognjen Dobrić u formi života, APSOLUTNO mora imati mesto na konačnom spisku !!!
(VOSAK, 20. jun 2021 19:10)

I ja sam u formi života, pa ne moram.

Dejan CZ

pre 2 godine

Roster za f4 EL
1. Jovic,Ivanovic,Avramovic
2.Mecalum(Himki)Lazic
3.Dobric,Davidovac,Kalinic
4.Viliams,Mitrovic
5.Noko,Rid
Radonjina kaznena ekspedicija.

Стара школа

pre 2 godine

Лазић је најбољи дефанзивац у Европи, редовни учесник ЕЛ и освајач 17 трофеја. Ускоро ће имати више од 20.

Ja

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Pa kad je bolji od Zagora
(kaokakao, 20. jun 2021 19:28)

Jeste, bolji je u boksu, vaterpolu, rukometu, ragbiju...

SrbEUin

pre 2 godine

Mislim da Teo ne može da bude lider ove ekipe. Igra zastarelu, revijalnu košarku. Prevaziđenu. Teži nekim atraktivnim potezima po svaku cenu, kao da se igraju prijateljski mečevi a ne takmičarski. Odbrana ga ne zanima.
Sad se igra više atletski u oba pravca. Titule se osvajaju odbranom. Zato ima samo 1 titulu, i to na produžetke, ne njegovom zaslugom već zahaljujući pukoj sreći da je (onaj Rus) ubacio odbitak u koš... On nije doneo ni jednu titulu, upravo zbog te njegove neobavezne igre.

a

pre 2 godine

Da li to Raduljica nosi punđu ?Taman da je najbolji igrač(hvala bogu nije ni u 20)
treba ga uputiti na šišanje.Bolje će da skače i razmišlja ako se oslobodi viška
tereta na glavi.

Лаик

pre 2 godine

Браво Добри наш, у једном тренутку петорка све Звездини кошаркаши. Нема кошарке без њеног зачетника на овим просторима. Ту се свака прича завршава!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

“Igranje za svoju zemlju je za mene veoma posebno. Uvek vučem pozitivnu energiju sa Dejvis kupa, delim neke neverovatne trenutke u svojoj karijeri i životu.”


Novak Đoković

Vule

pre 2 godine

@Loznica, Gučevo, Cer

Zato je taj koga citiraš do sada osvojio samo jednu bronzanu medalju na olimpijskim igrama, a njegovi najveći rivali imaju zlatne medalje. Briga tog za Srbiju i dođavola sa njim.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

LA SERVIA....

Cestitke momcima.
Selektor je svatio da nema vajde od KKP talenata..
Super provera,Avramic-Dobric-Petrusev,trio koji sigurno ide na OI...
Iskreno,malo ko se osramoti kao S.Obradovic sa Dobricem,Radonja za 2 meseca napravi reprezentativca od njega!
Odlicna Srbija,Kokoskov je uspeo sa selekcijom,i odma se videla razlika..
Veseli povratak Bjelice,jos nije spreman,ali bice za OI...
PG:Micic-Avramic-Jovic-Teo
SG:Bogdanovic-Guduric
SF:Dobric--Lucic
PF.Bjelica-Petrusev
C.Milutinov-Marjanovic

hehe

pre 2 godine

Ali ovaj Sarenac...muka je vise slusati njegove komentare
(dr. Udo Brinkman, 20. jun 2021 19:35)

Covek je sinonim za reprezentaciju i zna sve o kosarci, vama ljudi niko ne moze ugoditi, sta hoces bre od komentatora ?!

Isto tako ne razumem da neko ne gotivi Acu informaciju, covek je potkovan znanjem...i potrebnim i nepotrebnim.

Daj samo se setite depresivnog glasa Mladena Delica i uvek pristrasnog Milojka Pantica...

spock

pre 2 godine

Lazić ulazi na 9s do kraja četvrtine, mi imamo 2 faula. Njegov igrač šutira neometano za tri. Nadam se da ga Kokoškov neće voditi, nije Lazić više za ozbiljnu košarku.
(DukiNS, 20. jun 2021 19:22)

Nikad nije ni bio.

marka

pre 2 godine

@vosak A umesto koga da ide leba ti? Bogdana, Nedovica, Gudurica, Lucica, Kalinica? Posto decko moze da igra 2 i 3, zivo me zanima od koga od nabrojanih je bolji.

Pomoravac

pre 2 godine

Šareni ima znanje o košarci, manje više okej komentare, ali kad krene da brunda, kad izgovori Antetokumbo, imam osećaj kao da sarplaninac laje...

celinc

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude

stef

pre 2 godine

Jos je rano a i realno, ovo je miks nase druge i trece petorke tako da ne treba nesto preterano suditi o igri.
Glavni problem sa ovim igracima je organizacija igre. Bice bolje kada tu budu Micic, Teodosic i Bogdanovic koji ce predvotiti igru. Jovic i Avramovic jeste da postignu dosta poena ili odigraju nesto malo bolje odbranu, ali su kontraproduktivni za tim. Organizacija igre im je vrlo slaba. Na kraju su skupili po 4-5 asistencije ali nisu to bas bile iz neke smislene akcije. Sa takvom igrom cemo opet imati problema kao kada smo igrali protiv Spanije i Argetine gde igraju visok pritisak na loptu.
Bjelica se, nadam se, za sada cuva u ucestvovanju u napadu. Dosta je nezainteresovan.
Majranovica smo vrlo malo koristili u napadu. U odbrani standarno ima problema da cuva igrace koji protrcavaju pored njega.
Petrusev ima sigurno mesto u najboljih 12.
Lazic i Milosavljevic su uzasni. Mislim da je bolje da zavrse karijere. Nemaju nikakav doprinos.
Andjusic bljesne ponekad sa trojkama, ali dosta srlja u igri
Videcemo da li ce Milutinov, Guduric i Nedovic biti spremni do Olimpijskih igara, ali tim bi trebalo da izgleda ovako:
1. Micic
2.Bogdanovic
3.Guduric
4.Bjelica
5. Marjanovic
1. Teodosic
2.Nedovic
3.Lucic
4. Kalinic
5. Milutinov
1.Petrusev
2. Dobric

najjaci

pre 2 godine

A Jokic? Jel gledao ili je preumoran i za to?
(ja, 20. jun 2021 21:16)

kapiram da negde cepa prsutu i sir sa najmilijima dok vi lijete suze po internet portalima ahahaha

031

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Pa kad je bolji od Zagora
(kaokakao, 20. jun 2021 19:28)

Ko je rekao da nije? ja ovo ne gledam kroz prizmu Partizan - Zvezda vec kao reprezentaciju. Ako se mi svadjamo dal treba Zagorac ili Lazic pre da igra za repku ,o kojim mi medaljama sanjamo??? Pogledaj statistiku Lazicu u EL gde nema "domacih " sudija, covek je statisticki nedan od najlosijih igraca EL za proslu sezonu. O Zagorcu necu ni trositi reci..

kiki

pre 2 godine

Zašto izraz "gazi"? Čemu stalno insistirate na ponižavanju protivnika,btw igramo sa podmlađenim timom Grčke malte ne sa juniorima...
Ružno je to što radite , nije sportski a ni ljudski.

DukiNS

pre 2 godine

Lazić ulazi na 9s do kraja četvrtine, mi imamo 2 faula. Njegov igrač šutira neometano za tri. Nadam se da ga Kokoškov neće voditi, nije Lazić više za ozbiljnu košarku.

pera

pre 2 godine

hehe...Aca informacija potkovan znanjem??? samo nevažnim, šta je čija keva spremala za ručak, ko je sa kim spavao i ostale stvari koje prati po žutoj štampi, a lik nije siguran za pola fudbalera koju poziciju igraju, ne zna neke igrače koji imaju finu minutažu jer nisu u prvih 11 neke jake ekipe, ne može da ukapira zašto se nekad prekine utakmica (liku ni ne padne na pamet da je možda ofsajd). Komentator koji najmanje zna o fudbalu, definitivno.
(guru, 20. jun 2021 21:57)

e pa vidis, on i jeste najzanimljiviji zbog tih prica jer nema potrebe da mi nabraja ko ima loptu i sta se desava na terenu jer to vidim i sam ;)

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ko je rekao da nije? ja ovo ne gledam kroz prizmu Partizan - Zvezda vec kao reprezentaciju. Ako se mi svadjamo dal treba Zagorac ili Lazic pre da igra za repku ,o kojim mi medaljama sanjamo??? Pogledaj statistiku Lazicu u EL gde nema "domacih " sudija, covek je statisticki nedan od najlosijih igraca EL za proslu sezonu. O Zagorcu necu ni trositi reci..
Nije Lazič doveden da bude koš geter zna se njegov poso ali gledam Andjušiča majko mila pa šta je ovo svi ostali zasad dosta dobro Dobrič-Petrušev pomeni veliki plus za Srbiju dobar je i Milosavljevič kao i Davidovac.Gledaš Laziča i nevidiš recimo kad naprave faul u napadu i dobijemio loptu i iznudjen faul na Lazu gledaj malo drugčije a kad ostane sam sa boka i tad če Laza odapeti njegovo je da zaustavi sve ostalo je bonus.

Стара школа

pre 2 godine

ИГРАМО ФЕНОМЕНАЛНО!!! Тенденциозни коментари навијача Партизана не мењају ништа у суштини: и у дефанзиви и у офанзиви СВИ су играли сјајно.
СВАКА ЧАСТ, МОМЦИ!!!

nz

pre 2 godine

@Laik

Nije zabranjeno ali malo je glupo...mislim možda nije sad kad si tinejdžer ali biće ti kada odrasteš. Ovo je reprezentacija Srbije, ne privatni klub onog nazovi dr.

kaokakao

pre 2 godine

Branko Lazic reprezentuje moju zemlju u kosarci... dusa me boli ,za 4 minuta lik je pokazao sta sve ne treba raditi kao kosarkas.
(031, 20. jun 2021 19:10)

Pa kad je bolji od Zagora

Vladimir

pre 2 godine

Gagi tesko i u Megi da moze da igra,Bjelica nonsalatno kao i uvek u odbrani,Bobisa kao i uvek ne postoji u odbrani(jel vam sad jasno zasto ne igra vise)
Petrusev i Dobric najbolji i najozbiljniji

Žoržo

pre 2 godine

Kakva prva petorka idemoooooo Jovic,Lazic,Bjelica,Dobric i Marjanović
(Hocemo decentralizaciju, 20. jun 2021 19:12)

Da li je to kompletna petorka bivših igrača Crvene Zvezde? Gde igra Dobrić?

guru

pre 2 godine

hehe...Aca informacija potkovan znanjem??? samo nevažnim, šta je čija keva spremala za ručak, ko je sa kim spavao i ostale stvari koje prati po žutoj štampi, a lik nije siguran za pola fudbalera koju poziciju igraju, ne zna neke igrače koji imaju finu minutažu jer nisu u prvih 11 neke jake ekipe, ne može da ukapira zašto se nekad prekine utakmica (liku ni ne padne na pamet da je možda ofsajd). Komentator koji najmanje zna o fudbalu, definitivno.

Tragikomedija

pre 2 godine

Bobi je jako spor u odbrani. Krenuo sam da gledam par minuta pred kraj poluvremena i evo sad ga je zamenio Petrušev 5,6 minuta pred kraj treće četvrtine. Kad mora da preuzme spoljnog igrača to je automatski primljen koš. Slukas ga triput prolazi bez ikakvog cimanja, na prvom koraku odmah. Razumem da je mismeč, ali bar pokušaj da ga zadržiš par sekundi da njegov čuvar ima priliku da se vrati na njega, a ti na svog igrača, a ne da te prolaze kao da nisi ni tu. Ne može ni mlađeg Adetokumba da čuva, previše je i on brz za njega. Jedino prave, staromodne centre može da čuva, za ostalo nema brzinu.

kris

pre 2 godine

Ovdje već ima dobrog kvaliteta, a zamislite još kad se dodaju Micic, Bogdan, Lučić, Kalinic, Milutinov Teo... Nije lako ni selektor biti. Aj ti sad npr Dobricu reci otpadas zato i zato, a ovaj izgara i igra perfekt. I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju

Senka

pre 2 godine

Ljudi, jesam li ja jedini koji smatra da Bobi Marjanovic ne bi smeo ni da prismrdi reprezentaciji Srbije. On je stvarno dobar momak, ali je toliko limitiran igrac i u napadu i u odbrani da je to žalosno.
(Mihajlo, 20. jun 2021 19:35)

Jesi. Bobi ima svoje limite ali brani reket bolje nego ostatak reprezentacije. Zna Kokoškov šta radi, a ti se opusti i uživaj. Bolje da komentarišeš naše rupe na poziciji krila ili pleja, tu smo bušni kao sito, šutira trojku pored nas ko hoće.

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Ovdje već ima dobrog kvaliteta, a zamislite još kad se dodaju Micic, Bogdan, Lučić, Kalinic, Milutinov Teo... Nije lako ni selektor biti. Aj ti sad npr Dobricu reci otpadas zato i zato, a ovaj izgara i igra perfekt. I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju
(kris, 20. jun 2021 20:32)
Nema tu razloga za izčudjavanje,ili to nosis u sebi ili ne nosis,vrlo je prosto.Jokic očigledno nema taj osecan i to je prosto tako.

Лаик

pre 2 godine

У чему је проблем. Да ли је то забрањено да похвалим играче који играју или су играли за клуб за који навијам? Јесам неког увредио? Не. Браво Добрићу докторе кошарке из Книна!

Zorz Papadubi

pre 2 godine

Dobric ako dobije mesto u timu za OI bi mogao biti prijatno iznenadjenje prvenstva, dobar u odbrani a jos bolji u napadu, i dobrih sutera nam svakako fali...

Aleksandar

pre 2 godine

Teo,Micic,Bogdanovic,Nedovic,Guduric,Kalinic,Lucic,Bjelica,Petrusev,Milutinov,Bobi i moze Dobric na osnovu forme.Jeste guzva na bekovskim pozicijama ali nemamo bolje i to bi trebao da bude spisak za olimpijadu.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ko misli da Kalinič nezaslužuje taj je lud ili pijan pa nije njega Željko Obradovič u Fener dovodio zato što nezna da igra izuzetan i snažan igrač koji igra i vani i ispod obruča uvek donosi skokove u napadu i zna da se izbori za mesto ispod obruča snagom. Može pogadjati trice spolja pored svega igra odlično u odbrani jednostavnio zahvalan igrač koji donosi prevagu na terenu kao i Lučič radi se o izvanrednim igračima tu je naravno i Dobrič koji se nalazi u odličnoj formi igra u oba pravca neznaš dali je bolji kao napadač ili kao odbrambeni igrač imamo najbolje visoke bekove i svi izuzetno skočni naravno da očekujem medalju sad pitanje kojeg če biti sjaja.

Nenad

pre 2 godine

Dobric razvalio u sva tri meca. Mora da bude na spisku za OL. Jos sad kad Avramovic potpise za Zvezdu i dodje Bjelica, auu covece. Neverovatno jaki, a sve domaci igraci. Ima da kidamo i EL, a pre toga da pokidaju na OL. Evo sta se desi kada Partizan i Zvezda nekoga istrpe, pa dobijemo nekoga kao Dobric. Tih i povucen, ali lomi na mestu.
(A123, 20. jun 2021 20:59)

Slažem se da je Dobrić znatno popravio igru, pogotovo napadački, ali nemoj sad da ga dižemo u nebesa, veoma lak za skauting, izrazito levoruk, neće biti jedna od prve 2-3 opcije u napadu, tako da mora maksimalno iskoristiti šansu koju će dobiti i sebe uvesti u dobar ritam. Obećava top nivo, ali sada mu predstoje ključne godine,ili prelaziš na viši nivo i postaješ lider ili ostaješ standardni igrač nekog EL tima sa 15-25 min u zavisnosti od ritma i raspoloženja.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Treba biti iskren i priznati da zbog Marjanoviča trpi cela odbrana tolko se promenio ni da digne ruke kamoli proba skočiti i pokupiti loptu.Jesam navijač zvezde ali Milutinov je suoperman za Bobija i Jovič i Milosavljevič su sasvim dobri ko kaže da su loši.

A123

pre 2 godine

Dobric razvalio u sva tri meca. Mora da bude na spisku za OL. Jos sad kad Avramovic potpise za Zvezdu i dodje Bjelica, auu covece. Neverovatno jaki, a sve domaci igraci. Ima da kidamo i EL, a pre toga da pokidaju na OL. Evo sta se desi kada Partizan i Zvezda nekoga istrpe, pa dobijemo nekoga kao Dobric. Tih i povucen, ali lomi na mestu.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobric spreman kao zapeta puska,eksplodirao je ove sezone. Malo se raspao Bjelica odkako je promenio poziciju ne pruza vrhunske partije ,bolji je bio spolja ,mozda godine. Jovic lose pocep izgubio 6 lopti posle se izvadio ali tako je uvek igrao ,Ume da bljesne pa da ga nigde nema, Objektivno lako su resili ovu Grcku iako su lose poceli. Grcima samo Sloukas odskace ostali onako videcemo koji ce tim na kraju igrati. Ovaj trener Amerikanac je doveden da napravi igru za jAnisa Adetokomba .Verovatno ce on da kida a trebaju mu 2 sutera i dobar plej.

Nenad

pre 2 godine

Mislim da nas trenutni najbolji sastav je : Teo , Micic , Nedovic , Guduric , Bogdanovic , Dobric , Kalinic , Lucic , Bjelica , Petrusev , Marijanovic , Milutinov . S tim da Avramovic isto zasluzuje , ali ne znam umesto koga od ovih momaka , ali svakako odlican igrac . Jovic je daleko od onog igraca kakav je bio .

Matori Laki

pre 2 godine

I na kraju, posle 99 komentara, došao sam do zaključka da ovde imamo najmanje 10 selektora, Kokoškov čist višak.
Igrački kadar je ok, samo da na OI pošaljemo jednog od ovih 10, ili svih deset selektora igrači ne moraju ni da putuju.

Bor'ša

pre 2 godine

Dobric spreman kao zapeta puska,eksplodirao je ove sezone. Malo se raspao Bjelica odkako je promenio poziciju ne pruza vrhunske partije ,bolji je bio spolja ,mozda godine. Jovic lose pocep izgubio 6 lopti posle se izvadio ali tako je uvek igrao ,Ume da bljesne pa da ga nigde nema, Objektivno lako su resili ovu Grcku iako su lose poceli. Grcima samo Sloukas odskace ostali onako videcemo koji ce tim na kraju igrati. Ovaj trener Amerikanac je doveden da napravi igru za jAnisa Adetokomba .Verovatno ce on da kida a trebaju mu 2 sutera i dobar plej.
(zemunski kej, 20. jun 2021 20:48)

00

Uf matori verujem da se razumes u basket, ali Beli je trenutno najzrelija karika u ekipi, bez onih njegovih divljanja i nerezonskih suteva sa 10m,srljanja itd... Svukud decka ima, razigrava, pokriva i preuzima u odbrani, veruj mi navece pojacanje njegovo sazrevanje a u to ces se uveriti.

slaviša šmigič

pre 2 godine

@ slaviša šmigič

Misliš Andžušič?
(Vladimir Zemun, 20. jun 2021 20:32) # Li
Danilo Anđušić nije važno jednostavno nema kvalitet za Reprezentaciju čak i bolji neče nači mesto u selekciji Kokoškova vidim da se brineš jer sam ti ljubimca napisao pogrešno.

sve je relativno

pre 2 godine

Ovdje već ima dobrog kvaliteta, a zamislite još kad se dodaju Micic, Bogdan, Lučić, Kalinic, Milutinov Teo... Nije lako ni selektor biti. Aj ti sad npr Dobricu reci otpadas zato i zato, a ovaj izgara i igra perfekt. I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju
(kris, 20. jun 2021 20:32)
Nema tu razloga za izčudjavanje,ili to nosis u sebi ili ne nosis,vrlo je prosto.Jokic očigledno nema taj osecan i to je prosto tako.
(Ja,nebitan srbin iz Srbije, 20. jun 2021 20:53)

'Ajmo realno, tim bi bio moćan, ali teško bi ušli u istoriju i dobili Amerikance ( za sada idu Lilard, Grin Buker, Tejtum, Bil...). Bez Jokića, može biti problema za finale, Francuzi, Španci, Argentinci, neko iz drugog plana.

Марко

pre 2 godine

A Jokic? Jel gledao ili je preumoran i za to?
(ja, 20. jun 2021 21:16)

А што би гледао нешто што га не занима, нити га је икада занимало?

smeh

pre 2 godine

Grci će da nas zamrze. Da ih pustimo ponekad, barem na ovim nebitnim turnirima? Dobrić nastavlja da igra odličnu košarku u oba pravca. Možda da slavi dan kada se Radonjić vratio u Zvezdu kao novi rodjendan? Čudesna transformacija igrača.

Luja

pre 2 godine

Dobric pre Kalinica,Jovic i Lazic nema sta da traze.
(nik sloter, 20. jun 2021 19:32)

Dobrić je 2/3 a Kalinić 3/4. Na četvorci imamo samo Bjelicu pa će i Kalinić na četiri a na tri ostaju Lučić i Dobrić. Uz Micića i Teodosića treći plej će biti Jović. Eto malo besplatne edukacije...

Quincy Müller

pre 2 godine

Tim za OI:
Teodosić,Micić
Bogdanović,Avramović,Gudurić
Lučić,Dobrić
Kalinić,Bjelica
Marjanović,Milutinov,Petrušev

kalcokera I Croasano jaguar

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude
(celinc, 20. jun 2021 20:30)

a gde ti je lucic

celinc

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude
(celinc, 20. jun 2021 20:30)

a gde ti je lucic
(kalcokera I Croasano jaguar, 20. jun 2021 20:43) # Link komentara


kritika bez greske,godine,jednim okom gledam prenos,drugim pisem zato Raduljicu brisem i LUCICA pisem,gde reprezentacija bez bez njega,zmaj igrac

Englez

pre 2 godine

imamo dosta rovitih igrača sve zavisi koliko se Bogan ,Gudura ,Nedovic i Milutinov oporave
po meni iz ovih pripremnih utakmica
sigurni su samo Bobi, Petrusev, Bjelica i Dobric svi ostali tesko

Znaju ko ne treba, ali nikad ne znaju ko treba

pre 2 godine

Ljudi, jesam li ja jedini koji smatra da Bobi Marjanovic ne bi smeo ni da prismrdi reprezentaciji Srbije. On je stvarno dobar momak, ali je toliko limitiran igrac i u napadu i u odbrani da je to žalosno.
(Mihajlo, 20. jun 2021 19:35)

A koga bi ti na centarske pozicije kad je Jokić otkazao, a Milutinov kranje upitan, jer zbog operacije ramena nije igrao još od januara. Petrušev još uvek nema fizikalije za poziciju centra, više je četvorka. Ima još i Raduljica, ali njega ozbiljna košarka više ne zanima.

Padaju mi kapci

pre 2 godine

Posto Jokic nece igrati a pitanje je da li ce Milutinov biti spreman mozda ce Bjelica igrati na 5, ionako svi igraju bez centra.

Алекса

pre 2 godine

Требало би да нам дају да играмо са два тима А и Б квалификације па ако се квалификују обе репрезентације (а и б) за ОИ, могу и у једну групу да нас ставе...

Oscar De La Penja

pre 2 godine

I dalje se ne mogu iscuditi Jokicu, da ne želi biti dio ovakvog moćnog tima i uči u istoriju predstavljajući svoju zemlju
(kris, 20. jun 2021 20:32

Znam prijatelju svi se mi čudimo ali ljubav prema zemlji je stvar domaćeg vaspitanja,to je nešto sto kreće iz kuće i to imaš ili nemaš,ćale pre neki dan priča za novine,….trudnoća,carstvo,gazde,umor….Šta tu nedostaje? Pa borac,ponos,ljubav,odanost!?Sve kreće iz kuće zato učite decu da vole svoju zemlju.Jedino u svom narodu možeš da živiš večno,zato su jedni Milorad Čavić,Novak Djoković…..i da ne nabrajam,ko će ikad da ugasi taj plamen?

hehe

pre 2 godine

Daj samo se setite depresivnog glasa Mladena Delica i uvek pristrasnog Milojka Pantica...
(hehe, 20. jun 2021 20:17)

Mislio sam na zvonka mihajlovskog, ne na mladena delica.

Nebojsa

pre 2 godine

Ponovo delimo igrace na Crveno- bele i Crno- bele, dokle vise???
Pustite selektora da radi svoj posao, nemoj te vi da mu sastavljate tim?!

wer

pre 2 godine

dosta bre vise kuknjave!
igranje nemotivisanog i smorenog jokica
je dosta gora opcija i za reprezentaciju
i za nas nervni sistem..

meni je bilo muka da ga gldeam kako se razvlaci na sp,
nek sedi u szombory, timari konje i klopa gomboce..
sve cool

123wsdfv

pre 2 godine

Ljudi sta vam je?Guduric u reprezentaciju pored Dobrica u TOPFORMI?
Ja se licno ne sjecam ni jedne dobre Guduriceve utakmice u repr.Momak se raspada od treme.Izgleda da ima i istine u teoriji,da jedan dobar klubski igrac nije nuzno i dobar u drzavnoj selekciji.

Vaše ime

pre 2 godine

Micic,Teo,Nedovic,Avramovic,Dobric,Bogdan,Kalinic,Bjelica,Petruscev,Milutinov,Marjanovic,Raduljica,mi bolji sastav u ovom trenutku nemamo,a sa ovim igracima lagano do cetvrtfinala u Tokiu,posle kako bude
(celinc, 20. jun 2021 20:30)

Moze jos jedno dva centra, i ok.

Herr X

pre 2 godine

Bila bi stvarno gre'ota da Avramović ne dobije na kraju poziv za OI. Dečko je taj koji je bio lider tokom Fibinih "prozora", kao i sad na Akropolis kupu.