Košarka 287

Utorak, 01.06.2021.

19:45

Petrušev i Kazalon srušili Partizan – Mega povela u seriji!

Košarkaši Mege poveli su u polufinalnoj seriji plej-ofa Košarkaške lige Srbije protiv Partizana.

Petrušev i Kazalon srušili Partizan – Mega povela u seriji! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

287 Komentari

Sortiraj po:

Bero Rakun

pre 2 godine

@mitro i slobinator

a zasto recimo ne bi gledali da su obe titule u istom rangu. Kao i svaka medjunarodna titula. Argumeti koje ste vi izneli i stoje i ne stoje. Iz kog razloga: Svako je imao svoj put do titule, svako je imao i srecu da osvoji titulu kao najbolji u tom trenutku i u toj igri (fudbal i kosarka) i sta je sada tu sporno?
Ja slavim svaku klupsku titulu na medjunarodnoj sceni.... mozda nesto sa mnom nije u redu.
Promasili ste temu gospodo, i jedan i drugi a i ja sa vama.

Bila je prava takmicarska utakmica i ja sam u njoj uzivao. I ono sto mene raduje je da bar u jednom klubu iz Srbije ima mladih nasih igraca koji se razvijaju, Petrusev je odlican, Jaramaz vise nije mlad ali je glavni u svom timu, javlja se i Uskokovic zapazenim resenjima itd.

Nenad

pre 2 godine

Sustina je da je ovakav sistem napravljen upravo zbog najvecih da bi mogli opusteno da igraju i da ne brinu da ce zbog jednog kiksa da zavrse takmicenje i prodje dalje neki autsajder samo zato sto je odigrao dobro jednu utakmicu a oni recimo nisu imali dan.
(Objavite komentar da neko nesto nauci, 2. jun 2021 08:24)

Sve je tacno, ali to ima i drugi medalju. Upravo sad moze da se skupi dosta pobeda jer veliki kalkulisu, odmaraju itd, a ranije je skoro svaka utakmica bila na zivot i smrt. Da li je lakse bilo pobediti Barsu, Makabi, Panathinaikos, tada, kad je kiks znacio propast, ili danas kad nema posledica? Meni se cini ovo drugo.

slobinator

pre 2 godine

kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 01. jun 2021 22:33
te godine je zvezda istamburala i rendžerse koji su bili reprenzetacija škotske.o bajernu i tadašnjem olimpiku koji je nešto kao sadašni psž ne treba trošiti reči.tu su bili još zvanični prvak evrope milan,napoli sa maradonom,real.liverpul i ajaks su izbačeni zbog divljanja navijača.to je već njihov problem.zvezdina titula sigurno ima veću težinu nego partizanova u košarci,jedino što grobari nisu mogli igrati kod kuće,ali to im baš protiv prvaka holandije,mađarske i belgije i nije bilo nešto potrebno

slobinator

pre 2 godine

(Nenad, 2. jun 2021 21:02)
da i meni se čini da je nekada bilo teže pobediti marusi,prokom,zelenu goru ,solnok,šarlou,buđevelnik,nanter,nimbruk,olimpiju bez cedevite,nego sada,efes,barsu,cska,fener,real.idi begaj

Кукумавке

pre 2 godine

preokrenuće to Partizan i pregaziti nejakog fmp a u finalu
(Pop, 2. jun 2021 13:42)

Испао ФМП, испашћете и ви, не постоји финале доњег дела жреба

Mrgud

pre 2 godine

Vojvodina Katalonija, 2. jun 2021 07:44)

Zaključak izvedi sam.
(Sofronije, 2. jun 2021 08:26)

Blenta ne razlikuje Kataloniju od Vojvodine, al je negde nacuo rec "autonomija" a ti ocekujes da izvede zakljucak??? Optimisto 😂

Lajavi krelac

pre 2 godine

Što veće ponižavanje to češći izbori slovenaca na koje ćemo orkestrirano da kukamo a oni da rade..
(Sleepiči i be, 2. jun 2021 14:25)

U sledećem izdanju vujaklijinog rečnika imaju veoma širok izbor za objašnjenje pojedinih prideva, pogotovo onih koji počinju sa G a završavaju sa P.
Ako si gledao, kao i ja, krajnje neostrašćeno finale EL između Barse i Efesa mogao si lepo da vidiš kako se perfidn navlači za Barsu, ali na sudijsku žalost, to nije uspelo (jer je Jaskevičijus svojim odlukama ukopao onakve igrače), a pogodi ko je sudio finale??

Uvek ga vidiš kad neki Milogorski tim igra protiv Zvezde, a ponekad i protiv Partizana.

Na sreću Zvezde, bio je na turniru F4 EL inače bi urnisao Zvezdu i u Beogradu, baš hao i u Milogorici.

Алекса

pre 2 godine

Što veće ponižavanje to češći izbori slovenaca na koje ćemo orkestrirano da kukamo a oni da rade..
(Sleepiči i be, 2. jun 2021 14:25)

Колико патите...

Апартхејд, крађа, потплаћене судије, ванземаљци...сва жива оправдања, само никад одговорност ККП?

Zoran

pre 2 godine

Од великог броја коментара свега десетак имају смисла.Људи оставите куп шампиона европе у кошарци из 1992,евролигу.Синоћ се играла утакмица првенства Србије у кошарци.Мучан утисак да од Симанића никад озбиљног кошаркаша где год да оде.Иста везвољност и бежање на шут за три.У Партизану нема крштеног играча без обзира на Мишкове рекламе и уговоре.У Меги има седам,осам врсних талената.Петрушев је највећи,али он одбрану игра очајно сем скока.Мега је заслужено победила иако је несхватљиво губила предност и имала доста брзих нерезонских шутева.За понашање Загорца и Величковића при насртању на Петрушева мора дисциплинска комисија и обавезне казне одмах.Брука и срамота.Просто као пасуљ-победи те поштено бољи тим,завршена утакмица,приђеш и честиташ ривалу победнику и покажеш поштовање и карактер.Мењају се управе,спортски директори,тренери а многи стари лоши шаблони остају вечити и некажњени.Докле више тако.

Sleepiči i be

pre 2 godine

Nije prvi put da platiš sudije da pomognu jednom timu.To je podnošljivo i čak prilično sportski u odnoosu na sadašnje. Sada ekipa koja ima para plaća sudije da zažmure na Lazića I, Lazića II, i Voldena od koga je ostao samo Lazić III i još da rivale Zvezde, pree svih Partiizana, sudije upropaste a "košarka" to može, ohhhoho; Pa da se onda kontrola drži iz Malog Mokrog Kalimegdana. Što veće ponižavanje to češći izbori slovenaca na koje ćemo orkestrirano da kukamo a oni da rade..

Straight Outta München

pre 2 godine

kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 01. jun 2021 22:33

Jos kada bi znao ko je igrao u Milanu tih godina...Olimpik - to je poznato. Da je Zvezda bila bolja od samo ta dva tima, dovoljno.

rty

pre 2 godine

Kad se setim komentara kad je Dangubic presao u Zvezdu. Decko je grobar (sto je istina) naterali ga da predje kod cigana Misko i ekipa a on hteo kod nas da pokida da uzme titulu, eto sad cigani sa Dangubom imaju jaku ekipu top igrac, ima jak ugovor ko zna mozda i pola miliona su mu dali.... Sada u najboljim kosarkaskim godinama igra kod vas svaki navijac bi ga govnjivom motkom oterao i za veci ugovor nego u Zvezdi cisto da znate. Dobro to je bila 'osveta' Ostoje za Voldena ali gledacete vi njega jos 2 sezone u klubu i za to cete dati 1mil narodnog novca.

Ilija

pre 2 godine

U zlu se ne ponizi a u dobru se ne uznesi. Ne sviđa mi se seirenje nad partizanovom mukom, iako donekle razumem želju da se gomili njihovih navijača (i na žalost ne samo navijača) vrati "milo za drago". Da mi gledamo sebe pre svega, imamo dosta naših problema.
I mislim da bi normalno bilo da želimo finale ABA lige sa Partizanom umesto sa Podgoričanima. Naravno još lepše bi bilo finale ABA lige sa bilo kojim drugim klubom iz Srbije.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Vidim ovde je vise rec o Evroligi i Zvezdi i njenim porazima nego o temi teksta da je Mega razbila Partizan! Ali nema veze da odgovorim i ovo za Evroligu...jasno je da je danasnji sistem postavljen upravo tako da bez obzira na kikseve najjacih klubova i to je ne jedan vec nekoliko kikseva,nista nw znaci jer ima sasvim dovoljno utakmica da se ti kiksevi isprave i onda jednostavno kvalitet,duzina igrackog kadra,klupa,finansije dolaze bez greske do izrazaja i najboljih 8-10 klubova ce uvek i biti tamo gde im je i mesto po kvalitetu. Ostali gde spada i Zvezda jednostavno tesko da mogu necemu da se nadaju jer napraviti iznenadjenje i pobediti Real,Cska,Barsu itd apsolutno nista ne znaci jer da bi se nadali Top8 moraju da pobede 15+ puta minimum sto realno tesko da je moguce osim ako se milion stvari ne poklope. Nekada je to bilo mnogo lakse,igralo se po grupama,jak domaci teren i jedno iznenadjenje i pobeda nad favoritom i vec si prosao grupu,setimo se neki su prolazili dalje sa 3 pobede a od toga jednu znamo kako,ali to je nebitno. Sustina je da je ovakav sistem napravljen upravo zbog najvecih da bi mogli opusteno da igraju i da ne brinu da ce zbog jednog kiksa da zavrse takmicenje i prodje dalje neki autsajder samo zato sto je odigrao dobro jednu utakmicu a oni recimo nisu imali dan.

One night in May

pre 2 godine

Što se ložite toliko.Dok je On na vlasti do tad će Zvezda biti prva u svakom mogucem sportu.A kada On ode sa vlasti onda će uslediti i Zvezdin pad u ambis.Isto se desilo i sa Partizanom.Za koji klub diktator navija,taj ce biti prvak.Odavno je sport isto sto i politika.
(Vojvodina Katalonija, 2. jun 2021 07:44)

Zvezda je prvak u dva sporta, tacno u koliko i Vojvodina.

Sofronije

pre 2 godine

Što se ložite toliko.Dok je On na vlasti do tad će Zvezda biti prva u svakom mogucem sportu.A kada On ode sa vlasti onda će uslediti i Zvezdin pad u ambis.Isto se desilo i sa Partizanom.Za koji klub diktator navija,taj ce biti prvak.Odavno je sport isto sto i politika.
(Vojvodina Katalonija, 2. jun 2021 07:44)

Slažem se! Neka se vrati sezona 2010/2011 kada je sve bilo regularno!
Tada je Partizan osvojio duple krune u fudbalu, košarci i vaterpolu i prvenstva i odbojci i rukometu, Zvezda kup u odbojci i Vojvodina kup u rukometu!
A onda je počeo aparthejd, pa je u sezoni pre korone, 2018/2019, Zvezda osvojila prvenstva u fudbalu i košarci u kup u odbojci, moćni kupove u fudbalu i košarci, Vojvodina prvenstvo u odbojci i duplu krunu u rukometu i Šabac duplu krunu u vaterpolu.
Danas u vreme aparthejda, Zvezda je osvojila duplu krunu u fudbalu, i kupove u košarci, fudbalu i vaterpolu, Vojvodina je osvojila prvenstvo u odbojci i duplu u rukometu, a Ribnica kup u odbojci.

Da rezimiramo
2010-11 Partizan 8, Zvezda 1, Vojvodina 1.
2018-19 Zvezda 3, Vojvodina 3, Partizan 2, Šabac 2.
2020-21 Zvezda 4, Vojvodina 3, Ribnica 1 (nisu završena prvenstva u košarci i vaterpolu).

Zaključak izvedi sam.

gladijator

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

slobodno pročitaj spisak pobednika, sve će ti biti jasno

https://en.m.wikipedia.org/wiki/EuroLeague
(gladijator, 01. jun 2021 23:17

Wikipedia nije zvanicni portal bilo cega i tamo moze da pise ko hoce i sta hoce. Cuj wikipedia.
(Borky, 01. jun 2021 23:24)

ma da, tekst na WIKIPEDIA pisao grobar a ne službeno lice iz EL.

evo ti i zvaničan sajt evro lige sa spiskom šampiona

https://www.euroleague.net/final-four/vitoria-gasteiz-2019/champions


Ali vidi, ako je tebi i tebi sličnima tako lakše da prebrodio muku, zajedljivost i ljubomoru, to je sve u redu.
Zdravlje pre svega

Vojvodina Katalonija

pre 2 godine

Što se ložite toliko.Dok je On na vlasti do tad će Zvezda biti prva u svakom mogucem sportu.A kada On ode sa vlasti onda će uslediti i Zvezdin pad u ambis.Isto se desilo i sa Partizanom.Za koji klub diktator navija,taj ce biti prvak.Odavno je sport isto sto i politika.

Lo

pre 2 godine

Partizan em je los em nema smisla ni ideje. U nba mozete da vidite zasto neko gubi, kako se pripremaju za dolazece sezone a ovo ovde je blagi uzas. Mega bolja trenutno, to je realnost i tacka. Vise brine sto se i dalje ne vidi nikakav plan, direktor potpisuje igrace iz svoje agencije koji realno tesko mogu biti za partizan, a druga jos bolnija stvar je sto domacih dobrih ima tuzno malo a partizan, pa ni zvezda vise nisu prve opcije. Trenerski kadar tragican, bez imalo autoriteta a u znanje jos ne bih ulazio, dok se mogu zakleti da integritet ne postoji

Sasa Zivkovic

pre 2 godine

Bez obzira na razlicite komentare ostaje jedan jako los utisak o Partizanu. Cini mi se da negde jos zive u svetu doba Duleta i one price kako cemo lako cemo. Mega veceras jako dobra sa mladim igracima bez respekta i jednim fenomenalnim Petrusevim. Nazire se i rad trenera pokazuje jednu modernu kosarku . Sve hvale za Megu i misljenja sam da ce opet izroditi igrace svetske klase. Sta reci za Partizan. Jedna nemoc u svim segmentima soliranje Jaramaza koji je prosto isplivao kao lider u ovom momentu ali je daleko od toga. Treba mnogo sa njegove strane rada na razigravanju igraca a manje na soliranju i nekim svojim lorama koji nedonose apsolutno nista. Sve u svemu jako lose i imao sam utisak da je od onog Partizana ostalo samo zivotarenje na nekoj staroj slavi i da ih je vreme prosto pregazilo bez obzira na komentare ko placa koga ko podrzava koga i ostalo. Sportski pozdrav za sve ljubitelje prave kosarke i nadam se jos boljim kosarkaskim utakmicama

crnobelatuga.mp3

pre 2 godine

@panterpudlica Covek ti je sve lepo napisao. U tom formatu bismo danas i mi kidali. Jer od top 8 timova lige jedan se sretne u grupi a sve ostalo nista do cetvrtfinala ili polufinala. 5 dobrih utakmica sa dva losa tima iz grupe i jednim favoritom je nesto poput Evrokupa. A tu ste takvi nikakvi dogurali daleko. Sve je jasno. Ne mlati. Fudbal ne poredi. Fudbal je fudbal. Tu smo za vas druga planeta. Mi smo svoje pokazali i u novoj eri fudbala. Dok vi u fudbalu nikada nista niste i necete imati u Evropi. Ni onda ni sada. Sa ovakvim timovima i ovakvim budzetima najvecih Evropskih timova dali smo dovoljno. Pa sve da smo samo Sampiona Evrope dobili kod kuce za prethodnih 10 godina i da nismo nista vise igrali. To je uspeh kakav niste imali u celoj klupskoj istoriji.

Milunka Malina

pre 2 godine

@gladijator Druze,komedija ste jednostavno. Bas komedija.
Ako se vrate grupe u Evroligu sa 2 autsajdera i jednim kvalitetnim timom,eto i Zvezdi redovnih F4 nastupa. Mozes misliti 4 dobre utakmice i eto te u cetvrtfinalu. Video se taj sistem u Evrokupu.
Trenutno za vas je Mega, Barselona licno.

sasa pg

pre 2 godine

@borky i ostali...
Evo vam link zvanični pa pogledajte koje takmičenje je Partizan osvojio 1992. i na finalnim turnirima kog takmičenja je igrao

https://www.euroleague.net/final-four/cologne-2021/champions

crnobelatuga.mp3

pre 2 godine

@Bizon Pa sta da pisete kad su svi znali da cete izgubiti. Samo vam fali da jos nesto pisete da se dodatno brukate. To je kao kada biste pisali Borcu iz Cacka da su vas pokrali u fudbalu. Prosto svi znamo da su jaci. Nista ovo nije neocekivano. Kokice, udobna fotelja i uzivanje u pogledu na vase ozbiljno propadanje. Svi vas dobijaju. Vise nemate ponos.

partizan sramota Srbije

pre 2 godine

Koliko para samo bačenih a apsolutno SVAKOG igrača su upropastili. Da se partizan ugasi i te pare preusmere sport bi nam procvetao jer partizan nikad nije ni pravio igrače nego otimao od drugih

Snazz

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

Evo ja kao zvezdaš ću ti reći, titulu šampiona Evrope. To što ti pričaš je ekvivalent one tupave forice koju grobari koriste kad kažu "nije Liga Šampiona neko Kup Šampiona. Zvezda je bila prvak Evrope u fudbalu, Partizan je bio šampion Evrope u košarci i ne glumite dečurliju sa ovim tupavim argumentima.

Petar

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

Pitaj navijace CSKA, Reala, Barse, Zalgirisa, Makabija mislim da oni mogu da ti objasne sta su klubovi za koje navijaju osvajali do 2000 a sta od 2000 godine.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Имаћемо ми муке против Меге у финалу. Ал наравно, ја вјерујем у наш шампионски тим.

vl

pre 2 godine

Izgleda da ni u jednom sportu od kada postoji Partizan nije izgubio zato sto je losiji. Ili je to visi interes ili je sudija pokrao Partizana ili su se svi svetski mocnjici udruzili protiv Partizana....

Džoni

pre 2 godine

Partizan igrao u Meginom tempu a nemaju igrače tj tim za takvu igru. To je isto kao da smo mi izašli da se nadigravamo sa Budućnosti na koš više.

Radonja osvajač

pre 2 godine

Partizan je osvojio ligu Evrope a ne Evroligu imate sve na sajtu...Evroliga je osnovana kasnije e sad što vi izjednačevate takmičenja u fudbalu i košarci to je vaš problem ..u fudbalu je skoro isti format polufinalu,finale sve ove godine,isti pehar na kojem piše Crvena Zvezda!!!U košarci imate ligu šampiona (ligu Evrope koju ste vi osvojili) FIBA i drugo takmičenje Evroligu ULEB!!!Znači mi igramo sa 17 najboljih timova u Evropi koji imaju budžete po 5-6 puta veće nego naš!!!

Tex Willer

pre 2 godine

Pa u principu finale Srpske lige je realno izmedju dva najbolja kluba.Ne verujem da Borac moze iznenediti Zvezdu.Mada je sve moguce.

Антифашиста

pre 2 godine

Meni samo jedno nije jasno. Zbog čega NBA Zagorac posle ovako blistave partije nije pozvan u reprezentaciju? Velika nepravda.

Марко

pre 2 godine

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)

Партизану је почетком овог века требало шест сезона да прође у Топ 16 Евролиге, па тад нико није жалио ни пара, ни времена. Тада нас је Теги на СОС каналу учио како је свака добијена утакмица у Евролиги велики успех за српску клупску кошарку. Ако је тако, онда је клупска кошарка у Србији ове година имала 10 великих успеха.

gladijator

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

slobodno pročitaj spisak pobednika, sve će ti biti jasno

https://en.m.wikipedia.org/wiki/EuroLeague

Borky

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

slobodno pročitaj spisak pobednika, sve će ti biti jasno

https://en.m.wikipedia.org/wiki/EuroLeague
(gladijator, 01. jun 2021 23:17

Wikipedia nije zvanicni portal bilo cega i tamo moze da pise ko hoce i sta hoce. Cuj wikipedia.

Mitro

pre 2 godine

Rendžersi, Bajern i Olimpik Marsej postoje, a za Fljamurtari i Šamrok nisam siguran.
(Sofronije, 01. jun 2021 22:45)
Ja se samo igram vaših igrica

panter pudlica

pre 2 godine

Vi nikada niste osvojili Euroligu,već Fiba Ligu šampiona...
Niti je isti format,niti ista organizacija,ni pehar...
Kad se setim ko je sve igrao te sezone,kakvi klubovi,to sada ne igra ni Eurocup,čak sumnjam i FIBA Ligu šampiona da igraju...
(Parter B, 01. jun 2021 22:23)

Panju, slobodno ukucaj Evroliga na Google, pa pažljivo čitaj šta piše i ko je sve bio osvajač.
Inače jako je glupo i mizerno uporedjivanje ko je tada igrao Evroligu. Pa igrale su najbolje ekipe u to vreme. Ne vidim tvoju poentu uporedjivanja nečega pre 30 godina.
Ako ja kao grobar poštujem vašu titulu kupa Evropskih šampiona u fudbalu i ne pominjem protivnike kao ti, onda budi i ti bar malo čovek i poštuj Partizanovu titulu prvaka Evrope u košarci.

Radonja osvajač

pre 2 godine

 kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 01. jun 2021 22:33)Postoje druže a koga je Zvezda pobedila u polufinalu? Bajern Minhen jedi čuo za taj klub? Finale Olimpik Marsej jesi čuo za taj klub? Eto preko njih smo uzeli Ušatog što vi nećete ni da igrate na Sony PlayStationu!!!

al samo jedna je shvacas....

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

onu koju fmp moze samo da sanja....a dal si cuo da smo bili i redovni ucesnici f4.

Sofronije

pre 2 godine

naspram od TOP 9 do TOP 17

budžet od 3.4 naspram 9.4
(gladijator, 1. jun 2021 22:59)

Paralelni univerzum, glupost ili pamćenje zlatne ribice, pitanje je sad.
Proveri sezonu 2015/16. Ili si tad već prestao da pratiš Evroligu?

qantas

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

onu koju fmp moze samo da sanja....a dal si cuo da smo bili i redovni ucesnici f4.
(al samo jedna je shvacas...., 01. jun 2021 23:10)

Redovni učesnici čega?!

panter pudlica

pre 2 godine

Pa on (partija) vam daje milione
On vam omogucava Arenu
On vam uteruje sponozore
A, ti kukas na njega ?!
Nidje mozga ?!
(uplakani, 01. jun 2021 22:25)

On nam daje toliko da uvek budemo par koraka iza vas. Da si bar malo objektivan, priznao bi to. Po tebi još će ispasti da je on grobar?!
Kad smo već kod toga koliko nam daje, pa po njemu Srbija je najjača u Evropi. Verovatno i u to veruješ. Lepo si rekao, "niđe mozga"...

Cubaka

pre 2 godine

Rendžersi, Bajern i Olimpik Marsej postoje, a za Fljamurtari i Šamrok nisam siguran.
(Sofronije, 01. jun 2021 22:45)
Ja se samo igram vaših igrica
(Mitro, 1. jun 2021 23:02)

To je u redu i mi smo se igrali sa Rendzersom, Bajernom i Olimpikom a sa vama su se igrali Fljamurtari, Samrok, Petah Tikva i Croacija, osetis razliku ?

Braca i radikali proslosti

pre 2 godine

Mega bi mogla da osvoji KLS , jer ona nikog ne zanima. Ne utiče na učešće u evropskim kupovima. Bilo bi mi jako drago. Ovakva C.Zvezda Beograd se smučila i dobrom delu njihovih navijača, Partizan bi trebalo da digne ruke od ambicioznih projekata u budućnosti, jer im svakako niko od trenutnih vlastodržaca neće dozvoliti da pobede C.Zvezdu Beograd. Srećno Mego!!

devil himself

pre 2 godine

Sasvim ocekivan poraz, obzirom da je Partizan igrao bez najboljeg strelca ASANA!!!
Sve bi to bilo bolje sa njim, ovako, nije moglo vise od casnog poraza!!!
Svaka cast KK PARTIZAN, i svakome ponaosob u upravi.Evo vec treca godina od kako je Ostoja na celu kluba, i vec tri sezone PARTIZAN uspeva da odbrani DUPLO GOLO(ABA,KLS), sto nije mala stvar!!!
Situacija u klubu obecava, da ce sledece sezone Partizan da odbrani TRIPL GOLO, jer od ove sezone ne brane KUP, sto bi vec bio rezultat za ponos!!!
Ako to uspeju da urade, definitivno ce imena clanova uprave ZLATNIM SLOVIMA da ostanu uklesani u prebogatoj istoriji kluba, i postave zdrav temelj za nove sampionske generacije!!!!!!

Wllaxy

pre 2 godine

Pri kraju meča kada je Partizan smanjio razliku,igrač Mege je napravio
nameran faul gurnuo Zagorca sudije su svirale običan faul.Toliko od mene.
(Zoran Živančević, 01. jun 2021 22:32)

Hvala Bogu da je toliko, pošto teško da bi podneli još neku glupost poput ove.

Svaka čast

pre 2 godine

Zbog ovog poraza Partizana Milo i Bokan proglasili dan žalosti u Podgorici.
(KoRn, 1. jun 2021 22:52) #


Nema veze grobari, sutra igra Budućnost protiv Lovćena, pa imate za koga da navijate.
(pantelejac, 1. jun 2021 22:52)


Hahaha dva najbolja komentara 🤣🏀💪častim vas pićem 👌

Dejan CZ

pre 2 godine

Beze od Zvezde...skor im je takav da ne mogu da pobede nijedan mec u celoj sezoni a kamoli da se bore za titulu...bilo bi to novo zalivanje karanfila...

Pop Cira

pre 2 godine

Pri kraju meča kada je Partizan smanjio razliku,igrač Mege je napravio
nameran faul gurnuo Zagorca sudije su svirale običan faul.Toliko od mene.
(Zoran Živančević, 1. jun 2021 22:32)

S obzirom na IQ koji posedujes ovo je previse od tebe, i bas taj faul je odlucio celu utakmicu.

uplakani

pre 2 godine

Čestitke Megi na pobedi! Mi čestitamo, u tome je razlika između nas i ovih, ne znam ni kako se tačno zovu...oni kad izgube, uvek su sudije krive, kradu ih, tuku, patetišu,...nikad bre da čestitaju boljem...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 01. jun 2021 22:44)

Muka te naterala da pišeš, a ?

Sofronije

pre 2 godine

E kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 1. jun 2021 22:33) # Link komentara

Rendžersi, Bajern i Olimpik Marsej postoje, a za Fljamurtari i Šamrok nisam siguran.

Propala sezona

pre 2 godine

Opet taj zli zabar.. ovaj Scepa... mislim Filipovski...Cekaj?

Da li cemo mi navijaci Partizana konacno da se pomirimo sa cinjenicom da mozda nije do trenera nego do uprave koja lose radi svoj posao i osoba koje su sastavile ovaj jadan tim?! Nemamo dovoljno igraca, a one koje imamo bolje da nemamo (cast izuzecima - Jaramaz i Tomas).

Ko god je dozvolio da se sastavi ovakav tim (bez pravog pleja, na poziciji 3 imas blizance Zagora i Dangu, a na poziciji 4 jadnog Tomasa koji igra sam cele sezone i samo je bilo pitanje kada ce se povrediti) mora krivicno da odgovara!
Takodje moram dodati da ko kod je postavio zamenu za prof. Koprivicu je ocigledno ozbiljno omasio s obzirom da se igraci Partizana povredjuju kao na traci ove sezone (pod svim trenerima, a bilo ih je na pretek).
Da li ce konacno neko da preuzme odgovornost iz uprave? Plasim se da da vise nema osoba na koje mogu da svale krivicu, kao sto su do sada rado radili.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 2 godine

Čestitke Megi na pobedi! Mi čestitamo, u tome je razlika između nas i ovih, ne znam ni kako se tačno zovu...oni kad izgube, uvek su sudije krive, kradu ih, tuku, patetišu,...nikad bre da čestitaju boljem...

KingJames

pre 2 godine

Zagorac je i protiv Mladosti u prvom mecu laktom udario u grudi 18ogodisnjeg Belica.Sada posle meca nasrnuo na Petruseva.Ocigledno ima kompleks sto dolaze mladji talenti koji ce ga po svemu sudeci prestici vrlo brzo.

Acinjo

pre 2 godine

Navijač sam Partizana, ali za ovakav tim čiji se igrači tako ružno ophode prema reprezentativcu Srbije Filipu Petruševu i sa upravom kakva je, baš mi je mindedj i da ih Mega dobije u ovom polufinalu.

A u Kumrovcu muk

pre 2 godine

Ej da se tuku primadone sa Meginom decom.
Pa taj Zagorac je običan divljak, a Novica vam je pravi intelektualac za rukovodstvo.
Blago vama dovijeka!

Skorpion

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 1. jun 2021 20:50)

A dobili smo i najgluplji komentar ove godine, suvisno je objasnjavati zasto je izabran bas ovaj posto osoba koja ga je napisala svakako to nece shvatiti a svi ostali znaju.
(Skorpion, 1. jun 2021 21:35)

Nisi shvatio. Suština je da Mega stigne do finala gde će pustiti FMP-u.
(ja, 1. jun 2021 21:58)

Bas kada pomislis da je proglasen najglupli komentar stigne jos gluplji, grobosi su neprevazidjeni po tom pitanju.

Bizon

pre 2 godine

Pobedio je bolji! Vestacki klub treba da se ugleda, da kada se izgubi ne pisu se smesni izvsetaji, ekspertize, ne vrsi se pritisak na sudije, na mup, BIU, na Svetog Petra. Valjda shvataju da im se kraj blizi, pa da sto vise otmu....

urke

pre 2 godine

"Milosavljević razbija svoje"

Nisu to njegovi. Ova uprava ne radi u korist Partizana.
(ja, 1. jun 2021 21:55) # Link komentara

Kako nisu?
Ne cini jedna uprava klub.

Stipsa

pre 2 godine

Partizan vise nikad nece igrati Evroligu.
(Nolan Smit, 01. jun 2021 21:59) Zvezdas kompleksas. A mi je osvojili, jadnice.
(roarrr, 01. jun 2021 22:18)

Dete mogao si do sada da naučiš da nikada niste osvojili Evroligu .
Ali kad neko slaže 100 puta onda i 101 put sam poveruje u to!

igor

pre 2 godine

Ali zagor sto daje trojku na 1:30 do kraja i okrece se ka klupi Mege, Boze majko mila..Smejurija od igraca
(Asdf, 1. jun 2021 22:08)

A oni mu jos drze poster na zidu

Wllaxy

pre 2 godine

Sve ovo je nebitno.ŽOC JE NOVI-STARI TRENER PARTIZANA,A U ŽELEZNIKU MUK.
(Crnobelac, 01. jun 2021 22:44)

OK, a kakvo je stanje sa trenerom u ovom našem univerzumu - ti paralelni nas trenutno ne interesuju!

Izbor

pre 2 godine

Razvali ih Mega kao beba zvecku. Na sta je spala instalacija trese ih Borac iz Čačak redovno evo sad i Mega i to uverljivo u svim segmentima igre. Jos onaj Zagorac( igrac u pokusaju) ne moze da podnese poraz pa hoce fizicki da se obračuna sa Petrusevim.

Parter B

pre 2 godine

Primiti 94 koševa od Mege,treba i to umeti...
Ako ne proradi poznata sudijska kuhinja,pritisci iz KSS, u finale će lagano ići Mega...

Proučavamo ex - institucije

pre 2 godine

Možda je Mega ovo dobila , ali su ih Topalovići namučili - baš pošteno !
Bravo KKP ! Sa ovom igrom Partizan je favorit za osvajanje 3. mesta , a onda u Kup Mitra M.ili u neko slično egzotično takmičenje ! Kada se tu prekalimo, eto nas " nazad " ... čekajte nas !

Ivan

pre 2 godine

Zagorac prvi zapocne nesportskim potezom frku u prvoj cetvrtini. Udari u prolazu Petruseva dok se ni ne igra, i onda na kraju jos hoce da ga bije. On je pravi predstavnik partizana, pravi covek na pravom mestu.

rke koke

pre 2 godine

Novica i Zagorac dva raspada i 0 ljudske. Onako batinati, laktati, vređati najvećeg talenta koji treba da nosi reprezentaciju.
Piii klošari odvratni, marš bre u kupine.

Cubaka

pre 2 godine

Đe li je sad Nolan Smith?
(Delije Čikago, 1. jun 2021 21:55)

Na pecanju, radili neki dan sa njim neki intervju i spomenuse Partizan, nije mogao tri minute da dodje k sebi od smejanja.

Neko

pre 2 godine

Ocigledno je bilo da Matovic nije za prvog trenera. Cim je dosla prva ozbiljna utakmica (nakon onih rezultatsko nebitnih u ABA ligi) pukao je Partizan. 94 poena primiti od Mege (34 u prvoj cetvrtini), a pre toga 84 od Mladosti (ABA 2)...
Svakako, nije Matovic kriv za ovu sezonu, ali cinjenica je da nisu ni Filipovski, a verovatno ni Scepa. Riba smrdi od glave...

Cak i u momentima kada je Partizan izgledao kao da moze da se vrati, cim Mika izadje iz igre i udje Jankovic sledi potop. Ali to je problem koji nas krasi cele sezone - povrede. U jednoj od najbitnijih utakmica ove sezone (Trento u gostima) Partizan je imao samo jednog centra i to Jankovica (Mika,Mozli-povredjeni), kao i samo jednu cetvorku (mada Tomas manje-vise igra sam cele sezone, svo postovanje Novici ali nije vise to to...).

Ne mozes ocekivati takav roster da bude konkurentan. Jankovic ne treba da igra duze od 5-10 minuta po mecu, a ne da bude primoran sam da igra ceo mec...
Tu je uvek i Rade Zagorac, koji je ruku na srce, danas odigrao korektno, ali to ne moze da izbrise sve ocajne, ali ocajne partije koje je imao ove sezone. Dangubic takodje nije kalibar za Partizan, dok mladi Trifunovic igra izuzetno promenljivo- jedan mec izgleda kao da ce biti od njega nesto, dok ga drugi nema nigde..
Sve u svemu lose sastavljena ekipa. Iskreno mi je zao trenera koji su ove sezone pokvarili svoju reputaciju ni krivi ni duzni.
Ponavljam RIBA SMRDI OD GLAVE. Zreli smo za velike promene.

panter pudlica

pre 2 godine

koji spin , ni jednu lošu rec prema Ostoji se nije čulo od strane vas na tribinama, dok su neki navijaci zvezde puno puta imali konflikt sa covicem, nego sto ga ne terate kada je to tako?
(komedija, 01. jun 2021 21:39)

Kakav spin, o čemu pričaš majstore? Ti ili si glup ili se samo praviš glup.
Nema smisla bilo koga terati, kada će se ponovo postaviti neki drugi ili ostoja ili peković...
Čini mi se da sam bio kristalno, jasan kada sam pisao dok je ON na vlasti, Partizan neće biti konkurentan. Nadam se da kapiraš o kome se radi. Ili ne?!

Will Mosley

pre 2 godine

Na sta drzava trosi pare...
(lol, 01. jun 2021 22:08)

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.

Vlada Cerak

pre 2 godine

Kakvi klosari Velickovic Zagorac,bravo Mega cela Srbija je uz vas.Ja za ovakav Patizan ne mogu da navijam muka mi propadne pa nek nas igase nista ne gibilmo nego ovako deca da nas gaze.Ali deago mi je da su sve nasa deca.

SrbEUin

pre 2 godine

Beše neko te godine kupio mesto od Cibone. Pa, onda slaži ti hijerarhiju do mile volje.(Vojvoda Momčilo, 1. jun 2021 21:48)

A što vi ne kupiste? Niste ni mogli sa pos4. Zvezda je bila prva u ligaškom delu i treća posle F4, i po odustajanju šampiona, u EL su ušli pos2 redovno i pos3 kao zamena za pos1: CED i CZT. To su činjenice, a vi plačite o kupovini...
Onaj vaš tim je sigurno bio najskupljiu ABI, a ti sad i dalje krivi druge...

Will Mosley

pre 2 godine

Penzioneri u neverici gde odose njihove pare.
(maxx, 01. jun 2021 22:09)

Odose u ekipu koja je zavrsila na trecem mestu ( od pozadi) u Evroligi.

King

pre 2 godine

Na sta drzava trosi pare...
(lol, 01. jun 2021 22:08)

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)
Da je 14. nego 17., za dlaku izbegli fenjer

Miskec

pre 2 godine

"Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)"
A da prebrojimo trenere JSDa, koliko ih je bilo? A na kraju 7. mesto ABA lige, bez i jednog trofeja, tolike pare potrosene, za sta, za koga?

Veliki red

pre 2 godine

Nolan Derek Smith (born July 25, 1988) is an American former professional basketball player who is an Assistant Coach for the Duke Blue Devils men's basketball team. He played college basketball for Duke before being drafted 21st overall by the Portland Trail Blazers in the 2011 NBA draft.

Ovaj ih rashodovao... Duloa poslao da trenira grofa Drakulu a ostale zagasio....

Parter B

pre 2 godine

@roarrr

Vi nikada niste osvojili Euroligu,već Fiba Ligu šampiona...
Niti je isti format,niti ista organizacija,ni pehar...
Kad se setim ko je sve igrao te sezone,kakvi klubovi,to sada ne igra ni Eurocup,čak sumnjam i FIBA Ligu šampiona da igraju...

Straight Outta München

pre 2 godine

Sta je uradio Nolan Smit sa onim kosem sa pola terena...Covek jednim potezom srusio klub, bacio ga u kanal evo jos malo pa 10 godina... Sto je najgore ni najveci budzet u ligi nije dovoljan da se prodje Mega. 10 stranaca nije dovoljno... Komedija.

rke koke

pre 2 godine

Gagi Milosavljević godinu dana bez košarke, bez forme, sa 31 godinom i dva pokidana kolena bolji bek od Jaramaza i Pejdža u najboljim godinama, puni snage. Tuga i jad.

Mitro

pre 2 godine

Vi nikada niste osvojili Euroligu,već Fiba Ligu šampiona...
Niti je isti format,niti ista organizacija,ni pehar...
Kad se setim ko je sve igrao te sezone,kakvi klubovi,to sada ne igra ni Eurocup,čak sumnjam i FIBA Ligu šampiona da igraju...
(Parter B, 01. jun 2021 22:23)
E kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…

ak47

pre 2 godine

Ma da, sve anonimusi, Veseli, Lovernj, Mekejleb, Ejsi Lo, Vesterman, Bertans

Sve anonimusi HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Pogledaj njihov rezime pre Partizana, Veseli čoveče bio top prospekt, Lovernj, Bertans, Mekejleb imao strašnu sezonu pre vas, ne brukaj se druže
(VOSAK, 01. jun 2021 22:12)

E majko kakvi sve pisu....

Veseli je doso sa 16 god jer nije igrao u geoplin slovanu aman, kakav hot prospekt.

Bertans je doso jer ga niko nije hteo posle raspada Olimpije jer nije primao platu od pocetka sezone.

Mekejleb je dosao u toku sezone iz Mersina, da je imao strasnu sezonu uzeo bi ga Efes ili neko slican.

Razumem ostrascenost i mogao si milion drugih argumenata da izneses ali od svih navedenih jedini je ime imao Ejsi Lo pre Partizana i odgrao je par utakmica i u toku sezone je prodat i zaradili su na njemu...

Charles Smith

pre 2 godine

Al govor Mimosavljevica na okupljenim igracima Mege....neprocenjivo. Partizan ako hoce nesto da uradi mora da ocisti ceo roster, i ispocetka... Drugi izlaz ne vidim. Svi kao neki igraci umisljeni, a Tepic ih vrti na piku. Partizan kao trazi trenera a Jovanovica ne vide. Mislim da tu Ostoja mulja nesto. Riba smrdi od glave a ne od repa

One night in May

pre 2 godine

Nema Will Mosley-a da se javi - da nam objasni kako supermocna institucija akademija Seltiksa brutalnom sudijskom kradjom biva porazena od Megalodona projektovanog za F4 Olimpijskih igara...

Usput, vratio se Gagi iz povrede, a pleja i KaSALOna imaju, pa se upalila masina.

Je l' stize Zo na cetvrtu?

Zoran Živančević

pre 2 godine

Pri kraju meča kada je Partizan smanjio razliku,igrač Mege je napravio
nameran faul gurnuo Zagorca sudije su svirale običan faul.Toliko od mene.

mrzm smglsnk

pre 2 godine

Драго ми је да видим Гагија како трпа, макар то било и нас. Надам се да ће за 15 дана бити промовисан као прво појачање за нову сезону
(Порцелан, 01. jun 2021 21:57)

Hoće, alo kao prvo Zvezdino pojačanje.

Wllaxy

pre 2 godine

"Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)

Pošto nabrajaš trenere iz više sezona zaboravio si da pomeneš Duleta Vujoševića pošto bi on u tom društvu bio najskuplji.

Asdf

pre 2 godine

Драго ми је да видим Гагија како трпа, макар то било и нас. Надам се да ће за 15 дана бити промовисан као прво појачање за нову сезону
(Порцелан, 01. jun 2021 21:57)

Samo vas ceka

Veliki red

pre 2 godine

Koji je ovo nivo košarke, bez ikakve zle namere, ko hoće da vidi, uporediti ovo i Aba finale, nebo i zemlja...kakva ekipica entuzijasta u ovom Partizanu, počev od Busadzije, Zagorčevića, Jankeca, Perkinsonovića... A joj...

Aca

pre 2 godine

Odose u ekipu koja je zavrsila na trecem mestu ( od pozadi) u Evroligi.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:16)

Neko u najjačem takmičenju 17-i a negde i prvi, a tu ste i vi (doduše sedmi).

Kuća slavnih

pre 2 godine

Jadna li je danas srpska košarka , kad u polufinalu igra ovakva ekipa poput Igokee 2 iz Humske! Pa oni nisu ni za drugu ligu, ali ih država veštački održava.

Zvezdano nebo

pre 2 godine

Losa igra i jos losije ponasanje igraca Partizana veceras...Puni su zlobe i toksike..to im je usadio i ozracio ih onaj koji je trenutno u Rumuniji.

jezzz

pre 2 godine

i li ovde neko ovaj naš Partizan ili se samo mrzi onaj drugi i analizira tuđa avlija?

Dobro i postojimo kakve smo pameti.
Udri ti Ostoja još jedan krug. Nismo za bolje.
(pfc, 1. jun 2021 21:04)

Mozda je ovaj i ganfer ali decko ima poentu...pusti to ko je pisao, procitaj sta pise. Nije mi sve jedno. I dosta toga mi smeta, ali ja nemam 15 god i umem da razmisljam.

Beast from the east

pre 2 godine

Čista namještaljka! Trifunović i Miletić veći dio utakmice presedeli na klupi,a igra povređeni Novica.Pobeđujemo ukupno 2:1.

uplakani

pre 2 godine

Kakav spin, o čemu pričaš majstore? Ti ili si glup ili se samo praviš glup.
Nema smisla bilo koga terati, kada će se ponovo postaviti neki drugi ili ostoja ili peković...
Čini mi se da sam bio kristalno, jasan kada sam pisao dok je ON na vlasti, Partizan neće biti konkurentan. Nadam se da kapiraš o kome se radi. Ili ne?!
(panter pudlica, 01. jun 2021 22:04)

Pa on (partija) vam daje milione
On vam omogucava Arenu
On vam uteruje sponozore
A, ti kukas na njega ?!
Nidje mozga ?!

VOSAK

pre 2 godine

Igrali smo i mi godinama u kvalitetnijem takmicenju, ali nismo bili u mogucnosti da dovodimo igrace iz EL vec smo dovodili "anonimuse" od kojih je Dule pravio igrace. Takodje nismo ni menjali te iste igrace iz EL kada nam se prohte (Sofo, O' Brajan, Mekel itd). Lepo rece vasa legenda danas "Hvala drzavi i hvala predsedniku".
(Petar, 01. jun 2021 21:59)



Ma da, sve anonimusi, Veseli, Lovernj, Mekejleb, Ejsi Lo, Vesterman, Bertans

Sve anonimusi HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Pogledaj njihov rezime pre Partizana, Veseli čoveče bio top prospekt, Lovernj, Bertans, Mekejleb imao strašnu sezonu pre vas, ne brukaj se druže

Komedija

pre 2 godine

koji spin , ni jednu lošu rec prema Ostoji se nije čulo od strane vas na tribinama, dok su neki navijaci zvezde puno puta imali konflikt sa covicem, nego sto ga ne terate kada je to tako?
(komedija, 01. jun 2021 21:39)

Kakav spin, o čemu pričaš majstore? Ti ili si glup ili se samo praviš glup.
Nema smisla bilo koga terati, kada će se ponovo postaviti neki drugi ili ostoja ili peković...
Čini mi se da sam bio kristalno, jasan kada sam pisao dok je ON na vlasti, Partizan neće biti konkurentan. Nadam se da kapiraš o kome se radi. Ili ne?!
(panter pudlica, 01. jun 2021 22:04)

Dobar izgovor je necete da terate Ostoju,pa zar Pekovic niie vasa legenda? vi ne znate gde udarate. I spin kako vas neko namerno sprečava da budete konkurentni, ti si duboko isfustriran.

Kg

pre 2 godine

Sta li se desava sa institucijom kad ne mogu ni us pomoc sudija da se dovuku do finala sa slabasnim FMP-om. Klinci iz Merge ih brukaju u zadnjem napadu. A institucija umesto da cestita opet hoce da se tuce sa decom. Sta reci a ne zaplakati...

kalcokera I Croasano jaguar

pre 2 godine

finale pre finala

ko god da prodje pokidace zvezdu
aba ligu su osvojili slucajno
na publiku I strah crnogoraca

mega I partizan su mlade ekipe
a mladi.se danas nicega ne plase

uplakani

pre 2 godine

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)

Da je 14. nego 17., za dlaku izbegli fenjer
(King, 1. jun 2021 22:36)

Aj vi opet na raspust , pa se tamo lečite od kompleksa.Nista trebali ni da se vraćate hahahah

gladijator

pre 2 godine

Sta je uradio Nolan Smit sa onim kosem sa pola terena...Covek jednim potezom srusio klub, bacio ga u kanal evo jos malo pa 10 godina... Sto je najgore ni najveci budzet u ligi nije dovoljan da se prodje Mega. 10 stranaca nije dovoljno... Komedija.
(Straight Outta München, 01. jun 2021 22:46)

mož' biti. ali ostaje zapisano:
1 x champ
3 x evro KPK
4 x FF

naspram od TOP 9 do TOP 17

budžet od 3.4 naspram 9.4

Порцелан

pre 2 godine

Драго ми је да видим Гагија како трпа, макар то било и нас. Надам се да ће за 15 дана бити промовисан као прво појачање за нову сезону

ja

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 1. jun 2021 20:50)

A dobili smo i najgluplji komentar ove godine, suvisno je objasnjavati zasto je izabran bas ovaj posto osoba koja ga je napisala svakako to nece shvatiti a svi ostali znaju.
(Skorpion, 1. jun 2021 21:35)

Nisi shvatio. Suština je da Mega stigne do finala gde će pustiti FMP-u.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, mislis ko sto nas je Buducnost “tamburala”? Cuj Danguba u Zvezdi sledece sezone. Nema od toga nista. Inace, Danguba dok je bio kod Radonje je i bio igrac. Posle toga potop.

Mizamen

pre 2 godine

Kakva je ovo smešna družina u crno-belim dresovima... Naravno da ispadaju od mege, pa neće valjda da se blamiraju protiv zvezde...

sve je relativno

pre 2 godine

Da li KSS na celu sa Sasom Danilovicem, ima ingerencije da posle gledanja snimaka kazne igraca broj 3 iz redova gostujuce ekipe, zbog namernog udaranja u vise navrata igraca protivnicke ekipe, i to bez lopte?

Kad vec sudijska trojka, na celu sa Ilijom Belosevicem, to nije ni 1 put videla?

Hvala.
Pozdrav iz zemlje kosarke...
(GM, 01. jun 2021 21:04)

Nema. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar. Nadležan je Deleon, on kažnjava za skinute sakoe. Kad smo kod nadležnosti, zašto španska, turska liga igraju regularno i kad imaju predstavnike na FF, a naših se 7 ekipa odmara mesec dana zbog Zvezde u Aba, kao da bi se oni umorili sa Zlatiborom i Borcem? U godini kad se igra skraćeno za titulu koja ništa ne donosi i kad reprezentacija ima kvalifikacije za OI?

Kozuki Oden

pre 2 godine

Da se nadovezem, nije to neko pravdanje sa moje strane vec mi smeta taj pristup kao da je beli medved. Novica jeste tezak koji voli huligane sa tribine (o Zagorcu ne treba trositi reci) ali treba biti objektivan. Pisete kao da mu je laktom pocepao arkadu...

ja

pre 2 godine

Koji tandem Zagor i Danguba!!!!!
Pa jel moguce da oni konstantno NAZADUJU!!?!?
(dacha Zvezda, 1. jun 2021 20:49)

Danguba je rukometaš, on ne zna da igra košarku...

JNA

pre 2 godine

@Dok nam većina navijača prati Budućnost i Zvezdu, Partizan nam se gasi pred očima. Prošlo je 20 stranaca kroz klub samo za dve godine, 5 trenera, igranje u Areni, najava, tekstova i čega sve ne, a rezultati? 0, ništa. Nema veze, daj samo da Zvezda ne uzme.

Voli li ovde neko ovaj naš Partizan ili se samo mrzi onaj drugi i analizira tuđa avlija?

Dobro i postojimo kakve smo pameti.
Udri ti Ostoja još jedan krug. Nismo za bolje.
(pfc, 1. jun 2021 21:04)

Jaoooo panteru, providan si. Leci komplekse negde drugde.

nikolasm

pre 2 godine

Daj nemoj da gubite u polufinalu,nije zanimljivo.Hocemo da vas vidimo u finalu landroversi.Morate odbraniti barem jednu titulu od prosle godine.

pfc

pre 2 godine

Dok nam većina navijača prati Budućnost i Zvezdu, Partizan nam se gasi pred očima. Prošlo je 20 stranaca kroz klub samo za dve godine, 5 trenera, igranje u Areni, najava, tekstova i čega sve ne, a rezultati? 0, ništa. Nema veze, daj samo da Zvezda ne uzme.

Voli li ovde neko ovaj naš Partizan ili se samo mrzi onaj drugi i analizira tuđa avlija?

Dobro i postojimo kakve smo pameti.
Udri ti Ostoja još jedan krug. Nismo za bolje.

NoName

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 01. jun 2021 20:50)

Pre će biti da je namešteno da neko izbegne Borac. Pitam se ko je tri puta izgubio od Borca ove sezone?

SrbEUin

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.

Matori Laki

pre 2 godine

Jaoooo panteru, providan si. Leci komplekse negde drugde.
(JNA, 01. jun 2021 21:14)

Na vrlo objektivan tekst ti režiš i pričaš o kompleksima i time želiš da krivicu prebaciš na druge. To se u psihologiji naziva emocionalna manipulacija.
JNA je pojam za tebe obični manipulantu.

Wllaxy

pre 2 godine

Kad smo kod nadležnosti, zašto španska, turska liga igraju regularno i kad imaju predstavnike na FF, a naših se 7 ekipa odmara mesec dana zbog Zvezde u Aba, kao da bi se oni umorili sa Zlatiborom i Borcem? U godini kad se igra skraćeno za titulu koja ništa ne donosi i kad reprezentacija ima kvalifikacije za OI?
(sve je relativno, 01. jun 2021 21:25)

Zato što je kalendar takmičenja u KLS napravljen pre nego što se znalo da će Zvezda igrati u finalu ABA lige. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar.

SrbEUin

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.

Vojvoda Momčilo

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.
(SrbEUin, 01. jun 2021 21:44)

Beše neko te godine kupio mesto od Cibone. Pa, onda slaži ti hijerarhiju do mile volje.

NoName

pre 2 godine

Da li KSS na celu sa Sasom Danilovicem, ima ingerencije da posle gledanja snimaka kazne igraca broj 3 iz redova gostujuce ekipe, zbog namernog udaranja u vise navrata igraca protivnicke ekipe, i to bez lopte?

Kad vec sudijska trojka, na celu sa Ilijom Belosevicem, to nije ni 1 put videla?

Hvala.
Pozdrav iz zemlje kosarke...
(GM, 01. jun 2021 21:04)

Nema. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar. Nadležan je Deleon, on kažnjava za skinute sakoe. Kad smo kod nadležnosti, zašto španska, turska liga igraju regularno i kad imaju predstavnike na FF, a naših se 7 ekipa odmara mesec dana zbog Zvezde u Aba, kao da bi se oni umorili sa Zlatiborom i Borcem? U godini kad se igra skraćeno za titulu koja ništa ne donosi i kad reprezentacija ima kvalifikacije za OI?
(sve je relativno, 01. jun 2021 21:25)

Ko to iz Zlatibora i Borca igra za reprezentaciju pa si ti "zabrinut"?

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Roy 74, kako da izbegnemo Megu kada cemo da igramo sa njom u finalu? Sto bi je izbegavali? Pa mi tu Megu dobijamo uvek bez problema.

Petar

pre 2 godine

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.
(SrbEUin, 01. jun 2021 21:40)

Igrali smo i mi godinama u kvalitetnijem takmicenju, ali nismo bili u mogucnosti da dovodimo igrace iz EL vec smo dovodili "anonimuse" od kojih je Dule pravio igrace. Takodje nismo ni menjali te iste igrace iz EL kada nam se prohte (Sofo, O' Brajan, Mekel itd). Lepo rece vasa legenda danas "Hvala drzavi i hvala predsedniku".

dacha Zvezda

pre 2 godine

Eto Dangube nazad u Zvezdu kod Radonje, njegov igrač. Pa kad dođe i Jović i odigra čak pet utakmica u sezoni...i opet će Sale nekako biti kriv za to kad nas bude tamburao ko stigne.
(NastyB, 01. jun 2021 21:06)

???? Aa?? Ok...
Jaka priča, ozbiljna...
S kim se ti svađaš, pričaš, šta pričaš, koji Sale!?!

komedija

pre 2 godine

Samo da ostane gospodin Mijailović...
(Branko, 01. jun 2021 20:49)

E panteru, pa uopšte nije bitan ostoja, već onaj koji ga je postavio tu. Za vas je jedino bitno da ON ne ode sa vlasti još dugo, jer je to za vaše postojanje najbitnije...
(panter pudlica, 01. jun 2021 21:19)

koji spin , ni jednu lošu rec prema Ostoji se nije čulo od strane vas na tribinama, dok su neki navijaci zvezde puno puta imali konflikt sa covicem, nego sto ga ne terate kada je to tako?

НБГД

pre 2 godine

Једино добро што видим на мечу је то да је Загорац коначно ментално присутан на кошаркашкој утакмици.

NastyB

pre 2 godine

Koji tandem Zagor i Danguba!!!!!
Pa jel moguce da oni konstantno NAZADUJU!!?!?
(dacha Zvezda, 1. jun 2021 20:49)

Eto Dangube nazad u Zvezdu kod Radonje, njegov igrač. Pa kad dođe i Jović i odigra čak pet utakmica u sezoni...i opet će Sale nekako biti kriv za to kad nas bude tamburao ko stigne.

Wllaxy

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 01. jun 2021 20:50)

Naravno, tako što je namešteno da od naših klubova u ABA Zvezda bude prva, Mega druga a vi treći... A taj redosled se gledao prilikom određivanja nosioca i parova u KLS.

panter pudlica

pre 2 godine

Zagorac još jednom dokazuje da niti ima talenat, niti ima poštovanje prema protivniku. Teška sramota za klub. Ne zna se gde je veća nula, da li kao čovek ili kao igrač. Nadam se da ga neću gledati više sledeće sezone...

Kozuki Oden

pre 2 godine

A to sto ocigledno Zvezdas pise ovaj prenos, to je tek posebna prica. Dajte ljudi iskulirajte malo sa tom medjusobnom mrznjom, nismo klinci od 7 godina pa da se svadjamo oko Partizana i Zvezde...

Vlada

pre 2 godine

Petruševa I Simonovića, kao i onog beka Budućnost Ivanovića bih voleo u Zvezdi sledeće sezone. Ali kada vidim našeg Simanića, uvek mi je knedla u grlu. Šteta.

SrbEUin

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.

sve je relativno

pre 2 godine

Zato što je kalendar takmičenja u KLS napravljen pre nego što se znalo da će Zvezda igrati u finalu ABA lige. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar.
(Wllaxy, 01. jun 2021 21:41)

A kad si tako pametan, objasni mi zašto bi se u finalu KLsćD igralo na tri dobijene, da je Czv dobila u Abi 3:1, a sad su skratili finale na dve dobijene? To može da se menja kalendar tokom takmičenja u Abi? A kvalifikacioni turnir su eto saznali u subotu kad je, pa je bajna KLS sa velikim autoritetom i značajem pravila kalendar.

panter pudlica

pre 2 godine

Samo da ostane gospodin Mijailović...
(Branko, 01. jun 2021 20:49)

E panteru, pa uopšte nije bitan ostoja, već onaj koji ga je postavio tu. Za vas je jedino bitno da ON ne ode sa vlasti još dugo, jer je to za vaše postojanje najbitnije...

GM

pre 2 godine

Da li KSS na celu sa Sasom Danilovicem, ima ingerencije da posle gledanja snimaka kazne igraca broj 3 iz redova gostujuce ekipe, zbog namernog udaranja u vise navrata igraca protivnicke ekipe, i to bez lopte?

Kad vec sudijska trojka, na celu sa Ilijom Belosevicem, to nije ni 1 put videla?

Hvala.
Pozdrav iz zemlje kosarke...

Аки

pre 2 godine

Гробари баш сте биједа.Можда ћете ви уз помоћ судија и добити Мегу али Звезда ће вас згазити у финалу.

Skorpion

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 1. jun 2021 20:50)

A dobili smo i najgluplji komentar ove godine, suvisno je objasnjavati zasto je izabran bas ovaj posto osoba koja ga je napisala svakako to nece shvatiti a svi ostali znaju.

Slobodan

pre 2 godine

Razumem da je Partizan u kanalu, ali da li bas mora da se bruka ovoliko? Pa odmorni su, sta su radili sve ovo vreme?
(Sarma, 01. jun 2021 20:51)

Navijali za Buducnost i nervirali se ...
Ove godine je Srpsko finale, Zvezda-Mega ... i gledacemo dobru kosarku !!!

moj brale

pre 2 godine

Partizan nema para,80% novca ide u fmp a 20% posto u Partizan,zato se i dovode ti slabi stranci jer Partizan nema novca za bolje,to je tako nekoliko godina unazad,svi znamo zasto i zbog koga,o tome se radi "stara školo" i ne pametuj ovde nego reci kako jeste..

Стара школа

pre 2 godine

Мега фаворит. Партизан нема тим, нема атмосферу, баца паре на лоше странце, којих је било 11 ове сезоне.

Стара школа

pre 2 godine

Бедно понашање Загорца, Новице и осталих према Петрушеву. Има ли имало спортског поштења у Партизану? Доста нам је Павловића, Мурића...

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može....

pre 2 godine

Nemanja Dangubic bolje da sam ode iz hale gde god hoce...bolje da igramo sa 4 igraca u petorci nego sa njim...znači plače mi se,koliko je očajan...

uzicanin

pre 2 godine

Мега фаворит. Партизан нема тим, нема атмосферу, баца паре на лоше странце, којих је било 11 ове сезоне.
(Стара школа, 01. jun 2021 20:24)

Nažalost mi nikada i nismo mogli da dovodimo kvalitetne strance iz evroligaskih timova, bilo je tu mozda bar izuzetaka. E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo

Стара школа

pre 2 godine

Бедно понашање Загорца, Новице и осталих према Петрушеву. Има ли имало спортског поштења у Партизану? Доста нам је Павловића, Мурића...

Стара школа

pre 2 godine

Мега фаворит. Партизан нема тим, нема атмосферу, баца паре на лоше странце, којих је било 11 ове сезоне.

pfc

pre 2 godine

Dok nam većina navijača prati Budućnost i Zvezdu, Partizan nam se gasi pred očima. Prošlo je 20 stranaca kroz klub samo za dve godine, 5 trenera, igranje u Areni, najava, tekstova i čega sve ne, a rezultati? 0, ništa. Nema veze, daj samo da Zvezda ne uzme.

Voli li ovde neko ovaj naš Partizan ili se samo mrzi onaj drugi i analizira tuđa avlija?

Dobro i postojimo kakve smo pameti.
Udri ti Ostoja još jedan krug. Nismo za bolje.

panter pudlica

pre 2 godine

Zagorac još jednom dokazuje da niti ima talenat, niti ima poštovanje prema protivniku. Teška sramota za klub. Ne zna se gde je veća nula, da li kao čovek ili kao igrač. Nadam se da ga neću gledati više sledeće sezone...

GM

pre 2 godine

Da li KSS na celu sa Sasom Danilovicem, ima ingerencije da posle gledanja snimaka kazne igraca broj 3 iz redova gostujuce ekipe, zbog namernog udaranja u vise navrata igraca protivnicke ekipe, i to bez lopte?

Kad vec sudijska trojka, na celu sa Ilijom Belosevicem, to nije ni 1 put videla?

Hvala.
Pozdrav iz zemlje kosarke...

rke koke

pre 2 godine

Gagi Milosavljević godinu dana bez košarke, bez forme, sa 31 godinom i dva pokidana kolena bolji bek od Jaramaza i Pejdža u najboljim godinama, puni snage. Tuga i jad.

Марко

pre 2 godine

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)

Партизану је почетком овог века требало шест сезона да прође у Топ 16 Евролиге, па тад нико није жалио ни пара, ни времена. Тада нас је Теги на СОС каналу учио како је свака добијена утакмица у Евролиги велики успех за српску клупску кошарку. Ако је тако, онда је клупска кошарка у Србији ове година имала 10 великих успеха.

Acinjo

pre 2 godine

Navijač sam Partizana, ali za ovakav tim čiji se igrači tako ružno ophode prema reprezentativcu Srbije Filipu Petruševu i sa upravom kakva je, baš mi je mindedj i da ih Mega dobije u ovom polufinalu.

NoName

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 01. jun 2021 20:50)

Pre će biti da je namešteno da neko izbegne Borac. Pitam se ko je tri puta izgubio od Borca ove sezone?

Ivan

pre 2 godine

Zagorac prvi zapocne nesportskim potezom frku u prvoj cetvrtini. Udari u prolazu Petruseva dok se ni ne igra, i onda na kraju jos hoce da ga bije. On je pravi predstavnik partizana, pravi covek na pravom mestu.

rke koke

pre 2 godine

Novica i Zagorac dva raspada i 0 ljudske. Onako batinati, laktati, vređati najvećeg talenta koji treba da nosi reprezentaciju.
Piii klošari odvratni, marš bre u kupine.

Asdf

pre 2 godine

Драго ми је да видим Гагија како трпа, макар то било и нас. Надам се да ће за 15 дана бити промовисан као прво појачање за нову сезону
(Порцелан, 01. jun 2021 21:57)

Samo vas ceka

Zvezdano nebo

pre 2 godine

Losa igra i jos losije ponasanje igraca Partizana veceras...Puni su zlobe i toksike..to im je usadio i ozracio ih onaj koji je trenutno u Rumuniji.

qantas

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

onu koju fmp moze samo da sanja....a dal si cuo da smo bili i redovni ucesnici f4.
(al samo jedna je shvacas...., 01. jun 2021 23:10)

Redovni učesnici čega?!

nikolasm

pre 2 godine

Daj nemoj da gubite u polufinalu,nije zanimljivo.Hocemo da vas vidimo u finalu landroversi.Morate odbraniti barem jednu titulu od prosle godine.

Cubaka

pre 2 godine

Đe li je sad Nolan Smith?
(Delije Čikago, 1. jun 2021 21:55)

Na pecanju, radili neki dan sa njim neki intervju i spomenuse Partizan, nije mogao tri minute da dodje k sebi od smejanja.

uplakani

pre 2 godine

Čestitke Megi na pobedi! Mi čestitamo, u tome je razlika između nas i ovih, ne znam ni kako se tačno zovu...oni kad izgube, uvek su sudije krive, kradu ih, tuku, patetišu,...nikad bre da čestitaju boljem...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 01. jun 2021 22:44)

Muka te naterala da pišeš, a ?

Veliki red

pre 2 godine

Nolan Derek Smith (born July 25, 1988) is an American former professional basketball player who is an Assistant Coach for the Duke Blue Devils men's basketball team. He played college basketball for Duke before being drafted 21st overall by the Portland Trail Blazers in the 2011 NBA draft.

Ovaj ih rashodovao... Duloa poslao da trenira grofa Drakulu a ostale zagasio....

devil himself

pre 2 godine

Sasvim ocekivan poraz, obzirom da je Partizan igrao bez najboljeg strelca ASANA!!!
Sve bi to bilo bolje sa njim, ovako, nije moglo vise od casnog poraza!!!
Svaka cast KK PARTIZAN, i svakome ponaosob u upravi.Evo vec treca godina od kako je Ostoja na celu kluba, i vec tri sezone PARTIZAN uspeva da odbrani DUPLO GOLO(ABA,KLS), sto nije mala stvar!!!
Situacija u klubu obecava, da ce sledece sezone Partizan da odbrani TRIPL GOLO, jer od ove sezone ne brane KUP, sto bi vec bio rezultat za ponos!!!
Ako to uspeju da urade, definitivno ce imena clanova uprave ZLATNIM SLOVIMA da ostanu uklesani u prebogatoj istoriji kluba, i postave zdrav temelj za nove sampionske generacije!!!!!!

Slobodan

pre 2 godine

Razumem da je Partizan u kanalu, ali da li bas mora da se bruka ovoliko? Pa odmorni su, sta su radili sve ovo vreme?
(Sarma, 01. jun 2021 20:51)

Navijali za Buducnost i nervirali se ...
Ove godine je Srpsko finale, Zvezda-Mega ... i gledacemo dobru kosarku !!!

Svaka čast

pre 2 godine

Zbog ovog poraza Partizana Milo i Bokan proglasili dan žalosti u Podgorici.
(KoRn, 1. jun 2021 22:52) #


Nema veze grobari, sutra igra Budućnost protiv Lovćena, pa imate za koga da navijate.
(pantelejac, 1. jun 2021 22:52)


Hahaha dva najbolja komentara 🤣🏀💪častim vas pićem 👌

Radonja osvajač

pre 2 godine

 kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 01. jun 2021 22:33)Postoje druže a koga je Zvezda pobedila u polufinalu? Bajern Minhen jedi čuo za taj klub? Finale Olimpik Marsej jesi čuo za taj klub? Eto preko njih smo uzeli Ušatog što vi nećete ni da igrate na Sony PlayStationu!!!

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, mislis ko sto nas je Buducnost “tamburala”? Cuj Danguba u Zvezdi sledece sezone. Nema od toga nista. Inace, Danguba dok je bio kod Radonje je i bio igrac. Posle toga potop.

Straight Outta München

pre 2 godine

Sta je uradio Nolan Smit sa onim kosem sa pola terena...Covek jednim potezom srusio klub, bacio ga u kanal evo jos malo pa 10 godina... Sto je najgore ni najveci budzet u ligi nije dovoljan da se prodje Mega. 10 stranaca nije dovoljno... Komedija.

Cubaka

pre 2 godine

Rendžersi, Bajern i Olimpik Marsej postoje, a za Fljamurtari i Šamrok nisam siguran.
(Sofronije, 01. jun 2021 22:45)
Ja se samo igram vaših igrica
(Mitro, 1. jun 2021 23:02)

To je u redu i mi smo se igrali sa Rendzersom, Bajernom i Olimpikom a sa vama su se igrali Fljamurtari, Samrok, Petah Tikva i Croacija, osetis razliku ?

Wllaxy

pre 2 godine

Pri kraju meča kada je Partizan smanjio razliku,igrač Mege je napravio
nameran faul gurnuo Zagorca sudije su svirale običan faul.Toliko od mene.
(Zoran Živančević, 01. jun 2021 22:32)

Hvala Bogu da je toliko, pošto teško da bi podneli još neku glupost poput ove.

Snazz

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

Evo ja kao zvezdaš ću ti reći, titulu šampiona Evrope. To što ti pričaš je ekvivalent one tupave forice koju grobari koriste kad kažu "nije Liga Šampiona neko Kup Šampiona. Zvezda je bila prvak Evrope u fudbalu, Partizan je bio šampion Evrope u košarci i ne glumite dečurliju sa ovim tupavim argumentima.

Dejan CZ

pre 2 godine

Beze od Zvezde...skor im je takav da ne mogu da pobede nijedan mec u celoj sezoni a kamoli da se bore za titulu...bilo bi to novo zalivanje karanfila...

Pop Cira

pre 2 godine

Pri kraju meča kada je Partizan smanjio razliku,igrač Mege je napravio
nameran faul gurnuo Zagorca sudije su svirale običan faul.Toliko od mene.
(Zoran Živančević, 1. jun 2021 22:32)

S obzirom na IQ koji posedujes ovo je previse od tebe, i bas taj faul je odlucio celu utakmicu.

uplakani

pre 2 godine

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)

Da je 14. nego 17., za dlaku izbegli fenjer
(King, 1. jun 2021 22:36)

Aj vi opet na raspust , pa se tamo lečite od kompleksa.Nista trebali ni da se vraćate hahahah

Sofronije

pre 2 godine

E kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 1. jun 2021 22:33) # Link komentara

Rendžersi, Bajern i Olimpik Marsej postoje, a za Fljamurtari i Šamrok nisam siguran.

partizan sramota Srbije

pre 2 godine

Koliko para samo bačenih a apsolutno SVAKOG igrača su upropastili. Da se partizan ugasi i te pare preusmere sport bi nam procvetao jer partizan nikad nije ni pravio igrače nego otimao od drugih

Wllaxy

pre 2 godine

Sve ovo je nebitno.ŽOC JE NOVI-STARI TRENER PARTIZANA,A U ŽELEZNIKU MUK.
(Crnobelac, 01. jun 2021 22:44)

OK, a kakvo je stanje sa trenerom u ovom našem univerzumu - ti paralelni nas trenutno ne interesuju!

crnobelatuga.mp3

pre 2 godine

@panterpudlica Covek ti je sve lepo napisao. U tom formatu bismo danas i mi kidali. Jer od top 8 timova lige jedan se sretne u grupi a sve ostalo nista do cetvrtfinala ili polufinala. 5 dobrih utakmica sa dva losa tima iz grupe i jednim favoritom je nesto poput Evrokupa. A tu ste takvi nikakvi dogurali daleko. Sve je jasno. Ne mlati. Fudbal ne poredi. Fudbal je fudbal. Tu smo za vas druga planeta. Mi smo svoje pokazali i u novoj eri fudbala. Dok vi u fudbalu nikada nista niste i necete imati u Evropi. Ni onda ni sada. Sa ovakvim timovima i ovakvim budzetima najvecih Evropskih timova dali smo dovoljno. Pa sve da smo samo Sampiona Evrope dobili kod kuce za prethodnih 10 godina i da nismo nista vise igrali. To je uspeh kakav niste imali u celoj klupskoj istoriji.

KingJames

pre 2 godine

Zagorac je i protiv Mladosti u prvom mecu laktom udario u grudi 18ogodisnjeg Belica.Sada posle meca nasrnuo na Petruseva.Ocigledno ima kompleks sto dolaze mladji talenti koji ce ga po svemu sudeci prestici vrlo brzo.

Sofronije

pre 2 godine

naspram od TOP 9 do TOP 17

budžet od 3.4 naspram 9.4
(gladijator, 1. jun 2021 22:59)

Paralelni univerzum, glupost ili pamćenje zlatne ribice, pitanje je sad.
Proveri sezonu 2015/16. Ili si tad već prestao da pratiš Evroligu?

Miskec

pre 2 godine

"Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)"
A da prebrojimo trenere JSDa, koliko ih je bilo? A na kraju 7. mesto ABA lige, bez i jednog trofeja, tolike pare potrosene, za sta, za koga?

Borky

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

slobodno pročitaj spisak pobednika, sve će ti biti jasno

https://en.m.wikipedia.org/wiki/EuroLeague
(gladijator, 01. jun 2021 23:17

Wikipedia nije zvanicni portal bilo cega i tamo moze da pise ko hoce i sta hoce. Cuj wikipedia.

Аки

pre 2 godine

Гробари баш сте биједа.Можда ћете ви уз помоћ судија и добити Мегу али Звезда ће вас згазити у финалу.

vl

pre 2 godine

Izgleda da ni u jednom sportu od kada postoji Partizan nije izgubio zato sto je losiji. Ili je to visi interes ili je sudija pokrao Partizana ili su se svi svetski mocnjici udruzili protiv Partizana....

Sofronije

pre 2 godine

Što se ložite toliko.Dok je On na vlasti do tad će Zvezda biti prva u svakom mogucem sportu.A kada On ode sa vlasti onda će uslediti i Zvezdin pad u ambis.Isto se desilo i sa Partizanom.Za koji klub diktator navija,taj ce biti prvak.Odavno je sport isto sto i politika.
(Vojvodina Katalonija, 2. jun 2021 07:44)

Slažem se! Neka se vrati sezona 2010/2011 kada je sve bilo regularno!
Tada je Partizan osvojio duple krune u fudbalu, košarci i vaterpolu i prvenstva i odbojci i rukometu, Zvezda kup u odbojci i Vojvodina kup u rukometu!
A onda je počeo aparthejd, pa je u sezoni pre korone, 2018/2019, Zvezda osvojila prvenstva u fudbalu i košarci u kup u odbojci, moćni kupove u fudbalu i košarci, Vojvodina prvenstvo u odbojci i duplu krunu u rukometu i Šabac duplu krunu u vaterpolu.
Danas u vreme aparthejda, Zvezda je osvojila duplu krunu u fudbalu, i kupove u košarci, fudbalu i vaterpolu, Vojvodina je osvojila prvenstvo u odbojci i duplu u rukometu, a Ribnica kup u odbojci.

Da rezimiramo
2010-11 Partizan 8, Zvezda 1, Vojvodina 1.
2018-19 Zvezda 3, Vojvodina 3, Partizan 2, Šabac 2.
2020-21 Zvezda 4, Vojvodina 3, Ribnica 1 (nisu završena prvenstva u košarci i vaterpolu).

Zaključak izvedi sam.

igor

pre 2 godine

Ali zagor sto daje trojku na 1:30 do kraja i okrece se ka klupi Mege, Boze majko mila..Smejurija od igraca
(Asdf, 1. jun 2021 22:08)

A oni mu jos drze poster na zidu

Skorpion

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 1. jun 2021 20:50)

A dobili smo i najgluplji komentar ove godine, suvisno je objasnjavati zasto je izabran bas ovaj posto osoba koja ga je napisala svakako to nece shvatiti a svi ostali znaju.
(Skorpion, 1. jun 2021 21:35)

Nisi shvatio. Suština je da Mega stigne do finala gde će pustiti FMP-u.
(ja, 1. jun 2021 21:58)

Bas kada pomislis da je proglasen najglupli komentar stigne jos gluplji, grobosi su neprevazidjeni po tom pitanju.

A u Kumrovcu muk

pre 2 godine

Ej da se tuku primadone sa Meginom decom.
Pa taj Zagorac je običan divljak, a Novica vam je pravi intelektualac za rukovodstvo.
Blago vama dovijeka!

dacha Zvezda

pre 2 godine

Eto Dangube nazad u Zvezdu kod Radonje, njegov igrač. Pa kad dođe i Jović i odigra čak pet utakmica u sezoni...i opet će Sale nekako biti kriv za to kad nas bude tamburao ko stigne.
(NastyB, 01. jun 2021 21:06)

???? Aa?? Ok...
Jaka priča, ozbiljna...
S kim se ti svađaš, pričaš, šta pričaš, koji Sale!?!

Parter B

pre 2 godine

Primiti 94 koševa od Mege,treba i to umeti...
Ako ne proradi poznata sudijska kuhinja,pritisci iz KSS, u finale će lagano ići Mega...

Kg

pre 2 godine

Sta li se desava sa institucijom kad ne mogu ni us pomoc sudija da se dovuku do finala sa slabasnim FMP-om. Klinci iz Merge ih brukaju u zadnjem napadu. A institucija umesto da cestita opet hoce da se tuce sa decom. Sta reci a ne zaplakati...

One night in May

pre 2 godine

Što se ložite toliko.Dok je On na vlasti do tad će Zvezda biti prva u svakom mogucem sportu.A kada On ode sa vlasti onda će uslediti i Zvezdin pad u ambis.Isto se desilo i sa Partizanom.Za koji klub diktator navija,taj ce biti prvak.Odavno je sport isto sto i politika.
(Vojvodina Katalonija, 2. jun 2021 07:44)

Zvezda je prvak u dva sporta, tacno u koliko i Vojvodina.

Proučavamo ex - institucije

pre 2 godine

Možda je Mega ovo dobila , ali su ih Topalovići namučili - baš pošteno !
Bravo KKP ! Sa ovom igrom Partizan je favorit za osvajanje 3. mesta , a onda u Kup Mitra M.ili u neko slično egzotično takmičenje ! Kada se tu prekalimo, eto nas " nazad " ... čekajte nas !

Vlada Cerak

pre 2 godine

Kakvi klosari Velickovic Zagorac,bravo Mega cela Srbija je uz vas.Ja za ovakav Patizan ne mogu da navijam muka mi propadne pa nek nas igase nista ne gibilmo nego ovako deca da nas gaze.Ali deago mi je da su sve nasa deca.

Veliki red

pre 2 godine

Koji je ovo nivo košarke, bez ikakve zle namere, ko hoće da vidi, uporediti ovo i Aba finale, nebo i zemlja...kakva ekipica entuzijasta u ovom Partizanu, počev od Busadzije, Zagorčevića, Jankeca, Perkinsonovića... A joj...

uplakani

pre 2 godine

Kakav spin, o čemu pričaš majstore? Ti ili si glup ili se samo praviš glup.
Nema smisla bilo koga terati, kada će se ponovo postaviti neki drugi ili ostoja ili peković...
Čini mi se da sam bio kristalno, jasan kada sam pisao dok je ON na vlasti, Partizan neće biti konkurentan. Nadam se da kapiraš o kome se radi. Ili ne?!
(panter pudlica, 01. jun 2021 22:04)

Pa on (partija) vam daje milione
On vam omogucava Arenu
On vam uteruje sponozore
A, ti kukas na njega ?!
Nidje mozga ?!

Milunka Malina

pre 2 godine

@gladijator Druze,komedija ste jednostavno. Bas komedija.
Ako se vrate grupe u Evroligu sa 2 autsajdera i jednim kvalitetnim timom,eto i Zvezdi redovnih F4 nastupa. Mozes misliti 4 dobre utakmice i eto te u cetvrtfinalu. Video se taj sistem u Evrokupu.
Trenutno za vas je Mega, Barselona licno.

Izbor

pre 2 godine

Razvali ih Mega kao beba zvecku. Na sta je spala instalacija trese ih Borac iz Čačak redovno evo sad i Mega i to uverljivo u svim segmentima igre. Jos onaj Zagorac( igrac u pokusaju) ne moze da podnese poraz pa hoce fizicki da se obračuna sa Petrusevim.

Kuća slavnih

pre 2 godine

Jadna li je danas srpska košarka , kad u polufinalu igra ovakva ekipa poput Igokee 2 iz Humske! Pa oni nisu ni za drugu ligu, ali ih država veštački održava.

ja

pre 2 godine

Koji tandem Zagor i Danguba!!!!!
Pa jel moguce da oni konstantno NAZADUJU!!?!?
(dacha Zvezda, 1. jun 2021 20:49)

Danguba je rukometaš, on ne zna da igra košarku...

Sasa Zivkovic

pre 2 godine

Bez obzira na razlicite komentare ostaje jedan jako los utisak o Partizanu. Cini mi se da negde jos zive u svetu doba Duleta i one price kako cemo lako cemo. Mega veceras jako dobra sa mladim igracima bez respekta i jednim fenomenalnim Petrusevim. Nazire se i rad trenera pokazuje jednu modernu kosarku . Sve hvale za Megu i misljenja sam da ce opet izroditi igrace svetske klase. Sta reci za Partizan. Jedna nemoc u svim segmentima soliranje Jaramaza koji je prosto isplivao kao lider u ovom momentu ali je daleko od toga. Treba mnogo sa njegove strane rada na razigravanju igraca a manje na soliranju i nekim svojim lorama koji nedonose apsolutno nista. Sve u svemu jako lose i imao sam utisak da je od onog Partizana ostalo samo zivotarenje na nekoj staroj slavi i da ih je vreme prosto pregazilo bez obzira na komentare ko placa koga ko podrzava koga i ostalo. Sportski pozdrav za sve ljubitelje prave kosarke i nadam se jos boljim kosarkaskim utakmicama

NoName

pre 2 godine

Da li KSS na celu sa Sasom Danilovicem, ima ingerencije da posle gledanja snimaka kazne igraca broj 3 iz redova gostujuce ekipe, zbog namernog udaranja u vise navrata igraca protivnicke ekipe, i to bez lopte?

Kad vec sudijska trojka, na celu sa Ilijom Belosevicem, to nije ni 1 put videla?

Hvala.
Pozdrav iz zemlje kosarke...
(GM, 01. jun 2021 21:04)

Nema. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar. Nadležan je Deleon, on kažnjava za skinute sakoe. Kad smo kod nadležnosti, zašto španska, turska liga igraju regularno i kad imaju predstavnike na FF, a naših se 7 ekipa odmara mesec dana zbog Zvezde u Aba, kao da bi se oni umorili sa Zlatiborom i Borcem? U godini kad se igra skraćeno za titulu koja ništa ne donosi i kad reprezentacija ima kvalifikacije za OI?
(sve je relativno, 01. jun 2021 21:25)

Ko to iz Zlatibora i Borca igra za reprezentaciju pa si ti "zabrinut"?

Skorpion

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 1. jun 2021 20:50)

A dobili smo i najgluplji komentar ove godine, suvisno je objasnjavati zasto je izabran bas ovaj posto osoba koja ga je napisala svakako to nece shvatiti a svi ostali znaju.

Stipsa

pre 2 godine

Partizan vise nikad nece igrati Evroligu.
(Nolan Smit, 01. jun 2021 21:59) Zvezdas kompleksas. A mi je osvojili, jadnice.
(roarrr, 01. jun 2021 22:18)

Dete mogao si do sada da naučiš da nikada niste osvojili Evroligu .
Ali kad neko slaže 100 puta onda i 101 put sam poveruje u to!

SrbEUin

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.

Антифашиста

pre 2 godine

Meni samo jedno nije jasno. Zbog čega NBA Zagorac posle ovako blistave partije nije pozvan u reprezentaciju? Velika nepravda.

Vlada

pre 2 godine

Petruševa I Simonovića, kao i onog beka Budućnost Ivanovića bih voleo u Zvezdi sledeće sezone. Ali kada vidim našeg Simanića, uvek mi je knedla u grlu. Šteta.

urke

pre 2 godine

"Milosavljević razbija svoje"

Nisu to njegovi. Ova uprava ne radi u korist Partizana.
(ja, 1. jun 2021 21:55) # Link komentara

Kako nisu?
Ne cini jedna uprava klub.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Roy 74, kako da izbegnemo Megu kada cemo da igramo sa njom u finalu? Sto bi je izbegavali? Pa mi tu Megu dobijamo uvek bez problema.

Parter B

pre 2 godine

@roarrr

Vi nikada niste osvojili Euroligu,već Fiba Ligu šampiona...
Niti je isti format,niti ista organizacija,ni pehar...
Kad se setim ko je sve igrao te sezone,kakvi klubovi,to sada ne igra ni Eurocup,čak sumnjam i FIBA Ligu šampiona da igraju...

Charles Smith

pre 2 godine

Al govor Mimosavljevica na okupljenim igracima Mege....neprocenjivo. Partizan ako hoce nesto da uradi mora da ocisti ceo roster, i ispocetka... Drugi izlaz ne vidim. Svi kao neki igraci umisljeni, a Tepic ih vrti na piku. Partizan kao trazi trenera a Jovanovica ne vide. Mislim da tu Ostoja mulja nesto. Riba smrdi od glave a ne od repa

Aca

pre 2 godine

Odose u ekipu koja je zavrsila na trecem mestu ( od pozadi) u Evroligi.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:16)

Neko u najjačem takmičenju 17-i a negde i prvi, a tu ste i vi (doduše sedmi).

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Имаћемо ми муке против Меге у финалу. Ал наравно, ја вјерујем у наш шампионски тим.

Wllaxy

pre 2 godine

Kad smo kod nadležnosti, zašto španska, turska liga igraju regularno i kad imaju predstavnike na FF, a naših se 7 ekipa odmara mesec dana zbog Zvezde u Aba, kao da bi se oni umorili sa Zlatiborom i Borcem? U godini kad se igra skraćeno za titulu koja ništa ne donosi i kad reprezentacija ima kvalifikacije za OI?
(sve je relativno, 01. jun 2021 21:25)

Zato što je kalendar takmičenja u KLS napravljen pre nego što se znalo da će Zvezda igrati u finalu ABA lige. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar.

VOSAK

pre 2 godine

Igrali smo i mi godinama u kvalitetnijem takmicenju, ali nismo bili u mogucnosti da dovodimo igrace iz EL vec smo dovodili "anonimuse" od kojih je Dule pravio igrace. Takodje nismo ni menjali te iste igrace iz EL kada nam se prohte (Sofo, O' Brajan, Mekel itd). Lepo rece vasa legenda danas "Hvala drzavi i hvala predsedniku".
(Petar, 01. jun 2021 21:59)



Ma da, sve anonimusi, Veseli, Lovernj, Mekejleb, Ejsi Lo, Vesterman, Bertans

Sve anonimusi HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Pogledaj njihov rezime pre Partizana, Veseli čoveče bio top prospekt, Lovernj, Bertans, Mekejleb imao strašnu sezonu pre vas, ne brukaj se druže

panter pudlica

pre 2 godine

Vi nikada niste osvojili Euroligu,već Fiba Ligu šampiona...
Niti je isti format,niti ista organizacija,ni pehar...
Kad se setim ko je sve igrao te sezone,kakvi klubovi,to sada ne igra ni Eurocup,čak sumnjam i FIBA Ligu šampiona da igraju...
(Parter B, 01. jun 2021 22:23)

Panju, slobodno ukucaj Evroliga na Google, pa pažljivo čitaj šta piše i ko je sve bio osvajač.
Inače jako je glupo i mizerno uporedjivanje ko je tada igrao Evroligu. Pa igrale su najbolje ekipe u to vreme. Ne vidim tvoju poentu uporedjivanja nečega pre 30 godina.
Ako ja kao grobar poštujem vašu titulu kupa Evropskih šampiona u fudbalu i ne pominjem protivnike kao ti, onda budi i ti bar malo čovek i poštuj Partizanovu titulu prvaka Evrope u košarci.

mrzm smglsnk

pre 2 godine

Драго ми је да видим Гагија како трпа, макар то било и нас. Надам се да ће за 15 дана бити промовисан као прво појачање за нову сезону
(Порцелан, 01. jun 2021 21:57)

Hoće, alo kao prvo Zvezdino pojačanje.

Wllaxy

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 01. jun 2021 20:50)

Naravno, tako što je namešteno da od naših klubova u ABA Zvezda bude prva, Mega druga a vi treći... A taj redosled se gledao prilikom određivanja nosioca i parova u KLS.

One night in May

pre 2 godine

Nema Will Mosley-a da se javi - da nam objasni kako supermocna institucija akademija Seltiksa brutalnom sudijskom kradjom biva porazena od Megalodona projektovanog za F4 Olimpijskih igara...

Usput, vratio se Gagi iz povrede, a pleja i KaSALOna imaju, pa se upalila masina.

Je l' stize Zo na cetvrtu?

Komedija

pre 2 godine

koji spin , ni jednu lošu rec prema Ostoji se nije čulo od strane vas na tribinama, dok su neki navijaci zvezde puno puta imali konflikt sa covicem, nego sto ga ne terate kada je to tako?
(komedija, 01. jun 2021 21:39)

Kakav spin, o čemu pričaš majstore? Ti ili si glup ili se samo praviš glup.
Nema smisla bilo koga terati, kada će se ponovo postaviti neki drugi ili ostoja ili peković...
Čini mi se da sam bio kristalno, jasan kada sam pisao dok je ON na vlasti, Partizan neće biti konkurentan. Nadam se da kapiraš o kome se radi. Ili ne?!
(panter pudlica, 01. jun 2021 22:04)

Dobar izgovor je necete da terate Ostoju,pa zar Pekovic niie vasa legenda? vi ne znate gde udarate. I spin kako vas neko namerno sprečava da budete konkurentni, ti si duboko isfustriran.

crnobelatuga.mp3

pre 2 godine

@Bizon Pa sta da pisete kad su svi znali da cete izgubiti. Samo vam fali da jos nesto pisete da se dodatno brukate. To je kao kada biste pisali Borcu iz Cacka da su vas pokrali u fudbalu. Prosto svi znamo da su jaci. Nista ovo nije neocekivano. Kokice, udobna fotelja i uzivanje u pogledu na vase ozbiljno propadanje. Svi vas dobijaju. Vise nemate ponos.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Vidim ovde je vise rec o Evroligi i Zvezdi i njenim porazima nego o temi teksta da je Mega razbila Partizan! Ali nema veze da odgovorim i ovo za Evroligu...jasno je da je danasnji sistem postavljen upravo tako da bez obzira na kikseve najjacih klubova i to je ne jedan vec nekoliko kikseva,nista nw znaci jer ima sasvim dovoljno utakmica da se ti kiksevi isprave i onda jednostavno kvalitet,duzina igrackog kadra,klupa,finansije dolaze bez greske do izrazaja i najboljih 8-10 klubova ce uvek i biti tamo gde im je i mesto po kvalitetu. Ostali gde spada i Zvezda jednostavno tesko da mogu necemu da se nadaju jer napraviti iznenadjenje i pobediti Real,Cska,Barsu itd apsolutno nista ne znaci jer da bi se nadali Top8 moraju da pobede 15+ puta minimum sto realno tesko da je moguce osim ako se milion stvari ne poklope. Nekada je to bilo mnogo lakse,igralo se po grupama,jak domaci teren i jedno iznenadjenje i pobeda nad favoritom i vec si prosao grupu,setimo se neki su prolazili dalje sa 3 pobede a od toga jednu znamo kako,ali to je nebitno. Sustina je da je ovakav sistem napravljen upravo zbog najvecih da bi mogli opusteno da igraju i da ne brinu da ce zbog jednog kiksa da zavrse takmicenje i prodje dalje neki autsajder samo zato sto je odigrao dobro jednu utakmicu a oni recimo nisu imali dan.

Wllaxy

pre 2 godine

"Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)

Pošto nabrajaš trenere iz više sezona zaboravio si da pomeneš Duleta Vujoševića pošto bi on u tom društvu bio najskuplji.

Neko

pre 2 godine

Ocigledno je bilo da Matovic nije za prvog trenera. Cim je dosla prva ozbiljna utakmica (nakon onih rezultatsko nebitnih u ABA ligi) pukao je Partizan. 94 poena primiti od Mege (34 u prvoj cetvrtini), a pre toga 84 od Mladosti (ABA 2)...
Svakako, nije Matovic kriv za ovu sezonu, ali cinjenica je da nisu ni Filipovski, a verovatno ni Scepa. Riba smrdi od glave...

Cak i u momentima kada je Partizan izgledao kao da moze da se vrati, cim Mika izadje iz igre i udje Jankovic sledi potop. Ali to je problem koji nas krasi cele sezone - povrede. U jednoj od najbitnijih utakmica ove sezone (Trento u gostima) Partizan je imao samo jednog centra i to Jankovica (Mika,Mozli-povredjeni), kao i samo jednu cetvorku (mada Tomas manje-vise igra sam cele sezone, svo postovanje Novici ali nije vise to to...).

Ne mozes ocekivati takav roster da bude konkurentan. Jankovic ne treba da igra duze od 5-10 minuta po mecu, a ne da bude primoran sam da igra ceo mec...
Tu je uvek i Rade Zagorac, koji je ruku na srce, danas odigrao korektno, ali to ne moze da izbrise sve ocajne, ali ocajne partije koje je imao ove sezone. Dangubic takodje nije kalibar za Partizan, dok mladi Trifunovic igra izuzetno promenljivo- jedan mec izgleda kao da ce biti od njega nesto, dok ga drugi nema nigde..
Sve u svemu lose sastavljena ekipa. Iskreno mi je zao trenera koji su ove sezone pokvarili svoju reputaciju ni krivi ni duzni.
Ponavljam RIBA SMRDI OD GLAVE. Zreli smo za velike promene.

SrbEUin

pre 2 godine

Beše neko te godine kupio mesto od Cibone. Pa, onda slaži ti hijerarhiju do mile volje.(Vojvoda Momčilo, 1. jun 2021 21:48)

A što vi ne kupiste? Niste ni mogli sa pos4. Zvezda je bila prva u ligaškom delu i treća posle F4, i po odustajanju šampiona, u EL su ušli pos2 redovno i pos3 kao zamena za pos1: CED i CZT. To su činjenice, a vi plačite o kupovini...
Onaj vaš tim je sigurno bio najskupljiu ABI, a ti sad i dalje krivi druge...

Propala sezona

pre 2 godine

Opet taj zli zabar.. ovaj Scepa... mislim Filipovski...Cekaj?

Da li cemo mi navijaci Partizana konacno da se pomirimo sa cinjenicom da mozda nije do trenera nego do uprave koja lose radi svoj posao i osoba koje su sastavile ovaj jadan tim?! Nemamo dovoljno igraca, a one koje imamo bolje da nemamo (cast izuzecima - Jaramaz i Tomas).

Ko god je dozvolio da se sastavi ovakav tim (bez pravog pleja, na poziciji 3 imas blizance Zagora i Dangu, a na poziciji 4 jadnog Tomasa koji igra sam cele sezone i samo je bilo pitanje kada ce se povrediti) mora krivicno da odgovara!
Takodje moram dodati da ko kod je postavio zamenu za prof. Koprivicu je ocigledno ozbiljno omasio s obzirom da se igraci Partizana povredjuju kao na traci ove sezone (pod svim trenerima, a bilo ih je na pretek).
Da li ce konacno neko da preuzme odgovornost iz uprave? Plasim se da da vise nema osoba na koje mogu da svale krivicu, kao sto su do sada rado radili.

Džoni

pre 2 godine

Partizan igrao u Meginom tempu a nemaju igrače tj tim za takvu igru. To je isto kao da smo mi izašli da se nadigravamo sa Budućnosti na koš više.

komedija

pre 2 godine

Samo da ostane gospodin Mijailović...
(Branko, 01. jun 2021 20:49)

E panteru, pa uopšte nije bitan ostoja, već onaj koji ga je postavio tu. Za vas je jedino bitno da ON ne ode sa vlasti još dugo, jer je to za vaše postojanje najbitnije...
(panter pudlica, 01. jun 2021 21:19)

koji spin , ni jednu lošu rec prema Ostoji se nije čulo od strane vas na tribinama, dok su neki navijaci zvezde puno puta imali konflikt sa covicem, nego sto ga ne terate kada je to tako?

Ilija

pre 2 godine

U zlu se ne ponizi a u dobru se ne uznesi. Ne sviđa mi se seirenje nad partizanovom mukom, iako donekle razumem želju da se gomili njihovih navijača (i na žalost ne samo navijača) vrati "milo za drago". Da mi gledamo sebe pre svega, imamo dosta naših problema.
I mislim da bi normalno bilo da želimo finale ABA lige sa Partizanom umesto sa Podgoričanima. Naravno još lepše bi bilo finale ABA lige sa bilo kojim drugim klubom iz Srbije.

Matori Laki

pre 2 godine

Jaoooo panteru, providan si. Leci komplekse negde drugde.
(JNA, 01. jun 2021 21:14)

Na vrlo objektivan tekst ti režiš i pričaš o kompleksima i time želiš da krivicu prebaciš na druge. To se u psihologiji naziva emocionalna manipulacija.
JNA je pojam za tebe obični manipulantu.

Straight Outta München

pre 2 godine

kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 01. jun 2021 22:33

Jos kada bi znao ko je igrao u Milanu tih godina...Olimpik - to je poznato. Da je Zvezda bila bolja od samo ta dva tima, dovoljno.

SrbEUin

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.

Zoran

pre 2 godine

Од великог броја коментара свега десетак имају смисла.Људи оставите куп шампиона европе у кошарци из 1992,евролигу.Синоћ се играла утакмица првенства Србије у кошарци.Мучан утисак да од Симанића никад озбиљног кошаркаша где год да оде.Иста везвољност и бежање на шут за три.У Партизану нема крштеног играча без обзира на Мишкове рекламе и уговоре.У Меги има седам,осам врсних талената.Петрушев је највећи,али он одбрану игра очајно сем скока.Мега је заслужено победила иако је несхватљиво губила предност и имала доста брзих нерезонских шутева.За понашање Загорца и Величковића при насртању на Петрушева мора дисциплинска комисија и обавезне казне одмах.Брука и срамота.Просто као пасуљ-победи те поштено бољи тим,завршена утакмица,приђеш и честиташ ривалу победнику и покажеш поштовање и карактер.Мењају се управе,спортски директори,тренери а многи стари лоши шаблони остају вечити и некажњени.Докле више тако.

Tex Willer

pre 2 godine

Pa u principu finale Srpske lige je realno izmedju dva najbolja kluba.Ne verujem da Borac moze iznenediti Zvezdu.Mada je sve moguce.

Порцелан

pre 2 godine

Драго ми је да видим Гагија како трпа, макар то било и нас. Надам се да ће за 15 дана бити промовисан као прво појачање за нову сезону

Кукумавке

pre 2 godine

preokrenuće to Partizan i pregaziti nejakog fmp a u finalu
(Pop, 2. jun 2021 13:42)

Испао ФМП, испашћете и ви, не постоји финале доњег дела жреба

SrbEUin

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.

rty

pre 2 godine

Kad se setim komentara kad je Dangubic presao u Zvezdu. Decko je grobar (sto je istina) naterali ga da predje kod cigana Misko i ekipa a on hteo kod nas da pokida da uzme titulu, eto sad cigani sa Dangubom imaju jaku ekipu top igrac, ima jak ugovor ko zna mozda i pola miliona su mu dali.... Sada u najboljim kosarkaskim godinama igra kod vas svaki navijac bi ga govnjivom motkom oterao i za veci ugovor nego u Zvezdi cisto da znate. Dobro to je bila 'osveta' Ostoje za Voldena ali gledacete vi njega jos 2 sezone u klubu i za to cete dati 1mil narodnog novca.

jezzz

pre 2 godine

i li ovde neko ovaj naš Partizan ili se samo mrzi onaj drugi i analizira tuđa avlija?

Dobro i postojimo kakve smo pameti.
Udri ti Ostoja još jedan krug. Nismo za bolje.
(pfc, 1. jun 2021 21:04)

Mozda je ovaj i ganfer ali decko ima poentu...pusti to ko je pisao, procitaj sta pise. Nije mi sve jedno. I dosta toga mi smeta, ali ja nemam 15 god i umem da razmisljam.

panter pudlica

pre 2 godine

Samo da ostane gospodin Mijailović...
(Branko, 01. jun 2021 20:49)

E panteru, pa uopšte nije bitan ostoja, već onaj koji ga je postavio tu. Za vas je jedino bitno da ON ne ode sa vlasti još dugo, jer je to za vaše postojanje najbitnije...

Radonja osvajač

pre 2 godine

Partizan je osvojio ligu Evrope a ne Evroligu imate sve na sajtu...Evroliga je osnovana kasnije e sad što vi izjednačevate takmičenja u fudbalu i košarci to je vaš problem ..u fudbalu je skoro isti format polufinalu,finale sve ove godine,isti pehar na kojem piše Crvena Zvezda!!!U košarci imate ligu šampiona (ligu Evrope koju ste vi osvojili) FIBA i drugo takmičenje Evroligu ULEB!!!Znači mi igramo sa 17 najboljih timova u Evropi koji imaju budžete po 5-6 puta veće nego naš!!!

uzicanin

pre 2 godine

Мега фаворит. Партизан нема тим, нема атмосферу, баца паре на лоше странце, којих је било 11 ове сезоне.
(Стара школа, 01. jun 2021 20:24)

Nažalost mi nikada i nismo mogli da dovodimo kvalitetne strance iz evroligaskih timova, bilo je tu mozda bar izuzetaka. E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo

Алекса

pre 2 godine

Što veće ponižavanje to češći izbori slovenaca na koje ćemo orkestrirano da kukamo a oni da rade..
(Sleepiči i be, 2. jun 2021 14:25)

Колико патите...

Апартхејд, крађа, потплаћене судије, ванземаљци...сва жива оправдања, само никад одговорност ККП?

Petar

pre 2 godine

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.
(SrbEUin, 01. jun 2021 21:40)

Igrali smo i mi godinama u kvalitetnijem takmicenju, ali nismo bili u mogucnosti da dovodimo igrace iz EL vec smo dovodili "anonimuse" od kojih je Dule pravio igrace. Takodje nismo ni menjali te iste igrace iz EL kada nam se prohte (Sofo, O' Brajan, Mekel itd). Lepo rece vasa legenda danas "Hvala drzavi i hvala predsedniku".

Lo

pre 2 godine

Partizan em je los em nema smisla ni ideje. U nba mozete da vidite zasto neko gubi, kako se pripremaju za dolazece sezone a ovo ovde je blagi uzas. Mega bolja trenutno, to je realnost i tacka. Vise brine sto se i dalje ne vidi nikakav plan, direktor potpisuje igrace iz svoje agencije koji realno tesko mogu biti za partizan, a druga jos bolnija stvar je sto domacih dobrih ima tuzno malo a partizan, pa ni zvezda vise nisu prve opcije. Trenerski kadar tragican, bez imalo autoriteta a u znanje jos ne bih ulazio, dok se mogu zakleti da integritet ne postoji

Lajavi krelac

pre 2 godine

Što veće ponižavanje to češći izbori slovenaca na koje ćemo orkestrirano da kukamo a oni da rade..
(Sleepiči i be, 2. jun 2021 14:25)

U sledećem izdanju vujaklijinog rečnika imaju veoma širok izbor za objašnjenje pojedinih prideva, pogotovo onih koji počinju sa G a završavaju sa P.
Ako si gledao, kao i ja, krajnje neostrašćeno finale EL između Barse i Efesa mogao si lepo da vidiš kako se perfidn navlači za Barsu, ali na sudijsku žalost, to nije uspelo (jer je Jaskevičijus svojim odlukama ukopao onakve igrače), a pogodi ko je sudio finale??

Uvek ga vidiš kad neki Milogorski tim igra protiv Zvezde, a ponekad i protiv Partizana.

Na sreću Zvezde, bio je na turniru F4 EL inače bi urnisao Zvezdu i u Beogradu, baš hao i u Milogorici.

gladijator

pre 2 godine

Sta je uradio Nolan Smit sa onim kosem sa pola terena...Covek jednim potezom srusio klub, bacio ga u kanal evo jos malo pa 10 godina... Sto je najgore ni najveci budzet u ligi nije dovoljan da se prodje Mega. 10 stranaca nije dovoljno... Komedija.
(Straight Outta München, 01. jun 2021 22:46)

mož' biti. ali ostaje zapisano:
1 x champ
3 x evro KPK
4 x FF

naspram od TOP 9 do TOP 17

budžet od 3.4 naspram 9.4

Braca i radikali proslosti

pre 2 godine

Mega bi mogla da osvoji KLS , jer ona nikog ne zanima. Ne utiče na učešće u evropskim kupovima. Bilo bi mi jako drago. Ovakva C.Zvezda Beograd se smučila i dobrom delu njihovih navijača, Partizan bi trebalo da digne ruke od ambicioznih projekata u budućnosti, jer im svakako niko od trenutnih vlastodržaca neće dozvoliti da pobede C.Zvezdu Beograd. Srećno Mego!!

panter pudlica

pre 2 godine

koji spin , ni jednu lošu rec prema Ostoji se nije čulo od strane vas na tribinama, dok su neki navijaci zvezde puno puta imali konflikt sa covicem, nego sto ga ne terate kada je to tako?
(komedija, 01. jun 2021 21:39)

Kakav spin, o čemu pričaš majstore? Ti ili si glup ili se samo praviš glup.
Nema smisla bilo koga terati, kada će se ponovo postaviti neki drugi ili ostoja ili peković...
Čini mi se da sam bio kristalno, jasan kada sam pisao dok je ON na vlasti, Partizan neće biti konkurentan. Nadam se da kapiraš o kome se radi. Ili ne?!

Bizon

pre 2 godine

Pobedio je bolji! Vestacki klub treba da se ugleda, da kada se izgubi ne pisu se smesni izvsetaji, ekspertize, ne vrsi se pritisak na sudije, na mup, BIU, na Svetog Petra. Valjda shvataju da im se kraj blizi, pa da sto vise otmu....

НБГД

pre 2 godine

Једино добро што видим на мечу је то да је Загорац коначно ментално присутан на кошаркашкој утакмици.

Kozuki Oden

pre 2 godine

A to sto ocigledno Zvezdas pise ovaj prenos, to je tek posebna prica. Dajte ljudi iskulirajte malo sa tom medjusobnom mrznjom, nismo klinci od 7 godina pa da se svadjamo oko Partizana i Zvezde...

King

pre 2 godine

Na sta drzava trosi pare...
(lol, 01. jun 2021 22:08)

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)
Da je 14. nego 17., za dlaku izbegli fenjer

Will Mosley

pre 2 godine

Na sta drzava trosi pare...
(lol, 01. jun 2021 22:08)

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.

slobinator

pre 2 godine

kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 01. jun 2021 22:33
te godine je zvezda istamburala i rendžerse koji su bili reprenzetacija škotske.o bajernu i tadašnjem olimpiku koji je nešto kao sadašni psž ne treba trošiti reči.tu su bili još zvanični prvak evrope milan,napoli sa maradonom,real.liverpul i ajaks su izbačeni zbog divljanja navijača.to je već njihov problem.zvezdina titula sigurno ima veću težinu nego partizanova u košarci,jedino što grobari nisu mogli igrati kod kuće,ali to im baš protiv prvaka holandije,mađarske i belgije i nije bilo nešto potrebno

Vojvoda Momčilo

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.
(SrbEUin, 01. jun 2021 21:44)

Beše neko te godine kupio mesto od Cibone. Pa, onda slaži ti hijerarhiju do mile volje.

gladijator

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

slobodno pročitaj spisak pobednika, sve će ti biti jasno

https://en.m.wikipedia.org/wiki/EuroLeague

Petar

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

Pitaj navijace CSKA, Reala, Barse, Zalgirisa, Makabija mislim da oni mogu da ti objasne sta su klubovi za koje navijaju osvajali do 2000 a sta od 2000 godine.

Mrgud

pre 2 godine

Vojvodina Katalonija, 2. jun 2021 07:44)

Zaključak izvedi sam.
(Sofronije, 2. jun 2021 08:26)

Blenta ne razlikuje Kataloniju od Vojvodine, al je negde nacuo rec "autonomija" a ti ocekujes da izvede zakljucak??? Optimisto 😂

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 2 godine

Čestitke Megi na pobedi! Mi čestitamo, u tome je razlika između nas i ovih, ne znam ni kako se tačno zovu...oni kad izgube, uvek su sudije krive, kradu ih, tuku, patetišu,...nikad bre da čestitaju boljem...

panter pudlica

pre 2 godine

Pa on (partija) vam daje milione
On vam omogucava Arenu
On vam uteruje sponozore
A, ti kukas na njega ?!
Nidje mozga ?!
(uplakani, 01. jun 2021 22:25)

On nam daje toliko da uvek budemo par koraka iza vas. Da si bar malo objektivan, priznao bi to. Po tebi još će ispasti da je on grobar?!
Kad smo već kod toga koliko nam daje, pa po njemu Srbija je najjača u Evropi. Verovatno i u to veruješ. Lepo si rekao, "niđe mozga"...

gladijator

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

slobodno pročitaj spisak pobednika, sve će ti biti jasno

https://en.m.wikipedia.org/wiki/EuroLeague
(gladijator, 01. jun 2021 23:17

Wikipedia nije zvanicni portal bilo cega i tamo moze da pise ko hoce i sta hoce. Cuj wikipedia.
(Borky, 01. jun 2021 23:24)

ma da, tekst na WIKIPEDIA pisao grobar a ne službeno lice iz EL.

evo ti i zvaničan sajt evro lige sa spiskom šampiona

https://www.euroleague.net/final-four/vitoria-gasteiz-2019/champions


Ali vidi, ako je tebi i tebi sličnima tako lakše da prebrodio muku, zajedljivost i ljubomoru, to je sve u redu.
Zdravlje pre svega

al samo jedna je shvacas....

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

onu koju fmp moze samo da sanja....a dal si cuo da smo bili i redovni ucesnici f4.

slobinator

pre 2 godine

(Nenad, 2. jun 2021 21:02)
da i meni se čini da je nekada bilo teže pobediti marusi,prokom,zelenu goru ,solnok,šarlou,buđevelnik,nanter,nimbruk,olimpiju bez cedevite,nego sada,efes,barsu,cska,fener,real.idi begaj

Vojvodina Katalonija

pre 2 godine

Što se ložite toliko.Dok je On na vlasti do tad će Zvezda biti prva u svakom mogucem sportu.A kada On ode sa vlasti onda će uslediti i Zvezdin pad u ambis.Isto se desilo i sa Partizanom.Za koji klub diktator navija,taj ce biti prvak.Odavno je sport isto sto i politika.

sve je relativno

pre 2 godine

Da li KSS na celu sa Sasom Danilovicem, ima ingerencije da posle gledanja snimaka kazne igraca broj 3 iz redova gostujuce ekipe, zbog namernog udaranja u vise navrata igraca protivnicke ekipe, i to bez lopte?

Kad vec sudijska trojka, na celu sa Ilijom Belosevicem, to nije ni 1 put videla?

Hvala.
Pozdrav iz zemlje kosarke...
(GM, 01. jun 2021 21:04)

Nema. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar. Nadležan je Deleon, on kažnjava za skinute sakoe. Kad smo kod nadležnosti, zašto španska, turska liga igraju regularno i kad imaju predstavnike na FF, a naših se 7 ekipa odmara mesec dana zbog Zvezde u Aba, kao da bi se oni umorili sa Zlatiborom i Borcem? U godini kad se igra skraćeno za titulu koja ništa ne donosi i kad reprezentacija ima kvalifikacije za OI?

ak47

pre 2 godine

Ma da, sve anonimusi, Veseli, Lovernj, Mekejleb, Ejsi Lo, Vesterman, Bertans

Sve anonimusi HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Pogledaj njihov rezime pre Partizana, Veseli čoveče bio top prospekt, Lovernj, Bertans, Mekejleb imao strašnu sezonu pre vas, ne brukaj se druže
(VOSAK, 01. jun 2021 22:12)

E majko kakvi sve pisu....

Veseli je doso sa 16 god jer nije igrao u geoplin slovanu aman, kakav hot prospekt.

Bertans je doso jer ga niko nije hteo posle raspada Olimpije jer nije primao platu od pocetka sezone.

Mekejleb je dosao u toku sezone iz Mersina, da je imao strasnu sezonu uzeo bi ga Efes ili neko slican.

Razumem ostrascenost i mogao si milion drugih argumenata da izneses ali od svih navedenih jedini je ime imao Ejsi Lo pre Partizana i odgrao je par utakmica i u toku sezone je prodat i zaradili su na njemu...

Mitro

pre 2 godine

Vi nikada niste osvojili Euroligu,već Fiba Ligu šampiona...
Niti je isti format,niti ista organizacija,ni pehar...
Kad se setim ko je sve igrao te sezone,kakvi klubovi,to sada ne igra ni Eurocup,čak sumnjam i FIBA Ligu šampiona da igraju...
(Parter B, 01. jun 2021 22:23)
E kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…

Zoran Živančević

pre 2 godine

Pri kraju meča kada je Partizan smanjio razliku,igrač Mege je napravio
nameran faul gurnuo Zagorca sudije su svirale običan faul.Toliko od mene.

Mizamen

pre 2 godine

Kakva je ovo smešna družina u crno-belim dresovima... Naravno da ispadaju od mege, pa neće valjda da se blamiraju protiv zvezde...

sve je relativno

pre 2 godine

Zato što je kalendar takmičenja u KLS napravljen pre nego što se znalo da će Zvezda igrati u finalu ABA lige. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar.
(Wllaxy, 01. jun 2021 21:41)

A kad si tako pametan, objasni mi zašto bi se u finalu KLsćD igralo na tri dobijene, da je Czv dobila u Abi 3:1, a sad su skratili finale na dve dobijene? To može da se menja kalendar tokom takmičenja u Abi? A kvalifikacioni turnir su eto saznali u subotu kad je, pa je bajna KLS sa velikim autoritetom i značajem pravila kalendar.

Will Mosley

pre 2 godine

Penzioneri u neverici gde odose njihove pare.
(maxx, 01. jun 2021 22:09)

Odose u ekipu koja je zavrsila na trecem mestu ( od pozadi) u Evroligi.

NastyB

pre 2 godine

Koji tandem Zagor i Danguba!!!!!
Pa jel moguce da oni konstantno NAZADUJU!!?!?
(dacha Zvezda, 1. jun 2021 20:49)

Eto Dangube nazad u Zvezdu kod Radonje, njegov igrač. Pa kad dođe i Jović i odigra čak pet utakmica u sezoni...i opet će Sale nekako biti kriv za to kad nas bude tamburao ko stigne.

JNA

pre 2 godine

@Dok nam većina navijača prati Budućnost i Zvezdu, Partizan nam se gasi pred očima. Prošlo je 20 stranaca kroz klub samo za dve godine, 5 trenera, igranje u Areni, najava, tekstova i čega sve ne, a rezultati? 0, ništa. Nema veze, daj samo da Zvezda ne uzme.

Voli li ovde neko ovaj naš Partizan ili se samo mrzi onaj drugi i analizira tuđa avlija?

Dobro i postojimo kakve smo pameti.
Udri ti Ostoja još jedan krug. Nismo za bolje.
(pfc, 1. jun 2021 21:04)

Jaoooo panteru, providan si. Leci komplekse negde drugde.

sasa pg

pre 2 godine

@borky i ostali...
Evo vam link zvanični pa pogledajte koje takmičenje je Partizan osvojio 1992. i na finalnim turnirima kog takmičenja je igrao

https://www.euroleague.net/final-four/cologne-2021/champions

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može....

pre 2 godine

Nemanja Dangubic bolje da sam ode iz hale gde god hoce...bolje da igramo sa 4 igraca u petorci nego sa njim...znači plače mi se,koliko je očajan...

Kozuki Oden

pre 2 godine

Da se nadovezem, nije to neko pravdanje sa moje strane vec mi smeta taj pristup kao da je beli medved. Novica jeste tezak koji voli huligane sa tribine (o Zagorcu ne treba trositi reci) ali treba biti objektivan. Pisete kao da mu je laktom pocepao arkadu...

Beast from the east

pre 2 godine

Čista namještaljka! Trifunović i Miletić veći dio utakmice presedeli na klupi,a igra povređeni Novica.Pobeđujemo ukupno 2:1.

Mitro

pre 2 godine

Rendžersi, Bajern i Olimpik Marsej postoje, a za Fljamurtari i Šamrok nisam siguran.
(Sofronije, 01. jun 2021 22:45)
Ja se samo igram vaših igrica

Bero Rakun

pre 2 godine

@mitro i slobinator

a zasto recimo ne bi gledali da su obe titule u istom rangu. Kao i svaka medjunarodna titula. Argumeti koje ste vi izneli i stoje i ne stoje. Iz kog razloga: Svako je imao svoj put do titule, svako je imao i srecu da osvoji titulu kao najbolji u tom trenutku i u toj igri (fudbal i kosarka) i sta je sada tu sporno?
Ja slavim svaku klupsku titulu na medjunarodnoj sceni.... mozda nesto sa mnom nije u redu.
Promasili ste temu gospodo, i jedan i drugi a i ja sa vama.

Bila je prava takmicarska utakmica i ja sam u njoj uzivao. I ono sto mene raduje je da bar u jednom klubu iz Srbije ima mladih nasih igraca koji se razvijaju, Petrusev je odlican, Jaramaz vise nije mlad ali je glavni u svom timu, javlja se i Uskokovic zapazenim resenjima itd.

ja

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 1. jun 2021 20:50)

A dobili smo i najgluplji komentar ove godine, suvisno je objasnjavati zasto je izabran bas ovaj posto osoba koja ga je napisala svakako to nece shvatiti a svi ostali znaju.
(Skorpion, 1. jun 2021 21:35)

Nisi shvatio. Suština je da Mega stigne do finala gde će pustiti FMP-u.

kalcokera I Croasano jaguar

pre 2 godine

finale pre finala

ko god da prodje pokidace zvezdu
aba ligu su osvojili slucajno
na publiku I strah crnogoraca

mega I partizan su mlade ekipe
a mladi.se danas nicega ne plase

Sleepiči i be

pre 2 godine

Nije prvi put da platiš sudije da pomognu jednom timu.To je podnošljivo i čak prilično sportski u odnoosu na sadašnje. Sada ekipa koja ima para plaća sudije da zažmure na Lazića I, Lazića II, i Voldena od koga je ostao samo Lazić III i još da rivale Zvezde, pree svih Partiizana, sudije upropaste a "košarka" to može, ohhhoho; Pa da se onda kontrola drži iz Malog Mokrog Kalimegdana. Što veće ponižavanje to češći izbori slovenaca na koje ćemo orkestrirano da kukamo a oni da rade..

Nenad

pre 2 godine

Sustina je da je ovakav sistem napravljen upravo zbog najvecih da bi mogli opusteno da igraju i da ne brinu da ce zbog jednog kiksa da zavrse takmicenje i prodje dalje neki autsajder samo zato sto je odigrao dobro jednu utakmicu a oni recimo nisu imali dan.
(Objavite komentar da neko nesto nauci, 2. jun 2021 08:24)

Sve je tacno, ali to ima i drugi medalju. Upravo sad moze da se skupi dosta pobeda jer veliki kalkulisu, odmaraju itd, a ranije je skoro svaka utakmica bila na zivot i smrt. Da li je lakse bilo pobediti Barsu, Makabi, Panathinaikos, tada, kad je kiks znacio propast, ili danas kad nema posledica? Meni se cini ovo drugo.

moj brale

pre 2 godine

Partizan nema para,80% novca ide u fmp a 20% posto u Partizan,zato se i dovode ti slabi stranci jer Partizan nema novca za bolje,to je tako nekoliko godina unazad,svi znamo zasto i zbog koga,o tome se radi "stara školo" i ne pametuj ovde nego reci kako jeste..

Braca i radikali proslosti

pre 2 godine

Mega bi mogla da osvoji KLS , jer ona nikog ne zanima. Ne utiče na učešće u evropskim kupovima. Bilo bi mi jako drago. Ovakva C.Zvezda Beograd se smučila i dobrom delu njihovih navijača, Partizan bi trebalo da digne ruke od ambicioznih projekata u budućnosti, jer im svakako niko od trenutnih vlastodržaca neće dozvoliti da pobede C.Zvezdu Beograd. Srećno Mego!!

uzicanin

pre 2 godine

Мега фаворит. Партизан нема тим, нема атмосферу, баца паре на лоше странце, којих је било 11 ове сезоне.
(Стара школа, 01. jun 2021 20:24)

Nažalost mi nikada i nismo mogli da dovodimo kvalitetne strance iz evroligaskih timova, bilo je tu mozda bar izuzetaka. E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo

NastyB

pre 2 godine

Koji tandem Zagor i Danguba!!!!!
Pa jel moguce da oni konstantno NAZADUJU!!?!?
(dacha Zvezda, 1. jun 2021 20:49)

Eto Dangube nazad u Zvezdu kod Radonje, njegov igrač. Pa kad dođe i Jović i odigra čak pet utakmica u sezoni...i opet će Sale nekako biti kriv za to kad nas bude tamburao ko stigne.

gladijator

pre 2 godine

Sta je uradio Nolan Smit sa onim kosem sa pola terena...Covek jednim potezom srusio klub, bacio ga u kanal evo jos malo pa 10 godina... Sto je najgore ni najveci budzet u ligi nije dovoljan da se prodje Mega. 10 stranaca nije dovoljno... Komedija.
(Straight Outta München, 01. jun 2021 22:46)

mož' biti. ali ostaje zapisano:
1 x champ
3 x evro KPK
4 x FF

naspram od TOP 9 do TOP 17

budžet od 3.4 naspram 9.4

Vojvodina Katalonija

pre 2 godine

Što se ložite toliko.Dok je On na vlasti do tad će Zvezda biti prva u svakom mogucem sportu.A kada On ode sa vlasti onda će uslediti i Zvezdin pad u ambis.Isto se desilo i sa Partizanom.Za koji klub diktator navija,taj ce biti prvak.Odavno je sport isto sto i politika.

panter pudlica

pre 2 godine

Samo da ostane gospodin Mijailović...
(Branko, 01. jun 2021 20:49)

E panteru, pa uopšte nije bitan ostoja, već onaj koji ga je postavio tu. Za vas je jedino bitno da ON ne ode sa vlasti još dugo, jer je to za vaše postojanje najbitnije...

Zoran Živančević

pre 2 godine

Pri kraju meča kada je Partizan smanjio razliku,igrač Mege je napravio
nameran faul gurnuo Zagorca sudije su svirale običan faul.Toliko od mene.

King

pre 2 godine

Na sta drzava trosi pare...
(lol, 01. jun 2021 22:08)

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)
Da je 14. nego 17., za dlaku izbegli fenjer

panter pudlica

pre 2 godine

Pa on (partija) vam daje milione
On vam omogucava Arenu
On vam uteruje sponozore
A, ti kukas na njega ?!
Nidje mozga ?!
(uplakani, 01. jun 2021 22:25)

On nam daje toliko da uvek budemo par koraka iza vas. Da si bar malo objektivan, priznao bi to. Po tebi još će ispasti da je on grobar?!
Kad smo već kod toga koliko nam daje, pa po njemu Srbija je najjača u Evropi. Verovatno i u to veruješ. Lepo si rekao, "niđe mozga"...

Petar

pre 2 godine

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.
(SrbEUin, 01. jun 2021 21:40)

Igrali smo i mi godinama u kvalitetnijem takmicenju, ali nismo bili u mogucnosti da dovodimo igrace iz EL vec smo dovodili "anonimuse" od kojih je Dule pravio igrace. Takodje nismo ni menjali te iste igrace iz EL kada nam se prohte (Sofo, O' Brajan, Mekel itd). Lepo rece vasa legenda danas "Hvala drzavi i hvala predsedniku".

Will Mosley

pre 2 godine

Penzioneri u neverici gde odose njihove pare.
(maxx, 01. jun 2021 22:09)

Odose u ekipu koja je zavrsila na trecem mestu ( od pozadi) u Evroligi.

Will Mosley

pre 2 godine

Na sta drzava trosi pare...
(lol, 01. jun 2021 22:08)

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 2 godine

Čestitke Megi na pobedi! Mi čestitamo, u tome je razlika između nas i ovih, ne znam ni kako se tačno zovu...oni kad izgube, uvek su sudije krive, kradu ih, tuku, patetišu,...nikad bre da čestitaju boljem...

JNA

pre 2 godine

@Dok nam većina navijača prati Budućnost i Zvezdu, Partizan nam se gasi pred očima. Prošlo je 20 stranaca kroz klub samo za dve godine, 5 trenera, igranje u Areni, najava, tekstova i čega sve ne, a rezultati? 0, ništa. Nema veze, daj samo da Zvezda ne uzme.

Voli li ovde neko ovaj naš Partizan ili se samo mrzi onaj drugi i analizira tuđa avlija?

Dobro i postojimo kakve smo pameti.
Udri ti Ostoja još jedan krug. Nismo za bolje.
(pfc, 1. jun 2021 21:04)

Jaoooo panteru, providan si. Leci komplekse negde drugde.

Beast from the east

pre 2 godine

Čista namještaljka! Trifunović i Miletić veći dio utakmice presedeli na klupi,a igra povređeni Novica.Pobeđujemo ukupno 2:1.

Bizon

pre 2 godine

Pobedio je bolji! Vestacki klub treba da se ugleda, da kada se izgubi ne pisu se smesni izvsetaji, ekspertize, ne vrsi se pritisak na sudije, na mup, BIU, na Svetog Petra. Valjda shvataju da im se kraj blizi, pa da sto vise otmu....

Стара школа

pre 2 godine

Бедно понашање Загорца, Новице и осталих према Петрушеву. Има ли имало спортског поштења у Партизану? Доста нам је Павловића, Мурића...

al samo jedna je shvacas....

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

onu koju fmp moze samo da sanja....a dal si cuo da smo bili i redovni ucesnici f4.

ja

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 1. jun 2021 20:50)

A dobili smo i najgluplji komentar ove godine, suvisno je objasnjavati zasto je izabran bas ovaj posto osoba koja ga je napisala svakako to nece shvatiti a svi ostali znaju.
(Skorpion, 1. jun 2021 21:35)

Nisi shvatio. Suština je da Mega stigne do finala gde će pustiti FMP-u.

panter pudlica

pre 2 godine

koji spin , ni jednu lošu rec prema Ostoji se nije čulo od strane vas na tribinama, dok su neki navijaci zvezde puno puta imali konflikt sa covicem, nego sto ga ne terate kada je to tako?
(komedija, 01. jun 2021 21:39)

Kakav spin, o čemu pričaš majstore? Ti ili si glup ili se samo praviš glup.
Nema smisla bilo koga terati, kada će se ponovo postaviti neki drugi ili ostoja ili peković...
Čini mi se da sam bio kristalno, jasan kada sam pisao dok je ON na vlasti, Partizan neće biti konkurentan. Nadam se da kapiraš o kome se radi. Ili ne?!

gladijator

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

slobodno pročitaj spisak pobednika, sve će ti biti jasno

https://en.m.wikipedia.org/wiki/EuroLeague

Mitro

pre 2 godine

Vi nikada niste osvojili Euroligu,već Fiba Ligu šampiona...
Niti je isti format,niti ista organizacija,ni pehar...
Kad se setim ko je sve igrao te sezone,kakvi klubovi,to sada ne igra ni Eurocup,čak sumnjam i FIBA Ligu šampiona da igraju...
(Parter B, 01. jun 2021 22:23)
E kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…

kalcokera I Croasano jaguar

pre 2 godine

finale pre finala

ko god da prodje pokidace zvezdu
aba ligu su osvojili slucajno
na publiku I strah crnogoraca

mega I partizan su mlade ekipe
a mladi.se danas nicega ne plase

Vojvoda Momčilo

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.
(SrbEUin, 01. jun 2021 21:44)

Beše neko te godine kupio mesto od Cibone. Pa, onda slaži ti hijerarhiju do mile volje.

Mitro

pre 2 godine

Rendžersi, Bajern i Olimpik Marsej postoje, a za Fljamurtari i Šamrok nisam siguran.
(Sofronije, 01. jun 2021 22:45)
Ja se samo igram vaših igrica

panter pudlica

pre 2 godine

Vi nikada niste osvojili Euroligu,već Fiba Ligu šampiona...
Niti je isti format,niti ista organizacija,ni pehar...
Kad se setim ko je sve igrao te sezone,kakvi klubovi,to sada ne igra ni Eurocup,čak sumnjam i FIBA Ligu šampiona da igraju...
(Parter B, 01. jun 2021 22:23)

Panju, slobodno ukucaj Evroliga na Google, pa pažljivo čitaj šta piše i ko je sve bio osvajač.
Inače jako je glupo i mizerno uporedjivanje ko je tada igrao Evroligu. Pa igrale su najbolje ekipe u to vreme. Ne vidim tvoju poentu uporedjivanja nečega pre 30 godina.
Ako ja kao grobar poštujem vašu titulu kupa Evropskih šampiona u fudbalu i ne pominjem protivnike kao ti, onda budi i ti bar malo čovek i poštuj Partizanovu titulu prvaka Evrope u košarci.

sve je relativno

pre 2 godine

Da li KSS na celu sa Sasom Danilovicem, ima ingerencije da posle gledanja snimaka kazne igraca broj 3 iz redova gostujuce ekipe, zbog namernog udaranja u vise navrata igraca protivnicke ekipe, i to bez lopte?

Kad vec sudijska trojka, na celu sa Ilijom Belosevicem, to nije ni 1 put videla?

Hvala.
Pozdrav iz zemlje kosarke...
(GM, 01. jun 2021 21:04)

Nema. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar. Nadležan je Deleon, on kažnjava za skinute sakoe. Kad smo kod nadležnosti, zašto španska, turska liga igraju regularno i kad imaju predstavnike na FF, a naših se 7 ekipa odmara mesec dana zbog Zvezde u Aba, kao da bi se oni umorili sa Zlatiborom i Borcem? U godini kad se igra skraćeno za titulu koja ništa ne donosi i kad reprezentacija ima kvalifikacije za OI?

ak47

pre 2 godine

Ma da, sve anonimusi, Veseli, Lovernj, Mekejleb, Ejsi Lo, Vesterman, Bertans

Sve anonimusi HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Pogledaj njihov rezime pre Partizana, Veseli čoveče bio top prospekt, Lovernj, Bertans, Mekejleb imao strašnu sezonu pre vas, ne brukaj se druže
(VOSAK, 01. jun 2021 22:12)

E majko kakvi sve pisu....

Veseli je doso sa 16 god jer nije igrao u geoplin slovanu aman, kakav hot prospekt.

Bertans je doso jer ga niko nije hteo posle raspada Olimpije jer nije primao platu od pocetka sezone.

Mekejleb je dosao u toku sezone iz Mersina, da je imao strasnu sezonu uzeo bi ga Efes ili neko slican.

Razumem ostrascenost i mogao si milion drugih argumenata da izneses ali od svih navedenih jedini je ime imao Ejsi Lo pre Partizana i odgrao je par utakmica i u toku sezone je prodat i zaradili su na njemu...

sve je relativno

pre 2 godine

Zato što je kalendar takmičenja u KLS napravljen pre nego što se znalo da će Zvezda igrati u finalu ABA lige. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar.
(Wllaxy, 01. jun 2021 21:41)

A kad si tako pametan, objasni mi zašto bi se u finalu KLsćD igralo na tri dobijene, da je Czv dobila u Abi 3:1, a sad su skratili finale na dve dobijene? To može da se menja kalendar tokom takmičenja u Abi? A kvalifikacioni turnir su eto saznali u subotu kad je, pa je bajna KLS sa velikim autoritetom i značajem pravila kalendar.

Sleepiči i be

pre 2 godine

Nije prvi put da platiš sudije da pomognu jednom timu.To je podnošljivo i čak prilično sportski u odnoosu na sadašnje. Sada ekipa koja ima para plaća sudije da zažmure na Lazića I, Lazića II, i Voldena od koga je ostao samo Lazić III i još da rivale Zvezde, pree svih Partiizana, sudije upropaste a "košarka" to može, ohhhoho; Pa da se onda kontrola drži iz Malog Mokrog Kalimegdana. Što veće ponižavanje to češći izbori slovenaca na koje ćemo orkestrirano da kukamo a oni da rade..

Стара школа

pre 2 godine

Мега фаворит. Партизан нема тим, нема атмосферу, баца паре на лоше странце, којих је било 11 ове сезоне.

Borky

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

slobodno pročitaj spisak pobednika, sve će ti biti jasno

https://en.m.wikipedia.org/wiki/EuroLeague
(gladijator, 01. jun 2021 23:17

Wikipedia nije zvanicni portal bilo cega i tamo moze da pise ko hoce i sta hoce. Cuj wikipedia.

Kozuki Oden

pre 2 godine

A to sto ocigledno Zvezdas pise ovaj prenos, to je tek posebna prica. Dajte ljudi iskulirajte malo sa tom medjusobnom mrznjom, nismo klinci od 7 godina pa da se svadjamo oko Partizana i Zvezde...

sasa pg

pre 2 godine

@borky i ostali...
Evo vam link zvanični pa pogledajte koje takmičenje je Partizan osvojio 1992. i na finalnim turnirima kog takmičenja je igrao

https://www.euroleague.net/final-four/cologne-2021/champions

qantas

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

onu koju fmp moze samo da sanja....a dal si cuo da smo bili i redovni ucesnici f4.
(al samo jedna je shvacas...., 01. jun 2021 23:10)

Redovni učesnici čega?!

moj brale

pre 2 godine

Partizan nema para,80% novca ide u fmp a 20% posto u Partizan,zato se i dovode ti slabi stranci jer Partizan nema novca za bolje,to je tako nekoliko godina unazad,svi znamo zasto i zbog koga,o tome se radi "stara školo" i ne pametuj ovde nego reci kako jeste..

pfc

pre 2 godine

Dok nam većina navijača prati Budućnost i Zvezdu, Partizan nam se gasi pred očima. Prošlo je 20 stranaca kroz klub samo za dve godine, 5 trenera, igranje u Areni, najava, tekstova i čega sve ne, a rezultati? 0, ništa. Nema veze, daj samo da Zvezda ne uzme.

Voli li ovde neko ovaj naš Partizan ili se samo mrzi onaj drugi i analizira tuđa avlija?

Dobro i postojimo kakve smo pameti.
Udri ti Ostoja još jedan krug. Nismo za bolje.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Da se nadovezem, nije to neko pravdanje sa moje strane vec mi smeta taj pristup kao da je beli medved. Novica jeste tezak koji voli huligane sa tribine (o Zagorcu ne treba trositi reci) ali treba biti objektivan. Pisete kao da mu je laktom pocepao arkadu...

GM

pre 2 godine

Da li KSS na celu sa Sasom Danilovicem, ima ingerencije da posle gledanja snimaka kazne igraca broj 3 iz redova gostujuce ekipe, zbog namernog udaranja u vise navrata igraca protivnicke ekipe, i to bez lopte?

Kad vec sudijska trojka, na celu sa Ilijom Belosevicem, to nije ni 1 put videla?

Hvala.
Pozdrav iz zemlje kosarke...

partizan sramota Srbije

pre 2 godine

Koliko para samo bačenih a apsolutno SVAKOG igrača su upropastili. Da se partizan ugasi i te pare preusmere sport bi nam procvetao jer partizan nikad nije ni pravio igrače nego otimao od drugih

gladijator

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

slobodno pročitaj spisak pobednika, sve će ti biti jasno

https://en.m.wikipedia.org/wiki/EuroLeague
(gladijator, 01. jun 2021 23:17

Wikipedia nije zvanicni portal bilo cega i tamo moze da pise ko hoce i sta hoce. Cuj wikipedia.
(Borky, 01. jun 2021 23:24)

ma da, tekst na WIKIPEDIA pisao grobar a ne službeno lice iz EL.

evo ti i zvaničan sajt evro lige sa spiskom šampiona

https://www.euroleague.net/final-four/vitoria-gasteiz-2019/champions


Ali vidi, ako je tebi i tebi sličnima tako lakše da prebrodio muku, zajedljivost i ljubomoru, to je sve u redu.
Zdravlje pre svega

Порцелан

pre 2 godine

Драго ми је да видим Гагија како трпа, макар то било и нас. Надам се да ће за 15 дана бити промовисан као прво појачање за нову сезону

Parter B

pre 2 godine

@roarrr

Vi nikada niste osvojili Euroligu,već Fiba Ligu šampiona...
Niti je isti format,niti ista organizacija,ni pehar...
Kad se setim ko je sve igrao te sezone,kakvi klubovi,to sada ne igra ni Eurocup,čak sumnjam i FIBA Ligu šampiona da igraju...

Марко

pre 2 godine

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)

Партизану је почетком овог века требало шест сезона да прође у Топ 16 Евролиге, па тад нико није жалио ни пара, ни времена. Тада нас је Теги на СОС каналу учио како је свака добијена утакмица у Евролиги велики успех за српску клупску кошарку. Ако је тако, онда је клупска кошарка у Србији ове година имала 10 великих успеха.

Asdf

pre 2 godine

Драго ми је да видим Гагија како трпа, макар то било и нас. Надам се да ће за 15 дана бити промовисан као прво појачање за нову сезону
(Порцелан, 01. jun 2021 21:57)

Samo vas ceka

Svaka čast

pre 2 godine

Zbog ovog poraza Partizana Milo i Bokan proglasili dan žalosti u Podgorici.
(KoRn, 1. jun 2021 22:52) #


Nema veze grobari, sutra igra Budućnost protiv Lovćena, pa imate za koga da navijate.
(pantelejac, 1. jun 2021 22:52)


Hahaha dva najbolja komentara 🤣🏀💪častim vas pićem 👌

Radonja osvajač

pre 2 godine

Partizan je osvojio ligu Evrope a ne Evroligu imate sve na sajtu...Evroliga je osnovana kasnije e sad što vi izjednačevate takmičenja u fudbalu i košarci to je vaš problem ..u fudbalu je skoro isti format polufinalu,finale sve ove godine,isti pehar na kojem piše Crvena Zvezda!!!U košarci imate ligu šampiona (ligu Evrope koju ste vi osvojili) FIBA i drugo takmičenje Evroligu ULEB!!!Znači mi igramo sa 17 najboljih timova u Evropi koji imaju budžete po 5-6 puta veće nego naš!!!

crnobelatuga.mp3

pre 2 godine

@panterpudlica Covek ti je sve lepo napisao. U tom formatu bismo danas i mi kidali. Jer od top 8 timova lige jedan se sretne u grupi a sve ostalo nista do cetvrtfinala ili polufinala. 5 dobrih utakmica sa dva losa tima iz grupe i jednim favoritom je nesto poput Evrokupa. A tu ste takvi nikakvi dogurali daleko. Sve je jasno. Ne mlati. Fudbal ne poredi. Fudbal je fudbal. Tu smo za vas druga planeta. Mi smo svoje pokazali i u novoj eri fudbala. Dok vi u fudbalu nikada nista niste i necete imati u Evropi. Ni onda ni sada. Sa ovakvim timovima i ovakvim budzetima najvecih Evropskih timova dali smo dovoljno. Pa sve da smo samo Sampiona Evrope dobili kod kuce za prethodnih 10 godina i da nismo nista vise igrali. To je uspeh kakav niste imali u celoj klupskoj istoriji.

NoName

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 01. jun 2021 20:50)

Pre će biti da je namešteno da neko izbegne Borac. Pitam se ko je tri puta izgubio od Borca ove sezone?

Stipsa

pre 2 godine

Partizan vise nikad nece igrati Evroligu.
(Nolan Smit, 01. jun 2021 21:59) Zvezdas kompleksas. A mi je osvojili, jadnice.
(roarrr, 01. jun 2021 22:18)

Dete mogao si do sada da naučiš da nikada niste osvojili Evroligu .
Ali kad neko slaže 100 puta onda i 101 put sam poveruje u to!

uplakani

pre 2 godine

Kakav spin, o čemu pričaš majstore? Ti ili si glup ili se samo praviš glup.
Nema smisla bilo koga terati, kada će se ponovo postaviti neki drugi ili ostoja ili peković...
Čini mi se da sam bio kristalno, jasan kada sam pisao dok je ON na vlasti, Partizan neće biti konkurentan. Nadam se da kapiraš o kome se radi. Ili ne?!
(panter pudlica, 01. jun 2021 22:04)

Pa on (partija) vam daje milione
On vam omogucava Arenu
On vam uteruje sponozore
A, ti kukas na njega ?!
Nidje mozga ?!

Slobodan

pre 2 godine

Razumem da je Partizan u kanalu, ali da li bas mora da se bruka ovoliko? Pa odmorni su, sta su radili sve ovo vreme?
(Sarma, 01. jun 2021 20:51)

Navijali za Buducnost i nervirali se ...
Ove godine je Srpsko finale, Zvezda-Mega ... i gledacemo dobru kosarku !!!

VOSAK

pre 2 godine

Igrali smo i mi godinama u kvalitetnijem takmicenju, ali nismo bili u mogucnosti da dovodimo igrace iz EL vec smo dovodili "anonimuse" od kojih je Dule pravio igrace. Takodje nismo ni menjali te iste igrace iz EL kada nam se prohte (Sofo, O' Brajan, Mekel itd). Lepo rece vasa legenda danas "Hvala drzavi i hvala predsedniku".
(Petar, 01. jun 2021 21:59)



Ma da, sve anonimusi, Veseli, Lovernj, Mekejleb, Ejsi Lo, Vesterman, Bertans

Sve anonimusi HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Pogledaj njihov rezime pre Partizana, Veseli čoveče bio top prospekt, Lovernj, Bertans, Mekejleb imao strašnu sezonu pre vas, ne brukaj se druže

rke koke

pre 2 godine

Novica i Zagorac dva raspada i 0 ljudske. Onako batinati, laktati, vređati najvećeg talenta koji treba da nosi reprezentaciju.
Piii klošari odvratni, marš bre u kupine.

Cubaka

pre 2 godine

Rendžersi, Bajern i Olimpik Marsej postoje, a za Fljamurtari i Šamrok nisam siguran.
(Sofronije, 01. jun 2021 22:45)
Ja se samo igram vaših igrica
(Mitro, 1. jun 2021 23:02)

To je u redu i mi smo se igrali sa Rendzersom, Bajernom i Olimpikom a sa vama su se igrali Fljamurtari, Samrok, Petah Tikva i Croacija, osetis razliku ?

Sofronije

pre 2 godine

Što se ložite toliko.Dok je On na vlasti do tad će Zvezda biti prva u svakom mogucem sportu.A kada On ode sa vlasti onda će uslediti i Zvezdin pad u ambis.Isto se desilo i sa Partizanom.Za koji klub diktator navija,taj ce biti prvak.Odavno je sport isto sto i politika.
(Vojvodina Katalonija, 2. jun 2021 07:44)

Slažem se! Neka se vrati sezona 2010/2011 kada je sve bilo regularno!
Tada je Partizan osvojio duple krune u fudbalu, košarci i vaterpolu i prvenstva i odbojci i rukometu, Zvezda kup u odbojci i Vojvodina kup u rukometu!
A onda je počeo aparthejd, pa je u sezoni pre korone, 2018/2019, Zvezda osvojila prvenstva u fudbalu i košarci u kup u odbojci, moćni kupove u fudbalu i košarci, Vojvodina prvenstvo u odbojci i duplu krunu u rukometu i Šabac duplu krunu u vaterpolu.
Danas u vreme aparthejda, Zvezda je osvojila duplu krunu u fudbalu, i kupove u košarci, fudbalu i vaterpolu, Vojvodina je osvojila prvenstvo u odbojci i duplu u rukometu, a Ribnica kup u odbojci.

Da rezimiramo
2010-11 Partizan 8, Zvezda 1, Vojvodina 1.
2018-19 Zvezda 3, Vojvodina 3, Partizan 2, Šabac 2.
2020-21 Zvezda 4, Vojvodina 3, Ribnica 1 (nisu završena prvenstva u košarci i vaterpolu).

Zaključak izvedi sam.

Аки

pre 2 godine

Гробари баш сте биједа.Можда ћете ви уз помоћ судија и добити Мегу али Звезда ће вас згазити у финалу.

mrzm smglsnk

pre 2 godine

Драго ми је да видим Гагија како трпа, макар то било и нас. Надам се да ће за 15 дана бити промовисан као прво појачање за нову сезону
(Порцелан, 01. jun 2021 21:57)

Hoće, alo kao prvo Zvezdino pojačanje.

Radonja osvajač

pre 2 godine

 kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 01. jun 2021 22:33)Postoje druže a koga je Zvezda pobedila u polufinalu? Bajern Minhen jedi čuo za taj klub? Finale Olimpik Marsej jesi čuo za taj klub? Eto preko njih smo uzeli Ušatog što vi nećete ni da igrate na Sony PlayStationu!!!

panter pudlica

pre 2 godine

Zagorac još jednom dokazuje da niti ima talenat, niti ima poštovanje prema protivniku. Teška sramota za klub. Ne zna se gde je veća nula, da li kao čovek ili kao igrač. Nadam se da ga neću gledati više sledeće sezone...

Zvezdano nebo

pre 2 godine

Losa igra i jos losije ponasanje igraca Partizana veceras...Puni su zlobe i toksike..to im je usadio i ozracio ih onaj koji je trenutno u Rumuniji.

Cubaka

pre 2 godine

Đe li je sad Nolan Smith?
(Delije Čikago, 1. jun 2021 21:55)

Na pecanju, radili neki dan sa njim neki intervju i spomenuse Partizan, nije mogao tri minute da dodje k sebi od smejanja.

Straight Outta München

pre 2 godine

Sta je uradio Nolan Smit sa onim kosem sa pola terena...Covek jednim potezom srusio klub, bacio ga u kanal evo jos malo pa 10 godina... Sto je najgore ni najveci budzet u ligi nije dovoljan da se prodje Mega. 10 stranaca nije dovoljno... Komedija.

Sofronije

pre 2 godine

naspram od TOP 9 do TOP 17

budžet od 3.4 naspram 9.4
(gladijator, 1. jun 2021 22:59)

Paralelni univerzum, glupost ili pamćenje zlatne ribice, pitanje je sad.
Proveri sezonu 2015/16. Ili si tad već prestao da pratiš Evroligu?

Petar

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

Pitaj navijace CSKA, Reala, Barse, Zalgirisa, Makabija mislim da oni mogu da ti objasne sta su klubovi za koje navijaju osvajali do 2000 a sta od 2000 godine.

Nenad

pre 2 godine

Sustina je da je ovakav sistem napravljen upravo zbog najvecih da bi mogli opusteno da igraju i da ne brinu da ce zbog jednog kiksa da zavrse takmicenje i prodje dalje neki autsajder samo zato sto je odigrao dobro jednu utakmicu a oni recimo nisu imali dan.
(Objavite komentar da neko nesto nauci, 2. jun 2021 08:24)

Sve je tacno, ali to ima i drugi medalju. Upravo sad moze da se skupi dosta pobeda jer veliki kalkulisu, odmaraju itd, a ranije je skoro svaka utakmica bila na zivot i smrt. Da li je lakse bilo pobediti Barsu, Makabi, Panathinaikos, tada, kad je kiks znacio propast, ili danas kad nema posledica? Meni se cini ovo drugo.

devil himself

pre 2 godine

Sasvim ocekivan poraz, obzirom da je Partizan igrao bez najboljeg strelca ASANA!!!
Sve bi to bilo bolje sa njim, ovako, nije moglo vise od casnog poraza!!!
Svaka cast KK PARTIZAN, i svakome ponaosob u upravi.Evo vec treca godina od kako je Ostoja na celu kluba, i vec tri sezone PARTIZAN uspeva da odbrani DUPLO GOLO(ABA,KLS), sto nije mala stvar!!!
Situacija u klubu obecava, da ce sledece sezone Partizan da odbrani TRIPL GOLO, jer od ove sezone ne brane KUP, sto bi vec bio rezultat za ponos!!!
Ako to uspeju da urade, definitivno ce imena clanova uprave ZLATNIM SLOVIMA da ostanu uklesani u prebogatoj istoriji kluba, i postave zdrav temelj za nove sampionske generacije!!!!!!

uplakani

pre 2 godine

Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)

Da je 14. nego 17., za dlaku izbegli fenjer
(King, 1. jun 2021 22:36)

Aj vi opet na raspust , pa se tamo lečite od kompleksa.Nista trebali ni da se vraćate hahahah

SrbEUin

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.

SrbEUin

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.

uplakani

pre 2 godine

Čestitke Megi na pobedi! Mi čestitamo, u tome je razlika između nas i ovih, ne znam ni kako se tačno zovu...oni kad izgube, uvek su sudije krive, kradu ih, tuku, patetišu,...nikad bre da čestitaju boljem...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 01. jun 2021 22:44)

Muka te naterala da pišeš, a ?

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Roy 74, kako da izbegnemo Megu kada cemo da igramo sa njom u finalu? Sto bi je izbegavali? Pa mi tu Megu dobijamo uvek bez problema.

Wllaxy

pre 2 godine

Pri kraju meča kada je Partizan smanjio razliku,igrač Mege je napravio
nameran faul gurnuo Zagorca sudije su svirale običan faul.Toliko od mene.
(Zoran Živančević, 01. jun 2021 22:32)

Hvala Bogu da je toliko, pošto teško da bi podneli još neku glupost poput ove.

Milunka Malina

pre 2 godine

@gladijator Druze,komedija ste jednostavno. Bas komedija.
Ako se vrate grupe u Evroligu sa 2 autsajdera i jednim kvalitetnim timom,eto i Zvezdi redovnih F4 nastupa. Mozes misliti 4 dobre utakmice i eto te u cetvrtfinalu. Video se taj sistem u Evrokupu.
Trenutno za vas je Mega, Barselona licno.

crnobelatuga.mp3

pre 2 godine

@Bizon Pa sta da pisete kad su svi znali da cete izgubiti. Samo vam fali da jos nesto pisete da se dodatno brukate. To je kao kada biste pisali Borcu iz Cacka da su vas pokrali u fudbalu. Prosto svi znamo da su jaci. Nista ovo nije neocekivano. Kokice, udobna fotelja i uzivanje u pogledu na vase ozbiljno propadanje. Svi vas dobijaju. Vise nemate ponos.

rty

pre 2 godine

Kad se setim komentara kad je Dangubic presao u Zvezdu. Decko je grobar (sto je istina) naterali ga da predje kod cigana Misko i ekipa a on hteo kod nas da pokida da uzme titulu, eto sad cigani sa Dangubom imaju jaku ekipu top igrac, ima jak ugovor ko zna mozda i pola miliona su mu dali.... Sada u najboljim kosarkaskim godinama igra kod vas svaki navijac bi ga govnjivom motkom oterao i za veci ugovor nego u Zvezdi cisto da znate. Dobro to je bila 'osveta' Ostoje za Voldena ali gledacete vi njega jos 2 sezone u klubu i za to cete dati 1mil narodnog novca.

nikolasm

pre 2 godine

Daj nemoj da gubite u polufinalu,nije zanimljivo.Hocemo da vas vidimo u finalu landroversi.Morate odbraniti barem jednu titulu od prosle godine.

SrbEUin

pre 2 godine

Beše neko te godine kupio mesto od Cibone. Pa, onda slaži ti hijerarhiju do mile volje.(Vojvoda Momčilo, 1. jun 2021 21:48)

A što vi ne kupiste? Niste ni mogli sa pos4. Zvezda je bila prva u ligaškom delu i treća posle F4, i po odustajanju šampiona, u EL su ušli pos2 redovno i pos3 kao zamena za pos1: CED i CZT. To su činjenice, a vi plačite o kupovini...
Onaj vaš tim je sigurno bio najskupljiu ABI, a ti sad i dalje krivi druge...

Vlada Cerak

pre 2 godine

Kakvi klosari Velickovic Zagorac,bravo Mega cela Srbija je uz vas.Ja za ovakav Patizan ne mogu da navijam muka mi propadne pa nek nas igase nista ne gibilmo nego ovako deca da nas gaze.Ali deago mi je da su sve nasa deca.

НБГД

pre 2 godine

Једино добро што видим на мечу је то да је Загорац коначно ментално присутан на кошаркашкој утакмици.

Vlada

pre 2 godine

Petruševa I Simonovića, kao i onog beka Budućnost Ivanovića bih voleo u Zvezdi sledeće sezone. Ali kada vidim našeg Simanića, uvek mi je knedla u grlu. Šteta.

Ivan

pre 2 godine

Zagorac prvi zapocne nesportskim potezom frku u prvoj cetvrtini. Udari u prolazu Petruseva dok se ni ne igra, i onda na kraju jos hoce da ga bije. On je pravi predstavnik partizana, pravi covek na pravom mestu.

Veliki red

pre 2 godine

Nolan Derek Smith (born July 25, 1988) is an American former professional basketball player who is an Assistant Coach for the Duke Blue Devils men's basketball team. He played college basketball for Duke before being drafted 21st overall by the Portland Trail Blazers in the 2011 NBA draft.

Ovaj ih rashodovao... Duloa poslao da trenira grofa Drakulu a ostale zagasio....

Sofronije

pre 2 godine

E kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 1. jun 2021 22:33) # Link komentara

Rendžersi, Bajern i Olimpik Marsej postoje, a za Fljamurtari i Šamrok nisam siguran.

Kuća slavnih

pre 2 godine

Jadna li je danas srpska košarka , kad u polufinalu igra ovakva ekipa poput Igokee 2 iz Humske! Pa oni nisu ni za drugu ligu, ali ih država veštački održava.

Proučavamo ex - institucije

pre 2 godine

Možda je Mega ovo dobila , ali su ih Topalovići namučili - baš pošteno !
Bravo KKP ! Sa ovom igrom Partizan je favorit za osvajanje 3. mesta , a onda u Kup Mitra M.ili u neko slično egzotično takmičenje ! Kada se tu prekalimo, eto nas " nazad " ... čekajte nas !

Wllaxy

pre 2 godine

Sve ovo je nebitno.ŽOC JE NOVI-STARI TRENER PARTIZANA,A U ŽELEZNIKU MUK.
(Crnobelac, 01. jun 2021 22:44)

OK, a kakvo je stanje sa trenerom u ovom našem univerzumu - ti paralelni nas trenutno ne interesuju!

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, mislis ko sto nas je Buducnost “tamburala”? Cuj Danguba u Zvezdi sledece sezone. Nema od toga nista. Inace, Danguba dok je bio kod Radonje je i bio igrac. Posle toga potop.

Skorpion

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 1. jun 2021 20:50)

A dobili smo i najgluplji komentar ove godine, suvisno je objasnjavati zasto je izabran bas ovaj posto osoba koja ga je napisala svakako to nece shvatiti a svi ostali znaju.

Kg

pre 2 godine

Sta li se desava sa institucijom kad ne mogu ni us pomoc sudija da se dovuku do finala sa slabasnim FMP-om. Klinci iz Merge ih brukaju u zadnjem napadu. A institucija umesto da cestita opet hoce da se tuce sa decom. Sta reci a ne zaplakati...

Aca

pre 2 godine

Odose u ekipu koja je zavrsila na trecem mestu ( od pozadi) u Evroligi.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:16)

Neko u najjačem takmičenju 17-i a negde i prvi, a tu ste i vi (doduše sedmi).

One night in May

pre 2 godine

Što se ložite toliko.Dok je On na vlasti do tad će Zvezda biti prva u svakom mogucem sportu.A kada On ode sa vlasti onda će uslediti i Zvezdin pad u ambis.Isto se desilo i sa Partizanom.Za koji klub diktator navija,taj ce biti prvak.Odavno je sport isto sto i politika.
(Vojvodina Katalonija, 2. jun 2021 07:44)

Zvezda je prvak u dva sporta, tacno u koliko i Vojvodina.

ja

pre 2 godine

Koji tandem Zagor i Danguba!!!!!
Pa jel moguce da oni konstantno NAZADUJU!!?!?
(dacha Zvezda, 1. jun 2021 20:49)

Danguba je rukometaš, on ne zna da igra košarku...

komedija

pre 2 godine

Samo da ostane gospodin Mijailović...
(Branko, 01. jun 2021 20:49)

E panteru, pa uopšte nije bitan ostoja, već onaj koji ga je postavio tu. Za vas je jedino bitno da ON ne ode sa vlasti još dugo, jer je to za vaše postojanje najbitnije...
(panter pudlica, 01. jun 2021 21:19)

koji spin , ni jednu lošu rec prema Ostoji se nije čulo od strane vas na tribinama, dok su neki navijaci zvezde puno puta imali konflikt sa covicem, nego sto ga ne terate kada je to tako?

Acinjo

pre 2 godine

Navijač sam Partizana, ali za ovakav tim čiji se igrači tako ružno ophode prema reprezentativcu Srbije Filipu Petruševu i sa upravom kakva je, baš mi je mindedj i da ih Mega dobije u ovom polufinalu.

Parter B

pre 2 godine

Primiti 94 koševa od Mege,treba i to umeti...
Ako ne proradi poznata sudijska kuhinja,pritisci iz KSS, u finale će lagano ići Mega...

Propala sezona

pre 2 godine

Opet taj zli zabar.. ovaj Scepa... mislim Filipovski...Cekaj?

Da li cemo mi navijaci Partizana konacno da se pomirimo sa cinjenicom da mozda nije do trenera nego do uprave koja lose radi svoj posao i osoba koje su sastavile ovaj jadan tim?! Nemamo dovoljno igraca, a one koje imamo bolje da nemamo (cast izuzecima - Jaramaz i Tomas).

Ko god je dozvolio da se sastavi ovakav tim (bez pravog pleja, na poziciji 3 imas blizance Zagora i Dangu, a na poziciji 4 jadnog Tomasa koji igra sam cele sezone i samo je bilo pitanje kada ce se povrediti) mora krivicno da odgovara!
Takodje moram dodati da ko kod je postavio zamenu za prof. Koprivicu je ocigledno ozbiljno omasio s obzirom da se igraci Partizana povredjuju kao na traci ove sezone (pod svim trenerima, a bilo ih je na pretek).
Da li ce konacno neko da preuzme odgovornost iz uprave? Plasim se da da vise nema osoba na koje mogu da svale krivicu, kao sto su do sada rado radili.

jezzz

pre 2 godine

i li ovde neko ovaj naš Partizan ili se samo mrzi onaj drugi i analizira tuđa avlija?

Dobro i postojimo kakve smo pameti.
Udri ti Ostoja još jedan krug. Nismo za bolje.
(pfc, 1. jun 2021 21:04)

Mozda je ovaj i ganfer ali decko ima poentu...pusti to ko je pisao, procitaj sta pise. Nije mi sve jedno. I dosta toga mi smeta, ali ja nemam 15 god i umem da razmisljam.

Neko

pre 2 godine

Ocigledno je bilo da Matovic nije za prvog trenera. Cim je dosla prva ozbiljna utakmica (nakon onih rezultatsko nebitnih u ABA ligi) pukao je Partizan. 94 poena primiti od Mege (34 u prvoj cetvrtini), a pre toga 84 od Mladosti (ABA 2)...
Svakako, nije Matovic kriv za ovu sezonu, ali cinjenica je da nisu ni Filipovski, a verovatno ni Scepa. Riba smrdi od glave...

Cak i u momentima kada je Partizan izgledao kao da moze da se vrati, cim Mika izadje iz igre i udje Jankovic sledi potop. Ali to je problem koji nas krasi cele sezone - povrede. U jednoj od najbitnijih utakmica ove sezone (Trento u gostima) Partizan je imao samo jednog centra i to Jankovica (Mika,Mozli-povredjeni), kao i samo jednu cetvorku (mada Tomas manje-vise igra sam cele sezone, svo postovanje Novici ali nije vise to to...).

Ne mozes ocekivati takav roster da bude konkurentan. Jankovic ne treba da igra duze od 5-10 minuta po mecu, a ne da bude primoran sam da igra ceo mec...
Tu je uvek i Rade Zagorac, koji je ruku na srce, danas odigrao korektno, ali to ne moze da izbrise sve ocajne, ali ocajne partije koje je imao ove sezone. Dangubic takodje nije kalibar za Partizan, dok mladi Trifunovic igra izuzetno promenljivo- jedan mec izgleda kao da ce biti od njega nesto, dok ga drugi nema nigde..
Sve u svemu lose sastavljena ekipa. Iskreno mi je zao trenera koji su ove sezone pokvarili svoju reputaciju ni krivi ni duzni.
Ponavljam RIBA SMRDI OD GLAVE. Zreli smo za velike promene.

NoName

pre 2 godine

Da li KSS na celu sa Sasom Danilovicem, ima ingerencije da posle gledanja snimaka kazne igraca broj 3 iz redova gostujuce ekipe, zbog namernog udaranja u vise navrata igraca protivnicke ekipe, i to bez lopte?

Kad vec sudijska trojka, na celu sa Ilijom Belosevicem, to nije ni 1 put videla?

Hvala.
Pozdrav iz zemlje kosarke...
(GM, 01. jun 2021 21:04)

Nema. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar. Nadležan je Deleon, on kažnjava za skinute sakoe. Kad smo kod nadležnosti, zašto španska, turska liga igraju regularno i kad imaju predstavnike na FF, a naših se 7 ekipa odmara mesec dana zbog Zvezde u Aba, kao da bi se oni umorili sa Zlatiborom i Borcem? U godini kad se igra skraćeno za titulu koja ništa ne donosi i kad reprezentacija ima kvalifikacije za OI?
(sve je relativno, 01. jun 2021 21:25)

Ko to iz Zlatibora i Borca igra za reprezentaciju pa si ti "zabrinut"?

Wllaxy

pre 2 godine

Kad smo kod nadležnosti, zašto španska, turska liga igraju regularno i kad imaju predstavnike na FF, a naših se 7 ekipa odmara mesec dana zbog Zvezde u Aba, kao da bi se oni umorili sa Zlatiborom i Borcem? U godini kad se igra skraćeno za titulu koja ništa ne donosi i kad reprezentacija ima kvalifikacije za OI?
(sve je relativno, 01. jun 2021 21:25)

Zato što je kalendar takmičenja u KLS napravljen pre nego što se znalo da će Zvezda igrati u finalu ABA lige. Brže bi pretražio nego što si ostavio kilometarski komentar.

Charles Smith

pre 2 godine

Al govor Mimosavljevica na okupljenim igracima Mege....neprocenjivo. Partizan ako hoce nesto da uradi mora da ocisti ceo roster, i ispocetka... Drugi izlaz ne vidim. Svi kao neki igraci umisljeni, a Tepic ih vrti na piku. Partizan kao trazi trenera a Jovanovica ne vide. Mislim da tu Ostoja mulja nesto. Riba smrdi od glave a ne od repa

Skorpion

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 1. jun 2021 20:50)

A dobili smo i najgluplji komentar ove godine, suvisno je objasnjavati zasto je izabran bas ovaj posto osoba koja ga je napisala svakako to nece shvatiti a svi ostali znaju.
(Skorpion, 1. jun 2021 21:35)

Nisi shvatio. Suština je da Mega stigne do finala gde će pustiti FMP-u.
(ja, 1. jun 2021 21:58)

Bas kada pomislis da je proglasen najglupli komentar stigne jos gluplji, grobosi su neprevazidjeni po tom pitanju.

Miskec

pre 2 godine

"Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)"
A da prebrojimo trenere JSDa, koliko ih je bilo? A na kraju 7. mesto ABA lige, bez i jednog trofeja, tolike pare potrosene, za sta, za koga?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Имаћемо ми муке против Меге у финалу. Ал наравно, ја вјерујем у наш шампионски тим.

vl

pre 2 godine

Izgleda da ni u jednom sportu od kada postoji Partizan nije izgubio zato sto je losiji. Ili je to visi interes ili je sudija pokrao Partizana ili su se svi svetski mocnjici udruzili protiv Partizana....

Snazz

pre 2 godine

Evro Liga je osnovana 2000g....Partizan uzeo titulu 1992...mozeni li neko da mi objasni, titulu kojeg takmucenha je uzeo
(duconi, 01. jun 2021 22:44)

Evo ja kao zvezdaš ću ti reći, titulu šampiona Evrope. To što ti pričaš je ekvivalent one tupave forice koju grobari koriste kad kažu "nije Liga Šampiona neko Kup Šampiona. Zvezda je bila prvak Evrope u fudbalu, Partizan je bio šampion Evrope u košarci i ne glumite dečurliju sa ovim tupavim argumentima.

Ilija

pre 2 godine

U zlu se ne ponizi a u dobru se ne uznesi. Ne sviđa mi se seirenje nad partizanovom mukom, iako donekle razumem želju da se gomili njihovih navijača (i na žalost ne samo navijača) vrati "milo za drago". Da mi gledamo sebe pre svega, imamo dosta naših problema.
I mislim da bi normalno bilo da želimo finale ABA lige sa Partizanom umesto sa Podgoričanima. Naravno još lepše bi bilo finale ABA lige sa bilo kojim drugim klubom iz Srbije.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Vidim ovde je vise rec o Evroligi i Zvezdi i njenim porazima nego o temi teksta da je Mega razbila Partizan! Ali nema veze da odgovorim i ovo za Evroligu...jasno je da je danasnji sistem postavljen upravo tako da bez obzira na kikseve najjacih klubova i to je ne jedan vec nekoliko kikseva,nista nw znaci jer ima sasvim dovoljno utakmica da se ti kiksevi isprave i onda jednostavno kvalitet,duzina igrackog kadra,klupa,finansije dolaze bez greske do izrazaja i najboljih 8-10 klubova ce uvek i biti tamo gde im je i mesto po kvalitetu. Ostali gde spada i Zvezda jednostavno tesko da mogu necemu da se nadaju jer napraviti iznenadjenje i pobediti Real,Cska,Barsu itd apsolutno nista ne znaci jer da bi se nadali Top8 moraju da pobede 15+ puta minimum sto realno tesko da je moguce osim ako se milion stvari ne poklope. Nekada je to bilo mnogo lakse,igralo se po grupama,jak domaci teren i jedno iznenadjenje i pobeda nad favoritom i vec si prosao grupu,setimo se neki su prolazili dalje sa 3 pobede a od toga jednu znamo kako,ali to je nebitno. Sustina je da je ovakav sistem napravljen upravo zbog najvecih da bi mogli opusteno da igraju i da ne brinu da ce zbog jednog kiksa da zavrse takmicenje i prodje dalje neki autsajder samo zato sto je odigrao dobro jednu utakmicu a oni recimo nisu imali dan.

SrbEUin

pre 2 godine

E sad na osnovu cega je neko drugi dobio mogucnost da ih dovodi sakom i kapom, to je pitanje za tuzilastvo (uzicanin, 1. jun 2021 20:56)

Taj drugi je dobio mogućnost na osnovu rezultata i igranja u kvalitetnijem takmičenju. Postoji hijerarhija po značaju i težini takmičenja: EL, EK, FIBAlš... Što jače takmičenje - više para.
A to što su Leo, Žo, Bogi, Gagi, Tepara, Salo, Milutinov sa sve Duloom izvisili za EL, zahvali Svetom Nolanu koji je ubio aždahu.
To je odgovor za vašu tugu, odnosno tugovaštvo.

Matori Laki

pre 2 godine

Jaoooo panteru, providan si. Leci komplekse negde drugde.
(JNA, 01. jun 2021 21:14)

Na vrlo objektivan tekst ti režiš i pričaš o kompleksima i time želiš da krivicu prebaciš na druge. To se u psihologiji naziva emocionalna manipulacija.
JNA je pojam za tebe obični manipulantu.

urke

pre 2 godine

"Milosavljević razbija svoje"

Nisu to njegovi. Ova uprava ne radi u korist Partizana.
(ja, 1. jun 2021 21:55) # Link komentara

Kako nisu?
Ne cini jedna uprava klub.

One night in May

pre 2 godine

Nema Will Mosley-a da se javi - da nam objasni kako supermocna institucija akademija Seltiksa brutalnom sudijskom kradjom biva porazena od Megalodona projektovanog za F4 Olimpijskih igara...

Usput, vratio se Gagi iz povrede, a pleja i KaSALOna imaju, pa se upalila masina.

Je l' stize Zo na cetvrtu?

Pop Cira

pre 2 godine

Pri kraju meča kada je Partizan smanjio razliku,igrač Mege je napravio
nameran faul gurnuo Zagorca sudije su svirale običan faul.Toliko od mene.
(Zoran Živančević, 1. jun 2021 22:32)

S obzirom na IQ koji posedujes ovo je previse od tebe, i bas taj faul je odlucio celu utakmicu.

Dejan CZ

pre 2 godine

Beze od Zvezde...skor im je takav da ne mogu da pobede nijedan mec u celoj sezoni a kamoli da se bore za titulu...bilo bi to novo zalivanje karanfila...

Straight Outta München

pre 2 godine

kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 01. jun 2021 22:33

Jos kada bi znao ko je igrao u Milanu tih godina...Olimpik - to je poznato. Da je Zvezda bila bolja od samo ta dva tima, dovoljno.

slobinator

pre 2 godine

(Nenad, 2. jun 2021 21:02)
da i meni se čini da je nekada bilo teže pobediti marusi,prokom,zelenu goru ,solnok,šarlou,buđevelnik,nanter,nimbruk,olimpiju bez cedevite,nego sada,efes,barsu,cska,fener,real.idi begaj

dacha Zvezda

pre 2 godine

Eto Dangube nazad u Zvezdu kod Radonje, njegov igrač. Pa kad dođe i Jović i odigra čak pet utakmica u sezoni...i opet će Sale nekako biti kriv za to kad nas bude tamburao ko stigne.
(NastyB, 01. jun 2021 21:06)

???? Aa?? Ok...
Jaka priča, ozbiljna...
S kim se ti svađaš, pričaš, šta pričaš, koji Sale!?!

Veliki red

pre 2 godine

Koji je ovo nivo košarke, bez ikakve zle namere, ko hoće da vidi, uporediti ovo i Aba finale, nebo i zemlja...kakva ekipica entuzijasta u ovom Partizanu, počev od Busadzije, Zagorčevića, Jankeca, Perkinsonovića... A joj...

A u Kumrovcu muk

pre 2 godine

Ej da se tuku primadone sa Meginom decom.
Pa taj Zagorac je običan divljak, a Novica vam je pravi intelektualac za rukovodstvo.
Blago vama dovijeka!

KingJames

pre 2 godine

Zagorac je i protiv Mladosti u prvom mecu laktom udario u grudi 18ogodisnjeg Belica.Sada posle meca nasrnuo na Petruseva.Ocigledno ima kompleks sto dolaze mladji talenti koji ce ga po svemu sudeci prestici vrlo brzo.

Lo

pre 2 godine

Partizan em je los em nema smisla ni ideje. U nba mozete da vidite zasto neko gubi, kako se pripremaju za dolazece sezone a ovo ovde je blagi uzas. Mega bolja trenutno, to je realnost i tacka. Vise brine sto se i dalje ne vidi nikakav plan, direktor potpisuje igrace iz svoje agencije koji realno tesko mogu biti za partizan, a druga jos bolnija stvar je sto domacih dobrih ima tuzno malo a partizan, pa ni zvezda vise nisu prve opcije. Trenerski kadar tragican, bez imalo autoriteta a u znanje jos ne bih ulazio, dok se mogu zakleti da integritet ne postoji

Sasa Zivkovic

pre 2 godine

Bez obzira na razlicite komentare ostaje jedan jako los utisak o Partizanu. Cini mi se da negde jos zive u svetu doba Duleta i one price kako cemo lako cemo. Mega veceras jako dobra sa mladim igracima bez respekta i jednim fenomenalnim Petrusevim. Nazire se i rad trenera pokazuje jednu modernu kosarku . Sve hvale za Megu i misljenja sam da ce opet izroditi igrace svetske klase. Sta reci za Partizan. Jedna nemoc u svim segmentima soliranje Jaramaza koji je prosto isplivao kao lider u ovom momentu ali je daleko od toga. Treba mnogo sa njegove strane rada na razigravanju igraca a manje na soliranju i nekim svojim lorama koji nedonose apsolutno nista. Sve u svemu jako lose i imao sam utisak da je od onog Partizana ostalo samo zivotarenje na nekoj staroj slavi i da ih je vreme prosto pregazilo bez obzira na komentare ko placa koga ko podrzava koga i ostalo. Sportski pozdrav za sve ljubitelje prave kosarke i nadam se jos boljim kosarkaskim utakmicama

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može....

pre 2 godine

Nemanja Dangubic bolje da sam ode iz hale gde god hoce...bolje da igramo sa 4 igraca u petorci nego sa njim...znači plače mi se,koliko je očajan...

rke koke

pre 2 godine

Gagi Milosavljević godinu dana bez košarke, bez forme, sa 31 godinom i dva pokidana kolena bolji bek od Jaramaza i Pejdža u najboljim godinama, puni snage. Tuga i jad.

Komedija

pre 2 godine

koji spin , ni jednu lošu rec prema Ostoji se nije čulo od strane vas na tribinama, dok su neki navijaci zvezde puno puta imali konflikt sa covicem, nego sto ga ne terate kada je to tako?
(komedija, 01. jun 2021 21:39)

Kakav spin, o čemu pričaš majstore? Ti ili si glup ili se samo praviš glup.
Nema smisla bilo koga terati, kada će se ponovo postaviti neki drugi ili ostoja ili peković...
Čini mi se da sam bio kristalno, jasan kada sam pisao dok je ON na vlasti, Partizan neće biti konkurentan. Nadam se da kapiraš o kome se radi. Ili ne?!
(panter pudlica, 01. jun 2021 22:04)

Dobar izgovor je necete da terate Ostoju,pa zar Pekovic niie vasa legenda? vi ne znate gde udarate. I spin kako vas neko namerno sprečava da budete konkurentni, ti si duboko isfustriran.

igor

pre 2 godine

Ali zagor sto daje trojku na 1:30 do kraja i okrece se ka klupi Mege, Boze majko mila..Smejurija od igraca
(Asdf, 1. jun 2021 22:08)

A oni mu jos drze poster na zidu

Кукумавке

pre 2 godine

preokrenuće to Partizan i pregaziti nejakog fmp a u finalu
(Pop, 2. jun 2021 13:42)

Испао ФМП, испашћете и ви, не постоји финале доњег дела жреба

slobinator

pre 2 godine

kad se setim Dinama iz Drezdena, Grashopersa i tih velesila nisam siguran da li postoje više…
(Mitro, 01. jun 2021 22:33
te godine je zvezda istamburala i rendžerse koji su bili reprenzetacija škotske.o bajernu i tadašnjem olimpiku koji je nešto kao sadašni psž ne treba trošiti reči.tu su bili još zvanični prvak evrope milan,napoli sa maradonom,real.liverpul i ajaks su izbačeni zbog divljanja navijača.to je već njihov problem.zvezdina titula sigurno ima veću težinu nego partizanova u košarci,jedino što grobari nisu mogli igrati kod kuće,ali to im baš protiv prvaka holandije,mađarske i belgije i nije bilo nešto potrebno

Wllaxy

pre 2 godine

Namesteno da Zvezdana izbegne Megu.
(Roy74, 01. jun 2021 20:50)

Naravno, tako što je namešteno da od naših klubova u ABA Zvezda bude prva, Mega druga a vi treći... A taj redosled se gledao prilikom određivanja nosioca i parova u KLS.

Izbor

pre 2 godine

Razvali ih Mega kao beba zvecku. Na sta je spala instalacija trese ih Borac iz Čačak redovno evo sad i Mega i to uverljivo u svim segmentima igre. Jos onaj Zagorac( igrac u pokusaju) ne moze da podnese poraz pa hoce fizicki da se obračuna sa Petrusevim.

Wllaxy

pre 2 godine

"Na sta trosi, na propali projekat kluba iz Zeleznika da se domogne Top 16 faze Evrolige, a na kraju otisao u Top 19. Tolike pare potrosene, promenjeno 4 trenera ( Topic, Gavrilovic, Salo Obradovic, Radonjic), zbog cega? Zbog 14. mesta na tabeli.
(Will Mosley, 1. jun 2021 22:18)

Pošto nabrajaš trenere iz više sezona zaboravio si da pomeneš Duleta Vujoševića pošto bi on u tom društvu bio najskuplji.

Антифашиста

pre 2 godine

Meni samo jedno nije jasno. Zbog čega NBA Zagorac posle ovako blistave partije nije pozvan u reprezentaciju? Velika nepravda.

Džoni

pre 2 godine

Partizan igrao u Meginom tempu a nemaju igrače tj tim za takvu igru. To je isto kao da smo mi izašli da se nadigravamo sa Budućnosti na koš više.

Zoran

pre 2 godine

Од великог броја коментара свега десетак имају смисла.Људи оставите куп шампиона европе у кошарци из 1992,евролигу.Синоћ се играла утакмица првенства Србије у кошарци.Мучан утисак да од Симанића никад озбиљног кошаркаша где год да оде.Иста везвољност и бежање на шут за три.У Партизану нема крштеног играча без обзира на Мишкове рекламе и уговоре.У Меги има седам,осам врсних талената.Петрушев је највећи,али он одбрану игра очајно сем скока.Мега је заслужено победила иако је несхватљиво губила предност и имала доста брзих нерезонских шутева.За понашање Загорца и Величковића при насртању на Петрушева мора дисциплинска комисија и обавезне казне одмах.Брука и срамота.Просто као пасуљ-победи те поштено бољи тим,завршена утакмица,приђеш и честиташ ривалу победнику и покажеш поштовање и карактер.Мењају се управе,спортски директори,тренери а многи стари лоши шаблони остају вечити и некажњени.Докле више тако.

Алекса

pre 2 godine

Što veće ponižavanje to češći izbori slovenaca na koje ćemo orkestrirano da kukamo a oni da rade..
(Sleepiči i be, 2. jun 2021 14:25)

Колико патите...

Апартхејд, крађа, потплаћене судије, ванземаљци...сва жива оправдања, само никад одговорност ККП?

Lajavi krelac

pre 2 godine

Što veće ponižavanje to češći izbori slovenaca na koje ćemo orkestrirano da kukamo a oni da rade..
(Sleepiči i be, 2. jun 2021 14:25)

U sledećem izdanju vujaklijinog rečnika imaju veoma širok izbor za objašnjenje pojedinih prideva, pogotovo onih koji počinju sa G a završavaju sa P.
Ako si gledao, kao i ja, krajnje neostrašćeno finale EL između Barse i Efesa mogao si lepo da vidiš kako se perfidn navlači za Barsu, ali na sudijsku žalost, to nije uspelo (jer je Jaskevičijus svojim odlukama ukopao onakve igrače), a pogodi ko je sudio finale??

Uvek ga vidiš kad neki Milogorski tim igra protiv Zvezde, a ponekad i protiv Partizana.

Na sreću Zvezde, bio je na turniru F4 EL inače bi urnisao Zvezdu i u Beogradu, baš hao i u Milogorici.

Mizamen

pre 2 godine

Kakva je ovo smešna družina u crno-belim dresovima... Naravno da ispadaju od mege, pa neće valjda da se blamiraju protiv zvezde...

Tex Willer

pre 2 godine

Pa u principu finale Srpske lige je realno izmedju dva najbolja kluba.Ne verujem da Borac moze iznenediti Zvezdu.Mada je sve moguce.

Mrgud

pre 2 godine

Vojvodina Katalonija, 2. jun 2021 07:44)

Zaključak izvedi sam.
(Sofronije, 2. jun 2021 08:26)

Blenta ne razlikuje Kataloniju od Vojvodine, al je negde nacuo rec "autonomija" a ti ocekujes da izvede zakljucak??? Optimisto 😂

Bero Rakun

pre 2 godine

@mitro i slobinator

a zasto recimo ne bi gledali da su obe titule u istom rangu. Kao i svaka medjunarodna titula. Argumeti koje ste vi izneli i stoje i ne stoje. Iz kog razloga: Svako je imao svoj put do titule, svako je imao i srecu da osvoji titulu kao najbolji u tom trenutku i u toj igri (fudbal i kosarka) i sta je sada tu sporno?
Ja slavim svaku klupsku titulu na medjunarodnoj sceni.... mozda nesto sa mnom nije u redu.
Promasili ste temu gospodo, i jedan i drugi a i ja sa vama.

Bila je prava takmicarska utakmica i ja sam u njoj uzivao. I ono sto mene raduje je da bar u jednom klubu iz Srbije ima mladih nasih igraca koji se razvijaju, Petrusev je odlican, Jaramaz vise nije mlad ali je glavni u svom timu, javlja se i Uskokovic zapazenim resenjima itd.