Fudbal 765

Utorak, 25.05.2021.

17:00

Finale na penale – Zvezdina dupla kruna posle 14 godina!

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili Kup Srbije i duplu krunu!

Finale na penale – Zvezdina dupla kruna posle 14 godina! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

765 Komentari

Sortiraj po:

Walldorf

pre 2 godine

Navijačima Zvezde i Partizana,posebno mladjima,preporučujem izvanredan dokumentarni serijal na YouTube.Serijal je zasnovan na istorijskim dokumentima i govori o istorijatu fudbalske igre na prostorima bive Jugoslavije.Serijal nosi naziv: "Fudbal,nogomet i još ponešto".Serijal je snimljen pre 11-12.godina i tu se mogu čuti Srbi,Hrvati i Slovenci sa posebnim osvrtom na klubove "Velike četvorke",Zvezdu,Dinamo,Partizan i Hajduk.Priča o Hajduku je ostala nedorečena,ako se razumemo.Dakle,svaka preporuka,jer je bolje istorijat klubova naučiti iz službenih izvora,nego slušati poluistine stričeva,ujaka,očeva,dedova ili zadriglih matoraca koji "sve znaju".Sportski pozdrav!

Walldorf

pre 2 godine

@gundjalo Pre nego što napišeš ovako nešto,morao bi znati odakle navijačima Zvezde nadimak "Cigani".Iako tvoj komentar odiše slabo prikrivenim rasizmom,evo ja ću ti reći odakle taj nadimak i ko nas je tako prozvao.Nakon rata,sve što je fudbalski vredelo u Srbiji pohitalo je u Zvezdu.Tako je i kada je košarka u pitanju.Pošto u Srbiji nije bilo kvalitnih igrača koji su želeli u novoprispeli klub,Partizan,vojska je morala da po celoj Jugoslaviji traži zainteresovane.Znaš i sam da je u prvoj postavi Partizana bilo i reprezentativaca zemlje horora i koljača,zemlje znane kao ndh(Nms).Prvim utakmicama Zvezde protiv Partizana narod je prisustvovao masovno.Svi su listom bili uz Zvezdu.Za Partizan su bili samo partizanski oficiri,medju kojima je najviše bilo presvučenih ustaša,tada Brozovih pulena.Iz mržnje,besa i uz neskriveni rasizam,Brozovi oficiri su horski skandirali okupljenom srpskom narodu "Cigani,Cigani".Mi Srbi, Rome smatramo svojim najboljim komšijama,uz nas su bili na ratištima devedesetih a sa nama su stradali u već pomenutoj ndh.Uz Jevreje,takodje.Mi smo taj nadimak prihvatili,bez ikakvih predubedjenja,bez osećaja da nas to vredja i slično.Takvu istu mržnju i skandiranje možeš čuti i danas u Republici Hrvatskoj.Zovu nas "Vlajima" ili "Ciganima".Vi,navijači Partizana,Jugosloveni po službenom imenu SD,prihvatili ste od Hrvata taj nadimak kada nas,navijače Zvezde želite da uvredite,ne svatajući da nas to ne vredja.Iz jednostavnog razloga.Mi Srbi nismo rasisti.Malo jasnije?

gunđalo

pre 2 godine

Partizan bio olicenje drzave u vreme Toleta...tad bilo super, tad si uzivao, zemlja bila Nemacka!
A danas ti ne valja, je li?

Tek cemo da vas nagrdimo, ovih par godina nije nista, tek cemo da vam naplatimo sve sto ste pokrali.
(One night in May, 26. maj 2021 09:43)

mi pokrali?
pa zna se valjda ko ovde voli da krade. Mislim, to smo znali i u SFRJ, pa smo vas adekvatno i prozvali. Nadimak vam je savršeno stoji i dan danas.

Prvaci ste ove AV kokezanija terzinjo cigojner lige. I dok predsednik države ima svoj klub biće tako. Kad se Srbija demokratizuje naplatićemo mi vama sve krađe i lopovluke od 1946, posebno maderaške i ove AV titule.

Nije vam dŽabe nadimak, nije, nije

Kontras

pre 2 godine

Dve odbrane Borjana momak izletio 2M sa gola...
(djokoeire, 25. maj 2021 21:52)


Jel to izmerio Arhitekta ili onaj sa Arene sto vas podrzava?

zvezdaš

pre 2 godine

@marko992

Kako nema veze? Stojković je mogao da odbrani 2-3 penala sa kojih je izleteo. Prekršio je pravila, fakat. Kod Pankova je bio ispred pola metra. To što su mi refleksi kao rahitičnoj babi je njegov problem i samo zbog toga nije uspeo. Znači oba golmana su dobila "protekciju" i iste uslove, jedan brani, drugi pliva. Smešno je kukati. Malo i jadno.

lal

pre 2 godine

Dve odbrane Borjana momak izletio 2M sa gola...
(djokoeire, 25. maj 2021 21:52)
puca se sa 11 metara, borjan "izleteo" 2 metra... samo da uzmem papir i olovku...



















11-2=9... mislim da je sve regularno, borjan je zapravo bio u zivom zidu...

lal

pre 2 godine

2 naša najbolja fudbalska tima ne mogu za 120 minuta da daju nijedan gol. Bruka i sramota i pravi pokazatelj našeg fudbala trenutno.
(Suki, 26. maj 2021 06:36)
mozda je do sporta, a ne do zvezde i partizana...
portugal - hrvatska 0:0 u regularnom delu eliminacione utakmici na EP... portugal je pobedio u produzetku i kasnije postao sampion evrope, dok je hrvatska na sledecem SP igrala finale...
ima mnogo utakmica u kojima su neuporedivo bolji timovi igrali bez golova, pomenuo sam bas ovu zato sto je u tih 90+ minuta bilo 0 (i slovima: NULA) suteva u okvir gola... vaznost utakmice je ucinila svoje... znam timove koji su dali 4 komada i izgubili, navedi mi jedan jedini tim koji je izgubio, a da nije primio gol...

marko992

pre 2 godine

Stvarno bih vas partizanovce zamolio da budete malo realni. Kod prvog odbranjenog leva noga mu je bila na liniji, a kod drugo mozda par cm je sisao sa linije. Pogledajte kako je stojkovic izlazio i koliko prilikom suta Krstovica i Nikolica. Daleko vise od 'problematicnog' drugog penala sto je Borjan odbranio. Ovo vise ni na sta ne lici. Kad Zvezda osvaja, prvenstvo neregularno, liga nevalja, sve 'nastimano'.. Zalosno na sta se vi vadite.
(Daki, 26. maj 2021 02:43)

Prvo mec nisam gledao,pisem na osnovu tvog posta.
Ako je kazes Borjan krenuo ranije a odbranio je penal,to NE MOZES pravdati Stojkovicevim izlaskom ranije jer nije odbranio penal.Jedno sa drugim nema veze,takva su pravila.

Алекса

pre 2 godine

А као није дотакао дно? ... Али, ничија није до зоре.
(Јабучило, 26. maj 2021 09:26)

Па није дотакао дно, пошто се не игра фудбал да би пар стотина навијача Партизана подељених у пар десетина навијачких група било задовољно.

- Србија дели прво место у квалификацијама за једно велико такмичење, уз најбољи старт Србије икад.
- Првак Србије редовно игра Европу, са две сезоне у ЛШ
- Првак Србије победио будућег шампиона Европе и првака Енглеске
- Србија је 25 репрезентација на ФИФА ранг листи, што је чак 26 места боље него пре пет година

Не знам на које гадости мислиш? Ако је Гобељић, у праву си, обрукао је себе, мој тим и треба га казнити оштро. Али то је инцидент једне будалетине која ће сад да се позива на то да га је друга будалетина испровоцирала, а то појма нема. Али ако ћеш да памтиш две будале, а нећеш да памтиш сцену кад играч једног тима истеже ногу играча другог тима, онда си прилично тужан. Мени је то утисак овог дербија, момак који се повредио, и његов противник који му помаже да се опорави, јер су људине пре свега, небитно ко је који дрес носио.

И ти момци су оно што треба да гледамо, не две будале које покушавају да испадну фаце преко наших грбова.

А то са том зором, то носи у Дукљу, па се тамо са вашим попом добацујте пословицама.
Навијачи КК Партизан су ти који су били убеђени да ће свећа да им се самодопуњава јер су они некаква инсталација, ми нисмо инсталација, немамо свеће, ми смо спортско друштво, играмо па ко победи.

Јабучило

pre 2 godine

Najsladji su ovi grobarski komentari, pod plastom neutralnih posmatraca, kako je nas fudbal dotakao dno, kako ga treba ukinuti, da se ovo ne moze gledati...
(mile jovin, 25. maj 2021 22:19)

А као није дотакао дно? И то кажем као гробар, не као лажни неутралац. А и у вас је, надам се, остало честитог света коме је мука од оваквих гадости. Али, ничија није до зоре.

Ninepi

pre 2 godine

Kako glasno navijaju onih 40 navijaca. Sve se trese. Prave delije. Lazna vladareva Srbija. Postuju se covid pravila, golman izasao metar od linije, nikom nista, najbolja medicina malo mrtvih od covida. Jedno totalno sranje id drzave i drustva

One night in May

pre 2 godine

Zvezda,olicenje takve države!
(alal vera, 26. maj 2021 01:39)

Partizan bio olicenje drzave u vreme Toleta...tad bilo super, tad si uzivao, zemlja bila Nemacka!
A danas ti ne valja, je li?

Tek cemo da vas nagrdimo, ovih par godina nije nista, tek cemo da vam naplatimo sve sto ste pokrali.

One night in May

pre 2 godine

Nakon ovoga veceras, fudbal u Srbiji definitivno treba zabraniti; ne donosi nikome nikaakvo dobro, sramota za sport.
(Ja, 26. maj 2021 01:00)

Kad nije zabranjen u doba Toleta, necemo ni sad.

SrbEUin

pre 2 godine

(B.Živković, 25. maj 2021 23:27)

Sve si u pravu, osim ključnog člana pravilnika: "Ovo sve se ne odnosi na FKGromada čiji goša, kao poslednji igrač odbrane, može nekažnjeno van 16 polomiti protivničkog napadača u gol šansi 1:1."
Jer, nate, on ima ružnu prošlost. A još goru sadašnjost i budućnost.
Zato ga još uvek saigarči teše u svlačionici.

Sremac

pre 2 godine

Voleo bih da vidim facu Dragovica koji ovo gleda iz loze i pita se sta mu je ovo u zivotu trebalo.
(Ton, 25. maj 2021 22:04)

Zemljace, covek je iz loze imao preko svog instagrama live, tako da ti se nebi svidela faca koju je "slagao"... On jedva ceka da igra derbi i naravni da vas resetuje...

Vrg

pre 2 godine

Vrijeme je za promjene. 30 i kusur godina se moja generacija i ja kao tu ložimo i onda dođe jedan slinavac i isprovocira reprezentativnog golmana. Izvini Stojke, hvala za sve, ali ja više ne želim da te gledam u Partizanu.
Sramota za oba tima da su nakon sve nesreće koja je zadesila ovaj narod, umjesto praznika sporta, našli da mu ponude tuču i rat. Osmogodišnji sin je sjedio pored mene i šta ja pametno da mu kažem sad. Stidim vas se.
(fensi, 25. maj 2021 22:03)

Kazi mu: sine, tata ti je debil sto ti je dao da gledas derbi.

Mada mozda bolje da dete od malena zna sta ne valja.

neutralni fe

pre 2 godine

(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)

pao mu tiket :)
(neutralni fe, 25. maj 2021 20:15)

Vise od jednog....
(mr.wolf, 25. maj 2021 20:32)


bogami, liči da je igrao singl GG..

mpile

pre 2 godine

Ali kukanje Stefanovica sa Arene oko posledneg penala, eno meri milimetrima da li je Borjan odvojio nogu sa linije desetinku ili dve desetinke pre suta, pa to je groteksno. Bruka Arenu, ali kada znate da mu je glavni urednik Radulovic, to je normalno.
(Dejan, 25. maj 2021 23:38)

Sramote bez! To je taj nivo!

zvezdaš

pre 2 godine

Čoveče, mi smo uspeli da napravimo prekid i umalo tuču usred penal serije hahahah
Bukvalno svetski fudbalski fenomen. Čudo.

Najjači narod na svetu. Živećemo.

gedza

pre 2 godine

@Sunka
Da,sigurno je mnogo slatko uzivati u renesansi Zvezde dok je sve ostalo propalo paralelno sa renesansom,posebno znajuci da je ta renesansa(i to u svim sportovima)krenula od trenutka kada je ON zaveo red na onoj nocnoj sednici,na vasem mestu bar bi cutao i od sramote se ne bi lozio na ovakve titule i kupove

Daki

pre 2 godine

Borjan fenomenalno odbranio dva penala. izleteo sa crte dok jos igrac nije ni dosao do lopte.A sudija nemi posmatrac
(ramaro, 25. maj 2021 22:10)

Stvarno bih vas partizanovce zamolio da budete malo realni. Kod prvog odbranjenog leva noga mu je bila na liniji, a kod drugo mozda par cm je sisao sa linije. Pogledajte kako je stojkovic izlazio i koliko prilikom suta Krstovica i Nikolica. Daleko vise od 'problematicnog' drugog penala sto je Borjan odbranio. Ovo vise ni na sta ne lici. Kad Zvezda osvaja, prvenstvo neregularno, liga nevalja, sve 'nastimano'.. Zalosno na sta se vi vadite.

ljubitelj Zvezde

pre 2 godine

Priča o izletanju je smešna, jer prvi Stojković izlazi van linije. Slike i dokazi postoje. Pankovu je izašao pola metra ispred i zamalo je skinuo. Tako i brani penale godinama.

Onaj jedan voditelj sa Arene koji je očigledan partizanovac je pokrenuo priču iz očaja, u trenutku kada je sve bilo gotovo. Borjan je odbranio čist penal Jojiću, sa nogom na liniji.

Bekinho

pre 2 godine

Zvezdina posla manipulacija i provociranja, covek dolazi u facu igraca da vredja posle penala i sta ocekuje? Zvezda je olicenje nemorala
(Vuk, 25. maj 2021 21:50)

Ti si olicenje gluposti
(uplakani, 25. maj 2021 22:09) Sve je lepo rekao covek, bas ti bezveze odgovor.

road to nowhere

pre 2 godine

@huh
Do one provokacije Stojkovic pogodio svaki put stranu,Borjan nijednom,bas su za poredjenje golman koji cini cuda protiv Nemacke i Brazila i golman koga busi Haiti u dresu Kanade

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

ća, Asano, Suma, Natko, Banjak, Denis Stojković - zabranjeni jer prave razliku.
Miljković, Šćekić, Jojić, Jović, Holander - obavezni jer takođe prave razliku ali za drugu stranu.
(Rista sportista, 26. maj 2021 00:17)

Zabranjeni Asano? Sto se zabranio?

Zabranjeni Stojkovic. Branio od prvog do poslednjeg minuta.

Zabranjeni Natko a igrao od 70.og minuta (dakle 50 minuta i jos dao gol iz penala).

Izveo Deki Kataija, Bena, Falcinelija, Kangu i Gajica i uveo Degeneka, Srnica, Gobeljica i Nikolica. Pametnom dosta.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54)

Najjaci smo najjaci.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kao navijac Zvezde potpuno ravnodusno sam posmatrao ovaj mec. Drago mi je da smo nekako osvojili i Kup... ali mi ne bi bilo zao ni da smo izgubili... Sastav koji je zavrsio utakmicu, je slika i prilika naseg poslovanja i vodjenja... previse beskorianih i istrosenih igraca... Gde su nam maldji igraci!? Em sto su jeftiniji, em sto sigurno ne bi losije odigrali od nekih pojedinaca... Nadam se da cemo se resiti viska (Gobeljic, Srnic, N.Petrovic, Falcineli...)...
(marko, 25. maj 2021 22:07)

Mogu da se slozim za postavu koja je zavrsila, ali tu nije Falcineli. Falcineli je klasa i trebalo bi ga zadrzati a svakako se resiti Pavkova.

Pitas za mladje a prozivas Petrovica? Pa mladji su ove godine Nikolic, Gavric, Petrovic i Krstovic. Sta treba svih 11 da bude po 20 godina? Sledece sezone izbacujemo novu garnituru mladih i to treba da bude politika. Oko 4 novih mladih igraca godisnje u prvi plan.

Srnic, Gobeljic, Gajic, Vukanovic, Pavkov su visak. Bogme i Kanga koji nije u onoj formi.

Btw odlicna utakmica Rodica posle mnogo mnogo vremena.

Problem Partizana je sto nemaju toliko novih mladih dobrih igraca. Ove godine Stevanovic i? Ovaj Jovic ili kako se vec zove nije ta klasa kao sto nam se plasira. Uporedite ga sa Gavricem ili Nikolicem i sve je jasno. Stevanovic ok.

Okosnica Zvezde su Borjan, Milunovic, Sanogo (produziti ugovor na jos 5 godina), Katai (najbolji igrac u Srbiji u poslednjih 15 godina), Ben (za nasu ligu predobar), Falcineli (nema trenutno boljeg napadaca u Srbiji) i trebalo bi zadrzati Nikolica i Gavrica.

Kad bi samo imali jos brze bekove koji znaju da centriraju.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Voleo bih da vidim facu Dragovica koji ovo gleda iz loze i pita se sta mu je ovo u zivotu trebalo.
(Ton, 25. maj 2021 22:04)

Lele kuku tebe...

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kadan Dragović. Momak se sigurni sada kaje gdje dolazi.
(Dejan, 25. maj 2021 21:55)

Pozdravi od jaguara iz zemlje izlazeceg sunca.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

I jedni i drugi bi dobili petardu od Dinama. Ja sam šokiran koliko je niska kvaliteta ovdje u pitanju.
(Francek, 25. maj 2021 21:59)

Sine, ti mozes to da kazes za Partizane kojima je Dinamo i davao petardr ali potcenjivati svetskog prvaka, to ti nije pametno. To je glupo. Daj Boze da dodje do nekih kvalifikacija Zvezda Dinamo, pa da vidis sta su shokovi.

Walldorf

pre 2 godine

Opet smo imali problema sa efikasnošću.Zato je i došlo do penal završnice.Na kraju,dupla kruna je tu,pobedili smo jer smo svakako kvalitetniji.Izvanredna sezona.Čestitke Stankoviću i momcima,zaslužili su odmor.Sportski pozdrav!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kažete da mu je igrač zvezde "nešto rekao"????? Pa nije mu rekao negu mu je URLAO i unosio mu se u facu!
Koji ste vi sekundarci sve na muljafte mufte, ciganska država...
(Delije Tirana 1945, 25. maj 2021 21:56)

Urlao je "tako je bre".

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ СЛОБИНАТОР - Свака част мајсторе. И ја сам слично закључио. Измјене су ми сумњиве до краја. Ево и за тебе трофеј🏆 за коментар.👏👏👏

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Da sam Partizan napustio bi teren istog momenta. Sramno ponašanje Zvezde. Majsori za provokacije i glumu.
(milos, 25. maj 2021 21:56)

Vi biste napustili teren i da je na tribinama bio 81 navijac. Majsore majsore....

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Dragović ima da pobegne nazad u Nemačku posle gledanja ovog derbija uživo. To bi mu svakako bio pametan izbor.
(B.Legal, 25. maj 2021 22:08)

Jel moguce da grobarcice boli sto nam dolazi Dragovic?

Kompleksi level pro.

Rista sportista

pre 2 godine

Fića, Asano, Suma, Natko, Banjak, Denis Stojković - zabranjeni jer prave razliku.
Miljković, Šćekić, Jojić, Jović, Holander - obavezni jer takođe prave razliku ali za drugu stranu.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Golman iskljucen za vreme penal serije ahahhahahaaa
(kolovati, 25. maj 2021 22:00)

Ti nisi ni gledao.

Iskljucen nije niti jedan golman.

Spinovi su cudo ali u ovom slucaju i da ponovite laz hiljadu puta, opet nece biti istina. Jaca je kap istine nego okean lazi.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Jedino ovako su mogli dobit. Obraza bez
(sasa pg, 25. maj 2021 21:55)

I ja kazem. Plan je bio skovan pre nedelju dana. Znali su sta ce golman uraditi kad mu kazes "tako je bre".

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Jesu li silovali Stojkovića?
(Darvin, 25. maj 2021 21:57)

Pa neće sigurno odmah.
(Toto-ko-tunjo, 25. maj 2021 22:12)

Mislis natenane. Hihi

Djoka

pre 2 godine

Jos jedan derbi bez fudbala, penal jeste lutrija ali mislim da bi Partizan pobedio da se nije desilo sta se desilo. Stojkoviću, nisi ti vise za Partizan, jak si samo na recima. Padaš na provokacije dečka kome još malo otac možeš da budeš. Iz Partizana zao mi samo Natha, čovek je za ove dve godine zaslužio bar jedan trofej jer se stvarno trudi. Zvezda da podigne statuu Borjanu ispred stadiona, odmah pored Mitića. Gotova je jos jedna sezona u srpskom fudbalu (napokon) pa od leta idemo Jovo na nanovo. Cirkus zvani srpski fudbal će nam doneti jos "Monti Pajton" skečeva, samo sto su nazalost,nasi stvarni...

pedja

pre 2 godine

Krstovic odlican.Talijan aut,Krstovic in!Isto se gradi dobro kao Talijan ali je ubojitiji .Vjerujem da bi Falcineli opet fulao penal.Pamet u glavu ne bacati pare imamo spica !Ostaviti i Pakija i ne treba vise!Dosta mi je vise stranih panjeva.Prije svega gledati da se otarasimo onih koji nisu za Zvezdu a provjerenim ponuditi bolje ugovore!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Borjan fenomenalno odbranio dva penala. izleteo sa crte dok jos igrac nije ni dosao do lopte.A sudija nemi posmatrac
(ramaro, 25. maj 2021 22:10)

Namestio sudija? Super.

Daj jos neku mudru pliz, uzivam u vasoj patnji.

Zeleni Bil

pre 2 godine

Partizan sa drugim timom bio bplji i imao zrelije šanse. Da je dopušteno Partizanu da nastupi sa najboljim igračima oprao bi Zvezdu lagano.

B.Živković

pre 2 godine

@putnik
Tačno je to što ste napisali, ali potpuno pogrešno tumačite Pravila.
Ovo Pravilo se odnosi samo na golmana koji je u regularnom toku dobio žuti karton, a drugi žuti karton prilikom prevremenog izletanja sa gol linije ili postavljanja ispred gol linije pre izvedenog udarca. Ovo nema nikakve veze sa nesportskim ponašanjem u smislu vređanja ili udaranja protivničkog igrača. Nesportsko ponašanje se uvek kažnjava žutim kartonom, a u konkretnom slučaju i direktnim crvenim kartonom. Tako da bilo koji igrač, a ne samo golman, u bilo kom regularnom delu utakmice (ili izvođenju penala) mora biti kažnjen u skladu sa Pravilima fudbalske igre. Ovo nema nikakve veze sa prevremenim izlaskom sa gol linije i "ulaženjem" u šut protivničkom igraču, već sa nesportskim ponašanjem i odstranjivanjem sa terena. U svakom slučaju izvršena je "materijalna povreda Pravila igre", pročitajte u Pravilnicima FIFA i UEFA. Pozdrav!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Stojke nijene smeo da te isprovocira onaj blavor. Šta je tu je, sad se videlo kako su oni prvaci i to ubedljivo, cirkus
(King, 25. maj 2021 21:59)

King Kang pa
King Sanogo pa
King Bakajoko pa
King Ben.

Bice bolno.

Nebojsa

pre 2 godine

Drago mi je da smo sezonu zavrsili duplom krunom, ali utakmica mnogo losa
Da C.Zvezda iz sansi koje su bile dobre u prvom poluvremenu povela, utakmica bi otisla u 3+, ovako svako cekao kiks protivnika i bez zelje da napadne protivnika.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu i ne navijam za nijedan od ovih tres timova. Kad mogu da ocekujem novcanu nagradu za ovo?
(Bre!, 25. maj 2021 22:31)

Humska 1.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

sad valjda znate zasto se svakom normalnom stanovniku srbije van beograda fudbal trajno "ogadio"
(mile, 25. maj 2021 22:09)

Pozdravljaji te Delije Chicago, Delije Herceg Novi, Delije Nis, Delije Banka Luka i Delije Frankfurt.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Poslednji penal odbranjen neregulrno. Sudija nije smeo da ga ponisti. Borjan bio sa obe noge na metar od gola. Odvratan fudbal! Dotakli smo dno. Posebno moj Partizan. Ne znam ni kako smo dosli do penala.
(Borkes, 25. maj 2021 22:09)

Izadji mala, izadji mala...

Jugoslovensko siroce

pre 2 godine

Naravno, Zvezda ni ne zna drugačije, nego na prljavo, na provokacije, na nepošteno! Kao da su slika i prilika države Srbije!
(voma, 25. maj 2021 21:51)
Cuj mi pravimo provokacije a oni pricaju o silovanju, prete da ce napustiti teren, non stop se valjaju i protestuju. Prosto tim za pozeleti da igras protiv njih. Jos dodatno kukaju kako su ogrozeni i mole za pare kao neka sirotinja a stvarno su lopovi i banditi.

Dejan

pre 2 godine

Ali kukanje Stefanovica sa Arene oko posledneg penala, eno meri milimetrima da li je Borjan odvojio nogu sa linije desetinku ili dve desetinke pre suta, pa to je groteksno. Bruka Arenu, ali kada znate da mu je glavni urednik Radulovic, to je normalno.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Jesu li silovali Stojkovića?
(Darvin, 25. maj 2021 21:57)

Jesu.Otvorio ga mali Krstovic.
(Rolo Martins, 25. maj 2021 22:20)

Posao jos nije zavrsen, tu su i strucni stab, ekonomi, pomocnici, omladinci...

Gale

pre 2 godine

Mnogo, mnogo zle krvi oko svega i svačega. Strasti su uvek toliko uznemirene pre, za vreme i posle utakmice Zvezde i Partizana da ne postoji ni jedan akter koji je u stanju čvrsto da stoji na nogama i bude realan. Kao zvezdaš ja sam i onu Stojkovićevu izavu - "Mene silujte ako ne osvojimo Kup", shvatio metaforički jer je upravo tako i data. Ali nema šanse da se svaka izgovorena reč bilo koga, svaki postupak bilo koga, ne pretvori u blato, ne izvrne i zlonamerno i pogrešno tumači. Količina mržnje je neverovatna, a to nema nikakve svrhe poricati i gladiti za dan, dva kada se stvari koliko-toliko smire, jer ostaje činjenica da smo teško bolesni kao društvo, a bogami i kao pojedinci. Znanje, razum, empatija su nam na nivou amebe. Baš sam tužan. Čestitam mojoj Zvezdi i navijačima na trofeju, a Partizanu i Zvezdi na igri, volji, želji, a za sve ostalo - stidite se.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Bruka od fudbala ..drugorazredni nivo..Penali su sreca ..Jojic unistio Partizan .prvo losom igrom -penzionerskom ...penal ocajno izveo..O Markecu ne treba trositi reci..Dva igraca smo imali manje ..i Na kraju sudija morao ponistiti penala oba odbranjena ..Borjan 2 metra izasao ..a znaju se pravila.
(zoran, 25. maj 2021 22:24)

Uzivam.

Daj jos, daj sta jos treba da se uradi, molim te....cmizdr cmizdr.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kako da za vreme penala dosudim penal za Zvezdu...
-Znam! Isključiću golamana!
(Qwerty, 25. maj 2021 22:18)

Ali samo kobajagi posto ce nastaviti da brani.

Hahahaha

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

2CRAZY




Momak je prišao i samo vikao ajde bre,ajde bre...Ima pravo da to radi,ali zato nema pravo Stojkovic da mu nabija loptu u lice.Mali vas je unistio.
(Dušan, 25. maj 2021 22:16)

Ispravka: vikao je "tako je bre".

slobinator

pre 2 godine

stanković je večeras učinio sve da partizan osvoji kup.izveo je iz igre kangu,kataija,ivanića,falćinelija,bena,nije uvodio pavkova,ubacio je čak i malog krstovića računajući da će njegovo neiskustvo pomoći grobarima da dođu do cilja,ali upravo ga je mali krstović omeo u namerama pošto je postupio kao da je odigrao stotine ovakvih utakmica i potpuno je izbacio protivnika iz ravnoteže.mladost i drčnost koja ne da na sebe večeras je prevagnula.naravno zahvalnost što je uzela trofej zvezda duguje i stojkoviću koji odavno nije načisto sam sa sobom.mislim da je na kraju i u borjanu proradila savest i inat,pa je najzad počeo da se baca u pravu stranu i rešio da ipak uzme trofej koji je očito bio namenjen protivniku.iako mi je drago što je zvezda posle 14 godina uzela duplu krunu,ostaje taj gorak ukus da je i stanković obični poslušnik koji ispunjava zahteve odozgo,kao što se nedavno desilo u utakmici protiv rada.zato su nam fudbal i država tu gde jesu

daklem

pre 2 godine

..derbi, finale kupa, a ja otišao da vozim bajs..a kad se setim nekad..
U redu je Stojke, igrao si za jedne i druge, ajde sad idi..!

Samo ti

pre 2 godine

Derbi je bio u fazonu:"Otkači sa mnom do ludila...(odavno nisam loptu ljubila)...Sto rece neko sizofrena cepanja.Zvezda je bila bolja,Stojke je u vecitom pubertetu,ili je samo golman...Nije bilo uvreda,Krstovic je vikao: "Tako je!",nekoliko puta,i onda mu je Stojke rekao :"Ljubi loptu i pokaj se Krstovicu.Posle Borjan odbranio dva smesna suta i kraj.Eto tako je to bilo...

Skorpion

pre 2 godine

Zasto je onaj prisao Stojkovicu?
Trebao je samo on odmah da dobije zuti karton.
(2CRAZY, 25. maj 2021 21:58)

Sta je sporno, prisao je i nesto rekao, Stojke mu prislonio loptu na lice i zbog toga obojica dobili zuti karton, penal serija se nastavila Partizan izgubio i to je to, nista sporno ali ce grobosi sada zbog poraza da kmece.

Sunka

pre 2 godine

Najsladji su ovi grobarski komentari, pod plastom neutralnih posmatraca, kako je nas fudbal dotakao dno, kako ga treba ukinuti, da se ovo ne moze gledati...
(mile jovin, 25. maj 2021 22:19)

To sam i ja primetio, providni su i zalosni.Cirkus uvek s njima.

as

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

A zasto taj duplo stariji naseda na provokaciju jednog klinca? I ko zna sta je tome prethodilo (verovatno pokusaj dekoncentracije od strane tog duplo starijeg).

Мргуд

pre 2 godine

Sramota za oba tima da su nakon sve nesreće koja je zadesila ovaj narod, umjesto praznika sporta, našli da mu ponude tuču i rat. Osmogodišnji sin je sjedio pored mene i šta ja pametno da mu kažem sad. Stidim vas se.
(fensi, 25. maj 2021 22:03)

Не знам чега се стидиш осим Стојка?
Ја сам видео да се играч Партизана повредио и да му је играч Звезде истезао мишић. Видео сам спортисте на обе стране, момке који се труде за свој дрес.

Видео сам да су на терену били сасвим коректни и до глупости које је Стојко направио није било инцидената.

А инцидент је направио намерно, као алиби причу. Фудбалери свашта кажу, па и раде, и на мечу, и после меча и то нико не доживљава озбиљно...

Нико му неће поверовати да га је баш толико погодило нешто, шта год да измисли...а 100% сам сигуран да га је питао за то силовање које је рекламирао.

Minja Stojanović

pre 2 godine

Doneo bih zakon da se i dalje derbi večno igra bez publike.....mirnije nekako....pa se svadjajte preko televizora i društvenih mreža...

Ratko M

pre 2 godine

"Stojković dobio drugi žuti karton. Prvo se mislilo da je Stojković isključen, ali se kartoni iz penal serije ne računaju pa je on ostao." Pravilo nikad vidjeno na jednoj fudbalskoj utakmici!
Haha, koja komedija! A šta da je dobio crveni kao što je trebalo? Opet bi ostao?
Još jednom Stojke potvrdjuje da je idiot par excellence!

uplakani

pre 2 godine

Zvezdina posla manipulacija i provociranja, covek dolazi u facu igraca da vredja posle penala i sta ocekuje? Zvezda je olicenje nemorala
(Vuk, 25. maj 2021 21:50)

Ti si olicenje gluposti

Sabre

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

Jel se ti zezas ili si TOLIKO glup? Ako NEKO u našem fudbalu, posle svega što je rekao i uradio ne zaslužuje poštovanje, to je Mustafa.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Salu na stranu, Stojke jeste dobro branio penale, ali su bili precizni i jaki sutevi.
(PP, 25. maj 2021 22:07)

Super. Još da održi reč.

spock

pre 2 godine

Naravno, Zvezda ni ne zna drugačije, nego na prljavo, na provokacije, na nepošteno! Kao da su slika i prilika države Srbije!
(voma, 25. maj 2021 21:51)

Pa vi idite u lijepu vašu.

Zorz Vea

pre 2 godine

Čestitam Zvezdi kup i duplu krunu. Partizan ima đavolski težak posao da napravi ekipu za sledeću sezonu, bojim se nemoguć.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Radeta

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

Treba imati poštovanja prema starijim. Recimo prema Saši Iliću.
Zašto bi bilo ko imao poštovanja prema čoveku koji je došao sa majicom "Oprostite moju ružnu prošlost"?
Samim tim je uvredio svoj bivši klub i stavio večitu ljagu na svoje ime...i tako dobio drugo.

beograd

pre 2 godine

Ja kao Srbin kazem nema od Srbije gore drzeve poceo sam da je mrzim kao svog najveceg neprijatelja bolje da sam se rodio bilo gde na planeti u sred pustinje u Sahari ili ledu na Aljasci ili u pm svoje pic... materine samo ne u ovoj debilnoj drzavi

uplakani

pre 2 godine

A šta ti znači to Stojkovic bolje onu svoju dzukelu vezite počeo da rezi i Stojke mu dao kosku tako jedino i mozete dobiti provokacijama to vam je i bio cilj
(Koja, 25. maj 2021 21:56)

Aport Kojo...miran

Bok

pre 2 godine

Lično bih čestitao svima... Praznik fudbala koji je ovoga puta to bio. Borbenost, šanse... Dobra Zvezda, hrabri Partizan... Srđan za desetku... Stojke po običaju javna sramota svoga kluba a i utisak mi je crno beli komentator koji uporno prati kod dve odbrane Borjana njegovu nogu. To je presudilo... Stojketove noge nije spominjao... Ni Borjanove nije kad je primao gol. Prosto je neverovatno da Zvezda uzima kup na penale uzevši u obzir kako šutiraju ove godine. Bravo svima... Puno sreće akterima derbija u Evropskim kvalifikacijama. Uzmite i to drugo mesto u kvalifikacijama za Ligu Šampiona. Partizan svojom igrom to sigurno zaslužuje.

NY

pre 2 godine

Jos vise ne volim Zvezvu posle ovoga, Krstovic odvratan, sve najgore Zvezdi
(Aca7, 25. maj 2021 21:55)

A do večeras si je voleo navijao. Eto vidiš moj deda, otac nisu voleli JNA pa ni ja danas ne volim partizane

Narod loš

pre 2 godine

U celoj Inđiji nestala struja negde oko 100—og minuta, ja se ponadoh neće doći, radim ujutru, ustajem u 4, krenuo da legnem, kad ono prc posle 5 minuta dođe i mahinalno pogledam propast srpskog fudbala do samoga kraja...

bbROD

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahaha…haha h ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha
(Ra, 25. maj 2021 21:46)

A jesi video da igrac koji izvodi penal psuje, pljuje i unosi se u golmana za vreme penala? Veliko ste zlo vi za srpski fudbal,a i sport u Srbiji uopste. Veliko

Matori Laki

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54)

A koja si krvna grupa?

zemunski kej

pre 2 godine

Zvezda ima bolji tim ,Stankovic je jos zelen. Ocigedno sve jake utakmice igra ziheraski a ima odlican tim. Stanoje klasicno sporo i staromodno ,plus je oterao najbolje najbrze igrace nema Sadika ,nema Asana ,Sume okosnice one dobre sezone u Evropi. Nadam se da ce Partizan u rekonstrukciju.danas kad se Zvezda zatvorila nista nisu mogli da urade. Jojic ocajan,nezainteresovan nevezano za penal.koji uzgred Stojkovic ne moze da odbrani jer je ostario,

fensi

pre 2 godine

Vrijeme je za promjene. 30 i kusur godina se moja generacija i ja kao tu ložimo i onda dođe jedan slinavac i isprovocira reprezentativnog golmana. Izvini Stojke, hvala za sve, ali ja više ne želim da te gledam u Partizanu.
Sramota za oba tima da su nakon sve nesreće koja je zadesila ovaj narod, umjesto praznika sporta, našli da mu ponude tuču i rat. Osmogodišnji sin je sjedio pored mene i šta ja pametno da mu kažem sad. Stidim vas se.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Da li će konačno ostaviti pasoš...
(Rene Artois, 25. maj 2021 21:54)

Gde sad da ga se odrekne, prijatelju? Nezgodan momenat, samo za otići, dok se malo ne zaboravi. Čuva pasoš k'o oči u glavi. Može da se kaže i kao nešto drugo.

CENTURION

pre 2 godine

A šta ti znači to Stojkovic bolje onu svoju dzukelu vezite počeo da rezi i Stojke mu dao kosku tako jedino i mozete dobiti provokacijama to vam je i bio cilj
(Koja, 25. maj 2021 21:56)

Sad vam je Stojke, da imate obraza ne bi ste ga ni prihvatili.

Idemooooo

pre 2 godine

Zasto je onaj prisao Stojkovicu?
Trebao je samo on odmah da dobije zuti karton.
(2CRAZY, 25. maj 2021 21:58)
Prišao je da mu kaže da nema pasoš ahahahaha
Što kaže brat ispod ne moraš da se tusiras mustafa

Borkes

pre 2 godine

Poslednji penal odbranjen neregulrno. Sudija nije smeo da ga ponisti. Borjan bio sa obe noge na metar od gola. Odvratan fudbal! Dotakli smo dno. Posebno moj Partizan. Ne znam ni kako smo dosli do penala.

Stoke gotov si

pre 2 godine

Ja sam za da Bakajoko prvi nategne Stojkovića...
(Davle, 25. maj 2021 22:06)
AAAAAAAA ahahahahhahahahaha
Brateeee a da gurne o u vatru i Sanoga

Šomi

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54)
šta se nama žališ? takva si kakva si

Digging Bill

pre 2 godine

Stojke maaajstore !Tako se brane crno-bele boje.Umao si 2 lopte u rukama vec...neka ih.Nisu bolji ni ovakvi desetgkovani kakvi smo.jojica da ne gledam vise u Partizan po mogucnosti.

Max

pre 2 godine

Ja sam za da Bakajoko prvi nategne Stojkovića...
(Davle, 25. maj 2021 22:06)
Pa sad, uglavnom bilo bi mu bolje da je neki obdareni, valjda će posle ići glat😂😂😂😂😂💪💪💪💪💪

marko

pre 2 godine

Kao navijac Zvezde potpuno ravnodusno sam posmatrao ovaj mec. Drago mi je da smo nekako osvojili i Kup... ali mi ne bi bilo zao ni da smo izgubili... Sastav koji je zavrsio utakmicu, je slika i prilika naseg poslovanja i vodjenja... previse beskorianih i istrosenih igraca... Gde su nam maldji igraci!? Em sto su jeftiniji, em sto sigurno ne bi losije odigrali od nekih pojedinaca... Nadam se da cemo se resiti viska (Gobeljic, Srnic, N.Petrovic, Falcineli...)...

zoran

pre 2 godine

Bruka od fudbala ..drugorazredni nivo..Penali su sreca ..Jojic unistio Partizan .prvo losom igrom -penzionerskom ...penal ocajno izveo..O Markecu ne treba trositi reci..Dva igraca smo imali manje ..i Na kraju sudija morao ponistiti penala oba odbranjena ..Borjan 2 metra izasao ..a znaju se pravila.

Paja moler

pre 2 godine

Bez obzira što mi kup nije nešto značajan radujem se što kukumavke i narikače opet tuguju. Još jedna sezona bez radosti. Ovo mi je sladje nego 5:0. I opet će priča da je sve neregularno, namešteno. Da je vodja ovo namestio i ostale budalaštine. Bravo Zvezdo

буино голова

pre 2 godine

Леп дан за звездаше. Прво лебдећи дух отвори цигански универзитет, а онда освоје и прву дуплу круну у историји. Како се на ромском каже "браво"? Мирдита или како већ?

građanin opasnih namera

pre 2 godine

Sabre@
zasto? zato sto je presao u Partizan, ili zato sto ste hteli da ga ubijete u Đenovi? kazi zasto tacno livro jedna prljava mandovska...mars, ista ste govna svi

Avatar

pre 2 godine

Ljudi momci su za celu godinu izgubili jednu,ali JEDNU utakmicu!!!Pa ovo ne znam da li je nekome poslo za rukom!!!Alal vera majstori nasi!!!Nerealno!!!

mile jovin

pre 2 godine

Najsladji su ovi grobarski komentari, pod plastom neutralnih posmatraca, kako je nas fudbal dotakao dno, kako ga treba ukinuti, da se ovo ne moze gledati...

bbROD

pre 2 godine

Ja sam za da Bakajoko prvi nategne Stojkovića...
(Davle, 25. maj 2021 22:06)

Kad si vec toliki fan Bakajoka mogao bi tebe prvog da nategne

aca

pre 2 godine

Zvezda je duplom krunom zaokruzila jako uspesnu sezonu.A sada da li je na penale ili iz igre kao u prvenstvu je manje vazno.Broji se samo rezultat ,nista drugo nije vazno.

Max

pre 2 godine

Nadam se da je Radonja gledao derbi, da vidi kako se ko maj....skače pored terena i vrši pritisak na sudiju, na svaku odluku koja mu se ne svidja. Želeo sam da izgubimo kup, da se Dejanu obije o glavu kukavička igra, gora od Milojeve, pa da mu na pamet ne padne da više ovako igra. Dal ćemo dočekati da vidimo derbi sa 5-6 golova.
A jedina dobra stvar u svemu je , što je sada mali trener partizai naučio šta je karma, ili možda ipak nije.

Čiki

pre 2 godine

Ajmo lepo nas fudbal iz Evrope na 5 godina pa će se onda stvari srediti. Od nameštenih utakmica, promene pravila na kraju sezone, guranja prestolonaslednikovog tima da se vrati u prvu ligu, itd, itd, itd... Pa onda borba za. Kukuruz trofej kao onomad 90tih!
(TIGER, 25. maj 2021 21:57)

Očigledno je da si tužan

B.Živković

pre 2 godine

U ovoj utakmici je izvršena "materijalna povreda pravila igre" i utakmica mora biti poništena. Nije jasno kako je sudija Jovanović dopustio da isključeni fudbaler može da nastavi utakmicu, to nije viđeno u istoriji fudbala, a ako je i viđeno utakmica je bila poništena. Isključeni igrač ne može nastaviti utakmicu ni pod kakvim okolnostima. U takvim slučajevima u igru ulazi rezervni golman, a ako nije više moguće izvršiti izmenu onda isključenog golmana menja jedan od igrača koji su u aktuelnoj postavi tima. Neshvatljivo je da se kod nas ne poštuju čak ni "Pravila igre", u slučaju da UEFA i FIFA ovo vide biće žestokih kazni za naš Savez. Nikada u istoriji fudbala isključeni fudbaler nije nastavio utakmicu, desilo se jednom prilikom (kada su bila moguća tri žuta kartona, pa isključenje) da je jedan fudbaler ostao u igri, ali ta utakmica je poništena sa drastičnom kaznom za sudiju i morala je da se igra ponovljena utakmica. Neverovatno je da ma koliko naš fudbal pao na "dno", može još i dublje. Pozdrav!

duledudule

pre 2 godine

Borjan fenomenalno odbranio dva penala. izleteo sa crte dok jos igrac nije ni dosao do lopte.A sudija nemi posmatrac
(ramaro, 25. maj 2021 22:10)
Nije istina, Jojicu je odbranio penal bila mu je cela leva noga na crti e sad ovaj mali sto je sutirao posle tada mu je mozda peta ostala a mozda je malo izasao

delijamomak

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

da sam ja nekim slucajem fudbaler koji igra protiv ovog, duplo starijeg od mene ( nije duplo, ja sam 92), provocirao bih ga svaki put, ne samo sada, da tako nesto uradi kao sad, pa onda ne bih pao da simuliram, vec bi ga udario iz sve snage... olos jedan, jedini covek i osoba na ovom svetu koju bi pljunuo kad bi je video na ulici

B.Živković

pre 2 godine

Samo prekršaj Stojkovića je za direktan crveni karton, a Krstović je morao da dobije žuti karton. Očigledna "materijalna povreda pravila fudbalske igre". Znači, i da je ubio protivničkog fudbalera, mogao je da nastavi da brani do kraja penal serije? Nisam ni gledao utakmicu, ali ako je ovo što piše tačno, onda nema dalje.

Miki

pre 2 godine

Ali Jojic ...ludilo...upropastio onaj derbi jesenas...i sve vreme molim Stanojevica da ga zameni,upropasti covek neke bitne napade...jednostavno potpuno van forme i ovaj ga ostavi i odmah sam znao da ce on sigurno da promaši penal.

Pterodaktil

pre 2 godine

intergalakticarski tim zvezde OPET ne mpze gol da dadne Partizanu,koji je igrao sa takoreci drugim timom.A,sta reci za poteg mladog napadaca komsinice posle penala ?On je trebao direktni crveni da dobije ,garagan jedan,zar ces ovakvim potezima graditi karijeru??/Mars.

duledudule

pre 2 godine

Zvezdina posla manipulacija i provociranja, covek dolazi u facu igraca da vredja posle penala i sta ocekuje? Zvezda je olicenje nemorala
(Vuk, 25. maj 2021 21:50)
Malog je ispucao adrenalin dao je gol u penal seriji i drao se ovom u facu tako je tako je sro se lepo i vidi. Sad ovaj sto hoce da ga siluju i nema grama mozga u glavi, naseda na provokaciju to je njegov problem.

Pero

pre 2 godine

"U ovoj utakmici je izvršena "materijalna povreda pravila igre" i utakmica mora biti poništena."


Gospodine, ne poznajete pravila fudbalske igre. Pročitajte ih, naučite nešto. Lep pozdrav!

profa

pre 2 godine

Nadam se da je Stanojević povratio formu Miljkoviću, Jojiću, L. Markoviću, tako da sada slobodno mogu da traže inostrani angažman. Ostaviti ih i sledeće sezone, znači sigurno opraštanje od borbe za titulu. Tu nezainteresovanost i mlitavost ja ne shvatam.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 2 godine

Da se zna ko je najbolji ! Crvena Zvezda .Dupla kruna za fenomenalnu sezonu.Cestitke Dekiju i igracima.Sad malo odmor pa boze zdravlja da opet udjemo u ls

Kikujiro

pre 2 godine

E stvarno ste Ši...ri!
Koliko mi je drago što mi je krv crveno bela i što sam Delija!!!!

Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, nisam očekivao Kup, posle prvenstva, Evrope i pauze ovo je super, bravo.

milanche

pre 2 godine

hvala partizanu za sve godine sto gubi od zvezde,da nije njega radosti ne bi bilo,uvek placu kad gube a provokacija kad pobede,nikad za partizan pa makar da zvezda ne postoji

Slaninica

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54) 

Zrtvuj se, odmeni kapitena.

Dušan

pre 2 godine

2CRAZY




Momak je prišao i samo vikao ajde bre,ajde bre...Ima pravo da to radi,ali zato nema pravo Stojkovic da mu nabija loptu u lice.Mali vas je unistio.

Bezobrazluk

pre 2 godine

Pa da rezimiramo poslednja 3 dana. U subotu dve grupe neandertalaca, na zvanicnoj proslavi titule, demoliraju pola Beton hale i nekoliko restorana. Dan pred finale kupa, dve grupe muljatora i eksponenata tajkunskih i dilerskih klanova u nacionalnom savezu drze vazdan sednice i smenjuju jedna drugu, dok je trenutni predsednik saveza u bajboku. Finale kupa, po ocekivanju, seljacko drljanje po livadi i serijsko silovanje lopte. Nije po ocekivanju sto taj kosmar traje 120 minuta. Pucaju penale. Golman koji nudi dupe ako izgubi, prepucava se sa balavim urlatorom i nabija mu loptu u facu, za sta dobija drugi zuti karton i ipak nastavlja da brani. Drugi golman brani penal dva metra od gol linije i donosi pobedu. Dok se igraci gusaju i jure po terenu, oba trenera se smeju na klupi, dok su se celu utakkmicu drali i psovali. Internacionalac, koji iz velikog nemackog kluba dolazi da igra za klub za koji navija od detinjstva, bez kapi krvi u licu posmatra ovu bizarnu predstavu, sa pitanjem "sta ja radim ovde, dodjavola". I mi se pitamo. Odgovora jos nema.

Grobar 100?

pre 2 godine

Kakav fudbal?Blagi uzas a ovi nisu izgubili utakmicu u prvenstvu i igrali kvalifikacije za ligu sampiona!!! Nekoga treba da je sramota!!!

Tragikomedija

pre 2 godine

Čim se išlo na penale znao sam da gubimo. Stojković više ne ume da se baci. Ja ne znam više ko je ovde lud da to ne vidi. Mator je, dobro je branio danas, jer se dovro pozicinirao, ali čovek nije odbranio penal jedno par godina barem. Posle penal serije protiv Vojvodine prošle godine sam mislio da su videli konačno da čovek ne ume da se baci, da je izgubio svaki vid atleticizma i da samo pada za loptom. Zameni ga sa rezervnim golmanom pred kraj produžetaka, ko god da to bio. Jel ste videli kako on brani penale? Pogodio stranu na dva prva penala i nije odbranio, onaj penal Pankova je morao da odbrani. Posle toga kad je video da ne može da dohvati loptu iako pogodi stranu je počeo da pravi tri koraka u stranu pre izvođenja penala. To ne rade ni golmani treće lige.

čika kure

pre 2 godine

Stojke nijene smeo da te isprovocira onaj blavor. Šta je tu je, sad se videlo kako su oni prvaci i to ubedljivo, cirkus
(King, 25. maj 2021 21:59)

Objasni mi molim te postenjacino

Kontras

pre 2 godine

Partizanovac sam.

Sramotno ponasanje ovog Zvezdinog igraca koji je dao gol. Ocigledno je da je isao na provokaciju i poremecaj igre protivnika i na taj nacin osvajanje kupa. Sramota za tako veliki klub kao sto je Zvezda.

Stojkovic je ispao glup. Sramotno ponasanje i njegovo. Na sudiji je da kazni igraca Zvezde. A ako Stojkovic ima nesto da mu objasni - posle utakmice. Sramota za tako veliki klub kao sto je Partizan.

Kao da igraju za klubove u nekoj opstinskoj ligi.

Ja se ne secam da sam video tucu u toku penala, ej. U finalu kupa.

Ostaje gorcina. Ne toliko zbog izgubljenog trofeja, nisu ga vala zasluzili ni jedni, ni drugi.

Ostaje gorcina jer smo zajedno u kaficu gledali partizanovci i uvezdasi utakmicu i bilo nas je sve sramota sta smo gledali u toku penala.

Ostaje gorcina i zbog nekih komentara ovde. Derbi je nekada bio uzivanje i svetkovina, gledam u sta se sad pretvorio.

freeman

pre 2 godine

Ne znam cemu se raduju navijaci komsinice Partizan unisten i kao fudbalski klub i kao sporsko drustvo,odigra egal utakmicu,bukvalno bez tri najbolja igraca Suma,Natko i Stevanovic.Da na klupi nije postavljen izdajnik od strane rezima dobili bi lagano ovo.

Milan

pre 2 godine

Ovo nije smelo da se dopusti!!! Ovi mučenici će da pocrkaju od kuknjave, otpašće nam uši. Čemu nama radovanje a njima kuknjava. Pamet u glavu, prvo su zlikovci uništavali Zvezdu, a sada Partizan. Uvukli nam kriminal u kuće a fudbal je samo ogledalo svega nenormalnog u društvu. Huligani se obračunavaju oko ova dva kluba, lete glave. Normalan čovek ne može na stadiom. Peru novac ubiše sve što je ljudsko.
A fudbal ko fudbal. 22 polumozgaša nam mame emocije, pa udri, udri.
Ljudi zar smo toliki debili bre!!!

War Inside My Head

pre 2 godine

Blato,ne znam i ne sjećam se da su se dvije ekipe posvađale za vrijeme izvođenja penala!?Bilo je packi i rasprava,ali ovo večeras!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ми славимо "дуплу круну"🏆🏆. А "гробари" свог голмана "куну." БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

Kikujiro

pre 2 godine

Nikad ne gledam ono za šta mislim da je bezveze i da ne valja ništa, većina vas je na pogrešnom mestu, Zvezdaši, Partizanovci ako vam se ne svidja ovakav fudbal zašto gledate, i gubite vreme na besmislene komentare, i na pljuvanje, idiotizam, bravo Zvezda, bravo, bravo, bravo, Partizan,hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.............

putnik

pre 2 godine

Pravilo broj 10 iz pravilnika fudbalske igre 2020/2021

3. Ударци са тачке за казнени ударац
Ударци са тачке за казнени ударац се изводе на крају утакмице, уколико није другачије прописано
важећим Правилима игре. Играчу који је искључен током утакмице није дозвољено да учествује у
извођењу ових удараца; упозорења и жути картони изречени током утакмице не преносе се у
ударце са тачке за казнени ударац.

Džoni

pre 2 godine

Zveda je jača za klasu, ali da ih neko pita da li bi potpisali pre utakmice da se izvode penali i tako reši pobednik verujem da bi oberučke prihvatili(tako i igraju). Partizan bi isto, ali za njih mi nije čudo jer su evidentno slabija ekipa. Koliko ziheraški pristup Stankovića i tako svaki put protiv Partizana.

nesa80

pre 2 godine

ja koji pojma sa fudbalom nemam pisem ovde o nekvalitetima jojica vec koji put,on nas je protiv ausburga unakazio,kilav je do zla boga,trci ko na stiklama,suta loptu ko da sutira ciglu,ali eto stanojevic ga voli pa to ti je.evo ovo iskreno pisem kao partizanovac-ja bi prestao da pratim fudbal da su kup osvojili-jojic,scekic,miljkovic,urosevic,stulic....jednostavno takva ekipa meni kao partizanovcu ne treba i sreca da nisu osvojili kup jer bi stanovjevic bio nagradjen nizasta sa obzirom koga forsira,ovako pravda je zadovoljena.a tek stojkovic je prica za sebe i blago onom ko ga drzi u klubu.cestitke zvezdi na zasluzen kup imaju bar 3 polukrstena igraca a mi samo natha i to je presudilo

Звездаш онај стари

pre 2 godine

Како год да се заврши највећи утисак ова Милојевска и Станојевска кукавичка дефанзивна игра. Фујјј

mile

pre 2 godine

90 minuta nicega, kao i uvek. Dzaba Zvezdi sve, kad jedinog dostojnog protivnika ne moze pobediti.
(nemanja, 25. maj 2021 21:03)

Ali ove nedostojne pobudjemo cesto ove godine

Vojislav

pre 2 godine

Ko god da pobedi SRAMOTA je da RTS kao javni servis kome svi placamo pretplatu, ne prenosi finale kupa Srbije, ne prenosi ni reprezentaciju, juce nije prenisio finale ABA lige gde se borio prvak Srbije... Bednici.

VUK

pre 2 godine

Sramota je ovo što je Zvezda odigrala u produžetku. To je horor fudbal. Toliko netalentivanih fudbalera. Sakrivaju se godinu dana iza Ivanića,Bena,Katai...To veze s vezom niko nema. 3_4 igrača. Ovo je tuga.

Red

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna.
(mix, 25. maj 2021 20:58)

Ovo je samo jedna utakmica i ništa više. Titula ima veći značaj od kupa. Nekada i autsajder uzme kup
(a, 25. maj 2021 21:16)

Grobarska logika.

Legolas

pre 2 godine

Ovi iz UEFA kad pogledaju,ovaj naš izum,koga zovemo fudbalom,smešnog li izraza za ovo čudo od "kretnji"igrača"i lopte,razmišljaju da pod hitno stvore još jedno takmičenje!
Pored lige konferencije,da naprave Ligu Konferencije 2,jer ni za onu prvu nismo!

veliki strumf

pre 2 godine

U odnosu na pocetak utakmice, Zvezda je 70% slabija u produžecima. Sve sto valja izaslo, sve sto ne valja ušlo. Gol možemo slučajno da damo samo na svežinu. Ogromno je pitanje i ko će penale da šutira, ako ih bude.

111

pre 2 godine

JOJICA ne mogu ocima da gledam. Dok je on u Partizanu gledacemo ovo dno. I to nema veze sa penalom. On je izgubljen slucaj, igrac manje na terenu. Igrac koji o fudbalu ne zna nista.Dno! Samo ga jos drzite u klubu, jos, pa da gledamo ovakav Partizan. Nemate bre napadaca a drzite ovu neznalicu.

Zvezda ooo

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna.
(mix, 25. maj 2021 20:58)

Mix-u, opet ti.
Ko ti drma kavez?

Miroslav Celic

pre 2 godine

Čeka se duel velikih majstora sa gol linije...
Da jedan od njih ode u večnost

Daj Bože da neko uopšte može da uvalja loptu u gol, i iz penala

Topkata na beli kreč :-))))

Srdjan

pre 2 godine

Ova utakmica je najbolji derbi u poslednjih 5 godina. Bez obzira na to sto nije bilo golova, bilo je lepih akcija. Zvezda je prikazala bolju igru, ali je pitanje da li ce uspeti da savlada Partizan do kraja produzetaka. Partizan je imao svojih 10-15 min. u drugom poluvremenu, ostatak utakmice je kontrolisala Zvezda.

vlado

pre 2 godine

E moji romi, kada ovakav Partizan ne mozete da dobijete onda vam je valjda jasno kako dolazite do rekorda. Sto se tice Partizana, losiju ekipu nismo imali bar 30godina,jad,beda i cemer

mare

pre 2 godine

Stanoje slab trener, Stankovic malo bolji. Ali obojici kec ko vrata za ponasanje. Kako nas covek cim dodje u Srbiju zaboravi sve sto je naucio van zemlje i vrati se na dobro staro divljastvo i primitivizam. Na svaku loptu se skace, vice, psuje.

Zmajko

pre 2 godine

Za sve ove sto se cude sto Zvezda ovom raspalom Partizanu ne moze da da gol, odgovor je jednostavan. Partizan igra non stop bunker, tesko je i Barsi da nekad tako da gol kada se parkira autobus, a gde ne Zvezdi... Tuga koju taktiku forsira Partizan protiv Zvezde ove godine

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahahahahahahahahahahahah ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha
(Ra, 25. maj 2021 21:46)

A jesi li video nekad da igrač nakon pogotka ide ka golmanu i psuje ga?

I na naslanjanje lopte na glavu padne kao pokošen?
Njemu doživotna bruka.

Izveli su iz takta rivale.
Nepošteno. Ne umeju drugačije da pobede!

One night in May

pre 2 godine

Pa kako rekorderi univerzuma ne mogu da daju jedan gol protiv jedinog protivnika koji im se ne sklanja?
(ej bre, 25. maj 2021 21:42)

Javor je na Marakani igrao 0-0 ove sezone. Tako da ni oni nisu primili gol - doduse, posle su ispali... Level Partizan.

Mustafa kaze samo bez ljubljenja, Stanoje jos uvek broji publiku...

Vas razvaljujemo u svim takmicenjima kako stignemo.

tragedija

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.
(Rejting, 25. maj 2021 20:40)

Ahahhahaa majko mila "nikad losiji partizan" to bukvalno slusam svake godine... a partizan u ovom prvenstvu dao 95 golova ,ali ono pljujem po svom klubu da bi omalovazavao zvezdi titulu...

Delije Tirana 1945

pre 2 godine

Kažete da mu je igrač zvezde "nešto rekao"????? Pa nije mu rekao negu mu je URLAO i unosio mu se u facu!
Koji ste vi sekundarci sve na muljafte mufte, ciganska država...

Max

pre 2 godine

Ja bi ih za kaznu pustio da igraju dok ne daju gol, pa nek pocrkaju na terenu. Sramota srpskog fudbala. Katai i Ivanić, pa puno, puno praznog prostora, pa niko. Eto, to je to. I da Deki me je razočarao. Napadaj, stvaraju šanse, šutiraju, bori se... ovaj raspali tim preko puta tebe si trebao da nakantas 5-0, u prvom i reši pobednika, a ti si umesto toga postavio neku kukavičku taktiku i uljuljao samopouzdanje fudbalerima. Evo sad ce penali, navijam da izgubimo, da ti ne dovedu ni jedno pojačanje, pa igraj sa ovim krsom od fudbalera.

gagi

pre 2 godine

Mister Stankovic cetiri derbija ne moze da nadigraPartizan. Sa najboljim i najvecim budzetom od 91 godine. On uvodi Srnica i Gobeljica da zatvori utakmicu i ide na produzetku. Bio mi je najomiljeniji igrac, a sad.... Na Marakanu dolazim od 1987,on mi je zgadio fudbal, mrtvi Partizan ne moze da nadigra veliki Mister... Trazi ga pola Italije... Tuga.

Ra

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahahahahahahahahahahahah ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

Ovo je namešteno, za mir u kući!! Suviše providno!! Stanković izvadi iz igre sasvim slučajno, Kangu, Bena, Kataia, Ivanića i Falćinelija!? Uđu igrači, koji ne znam kad su zadnji put igrali!! Za Pavkova slučajno nema mesta!!

PeraBeblja

pre 2 godine

Dva užasna kluba, 22 i više igrača ispod proseka, utakmica gora od Pirotske lige. Sramota i za Zvezdu i za Partizan, a ko osvoji neka se stidi.

haha

pre 2 godine

Stojković zadržava loptu na kraju produžetka! Highlight utakmice.
Niko ne treba da dobije pehar jer ovo nema veze sa fudbalskom utakmicom.

moon1

pre 2 godine

Nisu mi jasne ove izmene, podsecaju me na bata Djoru kad je vodio reprezentaciju, treba ti pobeda a izvodis napadace, a povrh svega i penaldzije. Kriminal haha

a

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna. 
(mix, 25. maj 2021 20:58)

Ovo je samo jedna utakmica i ništa više. Titula ima veći značaj od kupa. Nekada i autsajder uzme kup

Алекса

pre 2 godine

Pa kako rekorderi univerzuma ne mogu da daju jedan gol protiv jedinog protivnika koji im se ne sklanja?
(ej bre, 25. maj 2021 21:42)

Па јестел спасили сезону пливања? И хоћете ли сад да кренете по то силовање што вам је обећано?

Hahahahahaha

pre 2 godine

Deki uvodi Degeneka umesto Ivanica. Mislio sam da ne moze gore kad je uveo Gobeljica , ali me on demantuje. Da su pitali Stanojevica koga da zameni iz zvezde bilo bi ga sigurno sramota da uradi ovo sto je Deki. Svaka čast nasem heroju.

Dosadnjaković

pre 2 godine

Sad kad bi neki šiptar upao sa dronom na ovu utakmicu obradovao bih mu se ko bratu rodjenom. Bilo šta da razbije monotoniju je dobrodošlo.

xyz

pre 2 godine

Kakva su ovo sizofrena cepanja na Areni? Kakvi su ovo random prekidi? A RTS treba zapliti definitivno.

Kako je moguce da se ne ide napolje posle 2 zuta???

pc, Niš

pre 2 godine

Sirota lopta! Šteta što nema snimaka kada je bilo 6:0 ili 7:1 za Partizan ili 5:0 za Zvezdu - to su bile utakmice za večno pamćenje. Valok je bio smrt za Zvezdu. Nema više fudbala, sada igrači lomataju krstove i mole Boga za pobedu jer nema sportskog umeća.

Koja

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahahahahahahahahahahahah ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha
(Ra, 25. maj 2021 21:46)

A šta ti znači to Stojkovic bolje onu svoju dzukelu vezite počeo da rezi i Stojke mu dao kosku tako jedino i mozete dobiti provokacijama to vam je i bio cilj

Kanidja PG

pre 2 godine

I osta samo poraz od Hofenhajma u 90min za citavu sezonu.
Svetski rekorderi a ovakvom partizanu nismo u stanju gol da damo 120+min.
Nije realno i tako godinama.
Od penala nista dobro ne ocekujem posle ovakvih izmjena. Prosto nema ko sutnut sa kreca.

dalaBu

pre 2 godine

Ala smo mi duboko podijeljen narod. Šta se sa nama desilo u poslednjih 20-30 godina? Toliko mržnje između fudbalera a i nas navijača je nevjerovatno.

Jolie

pre 2 godine

Klinac provocira Stojkovica koji ima 20 godina staža, Stojković naseda kao konj i reaguje kako reaguje, dobija drugi žuti i nastavlja da brani. Zvezda osvaja titulu posteno i grobari se bune. Srpski fudbal

boban

pre 2 godine

gledas Rodica,Pankova,Nikolica i pitas se koja je ovo Zvezda.Ja navijam za Zvezdu 55 godinaali ovo je antipropaganda.Sa ovim timom napadnes das 3 pa iako primis 2 ili 2.Dovodis Dragovica?Treba ti tri Dragovica,dva vezna i jedan pametan.Nikolic nija taj.

Derbi_Fan

pre 2 godine

Sudija slabic. Trebao je odma da isljuci Krstovica za ovakvu primitivnu provokaciju a odma posle i Stojketa, koji je naseo na decju igru! SRAMOTA!

Sasa

pre 2 godine

Da li je moguće, ali da li ej moguće, opet pitam, ovoliki broj faulova u napadu, ovo je frustrirajuće, da ove dve ekipe prave ovoliko faulova u napadu, ovo nema ni na jednom derbiju u svetu, svaka duga lopta je faul u napadu, svaki prekid je faul u napadu, neverovatno.

mare

pre 2 godine

Ovaj Stojkovic 80% vremena kada je lopta kod njega on je drzi i namesta za ispucavanje ili se krsti sa istom u ruci. Kakav seljacki stil igre..

Legolas

pre 2 godine

Na kraju produžetaka Stanković je prišao klupi Partizana i čestitao Stanojeviću na svemu prikazanom!!!!!!!!!!
Komentator Arene.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Pa kako rekorderi univerzuma ne mogu da daju jedan gol protiv jedinog protivnika koji im se ne sklanja?
(ej bre, 25. maj 2021 21:42)

Pa dali su nekoliko i liverpulu, milanu,ilimpijakosu.... A da , sklanjaju se svi

svasta

pre 2 godine

Objektivno, ovaj tim Zvezde je bolji za klasu od Partizana. Ja se ne sjećam slabije ekipe Partizana u posljednjih 25 godina.
(Svarozic, 25. maj 2021 19:21)

Ne secas se partizana koji je zaostajao 30 bodova za zvezdom?

TIGER

pre 2 godine

Ajmo lepo nas fudbal iz Evrope na 5 godina pa će se onda stvari srediti. Od nameštenih utakmica, promene pravila na kraju sezone, guranja prestolonaslednikovog tima da se vrati u prvu ligu, itd, itd, itd... Pa onda borba za. Kukuruz trofej kao onomad 90tih!

dejan

pre 2 godine

Ako nesto ne podnosim, to je onda izjava kako fudbaleri nemaju snage. "Radis" jednom nedeljno, primas 10-50'000 EUR mesecno u zemlju u kojoj su troskovi relativno niski a ti nadjes da budes umoran i ne mpzes da izdrzis 60 Minuta?

svasta

pre 2 godine

90 minuta nicega, kao i uvek. Dzaba Zvezdi sve, kad jedinog dostojnog protivnika ne moze pobediti.
(nemanja, 25. maj 2021 21:03)

Koji spin pravi grobarski...

Bojan, grobar

pre 2 godine

Čestitke Borjanu, ovaj mali Krstović očajan lik, provocira bez razloga, zvezda malo bolja, a sve u svemu loše sa obe strane, iskren i realan. Pozdrav!

Veliki brat

pre 2 godine

Najbolje, po uzoru na 24 sata Le Mana da se derbi igra 24 sata, dozvoliti neograničen broj izmena, pa i igru sa manje igrača (kako bi ostali odmarali), pa da na kraju imamo "realan" rezultat koji tim je bolji :)

XoXoXo

pre 2 godine

Predlažem da se na sledećem derbiju odmah izvode penali. Tako ćemo imati sigurnog pobednika, a bićemo pošteđeni ovog mučenja. I 90 minuta antifudbala je previše, a kamoli 120. Ne zna se da li je nama mučnije gledati ili njima igrati.

Zvezda ooo

pre 2 godine

Ne pomaže im ni bjeković pučista, ni sudija koji ostavlja onaj komad na golu sa dva žuta kartona, ni pritisak ni pretnje.
Zvezda uvek iznad svega!
Zvezda je najbolja!

Roque Santa Cruz

pre 2 godine

Pravda je pobedila i pored očigledne krađe na štetu Crvene Zvezde, bar 5 žuta kartona su oprostili dervišima i bar još dva crvena, ovo sa Stojkovićem na kraju nema ni na filmu.

huh

pre 2 godine

Au brt neverovatno koliko se valjaju i padaju ovi partizanovci, celo prvo poluvreme sad i krenuli tako u drugom. Pridjes mu on padne sam od sebe. Babe

Zoran

pre 2 godine

Partizan igra bez dvojice najboljih, Suma i Natkho. Da li bi i jedan Real sebi mogao da dozvoli i protiv poslednjeg na tabeli? Svakako ne.

žile

pre 2 godine

U komentarima ništa novo,klisei...derbi pre 3god.isti komentari,a najjači oni tipa ovi loši a ovi dobri,za šta se daju državne ili narodne pare...

sta pricas ti?

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.
(Rejting, 25. maj 2021 20:40)

A partizan sve dobio osim derbija ... j to ubedljivo i lako, i to ti nije sumnjivo?

Neroji Sever

pre 2 godine

Zvezda ima 33 titule. Mi smo kao deca igrali ispred zgrade neki turnir, bila je neka ekipa u crveno belim majicama, ne secam se da li su bili Zvezda, Arsenal ili Sevilja ali ipak glasam da se Zvezdi upise jos jedna titula. Kad je mogla ona "titula" pre 100 godina, moze i ova decija.
pisem na poluvremenu, nek pobedi bolji!

marko992

pre 2 godine

Гробари срамота ли вас је овакве игре…
(КШЦЗ!, 25. maj 2021 20:46)

Igre me nije sramota,ali igraca koji igraju u Partizanu me jeste sramota.
Trenutno u ekipi nemamo ni jednog fudbalera.
Vas treba da je sramota da ovako ,blago je receno,jadan Partizan ne mozete pobediti.

Rade

pre 2 godine

Nemanja Jović puca dva metra od gola, pa ovako bi mogao ja sada u papučama iz fotelje. I još su plaćeni za ovo. Svima bo ja 30% od plate ako nema gola na utakmici!

man

pre 2 godine

kometatori su kraljevi pokusavaju da prenose mec kao da se igra dinamicno a ovo je jadno . Zvezda i lici na ok ekipu ali Partizan kao da je iz druge lige a ne drugo plasirani. Pa kakvi su onda Vojvodina Cukaricki TSC ako je ovo DRUGA ekipa na tabeli. Sad vec lazar Markovic izgleda ko ronaldo u ovoj ekipi.

Legolas

pre 2 godine

Ovo treba platiti da ne gledaš… Takav je derbi, “navijači” i srpski fudbal u 21 veku…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. maj 2021 17:22)
I dalje botujes i koristis bota na sportskim vestima nesrecnice?

Conte

pre 2 godine

"Zvezda ima 33 titule. Mi smo kao deca igrali ispred zgrade neki turnir, bila je neka ekipa u crveno belim majicama, ne secam se da li su bili Zvezda, Arsenal ili Sevilja ali ipak glasam da se Zvezdi upise jos jedna titula. Kad je mogla ona "titula" pre 100 godina, moze i ova decija.
pisem na poluvremenu, nek pobedi bolji!"
A sta tek reci da Partizanove titule koje mu je dodelio Sud udruzenog rada?

Rejting

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.

tnt

pre 2 godine

"Zvezda ima 33 titule. Mi smo kao deca igrali ispred zgrade neki turnir, bila je neka ekipa u crveno belim majicama, ne secam se da li su bili Zvezda, Arsenal ili Sevilja ali ipak glasam da se Zvezdi upise jos jedna titula. Kad je mogla ona "titula" pre 100 godina, moze i ova decija.
pisem na poluvremenu, nek pobedi bolji!"

A sta tek reci da Partizanove titule koje mu je dodelio Sud udruzenog rada?
(Conte, 25. maj 2021 20:36)

Dobili su i 1999 titulu kad je prvenstvno prekinuto. Znaci dva puta.

Tvorzan Guzletić

pre 2 godine

Jadna je Zvezda koja ne može da dobije Partizan sa dva poluigrača (Zdjelar i Jović) bez Sume, Asana, Natha, F. Stevanovića. Tuga.

КШЦЗ!

pre 2 godine

A vaša je nešto bolja ?? Ne zna se ko je gori... Nula od fudbala uopšte.
(JPR24, 25. maj 2021 20:50)

Свакако боља него ваша, види се да јурите пенале што је срамно, кукавички приступ, зато сте и мала екипа.

trojka

pre 2 godine

Mi volimo Stojketa i Partizan.
(LGBT, 25. maj 2021 19:50)

kad pre zaboraviste dzaju i tozu...
(neutralni fe, 25. maj 2021 20:04)

ti ne mozes da ih zaboravis.

Hentreal

pre 2 godine

Ja sam Hrvat, navijam za Dinama. Samo ste mi sjemnsi sta vam Zvezda napravi od zivota kluba i tribine.
(Mobitel, 25. maj 2021 20:03)

Sve stalo u prve 3 reci. Nismo ti mi krivi za to.

cvrccc

pre 2 godine

Ja sam Hrvat, navijam za Dinama. Samo ste mi sjemnsi sta vam Zvezda napravi od zivota kluba i tribine.
(Mobitel, 25. maj 2021 20:03)

Gde su tribine na Maksimiru?

Oj

pre 2 godine

Ovaj nas fudbal mi vise nije ni smesan, 40 faulova za 90 minuta, niko veze nema, da odu i da zapale svecu sto ih je sreca nagradila da budu tu gde ne zasluzuju i ne pripadaju. Cak se i nesretni katai koji nesto zna uklopio u ovo, ne znam kako se zove...

Millennium

pre 2 godine

Ne mogu da gledam na poslu sam. Ali bih po komentarima i rezultatu rekao još jedan mrtav derbi u moru mrtvih derbija. Što neko reče, dajte im da odmah izvode penale. Bilo bi zanimljivije i njima i nama.

plavi bechar

pre 2 godine

ocajan fudbal,svetski rekorder (ali u namestanju) ne moze da iskreira nijednu sansu kod kuce protiv najgoreg Partizana u istoriji.

mix

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna.

VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..

Tetak od analiticara

pre 2 godine

Na poluvremenu: Partizan bez Asana je grupa gradjana. Holender ima jedan dodir sa loptom za 45 minuta. Lazar kao da trci na tudjim nogama, najbolji Zvezdin asistent. Vise je Partizan dao cistih lopti Zvezdi nego citav Zvezdin vezni red. Od ovakvog Partizana ni pobeda mi ne treba.

TV

pre 2 godine

Legenda kaze da je azijska macka vidjena poslednji put negde na obodima Karpata. Leti kao munja ka zemlji izlazeceg Sunca. Bezi iz Cirkuskog bunkera slavno zvanog JNA

Velja

pre 2 godine

Koja amaterska igra Partizana. Zvezdu neću da komentarišem jer me ne zanimaju. Pazi Miljković i Jojić u prvih 11!? To samo može kod “stručnjaka” Stanoja!

Legolas

pre 2 godine

Ovi iz UEFA kad pogledaju,ovaj naš izum,koga zovemo fudbalom,smešnog li izraza za ovo čudo od "kretnji"igrača"i lopte,razmišljaju da pod hitno stvore još jedno takmičenje!
Pored lige konferencije,da naprave Ligu Konferencije 2,jer ni za onu prvu nismo!

VOSAK

pre 2 godine

Zvezda hoce u LS,a ne moze da nadigra ovaj jadni Partizan,koji igra bez 3 najbolja igraca!
E moj Stankovicu!
(dragan, 25. maj 2021 20:35)


To što je 0-0 ne znači da ih nismo nadigrali, valjda gledaš utakmicu čoveče ???
Ubili smo ih od fudbala, šansi, al kad neće, neće

JPR24

pre 2 godine

Гробари срамота ли вас је овакве игре…
(КШЦЗ!, 25. maj 2021 20:46)

A vaša je nešto bolja ?? Ne zna se ko je gori... Nula od fudbala uopšte.

Dag962

pre 2 godine

(hantreal)
Vazno je da ste vi institucija a silne titule sa Gulanom, Svetlicicem I Scepovicima.Koliko igraca Partizana,u zadnji cetvrt veka napravilo zavidnu Internacionalnu karijeru? Padaju mi na pamet dvojica(Milosevic i Krstajic). Bitno je da ste imali Mirka, Branka iToleta.

VOSAK

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.
(Rejting, 25. maj 2021 20:40)


Jel mi gledamo istu utakmicu ?
Partizan BUKVALNO igra bunker, Zvezda ima 3 puta više šuteva hahahahahhahahahaha

duledudule

pre 2 godine

Mismo jedinstveni u svetu sto bi rekao nas predsednik, mislim da smo jedino finale kupa koje je zavrseno 0 0. A i onako smo momacki podelili faulove sa 20 plus. Uzasan fudbal

garda

pre 2 godine

Objektivno, Zvezda je puno bolja ekipa i ovo je neuspeh. Psiholoska prednost sada u produzecima prelazi na stranu Partizana, koji se posteno izborio za ovih 0-0. Falcineli se mogao proslaviti, neverovatno da nijednu od onih lopti nije uspeo da ugura u gol.

Mobitel

pre 2 godine

Sta ti uradi od zivota Zvezda i Nolan Smit.
(Mobitel, 25. maj 2021 19:34)

Panteru sedi i daj sapu. Tebi je Zvezda vidim lepo oblikovala zivot. IQ ti je za broj manji od broja zuba. Grickas semenke sa pola vilice ispred maxija i zaudaras na vlagu iz dedine sobe. Naravno, Zvezda ti je sve. Mladost ti nismo dali ozalosceno bice!
(Hallo again, 25. maj 2021 19:53)

Ja sam Hrvat, navijam za Dinama. Samo ste mi sjemnsi sta vam Zvezda napravi od zivota kluba i tribine.

neutralni fe

pre 2 godine

Ne mogu da gledam na poslu sam. Ali bih po komentarima i rezultatu rekao još jedan mrtav derbi u moru mrtvih derbija. Što neko reče, dajte im da odmah izvode penale. Bilo bi zanimljivije i njima i nama.
(Millennium, 25. maj 2021 20:01)

dobar fudbal u prvom, pogledaj reprizu, ne veruj kladionicarima i šipkarima: oni uvek mrze i svoje i tudje igrače... naravno, u drugom ocekujemo "teske noge naših fudbalera".

ultrasrbin

pre 2 godine

Najbolji igrac Zvezde u prvom poluvremenu je Miljkovic.
Unistio bar 3 napada cinjenicom da se ne ubacuje po boku, a prolaze ga kao nista.
Markovic konkurise da bude bolji zvezdin igrac i od Miljkovica

sir oliver

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..
(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)
Bravo za komentar!

mr.wolf

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..
(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)


pao mu tiket :)
(neutralni fe, 25. maj 2021 20:15)

Vise od jednog....

rke koke

pre 2 godine

Falći mogao dva komada za poluvreme. Svašta radi ali gol igrač nije. Pavkov bi već metn'o jedan makar zadnjicom. Generalno dosta bolji i dinamičniji derbi nego inače.

E

pre 2 godine

Sramotno drugo poluvreme i katastrofalne izmene Dejana Stankovica, nismo u stanju ovakvom Partizanu da damo gol, stvarno mi nije jasno po kom osnovu je dobio novi ugovor od 600 hiljada po sezoni!!!

neutralni fe

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..
(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)


pao mu tiket :)

KK

pre 2 godine

17 minut utakmice, sudija sve vreme gleda Partizanu kroz prste da ne da nekim igracima zuti za prekrsaje koje prave. Ne kazem da navlaci sudija za Partizan ali takvim dopustom ce igraci da se pomame i bice milion prekida i dosadan derbi

andra

pre 2 godine

Ja mislim da nisam skoro gledao goreg igraca u derbiju(a opasna je konkurencija u pitanju) od Jokica. Coveka bi ispred zgrade vredjali koliko ne zna( a pri tome ocito fizicki nespreman).

veliki strumf

pre 2 godine

Канга најгори. Сваки потез лош. Не да није повезао редове, него супротно. Очекујем много боље издање у другом полувремену. Фалчинели хаос - колико му шанси треба за гол, и то чистих шанси, па то није реално. Још прави неке глупаве фаулове. Никакав голгетер - таман 3 да да у другом, мислићу исто. Гајић уплашен, пушта лопте у аут јер не сме да их прими. Ипак, 2 одлична убацивања и две мртве шансе креирао. Бен испод свог квалитета у сваком смислу. Остали на свом нивоу, с тим што лопта мора много више да буде у ногама Катаиа и Иванића. Они могу и да креирају шансу и једини уз Бена да дају гол. И Милун из прекида, којих скоро да и није било - ниједан корнер нити фаул у висини шеснаестерца. Добијамо у другом, Звезда много боља.

veliki strumf

pre 2 godine

Zašto Pankov? Totalno je nesiguran a uz to prespor. Evo za 5 min 2 puta loše reakcije, uplašen, smeten... Ulica nesigurnost pozadi.

Ice

pre 2 godine

Igraju kao da ih je neko puskom naterao i jos im drzi porodice kao taoce. Bolje da ste se dogovorili da odma izvodite penale jer ovo sa fudbalom nema veze.

PP

pre 2 godine

Pazi ovog ludaka izbacio i Natkha ???? Pre toga unakazio Sadika,, Sumu, Bajbeka...No dobro je da imamo Lolu...
Predaj Zvezdi pehar..zasto da se znoje ljudi bez razloga.
(Zoran, 25. maj 2021 19:04)

Aj ne lupetaj, sta vas je Pantic zadojio teorijama zavere. Svi ste kao bolji treneri od Stanoja, pa sto onda ne trenirate neki klub.

vaxilar

pre 2 godine

Uvertira za derbi je otimanje Saveza od strane Bjekovica i ostale crno bele zgadije.

Dajte im Kup, neka im ga, samo da ne cmizdre. Jug je uveliko otvoren i ima vise od 40 ljudi koji cekaju ispred, ali bitno da je izvrsen pritisak od Stanojevica, kakvi neljudi ovo je nemoguce.
(nista o nicemu, 25. maj 2021 17:54)

Zacepi.
(defekt, 25. maj 2021 18:10)

Umukni crno bela zgadijo

mArkan

pre 2 godine

Slika i prilika danasnjih fudbalera manekena. Stojkovic u 45. minutu umesto da ispuca loptu sto pre napred, on lagano namerno baca loptu daleko ispred sebe da bi je sudija vratio, pa onda ceka 20 sek sa ispucavanjem. Ne vidim zasto to radi

VUK

pre 2 godine

Kako je moguće da je Falćineli profesionalni fudbaler ? Za ovaj blam od fudbalske tehnike neko daje novac !?! Prijem katastrofa, pregled igre katastrofa, kontrola lopte katastrofa , šut ne postoji, pas ne postoji, u svakom duelu otpadne kao pile....kako ovo igra pre Pavkova ili bilo kog drugog fudbalera ?

Jovica

pre 2 godine

Zovem se Jovica. Nikako da naviknem na prazne tribine. Jedva cekam da prodje korona pa da ja i moj decko pevusimo zajedno zagrljeni na Jugu kao nekad. Zajedno, kao i svi grobari. Mi se volimo

Zvezda ooo

pre 2 godine

Nadam se da sa vrha nije naredjeno da vas pustimo radi mira u kući, pa da vas narednih 100 godina slusamo kako ste dokazali kvalitet ahahaha

uplakani

pre 2 godine

Frizura Jovica pobjednik dana. Nije realno sta lik napravi sebi.
(Kanidja PG, 25. maj 2021 19:41)

Štooooo.. ?!
Pa to se sad tako nosi...a, plus ima i tetovažu. Znači full za Zadrugu V

Mikica

pre 2 godine

Mali Jovic nije loš ,ali kad bi znao da šutne loptu bilo bi super...Jojic,Markovic katastrofa...A Holender,jel bio na terenu uopste...

Globtroter

pre 2 godine

Zašto igraju Marković i Jojić? Zar nije pametnije da igra neko mlađi pošto ova dvojica su sve samo ne profesionalni sportisti. Odavno nisam video da se neko tako bahato ponaša prema svojim saigračima, da se opušteno ne vraća u odbranu, ne trči kontru, a pritom bilo šta drugo nije u stanju da uradi. Miljković je takođe rupetina neviđena, a jedino za Zdjelara može da se kaže da igra profesionalno.

лудоје

pre 2 godine

само овакви као ја би играли на празном стадиону
што не играју на помоћном

Leogane

pre 2 godine

12. минут, Канга други пут ломи играча Партизана са леђа и спречава контру - и даље без жутог картона. Идемо даље.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Ali L. Markovic i Jojic, kao da nikad fudbal nisu igrali, pa L.Pavlovic izmislio fudbal za obojicu. E Stanoje sta li ti radis nije mi jasno, ovo nema veze sa fudbalom.

Ice

pre 2 godine

Nema Natha i Sume jer bi smetali majstorima Scekicu, Zdjelaru, Jojicu i Markovicu, ne bi pozvao na termin ni jednog od njih tacno da fali jedan igrac a i tesko da bi mogli da igraju, Lazar ne moze da izdrzi sat vremena termina a ne bi ni pretrcao nikoga ko ima manje od 50 godina. A ova trojica ne bi tacan pas odigrali da im zivot zavisi od toga, e moj Stanoje samo guraj drugare, to je siguran put ka uspehu al u k....

ništa lično

pre 2 godine

Falćineli najbolji igrač FKP.

Ajde jedna ali dve sa 2,3 metra da ne daš nekako baš teško da izvedeš.

Inače u skladu sa sastavom CZ lagano na momente drži čas fudbala.

Možete da pljujete Stanoja ali on samo ovako seckanjem i defanzivnim blokovima može da izvuče rezultat.

Par poteza Katai i malog Jovića... malo za PP.

Zoran

pre 2 godine

Šta igraju Jojić i Markovic, to samo Bog zna. Najvažnije da ne igraju Suma i Natkho.
Strašno je šta uradi Stanojević od Partizana..Strašno. Po čijoj direktivi taj čovek radi..?

zemunski kej

pre 2 godine

Da li zaista Partizan nije mogao da izvede bolji tim od ovoga? Jedino slucajno da daju gol ali ako Zvezda povede kraj price. Nadam se da ce sledece godine promeniti i uprava Partizana,voleo bih da vidim Savu ponovo.

trgovac u problemima

pre 2 godine

Kao navijač Partizana primećujem da se na Stanojeviću oseća debeo bankovni račun donešen iz Kine. Da se to primetiti po pomalo usiljenom stavu, gardu, kako god hoćete. Kao da je bio u zatvoru. Taj stil. A bogami i po frizuri. Uostalom, mislim da kod nas, u prvom timu, vlada "Frizura Klan". Sale im vođa, a preko frizure su u prvom timu Jojić, Marković, Jović i Stojke. Udružili se, feniraju se i ne daju nikom drugom ni blizu unutra.

Cile

pre 2 godine

Станојевићу, избаци још неког сем Натха!
Може, не дај Боже, неко од ових преосталих да им да гол па шта ћеш онда!
Мислим да је најсигурније да уклониш голмана!

N95

pre 2 godine

Nek vi kupujete tv prava za meceve protiv Radnika, Vozdovca, Indjije, a niste u stanju otkupiti prava za FINALE KUPA a ujedno i VECITI DERBI. I normalno, komentar nece biti objavljen

Sofronije

pre 2 godine

Partizan gledam samo kad igra sa Zvezdom i moj utisak su frizure Jovića i L. Markovića kao i ljubljenje Mustafino ljubljenje lopte.
Ali Jović... fudbalsko umeće na stranu, ali sa 18 godina ona pečurka i cela ruka istetovirana... Srbija, brate!

Dejan

pre 2 godine

Lazar,Miljko i Jojic ne mogu kadetsku ligu da igraju!!!
Ovo je sramota da ovi momci treniraju u Partizanu a kamo li da igraju u prvih 11...

Realno

pre 2 godine

Da ima samo solidnog spica,poput Pankova ili Silje Pesica na terenu,Zvezda bi vec vodila sa dva razlike.Ovaj Falcineli veze sa vezom nema,samo trci kao muva bez glave.

goran...

pre 2 godine

stanoje obavezno miljkovica da nam sacuvas i za sledecu sezonu,jer takvo nesto se vise ne nalazi,kako takva klasa da zavrsi kod nas,svi se cude...

Руска Душа

pre 2 godine

Убеђен сам да је до пре двадесетак година, дерби између "Јадрана" из Фекетића и "Његоша" из Ловћенца био квалитетнији. Какви су ту фудбалски мајстори играли..

Hallo again

pre 2 godine

Sta ti uradi od zivota Zvezda i Nolan Smit.
(Mobitel, 25. maj 2021 19:34)

Panteru sedi i daj sapu. Tebi je Zvezda vidim lepo oblikovala zivot. IQ ti je za broj manji od broja zuba. Grickas semenke sa pola vilice ispred maxija i zaudaras na vlagu iz dedine sobe. Naravno, Zvezda ti je sve. Mladost ti nismo dali ozalosceno bice!

kris

pre 2 godine

Nebitno kako završila ova utakmica, ali Zvezda za kvalifikacije treba boljeg špica od Falcinelija.Trudi se on, bori, trči,zna on fudbal, ali nije opasan po protivnicki gol ni malo. Na odbrani se vidim već radi i to je jako pozitivno. Što se ove utakmice tiče, pozitivno sam iznenađen igrom obe ekipe. Zvezda je osjetno bolja, ali ni Partizan nije bezopasan.

Zoran

pre 2 godine

Pazi ovog ludaka izbacio i Natkha ???? Pre toga unakazio Sadika,, Sumu, Bajbeka...No dobro je da imamo Lolu...
Predaj Zvezdi pehar..zasto da se znoje ljudi bez razloga.

E

pre 2 godine

KUP drzave Srbije a nema prenos na nacionalnoj frekvenciji..... moram priznati da mi je izuzetno drago sto ce EP u fudbalu prenositi Nova i Sprotklub!!!!

smesno

pre 2 godine

Ej pankov Milunovic, ajde pankov zbog brzine a zasto milunovic koji nema koga da čuva jer je spor a partizan igra na brzinu I nema klasičnog napadača, sto se sprda dejan sa sastavom?

Misin

pre 2 godine

Kakve veze ima Bjekovic sa Partizanom zadnjih 10 godina? Čovek se muva svuda da bi dobio još koju kintu.Da je njemu Partizan nesto on bi stajso ispred Partizana sada kada je tesko a ne ovako.Tu je da bi i dalje sa ostalim pajtasima iz FSS gurao prosirenje lige.Situacija u kojoj kso Partizanovac moram da budem na strani antipatičnog Pantelića.Jednom ti koji su u fudbalu 30 godina mora da se sklone jer su naučili samo u mulju da funkcionišu.

defekt

pre 2 godine

Uvertira za derbi je otimanje Saveza od strane Bjekovica i ostale crno bele zgadije.

Dajte im Kup, neka im ga, samo da ne cmizdre. Jug je uveliko otvoren i ima vise od 40 ljudi koji cekaju ispred, ali bitno da je izvrsen pritisak od Stanojevica, kakvi neljudi ovo je nemoguce.
(nista o nicemu, 25. maj 2021 17:54)

Zacepi.

smesno

pre 2 godine

Ej pankov Milunovic, ajde pankov zbog brzine a zasto milunovic koji nema koga da čuva jer je spor a partizan igra na brzinu I nema klasičnog napadača, sto se sprda dejan sa sastavom?

humanista

pre 2 godine

Sastavi su poznati, nego da li je ,,poznato,, ko je na celu FSS, bilo je raznih kandidata i raznih prica?
Ne moze covek sve to da ,,isprati,,

JJ

pre 2 godine

(XXX, 25. maj 2021 18:29)

Natho ne može da izdrži eventualnih 120 minuta, zato ulazi sa klupe da bi mogao da u igri ako bude nerešeno i dođe do penala.

neutralni fe

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.
(Enver, 25. maj 2021 17:05)


opada ti kreativnost, trole... možeš ti to i bolje.

pedja71

pre 2 godine

Partizan: Stojković, Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Šćekić, L. Marković, Jović, Jojić, Holender

Ako od ovog tima izgubimo, treba da se pokrijemo ušima.

Jon Bon Jovi

pre 2 godine

@ БАНБАДАВА - Преноси "пинк фолк".
(ДЕЛИЈА??, 25. maj 2021 17:44)

Oh ti Boze humora, klanjamo ti se.

XXX

pre 2 godine

Prva stvar koja mi upada u oko je to da u Kupu Srbije ocigledno ne vazi pravilo bonus igraca. Pitam se samo gde je tu logika? Dva takmicenja pod okriljem istog saveza a vaze razlicita pravila. Nema nikakvog smisla, narocito ako se uzme u obzir razlog zbog kojeg je i uvedeno pravilo bonusa. Druga stvar, gde je Natho? Nakon proslog derbija sam odgledao intervju sa onim ludim Panticem, covek je izneo mnogo teske optuzbe na racun Stanojevica i sastava za tu utakmicu izmena itd i pomislio sam da preteruje kao i obicno, ali sada vec sve ima smisla. Ko je menadzer malom Jovicu? Gde je Suma? Sad ni Natho ne igra? Onih 17 ili koliko vec pobeda za redom je klasicno mazanje ociju grobarskoj javnosti. To se nikada ne bi dogodilo da je bio isti broj bodova. Ali ok neka i ovo ce proci nicija nije do zore gorela.

nista o nicemu

pre 2 godine

Uvertira za derbi je otimanje Saveza od strane Bjekovica i ostale crno bele zgadije.

Dajte im Kup, neka im ga, samo da ne cmizdre. Jug je uveliko otvoren i ima vise od 40 ljudi koji cekaju ispred, ali bitno da je izvrsen pritisak od Stanojevica, kakvi neljudi ovo je nemoguce.

Hodza

pre 2 godine

Posle Bjekovica nadam se da ce moi Partizan da uzmekup da zaigramu tu ligu konferensija da se vrati ugled nasem fudbalu koi se poljuljao. Napred partizan

UjkaŽitko

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.
(Enver, 25. maj 2021 17:05)

Ne brini, Zvezdo...

Bradilic

pre 2 godine

Razmisljanje prosecnog navijaca komsije malog, pod uticajem njihovih idola - Pantica, Tegija, Vucele i Vuletica. Ako Partizan dobije dobio je jer mec nije bio namesten, Partizan je dobio u inat svima, oni su prava "avangarda". Ako Zvezda pobedi onda je mec namesten, Partizan namerno oslabljen i jos je sudija gurao Zvezdu. Sa vama uvek komedija.

Dzoni

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.
(Enver, 25. maj 2021 17:05)


auuu totalno ludilo...

Mala istina

pre 2 godine

Stanojevic kao i svi navijaci partizana samo gledaju svoj interes a njihov interes je samo da zvezda izgubi, kao sto i kosarci im smeta publika u pioniru a ne u moraci jer im je prioritet da zvezda ne igra evroligu, tako i u humskoj , Stanojevicu nisu smetale pretnje igracima zvezde od strane Velje Nevolje ni pune loze, sto znaci nema tu zelje za pravdom vec čist interes. Sto je logično ali nemojte da mislite da ste bastioni poštenja.Jer niste ni Stanojevic ni Vujosevic zeljni pravednost vec samo se gleda interes kluba u navijackom smislu.

Enver

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.

Mala istina

pre 2 godine

Stanojevic kao i svi navijaci partizana samo gledaju svoj interes a njihov interes je samo da zvezda izgubi, kao sto i kosarci im smeta publika u pioniru a ne u moraci jer im je prioritet da zvezda ne igra evroligu, tako i u humskoj , Stanojevicu nisu smetale pretnje igracima zvezde od strane Velje Nevolje ni pune loze, sto znaci nema tu zelje za pravdom vec čist interes. Sto je logično ali nemojte da mislite da ste bastioni poštenja.Jer niste ni Stanojevic ni Vujosevic zeljni pravednost vec samo se gleda interes kluba u navijackom smislu.

Stefan Grujic

pre 2 godine

dosadili su vise ovi derbiji .... nazalost je tako ... gledas 90 min i nista ne vidis sjecam se prije jedva cekao da gledam krene sezona idem gledati kad je pod rasporedu derbi sad ovo je smorilo fudbal 0 .... bolje ovi arapi igraju fudbal u pustinji nego ovi nasi

UjkaŽitko

pre 2 godine

Posle Bjekovica nadam se da ce moi Partizan da uzmekup da zaigramu tu ligu konferensija da se vrati ugled nasem fudbalu koi se poljuljao. Napred partizan
(Hodza, 25. maj 2021 17:44)

E, moi ti...

Ra

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahahahahahahahahahahahah ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha

Dzoni

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.
(Enver, 25. maj 2021 17:05)


auuu totalno ludilo...

E

pre 2 godine

KUP drzave Srbije a nema prenos na nacionalnoj frekvenciji..... moram priznati da mi je izuzetno drago sto ce EP u fudbalu prenositi Nova i Sprotklub!!!!

Slaninica

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54) 

Zrtvuj se, odmeni kapitena.

Radeta

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

Treba imati poštovanja prema starijim. Recimo prema Saši Iliću.
Zašto bi bilo ko imao poštovanja prema čoveku koji je došao sa majicom "Oprostite moju ružnu prošlost"?
Samim tim je uvredio svoj bivši klub i stavio večitu ljagu na svoje ime...i tako dobio drugo.

Stefan Grujic

pre 2 godine

dosadili su vise ovi derbiji .... nazalost je tako ... gledas 90 min i nista ne vidis sjecam se prije jedva cekao da gledam krene sezona idem gledati kad je pod rasporedu derbi sad ovo je smorilo fudbal 0 .... bolje ovi arapi igraju fudbal u pustinji nego ovi nasi

VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..

Max

pre 2 godine

Ja bi ih za kaznu pustio da igraju dok ne daju gol, pa nek pocrkaju na terenu. Sramota srpskog fudbala. Katai i Ivanić, pa puno, puno praznog prostora, pa niko. Eto, to je to. I da Deki me je razočarao. Napadaj, stvaraju šanse, šutiraju, bori se... ovaj raspali tim preko puta tebe si trebao da nakantas 5-0, u prvom i reši pobednika, a ti si umesto toga postavio neku kukavičku taktiku i uljuljao samopouzdanje fudbalerima. Evo sad ce penali, navijam da izgubimo, da ti ne dovedu ni jedno pojačanje, pa igraj sa ovim krsom od fudbalera.

dejan

pre 2 godine

Ako nesto ne podnosim, to je onda izjava kako fudbaleri nemaju snage. "Radis" jednom nedeljno, primas 10-50'000 EUR mesecno u zemlju u kojoj su troskovi relativno niski a ti nadjes da budes umoran i ne mpzes da izdrzis 60 Minuta?

uplakani

pre 2 godine

Zvezdina posla manipulacija i provociranja, covek dolazi u facu igraca da vredja posle penala i sta ocekuje? Zvezda je olicenje nemorala
(Vuk, 25. maj 2021 21:50)

Ti si olicenje gluposti

Ratko M

pre 2 godine

"Stojković dobio drugi žuti karton. Prvo se mislilo da je Stojković isključen, ali se kartoni iz penal serije ne računaju pa je on ostao." Pravilo nikad vidjeno na jednoj fudbalskoj utakmici!
Haha, koja komedija! A šta da je dobio crveni kao što je trebalo? Opet bi ostao?
Još jednom Stojke potvrdjuje da je idiot par excellence!

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Salu na stranu, Stojke jeste dobro branio penale, ali su bili precizni i jaki sutevi.
(PP, 25. maj 2021 22:07)

Super. Još da održi reč.

Jolie

pre 2 godine

Klinac provocira Stojkovica koji ima 20 godina staža, Stojković naseda kao konj i reaguje kako reaguje, dobija drugi žuti i nastavlja da brani. Zvezda osvaja titulu posteno i grobari se bune. Srpski fudbal

Bezobrazluk

pre 2 godine

Pa da rezimiramo poslednja 3 dana. U subotu dve grupe neandertalaca, na zvanicnoj proslavi titule, demoliraju pola Beton hale i nekoliko restorana. Dan pred finale kupa, dve grupe muljatora i eksponenata tajkunskih i dilerskih klanova u nacionalnom savezu drze vazdan sednice i smenjuju jedna drugu, dok je trenutni predsednik saveza u bajboku. Finale kupa, po ocekivanju, seljacko drljanje po livadi i serijsko silovanje lopte. Nije po ocekivanju sto taj kosmar traje 120 minuta. Pucaju penale. Golman koji nudi dupe ako izgubi, prepucava se sa balavim urlatorom i nabija mu loptu u facu, za sta dobija drugi zuti karton i ipak nastavlja da brani. Drugi golman brani penal dva metra od gol linije i donosi pobedu. Dok se igraci gusaju i jure po terenu, oba trenera se smeju na klupi, dok su se celu utakkmicu drali i psovali. Internacionalac, koji iz velikog nemackog kluba dolazi da igra za klub za koji navija od detinjstva, bez kapi krvi u licu posmatra ovu bizarnu predstavu, sa pitanjem "sta ja radim ovde, dodjavola". I mi se pitamo. Odgovora jos nema.

Vojislav

pre 2 godine

Ko god da pobedi SRAMOTA je da RTS kao javni servis kome svi placamo pretplatu, ne prenosi finale kupa Srbije, ne prenosi ni reprezentaciju, juce nije prenisio finale ABA lige gde se borio prvak Srbije... Bednici.

Matori Laki

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54)

A koja si krvna grupa?

Sabre

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

Jel se ti zezas ili si TOLIKO glup? Ako NEKO u našem fudbalu, posle svega što je rekao i uradio ne zaslužuje poštovanje, to je Mustafa.

Idemooooo

pre 2 godine

Zasto je onaj prisao Stojkovicu?
Trebao je samo on odmah da dobije zuti karton.
(2CRAZY, 25. maj 2021 21:58)
Prišao je da mu kaže da nema pasoš ahahahaha
Što kaže brat ispod ne moraš da se tusiras mustafa

as

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

A zasto taj duplo stariji naseda na provokaciju jednog klinca? I ko zna sta je tome prethodilo (verovatno pokusaj dekoncentracije od strane tog duplo starijeg).

dalaBu

pre 2 godine

Ala smo mi duboko podijeljen narod. Šta se sa nama desilo u poslednjih 20-30 godina? Toliko mržnje između fudbalera a i nas navijača je nevjerovatno.

spock

pre 2 godine

Naravno, Zvezda ni ne zna drugačije, nego na prljavo, na provokacije, na nepošteno! Kao da su slika i prilika države Srbije!
(voma, 25. maj 2021 21:51)

Pa vi idite u lijepu vašu.

Sunka

pre 2 godine

Najsladji su ovi grobarski komentari, pod plastom neutralnih posmatraca, kako je nas fudbal dotakao dno, kako ga treba ukinuti, da se ovo ne moze gledati...
(mile jovin, 25. maj 2021 22:19)

To sam i ja primetio, providni su i zalosni.Cirkus uvek s njima.

Stoke gotov si

pre 2 godine

Ja sam za da Bakajoko prvi nategne Stojkovića...
(Davle, 25. maj 2021 22:06)
AAAAAAAA ahahahahhahahahaha
Brateeee a da gurne o u vatru i Sanoga

fensi

pre 2 godine

Vrijeme je za promjene. 30 i kusur godina se moja generacija i ja kao tu ložimo i onda dođe jedan slinavac i isprovocira reprezentativnog golmana. Izvini Stojke, hvala za sve, ali ja više ne želim da te gledam u Partizanu.
Sramota za oba tima da su nakon sve nesreće koja je zadesila ovaj narod, umjesto praznika sporta, našli da mu ponude tuču i rat. Osmogodišnji sin je sjedio pored mene i šta ja pametno da mu kažem sad. Stidim vas se.

Dušan

pre 2 godine

2CRAZY




Momak je prišao i samo vikao ajde bre,ajde bre...Ima pravo da to radi,ali zato nema pravo Stojkovic da mu nabija loptu u lice.Mali vas je unistio.

Avatar

pre 2 godine

Ljudi momci su za celu godinu izgubili jednu,ali JEDNU utakmicu!!!Pa ovo ne znam da li je nekome poslo za rukom!!!Alal vera majstori nasi!!!Nerealno!!!

Jugoslovensko siroce

pre 2 godine

Naravno, Zvezda ni ne zna drugačije, nego na prljavo, na provokacije, na nepošteno! Kao da su slika i prilika države Srbije!
(voma, 25. maj 2021 21:51)
Cuj mi pravimo provokacije a oni pricaju o silovanju, prete da ce napustiti teren, non stop se valjaju i protestuju. Prosto tim za pozeleti da igras protiv njih. Jos dodatno kukaju kako su ogrozeni i mole za pare kao neka sirotinja a stvarno su lopovi i banditi.

Zorz Vea

pre 2 godine

Čestitam Zvezdi kup i duplu krunu. Partizan ima đavolski težak posao da napravi ekipu za sledeću sezonu, bojim se nemoguć.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Jedino ovako su mogli dobit. Obraza bez
(sasa pg, 25. maj 2021 21:55)

I ja kazem. Plan je bio skovan pre nedelju dana. Znali su sta ce golman uraditi kad mu kazes "tako je bre".

NY

pre 2 godine

Jos vise ne volim Zvezvu posle ovoga, Krstovic odvratan, sve najgore Zvezdi
(Aca7, 25. maj 2021 21:55)

A do večeras si je voleo navijao. Eto vidiš moj deda, otac nisu voleli JNA pa ni ja danas ne volim partizane

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

I jedni i drugi bi dobili petardu od Dinama. Ja sam šokiran koliko je niska kvaliteta ovdje u pitanju.
(Francek, 25. maj 2021 21:59)

Sine, ti mozes to da kazes za Partizane kojima je Dinamo i davao petardr ali potcenjivati svetskog prvaka, to ti nije pametno. To je glupo. Daj Boze da dodje do nekih kvalifikacija Zvezda Dinamo, pa da vidis sta su shokovi.

Šomi

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54)
šta se nama žališ? takva si kakva si

Skorpion

pre 2 godine

Zasto je onaj prisao Stojkovicu?
Trebao je samo on odmah da dobije zuti karton.
(2CRAZY, 25. maj 2021 21:58)

Sta je sporno, prisao je i nesto rekao, Stojke mu prislonio loptu na lice i zbog toga obojica dobili zuti karton, penal serija se nastavila Partizan izgubio i to je to, nista sporno ali ce grobosi sada zbog poraza da kmece.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Da sam Partizan napustio bi teren istog momenta. Sramno ponašanje Zvezde. Majsori za provokacije i glumu.
(milos, 25. maj 2021 21:56)

Vi biste napustili teren i da je na tribinama bio 81 navijac. Majsore majsore....

neutralni fe

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..
(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)


pao mu tiket :)

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kažete da mu je igrač zvezde "nešto rekao"????? Pa nije mu rekao negu mu je URLAO i unosio mu se u facu!
Koji ste vi sekundarci sve na muljafte mufte, ciganska država...
(Delije Tirana 1945, 25. maj 2021 21:56)

Urlao je "tako je bre".

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ми славимо "дуплу круну"🏆🏆. А "гробари" свог голмана "куну." БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

Paja moler

pre 2 godine

Bez obzira što mi kup nije nešto značajan radujem se što kukumavke i narikače opet tuguju. Još jedna sezona bez radosti. Ovo mi je sladje nego 5:0. I opet će priča da je sve neregularno, namešteno. Da je vodja ovo namestio i ostale budalaštine. Bravo Zvezdo

Dosadnjaković

pre 2 godine

Sad kad bi neki šiptar upao sa dronom na ovu utakmicu obradovao bih mu se ko bratu rodjenom. Bilo šta da razbije monotoniju je dobrodošlo.

duledudule

pre 2 godine

Zvezdina posla manipulacija i provociranja, covek dolazi u facu igraca da vredja posle penala i sta ocekuje? Zvezda je olicenje nemorala
(Vuk, 25. maj 2021 21:50)
Malog je ispucao adrenalin dao je gol u penal seriji i drao se ovom u facu tako je tako je sro se lepo i vidi. Sad ovaj sto hoce da ga siluju i nema grama mozga u glavi, naseda na provokaciju to je njegov problem.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Dragović ima da pobegne nazad u Nemačku posle gledanja ovog derbija uživo. To bi mu svakako bio pametan izbor.
(B.Legal, 25. maj 2021 22:08)

Jel moguce da grobarcice boli sto nam dolazi Dragovic?

Kompleksi level pro.

Dejan

pre 2 godine

Ali kukanje Stefanovica sa Arene oko posledneg penala, eno meri milimetrima da li je Borjan odvojio nogu sa linije desetinku ili dve desetinke pre suta, pa to je groteksno. Bruka Arenu, ali kada znate da mu je glavni urednik Radulovic, to je normalno.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kadan Dragović. Momak se sigurni sada kaje gdje dolazi.
(Dejan, 25. maj 2021 21:55)

Pozdravi od jaguara iz zemlje izlazeceg sunca.

Max

pre 2 godine

Ja sam za da Bakajoko prvi nategne Stojkovića...
(Davle, 25. maj 2021 22:06)
Pa sad, uglavnom bilo bi mu bolje da je neki obdareni, valjda će posle ići glat😂😂😂😂😂💪💪💪💪💪

delijamomak

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

da sam ja nekim slucajem fudbaler koji igra protiv ovog, duplo starijeg od mene ( nije duplo, ja sam 92), provocirao bih ga svaki put, ne samo sada, da tako nesto uradi kao sad, pa onda ne bih pao da simuliram, vec bi ga udario iz sve snage... olos jedan, jedini covek i osoba na ovom svetu koju bi pljunuo kad bi je video na ulici

JPR24

pre 2 godine

Гробари срамота ли вас је овакве игре…
(КШЦЗ!, 25. maj 2021 20:46)

A vaša je nešto bolja ?? Ne zna se ko je gori... Nula od fudbala uopšte.

Bradilic

pre 2 godine

Razmisljanje prosecnog navijaca komsije malog, pod uticajem njihovih idola - Pantica, Tegija, Vucele i Vuletica. Ako Partizan dobije dobio je jer mec nije bio namesten, Partizan je dobio u inat svima, oni su prava "avangarda". Ako Zvezda pobedi onda je mec namesten, Partizan namerno oslabljen i jos je sudija gurao Zvezdu. Sa vama uvek komedija.

neutralni fe

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.
(Enver, 25. maj 2021 17:05)


opada ti kreativnost, trole... možeš ti to i bolje.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 2 godine

Da se zna ko je najbolji ! Crvena Zvezda .Dupla kruna za fenomenalnu sezonu.Cestitke Dekiju i igracima.Sad malo odmor pa boze zdravlja da opet udjemo u ls

uplakani

pre 2 godine

A šta ti znači to Stojkovic bolje onu svoju dzukelu vezite počeo da rezi i Stojke mu dao kosku tako jedino i mozete dobiti provokacijama to vam je i bio cilj
(Koja, 25. maj 2021 21:56)

Aport Kojo...miran

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Borjan fenomenalno odbranio dva penala. izleteo sa crte dok jos igrac nije ni dosao do lopte.A sudija nemi posmatrac
(ramaro, 25. maj 2021 22:10)

Namestio sudija? Super.

Daj jos neku mudru pliz, uzivam u vasoj patnji.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54)

Najjaci smo najjaci.

Čiki

pre 2 godine

Ajmo lepo nas fudbal iz Evrope na 5 godina pa će se onda stvari srediti. Od nameštenih utakmica, promene pravila na kraju sezone, guranja prestolonaslednikovog tima da se vrati u prvu ligu, itd, itd, itd... Pa onda borba za. Kukuruz trofej kao onomad 90tih!
(TIGER, 25. maj 2021 21:57)

Očigledno je da si tužan

duledudule

pre 2 godine

Borjan fenomenalno odbranio dva penala. izleteo sa crte dok jos igrac nije ni dosao do lopte.A sudija nemi posmatrac
(ramaro, 25. maj 2021 22:10)
Nije istina, Jojicu je odbranio penal bila mu je cela leva noga na crti e sad ovaj mali sto je sutirao posle tada mu je mozda peta ostala a mozda je malo izasao

Minja Stojanović

pre 2 godine

Doneo bih zakon da se i dalje derbi večno igra bez publike.....mirnije nekako....pa se svadjajte preko televizora i društvenih mreža...

marko

pre 2 godine

Kao navijac Zvezde potpuno ravnodusno sam posmatrao ovaj mec. Drago mi je da smo nekako osvojili i Kup... ali mi ne bi bilo zao ni da smo izgubili... Sastav koji je zavrsio utakmicu, je slika i prilika naseg poslovanja i vodjenja... previse beskorianih i istrosenih igraca... Gde su nam maldji igraci!? Em sto su jeftiniji, em sto sigurno ne bi losije odigrali od nekih pojedinaca... Nadam se da cemo se resiti viska (Gobeljic, Srnic, N.Petrovic, Falcineli...)...

Milan

pre 2 godine

Ovo nije smelo da se dopusti!!! Ovi mučenici će da pocrkaju od kuknjave, otpašće nam uši. Čemu nama radovanje a njima kuknjava. Pamet u glavu, prvo su zlikovci uništavali Zvezdu, a sada Partizan. Uvukli nam kriminal u kuće a fudbal je samo ogledalo svega nenormalnog u društvu. Huligani se obračunavaju oko ova dva kluba, lete glave. Normalan čovek ne može na stadiom. Peru novac ubiše sve što je ljudsko.
A fudbal ko fudbal. 22 polumozgaša nam mame emocije, pa udri, udri.
Ljudi zar smo toliki debili bre!!!

Kontras

pre 2 godine

Partizanovac sam.

Sramotno ponasanje ovog Zvezdinog igraca koji je dao gol. Ocigledno je da je isao na provokaciju i poremecaj igre protivnika i na taj nacin osvajanje kupa. Sramota za tako veliki klub kao sto je Zvezda.

Stojkovic je ispao glup. Sramotno ponasanje i njegovo. Na sudiji je da kazni igraca Zvezde. A ako Stojkovic ima nesto da mu objasni - posle utakmice. Sramota za tako veliki klub kao sto je Partizan.

Kao da igraju za klubove u nekoj opstinskoj ligi.

Ja se ne secam da sam video tucu u toku penala, ej. U finalu kupa.

Ostaje gorcina. Ne toliko zbog izgubljenog trofeja, nisu ga vala zasluzili ni jedni, ni drugi.

Ostaje gorcina jer smo zajedno u kaficu gledali partizanovci i uvezdasi utakmicu i bilo nas je sve sramota sta smo gledali u toku penala.

Ostaje gorcina i zbog nekih komentara ovde. Derbi je nekada bio uzivanje i svetkovina, gledam u sta se sad pretvorio.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

sad valjda znate zasto se svakom normalnom stanovniku srbije van beograda fudbal trajno "ogadio"
(mile, 25. maj 2021 22:09)

Pozdravljaji te Delije Chicago, Delije Herceg Novi, Delije Nis, Delije Banka Luka i Delije Frankfurt.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Poslednji penal odbranjen neregulrno. Sudija nije smeo da ga ponisti. Borjan bio sa obe noge na metar od gola. Odvratan fudbal! Dotakli smo dno. Posebno moj Partizan. Ne znam ni kako smo dosli do penala.
(Borkes, 25. maj 2021 22:09)

Izadji mala, izadji mala...

Zoran

pre 2 godine

Pazi ovog ludaka izbacio i Natkha ???? Pre toga unakazio Sadika,, Sumu, Bajbeka...No dobro je da imamo Lolu...
Predaj Zvezdi pehar..zasto da se znoje ljudi bez razloga.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Jesu li silovali Stojkovića?
(Darvin, 25. maj 2021 21:57)

Jesu.Otvorio ga mali Krstovic.
(Rolo Martins, 25. maj 2021 22:20)

Posao jos nije zavrsen, tu su i strucni stab, ekonomi, pomocnici, omladinci...

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

2CRAZY




Momak je prišao i samo vikao ajde bre,ajde bre...Ima pravo da to radi,ali zato nema pravo Stojkovic da mu nabija loptu u lice.Mali vas je unistio.
(Dušan, 25. maj 2021 22:16)

Ispravka: vikao je "tako je bre".

pedja71

pre 2 godine

Partizan: Stojković, Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Šćekić, L. Marković, Jović, Jojić, Holender

Ako od ovog tima izgubimo, treba da se pokrijemo ušima.

Руска Душа

pre 2 godine

Убеђен сам да је до пре двадесетак година, дерби између "Јадрана" из Фекетића и "Његоша" из Ловћенца био квалитетнији. Какви су ту фудбалски мајстори играли..

mile

pre 2 godine

90 minuta nicega, kao i uvek. Dzaba Zvezdi sve, kad jedinog dostojnog protivnika ne moze pobediti.
(nemanja, 25. maj 2021 21:03)

Ali ove nedostojne pobudjemo cesto ove godine

Hahahahahaha

pre 2 godine

Pa kako rekorderi univerzuma ne mogu da daju jedan gol protiv jedinog protivnika koji im se ne sklanja?
(ej bre, 25. maj 2021 21:42)

Pa dali su nekoliko i liverpulu, milanu,ilimpijakosu.... A da , sklanjaju se svi

Kikujiro

pre 2 godine

E stvarno ste Ši...ri!
Koliko mi je drago što mi je krv crveno bela i što sam Delija!!!!

Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, nisam očekivao Kup, posle prvenstva, Evrope i pauze ovo je super, bravo.

Samo ti

pre 2 godine

Derbi je bio u fazonu:"Otkači sa mnom do ludila...(odavno nisam loptu ljubila)...Sto rece neko sizofrena cepanja.Zvezda je bila bolja,Stojke je u vecitom pubertetu,ili je samo golman...Nije bilo uvreda,Krstovic je vikao: "Tako je!",nekoliko puta,i onda mu je Stojke rekao :"Ljubi loptu i pokaj se Krstovicu.Posle Borjan odbranio dva smesna suta i kraj.Eto tako je to bilo...

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Voleo bih da vidim facu Dragovica koji ovo gleda iz loze i pita se sta mu je ovo u zivotu trebalo.
(Ton, 25. maj 2021 22:04)

Lele kuku tebe...

PeraBeblja

pre 2 godine

Dva užasna kluba, 22 i više igrača ispod proseka, utakmica gora od Pirotske lige. Sramota i za Zvezdu i za Partizan, a ko osvoji neka se stidi.

gagi

pre 2 godine

Mister Stankovic cetiri derbija ne moze da nadigraPartizan. Sa najboljim i najvecim budzetom od 91 godine. On uvodi Srnica i Gobeljica da zatvori utakmicu i ide na produzetku. Bio mi je najomiljeniji igrac, a sad.... Na Marakanu dolazim od 1987,on mi je zgadio fudbal, mrtvi Partizan ne moze da nadigra veliki Mister... Trazi ga pola Italije... Tuga.

aca

pre 2 godine

Zvezda je duplom krunom zaokruzila jako uspesnu sezonu.A sada da li je na penale ili iz igre kao u prvenstvu je manje vazno.Broji se samo rezultat ,nista drugo nije vazno.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kako da za vreme penala dosudim penal za Zvezdu...
-Znam! Isključiću golamana!
(Qwerty, 25. maj 2021 22:18)

Ali samo kobajagi posto ce nastaviti da brani.

Hahahaha

Алекса

pre 2 godine

Pa kako rekorderi univerzuma ne mogu da daju jedan gol protiv jedinog protivnika koji im se ne sklanja?
(ej bre, 25. maj 2021 21:42)

Па јестел спасили сезону пливања? И хоћете ли сад да кренете по то силовање што вам је обећано?

Мргуд

pre 2 godine

Sramota za oba tima da su nakon sve nesreće koja je zadesila ovaj narod, umjesto praznika sporta, našli da mu ponude tuču i rat. Osmogodišnji sin je sjedio pored mene i šta ja pametno da mu kažem sad. Stidim vas se.
(fensi, 25. maj 2021 22:03)

Не знам чега се стидиш осим Стојка?
Ја сам видео да се играч Партизана повредио и да му је играч Звезде истезао мишић. Видео сам спортисте на обе стране, момке који се труде за свој дрес.

Видео сам да су на терену били сасвим коректни и до глупости које је Стојко направио није било инцидената.

А инцидент је направио намерно, као алиби причу. Фудбалери свашта кажу, па и раде, и на мечу, и после меча и то нико не доживљава озбиљно...

Нико му неће поверовати да га је баш толико погодило нешто, шта год да измисли...а 100% сам сигуран да га је питао за то силовање које је рекламирао.

Zvezda ooo

pre 2 godine

Ne pomaže im ni bjeković pučista, ni sudija koji ostavlja onaj komad na golu sa dva žuta kartona, ni pritisak ni pretnje.
Zvezda uvek iznad svega!
Zvezda je najbolja!

sir oliver

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..
(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)
Bravo za komentar!

moon1

pre 2 godine

Nisu mi jasne ove izmene, podsecaju me na bata Djoru kad je vodio reprezentaciju, treba ti pobeda a izvodis napadace, a povrh svega i penaldzije. Kriminal haha

čika kure

pre 2 godine

Stojke nijene smeo da te isprovocira onaj blavor. Šta je tu je, sad se videlo kako su oni prvaci i to ubedljivo, cirkus
(King, 25. maj 2021 21:59)

Objasni mi molim te postenjacino

Cile

pre 2 godine

Станојевићу, избаци још неког сем Натха!
Може, не дај Боже, неко од ових преосталих да им да гол па шта ћеш онда!
Мислим да је најсигурније да уклониш голмана!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Bruka od fudbala ..drugorazredni nivo..Penali su sreca ..Jojic unistio Partizan .prvo losom igrom -penzionerskom ...penal ocajno izveo..O Markecu ne treba trositi reci..Dva igraca smo imali manje ..i Na kraju sudija morao ponistiti penala oba odbranjena ..Borjan 2 metra izasao ..a znaju se pravila.
(zoran, 25. maj 2021 22:24)

Uzivam.

Daj jos, daj sta jos treba da se uradi, molim te....cmizdr cmizdr.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Da li će konačno ostaviti pasoš...
(Rene Artois, 25. maj 2021 21:54)

Gde sad da ga se odrekne, prijatelju? Nezgodan momenat, samo za otići, dok se malo ne zaboravi. Čuva pasoš k'o oči u glavi. Može da se kaže i kao nešto drugo.

a

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna. 
(mix, 25. maj 2021 20:58)

Ovo je samo jedna utakmica i ništa više. Titula ima veći značaj od kupa. Nekada i autsajder uzme kup

putnik

pre 2 godine

Pravilo broj 10 iz pravilnika fudbalske igre 2020/2021

3. Ударци са тачке за казнени ударац
Ударци са тачке за казнени ударац се изводе на крају утакмице, уколико није другачије прописано
важећим Правилима игре. Играчу који је искључен током утакмице није дозвољено да учествује у
извођењу ових удараца; упозорења и жути картони изречени током утакмице не преносе се у
ударце са тачке за казнени ударац.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Jesu li silovali Stojkovića?
(Darvin, 25. maj 2021 21:57)

Pa neće sigurno odmah.
(Toto-ko-tunjo, 25. maj 2021 22:12)

Mislis natenane. Hihi

haha

pre 2 godine

Stojković zadržava loptu na kraju produžetka! Highlight utakmice.
Niko ne treba da dobije pehar jer ovo nema veze sa fudbalskom utakmicom.

mare

pre 2 godine

Ovaj Stojkovic 80% vremena kada je lopta kod njega on je drzi i namesta za ispucavanje ili se krsti sa istom u ruci. Kakav seljacki stil igre..

One night in May

pre 2 godine

Pa kako rekorderi univerzuma ne mogu da daju jedan gol protiv jedinog protivnika koji im se ne sklanja?
(ej bre, 25. maj 2021 21:42)

Javor je na Marakani igrao 0-0 ove sezone. Tako da ni oni nisu primili gol - doduse, posle su ispali... Level Partizan.

Mustafa kaze samo bez ljubljenja, Stanoje jos uvek broji publiku...

Vas razvaljujemo u svim takmicenjima kako stignemo.

Bok

pre 2 godine

Lično bih čestitao svima... Praznik fudbala koji je ovoga puta to bio. Borbenost, šanse... Dobra Zvezda, hrabri Partizan... Srđan za desetku... Stojke po običaju javna sramota svoga kluba a i utisak mi je crno beli komentator koji uporno prati kod dve odbrane Borjana njegovu nogu. To je presudilo... Stojketove noge nije spominjao... Ni Borjanove nije kad je primao gol. Prosto je neverovatno da Zvezda uzima kup na penale uzevši u obzir kako šutiraju ove godine. Bravo svima... Puno sreće akterima derbija u Evropskim kvalifikacijama. Uzmite i to drugo mesto u kvalifikacijama za Ligu Šampiona. Partizan svojom igrom to sigurno zaslužuje.

Walldorf

pre 2 godine

Opet smo imali problema sa efikasnošću.Zato je i došlo do penal završnice.Na kraju,dupla kruna je tu,pobedili smo jer smo svakako kvalitetniji.Izvanredna sezona.Čestitke Stankoviću i momcima,zaslužili su odmor.Sportski pozdrav!

VUK

pre 2 godine

Sramota je ovo što je Zvezda odigrala u produžetku. To je horor fudbal. Toliko netalentivanih fudbalera. Sakrivaju se godinu dana iza Ivanića,Bena,Katai...To veze s vezom niko nema. 3_4 igrača. Ovo je tuga.

Pero

pre 2 godine

"U ovoj utakmici je izvršena "materijalna povreda pravila igre" i utakmica mora biti poništena."


Gospodine, ne poznajete pravila fudbalske igre. Pročitajte ih, naučite nešto. Lep pozdrav!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Stojke nijene smeo da te isprovocira onaj blavor. Šta je tu je, sad se videlo kako su oni prvaci i to ubedljivo, cirkus
(King, 25. maj 2021 21:59)

King Kang pa
King Sanogo pa
King Bakajoko pa
King Ben.

Bice bolno.

One night in May

pre 2 godine

Nakon ovoga veceras, fudbal u Srbiji definitivno treba zabraniti; ne donosi nikome nikaakvo dobro, sramota za sport.
(Ja, 26. maj 2021 01:00)

Kad nije zabranjen u doba Toleta, necemo ni sad.

Walldorf

pre 2 godine

@gundjalo Pre nego što napišeš ovako nešto,morao bi znati odakle navijačima Zvezde nadimak "Cigani".Iako tvoj komentar odiše slabo prikrivenim rasizmom,evo ja ću ti reći odakle taj nadimak i ko nas je tako prozvao.Nakon rata,sve što je fudbalski vredelo u Srbiji pohitalo je u Zvezdu.Tako je i kada je košarka u pitanju.Pošto u Srbiji nije bilo kvalitnih igrača koji su želeli u novoprispeli klub,Partizan,vojska je morala da po celoj Jugoslaviji traži zainteresovane.Znaš i sam da je u prvoj postavi Partizana bilo i reprezentativaca zemlje horora i koljača,zemlje znane kao ndh(Nms).Prvim utakmicama Zvezde protiv Partizana narod je prisustvovao masovno.Svi su listom bili uz Zvezdu.Za Partizan su bili samo partizanski oficiri,medju kojima je najviše bilo presvučenih ustaša,tada Brozovih pulena.Iz mržnje,besa i uz neskriveni rasizam,Brozovi oficiri su horski skandirali okupljenom srpskom narodu "Cigani,Cigani".Mi Srbi, Rome smatramo svojim najboljim komšijama,uz nas su bili na ratištima devedesetih a sa nama su stradali u već pomenutoj ndh.Uz Jevreje,takodje.Mi smo taj nadimak prihvatili,bez ikakvih predubedjenja,bez osećaja da nas to vredja i slično.Takvu istu mržnju i skandiranje možeš čuti i danas u Republici Hrvatskoj.Zovu nas "Vlajima" ili "Ciganima".Vi,navijači Partizana,Jugosloveni po službenom imenu SD,prihvatili ste od Hrvata taj nadimak kada nas,navijače Zvezde želite da uvredite,ne svatajući da nas to ne vredja.Iz jednostavnog razloga.Mi Srbi nismo rasisti.Malo jasnije?

Tragikomedija

pre 2 godine

Čim se išlo na penale znao sam da gubimo. Stojković više ne ume da se baci. Ja ne znam više ko je ovde lud da to ne vidi. Mator je, dobro je branio danas, jer se dovro pozicinirao, ali čovek nije odbranio penal jedno par godina barem. Posle penal serije protiv Vojvodine prošle godine sam mislio da su videli konačno da čovek ne ume da se baci, da je izgubio svaki vid atleticizma i da samo pada za loptom. Zameni ga sa rezervnim golmanom pred kraj produžetaka, ko god da to bio. Jel ste videli kako on brani penale? Pogodio stranu na dva prva penala i nije odbranio, onaj penal Pankova je morao da odbrani. Posle toga kad je video da ne može da dohvati loptu iako pogodi stranu je počeo da pravi tri koraka u stranu pre izvođenja penala. To ne rade ni golmani treće lige.

nesa80

pre 2 godine

ja koji pojma sa fudbalom nemam pisem ovde o nekvalitetima jojica vec koji put,on nas je protiv ausburga unakazio,kilav je do zla boga,trci ko na stiklama,suta loptu ko da sutira ciglu,ali eto stanojevic ga voli pa to ti je.evo ovo iskreno pisem kao partizanovac-ja bi prestao da pratim fudbal da su kup osvojili-jojic,scekic,miljkovic,urosevic,stulic....jednostavno takva ekipa meni kao partizanovcu ne treba i sreca da nisu osvojili kup jer bi stanovjevic bio nagradjen nizasta sa obzirom koga forsira,ovako pravda je zadovoljena.a tek stojkovic je prica za sebe i blago onom ko ga drzi u klubu.cestitke zvezdi na zasluzen kup imaju bar 3 polukrstena igraca a mi samo natha i to je presudilo

milanche

pre 2 godine

hvala partizanu za sve godine sto gubi od zvezde,da nije njega radosti ne bi bilo,uvek placu kad gube a provokacija kad pobede,nikad za partizan pa makar da zvezda ne postoji

zemunski kej

pre 2 godine

Zvezda ima bolji tim ,Stankovic je jos zelen. Ocigedno sve jake utakmice igra ziheraski a ima odlican tim. Stanoje klasicno sporo i staromodno ,plus je oterao najbolje najbrze igrace nema Sadika ,nema Asana ,Sume okosnice one dobre sezone u Evropi. Nadam se da ce Partizan u rekonstrukciju.danas kad se Zvezda zatvorila nista nisu mogli da urade. Jojic ocajan,nezainteresovan nevezano za penal.koji uzgred Stojkovic ne moze da odbrani jer je ostario,

slobinator

pre 2 godine

stanković je večeras učinio sve da partizan osvoji kup.izveo je iz igre kangu,kataija,ivanića,falćinelija,bena,nije uvodio pavkova,ubacio je čak i malog krstovića računajući da će njegovo neiskustvo pomoći grobarima da dođu do cilja,ali upravo ga je mali krstović omeo u namerama pošto je postupio kao da je odigrao stotine ovakvih utakmica i potpuno je izbacio protivnika iz ravnoteže.mladost i drčnost koja ne da na sebe večeras je prevagnula.naravno zahvalnost što je uzela trofej zvezda duguje i stojkoviću koji odavno nije načisto sam sa sobom.mislim da je na kraju i u borjanu proradila savest i inat,pa je najzad počeo da se baca u pravu stranu i rešio da ipak uzme trofej koji je očito bio namenjen protivniku.iako mi je drago što je zvezda posle 14 godina uzela duplu krunu,ostaje taj gorak ukus da je i stanković obični poslušnik koji ispunjava zahteve odozgo,kao što se nedavno desilo u utakmici protiv rada.zato su nam fudbal i država tu gde jesu

111

pre 2 godine

JOJICA ne mogu ocima da gledam. Dok je on u Partizanu gledacemo ovo dno. I to nema veze sa penalom. On je izgubljen slucaj, igrac manje na terenu. Igrac koji o fudbalu ne zna nista.Dno! Samo ga jos drzite u klubu, jos, pa da gledamo ovakav Partizan. Nemate bre napadaca a drzite ovu neznalicu.

mile jovin

pre 2 godine

Najsladji su ovi grobarski komentari, pod plastom neutralnih posmatraca, kako je nas fudbal dotakao dno, kako ga treba ukinuti, da se ovo ne moze gledati...

Rejting

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahahahahahahahahahahahah ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha
(Ra, 25. maj 2021 21:46)

A jesi li video nekad da igrač nakon pogotka ide ka golmanu i psuje ga?

I na naslanjanje lopte na glavu padne kao pokošen?
Njemu doživotna bruka.

Izveli su iz takta rivale.
Nepošteno. Ne umeju drugačije da pobede!

CENTURION

pre 2 godine

A šta ti znači to Stojkovic bolje onu svoju dzukelu vezite počeo da rezi i Stojke mu dao kosku tako jedino i mozete dobiti provokacijama to vam je i bio cilj
(Koja, 25. maj 2021 21:56)

Sad vam je Stojke, da imate obraza ne bi ste ga ni prihvatili.

daklem

pre 2 godine

..derbi, finale kupa, a ja otišao da vozim bajs..a kad se setim nekad..
U redu je Stojke, igrao si za jedne i druge, ajde sad idi..!

Mala istina

pre 2 godine

Stanojevic kao i svi navijaci partizana samo gledaju svoj interes a njihov interes je samo da zvezda izgubi, kao sto i kosarci im smeta publika u pioniru a ne u moraci jer im je prioritet da zvezda ne igra evroligu, tako i u humskoj , Stanojevicu nisu smetale pretnje igracima zvezde od strane Velje Nevolje ni pune loze, sto znaci nema tu zelje za pravdom vec čist interes. Sto je logično ali nemojte da mislite da ste bastioni poštenja.Jer niste ni Stanojevic ni Vujosevic zeljni pravednost vec samo se gleda interes kluba u navijackom smislu.

Tvorzan Guzletić

pre 2 godine

Jadna je Zvezda koja ne može da dobije Partizan sa dva poluigrača (Zdjelar i Jović) bez Sume, Asana, Natha, F. Stevanovića. Tuga.

beograd

pre 2 godine

Ja kao Srbin kazem nema od Srbije gore drzeve poceo sam da je mrzim kao svog najveceg neprijatelja bolje da sam se rodio bilo gde na planeti u sred pustinje u Sahari ili ledu na Aljasci ili u pm svoje pic... materine samo ne u ovoj debilnoj drzavi

Gale

pre 2 godine

Mnogo, mnogo zle krvi oko svega i svačega. Strasti su uvek toliko uznemirene pre, za vreme i posle utakmice Zvezde i Partizana da ne postoji ni jedan akter koji je u stanju čvrsto da stoji na nogama i bude realan. Kao zvezdaš ja sam i onu Stojkovićevu izavu - "Mene silujte ako ne osvojimo Kup", shvatio metaforički jer je upravo tako i data. Ali nema šanse da se svaka izgovorena reč bilo koga, svaki postupak bilo koga, ne pretvori u blato, ne izvrne i zlonamerno i pogrešno tumači. Količina mržnje je neverovatna, a to nema nikakve svrhe poricati i gladiti za dan, dva kada se stvari koliko-toliko smire, jer ostaje činjenica da smo teško bolesni kao društvo, a bogami i kao pojedinci. Znanje, razum, empatija su nam na nivou amebe. Baš sam tužan. Čestitam mojoj Zvezdi i navijačima na trofeju, a Partizanu i Zvezdi na igri, volji, želji, a za sve ostalo - stidite se.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu i ne navijam za nijedan od ovih tres timova. Kad mogu da ocekujem novcanu nagradu za ovo?
(Bre!, 25. maj 2021 22:31)

Humska 1.

Legolas

pre 2 godine

Na kraju produžetaka Stanković je prišao klupi Partizana i čestitao Stanojeviću na svemu prikazanom!!!!!!!!!!
Komentator Arene.

XoXoXo

pre 2 godine

Predlažem da se na sledećem derbiju odmah izvode penali. Tako ćemo imati sigurnog pobednika, a bićemo pošteđeni ovog mučenja. I 90 minuta antifudbala je previše, a kamoli 120. Ne zna se da li je nama mučnije gledati ili njima igrati.

tragedija

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.
(Rejting, 25. maj 2021 20:40)

Ahahhahaa majko mila "nikad losiji partizan" to bukvalno slusam svake godine... a partizan u ovom prvenstvu dao 95 golova ,ali ono pljujem po svom klubu da bi omalovazavao zvezdi titulu...

Nebojsa

pre 2 godine

Drago mi je da smo sezonu zavrsili duplom krunom, ali utakmica mnogo losa
Da C.Zvezda iz sansi koje su bile dobre u prvom poluvremenu povela, utakmica bi otisla u 3+, ovako svako cekao kiks protivnika i bez zelje da napadne protivnika.

Roque Santa Cruz

pre 2 godine

Pravda je pobedila i pored očigledne krađe na štetu Crvene Zvezde, bar 5 žuta kartona su oprostili dervišima i bar još dva crvena, ovo sa Stojkovićem na kraju nema ni na filmu.

Veliki brat

pre 2 godine

Najbolje, po uzoru na 24 sata Le Mana da se derbi igra 24 sata, dozvoliti neograničen broj izmena, pa i igru sa manje igrača (kako bi ostali odmarali), pa da na kraju imamo "realan" rezultat koji tim je bolji :)

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

Ovo je namešteno, za mir u kući!! Suviše providno!! Stanković izvadi iz igre sasvim slučajno, Kangu, Bena, Kataia, Ivanića i Falćinelija!? Uđu igrači, koji ne znam kad su zadnji put igrali!! Za Pavkova slučajno nema mesta!!

Hahahahahaha

pre 2 godine

Deki uvodi Degeneka umesto Ivanica. Mislio sam da ne moze gore kad je uveo Gobeljica , ali me on demantuje. Da su pitali Stanojevica koga da zameni iz zvezde bilo bi ga sigurno sramota da uradi ovo sto je Deki. Svaka čast nasem heroju.

Dejan

pre 2 godine

Lazar,Miljko i Jojic ne mogu kadetsku ligu da igraju!!!
Ovo je sramota da ovi momci treniraju u Partizanu a kamo li da igraju u prvih 11...

man

pre 2 godine

kometatori su kraljevi pokusavaju da prenose mec kao da se igra dinamicno a ovo je jadno . Zvezda i lici na ok ekipu ali Partizan kao da je iz druge lige a ne drugo plasirani. Pa kakvi su onda Vojvodina Cukaricki TSC ako je ovo DRUGA ekipa na tabeli. Sad vec lazar Markovic izgleda ko ronaldo u ovoj ekipi.

Sasa

pre 2 godine

Da li je moguće, ali da li ej moguće, opet pitam, ovoliki broj faulova u napadu, ovo je frustrirajuće, da ove dve ekipe prave ovoliko faulova u napadu, ovo nema ni na jednom derbiju u svetu, svaka duga lopta je faul u napadu, svaki prekid je faul u napadu, neverovatno.

Delije Tirana 1945

pre 2 godine

Kažete da mu je igrač zvezde "nešto rekao"????? Pa nije mu rekao negu mu je URLAO i unosio mu se u facu!
Koji ste vi sekundarci sve na muljafte mufte, ciganska država...

Kontras

pre 2 godine

Dve odbrane Borjana momak izletio 2M sa gola...
(djokoeire, 25. maj 2021 21:52)


Jel to izmerio Arhitekta ili onaj sa Arene sto vas podrzava?

zemunski kej

pre 2 godine

Da li zaista Partizan nije mogao da izvede bolji tim od ovoga? Jedino slucajno da daju gol ali ako Zvezda povede kraj price. Nadam se da ce sledece godine promeniti i uprava Partizana,voleo bih da vidim Savu ponovo.

Narod loš

pre 2 godine

U celoj Inđiji nestala struja negde oko 100—og minuta, ja se ponadoh neće doći, radim ujutru, ustajem u 4, krenuo da legnem, kad ono prc posle 5 minuta dođe i mahinalno pogledam propast srpskog fudbala do samoga kraja...

Velja

pre 2 godine

Koja amaterska igra Partizana. Zvezdu neću da komentarišem jer me ne zanimaju. Pazi Miljković i Jojić u prvih 11!? To samo može kod “stručnjaka” Stanoja!

B.Živković

pre 2 godine

@putnik
Tačno je to što ste napisali, ali potpuno pogrešno tumačite Pravila.
Ovo Pravilo se odnosi samo na golmana koji je u regularnom toku dobio žuti karton, a drugi žuti karton prilikom prevremenog izletanja sa gol linije ili postavljanja ispred gol linije pre izvedenog udarca. Ovo nema nikakve veze sa nesportskim ponašanjem u smislu vređanja ili udaranja protivničkog igrača. Nesportsko ponašanje se uvek kažnjava žutim kartonom, a u konkretnom slučaju i direktnim crvenim kartonom. Tako da bilo koji igrač, a ne samo golman, u bilo kom regularnom delu utakmice (ili izvođenju penala) mora biti kažnjen u skladu sa Pravilima fudbalske igre. Ovo nema nikakve veze sa prevremenim izlaskom sa gol linije i "ulaženjem" u šut protivničkom igraču, već sa nesportskim ponašanjem i odstranjivanjem sa terena. U svakom slučaju izvršena je "materijalna povreda Pravila igre", pročitajte u Pravilnicima FIFA i UEFA. Pozdrav!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Golman iskljucen za vreme penal serije ahahhahahaaa
(kolovati, 25. maj 2021 22:00)

Ti nisi ni gledao.

Iskljucen nije niti jedan golman.

Spinovi su cudo ali u ovom slucaju i da ponovite laz hiljadu puta, opet nece biti istina. Jaca je kap istine nego okean lazi.

vaxilar

pre 2 godine

Uvertira za derbi je otimanje Saveza od strane Bjekovica i ostale crno bele zgadije.

Dajte im Kup, neka im ga, samo da ne cmizdre. Jug je uveliko otvoren i ima vise od 40 ljudi koji cekaju ispred, ali bitno da je izvrsen pritisak od Stanojevica, kakvi neljudi ovo je nemoguce.
(nista o nicemu, 25. maj 2021 17:54)

Zacepi.
(defekt, 25. maj 2021 18:10)

Umukni crno bela zgadijo

Bojan, grobar

pre 2 godine

Čestitke Borjanu, ovaj mali Krstović očajan lik, provocira bez razloga, zvezda malo bolja, a sve u svemu loše sa obe strane, iskren i realan. Pozdrav!

Kikujiro

pre 2 godine

Nikad ne gledam ono za šta mislim da je bezveze i da ne valja ništa, većina vas je na pogrešnom mestu, Zvezdaši, Partizanovci ako vam se ne svidja ovakav fudbal zašto gledate, i gubite vreme na besmislene komentare, i na pljuvanje, idiotizam, bravo Zvezda, bravo, bravo, bravo, Partizan,hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.............

bbROD

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahaha…haha h ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha
(Ra, 25. maj 2021 21:46)

A jesi video da igrac koji izvodi penal psuje, pljuje i unosi se u golmana za vreme penala? Veliko ste zlo vi za srpski fudbal,a i sport u Srbiji uopste. Veliko

Borkes

pre 2 godine

Poslednji penal odbranjen neregulrno. Sudija nije smeo da ga ponisti. Borjan bio sa obe noge na metar od gola. Odvratan fudbal! Dotakli smo dno. Posebno moj Partizan. Ne znam ni kako smo dosli do penala.

Jon Bon Jovi

pre 2 godine

@ БАНБАДАВА - Преноси "пинк фолк".
(ДЕЛИЈА??, 25. maj 2021 17:44)

Oh ti Boze humora, klanjamo ti se.

Miroslav Celic

pre 2 godine

Čeka se duel velikih majstora sa gol linije...
Da jedan od njih ode u večnost

Daj Bože da neko uopšte može da uvalja loptu u gol, i iz penala

Topkata na beli kreč :-))))

One night in May

pre 2 godine

Zvezda,olicenje takve države!
(alal vera, 26. maj 2021 01:39)

Partizan bio olicenje drzave u vreme Toleta...tad bilo super, tad si uzivao, zemlja bila Nemacka!
A danas ti ne valja, je li?

Tek cemo da vas nagrdimo, ovih par godina nije nista, tek cemo da vam naplatimo sve sto ste pokrali.

Zoran

pre 2 godine

Šta igraju Jojić i Markovic, to samo Bog zna. Najvažnije da ne igraju Suma i Natkho.
Strašno je šta uradi Stanojević od Partizana..Strašno. Po čijoj direktivi taj čovek radi..?

plavi bechar

pre 2 godine

ocajan fudbal,svetski rekorder (ali u namestanju) ne moze da iskreira nijednu sansu kod kuce protiv najgoreg Partizana u istoriji.

boban

pre 2 godine

gledas Rodica,Pankova,Nikolica i pitas se koja je ovo Zvezda.Ja navijam za Zvezdu 55 godinaali ovo je antipropaganda.Sa ovim timom napadnes das 3 pa iako primis 2 ili 2.Dovodis Dragovica?Treba ti tri Dragovica,dva vezna i jedan pametan.Nikolic nija taj.

буино голова

pre 2 godine

Леп дан за звездаше. Прво лебдећи дух отвори цигански универзитет, а онда освоје и прву дуплу круну у историји. Како се на ромском каже "браво"? Мирдита или како већ?

defekt

pre 2 godine

Uvertira za derbi je otimanje Saveza od strane Bjekovica i ostale crno bele zgadije.

Dajte im Kup, neka im ga, samo da ne cmizdre. Jug je uveliko otvoren i ima vise od 40 ljudi koji cekaju ispred, ali bitno da je izvrsen pritisak od Stanojevica, kakvi neljudi ovo je nemoguce.
(nista o nicemu, 25. maj 2021 17:54)

Zacepi.

Hentreal

pre 2 godine

Ja sam Hrvat, navijam za Dinama. Samo ste mi sjemnsi sta vam Zvezda napravi od zivota kluba i tribine.
(Mobitel, 25. maj 2021 20:03)

Sve stalo u prve 3 reci. Nismo ti mi krivi za to.

B.Živković

pre 2 godine

Samo prekršaj Stojkovića je za direktan crveni karton, a Krstović je morao da dobije žuti karton. Očigledna "materijalna povreda pravila fudbalske igre". Znači, i da je ubio protivničkog fudbalera, mogao je da nastavi da brani do kraja penal serije? Nisam ni gledao utakmicu, ali ako je ovo što piše tačno, onda nema dalje.

marko992

pre 2 godine

Гробари срамота ли вас је овакве игре…
(КШЦЗ!, 25. maj 2021 20:46)

Igre me nije sramota,ali igraca koji igraju u Partizanu me jeste sramota.
Trenutno u ekipi nemamo ni jednog fudbalera.
Vas treba da je sramota da ovako ,blago je receno,jadan Partizan ne mozete pobediti.

Derbi_Fan

pre 2 godine

Sudija slabic. Trebao je odma da isljuci Krstovica za ovakvu primitivnu provokaciju a odma posle i Stojketa, koji je naseo na decju igru! SRAMOTA!

pedja

pre 2 godine

Krstovic odlican.Talijan aut,Krstovic in!Isto se gradi dobro kao Talijan ali je ubojitiji .Vjerujem da bi Falcineli opet fulao penal.Pamet u glavu ne bacati pare imamo spica !Ostaviti i Pakija i ne treba vise!Dosta mi je vise stranih panjeva.Prije svega gledati da se otarasimo onih koji nisu za Zvezdu a provjerenim ponuditi bolje ugovore!

Max

pre 2 godine

Nadam se da je Radonja gledao derbi, da vidi kako se ko maj....skače pored terena i vrši pritisak na sudiju, na svaku odluku koja mu se ne svidja. Želeo sam da izgubimo kup, da se Dejanu obije o glavu kukavička igra, gora od Milojeve, pa da mu na pamet ne padne da više ovako igra. Dal ćemo dočekati da vidimo derbi sa 5-6 golova.
A jedina dobra stvar u svemu je , što je sada mali trener partizai naučio šta je karma, ili možda ipak nije.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ СЛОБИНАТОР - Свака част мајсторе. И ја сам слично закључио. Измјене су ми сумњиве до краја. Ево и за тебе трофеј🏆 за коментар.👏👏👏

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kao navijac Zvezde potpuno ravnodusno sam posmatrao ovaj mec. Drago mi je da smo nekako osvojili i Kup... ali mi ne bi bilo zao ni da smo izgubili... Sastav koji je zavrsio utakmicu, je slika i prilika naseg poslovanja i vodjenja... previse beskorianih i istrosenih igraca... Gde su nam maldji igraci!? Em sto su jeftiniji, em sto sigurno ne bi losije odigrali od nekih pojedinaca... Nadam se da cemo se resiti viska (Gobeljic, Srnic, N.Petrovic, Falcineli...)...
(marko, 25. maj 2021 22:07)

Mogu da se slozim za postavu koja je zavrsila, ali tu nije Falcineli. Falcineli je klasa i trebalo bi ga zadrzati a svakako se resiti Pavkova.

Pitas za mladje a prozivas Petrovica? Pa mladji su ove godine Nikolic, Gavric, Petrovic i Krstovic. Sta treba svih 11 da bude po 20 godina? Sledece sezone izbacujemo novu garnituru mladih i to treba da bude politika. Oko 4 novih mladih igraca godisnje u prvi plan.

Srnic, Gobeljic, Gajic, Vukanovic, Pavkov su visak. Bogme i Kanga koji nije u onoj formi.

Btw odlicna utakmica Rodica posle mnogo mnogo vremena.

Problem Partizana je sto nemaju toliko novih mladih dobrih igraca. Ove godine Stevanovic i? Ovaj Jovic ili kako se vec zove nije ta klasa kao sto nam se plasira. Uporedite ga sa Gavricem ili Nikolicem i sve je jasno. Stevanovic ok.

Okosnica Zvezde su Borjan, Milunovic, Sanogo (produziti ugovor na jos 5 godina), Katai (najbolji igrac u Srbiji u poslednjih 15 godina), Ben (za nasu ligu predobar), Falcineli (nema trenutno boljeg napadaca u Srbiji) i trebalo bi zadrzati Nikolica i Gavrica.

Kad bi samo imali jos brze bekove koji znaju da centriraju.

Red

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna.
(mix, 25. maj 2021 20:58)

Ovo je samo jedna utakmica i ništa više. Titula ima veći značaj od kupa. Nekada i autsajder uzme kup
(a, 25. maj 2021 21:16)

Grobarska logika.

Pterodaktil

pre 2 godine

intergalakticarski tim zvezde OPET ne mpze gol da dadne Partizanu,koji je igrao sa takoreci drugim timom.A,sta reci za poteg mladog napadaca komsinice posle penala ?On je trebao direktni crveni da dobije ,garagan jedan,zar ces ovakvim potezima graditi karijeru??/Mars.

Legolas

pre 2 godine

Ovi iz UEFA kad pogledaju,ovaj naš izum,koga zovemo fudbalom,smešnog li izraza za ovo čudo od "kretnji"igrača"i lopte,razmišljaju da pod hitno stvore još jedno takmičenje!
Pored lige konferencije,da naprave Ligu Konferencije 2,jer ni za onu prvu nismo!

Sofronije

pre 2 godine

Partizan gledam samo kad igra sa Zvezdom i moj utisak su frizure Jovića i L. Markovića kao i ljubljenje Mustafino ljubljenje lopte.
Ali Jović... fudbalsko umeće na stranu, ali sa 18 godina ona pečurka i cela ruka istetovirana... Srbija, brate!

vlado

pre 2 godine

E moji romi, kada ovakav Partizan ne mozete da dobijete onda vam je valjda jasno kako dolazite do rekorda. Sto se tice Partizana, losiju ekipu nismo imali bar 30godina,jad,beda i cemer

Алекса

pre 2 godine

А као није дотакао дно? ... Али, ничија није до зоре.
(Јабучило, 26. maj 2021 09:26)

Па није дотакао дно, пошто се не игра фудбал да би пар стотина навијача Партизана подељених у пар десетина навијачких група било задовољно.

- Србија дели прво место у квалификацијама за једно велико такмичење, уз најбољи старт Србије икад.
- Првак Србије редовно игра Европу, са две сезоне у ЛШ
- Првак Србије победио будућег шампиона Европе и првака Енглеске
- Србија је 25 репрезентација на ФИФА ранг листи, што је чак 26 места боље него пре пет година

Не знам на које гадости мислиш? Ако је Гобељић, у праву си, обрукао је себе, мој тим и треба га казнити оштро. Али то је инцидент једне будалетине која ће сад да се позива на то да га је друга будалетина испровоцирала, а то појма нема. Али ако ћеш да памтиш две будале, а нећеш да памтиш сцену кад играч једног тима истеже ногу играча другог тима, онда си прилично тужан. Мени је то утисак овог дербија, момак који се повредио, и његов противник који му помаже да се опорави, јер су људине пре свега, небитно ко је који дрес носио.

И ти момци су оно што треба да гледамо, не две будале које покушавају да испадну фаце преко наших грбова.

А то са том зором, то носи у Дукљу, па се тамо са вашим попом добацујте пословицама.
Навијачи КК Партизан су ти који су били убеђени да ће свећа да им се самодопуњава јер су они некаква инсталација, ми нисмо инсталација, немамо свеће, ми смо спортско друштво, играмо па ко победи.

Ice

pre 2 godine

Igraju kao da ih je neko puskom naterao i jos im drzi porodice kao taoce. Bolje da ste se dogovorili da odma izvodite penale jer ovo sa fudbalom nema veze.

goran...

pre 2 godine

stanoje obavezno miljkovica da nam sacuvas i za sledecu sezonu,jer takvo nesto se vise ne nalazi,kako takva klasa da zavrsi kod nas,svi se cude...

svasta

pre 2 godine

90 minuta nicega, kao i uvek. Dzaba Zvezdi sve, kad jedinog dostojnog protivnika ne moze pobediti.
(nemanja, 25. maj 2021 21:03)

Koji spin pravi grobarski...

xyz

pre 2 godine

Kakva su ovo sizofrena cepanja na Areni? Kakvi su ovo random prekidi? A RTS treba zapliti definitivno.

Kako je moguce da se ne ide napolje posle 2 zuta???

zoran

pre 2 godine

Bruka od fudbala ..drugorazredni nivo..Penali su sreca ..Jojic unistio Partizan .prvo losom igrom -penzionerskom ...penal ocajno izveo..O Markecu ne treba trositi reci..Dva igraca smo imali manje ..i Na kraju sudija morao ponistiti penala oba odbranjena ..Borjan 2 metra izasao ..a znaju se pravila.

zvezdaš

pre 2 godine

Čoveče, mi smo uspeli da napravimo prekid i umalo tuču usred penal serije hahahah
Bukvalno svetski fudbalski fenomen. Čudo.

Najjači narod na svetu. Živećemo.

War Inside My Head

pre 2 godine

Blato,ne znam i ne sjećam se da su se dvije ekipe posvađale za vrijeme izvođenja penala!?Bilo je packi i rasprava,ali ovo večeras!

UjkaŽitko

pre 2 godine

Posle Bjekovica nadam se da ce moi Partizan da uzmekup da zaigramu tu ligu konferensija da se vrati ugled nasem fudbalu koi se poljuljao. Napred partizan
(Hodza, 25. maj 2021 17:44)

E, moi ti...

N95

pre 2 godine

Nek vi kupujete tv prava za meceve protiv Radnika, Vozdovca, Indjije, a niste u stanju otkupiti prava za FINALE KUPA a ujedno i VECITI DERBI. I normalno, komentar nece biti objavljen

uplakani

pre 2 godine

Frizura Jovica pobjednik dana. Nije realno sta lik napravi sebi.
(Kanidja PG, 25. maj 2021 19:41)

Štooooo.. ?!
Pa to se sad tako nosi...a, plus ima i tetovažu. Znači full za Zadrugu V

Kanidja PG

pre 2 godine

I osta samo poraz od Hofenhajma u 90min za citavu sezonu.
Svetski rekorderi a ovakvom partizanu nismo u stanju gol da damo 120+min.
Nije realno i tako godinama.
Od penala nista dobro ne ocekujem posle ovakvih izmjena. Prosto nema ko sutnut sa kreca.

profa

pre 2 godine

Nadam se da je Stanojević povratio formu Miljkoviću, Jojiću, L. Markoviću, tako da sada slobodno mogu da traže inostrani angažman. Ostaviti ih i sledeće sezone, znači sigurno opraštanje od borbe za titulu. Tu nezainteresovanost i mlitavost ja ne shvatam.

Misin

pre 2 godine

Kakve veze ima Bjekovic sa Partizanom zadnjih 10 godina? Čovek se muva svuda da bi dobio još koju kintu.Da je njemu Partizan nesto on bi stajso ispred Partizana sada kada je tesko a ne ovako.Tu je da bi i dalje sa ostalim pajtasima iz FSS gurao prosirenje lige.Situacija u kojoj kso Partizanovac moram da budem na strani antipatičnog Pantelića.Jednom ti koji su u fudbalu 30 godina mora da se sklone jer su naučili samo u mulju da funkcionišu.

trgovac u problemima

pre 2 godine

Kao navijač Partizana primećujem da se na Stanojeviću oseća debeo bankovni račun donešen iz Kine. Da se to primetiti po pomalo usiljenom stavu, gardu, kako god hoćete. Kao da je bio u zatvoru. Taj stil. A bogami i po frizuri. Uostalom, mislim da kod nas, u prvom timu, vlada "Frizura Klan". Sale im vođa, a preko frizure su u prvom timu Jojić, Marković, Jović i Stojke. Udružili se, feniraju se i ne daju nikom drugom ni blizu unutra.

Звездаш онај стари

pre 2 godine

Како год да се заврши највећи утисак ова Милојевска и Станојевска кукавичка дефанзивна игра. Фујјј

Daki

pre 2 godine

Borjan fenomenalno odbranio dva penala. izleteo sa crte dok jos igrac nije ni dosao do lopte.A sudija nemi posmatrac
(ramaro, 25. maj 2021 22:10)

Stvarno bih vas partizanovce zamolio da budete malo realni. Kod prvog odbranjenog leva noga mu je bila na liniji, a kod drugo mozda par cm je sisao sa linije. Pogledajte kako je stojkovic izlazio i koliko prilikom suta Krstovica i Nikolica. Daleko vise od 'problematicnog' drugog penala sto je Borjan odbranio. Ovo vise ni na sta ne lici. Kad Zvezda osvaja, prvenstvo neregularno, liga nevalja, sve 'nastimano'.. Zalosno na sta se vi vadite.

SrbEUin

pre 2 godine

(B.Živković, 25. maj 2021 23:27)

Sve si u pravu, osim ključnog člana pravilnika: "Ovo sve se ne odnosi na FKGromada čiji goša, kao poslednji igrač odbrane, može nekažnjeno van 16 polomiti protivničkog napadača u gol šansi 1:1."
Jer, nate, on ima ružnu prošlost. A još goru sadašnjost i budućnost.
Zato ga još uvek saigarči teše u svlačionici.

Mala istina

pre 2 godine

Stanojevic kao i svi navijaci partizana samo gledaju svoj interes a njihov interes je samo da zvezda izgubi, kao sto i kosarci im smeta publika u pioniru a ne u moraci jer im je prioritet da zvezda ne igra evroligu, tako i u humskoj , Stanojevicu nisu smetale pretnje igracima zvezde od strane Velje Nevolje ni pune loze, sto znaci nema tu zelje za pravdom vec čist interes. Sto je logično ali nemojte da mislite da ste bastioni poštenja.Jer niste ni Stanojevic ni Vujosevic zeljni pravednost vec samo se gleda interes kluba u navijackom smislu.

Leogane

pre 2 godine

12. минут, Канга други пут ломи играча Партизана са леђа и спречава контру - и даље без жутог картона. Идемо даље.

Djoka

pre 2 godine

Jos jedan derbi bez fudbala, penal jeste lutrija ali mislim da bi Partizan pobedio da se nije desilo sta se desilo. Stojkoviću, nisi ti vise za Partizan, jak si samo na recima. Padaš na provokacije dečka kome još malo otac možeš da budeš. Iz Partizana zao mi samo Natha, čovek je za ove dve godine zaslužio bar jedan trofej jer se stvarno trudi. Zvezda da podigne statuu Borjanu ispred stadiona, odmah pored Mitića. Gotova je jos jedna sezona u srpskom fudbalu (napokon) pa od leta idemo Jovo na nanovo. Cirkus zvani srpski fudbal će nam doneti jos "Monti Pajton" skečeva, samo sto su nazalost,nasi stvarni...

Sremac

pre 2 godine

Voleo bih da vidim facu Dragovica koji ovo gleda iz loze i pita se sta mu je ovo u zivotu trebalo.
(Ton, 25. maj 2021 22:04)

Zemljace, covek je iz loze imao preko svog instagrama live, tako da ti se nebi svidela faca koju je "slagao"... On jedva ceka da igra derbi i naravni da vas resetuje...

zvezdaš

pre 2 godine

@marko992

Kako nema veze? Stojković je mogao da odbrani 2-3 penala sa kojih je izleteo. Prekršio je pravila, fakat. Kod Pankova je bio ispred pola metra. To što su mi refleksi kao rahitičnoj babi je njegov problem i samo zbog toga nije uspeo. Znači oba golmana su dobila "protekciju" i iste uslove, jedan brani, drugi pliva. Smešno je kukati. Malo i jadno.

sta pricas ti?

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.
(Rejting, 25. maj 2021 20:40)

A partizan sve dobio osim derbija ... j to ubedljivo i lako, i to ti nije sumnjivo?

Koja

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahahahahahahahahahahahah ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha
(Ra, 25. maj 2021 21:46)

A šta ti znači to Stojkovic bolje onu svoju dzukelu vezite počeo da rezi i Stojke mu dao kosku tako jedino i mozete dobiti provokacijama to vam je i bio cilj

Miki

pre 2 godine

Ali Jojic ...ludilo...upropastio onaj derbi jesenas...i sve vreme molim Stanojevica da ga zameni,upropasti covek neke bitne napade...jednostavno potpuno van forme i ovaj ga ostavi i odmah sam znao da ce on sigurno da promaši penal.

građanin opasnih namera

pre 2 godine

Sabre@
zasto? zato sto je presao u Partizan, ili zato sto ste hteli da ga ubijete u Đenovi? kazi zasto tacno livro jedna prljava mandovska...mars, ista ste govna svi

lal

pre 2 godine

Dve odbrane Borjana momak izletio 2M sa gola...
(djokoeire, 25. maj 2021 21:52)
puca se sa 11 metara, borjan "izleteo" 2 metra... samo da uzmem papir i olovku...



















11-2=9... mislim da je sve regularno, borjan je zapravo bio u zivom zidu...

nista o nicemu

pre 2 godine

Uvertira za derbi je otimanje Saveza od strane Bjekovica i ostale crno bele zgadije.

Dajte im Kup, neka im ga, samo da ne cmizdre. Jug je uveliko otvoren i ima vise od 40 ljudi koji cekaju ispred, ali bitno da je izvrsen pritisak od Stanojevica, kakvi neljudi ovo je nemoguce.

Zvezda ooo

pre 2 godine

Nadam se da sa vrha nije naredjeno da vas pustimo radi mira u kući, pa da vas narednih 100 godina slusamo kako ste dokazali kvalitet ahahaha

PP

pre 2 godine

Pazi ovog ludaka izbacio i Natkha ???? Pre toga unakazio Sadika,, Sumu, Bajbeka...No dobro je da imamo Lolu...
Predaj Zvezdi pehar..zasto da se znoje ljudi bez razloga.
(Zoran, 25. maj 2021 19:04)

Aj ne lupetaj, sta vas je Pantic zadojio teorijama zavere. Svi ste kao bolji treneri od Stanoja, pa sto onda ne trenirate neki klub.

rke koke

pre 2 godine

Falći mogao dva komada za poluvreme. Svašta radi ali gol igrač nije. Pavkov bi već metn'o jedan makar zadnjicom. Generalno dosta bolji i dinamičniji derbi nego inače.

Legolas

pre 2 godine

Ovi iz UEFA kad pogledaju,ovaj naš izum,koga zovemo fudbalom,smešnog li izraza za ovo čudo od "kretnji"igrača"i lopte,razmišljaju da pod hitno stvore još jedno takmičenje!
Pored lige konferencije,da naprave Ligu Konferencije 2,jer ni za onu prvu nismo!

veliki strumf

pre 2 godine

U odnosu na pocetak utakmice, Zvezda je 70% slabija u produžecima. Sve sto valja izaslo, sve sto ne valja ušlo. Gol možemo slučajno da damo samo na svežinu. Ogromno je pitanje i ko će penale da šutira, ako ih bude.

mr.wolf

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..
(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)


pao mu tiket :)
(neutralni fe, 25. maj 2021 20:15)

Vise od jednog....

mArkan

pre 2 godine

Slika i prilika danasnjih fudbalera manekena. Stojkovic u 45. minutu umesto da ispuca loptu sto pre napred, on lagano namerno baca loptu daleko ispred sebe da bi je sudija vratio, pa onda ceka 20 sek sa ispucavanjem. Ne vidim zasto to radi

Rade

pre 2 godine

Nemanja Jović puca dva metra od gola, pa ovako bi mogao ja sada u papučama iz fotelje. I još su plaćeni za ovo. Svima bo ja 30% od plate ako nema gola na utakmici!

Conte

pre 2 godine

"Zvezda ima 33 titule. Mi smo kao deca igrali ispred zgrade neki turnir, bila je neka ekipa u crveno belim majicama, ne secam se da li su bili Zvezda, Arsenal ili Sevilja ali ipak glasam da se Zvezdi upise jos jedna titula. Kad je mogla ona "titula" pre 100 godina, moze i ova decija.
pisem na poluvremenu, nek pobedi bolji!"
A sta tek reci da Partizanove titule koje mu je dodelio Sud udruzenog rada?

Walldorf

pre 2 godine

Navijačima Zvezde i Partizana,posebno mladjima,preporučujem izvanredan dokumentarni serijal na YouTube.Serijal je zasnovan na istorijskim dokumentima i govori o istorijatu fudbalske igre na prostorima bive Jugoslavije.Serijal nosi naziv: "Fudbal,nogomet i još ponešto".Serijal je snimljen pre 11-12.godina i tu se mogu čuti Srbi,Hrvati i Slovenci sa posebnim osvrtom na klubove "Velike četvorke",Zvezdu,Dinamo,Partizan i Hajduk.Priča o Hajduku je ostala nedorečena,ako se razumemo.Dakle,svaka preporuka,jer je bolje istorijat klubova naučiti iz službenih izvora,nego slušati poluistine stričeva,ujaka,očeva,dedova ili zadriglih matoraca koji "sve znaju".Sportski pozdrav!

XXX

pre 2 godine

Prva stvar koja mi upada u oko je to da u Kupu Srbije ocigledno ne vazi pravilo bonus igraca. Pitam se samo gde je tu logika? Dva takmicenja pod okriljem istog saveza a vaze razlicita pravila. Nema nikakvog smisla, narocito ako se uzme u obzir razlog zbog kojeg je i uvedeno pravilo bonusa. Druga stvar, gde je Natho? Nakon proslog derbija sam odgledao intervju sa onim ludim Panticem, covek je izneo mnogo teske optuzbe na racun Stanojevica i sastava za tu utakmicu izmena itd i pomislio sam da preteruje kao i obicno, ali sada vec sve ima smisla. Ko je menadzer malom Jovicu? Gde je Suma? Sad ni Natho ne igra? Onih 17 ili koliko vec pobeda za redom je klasicno mazanje ociju grobarskoj javnosti. To se nikada ne bi dogodilo da je bio isti broj bodova. Ali ok neka i ovo ce proci nicija nije do zore gorela.

Ice

pre 2 godine

Nema Natha i Sume jer bi smetali majstorima Scekicu, Zdjelaru, Jojicu i Markovicu, ne bi pozvao na termin ni jednog od njih tacno da fali jedan igrac a i tesko da bi mogli da igraju, Lazar ne moze da izdrzi sat vremena termina a ne bi ni pretrcao nikoga ko ima manje od 50 godina. A ova trojica ne bi tacan pas odigrali da im zivot zavisi od toga, e moj Stanoje samo guraj drugare, to je siguran put ka uspehu al u k....

mare

pre 2 godine

Stanoje slab trener, Stankovic malo bolji. Ali obojici kec ko vrata za ponasanje. Kako nas covek cim dodje u Srbiju zaboravi sve sto je naucio van zemlje i vrati se na dobro staro divljastvo i primitivizam. Na svaku loptu se skace, vice, psuje.

ljubitelj Zvezde

pre 2 godine

Priča o izletanju je smešna, jer prvi Stojković izlazi van linije. Slike i dokazi postoje. Pankovu je izašao pola metra ispred i zamalo je skinuo. Tako i brani penale godinama.

Onaj jedan voditelj sa Arene koji je očigledan partizanovac je pokrenuo priču iz očaja, u trenutku kada je sve bilo gotovo. Borjan je odbranio čist penal Jojiću, sa nogom na liniji.

mpile

pre 2 godine

Ali kukanje Stefanovica sa Arene oko posledneg penala, eno meri milimetrima da li je Borjan odvojio nogu sa linije desetinku ili dve desetinke pre suta, pa to je groteksno. Bruka Arenu, ali kada znate da mu je glavni urednik Radulovic, to je normalno.
(Dejan, 25. maj 2021 23:38)

Sramote bez! To je taj nivo!

TV

pre 2 godine

Legenda kaze da je azijska macka vidjena poslednji put negde na obodima Karpata. Leti kao munja ka zemlji izlazeceg Sunca. Bezi iz Cirkuskog bunkera slavno zvanog JNA

Džoni

pre 2 godine

Zveda je jača za klasu, ali da ih neko pita da li bi potpisali pre utakmice da se izvode penali i tako reši pobednik verujem da bi oberučke prihvatili(tako i igraju). Partizan bi isto, ali za njih mi nije čudo jer su evidentno slabija ekipa. Koliko ziheraški pristup Stankovića i tako svaki put protiv Partizana.

B.Živković

pre 2 godine

U ovoj utakmici je izvršena "materijalna povreda pravila igre" i utakmica mora biti poništena. Nije jasno kako je sudija Jovanović dopustio da isključeni fudbaler može da nastavi utakmicu, to nije viđeno u istoriji fudbala, a ako je i viđeno utakmica je bila poništena. Isključeni igrač ne može nastaviti utakmicu ni pod kakvim okolnostima. U takvim slučajevima u igru ulazi rezervni golman, a ako nije više moguće izvršiti izmenu onda isključenog golmana menja jedan od igrača koji su u aktuelnoj postavi tima. Neshvatljivo je da se kod nas ne poštuju čak ni "Pravila igre", u slučaju da UEFA i FIFA ovo vide biće žestokih kazni za naš Savez. Nikada u istoriji fudbala isključeni fudbaler nije nastavio utakmicu, desilo se jednom prilikom (kada su bila moguća tri žuta kartona, pa isključenje) da je jedan fudbaler ostao u igri, ali ta utakmica je poništena sa drastičnom kaznom za sudiju i morala je da se igra ponovljena utakmica. Neverovatno je da ma koliko naš fudbal pao na "dno", može još i dublje. Pozdrav!

freeman

pre 2 godine

Ne znam cemu se raduju navijaci komsinice Partizan unisten i kao fudbalski klub i kao sporsko drustvo,odigra egal utakmicu,bukvalno bez tri najbolja igraca Suma,Natko i Stevanovic.Da na klupi nije postavljen izdajnik od strane rezima dobili bi lagano ovo.

Hallo again

pre 2 godine

Sta ti uradi od zivota Zvezda i Nolan Smit.
(Mobitel, 25. maj 2021 19:34)

Panteru sedi i daj sapu. Tebi je Zvezda vidim lepo oblikovala zivot. IQ ti je za broj manji od broja zuba. Grickas semenke sa pola vilice ispred maxija i zaudaras na vlagu iz dedine sobe. Naravno, Zvezda ti je sve. Mladost ti nismo dali ozalosceno bice!

huh

pre 2 godine

Au brt neverovatno koliko se valjaju i padaju ovi partizanovci, celo prvo poluvreme sad i krenuli tako u drugom. Pridjes mu on padne sam od sebe. Babe

Digging Bill

pre 2 godine

Stojke maaajstore !Tako se brane crno-bele boje.Umao si 2 lopte u rukama vec...neka ih.Nisu bolji ni ovakvi desetgkovani kakvi smo.jojica da ne gledam vise u Partizan po mogucnosti.

Enver

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.

Zvezda ooo

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna.
(mix, 25. maj 2021 20:58)

Mix-u, opet ti.
Ko ti drma kavez?

Rista sportista

pre 2 godine

Fića, Asano, Suma, Natko, Banjak, Denis Stojković - zabranjeni jer prave razliku.
Miljković, Šćekić, Jojić, Jović, Holander - obavezni jer takođe prave razliku ali za drugu stranu.

Vrg

pre 2 godine

Vrijeme je za promjene. 30 i kusur godina se moja generacija i ja kao tu ložimo i onda dođe jedan slinavac i isprovocira reprezentativnog golmana. Izvini Stojke, hvala za sve, ali ja više ne želim da te gledam u Partizanu.
Sramota za oba tima da su nakon sve nesreće koja je zadesila ovaj narod, umjesto praznika sporta, našli da mu ponude tuču i rat. Osmogodišnji sin je sjedio pored mene i šta ja pametno da mu kažem sad. Stidim vas se.
(fensi, 25. maj 2021 22:03)

Kazi mu: sine, tata ti je debil sto ti je dao da gledas derbi.

Mada mozda bolje da dete od malena zna sta ne valja.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

ća, Asano, Suma, Natko, Banjak, Denis Stojković - zabranjeni jer prave razliku.
Miljković, Šćekić, Jojić, Jović, Holander - obavezni jer takođe prave razliku ali za drugu stranu.
(Rista sportista, 26. maj 2021 00:17)

Zabranjeni Asano? Sto se zabranio?

Zabranjeni Stojkovic. Branio od prvog do poslednjeg minuta.

Zabranjeni Natko a igrao od 70.og minuta (dakle 50 minuta i jos dao gol iz penala).

Izveo Deki Kataija, Bena, Falcinelija, Kangu i Gajica i uveo Degeneka, Srnica, Gobeljica i Nikolica. Pametnom dosta.

trojka

pre 2 godine

Mi volimo Stojketa i Partizan.
(LGBT, 25. maj 2021 19:50)

kad pre zaboraviste dzaju i tozu...
(neutralni fe, 25. maj 2021 20:04)

ti ne mozes da ih zaboravis.

E

pre 2 godine

Sramotno drugo poluvreme i katastrofalne izmene Dejana Stankovica, nismo u stanju ovakvom Partizanu da damo gol, stvarno mi nije jasno po kom osnovu je dobio novi ugovor od 600 hiljada po sezoni!!!

ništa lično

pre 2 godine

Falćineli najbolji igrač FKP.

Ajde jedna ali dve sa 2,3 metra da ne daš nekako baš teško da izvedeš.

Inače u skladu sa sastavom CZ lagano na momente drži čas fudbala.

Možete da pljujete Stanoja ali on samo ovako seckanjem i defanzivnim blokovima može da izvuče rezultat.

Par poteza Katai i malog Jovića... malo za PP.

Millennium

pre 2 godine

Ne mogu da gledam na poslu sam. Ali bih po komentarima i rezultatu rekao još jedan mrtav derbi u moru mrtvih derbija. Što neko reče, dajte im da odmah izvode penale. Bilo bi zanimljivije i njima i nama.

neutralni fe

pre 2 godine

Ne mogu da gledam na poslu sam. Ali bih po komentarima i rezultatu rekao još jedan mrtav derbi u moru mrtvih derbija. Što neko reče, dajte im da odmah izvode penale. Bilo bi zanimljivije i njima i nama.
(Millennium, 25. maj 2021 20:01)

dobar fudbal u prvom, pogledaj reprizu, ne veruj kladionicarima i šipkarima: oni uvek mrze i svoje i tudje igrače... naravno, u drugom ocekujemo "teske noge naših fudbalera".

Oj

pre 2 godine

Ovaj nas fudbal mi vise nije ni smesan, 40 faulova za 90 minuta, niko veze nema, da odu i da zapale svecu sto ih je sreca nagradila da budu tu gde ne zasluzuju i ne pripadaju. Cak se i nesretni katai koji nesto zna uklopio u ovo, ne znam kako se zove...

gunđalo

pre 2 godine

Partizan bio olicenje drzave u vreme Toleta...tad bilo super, tad si uzivao, zemlja bila Nemacka!
A danas ti ne valja, je li?

Tek cemo da vas nagrdimo, ovih par godina nije nista, tek cemo da vam naplatimo sve sto ste pokrali.
(One night in May, 26. maj 2021 09:43)

mi pokrali?
pa zna se valjda ko ovde voli da krade. Mislim, to smo znali i u SFRJ, pa smo vas adekvatno i prozvali. Nadimak vam je savršeno stoji i dan danas.

Prvaci ste ove AV kokezanija terzinjo cigojner lige. I dok predsednik države ima svoj klub biće tako. Kad se Srbija demokratizuje naplatićemo mi vama sve krađe i lopovluke od 1946, posebno maderaške i ove AV titule.

Nije vam dŽabe nadimak, nije, nije

andra

pre 2 godine

Ja mislim da nisam skoro gledao goreg igraca u derbiju(a opasna je konkurencija u pitanju) od Jokica. Coveka bi ispred zgrade vredjali koliko ne zna( a pri tome ocito fizicki nespreman).

žile

pre 2 godine

U komentarima ništa novo,klisei...derbi pre 3god.isti komentari,a najjači oni tipa ovi loši a ovi dobri,za šta se daju državne ili narodne pare...

duledudule

pre 2 godine

Mismo jedinstveni u svetu sto bi rekao nas predsednik, mislim da smo jedino finale kupa koje je zavrseno 0 0. A i onako smo momacki podelili faulove sa 20 plus. Uzasan fudbal

tnt

pre 2 godine

"Zvezda ima 33 titule. Mi smo kao deca igrali ispred zgrade neki turnir, bila je neka ekipa u crveno belim majicama, ne secam se da li su bili Zvezda, Arsenal ili Sevilja ali ipak glasam da se Zvezdi upise jos jedna titula. Kad je mogla ona "titula" pre 100 godina, moze i ova decija.
pisem na poluvremenu, nek pobedi bolji!"

A sta tek reci da Partizanove titule koje mu je dodelio Sud udruzenog rada?
(Conte, 25. maj 2021 20:36)

Dobili su i 1999 titulu kad je prvenstvno prekinuto. Znaci dva puta.

Zmajko

pre 2 godine

Za sve ove sto se cude sto Zvezda ovom raspalom Partizanu ne moze da da gol, odgovor je jednostavan. Partizan igra non stop bunker, tesko je i Barsi da nekad tako da gol kada se parkira autobus, a gde ne Zvezdi... Tuga koju taktiku forsira Partizan protiv Zvezde ove godine

bbROD

pre 2 godine

Ja sam za da Bakajoko prvi nategne Stojkovića...
(Davle, 25. maj 2021 22:06)

Kad si vec toliki fan Bakajoka mogao bi tebe prvog da nategne

лудоје

pre 2 godine

само овакви као ја би играли на празном стадиону
што не играју на помоћном

Realno

pre 2 godine

Da ima samo solidnog spica,poput Pankova ili Silje Pesica na terenu,Zvezda bi vec vodila sa dva razlike.Ovaj Falcineli veze sa vezom nema,samo trci kao muva bez glave.

Dag962

pre 2 godine

(hantreal)
Vazno je da ste vi institucija a silne titule sa Gulanom, Svetlicicem I Scepovicima.Koliko igraca Partizana,u zadnji cetvrt veka napravilo zavidnu Internacionalnu karijeru? Padaju mi na pamet dvojica(Milosevic i Krstajic). Bitno je da ste imali Mirka, Branka iToleta.

Tetak od analiticara

pre 2 godine

Na poluvremenu: Partizan bez Asana je grupa gradjana. Holender ima jedan dodir sa loptom za 45 minuta. Lazar kao da trci na tudjim nogama, najbolji Zvezdin asistent. Vise je Partizan dao cistih lopti Zvezdi nego citav Zvezdin vezni red. Od ovakvog Partizana ni pobeda mi ne treba.

ultrasrbin

pre 2 godine

Najbolji igrac Zvezde u prvom poluvremenu je Miljkovic.
Unistio bar 3 napada cinjenicom da se ne ubacuje po boku, a prolaze ga kao nista.
Markovic konkurise da bude bolji zvezdin igrac i od Miljkovica

svasta

pre 2 godine

Objektivno, ovaj tim Zvezde je bolji za klasu od Partizana. Ja se ne sjećam slabije ekipe Partizana u posljednjih 25 godina.
(Svarozic, 25. maj 2021 19:21)

Ne secas se partizana koji je zaostajao 30 bodova za zvezdom?

pc, Niš

pre 2 godine

Sirota lopta! Šteta što nema snimaka kada je bilo 6:0 ili 7:1 za Partizan ili 5:0 za Zvezdu - to su bile utakmice za večno pamćenje. Valok je bio smrt za Zvezdu. Nema više fudbala, sada igrači lomataju krstove i mole Boga za pobedu jer nema sportskog umeća.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.
(Enver, 25. maj 2021 17:05)

Ne brini, Zvezdo...

Zeleni Bil

pre 2 godine

Partizan sa drugim timom bio bplji i imao zrelije šanse. Da je dopušteno Partizanu da nastupi sa najboljim igračima oprao bi Zvezdu lagano.

Jovica

pre 2 godine

Zovem se Jovica. Nikako da naviknem na prazne tribine. Jedva cekam da prodje korona pa da ja i moj decko pevusimo zajedno zagrljeni na Jugu kao nekad. Zajedno, kao i svi grobari. Mi se volimo

Mobitel

pre 2 godine

Sta ti uradi od zivota Zvezda i Nolan Smit.
(Mobitel, 25. maj 2021 19:34)

Panteru sedi i daj sapu. Tebi je Zvezda vidim lepo oblikovala zivot. IQ ti je za broj manji od broja zuba. Grickas semenke sa pola vilice ispred maxija i zaudaras na vlagu iz dedine sobe. Naravno, Zvezda ti je sve. Mladost ti nismo dali ozalosceno bice!
(Hallo again, 25. maj 2021 19:53)

Ja sam Hrvat, navijam za Dinama. Samo ste mi sjemnsi sta vam Zvezda napravi od zivota kluba i tribine.

Zoran

pre 2 godine

Partizan igra bez dvojice najboljih, Suma i Natkho. Da li bi i jedan Real sebi mogao da dozvoli i protiv poslednjeg na tabeli? Svakako ne.

Srdjan

pre 2 godine

Ova utakmica je najbolji derbi u poslednjih 5 godina. Bez obzira na to sto nije bilo golova, bilo je lepih akcija. Zvezda je prikazala bolju igru, ali je pitanje da li ce uspeti da savlada Partizan do kraja produzetaka. Partizan je imao svojih 10-15 min. u drugom poluvremenu, ostatak utakmice je kontrolisala Zvezda.

TIGER

pre 2 godine

Ajmo lepo nas fudbal iz Evrope na 5 godina pa će se onda stvari srediti. Od nameštenih utakmica, promene pravila na kraju sezone, guranja prestolonaslednikovog tima da se vrati u prvu ligu, itd, itd, itd... Pa onda borba za. Kukuruz trofej kao onomad 90tih!

Grobar 100?

pre 2 godine

Kakav fudbal?Blagi uzas a ovi nisu izgubili utakmicu u prvenstvu i igrali kvalifikacije za ligu sampiona!!! Nekoga treba da je sramota!!!

humanista

pre 2 godine

Sastavi su poznati, nego da li je ,,poznato,, ko je na celu FSS, bilo je raznih kandidata i raznih prica?
Ne moze covek sve to da ,,isprati,,

veliki strumf

pre 2 godine

Zašto Pankov? Totalno je nesiguran a uz to prespor. Evo za 5 min 2 puta loše reakcije, uplašen, smeten... Ulica nesigurnost pozadi.

neutralni fe

pre 2 godine

(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)

pao mu tiket :)
(neutralni fe, 25. maj 2021 20:15)

Vise od jednog....
(mr.wolf, 25. maj 2021 20:32)


bogami, liči da je igrao singl GG..

KK

pre 2 godine

17 minut utakmice, sudija sve vreme gleda Partizanu kroz prste da ne da nekim igracima zuti za prekrsaje koje prave. Ne kazem da navlaci sudija za Partizan ali takvim dopustom ce igraci da se pomame i bice milion prekida i dosadan derbi

Globtroter

pre 2 godine

Zašto igraju Marković i Jojić? Zar nije pametnije da igra neko mlađi pošto ova dvojica su sve samo ne profesionalni sportisti. Odavno nisam video da se neko tako bahato ponaša prema svojim saigračima, da se opušteno ne vraća u odbranu, ne trči kontru, a pritom bilo šta drugo nije u stanju da uradi. Miljković je takođe rupetina neviđena, a jedino za Zdjelara može da se kaže da igra profesionalno.

VOSAK

pre 2 godine

Zvezda hoce u LS,a ne moze da nadigra ovaj jadni Partizan,koji igra bez 3 najbolja igraca!
E moj Stankovicu!
(dragan, 25. maj 2021 20:35)


To što je 0-0 ne znači da ih nismo nadigrali, valjda gledaš utakmicu čoveče ???
Ubili smo ih od fudbala, šansi, al kad neće, neće

JJ

pre 2 godine

(XXX, 25. maj 2021 18:29)

Natho ne može da izdrži eventualnih 120 minuta, zato ulazi sa klupe da bi mogao da u igri ako bude nerešeno i dođe do penala.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Ali L. Markovic i Jojic, kao da nikad fudbal nisu igrali, pa L.Pavlovic izmislio fudbal za obojicu. E Stanoje sta li ti radis nije mi jasno, ovo nema veze sa fudbalom.

garda

pre 2 godine

Objektivno, Zvezda je puno bolja ekipa i ovo je neuspeh. Psiholoska prednost sada u produzecima prelazi na stranu Partizana, koji se posteno izborio za ovih 0-0. Falcineli se mogao proslaviti, neverovatno da nijednu od onih lopti nije uspeo da ugura u gol.

Ninepi

pre 2 godine

Kako glasno navijaju onih 40 navijaca. Sve se trese. Prave delije. Lazna vladareva Srbija. Postuju se covid pravila, golman izasao metar od linije, nikom nista, najbolja medicina malo mrtvih od covida. Jedno totalno sranje id drzave i drustva

Mikica

pre 2 godine

Mali Jovic nije loš ,ali kad bi znao da šutne loptu bilo bi super...Jojic,Markovic katastrofa...A Holender,jel bio na terenu uopste...

Јабучило

pre 2 godine

Najsladji su ovi grobarski komentari, pod plastom neutralnih posmatraca, kako je nas fudbal dotakao dno, kako ga treba ukinuti, da se ovo ne moze gledati...
(mile jovin, 25. maj 2021 22:19)

А као није дотакао дно? И то кажем као гробар, не као лажни неутралац. А и у вас је, надам се, остало честитог света коме је мука од оваквих гадости. Али, ничија није до зоре.

lal

pre 2 godine

2 naša najbolja fudbalska tima ne mogu za 120 minuta da daju nijedan gol. Bruka i sramota i pravi pokazatelj našeg fudbala trenutno.
(Suki, 26. maj 2021 06:36)
mozda je do sporta, a ne do zvezde i partizana...
portugal - hrvatska 0:0 u regularnom delu eliminacione utakmici na EP... portugal je pobedio u produzetku i kasnije postao sampion evrope, dok je hrvatska na sledecem SP igrala finale...
ima mnogo utakmica u kojima su neuporedivo bolji timovi igrali bez golova, pomenuo sam bas ovu zato sto je u tih 90+ minuta bilo 0 (i slovima: NULA) suteva u okvir gola... vaznost utakmice je ucinila svoje... znam timove koji su dali 4 komada i izgubili, navedi mi jedan jedini tim koji je izgubio, a da nije primio gol...

cvrccc

pre 2 godine

Ja sam Hrvat, navijam za Dinama. Samo ste mi sjemnsi sta vam Zvezda napravi od zivota kluba i tribine.
(Mobitel, 25. maj 2021 20:03)

Gde su tribine na Maksimiru?

mix

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna.

КШЦЗ!

pre 2 godine

A vaša je nešto bolja ?? Ne zna se ko je gori... Nula od fudbala uopšte.
(JPR24, 25. maj 2021 20:50)

Свакако боља него ваша, види се да јурите пенале што је срамно, кукавички приступ, зато сте и мала екипа.

Hodza

pre 2 godine

Posle Bjekovica nadam se da ce moi Partizan da uzmekup da zaigramu tu ligu konferensija da se vrati ugled nasem fudbalu koi se poljuljao. Napred partizan

kris

pre 2 godine

Nebitno kako završila ova utakmica, ali Zvezda za kvalifikacije treba boljeg špica od Falcinelija.Trudi se on, bori, trči,zna on fudbal, ali nije opasan po protivnicki gol ni malo. Na odbrani se vidim već radi i to je jako pozitivno. Što se ove utakmice tiče, pozitivno sam iznenađen igrom obe ekipe. Zvezda je osjetno bolja, ali ni Partizan nije bezopasan.

Legolas

pre 2 godine

Ovo treba platiti da ne gledaš… Takav je derbi, “navijači” i srpski fudbal u 21 veku…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. maj 2021 17:22)
I dalje botujes i koristis bota na sportskim vestima nesrecnice?

Neroji Sever

pre 2 godine

Zvezda ima 33 titule. Mi smo kao deca igrali ispred zgrade neki turnir, bila je neka ekipa u crveno belim majicama, ne secam se da li su bili Zvezda, Arsenal ili Sevilja ali ipak glasam da se Zvezdi upise jos jedna titula. Kad je mogla ona "titula" pre 100 godina, moze i ova decija.
pisem na poluvremenu, nek pobedi bolji!

VOSAK

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.
(Rejting, 25. maj 2021 20:40)


Jel mi gledamo istu utakmicu ?
Partizan BUKVALNO igra bunker, Zvezda ima 3 puta više šuteva hahahahahhahahahaha

veliki strumf

pre 2 godine

Канга најгори. Сваки потез лош. Не да није повезао редове, него супротно. Очекујем много боље издање у другом полувремену. Фалчинели хаос - колико му шанси треба за гол, и то чистих шанси, па то није реално. Још прави неке глупаве фаулове. Никакав голгетер - таман 3 да да у другом, мислићу исто. Гајић уплашен, пушта лопте у аут јер не сме да их прими. Ипак, 2 одлична убацивања и две мртве шансе креирао. Бен испод свог квалитета у сваком смислу. Остали на свом нивоу, с тим што лопта мора много више да буде у ногама Катаиа и Иванића. Они могу и да креирају шансу и једини уз Бена да дају гол. И Милун из прекида, којих скоро да и није било - ниједан корнер нити фаул у висини шеснаестерца. Добијамо у другом, Звезда много боља.

road to nowhere

pre 2 godine

@huh
Do one provokacije Stojkovic pogodio svaki put stranu,Borjan nijednom,bas su za poredjenje golman koji cini cuda protiv Nemacke i Brazila i golman koga busi Haiti u dresu Kanade

gedza

pre 2 godine

@Sunka
Da,sigurno je mnogo slatko uzivati u renesansi Zvezde dok je sve ostalo propalo paralelno sa renesansom,posebno znajuci da je ta renesansa(i to u svim sportovima)krenula od trenutka kada je ON zaveo red na onoj nocnoj sednici,na vasem mestu bar bi cutao i od sramote se ne bi lozio na ovakve titule i kupove

marko992

pre 2 godine

Stvarno bih vas partizanovce zamolio da budete malo realni. Kod prvog odbranjenog leva noga mu je bila na liniji, a kod drugo mozda par cm je sisao sa linije. Pogledajte kako je stojkovic izlazio i koliko prilikom suta Krstovica i Nikolica. Daleko vise od 'problematicnog' drugog penala sto je Borjan odbranio. Ovo vise ni na sta ne lici. Kad Zvezda osvaja, prvenstvo neregularno, liga nevalja, sve 'nastimano'.. Zalosno na sta se vi vadite.
(Daki, 26. maj 2021 02:43)

Prvo mec nisam gledao,pisem na osnovu tvog posta.
Ako je kazes Borjan krenuo ranije a odbranio je penal,to NE MOZES pravdati Stojkovicevim izlaskom ranije jer nije odbranio penal.Jedno sa drugim nema veze,takva su pravila.

smesno

pre 2 godine

Ej pankov Milunovic, ajde pankov zbog brzine a zasto milunovic koji nema koga da čuva jer je spor a partizan igra na brzinu I nema klasičnog napadača, sto se sprda dejan sa sastavom?

VUK

pre 2 godine

Kako je moguće da je Falćineli profesionalni fudbaler ? Za ovaj blam od fudbalske tehnike neko daje novac !?! Prijem katastrofa, pregled igre katastrofa, kontrola lopte katastrofa , šut ne postoji, pas ne postoji, u svakom duelu otpadne kao pile....kako ovo igra pre Pavkova ili bilo kog drugog fudbalera ?

Bekinho

pre 2 godine

Zvezdina posla manipulacija i provociranja, covek dolazi u facu igraca da vredja posle penala i sta ocekuje? Zvezda je olicenje nemorala
(Vuk, 25. maj 2021 21:50)

Ti si olicenje gluposti
(uplakani, 25. maj 2021 22:09) Sve je lepo rekao covek, bas ti bezveze odgovor.

smesno

pre 2 godine

Ej pankov Milunovic, ajde pankov zbog brzine a zasto milunovic koji nema koga da čuva jer je spor a partizan igra na brzinu I nema klasičnog napadača, sto se sprda dejan sa sastavom?

буино голова

pre 2 godine

Леп дан за звездаше. Прво лебдећи дух отвори цигански универзитет, а онда освоје и прву дуплу круну у историји. Како се на ромском каже "браво"? Мирдита или како већ?

Dzoni

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.
(Enver, 25. maj 2021 17:05)


auuu totalno ludilo...

Enver

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.

freeman

pre 2 godine

Ne znam cemu se raduju navijaci komsinice Partizan unisten i kao fudbalski klub i kao sporsko drustvo,odigra egal utakmicu,bukvalno bez tri najbolja igraca Suma,Natko i Stevanovic.Da na klupi nije postavljen izdajnik od strane rezima dobili bi lagano ovo.

bbROD

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahaha…haha h ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha
(Ra, 25. maj 2021 21:46)

A jesi video da igrac koji izvodi penal psuje, pljuje i unosi se u golmana za vreme penala? Veliko ste zlo vi za srpski fudbal,a i sport u Srbiji uopste. Veliko

Delije Tirana 1945

pre 2 godine

Kažete da mu je igrač zvezde "nešto rekao"????? Pa nije mu rekao negu mu je URLAO i unosio mu se u facu!
Koji ste vi sekundarci sve na muljafte mufte, ciganska država...

Zeleni Bil

pre 2 godine

Partizan sa drugim timom bio bplji i imao zrelije šanse. Da je dopušteno Partizanu da nastupi sa najboljim igračima oprao bi Zvezdu lagano.

građanin opasnih namera

pre 2 godine

Sabre@
zasto? zato sto je presao u Partizan, ili zato sto ste hteli da ga ubijete u Đenovi? kazi zasto tacno livro jedna prljava mandovska...mars, ista ste govna svi

Pterodaktil

pre 2 godine

intergalakticarski tim zvezde OPET ne mpze gol da dadne Partizanu,koji je igrao sa takoreci drugim timom.A,sta reci za poteg mladog napadaca komsinice posle penala ?On je trebao direktni crveni da dobije ,garagan jedan,zar ces ovakvim potezima graditi karijeru??/Mars.

beograd

pre 2 godine

Ja kao Srbin kazem nema od Srbije gore drzeve poceo sam da je mrzim kao svog najveceg neprijatelja bolje da sam se rodio bilo gde na planeti u sred pustinje u Sahari ili ledu na Aljasci ili u pm svoje pic... materine samo ne u ovoj debilnoj drzavi

B.Živković

pre 2 godine

U ovoj utakmici je izvršena "materijalna povreda pravila igre" i utakmica mora biti poništena. Nije jasno kako je sudija Jovanović dopustio da isključeni fudbaler može da nastavi utakmicu, to nije viđeno u istoriji fudbala, a ako je i viđeno utakmica je bila poništena. Isključeni igrač ne može nastaviti utakmicu ni pod kakvim okolnostima. U takvim slučajevima u igru ulazi rezervni golman, a ako nije više moguće izvršiti izmenu onda isključenog golmana menja jedan od igrača koji su u aktuelnoj postavi tima. Neshvatljivo je da se kod nas ne poštuju čak ni "Pravila igre", u slučaju da UEFA i FIFA ovo vide biće žestokih kazni za naš Savez. Nikada u istoriji fudbala isključeni fudbaler nije nastavio utakmicu, desilo se jednom prilikom (kada su bila moguća tri žuta kartona, pa isključenje) da je jedan fudbaler ostao u igri, ali ta utakmica je poništena sa drastičnom kaznom za sudiju i morala je da se igra ponovljena utakmica. Neverovatno je da ma koliko naš fudbal pao na "dno", može još i dublje. Pozdrav!

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahahahahahahahahahahahah ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha
(Ra, 25. maj 2021 21:46)

A jesi li video nekad da igrač nakon pogotka ide ka golmanu i psuje ga?

I na naslanjanje lopte na glavu padne kao pokošen?
Njemu doživotna bruka.

Izveli su iz takta rivale.
Nepošteno. Ne umeju drugačije da pobede!

Bradilic

pre 2 godine

Razmisljanje prosecnog navijaca komsije malog, pod uticajem njihovih idola - Pantica, Tegija, Vucele i Vuletica. Ako Partizan dobije dobio je jer mec nije bio namesten, Partizan je dobio u inat svima, oni su prava "avangarda". Ako Zvezda pobedi onda je mec namesten, Partizan namerno oslabljen i jos je sudija gurao Zvezdu. Sa vama uvek komedija.

Koja

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahahahahahahahahahahahah ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha
(Ra, 25. maj 2021 21:46)

A šta ti znači to Stojkovic bolje onu svoju dzukelu vezite počeo da rezi i Stojke mu dao kosku tako jedino i mozete dobiti provokacijama to vam je i bio cilj

zoran

pre 2 godine

Bruka od fudbala ..drugorazredni nivo..Penali su sreca ..Jojic unistio Partizan .prvo losom igrom -penzionerskom ...penal ocajno izveo..O Markecu ne treba trositi reci..Dva igraca smo imali manje ..i Na kraju sudija morao ponistiti penala oba odbranjena ..Borjan 2 metra izasao ..a znaju se pravila.

Ra

pre 2 godine

hahahahah Stojković hahhahahahaha kakav debil neopevani hahahahahahahahahahahahah ovo svet nije video. ja u životu nisam video tuču za vreme penala hahahahaha

Digging Bill

pre 2 godine

Stojke maaajstore !Tako se brane crno-bele boje.Umao si 2 lopte u rukama vec...neka ih.Nisu bolji ni ovakvi desetgkovani kakvi smo.jojica da ne gledam vise u Partizan po mogucnosti.

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

Ovo je namešteno, za mir u kući!! Suviše providno!! Stanković izvadi iz igre sasvim slučajno, Kangu, Bena, Kataia, Ivanića i Falćinelija!? Uđu igrači, koji ne znam kad su zadnji put igrali!! Za Pavkova slučajno nema mesta!!

Borkes

pre 2 godine

Poslednji penal odbranjen neregulrno. Sudija nije smeo da ga ponisti. Borjan bio sa obe noge na metar od gola. Odvratan fudbal! Dotakli smo dno. Posebno moj Partizan. Ne znam ni kako smo dosli do penala.

Rista sportista

pre 2 godine

Fića, Asano, Suma, Natko, Banjak, Denis Stojković - zabranjeni jer prave razliku.
Miljković, Šćekić, Jojić, Jović, Holander - obavezni jer takođe prave razliku ali za drugu stranu.

Mala istina

pre 2 godine

Stanojevic kao i svi navijaci partizana samo gledaju svoj interes a njihov interes je samo da zvezda izgubi, kao sto i kosarci im smeta publika u pioniru a ne u moraci jer im je prioritet da zvezda ne igra evroligu, tako i u humskoj , Stanojevicu nisu smetale pretnje igracima zvezde od strane Velje Nevolje ni pune loze, sto znaci nema tu zelje za pravdom vec čist interes. Sto je logično ali nemojte da mislite da ste bastioni poštenja.Jer niste ni Stanojevic ni Vujosevic zeljni pravednost vec samo se gleda interes kluba u navijackom smislu.

vaxilar

pre 2 godine

Uvertira za derbi je otimanje Saveza od strane Bjekovica i ostale crno bele zgadije.

Dajte im Kup, neka im ga, samo da ne cmizdre. Jug je uveliko otvoren i ima vise od 40 ljudi koji cekaju ispred, ali bitno da je izvrsen pritisak od Stanojevica, kakvi neljudi ovo je nemoguce.
(nista o nicemu, 25. maj 2021 17:54)

Zacepi.
(defekt, 25. maj 2021 18:10)

Umukni crno bela zgadijo

bbROD

pre 2 godine

Ja sam za da Bakajoko prvi nategne Stojkovića...
(Davle, 25. maj 2021 22:06)

Kad si vec toliki fan Bakajoka mogao bi tebe prvog da nategne

Narod loš

pre 2 godine

U celoj Inđiji nestala struja negde oko 100—og minuta, ja se ponadoh neće doći, radim ujutru, ustajem u 4, krenuo da legnem, kad ono prc posle 5 minuta dođe i mahinalno pogledam propast srpskog fudbala do samoga kraja...

Rejting

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.

delijamomak

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

da sam ja nekim slucajem fudbaler koji igra protiv ovog, duplo starijeg od mene ( nije duplo, ja sam 92), provocirao bih ga svaki put, ne samo sada, da tako nesto uradi kao sad, pa onda ne bih pao da simuliram, vec bi ga udario iz sve snage... olos jedan, jedini covek i osoba na ovom svetu koju bi pljunuo kad bi je video na ulici

Slaninica

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54) 

Zrtvuj se, odmeni kapitena.

Radeta

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

Treba imati poštovanja prema starijim. Recimo prema Saši Iliću.
Zašto bi bilo ko imao poštovanja prema čoveku koji je došao sa majicom "Oprostite moju ružnu prošlost"?
Samim tim je uvredio svoj bivši klub i stavio večitu ljagu na svoje ime...i tako dobio drugo.

gunđalo

pre 2 godine

Partizan bio olicenje drzave u vreme Toleta...tad bilo super, tad si uzivao, zemlja bila Nemacka!
A danas ti ne valja, je li?

Tek cemo da vas nagrdimo, ovih par godina nije nista, tek cemo da vam naplatimo sve sto ste pokrali.
(One night in May, 26. maj 2021 09:43)

mi pokrali?
pa zna se valjda ko ovde voli da krade. Mislim, to smo znali i u SFRJ, pa smo vas adekvatno i prozvali. Nadimak vam je savršeno stoji i dan danas.

Prvaci ste ove AV kokezanija terzinjo cigojner lige. I dok predsednik države ima svoj klub biće tako. Kad se Srbija demokratizuje naplatićemo mi vama sve krađe i lopovluke od 1946, posebno maderaške i ove AV titule.

Nije vam dŽabe nadimak, nije, nije

Bezobrazluk

pre 2 godine

Pa da rezimiramo poslednja 3 dana. U subotu dve grupe neandertalaca, na zvanicnoj proslavi titule, demoliraju pola Beton hale i nekoliko restorana. Dan pred finale kupa, dve grupe muljatora i eksponenata tajkunskih i dilerskih klanova u nacionalnom savezu drze vazdan sednice i smenjuju jedna drugu, dok je trenutni predsednik saveza u bajboku. Finale kupa, po ocekivanju, seljacko drljanje po livadi i serijsko silovanje lopte. Nije po ocekivanju sto taj kosmar traje 120 minuta. Pucaju penale. Golman koji nudi dupe ako izgubi, prepucava se sa balavim urlatorom i nabija mu loptu u facu, za sta dobija drugi zuti karton i ipak nastavlja da brani. Drugi golman brani penal dva metra od gol linije i donosi pobedu. Dok se igraci gusaju i jure po terenu, oba trenera se smeju na klupi, dok su se celu utakkmicu drali i psovali. Internacionalac, koji iz velikog nemackog kluba dolazi da igra za klub za koji navija od detinjstva, bez kapi krvi u licu posmatra ovu bizarnu predstavu, sa pitanjem "sta ja radim ovde, dodjavola". I mi se pitamo. Odgovora jos nema.

Max

pre 2 godine

Ja bi ih za kaznu pustio da igraju dok ne daju gol, pa nek pocrkaju na terenu. Sramota srpskog fudbala. Katai i Ivanić, pa puno, puno praznog prostora, pa niko. Eto, to je to. I da Deki me je razočarao. Napadaj, stvaraju šanse, šutiraju, bori se... ovaj raspali tim preko puta tebe si trebao da nakantas 5-0, u prvom i reši pobednika, a ti si umesto toga postavio neku kukavičku taktiku i uljuljao samopouzdanje fudbalerima. Evo sad ce penali, navijam da izgubimo, da ti ne dovedu ni jedno pojačanje, pa igraj sa ovim krsom od fudbalera.

TIGER

pre 2 godine

Ajmo lepo nas fudbal iz Evrope na 5 godina pa će se onda stvari srediti. Od nameštenih utakmica, promene pravila na kraju sezone, guranja prestolonaslednikovog tima da se vrati u prvu ligu, itd, itd, itd... Pa onda borba za. Kukuruz trofej kao onomad 90tih!

Grobar 100?

pre 2 godine

Kakav fudbal?Blagi uzas a ovi nisu izgubili utakmicu u prvenstvu i igrali kvalifikacije za ligu sampiona!!! Nekoga treba da je sramota!!!

Conte

pre 2 godine

"Zvezda ima 33 titule. Mi smo kao deca igrali ispred zgrade neki turnir, bila je neka ekipa u crveno belim majicama, ne secam se da li su bili Zvezda, Arsenal ili Sevilja ali ipak glasam da se Zvezdi upise jos jedna titula. Kad je mogla ona "titula" pre 100 godina, moze i ova decija.
pisem na poluvremenu, nek pobedi bolji!"
A sta tek reci da Partizanove titule koje mu je dodelio Sud udruzenog rada?

fensi

pre 2 godine

Vrijeme je za promjene. 30 i kusur godina se moja generacija i ja kao tu ložimo i onda dođe jedan slinavac i isprovocira reprezentativnog golmana. Izvini Stojke, hvala za sve, ali ja više ne želim da te gledam u Partizanu.
Sramota za oba tima da su nakon sve nesreće koja je zadesila ovaj narod, umjesto praznika sporta, našli da mu ponude tuču i rat. Osmogodišnji sin je sjedio pored mene i šta ja pametno da mu kažem sad. Stidim vas se.

uplakani

pre 2 godine

Zvezdina posla manipulacija i provociranja, covek dolazi u facu igraca da vredja posle penala i sta ocekuje? Zvezda je olicenje nemorala
(Vuk, 25. maj 2021 21:50)

Ti si olicenje gluposti

Ninepi

pre 2 godine

Kako glasno navijaju onih 40 navijaca. Sve se trese. Prave delije. Lazna vladareva Srbija. Postuju se covid pravila, golman izasao metar od linije, nikom nista, najbolja medicina malo mrtvih od covida. Jedno totalno sranje id drzave i drustva

svasta

pre 2 godine

90 minuta nicega, kao i uvek. Dzaba Zvezdi sve, kad jedinog dostojnog protivnika ne moze pobediti.
(nemanja, 25. maj 2021 21:03)

Koji spin pravi grobarski...

Dušan

pre 2 godine

2CRAZY




Momak je prišao i samo vikao ajde bre,ajde bre...Ima pravo da to radi,ali zato nema pravo Stojkovic da mu nabija loptu u lice.Mali vas je unistio.

nista o nicemu

pre 2 godine

Uvertira za derbi je otimanje Saveza od strane Bjekovica i ostale crno bele zgadije.

Dajte im Kup, neka im ga, samo da ne cmizdre. Jug je uveliko otvoren i ima vise od 40 ljudi koji cekaju ispred, ali bitno da je izvrsen pritisak od Stanojevica, kakvi neljudi ovo je nemoguce.

PP

pre 2 godine

Pazi ovog ludaka izbacio i Natkha ???? Pre toga unakazio Sadika,, Sumu, Bajbeka...No dobro je da imamo Lolu...
Predaj Zvezdi pehar..zasto da se znoje ljudi bez razloga.
(Zoran, 25. maj 2021 19:04)

Aj ne lupetaj, sta vas je Pantic zadojio teorijama zavere. Svi ste kao bolji treneri od Stanoja, pa sto onda ne trenirate neki klub.

Sunka

pre 2 godine

Najsladji su ovi grobarski komentari, pod plastom neutralnih posmatraca, kako je nas fudbal dotakao dno, kako ga treba ukinuti, da se ovo ne moze gledati...
(mile jovin, 25. maj 2021 22:19)

To sam i ja primetio, providni su i zalosni.Cirkus uvek s njima.

Јабучило

pre 2 godine

Najsladji su ovi grobarski komentari, pod plastom neutralnih posmatraca, kako je nas fudbal dotakao dno, kako ga treba ukinuti, da se ovo ne moze gledati...
(mile jovin, 25. maj 2021 22:19)

А као није дотакао дно? И то кажем као гробар, не као лажни неутралац. А и у вас је, надам се, остало честитог света коме је мука од оваквих гадости. Али, ничија није до зоре.

Mala istina

pre 2 godine

Stanojevic kao i svi navijaci partizana samo gledaju svoj interes a njihov interes je samo da zvezda izgubi, kao sto i kosarci im smeta publika u pioniru a ne u moraci jer im je prioritet da zvezda ne igra evroligu, tako i u humskoj , Stanojevicu nisu smetale pretnje igracima zvezde od strane Velje Nevolje ni pune loze, sto znaci nema tu zelje za pravdom vec čist interes. Sto je logično ali nemojte da mislite da ste bastioni poštenja.Jer niste ni Stanojevic ni Vujosevic zeljni pravednost vec samo se gleda interes kluba u navijackom smislu.

defekt

pre 2 godine

Uvertira za derbi je otimanje Saveza od strane Bjekovica i ostale crno bele zgadije.

Dajte im Kup, neka im ga, samo da ne cmizdre. Jug je uveliko otvoren i ima vise od 40 ljudi koji cekaju ispred, ali bitno da je izvrsen pritisak od Stanojevica, kakvi neljudi ovo je nemoguce.
(nista o nicemu, 25. maj 2021 17:54)

Zacepi.

Zvezda ooo

pre 2 godine

Ne pomaže im ni bjeković pučista, ni sudija koji ostavlja onaj komad na golu sa dva žuta kartona, ni pritisak ni pretnje.
Zvezda uvek iznad svega!
Zvezda je najbolja!

Derbi_Fan

pre 2 godine

Sudija slabic. Trebao je odma da isljuci Krstovica za ovakvu primitivnu provokaciju a odma posle i Stojketa, koji je naseo na decju igru! SRAMOTA!

Jolie

pre 2 godine

Klinac provocira Stojkovica koji ima 20 godina staža, Stojković naseda kao konj i reaguje kako reaguje, dobija drugi žuti i nastavlja da brani. Zvezda osvaja titulu posteno i grobari se bune. Srpski fudbal

Djoka

pre 2 godine

Jos jedan derbi bez fudbala, penal jeste lutrija ali mislim da bi Partizan pobedio da se nije desilo sta se desilo. Stojkoviću, nisi ti vise za Partizan, jak si samo na recima. Padaš na provokacije dečka kome još malo otac možeš da budeš. Iz Partizana zao mi samo Natha, čovek je za ove dve godine zaslužio bar jedan trofej jer se stvarno trudi. Zvezda da podigne statuu Borjanu ispred stadiona, odmah pored Mitića. Gotova je jos jedna sezona u srpskom fudbalu (napokon) pa od leta idemo Jovo na nanovo. Cirkus zvani srpski fudbal će nam doneti jos "Monti Pajton" skečeva, samo sto su nazalost,nasi stvarni...

KK

pre 2 godine

17 minut utakmice, sudija sve vreme gleda Partizanu kroz prste da ne da nekim igracima zuti za prekrsaje koje prave. Ne kazem da navlaci sudija za Partizan ali takvim dopustom ce igraci da se pomame i bice milion prekida i dosadan derbi

Srdjan

pre 2 godine

Ova utakmica je najbolji derbi u poslednjih 5 godina. Bez obzira na to sto nije bilo golova, bilo je lepih akcija. Zvezda je prikazala bolju igru, ali je pitanje da li ce uspeti da savlada Partizan do kraja produzetaka. Partizan je imao svojih 10-15 min. u drugom poluvremenu, ostatak utakmice je kontrolisala Zvezda.

Kontras

pre 2 godine

Partizanovac sam.

Sramotno ponasanje ovog Zvezdinog igraca koji je dao gol. Ocigledno je da je isao na provokaciju i poremecaj igre protivnika i na taj nacin osvajanje kupa. Sramota za tako veliki klub kao sto je Zvezda.

Stojkovic je ispao glup. Sramotno ponasanje i njegovo. Na sudiji je da kazni igraca Zvezde. A ako Stojkovic ima nesto da mu objasni - posle utakmice. Sramota za tako veliki klub kao sto je Partizan.

Kao da igraju za klubove u nekoj opstinskoj ligi.

Ja se ne secam da sam video tucu u toku penala, ej. U finalu kupa.

Ostaje gorcina. Ne toliko zbog izgubljenog trofeja, nisu ga vala zasluzili ni jedni, ni drugi.

Ostaje gorcina jer smo zajedno u kaficu gledali partizanovci i uvezdasi utakmicu i bilo nas je sve sramota sta smo gledali u toku penala.

Ostaje gorcina i zbog nekih komentara ovde. Derbi je nekada bio uzivanje i svetkovina, gledam u sta se sad pretvorio.

Stefan Grujic

pre 2 godine

dosadili su vise ovi derbiji .... nazalost je tako ... gledas 90 min i nista ne vidis sjecam se prije jedva cekao da gledam krene sezona idem gledati kad je pod rasporedu derbi sad ovo je smorilo fudbal 0 .... bolje ovi arapi igraju fudbal u pustinji nego ovi nasi

E

pre 2 godine

KUP drzave Srbije a nema prenos na nacionalnoj frekvenciji..... moram priznati da mi je izuzetno drago sto ce EP u fudbalu prenositi Nova i Sprotklub!!!!

Hallo again

pre 2 godine

Sta ti uradi od zivota Zvezda i Nolan Smit.
(Mobitel, 25. maj 2021 19:34)

Panteru sedi i daj sapu. Tebi je Zvezda vidim lepo oblikovala zivot. IQ ti je za broj manji od broja zuba. Grickas semenke sa pola vilice ispred maxija i zaudaras na vlagu iz dedine sobe. Naravno, Zvezda ti je sve. Mladost ti nismo dali ozalosceno bice!

a

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna. 
(mix, 25. maj 2021 20:58)

Ovo je samo jedna utakmica i ništa više. Titula ima veći značaj od kupa. Nekada i autsajder uzme kup

Sabre

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

Jel se ti zezas ili si TOLIKO glup? Ako NEKO u našem fudbalu, posle svega što je rekao i uradio ne zaslužuje poštovanje, to je Mustafa.

VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..

mix

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna.

marko992

pre 2 godine

Stvarno bih vas partizanovce zamolio da budete malo realni. Kod prvog odbranjenog leva noga mu je bila na liniji, a kod drugo mozda par cm je sisao sa linije. Pogledajte kako je stojkovic izlazio i koliko prilikom suta Krstovica i Nikolica. Daleko vise od 'problematicnog' drugog penala sto je Borjan odbranio. Ovo vise ni na sta ne lici. Kad Zvezda osvaja, prvenstvo neregularno, liga nevalja, sve 'nastimano'.. Zalosno na sta se vi vadite.
(Daki, 26. maj 2021 02:43)

Prvo mec nisam gledao,pisem na osnovu tvog posta.
Ako je kazes Borjan krenuo ranije a odbranio je penal,to NE MOZES pravdati Stojkovicevim izlaskom ranije jer nije odbranio penal.Jedno sa drugim nema veze,takva su pravila.

Zvezda ooo

pre 2 godine

Nadam se da sa vrha nije naredjeno da vas pustimo radi mira u kući, pa da vas narednih 100 godina slusamo kako ste dokazali kvalitet ahahaha

tragedija

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.
(Rejting, 25. maj 2021 20:40)

Ahahhahaa majko mila "nikad losiji partizan" to bukvalno slusam svake godine... a partizan u ovom prvenstvu dao 95 golova ,ali ono pljujem po svom klubu da bi omalovazavao zvezdi titulu...

Roque Santa Cruz

pre 2 godine

Pravda je pobedila i pored očigledne krađe na štetu Crvene Zvezde, bar 5 žuta kartona su oprostili dervišima i bar još dva crvena, ovo sa Stojkovićem na kraju nema ni na filmu.

as

pre 2 godine

Onakvo ponašanje onog balavandera prema duplo starijem suparniku, dugogodišnjem reprezentativcu Srbije, je odraz Crvene zvezde.
(toliko, 25. maj 2021 21:55)

A zasto taj duplo stariji naseda na provokaciju jednog klinca? I ko zna sta je tome prethodilo (verovatno pokusaj dekoncentracije od strane tog duplo starijeg).

Realno

pre 2 godine

Da ima samo solidnog spica,poput Pankova ili Silje Pesica na terenu,Zvezda bi vec vodila sa dva razlike.Ovaj Falcineli veze sa vezom nema,samo trci kao muva bez glave.

Red

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna.
(mix, 25. maj 2021 20:58)

Ovo je samo jedna utakmica i ništa više. Titula ima veći značaj od kupa. Nekada i autsajder uzme kup
(a, 25. maj 2021 21:16)

Grobarska logika.

huh

pre 2 godine

Au brt neverovatno koliko se valjaju i padaju ovi partizanovci, celo prvo poluvreme sad i krenuli tako u drugom. Pridjes mu on padne sam od sebe. Babe

plavi bechar

pre 2 godine

ocajan fudbal,svetski rekorder (ali u namestanju) ne moze da iskreira nijednu sansu kod kuce protiv najgoreg Partizana u istoriji.

Bok

pre 2 godine

Lično bih čestitao svima... Praznik fudbala koji je ovoga puta to bio. Borbenost, šanse... Dobra Zvezda, hrabri Partizan... Srđan za desetku... Stojke po običaju javna sramota svoga kluba a i utisak mi je crno beli komentator koji uporno prati kod dve odbrane Borjana njegovu nogu. To je presudilo... Stojketove noge nije spominjao... Ni Borjanove nije kad je primao gol. Prosto je neverovatno da Zvezda uzima kup na penale uzevši u obzir kako šutiraju ove godine. Bravo svima... Puno sreće akterima derbija u Evropskim kvalifikacijama. Uzmite i to drugo mesto u kvalifikacijama za Ligu Šampiona. Partizan svojom igrom to sigurno zaslužuje.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

sad valjda znate zasto se svakom normalnom stanovniku srbije van beograda fudbal trajno "ogadio"
(mile, 25. maj 2021 22:09)

Pozdravljaji te Delije Chicago, Delije Herceg Novi, Delije Nis, Delije Banka Luka i Delije Frankfurt.

mile

pre 2 godine

90 minuta nicega, kao i uvek. Dzaba Zvezdi sve, kad jedinog dostojnog protivnika ne moze pobediti.
(nemanja, 25. maj 2021 21:03)

Ali ove nedostojne pobudjemo cesto ove godine

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Golman iskljucen za vreme penal serije ahahhahahaaa
(kolovati, 25. maj 2021 22:00)

Ti nisi ni gledao.

Iskljucen nije niti jedan golman.

Spinovi su cudo ali u ovom slucaju i da ponovite laz hiljadu puta, opet nece biti istina. Jaca je kap istine nego okean lazi.

Hodza

pre 2 godine

Posle Bjekovica nadam se da ce moi Partizan da uzmekup da zaigramu tu ligu konferensija da se vrati ugled nasem fudbalu koi se poljuljao. Napred partizan

Jovica

pre 2 godine

Zovem se Jovica. Nikako da naviknem na prazne tribine. Jedva cekam da prodje korona pa da ja i moj decko pevusimo zajedno zagrljeni na Jugu kao nekad. Zajedno, kao i svi grobari. Mi se volimo

VOSAK

pre 2 godine

Zvezda hoce u LS,a ne moze da nadigra ovaj jadni Partizan,koji igra bez 3 najbolja igraca!
E moj Stankovicu!
(dragan, 25. maj 2021 20:35)


To što je 0-0 ne znači da ih nismo nadigrali, valjda gledaš utakmicu čoveče ???
Ubili smo ih od fudbala, šansi, al kad neće, neće

boban

pre 2 godine

gledas Rodica,Pankova,Nikolica i pitas se koja je ovo Zvezda.Ja navijam za Zvezdu 55 godinaali ovo je antipropaganda.Sa ovim timom napadnes das 3 pa iako primis 2 ili 2.Dovodis Dragovica?Treba ti tri Dragovica,dva vezna i jedan pametan.Nikolic nija taj.

Paja moler

pre 2 godine

Bez obzira što mi kup nije nešto značajan radujem se što kukumavke i narikače opet tuguju. Još jedna sezona bez radosti. Ovo mi je sladje nego 5:0. I opet će priča da je sve neregularno, namešteno. Da je vodja ovo namestio i ostale budalaštine. Bravo Zvezdo

marko

pre 2 godine

Kao navijac Zvezde potpuno ravnodusno sam posmatrao ovaj mec. Drago mi je da smo nekako osvojili i Kup... ali mi ne bi bilo zao ni da smo izgubili... Sastav koji je zavrsio utakmicu, je slika i prilika naseg poslovanja i vodjenja... previse beskorianih i istrosenih igraca... Gde su nam maldji igraci!? Em sto su jeftiniji, em sto sigurno ne bi losije odigrali od nekih pojedinaca... Nadam se da cemo se resiti viska (Gobeljic, Srnic, N.Petrovic, Falcineli...)...

Мргуд

pre 2 godine

Sramota za oba tima da su nakon sve nesreće koja je zadesila ovaj narod, umjesto praznika sporta, našli da mu ponude tuču i rat. Osmogodišnji sin je sjedio pored mene i šta ja pametno da mu kažem sad. Stidim vas se.
(fensi, 25. maj 2021 22:03)

Не знам чега се стидиш осим Стојка?
Ја сам видео да се играч Партизана повредио и да му је играч Звезде истезао мишић. Видео сам спортисте на обе стране, момке који се труде за свој дрес.

Видео сам да су на терену били сасвим коректни и до глупости које је Стојко направио није било инцидената.

А инцидент је направио намерно, као алиби причу. Фудбалери свашта кажу, па и раде, и на мечу, и после меча и то нико не доживљава озбиљно...

Нико му неће поверовати да га је баш толико погодило нешто, шта год да измисли...а 100% сам сигуран да га је питао за то силовање које је рекламирао.

Avatar

pre 2 godine

Ljudi momci su za celu godinu izgubili jednu,ali JEDNU utakmicu!!!Pa ovo ne znam da li je nekome poslo za rukom!!!Alal vera majstori nasi!!!Nerealno!!!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

I jedni i drugi bi dobili petardu od Dinama. Ja sam šokiran koliko je niska kvaliteta ovdje u pitanju.
(Francek, 25. maj 2021 21:59)

Sine, ti mozes to da kazes za Partizane kojima je Dinamo i davao petardr ali potcenjivati svetskog prvaka, to ti nije pametno. To je glupo. Daj Boze da dodje do nekih kvalifikacija Zvezda Dinamo, pa da vidis sta su shokovi.

neutralni fe

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..
(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)


pao mu tiket :)

spock

pre 2 godine

Naravno, Zvezda ni ne zna drugačije, nego na prljavo, na provokacije, na nepošteno! Kao da su slika i prilika države Srbije!
(voma, 25. maj 2021 21:51)

Pa vi idite u lijepu vašu.

Matori Laki

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54)

A koja si krvna grupa?

Zoran

pre 2 godine

Pazi ovog ludaka izbacio i Natkha ???? Pre toga unakazio Sadika,, Sumu, Bajbeka...No dobro je da imamo Lolu...
Predaj Zvezdi pehar..zasto da se znoje ljudi bez razloga.

trojka

pre 2 godine

Mi volimo Stojketa i Partizan.
(LGBT, 25. maj 2021 19:50)

kad pre zaboraviste dzaju i tozu...
(neutralni fe, 25. maj 2021 20:04)

ti ne mozes da ih zaboravis.

Bojan, grobar

pre 2 godine

Čestitke Borjanu, ovaj mali Krstović očajan lik, provocira bez razloga, zvezda malo bolja, a sve u svemu loše sa obe strane, iskren i realan. Pozdrav!

XoXoXo

pre 2 godine

Predlažem da se na sledećem derbiju odmah izvode penali. Tako ćemo imati sigurnog pobednika, a bićemo pošteđeni ovog mučenja. I 90 minuta antifudbala je previše, a kamoli 120. Ne zna se da li je nama mučnije gledati ili njima igrati.

aca

pre 2 godine

Zvezda je duplom krunom zaokruzila jako uspesnu sezonu.A sada da li je na penale ili iz igre kao u prvenstvu je manje vazno.Broji se samo rezultat ,nista drugo nije vazno.

Bekinho

pre 2 godine

Zvezdina posla manipulacija i provociranja, covek dolazi u facu igraca da vredja posle penala i sta ocekuje? Zvezda je olicenje nemorala
(Vuk, 25. maj 2021 21:50)

Ti si olicenje gluposti
(uplakani, 25. maj 2021 22:09) Sve je lepo rekao covek, bas ti bezveze odgovor.

road to nowhere

pre 2 godine

@huh
Do one provokacije Stojkovic pogodio svaki put stranu,Borjan nijednom,bas su za poredjenje golman koji cini cuda protiv Nemacke i Brazila i golman koga busi Haiti u dresu Kanade

duledudule

pre 2 godine

Borjan fenomenalno odbranio dva penala. izleteo sa crte dok jos igrac nije ni dosao do lopte.A sudija nemi posmatrac
(ramaro, 25. maj 2021 22:10)
Nije istina, Jojicu je odbranio penal bila mu je cela leva noga na crti e sad ovaj mali sto je sutirao posle tada mu je mozda peta ostala a mozda je malo izasao

Mobitel

pre 2 godine

Sta ti uradi od zivota Zvezda i Nolan Smit.
(Mobitel, 25. maj 2021 19:34)

Panteru sedi i daj sapu. Tebi je Zvezda vidim lepo oblikovala zivot. IQ ti je za broj manji od broja zuba. Grickas semenke sa pola vilice ispred maxija i zaudaras na vlagu iz dedine sobe. Naravno, Zvezda ti je sve. Mladost ti nismo dali ozalosceno bice!
(Hallo again, 25. maj 2021 19:53)

Ja sam Hrvat, navijam za Dinama. Samo ste mi sjemnsi sta vam Zvezda napravi od zivota kluba i tribine.

JPR24

pre 2 godine

Гробари срамота ли вас је овакве игре…
(КШЦЗ!, 25. maj 2021 20:46)

A vaša je nešto bolja ?? Ne zna se ko je gori... Nula od fudbala uopšte.

vlado

pre 2 godine

E moji romi, kada ovakav Partizan ne mozete da dobijete onda vam je valjda jasno kako dolazite do rekorda. Sto se tice Partizana, losiju ekipu nismo imali bar 30godina,jad,beda i cemer

Idemooooo

pre 2 godine

Zasto je onaj prisao Stojkovicu?
Trebao je samo on odmah da dobije zuti karton.
(2CRAZY, 25. maj 2021 21:58)
Prišao je da mu kaže da nema pasoš ahahahaha
Što kaže brat ispod ne moraš da se tusiras mustafa

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 2 godine

Da se zna ko je najbolji ! Crvena Zvezda .Dupla kruna za fenomenalnu sezonu.Cestitke Dekiju i igracima.Sad malo odmor pa boze zdravlja da opet udjemo u ls

Skorpion

pre 2 godine

Zasto je onaj prisao Stojkovicu?
Trebao je samo on odmah da dobije zuti karton.
(2CRAZY, 25. maj 2021 21:58)

Sta je sporno, prisao je i nesto rekao, Stojke mu prislonio loptu na lice i zbog toga obojica dobili zuti karton, penal serija se nastavila Partizan izgubio i to je to, nista sporno ali ce grobosi sada zbog poraza da kmece.

slobinator

pre 2 godine

stanković je večeras učinio sve da partizan osvoji kup.izveo je iz igre kangu,kataija,ivanića,falćinelija,bena,nije uvodio pavkova,ubacio je čak i malog krstovića računajući da će njegovo neiskustvo pomoći grobarima da dođu do cilja,ali upravo ga je mali krstović omeo u namerama pošto je postupio kao da je odigrao stotine ovakvih utakmica i potpuno je izbacio protivnika iz ravnoteže.mladost i drčnost koja ne da na sebe večeras je prevagnula.naravno zahvalnost što je uzela trofej zvezda duguje i stojkoviću koji odavno nije načisto sam sa sobom.mislim da je na kraju i u borjanu proradila savest i inat,pa je najzad počeo da se baca u pravu stranu i rešio da ipak uzme trofej koji je očito bio namenjen protivniku.iako mi je drago što je zvezda posle 14 godina uzela duplu krunu,ostaje taj gorak ukus da je i stanković obični poslušnik koji ispunjava zahteve odozgo,kao što se nedavno desilo u utakmici protiv rada.zato su nam fudbal i država tu gde jesu

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54)

Najjaci smo najjaci.

pedja71

pre 2 godine

Partizan: Stojković, Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Šćekić, L. Marković, Jović, Jojić, Holender

Ako od ovog tima izgubimo, treba da se pokrijemo ušima.

Leogane

pre 2 godine

12. минут, Канга други пут ломи играча Партизана са леђа и спречава контру - и даље без жутог картона. Идемо даље.

gagi

pre 2 godine

Mister Stankovic cetiri derbija ne moze da nadigraPartizan. Sa najboljim i najvecim budzetom od 91 godine. On uvodi Srnica i Gobeljica da zatvori utakmicu i ide na produzetku. Bio mi je najomiljeniji igrac, a sad.... Na Marakanu dolazim od 1987,on mi je zgadio fudbal, mrtvi Partizan ne moze da nadigra veliki Mister... Trazi ga pola Italije... Tuga.

Zmajko

pre 2 godine

Za sve ove sto se cude sto Zvezda ovom raspalom Partizanu ne moze da da gol, odgovor je jednostavan. Partizan igra non stop bunker, tesko je i Barsi da nekad tako da gol kada se parkira autobus, a gde ne Zvezdi... Tuga koju taktiku forsira Partizan protiv Zvezde ove godine

One night in May

pre 2 godine

Pa kako rekorderi univerzuma ne mogu da daju jedan gol protiv jedinog protivnika koji im se ne sklanja?
(ej bre, 25. maj 2021 21:42)

Javor je na Marakani igrao 0-0 ove sezone. Tako da ni oni nisu primili gol - doduse, posle su ispali... Level Partizan.

Mustafa kaze samo bez ljubljenja, Stanoje jos uvek broji publiku...

Vas razvaljujemo u svim takmicenjima kako stignemo.

Kikujiro

pre 2 godine

Nikad ne gledam ono za šta mislim da je bezveze i da ne valja ništa, većina vas je na pogrešnom mestu, Zvezdaši, Partizanovci ako vam se ne svidja ovakav fudbal zašto gledate, i gubite vreme na besmislene komentare, i na pljuvanje, idiotizam, bravo Zvezda, bravo, bravo, bravo, Partizan,hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.............

NY

pre 2 godine

Jos vise ne volim Zvezvu posle ovoga, Krstovic odvratan, sve najgore Zvezdi
(Aca7, 25. maj 2021 21:55)

A do večeras si je voleo navijao. Eto vidiš moj deda, otac nisu voleli JNA pa ni ja danas ne volim partizane

B.Živković

pre 2 godine

Samo prekršaj Stojkovića je za direktan crveni karton, a Krstović je morao da dobije žuti karton. Očigledna "materijalna povreda pravila fudbalske igre". Znači, i da je ubio protivničkog fudbalera, mogao je da nastavi da brani do kraja penal serije? Nisam ni gledao utakmicu, ali ako je ovo što piše tačno, onda nema dalje.

Walldorf

pre 2 godine

@gundjalo Pre nego što napišeš ovako nešto,morao bi znati odakle navijačima Zvezde nadimak "Cigani".Iako tvoj komentar odiše slabo prikrivenim rasizmom,evo ja ću ti reći odakle taj nadimak i ko nas je tako prozvao.Nakon rata,sve što je fudbalski vredelo u Srbiji pohitalo je u Zvezdu.Tako je i kada je košarka u pitanju.Pošto u Srbiji nije bilo kvalitnih igrača koji su želeli u novoprispeli klub,Partizan,vojska je morala da po celoj Jugoslaviji traži zainteresovane.Znaš i sam da je u prvoj postavi Partizana bilo i reprezentativaca zemlje horora i koljača,zemlje znane kao ndh(Nms).Prvim utakmicama Zvezde protiv Partizana narod je prisustvovao masovno.Svi su listom bili uz Zvezdu.Za Partizan su bili samo partizanski oficiri,medju kojima je najviše bilo presvučenih ustaša,tada Brozovih pulena.Iz mržnje,besa i uz neskriveni rasizam,Brozovi oficiri su horski skandirali okupljenom srpskom narodu "Cigani,Cigani".Mi Srbi, Rome smatramo svojim najboljim komšijama,uz nas su bili na ratištima devedesetih a sa nama su stradali u već pomenutoj ndh.Uz Jevreje,takodje.Mi smo taj nadimak prihvatili,bez ikakvih predubedjenja,bez osećaja da nas to vredja i slično.Takvu istu mržnju i skandiranje možeš čuti i danas u Republici Hrvatskoj.Zovu nas "Vlajima" ili "Ciganima".Vi,navijači Partizana,Jugosloveni po službenom imenu SD,prihvatili ste od Hrvata taj nadimak kada nas,navijače Zvezde želite da uvredite,ne svatajući da nas to ne vredja.Iz jednostavnog razloga.Mi Srbi nismo rasisti.Malo jasnije?

XXX

pre 2 godine

Prva stvar koja mi upada u oko je to da u Kupu Srbije ocigledno ne vazi pravilo bonus igraca. Pitam se samo gde je tu logika? Dva takmicenja pod okriljem istog saveza a vaze razlicita pravila. Nema nikakvog smisla, narocito ako se uzme u obzir razlog zbog kojeg je i uvedeno pravilo bonusa. Druga stvar, gde je Natho? Nakon proslog derbija sam odgledao intervju sa onim ludim Panticem, covek je izneo mnogo teske optuzbe na racun Stanojevica i sastava za tu utakmicu izmena itd i pomislio sam da preteruje kao i obicno, ali sada vec sve ima smisla. Ko je menadzer malom Jovicu? Gde je Suma? Sad ni Natho ne igra? Onih 17 ili koliko vec pobeda za redom je klasicno mazanje ociju grobarskoj javnosti. To se nikada ne bi dogodilo da je bio isti broj bodova. Ali ok neka i ovo ce proci nicija nije do zore gorela.

neutralni fe

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.
(Enver, 25. maj 2021 17:05)


opada ti kreativnost, trole... možeš ti to i bolje.

dalaBu

pre 2 godine

Ala smo mi duboko podijeljen narod. Šta se sa nama desilo u poslednjih 20-30 godina? Toliko mržnje između fudbalera a i nas navijača je nevjerovatno.

Zorz Vea

pre 2 godine

Čestitam Zvezdi kup i duplu krunu. Partizan ima đavolski težak posao da napravi ekipu za sledeću sezonu, bojim se nemoguć.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Milan

pre 2 godine

Ovo nije smelo da se dopusti!!! Ovi mučenici će da pocrkaju od kuknjave, otpašće nam uši. Čemu nama radovanje a njima kuknjava. Pamet u glavu, prvo su zlikovci uništavali Zvezdu, a sada Partizan. Uvukli nam kriminal u kuće a fudbal je samo ogledalo svega nenormalnog u društvu. Huligani se obračunavaju oko ova dva kluba, lete glave. Normalan čovek ne može na stadiom. Peru novac ubiše sve što je ljudsko.
A fudbal ko fudbal. 22 polumozgaša nam mame emocije, pa udri, udri.
Ljudi zar smo toliki debili bre!!!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ми славимо "дуплу круну"🏆🏆. А "гробари" свог голмана "куну." БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kao navijac Zvezde potpuno ravnodusno sam posmatrao ovaj mec. Drago mi je da smo nekako osvojili i Kup... ali mi ne bi bilo zao ni da smo izgubili... Sastav koji je zavrsio utakmicu, je slika i prilika naseg poslovanja i vodjenja... previse beskorianih i istrosenih igraca... Gde su nam maldji igraci!? Em sto su jeftiniji, em sto sigurno ne bi losije odigrali od nekih pojedinaca... Nadam se da cemo se resiti viska (Gobeljic, Srnic, N.Petrovic, Falcineli...)...
(marko, 25. maj 2021 22:07)

Mogu da se slozim za postavu koja je zavrsila, ali tu nije Falcineli. Falcineli je klasa i trebalo bi ga zadrzati a svakako se resiti Pavkova.

Pitas za mladje a prozivas Petrovica? Pa mladji su ove godine Nikolic, Gavric, Petrovic i Krstovic. Sta treba svih 11 da bude po 20 godina? Sledece sezone izbacujemo novu garnituru mladih i to treba da bude politika. Oko 4 novih mladih igraca godisnje u prvi plan.

Srnic, Gobeljic, Gajic, Vukanovic, Pavkov su visak. Bogme i Kanga koji nije u onoj formi.

Btw odlicna utakmica Rodica posle mnogo mnogo vremena.

Problem Partizana je sto nemaju toliko novih mladih dobrih igraca. Ove godine Stevanovic i? Ovaj Jovic ili kako se vec zove nije ta klasa kao sto nam se plasira. Uporedite ga sa Gavricem ili Nikolicem i sve je jasno. Stevanovic ok.

Okosnica Zvezde su Borjan, Milunovic, Sanogo (produziti ugovor na jos 5 godina), Katai (najbolji igrac u Srbiji u poslednjih 15 godina), Ben (za nasu ligu predobar), Falcineli (nema trenutno boljeg napadaca u Srbiji) i trebalo bi zadrzati Nikolica i Gavrica.

Kad bi samo imali jos brze bekove koji znaju da centriraju.

Zoran

pre 2 godine

Partizan igra bez dvojice najboljih, Suma i Natkho. Da li bi i jedan Real sebi mogao da dozvoli i protiv poslednjeg na tabeli? Svakako ne.

Алекса

pre 2 godine

Pa kako rekorderi univerzuma ne mogu da daju jedan gol protiv jedinog protivnika koji im se ne sklanja?
(ej bre, 25. maj 2021 21:42)

Па јестел спасили сезону пливања? И хоћете ли сад да кренете по то силовање што вам је обећано?

Hahahahahaha

pre 2 godine

Pa kako rekorderi univerzuma ne mogu da daju jedan gol protiv jedinog protivnika koji im se ne sklanja?
(ej bre, 25. maj 2021 21:42)

Pa dali su nekoliko i liverpulu, milanu,ilimpijakosu.... A da , sklanjaju se svi

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Salu na stranu, Stojke jeste dobro branio penale, ali su bili precizni i jaki sutevi.
(PP, 25. maj 2021 22:07)

Super. Još da održi reč.

duledudule

pre 2 godine

Zvezdina posla manipulacija i provociranja, covek dolazi u facu igraca da vredja posle penala i sta ocekuje? Zvezda je olicenje nemorala
(Vuk, 25. maj 2021 21:50)
Malog je ispucao adrenalin dao je gol u penal seriji i drao se ovom u facu tako je tako je sro se lepo i vidi. Sad ovaj sto hoce da ga siluju i nema grama mozga u glavi, naseda na provokaciju to je njegov problem.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Poslednji penal odbranjen neregulrno. Sudija nije smeo da ga ponisti. Borjan bio sa obe noge na metar od gola. Odvratan fudbal! Dotakli smo dno. Posebno moj Partizan. Ne znam ni kako smo dosli do penala.
(Borkes, 25. maj 2021 22:09)

Izadji mala, izadji mala...

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Dragović ima da pobegne nazad u Nemačku posle gledanja ovog derbija uživo. To bi mu svakako bio pametan izbor.
(B.Legal, 25. maj 2021 22:08)

Jel moguce da grobarcice boli sto nam dolazi Dragovic?

Kompleksi level pro.

gedza

pre 2 godine

@Sunka
Da,sigurno je mnogo slatko uzivati u renesansi Zvezde dok je sve ostalo propalo paralelno sa renesansom,posebno znajuci da je ta renesansa(i to u svim sportovima)krenula od trenutka kada je ON zaveo red na onoj nocnoj sednici,na vasem mestu bar bi cutao i od sramote se ne bi lozio na ovakve titule i kupove

UjkaŽitko

pre 2 godine

Napred parni valjak!!!

Ukradose nam prvenstvo ali kup nece jer smo naj bolji i naj jaci i to zna i malo dete.

Sledece godine i dupla kruna i daleko u evropu. Uz naj bolji tim i naj jace navijace i kvalitetnu upravu za nas nema zime. Haracemo i Srbijom i evropom.

Ne ce vise biti potkradanja partizana- Bjekovic koji je sad na celo saveza je garant toga.

JNA ce se radovati a i ja sa svim grobarima.
(Enver, 25. maj 2021 17:05)

Ne brini, Zvezdo...

smesno

pre 2 godine

Ej pankov Milunovic, ajde pankov zbog brzine a zasto milunovic koji nema koga da čuva jer je spor a partizan igra na brzinu I nema klasičnog napadača, sto se sprda dejan sa sastavom?

Руска Душа

pre 2 godine

Убеђен сам да је до пре двадесетак година, дерби између "Јадрана" из Фекетића и "Његоша" из Ловћенца био квалитетнији. Какви су ту фудбалски мајстори играли..

rke koke

pre 2 godine

Falći mogao dva komada za poluvreme. Svašta radi ali gol igrač nije. Pavkov bi već metn'o jedan makar zadnjicom. Generalno dosta bolji i dinamičniji derbi nego inače.

TV

pre 2 godine

Legenda kaze da je azijska macka vidjena poslednji put negde na obodima Karpata. Leti kao munja ka zemlji izlazeceg Sunca. Bezi iz Cirkuskog bunkera slavno zvanog JNA

Tvorzan Guzletić

pre 2 godine

Jadna je Zvezda koja ne može da dobije Partizan sa dva poluigrača (Zdjelar i Jović) bez Sume, Asana, Natha, F. Stevanovića. Tuga.

Ratko M

pre 2 godine

"Stojković dobio drugi žuti karton. Prvo se mislilo da je Stojković isključen, ali se kartoni iz penal serije ne računaju pa je on ostao." Pravilo nikad vidjeno na jednoj fudbalskoj utakmici!
Haha, koja komedija! A šta da je dobio crveni kao što je trebalo? Opet bi ostao?
Još jednom Stojke potvrdjuje da je idiot par excellence!

Stoke gotov si

pre 2 godine

Ja sam za da Bakajoko prvi nategne Stojkovića...
(Davle, 25. maj 2021 22:06)
AAAAAAAA ahahahahhahahahaha
Brateeee a da gurne o u vatru i Sanoga

Jugoslovensko siroce

pre 2 godine

Naravno, Zvezda ni ne zna drugačije, nego na prljavo, na provokacije, na nepošteno! Kao da su slika i prilika države Srbije!
(voma, 25. maj 2021 21:51)
Cuj mi pravimo provokacije a oni pricaju o silovanju, prete da ce napustiti teren, non stop se valjaju i protestuju. Prosto tim za pozeleti da igras protiv njih. Jos dodatno kukaju kako su ogrozeni i mole za pare kao neka sirotinja a stvarno su lopovi i banditi.

Cile

pre 2 godine

Станојевићу, избаци још неког сем Натха!
Може, не дај Боже, неко од ових преосталих да им да гол па шта ћеш онда!
Мислим да је најсигурније да уклониш голмана!

andra

pre 2 godine

Ja mislim da nisam skoro gledao goreg igraca u derbiju(a opasna je konkurencija u pitanju) od Jokica. Coveka bi ispred zgrade vredjali koliko ne zna( a pri tome ocito fizicki nespreman).

Zoran

pre 2 godine

Šta igraju Jojić i Markovic, to samo Bog zna. Najvažnije da ne igraju Suma i Natkho.
Strašno je šta uradi Stanojević od Partizana..Strašno. Po čijoj direktivi taj čovek radi..?

VOSAK

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.
(Rejting, 25. maj 2021 20:40)


Jel mi gledamo istu utakmicu ?
Partizan BUKVALNO igra bunker, Zvezda ima 3 puta više šuteva hahahahahhahahahaha

КШЦЗ!

pre 2 godine

A vaša je nešto bolja ?? Ne zna se ko je gori... Nula od fudbala uopšte.
(JPR24, 25. maj 2021 20:50)

Свакако боља него ваша, види се да јурите пенале што је срамно, кукавички приступ, зато сте и мала екипа.

Vojislav

pre 2 godine

Ko god da pobedi SRAMOTA je da RTS kao javni servis kome svi placamo pretplatu, ne prenosi finale kupa Srbije, ne prenosi ni reprezentaciju, juce nije prenisio finale ABA lige gde se borio prvak Srbije... Bednici.

Čiki

pre 2 godine

Ajmo lepo nas fudbal iz Evrope na 5 godina pa će se onda stvari srediti. Od nameštenih utakmica, promene pravila na kraju sezone, guranja prestolonaslednikovog tima da se vrati u prvu ligu, itd, itd, itd... Pa onda borba za. Kukuruz trofej kao onomad 90tih!
(TIGER, 25. maj 2021 21:57)

Očigledno je da si tužan

Kikujiro

pre 2 godine

E stvarno ste Ši...ri!
Koliko mi je drago što mi je krv crveno bela i što sam Delija!!!!

Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, nisam očekivao Kup, posle prvenstva, Evrope i pauze ovo je super, bravo.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kako da za vreme penala dosudim penal za Zvezdu...
-Znam! Isključiću golamana!
(Qwerty, 25. maj 2021 22:18)

Ali samo kobajagi posto ce nastaviti da brani.

Hahahaha

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Jesu li silovali Stojkovića?
(Darvin, 25. maj 2021 21:57)

Pa neće sigurno odmah.
(Toto-ko-tunjo, 25. maj 2021 22:12)

Mislis natenane. Hihi

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Stojke nijene smeo da te isprovocira onaj blavor. Šta je tu je, sad se videlo kako su oni prvaci i to ubedljivo, cirkus
(King, 25. maj 2021 21:59)

King Kang pa
King Sanogo pa
King Bakajoko pa
King Ben.

Bice bolno.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Posle Bjekovica nadam se da ce moi Partizan da uzmekup da zaigramu tu ligu konferensija da se vrati ugled nasem fudbalu koi se poljuljao. Napred partizan
(Hodza, 25. maj 2021 17:44)

E, moi ti...

smesno

pre 2 godine

Ej pankov Milunovic, ajde pankov zbog brzine a zasto milunovic koji nema koga da čuva jer je spor a partizan igra na brzinu I nema klasičnog napadača, sto se sprda dejan sa sastavom?

man

pre 2 godine

kometatori su kraljevi pokusavaju da prenose mec kao da se igra dinamicno a ovo je jadno . Zvezda i lici na ok ekipu ali Partizan kao da je iz druge lige a ne drugo plasirani. Pa kakvi su onda Vojvodina Cukaricki TSC ako je ovo DRUGA ekipa na tabeli. Sad vec lazar Markovic izgleda ko ronaldo u ovoj ekipi.

svasta

pre 2 godine

Objektivno, ovaj tim Zvezde je bolji za klasu od Partizana. Ja se ne sjećam slabije ekipe Partizana u posljednjih 25 godina.
(Svarozic, 25. maj 2021 19:21)

Ne secas se partizana koji je zaostajao 30 bodova za zvezdom?

pedja

pre 2 godine

Krstovic odlican.Talijan aut,Krstovic in!Isto se gradi dobro kao Talijan ali je ubojitiji .Vjerujem da bi Falcineli opet fulao penal.Pamet u glavu ne bacati pare imamo spica !Ostaviti i Pakija i ne treba vise!Dosta mi je vise stranih panjeva.Prije svega gledati da se otarasimo onih koji nisu za Zvezdu a provjerenim ponuditi bolje ugovore!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Borjan fenomenalno odbranio dva penala. izleteo sa crte dok jos igrac nije ni dosao do lopte.A sudija nemi posmatrac
(ramaro, 25. maj 2021 22:10)

Namestio sudija? Super.

Daj jos neku mudru pliz, uzivam u vasoj patnji.

zemunski kej

pre 2 godine

Da li zaista Partizan nije mogao da izvede bolji tim od ovoga? Jedino slucajno da daju gol ali ako Zvezda povede kraj price. Nadam se da ce sledece godine promeniti i uprava Partizana,voleo bih da vidim Savu ponovo.

Neroji Sever

pre 2 godine

Zvezda ima 33 titule. Mi smo kao deca igrali ispred zgrade neki turnir, bila je neka ekipa u crveno belim majicama, ne secam se da li su bili Zvezda, Arsenal ili Sevilja ali ipak glasam da se Zvezdi upise jos jedna titula. Kad je mogla ona "titula" pre 100 godina, moze i ova decija.
pisem na poluvremenu, nek pobedi bolji!

Dag962

pre 2 godine

(hantreal)
Vazno je da ste vi institucija a silne titule sa Gulanom, Svetlicicem I Scepovicima.Koliko igraca Partizana,u zadnji cetvrt veka napravilo zavidnu Internacionalnu karijeru? Padaju mi na pamet dvojica(Milosevic i Krstajic). Bitno je da ste imali Mirka, Branka iToleta.

Hentreal

pre 2 godine

Ja sam Hrvat, navijam za Dinama. Samo ste mi sjemnsi sta vam Zvezda napravi od zivota kluba i tribine.
(Mobitel, 25. maj 2021 20:03)

Sve stalo u prve 3 reci. Nismo ti mi krivi za to.

Zvezda ooo

pre 2 godine

0-0 kraj regularnog dela u bitnom mecu - dokaz da razlika izmedju ova dva kluba nije kakva bi neki zeleli da bude i kakvu tabela "regularnog" prvenstva prikazuje... Zakljucak se sam namece, upitno je koliko je ta titula zasluzena i regularna.
(mix, 25. maj 2021 20:58)

Mix-u, opet ti.
Ko ti drma kavez?

dejan

pre 2 godine

Ako nesto ne podnosim, to je onda izjava kako fudbaleri nemaju snage. "Radis" jednom nedeljno, primas 10-50'000 EUR mesecno u zemlju u kojoj su troskovi relativno niski a ti nadjes da budes umoran i ne mpzes da izdrzis 60 Minuta?

Dosadnjaković

pre 2 godine

Sad kad bi neki šiptar upao sa dronom na ovu utakmicu obradovao bih mu se ko bratu rodjenom. Bilo šta da razbije monotoniju je dobrodošlo.

xyz

pre 2 godine

Kakva su ovo sizofrena cepanja na Areni? Kakvi su ovo random prekidi? A RTS treba zapliti definitivno.

Kako je moguce da se ne ide napolje posle 2 zuta???

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Da li će konačno ostaviti pasoš...
(Rene Artois, 25. maj 2021 21:54)

Gde sad da ga se odrekne, prijatelju? Nezgodan momenat, samo za otići, dok se malo ne zaboravi. Čuva pasoš k'o oči u glavi. Može da se kaže i kao nešto drugo.

Šomi

pre 2 godine

E stvarno ste Ci..ni!
Koliko mi je drago što mi je krv crno bela i što sam Grobarka!!!!
(nina, 25. maj 2021 21:54)
šta se nama žališ? takva si kakva si

Gale

pre 2 godine

Mnogo, mnogo zle krvi oko svega i svačega. Strasti su uvek toliko uznemirene pre, za vreme i posle utakmice Zvezde i Partizana da ne postoji ni jedan akter koji je u stanju čvrsto da stoji na nogama i bude realan. Kao zvezdaš ja sam i onu Stojkovićevu izavu - "Mene silujte ako ne osvojimo Kup", shvatio metaforički jer je upravo tako i data. Ali nema šanse da se svaka izgovorena reč bilo koga, svaki postupak bilo koga, ne pretvori u blato, ne izvrne i zlonamerno i pogrešno tumači. Količina mržnje je neverovatna, a to nema nikakve svrhe poricati i gladiti za dan, dva kada se stvari koliko-toliko smire, jer ostaje činjenica da smo teško bolesni kao društvo, a bogami i kao pojedinci. Znanje, razum, empatija su nam na nivou amebe. Baš sam tužan. Čestitam mojoj Zvezdi i navijačima na trofeju, a Partizanu i Zvezdi na igri, volji, želji, a za sve ostalo - stidite se.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Da sam Partizan napustio bi teren istog momenta. Sramno ponašanje Zvezde. Majsori za provokacije i glumu.
(milos, 25. maj 2021 21:56)

Vi biste napustili teren i da je na tribinama bio 81 navijac. Majsore majsore....

Ice

pre 2 godine

Igraju kao da ih je neko puskom naterao i jos im drzi porodice kao taoce. Bolje da ste se dogovorili da odma izvodite penale jer ovo sa fudbalom nema veze.

neutralni fe

pre 2 godine

Ne mogu da gledam na poslu sam. Ali bih po komentarima i rezultatu rekao još jedan mrtav derbi u moru mrtvih derbija. Što neko reče, dajte im da odmah izvode penale. Bilo bi zanimljivije i njima i nama.
(Millennium, 25. maj 2021 20:01)

dobar fudbal u prvom, pogledaj reprizu, ne veruj kladionicarima i šipkarima: oni uvek mrze i svoje i tudje igrače... naravno, u drugom ocekujemo "teske noge naših fudbalera".

sta pricas ti?

pre 2 godine

Koliko je ovo naše prvenstvo sumnjivo pokazuje i ovo finale kupa. Zvezda razvaljuje sve "male" protivnike, puni im mrežu do vrha a ne može gol da postigne protiv nikad lošijeg Partizana.
(Rejting, 25. maj 2021 20:40)

A partizan sve dobio osim derbija ... j to ubedljivo i lako, i to ti nije sumnjivo?

uplakani

pre 2 godine

A šta ti znači to Stojkovic bolje onu svoju dzukelu vezite počeo da rezi i Stojke mu dao kosku tako jedino i mozete dobiti provokacijama to vam je i bio cilj
(Koja, 25. maj 2021 21:56)

Aport Kojo...miran

čika kure

pre 2 godine

Stojke nijene smeo da te isprovocira onaj blavor. Šta je tu je, sad se videlo kako su oni prvaci i to ubedljivo, cirkus
(King, 25. maj 2021 21:59)

Objasni mi molim te postenjacino

Dejan

pre 2 godine

Ali kukanje Stefanovica sa Arene oko posledneg penala, eno meri milimetrima da li je Borjan odvojio nogu sa linije desetinku ili dve desetinke pre suta, pa to je groteksno. Bruka Arenu, ali kada znate da mu je glavni urednik Radulovic, to je normalno.

One night in May

pre 2 godine

Nakon ovoga veceras, fudbal u Srbiji definitivno treba zabraniti; ne donosi nikome nikaakvo dobro, sramota za sport.
(Ja, 26. maj 2021 01:00)

Kad nije zabranjen u doba Toleta, necemo ni sad.

JJ

pre 2 godine

(XXX, 25. maj 2021 18:29)

Natho ne može da izdrži eventualnih 120 minuta, zato ulazi sa klupe da bi mogao da u igri ako bude nerešeno i dođe do penala.

Misin

pre 2 godine

Kakve veze ima Bjekovic sa Partizanom zadnjih 10 godina? Čovek se muva svuda da bi dobio još koju kintu.Da je njemu Partizan nesto on bi stajso ispred Partizana sada kada je tesko a ne ovako.Tu je da bi i dalje sa ostalim pajtasima iz FSS gurao prosirenje lige.Situacija u kojoj kso Partizanovac moram da budem na strani antipatičnog Pantelića.Jednom ti koji su u fudbalu 30 godina mora da se sklone jer su naučili samo u mulju da funkcionišu.

veliki strumf

pre 2 godine

Zašto Pankov? Totalno je nesiguran a uz to prespor. Evo za 5 min 2 puta loše reakcije, uplašen, smeten... Ulica nesigurnost pozadi.

VUK

pre 2 godine

Kako je moguće da je Falćineli profesionalni fudbaler ? Za ovaj blam od fudbalske tehnike neko daje novac !?! Prijem katastrofa, pregled igre katastrofa, kontrola lopte katastrofa , šut ne postoji, pas ne postoji, u svakom duelu otpadne kao pile....kako ovo igra pre Pavkova ili bilo kog drugog fudbalera ?

cvrccc

pre 2 godine

Ja sam Hrvat, navijam za Dinama. Samo ste mi sjemnsi sta vam Zvezda napravi od zivota kluba i tribine.
(Mobitel, 25. maj 2021 20:03)

Gde su tribine na Maksimiru?

Džoni

pre 2 godine

Zveda je jača za klasu, ali da ih neko pita da li bi potpisali pre utakmice da se izvode penali i tako reši pobednik verujem da bi oberučke prihvatili(tako i igraju). Partizan bi isto, ali za njih mi nije čudo jer su evidentno slabija ekipa. Koliko ziheraški pristup Stankovića i tako svaki put protiv Partizana.

mare

pre 2 godine

Ovaj Stojkovic 80% vremena kada je lopta kod njega on je drzi i namesta za ispucavanje ili se krsti sa istom u ruci. Kakav seljacki stil igre..

CENTURION

pre 2 godine

A šta ti znači to Stojkovic bolje onu svoju dzukelu vezite počeo da rezi i Stojke mu dao kosku tako jedino i mozete dobiti provokacijama to vam je i bio cilj
(Koja, 25. maj 2021 21:56)

Sad vam je Stojke, da imate obraza ne bi ste ga ni prihvatili.

mile jovin

pre 2 godine

Najsladji su ovi grobarski komentari, pod plastom neutralnih posmatraca, kako je nas fudbal dotakao dno, kako ga treba ukinuti, da se ovo ne moze gledati...

Max

pre 2 godine

Nadam se da je Radonja gledao derbi, da vidi kako se ko maj....skače pored terena i vrši pritisak na sudiju, na svaku odluku koja mu se ne svidja. Želeo sam da izgubimo kup, da se Dejanu obije o glavu kukavička igra, gora od Milojeve, pa da mu na pamet ne padne da više ovako igra. Dal ćemo dočekati da vidimo derbi sa 5-6 golova.
A jedina dobra stvar u svemu je , što je sada mali trener partizai naučio šta je karma, ili možda ipak nije.

Max

pre 2 godine

Ja sam za da Bakajoko prvi nategne Stojkovića...
(Davle, 25. maj 2021 22:06)
Pa sad, uglavnom bilo bi mu bolje da je neki obdareni, valjda će posle ići glat😂😂😂😂😂💪💪💪💪💪

War Inside My Head

pre 2 godine

Blato,ne znam i ne sjećam se da su se dvije ekipe posvađale za vrijeme izvođenja penala!?Bilo je packi i rasprava,ali ovo večeras!

zemunski kej

pre 2 godine

Zvezda ima bolji tim ,Stankovic je jos zelen. Ocigedno sve jake utakmice igra ziheraski a ima odlican tim. Stanoje klasicno sporo i staromodno ,plus je oterao najbolje najbrze igrace nema Sadika ,nema Asana ,Sume okosnice one dobre sezone u Evropi. Nadam se da ce Partizan u rekonstrukciju.danas kad se Zvezda zatvorila nista nisu mogli da urade. Jojic ocajan,nezainteresovan nevezano za penal.koji uzgred Stojkovic ne moze da odbrani jer je ostario,

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Jesu li silovali Stojkovića?
(Darvin, 25. maj 2021 21:57)

Jesu.Otvorio ga mali Krstovic.
(Rolo Martins, 25. maj 2021 22:20)

Posao jos nije zavrsen, tu su i strucni stab, ekonomi, pomocnici, omladinci...

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

2CRAZY




Momak je prišao i samo vikao ajde bre,ajde bre...Ima pravo da to radi,ali zato nema pravo Stojkovic da mu nabija loptu u lice.Mali vas je unistio.
(Dušan, 25. maj 2021 22:16)

Ispravka: vikao je "tako je bre".

One night in May

pre 2 godine

Zvezda,olicenje takve države!
(alal vera, 26. maj 2021 01:39)

Partizan bio olicenje drzave u vreme Toleta...tad bilo super, tad si uzivao, zemlja bila Nemacka!
A danas ti ne valja, je li?

Tek cemo da vas nagrdimo, ovih par godina nije nista, tek cemo da vam naplatimo sve sto ste pokrali.

humanista

pre 2 godine

Sastavi su poznati, nego da li je ,,poznato,, ko je na celu FSS, bilo je raznih kandidata i raznih prica?
Ne moze covek sve to da ,,isprati,,

N95

pre 2 godine

Nek vi kupujete tv prava za meceve protiv Radnika, Vozdovca, Indjije, a niste u stanju otkupiti prava za FINALE KUPA a ujedno i VECITI DERBI. I normalno, komentar nece biti objavljen

Velja

pre 2 godine

Koja amaterska igra Partizana. Zvezdu neću da komentarišem jer me ne zanimaju. Pazi Miljković i Jojić u prvih 11!? To samo može kod “stručnjaka” Stanoja!

mr.wolf

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..
(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)


pao mu tiket :)
(neutralni fe, 25. maj 2021 20:15)

Vise od jednog....

Miki

pre 2 godine

Ali Jojic ...ludilo...upropastio onaj derbi jesenas...i sve vreme molim Stanojevica da ga zameni,upropasti covek neke bitne napade...jednostavno potpuno van forme i ovaj ga ostavi i odmah sam znao da ce on sigurno da promaši penal.

Samo ti

pre 2 godine

Derbi je bio u fazonu:"Otkači sa mnom do ludila...(odavno nisam loptu ljubila)...Sto rece neko sizofrena cepanja.Zvezda je bila bolja,Stojke je u vecitom pubertetu,ili je samo golman...Nije bilo uvreda,Krstovic je vikao: "Tako je!",nekoliko puta,i onda mu je Stojke rekao :"Ljubi loptu i pokaj se Krstovicu.Posle Borjan odbranio dva smesna suta i kraj.Eto tako je to bilo...

putnik

pre 2 godine

Pravilo broj 10 iz pravilnika fudbalske igre 2020/2021

3. Ударци са тачке за казнени ударац
Ударци са тачке за казнени ударац се изводе на крају утакмице, уколико није другачије прописано
важећим Правилима игре. Играчу који је искључен током утакмице није дозвољено да учествује у
извођењу ових удараца; упозорења и жути картони изречени током утакмице не преносе се у
ударце са тачке за казнени ударац.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Bruka od fudbala ..drugorazredni nivo..Penali su sreca ..Jojic unistio Partizan .prvo losom igrom -penzionerskom ...penal ocajno izveo..O Markecu ne treba trositi reci..Dva igraca smo imali manje ..i Na kraju sudija morao ponistiti penala oba odbranjena ..Borjan 2 metra izasao ..a znaju se pravila.
(zoran, 25. maj 2021 22:24)

Uzivam.

Daj jos, daj sta jos treba da se uradi, molim te....cmizdr cmizdr.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Voleo bih da vidim facu Dragovica koji ovo gleda iz loze i pita se sta mu je ovo u zivotu trebalo.
(Ton, 25. maj 2021 22:04)

Lele kuku tebe...

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Jedino ovako su mogli dobit. Obraza bez
(sasa pg, 25. maj 2021 21:55)

I ja kazem. Plan je bio skovan pre nedelju dana. Znali su sta ce golman uraditi kad mu kazes "tako je bre".

Vrg

pre 2 godine

Vrijeme je za promjene. 30 i kusur godina se moja generacija i ja kao tu ložimo i onda dođe jedan slinavac i isprovocira reprezentativnog golmana. Izvini Stojke, hvala za sve, ali ja više ne želim da te gledam u Partizanu.
Sramota za oba tima da su nakon sve nesreće koja je zadesila ovaj narod, umjesto praznika sporta, našli da mu ponude tuču i rat. Osmogodišnji sin je sjedio pored mene i šta ja pametno da mu kažem sad. Stidim vas se.
(fensi, 25. maj 2021 22:03)

Kazi mu: sine, tata ti je debil sto ti je dao da gledas derbi.

Mada mozda bolje da dete od malena zna sta ne valja.

Dejan

pre 2 godine

Lazar,Miljko i Jojic ne mogu kadetsku ligu da igraju!!!
Ovo je sramota da ovi momci treniraju u Partizanu a kamo li da igraju u prvih 11...

Sofronije

pre 2 godine

Partizan gledam samo kad igra sa Zvezdom i moj utisak su frizure Jovića i L. Markovića kao i ljubljenje Mustafino ljubljenje lopte.
Ali Jović... fudbalsko umeće na stranu, ali sa 18 godina ona pečurka i cela ruka istetovirana... Srbija, brate!

ništa lično

pre 2 godine

Falćineli najbolji igrač FKP.

Ajde jedna ali dve sa 2,3 metra da ne daš nekako baš teško da izvedeš.

Inače u skladu sa sastavom CZ lagano na momente drži čas fudbala.

Možete da pljujete Stanoja ali on samo ovako seckanjem i defanzivnim blokovima može da izvuče rezultat.

Par poteza Katai i malog Jovića... malo za PP.

tnt

pre 2 godine

"Zvezda ima 33 titule. Mi smo kao deca igrali ispred zgrade neki turnir, bila je neka ekipa u crveno belim majicama, ne secam se da li su bili Zvezda, Arsenal ili Sevilja ali ipak glasam da se Zvezdi upise jos jedna titula. Kad je mogla ona "titula" pre 100 godina, moze i ova decija.
pisem na poluvremenu, nek pobedi bolji!"

A sta tek reci da Partizanove titule koje mu je dodelio Sud udruzenog rada?
(Conte, 25. maj 2021 20:36)

Dobili su i 1999 titulu kad je prvenstvno prekinuto. Znaci dva puta.

PeraBeblja

pre 2 godine

Dva užasna kluba, 22 i više igrača ispod proseka, utakmica gora od Pirotske lige. Sramota i za Zvezdu i za Partizan, a ko osvoji neka se stidi.

haha

pre 2 godine

Stojković zadržava loptu na kraju produžetka! Highlight utakmice.
Niko ne treba da dobije pehar jer ovo nema veze sa fudbalskom utakmicom.

Legolas

pre 2 godine

Na kraju produžetaka Stanković je prišao klupi Partizana i čestitao Stanojeviću na svemu prikazanom!!!!!!!!!!
Komentator Arene.

111

pre 2 godine

JOJICA ne mogu ocima da gledam. Dok je on u Partizanu gledacemo ovo dno. I to nema veze sa penalom. On je izgubljen slucaj, igrac manje na terenu. Igrac koji o fudbalu ne zna nista.Dno! Samo ga jos drzite u klubu, jos, pa da gledamo ovakav Partizan. Nemate bre napadaca a drzite ovu neznalicu.

daklem

pre 2 godine

..derbi, finale kupa, a ja otišao da vozim bajs..a kad se setim nekad..
U redu je Stojke, igrao si za jedne i druge, ajde sad idi..!

Minja Stojanović

pre 2 godine

Doneo bih zakon da se i dalje derbi večno igra bez publike.....mirnije nekako....pa se svadjajte preko televizora i društvenih mreža...

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kažete da mu je igrač zvezde "nešto rekao"????? Pa nije mu rekao negu mu je URLAO i unosio mu se u facu!
Koji ste vi sekundarci sve na muljafte mufte, ciganska država...
(Delije Tirana 1945, 25. maj 2021 21:56)

Urlao je "tako je bre".

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kadan Dragović. Momak se sigurni sada kaje gdje dolazi.
(Dejan, 25. maj 2021 21:55)

Pozdravi od jaguara iz zemlje izlazeceg sunca.

Kontras

pre 2 godine

Dve odbrane Borjana momak izletio 2M sa gola...
(djokoeire, 25. maj 2021 21:52)


Jel to izmerio Arhitekta ili onaj sa Arene sto vas podrzava?

zvezdaš

pre 2 godine

@marko992

Kako nema veze? Stojković je mogao da odbrani 2-3 penala sa kojih je izleteo. Prekršio je pravila, fakat. Kod Pankova je bio ispred pola metra. To što su mi refleksi kao rahitičnoj babi je njegov problem i samo zbog toga nije uspeo. Znači oba golmana su dobila "protekciju" i iste uslove, jedan brani, drugi pliva. Smešno je kukati. Malo i jadno.

sir oliver

pre 2 godine

MA KOGA BRE VI ZAJEBAVTE...NISTE U STANJU JEDAN GOL DA DATE I JEDNI I DRUGI...KOME BRE VI VISE PRODAJETE M..A ZA BUBREGE,ZAJEDNO SA SVIM PREDSEDNICIMA,TRENERIMA,PLACENIM NOVINARIMA I KOMENTATORIMA..KOLIKI JE PROSEK GOLOVA I POSLEDNJIH DESET DERBIJA...JER VISE OD JEDAN..ST..O JEDNA NEOBRAZOVANA..STA IGRATE VI ALOOO..JER IMATE VI DOKAZ DA STE UOPSTE FUDBALERI..DECU LECIMO PORUKAMA DA BI DRZAVA DAVALA PARE OVAJ MAR.I..HITNO PETICIJA DA VIDIMO ODAKLE SE FINANSIRAJU OVI MEDIOKRITETI...
SLJAMOVI JEDNI..
(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)
Bravo za komentar!

Legolas

pre 2 godine

Ovi iz UEFA kad pogledaju,ovaj naš izum,koga zovemo fudbalom,smešnog li izraza za ovo čudo od "kretnji"igrača"i lopte,razmišljaju da pod hitno stvore još jedno takmičenje!
Pored lige konferencije,da naprave Ligu Konferencije 2,jer ni za onu prvu nismo!

Legolas

pre 2 godine

Ovi iz UEFA kad pogledaju,ovaj naš izum,koga zovemo fudbalom,smešnog li izraza za ovo čudo od "kretnji"igrača"i lopte,razmišljaju da pod hitno stvore još jedno takmičenje!
Pored lige konferencije,da naprave Ligu Konferencije 2,jer ni za onu prvu nismo!

mare

pre 2 godine

Stanoje slab trener, Stankovic malo bolji. Ali obojici kec ko vrata za ponasanje. Kako nas covek cim dodje u Srbiju zaboravi sve sto je naucio van zemlje i vrati se na dobro staro divljastvo i primitivizam. Na svaku loptu se skace, vice, psuje.

Tragikomedija

pre 2 godine

Čim se išlo na penale znao sam da gubimo. Stojković više ne ume da se baci. Ja ne znam više ko je ovde lud da to ne vidi. Mator je, dobro je branio danas, jer se dovro pozicinirao, ali čovek nije odbranio penal jedno par godina barem. Posle penal serije protiv Vojvodine prošle godine sam mislio da su videli konačno da čovek ne ume da se baci, da je izgubio svaki vid atleticizma i da samo pada za loptom. Zameni ga sa rezervnim golmanom pred kraj produžetaka, ko god da to bio. Jel ste videli kako on brani penale? Pogodio stranu na dva prva penala i nije odbranio, onaj penal Pankova je morao da odbrani. Posle toga kad je video da ne može da dohvati loptu iako pogodi stranu je počeo da pravi tri koraka u stranu pre izvođenja penala. To ne rade ni golmani treće lige.

Pero

pre 2 godine

"U ovoj utakmici je izvršena "materijalna povreda pravila igre" i utakmica mora biti poništena."


Gospodine, ne poznajete pravila fudbalske igre. Pročitajte ih, naučite nešto. Lep pozdrav!

B.Živković

pre 2 godine

@putnik
Tačno je to što ste napisali, ali potpuno pogrešno tumačite Pravila.
Ovo Pravilo se odnosi samo na golmana koji je u regularnom toku dobio žuti karton, a drugi žuti karton prilikom prevremenog izletanja sa gol linije ili postavljanja ispred gol linije pre izvedenog udarca. Ovo nema nikakve veze sa nesportskim ponašanjem u smislu vređanja ili udaranja protivničkog igrača. Nesportsko ponašanje se uvek kažnjava žutim kartonom, a u konkretnom slučaju i direktnim crvenim kartonom. Tako da bilo koji igrač, a ne samo golman, u bilo kom regularnom delu utakmice (ili izvođenju penala) mora biti kažnjen u skladu sa Pravilima fudbalske igre. Ovo nema nikakve veze sa prevremenim izlaskom sa gol linije i "ulaženjem" u šut protivničkom igraču, već sa nesportskim ponašanjem i odstranjivanjem sa terena. U svakom slučaju izvršena je "materijalna povreda Pravila igre", pročitajte u Pravilnicima FIFA i UEFA. Pozdrav!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu i ne navijam za nijedan od ovih tres timova. Kad mogu da ocekujem novcanu nagradu za ovo?
(Bre!, 25. maj 2021 22:31)

Humska 1.

Walldorf

pre 2 godine

Opet smo imali problema sa efikasnošću.Zato je i došlo do penal završnice.Na kraju,dupla kruna je tu,pobedili smo jer smo svakako kvalitetniji.Izvanredna sezona.Čestitke Stankoviću i momcima,zaslužili su odmor.Sportski pozdrav!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ СЛОБИНАТОР - Свака част мајсторе. И ја сам слично закључио. Измјене су ми сумњиве до краја. Ево и за тебе трофеј🏆 за коментар.👏👏👏

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

ća, Asano, Suma, Natko, Banjak, Denis Stojković - zabranjeni jer prave razliku.
Miljković, Šćekić, Jojić, Jović, Holander - obavezni jer takođe prave razliku ali za drugu stranu.
(Rista sportista, 26. maj 2021 00:17)

Zabranjeni Asano? Sto se zabranio?

Zabranjeni Stojkovic. Branio od prvog do poslednjeg minuta.

Zabranjeni Natko a igrao od 70.og minuta (dakle 50 minuta i jos dao gol iz penala).

Izveo Deki Kataija, Bena, Falcinelija, Kangu i Gajica i uveo Degeneka, Srnica, Gobeljica i Nikolica. Pametnom dosta.

Daki

pre 2 godine

Borjan fenomenalno odbranio dva penala. izleteo sa crte dok jos igrac nije ni dosao do lopte.A sudija nemi posmatrac
(ramaro, 25. maj 2021 22:10)

Stvarno bih vas partizanovce zamolio da budete malo realni. Kod prvog odbranjenog leva noga mu je bila na liniji, a kod drugo mozda par cm je sisao sa linije. Pogledajte kako je stojkovic izlazio i koliko prilikom suta Krstovica i Nikolica. Daleko vise od 'problematicnog' drugog penala sto je Borjan odbranio. Ovo vise ni na sta ne lici. Kad Zvezda osvaja, prvenstvo neregularno, liga nevalja, sve 'nastimano'.. Zalosno na sta se vi vadite.

Алекса

pre 2 godine

А као није дотакао дно? ... Али, ничија није до зоре.
(Јабучило, 26. maj 2021 09:26)

Па није дотакао дно, пошто се не игра фудбал да би пар стотина навијача Партизана подељених у пар десетина навијачких група било задовољно.

- Србија дели прво место у квалификацијама за једно велико такмичење, уз најбољи старт Србије икад.
- Првак Србије редовно игра Европу, са две сезоне у ЛШ
- Првак Србије победио будућег шампиона Европе и првака Енглеске
- Србија је 25 репрезентација на ФИФА ранг листи, што је чак 26 места боље него пре пет година

Не знам на које гадости мислиш? Ако је Гобељић, у праву си, обрукао је себе, мој тим и треба га казнити оштро. Али то је инцидент једне будалетине која ће сад да се позива на то да га је друга будалетина испровоцирала, а то појма нема. Али ако ћеш да памтиш две будале, а нећеш да памтиш сцену кад играч једног тима истеже ногу играча другог тима, онда си прилично тужан. Мени је то утисак овог дербија, момак који се повредио, и његов противник који му помаже да се опорави, јер су људине пре свега, небитно ко је који дрес носио.

И ти момци су оно што треба да гледамо, не две будале које покушавају да испадну фаце преко наших грбова.

А то са том зором, то носи у Дукљу, па се тамо са вашим попом добацујте пословицама.
Навијачи КК Партизан су ти који су били убеђени да ће свећа да им се самодопуњава јер су они некаква инсталација, ми нисмо инсталација, немамо свеће, ми смо спортско друштво, играмо па ко победи.

Jon Bon Jovi

pre 2 godine

@ БАНБАДАВА - Преноси "пинк фолк".
(ДЕЛИЈА??, 25. maj 2021 17:44)

Oh ti Boze humora, klanjamo ti se.

Globtroter

pre 2 godine

Zašto igraju Marković i Jojić? Zar nije pametnije da igra neko mlađi pošto ova dvojica su sve samo ne profesionalni sportisti. Odavno nisam video da se neko tako bahato ponaša prema svojim saigračima, da se opušteno ne vraća u odbranu, ne trči kontru, a pritom bilo šta drugo nije u stanju da uradi. Miljković je takođe rupetina neviđena, a jedino za Zdjelara može da se kaže da igra profesionalno.

ultrasrbin

pre 2 godine

Najbolji igrac Zvezde u prvom poluvremenu je Miljkovic.
Unistio bar 3 napada cinjenicom da se ne ubacuje po boku, a prolaze ga kao nista.
Markovic konkurise da bude bolji zvezdin igrac i od Miljkovica

Звездаш онај стари

pre 2 godine

Како год да се заврши највећи утисак ова Милојевска и Станојевска кукавичка дефанзивна игра. Фујјј

Hahahahahaha

pre 2 godine

Deki uvodi Degeneka umesto Ivanica. Mislio sam da ne moze gore kad je uveo Gobeljica , ali me on demantuje. Da su pitali Stanojevica koga da zameni iz zvezde bilo bi ga sigurno sramota da uradi ovo sto je Deki. Svaka čast nasem heroju.

veliki strumf

pre 2 godine

U odnosu na pocetak utakmice, Zvezda je 70% slabija u produžecima. Sve sto valja izaslo, sve sto ne valja ušlo. Gol možemo slučajno da damo samo na svežinu. Ogromno je pitanje i ko će penale da šutira, ako ih bude.

Veliki brat

pre 2 godine

Najbolje, po uzoru na 24 sata Le Mana da se derbi igra 24 sata, dozvoliti neograničen broj izmena, pa i igru sa manje igrača (kako bi ostali odmarali), pa da na kraju imamo "realan" rezultat koji tim je bolji :)

Miroslav Celic

pre 2 godine

Čeka se duel velikih majstora sa gol linije...
Da jedan od njih ode u večnost

Daj Bože da neko uopšte može da uvalja loptu u gol, i iz penala

Topkata na beli kreč :-))))

Kanidja PG

pre 2 godine

I osta samo poraz od Hofenhajma u 90min za citavu sezonu.
Svetski rekorderi a ovakvom partizanu nismo u stanju gol da damo 120+min.
Nije realno i tako godinama.
Od penala nista dobro ne ocekujem posle ovakvih izmjena. Prosto nema ko sutnut sa kreca.

Nebojsa

pre 2 godine

Drago mi je da smo sezonu zavrsili duplom krunom, ali utakmica mnogo losa
Da C.Zvezda iz sansi koje su bile dobre u prvom poluvremenu povela, utakmica bi otisla u 3+, ovako svako cekao kiks protivnika i bez zelje da napadne protivnika.

Sremac

pre 2 godine

Voleo bih da vidim facu Dragovica koji ovo gleda iz loze i pita se sta mu je ovo u zivotu trebalo.
(Ton, 25. maj 2021 22:04)

Zemljace, covek je iz loze imao preko svog instagrama live, tako da ti se nebi svidela faca koju je "slagao"... On jedva ceka da igra derbi i naravni da vas resetuje...

Walldorf

pre 2 godine

Navijačima Zvezde i Partizana,posebno mladjima,preporučujem izvanredan dokumentarni serijal na YouTube.Serijal je zasnovan na istorijskim dokumentima i govori o istorijatu fudbalske igre na prostorima bive Jugoslavije.Serijal nosi naziv: "Fudbal,nogomet i još ponešto".Serijal je snimljen pre 11-12.godina i tu se mogu čuti Srbi,Hrvati i Slovenci sa posebnim osvrtom na klubove "Velike četvorke",Zvezdu,Dinamo,Partizan i Hajduk.Priča o Hajduku je ostala nedorečena,ako se razumemo.Dakle,svaka preporuka,jer je bolje istorijat klubova naučiti iz službenih izvora,nego slušati poluistine stričeva,ujaka,očeva,dedova ili zadriglih matoraca koji "sve znaju".Sportski pozdrav!

лудоје

pre 2 godine

само овакви као ја би играли на празном стадиону
што не играју на помоћном

veliki strumf

pre 2 godine

Канга најгори. Сваки потез лош. Не да није повезао редове, него супротно. Очекујем много боље издање у другом полувремену. Фалчинели хаос - колико му шанси треба за гол, и то чистих шанси, па то није реално. Још прави неке глупаве фаулове. Никакав голгетер - таман 3 да да у другом, мислићу исто. Гајић уплашен, пушта лопте у аут јер не сме да их прими. Ипак, 2 одлична убацивања и две мртве шансе креирао. Бен испод свог квалитета у сваком смислу. Остали на свом нивоу, с тим што лопта мора много више да буде у ногама Катаиа и Иванића. Они могу и да креирају шансу и једини уз Бена да дају гол. И Милун из прекида, којих скоро да и није било - ниједан корнер нити фаул у висини шеснаестерца. Добијамо у другом, Звезда много боља.

Legolas

pre 2 godine

Ovo treba platiti da ne gledaš… Takav je derbi, “navijači” i srpski fudbal u 21 veku…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. maj 2021 17:22)
I dalje botujes i koristis bota na sportskim vestima nesrecnice?

Tetak od analiticara

pre 2 godine

Na poluvremenu: Partizan bez Asana je grupa gradjana. Holender ima jedan dodir sa loptom za 45 minuta. Lazar kao da trci na tudjim nogama, najbolji Zvezdin asistent. Vise je Partizan dao cistih lopti Zvezdi nego citav Zvezdin vezni red. Od ovakvog Partizana ni pobeda mi ne treba.

E

pre 2 godine

Sramotno drugo poluvreme i katastrofalne izmene Dejana Stankovica, nismo u stanju ovakvom Partizanu da damo gol, stvarno mi nije jasno po kom osnovu je dobio novi ugovor od 600 hiljada po sezoni!!!

pc, Niš

pre 2 godine

Sirota lopta! Šteta što nema snimaka kada je bilo 6:0 ili 7:1 za Partizan ili 5:0 za Zvezdu - to su bile utakmice za večno pamćenje. Valok je bio smrt za Zvezdu. Nema više fudbala, sada igrači lomataju krstove i mole Boga za pobedu jer nema sportskog umeća.

moon1

pre 2 godine

Nisu mi jasne ove izmene, podsecaju me na bata Djoru kad je vodio reprezentaciju, treba ti pobeda a izvodis napadace, a povrh svega i penaldzije. Kriminal haha

VUK

pre 2 godine

Sramota je ovo što je Zvezda odigrala u produžetku. To je horor fudbal. Toliko netalentivanih fudbalera. Sakrivaju se godinu dana iza Ivanića,Bena,Katai...To veze s vezom niko nema. 3_4 igrača. Ovo je tuga.

nesa80

pre 2 godine

ja koji pojma sa fudbalom nemam pisem ovde o nekvalitetima jojica vec koji put,on nas je protiv ausburga unakazio,kilav je do zla boga,trci ko na stiklama,suta loptu ko da sutira ciglu,ali eto stanojevic ga voli pa to ti je.evo ovo iskreno pisem kao partizanovac-ja bi prestao da pratim fudbal da su kup osvojili-jojic,scekic,miljkovic,urosevic,stulic....jednostavno takva ekipa meni kao partizanovcu ne treba i sreca da nisu osvojili kup jer bi stanovjevic bio nagradjen nizasta sa obzirom koga forsira,ovako pravda je zadovoljena.a tek stojkovic je prica za sebe i blago onom ko ga drzi u klubu.cestitke zvezdi na zasluzen kup imaju bar 3 polukrstena igraca a mi samo natha i to je presudilo

profa

pre 2 godine

Nadam se da je Stanojević povratio formu Miljkoviću, Jojiću, L. Markoviću, tako da sada slobodno mogu da traže inostrani angažman. Ostaviti ih i sledeće sezone, znači sigurno opraštanje od borbe za titulu. Tu nezainteresovanost i mlitavost ja ne shvatam.

milanche

pre 2 godine

hvala partizanu za sve godine sto gubi od zvezde,da nije njega radosti ne bi bilo,uvek placu kad gube a provokacija kad pobede,nikad za partizan pa makar da zvezda ne postoji

ljubitelj Zvezde

pre 2 godine

Priča o izletanju je smešna, jer prvi Stojković izlazi van linije. Slike i dokazi postoje. Pankovu je izašao pola metra ispred i zamalo je skinuo. Tako i brani penale godinama.

Onaj jedan voditelj sa Arene koji je očigledan partizanovac je pokrenuo priču iz očaja, u trenutku kada je sve bilo gotovo. Borjan je odbranio čist penal Jojiću, sa nogom na liniji.

trgovac u problemima

pre 2 godine

Kao navijač Partizana primećujem da se na Stanojeviću oseća debeo bankovni račun donešen iz Kine. Da se to primetiti po pomalo usiljenom stavu, gardu, kako god hoćete. Kao da je bio u zatvoru. Taj stil. A bogami i po frizuri. Uostalom, mislim da kod nas, u prvom timu, vlada "Frizura Klan". Sale im vođa, a preko frizure su u prvom timu Jojić, Marković, Jović i Stojke. Udružili se, feniraju se i ne daju nikom drugom ni blizu unutra.

uplakani

pre 2 godine

Frizura Jovica pobjednik dana. Nije realno sta lik napravi sebi.
(Kanidja PG, 25. maj 2021 19:41)

Štooooo.. ?!
Pa to se sad tako nosi...a, plus ima i tetovažu. Znači full za Zadrugu V

kris

pre 2 godine

Nebitno kako završila ova utakmica, ali Zvezda za kvalifikacije treba boljeg špica od Falcinelija.Trudi se on, bori, trči,zna on fudbal, ali nije opasan po protivnicki gol ni malo. Na odbrani se vidim već radi i to je jako pozitivno. Što se ove utakmice tiče, pozitivno sam iznenađen igrom obe ekipe. Zvezda je osjetno bolja, ali ni Partizan nije bezopasan.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Ali L. Markovic i Jojic, kao da nikad fudbal nisu igrali, pa L.Pavlovic izmislio fudbal za obojicu. E Stanoje sta li ti radis nije mi jasno, ovo nema veze sa fudbalom.

Ice

pre 2 godine

Nema Natha i Sume jer bi smetali majstorima Scekicu, Zdjelaru, Jojicu i Markovicu, ne bi pozvao na termin ni jednog od njih tacno da fali jedan igrac a i tesko da bi mogli da igraju, Lazar ne moze da izdrzi sat vremena termina a ne bi ni pretrcao nikoga ko ima manje od 50 godina. A ova trojica ne bi tacan pas odigrali da im zivot zavisi od toga, e moj Stanoje samo guraj drugare, to je siguran put ka uspehu al u k....

Rade

pre 2 godine

Nemanja Jović puca dva metra od gola, pa ovako bi mogao ja sada u papučama iz fotelje. I još su plaćeni za ovo. Svima bo ja 30% od plate ako nema gola na utakmici!

marko992

pre 2 godine

Гробари срамота ли вас је овакве игре…
(КШЦЗ!, 25. maj 2021 20:46)

Igre me nije sramota,ali igraca koji igraju u Partizanu me jeste sramota.
Trenutno u ekipi nemamo ni jednog fudbalera.
Vas treba da je sramota da ovako ,blago je receno,jadan Partizan ne mozete pobediti.

Sasa

pre 2 godine

Da li je moguće, ali da li ej moguće, opet pitam, ovoliki broj faulova u napadu, ovo je frustrirajuće, da ove dve ekipe prave ovoliko faulova u napadu, ovo nema ni na jednom derbiju u svetu, svaka duga lopta je faul u napadu, svaki prekid je faul u napadu, neverovatno.

neutralni fe

pre 2 godine

(VRATITE PARE BAKAMA,DEKAMA I DECI, 25. maj 2021 20:03)

pao mu tiket :)
(neutralni fe, 25. maj 2021 20:15)

Vise od jednog....
(mr.wolf, 25. maj 2021 20:32)


bogami, liči da je igrao singl GG..

lal

pre 2 godine

2 naša najbolja fudbalska tima ne mogu za 120 minuta da daju nijedan gol. Bruka i sramota i pravi pokazatelj našeg fudbala trenutno.
(Suki, 26. maj 2021 06:36)
mozda je do sporta, a ne do zvezde i partizana...
portugal - hrvatska 0:0 u regularnom delu eliminacione utakmici na EP... portugal je pobedio u produzetku i kasnije postao sampion evrope, dok je hrvatska na sledecem SP igrala finale...
ima mnogo utakmica u kojima su neuporedivo bolji timovi igrali bez golova, pomenuo sam bas ovu zato sto je u tih 90+ minuta bilo 0 (i slovima: NULA) suteva u okvir gola... vaznost utakmice je ucinila svoje... znam timove koji su dali 4 komada i izgubili, navedi mi jedan jedini tim koji je izgubio, a da nije primio gol...

goran...

pre 2 godine

stanoje obavezno miljkovica da nam sacuvas i za sledecu sezonu,jer takvo nesto se vise ne nalazi,kako takva klasa da zavrsi kod nas,svi se cude...

mArkan

pre 2 godine

Slika i prilika danasnjih fudbalera manekena. Stojkovic u 45. minutu umesto da ispuca loptu sto pre napred, on lagano namerno baca loptu daleko ispred sebe da bi je sudija vratio, pa onda ceka 20 sek sa ispucavanjem. Ne vidim zasto to radi

Mikica

pre 2 godine

Mali Jovic nije loš ,ali kad bi znao da šutne loptu bilo bi super...Jojic,Markovic katastrofa...A Holender,jel bio na terenu uopste...

Millennium

pre 2 godine

Ne mogu da gledam na poslu sam. Ali bih po komentarima i rezultatu rekao još jedan mrtav derbi u moru mrtvih derbija. Što neko reče, dajte im da odmah izvode penale. Bilo bi zanimljivije i njima i nama.

Oj

pre 2 godine

Ovaj nas fudbal mi vise nije ni smesan, 40 faulova za 90 minuta, niko veze nema, da odu i da zapale svecu sto ih je sreca nagradila da budu tu gde ne zasluzuju i ne pripadaju. Cak se i nesretni katai koji nesto zna uklopio u ovo, ne znam kako se zove...

garda

pre 2 godine

Objektivno, Zvezda je puno bolja ekipa i ovo je neuspeh. Psiholoska prednost sada u produzecima prelazi na stranu Partizana, koji se posteno izborio za ovih 0-0. Falcineli se mogao proslaviti, neverovatno da nijednu od onih lopti nije uspeo da ugura u gol.

mpile

pre 2 godine

Ali kukanje Stefanovica sa Arene oko posledneg penala, eno meri milimetrima da li je Borjan odvojio nogu sa linije desetinku ili dve desetinke pre suta, pa to je groteksno. Bruka Arenu, ali kada znate da mu je glavni urednik Radulovic, to je normalno.
(Dejan, 25. maj 2021 23:38)

Sramote bez! To je taj nivo!

lal

pre 2 godine

Dve odbrane Borjana momak izletio 2M sa gola...
(djokoeire, 25. maj 2021 21:52)
puca se sa 11 metara, borjan "izleteo" 2 metra... samo da uzmem papir i olovku...



















11-2=9... mislim da je sve regularno, borjan je zapravo bio u zivom zidu...

žile

pre 2 godine

U komentarima ništa novo,klisei...derbi pre 3god.isti komentari,a najjači oni tipa ovi loši a ovi dobri,za šta se daju državne ili narodne pare...

duledudule

pre 2 godine

Mismo jedinstveni u svetu sto bi rekao nas predsednik, mislim da smo jedino finale kupa koje je zavrseno 0 0. A i onako smo momacki podelili faulove sa 20 plus. Uzasan fudbal

zvezdaš

pre 2 godine

Čoveče, mi smo uspeli da napravimo prekid i umalo tuču usred penal serije hahahah
Bukvalno svetski fudbalski fenomen. Čudo.

Najjači narod na svetu. Živećemo.

SrbEUin

pre 2 godine

(B.Živković, 25. maj 2021 23:27)

Sve si u pravu, osim ključnog člana pravilnika: "Ovo sve se ne odnosi na FKGromada čiji goša, kao poslednji igrač odbrane, može nekažnjeno van 16 polomiti protivničkog napadača u gol šansi 1:1."
Jer, nate, on ima ružnu prošlost. A još goru sadašnjost i budućnost.
Zato ga još uvek saigarči teše u svlačionici.