Fudbal 98

Utorak, 18.05.2021.

11:30

Nemci mole Levandovskog da ne obara Milerov rekord

Poljak Robert Levandovski ima šansu da u subotu uđe u istoriju nemačkog fudbala, ali ga Nemci mole da to ne uradi.

Nemci mole Levandovskog da ne obara Milerov rekord IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

tra

pre 2 godine

Kakvo glupo objasnjenje...po toj logici ni sam Gerd Miler nije trebao da obara rekord svog prethodnika na vecnoj listi strelaca...kako bi onda postao to sto jeste?

Mige

pre 2 godine

Rešenje je vrlo prosto, ako želite da svi rekordi ostanu nemački, zabranite uvoz stranih igrača. I vi i Englezi, Italijani, Francuzi, i Španci. U stvari, zašto samo stati tu? Uvedite i rasne zakone, zašto da vam igraju potomci jeftinih radnika iz kolonija?
Taj rekord, ako ka dostigne, pripada Levandovskom i kraj. I upravo je nepoštovanje Gerda Milera tretirati ga ovako nesportski, kao neku bebicu koja ne sme slučajno da se dirne!

Zzx

pre 2 godine

Ja nikada nisam voleo ni podržavao legionarski fudbal. Igrači se kupuju i prodaju ko na pijaci. Inače mislim da Levandovski treba da osvoji ono što mu je na dohvat ruke. Miler je bio veliki i ostaće zapamćen bez obzira da li je rekorder ili ne.

Oliver

pre 2 godine

Vrlo je moguce da Leva ne da 41. gol. Ko je gledao utakmicu protiv frajburga, video je da je promasio 2 ogromne sanse posle 40.gola,od kojih je druga bila nemoguce da se promasi. Samo da se ubaci lopta u prazan gol,a on je doda golmanu paralelno s gol linijom. To moze biti samo namerno. Izgleda da je plan da se rekord samo izjednaci.

Realno

pre 2 godine

Ovo nema veze sa sportom.
Rekordi postoje da bi se sustizali, postavljali novi.
Međutim,ovim se već vrši pritisak na Levandovskog čak i ako bude igrao....

control your noise

pre 2 godine

Dal je moguće da sam ovo upravo pročitao? Nemci su stvarno jedinstven narod.
(dakiliz, 18. maj 2021 17:24)

Jedinstven,jedinstven...kad se setim da je igrac HSV-a Vedadu Ibisevicu polomio nogu na "prijateljskoj" u polusezoni,dok je ovaj igrao za Hofenhajm i pretio da obori rekord...upropastili su mu karijeru...

Mad Max

pre 2 godine

Bas me zanima kakvi bi naslovi bili u novinama kada bi Bajern u finalu LS igrao npr protiv Legije i Levandovski izjavi kako nece igrati tu utakmicu ili nece namerno postici pogodak zbog postovanja prema Legiji.

Vasojevic-Frankfurt

pre 2 godine

I ja mislim da ne bi trebao, iz razloga sto Miler boluje od najgoreg oblika Alzajmerove bolesti i vec nekoliko godina lezi u nekoj vrsti polukome.

navijaci partizana

pre 2 godine

sram ih bilo! sta je sve leva uradio za bajern a oni ovako pokazuju da ce uvek za njih biti gradjanin drugog reda.. meni je ovo iskreno uporedivo sa rasizmom.

Jah

pre 2 godine

Iz postovanja prema svojim Poljacima, molim te obori im svaki rekord i reci da je to za Poljsku.
Nemci su odvratni ljudi i ovo je cist rasizam.

Miloš Obilić

pre 2 godine

Kad tad rekord će biti oboren bio to levandovski ili ne svejedno je dok je to stranac. Da je neki nemac u pitanju ne bi im ni palo na pamet tako nesto.

Slavisa

pre 2 godine

Iz postovanja prema Mileru da neigra i neobori rekord? Ovaj Poljak jel pa nebi bilo Ok!?
Nebi Bayern bio Bayern da Lewandowski nije svake sezone +30 golova davao se isto moze reci... sramota novinara, kako se samo dosjetio ovakve ideje ?

Visente

pre 2 godine

Obori ga iz inata. Da li bi ovako razmisljali da je neki njihov igrač, tipa Verner? Ili zato što Poljak preti da obori rekord. Ako je neko zaslužio da udje u legendu nemačkog fudbala onda svakako Leva jeste.

Kralj mača

pre 2 godine

Колико неко мора бити јадан па да ово изјави. Антиспортски крајње, рекорди су ту да се обарају!

Iw

pre 2 godine

Kakvi kompleksaši... Rekorde i treba da drže najbolji a ne najvoljeniji, najobozavaniji, najznamenitiji itd... Ako čovek postigne gol i treba da preuzme rekord. Kakvo crno odricanje od rekorda i slično. Boli ih što je Poljak a ne Nemac, to je jasno ali javno moliti čoveka da ne igra ili ne postigne gol je skaradno.

Sinke

pre 2 godine

Njemu svaka cast na brdo golova koje je postigao,ali ima jedna velika sumnja u vezi njega....Mi svi odbro znamo koji godinama pratimo fudbal sa su bez dileme Spanska i Engleska Liga najjace lige na svijetu..Bilo je tu sezona kada je Barsa bila dominantna,pa Real,u Engleskoj Junajted,itd,ali ipak,uvijek postoji jaka konkurencija,dodje jedan Levante,parkira bus,jedna kontra,dobije Real,Barselonu,u Premijer Ligi da ne pricam,cesta su iznenadjenja...Dok u Njemackoj,sta se tamo desava,Bajern dominira 10 godina bez prestanka,seta se kroz ligu....Ne umanjujem fudbalsku velicinu Levandovskog,ali sam siguran da igra u Spaniji ili Engleskoj,ne bi imao ovakve brojke....Po mom misljenju,on ne moze cak biti na istom nivou kao Benzema i Suarez,ova dvojica igraju u najjacim Ligama preko 10 godina.Susrecu se sa mnogo tezim izazovima iz sezonu u sezonu,i to su cinjenice,nema lazi,nema prevare.

Macko

pre 2 godine

Ako Leva obori rekord, znaci da Miler nije zasluzio vise da ga drzi, zasto poklanjati nekome nesto sto nije zasluzio?! Nikada ne bih voleo da budem prvi zato sto me je neko pustio, bas je jadan osecaj.

Hames Rodriges

pre 2 godine

A jel su pisali onomad da Klose ne obara Ronaldov rekord? Nisu, pa nista onda samo napred Leva gruni im jedan het trik pa nek kukaju.

нс бој

pre 2 godine

Мислим да они покушавају да упакују фино суштину.Мислим да им је много већи проблем то што је Левандовски Пољак,да Милер је у питању Милер,не би се ни спомињало.

srle

pre 2 godine

Nemci su to uradili i zbog empatije, naime, Gerd Miler već godinama boluje od Alchajmerove bolesti. Svakako da bi bilo lepo da taj rekord ostane u rukama Milera, pa i nije nelogično da Levandovski ne odigra taj meč.

Logika

pre 2 godine

Interesantno. Znaci krajem godine ili pocetkom sledece da ocekujemo svajcarske novinare sa tekstom :" Tenis ne bi bio to st jeste da nije bilo Federera,pa molimo Novaka da ne obara jos jedan rekord i ne uzme Grand slam"

Gavra

pre 2 godine

Srama bez.Izgleda da se nemci bas i nisu oslobodili svoje ruzne proslosti.Da je u pitanju nemac a ne poljak siguran sam da im ne bi palo na pamet da traze da igrac ne obori rekord.Ovako posto je u pitanju poljak tesko im je da progutaju knedlu.Rekordi postoje da bi se rusili i nadam se da ce Levandovski postici het trik.

ntibazonkiza

pre 2 godine

e sad bas navijam da postigne 5 komada za 9 minuta ko protiv volfsburga pre koju godinu, njima je nezamislivo da jedan poljak bude uspesniji od svabova plave krvi ociju kose i mozga.

and1

pre 2 godine

E zato je Njemačka to što jeste, mada iz poštovanja prema Poljskoj, njegovoj zemlji, trebao bi Leva da uvali 5 komada, čisto da se odvoji od Milera i budućih naraštaja Njemačkih. :)

Vlada

pre 2 godine

Da sam ja Gerd Miler, ja bih prvi rekao Levandovskom da igra i da proba da postigne što je moguće više golova. Šta će mi poklonjeni rekord? Ako sam rekorder, hoću da budem rekorder zasluženo, a ne tako što će mi neko pokloniti rekord. Svi bi posle govorili kako sam ostao rekorder jer se neko sažalio. Izeš takav rekord!

afafa

pre 2 godine

Slazem se. Isto boze zdravlja krajem ove godine kad Novak bude imao 20 GS titula nek se javi neko i da kaze iz respekta prema Rodji ne treba da se obori taj rekord :)

Prvo ti se smeju
Onda Se bore protiv tebe
onda pobedis

a moze i posle jedan deo gde se dogovaraju da ih ne pobedis jer je glupo da pobedis i veca pobeda je da pustis njih da budu najbolji a oni ce da kazu da si i ti kul lik :)

Izbor

pre 2 godine

Prazna priča pa rekordi su tu da bi se obarali toga ima svugde. Poenta je ako ne Levandovski docice sutra neko drugi. Ili njima smeta sto Levandovski nije Nemac a da bude njihov prvi strelac da se ne bi zamerili Mileru. Mislim svi znamo da im je Bajern mezimce da je devetostruki uzastopni prvak države i da nema uopšte nikakvu konkurenciju u prvenstvu sto je jadno i tužno i jos treba Nemci da mole da Levandovski ne obori taj rekord. Trpaj Roberte kad te palo i ispisi istoriju u Bundes ligi.Osamostali se na toj večnoj listi.

Aley

pre 2 godine

Oni ga mole da to ne uradi samo zato što nije etnički Nemac. Da jeste ne bi bilo nikakvih problema. Iz ovog banalnog primera, vidite koliko je nemačko društvo devijantno i ksenofobično. Oni još žive u nekim prošlim vremenima. Sreća pa se vratih sa porodicom na vreme u svoju otadžbinu.

DuffNS

pre 2 godine

Kakav sramotan i omalovazavajuci zahtev Nemackih medija, da ne obara rekord njihove legende Gerda Milera. Pa daa, za njih je Levandovski Poljak na privremenom radu u Nemackoj i valjda ne zasluzuje da bude legenda i najbolji od najboljih buducim generacijama Nemaca.

vojvodic

pre 2 godine

rekordi su tu da bi se obarali a to da nije bilo Gerda ne bi bilo Bayerna okacite macku o rep.


Lewa je napadac mozda i najbolji kojeg sam gledao, naravno ne racuna se Brazilski Ronaldo, on je neprikosnoven.

pozz braco

zZz

pre 2 godine

Iz poštovanja prema Gerdu Mileru, Levandovski ne bi trebalo da igra protiv Augzburga.
Koji nacista, iz postovanja prema Mileru jedan Poljak ne treba da drzi rekord koji drzi jedan pripadnik nase rase... Tako ja citam ovu izjavu.

operacija u toku

pre 2 godine

Ako mene pitate (a ne pita me niko) - SRAM VAS BILO NEMCI !
Svaka čast legendama, među njima i Gerd Mülleru ali rekordi su tu da se obaraju, da budu cilj kojem se stremi u profesionalnom sportu koji je pun odricanja, da budu nagrada - Levandovski je svojim trudom i talentom zaslužio da mu ovo bude jedno od dostignuća u karijeri o kojem će se pričati.
Na njegovom mestu, namerno bih zbog javnog mnjenja razvalio mrežu sa jednim Het trikom i onda vrlo kulturno odao priznanje prethodnom rekorderu - pitajte Fed/Rafu/Noleta (bilo kog vrhunskog sportistu) šta misle o obaranju rekorda?
Čuj molim te : " nemoj obarati rekord iz sentimentalnih razloga, zato što igraš u Nemačkoj i rekordi ZAUVEK moraju ostati nemcima, arijevskoj rasi..." .

LICEMERNO!

robby

pre 2 godine

Igraš fudbal za klub,da daš gol više,da pobediš protivnika,da budeš najbolji i pomeraš granice rekorda na više.
A šta ovi traze?
Da odustaneš i da pljuneš na sav tvoj rad i trud.

diplinž

pre 2 godine

Ovakav apel jeste u najmanju ruku nepristojan. Ali moram da priznam da sam i sam nekidan, kad je postigao 40. pomislio, da sam ja levandovski, više bih volio da na toj vječnoj listi stoje moje i gerdovo ime. Kao da to rekordu daje dodatnu težinu... A nakon ovog, leva, idemo na 45!

Igraj bre!

pre 2 godine

Švabe su uvek koristile dostignuća, mozak i snagu drugih za ostvarivanje svojih ciljeva... I zašto sada mole Poljaka Levandovskog da im ne zaseni legendu? Što se sada plaše te senke koju može baciti čovek što vodi poreklo od nacije koja je najjezivije napaćena baš od njih u Drugom svetskom ratu?
Odgovor se nameće sam po sebi...
Daj gol Roberte, na miran način bar jednom stavi nacističke germane u podređen položaj! To duguješ prađedovima...

/*/

pre 2 godine

Sve ima cijenu pa i taj rekord. Vadite pare iz steka i uplacujte na racun
her Levandoskog, necete valjda dozvoliti da vam neki Poljak drzi rekord.

Qwerty

pre 2 godine

Koji pacenici. Bas iz postovanja prema Mileru treba da odigra najbolje sto moze, pa ako obori rekord, oborio je, a ako ipak ne postigne gol, taj Milerov rekord ce i dalje imati tezinu.

Inace zivimo u vremenu gde je rekord bitniji od sporta, sto je samo po sebi sramota. Ali koga je briga kad to skuplja paznju, naslove, tvitove, sto znaci da skuplja novac

ntibazonkiza

pre 2 godine

e sad bas navijam da postigne 5 komada za 9 minuta ko protiv volfsburga pre koju godinu, njima je nezamislivo da jedan poljak bude uspesniji od svabova plave krvi ociju kose i mozga.

navijaci partizana

pre 2 godine

sram ih bilo! sta je sve leva uradio za bajern a oni ovako pokazuju da ce uvek za njih biti gradjanin drugog reda.. meni je ovo iskreno uporedivo sa rasizmom.

Vlada

pre 2 godine

Da sam ja Gerd Miler, ja bih prvi rekao Levandovskom da igra i da proba da postigne što je moguće više golova. Šta će mi poklonjeni rekord? Ako sam rekorder, hoću da budem rekorder zasluženo, a ne tako što će mi neko pokloniti rekord. Svi bi posle govorili kako sam ostao rekorder jer se neko sažalio. Izeš takav rekord!

нс бој

pre 2 godine

Мислим да они покушавају да упакују фино суштину.Мислим да им је много већи проблем то што је Левандовски Пољак,да Милер је у питању Милер,не би се ни спомињало.

Gavra

pre 2 godine

Srama bez.Izgleda da se nemci bas i nisu oslobodili svoje ruzne proslosti.Da je u pitanju nemac a ne poljak siguran sam da im ne bi palo na pamet da traze da igrac ne obori rekord.Ovako posto je u pitanju poljak tesko im je da progutaju knedlu.Rekordi postoje da bi se rusili i nadam se da ce Levandovski postici het trik.

zZz

pre 2 godine

Iz poštovanja prema Gerdu Mileru, Levandovski ne bi trebalo da igra protiv Augzburga.
Koji nacista, iz postovanja prema Mileru jedan Poljak ne treba da drzi rekord koji drzi jedan pripadnik nase rase... Tako ja citam ovu izjavu.

diplinž

pre 2 godine

Ovakav apel jeste u najmanju ruku nepristojan. Ali moram da priznam da sam i sam nekidan, kad je postigao 40. pomislio, da sam ja levandovski, više bih volio da na toj vječnoj listi stoje moje i gerdovo ime. Kao da to rekordu daje dodatnu težinu... A nakon ovog, leva, idemo na 45!

Mad Max

pre 2 godine

Bas me zanima kakvi bi naslovi bili u novinama kada bi Bajern u finalu LS igrao npr protiv Legije i Levandovski izjavi kako nece igrati tu utakmicu ili nece namerno postici pogodak zbog postovanja prema Legiji.

Hames Rodriges

pre 2 godine

A jel su pisali onomad da Klose ne obara Ronaldov rekord? Nisu, pa nista onda samo napred Leva gruni im jedan het trik pa nek kukaju.

Realno

pre 2 godine

Ovo nema veze sa sportom.
Rekordi postoje da bi se sustizali, postavljali novi.
Međutim,ovim se već vrši pritisak na Levandovskog čak i ako bude igrao....

Aley

pre 2 godine

Oni ga mole da to ne uradi samo zato što nije etnički Nemac. Da jeste ne bi bilo nikakvih problema. Iz ovog banalnog primera, vidite koliko je nemačko društvo devijantno i ksenofobično. Oni još žive u nekim prošlim vremenima. Sreća pa se vratih sa porodicom na vreme u svoju otadžbinu.

Jah

pre 2 godine

Iz postovanja prema svojim Poljacima, molim te obori im svaki rekord i reci da je to za Poljsku.
Nemci su odvratni ljudi i ovo je cist rasizam.

control your noise

pre 2 godine

Dal je moguće da sam ovo upravo pročitao? Nemci su stvarno jedinstven narod.
(dakiliz, 18. maj 2021 17:24)

Jedinstven,jedinstven...kad se setim da je igrac HSV-a Vedadu Ibisevicu polomio nogu na "prijateljskoj" u polusezoni,dok je ovaj igrao za Hofenhajm i pretio da obori rekord...upropastili su mu karijeru...

Visente

pre 2 godine

Obori ga iz inata. Da li bi ovako razmisljali da je neki njihov igrač, tipa Verner? Ili zato što Poljak preti da obori rekord. Ako je neko zaslužio da udje u legendu nemačkog fudbala onda svakako Leva jeste.

Miloš Obilić

pre 2 godine

Kad tad rekord će biti oboren bio to levandovski ili ne svejedno je dok je to stranac. Da je neki nemac u pitanju ne bi im ni palo na pamet tako nesto.

Izbor

pre 2 godine

Prazna priča pa rekordi su tu da bi se obarali toga ima svugde. Poenta je ako ne Levandovski docice sutra neko drugi. Ili njima smeta sto Levandovski nije Nemac a da bude njihov prvi strelac da se ne bi zamerili Mileru. Mislim svi znamo da im je Bajern mezimce da je devetostruki uzastopni prvak države i da nema uopšte nikakvu konkurenciju u prvenstvu sto je jadno i tužno i jos treba Nemci da mole da Levandovski ne obori taj rekord. Trpaj Roberte kad te palo i ispisi istoriju u Bundes ligi.Osamostali se na toj večnoj listi.

DuffNS

pre 2 godine

Kakav sramotan i omalovazavajuci zahtev Nemackih medija, da ne obara rekord njihove legende Gerda Milera. Pa daa, za njih je Levandovski Poljak na privremenom radu u Nemackoj i valjda ne zasluzuje da bude legenda i najbolji od najboljih buducim generacijama Nemaca.

Logika

pre 2 godine

Interesantno. Znaci krajem godine ili pocetkom sledece da ocekujemo svajcarske novinare sa tekstom :" Tenis ne bi bio to st jeste da nije bilo Federera,pa molimo Novaka da ne obara jos jedan rekord i ne uzme Grand slam"

Kralj mača

pre 2 godine

Колико неко мора бити јадан па да ово изјави. Антиспортски крајње, рекорди су ту да се обарају!

Iw

pre 2 godine

Kakvi kompleksaši... Rekorde i treba da drže najbolji a ne najvoljeniji, najobozavaniji, najznamenitiji itd... Ako čovek postigne gol i treba da preuzme rekord. Kakvo crno odricanje od rekorda i slično. Boli ih što je Poljak a ne Nemac, to je jasno ali javno moliti čoveka da ne igra ili ne postigne gol je skaradno.

Zzx

pre 2 godine

Ja nikada nisam voleo ni podržavao legionarski fudbal. Igrači se kupuju i prodaju ko na pijaci. Inače mislim da Levandovski treba da osvoji ono što mu je na dohvat ruke. Miler je bio veliki i ostaće zapamćen bez obzira da li je rekorder ili ne.

and1

pre 2 godine

E zato je Njemačka to što jeste, mada iz poštovanja prema Poljskoj, njegovoj zemlji, trebao bi Leva da uvali 5 komada, čisto da se odvoji od Milera i budućih naraštaja Njemačkih. :)

Qwerty

pre 2 godine

Koji pacenici. Bas iz postovanja prema Mileru treba da odigra najbolje sto moze, pa ako obori rekord, oborio je, a ako ipak ne postigne gol, taj Milerov rekord ce i dalje imati tezinu.

Inace zivimo u vremenu gde je rekord bitniji od sporta, sto je samo po sebi sramota. Ali koga je briga kad to skuplja paznju, naslove, tvitove, sto znaci da skuplja novac

robby

pre 2 godine

Igraš fudbal za klub,da daš gol više,da pobediš protivnika,da budeš najbolji i pomeraš granice rekorda na više.
A šta ovi traze?
Da odustaneš i da pljuneš na sav tvoj rad i trud.

Macko

pre 2 godine

Ako Leva obori rekord, znaci da Miler nije zasluzio vise da ga drzi, zasto poklanjati nekome nesto sto nije zasluzio?! Nikada ne bih voleo da budem prvi zato sto me je neko pustio, bas je jadan osecaj.

Igraj bre!

pre 2 godine

Švabe su uvek koristile dostignuća, mozak i snagu drugih za ostvarivanje svojih ciljeva... I zašto sada mole Poljaka Levandovskog da im ne zaseni legendu? Što se sada plaše te senke koju može baciti čovek što vodi poreklo od nacije koja je najjezivije napaćena baš od njih u Drugom svetskom ratu?
Odgovor se nameće sam po sebi...
Daj gol Roberte, na miran način bar jednom stavi nacističke germane u podređen položaj! To duguješ prađedovima...

Mige

pre 2 godine

Rešenje je vrlo prosto, ako želite da svi rekordi ostanu nemački, zabranite uvoz stranih igrača. I vi i Englezi, Italijani, Francuzi, i Španci. U stvari, zašto samo stati tu? Uvedite i rasne zakone, zašto da vam igraju potomci jeftinih radnika iz kolonija?
Taj rekord, ako ka dostigne, pripada Levandovskom i kraj. I upravo je nepoštovanje Gerda Milera tretirati ga ovako nesportski, kao neku bebicu koja ne sme slučajno da se dirne!

operacija u toku

pre 2 godine

Ako mene pitate (a ne pita me niko) - SRAM VAS BILO NEMCI !
Svaka čast legendama, među njima i Gerd Mülleru ali rekordi su tu da se obaraju, da budu cilj kojem se stremi u profesionalnom sportu koji je pun odricanja, da budu nagrada - Levandovski je svojim trudom i talentom zaslužio da mu ovo bude jedno od dostignuća u karijeri o kojem će se pričati.
Na njegovom mestu, namerno bih zbog javnog mnjenja razvalio mrežu sa jednim Het trikom i onda vrlo kulturno odao priznanje prethodnom rekorderu - pitajte Fed/Rafu/Noleta (bilo kog vrhunskog sportistu) šta misle o obaranju rekorda?
Čuj molim te : " nemoj obarati rekord iz sentimentalnih razloga, zato što igraš u Nemačkoj i rekordi ZAUVEK moraju ostati nemcima, arijevskoj rasi..." .

LICEMERNO!

Slavisa

pre 2 godine

Iz postovanja prema Mileru da neigra i neobori rekord? Ovaj Poljak jel pa nebi bilo Ok!?
Nebi Bayern bio Bayern da Lewandowski nije svake sezone +30 golova davao se isto moze reci... sramota novinara, kako se samo dosjetio ovakve ideje ?

Oliver

pre 2 godine

Vrlo je moguce da Leva ne da 41. gol. Ko je gledao utakmicu protiv frajburga, video je da je promasio 2 ogromne sanse posle 40.gola,od kojih je druga bila nemoguce da se promasi. Samo da se ubaci lopta u prazan gol,a on je doda golmanu paralelno s gol linijom. To moze biti samo namerno. Izgleda da je plan da se rekord samo izjednaci.

vojvodic

pre 2 godine

rekordi su tu da bi se obarali a to da nije bilo Gerda ne bi bilo Bayerna okacite macku o rep.


Lewa je napadac mozda i najbolji kojeg sam gledao, naravno ne racuna se Brazilski Ronaldo, on je neprikosnoven.

pozz braco

afafa

pre 2 godine

Slazem se. Isto boze zdravlja krajem ove godine kad Novak bude imao 20 GS titula nek se javi neko i da kaze iz respekta prema Rodji ne treba da se obori taj rekord :)

Prvo ti se smeju
Onda Se bore protiv tebe
onda pobedis

a moze i posle jedan deo gde se dogovaraju da ih ne pobedis jer je glupo da pobedis i veca pobeda je da pustis njih da budu najbolji a oni ce da kazu da si i ti kul lik :)

/*/

pre 2 godine

Sve ima cijenu pa i taj rekord. Vadite pare iz steka i uplacujte na racun
her Levandoskog, necete valjda dozvoliti da vam neki Poljak drzi rekord.

srle

pre 2 godine

Nemci su to uradili i zbog empatije, naime, Gerd Miler već godinama boluje od Alchajmerove bolesti. Svakako da bi bilo lepo da taj rekord ostane u rukama Milera, pa i nije nelogično da Levandovski ne odigra taj meč.

Sinke

pre 2 godine

Njemu svaka cast na brdo golova koje je postigao,ali ima jedna velika sumnja u vezi njega....Mi svi odbro znamo koji godinama pratimo fudbal sa su bez dileme Spanska i Engleska Liga najjace lige na svijetu..Bilo je tu sezona kada je Barsa bila dominantna,pa Real,u Engleskoj Junajted,itd,ali ipak,uvijek postoji jaka konkurencija,dodje jedan Levante,parkira bus,jedna kontra,dobije Real,Barselonu,u Premijer Ligi da ne pricam,cesta su iznenadjenja...Dok u Njemackoj,sta se tamo desava,Bajern dominira 10 godina bez prestanka,seta se kroz ligu....Ne umanjujem fudbalsku velicinu Levandovskog,ali sam siguran da igra u Spaniji ili Engleskoj,ne bi imao ovakve brojke....Po mom misljenju,on ne moze cak biti na istom nivou kao Benzema i Suarez,ova dvojica igraju u najjacim Ligama preko 10 godina.Susrecu se sa mnogo tezim izazovima iz sezonu u sezonu,i to su cinjenice,nema lazi,nema prevare.

Vasojevic-Frankfurt

pre 2 godine

I ja mislim da ne bi trebao, iz razloga sto Miler boluje od najgoreg oblika Alzajmerove bolesti i vec nekoliko godina lezi u nekoj vrsti polukome.

tra

pre 2 godine

Kakvo glupo objasnjenje...po toj logici ni sam Gerd Miler nije trebao da obara rekord svog prethodnika na vecnoj listi strelaca...kako bi onda postao to sto jeste?

srle

pre 2 godine

Nemci su to uradili i zbog empatije, naime, Gerd Miler već godinama boluje od Alchajmerove bolesti. Svakako da bi bilo lepo da taj rekord ostane u rukama Milera, pa i nije nelogično da Levandovski ne odigra taj meč.

Vasojevic-Frankfurt

pre 2 godine

I ja mislim da ne bi trebao, iz razloga sto Miler boluje od najgoreg oblika Alzajmerove bolesti i vec nekoliko godina lezi u nekoj vrsti polukome.

Sinke

pre 2 godine

Njemu svaka cast na brdo golova koje je postigao,ali ima jedna velika sumnja u vezi njega....Mi svi odbro znamo koji godinama pratimo fudbal sa su bez dileme Spanska i Engleska Liga najjace lige na svijetu..Bilo je tu sezona kada je Barsa bila dominantna,pa Real,u Engleskoj Junajted,itd,ali ipak,uvijek postoji jaka konkurencija,dodje jedan Levante,parkira bus,jedna kontra,dobije Real,Barselonu,u Premijer Ligi da ne pricam,cesta su iznenadjenja...Dok u Njemackoj,sta se tamo desava,Bajern dominira 10 godina bez prestanka,seta se kroz ligu....Ne umanjujem fudbalsku velicinu Levandovskog,ali sam siguran da igra u Spaniji ili Engleskoj,ne bi imao ovakve brojke....Po mom misljenju,on ne moze cak biti na istom nivou kao Benzema i Suarez,ova dvojica igraju u najjacim Ligama preko 10 godina.Susrecu se sa mnogo tezim izazovima iz sezonu u sezonu,i to su cinjenice,nema lazi,nema prevare.

ntibazonkiza

pre 2 godine

e sad bas navijam da postigne 5 komada za 9 minuta ko protiv volfsburga pre koju godinu, njima je nezamislivo da jedan poljak bude uspesniji od svabova plave krvi ociju kose i mozga.

navijaci partizana

pre 2 godine

sram ih bilo! sta je sve leva uradio za bajern a oni ovako pokazuju da ce uvek za njih biti gradjanin drugog reda.. meni je ovo iskreno uporedivo sa rasizmom.

Aley

pre 2 godine

Oni ga mole da to ne uradi samo zato što nije etnički Nemac. Da jeste ne bi bilo nikakvih problema. Iz ovog banalnog primera, vidite koliko je nemačko društvo devijantno i ksenofobično. Oni još žive u nekim prošlim vremenima. Sreća pa se vratih sa porodicom na vreme u svoju otadžbinu.

Vlada

pre 2 godine

Da sam ja Gerd Miler, ja bih prvi rekao Levandovskom da igra i da proba da postigne što je moguće više golova. Šta će mi poklonjeni rekord? Ako sam rekorder, hoću da budem rekorder zasluženo, a ne tako što će mi neko pokloniti rekord. Svi bi posle govorili kako sam ostao rekorder jer se neko sažalio. Izeš takav rekord!

zZz

pre 2 godine

Iz poštovanja prema Gerdu Mileru, Levandovski ne bi trebalo da igra protiv Augzburga.
Koji nacista, iz postovanja prema Mileru jedan Poljak ne treba da drzi rekord koji drzi jedan pripadnik nase rase... Tako ja citam ovu izjavu.

Jah

pre 2 godine

Iz postovanja prema svojim Poljacima, molim te obori im svaki rekord i reci da je to za Poljsku.
Nemci su odvratni ljudi i ovo je cist rasizam.

Gavra

pre 2 godine

Srama bez.Izgleda da se nemci bas i nisu oslobodili svoje ruzne proslosti.Da je u pitanju nemac a ne poljak siguran sam da im ne bi palo na pamet da traze da igrac ne obori rekord.Ovako posto je u pitanju poljak tesko im je da progutaju knedlu.Rekordi postoje da bi se rusili i nadam se da ce Levandovski postici het trik.

Izbor

pre 2 godine

Prazna priča pa rekordi su tu da bi se obarali toga ima svugde. Poenta je ako ne Levandovski docice sutra neko drugi. Ili njima smeta sto Levandovski nije Nemac a da bude njihov prvi strelac da se ne bi zamerili Mileru. Mislim svi znamo da im je Bajern mezimce da je devetostruki uzastopni prvak države i da nema uopšte nikakvu konkurenciju u prvenstvu sto je jadno i tužno i jos treba Nemci da mole da Levandovski ne obori taj rekord. Trpaj Roberte kad te palo i ispisi istoriju u Bundes ligi.Osamostali se na toj večnoj listi.

diplinž

pre 2 godine

Ovakav apel jeste u najmanju ruku nepristojan. Ali moram da priznam da sam i sam nekidan, kad je postigao 40. pomislio, da sam ja levandovski, više bih volio da na toj vječnoj listi stoje moje i gerdovo ime. Kao da to rekordu daje dodatnu težinu... A nakon ovog, leva, idemo na 45!

нс бој

pre 2 godine

Мислим да они покушавају да упакују фино суштину.Мислим да им је много већи проблем то што је Левандовски Пољак,да Милер је у питању Милер,не би се ни спомињало.

Igraj bre!

pre 2 godine

Švabe su uvek koristile dostignuća, mozak i snagu drugih za ostvarivanje svojih ciljeva... I zašto sada mole Poljaka Levandovskog da im ne zaseni legendu? Što se sada plaše te senke koju može baciti čovek što vodi poreklo od nacije koja je najjezivije napaćena baš od njih u Drugom svetskom ratu?
Odgovor se nameće sam po sebi...
Daj gol Roberte, na miran način bar jednom stavi nacističke germane u podređen položaj! To duguješ prađedovima...

Logika

pre 2 godine

Interesantno. Znaci krajem godine ili pocetkom sledece da ocekujemo svajcarske novinare sa tekstom :" Tenis ne bi bio to st jeste da nije bilo Federera,pa molimo Novaka da ne obara jos jedan rekord i ne uzme Grand slam"

Kralj mača

pre 2 godine

Колико неко мора бити јадан па да ово изјави. Антиспортски крајње, рекорди су ту да се обарају!

afafa

pre 2 godine

Slazem se. Isto boze zdravlja krajem ove godine kad Novak bude imao 20 GS titula nek se javi neko i da kaze iz respekta prema Rodji ne treba da se obori taj rekord :)

Prvo ti se smeju
Onda Se bore protiv tebe
onda pobedis

a moze i posle jedan deo gde se dogovaraju da ih ne pobedis jer je glupo da pobedis i veca pobeda je da pustis njih da budu najbolji a oni ce da kazu da si i ti kul lik :)

Iw

pre 2 godine

Kakvi kompleksaši... Rekorde i treba da drže najbolji a ne najvoljeniji, najobozavaniji, najznamenitiji itd... Ako čovek postigne gol i treba da preuzme rekord. Kakvo crno odricanje od rekorda i slično. Boli ih što je Poljak a ne Nemac, to je jasno ali javno moliti čoveka da ne igra ili ne postigne gol je skaradno.

Oliver

pre 2 godine

Vrlo je moguce da Leva ne da 41. gol. Ko je gledao utakmicu protiv frajburga, video je da je promasio 2 ogromne sanse posle 40.gola,od kojih je druga bila nemoguce da se promasi. Samo da se ubaci lopta u prazan gol,a on je doda golmanu paralelno s gol linijom. To moze biti samo namerno. Izgleda da je plan da se rekord samo izjednaci.

vojvodic

pre 2 godine

rekordi su tu da bi se obarali a to da nije bilo Gerda ne bi bilo Bayerna okacite macku o rep.


Lewa je napadac mozda i najbolji kojeg sam gledao, naravno ne racuna se Brazilski Ronaldo, on je neprikosnoven.

pozz braco

DuffNS

pre 2 godine

Kakav sramotan i omalovazavajuci zahtev Nemackih medija, da ne obara rekord njihove legende Gerda Milera. Pa daa, za njih je Levandovski Poljak na privremenom radu u Nemackoj i valjda ne zasluzuje da bude legenda i najbolji od najboljih buducim generacijama Nemaca.

Visente

pre 2 godine

Obori ga iz inata. Da li bi ovako razmisljali da je neki njihov igrač, tipa Verner? Ili zato što Poljak preti da obori rekord. Ako je neko zaslužio da udje u legendu nemačkog fudbala onda svakako Leva jeste.

control your noise

pre 2 godine

Dal je moguće da sam ovo upravo pročitao? Nemci su stvarno jedinstven narod.
(dakiliz, 18. maj 2021 17:24)

Jedinstven,jedinstven...kad se setim da je igrac HSV-a Vedadu Ibisevicu polomio nogu na "prijateljskoj" u polusezoni,dok je ovaj igrao za Hofenhajm i pretio da obori rekord...upropastili su mu karijeru...

Mige

pre 2 godine

Rešenje je vrlo prosto, ako želite da svi rekordi ostanu nemački, zabranite uvoz stranih igrača. I vi i Englezi, Italijani, Francuzi, i Španci. U stvari, zašto samo stati tu? Uvedite i rasne zakone, zašto da vam igraju potomci jeftinih radnika iz kolonija?
Taj rekord, ako ka dostigne, pripada Levandovskom i kraj. I upravo je nepoštovanje Gerda Milera tretirati ga ovako nesportski, kao neku bebicu koja ne sme slučajno da se dirne!

Slavisa

pre 2 godine

Iz postovanja prema Mileru da neigra i neobori rekord? Ovaj Poljak jel pa nebi bilo Ok!?
Nebi Bayern bio Bayern da Lewandowski nije svake sezone +30 golova davao se isto moze reci... sramota novinara, kako se samo dosjetio ovakve ideje ?

operacija u toku

pre 2 godine

Ako mene pitate (a ne pita me niko) - SRAM VAS BILO NEMCI !
Svaka čast legendama, među njima i Gerd Mülleru ali rekordi su tu da se obaraju, da budu cilj kojem se stremi u profesionalnom sportu koji je pun odricanja, da budu nagrada - Levandovski je svojim trudom i talentom zaslužio da mu ovo bude jedno od dostignuća u karijeri o kojem će se pričati.
Na njegovom mestu, namerno bih zbog javnog mnjenja razvalio mrežu sa jednim Het trikom i onda vrlo kulturno odao priznanje prethodnom rekorderu - pitajte Fed/Rafu/Noleta (bilo kog vrhunskog sportistu) šta misle o obaranju rekorda?
Čuj molim te : " nemoj obarati rekord iz sentimentalnih razloga, zato što igraš u Nemačkoj i rekordi ZAUVEK moraju ostati nemcima, arijevskoj rasi..." .

LICEMERNO!

and1

pre 2 godine

E zato je Njemačka to što jeste, mada iz poštovanja prema Poljskoj, njegovoj zemlji, trebao bi Leva da uvali 5 komada, čisto da se odvoji od Milera i budućih naraštaja Njemačkih. :)

Miloš Obilić

pre 2 godine

Kad tad rekord će biti oboren bio to levandovski ili ne svejedno je dok je to stranac. Da je neki nemac u pitanju ne bi im ni palo na pamet tako nesto.

Mad Max

pre 2 godine

Bas me zanima kakvi bi naslovi bili u novinama kada bi Bajern u finalu LS igrao npr protiv Legije i Levandovski izjavi kako nece igrati tu utakmicu ili nece namerno postici pogodak zbog postovanja prema Legiji.

Realno

pre 2 godine

Ovo nema veze sa sportom.
Rekordi postoje da bi se sustizali, postavljali novi.
Međutim,ovim se već vrši pritisak na Levandovskog čak i ako bude igrao....

Macko

pre 2 godine

Ako Leva obori rekord, znaci da Miler nije zasluzio vise da ga drzi, zasto poklanjati nekome nesto sto nije zasluzio?! Nikada ne bih voleo da budem prvi zato sto me je neko pustio, bas je jadan osecaj.

/*/

pre 2 godine

Sve ima cijenu pa i taj rekord. Vadite pare iz steka i uplacujte na racun
her Levandoskog, necete valjda dozvoliti da vam neki Poljak drzi rekord.

robby

pre 2 godine

Igraš fudbal za klub,da daš gol više,da pobediš protivnika,da budeš najbolji i pomeraš granice rekorda na više.
A šta ovi traze?
Da odustaneš i da pljuneš na sav tvoj rad i trud.

Qwerty

pre 2 godine

Koji pacenici. Bas iz postovanja prema Mileru treba da odigra najbolje sto moze, pa ako obori rekord, oborio je, a ako ipak ne postigne gol, taj Milerov rekord ce i dalje imati tezinu.

Inace zivimo u vremenu gde je rekord bitniji od sporta, sto je samo po sebi sramota. Ali koga je briga kad to skuplja paznju, naslove, tvitove, sto znaci da skuplja novac

Hames Rodriges

pre 2 godine

A jel su pisali onomad da Klose ne obara Ronaldov rekord? Nisu, pa nista onda samo napred Leva gruni im jedan het trik pa nek kukaju.

Zzx

pre 2 godine

Ja nikada nisam voleo ni podržavao legionarski fudbal. Igrači se kupuju i prodaju ko na pijaci. Inače mislim da Levandovski treba da osvoji ono što mu je na dohvat ruke. Miler je bio veliki i ostaće zapamćen bez obzira da li je rekorder ili ne.

tra

pre 2 godine

Kakvo glupo objasnjenje...po toj logici ni sam Gerd Miler nije trebao da obara rekord svog prethodnika na vecnoj listi strelaca...kako bi onda postao to sto jeste?