Tenis 56

Utorak, 06.04.2021.

17:30

Đoković brani titulu u Madridu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković braniće titulu na Mastersu u Madridu.

Ðokoviæ brani titulu u Madridu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Maximilijan

pre 3 godine

Izgleda da mnogi još nisu shvatili da se teniski turniri uglavnom održavaju da se utvrdi ko će igrati sa Noletom u finalu

basket majstor NS

pre 3 godine

Madrid može, Rim preskočiti. Da bi izazvali Rafu na 5.setova morate biti odmorni (pa onda da pričamo o znanju, taktici, iskustvu...), Wavrinka kada je osvojio RG imao je ispadsnje na startu Rima. Čak je i Rafa prvi put lane (godine stihle) "skratio Rim" pa uzeo RG.
Rafa je jedini mogao da na najnapornijoj podlozi veže Monte Carlo, Barselonu, Madrid, Rim i Garos.
Nole neka u Madridu ima gen. probu a Rim ima pravo da preskoči (kao ATP veteran).

Ljiljana

pre 3 godine

Odbranit će je ali malo sutra, Rafa se za sve pita.
(muamer, 7. april 2021 09:51)

Kao što se pitao protiv Cicipasa na prošlom Mastersu u Madridu, na to misliš?
Kao što se pitao protiv istog igrača sada na Australien openu?
Je li tako trolčino turska?

ФатаМогОргана

pre 3 godine

6:0 6:2 7:5
(muamer, 7. april 2021 09:53) # Link komentara
било прошле године сада је то само фатаморгана.

Nisam ja

pre 3 godine

Paris, London, Lisabon
Kiev, Moscow, Prague and Rome
Copenhagen, Bucharest
crazy summer dance

Berlin, Madrid, Amsterdam
Athens, Dublin, Liechtenstein
Istanbul and Budapest
ludi letnji ples, crazy summer dance

Ne šalim se

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je ovaj covek dominantan. Kmecavci kmece, a on dominira. Gde god da se pojavi, ostali mogu slobodno da odustane. Ponizavanje od njega je zagarantovano.
(Mohikanac_91'., 6. april 2021 18:01)

Sad je postao dominantan i među istoričarima i tvorcima kalendara. Ej, ko bi rekao da smo pre sedam hiljada godina jeli zlatnim priborom i pili vino peruniku, sa Perunom, kao nebeski i najstariji narod na svetu. To je istina koju je Novak nedavno saopštio celom svetu.

Istoričar i fan tenisera Stribora

pre 3 godine

Čestitam mu 9689 godinu i da mu Bog Perun i Boginja Vesna pomognu da osvoji Madrid.
(Mile JNA, 6. april 2021 21:18)

Evo, ja ga molim da objavi u Madridu kako su Srbi imali svoga Boga Peruna koji je bio stariji od ovog boga danas - bar pet hiljada godina i da su uz narodnjake igrali kolo oko spomenika, vikendom i o praznicima. Imali su već tada kalendar, biblioteke, nezavisne medije, bili su vodeći sportisti, a naročito behu jaki u tenisu i formuli jedan. Boginja Vesna bila je fan tenisera Stribora, koji je jasnije postao bog, urgirao ćale za njega.

Lule

pre 3 godine

JJ dobila bebu, jel joj čestitao na Instagramu? Ipak mu je ona drugarica, od kada su igrali onu egzibiciju na Adria turu prošlo je tačno devet meseci... 🤔
(hhihi, 6. april 2021 20:40)

Hahahahaha

@Rade

pre 3 godine

@Rade .ade

Moje je demokratsko pravo da izrazim svoje mišljenje, a tebi ako se to ne sviđa, produži dalje Srkibote.
(Rade, 6. april 2021 21:05

Izgleda da je tvoje "demokratsko pravo" jace od tvoje gorusice. A ja nemam nameru da produzavam dalje, mene vesele vesti o nasim sportistima i njihovim uspesima i te isprazne floskule ostavi za sebe kada ti opet naidje sledeci talas zgaravice. Ili uzmi ramipril, ako vec volis da gutas. Ok? Uostalom sta se vredjas? Ti imas gorusicu od ovih vesti. Produzi na ono sto te cini srecnim. Horoskop, Super zena... imas izbora raznih.

dominus

pre 3 godine

Termini Beograda i Madrida se valjda poklapaju, odnosno kraj jednog i početak drugog. U svakom slučaju, možda bi najbolje bilo da preskoči Rim i potpuno spreman i oran dođe u Pariz. Jedan ili dva turnira, sasvim dovoljno da uđe u ritam. No, opet, on najboje zna šta mu je činit.

burek sa sirom

pre 3 godine

Nikola Jokić je baš kul lik. Uz Vlade Divca, Aleksandra Đorđevića, Sinišu Mihajlovića, Dragana Stojkovića, Vladimira Jugovića, Vanju Grbića, Jasnu Šekarić, Dragutina Topića, Oliveru Jevtić i Ivanu Španović najbolji srpski sportista u poslednjih trideset godina. I to je to, nema dalje. Možda još eventualno Aleksandar Šapić.

Ilijesku

pre 3 godine

Na Novakovom zvanicnom sajtu stoji da nece igrati Madrid. Ali ta vest je od 8.3. Verovatno se za ovih mesec dana predomislio i da ce igrati Madrid. Ivan nije u pravu.

hhihi

pre 3 godine

JJ dobila bebu, jel joj čestitao na Instagramu? Ipak mu je ona drugarica, od kada su igrali onu egzistenciju na Adria turu prošlo je tačno devet meseci... 🤔

@Rade .ade

pre 3 godine

Čim vidim njegovu sliku ili pročitam ovo prezime na Đ dobijem gorušicu...Ako ne igra u Madridu, neka ide na odmor kod njegovih u lijepu njihovu.
(Rade, 6. april 2021 20:11)

Ja kada imam gorusicu izbegavam stvari za koje znam da je uzrokuje. Zasto otvaras vesti i komentarises? Sta si ti, neki mazohista? Necu ni da pricam o drugom delu teksta za coveka koji je odvojio celu premiju jednog turnira u Rimu u zlatno doba nagrada kada su bile poplave u Srbiji i ti da njega teras negde??? Zabi glavu u pesak i tamo izbacuj svoju zuc.

Rade

pre 3 godine

Čim vidim njegovu sliku ili pročitam ovo prezime na Đ dobijem gorušicu...Ako ne igra u Madridu, neka ide na odmor kod njegovih u lijepu njihovu.

Nebojša

pre 3 godine

Mislim da nastup u Madridu zavisi od rezultata u Monaku ako igra završnicu turnira u kneževini verovatno ne bi igrao Madrid ali ako doživi neuspeh verovatno bi se vadio u Madridu mislim da neće tek tako pa makar to bilo i na kratko želeti da prepusti no1 Medvedevu.

Predo

pre 3 godine

Čisto da se ne bi prenosile dezinformacije i da obavestim onu četvoricu, petoricu, koji su "lajkali" onaj glupi komentar "mohikanca", da Novak čitavo ovo vreme vodi an rejs listi (to je lista bodova osvojenih ove godine, a tako je bilo i prethodne). Znači, ovo nikakve veze nema sa Federerovim slučajem i njegom opstankom u top 10. Kada bi sve vratili u normalu, NOvak bi i dalje bio prvi, a Federer van prvih 100 na svetu.

315>

pre 3 godine

Sve snage za pripremu za sezonu na sljaci i RG,normalan raspored GOAT-a.Zatim Vimbldon pa Tokio OI.Pa da ih sve pomirimo najzad i priznaju,Zatim penzija posle US Open i AO i uzivanje na Marbelji.Zamislite samo koliko ce tada biti nedelja i GS na njegovom kontu!? Tesko da ce neko bar ne u nasim zivotima oboriti takve rekorde!Verujte ne preterujem samo nazirem realno sta nas ocekuje,Uostalom Novak to stalno govori ali niko mu ne veruje!

Ivan

pre 3 godine

Bilo bi lepo kad bi b92 izvestavao sa malo vise profesionalizma a malo manje senzacionalizma (izgleda da vas hvata isti virus koji je zahvatio i ostale novine).
Nole je bio registrovan i za Majami pa je lepo preskocio. Ako je na svojoj stranici objavio raspored, trebalo bi da taj raspored prvo proverite pre nego sto iskocite sa ovakvim naslovom. I ako vec idete sa ovakvim tekstom, da objavite sta pise i na njegovom sajtu.

Od Madrida nema nista, jedino mozda ako se otkaze Rim ili Beograd. I to je jedini razlog sto nije povukao zvanicnu registraciju koja je samo puka formalnost da se drzi mesto (dok konacno ne odluci).

Jos jednom, malo vise profesionalnosti u izvestavanju.

mr

pre 3 godine

Znači turnir počinje 2.2.7530. godine?
(Siniša brejnstormer, 6. april 2021 18:48)

Не, значи да почиње у 319-тој недељи владања и ере нејавећег свих времена.

miodrag

pre 3 godine

Mislim da će Novak preskočiti Madrid. To je već najavljeno, ne mora da znači da će igrati ako je prijavljen. Možda je i bolje da ne igra više Madrid zbog ponašanja publike od pre par godina kad je igrao sa Dimitrovim.
(srle, 6. april 2021 17:38)
Možda, ali on zna da li će igrati ili ne. Ovo što pominješ oko ponašanja publike u Madridu je bilo 2013. kada je Dimitrov slavio u tri seta protiv Novaka i to je jedina pobeda Bugarina u međusobnim duelima. Publika je većinom celog meča se ponašala nekorektno prema našem teniseru i zato je Novak psovao publiku nakon što je osvojio drugi set. No to je davno bilo i Novaku ne zanima ono za šta se dešavalo ranije na tom turniru tako da Novaku je bitno da osvaja turnire i da se priprema za Rolan Garos ako bude održan u normalnom terminu u krajem maja.

žongler u pola pet

pre 3 godine

Taman da posle tog turnira konacno sidje sa 1. mesta ATP liste. Nezasluzeno je trenutno 1. jer nije igrao od februara, nije morao da brani bodove od avgusta meseca prosle godine, i tako obori covek rekord ni kriv, ni duzan. Umesto da zahvali ATP rukovodiocima na pomoci kad su doneli odluku da se ne gube bodovi, on ih potkopava osnivanjem satanisticke organizacije koju niko ne smatra za ozbiljnom.
(Mohikanac_'91., 6. april 2021 17:42)

Hajde, ne s_ri više. Bogu Ocu si dosadio, a kamoli nama.

nisam robot

pre 3 godine

Za to vreme, Jumko počinje da radi u Rudnoj Glavi. Uskoro će mu se pridružiti King/Kaiser Roger i Mikii, zapratite da ne propustite.

No name

pre 3 godine

Bilo bi fantastično da se sav teniski krem se okupit na tom turniru u Madridu iako može se dogodit otkazi nekih tenisera i teniserki.

I ono što je fascinatno da Nadal nije tako dominatan u svojoj Španiji odnosno u Madridu gde ima svega 5.titula od osam finala ukupno. Doduše se igralo se u početku u dvorani na tvrdoj podlozi pa razlog možda zašto je negde tako uz uslove koji Rafi baš ne poguduju od kako se prešlo na šljaku.

Sinke

pre 3 godine

Ne moze kalendar da se planira unaprijed,i to Novak zna,iskusan je...Ako ispadne ranije na nekom turniru,teniseri se obicno odma prijave za sledeci turnir,tako je Novak cesto radio....Vidjecemo oce li igrati ili ne

Mohikanac_91'.

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je ovaj covek dominantan. Kmecavci kmece, a on dominira. Gde god da se pojavi, ostali mogu slobodno da odustane. Ponizavanje od njega je zagarantovano.

Neuzvracena ljubav boli

pre 3 godine

Mislim da će Novak preskočiti Madrid. To je već najavljeno, ne mora da znači da će igrati ako je prijavljen. Možda je i bolje da ne igra više Madrid zbog ponašanja publike od pre par godina kad je igrao sa Dimitrovim.
(srle, 6. april 2021 17:38)

Mozda bas zbog tog i takvog ponasanja publike prema njemu u Madridu i hoce tamo da igra. Ne moze Nole da podnese da ga neko ne voli i cini sve sa svoje strane da ga svi vole saljuci srca na sve strane sveta, brsteci travu na Vimbldonu... Bude li pobedio u Madridu eto mu ponovo prilike da se udvara publici, da joj salje srce i ljubav dok mu ona freneticno zvizdi. Jos ako pobedi bika sa Majorke u finalu eto mu opet belaja i novog razocarenja.

mlekadžija

pre 3 godine

Осваја ово најбољи свих времена супериорно! Роџер Федерер наравно. Зар не Јумко?

Рајко Четник, члан клуба 311 и више

pre 3 godine

Савршен одабир турнира, Новак је годинама сазрео, сада не срља на сваки турнир и стално доказивање, калкулише и контролише ситуацију.
Осваја полако све рекорде својих љутих ривала.
Оно што је незапажено прошло у нашим медијима а значајно је у светском тенису, да је 5.априла ажурирана вечна ГОАТ листа ( Open Era GOAT list) и Новак је тек други тенисер који је пробио границу од 900 поена. Нормално очекивано је да је Федерер први на тој листи са 933 бода, обзиром да је више од 20 година у тенису. Новак има тачно 900 поена и ако буде све ишло по плану и регуларно престиће Федерера око Нове године. Надал има 838 бодова и требаће му бар годину дана успешног тениса да достигне магичну црту од 900 поена.
Напред Новаче , важни су само ГС, мастерси 100 и злато у Токију.

mrki

pre 3 godine

To ništa ne znači što je Novak na spisku, kao i ostali...
Ovo je preliminarna lista na osnovu rankinga... Igrači će tek da odustaju...

srle

pre 3 godine

Mislim da će Novak preskočiti Madrid. To je već najavljeno, ne mora da znači da će igrati ako je prijavljen. Možda je i bolje da ne igra više Madrid zbog ponašanja publike od pre par godina kad je igrao sa Dimitrovim.

Mohikanac_'91.

pre 3 godine

Taman da posle tog turnira konacno sidje sa 1. mesta ATP liste. Nezasluzeno je trenutno 1. jer nije igrao od februara, nije morao da brani bodove od avgusta meseca prosle godine, i tako obori covek rekord ni kriv, ni duzan. Umesto da zahvali ATP rukovodiocima na pomoci kad su doneli odluku da se ne gube bodovi, on ih potkopava osnivanjem satanisticke organizacije koju niko ne smatra za ozbiljnom.

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Mislim da ovo nista ne znaci, ALI, ako bude igrao bice bas gust raspored : MonteCarlo, Beograd, Madrid, Rim, Roland Gross. Mnogo je to i za tenisera koji je 10 godina mladji.
2011 Nole je preskocio MonteCarlo a 2015 Madrid. Nesto ce preskociti i ove godine, ja pretpostavljam da ce to biti Madrid

mrki

pre 3 godine

To ništa ne znači što je Novak na spisku, kao i ostali...
Ovo je preliminarna lista na osnovu rankinga... Igrači će tek da odustaju...

Рајко Четник, члан клуба 311 и више

pre 3 godine

Савршен одабир турнира, Новак је годинама сазрео, сада не срља на сваки турнир и стално доказивање, калкулише и контролише ситуацију.
Осваја полако све рекорде својих љутих ривала.
Оно што је незапажено прошло у нашим медијима а значајно је у светском тенису, да је 5.априла ажурирана вечна ГОАТ листа ( Open Era GOAT list) и Новак је тек други тенисер који је пробио границу од 900 поена. Нормално очекивано је да је Федерер први на тој листи са 933 бода, обзиром да је више од 20 година у тенису. Новак има тачно 900 поена и ако буде све ишло по плану и регуларно престиће Федерера око Нове године. Надал има 838 бодова и требаће му бар годину дана успешног тениса да достигне магичну црту од 900 поена.
Напред Новаче , важни су само ГС, мастерси 100 и злато у Токију.

žongler u pola pet

pre 3 godine

Taman da posle tog turnira konacno sidje sa 1. mesta ATP liste. Nezasluzeno je trenutno 1. jer nije igrao od februara, nije morao da brani bodove od avgusta meseca prosle godine, i tako obori covek rekord ni kriv, ni duzan. Umesto da zahvali ATP rukovodiocima na pomoci kad su doneli odluku da se ne gube bodovi, on ih potkopava osnivanjem satanisticke organizacije koju niko ne smatra za ozbiljnom.
(Mohikanac_'91., 6. april 2021 17:42)

Hajde, ne s_ri više. Bogu Ocu si dosadio, a kamoli nama.

srle

pre 3 godine

Mislim da će Novak preskočiti Madrid. To je već najavljeno, ne mora da znači da će igrati ako je prijavljen. Možda je i bolje da ne igra više Madrid zbog ponašanja publike od pre par godina kad je igrao sa Dimitrovim.

Ivan

pre 3 godine

Bilo bi lepo kad bi b92 izvestavao sa malo vise profesionalizma a malo manje senzacionalizma (izgleda da vas hvata isti virus koji je zahvatio i ostale novine).
Nole je bio registrovan i za Majami pa je lepo preskocio. Ako je na svojoj stranici objavio raspored, trebalo bi da taj raspored prvo proverite pre nego sto iskocite sa ovakvim naslovom. I ako vec idete sa ovakvim tekstom, da objavite sta pise i na njegovom sajtu.

Od Madrida nema nista, jedino mozda ako se otkaze Rim ili Beograd. I to je jedini razlog sto nije povukao zvanicnu registraciju koja je samo puka formalnost da se drzi mesto (dok konacno ne odluci).

Jos jednom, malo vise profesionalnosti u izvestavanju.

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Mislim da ovo nista ne znaci, ALI, ako bude igrao bice bas gust raspored : MonteCarlo, Beograd, Madrid, Rim, Roland Gross. Mnogo je to i za tenisera koji je 10 godina mladji.
2011 Nole je preskocio MonteCarlo a 2015 Madrid. Nesto ce preskociti i ove godine, ja pretpostavljam da ce to biti Madrid

nisam robot

pre 3 godine

Za to vreme, Jumko počinje da radi u Rudnoj Glavi. Uskoro će mu se pridružiti King/Kaiser Roger i Mikii, zapratite da ne propustite.

Predo

pre 3 godine

Čisto da se ne bi prenosile dezinformacije i da obavestim onu četvoricu, petoricu, koji su "lajkali" onaj glupi komentar "mohikanca", da Novak čitavo ovo vreme vodi an rejs listi (to je lista bodova osvojenih ove godine, a tako je bilo i prethodne). Znači, ovo nikakve veze nema sa Federerovim slučajem i njegom opstankom u top 10. Kada bi sve vratili u normalu, NOvak bi i dalje bio prvi, a Federer van prvih 100 na svetu.

mr

pre 3 godine

Znači turnir počinje 2.2.7530. godine?
(Siniša brejnstormer, 6. april 2021 18:48)

Не, значи да почиње у 319-тој недељи владања и ере нејавећег свих времена.

Mohikanac_91'.

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je ovaj covek dominantan. Kmecavci kmece, a on dominira. Gde god da se pojavi, ostali mogu slobodno da odustane. Ponizavanje od njega je zagarantovano.

@Rade .ade

pre 3 godine

Čim vidim njegovu sliku ili pročitam ovo prezime na Đ dobijem gorušicu...Ako ne igra u Madridu, neka ide na odmor kod njegovih u lijepu njihovu.
(Rade, 6. april 2021 20:11)

Ja kada imam gorusicu izbegavam stvari za koje znam da je uzrokuje. Zasto otvaras vesti i komentarises? Sta si ti, neki mazohista? Necu ni da pricam o drugom delu teksta za coveka koji je odvojio celu premiju jednog turnira u Rimu u zlatno doba nagrada kada su bile poplave u Srbiji i ti da njega teras negde??? Zabi glavu u pesak i tamo izbacuj svoju zuc.

Sinke

pre 3 godine

Ne moze kalendar da se planira unaprijed,i to Novak zna,iskusan je...Ako ispadne ranije na nekom turniru,teniseri se obicno odma prijave za sledeci turnir,tako je Novak cesto radio....Vidjecemo oce li igrati ili ne

miodrag

pre 3 godine

Mislim da će Novak preskočiti Madrid. To je već najavljeno, ne mora da znači da će igrati ako je prijavljen. Možda je i bolje da ne igra više Madrid zbog ponašanja publike od pre par godina kad je igrao sa Dimitrovim.
(srle, 6. april 2021 17:38)
Možda, ali on zna da li će igrati ili ne. Ovo što pominješ oko ponašanja publike u Madridu je bilo 2013. kada je Dimitrov slavio u tri seta protiv Novaka i to je jedina pobeda Bugarina u međusobnim duelima. Publika je većinom celog meča se ponašala nekorektno prema našem teniseru i zato je Novak psovao publiku nakon što je osvojio drugi set. No to je davno bilo i Novaku ne zanima ono za šta se dešavalo ranije na tom turniru tako da Novaku je bitno da osvaja turnire i da se priprema za Rolan Garos ako bude održan u normalnom terminu u krajem maja.

dominus

pre 3 godine

Termini Beograda i Madrida se valjda poklapaju, odnosno kraj jednog i početak drugog. U svakom slučaju, možda bi najbolje bilo da preskoči Rim i potpuno spreman i oran dođe u Pariz. Jedan ili dva turnira, sasvim dovoljno da uđe u ritam. No, opet, on najboje zna šta mu je činit.

No name

pre 3 godine

Bilo bi fantastično da se sav teniski krem se okupit na tom turniru u Madridu iako može se dogodit otkazi nekih tenisera i teniserki.

I ono što je fascinatno da Nadal nije tako dominatan u svojoj Španiji odnosno u Madridu gde ima svega 5.titula od osam finala ukupno. Doduše se igralo se u početku u dvorani na tvrdoj podlozi pa razlog možda zašto je negde tako uz uslove koji Rafi baš ne poguduju od kako se prešlo na šljaku.

Nisam ja

pre 3 godine

Paris, London, Lisabon
Kiev, Moscow, Prague and Rome
Copenhagen, Bucharest
crazy summer dance

Berlin, Madrid, Amsterdam
Athens, Dublin, Liechtenstein
Istanbul and Budapest
ludi letnji ples, crazy summer dance

Nebojša

pre 3 godine

Mislim da nastup u Madridu zavisi od rezultata u Monaku ako igra završnicu turnira u kneževini verovatno ne bi igrao Madrid ali ako doživi neuspeh verovatno bi se vadio u Madridu mislim da neće tek tako pa makar to bilo i na kratko želeti da prepusti no1 Medvedevu.

315>

pre 3 godine

Sve snage za pripremu za sezonu na sljaci i RG,normalan raspored GOAT-a.Zatim Vimbldon pa Tokio OI.Pa da ih sve pomirimo najzad i priznaju,Zatim penzija posle US Open i AO i uzivanje na Marbelji.Zamislite samo koliko ce tada biti nedelja i GS na njegovom kontu!? Tesko da ce neko bar ne u nasim zivotima oboriti takve rekorde!Verujte ne preterujem samo nazirem realno sta nas ocekuje,Uostalom Novak to stalno govori ali niko mu ne veruje!

mlekadžija

pre 3 godine

Осваја ово најбољи свих времена супериорно! Роџер Федерер наравно. Зар не Јумко?

@Rade

pre 3 godine

@Rade .ade

Moje je demokratsko pravo da izrazim svoje mišljenje, a tebi ako se to ne sviđa, produži dalje Srkibote.
(Rade, 6. april 2021 21:05

Izgleda da je tvoje "demokratsko pravo" jace od tvoje gorusice. A ja nemam nameru da produzavam dalje, mene vesele vesti o nasim sportistima i njihovim uspesima i te isprazne floskule ostavi za sebe kada ti opet naidje sledeci talas zgaravice. Ili uzmi ramipril, ako vec volis da gutas. Ok? Uostalom sta se vredjas? Ti imas gorusicu od ovih vesti. Produzi na ono sto te cini srecnim. Horoskop, Super zena... imas izbora raznih.

Mohikanac_'91.

pre 3 godine

Taman da posle tog turnira konacno sidje sa 1. mesta ATP liste. Nezasluzeno je trenutno 1. jer nije igrao od februara, nije morao da brani bodove od avgusta meseca prosle godine, i tako obori covek rekord ni kriv, ni duzan. Umesto da zahvali ATP rukovodiocima na pomoci kad su doneli odluku da se ne gube bodovi, on ih potkopava osnivanjem satanisticke organizacije koju niko ne smatra za ozbiljnom.

Ljiljana

pre 3 godine

Odbranit će je ali malo sutra, Rafa se za sve pita.
(muamer, 7. april 2021 09:51)

Kao što se pitao protiv Cicipasa na prošlom Mastersu u Madridu, na to misliš?
Kao što se pitao protiv istog igrača sada na Australien openu?
Je li tako trolčino turska?

ФатаМогОргана

pre 3 godine

6:0 6:2 7:5
(muamer, 7. april 2021 09:53) # Link komentara
било прошле године сада је то само фатаморгана.

Neuzvracena ljubav boli

pre 3 godine

Mislim da će Novak preskočiti Madrid. To je već najavljeno, ne mora da znači da će igrati ako je prijavljen. Možda je i bolje da ne igra više Madrid zbog ponašanja publike od pre par godina kad je igrao sa Dimitrovim.
(srle, 6. april 2021 17:38)

Mozda bas zbog tog i takvog ponasanja publike prema njemu u Madridu i hoce tamo da igra. Ne moze Nole da podnese da ga neko ne voli i cini sve sa svoje strane da ga svi vole saljuci srca na sve strane sveta, brsteci travu na Vimbldonu... Bude li pobedio u Madridu eto mu ponovo prilike da se udvara publici, da joj salje srce i ljubav dok mu ona freneticno zvizdi. Jos ako pobedi bika sa Majorke u finalu eto mu opet belaja i novog razocarenja.

Lule

pre 3 godine

JJ dobila bebu, jel joj čestitao na Instagramu? Ipak mu je ona drugarica, od kada su igrali onu egzibiciju na Adria turu prošlo je tačno devet meseci... 🤔
(hhihi, 6. april 2021 20:40)

Hahahahaha

Ilijesku

pre 3 godine

Na Novakovom zvanicnom sajtu stoji da nece igrati Madrid. Ali ta vest je od 8.3. Verovatno se za ovih mesec dana predomislio i da ce igrati Madrid. Ivan nije u pravu.

Ne šalim se

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je ovaj covek dominantan. Kmecavci kmece, a on dominira. Gde god da se pojavi, ostali mogu slobodno da odustane. Ponizavanje od njega je zagarantovano.
(Mohikanac_91'., 6. april 2021 18:01)

Sad je postao dominantan i među istoričarima i tvorcima kalendara. Ej, ko bi rekao da smo pre sedam hiljada godina jeli zlatnim priborom i pili vino peruniku, sa Perunom, kao nebeski i najstariji narod na svetu. To je istina koju je Novak nedavno saopštio celom svetu.

hhihi

pre 3 godine

JJ dobila bebu, jel joj čestitao na Instagramu? Ipak mu je ona drugarica, od kada su igrali onu egzistenciju na Adria turu prošlo je tačno devet meseci... 🤔

Istoričar i fan tenisera Stribora

pre 3 godine

Čestitam mu 9689 godinu i da mu Bog Perun i Boginja Vesna pomognu da osvoji Madrid.
(Mile JNA, 6. april 2021 21:18)

Evo, ja ga molim da objavi u Madridu kako su Srbi imali svoga Boga Peruna koji je bio stariji od ovog boga danas - bar pet hiljada godina i da su uz narodnjake igrali kolo oko spomenika, vikendom i o praznicima. Imali su već tada kalendar, biblioteke, nezavisne medije, bili su vodeći sportisti, a naročito behu jaki u tenisu i formuli jedan. Boginja Vesna bila je fan tenisera Stribora, koji je jasnije postao bog, urgirao ćale za njega.

Rade

pre 3 godine

Čim vidim njegovu sliku ili pročitam ovo prezime na Đ dobijem gorušicu...Ako ne igra u Madridu, neka ide na odmor kod njegovih u lijepu njihovu.

burek sa sirom

pre 3 godine

Nikola Jokić je baš kul lik. Uz Vlade Divca, Aleksandra Đorđevića, Sinišu Mihajlovića, Dragana Stojkovića, Vladimira Jugovića, Vanju Grbića, Jasnu Šekarić, Dragutina Topića, Oliveru Jevtić i Ivanu Španović najbolji srpski sportista u poslednjih trideset godina. I to je to, nema dalje. Možda još eventualno Aleksandar Šapić.

basket majstor NS

pre 3 godine

Madrid može, Rim preskočiti. Da bi izazvali Rafu na 5.setova morate biti odmorni (pa onda da pričamo o znanju, taktici, iskustvu...), Wavrinka kada je osvojio RG imao je ispadsnje na startu Rima. Čak je i Rafa prvi put lane (godine stihle) "skratio Rim" pa uzeo RG.
Rafa je jedini mogao da na najnapornijoj podlozi veže Monte Carlo, Barselonu, Madrid, Rim i Garos.
Nole neka u Madridu ima gen. probu a Rim ima pravo da preskoči (kao ATP veteran).

Maximilijan

pre 3 godine

Izgleda da mnogi još nisu shvatili da se teniski turniri uglavnom održavaju da se utvrdi ko će igrati sa Noletom u finalu

Mohikanac_'91.

pre 3 godine

Taman da posle tog turnira konacno sidje sa 1. mesta ATP liste. Nezasluzeno je trenutno 1. jer nije igrao od februara, nije morao da brani bodove od avgusta meseca prosle godine, i tako obori covek rekord ni kriv, ni duzan. Umesto da zahvali ATP rukovodiocima na pomoci kad su doneli odluku da se ne gube bodovi, on ih potkopava osnivanjem satanisticke organizacije koju niko ne smatra za ozbiljnom.

Rade

pre 3 godine

Čim vidim njegovu sliku ili pročitam ovo prezime na Đ dobijem gorušicu...Ako ne igra u Madridu, neka ide na odmor kod njegovih u lijepu njihovu.

Neuzvracena ljubav boli

pre 3 godine

Mislim da će Novak preskočiti Madrid. To je već najavljeno, ne mora da znači da će igrati ako je prijavljen. Možda je i bolje da ne igra više Madrid zbog ponašanja publike od pre par godina kad je igrao sa Dimitrovim.
(srle, 6. april 2021 17:38)

Mozda bas zbog tog i takvog ponasanja publike prema njemu u Madridu i hoce tamo da igra. Ne moze Nole da podnese da ga neko ne voli i cini sve sa svoje strane da ga svi vole saljuci srca na sve strane sveta, brsteci travu na Vimbldonu... Bude li pobedio u Madridu eto mu ponovo prilike da se udvara publici, da joj salje srce i ljubav dok mu ona freneticno zvizdi. Jos ako pobedi bika sa Majorke u finalu eto mu opet belaja i novog razocarenja.

burek sa sirom

pre 3 godine

Nikola Jokić je baš kul lik. Uz Vlade Divca, Aleksandra Đorđevića, Sinišu Mihajlovića, Dragana Stojkovića, Vladimira Jugovića, Vanju Grbića, Jasnu Šekarić, Dragutina Topića, Oliveru Jevtić i Ivanu Španović najbolji srpski sportista u poslednjih trideset godina. I to je to, nema dalje. Možda još eventualno Aleksandar Šapić.

Ne šalim se

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je ovaj covek dominantan. Kmecavci kmece, a on dominira. Gde god da se pojavi, ostali mogu slobodno da odustane. Ponizavanje od njega je zagarantovano.
(Mohikanac_91'., 6. april 2021 18:01)

Sad je postao dominantan i među istoričarima i tvorcima kalendara. Ej, ko bi rekao da smo pre sedam hiljada godina jeli zlatnim priborom i pili vino peruniku, sa Perunom, kao nebeski i najstariji narod na svetu. To je istina koju je Novak nedavno saopštio celom svetu.

hhihi

pre 3 godine

JJ dobila bebu, jel joj čestitao na Instagramu? Ipak mu je ona drugarica, od kada su igrali onu egzistenciju na Adria turu prošlo je tačno devet meseci... 🤔

mlekadžija

pre 3 godine

Осваја ово најбољи свих времена супериорно! Роџер Федерер наравно. Зар не Јумко?

srle

pre 3 godine

Mislim da će Novak preskočiti Madrid. To je već najavljeno, ne mora da znači da će igrati ako je prijavljen. Možda je i bolje da ne igra više Madrid zbog ponašanja publike od pre par godina kad je igrao sa Dimitrovim.

Istoričar i fan tenisera Stribora

pre 3 godine

Čestitam mu 9689 godinu i da mu Bog Perun i Boginja Vesna pomognu da osvoji Madrid.
(Mile JNA, 6. april 2021 21:18)

Evo, ja ga molim da objavi u Madridu kako su Srbi imali svoga Boga Peruna koji je bio stariji od ovog boga danas - bar pet hiljada godina i da su uz narodnjake igrali kolo oko spomenika, vikendom i o praznicima. Imali su već tada kalendar, biblioteke, nezavisne medije, bili su vodeći sportisti, a naročito behu jaki u tenisu i formuli jedan. Boginja Vesna bila je fan tenisera Stribora, koji je jasnije postao bog, urgirao ćale za njega.

žongler u pola pet

pre 3 godine

Taman da posle tog turnira konacno sidje sa 1. mesta ATP liste. Nezasluzeno je trenutno 1. jer nije igrao od februara, nije morao da brani bodove od avgusta meseca prosle godine, i tako obori covek rekord ni kriv, ni duzan. Umesto da zahvali ATP rukovodiocima na pomoci kad su doneli odluku da se ne gube bodovi, on ih potkopava osnivanjem satanisticke organizacije koju niko ne smatra za ozbiljnom.
(Mohikanac_'91., 6. april 2021 17:42)

Hajde, ne s_ri više. Bogu Ocu si dosadio, a kamoli nama.

Рајко Четник, члан клуба 311 и више

pre 3 godine

Савршен одабир турнира, Новак је годинама сазрео, сада не срља на сваки турнир и стално доказивање, калкулише и контролише ситуацију.
Осваја полако све рекорде својих љутих ривала.
Оно што је незапажено прошло у нашим медијима а значајно је у светском тенису, да је 5.априла ажурирана вечна ГОАТ листа ( Open Era GOAT list) и Новак је тек други тенисер који је пробио границу од 900 поена. Нормално очекивано је да је Федерер први на тој листи са 933 бода, обзиром да је више од 20 година у тенису. Новак има тачно 900 поена и ако буде све ишло по плану и регуларно престиће Федерера око Нове године. Надал има 838 бодова и требаће му бар годину дана успешног тениса да достигне магичну црту од 900 поена.
Напред Новаче , важни су само ГС, мастерси 100 и злато у Токију.

Mohikanac_91'.

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je ovaj covek dominantan. Kmecavci kmece, a on dominira. Gde god da se pojavi, ostali mogu slobodno da odustane. Ponizavanje od njega je zagarantovano.

nisam robot

pre 3 godine

Za to vreme, Jumko počinje da radi u Rudnoj Glavi. Uskoro će mu se pridružiti King/Kaiser Roger i Mikii, zapratite da ne propustite.

Nisam ja

pre 3 godine

Paris, London, Lisabon
Kiev, Moscow, Prague and Rome
Copenhagen, Bucharest
crazy summer dance

Berlin, Madrid, Amsterdam
Athens, Dublin, Liechtenstein
Istanbul and Budapest
ludi letnji ples, crazy summer dance

No name

pre 3 godine

Bilo bi fantastično da se sav teniski krem se okupit na tom turniru u Madridu iako može se dogodit otkazi nekih tenisera i teniserki.

I ono što je fascinatno da Nadal nije tako dominatan u svojoj Španiji odnosno u Madridu gde ima svega 5.titula od osam finala ukupno. Doduše se igralo se u početku u dvorani na tvrdoj podlozi pa razlog možda zašto je negde tako uz uslove koji Rafi baš ne poguduju od kako se prešlo na šljaku.

315>

pre 3 godine

Sve snage za pripremu za sezonu na sljaci i RG,normalan raspored GOAT-a.Zatim Vimbldon pa Tokio OI.Pa da ih sve pomirimo najzad i priznaju,Zatim penzija posle US Open i AO i uzivanje na Marbelji.Zamislite samo koliko ce tada biti nedelja i GS na njegovom kontu!? Tesko da ce neko bar ne u nasim zivotima oboriti takve rekorde!Verujte ne preterujem samo nazirem realno sta nas ocekuje,Uostalom Novak to stalno govori ali niko mu ne veruje!

@Rade .ade

pre 3 godine

Čim vidim njegovu sliku ili pročitam ovo prezime na Đ dobijem gorušicu...Ako ne igra u Madridu, neka ide na odmor kod njegovih u lijepu njihovu.
(Rade, 6. april 2021 20:11)

Ja kada imam gorusicu izbegavam stvari za koje znam da je uzrokuje. Zasto otvaras vesti i komentarises? Sta si ti, neki mazohista? Necu ni da pricam o drugom delu teksta za coveka koji je odvojio celu premiju jednog turnira u Rimu u zlatno doba nagrada kada su bile poplave u Srbiji i ti da njega teras negde??? Zabi glavu u pesak i tamo izbacuj svoju zuc.

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Mislim da ovo nista ne znaci, ALI, ako bude igrao bice bas gust raspored : MonteCarlo, Beograd, Madrid, Rim, Roland Gross. Mnogo je to i za tenisera koji je 10 godina mladji.
2011 Nole je preskocio MonteCarlo a 2015 Madrid. Nesto ce preskociti i ove godine, ja pretpostavljam da ce to biti Madrid

mrki

pre 3 godine

To ništa ne znači što je Novak na spisku, kao i ostali...
Ovo je preliminarna lista na osnovu rankinga... Igrači će tek da odustaju...

mr

pre 3 godine

Znači turnir počinje 2.2.7530. godine?
(Siniša brejnstormer, 6. april 2021 18:48)

Не, значи да почиње у 319-тој недељи владања и ере нејавећег свих времена.

Lule

pre 3 godine

JJ dobila bebu, jel joj čestitao na Instagramu? Ipak mu je ona drugarica, od kada su igrali onu egzibiciju na Adria turu prošlo je tačno devet meseci... 🤔
(hhihi, 6. april 2021 20:40)

Hahahahaha

Predo

pre 3 godine

Čisto da se ne bi prenosile dezinformacije i da obavestim onu četvoricu, petoricu, koji su "lajkali" onaj glupi komentar "mohikanca", da Novak čitavo ovo vreme vodi an rejs listi (to je lista bodova osvojenih ove godine, a tako je bilo i prethodne). Znači, ovo nikakve veze nema sa Federerovim slučajem i njegom opstankom u top 10. Kada bi sve vratili u normalu, NOvak bi i dalje bio prvi, a Federer van prvih 100 na svetu.

@Rade

pre 3 godine

@Rade .ade

Moje je demokratsko pravo da izrazim svoje mišljenje, a tebi ako se to ne sviđa, produži dalje Srkibote.
(Rade, 6. april 2021 21:05

Izgleda da je tvoje "demokratsko pravo" jace od tvoje gorusice. A ja nemam nameru da produzavam dalje, mene vesele vesti o nasim sportistima i njihovim uspesima i te isprazne floskule ostavi za sebe kada ti opet naidje sledeci talas zgaravice. Ili uzmi ramipril, ako vec volis da gutas. Ok? Uostalom sta se vredjas? Ti imas gorusicu od ovih vesti. Produzi na ono sto te cini srecnim. Horoskop, Super zena... imas izbora raznih.

dominus

pre 3 godine

Termini Beograda i Madrida se valjda poklapaju, odnosno kraj jednog i početak drugog. U svakom slučaju, možda bi najbolje bilo da preskoči Rim i potpuno spreman i oran dođe u Pariz. Jedan ili dva turnira, sasvim dovoljno da uđe u ritam. No, opet, on najboje zna šta mu je činit.

basket majstor NS

pre 3 godine

Madrid može, Rim preskočiti. Da bi izazvali Rafu na 5.setova morate biti odmorni (pa onda da pričamo o znanju, taktici, iskustvu...), Wavrinka kada je osvojio RG imao je ispadsnje na startu Rima. Čak je i Rafa prvi put lane (godine stihle) "skratio Rim" pa uzeo RG.
Rafa je jedini mogao da na najnapornijoj podlozi veže Monte Carlo, Barselonu, Madrid, Rim i Garos.
Nole neka u Madridu ima gen. probu a Rim ima pravo da preskoči (kao ATP veteran).

Sinke

pre 3 godine

Ne moze kalendar da se planira unaprijed,i to Novak zna,iskusan je...Ako ispadne ranije na nekom turniru,teniseri se obicno odma prijave za sledeci turnir,tako je Novak cesto radio....Vidjecemo oce li igrati ili ne

ФатаМогОргана

pre 3 godine

6:0 6:2 7:5
(muamer, 7. april 2021 09:53) # Link komentara
било прошле године сада је то само фатаморгана.

miodrag

pre 3 godine

Mislim da će Novak preskočiti Madrid. To je već najavljeno, ne mora da znači da će igrati ako je prijavljen. Možda je i bolje da ne igra više Madrid zbog ponašanja publike od pre par godina kad je igrao sa Dimitrovim.
(srle, 6. april 2021 17:38)
Možda, ali on zna da li će igrati ili ne. Ovo što pominješ oko ponašanja publike u Madridu je bilo 2013. kada je Dimitrov slavio u tri seta protiv Novaka i to je jedina pobeda Bugarina u međusobnim duelima. Publika je većinom celog meča se ponašala nekorektno prema našem teniseru i zato je Novak psovao publiku nakon što je osvojio drugi set. No to je davno bilo i Novaku ne zanima ono za šta se dešavalo ranije na tom turniru tako da Novaku je bitno da osvaja turnire i da se priprema za Rolan Garos ako bude održan u normalnom terminu u krajem maja.

Nebojša

pre 3 godine

Mislim da nastup u Madridu zavisi od rezultata u Monaku ako igra završnicu turnira u kneževini verovatno ne bi igrao Madrid ali ako doživi neuspeh verovatno bi se vadio u Madridu mislim da neće tek tako pa makar to bilo i na kratko želeti da prepusti no1 Medvedevu.

Ilijesku

pre 3 godine

Na Novakovom zvanicnom sajtu stoji da nece igrati Madrid. Ali ta vest je od 8.3. Verovatno se za ovih mesec dana predomislio i da ce igrati Madrid. Ivan nije u pravu.

Ljiljana

pre 3 godine

Odbranit će je ali malo sutra, Rafa se za sve pita.
(muamer, 7. april 2021 09:51)

Kao što se pitao protiv Cicipasa na prošlom Mastersu u Madridu, na to misliš?
Kao što se pitao protiv istog igrača sada na Australien openu?
Je li tako trolčino turska?

Ivan

pre 3 godine

Bilo bi lepo kad bi b92 izvestavao sa malo vise profesionalizma a malo manje senzacionalizma (izgleda da vas hvata isti virus koji je zahvatio i ostale novine).
Nole je bio registrovan i za Majami pa je lepo preskocio. Ako je na svojoj stranici objavio raspored, trebalo bi da taj raspored prvo proverite pre nego sto iskocite sa ovakvim naslovom. I ako vec idete sa ovakvim tekstom, da objavite sta pise i na njegovom sajtu.

Od Madrida nema nista, jedino mozda ako se otkaze Rim ili Beograd. I to je jedini razlog sto nije povukao zvanicnu registraciju koja je samo puka formalnost da se drzi mesto (dok konacno ne odluci).

Jos jednom, malo vise profesionalnosti u izvestavanju.

Maximilijan

pre 3 godine

Izgleda da mnogi još nisu shvatili da se teniski turniri uglavnom održavaju da se utvrdi ko će igrati sa Noletom u finalu