Fudbal 63

Petak, 02.04.2021.

22:30

"Kobra" o Srbiji, Piksiju, Mitroviću, Makedoncima i Hrvatima

Darko Pančev, čuveni golgeter Crvene zvezde, govorio je o odličnom startu Srbije u trci za plasman na Mundijal u Kataru.

"Kobra" o Srbiji, Piksiju, Mitroviæu, Makedoncima i Hrvatima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Bumerang

pre 3 godine

@ jedna dama

A i vama, gospodicna, da ne uskratim odgovor...
Vidite, miledi, vase pitanje je upuceno na pogresnu adresu. Trebali ste ga postavit' vasemu sunarodnjaku "ekspertu za nogomet". Ali kad smo vec kod toga, ja nisam uopste spominjao kontinuitet Engleza...nikakvoga kontinuiteta Englezi nemaju, osim tog bleska iz 1966. Dapace, po pitanju kontinuiteta puno su gori od vas Hrvata. Nadam se da Vas je usrecio moj odgovor. :)))

Uroš

pre 3 godine

bumerang

Naši reprezentativci u slabijim klubovima igraju od hrvatskih i ne mogu da idu nikako u istu priču sa njima. U fudbalu oni prave rezultate od 1996 kada su trebali u polufinale da ih niju pokrali protiv Nemaca. 1998 uzeli 3-će mesto na svetu. 2008 ispali morbidno u 1/4finalu protiv Turske. 2016 ispali takođe nesrećno sa Portugalom u 1/8finala. 2018 igraju finale mundijala.To im daje kontinuitet nastupa igara i rezultata jer uzimaju 2 velike medalje sa najvećih takmičenja. Za tih 25 god mi otišli na 1euro i na 2sp bez rezultata.1998 na SP smo u 1/8finala ispali od Holandije Mijatova prečka i zadnji euro na kom smo bili 2000 kad su izašle Nokia tf.ispali u 1/4finalu demolirala nas je Holandija 6 1.

Bumerang

pre 3 godine

@ jednom Vatreni, uvijek Vatreni

Optimizam je relativna kategorija. Ti ga baziras na cinjenicama, ja ga baziram na veri. Legitimno je i jedno i drugo. Nemate bolje fudbalere od nas, imate bolju fudbalsku organizaciju, to je ono sto vas stavlja u prvi plan. Kada mi uspostavimo organizaciju, a na putu smo, uz kvalitet igraca koje imamo pravicemo rezultate kao i vi. Do titule prvaka sveta. :)))

Jedna dama

pre 3 godine

@bumerang
Nisi objasnio covjeku kako to Englezi imaju kontinuitet u nogometu, a cekaju svjetsku medalju 50 godina. A natjecu se 100 godina.
A Hrvati se natjecu 25 godina i imaju dvije svjetske medalje, a nemaju kontinuitet.
Kako to? Kako to? :D

Jedom Vatreni, uvijek Vatreni

pre 3 godine

Necete biti prvaci u Kataru, bicete kad-tad? E i da se nasmejem danas :))) Pa, druze, ako tako razgovaramo, bice Srbija prvak sveta kad-tad. Sportski pozdrav i tebi i ne uzbudjuj se previse. ;)
(Bumerang,
-A ovo je bila tvoja zadnja recenica koja odaje čemer, tugu i jad prema Hrvatima:
“Od bronze do srebra proslo je 20 godina, nema tu kontinuiteta. Globalno gledano, to vise lici da corava koka ponekad ubode i poneko zrno”

Na temelju cega temeljiš svoj optimizam da ce jednom i Srbija biti prvak svijeta, znas samo ti :D
Hrvati temelje svoj optimizam na činjenicama.
Živi bili pa vidjeli, druže.
Meni se ipak cini da si ti puno uzbudjen kada se prica o Viceprvacima svijeta :D

Bumerang

pre 3 godine

@ Football expert

Pricas o kontinuitetu ucesca na velikim takmicenjima? Pa vidi, ja razumem iz komentara vas Hrvata ovde na portalu da vi sebe drzite za svetsku fudbalsku velesilu. Zar ce jedna takva sila brojati i diciti se ucescima na EP i SP? Sta je to za vas. Pa ne budite preskromni. Vi ste buduci svetski prvaci.

Reklamacija savesti

pre 3 godine

jbt od ovih iz hr ne može da se živi, tražili da se odvoje, ratovali da bi se odvojili i sad ne možeš da ih skineš sa srpskih sajtova, jel to neki stoholmski sindrom?

Bumerang

pre 3 godine

@ jednom Vatreni, uvijek Vatreni

Mrznja, omalovazavanje? Gde si ti to video u mom komentaru? Citaj pazljivije. Naprotiv, odao sam vam priznanje, a osporio da imate kontinuitet velikih rezultata. Necete biti prvaci u Kataru, bicete kad-tad? E i da se nasmejem danas :))) Pa, druze, ako tako razgovaramo, bice Srbija prvak sveta kad-tad. Sportski pozdrav i tebi i ne uzbudjuj se previse. ;)

Delija

pre 3 godine

Koliko “srece” su Hrvati imali u Rusiji govori podatak da su 2 meseca posle Mundijala pretnje dolazile sudiji Pitani iz svih delova sveta.
Ni ja ih ne volim ali nisu mogli zasluzenije da stignu do finala. Sto zbog najlepse igre,sto zbog hrabrosti,patriotizma,jedinstva i kulta koji njihov narod gaji prema reprezentaciji a to se retko vidja.
Zato i jeste gotovo čitav svet navijao za njih

Zoran

pre 3 godine

Svi što pišu Hrvatska na sreću i na penale ušla u finale i ne znaju kakvi su pehovi pratili komšije. 2008 Euro 1/4 finale sa turskom produžeci 120 min Klasnić daje go zadnji minut utakmice. U 121 min zadnje sekunde frljoka Turaka završava pod prečku i nerešeno a ubijeni u pojam na penale gube. U 1/2 finale jaku hrv da je prošla čekale bi stare mušterije Nemci koje su već dobili u grupu 2=1 desetak dana ranije i verovatno finale sa Španijom. 2016 Euro 1/8 finala Portugal. 3 stative i prečke imaju Hrvati šanse bruka napadi konstantno na gol Portugala i ništa. Vida u 120 min lopta stativa kontra Quaresma Portugal daje go i kraj utakmice hrv ispada kasnije Portugal posto prvak Evrope. To je moralo da se negde vrati Modriću i njegovim drugarima.

Football expert

pre 3 godine

Eh, pa poleteo si visoko, susjede, samo nemoj nisko da padnes. Pricati o tituli prvaka sveta nakon poslednjih vasih rezultata malo je pretenciozno. Hajde se vi prvo plasirajte na SP, sto i za Srbiju vazi. Najjaci ste u fudbalu od svih bivsih republika, to ne sporim, ali bas da imate kontinuitet, kao sto tvrdis, pa ta ti je teza nategnuta. Od bronze do srebra proslo je 20 godina, nema tu kontinuiteta. Globalno gledano, to vise lici da corava koka ponekad ubode i poneko zrno.
(Bumerang,

Kada netko osvoji broncu i srebro SP-a, kazes, nerealno je da razmislja o zlatu? :D
Naravno da mozemo i hocemo. Zato sto tako razmišljamo, zato i osvajamo velike svjetske medalje.
Kazes, nije kontinuitet?
Pa kako Englezi cekaju 50 godina svjetsku medalju, a imaju kontinuitet? :D
Kontinuitet znaci i sudjelovanje na velikim natjecanjima. Hrvati 6/7 EP-a i 5/6 SP-a...evo, i Pančev ti kaze da jedino Hrvati imaju KONTINUITET.
8 god zaredom Hrvati, Brazilci i Spanjolci osvajaju LP.
Nije kontinuitet?
Onda ti ne znas puno o nogometu sine.
Ili te grička nesto drugo :D

Miro

pre 3 godine

A sta je tu cudno sto su "doprvaci" u najlaksoj grupi ikad otisli na EURO? Zar nije kanal kad te pobedi Slovenija? Kad te nabiju Portugal,Francuska,Spanija? Nista nisi naucio,a onda blamaza sledi :D
(lola mi pijani gedžo 03. april 2021 02:22)


Dečko, izašao ti je Paninijev album sa sličicama igrača učesnika na EP 2021. Igrače svoje repke možeš da crtaš po albumu.

Jednom Vatreni, uvijek Vatreni

pre 3 godine

@Bumerang
Tko kaze da ce Hrvati biti prvaci svijeta u Kataru? Bit ce prvaci svijeta ili Europe kad-tad. Ako uzmes u obzir da je samo 13 zemalja igralo finale SP u povijesti, tko se onda ima pravo nadati nego te zemlje? Kada imas pedigre, tradiciju velikih uspjeha, onda lakse dolazis do velebnih rezultata.
Najveca motivacija Hrvatima u Rusiji bio je film o Vatrenima iz ‘98. koji im je puštao Dalic.
Zamisli kakvu motivaciju imaju tek sada kada budu gledali filmove o srebru u Rusiji i doceku 500.000 ljudi u Zagrebu? :D
Nogomet je puno vise od sporta. Ako ne razumijes, ne Komentiraj.
Omalovazavati uspjeh druge najmanje zemlje ikad koja je igrala finale SP mogu samo ogorčeni luzeri. Zivot je lijep, uzivaj i veseli se ako stvarno volis sport. A ne mrzeći drugi narod i njegove uspjehe. Sportski pozdrav.

Jedna dama

pre 3 godine

Da smo imali srece u Rusiji, ne bi rušili Danci Rebica u 100-postotnoj šansi 2m od gola, ne bi tada Modric fulao penal i ne bi ni usli u produžetke. Da su Hrvati imali srece,sudio bi nam finale Mažić koji je za Pitanu doktor suđenja!
Pitana je sudio simulaciju Grizmana iz koje je pao autogol. Da smo imali srece, ne bi u finalu Grizmanova lopta udarila u Mandžinu i odbila se u gol. Da smo imali srece, ne bi Pitana sudio ruku Perisica uz tijelo, jer se takve stvari ne sude ni u običnim utakmicama, kako objasni Mourinho.
Da su Hrvati imali srece, bili bi prvaci svijeta.
Pogledajte snimku Hr-Fra, pogledajte statistiku, i da su Francuzi bez udarca u gol vodili 2-1 u 1.poluvremenu.
Kao sto vidite, uz svu nesreću, Hrvati su ipak Viceprvaci svijeta.
Ispravit cemo i tu nepravdu, kad-tad.
Na pomolu je fanstasticna generacija koja ce nadmasiti sve prethodne.
Finale sam predvidjela i prije SP-a u Rusiji kada nitko nije vjerovao.
Zivi bili, pa vidjeli :D

Nije do srece nego do mooda, a imaju ih samo Hrvati

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti...
(...)

Sreca je ono u Beogradu. Kada ti sudac poništi cisti gol protivnika. A vi uz ogromnu srecu izvučete samo remi :D
I to u jednoj utakmici.
A Hrvati “imali srece” u 6 utakmica zaredom na SP-u i sve pobjedjivali i dosli do finala! :D
Onda u biti shvatis kako vi “nemate srece” cijelo ovo stoljece pa ne uspijevate ni na EP.
A kamoli do finala velikog natjecanja.

Bumerang

pre 3 godine

@ Football expert

Eh, pa poleteo si visoko, susjede, samo nemoj nisko da padnes. Pricati o tituli prvaka sveta nakon poslednjih vasih rezultata malo je pretenciozno. Hajde se vi prvo plasirajte na SP, sto i za Srbiju vazi. Najjaci ste u fudbalu od svih bivsih republika, to ne sporim, ali bas da imate kontinuitet, kao sto tvrdis, pa ta ti je teza nategnuta. Od bronze do srebra proslo je 20 godina, nema tu kontinuiteta. Globalno gledano, to vise lici da corava koka ponekad ubode i poneko zrno.

Football expert

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti. U Katar ako se uopšte plasiraju neće proći ni grupu. Sa druge strane Piksi je napravio tim od naše reprezentacije za tri dana a zamislite šta če biti za pet meseci kad se nastave kvalifikacije
Xnodeh

Puno mlijeka vi morate piti da bi dosli na level Hrvata.
Tako su rigatelji žuči govorili i nakon ‘98. Hrvati nikada nece ponoviti broncu.
A Hrvati je nadmašili 2018.
Pa i tebi kazem, necemo ponoviti Rusiju, u pravu si.
NADMAŠIT CEMO JE, na tvoju žalost :D
Uporno spominješ Rusiju i srecu ko papiga, dečec. Kako to da zaboravljaš drugi najveci sportski uspjeh ovih prostora, hrvatsku broncu?
Kada ponovis isti ili jos veci uspjeh, onda ne govorimo o sreci.
Mozemo reci da se jednom posrećilo Steaui ili Zvezdi na penale.
Da su imale kvalitete to ponoviti, onda bi pricali o kvaliteti i sili. E to imaju Hrvati. Uz najbitnije, KONTINUITET, kako Pancev kaze.
Brz kontinuiteta si truba. Znate vi to dobro.
Doduse, vi cijelo stoljece imate kontinuitet neodlazaka na EP :D

Srecko Sreckovic

pre 3 godine

@Clay
Ja se kao Srbin i Zvezdas u potpunosti slazem sa tvojim komentarom. Nikad nisam omalovazavao uspehe hrvatske reprezentacije. Ako je neko bio jednom treci i jednom drugi na SP to su fakti koje je bas glupo osporavati nekakvom srecom, itd. Iza toga mora stajati talenat za fudbal, sistematski rad i zelja za uspehom. A kad vec pricamo o sreci, pa treba doci u poziciju da ti se uposte desi sreca. Nama Zvezdasima prigovaraju ovi nasi crno beli "susjedi" sto su porodjeni u Zagrebu, osporavaju nam evropsku i svetsku titulu. Kazu, nisu ucestvovali ovi, oni, pobedili samo 5 klubova, imali srece protiv Bajerna, nisu dali gol u finalu. Ha, ha, kakvi kompleksi. Jeste bio srecan mozda taj autogol Augentalera, ali ako si ti pre toga dobio Bajerna 2:1 u Minhenu, pa na revansu primio pacerski gol kroz noge golmanu posle slobodnjaka koji bi ukrotio golman amater...pa onda si valjda zasluzio i tu srecu. Kad si dobar, kvalitetan i odvazan prati te i sreca, kada nisi, ni sreca u izobilju ne pomaze.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ БЕОГРАД 1992 - "Златна копачка Црвене Звезде позлатила је наш црвено-бели тим!"

JPR24

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti. U Katar ako se uopšte plasiraju neće proći ni grupu. Sa druge strane Piksi je napravio tim od naše reprezentacije za tri dana a zamislite šta če biti za pet meseci kad se nastave kvalifikacije. A što se Pančeva tiče to je jedna od najvećih legendi Jugoslovenskog fudbala. Ne pamtim da je u njegovo vreme neko dao toliko golova kao on i on jeste najveći Makedonski fudbaler svih vremena.
(DEX, 03. april 2021 04:30)

Malo žešće lupetaš ! Hrvati u Rusiji jesu imali i sreće, ali kao i u dosta sportova, sto kažu francuzi : da bi imao sreću u sportu trebaš da je iznudiš i zaslužiš. Znaci trebaš biti dobar, igrati, biti na dobrom nivou, na duže vreme. A mi kako nam je igrala reprezentacija, videli smo rezultate. Jedini dobar period u zadnjih 20 godina: era i kvalifikacije pod Antićem, ali nažalost na SP se videlo kako sve može pasti u vodu zbog par splavara i budala.
Piksi je doprineo sa nekom vratom elektrošoka, bolja igra, angažovanost, i eto kad pričaš o sreći : Portugal. Ali i pored toga, nas tim je daleko od dobre ekipe, odbrana nam ne valja, ima još previše loših perioda igre, pozitivno je sto i kad su gubili nisu se predali, ali to su samo tri utakmice, kad se završi cicklus ovih kvalifikacija, tada će se videti da li nam je reprezentacija na dobrom putu ili ne. Ne možeš izbrisati 20 godina lošeg i igranja i sistema i svega okolo, preko noći !

Драганче од Лесковац

pre 3 godine

Ево ја као Србин који пише ђирилицом кажем да једино Хрватска игра фудбал на овим просторима. Ми Срби хрватима нисмо ни до колена.људи се боре за своју државу, а не као ми. Ја бих лично волео да имамо барем 20% хрватскога менталитета . Доста наших лажи и митоманија. Ми јесмо поносан народ, али много бре лажемо. И себе и друге.

:D

pre 3 godine

A sta je tu cudno sto su "doprvaci" u najlaksoj grupi ikad otisli na EURO? Zar nije kanal kad te pobedi Slovenija? Kad te nabiju Portugal,Francuska,Spanija? Nista nisi naucio,a onda blamaza sledi :D
(lola mi pijani gedžo 03. april 2021 02:22)

Opet beljezgaš, ma preslaba grupa. Iz te grupe smo skoro svi na Euro, a vi doma, kauch:D

Clay

pre 3 godine

Tri godine skoro prošlo i Srbende još ne mogu provaliti srebro u Rusiji, imali smo i sreće da, dobili "samo" Englesku, Argentinu, Dansku i domaćine Rusiju, ali u protekla 3 natjecanja je nismo imali, 2016. smo bili bolji nego 2018. ali nije bilo sreće. To je neki zakon velikih brojeva i statistika, ali ključ je da se plasiraš i konkuriraš pa će jednom od pet puta upasti nekakav značajniji plasman.

Srbija je vidim već uzletila a nema vas ni sad na Euru kada je plasman bio laganiji. Katar je mjesto gdje se svode računi izgleda.
Nema ništa loše poletiti nakon dvije-tri pobjede ali gadljivo je odmah omalovažavati onog drugog, koji već ajde, od 2006. igra dobro i konkurentan je. Vi napravite ekipu, budite dobri 10 godina u nizu pa onda da raspravljamo.

vlado

pre 3 godine

@sub13
A gde je Pancev igrao? Nigde! I najveci zvezdasi ne mogu da se sete gde je Pancev igrao posle zvezde. Inter ne spominjite jer tamo nije bio ni na klupi

djedmedjed

pre 3 godine

Kad spomenu Pančeva, uvijek se sjetim onih blaženih vremena iz sredine 80-tih kad nije bilo interneta i kad su se nogometne utakmice nedjeljom popodne slušale na radiju. Mi klinci bi slušali u dvorištu i igrali na male golove a kako nismo znali makedonski vikali bi :" Pančev stavite loptata na belata tačkata i gol ! Vardar vodite s eden prema nula. "

MKD-4

pre 3 godine

Da se zna da ova slika gde mu je uručena ZLATNA KOPAĆKA od Platinija zasluga Dzaje i Piksija-(francuska veza) pošto je kasnila 15.godina.Darko je bio prvi strelac Evrope-1990-91..sa 34 gola. a ista mu je uručena 2006..Platini mu je uručio nagradu-(France football) zbog glasa našeg saveza na izbore UEFE(gde je bio kandidat i postao predsjednik).

DEX

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti. U Katar ako se uopšte plasiraju neće proći ni grupu. Sa druge strane Piksi je napravio tim od naše reprezentacije za tri dana a zamislite šta če biti za pet meseci kad se nastave kvalifikacije. A što se Pančeva tiče to je jedna od najvećih legendi Jugoslovenskog fudbala. Ne pamtim da je u njegovo vreme neko dao toliko golova kao on i on jeste najveći Makedonski fudbaler svih vremena.

Radijator

pre 3 godine

Dade Hrvatska gol kad ono ja skocim i iznenadim sebe. Otkud sad ovo? Tako da ne razume um stvari srca.
(TT, 03. april 2021 00:20)

Ozbiljna dijagnoza.
Da navijam za nekog ko me mrzi iz dna duse?
Pa ti mozes onda tako I za Kosovo...Albaniju..sto da ne..

Sub013

pre 3 godine

Bez obzira sto mi gotivimo Panceva zbog svega sto je uradio za Zvezdu, realno je Pandev najbolji makedonski igrac svih vremena. Kako po osvojenom na klupskom nivou (uzeo LS sa Interom), tako i po tome sto je doneo istorijski uspeh njihovoj rerepzentaciji - plasman na EP
(Kiza, 2. april 2021 23:47)

1. Uzeo je i Pancev sa Zvezdom, s tim sto je Pancev bio zlatna kopacka i jedan od glavnih igraca a Pandev je u Interu bio sporedna uloga
2. Mozda bi i Pancev odveo Makedoniju na EP da tada nije igrao za Jugoslaviju.
3. Najbolje da ti Makedoncima objasnis da Pancev nije njihov najbolji igrac u istoriji zato sto navijas za Partizan.

lol

pre 3 godine

Tako si govorio nakon poraza od Mađarske da je Hrvatska u kanalu i da nas nema na Euro. Evo još nisi naučio opet pišeš da smo u kanalu. Pa si nakon poraza od Škotske bio tri mjeseca u samoizolaciji:D Hrvatska u finalu, a Srbija i s Piksijem bez Crnogoraca u kanalu:D
(drogirani seljo, 2. april 2021 23:40)

A sta je tu cudno sto su "doprvaci" u najlaksoj grupi ikad otisli na EURO? Zar nije kanal kad te pobedi Slovenija? Kad te nabiju Portugal,Francuska,Spanija? Nista nisi naucio,a ona blamaza sledi :D

Марко

pre 3 godine

Bez obzira sto mi gotivimo Panceva zbog svega sto je uradio za Zvezdu, realno je Pandev najbolji makedonski igrac svih vremena. Kako po osvojenom na klupskom nivou (uzeo LS sa Interom), tako i po tome sto je doneo istorijski uspeh njihovoj rerepzentaciji - plasman na EP
(Kiza, 2. april 2021 23:47) 

Пандев је заслужан за Интерову Лигу шампиона исто колико и моја покојна баба. То је човек који је дао један гол у Лиги шампиона, па се по томе може поредити са Вулићем, Милуновићем, Боаћијем, Гобељићем, или Делибашићем. Павков је за њега већ суперстар, а Панчев са 11 голова у најјачем европском такмичењу је боготац за Пандева.

***

pre 3 godine

Mi,koji smo iz Skoplja znamo koliko je "inteligentan"u davanju izjava pogotovo.Ja namerno nisam pisao svoja ime,igrao sam turnire protiv njega,i bio je veliki Partizanovac,potpisao je i predugovor,a sada krije to,nikad nikome nije ni reci progovorio o tome.samo hoce o njemu da se pise,sve druge fudbalere nipodostava,ali vi ga ne znate licno.I ova izjava je u njegovom stilu,uopste i ne sumnjam da su novinari ovde nesto dodali ili oduzeli...Nemacka da da nekome nesto???????????
A,kada se to desilo?Njihov mentalitet je takav da samo mogu da uzmu,ali ne i da daju,ustvari dali su....7 komada Brazilcima.
Ne likujem ja za pobedu MKd u Duisburgu,znam ja da ce oni nama ovde u Skoplje vratiti sa kamatom,kao i to da do kraja kvalifikacija nece izgubiti visse ni bod.Ali Pancev...rekoh vec,u njegovom stilu,bez mnogo razmisljanja i posledica toga.Ma,svojstveno njemu,mene ne moze da iznenadi,i ne samo mene..

Argo

pre 3 godine

Da i to je komentirao kako je nogomet/fudbal propao,a bas se eto Hrvatska te godine nasla u finalu SP. Naravno po njemu se 91. igrao svemirski nogomet. Pancev je smjesan isto kao i srpska mitomanija nakon sretne pobjede protiv Azera. Opet vam sljedi baraz gdje cete ispasti isto kao i kontra Škota. A do nastavka kvalifikacija gledajte standardno Hrvatsku na velikom natjecanju kako razvaljuje

TT

pre 3 godine

Igra Hrvatska sa Francuskom negde tamo devedesetih godina, i ja preispitavam sebe dali navijam za Hrvatsku i dodjem do zakljucka da nesto ne navijam bas za Hrvatsku. Dade Hrvatska gol kad ono ja skocim i iznenadim sebe. Otkud sad ovo? Tako da ne razume um stvari srca.

:D

pre 3 godine

Krasan je Pancev bio nogometas,ali nije bas u tijeku sa nogometnim zbivanjima. Slovenija i Crna Gora nisu pale,jer nikad nisu ni bile uzdignute. Crna Gora je jedino licila na momcada kada ju je Cico Kranjcar vodio ali oni nemaju kvalitetu tko god da im dodje za izbornika. Slovenija je dugo peti europski razred. To sto je osramotila Hrvatsku,nije do Slovenije nego do kanala Hrvatske. Poslije se lijepo vidjelo kakva je Slovenija na Cipru. Hrvatska kvaliteta pada,to je svima jasno. Poslije Luke,slijede jos veci problemi,koje ne vjerujem da mozemo rijesiti dok se ne pojave makar priblizno takvi nogometasi kakvi su Luka,Raketa i Mandzo,koji su i doneli srebro u Rusiji. Obrana ocajna,sredina zavisi od Luke,napada limitiran. Sreca pa imamo na vratima Livakovica i to je nesta. Srbiju je novi izbornik preporodio,to se vidi takodjer. Hrvatska i Srbija ce jedine u Qatar,ostale momcadi tesko. Makedonija je napravila veliki uspjeh,ali ce tesko pored Njemacke nesta uradit,a posebice Armenija je ostavila dojam tvrde momcad koja zna sto zeli.
(Pijani gedžo, 02. april 2021 22:54)

Tako si govorio nakon poraza od Mađarske da je Hrvatska u kanalu i da nas nema na Euro. Evo još nisi naučio opet pišeš da smo u kanalu. Pa si nakon poraza od Škotske bio tri mjeseca u samoizolaciji:D Hrvatska u finalu, a Srbija i s Piksijem bez Crnogoraca u kanalu:D

Scotland-20

pre 3 godine

Pancev je kompleksas koji u svakoj prigodi umanjuje uspjeh Hrvatske to jest njeno finale SP i Modricevu karijeru koja je 3 koplja iznad svih sa Balkana. Nedavno je cak komentirao da Modric nije ni najbolji Hrv igrac svih vremena tako da ovo sto govori sigurno nema veze s istinom.
(Argo, 02. april 2021 23:07)

Dobro to je njegovo izbor, ali 2018 su svojim glasovima treneri i kapetani reprezentacija, novinari, UEFA, FIFA, a najbitnije navijači rekli ko je najbolji.

Argo

pre 3 godine

Pancev je kompleksas koji u svakoj prigodi umanjuje uspjeh Hrvatske to jest njeno finale SP i Modricevu karijeru koja je 3 koplja iznad svih sa Balkana. Nedavno je cak komentirao da Modric nije ni najbolji Hrv igrac svih vremena tako da ovo sto govori sigurno nema veze s istinom.

Jose

pre 3 godine

Dragi Darko Pančev,

jako te cijenim i smatram vrlo kvalitetnim covjekom, ali zasto bi pobogu netko navijao npr za Sloveniju ili Bih bez obzira sto dolazi sa Balkana. Osobno volim Španjolsku, Francusku Englesku i nemam srama to priznati...

Živ bio darko

pre 3 godine

Ajde da ste ga počastili intervjuom za makedonsku pobjedu, inače samo tješi eurobrazilce nakon neke hrvatske pobjede iz svog "objektivnog" ugla. Ako dobijemo engleze na otvaranju evo ga opet sa "fudbal propo"

croata

pre 3 godine

(Argo, 02. april 2021 23:07)

Ne znam sta i kako pancev, ali ja isto ne smatram modrica najboljim nasim svih vremena. A to sto je osvojio brdo nagrada meni ne znaci previse. Mozda najtrajniji na visokom nivou, tu bi mogao biti najbolji. Prosinecki, zvone boban, prije ovako na prvu blaz sliskovic i bajdo vukas, svi oni mogu stati najmanje u istu recenicu s modricem..

Scotland-20

pre 3 godine

Krasan je Pancev bio nogometas,ali nije bas u tijeku sa nogometnim zbivanjima. Slovenija i Crna Gora nisu pale,jer nikad nisu ni bile uzdignute. Crna Gora je jedino licila na momcada kada ju je Cico Kranjcar vodio ali oni nemaju kvalitetu tko god da im dodje za izbornika. Slovenija je dugo peti europski razred. To sto je osramotila Hrvatsku,nije do Slovenije nego do kanala Hrvatske. Poslije se lijepo vidjelo kakva je Slovenija na Cipru. Hrvatska kvaliteta pada,to je svima jasno. Poslije Luke,slijede jos veci problemi,koje ne vjerujem da mozemo rijesiti dok se ne pojave makar priblizno takvi nogometasi kakvi su Luka,Raketa i Mandzo,koji su i doneli srebro u Rusiji. Obrana ocajna,sredina zavisi od Luke,napada limitiran. Sreca pa imamo na vratima Livakovica i to je nesta. Srbiju je novi izbornik preporodio,to se vidi takodjer. Hrvatska i Srbija ce jedine u Qatar,ostale momcadi tesko. Makedonija je napravila veliki uspjeh,ali ce tesko pored Njemacke nesta uradit,a posebice Armenija je ostavila dojam tvrde momcad koja zna sto zeli.
(Pijani Xnodeh, 02. april 2021 22:54)

Bolje šuti da ti ne pozovem fudbalera grgu:D Teško će Srbija do prvog mjesta.

lol

pre 3 godine

Pancev je kompleksas koji u svakoj prigodi umanjuje uspjeh Hrvatske to jest njeno finale SP i Modricevu karijeru koja je 3 koplja iznad svih sa Balkana. Nedavno je cak komentirao da Modric nije ni najbolji Hrv igrac svih vremena tako da ovo sto govori sigurno nema veze s istinom.
(Argo, 2. april 2021 23:07)

Bolu sunarodnjace,znam. A tek ce da nas boli istina. Istina koje smo i sami svjesni ali eto u mitu nase tisucljetne nacije je da vjerujemo u mitove o sebi. Slovenija nam pokazala gdje nam je mjesto a mi i dalje pricamo o povijesti koja je posljedica srece i zdrijeba.

Split

pre 3 godine

E moj Darko, Hrvatska nije malo pala, nego nezadrzivo pada na dno. U ove dvije i pol godine toliko smo ponizeni od raznih egzoticnih momcadi da doista nas nitko vise ne smatra ozbiljnom repkom.

ante

pre 3 godine

Veselim se uspjesima svih ex-yu ekipa. Mislim da je za veliki uspjeh repke potreban jedan vrhunski realizator u napadu. To je primjerice bio Šuker za naše Vatrene druge polovice 90-tih kada smo uzeli bronču. Kada nitko ne umije da zabije,on nađe način. E to je Srbiji uvijek falilo a sada ima u Mitroviću koji izvadi bodove kada nitko drugi ne zna kako. Makedonci su doista priča ožujka,Njemce dobiti je iznimno teško,kakvi god da su. Hrvatska nije dobro startala ali za očekivat je bolje. Sretno Balkanu.

Kiza

pre 3 godine

Bez obzira sto mi gotivimo Panceva zbog svega sto je uradio za Zvezdu, realno je Pandev najbolji makedonski igrac svih vremena. Kako po osvojenom na klupskom nivou (uzeo LS sa Interom), tako i po tome sto je doneo istorijski uspeh njihovoj rerepzentaciji - plasman na EP

Scotland-20

pre 3 godine

Bolu sunarodnjace,znam. A tek ce da nas boli istina. Istina koje smo i sami svjesni ali eto u mitu nase tisucljetne nacije je da vjerujemo u mitove o sebi. Slovenija nam pokazala gdje nam je mjesto a mi i dalje pricamo o povijesti koja je posljedica srece i zdrijeba.
(Xnodeh, 02. april 2021 23:33)

U pravu si, boljet će te finale dok si živ:D

Марко

pre 3 godine

Одиграо је три сезоне у Црвеној Звезди и постигао 116 голова, скоро 40 по сезони.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Krasan je Pancev bio nogometas,ali nije bas u tijeku sa nogometnim zbivanjima. Slovenija i Crna Gora nisu pale,jer nikad nisu ni bile uzdignute. Crna Gora je jedino licila na momcada kada ju je Cico Kranjcar vodio ali oni nemaju kvalitetu tko god da im dodje za izbornika. Slovenija je dugo peti europski razred. To sto je osramotila Hrvatsku,nije do Slovenije nego do kanala Hrvatske. Poslije se lijepo vidjelo kakva je Slovenija na Cipru. Hrvatska kvaliteta pada,to je svima jasno. Poslije Luke,slijede jos veci problemi,koje ne vjerujem da mozemo rijesiti dok se ne pojave makar priblizno takvi nogometasi kakvi su Luka,Raketa i Mandzo,koji su i doneli srebro u Rusiji. Obrana ocajna,sredina zavisi od Luke,napada limitiran. Sreca pa imamo na vratima Livakovica i to je nesta. Srbiju je novi izbornik preporodio,to se vidi takodjer. Hrvatska i Srbija ce jedine u Qatar,ostale momcadi tesko. Makedonija je napravila veliki uspjeh,ali ce tesko pored Njemacke nesta uradit,a posebice Armenija je ostavila dojam tvrde momcad koja zna sto zeli.

glory

pre 3 godine

По њему сам добио име..и драго ми је због тога. Панчев легенда! Дарко Дарко Дарко!

Марко

pre 3 godine

Одиграо је три сезоне у Црвеној Звезди и постигао 116 голова, скоро 40 по сезони.

ante

pre 3 godine

Veselim se uspjesima svih ex-yu ekipa. Mislim da je za veliki uspjeh repke potreban jedan vrhunski realizator u napadu. To je primjerice bio Šuker za naše Vatrene druge polovice 90-tih kada smo uzeli bronču. Kada nitko ne umije da zabije,on nađe način. E to je Srbiji uvijek falilo a sada ima u Mitroviću koji izvadi bodove kada nitko drugi ne zna kako. Makedonci su doista priča ožujka,Njemce dobiti je iznimno teško,kakvi god da su. Hrvatska nije dobro startala ali za očekivat je bolje. Sretno Balkanu.

glory

pre 3 godine

По њему сам добио име..и драго ми је због тога. Панчев легенда! Дарко Дарко Дарко!

TT

pre 3 godine

Igra Hrvatska sa Francuskom negde tamo devedesetih godina, i ja preispitavam sebe dali navijam za Hrvatsku i dodjem do zakljucka da nesto ne navijam bas za Hrvatsku. Dade Hrvatska gol kad ono ja skocim i iznenadim sebe. Otkud sad ovo? Tako da ne razume um stvari srca.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Krasan je Pancev bio nogometas,ali nije bas u tijeku sa nogometnim zbivanjima. Slovenija i Crna Gora nisu pale,jer nikad nisu ni bile uzdignute. Crna Gora je jedino licila na momcada kada ju je Cico Kranjcar vodio ali oni nemaju kvalitetu tko god da im dodje za izbornika. Slovenija je dugo peti europski razred. To sto je osramotila Hrvatsku,nije do Slovenije nego do kanala Hrvatske. Poslije se lijepo vidjelo kakva je Slovenija na Cipru. Hrvatska kvaliteta pada,to je svima jasno. Poslije Luke,slijede jos veci problemi,koje ne vjerujem da mozemo rijesiti dok se ne pojave makar priblizno takvi nogometasi kakvi su Luka,Raketa i Mandzo,koji su i doneli srebro u Rusiji. Obrana ocajna,sredina zavisi od Luke,napada limitiran. Sreca pa imamo na vratima Livakovica i to je nesta. Srbiju je novi izbornik preporodio,to se vidi takodjer. Hrvatska i Srbija ce jedine u Qatar,ostale momcadi tesko. Makedonija je napravila veliki uspjeh,ali ce tesko pored Njemacke nesta uradit,a posebice Armenija je ostavila dojam tvrde momcad koja zna sto zeli.

Kiza

pre 3 godine

Bez obzira sto mi gotivimo Panceva zbog svega sto je uradio za Zvezdu, realno je Pandev najbolji makedonski igrac svih vremena. Kako po osvojenom na klupskom nivou (uzeo LS sa Interom), tako i po tome sto je doneo istorijski uspeh njihovoj rerepzentaciji - plasman na EP

:D

pre 3 godine

Krasan je Pancev bio nogometas,ali nije bas u tijeku sa nogometnim zbivanjima. Slovenija i Crna Gora nisu pale,jer nikad nisu ni bile uzdignute. Crna Gora je jedino licila na momcada kada ju je Cico Kranjcar vodio ali oni nemaju kvalitetu tko god da im dodje za izbornika. Slovenija je dugo peti europski razred. To sto je osramotila Hrvatsku,nije do Slovenije nego do kanala Hrvatske. Poslije se lijepo vidjelo kakva je Slovenija na Cipru. Hrvatska kvaliteta pada,to je svima jasno. Poslije Luke,slijede jos veci problemi,koje ne vjerujem da mozemo rijesiti dok se ne pojave makar priblizno takvi nogometasi kakvi su Luka,Raketa i Mandzo,koji su i doneli srebro u Rusiji. Obrana ocajna,sredina zavisi od Luke,napada limitiran. Sreca pa imamo na vratima Livakovica i to je nesta. Srbiju je novi izbornik preporodio,to se vidi takodjer. Hrvatska i Srbija ce jedine u Qatar,ostale momcadi tesko. Makedonija je napravila veliki uspjeh,ali ce tesko pored Njemacke nesta uradit,a posebice Armenija je ostavila dojam tvrde momcad koja zna sto zeli.
(Pijani gedžo, 02. april 2021 22:54)

Tako si govorio nakon poraza od Mađarske da je Hrvatska u kanalu i da nas nema na Euro. Evo još nisi naučio opet pišeš da smo u kanalu. Pa si nakon poraza od Škotske bio tri mjeseca u samoizolaciji:D Hrvatska u finalu, a Srbija i s Piksijem bez Crnogoraca u kanalu:D

Sub013

pre 3 godine

Bez obzira sto mi gotivimo Panceva zbog svega sto je uradio za Zvezdu, realno je Pandev najbolji makedonski igrac svih vremena. Kako po osvojenom na klupskom nivou (uzeo LS sa Interom), tako i po tome sto je doneo istorijski uspeh njihovoj rerepzentaciji - plasman na EP
(Kiza, 2. april 2021 23:47)

1. Uzeo je i Pancev sa Zvezdom, s tim sto je Pancev bio zlatna kopacka i jedan od glavnih igraca a Pandev je u Interu bio sporedna uloga
2. Mozda bi i Pancev odveo Makedoniju na EP da tada nije igrao za Jugoslaviju.
3. Najbolje da ti Makedoncima objasnis da Pancev nije njihov najbolji igrac u istoriji zato sto navijas za Partizan.

lol

pre 3 godine

Pancev je kompleksas koji u svakoj prigodi umanjuje uspjeh Hrvatske to jest njeno finale SP i Modricevu karijeru koja je 3 koplja iznad svih sa Balkana. Nedavno je cak komentirao da Modric nije ni najbolji Hrv igrac svih vremena tako da ovo sto govori sigurno nema veze s istinom.
(Argo, 2. april 2021 23:07)

Bolu sunarodnjace,znam. A tek ce da nas boli istina. Istina koje smo i sami svjesni ali eto u mitu nase tisucljetne nacije je da vjerujemo u mitove o sebi. Slovenija nam pokazala gdje nam je mjesto a mi i dalje pricamo o povijesti koja je posljedica srece i zdrijeba.

Argo

pre 3 godine

Pancev je kompleksas koji u svakoj prigodi umanjuje uspjeh Hrvatske to jest njeno finale SP i Modricevu karijeru koja je 3 koplja iznad svih sa Balkana. Nedavno je cak komentirao da Modric nije ni najbolji Hrv igrac svih vremena tako da ovo sto govori sigurno nema veze s istinom.

Драганче од Лесковац

pre 3 godine

Ево ја као Србин који пише ђирилицом кажем да једино Хрватска игра фудбал на овим просторима. Ми Срби хрватима нисмо ни до колена.људи се боре за своју државу, а не као ми. Ја бих лично волео да имамо барем 20% хрватскога менталитета . Доста наших лажи и митоманија. Ми јесмо поносан народ, али много бре лажемо. И себе и друге.

Split

pre 3 godine

E moj Darko, Hrvatska nije malo pala, nego nezadrzivo pada na dno. U ove dvije i pol godine toliko smo ponizeni od raznih egzoticnih momcadi da doista nas nitko vise ne smatra ozbiljnom repkom.

Jedna dama

pre 3 godine

Da smo imali srece u Rusiji, ne bi rušili Danci Rebica u 100-postotnoj šansi 2m od gola, ne bi tada Modric fulao penal i ne bi ni usli u produžetke. Da su Hrvati imali srece,sudio bi nam finale Mažić koji je za Pitanu doktor suđenja!
Pitana je sudio simulaciju Grizmana iz koje je pao autogol. Da smo imali srece, ne bi u finalu Grizmanova lopta udarila u Mandžinu i odbila se u gol. Da smo imali srece, ne bi Pitana sudio ruku Perisica uz tijelo, jer se takve stvari ne sude ni u običnim utakmicama, kako objasni Mourinho.
Da su Hrvati imali srece, bili bi prvaci svijeta.
Pogledajte snimku Hr-Fra, pogledajte statistiku, i da su Francuzi bez udarca u gol vodili 2-1 u 1.poluvremenu.
Kao sto vidite, uz svu nesreću, Hrvati su ipak Viceprvaci svijeta.
Ispravit cemo i tu nepravdu, kad-tad.
Na pomolu je fanstasticna generacija koja ce nadmasiti sve prethodne.
Finale sam predvidjela i prije SP-a u Rusiji kada nitko nije vjerovao.
Zivi bili, pa vidjeli :D

Clay

pre 3 godine

Tri godine skoro prošlo i Srbende još ne mogu provaliti srebro u Rusiji, imali smo i sreće da, dobili "samo" Englesku, Argentinu, Dansku i domaćine Rusiju, ali u protekla 3 natjecanja je nismo imali, 2016. smo bili bolji nego 2018. ali nije bilo sreće. To je neki zakon velikih brojeva i statistika, ali ključ je da se plasiraš i konkuriraš pa će jednom od pet puta upasti nekakav značajniji plasman.

Srbija je vidim već uzletila a nema vas ni sad na Euru kada je plasman bio laganiji. Katar je mjesto gdje se svode računi izgleda.
Nema ništa loše poletiti nakon dvije-tri pobjede ali gadljivo je odmah omalovažavati onog drugog, koji već ajde, od 2006. igra dobro i konkurentan je. Vi napravite ekipu, budite dobri 10 godina u nizu pa onda da raspravljamo.

Srecko Sreckovic

pre 3 godine

@Clay
Ja se kao Srbin i Zvezdas u potpunosti slazem sa tvojim komentarom. Nikad nisam omalovazavao uspehe hrvatske reprezentacije. Ako je neko bio jednom treci i jednom drugi na SP to su fakti koje je bas glupo osporavati nekakvom srecom, itd. Iza toga mora stajati talenat za fudbal, sistematski rad i zelja za uspehom. A kad vec pricamo o sreci, pa treba doci u poziciju da ti se uposte desi sreca. Nama Zvezdasima prigovaraju ovi nasi crno beli "susjedi" sto su porodjeni u Zagrebu, osporavaju nam evropsku i svetsku titulu. Kazu, nisu ucestvovali ovi, oni, pobedili samo 5 klubova, imali srece protiv Bajerna, nisu dali gol u finalu. Ha, ha, kakvi kompleksi. Jeste bio srecan mozda taj autogol Augentalera, ali ako si ti pre toga dobio Bajerna 2:1 u Minhenu, pa na revansu primio pacerski gol kroz noge golmanu posle slobodnjaka koji bi ukrotio golman amater...pa onda si valjda zasluzio i tu srecu. Kad si dobar, kvalitetan i odvazan prati te i sreca, kada nisi, ni sreca u izobilju ne pomaze.

Марко

pre 3 godine

Bez obzira sto mi gotivimo Panceva zbog svega sto je uradio za Zvezdu, realno je Pandev najbolji makedonski igrac svih vremena. Kako po osvojenom na klupskom nivou (uzeo LS sa Interom), tako i po tome sto je doneo istorijski uspeh njihovoj rerepzentaciji - plasman na EP
(Kiza, 2. april 2021 23:47) 

Пандев је заслужан за Интерову Лигу шампиона исто колико и моја покојна баба. То је човек који је дао један гол у Лиги шампиона, па се по томе може поредити са Вулићем, Милуновићем, Боаћијем, Гобељићем, или Делибашићем. Павков је за њега већ суперстар, а Панчев са 11 голова у најјачем европском такмичењу је боготац за Пандева.

Radijator

pre 3 godine

Dade Hrvatska gol kad ono ja skocim i iznenadim sebe. Otkud sad ovo? Tako da ne razume um stvari srca.
(TT, 03. april 2021 00:20)

Ozbiljna dijagnoza.
Da navijam za nekog ko me mrzi iz dna duse?
Pa ti mozes onda tako I za Kosovo...Albaniju..sto da ne..

JPR24

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti. U Katar ako se uopšte plasiraju neće proći ni grupu. Sa druge strane Piksi je napravio tim od naše reprezentacije za tri dana a zamislite šta če biti za pet meseci kad se nastave kvalifikacije. A što se Pančeva tiče to je jedna od najvećih legendi Jugoslovenskog fudbala. Ne pamtim da je u njegovo vreme neko dao toliko golova kao on i on jeste najveći Makedonski fudbaler svih vremena.
(DEX, 03. april 2021 04:30)

Malo žešće lupetaš ! Hrvati u Rusiji jesu imali i sreće, ali kao i u dosta sportova, sto kažu francuzi : da bi imao sreću u sportu trebaš da je iznudiš i zaslužiš. Znaci trebaš biti dobar, igrati, biti na dobrom nivou, na duže vreme. A mi kako nam je igrala reprezentacija, videli smo rezultate. Jedini dobar period u zadnjih 20 godina: era i kvalifikacije pod Antićem, ali nažalost na SP se videlo kako sve može pasti u vodu zbog par splavara i budala.
Piksi je doprineo sa nekom vratom elektrošoka, bolja igra, angažovanost, i eto kad pričaš o sreći : Portugal. Ali i pored toga, nas tim je daleko od dobre ekipe, odbrana nam ne valja, ima još previše loših perioda igre, pozitivno je sto i kad su gubili nisu se predali, ali to su samo tri utakmice, kad se završi cicklus ovih kvalifikacija, tada će se videti da li nam je reprezentacija na dobrom putu ili ne. Ne možeš izbrisati 20 godina lošeg i igranja i sistema i svega okolo, preko noći !

Football expert

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti. U Katar ako se uopšte plasiraju neće proći ni grupu. Sa druge strane Piksi je napravio tim od naše reprezentacije za tri dana a zamislite šta če biti za pet meseci kad se nastave kvalifikacije
Xnodeh

Puno mlijeka vi morate piti da bi dosli na level Hrvata.
Tako su rigatelji žuči govorili i nakon ‘98. Hrvati nikada nece ponoviti broncu.
A Hrvati je nadmašili 2018.
Pa i tebi kazem, necemo ponoviti Rusiju, u pravu si.
NADMAŠIT CEMO JE, na tvoju žalost :D
Uporno spominješ Rusiju i srecu ko papiga, dečec. Kako to da zaboravljaš drugi najveci sportski uspjeh ovih prostora, hrvatsku broncu?
Kada ponovis isti ili jos veci uspjeh, onda ne govorimo o sreci.
Mozemo reci da se jednom posrećilo Steaui ili Zvezdi na penale.
Da su imale kvalitete to ponoviti, onda bi pricali o kvaliteti i sili. E to imaju Hrvati. Uz najbitnije, KONTINUITET, kako Pancev kaze.
Brz kontinuiteta si truba. Znate vi to dobro.
Doduse, vi cijelo stoljece imate kontinuitet neodlazaka na EP :D

Scotland-20

pre 3 godine

Krasan je Pancev bio nogometas,ali nije bas u tijeku sa nogometnim zbivanjima. Slovenija i Crna Gora nisu pale,jer nikad nisu ni bile uzdignute. Crna Gora je jedino licila na momcada kada ju je Cico Kranjcar vodio ali oni nemaju kvalitetu tko god da im dodje za izbornika. Slovenija je dugo peti europski razred. To sto je osramotila Hrvatsku,nije do Slovenije nego do kanala Hrvatske. Poslije se lijepo vidjelo kakva je Slovenija na Cipru. Hrvatska kvaliteta pada,to je svima jasno. Poslije Luke,slijede jos veci problemi,koje ne vjerujem da mozemo rijesiti dok se ne pojave makar priblizno takvi nogometasi kakvi su Luka,Raketa i Mandzo,koji su i doneli srebro u Rusiji. Obrana ocajna,sredina zavisi od Luke,napada limitiran. Sreca pa imamo na vratima Livakovica i to je nesta. Srbiju je novi izbornik preporodio,to se vidi takodjer. Hrvatska i Srbija ce jedine u Qatar,ostale momcadi tesko. Makedonija je napravila veliki uspjeh,ali ce tesko pored Njemacke nesta uradit,a posebice Armenija je ostavila dojam tvrde momcad koja zna sto zeli.
(Pijani Xnodeh, 02. april 2021 22:54)

Bolje šuti da ti ne pozovem fudbalera grgu:D Teško će Srbija do prvog mjesta.

Nije do srece nego do mooda, a imaju ih samo Hrvati

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti...
(...)

Sreca je ono u Beogradu. Kada ti sudac poništi cisti gol protivnika. A vi uz ogromnu srecu izvučete samo remi :D
I to u jednoj utakmici.
A Hrvati “imali srece” u 6 utakmica zaredom na SP-u i sve pobjedjivali i dosli do finala! :D
Onda u biti shvatis kako vi “nemate srece” cijelo ovo stoljece pa ne uspijevate ni na EP.
A kamoli do finala velikog natjecanja.

:D

pre 3 godine

A sta je tu cudno sto su "doprvaci" u najlaksoj grupi ikad otisli na EURO? Zar nije kanal kad te pobedi Slovenija? Kad te nabiju Portugal,Francuska,Spanija? Nista nisi naucio,a onda blamaza sledi :D
(lola mi pijani gedžo 03. april 2021 02:22)

Opet beljezgaš, ma preslaba grupa. Iz te grupe smo skoro svi na Euro, a vi doma, kauch:D

Jedna dama

pre 3 godine

@bumerang
Nisi objasnio covjeku kako to Englezi imaju kontinuitet u nogometu, a cekaju svjetsku medalju 50 godina. A natjecu se 100 godina.
A Hrvati se natjecu 25 godina i imaju dvije svjetske medalje, a nemaju kontinuitet.
Kako to? Kako to? :D

Miro

pre 3 godine

A sta je tu cudno sto su "doprvaci" u najlaksoj grupi ikad otisli na EURO? Zar nije kanal kad te pobedi Slovenija? Kad te nabiju Portugal,Francuska,Spanija? Nista nisi naucio,a onda blamaza sledi :D
(lola mi pijani gedžo 03. april 2021 02:22)


Dečko, izašao ti je Paninijev album sa sličicama igrača učesnika na EP 2021. Igrače svoje repke možeš da crtaš po albumu.

MKD-4

pre 3 godine

Da se zna da ova slika gde mu je uručena ZLATNA KOPAĆKA od Platinija zasluga Dzaje i Piksija-(francuska veza) pošto je kasnila 15.godina.Darko je bio prvi strelac Evrope-1990-91..sa 34 gola. a ista mu je uručena 2006..Platini mu je uručio nagradu-(France football) zbog glasa našeg saveza na izbore UEFE(gde je bio kandidat i postao predsjednik).

Football expert

pre 3 godine

Eh, pa poleteo si visoko, susjede, samo nemoj nisko da padnes. Pricati o tituli prvaka sveta nakon poslednjih vasih rezultata malo je pretenciozno. Hajde se vi prvo plasirajte na SP, sto i za Srbiju vazi. Najjaci ste u fudbalu od svih bivsih republika, to ne sporim, ali bas da imate kontinuitet, kao sto tvrdis, pa ta ti je teza nategnuta. Od bronze do srebra proslo je 20 godina, nema tu kontinuiteta. Globalno gledano, to vise lici da corava koka ponekad ubode i poneko zrno.
(Bumerang,

Kada netko osvoji broncu i srebro SP-a, kazes, nerealno je da razmislja o zlatu? :D
Naravno da mozemo i hocemo. Zato sto tako razmišljamo, zato i osvajamo velike svjetske medalje.
Kazes, nije kontinuitet?
Pa kako Englezi cekaju 50 godina svjetsku medalju, a imaju kontinuitet? :D
Kontinuitet znaci i sudjelovanje na velikim natjecanjima. Hrvati 6/7 EP-a i 5/6 SP-a...evo, i Pančev ti kaze da jedino Hrvati imaju KONTINUITET.
8 god zaredom Hrvati, Brazilci i Spanjolci osvajaju LP.
Nije kontinuitet?
Onda ti ne znas puno o nogometu sine.
Ili te grička nesto drugo :D

Jednom Vatreni, uvijek Vatreni

pre 3 godine

@Bumerang
Tko kaze da ce Hrvati biti prvaci svijeta u Kataru? Bit ce prvaci svijeta ili Europe kad-tad. Ako uzmes u obzir da je samo 13 zemalja igralo finale SP u povijesti, tko se onda ima pravo nadati nego te zemlje? Kada imas pedigre, tradiciju velikih uspjeha, onda lakse dolazis do velebnih rezultata.
Najveca motivacija Hrvatima u Rusiji bio je film o Vatrenima iz ‘98. koji im je puštao Dalic.
Zamisli kakvu motivaciju imaju tek sada kada budu gledali filmove o srebru u Rusiji i doceku 500.000 ljudi u Zagrebu? :D
Nogomet je puno vise od sporta. Ako ne razumijes, ne Komentiraj.
Omalovazavati uspjeh druge najmanje zemlje ikad koja je igrala finale SP mogu samo ogorčeni luzeri. Zivot je lijep, uzivaj i veseli se ako stvarno volis sport. A ne mrzeći drugi narod i njegove uspjehe. Sportski pozdrav.

Argo

pre 3 godine

Da i to je komentirao kako je nogomet/fudbal propao,a bas se eto Hrvatska te godine nasla u finalu SP. Naravno po njemu se 91. igrao svemirski nogomet. Pancev je smjesan isto kao i srpska mitomanija nakon sretne pobjede protiv Azera. Opet vam sljedi baraz gdje cete ispasti isto kao i kontra Škota. A do nastavka kvalifikacija gledajte standardno Hrvatsku na velikom natjecanju kako razvaljuje

Zoran

pre 3 godine

Svi što pišu Hrvatska na sreću i na penale ušla u finale i ne znaju kakvi su pehovi pratili komšije. 2008 Euro 1/4 finale sa turskom produžeci 120 min Klasnić daje go zadnji minut utakmice. U 121 min zadnje sekunde frljoka Turaka završava pod prečku i nerešeno a ubijeni u pojam na penale gube. U 1/2 finale jaku hrv da je prošla čekale bi stare mušterije Nemci koje su već dobili u grupu 2=1 desetak dana ranije i verovatno finale sa Španijom. 2016 Euro 1/8 finala Portugal. 3 stative i prečke imaju Hrvati šanse bruka napadi konstantno na gol Portugala i ništa. Vida u 120 min lopta stativa kontra Quaresma Portugal daje go i kraj utakmice hrv ispada kasnije Portugal posto prvak Evrope. To je moralo da se negde vrati Modriću i njegovim drugarima.

DEX

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti. U Katar ako se uopšte plasiraju neće proći ni grupu. Sa druge strane Piksi je napravio tim od naše reprezentacije za tri dana a zamislite šta če biti za pet meseci kad se nastave kvalifikacije. A što se Pančeva tiče to je jedna od najvećih legendi Jugoslovenskog fudbala. Ne pamtim da je u njegovo vreme neko dao toliko golova kao on i on jeste najveći Makedonski fudbaler svih vremena.

Delija

pre 3 godine

Koliko “srece” su Hrvati imali u Rusiji govori podatak da su 2 meseca posle Mundijala pretnje dolazile sudiji Pitani iz svih delova sveta.
Ni ja ih ne volim ali nisu mogli zasluzenije da stignu do finala. Sto zbog najlepse igre,sto zbog hrabrosti,patriotizma,jedinstva i kulta koji njihov narod gaji prema reprezentaciji a to se retko vidja.
Zato i jeste gotovo čitav svet navijao za njih

Jose

pre 3 godine

Dragi Darko Pančev,

jako te cijenim i smatram vrlo kvalitetnim covjekom, ali zasto bi pobogu netko navijao npr za Sloveniju ili Bih bez obzira sto dolazi sa Balkana. Osobno volim Španjolsku, Francusku Englesku i nemam srama to priznati...

djedmedjed

pre 3 godine

Kad spomenu Pančeva, uvijek se sjetim onih blaženih vremena iz sredine 80-tih kad nije bilo interneta i kad su se nogometne utakmice nedjeljom popodne slušale na radiju. Mi klinci bi slušali u dvorištu i igrali na male golove a kako nismo znali makedonski vikali bi :" Pančev stavite loptata na belata tačkata i gol ! Vardar vodite s eden prema nula. "

***

pre 3 godine

Mi,koji smo iz Skoplja znamo koliko je "inteligentan"u davanju izjava pogotovo.Ja namerno nisam pisao svoja ime,igrao sam turnire protiv njega,i bio je veliki Partizanovac,potpisao je i predugovor,a sada krije to,nikad nikome nije ni reci progovorio o tome.samo hoce o njemu da se pise,sve druge fudbalere nipodostava,ali vi ga ne znate licno.I ova izjava je u njegovom stilu,uopste i ne sumnjam da su novinari ovde nesto dodali ili oduzeli...Nemacka da da nekome nesto???????????
A,kada se to desilo?Njihov mentalitet je takav da samo mogu da uzmu,ali ne i da daju,ustvari dali su....7 komada Brazilcima.
Ne likujem ja za pobedu MKd u Duisburgu,znam ja da ce oni nama ovde u Skoplje vratiti sa kamatom,kao i to da do kraja kvalifikacija nece izgubiti visse ni bod.Ali Pancev...rekoh vec,u njegovom stilu,bez mnogo razmisljanja i posledica toga.Ma,svojstveno njemu,mene ne moze da iznenadi,i ne samo mene..

Jedom Vatreni, uvijek Vatreni

pre 3 godine

Necete biti prvaci u Kataru, bicete kad-tad? E i da se nasmejem danas :))) Pa, druze, ako tako razgovaramo, bice Srbija prvak sveta kad-tad. Sportski pozdrav i tebi i ne uzbudjuj se previse. ;)
(Bumerang,
-A ovo je bila tvoja zadnja recenica koja odaje čemer, tugu i jad prema Hrvatima:
“Od bronze do srebra proslo je 20 godina, nema tu kontinuiteta. Globalno gledano, to vise lici da corava koka ponekad ubode i poneko zrno”

Na temelju cega temeljiš svoj optimizam da ce jednom i Srbija biti prvak svijeta, znas samo ti :D
Hrvati temelje svoj optimizam na činjenicama.
Živi bili pa vidjeli, druže.
Meni se ipak cini da si ti puno uzbudjen kada se prica o Viceprvacima svijeta :D

Scotland-20

pre 3 godine

Pancev je kompleksas koji u svakoj prigodi umanjuje uspjeh Hrvatske to jest njeno finale SP i Modricevu karijeru koja je 3 koplja iznad svih sa Balkana. Nedavno je cak komentirao da Modric nije ni najbolji Hrv igrac svih vremena tako da ovo sto govori sigurno nema veze s istinom.
(Argo, 02. april 2021 23:07)

Dobro to je njegovo izbor, ali 2018 su svojim glasovima treneri i kapetani reprezentacija, novinari, UEFA, FIFA, a najbitnije navijači rekli ko je najbolji.

Uroš

pre 3 godine

bumerang

Naši reprezentativci u slabijim klubovima igraju od hrvatskih i ne mogu da idu nikako u istu priču sa njima. U fudbalu oni prave rezultate od 1996 kada su trebali u polufinale da ih niju pokrali protiv Nemaca. 1998 uzeli 3-će mesto na svetu. 2008 ispali morbidno u 1/4finalu protiv Turske. 2016 ispali takođe nesrećno sa Portugalom u 1/8finala. 2018 igraju finale mundijala.To im daje kontinuitet nastupa igara i rezultata jer uzimaju 2 velike medalje sa najvećih takmičenja. Za tih 25 god mi otišli na 1euro i na 2sp bez rezultata.1998 na SP smo u 1/8finala ispali od Holandije Mijatova prečka i zadnji euro na kom smo bili 2000 kad su izašle Nokia tf.ispali u 1/4finalu demolirala nas je Holandija 6 1.

Živ bio darko

pre 3 godine

Ajde da ste ga počastili intervjuom za makedonsku pobjedu, inače samo tješi eurobrazilce nakon neke hrvatske pobjede iz svog "objektivnog" ugla. Ako dobijemo engleze na otvaranju evo ga opet sa "fudbal propo"

vlado

pre 3 godine

@sub13
A gde je Pancev igrao? Nigde! I najveci zvezdasi ne mogu da se sete gde je Pancev igrao posle zvezde. Inter ne spominjite jer tamo nije bio ni na klupi

lol

pre 3 godine

Tako si govorio nakon poraza od Mađarske da je Hrvatska u kanalu i da nas nema na Euro. Evo još nisi naučio opet pišeš da smo u kanalu. Pa si nakon poraza od Škotske bio tri mjeseca u samoizolaciji:D Hrvatska u finalu, a Srbija i s Piksijem bez Crnogoraca u kanalu:D
(drogirani seljo, 2. april 2021 23:40)

A sta je tu cudno sto su "doprvaci" u najlaksoj grupi ikad otisli na EURO? Zar nije kanal kad te pobedi Slovenija? Kad te nabiju Portugal,Francuska,Spanija? Nista nisi naucio,a ona blamaza sledi :D

Scotland-20

pre 3 godine

Bolu sunarodnjace,znam. A tek ce da nas boli istina. Istina koje smo i sami svjesni ali eto u mitu nase tisucljetne nacije je da vjerujemo u mitove o sebi. Slovenija nam pokazala gdje nam je mjesto a mi i dalje pricamo o povijesti koja je posljedica srece i zdrijeba.
(Xnodeh, 02. april 2021 23:33)

U pravu si, boljet će te finale dok si živ:D

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ БЕОГРАД 1992 - "Златна копачка Црвене Звезде позлатила је наш црвено-бели тим!"

croata

pre 3 godine

(Argo, 02. april 2021 23:07)

Ne znam sta i kako pancev, ali ja isto ne smatram modrica najboljim nasim svih vremena. A to sto je osvojio brdo nagrada meni ne znaci previse. Mozda najtrajniji na visokom nivou, tu bi mogao biti najbolji. Prosinecki, zvone boban, prije ovako na prvu blaz sliskovic i bajdo vukas, svi oni mogu stati najmanje u istu recenicu s modricem..

Reklamacija savesti

pre 3 godine

jbt od ovih iz hr ne može da se živi, tražili da se odvoje, ratovali da bi se odvojili i sad ne možeš da ih skineš sa srpskih sajtova, jel to neki stoholmski sindrom?

Bumerang

pre 3 godine

@ Football expert

Eh, pa poleteo si visoko, susjede, samo nemoj nisko da padnes. Pricati o tituli prvaka sveta nakon poslednjih vasih rezultata malo je pretenciozno. Hajde se vi prvo plasirajte na SP, sto i za Srbiju vazi. Najjaci ste u fudbalu od svih bivsih republika, to ne sporim, ali bas da imate kontinuitet, kao sto tvrdis, pa ta ti je teza nategnuta. Od bronze do srebra proslo je 20 godina, nema tu kontinuiteta. Globalno gledano, to vise lici da corava koka ponekad ubode i poneko zrno.

Bumerang

pre 3 godine

@ jednom Vatreni, uvijek Vatreni

Optimizam je relativna kategorija. Ti ga baziras na cinjenicama, ja ga baziram na veri. Legitimno je i jedno i drugo. Nemate bolje fudbalere od nas, imate bolju fudbalsku organizaciju, to je ono sto vas stavlja u prvi plan. Kada mi uspostavimo organizaciju, a na putu smo, uz kvalitet igraca koje imamo pravicemo rezultate kao i vi. Do titule prvaka sveta. :)))

Bumerang

pre 3 godine

@ Football expert

Pricas o kontinuitetu ucesca na velikim takmicenjima? Pa vidi, ja razumem iz komentara vas Hrvata ovde na portalu da vi sebe drzite za svetsku fudbalsku velesilu. Zar ce jedna takva sila brojati i diciti se ucescima na EP i SP? Sta je to za vas. Pa ne budite preskromni. Vi ste buduci svetski prvaci.

Bumerang

pre 3 godine

@ jednom Vatreni, uvijek Vatreni

Mrznja, omalovazavanje? Gde si ti to video u mom komentaru? Citaj pazljivije. Naprotiv, odao sam vam priznanje, a osporio da imate kontinuitet velikih rezultata. Necete biti prvaci u Kataru, bicete kad-tad? E i da se nasmejem danas :))) Pa, druze, ako tako razgovaramo, bice Srbija prvak sveta kad-tad. Sportski pozdrav i tebi i ne uzbudjuj se previse. ;)

Bumerang

pre 3 godine

@ jedna dama

A i vama, gospodicna, da ne uskratim odgovor...
Vidite, miledi, vase pitanje je upuceno na pogresnu adresu. Trebali ste ga postavit' vasemu sunarodnjaku "ekspertu za nogomet". Ali kad smo vec kod toga, ja nisam uopste spominjao kontinuitet Engleza...nikakvoga kontinuiteta Englezi nemaju, osim tog bleska iz 1966. Dapace, po pitanju kontinuiteta puno su gori od vas Hrvata. Nadam se da Vas je usrecio moj odgovor. :)))

Argo

pre 3 godine

Pancev je kompleksas koji u svakoj prigodi umanjuje uspjeh Hrvatske to jest njeno finale SP i Modricevu karijeru koja je 3 koplja iznad svih sa Balkana. Nedavno je cak komentirao da Modric nije ni najbolji Hrv igrac svih vremena tako da ovo sto govori sigurno nema veze s istinom.

Jose

pre 3 godine

Dragi Darko Pančev,

jako te cijenim i smatram vrlo kvalitetnim covjekom, ali zasto bi pobogu netko navijao npr za Sloveniju ili Bih bez obzira sto dolazi sa Balkana. Osobno volim Španjolsku, Francusku Englesku i nemam srama to priznati...

Split

pre 3 godine

E moj Darko, Hrvatska nije malo pala, nego nezadrzivo pada na dno. U ove dvije i pol godine toliko smo ponizeni od raznih egzoticnih momcadi da doista nas nitko vise ne smatra ozbiljnom repkom.

Kiza

pre 3 godine

Bez obzira sto mi gotivimo Panceva zbog svega sto je uradio za Zvezdu, realno je Pandev najbolji makedonski igrac svih vremena. Kako po osvojenom na klupskom nivou (uzeo LS sa Interom), tako i po tome sto je doneo istorijski uspeh njihovoj rerepzentaciji - plasman na EP

lol

pre 3 godine

Pancev je kompleksas koji u svakoj prigodi umanjuje uspjeh Hrvatske to jest njeno finale SP i Modricevu karijeru koja je 3 koplja iznad svih sa Balkana. Nedavno je cak komentirao da Modric nije ni najbolji Hrv igrac svih vremena tako da ovo sto govori sigurno nema veze s istinom.
(Argo, 2. april 2021 23:07)

Bolu sunarodnjace,znam. A tek ce da nas boli istina. Istina koje smo i sami svjesni ali eto u mitu nase tisucljetne nacije je da vjerujemo u mitove o sebi. Slovenija nam pokazala gdje nam je mjesto a mi i dalje pricamo o povijesti koja je posljedica srece i zdrijeba.

DEX

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti. U Katar ako se uopšte plasiraju neće proći ni grupu. Sa druge strane Piksi je napravio tim od naše reprezentacije za tri dana a zamislite šta če biti za pet meseci kad se nastave kvalifikacije. A što se Pančeva tiče to je jedna od najvećih legendi Jugoslovenskog fudbala. Ne pamtim da je u njegovo vreme neko dao toliko golova kao on i on jeste najveći Makedonski fudbaler svih vremena.

:D

pre 3 godine

Krasan je Pancev bio nogometas,ali nije bas u tijeku sa nogometnim zbivanjima. Slovenija i Crna Gora nisu pale,jer nikad nisu ni bile uzdignute. Crna Gora je jedino licila na momcada kada ju je Cico Kranjcar vodio ali oni nemaju kvalitetu tko god da im dodje za izbornika. Slovenija je dugo peti europski razred. To sto je osramotila Hrvatsku,nije do Slovenije nego do kanala Hrvatske. Poslije se lijepo vidjelo kakva je Slovenija na Cipru. Hrvatska kvaliteta pada,to je svima jasno. Poslije Luke,slijede jos veci problemi,koje ne vjerujem da mozemo rijesiti dok se ne pojave makar priblizno takvi nogometasi kakvi su Luka,Raketa i Mandzo,koji su i doneli srebro u Rusiji. Obrana ocajna,sredina zavisi od Luke,napada limitiran. Sreca pa imamo na vratima Livakovica i to je nesta. Srbiju je novi izbornik preporodio,to se vidi takodjer. Hrvatska i Srbija ce jedine u Qatar,ostale momcadi tesko. Makedonija je napravila veliki uspjeh,ali ce tesko pored Njemacke nesta uradit,a posebice Armenija je ostavila dojam tvrde momcad koja zna sto zeli.
(Pijani gedžo, 02. april 2021 22:54)

Tako si govorio nakon poraza od Mađarske da je Hrvatska u kanalu i da nas nema na Euro. Evo još nisi naučio opet pišeš da smo u kanalu. Pa si nakon poraza od Škotske bio tri mjeseca u samoizolaciji:D Hrvatska u finalu, a Srbija i s Piksijem bez Crnogoraca u kanalu:D

TT

pre 3 godine

Igra Hrvatska sa Francuskom negde tamo devedesetih godina, i ja preispitavam sebe dali navijam za Hrvatsku i dodjem do zakljucka da nesto ne navijam bas za Hrvatsku. Dade Hrvatska gol kad ono ja skocim i iznenadim sebe. Otkud sad ovo? Tako da ne razume um stvari srca.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Krasan je Pancev bio nogometas,ali nije bas u tijeku sa nogometnim zbivanjima. Slovenija i Crna Gora nisu pale,jer nikad nisu ni bile uzdignute. Crna Gora je jedino licila na momcada kada ju je Cico Kranjcar vodio ali oni nemaju kvalitetu tko god da im dodje za izbornika. Slovenija je dugo peti europski razred. To sto je osramotila Hrvatsku,nije do Slovenije nego do kanala Hrvatske. Poslije se lijepo vidjelo kakva je Slovenija na Cipru. Hrvatska kvaliteta pada,to je svima jasno. Poslije Luke,slijede jos veci problemi,koje ne vjerujem da mozemo rijesiti dok se ne pojave makar priblizno takvi nogometasi kakvi su Luka,Raketa i Mandzo,koji su i doneli srebro u Rusiji. Obrana ocajna,sredina zavisi od Luke,napada limitiran. Sreca pa imamo na vratima Livakovica i to je nesta. Srbiju je novi izbornik preporodio,to se vidi takodjer. Hrvatska i Srbija ce jedine u Qatar,ostale momcadi tesko. Makedonija je napravila veliki uspjeh,ali ce tesko pored Njemacke nesta uradit,a posebice Armenija je ostavila dojam tvrde momcad koja zna sto zeli.

Radijator

pre 3 godine

Dade Hrvatska gol kad ono ja skocim i iznenadim sebe. Otkud sad ovo? Tako da ne razume um stvari srca.
(TT, 03. april 2021 00:20)

Ozbiljna dijagnoza.
Da navijam za nekog ko me mrzi iz dna duse?
Pa ti mozes onda tako I za Kosovo...Albaniju..sto da ne..

Živ bio darko

pre 3 godine

Ajde da ste ga počastili intervjuom za makedonsku pobjedu, inače samo tješi eurobrazilce nakon neke hrvatske pobjede iz svog "objektivnog" ugla. Ako dobijemo engleze na otvaranju evo ga opet sa "fudbal propo"

lol

pre 3 godine

Tako si govorio nakon poraza od Mađarske da je Hrvatska u kanalu i da nas nema na Euro. Evo još nisi naučio opet pišeš da smo u kanalu. Pa si nakon poraza od Škotske bio tri mjeseca u samoizolaciji:D Hrvatska u finalu, a Srbija i s Piksijem bez Crnogoraca u kanalu:D
(drogirani seljo, 2. april 2021 23:40)

A sta je tu cudno sto su "doprvaci" u najlaksoj grupi ikad otisli na EURO? Zar nije kanal kad te pobedi Slovenija? Kad te nabiju Portugal,Francuska,Spanija? Nista nisi naucio,a ona blamaza sledi :D

Bumerang

pre 3 godine

@ Football expert

Eh, pa poleteo si visoko, susjede, samo nemoj nisko da padnes. Pricati o tituli prvaka sveta nakon poslednjih vasih rezultata malo je pretenciozno. Hajde se vi prvo plasirajte na SP, sto i za Srbiju vazi. Najjaci ste u fudbalu od svih bivsih republika, to ne sporim, ali bas da imate kontinuitet, kao sto tvrdis, pa ta ti je teza nategnuta. Od bronze do srebra proslo je 20 godina, nema tu kontinuiteta. Globalno gledano, to vise lici da corava koka ponekad ubode i poneko zrno.

Argo

pre 3 godine

Da i to je komentirao kako je nogomet/fudbal propao,a bas se eto Hrvatska te godine nasla u finalu SP. Naravno po njemu se 91. igrao svemirski nogomet. Pancev je smjesan isto kao i srpska mitomanija nakon sretne pobjede protiv Azera. Opet vam sljedi baraz gdje cete ispasti isto kao i kontra Škota. A do nastavka kvalifikacija gledajte standardno Hrvatsku na velikom natjecanju kako razvaljuje

Reklamacija savesti

pre 3 godine

jbt od ovih iz hr ne može da se živi, tražili da se odvoje, ratovali da bi se odvojili i sad ne možeš da ih skineš sa srpskih sajtova, jel to neki stoholmski sindrom?

Bumerang

pre 3 godine

@ jednom Vatreni, uvijek Vatreni

Mrznja, omalovazavanje? Gde si ti to video u mom komentaru? Citaj pazljivije. Naprotiv, odao sam vam priznanje, a osporio da imate kontinuitet velikih rezultata. Necete biti prvaci u Kataru, bicete kad-tad? E i da se nasmejem danas :))) Pa, druze, ako tako razgovaramo, bice Srbija prvak sveta kad-tad. Sportski pozdrav i tebi i ne uzbudjuj se previse. ;)

Scotland-20

pre 3 godine

Krasan je Pancev bio nogometas,ali nije bas u tijeku sa nogometnim zbivanjima. Slovenija i Crna Gora nisu pale,jer nikad nisu ni bile uzdignute. Crna Gora je jedino licila na momcada kada ju je Cico Kranjcar vodio ali oni nemaju kvalitetu tko god da im dodje za izbornika. Slovenija je dugo peti europski razred. To sto je osramotila Hrvatsku,nije do Slovenije nego do kanala Hrvatske. Poslije se lijepo vidjelo kakva je Slovenija na Cipru. Hrvatska kvaliteta pada,to je svima jasno. Poslije Luke,slijede jos veci problemi,koje ne vjerujem da mozemo rijesiti dok se ne pojave makar priblizno takvi nogometasi kakvi su Luka,Raketa i Mandzo,koji su i doneli srebro u Rusiji. Obrana ocajna,sredina zavisi od Luke,napada limitiran. Sreca pa imamo na vratima Livakovica i to je nesta. Srbiju je novi izbornik preporodio,to se vidi takodjer. Hrvatska i Srbija ce jedine u Qatar,ostale momcadi tesko. Makedonija je napravila veliki uspjeh,ali ce tesko pored Njemacke nesta uradit,a posebice Armenija je ostavila dojam tvrde momcad koja zna sto zeli.
(Pijani Xnodeh, 02. april 2021 22:54)

Bolje šuti da ti ne pozovem fudbalera grgu:D Teško će Srbija do prvog mjesta.

***

pre 3 godine

Mi,koji smo iz Skoplja znamo koliko je "inteligentan"u davanju izjava pogotovo.Ja namerno nisam pisao svoja ime,igrao sam turnire protiv njega,i bio je veliki Partizanovac,potpisao je i predugovor,a sada krije to,nikad nikome nije ni reci progovorio o tome.samo hoce o njemu da se pise,sve druge fudbalere nipodostava,ali vi ga ne znate licno.I ova izjava je u njegovom stilu,uopste i ne sumnjam da su novinari ovde nesto dodali ili oduzeli...Nemacka da da nekome nesto???????????
A,kada se to desilo?Njihov mentalitet je takav da samo mogu da uzmu,ali ne i da daju,ustvari dali su....7 komada Brazilcima.
Ne likujem ja za pobedu MKd u Duisburgu,znam ja da ce oni nama ovde u Skoplje vratiti sa kamatom,kao i to da do kraja kvalifikacija nece izgubiti visse ni bod.Ali Pancev...rekoh vec,u njegovom stilu,bez mnogo razmisljanja i posledica toga.Ma,svojstveno njemu,mene ne moze da iznenadi,i ne samo mene..

Bumerang

pre 3 godine

@ Football expert

Pricas o kontinuitetu ucesca na velikim takmicenjima? Pa vidi, ja razumem iz komentara vas Hrvata ovde na portalu da vi sebe drzite za svetsku fudbalsku velesilu. Zar ce jedna takva sila brojati i diciti se ucescima na EP i SP? Sta je to za vas. Pa ne budite preskromni. Vi ste buduci svetski prvaci.

Bumerang

pre 3 godine

@ jednom Vatreni, uvijek Vatreni

Optimizam je relativna kategorija. Ti ga baziras na cinjenicama, ja ga baziram na veri. Legitimno je i jedno i drugo. Nemate bolje fudbalere od nas, imate bolju fudbalsku organizaciju, to je ono sto vas stavlja u prvi plan. Kada mi uspostavimo organizaciju, a na putu smo, uz kvalitet igraca koje imamo pravicemo rezultate kao i vi. Do titule prvaka sveta. :)))

glory

pre 3 godine

По њему сам добио име..и драго ми је због тога. Панчев легенда! Дарко Дарко Дарко!

Sub013

pre 3 godine

Bez obzira sto mi gotivimo Panceva zbog svega sto je uradio za Zvezdu, realno je Pandev najbolji makedonski igrac svih vremena. Kako po osvojenom na klupskom nivou (uzeo LS sa Interom), tako i po tome sto je doneo istorijski uspeh njihovoj rerepzentaciji - plasman na EP
(Kiza, 2. april 2021 23:47)

1. Uzeo je i Pancev sa Zvezdom, s tim sto je Pancev bio zlatna kopacka i jedan od glavnih igraca a Pandev je u Interu bio sporedna uloga
2. Mozda bi i Pancev odveo Makedoniju na EP da tada nije igrao za Jugoslaviju.
3. Najbolje da ti Makedoncima objasnis da Pancev nije njihov najbolji igrac u istoriji zato sto navijas za Partizan.

ante

pre 3 godine

Veselim se uspjesima svih ex-yu ekipa. Mislim da je za veliki uspjeh repke potreban jedan vrhunski realizator u napadu. To je primjerice bio Šuker za naše Vatrene druge polovice 90-tih kada smo uzeli bronču. Kada nitko ne umije da zabije,on nađe način. E to je Srbiji uvijek falilo a sada ima u Mitroviću koji izvadi bodove kada nitko drugi ne zna kako. Makedonci su doista priča ožujka,Njemce dobiti je iznimno teško,kakvi god da su. Hrvatska nije dobro startala ali za očekivat je bolje. Sretno Balkanu.

vlado

pre 3 godine

@sub13
A gde je Pancev igrao? Nigde! I najveci zvezdasi ne mogu da se sete gde je Pancev igrao posle zvezde. Inter ne spominjite jer tamo nije bio ni na klupi

croata

pre 3 godine

(Argo, 02. april 2021 23:07)

Ne znam sta i kako pancev, ali ja isto ne smatram modrica najboljim nasim svih vremena. A to sto je osvojio brdo nagrada meni ne znaci previse. Mozda najtrajniji na visokom nivou, tu bi mogao biti najbolji. Prosinecki, zvone boban, prije ovako na prvu blaz sliskovic i bajdo vukas, svi oni mogu stati najmanje u istu recenicu s modricem..

Драганче од Лесковац

pre 3 godine

Ево ја као Србин који пише ђирилицом кажем да једино Хрватска игра фудбал на овим просторима. Ми Срби хрватима нисмо ни до колена.људи се боре за своју државу, а не као ми. Ја бих лично волео да имамо барем 20% хрватскога менталитета . Доста наших лажи и митоманија. Ми јесмо поносан народ, али много бре лажемо. И себе и друге.

Football expert

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti. U Katar ako se uopšte plasiraju neće proći ni grupu. Sa druge strane Piksi je napravio tim od naše reprezentacije za tri dana a zamislite šta če biti za pet meseci kad se nastave kvalifikacije
Xnodeh

Puno mlijeka vi morate piti da bi dosli na level Hrvata.
Tako su rigatelji žuči govorili i nakon ‘98. Hrvati nikada nece ponoviti broncu.
A Hrvati je nadmašili 2018.
Pa i tebi kazem, necemo ponoviti Rusiju, u pravu si.
NADMAŠIT CEMO JE, na tvoju žalost :D
Uporno spominješ Rusiju i srecu ko papiga, dečec. Kako to da zaboravljaš drugi najveci sportski uspjeh ovih prostora, hrvatsku broncu?
Kada ponovis isti ili jos veci uspjeh, onda ne govorimo o sreci.
Mozemo reci da se jednom posrećilo Steaui ili Zvezdi na penale.
Da su imale kvalitete to ponoviti, onda bi pricali o kvaliteti i sili. E to imaju Hrvati. Uz najbitnije, KONTINUITET, kako Pancev kaze.
Brz kontinuiteta si truba. Znate vi to dobro.
Doduse, vi cijelo stoljece imate kontinuitet neodlazaka na EP :D

Марко

pre 3 godine

Одиграо је три сезоне у Црвеној Звезди и постигао 116 голова, скоро 40 по сезони.

Марко

pre 3 godine

Bez obzira sto mi gotivimo Panceva zbog svega sto je uradio za Zvezdu, realno je Pandev najbolji makedonski igrac svih vremena. Kako po osvojenom na klupskom nivou (uzeo LS sa Interom), tako i po tome sto je doneo istorijski uspeh njihovoj rerepzentaciji - plasman na EP
(Kiza, 2. april 2021 23:47) 

Пандев је заслужан за Интерову Лигу шампиона исто колико и моја покојна баба. То је човек који је дао један гол у Лиги шампиона, па се по томе може поредити са Вулићем, Милуновићем, Боаћијем, Гобељићем, или Делибашићем. Павков је за њега већ суперстар, а Панчев са 11 голова у најјачем европском такмичењу је боготац за Пандева.

MKD-4

pre 3 godine

Da se zna da ova slika gde mu je uručena ZLATNA KOPAĆKA od Platinija zasluga Dzaje i Piksija-(francuska veza) pošto je kasnila 15.godina.Darko je bio prvi strelac Evrope-1990-91..sa 34 gola. a ista mu je uručena 2006..Platini mu je uručio nagradu-(France football) zbog glasa našeg saveza na izbore UEFE(gde je bio kandidat i postao predsjednik).

Clay

pre 3 godine

Tri godine skoro prošlo i Srbende još ne mogu provaliti srebro u Rusiji, imali smo i sreće da, dobili "samo" Englesku, Argentinu, Dansku i domaćine Rusiju, ali u protekla 3 natjecanja je nismo imali, 2016. smo bili bolji nego 2018. ali nije bilo sreće. To je neki zakon velikih brojeva i statistika, ali ključ je da se plasiraš i konkuriraš pa će jednom od pet puta upasti nekakav značajniji plasman.

Srbija je vidim već uzletila a nema vas ni sad na Euru kada je plasman bio laganiji. Katar je mjesto gdje se svode računi izgleda.
Nema ništa loše poletiti nakon dvije-tri pobjede ali gadljivo je odmah omalovažavati onog drugog, koji već ajde, od 2006. igra dobro i konkurentan je. Vi napravite ekipu, budite dobri 10 godina u nizu pa onda da raspravljamo.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ БЕОГРАД 1992 - "Златна копачка Црвене Звезде позлатила је наш црвено-бели тим!"

Jednom Vatreni, uvijek Vatreni

pre 3 godine

@Bumerang
Tko kaze da ce Hrvati biti prvaci svijeta u Kataru? Bit ce prvaci svijeta ili Europe kad-tad. Ako uzmes u obzir da je samo 13 zemalja igralo finale SP u povijesti, tko se onda ima pravo nadati nego te zemlje? Kada imas pedigre, tradiciju velikih uspjeha, onda lakse dolazis do velebnih rezultata.
Najveca motivacija Hrvatima u Rusiji bio je film o Vatrenima iz ‘98. koji im je puštao Dalic.
Zamisli kakvu motivaciju imaju tek sada kada budu gledali filmove o srebru u Rusiji i doceku 500.000 ljudi u Zagrebu? :D
Nogomet je puno vise od sporta. Ako ne razumijes, ne Komentiraj.
Omalovazavati uspjeh druge najmanje zemlje ikad koja je igrala finale SP mogu samo ogorčeni luzeri. Zivot je lijep, uzivaj i veseli se ako stvarno volis sport. A ne mrzeći drugi narod i njegove uspjehe. Sportski pozdrav.

Scotland-20

pre 3 godine

Bolu sunarodnjace,znam. A tek ce da nas boli istina. Istina koje smo i sami svjesni ali eto u mitu nase tisucljetne nacije je da vjerujemo u mitove o sebi. Slovenija nam pokazala gdje nam je mjesto a mi i dalje pricamo o povijesti koja je posljedica srece i zdrijeba.
(Xnodeh, 02. april 2021 23:33)

U pravu si, boljet će te finale dok si živ:D

:D

pre 3 godine

A sta je tu cudno sto su "doprvaci" u najlaksoj grupi ikad otisli na EURO? Zar nije kanal kad te pobedi Slovenija? Kad te nabiju Portugal,Francuska,Spanija? Nista nisi naucio,a onda blamaza sledi :D
(lola mi pijani gedžo 03. april 2021 02:22)

Opet beljezgaš, ma preslaba grupa. Iz te grupe smo skoro svi na Euro, a vi doma, kauch:D

Srecko Sreckovic

pre 3 godine

@Clay
Ja se kao Srbin i Zvezdas u potpunosti slazem sa tvojim komentarom. Nikad nisam omalovazavao uspehe hrvatske reprezentacije. Ako je neko bio jednom treci i jednom drugi na SP to su fakti koje je bas glupo osporavati nekakvom srecom, itd. Iza toga mora stajati talenat za fudbal, sistematski rad i zelja za uspehom. A kad vec pricamo o sreci, pa treba doci u poziciju da ti se uposte desi sreca. Nama Zvezdasima prigovaraju ovi nasi crno beli "susjedi" sto su porodjeni u Zagrebu, osporavaju nam evropsku i svetsku titulu. Kazu, nisu ucestvovali ovi, oni, pobedili samo 5 klubova, imali srece protiv Bajerna, nisu dali gol u finalu. Ha, ha, kakvi kompleksi. Jeste bio srecan mozda taj autogol Augentalera, ali ako si ti pre toga dobio Bajerna 2:1 u Minhenu, pa na revansu primio pacerski gol kroz noge golmanu posle slobodnjaka koji bi ukrotio golman amater...pa onda si valjda zasluzio i tu srecu. Kad si dobar, kvalitetan i odvazan prati te i sreca, kada nisi, ni sreca u izobilju ne pomaze.

Nije do srece nego do mooda, a imaju ih samo Hrvati

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti...
(...)

Sreca je ono u Beogradu. Kada ti sudac poništi cisti gol protivnika. A vi uz ogromnu srecu izvučete samo remi :D
I to u jednoj utakmici.
A Hrvati “imali srece” u 6 utakmica zaredom na SP-u i sve pobjedjivali i dosli do finala! :D
Onda u biti shvatis kako vi “nemate srece” cijelo ovo stoljece pa ne uspijevate ni na EP.
A kamoli do finala velikog natjecanja.

Jedna dama

pre 3 godine

Da smo imali srece u Rusiji, ne bi rušili Danci Rebica u 100-postotnoj šansi 2m od gola, ne bi tada Modric fulao penal i ne bi ni usli u produžetke. Da su Hrvati imali srece,sudio bi nam finale Mažić koji je za Pitanu doktor suđenja!
Pitana je sudio simulaciju Grizmana iz koje je pao autogol. Da smo imali srece, ne bi u finalu Grizmanova lopta udarila u Mandžinu i odbila se u gol. Da smo imali srece, ne bi Pitana sudio ruku Perisica uz tijelo, jer se takve stvari ne sude ni u običnim utakmicama, kako objasni Mourinho.
Da su Hrvati imali srece, bili bi prvaci svijeta.
Pogledajte snimku Hr-Fra, pogledajte statistiku, i da su Francuzi bez udarca u gol vodili 2-1 u 1.poluvremenu.
Kao sto vidite, uz svu nesreću, Hrvati su ipak Viceprvaci svijeta.
Ispravit cemo i tu nepravdu, kad-tad.
Na pomolu je fanstasticna generacija koja ce nadmasiti sve prethodne.
Finale sam predvidjela i prije SP-a u Rusiji kada nitko nije vjerovao.
Zivi bili, pa vidjeli :D

djedmedjed

pre 3 godine

Kad spomenu Pančeva, uvijek se sjetim onih blaženih vremena iz sredine 80-tih kad nije bilo interneta i kad su se nogometne utakmice nedjeljom popodne slušale na radiju. Mi klinci bi slušali u dvorištu i igrali na male golove a kako nismo znali makedonski vikali bi :" Pančev stavite loptata na belata tačkata i gol ! Vardar vodite s eden prema nula. "

Football expert

pre 3 godine

Eh, pa poleteo si visoko, susjede, samo nemoj nisko da padnes. Pricati o tituli prvaka sveta nakon poslednjih vasih rezultata malo je pretenciozno. Hajde se vi prvo plasirajte na SP, sto i za Srbiju vazi. Najjaci ste u fudbalu od svih bivsih republika, to ne sporim, ali bas da imate kontinuitet, kao sto tvrdis, pa ta ti je teza nategnuta. Od bronze do srebra proslo je 20 godina, nema tu kontinuiteta. Globalno gledano, to vise lici da corava koka ponekad ubode i poneko zrno.
(Bumerang,

Kada netko osvoji broncu i srebro SP-a, kazes, nerealno je da razmislja o zlatu? :D
Naravno da mozemo i hocemo. Zato sto tako razmišljamo, zato i osvajamo velike svjetske medalje.
Kazes, nije kontinuitet?
Pa kako Englezi cekaju 50 godina svjetsku medalju, a imaju kontinuitet? :D
Kontinuitet znaci i sudjelovanje na velikim natjecanjima. Hrvati 6/7 EP-a i 5/6 SP-a...evo, i Pančev ti kaze da jedino Hrvati imaju KONTINUITET.
8 god zaredom Hrvati, Brazilci i Spanjolci osvajaju LP.
Nije kontinuitet?
Onda ti ne znas puno o nogometu sine.
Ili te grička nesto drugo :D

Delija

pre 3 godine

Koliko “srece” su Hrvati imali u Rusiji govori podatak da su 2 meseca posle Mundijala pretnje dolazile sudiji Pitani iz svih delova sveta.
Ni ja ih ne volim ali nisu mogli zasluzenije da stignu do finala. Sto zbog najlepse igre,sto zbog hrabrosti,patriotizma,jedinstva i kulta koji njihov narod gaji prema reprezentaciji a to se retko vidja.
Zato i jeste gotovo čitav svet navijao za njih

Jedom Vatreni, uvijek Vatreni

pre 3 godine

Necete biti prvaci u Kataru, bicete kad-tad? E i da se nasmejem danas :))) Pa, druze, ako tako razgovaramo, bice Srbija prvak sveta kad-tad. Sportski pozdrav i tebi i ne uzbudjuj se previse. ;)
(Bumerang,
-A ovo je bila tvoja zadnja recenica koja odaje čemer, tugu i jad prema Hrvatima:
“Od bronze do srebra proslo je 20 godina, nema tu kontinuiteta. Globalno gledano, to vise lici da corava koka ponekad ubode i poneko zrno”

Na temelju cega temeljiš svoj optimizam da ce jednom i Srbija biti prvak svijeta, znas samo ti :D
Hrvati temelje svoj optimizam na činjenicama.
Živi bili pa vidjeli, druže.
Meni se ipak cini da si ti puno uzbudjen kada se prica o Viceprvacima svijeta :D

Jedna dama

pre 3 godine

@bumerang
Nisi objasnio covjeku kako to Englezi imaju kontinuitet u nogometu, a cekaju svjetsku medalju 50 godina. A natjecu se 100 godina.
A Hrvati se natjecu 25 godina i imaju dvije svjetske medalje, a nemaju kontinuitet.
Kako to? Kako to? :D

Scotland-20

pre 3 godine

Pancev je kompleksas koji u svakoj prigodi umanjuje uspjeh Hrvatske to jest njeno finale SP i Modricevu karijeru koja je 3 koplja iznad svih sa Balkana. Nedavno je cak komentirao da Modric nije ni najbolji Hrv igrac svih vremena tako da ovo sto govori sigurno nema veze s istinom.
(Argo, 02. april 2021 23:07)

Dobro to je njegovo izbor, ali 2018 su svojim glasovima treneri i kapetani reprezentacija, novinari, UEFA, FIFA, a najbitnije navijači rekli ko je najbolji.

Miro

pre 3 godine

A sta je tu cudno sto su "doprvaci" u najlaksoj grupi ikad otisli na EURO? Zar nije kanal kad te pobedi Slovenija? Kad te nabiju Portugal,Francuska,Spanija? Nista nisi naucio,a onda blamaza sledi :D
(lola mi pijani gedžo 03. april 2021 02:22)


Dečko, izašao ti je Paninijev album sa sličicama igrača učesnika na EP 2021. Igrače svoje repke možeš da crtaš po albumu.

Zoran

pre 3 godine

Svi što pišu Hrvatska na sreću i na penale ušla u finale i ne znaju kakvi su pehovi pratili komšije. 2008 Euro 1/4 finale sa turskom produžeci 120 min Klasnić daje go zadnji minut utakmice. U 121 min zadnje sekunde frljoka Turaka završava pod prečku i nerešeno a ubijeni u pojam na penale gube. U 1/2 finale jaku hrv da je prošla čekale bi stare mušterije Nemci koje su već dobili u grupu 2=1 desetak dana ranije i verovatno finale sa Španijom. 2016 Euro 1/8 finala Portugal. 3 stative i prečke imaju Hrvati šanse bruka napadi konstantno na gol Portugala i ništa. Vida u 120 min lopta stativa kontra Quaresma Portugal daje go i kraj utakmice hrv ispada kasnije Portugal posto prvak Evrope. To je moralo da se negde vrati Modriću i njegovim drugarima.

Uroš

pre 3 godine

bumerang

Naši reprezentativci u slabijim klubovima igraju od hrvatskih i ne mogu da idu nikako u istu priču sa njima. U fudbalu oni prave rezultate od 1996 kada su trebali u polufinale da ih niju pokrali protiv Nemaca. 1998 uzeli 3-će mesto na svetu. 2008 ispali morbidno u 1/4finalu protiv Turske. 2016 ispali takođe nesrećno sa Portugalom u 1/8finala. 2018 igraju finale mundijala.To im daje kontinuitet nastupa igara i rezultata jer uzimaju 2 velike medalje sa najvećih takmičenja. Za tih 25 god mi otišli na 1euro i na 2sp bez rezultata.1998 na SP smo u 1/8finala ispali od Holandije Mijatova prečka i zadnji euro na kom smo bili 2000 kad su izašle Nokia tf.ispali u 1/4finalu demolirala nas je Holandija 6 1.

Bumerang

pre 3 godine

@ jedna dama

A i vama, gospodicna, da ne uskratim odgovor...
Vidite, miledi, vase pitanje je upuceno na pogresnu adresu. Trebali ste ga postavit' vasemu sunarodnjaku "ekspertu za nogomet". Ali kad smo vec kod toga, ja nisam uopste spominjao kontinuitet Engleza...nikakvoga kontinuiteta Englezi nemaju, osim tog bleska iz 1966. Dapace, po pitanju kontinuiteta puno su gori od vas Hrvata. Nadam se da Vas je usrecio moj odgovor. :)))

JPR24

pre 3 godine

Hrvati su i Rusiji dogurali daleko uz mnogo sreće i to više nikada neće ponoviti. U Katar ako se uopšte plasiraju neće proći ni grupu. Sa druge strane Piksi je napravio tim od naše reprezentacije za tri dana a zamislite šta če biti za pet meseci kad se nastave kvalifikacije. A što se Pančeva tiče to je jedna od najvećih legendi Jugoslovenskog fudbala. Ne pamtim da je u njegovo vreme neko dao toliko golova kao on i on jeste najveći Makedonski fudbaler svih vremena.
(DEX, 03. april 2021 04:30)

Malo žešće lupetaš ! Hrvati u Rusiji jesu imali i sreće, ali kao i u dosta sportova, sto kažu francuzi : da bi imao sreću u sportu trebaš da je iznudiš i zaslužiš. Znaci trebaš biti dobar, igrati, biti na dobrom nivou, na duže vreme. A mi kako nam je igrala reprezentacija, videli smo rezultate. Jedini dobar period u zadnjih 20 godina: era i kvalifikacije pod Antićem, ali nažalost na SP se videlo kako sve može pasti u vodu zbog par splavara i budala.
Piksi je doprineo sa nekom vratom elektrošoka, bolja igra, angažovanost, i eto kad pričaš o sreći : Portugal. Ali i pored toga, nas tim je daleko od dobre ekipe, odbrana nam ne valja, ima još previše loših perioda igre, pozitivno je sto i kad su gubili nisu se predali, ali to su samo tri utakmice, kad se završi cicklus ovih kvalifikacija, tada će se videti da li nam je reprezentacija na dobrom putu ili ne. Ne možeš izbrisati 20 godina lošeg i igranja i sistema i svega okolo, preko noći !