Tenis 50

Četvrtak, 01.04.2021.

08:10

Frustrirani Medvedev lomio reket – i ispao iz Majamija VIDEO

Danil Medvedev, drugi teniser sveta, eliminisan je u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju.

Frustrirani Medvedev lomio reket – i ispao iz Majamija VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

meda

pre 3 godine

Medvedev i ako prestigne Noleta tamo negde oko Vimbldona, Nole će da ga prestigne nazad tu najkasnije oko US Opena. Tako da nije mnogo bitno, par meseci na prvom mestu.
Medvedev na šljaci do sada to jedno pulufinale u Monte Karlu i nigde više ništa, na RG nikad nije prošao prvo kolo, u Madridu i Rimu ništa takođe. Deluje da još uvek ne zna da igra na šljaci.
Na travi je već potencijalno bolji, iako ni tu nema još uvek rezultata, ali bile su vesti kako se tu razbio od treninga, tako da se ne bi iznenadio ako se došljepeta do nekog četvrtfinala, maksimum polufinala Vimbldona.

kraja

pre 3 godine

"Kultura istocne evrope.
(Kaiser Roger, 1. april 2021 08:22)"

...nesto si hteo da kazes...???

https://i.insider.com/5c5c594c74c587151f1fcbf8?width=750&format=jpeg&auto=webp

molio

pre 3 godine

Pa Agut je dobio i Noleta dva puta u tri poslednja meča, ako se ne varam... Vrlo je zaheban igrač kad ga krene. Ume da gadja ćoškove i uporno šeta protivnika levo, desno!

No name

pre 3 godine

Veliko razočarenje Medvedev koji bio prvi favorit mogao se približi Novaku u toj borbi za prvo mesto no kako god ne mogu reći da Agut nije razovrstan igrač na svim podlogama samo fali veliki turniri da potvrdi to. Tu su Rubljov i Cicipas iz top deset koji brane čast u odustvu najboljih. Uzgred

Špancima nikako ne leži ovaj masters jer Nadal je sa najviše izgubljenih finala uz Ferrer,Moju i Brugera. Prosto ne ležim. Agut bi mogao postat taj koji prekine niz iako to treba pokazat na terenu. Sve u svemu zaslužena pobeda Španca.

DaniloBluka

pre 3 godine

@@@Novaku je prvo mesto ozbiljno ugrozeno. Evo matematike:
Posle Majamija Djokovic vodi sa 1,978 poena ispred Medvedeva
Maksimalan broj novih poena sa turnira na sljaci je:
za Djokovica 1,520
za Medvedeva 5,610

Na Mastersu treba pobjediti 5 meceva da se dodje do polufinala i uzme samo 360 poena. To sto Medvedev ne brani puno poena pa ne brani ni Medjedovic ali tesko da ce osvojiti toliko!!

srle

pre 3 godine

Sta ovo znaci za Novakovo prvo mjesto? Koliko mu je sad garantovanih dodatnih sedmica na prvom mjestu?
(Go Pro, 1. april 2021 08:41)

Sad ima 314 nedelja, bilo mu je zagarantovano 317. Ovim porazom Medvedeva, Noletu je zagrantovano još 3 nedelje, dakle 320. Imajući u vidu da u Monte Karlu brani četvrtfinale a Meda brani polufinale, Nole može da poboljša bodovni saldo na ATP listi i još produži boravak. Brani dosta na mastersu u Rimu i na Rolana Garosu, ako tu Meda ne napravi neki veći rezultat lagano do Vimbldona ne može da ugrozi Noleta. Nadam se da sam ti objasnio makar malo. Treba imati u vidu, da pred kraj godine, Nole ne brani ništa na US Openu, a Medvedev brani završni masters i nema mogućnost za osvajanje novih bodova.

Lars

pre 3 godine

Pozdrav svima, sa rastom plasmana na ATP listi, raste i pritisak. Svi očekuju od tebe da na svakom turniru igraš dobro i stigneš do završnice. A to ne ide baš tako. Novak je to osetio na svojoj koži od AO 2008. do AO 2011. godine. Tek će se videti koliki je uspeh postigla velika trojka, zato što je već petnaestak godina u vrhu. Ključna reč: konstantnost. Biće Medvedev prvi sigurno, samo neka prvo osvoji Grend slem. Pozz

Boyka

pre 3 godine

Ovim porazom Djokovic je prakticno obezbedio ostanak na prvom mestu do kraja Rg tj. 323 nedelje jer ce se stvari tesko menjati pre madrida i rima. U monte karlu medvedev brani polufinale tj. 360 a nole 180 odnosno cetvrtfinale. Tesko da ce Medved popraviti taj skor a Nole pokvariti tako da tu se nista nece menjati i razlika ostaje oko 1900 poena. Potom ide Barselona gde Medved brani finale tj 300 poena i gotovo sigurno nece on to osvojiti pored zivog Rafe cak moze i da izgubi neke poene a Nole ide na Serbia open i on tu moze samo da osvoji nesto. Posle ide Madrid koji nole najverovatnije nece ni igrati i u najgorem slucaju gubi 500 poena a medvedev ce do polufinala najdalje tako da tu ostaje oko 1200 viska. Onda i ako izgubi svih 500 u Rimu a medvedev ne osvoji ostace neki kusur, taman do kraja RG. Sta ce posle biti ko to zna.

Predo

pre 3 godine

E, to je taj psihološki pritisak, kad si favorit i kad ciljaš prvo mesto i nikako to ne možeš izbiti iz glave. Taj psihološki pritisak ga je, pored Novaka, slomio i u finalu AO. Teško je osvojiti prvi GS i to protiv čoveka, koji je tamo pobedio 8 puta pre toga. Pa, ni Novak, ni Nadal nisu pošteđeni toga. Setite se samo NOvakovog poraza od Federera u polufinalu RG nakon 43 uzastopne pobede na turu i čuvenog "prsta". Nisam proveravao, ali mislim da Novak i dalje vodi i na race listi za par poena. Ta race lista je u stvari najrelevantnija sada kada je na snazi ovaj sistem bodovanja. A dolazi šljaka, na kojoj Medvedev nikada do sada nije imao neke rezultate.

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Secam se da su neki ovde Medvedevu upisali titulu i 1000 poena. A ispade samo 180 poena. Na mesto broj 1 ce morati da saceka. A ja rekoh : ili ce ga uzeti do Vimbldona (a najverovatnije nece, bar ne sa ovom igrom" ili ce morati da ceka sledecu godinu.

munjic21

pre 3 godine

Nije nikakvo iznenađenje.
Potpuno je normalna ovakva oscilacija u igri. Ko prati tenis duze od par decenija to zna. Ono sto su radili Federe i Nadal a Djoković još uvek, da imaju konstantan visok nivo igre u dužem vremenskom periodu je što nije normalno. Prosto neverovatno.

Rac

pre 3 godine

Bautista je konstantan igrač u svojoj karijeri. Nije iznenađenje da osvoji Miami.
Svakog igrača može da pobijedi, i Nikon nije dužan ostao. Stalno u vrhu liste, bez oscilacija.
Glavni je favorit za trofej.

Petar

pre 3 godine

Novaku je prvo mesto ozbiljno ugrozeno. Evo matematike:
Posle Majamija Djokovic vodi sa 1,978 poena ispred Medvedeva
Maksimalan broj novih poena sa turnira na sljaci je:
za Djokovica 1,520
za Medvedeva 5,610
Ralika je 4,090 za Medvedeva, a matematika je malo koplikovana jer se nesto od poena brise 2021 a nesto 2022.
A ako dodamo i Wimbledon gde Djokovic ne moze da napreduje jer ima 2000 koji se brisu 2022 a Medvedv tu ima samo 90 poena onda je tron poprilicno ugrozen.

Djoksa

pre 3 godine

Đoković je apsolutno jedini izuzetak koga sam ja video da slomi reket i da posle toga zaigra mnogo bolje. Kada neko na taj način ispolji svoj bes to znači da su emocije preuzele kontrolu nad razumom i da će igrač sigurno izgubiti meč jer ne može više da održi koncentraciju i ostane pribran.

Lena

pre 3 godine

Ja ne vidim kako Medvedev ili Nadal mogu da preskoce Noleta do kraja godine. Medvedev pojma nema na sljaci a ni na travi. A Djokovic na USO moze osvojiti punih 2000 bodova jer ne brani nista od prosle godine tamo (oduzeli mu zbog babe). Plus, Medvedev ne moze nista osvojiti na zavrsnom mastersu jer brani titulu. Nole je opet u najboljoj poziciji za nove rekorde!!!

Agut vs. Tuga

pre 3 godine

Rekao bih da Medo još ima psihičke posledice od AO. Novak je u tom finalu svojom igrom bacio u depresiju ne samo njega nego i celu tzv. #NextGen.

Zox

pre 3 godine

Iznenađenje, a Medvedev ga nikad nije dobio u karijeri. Za one koji prate bi bilo iznenađujuće da je Medvedev pobedio. Ne lezi mu Batista nikako.

Brkajlo

pre 3 godine

Iznenadjenje samo po trenutnom renkingu, ali ko malo prati uopšte nije. Agut neugodan na svim podlogama, nije klasičan šljakaš, vrlo uporan i "dosadan", Medvedev još od AO u "valunzima" i rezultat je jasan. Iako bih lično voleo da je bilo obrnuto, ali nikako nije iznenađenje.

Ja

pre 3 godine

Dobra vest za Novaka. Medvedev je imao priliku da mu se približi na 1100 poena. Ovako razlika ostaje na 1900, što čini odbranu prvog mesta u narednim mesecima znatno realnijom

laki_novi_pazar

pre 3 godine

odlicno lepe vesti djoko ce biti zagarantovano jos vise na celu atp karavana mwdi je ok lik ali se radujem svakom njegovom i rafinom porazu

Uncle Drew

pre 3 godine

Mi kao Novakovi navijaci bi poslednji trebali da pricamo o lomljenju reketa i izlivima besa, a kamoli da stavljamo u naslove kao nesto senzacionalno

Nikol Dž. Femija

pre 3 godine

Moglo se očekivati.

Agut je ozbuljan takmičar i težak protivnik uvek.

Medvedev je odkičan teniser ali je jedva stajao na nogama u jednom od prethodnih mečeva tako da momak nema konstituciju za kontinuitet a i duh mu je više avanturistički, redovnost traži dosadne rutine, što je činjenica. Inteligentnom čoveku, što on jeste i još kreativcu, što izgleda da isto jeste u dubini sebe, veoma teško ide ...

Рајко Четник, члан клуба 311 и више

pre 3 godine

Новак сада лепо да пошаље захвалницу Агуту што ће без већег труда продужити још бар две до три недеље свој боравак на месту бр.1.
Реално само му Меда угрожава то место а са оваквом игром мале су му шансе да преотме Новаку трон.

Boxy

pre 3 godine

Danil je baš, baš tanak "s šifci". Mislim da to dosta govori o njegovoj mentalnoj nezrelosti da se suoči sa problemima u igri i nemoć da tu frustraciju kanališe i zauzda. Redovno kada gubi pravi neke gluposti. Gube i drugi, pa ne divljaju toliko. Đpković kada ovako ošine reket uvek proigra i pobedi, Meda se samo još dublje zakopa. Sportskog psihologa pod hitno.

Ja

pre 3 godine

Dobra vest za Novaka. Medvedev je imao priliku da mu se približi na 1100 poena. Ovako razlika ostaje na 1900, što čini odbranu prvog mesta u narednim mesecima znatno realnijom

laki_novi_pazar

pre 3 godine

odlicno lepe vesti djoko ce biti zagarantovano jos vise na celu atp karavana mwdi je ok lik ali se radujem svakom njegovom i rafinom porazu

Zox

pre 3 godine

Iznenađenje, a Medvedev ga nikad nije dobio u karijeri. Za one koji prate bi bilo iznenađujuće da je Medvedev pobedio. Ne lezi mu Batista nikako.

Brkajlo

pre 3 godine

Iznenadjenje samo po trenutnom renkingu, ali ko malo prati uopšte nije. Agut neugodan na svim podlogama, nije klasičan šljakaš, vrlo uporan i "dosadan", Medvedev još od AO u "valunzima" i rezultat je jasan. Iako bih lično voleo da je bilo obrnuto, ali nikako nije iznenađenje.

Рајко Четник, члан клуба 311 и више

pre 3 godine

Новак сада лепо да пошаље захвалницу Агуту што ће без већег труда продужити још бар две до три недеље свој боравак на месту бр.1.
Реално само му Меда угрожава то место а са оваквом игром мале су му шансе да преотме Новаку трон.

Boxy

pre 3 godine

Danil je baš, baš tanak "s šifci". Mislim da to dosta govori o njegovoj mentalnoj nezrelosti da se suoči sa problemima u igri i nemoć da tu frustraciju kanališe i zauzda. Redovno kada gubi pravi neke gluposti. Gube i drugi, pa ne divljaju toliko. Đpković kada ovako ošine reket uvek proigra i pobedi, Meda se samo još dublje zakopa. Sportskog psihologa pod hitno.

Lena

pre 3 godine

Ja ne vidim kako Medvedev ili Nadal mogu da preskoce Noleta do kraja godine. Medvedev pojma nema na sljaci a ni na travi. A Djokovic na USO moze osvojiti punih 2000 bodova jer ne brani nista od prosle godine tamo (oduzeli mu zbog babe). Plus, Medvedev ne moze nista osvojiti na zavrsnom mastersu jer brani titulu. Nole je opet u najboljoj poziciji za nove rekorde!!!

Boyka

pre 3 godine

Ovim porazom Djokovic je prakticno obezbedio ostanak na prvom mestu do kraja Rg tj. 323 nedelje jer ce se stvari tesko menjati pre madrida i rima. U monte karlu medvedev brani polufinale tj. 360 a nole 180 odnosno cetvrtfinale. Tesko da ce Medved popraviti taj skor a Nole pokvariti tako da tu se nista nece menjati i razlika ostaje oko 1900 poena. Potom ide Barselona gde Medved brani finale tj 300 poena i gotovo sigurno nece on to osvojiti pored zivog Rafe cak moze i da izgubi neke poene a Nole ide na Serbia open i on tu moze samo da osvoji nesto. Posle ide Madrid koji nole najverovatnije nece ni igrati i u najgorem slucaju gubi 500 poena a medvedev ce do polufinala najdalje tako da tu ostaje oko 1200 viska. Onda i ako izgubi svih 500 u Rimu a medvedev ne osvoji ostace neki kusur, taman do kraja RG. Sta ce posle biti ko to zna.

Nikol Dž. Femija

pre 3 godine

Moglo se očekivati.

Agut je ozbuljan takmičar i težak protivnik uvek.

Medvedev je odkičan teniser ali je jedva stajao na nogama u jednom od prethodnih mečeva tako da momak nema konstituciju za kontinuitet a i duh mu je više avanturistički, redovnost traži dosadne rutine, što je činjenica. Inteligentnom čoveku, što on jeste i još kreativcu, što izgleda da isto jeste u dubini sebe, veoma teško ide ...

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Secam se da su neki ovde Medvedevu upisali titulu i 1000 poena. A ispade samo 180 poena. Na mesto broj 1 ce morati da saceka. A ja rekoh : ili ce ga uzeti do Vimbldona (a najverovatnije nece, bar ne sa ovom igrom" ili ce morati da ceka sledecu godinu.

Djoksa

pre 3 godine

Đoković je apsolutno jedini izuzetak koga sam ja video da slomi reket i da posle toga zaigra mnogo bolje. Kada neko na taj način ispolji svoj bes to znači da su emocije preuzele kontrolu nad razumom i da će igrač sigurno izgubiti meč jer ne može više da održi koncentraciju i ostane pribran.

Agut vs. Tuga

pre 3 godine

Rekao bih da Medo još ima psihičke posledice od AO. Novak je u tom finalu svojom igrom bacio u depresiju ne samo njega nego i celu tzv. #NextGen.

Predo

pre 3 godine

E, to je taj psihološki pritisak, kad si favorit i kad ciljaš prvo mesto i nikako to ne možeš izbiti iz glave. Taj psihološki pritisak ga je, pored Novaka, slomio i u finalu AO. Teško je osvojiti prvi GS i to protiv čoveka, koji je tamo pobedio 8 puta pre toga. Pa, ni Novak, ni Nadal nisu pošteđeni toga. Setite se samo NOvakovog poraza od Federera u polufinalu RG nakon 43 uzastopne pobede na turu i čuvenog "prsta". Nisam proveravao, ali mislim da Novak i dalje vodi i na race listi za par poena. Ta race lista je u stvari najrelevantnija sada kada je na snazi ovaj sistem bodovanja. A dolazi šljaka, na kojoj Medvedev nikada do sada nije imao neke rezultate.

Rac

pre 3 godine

Bautista je konstantan igrač u svojoj karijeri. Nije iznenađenje da osvoji Miami.
Svakog igrača može da pobijedi, i Nikon nije dužan ostao. Stalno u vrhu liste, bez oscilacija.
Glavni je favorit za trofej.

munjic21

pre 3 godine

Nije nikakvo iznenađenje.
Potpuno je normalna ovakva oscilacija u igri. Ko prati tenis duze od par decenija to zna. Ono sto su radili Federe i Nadal a Djoković još uvek, da imaju konstantan visok nivo igre u dužem vremenskom periodu je što nije normalno. Prosto neverovatno.

srle

pre 3 godine

Sta ovo znaci za Novakovo prvo mjesto? Koliko mu je sad garantovanih dodatnih sedmica na prvom mjestu?
(Go Pro, 1. april 2021 08:41)

Sad ima 314 nedelja, bilo mu je zagarantovano 317. Ovim porazom Medvedeva, Noletu je zagrantovano još 3 nedelje, dakle 320. Imajući u vidu da u Monte Karlu brani četvrtfinale a Meda brani polufinale, Nole može da poboljša bodovni saldo na ATP listi i još produži boravak. Brani dosta na mastersu u Rimu i na Rolana Garosu, ako tu Meda ne napravi neki veći rezultat lagano do Vimbldona ne može da ugrozi Noleta. Nadam se da sam ti objasnio makar malo. Treba imati u vidu, da pred kraj godine, Nole ne brani ništa na US Openu, a Medvedev brani završni masters i nema mogućnost za osvajanje novih bodova.

Lars

pre 3 godine

Pozdrav svima, sa rastom plasmana na ATP listi, raste i pritisak. Svi očekuju od tebe da na svakom turniru igraš dobro i stigneš do završnice. A to ne ide baš tako. Novak je to osetio na svojoj koži od AO 2008. do AO 2011. godine. Tek će se videti koliki je uspeh postigla velika trojka, zato što je već petnaestak godina u vrhu. Ključna reč: konstantnost. Biće Medvedev prvi sigurno, samo neka prvo osvoji Grend slem. Pozz

molio

pre 3 godine

Pa Agut je dobio i Noleta dva puta u tri poslednja meča, ako se ne varam... Vrlo je zaheban igrač kad ga krene. Ume da gadja ćoškove i uporno šeta protivnika levo, desno!

Uncle Drew

pre 3 godine

Mi kao Novakovi navijaci bi poslednji trebali da pricamo o lomljenju reketa i izlivima besa, a kamoli da stavljamo u naslove kao nesto senzacionalno

No name

pre 3 godine

Veliko razočarenje Medvedev koji bio prvi favorit mogao se približi Novaku u toj borbi za prvo mesto no kako god ne mogu reći da Agut nije razovrstan igrač na svim podlogama samo fali veliki turniri da potvrdi to. Tu su Rubljov i Cicipas iz top deset koji brane čast u odustvu najboljih. Uzgred

Špancima nikako ne leži ovaj masters jer Nadal je sa najviše izgubljenih finala uz Ferrer,Moju i Brugera. Prosto ne ležim. Agut bi mogao postat taj koji prekine niz iako to treba pokazat na terenu. Sve u svemu zaslužena pobeda Španca.

kraja

pre 3 godine

"Kultura istocne evrope.
(Kaiser Roger, 1. april 2021 08:22)"

...nesto si hteo da kazes...???

https://i.insider.com/5c5c594c74c587151f1fcbf8?width=750&format=jpeg&auto=webp

DaniloBluka

pre 3 godine

@@@Novaku je prvo mesto ozbiljno ugrozeno. Evo matematike:
Posle Majamija Djokovic vodi sa 1,978 poena ispred Medvedeva
Maksimalan broj novih poena sa turnira na sljaci je:
za Djokovica 1,520
za Medvedeva 5,610

Na Mastersu treba pobjediti 5 meceva da se dodje do polufinala i uzme samo 360 poena. To sto Medvedev ne brani puno poena pa ne brani ni Medjedovic ali tesko da ce osvojiti toliko!!

Petar

pre 3 godine

Novaku je prvo mesto ozbiljno ugrozeno. Evo matematike:
Posle Majamija Djokovic vodi sa 1,978 poena ispred Medvedeva
Maksimalan broj novih poena sa turnira na sljaci je:
za Djokovica 1,520
za Medvedeva 5,610
Ralika je 4,090 za Medvedeva, a matematika je malo koplikovana jer se nesto od poena brise 2021 a nesto 2022.
A ako dodamo i Wimbledon gde Djokovic ne moze da napreduje jer ima 2000 koji se brisu 2022 a Medvedv tu ima samo 90 poena onda je tron poprilicno ugrozen.

meda

pre 3 godine

Medvedev i ako prestigne Noleta tamo negde oko Vimbldona, Nole će da ga prestigne nazad tu najkasnije oko US Opena. Tako da nije mnogo bitno, par meseci na prvom mestu.
Medvedev na šljaci do sada to jedno pulufinale u Monte Karlu i nigde više ništa, na RG nikad nije prošao prvo kolo, u Madridu i Rimu ništa takođe. Deluje da još uvek ne zna da igra na šljaci.
Na travi je već potencijalno bolji, iako ni tu nema još uvek rezultata, ali bile su vesti kako se tu razbio od treninga, tako da se ne bi iznenadio ako se došljepeta do nekog četvrtfinala, maksimum polufinala Vimbldona.

Uncle Drew

pre 3 godine

Mi kao Novakovi navijaci bi poslednji trebali da pricamo o lomljenju reketa i izlivima besa, a kamoli da stavljamo u naslove kao nesto senzacionalno

Petar

pre 3 godine

Novaku je prvo mesto ozbiljno ugrozeno. Evo matematike:
Posle Majamija Djokovic vodi sa 1,978 poena ispred Medvedeva
Maksimalan broj novih poena sa turnira na sljaci je:
za Djokovica 1,520
za Medvedeva 5,610
Ralika je 4,090 za Medvedeva, a matematika je malo koplikovana jer se nesto od poena brise 2021 a nesto 2022.
A ako dodamo i Wimbledon gde Djokovic ne moze da napreduje jer ima 2000 koji se brisu 2022 a Medvedv tu ima samo 90 poena onda je tron poprilicno ugrozen.

DaniloBluka

pre 3 godine

@@@Novaku je prvo mesto ozbiljno ugrozeno. Evo matematike:
Posle Majamija Djokovic vodi sa 1,978 poena ispred Medvedeva
Maksimalan broj novih poena sa turnira na sljaci je:
za Djokovica 1,520
za Medvedeva 5,610

Na Mastersu treba pobjediti 5 meceva da se dodje do polufinala i uzme samo 360 poena. To sto Medvedev ne brani puno poena pa ne brani ni Medjedovic ali tesko da ce osvojiti toliko!!

Рајко Четник, члан клуба 311 и више

pre 3 godine

Новак сада лепо да пошаље захвалницу Агуту што ће без већег труда продужити још бар две до три недеље свој боравак на месту бр.1.
Реално само му Меда угрожава то место а са оваквом игром мале су му шансе да преотме Новаку трон.

laki_novi_pazar

pre 3 godine

odlicno lepe vesti djoko ce biti zagarantovano jos vise na celu atp karavana mwdi je ok lik ali se radujem svakom njegovom i rafinom porazu

Boyka

pre 3 godine

Ovim porazom Djokovic je prakticno obezbedio ostanak na prvom mestu do kraja Rg tj. 323 nedelje jer ce se stvari tesko menjati pre madrida i rima. U monte karlu medvedev brani polufinale tj. 360 a nole 180 odnosno cetvrtfinale. Tesko da ce Medved popraviti taj skor a Nole pokvariti tako da tu se nista nece menjati i razlika ostaje oko 1900 poena. Potom ide Barselona gde Medved brani finale tj 300 poena i gotovo sigurno nece on to osvojiti pored zivog Rafe cak moze i da izgubi neke poene a Nole ide na Serbia open i on tu moze samo da osvoji nesto. Posle ide Madrid koji nole najverovatnije nece ni igrati i u najgorem slucaju gubi 500 poena a medvedev ce do polufinala najdalje tako da tu ostaje oko 1200 viska. Onda i ako izgubi svih 500 u Rimu a medvedev ne osvoji ostace neki kusur, taman do kraja RG. Sta ce posle biti ko to zna.

Lena

pre 3 godine

Ja ne vidim kako Medvedev ili Nadal mogu da preskoce Noleta do kraja godine. Medvedev pojma nema na sljaci a ni na travi. A Djokovic na USO moze osvojiti punih 2000 bodova jer ne brani nista od prosle godine tamo (oduzeli mu zbog babe). Plus, Medvedev ne moze nista osvojiti na zavrsnom mastersu jer brani titulu. Nole je opet u najboljoj poziciji za nove rekorde!!!

Brkajlo

pre 3 godine

Iznenadjenje samo po trenutnom renkingu, ali ko malo prati uopšte nije. Agut neugodan na svim podlogama, nije klasičan šljakaš, vrlo uporan i "dosadan", Medvedev još od AO u "valunzima" i rezultat je jasan. Iako bih lično voleo da je bilo obrnuto, ali nikako nije iznenađenje.

Lars

pre 3 godine

Pozdrav svima, sa rastom plasmana na ATP listi, raste i pritisak. Svi očekuju od tebe da na svakom turniru igraš dobro i stigneš do završnice. A to ne ide baš tako. Novak je to osetio na svojoj koži od AO 2008. do AO 2011. godine. Tek će se videti koliki je uspeh postigla velika trojka, zato što je već petnaestak godina u vrhu. Ključna reč: konstantnost. Biće Medvedev prvi sigurno, samo neka prvo osvoji Grend slem. Pozz

Boxy

pre 3 godine

Danil je baš, baš tanak "s šifci". Mislim da to dosta govori o njegovoj mentalnoj nezrelosti da se suoči sa problemima u igri i nemoć da tu frustraciju kanališe i zauzda. Redovno kada gubi pravi neke gluposti. Gube i drugi, pa ne divljaju toliko. Đpković kada ovako ošine reket uvek proigra i pobedi, Meda se samo još dublje zakopa. Sportskog psihologa pod hitno.

Zox

pre 3 godine

Iznenađenje, a Medvedev ga nikad nije dobio u karijeri. Za one koji prate bi bilo iznenađujuće da je Medvedev pobedio. Ne lezi mu Batista nikako.

Ja

pre 3 godine

Dobra vest za Novaka. Medvedev je imao priliku da mu se približi na 1100 poena. Ovako razlika ostaje na 1900, što čini odbranu prvog mesta u narednim mesecima znatno realnijom

Rac

pre 3 godine

Bautista je konstantan igrač u svojoj karijeri. Nije iznenađenje da osvoji Miami.
Svakog igrača može da pobijedi, i Nikon nije dužan ostao. Stalno u vrhu liste, bez oscilacija.
Glavni je favorit za trofej.

Djoksa

pre 3 godine

Đoković je apsolutno jedini izuzetak koga sam ja video da slomi reket i da posle toga zaigra mnogo bolje. Kada neko na taj način ispolji svoj bes to znači da su emocije preuzele kontrolu nad razumom i da će igrač sigurno izgubiti meč jer ne može više da održi koncentraciju i ostane pribran.

molio

pre 3 godine

Pa Agut je dobio i Noleta dva puta u tri poslednja meča, ako se ne varam... Vrlo je zaheban igrač kad ga krene. Ume da gadja ćoškove i uporno šeta protivnika levo, desno!

Agut vs. Tuga

pre 3 godine

Rekao bih da Medo još ima psihičke posledice od AO. Novak je u tom finalu svojom igrom bacio u depresiju ne samo njega nego i celu tzv. #NextGen.

munjic21

pre 3 godine

Nije nikakvo iznenađenje.
Potpuno je normalna ovakva oscilacija u igri. Ko prati tenis duze od par decenija to zna. Ono sto su radili Federe i Nadal a Djoković još uvek, da imaju konstantan visok nivo igre u dužem vremenskom periodu je što nije normalno. Prosto neverovatno.

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Secam se da su neki ovde Medvedevu upisali titulu i 1000 poena. A ispade samo 180 poena. Na mesto broj 1 ce morati da saceka. A ja rekoh : ili ce ga uzeti do Vimbldona (a najverovatnije nece, bar ne sa ovom igrom" ili ce morati da ceka sledecu godinu.

srle

pre 3 godine

Sta ovo znaci za Novakovo prvo mjesto? Koliko mu je sad garantovanih dodatnih sedmica na prvom mjestu?
(Go Pro, 1. april 2021 08:41)

Sad ima 314 nedelja, bilo mu je zagarantovano 317. Ovim porazom Medvedeva, Noletu je zagrantovano još 3 nedelje, dakle 320. Imajući u vidu da u Monte Karlu brani četvrtfinale a Meda brani polufinale, Nole može da poboljša bodovni saldo na ATP listi i još produži boravak. Brani dosta na mastersu u Rimu i na Rolana Garosu, ako tu Meda ne napravi neki veći rezultat lagano do Vimbldona ne može da ugrozi Noleta. Nadam se da sam ti objasnio makar malo. Treba imati u vidu, da pred kraj godine, Nole ne brani ništa na US Openu, a Medvedev brani završni masters i nema mogućnost za osvajanje novih bodova.

No name

pre 3 godine

Veliko razočarenje Medvedev koji bio prvi favorit mogao se približi Novaku u toj borbi za prvo mesto no kako god ne mogu reći da Agut nije razovrstan igrač na svim podlogama samo fali veliki turniri da potvrdi to. Tu su Rubljov i Cicipas iz top deset koji brane čast u odustvu najboljih. Uzgred

Špancima nikako ne leži ovaj masters jer Nadal je sa najviše izgubljenih finala uz Ferrer,Moju i Brugera. Prosto ne ležim. Agut bi mogao postat taj koji prekine niz iako to treba pokazat na terenu. Sve u svemu zaslužena pobeda Španca.

Predo

pre 3 godine

E, to je taj psihološki pritisak, kad si favorit i kad ciljaš prvo mesto i nikako to ne možeš izbiti iz glave. Taj psihološki pritisak ga je, pored Novaka, slomio i u finalu AO. Teško je osvojiti prvi GS i to protiv čoveka, koji je tamo pobedio 8 puta pre toga. Pa, ni Novak, ni Nadal nisu pošteđeni toga. Setite se samo NOvakovog poraza od Federera u polufinalu RG nakon 43 uzastopne pobede na turu i čuvenog "prsta". Nisam proveravao, ali mislim da Novak i dalje vodi i na race listi za par poena. Ta race lista je u stvari najrelevantnija sada kada je na snazi ovaj sistem bodovanja. A dolazi šljaka, na kojoj Medvedev nikada do sada nije imao neke rezultate.

kraja

pre 3 godine

"Kultura istocne evrope.
(Kaiser Roger, 1. april 2021 08:22)"

...nesto si hteo da kazes...???

https://i.insider.com/5c5c594c74c587151f1fcbf8?width=750&format=jpeg&auto=webp

Nikol Dž. Femija

pre 3 godine

Moglo se očekivati.

Agut je ozbuljan takmičar i težak protivnik uvek.

Medvedev je odkičan teniser ali je jedva stajao na nogama u jednom od prethodnih mečeva tako da momak nema konstituciju za kontinuitet a i duh mu je više avanturistički, redovnost traži dosadne rutine, što je činjenica. Inteligentnom čoveku, što on jeste i još kreativcu, što izgleda da isto jeste u dubini sebe, veoma teško ide ...

meda

pre 3 godine

Medvedev i ako prestigne Noleta tamo negde oko Vimbldona, Nole će da ga prestigne nazad tu najkasnije oko US Opena. Tako da nije mnogo bitno, par meseci na prvom mestu.
Medvedev na šljaci do sada to jedno pulufinale u Monte Karlu i nigde više ništa, na RG nikad nije prošao prvo kolo, u Madridu i Rimu ništa takođe. Deluje da još uvek ne zna da igra na šljaci.
Na travi je već potencijalno bolji, iako ni tu nema još uvek rezultata, ali bile su vesti kako se tu razbio od treninga, tako da se ne bi iznenadio ako se došljepeta do nekog četvrtfinala, maksimum polufinala Vimbldona.