Košarka 70

Utorak, 23.03.2021.

19:57

Budućnost srušila Monako – Kobs pogodio za pobedu i brejk

Košarkaši Budućnosti napravili su brejk u četvrtfinalu Evrokupa.

Buduænost srušila Monako – Kobs pogodio za pobedu i brejk IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

poznavalac prilika

pre 3 godine

ovo sto radi buducnost ove godine( a redovno je pratim) treba da bude matrica za sve timove ex yu ( pogotovo zvezdu i partizan- za koji inace navijam). znaci 3 ili najvise 4 dobra stranca ( timska igraca) i ostalo domaci igraci. ovako je partizan dosao na f4 (stranci mekejleb i roberts, ostalo domaci igraci/ marica i veselog racunam kao domace igrace jer su u partizanu izgradili ime). to je i nacin na koji zalgiris funkcionise godinama u nazad i dodje povremeno na f4. buducnost je ove godine pogodila sa tamnoputim igracima jer su i kobs i edzim i rid timski igraci, pogotovo edzim koji je vjerovatno najbolji tamnoputi igrac koji je ikada igrao u bud. svakome ko se razumije u kosarku je zadovoljstvo gledati ovog momka, kako zatvara sve rupe u odbrani, cuva sve od 1 do 4, a kad treba bude najefikasniji igrac ( kao protiv cedevite). ovakav igrac je mnogo zanimljiviji i bolji za tim od recimo lojda koji je klasican divlji suter i potrosac lopti kojeg nikada normalan trener ne bi uzeo u tim. slag na torti je naravno milojevic koji je vrhunski trener. jos je bitno da je buducnost vjerovatno " najzdravija" sredina trenutno u aba. plate su redovne i dobre, nema svakakvog pritiska kao kod vjecitih rivala, i to je i razlog sto je milojevic prije izabrao buducnost nego partizan u kojem se trenutno ne zna ko pije a ko placa. volio bih da vidim i mislim da bi partizan mnogo bolje djelovao sa spoljnom linijom jaramaz, andjusic i avramovic ( a ovi su igraci koje partizan moze sigurno da plati) nego sa perkinsom i mekintajerom i slicnim promasajima. sigurno bi se ovi igraci mnogo vise borili i igrali sa vise srca a za reprezentaciju bi isto vjerovatno bilo bolje ( bili bi uigrajniji). mada je partizanu najznacajnije da dovede trenera za sledecu sezonu i to mora biti neki domaci trener sa iskustvom jer su se besmislenim pokazali ovi eksperimenti od ove sezone. licno bih volio da vidim dzikica kao prvu opciju ili vladu jovanovica. ova ekipa buducnosti je sigurno dobra osnova za stvaranje dobre ekipa za evenutalnu evroligu sledece godine ( uz dodatak recimo simonovica iz mege koji bi se super uklopio vjerujem i jos jednog dobrog sutera na poziciji 2), uz ostanak milojevica koji je vjerovatan ako budu igrali evroligu i zelim im svu srecu.

ValterNBG

pre 3 godine

Lesor,bio I ostao igrac sa iq kokoske.Svidja mi se optimizam navijaca Zvezde,kojima I sam pripadam,u pogledu finala ABA lige.Ovakvom igrom mi ne mozemo ni da udjemo u isto.Cedevita,verovatno,je mnogo nezgodna.Nama treba da na svakoj toj bitnoj utakmici Lojd I Volden daju po 25 poena I da im se prikljuci solidni Dobric sa 15.Nemoguce,jel da?O finalu sa Futurom ni ne razmisljam.Sledece sezone reset,nema druge.

kris

pre 3 godine

Ja navijam za Zvezdu i volio bih da mi osvojimo ABA ligu, ali mislim da je Budućnost trenutno bolji tim. Popunjeni su na svim pozicijama, pogotovo najvažnijim centar i plej. Mi upravo na tim pozicijama gori nego u doba pomenutog Lesora. Takodje mi ide na živce ovo domaćinstvo i dvostruki arsini. Ako ne mogu biti gosti, nek ne budu ni domaćini, obe na neutralnom terenu, ili nek bude 20 za protivnika, kao što bi bilo da je obrnuta situacija.

Bero Rakun

pre 3 godine

Bas lepa vest. Nisam stigao da pogledam utakmicu i zao mi je. Za vikend ono sto sam video je bilo "zategnuto" i delovalo je odlicno (bez navijackih prepucavanja) i bas sam bio znatizeljan kako izgleda igra u EC.

Bravo za Buducnost i Milojevica.

deki

pre 3 godine

Buducnost je ostvarila veliku pobedu i ja im cestitam kao sto sam u Nedelju. Vidimo da su oni vec u Nedelju uvece osvojili i EK i ABA ligu. Polako drugari, ne letite visoko.Prvo treba odbraniti ovo u revansu a nece biti lako posto se radi o dvema izjednacenim ekipama. Znala je Buducnost i da kiksne, ova tri poraza u ABA nisu od Zvezde i Partizana koje su dobili po dva puta nego od malih ekipa. U svakom slucaju, Bokan je naucio skolu a nije ni cudno kad se zna od koga je ucio. Ulaze svoje pare koje ocigledno nisu male a i Studentski centar kao razvojni tim je prvi u drugoj ABA ligi.

1Djoković

pre 3 godine

matori 2, bravo dobio si plus.Ali kajmak uzima, onaj koji je u najboljoj formi u finalu ABA lige.Tu je razlika.Tri pobede i Zvezda je u Evroligi.Znaju to i varvari i njihovi poltroni grobari.Mic po mic i evo decenije uništenih života malih ljudi.

Mohikanac

pre 3 godine

Prvo BRAVO...

Moram da priznam Budućnost jeste favorit za EL, svaka čast...svaki dobar rezultat jeste za poštovanje a ...
CZ sa 20pts i brejk u EC...svako poštovanje.

Will Mosley

pre 3 godine

Lepo sam ja rekao pre par dana da je Buducnost jaca od Panate i Khimkija, ali likovi koji ovde salju komentare ne mogu da shvate to sto ja pisem. Bravo Milojice majstore.

Will Mosley

pre 3 godine

Lesor magarac kakav se retko viđa
(zzzzz, 23. mart 2021 20:48)

Sta je radio, jel poklanjao lopte protivniku kao Teodosic dok je igrao za CSKA Dzenkinsu?

uplakani bunkeras

pre 3 godine

Realno, KK "Beni Hil" iz Železnika je samo poslužio kao sparing partner pred Monako.Kad nema nikog dobra je i "institucija" iz predgrađa.
(Kole, 23. mart 2021 21:31)

Realno ti ne znaš kako da se izboriš sa kompleksčinama.
Izdrži !

No name

pre 3 godine

Ima Deki šlifa za trenera.

Budućnost uspela veže pobede dve u aba i Evrokupu. Kobs prebutalan igrač!" Još u Cedeviti to pokazivao.

delboj

pre 3 godine

A šta će im EL, bolje u vrhu EC nego borba da ne budeš zadnji u EL
(g, 23. mart 2021 20:46)

Malo da se zamijenimo, da se umjesto vas mi borimo da ne budemo zadnji ;). A sa Milojem i ovom ekipom uz samo jedno ili dva prava pojacanja mozemo i u sredinu tabele.
Mada, polako, Monaco je ubitacno jak tim, igraju jednu od najboljih odbrana u Evropi, sto nije ni cudo jer je Zvezdo poznat po tome kao trener... Ipak, Miloje je zlatna koka.

Realno

pre 3 godine

Navijam za zvezdu I tvrdim da je buducnost bolje skockala tim. Svako kosarkaski pismen zna da su temelji toma plej I centar. To buducnost ima, zvezda ne. Sve ostalo je tu negde, uz napomenu da zvezda ima previse limitiranih igraca. Za to je kriv I Obradovic, ali boga mi I radonjic koji forsira igrace kojima je istekao zenit

uplakani bunkeras

pre 3 godine

dva abaligasa ne mogu igrati evroligu.. aba liga se ove sezone igra za kikiriki posto ce bud preko ek u el.. igracete cipiripi kup.. bolje i to nego da se brukate
(pop, 23. mart 2021 21:37)

Vi nekome o brukanju ?!!! xaxaxaxa

isprani mozgovi

pre 3 godine

Jako interesantan utakmica.Monako je na minut i nešto imao 6 razlike i loptu...posle promasenog napada u sledeca 2 Buducnost 2+3 i 1 razlike.
Ogromna je razlika u skokovima , valjda +11 za Buducnost.
Monako ekipa bez klasicnog centra. Lesort verovatno do kraja zivota nece znati da brani "pik" , a Buducnost upravo i forsira takvu igru sa "pikom" , pogotovo Hob i Rid. Sve su im pokupili ispod koša
Nadovezao bih se na komentar onog "strucnjaka" NastyB...rece za nedelju "Budnocnost izvlacila centre...", smesno. Ljudi igraju klasican "pik". Ako im se "zatvore" bočne strane, nema "skupljanja" na ulazu onda se ide na cist individualni kvalitet igrača.
Ralno, Monako izgubio dobijenu utakmicu zbog divljanja Di Bosta , koji je totalno nerezonski na +4 šutirao "trojku". Bili su u bonusu, Nikolic nije mogao nista da odbrani (i umesto da igraju na njega,nista) , sudije počele da sviraju (celo drugo poluvreme su pustali skroz "čvrstu" odbranu) i umesto da pokusaju na ulaz i potrose vreme budala šutira "trojku"
Mislim da će u Ljubljani biti još bolja utakmica,a realno je sve otvoreno.

pop

pre 3 godine

Zvezdi preostaje da navija za Budućnost u EK, da bi tako kao finalista ABA igrali EL dogodine bez obzira na rezultat u finalu...
(Bard Živa, 23. mart 2021 21:21)
dva abaligasa ne mogu igrati evroligu.. aba liga se ove sezone igra za kikiriki posto ce bud preko ek u el.. igracete cipiripi kup.. bolje i to nego da se brukate

uplakani bunkeras

pre 3 godine

Za to je kriv I Obradovic, ali boga mi I radonjic koji forsira igrace kojima je istekao zenit
(Realno, 23. mart 2021 21:26)

A, koga da forsira Simona? Ko je sastavio ekipu ? Ko je trzio Hola koji ne back up plej ne moze da bude ? Ko je izmedju Stimca i Kuzmica birao ovo drvo javorovo ? Ko je trzio Noka ?

Kole

pre 3 godine

Realno, KK "Beni Hil" iz Železnika je samo poslužio kao sparing partner pred Monako.Kad nema nikog dobra je i "institucija" iz predgrađa.

Demar Derozan

pre 3 godine

@montoya
Miloje je ona vrsta trenrra koja zna svoj posao u svakom segmentu. To, izmedju ostalog, znaci da kada preuzina neki klub, posebno ako je u toku sezone, tim i klub mioraju da zadovolje njegov ukus i aspiracije. Bio je jednom na vratima Partizana, ali je odbio ponudu, nadam se da znate razlog jer ne bih ovde da iznosim privatne detalje. Buducnost je imala srecu da je bio slobodan jer zbog pandemije nije otisao u USA na usavrsavanje sto je imao u planu. Repka ce dugorocno imati dosta koriati od njega, posebno u eri posle Kokoskova.

prognoze

pre 3 godine

Krčag ide na vodu dok se ne razbije. Budućnost je u naletu u ovom delu sezone, al nikad ne znaš šta može da se desi u vremenu korone. Razboli ti se ili povredi bitan igrač i... sve se menja. Zvezda to najbolje zna ove sezone. Budućnost dalje ima vrlo težak i naporan raspored. Nova utakmica je već za 3 dana i u ovim uslovima bez domaćeg terena i publike, Budućnost nema nikakvu prednost. Odmah u ponedeljak, sledi teška utakmica u Baru gde verovatno opet gubi prvo mesto u ABA. Onda ta eventualna treća utakmica u EK 31.3.gde bi Monako ipak bio u psihološkoj prednosti. I u ABA u narednih par nedelja slede vrlo teški mečevi sa Megom, kao i zaostali sa Igokeom i Olimpijom, sve kod kuće, što i nije neka prednost u ovako zgusnutom rasporedu. Taj tim ipak nije tako kvalitetan da može da igra uspešno na oba fronta i tipujem na ispadanje ili od Monaka, ili već u polufinalu. U ABA ligi im slede bar još 2 poraza. Kako se Zvezdi oporavljaju i uigravaju igrači, i pošto fokus može da sasvim prebaci na ABA, verujem da može da ima još samo eventualno poraz u Ljubljani. U tom slučaju bi najverovatnije bila prva i to iskoristila da trijumfuje u plej ofu. Ako Budućnost ipak bude prva, imaće nešto bolje šanse, ali opet sumnjam da osvaja titulu. Jedina prava šansa Budućnosti za EL je da dobije ovaj drugi meč u EK i nekako se izbori u polufinalu, gde nije favorit. Inače, bez obzira na sve priče, ne sumnjam da će pobednik ABA, ko god, igrati opet EL.

Ilija

pre 3 godine

Ako uđu u finale,male su šanse da još neko iz ABA lige igra Evroligu. Naravno uslov je i da Valensija nebude u top 8 Evrolige. Budućnosti se baš otvorilo za finale,pošto su na drugoj strani Virtus,Uniks i Lokomotiva.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Crta im se Alimpije sezona. 2x nas dobili u Aba, Zvezda loša do očajna, Lesor maši zicer. Sve već viđeno. Monako je teži od potencijalnog polufinala sa Metropolitanom ili Gran Kanaijom. Ne može bolje od ovoga.

Inače, Rob Grej strašno zanimljiv bekčić. Lajt Bili Beron, puter ruka koja pogađa iz svih pozicija bez savesti. Najbolje godine, dobra sezoba valjalo bi ga ispratiti na leto.

Milos

pre 3 godine

Buducnost na delu!
Zasluzili su da sledece godine predstavljaju region u Evroligi.
Oba puta pobedeli Zvezdu i Partizan, igraju muski u Evrokupu.

ghh

pre 3 godine

Budućnost ima zicer za Evroligu, ukrštaju sa Metropolitanom i Gran Kanarijom, to je realno verovatno i manji izazov od Monaka i ako Valensija ne udje u top 8 ( a dobre su šanse da neće ) to ih vodi u Evroligu, što verovatno znači da nema ništa od naših timova naredne sezone. Lesor standardno promašuje zicer za pobedu.

cole

pre 3 godine

sumnjam da je revans u podgorici. nece francuzima sa dozvole da putuju u zemlju koja ima katastrofalnu epidemijsku situaciju. pre ce biti neka ljubljana ili neki drugi grad u eu. btw.dobro je sto su milogorci dobili monaco. uci ce u masinu odigravanja mnogo utakmica u kratkom periodu..a takva masina ce ih iskasapiti.

g

pre 3 godine

Reed i Ejim su doktori košarke za Nkoka i Kuzmića. Zvezda nema šanse. O playmakerima takođe ne treba trošiti reči. Kobs je za Halla izmislio košarku. Realno su bolji i tu nema šta dodati.
(Igi, 23. mart 2021 20:21)

Potpuno si u pravu, Budućnost igra El možda preko evrokupa, ali sigurno preko ABA

hmm

pre 3 godine

revans je u ljubljani, a buducnost dere redom ove vestacke klubove...
(bajro enimal, 23. mart 2021 20:13)

dere redom partizanky? zar ne novopeceni navijacu buducnosti

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Koja je ovo fora sa francuskim klubovima i Ljubljanom?!
Partizan je igrao odlučujuću tamo kao domaćin, sada će Budućnost tamo biti domaćin..
Oni mogu biti domaćini u Francuskoj, ali ne smeju da gostuju u Srbiji ili Crnoj Gori? Koje su to fazoni?

nostalgija

pre 3 godine

Alo, kakvi su ovo izrazi? Covece, MAŠI moze da kaze neki klinac, iz fore, jer valjda im mocno zvuci, isto kao npr ono "jel si"(ispravno jesi li), ali ne mozes u tekstu na sajtu tako da pises, sta ti je.

Bane CZV

pre 3 godine

Koliki sam delija, najbolje znaju oni kojime poznaju.

Medjutim, ukoliko je neko zasluzio ove godine da osvoji ABA Ligu i samim tim da ucestvuje u Euroligi, to je niko do KK Buducnost Voli.

uplakani bunkeraš

pre 3 godine

revans je u ljubljani, a buducnost dere redom ove vestacke klubove...
(bajro enimal, 23. mart 2021 20:13)

Pazi kad ste toliko nebitni da vas niko vise i ne spominje.
Ali zato ti spominjes konstantno onaj klub koji ti je unistio zivot.
Zamisli sta bi ovaj Monako tek vama napravio ?!
Bolje cuti mukice, smešan si

Igi

pre 3 godine

Reed i Ejim su doktori košarke za Nkoka i Kuzmića. Zvezda nema šanse. O playmakerima takođe ne treba trošiti reči. Kobs je za Halla izmislio košarku. Realno su bolji i tu nema šta dodati.

duledudule

pre 3 godine

Kakva ironija glupi nas Lesor promasio , kad je prosli put promasio Buducnost je osvojila takmicenje :D Moze i sad slobodno , da igramo mi evroligu preko aba a oni preko evrokupa

LJUBO

pre 3 godine

Kakva partija Buducnosti !!!
Monako je sigurno kvalitetniji tim i bice ih uzasno tesko dobiti u Podgorici , ali ovo je bio pravi primjer timske kosarke !!! Svaka akcija uvjezbana , nema srljanja,ako ne prodje , idemo dalje kao da nista nije bilo ...i tako cijelu utakmicu !!!
Ako prodju Monako , lakse ce biti u polufinalu jer ovaj tim Francuza je skoro jak kao Virtus ili Uniks

Oj

pre 3 godine

Sve je to zato sto se ponasaju sportski i ne kukaju kako im je ovo 75ta utakmica za 80 dana, cute i igraju. Milojevic im je uneo jos vecu mirnocu, podigao je samopouzdanje i vodecim a i svim igracima veoma veoma tesko ce izgubiti u ABA ligi

Milos

pre 3 godine

Buducnost na delu!
Zasluzili su da sledece godine predstavljaju region u Evroligi.
Oba puta pobedeli Zvezdu i Partizan, igraju muski u Evrokupu.

Bane CZV

pre 3 godine

Koliki sam delija, najbolje znaju oni kojime poznaju.

Medjutim, ukoliko je neko zasluzio ove godine da osvoji ABA Ligu i samim tim da ucestvuje u Euroligi, to je niko do KK Buducnost Voli.

ghh

pre 3 godine

Budućnost ima zicer za Evroligu, ukrštaju sa Metropolitanom i Gran Kanarijom, to je realno verovatno i manji izazov od Monaka i ako Valensija ne udje u top 8 ( a dobre su šanse da neće ) to ih vodi u Evroligu, što verovatno znači da nema ništa od naših timova naredne sezone. Lesor standardno promašuje zicer za pobedu.

Igi

pre 3 godine

Reed i Ejim su doktori košarke za Nkoka i Kuzmića. Zvezda nema šanse. O playmakerima takođe ne treba trošiti reči. Kobs je za Halla izmislio košarku. Realno su bolji i tu nema šta dodati.

Oj

pre 3 godine

Sve je to zato sto se ponasaju sportski i ne kukaju kako im je ovo 75ta utakmica za 80 dana, cute i igraju. Milojevic im je uneo jos vecu mirnocu, podigao je samopouzdanje i vodecim a i svim igracima veoma veoma tesko ce izgubiti u ABA ligi

Ilija

pre 3 godine

Ako uđu u finale,male su šanse da još neko iz ABA lige igra Evroligu. Naravno uslov je i da Valensija nebude u top 8 Evrolige. Budućnosti se baš otvorilo za finale,pošto su na drugoj strani Virtus,Uniks i Lokomotiva.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Jako interesantan utakmica.Monako je na minut i nešto imao 6 razlike i loptu...posle promasenog napada u sledeca 2 Buducnost 2+3 i 1 razlike.
Ogromna je razlika u skokovima , valjda +11 za Buducnost.
Monako ekipa bez klasicnog centra. Lesort verovatno do kraja zivota nece znati da brani "pik" , a Buducnost upravo i forsira takvu igru sa "pikom" , pogotovo Hob i Rid. Sve su im pokupili ispod koša
Nadovezao bih se na komentar onog "strucnjaka" NastyB...rece za nedelju "Budnocnost izvlacila centre...", smesno. Ljudi igraju klasican "pik". Ako im se "zatvore" bočne strane, nema "skupljanja" na ulazu onda se ide na cist individualni kvalitet igrača.
Ralno, Monako izgubio dobijenu utakmicu zbog divljanja Di Bosta , koji je totalno nerezonski na +4 šutirao "trojku". Bili su u bonusu, Nikolic nije mogao nista da odbrani (i umesto da igraju na njega,nista) , sudije počele da sviraju (celo drugo poluvreme su pustali skroz "čvrstu" odbranu) i umesto da pokusaju na ulaz i potrose vreme budala šutira "trojku"
Mislim da će u Ljubljani biti još bolja utakmica,a realno je sve otvoreno.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Koja je ovo fora sa francuskim klubovima i Ljubljanom?!
Partizan je igrao odlučujuću tamo kao domaćin, sada će Budućnost tamo biti domaćin..
Oni mogu biti domaćini u Francuskoj, ali ne smeju da gostuju u Srbiji ili Crnoj Gori? Koje su to fazoni?

Kole

pre 3 godine

Realno, KK "Beni Hil" iz Železnika je samo poslužio kao sparing partner pred Monako.Kad nema nikog dobra je i "institucija" iz predgrađa.

duledudule

pre 3 godine

Kakva ironija glupi nas Lesor promasio , kad je prosli put promasio Buducnost je osvojila takmicenje :D Moze i sad slobodno , da igramo mi evroligu preko aba a oni preko evrokupa

LJUBO

pre 3 godine

Kakva partija Buducnosti !!!
Monako je sigurno kvalitetniji tim i bice ih uzasno tesko dobiti u Podgorici , ali ovo je bio pravi primjer timske kosarke !!! Svaka akcija uvjezbana , nema srljanja,ako ne prodje , idemo dalje kao da nista nije bilo ...i tako cijelu utakmicu !!!
Ako prodju Monako , lakse ce biti u polufinalu jer ovaj tim Francuza je skoro jak kao Virtus ili Uniks

No name

pre 3 godine

Ima Deki šlifa za trenera.

Budućnost uspela veže pobede dve u aba i Evrokupu. Kobs prebutalan igrač!" Još u Cedeviti to pokazivao.

Will Mosley

pre 3 godine

Lepo sam ja rekao pre par dana da je Buducnost jaca od Panate i Khimkija, ali likovi koji ovde salju komentare ne mogu da shvate to sto ja pisem. Bravo Milojice majstore.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Crta im se Alimpije sezona. 2x nas dobili u Aba, Zvezda loša do očajna, Lesor maši zicer. Sve već viđeno. Monako je teži od potencijalnog polufinala sa Metropolitanom ili Gran Kanaijom. Ne može bolje od ovoga.

Inače, Rob Grej strašno zanimljiv bekčić. Lajt Bili Beron, puter ruka koja pogađa iz svih pozicija bez savesti. Najbolje godine, dobra sezoba valjalo bi ga ispratiti na leto.

Realno

pre 3 godine

Navijam za zvezdu I tvrdim da je buducnost bolje skockala tim. Svako kosarkaski pismen zna da su temelji toma plej I centar. To buducnost ima, zvezda ne. Sve ostalo je tu negde, uz napomenu da zvezda ima previse limitiranih igraca. Za to je kriv I Obradovic, ali boga mi I radonjic koji forsira igrace kojima je istekao zenit

g

pre 3 godine

Reed i Ejim su doktori košarke za Nkoka i Kuzmića. Zvezda nema šanse. O playmakerima takođe ne treba trošiti reči. Kobs je za Halla izmislio košarku. Realno su bolji i tu nema šta dodati.
(Igi, 23. mart 2021 20:21)

Potpuno si u pravu, Budućnost igra El možda preko evrokupa, ali sigurno preko ABA

delboj

pre 3 godine

A šta će im EL, bolje u vrhu EC nego borba da ne budeš zadnji u EL
(g, 23. mart 2021 20:46)

Malo da se zamijenimo, da se umjesto vas mi borimo da ne budemo zadnji ;). A sa Milojem i ovom ekipom uz samo jedno ili dva prava pojacanja mozemo i u sredinu tabele.
Mada, polako, Monaco je ubitacno jak tim, igraju jednu od najboljih odbrana u Evropi, sto nije ni cudo jer je Zvezdo poznat po tome kao trener... Ipak, Miloje je zlatna koka.

pop

pre 3 godine

Zvezdi preostaje da navija za Budućnost u EK, da bi tako kao finalista ABA igrali EL dogodine bez obzira na rezultat u finalu...
(Bard Živa, 23. mart 2021 21:21)
dva abaligasa ne mogu igrati evroligu.. aba liga se ove sezone igra za kikiriki posto ce bud preko ek u el.. igracete cipiripi kup.. bolje i to nego da se brukate

uplakani bunkeras

pre 3 godine

Realno, KK "Beni Hil" iz Železnika je samo poslužio kao sparing partner pred Monako.Kad nema nikog dobra je i "institucija" iz predgrađa.
(Kole, 23. mart 2021 21:31)

Realno ti ne znaš kako da se izboriš sa kompleksčinama.
Izdrži !

uplakani bunkeras

pre 3 godine

Za to je kriv I Obradovic, ali boga mi I radonjic koji forsira igrace kojima je istekao zenit
(Realno, 23. mart 2021 21:26)

A, koga da forsira Simona? Ko je sastavio ekipu ? Ko je trzio Hola koji ne back up plej ne moze da bude ? Ko je izmedju Stimca i Kuzmica birao ovo drvo javorovo ? Ko je trzio Noka ?

uplakani bunkeraš

pre 3 godine

revans je u ljubljani, a buducnost dere redom ove vestacke klubove...
(bajro enimal, 23. mart 2021 20:13)

Pazi kad ste toliko nebitni da vas niko vise i ne spominje.
Ali zato ti spominjes konstantno onaj klub koji ti je unistio zivot.
Zamisli sta bi ovaj Monako tek vama napravio ?!
Bolje cuti mukice, smešan si

uplakani bunkeras

pre 3 godine

dva abaligasa ne mogu igrati evroligu.. aba liga se ove sezone igra za kikiriki posto ce bud preko ek u el.. igracete cipiripi kup.. bolje i to nego da se brukate
(pop, 23. mart 2021 21:37)

Vi nekome o brukanju ?!!! xaxaxaxa

Bero Rakun

pre 3 godine

Bas lepa vest. Nisam stigao da pogledam utakmicu i zao mi je. Za vikend ono sto sam video je bilo "zategnuto" i delovalo je odlicno (bez navijackih prepucavanja) i bas sam bio znatizeljan kako izgleda igra u EC.

Bravo za Buducnost i Milojevica.

Demar Derozan

pre 3 godine

@montoya
Miloje je ona vrsta trenrra koja zna svoj posao u svakom segmentu. To, izmedju ostalog, znaci da kada preuzina neki klub, posebno ako je u toku sezone, tim i klub mioraju da zadovolje njegov ukus i aspiracije. Bio je jednom na vratima Partizana, ali je odbio ponudu, nadam se da znate razlog jer ne bih ovde da iznosim privatne detalje. Buducnost je imala srecu da je bio slobodan jer zbog pandemije nije otisao u USA na usavrsavanje sto je imao u planu. Repka ce dugorocno imati dosta koriati od njega, posebno u eri posle Kokoskova.

cole

pre 3 godine

sumnjam da je revans u podgorici. nece francuzima sa dozvole da putuju u zemlju koja ima katastrofalnu epidemijsku situaciju. pre ce biti neka ljubljana ili neki drugi grad u eu. btw.dobro je sto su milogorci dobili monaco. uci ce u masinu odigravanja mnogo utakmica u kratkom periodu..a takva masina ce ih iskasapiti.

Will Mosley

pre 3 godine

Lesor magarac kakav se retko viđa
(zzzzz, 23. mart 2021 20:48)

Sta je radio, jel poklanjao lopte protivniku kao Teodosic dok je igrao za CSKA Dzenkinsu?

hmm

pre 3 godine

revans je u ljubljani, a buducnost dere redom ove vestacke klubove...
(bajro enimal, 23. mart 2021 20:13)

dere redom partizanky? zar ne novopeceni navijacu buducnosti

prognoze

pre 3 godine

Krčag ide na vodu dok se ne razbije. Budućnost je u naletu u ovom delu sezone, al nikad ne znaš šta može da se desi u vremenu korone. Razboli ti se ili povredi bitan igrač i... sve se menja. Zvezda to najbolje zna ove sezone. Budućnost dalje ima vrlo težak i naporan raspored. Nova utakmica je već za 3 dana i u ovim uslovima bez domaćeg terena i publike, Budućnost nema nikakvu prednost. Odmah u ponedeljak, sledi teška utakmica u Baru gde verovatno opet gubi prvo mesto u ABA. Onda ta eventualna treća utakmica u EK 31.3.gde bi Monako ipak bio u psihološkoj prednosti. I u ABA u narednih par nedelja slede vrlo teški mečevi sa Megom, kao i zaostali sa Igokeom i Olimpijom, sve kod kuće, što i nije neka prednost u ovako zgusnutom rasporedu. Taj tim ipak nije tako kvalitetan da može da igra uspešno na oba fronta i tipujem na ispadanje ili od Monaka, ili već u polufinalu. U ABA ligi im slede bar još 2 poraza. Kako se Zvezdi oporavljaju i uigravaju igrači, i pošto fokus može da sasvim prebaci na ABA, verujem da može da ima još samo eventualno poraz u Ljubljani. U tom slučaju bi najverovatnije bila prva i to iskoristila da trijumfuje u plej ofu. Ako Budućnost ipak bude prva, imaće nešto bolje šanse, ali opet sumnjam da osvaja titulu. Jedina prava šansa Budućnosti za EL je da dobije ovaj drugi meč u EK i nekako se izbori u polufinalu, gde nije favorit. Inače, bez obzira na sve priče, ne sumnjam da će pobednik ABA, ko god, igrati opet EL.

nostalgija

pre 3 godine

Alo, kakvi su ovo izrazi? Covece, MAŠI moze da kaze neki klinac, iz fore, jer valjda im mocno zvuci, isto kao npr ono "jel si"(ispravno jesi li), ali ne mozes u tekstu na sajtu tako da pises, sta ti je.

Mohikanac

pre 3 godine

Prvo BRAVO...

Moram da priznam Budućnost jeste favorit za EL, svaka čast...svaki dobar rezultat jeste za poštovanje a ...
CZ sa 20pts i brejk u EC...svako poštovanje.

kris

pre 3 godine

Ja navijam za Zvezdu i volio bih da mi osvojimo ABA ligu, ali mislim da je Budućnost trenutno bolji tim. Popunjeni su na svim pozicijama, pogotovo najvažnijim centar i plej. Mi upravo na tim pozicijama gori nego u doba pomenutog Lesora. Takodje mi ide na živce ovo domaćinstvo i dvostruki arsini. Ako ne mogu biti gosti, nek ne budu ni domaćini, obe na neutralnom terenu, ili nek bude 20 za protivnika, kao što bi bilo da je obrnuta situacija.

deki

pre 3 godine

Buducnost je ostvarila veliku pobedu i ja im cestitam kao sto sam u Nedelju. Vidimo da su oni vec u Nedelju uvece osvojili i EK i ABA ligu. Polako drugari, ne letite visoko.Prvo treba odbraniti ovo u revansu a nece biti lako posto se radi o dvema izjednacenim ekipama. Znala je Buducnost i da kiksne, ova tri poraza u ABA nisu od Zvezde i Partizana koje su dobili po dva puta nego od malih ekipa. U svakom slucaju, Bokan je naucio skolu a nije ni cudno kad se zna od koga je ucio. Ulaze svoje pare koje ocigledno nisu male a i Studentski centar kao razvojni tim je prvi u drugoj ABA ligi.

poznavalac prilika

pre 3 godine

ovo sto radi buducnost ove godine( a redovno je pratim) treba da bude matrica za sve timove ex yu ( pogotovo zvezdu i partizan- za koji inace navijam). znaci 3 ili najvise 4 dobra stranca ( timska igraca) i ostalo domaci igraci. ovako je partizan dosao na f4 (stranci mekejleb i roberts, ostalo domaci igraci/ marica i veselog racunam kao domace igrace jer su u partizanu izgradili ime). to je i nacin na koji zalgiris funkcionise godinama u nazad i dodje povremeno na f4. buducnost je ove godine pogodila sa tamnoputim igracima jer su i kobs i edzim i rid timski igraci, pogotovo edzim koji je vjerovatno najbolji tamnoputi igrac koji je ikada igrao u bud. svakome ko se razumije u kosarku je zadovoljstvo gledati ovog momka, kako zatvara sve rupe u odbrani, cuva sve od 1 do 4, a kad treba bude najefikasniji igrac ( kao protiv cedevite). ovakav igrac je mnogo zanimljiviji i bolji za tim od recimo lojda koji je klasican divlji suter i potrosac lopti kojeg nikada normalan trener ne bi uzeo u tim. slag na torti je naravno milojevic koji je vrhunski trener. jos je bitno da je buducnost vjerovatno " najzdravija" sredina trenutno u aba. plate su redovne i dobre, nema svakakvog pritiska kao kod vjecitih rivala, i to je i razlog sto je milojevic prije izabrao buducnost nego partizan u kojem se trenutno ne zna ko pije a ko placa. volio bih da vidim i mislim da bi partizan mnogo bolje djelovao sa spoljnom linijom jaramaz, andjusic i avramovic ( a ovi su igraci koje partizan moze sigurno da plati) nego sa perkinsom i mekintajerom i slicnim promasajima. sigurno bi se ovi igraci mnogo vise borili i igrali sa vise srca a za reprezentaciju bi isto vjerovatno bilo bolje ( bili bi uigrajniji). mada je partizanu najznacajnije da dovede trenera za sledecu sezonu i to mora biti neki domaci trener sa iskustvom jer su se besmislenim pokazali ovi eksperimenti od ove sezone. licno bih volio da vidim dzikica kao prvu opciju ili vladu jovanovica. ova ekipa buducnosti je sigurno dobra osnova za stvaranje dobre ekipa za evenutalnu evroligu sledece godine ( uz dodatak recimo simonovica iz mege koji bi se super uklopio vjerujem i jos jednog dobrog sutera na poziciji 2), uz ostanak milojevica koji je vjerovatan ako budu igrali evroligu i zelim im svu srecu.

1Djoković

pre 3 godine

matori 2, bravo dobio si plus.Ali kajmak uzima, onaj koji je u najboljoj formi u finalu ABA lige.Tu je razlika.Tri pobede i Zvezda je u Evroligi.Znaju to i varvari i njihovi poltroni grobari.Mic po mic i evo decenije uništenih života malih ljudi.

ValterNBG

pre 3 godine

Lesor,bio I ostao igrac sa iq kokoske.Svidja mi se optimizam navijaca Zvezde,kojima I sam pripadam,u pogledu finala ABA lige.Ovakvom igrom mi ne mozemo ni da udjemo u isto.Cedevita,verovatno,je mnogo nezgodna.Nama treba da na svakoj toj bitnoj utakmici Lojd I Volden daju po 25 poena I da im se prikljuci solidni Dobric sa 15.Nemoguce,jel da?O finalu sa Futurom ni ne razmisljam.Sledece sezone reset,nema druge.

Bane CZV

pre 3 godine

Koliki sam delija, najbolje znaju oni kojime poznaju.

Medjutim, ukoliko je neko zasluzio ove godine da osvoji ABA Ligu i samim tim da ucestvuje u Euroligi, to je niko do KK Buducnost Voli.

prognoze

pre 3 godine

Krčag ide na vodu dok se ne razbije. Budućnost je u naletu u ovom delu sezone, al nikad ne znaš šta može da se desi u vremenu korone. Razboli ti se ili povredi bitan igrač i... sve se menja. Zvezda to najbolje zna ove sezone. Budućnost dalje ima vrlo težak i naporan raspored. Nova utakmica je već za 3 dana i u ovim uslovima bez domaćeg terena i publike, Budućnost nema nikakvu prednost. Odmah u ponedeljak, sledi teška utakmica u Baru gde verovatno opet gubi prvo mesto u ABA. Onda ta eventualna treća utakmica u EK 31.3.gde bi Monako ipak bio u psihološkoj prednosti. I u ABA u narednih par nedelja slede vrlo teški mečevi sa Megom, kao i zaostali sa Igokeom i Olimpijom, sve kod kuće, što i nije neka prednost u ovako zgusnutom rasporedu. Taj tim ipak nije tako kvalitetan da može da igra uspešno na oba fronta i tipujem na ispadanje ili od Monaka, ili već u polufinalu. U ABA ligi im slede bar još 2 poraza. Kako se Zvezdi oporavljaju i uigravaju igrači, i pošto fokus može da sasvim prebaci na ABA, verujem da može da ima još samo eventualno poraz u Ljubljani. U tom slučaju bi najverovatnije bila prva i to iskoristila da trijumfuje u plej ofu. Ako Budućnost ipak bude prva, imaće nešto bolje šanse, ali opet sumnjam da osvaja titulu. Jedina prava šansa Budućnosti za EL je da dobije ovaj drugi meč u EK i nekako se izbori u polufinalu, gde nije favorit. Inače, bez obzira na sve priče, ne sumnjam da će pobednik ABA, ko god, igrati opet EL.

cole

pre 3 godine

sumnjam da je revans u podgorici. nece francuzima sa dozvole da putuju u zemlju koja ima katastrofalnu epidemijsku situaciju. pre ce biti neka ljubljana ili neki drugi grad u eu. btw.dobro je sto su milogorci dobili monaco. uci ce u masinu odigravanja mnogo utakmica u kratkom periodu..a takva masina ce ih iskasapiti.

Milos

pre 3 godine

Buducnost na delu!
Zasluzili su da sledece godine predstavljaju region u Evroligi.
Oba puta pobedeli Zvezdu i Partizan, igraju muski u Evrokupu.

uplakani bunkeras

pre 3 godine

Realno, KK "Beni Hil" iz Železnika je samo poslužio kao sparing partner pred Monako.Kad nema nikog dobra je i "institucija" iz predgrađa.
(Kole, 23. mart 2021 21:31)

Realno ti ne znaš kako da se izboriš sa kompleksčinama.
Izdrži !

Oj

pre 3 godine

Sve je to zato sto se ponasaju sportski i ne kukaju kako im je ovo 75ta utakmica za 80 dana, cute i igraju. Milojevic im je uneo jos vecu mirnocu, podigao je samopouzdanje i vodecim a i svim igracima veoma veoma tesko ce izgubiti u ABA ligi

hmm

pre 3 godine

revans je u ljubljani, a buducnost dere redom ove vestacke klubove...
(bajro enimal, 23. mart 2021 20:13)

dere redom partizanky? zar ne novopeceni navijacu buducnosti

Kole

pre 3 godine

Realno, KK "Beni Hil" iz Železnika je samo poslužio kao sparing partner pred Monako.Kad nema nikog dobra je i "institucija" iz predgrađa.

uplakani bunkeras

pre 3 godine

dva abaligasa ne mogu igrati evroligu.. aba liga se ove sezone igra za kikiriki posto ce bud preko ek u el.. igracete cipiripi kup.. bolje i to nego da se brukate
(pop, 23. mart 2021 21:37)

Vi nekome o brukanju ?!!! xaxaxaxa

uplakani bunkeraš

pre 3 godine

revans je u ljubljani, a buducnost dere redom ove vestacke klubove...
(bajro enimal, 23. mart 2021 20:13)

Pazi kad ste toliko nebitni da vas niko vise i ne spominje.
Ali zato ti spominjes konstantno onaj klub koji ti je unistio zivot.
Zamisli sta bi ovaj Monako tek vama napravio ?!
Bolje cuti mukice, smešan si

1Djoković

pre 3 godine

matori 2, bravo dobio si plus.Ali kajmak uzima, onaj koji je u najboljoj formi u finalu ABA lige.Tu je razlika.Tri pobede i Zvezda je u Evroligi.Znaju to i varvari i njihovi poltroni grobari.Mic po mic i evo decenije uništenih života malih ljudi.

Will Mosley

pre 3 godine

Lepo sam ja rekao pre par dana da je Buducnost jaca od Panate i Khimkija, ali likovi koji ovde salju komentare ne mogu da shvate to sto ja pisem. Bravo Milojice majstore.

pop

pre 3 godine

Zvezdi preostaje da navija za Budućnost u EK, da bi tako kao finalista ABA igrali EL dogodine bez obzira na rezultat u finalu...
(Bard Živa, 23. mart 2021 21:21)
dva abaligasa ne mogu igrati evroligu.. aba liga se ove sezone igra za kikiriki posto ce bud preko ek u el.. igracete cipiripi kup.. bolje i to nego da se brukate

Igi

pre 3 godine

Reed i Ejim su doktori košarke za Nkoka i Kuzmića. Zvezda nema šanse. O playmakerima takođe ne treba trošiti reči. Kobs je za Halla izmislio košarku. Realno su bolji i tu nema šta dodati.

g

pre 3 godine

Reed i Ejim su doktori košarke za Nkoka i Kuzmića. Zvezda nema šanse. O playmakerima takođe ne treba trošiti reči. Kobs je za Halla izmislio košarku. Realno su bolji i tu nema šta dodati.
(Igi, 23. mart 2021 20:21)

Potpuno si u pravu, Budućnost igra El možda preko evrokupa, ali sigurno preko ABA

Will Mosley

pre 3 godine

Lesor magarac kakav se retko viđa
(zzzzz, 23. mart 2021 20:48)

Sta je radio, jel poklanjao lopte protivniku kao Teodosic dok je igrao za CSKA Dzenkinsu?

duledudule

pre 3 godine

Kakva ironija glupi nas Lesor promasio , kad je prosli put promasio Buducnost je osvojila takmicenje :D Moze i sad slobodno , da igramo mi evroligu preko aba a oni preko evrokupa

LJUBO

pre 3 godine

Kakva partija Buducnosti !!!
Monako je sigurno kvalitetniji tim i bice ih uzasno tesko dobiti u Podgorici , ali ovo je bio pravi primjer timske kosarke !!! Svaka akcija uvjezbana , nema srljanja,ako ne prodje , idemo dalje kao da nista nije bilo ...i tako cijelu utakmicu !!!
Ako prodju Monako , lakse ce biti u polufinalu jer ovaj tim Francuza je skoro jak kao Virtus ili Uniks

ghh

pre 3 godine

Budućnost ima zicer za Evroligu, ukrštaju sa Metropolitanom i Gran Kanarijom, to je realno verovatno i manji izazov od Monaka i ako Valensija ne udje u top 8 ( a dobre su šanse da neće ) to ih vodi u Evroligu, što verovatno znači da nema ništa od naših timova naredne sezone. Lesor standardno promašuje zicer za pobedu.

nostalgija

pre 3 godine

Alo, kakvi su ovo izrazi? Covece, MAŠI moze da kaze neki klinac, iz fore, jer valjda im mocno zvuci, isto kao npr ono "jel si"(ispravno jesi li), ali ne mozes u tekstu na sajtu tako da pises, sta ti je.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Koja je ovo fora sa francuskim klubovima i Ljubljanom?!
Partizan je igrao odlučujuću tamo kao domaćin, sada će Budućnost tamo biti domaćin..
Oni mogu biti domaćini u Francuskoj, ali ne smeju da gostuju u Srbiji ili Crnoj Gori? Koje su to fazoni?

delboj

pre 3 godine

A šta će im EL, bolje u vrhu EC nego borba da ne budeš zadnji u EL
(g, 23. mart 2021 20:46)

Malo da se zamijenimo, da se umjesto vas mi borimo da ne budemo zadnji ;). A sa Milojem i ovom ekipom uz samo jedno ili dva prava pojacanja mozemo i u sredinu tabele.
Mada, polako, Monaco je ubitacno jak tim, igraju jednu od najboljih odbrana u Evropi, sto nije ni cudo jer je Zvezdo poznat po tome kao trener... Ipak, Miloje je zlatna koka.

Realno

pre 3 godine

Navijam za zvezdu I tvrdim da je buducnost bolje skockala tim. Svako kosarkaski pismen zna da su temelji toma plej I centar. To buducnost ima, zvezda ne. Sve ostalo je tu negde, uz napomenu da zvezda ima previse limitiranih igraca. Za to je kriv I Obradovic, ali boga mi I radonjic koji forsira igrace kojima je istekao zenit

Demar Derozan

pre 3 godine

@montoya
Miloje je ona vrsta trenrra koja zna svoj posao u svakom segmentu. To, izmedju ostalog, znaci da kada preuzina neki klub, posebno ako je u toku sezone, tim i klub mioraju da zadovolje njegov ukus i aspiracije. Bio je jednom na vratima Partizana, ali je odbio ponudu, nadam se da znate razlog jer ne bih ovde da iznosim privatne detalje. Buducnost je imala srecu da je bio slobodan jer zbog pandemije nije otisao u USA na usavrsavanje sto je imao u planu. Repka ce dugorocno imati dosta koriati od njega, posebno u eri posle Kokoskova.

Ilija

pre 3 godine

Ako uđu u finale,male su šanse da još neko iz ABA lige igra Evroligu. Naravno uslov je i da Valensija nebude u top 8 Evrolige. Budućnosti se baš otvorilo za finale,pošto su na drugoj strani Virtus,Uniks i Lokomotiva.

uplakani bunkeras

pre 3 godine

Za to je kriv I Obradovic, ali boga mi I radonjic koji forsira igrace kojima je istekao zenit
(Realno, 23. mart 2021 21:26)

A, koga da forsira Simona? Ko je sastavio ekipu ? Ko je trzio Hola koji ne back up plej ne moze da bude ? Ko je izmedju Stimca i Kuzmica birao ovo drvo javorovo ? Ko je trzio Noka ?

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Crta im se Alimpije sezona. 2x nas dobili u Aba, Zvezda loša do očajna, Lesor maši zicer. Sve već viđeno. Monako je teži od potencijalnog polufinala sa Metropolitanom ili Gran Kanaijom. Ne može bolje od ovoga.

Inače, Rob Grej strašno zanimljiv bekčić. Lajt Bili Beron, puter ruka koja pogađa iz svih pozicija bez savesti. Najbolje godine, dobra sezoba valjalo bi ga ispratiti na leto.

No name

pre 3 godine

Ima Deki šlifa za trenera.

Budućnost uspela veže pobede dve u aba i Evrokupu. Kobs prebutalan igrač!" Još u Cedeviti to pokazivao.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Jako interesantan utakmica.Monako je na minut i nešto imao 6 razlike i loptu...posle promasenog napada u sledeca 2 Buducnost 2+3 i 1 razlike.
Ogromna je razlika u skokovima , valjda +11 za Buducnost.
Monako ekipa bez klasicnog centra. Lesort verovatno do kraja zivota nece znati da brani "pik" , a Buducnost upravo i forsira takvu igru sa "pikom" , pogotovo Hob i Rid. Sve su im pokupili ispod koša
Nadovezao bih se na komentar onog "strucnjaka" NastyB...rece za nedelju "Budnocnost izvlacila centre...", smesno. Ljudi igraju klasican "pik". Ako im se "zatvore" bočne strane, nema "skupljanja" na ulazu onda se ide na cist individualni kvalitet igrača.
Ralno, Monako izgubio dobijenu utakmicu zbog divljanja Di Bosta , koji je totalno nerezonski na +4 šutirao "trojku". Bili su u bonusu, Nikolic nije mogao nista da odbrani (i umesto da igraju na njega,nista) , sudije počele da sviraju (celo drugo poluvreme su pustali skroz "čvrstu" odbranu) i umesto da pokusaju na ulaz i potrose vreme budala šutira "trojku"
Mislim da će u Ljubljani biti još bolja utakmica,a realno je sve otvoreno.

Bero Rakun

pre 3 godine

Bas lepa vest. Nisam stigao da pogledam utakmicu i zao mi je. Za vikend ono sto sam video je bilo "zategnuto" i delovalo je odlicno (bez navijackih prepucavanja) i bas sam bio znatizeljan kako izgleda igra u EC.

Bravo za Buducnost i Milojevica.

Mohikanac

pre 3 godine

Prvo BRAVO...

Moram da priznam Budućnost jeste favorit za EL, svaka čast...svaki dobar rezultat jeste za poštovanje a ...
CZ sa 20pts i brejk u EC...svako poštovanje.

deki

pre 3 godine

Buducnost je ostvarila veliku pobedu i ja im cestitam kao sto sam u Nedelju. Vidimo da su oni vec u Nedelju uvece osvojili i EK i ABA ligu. Polako drugari, ne letite visoko.Prvo treba odbraniti ovo u revansu a nece biti lako posto se radi o dvema izjednacenim ekipama. Znala je Buducnost i da kiksne, ova tri poraza u ABA nisu od Zvezde i Partizana koje su dobili po dva puta nego od malih ekipa. U svakom slucaju, Bokan je naucio skolu a nije ni cudno kad se zna od koga je ucio. Ulaze svoje pare koje ocigledno nisu male a i Studentski centar kao razvojni tim je prvi u drugoj ABA ligi.

kris

pre 3 godine

Ja navijam za Zvezdu i volio bih da mi osvojimo ABA ligu, ali mislim da je Budućnost trenutno bolji tim. Popunjeni su na svim pozicijama, pogotovo najvažnijim centar i plej. Mi upravo na tim pozicijama gori nego u doba pomenutog Lesora. Takodje mi ide na živce ovo domaćinstvo i dvostruki arsini. Ako ne mogu biti gosti, nek ne budu ni domaćini, obe na neutralnom terenu, ili nek bude 20 za protivnika, kao što bi bilo da je obrnuta situacija.

ValterNBG

pre 3 godine

Lesor,bio I ostao igrac sa iq kokoske.Svidja mi se optimizam navijaca Zvezde,kojima I sam pripadam,u pogledu finala ABA lige.Ovakvom igrom mi ne mozemo ni da udjemo u isto.Cedevita,verovatno,je mnogo nezgodna.Nama treba da na svakoj toj bitnoj utakmici Lojd I Volden daju po 25 poena I da im se prikljuci solidni Dobric sa 15.Nemoguce,jel da?O finalu sa Futurom ni ne razmisljam.Sledece sezone reset,nema druge.

poznavalac prilika

pre 3 godine

ovo sto radi buducnost ove godine( a redovno je pratim) treba da bude matrica za sve timove ex yu ( pogotovo zvezdu i partizan- za koji inace navijam). znaci 3 ili najvise 4 dobra stranca ( timska igraca) i ostalo domaci igraci. ovako je partizan dosao na f4 (stranci mekejleb i roberts, ostalo domaci igraci/ marica i veselog racunam kao domace igrace jer su u partizanu izgradili ime). to je i nacin na koji zalgiris funkcionise godinama u nazad i dodje povremeno na f4. buducnost je ove godine pogodila sa tamnoputim igracima jer su i kobs i edzim i rid timski igraci, pogotovo edzim koji je vjerovatno najbolji tamnoputi igrac koji je ikada igrao u bud. svakome ko se razumije u kosarku je zadovoljstvo gledati ovog momka, kako zatvara sve rupe u odbrani, cuva sve od 1 do 4, a kad treba bude najefikasniji igrac ( kao protiv cedevite). ovakav igrac je mnogo zanimljiviji i bolji za tim od recimo lojda koji je klasican divlji suter i potrosac lopti kojeg nikada normalan trener ne bi uzeo u tim. slag na torti je naravno milojevic koji je vrhunski trener. jos je bitno da je buducnost vjerovatno " najzdravija" sredina trenutno u aba. plate su redovne i dobre, nema svakakvog pritiska kao kod vjecitih rivala, i to je i razlog sto je milojevic prije izabrao buducnost nego partizan u kojem se trenutno ne zna ko pije a ko placa. volio bih da vidim i mislim da bi partizan mnogo bolje djelovao sa spoljnom linijom jaramaz, andjusic i avramovic ( a ovi su igraci koje partizan moze sigurno da plati) nego sa perkinsom i mekintajerom i slicnim promasajima. sigurno bi se ovi igraci mnogo vise borili i igrali sa vise srca a za reprezentaciju bi isto vjerovatno bilo bolje ( bili bi uigrajniji). mada je partizanu najznacajnije da dovede trenera za sledecu sezonu i to mora biti neki domaci trener sa iskustvom jer su se besmislenim pokazali ovi eksperimenti od ove sezone. licno bih volio da vidim dzikica kao prvu opciju ili vladu jovanovica. ova ekipa buducnosti je sigurno dobra osnova za stvaranje dobre ekipa za evenutalnu evroligu sledece godine ( uz dodatak recimo simonovica iz mege koji bi se super uklopio vjerujem i jos jednog dobrog sutera na poziciji 2), uz ostanak milojevica koji je vjerovatan ako budu igrali evroligu i zelim im svu srecu.