Fudbal 39

Četvrtak, 11.03.2021.

20:00

Totenhem lako pobedio Dinamo

Fudbaleri Totenhema su lako pobedili Dinamo Zagreb 2:0, dok je Arsenal sa 3:1 bio bolji od Olimpijakosa.

Totenhem lako pobedio Dinamo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Sinke

pre 3 godine

Dinamo ove prolazi, nije im igrao jedan od najboljih igrača J. Guardiol koji se vraća za utakmicu u Zagrebu...bit će tu još svašta!

4231/451

pre 3 godine

Da "lako"...
hahahahaha...
Dinamo sam sebe pobijedio. Oba gola, juniorske greške obrane modrih (Theophile-ve, koji je igrao jer je mali Gvardiol ozlijedjen).
Ako Spursi ne odigraju bolje u Zg, svašta je moguće.
(Kico Slabinac, 12. mart 2021 06:17)

1.Teophile je standardni prvotimac (pogotovo u europskim utakmicama)
2. Teophile igra na mjestu stopera
3. Gvardiol u Dinamu igra na mjestu lijevog beka
4. Umjesto Gvardiola je igrao Leovac
Jedino s čim se slažem je da je drugi gol plod izravne greške Teophila. I nije mu prvi put da griješi u najvažnijim utakmicama u sezoni. Direktni je krivac što Dinamo prošle sezone nije prošao grupu Lige prvaka, jer je protiv Šahtjora napravio suludi penal na Pjatovu u 95. minuti. Ove sezone je protiv Cluja dobio glupi crveni karton i umalo izbacio Dinamo iz Europe već na 1. stepenici.
Uglavnom, probaj pogledati pokoju utakmicu kad igra Dinamo.

Luksemburg>Brazil

pre 3 godine

Junajted koji je drugi u " najjačoj ligi na svetu " ne može da dobije kombinovani sastav Milana, ali je eto Milan slabiji od Totenhema koji nije ni u prvih pet u svojoj ligi ???
(VOSAK, 12. mart 2021 00:47)

Manchester United je pobijedio Manchester City, a nije mogao pobijediti Milana, koji nije mogao pobjediti Zvezdu. To znači da su Milan i Zvezda jači od Cityija. Sjajna logika, ali sjajna. Još bolji primjer: Varaždin je pobijedio Dinamo, koji je pobijedio Atalantu koja je pobijedila Milan. Znači Varaždin>Milan.

Sima

pre 3 godine

Pa ako ćemo ko je punio Zvezdu i Dinamo sa po 5 komada da se setimo onda i Croacije, Slavije Prag, Petah Tikve, Videotona... Ipak su Bajern, Psg i Totenhem malo jači od nabrojanih...

zgtom

pre 3 godine

Po meni bolje bi bilo da je prva tekma prvobitno bila u Zgb, jer momčadi koje dođu sa zapada na ruinu od Maksimira u prvih pola sata se ne snađu od ružnoće stadiona i dojma, tako da bi Dinamo možda iskoristio takvu situaciju, ali igralo se prvo u Londonu, teško da sada mogu dostići taj rezultat.

Sasa

pre 3 godine

Vi ste od njih u londonu dobili 5 komada, u bg 4 komada. Ovi modri su za vas Real Madrid sa 2 primljena gola. Haha
(aalborg, 12. mart 2021 01:13)

I Dinamo je od Liona dobio 7 komada u Zagrebu.

Вук Караџић

pre 3 godine

Tottenham je dosta jači od Milana.
(H, 11. mart 2021 23:45)

Манчестер је доста јачи од Тотенхема.

Милан је доста јачи од Манчестера.

Realno

pre 3 godine

Dinamo je mogao da povede u 43 sekundi, odmah na početku igre. Kasnije Petković je trebao da poentira. Guardian piše veoma pohvalno o Dinamu kao prvom dostojnom protivniku. Uglavnom Dinamo se ni u luksuznom Londonu kod vrhunskog kluba vrhunske lige i vrhunskog trenera Murinja nije obrukao (iako je prodao neke važne igrače). Dinamo je ozbiljan klub ali realno Hrvatska liga nije isto što i liga UK. Naravno da su Dinamovi igrači bili impresionirani stadionom, protivnikom i fazom natjecanja pa su im se zato i desila ta dva kiksa koji bi u opuštenijoj utakmici bili dva zgoditka. Totenhem je izašao sa najjacim momčadi, a njihov napadač na marketu vrijedi 120 mil. €.

Вук Караџић

pre 3 godine

mislis li ti zaista da je Milan jaca i bolja ekipa od Tottenhama u ovom trenutku i unazad par godina,onako realno,cak i po igrackom kadru ili si samo Zvezdas?
(fer86, 11. mart 2021 23:18)

реално је да је Милан одиграо нерешено у Манчестеру, а при том су им судије поништила два гола

Вук Караџић

pre 3 godine

Ja se mogu kladiti da je Milan htio, mogao je Zvezdi opušteno uvaljati 4-5 komada, isto to važi i Totenhem protiv Dinama.
(Marko, 11. mart 2021 23:27)

свашта. имали су више среће него памети. да се игра на три победе, гарантујем Звездин пролазак, пошто им је потребно баждарење у првих пар утакмица да се прилагоде

Kico Slabinac

pre 3 godine

Da "lako"...
hahahahaha...
Dinamo sam sebe pobijedio. Oba gola, juniorske greške obrane modrih (Theophile-ve, koji je igrao jer je mali Gvardiol ozlijedjen).
Ako Spursi ne odigraju bolje u Zg, svašta je moguće.

Miki

pre 3 godine

@ Dinamo se definitivno podigao na jedan pristojan evropski nivo, ali ogromno je pitanje koji je njihov maksimum u evropi s obzirom da vecinu utakmica u domacoj ligi mogu da dobiju bez problema i s drugim timom... Ja licno mislim da za njih i, njima slicnim timovima s balkana i istocne evrope, Sahtjor treba da bude neki standard. Satjor je ubedljivo najbolji tim Ukrajinske lige gde vladaju vec godinama. Imaju samo jednog ozbiljnog protivnika, a to je Dinamo Kijev. Ali, Sahtjor posluje dobro, igra evropu svake godine i, na svakih par godina odigraju osminu ili, cetvrtfinale lige sampiona, a u evropa ligi su u nekoliko navrata stigli cak do polufinala ili finala. U svakom slucaju, ako oni sa svojom ligom i novcima kojim barataju to mogu, zasto ne bi mogli i neki drugi iz okruzenja... Samo kazem, ima sanse.
(Fikio, 11. mart 2021 23:50)

šahtjor osvojio 2009.-e , ali imaju drzavu sa preko 45 miliona stanovnika, potencijalno mnogo više talenata koji dodju u klub, i u tom odnosu snaga kako kažeš dva velika kluba, bar 15 miliona nek navija za šahtjor to znaci uvek pun stadion i mnogo para od prodaje suvenira dresova ulaznica, mogu da plate igrače 2- 3 miliona po sezoni za te pare ćeš privući srednju klasu igrača, dok kod nas za 400-500.000 mogu samo polovni iz Afrike i sl. velika je razlika, hoću reći kad može Šahtjor ne znači da možemo i mi !

Bradilic

pre 3 godine

Tesko je nositi se sa klubovima iz Engleske, koliko god bili nezaintersovani za ovo takmicenje. To vazi i za ostale jace klubove. Velika je razlika u novcima. Mogao je Dinamo da prodje i lakse ali sta je tu je.
(Nole nr.1, 11. mart 2021 21:33)

Mislim da je Totenhem zainteresovaniji za Ligu Evrope nego Premijer Ligu trenutno

c0ppo

pre 3 godine

Dinamo se definitivno podigao na jedan pristojan evropski nivo, ali ogromno je pitanje koji je njihov maksimum u evropi s obzirom da vecinu utakmica u domacoj ligi mogu da dobiju bez problema i s drugim timom... Ja licno mislim da za njih i, njima slicnim timovima s balkana i istocne evrope, Sahtjor treba da bude neki standard. Satjor je ubedljivo najbolji tim Ukrajinske lige gde vladaju vec godinama. Imaju samo jednog ozbiljnog protivnika, a to je Dinamo Kijev. Ali, Sahtjor posluje dobro, igra evropu svake godine i, na svakih par godina odigraju osminu ili, cetvrtfinale lige sampiona, a u evropa ligi su u nekoliko navrata stigli cak do polufinala ili finala. U svakom slucaju, ako oni sa svojom ligom i novcima kojim barataju to mogu, zasto ne bi mogli i neki drugi iz okruzenja... Samo kazem, ima sanse.
(Fikio, 11. mart 2021 23:50)
*********************************************************************

Slazem se u jednom dijelu. Sahtar je najbolji klub istocne europe vec duze vrijeme. No sve ostalo su iluzije. Pogledaj lovu kojom sahtar raspolaze. Pogledaj im sastav, vecinom (kvalitetni) brazilci i ostali stranci. Dinamo, Zvezda, Partizan i vecina ostalih 'velikih' klubova ovih prostora nemaju zajedno toliko novaca. Dinamo uostalom posluje fantasticno, zaradjuju brdo love. I tako prezivljavaju. Love nemaju, a niti igraci nemaju interesa igrati po lokalnim livadama pored EU terena. Malo realnosti je ipak potrebno.

Stevan

pre 3 godine

To sto smo mi sa Balkana lozacki narodi nas je problem... ali je istina to da ove ekipe u Ligi Evrope dolaze da odrade posao, dok je za nas to pitanje zivota i smrti i u te meceve ulazimo kao kad idemo u rat, jer je za nase fudbalere to sansa da se bolje prodaju, dok fudbaleri velikih klubova igranje u Ligi Evrope vide samo kao sansu da se na nekoj oranici u nekoj Srbiji, Hrvatskoj ili Rumuniji, u nekoj nevaznoj utakmici, protiv nekog nevaznog kluba, povrede i sebi ugroze bogatu karijeru.
Da je njima to tih meceva stalo koliko je stalo nama, ne bismo mogli mrezu da ponesemo koliko golova bi nam uvaljali za 90 minuta.
Ali dobro, dobicu brdo minusa jer smo pored toga sto smo lozacki narodi, mi takodje i veoma neobjektivni narodi i marimo samo do onoga sto lepo zvuci i sto nama ide u prilog, pa makar bilo i netacno.
Uostalom pogledajte udzbenike istorije ex-yu drzava...

VOSAK

pre 3 godine

Cuj ovoga koji laprda o necemu tipa,daj Dinamu malo jaci klub pa cete vidjeti gdje su i sto su...Khm, ja znam da si subjektivan,ali realno,mislis li ti zaista da je Milan jaca i bolja ekipa od Tottenhama u ovom trenutku i unazad par godina,onako realno,cak i po igrackom kadru ili si samo Zvezdas?
(fer86, 11. mart 2021 23:18)


Pa pitaj Junajted koji će očito ispasti od njih :)

VOSAK

pre 3 godine

Tottenham je dosta jači od Milana.
(H, 11. mart 2021 23:45)

Junajted koji je drugi u " najjačoj ligi na svetu " ne može da dobije kombinovani sastav Milana, ali je eto Milan slabiji od Totenhema koji nije ni u prvih pet u svojoj ligi ???

Marko

pre 3 godine

Ovo. Je top šta neko da ovih prostora može odigrati protiv top 5-6 ekipe iz Engleske. Nažalost. Majeru i ovom Ivanušecu treba još godina dvije da mogu u duel sa orijeom ili dembeleom a to Dinamo ne može čekati da ih ne proda.

Fikio

pre 3 godine

Dinamo se definitivno podigao na jedan pristojan evropski nivo, ali ogromno je pitanje koji je njihov maksimum u evropi s obzirom da vecinu utakmica u domacoj ligi mogu da dobiju bez problema i s drugim timom... Ja licno mislim da za njih i, njima slicnim timovima s balkana i istocne evrope, Sahtjor treba da bude neki standard. Satjor je ubedljivo najbolji tim Ukrajinske lige gde vladaju vec godinama. Imaju samo jednog ozbiljnog protivnika, a to je Dinamo Kijev. Ali, Sahtjor posluje dobro, igra evropu svake godine i, na svakih par godina odigraju osminu ili, cetvrtfinale lige sampiona, a u evropa ligi su u nekoliko navrata stigli cak do polufinala ili finala. U svakom slucaju, ako oni sa svojom ligom i novcima kojim barataju to mogu, zasto ne bi mogli i neki drugi iz okruzenja... Samo kazem, ima sanse.

fer86

pre 3 godine

Cuj ovoga koji laprda o necemu tipa,daj Dinamu malo jaci klub pa cete vidjeti gdje su i sto su...Khm, ja znam da si subjektivan,ali realno,mislis li ti zaista da je Milan jaca i bolja ekipa od Tottenhama u ovom trenutku i unazad par godina,onako realno,cak i po igrackom kadru ili si samo Zvezdas?

Gooner

pre 3 godine

Bravo ekipo, sjajna utakmica, kad uporedim sa prošlom godinom ovo je ogroman napredak u igri, Odegaard pun pogodak i treba ga otkupiti, Willian opet ok utakmica ali dve greške odbrane od kojih je jedna iskorišćena a druga ne. David Luiz ne može da igra sa samo još jednim štoperom to je dokazano, njemu treba 2 štopera sa strane da može da im odigrava. Ništa, idemo dalje, verujem da će tim napasti i kod kuće i povećati ukupan score.

Marko

pre 3 godine

Iz aviona se vidi da ove sve vrhunske ekipe ovu Ligu Evrope igraju sa 50% snage, pa samo budala ne vidi da su Milan protiv Zvezde i večeras Totenhem protiv Dinama čisto odradjivali posao. Daj ljudi osvjestite se, ipak je to Liga Evropa, pa što bi se te velike ekipe trošile u Ligi Evrope kad uopšte nemaju potrebe za tim. Ja se mogu kladiti da je Milan htio, mogao je Zvezdi opušteno uvaljati 4-5 komada, isto to važi i Totenhem protiv Dinama.

MMilos

pre 3 godine

Nezaslužena pobjeda Totenhema. Momčad Dinama je potpuno nadigrala protivnika, dok je Totenhem iz svoja dva jedina šuta savladala vratara Livakovića. Još uz to su ih i suci ozbiljno gurali. Ništa teramo dalje, vjerujem u preokret najbolje momčadi u Evropi!

es

pre 3 godine

postujem ja sve sto je Dinamo uradio ali brate daj nekog jaceg da vidimo kako to ide.Mi sve sa alama igramo oni Krasnodari,Slavije,Woslburgeri i posle kao deru sve.Igraj ti prijatelju sa Totanhamom pa prodji i reci cu svaka cast.

Nole nr.1

pre 3 godine

Tesko je nositi se sa klubovima iz Engleske, koliko god bili nezaintersovani za ovo takmicenje. To vazi i za ostale jace klubove. Velika je razlika u novcima. Mogao je Dinamo da prodje i lakse ali sta je tu je.

Lik Son

pre 3 godine

Sastav Tottenhama danas : Lloris , Aurier, Sanchez , Dier,Davies,Sissoko,Ndombele,Lamela ,Allo,Son,Kane

Sastav protiv Manchester Citya : Lloris,Davies,Dier, Sanchez,Tanganga, Ndombele,Hojbjerg,Son,Lucas ,Lamela Kane

Mješoviti sastav Tottenhama?????

Dirty

pre 3 godine

Murinjo isterao mešovit sastav a Arteta sa tri rupe: Pepe, Beljerin i Xaka, standardno loše centralne bekove ali dovoljno da se izvuče bod ili lagana pobeda???

Nole nr.1

pre 3 godine

Tesko je nositi se sa klubovima iz Engleske, koliko god bili nezaintersovani za ovo takmicenje. To vazi i za ostale jace klubove. Velika je razlika u novcima. Mogao je Dinamo da prodje i lakse ali sta je tu je.

Lik Son

pre 3 godine

Sastav Tottenhama danas : Lloris , Aurier, Sanchez , Dier,Davies,Sissoko,Ndombele,Lamela ,Allo,Son,Kane

Sastav protiv Manchester Citya : Lloris,Davies,Dier, Sanchez,Tanganga, Ndombele,Hojbjerg,Son,Lucas ,Lamela Kane

Mješoviti sastav Tottenhama?????

es

pre 3 godine

postujem ja sve sto je Dinamo uradio ali brate daj nekog jaceg da vidimo kako to ide.Mi sve sa alama igramo oni Krasnodari,Slavije,Woslburgeri i posle kao deru sve.Igraj ti prijatelju sa Totanhamom pa prodji i reci cu svaka cast.

fer86

pre 3 godine

Cuj ovoga koji laprda o necemu tipa,daj Dinamu malo jaci klub pa cete vidjeti gdje su i sto su...Khm, ja znam da si subjektivan,ali realno,mislis li ti zaista da je Milan jaca i bolja ekipa od Tottenhama u ovom trenutku i unazad par godina,onako realno,cak i po igrackom kadru ili si samo Zvezdas?

Fikio

pre 3 godine

Dinamo se definitivno podigao na jedan pristojan evropski nivo, ali ogromno je pitanje koji je njihov maksimum u evropi s obzirom da vecinu utakmica u domacoj ligi mogu da dobiju bez problema i s drugim timom... Ja licno mislim da za njih i, njima slicnim timovima s balkana i istocne evrope, Sahtjor treba da bude neki standard. Satjor je ubedljivo najbolji tim Ukrajinske lige gde vladaju vec godinama. Imaju samo jednog ozbiljnog protivnika, a to je Dinamo Kijev. Ali, Sahtjor posluje dobro, igra evropu svake godine i, na svakih par godina odigraju osminu ili, cetvrtfinale lige sampiona, a u evropa ligi su u nekoliko navrata stigli cak do polufinala ili finala. U svakom slucaju, ako oni sa svojom ligom i novcima kojim barataju to mogu, zasto ne bi mogli i neki drugi iz okruzenja... Samo kazem, ima sanse.

Marko

pre 3 godine

Iz aviona se vidi da ove sve vrhunske ekipe ovu Ligu Evrope igraju sa 50% snage, pa samo budala ne vidi da su Milan protiv Zvezde i večeras Totenhem protiv Dinama čisto odradjivali posao. Daj ljudi osvjestite se, ipak je to Liga Evropa, pa što bi se te velike ekipe trošile u Ligi Evrope kad uopšte nemaju potrebe za tim. Ja se mogu kladiti da je Milan htio, mogao je Zvezdi opušteno uvaljati 4-5 komada, isto to važi i Totenhem protiv Dinama.

Realno

pre 3 godine

Dinamo je mogao da povede u 43 sekundi, odmah na početku igre. Kasnije Petković je trebao da poentira. Guardian piše veoma pohvalno o Dinamu kao prvom dostojnom protivniku. Uglavnom Dinamo se ni u luksuznom Londonu kod vrhunskog kluba vrhunske lige i vrhunskog trenera Murinja nije obrukao (iako je prodao neke važne igrače). Dinamo je ozbiljan klub ali realno Hrvatska liga nije isto što i liga UK. Naravno da su Dinamovi igrači bili impresionirani stadionom, protivnikom i fazom natjecanja pa su im se zato i desila ta dva kiksa koji bi u opuštenijoj utakmici bili dva zgoditka. Totenhem je izašao sa najjacim momčadi, a njihov napadač na marketu vrijedi 120 mil. €.

MMilos

pre 3 godine

Nezaslužena pobjeda Totenhema. Momčad Dinama je potpuno nadigrala protivnika, dok je Totenhem iz svoja dva jedina šuta savladala vratara Livakovića. Još uz to su ih i suci ozbiljno gurali. Ništa teramo dalje, vjerujem u preokret najbolje momčadi u Evropi!

Sasa

pre 3 godine

Vi ste od njih u londonu dobili 5 komada, u bg 4 komada. Ovi modri su za vas Real Madrid sa 2 primljena gola. Haha
(aalborg, 12. mart 2021 01:13)

I Dinamo je od Liona dobio 7 komada u Zagrebu.

Bradilic

pre 3 godine

Tesko je nositi se sa klubovima iz Engleske, koliko god bili nezaintersovani za ovo takmicenje. To vazi i za ostale jace klubove. Velika je razlika u novcima. Mogao je Dinamo da prodje i lakse ali sta je tu je.
(Nole nr.1, 11. mart 2021 21:33)

Mislim da je Totenhem zainteresovaniji za Ligu Evrope nego Premijer Ligu trenutno

c0ppo

pre 3 godine

Dinamo se definitivno podigao na jedan pristojan evropski nivo, ali ogromno je pitanje koji je njihov maksimum u evropi s obzirom da vecinu utakmica u domacoj ligi mogu da dobiju bez problema i s drugim timom... Ja licno mislim da za njih i, njima slicnim timovima s balkana i istocne evrope, Sahtjor treba da bude neki standard. Satjor je ubedljivo najbolji tim Ukrajinske lige gde vladaju vec godinama. Imaju samo jednog ozbiljnog protivnika, a to je Dinamo Kijev. Ali, Sahtjor posluje dobro, igra evropu svake godine i, na svakih par godina odigraju osminu ili, cetvrtfinale lige sampiona, a u evropa ligi su u nekoliko navrata stigli cak do polufinala ili finala. U svakom slucaju, ako oni sa svojom ligom i novcima kojim barataju to mogu, zasto ne bi mogli i neki drugi iz okruzenja... Samo kazem, ima sanse.
(Fikio, 11. mart 2021 23:50)
*********************************************************************

Slazem se u jednom dijelu. Sahtar je najbolji klub istocne europe vec duze vrijeme. No sve ostalo su iluzije. Pogledaj lovu kojom sahtar raspolaze. Pogledaj im sastav, vecinom (kvalitetni) brazilci i ostali stranci. Dinamo, Zvezda, Partizan i vecina ostalih 'velikih' klubova ovih prostora nemaju zajedno toliko novaca. Dinamo uostalom posluje fantasticno, zaradjuju brdo love. I tako prezivljavaju. Love nemaju, a niti igraci nemaju interesa igrati po lokalnim livadama pored EU terena. Malo realnosti je ipak potrebno.

Kico Slabinac

pre 3 godine

Da "lako"...
hahahahaha...
Dinamo sam sebe pobijedio. Oba gola, juniorske greške obrane modrih (Theophile-ve, koji je igrao jer je mali Gvardiol ozlijedjen).
Ako Spursi ne odigraju bolje u Zg, svašta je moguće.

Вук Караџић

pre 3 godine

Tottenham je dosta jači od Milana.
(H, 11. mart 2021 23:45)

Манчестер је доста јачи од Тотенхема.

Милан је доста јачи од Манчестера.

Miki

pre 3 godine

@ Dinamo se definitivno podigao na jedan pristojan evropski nivo, ali ogromno je pitanje koji je njihov maksimum u evropi s obzirom da vecinu utakmica u domacoj ligi mogu da dobiju bez problema i s drugim timom... Ja licno mislim da za njih i, njima slicnim timovima s balkana i istocne evrope, Sahtjor treba da bude neki standard. Satjor je ubedljivo najbolji tim Ukrajinske lige gde vladaju vec godinama. Imaju samo jednog ozbiljnog protivnika, a to je Dinamo Kijev. Ali, Sahtjor posluje dobro, igra evropu svake godine i, na svakih par godina odigraju osminu ili, cetvrtfinale lige sampiona, a u evropa ligi su u nekoliko navrata stigli cak do polufinala ili finala. U svakom slucaju, ako oni sa svojom ligom i novcima kojim barataju to mogu, zasto ne bi mogli i neki drugi iz okruzenja... Samo kazem, ima sanse.
(Fikio, 11. mart 2021 23:50)

šahtjor osvojio 2009.-e , ali imaju drzavu sa preko 45 miliona stanovnika, potencijalno mnogo više talenata koji dodju u klub, i u tom odnosu snaga kako kažeš dva velika kluba, bar 15 miliona nek navija za šahtjor to znaci uvek pun stadion i mnogo para od prodaje suvenira dresova ulaznica, mogu da plate igrače 2- 3 miliona po sezoni za te pare ćeš privući srednju klasu igrača, dok kod nas za 400-500.000 mogu samo polovni iz Afrike i sl. velika je razlika, hoću reći kad može Šahtjor ne znači da možemo i mi !

Вук Караџић

pre 3 godine

mislis li ti zaista da je Milan jaca i bolja ekipa od Tottenhama u ovom trenutku i unazad par godina,onako realno,cak i po igrackom kadru ili si samo Zvezdas?
(fer86, 11. mart 2021 23:18)

реално је да је Милан одиграо нерешено у Манчестеру, а при том су им судије поништила два гола

Вук Караџић

pre 3 godine

Ja se mogu kladiti da je Milan htio, mogao je Zvezdi opušteno uvaljati 4-5 komada, isto to važi i Totenhem protiv Dinama.
(Marko, 11. mart 2021 23:27)

свашта. имали су више среће него памети. да се игра на три победе, гарантујем Звездин пролазак, пошто им је потребно баждарење у првих пар утакмица да се прилагоде

Dirty

pre 3 godine

Murinjo isterao mešovit sastav a Arteta sa tri rupe: Pepe, Beljerin i Xaka, standardno loše centralne bekove ali dovoljno da se izvuče bod ili lagana pobeda???

Marko

pre 3 godine

Ovo. Je top šta neko da ovih prostora može odigrati protiv top 5-6 ekipe iz Engleske. Nažalost. Majeru i ovom Ivanušecu treba još godina dvije da mogu u duel sa orijeom ili dembeleom a to Dinamo ne može čekati da ih ne proda.

Stevan

pre 3 godine

To sto smo mi sa Balkana lozacki narodi nas je problem... ali je istina to da ove ekipe u Ligi Evrope dolaze da odrade posao, dok je za nas to pitanje zivota i smrti i u te meceve ulazimo kao kad idemo u rat, jer je za nase fudbalere to sansa da se bolje prodaju, dok fudbaleri velikih klubova igranje u Ligi Evrope vide samo kao sansu da se na nekoj oranici u nekoj Srbiji, Hrvatskoj ili Rumuniji, u nekoj nevaznoj utakmici, protiv nekog nevaznog kluba, povrede i sebi ugroze bogatu karijeru.
Da je njima to tih meceva stalo koliko je stalo nama, ne bismo mogli mrezu da ponesemo koliko golova bi nam uvaljali za 90 minuta.
Ali dobro, dobicu brdo minusa jer smo pored toga sto smo lozacki narodi, mi takodje i veoma neobjektivni narodi i marimo samo do onoga sto lepo zvuci i sto nama ide u prilog, pa makar bilo i netacno.
Uostalom pogledajte udzbenike istorije ex-yu drzava...

zgtom

pre 3 godine

Po meni bolje bi bilo da je prva tekma prvobitno bila u Zgb, jer momčadi koje dođu sa zapada na ruinu od Maksimira u prvih pola sata se ne snađu od ružnoće stadiona i dojma, tako da bi Dinamo možda iskoristio takvu situaciju, ali igralo se prvo u Londonu, teško da sada mogu dostići taj rezultat.

Luksemburg>Brazil

pre 3 godine

Junajted koji je drugi u " najjačoj ligi na svetu " ne može da dobije kombinovani sastav Milana, ali je eto Milan slabiji od Totenhema koji nije ni u prvih pet u svojoj ligi ???
(VOSAK, 12. mart 2021 00:47)

Manchester United je pobijedio Manchester City, a nije mogao pobijediti Milana, koji nije mogao pobjediti Zvezdu. To znači da su Milan i Zvezda jači od Cityija. Sjajna logika, ali sjajna. Još bolji primjer: Varaždin je pobijedio Dinamo, koji je pobijedio Atalantu koja je pobijedila Milan. Znači Varaždin>Milan.

Sima

pre 3 godine

Pa ako ćemo ko je punio Zvezdu i Dinamo sa po 5 komada da se setimo onda i Croacije, Slavije Prag, Petah Tikve, Videotona... Ipak su Bajern, Psg i Totenhem malo jači od nabrojanih...

VOSAK

pre 3 godine

Tottenham je dosta jači od Milana.
(H, 11. mart 2021 23:45)

Junajted koji je drugi u " najjačoj ligi na svetu " ne može da dobije kombinovani sastav Milana, ali je eto Milan slabiji od Totenhema koji nije ni u prvih pet u svojoj ligi ???

4231/451

pre 3 godine

Da "lako"...
hahahahaha...
Dinamo sam sebe pobijedio. Oba gola, juniorske greške obrane modrih (Theophile-ve, koji je igrao jer je mali Gvardiol ozlijedjen).
Ako Spursi ne odigraju bolje u Zg, svašta je moguće.
(Kico Slabinac, 12. mart 2021 06:17)

1.Teophile je standardni prvotimac (pogotovo u europskim utakmicama)
2. Teophile igra na mjestu stopera
3. Gvardiol u Dinamu igra na mjestu lijevog beka
4. Umjesto Gvardiola je igrao Leovac
Jedino s čim se slažem je da je drugi gol plod izravne greške Teophila. I nije mu prvi put da griješi u najvažnijim utakmicama u sezoni. Direktni je krivac što Dinamo prošle sezone nije prošao grupu Lige prvaka, jer je protiv Šahtjora napravio suludi penal na Pjatovu u 95. minuti. Ove sezone je protiv Cluja dobio glupi crveni karton i umalo izbacio Dinamo iz Europe već na 1. stepenici.
Uglavnom, probaj pogledati pokoju utakmicu kad igra Dinamo.

Gooner

pre 3 godine

Bravo ekipo, sjajna utakmica, kad uporedim sa prošlom godinom ovo je ogroman napredak u igri, Odegaard pun pogodak i treba ga otkupiti, Willian opet ok utakmica ali dve greške odbrane od kojih je jedna iskorišćena a druga ne. David Luiz ne može da igra sa samo još jednim štoperom to je dokazano, njemu treba 2 štopera sa strane da može da im odigrava. Ništa, idemo dalje, verujem da će tim napasti i kod kuće i povećati ukupan score.

VOSAK

pre 3 godine

Cuj ovoga koji laprda o necemu tipa,daj Dinamu malo jaci klub pa cete vidjeti gdje su i sto su...Khm, ja znam da si subjektivan,ali realno,mislis li ti zaista da je Milan jaca i bolja ekipa od Tottenhama u ovom trenutku i unazad par godina,onako realno,cak i po igrackom kadru ili si samo Zvezdas?
(fer86, 11. mart 2021 23:18)


Pa pitaj Junajted koji će očito ispasti od njih :)

Sinke

pre 3 godine

Dinamo ove prolazi, nije im igrao jedan od najboljih igrača J. Guardiol koji se vraća za utakmicu u Zagrebu...bit će tu još svašta!

Marko

pre 3 godine

Iz aviona se vidi da ove sve vrhunske ekipe ovu Ligu Evrope igraju sa 50% snage, pa samo budala ne vidi da su Milan protiv Zvezde i večeras Totenhem protiv Dinama čisto odradjivali posao. Daj ljudi osvjestite se, ipak je to Liga Evropa, pa što bi se te velike ekipe trošile u Ligi Evrope kad uopšte nemaju potrebe za tim. Ja se mogu kladiti da je Milan htio, mogao je Zvezdi opušteno uvaljati 4-5 komada, isto to važi i Totenhem protiv Dinama.

es

pre 3 godine

postujem ja sve sto je Dinamo uradio ali brate daj nekog jaceg da vidimo kako to ide.Mi sve sa alama igramo oni Krasnodari,Slavije,Woslburgeri i posle kao deru sve.Igraj ti prijatelju sa Totanhamom pa prodji i reci cu svaka cast.

MMilos

pre 3 godine

Nezaslužena pobjeda Totenhema. Momčad Dinama je potpuno nadigrala protivnika, dok je Totenhem iz svoja dva jedina šuta savladala vratara Livakovića. Još uz to su ih i suci ozbiljno gurali. Ništa teramo dalje, vjerujem u preokret najbolje momčadi u Evropi!

Dirty

pre 3 godine

Murinjo isterao mešovit sastav a Arteta sa tri rupe: Pepe, Beljerin i Xaka, standardno loše centralne bekove ali dovoljno da se izvuče bod ili lagana pobeda???

fer86

pre 3 godine

Cuj ovoga koji laprda o necemu tipa,daj Dinamu malo jaci klub pa cete vidjeti gdje su i sto su...Khm, ja znam da si subjektivan,ali realno,mislis li ti zaista da je Milan jaca i bolja ekipa od Tottenhama u ovom trenutku i unazad par godina,onako realno,cak i po igrackom kadru ili si samo Zvezdas?

Lik Son

pre 3 godine

Sastav Tottenhama danas : Lloris , Aurier, Sanchez , Dier,Davies,Sissoko,Ndombele,Lamela ,Allo,Son,Kane

Sastav protiv Manchester Citya : Lloris,Davies,Dier, Sanchez,Tanganga, Ndombele,Hojbjerg,Son,Lucas ,Lamela Kane

Mješoviti sastav Tottenhama?????

Gooner

pre 3 godine

Bravo ekipo, sjajna utakmica, kad uporedim sa prošlom godinom ovo je ogroman napredak u igri, Odegaard pun pogodak i treba ga otkupiti, Willian opet ok utakmica ali dve greške odbrane od kojih je jedna iskorišćena a druga ne. David Luiz ne može da igra sa samo još jednim štoperom to je dokazano, njemu treba 2 štopera sa strane da može da im odigrava. Ništa, idemo dalje, verujem da će tim napasti i kod kuće i povećati ukupan score.

Вук Караџић

pre 3 godine

Tottenham je dosta jači od Milana.
(H, 11. mart 2021 23:45)

Манчестер је доста јачи од Тотенхема.

Милан је доста јачи од Манчестера.

Fikio

pre 3 godine

Dinamo se definitivno podigao na jedan pristojan evropski nivo, ali ogromno je pitanje koji je njihov maksimum u evropi s obzirom da vecinu utakmica u domacoj ligi mogu da dobiju bez problema i s drugim timom... Ja licno mislim da za njih i, njima slicnim timovima s balkana i istocne evrope, Sahtjor treba da bude neki standard. Satjor je ubedljivo najbolji tim Ukrajinske lige gde vladaju vec godinama. Imaju samo jednog ozbiljnog protivnika, a to je Dinamo Kijev. Ali, Sahtjor posluje dobro, igra evropu svake godine i, na svakih par godina odigraju osminu ili, cetvrtfinale lige sampiona, a u evropa ligi su u nekoliko navrata stigli cak do polufinala ili finala. U svakom slucaju, ako oni sa svojom ligom i novcima kojim barataju to mogu, zasto ne bi mogli i neki drugi iz okruzenja... Samo kazem, ima sanse.

Вук Караџић

pre 3 godine

Ja se mogu kladiti da je Milan htio, mogao je Zvezdi opušteno uvaljati 4-5 komada, isto to važi i Totenhem protiv Dinama.
(Marko, 11. mart 2021 23:27)

свашта. имали су више среће него памети. да се игра на три победе, гарантујем Звездин пролазак, пошто им је потребно баждарење у првих пар утакмица да се прилагоде

VOSAK

pre 3 godine

Tottenham je dosta jači od Milana.
(H, 11. mart 2021 23:45)

Junajted koji je drugi u " najjačoj ligi na svetu " ne može da dobije kombinovani sastav Milana, ali je eto Milan slabiji od Totenhema koji nije ni u prvih pet u svojoj ligi ???

Nole nr.1

pre 3 godine

Tesko je nositi se sa klubovima iz Engleske, koliko god bili nezaintersovani za ovo takmicenje. To vazi i za ostale jace klubove. Velika je razlika u novcima. Mogao je Dinamo da prodje i lakse ali sta je tu je.

Kico Slabinac

pre 3 godine

Da "lako"...
hahahahaha...
Dinamo sam sebe pobijedio. Oba gola, juniorske greške obrane modrih (Theophile-ve, koji je igrao jer je mali Gvardiol ozlijedjen).
Ako Spursi ne odigraju bolje u Zg, svašta je moguće.

VOSAK

pre 3 godine

Cuj ovoga koji laprda o necemu tipa,daj Dinamu malo jaci klub pa cete vidjeti gdje su i sto su...Khm, ja znam da si subjektivan,ali realno,mislis li ti zaista da je Milan jaca i bolja ekipa od Tottenhama u ovom trenutku i unazad par godina,onako realno,cak i po igrackom kadru ili si samo Zvezdas?
(fer86, 11. mart 2021 23:18)


Pa pitaj Junajted koji će očito ispasti od njih :)

Stevan

pre 3 godine

To sto smo mi sa Balkana lozacki narodi nas je problem... ali je istina to da ove ekipe u Ligi Evrope dolaze da odrade posao, dok je za nas to pitanje zivota i smrti i u te meceve ulazimo kao kad idemo u rat, jer je za nase fudbalere to sansa da se bolje prodaju, dok fudbaleri velikih klubova igranje u Ligi Evrope vide samo kao sansu da se na nekoj oranici u nekoj Srbiji, Hrvatskoj ili Rumuniji, u nekoj nevaznoj utakmici, protiv nekog nevaznog kluba, povrede i sebi ugroze bogatu karijeru.
Da je njima to tih meceva stalo koliko je stalo nama, ne bismo mogli mrezu da ponesemo koliko golova bi nam uvaljali za 90 minuta.
Ali dobro, dobicu brdo minusa jer smo pored toga sto smo lozacki narodi, mi takodje i veoma neobjektivni narodi i marimo samo do onoga sto lepo zvuci i sto nama ide u prilog, pa makar bilo i netacno.
Uostalom pogledajte udzbenike istorije ex-yu drzava...

Sasa

pre 3 godine

Vi ste od njih u londonu dobili 5 komada, u bg 4 komada. Ovi modri su za vas Real Madrid sa 2 primljena gola. Haha
(aalborg, 12. mart 2021 01:13)

I Dinamo je od Liona dobio 7 komada u Zagrebu.

Realno

pre 3 godine

Dinamo je mogao da povede u 43 sekundi, odmah na početku igre. Kasnije Petković je trebao da poentira. Guardian piše veoma pohvalno o Dinamu kao prvom dostojnom protivniku. Uglavnom Dinamo se ni u luksuznom Londonu kod vrhunskog kluba vrhunske lige i vrhunskog trenera Murinja nije obrukao (iako je prodao neke važne igrače). Dinamo je ozbiljan klub ali realno Hrvatska liga nije isto što i liga UK. Naravno da su Dinamovi igrači bili impresionirani stadionom, protivnikom i fazom natjecanja pa su im se zato i desila ta dva kiksa koji bi u opuštenijoj utakmici bili dva zgoditka. Totenhem je izašao sa najjacim momčadi, a njihov napadač na marketu vrijedi 120 mil. €.

Вук Караџић

pre 3 godine

mislis li ti zaista da je Milan jaca i bolja ekipa od Tottenhama u ovom trenutku i unazad par godina,onako realno,cak i po igrackom kadru ili si samo Zvezdas?
(fer86, 11. mart 2021 23:18)

реално је да је Милан одиграо нерешено у Манчестеру, а при том су им судије поништила два гола

Sinke

pre 3 godine

Dinamo ove prolazi, nije im igrao jedan od najboljih igrača J. Guardiol koji se vraća za utakmicu u Zagrebu...bit će tu još svašta!

zgtom

pre 3 godine

Po meni bolje bi bilo da je prva tekma prvobitno bila u Zgb, jer momčadi koje dođu sa zapada na ruinu od Maksimira u prvih pola sata se ne snađu od ružnoće stadiona i dojma, tako da bi Dinamo možda iskoristio takvu situaciju, ali igralo se prvo u Londonu, teško da sada mogu dostići taj rezultat.

Bradilic

pre 3 godine

Tesko je nositi se sa klubovima iz Engleske, koliko god bili nezaintersovani za ovo takmicenje. To vazi i za ostale jace klubove. Velika je razlika u novcima. Mogao je Dinamo da prodje i lakse ali sta je tu je.
(Nole nr.1, 11. mart 2021 21:33)

Mislim da je Totenhem zainteresovaniji za Ligu Evrope nego Premijer Ligu trenutno

Luksemburg>Brazil

pre 3 godine

Junajted koji je drugi u " najjačoj ligi na svetu " ne može da dobije kombinovani sastav Milana, ali je eto Milan slabiji od Totenhema koji nije ni u prvih pet u svojoj ligi ???
(VOSAK, 12. mart 2021 00:47)

Manchester United je pobijedio Manchester City, a nije mogao pobijediti Milana, koji nije mogao pobjediti Zvezdu. To znači da su Milan i Zvezda jači od Cityija. Sjajna logika, ali sjajna. Još bolji primjer: Varaždin je pobijedio Dinamo, koji je pobijedio Atalantu koja je pobijedila Milan. Znači Varaždin>Milan.

Marko

pre 3 godine

Ovo. Je top šta neko da ovih prostora može odigrati protiv top 5-6 ekipe iz Engleske. Nažalost. Majeru i ovom Ivanušecu treba još godina dvije da mogu u duel sa orijeom ili dembeleom a to Dinamo ne može čekati da ih ne proda.

c0ppo

pre 3 godine

Dinamo se definitivno podigao na jedan pristojan evropski nivo, ali ogromno je pitanje koji je njihov maksimum u evropi s obzirom da vecinu utakmica u domacoj ligi mogu da dobiju bez problema i s drugim timom... Ja licno mislim da za njih i, njima slicnim timovima s balkana i istocne evrope, Sahtjor treba da bude neki standard. Satjor je ubedljivo najbolji tim Ukrajinske lige gde vladaju vec godinama. Imaju samo jednog ozbiljnog protivnika, a to je Dinamo Kijev. Ali, Sahtjor posluje dobro, igra evropu svake godine i, na svakih par godina odigraju osminu ili, cetvrtfinale lige sampiona, a u evropa ligi su u nekoliko navrata stigli cak do polufinala ili finala. U svakom slucaju, ako oni sa svojom ligom i novcima kojim barataju to mogu, zasto ne bi mogli i neki drugi iz okruzenja... Samo kazem, ima sanse.
(Fikio, 11. mart 2021 23:50)
*********************************************************************

Slazem se u jednom dijelu. Sahtar je najbolji klub istocne europe vec duze vrijeme. No sve ostalo su iluzije. Pogledaj lovu kojom sahtar raspolaze. Pogledaj im sastav, vecinom (kvalitetni) brazilci i ostali stranci. Dinamo, Zvezda, Partizan i vecina ostalih 'velikih' klubova ovih prostora nemaju zajedno toliko novaca. Dinamo uostalom posluje fantasticno, zaradjuju brdo love. I tako prezivljavaju. Love nemaju, a niti igraci nemaju interesa igrati po lokalnim livadama pored EU terena. Malo realnosti je ipak potrebno.

Miki

pre 3 godine

@ Dinamo se definitivno podigao na jedan pristojan evropski nivo, ali ogromno je pitanje koji je njihov maksimum u evropi s obzirom da vecinu utakmica u domacoj ligi mogu da dobiju bez problema i s drugim timom... Ja licno mislim da za njih i, njima slicnim timovima s balkana i istocne evrope, Sahtjor treba da bude neki standard. Satjor je ubedljivo najbolji tim Ukrajinske lige gde vladaju vec godinama. Imaju samo jednog ozbiljnog protivnika, a to je Dinamo Kijev. Ali, Sahtjor posluje dobro, igra evropu svake godine i, na svakih par godina odigraju osminu ili, cetvrtfinale lige sampiona, a u evropa ligi su u nekoliko navrata stigli cak do polufinala ili finala. U svakom slucaju, ako oni sa svojom ligom i novcima kojim barataju to mogu, zasto ne bi mogli i neki drugi iz okruzenja... Samo kazem, ima sanse.
(Fikio, 11. mart 2021 23:50)

šahtjor osvojio 2009.-e , ali imaju drzavu sa preko 45 miliona stanovnika, potencijalno mnogo više talenata koji dodju u klub, i u tom odnosu snaga kako kažeš dva velika kluba, bar 15 miliona nek navija za šahtjor to znaci uvek pun stadion i mnogo para od prodaje suvenira dresova ulaznica, mogu da plate igrače 2- 3 miliona po sezoni za te pare ćeš privući srednju klasu igrača, dok kod nas za 400-500.000 mogu samo polovni iz Afrike i sl. velika je razlika, hoću reći kad može Šahtjor ne znači da možemo i mi !

Sima

pre 3 godine

Pa ako ćemo ko je punio Zvezdu i Dinamo sa po 5 komada da se setimo onda i Croacije, Slavije Prag, Petah Tikve, Videotona... Ipak su Bajern, Psg i Totenhem malo jači od nabrojanih...

4231/451

pre 3 godine

Da "lako"...
hahahahaha...
Dinamo sam sebe pobijedio. Oba gola, juniorske greške obrane modrih (Theophile-ve, koji je igrao jer je mali Gvardiol ozlijedjen).
Ako Spursi ne odigraju bolje u Zg, svašta je moguće.
(Kico Slabinac, 12. mart 2021 06:17)

1.Teophile je standardni prvotimac (pogotovo u europskim utakmicama)
2. Teophile igra na mjestu stopera
3. Gvardiol u Dinamu igra na mjestu lijevog beka
4. Umjesto Gvardiola je igrao Leovac
Jedino s čim se slažem je da je drugi gol plod izravne greške Teophila. I nije mu prvi put da griješi u najvažnijim utakmicama u sezoni. Direktni je krivac što Dinamo prošle sezone nije prošao grupu Lige prvaka, jer je protiv Šahtjora napravio suludi penal na Pjatovu u 95. minuti. Ove sezone je protiv Cluja dobio glupi crveni karton i umalo izbacio Dinamo iz Europe već na 1. stepenici.
Uglavnom, probaj pogledati pokoju utakmicu kad igra Dinamo.