Fudbal 60

Četvrtak, 11.02.2021.

20:53

Pavar rešio finale – Bajern je šampion sveta VIDEO

Bajern Minhen osvojio je Svetsko klupsko prvenstvo.

Pavar rešio finale – Bajern je šampion sveta VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

makedonac

pre 3 godine

(Oliver, 12. februar 2021 12:38)

Tako je. Ja ne znam samo sto ovde neki spominju Real. Da li je Real ijednu svoju LŠ osvojio regularno, a osvojili su 3 zadnjih godina? Na svakom trofeju imaju mrlju. Niko nije gori od njih sto se toga tice. Cak ni Juventus.

Gvozdeni

pre 3 godine

Ocigledno je da imas logicke probleme kao i svi Bayernovi hejteri. Ja sam prvi rekao u martu 2020. da ce Bayern osvojiti sve zivo,jer sam znao da ce Nemci,kao najpametniji narod u Evropi,najbolje proci kroz epidemiju. Ja sam pisao da ce Bayern osvojiti sve zbog te prednosti,ja to ne krijem. Fundamentalna razlika izmedju mene i tebe jeste sto ti kukas i jauces sto je Bayern bio pametan,a drugi glupi,a ja sam odusevljen zbog toga. Bayern je sampion i ti mozes samo da places zbog toga. Za 100 godina pisace da je Bayern osvojio Sixpack 2020,niko nece pitati kako i zasto,to tebe boli,hehehe
(Oliver, 12. februar 2021 11:53)

Cega se pametan stidi, budala se ponosi. Zato nemoj da se ljutis za one kradje Reala, koga briga za to zar ne ?Za 100 godina niko nece pitati zasto i kako je Bayern izgubio te utakmice ili kako je Real dobio jel tako "genije" ? To sto Real i Bayern nisu imali iste uslove u tim dvomecima nema veze, sta fali. Hajmo se od sad svi drzati te mantre. Mislim od kad sport ima bilo kakve veze sa fer plejom, boze ti sacuvaj? Zato navijajmo stalno za neadekvatne uslove za sve. U tome je poenta fudbala i sporta generalno. Da nemaju svi iste uslove za pobedu. E moj Olivere, ja sam isto mislio da si ti malo pametniji, ali prevario sam se. Plicak, nista drugo.

Oliver

pre 3 godine

@gvozdeni

Uvrede ad hominem me uopste ne pogadjaju,to je dokaz nedostatka argumenata u raspravi. Porediti kradju iz 2017. i 2018. sa "korona" sezonom je besmislica. Bayern nista nije ukrao,Real je ukrao,to je kardinalna razlika. Bayern je samo pametan,a drugi su glupi. Ja obozavam pamet,hahah

Oliver

pre 3 godine

I dalje mi niko ne odgovara na prosto pitanje: zasto Nemci kao najbrojniji narod u Evropi,sa najvise profesionalhih fudbalera i klubova imaju 18,a Englezi,Spanci i Italijani,sa mnogo manje stanovnika,manje klubova i fudbalera,imaju 20 klubova u prvoj ligi??? Postoji samo jedan smislen odgovor: Nemci su najpametniji i najinteligentniji narod u Evropi,hahahaha

delboy

pre 3 godine

Fundamentalna razlika izmedju mene i tebe jeste sto ti kukas i jauces sto je Bayern bio pametan,a drugi glupi,a ja sam odusevljen zbog toga. Bayern je sampion i ti mozes samo da places zbog toga. Za 100 godina pisace da je Bayern osvojio Sixpack 2020,niko nece pitati kako i zasto,to tebe boli,hehehe
(Oliver, 12. februar 2021 11:53)

Hajde ti meni samo objasni kako je to Bayern bio pametan a ostali glupi? Eto zivo me zanima kako su Liverpul ,Barselona ili Juventus npr mogli uticati na pandemiju i mere koje su donosile njihove drzave ? Sta je to Bayern uradio da je ispao pametan a ostali ne ? Jel Bayern dopustio ranije igranje fudbala u Nemackoj, jesu oni zasluzni sto je pandemija isla boljim tokom u Nemackoj nego u ostalim zemljama? Kakve budalastine ce covek sve ovde procitati za rubriku verovali ili ne. Porkij se po usima decko.

Oliver

pre 3 godine

@mali_buda

Ocigledno je da imas logicke probleme kao i svi Bayernovi hejteri. Ja sam prvi rekao u martu 2020. da ce Bayern osvojiti sve zivo,jer sam znao da ce Nemci,kao najpametniji narod u Evropi,najbolje proci kroz epidemiju. Ja sam pisao da ce Bayern osvojiti sve zbog te prednosti,ja to ne krijem. Fundamentalna razlika izmedju mene i tebe jeste sto ti kukas i jauces sto je Bayern bio pametan,a drugi glupi,a ja sam odusevljen zbog toga. Bayern je sampion i ti mozes samo da places zbog toga. Za 100 godina pisace da je Bayern osvojio Sixpack 2020,niko nece pitati kako i zasto,to tebe boli,hehehe

Oliver

pre 3 godine

@mali_buda

A jel su Nemci krivi sto imaju jedan kup,a
Englezi 2 kupa? Jel su Nemci krivi sto imaju 18 klubova u Bundesligi,u zemlji sa 83 miliona stanovnika.dok Englezi imaju 20 u zemlji sa 66 miliona Spanci 20 klubova u zemlji od 46 miliona? Jel su Nemci krivi sto imaju malo mrtvih od korone, a Englezi,Spanci i Italijani puno? To je Darvinova prirodna selekcija-pametni pobedjuju,glupi propadaju! Posto volis cinjenice,eto ti cinjenice,heheh

Pampe

pre 3 godine

Sto oliver spinuje :)). Ostavio bar 10 komentara sa razlicitim nickovima. Nije mu pvi put:))

Cestitke Bayernu i od mene, ali slazem se sa vecinom neutralnih. Korona je sve proemetila i bavarcima se poklopilo sve i to je to. Bilo je boljih ekipa od njih. Onaj Ancelotijev Milan, mocna pepova Barsa, Fergijev United , Jupov Bayern. Sve su to ekipe koje su imale i mnogo jacu konkurenciju nego Bayern danas. I kao sto isto neko rece, tripleta u engleskoj ili Spaniji nosi vecu tezinu. U nemackoj se zna unapred ko je sampion vec 10 god.

Mali_buda

pre 3 godine

(Oliver, 12. februar 2021 10:08)

Nemoj da se nerviras, opusteno. Ili ipak malo bole cinjenice koje sam napisao hehe? Sam si upravo potvrdio ono sto sam i sam rekao. I jesam napisao da Bayern nije kriv za sve to? Jesam. Dakle isto tako nisu ni krivi Liverpul, Real, Barselona, Juventus, City za pandemiju. Kakve oni imaju veze sa zdravstvenim sistemom njihovih zemalja? Nikakve. Mesas zabe i babe. Hajde mozes ti to bolje. Ovo je bas na nivou nekog sa IQ velicine klikera. Cinjenice su nepobitne da su nemci ranije zavrsili sezonu, francuzi nisu uopste ni igrali i zbog toga su bili u polufinalu. Svima je to jasno ko bar malo mozga ima. Dok su se ostali povlacili kao prebijene macke po terenu jer su imali turbo tempo na kraju sezone i dosli skroz iscedjeni u zavrsnicu LS, Bayern se odmarao i dosli prespremni. Meni tako da klub uzme LS, bilo bi mi malo ispod casti toliko se ponositi s njom, znajuci da nisu bili isti uslovi za sve. To pokazuje neke stvari u karakteru takvih ljudi ali necemo ih imenovati hehe. Ajde uzivaj, pozdrav

Mali_buda

pre 3 godine

Sta mislite otkud 2 francuza i 2 nemca u polufinalu prosle sezone? Pa prosto je kao pasulj. I nemci i francuzi imali mnogo vise vremena i usli odmorniji u zavrsnicu za razliku od engleza, spanaca i talijana. Toliko godina i tek sad da imamo takve polufinaliste? Bas iz onih zemalja gde se nije prventvo uopste ni igralo ili gde se odigralo ranije i manje utakmica svakako. Svi koji se bar malo bave nekim sportom znaju kolika je to prednost bila. Da ne pricam dalje o igranju bez publike, samo 1 utakmica itd. Dakle, uslovi nisu bili isti za sve. To su francuzi i nemci iskoristili i zavrsili u zavrsnici. Naravno da Bayern nije kriv za takav rasplet, ali to sve ipak narusava kredibilitet i tezinu te njegove sezone.
Kao sto neko rece, vise cenim onaj Hajkensov Bayern nego ovaj. Ostace upamceni kao pobednici korona lige sampiona vise nego kao neki dominantan faktor.
Ja samo pricam o cinjenicama a one su nepobitne i proste. Mnogo vise vremena su imali francuzi i nemci a odmor i pripremu i zato su svi oni i bili medju 4. Sve kristalno jasno.

presmesno

pre 3 godine

Bravo za Bajern, uzeo je sve titule u 2020, svih šest i tako postavio još jedan rekord, prvi su to uradili ikada. Da nabrojimo Bundesligu, kup nemačke, super kup nemačke, Ligu Šampiona, super kup evrope i titulu prvaka sveta?! Stvarno neverovatno i neponovljivo i onda nije Flik trener godine?! Kojom magiom?
(Drago Vukumirin, 11. februar 2021 21:04) # Link komentara

Nisu prvi . Barselona je prva to napravila sa Gavrdiolom 2009 god kad su isto tako uzeli svih mogucih 6 trofeja u godini. Sad im se Bayern pridruzio. Barsa i Bayern su takodje jedina dva kluba u Evropi koji su dva puta osvajali tripletu. Dakle prvenstvo, domaci kup i ligu sampiona. Sjajna sezona za Bayern. Videcemo mogu li nesto tako ponoviti.
(Tirkov, 11. februar 2021 21:28)

Samo sto Bajern prakticno pocinje sezonu sa 2 titule osim ako kiksaju u kupu nekim slucajem. Samo im treba liga sampiona i eto triplete. Isto i sa Juventusom i PSG-om. Neuporedivo vise vredi tripleta u Engleskoj i Spaniji.

BvB

pre 3 godine

Malo si se zeznuo. Drzavni projekat Nemacke je Bajern i jedino oni imaju lovu za neko pojacanje. Zapravo sve sto valja u Nemackoj oni kupe i siromase druge ekipe.Oni i nemaju konkurenciju nejog kluba u drzavi. A sa druge strane Real je mezimce Madida i Spanije. I kroz istoriju najpovlasceniji klub i tamo i u Evropu. I Barsa tu ne moze da parira nikako da bude drzavni projekat. Jeli razumes od fasistickog diktatora Franka pa na ovamo Real je bio miljenik drzave sudija rezima. E sad sto je Real bogatiji i sto steli sudije citaj Perez i ona kradja protiv njih u onom dvomecu to je druga stvar. Tu su oni jaci od Nemaca ovi iz Madrida.
(Tema, 11. februar 2021 23:51)
E tu si debelo pogresio. Bayern je klub koga je država najviše upropastila. Nauci istoriju Bayerna. U upravi su bili Jevreji, koji su morali pobeci u Svajcarsku, a Bayern je izbačen u najnižu ligu. I ipak se uzdigao! Jaci nego ikad💪!

aljosa

pre 3 godine

Bayern nije nista osim prosecnog tima i dalje, ali su iskoristili mali pad drugih velikih klubova koji treba da urade neke promene. Pa ne postaje se najbolji tako sto jedne godine osvojis sve a prethodnih 10 god te nema nigde, najbolji timovi su stalno u vrhu a ne jednom u 10 godina kao Bayern.

Edo

pre 3 godine

Nemojte da stavljate Bajern i Barsu u istu recenicu, svi znamo kako je Barsa osvojila Lš 2009 godine, ista je ako ne i gora od reala sto se tice namestanja,spletkaranja i ostalog sto ide uz ta dva drzavna projekta..

Vaske

pre 3 godine

(Edo, 11. februar 2021 23:14

Uz svo duzno postovanje Bayernu, ali druze ona barsa je bila cudo. Mislim da vreme dok je Gvardiola bio trener. Nisu oni bas toliko pokrali taj Chelsi koliko su tu englezi stvorili mit. Bilo je tu mrlja na obe strane. Ali koje sezone nemamo mrlju? To je fudbal, desava se. Ali barsa je uzela tada nemerljivo jacu ligu. Tukla , ustvari bolje receno sprdala se sa mocnim drugim galaktikosima. Bundesliga se ne moze porediti sa tadasnjom primerom, ali ni konkurencija u Evropi. Pogledaj samo danas u kakvoj su gabuli velikani.? Bayern nije imao konkurencije. Plus, korona koja je poremetila mnogo toga. Danas fudbal i onaj pre 10 god, a pogotovo pre 20 se ne mogu meriti. Kvalitet je na najnizim granama od kako ja pamtim. Spanci potonuli, ne zna se ko je gori barsa ili real, talijani u kanalu vec 10 god. Englezi osim Citya i LFC nemaju ekipu za vrh evrope i ostaje smao jos Bayern i eventualno PSG. Kad je barsa drmala evropom, imali smo mocni Real, Inter, United ,Chelsea, Bayern, veoma dobre i dalje Arsenal, Milan, LFC, Juve, pa onda se gradili PSG i City. Imali dobar Atletico. Prosto neuporedivo. Danas skoro svi velikani u nekoj vrsti tranzicije i to je Bayern sjajno iskoristio plus ta korona. Opet kazem, svaka cast, ali vise cenim onaj Bayern sa Jupom nego ovaj. Nisu oni danas toliko dobri, koliko su svi ostali losi. U svakom slucaju cestitke. Svaka cast, ali bilo je boljih timova kroz zadnjih 20 ak god, pa i bolji Bayern.

Tema

pre 3 godine

Edo
Malo si se zeznuo. Drzavni projekat Nemacke je Bajern i jedino oni imaju lovu za neko pojacanje. Zapravo sve sto valja u Nemackoj oni kupe i siromase druge ekipe.Oni i nemaju konkurenciju nejog kluba u drzavi. A sa druge strane Real je mezimce Madida i Spanije. I kroz istoriju najpovlasceniji klub i tamo i u Evropu. I Barsa tu ne moze da parira nikako da bude drzavni projekat. Jeli razumes od fasistickog diktatora Franka pa na ovamo Real je bio miljenik drzave sudija rezima. E sad sto je Real bogatiji i sto steli sudije citaj Perez i ona kradja protiv njih u onom dvomecu to je druga stvar. Tu su oni jaci od Nemaca ovi iz Madrida.

ole

pre 3 godine

Ko sme na megdan ovakvom Bajernu, barsu se su ponizili sa 8 golova za sva vremena, altetiko sa pola gasa, engleze redovno deru, ostaju samo Juve i Psz, mada sam siguran i da bi njima.ocitali fudbalsku lekciju..

Dior

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА?? Ja sam siguran da su oni mnogo ponosniji činjenicom da su bili u grupi sa Crvenom Zvezdom, to što su osvojili sve je nebitno.

Bajern Recordminster

pre 3 godine

Svaka čast Bayernu. Osvojili bi oni i mnogo ranije LŠ da ih sudije nisu redovno krale u utakmicama protiv Reala kada je Real morao da osvoji LŠ. Ali sada od kada je VAR uveden vidimo gde je ko...

Frst

pre 3 godine

Pamtice se 2020 godina po mnogim rekordima Bayerna, osvojili su sva moguca takmicenja, Lewa bio najbolji strelac, klub koji je od grupne faze do finala LŠ naniza sve pobede, klub koji je imao samo 5 izgubljenih utakmica u svim takmicenjima od kako ga je preuzeo Flick i jos mnogo toga... Sta reci vise, ljudi su zakucali igricu!

boss

pre 3 godine

Petar,

U čemu je problem navijati za Bajern, pa sta ako je Nemački klub, necu sigurno da navijam za ove nase splavare koji igraju sve samo ne fudbal..

Owen

pre 3 godine

Pa ovo se i očekivalo Bajern igra odlično otkako ih je preuzeo Flik možda ta igra nije ne znam koliko spektakularna ili posebna ali igraju sjajno napadački i beleže sjajne rezultate i zasluženo su uzeli sve trofeje mora se priznati iako nikada ne podržavam Bajern jer smatram da je projekat nemačke države, s druge strane takođe uzeti svih 6 trofeja je velika stvar ali ipak mnogo više cenim kada to uradi neki klub iz Španije ili Engleske nekada davno i Italije jer to su jako teške i zahtevne lige gde je konkurencija izuzetno jaka i teška je borba za svaki domaći trofej pa samim ti je još teže da se osvoji Liga Šampiona jer se svakog vikenda igra teška utakmica dok to svakako nije slučaj u Nemačkoj Francuskoj Portugalu ili Holandija na primer pa i u Italiji poslednjih godina prosto Bajern je toliko ispred konkurencije u Nemačkoj da je to ne zanimljivo bukvalno pa oni kad krene nokaut faza lige šampiona maltene već obezbede titulu u bundes ligi i samim tim mogu i da čuvaju igrače i da se bolje spreme za ligu šampiona sve je to velika prednost u odnosu na timove iz Engleske i Španije

x-man

pre 3 godine

Sve čestitke za klub koji je obeležio prošlu godinu. Pokazali su sav svoj potencijal. Sta reci nego bravo za Bavarsku mašineriju!

legolas

pre 3 godine

Ogroman uspeh, veliki trofej. Samo najveći od najvećih imaju ovako veliki, možda i najveći, trofej svih vremena u svojim vitrinama. Među njima je i fk crvena zvezda a mi partizanovci možemo da odemo na njihov stadion i da se slikamo sa tim trofejem, to je naš najveći fudbalski usleh.

Tirkov

pre 3 godine

Bravo za Bajern, uzeo je sve titule u 2020, svih šest i tako postavio još jedan rekord, prvi su to uradili ikada. Da nabrojimo Bundesligu, kup nemačke, super kup nemačke, Ligu Šampiona, super kup evrope i titulu prvaka sveta?! Stvarno neverovatno i neponovljivo i onda nije Flik trener godine?! Kojom magiom?
(Drago Vukumirin, 11. februar 2021 21:04) # Link komentara

Nisu prvi . Barselona je prva to napravila sa Gavrdiolom 2009 god kad su isto tako uzeli svih mogucih 6 trofeja u godini. Sad im se Bayern pridruzio. Barsa i Bayern su takodje jedina dva kluba u Evropi koji su dva puta osvajali tripletu. Dakle prvenstvo, domaci kup i ligu sampiona. Sjajna sezona za Bayern. Videcemo mogu li nesto tako ponoviti.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ливерпул и Бајерн шампиони Европе и свијета. Тимови који су били у групи са Црвеном Звездом у најјачем клупском такмичењу на свијету, која исто тако има уписано име на истим пехарима. Нема даље, стварно. Браво баварци. 👏👏👏

pangalakticki grgolj blaster

pre 3 godine

@(Drago Vukumirin, 11. februar 2021 21:04)
Ogromah uspeh Bajerna ali ipak nisu prvi koji su osvojili svih 6 trofeja. Barselona je cini mi se 2011 osvojila Ligu, Kup, LŠ, Superkup Španije, Suoerkup Evrope i klupsko svetsko prvenstvo. Svakako ogroman uspeh za Bajern, mislio sam da niko nece oboriti/izjednaciti Barselonin rekord jos dugo godina.

Aron

pre 3 godine

Rutina Bajerna. Ekipa zaista igra sjajno i idalje je moćan tim. Jedini problem ovog tima je, da se be lažemo, odbrana. Boateng je u godinama, Pavar i Hernandez su prosek, Alaba je pred izlaznim vratima...

Drago Vukumirin

pre 3 godine

Bravo za Bajern, uzeo je sve titule u 2020, svih šest i tako postavio još jedan rekord, prvi su to uradili ikada. Da nabrojimo Bundesligu, kup nemačke, super kup nemačke, Ligu Šampiona, super kup evrope i titulu prvaka sveta?! Stvarno neverovatno i neponovljivo i onda nije Flik trener godine?! Kojom magiom?

Haha

pre 3 godine

Ливерпул и Бајерн шампиони Европе и свијета. Тимови који су били у групи са Црвеном Звездом у најјачем клупском такмичењу на свијету, која исто тако има уписано име на истим пехарима. Нема даље, стварно. Браво баварци. 👏👏👏
(ДЕЛИЈА🔴⚪, 11. februar 2021 21:05)

Samo zbog toga su i uzeli trofeje, jer su bili u grupi sa zvezdom. Samo zbog toga. Da mi je znati u kakvom vi paralelnom univerzumu zivite.

Buljko

pre 3 godine

Ogroman uspeh, veliki trofej. Samo najveći od najvećih imaju ovako veliki, možda i najveći, trofej svih vremena u svojim vitrinama. Među njima je i fk crvena zvezda a mi partizanovci možemo da odemo na njihov stadion i da se slikamo sa tim trofejem, to je naš najveći fudbalski usleh.
(legolas, 11. februar 2021 21:07) # Link komentara
Svaka ti čast za komentar,ti si jedan objektivan i realan partizanovac kakav nam treba ....nadam se da ćete proterati ovu upravu i ove ,,nevolje" što su vas snašle i da ljudi kao ti počnu da navijaju za svoj klub i da nam opet budete dostojan konkurent...a vitrine našeg stadiona su uvek otvorene za ljude kao ti,slobodno dodji i slikaj se,za normalne ljude
navijačko opredeljenje nikada nije bilo problem...pozdrav od zvezdaša

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ХАХА - Хтио сам само да истакнем да је занимљиво да су оба клуба освојила све те трофеје а уједно су били са Звездом у групи. Освојили су наравно зато што су квалитетни. А наравно зашто да опет не подсјетим да смо и ми(Звезда) у том одабраном друштву?

Drago Vukumirin

pre 3 godine

Bravo za Bajern, uzeo je sve titule u 2020, svih šest i tako postavio još jedan rekord, prvi su to uradili ikada. Da nabrojimo Bundesligu, kup nemačke, super kup nemačke, Ligu Šampiona, super kup evrope i titulu prvaka sveta?! Stvarno neverovatno i neponovljivo i onda nije Flik trener godine?! Kojom magiom?

legolas

pre 3 godine

Ogroman uspeh, veliki trofej. Samo najveći od najvećih imaju ovako veliki, možda i najveći, trofej svih vremena u svojim vitrinama. Među njima je i fk crvena zvezda a mi partizanovci možemo da odemo na njihov stadion i da se slikamo sa tim trofejem, to je naš najveći fudbalski usleh.

Frst

pre 3 godine

Pamtice se 2020 godina po mnogim rekordima Bayerna, osvojili su sva moguca takmicenja, Lewa bio najbolji strelac, klub koji je od grupne faze do finala LŠ naniza sve pobede, klub koji je imao samo 5 izgubljenih utakmica u svim takmicenjima od kako ga je preuzeo Flick i jos mnogo toga... Sta reci vise, ljudi su zakucali igricu!

Tirkov

pre 3 godine

Bravo za Bajern, uzeo je sve titule u 2020, svih šest i tako postavio još jedan rekord, prvi su to uradili ikada. Da nabrojimo Bundesligu, kup nemačke, super kup nemačke, Ligu Šampiona, super kup evrope i titulu prvaka sveta?! Stvarno neverovatno i neponovljivo i onda nije Flik trener godine?! Kojom magiom?
(Drago Vukumirin, 11. februar 2021 21:04) # Link komentara

Nisu prvi . Barselona je prva to napravila sa Gavrdiolom 2009 god kad su isto tako uzeli svih mogucih 6 trofeja u godini. Sad im se Bayern pridruzio. Barsa i Bayern su takodje jedina dva kluba u Evropi koji su dva puta osvajali tripletu. Dakle prvenstvo, domaci kup i ligu sampiona. Sjajna sezona za Bayern. Videcemo mogu li nesto tako ponoviti.

Haha

pre 3 godine

Ливерпул и Бајерн шампиони Европе и свијета. Тимови који су били у групи са Црвеном Звездом у најјачем клупском такмичењу на свијету, која исто тако има уписано име на истим пехарима. Нема даље, стварно. Браво баварци. 👏👏👏
(ДЕЛИЈА🔴⚪, 11. februar 2021 21:05)

Samo zbog toga su i uzeli trofeje, jer su bili u grupi sa zvezdom. Samo zbog toga. Da mi je znati u kakvom vi paralelnom univerzumu zivite.

Bajern Recordminster

pre 3 godine

Svaka čast Bayernu. Osvojili bi oni i mnogo ranije LŠ da ih sudije nisu redovno krale u utakmicama protiv Reala kada je Real morao da osvoji LŠ. Ali sada od kada je VAR uveden vidimo gde je ko...

boss

pre 3 godine

Petar,

U čemu je problem navijati za Bajern, pa sta ako je Nemački klub, necu sigurno da navijam za ove nase splavare koji igraju sve samo ne fudbal..

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ливерпул и Бајерн шампиони Европе и свијета. Тимови који су били у групи са Црвеном Звездом у најјачем клупском такмичењу на свијету, која исто тако има уписано име на истим пехарима. Нема даље, стварно. Браво баварци. 👏👏👏

Edo

pre 3 godine

Nemojte da stavljate Bajern i Barsu u istu recenicu, svi znamo kako je Barsa osvojila Lš 2009 godine, ista je ako ne i gora od reala sto se tice namestanja,spletkaranja i ostalog sto ide uz ta dva drzavna projekta..

x-man

pre 3 godine

Sve čestitke za klub koji je obeležio prošlu godinu. Pokazali su sav svoj potencijal. Sta reci nego bravo za Bavarsku mašineriju!

ole

pre 3 godine

Ko sme na megdan ovakvom Bajernu, barsu se su ponizili sa 8 golova za sva vremena, altetiko sa pola gasa, engleze redovno deru, ostaju samo Juve i Psz, mada sam siguran i da bi njima.ocitali fudbalsku lekciju..

Dior

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА?? Ja sam siguran da su oni mnogo ponosniji činjenicom da su bili u grupi sa Crvenom Zvezdom, to što su osvojili sve je nebitno.

Vaske

pre 3 godine

(Edo, 11. februar 2021 23:14

Uz svo duzno postovanje Bayernu, ali druze ona barsa je bila cudo. Mislim da vreme dok je Gvardiola bio trener. Nisu oni bas toliko pokrali taj Chelsi koliko su tu englezi stvorili mit. Bilo je tu mrlja na obe strane. Ali koje sezone nemamo mrlju? To je fudbal, desava se. Ali barsa je uzela tada nemerljivo jacu ligu. Tukla , ustvari bolje receno sprdala se sa mocnim drugim galaktikosima. Bundesliga se ne moze porediti sa tadasnjom primerom, ali ni konkurencija u Evropi. Pogledaj samo danas u kakvoj su gabuli velikani.? Bayern nije imao konkurencije. Plus, korona koja je poremetila mnogo toga. Danas fudbal i onaj pre 10 god, a pogotovo pre 20 se ne mogu meriti. Kvalitet je na najnizim granama od kako ja pamtim. Spanci potonuli, ne zna se ko je gori barsa ili real, talijani u kanalu vec 10 god. Englezi osim Citya i LFC nemaju ekipu za vrh evrope i ostaje smao jos Bayern i eventualno PSG. Kad je barsa drmala evropom, imali smo mocni Real, Inter, United ,Chelsea, Bayern, veoma dobre i dalje Arsenal, Milan, LFC, Juve, pa onda se gradili PSG i City. Imali dobar Atletico. Prosto neuporedivo. Danas skoro svi velikani u nekoj vrsti tranzicije i to je Bayern sjajno iskoristio plus ta korona. Opet kazem, svaka cast, ali vise cenim onaj Bayern sa Jupom nego ovaj. Nisu oni danas toliko dobri, koliko su svi ostali losi. U svakom slucaju cestitke. Svaka cast, ali bilo je boljih timova kroz zadnjih 20 ak god, pa i bolji Bayern.

Aron

pre 3 godine

Rutina Bajerna. Ekipa zaista igra sjajno i idalje je moćan tim. Jedini problem ovog tima je, da se be lažemo, odbrana. Boateng je u godinama, Pavar i Hernandez su prosek, Alaba je pred izlaznim vratima...

Oliver

pre 3 godine

@mali_buda

A jel su Nemci krivi sto imaju jedan kup,a
Englezi 2 kupa? Jel su Nemci krivi sto imaju 18 klubova u Bundesligi,u zemlji sa 83 miliona stanovnika.dok Englezi imaju 20 u zemlji sa 66 miliona Spanci 20 klubova u zemlji od 46 miliona? Jel su Nemci krivi sto imaju malo mrtvih od korone, a Englezi,Spanci i Italijani puno? To je Darvinova prirodna selekcija-pametni pobedjuju,glupi propadaju! Posto volis cinjenice,eto ti cinjenice,heheh

pangalakticki grgolj blaster

pre 3 godine

@(Drago Vukumirin, 11. februar 2021 21:04)
Ogromah uspeh Bajerna ali ipak nisu prvi koji su osvojili svih 6 trofeja. Barselona je cini mi se 2011 osvojila Ligu, Kup, LŠ, Superkup Španije, Suoerkup Evrope i klupsko svetsko prvenstvo. Svakako ogroman uspeh za Bajern, mislio sam da niko nece oboriti/izjednaciti Barselonin rekord jos dugo godina.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ХАХА - Хтио сам само да истакнем да је занимљиво да су оба клуба освојила све те трофеје а уједно су били са Звездом у групи. Освојили су наравно зато што су квалитетни. А наравно зашто да опет не подсјетим да смо и ми(Звезда) у том одабраном друштву?

Buljko

pre 3 godine

Ogroman uspeh, veliki trofej. Samo najveći od najvećih imaju ovako veliki, možda i najveći, trofej svih vremena u svojim vitrinama. Među njima je i fk crvena zvezda a mi partizanovci možemo da odemo na njihov stadion i da se slikamo sa tim trofejem, to je naš najveći fudbalski usleh.
(legolas, 11. februar 2021 21:07) # Link komentara
Svaka ti čast za komentar,ti si jedan objektivan i realan partizanovac kakav nam treba ....nadam se da ćete proterati ovu upravu i ove ,,nevolje" što su vas snašle i da ljudi kao ti počnu da navijaju za svoj klub i da nam opet budete dostojan konkurent...a vitrine našeg stadiona su uvek otvorene za ljude kao ti,slobodno dodji i slikaj se,za normalne ljude
navijačko opredeljenje nikada nije bilo problem...pozdrav od zvezdaša

BvB

pre 3 godine

Malo si se zeznuo. Drzavni projekat Nemacke je Bajern i jedino oni imaju lovu za neko pojacanje. Zapravo sve sto valja u Nemackoj oni kupe i siromase druge ekipe.Oni i nemaju konkurenciju nejog kluba u drzavi. A sa druge strane Real je mezimce Madida i Spanije. I kroz istoriju najpovlasceniji klub i tamo i u Evropu. I Barsa tu ne moze da parira nikako da bude drzavni projekat. Jeli razumes od fasistickog diktatora Franka pa na ovamo Real je bio miljenik drzave sudija rezima. E sad sto je Real bogatiji i sto steli sudije citaj Perez i ona kradja protiv njih u onom dvomecu to je druga stvar. Tu su oni jaci od Nemaca ovi iz Madrida.
(Tema, 11. februar 2021 23:51)
E tu si debelo pogresio. Bayern je klub koga je država najviše upropastila. Nauci istoriju Bayerna. U upravi su bili Jevreji, koji su morali pobeci u Svajcarsku, a Bayern je izbačen u najnižu ligu. I ipak se uzdigao! Jaci nego ikad💪!

Oliver

pre 3 godine

@mali_buda

Ocigledno je da imas logicke probleme kao i svi Bayernovi hejteri. Ja sam prvi rekao u martu 2020. da ce Bayern osvojiti sve zivo,jer sam znao da ce Nemci,kao najpametniji narod u Evropi,najbolje proci kroz epidemiju. Ja sam pisao da ce Bayern osvojiti sve zbog te prednosti,ja to ne krijem. Fundamentalna razlika izmedju mene i tebe jeste sto ti kukas i jauces sto je Bayern bio pametan,a drugi glupi,a ja sam odusevljen zbog toga. Bayern je sampion i ti mozes samo da places zbog toga. Za 100 godina pisace da je Bayern osvojio Sixpack 2020,niko nece pitati kako i zasto,to tebe boli,hehehe

aljosa

pre 3 godine

Bayern nije nista osim prosecnog tima i dalje, ali su iskoristili mali pad drugih velikih klubova koji treba da urade neke promene. Pa ne postaje se najbolji tako sto jedne godine osvojis sve a prethodnih 10 god te nema nigde, najbolji timovi su stalno u vrhu a ne jednom u 10 godina kao Bayern.

Oliver

pre 3 godine

@gvozdeni

Uvrede ad hominem me uopste ne pogadjaju,to je dokaz nedostatka argumenata u raspravi. Porediti kradju iz 2017. i 2018. sa "korona" sezonom je besmislica. Bayern nista nije ukrao,Real je ukrao,to je kardinalna razlika. Bayern je samo pametan,a drugi su glupi. Ja obozavam pamet,hahah

Owen

pre 3 godine

Pa ovo se i očekivalo Bajern igra odlično otkako ih je preuzeo Flik možda ta igra nije ne znam koliko spektakularna ili posebna ali igraju sjajno napadački i beleže sjajne rezultate i zasluženo su uzeli sve trofeje mora se priznati iako nikada ne podržavam Bajern jer smatram da je projekat nemačke države, s druge strane takođe uzeti svih 6 trofeja je velika stvar ali ipak mnogo više cenim kada to uradi neki klub iz Španije ili Engleske nekada davno i Italije jer to su jako teške i zahtevne lige gde je konkurencija izuzetno jaka i teška je borba za svaki domaći trofej pa samim ti je još teže da se osvoji Liga Šampiona jer se svakog vikenda igra teška utakmica dok to svakako nije slučaj u Nemačkoj Francuskoj Portugalu ili Holandija na primer pa i u Italiji poslednjih godina prosto Bajern je toliko ispred konkurencije u Nemačkoj da je to ne zanimljivo bukvalno pa oni kad krene nokaut faza lige šampiona maltene već obezbede titulu u bundes ligi i samim tim mogu i da čuvaju igrače i da se bolje spreme za ligu šampiona sve je to velika prednost u odnosu na timove iz Engleske i Španije

Oliver

pre 3 godine

I dalje mi niko ne odgovara na prosto pitanje: zasto Nemci kao najbrojniji narod u Evropi,sa najvise profesionalhih fudbalera i klubova imaju 18,a Englezi,Spanci i Italijani,sa mnogo manje stanovnika,manje klubova i fudbalera,imaju 20 klubova u prvoj ligi??? Postoji samo jedan smislen odgovor: Nemci su najpametniji i najinteligentniji narod u Evropi,hahahaha

Tema

pre 3 godine

Edo
Malo si se zeznuo. Drzavni projekat Nemacke je Bajern i jedino oni imaju lovu za neko pojacanje. Zapravo sve sto valja u Nemackoj oni kupe i siromase druge ekipe.Oni i nemaju konkurenciju nejog kluba u drzavi. A sa druge strane Real je mezimce Madida i Spanije. I kroz istoriju najpovlasceniji klub i tamo i u Evropu. I Barsa tu ne moze da parira nikako da bude drzavni projekat. Jeli razumes od fasistickog diktatora Franka pa na ovamo Real je bio miljenik drzave sudija rezima. E sad sto je Real bogatiji i sto steli sudije citaj Perez i ona kradja protiv njih u onom dvomecu to je druga stvar. Tu su oni jaci od Nemaca ovi iz Madrida.

Mali_buda

pre 3 godine

Sta mislite otkud 2 francuza i 2 nemca u polufinalu prosle sezone? Pa prosto je kao pasulj. I nemci i francuzi imali mnogo vise vremena i usli odmorniji u zavrsnicu za razliku od engleza, spanaca i talijana. Toliko godina i tek sad da imamo takve polufinaliste? Bas iz onih zemalja gde se nije prventvo uopste ni igralo ili gde se odigralo ranije i manje utakmica svakako. Svi koji se bar malo bave nekim sportom znaju kolika je to prednost bila. Da ne pricam dalje o igranju bez publike, samo 1 utakmica itd. Dakle, uslovi nisu bili isti za sve. To su francuzi i nemci iskoristili i zavrsili u zavrsnici. Naravno da Bayern nije kriv za takav rasplet, ali to sve ipak narusava kredibilitet i tezinu te njegove sezone.
Kao sto neko rece, vise cenim onaj Hajkensov Bayern nego ovaj. Ostace upamceni kao pobednici korona lige sampiona vise nego kao neki dominantan faktor.
Ja samo pricam o cinjenicama a one su nepobitne i proste. Mnogo vise vremena su imali francuzi i nemci a odmor i pripremu i zato su svi oni i bili medju 4. Sve kristalno jasno.

Pampe

pre 3 godine

Sto oliver spinuje :)). Ostavio bar 10 komentara sa razlicitim nickovima. Nije mu pvi put:))

Cestitke Bayernu i od mene, ali slazem se sa vecinom neutralnih. Korona je sve proemetila i bavarcima se poklopilo sve i to je to. Bilo je boljih ekipa od njih. Onaj Ancelotijev Milan, mocna pepova Barsa, Fergijev United , Jupov Bayern. Sve su to ekipe koje su imale i mnogo jacu konkurenciju nego Bayern danas. I kao sto isto neko rece, tripleta u engleskoj ili Spaniji nosi vecu tezinu. U nemackoj se zna unapred ko je sampion vec 10 god.

presmesno

pre 3 godine

Bravo za Bajern, uzeo je sve titule u 2020, svih šest i tako postavio još jedan rekord, prvi su to uradili ikada. Da nabrojimo Bundesligu, kup nemačke, super kup nemačke, Ligu Šampiona, super kup evrope i titulu prvaka sveta?! Stvarno neverovatno i neponovljivo i onda nije Flik trener godine?! Kojom magiom?
(Drago Vukumirin, 11. februar 2021 21:04) # Link komentara

Nisu prvi . Barselona je prva to napravila sa Gavrdiolom 2009 god kad su isto tako uzeli svih mogucih 6 trofeja u godini. Sad im se Bayern pridruzio. Barsa i Bayern su takodje jedina dva kluba u Evropi koji su dva puta osvajali tripletu. Dakle prvenstvo, domaci kup i ligu sampiona. Sjajna sezona za Bayern. Videcemo mogu li nesto tako ponoviti.
(Tirkov, 11. februar 2021 21:28)

Samo sto Bajern prakticno pocinje sezonu sa 2 titule osim ako kiksaju u kupu nekim slucajem. Samo im treba liga sampiona i eto triplete. Isto i sa Juventusom i PSG-om. Neuporedivo vise vredi tripleta u Engleskoj i Spaniji.

Mali_buda

pre 3 godine

(Oliver, 12. februar 2021 10:08)

Nemoj da se nerviras, opusteno. Ili ipak malo bole cinjenice koje sam napisao hehe? Sam si upravo potvrdio ono sto sam i sam rekao. I jesam napisao da Bayern nije kriv za sve to? Jesam. Dakle isto tako nisu ni krivi Liverpul, Real, Barselona, Juventus, City za pandemiju. Kakve oni imaju veze sa zdravstvenim sistemom njihovih zemalja? Nikakve. Mesas zabe i babe. Hajde mozes ti to bolje. Ovo je bas na nivou nekog sa IQ velicine klikera. Cinjenice su nepobitne da su nemci ranije zavrsili sezonu, francuzi nisu uopste ni igrali i zbog toga su bili u polufinalu. Svima je to jasno ko bar malo mozga ima. Dok su se ostali povlacili kao prebijene macke po terenu jer su imali turbo tempo na kraju sezone i dosli skroz iscedjeni u zavrsnicu LS, Bayern se odmarao i dosli prespremni. Meni tako da klub uzme LS, bilo bi mi malo ispod casti toliko se ponositi s njom, znajuci da nisu bili isti uslovi za sve. To pokazuje neke stvari u karakteru takvih ljudi ali necemo ih imenovati hehe. Ajde uzivaj, pozdrav

delboy

pre 3 godine

Fundamentalna razlika izmedju mene i tebe jeste sto ti kukas i jauces sto je Bayern bio pametan,a drugi glupi,a ja sam odusevljen zbog toga. Bayern je sampion i ti mozes samo da places zbog toga. Za 100 godina pisace da je Bayern osvojio Sixpack 2020,niko nece pitati kako i zasto,to tebe boli,hehehe
(Oliver, 12. februar 2021 11:53)

Hajde ti meni samo objasni kako je to Bayern bio pametan a ostali glupi? Eto zivo me zanima kako su Liverpul ,Barselona ili Juventus npr mogli uticati na pandemiju i mere koje su donosile njihove drzave ? Sta je to Bayern uradio da je ispao pametan a ostali ne ? Jel Bayern dopustio ranije igranje fudbala u Nemackoj, jesu oni zasluzni sto je pandemija isla boljim tokom u Nemackoj nego u ostalim zemljama? Kakve budalastine ce covek sve ovde procitati za rubriku verovali ili ne. Porkij se po usima decko.

makedonac

pre 3 godine

(Oliver, 12. februar 2021 12:38)

Tako je. Ja ne znam samo sto ovde neki spominju Real. Da li je Real ijednu svoju LŠ osvojio regularno, a osvojili su 3 zadnjih godina? Na svakom trofeju imaju mrlju. Niko nije gori od njih sto se toga tice. Cak ni Juventus.

Gvozdeni

pre 3 godine

Ocigledno je da imas logicke probleme kao i svi Bayernovi hejteri. Ja sam prvi rekao u martu 2020. da ce Bayern osvojiti sve zivo,jer sam znao da ce Nemci,kao najpametniji narod u Evropi,najbolje proci kroz epidemiju. Ja sam pisao da ce Bayern osvojiti sve zbog te prednosti,ja to ne krijem. Fundamentalna razlika izmedju mene i tebe jeste sto ti kukas i jauces sto je Bayern bio pametan,a drugi glupi,a ja sam odusevljen zbog toga. Bayern je sampion i ti mozes samo da places zbog toga. Za 100 godina pisace da je Bayern osvojio Sixpack 2020,niko nece pitati kako i zasto,to tebe boli,hehehe
(Oliver, 12. februar 2021 11:53)

Cega se pametan stidi, budala se ponosi. Zato nemoj da se ljutis za one kradje Reala, koga briga za to zar ne ?Za 100 godina niko nece pitati zasto i kako je Bayern izgubio te utakmice ili kako je Real dobio jel tako "genije" ? To sto Real i Bayern nisu imali iste uslove u tim dvomecima nema veze, sta fali. Hajmo se od sad svi drzati te mantre. Mislim od kad sport ima bilo kakve veze sa fer plejom, boze ti sacuvaj? Zato navijajmo stalno za neadekvatne uslove za sve. U tome je poenta fudbala i sporta generalno. Da nemaju svi iste uslove za pobedu. E moj Olivere, ja sam isto mislio da si ti malo pametniji, ali prevario sam se. Plicak, nista drugo.

legolas

pre 3 godine

Ogroman uspeh, veliki trofej. Samo najveći od najvećih imaju ovako veliki, možda i najveći, trofej svih vremena u svojim vitrinama. Među njima je i fk crvena zvezda a mi partizanovci možemo da odemo na njihov stadion i da se slikamo sa tim trofejem, to je naš najveći fudbalski usleh.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ливерпул и Бајерн шампиони Европе и свијета. Тимови који су били у групи са Црвеном Звездом у најјачем клупском такмичењу на свијету, која исто тако има уписано име на истим пехарима. Нема даље, стварно. Браво баварци. 👏👏👏

aljosa

pre 3 godine

Bayern nije nista osim prosecnog tima i dalje, ali su iskoristili mali pad drugih velikih klubova koji treba da urade neke promene. Pa ne postaje se najbolji tako sto jedne godine osvojis sve a prethodnih 10 god te nema nigde, najbolji timovi su stalno u vrhu a ne jednom u 10 godina kao Bayern.

Vaske

pre 3 godine

(Edo, 11. februar 2021 23:14

Uz svo duzno postovanje Bayernu, ali druze ona barsa je bila cudo. Mislim da vreme dok je Gvardiola bio trener. Nisu oni bas toliko pokrali taj Chelsi koliko su tu englezi stvorili mit. Bilo je tu mrlja na obe strane. Ali koje sezone nemamo mrlju? To je fudbal, desava se. Ali barsa je uzela tada nemerljivo jacu ligu. Tukla , ustvari bolje receno sprdala se sa mocnim drugim galaktikosima. Bundesliga se ne moze porediti sa tadasnjom primerom, ali ni konkurencija u Evropi. Pogledaj samo danas u kakvoj su gabuli velikani.? Bayern nije imao konkurencije. Plus, korona koja je poremetila mnogo toga. Danas fudbal i onaj pre 10 god, a pogotovo pre 20 se ne mogu meriti. Kvalitet je na najnizim granama od kako ja pamtim. Spanci potonuli, ne zna se ko je gori barsa ili real, talijani u kanalu vec 10 god. Englezi osim Citya i LFC nemaju ekipu za vrh evrope i ostaje smao jos Bayern i eventualno PSG. Kad je barsa drmala evropom, imali smo mocni Real, Inter, United ,Chelsea, Bayern, veoma dobre i dalje Arsenal, Milan, LFC, Juve, pa onda se gradili PSG i City. Imali dobar Atletico. Prosto neuporedivo. Danas skoro svi velikani u nekoj vrsti tranzicije i to je Bayern sjajno iskoristio plus ta korona. Opet kazem, svaka cast, ali vise cenim onaj Bayern sa Jupom nego ovaj. Nisu oni danas toliko dobri, koliko su svi ostali losi. U svakom slucaju cestitke. Svaka cast, ali bilo je boljih timova kroz zadnjih 20 ak god, pa i bolji Bayern.

Tema

pre 3 godine

Edo
Malo si se zeznuo. Drzavni projekat Nemacke je Bajern i jedino oni imaju lovu za neko pojacanje. Zapravo sve sto valja u Nemackoj oni kupe i siromase druge ekipe.Oni i nemaju konkurenciju nejog kluba u drzavi. A sa druge strane Real je mezimce Madida i Spanije. I kroz istoriju najpovlasceniji klub i tamo i u Evropu. I Barsa tu ne moze da parira nikako da bude drzavni projekat. Jeli razumes od fasistickog diktatora Franka pa na ovamo Real je bio miljenik drzave sudija rezima. E sad sto je Real bogatiji i sto steli sudije citaj Perez i ona kradja protiv njih u onom dvomecu to je druga stvar. Tu su oni jaci od Nemaca ovi iz Madrida.

Haha

pre 3 godine

Ливерпул и Бајерн шампиони Европе и свијета. Тимови који су били у групи са Црвеном Звездом у најјачем клупском такмичењу на свијету, која исто тако има уписано име на истим пехарима. Нема даље, стварно. Браво баварци. 👏👏👏
(ДЕЛИЈА🔴⚪, 11. februar 2021 21:05)

Samo zbog toga su i uzeli trofeje, jer su bili u grupi sa zvezdom. Samo zbog toga. Da mi je znati u kakvom vi paralelnom univerzumu zivite.

Drago Vukumirin

pre 3 godine

Bravo za Bajern, uzeo je sve titule u 2020, svih šest i tako postavio još jedan rekord, prvi su to uradili ikada. Da nabrojimo Bundesligu, kup nemačke, super kup nemačke, Ligu Šampiona, super kup evrope i titulu prvaka sveta?! Stvarno neverovatno i neponovljivo i onda nije Flik trener godine?! Kojom magiom?

Owen

pre 3 godine

Pa ovo se i očekivalo Bajern igra odlično otkako ih je preuzeo Flik možda ta igra nije ne znam koliko spektakularna ili posebna ali igraju sjajno napadački i beleže sjajne rezultate i zasluženo su uzeli sve trofeje mora se priznati iako nikada ne podržavam Bajern jer smatram da je projekat nemačke države, s druge strane takođe uzeti svih 6 trofeja je velika stvar ali ipak mnogo više cenim kada to uradi neki klub iz Španije ili Engleske nekada davno i Italije jer to su jako teške i zahtevne lige gde je konkurencija izuzetno jaka i teška je borba za svaki domaći trofej pa samim ti je još teže da se osvoji Liga Šampiona jer se svakog vikenda igra teška utakmica dok to svakako nije slučaj u Nemačkoj Francuskoj Portugalu ili Holandija na primer pa i u Italiji poslednjih godina prosto Bajern je toliko ispred konkurencije u Nemačkoj da je to ne zanimljivo bukvalno pa oni kad krene nokaut faza lige šampiona maltene već obezbede titulu u bundes ligi i samim tim mogu i da čuvaju igrače i da se bolje spreme za ligu šampiona sve je to velika prednost u odnosu na timove iz Engleske i Španije

Edo

pre 3 godine

Nemojte da stavljate Bajern i Barsu u istu recenicu, svi znamo kako je Barsa osvojila Lš 2009 godine, ista je ako ne i gora od reala sto se tice namestanja,spletkaranja i ostalog sto ide uz ta dva drzavna projekta..

Mali_buda

pre 3 godine

(Oliver, 12. februar 2021 10:08)

Nemoj da se nerviras, opusteno. Ili ipak malo bole cinjenice koje sam napisao hehe? Sam si upravo potvrdio ono sto sam i sam rekao. I jesam napisao da Bayern nije kriv za sve to? Jesam. Dakle isto tako nisu ni krivi Liverpul, Real, Barselona, Juventus, City za pandemiju. Kakve oni imaju veze sa zdravstvenim sistemom njihovih zemalja? Nikakve. Mesas zabe i babe. Hajde mozes ti to bolje. Ovo je bas na nivou nekog sa IQ velicine klikera. Cinjenice su nepobitne da su nemci ranije zavrsili sezonu, francuzi nisu uopste ni igrali i zbog toga su bili u polufinalu. Svima je to jasno ko bar malo mozga ima. Dok su se ostali povlacili kao prebijene macke po terenu jer su imali turbo tempo na kraju sezone i dosli skroz iscedjeni u zavrsnicu LS, Bayern se odmarao i dosli prespremni. Meni tako da klub uzme LS, bilo bi mi malo ispod casti toliko se ponositi s njom, znajuci da nisu bili isti uslovi za sve. To pokazuje neke stvari u karakteru takvih ljudi ali necemo ih imenovati hehe. Ajde uzivaj, pozdrav

Buljko

pre 3 godine

Ogroman uspeh, veliki trofej. Samo najveći od najvećih imaju ovako veliki, možda i najveći, trofej svih vremena u svojim vitrinama. Među njima je i fk crvena zvezda a mi partizanovci možemo da odemo na njihov stadion i da se slikamo sa tim trofejem, to je naš najveći fudbalski usleh.
(legolas, 11. februar 2021 21:07) # Link komentara
Svaka ti čast za komentar,ti si jedan objektivan i realan partizanovac kakav nam treba ....nadam se da ćete proterati ovu upravu i ove ,,nevolje" što su vas snašle i da ljudi kao ti počnu da navijaju za svoj klub i da nam opet budete dostojan konkurent...a vitrine našeg stadiona su uvek otvorene za ljude kao ti,slobodno dodji i slikaj se,za normalne ljude
navijačko opredeljenje nikada nije bilo problem...pozdrav od zvezdaša

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ХАХА - Хтио сам само да истакнем да је занимљиво да су оба клуба освојила све те трофеје а уједно су били са Звездом у групи. Освојили су наравно зато што су квалитетни. А наравно зашто да опет не подсјетим да смо и ми(Звезда) у том одабраном друштву?

Gvozdeni

pre 3 godine

Ocigledno je da imas logicke probleme kao i svi Bayernovi hejteri. Ja sam prvi rekao u martu 2020. da ce Bayern osvojiti sve zivo,jer sam znao da ce Nemci,kao najpametniji narod u Evropi,najbolje proci kroz epidemiju. Ja sam pisao da ce Bayern osvojiti sve zbog te prednosti,ja to ne krijem. Fundamentalna razlika izmedju mene i tebe jeste sto ti kukas i jauces sto je Bayern bio pametan,a drugi glupi,a ja sam odusevljen zbog toga. Bayern je sampion i ti mozes samo da places zbog toga. Za 100 godina pisace da je Bayern osvojio Sixpack 2020,niko nece pitati kako i zasto,to tebe boli,hehehe
(Oliver, 12. februar 2021 11:53)

Cega se pametan stidi, budala se ponosi. Zato nemoj da se ljutis za one kradje Reala, koga briga za to zar ne ?Za 100 godina niko nece pitati zasto i kako je Bayern izgubio te utakmice ili kako je Real dobio jel tako "genije" ? To sto Real i Bayern nisu imali iste uslove u tim dvomecima nema veze, sta fali. Hajmo se od sad svi drzati te mantre. Mislim od kad sport ima bilo kakve veze sa fer plejom, boze ti sacuvaj? Zato navijajmo stalno za neadekvatne uslove za sve. U tome je poenta fudbala i sporta generalno. Da nemaju svi iste uslove za pobedu. E moj Olivere, ja sam isto mislio da si ti malo pametniji, ali prevario sam se. Plicak, nista drugo.

boss

pre 3 godine

Petar,

U čemu je problem navijati za Bajern, pa sta ako je Nemački klub, necu sigurno da navijam za ove nase splavare koji igraju sve samo ne fudbal..

Bajern Recordminster

pre 3 godine

Svaka čast Bayernu. Osvojili bi oni i mnogo ranije LŠ da ih sudije nisu redovno krale u utakmicama protiv Reala kada je Real morao da osvoji LŠ. Ali sada od kada je VAR uveden vidimo gde je ko...

pangalakticki grgolj blaster

pre 3 godine

@(Drago Vukumirin, 11. februar 2021 21:04)
Ogromah uspeh Bajerna ali ipak nisu prvi koji su osvojili svih 6 trofeja. Barselona je cini mi se 2011 osvojila Ligu, Kup, LŠ, Superkup Španije, Suoerkup Evrope i klupsko svetsko prvenstvo. Svakako ogroman uspeh za Bajern, mislio sam da niko nece oboriti/izjednaciti Barselonin rekord jos dugo godina.

Mali_buda

pre 3 godine

Sta mislite otkud 2 francuza i 2 nemca u polufinalu prosle sezone? Pa prosto je kao pasulj. I nemci i francuzi imali mnogo vise vremena i usli odmorniji u zavrsnicu za razliku od engleza, spanaca i talijana. Toliko godina i tek sad da imamo takve polufinaliste? Bas iz onih zemalja gde se nije prventvo uopste ni igralo ili gde se odigralo ranije i manje utakmica svakako. Svi koji se bar malo bave nekim sportom znaju kolika je to prednost bila. Da ne pricam dalje o igranju bez publike, samo 1 utakmica itd. Dakle, uslovi nisu bili isti za sve. To su francuzi i nemci iskoristili i zavrsili u zavrsnici. Naravno da Bayern nije kriv za takav rasplet, ali to sve ipak narusava kredibilitet i tezinu te njegove sezone.
Kao sto neko rece, vise cenim onaj Hajkensov Bayern nego ovaj. Ostace upamceni kao pobednici korona lige sampiona vise nego kao neki dominantan faktor.
Ja samo pricam o cinjenicama a one su nepobitne i proste. Mnogo vise vremena su imali francuzi i nemci a odmor i pripremu i zato su svi oni i bili medju 4. Sve kristalno jasno.

Tirkov

pre 3 godine

Bravo za Bajern, uzeo je sve titule u 2020, svih šest i tako postavio još jedan rekord, prvi su to uradili ikada. Da nabrojimo Bundesligu, kup nemačke, super kup nemačke, Ligu Šampiona, super kup evrope i titulu prvaka sveta?! Stvarno neverovatno i neponovljivo i onda nije Flik trener godine?! Kojom magiom?
(Drago Vukumirin, 11. februar 2021 21:04) # Link komentara

Nisu prvi . Barselona je prva to napravila sa Gavrdiolom 2009 god kad su isto tako uzeli svih mogucih 6 trofeja u godini. Sad im se Bayern pridruzio. Barsa i Bayern su takodje jedina dva kluba u Evropi koji su dva puta osvajali tripletu. Dakle prvenstvo, domaci kup i ligu sampiona. Sjajna sezona za Bayern. Videcemo mogu li nesto tako ponoviti.

Aron

pre 3 godine

Rutina Bajerna. Ekipa zaista igra sjajno i idalje je moćan tim. Jedini problem ovog tima je, da se be lažemo, odbrana. Boateng je u godinama, Pavar i Hernandez su prosek, Alaba je pred izlaznim vratima...

ole

pre 3 godine

Ko sme na megdan ovakvom Bajernu, barsu se su ponizili sa 8 golova za sva vremena, altetiko sa pola gasa, engleze redovno deru, ostaju samo Juve i Psz, mada sam siguran i da bi njima.ocitali fudbalsku lekciju..

presmesno

pre 3 godine

Bravo za Bajern, uzeo je sve titule u 2020, svih šest i tako postavio još jedan rekord, prvi su to uradili ikada. Da nabrojimo Bundesligu, kup nemačke, super kup nemačke, Ligu Šampiona, super kup evrope i titulu prvaka sveta?! Stvarno neverovatno i neponovljivo i onda nije Flik trener godine?! Kojom magiom?
(Drago Vukumirin, 11. februar 2021 21:04) # Link komentara

Nisu prvi . Barselona je prva to napravila sa Gavrdiolom 2009 god kad su isto tako uzeli svih mogucih 6 trofeja u godini. Sad im se Bayern pridruzio. Barsa i Bayern su takodje jedina dva kluba u Evropi koji su dva puta osvajali tripletu. Dakle prvenstvo, domaci kup i ligu sampiona. Sjajna sezona za Bayern. Videcemo mogu li nesto tako ponoviti.
(Tirkov, 11. februar 2021 21:28)

Samo sto Bajern prakticno pocinje sezonu sa 2 titule osim ako kiksaju u kupu nekim slucajem. Samo im treba liga sampiona i eto triplete. Isto i sa Juventusom i PSG-om. Neuporedivo vise vredi tripleta u Engleskoj i Spaniji.

delboy

pre 3 godine

Fundamentalna razlika izmedju mene i tebe jeste sto ti kukas i jauces sto je Bayern bio pametan,a drugi glupi,a ja sam odusevljen zbog toga. Bayern je sampion i ti mozes samo da places zbog toga. Za 100 godina pisace da je Bayern osvojio Sixpack 2020,niko nece pitati kako i zasto,to tebe boli,hehehe
(Oliver, 12. februar 2021 11:53)

Hajde ti meni samo objasni kako je to Bayern bio pametan a ostali glupi? Eto zivo me zanima kako su Liverpul ,Barselona ili Juventus npr mogli uticati na pandemiju i mere koje su donosile njihove drzave ? Sta je to Bayern uradio da je ispao pametan a ostali ne ? Jel Bayern dopustio ranije igranje fudbala u Nemackoj, jesu oni zasluzni sto je pandemija isla boljim tokom u Nemackoj nego u ostalim zemljama? Kakve budalastine ce covek sve ovde procitati za rubriku verovali ili ne. Porkij se po usima decko.

Oliver

pre 3 godine

I dalje mi niko ne odgovara na prosto pitanje: zasto Nemci kao najbrojniji narod u Evropi,sa najvise profesionalhih fudbalera i klubova imaju 18,a Englezi,Spanci i Italijani,sa mnogo manje stanovnika,manje klubova i fudbalera,imaju 20 klubova u prvoj ligi??? Postoji samo jedan smislen odgovor: Nemci su najpametniji i najinteligentniji narod u Evropi,hahahaha

Pampe

pre 3 godine

Sto oliver spinuje :)). Ostavio bar 10 komentara sa razlicitim nickovima. Nije mu pvi put:))

Cestitke Bayernu i od mene, ali slazem se sa vecinom neutralnih. Korona je sve proemetila i bavarcima se poklopilo sve i to je to. Bilo je boljih ekipa od njih. Onaj Ancelotijev Milan, mocna pepova Barsa, Fergijev United , Jupov Bayern. Sve su to ekipe koje su imale i mnogo jacu konkurenciju nego Bayern danas. I kao sto isto neko rece, tripleta u engleskoj ili Spaniji nosi vecu tezinu. U nemackoj se zna unapred ko je sampion vec 10 god.

Oliver

pre 3 godine

@mali_buda

A jel su Nemci krivi sto imaju jedan kup,a
Englezi 2 kupa? Jel su Nemci krivi sto imaju 18 klubova u Bundesligi,u zemlji sa 83 miliona stanovnika.dok Englezi imaju 20 u zemlji sa 66 miliona Spanci 20 klubova u zemlji od 46 miliona? Jel su Nemci krivi sto imaju malo mrtvih od korone, a Englezi,Spanci i Italijani puno? To je Darvinova prirodna selekcija-pametni pobedjuju,glupi propadaju! Posto volis cinjenice,eto ti cinjenice,heheh

Dior

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА?? Ja sam siguran da su oni mnogo ponosniji činjenicom da su bili u grupi sa Crvenom Zvezdom, to što su osvojili sve je nebitno.

BvB

pre 3 godine

Malo si se zeznuo. Drzavni projekat Nemacke je Bajern i jedino oni imaju lovu za neko pojacanje. Zapravo sve sto valja u Nemackoj oni kupe i siromase druge ekipe.Oni i nemaju konkurenciju nejog kluba u drzavi. A sa druge strane Real je mezimce Madida i Spanije. I kroz istoriju najpovlasceniji klub i tamo i u Evropu. I Barsa tu ne moze da parira nikako da bude drzavni projekat. Jeli razumes od fasistickog diktatora Franka pa na ovamo Real je bio miljenik drzave sudija rezima. E sad sto je Real bogatiji i sto steli sudije citaj Perez i ona kradja protiv njih u onom dvomecu to je druga stvar. Tu su oni jaci od Nemaca ovi iz Madrida.
(Tema, 11. februar 2021 23:51)
E tu si debelo pogresio. Bayern je klub koga je država najviše upropastila. Nauci istoriju Bayerna. U upravi su bili Jevreji, koji su morali pobeci u Svajcarsku, a Bayern je izbačen u najnižu ligu. I ipak se uzdigao! Jaci nego ikad💪!

Frst

pre 3 godine

Pamtice se 2020 godina po mnogim rekordima Bayerna, osvojili su sva moguca takmicenja, Lewa bio najbolji strelac, klub koji je od grupne faze do finala LŠ naniza sve pobede, klub koji je imao samo 5 izgubljenih utakmica u svim takmicenjima od kako ga je preuzeo Flick i jos mnogo toga... Sta reci vise, ljudi su zakucali igricu!

Oliver

pre 3 godine

@mali_buda

Ocigledno je da imas logicke probleme kao i svi Bayernovi hejteri. Ja sam prvi rekao u martu 2020. da ce Bayern osvojiti sve zivo,jer sam znao da ce Nemci,kao najpametniji narod u Evropi,najbolje proci kroz epidemiju. Ja sam pisao da ce Bayern osvojiti sve zbog te prednosti,ja to ne krijem. Fundamentalna razlika izmedju mene i tebe jeste sto ti kukas i jauces sto je Bayern bio pametan,a drugi glupi,a ja sam odusevljen zbog toga. Bayern je sampion i ti mozes samo da places zbog toga. Za 100 godina pisace da je Bayern osvojio Sixpack 2020,niko nece pitati kako i zasto,to tebe boli,hehehe

x-man

pre 3 godine

Sve čestitke za klub koji je obeležio prošlu godinu. Pokazali su sav svoj potencijal. Sta reci nego bravo za Bavarsku mašineriju!

makedonac

pre 3 godine

(Oliver, 12. februar 2021 12:38)

Tako je. Ja ne znam samo sto ovde neki spominju Real. Da li je Real ijednu svoju LŠ osvojio regularno, a osvojili su 3 zadnjih godina? Na svakom trofeju imaju mrlju. Niko nije gori od njih sto se toga tice. Cak ni Juventus.

Oliver

pre 3 godine

@gvozdeni

Uvrede ad hominem me uopste ne pogadjaju,to je dokaz nedostatka argumenata u raspravi. Porediti kradju iz 2017. i 2018. sa "korona" sezonom je besmislica. Bayern nista nije ukrao,Real je ukrao,to je kardinalna razlika. Bayern je samo pametan,a drugi su glupi. Ja obozavam pamet,hahah