Košarka 75

Petak, 29.01.2021.

16:02

B92.net: Zvezda zvala Štimca!

KK Crvena zvezda u potrazi je za pojačanjem pod košem.

B92.net: Zvezda zvala Štimca! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

‘Ajde

pre 3 godine

Za ove sto pričaju da idemo iz greske u grešku, citiracu reci sa jednog mog treninga dok sam igrao a trener je bio jedan od najboljih naših trenera:”Nije najbolji tim sastavljen od najboljih igrača, već id igrača koji igraju najbolje zajedno”. Radonji je bitnije da ima igrača koji ne može da pipne vrh table, ne može da zakuca preko tri igrača i ne može da glumi Džordana ali može da ispuni 100% od onoga sto Radonja traži nego sve ovo navedeno a pritom je krenuo da cascava Radonju svojim prisustvom. Zato će da leti iz zvezde.

naše će sene ...

pre 3 godine

Ako vam O BRIANT ne valja, rado bi ga videli u Partizanu.
(Molestant, 29. januar 2021 17:59)
Može ! I Dagubi ste se radovali.

Stanoje

pre 3 godine

Štimac je ispod prosečan igrač koji je svojim radom i trudom postigao više nego bilo koji igrač njegovih predispozicija. Zbog svog zalaganja je stigao i do repke. Neću ulaziti u polemiku o njegovim kvalitetima ali problem je druga stvar. Brdo košarkaša i fudbalera se vraćalo u Zvezdu i Partizan ne bi li oživeli karijere i onda na miris iole veće plate trk u inostranstvo. Opet povratak pa opet odlazak.. Štimac i Simonović u Zvezdi su primer kako ljubav ka grbu zavisi od ponude iz Spanije, Francuske, Turske, Kine, Rusije ili pak Slovenije. Odu, odigraju toliko dobro da im inostrani klubovi ne produže saradnju jer tamo nije dovoljno busanje u prsa i priča kako je spreman da pogine za klub za koji nastupa već mora da se opravda taj neki evro i onda pošto ne pokažu napredak u igri već se donekle i ulenje ajmo Jovo nanovo u Zvezdu ili Partizan gde ih dočekaju raširenih ruku i puste ih da se razigravaju ne bi li se opet negde prodali. Pa u krug. Za to vreme neki novi klinci dobijaju šansu na kašičicu. Zbog limitiranog broja kvalitetnih a finansijski dostupnih igrača na tržištu klubovi prihvataju ove povratnike. Bez da hejtujem Simona samo pogledajte njegovu statistiku ove god. Želim Stimcu i Simonu svu sreću u nastavku karijere i nije mi namera da ih negativno prozivam ali oni su najsvežiji primeri serije povratak opisanih u domaći sport.

Max von Laaberg

pre 3 godine

Pa znaju u C.Zvezdi Lazic sam ne moze da bije protivnike 40 min treba ga malo osloboditi,sad ce imati samo 3 licne. To je vec vidjeno,nista novo.Rvanja je sve vise akosarke sve manje,ko se pre adaptira zivece duze.Tehnicara je u svim ekipama manje,a razbijaca traze sve ekipe.Evo svaki tim ima 5-6 Amera neki i nisu kvalitetiza igru ali za taktiku odgovaraju.

NastyB

pre 3 godine

Pa šta je ovo postalo? Dan mrmota???? Stalno Štimca vraćaju umesto da se gleda ako može neki pristojan plej. Centara imamo za izvoz, a Jony neka ohladi malo glavu pa ako ;i dalje nastavi po svom aj zdravo rođače. Puna podrška da Radonja istera stvari do kraja.
(Drakon, 29. januar 2021 17:36)

Zar je moguće da niko ne vidi da DŽONI O BRAJANT NIJE CENTAR!! Čovek je svuda igrao četvorku i nikako se ne snalazi na nametnutoj poziciji. To je kao kada bi Kataija stavio na levog beka, jer, eto, ta pozicija je klimava u Zvezdi. Pa, pljuvali bi Kataija samo tako što ne zna da igra levog beka.

NastyB

pre 3 godine

Bolji je igrac od Kuzmica, Stimca i Noka zajedno.
Ne gledam ih vise.
(POPE, 29. januar 2021 17:33)

Iskreno, gledao sam par utakmica Breše dečko je izuzetno dobar u napadu, ali odbranu može Teodosić da mu predaje. Ispadanja i kretnje u odbrani su mu komični. Da je zaista tako dobar ne bi ga Breša tek tako pustila i ne bi prešao u nekakav Avtoddor.
Noko je , kad uđe u formu, za njega Tim Dankan lično. I baš zato što je Dankan četvorka to kažem.

ripja

pre 3 godine

Jel neko uopste gledao zvezdine tekme one sezone, pa ljudi ne znaju da zagrade kos, protivnicke ekipe imaju po 15-20 skokova u napadu. Radonja "good defense transition offense" mora da se cupa za kosu pored takvih odbrambenih kvaliteta koji mu imaju igraci. U evropskoj kosarci je jos uvek bitan centar jer se svi naguraju u reket. Daleko od toga da je Stimara klasa od igraca, ali covek ima neverovatan osecaj za skok i zna da gradi kos sto Zvezdi i te kako treba u sistemu koji Radonja forsira. Na kraju krajeva, nece se Zvezda mnogo otvoriti za Stimaru dok na trzistu slobodnih i dostupnih igraca nema nekog izbora.

daki

pre 3 godine

Stimac je prosle godine imao najbolju sezonu u Zvezdi, jasno se videlo stabilan igrac koji je konacno dostigao igracku zrelost.Bilo je cudno zasto igraca koji je na pojedinim utakmicama bio najbolji pojedinac pustaju a daje se akcenat na Kuzmicu.Navodno, Stimac se nije uklapao u viziju Obradovica

Walldorf

pre 3 godine

Lepa vest.Štimac je Zvezdin vojnik i uvek je na maksimumu svojih mogućnosti.Dobro će nam doći njegovih desetak skokova i 10-12.poena po utakmici.Uvek je bolje imati u timu takvog igrača koji je uvek na standardnom učinku nego igrača koji će na jednoj utakmici blistati,pa na sledeće tri biti ispod proseka.Radonja zna šta radi i dolaskom Štimca bi to bila mnogo ozbiljnija priča.Valjda će dolaskom Štimca i Kuzmić početi da daje bar deo onoga što može.A može mnogo.Dalje,ako Štimac dodje,siguran sam da će on i Kuzmić letos raditi dodatne stvari i biti centarski tandem za narednu sezonu.Muka mi je od tzv.modernih centara koje preferira ex trener Obradović.Vreme je da Radonja okupi staru grupu igrača,koliko je to moguće,sa Jakom i ostalima.Sve u svemu,dolaskom Štimca bi smo,konačno, imali dubinu i time bi se olakšao protok lopte i mnogo brža i efikasnija igra u napadu,dok bi u odbrani protivnicima smanjili broj drugih i čak i trećih napada iz jedne lopte.To nam se trenutno prečesto dešava i dolaskom Štimca,to bi redukovali na minimum.Na kraju,Željko Obradović nije džaba,kad mu je "gorelo pod nogama",doveo Štimca u Fener.Znao je da će od Štimare dobiti konstantni maksimum,što je svakom timu neophodno.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

lal

pre 3 godine

kapiram da je ovaj simac najtolerantniji covek na svetu... nije embid, ali da se teo u karijeri trudio kao stimara, danas se niko ne bi ni secao dzordana...

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

obrad u fazonu kao kad smo bili deca
vazno je ucestvovati
to je deviza za gubitnike

i roditelji tako smiruju decu
vazno je ucestvovati

e pa nije
ako ne znad da pobedjujes daj otkaz
pusti mene da radim tanak si trener

ps.vracaj stimca pod hitno
? (kalcokera i trokorak bili, 25. novembar 2020 12:32


osoba a ja dam dejan radonjic
osoba b ja sam dejan radonjic
osoba c ja sam dejan radonjic

Drakon

pre 3 godine

Pa šta je ovo postalo? Dan mrmota???? Stalno Štimca vraćaju umesto da se gleda ako može neki pristojan plej. Centara imamo za izvoz, a Jony neka ohladi malo glavu pa ako ;i dalje nastavi po svom aj zdravo rođače. Puna podrška da Radonja istera stvari do kraja.

POPE

pre 3 godine

Ma ne bi me cudilo jer Zvezda sve sto je dovela ove godine sve su promasaji i sta fali jos jedan? A Ristica salju na pozajmicu u Rusiju pa Italiju i sada ga opet traze Rusi. Bolji je igrac od Kuzmica, Stimca i Noka zajedno.
Ne gledam ih vise.

Primorska

pre 3 godine

"Crvena zvezda u ovom trenutku ima samo dvojicu klasičnih centara Lendrija Noka i Ognjena Kuzmića, a kao pomoć je tu Marko Jagodić-Kuridža."

A koliko treba da ih ima, deset?

gudalo

pre 3 godine

Radonjica potpuno podrzavam za divljaka O Brajanta. Ma,pod obavezno ga oterati iz kluba. Igra samo za sebe,timska kosarka ga ne zanima. Stetocina klasicna.

Deraaa

pre 3 godine

Ovo je malo postalo ruzno sa zvezdine strane. Skoro svake godine na pola sezone kada oteraju nekog igraca pod kosem zovnu stimca, a na pocetku nove sezone ga precrtaju i vise ne racunaju na njega

S.P.Baćko

pre 3 godine

Vreme je za smene u upravi kluba. Godinama se igraci menjaju kao na traci, nema nekog sistema. Puko izivljavanje predsednika kluba i sa igracima i trenerima. Ovako bi i ja mogao da vodim klub.

Demar Derozan

pre 3 godine

Stimara je imao mesta u ovosezonskoj Zvezdi zbog srca i ljubavi prema klubu koje je pokazao u svakoj prolici, kao i postovanja koje je tako zavredeo. On je igrac koji je dosta radio na sebi tokom karijere, izrastao u korisnog igraca na kog trener moze da se osloni, ali je jedino pitanje sada u kakvom je fizickom stanju zbog godina i neigranja odredjeno vreme. Ipak, ako se pazljivo pogleda, Vlada je napravio karijeru za svaki respekt.

Mile

pre 3 godine

Letos (pro)ustili da potpišu Ristića, sada opet ode čovek u Rusiju.
Ne mislim da je lošiji od Štimca, naprotiv.
O mogućnostima Kuzmića je tek teško komentarisati.
Lutamo na poziciji centra, a i na pleju nije ništa bolje.
Za selekciju i doselekciju ekipe neprelazna ocena.

Dvokorak

pre 3 godine

Nije baš Jokić ili Embid, ali pored ukočenog i večno zadisnog Kuzmića, mislim da će iti mali pomak
Naravno, treba da vidimo u kakvoj je formi

ajmo cigani!

pre 3 godine

Sve se može zamisliti ali baš da Dejo traži Štimca nikako. Bratu svaka čast, živ bio 100 godina. Samo 33 već i onakva odbrana i fizika, ne znam. Nešto sumnjam, će vidimo.

Sm ladja

pre 3 godine

Ne njega, molim Vas, niko me u životu nije nervirao, kao on. Jednostavno, nije klasa od igrača. Ne zna da zakuca, loš šut, slaba iteligencija, spore odluke, ne pogađa zicere, čudno ponadanje i radobanje, kad da koš, kao da je dao gol, čudna gestikulacija, bolje da ne dođe niko, nego da on dodje. Ko ga zove da mi je znati, kako prave krš od ekipe. Kao da neko namerno ne želi da dovede krstenog pleja i centra, samo nam fali kos Filip da dodje. Obradovic je selekcijom igrača izvršio zlocin prema zvezdi.

Deraaa

pre 3 godine

Ovo je malo postalo ruzno sa zvezdine strane. Skoro svake godine na pola sezone kada oteraju nekog igraca pod kosem zovnu stimca, a na pocetku nove sezone ga precrtaju i vise ne racunaju na njega

S.P.Baćko

pre 3 godine

Vreme je za smene u upravi kluba. Godinama se igraci menjaju kao na traci, nema nekog sistema. Puko izivljavanje predsednika kluba i sa igracima i trenerima. Ovako bi i ja mogao da vodim klub.

ajmo cigani!

pre 3 godine

Sve se može zamisliti ali baš da Dejo traži Štimca nikako. Bratu svaka čast, živ bio 100 godina. Samo 33 već i onakva odbrana i fizika, ne znam. Nešto sumnjam, će vidimo.

lal

pre 3 godine

kapiram da je ovaj simac najtolerantniji covek na svetu... nije embid, ali da se teo u karijeri trudio kao stimara, danas se niko ne bi ni secao dzordana...

Primorska

pre 3 godine

"Crvena zvezda u ovom trenutku ima samo dvojicu klasičnih centara Lendrija Noka i Ognjena Kuzmića, a kao pomoć je tu Marko Jagodić-Kuridža."

A koliko treba da ih ima, deset?

gudalo

pre 3 godine

Radonjica potpuno podrzavam za divljaka O Brajanta. Ma,pod obavezno ga oterati iz kluba. Igra samo za sebe,timska kosarka ga ne zanima. Stetocina klasicna.

Dvokorak

pre 3 godine

Nije baš Jokić ili Embid, ali pored ukočenog i večno zadisnog Kuzmića, mislim da će iti mali pomak
Naravno, treba da vidimo u kakvoj je formi

Demar Derozan

pre 3 godine

Stimara je imao mesta u ovosezonskoj Zvezdi zbog srca i ljubavi prema klubu koje je pokazao u svakoj prolici, kao i postovanja koje je tako zavredeo. On je igrac koji je dosta radio na sebi tokom karijere, izrastao u korisnog igraca na kog trener moze da se osloni, ali je jedino pitanje sada u kakvom je fizickom stanju zbog godina i neigranja odredjeno vreme. Ipak, ako se pazljivo pogleda, Vlada je napravio karijeru za svaki respekt.

Drakon

pre 3 godine

Pa šta je ovo postalo? Dan mrmota???? Stalno Štimca vraćaju umesto da se gleda ako može neki pristojan plej. Centara imamo za izvoz, a Jony neka ohladi malo glavu pa ako ;i dalje nastavi po svom aj zdravo rođače. Puna podrška da Radonja istera stvari do kraja.

Stanoje

pre 3 godine

Štimac je ispod prosečan igrač koji je svojim radom i trudom postigao više nego bilo koji igrač njegovih predispozicija. Zbog svog zalaganja je stigao i do repke. Neću ulaziti u polemiku o njegovim kvalitetima ali problem je druga stvar. Brdo košarkaša i fudbalera se vraćalo u Zvezdu i Partizan ne bi li oživeli karijere i onda na miris iole veće plate trk u inostranstvo. Opet povratak pa opet odlazak.. Štimac i Simonović u Zvezdi su primer kako ljubav ka grbu zavisi od ponude iz Spanije, Francuske, Turske, Kine, Rusije ili pak Slovenije. Odu, odigraju toliko dobro da im inostrani klubovi ne produže saradnju jer tamo nije dovoljno busanje u prsa i priča kako je spreman da pogine za klub za koji nastupa već mora da se opravda taj neki evro i onda pošto ne pokažu napredak u igri već se donekle i ulenje ajmo Jovo nanovo u Zvezdu ili Partizan gde ih dočekaju raširenih ruku i puste ih da se razigravaju ne bi li se opet negde prodali. Pa u krug. Za to vreme neki novi klinci dobijaju šansu na kašičicu. Zbog limitiranog broja kvalitetnih a finansijski dostupnih igrača na tržištu klubovi prihvataju ove povratnike. Bez da hejtujem Simona samo pogledajte njegovu statistiku ove god. Želim Stimcu i Simonu svu sreću u nastavku karijere i nije mi namera da ih negativno prozivam ali oni su najsvežiji primeri serije povratak opisanih u domaći sport.

Walldorf

pre 3 godine

Lepa vest.Štimac je Zvezdin vojnik i uvek je na maksimumu svojih mogućnosti.Dobro će nam doći njegovih desetak skokova i 10-12.poena po utakmici.Uvek je bolje imati u timu takvog igrača koji je uvek na standardnom učinku nego igrača koji će na jednoj utakmici blistati,pa na sledeće tri biti ispod proseka.Radonja zna šta radi i dolaskom Štimca bi to bila mnogo ozbiljnija priča.Valjda će dolaskom Štimca i Kuzmić početi da daje bar deo onoga što može.A može mnogo.Dalje,ako Štimac dodje,siguran sam da će on i Kuzmić letos raditi dodatne stvari i biti centarski tandem za narednu sezonu.Muka mi je od tzv.modernih centara koje preferira ex trener Obradović.Vreme je da Radonja okupi staru grupu igrača,koliko je to moguće,sa Jakom i ostalima.Sve u svemu,dolaskom Štimca bi smo,konačno, imali dubinu i time bi se olakšao protok lopte i mnogo brža i efikasnija igra u napadu,dok bi u odbrani protivnicima smanjili broj drugih i čak i trećih napada iz jedne lopte.To nam se trenutno prečesto dešava i dolaskom Štimca,to bi redukovali na minimum.Na kraju,Željko Obradović nije džaba,kad mu je "gorelo pod nogama",doveo Štimca u Fener.Znao je da će od Štimare dobiti konstantni maksimum,što je svakom timu neophodno.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

daki

pre 3 godine

Stimac je prosle godine imao najbolju sezonu u Zvezdi, jasno se videlo stabilan igrac koji je konacno dostigao igracku zrelost.Bilo je cudno zasto igraca koji je na pojedinim utakmicama bio najbolji pojedinac pustaju a daje se akcenat na Kuzmicu.Navodno, Stimac se nije uklapao u viziju Obradovica

NastyB

pre 3 godine

Pa šta je ovo postalo? Dan mrmota???? Stalno Štimca vraćaju umesto da se gleda ako može neki pristojan plej. Centara imamo za izvoz, a Jony neka ohladi malo glavu pa ako ;i dalje nastavi po svom aj zdravo rođače. Puna podrška da Radonja istera stvari do kraja.
(Drakon, 29. januar 2021 17:36)

Zar je moguće da niko ne vidi da DŽONI O BRAJANT NIJE CENTAR!! Čovek je svuda igrao četvorku i nikako se ne snalazi na nametnutoj poziciji. To je kao kada bi Kataija stavio na levog beka, jer, eto, ta pozicija je klimava u Zvezdi. Pa, pljuvali bi Kataija samo tako što ne zna da igra levog beka.

Sm ladja

pre 3 godine

Ne njega, molim Vas, niko me u životu nije nervirao, kao on. Jednostavno, nije klasa od igrača. Ne zna da zakuca, loš šut, slaba iteligencija, spore odluke, ne pogađa zicere, čudno ponadanje i radobanje, kad da koš, kao da je dao gol, čudna gestikulacija, bolje da ne dođe niko, nego da on dodje. Ko ga zove da mi je znati, kako prave krš od ekipe. Kao da neko namerno ne želi da dovede krstenog pleja i centra, samo nam fali kos Filip da dodje. Obradovic je selekcijom igrača izvršio zlocin prema zvezdi.

POPE

pre 3 godine

Ma ne bi me cudilo jer Zvezda sve sto je dovela ove godine sve su promasaji i sta fali jos jedan? A Ristica salju na pozajmicu u Rusiju pa Italiju i sada ga opet traze Rusi. Bolji je igrac od Kuzmica, Stimca i Noka zajedno.
Ne gledam ih vise.

ripja

pre 3 godine

Jel neko uopste gledao zvezdine tekme one sezone, pa ljudi ne znaju da zagrade kos, protivnicke ekipe imaju po 15-20 skokova u napadu. Radonja "good defense transition offense" mora da se cupa za kosu pored takvih odbrambenih kvaliteta koji mu imaju igraci. U evropskoj kosarci je jos uvek bitan centar jer se svi naguraju u reket. Daleko od toga da je Stimara klasa od igraca, ali covek ima neverovatan osecaj za skok i zna da gradi kos sto Zvezdi i te kako treba u sistemu koji Radonja forsira. Na kraju krajeva, nece se Zvezda mnogo otvoriti za Stimaru dok na trzistu slobodnih i dostupnih igraca nema nekog izbora.

naše će sene ...

pre 3 godine

Ako vam O BRIANT ne valja, rado bi ga videli u Partizanu.
(Molestant, 29. januar 2021 17:59)
Može ! I Dagubi ste se radovali.

Mile

pre 3 godine

Letos (pro)ustili da potpišu Ristića, sada opet ode čovek u Rusiju.
Ne mislim da je lošiji od Štimca, naprotiv.
O mogućnostima Kuzmića je tek teško komentarisati.
Lutamo na poziciji centra, a i na pleju nije ništa bolje.
Za selekciju i doselekciju ekipe neprelazna ocena.

NastyB

pre 3 godine

Bolji je igrac od Kuzmica, Stimca i Noka zajedno.
Ne gledam ih vise.
(POPE, 29. januar 2021 17:33)

Iskreno, gledao sam par utakmica Breše dečko je izuzetno dobar u napadu, ali odbranu može Teodosić da mu predaje. Ispadanja i kretnje u odbrani su mu komični. Da je zaista tako dobar ne bi ga Breša tek tako pustila i ne bi prešao u nekakav Avtoddor.
Noko je , kad uđe u formu, za njega Tim Dankan lično. I baš zato što je Dankan četvorka to kažem.

Max von Laaberg

pre 3 godine

Pa znaju u C.Zvezdi Lazic sam ne moze da bije protivnike 40 min treba ga malo osloboditi,sad ce imati samo 3 licne. To je vec vidjeno,nista novo.Rvanja je sve vise akosarke sve manje,ko se pre adaptira zivece duze.Tehnicara je u svim ekipama manje,a razbijaca traze sve ekipe.Evo svaki tim ima 5-6 Amera neki i nisu kvalitetiza igru ali za taktiku odgovaraju.

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

obrad u fazonu kao kad smo bili deca
vazno je ucestvovati
to je deviza za gubitnike

i roditelji tako smiruju decu
vazno je ucestvovati

e pa nije
ako ne znad da pobedjujes daj otkaz
pusti mene da radim tanak si trener

ps.vracaj stimca pod hitno
? (kalcokera i trokorak bili, 25. novembar 2020 12:32


osoba a ja dam dejan radonjic
osoba b ja sam dejan radonjic
osoba c ja sam dejan radonjic

‘Ajde

pre 3 godine

Za ove sto pričaju da idemo iz greske u grešku, citiracu reci sa jednog mog treninga dok sam igrao a trener je bio jedan od najboljih naših trenera:”Nije najbolji tim sastavljen od najboljih igrača, već id igrača koji igraju najbolje zajedno”. Radonji je bitnije da ima igrača koji ne može da pipne vrh table, ne može da zakuca preko tri igrača i ne može da glumi Džordana ali može da ispuni 100% od onoga sto Radonja traži nego sve ovo navedeno a pritom je krenuo da cascava Radonju svojim prisustvom. Zato će da leti iz zvezde.

S.P.Baćko

pre 3 godine

Vreme je za smene u upravi kluba. Godinama se igraci menjaju kao na traci, nema nekog sistema. Puko izivljavanje predsednika kluba i sa igracima i trenerima. Ovako bi i ja mogao da vodim klub.

Sm ladja

pre 3 godine

Ne njega, molim Vas, niko me u životu nije nervirao, kao on. Jednostavno, nije klasa od igrača. Ne zna da zakuca, loš šut, slaba iteligencija, spore odluke, ne pogađa zicere, čudno ponadanje i radobanje, kad da koš, kao da je dao gol, čudna gestikulacija, bolje da ne dođe niko, nego da on dodje. Ko ga zove da mi je znati, kako prave krš od ekipe. Kao da neko namerno ne želi da dovede krstenog pleja i centra, samo nam fali kos Filip da dodje. Obradovic je selekcijom igrača izvršio zlocin prema zvezdi.

ajmo cigani!

pre 3 godine

Sve se može zamisliti ali baš da Dejo traži Štimca nikako. Bratu svaka čast, živ bio 100 godina. Samo 33 već i onakva odbrana i fizika, ne znam. Nešto sumnjam, će vidimo.

Max von Laaberg

pre 3 godine

Pa znaju u C.Zvezdi Lazic sam ne moze da bije protivnike 40 min treba ga malo osloboditi,sad ce imati samo 3 licne. To je vec vidjeno,nista novo.Rvanja je sve vise akosarke sve manje,ko se pre adaptira zivece duze.Tehnicara je u svim ekipama manje,a razbijaca traze sve ekipe.Evo svaki tim ima 5-6 Amera neki i nisu kvalitetiza igru ali za taktiku odgovaraju.

Stanoje

pre 3 godine

Štimac je ispod prosečan igrač koji je svojim radom i trudom postigao više nego bilo koji igrač njegovih predispozicija. Zbog svog zalaganja je stigao i do repke. Neću ulaziti u polemiku o njegovim kvalitetima ali problem je druga stvar. Brdo košarkaša i fudbalera se vraćalo u Zvezdu i Partizan ne bi li oživeli karijere i onda na miris iole veće plate trk u inostranstvo. Opet povratak pa opet odlazak.. Štimac i Simonović u Zvezdi su primer kako ljubav ka grbu zavisi od ponude iz Spanije, Francuske, Turske, Kine, Rusije ili pak Slovenije. Odu, odigraju toliko dobro da im inostrani klubovi ne produže saradnju jer tamo nije dovoljno busanje u prsa i priča kako je spreman da pogine za klub za koji nastupa već mora da se opravda taj neki evro i onda pošto ne pokažu napredak u igri već se donekle i ulenje ajmo Jovo nanovo u Zvezdu ili Partizan gde ih dočekaju raširenih ruku i puste ih da se razigravaju ne bi li se opet negde prodali. Pa u krug. Za to vreme neki novi klinci dobijaju šansu na kašičicu. Zbog limitiranog broja kvalitetnih a finansijski dostupnih igrača na tržištu klubovi prihvataju ove povratnike. Bez da hejtujem Simona samo pogledajte njegovu statistiku ove god. Želim Stimcu i Simonu svu sreću u nastavku karijere i nije mi namera da ih negativno prozivam ali oni su najsvežiji primeri serije povratak opisanih u domaći sport.

Walldorf

pre 3 godine

Lepa vest.Štimac je Zvezdin vojnik i uvek je na maksimumu svojih mogućnosti.Dobro će nam doći njegovih desetak skokova i 10-12.poena po utakmici.Uvek je bolje imati u timu takvog igrača koji je uvek na standardnom učinku nego igrača koji će na jednoj utakmici blistati,pa na sledeće tri biti ispod proseka.Radonja zna šta radi i dolaskom Štimca bi to bila mnogo ozbiljnija priča.Valjda će dolaskom Štimca i Kuzmić početi da daje bar deo onoga što može.A može mnogo.Dalje,ako Štimac dodje,siguran sam da će on i Kuzmić letos raditi dodatne stvari i biti centarski tandem za narednu sezonu.Muka mi je od tzv.modernih centara koje preferira ex trener Obradović.Vreme je da Radonja okupi staru grupu igrača,koliko je to moguće,sa Jakom i ostalima.Sve u svemu,dolaskom Štimca bi smo,konačno, imali dubinu i time bi se olakšao protok lopte i mnogo brža i efikasnija igra u napadu,dok bi u odbrani protivnicima smanjili broj drugih i čak i trećih napada iz jedne lopte.To nam se trenutno prečesto dešava i dolaskom Štimca,to bi redukovali na minimum.Na kraju,Željko Obradović nije džaba,kad mu je "gorelo pod nogama",doveo Štimca u Fener.Znao je da će od Štimare dobiti konstantni maksimum,što je svakom timu neophodno.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

POPE

pre 3 godine

Ma ne bi me cudilo jer Zvezda sve sto je dovela ove godine sve su promasaji i sta fali jos jedan? A Ristica salju na pozajmicu u Rusiju pa Italiju i sada ga opet traze Rusi. Bolji je igrac od Kuzmica, Stimca i Noka zajedno.
Ne gledam ih vise.

Primorska

pre 3 godine

"Crvena zvezda u ovom trenutku ima samo dvojicu klasičnih centara Lendrija Noka i Ognjena Kuzmića, a kao pomoć je tu Marko Jagodić-Kuridža."

A koliko treba da ih ima, deset?

Demar Derozan

pre 3 godine

Stimara je imao mesta u ovosezonskoj Zvezdi zbog srca i ljubavi prema klubu koje je pokazao u svakoj prolici, kao i postovanja koje je tako zavredeo. On je igrac koji je dosta radio na sebi tokom karijere, izrastao u korisnog igraca na kog trener moze da se osloni, ali je jedino pitanje sada u kakvom je fizickom stanju zbog godina i neigranja odredjeno vreme. Ipak, ako se pazljivo pogleda, Vlada je napravio karijeru za svaki respekt.

gudalo

pre 3 godine

Radonjica potpuno podrzavam za divljaka O Brajanta. Ma,pod obavezno ga oterati iz kluba. Igra samo za sebe,timska kosarka ga ne zanima. Stetocina klasicna.

Drakon

pre 3 godine

Pa šta je ovo postalo? Dan mrmota???? Stalno Štimca vraćaju umesto da se gleda ako može neki pristojan plej. Centara imamo za izvoz, a Jony neka ohladi malo glavu pa ako ;i dalje nastavi po svom aj zdravo rođače. Puna podrška da Radonja istera stvari do kraja.

Deraaa

pre 3 godine

Ovo je malo postalo ruzno sa zvezdine strane. Skoro svake godine na pola sezone kada oteraju nekog igraca pod kosem zovnu stimca, a na pocetku nove sezone ga precrtaju i vise ne racunaju na njega

NastyB

pre 3 godine

Pa šta je ovo postalo? Dan mrmota???? Stalno Štimca vraćaju umesto da se gleda ako može neki pristojan plej. Centara imamo za izvoz, a Jony neka ohladi malo glavu pa ako ;i dalje nastavi po svom aj zdravo rođače. Puna podrška da Radonja istera stvari do kraja.
(Drakon, 29. januar 2021 17:36)

Zar je moguće da niko ne vidi da DŽONI O BRAJANT NIJE CENTAR!! Čovek je svuda igrao četvorku i nikako se ne snalazi na nametnutoj poziciji. To je kao kada bi Kataija stavio na levog beka, jer, eto, ta pozicija je klimava u Zvezdi. Pa, pljuvali bi Kataija samo tako što ne zna da igra levog beka.

ripja

pre 3 godine

Jel neko uopste gledao zvezdine tekme one sezone, pa ljudi ne znaju da zagrade kos, protivnicke ekipe imaju po 15-20 skokova u napadu. Radonja "good defense transition offense" mora da se cupa za kosu pored takvih odbrambenih kvaliteta koji mu imaju igraci. U evropskoj kosarci je jos uvek bitan centar jer se svi naguraju u reket. Daleko od toga da je Stimara klasa od igraca, ali covek ima neverovatan osecaj za skok i zna da gradi kos sto Zvezdi i te kako treba u sistemu koji Radonja forsira. Na kraju krajeva, nece se Zvezda mnogo otvoriti za Stimaru dok na trzistu slobodnih i dostupnih igraca nema nekog izbora.

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

obrad u fazonu kao kad smo bili deca
vazno je ucestvovati
to je deviza za gubitnike

i roditelji tako smiruju decu
vazno je ucestvovati

e pa nije
ako ne znad da pobedjujes daj otkaz
pusti mene da radim tanak si trener

ps.vracaj stimca pod hitno
? (kalcokera i trokorak bili, 25. novembar 2020 12:32


osoba a ja dam dejan radonjic
osoba b ja sam dejan radonjic
osoba c ja sam dejan radonjic

daki

pre 3 godine

Stimac je prosle godine imao najbolju sezonu u Zvezdi, jasno se videlo stabilan igrac koji je konacno dostigao igracku zrelost.Bilo je cudno zasto igraca koji je na pojedinim utakmicama bio najbolji pojedinac pustaju a daje se akcenat na Kuzmicu.Navodno, Stimac se nije uklapao u viziju Obradovica

Dvokorak

pre 3 godine

Nije baš Jokić ili Embid, ali pored ukočenog i večno zadisnog Kuzmića, mislim da će iti mali pomak
Naravno, treba da vidimo u kakvoj je formi

Mile

pre 3 godine

Letos (pro)ustili da potpišu Ristića, sada opet ode čovek u Rusiju.
Ne mislim da je lošiji od Štimca, naprotiv.
O mogućnostima Kuzmića je tek teško komentarisati.
Lutamo na poziciji centra, a i na pleju nije ništa bolje.
Za selekciju i doselekciju ekipe neprelazna ocena.

lal

pre 3 godine

kapiram da je ovaj simac najtolerantniji covek na svetu... nije embid, ali da se teo u karijeri trudio kao stimara, danas se niko ne bi ni secao dzordana...

NastyB

pre 3 godine

Bolji je igrac od Kuzmica, Stimca i Noka zajedno.
Ne gledam ih vise.
(POPE, 29. januar 2021 17:33)

Iskreno, gledao sam par utakmica Breše dečko je izuzetno dobar u napadu, ali odbranu može Teodosić da mu predaje. Ispadanja i kretnje u odbrani su mu komični. Da je zaista tako dobar ne bi ga Breša tek tako pustila i ne bi prešao u nekakav Avtoddor.
Noko je , kad uđe u formu, za njega Tim Dankan lično. I baš zato što je Dankan četvorka to kažem.

naše će sene ...

pre 3 godine

Ako vam O BRIANT ne valja, rado bi ga videli u Partizanu.
(Molestant, 29. januar 2021 17:59)
Može ! I Dagubi ste se radovali.

‘Ajde

pre 3 godine

Za ove sto pričaju da idemo iz greske u grešku, citiracu reci sa jednog mog treninga dok sam igrao a trener je bio jedan od najboljih naših trenera:”Nije najbolji tim sastavljen od najboljih igrača, već id igrača koji igraju najbolje zajedno”. Radonji je bitnije da ima igrača koji ne može da pipne vrh table, ne može da zakuca preko tri igrača i ne može da glumi Džordana ali može da ispuni 100% od onoga sto Radonja traži nego sve ovo navedeno a pritom je krenuo da cascava Radonju svojim prisustvom. Zato će da leti iz zvezde.