Fudbal 75

Subota, 26.12.2020.

18:00

Penal, "projektil" Džake i gol iz nehata presudili Čelsiju!

Fudbaleri Arsenala savladali su Čelsi rezultatom 3:1 u londonskom derbiju u okviru 15. kola Premijer lige.

Penal, "projektil" Džake i gol iz nehata presudili Èelsiju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

spacejam

pre 3 godine

James i Chilwell najbolji bekovski par lige. Trent bolji u napadu, ali James bolji u odbrani
:skrivio već 4 penala ove sezone

marjan

pre 3 godine

Kako su arogantni navijaci Celsija, kao ovo je bio neki poklon. Sve su to Murinjova deca. Izgubili tri od cetiri, danas nisu sutnuli na gol do 85. minuta. Igraju kao babe sa deda Tiago Silvom na celu. Dosao covek da uziva u penziji u Londonu. A sledece dve Aston Vila i Mancester City. Bilo bi veliko cudo da ne bude pet poraza u sest. Samo vi pisite o poklonu.

Boyan

pre 3 godine

Veliki sam fan Lamparda ali ipak mislim da je pravo vreme za još jedno pojačanje Čelsija, i to na klupi u vidu Alegrija.Mislim da bi Max donekle spasio sezonu a na duže staze napravio šampionsku ekipu.Ima neka tajna veza između Plavaca i talijana!

RMA

pre 3 godine

@milos Kakva sorta boga ti, osvojio LŠ sa Ronaldom Benzemom Modrićem Krosom Marselom i mnogim drugima i to je posebna sorta? Hahahahah

stevan

pre 3 godine

Klop je doktor za sve ostale trenere u citavoj ligi. Ovu mu je 5 citava sezona u Liverpulu, jedno drugo mjesto sa 97 bodova, jedna titula, sad je trenutno prvi, dva finala LS od cega jedna titula, takodje i ono nesrecno ispadanje od Atletika prosle godine, jos lik razbio Barsu 4:0, ponizio Bayern u Minhenu, jednostavno doktor. Kakvi crni Lampradi, Murinjovi, Solskerovi, ili ona najveca prevara od svih prevara Gvardiola.

milos

pre 3 godine

Lamparde, vreme je.. to isto vazi za tvog kolegu Pirla. Vidimo sta Dzerard radi sa Rendzersima, pomjera granice u Skotskoj ligi. Sta ocu reci, ne mozes iz kopacki odma sjesti na klupu ekipe koja ima neogranicen budzet, jednostavno ne ide. Pa i Ferguson i Murinjo su krenuli od malih ekipa, a Zidan je ipak Zidan, to je posebna sorta.

maglic

pre 3 godine

Da se ne lazemo, u Engleskoj imaju samo dve ozbiljne ekipe, to su naravno Liverpul i Siti. Tek tamo negdje daleko je Junajted, pa onda Totenhem, Celzi, Lester, Everton i Arsenal. To su sve ekipe koje itekako umeju da zablistaju, al jednostavno nemaju kontinuitet. Npr Totenhem bi mogao biti ozbiljna ekipa, al Murinjo iz nekog razloga jednostavno ne zeli da iskoristi sav ofanzivni potencijal koji ima. Celzi, sta reci za Celzi, tri uzastopna poraza u gostima, mislim da to najbolje oslikava realne mogucnosti te ekipe.

chao

pre 3 godine

Iskreno, nisam očekivao pobedu, golovi su bili penal, slobodnjak i po mom mišljenju loš centaršut jer je to Sakina slabija noga.
Ono što me je oduševilo je izbor napadačke trojke..Laka, Saka i Martineli,ne zna se ko više trči od te trojice i naročito u prvom poluvremenu, vršili su veliki pritisak na Čelzijevu odbranu.
Mali Martineli je neverovatan i mislim da će sve biti bolje sa njegovim povratkom.
Pepe, Vilijan pa i Auba dok se ne probudi trebalo bi da greju klupu do daljnjeg.
Nedostaje igrač koji se ubacuje između linija i kreira igru.

Bolesni skot

pre 3 godine

Katastrofalna igra Čelzija. Ni trčanje, ni pokrivanje igrača, ni prostora, ni na prvu loptu... samo dodavanje pozadi i bunarenje, ali preniskim loptama...Bez šansi do završnice,... Arsenal sve suprotno...
Još jedan dokaz da bez trčanja, striktnog pokrivanja brze transformacije i predaje lopte... nema uspeha.

Jorgo

pre 3 godine

Brate, ovom Jorginhu nije dovoljno sto ga je Alison procitao kao jeftin roman sa onim njegovim skakutanjem prilikom suta sa jedanaesterca, on i dalje to isto radi. Skoci uvis i pogleda gde je krenuo golman. I cim golman ostane na mestu, ovaj pada ka lopti i maltene ne zna gde da puca pa opali nesto bezveze.
Potpisujem da ni ovde nije ukapirao da ga golmani citaju, taj ce opet nastaviti po istom receptu, sve dok ga Lampard, pre svoje smene, zameni sa nekim drugim izvodjacem penala.

D

pre 3 godine

Kad Arsenal igra presingu i odgovorno u odbrani, mogu nešto i da dobiju. Ovo je samo potvrda da Vilok, Pepe, Viljan ne mogu da igraju ako im se ne sugeriše da će biti izvedeni ako ne isprate svog igrača. Vilok je kriv za go Čelsija. Arsenal je opet propustio mnogo prilika i drugo poluvreme igrao neodgovorno. Šteta ovo će ostaviti Artetu na klupi i produžiti agoniju. Ovi igrači s drugim trenerom su prvih četr???

Nije Mare od Marko analfabeto hahaha

pre 3 godine

Navijaci Aresenala su zeljeli 3 boda za Božić i evo poklona za njih, nakon svih patnji prethodnih sedmica a s druge strane ovakav Čelzi danas je izgledao uzasno.
Mančesta jeste najveći klub svijeta al kad je riječ o prodaji dresova a broj trojefa im je dovoljan za neko četvrto, peto mjesto a možda je i to puno.

netko

pre 3 godine

nego.
celzi ima zirua na klupi.
ma kakav da je, ako vec celzi zna samo da ubacuje lopte u 16, mozda bi im on vredeo vide od ovih abrahama i slicnih.
meni lici na veliku glupost lamparda sto ga ostavi na klupi, ali kao navijacu arsenala, bas mi je drago zbog toga. 100% bi ziru uvalio neki gol da je igrao.

Aron

pre 3 godine

Katastrofa Čelzija, ovakvo ponižavanja nisam skoro video. Igrači Arsenala su im davali golove iz penala, slobodnih udaraca i maestralnog loba. Uz to su im još odbranili penal i promašili par šansi. Doduše i ne čudi kada Čelzi ima početnika za trenera. Prosto, šta je on to uradio da postane njihov trener? On je pre dolaska bio Šesti u Čempionšipu sa Derbijem, pi toj logici trebali su da dovedu Geri Monka ili Hectora Karanku. Vrlo neozbiljno.

Car

pre 3 godine

Gube lagano od najslabijih I pobede pretendenta na titulu.. Navijati za moj Arsenal je neverovatno frustritajuce! Svejedno, bravo momci!

Veder

pre 3 godine

Dok u Čelziju igraju krš fudbaleri poput Kovačića koji nije ni za 'ž' ligu, i još neki uglavnom trkači a ne fudbaleri ništa plavci neće napraviti, iako je Lampard uspeo da konsoliduje tim,ali treba mu par kvalitetnih igrača za nešto više.

onako usput

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)
Zamisli kad zabrane botove za plusice, kakve tragedije a?
(SNS šljam, 26. decembar 2020 20:27)
Ja bi rekao da on hejtuje tamo gde treba pa te to pogadja?

No1vak

pre 3 godine

Ja bi rekao da on hejtuje tamo gde treba pa te to pogadja?
(onako usput, 26. decembar 2020 20:35)
Opet govoris o sebi iz treceg lica Goksi, pogorsalo ti si opet stanje cim tripujes Hrvate i SNS

Will Mosley

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)

Koju ti utammicu gledas? Celsi uvek igra napadacki.

Goran Loznica

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)
Zamisli kad zabrane botove za plusice, kakve tragedije a?

Leogane

pre 3 godine

Lampard ce imati mnogo toga da objasni upravi u vezi proteklih nekoliko utakmica. Ekipa mu se i individualno i timski potpuno raspala, tvrdoglavo forsira 4-3-3 sa Vernerom na krilu gde je i ljubiteljima fudbala ispred lokalne zadruge jasno da to ne moze da prodje. Abraham igrac manje na terenu, momak nije kalibar koji je Celziju potreban, ali mu se konstantno na silu pravi mesto u timu kao da mu je Roman otac. Dzejms ukanalio ekipu danas, na stranu sto je penal bio u najmanju ruku smesan. Bice ozbiljno mucenje obezbediti LS do kraja sezone...

The Rated R Superstar🤘

pre 3 godine

Lampard je najgori trener u istoriji Celzija, ovde otkaz utoliko sutra, covek od Celzija bukvalno napravi Stouk, ubi ove tehnicke igrace sa centarsutrvima u 16m, to je sve sto zna o fudbalu.

ime

pre 3 godine

Najvise volim Celsi da komentarisem.
Nepopravljivo mali klub. Tu ni tri šeika ne pomazu.

Izgubili su od svakog malo jaceg protivnika.

Menadjer nije ni za Derbi.

Uprava, sa sve vlasnikom, verovatno osim materijalnih razloga, nemaju drugi motiv za ucesce u ovom klubu.

Sportski direktor, skaut i vlasnik je jedan covek. Koji verovatno nema predstavu o ovom sportu, pa se igraci kupuju na kilo, ne razumevajuci njihov mentalitet (to je znacajno pogotovo kad se dovode Nemci, zbog specificnosti te nacije- jednostavno se ne snalaze van granica, koji god posao da je u pitanju) i jos gore- pomerajuci ih s pozicije na poziciju. Verner i nije toliko los, al sta on radi na levom krilu?!

Odbrana. Verovatno medju najgorim u ligi. Zuma se nije makao iz Sent Etjena. Silva ima skoro 40. Dzejms... ko? Cilvel je solidan premijerligaski bek, al nebitna stavka.

Mendi. Onakav gol iz slobodnjaka? U petlicima se uci i stice navika da se visoka lopta hvata kontra (dužom) rukom. Ono nisam video u nasoj 2. ligi.

Nista to tamo ne valja.

netko

pre 3 godine

Meni ovo lici na namestaljku, Arsenal nikoga nije pobedio tipa 9 meceva a sad razvale Celsi koji je do sada bio u odlicnoj formi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Will Mosley, 26. decembar 2020 20:12)

nije namestaljka nego dokaz onoga sto neki pricaju vec neko vreme.
ovaj tim arsenala itekako ima kvalitet i kad hoce, znaju jako dobro da igraju.

e sad, pitanje je zasto nece da igraju, zasto skupljaju crvene kartone ko blesavi i zasto je auba zaboravio da igra fudbal.
dal bojkotuju trenera ili upravu, ili oboje?

Tragikomedija

pre 3 godine

Gubiš 3:0, napadaš sve preko krila na centaršuteve jer drugačije ne možeš da prođeš i ne uspeva ti. Imaš na klupi jednog od najboljih "target menova"/sidraša na svetu i ti ga ne ubacuješ. Zaslužuju da izgube, nisu šutnuli u okvir gola za sad.

marko

pre 3 godine

Kao što rekoh, pobediće Arsenal. Naredna utakmica počinje u 21h, Šefild Junajted-Everton, takođe iznenađenje, pobeda posledjeg tima na tabeli. Ko se kladi, neka slobodno stavi 1. Uvek poslušajte savete čika Marka učenici moji, i upamtite, Mančester Junajted je najveći klub na svetu.

Mr.Montenegro

pre 3 godine

celzju je presudilo to sto je razbijen. trebao je da prmi pet komada. meni se cini da je saka gadjao gol. pogledao je kao da ce da centrira ali je gadjao jer se to vidi na osnovu toga kako je pratio trajektoriju lopte. ima onaj momak to.

fhjh

pre 3 godine

Moglo je 6-0 biti,a na kraju da je Žoržinjo dao penal eto novog samoubistva Arsenala...Nikad nisam bio neki ljubitelj Arsenala,ali volio sam gledati Profesorov Arsenal.I da ispadnu u drugu ligu,London je njihov,džabe sve.

Revolucionar

pre 3 godine

"Mendi je primio gol kakav nije sanjao da će primiti, a Saka je dao gol kakav nije sanjao da će dati"... Nebojša Viškovića - Boxing Day 2020. Kakav lik!

Aleksej

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)

Tacno tako!

Aleksej

pre 3 godine

Cemu sluzi VAR kada sudija i nakon odgledanog snimka potvrdi nepostojeci penal?
(Ivan, 26. decembar 2020 19:15)

Ne igra Partizan pa da dobija nezasluzene penale!

Liverpool Man

pre 3 godine

Steta, navijao sam za Celsi kako bi Arteta dobio otkaz ali sta je tu je...Mozda i okrene Celsi u drugom, nista me ne bi iznenadilo.

SIGURAN SAM

pre 3 godine

Da je Dzaka klasa od igraca potvdio u prvom poluvreme bez Politike i mrznje , Najbolji je u ovom utakmicu do sad, Penal je cist posto igrac Celsia se sluzio rukama nista vise.

Aleksej

pre 3 godine

Kakva je ovo postava Arsenala majko moja... Jedino Laka i Leno mada ovde bi i Mesi i Ronaldo propali. Ja se plasim da ne bude neko razbijanje...
(LakiCZV, 26. decembar 2020 17:58)

Vidim da se ne razumes, nema Arsenal sampionski gen kao Zvezda!

BlueFortress

pre 3 godine

Kao sto rekoh, knjiga moze da se napise koliko puta je Celsi odigrao ocajno protiv timova u losim serijama, delio bodove.

Arsenal nije 3 sanse iskreirao mesecima ali tu su momci u plavom da pomognu iz prekida, penalima i prekrsajima blizu sesnaesterca.

Katastrofa na konto Lamparda, sezona je unistena za 4 kola.

skubi

pre 3 godine

Desiće se čudo i pobediće Arsenal.
Nevezano za ovu utakmicu, ali moram da napomenem da je Mančester Junajted najveći klub.
(marko, 26. decembar 2020 18:45)

najveci od svih Junajteda.

Deki

pre 3 godine

Timski je Celsi los, svi su van forme i svog maksimuma. Mozda je Maunt konstantan. Ostali kao da su umorni. Zuma ne zna prosti pas da napravi, samo se ceka kada ce kiks da napravi.
James kao june, zalece se...
Pulisic kao june, zalece se u tri protivnicka igraca.
Lampard procitan, niti zna da se brani niti da napada.
Warner udara cisto i iz sve snage, ne zna da ugura loptu, vec gruva pa sta bude.
Kovacic, ok iznosi loptu, zna da povuce napad ali nema kreaciju.
Kada je Silva najbolji sa 36 godina, to dovoljno govori o Celsiju.

Frank Gallager

pre 3 godine

E moj Lamoarde, nijednu šansu za poluvreme ne stvoriste. Ovo nije nikad jača sezona, već su svi klubovi nekostantni, pa se ne zna kud ko bije na ovoj tabeli. Liverpul ode posle ovih praznika.

BlueFortress

pre 3 godine

Arsenal ima 1 remi i 6 poraza u poslednjih 7...
To je upravo razlog zasto ce se Celsi svesrdno potruditi da im pomogne i donira bodove.
Valjda ce se veceras prekinuti tradicija pomoci ekipama u losoj formi.

LakiCZV

pre 3 godine

Kakva je ovo postava Arsenala majko moja... Jedino Laka i Leno mada ovde bi i Mesi i Ronaldo propali. Ja se plasim da ne bude neko razbijanje...

BlueFortress

pre 3 godine

Arsenal ima 1 remi i 6 poraza u poslednjih 7...
To je upravo razlog zasto ce se Celsi svesrdno potruditi da im pomogne i donira bodove.
Valjda ce se veceras prekinuti tradicija pomoci ekipama u losoj formi.

Frank Gallager

pre 3 godine

E moj Lamoarde, nijednu šansu za poluvreme ne stvoriste. Ovo nije nikad jača sezona, već su svi klubovi nekostantni, pa se ne zna kud ko bije na ovoj tabeli. Liverpul ode posle ovih praznika.

Tragikomedija

pre 3 godine

Gubiš 3:0, napadaš sve preko krila na centaršuteve jer drugačije ne možeš da prođeš i ne uspeva ti. Imaš na klupi jednog od najboljih "target menova"/sidraša na svetu i ti ga ne ubacuješ. Zaslužuju da izgube, nisu šutnuli u okvir gola za sad.

BlueFortress

pre 3 godine

Kao sto rekoh, knjiga moze da se napise koliko puta je Celsi odigrao ocajno protiv timova u losim serijama, delio bodove.

Arsenal nije 3 sanse iskreirao mesecima ali tu su momci u plavom da pomognu iz prekida, penalima i prekrsajima blizu sesnaesterca.

Katastrofa na konto Lamparda, sezona je unistena za 4 kola.

skubi

pre 3 godine

Desiće se čudo i pobediće Arsenal.
Nevezano za ovu utakmicu, ali moram da napomenem da je Mančester Junajted najveći klub.
(marko, 26. decembar 2020 18:45)

najveci od svih Junajteda.

Aleksej

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)

Tacno tako!

LakiCZV

pre 3 godine

Kakva je ovo postava Arsenala majko moja... Jedino Laka i Leno mada ovde bi i Mesi i Ronaldo propali. Ja se plasim da ne bude neko razbijanje...

Revolucionar

pre 3 godine

"Mendi je primio gol kakav nije sanjao da će primiti, a Saka je dao gol kakav nije sanjao da će dati"... Nebojša Viškovića - Boxing Day 2020. Kakav lik!

SIGURAN SAM

pre 3 godine

Da je Dzaka klasa od igraca potvdio u prvom poluvreme bez Politike i mrznje , Najbolji je u ovom utakmicu do sad, Penal je cist posto igrac Celsia se sluzio rukama nista vise.

Jorgo

pre 3 godine

Brate, ovom Jorginhu nije dovoljno sto ga je Alison procitao kao jeftin roman sa onim njegovim skakutanjem prilikom suta sa jedanaesterca, on i dalje to isto radi. Skoci uvis i pogleda gde je krenuo golman. I cim golman ostane na mestu, ovaj pada ka lopti i maltene ne zna gde da puca pa opali nesto bezveze.
Potpisujem da ni ovde nije ukapirao da ga golmani citaju, taj ce opet nastaviti po istom receptu, sve dok ga Lampard, pre svoje smene, zameni sa nekim drugim izvodjacem penala.

stevan

pre 3 godine

Klop je doktor za sve ostale trenere u citavoj ligi. Ovu mu je 5 citava sezona u Liverpulu, jedno drugo mjesto sa 97 bodova, jedna titula, sad je trenutno prvi, dva finala LS od cega jedna titula, takodje i ono nesrecno ispadanje od Atletika prosle godine, jos lik razbio Barsu 4:0, ponizio Bayern u Minhenu, jednostavno doktor. Kakvi crni Lampradi, Murinjovi, Solskerovi, ili ona najveca prevara od svih prevara Gvardiola.

netko

pre 3 godine

Meni ovo lici na namestaljku, Arsenal nikoga nije pobedio tipa 9 meceva a sad razvale Celsi koji je do sada bio u odlicnoj formi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Will Mosley, 26. decembar 2020 20:12)

nije namestaljka nego dokaz onoga sto neki pricaju vec neko vreme.
ovaj tim arsenala itekako ima kvalitet i kad hoce, znaju jako dobro da igraju.

e sad, pitanje je zasto nece da igraju, zasto skupljaju crvene kartone ko blesavi i zasto je auba zaboravio da igra fudbal.
dal bojkotuju trenera ili upravu, ili oboje?

Deki

pre 3 godine

Timski je Celsi los, svi su van forme i svog maksimuma. Mozda je Maunt konstantan. Ostali kao da su umorni. Zuma ne zna prosti pas da napravi, samo se ceka kada ce kiks da napravi.
James kao june, zalece se...
Pulisic kao june, zalece se u tri protivnicka igraca.
Lampard procitan, niti zna da se brani niti da napada.
Warner udara cisto i iz sve snage, ne zna da ugura loptu, vec gruva pa sta bude.
Kovacic, ok iznosi loptu, zna da povuce napad ali nema kreaciju.
Kada je Silva najbolji sa 36 godina, to dovoljno govori o Celsiju.

Leogane

pre 3 godine

Lampard ce imati mnogo toga da objasni upravi u vezi proteklih nekoliko utakmica. Ekipa mu se i individualno i timski potpuno raspala, tvrdoglavo forsira 4-3-3 sa Vernerom na krilu gde je i ljubiteljima fudbala ispred lokalne zadruge jasno da to ne moze da prodje. Abraham igrac manje na terenu, momak nije kalibar koji je Celziju potreban, ali mu se konstantno na silu pravi mesto u timu kao da mu je Roman otac. Dzejms ukanalio ekipu danas, na stranu sto je penal bio u najmanju ruku smesan. Bice ozbiljno mucenje obezbediti LS do kraja sezone...

chao

pre 3 godine

Iskreno, nisam očekivao pobedu, golovi su bili penal, slobodnjak i po mom mišljenju loš centaršut jer je to Sakina slabija noga.
Ono što me je oduševilo je izbor napadačke trojke..Laka, Saka i Martineli,ne zna se ko više trči od te trojice i naročito u prvom poluvremenu, vršili su veliki pritisak na Čelzijevu odbranu.
Mali Martineli je neverovatan i mislim da će sve biti bolje sa njegovim povratkom.
Pepe, Vilijan pa i Auba dok se ne probudi trebalo bi da greju klupu do daljnjeg.
Nedostaje igrač koji se ubacuje između linija i kreira igru.

fhjh

pre 3 godine

Moglo je 6-0 biti,a na kraju da je Žoržinjo dao penal eto novog samoubistva Arsenala...Nikad nisam bio neki ljubitelj Arsenala,ali volio sam gledati Profesorov Arsenal.I da ispadnu u drugu ligu,London je njihov,džabe sve.

Car

pre 3 godine

Gube lagano od najslabijih I pobede pretendenta na titulu.. Navijati za moj Arsenal je neverovatno frustritajuce! Svejedno, bravo momci!

netko

pre 3 godine

nego.
celzi ima zirua na klupi.
ma kakav da je, ako vec celzi zna samo da ubacuje lopte u 16, mozda bi im on vredeo vide od ovih abrahama i slicnih.
meni lici na veliku glupost lamparda sto ga ostavi na klupi, ali kao navijacu arsenala, bas mi je drago zbog toga. 100% bi ziru uvalio neki gol da je igrao.

Aleksej

pre 3 godine

Cemu sluzi VAR kada sudija i nakon odgledanog snimka potvrdi nepostojeci penal?
(Ivan, 26. decembar 2020 19:15)

Ne igra Partizan pa da dobija nezasluzene penale!

Mr.Montenegro

pre 3 godine

celzju je presudilo to sto je razbijen. trebao je da prmi pet komada. meni se cini da je saka gadjao gol. pogledao je kao da ce da centrira ali je gadjao jer se to vidi na osnovu toga kako je pratio trajektoriju lopte. ima onaj momak to.

maglic

pre 3 godine

Da se ne lazemo, u Engleskoj imaju samo dve ozbiljne ekipe, to su naravno Liverpul i Siti. Tek tamo negdje daleko je Junajted, pa onda Totenhem, Celzi, Lester, Everton i Arsenal. To su sve ekipe koje itekako umeju da zablistaju, al jednostavno nemaju kontinuitet. Npr Totenhem bi mogao biti ozbiljna ekipa, al Murinjo iz nekog razloga jednostavno ne zeli da iskoristi sav ofanzivni potencijal koji ima. Celzi, sta reci za Celzi, tri uzastopna poraza u gostima, mislim da to najbolje oslikava realne mogucnosti te ekipe.

Nije Mare od Marko analfabeto hahaha

pre 3 godine

Navijaci Aresenala su zeljeli 3 boda za Božić i evo poklona za njih, nakon svih patnji prethodnih sedmica a s druge strane ovakav Čelzi danas je izgledao uzasno.
Mančesta jeste najveći klub svijeta al kad je riječ o prodaji dresova a broj trojefa im je dovoljan za neko četvrto, peto mjesto a možda je i to puno.

D

pre 3 godine

Kad Arsenal igra presingu i odgovorno u odbrani, mogu nešto i da dobiju. Ovo je samo potvrda da Vilok, Pepe, Viljan ne mogu da igraju ako im se ne sugeriše da će biti izvedeni ako ne isprate svog igrača. Vilok je kriv za go Čelsija. Arsenal je opet propustio mnogo prilika i drugo poluvreme igrao neodgovorno. Šteta ovo će ostaviti Artetu na klupi i produžiti agoniju. Ovi igrači s drugim trenerom su prvih četr???

milos

pre 3 godine

Lamparde, vreme je.. to isto vazi za tvog kolegu Pirla. Vidimo sta Dzerard radi sa Rendzersima, pomjera granice u Skotskoj ligi. Sta ocu reci, ne mozes iz kopacki odma sjesti na klupu ekipe koja ima neogranicen budzet, jednostavno ne ide. Pa i Ferguson i Murinjo su krenuli od malih ekipa, a Zidan je ipak Zidan, to je posebna sorta.

Bolesni skot

pre 3 godine

Katastrofalna igra Čelzija. Ni trčanje, ni pokrivanje igrača, ni prostora, ni na prvu loptu... samo dodavanje pozadi i bunarenje, ali preniskim loptama...Bez šansi do završnice,... Arsenal sve suprotno...
Još jedan dokaz da bez trčanja, striktnog pokrivanja brze transformacije i predaje lopte... nema uspeha.

Aron

pre 3 godine

Katastrofa Čelzija, ovakvo ponižavanja nisam skoro video. Igrači Arsenala su im davali golove iz penala, slobodnih udaraca i maestralnog loba. Uz to su im još odbranili penal i promašili par šansi. Doduše i ne čudi kada Čelzi ima početnika za trenera. Prosto, šta je on to uradio da postane njihov trener? On je pre dolaska bio Šesti u Čempionšipu sa Derbijem, pi toj logici trebali su da dovedu Geri Monka ili Hectora Karanku. Vrlo neozbiljno.

onako usput

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)
Zamisli kad zabrane botove za plusice, kakve tragedije a?
(SNS šljam, 26. decembar 2020 20:27)
Ja bi rekao da on hejtuje tamo gde treba pa te to pogadja?

The Rated R Superstar🤘

pre 3 godine

Lampard je najgori trener u istoriji Celzija, ovde otkaz utoliko sutra, covek od Celzija bukvalno napravi Stouk, ubi ove tehnicke igrace sa centarsutrvima u 16m, to je sve sto zna o fudbalu.

Boyan

pre 3 godine

Veliki sam fan Lamparda ali ipak mislim da je pravo vreme za još jedno pojačanje Čelsija, i to na klupi u vidu Alegrija.Mislim da bi Max donekle spasio sezonu a na duže staze napravio šampionsku ekipu.Ima neka tajna veza između Plavaca i talijana!

Aleksej

pre 3 godine

Kakva je ovo postava Arsenala majko moja... Jedino Laka i Leno mada ovde bi i Mesi i Ronaldo propali. Ja se plasim da ne bude neko razbijanje...
(LakiCZV, 26. decembar 2020 17:58)

Vidim da se ne razumes, nema Arsenal sampionski gen kao Zvezda!

marjan

pre 3 godine

Kako su arogantni navijaci Celsija, kao ovo je bio neki poklon. Sve su to Murinjova deca. Izgubili tri od cetiri, danas nisu sutnuli na gol do 85. minuta. Igraju kao babe sa deda Tiago Silvom na celu. Dosao covek da uziva u penziji u Londonu. A sledece dve Aston Vila i Mancester City. Bilo bi veliko cudo da ne bude pet poraza u sest. Samo vi pisite o poklonu.

ime

pre 3 godine

Najvise volim Celsi da komentarisem.
Nepopravljivo mali klub. Tu ni tri šeika ne pomazu.

Izgubili su od svakog malo jaceg protivnika.

Menadjer nije ni za Derbi.

Uprava, sa sve vlasnikom, verovatno osim materijalnih razloga, nemaju drugi motiv za ucesce u ovom klubu.

Sportski direktor, skaut i vlasnik je jedan covek. Koji verovatno nema predstavu o ovom sportu, pa se igraci kupuju na kilo, ne razumevajuci njihov mentalitet (to je znacajno pogotovo kad se dovode Nemci, zbog specificnosti te nacije- jednostavno se ne snalaze van granica, koji god posao da je u pitanju) i jos gore- pomerajuci ih s pozicije na poziciju. Verner i nije toliko los, al sta on radi na levom krilu?!

Odbrana. Verovatno medju najgorim u ligi. Zuma se nije makao iz Sent Etjena. Silva ima skoro 40. Dzejms... ko? Cilvel je solidan premijerligaski bek, al nebitna stavka.

Mendi. Onakav gol iz slobodnjaka? U petlicima se uci i stice navika da se visoka lopta hvata kontra (dužom) rukom. Ono nisam video u nasoj 2. ligi.

Nista to tamo ne valja.

Veder

pre 3 godine

Dok u Čelziju igraju krš fudbaleri poput Kovačića koji nije ni za 'ž' ligu, i još neki uglavnom trkači a ne fudbaleri ništa plavci neće napraviti, iako je Lampard uspeo da konsoliduje tim,ali treba mu par kvalitetnih igrača za nešto više.

No1vak

pre 3 godine

Ja bi rekao da on hejtuje tamo gde treba pa te to pogadja?
(onako usput, 26. decembar 2020 20:35)
Opet govoris o sebi iz treceg lica Goksi, pogorsalo ti si opet stanje cim tripujes Hrvate i SNS

Goran Loznica

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)
Zamisli kad zabrane botove za plusice, kakve tragedije a?

marko

pre 3 godine

Kao što rekoh, pobediće Arsenal. Naredna utakmica počinje u 21h, Šefild Junajted-Everton, takođe iznenađenje, pobeda posledjeg tima na tabeli. Ko se kladi, neka slobodno stavi 1. Uvek poslušajte savete čika Marka učenici moji, i upamtite, Mančester Junajted je najveći klub na svetu.

Will Mosley

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)

Koju ti utammicu gledas? Celsi uvek igra napadacki.

Liverpool Man

pre 3 godine

Steta, navijao sam za Celsi kako bi Arteta dobio otkaz ali sta je tu je...Mozda i okrene Celsi u drugom, nista me ne bi iznenadilo.

RMA

pre 3 godine

@milos Kakva sorta boga ti, osvojio LŠ sa Ronaldom Benzemom Modrićem Krosom Marselom i mnogim drugima i to je posebna sorta? Hahahahah

spacejam

pre 3 godine

James i Chilwell najbolji bekovski par lige. Trent bolji u napadu, ali James bolji u odbrani
:skrivio već 4 penala ove sezone

marko

pre 3 godine

Kao što rekoh, pobediće Arsenal. Naredna utakmica počinje u 21h, Šefild Junajted-Everton, takođe iznenađenje, pobeda posledjeg tima na tabeli. Ko se kladi, neka slobodno stavi 1. Uvek poslušajte savete čika Marka učenici moji, i upamtite, Mančester Junajted je najveći klub na svetu.

SIGURAN SAM

pre 3 godine

Da je Dzaka klasa od igraca potvdio u prvom poluvreme bez Politike i mrznje , Najbolji je u ovom utakmicu do sad, Penal je cist posto igrac Celsia se sluzio rukama nista vise.

Veder

pre 3 godine

Dok u Čelziju igraju krš fudbaleri poput Kovačića koji nije ni za 'ž' ligu, i još neki uglavnom trkači a ne fudbaleri ništa plavci neće napraviti, iako je Lampard uspeo da konsoliduje tim,ali treba mu par kvalitetnih igrača za nešto više.

skubi

pre 3 godine

Desiće se čudo i pobediće Arsenal.
Nevezano za ovu utakmicu, ali moram da napomenem da je Mančester Junajted najveći klub.
(marko, 26. decembar 2020 18:45)

najveci od svih Junajteda.

Aleksej

pre 3 godine

Cemu sluzi VAR kada sudija i nakon odgledanog snimka potvrdi nepostojeci penal?
(Ivan, 26. decembar 2020 19:15)

Ne igra Partizan pa da dobija nezasluzene penale!

LakiCZV

pre 3 godine

Kakva je ovo postava Arsenala majko moja... Jedino Laka i Leno mada ovde bi i Mesi i Ronaldo propali. Ja se plasim da ne bude neko razbijanje...

ime

pre 3 godine

Najvise volim Celsi da komentarisem.
Nepopravljivo mali klub. Tu ni tri šeika ne pomazu.

Izgubili su od svakog malo jaceg protivnika.

Menadjer nije ni za Derbi.

Uprava, sa sve vlasnikom, verovatno osim materijalnih razloga, nemaju drugi motiv za ucesce u ovom klubu.

Sportski direktor, skaut i vlasnik je jedan covek. Koji verovatno nema predstavu o ovom sportu, pa se igraci kupuju na kilo, ne razumevajuci njihov mentalitet (to je znacajno pogotovo kad se dovode Nemci, zbog specificnosti te nacije- jednostavno se ne snalaze van granica, koji god posao da je u pitanju) i jos gore- pomerajuci ih s pozicije na poziciju. Verner i nije toliko los, al sta on radi na levom krilu?!

Odbrana. Verovatno medju najgorim u ligi. Zuma se nije makao iz Sent Etjena. Silva ima skoro 40. Dzejms... ko? Cilvel je solidan premijerligaski bek, al nebitna stavka.

Mendi. Onakav gol iz slobodnjaka? U petlicima se uci i stice navika da se visoka lopta hvata kontra (dužom) rukom. Ono nisam video u nasoj 2. ligi.

Nista to tamo ne valja.

Aleksej

pre 3 godine

Kakva je ovo postava Arsenala majko moja... Jedino Laka i Leno mada ovde bi i Mesi i Ronaldo propali. Ja se plasim da ne bude neko razbijanje...
(LakiCZV, 26. decembar 2020 17:58)

Vidim da se ne razumes, nema Arsenal sampionski gen kao Zvezda!

stevan

pre 3 godine

Klop je doktor za sve ostale trenere u citavoj ligi. Ovu mu je 5 citava sezona u Liverpulu, jedno drugo mjesto sa 97 bodova, jedna titula, sad je trenutno prvi, dva finala LS od cega jedna titula, takodje i ono nesrecno ispadanje od Atletika prosle godine, jos lik razbio Barsu 4:0, ponizio Bayern u Minhenu, jednostavno doktor. Kakvi crni Lampradi, Murinjovi, Solskerovi, ili ona najveca prevara od svih prevara Gvardiola.

Aleksej

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)

Tacno tako!

Liverpool Man

pre 3 godine

Steta, navijao sam za Celsi kako bi Arteta dobio otkaz ali sta je tu je...Mozda i okrene Celsi u drugom, nista me ne bi iznenadilo.

Will Mosley

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)

Koju ti utammicu gledas? Celsi uvek igra napadacki.

BlueFortress

pre 3 godine

Arsenal ima 1 remi i 6 poraza u poslednjih 7...
To je upravo razlog zasto ce se Celsi svesrdno potruditi da im pomogne i donira bodove.
Valjda ce se veceras prekinuti tradicija pomoci ekipama u losoj formi.

No1vak

pre 3 godine

Ja bi rekao da on hejtuje tamo gde treba pa te to pogadja?
(onako usput, 26. decembar 2020 20:35)
Opet govoris o sebi iz treceg lica Goksi, pogorsalo ti si opet stanje cim tripujes Hrvate i SNS

The Rated R Superstar🤘

pre 3 godine

Lampard je najgori trener u istoriji Celzija, ovde otkaz utoliko sutra, covek od Celzija bukvalno napravi Stouk, ubi ove tehnicke igrace sa centarsutrvima u 16m, to je sve sto zna o fudbalu.

D

pre 3 godine

Kad Arsenal igra presingu i odgovorno u odbrani, mogu nešto i da dobiju. Ovo je samo potvrda da Vilok, Pepe, Viljan ne mogu da igraju ako im se ne sugeriše da će biti izvedeni ako ne isprate svog igrača. Vilok je kriv za go Čelsija. Arsenal je opet propustio mnogo prilika i drugo poluvreme igrao neodgovorno. Šteta ovo će ostaviti Artetu na klupi i produžiti agoniju. Ovi igrači s drugim trenerom su prvih četr???

BlueFortress

pre 3 godine

Kao sto rekoh, knjiga moze da se napise koliko puta je Celsi odigrao ocajno protiv timova u losim serijama, delio bodove.

Arsenal nije 3 sanse iskreirao mesecima ali tu su momci u plavom da pomognu iz prekida, penalima i prekrsajima blizu sesnaesterca.

Katastrofa na konto Lamparda, sezona je unistena za 4 kola.

Frank Gallager

pre 3 godine

E moj Lamoarde, nijednu šansu za poluvreme ne stvoriste. Ovo nije nikad jača sezona, već su svi klubovi nekostantni, pa se ne zna kud ko bije na ovoj tabeli. Liverpul ode posle ovih praznika.

RMA

pre 3 godine

@milos Kakva sorta boga ti, osvojio LŠ sa Ronaldom Benzemom Modrićem Krosom Marselom i mnogim drugima i to je posebna sorta? Hahahahah

Goran Loznica

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)
Zamisli kad zabrane botove za plusice, kakve tragedije a?

Mr.Montenegro

pre 3 godine

celzju je presudilo to sto je razbijen. trebao je da prmi pet komada. meni se cini da je saka gadjao gol. pogledao je kao da ce da centrira ali je gadjao jer se to vidi na osnovu toga kako je pratio trajektoriju lopte. ima onaj momak to.

chao

pre 3 godine

Iskreno, nisam očekivao pobedu, golovi su bili penal, slobodnjak i po mom mišljenju loš centaršut jer je to Sakina slabija noga.
Ono što me je oduševilo je izbor napadačke trojke..Laka, Saka i Martineli,ne zna se ko više trči od te trojice i naročito u prvom poluvremenu, vršili su veliki pritisak na Čelzijevu odbranu.
Mali Martineli je neverovatan i mislim da će sve biti bolje sa njegovim povratkom.
Pepe, Vilijan pa i Auba dok se ne probudi trebalo bi da greju klupu do daljnjeg.
Nedostaje igrač koji se ubacuje između linija i kreira igru.

maglic

pre 3 godine

Da se ne lazemo, u Engleskoj imaju samo dve ozbiljne ekipe, to su naravno Liverpul i Siti. Tek tamo negdje daleko je Junajted, pa onda Totenhem, Celzi, Lester, Everton i Arsenal. To su sve ekipe koje itekako umeju da zablistaju, al jednostavno nemaju kontinuitet. Npr Totenhem bi mogao biti ozbiljna ekipa, al Murinjo iz nekog razloga jednostavno ne zeli da iskoristi sav ofanzivni potencijal koji ima. Celzi, sta reci za Celzi, tri uzastopna poraza u gostima, mislim da to najbolje oslikava realne mogucnosti te ekipe.

milos

pre 3 godine

Lamparde, vreme je.. to isto vazi za tvog kolegu Pirla. Vidimo sta Dzerard radi sa Rendzersima, pomjera granice u Skotskoj ligi. Sta ocu reci, ne mozes iz kopacki odma sjesti na klupu ekipe koja ima neogranicen budzet, jednostavno ne ide. Pa i Ferguson i Murinjo su krenuli od malih ekipa, a Zidan je ipak Zidan, to je posebna sorta.

fhjh

pre 3 godine

Moglo je 6-0 biti,a na kraju da je Žoržinjo dao penal eto novog samoubistva Arsenala...Nikad nisam bio neki ljubitelj Arsenala,ali volio sam gledati Profesorov Arsenal.I da ispadnu u drugu ligu,London je njihov,džabe sve.

Nije Mare od Marko analfabeto hahaha

pre 3 godine

Navijaci Aresenala su zeljeli 3 boda za Božić i evo poklona za njih, nakon svih patnji prethodnih sedmica a s druge strane ovakav Čelzi danas je izgledao uzasno.
Mančesta jeste najveći klub svijeta al kad je riječ o prodaji dresova a broj trojefa im je dovoljan za neko četvrto, peto mjesto a možda je i to puno.

Deki

pre 3 godine

Timski je Celsi los, svi su van forme i svog maksimuma. Mozda je Maunt konstantan. Ostali kao da su umorni. Zuma ne zna prosti pas da napravi, samo se ceka kada ce kiks da napravi.
James kao june, zalece se...
Pulisic kao june, zalece se u tri protivnicka igraca.
Lampard procitan, niti zna da se brani niti da napada.
Warner udara cisto i iz sve snage, ne zna da ugura loptu, vec gruva pa sta bude.
Kovacic, ok iznosi loptu, zna da povuce napad ali nema kreaciju.
Kada je Silva najbolji sa 36 godina, to dovoljno govori o Celsiju.

Tragikomedija

pre 3 godine

Gubiš 3:0, napadaš sve preko krila na centaršuteve jer drugačije ne možeš da prođeš i ne uspeva ti. Imaš na klupi jednog od najboljih "target menova"/sidraša na svetu i ti ga ne ubacuješ. Zaslužuju da izgube, nisu šutnuli u okvir gola za sad.

Aron

pre 3 godine

Katastrofa Čelzija, ovakvo ponižavanja nisam skoro video. Igrači Arsenala su im davali golove iz penala, slobodnih udaraca i maestralnog loba. Uz to su im još odbranili penal i promašili par šansi. Doduše i ne čudi kada Čelzi ima početnika za trenera. Prosto, šta je on to uradio da postane njihov trener? On je pre dolaska bio Šesti u Čempionšipu sa Derbijem, pi toj logici trebali su da dovedu Geri Monka ili Hectora Karanku. Vrlo neozbiljno.

onako usput

pre 3 godine

Zamisli kakav si klub kada se ove sezone braniš protiv Arsenala i primiš gol? A kao boriš se za vrh i titulu?
(Goran Loznica, 26. decembar 2020 19:06)
Zamisli kad zabrane botove za plusice, kakve tragedije a?
(SNS šljam, 26. decembar 2020 20:27)
Ja bi rekao da on hejtuje tamo gde treba pa te to pogadja?

Revolucionar

pre 3 godine

"Mendi je primio gol kakav nije sanjao da će primiti, a Saka je dao gol kakav nije sanjao da će dati"... Nebojša Viškovića - Boxing Day 2020. Kakav lik!

Jorgo

pre 3 godine

Brate, ovom Jorginhu nije dovoljno sto ga je Alison procitao kao jeftin roman sa onim njegovim skakutanjem prilikom suta sa jedanaesterca, on i dalje to isto radi. Skoci uvis i pogleda gde je krenuo golman. I cim golman ostane na mestu, ovaj pada ka lopti i maltene ne zna gde da puca pa opali nesto bezveze.
Potpisujem da ni ovde nije ukapirao da ga golmani citaju, taj ce opet nastaviti po istom receptu, sve dok ga Lampard, pre svoje smene, zameni sa nekim drugim izvodjacem penala.

Bolesni skot

pre 3 godine

Katastrofalna igra Čelzija. Ni trčanje, ni pokrivanje igrača, ni prostora, ni na prvu loptu... samo dodavanje pozadi i bunarenje, ali preniskim loptama...Bez šansi do završnice,... Arsenal sve suprotno...
Još jedan dokaz da bez trčanja, striktnog pokrivanja brze transformacije i predaje lopte... nema uspeha.

Boyan

pre 3 godine

Veliki sam fan Lamparda ali ipak mislim da je pravo vreme za još jedno pojačanje Čelsija, i to na klupi u vidu Alegrija.Mislim da bi Max donekle spasio sezonu a na duže staze napravio šampionsku ekipu.Ima neka tajna veza između Plavaca i talijana!

Car

pre 3 godine

Gube lagano od najslabijih I pobede pretendenta na titulu.. Navijati za moj Arsenal je neverovatno frustritajuce! Svejedno, bravo momci!

netko

pre 3 godine

Meni ovo lici na namestaljku, Arsenal nikoga nije pobedio tipa 9 meceva a sad razvale Celsi koji je do sada bio u odlicnoj formi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Will Mosley, 26. decembar 2020 20:12)

nije namestaljka nego dokaz onoga sto neki pricaju vec neko vreme.
ovaj tim arsenala itekako ima kvalitet i kad hoce, znaju jako dobro da igraju.

e sad, pitanje je zasto nece da igraju, zasto skupljaju crvene kartone ko blesavi i zasto je auba zaboravio da igra fudbal.
dal bojkotuju trenera ili upravu, ili oboje?

marjan

pre 3 godine

Kako su arogantni navijaci Celsija, kao ovo je bio neki poklon. Sve su to Murinjova deca. Izgubili tri od cetiri, danas nisu sutnuli na gol do 85. minuta. Igraju kao babe sa deda Tiago Silvom na celu. Dosao covek da uziva u penziji u Londonu. A sledece dve Aston Vila i Mancester City. Bilo bi veliko cudo da ne bude pet poraza u sest. Samo vi pisite o poklonu.

netko

pre 3 godine

nego.
celzi ima zirua na klupi.
ma kakav da je, ako vec celzi zna samo da ubacuje lopte u 16, mozda bi im on vredeo vide od ovih abrahama i slicnih.
meni lici na veliku glupost lamparda sto ga ostavi na klupi, ali kao navijacu arsenala, bas mi je drago zbog toga. 100% bi ziru uvalio neki gol da je igrao.

Leogane

pre 3 godine

Lampard ce imati mnogo toga da objasni upravi u vezi proteklih nekoliko utakmica. Ekipa mu se i individualno i timski potpuno raspala, tvrdoglavo forsira 4-3-3 sa Vernerom na krilu gde je i ljubiteljima fudbala ispred lokalne zadruge jasno da to ne moze da prodje. Abraham igrac manje na terenu, momak nije kalibar koji je Celziju potreban, ali mu se konstantno na silu pravi mesto u timu kao da mu je Roman otac. Dzejms ukanalio ekipu danas, na stranu sto je penal bio u najmanju ruku smesan. Bice ozbiljno mucenje obezbediti LS do kraja sezone...

spacejam

pre 3 godine

James i Chilwell najbolji bekovski par lige. Trent bolji u napadu, ali James bolji u odbrani
:skrivio već 4 penala ove sezone