Košarka 412

Utorak, 22.12.2020.

17:30

Debakl Zvezde u Sankt Peterburgu!

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su 11. poraz u Evroligi ove sezone, i to veoma bolan, pošto su poraženi od Zenita iz Sankt Peterburga rezultatom 98:69.

Debakl Zvezde u Sankt Peterburgu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

412 Komentari

Sortiraj po:

Široko

pre 3 godine

Dobri ste. Alal vera. Samo da dovedete još 5-6 stranaca i to je to. Ima ih još nekoliko poznatih koji nisu igrali kod vas. A ako neće da dođu recite Vesiću i Vučku da vam prebace 5-6 komada iz NBA. Mogli bi i Trinkijerija da dovedete. Zašto da ne. Nek upiše sam cifru i nema problema.

Pravi Goran iz Loznice

pre 3 godine

A ti bi da se igra Evropa sa domaćim igračima. Pa ni ABA ne bi mogli da prodju. Evo Borac i FMP igraju sa domaćim igračima pa su najslabiji u ABA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (čiki, 22. decembar 2020 22:24)

Mega igra sa samo dva (poluanonimna) stranca pa su u vrhu Aba lige. Može se kad se hoće!

drex

pre 3 godine

Problem FK i KK Crvena Zvezda jeste sto "covek sa klupe" nije menadzer. Sto igrace ne dovodi on nego uprava. Uprava treba da vodi racuna o finansijama. Da kaze "ovo je budzet za dovodjenje igraca". A te igrace treba da dovodi trener a ne Covic, Terzic i ostali.

analiza

pre 3 godine

Nasty, čoveče, vi uporedjujete moć košarkaškog trenera DV i predsednika države?!Svašta. Sem toga jedan Pešić ,svetski prvak, vredi 3x više kao trener od jednog Trinkijerija a dva puta vas vodio.Taj isti Pesic je vrbovao Kalinica pred meč sa CZ zbog čega je Muta Nikolić poludeo, a i pokacio se sa Bircevicem, a ja se sećam kako je Rdn Kg izgubio dobijem meč sa CZ,pa je neko vrbovao i ono drvo Gagica te je otišao pred finiš sezone, nemojmo sad o tim prljavim igricama koje su oba kluba igrali.I još je Piroćanac, a oni vole lepe pare. Radonja je ok lik,imao je najbolje iz Srb jer je postojalo "no-no" za odlazak u Par(posle vam Micic na proslavi peva Par navijački pesmu) i lepo je to iskoristio uz dobre plejeve.Da li je DV inao toliku moć da zavrne finansije suparnickom klubu, ne, jer je postojao projekat "evropska Zvezda" pa se podsetite ko je tada bio deo Uprave. A sada jedan Trinki je dokaz da se nešto radi za Par? Tanko je to, to je kao da nekom ko dva dana nije pio vodu das vodu u čašicu za rakiju. Postoji naredba da Par dobije pomoć povremeno i na kašičicu a CZ neka dovodi S. Skocijanitisa i sve što joj zatreba, hoće pleja, evo plej, hoće beka iz Par, evo beka iz Par. Hoće S. O. za trenera, evo njega na klupi. Kao da CZ ima čarobnu lampu, samo je protrlja i hop, želja se ostvari.

NastyB

pre 3 godine

NastyB, nemojte da me zezate da se bilo šta promenilo.
(analiza, 23. decembar 2020 11:59)

Promenilo se. U vreme Dula i Danilovića Zvezda je imala "aparthejd" tako što je bila na ivici ambisa, nosili su joj koševe iz hale, tim je bio sastavljen od matorog Rakoča, Subotića i juniorskog tima, a iskompleksirani se iživljavao sa svojim preskupim timom pobeđujući decu sa 41 razlike. Da ne pominjem noćne sednice KSS u kojima su igrači bez ikakvog zakonskog osnova prebacivani u Partizan.
E, kad se to malo dovelo u red, čika Radonja je zaustavljao tim na 33 razlike da iskompleksirani ne bi doživeo šlog na terenu.
A sada je "aparthejd" na vama tako što imate 9 miliona budžet, dovodite najskupljeg trenera u istoriji, menjate amere kao na traci kad god vam dune, a dobili ste ARENU besplatno na korišćenje.
Šta bi mnogi navijači Zvezde dali da su nas tako u vreme Dula i Danilovića "aparthejdisali" kao što danas "uništavaju" vas.

karma

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 22. decembar 2020 20:48)

Momak sve do raspada Jugoslavije,kolektivnim sportovima sem vaterpola i hokeja Zvezda je uzimala titule najvise od svih drugih i muskoj i zenskoj konkurenciji,a prvaci evrope bili u fudbalu, z.kosarci,atletici npr. Zato kad nesto slazes,gledaj to malo uvijeno da bude. A u vaterpolu ste imali poklon Bannjica bazeni jedini u drzavi. E pa sad u Srbiji klubova igraju egal vaterpolo. Rukomet niste znali sta je niti postojali u bivsoj Jugoslaviji.

deda Mile ima farmu

pre 3 godine

Potpuno raštimovana ekipa, bez žara, ne zna se ko šta igra. Davidovac kada dobije loptu prvo 5 sekundi gleda kome će dodati. Penzioneri iz mog kraja bi igrali brže i agresivnije u napadu. Polako gubim volju i strpljenje da ovo gledam.
(komentar, 23. decembar 2020 08:24)

Nemoj ti da vređaš nas penzionere.

analiza

pre 3 godine

NastyB, nemojte da me zezate da se bilo šta promenilo.Sve je isto samo se on drugačije zove i zanima ga sport a ne voli Par. Znam kako su i zašto prelazili u Par Nikolic(kasnije je pomogao Zocu da uzme titulu u Istambulu) i Stankovic. Kao što znam da je Divac lepo odrao CZ za par mečeva u Evropi.Vidite, danas košarkaši potpisuju ugovore za CZ olovkama koje imaju stranački znak, a pri tome navijaju za Par i posle toga ne dobiju šansu u CZ,ali bitno je da Par ne dobije igrača. Naravno da ni u vreme Par dominacije nije bilo bolje, ali je tad CZ dovodila i Pesica i gomilu igrača, ako koga sad Par dovodi? Neke poluigrace, jednog Trinkija na jednu sezonu koju uništi korona i trenera Canka i Scepanovica. Jer mi nemamo Vesica da finansira "evropski Par" kao što je u vreme DV finansirana "evropska Zvezda". Kad se kaže košarka, u Srb se misli na Par. Znate ono, za koga navijas: u fudbalu za CZ u košarci za Par, ta šema.Takva je gomila "navijaca", uvek uz bolje i pobednike. Mi pravi navijači se drzimo svog kluba čak i kad je klub u g... do guše.

zdravko

pre 3 godine

Ovako dragi moji zvezdaši napadaliste mene stosam reko da neću gledati zvezdu dok u evro ligi igra obrajt. Nisam sinoć gledo ali čitam daje zvezda bila raštimovani orkestar da se nisu zalagali daje obrajt Obradovićem jiubimac opet svoju sebičnost imo kad sam reko da Obradović nije za zvezdu svi ste me napadali i reko sam vam da protiv Valensije dace vam zamazati oci jeli tako bilo. Nije sramota izgubiti ni od Reala ni Barselone cska sa30 koševa razlike ali od jedne prosečnog zenita i da se nad nama iživljavaju toje ne dopustivo.Tako ne zalaganje igraca toje takodje ne dopustljivo odma kazniti jednom platom manje. Sta misliš da sam tako uradio u švajcarskoj da se ne zalazem u toj firmi ne dabi mi smanjijo platu nego bi mi dao otkaz ali u zvezdi svese može da jedan igrac obrajt pokvari celu koncepciju igre zvezde da vise ne liči zvezda na onu zvezdu pre dolaska obrasta.Samobi posetio grobare da se ne raduju toliko jer zvezda ce pobediti jos nekoliko puta u evro ligi samo da ih posetim da njihov partizan u evro ligi po grupama u njihovoj grupi nisu imali ni jednu pobedu toje partizanovo naj vece poniženje. Pozdrav

NastyB

pre 3 godine

(analiza, 23. decembar 2020 07:54)

Aca Nikolić je počeo u Zvezdi, ali je posle godinu dana morao u vojsku i tamo je igrao za vojni tim, a onda da bi dobio skraćenje (tada se gulilo tri godine u vojsci) morao je po naređenju u tek preseljeni Partizan. Tu je ostao do kraja vojnog roka (po naređenju) i čim je završio, vratio se u Crvenu Zvezdu, u kojoj je bio tri naredne godine.
Bora Stanković je počeo u Zvezdi, prešao u Železničar i kada je trebao da ode u inostranstvo po naređenju vojske je prešao u Partizan da bude i igrač i trener. U to vreme iznad vojske je bio samo Tito, ali njega sport nije zanimao previše, pa je vojska dovodila u Partizan koga god je poželela.
Nešto slično se radilo i u vreme Vujoševića i Danilovića, ali, hvala Bogu, ta komunistička zaostavština je zauvek srušena.

komentar

pre 3 godine

Potpuno raštimovana ekipa, bez žara, ne zna se ko šta igra. Davidovac kada dobije loptu prvo 5 sekundi gleda kome će dodati. Penzioneri iz mog kraja bi igrali brže i agresivnije u napadu. Polako gubim volju i strpljenje da ovo gledam.

NNN

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 22. decembar 2020 20:48)

Kad već popminješ rukomet, dok smo vredeli u rukometu, Partizan je bio daleko do prve lige,
tj. bio prvoligaš, ali onaj pravi rukometni iz Bjelovara.

muamua

pre 3 godine

@ciki igra mega sa domacim igracima 0a je jaka...elem fmp i borac su tu da uzmu ili umore partizan i ostale za zvezdu i nista drugo majstore

analiza

pre 3 godine

Ajgore, I Stankovic I Aca Nikolić su igrali za Par, Stankovic bio i igrač-trener, čini mi se. Ostala dvojica u NBA kući slavnih su D. Dalipagic koji je igrao za Par ali je kao i Divac, četvrti iz kuće slavnih, jednu sezonu ili par mečeva kao Vlade igrao za CZ. Tako da, tehnički gledano, u NBA kući slavnih su 4 bivša igrača Par i CZ. U FIBA kući slavnih ne bih da ulazimo, ali kladim se da tu Par ima malo vise igrača. Kad se u Srb kaže fudbal, pomisli se na CZ, kad se kaže košarka, misli se na Par, kad se kaže vaterpolo, misli se na Par, kad se kaže rukomet, misli se na Metaloplastiku, kad se kaže odbojka misli se na Vojvodinu.A vi mi nabrojte titule evropske i svetske na reprezentativnom nivou u tim sportovima gde su ti klubovi najviše dali. Šta Srb kao zemlja ima od dominacije CZ u fudbalu, kako u SFRJ tako danas? Pazi, Zvezdine zvezde igrale za repr Mitić, Sejukarac, Dzajic, ko vec još, od odličnih Piksi, Dejo i uvek nekako bude ništa. U košarci kad su igrali Par najbolji igrači, imali smo titule, u vaterpolu isto, u odbojci kad su Vojv igrači dominirali, isto. A kada klubu zavrnes česmu, postepeno ili naglo, onda se on davi i onda kao pošalješ neke poluproizvode od igrača da igraju i poluljude da vodi klub i onda si "spasilac".

Radijator

pre 3 godine

Ah da, Vučić je kriv.
(Ajgor, 22. decembar 2020 23:23)

A ne, nije kriv.
Lik patoloski mrzi Partizan.A vladar je svega i za sve se pita..

Grunf

pre 3 godine

Koliko god imaju komrntatori ovde? Dokle vise da se spominje Hemofarm? Fabriku je kupila nemacka kompanija i nisu hteli vise da ulazu u kosarku. To je razlog propasti kluba.

qq

pre 3 godine

Gde vam je sada 'čuvena' košarkaška i vaterpolo škola?
Ah da, Vučić je kriv.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajgor, 22. decembar 2020 23:23)

A je l' nije? I ne samo Grobarima nego i svima ostalima koji nisu "stub srpstva".

hm

pre 3 godine

Najlakse je reci cilj je ABA. Aba liga je unistena i slaba od kada su hrvatski klubovi potonuli i niko ne baca pare u njih. ABA ligu da osvojis ne trebas mnogo para da ulozis. Sto se i vidi na rezultatima. Prva u ABA, a kako je krneulo biti ce poslednja u evropi.

Kontras

pre 3 godine

Najveća sramota Srbije trenutno:

1) KK Czv 16. od 18 ekipa
2) Kokoškov 17. sa bogatim Fenerom
3) Fudbalska repstacija Srbije
(Gol, 22. decembar 2020 21:04)


Najveca sramota je tvoja, sto si nepismen!

moralni gmizavac

pre 3 godine

@Walldorf
Pa taj Pesic je vec zagazio duboko u mulj, bio trener "evropske zvezde" kada se unajvece vodila kampanja unistenja domace kosarke, legenda je bio dzelat a Pesic trener dzelatovog kluba.
Laku noc

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА @marko992 Slažem se sa obojicom.Da,ozbiljan kriminal razara srpski sport,to je očito.Još se odbojka drži,zahvaljujuči struci koja još pistoji.Dalje,tačno je da mi,osim Pešića i Ž.Obradovića,nemamo istinske košarkaške stručnjake.Pešić je već i pred penzijom,tako da ne verujem da bi pomenuta dvojica više ikada zagazila u mulj srpskog sporta.Ostaju nam poluproizvodi,tzv.treneri srednjih godina, koji nikada neće dostići visine i kvalitet naših trenerskih velikana koji su košarkaški opismenili Evropu.Dalje,neki naši reprezentativci imaju svoje košarkaške škole.Malo im je para,pa svakog leta,tokom 3-4.meseca deru roditelje klinaca koji pohadjaju te njihove kvazi škole košarke.Dalje,deca nam iz Srbije idu na školovanje u velike evropske klubove.Ne većina njih,naravno,već baš oni koji bi trebali biti u mladim košarkaškim selekcijama Zvezde i Partizana.I ono malo što se iskristališe u ova dva kluba,ne dobije pravu priliku da se dokaže.Nemaju mesta pored skupih a beskorisnih stranaca,koji su,što je najgore,jednom nogom u penziji.Tmurna slika srpske košarke,definitivno.Uz sve ono što sam naveo u prethodnom postu,ne vidim "svetlo na kraju tunela".Kako i šta dalje?Ne znam.Sport je tek delić naših života,ako se razumemo.Sportski pozdrav!

Zvezda jediq

pre 3 godine

Budimo iskreni i realni ove godine moja Zvezda nije ni trebalo da igra EL, Treba da se zahvalimo gazdi Jordiu Bertomeu. Da je kojim slučajem Barselona bila lider takmičenje nebi bilo prekinuto, Barsa bi bila proglašena za pobednika, ovako Turski Efes je platio cenu, osvojili bi da ovaj smrad nije poništio takmičenje. Ista situacija je bila i u EK a i u našoj ABA ligi kada je naš gazda i legenda Čovek poništi ABA takmičenje utakmicu pre kraja jer je Partizan bio prvi. Realno da normalni ljudi vode košarku Efes bi bio šampion a Partizan bi igrao EL.

Ajgor

pre 3 godine

Partizan je stvorio Bogdanovića poslednjeg velikog igrača koji je igrao ABA ligu, Divca, Paspalja, Đordjevića, Danilovića, Krstića, Pekovića , pre toga Kićanovića, Dalipagića... evropski klub koji je u NBA dao najviše igrača. Izvini ali neki klubovi se ne mogu upoređivati... Neuspeli političari koji se nisu ni bavili sportom uništili su vaterpolo klub Partizan i vaterpolo reprezentaciju, uništavaju košarkaški klub Partizan da bi ostvarili neke svoje ambicije. Rezultati se vide...
(Pedja2206, 22. decembar 2020 22:34

Crvena zvezda je jedini srpski košarkaški klub koji nije ispadao iz prve nacionalne lige. Crvena zvezda je takođe jedini klub na svetu u kojem su ponikla četvorica članova FIBA kuće slavnih (Popović, Stanković, Šaper i Nikolić), od kojih dvojica izabrani u kuću slavnih u Springfildu (Stanković i Nikolić). 
Vezano za vaterpolo, pa kada ste vi postojali svi drugi su umirali. To vam je bio recept i za košarku i za rukomet.
Gde vam je sada 'čuvena' košarkaška i vaterpolo škola?
Ah da, Vučić je kriv.

Sok od zove orla

pre 3 godine

Samo malo Himki da uđe u formu, da zaređa 2-3 pobede i nema zime za zvezdu, biće prvi kao što su i najavljivali. Naravno otpozadi.

marko992

pre 3 godine

Ne mogu zaboraviti vreme kada je trener Radonjić bio na tri kasirane plate,pri kraju sezone.Na vreme kada su igrači bili plaćeni tek malo redovnije.Na vreme kada smo gledali slike sa aerodroma širom Evrope i na njima igrače Zvezde kako spavaju na stolicama čekaonica pomenutih aerodroma.Na vreme kada ta besparica nije bila kočnica da zaigramo i četvrtfinale EL i ispadnemo časno od stravično jakog CSKA,na korak od F4.Na vreme kada je Arena bila mala da primi sve nas na utakmicama EL i EC.Ljudi su pratili Zvezdu širom Evrope,svuda smo bili sa Zvezdom.Šta se to desilo da nam trener Radonjić ode,pa tek nakon njega počnu ozbiljne pare da ulaze u klub?Šta bi trener Radonjić uradio u EL uz budžet kojim raspolažu i Zvezda i Partizan,prošle i ove sezone?Kako je moguće da sa devet miliona evra budžeta ne možeš sklopiti ozbiljan sastav?Zašto se dovode velika imena u penzionerskim godinama?Zašto oba srpska kluba i pored,za nas,vrlo dobrih budžeta kubure uz košarkaške poluproizvode?Gde završavaju pare košarkaških klubova Zvezde i Partizana?Jesu li oba kluba tek "protočni bojleri",sa čijih računa pare skida ko kako stigne,dok se pred EL i EC zvaničnicima prikazuje da nešto više od osamnaest miliona evra troše isključivo pomenuti klubovi?Mnogo pitanja,malo odgovora.I malo prisećanja na vremena kada smo uz malo para pravili ozbiljne rezultate.Laku noć Srbijo,gde god da si.Sportski pozdrav!
(Walldorf, 22. decembar 2020 21:28

Zaista je sve tako.Mnogo je razloga za to,imali ste bazu domacih dobrih igraca koje je odlicni Radonjic ukomponovao u odlican tim.Po mom misljenju kvalitet domaci igraca nam opada jer je sve manje pravih trenera.Kalinica i Jovica je Muta ugurao (tako smo bar prvobitno mislili) u reprezentaciju.Kod Djordjevica su stekli samopouzdanje a Radonjic ih je maksimalno dobro doradio.Marjanovic je kod Radonje ponovo proradio,Simonovic je odlicno koristio svoje minute....
Bojim se da su oni zaostali produkt stare jugo-skole gde je baza trenera bila mnogo veca.Ovo srljanje za rezultatom po svaku cenu ce nam se itekako obiti o glavu.
O ovome sam vec pisao vise puta ,moramo istrpeti bar 4-5 domacih igraca koji moraju imati zavidnu minutazu.
Dobric i Davidovac su toliko preplaseni da ja stvarno ne mogu ni pretpostaviti kakvi igraci onu mogu postati,svaka im se greska gleda kroz mikroskop a uvoznici mogu da rade sta hoce (sve ovo isto ili slicno vazi i za Partizan).Mladi Uskokovic mi se svidja.
Ne okrenemo li se stvaranju svojih igraca necemo imati ni igrace a ni tim koji ce bilo sta moci znacajnije da uradi.Drzava ce kad tad prestati da sipa u bunar bez dna.

Pedja2206

pre 3 godine

(a 22 decembar)
Partizan je stvorio Bogdanovića poslednjeg velikog igrača koji je igrao ABA ligu, Divca, Paspalja, Đordjevića, Danilovića, Krstića, Pekovića , pre toga Kićanovića, Dalipagića... evropski klub koji je u NBA dao najviše igrača. Izvini ali neki klubovi se ne mogu upoređivati... Neuspeli političari koji se nisu ni bavili sportom uništili su vaterpolo klub Partizan i vaterpolo reprezentaciju, uništavaju košarkaški klub Partizan da bi ostvarili neke svoje ambicije. Rezultati se vide...

čiki

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.
(Stefan, 22. decembar 2020 20:48

Razbijali ste vi Zvezdu devedesetih i pravili najveće SD univerzuma. Neki klubovi se gasili kao VK, HK. Ceo atletski klub iz Zvezde prešao u Partizan. Ni jedan klub iz JSD nije bio ugašen. Država je stajala iza vas. VK imao bazen koji su uspeli da devastiraju. Ceo ženski KK Hemofarm sa Marunom Maljković prešao u Partizan a finansijer propala Galenika partijska prćija SPS i Ivice Dačića vašeg bivšeg predsednika. A ti bi da se igra Evropa sa domaćim igračima. Pa ni ABA ne bi mogli da prodju. Evo Borac i FMP igraju sa domaćim igračima pa su najslabiji u ABA

a

pre 3 godine

Neža publike. Sponzori skresali sponzorske ugovore u svim ekipama. Ovogodišnja liga se otaljava. Svi timovi igraju daleko lošije nego inače. CSKA više nema sponzora Aeroflot i da imaju avion da odu i da se vrate odmah. Zvezda je morala da uzme čarter jer u ponedeljak nema leta za Sankt Peterburg. Ili preko Moskve ili na primer Frankfurta. Real, Barsa ništa posebno, o Feneru da ne govorim. Evo gledam CSKA muče se protiv Asvela. Efes nije na nivou od prošle sezone. Zvezda igra traljavo i ovo je do sada najubedljiviji poraz. Do kraja će sakupiti 10-12 pobeda i to nije loše. Sledeće kolo dolazi PAO a onda Fener. Obe mogu fa se pobede. Drugi krug će biti nešto lakši jer je više puta domaćin

Sm ladja

pre 3 godine

Pogledajte, ljudi, samo facu Kuridze, i sve će Vam biti jasno. To je sada slika Naše Zvezde....
Zaključite sami, pa recite, da li to ima u Evropi. Tuga-tužna. O Bože što nas kazni, čime smo to zaslužili?

PijanaSrbija

pre 3 godine

Neka mi neko kaze koje to strance ima Zvezda,a koje ostale ekipe.Razlika kao nebo i zmelja.Hol iz Promiteasa,Volden iz KK Igokea,Teri,Brajant nigde nisu igrali,Rocesti doveden iz penzije. Ako neko navede da su Zvezdini bolji od bilo cijih drugih,idem na Savski most odmah.O domacim da ne govorimo. Ljudi,pre ne sto napisete nesto,ispecite,pa recite. Evo i Zvezda ima 5 stranaca u fudbalu,Milan 14toricu i to koja. I bice,ako izgubimo,a hocemo gde su pare,milioni dati i sl.

a

pre 3 godine

Objektivno Zvezda nije ni zaslužila da igra Evroligu. Sa Himkijem i Asvelom biće mrtva trka da se ne bude poslednji. A dosta novca je bačeno u ovo i koji su rezultati svega? Kog je to igrača Zvezda napravila zadnjih godina?I oni koji su imali malo talenta propali su u ovom veštačkom projektu od koga samo par ljudi ima koristi. A trpi reprezentacija i srpska košarka.
(Pedja2206, 22. decembar 2020 21:14)

Jok vi ste. Kog igrača je tvoj klub napravio? Muka mi je više o priči o domaćim igračima i reprezentaciji. Ono što valja igra napolju. Kog igrača je dala liga Srbije? Pa šta i ako budu poslednji. Asvel i Himki imaju daleko veći budžet. Šta onda da kažu u Feneru

Mislilac

pre 3 godine

Sva sreca pa postoji czvbg(fmp) nekako kad ih gledas lakne ti u zivotu i nekako si srecan u ova teska vremena. Hvala vam od srca na predstavi.

Pera

pre 3 godine

Selektiras ekipu od igrača koji su slobodni i koliko para imaš. Da su ovi neke zvezde ne bi došli za jednu sezonu u Beograd. Velike ekipe imaju skaute, menadžere. Nije ovo PS4. Naši klubovi dolaze na red za kupovinu kada veliki vwć završe kupovinu. Ovi svi nisu nepoznati igrali u većim klubovima Evrope. Pa što nisu ostali tamo. Beron je bio igrač ali otišao za veći novac. Tanki smo mi još. Iza Zenita koji je bio najslabijibtim prošle godine sada stoji Gazprom
(Zvezda, 22. decembar 2020 20:24)

Sa mnogo manje para i mnogo manje stranaca su svi prethodni treneri imali kompetitivnije ekipe u EL i promovisali neke mlade i domace igrace. Obradovic nije uradio nista. Zasto se dovode igraci koji nisu u stanju da naprave razliku? Sta je to Rocesti uradio, a da nije mogao Uskokovic? Da nesto ozbiljno ne valja pokazatelj je da ekipa na kraju decembra igra gore nego sto je izgledala na pocetku sezone. Promenjeno je vec nekoliko igraca. Ostalo je jos da probas da spasis sezonu tako sto ces promeniti trenera. Ovaj je zarotirao vec 20 igraca, a nismo ni na pola sezone.

Beobanka- FMP Telekom Beograd

pre 3 godine

Pitanje za starije poznavaoce kosarke, sta mislite da li je bila uspesnija fuzija Crvene Zvezde posle ispadanja iz lige nekada sa Beobankom ili ova sadasnja sa FMP-om posle gasenja kluba 2011. Deluje kao da se sada vise blamiraju. Na dobrom su putu za novu fuziju sada su vec uhodani u materiju.

Marko

pre 3 godine

Ekipa smesna,samo mediski naduvano pred pocetak sezone kao nesto novo,nesto dobro.
Trener ispade gori i od alimpija i tomica zajedno.
Imas u ekipi lazica koji srlja,vreme mu je proslo,simonovica isto,ni nekad nije bio za EL,terija kome se ne zna ni koja mu je uloga ni sta radi,kuridza prosecan za abu,kuzmic proslost daleka i senka od igraca,brajanta koji siluje,jedino lojd je na nekom nivou EL,tako da ne znam sta ste ocekivali od ovve ekipe.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ УВЕК ЗВ. - Не приклињам се ја већини, него имам очи и видим шта се дешава, и то увијек отворено кажем. Ако ико овде воли Звезду и има своје мишљење онда сам то ЈА. Већ неколико пута ми одговараш нимало угодно а ничим те нисам испровоцирао. Зато реци шта сам ти крив?

Pedja2206

pre 3 godine

Objektivno Zvezda nije ni zaslužila da igra Evroligu. Sa Himkijem i Asvelom biće mrtva trka da se ne bude poslednji. A dosta novca je bačeno u ovo i koji su rezultati svega? Kog je to igrača Zvezda napravila zadnjih godina?I oni koji su imali malo talenta propali su u ovom veštačkom projektu od koga samo par ljudi ima koristi. A trpi reprezentacija i srpska košarka.

Markobg

pre 3 godine

Jedino rešenje u ovoj agoniji je smena trenera , tim je jako loše selektiran i još gore vođen potrebna je šok terapija a to je samo smena trenera!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Мој одговор је да се у наш спорт увукао тешки криминал и то врло дубоко. Зато су клубови као што си и сам навео само "проточни бојлери" за новац који заврши код ових што сам их споменуо на почетку. Гадна времена друже мој. Не знам шта више да ти кажем. 🙌

drvobradi

pre 3 godine

1 korak napred, onda 2 nazad.
@Grupa gradjana
Lako je njima, kupe malo bolje strance. Kod nas, sve što valja ode u NBA. ABA je u poslednjih 10g dala više NBA igrača nego cela EL.

Walldorf

pre 3 godine

Ne mogu zaboraviti vreme kada je trener Radonjić bio na tri kasirane plate,pri kraju sezone.Na vreme kada su igrači bili plaćeni tek malo redovnije.Na vreme kada smo gledali slike sa aerodroma širom Evrope i na njima igrače Zvezde kako spavaju na stolicama čekaonica pomenutih aerodroma.Na vreme kada ta besparica nije bila kočnica da zaigramo i četvrtfinale EL i ispadnemo časno od stravično jakog CSKA,na korak od F4.Na vreme kada je Arena bila mala da primi sve nas na utakmicama EL i EC.Ljudi su pratili Zvezdu širom Evrope,svuda smo bili sa Zvezdom.Šta se to desilo da nam trener Radonjić ode,pa tek nakon njega počnu ozbiljne pare da ulaze u klub?Šta bi trener Radonjić uradio u EL uz budžet kojim raspolažu i Zvezda i Partizan,prošle i ove sezone?Kako je moguće da sa devet miliona evra budžeta ne možeš sklopiti ozbiljan sastav?Zašto se dovode velika imena u penzionerskim godinama?Zašto oba srpska kluba i pored,za nas,vrlo dobrih budžeta kubure uz košarkaške poluproizvode?Gde završavaju pare košarkaških klubova Zvezde i Partizana?Jesu li oba kluba tek "protočni bojleri",sa čijih računa pare skida ko kako stigne,dok se pred EL i EC zvaničnicima prikazuje da nešto više od osamnaest miliona evra troše isključivo pomenuti klubovi?Mnogo pitanja,malo odgovora.I malo prisećanja na vremena kada smo uz malo para pravili ozbiljne rezultate.Laku noć Srbijo,gde god da si.Sportski pozdrav!

Radonja car

pre 3 godine

Obradoviću brate spakovao te Ćavi u mali džep. Skupo nas košta ova tvoja škola, ako u drugom delu sezone ne pokažeš da si savladao gradivo pobedama u nizu, molim te idi sam. Istini za volju imaš slabiji roster duplo nego prošle godine, ali sam si ga birao.

Rajko

pre 3 godine

Dajte jos koju milijardu ovom mutantu, da nas ne blamiraju vise po evropi....
(g-din Pavlovic, 22. decembar 2020 19:59)Naravno,apsolutno SVI imaju pravo da komentarisu osim VAS koji 7 godina nista osvojili niste a i dalje imate isto stranaca kao i mi.Covjece izgubili ste od Krke prije par dana 20 razlike ,imate li imalo obraza??? Evo mene je sramota tebe ,posto vidim da ti to nemas .

Igor Barovic

pre 3 godine

Obradovicu,molim te idi dok jos uvek moze nesto da se uradi
Nema ni jedan razlog da ostanes.Sledece godine svi stranci odlaze,domaci igraci ne napreduju,nema nosilaca igre medju njima.Sta mozes da doneses do kraja sezone,da razigras Koloma sa 32 g dine...tesko.Zato sto nema buducnosti sa tobom..da se vratim na pocetak,OBRADOVICU molim te IDI

Dlakavi

pre 3 godine

Treba tu videti oko slobodnih bacanja da li je bilo sve regularno i tako to. Možda čak i privatni avion koji je dodeljen ekipi nije baš najkomforniji, to isto može da utiče dosta.

vojislav

pre 3 godine

Vredi gledati Megu i Borac ,tamo se igra stara škola košarke.Zvezda i Partizan katastrofa,strani igrači igraju isključivo za ličnu statistiku zbog sledeće prodaje.Kome to treba neka gleda.

deki 27

pre 3 godine

KC Rivers je ovako sutirao u onom cuvenom finalu protiv Buducnosti 97-54. Secam se da mu nije bilo pravo kad mu nisu produzili ugovor. Nazalost mi nismo zadrzali ni jednog od 2 sutera, Berona i Pantera i kad naletis na jednu ovakvu ekipu gde su jos dve ubice, Bili i Pangos, onda samo da se molis bogu da ti daju sto manje

Tragikomedija

pre 3 godine

Sve je usmereno ka ABA ligi, Čovića ne interesije više EL, tako da ne morate da se nervirate a ovi drugi da slave i likuju.
(Jole, 22. decembar 2020 20:15)

Zamisli kažeš ne interesujete EL, nego domaće prvenstvo. Pa glavna svrha ABA lige je da se po tradiciji (doduše to kod vas 3 puta nije bio slučaj) osvajanjem nje steče mesto u najelitnijem evropskom takmičenju, "nikad jačoj" Evroligi. Pa Partizanu ste opušteno davali prošle sezone da bude formalno šampion ABA lige, ali da Zvezda opet igra EL, jer bez tog mesta u EL, biti šampion ABA lige gubi svrhu. Šta ćete sad, da se fokusirate na ABA ligu, osvojite to i šta ćete sledeće sezone u EL? Izvrši se ponovo godišnje smenjivanje stranaca, ko ove godine. Odu Braun, Panter i Gist, dođu Volden, Lojd i O'Brajant, tako će i sledeće da odu ova pomenuta trojica i da dođe novi trio koji će samo da gleda da nabije statistiku i da se istakne jačim klubovima u EL.

Marko

pre 3 godine

Ne znam samo sta svi dizete frku i stavljate pritisak ovom timu da mora biti u top 8...Izuzev Lojda i O'brajanta, ostalo su sve evrokup igraci. Treba vremena dati Obradovicu, za klasu smo jaci od svih u ABA i to je primarni cilj. Mislim da jedino treba dati sansu nekom od domacih igraca a otarasiti se beskorisnih stranaca.

Dragan

pre 3 godine

Nije problem u porazu već u načinu na koji "igra" ekipa.
Ovo je nešto najgore što igramo još od... ne mogu da se setim.
Imali smo gore timove i rezultate, ali ovako lošu igru.
Jedino što je konstantno da nemamo ideju ni u napadu ni u odbrani.
Bolje da nemamo trenera i neka gleda ko je baš veliki mazohista.
Ja više ne mogu.

Kolja

pre 3 godine

Na žalost Kolom je promasena investicija.Ima bar 15 kg viška.Ne može nikud.Vidi se da je iskusan i da zna ali je sporiji 80% nego sto je bio.Bačene pare.On može da se spremi za sledeću sezonu a tada nema ugovor.Hol fali,Lojd je pola tima,ali kako god,pristup je užasan,ekipa uopste nema ideju bez Lojda i to je iskljuciva krivica trenera,koji je još jednom pokazao da je drugoligaški kalibar.Može da vodi seljačke francuske siledžijske ekipe bez imperativa rezultata ibto mu je limit.Šteta što Zvezda baca pare na njega iako je igračka legenda kluba.Ali trener je isto kao što je bio igrač-na silu i mišiće bez imalo mašte i smisla.

Vlatko

pre 3 godine

Ako bi mi netko mogao objasniti po kojim kriterijima je ovaj O'Bryant pojačanje. Osim ako ti je jedini kriterij za centra da je visok i jak. Za njega je Štimac Sabonis. Najsebičniji centar kojeg sam vidio.

MileR

pre 3 godine

Ma navikao sam na poraze. Od kad je ovaj O'bradović došao u Zvezdu nema više nikakve igre.
Ne razumem od koga treba izgibiti pa da ga oteramo. Treba mu zabraniti da navija za Zvezdu, a ne da nikad više ne bude trener.

UPPRD

pre 3 godine

Šta ste očekivali?Lazić koji je 14 godina u klubu,celu seniorsku karijeru ima prosek od 2,8 poena po utakmici je kapiten.Dobrić,Lazić ,Davidovac,Simonović,Kuzmić,Čović....svi oni su od kluba zaradili za godine provedene istom najmanje po milion evra a ne vrede ni centa.Pomisliš da je jedan Lazić od košarke zaradio milion i sve je jasno

Nikola

pre 3 godine

Ako već moramo da izgubimo bolje da izgubimo sa 20 razlike da konačno shvate da ovako ne može, kada izgubiš sa 2,3 koša razlike prodavaće priču kako nisu imali sreće kako su nesrećno izgubili... Kako je bitan igrač bolestan i ostale papazjanije! Objasnite sada narodu šta je ovde problem!! Ili vodite klub onako kako treba! Problemima se bavite sistematski a ne površno! Ili vodite normalno ili ga privatizujte i dajte nekome čiji će interes biti Zvezdin uspeh! Ovo ne vodi ničemu! Plaćamo strance za šta? Od domaćih igrača imamo Simonovića koji vrši ulogu Kešelja od prošle sezone! Imamo Lazića koji je imao u karijeri 2-3 vrhunske sezone i od tada teški padovi u karijeri, došao je dotle da narod pravi sprdnju sa njim. Jel to treba tim igračima koji su nekada bili okosnica tima? Jel im treba takva ljaga na karijeri. Šta hoće uprava da svaki igrač koji je imao dobru rolu u Zvezdi kao mlad igrač posle ode u inostranstvo navataju se para i onda pred penziju kad ih niko više neće dolaze da izvuku još koji dinar iz ionako prazne kase... Dosta više svega ako je cilj da niko više ne gleda Zvezdu da bi mogli da kradu klub ekstra na dobrom ste putu da vam se plan ispuni!

Zvezda

pre 3 godine

Ako već teraš nekog onda daj predlog koga bi ti na klupu? A ja pitam da li je sve do trenera? Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:26)

Sve je do trenera. Selektirao ekipu. Dovodio i odvodio igrace kako je zeleo. Ima carter za vecinu putovanja. Sve zelje su mu ispunjene i njemu ekipa 22.12. izgleda ovako. Ako se nesto sto on trazi ne sprovodi na terenu, opet je on kriv jer nema autoritet. A trenera slobodnih koliko hoces... Radonjic, Pesic...
(Pera, 22. decembar 2020 19:51)

Selektiras ekipu od igrača koji su slobodni i koliko para imaš. Da su ovi neke zvezde ne bi došli za jednu sezonu u Beograd. Velike ekipe imaju skaute, menadžere. Nije ovo PS4. Naši klubovi dolaze na red za kupovinu kada veliki vwć završe kupovinu. Ovi svi nisu nepoznati igrali u većim klubovima Evrope. Pa što nisu ostali tamo. Beron je bio igrač ali otišao za veći novac. Tanki smo mi još. Iza Zenita koji je bio najslabijibtim prošle godine sada stoji Gazprom

Bok

pre 3 godine

Gorki, zaboravio si da napomeneš da se Tomić tada sažalio i naredio povlačenje ubacivši drugu petorku. Nije kao čuveni General koji u finalu kupa par sekundi prije kraja traži tajm aut na minus devet. Traži akciju za deset poena, šta li!? Više su godina imali klimanja glavama i busanja u grudima na košarkaškim terenima nego Zvezdina deca godina života?!

Ranko

pre 3 godine

Rivers odlican,u Zvezdi nista.Evroligaski igraci su klasa uvek,samo treba znati sa njima.Zvezda para u izobilju,vec dve-tri sezone timovi za 8,ako ne i vise,ali rezultati mizerni.Ali vazno da kk Ikebana ostane gde jeste.Zamalo lane da Trinki pokvari planove.Pa ko je u stanju da ugasi VK Partizan moze to da ponovi i sa KK.Ne razumem Dobrica kojem je unistena karijera u Zvezdi.Mogao se naigrati negde i zaraditi dobar EL ugovor.Obradovica sam smatrao trenerom dostojnim da bude selektor,a onda ovakva sezona.Da li ovo neko sistemski sahranjuje srpsku klupsku kosarku?Izgleda gazda Misko uspostavio monopol i uvaljuje Nebojsi i Ostoji bogalje za veliki novac,a sta valja kroz Megu sprema za dobre transfere.Nigde sporta,takmicenja.Samo novac sto pre.

Mihail

pre 3 godine

Kad se pogleda Tabela, CZ ima u drugom krugu realnih 7 pobeda, jos par na gostovanju i top8. Sa snažnom peticom tipa Nokia, i ako zgrabe pravog iz NBA viška, sve je moguće, za sada svako svakog dobija. Gazda kluba mozda konačno opravda budžet i svoju ugradnju uobičajenu.

mile

pre 3 godine

Iako sam zvezdas ovo uopste nema smisla ni pratiti ni gledati. Bog dragi vise ne zna ko trenutno igra. Kupuju igrace kao rocestija na 3 nedelje, kao da su ga angazovali da iscjepa 5 metara drva a ne da igra na duze i da se adaptira. Cemu to sve, ta evroliga zatvorenog tipa je totalna budalastina. Ogromne se pare za strance daju a rezultati nikakvi. Osim toga nema vise te hemije, i navijacima je vec svejedno. I sa publikom je u zadnje vrijeme bila pozorisna atmosfera.

Rikelme

pre 3 godine

Kukali ste što Uskoković ne dobije šansu i sada kada igra pljujete momka? Ne znam šta vi očekujete od klinca? Da igra kao Lebron? Zaista ne zasluzujete ovu EL jer ne znate da cenite svoje igrače, trenere... Dovedu vam 10 stranaca ne valja, treba da igraju naši. Evo danas igrali svi domaći igrači dobili po p 30 razlike. Dogovorite se šta želite pa javite da znamo.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Gremlin, ne razumes komentar. Nigde ja nisam rekao da su dobri, vec da ce biti dosta bolje od ovoga. Ko moze da pobedi ekipu koja ima 76% suta za 3 i 84% suta za dva. Ljudi su sve sto su ubacili pogodili. Desavaju se takve utakmice da jednu ekipu ide sve a drugu nista u EL. Lojd je falio veceras, centar takodje, neki igraci koji nisu nosioci su veceras pokusali da preuzmu tu ulogu i nisu uspeli. Volden je imao ocajnj utakmicu, Uskokovic je mlad, ovo je za njega iskustvo, Kuridza je imao losu utakmicu itd. Ovaj Spanac je dobar igrac i ekipa ce rasti kako sezona odmice. Dovoljno za trofej u ABA, ali nedovoljno za bilo sta vise u EL. Obradovica sigurno necu da teram, jer covek ima svoj sistem igre i treba mu dati sansu da vidimo kako ce to da izgleda u nastavku sezone.

Sone

pre 3 godine

Odlicno selektiran tim za napad na vrh evrolige. Pored mnogih radosti koje vam je donela korona, pomaze vam i da se ne brukate po poseti. Da ima publike u ovakvoj situaciji bila bi vam velika i hala u Železniku!

Millennium

pre 3 godine

Bukvalno nema šta da se kaže a da nije rečeno u porazima predhodnih kola. Jednostavno bruka i sramota. Sada je samo ostalo da se mazohistički gleda dokle će ovo trajati i kako će se završiti. A dobro biti neće.

Bard Živa

pre 3 godine

Sveto Pešiću, šta radiš ovih dana? Imaš li vremena da pomogneš da se ne brukamo kada smo već spiskali tolike milione za ekipu?

Mmmm

pre 3 godine

Paaa... Ekipu bih vam ovako opisao... Golman,levi bek, desni bek, centarhalf, i prednji vezni-Sve Ilija Najdoski, a krila, polutke i centarfora igra klonirani Pančev Darko. T.j.Igracu su ok, ali trener nije kupovao igrace za potrebne pozicije u timu, vec se nagomilalo klonova slicnih kvaliteta za iste pozicije.. Zato su na krilo, centra itd morali da ubace kadar za odmrzavanje higijene u sportskim objektima koji su na platnom spisku vaseg mutant kluba,posto pancev nikako ne moze pretrcati npr roberta karlos, pa onda u trepavice pogoditi najdoskog, koji je jbg morao ostati u odbrani... A sto se tice Korija Voldena, posto vidim da vas iritira, i smeta uspesima vaseg kluba za koji ne znam kako se zove, molim vas da ga poterate natrag nama,ionako je mučki ukraden sa najvišeg nivoa-nama valja!!!!

Grupa gradjana

pre 3 godine

I kako sada zameriti EL sto hoce da ukine mesto ekipi iz ABA. Deluju kao amateri u odnosu na ozbiljne timove. Za evropske prilike nejaki a za nase uslove preskupi kosarkasi. Ne mogu vise klubovi sa Balkana da drze korak sa bogatima. Posrcu Pao i Fener ni njima nije lako sa finansijama sta onda treba ocekivati od bivsih SFRJ republika.

Rodjoss

pre 3 godine

Kad su Zvezdu rokali Sasuolo i Ludogorec onda je fudbal bio nebitan sport, tada se pratila samo Evroliga i majstorije Dženkinsa.. 'nate. Sad je košarka nebitna, bitno je da će Zvezda da pobedi MILAN.. nate.

Skorpion

pre 3 godine

Bruka Srbije!
(nvpfc, 22. decembar 2020 20:00)

Slazem se ali pusti to, opusti se, utakmica sa Krkom je zavrsena pre par dana, preboli, obrukacete vi nas jos koji put, uskoro idete u Split.

stručnjak fotelja

pre 3 godine

kako je sujetan obradović...cccc
šta je večeras u inat radio ovo je neviđeno.
pa ti posle pravi dobru hemiju u timu.

Gorki

pre 3 godine

Znači da nije Zenit igrao drugu četvrtinu sa rezervistima, možda bi nam skinuli rekord +41. Sreća ipak nisu...
(expert,

Sreca pa nisu ni nasih +33 protiv mnogo jaceg partizana, nego sto je bila Zvezda kada ste vi nabili tu razliku kojom se hvalite. Taj partizan kojeg smo mi raznitovali je bio DALEKO jaca ekipa nego oni omladinci Zvezde koje ste vi dobili.

Stefan

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.

Džoni

pre 3 godine

Ludi imali 79% suta iz igre, 81% za dva??? 76% za tri i 84% slobodna. Da vidim ko bi ih dobio večeras. Jesmo im mi to poprilično omogućili, ali su ovo nerealne brojke koje se ne dešavaju često. 24 asistencije!!!

Bob Rock

pre 3 godine

Ono kad imaš budžet od 10 miliona evra, pa dobiješ od države još 2 miliona ... i onda dođe neki "No Name" klub iz Rusije i razvali te 30 razlike.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Terao si ti sve trenere do sada.
(Zvezda, 22. decembar 2020 18:40)







pa?!
niko nije veći od kluba, ako nema ni igru ni rezultate, i još, poput obradovića, donosi neke elementarno sulude odluke - čao, hvala!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ево 30 разлике. Људи, нема ништа од европске приче ни ове сезоне. Заборавите на то. Не вриједи нам се сикирати. НИСМО ДОВОЉНО ДОБРИ.

Podgoricki

pre 3 godine

Mislim da je vrijeme da se sklonite odavde i ne brukate region. Sljedece godine plavo bijela armija ce da malo dostojanstvenije prezentuje Balkan

IVT

pre 3 godine

Velike pare za ništa. Velika bruka. Obradović ? Ćao i nikad više. Čović? Ne troši svoje pare. Ćao i on. Zvezda da bude vodjena od strane struke i svojih bivših igrača i da pravi igrače. EL? Realno, niko iz Srbije nije za to.

Savo

pre 3 godine

Zvezda gubi 30 razlike od nekog tamo Zenita... Posle Fenjerbahcea na Bozic - za fenjer Evrolige..Mozda jos par pojacanja za drugi deo..

qwertz

pre 3 godine

Veća je bruka spucati milione i izgubiti od krke 20 razlike, a pritom ubaciti jedva 50 poena, nego izgubiti 30 razlige od daleko mocnijeg zenita

Kedi

pre 3 godine

Sa koliko razlike i od koga treba da izgubimo da bi Obradović otišao ili bio oteran? Kapiram da je čovek stipsa i da mu je svaki dinar bitan ali ovo što on radi već postaje ozbiljan bezobrazluk.Obavezno neka povede Kuridžu sa sobom jer čovek ne zna ni da trči a ne da igra košarku i naravno Simonovića koji je kataklizmičan.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nista strasno. Zenit ima strasan napadacki potencijal, tesko ih je pobediti kada samo jedan od trojke Rivers, Beron i Pangos ima dan. Veceras su imali sva trojica svoje vece. Rivers koji sutira za 3 ove sezone 36% veceras nije mogao da promasi. Desavaju se ovakve utakmice u sezoni, ne vidim razlog za bilo kakvu dramu. Spanac ce biti dobro pojacanje, vidi se dq zna kosarku, da zna da doda, prenese loptu, igra pick. Bice bolje kada se vrati Lojd i kada pocne da igra Noko na 5. Obrajant se trudi da igra 5, ali vidi se da je on ipak klasicna cetvorka.

Ajgor

pre 3 godine

Znaci za ovo je drzava dala 50M evra?Za brukanje protiv prosecnih timova?

A bitno da se oni smeju nama protiv KRKE!!
(Grobar, 22. decembar 2020 19:46)

Krenuli ste od 15, pa 20, pa 30 mil...ti si prvi koji je stigao do 50 mil EUR.
Očekujemo do kraja sezone bar 100 miliona EUR.
Koliki je budžet Igokea Partizana?
Prošle sezone veći od Zvezdinog, a ove?

Džoni

pre 3 godine

Daj ljudi ne prozivajte Koloma, čovek tek stigao, odigrao prve minute i to u ovakvoj utakmici? Polako, Hol se vratio iz povrede posle mesec dana, nema najboljeg igrača. Šta bi oni da im ne igra Pengos, dajte malo realnosti. Eto tog Pengosa smo hteli letos kao prvu opciju, ali kaže i Obradović da nije bila realna priča. Ko zna koliko je tražio? Ako njega i Bilja malo stane možda i može ovo da se uvede u neki egal. Na stranu naša loša igra, ali su i oni pogodili sve što su bacili na koš, evo sad malo prodisasmo.

mare

pre 3 godine

Koji li ce nam Kolom? Ili onda Hol? Kuzmic je takav raspad da ne bi mogao igrati ni u blokovima. Kuridzu je tuzno gledati protiv ozbiljnih igraca.

ej bre

pre 3 godine

Sine, kada su bila ti F4. Pre bezmalo 20 godina. Koliko su tada ostali evropski timovi imali stranaca i to uglavnom koledž igrači. Koliko Zvezda baca para tvoj klb još više. Samo ste na trenera dali preko 1,5 milion evra koji vas je napustio. Toliko stranaca a mrka kapa za F4 ABA. O EC neću ni da pišem. Sledeće godine ni EC nećete igrati ako ne udjete u plejnof ABA. Otićićete u FIBA takmičenje a onda ko će od igrača da dodje
(Ćale, 22. decembar 2020 18:46)

Nije bilo stranaca po evropskim klubovima 1998? Pa gde su igrali Djordjevic, Danilovic, vas trener Obradovic i ostali nasi asovi. Bilo je i amera. Naravno manje nego danas ali bilo ih je. Slazem se da Partizan sada baca pare ali mora tako. Limar je na celu i zaduzen za unistavanje kluba. Pricam ti o vremenu do 2012. Uzmes klince strance i jednog iz turske prosecne ekipe i odes na f4. Godinama drzis domacu okosnicu tima unapredjenu sa par stranaca. Nekad je to prolazilo nekad nije. Vas sistem je bacanje para i nikad vam rezulteti ne dodju. Nemate skaut, nemate tradiciju, nemate legende. Imate samo jednog bitnog navijaca bivseg huligana. To prolazi ovde jer ste glavnog konkurenta osakatili ubacujuci u njihove uprave razne limare i ostale olose.

Милан

pre 3 godine

Потрошени сви кредити,распуштање ових скупо плаћених губитника је једино решење...

rodjaksasela

pre 3 godine

cekajte bre ljudi prvu cetvrtinu zenit zavrsio sa 100 posto suta iz igre, trecu cetvrtinudo pred kraj 100 posto isto...igramo bez prvog strelca...ajte malo razumnosti

zoran

pre 3 godine

-Koliko promasaja u selekciji igrackog kadra
-Lojd velikitrosadzija lopti al je za neke igrače zvezde Dzordan
-Hol dečko tanak plej loseg šuta
-Ročesti igrač bez odbrane ali je žrtva trenerskog neznanja da ga u napadu iskoristi
-Obrajant ni 4 ni 5,solira i solira a za timsku igru nikad čuo zato ga svaki tim otera
-Teri brz skočan ali sve dzaba kad nema pravi tajming za skok... Leđna tehnika tanka.. Samo elejap dobar
-Kolon produkt lutanja i nista bolji od Ročestija
-Obradović veliko razočaranje jer je on većim delom vrsio selekciju
-sve te igrače treba platiti kad klub s njima raskida ugovor

gagi

pre 3 godine

Pocetak drugog poluvtemena, Volden nas unisti, tri geske i kraj. Nevidjena stetocina. Doneekle je igrao odbranu, sad ni to. Obradovicu tvoj izbor. Idite obojica...

matori 2

pre 3 godine

I ko je bolji u direktnom sudaru dve najvece zvezde , ekipe iz Zeleznika u ovom veku ,Bilija Berona i Jagodic Kuridze? (-29 trenutno)

Bojan

pre 3 godine

Duop Rit je napravio JEDNU gresku i Obradovic ga demonstrativno vadi iz igre i vise ne vraca nazad (verovatno do kraja). Sada je Kuridza zaredjao nekoliko gresaka u seriji a ovaj iz inata nece Rita da vrati. Tolerise Woldena celu utakmicu a ovaj iz greske u gresku.

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Kako bi vi meni od Tesle peske isli do Beograda, sramote jedne.
Imate li blama bar malo!!??
(Hrundi Bakshi, 22. decembar 2020 18:40).

Da ne bude zabune, i ovaj mahac rukama zajedno s vama

XXL

pre 3 godine

Jesmo li mi ostali KC Riversu dužni neke pare? Čovek nas zatrpa za kratko vreme, uvek nas unakaze bivši igrači! Sa ovim procentima šuta Zenita nema šta da tražimo ali pojedinci u Zvezdu su užas! Oče li trener konačno da vidi šta nam radi broj 00? Na početku zadnjeg perioda izgubljena lopta u napadu pa onda ispada u odbrani a potom faul u napadu! Taman smanjimo razliku sa Kuzmićem, Simonovićem i Dobrićem i eto nama Brajanta da nas vrati u debeli minus! Neću više da gledam strance, oću Uskokovića, Simanića i Radanova!

Zvezda

pre 3 godine

Ko ne tera Kokoskova? Da znas Turski video bi šta pišu navijači Fenera, samo sto naši ništa ne prenose (jer nam je selektor). Fenerovi navijači su možda i ludji od nas i ti misliš da oni sede i uživaju. Oduševljeni su rezultatima. Stvarno se nekad zapitam da li ljudi ovde uključe kozak pre nego nešto napisu.
(veliki strumf, 22. decembar 2020 18:50)

Moj član pirodice je diplomirani Turkolog i tražim da mi prevede ono što me interesuje. Uglavnom sport na stranicama dnevnog najtiražnijeg lista u Turskoj Huriyet. Naklonjeni Feneru i Besiktašu. Vlasnik Fenera je izjavio da je zbog pandemije ova sezona žrtvovana i ni reči kritike na račun Kokoškova

ja

pre 3 godine

Reče Kovačić sledeću igraju takođe na strani protiv PAO, a Kuzmanović ćuti. Ništa. Toliko su stručnjaci da ne znaju ni raspored svog kluba za koji zdušno navijaju. Važno samo da navijaju i prozivaju sudije. Majstori, vaša Zvezda igra kući sledeću!

djoker

pre 3 godine

Ova ekipa zvezde je spremna da joj se kupi stado ovaca i na Pester da idu da ih cuvaju, za drugo nisu, cast trojici cetvorici igraca.

Bok

pre 3 godine

Najgore je kad ništa ne naučiš iz sopstvenih grešaka... Imaš sezonu sa Alimpijevićem... Čovek nije vezao dve pobede u Evroligi... Svaka ekipa sa čvrstom obranom nas je rutinirala u prvih deset minuta. Videlo se tokom sezone da nije kalibar koji će nam donositi trofeje. Ovaj... Dovede Ročestija, otkaz... Terija dovedeš, otkaz u najavi. Brajant nije ni za komentarisanje... Kolom nema pojma. Neko se pita da li je do trenera!?Od početka sezone mi padamo, igramo sve gore... Čovek luta sa pojačanjima, izmenama, luta sa svačim. Napravio je grupu običnih gubitnika. Primorska, Split, Partizan... Tri najgore ekipe u ligi su na lopti od tebe. Slepac vidi da on neće dugo, teraj ga dok je vreme. Što pre ga oteramo, biće više nade za spas sezone...

Kartagina

pre 3 godine

Realno i ocekivano, jednostavno nemamo kvalitet da se ozbiljnnije takmicimo u EL. Plus losa selekcija i vodjenje ekipe i tu nema puno sta da se ocekuje.

Stop maloletnicima komentar!

pre 3 godine

Realno težak amaterizam..Svaka reč je suvišna...Igra u napadu 0..Milion greški,spora igra,izolacija za četvorku svaki idiotski napad na 6 sec..

VeljaCZV

pre 3 godine

Ево 30 разлике. Људи, нема ништа од европске приче ни ове сезоне. Заборавите на то. Не вриједи нам се сикирати. НИСМО ДОВОЉНО ДОБРИ.
(ДЕЛИЈА??, 22. decembar 2020 19:40)

Ma ovo je užas. Fudbaleri su makar izborili proleće, a ovo je bre cirkus...

2CRAZY

pre 3 godine

Gledam kosarku sa sinom i cerkom,osnovcima. Timeout.Pet reklama,3 su za kladionicu,uz onog sto se dernja kao magarac,2 su za sex,uz odvratnu sa Deda Mrazom.
Da ogade gledanje skroz.
Jel to normalno?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alek, 22. decembar 2020 18:21)

Da, Sport Klub je oduvek imao najogavnije reklame, ja obavezno prebacim od sramote.

goran

pre 3 godine

posle lazicevebtrojke na pocetku 3/4 i -8, u sledecih pet minuta 2-15 (samo dvojka o brajanta). u 1/4 smo kod 12-16 imali i 2-19 seriju.

zoran

pre 3 godine

Realno Zvezda je večeras pokazala da je sigurno jedan od najslabijih timova u evroligi i svaka pobeda će biti ravna čudu.
Trenutno je Himki poslednji a samo je pitanje dana kada će zaređati pobede. Fener će roku par dana prestići Zvezdu. A da Asvel je mozda krs veći od Zvezde.
-Zasto se zuri i dovodi Kolom ?
-Zasto Teri, Zasto Obrajant
-zasto Simon, Hol
-toliko toga zasto?
-Sta se to desava sa timom i izgleda ovako jadno?

bobanmkd

pre 3 godine

Dobro, da popricamo ko ljudi

Jasno mi je da smo mi evo dno...da je Krka za P CSKA licno.

Nije mi ipak jasno.
Koja je vasa svrha ovog i ovakvog nacina igranja Eurolige?

Koja je poenta...koji je efekat...koja je svrha...kakav je plan ?

Toliko

Zvezdaš nikad delija

pre 3 godine

@ DELIJA?? Ti si ona najgora vrsta navijaca. Podržavaš tim i trenera samo dok pobedjuje. Tako si terao i Radonjića sada ga vraćaš. Prikanjaš se većini i nemaš svoje mišljenje. Pravi si DELIJA!

VeljaCZV

pre 3 godine

Ne gledam trenutno utakmicu, ali sam video rezultat. Zvezdaši, dignimo ruke od košarke, fokusirajmo se na fudbal, tamo se bar nećemo nervirati :)

veliki strumf

pre 3 godine

O Brajant - NAPOLJE! Nabije on neku statistiku, ali je suština da je gomila poena koje ubaci suštinski u garbage time-u.
Volden - katastrofa
Kuridza - kataklizma
Uskoković - zelen
Hol - koji će nam? Od samog početka sezone ništa odigrao nije.
Ispalo da je Teri najveći problem, on jedini sklonjen a bar se borio čovek, mada i on tanak sa znanjem. Zvezda je završila EL, kao sto su grobari završili ABA i sad mogu ova takmicenja i sa petlićima da igraju.
Najveći problem je Obradovic!!! Čovek je doveo gomilu igrača, uglavnom je skauting bio očajan, katastrofalan. Pričalo se o nekoj čeličnoj odbrani ali je to ostala samo legenda. Primiš 16 trojki iz 26 šuteva, jedan igrač te natrpa u seriji po 3,4,5 trojki uzastopno. Samo trener može da bude kriv za to. Istovremeno, napad ne postoji! Mi smo u EL samo u 3 meča od 16 prešli 80 poena, a gomilu mečeva ni 70 ubacili nismo! Niti ideje, niti protoka lopte, asistencija (samo 10 veceras, ali to je cifra oko koje se u vecini mečeva vrtimo). Ništa. Samo 1 na 1, ali Lojda nema i onda je tek rasulo. OBRADOVIC NIJE KALIBAR EVROLIGASKOG TRENERA, NITI JE KALIBAR TRENERA ZA ZVEZDU!

Steve-56

pre 3 godine

Razumijem ja da mi grobari pratimo Evroligu, ipak je to najjače evropsko košarkaško takmičenje. Naravno da volimo kad CZV izgubi od bilo kog kluba u Evroligi. Jedino što mi nije jasno zašto navijači CZV prate kad Partizan igra u fiskulturnoj sali, pa makar to bio samo rezultat na kraju. Za druge se navija, Partizan se voli je jedino logično objašnjene.

Pera

pre 3 godine

Ako već teraš nekog onda daj predlog koga bi ti na klupu? A ja pitam da li je sve do trenera? Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:26)

Sve je do trenera. Selektirao ekipu. Dovodio i odvodio igrace kako je zeleo. Ima carter za vecinu putovanja. Sve zelje su mu ispunjene i njemu ekipa 22.12. izgleda ovako. Ako se nesto sto on trazi ne sprovodi na terenu, opet je on kriv jer nema autoritet. A trenera slobodnih koliko hoces... Radonjic, Pesic...

goran

pre 3 godine

kosarku pratim od 84-5, zvezdinu kosarkasku utakmicu prenosenu na tv-u ne znam da l propustih 10 za taj period, ali da mi nije stalo i da gledam ravnodusno se nije desilo nikad do ove sezone.

Sone

pre 3 godine

Ajmo legijo stranaca iz Rusije! Gazi legiju iz Zeleznika!!!
(italijan u prevari, 22. decembar 2020 17:51)

Pa sta je onda Partizan sa istim brojem stranaca?
(Vonom, 22. decembar 2020 18:42
Pa ti ni strance ne znas da prebrojis, kako onda da shvatis da navijas za FMP?

Baki SM

pre 3 godine

Саша је био играчина, али он је склапао екипу, он је довео дрво Терија, невиђеног потрошача лопти О'Брајанта, Рочестија који је сенка оног Рочестија, Ускоковића бацио у ватру тек кад је видео да иначе сјајни Волден не може да игра све...
Ред би био да се нађе неко ко је у стању да направи ред, ово је срамота.

Slovenac

pre 3 godine

Nije nam valjao KC Rivers a realno covek samo kod nas nije valjao. U svim klubovima je ladno prva vijolina. Kukala nam majka sa ovim dunsterima...nit znanja nit srca

Tema

pre 3 godine

Katastrofalno izdanje Zvezde.Ovo je debakl najgore moguce izdanje ove sezone u EL. Mislim Obradovic mora da ide stvarno nije on trener za EL mozda su ljudi mislili drugacije ali od starta ja sam bio protiv njega. Molim vas Lazic Simonovic Dobric UskokovicKuzmic ti su igraci za srpske lige. Nj jedan od njih ne bi tamo nosio neku prevagu niti igru na veci nivo.Obradovic ih je selektirao mora da preuzme odgovornost ovo je malo je reci blamiranje.

Rajko

pre 3 godine

Koji pajser ovaj Rivers ,u Zvezdi nije dao ovoliko trojki u sezoni,da sam ja direktor kluba ugovore bi potpisivao po ucinku..ovo je smejurija generalno bez obzira sto je Zenit odigrao jako dobro.Ovim nasim strancima ponuditi ugovor po ucinku a ne uzme ti pare pa te zaj... !!! Od najave za F8 u pitanju je i ABA posle poraza od Buducnosti,mislim da je vrijeme da neko preuzme odgovornost u klubu.Po ko zna koji put promasili smo pojacanja,apsolutno su svi van forme ..i nije problem sto ne ide nego sto se vidi da nema zalaganja ni zelje,pa u 3. minutu na 11:2 vec smo znali da se smijesi katastrofa!

Mile

pre 3 godine

Kad shvatiš da su milioni eura utucani u ovaj državni projekat koji ne može dalje od top16..

I da je KKP 2010. godine sa 5 puta manje novca bio na loptu od finala EL.. To danas izgleda kao bajka.

Kakva drzava, takav projekat.

Dusan Uros

pre 3 godine

Ako se ne otera ovaj i ne dovese Pesic, nista mi necemo videti od ove sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gorki, 22. decembar 2020 18:46) # Link komentara

I dokle da vas grobari uce kosarke?

sryugos

pre 3 godine

nekom 13x EL
4 x FF
1 x champ
i nikad nismo igrali nezasluženo umesto Cibone ili Igokee
svakom po zasluzi
(gladijator, 22. decembar 2020 18:41)

Citiraj trenera tog 1 champ kad kaze this is all (zvizduk uz mahanje rukom) past. Nobody remembers that. Its history.
I da, igrali ste evrokup pre par sezona jer ste izmolili i platiti vajldkard.

Bojan

pre 3 godine

Walden prima dve trojke, promasuje flouter u napadu, gubi loptu u sledecem napadu, opet prima trojku od KC Rivers i ovaj ga drzi i dalje u igri?!?!?!?

nik sloter

pre 3 godine

Ne likujem sto je Fmp izgubio,nisam ostrascen i ne zelim nikom zlo.Ali za sta je pravljen ovaj preskupi tim,za srpsku ligu i kup ok,za Aba nije, najmanje dva tima su bolja,za EL je ovo bruka i sramota.Zasto je doveden ovaj Kolom,zasto su srpski igraci oterani?

johny

pre 3 godine

Koliko stručnjaka za košarku. Obradoviću skloni se ima ih ovde u komentarima sijaset koji bi te zamenili. Ljudi igraju basket u školskom i prate košarku preko TV ekrana. Tu se stiče znanje

smorinjo

pre 3 godine

Lepo sam ja reko jos dok se suskalo da ce obradovica staviti za trenera,on je trenerski diletant i naseli smo na pricu o zvezdastvu,sakota je za njega greg popovic.

Walt

pre 3 godine

Sećam se kad su se navijači zvezde masovno smejali kad je obogaljeni Partizan sa budžetom od dva dinara izgubio tipa 30,40 u Moskvi. Oni bez Lojda gube 30 od realno solidnog Zenita.

vlado

pre 3 godine

A ne daj boze mucenici da ste jos igrali sa Cedevitom, pa otisli Zenitu na noge... bilo bi 60 razlike... ljudi stali posle 24 razlike da igraju

Zvezda

pre 3 godine

Ako se ne otera ovaj i ne dovese Pesic, nista mi necemo videti od ove sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gorki, 22. decembar 2020 18:46) # Link komentara

Dečko Kari Pešić je već bio u Zvezdi kada je pravljena Evropska Zvezda i ništa uradio nije

Zvezda

pre 3 godine

Terao si ti sve trenere do sada.
(Zvezda, 22. decembar 2020 18:40)







pa?!
niko nije veći od kluba, ako nema ni igru ni rezultate, i još, poput obradovića, donosi neke elementarno sulude odluke - čao, hvala!
(mladići borovi, devojke jele, 22. decembar 2020 19:05)

Ako već teraš nekog onda daj predlog koga bi ti na klupu? A ja pitam da li je sve do trenera? Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:26)




da li si se ikad bavio nekim sportom, makar i amaterski?
za sve loše što se događa na terenu, ako se ponavlja - isključivi krivac je trener!

veliki strumf

pre 3 godine

Moj član pirodice je diplomirani Turkolog i tražim da mi prevede ono što me interesuje. Uglavnom sport na stranicama dnevnog najtiražnijeg lista u Turskoj Huriyet. Naklonjeni Feneru i Besiktašu. Vlasnik Fenera je izjavio da je zbog pandemije ova sezona žrtvovana i ni reči kritike na račun Kokoškova
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:05) Hahaha diplomirani Turkolog. Koja fora. Ako nisi primetio, ni Covic ništa nije loše rekao za Obradovića, ni jednu reč. Ali ga navijači teraju. Neka ti član porodice prevede Tviter poruke navijača Fenera ili komentare navijača. Predsednik nikad neće da pljuje po svom treneru. Inače, čudo koliko ovaj Kuridza može zicera da promaši. Neverovatno koliko je napadački propao. A za grobare: mi i ovakvi nikakvi prekrkasmo 50 za 28 minuta igre. Protiv Zenita. A vi u fiskulturnoj sali jedva dokrkaste.

Walldorf

pre 3 godine

Pred početak poslednjih deset minuta,mogu reći samo jedno.Da je mali Uskoković napravio seriju užasnih grešaka,kakve je napravio Volden,smesta bi bio prikovan za klupu narednih deset utakmica!!!Šta reći o "pojačanju",Kolomu?Čovek izgledom podseća na rekreativca,penzionisanog igrača.Ovo je bruka i pitam se,na šta i koga mi bacamo novac?!?Sve pare smo morali dati da sačuvamo Berona,Pantera i Štimca.Trenutno je -24.Bravo Obradoviću!!!Tvoja selekcija rostera je ubitačna.Na žslost,PO NAS!!!

Slobodan Milosevic

pre 3 godine

Iz godine u godinu sa trenerima promasaji a igraca je doslo zadnjih pet godina da nisu ni za aba ligu. Dokle ovi iz uprave (glavni i odgovorni)misle da ovako rade a da se ne prica o parama koliko su dali!

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Да ли је могуће да овај још увек води екипу??? Па ово је катастрофа, уништио их је тотално, погледајте изразе лица, славили би кад би му видели леђа! Најача екипа у последњих седам сезона изгледа лошије од екипе аматера Алимпијевића! Човићу где су ти очи бре, па шта је ово????

Paspalj

pre 3 godine

Komsije, jel vam posle svih ovih godina velikih ulaganja, a krajnje minornih uspeha u El najzad jasno zbog cega smo toliko voleli Duleta?

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Потпуна случајност победа против Валенсије, овај меч је то потврдио! Обрадовић је нула од тренера, што пре га се решимо то боље.

veliki strumf

pre 3 godine

Kuridza je opasno počeo da me nervira. Niti ume zicer da ubaci, niti bacanje pogadja, pravi totalni glupe faulove kad smo u bonusu i poklanja poene sa bacanja. Evo pocetak 4/4 čistu loptu ispušta u aut i odmah primamo trojku. Opet 20 razlike. Borac je on, sve ok, ali džaba kad kvalitet za EL nema. Iz utakmice u utakmicu sve je smesniji i tragicniji. Isto i O Brajant - pocetak 4/4 izgubljena lopta, pa promasen zicer, pa mu igrač potpuno sam za +20, pa faul u napadu posle tajm auta i primamo 5. trojku od Riversa. I to je kraj utakmice - sad može da da još 15 poena. On i Kuridza su za 2 minuta 4/4 od +15 odveli na +23. Evo i šeste trojke Riversa. E MOJ OBRADOVIĆU NEZNALICE JEDNA!!! Gleda ovu dvojicu rekreativaca kako nas sahranjuju, a Rivers nam za 12 minuta drugog poluvremena ubaci 20 poena!!! 29 razlike SRAMOTO JEDNA!!! HOĆEMO OTKAZE!!! Obradoviću da te ne gledamo više, Ajde tutanj!

ej bre

pre 3 godine

Prvi bio pre oko 25 god...tada ste pokupovali sve sto valja iz lige...bila nekada jaka , cetvrtfinale sa Cska, dva glavna igraca im bila povredjena, Muta vas vodio..
(Urke, 22. decembar 2020 18:37)

Bilo je 98 godine. Pa i vi sada kupujete sve sto vredi ovde pa nema rezultata. Ta liga jeste bila jaka, slazem se a onda dodje legenda i osakti je ulaskom u regionalno takmicenje.

Kale_Pravi

pre 3 godine

Za prvu cetvrtinu, po celu platu kazniti svakog igraca koji je ulazio u. igru. Dalje, Berona je trebalo zadrzagi po svaku cenu. Slazem se za Voldena i Lojda. Stimaru ostaviti. Moze i Obrajant da se Vaspita, Rit ok. I to je celina, popuna sa Dobricem, Davidovcem i jednim korisnim krilom. Bolje da su Mitrovica vratili. I da ne skacem sa teme na temu, sramota je ovo veceras, zasto ste dolazili na utakmicu? Inace Zenit nista, ali nista posebno. Mi smo teski jad veceras, bar do poluvremena. Mada Ruske ekipe gube i kad vode plus 20, ali nece se todanas desiti, jer nema ko da okrene, a nude se.

Demar Derozan

pre 3 godine

Brine neborbenost tima, dok statican napad bez ideje ostaje glavni problem. To se vidi kada je Kolon na, pleju, trazi brzu igru i pokretljivost igraca sto je navikao u spanskoj ligi, ali nema kome da asistira, pa je iznudjen da sutira. Igraci Zvezde verovatno nisu spremni fizicki za stalnu pokretljivost u napadu jer ih odbrana trosi. I kada je igrala dobro u driugoj 1/4, to je bilo kada je Zenit igrao sa drugom postavom. Svidja mi se Pojtres,radi sve sto treba, pidseca po svemu na Kvinsija Milera, e on je tip igraca koji treba skautirati.

goran

pre 3 godine

i kad cujem da neko kaze niko ne valja, osim voldena, aaaa!!! ocajan u odbrani, jos gori u napadu. ne valja nam kejsi, suter koji da svaki otvoren sut, 3 trojke u tri napada.

Sone

pre 3 godine

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.

Prvi bio pre oko 25 god...tada ste pokupovali sve sto valja iz lige...bila nekada jaka , cetvrtfinale sa Cska, dva glavna igraca im bila povredjena, Muta vas vodio..
(Urke, 22. decembar 2020 18:37
Prvi je bio pre više od 30 godina, poslednji pre 10. Ima ih više od tri, pa me ne iznenadjuje da ne možeš da ih izbrojis.

veliki strumf

pre 3 godine

Da li je Obradovic normalan da mu Uskokovic cuva Pengosa??? Covek je ubacio najlakse 2 trojke i najprostije polaganje u karijeri protiv Uskokovica za 2 minuta! Covek ubacio 13 poena za 6 minuta kao na treningu, i to suterskom, kad sutira i zafrkava se sa loptom sam. Jel ume neko da napravi faul??? Ceo jedan faul i to na sutu za 8 minuta??? BRUKA I SRAMOTA! Brzi su 5 puta, lopta kruzi, svi se krecu, dok smo mi spoooori i svi stoje, a bekovi gnjave loptu 15 sekundi na centru. U 1/4 cas moderne kosarke Cavija Paskvala. Ali neverovatno da nemamo nikakvu energiju u odbrani zelju da makar faul napravimo.

Jel, jelste

pre 3 godine

Jel realno da nam sudi Radovic ( Kradovic )
(RedMetox, 22. decembar 2020 17:36)

Realno je, ali nije normalno. Nauči da je realno ono što se događa, realno ne znači da je normalno.

Urke

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...

Sva sreca vi nemate ni jednog stranca i razvili ste plejadu mladih igraca.

Komplekaasi

pre 3 godine

Sledi još jedno gaženje privatnog kluba...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 22. decembar 2020 17:48)

Pripremi se ti za novo gazenje drzavnog kluba iz humske ali ne u EL!

Википедија новинарство

pre 3 godine

Ajmo Zvezdo po seriju pobeda u EL! A ove male komsinice pustite ih njima je sad jedina uteha da mi izgubilo pola kosa od Barse,Reala ,Panate itd to vam govori sve,razumite ih nije lako biti navijac "instalacije"
(k-mir, 22. decembar 2020 17:39)

Постало је и нас срамота..

Ćale

pre 3 godine

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.
(ej bre, 22. decembar 2020 18:28)

Sine, kada su bila ti F4. Pre bezmalo 20 godina. Koliko su tada ostali evropski timovi imali stranaca i to uglavnom koledž igrači. Koliko Zvezda baca para tvoj klb još više. Samo ste na trenera dali preko 1,5 milion evra koji vas je napustio. Toliko stranaca a mrka kapa za F4 ABA. O EC neću ni da pišem. Sledeće godine ni EC nećete igrati ako ne udjete u plejnof ABA. Otićićete u FIBA takmičenje a onda ko će od igrača da dodje

Doktor

pre 3 godine

Partizanovac sam, ali medju najvecim na svetu. Ne mogu da lazem, dok je tu Covic ne mogu navijati za Zvezdu. Htio sam nesto drugo... Ovakvi treneri kao Paskval ili Trinkijeri "nemaju cenu". Ljudi koja razlika....

alek

pre 3 godine

Gledam kosarku sa sinom i cerkom,osnovcima. Timeout.Pet reklama,3 su za kladionicu,uz onog sto se dernja kao magarac,2 su za sex,uz odvratnu sa Deda Mrazom.
Da ogade gledanje skroz.
Jel to normalno?

RedMetox

pre 3 godine

Jel realno da nam sudi Radovic ( Kradovic )
(RedMetox, 22. decembar 2020 17:36)

Realno je, ali nije normalno. Nauči da je realno ono što se događa, realno ne znači da je normalno.
(Jel, jelste, 22. decembar 2020 18:05)

Pametnice moja , ljubim !

Nikola

pre 3 godine

Ljudi ovo je Uskokovicu 3 utakmica sta ste ocekivali da ce Pengosa u dzep staviti daj budite realni. Protiv takvog igraca nema sta da trazi ni wolden ni lazic a ne uskokovic. Deran ima 21 godinu samo opusteno izalite se i gledajte buduceg NBA igraca.

Džoni

pre 3 godine

Aleksa Uskoković buduća Zvezdina zvezda. NBA igrač. Zapamtite ovaj komentar.
(Nikola, 22. decembar 2020 18:12)

Aleksai Uskokoviću će Zvezda biti najbolji tim u kom je igrao. Odličan napadački, kriminalan, ali kriminalan u odbrani.

Gorki

pre 3 godine

Ovo uporno tolerisanje Obradovica je kostalo Zvezdu bilo kakve nade sto se tice Eurolige. Plasim se da ce i borbab za titulu ABA lige biti veoma diskutabilna ako ovaj covek ostane.

muamua

pre 3 godine

@rela nisu bile lazi vec ste otkazali utakmicu u zbog velikog broja zarazenih,a bio je samo jedan zarazen....zasto niste otkazali i ovu.....

Džoni

pre 3 godine

Al će nas ovi natrpati. Ovi kao u transu dok smo mi kao da smo u 4/4? Jednostavno nema Lojda na koga bi se bazirala njihova odbrana, a od ovih ostalih znaju da im ne preti neka opasnost, a na stranu to što su ubacili sve što su bacili prema košu. Mi opet neorganizovani do bola. Od Hola ne možemo očekivati ništa posle mesec dana povrede, od Koloma takođe, Uskokovića prolaze kao da ga nema, Volden već nekoliko mečeva "tih" i to je to od bekova, a oni na bekovima pakleno jaki?

Gudalo

pre 3 godine

Kolom nepotreban panj kao i O Brajant,kao i anemicni Hol,ili Teri...Dakle,promasilo se svim igracima i tu nema vise diskusije. Obradovic izgubio kredibilitet za ozbiljnog trenera a kamoli negde u buducnosti za selektora ne daj Boze.Covek je amater. Krstena akcija za ovaj tim ne postoji.

Zvezda

pre 3 godine

Obradovicu sta jos treba da dobijes otkaz
(Cupac, 22. decembar 2020 18:28)

Terao si ti sve trenere do sada. Terao bi i Grega Popoviča da je trener Zvezde. U Feneru nisu terali Željka i ne teraju Kokoškova koji svaku utakmicu izgubi sa min 20 razlike a poslednju sa - 37

Википедија новинарство

pre 3 godine

Jel realno da nam sudi Radovic ( Kradovic )
(RedMetox, 22. decembar 2020 17:36)

Иначе би било -20

Pera

pre 3 godine

Bravo Obradovicu, najvece trenersko razocarenje u istoriji Zvezde. Ako imas sam zrno casti hitno podnesi ostavku. Aj sto ne umete da pogodite kos, nego ni odbrana ne postoji.

Džoni

pre 3 godine

Nisam očekivao pobedu ovde, ali ni ovako gaženje. Pustile su sudije šamaranje i ne možeš do koša sem sa linije sl bacanja dok smo mi mlaki i nismo došli da se pobijemo to je evidentno.

Bok

pre 3 godine

Ono kad Sašo pravi od Partizana Borac a Saša od Zvezde Partizan! Dajte mu bre da vodi neku generaciju 2015,to neko može vremenom ispraviti. Ovo, ne postoje ružne reči za ovu katastrofu dole na terenu. Lipivoj je Džordan lično za Kolona a Alimpijević je izgubio titulu najgoreg trenera u posljednjih deset godina u Zvezdi!

Dejan CZ

pre 3 godine

Zenit pokazuje da ako hoces da igras EL onda u timu ne treba da imas uopste domacih igraca...I nije to samo nacelo Zenita vec i ostalih ozbiljnih klubova pre svega sa A licencom...Naravno dovoditi i strance koji su u rangu domacih igraca jos crnje je i gore.

zoran

pre 3 godine

-Ako umesto da svim silama zadrzimo Berona mi dovodimo kojekakve.
- Lutamo sa plejmekerima da je to haos.... Niko ne odgovara ni Hol, ni Ročeti i neće ni Kolom.
-Sa Terijem i Obrajantom se zestoko omasilo..... Teri samo zna elejap, los u građenju kosa, skočan ali nema tajming za skok....
-Obrajant dečko više zna od Terija ali solira i solira,utupi napad.
-Mene ni Lojd nije odusevio forsira sut kad mu ne ide
-Simonović pa odličan primer bila losa sezona u CedevitiOlimpiji i mi ga vratimo
-sada smo doveli Koloma jer lutamo i ne znamo sta da radimo i povlačimo ishitrene poteze

Fenomen

pre 3 godine

Obradović vrši hokejaške izmene bez ikakvog plana i koncepcije...izmene radi izmena. Samo maltretira igrače...jednostavno čovek nema ideju i ne zna šta radi.

Din

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...
(Pop, 22. decembar 2020 17:41)

Neko ulaze isto toliko a ne moze ni u play-off ABA lige. To je ipak malo veci problem.

Vonom

pre 3 godine

Ajmo legijo stranaca iz Rusije! Gazi legiju iz Zeleznika!!!
(italijan u prevari, 22. decembar 2020 17:51)

Pa sta je onda Partizan sa istim brojem stranaca?

Urke

pre 3 godine

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.

Prvi bio pre oko 25 god...tada ste pokupovali sve sto valja iz lige...bila nekada jaka , cetvrtfinale sa Cska, dva glavna igraca im bila povredjena, Muta vas vodio..

vss

pre 3 godine

Prvi minut: O Brajant težak promašaj iz skok šuta bez balansa, primljena trojka preko njega jer je stajao 3 metra od Vila Tomasa i izgubljena lopta. Kakav start! U odbrani primljene 2 trojke iako znamo da Zenit puno šutira za 3. Zatim, za 3 minuta jedva smo ubacili šut, a primili sva 3, pri čemu nikom ne pada na pamet da pravi faul! Pengos 8 poena, 2 trojke. Sjajan pocetak, sjajna priprema meča Obradovića!!! Pengos ubaci 5 poena i on stavi Uskokovića da ga čuva - logično ovaj ubaci trojku kao na treningu. A onda jos jednu - za 5 minuta 3,trojke, 11 poena. Čuva ga Uskokovic. Show program. A slušam Obradovica pre meča kaze kad bi ljudi znali koliko pripremam svaki meč! Ili lažeš čoveče bezocno, ili pojma nemaš jer džabe pripremas kad ne razumes. Primis 4 otvorene trojke za 5 minuta, a VALJDA znas da im je to najjace oružje!!’

gremlin

pre 3 godine

Oseća se da fali Lojd a Filipa nema...moraće Legenda da dovede još igrača po NJEGOVOM UKUSU,a vama ako ovi ne valjaju napravite svoj klub pa dovedite koga hoćete...-18 za četvrtinu,dosta solidno...

Straight Outta München

pre 3 godine

Pa sram vas bilo. Treba vam zabraniti da igrate EL 10 godina. Odvratniju CZ nisam nikada gledao. Ej 18 razlike gubite u prvoj cetvrtini. Sram vas bilo banditi.
Ocigledno se klub zasitio Evrolige. Sram vas bilo

Spale spadalo

pre 3 godine

69:50
(Spale, 22. decembar 2020 18:10) # Link komentara
Preporučujem (+2)

Bice ovde toliko ali na poluvremenu.

Za kraj me strah i da pomislim.

ej bre

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...

Sva sreca vi nemate ni jednog stranca i razvili ste plejadu mladih igraca.
(Urke, 22. decembar 2020 18:19)

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.

gladijator

pre 3 godine

Nekog gazi Zenit nekog Krka, Svakome po zazluzi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jonas, 22. decembar 2020 18:23)

nekom 13x EL
4 x FF
1 x champ

i nikad nismo igrali nezasluženo umesto Cibone ili Igokee

svakom po zasluzi

Fenomen

pre 3 godine

Posle 4 minuta smo već izgubili utakmicu. O Brajant je prva dva napada odigrao u svom stilu. Hajde Obradoviću idi već više i pobedi ovog pevala sa sobom.

PFC

pre 3 godine

Upravo se dobija odgovor koliko je Zvezda nemocna bez Lojda,momak im cini bukvalno 90 posto tima,kada njega nema Zvezda nema apsolutno nikakve sanse da pobedi

IVT

pre 3 godine

Izgleda da će biti katastrofa. Loše vodjenje ekipe. Obradović ne oseća da lošom početnom postavom i nečinjenjem izmena, dozvoljava razliku koja se ne stiže.Loš strateg i trener. Loš izbor rostera.

pera

pre 3 godine

Zenit je vrlo loš na domaćem terenu, čak gori i od Zvezde. 6 od 8 pobeda je ostvario u gostima. Tako da realno da Zvezda ima velike šanse, ali plaši me da nisu odustali od Evrolige zbog toliko kikseva u Beogradu.

veliki strumf

pre 3 godine

Obradovic i O Brajant koji je prodao vec 5 lopti unistice Zvezdu ove sezone! Ovo je košarka kao da se skupili klinci iza zgrade. Šta li je to Obradovic trenirao pola godine, čemu ih je naucio kad igramo OVO! Za 13 i po minuta 24 razlike! Ima li taj čovek obraz??? Ko će mu biti kriv za ovu tragikomediju?

Bradilic

pre 3 godine

Sakota i Gavrilovic su Fil Dzekson licno za Obradovica. Ovakvo neznanje ni amater ne bi pokazao. Ali srce mi svakako bude puno kad vidim koliko predstavnika tastaura Grobara prati Zvezdu. Gube 20 razlike u fiskulturnim salama, osmi su u Aba ligi, ali sa istim zarom prate svaku Zvezdinu utakmicu. Eto makar mala pobeda tokom ove uzasne predstave. Nadam se da ce Obradovic jos veceras dobiti otkaz.

Fenomen

pre 3 godine

Uskoković? Viđao sam bolje rekreativne u novobeogradskom blokovima. Dečko je u odbrani katastrofa, a u napadu ne zna šta će sa loptom. Ne zna on ni šta je asistencija već samo dodaje sumnjive lopte najbližem saigraču.

u rupu

pre 3 godine

Navijaci partizana zaista ne znaju za sramotu
(Maxxx, 22. decembar 2020 18:04)

Ti, koji navijas za privatni klub iz predgradja, nekoga prozivas za sramotu ??

veliki strumf

pre 3 godine

Obradovicu sta jos treba da dobijes otkaz
(Cupac, 22. decembar 2020 18:28)

Terao si ti sve trenere do sada. Terao bi i Grega Popoviča da je trener Zvezde. U Feneru nisu terali Željka i ne teraju Kokoškova koji svaku utakmicu izgubi sa min 20 razlike a poslednju sa - 37
(Zvezda, 22. decembar 2020 18:40) Ko ne tera Kokoskova? Da znas Turski video bi šta pišu navijači Fenera, samo sto naši ništa ne prenose (jer nam je selektor). Fenerovi navijači su možda i ludji od nas i ti misliš da oni sede i uživaju. Oduševljeni su rezultatima. Stvarno se nekad zapitam da li ljudi ovde uključe kozak pre nego nešto napisu.

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Umesto kupovine Hola, Brajanta i Voldena, Berona je trebalo ostaviti. Apsolutno je nemoguce da je vise dobio u Zenitu nego ova trojica zajedno u Zvezdi

k-mir

pre 3 godine

Ajmo Zvezdo po seriju pobeda u EL! A ove male komsinice pustite ih njima je sad jedina uteha da mi izgubilo pola kosa od Barse,Reala ,Panate itd to vam govori sve,razumite ih nije lako biti navijac "instalacije"

Dzoni

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...
(Pop, 22. decembar 2020 17:41)

Lepo si opisao partizan nis mts

alek

pre 3 godine

Gledam kosarku sa sinom i cerkom,osnovcima. Timeout.Pet reklama,3 su za kladionicu,uz onog sto se dernja kao magarac,2 su za sex,uz odvratnu sa Deda Mrazom.
Da ogade gledanje skroz.
Jel to normalno?

2CRAZY

pre 3 godine

Gledam kosarku sa sinom i cerkom,osnovcima. Timeout.Pet reklama,3 su za kladionicu,uz onog sto se dernja kao magarac,2 su za sex,uz odvratnu sa Deda Mrazom.
Da ogade gledanje skroz.
Jel to normalno?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alek, 22. decembar 2020 18:21)

Da, Sport Klub je oduvek imao najogavnije reklame, ja obavezno prebacim od sramote.

Stefan

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.

Bob Rock

pre 3 godine

Ono kad imaš budžet od 10 miliona evra, pa dobiješ od države još 2 miliona ... i onda dođe neki "No Name" klub iz Rusije i razvali te 30 razlike.

Doktor

pre 3 godine

Partizanovac sam, ali medju najvecim na svetu. Ne mogu da lazem, dok je tu Covic ne mogu navijati za Zvezdu. Htio sam nesto drugo... Ovakvi treneri kao Paskval ili Trinkijeri "nemaju cenu". Ljudi koja razlika....

Dlakavi

pre 3 godine

Treba tu videti oko slobodnih bacanja da li je bilo sve regularno i tako to. Možda čak i privatni avion koji je dodeljen ekipi nije baš najkomforniji, to isto može da utiče dosta.

vojislav

pre 3 godine

Vredi gledati Megu i Borac ,tamo se igra stara škola košarke.Zvezda i Partizan katastrofa,strani igrači igraju isključivo za ličnu statistiku zbog sledeće prodaje.Kome to treba neka gleda.

Rodjoss

pre 3 godine

Kad su Zvezdu rokali Sasuolo i Ludogorec onda je fudbal bio nebitan sport, tada se pratila samo Evroliga i majstorije Dženkinsa.. 'nate. Sad je košarka nebitna, bitno je da će Zvezda da pobedi MILAN.. nate.

Rikelme

pre 3 godine

Kukali ste što Uskoković ne dobije šansu i sada kada igra pljujete momka? Ne znam šta vi očekujete od klinca? Da igra kao Lebron? Zaista ne zasluzujete ovu EL jer ne znate da cenite svoje igrače, trenere... Dovedu vam 10 stranaca ne valja, treba da igraju naši. Evo danas igrali svi domaći igrači dobili po p 30 razlike. Dogovorite se šta želite pa javite da znamo.

veliki strumf

pre 3 godine

Obradovic i O Brajant koji je prodao vec 5 lopti unistice Zvezdu ove sezone! Ovo je košarka kao da se skupili klinci iza zgrade. Šta li je to Obradovic trenirao pola godine, čemu ih je naucio kad igramo OVO! Za 13 i po minuta 24 razlike! Ima li taj čovek obraz??? Ko će mu biti kriv za ovu tragikomediju?

Steve-56

pre 3 godine

Razumijem ja da mi grobari pratimo Evroligu, ipak je to najjače evropsko košarkaško takmičenje. Naravno da volimo kad CZV izgubi od bilo kog kluba u Evroligi. Jedino što mi nije jasno zašto navijači CZV prate kad Partizan igra u fiskulturnoj sali, pa makar to bio samo rezultat na kraju. Za druge se navija, Partizan se voli je jedino logično objašnjene.

Beobanka- FMP Telekom Beograd

pre 3 godine

Pitanje za starije poznavaoce kosarke, sta mislite da li je bila uspesnija fuzija Crvene Zvezde posle ispadanja iz lige nekada sa Beobankom ili ova sadasnja sa FMP-om posle gasenja kluba 2011. Deluje kao da se sada vise blamiraju. Na dobrom su putu za novu fuziju sada su vec uhodani u materiju.

Mile

pre 3 godine

Kad shvatiš da su milioni eura utucani u ovaj državni projekat koji ne može dalje od top16..

I da je KKP 2010. godine sa 5 puta manje novca bio na loptu od finala EL.. To danas izgleda kao bajka.

Kakva drzava, takav projekat.

Zvezda jediq

pre 3 godine

Budimo iskreni i realni ove godine moja Zvezda nije ni trebalo da igra EL, Treba da se zahvalimo gazdi Jordiu Bertomeu. Da je kojim slučajem Barselona bila lider takmičenje nebi bilo prekinuto, Barsa bi bila proglašena za pobednika, ovako Turski Efes je platio cenu, osvojili bi da ovaj smrad nije poništio takmičenje. Ista situacija je bila i u EK a i u našoj ABA ligi kada je naš gazda i legenda Čovek poništi ABA takmičenje utakmicu pre kraja jer je Partizan bio prvi. Realno da normalni ljudi vode košarku Efes bi bio šampion a Partizan bi igrao EL.

Pedja2206

pre 3 godine

Objektivno Zvezda nije ni zaslužila da igra Evroligu. Sa Himkijem i Asvelom biće mrtva trka da se ne bude poslednji. A dosta novca je bačeno u ovo i koji su rezultati svega? Kog je to igrača Zvezda napravila zadnjih godina?I oni koji su imali malo talenta propali su u ovom veštačkom projektu od koga samo par ljudi ima koristi. A trpi reprezentacija i srpska košarka.

Tragikomedija

pre 3 godine

Sve je usmereno ka ABA ligi, Čovića ne interesije više EL, tako da ne morate da se nervirate a ovi drugi da slave i likuju.
(Jole, 22. decembar 2020 20:15)

Zamisli kažeš ne interesujete EL, nego domaće prvenstvo. Pa glavna svrha ABA lige je da se po tradiciji (doduše to kod vas 3 puta nije bio slučaj) osvajanjem nje steče mesto u najelitnijem evropskom takmičenju, "nikad jačoj" Evroligi. Pa Partizanu ste opušteno davali prošle sezone da bude formalno šampion ABA lige, ali da Zvezda opet igra EL, jer bez tog mesta u EL, biti šampion ABA lige gubi svrhu. Šta ćete sad, da se fokusirate na ABA ligu, osvojite to i šta ćete sledeće sezone u EL? Izvrši se ponovo godišnje smenjivanje stranaca, ko ove godine. Odu Braun, Panter i Gist, dođu Volden, Lojd i O'Brajant, tako će i sledeće da odu ova pomenuta trojica i da dođe novi trio koji će samo da gleda da nabije statistiku i da se istakne jačim klubovima u EL.

UPPRD

pre 3 godine

Šta ste očekivali?Lazić koji je 14 godina u klubu,celu seniorsku karijeru ima prosek od 2,8 poena po utakmici je kapiten.Dobrić,Lazić ,Davidovac,Simonović,Kuzmić,Čović....svi oni su od kluba zaradili za godine provedene istom najmanje po milion evra a ne vrede ni centa.Pomisliš da je jedan Lazić od košarke zaradio milion i sve je jasno

Sone

pre 3 godine

Odlicno selektiran tim za napad na vrh evrolige. Pored mnogih radosti koje vam je donela korona, pomaze vam i da se ne brukate po poseti. Da ima publike u ovakvoj situaciji bila bi vam velika i hala u Železniku!

Ranko

pre 3 godine

Rivers odlican,u Zvezdi nista.Evroligaski igraci su klasa uvek,samo treba znati sa njima.Zvezda para u izobilju,vec dve-tri sezone timovi za 8,ako ne i vise,ali rezultati mizerni.Ali vazno da kk Ikebana ostane gde jeste.Zamalo lane da Trinki pokvari planove.Pa ko je u stanju da ugasi VK Partizan moze to da ponovi i sa KK.Ne razumem Dobrica kojem je unistena karijera u Zvezdi.Mogao se naigrati negde i zaraditi dobar EL ugovor.Obradovica sam smatrao trenerom dostojnim da bude selektor,a onda ovakva sezona.Da li ovo neko sistemski sahranjuje srpsku klupsku kosarku?Izgleda gazda Misko uspostavio monopol i uvaljuje Nebojsi i Ostoji bogalje za veliki novac,a sta valja kroz Megu sprema za dobre transfere.Nigde sporta,takmicenja.Samo novac sto pre.

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Потпуна случајност победа против Валенсије, овај меч је то потврдио! Обрадовић је нула од тренера, што пре га се решимо то боље.

Pedja2206

pre 3 godine

(a 22 decembar)
Partizan je stvorio Bogdanovića poslednjeg velikog igrača koji je igrao ABA ligu, Divca, Paspalja, Đordjevića, Danilovića, Krstića, Pekovića , pre toga Kićanovića, Dalipagića... evropski klub koji je u NBA dao najviše igrača. Izvini ali neki klubovi se ne mogu upoređivati... Neuspeli političari koji se nisu ni bavili sportom uništili su vaterpolo klub Partizan i vaterpolo reprezentaciju, uništavaju košarkaški klub Partizan da bi ostvarili neke svoje ambicije. Rezultati se vide...

Millennium

pre 3 godine

Bukvalno nema šta da se kaže a da nije rečeno u porazima predhodnih kola. Jednostavno bruka i sramota. Sada je samo ostalo da se mazohistički gleda dokle će ovo trajati i kako će se završiti. A dobro biti neće.

Sok od zove orla

pre 3 godine

Samo malo Himki da uđe u formu, da zaređa 2-3 pobede i nema zime za zvezdu, biće prvi kao što su i najavljivali. Naravno otpozadi.

ej bre

pre 3 godine

Sine, kada su bila ti F4. Pre bezmalo 20 godina. Koliko su tada ostali evropski timovi imali stranaca i to uglavnom koledž igrači. Koliko Zvezda baca para tvoj klb još više. Samo ste na trenera dali preko 1,5 milion evra koji vas je napustio. Toliko stranaca a mrka kapa za F4 ABA. O EC neću ni da pišem. Sledeće godine ni EC nećete igrati ako ne udjete u plejnof ABA. Otićićete u FIBA takmičenje a onda ko će od igrača da dodje
(Ćale, 22. decembar 2020 18:46)

Nije bilo stranaca po evropskim klubovima 1998? Pa gde su igrali Djordjevic, Danilovic, vas trener Obradovic i ostali nasi asovi. Bilo je i amera. Naravno manje nego danas ali bilo ih je. Slazem se da Partizan sada baca pare ali mora tako. Limar je na celu i zaduzen za unistavanje kluba. Pricam ti o vremenu do 2012. Uzmes klince strance i jednog iz turske prosecne ekipe i odes na f4. Godinama drzis domacu okosnicu tima unapredjenu sa par stranaca. Nekad je to prolazilo nekad nije. Vas sistem je bacanje para i nikad vam rezulteti ne dodju. Nemate skaut, nemate tradiciju, nemate legende. Imate samo jednog bitnog navijaca bivseg huligana. To prolazi ovde jer ste glavnog konkurenta osakatili ubacujuci u njihove uprave razne limare i ostale olose.

Fenomen

pre 3 godine

Posle 4 minuta smo već izgubili utakmicu. O Brajant je prva dva napada odigrao u svom stilu. Hajde Obradoviću idi već više i pobedi ovog pevala sa sobom.

Dragan

pre 3 godine

Nije problem u porazu već u načinu na koji "igra" ekipa.
Ovo je nešto najgore što igramo još od... ne mogu da se setim.
Imali smo gore timove i rezultate, ali ovako lošu igru.
Jedino što je konstantno da nemamo ideju ni u napadu ni u odbrani.
Bolje da nemamo trenera i neka gleda ko je baš veliki mazohista.
Ja više ne mogu.

Mislilac

pre 3 godine

Sva sreca pa postoji czvbg(fmp) nekako kad ih gledas lakne ti u zivotu i nekako si srecan u ova teska vremena. Hvala vam od srca na predstavi.

Radijator

pre 3 godine

Ah da, Vučić je kriv.
(Ajgor, 22. decembar 2020 23:23)

A ne, nije kriv.
Lik patoloski mrzi Partizan.A vladar je svega i za sve se pita..

Grupa gradjana

pre 3 godine

I kako sada zameriti EL sto hoce da ukine mesto ekipi iz ABA. Deluju kao amateri u odnosu na ozbiljne timove. Za evropske prilike nejaki a za nase uslove preskupi kosarkasi. Ne mogu vise klubovi sa Balkana da drze korak sa bogatima. Posrcu Pao i Fener ni njima nije lako sa finansijama sta onda treba ocekivati od bivsih SFRJ republika.

vss

pre 3 godine

Prvi minut: O Brajant težak promašaj iz skok šuta bez balansa, primljena trojka preko njega jer je stajao 3 metra od Vila Tomasa i izgubljena lopta. Kakav start! U odbrani primljene 2 trojke iako znamo da Zenit puno šutira za 3. Zatim, za 3 minuta jedva smo ubacili šut, a primili sva 3, pri čemu nikom ne pada na pamet da pravi faul! Pengos 8 poena, 2 trojke. Sjajan pocetak, sjajna priprema meča Obradovića!!! Pengos ubaci 5 poena i on stavi Uskokovića da ga čuva - logično ovaj ubaci trojku kao na treningu. A onda jos jednu - za 5 minuta 3,trojke, 11 poena. Čuva ga Uskokovic. Show program. A slušam Obradovica pre meča kaze kad bi ljudi znali koliko pripremam svaki meč! Ili lažeš čoveče bezocno, ili pojma nemaš jer džabe pripremas kad ne razumes. Primis 4 otvorene trojke za 5 minuta, a VALJDA znas da im je to najjace oružje!!’

veliki strumf

pre 3 godine

O Brajant - NAPOLJE! Nabije on neku statistiku, ali je suština da je gomila poena koje ubaci suštinski u garbage time-u.
Volden - katastrofa
Kuridza - kataklizma
Uskoković - zelen
Hol - koji će nam? Od samog početka sezone ništa odigrao nije.
Ispalo da je Teri najveći problem, on jedini sklonjen a bar se borio čovek, mada i on tanak sa znanjem. Zvezda je završila EL, kao sto su grobari završili ABA i sad mogu ova takmicenja i sa petlićima da igraju.
Najveći problem je Obradovic!!! Čovek je doveo gomilu igrača, uglavnom je skauting bio očajan, katastrofalan. Pričalo se o nekoj čeličnoj odbrani ali je to ostala samo legenda. Primiš 16 trojki iz 26 šuteva, jedan igrač te natrpa u seriji po 3,4,5 trojki uzastopno. Samo trener može da bude kriv za to. Istovremeno, napad ne postoji! Mi smo u EL samo u 3 meča od 16 prešli 80 poena, a gomilu mečeva ni 70 ubacili nismo! Niti ideje, niti protoka lopte, asistencija (samo 10 veceras, ali to je cifra oko koje se u vecini mečeva vrtimo). Ništa. Samo 1 na 1, ali Lojda nema i onda je tek rasulo. OBRADOVIC NIJE KALIBAR EVROLIGASKOG TRENERA, NITI JE KALIBAR TRENERA ZA ZVEZDU!

deki 27

pre 3 godine

KC Rivers je ovako sutirao u onom cuvenom finalu protiv Buducnosti 97-54. Secam se da mu nije bilo pravo kad mu nisu produzili ugovor. Nazalost mi nismo zadrzali ni jednog od 2 sutera, Berona i Pantera i kad naletis na jednu ovakvu ekipu gde su jos dve ubice, Bili i Pangos, onda samo da se molis bogu da ti daju sto manje

mile

pre 3 godine

Iako sam zvezdas ovo uopste nema smisla ni pratiti ni gledati. Bog dragi vise ne zna ko trenutno igra. Kupuju igrace kao rocestija na 3 nedelje, kao da su ga angazovali da iscjepa 5 metara drva a ne da igra na duze i da se adaptira. Cemu to sve, ta evroliga zatvorenog tipa je totalna budalastina. Ogromne se pare za strance daju a rezultati nikakvi. Osim toga nema vise te hemije, i navijacima je vec svejedno. I sa publikom je u zadnje vrijeme bila pozorisna atmosfera.

nik sloter

pre 3 godine

Ne likujem sto je Fmp izgubio,nisam ostrascen i ne zelim nikom zlo.Ali za sta je pravljen ovaj preskupi tim,za srpsku ligu i kup ok,za Aba nije, najmanje dva tima su bolja,za EL je ovo bruka i sramota.Zasto je doveden ovaj Kolom,zasto su srpski igraci oterani?

marko992

pre 3 godine

Ne mogu zaboraviti vreme kada je trener Radonjić bio na tri kasirane plate,pri kraju sezone.Na vreme kada su igrači bili plaćeni tek malo redovnije.Na vreme kada smo gledali slike sa aerodroma širom Evrope i na njima igrače Zvezde kako spavaju na stolicama čekaonica pomenutih aerodroma.Na vreme kada ta besparica nije bila kočnica da zaigramo i četvrtfinale EL i ispadnemo časno od stravično jakog CSKA,na korak od F4.Na vreme kada je Arena bila mala da primi sve nas na utakmicama EL i EC.Ljudi su pratili Zvezdu širom Evrope,svuda smo bili sa Zvezdom.Šta se to desilo da nam trener Radonjić ode,pa tek nakon njega počnu ozbiljne pare da ulaze u klub?Šta bi trener Radonjić uradio u EL uz budžet kojim raspolažu i Zvezda i Partizan,prošle i ove sezone?Kako je moguće da sa devet miliona evra budžeta ne možeš sklopiti ozbiljan sastav?Zašto se dovode velika imena u penzionerskim godinama?Zašto oba srpska kluba i pored,za nas,vrlo dobrih budžeta kubure uz košarkaške poluproizvode?Gde završavaju pare košarkaških klubova Zvezde i Partizana?Jesu li oba kluba tek "protočni bojleri",sa čijih računa pare skida ko kako stigne,dok se pred EL i EC zvaničnicima prikazuje da nešto više od osamnaest miliona evra troše isključivo pomenuti klubovi?Mnogo pitanja,malo odgovora.I malo prisećanja na vremena kada smo uz malo para pravili ozbiljne rezultate.Laku noć Srbijo,gde god da si.Sportski pozdrav!
(Walldorf, 22. decembar 2020 21:28

Zaista je sve tako.Mnogo je razloga za to,imali ste bazu domacih dobrih igraca koje je odlicni Radonjic ukomponovao u odlican tim.Po mom misljenju kvalitet domaci igraca nam opada jer je sve manje pravih trenera.Kalinica i Jovica je Muta ugurao (tako smo bar prvobitno mislili) u reprezentaciju.Kod Djordjevica su stekli samopouzdanje a Radonjic ih je maksimalno dobro doradio.Marjanovic je kod Radonje ponovo proradio,Simonovic je odlicno koristio svoje minute....
Bojim se da su oni zaostali produkt stare jugo-skole gde je baza trenera bila mnogo veca.Ovo srljanje za rezultatom po svaku cenu ce nam se itekako obiti o glavu.
O ovome sam vec pisao vise puta ,moramo istrpeti bar 4-5 domacih igraca koji moraju imati zavidnu minutazu.
Dobric i Davidovac su toliko preplaseni da ja stvarno ne mogu ni pretpostaviti kakvi igraci onu mogu postati,svaka im se greska gleda kroz mikroskop a uvoznici mogu da rade sta hoce (sve ovo isto ili slicno vazi i za Partizan).Mladi Uskokovic mi se svidja.
Ne okrenemo li se stvaranju svojih igraca necemo imati ni igrace a ni tim koji ce bilo sta moci znacajnije da uradi.Drzava ce kad tad prestati da sipa u bunar bez dna.

Vlatko

pre 3 godine

Ako bi mi netko mogao objasniti po kojim kriterijima je ovaj O'Bryant pojačanje. Osim ako ti je jedini kriterij za centra da je visok i jak. Za njega je Štimac Sabonis. Najsebičniji centar kojeg sam vidio.

Bard Živa

pre 3 godine

Sveto Pešiću, šta radiš ovih dana? Imaš li vremena da pomogneš da se ne brukamo kada smo već spiskali tolike milione za ekipu?

Paspalj

pre 3 godine

Komsije, jel vam posle svih ovih godina velikih ulaganja, a krajnje minornih uspeha u El najzad jasno zbog cega smo toliko voleli Duleta?

stručnjak fotelja

pre 3 godine

kako je sujetan obradović...cccc
šta je večeras u inat radio ovo je neviđeno.
pa ti posle pravi dobru hemiju u timu.

Kolja

pre 3 godine

Na žalost Kolom je promasena investicija.Ima bar 15 kg viška.Ne može nikud.Vidi se da je iskusan i da zna ali je sporiji 80% nego sto je bio.Bačene pare.On može da se spremi za sledeću sezonu a tada nema ugovor.Hol fali,Lojd je pola tima,ali kako god,pristup je užasan,ekipa uopste nema ideju bez Lojda i to je iskljuciva krivica trenera,koji je još jednom pokazao da je drugoligaški kalibar.Može da vodi seljačke francuske siledžijske ekipe bez imperativa rezultata ibto mu je limit.Šteta što Zvezda baca pare na njega iako je igračka legenda kluba.Ali trener je isto kao što je bio igrač-na silu i mišiće bez imalo mašte i smisla.

Sm ladja

pre 3 godine

Pogledajte, ljudi, samo facu Kuridze, i sve će Vam biti jasno. To je sada slika Naše Zvezde....
Zaključite sami, pa recite, da li to ima u Evropi. Tuga-tužna. O Bože što nas kazni, čime smo to zaslužili?

Gudalo

pre 3 godine

Kolom nepotreban panj kao i O Brajant,kao i anemicni Hol,ili Teri...Dakle,promasilo se svim igracima i tu nema vise diskusije. Obradovic izgubio kredibilitet za ozbiljnog trenera a kamoli negde u buducnosti za selektora ne daj Boze.Covek je amater. Krstena akcija za ovaj tim ne postoji.

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА @marko992 Slažem se sa obojicom.Da,ozbiljan kriminal razara srpski sport,to je očito.Još se odbojka drži,zahvaljujuči struci koja još pistoji.Dalje,tačno je da mi,osim Pešića i Ž.Obradovića,nemamo istinske košarkaške stručnjake.Pešić je već i pred penzijom,tako da ne verujem da bi pomenuta dvojica više ikada zagazila u mulj srpskog sporta.Ostaju nam poluproizvodi,tzv.treneri srednjih godina, koji nikada neće dostići visine i kvalitet naših trenerskih velikana koji su košarkaški opismenili Evropu.Dalje,neki naši reprezentativci imaju svoje košarkaške škole.Malo im je para,pa svakog leta,tokom 3-4.meseca deru roditelje klinaca koji pohadjaju te njihove kvazi škole košarke.Dalje,deca nam iz Srbije idu na školovanje u velike evropske klubove.Ne većina njih,naravno,već baš oni koji bi trebali biti u mladim košarkaškim selekcijama Zvezde i Partizana.I ono malo što se iskristališe u ova dva kluba,ne dobije pravu priliku da se dokaže.Nemaju mesta pored skupih a beskorisnih stranaca,koji su,što je najgore,jednom nogom u penziji.Tmurna slika srpske košarke,definitivno.Uz sve ono što sam naveo u prethodnom postu,ne vidim "svetlo na kraju tunela".Kako i šta dalje?Ne znam.Sport je tek delić naših života,ako se razumemo.Sportski pozdrav!

zoran

pre 3 godine

Realno Zvezda je večeras pokazala da je sigurno jedan od najslabijih timova u evroligi i svaka pobeda će biti ravna čudu.
Trenutno je Himki poslednji a samo je pitanje dana kada će zaređati pobede. Fener će roku par dana prestići Zvezdu. A da Asvel je mozda krs veći od Zvezde.
-Zasto se zuri i dovodi Kolom ?
-Zasto Teri, Zasto Obrajant
-zasto Simon, Hol
-toliko toga zasto?
-Sta se to desava sa timom i izgleda ovako jadno?

ja

pre 3 godine

Reče Kovačić sledeću igraju takođe na strani protiv PAO, a Kuzmanović ćuti. Ništa. Toliko su stručnjaci da ne znaju ni raspored svog kluba za koji zdušno navijaju. Važno samo da navijaju i prozivaju sudije. Majstori, vaša Zvezda igra kući sledeću!

Igor Barovic

pre 3 godine

Obradovicu,molim te idi dok jos uvek moze nesto da se uradi
Nema ni jedan razlog da ostanes.Sledece godine svi stranci odlaze,domaci igraci ne napreduju,nema nosilaca igre medju njima.Sta mozes da doneses do kraja sezone,da razigras Koloma sa 32 g dine...tesko.Zato sto nema buducnosti sa tobom..da se vratim na pocetak,OBRADOVICU molim te IDI

Pera

pre 3 godine

Bravo Obradovicu, najvece trenersko razocarenje u istoriji Zvezde. Ako imas sam zrno casti hitno podnesi ostavku. Aj sto ne umete da pogodite kos, nego ni odbrana ne postoji.

djoker

pre 3 godine

Ova ekipa zvezde je spremna da joj se kupi stado ovaca i na Pester da idu da ih cuvaju, za drugo nisu, cast trojici cetvorici igraca.

Straight Outta München

pre 3 godine

Pa sram vas bilo. Treba vam zabraniti da igrate EL 10 godina. Odvratniju CZ nisam nikada gledao. Ej 18 razlike gubite u prvoj cetvrtini. Sram vas bilo banditi.
Ocigledno se klub zasitio Evrolige. Sram vas bilo

Bojan

pre 3 godine

Duop Rit je napravio JEDNU gresku i Obradovic ga demonstrativno vadi iz igre i vise ne vraca nazad (verovatno do kraja). Sada je Kuridza zaredjao nekoliko gresaka u seriji a ovaj iz inata nece Rita da vrati. Tolerise Woldena celu utakmicu a ovaj iz greske u gresku.

qq

pre 3 godine

Gde vam je sada 'čuvena' košarkaška i vaterpolo škola?
Ah da, Vučić je kriv.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajgor, 22. decembar 2020 23:23)

A je l' nije? I ne samo Grobarima nego i svima ostalima koji nisu "stub srpstva".

Slovenac

pre 3 godine

Nije nam valjao KC Rivers a realno covek samo kod nas nije valjao. U svim klubovima je ladno prva vijolina. Kukala nam majka sa ovim dunsterima...nit znanja nit srca

bobanmkd

pre 3 godine

Dobro, da popricamo ko ljudi

Jasno mi je da smo mi evo dno...da je Krka za P CSKA licno.

Nije mi ipak jasno.
Koja je vasa svrha ovog i ovakvog nacina igranja Eurolige?

Koja je poenta...koji je efekat...koja je svrha...kakav je plan ?

Toliko

mare

pre 3 godine

Koji li ce nam Kolom? Ili onda Hol? Kuzmic je takav raspad da ne bi mogao igrati ni u blokovima. Kuridzu je tuzno gledati protiv ozbiljnih igraca.

Tema

pre 3 godine

Katastrofalno izdanje Zvezde.Ovo je debakl najgore moguce izdanje ove sezone u EL. Mislim Obradovic mora da ide stvarno nije on trener za EL mozda su ljudi mislili drugacije ali od starta ja sam bio protiv njega. Molim vas Lazic Simonovic Dobric UskokovicKuzmic ti su igraci za srpske lige. Nj jedan od njih ne bi tamo nosio neku prevagu niti igru na veci nivo.Obradovic ih je selektirao mora da preuzme odgovornost ovo je malo je reci blamiranje.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Мој одговор је да се у наш спорт увукао тешки криминал и то врло дубоко. Зато су клубови као што си и сам навео само "проточни бојлери" за новац који заврши код ових што сам их споменуо на почетку. Гадна времена друже мој. Не знам шта више да ти кажем. 🙌

Pera

pre 3 godine

Selektiras ekipu od igrača koji su slobodni i koliko para imaš. Da su ovi neke zvezde ne bi došli za jednu sezonu u Beograd. Velike ekipe imaju skaute, menadžere. Nije ovo PS4. Naši klubovi dolaze na red za kupovinu kada veliki vwć završe kupovinu. Ovi svi nisu nepoznati igrali u većim klubovima Evrope. Pa što nisu ostali tamo. Beron je bio igrač ali otišao za veći novac. Tanki smo mi još. Iza Zenita koji je bio najslabijibtim prošle godine sada stoji Gazprom
(Zvezda, 22. decembar 2020 20:24)

Sa mnogo manje para i mnogo manje stranaca su svi prethodni treneri imali kompetitivnije ekipe u EL i promovisali neke mlade i domace igrace. Obradovic nije uradio nista. Zasto se dovode igraci koji nisu u stanju da naprave razliku? Sta je to Rocesti uradio, a da nije mogao Uskokovic? Da nesto ozbiljno ne valja pokazatelj je da ekipa na kraju decembra igra gore nego sto je izgledala na pocetku sezone. Promenjeno je vec nekoliko igraca. Ostalo je jos da probas da spasis sezonu tako sto ces promeniti trenera. Ovaj je zarotirao vec 20 igraca, a nismo ni na pola sezone.

Grunf

pre 3 godine

Koliko god imaju komrntatori ovde? Dokle vise da se spominje Hemofarm? Fabriku je kupila nemacka kompanija i nisu hteli vise da ulazu u kosarku. To je razlog propasti kluba.

u rupu

pre 3 godine

Navijaci partizana zaista ne znaju za sramotu
(Maxxx, 22. decembar 2020 18:04)

Ti, koji navijas za privatni klub iz predgradja, nekoga prozivas za sramotu ??

smorinjo

pre 3 godine

Lepo sam ja reko jos dok se suskalo da ce obradovica staviti za trenera,on je trenerski diletant i naseli smo na pricu o zvezdastvu,sakota je za njega greg popovic.

XXL

pre 3 godine

Jesmo li mi ostali KC Riversu dužni neke pare? Čovek nas zatrpa za kratko vreme, uvek nas unakaze bivši igrači! Sa ovim procentima šuta Zenita nema šta da tražimo ali pojedinci u Zvezdu su užas! Oče li trener konačno da vidi šta nam radi broj 00? Na početku zadnjeg perioda izgubljena lopta u napadu pa onda ispada u odbrani a potom faul u napadu! Taman smanjimo razliku sa Kuzmićem, Simonovićem i Dobrićem i eto nama Brajanta da nas vrati u debeli minus! Neću više da gledam strance, oću Uskokovića, Simanića i Radanova!

Fenomen

pre 3 godine

Uskoković? Viđao sam bolje rekreativne u novobeogradskom blokovima. Dečko je u odbrani katastrofa, a u napadu ne zna šta će sa loptom. Ne zna on ni šta je asistencija već samo dodaje sumnjive lopte najbližem saigraču.

Walt

pre 3 godine

Sećam se kad su se navijači zvezde masovno smejali kad je obogaljeni Partizan sa budžetom od dva dinara izgubio tipa 30,40 u Moskvi. Oni bez Lojda gube 30 od realno solidnog Zenita.

Savo

pre 3 godine

Zvezda gubi 30 razlike od nekog tamo Zenita... Posle Fenjerbahcea na Bozic - za fenjer Evrolige..Mozda jos par pojacanja za drugi deo..

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Да ли је могуће да овај још увек води екипу??? Па ово је катастрофа, уништио их је тотално, погледајте изразе лица, славили би кад би му видели леђа! Најача екипа у последњих седам сезона изгледа лошије од екипе аматера Алимпијевића! Човићу где су ти очи бре, па шта је ово????

Dusan Uros

pre 3 godine

Ako se ne otera ovaj i ne dovese Pesic, nista mi necemo videti od ove sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gorki, 22. decembar 2020 18:46) # Link komentara

I dokle da vas grobari uce kosarke?

Markobg

pre 3 godine

Jedino rešenje u ovoj agoniji je smena trenera , tim je jako loše selektiran i još gore vođen potrebna je šok terapija a to je samo smena trenera!

IVT

pre 3 godine

Velike pare za ništa. Velika bruka. Obradović ? Ćao i nikad više. Čović? Ne troši svoje pare. Ćao i on. Zvezda da bude vodjena od strane struke i svojih bivših igrača i da pravi igrače. EL? Realno, niko iz Srbije nije za to.

MileR

pre 3 godine

Ma navikao sam na poraze. Od kad je ovaj O'bradović došao u Zvezdu nema više nikakve igre.
Ne razumem od koga treba izgibiti pa da ga oteramo. Treba mu zabraniti da navija za Zvezdu, a ne da nikad više ne bude trener.

Bojan

pre 3 godine

Walden prima dve trojke, promasuje flouter u napadu, gubi loptu u sledecem napadu, opet prima trojku od KC Rivers i ovaj ga drzi i dalje u igri?!?!?!?

Walldorf

pre 3 godine

Pred početak poslednjih deset minuta,mogu reći samo jedno.Da je mali Uskoković napravio seriju užasnih grešaka,kakve je napravio Volden,smesta bi bio prikovan za klupu narednih deset utakmica!!!Šta reći o "pojačanju",Kolomu?Čovek izgledom podseća na rekreativca,penzionisanog igrača.Ovo je bruka i pitam se,na šta i koga mi bacamo novac?!?Sve pare smo morali dati da sačuvamo Berona,Pantera i Štimca.Trenutno je -24.Bravo Obradoviću!!!Tvoja selekcija rostera je ubitačna.Na žslost,PO NAS!!!

Kartagina

pre 3 godine

Realno i ocekivano, jednostavno nemamo kvalitet da se ozbiljnnije takmicimo u EL. Plus losa selekcija i vodjenje ekipe i tu nema puno sta da se ocekuje.

analiza

pre 3 godine

Ajgore, I Stankovic I Aca Nikolić su igrali za Par, Stankovic bio i igrač-trener, čini mi se. Ostala dvojica u NBA kući slavnih su D. Dalipagic koji je igrao za Par ali je kao i Divac, četvrti iz kuće slavnih, jednu sezonu ili par mečeva kao Vlade igrao za CZ. Tako da, tehnički gledano, u NBA kući slavnih su 4 bivša igrača Par i CZ. U FIBA kući slavnih ne bih da ulazimo, ali kladim se da tu Par ima malo vise igrača. Kad se u Srb kaže fudbal, pomisli se na CZ, kad se kaže košarka, misli se na Par, kad se kaže vaterpolo, misli se na Par, kad se kaže rukomet, misli se na Metaloplastiku, kad se kaže odbojka misli se na Vojvodinu.A vi mi nabrojte titule evropske i svetske na reprezentativnom nivou u tim sportovima gde su ti klubovi najviše dali. Šta Srb kao zemlja ima od dominacije CZ u fudbalu, kako u SFRJ tako danas? Pazi, Zvezdine zvezde igrale za repr Mitić, Sejukarac, Dzajic, ko vec još, od odličnih Piksi, Dejo i uvek nekako bude ništa. U košarci kad su igrali Par najbolji igrači, imali smo titule, u vaterpolu isto, u odbojci kad su Vojv igrači dominirali, isto. A kada klubu zavrnes česmu, postepeno ili naglo, onda se on davi i onda kao pošalješ neke poluproizvode od igrača da igraju i poluljude da vodi klub i onda si "spasilac".

Ajgor

pre 3 godine

Partizan je stvorio Bogdanovića poslednjeg velikog igrača koji je igrao ABA ligu, Divca, Paspalja, Đordjevića, Danilovića, Krstića, Pekovića , pre toga Kićanovića, Dalipagića... evropski klub koji je u NBA dao najviše igrača. Izvini ali neki klubovi se ne mogu upoređivati... Neuspeli političari koji se nisu ni bavili sportom uništili su vaterpolo klub Partizan i vaterpolo reprezentaciju, uništavaju košarkaški klub Partizan da bi ostvarili neke svoje ambicije. Rezultati se vide...
(Pedja2206, 22. decembar 2020 22:34

Crvena zvezda je jedini srpski košarkaški klub koji nije ispadao iz prve nacionalne lige. Crvena zvezda je takođe jedini klub na svetu u kojem su ponikla četvorica članova FIBA kuće slavnih (Popović, Stanković, Šaper i Nikolić), od kojih dvojica izabrani u kuću slavnih u Springfildu (Stanković i Nikolić). 
Vezano za vaterpolo, pa kada ste vi postojali svi drugi su umirali. To vam je bio recept i za košarku i za rukomet.
Gde vam je sada 'čuvena' košarkaška i vaterpolo škola?
Ah da, Vučić je kriv.

Fenomen

pre 3 godine

Obradović vrši hokejaške izmene bez ikakvog plana i koncepcije...izmene radi izmena. Samo maltretira igrače...jednostavno čovek nema ideju i ne zna šta radi.

Baki SM

pre 3 godine

Саша је био играчина, али он је склапао екипу, он је довео дрво Терија, невиђеног потрошача лопти О'Брајанта, Рочестија који је сенка оног Рочестија, Ускоковића бацио у ватру тек кад је видео да иначе сјајни Волден не може да игра све...
Ред би био да се нађе неко ко је у стању да направи ред, ово је срамота.

Rajko

pre 3 godine

Koji pajser ovaj Rivers ,u Zvezdi nije dao ovoliko trojki u sezoni,da sam ja direktor kluba ugovore bi potpisivao po ucinku..ovo je smejurija generalno bez obzira sto je Zenit odigrao jako dobro.Ovim nasim strancima ponuditi ugovor po ucinku a ne uzme ti pare pa te zaj... !!! Od najave za F8 u pitanju je i ABA posle poraza od Buducnosti,mislim da je vrijeme da neko preuzme odgovornost u klubu.Po ko zna koji put promasili smo pojacanja,apsolutno su svi van forme ..i nije problem sto ne ide nego sto se vidi da nema zalaganja ni zelje,pa u 3. minutu na 11:2 vec smo znali da se smijesi katastrofa!

Marko

pre 3 godine

Ekipa smesna,samo mediski naduvano pred pocetak sezone kao nesto novo,nesto dobro.
Trener ispade gori i od alimpija i tomica zajedno.
Imas u ekipi lazica koji srlja,vreme mu je proslo,simonovica isto,ni nekad nije bio za EL,terija kome se ne zna ni koja mu je uloga ni sta radi,kuridza prosecan za abu,kuzmic proslost daleka i senka od igraca,brajanta koji siluje,jedino lojd je na nekom nivou EL,tako da ne znam sta ste ocekivali od ovve ekipe.

Zvezda

pre 3 godine

Ako se ne otera ovaj i ne dovese Pesic, nista mi necemo videti od ove sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gorki, 22. decembar 2020 18:46) # Link komentara

Dečko Kari Pešić je već bio u Zvezdi kada je pravljena Evropska Zvezda i ništa uradio nije

Nikola

pre 3 godine

Ako već moramo da izgubimo bolje da izgubimo sa 20 razlike da konačno shvate da ovako ne može, kada izgubiš sa 2,3 koša razlike prodavaće priču kako nisu imali sreće kako su nesrećno izgubili... Kako je bitan igrač bolestan i ostale papazjanije! Objasnite sada narodu šta je ovde problem!! Ili vodite klub onako kako treba! Problemima se bavite sistematski a ne površno! Ili vodite normalno ili ga privatizujte i dajte nekome čiji će interes biti Zvezdin uspeh! Ovo ne vodi ničemu! Plaćamo strance za šta? Od domaćih igrača imamo Simonovića koji vrši ulogu Kešelja od prošle sezone! Imamo Lazića koji je imao u karijeri 2-3 vrhunske sezone i od tada teški padovi u karijeri, došao je dotle da narod pravi sprdnju sa njim. Jel to treba tim igračima koji su nekada bili okosnica tima? Jel im treba takva ljaga na karijeri. Šta hoće uprava da svaki igrač koji je imao dobru rolu u Zvezdi kao mlad igrač posle ode u inostranstvo navataju se para i onda pred penziju kad ih niko više neće dolaze da izvuku još koji dinar iz ionako prazne kase... Dosta više svega ako je cilj da niko više ne gleda Zvezdu da bi mogli da kradu klub ekstra na dobrom ste putu da vam se plan ispuni!

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Umesto kupovine Hola, Brajanta i Voldena, Berona je trebalo ostaviti. Apsolutno je nemoguce da je vise dobio u Zenitu nego ova trojica zajedno u Zvezdi

goran

pre 3 godine

kosarku pratim od 84-5, zvezdinu kosarkasku utakmicu prenosenu na tv-u ne znam da l propustih 10 za taj period, ali da mi nije stalo i da gledam ravnodusno se nije desilo nikad do ove sezone.

Pera

pre 3 godine

Ako već teraš nekog onda daj predlog koga bi ti na klupu? A ja pitam da li je sve do trenera? Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:26)

Sve je do trenera. Selektirao ekipu. Dovodio i odvodio igrace kako je zeleo. Ima carter za vecinu putovanja. Sve zelje su mu ispunjene i njemu ekipa 22.12. izgleda ovako. Ako se nesto sto on trazi ne sprovodi na terenu, opet je on kriv jer nema autoritet. A trenera slobodnih koliko hoces... Radonjic, Pesic...

moralni gmizavac

pre 3 godine

@Walldorf
Pa taj Pesic je vec zagazio duboko u mulj, bio trener "evropske zvezde" kada se unajvece vodila kampanja unistenja domace kosarke, legenda je bio dzelat a Pesic trener dzelatovog kluba.
Laku noc

Rajko

pre 3 godine

Dajte jos koju milijardu ovom mutantu, da nas ne blamiraju vise po evropi....
(g-din Pavlovic, 22. decembar 2020 19:59)Naravno,apsolutno SVI imaju pravo da komentarisu osim VAS koji 7 godina nista osvojili niste a i dalje imate isto stranaca kao i mi.Covjece izgubili ste od Krke prije par dana 20 razlike ,imate li imalo obraza??? Evo mene je sramota tebe ,posto vidim da ti to nemas .

Gorki

pre 3 godine

Znači da nije Zenit igrao drugu četvrtinu sa rezervistima, možda bi nam skinuli rekord +41. Sreća ipak nisu...
(expert,

Sreca pa nisu ni nasih +33 protiv mnogo jaceg partizana, nego sto je bila Zvezda kada ste vi nabili tu razliku kojom se hvalite. Taj partizan kojeg smo mi raznitovali je bio DALEKO jaca ekipa nego oni omladinci Zvezde koje ste vi dobili.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ево 30 разлике. Људи, нема ништа од европске приче ни ове сезоне. Заборавите на то. Не вриједи нам се сикирати. НИСМО ДОВОЉНО ДОБРИ.

Skorpion

pre 3 godine

Bruka Srbije!
(nvpfc, 22. decembar 2020 20:00)

Slazem se ali pusti to, opusti se, utakmica sa Krkom je zavrsena pre par dana, preboli, obrukacete vi nas jos koji put, uskoro idete u Split.

vlado

pre 3 godine

A ne daj boze mucenici da ste jos igrali sa Cedevitom, pa otisli Zenitu na noge... bilo bi 60 razlike... ljudi stali posle 24 razlike da igraju

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Gremlin, ne razumes komentar. Nigde ja nisam rekao da su dobri, vec da ce biti dosta bolje od ovoga. Ko moze da pobedi ekipu koja ima 76% suta za 3 i 84% suta za dva. Ljudi su sve sto su ubacili pogodili. Desavaju se takve utakmice da jednu ekipu ide sve a drugu nista u EL. Lojd je falio veceras, centar takodje, neki igraci koji nisu nosioci su veceras pokusali da preuzmu tu ulogu i nisu uspeli. Volden je imao ocajnj utakmicu, Uskokovic je mlad, ovo je za njega iskustvo, Kuridza je imao losu utakmicu itd. Ovaj Spanac je dobar igrac i ekipa ce rasti kako sezona odmice. Dovoljno za trofej u ABA, ali nedovoljno za bilo sta vise u EL. Obradovica sigurno necu da teram, jer covek ima svoj sistem igre i treba mu dati sansu da vidimo kako ce to da izgleda u nastavku sezone.

veliki strumf

pre 3 godine

Da li je Obradovic normalan da mu Uskokovic cuva Pengosa??? Covek je ubacio najlakse 2 trojke i najprostije polaganje u karijeri protiv Uskokovica za 2 minuta! Covek ubacio 13 poena za 6 minuta kao na treningu, i to suterskom, kad sutira i zafrkava se sa loptom sam. Jel ume neko da napravi faul??? Ceo jedan faul i to na sutu za 8 minuta??? BRUKA I SRAMOTA! Brzi su 5 puta, lopta kruzi, svi se krecu, dok smo mi spoooori i svi stoje, a bekovi gnjave loptu 15 sekundi na centru. U 1/4 cas moderne kosarke Cavija Paskvala. Ali neverovatno da nemamo nikakvu energiju u odbrani zelju da makar faul napravimo.

Urke

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...

Sva sreca vi nemate ni jednog stranca i razvili ste plejadu mladih igraca.

Википедија новинарство

pre 3 godine

Ajmo Zvezdo po seriju pobeda u EL! A ove male komsinice pustite ih njima je sad jedina uteha da mi izgubilo pola kosa od Barse,Reala ,Panate itd to vam govori sve,razumite ih nije lako biti navijac "instalacije"
(k-mir, 22. decembar 2020 17:39)

Постало је и нас срамота..

Kedi

pre 3 godine

Sa koliko razlike i od koga treba da izgubimo da bi Obradović otišao ili bio oteran? Kapiram da je čovek stipsa i da mu je svaki dinar bitan ali ovo što on radi već postaje ozbiljan bezobrazluk.Obavezno neka povede Kuridžu sa sobom jer čovek ne zna ni da trči a ne da igra košarku i naravno Simonovića koji je kataklizmičan.

čiki

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.
(Stefan, 22. decembar 2020 20:48

Razbijali ste vi Zvezdu devedesetih i pravili najveće SD univerzuma. Neki klubovi se gasili kao VK, HK. Ceo atletski klub iz Zvezde prešao u Partizan. Ni jedan klub iz JSD nije bio ugašen. Država je stajala iza vas. VK imao bazen koji su uspeli da devastiraju. Ceo ženski KK Hemofarm sa Marunom Maljković prešao u Partizan a finansijer propala Galenika partijska prćija SPS i Ivice Dačića vašeg bivšeg predsednika. A ti bi da se igra Evropa sa domaćim igračima. Pa ni ABA ne bi mogli da prodju. Evo Borac i FMP igraju sa domaćim igračima pa su najslabiji u ABA

Kale_Pravi

pre 3 godine

Za prvu cetvrtinu, po celu platu kazniti svakog igraca koji je ulazio u. igru. Dalje, Berona je trebalo zadrzagi po svaku cenu. Slazem se za Voldena i Lojda. Stimaru ostaviti. Moze i Obrajant da se Vaspita, Rit ok. I to je celina, popuna sa Dobricem, Davidovcem i jednim korisnim krilom. Bolje da su Mitrovica vratili. I da ne skacem sa teme na temu, sramota je ovo veceras, zasto ste dolazili na utakmicu? Inace Zenit nista, ali nista posebno. Mi smo teski jad veceras, bar do poluvremena. Mada Ruske ekipe gube i kad vode plus 20, ali nece se todanas desiti, jer nema ko da okrene, a nude se.

veliki strumf

pre 3 godine

Kuridza je opasno počeo da me nervira. Niti ume zicer da ubaci, niti bacanje pogadja, pravi totalni glupe faulove kad smo u bonusu i poklanja poene sa bacanja. Evo pocetak 4/4 čistu loptu ispušta u aut i odmah primamo trojku. Opet 20 razlike. Borac je on, sve ok, ali džaba kad kvalitet za EL nema. Iz utakmice u utakmicu sve je smesniji i tragicniji. Isto i O Brajant - pocetak 4/4 izgubljena lopta, pa promasen zicer, pa mu igrač potpuno sam za +20, pa faul u napadu posle tajm auta i primamo 5. trojku od Riversa. I to je kraj utakmice - sad može da da još 15 poena. On i Kuridza su za 2 minuta 4/4 od +15 odveli na +23. Evo i šeste trojke Riversa. E MOJ OBRADOVIĆU NEZNALICE JEDNA!!! Gleda ovu dvojicu rekreativaca kako nas sahranjuju, a Rivers nam za 12 minuta drugog poluvremena ubaci 20 poena!!! 29 razlike SRAMOTO JEDNA!!! HOĆEMO OTKAZE!!! Obradoviću da te ne gledamo više, Ajde tutanj!

Милан

pre 3 godine

Потрошени сви кредити,распуштање ових скупо плаћених губитника је једино решење...

Bok

pre 3 godine

Najgore je kad ništa ne naučiš iz sopstvenih grešaka... Imaš sezonu sa Alimpijevićem... Čovek nije vezao dve pobede u Evroligi... Svaka ekipa sa čvrstom obranom nas je rutinirala u prvih deset minuta. Videlo se tokom sezone da nije kalibar koji će nam donositi trofeje. Ovaj... Dovede Ročestija, otkaz... Terija dovedeš, otkaz u najavi. Brajant nije ni za komentarisanje... Kolom nema pojma. Neko se pita da li je do trenera!?Od početka sezone mi padamo, igramo sve gore... Čovek luta sa pojačanjima, izmenama, luta sa svačim. Napravio je grupu običnih gubitnika. Primorska, Split, Partizan... Tri najgore ekipe u ligi su na lopti od tebe. Slepac vidi da on neće dugo, teraj ga dok je vreme. Što pre ga oteramo, biće više nade za spas sezone...

qwertz

pre 3 godine

Veća je bruka spucati milione i izgubiti od krke 20 razlike, a pritom ubaciti jedva 50 poena, nego izgubiti 30 razlige od daleko mocnijeg zenita

Gorki

pre 3 godine

Ovo uporno tolerisanje Obradovica je kostalo Zvezdu bilo kakve nade sto se tice Eurolige. Plasim se da ce i borbab za titulu ABA lige biti veoma diskutabilna ako ovaj covek ostane.

ej bre

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...

Sva sreca vi nemate ni jednog stranca i razvili ste plejadu mladih igraca.
(Urke, 22. decembar 2020 18:19)

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.

IVT

pre 3 godine

Izgleda da će biti katastrofa. Loše vodjenje ekipe. Obradović ne oseća da lošom početnom postavom i nečinjenjem izmena, dozvoljava razliku koja se ne stiže.Loš strateg i trener. Loš izbor rostera.

gagi

pre 3 godine

Pocetak drugog poluvtemena, Volden nas unisti, tri geske i kraj. Nevidjena stetocina. Doneekle je igrao odbranu, sad ni to. Obradovicu tvoj izbor. Idite obojica...

Zvezdaš nikad delija

pre 3 godine

@ DELIJA?? Ti si ona najgora vrsta navijaca. Podržavaš tim i trenera samo dok pobedjuje. Tako si terao i Radonjića sada ga vraćaš. Prikanjaš se većini i nemaš svoje mišljenje. Pravi si DELIJA!

Podgoricki

pre 3 godine

Mislim da je vrijeme da se sklonite odavde i ne brukate region. Sljedece godine plavo bijela armija ce da malo dostojanstvenije prezentuje Balkan

Ajgor

pre 3 godine

Znaci za ovo je drzava dala 50M evra?Za brukanje protiv prosecnih timova?

A bitno da se oni smeju nama protiv KRKE!!
(Grobar, 22. decembar 2020 19:46)

Krenuli ste od 15, pa 20, pa 30 mil...ti si prvi koji je stigao do 50 mil EUR.
Očekujemo do kraja sezone bar 100 miliona EUR.
Koliki je budžet Igokea Partizana?
Prošle sezone veći od Zvezdinog, a ove?

Walldorf

pre 3 godine

Ne mogu zaboraviti vreme kada je trener Radonjić bio na tri kasirane plate,pri kraju sezone.Na vreme kada su igrači bili plaćeni tek malo redovnije.Na vreme kada smo gledali slike sa aerodroma širom Evrope i na njima igrače Zvezde kako spavaju na stolicama čekaonica pomenutih aerodroma.Na vreme kada ta besparica nije bila kočnica da zaigramo i četvrtfinale EL i ispadnemo časno od stravično jakog CSKA,na korak od F4.Na vreme kada je Arena bila mala da primi sve nas na utakmicama EL i EC.Ljudi su pratili Zvezdu širom Evrope,svuda smo bili sa Zvezdom.Šta se to desilo da nam trener Radonjić ode,pa tek nakon njega počnu ozbiljne pare da ulaze u klub?Šta bi trener Radonjić uradio u EL uz budžet kojim raspolažu i Zvezda i Partizan,prošle i ove sezone?Kako je moguće da sa devet miliona evra budžeta ne možeš sklopiti ozbiljan sastav?Zašto se dovode velika imena u penzionerskim godinama?Zašto oba srpska kluba i pored,za nas,vrlo dobrih budžeta kubure uz košarkaške poluproizvode?Gde završavaju pare košarkaških klubova Zvezde i Partizana?Jesu li oba kluba tek "protočni bojleri",sa čijih računa pare skida ko kako stigne,dok se pred EL i EC zvaničnicima prikazuje da nešto više od osamnaest miliona evra troše isključivo pomenuti klubovi?Mnogo pitanja,malo odgovora.I malo prisećanja na vremena kada smo uz malo para pravili ozbiljne rezultate.Laku noć Srbijo,gde god da si.Sportski pozdrav!

gladijator

pre 3 godine

Nekog gazi Zenit nekog Krka, Svakome po zazluzi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jonas, 22. decembar 2020 18:23)

nekom 13x EL
4 x FF
1 x champ

i nikad nismo igrali nezasluženo umesto Cibone ili Igokee

svakom po zasluzi

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Kako bi vi meni od Tesle peske isli do Beograda, sramote jedne.
Imate li blama bar malo!!??
(Hrundi Bakshi, 22. decembar 2020 18:40).

Da ne bude zabune, i ovaj mahac rukama zajedno s vama

Džoni

pre 3 godine

Ludi imali 79% suta iz igre, 81% za dva??? 76% za tri i 84% slobodna. Da vidim ko bi ih dobio večeras. Jesmo im mi to poprilično omogućili, ali su ovo nerealne brojke koje se ne dešavaju često. 24 asistencije!!!

Marko

pre 3 godine

Ne znam samo sta svi dizete frku i stavljate pritisak ovom timu da mora biti u top 8...Izuzev Lojda i O'brajanta, ostalo su sve evrokup igraci. Treba vremena dati Obradovicu, za klasu smo jaci od svih u ABA i to je primarni cilj. Mislim da jedino treba dati sansu nekom od domacih igraca a otarasiti se beskorisnih stranaca.

gremlin

pre 3 godine

Oseća se da fali Lojd a Filipa nema...moraće Legenda da dovede još igrača po NJEGOVOM UKUSU,a vama ako ovi ne valjaju napravite svoj klub pa dovedite koga hoćete...-18 za četvrtinu,dosta solidno...

ej bre

pre 3 godine

Prvi bio pre oko 25 god...tada ste pokupovali sve sto valja iz lige...bila nekada jaka , cetvrtfinale sa Cska, dva glavna igraca im bila povredjena, Muta vas vodio..
(Urke, 22. decembar 2020 18:37)

Bilo je 98 godine. Pa i vi sada kupujete sve sto vredi ovde pa nema rezultata. Ta liga jeste bila jaka, slazem se a onda dodje legenda i osakti je ulaskom u regionalno takmicenje.

zoran

pre 3 godine

-Koliko promasaja u selekciji igrackog kadra
-Lojd velikitrosadzija lopti al je za neke igrače zvezde Dzordan
-Hol dečko tanak plej loseg šuta
-Ročesti igrač bez odbrane ali je žrtva trenerskog neznanja da ga u napadu iskoristi
-Obrajant ni 4 ni 5,solira i solira a za timsku igru nikad čuo zato ga svaki tim otera
-Teri brz skočan ali sve dzaba kad nema pravi tajming za skok... Leđna tehnika tanka.. Samo elejap dobar
-Kolon produkt lutanja i nista bolji od Ročestija
-Obradović veliko razočaranje jer je on većim delom vrsio selekciju
-sve te igrače treba platiti kad klub s njima raskida ugovor

Slobodan Milosevic

pre 3 godine

Iz godine u godinu sa trenerima promasaji a igraca je doslo zadnjih pet godina da nisu ni za aba ligu. Dokle ovi iz uprave (glavni i odgovorni)misle da ovako rade a da se ne prica o parama koliko su dali!

Mmmm

pre 3 godine

Paaa... Ekipu bih vam ovako opisao... Golman,levi bek, desni bek, centarhalf, i prednji vezni-Sve Ilija Najdoski, a krila, polutke i centarfora igra klonirani Pančev Darko. T.j.Igracu su ok, ali trener nije kupovao igrace za potrebne pozicije u timu, vec se nagomilalo klonova slicnih kvaliteta za iste pozicije.. Zato su na krilo, centra itd morali da ubace kadar za odmrzavanje higijene u sportskim objektima koji su na platnom spisku vaseg mutant kluba,posto pancev nikako ne moze pretrcati npr roberta karlos, pa onda u trepavice pogoditi najdoskog, koji je jbg morao ostati u odbrani... A sto se tice Korija Voldena, posto vidim da vas iritira, i smeta uspesima vaseg kluba za koji ne znam kako se zove, molim vas da ga poterate natrag nama,ionako je mučki ukraden sa najvišeg nivoa-nama valja!!!!

Radonja car

pre 3 godine

Obradoviću brate spakovao te Ćavi u mali džep. Skupo nas košta ova tvoja škola, ako u drugom delu sezone ne pokažeš da si savladao gradivo pobedama u nizu, molim te idi sam. Istini za volju imaš slabiji roster duplo nego prošle godine, ali sam si ga birao.

Džoni

pre 3 godine

Aleksa Uskoković buduća Zvezdina zvezda. NBA igrač. Zapamtite ovaj komentar.
(Nikola, 22. decembar 2020 18:12)

Aleksai Uskokoviću će Zvezda biti najbolji tim u kom je igrao. Odličan napadački, kriminalan, ali kriminalan u odbrani.

zoran

pre 3 godine

-Ako umesto da svim silama zadrzimo Berona mi dovodimo kojekakve.
- Lutamo sa plejmekerima da je to haos.... Niko ne odgovara ni Hol, ni Ročeti i neće ni Kolom.
-Sa Terijem i Obrajantom se zestoko omasilo..... Teri samo zna elejap, los u građenju kosa, skočan ali nema tajming za skok....
-Obrajant dečko više zna od Terija ali solira i solira,utupi napad.
-Mene ni Lojd nije odusevio forsira sut kad mu ne ide
-Simonović pa odličan primer bila losa sezona u CedevitiOlimpiji i mi ga vratimo
-sada smo doveli Koloma jer lutamo i ne znamo sta da radimo i povlačimo ishitrene poteze

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:26)




da li si se ikad bavio nekim sportom, makar i amaterski?
za sve loše što se događa na terenu, ako se ponavlja - isključivi krivac je trener!

Džoni

pre 3 godine

Al će nas ovi natrpati. Ovi kao u transu dok smo mi kao da smo u 4/4? Jednostavno nema Lojda na koga bi se bazirala njihova odbrana, a od ovih ostalih znaju da im ne preti neka opasnost, a na stranu to što su ubacili sve što su bacili prema košu. Mi opet neorganizovani do bola. Od Hola ne možemo očekivati ništa posle mesec dana povrede, od Koloma takođe, Uskokovića prolaze kao da ga nema, Volden već nekoliko mečeva "tih" i to je to od bekova, a oni na bekovima pakleno jaki?

Bok

pre 3 godine

Gorki, zaboravio si da napomeneš da se Tomić tada sažalio i naredio povlačenje ubacivši drugu petorku. Nije kao čuveni General koji u finalu kupa par sekundi prije kraja traži tajm aut na minus devet. Traži akciju za deset poena, šta li!? Više su godina imali klimanja glavama i busanja u grudima na košarkaškim terenima nego Zvezdina deca godina života?!

Sone

pre 3 godine

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.

Prvi bio pre oko 25 god...tada ste pokupovali sve sto valja iz lige...bila nekada jaka , cetvrtfinale sa Cska, dva glavna igraca im bila povredjena, Muta vas vodio..
(Urke, 22. decembar 2020 18:37
Prvi je bio pre više od 30 godina, poslednji pre 10. Ima ih više od tri, pa me ne iznenadjuje da ne možeš da ih izbrojis.

Sone

pre 3 godine

Ajmo legijo stranaca iz Rusije! Gazi legiju iz Zeleznika!!!
(italijan u prevari, 22. decembar 2020 17:51)

Pa sta je onda Partizan sa istim brojem stranaca?
(Vonom, 22. decembar 2020 18:42
Pa ti ni strance ne znas da prebrojis, kako onda da shvatis da navijas za FMP?

PijanaSrbija

pre 3 godine

Neka mi neko kaze koje to strance ima Zvezda,a koje ostale ekipe.Razlika kao nebo i zmelja.Hol iz Promiteasa,Volden iz KK Igokea,Teri,Brajant nigde nisu igrali,Rocesti doveden iz penzije. Ako neko navede da su Zvezdini bolji od bilo cijih drugih,idem na Savski most odmah.O domacim da ne govorimo. Ljudi,pre ne sto napisete nesto,ispecite,pa recite. Evo i Zvezda ima 5 stranaca u fudbalu,Milan 14toricu i to koja. I bice,ako izgubimo,a hocemo gde su pare,milioni dati i sl.

hm

pre 3 godine

Najlakse je reci cilj je ABA. Aba liga je unistena i slaba od kada su hrvatski klubovi potonuli i niko ne baca pare u njih. ABA ligu da osvojis ne trebas mnogo para da ulozis. Sto se i vidi na rezultatima. Prva u ABA, a kako je krneulo biti ce poslednja u evropi.

komentar

pre 3 godine

Potpuno raštimovana ekipa, bez žara, ne zna se ko šta igra. Davidovac kada dobije loptu prvo 5 sekundi gleda kome će dodati. Penzioneri iz mog kraja bi igrali brže i agresivnije u napadu. Polako gubim volju i strpljenje da ovo gledam.

Spale spadalo

pre 3 godine

69:50
(Spale, 22. decembar 2020 18:10) # Link komentara
Preporučujem (+2)

Bice ovde toliko ali na poluvremenu.

Za kraj me strah i da pomislim.

Stop maloletnicima komentar!

pre 3 godine

Realno težak amaterizam..Svaka reč je suvišna...Igra u napadu 0..Milion greški,spora igra,izolacija za četvorku svaki idiotski napad na 6 sec..

PFC

pre 3 godine

Upravo se dobija odgovor koliko je Zvezda nemocna bez Lojda,momak im cini bukvalno 90 posto tima,kada njega nema Zvezda nema apsolutno nikakve sanse da pobedi

Vonom

pre 3 godine

Ajmo legijo stranaca iz Rusije! Gazi legiju iz Zeleznika!!!
(italijan u prevari, 22. decembar 2020 17:51)

Pa sta je onda Partizan sa istim brojem stranaca?

drvobradi

pre 3 godine

1 korak napred, onda 2 nazad.
@Grupa gradjana
Lako je njima, kupe malo bolje strance. Kod nas, sve što valja ode u NBA. ABA je u poslednjih 10g dala više NBA igrača nego cela EL.

deda Mile ima farmu

pre 3 godine

Potpuno raštimovana ekipa, bez žara, ne zna se ko šta igra. Davidovac kada dobije loptu prvo 5 sekundi gleda kome će dodati. Penzioneri iz mog kraja bi igrali brže i agresivnije u napadu. Polako gubim volju i strpljenje da ovo gledam.
(komentar, 23. decembar 2020 08:24)

Nemoj ti da vređaš nas penzionere.

Ćale

pre 3 godine

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.
(ej bre, 22. decembar 2020 18:28)

Sine, kada su bila ti F4. Pre bezmalo 20 godina. Koliko su tada ostali evropski timovi imali stranaca i to uglavnom koledž igrači. Koliko Zvezda baca para tvoj klb još više. Samo ste na trenera dali preko 1,5 milion evra koji vas je napustio. Toliko stranaca a mrka kapa za F4 ABA. O EC neću ni da pišem. Sledeće godine ni EC nećete igrati ako ne udjete u plejnof ABA. Otićićete u FIBA takmičenje a onda ko će od igrača da dodje

goran

pre 3 godine

i kad cujem da neko kaze niko ne valja, osim voldena, aaaa!!! ocajan u odbrani, jos gori u napadu. ne valja nam kejsi, suter koji da svaki otvoren sut, 3 trojke u tri napada.

Din

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...
(Pop, 22. decembar 2020 17:41)

Neko ulaze isto toliko a ne moze ni u play-off ABA lige. To je ipak malo veci problem.

Zvezda

pre 3 godine

Ako već teraš nekog onda daj predlog koga bi ti na klupu? A ja pitam da li je sve do trenera? Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:26)

Sve je do trenera. Selektirao ekipu. Dovodio i odvodio igrace kako je zeleo. Ima carter za vecinu putovanja. Sve zelje su mu ispunjene i njemu ekipa 22.12. izgleda ovako. Ako se nesto sto on trazi ne sprovodi na terenu, opet je on kriv jer nema autoritet. A trenera slobodnih koliko hoces... Radonjic, Pesic...
(Pera, 22. decembar 2020 19:51)

Selektiras ekipu od igrača koji su slobodni i koliko para imaš. Da su ovi neke zvezde ne bi došli za jednu sezonu u Beograd. Velike ekipe imaju skaute, menadžere. Nije ovo PS4. Naši klubovi dolaze na red za kupovinu kada veliki vwć završe kupovinu. Ovi svi nisu nepoznati igrali u većim klubovima Evrope. Pa što nisu ostali tamo. Beron je bio igrač ali otišao za veći novac. Tanki smo mi još. Iza Zenita koji je bio najslabijibtim prošle godine sada stoji Gazprom

a

pre 3 godine

Objektivno Zvezda nije ni zaslužila da igra Evroligu. Sa Himkijem i Asvelom biće mrtva trka da se ne bude poslednji. A dosta novca je bačeno u ovo i koji su rezultati svega? Kog je to igrača Zvezda napravila zadnjih godina?I oni koji su imali malo talenta propali su u ovom veštačkom projektu od koga samo par ljudi ima koristi. A trpi reprezentacija i srpska košarka.
(Pedja2206, 22. decembar 2020 21:14)

Jok vi ste. Kog igrača je tvoj klub napravio? Muka mi je više o priči o domaćim igračima i reprezentaciji. Ono što valja igra napolju. Kog igrača je dala liga Srbije? Pa šta i ako budu poslednji. Asvel i Himki imaju daleko veći budžet. Šta onda da kažu u Feneru

analiza

pre 3 godine

NastyB, nemojte da me zezate da se bilo šta promenilo.Sve je isto samo se on drugačije zove i zanima ga sport a ne voli Par. Znam kako su i zašto prelazili u Par Nikolic(kasnije je pomogao Zocu da uzme titulu u Istambulu) i Stankovic. Kao što znam da je Divac lepo odrao CZ za par mečeva u Evropi.Vidite, danas košarkaši potpisuju ugovore za CZ olovkama koje imaju stranački znak, a pri tome navijaju za Par i posle toga ne dobiju šansu u CZ,ali bitno je da Par ne dobije igrača. Naravno da ni u vreme Par dominacije nije bilo bolje, ali je tad CZ dovodila i Pesica i gomilu igrača, ako koga sad Par dovodi? Neke poluigrace, jednog Trinkija na jednu sezonu koju uništi korona i trenera Canka i Scepanovica. Jer mi nemamo Vesica da finansira "evropski Par" kao što je u vreme DV finansirana "evropska Zvezda". Kad se kaže košarka, u Srb se misli na Par. Znate ono, za koga navijas: u fudbalu za CZ u košarci za Par, ta šema.Takva je gomila "navijaca", uvek uz bolje i pobednike. Mi pravi navijači se drzimo svog kluba čak i kad je klub u g... do guše.

k-mir

pre 3 godine

Ajmo Zvezdo po seriju pobeda u EL! A ove male komsinice pustite ih njima je sad jedina uteha da mi izgubilo pola kosa od Barse,Reala ,Panate itd to vam govori sve,razumite ih nije lako biti navijac "instalacije"

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nista strasno. Zenit ima strasan napadacki potencijal, tesko ih je pobediti kada samo jedan od trojke Rivers, Beron i Pangos ima dan. Veceras su imali sva trojica svoje vece. Rivers koji sutira za 3 ove sezone 36% veceras nije mogao da promasi. Desavaju se ovakve utakmice u sezoni, ne vidim razlog za bilo kakvu dramu. Spanac ce biti dobro pojacanje, vidi se dq zna kosarku, da zna da doda, prenese loptu, igra pick. Bice bolje kada se vrati Lojd i kada pocne da igra Noko na 5. Obrajant se trudi da igra 5, ali vidi se da je on ipak klasicna cetvorka.

analiza

pre 3 godine

Nasty, čoveče, vi uporedjujete moć košarkaškog trenera DV i predsednika države?!Svašta. Sem toga jedan Pešić ,svetski prvak, vredi 3x više kao trener od jednog Trinkijerija a dva puta vas vodio.Taj isti Pesic je vrbovao Kalinica pred meč sa CZ zbog čega je Muta Nikolić poludeo, a i pokacio se sa Bircevicem, a ja se sećam kako je Rdn Kg izgubio dobijem meč sa CZ,pa je neko vrbovao i ono drvo Gagica te je otišao pred finiš sezone, nemojmo sad o tim prljavim igricama koje su oba kluba igrali.I još je Piroćanac, a oni vole lepe pare. Radonja je ok lik,imao je najbolje iz Srb jer je postojalo "no-no" za odlazak u Par(posle vam Micic na proslavi peva Par navijački pesmu) i lepo je to iskoristio uz dobre plejeve.Da li je DV inao toliku moć da zavrne finansije suparnickom klubu, ne, jer je postojao projekat "evropska Zvezda" pa se podsetite ko je tada bio deo Uprave. A sada jedan Trinki je dokaz da se nešto radi za Par? Tanko je to, to je kao da nekom ko dva dana nije pio vodu das vodu u čašicu za rakiju. Postoji naredba da Par dobije pomoć povremeno i na kašičicu a CZ neka dovodi S. Skocijanitisa i sve što joj zatreba, hoće pleja, evo plej, hoće beka iz Par, evo beka iz Par. Hoće S. O. za trenera, evo njega na klupi. Kao da CZ ima čarobnu lampu, samo je protrlja i hop, želja se ostvari.

Zvezda

pre 3 godine

Obradovicu sta jos treba da dobijes otkaz
(Cupac, 22. decembar 2020 18:28)

Terao si ti sve trenere do sada. Terao bi i Grega Popoviča da je trener Zvezde. U Feneru nisu terali Željka i ne teraju Kokoškova koji svaku utakmicu izgubi sa min 20 razlike a poslednju sa - 37

Mihail

pre 3 godine

Kad se pogleda Tabela, CZ ima u drugom krugu realnih 7 pobeda, jos par na gostovanju i top8. Sa snažnom peticom tipa Nokia, i ako zgrabe pravog iz NBA viška, sve je moguće, za sada svako svakog dobija. Gazda kluba mozda konačno opravda budžet i svoju ugradnju uobičajenu.

Bok

pre 3 godine

Ono kad Sašo pravi od Partizana Borac a Saša od Zvezde Partizan! Dajte mu bre da vodi neku generaciju 2015,to neko može vremenom ispraviti. Ovo, ne postoje ružne reči za ovu katastrofu dole na terenu. Lipivoj je Džordan lično za Kolona a Alimpijević je izgubio titulu najgoreg trenera u posljednjih deset godina u Zvezdi!

veliki strumf

pre 3 godine

Obradovicu sta jos treba da dobijes otkaz
(Cupac, 22. decembar 2020 18:28)

Terao si ti sve trenere do sada. Terao bi i Grega Popoviča da je trener Zvezde. U Feneru nisu terali Željka i ne teraju Kokoškova koji svaku utakmicu izgubi sa min 20 razlike a poslednju sa - 37
(Zvezda, 22. decembar 2020 18:40) Ko ne tera Kokoskova? Da znas Turski video bi šta pišu navijači Fenera, samo sto naši ništa ne prenose (jer nam je selektor). Fenerovi navijači su možda i ludji od nas i ti misliš da oni sede i uživaju. Oduševljeni su rezultatima. Stvarno se nekad zapitam da li ljudi ovde uključe kozak pre nego nešto napisu.

veliki strumf

pre 3 godine

Moj član pirodice je diplomirani Turkolog i tražim da mi prevede ono što me interesuje. Uglavnom sport na stranicama dnevnog najtiražnijeg lista u Turskoj Huriyet. Naklonjeni Feneru i Besiktašu. Vlasnik Fenera je izjavio da je zbog pandemije ova sezona žrtvovana i ni reči kritike na račun Kokoškova
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:05) Hahaha diplomirani Turkolog. Koja fora. Ako nisi primetio, ni Covic ništa nije loše rekao za Obradovića, ni jednu reč. Ali ga navijači teraju. Neka ti član porodice prevede Tviter poruke navijača Fenera ili komentare navijača. Predsednik nikad neće da pljuje po svom treneru. Inače, čudo koliko ovaj Kuridza može zicera da promaši. Neverovatno koliko je napadački propao. A za grobare: mi i ovakvi nikakvi prekrkasmo 50 za 28 minuta igre. Protiv Zenita. A vi u fiskulturnoj sali jedva dokrkaste.

VeljaCZV

pre 3 godine

Ево 30 разлике. Људи, нема ништа од европске приче ни ове сезоне. Заборавите на то. Не вриједи нам се сикирати. НИСМО ДОВОЉНО ДОБРИ.
(ДЕЛИЈА??, 22. decembar 2020 19:40)

Ma ovo je užas. Fudbaleri su makar izborili proleće, a ovo je bre cirkus...

Dzoni

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...
(Pop, 22. decembar 2020 17:41)

Lepo si opisao partizan nis mts

Bradilic

pre 3 godine

Sakota i Gavrilovic su Fil Dzekson licno za Obradovica. Ovakvo neznanje ni amater ne bi pokazao. Ali srce mi svakako bude puno kad vidim koliko predstavnika tastaura Grobara prati Zvezdu. Gube 20 razlike u fiskulturnim salama, osmi su u Aba ligi, ali sa istim zarom prate svaku Zvezdinu utakmicu. Eto makar mala pobeda tokom ove uzasne predstave. Nadam se da ce Obradovic jos veceras dobiti otkaz.

matori 2

pre 3 godine

I ko je bolji u direktnom sudaru dve najvece zvezde , ekipe iz Zeleznika u ovom veku ,Bilija Berona i Jagodic Kuridze? (-29 trenutno)

Dejan CZ

pre 3 godine

Zenit pokazuje da ako hoces da igras EL onda u timu ne treba da imas uopste domacih igraca...I nije to samo nacelo Zenita vec i ostalih ozbiljnih klubova pre svega sa A licencom...Naravno dovoditi i strance koji su u rangu domacih igraca jos crnje je i gore.

goran

pre 3 godine

posle lazicevebtrojke na pocetku 3/4 i -8, u sledecih pet minuta 2-15 (samo dvojka o brajanta). u 1/4 smo kod 12-16 imali i 2-19 seriju.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ УВЕК ЗВ. - Не приклињам се ја већини, него имам очи и видим шта се дешава, и то увијек отворено кажем. Ако ико овде воли Звезду и има своје мишљење онда сам то ЈА. Већ неколико пута ми одговараш нимало угодно а ничим те нисам испровоцирао. Зато реци шта сам ти крив?

a

pre 3 godine

Neža publike. Sponzori skresali sponzorske ugovore u svim ekipama. Ovogodišnja liga se otaljava. Svi timovi igraju daleko lošije nego inače. CSKA više nema sponzora Aeroflot i da imaju avion da odu i da se vrate odmah. Zvezda je morala da uzme čarter jer u ponedeljak nema leta za Sankt Peterburg. Ili preko Moskve ili na primer Frankfurta. Real, Barsa ništa posebno, o Feneru da ne govorim. Evo gledam CSKA muče se protiv Asvela. Efes nije na nivou od prošle sezone. Zvezda igra traljavo i ovo je do sada najubedljiviji poraz. Do kraja će sakupiti 10-12 pobeda i to nije loše. Sledeće kolo dolazi PAO a onda Fener. Obe mogu fa se pobede. Drugi krug će biti nešto lakši jer je više puta domaćin

Komplekaasi

pre 3 godine

Sledi još jedno gaženje privatnog kluba...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 22. decembar 2020 17:48)

Pripremi se ti za novo gazenje drzavnog kluba iz humske ali ne u EL!

Википедија новинарство

pre 3 godine

Jel realno da nam sudi Radovic ( Kradovic )
(RedMetox, 22. decembar 2020 17:36)

Иначе би било -20

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Terao si ti sve trenere do sada.
(Zvezda, 22. decembar 2020 18:40)







pa?!
niko nije veći od kluba, ako nema ni igru ni rezultate, i još, poput obradovića, donosi neke elementarno sulude odluke - čao, hvala!

NNN

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 22. decembar 2020 20:48)

Kad već popminješ rukomet, dok smo vredeli u rukometu, Partizan je bio daleko do prve lige,
tj. bio prvoligaš, ali onaj pravi rukometni iz Bjelovara.

Jel, jelste

pre 3 godine

Jel realno da nam sudi Radovic ( Kradovic )
(RedMetox, 22. decembar 2020 17:36)

Realno je, ali nije normalno. Nauči da je realno ono što se događa, realno ne znači da je normalno.

muamua

pre 3 godine

@rela nisu bile lazi vec ste otkazali utakmicu u zbog velikog broja zarazenih,a bio je samo jedan zarazen....zasto niste otkazali i ovu.....

johny

pre 3 godine

Koliko stručnjaka za košarku. Obradoviću skloni se ima ih ovde u komentarima sijaset koji bi te zamenili. Ljudi igraju basket u školskom i prate košarku preko TV ekrana. Tu se stiče znanje

Kontras

pre 3 godine

Najveća sramota Srbije trenutno:

1) KK Czv 16. od 18 ekipa
2) Kokoškov 17. sa bogatim Fenerom
3) Fudbalska repstacija Srbije
(Gol, 22. decembar 2020 21:04)


Najveca sramota je tvoja, sto si nepismen!

rodjaksasela

pre 3 godine

cekajte bre ljudi prvu cetvrtinu zenit zavrsio sa 100 posto suta iz igre, trecu cetvrtinudo pred kraj 100 posto isto...igramo bez prvog strelca...ajte malo razumnosti

Demar Derozan

pre 3 godine

Brine neborbenost tima, dok statican napad bez ideje ostaje glavni problem. To se vidi kada je Kolon na, pleju, trazi brzu igru i pokretljivost igraca sto je navikao u spanskoj ligi, ali nema kome da asistira, pa je iznudjen da sutira. Igraci Zvezde verovatno nisu spremni fizicki za stalnu pokretljivost u napadu jer ih odbrana trosi. I kada je igrala dobro u driugoj 1/4, to je bilo kada je Zenit igrao sa drugom postavom. Svidja mi se Pojtres,radi sve sto treba, pidseca po svemu na Kvinsija Milera, e on je tip igraca koji treba skautirati.

NastyB

pre 3 godine

(analiza, 23. decembar 2020 07:54)

Aca Nikolić je počeo u Zvezdi, ali je posle godinu dana morao u vojsku i tamo je igrao za vojni tim, a onda da bi dobio skraćenje (tada se gulilo tri godine u vojsci) morao je po naređenju u tek preseljeni Partizan. Tu je ostao do kraja vojnog roka (po naređenju) i čim je završio, vratio se u Crvenu Zvezdu, u kojoj je bio tri naredne godine.
Bora Stanković je počeo u Zvezdi, prešao u Železničar i kada je trebao da ode u inostranstvo po naređenju vojske je prešao u Partizan da bude i igrač i trener. U to vreme iznad vojske je bio samo Tito, ali njega sport nije zanimao previše, pa je vojska dovodila u Partizan koga god je poželela.
Nešto slično se radilo i u vreme Vujoševića i Danilovića, ali, hvala Bogu, ta komunistička zaostavština je zauvek srušena.

Zvezda

pre 3 godine

Ko ne tera Kokoskova? Da znas Turski video bi šta pišu navijači Fenera, samo sto naši ništa ne prenose (jer nam je selektor). Fenerovi navijači su možda i ludji od nas i ti misliš da oni sede i uživaju. Oduševljeni su rezultatima. Stvarno se nekad zapitam da li ljudi ovde uključe kozak pre nego nešto napisu.
(veliki strumf, 22. decembar 2020 18:50)

Moj član pirodice je diplomirani Turkolog i tražim da mi prevede ono što me interesuje. Uglavnom sport na stranicama dnevnog najtiražnijeg lista u Turskoj Huriyet. Naklonjeni Feneru i Besiktašu. Vlasnik Fenera je izjavio da je zbog pandemije ova sezona žrtvovana i ni reči kritike na račun Kokoškova

muamua

pre 3 godine

@ciki igra mega sa domacim igracima 0a je jaka...elem fmp i borac su tu da uzmu ili umore partizan i ostale za zvezdu i nista drugo majstore

Urke

pre 3 godine

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.

Prvi bio pre oko 25 god...tada ste pokupovali sve sto valja iz lige...bila nekada jaka , cetvrtfinale sa Cska, dva glavna igraca im bila povredjena, Muta vas vodio..

Džoni

pre 3 godine

Nisam očekivao pobedu ovde, ali ni ovako gaženje. Pustile su sudije šamaranje i ne možeš do koša sem sa linije sl bacanja dok smo mi mlaki i nismo došli da se pobijemo to je evidentno.

sryugos

pre 3 godine

nekom 13x EL
4 x FF
1 x champ
i nikad nismo igrali nezasluženo umesto Cibone ili Igokee
svakom po zasluzi
(gladijator, 22. decembar 2020 18:41)

Citiraj trenera tog 1 champ kad kaze this is all (zvizduk uz mahanje rukom) past. Nobody remembers that. Its history.
I da, igrali ste evrokup pre par sezona jer ste izmolili i platiti vajldkard.

Zvezda

pre 3 godine

Terao si ti sve trenere do sada.
(Zvezda, 22. decembar 2020 18:40)







pa?!
niko nije veći od kluba, ako nema ni igru ni rezultate, i još, poput obradovića, donosi neke elementarno sulude odluke - čao, hvala!
(mladići borovi, devojke jele, 22. decembar 2020 19:05)

Ako već teraš nekog onda daj predlog koga bi ti na klupu? A ja pitam da li je sve do trenera? Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.

Džoni

pre 3 godine

Daj ljudi ne prozivajte Koloma, čovek tek stigao, odigrao prve minute i to u ovakvoj utakmici? Polako, Hol se vratio iz povrede posle mesec dana, nema najboljeg igrača. Šta bi oni da im ne igra Pengos, dajte malo realnosti. Eto tog Pengosa smo hteli letos kao prvu opciju, ali kaže i Obradović da nije bila realna priča. Ko zna koliko je tražio? Ako njega i Bilja malo stane možda i može ovo da se uvede u neki egal. Na stranu naša loša igra, ali su i oni pogodili sve što su bacili na koš, evo sad malo prodisasmo.

VeljaCZV

pre 3 godine

Ne gledam trenutno utakmicu, ali sam video rezultat. Zvezdaši, dignimo ruke od košarke, fokusirajmo se na fudbal, tamo se bar nećemo nervirati :)

karma

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 22. decembar 2020 20:48)

Momak sve do raspada Jugoslavije,kolektivnim sportovima sem vaterpola i hokeja Zvezda je uzimala titule najvise od svih drugih i muskoj i zenskoj konkurenciji,a prvaci evrope bili u fudbalu, z.kosarci,atletici npr. Zato kad nesto slazes,gledaj to malo uvijeno da bude. A u vaterpolu ste imali poklon Bannjica bazeni jedini u drzavi. E pa sad u Srbiji klubova igraju egal vaterpolo. Rukomet niste znali sta je niti postojali u bivsoj Jugoslaviji.

Pravi Goran iz Loznice

pre 3 godine

A ti bi da se igra Evropa sa domaćim igračima. Pa ni ABA ne bi mogli da prodju. Evo Borac i FMP igraju sa domaćim igračima pa su najslabiji u ABA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (čiki, 22. decembar 2020 22:24)

Mega igra sa samo dva (poluanonimna) stranca pa su u vrhu Aba lige. Može se kad se hoće!

Široko

pre 3 godine

Dobri ste. Alal vera. Samo da dovedete još 5-6 stranaca i to je to. Ima ih još nekoliko poznatih koji nisu igrali kod vas. A ako neće da dođu recite Vesiću i Vučku da vam prebace 5-6 komada iz NBA. Mogli bi i Trinkijerija da dovedete. Zašto da ne. Nek upiše sam cifru i nema problema.

zdravko

pre 3 godine

Ovako dragi moji zvezdaši napadaliste mene stosam reko da neću gledati zvezdu dok u evro ligi igra obrajt. Nisam sinoć gledo ali čitam daje zvezda bila raštimovani orkestar da se nisu zalagali daje obrajt Obradovićem jiubimac opet svoju sebičnost imo kad sam reko da Obradović nije za zvezdu svi ste me napadali i reko sam vam da protiv Valensije dace vam zamazati oci jeli tako bilo. Nije sramota izgubiti ni od Reala ni Barselone cska sa30 koševa razlike ali od jedne prosečnog zenita i da se nad nama iživljavaju toje ne dopustivo.Tako ne zalaganje igraca toje takodje ne dopustljivo odma kazniti jednom platom manje. Sta misliš da sam tako uradio u švajcarskoj da se ne zalazem u toj firmi ne dabi mi smanjijo platu nego bi mi dao otkaz ali u zvezdi svese može da jedan igrac obrajt pokvari celu koncepciju igre zvezde da vise ne liči zvezda na onu zvezdu pre dolaska obrasta.Samobi posetio grobare da se ne raduju toliko jer zvezda ce pobediti jos nekoliko puta u evro ligi samo da ih posetim da njihov partizan u evro ligi po grupama u njihovoj grupi nisu imali ni jednu pobedu toje partizanovo naj vece poniženje. Pozdrav

Nikola

pre 3 godine

Ljudi ovo je Uskokovicu 3 utakmica sta ste ocekivali da ce Pengosa u dzep staviti daj budite realni. Protiv takvog igraca nema sta da trazi ni wolden ni lazic a ne uskokovic. Deran ima 21 godinu samo opusteno izalite se i gledajte buduceg NBA igraca.

NastyB

pre 3 godine

NastyB, nemojte da me zezate da se bilo šta promenilo.
(analiza, 23. decembar 2020 11:59)

Promenilo se. U vreme Dula i Danilovića Zvezda je imala "aparthejd" tako što je bila na ivici ambisa, nosili su joj koševe iz hale, tim je bio sastavljen od matorog Rakoča, Subotića i juniorskog tima, a iskompleksirani se iživljavao sa svojim preskupim timom pobeđujući decu sa 41 razlike. Da ne pominjem noćne sednice KSS u kojima su igrači bez ikakvog zakonskog osnova prebacivani u Partizan.
E, kad se to malo dovelo u red, čika Radonja je zaustavljao tim na 33 razlike da iskompleksirani ne bi doživeo šlog na terenu.
A sada je "aparthejd" na vama tako što imate 9 miliona budžet, dovodite najskupljeg trenera u istoriji, menjate amere kao na traci kad god vam dune, a dobili ste ARENU besplatno na korišćenje.
Šta bi mnogi navijači Zvezde dali da su nas tako u vreme Dula i Danilovića "aparthejdisali" kao što danas "uništavaju" vas.

pera

pre 3 godine

Zenit je vrlo loš na domaćem terenu, čak gori i od Zvezde. 6 od 8 pobeda je ostvario u gostima. Tako da realno da Zvezda ima velike šanse, ali plaši me da nisu odustali od Evrolige zbog toliko kikseva u Beogradu.

RedMetox

pre 3 godine

Jel realno da nam sudi Radovic ( Kradovic )
(RedMetox, 22. decembar 2020 17:36)

Realno je, ali nije normalno. Nauči da je realno ono što se događa, realno ne znači da je normalno.
(Jel, jelste, 22. decembar 2020 18:05)

Pametnice moja , ljubim !

drex

pre 3 godine

Problem FK i KK Crvena Zvezda jeste sto "covek sa klupe" nije menadzer. Sto igrace ne dovodi on nego uprava. Uprava treba da vodi racuna o finansijama. Da kaze "ovo je budzet za dovodjenje igraca". A te igrace treba da dovodi trener a ne Covic, Terzic i ostali.

Ajgor

pre 3 godine

Partizan je stvorio Bogdanovića poslednjeg velikog igrača koji je igrao ABA ligu, Divca, Paspalja, Đordjevića, Danilovića, Krstića, Pekovića , pre toga Kićanovića, Dalipagića... evropski klub koji je u NBA dao najviše igrača. Izvini ali neki klubovi se ne mogu upoređivati... Neuspeli političari koji se nisu ni bavili sportom uništili su vaterpolo klub Partizan i vaterpolo reprezentaciju, uništavaju košarkaški klub Partizan da bi ostvarili neke svoje ambicije. Rezultati se vide...
(Pedja2206, 22. decembar 2020 22:34

Crvena zvezda je jedini srpski košarkaški klub koji nije ispadao iz prve nacionalne lige. Crvena zvezda je takođe jedini klub na svetu u kojem su ponikla četvorica članova FIBA kuće slavnih (Popović, Stanković, Šaper i Nikolić), od kojih dvojica izabrani u kuću slavnih u Springfildu (Stanković i Nikolić). 
Vezano za vaterpolo, pa kada ste vi postojali svi drugi su umirali. To vam je bio recept i za košarku i za rukomet.
Gde vam je sada 'čuvena' košarkaška i vaterpolo škola?
Ah da, Vučić je kriv.

Gorki

pre 3 godine

Znači da nije Zenit igrao drugu četvrtinu sa rezervistima, možda bi nam skinuli rekord +41. Sreća ipak nisu...
(expert,

Sreca pa nisu ni nasih +33 protiv mnogo jaceg partizana, nego sto je bila Zvezda kada ste vi nabili tu razliku kojom se hvalite. Taj partizan kojeg smo mi raznitovali je bio DALEKO jaca ekipa nego oni omladinci Zvezde koje ste vi dobili.

čiki

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.
(Stefan, 22. decembar 2020 20:48

Razbijali ste vi Zvezdu devedesetih i pravili najveće SD univerzuma. Neki klubovi se gasili kao VK, HK. Ceo atletski klub iz Zvezde prešao u Partizan. Ni jedan klub iz JSD nije bio ugašen. Država je stajala iza vas. VK imao bazen koji su uspeli da devastiraju. Ceo ženski KK Hemofarm sa Marunom Maljković prešao u Partizan a finansijer propala Galenika partijska prćija SPS i Ivice Dačića vašeg bivšeg predsednika. A ti bi da se igra Evropa sa domaćim igračima. Pa ni ABA ne bi mogli da prodju. Evo Borac i FMP igraju sa domaćim igračima pa su najslabiji u ABA

Rajko

pre 3 godine

Dajte jos koju milijardu ovom mutantu, da nas ne blamiraju vise po evropi....
(g-din Pavlovic, 22. decembar 2020 19:59)Naravno,apsolutno SVI imaju pravo da komentarisu osim VAS koji 7 godina nista osvojili niste a i dalje imate isto stranaca kao i mi.Covjece izgubili ste od Krke prije par dana 20 razlike ,imate li imalo obraza??? Evo mene je sramota tebe ,posto vidim da ti to nemas .

a

pre 3 godine

Objektivno Zvezda nije ni zaslužila da igra Evroligu. Sa Himkijem i Asvelom biće mrtva trka da se ne bude poslednji. A dosta novca je bačeno u ovo i koji su rezultati svega? Kog je to igrača Zvezda napravila zadnjih godina?I oni koji su imali malo talenta propali su u ovom veštačkom projektu od koga samo par ljudi ima koristi. A trpi reprezentacija i srpska košarka.
(Pedja2206, 22. decembar 2020 21:14)

Jok vi ste. Kog igrača je tvoj klub napravio? Muka mi je više o priči o domaćim igračima i reprezentaciji. Ono što valja igra napolju. Kog igrača je dala liga Srbije? Pa šta i ako budu poslednji. Asvel i Himki imaju daleko veći budžet. Šta onda da kažu u Feneru

qwertz

pre 3 godine

Veća je bruka spucati milione i izgubiti od krke 20 razlike, a pritom ubaciti jedva 50 poena, nego izgubiti 30 razlige od daleko mocnijeg zenita

Marko

pre 3 godine

Ne znam samo sta svi dizete frku i stavljate pritisak ovom timu da mora biti u top 8...Izuzev Lojda i O'brajanta, ostalo su sve evrokup igraci. Treba vremena dati Obradovicu, za klasu smo jaci od svih u ABA i to je primarni cilj. Mislim da jedino treba dati sansu nekom od domacih igraca a otarasiti se beskorisnih stranaca.

Bok

pre 3 godine

Gorki, zaboravio si da napomeneš da se Tomić tada sažalio i naredio povlačenje ubacivši drugu petorku. Nije kao čuveni General koji u finalu kupa par sekundi prije kraja traži tajm aut na minus devet. Traži akciju za deset poena, šta li!? Više su godina imali klimanja glavama i busanja u grudima na košarkaškim terenima nego Zvezdina deca godina života?!

Skorpion

pre 3 godine

Bruka Srbije!
(nvpfc, 22. decembar 2020 20:00)

Slazem se ali pusti to, opusti se, utakmica sa Krkom je zavrsena pre par dana, preboli, obrukacete vi nas jos koji put, uskoro idete u Split.

Ajgor

pre 3 godine

Znaci za ovo je drzava dala 50M evra?Za brukanje protiv prosecnih timova?

A bitno da se oni smeju nama protiv KRKE!!
(Grobar, 22. decembar 2020 19:46)

Krenuli ste od 15, pa 20, pa 30 mil...ti si prvi koji je stigao do 50 mil EUR.
Očekujemo do kraja sezone bar 100 miliona EUR.
Koliki je budžet Igokea Partizana?
Prošle sezone veći od Zvezdinog, a ove?

PijanaSrbija

pre 3 godine

Neka mi neko kaze koje to strance ima Zvezda,a koje ostale ekipe.Razlika kao nebo i zmelja.Hol iz Promiteasa,Volden iz KK Igokea,Teri,Brajant nigde nisu igrali,Rocesti doveden iz penzije. Ako neko navede da su Zvezdini bolji od bilo cijih drugih,idem na Savski most odmah.O domacim da ne govorimo. Ljudi,pre ne sto napisete nesto,ispecite,pa recite. Evo i Zvezda ima 5 stranaca u fudbalu,Milan 14toricu i to koja. I bice,ako izgubimo,a hocemo gde su pare,milioni dati i sl.

Mihail

pre 3 godine

Kad se pogleda Tabela, CZ ima u drugom krugu realnih 7 pobeda, jos par na gostovanju i top8. Sa snažnom peticom tipa Nokia, i ako zgrabe pravog iz NBA viška, sve je moguće, za sada svako svakog dobija. Gazda kluba mozda konačno opravda budžet i svoju ugradnju uobičajenu.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Gremlin, ne razumes komentar. Nigde ja nisam rekao da su dobri, vec da ce biti dosta bolje od ovoga. Ko moze da pobedi ekipu koja ima 76% suta za 3 i 84% suta za dva. Ljudi su sve sto su ubacili pogodili. Desavaju se takve utakmice da jednu ekipu ide sve a drugu nista u EL. Lojd je falio veceras, centar takodje, neki igraci koji nisu nosioci su veceras pokusali da preuzmu tu ulogu i nisu uspeli. Volden je imao ocajnj utakmicu, Uskokovic je mlad, ovo je za njega iskustvo, Kuridza je imao losu utakmicu itd. Ovaj Spanac je dobar igrac i ekipa ce rasti kako sezona odmice. Dovoljno za trofej u ABA, ali nedovoljno za bilo sta vise u EL. Obradovica sigurno necu da teram, jer covek ima svoj sistem igre i treba mu dati sansu da vidimo kako ce to da izgleda u nastavku sezone.

k-mir

pre 3 godine

Ajmo Zvezdo po seriju pobeda u EL! A ove male komsinice pustite ih njima je sad jedina uteha da mi izgubilo pola kosa od Barse,Reala ,Panate itd to vam govori sve,razumite ih nije lako biti navijac "instalacije"

Zvezda

pre 3 godine

Ako već teraš nekog onda daj predlog koga bi ti na klupu? A ja pitam da li je sve do trenera? Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:26)

Sve je do trenera. Selektirao ekipu. Dovodio i odvodio igrace kako je zeleo. Ima carter za vecinu putovanja. Sve zelje su mu ispunjene i njemu ekipa 22.12. izgleda ovako. Ako se nesto sto on trazi ne sprovodi na terenu, opet je on kriv jer nema autoritet. A trenera slobodnih koliko hoces... Radonjic, Pesic...
(Pera, 22. decembar 2020 19:51)

Selektiras ekipu od igrača koji su slobodni i koliko para imaš. Da su ovi neke zvezde ne bi došli za jednu sezonu u Beograd. Velike ekipe imaju skaute, menadžere. Nije ovo PS4. Naši klubovi dolaze na red za kupovinu kada veliki vwć završe kupovinu. Ovi svi nisu nepoznati igrali u većim klubovima Evrope. Pa što nisu ostali tamo. Beron je bio igrač ali otišao za veći novac. Tanki smo mi još. Iza Zenita koji je bio najslabijibtim prošle godine sada stoji Gazprom

Kontras

pre 3 godine

Najveća sramota Srbije trenutno:

1) KK Czv 16. od 18 ekipa
2) Kokoškov 17. sa bogatim Fenerom
3) Fudbalska repstacija Srbije
(Gol, 22. decembar 2020 21:04)


Najveca sramota je tvoja, sto si nepismen!

Džoni

pre 3 godine

Ludi imali 79% suta iz igre, 81% za dva??? 76% za tri i 84% slobodna. Da vidim ko bi ih dobio večeras. Jesmo im mi to poprilično omogućili, ali su ovo nerealne brojke koje se ne dešavaju često. 24 asistencije!!!

Bob Rock

pre 3 godine

Ono kad imaš budžet od 10 miliona evra, pa dobiješ od države još 2 miliona ... i onda dođe neki "No Name" klub iz Rusije i razvali te 30 razlike.

NastyB

pre 3 godine

(analiza, 23. decembar 2020 07:54)

Aca Nikolić je počeo u Zvezdi, ali je posle godinu dana morao u vojsku i tamo je igrao za vojni tim, a onda da bi dobio skraćenje (tada se gulilo tri godine u vojsci) morao je po naređenju u tek preseljeni Partizan. Tu je ostao do kraja vojnog roka (po naređenju) i čim je završio, vratio se u Crvenu Zvezdu, u kojoj je bio tri naredne godine.
Bora Stanković je počeo u Zvezdi, prešao u Železničar i kada je trebao da ode u inostranstvo po naređenju vojske je prešao u Partizan da bude i igrač i trener. U to vreme iznad vojske je bio samo Tito, ali njega sport nije zanimao previše, pa je vojska dovodila u Partizan koga god je poželela.
Nešto slično se radilo i u vreme Vujoševića i Danilovića, ali, hvala Bogu, ta komunistička zaostavština je zauvek srušena.

a

pre 3 godine

Neža publike. Sponzori skresali sponzorske ugovore u svim ekipama. Ovogodišnja liga se otaljava. Svi timovi igraju daleko lošije nego inače. CSKA više nema sponzora Aeroflot i da imaju avion da odu i da se vrate odmah. Zvezda je morala da uzme čarter jer u ponedeljak nema leta za Sankt Peterburg. Ili preko Moskve ili na primer Frankfurta. Real, Barsa ništa posebno, o Feneru da ne govorim. Evo gledam CSKA muče se protiv Asvela. Efes nije na nivou od prošle sezone. Zvezda igra traljavo i ovo je do sada najubedljiviji poraz. Do kraja će sakupiti 10-12 pobeda i to nije loše. Sledeće kolo dolazi PAO a onda Fener. Obe mogu fa se pobede. Drugi krug će biti nešto lakši jer je više puta domaćin

rodjaksasela

pre 3 godine

cekajte bre ljudi prvu cetvrtinu zenit zavrsio sa 100 posto suta iz igre, trecu cetvrtinudo pred kraj 100 posto isto...igramo bez prvog strelca...ajte malo razumnosti

Stefan

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.

Rodjoss

pre 3 godine

Kad su Zvezdu rokali Sasuolo i Ludogorec onda je fudbal bio nebitan sport, tada se pratila samo Evroliga i majstorije Dženkinsa.. 'nate. Sad je košarka nebitna, bitno je da će Zvezda da pobedi MILAN.. nate.

Podgoricki

pre 3 godine

Mislim da je vrijeme da se sklonite odavde i ne brukate region. Sljedece godine plavo bijela armija ce da malo dostojanstvenije prezentuje Balkan

karma

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 22. decembar 2020 20:48)

Momak sve do raspada Jugoslavije,kolektivnim sportovima sem vaterpola i hokeja Zvezda je uzimala titule najvise od svih drugih i muskoj i zenskoj konkurenciji,a prvaci evrope bili u fudbalu, z.kosarci,atletici npr. Zato kad nesto slazes,gledaj to malo uvijeno da bude. A u vaterpolu ste imali poklon Bannjica bazeni jedini u drzavi. E pa sad u Srbiji klubova igraju egal vaterpolo. Rukomet niste znali sta je niti postojali u bivsoj Jugoslaviji.

Steve-56

pre 3 godine

Razumijem ja da mi grobari pratimo Evroligu, ipak je to najjače evropsko košarkaško takmičenje. Naravno da volimo kad CZV izgubi od bilo kog kluba u Evroligi. Jedino što mi nije jasno zašto navijači CZV prate kad Partizan igra u fiskulturnoj sali, pa makar to bio samo rezultat na kraju. Za druge se navija, Partizan se voli je jedino logično objašnjene.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nista strasno. Zenit ima strasan napadacki potencijal, tesko ih je pobediti kada samo jedan od trojke Rivers, Beron i Pangos ima dan. Veceras su imali sva trojica svoje vece. Rivers koji sutira za 3 ove sezone 36% veceras nije mogao da promasi. Desavaju se ovakve utakmice u sezoni, ne vidim razlog za bilo kakvu dramu. Spanac ce biti dobro pojacanje, vidi se dq zna kosarku, da zna da doda, prenese loptu, igra pick. Bice bolje kada se vrati Lojd i kada pocne da igra Noko na 5. Obrajant se trudi da igra 5, ali vidi se da je on ipak klasicna cetvorka.

Zvezda jediq

pre 3 godine

Budimo iskreni i realni ove godine moja Zvezda nije ni trebalo da igra EL, Treba da se zahvalimo gazdi Jordiu Bertomeu. Da je kojim slučajem Barselona bila lider takmičenje nebi bilo prekinuto, Barsa bi bila proglašena za pobednika, ovako Turski Efes je platio cenu, osvojili bi da ovaj smrad nije poništio takmičenje. Ista situacija je bila i u EK a i u našoj ABA ligi kada je naš gazda i legenda Čovek poništi ABA takmičenje utakmicu pre kraja jer je Partizan bio prvi. Realno da normalni ljudi vode košarku Efes bi bio šampion a Partizan bi igrao EL.

NastyB

pre 3 godine

NastyB, nemojte da me zezate da se bilo šta promenilo.
(analiza, 23. decembar 2020 11:59)

Promenilo se. U vreme Dula i Danilovića Zvezda je imala "aparthejd" tako što je bila na ivici ambisa, nosili su joj koševe iz hale, tim je bio sastavljen od matorog Rakoča, Subotića i juniorskog tima, a iskompleksirani se iživljavao sa svojim preskupim timom pobeđujući decu sa 41 razlike. Da ne pominjem noćne sednice KSS u kojima su igrači bez ikakvog zakonskog osnova prebacivani u Partizan.
E, kad se to malo dovelo u red, čika Radonja je zaustavljao tim na 33 razlike da iskompleksirani ne bi doživeo šlog na terenu.
A sada je "aparthejd" na vama tako što imate 9 miliona budžet, dovodite najskupljeg trenera u istoriji, menjate amere kao na traci kad god vam dune, a dobili ste ARENU besplatno na korišćenje.
Šta bi mnogi navijači Zvezde dali da su nas tako u vreme Dula i Danilovića "aparthejdisali" kao što danas "uništavaju" vas.

veliki strumf

pre 3 godine

Moj član pirodice je diplomirani Turkolog i tražim da mi prevede ono što me interesuje. Uglavnom sport na stranicama dnevnog najtiražnijeg lista u Turskoj Huriyet. Naklonjeni Feneru i Besiktašu. Vlasnik Fenera je izjavio da je zbog pandemije ova sezona žrtvovana i ni reči kritike na račun Kokoškova
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:05) Hahaha diplomirani Turkolog. Koja fora. Ako nisi primetio, ni Covic ništa nije loše rekao za Obradovića, ni jednu reč. Ali ga navijači teraju. Neka ti član porodice prevede Tviter poruke navijača Fenera ili komentare navijača. Predsednik nikad neće da pljuje po svom treneru. Inače, čudo koliko ovaj Kuridza može zicera da promaši. Neverovatno koliko je napadački propao. A za grobare: mi i ovakvi nikakvi prekrkasmo 50 za 28 minuta igre. Protiv Zenita. A vi u fiskulturnoj sali jedva dokrkaste.

johny

pre 3 godine

Koliko stručnjaka za košarku. Obradoviću skloni se ima ih ovde u komentarima sijaset koji bi te zamenili. Ljudi igraju basket u školskom i prate košarku preko TV ekrana. Tu se stiče znanje

IVT

pre 3 godine

Velike pare za ništa. Velika bruka. Obradović ? Ćao i nikad više. Čović? Ne troši svoje pare. Ćao i on. Zvezda da bude vodjena od strane struke i svojih bivših igrača i da pravi igrače. EL? Realno, niko iz Srbije nije za to.

Beobanka- FMP Telekom Beograd

pre 3 godine

Pitanje za starije poznavaoce kosarke, sta mislite da li je bila uspesnija fuzija Crvene Zvezde posle ispadanja iz lige nekada sa Beobankom ili ova sadasnja sa FMP-om posle gasenja kluba 2011. Deluje kao da se sada vise blamiraju. Na dobrom su putu za novu fuziju sada su vec uhodani u materiju.

Din

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...
(Pop, 22. decembar 2020 17:41)

Neko ulaze isto toliko a ne moze ni u play-off ABA lige. To je ipak malo veci problem.

Dzoni

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...
(Pop, 22. decembar 2020 17:41)

Lepo si opisao partizan nis mts

Nikola

pre 3 godine

Ljudi ovo je Uskokovicu 3 utakmica sta ste ocekivali da ce Pengosa u dzep staviti daj budite realni. Protiv takvog igraca nema sta da trazi ni wolden ni lazic a ne uskokovic. Deran ima 21 godinu samo opusteno izalite se i gledajte buduceg NBA igraca.

Ćale

pre 3 godine

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.
(ej bre, 22. decembar 2020 18:28)

Sine, kada su bila ti F4. Pre bezmalo 20 godina. Koliko su tada ostali evropski timovi imali stranaca i to uglavnom koledž igrači. Koliko Zvezda baca para tvoj klb još više. Samo ste na trenera dali preko 1,5 milion evra koji vas je napustio. Toliko stranaca a mrka kapa za F4 ABA. O EC neću ni da pišem. Sledeće godine ni EC nećete igrati ako ne udjete u plejnof ABA. Otićićete u FIBA takmičenje a onda ko će od igrača da dodje

NNN

pre 3 godine

Isti recept iz rukometa, vaterpola, fudbala. Važno je da je razbijen Partizan a to što od sportova u kojima smo bili nešto sad nismo ni za šta, nema veze. Važno je da se leče kompleksi političara koji nisu loptu videli. Dovode se stranci kao na traci, sipa se lova, mlate provizije i njima dobro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 22. decembar 2020 20:48)

Kad već popminješ rukomet, dok smo vredeli u rukometu, Partizan je bio daleko do prve lige,
tj. bio prvoligaš, ali onaj pravi rukometni iz Bjelovara.

Igor Barovic

pre 3 godine

Obradovicu,molim te idi dok jos uvek moze nesto da se uradi
Nema ni jedan razlog da ostanes.Sledece godine svi stranci odlaze,domaci igraci ne napreduju,nema nosilaca igre medju njima.Sta mozes da doneses do kraja sezone,da razigras Koloma sa 32 g dine...tesko.Zato sto nema buducnosti sa tobom..da se vratim na pocetak,OBRADOVICU molim te IDI

Komplekaasi

pre 3 godine

Sledi još jedno gaženje privatnog kluba...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 22. decembar 2020 17:48)

Pripremi se ti za novo gazenje drzavnog kluba iz humske ali ne u EL!

Urke

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...

Sva sreca vi nemate ni jednog stranca i razvili ste plejadu mladih igraca.

sryugos

pre 3 godine

nekom 13x EL
4 x FF
1 x champ
i nikad nismo igrali nezasluženo umesto Cibone ili Igokee
svakom po zasluzi
(gladijator, 22. decembar 2020 18:41)

Citiraj trenera tog 1 champ kad kaze this is all (zvizduk uz mahanje rukom) past. Nobody remembers that. Its history.
I da, igrali ste evrokup pre par sezona jer ste izmolili i platiti vajldkard.

Mile

pre 3 godine

Kad shvatiš da su milioni eura utucani u ovaj državni projekat koji ne može dalje od top16..

I da je KKP 2010. godine sa 5 puta manje novca bio na loptu od finala EL.. To danas izgleda kao bajka.

Kakva drzava, takav projekat.

MileR

pre 3 godine

Ma navikao sam na poraze. Od kad je ovaj O'bradović došao u Zvezdu nema više nikakve igre.
Ne razumem od koga treba izgibiti pa da ga oteramo. Treba mu zabraniti da navija za Zvezdu, a ne da nikad više ne bude trener.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ УВЕК ЗВ. - Не приклињам се ја већини, него имам очи и видим шта се дешава, и то увијек отворено кажем. Ако ико овде воли Звезду и има своје мишљење онда сам то ЈА. Већ неколико пута ми одговараш нимало угодно а ничим те нисам испровоцирао. Зато реци шта сам ти крив?

Vonom

pre 3 godine

Ajmo legijo stranaca iz Rusije! Gazi legiju iz Zeleznika!!!
(italijan u prevari, 22. decembar 2020 17:51)

Pa sta je onda Partizan sa istim brojem stranaca?

Zvezda

pre 3 godine

Terao si ti sve trenere do sada.
(Zvezda, 22. decembar 2020 18:40)







pa?!
niko nije veći od kluba, ako nema ni igru ni rezultate, i još, poput obradovića, donosi neke elementarno sulude odluke - čao, hvala!
(mladići borovi, devojke jele, 22. decembar 2020 19:05)

Ako već teraš nekog onda daj predlog koga bi ti na klupu? A ja pitam da li je sve do trenera? Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.

Dlakavi

pre 3 godine

Treba tu videti oko slobodnih bacanja da li je bilo sve regularno i tako to. Možda čak i privatni avion koji je dodeljen ekipi nije baš najkomforniji, to isto može da utiče dosta.

Pedja2206

pre 3 godine

Objektivno Zvezda nije ni zaslužila da igra Evroligu. Sa Himkijem i Asvelom biće mrtva trka da se ne bude poslednji. A dosta novca je bačeno u ovo i koji su rezultati svega? Kog je to igrača Zvezda napravila zadnjih godina?I oni koji su imali malo talenta propali su u ovom veštačkom projektu od koga samo par ljudi ima koristi. A trpi reprezentacija i srpska košarka.

u rupu

pre 3 godine

Navijaci partizana zaista ne znaju za sramotu
(Maxxx, 22. decembar 2020 18:04)

Ti, koji navijas za privatni klub iz predgradja, nekoga prozivas za sramotu ??

veliki strumf

pre 3 godine

Obradovicu sta jos treba da dobijes otkaz
(Cupac, 22. decembar 2020 18:28)

Terao si ti sve trenere do sada. Terao bi i Grega Popoviča da je trener Zvezde. U Feneru nisu terali Željka i ne teraju Kokoškova koji svaku utakmicu izgubi sa min 20 razlike a poslednju sa - 37
(Zvezda, 22. decembar 2020 18:40) Ko ne tera Kokoskova? Da znas Turski video bi šta pišu navijači Fenera, samo sto naši ništa ne prenose (jer nam je selektor). Fenerovi navijači su možda i ludji od nas i ti misliš da oni sede i uživaju. Oduševljeni su rezultatima. Stvarno se nekad zapitam da li ljudi ovde uključe kozak pre nego nešto napisu.

Bard Živa

pre 3 godine

Sveto Pešiću, šta radiš ovih dana? Imaš li vremena da pomogneš da se ne brukamo kada smo već spiskali tolike milione za ekipu?

Walldorf

pre 3 godine

Ne mogu zaboraviti vreme kada je trener Radonjić bio na tri kasirane plate,pri kraju sezone.Na vreme kada su igrači bili plaćeni tek malo redovnije.Na vreme kada smo gledali slike sa aerodroma širom Evrope i na njima igrače Zvezde kako spavaju na stolicama čekaonica pomenutih aerodroma.Na vreme kada ta besparica nije bila kočnica da zaigramo i četvrtfinale EL i ispadnemo časno od stravično jakog CSKA,na korak od F4.Na vreme kada je Arena bila mala da primi sve nas na utakmicama EL i EC.Ljudi su pratili Zvezdu širom Evrope,svuda smo bili sa Zvezdom.Šta se to desilo da nam trener Radonjić ode,pa tek nakon njega počnu ozbiljne pare da ulaze u klub?Šta bi trener Radonjić uradio u EL uz budžet kojim raspolažu i Zvezda i Partizan,prošle i ove sezone?Kako je moguće da sa devet miliona evra budžeta ne možeš sklopiti ozbiljan sastav?Zašto se dovode velika imena u penzionerskim godinama?Zašto oba srpska kluba i pored,za nas,vrlo dobrih budžeta kubure uz košarkaške poluproizvode?Gde završavaju pare košarkaških klubova Zvezde i Partizana?Jesu li oba kluba tek "protočni bojleri",sa čijih računa pare skida ko kako stigne,dok se pred EL i EC zvaničnicima prikazuje da nešto više od osamnaest miliona evra troše isključivo pomenuti klubovi?Mnogo pitanja,malo odgovora.I malo prisećanja na vremena kada smo uz malo para pravili ozbiljne rezultate.Laku noć Srbijo,gde god da si.Sportski pozdrav!

pera

pre 3 godine

Zenit je vrlo loš na domaćem terenu, čak gori i od Zvezde. 6 od 8 pobeda je ostvario u gostima. Tako da realno da Zvezda ima velike šanse, ali plaši me da nisu odustali od Evrolige zbog toliko kikseva u Beogradu.

Urke

pre 3 godine

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.

Prvi bio pre oko 25 god...tada ste pokupovali sve sto valja iz lige...bila nekada jaka , cetvrtfinale sa Cska, dva glavna igraca im bila povredjena, Muta vas vodio..

Zvezda

pre 3 godine

Obradovicu sta jos treba da dobijes otkaz
(Cupac, 22. decembar 2020 18:28)

Terao si ti sve trenere do sada. Terao bi i Grega Popoviča da je trener Zvezde. U Feneru nisu terali Željka i ne teraju Kokoškova koji svaku utakmicu izgubi sa min 20 razlike a poslednju sa - 37

Pedja2206

pre 3 godine

(a 22 decembar)
Partizan je stvorio Bogdanovića poslednjeg velikog igrača koji je igrao ABA ligu, Divca, Paspalja, Đordjevića, Danilovića, Krstića, Pekovića , pre toga Kićanovića, Dalipagića... evropski klub koji je u NBA dao najviše igrača. Izvini ali neki klubovi se ne mogu upoređivati... Neuspeli političari koji se nisu ni bavili sportom uništili su vaterpolo klub Partizan i vaterpolo reprezentaciju, uništavaju košarkaški klub Partizan da bi ostvarili neke svoje ambicije. Rezultati se vide...

ej bre

pre 3 godine

14. na tabeli a tolike milione vec godinama ulazu. Nit rezultata, nit razvijenih mladih igraca. Plastika je plastika...

Sva sreca vi nemate ni jednog stranca i razvili ste plejadu mladih igraca.
(Urke, 22. decembar 2020 18:19)

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.

Ranko

pre 3 godine

Rivers odlican,u Zvezdi nista.Evroligaski igraci su klasa uvek,samo treba znati sa njima.Zvezda para u izobilju,vec dve-tri sezone timovi za 8,ako ne i vise,ali rezultati mizerni.Ali vazno da kk Ikebana ostane gde jeste.Zamalo lane da Trinki pokvari planove.Pa ko je u stanju da ugasi VK Partizan moze to da ponovi i sa KK.Ne razumem Dobrica kojem je unistena karijera u Zvezdi.Mogao se naigrati negde i zaraditi dobar EL ugovor.Obradovica sam smatrao trenerom dostojnim da bude selektor,a onda ovakva sezona.Da li ovo neko sistemski sahranjuje srpsku klupsku kosarku?Izgleda gazda Misko uspostavio monopol i uvaljuje Nebojsi i Ostoji bogalje za veliki novac,a sta valja kroz Megu sprema za dobre transfere.Nigde sporta,takmicenja.Samo novac sto pre.

Mmmm

pre 3 godine

Paaa... Ekipu bih vam ovako opisao... Golman,levi bek, desni bek, centarhalf, i prednji vezni-Sve Ilija Najdoski, a krila, polutke i centarfora igra klonirani Pančev Darko. T.j.Igracu su ok, ali trener nije kupovao igrace za potrebne pozicije u timu, vec se nagomilalo klonova slicnih kvaliteta za iste pozicije.. Zato su na krilo, centra itd morali da ubace kadar za odmrzavanje higijene u sportskim objektima koji su na platnom spisku vaseg mutant kluba,posto pancev nikako ne moze pretrcati npr roberta karlos, pa onda u trepavice pogoditi najdoskog, koji je jbg morao ostati u odbrani... A sto se tice Korija Voldena, posto vidim da vas iritira, i smeta uspesima vaseg kluba za koji ne znam kako se zove, molim vas da ga poterate natrag nama,ionako je mučki ukraden sa najvišeg nivoa-nama valja!!!!

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Потпуна случајност победа против Валенсије, овај меч је то потврдио! Обрадовић је нула од тренера, што пре га се решимо то боље.

nik sloter

pre 3 godine

Ne likujem sto je Fmp izgubio,nisam ostrascen i ne zelim nikom zlo.Ali za sta je pravljen ovaj preskupi tim,za srpsku ligu i kup ok,za Aba nije, najmanje dva tima su bolja,za EL je ovo bruka i sramota.Zasto je doveden ovaj Kolom,zasto su srpski igraci oterani?

Markobg

pre 3 godine

Jedino rešenje u ovoj agoniji je smena trenera , tim je jako loše selektiran i još gore vođen potrebna je šok terapija a to je samo smena trenera!

veliki strumf

pre 3 godine

O Brajant - NAPOLJE! Nabije on neku statistiku, ali je suština da je gomila poena koje ubaci suštinski u garbage time-u.
Volden - katastrofa
Kuridza - kataklizma
Uskoković - zelen
Hol - koji će nam? Od samog početka sezone ništa odigrao nije.
Ispalo da je Teri najveći problem, on jedini sklonjen a bar se borio čovek, mada i on tanak sa znanjem. Zvezda je završila EL, kao sto su grobari završili ABA i sad mogu ova takmicenja i sa petlićima da igraju.
Najveći problem je Obradovic!!! Čovek je doveo gomilu igrača, uglavnom je skauting bio očajan, katastrofalan. Pričalo se o nekoj čeličnoj odbrani ali je to ostala samo legenda. Primiš 16 trojki iz 26 šuteva, jedan igrač te natrpa u seriji po 3,4,5 trojki uzastopno. Samo trener može da bude kriv za to. Istovremeno, napad ne postoji! Mi smo u EL samo u 3 meča od 16 prešli 80 poena, a gomilu mečeva ni 70 ubacili nismo! Niti ideje, niti protoka lopte, asistencija (samo 10 veceras, ali to je cifra oko koje se u vecini mečeva vrtimo). Ništa. Samo 1 na 1, ali Lojda nema i onda je tek rasulo. OBRADOVIC NIJE KALIBAR EVROLIGASKOG TRENERA, NITI JE KALIBAR TRENERA ZA ZVEZDU!

UPPRD

pre 3 godine

Šta ste očekivali?Lazić koji je 14 godina u klubu,celu seniorsku karijeru ima prosek od 2,8 poena po utakmici je kapiten.Dobrić,Lazić ,Davidovac,Simonović,Kuzmić,Čović....svi oni su od kluba zaradili za godine provedene istom najmanje po milion evra a ne vrede ni centa.Pomisliš da je jedan Lazić od košarke zaradio milion i sve je jasno

Kolja

pre 3 godine

Na žalost Kolom je promasena investicija.Ima bar 15 kg viška.Ne može nikud.Vidi se da je iskusan i da zna ali je sporiji 80% nego sto je bio.Bačene pare.On može da se spremi za sledeću sezonu a tada nema ugovor.Hol fali,Lojd je pola tima,ali kako god,pristup je užasan,ekipa uopste nema ideju bez Lojda i to je iskljuciva krivica trenera,koji je još jednom pokazao da je drugoligaški kalibar.Može da vodi seljačke francuske siledžijske ekipe bez imperativa rezultata ibto mu je limit.Šteta što Zvezda baca pare na njega iako je igračka legenda kluba.Ali trener je isto kao što je bio igrač-na silu i mišiće bez imalo mašte i smisla.

Sm ladja

pre 3 godine

Pogledajte, ljudi, samo facu Kuridze, i sve će Vam biti jasno. To je sada slika Naše Zvezde....
Zaključite sami, pa recite, da li to ima u Evropi. Tuga-tužna. O Bože što nas kazni, čime smo to zaslužili?

Džoni

pre 3 godine

Daj ljudi ne prozivajte Koloma, čovek tek stigao, odigrao prve minute i to u ovakvoj utakmici? Polako, Hol se vratio iz povrede posle mesec dana, nema najboljeg igrača. Šta bi oni da im ne igra Pengos, dajte malo realnosti. Eto tog Pengosa smo hteli letos kao prvu opciju, ali kaže i Obradović da nije bila realna priča. Ko zna koliko je tražio? Ako njega i Bilja malo stane možda i može ovo da se uvede u neki egal. Na stranu naša loša igra, ali su i oni pogodili sve što su bacili na koš, evo sad malo prodisasmo.

Zvezda

pre 3 godine

Ako se ne otera ovaj i ne dovese Pesic, nista mi necemo videti od ove sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gorki, 22. decembar 2020 18:46) # Link komentara

Dečko Kari Pešić je već bio u Zvezdi kada je pravljena Evropska Zvezda i ništa uradio nije

Rajko

pre 3 godine

Koji pajser ovaj Rivers ,u Zvezdi nije dao ovoliko trojki u sezoni,da sam ja direktor kluba ugovore bi potpisivao po ucinku..ovo je smejurija generalno bez obzira sto je Zenit odigrao jako dobro.Ovim nasim strancima ponuditi ugovor po ucinku a ne uzme ti pare pa te zaj... !!! Od najave za F8 u pitanju je i ABA posle poraza od Buducnosti,mislim da je vrijeme da neko preuzme odgovornost u klubu.Po ko zna koji put promasili smo pojacanja,apsolutno su svi van forme ..i nije problem sto ne ide nego sto se vidi da nema zalaganja ni zelje,pa u 3. minutu na 11:2 vec smo znali da se smijesi katastrofa!

Rikelme

pre 3 godine

Kukali ste što Uskoković ne dobije šansu i sada kada igra pljujete momka? Ne znam šta vi očekujete od klinca? Da igra kao Lebron? Zaista ne zasluzujete ovu EL jer ne znate da cenite svoje igrače, trenere... Dovedu vam 10 stranaca ne valja, treba da igraju naši. Evo danas igrali svi domaći igrači dobili po p 30 razlike. Dogovorite se šta želite pa javite da znamo.

Sok od zove orla

pre 3 godine

Samo malo Himki da uđe u formu, da zaređa 2-3 pobede i nema zime za zvezdu, biće prvi kao što su i najavljivali. Naravno otpozadi.

Bok

pre 3 godine

Ono kad Sašo pravi od Partizana Borac a Saša od Zvezde Partizan! Dajte mu bre da vodi neku generaciju 2015,to neko može vremenom ispraviti. Ovo, ne postoje ružne reči za ovu katastrofu dole na terenu. Lipivoj je Džordan lično za Kolona a Alimpijević je izgubio titulu najgoreg trenera u posljednjih deset godina u Zvezdi!

Paspalj

pre 3 godine

Komsije, jel vam posle svih ovih godina velikih ulaganja, a krajnje minornih uspeha u El najzad jasno zbog cega smo toliko voleli Duleta?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Мој одговор је да се у наш спорт увукао тешки криминал и то врло дубоко. Зато су клубови као што си и сам навео само "проточни бојлери" за новац који заврши код ових што сам их споменуо на почетку. Гадна времена друже мој. Не знам шта више да ти кажем. 🙌

marko992

pre 3 godine

Ne mogu zaboraviti vreme kada je trener Radonjić bio na tri kasirane plate,pri kraju sezone.Na vreme kada su igrači bili plaćeni tek malo redovnije.Na vreme kada smo gledali slike sa aerodroma širom Evrope i na njima igrače Zvezde kako spavaju na stolicama čekaonica pomenutih aerodroma.Na vreme kada ta besparica nije bila kočnica da zaigramo i četvrtfinale EL i ispadnemo časno od stravično jakog CSKA,na korak od F4.Na vreme kada je Arena bila mala da primi sve nas na utakmicama EL i EC.Ljudi su pratili Zvezdu širom Evrope,svuda smo bili sa Zvezdom.Šta se to desilo da nam trener Radonjić ode,pa tek nakon njega počnu ozbiljne pare da ulaze u klub?Šta bi trener Radonjić uradio u EL uz budžet kojim raspolažu i Zvezda i Partizan,prošle i ove sezone?Kako je moguće da sa devet miliona evra budžeta ne možeš sklopiti ozbiljan sastav?Zašto se dovode velika imena u penzionerskim godinama?Zašto oba srpska kluba i pored,za nas,vrlo dobrih budžeta kubure uz košarkaške poluproizvode?Gde završavaju pare košarkaških klubova Zvezde i Partizana?Jesu li oba kluba tek "protočni bojleri",sa čijih računa pare skida ko kako stigne,dok se pred EL i EC zvaničnicima prikazuje da nešto više od osamnaest miliona evra troše isključivo pomenuti klubovi?Mnogo pitanja,malo odgovora.I malo prisećanja na vremena kada smo uz malo para pravili ozbiljne rezultate.Laku noć Srbijo,gde god da si.Sportski pozdrav!
(Walldorf, 22. decembar 2020 21:28

Zaista je sve tako.Mnogo je razloga za to,imali ste bazu domacih dobrih igraca koje je odlicni Radonjic ukomponovao u odlican tim.Po mom misljenju kvalitet domaci igraca nam opada jer je sve manje pravih trenera.Kalinica i Jovica je Muta ugurao (tako smo bar prvobitno mislili) u reprezentaciju.Kod Djordjevica su stekli samopouzdanje a Radonjic ih je maksimalno dobro doradio.Marjanovic je kod Radonje ponovo proradio,Simonovic je odlicno koristio svoje minute....
Bojim se da su oni zaostali produkt stare jugo-skole gde je baza trenera bila mnogo veca.Ovo srljanje za rezultatom po svaku cenu ce nam se itekako obiti o glavu.
O ovome sam vec pisao vise puta ,moramo istrpeti bar 4-5 domacih igraca koji moraju imati zavidnu minutazu.
Dobric i Davidovac su toliko preplaseni da ja stvarno ne mogu ni pretpostaviti kakvi igraci onu mogu postati,svaka im se greska gleda kroz mikroskop a uvoznici mogu da rade sta hoce (sve ovo isto ili slicno vazi i za Partizan).Mladi Uskokovic mi se svidja.
Ne okrenemo li se stvaranju svojih igraca necemo imati ni igrace a ni tim koji ce bilo sta moci znacajnije da uradi.Drzava ce kad tad prestati da sipa u bunar bez dna.

zdravko

pre 3 godine

Ovako dragi moji zvezdaši napadaliste mene stosam reko da neću gledati zvezdu dok u evro ligi igra obrajt. Nisam sinoć gledo ali čitam daje zvezda bila raštimovani orkestar da se nisu zalagali daje obrajt Obradovićem jiubimac opet svoju sebičnost imo kad sam reko da Obradović nije za zvezdu svi ste me napadali i reko sam vam da protiv Valensije dace vam zamazati oci jeli tako bilo. Nije sramota izgubiti ni od Reala ni Barselone cska sa30 koševa razlike ali od jedne prosečnog zenita i da se nad nama iživljavaju toje ne dopustivo.Tako ne zalaganje igraca toje takodje ne dopustljivo odma kazniti jednom platom manje. Sta misliš da sam tako uradio u švajcarskoj da se ne zalazem u toj firmi ne dabi mi smanjijo platu nego bi mi dao otkaz ali u zvezdi svese može da jedan igrac obrajt pokvari celu koncepciju igre zvezde da vise ne liči zvezda na onu zvezdu pre dolaska obrasta.Samobi posetio grobare da se ne raduju toliko jer zvezda ce pobediti jos nekoliko puta u evro ligi samo da ih posetim da njihov partizan u evro ligi po grupama u njihovoj grupi nisu imali ni jednu pobedu toje partizanovo naj vece poniženje. Pozdrav

gladijator

pre 3 godine

Nekog gazi Zenit nekog Krka, Svakome po zazluzi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jonas, 22. decembar 2020 18:23)

nekom 13x EL
4 x FF
1 x champ

i nikad nismo igrali nezasluženo umesto Cibone ili Igokee

svakom po zasluzi

ej bre

pre 3 godine

Sine, kada su bila ti F4. Pre bezmalo 20 godina. Koliko su tada ostali evropski timovi imali stranaca i to uglavnom koledž igrači. Koliko Zvezda baca para tvoj klb još više. Samo ste na trenera dali preko 1,5 milion evra koji vas je napustio. Toliko stranaca a mrka kapa za F4 ABA. O EC neću ni da pišem. Sledeće godine ni EC nećete igrati ako ne udjete u plejnof ABA. Otićićete u FIBA takmičenje a onda ko će od igrača da dodje
(Ćale, 22. decembar 2020 18:46)

Nije bilo stranaca po evropskim klubovima 1998? Pa gde su igrali Djordjevic, Danilovic, vas trener Obradovic i ostali nasi asovi. Bilo je i amera. Naravno manje nego danas ali bilo ih je. Slazem se da Partizan sada baca pare ali mora tako. Limar je na celu i zaduzen za unistavanje kluba. Pricam ti o vremenu do 2012. Uzmes klince strance i jednog iz turske prosecne ekipe i odes na f4. Godinama drzis domacu okosnicu tima unapredjenu sa par stranaca. Nekad je to prolazilo nekad nije. Vas sistem je bacanje para i nikad vam rezulteti ne dodju. Nemate skaut, nemate tradiciju, nemate legende. Imate samo jednog bitnog navijaca bivseg huligana. To prolazi ovde jer ste glavnog konkurenta osakatili ubacujuci u njihove uprave razne limare i ostale olose.

ja

pre 3 godine

Reče Kovačić sledeću igraju takođe na strani protiv PAO, a Kuzmanović ćuti. Ništa. Toliko su stručnjaci da ne znaju ni raspored svog kluba za koji zdušno navijaju. Važno samo da navijaju i prozivaju sudije. Majstori, vaša Zvezda igra kući sledeću!

VeljaCZV

pre 3 godine

Ево 30 разлике. Људи, нема ништа од европске приче ни ове сезоне. Заборавите на то. Не вриједи нам се сикирати. НИСМО ДОВОЉНО ДОБРИ.
(ДЕЛИЈА??, 22. decembar 2020 19:40)

Ma ovo je užas. Fudbaleri su makar izborili proleće, a ovo je bre cirkus...

Tragikomedija

pre 3 godine

Sve je usmereno ka ABA ligi, Čovića ne interesije više EL, tako da ne morate da se nervirate a ovi drugi da slave i likuju.
(Jole, 22. decembar 2020 20:15)

Zamisli kažeš ne interesujete EL, nego domaće prvenstvo. Pa glavna svrha ABA lige je da se po tradiciji (doduše to kod vas 3 puta nije bio slučaj) osvajanjem nje steče mesto u najelitnijem evropskom takmičenju, "nikad jačoj" Evroligi. Pa Partizanu ste opušteno davali prošle sezone da bude formalno šampion ABA lige, ali da Zvezda opet igra EL, jer bez tog mesta u EL, biti šampion ABA lige gubi svrhu. Šta ćete sad, da se fokusirate na ABA ligu, osvojite to i šta ćete sledeće sezone u EL? Izvrši se ponovo godišnje smenjivanje stranaca, ko ove godine. Odu Braun, Panter i Gist, dođu Volden, Lojd i O'Brajant, tako će i sledeće da odu ova pomenuta trojica i da dođe novi trio koji će samo da gleda da nabije statistiku i da se istakne jačim klubovima u EL.

Mislilac

pre 3 godine

Sva sreca pa postoji czvbg(fmp) nekako kad ih gledas lakne ti u zivotu i nekako si srecan u ova teska vremena. Hvala vam od srca na predstavi.

vlado

pre 3 godine

A ne daj boze mucenici da ste jos igrali sa Cedevitom, pa otisli Zenitu na noge... bilo bi 60 razlike... ljudi stali posle 24 razlike da igraju

VeljaCZV

pre 3 godine

Ne gledam trenutno utakmicu, ali sam video rezultat. Zvezdaši, dignimo ruke od košarke, fokusirajmo se na fudbal, tamo se bar nećemo nervirati :)

Tema

pre 3 godine

Katastrofalno izdanje Zvezde.Ovo je debakl najgore moguce izdanje ove sezone u EL. Mislim Obradovic mora da ide stvarno nije on trener za EL mozda su ljudi mislili drugacije ali od starta ja sam bio protiv njega. Molim vas Lazic Simonovic Dobric UskokovicKuzmic ti su igraci za srpske lige. Nj jedan od njih ne bi tamo nosio neku prevagu niti igru na veci nivo.Obradovic ih je selektirao mora da preuzme odgovornost ovo je malo je reci blamiranje.

Sone

pre 3 godine

Odlicno selektiran tim za napad na vrh evrolige. Pored mnogih radosti koje vam je donela korona, pomaze vam i da se ne brukate po poseti. Da ima publike u ovakvoj situaciji bila bi vam velika i hala u Železniku!

vojislav

pre 3 godine

Vredi gledati Megu i Borac ,tamo se igra stara škola košarke.Zvezda i Partizan katastrofa,strani igrači igraju isključivo za ličnu statistiku zbog sledeće prodaje.Kome to treba neka gleda.

Radonja car

pre 3 godine

Obradoviću brate spakovao te Ćavi u mali džep. Skupo nas košta ova tvoja škola, ako u drugom delu sezone ne pokažeš da si savladao gradivo pobedama u nizu, molim te idi sam. Istini za volju imaš slabiji roster duplo nego prošle godine, ali sam si ga birao.

Fenomen

pre 3 godine

Posle 4 minuta smo već izgubili utakmicu. O Brajant je prva dva napada odigrao u svom stilu. Hajde Obradoviću idi već više i pobedi ovog pevala sa sobom.

Bradilic

pre 3 godine

Sakota i Gavrilovic su Fil Dzekson licno za Obradovica. Ovakvo neznanje ni amater ne bi pokazao. Ali srce mi svakako bude puno kad vidim koliko predstavnika tastaura Grobara prati Zvezdu. Gube 20 razlike u fiskulturnim salama, osmi su u Aba ligi, ali sa istim zarom prate svaku Zvezdinu utakmicu. Eto makar mala pobeda tokom ove uzasne predstave. Nadam se da ce Obradovic jos veceras dobiti otkaz.

Википедија новинарство

pre 3 godine

Ajmo Zvezdo po seriju pobeda u EL! A ove male komsinice pustite ih njima je sad jedina uteha da mi izgubilo pola kosa od Barse,Reala ,Panate itd to vam govori sve,razumite ih nije lako biti navijac "instalacije"
(k-mir, 22. decembar 2020 17:39)

Постало је и нас срамота..

bobanmkd

pre 3 godine

Dobro, da popricamo ko ljudi

Jasno mi je da smo mi evo dno...da je Krka za P CSKA licno.

Nije mi ipak jasno.
Koja je vasa svrha ovog i ovakvog nacina igranja Eurolige?

Koja je poenta...koji je efekat...koja je svrha...kakav je plan ?

Toliko

Slovenac

pre 3 godine

Nije nam valjao KC Rivers a realno covek samo kod nas nije valjao. U svim klubovima je ladno prva vijolina. Kukala nam majka sa ovim dunsterima...nit znanja nit srca

Bok

pre 3 godine

Najgore je kad ništa ne naučiš iz sopstvenih grešaka... Imaš sezonu sa Alimpijevićem... Čovek nije vezao dve pobede u Evroligi... Svaka ekipa sa čvrstom obranom nas je rutinirala u prvih deset minuta. Videlo se tokom sezone da nije kalibar koji će nam donositi trofeje. Ovaj... Dovede Ročestija, otkaz... Terija dovedeš, otkaz u najavi. Brajant nije ni za komentarisanje... Kolom nema pojma. Neko se pita da li je do trenera!?Od početka sezone mi padamo, igramo sve gore... Čovek luta sa pojačanjima, izmenama, luta sa svačim. Napravio je grupu običnih gubitnika. Primorska, Split, Partizan... Tri najgore ekipe u ligi su na lopti od tebe. Slepac vidi da on neće dugo, teraj ga dok je vreme. Što pre ga oteramo, biće više nade za spas sezone...

Straight Outta München

pre 3 godine

Pa sram vas bilo. Treba vam zabraniti da igrate EL 10 godina. Odvratniju CZ nisam nikada gledao. Ej 18 razlike gubite u prvoj cetvrtini. Sram vas bilo banditi.
Ocigledno se klub zasitio Evrolige. Sram vas bilo

Džoni

pre 3 godine

Nisam očekivao pobedu ovde, ali ni ovako gaženje. Pustile su sudije šamaranje i ne možeš do koša sem sa linije sl bacanja dok smo mi mlaki i nismo došli da se pobijemo to je evidentno.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Terao si ti sve trenere do sada.
(Zvezda, 22. decembar 2020 18:40)







pa?!
niko nije veći od kluba, ako nema ni igru ni rezultate, i još, poput obradovića, donosi neke elementarno sulude odluke - čao, hvala!

Dusan Uros

pre 3 godine

Ako se ne otera ovaj i ne dovese Pesic, nista mi necemo videti od ove sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gorki, 22. decembar 2020 18:46) # Link komentara

I dokle da vas grobari uce kosarke?

Kedi

pre 3 godine

Sa koliko razlike i od koga treba da izgubimo da bi Obradović otišao ili bio oteran? Kapiram da je čovek stipsa i da mu je svaki dinar bitan ali ovo što on radi već postaje ozbiljan bezobrazluk.Obavezno neka povede Kuridžu sa sobom jer čovek ne zna ni da trči a ne da igra košarku i naravno Simonovića koji je kataklizmičan.

XXL

pre 3 godine

Jesmo li mi ostali KC Riversu dužni neke pare? Čovek nas zatrpa za kratko vreme, uvek nas unakaze bivši igrači! Sa ovim procentima šuta Zenita nema šta da tražimo ali pojedinci u Zvezdu su užas! Oče li trener konačno da vidi šta nam radi broj 00? Na početku zadnjeg perioda izgubljena lopta u napadu pa onda ispada u odbrani a potom faul u napadu! Taman smanjimo razliku sa Kuzmićem, Simonovićem i Dobrićem i eto nama Brajanta da nas vrati u debeli minus! Neću više da gledam strance, oću Uskokovića, Simanića i Radanova!

analiza

pre 3 godine

Ajgore, I Stankovic I Aca Nikolić su igrali za Par, Stankovic bio i igrač-trener, čini mi se. Ostala dvojica u NBA kući slavnih su D. Dalipagic koji je igrao za Par ali je kao i Divac, četvrti iz kuće slavnih, jednu sezonu ili par mečeva kao Vlade igrao za CZ. Tako da, tehnički gledano, u NBA kući slavnih su 4 bivša igrača Par i CZ. U FIBA kući slavnih ne bih da ulazimo, ali kladim se da tu Par ima malo vise igrača. Kad se u Srb kaže fudbal, pomisli se na CZ, kad se kaže košarka, misli se na Par, kad se kaže vaterpolo, misli se na Par, kad se kaže rukomet, misli se na Metaloplastiku, kad se kaže odbojka misli se na Vojvodinu.A vi mi nabrojte titule evropske i svetske na reprezentativnom nivou u tim sportovima gde su ti klubovi najviše dali. Šta Srb kao zemlja ima od dominacije CZ u fudbalu, kako u SFRJ tako danas? Pazi, Zvezdine zvezde igrale za repr Mitić, Sejukarac, Dzajic, ko vec još, od odličnih Piksi, Dejo i uvek nekako bude ništa. U košarci kad su igrali Par najbolji igrači, imali smo titule, u vaterpolu isto, u odbojci kad su Vojv igrači dominirali, isto. A kada klubu zavrnes česmu, postepeno ili naglo, onda se on davi i onda kao pošalješ neke poluproizvode od igrača da igraju i poluljude da vodi klub i onda si "spasilac".

Doktor

pre 3 godine

Partizanovac sam, ali medju najvecim na svetu. Ne mogu da lazem, dok je tu Covic ne mogu navijati za Zvezdu. Htio sam nesto drugo... Ovakvi treneri kao Paskval ili Trinkijeri "nemaju cenu". Ljudi koja razlika....

Gudalo

pre 3 godine

Kolom nepotreban panj kao i O Brajant,kao i anemicni Hol,ili Teri...Dakle,promasilo se svim igracima i tu nema vise diskusije. Obradovic izgubio kredibilitet za ozbiljnog trenera a kamoli negde u buducnosti za selektora ne daj Boze.Covek je amater. Krstena akcija za ovaj tim ne postoji.

Zvezdaš nikad delija

pre 3 godine

@ DELIJA?? Ti si ona najgora vrsta navijaca. Podržavaš tim i trenera samo dok pobedjuje. Tako si terao i Radonjića sada ga vraćaš. Prikanjaš se većini i nemaš svoje mišljenje. Pravi si DELIJA!

Sone

pre 3 godine

Pogledaj timove Partizana sa zadnja dva F4. U prvom nema stranaca a u drugom tri bitna. Znalo se uvek ko sta radi, to je bio sistem. Ovo sa czfmp ja bacanje para u bunar.

Prvi bio pre oko 25 god...tada ste pokupovali sve sto valja iz lige...bila nekada jaka , cetvrtfinale sa Cska, dva glavna igraca im bila povredjena, Muta vas vodio..
(Urke, 22. decembar 2020 18:37
Prvi je bio pre više od 30 godina, poslednji pre 10. Ima ih više od tri, pa me ne iznenadjuje da ne možeš da ih izbrojis.

Walt

pre 3 godine

Sećam se kad su se navijači zvezde masovno smejali kad je obogaljeni Partizan sa budžetom od dva dinara izgubio tipa 30,40 u Moskvi. Oni bez Lojda gube 30 od realno solidnog Zenita.

Fenomen

pre 3 godine

Uskoković? Viđao sam bolje rekreativne u novobeogradskom blokovima. Dečko je u odbrani katastrofa, a u napadu ne zna šta će sa loptom. Ne zna on ni šta je asistencija već samo dodaje sumnjive lopte najbližem saigraču.

alek

pre 3 godine

Gledam kosarku sa sinom i cerkom,osnovcima. Timeout.Pet reklama,3 su za kladionicu,uz onog sto se dernja kao magarac,2 su za sex,uz odvratnu sa Deda Mrazom.
Da ogade gledanje skroz.
Jel to normalno?

zoran

pre 3 godine

-Ako umesto da svim silama zadrzimo Berona mi dovodimo kojekakve.
- Lutamo sa plejmekerima da je to haos.... Niko ne odgovara ni Hol, ni Ročeti i neće ni Kolom.
-Sa Terijem i Obrajantom se zestoko omasilo..... Teri samo zna elejap, los u građenju kosa, skočan ali nema tajming za skok....
-Obrajant dečko više zna od Terija ali solira i solira,utupi napad.
-Mene ni Lojd nije odusevio forsira sut kad mu ne ide
-Simonović pa odličan primer bila losa sezona u CedevitiOlimpiji i mi ga vratimo
-sada smo doveli Koloma jer lutamo i ne znamo sta da radimo i povlačimo ishitrene poteze

Sone

pre 3 godine

Ajmo legijo stranaca iz Rusije! Gazi legiju iz Zeleznika!!!
(italijan u prevari, 22. decembar 2020 17:51)

Pa sta je onda Partizan sa istim brojem stranaca?
(Vonom, 22. decembar 2020 18:42
Pa ti ni strance ne znas da prebrojis, kako onda da shvatis da navijas za FMP?

ej bre

pre 3 godine

Prvi bio pre oko 25 god...tada ste pokupovali sve sto valja iz lige...bila nekada jaka , cetvrtfinale sa Cska, dva glavna igraca im bila povredjena, Muta vas vodio..
(Urke, 22. decembar 2020 18:37)

Bilo je 98 godine. Pa i vi sada kupujete sve sto vredi ovde pa nema rezultata. Ta liga jeste bila jaka, slazem se a onda dodje legenda i osakti je ulaskom u regionalno takmicenje.

Милан

pre 3 godine

Потрошени сви кредити,распуштање ових скупо плаћених губитника је једино решење...

Vlatko

pre 3 godine

Ako bi mi netko mogao objasniti po kojim kriterijima je ovaj O'Bryant pojačanje. Osim ako ti je jedini kriterij za centra da je visok i jak. Za njega je Štimac Sabonis. Najsebičniji centar kojeg sam vidio.

Nikola

pre 3 godine

Ako već moramo da izgubimo bolje da izgubimo sa 20 razlike da konačno shvate da ovako ne može, kada izgubiš sa 2,3 koša razlike prodavaće priču kako nisu imali sreće kako su nesrećno izgubili... Kako je bitan igrač bolestan i ostale papazjanije! Objasnite sada narodu šta je ovde problem!! Ili vodite klub onako kako treba! Problemima se bavite sistematski a ne površno! Ili vodite normalno ili ga privatizujte i dajte nekome čiji će interes biti Zvezdin uspeh! Ovo ne vodi ničemu! Plaćamo strance za šta? Od domaćih igrača imamo Simonovića koji vrši ulogu Kešelja od prošle sezone! Imamo Lazića koji je imao u karijeri 2-3 vrhunske sezone i od tada teški padovi u karijeri, došao je dotle da narod pravi sprdnju sa njim. Jel to treba tim igračima koji su nekada bili okosnica tima? Jel im treba takva ljaga na karijeri. Šta hoće uprava da svaki igrač koji je imao dobru rolu u Zvezdi kao mlad igrač posle ode u inostranstvo navataju se para i onda pred penziju kad ih niko više neće dolaze da izvuku još koji dinar iz ionako prazne kase... Dosta više svega ako je cilj da niko više ne gleda Zvezdu da bi mogli da kradu klub ekstra na dobrom ste putu da vam se plan ispuni!

moralni gmizavac

pre 3 godine

@Walldorf
Pa taj Pesic je vec zagazio duboko u mulj, bio trener "evropske zvezde" kada se unajvece vodila kampanja unistenja domace kosarke, legenda je bio dzelat a Pesic trener dzelatovog kluba.
Laku noc

analiza

pre 3 godine

NastyB, nemojte da me zezate da se bilo šta promenilo.Sve je isto samo se on drugačije zove i zanima ga sport a ne voli Par. Znam kako su i zašto prelazili u Par Nikolic(kasnije je pomogao Zocu da uzme titulu u Istambulu) i Stankovic. Kao što znam da je Divac lepo odrao CZ za par mečeva u Evropi.Vidite, danas košarkaši potpisuju ugovore za CZ olovkama koje imaju stranački znak, a pri tome navijaju za Par i posle toga ne dobiju šansu u CZ,ali bitno je da Par ne dobije igrača. Naravno da ni u vreme Par dominacije nije bilo bolje, ali je tad CZ dovodila i Pesica i gomilu igrača, ako koga sad Par dovodi? Neke poluigrace, jednog Trinkija na jednu sezonu koju uništi korona i trenera Canka i Scepanovica. Jer mi nemamo Vesica da finansira "evropski Par" kao što je u vreme DV finansirana "evropska Zvezda". Kad se kaže košarka, u Srb se misli na Par. Znate ono, za koga navijas: u fudbalu za CZ u košarci za Par, ta šema.Takva je gomila "navijaca", uvek uz bolje i pobednike. Mi pravi navijači se drzimo svog kluba čak i kad je klub u g... do guše.

Pera

pre 3 godine

Bravo Obradovicu, najvece trenersko razocarenje u istoriji Zvezde. Ako imas sam zrno casti hitno podnesi ostavku. Aj sto ne umete da pogodite kos, nego ni odbrana ne postoji.

Zvezda

pre 3 godine

Ko ne tera Kokoskova? Da znas Turski video bi šta pišu navijači Fenera, samo sto naši ništa ne prenose (jer nam je selektor). Fenerovi navijači su možda i ludji od nas i ti misliš da oni sede i uživaju. Oduševljeni su rezultatima. Stvarno se nekad zapitam da li ljudi ovde uključe kozak pre nego nešto napisu.
(veliki strumf, 22. decembar 2020 18:50)

Moj član pirodice je diplomirani Turkolog i tražim da mi prevede ono što me interesuje. Uglavnom sport na stranicama dnevnog najtiražnijeg lista u Turskoj Huriyet. Naklonjeni Feneru i Besiktašu. Vlasnik Fenera je izjavio da je zbog pandemije ova sezona žrtvovana i ni reči kritike na račun Kokoškova

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Да ли је могуће да овај још увек води екипу??? Па ово је катастрофа, уништио их је тотално, погледајте изразе лица, славили би кад би му видели леђа! Најача екипа у последњих седам сезона изгледа лошије од екипе аматера Алимпијевића! Човићу где су ти очи бре, па шта је ово????

veliki strumf

pre 3 godine

Obradovic i O Brajant koji je prodao vec 5 lopti unistice Zvezdu ove sezone! Ovo je košarka kao da se skupili klinci iza zgrade. Šta li je to Obradovic trenirao pola godine, čemu ih je naucio kad igramo OVO! Za 13 i po minuta 24 razlike! Ima li taj čovek obraz??? Ko će mu biti kriv za ovu tragikomediju?

2CRAZY

pre 3 godine

Gledam kosarku sa sinom i cerkom,osnovcima. Timeout.Pet reklama,3 su za kladionicu,uz onog sto se dernja kao magarac,2 su za sex,uz odvratnu sa Deda Mrazom.
Da ogade gledanje skroz.
Jel to normalno?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alek, 22. decembar 2020 18:21)

Da, Sport Klub je oduvek imao najogavnije reklame, ja obavezno prebacim od sramote.

veliki strumf

pre 3 godine

Kuridza je opasno počeo da me nervira. Niti ume zicer da ubaci, niti bacanje pogadja, pravi totalni glupe faulove kad smo u bonusu i poklanja poene sa bacanja. Evo pocetak 4/4 čistu loptu ispušta u aut i odmah primamo trojku. Opet 20 razlike. Borac je on, sve ok, ali džaba kad kvalitet za EL nema. Iz utakmice u utakmicu sve je smesniji i tragicniji. Isto i O Brajant - pocetak 4/4 izgubljena lopta, pa promasen zicer, pa mu igrač potpuno sam za +20, pa faul u napadu posle tajm auta i primamo 5. trojku od Riversa. I to je kraj utakmice - sad može da da još 15 poena. On i Kuridza su za 2 minuta 4/4 od +15 odveli na +23. Evo i šeste trojke Riversa. E MOJ OBRADOVIĆU NEZNALICE JEDNA!!! Gleda ovu dvojicu rekreativaca kako nas sahranjuju, a Rivers nam za 12 minuta drugog poluvremena ubaci 20 poena!!! 29 razlike SRAMOTO JEDNA!!! HOĆEMO OTKAZE!!! Obradoviću da te ne gledamo više, Ajde tutanj!

Pera

pre 3 godine

Ako već teraš nekog onda daj predlog koga bi ti na klupu? A ja pitam da li je sve do trenera? Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:26)

Sve je do trenera. Selektirao ekipu. Dovodio i odvodio igrace kako je zeleo. Ima carter za vecinu putovanja. Sve zelje su mu ispunjene i njemu ekipa 22.12. izgleda ovako. Ako se nesto sto on trazi ne sprovodi na terenu, opet je on kriv jer nema autoritet. A trenera slobodnih koliko hoces... Radonjic, Pesic...

drvobradi

pre 3 godine

1 korak napred, onda 2 nazad.
@Grupa gradjana
Lako je njima, kupe malo bolje strance. Kod nas, sve što valja ode u NBA. ABA je u poslednjih 10g dala više NBA igrača nego cela EL.

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Umesto kupovine Hola, Brajanta i Voldena, Berona je trebalo ostaviti. Apsolutno je nemoguce da je vise dobio u Zenitu nego ova trojica zajedno u Zvezdi

Kale_Pravi

pre 3 godine

Za prvu cetvrtinu, po celu platu kazniti svakog igraca koji je ulazio u. igru. Dalje, Berona je trebalo zadrzagi po svaku cenu. Slazem se za Voldena i Lojda. Stimaru ostaviti. Moze i Obrajant da se Vaspita, Rit ok. I to je celina, popuna sa Dobricem, Davidovcem i jednim korisnim krilom. Bolje da su Mitrovica vratili. I da ne skacem sa teme na temu, sramota je ovo veceras, zasto ste dolazili na utakmicu? Inace Zenit nista, ali nista posebno. Mi smo teski jad veceras, bar do poluvremena. Mada Ruske ekipe gube i kad vode plus 20, ali nece se todanas desiti, jer nema ko da okrene, a nude se.

goran

pre 3 godine

i kad cujem da neko kaze niko ne valja, osim voldena, aaaa!!! ocajan u odbrani, jos gori u napadu. ne valja nam kejsi, suter koji da svaki otvoren sut, 3 trojke u tri napada.

matori 2

pre 3 godine

I ko je bolji u direktnom sudaru dve najvece zvezde , ekipe iz Zeleznika u ovom veku ,Bilija Berona i Jagodic Kuridze? (-29 trenutno)

smorinjo

pre 3 godine

Lepo sam ja reko jos dok se suskalo da ce obradovica staviti za trenera,on je trenerski diletant i naseli smo na pricu o zvezdastvu,sakota je za njega greg popovic.

Slobodan Milosevic

pre 3 godine

Iz godine u godinu sa trenerima promasaji a igraca je doslo zadnjih pet godina da nisu ni za aba ligu. Dokle ovi iz uprave (glavni i odgovorni)misle da ovako rade a da se ne prica o parama koliko su dali!

Savo

pre 3 godine

Zvezda gubi 30 razlike od nekog tamo Zenita... Posle Fenjerbahcea na Bozic - za fenjer Evrolige..Mozda jos par pojacanja za drugi deo..

stručnjak fotelja

pre 3 godine

kako je sujetan obradović...cccc
šta je večeras u inat radio ovo je neviđeno.
pa ti posle pravi dobru hemiju u timu.

Pera

pre 3 godine

Selektiras ekipu od igrača koji su slobodni i koliko para imaš. Da su ovi neke zvezde ne bi došli za jednu sezonu u Beograd. Velike ekipe imaju skaute, menadžere. Nije ovo PS4. Naši klubovi dolaze na red za kupovinu kada veliki vwć završe kupovinu. Ovi svi nisu nepoznati igrali u većim klubovima Evrope. Pa što nisu ostali tamo. Beron je bio igrač ali otišao za veći novac. Tanki smo mi još. Iza Zenita koji je bio najslabijibtim prošle godine sada stoji Gazprom
(Zvezda, 22. decembar 2020 20:24)

Sa mnogo manje para i mnogo manje stranaca su svi prethodni treneri imali kompetitivnije ekipe u EL i promovisali neke mlade i domace igrace. Obradovic nije uradio nista. Zasto se dovode igraci koji nisu u stanju da naprave razliku? Sta je to Rocesti uradio, a da nije mogao Uskokovic? Da nesto ozbiljno ne valja pokazatelj je da ekipa na kraju decembra igra gore nego sto je izgledala na pocetku sezone. Promenjeno je vec nekoliko igraca. Ostalo je jos da probas da spasis sezonu tako sto ces promeniti trenera. Ovaj je zarotirao vec 20 igraca, a nismo ni na pola sezone.

muamua

pre 3 godine

@rela nisu bile lazi vec ste otkazali utakmicu u zbog velikog broja zarazenih,a bio je samo jedan zarazen....zasto niste otkazali i ovu.....

RedMetox

pre 3 godine

Jel realno da nam sudi Radovic ( Kradovic )
(RedMetox, 22. decembar 2020 17:36)

Realno je, ali nije normalno. Nauči da je realno ono što se događa, realno ne znači da je normalno.
(Jel, jelste, 22. decembar 2020 18:05)

Pametnice moja , ljubim !

zoran

pre 3 godine

Realno Zvezda je večeras pokazala da je sigurno jedan od najslabijih timova u evroligi i svaka pobeda će biti ravna čudu.
Trenutno je Himki poslednji a samo je pitanje dana kada će zaređati pobede. Fener će roku par dana prestići Zvezdu. A da Asvel je mozda krs veći od Zvezde.
-Zasto se zuri i dovodi Kolom ?
-Zasto Teri, Zasto Obrajant
-zasto Simon, Hol
-toliko toga zasto?
-Sta se to desava sa timom i izgleda ovako jadno?

deki 27

pre 3 godine

KC Rivers je ovako sutirao u onom cuvenom finalu protiv Buducnosti 97-54. Secam se da mu nije bilo pravo kad mu nisu produzili ugovor. Nazalost mi nismo zadrzali ni jednog od 2 sutera, Berona i Pantera i kad naletis na jednu ovakvu ekipu gde su jos dve ubice, Bili i Pangos, onda samo da se molis bogu da ti daju sto manje

Grupa gradjana

pre 3 godine

I kako sada zameriti EL sto hoce da ukine mesto ekipi iz ABA. Deluju kao amateri u odnosu na ozbiljne timove. Za evropske prilike nejaki a za nase uslove preskupi kosarkasi. Ne mogu vise klubovi sa Balkana da drze korak sa bogatima. Posrcu Pao i Fener ni njima nije lako sa finansijama sta onda treba ocekivati od bivsih SFRJ republika.

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА @marko992 Slažem se sa obojicom.Da,ozbiljan kriminal razara srpski sport,to je očito.Još se odbojka drži,zahvaljujuči struci koja još pistoji.Dalje,tačno je da mi,osim Pešića i Ž.Obradovića,nemamo istinske košarkaške stručnjake.Pešić je već i pred penzijom,tako da ne verujem da bi pomenuta dvojica više ikada zagazila u mulj srpskog sporta.Ostaju nam poluproizvodi,tzv.treneri srednjih godina, koji nikada neće dostići visine i kvalitet naših trenerskih velikana koji su košarkaški opismenili Evropu.Dalje,neki naši reprezentativci imaju svoje košarkaške škole.Malo im je para,pa svakog leta,tokom 3-4.meseca deru roditelje klinaca koji pohadjaju te njihove kvazi škole košarke.Dalje,deca nam iz Srbije idu na školovanje u velike evropske klubove.Ne većina njih,naravno,već baš oni koji bi trebali biti u mladim košarkaškim selekcijama Zvezde i Partizana.I ono malo što se iskristališe u ova dva kluba,ne dobije pravu priliku da se dokaže.Nemaju mesta pored skupih a beskorisnih stranaca,koji su,što je najgore,jednom nogom u penziji.Tmurna slika srpske košarke,definitivno.Uz sve ono što sam naveo u prethodnom postu,ne vidim "svetlo na kraju tunela".Kako i šta dalje?Ne znam.Sport je tek delić naših života,ako se razumemo.Sportski pozdrav!

Jel, jelste

pre 3 godine

Jel realno da nam sudi Radovic ( Kradovic )
(RedMetox, 22. decembar 2020 17:36)

Realno je, ali nije normalno. Nauči da je realno ono što se događa, realno ne znači da je normalno.

vss

pre 3 godine

Prvi minut: O Brajant težak promašaj iz skok šuta bez balansa, primljena trojka preko njega jer je stajao 3 metra od Vila Tomasa i izgubljena lopta. Kakav start! U odbrani primljene 2 trojke iako znamo da Zenit puno šutira za 3. Zatim, za 3 minuta jedva smo ubacili šut, a primili sva 3, pri čemu nikom ne pada na pamet da pravi faul! Pengos 8 poena, 2 trojke. Sjajan pocetak, sjajna priprema meča Obradovića!!! Pengos ubaci 5 poena i on stavi Uskokovića da ga čuva - logično ovaj ubaci trojku kao na treningu. A onda jos jednu - za 5 minuta 3,trojke, 11 poena. Čuva ga Uskokovic. Show program. A slušam Obradovica pre meča kaze kad bi ljudi znali koliko pripremam svaki meč! Ili lažeš čoveče bezocno, ili pojma nemaš jer džabe pripremas kad ne razumes. Primis 4 otvorene trojke za 5 minuta, a VALJDA znas da im je to najjace oružje!!’

Fenomen

pre 3 godine

Obradović vrši hokejaške izmene bez ikakvog plana i koncepcije...izmene radi izmena. Samo maltretira igrače...jednostavno čovek nema ideju i ne zna šta radi.

Dejan CZ

pre 3 godine

Zenit pokazuje da ako hoces da igras EL onda u timu ne treba da imas uopste domacih igraca...I nije to samo nacelo Zenita vec i ostalih ozbiljnih klubova pre svega sa A licencom...Naravno dovoditi i strance koji su u rangu domacih igraca jos crnje je i gore.

gagi

pre 3 godine

Pocetak drugog poluvtemena, Volden nas unisti, tri geske i kraj. Nevidjena stetocina. Doneekle je igrao odbranu, sad ni to. Obradovicu tvoj izbor. Idite obojica...

Bojan

pre 3 godine

Duop Rit je napravio JEDNU gresku i Obradovic ga demonstrativno vadi iz igre i vise ne vraca nazad (verovatno do kraja). Sada je Kuridza zaredjao nekoliko gresaka u seriji a ovaj iz inata nece Rita da vrati. Tolerise Woldena celu utakmicu a ovaj iz greske u gresku.

djoker

pre 3 godine

Ova ekipa zvezde je spremna da joj se kupi stado ovaca i na Pester da idu da ih cuvaju, za drugo nisu, cast trojici cetvorici igraca.

mile

pre 3 godine

Iako sam zvezdas ovo uopste nema smisla ni pratiti ni gledati. Bog dragi vise ne zna ko trenutno igra. Kupuju igrace kao rocestija na 3 nedelje, kao da su ga angazovali da iscjepa 5 metara drva a ne da igra na duze i da se adaptira. Cemu to sve, ta evroliga zatvorenog tipa je totalna budalastina. Ogromne se pare za strance daju a rezultati nikakvi. Osim toga nema vise te hemije, i navijacima je vec svejedno. I sa publikom je u zadnje vrijeme bila pozorisna atmosfera.

Dragan

pre 3 godine

Nije problem u porazu već u načinu na koji "igra" ekipa.
Ovo je nešto najgore što igramo još od... ne mogu da se setim.
Imali smo gore timove i rezultate, ali ovako lošu igru.
Jedino što je konstantno da nemamo ideju ni u napadu ni u odbrani.
Bolje da nemamo trenera i neka gleda ko je baš veliki mazohista.
Ja više ne mogu.

analiza

pre 3 godine

Nasty, čoveče, vi uporedjujete moć košarkaškog trenera DV i predsednika države?!Svašta. Sem toga jedan Pešić ,svetski prvak, vredi 3x više kao trener od jednog Trinkijerija a dva puta vas vodio.Taj isti Pesic je vrbovao Kalinica pred meč sa CZ zbog čega je Muta Nikolić poludeo, a i pokacio se sa Bircevicem, a ja se sećam kako je Rdn Kg izgubio dobijem meč sa CZ,pa je neko vrbovao i ono drvo Gagica te je otišao pred finiš sezone, nemojmo sad o tim prljavim igricama koje su oba kluba igrali.I još je Piroćanac, a oni vole lepe pare. Radonja je ok lik,imao je najbolje iz Srb jer je postojalo "no-no" za odlazak u Par(posle vam Micic na proslavi peva Par navijački pesmu) i lepo je to iskoristio uz dobre plejeve.Da li je DV inao toliku moć da zavrne finansije suparnickom klubu, ne, jer je postojao projekat "evropska Zvezda" pa se podsetite ko je tada bio deo Uprave. A sada jedan Trinki je dokaz da se nešto radi za Par? Tanko je to, to je kao da nekom ko dva dana nije pio vodu das vodu u čašicu za rakiju. Postoji naredba da Par dobije pomoć povremeno i na kašičicu a CZ neka dovodi S. Skocijanitisa i sve što joj zatreba, hoće pleja, evo plej, hoće beka iz Par, evo beka iz Par. Hoće S. O. za trenera, evo njega na klupi. Kao da CZ ima čarobnu lampu, samo je protrlja i hop, želja se ostvari.

Džoni

pre 3 godine

Aleksa Uskoković buduća Zvezdina zvezda. NBA igrač. Zapamtite ovaj komentar.
(Nikola, 22. decembar 2020 18:12)

Aleksai Uskokoviću će Zvezda biti najbolji tim u kom je igrao. Odličan napadački, kriminalan, ali kriminalan u odbrani.

Gorki

pre 3 godine

Ovo uporno tolerisanje Obradovica je kostalo Zvezdu bilo kakve nade sto se tice Eurolige. Plasim se da ce i borbab za titulu ABA lige biti veoma diskutabilna ako ovaj covek ostane.

gremlin

pre 3 godine

Oseća se da fali Lojd a Filipa nema...moraće Legenda da dovede još igrača po NJEGOVOM UKUSU,a vama ako ovi ne valjaju napravite svoj klub pa dovedite koga hoćete...-18 za četvrtinu,dosta solidno...

mare

pre 3 godine

Koji li ce nam Kolom? Ili onda Hol? Kuzmic je takav raspad da ne bi mogao igrati ni u blokovima. Kuridzu je tuzno gledati protiv ozbiljnih igraca.

goran

pre 3 godine

kosarku pratim od 84-5, zvezdinu kosarkasku utakmicu prenosenu na tv-u ne znam da l propustih 10 za taj period, ali da mi nije stalo i da gledam ravnodusno se nije desilo nikad do ove sezone.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ево 30 разлике. Људи, нема ништа од европске приче ни ове сезоне. Заборавите на то. Не вриједи нам се сикирати. НИСМО ДОВОЉНО ДОБРИ.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Možeš da crtaš pričaš ali ako se to na terenu ne sprovodi onda ne može trener da bude kriv.
(Zvezda, 22. decembar 2020 19:26)




da li si se ikad bavio nekim sportom, makar i amaterski?
za sve loše što se događa na terenu, ako se ponavlja - isključivi krivac je trener!

Baki SM

pre 3 godine

Саша је био играчина, али он је склапао екипу, он је довео дрво Терија, невиђеног потрошача лопти О'Брајанта, Рочестија који је сенка оног Рочестија, Ускоковића бацио у ватру тек кад је видео да иначе сјајни Волден не може да игра све...
Ред би био да се нађе неко ко је у стању да направи ред, ово је срамота.

Kartagina

pre 3 godine

Realno i ocekivano, jednostavno nemamo kvalitet da se ozbiljnnije takmicimo u EL. Plus losa selekcija i vodjenje ekipe i tu nema puno sta da se ocekuje.

Millennium

pre 3 godine

Bukvalno nema šta da se kaže a da nije rečeno u porazima predhodnih kola. Jednostavno bruka i sramota. Sada je samo ostalo da se mazohistički gleda dokle će ovo trajati i kako će se završiti. A dobro biti neće.

Marko

pre 3 godine

Ekipa smesna,samo mediski naduvano pred pocetak sezone kao nesto novo,nesto dobro.
Trener ispade gori i od alimpija i tomica zajedno.
Imas u ekipi lazica koji srlja,vreme mu je proslo,simonovica isto,ni nekad nije bio za EL,terija kome se ne zna ni koja mu je uloga ni sta radi,kuridza prosecan za abu,kuzmic proslost daleka i senka od igraca,brajanta koji siluje,jedino lojd je na nekom nivou EL,tako da ne znam sta ste ocekivali od ovve ekipe.

Radijator

pre 3 godine

Ah da, Vučić je kriv.
(Ajgor, 22. decembar 2020 23:23)

A ne, nije kriv.
Lik patoloski mrzi Partizan.A vladar je svega i za sve se pita..

muamua

pre 3 godine

@ciki igra mega sa domacim igracima 0a je jaka...elem fmp i borac su tu da uzmu ili umore partizan i ostale za zvezdu i nista drugo majstore

veliki strumf

pre 3 godine

Da li je Obradovic normalan da mu Uskokovic cuva Pengosa??? Covek je ubacio najlakse 2 trojke i najprostije polaganje u karijeri protiv Uskokovica za 2 minuta! Covek ubacio 13 poena za 6 minuta kao na treningu, i to suterskom, kad sutira i zafrkava se sa loptom sam. Jel ume neko da napravi faul??? Ceo jedan faul i to na sutu za 8 minuta??? BRUKA I SRAMOTA! Brzi su 5 puta, lopta kruzi, svi se krecu, dok smo mi spoooori i svi stoje, a bekovi gnjave loptu 15 sekundi na centru. U 1/4 cas moderne kosarke Cavija Paskvala. Ali neverovatno da nemamo nikakvu energiju u odbrani zelju da makar faul napravimo.

PFC

pre 3 godine

Upravo se dobija odgovor koliko je Zvezda nemocna bez Lojda,momak im cini bukvalno 90 posto tima,kada njega nema Zvezda nema apsolutno nikakve sanse da pobedi

Spale spadalo

pre 3 godine

69:50
(Spale, 22. decembar 2020 18:10) # Link komentara
Preporučujem (+2)

Bice ovde toliko ali na poluvremenu.

Za kraj me strah i da pomislim.

Stop maloletnicima komentar!

pre 3 godine

Realno težak amaterizam..Svaka reč je suvišna...Igra u napadu 0..Milion greški,spora igra,izolacija za četvorku svaki idiotski napad na 6 sec..

Walldorf

pre 3 godine

Pred početak poslednjih deset minuta,mogu reći samo jedno.Da je mali Uskoković napravio seriju užasnih grešaka,kakve je napravio Volden,smesta bi bio prikovan za klupu narednih deset utakmica!!!Šta reći o "pojačanju",Kolomu?Čovek izgledom podseća na rekreativca,penzionisanog igrača.Ovo je bruka i pitam se,na šta i koga mi bacamo novac?!?Sve pare smo morali dati da sačuvamo Berona,Pantera i Štimca.Trenutno je -24.Bravo Obradoviću!!!Tvoja selekcija rostera je ubitačna.Na žslost,PO NAS!!!

hm

pre 3 godine

Najlakse je reci cilj je ABA. Aba liga je unistena i slaba od kada su hrvatski klubovi potonuli i niko ne baca pare u njih. ABA ligu da osvojis ne trebas mnogo para da ulozis. Sto se i vidi na rezultatima. Prva u ABA, a kako je krneulo biti ce poslednja u evropi.

qq

pre 3 godine

Gde vam je sada 'čuvena' košarkaška i vaterpolo škola?
Ah da, Vučić je kriv.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajgor, 22. decembar 2020 23:23)

A je l' nije? I ne samo Grobarima nego i svima ostalima koji nisu "stub srpstva".

IVT

pre 3 godine

Izgleda da će biti katastrofa. Loše vodjenje ekipe. Obradović ne oseća da lošom početnom postavom i nečinjenjem izmena, dozvoljava razliku koja se ne stiže.Loš strateg i trener. Loš izbor rostera.

Википедија новинарство

pre 3 godine

Jel realno da nam sudi Radovic ( Kradovic )
(RedMetox, 22. decembar 2020 17:36)

Иначе би било -20

Bojan

pre 3 godine

Walden prima dve trojke, promasuje flouter u napadu, gubi loptu u sledecem napadu, opet prima trojku od KC Rivers i ovaj ga drzi i dalje u igri?!?!?!?

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Kako bi vi meni od Tesle peske isli do Beograda, sramote jedne.
Imate li blama bar malo!!??
(Hrundi Bakshi, 22. decembar 2020 18:40).

Da ne bude zabune, i ovaj mahac rukama zajedno s vama

zoran

pre 3 godine

-Koliko promasaja u selekciji igrackog kadra
-Lojd velikitrosadzija lopti al je za neke igrače zvezde Dzordan
-Hol dečko tanak plej loseg šuta
-Ročesti igrač bez odbrane ali je žrtva trenerskog neznanja da ga u napadu iskoristi
-Obrajant ni 4 ni 5,solira i solira a za timsku igru nikad čuo zato ga svaki tim otera
-Teri brz skočan ali sve dzaba kad nema pravi tajming za skok... Leđna tehnika tanka.. Samo elejap dobar
-Kolon produkt lutanja i nista bolji od Ročestija
-Obradović veliko razočaranje jer je on većim delom vrsio selekciju
-sve te igrače treba platiti kad klub s njima raskida ugovor

Demar Derozan

pre 3 godine

Brine neborbenost tima, dok statican napad bez ideje ostaje glavni problem. To se vidi kada je Kolon na, pleju, trazi brzu igru i pokretljivost igraca sto je navikao u spanskoj ligi, ali nema kome da asistira, pa je iznudjen da sutira. Igraci Zvezde verovatno nisu spremni fizicki za stalnu pokretljivost u napadu jer ih odbrana trosi. I kada je igrala dobro u driugoj 1/4, to je bilo kada je Zenit igrao sa drugom postavom. Svidja mi se Pojtres,radi sve sto treba, pidseca po svemu na Kvinsija Milera, e on je tip igraca koji treba skautirati.

drex

pre 3 godine

Problem FK i KK Crvena Zvezda jeste sto "covek sa klupe" nije menadzer. Sto igrace ne dovodi on nego uprava. Uprava treba da vodi racuna o finansijama. Da kaze "ovo je budzet za dovodjenje igraca". A te igrace treba da dovodi trener a ne Covic, Terzic i ostali.

Džoni

pre 3 godine

Al će nas ovi natrpati. Ovi kao u transu dok smo mi kao da smo u 4/4? Jednostavno nema Lojda na koga bi se bazirala njihova odbrana, a od ovih ostalih znaju da im ne preti neka opasnost, a na stranu to što su ubacili sve što su bacili prema košu. Mi opet neorganizovani do bola. Od Hola ne možemo očekivati ništa posle mesec dana povrede, od Koloma takođe, Uskokovića prolaze kao da ga nema, Volden već nekoliko mečeva "tih" i to je to od bekova, a oni na bekovima pakleno jaki?

goran

pre 3 godine

posle lazicevebtrojke na pocetku 3/4 i -8, u sledecih pet minuta 2-15 (samo dvojka o brajanta). u 1/4 smo kod 12-16 imali i 2-19 seriju.

Grunf

pre 3 godine

Koliko god imaju komrntatori ovde? Dokle vise da se spominje Hemofarm? Fabriku je kupila nemacka kompanija i nisu hteli vise da ulazu u kosarku. To je razlog propasti kluba.

komentar

pre 3 godine

Potpuno raštimovana ekipa, bez žara, ne zna se ko šta igra. Davidovac kada dobije loptu prvo 5 sekundi gleda kome će dodati. Penzioneri iz mog kraja bi igrali brže i agresivnije u napadu. Polako gubim volju i strpljenje da ovo gledam.

deda Mile ima farmu

pre 3 godine

Potpuno raštimovana ekipa, bez žara, ne zna se ko šta igra. Davidovac kada dobije loptu prvo 5 sekundi gleda kome će dodati. Penzioneri iz mog kraja bi igrali brže i agresivnije u napadu. Polako gubim volju i strpljenje da ovo gledam.
(komentar, 23. decembar 2020 08:24)

Nemoj ti da vređaš nas penzionere.

Pravi Goran iz Loznice

pre 3 godine

A ti bi da se igra Evropa sa domaćim igračima. Pa ni ABA ne bi mogli da prodju. Evo Borac i FMP igraju sa domaćim igračima pa su najslabiji u ABA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (čiki, 22. decembar 2020 22:24)

Mega igra sa samo dva (poluanonimna) stranca pa su u vrhu Aba lige. Može se kad se hoće!

Široko

pre 3 godine

Dobri ste. Alal vera. Samo da dovedete još 5-6 stranaca i to je to. Ima ih još nekoliko poznatih koji nisu igrali kod vas. A ako neće da dođu recite Vesiću i Vučku da vam prebace 5-6 komada iz NBA. Mogli bi i Trinkijerija da dovedete. Zašto da ne. Nek upiše sam cifru i nema problema.