Fudbal 114

Petak, 18.12.2020.

13:05

Terzić o Vidiću: Sujeta je velika

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, govorio je o aktuelnoj situaciji u Fudbalskom savezu Srbije i Nemanji Vidiću.

Terziæ o Vidiæu: Sujeta je velika IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

Boro iz Pobede

pre 3 godine

Terza jel si cuo za onu: nije bitno sta je rekao nego ko je rekao! Mozes da hvalis Vidica koliko god hoces, njemu od takvih kao sto si ti ne trebaju ni kritike ni pohvale! Te tvoje demagogije prosipaj nekom drugom, vidi se da si ucio od najboljih!

sasha

pre 3 godine

@Beowolf
Pa lose ti je rezonovanje. Terzic je pokusao da degradira Vidica pricom da je njegovo pismo motivisano licnim ambicijama. Uz to je udelio par komplimenata, jer je beskicmenjak.
Zar verujes coveku koga Interpol trazi?
Volontira u Zvezdi, a OFK je ojadio?
Vidic je legenda u Junajtedu, tamo uvek moze dobiti neku funkciju, a sigurno se finansijski obezbedio da ne mora nista da radi.

Beowolf

pre 3 godine

Ja vidim da ovde svi poznaju Vidića lično, pošto se njegov kredibilitet uopšte ne dovodi u pitanje. Jel vi uopšte znate nešto o njemu osim što je bio strašan fudbaler? Ima li tu neke stručnosti i konkretne ideje osim paušalne izjave kojom je tako junački izjavio nešto što svi znaju. O Terziću nemam dobro mišljenje ali u ovom konkretnom slučaju verujem njemu. Čovek je onako opušteno ispričao jedan usputni razgovor sa Vidićem koji mi i zvuči smisleno i nije tome dao poseban značaj, samo je provukao. Samo pročitajte opet šta je tada ispričao i zapitajte se zašto bi tako nešto uopšte izmislio. Ovaj se sutra javlja sa nekim demantima, poricanjima...neka histerija... Kao... Terzić je poslednja osoba kojoj bih se poverio. A ovaj samo prepričao neko spontano ćaskanje i tako ga je manje-više i predstavio. Jel samo meni to izgleda malo čudno? Ljudi, jedno je da nekoga volite ili ne volite... Ali slepo verovanje samo jednoj osobi, čak i kad možda nije rekao istinu... A sve što znate je da je bio dobar fudbaler i ništa više... Ne znam... Možda sam ja glup što uvek saslušam sve strane pa razmislim.

Vuuule

pre 3 godine

Čitam komentare i svi listom englezi ga poštuju. Tako je englezi, jer je kod njih ostavio i srce i dušu. Tamo je stvorio karijeru, a sad mi treba da blejimo zbog njega jer je veliki "stranac". Imao sam takav stav na Kosmetu. Kad su došli unmik i ostali mislio sam dođoše nadljudi. Kad ono, sve jajara do jajare. Otad mi se otvoriše oči - Najlošiji srpski Srbin je milion puta bolji od svakog stranca, pa i od stranog Srbina. Dođu puni para i misle da smo mi boranija....

Tik Tok

pre 3 godine

Biti igrač i biti trener su dan i noć ljudi moji. A to da Vidić bude trener Srbije jel to neki vic. Ja imam više prakse kao trener nego Vidić. 15 godina trener plus sam bio sudija tako da ZNAM pravila igre. PS Moji penali se izvedu sa 2 igrača a ne 1,sada,vi takozvani foteljski treneri mislite malo o tom mom potezu, kako to penal sa 2 igraca. Nek se javi Vidić sa odgovorom pošto je on veoma dobro poznat što se tiče penala

Nemanja

pre 3 godine

Navijaci i bivsi igraci Junajteda ustaju na spomen Nemanje Vidica, bez ikakvog preuvelicavanja. I onda ovakvo stvorenje da sebi za pravo da komentarise kapitena Junajteda, jednog od najcenjenijih igraca koji su igrali u tom klubu. Coveka koji jednu jedinu mrlju nije imao u karijeri, za razliku od doticnog. I takav jedan bezveznjak koji se suklja od rucka do rucka...on je nasao da komentarise Vidica.
Zemlja Srbija 2020. godine...ja je ovako nisam zamisljao 2000. godine

mitar

pre 3 godine

Burazeru, nazalost Nemanji nisi ni do kolenq, bio si neki 5-razredni igrac da ne govorimo o kontroverzama vezanim za tebe u proteklim godinama, Nemanja nije nikad bio lice sa poternice nego idol miliona fanova sirom sveta

Knn62.

pre 3 godine

Vidiću, ako sad ućutiš, isti si kao "oni"! Zato, naprijed, ne daj im mira! Svi iskreni ljubitelji srpskog fudbala su na tvojoj strani! Nemoj da ih razočaraš!

Markoni

pre 3 godine

Kakav god da je Vidić - rezultati pričaju. A Terzić ih ima, takođe, u bankama... A to što imamo dobre fudbalere i užasan fudbal - kriv je verovatno Vidić i takvi...
(Kiki, 18. decembar 2020 13:48)

Terza živi kao Car. Zato ste ljubomorni. Istina je da sve duguje crnogorskom Donu ali to je među njima kako mu se odužio.

објавитемикоментар

pre 3 godine

Без да улазим писање опширног коментара, али запитајте се само једно: коме више верујете?

1) Немањи Видићу, доказаном играчу и капитену једног од највећих клубова на свету

или

2) Звездану Терзићу, човеку који је директно одговоран за пропаст једног од најбољих српских клубова и човеку који је био на интерполовој потерници

Одговор је, рекао бих, сасвим логичан...

Iljo

pre 3 godine

Vidicu, svi znamo ko si ti.... a isto tako znamo bagru s druge strane.Zato brate...bagra ti nije ni do kljena.Zivi zivot, ne upustaj se u ovo blato, kojem nema kraja.Ostani onaj nas..... NEMANJA VIDIC!!!! ( inace sam Partizanovac, samo da se zna)

Sale...

pre 3 godine

Terzić je tata je u ovakvoj državi, u svakoj normalnoj bi bio procesuiran i bilo bi mu uzeto sve što ima, jer on verovatno pošteno nije zaradio žutu banku u životu...

boki

pre 3 godine

jasno je da je posle nedavnih ispada terzica u javnosti Terzic dobio novu dozu podrske od strane vrhovnog vodje pa otuda i ovakva drskost.
ono sto je jos zalosnije da navijaci zvezde u velikoj vecini podrzavaju lice sa poternice a ne vidica.

Samo pitam

pre 3 godine

Kapa dole za Manchester, ali koliko ja znam jedan jedin doprinos Vidica reperzentaciji je onaj penal u Africi. O Terzicu ne treba ni pricati, taj je jasan kao dan.

матори

pre 3 godine

Терзићу да ли мало поцрвениш кад читаш коментаре? Ма, немаш ти стида ни образа.

Boris Banović

pre 3 godine

Neka mi neko od poznavaoca prilika u našem fudbalu napiše statistiku Nemanje Vidića vezano za utakmice odigrane u CZ, reprezentaciji Srbije( SRJ, SCG) !
On je igrač Man. Jun., gde se afirmisao i postao jedan od 10 najboljih štopera ikada( u paru sa Ferdinandom , najbolji par ikada ) !

NBGD

pre 3 godine

Lako vam je da pricate sta hocete i pljujete koga hocete kada ste vodje platili debelo i niko nista ne sme da kaze,kako u mojoj Zvezdi tako i u Partizanu. Zalosno je sto su nas ovakvi zavadili do te mere da ne mozemo da smislimo ove druge. Nadam se da cemo mi pravi ljubitelji fudbala i pravi navijaci isterati ovo iz nasih klubova.

R1

pre 3 godine

Jedan od retkih naslova, a da su 2 "zaraćene " strane u pitanju,a da neki komentar koji podržava 1 stranu dobije preko 1200 svidjanja a samo 6 nesvidjanja.
Terzo,ne brukaj se.

Duka Duško

pre 3 godine

I da dodam, kao partizanovac od malih nogu - za gospodina, doktora profesora fudbalske igre Nemanju Vidića, jedan naklon do poda i poštovanje do neba!

kaokakao

pre 3 godine

Kaze isti onaj Terzic koji je bio na interpolovoj potjernicii i onda na nekakv volseban nacin je sve to nestalo sa dolaskom nove vlasti. U CG mu je zabranjen ulazak, a zabranili mu isti oni koji su ga tada skrivali i sa kojima je namjestao fudbalske rezultate. Cuveno je namjestanje Sutjeska - OFK Beograd, tj pustanje protivnika.

Montenigers drž druge u šaci i mnogo ne laj

pre 3 godine

Dok se veliki gospodin Brano drži visoko Terza može i celu prvu ligu da preuzme. Možda lagano čak i ministar sporta da bude.

matori

pre 3 godine

@(ha, 18. decembar 2020 13:02)

da budem iskren, nije mi jasno kako ja ovu izjavu Novaka nisam registrovao, pošto mislim da nema članka o njemu, a da ga nisam pročitao....

Hintreal

pre 3 godine

Zvezda nikada nije bila klub, nego drzavna igraonica. Ne treba je mrzeti, ali ne treba je ni voleti. Zvezda je poraz sporta i ogledalo drustva.
Tako je bilo
Tako je sad
Tako ce uvek biti.

miroslav

pre 3 godine

treba oduzeti Crvenoj Zvezdi sve titule u svim grupnim sportovima od 2012 pa dok ova vlast be završi svoje .. Taj period označiti kao mračno doba srpskog sporta.

Jumko

pre 3 godine

Sve smo zasluzili sto nam se desava, na svim poljima, a naravno da je povezano i da ide jedno sa drugim... I mogu vam napisati da mi je drago zbog svega, nismo mi za drugacije!

Kiki

pre 3 godine

Kakav god da je Vidić - rezultati pričaju. A Terzić ih ima, takođe, u bankama... A to što imamo dobre fudbalere i užasan fudbal - kriv je verovatno Vidić i takvi...

Pop

pre 3 godine

u fudbalskom klubu crvena zvezda legenda je doktor terza madjija a sujetni kompleksas bivsi kapiten man unt i po aleksu fergusonu najbolji odbrambeni igrac u istoriji engleske lige nemanja vidic
u kosarkaskom klubu crvena zvezda legenda je nebojsa covic a neznalica i neprijatelj kluba moka slavnic jedan od najboljih kosarkasa u istoriji na ovim prostorima..
..al ok vazno je da ste na plus devet u fudbalu u ping pong regularnoj ligi....ostalo nije toliko bitno..

V KAO VENDETA

pre 3 godine

Terziću barabo. Ne uzimaj u usta ovu fudbalsku legendu. Ti si sramota a on je naš ponos. Njega pamtimo po fudbalskim majstorijama a tebe po lopovluku malverzacijama i nečasnim radnjama

Vule

pre 3 godine

FSS traži novog selektora, komentatori hoće smenu predsednika FSS. Hajde onda da Kokezu stavimo na mesto selektora pa da izaberemo novog predsednika FSS? Tako bi bili zadovoljni i FSS i komentatori.

ms

pre 3 godine

Koga je Vidić do sada trenirao? Nameštač penala...hoćemo opet neko da se uči na reprezanticiji...Paunović, Jokanović,Piksi...pa kojim hoćete redom...

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Што би ракао Милош Жутић у "Бој на Косову"-
"Чини ми се да је велики твој страх...."

ha

pre 3 godine

Sujeta,jel!??A sta je ovo!!!??? Citiram tekst iz novina...
NAJBOLJI svetski teniser Novak Đoković, pozdravio je dolazak vaterpolo asa Vanje Udovičića na mesto ministra omladine i sporta, ali je istovremeno istakao i da je Aleksandar Vučić, prema dosadašnjem učinku, „pokazao da je veoma sposoban“.

- Pratim naravno sve što se dešava u Srbiji. Vanja je izuzetan momak i sportista. Čestitam mu, dobio je odgovoran zadatak. Divio sam mu se kada je kao kapiten predvodio vaterpoliste do mnogih uspeha. Ubeđen sam da će odgovoriti izazovu. Znam da ga je predložio Vučić i to mi uliva još više poverenja. Jer, Vučić je po onome što je dosad uradio pokazao da je veoma sposoban - istakao je Đoković, koji je time, praktično, prvi put javno pokazao simpatije prema nekom domaćem političaru.

MethodManWu

pre 3 godine

Svi znamo ko je Vidić, svi znamo ko je Terzić. Kao navijač Zvezde od malih nogu, želim ovom čovjeku što prije da vidim leđa.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Кад би било правде да ти одеш а Видић да те замијени у Звезди ал би многи ми славили.

Mafija

pre 3 godine

Na jednoj strani fudbaler koji je legenda najlegendarnijeg fudbalskog kluba na planeti, kod legendarnog AF, a na drugoj strani lokalni bandit.

E

pre 3 godine

Kao navijac Zvezde kad bih morao da biram uvek pre Vidic nego Terzic, i ne bih voleo da Piski koga sam jako voleo kao fudbalera udje ponovo u to blato i postane selektor!!!

Života

pre 3 godine

Čovek nije igrao van Srbije, i to u nižerazrednim klubovima gde mu je maksimum bio OFK Beograd, lice sa poternice Interpola, komentariše kapitena Mančester Junajteda kod legendarnog Aleksa Fergusona? Idi beri višnje, za bolje nisi!

Meraklija

pre 3 godine

Vidić i Terzić nikako ne idu u istoj rečenici.Razlika je ogromna.Čak i ovaj naš Tončev je za dotičnog doktora oličenje poštenja.

Milena

pre 3 godine

Gle čuda Vidić je sujeta a Piksija su "delije" oterale sa Marakane, jedva je glavu sačuvao. Deja je Terza pljuvao nedelju dana. E sada da vidimo šta su ta trojica dala Zvezdi a šta Terzić? Možda Terzić Ima vise nastupa u Zvezdinom dresu i više trofeja. Pa jel u Bariju igrao Terza ili Dejo? Jel Terza 5 Zvezdina zvezda. Jel Terza ginuo za Zvezdu krvave glave ili Vidara?

Komendija

pre 3 godine

Čovek koji je uništio jedan klub a "proslavio" drugi nema pravo da priča o sujeti. Naspram Terzićevih demona vidarina sujeta, ako je i ima, je u desetom planu.

box

pre 3 godine

Upravo je to i problem sto si na kraju rekao.
Da o selektorima vodi racuna kome je to posao. A ovde o tome vodi racuna onaj koji nikako ne bi trebao da je na toj poziciji.

Dok je Kokeza i poltronija na celu saveza, nema srece.

Underground

pre 3 godine

Ako sam dobro razumeo Vidica, onog momcinu sto je igrao i bio kapiten velikog Mancester J.i izabran u idealan tim svih vremena tog istog MJ,njega radi sujeta na Zvezdana Terzica...vrlo zanimljivo...

ciganin najlepši

pre 3 godine

Pričaš najviše o sebi, mali sujetni vaćarošu. Nisi dostojan da izgovoriš ime Nemanje Vidića, kamoli da filozofiraš o njemu. Sreća tvoja nema publike, davno bi leteo iz kluba.

Милош

pre 3 godine

Докле год имамо лица са потернице која причају о капитрну Манчестер Јунајтеда до тада ми сунца нећемо видети.

Underground

pre 3 godine

Ako sam dobro razumeo Vidica, onog momcinu sto je igrao i bio kapiten velikog Mancester J.i izabran u idealan tim svih vremena tog istog MJ,njega radi sujeta na Zvezdana Terzica...vrlo zanimljivo...

Милош

pre 3 godine

Докле год имамо лица са потернице која причају о капитрну Манчестер Јунајтеда до тада ми сунца нећемо видети.

V KAO VENDETA

pre 3 godine

Terziću barabo. Ne uzimaj u usta ovu fudbalsku legendu. Ti si sramota a on je naš ponos. Njega pamtimo po fudbalskim majstorijama a tebe po lopovluku malverzacijama i nečasnim radnjama

ciganin najlepši

pre 3 godine

Pričaš najviše o sebi, mali sujetni vaćarošu. Nisi dostojan da izgovoriš ime Nemanje Vidića, kamoli da filozofiraš o njemu. Sreća tvoja nema publike, davno bi leteo iz kluba.

miroslav

pre 3 godine

treba oduzeti Crvenoj Zvezdi sve titule u svim grupnim sportovima od 2012 pa dok ova vlast be završi svoje .. Taj period označiti kao mračno doba srpskog sporta.

Duka Duško

pre 3 godine

I da dodam, kao partizanovac od malih nogu - za gospodina, doktora profesora fudbalske igre Nemanju Vidića, jedan naklon do poda i poštovanje do neba!

Mafija

pre 3 godine

Na jednoj strani fudbaler koji je legenda najlegendarnijeg fudbalskog kluba na planeti, kod legendarnog AF, a na drugoj strani lokalni bandit.

kaokakao

pre 3 godine

Kaze isti onaj Terzic koji je bio na interpolovoj potjernicii i onda na nekakv volseban nacin je sve to nestalo sa dolaskom nove vlasti. U CG mu je zabranjen ulazak, a zabranili mu isti oni koji su ga tada skrivali i sa kojima je namjestao fudbalske rezultate. Cuveno je namjestanje Sutjeska - OFK Beograd, tj pustanje protivnika.

MethodManWu

pre 3 godine

Svi znamo ko je Vidić, svi znamo ko je Terzić. Kao navijač Zvezde od malih nogu, želim ovom čovjeku što prije da vidim leđa.

Života

pre 3 godine

Čovek nije igrao van Srbije, i to u nižerazrednim klubovima gde mu je maksimum bio OFK Beograd, lice sa poternice Interpola, komentariše kapitena Mančester Junajteda kod legendarnog Aleksa Fergusona? Idi beri višnje, za bolje nisi!

Milena

pre 3 godine

Gle čuda Vidić je sujeta a Piksija su "delije" oterale sa Marakane, jedva je glavu sačuvao. Deja je Terza pljuvao nedelju dana. E sada da vidimo šta su ta trojica dala Zvezdi a šta Terzić? Možda Terzić Ima vise nastupa u Zvezdinom dresu i više trofeja. Pa jel u Bariju igrao Terza ili Dejo? Jel Terza 5 Zvezdina zvezda. Jel Terza ginuo za Zvezdu krvave glave ili Vidara?

mitar

pre 3 godine

Burazeru, nazalost Nemanji nisi ni do kolenq, bio si neki 5-razredni igrac da ne govorimo o kontroverzama vezanim za tebe u proteklim godinama, Nemanja nije nikad bio lice sa poternice nego idol miliona fanova sirom sveta

Pop

pre 3 godine

u fudbalskom klubu crvena zvezda legenda je doktor terza madjija a sujetni kompleksas bivsi kapiten man unt i po aleksu fergusonu najbolji odbrambeni igrac u istoriji engleske lige nemanja vidic
u kosarkaskom klubu crvena zvezda legenda je nebojsa covic a neznalica i neprijatelj kluba moka slavnic jedan od najboljih kosarkasa u istoriji na ovim prostorima..
..al ok vazno je da ste na plus devet u fudbalu u ping pong regularnoj ligi....ostalo nije toliko bitno..

Kiki

pre 3 godine

Kakav god da je Vidić - rezultati pričaju. A Terzić ih ima, takođe, u bankama... A to što imamo dobre fudbalere i užasan fudbal - kriv je verovatno Vidić i takvi...

објавитемикоментар

pre 3 godine

Без да улазим писање опширног коментара, али запитајте се само једно: коме више верујете?

1) Немањи Видићу, доказаном играчу и капитену једног од највећих клубова на свету

или

2) Звездану Терзићу, човеку који је директно одговоран за пропаст једног од најбољих српских клубова и човеку који је био на интерполовој потерници

Одговор је, рекао бих, сасвим логичан...

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Што би ракао Милош Жутић у "Бој на Косову"-
"Чини ми се да је велики твој страх...."

Montenigers drž druge u šaci i mnogo ne laj

pre 3 godine

Dok se veliki gospodin Brano drži visoko Terza može i celu prvu ligu da preuzme. Možda lagano čak i ministar sporta da bude.

NBGD

pre 3 godine

Lako vam je da pricate sta hocete i pljujete koga hocete kada ste vodje platili debelo i niko nista ne sme da kaze,kako u mojoj Zvezdi tako i u Partizanu. Zalosno je sto su nas ovakvi zavadili do te mere da ne mozemo da smislimo ove druge. Nadam se da cemo mi pravi ljubitelji fudbala i pravi navijaci isterati ovo iz nasih klubova.

ha

pre 3 godine

Sujeta,jel!??A sta je ovo!!!??? Citiram tekst iz novina...
NAJBOLJI svetski teniser Novak Đoković, pozdravio je dolazak vaterpolo asa Vanje Udovičića na mesto ministra omladine i sporta, ali je istovremeno istakao i da je Aleksandar Vučić, prema dosadašnjem učinku, „pokazao da je veoma sposoban“.

- Pratim naravno sve što se dešava u Srbiji. Vanja je izuzetan momak i sportista. Čestitam mu, dobio je odgovoran zadatak. Divio sam mu se kada je kao kapiten predvodio vaterpoliste do mnogih uspeha. Ubeđen sam da će odgovoriti izazovu. Znam da ga je predložio Vučić i to mi uliva još više poverenja. Jer, Vučić je po onome što je dosad uradio pokazao da je veoma sposoban - istakao je Đoković, koji je time, praktično, prvi put javno pokazao simpatije prema nekom domaćem političaru.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Кад би било правде да ти одеш а Видић да те замијени у Звезди ал би многи ми славили.

Hintreal

pre 3 godine

Zvezda nikada nije bila klub, nego drzavna igraonica. Ne treba je mrzeti, ali ne treba je ni voleti. Zvezda je poraz sporta i ogledalo drustva.
Tako je bilo
Tako je sad
Tako ce uvek biti.

Meraklija

pre 3 godine

Vidić i Terzić nikako ne idu u istoj rečenici.Razlika je ogromna.Čak i ovaj naš Tončev je za dotičnog doktora oličenje poštenja.

матори

pre 3 godine

Терзићу да ли мало поцрвениш кад читаш коментаре? Ма, немаш ти стида ни образа.

Sale...

pre 3 godine

Terzić je tata je u ovakvoj državi, u svakoj normalnoj bi bio procesuiran i bilo bi mu uzeto sve što ima, jer on verovatno pošteno nije zaradio žutu banku u životu...

E

pre 3 godine

Kao navijac Zvezde kad bih morao da biram uvek pre Vidic nego Terzic, i ne bih voleo da Piski koga sam jako voleo kao fudbalera udje ponovo u to blato i postane selektor!!!

Knn62.

pre 3 godine

Vidiću, ako sad ućutiš, isti si kao "oni"! Zato, naprijed, ne daj im mira! Svi iskreni ljubitelji srpskog fudbala su na tvojoj strani! Nemoj da ih razočaraš!

Iljo

pre 3 godine

Vidicu, svi znamo ko si ti.... a isto tako znamo bagru s druge strane.Zato brate...bagra ti nije ni do kljena.Zivi zivot, ne upustaj se u ovo blato, kojem nema kraja.Ostani onaj nas..... NEMANJA VIDIC!!!! ( inace sam Partizanovac, samo da se zna)

Nemanja

pre 3 godine

Navijaci i bivsi igraci Junajteda ustaju na spomen Nemanje Vidica, bez ikakvog preuvelicavanja. I onda ovakvo stvorenje da sebi za pravo da komentarise kapitena Junajteda, jednog od najcenjenijih igraca koji su igrali u tom klubu. Coveka koji jednu jedinu mrlju nije imao u karijeri, za razliku od doticnog. I takav jedan bezveznjak koji se suklja od rucka do rucka...on je nasao da komentarise Vidica.
Zemlja Srbija 2020. godine...ja je ovako nisam zamisljao 2000. godine

Komendija

pre 3 godine

Čovek koji je uništio jedan klub a "proslavio" drugi nema pravo da priča o sujeti. Naspram Terzićevih demona vidarina sujeta, ako je i ima, je u desetom planu.

Boris Banović

pre 3 godine

Neka mi neko od poznavaoca prilika u našem fudbalu napiše statistiku Nemanje Vidića vezano za utakmice odigrane u CZ, reprezentaciji Srbije( SRJ, SCG) !
On je igrač Man. Jun., gde se afirmisao i postao jedan od 10 najboljih štopera ikada( u paru sa Ferdinandom , najbolji par ikada ) !

box

pre 3 godine

Upravo je to i problem sto si na kraju rekao.
Da o selektorima vodi racuna kome je to posao. A ovde o tome vodi racuna onaj koji nikako ne bi trebao da je na toj poziciji.

Dok je Kokeza i poltronija na celu saveza, nema srece.

Jumko

pre 3 godine

Sve smo zasluzili sto nam se desava, na svim poljima, a naravno da je povezano i da ide jedno sa drugim... I mogu vam napisati da mi je drago zbog svega, nismo mi za drugacije!

boki

pre 3 godine

jasno je da je posle nedavnih ispada terzica u javnosti Terzic dobio novu dozu podrske od strane vrhovnog vodje pa otuda i ovakva drskost.
ono sto je jos zalosnije da navijaci zvezde u velikoj vecini podrzavaju lice sa poternice a ne vidica.

R1

pre 3 godine

Jedan od retkih naslova, a da su 2 "zaraćene " strane u pitanju,a da neki komentar koji podržava 1 stranu dobije preko 1200 svidjanja a samo 6 nesvidjanja.
Terzo,ne brukaj se.

sasha

pre 3 godine

@Beowolf
Pa lose ti je rezonovanje. Terzic je pokusao da degradira Vidica pricom da je njegovo pismo motivisano licnim ambicijama. Uz to je udelio par komplimenata, jer je beskicmenjak.
Zar verujes coveku koga Interpol trazi?
Volontira u Zvezdi, a OFK je ojadio?
Vidic je legenda u Junajtedu, tamo uvek moze dobiti neku funkciju, a sigurno se finansijski obezbedio da ne mora nista da radi.

Vule

pre 3 godine

FSS traži novog selektora, komentatori hoće smenu predsednika FSS. Hajde onda da Kokezu stavimo na mesto selektora pa da izaberemo novog predsednika FSS? Tako bi bili zadovoljni i FSS i komentatori.

Boro iz Pobede

pre 3 godine

Terza jel si cuo za onu: nije bitno sta je rekao nego ko je rekao! Mozes da hvalis Vidica koliko god hoces, njemu od takvih kao sto si ti ne trebaju ni kritike ni pohvale! Te tvoje demagogije prosipaj nekom drugom, vidi se da si ucio od najboljih!

Markoni

pre 3 godine

Kakav god da je Vidić - rezultati pričaju. A Terzić ih ima, takođe, u bankama... A to što imamo dobre fudbalere i užasan fudbal - kriv je verovatno Vidić i takvi...
(Kiki, 18. decembar 2020 13:48)

Terza živi kao Car. Zato ste ljubomorni. Istina je da sve duguje crnogorskom Donu ali to je među njima kako mu se odužio.

Samo pitam

pre 3 godine

Kapa dole za Manchester, ali koliko ja znam jedan jedin doprinos Vidica reperzentaciji je onaj penal u Africi. O Terzicu ne treba ni pricati, taj je jasan kao dan.

matori

pre 3 godine

@(ha, 18. decembar 2020 13:02)

da budem iskren, nije mi jasno kako ja ovu izjavu Novaka nisam registrovao, pošto mislim da nema članka o njemu, a da ga nisam pročitao....

Beowolf

pre 3 godine

Ja vidim da ovde svi poznaju Vidića lično, pošto se njegov kredibilitet uopšte ne dovodi u pitanje. Jel vi uopšte znate nešto o njemu osim što je bio strašan fudbaler? Ima li tu neke stručnosti i konkretne ideje osim paušalne izjave kojom je tako junački izjavio nešto što svi znaju. O Terziću nemam dobro mišljenje ali u ovom konkretnom slučaju verujem njemu. Čovek je onako opušteno ispričao jedan usputni razgovor sa Vidićem koji mi i zvuči smisleno i nije tome dao poseban značaj, samo je provukao. Samo pročitajte opet šta je tada ispričao i zapitajte se zašto bi tako nešto uopšte izmislio. Ovaj se sutra javlja sa nekim demantima, poricanjima...neka histerija... Kao... Terzić je poslednja osoba kojoj bih se poverio. A ovaj samo prepričao neko spontano ćaskanje i tako ga je manje-više i predstavio. Jel samo meni to izgleda malo čudno? Ljudi, jedno je da nekoga volite ili ne volite... Ali slepo verovanje samo jednoj osobi, čak i kad možda nije rekao istinu... A sve što znate je da je bio dobar fudbaler i ništa više... Ne znam... Možda sam ja glup što uvek saslušam sve strane pa razmislim.

Tik Tok

pre 3 godine

Biti igrač i biti trener su dan i noć ljudi moji. A to da Vidić bude trener Srbije jel to neki vic. Ja imam više prakse kao trener nego Vidić. 15 godina trener plus sam bio sudija tako da ZNAM pravila igre. PS Moji penali se izvedu sa 2 igrača a ne 1,sada,vi takozvani foteljski treneri mislite malo o tom mom potezu, kako to penal sa 2 igraca. Nek se javi Vidić sa odgovorom pošto je on veoma dobro poznat što se tiče penala

Vuuule

pre 3 godine

Čitam komentare i svi listom englezi ga poštuju. Tako je englezi, jer je kod njih ostavio i srce i dušu. Tamo je stvorio karijeru, a sad mi treba da blejimo zbog njega jer je veliki "stranac". Imao sam takav stav na Kosmetu. Kad su došli unmik i ostali mislio sam dođoše nadljudi. Kad ono, sve jajara do jajare. Otad mi se otvoriše oči - Najlošiji srpski Srbin je milion puta bolji od svakog stranca, pa i od stranog Srbina. Dođu puni para i misle da smo mi boranija....

ms

pre 3 godine

Koga je Vidić do sada trenirao? Nameštač penala...hoćemo opet neko da se uči na reprezanticiji...Paunović, Jokanović,Piksi...pa kojim hoćete redom...

miroslav

pre 3 godine

treba oduzeti Crvenoj Zvezdi sve titule u svim grupnim sportovima od 2012 pa dok ova vlast be završi svoje .. Taj period označiti kao mračno doba srpskog sporta.

ms

pre 3 godine

Koga je Vidić do sada trenirao? Nameštač penala...hoćemo opet neko da se uči na reprezanticiji...Paunović, Jokanović,Piksi...pa kojim hoćete redom...

Hintreal

pre 3 godine

Zvezda nikada nije bila klub, nego drzavna igraonica. Ne treba je mrzeti, ali ne treba je ni voleti. Zvezda je poraz sporta i ogledalo drustva.
Tako je bilo
Tako je sad
Tako ce uvek biti.

Samo pitam

pre 3 godine

Kapa dole za Manchester, ali koliko ja znam jedan jedin doprinos Vidica reperzentaciji je onaj penal u Africi. O Terzicu ne treba ni pricati, taj je jasan kao dan.

Tik Tok

pre 3 godine

Biti igrač i biti trener su dan i noć ljudi moji. A to da Vidić bude trener Srbije jel to neki vic. Ja imam više prakse kao trener nego Vidić. 15 godina trener plus sam bio sudija tako da ZNAM pravila igre. PS Moji penali se izvedu sa 2 igrača a ne 1,sada,vi takozvani foteljski treneri mislite malo o tom mom potezu, kako to penal sa 2 igraca. Nek se javi Vidić sa odgovorom pošto je on veoma dobro poznat što se tiče penala

Beowolf

pre 3 godine

Ja vidim da ovde svi poznaju Vidića lično, pošto se njegov kredibilitet uopšte ne dovodi u pitanje. Jel vi uopšte znate nešto o njemu osim što je bio strašan fudbaler? Ima li tu neke stručnosti i konkretne ideje osim paušalne izjave kojom je tako junački izjavio nešto što svi znaju. O Terziću nemam dobro mišljenje ali u ovom konkretnom slučaju verujem njemu. Čovek je onako opušteno ispričao jedan usputni razgovor sa Vidićem koji mi i zvuči smisleno i nije tome dao poseban značaj, samo je provukao. Samo pročitajte opet šta je tada ispričao i zapitajte se zašto bi tako nešto uopšte izmislio. Ovaj se sutra javlja sa nekim demantima, poricanjima...neka histerija... Kao... Terzić je poslednja osoba kojoj bih se poverio. A ovaj samo prepričao neko spontano ćaskanje i tako ga je manje-više i predstavio. Jel samo meni to izgleda malo čudno? Ljudi, jedno je da nekoga volite ili ne volite... Ali slepo verovanje samo jednoj osobi, čak i kad možda nije rekao istinu... A sve što znate je da je bio dobar fudbaler i ništa više... Ne znam... Možda sam ja glup što uvek saslušam sve strane pa razmislim.

ha

pre 3 godine

Sujeta,jel!??A sta je ovo!!!??? Citiram tekst iz novina...
NAJBOLJI svetski teniser Novak Đoković, pozdravio je dolazak vaterpolo asa Vanje Udovičića na mesto ministra omladine i sporta, ali je istovremeno istakao i da je Aleksandar Vučić, prema dosadašnjem učinku, „pokazao da je veoma sposoban“.

- Pratim naravno sve što se dešava u Srbiji. Vanja je izuzetan momak i sportista. Čestitam mu, dobio je odgovoran zadatak. Divio sam mu se kada je kao kapiten predvodio vaterpoliste do mnogih uspeha. Ubeđen sam da će odgovoriti izazovu. Znam da ga je predložio Vučić i to mi uliva još više poverenja. Jer, Vučić je po onome što je dosad uradio pokazao da je veoma sposoban - istakao je Đoković, koji je time, praktično, prvi put javno pokazao simpatije prema nekom domaćem političaru.

Markoni

pre 3 godine

Kakav god da je Vidić - rezultati pričaju. A Terzić ih ima, takođe, u bankama... A to što imamo dobre fudbalere i užasan fudbal - kriv je verovatno Vidić i takvi...
(Kiki, 18. decembar 2020 13:48)

Terza živi kao Car. Zato ste ljubomorni. Istina je da sve duguje crnogorskom Donu ali to je među njima kako mu se odužio.

Vuuule

pre 3 godine

Čitam komentare i svi listom englezi ga poštuju. Tako je englezi, jer je kod njih ostavio i srce i dušu. Tamo je stvorio karijeru, a sad mi treba da blejimo zbog njega jer je veliki "stranac". Imao sam takav stav na Kosmetu. Kad su došli unmik i ostali mislio sam dođoše nadljudi. Kad ono, sve jajara do jajare. Otad mi se otvoriše oči - Najlošiji srpski Srbin je milion puta bolji od svakog stranca, pa i od stranog Srbina. Dođu puni para i misle da smo mi boranija....

Boris Banović

pre 3 godine

Neka mi neko od poznavaoca prilika u našem fudbalu napiše statistiku Nemanje Vidića vezano za utakmice odigrane u CZ, reprezentaciji Srbije( SRJ, SCG) !
On je igrač Man. Jun., gde se afirmisao i postao jedan od 10 najboljih štopera ikada( u paru sa Ferdinandom , najbolji par ikada ) !

Милош

pre 3 godine

Докле год имамо лица са потернице која причају о капитрну Манчестер Јунајтеда до тада ми сунца нећемо видети.

Underground

pre 3 godine

Ako sam dobro razumeo Vidica, onog momcinu sto je igrao i bio kapiten velikog Mancester J.i izabran u idealan tim svih vremena tog istog MJ,njega radi sujeta na Zvezdana Terzica...vrlo zanimljivo...

Vule

pre 3 godine

FSS traži novog selektora, komentatori hoće smenu predsednika FSS. Hajde onda da Kokezu stavimo na mesto selektora pa da izaberemo novog predsednika FSS? Tako bi bili zadovoljni i FSS i komentatori.

ciganin najlepši

pre 3 godine

Pričaš najviše o sebi, mali sujetni vaćarošu. Nisi dostojan da izgovoriš ime Nemanje Vidića, kamoli da filozofiraš o njemu. Sreća tvoja nema publike, davno bi leteo iz kluba.

V KAO VENDETA

pre 3 godine

Terziću barabo. Ne uzimaj u usta ovu fudbalsku legendu. Ti si sramota a on je naš ponos. Njega pamtimo po fudbalskim majstorijama a tebe po lopovluku malverzacijama i nečasnim radnjama

Jumko

pre 3 godine

Sve smo zasluzili sto nam se desava, na svim poljima, a naravno da je povezano i da ide jedno sa drugim... I mogu vam napisati da mi je drago zbog svega, nismo mi za drugacije!

Duka Duško

pre 3 godine

I da dodam, kao partizanovac od malih nogu - za gospodina, doktora profesora fudbalske igre Nemanju Vidića, jedan naklon do poda i poštovanje do neba!

matori

pre 3 godine

@(ha, 18. decembar 2020 13:02)

da budem iskren, nije mi jasno kako ja ovu izjavu Novaka nisam registrovao, pošto mislim da nema članka o njemu, a da ga nisam pročitao....

Kiki

pre 3 godine

Kakav god da je Vidić - rezultati pričaju. A Terzić ih ima, takođe, u bankama... A to što imamo dobre fudbalere i užasan fudbal - kriv je verovatno Vidić i takvi...

Pop

pre 3 godine

u fudbalskom klubu crvena zvezda legenda je doktor terza madjija a sujetni kompleksas bivsi kapiten man unt i po aleksu fergusonu najbolji odbrambeni igrac u istoriji engleske lige nemanja vidic
u kosarkaskom klubu crvena zvezda legenda je nebojsa covic a neznalica i neprijatelj kluba moka slavnic jedan od najboljih kosarkasa u istoriji na ovim prostorima..
..al ok vazno je da ste na plus devet u fudbalu u ping pong regularnoj ligi....ostalo nije toliko bitno..

boki

pre 3 godine

jasno je da je posle nedavnih ispada terzica u javnosti Terzic dobio novu dozu podrske od strane vrhovnog vodje pa otuda i ovakva drskost.
ono sto je jos zalosnije da navijaci zvezde u velikoj vecini podrzavaju lice sa poternice a ne vidica.

Nemanja

pre 3 godine

Navijaci i bivsi igraci Junajteda ustaju na spomen Nemanje Vidica, bez ikakvog preuvelicavanja. I onda ovakvo stvorenje da sebi za pravo da komentarise kapitena Junajteda, jednog od najcenjenijih igraca koji su igrali u tom klubu. Coveka koji jednu jedinu mrlju nije imao u karijeri, za razliku od doticnog. I takav jedan bezveznjak koji se suklja od rucka do rucka...on je nasao da komentarise Vidica.
Zemlja Srbija 2020. godine...ja je ovako nisam zamisljao 2000. godine

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Кад би било правде да ти одеш а Видић да те замијени у Звезди ал би многи ми славили.

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Што би ракао Милош Жутић у "Бој на Косову"-
"Чини ми се да је велики твој страх...."

kaokakao

pre 3 godine

Kaze isti onaj Terzic koji je bio na interpolovoj potjernicii i onda na nekakv volseban nacin je sve to nestalo sa dolaskom nove vlasti. U CG mu je zabranjen ulazak, a zabranili mu isti oni koji su ga tada skrivali i sa kojima je namjestao fudbalske rezultate. Cuveno je namjestanje Sutjeska - OFK Beograd, tj pustanje protivnika.

објавитемикоментар

pre 3 godine

Без да улазим писање опширног коментара, али запитајте се само једно: коме више верујете?

1) Немањи Видићу, доказаном играчу и капитену једног од највећих клубова на свету

или

2) Звездану Терзићу, човеку који је директно одговоран за пропаст једног од најбољих српских клубова и човеку који је био на интерполовој потерници

Одговор је, рекао бих, сасвим логичан...

E

pre 3 godine

Kao navijac Zvezde kad bih morao da biram uvek pre Vidic nego Terzic, i ne bih voleo da Piski koga sam jako voleo kao fudbalera udje ponovo u to blato i postane selektor!!!

NBGD

pre 3 godine

Lako vam je da pricate sta hocete i pljujete koga hocete kada ste vodje platili debelo i niko nista ne sme da kaze,kako u mojoj Zvezdi tako i u Partizanu. Zalosno je sto su nas ovakvi zavadili do te mere da ne mozemo da smislimo ove druge. Nadam se da cemo mi pravi ljubitelji fudbala i pravi navijaci isterati ovo iz nasih klubova.

R1

pre 3 godine

Jedan od retkih naslova, a da su 2 "zaraćene " strane u pitanju,a da neki komentar koji podržava 1 stranu dobije preko 1200 svidjanja a samo 6 nesvidjanja.
Terzo,ne brukaj se.

mitar

pre 3 godine

Burazeru, nazalost Nemanji nisi ni do kolenq, bio si neki 5-razredni igrac da ne govorimo o kontroverzama vezanim za tebe u proteklim godinama, Nemanja nije nikad bio lice sa poternice nego idol miliona fanova sirom sveta

box

pre 3 godine

Upravo je to i problem sto si na kraju rekao.
Da o selektorima vodi racuna kome je to posao. A ovde o tome vodi racuna onaj koji nikako ne bi trebao da je na toj poziciji.

Dok je Kokeza i poltronija na celu saveza, nema srece.

Komendija

pre 3 godine

Čovek koji je uništio jedan klub a "proslavio" drugi nema pravo da priča o sujeti. Naspram Terzićevih demona vidarina sujeta, ako je i ima, je u desetom planu.

Meraklija

pre 3 godine

Vidić i Terzić nikako ne idu u istoj rečenici.Razlika je ogromna.Čak i ovaj naš Tončev je za dotičnog doktora oličenje poštenja.

Života

pre 3 godine

Čovek nije igrao van Srbije, i to u nižerazrednim klubovima gde mu je maksimum bio OFK Beograd, lice sa poternice Interpola, komentariše kapitena Mančester Junajteda kod legendarnog Aleksa Fergusona? Idi beri višnje, za bolje nisi!

Mafija

pre 3 godine

Na jednoj strani fudbaler koji je legenda najlegendarnijeg fudbalskog kluba na planeti, kod legendarnog AF, a na drugoj strani lokalni bandit.

MethodManWu

pre 3 godine

Svi znamo ko je Vidić, svi znamo ko je Terzić. Kao navijač Zvezde od malih nogu, želim ovom čovjeku što prije da vidim leđa.

Milena

pre 3 godine

Gle čuda Vidić je sujeta a Piksija su "delije" oterale sa Marakane, jedva je glavu sačuvao. Deja je Terza pljuvao nedelju dana. E sada da vidimo šta su ta trojica dala Zvezdi a šta Terzić? Možda Terzić Ima vise nastupa u Zvezdinom dresu i više trofeja. Pa jel u Bariju igrao Terza ili Dejo? Jel Terza 5 Zvezdina zvezda. Jel Terza ginuo za Zvezdu krvave glave ili Vidara?

Montenigers drž druge u šaci i mnogo ne laj

pre 3 godine

Dok se veliki gospodin Brano drži visoko Terza može i celu prvu ligu da preuzme. Možda lagano čak i ministar sporta da bude.

Knn62.

pre 3 godine

Vidiću, ako sad ućutiš, isti si kao "oni"! Zato, naprijed, ne daj im mira! Svi iskreni ljubitelji srpskog fudbala su na tvojoj strani! Nemoj da ih razočaraš!

матори

pre 3 godine

Терзићу да ли мало поцрвениш кад читаш коментаре? Ма, немаш ти стида ни образа.

Iljo

pre 3 godine

Vidicu, svi znamo ko si ti.... a isto tako znamo bagru s druge strane.Zato brate...bagra ti nije ni do kljena.Zivi zivot, ne upustaj se u ovo blato, kojem nema kraja.Ostani onaj nas..... NEMANJA VIDIC!!!! ( inace sam Partizanovac, samo da se zna)

Sale...

pre 3 godine

Terzić je tata je u ovakvoj državi, u svakoj normalnoj bi bio procesuiran i bilo bi mu uzeto sve što ima, jer on verovatno pošteno nije zaradio žutu banku u životu...

sasha

pre 3 godine

@Beowolf
Pa lose ti je rezonovanje. Terzic je pokusao da degradira Vidica pricom da je njegovo pismo motivisano licnim ambicijama. Uz to je udelio par komplimenata, jer je beskicmenjak.
Zar verujes coveku koga Interpol trazi?
Volontira u Zvezdi, a OFK je ojadio?
Vidic je legenda u Junajtedu, tamo uvek moze dobiti neku funkciju, a sigurno se finansijski obezbedio da ne mora nista da radi.

Boro iz Pobede

pre 3 godine

Terza jel si cuo za onu: nije bitno sta je rekao nego ko je rekao! Mozes da hvalis Vidica koliko god hoces, njemu od takvih kao sto si ti ne trebaju ni kritike ni pohvale! Te tvoje demagogije prosipaj nekom drugom, vidi se da si ucio od najboljih!