Fudbal 102

Četvrtak, 10.12.2020.

23:02

Zvezda može na velikane u LE: Junajted, Milan, moguć je i Zagreb

Fudbaleri Crvene zvezde kolo pre kraja su obezbedili proleće u Evropi, a uskoro će dobiti i protivnika u eliminacionoj fazi.

Zvezda može na velikane u LE: Junajted, Milan, moguæ je i Zagreb IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Dr.nauka

pre 3 godine

Smirite se ljudi. Cistite tipkovnice, razgibavajte prstice, kupite nove televizore... Pricekajmo zdrijeb, pa tekmu ako Bog da... A onda sa razgibanim prsticima po cistim tastaturama do poslijednjeg covijeka!
lp iz Zg

13.maj1990.

pre 3 godine

Hrvatima da kazem,sve to sto pisete,Majer,ovaj,onaj,pobedili Atalantu,ovoga,onoga,rekordi bez primljenog gola...lepo i svaka cast...sebe mozete tako hrabriti,nas impresionirati necete,u sudaru sa Zvezdom to sve pada u vodu.Utakmice,ako do njih dodje,bice sve samo ne obicne.Bice to rat,na terenu naravno.Nismo mi JSD Partizan,da nas punite,imamo mentalitet pobednika,evropskog i svetskog prvaka,bicemo naostreni da vas postavimo na svoje mesto kao u doba bivse drzave.

Damir 1965

pre 3 godine

Na yu tube slušajte radio prenosa 34.kola sezone 1975/76 i u momentu kada reporter u Ljubljani kaže 'upravo je istekao 90ti minut"počnite da merite vreme. Ja sam to učinio iz znatiželje kao neutralni slušalac, jer ne navijam ni za Hajduk ni za Partizan. Nemojte da širite ne istinu.

Pobednik

pre 3 godine

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Do jučer je bilo "dajte nam hrvate da se igramo" (reprezentacija) i na kraju ispali do nogometnih amatera....

sada neki ovdje prizivaju Dinamo, toliko sebi dopuštaju da čak uspoređuju jedan Dinamo sa Zvezdom i govore možemo mi protiv njih...

Shvatite, jedno je voliti svoj klub, a nešto sasvim drugo biti realan u tome.

Dinamo je jučer razmontirao CSKA, padali su i veći. Atalantu u ligi prvaka je Dinamo očepurao i dobio 4:0, a ta ista Atalanta u to vrijeme prva u italiji, i gurali u ligi prvaka do kraja...

Dinamo ima dosta dobre igrače, golmana koji konkurira vjerojatno da bude najbolji na svijetu!

Majer, zapamtite to ime! Ima viziju i pregled igre sličnu Modriću... trenutno vodi igru Dinama, sve počinje i završava u njegovim nogama!
(ZG, 11. decembar 2020 11:02)
C.Zvezda-Liverpul 2:0

jsx

pre 3 godine

Najjaci su mi ovi Hrvati sto su uvredjeni sto prizeljkujemo Dinamo. Ne nego treba da se nadamo Totenhemu, Junajtedu, Arsenalu, Ajaksu ili Napoliju.
Najbolje opcije su Dinamo, PSV i Rendzers. Jeste da bi i Dinamo svakako bio favorit, ali ako je Olimpijakos izbacio Arsenal, sigurno i Zvezda moze Dinamo.

Pivot

pre 3 godine

Pitao bih purgera ok ako je CZ bila svetski i evropski prvak zajvaljujuci bivsoj Jugi. Da li to znaci i za kosarku Cibona i Jugoplastika visestruki prvaci evrope a nakon samostalnih uredjenja gde su takodje cro reprezentacija 25 godina bez medalje? A sto se tice zivota Bg-Zg znamo koliko hr omladina voli da dolazi i provodi se po Beogradu...

Kad je Dinamo trebao biti prvak YU

pre 3 godine

Rajko, 11. decembar 2020 11:31) # Link komentara

Još bi se i sad igrala utakmica u Ljubljani da Partizan nije dao gol u 102 minuti nadoknade!

mario

pre 3 godine

Ko si ti da određuješ šta će ko da želi i misli. Svi gledaju navijački i nema tu objektivnih.
Zvezda je za sve u okruženju Real Madrid. Fudbal je tradicija, to se piše. Kad bi nabrajao koga smo sve dobijali nestalo bi interneta.

Samo skorašnja pobeda nad Liverpulom je veća od svih tih Dinamovih. I odjeknula je svetom kako dolikuje. Dinamove ne pamti niko dalje od Donje Dubrave. Rođeni navijači vam mrze i bojkotuju klub zbog Mamića i tog cirkusa, prazne tribine godinama i ti držiš slovo o gigantskom Dinamu. Nebitni ste čoveče, potpuno nebitni. Hajduk je rival za poštovanje u svakom smislu. Dinamo ne.
(BG, 11. decembar 2020 11:59)

Hahah koji kompleksi ništa drugo.
Dečko prvo pogledaj koga je sve od igrača prodao i koliko je na njima zaradio Dinamo.
Ona pogledaj tablicu UEFA, pa pogledaj gdje je Dinamo, a gdje CZ.
Možeš misliti u 30 godina slučajno pobijedili Liverpol i sad je to kao nešto.
Ajde lijepo spusti se na zemlju znaš i sam da niste nebeski narod mada vam prodaju takvu priču.
Što se Hajduka tiče samo mogu da kažem haha Hajduk je trenutno nula i to zandijh deset godina.

Sinke

pre 3 godine

Realno receno ne mozemo se hvatat za suhoparne brojeve u eventualnom srazu dinama i zvezde. Derbi je derbi, i u njemu nema znacajnog favorita. Pogotovo takav derbi.

zex

pre 3 godine

ZG, 11. decembar 2020 11:02)
Pa i Zvezda je pobedila Liverpul koji je osvojio LS tada i to glatko.Nebih se kladio da je Dinamo favorit protiv Zvezde i kada bi sutra igrali a na prolece ce biti sve drgacije.

purger

pre 3 godine

Mogu da pricaju ovi klinci sta hoce ali Beograd je za Zagreb uvek bio pojam za veliki grad...tako je isto Zvezda za Dinamo pojam za veliki klub..iako imaju kontinuitet ali pazite samo kontinuitet nastupa na euro sceni.to im nece znaciti puno ako dodje do medjusobnog susreta...tako da moze Dinamo,realno najbolja opcija za Zvezdu je Dinama...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Underground, 11. decembar 2020 09:39)

što je tebi, koji "veliki grad", starija sam generacija ...u pravu si ova dva grada se ne mogu uspoređivati po mnogu ćemu, bio sam u Bg x puta...naravno da ga nikada ni u snu ne bi mijenjao za ZG, nije mjesto ni vrijeme da ti sad nabrajam razloge...što se tiče rivaliteta Dinama i Zvezde, odlično ste u zadnji čas iskoristili sve blagodati koje vam je nosila YU ...koliko ste puta bili u LP ...i na kraju tek sa igračima iz drugih danas država osvojili LP . Naše starije generacije imaju tek jednu želju a to je da vas nakantamo kao Partizan, reprezentacija nam je kroz doček pola mil ljudi , srebro i broncu ispunila skoro sve želje (ostaje to zlato ) . Realni kvalitet klubova počinje od kada uređujemo države kao i klubove samostalno, u sve suprotno teško me možeš razuvjeriti, pozz

Zvezda le

pre 3 godine

Najbolje opcije za prolaz bi bile:
1. PSV Ajndhoven
2. Napoli
3. Lester
4. Milan
5. Viljareal
6. Roma
7. Ajaks
8. Totnhem Hotspur
9. Klub Briž
10. Dinamo Zagreb
11. Glazgov Rendžers
12.Bajer Leverkuzen
13. Šahtjor Donjeck
14. Mančester Junajted
15. Arsenal

cukce

pre 3 godine

Definitivno svi do jednog teški protivnici, najveće šanse Zvezda bi imala protiv Rendžersa, zatim Dinama (koji je odigrao fenomenalno grupnu fazu, ali u kvalifikacijama za LŠ ispao od Ferencvaroša, mada je od tada baš digao formu) i Briža (koji je odlično odigrao grupnu fazu LŠ)!

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@purger

Istorija fudbala za naše klubove počinje od '45-e uglavnom. U jugoslovenskom smo bili svi na ravnim častima, u sportu je tu bilo najviše jednakosti. Mogao je i Rabotnički da igra lep fudbal, i Sloboda Tuzla da ima tim. Što Dinamo nije iskoristio što iz Zvezda? A da, mora da je neka urota iz Beograda i to.

Zvezda je u paklenoj konkurenciji ozviljne lige bila ubedljivo najbolja, najgledanija, najviše istorijskih majstora fudbala i samo ekstremno frustrirani osporavaju činjenice.

Računati parcijalno i selektivno rade samo gubitnici. Sve se piše i pamti. Ne postoji svet i istorija od '91-e moram te razočaram.

Rajko

pre 3 godine

Čitam kako neki govore da je Dinamo "stara mušterija" Zvezdi,ne znam samo po čemu?? Zvezda ima samo 4 pobjede više u međusobnim susretima, ali s time da joj je jednu pobjedu dodijelio FSJ kada je nikada odigranu utakmicu 1990. god. registrirano 0:3 za nju. To je premalo pobjeda da bi se nekoga zvalo "mušterijom", pogotovo ako se zna da se je Zvezda imala veliku pomoć sudaca i klubova Yu lige koji su joj puštali utakmice baš kada je trebalo...Dinamo najviše puta viceprvak Yuge (11x) baš iz toga razloga ...kako nekada tako i danas Zvezda "najbolja" u Srpskoj ligi uzpomoć sudaca i sklanjalica. Pa Dinamo je morao biti duplo bolji da bi dobio Zvezdu i cijelu tu mašineriju...priče o "mušteriji" su samo to-priče

BG

pre 3 godine

@ZG

A ti si realan, majke ti? Nikako navijački ne gledaš. Samo napravi od Dinama Bajern. Dobili drugi tim CSKA, neki Volfbfjrgerger iz i raspali Fejnord. Stvarno ste svetsko čudo.

Ko si ti da određuješ šta će ko da želi i misli. Svi gledaju navijački i nema tu objektivnih.
Zvezda je za sve u okruženju Real Madrid. Fudbal je tradicija, to se piše. Kad bi nabrajao koga smo sve dobijali nestalo bi interneta.

Samo skorašnja pobeda nad Liverpulom je veća od svih tih Dinamovih. I odjeknula je svetom kako dolikuje. Dinamove ne pamti niko dalje od Donje Dubrave. Rođeni navijači vam mrze i bojkotuju klub zbog Mamića i tog cirkusa, prazne tribine godinama i ti držiš slovo o gigantskom Dinamu. Nebitni ste čoveče, potpuno nebitni. Hajduk je rival za poštovanje u svakom smislu. Dinamo ne.

Analiza

pre 3 godine

Evo usporedbe od nekog tko je gledao i Zvezdu i Dinamo. Netko tko nije optrećen kompleksima.

Zvezda je iskreno limitirana ekipa, oslanja se na kontre, većinu vremena provodi ispred svog gola, jer nema kvalitetu prema naprijed.

Uglavnom su to izleti kada protivnik izađe visoko. Odbrana ne može izdržati konstantne napade, i samo je pitanje vremena kada će golman prestati skidati jako jako dobre prilike.


S druge strane, Dinamo je sklop odličnih igrača koji su dobri prema nazad i prema naprijed. Odlično se brane Teo/Lauritsen + Gvardiola = pakleni tandem, u sredini imaju kretivca Majera koji kontrolira igru, Ademija koji se baca na glavu i igra 200% svaku utakmicu, a naprijed Bruno i Mario koji imaju taj završni potez, i uz njih Oršić i Kastrati kao krila koji su brzi kao osice, a vole dribling, i dobar ubačaj.

Zaključak, ako se susretne ove dvije ekipe, sa svim nabojom koji donosi ova utakmica, Dinamo bi intelignentnom igrom izašao na kraj sa "bunkerom" koji zvezda igra.

Rajko

pre 3 godine

Čitam kako neki govore da je Dinamo stara mušterija Zvezdi...ne znam samo po čemu??? Zvezda ima samo 4 pobjede više u međusobnim susretima, ali s time da joj je jednu pobjedu dodijelio njezin FSJ kada je nikada odigranu utakmicu 1990. god. registrirano u a0:3 za

ZG

pre 3 godine

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Do jučer je bilo "dajte nam hrvate da se igramo" (reprezentacija) i na kraju ispali do nogometnih amatera....

sada neki ovdje prizivaju Dinamo, toliko sebi dopuštaju da čak uspoređuju jedan Dinamo sa Zvezdom i govore možemo mi protiv njih...

Shvatite, jedno je voliti svoj klub, a nešto sasvim drugo biti realan u tome.

Dinamo je jučer razmontirao CSKA, padali su i veći. Atalantu u ligi prvaka je Dinamo očepurao i dobio 4:0, a ta ista Atalanta u to vrijeme prva u italiji, i gurali u ligi prvaka do kraja...

Dinamo ima dosta dobre igrače, golmana koji konkurira vjerojatno da bude najbolji na svijetu!

Majer, zapamtite to ime! Ima viziju i pregled igre sličnu Modriću... trenutno vodi igru Dinama, sve počinje i završava u njegovim nogama!

andy

pre 3 godine

Realno, ako bi gledali samo kvalitetu igre i igračkog kadra, Dinamo -Zvezda je otprilike 60:40 % na strani Dinama.

Ali, kako se radi o utakmici Zvezda-Dinamo, mislim da je realnije praktično 50:50% , ili 51:49% za Dinamo..samo zato što ipak ima nešto kvalitetniju ekipu. Također, bez obzira na rivalstvo koje daleko prelazi nogomet, nisam siguran koliko bi strani Zvezdini igrači (neki vrlo bitni -poput Bena) to uopće shvatili...Dinamo pak ima ipak većinom domaće dečke i Ademija (koji je makedonski ALbanac i godinama u Dinamo) i koji jako dobro razumiju te ne-nogometne odnose. Ne znam..mislim da realno Dinamo ima više šansi za prolaz, ali zaista minimalno više...
Da se radi o neka dva "random" kluba -imao bi puno više realno govoreći.

Tex Willer

pre 3 godine

AJAX,BRIŽ,ŠAHTJOR .Zanimljivo svi iz LŠ.RENDŽERS,PSV,DINAMO.Možda i VILJAREAL.
Sa nima kakve-takve šanse 25-35% a sa ostalima siguran ćorak od 0 do 10%.

Kg

pre 3 godine

Ko mu kaze, ekipa koja je plasirala dalje pobedama nad 10to plasiranim u Ceskoj, i 13to plasiranim u Belgiji! Nikad jaca grupa Lige Evrope, nema sta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 11. decembar 2020 09:30

Tacno, ali isto tako su oni prvaci Begije i plasman je obezbenje bukvalno 2 Kola pre kraja. Sta vise moze? A ako cemo o velikim pobedama i rezultatima bilo ih je dosta u prethodnih 4-5 sezone, a da ne pricam o istoriji Zvezde, sve znas i sam...

Fabrika talenata

pre 3 godine

Dinamo, pa da vidimo gde je ko...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bot bole,

Pa vec sada vidis. Dinamo prvi u svojoj grupi, Zvezda druga u svojoj. Dinamo 9:1, Zvezda 9:4. A i ceo ovaj vek se vidi ko je gde od njih. Samo neki ne zele da vide

Kg

pre 3 godine

Vjerujte mi, ne želite Dinamo. Dinamo želi vas.
(Susjed, 11. decembar 2020 04:07) # Link komentara

Naravno da zelimo, pa sigurno je da ste iz prvog sesira Vi i PSV ubedljivo najtanji. Svaka cast syo niste primili gold od Wolfsbergera ali ove sezone vam je tim bas prosecan. A ako gledas kroz istoriju uporediti Zvezdu i Dinamo je kao uporediti Brazil i Irak.

Underground

pre 3 godine

Mogu da pricaju ovi klinci sta hoce ali Beograd je za Zagreb uvek bio pojam za veliki grad...tako je isto Zvezda za Dinamo pojam za veliki klub..iako imaju kontinuitet ali pazite samo kontinuitet nastupa na euro sceni.to im nece znaciti puno ako dodje do medjusobnog susreta...tako da moze Dinamo,realno najbolja opcija za Zvezdu je Dinama...

Bojan

pre 3 godine

Ljudi, svak cast Dinamu na rezultatima ali ga je izlisno porediti sa Zvezdom, prvo nije imao sankcije u toku kojih je nas klub sa onih visina potonuo na najnizi nivo, drugo, svu drzavnu logistiku poceo iz perioda Kroacije (na ustrb Hajduka) imao je uz sebe za razliku od Srbije gde je ona deljena izmedju dva kluba! Ne zelim time umanjiti rad ljudi u Dinamu koji i pored toga dobro rade svoj posao sto pokazuju rezultati za postovanje! Ali Dinamo nije tu tek tako, prosli su i oni rezultatske teske i turbulentne periode koje sada prolazi Zvezda dok se nisu ustali u ozbiljan po rezultatima evro klub. Vremenom se kroz svaki gol i bod polako talozilo samopouzdamje u samom tom klubu, u fudbaleru i svakom zaposlenom, prosto zazivi taj duboki osecaj sopstvene klupske vrednosti i atmosfere sa kojom se sve lakse i lakse biju bitke na evro terenu! Na tom putu je polako i Zvezda iako usporena gore navedenim faktorima! Vremenom ce se i u njoj ustaliti osecaj koji je nekad imala, slican Dinamovom: da toliko ne zazire ni od jednog kluba oslanjajuci se u svoj dobrim rezultatima steceni potencijal koji odise duboko usadjenim pogledom na sebe kao na uspesan klub!

Pobednik

pre 3 godine

Mancester J. bi mogli da izbacimo jer ce oni verovatno LE igrati sa drugim timom. Oni LE ne igraju ozbiljno, secam se da su protiv Partizana igrali sa omladinskim timom pojacanim sa po nekom rezervom iz drugog tima.
Dinamo Zagreb, to bi bila prilika da osvetimo nejac iz Humske.
Sahtjor, Glazgov Rendzers i Briz su u dobroj formi ali bi tu imali solidne sanse.

bgd011

pre 3 godine

Ako budu Briz, Sahtjor, Rendzers ili Dinamo - siguran prolaz Zvezde.
Igrace se bez gledalaca i ne vidim u cemu je problem gostovati na praznom Maksimiru?
Blize i laksi put nego do Surdulice.

Fabrika talenata

pre 3 godine

Dinamo, pa da vidimo gde je ko...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bot bole,

Pa vec sada vidis. Dinamo prvi u svojoj grupi, Zvezda druga u svojoj. Dinamo 9:1, Zvezda 9:4. A i ceo ovaj vek se vidi ko je gde od njih. Samo neki ne zele da vide

Zocc

pre 3 godine

Ovo je haos. Pa sine pratiš Sofa score i misliš da si analizirao. Brojan pod hitno da nauci ispucavanje. Gajic odradio zadatak, Milinović dobar, Degene tanak, rodic kao i gajic. Ivančić ok, kanga nije ni igrao, sanogo solidan. Ben odličan Italijan korektan

Ivančić i sinovi :)

Zlatko

pre 3 godine

A zašto ne mogu Salzburg, Krasnodar, Oly i Kijev? Oni takođe dolaze iz LŠ, jel to neka vrsta poludirigovanog žreba?
(XXL, 11. decembar 2020 07:21)

Nadam se da nisi trol u 7:20 i da stvarno ozbiljno pitaš. Iz LŠ-a dolazi 8 ekipa. Gleda se koeficijent. 4 idu gore u prvi šešir, 4 idu dole u drugi šešir. Te 4 ekipe imaju slabiji koeficijent i one će biti sa Zvezdom u drugom šeširu.

navijac

pre 3 godine

@Naravno da zelimo, pa sigurno je da ste iz prvog sesira Vi i PSV ubedljivo najtanji. Svaka cast syo niste primili gold od Wolfsbergera ali ove sezone vam je tim bas prosecan. A ako gledas kroz istoriju uporediti Zvezdu i Dinamo je kao uporediti Brazil i Irak.
(Kg, 11. decembar 2020 09:14)

Ko mu kaze, ekipa koja je plasirala dalje pobedama nad 10to plasiranim u Ceskoj, i 13to plasiranim u Belgiji! Nikad jaca grupa Lige Evrope, nema sta...

1991 igrica predjena

pre 3 godine

Mancester Junajted ili Arsenal, pa nek gori zemlja, protiv velikih se lakse i gine, ako se ginut mora. U juris kao i protiv Liverpula,a to samo Zvezda moze, rusiti i divove!

Panac

pre 3 godine

Briž, PSV, Lester, Salcburg i Krasnodar bi bili OK
(johny, 11. decembar 2020 07:17)

Pazi da stvarno CZ ne izvuče Lester...bio bi masakr ! Kao utrka Bentleya i Yuga....

Sinke

pre 3 godine

Steta sto je bez publike vrlo vjerojatno. Da vam Dinamo priusti Maracanazo. Onda bi vi bili kao Brazil ;) Ovako je bzvz, ko cevapi bez luka.

otkazni rok

pre 3 godine

Ovo je haos. Pa sine pratiš Sofa score i misliš da si analizirao. Brojan pod hitno da nauci ispucavanje. Gajic odradio zadatak, Milinović dobar, Degene tanak, rodic kao i gajic. Ivančić ok, kanga nije ni igrao, sanogo solidan. Ben odličan Italijan korektan

Delija

pre 3 godine

Realno protiv svakog smo autsajderi sem protiv Dinama, Sahtjora, Briza i donekle Ajaksa iako jr i Ajaks za klasu bolji od nas ali ova tri tima su jedina sa kojima može da se igra fudbal, ostalo vrlo teško jedino ako budu igrali opustenije sa drugom ekipom pa da se nadamo ali realno gledano teška priča.

LJUBITELJ FASADA I PUMPI

pre 3 godine

Ja sam mislio da će da dobije jednog rivala pa onda na dvomeč da se igra, ali ovako sad može da bude svašta. Voleo bih Briž, Viljareal i Romu. Tu bismo mogli da izvučemo drugo mesto nekako. Nisam sâm osiguran jer nigde ne piše je l i drugi ide u polufinale ili samo prvi u grupi, logično bi bilo da ide i drugi makar u baraž neki.

Stari cigan

pre 3 godine

Fudbal je cudna igra,igra se 2x90min,lopta je okrugla.Moguci protivnici,sta reci,prava liga sampiona u malom.Ipak,ko god da dopadne,u Beogradu dobiti nece,u to sam nekako siguran.Da moze sa publikom,bio bih jos i sigurniji.Psiholoska pripreme ce biti od najvece vaznosti.Nikakav nepotreban respekt bilo kog protivnika.Na pobedu i napadacki u obe utakmice protiv bilo koga,pa sta bude.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ima ozbiljnih zveri za izbegavanje. Totnam, Leverkuzen, Lester, Napoli svi redom kvalitet za proleće LŠ, 2 nivoa iznad LE.

Šahtjor, PSV, Ajaks(u očitom su padu), Briž, pa možda i Rendžers nešto što bi zaista mogli da iznenadimo. Praktično svi van liga 5 bi bili solidan žreb, i ako mnogi dolaze baš iz LŠ. Uz izuzetak Mančestera koji bi moguće otaljavao LE jer su u vrhu svoje lige. Arsenal, Viljareal, Roma nisu u toj poziciji i već grizu LE do kraja bez ikakvih kalkulacija.

O Purgerima neću ni da pričam, ko želi to ludilo i spektakl bez navijača, nije neki čovek. Samo zbog toga ne. Igrački smo pata karte, o tradiciji svi znaju. Kad se Zvezda Dinama plašila, tja, to je naši stari omiljeni rival.

Steva Kera

pre 3 godine

Imam neki osecaj da cemo da dobijemo Mancester, Briz, Ajaks, Sahtjor ili Viljareal, jer jedino sa njima nismo igrali u zadnjih 20 godina, sa svima ostalima imamo i dobrih i losih uspomena. Dobro, ni sa Dinamom nismo igrali skoro, ali smo odigrali previse medjusobnih utakmica da bi se sastali sa njima, ne verujem da ce nas spojiti zreb...

nesa

pre 3 godine

Sugavi Az alkmar mi ubi tiket od 50 hiljada. A jang bojs dolazi u 5 minuta sa zaostatkom do 89 min
(neko, 10. decembar 2020 23:48)

Rijeka nije uopste lose igrala, ali je imala uzasno tesku grupu. Da su imali malo vise iskustva mozda su mogli i proci dalje. Biti ce da nisi pratio. Sledeci puta pametnije.

preglasni su beograđani, zvijezdaši..

pre 3 godine

https://povijest.gnkdinamo.hr/statistika/protiv-rivala/crvena-zvezda-beograd.html statistika vam lijepo pokazuje, iako ste "svetski šampioni" gubili ste od Dinama točno 34 puta, a 38 puta pobjedili, jel to ta čuvena Zvijezdaška dominacija nad purgerima ? ako je to "dominacija", onda ja svakako želim vas za protivnika. nešto vas se ne bojim niti najmanje, a zbog ovih glasnih Delija ovdje, kojima ćemo priredit Cedevitu ovaj put pravu ako se pojave, želim upravo vas protiv nas, iz razloga da probamo popravit ovaj međusobni skor od -4 pobjede, i da to bude nakon iduća dva susreta 36 38 za Zvijezdu, a sad je lijepa prilika pa što bi je propustili ? sad ili nikad, ja kažem sad, odmah sad dajte Zvijezdu da je razmažemo ko kruh, pardon od kruh. uz cedevitu za Delije, koju će vam ljubazno servirat BBB. haha

Mare

pre 3 godine

Ovde nema llakog protivnika. mozda jedino Rangers. Ali svako ko je zavrsio kao prvi zasluzuje postovanje. voleo bi neko zvucno ime, recimo Arsenal.

ШУМАДИЈАКГ

pre 3 godine

Zelje:

Mancester Junajted,Roma,Molde,C.Zvezda ili

Ajaks,Dinamo Zagreb,Antverpen,C.Zvezda

Ovde bi Zvezda imala sanse pod uslovom da pojaca sredinu terena sa nekim dobrim veznim igracem i pronadje dobre spoljne igrace na poziciji bekova!

Najbolja solucija:

Dinamo Z,Braga,Slavija Prag,C.Zcvezda.
(bradina, 11. decembar 2020 00:04)

Брале, да ли ти је добро?

Kleki

pre 3 godine

@Batistuta A oni su laki buhahah, i jedni i drugi Bajern za Zvezdu. Ja bih Ararat ako može još jednom, ali ovaj put kod kuće, mmoooogo su jaki tamo.

Vasa

pre 3 godine

Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Dinamo Zagreb, Lester, Viljareal, Milan i Totenhem.

Skoro sve sami velikani...

Čuj skoro. Bude oči Dinamo, a:D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (:D, 10. decembar 2020 23:19)

Pa, zar je velikan?

bradina

pre 3 godine

Zelje:

Mancester Junajted,Roma,Molde,C.Zvezda ili

Ajaks,Dinamo Zagreb,Antverpen,C.Zvezda

Ovde bi Zvezda imala sanse pod uslovom da pojaca sredinu terena sa nekim dobrim veznim igracem i pronadje dobre spoljne igrace na poziciji bekova!

Najbolja solucija:

Dinamo Z,Braga,Slavija Prag,C.Zcvezda.

sale

pre 3 godine

Sugavi Az alkmar mi ubi tiket od 50 hiljada. A jang bojs dolazi u 5 minuta sa zaostatkom do 89 min
(neko, 10. decembar 2020 23:48)

Pa ti nisi normalan kad si igrao na Az. Jesi ti gledo proslo kolo Rijeku, do 80og minuta su vodili Sosijedad u gostima. Ja odigro 1x na Rijeku, 3,50 poklon kvota bila.

kimiko

pre 3 godine

Sve velikani....bas dobro receno. I veoma jake ekipe. Ali i Zvezda je sada sakupila iskustva, pa ima svoju sansu. Oni porazi sa Bajernom npr. ma koliko teski bili, imaju i svoju dobru stranu. Iskustvo se steklo i za nauk bilo. Fudbal je to, uvek ima tu pozitivnu stranu, cak i u teskim porazima. Sada treba ekipu sto bolje fizicki pripremiti, mislim da ce to biti bitna karika

krtola

pre 3 godine

kukala nam majka ko god nam dodje. Zaneseni smo prolaskom grupe ali mi sem Libereca kuci nismo nista odigrali. Mi bez Kataija 180min ne mozemo 3 pasa da sastavimo. Ne daj boze Leverkuzen da nas zapadne.

Stanoje Šarloatan od Šamroka

pre 3 godine

Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Dinamo Zagreb, Lester, Viljareal, Milan i Totenhem.

Skoro sve sami velikani...

Čuj skoro. Bude oči Dinamo, a:D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (:D, 10. decembar 2020 23:19)

Zato je i napisano "skoro". Velikani i ekipa koja 40 godina nije igrala proleće u Evropi.

Navrati opet.

Goran Loznica

pre 3 godine

Oni toliko dobro igraju da mogu sa skoro svima, za razliku od nas koji smo propali skroz i ništa ne igramo odkad nema tole naše partizan lige, nama ne ide nikako. Meni je mnogo teško, plačem, ridam, imam ogroman pritisak u grudima od tuge i razočarenja što njima sve ide od noge a nama ništa.

Kole

pre 3 godine

Realno jedino mogu proci Dinama, Rendzers i Briz su u ovom trenutku prejaki za Zvezdu, Briz je protiv Lacija na Olimpiku pokazao svoje mogucnosti, a Rendzers je vec ranije dokazao da je i vise nego dobra ekipa.

:D

pre 3 godine

Dajte Dinamo pa C. Zvezda da spere onu ljagu sa srpskog fudbala kada je Dinamo očitao bukvicu Partizanu. Red je da uzvrati o istom merom.
(Mile Dodik, 10. decembar 2020 23:40

Ma Dinamo bi to poduplao:D

Mile Dodik

pre 3 godine

Dajte Dinamo pa C. Zvezda da spere onu ljagu sa srpskog fudbala kada je Dinamo očitao bukvicu Partizanu. Red je da uzvrati o istom merom.

Arandjel Stolica

pre 3 godine

@ Mile Necete dobiti Dinamo. Svaki put ste ga izbjegli a siguran sam da cete i sad. I svaki put ste izbjegli najteze protivnike koji bi vas ocistili a 'izvukli' nekoga koga ste prizeljkivali. Vjerujem da ce opet tako biti i da to nema veze sa srecom. Godinama unazad kao stalno 'sreca' u zrijebu i kao slucajno. Tesko. I sad ste igrali u najjadnijoj grupi i izvuci iz prvog sesira Genta koji je grupu zavrsio sa 0-0-6 ( iz prvog sesira eejj ).

stellarossadibelgrado

pre 3 godine

Briz, Sahtjor, Roma, Dinamo, Viljareal, Psv, po mom misljenju timovi sa kojima se moze igrati i nadati se prolazu. Ostali su realno za izbegavanje. Mada, ko god da nam se padne, moramo da igramo hrabro, pa sta bude.

Djuro

pre 3 godine

Koga god bi prosli bilo bi iznenadjenje,pa i Dinamo,ako vec ispadnemo onda bolje od npr. Milana ili Ajaksa nego od Dinama.Za Zvezdu je prolazak grupe nekako realan rezultat,ipak nemamo toliko dobar tim da bi mogli da racunamo na nesto vise,ali u fudbalu iznenadjenja su uvek moguca ako te neko podceni,a mnogi bi nas podcenili tako da sto jaci protivnik vise imamo sanse za iznenadjenje,iako igraju se dve utakmice a ako nas i podcene na prvoj,na drugoj nas sigurno nece.U svakom slucaju i ovo je ok rezultat,ja sam zadovoljan,a dalje sta bude.

Bref

pre 3 godine

S obzirom na stanje u državi, a kamoli u sportu, ovo je već ogroman uspeh za našu zemlju. Nadati se da Zvezda može dalje, je nažalost smešno.
Ja sam navijač Partizana, ali na koje je grane on pao je za drugu priliku. Ostali timovi ispadaju i pre nego što probaju da se kvalifikuju. Sve u svemu, samo da ne padne Dinamo jer nam nije potrebno da nam hrvati trljaju na nos da su bolji od nas.

:D

pre 3 godine

Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Dinamo Zagreb, Lester, Viljareal, Milan i Totenhem.

Skoro sve sami velikani...

Čuj skoro. Bude oči Dinamo, a:D

ШУМАДИЈАКГ

pre 3 godine

Zelje:

Mancester Junajted,Roma,Molde,C.Zvezda ili

Ajaks,Dinamo Zagreb,Antverpen,C.Zvezda

Ovde bi Zvezda imala sanse pod uslovom da pojaca sredinu terena sa nekim dobrim veznim igracem i pronadje dobre spoljne igrace na poziciji bekova!

Najbolja solucija:

Dinamo Z,Braga,Slavija Prag,C.Zcvezda.
(bradina, 11. decembar 2020 00:04)

Брале, да ли ти је добро?

krtola

pre 3 godine

kukala nam majka ko god nam dodje. Zaneseni smo prolaskom grupe ali mi sem Libereca kuci nismo nista odigrali. Mi bez Kataija 180min ne mozemo 3 pasa da sastavimo. Ne daj boze Leverkuzen da nas zapadne.

Bref

pre 3 godine

S obzirom na stanje u državi, a kamoli u sportu, ovo je već ogroman uspeh za našu zemlju. Nadati se da Zvezda može dalje, je nažalost smešno.
Ja sam navijač Partizana, ali na koje je grane on pao je za drugu priliku. Ostali timovi ispadaju i pre nego što probaju da se kvalifikuju. Sve u svemu, samo da ne padne Dinamo jer nam nije potrebno da nam hrvati trljaju na nos da su bolji od nas.

:D

pre 3 godine

Dajte Dinamo pa C. Zvezda da spere onu ljagu sa srpskog fudbala kada je Dinamo očitao bukvicu Partizanu. Red je da uzvrati o istom merom.
(Mile Dodik, 10. decembar 2020 23:40

Ma Dinamo bi to poduplao:D

Djuro

pre 3 godine

Koga god bi prosli bilo bi iznenadjenje,pa i Dinamo,ako vec ispadnemo onda bolje od npr. Milana ili Ajaksa nego od Dinama.Za Zvezdu je prolazak grupe nekako realan rezultat,ipak nemamo toliko dobar tim da bi mogli da racunamo na nesto vise,ali u fudbalu iznenadjenja su uvek moguca ako te neko podceni,a mnogi bi nas podcenili tako da sto jaci protivnik vise imamo sanse za iznenadjenje,iako igraju se dve utakmice a ako nas i podcene na prvoj,na drugoj nas sigurno nece.U svakom slucaju i ovo je ok rezultat,ja sam zadovoljan,a dalje sta bude.

Goran Loznica

pre 3 godine

Oni toliko dobro igraju da mogu sa skoro svima, za razliku od nas koji smo propali skroz i ništa ne igramo odkad nema tole naše partizan lige, nama ne ide nikako. Meni je mnogo teško, plačem, ridam, imam ogroman pritisak u grudima od tuge i razočarenja što njima sve ide od noge a nama ništa.

:D

pre 3 godine

Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Dinamo Zagreb, Lester, Viljareal, Milan i Totenhem.

Skoro sve sami velikani...

Čuj skoro. Bude oči Dinamo, a:D

Stanoje Šarloatan od Šamroka

pre 3 godine

Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Dinamo Zagreb, Lester, Viljareal, Milan i Totenhem.

Skoro sve sami velikani...

Čuj skoro. Bude oči Dinamo, a:D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (:D, 10. decembar 2020 23:19)

Zato je i napisano "skoro". Velikani i ekipa koja 40 godina nije igrala proleće u Evropi.

Navrati opet.

sale

pre 3 godine

Sugavi Az alkmar mi ubi tiket od 50 hiljada. A jang bojs dolazi u 5 minuta sa zaostatkom do 89 min
(neko, 10. decembar 2020 23:48)

Pa ti nisi normalan kad si igrao na Az. Jesi ti gledo proslo kolo Rijeku, do 80og minuta su vodili Sosijedad u gostima. Ja odigro 1x na Rijeku, 3,50 poklon kvota bila.

Vasa

pre 3 godine

Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Dinamo Zagreb, Lester, Viljareal, Milan i Totenhem.

Skoro sve sami velikani...

Čuj skoro. Bude oči Dinamo, a:D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (:D, 10. decembar 2020 23:19)

Pa, zar je velikan?

Arandjel Stolica

pre 3 godine

@ Mile Necete dobiti Dinamo. Svaki put ste ga izbjegli a siguran sam da cete i sad. I svaki put ste izbjegli najteze protivnike koji bi vas ocistili a 'izvukli' nekoga koga ste prizeljkivali. Vjerujem da ce opet tako biti i da to nema veze sa srecom. Godinama unazad kao stalno 'sreca' u zrijebu i kao slucajno. Tesko. I sad ste igrali u najjadnijoj grupi i izvuci iz prvog sesira Genta koji je grupu zavrsio sa 0-0-6 ( iz prvog sesira eejj ).

Mile Dodik

pre 3 godine

Dajte Dinamo pa C. Zvezda da spere onu ljagu sa srpskog fudbala kada je Dinamo očitao bukvicu Partizanu. Red je da uzvrati o istom merom.

preglasni su beograđani, zvijezdaši..

pre 3 godine

https://povijest.gnkdinamo.hr/statistika/protiv-rivala/crvena-zvezda-beograd.html statistika vam lijepo pokazuje, iako ste "svetski šampioni" gubili ste od Dinama točno 34 puta, a 38 puta pobjedili, jel to ta čuvena Zvijezdaška dominacija nad purgerima ? ako je to "dominacija", onda ja svakako želim vas za protivnika. nešto vas se ne bojim niti najmanje, a zbog ovih glasnih Delija ovdje, kojima ćemo priredit Cedevitu ovaj put pravu ako se pojave, želim upravo vas protiv nas, iz razloga da probamo popravit ovaj međusobni skor od -4 pobjede, i da to bude nakon iduća dva susreta 36 38 za Zvijezdu, a sad je lijepa prilika pa što bi je propustili ? sad ili nikad, ja kažem sad, odmah sad dajte Zvijezdu da je razmažemo ko kruh, pardon od kruh. uz cedevitu za Delije, koju će vam ljubazno servirat BBB. haha

stellarossadibelgrado

pre 3 godine

Briz, Sahtjor, Roma, Dinamo, Viljareal, Psv, po mom misljenju timovi sa kojima se moze igrati i nadati se prolazu. Ostali su realno za izbegavanje. Mada, ko god da nam se padne, moramo da igramo hrabro, pa sta bude.

kimiko

pre 3 godine

Sve velikani....bas dobro receno. I veoma jake ekipe. Ali i Zvezda je sada sakupila iskustva, pa ima svoju sansu. Oni porazi sa Bajernom npr. ma koliko teski bili, imaju i svoju dobru stranu. Iskustvo se steklo i za nauk bilo. Fudbal je to, uvek ima tu pozitivnu stranu, cak i u teskim porazima. Sada treba ekipu sto bolje fizicki pripremiti, mislim da ce to biti bitna karika

Kg

pre 3 godine

Vjerujte mi, ne želite Dinamo. Dinamo želi vas.
(Susjed, 11. decembar 2020 04:07) # Link komentara

Naravno da zelimo, pa sigurno je da ste iz prvog sesira Vi i PSV ubedljivo najtanji. Svaka cast syo niste primili gold od Wolfsbergera ali ove sezone vam je tim bas prosecan. A ako gledas kroz istoriju uporediti Zvezdu i Dinamo je kao uporediti Brazil i Irak.

Kleki

pre 3 godine

@Batistuta A oni su laki buhahah, i jedni i drugi Bajern za Zvezdu. Ja bih Ararat ako može još jednom, ali ovaj put kod kuće, mmoooogo su jaki tamo.

purger

pre 3 godine

Mogu da pricaju ovi klinci sta hoce ali Beograd je za Zagreb uvek bio pojam za veliki grad...tako je isto Zvezda za Dinamo pojam za veliki klub..iako imaju kontinuitet ali pazite samo kontinuitet nastupa na euro sceni.to im nece znaciti puno ako dodje do medjusobnog susreta...tako da moze Dinamo,realno najbolja opcija za Zvezdu je Dinama...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Underground, 11. decembar 2020 09:39)

što je tebi, koji "veliki grad", starija sam generacija ...u pravu si ova dva grada se ne mogu uspoređivati po mnogu ćemu, bio sam u Bg x puta...naravno da ga nikada ni u snu ne bi mijenjao za ZG, nije mjesto ni vrijeme da ti sad nabrajam razloge...što se tiče rivaliteta Dinama i Zvezde, odlično ste u zadnji čas iskoristili sve blagodati koje vam je nosila YU ...koliko ste puta bili u LP ...i na kraju tek sa igračima iz drugih danas država osvojili LP . Naše starije generacije imaju tek jednu želju a to je da vas nakantamo kao Partizan, reprezentacija nam je kroz doček pola mil ljudi , srebro i broncu ispunila skoro sve želje (ostaje to zlato ) . Realni kvalitet klubova počinje od kada uređujemo države kao i klubove samostalno, u sve suprotno teško me možeš razuvjeriti, pozz

Mare

pre 3 godine

Ovde nema llakog protivnika. mozda jedino Rangers. Ali svako ko je zavrsio kao prvi zasluzuje postovanje. voleo bi neko zvucno ime, recimo Arsenal.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ima ozbiljnih zveri za izbegavanje. Totnam, Leverkuzen, Lester, Napoli svi redom kvalitet za proleće LŠ, 2 nivoa iznad LE.

Šahtjor, PSV, Ajaks(u očitom su padu), Briž, pa možda i Rendžers nešto što bi zaista mogli da iznenadimo. Praktično svi van liga 5 bi bili solidan žreb, i ako mnogi dolaze baš iz LŠ. Uz izuzetak Mančestera koji bi moguće otaljavao LE jer su u vrhu svoje lige. Arsenal, Viljareal, Roma nisu u toj poziciji i već grizu LE do kraja bez ikakvih kalkulacija.

O Purgerima neću ni da pričam, ko želi to ludilo i spektakl bez navijača, nije neki čovek. Samo zbog toga ne. Igrački smo pata karte, o tradiciji svi znaju. Kad se Zvezda Dinama plašila, tja, to je naši stari omiljeni rival.

Underground

pre 3 godine

Mogu da pricaju ovi klinci sta hoce ali Beograd je za Zagreb uvek bio pojam za veliki grad...tako je isto Zvezda za Dinamo pojam za veliki klub..iako imaju kontinuitet ali pazite samo kontinuitet nastupa na euro sceni.to im nece znaciti puno ako dodje do medjusobnog susreta...tako da moze Dinamo,realno najbolja opcija za Zvezdu je Dinama...

ZG

pre 3 godine

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Do jučer je bilo "dajte nam hrvate da se igramo" (reprezentacija) i na kraju ispali do nogometnih amatera....

sada neki ovdje prizivaju Dinamo, toliko sebi dopuštaju da čak uspoređuju jedan Dinamo sa Zvezdom i govore možemo mi protiv njih...

Shvatite, jedno je voliti svoj klub, a nešto sasvim drugo biti realan u tome.

Dinamo je jučer razmontirao CSKA, padali su i veći. Atalantu u ligi prvaka je Dinamo očepurao i dobio 4:0, a ta ista Atalanta u to vrijeme prva u italiji, i gurali u ligi prvaka do kraja...

Dinamo ima dosta dobre igrače, golmana koji konkurira vjerojatno da bude najbolji na svijetu!

Majer, zapamtite to ime! Ima viziju i pregled igre sličnu Modriću... trenutno vodi igru Dinama, sve počinje i završava u njegovim nogama!

Analiza

pre 3 godine

Evo usporedbe od nekog tko je gledao i Zvezdu i Dinamo. Netko tko nije optrećen kompleksima.

Zvezda je iskreno limitirana ekipa, oslanja se na kontre, većinu vremena provodi ispred svog gola, jer nema kvalitetu prema naprijed.

Uglavnom su to izleti kada protivnik izađe visoko. Odbrana ne može izdržati konstantne napade, i samo je pitanje vremena kada će golman prestati skidati jako jako dobre prilike.


S druge strane, Dinamo je sklop odličnih igrača koji su dobri prema nazad i prema naprijed. Odlično se brane Teo/Lauritsen + Gvardiola = pakleni tandem, u sredini imaju kretivca Majera koji kontrolira igru, Ademija koji se baca na glavu i igra 200% svaku utakmicu, a naprijed Bruno i Mario koji imaju taj završni potez, i uz njih Oršić i Kastrati kao krila koji su brzi kao osice, a vole dribling, i dobar ubačaj.

Zaključak, ako se susretne ove dvije ekipe, sa svim nabojom koji donosi ova utakmica, Dinamo bi intelignentnom igrom izašao na kraj sa "bunkerom" koji zvezda igra.

Bojan

pre 3 godine

Ljudi, svak cast Dinamu na rezultatima ali ga je izlisno porediti sa Zvezdom, prvo nije imao sankcije u toku kojih je nas klub sa onih visina potonuo na najnizi nivo, drugo, svu drzavnu logistiku poceo iz perioda Kroacije (na ustrb Hajduka) imao je uz sebe za razliku od Srbije gde je ona deljena izmedju dva kluba! Ne zelim time umanjiti rad ljudi u Dinamu koji i pored toga dobro rade svoj posao sto pokazuju rezultati za postovanje! Ali Dinamo nije tu tek tako, prosli su i oni rezultatske teske i turbulentne periode koje sada prolazi Zvezda dok se nisu ustali u ozbiljan po rezultatima evro klub. Vremenom se kroz svaki gol i bod polako talozilo samopouzdamje u samom tom klubu, u fudbaleru i svakom zaposlenom, prosto zazivi taj duboki osecaj sopstvene klupske vrednosti i atmosfere sa kojom se sve lakse i lakse biju bitke na evro terenu! Na tom putu je polako i Zvezda iako usporena gore navedenim faktorima! Vremenom ce se i u njoj ustaliti osecaj koji je nekad imala, slican Dinamovom: da toliko ne zazire ni od jednog kluba oslanjajuci se u svoj dobrim rezultatima steceni potencijal koji odise duboko usadjenim pogledom na sebe kao na uspesan klub!

Rajko

pre 3 godine

Čitam kako neki govore da je Dinamo "stara mušterija" Zvezdi,ne znam samo po čemu?? Zvezda ima samo 4 pobjede više u međusobnim susretima, ali s time da joj je jednu pobjedu dodijelio FSJ kada je nikada odigranu utakmicu 1990. god. registrirano 0:3 za nju. To je premalo pobjeda da bi se nekoga zvalo "mušterijom", pogotovo ako se zna da se je Zvezda imala veliku pomoć sudaca i klubova Yu lige koji su joj puštali utakmice baš kada je trebalo...Dinamo najviše puta viceprvak Yuge (11x) baš iz toga razloga ...kako nekada tako i danas Zvezda "najbolja" u Srpskoj ligi uzpomoć sudaca i sklanjalica. Pa Dinamo je morao biti duplo bolji da bi dobio Zvezdu i cijelu tu mašineriju...priče o "mušteriji" su samo to-priče

Zlatko

pre 3 godine

A zašto ne mogu Salzburg, Krasnodar, Oly i Kijev? Oni takođe dolaze iz LŠ, jel to neka vrsta poludirigovanog žreba?
(XXL, 11. decembar 2020 07:21)

Nadam se da nisi trol u 7:20 i da stvarno ozbiljno pitaš. Iz LŠ-a dolazi 8 ekipa. Gleda se koeficijent. 4 idu gore u prvi šešir, 4 idu dole u drugi šešir. Te 4 ekipe imaju slabiji koeficijent i one će biti sa Zvezdom u drugom šeširu.

nesa

pre 3 godine

Sugavi Az alkmar mi ubi tiket od 50 hiljada. A jang bojs dolazi u 5 minuta sa zaostatkom do 89 min
(neko, 10. decembar 2020 23:48)

Rijeka nije uopste lose igrala, ali je imala uzasno tesku grupu. Da su imali malo vise iskustva mozda su mogli i proci dalje. Biti ce da nisi pratio. Sledeci puta pametnije.

1991 igrica predjena

pre 3 godine

Mancester Junajted ili Arsenal, pa nek gori zemlja, protiv velikih se lakse i gine, ako se ginut mora. U juris kao i protiv Liverpula,a to samo Zvezda moze, rusiti i divove!

Pobednik

pre 3 godine

Mancester J. bi mogli da izbacimo jer ce oni verovatno LE igrati sa drugim timom. Oni LE ne igraju ozbiljno, secam se da su protiv Partizana igrali sa omladinskim timom pojacanim sa po nekom rezervom iz drugog tima.
Dinamo Zagreb, to bi bila prilika da osvetimo nejac iz Humske.
Sahtjor, Glazgov Rendzers i Briz su u dobroj formi ali bi tu imali solidne sanse.

Zocc

pre 3 godine

Ovo je haos. Pa sine pratiš Sofa score i misliš da si analizirao. Brojan pod hitno da nauci ispucavanje. Gajic odradio zadatak, Milinović dobar, Degene tanak, rodic kao i gajic. Ivančić ok, kanga nije ni igrao, sanogo solidan. Ben odličan Italijan korektan

Ivančić i sinovi :)

bgd011

pre 3 godine

Ako budu Briz, Sahtjor, Rendzers ili Dinamo - siguran prolaz Zvezde.
Igrace se bez gledalaca i ne vidim u cemu je problem gostovati na praznom Maksimiru?
Blize i laksi put nego do Surdulice.

andy

pre 3 godine

Realno, ako bi gledali samo kvalitetu igre i igračkog kadra, Dinamo -Zvezda je otprilike 60:40 % na strani Dinama.

Ali, kako se radi o utakmici Zvezda-Dinamo, mislim da je realnije praktično 50:50% , ili 51:49% za Dinamo..samo zato što ipak ima nešto kvalitetniju ekipu. Također, bez obzira na rivalstvo koje daleko prelazi nogomet, nisam siguran koliko bi strani Zvezdini igrači (neki vrlo bitni -poput Bena) to uopće shvatili...Dinamo pak ima ipak većinom domaće dečke i Ademija (koji je makedonski ALbanac i godinama u Dinamo) i koji jako dobro razumiju te ne-nogometne odnose. Ne znam..mislim da realno Dinamo ima više šansi za prolaz, ali zaista minimalno više...
Da se radi o neka dva "random" kluba -imao bi puno više realno govoreći.

Kole

pre 3 godine

Realno jedino mogu proci Dinama, Rendzers i Briz su u ovom trenutku prejaki za Zvezdu, Briz je protiv Lacija na Olimpiku pokazao svoje mogucnosti, a Rendzers je vec ranije dokazao da je i vise nego dobra ekipa.

Stari cigan

pre 3 godine

Fudbal je cudna igra,igra se 2x90min,lopta je okrugla.Moguci protivnici,sta reci,prava liga sampiona u malom.Ipak,ko god da dopadne,u Beogradu dobiti nece,u to sam nekako siguran.Da moze sa publikom,bio bih jos i sigurniji.Psiholoska pripreme ce biti od najvece vaznosti.Nikakav nepotreban respekt bilo kog protivnika.Na pobedu i napadacki u obe utakmice protiv bilo koga,pa sta bude.

Panac

pre 3 godine

Briž, PSV, Lester, Salcburg i Krasnodar bi bili OK
(johny, 11. decembar 2020 07:17)

Pazi da stvarno CZ ne izvuče Lester...bio bi masakr ! Kao utrka Bentleya i Yuga....

Rajko

pre 3 godine

Čitam kako neki govore da je Dinamo stara mušterija Zvezdi...ne znam samo po čemu??? Zvezda ima samo 4 pobjede više u međusobnim susretima, ali s time da joj je jednu pobjedu dodijelio njezin FSJ kada je nikada odigranu utakmicu 1990. god. registrirano u a0:3 za

mario

pre 3 godine

Ko si ti da određuješ šta će ko da želi i misli. Svi gledaju navijački i nema tu objektivnih.
Zvezda je za sve u okruženju Real Madrid. Fudbal je tradicija, to se piše. Kad bi nabrajao koga smo sve dobijali nestalo bi interneta.

Samo skorašnja pobeda nad Liverpulom je veća od svih tih Dinamovih. I odjeknula je svetom kako dolikuje. Dinamove ne pamti niko dalje od Donje Dubrave. Rođeni navijači vam mrze i bojkotuju klub zbog Mamića i tog cirkusa, prazne tribine godinama i ti držiš slovo o gigantskom Dinamu. Nebitni ste čoveče, potpuno nebitni. Hajduk je rival za poštovanje u svakom smislu. Dinamo ne.
(BG, 11. decembar 2020 11:59)

Hahah koji kompleksi ništa drugo.
Dečko prvo pogledaj koga je sve od igrača prodao i koliko je na njima zaradio Dinamo.
Ona pogledaj tablicu UEFA, pa pogledaj gdje je Dinamo, a gdje CZ.
Možeš misliti u 30 godina slučajno pobijedili Liverpol i sad je to kao nešto.
Ajde lijepo spusti se na zemlju znaš i sam da niste nebeski narod mada vam prodaju takvu priču.
Što se Hajduka tiče samo mogu da kažem haha Hajduk je trenutno nula i to zandijh deset godina.

Sinke

pre 3 godine

Steta sto je bez publike vrlo vjerojatno. Da vam Dinamo priusti Maracanazo. Onda bi vi bili kao Brazil ;) Ovako je bzvz, ko cevapi bez luka.

Fabrika talenata

pre 3 godine

Dinamo, pa da vidimo gde je ko...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bot bole,

Pa vec sada vidis. Dinamo prvi u svojoj grupi, Zvezda druga u svojoj. Dinamo 9:1, Zvezda 9:4. A i ceo ovaj vek se vidi ko je gde od njih. Samo neki ne zele da vide

Sinke

pre 3 godine

Realno receno ne mozemo se hvatat za suhoparne brojeve u eventualnom srazu dinama i zvezde. Derbi je derbi, i u njemu nema znacajnog favorita. Pogotovo takav derbi.

Fabrika talenata

pre 3 godine

Dinamo, pa da vidimo gde je ko...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bot bole,

Pa vec sada vidis. Dinamo prvi u svojoj grupi, Zvezda druga u svojoj. Dinamo 9:1, Zvezda 9:4. A i ceo ovaj vek se vidi ko je gde od njih. Samo neki ne zele da vide

navijac

pre 3 godine

@Naravno da zelimo, pa sigurno je da ste iz prvog sesira Vi i PSV ubedljivo najtanji. Svaka cast syo niste primili gold od Wolfsbergera ali ove sezone vam je tim bas prosecan. A ako gledas kroz istoriju uporediti Zvezdu i Dinamo je kao uporediti Brazil i Irak.
(Kg, 11. decembar 2020 09:14)

Ko mu kaze, ekipa koja je plasirala dalje pobedama nad 10to plasiranim u Ceskoj, i 13to plasiranim u Belgiji! Nikad jaca grupa Lige Evrope, nema sta...

cukce

pre 3 godine

Definitivno svi do jednog teški protivnici, najveće šanse Zvezda bi imala protiv Rendžersa, zatim Dinama (koji je odigrao fenomenalno grupnu fazu, ali u kvalifikacijama za LŠ ispao od Ferencvaroša, mada je od tada baš digao formu) i Briža (koji je odlično odigrao grupnu fazu LŠ)!

Pobednik

pre 3 godine

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Do jučer je bilo "dajte nam hrvate da se igramo" (reprezentacija) i na kraju ispali do nogometnih amatera....

sada neki ovdje prizivaju Dinamo, toliko sebi dopuštaju da čak uspoređuju jedan Dinamo sa Zvezdom i govore možemo mi protiv njih...

Shvatite, jedno je voliti svoj klub, a nešto sasvim drugo biti realan u tome.

Dinamo je jučer razmontirao CSKA, padali su i veći. Atalantu u ligi prvaka je Dinamo očepurao i dobio 4:0, a ta ista Atalanta u to vrijeme prva u italiji, i gurali u ligi prvaka do kraja...

Dinamo ima dosta dobre igrače, golmana koji konkurira vjerojatno da bude najbolji na svijetu!

Majer, zapamtite to ime! Ima viziju i pregled igre sličnu Modriću... trenutno vodi igru Dinama, sve počinje i završava u njegovim nogama!
(ZG, 11. decembar 2020 11:02)
C.Zvezda-Liverpul 2:0

13.maj1990.

pre 3 godine

Hrvatima da kazem,sve to sto pisete,Majer,ovaj,onaj,pobedili Atalantu,ovoga,onoga,rekordi bez primljenog gola...lepo i svaka cast...sebe mozete tako hrabriti,nas impresionirati necete,u sudaru sa Zvezdom to sve pada u vodu.Utakmice,ako do njih dodje,bice sve samo ne obicne.Bice to rat,na terenu naravno.Nismo mi JSD Partizan,da nas punite,imamo mentalitet pobednika,evropskog i svetskog prvaka,bicemo naostreni da vas postavimo na svoje mesto kao u doba bivse drzave.

Tex Willer

pre 3 godine

AJAX,BRIŽ,ŠAHTJOR .Zanimljivo svi iz LŠ.RENDŽERS,PSV,DINAMO.Možda i VILJAREAL.
Sa nima kakve-takve šanse 25-35% a sa ostalima siguran ćorak od 0 do 10%.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@purger

Istorija fudbala za naše klubove počinje od '45-e uglavnom. U jugoslovenskom smo bili svi na ravnim častima, u sportu je tu bilo najviše jednakosti. Mogao je i Rabotnički da igra lep fudbal, i Sloboda Tuzla da ima tim. Što Dinamo nije iskoristio što iz Zvezda? A da, mora da je neka urota iz Beograda i to.

Zvezda je u paklenoj konkurenciji ozviljne lige bila ubedljivo najbolja, najgledanija, najviše istorijskih majstora fudbala i samo ekstremno frustrirani osporavaju činjenice.

Računati parcijalno i selektivno rade samo gubitnici. Sve se piše i pamti. Ne postoji svet i istorija od '91-e moram te razočaram.

Kad je Dinamo trebao biti prvak YU

pre 3 godine

Rajko, 11. decembar 2020 11:31) # Link komentara

Još bi se i sad igrala utakmica u Ljubljani da Partizan nije dao gol u 102 minuti nadoknade!

otkazni rok

pre 3 godine

Ovo je haos. Pa sine pratiš Sofa score i misliš da si analizirao. Brojan pod hitno da nauci ispucavanje. Gajic odradio zadatak, Milinović dobar, Degene tanak, rodic kao i gajic. Ivančić ok, kanga nije ni igrao, sanogo solidan. Ben odličan Italijan korektan

BG

pre 3 godine

@ZG

A ti si realan, majke ti? Nikako navijački ne gledaš. Samo napravi od Dinama Bajern. Dobili drugi tim CSKA, neki Volfbfjrgerger iz i raspali Fejnord. Stvarno ste svetsko čudo.

Ko si ti da određuješ šta će ko da želi i misli. Svi gledaju navijački i nema tu objektivnih.
Zvezda je za sve u okruženju Real Madrid. Fudbal je tradicija, to se piše. Kad bi nabrajao koga smo sve dobijali nestalo bi interneta.

Samo skorašnja pobeda nad Liverpulom je veća od svih tih Dinamovih. I odjeknula je svetom kako dolikuje. Dinamove ne pamti niko dalje od Donje Dubrave. Rođeni navijači vam mrze i bojkotuju klub zbog Mamića i tog cirkusa, prazne tribine godinama i ti držiš slovo o gigantskom Dinamu. Nebitni ste čoveče, potpuno nebitni. Hajduk je rival za poštovanje u svakom smislu. Dinamo ne.

jsx

pre 3 godine

Najjaci su mi ovi Hrvati sto su uvredjeni sto prizeljkujemo Dinamo. Ne nego treba da se nadamo Totenhemu, Junajtedu, Arsenalu, Ajaksu ili Napoliju.
Najbolje opcije su Dinamo, PSV i Rendzers. Jeste da bi i Dinamo svakako bio favorit, ali ako je Olimpijakos izbacio Arsenal, sigurno i Zvezda moze Dinamo.

Dr.nauka

pre 3 godine

Smirite se ljudi. Cistite tipkovnice, razgibavajte prstice, kupite nove televizore... Pricekajmo zdrijeb, pa tekmu ako Bog da... A onda sa razgibanim prsticima po cistim tastaturama do poslijednjeg covijeka!
lp iz Zg

bradina

pre 3 godine

Zelje:

Mancester Junajted,Roma,Molde,C.Zvezda ili

Ajaks,Dinamo Zagreb,Antverpen,C.Zvezda

Ovde bi Zvezda imala sanse pod uslovom da pojaca sredinu terena sa nekim dobrim veznim igracem i pronadje dobre spoljne igrace na poziciji bekova!

Najbolja solucija:

Dinamo Z,Braga,Slavija Prag,C.Zcvezda.

Steva Kera

pre 3 godine

Imam neki osecaj da cemo da dobijemo Mancester, Briz, Ajaks, Sahtjor ili Viljareal, jer jedino sa njima nismo igrali u zadnjih 20 godina, sa svima ostalima imamo i dobrih i losih uspomena. Dobro, ni sa Dinamom nismo igrali skoro, ali smo odigrali previse medjusobnih utakmica da bi se sastali sa njima, ne verujem da ce nas spojiti zreb...

Delija

pre 3 godine

Realno protiv svakog smo autsajderi sem protiv Dinama, Sahtjora, Briza i donekle Ajaksa iako jr i Ajaks za klasu bolji od nas ali ova tri tima su jedina sa kojima može da se igra fudbal, ostalo vrlo teško jedino ako budu igrali opustenije sa drugom ekipom pa da se nadamo ali realno gledano teška priča.

zex

pre 3 godine

ZG, 11. decembar 2020 11:02)
Pa i Zvezda je pobedila Liverpul koji je osvojio LS tada i to glatko.Nebih se kladio da je Dinamo favorit protiv Zvezde i kada bi sutra igrali a na prolece ce biti sve drgacije.

Zvezda le

pre 3 godine

Najbolje opcije za prolaz bi bile:
1. PSV Ajndhoven
2. Napoli
3. Lester
4. Milan
5. Viljareal
6. Roma
7. Ajaks
8. Totnhem Hotspur
9. Klub Briž
10. Dinamo Zagreb
11. Glazgov Rendžers
12.Bajer Leverkuzen
13. Šahtjor Donjeck
14. Mančester Junajted
15. Arsenal

Pivot

pre 3 godine

Pitao bih purgera ok ako je CZ bila svetski i evropski prvak zajvaljujuci bivsoj Jugi. Da li to znaci i za kosarku Cibona i Jugoplastika visestruki prvaci evrope a nakon samostalnih uredjenja gde su takodje cro reprezentacija 25 godina bez medalje? A sto se tice zivota Bg-Zg znamo koliko hr omladina voli da dolazi i provodi se po Beogradu...

Damir 1965

pre 3 godine

Na yu tube slušajte radio prenosa 34.kola sezone 1975/76 i u momentu kada reporter u Ljubljani kaže 'upravo je istekao 90ti minut"počnite da merite vreme. Ja sam to učinio iz znatiželje kao neutralni slušalac, jer ne navijam ni za Hajduk ni za Partizan. Nemojte da širite ne istinu.

Kg

pre 3 godine

Ko mu kaze, ekipa koja je plasirala dalje pobedama nad 10to plasiranim u Ceskoj, i 13to plasiranim u Belgiji! Nikad jaca grupa Lige Evrope, nema sta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 11. decembar 2020 09:30

Tacno, ali isto tako su oni prvaci Begije i plasman je obezbenje bukvalno 2 Kola pre kraja. Sta vise moze? A ako cemo o velikim pobedama i rezultatima bilo ih je dosta u prethodnih 4-5 sezone, a da ne pricam o istoriji Zvezde, sve znas i sam...

LJUBITELJ FASADA I PUMPI

pre 3 godine

Ja sam mislio da će da dobije jednog rivala pa onda na dvomeč da se igra, ali ovako sad može da bude svašta. Voleo bih Briž, Viljareal i Romu. Tu bismo mogli da izvučemo drugo mesto nekako. Nisam sâm osiguran jer nigde ne piše je l i drugi ide u polufinale ili samo prvi u grupi, logično bi bilo da ide i drugi makar u baraž neki.

bradina

pre 3 godine

Zelje:

Mancester Junajted,Roma,Molde,C.Zvezda ili

Ajaks,Dinamo Zagreb,Antverpen,C.Zvezda

Ovde bi Zvezda imala sanse pod uslovom da pojaca sredinu terena sa nekim dobrim veznim igracem i pronadje dobre spoljne igrace na poziciji bekova!

Najbolja solucija:

Dinamo Z,Braga,Slavija Prag,C.Zcvezda.

Arandjel Stolica

pre 3 godine

@ Mile Necete dobiti Dinamo. Svaki put ste ga izbjegli a siguran sam da cete i sad. I svaki put ste izbjegli najteze protivnike koji bi vas ocistili a 'izvukli' nekoga koga ste prizeljkivali. Vjerujem da ce opet tako biti i da to nema veze sa srecom. Godinama unazad kao stalno 'sreca' u zrijebu i kao slucajno. Tesko. I sad ste igrali u najjadnijoj grupi i izvuci iz prvog sesira Genta koji je grupu zavrsio sa 0-0-6 ( iz prvog sesira eejj ).

preglasni su beograđani, zvijezdaši..

pre 3 godine

https://povijest.gnkdinamo.hr/statistika/protiv-rivala/crvena-zvezda-beograd.html statistika vam lijepo pokazuje, iako ste "svetski šampioni" gubili ste od Dinama točno 34 puta, a 38 puta pobjedili, jel to ta čuvena Zvijezdaška dominacija nad purgerima ? ako je to "dominacija", onda ja svakako želim vas za protivnika. nešto vas se ne bojim niti najmanje, a zbog ovih glasnih Delija ovdje, kojima ćemo priredit Cedevitu ovaj put pravu ako se pojave, želim upravo vas protiv nas, iz razloga da probamo popravit ovaj međusobni skor od -4 pobjede, i da to bude nakon iduća dva susreta 36 38 za Zvijezdu, a sad je lijepa prilika pa što bi je propustili ? sad ili nikad, ja kažem sad, odmah sad dajte Zvijezdu da je razmažemo ko kruh, pardon od kruh. uz cedevitu za Delije, koju će vam ljubazno servirat BBB. haha

Mile Dodik

pre 3 godine

Dajte Dinamo pa C. Zvezda da spere onu ljagu sa srpskog fudbala kada je Dinamo očitao bukvicu Partizanu. Red je da uzvrati o istom merom.

Kole

pre 3 godine

Realno jedino mogu proci Dinama, Rendzers i Briz su u ovom trenutku prejaki za Zvezdu, Briz je protiv Lacija na Olimpiku pokazao svoje mogucnosti, a Rendzers je vec ranije dokazao da je i vise nego dobra ekipa.

Goran Loznica

pre 3 godine

Oni toliko dobro igraju da mogu sa skoro svima, za razliku od nas koji smo propali skroz i ništa ne igramo odkad nema tole naše partizan lige, nama ne ide nikako. Meni je mnogo teško, plačem, ridam, imam ogroman pritisak u grudima od tuge i razočarenja što njima sve ide od noge a nama ništa.

:D

pre 3 godine

Dajte Dinamo pa C. Zvezda da spere onu ljagu sa srpskog fudbala kada je Dinamo očitao bukvicu Partizanu. Red je da uzvrati o istom merom.
(Mile Dodik, 10. decembar 2020 23:40

Ma Dinamo bi to poduplao:D

Stanoje Šarloatan od Šamroka

pre 3 godine

Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Dinamo Zagreb, Lester, Viljareal, Milan i Totenhem.

Skoro sve sami velikani...

Čuj skoro. Bude oči Dinamo, a:D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (:D, 10. decembar 2020 23:19)

Zato je i napisano "skoro". Velikani i ekipa koja 40 godina nije igrala proleće u Evropi.

Navrati opet.

Underground

pre 3 godine

Mogu da pricaju ovi klinci sta hoce ali Beograd je za Zagreb uvek bio pojam za veliki grad...tako je isto Zvezda za Dinamo pojam za veliki klub..iako imaju kontinuitet ali pazite samo kontinuitet nastupa na euro sceni.to im nece znaciti puno ako dodje do medjusobnog susreta...tako da moze Dinamo,realno najbolja opcija za Zvezdu je Dinama...

krtola

pre 3 godine

kukala nam majka ko god nam dodje. Zaneseni smo prolaskom grupe ali mi sem Libereca kuci nismo nista odigrali. Mi bez Kataija 180min ne mozemo 3 pasa da sastavimo. Ne daj boze Leverkuzen da nas zapadne.

Kg

pre 3 godine

Vjerujte mi, ne želite Dinamo. Dinamo želi vas.
(Susjed, 11. decembar 2020 04:07) # Link komentara

Naravno da zelimo, pa sigurno je da ste iz prvog sesira Vi i PSV ubedljivo najtanji. Svaka cast syo niste primili gold od Wolfsbergera ali ove sezone vam je tim bas prosecan. A ako gledas kroz istoriju uporediti Zvezdu i Dinamo je kao uporediti Brazil i Irak.

:D

pre 3 godine

Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Dinamo Zagreb, Lester, Viljareal, Milan i Totenhem.

Skoro sve sami velikani...

Čuj skoro. Bude oči Dinamo, a:D

LJUBITELJ FASADA I PUMPI

pre 3 godine

Ja sam mislio da će da dobije jednog rivala pa onda na dvomeč da se igra, ali ovako sad može da bude svašta. Voleo bih Briž, Viljareal i Romu. Tu bismo mogli da izvučemo drugo mesto nekako. Nisam sâm osiguran jer nigde ne piše je l i drugi ide u polufinale ili samo prvi u grupi, logično bi bilo da ide i drugi makar u baraž neki.

Bref

pre 3 godine

S obzirom na stanje u državi, a kamoli u sportu, ovo je već ogroman uspeh za našu zemlju. Nadati se da Zvezda može dalje, je nažalost smešno.
Ja sam navijač Partizana, ali na koje je grane on pao je za drugu priliku. Ostali timovi ispadaju i pre nego što probaju da se kvalifikuju. Sve u svemu, samo da ne padne Dinamo jer nam nije potrebno da nam hrvati trljaju na nos da su bolji od nas.

Fabrika talenata

pre 3 godine

Dinamo, pa da vidimo gde je ko...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bot bole,

Pa vec sada vidis. Dinamo prvi u svojoj grupi, Zvezda druga u svojoj. Dinamo 9:1, Zvezda 9:4. A i ceo ovaj vek se vidi ko je gde od njih. Samo neki ne zele da vide

13.maj1990.

pre 3 godine

Hrvatima da kazem,sve to sto pisete,Majer,ovaj,onaj,pobedili Atalantu,ovoga,onoga,rekordi bez primljenog gola...lepo i svaka cast...sebe mozete tako hrabriti,nas impresionirati necete,u sudaru sa Zvezdom to sve pada u vodu.Utakmice,ako do njih dodje,bice sve samo ne obicne.Bice to rat,na terenu naravno.Nismo mi JSD Partizan,da nas punite,imamo mentalitet pobednika,evropskog i svetskog prvaka,bicemo naostreni da vas postavimo na svoje mesto kao u doba bivse drzave.

stellarossadibelgrado

pre 3 godine

Briz, Sahtjor, Roma, Dinamo, Viljareal, Psv, po mom misljenju timovi sa kojima se moze igrati i nadati se prolazu. Ostali su realno za izbegavanje. Mada, ko god da nam se padne, moramo da igramo hrabro, pa sta bude.

Vasa

pre 3 godine

Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Dinamo Zagreb, Lester, Viljareal, Milan i Totenhem.

Skoro sve sami velikani...

Čuj skoro. Bude oči Dinamo, a:D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (:D, 10. decembar 2020 23:19)

Pa, zar je velikan?

Fabrika talenata

pre 3 godine

Dinamo, pa da vidimo gde je ko...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bot bole,

Pa vec sada vidis. Dinamo prvi u svojoj grupi, Zvezda druga u svojoj. Dinamo 9:1, Zvezda 9:4. A i ceo ovaj vek se vidi ko je gde od njih. Samo neki ne zele da vide

kimiko

pre 3 godine

Sve velikani....bas dobro receno. I veoma jake ekipe. Ali i Zvezda je sada sakupila iskustva, pa ima svoju sansu. Oni porazi sa Bajernom npr. ma koliko teski bili, imaju i svoju dobru stranu. Iskustvo se steklo i za nauk bilo. Fudbal je to, uvek ima tu pozitivnu stranu, cak i u teskim porazima. Sada treba ekipu sto bolje fizicki pripremiti, mislim da ce to biti bitna karika

Mare

pre 3 godine

Ovde nema llakog protivnika. mozda jedino Rangers. Ali svako ko je zavrsio kao prvi zasluzuje postovanje. voleo bi neko zvucno ime, recimo Arsenal.

Pobednik

pre 3 godine

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Do jučer je bilo "dajte nam hrvate da se igramo" (reprezentacija) i na kraju ispali do nogometnih amatera....

sada neki ovdje prizivaju Dinamo, toliko sebi dopuštaju da čak uspoređuju jedan Dinamo sa Zvezdom i govore možemo mi protiv njih...

Shvatite, jedno je voliti svoj klub, a nešto sasvim drugo biti realan u tome.

Dinamo je jučer razmontirao CSKA, padali su i veći. Atalantu u ligi prvaka je Dinamo očepurao i dobio 4:0, a ta ista Atalanta u to vrijeme prva u italiji, i gurali u ligi prvaka do kraja...

Dinamo ima dosta dobre igrače, golmana koji konkurira vjerojatno da bude najbolji na svijetu!

Majer, zapamtite to ime! Ima viziju i pregled igre sličnu Modriću... trenutno vodi igru Dinama, sve počinje i završava u njegovim nogama!
(ZG, 11. decembar 2020 11:02)
C.Zvezda-Liverpul 2:0

Bojan

pre 3 godine

Ljudi, svak cast Dinamu na rezultatima ali ga je izlisno porediti sa Zvezdom, prvo nije imao sankcije u toku kojih je nas klub sa onih visina potonuo na najnizi nivo, drugo, svu drzavnu logistiku poceo iz perioda Kroacije (na ustrb Hajduka) imao je uz sebe za razliku od Srbije gde je ona deljena izmedju dva kluba! Ne zelim time umanjiti rad ljudi u Dinamu koji i pored toga dobro rade svoj posao sto pokazuju rezultati za postovanje! Ali Dinamo nije tu tek tako, prosli su i oni rezultatske teske i turbulentne periode koje sada prolazi Zvezda dok se nisu ustali u ozbiljan po rezultatima evro klub. Vremenom se kroz svaki gol i bod polako talozilo samopouzdamje u samom tom klubu, u fudbaleru i svakom zaposlenom, prosto zazivi taj duboki osecaj sopstvene klupske vrednosti i atmosfere sa kojom se sve lakse i lakse biju bitke na evro terenu! Na tom putu je polako i Zvezda iako usporena gore navedenim faktorima! Vremenom ce se i u njoj ustaliti osecaj koji je nekad imala, slican Dinamovom: da toliko ne zazire ni od jednog kluba oslanjajuci se u svoj dobrim rezultatima steceni potencijal koji odise duboko usadjenim pogledom na sebe kao na uspesan klub!

purger

pre 3 godine

Mogu da pricaju ovi klinci sta hoce ali Beograd je za Zagreb uvek bio pojam za veliki grad...tako je isto Zvezda za Dinamo pojam za veliki klub..iako imaju kontinuitet ali pazite samo kontinuitet nastupa na euro sceni.to im nece znaciti puno ako dodje do medjusobnog susreta...tako da moze Dinamo,realno najbolja opcija za Zvezdu je Dinama...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Underground, 11. decembar 2020 09:39)

što je tebi, koji "veliki grad", starija sam generacija ...u pravu si ova dva grada se ne mogu uspoređivati po mnogu ćemu, bio sam u Bg x puta...naravno da ga nikada ni u snu ne bi mijenjao za ZG, nije mjesto ni vrijeme da ti sad nabrajam razloge...što se tiče rivaliteta Dinama i Zvezde, odlično ste u zadnji čas iskoristili sve blagodati koje vam je nosila YU ...koliko ste puta bili u LP ...i na kraju tek sa igračima iz drugih danas država osvojili LP . Naše starije generacije imaju tek jednu želju a to je da vas nakantamo kao Partizan, reprezentacija nam je kroz doček pola mil ljudi , srebro i broncu ispunila skoro sve želje (ostaje to zlato ) . Realni kvalitet klubova počinje od kada uređujemo države kao i klubove samostalno, u sve suprotno teško me možeš razuvjeriti, pozz

BG

pre 3 godine

@ZG

A ti si realan, majke ti? Nikako navijački ne gledaš. Samo napravi od Dinama Bajern. Dobili drugi tim CSKA, neki Volfbfjrgerger iz i raspali Fejnord. Stvarno ste svetsko čudo.

Ko si ti da određuješ šta će ko da želi i misli. Svi gledaju navijački i nema tu objektivnih.
Zvezda je za sve u okruženju Real Madrid. Fudbal je tradicija, to se piše. Kad bi nabrajao koga smo sve dobijali nestalo bi interneta.

Samo skorašnja pobeda nad Liverpulom je veća od svih tih Dinamovih. I odjeknula je svetom kako dolikuje. Dinamove ne pamti niko dalje od Donje Dubrave. Rođeni navijači vam mrze i bojkotuju klub zbog Mamića i tog cirkusa, prazne tribine godinama i ti držiš slovo o gigantskom Dinamu. Nebitni ste čoveče, potpuno nebitni. Hajduk je rival za poštovanje u svakom smislu. Dinamo ne.

bgd011

pre 3 godine

Ako budu Briz, Sahtjor, Rendzers ili Dinamo - siguran prolaz Zvezde.
Igrace se bez gledalaca i ne vidim u cemu je problem gostovati na praznom Maksimiru?
Blize i laksi put nego do Surdulice.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ima ozbiljnih zveri za izbegavanje. Totnam, Leverkuzen, Lester, Napoli svi redom kvalitet za proleće LŠ, 2 nivoa iznad LE.

Šahtjor, PSV, Ajaks(u očitom su padu), Briž, pa možda i Rendžers nešto što bi zaista mogli da iznenadimo. Praktično svi van liga 5 bi bili solidan žreb, i ako mnogi dolaze baš iz LŠ. Uz izuzetak Mančestera koji bi moguće otaljavao LE jer su u vrhu svoje lige. Arsenal, Viljareal, Roma nisu u toj poziciji i već grizu LE do kraja bez ikakvih kalkulacija.

O Purgerima neću ni da pričam, ko želi to ludilo i spektakl bez navijača, nije neki čovek. Samo zbog toga ne. Igrački smo pata karte, o tradiciji svi znaju. Kad se Zvezda Dinama plašila, tja, to je naši stari omiljeni rival.

1991 igrica predjena

pre 3 godine

Mancester Junajted ili Arsenal, pa nek gori zemlja, protiv velikih se lakse i gine, ako se ginut mora. U juris kao i protiv Liverpula,a to samo Zvezda moze, rusiti i divove!

navijac

pre 3 godine

@Naravno da zelimo, pa sigurno je da ste iz prvog sesira Vi i PSV ubedljivo najtanji. Svaka cast syo niste primili gold od Wolfsbergera ali ove sezone vam je tim bas prosecan. A ako gledas kroz istoriju uporediti Zvezdu i Dinamo je kao uporediti Brazil i Irak.
(Kg, 11. decembar 2020 09:14)

Ko mu kaze, ekipa koja je plasirala dalje pobedama nad 10to plasiranim u Ceskoj, i 13to plasiranim u Belgiji! Nikad jaca grupa Lige Evrope, nema sta...

Kleki

pre 3 godine

@Batistuta A oni su laki buhahah, i jedni i drugi Bajern za Zvezdu. Ja bih Ararat ako može još jednom, ali ovaj put kod kuće, mmoooogo su jaki tamo.

Pobednik

pre 3 godine

Mancester J. bi mogli da izbacimo jer ce oni verovatno LE igrati sa drugim timom. Oni LE ne igraju ozbiljno, secam se da su protiv Partizana igrali sa omladinskim timom pojacanim sa po nekom rezervom iz drugog tima.
Dinamo Zagreb, to bi bila prilika da osvetimo nejac iz Humske.
Sahtjor, Glazgov Rendzers i Briz su u dobroj formi ali bi tu imali solidne sanse.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@purger

Istorija fudbala za naše klubove počinje od '45-e uglavnom. U jugoslovenskom smo bili svi na ravnim častima, u sportu je tu bilo najviše jednakosti. Mogao je i Rabotnički da igra lep fudbal, i Sloboda Tuzla da ima tim. Što Dinamo nije iskoristio što iz Zvezda? A da, mora da je neka urota iz Beograda i to.

Zvezda je u paklenoj konkurenciji ozviljne lige bila ubedljivo najbolja, najgledanija, najviše istorijskih majstora fudbala i samo ekstremno frustrirani osporavaju činjenice.

Računati parcijalno i selektivno rade samo gubitnici. Sve se piše i pamti. Ne postoji svet i istorija od '91-e moram te razočaram.

Pivot

pre 3 godine

Pitao bih purgera ok ako je CZ bila svetski i evropski prvak zajvaljujuci bivsoj Jugi. Da li to znaci i za kosarku Cibona i Jugoplastika visestruki prvaci evrope a nakon samostalnih uredjenja gde su takodje cro reprezentacija 25 godina bez medalje? A sto se tice zivota Bg-Zg znamo koliko hr omladina voli da dolazi i provodi se po Beogradu...

sale

pre 3 godine

Sugavi Az alkmar mi ubi tiket od 50 hiljada. A jang bojs dolazi u 5 minuta sa zaostatkom do 89 min
(neko, 10. decembar 2020 23:48)

Pa ti nisi normalan kad si igrao na Az. Jesi ti gledo proslo kolo Rijeku, do 80og minuta su vodili Sosijedad u gostima. Ja odigro 1x na Rijeku, 3,50 poklon kvota bila.

ZG

pre 3 godine

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Do jučer je bilo "dajte nam hrvate da se igramo" (reprezentacija) i na kraju ispali do nogometnih amatera....

sada neki ovdje prizivaju Dinamo, toliko sebi dopuštaju da čak uspoređuju jedan Dinamo sa Zvezdom i govore možemo mi protiv njih...

Shvatite, jedno je voliti svoj klub, a nešto sasvim drugo biti realan u tome.

Dinamo je jučer razmontirao CSKA, padali su i veći. Atalantu u ligi prvaka je Dinamo očepurao i dobio 4:0, a ta ista Atalanta u to vrijeme prva u italiji, i gurali u ligi prvaka do kraja...

Dinamo ima dosta dobre igrače, golmana koji konkurira vjerojatno da bude najbolji na svijetu!

Majer, zapamtite to ime! Ima viziju i pregled igre sličnu Modriću... trenutno vodi igru Dinama, sve počinje i završava u njegovim nogama!

Rajko

pre 3 godine

Čitam kako neki govore da je Dinamo stara mušterija Zvezdi...ne znam samo po čemu??? Zvezda ima samo 4 pobjede više u međusobnim susretima, ali s time da joj je jednu pobjedu dodijelio njezin FSJ kada je nikada odigranu utakmicu 1990. god. registrirano u a0:3 za

Rajko

pre 3 godine

Čitam kako neki govore da je Dinamo "stara mušterija" Zvezdi,ne znam samo po čemu?? Zvezda ima samo 4 pobjede više u međusobnim susretima, ali s time da joj je jednu pobjedu dodijelio FSJ kada je nikada odigranu utakmicu 1990. god. registrirano 0:3 za nju. To je premalo pobjeda da bi se nekoga zvalo "mušterijom", pogotovo ako se zna da se je Zvezda imala veliku pomoć sudaca i klubova Yu lige koji su joj puštali utakmice baš kada je trebalo...Dinamo najviše puta viceprvak Yuge (11x) baš iz toga razloga ...kako nekada tako i danas Zvezda "najbolja" u Srpskoj ligi uzpomoć sudaca i sklanjalica. Pa Dinamo je morao biti duplo bolji da bi dobio Zvezdu i cijelu tu mašineriju...priče o "mušteriji" su samo to-priče

mario

pre 3 godine

Ko si ti da određuješ šta će ko da želi i misli. Svi gledaju navijački i nema tu objektivnih.
Zvezda je za sve u okruženju Real Madrid. Fudbal je tradicija, to se piše. Kad bi nabrajao koga smo sve dobijali nestalo bi interneta.

Samo skorašnja pobeda nad Liverpulom je veća od svih tih Dinamovih. I odjeknula je svetom kako dolikuje. Dinamove ne pamti niko dalje od Donje Dubrave. Rođeni navijači vam mrze i bojkotuju klub zbog Mamića i tog cirkusa, prazne tribine godinama i ti držiš slovo o gigantskom Dinamu. Nebitni ste čoveče, potpuno nebitni. Hajduk je rival za poštovanje u svakom smislu. Dinamo ne.
(BG, 11. decembar 2020 11:59)

Hahah koji kompleksi ništa drugo.
Dečko prvo pogledaj koga je sve od igrača prodao i koliko je na njima zaradio Dinamo.
Ona pogledaj tablicu UEFA, pa pogledaj gdje je Dinamo, a gdje CZ.
Možeš misliti u 30 godina slučajno pobijedili Liverpol i sad je to kao nešto.
Ajde lijepo spusti se na zemlju znaš i sam da niste nebeski narod mada vam prodaju takvu priču.
Što se Hajduka tiče samo mogu da kažem haha Hajduk je trenutno nula i to zandijh deset godina.

ШУМАДИЈАКГ

pre 3 godine

Zelje:

Mancester Junajted,Roma,Molde,C.Zvezda ili

Ajaks,Dinamo Zagreb,Antverpen,C.Zvezda

Ovde bi Zvezda imala sanse pod uslovom da pojaca sredinu terena sa nekim dobrim veznim igracem i pronadje dobre spoljne igrace na poziciji bekova!

Najbolja solucija:

Dinamo Z,Braga,Slavija Prag,C.Zcvezda.
(bradina, 11. decembar 2020 00:04)

Брале, да ли ти је добро?

zex

pre 3 godine

ZG, 11. decembar 2020 11:02)
Pa i Zvezda je pobedila Liverpul koji je osvojio LS tada i to glatko.Nebih se kladio da je Dinamo favorit protiv Zvezde i kada bi sutra igrali a na prolece ce biti sve drgacije.

Zvezda le

pre 3 godine

Najbolje opcije za prolaz bi bile:
1. PSV Ajndhoven
2. Napoli
3. Lester
4. Milan
5. Viljareal
6. Roma
7. Ajaks
8. Totnhem Hotspur
9. Klub Briž
10. Dinamo Zagreb
11. Glazgov Rendžers
12.Bajer Leverkuzen
13. Šahtjor Donjeck
14. Mančester Junajted
15. Arsenal

jsx

pre 3 godine

Najjaci su mi ovi Hrvati sto su uvredjeni sto prizeljkujemo Dinamo. Ne nego treba da se nadamo Totenhemu, Junajtedu, Arsenalu, Ajaksu ili Napoliju.
Najbolje opcije su Dinamo, PSV i Rendzers. Jeste da bi i Dinamo svakako bio favorit, ali ako je Olimpijakos izbacio Arsenal, sigurno i Zvezda moze Dinamo.

Djuro

pre 3 godine

Koga god bi prosli bilo bi iznenadjenje,pa i Dinamo,ako vec ispadnemo onda bolje od npr. Milana ili Ajaksa nego od Dinama.Za Zvezdu je prolazak grupe nekako realan rezultat,ipak nemamo toliko dobar tim da bi mogli da racunamo na nesto vise,ali u fudbalu iznenadjenja su uvek moguca ako te neko podceni,a mnogi bi nas podcenili tako da sto jaci protivnik vise imamo sanse za iznenadjenje,iako igraju se dve utakmice a ako nas i podcene na prvoj,na drugoj nas sigurno nece.U svakom slucaju i ovo je ok rezultat,ja sam zadovoljan,a dalje sta bude.

Stari cigan

pre 3 godine

Fudbal je cudna igra,igra se 2x90min,lopta je okrugla.Moguci protivnici,sta reci,prava liga sampiona u malom.Ipak,ko god da dopadne,u Beogradu dobiti nece,u to sam nekako siguran.Da moze sa publikom,bio bih jos i sigurniji.Psiholoska pripreme ce biti od najvece vaznosti.Nikakav nepotreban respekt bilo kog protivnika.Na pobedu i napadacki u obe utakmice protiv bilo koga,pa sta bude.

Sinke

pre 3 godine

Steta sto je bez publike vrlo vjerojatno. Da vam Dinamo priusti Maracanazo. Onda bi vi bili kao Brazil ;) Ovako je bzvz, ko cevapi bez luka.

Delija

pre 3 godine

Realno protiv svakog smo autsajderi sem protiv Dinama, Sahtjora, Briza i donekle Ajaksa iako jr i Ajaks za klasu bolji od nas ali ova tri tima su jedina sa kojima može da se igra fudbal, ostalo vrlo teško jedino ako budu igrali opustenije sa drugom ekipom pa da se nadamo ali realno gledano teška priča.

Panac

pre 3 godine

Briž, PSV, Lester, Salcburg i Krasnodar bi bili OK
(johny, 11. decembar 2020 07:17)

Pazi da stvarno CZ ne izvuče Lester...bio bi masakr ! Kao utrka Bentleya i Yuga....

Analiza

pre 3 godine

Evo usporedbe od nekog tko je gledao i Zvezdu i Dinamo. Netko tko nije optrećen kompleksima.

Zvezda je iskreno limitirana ekipa, oslanja se na kontre, većinu vremena provodi ispred svog gola, jer nema kvalitetu prema naprijed.

Uglavnom su to izleti kada protivnik izađe visoko. Odbrana ne može izdržati konstantne napade, i samo je pitanje vremena kada će golman prestati skidati jako jako dobre prilike.


S druge strane, Dinamo je sklop odličnih igrača koji su dobri prema nazad i prema naprijed. Odlično se brane Teo/Lauritsen + Gvardiola = pakleni tandem, u sredini imaju kretivca Majera koji kontrolira igru, Ademija koji se baca na glavu i igra 200% svaku utakmicu, a naprijed Bruno i Mario koji imaju taj završni potez, i uz njih Oršić i Kastrati kao krila koji su brzi kao osice, a vole dribling, i dobar ubačaj.

Zaključak, ako se susretne ove dvije ekipe, sa svim nabojom koji donosi ova utakmica, Dinamo bi intelignentnom igrom izašao na kraj sa "bunkerom" koji zvezda igra.

nesa

pre 3 godine

Sugavi Az alkmar mi ubi tiket od 50 hiljada. A jang bojs dolazi u 5 minuta sa zaostatkom do 89 min
(neko, 10. decembar 2020 23:48)

Rijeka nije uopste lose igrala, ali je imala uzasno tesku grupu. Da su imali malo vise iskustva mozda su mogli i proci dalje. Biti ce da nisi pratio. Sledeci puta pametnije.

otkazni rok

pre 3 godine

Ovo je haos. Pa sine pratiš Sofa score i misliš da si analizirao. Brojan pod hitno da nauci ispucavanje. Gajic odradio zadatak, Milinović dobar, Degene tanak, rodic kao i gajic. Ivančić ok, kanga nije ni igrao, sanogo solidan. Ben odličan Italijan korektan

andy

pre 3 godine

Realno, ako bi gledali samo kvalitetu igre i igračkog kadra, Dinamo -Zvezda je otprilike 60:40 % na strani Dinama.

Ali, kako se radi o utakmici Zvezda-Dinamo, mislim da je realnije praktično 50:50% , ili 51:49% za Dinamo..samo zato što ipak ima nešto kvalitetniju ekipu. Također, bez obzira na rivalstvo koje daleko prelazi nogomet, nisam siguran koliko bi strani Zvezdini igrači (neki vrlo bitni -poput Bena) to uopće shvatili...Dinamo pak ima ipak većinom domaće dečke i Ademija (koji je makedonski ALbanac i godinama u Dinamo) i koji jako dobro razumiju te ne-nogometne odnose. Ne znam..mislim da realno Dinamo ima više šansi za prolaz, ali zaista minimalno više...
Da se radi o neka dva "random" kluba -imao bi puno više realno govoreći.

Kg

pre 3 godine

Ko mu kaze, ekipa koja je plasirala dalje pobedama nad 10to plasiranim u Ceskoj, i 13to plasiranim u Belgiji! Nikad jaca grupa Lige Evrope, nema sta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 11. decembar 2020 09:30

Tacno, ali isto tako su oni prvaci Begije i plasman je obezbenje bukvalno 2 Kola pre kraja. Sta vise moze? A ako cemo o velikim pobedama i rezultatima bilo ih je dosta u prethodnih 4-5 sezone, a da ne pricam o istoriji Zvezde, sve znas i sam...

cukce

pre 3 godine

Definitivno svi do jednog teški protivnici, najveće šanse Zvezda bi imala protiv Rendžersa, zatim Dinama (koji je odigrao fenomenalno grupnu fazu, ali u kvalifikacijama za LŠ ispao od Ferencvaroša, mada je od tada baš digao formu) i Briža (koji je odlično odigrao grupnu fazu LŠ)!

Sinke

pre 3 godine

Realno receno ne mozemo se hvatat za suhoparne brojeve u eventualnom srazu dinama i zvezde. Derbi je derbi, i u njemu nema znacajnog favorita. Pogotovo takav derbi.

Kad je Dinamo trebao biti prvak YU

pre 3 godine

Rajko, 11. decembar 2020 11:31) # Link komentara

Još bi se i sad igrala utakmica u Ljubljani da Partizan nije dao gol u 102 minuti nadoknade!

Dr.nauka

pre 3 godine

Smirite se ljudi. Cistite tipkovnice, razgibavajte prstice, kupite nove televizore... Pricekajmo zdrijeb, pa tekmu ako Bog da... A onda sa razgibanim prsticima po cistim tastaturama do poslijednjeg covijeka!
lp iz Zg

Zlatko

pre 3 godine

A zašto ne mogu Salzburg, Krasnodar, Oly i Kijev? Oni takođe dolaze iz LŠ, jel to neka vrsta poludirigovanog žreba?
(XXL, 11. decembar 2020 07:21)

Nadam se da nisi trol u 7:20 i da stvarno ozbiljno pitaš. Iz LŠ-a dolazi 8 ekipa. Gleda se koeficijent. 4 idu gore u prvi šešir, 4 idu dole u drugi šešir. Te 4 ekipe imaju slabiji koeficijent i one će biti sa Zvezdom u drugom šeširu.

Zocc

pre 3 godine

Ovo je haos. Pa sine pratiš Sofa score i misliš da si analizirao. Brojan pod hitno da nauci ispucavanje. Gajic odradio zadatak, Milinović dobar, Degene tanak, rodic kao i gajic. Ivančić ok, kanga nije ni igrao, sanogo solidan. Ben odličan Italijan korektan

Ivančić i sinovi :)

Damir 1965

pre 3 godine

Na yu tube slušajte radio prenosa 34.kola sezone 1975/76 i u momentu kada reporter u Ljubljani kaže 'upravo je istekao 90ti minut"počnite da merite vreme. Ja sam to učinio iz znatiželje kao neutralni slušalac, jer ne navijam ni za Hajduk ni za Partizan. Nemojte da širite ne istinu.

Steva Kera

pre 3 godine

Imam neki osecaj da cemo da dobijemo Mancester, Briz, Ajaks, Sahtjor ili Viljareal, jer jedino sa njima nismo igrali u zadnjih 20 godina, sa svima ostalima imamo i dobrih i losih uspomena. Dobro, ni sa Dinamom nismo igrali skoro, ali smo odigrali previse medjusobnih utakmica da bi se sastali sa njima, ne verujem da ce nas spojiti zreb...

Tex Willer

pre 3 godine

AJAX,BRIŽ,ŠAHTJOR .Zanimljivo svi iz LŠ.RENDŽERS,PSV,DINAMO.Možda i VILJAREAL.
Sa nima kakve-takve šanse 25-35% a sa ostalima siguran ćorak od 0 do 10%.