Fudbal 108

Nedelja, 22.11.2020.

12:26

"Ogrešili su su se o pokojnog Antića, Muslina, Paunovića i mene"

Ljubinko Drulović, bivši selektor Srbije i šampion Evrope sa omladinskom selekcijom, govorio je o aktuelnoj situaciji u srpskom fudbalu.

"Ogrešili su su se o pokojnog Antiæa, Muslina, Paunoviæa i mene" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Mnogo je za jedno fotograffisanje

pre 3 godine

(dux, 22. novembar 2020 15:51)

Nabrojao si pola tima.
Jeste, nemaš 11, ali treba da imaš bar 5.
Evo recimo SFRJ čileanci, to su Hrvati 98, Portugal ekipa mladi šampioni, uzeli su i EP...kako god, ja mislim da se u istoriji sporta nije desilo da se nekad mladi šampioni Sveta, ne kvalifikuju na EP? Još je EP i prošireno za 8 reprez...
Da, mora da postoji sistem i trener što kod nas ne postoji, u mlađim kategorijama je i bilo dobro, ali u seniorima je kriminal.

Вуче

pre 3 godine

Друло, ништа ниси учинио ни на клупи Македоније тако да ниси компетентан много. Да си озбиљан тренер водио би неки клуб у Европи.

Halo Bing

pre 3 godine

(Mirijevac, 22. novembar 2020 15:29
Koliko često se plasiramo na SP i sam plasman je uspeh. Grupu smo prošli 90 i ne znam kad još pre.
Što se mene lično tiče pobeda nad Nemcima u Južnoj Africi je najveći uspeh našeg reprezentativnog fudbala.

Pohvala

pre 3 godine

Bravo za komentar gospodina pod imenom "Nekobzvz"!!!
Konačno neko da podseti koliko je bilo negativnih komentara javnosti protiv Muslina i nepozivanje SMS-a. Bruka jak je oteran, ali uz veliku ulogu javnosti...

Branko

pre 3 godine

Drula je u pravo.....Drulovic i Paunovic su bili logican izbor...Posebno Drulovic kome je i data sansa i promenjen je neosnovano i totalno ne korektno...On je covek bas za tu poziciju...Pristojan covek, situiran, sa puno iskustva u fudbalu...Jednostavno previse covek na mesto sto se ocigledno nije dopalo gladnim funkcionerima!

nenad

pre 3 godine

neka dovedu nekog svabu ili holandeza da manekene nauci trcati i boriti se. nasi selektori su propast, najsporiji i najdosadniji kukavicni bunkerski fudbal. zaostali u 1970.tim.

montoya

pre 3 godine

Jedini je Antic odmah rekao sta je imao, pa su ga razvukli po tabloidima..posle je isto pokusao i Muslin ali nisu dozvolili...A vi sto cutite po 10 godina, i cekate kao vreme da kazete sta imate, to nije u redu. Isto vazi i za Matica, Ivanovica, Kolarova...izadji i reci sta imas a ne cekamo pravi momenat!

Falcão

pre 3 godine

Citam tolike komentare o ovoj temi, i uopste mi nije jasno cemu toliko rasprava oko necega sto je trulo i bez vrednosti? Bar za nas obicne smrtnike. Pa jel vi stvarno mislite da ce kritike ka vrhu FSS-a nesto da promene? Neko od njih ce da se postidi pa ce otici? Narod treba kolektivno da izbaci iz glave da nasa reprezentacija uopste i postoji. Totalno ignorisati utakmice ili tv prenose istih. Bolje i pametnije je da bilo sta radite u tom trenutku nego da vaznost pridajete necemu sto se davno raspalo.

jatabare

pre 3 godine

@Mirijevac
Toliko je bila ispravna odluka da smo sa istim timom,koji je tukao Levovu Nemacku(iste one koji su masakrirali Brazil par godina kasnije)sa sledecim selektorom osvojili 1 od 6 bodova protiv velesile Estonije i nismo prosli grupu jer nam je velesila Slovenija bila prevelik zalogaj.A nismo dobro prosli u J.Africi jer nismo imali krstenog pleja i spica(bez toga pisi propalo pa da imas 4 Vidica pozadi),da je Antic imao umesto Milijasa i Pantele,ne Tadica i Mitra ne cak i Sergeja i Jovica,da je imao makar Ljajica i Vlahovica drugu bi pesmu pevali tada a i danas,nikad nije bilo vece interesovanje,punije tribine,hajp oko tima,veci kult,pa nek smo ispali u grupi,da smo ostavili Antica on bi prosao grupu za Evropsko u kojoj je jedino Italija bila ozbiljan protivnik i nastavio bi se kontinuitet jer mi nismo Nemci pa da nam je katastrofa neprolazak grupe,u staroj Jugi smo vecinom ili ispadali ili preskakali takmicenja sa onakvim timovima,ovako smo ga oterali na prvom kiksu i izgubili smo i ono sto smo imali,isto ponovili sa Mihom,i opet sa Muslinom i nekima i dalje nista nije jasno

Mali Hijavata

pre 3 godine

Jako smo zanimljiv narod... pored toga što smo napljuvali Muslinov plasman na SP, Antićev plasman i igru u grupi na SP, osvajanje evropskog i svetskog prvenstva za mlade od strane Drulovića i Paunovića... zanimljivo je da smo potpuno bagatelisali svojevremeno Ljupkka Petrovića koji je napravio ubedljivo najveći uspeh na ovim prostorima osvojivši titulu evropskog klupskog prvaka, ubedljivo najjaču titulu u svetskom klupskom fudbalu, a pri tom osvojio i titulu prvaka SFRJ sa Vojvodinom u doba izuzetno jakih Zvezde, Partizana, Hajduka i Dinama. Misliti da svako može da osvaja sa sjajnom generacijom igrača - odlika je amaterskog načina razmišljanja. Tog čoveka niko nikada nije pominjao kao kandidata za selektora, i to kad je bio u najboljim godinama. To govori sve o nama. Mi i jesmo zaslužili Kokezu, Toleta, Terzu, Pantelu, Vučelu i Krstaju. Sad je na redu Grof, da nastavi gde je stao Krstaja, kod Ukrajine. Haug.

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 3 godine

Ovi novokompoovani fudbaleri su pravi dzudisti i karatisti.Oni su ubili
ono sve sto je lepo u njemu.Foliranti i mangupi pravi.Mogu da kazem starije
generacije su za njih velemajstori.Finale Svetskog Prvestva U Nemackoj,
je najlpse sto sam ikad gledao Nemacka - Holandija 2-1.Stadion u Minhenu.

Kjus

pre 3 godine

Rece Goxy: "Da Kokeza ima malo poštenja podneo bih ostavku i tako završio ovu parodiju".
Goxy majstore, podnesi ti ostavku bez obzira da li Kokeza ima poštenja ili ne. Završi parodiju. A potom, sedi negde, legni u hladovinu, stavi "hled" u viski i boli te uvo, bitno je da ti ne ispadneš "licimur". Nego, ljudi, šta ćemo kada Goxy podnese ostavku, imamo li rešenje?

chupavi

pre 3 godine

Kada su smenili Antica pravdali su se da ke zbog losih rezultata na SP, jer bi "svako drugi sa tom ekipom" prosao grupu. Inace Antic je selektirao i uigrao tu ekipu, dao im glavu i rep, kao i samopouzdanje Da je bilo sjajno, nije, jer smo ss protiv Francuza u Beogradu, kao i protiv Nemaca na SP, uvikli u sesnaesterac i branili se sa igracem vise, ali ipak se nismo brukali.

Na prijateljskom mecu lrotiv Grcke u Beogradu smo ih razbili od igre i sansi, ali smo izgubili, sto su Tole i ekipa jedva docekali da ga smene. Cak je fudbalski "Al Kapone" jednom izjavio kako je Antic bio drzak, i da je hteo da bude predsednik saveza?! Pa Antic je za tuz ali i ovu bagru koja danas vodi savez, olicenje fudbala i poznavanja istog...

Inace Pizon je nasledio istu ekipu "koja je trebala bez problema da dodje do zavrsnice SP", i nije se ni kvalifikovao za EP iako smo imali relativno laku grupu zahvaljujuci dobroj poziciji na FIFA listi koju je pre toga zasluzio Antic sa ekipom. Od tada je krenula ova situacija, da nikada isti tim ne pocinje meceve, vec se uvek pozivaju igraci koji treba da se prodaju.

hihihi

pre 3 godine

(Mnogo je za jedno fotografisanje, 22. novembar 2020 14:48)

Sve mogu da razumem, ali da su dvadeset godina samo selektori i uprava krivi to ne razumem. A šta je s manekenima?

jatabare

pre 3 godine

@Back in Black
Upravo tako.Inace internet je cudo,sve se sacuva,jednim klikom se sve da proveriti,i vrlo je lako naci kako smo komentarisali realno 3 jedina selektora za koje mozemo reci da su dobro radili,Antaru,Mihu i Muslina,svu trojicu smo terali i pozdravljali smenu,iako smo nakon Antica imali sta smo imali sa Pizonom,nije nam bilo dosta pa smo dobili Advokata i Curcica nakon Mihe i opet istu,sada najdrasticniju gresku upravo prozivljavamo,sa smenom Muslina i postavkom Krstaje i Tumbe.

Istina

pre 3 godine

O tebe? Niposto se nisu ogresili o tebe i o Paunovica.Ti si dokazao da veze nemas sa strukom a ono sto si osvojio sa klincima je sreca i dobra generacija.Kasnije nikad nista nisi mogao,ni sa jednim klubom i tako ce biti jer si tanak strucnjak.Za Paunovica je isuvise rano da postane selektor i treba tek da ispece zanat po klubovima.Tebe ionako niko nece a on bar radi po svetu,iako nema nekog uspeha.Treba zakonom zabraniti da selektor postane bilo ko sa manje od 50 godina.Nije reprezentacija poligon za ucenje,nego kad se neko dokaze u klubovima,da mu bude kruna karijere.O Muslinu i Anticu se jesu ogresili.

Mirijevac

pre 3 godine

Scorpion- Mogao je fudbalski savez da uzme i 120 miliona evra što se reprzentacija plasirala na svetsko prvenstvo. Za to je i Antić dobio pare. Ali na svetskom prvenstvu je napravio sranje i nikad lakšu grupu nije preživeo i ispali smo zbog odlične igre fudbalera koje je vodio.O napijanju i veselju igrača pre utakmica neću da pričam, a te igrače nije vrato sa svetskog prvenstva. Igrači su mu određivali ko će da igra i zato smo tako prošli. Ako već štitite igrače kao sada kao polarne medvede a ja kažem da su oni krivi,onda je za katastrofu kriv trener a to je bio pokojni Antić. Za to je i popio otkaz i to je bila jedina ispravna odluka. A ti ovde pišeš kako je FS uzeo pare i treba da ga plati za totalni neuspeh na svetskom prvenstvu. Kada se nešto uspe treba hvaliti ali ako postoji neuspeh treba kuditi.Ti ovde hvališ neuspeh Antića na svetskom prvenstvu.

veliki strumf

pre 3 godine

Realno je da niti jedan selektor nije dobio pravi priliku.A najvise zbog naroda a ne zbog FSS.Nemoj neko da misli da ja branim FSS sacuvaj boze.Nego oni slusaju narod i vide a pljuju selektora i samo ga zamene i kao eto rešili smo problem.A i mi se na to pržimo jer smo realno kao narod duduci.A jos smo postali pljuvaci u dalj sa preponama i svakog trenera i selektora pljujemo u bilo kojem sportu cim bude jedan loš rezultat.Sa Drulovicem smo se sprdali i pljuvali da na najgori moguci nacin.I Muslina kojeg toliko sada hvalimo smo pljuvali.I Antica smo pljuvali posebno posle Australije.Mihajlovica smo ono uništili.Sada svi kao Piksi ili Paunovic pa posle dve utakmice bice ono prevara od trenera,pojma nema bla,bla,bla.Ljudi misle dodje novi selektor i za sva dana mi postanemo Španija.
(Back in Black, 22. novembar 2020 12:26) Konačno pravi komentar. Mi bre zaboravljamo juce sta je bilo, a ne koliko smo neke pljuvali. Pogledajte samo, ima na netu, kakva je pljuvacina bila protiv Antica posle Australije, na Mihajlovica protiv Hrvatske i jos par meceva, protiv Muslina takodje (pobedjivali smo ali uz slabu odbranu i ne bas neku igru - to su svi zaboravili). O Krstajicu smo se sprdali od prvog do zadnjeg dana. Tako sa svakim, a posle nam krivi Toel, kokeza, neko novi ko bude dosao. A u stvari,mozda bi oni i istrpeli nekog ali je pritisak novinara i naroda u komentarima ogroman. Svako od nas ko pise ove komentare ima delimicnu, manju ali postojecu, odgovornost za stawe u reprezentaciji

NY

pre 3 godine

Dakle krivi su igrači i niko drugi.
(Mirijevac, 22. novembar 2020 12:59)

Za loš rad neke firme jesu li keivi radnici ili direktor? A direktor pistavlja šefove

111

pre 3 godine

Dajte imena ,ko je odgovoran???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rajko, 22. novembar 2020 14:51)


Svi koji sede u FSS, pune dzepove a rezultata...nema.

Realno

pre 3 godine

Pojedinačni sportovi su zakon kao tenis na primer. U kolektivnom sportovima uvek se muvalo. Još kada su ovoliki milioni u igri ko će tome da odoli. Razlika nekad i sad je upravo ta da nisu bili ovoliki milioni u igri za ispod prosečne igrače. Samo rođeni talenti velikim radom su zarađivali ostali mnogo manje ali su radili u fudbalu do kraja karijere. Što se košarke tiče slična stvar

321

pre 3 godine

Los si trener Drulovicu.
Ne slepaj se na Vidica.
Jos Krstajić samo da se javi.
Svi treba da odete i ucite posao, posto ste zaostali u 19. vijeku sa svojim stilom igre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajišnik, 22. novembar 2020 14:54)


Zato ovi posle njega imaju rezultate i sa mladom i sa A selekcijom. Zato sto je los trener?? Zalosno je kada neko napise ovakav komentar. Ti spadas u one kojima su svi treneri losi. A problem nije u trenerima. Vidimo ko je sve sklonjen iz FSS. A vidimo i rezultate kada su sklonjeni.

NY

pre 3 godine

Nemci od rata do danas imali 9 swlektora i barem isto toliko predsednika saveza. Kod njih se zna ko šta radi. Selektor koji je min dva ciklusa ima svog pomoćnika a onda kada taj ode dolazi pomoćnik na mesto selektora Od Šena do Leva. Bekenbauer je imao pomoćnika Fogsta da bi ovaj postao selektor, Klinsman je imao Joakima Leva koji je najuspešniji nemački selektor. On vodi reprezentaciju od 2006 godine. Nisu uvek cvetale ruže. Na prošlom SP Nemačka doživela neuspeh ali su ostavili Leva za selektora. Eto tako radi jedan savez fudbalske velesile. Nisu krivi igrači za neuspeh. Ali tamo čelnici saveza znaju šta rade

krajišnik

pre 3 godine

321
Muslin,Drulovic,Krstajic, Paunović ne idu u isti kod sa Anticem.
Jedino je on bio ozbiljan trener .
I da ,niti jedan nas trener nije priznat kao stručnjak u Evropi sto se vidi kada se dohvate reprezentacije.
Ne zele ih ozbiljni klubovi.
FSS treba smjeniti komplet .
A nasi selektori su licemjeri koji kukaju na FSS kad odu ,a dok su tamo, ne smeta im nista .

dux

pre 3 godine

Ono kad ti klinci budu šampioni Sveta i Evrope, ali te FSS toliko ubije u pojam i objasni ti da ti klinci ustvari nemaju pojma i ti to prihvatiš ...i onda ideš okolo i ubeđuješ sve od reda da prihvate sve isto tako kao i ti, jer eto to je "realnost"? Mi kukamo i trazimo opravdanja?Ne sine, ovi ljudi ukazuju na problem i traze promenu? Šta ti nije jasno?Dokle god postojite vi takvi, ovi ima da veslaju i veslaju...vi ste im najpotrebniji.
(Mnogo je za jedno fotografisanje, 22. novembar 2020 14:23)
Nije tako jednostavno..to što su bili prvaci sveta samo znači da je tu bilo talentovanih igrača. put od talenta do ozbiljnog igrača je dug i većina na tom putu nestane. Iz te generacije, ozbiljni igrači su postali SMS, Jović, Rajković,donekle Grujić, Gaćinović, Živković, i to je otprilike to. Ili misliš da su Gajić, Pankov, Andonov, Staniša Mandić, Babić, i slični, igrači koji treba da budu reprezentativci? reprezentativci?

vpop

pre 3 godine

Ljudi,nemojte da se mijenja trener stalno. Dajte da nađemo provjereno ime,tipa npr. Mihajlović(inače sam Grobar),Paunović i sl. i dajmo tom čovjeku vremena. Pogledajmo kako to Nijemci rade i doći će uspjeh,imamo mi igrača,nema kontinuiteta i sami oni ne znaju do kada su tu...Mijenjaš selektora nakon par utakmica,glupost. Ili mijenjaš čovjeka koji ih je odveo na SP,čista sujeta znači opet glupost. Ne treba ovdje bojkot utakmica,već molim da se bivše veličine aktivno uključe i biće sigurno bolje,ne mogu to toliko ignorisati...

323

pre 3 godine

izvini na indiskretnosti, ali - gde bi ti to podneo ostavku, i kakve to veze ima sa kokezinim poštenjem?
(mladići borovi, devojke jele, 22. novembar 2020 14:31)

On bih, ti ne bih, ali ja bi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (.., 22. novembar 2020 14:43)


Kada je ministar u ovoj zemlji podneo ostavku? Zasto bi kada je u drzavi sve super? Oni rade svoj posao i rezultati se vide? Zasto bi onda Kokeza podneo ostavku? Pa covek super radi? Rezultati se vide? Nije ova Srbija zemlja gde covek, kada nema rezultate, podnese ostavku kao cin odgovornosti. Po pravilu, oni nikada nisu odgovorni. Drugi su krivi. Prema tome, covek ce tu da sedi jos 10 godina a nas fudbal ce biti dno. Zasto, jer covek nije kriv? Kokeza nije kriv? Kakva bre ostavka..

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Da Kokeza ima malo poštenja podneo bih ostavku i tako završio ovu parodiju
(goxy, 22. novembar 2020 12:56)



:)))))
izvini na indiskretnosti, ali - gde bi ti to podneo ostavku, i kakve to veze ima sa kokezinim poštenjem?

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Dakle krivi su igrači i niko drugi.
(Mirijevac, 22. novembar 2020 12:59)

Da, igrači su krivi što se kapiten menja za noć? Da nisu igrači krivi kad ti smene trenera koji odvede reprezentaciju na SP?
Da nisu igrači krivi kad ti utakmicu decenije na SP počinje levi bek zamena u drugoj ligi španije?
A sigurno su igrači krivi što na toj utakmici decenije dođe do promene strana igrača u napadu, da bi ubacio još jednog između njih?
Da nisu slučajno igrači krivi što ih plaćeni ultrasi izbacuju iz kvalifikacija?
Da nisu igrači krivi što njih 7 veznih igra protiv Škota?
A sigurno su igrači krivi ako neko od njih nešto kaže (Milivojević) pa ih štampa razapne tako da ih nacija zamrzi?
Da nisu igrači krivi kad selektor zove sina u reprez. 3 dana pred SP?
A sigurno su igrači krivi, i to isti oni koji osvajuju SP u mlađim kategorijama, oni su krivi?

Znaš šta prijatelju, ja kad odem u balon, pa neko dovede drugara sa dve leve u moj tim ili se izdelimo loše, meni se posle 10min ne igra, jer sve što radiš, radiš džabe. E vidiš, tako je i kod ovih igrača...igraš, kidaš, onda ti u odlučujućoj tekmi ubaci beka Saragose da igraš sa njim? Igraš, kidaš, onda ti plaćeni ultrasi unište celo odricanje? Igraš, kidaš, onda ti ubace još dvojicu dunđera protiv Škota? Pa normalno da ćeš reći, ajd' bre zdravo...to je najnormalnija ljudska reakcija. Igrači nisu krivi ni najmanje.

Petar

pre 3 godine

Svi ste vi ogrešili o ovaj narod.. Dokle vise???
Pa vi ne možete ni da se plasirate na neko takmičenje,dok vaterpolisti redovno donose medalje a nemaju toplu vodu za treninge,nacionalni centar,toliku medijsku pažnju.....
Sad se jos i pljujete medjusobno..

..

pre 3 godine

Da Kokeza ima malo poštenja podneo bih ostavku i tako završio ovu parodiju 
(goxy, 22. novembar 2020 12:56) 



:))))) 
izvini na indiskretnosti, ali - gde bi ti to podneo ostavku, i kakve to veze ima sa kokezinim poštenjem?
(mladići borovi, devojke jele, 22. novembar 2020 14:31)

On bih, ti ne bih, ali ja bi.

mr.wolf

pre 3 godine

@(Mirijevac, 22. novembar 2020 12:59)

Vidis, Mirjevac, problem je FSS i Selektor (65%) i ljudi poput tebe (35%).
Sta si ti ocekivao prijatelju od Vidica u reprezentaciji ? Zato sto je kapiten Uniteda svi su od njega imali, ne prevelika ocekivanja, vec NEREALNA ocekivanja. On je stoper. On ne utice na to kako igra tvoj tim. Nije uticao ni u Unitedu. Njegovo je da brani gol. I pored toga sto je vrhunska klasa, i on mora da ima oko sebe dobre saigrace. U Unitedu je imao ispred sebe Flecera i Parka (u to vreme) koji su radeli posao za 10tku. Rasterecivali odbranu. Ko je to mogao da radi tada ? Stankovic i ?....
Ne razumes fudbal.
Tebi je Antic "samo dobar". Pogledaj njegovu biografiju, i priznaj sebi da te je sramota.
Na kraju krajeva, ovde su ocekivanja NEREALNA.... i ovde ljudi ne kapiraju da je jedini sistem kako mi mozemo na neko SP ili EP igra na rezultat. Ruzno, ali ka cilju. Tako je kako je, da igramo lepo, nije moguce i kraj. Antic, Muslin, Milojevic, Stanojevic (prvi mandat)...... to je to... i svi najureni. Realno svi igrali na rezultat, uspesno, ali tebi i slucnima "ruzno".

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Do kada cemo da kukamo i trazimo opravdanja?
Dobri jesmo, na Evro smo trebali ali opet nismo. Nas najveci uspeh je da odemo na veliko takmicenje a za vise nismo sposobni i nemamo igrace ni tim. Prosek proseka,sto pre da se pomirimo sa istinom
(Boki, 22. novembar 2020 13:47)

Ono kad ti klinci budu šampioni Sveta i Evrope, ali te FSS toliko ubije u pojam i objasni ti da ti klinci ustvari nemaju pojma i ti to prihvatiš ...i onda ideš okolo i ubeđuješ sve od reda da prihvate sve isto tako kao i ti, jer eto to je "realnost"? Mi kukamo i trazimo opravdanja?Ne sine, ovi ljudi ukazuju na problem i traze promenu? Šta ti nije jasno?Dokle god postojite vi takvi, ovi ima da veslaju i veslaju...vi ste im najpotrebniji.

krajišnik

pre 3 godine

Los si trener Drulovicu.
Ne slepaj se na Vidica.
Jos Krstajić samo da se javi.
Svi treba da odete i ucite posao, posto ste zaostali u 19. vijeku sa svojim stilom igre.

Cika Slave

pre 3 godine

Drula je bio odlican fudbaler... Ali kao trener je nestao, iz nekog razloga niko nije prepoznao njegove trenerske kvalitete. Ne znam koliko je uspeh sa mladom reprezemtacijom merodavan, vreme ce pokazati da li je Veljko Paunovic dobar trener. I Drulovic je napravio uspeh sa mladima pa nestao sa trenerske mape. Mislim da je smena Radomira Antica najveca greska koju smo napravili... Tole ga je smenio jer Antic je covek kom nisi mogao narediti koga ce da zove u reprezentaciju. Covek je odveo na SP tim u kom su igrali Milijas, Sasa Ilic, Ninkovic, Krasic, Zigic, Pantelic, Jovanovic... Tada smo poslednji put verovali u fudbalsku reprezentaciju i stadion je bio pun kada igramo. Ako pogledate imena koja sad imamo, reklo bi se da je ovo mnogo kvalitetiji tim od onog koji je vodio Antic, ali Antic je bio klasa od trenera, motivator i autoritet...

More turci ne gazte oranje

pre 3 godine

"Ne govorim samo o sebi. Ogrešili su se i o pokojnog Radomira Antića, o Veljka Paunovića, Slavoljuba Muslina... Svi se borimo za karijeru, ali činjenica je da svako ko je postigao neki rezultat sklonjen iz nacionalnog tima. To je najveći problem u našem fudbalu", zaključio je.

Šta je bre ovo?! Opšta pobuna? Hoće li država dati mig vođama navijača da uguše pobunu ili čekaju da se narod sam smiri?

kofi anan

pre 3 godine

Ruku na srce,o tebe se nisu mnogo ogesili,za tu titulu 90 odsto zasluga idu Mitru koji je po snazi upadljivo oskakao od svojih evropskih vrsnjaka(mozda se jednog dana otkrije da,hm,i nije bas 1994-to godiste),iako si do tada trenirao samo Banatski Dvor u seniorskoj konkurenciji dali ti da vodis A-tim gde se brzo videlo da nisi taj kalibar i da trebas jos da ucis,sa Partizanom si igrao tako da je Kiza Milekovic morao da spasava sezonu(sadasnji trener Kolubare,toliko o njemu),znam da si bio posle u Uzbekistanu,Tadzikistanu,gde vec,vrhunska trenerska karijera,nema sta.

Pera85

pre 3 godine

Sta treba ocekivati od selektora Srbije?
1. Da ume da postavi barem dve razlicitr taktike.
2. Da za motivaciju ne koristi bozije pomoci i duznost prema drzavi, nego da sastavi TIM. Ako se neko ne uklapa u TIM nije bitno koliko je dobar, nece igrati. Tu ne mislim na SMS-Muslin situaciju (kada imas igraca koji je u idealnom timu Italijanske lige, pravis taktiku sa njim. Tu dodjemo do vise od jedne taktike) vec na neke druge. Ne svidja ti se sto te selektor ne pusta da igras i ti besan kazes da odbijas dres dok je on tu (Tadic, Milivojevic).
3. Igraci su reprezentacija. Srbija je multikulturalna i multietnicka drzava koja ima brdo nacionalistickih problema. Probajte da prevazidjete probleme, a ne da ih produbljujete (Mihajlovic-Ljajic)

Milutin

pre 3 godine

Kako objasniti da trener koji postane evropski ili svetski prvak ili nas odvede na svetsko prvenstvo kao nagradu bude smenjen? Možda banana Srbija ima
limite dokle sme da ide?

bux

pre 3 godine

Sto se tice Anticevog selektovanja... otisli smo na Svetsko, igrali korektno.
Dva gola smo primili posle cudnih igranja rukom u 16 (apsolutno bespotrebnih) i jedan bas dobar gol iz daljine, bomba. Tu Antic nije mogao nista da ucini. Da nije bilo rukometa u 16 od strane nasih, prosli bismo grupu.

MileR

pre 3 godine

Džaba pričaš gospodine Druloviću mi te ne razumemo.
Zato će i biti tako još godina sto. Danas su važni istomišljenici, a ne stručnjaci jer stručnjak neće slušati menadžere i nekog pantelića.

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

svi misle doći će novi selektor i sve je rešeno.Na
žalost svih zaljubljenika u ovaj sport to se neće desiti dok se ne sklone svi do jednog koji vode FSS!
(robby, 22. novembar 2020 12:54)

Svi misle ako smenimo sve iz FSS odmah ćemo biti prvaci Evrope i Sveta, ali ima jedan problem što nam ostaju isti ovi fudbaleri koji možda i ne mogu bolje od ovoga. Dokle ćemo se zavaravati da su nam igrači svetska klasa kada to nisu.

NBGD

pre 3 godine

Drulović veliki trener.. Hahaha.. Pa koga trenira taj velikan?
(Nefa, 22. novembar 2020 12:22)

Koga je vodio Krstajic i Tumbakovic? Ovaj je barem nesto uradio,osvojio zlato, ova druga dvojica nisu uspeli da se kvalifikuju. O cemu ti pricas,nemoj da se sramotis. Ne kazem da je Drula veliki strucnjak,ali kao osvajac EP ima pravo da kritikuje. Problem u ovoj zemlji sto ljudi koji najvise kritikuju uglavnom nista nisu uradili.

Zvezda

pre 3 godine

Svi misle ako smenimo sve iz FSS odmah ćemo biti prvaci Evrope i Sveta, ali ima jedan problem što nam ostaju isti ovi fudbaleri koji možda i ne mogu bolje od ovoga. Dokle ćemo se zavaravati da su nam igrači svetska klasa kada to nisu.
(Pravi stari Čačanin, 22. novembar 2020 13:08)

Da dodju novi koji imaju viziju
Da naprave počev od pionira sistem igre, da se za svaku poziciju stvaraju igrači, da nije cilj osvojiti nešto na EP u mladjim kategorijama već je culj stvarati igrača za A selekciju. Da se deca bave fudbalom bez da roditelji plaćaju. Da se zna ko trenira tu decu. Ne neki isluženi fudnaleri koji nemaju licencu ili profesori fiskulture a onda dolazi nadogradnja u nekom od klubova. Taj cilj nije ostvarljiv sa tri četiri godine. Treba učiti od Španaca, Portugalaca, Francuza pa i Belgijanaca

Back in Black

pre 3 godine

I Dušan Tadic se tako ekspresno oporavio od povrede da eno ga od starta igra za Ajaks jos je i gol postigao,pa ga trener zamenio u 65 minutu jer vode 4:0.Mislim Ajaks igra protiv prejakog Heraklesa i mora da igra Tadic i ako je kao bio povredjen.Kazes brate necu da igram zbog toga i toga,pljuju me necu da igram.A ne povreda i ostale fore.

Đorđe

pre 3 godine

Do kada cemo da plačemo sto ne idemo na Evro?
To je nasa tradicija. Ne zbog selektora ili saveza nego sto se ukenjamo u svakoj važnoj utakmici, takmičenja za decu je smešno da poređujemo. Kada su izrasli u prave igrače opet vidimo u njima taj naš gubitnički mentalitet,rezultati su sve pokazali kroz istoriju. U fudbalu smo prosek i da smo pametni da ulažemo u kosarku i odbojku to su pre svega naši sportovi

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black, 22. novembar 2020 12:26)

FSS je davao otkaze trenerima jer su verovatno čitali portale i videli nezadovoljstvo u narodu i kao da "nam" učine i smene trenera? Vrlo neozbiljno tumačenje cele situacije.
(Nikola, 22. novembar 2020 13:34)
A sta ti mislis da oni ne citaju sve ovo.
Pa smene selektora i kao rešili su problem.A i mi se tako ponasamo kao da su stvarno resili problem.A tumacenje neozbiljno situacije u FSS,mislim brate aj da je tumacimo ozbiljno.Nemas ti pojma koliko komentari po portalima,drustvenim mrezama,Youtubu uticu na svet oko nas.Ne angazuju ljudi dzaba botove da pisu te silne komentare.

NY

pre 3 godine

Scorpion-pisanjem ovog komentara pokazao si koliko ispravno razmišljš i kako mešaš pojmove. O pokojnom Antiću nekoliko reči.Dobar trener koji je odveo reprzentaciju na svetsko prvenstvo i ništa više. Na svetskom prvenstvu i pre toga izgubio je kompas u reprzentaciji.To mu je rekao Bane Ivanović posle prijateljskih utakmica pre svetskog prvenstva koje smo gubili samo tako.Rekao je ovo ništa ne valja i to nije ona reprzentacija koja se kvalifikovala na svetsko prvenstvo.Od tada Bane nikada više nije davao izjave ali je zato Zvezdin klan Stanković, Vidić ,Pantelić, Žigić davao izjave kako je sve super iodlučivao ko će da igra a ko neće za reprzentaciju. Na svetskom prvenstvu je Antić puko kao zvečka od kengura a Vidić nas je upropastio protiv Gane a sada daje izjave. Na svetskom prvenstvu smo imali otvoren put do četvrtfinala ,i šta smo uradili , NIŠTA. Ko je vodio tu reprzentaciju, Antić . Zato je i smenjen ,tamo je trebao da se pokaže ali nije.Za tu bruku je uzeo koliko se sećam 2 miliona evra ( maraka )To si zaboravio ili nećeš da znaš. Naši igrači su krivi za neuspehe jer ne daju ni delić onoga što daju za klubove u kojima su igrali. Primer Vidić. Njih uopšte ne interesuje repka i da imamo najbolje svetske trenere opet ne bi imali uspehe.Dakle krivi su igrači i niko drugi.
(Mirijevac, 22. novembar 202

Da li ti misliš da je nama nešto više od plasmana na SP moguće? To što je Antić uzeo 2 milona a savez tada prihodovao 12 miliona nije ništa. Opet je bio najslabije plaćeni selektor. Zvali su Boru Milutinovića i nije hteo za te pare da radi. Ako pristaješ na manje rušiš sebi ugled.. Znači Vidić kriv što je igrao rukom a nije Pedja Mijativić što je pogodio prečku u penal seriji. Vidić kada je igrao u kfalifikacijama smo primili jedan gol. Samo nemoj Baneta Ivanovića. Bio deo odbrane kada smo izgubili od Makedonije u Skoplju sa 1:0,bio deo odbrane kada smo sa hrvatima u Beogradu igrali 2:2 i izgubili u Zagrebu. Sa njim i Kolarovim smo gubili utakmice

Boki

pre 3 godine

Do kada cemo da kukamo i trazimo opravdanja?
Dobri jesmo, na Evro smo trebali ali opet nismo. Nas najveci uspeh je da odemo na veliko takmicenje a za vise nismo sposobni i nemamo igrace ni tim. Prosek proseka,sto pre da se pomirimo sa istinom

Kancelar i ja

pre 3 godine

Da ne zaboravimo napomenuti da je svo ovo zlo krenulo od kada je Tole izabran za predsednika FSS a prvi katastrofalan potez je smenjivanje Antica, posle se samo nastavilo sa "ludorijama".
(Skorpion, 22. novembar 2020 12:33)
Jeste, za one koji su se rodili juče. A šta ćemo sa Miljanom, sa njegovim Santračem (početnikom koji je upropastio najbolju generaciju koju smo ikad imali, i koji ni pre ni posle reprezentacije nije vodio ozbiljnu ekipu), šta ćemo sa Džajkom i Dejom selektorom, Boškovom na kraju karijere, Petkom/Šestkom i ostalima. Tole? Za razliku od ostalih, bar je nešto pozitivno ostavio iza sebe (Stara Pazova).

laki

pre 3 godine

nije sve ni do selektora, vise je do samih igraca i njihovog odnosa prema igri za reprezentaciju, a bilo je i jos ima sabotiranja u i oko reprezentacije zarad pozicija u savezu, sve u svemu rovarenhe traje od pre italije i nije prestalo..

Wesely

pre 3 godine

@Mirijevac
Mozda si pogodio za neke stvari, al ako možeš objasni mi kako smo se klavifikovali za to SP u Južnoj Africi. Jesmo li prošli direktno, a Francuzi ostali iza nas? Jesmo li dobro igrali u kvalifikacionoj grupi? Antić je vodio te kvalifikacije i to je to. Trener koji je tek počeo rad sa timom. Da je ostao stvorio bi se neki kontinuitet a ne bi posle toga grcali svake kvalifikacije. To smo imali i sa Muslinom, covek je izvukao maksimum iz onoga što imamo. Moje mišljenje je da nama ne treba jak selektor samo neko ko ima autoritet neukaljano ime i neko ko ce da vrati kult reprezentacije, posto se taj kult izgubio od kad je Antić otpušten. Al savezu to ne odgovara kao da samo na lovu misle, nista vise.

Nikola

pre 3 godine

(Back in Black, 22. novembar 2020 12:26)

FSS je davao otkaze trenerima jer su verovatno čitali portale i videli nezadovoljstvo u narodu i kao da "nam" učine i smene trenera? Vrlo neozbiljno tumačenje cele situacije.

Senilko

pre 3 godine

Samo da konstatujem, iako ga volim kao igraca. Gospodin tetiva Tadic danas igra za Ajaks 1 asistencija i 1 gol. Otisao zbog povrede pred utakmicu protiv rusa...

Leo

pre 3 godine

Dobri treneri domaći se prave u kvalitetnoj domaćoj ligi!Ne može u beton ili džumbus ligi da se stvori dobar trener!
Zato mora ceo sistem ržto jest ceo FSS.

Armata

pre 3 godine

A kakve srpski treneri imaju rezultate u svetu, vrhunac dostignuća im je rad drugoj engleskoj ligi i jedan klub u Italiji koji se svake godine bori za opstanak, nije im valjda i za to kriv FSS koji je samo jedna obična aministracija. Ne valja Piksi, ne valja Terzić, ne valja Karadžić, ne valja Kokeza, samo valjaju ispisnici Đorićeve trenerske škole. A nije ni taj Đorić kriv što je sa jednim okom kralj među slepima, već što ti slepi ne vide ni pokraj očiju, i što svojim znanjem i rezultatima nisu u stanju da uspostave autoritet.

SS

pre 3 godine

Jedino su tu zbog novca i gladi za lakim novcem. Šta drugo može da te drži negde gde si totalno neuspešan i bez rezultata? Mene čudi kako država ne vidi interes u tome da kaže dosta bre više ljudi, dosta ste uzeli, hajde malo da priredimo narodu sreću i fudbalsku radost. Prvi ću da izađem na sledeće izbore i da dam glas onome ko otera ove hijene iz FSS kako god se on zvao. Evo dajem reč a ako je prekršim neka meni služi na čast.

maler

pre 3 godine

meni su otvorene oči na utakmici sa Italijom koja je prekinuta,svi znamo što.
nije sporno što je utakmica prekinuta,sportno je sto se o tome pricalo danima unapred,nisam bas verovao u to ali... znaci sve je bilo dogovoreno izdmeju FSS,FSI,Policije sudija,ne moze niko da me ubedi u suprotno, ipak smo krenuli put Italije
ceo incident su odradili 20tak ljudi, nakon cega je utakmica prekinuta iako po mom misljenju incident nije bio takav za prekid,no nema veze.
hocu reci,tad sam skapirao koja mafija vlada fudbalom :) prekid je dogovoren.
pozdrav narode.

Mirijevac

pre 3 godine

Scorpion-pisanjem ovog komentara pokazao si koliko ispravno razmišljš i kako mešaš pojmove. O pokojnom Antiću nekoliko reči.Dobar trener koji je odveo reprzentaciju na svetsko prvenstvo i ništa više. Na svetskom prvenstvu i pre toga izgubio je kompas u reprzentaciji.To mu je rekao Bane Ivanović posle prijateljskih utakmica pre svetskog prvenstva koje smo gubili samo tako.Rekao je ovo ništa ne valja i to nije ona reprzentacija koja se kvalifikovala na svetsko prvenstvo.Od tada Bane nikada više nije davao izjave ali je zato Zvezdin klan Stanković, Vidić ,Pantelić, Žigić davao izjave kako je sve super iodlučivao ko će da igra a ko neće za reprzentaciju. Na svetskom prvenstvu je Antić puko kao zvečka od kengura a Vidić nas je upropastio protiv Gane a sada daje izjave. Na svetskom prvenstvu smo imali otvoren put do četvrtfinala ,i šta smo uradili , NIŠTA. Ko je vodio tu reprzentaciju, Antić . Zato je i smenjen ,tamo je trebao da se pokaže ali nije.Za tu bruku je uzeo koliko se sećam 2 miliona evra ( maraka )To si zaboravio ili nećeš da znaš. Naši igrači su krivi za neuspehe jer ne daju ni delić onoga što daju za klubove u kojima su igrali. Primer Vidić. Njih uopšte ne interesuje repka i da imamo najbolje svetske trenere opet ne bi imali uspehe.Dakle krivi su igrači i niko drugi.

Kiza

pre 3 godine

Cenim ovo sto je Drulović rekao. Samo on sebe stavlja u prvi plan kao žrtvu. Daleko je on od težine reči Golca, Muslina, Vidića, Paunovića... Oni za sebe ne traže ništa oni se bune protiv bande u FSS koja je jedinstvena. Nema u FSS ni Zvezde ni Partizana ima poslušnika sa prezimenom. Kokeza, Bjekoviću, Kovačević, Pantelić, Ilić, Tončev, Savo, Deki, Ćurčić...

Skorpion

pre 3 godine

Da ne zaboravimo napomenuti da je svo ovo zlo krenulo od kada je Tole izabran za predsednika FSS a prvi katastrofalan potez je smenjivanje Antica, posle se samo nastavilo sa "ludorijama".

robby

pre 3 godine

svi misle doći će novi selektor i sve je rešeno.Na
žalost svih zaljubljenika u ovaj sport to se neće desiti dok se ne sklone svi do jednog koji vode FSS!

MarkoPFC

pre 3 godine

U pravu je Drulovic. Tu bih pomenuo i Mihajlovica iako je imao neuspeh ali igra je generalno bila odlicna. Ovde se osluskuje javnost, ako ga ljudi pljuju onda ce ga lako smeniti. A mi smo bogu hvala sve pljuvali. Najveca greska u celom ovom nizu je bila kada se Muslin oterao. Ne toliko zbog Muslina nego ko je dosao kao zamena. I tu se onda jasno stice sumnja da nisu čista posla.

lolz

pre 3 godine

A u medjuvremenu si napravio trenersku karijeru vrednu divljenja....


Muka mi je od ovih nasih bivsih fudbalera koji ne mogu da nadju posao ni u drugoj ligi, a misle da su bogom dani da vode rePStaciju.

Milan

pre 3 godine

Istina, nema šta da se doda osim zašto se sve to dešava, čiji je interes da se selektori stalno menjaju, da se uništi svaki kontinuitet! U ovoj državi su samo tri čoveka nesmenjiva, na žalost jedan od njih je u FSS.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

E sad, pomalo je pretenciozno ovo "sigurno bi otišli na EP da sam ja ostao", ali našem neodlasku je tada presudilo nešto sasvim drugo (ne, ne mislim na dron).

Da krenemo od početka - Miha jeste bio očajan selektor, kada se uzme u obzir da se posvađao sa gomilom igrača i to da je pozivao neka IZUZETNO upitna imena. Međutim, ipak se kod njega pojavio neki sistem u najavi. Podsećanja radi, kod njega su igrači kao što su Tadić i Đuričić postali standardni reprezentativci, a isto to je postao i Matić (nakon što su se konačno izmirili). Uz to dodajte još par dobrih i solidnih igrača kao što su Bane, Kolarov, Basta itd., i eto sasvim pristojnog tima. Međutim, Miha je morao da ode zbog pravljenja negativne atmosfere oko reprezentacije i Drulović je tada bio solidna zamena.

Međutim, kad je Drulović smenjen, ceo taj sistem koji je bio građen je uništen. Advokat je doveden iz ko zna kog razloga, a o njegovoj zameni, gospodinu Ćurčiću, ne treba trošiti reči. Za manje od dve godine, reprezentacija je bila skroz uništena, samo se setite koliko je igrača na kraju odbijalo da uopšte igra.

Na kraju, ispada da nas je Muslin stvarno spasio, koliko god to nerealno zvučalo.

Ivanbg

pre 3 godine

Naravno... sad ce svako ko nije uspeo da se javi i okrivi FSS. Niko cak ni ne postavlja pitanje sebi, "Da li je trebalo uopste da dobijem sansu i na osnovu cega sam je dobio?" :)

Toga nema... nego sta je bilo bilo je, nepravde pocinju od mene. :) hahahah

Ovde kod Drulovica cak nema ni skrivenih poruka, on sam kaze da se tice njegove trenerske karijere. Nekako mi se cini, vec 20 godina unazad da samo mi cenimo te "strucnjake" i niko vise.
Jer kad pogledas karijere tih selektora i trenera, nema ih... samo ih mi cenimo.
Ja ne zameram Tumbkovicu nista, takodje ni Muslinu, Drulovicu, Krstajicu itd. :) Zameram FSS i celoj fudbalskoj javnosti zasto postuju nas "trenerski esnaf" uopsteno...
Zasto smo dozvolili da selektor ne bude stranac... uvek i samo stranac! To je jedino resenje... nije dobar jedan, dovedi drugog. Dovedi treceg... cetvrtog ako nisi zadovoljan rezultatima.
Jer to je najbolji lek protiv korupcije a podrazumevano je da znaju vise od ovih nasih neznalica ovde... Problem je novac naravno.

Takodje zanimljivo je sto niko ne pominje Sinisu inace najboljeg selektora koga smo imali u poslednjih 20 godina... ali dobro, razumem i zasto. Jer kao i sve i ovo je "naruceno" :) Jer bi trebalo neki novi menadzeri igraca da dodju do izrazaja. :)

p.s. Izuzetak je Antic ali pre 2004. god. posle toga on vise nije isti trener i covek...

Draza_Olmajti

pre 3 godine

Ti si se pokazao u seniorskom fudbalu u Partizanu. Mozda najlosiji trener ikad. Bez krvi, bez zivota, autoriteta. Tako smo i igrali pod njegovim vodjstvom. On, Kiza Milinkovic i Jesic, tri najveca promasaja u novijoj istoriji.

Miki

pre 3 godine

Sve je to u redu sto ti pricas Ljubinko, i svaka cast tebi i Paunovicu za uspeh sa mladjim selekcijama ali treba biti realan i reci kakvevvas dvojica imate rezultate u trenerskoj karijeri posle toga? Ti si dobio otkaz u Partizanu, a potom si radio u Uzbekistanu?! Paunovic je radio u Americi gde je sa Cikagom za cetiri sezone samo jednom usao u plejof, dok je ostale tri bio na dnu tabele iako su ulaganja u klub bila velika (dovodjenje Svajnstajgera, Kataija itd)...a takodje i sad u Redingu je posle dobrog starta vezao cetiri poraza i pao na sesto mesto pa je pitanje koliko ce jos biti trener ovog kluba. Sve vise mislim da su vasi uspesi u mladjim selekcijama bili slucajnost ili pak odlicna generacija igraca jer ipak zvuci cudno da i posle takvih uspeha vas dvojica ne mozete nigde da belezite uspesne rezultate u klubovima.

Igor Senta

pre 3 godine

Hvala i tei Drula. Zvezdaš sam u krvi,Grobar si,ali hvala na tvom slovu protiv mafije. Gazimo to svi, mi smo sitni ljudi sa našim komentarima, ali vi "veći" treba da kažete sve. Baš sve. I nemojte se plašiti izgovorenog, ukoliko niste iskomprovitovani od ranije. Hrabro samo

Zvezda

pre 3 godine

Veljko Paunović osvoji zlato na SP na Novom Zelandu. Savez ga otera i on ode u Ameriku. I umesto da nastavi sa tom generacijom iz nekoliko iskusnih savez ga otera. U poslednje četiri godine ni jedna naša mladja selekcija se nije plasirala na EP. Evo ova U21 ni Estoniju nije mogla da pobedi a vodi je Ilija Stolica

Rale

pre 3 godine

Šta kažeš ti si šampion Evrope a... Pa misliš da si važan , otkaz momentalni!

Ti? Šta si ti? Pa ja sam šampion sveta 😟 I ti si kao važan ili misliš da jesi. Pod mač bato , otkaz momentalni!

Ne volim da mi se šetaju tu neki šampioni Evrope i sveta po savezu.

A sad žurim ima derbi u Surdulici.

Zuba

pre 3 godine

Sve tačno Ljubinko!...zameram ti samo jednu stvar: Što ne posla Bekama po burek, Kasiljes je već pao?...hahahaB92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 22. novembar 2020 12:31)

To je uradio Piksi protiv Spanaca na SP 1990. i Italiji.

NekoBzvz

pre 3 godine

Slazem se sa svim, ali ajde da ne zaboravimo period sa Muslinom? Pogledajte komentare tada, svi negativni, igra nam je bila uzasna, u najlaksoj grupi smo jedva prosli pobedom od 1-0 protiv Gruzije. Medjutim, igra je i danas uzasna, tako da razumem pozivanje na Muslina

milos

pre 3 godine

Kad bi izjave ovakvih ljudi uticale da se promeni garnitura FSS-a to bi bilo super,ali nesto mi govori da nema od toga nista,na zalost nas koji cemo opet da probamo da gledamo sledecu utakmicu i da pisemo komentare kako vise necemo da ih gledamo

Navijač

pre 3 godine

Možeš g.Druloviću ti to i bolje i oštrije.
Nije vreme za suzdržanost već otvorena borba iz svih oružja za spas Srpskog fudbala.

Back in Black

pre 3 godine

Realno je da niti jedan selektor nije dobio pravi priliku.A najvise zbog naroda a ne zbog FSS.Nemoj neko da misli da ja branim FSS sacuvaj boze.Nego oni slusaju narod i vide a pljuju selektora i samo ga zamene i kao eto rešili smo problem.A i mi se na to pržimo jer smo realno kao narod duduci.A jos smo postali pljuvaci u dalj sa preponama i svakog trenera i selektora pljujemo u bilo kojem sportu cim bude jedan loš rezultat.Sa Drulovicem smo se sprdali i pljuvali da na najgori moguci nacin.I Muslina kojeg toliko sada hvalimo smo pljuvali.I Antica smo pljuvali posebno posle Australije.Mihajlovica smo ono uništili.Sada svi kao Piksi ili Paunovic pa posle dve utakmice bice ono prevara od trenera,pojma nema bla,bla,bla.Ljudi misle dodje novi selektor i za sva dana mi postanemo Španija.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 3 godine

Sve tačno Ljubinko!...zameram ti samo jednu stvar: Što ne posla Bekama po burek, Kasiljes je već pao?...hahaha, ta šansa u Madridu je antologijska, šutirao si jako, na prvu, da je ušla (a milimetri su odlučivali) bio bi najlepši evrogol Partizana u istoriji, pored Manceovog na Hajberiju za 1:2 i Kleovog protiv Rila...ko zna o čemu govorim, on jednostavno - zna

Дух са секиром

pre 3 godine

Опрости им, они пазе да се не огреше о неког изнад њих као и менаџера па да их то скупо кошта. Пуна им уста ререзентације, тима и јединтва а у срцу размшљају само о новцу, својима док их н занима што неким одлукама цепају репрезентацију...болест као и у осталим сферама друштва.

Igor Senta

pre 3 godine

Hvala i tei Drula. Zvezdaš sam u krvi,Grobar si,ali hvala na tvom slovu protiv mafije. Gazimo to svi, mi smo sitni ljudi sa našim komentarima, ali vi "veći" treba da kažete sve. Baš sve. I nemojte se plašiti izgovorenog, ukoliko niste iskomprovitovani od ranije. Hrabro samo

Rale

pre 3 godine

Šta kažeš ti si šampion Evrope a... Pa misliš da si važan , otkaz momentalni!

Ti? Šta si ti? Pa ja sam šampion sveta 😟 I ti si kao važan ili misliš da jesi. Pod mač bato , otkaz momentalni!

Ne volim da mi se šetaju tu neki šampioni Evrope i sveta po savezu.

A sad žurim ima derbi u Surdulici.

Skorpion

pre 3 godine

Da ne zaboravimo napomenuti da je svo ovo zlo krenulo od kada je Tole izabran za predsednika FSS a prvi katastrofalan potez je smenjivanje Antica, posle se samo nastavilo sa "ludorijama".

milos

pre 3 godine

Kad bi izjave ovakvih ljudi uticale da se promeni garnitura FSS-a to bi bilo super,ali nesto mi govori da nema od toga nista,na zalost nas koji cemo opet da probamo da gledamo sledecu utakmicu i da pisemo komentare kako vise necemo da ih gledamo

MarkoPFC

pre 3 godine

U pravu je Drulovic. Tu bih pomenuo i Mihajlovica iako je imao neuspeh ali igra je generalno bila odlicna. Ovde se osluskuje javnost, ako ga ljudi pljuju onda ce ga lako smeniti. A mi smo bogu hvala sve pljuvali. Najveca greska u celom ovom nizu je bila kada se Muslin oterao. Ne toliko zbog Muslina nego ko je dosao kao zamena. I tu se onda jasno stice sumnja da nisu čista posla.

Zvezda

pre 3 godine

Veljko Paunović osvoji zlato na SP na Novom Zelandu. Savez ga otera i on ode u Ameriku. I umesto da nastavi sa tom generacijom iz nekoliko iskusnih savez ga otera. U poslednje četiri godine ni jedna naša mladja selekcija se nije plasirala na EP. Evo ova U21 ni Estoniju nije mogla da pobedi a vodi je Ilija Stolica

Back in Black

pre 3 godine

Realno je da niti jedan selektor nije dobio pravi priliku.A najvise zbog naroda a ne zbog FSS.Nemoj neko da misli da ja branim FSS sacuvaj boze.Nego oni slusaju narod i vide a pljuju selektora i samo ga zamene i kao eto rešili smo problem.A i mi se na to pržimo jer smo realno kao narod duduci.A jos smo postali pljuvaci u dalj sa preponama i svakog trenera i selektora pljujemo u bilo kojem sportu cim bude jedan loš rezultat.Sa Drulovicem smo se sprdali i pljuvali da na najgori moguci nacin.I Muslina kojeg toliko sada hvalimo smo pljuvali.I Antica smo pljuvali posebno posle Australije.Mihajlovica smo ono uništili.Sada svi kao Piksi ili Paunovic pa posle dve utakmice bice ono prevara od trenera,pojma nema bla,bla,bla.Ljudi misle dodje novi selektor i za sva dana mi postanemo Španija.

NekoBzvz

pre 3 godine

Slazem se sa svim, ali ajde da ne zaboravimo period sa Muslinom? Pogledajte komentare tada, svi negativni, igra nam je bila uzasna, u najlaksoj grupi smo jedva prosli pobedom od 1-0 protiv Gruzije. Medjutim, igra je i danas uzasna, tako da razumem pozivanje na Muslina

maler

pre 3 godine

meni su otvorene oči na utakmici sa Italijom koja je prekinuta,svi znamo što.
nije sporno što je utakmica prekinuta,sportno je sto se o tome pricalo danima unapred,nisam bas verovao u to ali... znaci sve je bilo dogovoreno izdmeju FSS,FSI,Policije sudija,ne moze niko da me ubedi u suprotno, ipak smo krenuli put Italije
ceo incident su odradili 20tak ljudi, nakon cega je utakmica prekinuta iako po mom misljenju incident nije bio takav za prekid,no nema veze.
hocu reci,tad sam skapirao koja mafija vlada fudbalom :) prekid je dogovoren.
pozdrav narode.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

E sad, pomalo je pretenciozno ovo "sigurno bi otišli na EP da sam ja ostao", ali našem neodlasku je tada presudilo nešto sasvim drugo (ne, ne mislim na dron).

Da krenemo od početka - Miha jeste bio očajan selektor, kada se uzme u obzir da se posvađao sa gomilom igrača i to da je pozivao neka IZUZETNO upitna imena. Međutim, ipak se kod njega pojavio neki sistem u najavi. Podsećanja radi, kod njega su igrači kao što su Tadić i Đuričić postali standardni reprezentativci, a isto to je postao i Matić (nakon što su se konačno izmirili). Uz to dodajte još par dobrih i solidnih igrača kao što su Bane, Kolarov, Basta itd., i eto sasvim pristojnog tima. Međutim, Miha je morao da ode zbog pravljenja negativne atmosfere oko reprezentacije i Drulović je tada bio solidna zamena.

Međutim, kad je Drulović smenjen, ceo taj sistem koji je bio građen je uništen. Advokat je doveden iz ko zna kog razloga, a o njegovoj zameni, gospodinu Ćurčiću, ne treba trošiti reči. Za manje od dve godine, reprezentacija je bila skroz uništena, samo se setite koliko je igrača na kraju odbijalo da uopšte igra.

Na kraju, ispada da nas je Muslin stvarno spasio, koliko god to nerealno zvučalo.

Дух са секиром

pre 3 godine

Опрости им, они пазе да се не огреше о неког изнад њих као и менаџера па да их то скупо кошта. Пуна им уста ререзентације, тима и јединтва а у срцу размшљају само о новцу, својима док их н занима што неким одлукама цепају репрезентацију...болест као и у осталим сферама друштва.

Navijač

pre 3 godine

Možeš g.Druloviću ti to i bolje i oštrije.
Nije vreme za suzdržanost već otvorena borba iz svih oružja za spas Srpskog fudbala.

robby

pre 3 godine

svi misle doći će novi selektor i sve je rešeno.Na
žalost svih zaljubljenika u ovaj sport to se neće desiti dok se ne sklone svi do jednog koji vode FSS!

NBGD

pre 3 godine

Drulović veliki trener.. Hahaha.. Pa koga trenira taj velikan?
(Nefa, 22. novembar 2020 12:22)

Koga je vodio Krstajic i Tumbakovic? Ovaj je barem nesto uradio,osvojio zlato, ova druga dvojica nisu uspeli da se kvalifikuju. O cemu ti pricas,nemoj da se sramotis. Ne kazem da je Drula veliki strucnjak,ali kao osvajac EP ima pravo da kritikuje. Problem u ovoj zemlji sto ljudi koji najvise kritikuju uglavnom nista nisu uradili.

Milan

pre 3 godine

Istina, nema šta da se doda osim zašto se sve to dešava, čiji je interes da se selektori stalno menjaju, da se uništi svaki kontinuitet! U ovoj državi su samo tri čoveka nesmenjiva, na žalost jedan od njih je u FSS.

Kiza

pre 3 godine

Cenim ovo sto je Drulović rekao. Samo on sebe stavlja u prvi plan kao žrtvu. Daleko je on od težine reči Golca, Muslina, Vidića, Paunovića... Oni za sebe ne traže ništa oni se bune protiv bande u FSS koja je jedinstvena. Nema u FSS ni Zvezde ni Partizana ima poslušnika sa prezimenom. Kokeza, Bjekoviću, Kovačević, Pantelić, Ilić, Tončev, Savo, Deki, Ćurčić...

Zuba

pre 3 godine

Sve tačno Ljubinko!...zameram ti samo jednu stvar: Što ne posla Bekama po burek, Kasiljes je već pao?...hahahaB92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 22. novembar 2020 12:31)

To je uradio Piksi protiv Spanaca na SP 1990. i Italiji.

Senilko

pre 3 godine

Samo da konstatujem, iako ga volim kao igraca. Gospodin tetiva Tadic danas igra za Ajaks 1 asistencija i 1 gol. Otisao zbog povrede pred utakmicu protiv rusa...

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 3 godine

Sve tačno Ljubinko!...zameram ti samo jednu stvar: Što ne posla Bekama po burek, Kasiljes je već pao?...hahaha, ta šansa u Madridu je antologijska, šutirao si jako, na prvu, da je ušla (a milimetri su odlučivali) bio bi najlepši evrogol Partizana u istoriji, pored Manceovog na Hajberiju za 1:2 i Kleovog protiv Rila...ko zna o čemu govorim, on jednostavno - zna

Back in Black

pre 3 godine

I Dušan Tadic se tako ekspresno oporavio od povrede da eno ga od starta igra za Ajaks jos je i gol postigao,pa ga trener zamenio u 65 minutu jer vode 4:0.Mislim Ajaks igra protiv prejakog Heraklesa i mora da igra Tadic i ako je kao bio povredjen.Kazes brate necu da igram zbog toga i toga,pljuju me necu da igram.A ne povreda i ostale fore.

NY

pre 3 godine

Nemci od rata do danas imali 9 swlektora i barem isto toliko predsednika saveza. Kod njih se zna ko šta radi. Selektor koji je min dva ciklusa ima svog pomoćnika a onda kada taj ode dolazi pomoćnik na mesto selektora Od Šena do Leva. Bekenbauer je imao pomoćnika Fogsta da bi ovaj postao selektor, Klinsman je imao Joakima Leva koji je najuspešniji nemački selektor. On vodi reprezentaciju od 2006 godine. Nisu uvek cvetale ruže. Na prošlom SP Nemačka doživela neuspeh ali su ostavili Leva za selektora. Eto tako radi jedan savez fudbalske velesile. Nisu krivi igrači za neuspeh. Ali tamo čelnici saveza znaju šta rade

chupavi

pre 3 godine

Kada su smenili Antica pravdali su se da ke zbog losih rezultata na SP, jer bi "svako drugi sa tom ekipom" prosao grupu. Inace Antic je selektirao i uigrao tu ekipu, dao im glavu i rep, kao i samopouzdanje Da je bilo sjajno, nije, jer smo ss protiv Francuza u Beogradu, kao i protiv Nemaca na SP, uvikli u sesnaesterac i branili se sa igracem vise, ali ipak se nismo brukali.

Na prijateljskom mecu lrotiv Grcke u Beogradu smo ih razbili od igre i sansi, ali smo izgubili, sto su Tole i ekipa jedva docekali da ga smene. Cak je fudbalski "Al Kapone" jednom izjavio kako je Antic bio drzak, i da je hteo da bude predsednik saveza?! Pa Antic je za tuz ali i ovu bagru koja danas vodi savez, olicenje fudbala i poznavanja istog...

Inace Pizon je nasledio istu ekipu "koja je trebala bez problema da dodje do zavrsnice SP", i nije se ni kvalifikovao za EP iako smo imali relativno laku grupu zahvaljujuci dobroj poziciji na FIFA listi koju je pre toga zasluzio Antic sa ekipom. Od tada je krenula ova situacija, da nikada isti tim ne pocinje meceve, vec se uvek pozivaju igraci koji treba da se prodaju.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Jako smo zanimljiv narod... pored toga što smo napljuvali Muslinov plasman na SP, Antićev plasman i igru u grupi na SP, osvajanje evropskog i svetskog prvenstva za mlade od strane Drulovića i Paunovića... zanimljivo je da smo potpuno bagatelisali svojevremeno Ljupkka Petrovića koji je napravio ubedljivo najveći uspeh na ovim prostorima osvojivši titulu evropskog klupskog prvaka, ubedljivo najjaču titulu u svetskom klupskom fudbalu, a pri tom osvojio i titulu prvaka SFRJ sa Vojvodinom u doba izuzetno jakih Zvezde, Partizana, Hajduka i Dinama. Misliti da svako može da osvaja sa sjajnom generacijom igrača - odlika je amaterskog načina razmišljanja. Tog čoveka niko nikada nije pominjao kao kandidata za selektora, i to kad je bio u najboljim godinama. To govori sve o nama. Mi i jesmo zaslužili Kokezu, Toleta, Terzu, Pantelu, Vučelu i Krstaju. Sad je na redu Grof, da nastavi gde je stao Krstaja, kod Ukrajine. Haug.

Zvezda

pre 3 godine

Svi misle ako smenimo sve iz FSS odmah ćemo biti prvaci Evrope i Sveta, ali ima jedan problem što nam ostaju isti ovi fudbaleri koji možda i ne mogu bolje od ovoga. Dokle ćemo se zavaravati da su nam igrači svetska klasa kada to nisu.
(Pravi stari Čačanin, 22. novembar 2020 13:08)

Da dodju novi koji imaju viziju
Da naprave počev od pionira sistem igre, da se za svaku poziciju stvaraju igrači, da nije cilj osvojiti nešto na EP u mladjim kategorijama već je culj stvarati igrača za A selekciju. Da se deca bave fudbalom bez da roditelji plaćaju. Da se zna ko trenira tu decu. Ne neki isluženi fudnaleri koji nemaju licencu ili profesori fiskulture a onda dolazi nadogradnja u nekom od klubova. Taj cilj nije ostvarljiv sa tri četiri godine. Treba učiti od Španaca, Portugalaca, Francuza pa i Belgijanaca

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Dakle krivi su igrači i niko drugi.
(Mirijevac, 22. novembar 2020 12:59)

Da, igrači su krivi što se kapiten menja za noć? Da nisu igrači krivi kad ti smene trenera koji odvede reprezentaciju na SP?
Da nisu igrači krivi kad ti utakmicu decenije na SP počinje levi bek zamena u drugoj ligi španije?
A sigurno su igrači krivi što na toj utakmici decenije dođe do promene strana igrača u napadu, da bi ubacio još jednog između njih?
Da nisu slučajno igrači krivi što ih plaćeni ultrasi izbacuju iz kvalifikacija?
Da nisu igrači krivi što njih 7 veznih igra protiv Škota?
A sigurno su igrači krivi ako neko od njih nešto kaže (Milivojević) pa ih štampa razapne tako da ih nacija zamrzi?
Da nisu igrači krivi kad selektor zove sina u reprez. 3 dana pred SP?
A sigurno su igrači krivi, i to isti oni koji osvajuju SP u mlađim kategorijama, oni su krivi?

Znaš šta prijatelju, ja kad odem u balon, pa neko dovede drugara sa dve leve u moj tim ili se izdelimo loše, meni se posle 10min ne igra, jer sve što radiš, radiš džabe. E vidiš, tako je i kod ovih igrača...igraš, kidaš, onda ti u odlučujućoj tekmi ubaci beka Saragose da igraš sa njim? Igraš, kidaš, onda ti plaćeni ultrasi unište celo odricanje? Igraš, kidaš, onda ti ubace još dvojicu dunđera protiv Škota? Pa normalno da ćeš reći, ajd' bre zdravo...to je najnormalnija ljudska reakcija. Igrači nisu krivi ni najmanje.

Leo

pre 3 godine

Dobri treneri domaći se prave u kvalitetnoj domaćoj ligi!Ne može u beton ili džumbus ligi da se stvori dobar trener!
Zato mora ceo sistem ržto jest ceo FSS.

SS

pre 3 godine

Jedino su tu zbog novca i gladi za lakim novcem. Šta drugo može da te drži negde gde si totalno neuspešan i bez rezultata? Mene čudi kako država ne vidi interes u tome da kaže dosta bre više ljudi, dosta ste uzeli, hajde malo da priredimo narodu sreću i fudbalsku radost. Prvi ću da izađem na sledeće izbore i da dam glas onome ko otera ove hijene iz FSS kako god se on zvao. Evo dajem reč a ako je prekršim neka meni služi na čast.

Falcão

pre 3 godine

Citam tolike komentare o ovoj temi, i uopste mi nije jasno cemu toliko rasprava oko necega sto je trulo i bez vrednosti? Bar za nas obicne smrtnike. Pa jel vi stvarno mislite da ce kritike ka vrhu FSS-a nesto da promene? Neko od njih ce da se postidi pa ce otici? Narod treba kolektivno da izbaci iz glave da nasa reprezentacija uopste i postoji. Totalno ignorisati utakmice ili tv prenose istih. Bolje i pametnije je da bilo sta radite u tom trenutku nego da vaznost pridajete necemu sto se davno raspalo.

Wesely

pre 3 godine

@Mirijevac
Mozda si pogodio za neke stvari, al ako možeš objasni mi kako smo se klavifikovali za to SP u Južnoj Africi. Jesmo li prošli direktno, a Francuzi ostali iza nas? Jesmo li dobro igrali u kvalifikacionoj grupi? Antić je vodio te kvalifikacije i to je to. Trener koji je tek počeo rad sa timom. Da je ostao stvorio bi se neki kontinuitet a ne bi posle toga grcali svake kvalifikacije. To smo imali i sa Muslinom, covek je izvukao maksimum iz onoga što imamo. Moje mišljenje je da nama ne treba jak selektor samo neko ko ima autoritet neukaljano ime i neko ko ce da vrati kult reprezentacije, posto se taj kult izgubio od kad je Antić otpušten. Al savezu to ne odgovara kao da samo na lovu misle, nista vise.

Miki

pre 3 godine

Sve je to u redu sto ti pricas Ljubinko, i svaka cast tebi i Paunovicu za uspeh sa mladjim selekcijama ali treba biti realan i reci kakvevvas dvojica imate rezultate u trenerskoj karijeri posle toga? Ti si dobio otkaz u Partizanu, a potom si radio u Uzbekistanu?! Paunovic je radio u Americi gde je sa Cikagom za cetiri sezone samo jednom usao u plejof, dok je ostale tri bio na dnu tabele iako su ulaganja u klub bila velika (dovodjenje Svajnstajgera, Kataija itd)...a takodje i sad u Redingu je posle dobrog starta vezao cetiri poraza i pao na sesto mesto pa je pitanje koliko ce jos biti trener ovog kluba. Sve vise mislim da su vasi uspesi u mladjim selekcijama bili slucajnost ili pak odlicna generacija igraca jer ipak zvuci cudno da i posle takvih uspeha vas dvojica ne mozete nigde da belezite uspesne rezultate u klubovima.

Cika Slave

pre 3 godine

Drula je bio odlican fudbaler... Ali kao trener je nestao, iz nekog razloga niko nije prepoznao njegove trenerske kvalitete. Ne znam koliko je uspeh sa mladom reprezemtacijom merodavan, vreme ce pokazati da li je Veljko Paunovic dobar trener. I Drulovic je napravio uspeh sa mladima pa nestao sa trenerske mape. Mislim da je smena Radomira Antica najveca greska koju smo napravili... Tole ga je smenio jer Antic je covek kom nisi mogao narediti koga ce da zove u reprezentaciju. Covek je odveo na SP tim u kom su igrali Milijas, Sasa Ilic, Ninkovic, Krasic, Zigic, Pantelic, Jovanovic... Tada smo poslednji put verovali u fudbalsku reprezentaciju i stadion je bio pun kada igramo. Ako pogledate imena koja sad imamo, reklo bi se da je ovo mnogo kvalitetiji tim od onog koji je vodio Antic, ali Antic je bio klasa od trenera, motivator i autoritet...

Draza_Olmajti

pre 3 godine

Ti si se pokazao u seniorskom fudbalu u Partizanu. Mozda najlosiji trener ikad. Bez krvi, bez zivota, autoriteta. Tako smo i igrali pod njegovim vodjstvom. On, Kiza Milinkovic i Jesic, tri najveca promasaja u novijoj istoriji.

More turci ne gazte oranje

pre 3 godine

"Ne govorim samo o sebi. Ogrešili su se i o pokojnog Radomira Antića, o Veljka Paunovića, Slavoljuba Muslina... Svi se borimo za karijeru, ali činjenica je da svako ko je postigao neki rezultat sklonjen iz nacionalnog tima. To je najveći problem u našem fudbalu", zaključio je.

Šta je bre ovo?! Opšta pobuna? Hoće li država dati mig vođama navijača da uguše pobunu ili čekaju da se narod sam smiri?

Kancelar i ja

pre 3 godine

Da ne zaboravimo napomenuti da je svo ovo zlo krenulo od kada je Tole izabran za predsednika FSS a prvi katastrofalan potez je smenjivanje Antica, posle se samo nastavilo sa "ludorijama".
(Skorpion, 22. novembar 2020 12:33)
Jeste, za one koji su se rodili juče. A šta ćemo sa Miljanom, sa njegovim Santračem (početnikom koji je upropastio najbolju generaciju koju smo ikad imali, i koji ni pre ni posle reprezentacije nije vodio ozbiljnu ekipu), šta ćemo sa Džajkom i Dejom selektorom, Boškovom na kraju karijere, Petkom/Šestkom i ostalima. Tole? Za razliku od ostalih, bar je nešto pozitivno ostavio iza sebe (Stara Pazova).

321

pre 3 godine

Los si trener Drulovicu.
Ne slepaj se na Vidica.
Jos Krstajić samo da se javi.
Svi treba da odete i ucite posao, posto ste zaostali u 19. vijeku sa svojim stilom igre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajišnik, 22. novembar 2020 14:54)


Zato ovi posle njega imaju rezultate i sa mladom i sa A selekcijom. Zato sto je los trener?? Zalosno je kada neko napise ovakav komentar. Ti spadas u one kojima su svi treneri losi. A problem nije u trenerima. Vidimo ko je sve sklonjen iz FSS. A vidimo i rezultate kada su sklonjeni.

lolz

pre 3 godine

A u medjuvremenu si napravio trenersku karijeru vrednu divljenja....


Muka mi je od ovih nasih bivsih fudbalera koji ne mogu da nadju posao ni u drugoj ligi, a misle da su bogom dani da vode rePStaciju.

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black, 22. novembar 2020 12:26)

FSS je davao otkaze trenerima jer su verovatno čitali portale i videli nezadovoljstvo u narodu i kao da "nam" učine i smene trenera? Vrlo neozbiljno tumačenje cele situacije.
(Nikola, 22. novembar 2020 13:34)
A sta ti mislis da oni ne citaju sve ovo.
Pa smene selektora i kao rešili su problem.A i mi se tako ponasamo kao da su stvarno resili problem.A tumacenje neozbiljno situacije u FSS,mislim brate aj da je tumacimo ozbiljno.Nemas ti pojma koliko komentari po portalima,drustvenim mrezama,Youtubu uticu na svet oko nas.Ne angazuju ljudi dzaba botove da pisu te silne komentare.

jatabare

pre 3 godine

@Back in Black
Upravo tako.Inace internet je cudo,sve se sacuva,jednim klikom se sve da proveriti,i vrlo je lako naci kako smo komentarisali realno 3 jedina selektora za koje mozemo reci da su dobro radili,Antaru,Mihu i Muslina,svu trojicu smo terali i pozdravljali smenu,iako smo nakon Antica imali sta smo imali sa Pizonom,nije nam bilo dosta pa smo dobili Advokata i Curcica nakon Mihe i opet istu,sada najdrasticniju gresku upravo prozivljavamo,sa smenom Muslina i postavkom Krstaje i Tumbe.

Branko

pre 3 godine

Drula je u pravo.....Drulovic i Paunovic su bili logican izbor...Posebno Drulovic kome je i data sansa i promenjen je neosnovano i totalno ne korektno...On je covek bas za tu poziciju...Pristojan covek, situiran, sa puno iskustva u fudbalu...Jednostavno previse covek na mesto sto se ocigledno nije dopalo gladnim funkcionerima!

Đorđe

pre 3 godine

Do kada cemo da plačemo sto ne idemo na Evro?
To je nasa tradicija. Ne zbog selektora ili saveza nego sto se ukenjamo u svakoj važnoj utakmici, takmičenja za decu je smešno da poređujemo. Kada su izrasli u prave igrače opet vidimo u njima taj naš gubitnički mentalitet,rezultati su sve pokazali kroz istoriju. U fudbalu smo prosek i da smo pametni da ulažemo u kosarku i odbojku to su pre svega naši sportovi

NY

pre 3 godine

Scorpion-pisanjem ovog komentara pokazao si koliko ispravno razmišljš i kako mešaš pojmove. O pokojnom Antiću nekoliko reči.Dobar trener koji je odveo reprzentaciju na svetsko prvenstvo i ništa više. Na svetskom prvenstvu i pre toga izgubio je kompas u reprzentaciji.To mu je rekao Bane Ivanović posle prijateljskih utakmica pre svetskog prvenstva koje smo gubili samo tako.Rekao je ovo ništa ne valja i to nije ona reprzentacija koja se kvalifikovala na svetsko prvenstvo.Od tada Bane nikada više nije davao izjave ali je zato Zvezdin klan Stanković, Vidić ,Pantelić, Žigić davao izjave kako je sve super iodlučivao ko će da igra a ko neće za reprzentaciju. Na svetskom prvenstvu je Antić puko kao zvečka od kengura a Vidić nas je upropastio protiv Gane a sada daje izjave. Na svetskom prvenstvu smo imali otvoren put do četvrtfinala ,i šta smo uradili , NIŠTA. Ko je vodio tu reprzentaciju, Antić . Zato je i smenjen ,tamo je trebao da se pokaže ali nije.Za tu bruku je uzeo koliko se sećam 2 miliona evra ( maraka )To si zaboravio ili nećeš da znaš. Naši igrači su krivi za neuspehe jer ne daju ni delić onoga što daju za klubove u kojima su igrali. Primer Vidić. Njih uopšte ne interesuje repka i da imamo najbolje svetske trenere opet ne bi imali uspehe.Dakle krivi su igrači i niko drugi.
(Mirijevac, 22. novembar 202

Da li ti misliš da je nama nešto više od plasmana na SP moguće? To što je Antić uzeo 2 milona a savez tada prihodovao 12 miliona nije ništa. Opet je bio najslabije plaćeni selektor. Zvali su Boru Milutinovića i nije hteo za te pare da radi. Ako pristaješ na manje rušiš sebi ugled.. Znači Vidić kriv što je igrao rukom a nije Pedja Mijativić što je pogodio prečku u penal seriji. Vidić kada je igrao u kfalifikacijama smo primili jedan gol. Samo nemoj Baneta Ivanovića. Bio deo odbrane kada smo izgubili od Makedonije u Skoplju sa 1:0,bio deo odbrane kada smo sa hrvatima u Beogradu igrali 2:2 i izgubili u Zagrebu. Sa njim i Kolarovim smo gubili utakmice

jatabare

pre 3 godine

@Mirijevac
Toliko je bila ispravna odluka da smo sa istim timom,koji je tukao Levovu Nemacku(iste one koji su masakrirali Brazil par godina kasnije)sa sledecim selektorom osvojili 1 od 6 bodova protiv velesile Estonije i nismo prosli grupu jer nam je velesila Slovenija bila prevelik zalogaj.A nismo dobro prosli u J.Africi jer nismo imali krstenog pleja i spica(bez toga pisi propalo pa da imas 4 Vidica pozadi),da je Antic imao umesto Milijasa i Pantele,ne Tadica i Mitra ne cak i Sergeja i Jovica,da je imao makar Ljajica i Vlahovica drugu bi pesmu pevali tada a i danas,nikad nije bilo vece interesovanje,punije tribine,hajp oko tima,veci kult,pa nek smo ispali u grupi,da smo ostavili Antica on bi prosao grupu za Evropsko u kojoj je jedino Italija bila ozbiljan protivnik i nastavio bi se kontinuitet jer mi nismo Nemci pa da nam je katastrofa neprolazak grupe,u staroj Jugi smo vecinom ili ispadali ili preskakali takmicenja sa onakvim timovima,ovako smo ga oterali na prvom kiksu i izgubili smo i ono sto smo imali,isto ponovili sa Mihom,i opet sa Muslinom i nekima i dalje nista nije jasno

Boki

pre 3 godine

Do kada cemo da kukamo i trazimo opravdanja?
Dobri jesmo, na Evro smo trebali ali opet nismo. Nas najveci uspeh je da odemo na veliko takmicenje a za vise nismo sposobni i nemamo igrace ni tim. Prosek proseka,sto pre da se pomirimo sa istinom

bux

pre 3 godine

Sto se tice Anticevog selektovanja... otisli smo na Svetsko, igrali korektno.
Dva gola smo primili posle cudnih igranja rukom u 16 (apsolutno bespotrebnih) i jedan bas dobar gol iz daljine, bomba. Tu Antic nije mogao nista da ucini. Da nije bilo rukometa u 16 od strane nasih, prosli bismo grupu.

111

pre 3 godine

Dajte imena ,ko je odgovoran???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rajko, 22. novembar 2020 14:51)


Svi koji sede u FSS, pune dzepove a rezultata...nema.

montoya

pre 3 godine

Jedini je Antic odmah rekao sta je imao, pa su ga razvukli po tabloidima..posle je isto pokusao i Muslin ali nisu dozvolili...A vi sto cutite po 10 godina, i cekate kao vreme da kazete sta imate, to nije u redu. Isto vazi i za Matica, Ivanovica, Kolarova...izadji i reci sta imas a ne cekamo pravi momenat!

vpop

pre 3 godine

Ljudi,nemojte da se mijenja trener stalno. Dajte da nađemo provjereno ime,tipa npr. Mihajlović(inače sam Grobar),Paunović i sl. i dajmo tom čovjeku vremena. Pogledajmo kako to Nijemci rade i doći će uspjeh,imamo mi igrača,nema kontinuiteta i sami oni ne znaju do kada su tu...Mijenjaš selektora nakon par utakmica,glupost. Ili mijenjaš čovjeka koji ih je odveo na SP,čista sujeta znači opet glupost. Ne treba ovdje bojkot utakmica,već molim da se bivše veličine aktivno uključe i biće sigurno bolje,ne mogu to toliko ignorisati...

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

svi misle doći će novi selektor i sve je rešeno.Na
žalost svih zaljubljenika u ovaj sport to se neće desiti dok se ne sklone svi do jednog koji vode FSS!
(robby, 22. novembar 2020 12:54)

Svi misle ako smenimo sve iz FSS odmah ćemo biti prvaci Evrope i Sveta, ali ima jedan problem što nam ostaju isti ovi fudbaleri koji možda i ne mogu bolje od ovoga. Dokle ćemo se zavaravati da su nam igrači svetska klasa kada to nisu.

Milutin

pre 3 godine

Kako objasniti da trener koji postane evropski ili svetski prvak ili nas odvede na svetsko prvenstvo kao nagradu bude smenjen? Možda banana Srbija ima
limite dokle sme da ide?

MileR

pre 3 godine

Džaba pričaš gospodine Druloviću mi te ne razumemo.
Zato će i biti tako još godina sto. Danas su važni istomišljenici, a ne stručnjaci jer stručnjak neće slušati menadžere i nekog pantelića.

Mirijevac

pre 3 godine

Scorpion-pisanjem ovog komentara pokazao si koliko ispravno razmišljš i kako mešaš pojmove. O pokojnom Antiću nekoliko reči.Dobar trener koji je odveo reprzentaciju na svetsko prvenstvo i ništa više. Na svetskom prvenstvu i pre toga izgubio je kompas u reprzentaciji.To mu je rekao Bane Ivanović posle prijateljskih utakmica pre svetskog prvenstva koje smo gubili samo tako.Rekao je ovo ništa ne valja i to nije ona reprzentacija koja se kvalifikovala na svetsko prvenstvo.Od tada Bane nikada više nije davao izjave ali je zato Zvezdin klan Stanković, Vidić ,Pantelić, Žigić davao izjave kako je sve super iodlučivao ko će da igra a ko neće za reprzentaciju. Na svetskom prvenstvu je Antić puko kao zvečka od kengura a Vidić nas je upropastio protiv Gane a sada daje izjave. Na svetskom prvenstvu smo imali otvoren put do četvrtfinala ,i šta smo uradili , NIŠTA. Ko je vodio tu reprzentaciju, Antić . Zato je i smenjen ,tamo je trebao da se pokaže ali nije.Za tu bruku je uzeo koliko se sećam 2 miliona evra ( maraka )To si zaboravio ili nećeš da znaš. Naši igrači su krivi za neuspehe jer ne daju ni delić onoga što daju za klubove u kojima su igrali. Primer Vidić. Njih uopšte ne interesuje repka i da imamo najbolje svetske trenere opet ne bi imali uspehe.Dakle krivi su igrači i niko drugi.

Pera85

pre 3 godine

Sta treba ocekivati od selektora Srbije?
1. Da ume da postavi barem dve razlicitr taktike.
2. Da za motivaciju ne koristi bozije pomoci i duznost prema drzavi, nego da sastavi TIM. Ako se neko ne uklapa u TIM nije bitno koliko je dobar, nece igrati. Tu ne mislim na SMS-Muslin situaciju (kada imas igraca koji je u idealnom timu Italijanske lige, pravis taktiku sa njim. Tu dodjemo do vise od jedne taktike) vec na neke druge. Ne svidja ti se sto te selektor ne pusta da igras i ti besan kazes da odbijas dres dok je on tu (Tadic, Milivojevic).
3. Igraci su reprezentacija. Srbija je multikulturalna i multietnicka drzava koja ima brdo nacionalistickih problema. Probajte da prevazidjete probleme, a ne da ih produbljujete (Mihajlovic-Ljajic)

NY

pre 3 godine

Dakle krivi su igrači i niko drugi.
(Mirijevac, 22. novembar 2020 12:59)

Za loš rad neke firme jesu li keivi radnici ili direktor? A direktor pistavlja šefove

323

pre 3 godine

izvini na indiskretnosti, ali - gde bi ti to podneo ostavku, i kakve to veze ima sa kokezinim poštenjem?
(mladići borovi, devojke jele, 22. novembar 2020 14:31)

On bih, ti ne bih, ali ja bi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (.., 22. novembar 2020 14:43)


Kada je ministar u ovoj zemlji podneo ostavku? Zasto bi kada je u drzavi sve super? Oni rade svoj posao i rezultati se vide? Zasto bi onda Kokeza podneo ostavku? Pa covek super radi? Rezultati se vide? Nije ova Srbija zemlja gde covek, kada nema rezultate, podnese ostavku kao cin odgovornosti. Po pravilu, oni nikada nisu odgovorni. Drugi su krivi. Prema tome, covek ce tu da sedi jos 10 godina a nas fudbal ce biti dno. Zasto, jer covek nije kriv? Kokeza nije kriv? Kakva bre ostavka..

Armata

pre 3 godine

A kakve srpski treneri imaju rezultate u svetu, vrhunac dostignuća im je rad drugoj engleskoj ligi i jedan klub u Italiji koji se svake godine bori za opstanak, nije im valjda i za to kriv FSS koji je samo jedna obična aministracija. Ne valja Piksi, ne valja Terzić, ne valja Karadžić, ne valja Kokeza, samo valjaju ispisnici Đorićeve trenerske škole. A nije ni taj Đorić kriv što je sa jednim okom kralj među slepima, već što ti slepi ne vide ni pokraj očiju, i što svojim znanjem i rezultatima nisu u stanju da uspostave autoritet.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Da Kokeza ima malo poštenja podneo bih ostavku i tako završio ovu parodiju
(goxy, 22. novembar 2020 12:56)



:)))))
izvini na indiskretnosti, ali - gde bi ti to podneo ostavku, i kakve to veze ima sa kokezinim poštenjem?

..

pre 3 godine

Da Kokeza ima malo poštenja podneo bih ostavku i tako završio ovu parodiju 
(goxy, 22. novembar 2020 12:56) 



:))))) 
izvini na indiskretnosti, ali - gde bi ti to podneo ostavku, i kakve to veze ima sa kokezinim poštenjem?
(mladići borovi, devojke jele, 22. novembar 2020 14:31)

On bih, ti ne bih, ali ja bi.

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Do kada cemo da kukamo i trazimo opravdanja?
Dobri jesmo, na Evro smo trebali ali opet nismo. Nas najveci uspeh je da odemo na veliko takmicenje a za vise nismo sposobni i nemamo igrace ni tim. Prosek proseka,sto pre da se pomirimo sa istinom
(Boki, 22. novembar 2020 13:47)

Ono kad ti klinci budu šampioni Sveta i Evrope, ali te FSS toliko ubije u pojam i objasni ti da ti klinci ustvari nemaju pojma i ti to prihvatiš ...i onda ideš okolo i ubeđuješ sve od reda da prihvate sve isto tako kao i ti, jer eto to je "realnost"? Mi kukamo i trazimo opravdanja?Ne sine, ovi ljudi ukazuju na problem i traze promenu? Šta ti nije jasno?Dokle god postojite vi takvi, ovi ima da veslaju i veslaju...vi ste im najpotrebniji.

Petar

pre 3 godine

Svi ste vi ogrešili o ovaj narod.. Dokle vise???
Pa vi ne možete ni da se plasirate na neko takmičenje,dok vaterpolisti redovno donose medalje a nemaju toplu vodu za treninge,nacionalni centar,toliku medijsku pažnju.....
Sad se jos i pljujete medjusobno..

veliki strumf

pre 3 godine

Realno je da niti jedan selektor nije dobio pravi priliku.A najvise zbog naroda a ne zbog FSS.Nemoj neko da misli da ja branim FSS sacuvaj boze.Nego oni slusaju narod i vide a pljuju selektora i samo ga zamene i kao eto rešili smo problem.A i mi se na to pržimo jer smo realno kao narod duduci.A jos smo postali pljuvaci u dalj sa preponama i svakog trenera i selektora pljujemo u bilo kojem sportu cim bude jedan loš rezultat.Sa Drulovicem smo se sprdali i pljuvali da na najgori moguci nacin.I Muslina kojeg toliko sada hvalimo smo pljuvali.I Antica smo pljuvali posebno posle Australije.Mihajlovica smo ono uništili.Sada svi kao Piksi ili Paunovic pa posle dve utakmice bice ono prevara od trenera,pojma nema bla,bla,bla.Ljudi misle dodje novi selektor i za sva dana mi postanemo Španija.
(Back in Black, 22. novembar 2020 12:26) Konačno pravi komentar. Mi bre zaboravljamo juce sta je bilo, a ne koliko smo neke pljuvali. Pogledajte samo, ima na netu, kakva je pljuvacina bila protiv Antica posle Australije, na Mihajlovica protiv Hrvatske i jos par meceva, protiv Muslina takodje (pobedjivali smo ali uz slabu odbranu i ne bas neku igru - to su svi zaboravili). O Krstajicu smo se sprdali od prvog do zadnjeg dana. Tako sa svakim, a posle nam krivi Toel, kokeza, neko novi ko bude dosao. A u stvari,mozda bi oni i istrpeli nekog ali je pritisak novinara i naroda u komentarima ogroman. Svako od nas ko pise ove komentare ima delimicnu, manju ali postojecu, odgovornost za stawe u reprezentaciji

Nikola

pre 3 godine

(Back in Black, 22. novembar 2020 12:26)

FSS je davao otkaze trenerima jer su verovatno čitali portale i videli nezadovoljstvo u narodu i kao da "nam" učine i smene trenera? Vrlo neozbiljno tumačenje cele situacije.

mr.wolf

pre 3 godine

@(Mirijevac, 22. novembar 2020 12:59)

Vidis, Mirjevac, problem je FSS i Selektor (65%) i ljudi poput tebe (35%).
Sta si ti ocekivao prijatelju od Vidica u reprezentaciji ? Zato sto je kapiten Uniteda svi su od njega imali, ne prevelika ocekivanja, vec NEREALNA ocekivanja. On je stoper. On ne utice na to kako igra tvoj tim. Nije uticao ni u Unitedu. Njegovo je da brani gol. I pored toga sto je vrhunska klasa, i on mora da ima oko sebe dobre saigrace. U Unitedu je imao ispred sebe Flecera i Parka (u to vreme) koji su radeli posao za 10tku. Rasterecivali odbranu. Ko je to mogao da radi tada ? Stankovic i ?....
Ne razumes fudbal.
Tebi je Antic "samo dobar". Pogledaj njegovu biografiju, i priznaj sebi da te je sramota.
Na kraju krajeva, ovde su ocekivanja NEREALNA.... i ovde ljudi ne kapiraju da je jedini sistem kako mi mozemo na neko SP ili EP igra na rezultat. Ruzno, ali ka cilju. Tako je kako je, da igramo lepo, nije moguce i kraj. Antic, Muslin, Milojevic, Stanojevic (prvi mandat)...... to je to... i svi najureni. Realno svi igrali na rezultat, uspesno, ali tebi i slucnima "ruzno".

Pohvala

pre 3 godine

Bravo za komentar gospodina pod imenom "Nekobzvz"!!!
Konačno neko da podseti koliko je bilo negativnih komentara javnosti protiv Muslina i nepozivanje SMS-a. Bruka jak je oteran, ali uz veliku ulogu javnosti...

Mnogo je za jedno fotograffisanje

pre 3 godine

(dux, 22. novembar 2020 15:51)

Nabrojao si pola tima.
Jeste, nemaš 11, ali treba da imaš bar 5.
Evo recimo SFRJ čileanci, to su Hrvati 98, Portugal ekipa mladi šampioni, uzeli su i EP...kako god, ja mislim da se u istoriji sporta nije desilo da se nekad mladi šampioni Sveta, ne kvalifikuju na EP? Još je EP i prošireno za 8 reprez...
Da, mora da postoji sistem i trener što kod nas ne postoji, u mlađim kategorijama je i bilo dobro, ali u seniorima je kriminal.

krajišnik

pre 3 godine

Los si trener Drulovicu.
Ne slepaj se na Vidica.
Jos Krstajić samo da se javi.
Svi treba da odete i ucite posao, posto ste zaostali u 19. vijeku sa svojim stilom igre.

dux

pre 3 godine

Ono kad ti klinci budu šampioni Sveta i Evrope, ali te FSS toliko ubije u pojam i objasni ti da ti klinci ustvari nemaju pojma i ti to prihvatiš ...i onda ideš okolo i ubeđuješ sve od reda da prihvate sve isto tako kao i ti, jer eto to je "realnost"? Mi kukamo i trazimo opravdanja?Ne sine, ovi ljudi ukazuju na problem i traze promenu? Šta ti nije jasno?Dokle god postojite vi takvi, ovi ima da veslaju i veslaju...vi ste im najpotrebniji.
(Mnogo je za jedno fotografisanje, 22. novembar 2020 14:23)
Nije tako jednostavno..to što su bili prvaci sveta samo znači da je tu bilo talentovanih igrača. put od talenta do ozbiljnog igrača je dug i većina na tom putu nestane. Iz te generacije, ozbiljni igrači su postali SMS, Jović, Rajković,donekle Grujić, Gaćinović, Živković, i to je otprilike to. Ili misliš da su Gajić, Pankov, Andonov, Staniša Mandić, Babić, i slični, igrači koji treba da budu reprezentativci? reprezentativci?

nenad

pre 3 godine

neka dovedu nekog svabu ili holandeza da manekene nauci trcati i boriti se. nasi selektori su propast, najsporiji i najdosadniji kukavicni bunkerski fudbal. zaostali u 1970.tim.

laki

pre 3 godine

nije sve ni do selektora, vise je do samih igraca i njihovog odnosa prema igri za reprezentaciju, a bilo je i jos ima sabotiranja u i oko reprezentacije zarad pozicija u savezu, sve u svemu rovarenhe traje od pre italije i nije prestalo..

krajišnik

pre 3 godine

321
Muslin,Drulovic,Krstajic, Paunović ne idu u isti kod sa Anticem.
Jedino je on bio ozbiljan trener .
I da ,niti jedan nas trener nije priznat kao stručnjak u Evropi sto se vidi kada se dohvate reprezentacije.
Ne zele ih ozbiljni klubovi.
FSS treba smjeniti komplet .
A nasi selektori su licemjeri koji kukaju na FSS kad odu ,a dok su tamo, ne smeta im nista .

hihihi

pre 3 godine

(Mnogo je za jedno fotografisanje, 22. novembar 2020 14:48)

Sve mogu da razumem, ali da su dvadeset godina samo selektori i uprava krivi to ne razumem. A šta je s manekenima?

Mirijevac

pre 3 godine

Scorpion- Mogao je fudbalski savez da uzme i 120 miliona evra što se reprzentacija plasirala na svetsko prvenstvo. Za to je i Antić dobio pare. Ali na svetskom prvenstvu je napravio sranje i nikad lakšu grupu nije preživeo i ispali smo zbog odlične igre fudbalera koje je vodio.O napijanju i veselju igrača pre utakmica neću da pričam, a te igrače nije vrato sa svetskog prvenstva. Igrači su mu određivali ko će da igra i zato smo tako prošli. Ako već štitite igrače kao sada kao polarne medvede a ja kažem da su oni krivi,onda je za katastrofu kriv trener a to je bio pokojni Antić. Za to je i popio otkaz i to je bila jedina ispravna odluka. A ti ovde pišeš kako je FS uzeo pare i treba da ga plati za totalni neuspeh na svetskom prvenstvu. Kada se nešto uspe treba hvaliti ali ako postoji neuspeh treba kuditi.Ti ovde hvališ neuspeh Antića na svetskom prvenstvu.

Halo Bing

pre 3 godine

(Mirijevac, 22. novembar 2020 15:29
Koliko često se plasiramo na SP i sam plasman je uspeh. Grupu smo prošli 90 i ne znam kad još pre.
Što se mene lično tiče pobeda nad Nemcima u Južnoj Africi je najveći uspeh našeg reprezentativnog fudbala.

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 3 godine

Ovi novokompoovani fudbaleri su pravi dzudisti i karatisti.Oni su ubili
ono sve sto je lepo u njemu.Foliranti i mangupi pravi.Mogu da kazem starije
generacije su za njih velemajstori.Finale Svetskog Prvestva U Nemackoj,
je najlpse sto sam ikad gledao Nemacka - Holandija 2-1.Stadion u Minhenu.

Realno

pre 3 godine

Pojedinačni sportovi su zakon kao tenis na primer. U kolektivnom sportovima uvek se muvalo. Još kada su ovoliki milioni u igri ko će tome da odoli. Razlika nekad i sad je upravo ta da nisu bili ovoliki milioni u igri za ispod prosečne igrače. Samo rođeni talenti velikim radom su zarađivali ostali mnogo manje ali su radili u fudbalu do kraja karijere. Što se košarke tiče slična stvar

Ivanbg

pre 3 godine

Naravno... sad ce svako ko nije uspeo da se javi i okrivi FSS. Niko cak ni ne postavlja pitanje sebi, "Da li je trebalo uopste da dobijem sansu i na osnovu cega sam je dobio?" :)

Toga nema... nego sta je bilo bilo je, nepravde pocinju od mene. :) hahahah

Ovde kod Drulovica cak nema ni skrivenih poruka, on sam kaze da se tice njegove trenerske karijere. Nekako mi se cini, vec 20 godina unazad da samo mi cenimo te "strucnjake" i niko vise.
Jer kad pogledas karijere tih selektora i trenera, nema ih... samo ih mi cenimo.
Ja ne zameram Tumbkovicu nista, takodje ni Muslinu, Drulovicu, Krstajicu itd. :) Zameram FSS i celoj fudbalskoj javnosti zasto postuju nas "trenerski esnaf" uopsteno...
Zasto smo dozvolili da selektor ne bude stranac... uvek i samo stranac! To je jedino resenje... nije dobar jedan, dovedi drugog. Dovedi treceg... cetvrtog ako nisi zadovoljan rezultatima.
Jer to je najbolji lek protiv korupcije a podrazumevano je da znaju vise od ovih nasih neznalica ovde... Problem je novac naravno.

Takodje zanimljivo je sto niko ne pominje Sinisu inace najboljeg selektora koga smo imali u poslednjih 20 godina... ali dobro, razumem i zasto. Jer kao i sve i ovo je "naruceno" :) Jer bi trebalo neki novi menadzeri igraca da dodju do izrazaja. :)

p.s. Izuzetak je Antic ali pre 2004. god. posle toga on vise nije isti trener i covek...

Istina

pre 3 godine

O tebe? Niposto se nisu ogresili o tebe i o Paunovica.Ti si dokazao da veze nemas sa strukom a ono sto si osvojio sa klincima je sreca i dobra generacija.Kasnije nikad nista nisi mogao,ni sa jednim klubom i tako ce biti jer si tanak strucnjak.Za Paunovica je isuvise rano da postane selektor i treba tek da ispece zanat po klubovima.Tebe ionako niko nece a on bar radi po svetu,iako nema nekog uspeha.Treba zakonom zabraniti da selektor postane bilo ko sa manje od 50 godina.Nije reprezentacija poligon za ucenje,nego kad se neko dokaze u klubovima,da mu bude kruna karijere.O Muslinu i Anticu se jesu ogresili.

kofi anan

pre 3 godine

Ruku na srce,o tebe se nisu mnogo ogesili,za tu titulu 90 odsto zasluga idu Mitru koji je po snazi upadljivo oskakao od svojih evropskih vrsnjaka(mozda se jednog dana otkrije da,hm,i nije bas 1994-to godiste),iako si do tada trenirao samo Banatski Dvor u seniorskoj konkurenciji dali ti da vodis A-tim gde se brzo videlo da nisi taj kalibar i da trebas jos da ucis,sa Partizanom si igrao tako da je Kiza Milekovic morao da spasava sezonu(sadasnji trener Kolubare,toliko o njemu),znam da si bio posle u Uzbekistanu,Tadzikistanu,gde vec,vrhunska trenerska karijera,nema sta.

Kjus

pre 3 godine

Rece Goxy: "Da Kokeza ima malo poštenja podneo bih ostavku i tako završio ovu parodiju".
Goxy majstore, podnesi ti ostavku bez obzira da li Kokeza ima poštenja ili ne. Završi parodiju. A potom, sedi negde, legni u hladovinu, stavi "hled" u viski i boli te uvo, bitno je da ti ne ispadneš "licimur". Nego, ljudi, šta ćemo kada Goxy podnese ostavku, imamo li rešenje?

Вуче

pre 3 godine

Друло, ништа ниси учинио ни на клупи Македоније тако да ниси компетентан много. Да си озбиљан тренер водио би неки клуб у Европи.

lolz

pre 3 godine

A u medjuvremenu si napravio trenersku karijeru vrednu divljenja....


Muka mi je od ovih nasih bivsih fudbalera koji ne mogu da nadju posao ni u drugoj ligi, a misle da su bogom dani da vode rePStaciju.

Draza_Olmajti

pre 3 godine

Ti si se pokazao u seniorskom fudbalu u Partizanu. Mozda najlosiji trener ikad. Bez krvi, bez zivota, autoriteta. Tako smo i igrali pod njegovim vodjstvom. On, Kiza Milinkovic i Jesic, tri najveca promasaja u novijoj istoriji.

Miki

pre 3 godine

Sve je to u redu sto ti pricas Ljubinko, i svaka cast tebi i Paunovicu za uspeh sa mladjim selekcijama ali treba biti realan i reci kakvevvas dvojica imate rezultate u trenerskoj karijeri posle toga? Ti si dobio otkaz u Partizanu, a potom si radio u Uzbekistanu?! Paunovic je radio u Americi gde je sa Cikagom za cetiri sezone samo jednom usao u plejof, dok je ostale tri bio na dnu tabele iako su ulaganja u klub bila velika (dovodjenje Svajnstajgera, Kataija itd)...a takodje i sad u Redingu je posle dobrog starta vezao cetiri poraza i pao na sesto mesto pa je pitanje koliko ce jos biti trener ovog kluba. Sve vise mislim da su vasi uspesi u mladjim selekcijama bili slucajnost ili pak odlicna generacija igraca jer ipak zvuci cudno da i posle takvih uspeha vas dvojica ne mozete nigde da belezite uspesne rezultate u klubovima.

Mirijevac

pre 3 godine

Scorpion-pisanjem ovog komentara pokazao si koliko ispravno razmišljš i kako mešaš pojmove. O pokojnom Antiću nekoliko reči.Dobar trener koji je odveo reprzentaciju na svetsko prvenstvo i ništa više. Na svetskom prvenstvu i pre toga izgubio je kompas u reprzentaciji.To mu je rekao Bane Ivanović posle prijateljskih utakmica pre svetskog prvenstva koje smo gubili samo tako.Rekao je ovo ništa ne valja i to nije ona reprzentacija koja se kvalifikovala na svetsko prvenstvo.Od tada Bane nikada više nije davao izjave ali je zato Zvezdin klan Stanković, Vidić ,Pantelić, Žigić davao izjave kako je sve super iodlučivao ko će da igra a ko neće za reprzentaciju. Na svetskom prvenstvu je Antić puko kao zvečka od kengura a Vidić nas je upropastio protiv Gane a sada daje izjave. Na svetskom prvenstvu smo imali otvoren put do četvrtfinala ,i šta smo uradili , NIŠTA. Ko je vodio tu reprzentaciju, Antić . Zato je i smenjen ,tamo je trebao da se pokaže ali nije.Za tu bruku je uzeo koliko se sećam 2 miliona evra ( maraka )To si zaboravio ili nećeš da znaš. Naši igrači su krivi za neuspehe jer ne daju ni delić onoga što daju za klubove u kojima su igrali. Primer Vidić. Njih uopšte ne interesuje repka i da imamo najbolje svetske trenere opet ne bi imali uspehe.Dakle krivi su igrači i niko drugi.

Armata

pre 3 godine

A kakve srpski treneri imaju rezultate u svetu, vrhunac dostignuća im je rad drugoj engleskoj ligi i jedan klub u Italiji koji se svake godine bori za opstanak, nije im valjda i za to kriv FSS koji je samo jedna obična aministracija. Ne valja Piksi, ne valja Terzić, ne valja Karadžić, ne valja Kokeza, samo valjaju ispisnici Đorićeve trenerske škole. A nije ni taj Đorić kriv što je sa jednim okom kralj među slepima, već što ti slepi ne vide ni pokraj očiju, i što svojim znanjem i rezultatima nisu u stanju da uspostave autoritet.

Skorpion

pre 3 godine

Da ne zaboravimo napomenuti da je svo ovo zlo krenulo od kada je Tole izabran za predsednika FSS a prvi katastrofalan potez je smenjivanje Antica, posle se samo nastavilo sa "ludorijama".

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

svi misle doći će novi selektor i sve je rešeno.Na
žalost svih zaljubljenika u ovaj sport to se neće desiti dok se ne sklone svi do jednog koji vode FSS!
(robby, 22. novembar 2020 12:54)

Svi misle ako smenimo sve iz FSS odmah ćemo biti prvaci Evrope i Sveta, ali ima jedan problem što nam ostaju isti ovi fudbaleri koji možda i ne mogu bolje od ovoga. Dokle ćemo se zavaravati da su nam igrači svetska klasa kada to nisu.

krajišnik

pre 3 godine

Los si trener Drulovicu.
Ne slepaj se na Vidica.
Jos Krstajić samo da se javi.
Svi treba da odete i ucite posao, posto ste zaostali u 19. vijeku sa svojim stilom igre.

Back in Black

pre 3 godine

Realno je da niti jedan selektor nije dobio pravi priliku.A najvise zbog naroda a ne zbog FSS.Nemoj neko da misli da ja branim FSS sacuvaj boze.Nego oni slusaju narod i vide a pljuju selektora i samo ga zamene i kao eto rešili smo problem.A i mi se na to pržimo jer smo realno kao narod duduci.A jos smo postali pljuvaci u dalj sa preponama i svakog trenera i selektora pljujemo u bilo kojem sportu cim bude jedan loš rezultat.Sa Drulovicem smo se sprdali i pljuvali da na najgori moguci nacin.I Muslina kojeg toliko sada hvalimo smo pljuvali.I Antica smo pljuvali posebno posle Australije.Mihajlovica smo ono uništili.Sada svi kao Piksi ili Paunovic pa posle dve utakmice bice ono prevara od trenera,pojma nema bla,bla,bla.Ljudi misle dodje novi selektor i za sva dana mi postanemo Španija.

Ivanbg

pre 3 godine

Naravno... sad ce svako ko nije uspeo da se javi i okrivi FSS. Niko cak ni ne postavlja pitanje sebi, "Da li je trebalo uopste da dobijem sansu i na osnovu cega sam je dobio?" :)

Toga nema... nego sta je bilo bilo je, nepravde pocinju od mene. :) hahahah

Ovde kod Drulovica cak nema ni skrivenih poruka, on sam kaze da se tice njegove trenerske karijere. Nekako mi se cini, vec 20 godina unazad da samo mi cenimo te "strucnjake" i niko vise.
Jer kad pogledas karijere tih selektora i trenera, nema ih... samo ih mi cenimo.
Ja ne zameram Tumbkovicu nista, takodje ni Muslinu, Drulovicu, Krstajicu itd. :) Zameram FSS i celoj fudbalskoj javnosti zasto postuju nas "trenerski esnaf" uopsteno...
Zasto smo dozvolili da selektor ne bude stranac... uvek i samo stranac! To je jedino resenje... nije dobar jedan, dovedi drugog. Dovedi treceg... cetvrtog ako nisi zadovoljan rezultatima.
Jer to je najbolji lek protiv korupcije a podrazumevano je da znaju vise od ovih nasih neznalica ovde... Problem je novac naravno.

Takodje zanimljivo je sto niko ne pominje Sinisu inace najboljeg selektora koga smo imali u poslednjih 20 godina... ali dobro, razumem i zasto. Jer kao i sve i ovo je "naruceno" :) Jer bi trebalo neki novi menadzeri igraca da dodju do izrazaja. :)

p.s. Izuzetak je Antic ali pre 2004. god. posle toga on vise nije isti trener i covek...

Mirijevac

pre 3 godine

Scorpion- Mogao je fudbalski savez da uzme i 120 miliona evra što se reprzentacija plasirala na svetsko prvenstvo. Za to je i Antić dobio pare. Ali na svetskom prvenstvu je napravio sranje i nikad lakšu grupu nije preživeo i ispali smo zbog odlične igre fudbalera koje je vodio.O napijanju i veselju igrača pre utakmica neću da pričam, a te igrače nije vrato sa svetskog prvenstva. Igrači su mu određivali ko će da igra i zato smo tako prošli. Ako već štitite igrače kao sada kao polarne medvede a ja kažem da su oni krivi,onda je za katastrofu kriv trener a to je bio pokojni Antić. Za to je i popio otkaz i to je bila jedina ispravna odluka. A ti ovde pišeš kako je FS uzeo pare i treba da ga plati za totalni neuspeh na svetskom prvenstvu. Kada se nešto uspe treba hvaliti ali ako postoji neuspeh treba kuditi.Ti ovde hvališ neuspeh Antića na svetskom prvenstvu.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 3 godine

Sve tačno Ljubinko!...zameram ti samo jednu stvar: Što ne posla Bekama po burek, Kasiljes je već pao?...hahaha, ta šansa u Madridu je antologijska, šutirao si jako, na prvu, da je ušla (a milimetri su odlučivali) bio bi najlepši evrogol Partizana u istoriji, pored Manceovog na Hajberiju za 1:2 i Kleovog protiv Rila...ko zna o čemu govorim, on jednostavno - zna

Rale

pre 3 godine

Šta kažeš ti si šampion Evrope a... Pa misliš da si važan , otkaz momentalni!

Ti? Šta si ti? Pa ja sam šampion sveta 😟 I ti si kao važan ili misliš da jesi. Pod mač bato , otkaz momentalni!

Ne volim da mi se šetaju tu neki šampioni Evrope i sveta po savezu.

A sad žurim ima derbi u Surdulici.

laki

pre 3 godine

nije sve ni do selektora, vise je do samih igraca i njihovog odnosa prema igri za reprezentaciju, a bilo je i jos ima sabotiranja u i oko reprezentacije zarad pozicija u savezu, sve u svemu rovarenhe traje od pre italije i nije prestalo..

NekoBzvz

pre 3 godine

Slazem se sa svim, ali ajde da ne zaboravimo period sa Muslinom? Pogledajte komentare tada, svi negativni, igra nam je bila uzasna, u najlaksoj grupi smo jedva prosli pobedom od 1-0 protiv Gruzije. Medjutim, igra je i danas uzasna, tako da razumem pozivanje na Muslina

Kancelar i ja

pre 3 godine

Da ne zaboravimo napomenuti da je svo ovo zlo krenulo od kada je Tole izabran za predsednika FSS a prvi katastrofalan potez je smenjivanje Antica, posle se samo nastavilo sa "ludorijama".
(Skorpion, 22. novembar 2020 12:33)
Jeste, za one koji su se rodili juče. A šta ćemo sa Miljanom, sa njegovim Santračem (početnikom koji je upropastio najbolju generaciju koju smo ikad imali, i koji ni pre ni posle reprezentacije nije vodio ozbiljnu ekipu), šta ćemo sa Džajkom i Dejom selektorom, Boškovom na kraju karijere, Petkom/Šestkom i ostalima. Tole? Za razliku od ostalih, bar je nešto pozitivno ostavio iza sebe (Stara Pazova).

Istina

pre 3 godine

O tebe? Niposto se nisu ogresili o tebe i o Paunovica.Ti si dokazao da veze nemas sa strukom a ono sto si osvojio sa klincima je sreca i dobra generacija.Kasnije nikad nista nisi mogao,ni sa jednim klubom i tako ce biti jer si tanak strucnjak.Za Paunovica je isuvise rano da postane selektor i treba tek da ispece zanat po klubovima.Tebe ionako niko nece a on bar radi po svetu,iako nema nekog uspeha.Treba zakonom zabraniti da selektor postane bilo ko sa manje od 50 godina.Nije reprezentacija poligon za ucenje,nego kad se neko dokaze u klubovima,da mu bude kruna karijere.O Muslinu i Anticu se jesu ogresili.

Вуче

pre 3 godine

Друло, ништа ниси учинио ни на клупи Македоније тако да ниси компетентан много. Да си озбиљан тренер водио би неки клуб у Европи.

NY

pre 3 godine

Scorpion-pisanjem ovog komentara pokazao si koliko ispravno razmišljš i kako mešaš pojmove. O pokojnom Antiću nekoliko reči.Dobar trener koji je odveo reprzentaciju na svetsko prvenstvo i ništa više. Na svetskom prvenstvu i pre toga izgubio je kompas u reprzentaciji.To mu je rekao Bane Ivanović posle prijateljskih utakmica pre svetskog prvenstva koje smo gubili samo tako.Rekao je ovo ništa ne valja i to nije ona reprzentacija koja se kvalifikovala na svetsko prvenstvo.Od tada Bane nikada više nije davao izjave ali je zato Zvezdin klan Stanković, Vidić ,Pantelić, Žigić davao izjave kako je sve super iodlučivao ko će da igra a ko neće za reprzentaciju. Na svetskom prvenstvu je Antić puko kao zvečka od kengura a Vidić nas je upropastio protiv Gane a sada daje izjave. Na svetskom prvenstvu smo imali otvoren put do četvrtfinala ,i šta smo uradili , NIŠTA. Ko je vodio tu reprzentaciju, Antić . Zato je i smenjen ,tamo je trebao da se pokaže ali nije.Za tu bruku je uzeo koliko se sećam 2 miliona evra ( maraka )To si zaboravio ili nećeš da znaš. Naši igrači su krivi za neuspehe jer ne daju ni delić onoga što daju za klubove u kojima su igrali. Primer Vidić. Njih uopšte ne interesuje repka i da imamo najbolje svetske trenere opet ne bi imali uspehe.Dakle krivi su igrači i niko drugi.
(Mirijevac, 22. novembar 202

Da li ti misliš da je nama nešto više od plasmana na SP moguće? To što je Antić uzeo 2 milona a savez tada prihodovao 12 miliona nije ništa. Opet je bio najslabije plaćeni selektor. Zvali su Boru Milutinovića i nije hteo za te pare da radi. Ako pristaješ na manje rušiš sebi ugled.. Znači Vidić kriv što je igrao rukom a nije Pedja Mijativić što je pogodio prečku u penal seriji. Vidić kada je igrao u kfalifikacijama smo primili jedan gol. Samo nemoj Baneta Ivanovića. Bio deo odbrane kada smo izgubili od Makedonije u Skoplju sa 1:0,bio deo odbrane kada smo sa hrvatima u Beogradu igrali 2:2 i izgubili u Zagrebu. Sa njim i Kolarovim smo gubili utakmice

krajišnik

pre 3 godine

321
Muslin,Drulovic,Krstajic, Paunović ne idu u isti kod sa Anticem.
Jedino je on bio ozbiljan trener .
I da ,niti jedan nas trener nije priznat kao stručnjak u Evropi sto se vidi kada se dohvate reprezentacije.
Ne zele ih ozbiljni klubovi.
FSS treba smjeniti komplet .
A nasi selektori su licemjeri koji kukaju na FSS kad odu ,a dok su tamo, ne smeta im nista .

dux

pre 3 godine

Ono kad ti klinci budu šampioni Sveta i Evrope, ali te FSS toliko ubije u pojam i objasni ti da ti klinci ustvari nemaju pojma i ti to prihvatiš ...i onda ideš okolo i ubeđuješ sve od reda da prihvate sve isto tako kao i ti, jer eto to je "realnost"? Mi kukamo i trazimo opravdanja?Ne sine, ovi ljudi ukazuju na problem i traze promenu? Šta ti nije jasno?Dokle god postojite vi takvi, ovi ima da veslaju i veslaju...vi ste im najpotrebniji.
(Mnogo je za jedno fotografisanje, 22. novembar 2020 14:23)
Nije tako jednostavno..to što su bili prvaci sveta samo znači da je tu bilo talentovanih igrača. put od talenta do ozbiljnog igrača je dug i većina na tom putu nestane. Iz te generacije, ozbiljni igrači su postali SMS, Jović, Rajković,donekle Grujić, Gaćinović, Živković, i to je otprilike to. Ili misliš da su Gajić, Pankov, Andonov, Staniša Mandić, Babić, i slični, igrači koji treba da budu reprezentativci? reprezentativci?

kofi anan

pre 3 godine

Ruku na srce,o tebe se nisu mnogo ogesili,za tu titulu 90 odsto zasluga idu Mitru koji je po snazi upadljivo oskakao od svojih evropskih vrsnjaka(mozda se jednog dana otkrije da,hm,i nije bas 1994-to godiste),iako si do tada trenirao samo Banatski Dvor u seniorskoj konkurenciji dali ti da vodis A-tim gde se brzo videlo da nisi taj kalibar i da trebas jos da ucis,sa Partizanom si igrao tako da je Kiza Milekovic morao da spasava sezonu(sadasnji trener Kolubare,toliko o njemu),znam da si bio posle u Uzbekistanu,Tadzikistanu,gde vec,vrhunska trenerska karijera,nema sta.

Kjus

pre 3 godine

Rece Goxy: "Da Kokeza ima malo poštenja podneo bih ostavku i tako završio ovu parodiju".
Goxy majstore, podnesi ti ostavku bez obzira da li Kokeza ima poštenja ili ne. Završi parodiju. A potom, sedi negde, legni u hladovinu, stavi "hled" u viski i boli te uvo, bitno je da ti ne ispadneš "licimur". Nego, ljudi, šta ćemo kada Goxy podnese ostavku, imamo li rešenje?

nenad

pre 3 godine

neka dovedu nekog svabu ili holandeza da manekene nauci trcati i boriti se. nasi selektori su propast, najsporiji i najdosadniji kukavicni bunkerski fudbal. zaostali u 1970.tim.

Kiza

pre 3 godine

Cenim ovo sto je Drulović rekao. Samo on sebe stavlja u prvi plan kao žrtvu. Daleko je on od težine reči Golca, Muslina, Vidića, Paunovića... Oni za sebe ne traže ništa oni se bune protiv bande u FSS koja je jedinstvena. Nema u FSS ni Zvezde ni Partizana ima poslušnika sa prezimenom. Kokeza, Bjekoviću, Kovačević, Pantelić, Ilić, Tončev, Savo, Deki, Ćurčić...

MarkoPFC

pre 3 godine

U pravu je Drulovic. Tu bih pomenuo i Mihajlovica iako je imao neuspeh ali igra je generalno bila odlicna. Ovde se osluskuje javnost, ako ga ljudi pljuju onda ce ga lako smeniti. A mi smo bogu hvala sve pljuvali. Najveca greska u celom ovom nizu je bila kada se Muslin oterao. Ne toliko zbog Muslina nego ko je dosao kao zamena. I tu se onda jasno stice sumnja da nisu čista posla.

Zuba

pre 3 godine

Sve tačno Ljubinko!...zameram ti samo jednu stvar: Što ne posla Bekama po burek, Kasiljes je već pao?...hahahaB92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 22. novembar 2020 12:31)

To je uradio Piksi protiv Spanaca na SP 1990. i Italiji.

Igor Senta

pre 3 godine

Hvala i tei Drula. Zvezdaš sam u krvi,Grobar si,ali hvala na tvom slovu protiv mafije. Gazimo to svi, mi smo sitni ljudi sa našim komentarima, ali vi "veći" treba da kažete sve. Baš sve. I nemojte se plašiti izgovorenog, ukoliko niste iskomprovitovani od ranije. Hrabro samo

Petar

pre 3 godine

Svi ste vi ogrešili o ovaj narod.. Dokle vise???
Pa vi ne možete ni da se plasirate na neko takmičenje,dok vaterpolisti redovno donose medalje a nemaju toplu vodu za treninge,nacionalni centar,toliku medijsku pažnju.....
Sad se jos i pljujete medjusobno..

hihihi

pre 3 godine

(Mnogo je za jedno fotografisanje, 22. novembar 2020 14:48)

Sve mogu da razumem, ali da su dvadeset godina samo selektori i uprava krivi to ne razumem. A šta je s manekenima?

Navijač

pre 3 godine

Možeš g.Druloviću ti to i bolje i oštrije.
Nije vreme za suzdržanost već otvorena borba iz svih oružja za spas Srpskog fudbala.

Boki

pre 3 godine

Do kada cemo da kukamo i trazimo opravdanja?
Dobri jesmo, na Evro smo trebali ali opet nismo. Nas najveci uspeh je da odemo na veliko takmicenje a za vise nismo sposobni i nemamo igrace ni tim. Prosek proseka,sto pre da se pomirimo sa istinom

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Do kada cemo da kukamo i trazimo opravdanja?
Dobri jesmo, na Evro smo trebali ali opet nismo. Nas najveci uspeh je da odemo na veliko takmicenje a za vise nismo sposobni i nemamo igrace ni tim. Prosek proseka,sto pre da se pomirimo sa istinom
(Boki, 22. novembar 2020 13:47)

Ono kad ti klinci budu šampioni Sveta i Evrope, ali te FSS toliko ubije u pojam i objasni ti da ti klinci ustvari nemaju pojma i ti to prihvatiš ...i onda ideš okolo i ubeđuješ sve od reda da prihvate sve isto tako kao i ti, jer eto to je "realnost"? Mi kukamo i trazimo opravdanja?Ne sine, ovi ljudi ukazuju na problem i traze promenu? Šta ti nije jasno?Dokle god postojite vi takvi, ovi ima da veslaju i veslaju...vi ste im najpotrebniji.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Da Kokeza ima malo poštenja podneo bih ostavku i tako završio ovu parodiju
(goxy, 22. novembar 2020 12:56)



:)))))
izvini na indiskretnosti, ali - gde bi ti to podneo ostavku, i kakve to veze ima sa kokezinim poštenjem?

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

E sad, pomalo je pretenciozno ovo "sigurno bi otišli na EP da sam ja ostao", ali našem neodlasku je tada presudilo nešto sasvim drugo (ne, ne mislim na dron).

Da krenemo od početka - Miha jeste bio očajan selektor, kada se uzme u obzir da se posvađao sa gomilom igrača i to da je pozivao neka IZUZETNO upitna imena. Međutim, ipak se kod njega pojavio neki sistem u najavi. Podsećanja radi, kod njega su igrači kao što su Tadić i Đuričić postali standardni reprezentativci, a isto to je postao i Matić (nakon što su se konačno izmirili). Uz to dodajte još par dobrih i solidnih igrača kao što su Bane, Kolarov, Basta itd., i eto sasvim pristojnog tima. Međutim, Miha je morao da ode zbog pravljenja negativne atmosfere oko reprezentacije i Drulović je tada bio solidna zamena.

Međutim, kad je Drulović smenjen, ceo taj sistem koji je bio građen je uništen. Advokat je doveden iz ko zna kog razloga, a o njegovoj zameni, gospodinu Ćurčiću, ne treba trošiti reči. Za manje od dve godine, reprezentacija je bila skroz uništena, samo se setite koliko je igrača na kraju odbijalo da uopšte igra.

Na kraju, ispada da nas je Muslin stvarno spasio, koliko god to nerealno zvučalo.

Zvezda

pre 3 godine

Veljko Paunović osvoji zlato na SP na Novom Zelandu. Savez ga otera i on ode u Ameriku. I umesto da nastavi sa tom generacijom iz nekoliko iskusnih savez ga otera. U poslednje četiri godine ni jedna naša mladja selekcija se nije plasirala na EP. Evo ova U21 ni Estoniju nije mogla da pobedi a vodi je Ilija Stolica

NBGD

pre 3 godine

Drulović veliki trener.. Hahaha.. Pa koga trenira taj velikan?
(Nefa, 22. novembar 2020 12:22)

Koga je vodio Krstajic i Tumbakovic? Ovaj je barem nesto uradio,osvojio zlato, ova druga dvojica nisu uspeli da se kvalifikuju. O cemu ti pricas,nemoj da se sramotis. Ne kazem da je Drula veliki strucnjak,ali kao osvajac EP ima pravo da kritikuje. Problem u ovoj zemlji sto ljudi koji najvise kritikuju uglavnom nista nisu uradili.

Back in Black

pre 3 godine

I Dušan Tadic se tako ekspresno oporavio od povrede da eno ga od starta igra za Ajaks jos je i gol postigao,pa ga trener zamenio u 65 minutu jer vode 4:0.Mislim Ajaks igra protiv prejakog Heraklesa i mora da igra Tadic i ako je kao bio povredjen.Kazes brate necu da igram zbog toga i toga,pljuju me necu da igram.A ne povreda i ostale fore.

Pera85

pre 3 godine

Sta treba ocekivati od selektora Srbije?
1. Da ume da postavi barem dve razlicitr taktike.
2. Da za motivaciju ne koristi bozije pomoci i duznost prema drzavi, nego da sastavi TIM. Ako se neko ne uklapa u TIM nije bitno koliko je dobar, nece igrati. Tu ne mislim na SMS-Muslin situaciju (kada imas igraca koji je u idealnom timu Italijanske lige, pravis taktiku sa njim. Tu dodjemo do vise od jedne taktike) vec na neke druge. Ne svidja ti se sto te selektor ne pusta da igras i ti besan kazes da odbijas dres dok je on tu (Tadic, Milivojevic).
3. Igraci su reprezentacija. Srbija je multikulturalna i multietnicka drzava koja ima brdo nacionalistickih problema. Probajte da prevazidjete probleme, a ne da ih produbljujete (Mihajlovic-Ljajic)

Дух са секиром

pre 3 godine

Опрости им, они пазе да се не огреше о неког изнад њих као и менаџера па да их то скупо кошта. Пуна им уста ререзентације, тима и јединтва а у срцу размшљају само о новцу, својима док их н занима што неким одлукама цепају репрезентацију...болест као и у осталим сферама друштва.

milos

pre 3 godine

Kad bi izjave ovakvih ljudi uticale da se promeni garnitura FSS-a to bi bilo super,ali nesto mi govori da nema od toga nista,na zalost nas koji cemo opet da probamo da gledamo sledecu utakmicu i da pisemo komentare kako vise necemo da ih gledamo

Leo

pre 3 godine

Dobri treneri domaći se prave u kvalitetnoj domaćoj ligi!Ne može u beton ili džumbus ligi da se stvori dobar trener!
Zato mora ceo sistem ržto jest ceo FSS.

Zvezda

pre 3 godine

Svi misle ako smenimo sve iz FSS odmah ćemo biti prvaci Evrope i Sveta, ali ima jedan problem što nam ostaju isti ovi fudbaleri koji možda i ne mogu bolje od ovoga. Dokle ćemo se zavaravati da su nam igrači svetska klasa kada to nisu.
(Pravi stari Čačanin, 22. novembar 2020 13:08)

Da dodju novi koji imaju viziju
Da naprave počev od pionira sistem igre, da se za svaku poziciju stvaraju igrači, da nije cilj osvojiti nešto na EP u mladjim kategorijama već je culj stvarati igrača za A selekciju. Da se deca bave fudbalom bez da roditelji plaćaju. Da se zna ko trenira tu decu. Ne neki isluženi fudnaleri koji nemaju licencu ili profesori fiskulture a onda dolazi nadogradnja u nekom od klubova. Taj cilj nije ostvarljiv sa tri četiri godine. Treba učiti od Španaca, Portugalaca, Francuza pa i Belgijanaca

Nikola

pre 3 godine

(Back in Black, 22. novembar 2020 12:26)

FSS je davao otkaze trenerima jer su verovatno čitali portale i videli nezadovoljstvo u narodu i kao da "nam" učine i smene trenera? Vrlo neozbiljno tumačenje cele situacije.

More turci ne gazte oranje

pre 3 godine

"Ne govorim samo o sebi. Ogrešili su se i o pokojnog Radomira Antića, o Veljka Paunovića, Slavoljuba Muslina... Svi se borimo za karijeru, ali činjenica je da svako ko je postigao neki rezultat sklonjen iz nacionalnog tima. To je najveći problem u našem fudbalu", zaključio je.

Šta je bre ovo?! Opšta pobuna? Hoće li država dati mig vođama navijača da uguše pobunu ili čekaju da se narod sam smiri?

321

pre 3 godine

Los si trener Drulovicu.
Ne slepaj se na Vidica.
Jos Krstajić samo da se javi.
Svi treba da odete i ucite posao, posto ste zaostali u 19. vijeku sa svojim stilom igre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajišnik, 22. novembar 2020 14:54)


Zato ovi posle njega imaju rezultate i sa mladom i sa A selekcijom. Zato sto je los trener?? Zalosno je kada neko napise ovakav komentar. Ti spadas u one kojima su svi treneri losi. A problem nije u trenerima. Vidimo ko je sve sklonjen iz FSS. A vidimo i rezultate kada su sklonjeni.

maler

pre 3 godine

meni su otvorene oči na utakmici sa Italijom koja je prekinuta,svi znamo što.
nije sporno što je utakmica prekinuta,sportno je sto se o tome pricalo danima unapred,nisam bas verovao u to ali... znaci sve je bilo dogovoreno izdmeju FSS,FSI,Policije sudija,ne moze niko da me ubedi u suprotno, ipak smo krenuli put Italije
ceo incident su odradili 20tak ljudi, nakon cega je utakmica prekinuta iako po mom misljenju incident nije bio takav za prekid,no nema veze.
hocu reci,tad sam skapirao koja mafija vlada fudbalom :) prekid je dogovoren.
pozdrav narode.

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black, 22. novembar 2020 12:26)

FSS je davao otkaze trenerima jer su verovatno čitali portale i videli nezadovoljstvo u narodu i kao da "nam" učine i smene trenera? Vrlo neozbiljno tumačenje cele situacije.
(Nikola, 22. novembar 2020 13:34)
A sta ti mislis da oni ne citaju sve ovo.
Pa smene selektora i kao rešili su problem.A i mi se tako ponasamo kao da su stvarno resili problem.A tumacenje neozbiljno situacije u FSS,mislim brate aj da je tumacimo ozbiljno.Nemas ti pojma koliko komentari po portalima,drustvenim mrezama,Youtubu uticu na svet oko nas.Ne angazuju ljudi dzaba botove da pisu te silne komentare.

Cika Slave

pre 3 godine

Drula je bio odlican fudbaler... Ali kao trener je nestao, iz nekog razloga niko nije prepoznao njegove trenerske kvalitete. Ne znam koliko je uspeh sa mladom reprezemtacijom merodavan, vreme ce pokazati da li je Veljko Paunovic dobar trener. I Drulovic je napravio uspeh sa mladima pa nestao sa trenerske mape. Mislim da je smena Radomira Antica najveca greska koju smo napravili... Tole ga je smenio jer Antic je covek kom nisi mogao narediti koga ce da zove u reprezentaciju. Covek je odveo na SP tim u kom su igrali Milijas, Sasa Ilic, Ninkovic, Krasic, Zigic, Pantelic, Jovanovic... Tada smo poslednji put verovali u fudbalsku reprezentaciju i stadion je bio pun kada igramo. Ako pogledate imena koja sad imamo, reklo bi se da je ovo mnogo kvalitetiji tim od onog koji je vodio Antic, ali Antic je bio klasa od trenera, motivator i autoritet...

bux

pre 3 godine

Sto se tice Anticevog selektovanja... otisli smo na Svetsko, igrali korektno.
Dva gola smo primili posle cudnih igranja rukom u 16 (apsolutno bespotrebnih) i jedan bas dobar gol iz daljine, bomba. Tu Antic nije mogao nista da ucini. Da nije bilo rukometa u 16 od strane nasih, prosli bismo grupu.

mr.wolf

pre 3 godine

@(Mirijevac, 22. novembar 2020 12:59)

Vidis, Mirjevac, problem je FSS i Selektor (65%) i ljudi poput tebe (35%).
Sta si ti ocekivao prijatelju od Vidica u reprezentaciji ? Zato sto je kapiten Uniteda svi su od njega imali, ne prevelika ocekivanja, vec NEREALNA ocekivanja. On je stoper. On ne utice na to kako igra tvoj tim. Nije uticao ni u Unitedu. Njegovo je da brani gol. I pored toga sto je vrhunska klasa, i on mora da ima oko sebe dobre saigrace. U Unitedu je imao ispred sebe Flecera i Parka (u to vreme) koji su radeli posao za 10tku. Rasterecivali odbranu. Ko je to mogao da radi tada ? Stankovic i ?....
Ne razumes fudbal.
Tebi je Antic "samo dobar". Pogledaj njegovu biografiju, i priznaj sebi da te je sramota.
Na kraju krajeva, ovde su ocekivanja NEREALNA.... i ovde ljudi ne kapiraju da je jedini sistem kako mi mozemo na neko SP ili EP igra na rezultat. Ruzno, ali ka cilju. Tako je kako je, da igramo lepo, nije moguce i kraj. Antic, Muslin, Milojevic, Stanojevic (prvi mandat)...... to je to... i svi najureni. Realno svi igrali na rezultat, uspesno, ali tebi i slucnima "ruzno".

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 3 godine

Ovi novokompoovani fudbaleri su pravi dzudisti i karatisti.Oni su ubili
ono sve sto je lepo u njemu.Foliranti i mangupi pravi.Mogu da kazem starije
generacije su za njih velemajstori.Finale Svetskog Prvestva U Nemackoj,
je najlpse sto sam ikad gledao Nemacka - Holandija 2-1.Stadion u Minhenu.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Jako smo zanimljiv narod... pored toga što smo napljuvali Muslinov plasman na SP, Antićev plasman i igru u grupi na SP, osvajanje evropskog i svetskog prvenstva za mlade od strane Drulovića i Paunovića... zanimljivo je da smo potpuno bagatelisali svojevremeno Ljupkka Petrovića koji je napravio ubedljivo najveći uspeh na ovim prostorima osvojivši titulu evropskog klupskog prvaka, ubedljivo najjaču titulu u svetskom klupskom fudbalu, a pri tom osvojio i titulu prvaka SFRJ sa Vojvodinom u doba izuzetno jakih Zvezde, Partizana, Hajduka i Dinama. Misliti da svako može da osvaja sa sjajnom generacijom igrača - odlika je amaterskog načina razmišljanja. Tog čoveka niko nikada nije pominjao kao kandidata za selektora, i to kad je bio u najboljim godinama. To govori sve o nama. Mi i jesmo zaslužili Kokezu, Toleta, Terzu, Pantelu, Vučelu i Krstaju. Sad je na redu Grof, da nastavi gde je stao Krstaja, kod Ukrajine. Haug.

montoya

pre 3 godine

Jedini je Antic odmah rekao sta je imao, pa su ga razvukli po tabloidima..posle je isto pokusao i Muslin ali nisu dozvolili...A vi sto cutite po 10 godina, i cekate kao vreme da kazete sta imate, to nije u redu. Isto vazi i za Matica, Ivanovica, Kolarova...izadji i reci sta imas a ne cekamo pravi momenat!

SS

pre 3 godine

Jedino su tu zbog novca i gladi za lakim novcem. Šta drugo može da te drži negde gde si totalno neuspešan i bez rezultata? Mene čudi kako država ne vidi interes u tome da kaže dosta bre više ljudi, dosta ste uzeli, hajde malo da priredimo narodu sreću i fudbalsku radost. Prvi ću da izađem na sledeće izbore i da dam glas onome ko otera ove hijene iz FSS kako god se on zvao. Evo dajem reč a ako je prekršim neka meni služi na čast.

Đorđe

pre 3 godine

Do kada cemo da plačemo sto ne idemo na Evro?
To je nasa tradicija. Ne zbog selektora ili saveza nego sto se ukenjamo u svakoj važnoj utakmici, takmičenja za decu je smešno da poređujemo. Kada su izrasli u prave igrače opet vidimo u njima taj naš gubitnički mentalitet,rezultati su sve pokazali kroz istoriju. U fudbalu smo prosek i da smo pametni da ulažemo u kosarku i odbojku to su pre svega naši sportovi

Senilko

pre 3 godine

Samo da konstatujem, iako ga volim kao igraca. Gospodin tetiva Tadic danas igra za Ajaks 1 asistencija i 1 gol. Otisao zbog povrede pred utakmicu protiv rusa...

..

pre 3 godine

Da Kokeza ima malo poštenja podneo bih ostavku i tako završio ovu parodiju 
(goxy, 22. novembar 2020 12:56) 



:))))) 
izvini na indiskretnosti, ali - gde bi ti to podneo ostavku, i kakve to veze ima sa kokezinim poštenjem?
(mladići borovi, devojke jele, 22. novembar 2020 14:31)

On bih, ti ne bih, ali ja bi.

NY

pre 3 godine

Nemci od rata do danas imali 9 swlektora i barem isto toliko predsednika saveza. Kod njih se zna ko šta radi. Selektor koji je min dva ciklusa ima svog pomoćnika a onda kada taj ode dolazi pomoćnik na mesto selektora Od Šena do Leva. Bekenbauer je imao pomoćnika Fogsta da bi ovaj postao selektor, Klinsman je imao Joakima Leva koji je najuspešniji nemački selektor. On vodi reprezentaciju od 2006 godine. Nisu uvek cvetale ruže. Na prošlom SP Nemačka doživela neuspeh ali su ostavili Leva za selektora. Eto tako radi jedan savez fudbalske velesile. Nisu krivi igrači za neuspeh. Ali tamo čelnici saveza znaju šta rade

Falcão

pre 3 godine

Citam tolike komentare o ovoj temi, i uopste mi nije jasno cemu toliko rasprava oko necega sto je trulo i bez vrednosti? Bar za nas obicne smrtnike. Pa jel vi stvarno mislite da ce kritike ka vrhu FSS-a nesto da promene? Neko od njih ce da se postidi pa ce otici? Narod treba kolektivno da izbaci iz glave da nasa reprezentacija uopste i postoji. Totalno ignorisati utakmice ili tv prenose istih. Bolje i pametnije je da bilo sta radite u tom trenutku nego da vaznost pridajete necemu sto se davno raspalo.

Branko

pre 3 godine

Drula je u pravo.....Drulovic i Paunovic su bili logican izbor...Posebno Drulovic kome je i data sansa i promenjen je neosnovano i totalno ne korektno...On je covek bas za tu poziciju...Pristojan covek, situiran, sa puno iskustva u fudbalu...Jednostavno previse covek na mesto sto se ocigledno nije dopalo gladnim funkcionerima!

Milan

pre 3 godine

Istina, nema šta da se doda osim zašto se sve to dešava, čiji je interes da se selektori stalno menjaju, da se uništi svaki kontinuitet! U ovoj državi su samo tri čoveka nesmenjiva, na žalost jedan od njih je u FSS.

111

pre 3 godine

Dajte imena ,ko je odgovoran???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rajko, 22. novembar 2020 14:51)


Svi koji sede u FSS, pune dzepove a rezultata...nema.

NY

pre 3 godine

Dakle krivi su igrači i niko drugi.
(Mirijevac, 22. novembar 2020 12:59)

Za loš rad neke firme jesu li keivi radnici ili direktor? A direktor pistavlja šefove

323

pre 3 godine

izvini na indiskretnosti, ali - gde bi ti to podneo ostavku, i kakve to veze ima sa kokezinim poštenjem?
(mladići borovi, devojke jele, 22. novembar 2020 14:31)

On bih, ti ne bih, ali ja bi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (.., 22. novembar 2020 14:43)


Kada je ministar u ovoj zemlji podneo ostavku? Zasto bi kada je u drzavi sve super? Oni rade svoj posao i rezultati se vide? Zasto bi onda Kokeza podneo ostavku? Pa covek super radi? Rezultati se vide? Nije ova Srbija zemlja gde covek, kada nema rezultate, podnese ostavku kao cin odgovornosti. Po pravilu, oni nikada nisu odgovorni. Drugi su krivi. Prema tome, covek ce tu da sedi jos 10 godina a nas fudbal ce biti dno. Zasto, jer covek nije kriv? Kokeza nije kriv? Kakva bre ostavka..

vpop

pre 3 godine

Ljudi,nemojte da se mijenja trener stalno. Dajte da nađemo provjereno ime,tipa npr. Mihajlović(inače sam Grobar),Paunović i sl. i dajmo tom čovjeku vremena. Pogledajmo kako to Nijemci rade i doći će uspjeh,imamo mi igrača,nema kontinuiteta i sami oni ne znaju do kada su tu...Mijenjaš selektora nakon par utakmica,glupost. Ili mijenjaš čovjeka koji ih je odveo na SP,čista sujeta znači opet glupost. Ne treba ovdje bojkot utakmica,već molim da se bivše veličine aktivno uključe i biće sigurno bolje,ne mogu to toliko ignorisati...

chupavi

pre 3 godine

Kada su smenili Antica pravdali su se da ke zbog losih rezultata na SP, jer bi "svako drugi sa tom ekipom" prosao grupu. Inace Antic je selektirao i uigrao tu ekipu, dao im glavu i rep, kao i samopouzdanje Da je bilo sjajno, nije, jer smo ss protiv Francuza u Beogradu, kao i protiv Nemaca na SP, uvikli u sesnaesterac i branili se sa igracem vise, ali ipak se nismo brukali.

Na prijateljskom mecu lrotiv Grcke u Beogradu smo ih razbili od igre i sansi, ali smo izgubili, sto su Tole i ekipa jedva docekali da ga smene. Cak je fudbalski "Al Kapone" jednom izjavio kako je Antic bio drzak, i da je hteo da bude predsednik saveza?! Pa Antic je za tuz ali i ovu bagru koja danas vodi savez, olicenje fudbala i poznavanja istog...

Inace Pizon je nasledio istu ekipu "koja je trebala bez problema da dodje do zavrsnice SP", i nije se ni kvalifikovao za EP iako smo imali relativno laku grupu zahvaljujuci dobroj poziciji na FIFA listi koju je pre toga zasluzio Antic sa ekipom. Od tada je krenula ova situacija, da nikada isti tim ne pocinje meceve, vec se uvek pozivaju igraci koji treba da se prodaju.

jatabare

pre 3 godine

@Mirijevac
Toliko je bila ispravna odluka da smo sa istim timom,koji je tukao Levovu Nemacku(iste one koji su masakrirali Brazil par godina kasnije)sa sledecim selektorom osvojili 1 od 6 bodova protiv velesile Estonije i nismo prosli grupu jer nam je velesila Slovenija bila prevelik zalogaj.A nismo dobro prosli u J.Africi jer nismo imali krstenog pleja i spica(bez toga pisi propalo pa da imas 4 Vidica pozadi),da je Antic imao umesto Milijasa i Pantele,ne Tadica i Mitra ne cak i Sergeja i Jovica,da je imao makar Ljajica i Vlahovica drugu bi pesmu pevali tada a i danas,nikad nije bilo vece interesovanje,punije tribine,hajp oko tima,veci kult,pa nek smo ispali u grupi,da smo ostavili Antica on bi prosao grupu za Evropsko u kojoj je jedino Italija bila ozbiljan protivnik i nastavio bi se kontinuitet jer mi nismo Nemci pa da nam je katastrofa neprolazak grupe,u staroj Jugi smo vecinom ili ispadali ili preskakali takmicenja sa onakvim timovima,ovako smo ga oterali na prvom kiksu i izgubili smo i ono sto smo imali,isto ponovili sa Mihom,i opet sa Muslinom i nekima i dalje nista nije jasno

Halo Bing

pre 3 godine

(Mirijevac, 22. novembar 2020 15:29
Koliko često se plasiramo na SP i sam plasman je uspeh. Grupu smo prošli 90 i ne znam kad još pre.
Što se mene lično tiče pobeda nad Nemcima u Južnoj Africi je najveći uspeh našeg reprezentativnog fudbala.

robby

pre 3 godine

svi misle doći će novi selektor i sve je rešeno.Na
žalost svih zaljubljenika u ovaj sport to se neće desiti dok se ne sklone svi do jednog koji vode FSS!

Wesely

pre 3 godine

@Mirijevac
Mozda si pogodio za neke stvari, al ako možeš objasni mi kako smo se klavifikovali za to SP u Južnoj Africi. Jesmo li prošli direktno, a Francuzi ostali iza nas? Jesmo li dobro igrali u kvalifikacionoj grupi? Antić je vodio te kvalifikacije i to je to. Trener koji je tek počeo rad sa timom. Da je ostao stvorio bi se neki kontinuitet a ne bi posle toga grcali svake kvalifikacije. To smo imali i sa Muslinom, covek je izvukao maksimum iz onoga što imamo. Moje mišljenje je da nama ne treba jak selektor samo neko ko ima autoritet neukaljano ime i neko ko ce da vrati kult reprezentacije, posto se taj kult izgubio od kad je Antić otpušten. Al savezu to ne odgovara kao da samo na lovu misle, nista vise.

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Dakle krivi su igrači i niko drugi.
(Mirijevac, 22. novembar 2020 12:59)

Da, igrači su krivi što se kapiten menja za noć? Da nisu igrači krivi kad ti smene trenera koji odvede reprezentaciju na SP?
Da nisu igrači krivi kad ti utakmicu decenije na SP počinje levi bek zamena u drugoj ligi španije?
A sigurno su igrači krivi što na toj utakmici decenije dođe do promene strana igrača u napadu, da bi ubacio još jednog između njih?
Da nisu slučajno igrači krivi što ih plaćeni ultrasi izbacuju iz kvalifikacija?
Da nisu igrači krivi što njih 7 veznih igra protiv Škota?
A sigurno su igrači krivi ako neko od njih nešto kaže (Milivojević) pa ih štampa razapne tako da ih nacija zamrzi?
Da nisu igrači krivi kad selektor zove sina u reprez. 3 dana pred SP?
A sigurno su igrači krivi, i to isti oni koji osvajuju SP u mlađim kategorijama, oni su krivi?

Znaš šta prijatelju, ja kad odem u balon, pa neko dovede drugara sa dve leve u moj tim ili se izdelimo loše, meni se posle 10min ne igra, jer sve što radiš, radiš džabe. E vidiš, tako je i kod ovih igrača...igraš, kidaš, onda ti u odlučujućoj tekmi ubaci beka Saragose da igraš sa njim? Igraš, kidaš, onda ti plaćeni ultrasi unište celo odricanje? Igraš, kidaš, onda ti ubace još dvojicu dunđera protiv Škota? Pa normalno da ćeš reći, ajd' bre zdravo...to je najnormalnija ljudska reakcija. Igrači nisu krivi ni najmanje.

MileR

pre 3 godine

Džaba pričaš gospodine Druloviću mi te ne razumemo.
Zato će i biti tako još godina sto. Danas su važni istomišljenici, a ne stručnjaci jer stručnjak neće slušati menadžere i nekog pantelića.

veliki strumf

pre 3 godine

Realno je da niti jedan selektor nije dobio pravi priliku.A najvise zbog naroda a ne zbog FSS.Nemoj neko da misli da ja branim FSS sacuvaj boze.Nego oni slusaju narod i vide a pljuju selektora i samo ga zamene i kao eto rešili smo problem.A i mi se na to pržimo jer smo realno kao narod duduci.A jos smo postali pljuvaci u dalj sa preponama i svakog trenera i selektora pljujemo u bilo kojem sportu cim bude jedan loš rezultat.Sa Drulovicem smo se sprdali i pljuvali da na najgori moguci nacin.I Muslina kojeg toliko sada hvalimo smo pljuvali.I Antica smo pljuvali posebno posle Australije.Mihajlovica smo ono uništili.Sada svi kao Piksi ili Paunovic pa posle dve utakmice bice ono prevara od trenera,pojma nema bla,bla,bla.Ljudi misle dodje novi selektor i za sva dana mi postanemo Španija.
(Back in Black, 22. novembar 2020 12:26) Konačno pravi komentar. Mi bre zaboravljamo juce sta je bilo, a ne koliko smo neke pljuvali. Pogledajte samo, ima na netu, kakva je pljuvacina bila protiv Antica posle Australije, na Mihajlovica protiv Hrvatske i jos par meceva, protiv Muslina takodje (pobedjivali smo ali uz slabu odbranu i ne bas neku igru - to su svi zaboravili). O Krstajicu smo se sprdali od prvog do zadnjeg dana. Tako sa svakim, a posle nam krivi Toel, kokeza, neko novi ko bude dosao. A u stvari,mozda bi oni i istrpeli nekog ali je pritisak novinara i naroda u komentarima ogroman. Svako od nas ko pise ove komentare ima delimicnu, manju ali postojecu, odgovornost za stawe u reprezentaciji

Mnogo je za jedno fotograffisanje

pre 3 godine

(dux, 22. novembar 2020 15:51)

Nabrojao si pola tima.
Jeste, nemaš 11, ali treba da imaš bar 5.
Evo recimo SFRJ čileanci, to su Hrvati 98, Portugal ekipa mladi šampioni, uzeli su i EP...kako god, ja mislim da se u istoriji sporta nije desilo da se nekad mladi šampioni Sveta, ne kvalifikuju na EP? Još je EP i prošireno za 8 reprez...
Da, mora da postoji sistem i trener što kod nas ne postoji, u mlađim kategorijama je i bilo dobro, ali u seniorima je kriminal.

Milutin

pre 3 godine

Kako objasniti da trener koji postane evropski ili svetski prvak ili nas odvede na svetsko prvenstvo kao nagradu bude smenjen? Možda banana Srbija ima
limite dokle sme da ide?

Realno

pre 3 godine

Pojedinačni sportovi su zakon kao tenis na primer. U kolektivnom sportovima uvek se muvalo. Još kada su ovoliki milioni u igri ko će tome da odoli. Razlika nekad i sad je upravo ta da nisu bili ovoliki milioni u igri za ispod prosečne igrače. Samo rođeni talenti velikim radom su zarađivali ostali mnogo manje ali su radili u fudbalu do kraja karijere. Što se košarke tiče slična stvar

jatabare

pre 3 godine

@Back in Black
Upravo tako.Inace internet je cudo,sve se sacuva,jednim klikom se sve da proveriti,i vrlo je lako naci kako smo komentarisali realno 3 jedina selektora za koje mozemo reci da su dobro radili,Antaru,Mihu i Muslina,svu trojicu smo terali i pozdravljali smenu,iako smo nakon Antica imali sta smo imali sa Pizonom,nije nam bilo dosta pa smo dobili Advokata i Curcica nakon Mihe i opet istu,sada najdrasticniju gresku upravo prozivljavamo,sa smenom Muslina i postavkom Krstaje i Tumbe.

Pohvala

pre 3 godine

Bravo za komentar gospodina pod imenom "Nekobzvz"!!!
Konačno neko da podseti koliko je bilo negativnih komentara javnosti protiv Muslina i nepozivanje SMS-a. Bruka jak je oteran, ali uz veliku ulogu javnosti...