Košarka 158

Sreda, 18.11.2020.

19:45

Nerešiva enigma za Armani – Zvezda slavila u Italiji!

Košarkaši Crvene zvezde su rezultatom 87:79 pobedili Olimpiju iz Milana u utakmici 9. kola Evrolige.

Nerešiva enigma za Armani – Zvezda slavila u Italiji! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

158 Komentari

Sortiraj po:

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Za ekipu koja ima medju 5 najvećih budžeta u evroligi, nije loše.
(Vladimir, 18. novembar 2020 22:59)Za Armani kažeš nije loše?Crvena Zvezda ima budžet najmanji u Evroligi i po budžetu je na 18 mestu u Evroligi sa 9,2 mil dolara čak i Partizan ima veći budžet sa 9,4 mil dolara...Proveri na Google imaju svi podaci!!!
(penaltizan, 19. novembar 2020 01:58)

Evo ja sam provjeravao i to je cista glupost. Prvo ti podaci koje pominjes je na sajtu ostavio komentator tako da to mozes biti ti ili ja. Drugo da si malo vise obratio paznju shvatio bi da su to podavi od godine ranije samo su jedni u dolarima a drugi u evrima. Trece, ta osoba sto je ostavila blage veze nema, i Partizan i Cedevitu i Buducnost je stavio na isto od 9.4 miliona tako da je lupao po regiji ili je neko sa ovih prostora. Pa Buducnost je u EL imala budzet od 5.8 miliona evra, a godinu kasnija se vratila na 3.2 koliko je imala i prije EL. Plus klub je izdao i zvanicno saopstenje o smanjenju budzeta ove godine za 25% zbog korone pa izracunaj sam koliki je budzet. Priblizno isti budzet ima i Mornar. A ti pogledaj malo i ostale klubove sa liste pa ves vidjeti kontradiktornosti, jedan Huventud ima samo 5 miliona dolara budzet. Sigurno.

Aca

pre 3 godine

Vidi Fmp 8. na tabeli,prvi put od osnivanja kluba,pa da li je moguce,daj da slikamo to,jer verovatno vise nikada nece biti bolje plasiran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci stvarno nemaju blama, 18. novembar 2020 23:02)

Pre nego što pokušaš biti duhovit, malo razmisli. Tačno je, trenutno smo osmi, možda čak i prvi put. Ali vas nikad, NIKAD nije ni bilo na ovoj tabeli, NIKAD niste ni učestvovali u ovom formatu.

Гиле

pre 3 godine

Prvo, ne znam kolko ste svesni, ali 4 pobede posle paklenog rasporeda, ulivaju nadu za nesto veliko. Tek nam slede utakmice, sa "laksim" protivnicima. Sale, srecno!!!! PS Neko rece komsije nikad nece igrati EL. Zapamtite, da se ne ponavljam ONI NIKAD NISU IGRALI EL, PO LIGASKOM SISTEMU!!!
(Cekamo 32.i 21.u kosarci, 18. novembar 2020 23:07)
Нисмо имали тежак распоред. Ако смо играли смо против Жалгириса, Химкија, Албе, Басконије, Бајерн, Реала, Фенера, Асвела, Цска значи мало слабих и мало јаких. Чињеница да се екипа није уиграла и да може боље. Док год смо око 50% победа добро је. Тешког а доброг центра је тешко наћи. Нажалост ни Оџо није жив. Није ни он био врхунски, али је био бољи од садашњег Кузмића.

E

pre 3 godine

Sve cestitke na velikoj pobedi, veoma dobra utakmica i odlicno vodjenje od strane Sase Obradovica, nekako se cini da je svako dao svoj doprinos u pobedi i posebno me raduju igre O Brajanta i Terija.....ostaju dva velika problema Kuzmic koji nazalost jednostavno vise nema mesta ni u nekom prosecnom ABA timu i Hol, konacno i jeste danas nesto malo pogodio ali izuzetno slabo, ne znam sta se desava sa njim na pocetku je bio mnogo bolji....no za njega za razliku od Kuzmica mislim da jos ima nade da se popravi!!!

Radonja car

pre 3 godine

Baš bi nam legao Štimac, dobili bismo dosta u reketu sa njim, plus ta njegova energija znači za ceo tim! Wolden sve više koristi svoju snagu, i on je na neki način naslednik Đenke. Da li da se menja Ročesti nekim dobrim bekom šuterom ili ne?

Ivan

pre 3 godine

Ja ne znam sta se desava sa Kuzmicem. Hit veceras mi je bio njegov pokusaj da zakuca pa je dobio rampu. I da ga nije poklopio, mislim da ne bi uspeo da zakuca. Odlicna partija veceras. Par glupih poteza i izgubljenih lopti je moglo da nas kosta, ali srecom nije bilo praznih minuta. O Brajant polako ulazi u formu, uz standardne Lojda i Voldena. Kuridza mi je tip igraca kao Stimac, nenametljiv a jedan od boljih. I konacno smo mogli da cujemo Siiiimoooonovic, bas sam se uzeleo toga. :-)

penaltizan

pre 3 godine

Za ekipu koja ima medju 5 najvećih budžeta u evroligi, nije loše.
(Vladimir, 18. novembar 2020 22:59)Za Armani kažeš nije loše?Crvena Zvezda ima budžet najmanji u Evroligi i po budžetu je na 18 mestu u Evroligi sa 9,2 mil dolara čak i Partizan ima veći budžet sa 9,4 mil dolara...Proveri na Google imaju svi podaci!!!

DžejAr65

pre 3 godine

Nolan Smit sa centra
Neko igrao F4 i osvajao.najjace evropsko takmicenje dok ce nekom zauvek ostati najveci uspeh top 8
(Mhm, 18. novembar 2020 22:54)
Javite se prvo kada budete igrali EL po ovom sistemu a onda ćemo o plasmanu

Borky

pre 3 godine

U Zvezdi 7 stranaca ...
Armani nema ni jednog Italijana ...
Italijanska reprezentacija blaga katastrofa .
I mi smo izgleda na dobrom putu .
Jos i u ABA 2 igraju stranci ... katastrofa
(Ivan, 18. novembar 2020 23:58

Sta tebi i ostalima to toliko nedostaje u rep.? Sta jaucete a imamo bukvalno igraca za dve rep. Evo pogledajte drzavu koja ima najjacu ligu kao sto je Spanija pa koga ima od mladih igraca?! Na kraju krajeva sto da euroligas da pravi igrace ako eurocup ekipe ne prave? Pa valhda je normalno da ekipa koja igra euroligu pokusava da napravi sto bolje rezultate ili treba da imamo 1-2 pobjede pa nam oduzmu i ovo jadno mjesto. To sto se vi nadate i zelite da Zvezda bude slaba pa da se vi na mufte ugurate sto prije zaboravite to ce vam biti bolje.

Realno

pre 3 godine

Bata Džoni stigao u tim. I odigrao skoro pa savršen meč na oba kraja terena. Radio tačno ono što treba, doneo balans i skidao teret sa Lojda i Voldena. Saša vadi skoro pa 100% iz ovog tima i mora da se podrži!

4-5 u ovim ludačkim uslovima bez domaćeg terena gde igraš i protiv ovih sa pištaljkama je sasvim dobar skor. Bravo za tim i Sašu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (detektiv kokni kol, 18. novembar 2020 23:44)

Sa navijacim i uz njihovu podrsku,dobili bi svaku tekmu kod kuce a dobili bi i Bajern u Minhenu jer bi vise od pola hale bili zvezdasi iz Minhena i okruzenja.

Nebojsa

pre 3 godine

Kuzmic nije za EL tu su kiksnuli, nije on vise onaj stari Kuzmic od pre par godina.
Svidjami se da smo poceli da postozemo koseve u poslednjem napadu, gde se zavrsava cetvrtina, poluvreme.
Mnogo znaci to za ekipu kad postignes kos na kraju poluvremena i to isto uradis na kraju 3/4 .
Takvi kosevi ti donose pobedu i to ranije nije bio slucaj.

Nele

pre 3 godine

"Sjajno. Zvezda ide sledeću Barseloni, pa Partizanu, pa čekamo Efes pa u Tel Aviv.
Ku ku. Pakleno. Valjalo je što dobismo ovo.
@Sexisto,"
Gost Barsi, pa lagani trening, pa Efes kuci i onda Tel Aviv. 3 utakmice i jedan "recovery" trening, ne vidim sta je to "Pakleno"? Sto ce groblje da gine protiv jedinog Evroligasa protiv koga igra vec godinama? Pa neka ginu, nama je svakako to trening za razigravanje igraca kao i ostalo u ABA.

Mirko

pre 3 godine

@Cika Slave,
prvo je sramota sto Partizan proglasavate hrvatskim klubom.Druga sramota je da nemate pojma o tome sto pisete.
KK Jugoplastika/POP 84 tri titule
KK Cibona dve titule
KK Partizan jedna titula
KK Bosna jedna titula
I da Vam jos nesto kazem.Redom su titule osvajali Bosna,Cibona,Jugoplastika pa Partizan.
Slavimo pobedu nase Zvezde.Pustite Partizan i stvari o kojoma malo znate.Pozdrav.

Srx

pre 3 godine

Da vise ne laprdate i mlatite kao Maksim po diviziji, samo sebe lazete...
Budžeti klubova Evrolige:
1. Barselona 41 miliona €
2. CSKA 40,7
3. Real Madrid 40
4. Himki 33,3
5. Olimpija Milano 31
6. Fenerbahče 30
7. Zenit 26,7
8. Anadolu Efes 24
9. Makabi Tel Aviv 24
10. Bajern Minhen 23
11. Baskonija 16
12. Olimpijakos 16
13. Valensija 15
14. Panatinaikos 14
15. Žalgiris 11,9
16. ASVEL 11,4
17. Alba Berlin 11
18. Crvena zvezda 8,3

bokelini77

pre 3 godine

Svaka cast na pobedi moja Zvezdo, pobediti ovakav tim u gostima je ogroman uspeh! Zamolio bih grobare da cestitaju i da se ne ponasaju kao razmazena deca, vec kao gospoda jer sam i ja vama cestitao na pobedi protiv Uniksa!

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Sjajne mini role Ročestija, Terija, Kuridže i Simonovića. Mnogo je bitna poenterska širina, da ne padne sve na Lojda, Voldena i Brajanta. Široka klupa donosi pobede na strani. Večeras su svi bili tim. Bravo momci!

ValterNBG

pre 3 godine

Kad pogledas kakvu ekipu I trenera imaju,rekao bi covek nemoguca misija.Al eto,omaklo nam se,opet.Igramo svoje,borimo se,pa izvol'te,ako ste bolji,kao Real,pobedite.Ove godine u EL je izgleda hit sut iz ugla tako da bi trebalo u odbrani poraditi na tome.Lepo je sto niko ne divlja,svako radi ono sto ume,ok,Lojd I Brajant I treba da trose lopte.Izvukosmo te dve pobede(od 6)za koje rekoh da bi bio zadovoljan pre onog uzasnog rasporeda,tako da sad opusteno na Barsu.Mada poznavajuci Saleta,karakter Lojda I inat ostalih,bojim se da cemo I tamo da izginemo do poslednje lopte.Ako,lepo vas je gledati.

deki

pre 3 godine

Veoma bitna pobeda Zvezde,iako su oni imali 5 igraca sa dvocifrenim brojem poena.Vaznih 9 koseva Rocestija plus Simonovic,mislim da je dao 7 koseva ali u pravom momentu.Na kraju,deset skokova vise i dosta poena iz igre,samo 8 trojki od 87 poena i to raduje s obzirom da nam prebacuju da dobijamo samo kad ide sut.Sledi Barselona gde su realno sanse minimalnepa u Ponedeljak nestostose nekada derbi zvalo

Ivan

pre 3 godine

U Zvezdi 7 stranaca ...
Armani nema ni jednog Italijana ...
Italijanska reprezentacija blaga katastrofa .
I mi smo izgleda na dobrom putu .
Jos i u ABA 2 igraju stranci ... katastrofa

Smeh

pre 3 godine

Bravo Zvezdo! Dobiše "bogataše" koje su neki videli na samom vrhu pre početka sezone. A protiv Barse odigrati rasterećeno pa šta bude. Nikada se ne zna šta može da se desi. Ima dosta iznenadjujućih rezultata do sada pa što se i tada ne bi desio. Jedna od nebitnih urakmica u sezoni gde ekipa može samo da profitira, kao i sami igrači.

veliki strumf

pre 3 godine

Jaka stvar!!Pobedili Armani koji nije odradio posten trening posle Korone!!
Pa videli smo ih protiv Splita!!

Uniks je jaci od ovih!!
(Grobar, 18. novembar 2020 22:46) Mora da vas je zato razbio 23 razlike onomad! Inače imaju 1 i po poznatog igrača, dok sta ima Armani - neki Serhio Rodrigez, Dilejni, Hajns, Micov, Panter, Bol, Lidej...

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Nolan Smit sa centra
Neko igrao F4 i osvajao.najjace evropsko takmicenje dok ce nekom zauvek ostati najveci uspeh top 8
(Mhm, 18. novembar 2020 22:54)

A vi nikad niste bili top nista na tabeli jer nikad niste ni igrali Evroligu.

Cekamo 32.i 21.u kosarci

pre 3 godine

Prvo, ne znam kolko ste svesni, ali 4 pobede posle paklenog rasporeda, ulivaju nadu za nesto veliko. Tek nam slede utakmice, sa "laksim" protivnicima. Sale, srecno!!!! PS Neko rece komsije nikad nece igrati EL. Zapamtite, da se ne ponavljam ONI NIKAD NISU IGRALI EL, PO LIGASKOM SISTEMU!!!

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

Vidi Fmp 8. na tabeli,prvi put od osnivanja kluba,pa da li je moguce,daj da slikamo to,jer verovatno vise nikada nece biti bolje plasiran

Seneka

pre 3 godine

Za ove koji pišu o uspesima - Zvezdin najveći uspeh u evropskim takmičenjima je osvajanje Kupa pobednika kupova. Evrokup vam je nezvanični naslednik tog takmičenja, s obzirom da je KPK bilo drugo po rangu takmičenje, kao danas Evrokup. Drugo, u najelitnijem takmičenju, Zvezdin najveći uspeh je polufinale, a ne F9. U Ulebovom formatu, najveći uspeh je četvrtina finala protiv CSKA pre par godina. Tako da, manite se više šuplje priče. I bravo momci na večerašnjoj pobedi. Imati ovakav skor sa jednim evropskim velikanom, kakva je Olimpija Milano, rezultat je za poštovanje. Svaka čast!

Petar

pre 3 godine

Za ove koji pišu o uspesima - Zvezdin najveći uspeh u evropskim takmičenjima je osvajanje Kupa pobednika kupova. Evrokup vam je nezvanični naslednik tog takmičenja, s obzirom da je KPK bilo drugo po rangu takmičenje, kao danas Evrokup. Drugo, u najelitnijem takmičenju, Zvezdin najveći uspeh je polufinale, a ne F9. U Ulebovom formatu, najveći uspeh je četvrtina finala protiv CSKA pre par godina. Tako da, manite se više šuplje priče. I bravo momci na večerašnjoj pobedi. Imati ovakav skor sa jednim evropskim velikanom, kakva je Olimpija Milano, rezultat je za poštovanje. Svaka čast!
(Seneka, 18. novembar 2020 23:13)
Niko nije rekao da Zvezda nema uspeha, niti da je daleko od obicnog ucesnika. Zvezda je imala svoje sanse, nije ih iskoristila. Mozda ce iskoristiti u buducnosti. Ali mora mnogo da radi da bi se svrstala rame uz rame sa vodecim klubovima u regionu. I cestitam na pobedi. Nije mala stvar kada jedan velikan ima kompleks od jeftinijeg i po rangu manjeg kluba. Sportski pozdrav

Realno

pre 3 godine

Svaka cast momci na pobedi.Nastavite samo tako.Ovaj Armani je ekipa napravljena za F4,strava igraci,sve iskusni sa sjajnim karijerama i iskontrolisati utakmicu do kraja,bez previse zebnje.Rodrigez,Dilejni,Karl Hajnc,Panter,Micov,Rol,Lidei,Silds,Bruks...

Millennium

pre 3 godine

Za ekipu koja ima medju 5 najvećih budžeta u evroligi, nije loše.
(Vladimir, 18. novembar 2020 22:59)

Pet? Valjda misliš među prva tri. Eto, baš stigla vest pred utakmicu da su Lejkersi tražili pozajmicu od Zvezde. Čovke zavukao ruku u ćup i izvukao šaku dukata. I Boston isto bio u redu, ali Lejkersi stigli prvi.

Nenead

pre 3 godine

@Max

Koja smo mi divlja ekipa. Kako ovo dobismo? Sasa! Igraci ti ne znaju ni jednu uigranu akciju. Koncentacija u dodavanjima nula. Fizicka sprema takodje, u napadu svi stoje pa ako neko nesto na suvi kvaliteta ubode ok. Domaci igraci kao da imaju neki strah I moraju da dodaju loptu Lojdu ili Brajantu. Opet forsiranje, Kuridze? Zasto? Teri, osim zakucavanja, nula. Potrebna je neka promena u timu, I to nasim igracima.

Ne brini, za vas nam ne treba ni jedna akcija i biće 20-tak razlike

Demar Derosan

pre 3 godine

Velika pobeda Zvezde. Lezi nam Armani koji je legija stranaca, iako su veceras bili oslabljeni. Zvezda je iskoristila sve svoje prednosti i raduje me sto nije bilo pada u cetvrtoj cetvrtini. Takodje me raduje sto je Simon vracen u tim, svojim stavom i odanoscu timu kroz sve ove godine zasluzuje mesto u timu, a i uneo je sa nekolio svojih poteza i onom trojkom dosta svezine. Bravo i za Simona i Saleta !

dacha Zvezda

pre 3 godine

Koja smo mi divlja ekipa. Kako ovo dobismo? Sasa! Igraci ti ne znaju ni jednu uigranu akciju. Koncentacija u dodavanjima nula...

:))
Dzabe da ti objasnjavamo, ne vredi..
Ne bi razumeo. Bolje gledaj bilijar ili umetnicko klizanje, kad si takav znalac...

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Могу већ сада рећи да је Кузмић бивши играч.Барем када је ЕЛ у питању.Тешке повреде + тешка саобраћајка су оставиле последице.Боље он физички изгледа ове године него прошле али џаба када не умије.Фали му самопоуздања а богами и знања.На све то почиње и да смета саиграчима у дефанзивном скоку из утакмице у утакмицу.
Вечерас напокон знаци живота код Рочестија.Но бојим се да га ни то неће спасити отказа за коју недељу.Можда би била штета отпустити га сада када улази у ритам али играо је он прошле сезоне ЕЛ у Олимпијакосу па се није прославио.Не верујем да може много боље ове сезоне.
Хол забрињава.Он нам је главни организатор игре али делује недорасло за ЕЛ.Како вријеме одмиче делује ми све горе.Понекад убоде неку тројку и то је то.Срамота да још увијек не умије да дода пас Терију за алеј-ап.
Симоновићу свака част за вечерашњу утакмицу.Треба Давидовац да гледа како се игра одбрана.Као осица је и одбрану игра за 10-тку.
Лојд стандардно добар.Са којом лакоћом он скупља поене.И не само то,често нам је најбољи асистент (као вечерас) и крадљивац лопти.Слободна бацања савршенство.
Вечерас похвале и О Брајанту и Волдену.Одлична утакмица за обојицу.Волден показао како се играју завршнице.Чека се напокон асистенција Џонија али вечерас нисмо били те среће 😂
Све у свему и даље смо у игри.Чека нас вероватно гадан пораз у Барселони али након тога иде нешто лакши распоред (није Ефес баук ове године) па би се могло десити да крај године завршимо у Топ 8.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Bata Džoni stigao u tim. I odigrao skoro pa savršen meč na oba kraja terena. Radio tačno ono što treba, doneo balans i skidao teret sa Lojda i Voldena. Saša vadi skoro pa 100% iz ovog tima i mora da se podrži!

4-5 u ovim ludačkim uslovima bez domaćeg terena gde igraš i protiv ovih sa pištaljkama je sasvim dobar skor. Bravo za tim i Sašu!

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

obradovic je morao da pravi
faulove poslednjih 2 min i salje armanijevce na bacanja
za malo da stignu
trojka micova je bukvalno iscurela iz kosa

ps.stimac umesto kuzmica
rocesti za 10 min 9 poena bez greske
nedamo rocestija

One night in May

pre 3 godine

Vidi Fmp 8. na tabeli,prvi put od osnivanja kluba,pa da li je moguce,daj da slikamo to,jer verovatno vise nikada nece biti bolje plasiran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci stvarno nemaju blama, 18. novembar 2020 23:02)


Neko vise nikad nece biti plasiran uopste, na bilo kom mestu...Takoreci deplasiran!

pera Limar

pre 3 godine

Gde su sad svi oni strucnjaci sto pljuju po saletu ,vidi se da je zvezda pravi evroligas I da sve polako dolazi na svoje mesto bice tu I poraza I pobeda ali nakon dugo godina imamo dobar tim I dobrog trenera

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Grobar, isplaci se bice ti lakse. Da, velika je stvar dobiti bilo koga na gostovanju u EL. A narocito tako skup tim kao sto je Armani. Sudis po utakmici portic Splita u ABA ligi koju Zvezda igra sa 50% snage. Ako sudis po ABA sta tek reci o Partizanu koji rutinski gubi kuci od Borca?

Стара школа

pre 3 godine

Хитно јавити Лозани!!! Они су стварно наша филијала, а играмо и истој лиги, Евролиги.
Најбољи доказ је да нас НИКАДА нису победили!
Остоја, гробари, реагујте!!!

FaLcO

pre 3 godine

Nema ovoj ekipi pomoci realno dok na klupu ne sedne kako bese "ZABARSKA PREVARA", "PROZDRLJIVAC PLJESKAVICA", "ITALIJAN U PREVARI", i tako dalje...

Ali morace gazda Djordjo ako pozivi suvim zlatom da ga plati nastavi li ovaj ovako dalje u Bajernu :-)

sasha the red Baron...

pre 3 godine

MR LOYD....

Sjajna pobeda,za mir u kuci. Zamalo da nas Kuzmic i Lazic ponovo pobede ali napokon ih Obradovic prikuca na klupu. Zavrsili smo tekmu pametno i pronasli put do slobodnih bacanja. I kao Zvezdas,jako je zalosno videti Kuzmica i Lazica totalno van forme,i zasto su oni i dalje u rotaciji to samo Obradovic zna...Povratak Simonovica je sjajna vest...Sve bolji O Brayant...Ali opet,Loyd je klasa za sebe...
ODLICNI OBRADOVIC,maestralno je vodio tekmu...
BRAVO ZVEZDO...

Sića

pre 3 godine

Ni ovaj jadni Armani ne mogu da dobiju.
(Nisam čiko ja!, 18. novembar 2020 21:47)
Mržnja vam pomuti svest, moji partizanovci.
Ovaj Armani na čelu sa jednim od najboljih svetskih trenera, vredan jedno 3 do 4 puta više od Zvezde, projektovan je za minimum top 8.

Max

pre 3 godine

Koja smo mi divlja ekipa. Kako ovo dobismo? Sasa! Igraci ti ne znaju ni jednu uigranu akciju. Koncentacija u dodavanjima nula. Fizicka sprema takodje, u napadu svi stoje pa ako neko nesto na suvi kvaliteta ubode ok. Domaci igraci kao da imaju neki strah I moraju da dodaju loptu Lojdu ili Brajantu. Opet forsiranje, Kuridze? Zasto? Teri, osim zakucavanja, nula. Potrebna je neka promena u timu, I to nasim igracima.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

To je to. Fantasticna igra, odlicna odbrana i napad bez nekih velikih praznih minuta. Jako bitna pobeda na gostovanju protiv odlicnog Armanija. 4 pobede u EL, posle Barse nam ide i laksi raspored, neporazeni u ABA, ovi momci i Sale treba samo da se podrze i nista vise.

marko992

pre 3 godine

Bravo!
Svakako da nije senzacija,iznenadjenje sigurno jeste.Ko se seca mog posta posle meca sa CSKA shvatice o cemu govorim.
Zvezdasi,cestitam na velikoj pobedi!

penaltizan

pre 3 godine

Grcevita borba za 18. mesto!
(Zoc, 18. novembar 2020 19:56Ha,ha dete popij lekić pa u krevet!!!Zvezda je ovom pobedom izbila na 9 mesto u Evroligi a koji ste vi?a da vi igrate cipiripi kup i tu ste među zadnjima... Partizan više nikad neće igrati Evroligu KK history

Tema

pre 3 godine

Odlicna utakmica Crveno Belih za svaki respekt. Kinacno i da napad proradi da nema onih kriznih minuta i pada kincetracije. Svaka cast momcima prasak su za giganta iz grada mode. Svaki put ih razbijemo u Milanu.

Milan

pre 3 godine

Kuku, grobosi će nas tužiti i za ovaj Armani. Gledaće da dokažu da su i oni FMP filijala. Ni oni nikako da nas dobiju, gde ćeš veći dokaz.

Nolan Smit sa centra

pre 3 godine

Neko razbije Armani u gostima, neko grcevito uz pomoc sudije jedva dobije unix kuci. Neko igra i pobedjuje u EL, neko jedva skrpi laznu pobedu u EK.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Bravo Zvezdo, bravo Sale, bravo momci. Odlicna utakmica, jako vazna pobeda na strani protiv odlicne ekipe Armanija. I u napadu i u odbrani smo veceras odlicno izgledali. Idemo dalje.

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Bravo,bravo ide ovo odlično.Bravo Sale,bravo stranci.A vi što pišete za suvu kiflu ostalo vam je još par dana....zapaće vam 23.11

Max

pre 3 godine

Zivota, vidis da izgleda da samo Sasa razume. I meni je neverovatno da nisu skinili Rita koji je I skocniji, a I'ma I sut za tri poena. Al eto vidis pobedismo, pa Sasa ispade u pravu. Ocigledno da je priprema tekme nula, tj.nije izgleda da je nine ni bilo. Na zalost Roch vise nije ono sto je bio, daj boze da me demantuje. Teri I Kuridza da rasterete roster, ionako nemaju nikakav doprinos.

Duxevača

pre 3 godine

Sjajna igra Zvezde, potpuno kontrola utakmice od početka druge četvrtine do samog kraja! Ročesti potvrđuje da nije za staro gvožđe, O'Brajant se polako uklapa i pokazuje da će biti ekstremno ozbiljno pojačanje, a iznenađujuće dobar i inventivan večeras je bio Teri! Volden nešto slabije ušao u utakmicu, ali je onom bitnom trojkom u smiraj poluvremena najavio boljitak, što je potvrdio hladnokrvnošću sa linije penala u samom finišu. Simonović po ko zna koji put pokazuje da može kao "džoker" odigrati 10-ak minuta i dati bitan doprinos, ne samo u odbrani. Šta reći za Džordana Lojda? Po meni, takav biser od igrača bi bio vodeći igrač u bilo kojoj evroligaškoj ekipi! Zna da se podredi kolektivu, iako je individualac par ekselans! Čak je i Hol bio solidan večeras, dao je i onu bitnu trojku... MJK sjajan na ofanzivnom skoku, vrlo borben i sve vreme fokusiran na teren. Sve u svemu, Obradović je večeras imao 8-9 raspoloženih igrača, plus je taktički potpuno razoružao Mesinu! Bravo, momci, veoma sam srećan kada ekipe sa budžetima od 30-ak miliona pobeđujemo i to rutinski! Pakleni ritam se nastavlja, već u petak Barselona, pa u ponedeljak derbi... Samo hrabro!

Gospodin Obradović

pre 3 godine

Sjajna pobeda Zvezde, i odlična rola novajlije O Brajanta. Momci dali sve od sebe, svaka čast i Saletu. Ono što je bitno, hvatamo priključak sa gornjim domom EL. Duga je sezona, Euroliga veoma izjednačena, po svemu što smo do sada videli moguće je da budemo konkurentni za plej of. Sledeću utakmici u Barseloni, odmoriti ekipu, objektivno možda i najteže gostovanje. Još jednom, bravo Zvezdo.

Džoni

pre 3 godine

Koga briga za tenis i za reprezentaciju kada igra Zvezda? Odlično odigrano, iskusno i bez brljotina koje smo pravili u predhodnim mečevima.

Deedrah

pre 3 godine

Какву је екипу добила Звезда у гостима, свака част! Родригез, Хајнс, Мицов, Пантер, Дилејни...свака част Обрадовићу, лепо је ово изгледало. П.С. Ноле се не гледа јер је мислима негде другде а фудбалере не гледа ни родбина. Спортски поздрав!

veliki strumf

pre 3 godine

Dobar meč, dobra igra skoro sve vreme. Armani nam lezi bas onako fino. Ali opet je O Brajant brljao na kraju. Prvo je na +8 sam držao loptu čitav napad, zabio se pod kos pa promašio. U sledecem napadu napravio je faul u napadu. Armani došao na -5 i imao šut da se još više približi. Konačno, izgubio je loptu na prenosu. Sve to u poslednjih 4 minuta. Zato li s pravom više bekovi nisu dali ni da pipne loptu. Volden i Lojd su to iskusno priveli kraju. Volden zlata vredan igrač. Simon odigrao maestralno: trojka, pa dvojka na ulaz, oa skok u napadu - sve to u 4/4. Šta više poželeti?! Šteta sto je skor 4-5, mogao je da bude 5-4 i da potpuno opušteno otputujemo u Barselonu.

drvobradi

pre 3 godine

Kakvu ekipu ima Armani a igra im se svela da svako pomalo igra 1 na 1. Zvezda mnogo bolje izgleda nego pre 2 nedelje, izuzetak Kuzmić i Lazić,
njima pomoći nema. Pravi test sledi za 2 dana. Sve u svemu, očigledan napredak. Jos nekako aktivirati par igrača sa klupe u ABA ligi.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Zvezdi baš odgovara da igra u Milanu! Marko Jagodić Kuridža veoma koristan igrač, izuzuzetno zahvalan!
(cukce, 18. novembar 2020 22:46)

Ima vecih majstora od njega u timu, ali on mi je omiljen. Nenametljiv a zavrsava ogroman posao. Diskretni heroj.

Baš najviše na svetu

pre 3 godine

Nevezano za utakmicu...

Prilično je nejasno zašto nismo ostavili Dušana Ristića da igra ove sezone. Momak koji je prošle sezone bio jedan od najkorisnijih igrača VTB lige (bio i na njihovom all staru). Prilično se mučimo na centarskoj poziciji - Kuzmić daleko od forme koja ga je krasila, a Teri nije klasična petica. Verujem da ne bi bio lošiji od pomenute dvojice.

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

5 razlike a dobra cetvrtina zvezde

ovo su one utakmice koje ne mozes da pobedis do jutra

ps.kako ce obradovic da se cupa protiv partizana

veliki strumf

pre 3 godine

Očajna odbrana u 1/4. Kos slabo gradimo, pravimo gomilu nepotrebnih faulova. Imali su čak 10 bacanja i sve su realizovali. Potpuno bezvezna agresija, faulovi su uglavnom pravljeni bez potrebe. Oni su lepo sve poklone uzeli. Očekujem pametniju igru u odbrani.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

Što komentatori brane O' Brajanta? Što opravdavaju svaku njegovu gresku..treba lepo reci los je, van forme..svi smo svedoci koliko Zvezda igra bolje bez njega..

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

rocesti odlican

jos suteva mora da uzme

asistencije teletini kuzmi koje ovaj ne zna da pogodi
zovite stimca dolazi sigurno

ps.o brajant napokon igra povratne lopte
tj.za tim

NastyB

pre 3 godine

Evo, već sada na pola prve četrtine mogu da napišem ovo - sa normalnim suđenjem bi možda i dobili. Sa Boltauzerom i ovim sudijama nema ni najmanje šanse. Šta se Zvezdi svira kao faul, a šta Armaniju ne, je sasvim dovoljno. Da par minuta pre kraja prve četvrtine Zvezda ima 11 faulova, od kojih pola nije postojalo, a Armani samo tri je teška smejurija.
Nema potrebe da dalje gledam i da se nerviram.

Cika Slave

pre 3 godine

Sramota je da srpska kosarka nema osvajaca EL! Hrvati imaju 3 tima koja su to uradila, Cibonu i Partizan sa jednom titulom i Split sa 2 titule... cak je i Bosna osvajala EL. Sramota!

Zvezda

pre 3 godine

Ma ja sam okoreli Partizanovac druže zna se da je Partizan ponos srpske košarke podržavam ja sve lepo je što Zvezda igra EL što ima toliko navijača ali druže do juče ti isti navijači nisu znali šta su koraci govoroli da je košarka nebitan sport daj mani me!
(LaLa, 18. novembar 2020 20:17)

Prvo što se nama žališ što si okoreli grobar. Svako ima neku manu. Drugo. Kada vwć pričaš o koracima na YT imaš iz NBA gde su i četvorokoraci a i jedan slučaj Boston LA Clipers gde je igrač Bostona napravio i pet koraka. Utakmica iz 2009 godine

veliki strumf

pre 3 godine

Hoho kakav “dribling” Lojda. Konačno realizovasmo poslednji napad, iako je opet bio konfuzan i morala je malo “magija” da radi :)

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Odlicno prvo poluvreme, par gresaka ali napad konacno radi i konacno imamo akcije bez praznih minuta. Idemo da dobijemo ovo u drugom.

LaLa

pre 3 godine

Ma ja sam okoreli Partizanovac druže zna se da je Partizan ponos srpske košarke podržavam ja sve lepo je što Zvezda igra EL što ima toliko navijača ali druže do juče ti isti navijači nisu znali šta su koraci govoroli da je košarka nebitan sport daj mani me!

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

umesto o brajant da dobije nogu
ovi isteruju rocestija

ps.plejmejker se dovodi na pocetku sezone a ne na pola
hall i volden evrokup igraci

zvezdas

pre 3 godine

Grcevita borba za 18. mesto!
(Zoc, 18. novembar 2020 19:56)

Sta bi vi dali da se borite za 18 mesto sa Makabijem, Armanijem, Pao, ali ostalo vam da se borite za 5 mesto u aba ligi

veliki strumf

pre 3 godine

Hol apsolutno katastrofalan poslednjih mesec dana. Čovek ni alley oop ne može da baci kako treba, ne probija, slabo asistira, vrlo retko pogadja... U potpunom kontraritmu.

Red

pre 3 godine

Molim da neko posalje link za dobar live stream.
Znam sad cete reci zar u eri interneta neko trazi link, ali molim nekoga ko me razumije jer sve sto nadjem, svi su losi..
Zvezda!
(Zek, 18. novembar 2020 19:42) # Link

Livetv

Zek

pre 3 godine

Molim da neko posalje link za dobar live stream.
Znam sad cete reci zar u eri interneta neko trazi link, ali molim nekoga ko me razumije jer sve sto nadjem, svi su losi..
Zvezda!

Deedrah

pre 3 godine

Какву је екипу добила Звезда у гостима, свака част! Родригез, Хајнс, Мицов, Пантер, Дилејни...свака част Обрадовићу, лепо је ово изгледало. П.С. Ноле се не гледа јер је мислима негде другде а фудбалере не гледа ни родбина. Спортски поздрав!

zvezdas

pre 3 godine

Grcevita borba za 18. mesto!
(Zoc, 18. novembar 2020 19:56)

Sta bi vi dali da se borite za 18 mesto sa Makabijem, Armanijem, Pao, ali ostalo vam da se borite za 5 mesto u aba ligi

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

To je to. Fantasticna igra, odlicna odbrana i napad bez nekih velikih praznih minuta. Jako bitna pobeda na gostovanju protiv odlicnog Armanija. 4 pobede u EL, posle Barse nam ide i laksi raspored, neporazeni u ABA, ovi momci i Sale treba samo da se podrze i nista vise.

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

rocesti odlican

jos suteva mora da uzme

asistencije teletini kuzmi koje ovaj ne zna da pogodi
zovite stimca dolazi sigurno

ps.o brajant napokon igra povratne lopte
tj.za tim

Gospodin Obradović

pre 3 godine

Sjajna pobeda Zvezde, i odlična rola novajlije O Brajanta. Momci dali sve od sebe, svaka čast i Saletu. Ono što je bitno, hvatamo priključak sa gornjim domom EL. Duga je sezona, Euroliga veoma izjednačena, po svemu što smo do sada videli moguće je da budemo konkurentni za plej of. Sledeću utakmici u Barseloni, odmoriti ekipu, objektivno možda i najteže gostovanje. Još jednom, bravo Zvezdo.

One night in May

pre 3 godine

Vidi Fmp 8. na tabeli,prvi put od osnivanja kluba,pa da li je moguce,daj da slikamo to,jer verovatno vise nikada nece biti bolje plasiran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci stvarno nemaju blama, 18. novembar 2020 23:02)


Neko vise nikad nece biti plasiran uopste, na bilo kom mestu...Takoreci deplasiran!

Стара школа

pre 3 godine

Хитно јавити Лозани!!! Они су стварно наша филијала, а играмо и истој лиги, Евролиги.
Најбољи доказ је да нас НИКАДА нису победили!
Остоја, гробари, реагујте!!!

Džoni

pre 3 godine

Koga briga za tenis i za reprezentaciju kada igra Zvezda? Odlično odigrano, iskusno i bez brljotina koje smo pravili u predhodnim mečevima.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Bata Džoni stigao u tim. I odigrao skoro pa savršen meč na oba kraja terena. Radio tačno ono što treba, doneo balans i skidao teret sa Lojda i Voldena. Saša vadi skoro pa 100% iz ovog tima i mora da se podrži!

4-5 u ovim ludačkim uslovima bez domaćeg terena gde igraš i protiv ovih sa pištaljkama je sasvim dobar skor. Bravo za tim i Sašu!

Cekamo 32.i 21.u kosarci

pre 3 godine

Prvo, ne znam kolko ste svesni, ali 4 pobede posle paklenog rasporeda, ulivaju nadu za nesto veliko. Tek nam slede utakmice, sa "laksim" protivnicima. Sale, srecno!!!! PS Neko rece komsije nikad nece igrati EL. Zapamtite, da se ne ponavljam ONI NIKAD NISU IGRALI EL, PO LIGASKOM SISTEMU!!!

Seneka

pre 3 godine

Za ove koji pišu o uspesima - Zvezdin najveći uspeh u evropskim takmičenjima je osvajanje Kupa pobednika kupova. Evrokup vam je nezvanični naslednik tog takmičenja, s obzirom da je KPK bilo drugo po rangu takmičenje, kao danas Evrokup. Drugo, u najelitnijem takmičenju, Zvezdin najveći uspeh je polufinale, a ne F9. U Ulebovom formatu, najveći uspeh je četvrtina finala protiv CSKA pre par godina. Tako da, manite se više šuplje priče. I bravo momci na večerašnjoj pobedi. Imati ovakav skor sa jednim evropskim velikanom, kakva je Olimpija Milano, rezultat je za poštovanje. Svaka čast!

Milan

pre 3 godine

Kuku, grobosi će nas tužiti i za ovaj Armani. Gledaće da dokažu da su i oni FMP filijala. Ni oni nikako da nas dobiju, gde ćeš veći dokaz.

veliki strumf

pre 3 godine

Jaka stvar!!Pobedili Armani koji nije odradio posten trening posle Korone!!
Pa videli smo ih protiv Splita!!

Uniks je jaci od ovih!!
(Grobar, 18. novembar 2020 22:46) Mora da vas je zato razbio 23 razlike onomad! Inače imaju 1 i po poznatog igrača, dok sta ima Armani - neki Serhio Rodrigez, Dilejni, Hajns, Micov, Panter, Bol, Lidej...

Nenead

pre 3 godine

@Max

Koja smo mi divlja ekipa. Kako ovo dobismo? Sasa! Igraci ti ne znaju ni jednu uigranu akciju. Koncentacija u dodavanjima nula. Fizicka sprema takodje, u napadu svi stoje pa ako neko nesto na suvi kvaliteta ubode ok. Domaci igraci kao da imaju neki strah I moraju da dodaju loptu Lojdu ili Brajantu. Opet forsiranje, Kuridze? Zasto? Teri, osim zakucavanja, nula. Potrebna je neka promena u timu, I to nasim igracima.

Ne brini, za vas nam ne treba ni jedna akcija i biće 20-tak razlike

Millennium

pre 3 godine

Za ekipu koja ima medju 5 najvećih budžeta u evroligi, nije loše.
(Vladimir, 18. novembar 2020 22:59)

Pet? Valjda misliš među prva tri. Eto, baš stigla vest pred utakmicu da su Lejkersi tražili pozajmicu od Zvezde. Čovke zavukao ruku u ćup i izvukao šaku dukata. I Boston isto bio u redu, ali Lejkersi stigli prvi.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Zvezdi baš odgovara da igra u Milanu! Marko Jagodić Kuridža veoma koristan igrač, izuzuzetno zahvalan!
(cukce, 18. novembar 2020 22:46)

Ima vecih majstora od njega u timu, ali on mi je omiljen. Nenametljiv a zavrsava ogroman posao. Diskretni heroj.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Koja smo mi divlja ekipa. Kako ovo dobismo? Sasa! Igraci ti ne znaju ni jednu uigranu akciju. Koncentacija u dodavanjima nula...

:))
Dzabe da ti objasnjavamo, ne vredi..
Ne bi razumeo. Bolje gledaj bilijar ili umetnicko klizanje, kad si takav znalac...

Duxevača

pre 3 godine

Sjajna igra Zvezde, potpuno kontrola utakmice od početka druge četvrtine do samog kraja! Ročesti potvrđuje da nije za staro gvožđe, O'Brajant se polako uklapa i pokazuje da će biti ekstremno ozbiljno pojačanje, a iznenađujuće dobar i inventivan večeras je bio Teri! Volden nešto slabije ušao u utakmicu, ali je onom bitnom trojkom u smiraj poluvremena najavio boljitak, što je potvrdio hladnokrvnošću sa linije penala u samom finišu. Simonović po ko zna koji put pokazuje da može kao "džoker" odigrati 10-ak minuta i dati bitan doprinos, ne samo u odbrani. Šta reći za Džordana Lojda? Po meni, takav biser od igrača bi bio vodeći igrač u bilo kojoj evroligaškoj ekipi! Zna da se podredi kolektivu, iako je individualac par ekselans! Čak je i Hol bio solidan večeras, dao je i onu bitnu trojku... MJK sjajan na ofanzivnom skoku, vrlo borben i sve vreme fokusiran na teren. Sve u svemu, Obradović je večeras imao 8-9 raspoloženih igrača, plus je taktički potpuno razoružao Mesinu! Bravo, momci, veoma sam srećan kada ekipe sa budžetima od 30-ak miliona pobeđujemo i to rutinski! Pakleni ritam se nastavlja, već u petak Barselona, pa u ponedeljak derbi... Samo hrabro!

ValterNBG

pre 3 godine

Kad pogledas kakvu ekipu I trenera imaju,rekao bi covek nemoguca misija.Al eto,omaklo nam se,opet.Igramo svoje,borimo se,pa izvol'te,ako ste bolji,kao Real,pobedite.Ove godine u EL je izgleda hit sut iz ugla tako da bi trebalo u odbrani poraditi na tome.Lepo je sto niko ne divlja,svako radi ono sto ume,ok,Lojd I Brajant I treba da trose lopte.Izvukosmo te dve pobede(od 6)za koje rekoh da bi bio zadovoljan pre onog uzasnog rasporeda,tako da sad opusteno na Barsu.Mada poznavajuci Saleta,karakter Lojda I inat ostalih,bojim se da cemo I tamo da izginemo do poslednje lopte.Ako,lepo vas je gledati.

Realno

pre 3 godine

Svaka cast momci na pobedi.Nastavite samo tako.Ovaj Armani je ekipa napravljena za F4,strava igraci,sve iskusni sa sjajnim karijerama i iskontrolisati utakmicu do kraja,bez previse zebnje.Rodrigez,Dilejni,Karl Hajnc,Panter,Micov,Rol,Lidei,Silds,Bruks...

Cika Slave

pre 3 godine

Sramota je da srpska kosarka nema osvajaca EL! Hrvati imaju 3 tima koja su to uradila, Cibonu i Partizan sa jednom titulom i Split sa 2 titule... cak je i Bosna osvajala EL. Sramota!

penaltizan

pre 3 godine

Grcevita borba za 18. mesto!
(Zoc, 18. novembar 2020 19:56Ha,ha dete popij lekić pa u krevet!!!Zvezda je ovom pobedom izbila na 9 mesto u Evroligi a koji ste vi?a da vi igrate cipiripi kup i tu ste među zadnjima... Partizan više nikad neće igrati Evroligu KK history

Demar Derosan

pre 3 godine

Velika pobeda Zvezde. Lezi nam Armani koji je legija stranaca, iako su veceras bili oslabljeni. Zvezda je iskoristila sve svoje prednosti i raduje me sto nije bilo pada u cetvrtoj cetvrtini. Takodje me raduje sto je Simon vracen u tim, svojim stavom i odanoscu timu kroz sve ove godine zasluzuje mesto u timu, a i uneo je sa nekolio svojih poteza i onom trojkom dosta svezine. Bravo i za Simona i Saleta !

Sića

pre 3 godine

Ni ovaj jadni Armani ne mogu da dobiju.
(Nisam čiko ja!, 18. novembar 2020 21:47)
Mržnja vam pomuti svest, moji partizanovci.
Ovaj Armani na čelu sa jednim od najboljih svetskih trenera, vredan jedno 3 do 4 puta više od Zvezde, projektovan je za minimum top 8.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Nolan Smit sa centra
Neko igrao F4 i osvajao.najjace evropsko takmicenje dok ce nekom zauvek ostati najveci uspeh top 8
(Mhm, 18. novembar 2020 22:54)

A vi nikad niste bili top nista na tabeli jer nikad niste ni igrali Evroligu.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Odlicno prvo poluvreme, par gresaka ali napad konacno radi i konacno imamo akcije bez praznih minuta. Idemo da dobijemo ovo u drugom.

pera Limar

pre 3 godine

Gde su sad svi oni strucnjaci sto pljuju po saletu ,vidi se da je zvezda pravi evroligas I da sve polako dolazi na svoje mesto bice tu I poraza I pobeda ali nakon dugo godina imamo dobar tim I dobrog trenera

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Могу већ сада рећи да је Кузмић бивши играч.Барем када је ЕЛ у питању.Тешке повреде + тешка саобраћајка су оставиле последице.Боље он физички изгледа ове године него прошле али џаба када не умије.Фали му самопоуздања а богами и знања.На све то почиње и да смета саиграчима у дефанзивном скоку из утакмице у утакмицу.
Вечерас напокон знаци живота код Рочестија.Но бојим се да га ни то неће спасити отказа за коју недељу.Можда би била штета отпустити га сада када улази у ритам али играо је он прошле сезоне ЕЛ у Олимпијакосу па се није прославио.Не верујем да може много боље ове сезоне.
Хол забрињава.Он нам је главни организатор игре али делује недорасло за ЕЛ.Како вријеме одмиче делује ми све горе.Понекад убоде неку тројку и то је то.Срамота да још увијек не умије да дода пас Терију за алеј-ап.
Симоновићу свака част за вечерашњу утакмицу.Треба Давидовац да гледа како се игра одбрана.Као осица је и одбрану игра за 10-тку.
Лојд стандардно добар.Са којом лакоћом он скупља поене.И не само то,често нам је најбољи асистент (као вечерас) и крадљивац лопти.Слободна бацања савршенство.
Вечерас похвале и О Брајанту и Волдену.Одлична утакмица за обојицу.Волден показао како се играју завршнице.Чека се напокон асистенција Џонија али вечерас нисмо били те среће 😂
Све у свему и даље смо у игри.Чека нас вероватно гадан пораз у Барселони али након тога иде нешто лакши распоред (није Ефес баук ове године) па би се могло десити да крај године завршимо у Топ 8.

Nolan Smit sa centra

pre 3 godine

Neko razbije Armani u gostima, neko grcevito uz pomoc sudije jedva dobije unix kuci. Neko igra i pobedjuje u EL, neko jedva skrpi laznu pobedu u EK.

Tema

pre 3 godine

Odlicna utakmica Crveno Belih za svaki respekt. Kinacno i da napad proradi da nema onih kriznih minuta i pada kincetracije. Svaka cast momcima prasak su za giganta iz grada mode. Svaki put ih razbijemo u Milanu.

deki

pre 3 godine

Veoma bitna pobeda Zvezde,iako su oni imali 5 igraca sa dvocifrenim brojem poena.Vaznih 9 koseva Rocestija plus Simonovic,mislim da je dao 7 koseva ali u pravom momentu.Na kraju,deset skokova vise i dosta poena iz igre,samo 8 trojki od 87 poena i to raduje s obzirom da nam prebacuju da dobijamo samo kad ide sut.Sledi Barselona gde su realno sanse minimalnepa u Ponedeljak nestostose nekada derbi zvalo

veliki strumf

pre 3 godine

Hoho kakav “dribling” Lojda. Konačno realizovasmo poslednji napad, iako je opet bio konfuzan i morala je malo “magija” da radi :)

Baš najviše na svetu

pre 3 godine

Nevezano za utakmicu...

Prilično je nejasno zašto nismo ostavili Dušana Ristića da igra ove sezone. Momak koji je prošle sezone bio jedan od najkorisnijih igrača VTB lige (bio i na njihovom all staru). Prilično se mučimo na centarskoj poziciji - Kuzmić daleko od forme koja ga je krasila, a Teri nije klasična petica. Verujem da ne bi bio lošiji od pomenute dvojice.

sasha the red Baron...

pre 3 godine

MR LOYD....

Sjajna pobeda,za mir u kuci. Zamalo da nas Kuzmic i Lazic ponovo pobede ali napokon ih Obradovic prikuca na klupu. Zavrsili smo tekmu pametno i pronasli put do slobodnih bacanja. I kao Zvezdas,jako je zalosno videti Kuzmica i Lazica totalno van forme,i zasto su oni i dalje u rotaciji to samo Obradovic zna...Povratak Simonovica je sjajna vest...Sve bolji O Brayant...Ali opet,Loyd je klasa za sebe...
ODLICNI OBRADOVIC,maestralno je vodio tekmu...
BRAVO ZVEZDO...

Smeh

pre 3 godine

Bravo Zvezdo! Dobiše "bogataše" koje su neki videli na samom vrhu pre početka sezone. A protiv Barse odigrati rasterećeno pa šta bude. Nikada se ne zna šta može da se desi. Ima dosta iznenadjujućih rezultata do sada pa što se i tada ne bi desio. Jedna od nebitnih urakmica u sezoni gde ekipa može samo da profitira, kao i sami igrači.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Grobar, isplaci se bice ti lakse. Da, velika je stvar dobiti bilo koga na gostovanju u EL. A narocito tako skup tim kao sto je Armani. Sudis po utakmici portic Splita u ABA ligi koju Zvezda igra sa 50% snage. Ako sudis po ABA sta tek reci o Partizanu koji rutinski gubi kuci od Borca?

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

obradovic je morao da pravi
faulove poslednjih 2 min i salje armanijevce na bacanja
za malo da stignu
trojka micova je bukvalno iscurela iz kosa

ps.stimac umesto kuzmica
rocesti za 10 min 9 poena bez greske
nedamo rocestija

marko992

pre 3 godine

Bravo!
Svakako da nije senzacija,iznenadjenje sigurno jeste.Ko se seca mog posta posle meca sa CSKA shvatice o cemu govorim.
Zvezdasi,cestitam na velikoj pobedi!

NastyB

pre 3 godine

Evo, već sada na pola prve četrtine mogu da napišem ovo - sa normalnim suđenjem bi možda i dobili. Sa Boltauzerom i ovim sudijama nema ni najmanje šanse. Šta se Zvezdi svira kao faul, a šta Armaniju ne, je sasvim dovoljno. Da par minuta pre kraja prve četvrtine Zvezda ima 11 faulova, od kojih pola nije postojalo, a Armani samo tri je teška smejurija.
Nema potrebe da dalje gledam i da se nerviram.

drvobradi

pre 3 godine

Kakvu ekipu ima Armani a igra im se svela da svako pomalo igra 1 na 1. Zvezda mnogo bolje izgleda nego pre 2 nedelje, izuzetak Kuzmić i Lazić,
njima pomoći nema. Pravi test sledi za 2 dana. Sve u svemu, očigledan napredak. Jos nekako aktivirati par igrača sa klupe u ABA ligi.

veliki strumf

pre 3 godine

Dobar meč, dobra igra skoro sve vreme. Armani nam lezi bas onako fino. Ali opet je O Brajant brljao na kraju. Prvo je na +8 sam držao loptu čitav napad, zabio se pod kos pa promašio. U sledecem napadu napravio je faul u napadu. Armani došao na -5 i imao šut da se još više približi. Konačno, izgubio je loptu na prenosu. Sve to u poslednjih 4 minuta. Zato li s pravom više bekovi nisu dali ni da pipne loptu. Volden i Lojd su to iskusno priveli kraju. Volden zlata vredan igrač. Simon odigrao maestralno: trojka, pa dvojka na ulaz, oa skok u napadu - sve to u 4/4. Šta više poželeti?! Šteta sto je skor 4-5, mogao je da bude 5-4 i da potpuno opušteno otputujemo u Barselonu.

Srx

pre 3 godine

Da vise ne laprdate i mlatite kao Maksim po diviziji, samo sebe lazete...
Budžeti klubova Evrolige:
1. Barselona 41 miliona €
2. CSKA 40,7
3. Real Madrid 40
4. Himki 33,3
5. Olimpija Milano 31
6. Fenerbahče 30
7. Zenit 26,7
8. Anadolu Efes 24
9. Makabi Tel Aviv 24
10. Bajern Minhen 23
11. Baskonija 16
12. Olimpijakos 16
13. Valensija 15
14. Panatinaikos 14
15. Žalgiris 11,9
16. ASVEL 11,4
17. Alba Berlin 11
18. Crvena zvezda 8,3

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Bravo Zvezdo, bravo Sale, bravo momci. Odlicna utakmica, jako vazna pobeda na strani protiv odlicne ekipe Armanija. I u napadu i u odbrani smo veceras odlicno izgledali. Idemo dalje.

Aca

pre 3 godine

Vidi Fmp 8. na tabeli,prvi put od osnivanja kluba,pa da li je moguce,daj da slikamo to,jer verovatno vise nikada nece biti bolje plasiran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci stvarno nemaju blama, 18. novembar 2020 23:02)

Pre nego što pokušaš biti duhovit, malo razmisli. Tačno je, trenutno smo osmi, možda čak i prvi put. Ali vas nikad, NIKAD nije ni bilo na ovoj tabeli, NIKAD niste ni učestvovali u ovom formatu.

Borky

pre 3 godine

U Zvezdi 7 stranaca ...
Armani nema ni jednog Italijana ...
Italijanska reprezentacija blaga katastrofa .
I mi smo izgleda na dobrom putu .
Jos i u ABA 2 igraju stranci ... katastrofa
(Ivan, 18. novembar 2020 23:58

Sta tebi i ostalima to toliko nedostaje u rep.? Sta jaucete a imamo bukvalno igraca za dve rep. Evo pogledajte drzavu koja ima najjacu ligu kao sto je Spanija pa koga ima od mladih igraca?! Na kraju krajeva sto da euroligas da pravi igrace ako eurocup ekipe ne prave? Pa valhda je normalno da ekipa koja igra euroligu pokusava da napravi sto bolje rezultate ili treba da imamo 1-2 pobjede pa nam oduzmu i ovo jadno mjesto. To sto se vi nadate i zelite da Zvezda bude slaba pa da se vi na mufte ugurate sto prije zaboravite to ce vam biti bolje.

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Bravo,bravo ide ovo odlično.Bravo Sale,bravo stranci.A vi što pišete za suvu kiflu ostalo vam je još par dana....zapaće vam 23.11

penaltizan

pre 3 godine

Za ekipu koja ima medju 5 najvećih budžeta u evroligi, nije loše.
(Vladimir, 18. novembar 2020 22:59)Za Armani kažeš nije loše?Crvena Zvezda ima budžet najmanji u Evroligi i po budžetu je na 18 mestu u Evroligi sa 9,2 mil dolara čak i Partizan ima veći budžet sa 9,4 mil dolara...Proveri na Google imaju svi podaci!!!

DžejAr65

pre 3 godine

Nolan Smit sa centra
Neko igrao F4 i osvajao.najjace evropsko takmicenje dok ce nekom zauvek ostati najveci uspeh top 8
(Mhm, 18. novembar 2020 22:54)
Javite se prvo kada budete igrali EL po ovom sistemu a onda ćemo o plasmanu

Ivan

pre 3 godine

Ja ne znam sta se desava sa Kuzmicem. Hit veceras mi je bio njegov pokusaj da zakuca pa je dobio rampu. I da ga nije poklopio, mislim da ne bi uspeo da zakuca. Odlicna partija veceras. Par glupih poteza i izgubljenih lopti je moglo da nas kosta, ali srecom nije bilo praznih minuta. O Brajant polako ulazi u formu, uz standardne Lojda i Voldena. Kuridza mi je tip igraca kao Stimac, nenametljiv a jedan od boljih. I konacno smo mogli da cujemo Siiiimoooonovic, bas sam se uzeleo toga. :-)

Zvezda

pre 3 godine

Ma ja sam okoreli Partizanovac druže zna se da je Partizan ponos srpske košarke podržavam ja sve lepo je što Zvezda igra EL što ima toliko navijača ali druže do juče ti isti navijači nisu znali šta su koraci govoroli da je košarka nebitan sport daj mani me!
(LaLa, 18. novembar 2020 20:17)

Prvo što se nama žališ što si okoreli grobar. Svako ima neku manu. Drugo. Kada vwć pričaš o koracima na YT imaš iz NBA gde su i četvorokoraci a i jedan slučaj Boston LA Clipers gde je igrač Bostona napravio i pet koraka. Utakmica iz 2009 godine

Zek

pre 3 godine

Molim da neko posalje link za dobar live stream.
Znam sad cete reci zar u eri interneta neko trazi link, ali molim nekoga ko me razumije jer sve sto nadjem, svi su losi..
Zvezda!

Nele

pre 3 godine

"Sjajno. Zvezda ide sledeću Barseloni, pa Partizanu, pa čekamo Efes pa u Tel Aviv.
Ku ku. Pakleno. Valjalo je što dobismo ovo.
@Sexisto,"
Gost Barsi, pa lagani trening, pa Efes kuci i onda Tel Aviv. 3 utakmice i jedan "recovery" trening, ne vidim sta je to "Pakleno"? Sto ce groblje da gine protiv jedinog Evroligasa protiv koga igra vec godinama? Pa neka ginu, nama je svakako to trening za razigravanje igraca kao i ostalo u ABA.

Realno

pre 3 godine

Bata Džoni stigao u tim. I odigrao skoro pa savršen meč na oba kraja terena. Radio tačno ono što treba, doneo balans i skidao teret sa Lojda i Voldena. Saša vadi skoro pa 100% iz ovog tima i mora da se podrži!

4-5 u ovim ludačkim uslovima bez domaćeg terena gde igraš i protiv ovih sa pištaljkama je sasvim dobar skor. Bravo za tim i Sašu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (detektiv kokni kol, 18. novembar 2020 23:44)

Sa navijacim i uz njihovu podrsku,dobili bi svaku tekmu kod kuce a dobili bi i Bajern u Minhenu jer bi vise od pola hale bili zvezdasi iz Minhena i okruzenja.

E

pre 3 godine

Sve cestitke na velikoj pobedi, veoma dobra utakmica i odlicno vodjenje od strane Sase Obradovica, nekako se cini da je svako dao svoj doprinos u pobedi i posebno me raduju igre O Brajanta i Terija.....ostaju dva velika problema Kuzmic koji nazalost jednostavno vise nema mesta ni u nekom prosecnom ABA timu i Hol, konacno i jeste danas nesto malo pogodio ali izuzetno slabo, ne znam sta se desava sa njim na pocetku je bio mnogo bolji....no za njega za razliku od Kuzmica mislim da jos ima nade da se popravi!!!

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Sjajne mini role Ročestija, Terija, Kuridže i Simonovića. Mnogo je bitna poenterska širina, da ne padne sve na Lojda, Voldena i Brajanta. Široka klupa donosi pobede na strani. Večeras su svi bili tim. Bravo momci!

bokelini77

pre 3 godine

Svaka cast na pobedi moja Zvezdo, pobediti ovakav tim u gostima je ogroman uspeh! Zamolio bih grobare da cestitaju i da se ne ponasaju kao razmazena deca, vec kao gospoda jer sam i ja vama cestitao na pobedi protiv Uniksa!

Nebojsa

pre 3 godine

Kuzmic nije za EL tu su kiksnuli, nije on vise onaj stari Kuzmic od pre par godina.
Svidjami se da smo poceli da postozemo koseve u poslednjem napadu, gde se zavrsava cetvrtina, poluvreme.
Mnogo znaci to za ekipu kad postignes kos na kraju poluvremena i to isto uradis na kraju 3/4 .
Takvi kosevi ti donose pobedu i to ranije nije bio slucaj.

Ivan

pre 3 godine

U Zvezdi 7 stranaca ...
Armani nema ni jednog Italijana ...
Italijanska reprezentacija blaga katastrofa .
I mi smo izgleda na dobrom putu .
Jos i u ABA 2 igraju stranci ... katastrofa

Radonja car

pre 3 godine

Baš bi nam legao Štimac, dobili bismo dosta u reketu sa njim, plus ta njegova energija znači za ceo tim! Wolden sve više koristi svoju snagu, i on je na neki način naslednik Đenke. Da li da se menja Ročesti nekim dobrim bekom šuterom ili ne?

Mirko

pre 3 godine

@Cika Slave,
prvo je sramota sto Partizan proglasavate hrvatskim klubom.Druga sramota je da nemate pojma o tome sto pisete.
KK Jugoplastika/POP 84 tri titule
KK Cibona dve titule
KK Partizan jedna titula
KK Bosna jedna titula
I da Vam jos nesto kazem.Redom su titule osvajali Bosna,Cibona,Jugoplastika pa Partizan.
Slavimo pobedu nase Zvezde.Pustite Partizan i stvari o kojoma malo znate.Pozdrav.

LaLa

pre 3 godine

Ma ja sam okoreli Partizanovac druže zna se da je Partizan ponos srpske košarke podržavam ja sve lepo je što Zvezda igra EL što ima toliko navijača ali druže do juče ti isti navijači nisu znali šta su koraci govoroli da je košarka nebitan sport daj mani me!

veliki strumf

pre 3 godine

Hol apsolutno katastrofalan poslednjih mesec dana. Čovek ni alley oop ne može da baci kako treba, ne probija, slabo asistira, vrlo retko pogadja... U potpunom kontraritmu.

Red

pre 3 godine

Molim da neko posalje link za dobar live stream.
Znam sad cete reci zar u eri interneta neko trazi link, ali molim nekoga ko me razumije jer sve sto nadjem, svi su losi..
Zvezda!
(Zek, 18. novembar 2020 19:42) # Link

Livetv

Petar

pre 3 godine

Za ove koji pišu o uspesima - Zvezdin najveći uspeh u evropskim takmičenjima je osvajanje Kupa pobednika kupova. Evrokup vam je nezvanični naslednik tog takmičenja, s obzirom da je KPK bilo drugo po rangu takmičenje, kao danas Evrokup. Drugo, u najelitnijem takmičenju, Zvezdin najveći uspeh je polufinale, a ne F9. U Ulebovom formatu, najveći uspeh je četvrtina finala protiv CSKA pre par godina. Tako da, manite se više šuplje priče. I bravo momci na večerašnjoj pobedi. Imati ovakav skor sa jednim evropskim velikanom, kakva je Olimpija Milano, rezultat je za poštovanje. Svaka čast!
(Seneka, 18. novembar 2020 23:13)
Niko nije rekao da Zvezda nema uspeha, niti da je daleko od obicnog ucesnika. Zvezda je imala svoje sanse, nije ih iskoristila. Mozda ce iskoristiti u buducnosti. Ali mora mnogo da radi da bi se svrstala rame uz rame sa vodecim klubovima u regionu. I cestitam na pobedi. Nije mala stvar kada jedan velikan ima kompleks od jeftinijeg i po rangu manjeg kluba. Sportski pozdrav

Гиле

pre 3 godine

Prvo, ne znam kolko ste svesni, ali 4 pobede posle paklenog rasporeda, ulivaju nadu za nesto veliko. Tek nam slede utakmice, sa "laksim" protivnicima. Sale, srecno!!!! PS Neko rece komsije nikad nece igrati EL. Zapamtite, da se ne ponavljam ONI NIKAD NISU IGRALI EL, PO LIGASKOM SISTEMU!!!
(Cekamo 32.i 21.u kosarci, 18. novembar 2020 23:07)
Нисмо имали тежак распоред. Ако смо играли смо против Жалгириса, Химкија, Албе, Басконије, Бајерн, Реала, Фенера, Асвела, Цска значи мало слабих и мало јаких. Чињеница да се екипа није уиграла и да може боље. Док год смо око 50% победа добро је. Тешког а доброг центра је тешко наћи. Нажалост ни Оџо није жив. Није ни он био врхунски, али је био бољи од садашњег Кузмића.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

Što komentatori brane O' Brajanta? Što opravdavaju svaku njegovu gresku..treba lepo reci los je, van forme..svi smo svedoci koliko Zvezda igra bolje bez njega..

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

umesto o brajant da dobije nogu
ovi isteruju rocestija

ps.plejmejker se dovodi na pocetku sezone a ne na pola
hall i volden evrokup igraci

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

5 razlike a dobra cetvrtina zvezde

ovo su one utakmice koje ne mozes da pobedis do jutra

ps.kako ce obradovic da se cupa protiv partizana

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

Vidi Fmp 8. na tabeli,prvi put od osnivanja kluba,pa da li je moguce,daj da slikamo to,jer verovatno vise nikada nece biti bolje plasiran

veliki strumf

pre 3 godine

Očajna odbrana u 1/4. Kos slabo gradimo, pravimo gomilu nepotrebnih faulova. Imali su čak 10 bacanja i sve su realizovali. Potpuno bezvezna agresija, faulovi su uglavnom pravljeni bez potrebe. Oni su lepo sve poklone uzeli. Očekujem pametniju igru u odbrani.

Max

pre 3 godine

Koja smo mi divlja ekipa. Kako ovo dobismo? Sasa! Igraci ti ne znaju ni jednu uigranu akciju. Koncentacija u dodavanjima nula. Fizicka sprema takodje, u napadu svi stoje pa ako neko nesto na suvi kvaliteta ubode ok. Domaci igraci kao da imaju neki strah I moraju da dodaju loptu Lojdu ili Brajantu. Opet forsiranje, Kuridze? Zasto? Teri, osim zakucavanja, nula. Potrebna je neka promena u timu, I to nasim igracima.

FaLcO

pre 3 godine

Nema ovoj ekipi pomoci realno dok na klupu ne sedne kako bese "ZABARSKA PREVARA", "PROZDRLJIVAC PLJESKAVICA", "ITALIJAN U PREVARI", i tako dalje...

Ali morace gazda Djordjo ako pozivi suvim zlatom da ga plati nastavi li ovaj ovako dalje u Bajernu :-)

Max

pre 3 godine

Zivota, vidis da izgleda da samo Sasa razume. I meni je neverovatno da nisu skinili Rita koji je I skocniji, a I'ma I sut za tri poena. Al eto vidis pobedismo, pa Sasa ispade u pravu. Ocigledno da je priprema tekme nula, tj.nije izgleda da je nine ni bilo. Na zalost Roch vise nije ono sto je bio, daj boze da me demantuje. Teri I Kuridza da rasterete roster, ionako nemaju nikakav doprinos.

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Za ekipu koja ima medju 5 najvećih budžeta u evroligi, nije loše.
(Vladimir, 18. novembar 2020 22:59)Za Armani kažeš nije loše?Crvena Zvezda ima budžet najmanji u Evroligi i po budžetu je na 18 mestu u Evroligi sa 9,2 mil dolara čak i Partizan ima veći budžet sa 9,4 mil dolara...Proveri na Google imaju svi podaci!!!
(penaltizan, 19. novembar 2020 01:58)

Evo ja sam provjeravao i to je cista glupost. Prvo ti podaci koje pominjes je na sajtu ostavio komentator tako da to mozes biti ti ili ja. Drugo da si malo vise obratio paznju shvatio bi da su to podavi od godine ranije samo su jedni u dolarima a drugi u evrima. Trece, ta osoba sto je ostavila blage veze nema, i Partizan i Cedevitu i Buducnost je stavio na isto od 9.4 miliona tako da je lupao po regiji ili je neko sa ovih prostora. Pa Buducnost je u EL imala budzet od 5.8 miliona evra, a godinu kasnija se vratila na 3.2 koliko je imala i prije EL. Plus klub je izdao i zvanicno saopstenje o smanjenju budzeta ove godine za 25% zbog korone pa izracunaj sam koliki je budzet. Priblizno isti budzet ima i Mornar. A ti pogledaj malo i ostale klubove sa liste pa ves vidjeti kontradiktornosti, jedan Huventud ima samo 5 miliona dolara budzet. Sigurno.

Max

pre 3 godine

Koja smo mi divlja ekipa. Kako ovo dobismo? Sasa! Igraci ti ne znaju ni jednu uigranu akciju. Koncentacija u dodavanjima nula. Fizicka sprema takodje, u napadu svi stoje pa ako neko nesto na suvi kvaliteta ubode ok. Domaci igraci kao da imaju neki strah I moraju da dodaju loptu Lojdu ili Brajantu. Opet forsiranje, Kuridze? Zasto? Teri, osim zakucavanja, nula. Potrebna je neka promena u timu, I to nasim igracima.

Ivan

pre 3 godine

U Zvezdi 7 stranaca ...
Armani nema ni jednog Italijana ...
Italijanska reprezentacija blaga katastrofa .
I mi smo izgleda na dobrom putu .
Jos i u ABA 2 igraju stranci ... katastrofa

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

Vidi Fmp 8. na tabeli,prvi put od osnivanja kluba,pa da li je moguce,daj da slikamo to,jer verovatno vise nikada nece biti bolje plasiran

LaLa

pre 3 godine

Ma ja sam okoreli Partizanovac druže zna se da je Partizan ponos srpske košarke podržavam ja sve lepo je što Zvezda igra EL što ima toliko navijača ali druže do juče ti isti navijači nisu znali šta su koraci govoroli da je košarka nebitan sport daj mani me!

Max

pre 3 godine

Zivota, vidis da izgleda da samo Sasa razume. I meni je neverovatno da nisu skinili Rita koji je I skocniji, a I'ma I sut za tri poena. Al eto vidis pobedismo, pa Sasa ispade u pravu. Ocigledno da je priprema tekme nula, tj.nije izgleda da je nine ni bilo. Na zalost Roch vise nije ono sto je bio, daj boze da me demantuje. Teri I Kuridza da rasterete roster, ionako nemaju nikakav doprinos.

Petar

pre 3 godine

Za ove koji pišu o uspesima - Zvezdin najveći uspeh u evropskim takmičenjima je osvajanje Kupa pobednika kupova. Evrokup vam je nezvanični naslednik tog takmičenja, s obzirom da je KPK bilo drugo po rangu takmičenje, kao danas Evrokup. Drugo, u najelitnijem takmičenju, Zvezdin najveći uspeh je polufinale, a ne F9. U Ulebovom formatu, najveći uspeh je četvrtina finala protiv CSKA pre par godina. Tako da, manite se više šuplje priče. I bravo momci na večerašnjoj pobedi. Imati ovakav skor sa jednim evropskim velikanom, kakva je Olimpija Milano, rezultat je za poštovanje. Svaka čast!
(Seneka, 18. novembar 2020 23:13)
Niko nije rekao da Zvezda nema uspeha, niti da je daleko od obicnog ucesnika. Zvezda je imala svoje sanse, nije ih iskoristila. Mozda ce iskoristiti u buducnosti. Ali mora mnogo da radi da bi se svrstala rame uz rame sa vodecim klubovima u regionu. I cestitam na pobedi. Nije mala stvar kada jedan velikan ima kompleks od jeftinijeg i po rangu manjeg kluba. Sportski pozdrav

Cika Slave

pre 3 godine

Sramota je da srpska kosarka nema osvajaca EL! Hrvati imaju 3 tima koja su to uradila, Cibonu i Partizan sa jednom titulom i Split sa 2 titule... cak je i Bosna osvajala EL. Sramota!

FaLcO

pre 3 godine

Nema ovoj ekipi pomoci realno dok na klupu ne sedne kako bese "ZABARSKA PREVARA", "PROZDRLJIVAC PLJESKAVICA", "ITALIJAN U PREVARI", i tako dalje...

Ali morace gazda Djordjo ako pozivi suvim zlatom da ga plati nastavi li ovaj ovako dalje u Bajernu :-)

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

umesto o brajant da dobije nogu
ovi isteruju rocestija

ps.plejmejker se dovodi na pocetku sezone a ne na pola
hall i volden evrokup igraci

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Za ekipu koja ima medju 5 najvećih budžeta u evroligi, nije loše.
(Vladimir, 18. novembar 2020 22:59)Za Armani kažeš nije loše?Crvena Zvezda ima budžet najmanji u Evroligi i po budžetu je na 18 mestu u Evroligi sa 9,2 mil dolara čak i Partizan ima veći budžet sa 9,4 mil dolara...Proveri na Google imaju svi podaci!!!
(penaltizan, 19. novembar 2020 01:58)

Evo ja sam provjeravao i to je cista glupost. Prvo ti podaci koje pominjes je na sajtu ostavio komentator tako da to mozes biti ti ili ja. Drugo da si malo vise obratio paznju shvatio bi da su to podavi od godine ranije samo su jedni u dolarima a drugi u evrima. Trece, ta osoba sto je ostavila blage veze nema, i Partizan i Cedevitu i Buducnost je stavio na isto od 9.4 miliona tako da je lupao po regiji ili je neko sa ovih prostora. Pa Buducnost je u EL imala budzet od 5.8 miliona evra, a godinu kasnija se vratila na 3.2 koliko je imala i prije EL. Plus klub je izdao i zvanicno saopstenje o smanjenju budzeta ove godine za 25% zbog korone pa izracunaj sam koliki je budzet. Priblizno isti budzet ima i Mornar. A ti pogledaj malo i ostale klubove sa liste pa ves vidjeti kontradiktornosti, jedan Huventud ima samo 5 miliona dolara budzet. Sigurno.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

Što komentatori brane O' Brajanta? Što opravdavaju svaku njegovu gresku..treba lepo reci los je, van forme..svi smo svedoci koliko Zvezda igra bolje bez njega..

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

5 razlike a dobra cetvrtina zvezde

ovo su one utakmice koje ne mozes da pobedis do jutra

ps.kako ce obradovic da se cupa protiv partizana

veliki strumf

pre 3 godine

Očajna odbrana u 1/4. Kos slabo gradimo, pravimo gomilu nepotrebnih faulova. Imali su čak 10 bacanja i sve su realizovali. Potpuno bezvezna agresija, faulovi su uglavnom pravljeni bez potrebe. Oni su lepo sve poklone uzeli. Očekujem pametniju igru u odbrani.

NastyB

pre 3 godine

Evo, već sada na pola prve četrtine mogu da napišem ovo - sa normalnim suđenjem bi možda i dobili. Sa Boltauzerom i ovim sudijama nema ni najmanje šanse. Šta se Zvezdi svira kao faul, a šta Armaniju ne, je sasvim dovoljno. Da par minuta pre kraja prve četvrtine Zvezda ima 11 faulova, od kojih pola nije postojalo, a Armani samo tri je teška smejurija.
Nema potrebe da dalje gledam i da se nerviram.

zvezdas

pre 3 godine

Grcevita borba za 18. mesto!
(Zoc, 18. novembar 2020 19:56)

Sta bi vi dali da se borite za 18 mesto sa Makabijem, Armanijem, Pao, ali ostalo vam da se borite za 5 mesto u aba ligi

veliki strumf

pre 3 godine

Hol apsolutno katastrofalan poslednjih mesec dana. Čovek ni alley oop ne može da baci kako treba, ne probija, slabo asistira, vrlo retko pogadja... U potpunom kontraritmu.

veliki strumf

pre 3 godine

Dobar meč, dobra igra skoro sve vreme. Armani nam lezi bas onako fino. Ali opet je O Brajant brljao na kraju. Prvo je na +8 sam držao loptu čitav napad, zabio se pod kos pa promašio. U sledecem napadu napravio je faul u napadu. Armani došao na -5 i imao šut da se još više približi. Konačno, izgubio je loptu na prenosu. Sve to u poslednjih 4 minuta. Zato li s pravom više bekovi nisu dali ni da pipne loptu. Volden i Lojd su to iskusno priveli kraju. Volden zlata vredan igrač. Simon odigrao maestralno: trojka, pa dvojka na ulaz, oa skok u napadu - sve to u 4/4. Šta više poželeti?! Šteta sto je skor 4-5, mogao je da bude 5-4 i da potpuno opušteno otputujemo u Barselonu.

Zvezda

pre 3 godine

Ma ja sam okoreli Partizanovac druže zna se da je Partizan ponos srpske košarke podržavam ja sve lepo je što Zvezda igra EL što ima toliko navijača ali druže do juče ti isti navijači nisu znali šta su koraci govoroli da je košarka nebitan sport daj mani me!
(LaLa, 18. novembar 2020 20:17)

Prvo što se nama žališ što si okoreli grobar. Svako ima neku manu. Drugo. Kada vwć pričaš o koracima na YT imaš iz NBA gde su i četvorokoraci a i jedan slučaj Boston LA Clipers gde je igrač Bostona napravio i pet koraka. Utakmica iz 2009 godine

Baš najviše na svetu

pre 3 godine

Nevezano za utakmicu...

Prilično je nejasno zašto nismo ostavili Dušana Ristića da igra ove sezone. Momak koji je prošle sezone bio jedan od najkorisnijih igrača VTB lige (bio i na njihovom all staru). Prilično se mučimo na centarskoj poziciji - Kuzmić daleko od forme koja ga je krasila, a Teri nije klasična petica. Verujem da ne bi bio lošiji od pomenute dvojice.

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

obradovic je morao da pravi
faulove poslednjih 2 min i salje armanijevce na bacanja
za malo da stignu
trojka micova je bukvalno iscurela iz kosa

ps.stimac umesto kuzmica
rocesti za 10 min 9 poena bez greske
nedamo rocestija

Zek

pre 3 godine

Molim da neko posalje link za dobar live stream.
Znam sad cete reci zar u eri interneta neko trazi link, ali molim nekoga ko me razumije jer sve sto nadjem, svi su losi..
Zvezda!

Millennium

pre 3 godine

Za ekipu koja ima medju 5 najvećih budžeta u evroligi, nije loše.
(Vladimir, 18. novembar 2020 22:59)

Pet? Valjda misliš među prva tri. Eto, baš stigla vest pred utakmicu da su Lejkersi tražili pozajmicu od Zvezde. Čovke zavukao ruku u ćup i izvukao šaku dukata. I Boston isto bio u redu, ali Lejkersi stigli prvi.

Nolan Smit sa centra

pre 3 godine

Neko razbije Armani u gostima, neko grcevito uz pomoc sudije jedva dobije unix kuci. Neko igra i pobedjuje u EL, neko jedva skrpi laznu pobedu u EK.

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Могу већ сада рећи да је Кузмић бивши играч.Барем када је ЕЛ у питању.Тешке повреде + тешка саобраћајка су оставиле последице.Боље он физички изгледа ове године него прошле али џаба када не умије.Фали му самопоуздања а богами и знања.На све то почиње и да смета саиграчима у дефанзивном скоку из утакмице у утакмицу.
Вечерас напокон знаци живота код Рочестија.Но бојим се да га ни то неће спасити отказа за коју недељу.Можда би била штета отпустити га сада када улази у ритам али играо је он прошле сезоне ЕЛ у Олимпијакосу па се није прославио.Не верујем да може много боље ове сезоне.
Хол забрињава.Он нам је главни организатор игре али делује недорасло за ЕЛ.Како вријеме одмиче делује ми све горе.Понекад убоде неку тројку и то је то.Срамота да још увијек не умије да дода пас Терију за алеј-ап.
Симоновићу свака част за вечерашњу утакмицу.Треба Давидовац да гледа како се игра одбрана.Као осица је и одбрану игра за 10-тку.
Лојд стандардно добар.Са којом лакоћом он скупља поене.И не само то,често нам је најбољи асистент (као вечерас) и крадљивац лопти.Слободна бацања савршенство.
Вечерас похвале и О Брајанту и Волдену.Одлична утакмица за обојицу.Волден показао како се играју завршнице.Чека се напокон асистенција Џонија али вечерас нисмо били те среће 😂
Све у свему и даље смо у игри.Чека нас вероватно гадан пораз у Барселони али након тога иде нешто лакши распоред (није Ефес баук ове године) па би се могло десити да крај године завршимо у Топ 8.

Seneka

pre 3 godine

Za ove koji pišu o uspesima - Zvezdin najveći uspeh u evropskim takmičenjima je osvajanje Kupa pobednika kupova. Evrokup vam je nezvanični naslednik tog takmičenja, s obzirom da je KPK bilo drugo po rangu takmičenje, kao danas Evrokup. Drugo, u najelitnijem takmičenju, Zvezdin najveći uspeh je polufinale, a ne F9. U Ulebovom formatu, najveći uspeh je četvrtina finala protiv CSKA pre par godina. Tako da, manite se više šuplje priče. I bravo momci na večerašnjoj pobedi. Imati ovakav skor sa jednim evropskim velikanom, kakva je Olimpija Milano, rezultat je za poštovanje. Svaka čast!

Nenead

pre 3 godine

@Max

Koja smo mi divlja ekipa. Kako ovo dobismo? Sasa! Igraci ti ne znaju ni jednu uigranu akciju. Koncentacija u dodavanjima nula. Fizicka sprema takodje, u napadu svi stoje pa ako neko nesto na suvi kvaliteta ubode ok. Domaci igraci kao da imaju neki strah I moraju da dodaju loptu Lojdu ili Brajantu. Opet forsiranje, Kuridze? Zasto? Teri, osim zakucavanja, nula. Potrebna je neka promena u timu, I to nasim igracima.

Ne brini, za vas nam ne treba ni jedna akcija i biće 20-tak razlike

Gospodin Obradović

pre 3 godine

Sjajna pobeda Zvezde, i odlična rola novajlije O Brajanta. Momci dali sve od sebe, svaka čast i Saletu. Ono što je bitno, hvatamo priključak sa gornjim domom EL. Duga je sezona, Euroliga veoma izjednačena, po svemu što smo do sada videli moguće je da budemo konkurentni za plej of. Sledeću utakmici u Barseloni, odmoriti ekipu, objektivno možda i najteže gostovanje. Još jednom, bravo Zvezdo.

Deedrah

pre 3 godine

Какву је екипу добила Звезда у гостима, свака част! Родригез, Хајнс, Мицов, Пантер, Дилејни...свака част Обрадовићу, лепо је ово изгледало. П.С. Ноле се не гледа јер је мислима негде другде а фудбалере не гледа ни родбина. Спортски поздрав!

Cekamo 32.i 21.u kosarci

pre 3 godine

Prvo, ne znam kolko ste svesni, ali 4 pobede posle paklenog rasporeda, ulivaju nadu za nesto veliko. Tek nam slede utakmice, sa "laksim" protivnicima. Sale, srecno!!!! PS Neko rece komsije nikad nece igrati EL. Zapamtite, da se ne ponavljam ONI NIKAD NISU IGRALI EL, PO LIGASKOM SISTEMU!!!

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Bata Džoni stigao u tim. I odigrao skoro pa savršen meč na oba kraja terena. Radio tačno ono što treba, doneo balans i skidao teret sa Lojda i Voldena. Saša vadi skoro pa 100% iz ovog tima i mora da se podrži!

4-5 u ovim ludačkim uslovima bez domaćeg terena gde igraš i protiv ovih sa pištaljkama je sasvim dobar skor. Bravo za tim i Sašu!

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

rocesti odlican

jos suteva mora da uzme

asistencije teletini kuzmi koje ovaj ne zna da pogodi
zovite stimca dolazi sigurno

ps.o brajant napokon igra povratne lopte
tj.za tim

deki

pre 3 godine

Veoma bitna pobeda Zvezde,iako su oni imali 5 igraca sa dvocifrenim brojem poena.Vaznih 9 koseva Rocestija plus Simonovic,mislim da je dao 7 koseva ali u pravom momentu.Na kraju,deset skokova vise i dosta poena iz igre,samo 8 trojki od 87 poena i to raduje s obzirom da nam prebacuju da dobijamo samo kad ide sut.Sledi Barselona gde su realno sanse minimalnepa u Ponedeljak nestostose nekada derbi zvalo

Гиле

pre 3 godine

Prvo, ne znam kolko ste svesni, ali 4 pobede posle paklenog rasporeda, ulivaju nadu za nesto veliko. Tek nam slede utakmice, sa "laksim" protivnicima. Sale, srecno!!!! PS Neko rece komsije nikad nece igrati EL. Zapamtite, da se ne ponavljam ONI NIKAD NISU IGRALI EL, PO LIGASKOM SISTEMU!!!
(Cekamo 32.i 21.u kosarci, 18. novembar 2020 23:07)
Нисмо имали тежак распоред. Ако смо играли смо против Жалгириса, Химкија, Албе, Басконије, Бајерн, Реала, Фенера, Асвела, Цска значи мало слабих и мало јаких. Чињеница да се екипа није уиграла и да може боље. Док год смо око 50% победа добро је. Тешког а доброг центра је тешко наћи. Нажалост ни Оџо није жив. Није ни он био врхунски, али је био бољи од садашњег Кузмића.

veliki strumf

pre 3 godine

Hoho kakav “dribling” Lojda. Konačno realizovasmo poslednji napad, iako je opet bio konfuzan i morala je malo “magija” da radi :)

One night in May

pre 3 godine

Vidi Fmp 8. na tabeli,prvi put od osnivanja kluba,pa da li je moguce,daj da slikamo to,jer verovatno vise nikada nece biti bolje plasiran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci stvarno nemaju blama, 18. novembar 2020 23:02)


Neko vise nikad nece biti plasiran uopste, na bilo kom mestu...Takoreci deplasiran!

penaltizan

pre 3 godine

Grcevita borba za 18. mesto!
(Zoc, 18. novembar 2020 19:56Ha,ha dete popij lekić pa u krevet!!!Zvezda je ovom pobedom izbila na 9 mesto u Evroligi a koji ste vi?a da vi igrate cipiripi kup i tu ste među zadnjima... Partizan više nikad neće igrati Evroligu KK history

ValterNBG

pre 3 godine

Kad pogledas kakvu ekipu I trenera imaju,rekao bi covek nemoguca misija.Al eto,omaklo nam se,opet.Igramo svoje,borimo se,pa izvol'te,ako ste bolji,kao Real,pobedite.Ove godine u EL je izgleda hit sut iz ugla tako da bi trebalo u odbrani poraditi na tome.Lepo je sto niko ne divlja,svako radi ono sto ume,ok,Lojd I Brajant I treba da trose lopte.Izvukosmo te dve pobede(od 6)za koje rekoh da bi bio zadovoljan pre onog uzasnog rasporeda,tako da sad opusteno na Barsu.Mada poznavajuci Saleta,karakter Lojda I inat ostalih,bojim se da cemo I tamo da izginemo do poslednje lopte.Ako,lepo vas je gledati.

penaltizan

pre 3 godine

Za ekipu koja ima medju 5 najvećih budžeta u evroligi, nije loše.
(Vladimir, 18. novembar 2020 22:59)Za Armani kažeš nije loše?Crvena Zvezda ima budžet najmanji u Evroligi i po budžetu je na 18 mestu u Evroligi sa 9,2 mil dolara čak i Partizan ima veći budžet sa 9,4 mil dolara...Proveri na Google imaju svi podaci!!!

Стара школа

pre 3 godine

Хитно јавити Лозани!!! Они су стварно наша филијала, а играмо и истој лиги, Евролиги.
Најбољи доказ је да нас НИКАДА нису победили!
Остоја, гробари, реагујте!!!

marko992

pre 3 godine

Bravo!
Svakako da nije senzacija,iznenadjenje sigurno jeste.Ko se seca mog posta posle meca sa CSKA shvatice o cemu govorim.
Zvezdasi,cestitam na velikoj pobedi!

Džoni

pre 3 godine

Koga briga za tenis i za reprezentaciju kada igra Zvezda? Odlično odigrano, iskusno i bez brljotina koje smo pravili u predhodnim mečevima.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Koja smo mi divlja ekipa. Kako ovo dobismo? Sasa! Igraci ti ne znaju ni jednu uigranu akciju. Koncentacija u dodavanjima nula...

:))
Dzabe da ti objasnjavamo, ne vredi..
Ne bi razumeo. Bolje gledaj bilijar ili umetnicko klizanje, kad si takav znalac...

sasha the red Baron...

pre 3 godine

MR LOYD....

Sjajna pobeda,za mir u kuci. Zamalo da nas Kuzmic i Lazic ponovo pobede ali napokon ih Obradovic prikuca na klupu. Zavrsili smo tekmu pametno i pronasli put do slobodnih bacanja. I kao Zvezdas,jako je zalosno videti Kuzmica i Lazica totalno van forme,i zasto su oni i dalje u rotaciji to samo Obradovic zna...Povratak Simonovica je sjajna vest...Sve bolji O Brayant...Ali opet,Loyd je klasa za sebe...
ODLICNI OBRADOVIC,maestralno je vodio tekmu...
BRAVO ZVEZDO...

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Nolan Smit sa centra
Neko igrao F4 i osvajao.najjace evropsko takmicenje dok ce nekom zauvek ostati najveci uspeh top 8
(Mhm, 18. novembar 2020 22:54)

A vi nikad niste bili top nista na tabeli jer nikad niste ni igrali Evroligu.

DžejAr65

pre 3 godine

Nolan Smit sa centra
Neko igrao F4 i osvajao.najjace evropsko takmicenje dok ce nekom zauvek ostati najveci uspeh top 8
(Mhm, 18. novembar 2020 22:54)
Javite se prvo kada budete igrali EL po ovom sistemu a onda ćemo o plasmanu

Radonja car

pre 3 godine

Baš bi nam legao Štimac, dobili bismo dosta u reketu sa njim, plus ta njegova energija znači za ceo tim! Wolden sve više koristi svoju snagu, i on je na neki način naslednik Đenke. Da li da se menja Ročesti nekim dobrim bekom šuterom ili ne?

Milan

pre 3 godine

Kuku, grobosi će nas tužiti i za ovaj Armani. Gledaće da dokažu da su i oni FMP filijala. Ni oni nikako da nas dobiju, gde ćeš veći dokaz.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

To je to. Fantasticna igra, odlicna odbrana i napad bez nekih velikih praznih minuta. Jako bitna pobeda na gostovanju protiv odlicnog Armanija. 4 pobede u EL, posle Barse nam ide i laksi raspored, neporazeni u ABA, ovi momci i Sale treba samo da se podrze i nista vise.

Realno

pre 3 godine

Svaka cast momci na pobedi.Nastavite samo tako.Ovaj Armani je ekipa napravljena za F4,strava igraci,sve iskusni sa sjajnim karijerama i iskontrolisati utakmicu do kraja,bez previse zebnje.Rodrigez,Dilejni,Karl Hajnc,Panter,Micov,Rol,Lidei,Silds,Bruks...

pera Limar

pre 3 godine

Gde su sad svi oni strucnjaci sto pljuju po saletu ,vidi se da je zvezda pravi evroligas I da sve polako dolazi na svoje mesto bice tu I poraza I pobeda ali nakon dugo godina imamo dobar tim I dobrog trenera

Tema

pre 3 godine

Odlicna utakmica Crveno Belih za svaki respekt. Kinacno i da napad proradi da nema onih kriznih minuta i pada kincetracije. Svaka cast momcima prasak su za giganta iz grada mode. Svaki put ih razbijemo u Milanu.

Sića

pre 3 godine

Ni ovaj jadni Armani ne mogu da dobiju.
(Nisam čiko ja!, 18. novembar 2020 21:47)
Mržnja vam pomuti svest, moji partizanovci.
Ovaj Armani na čelu sa jednim od najboljih svetskih trenera, vredan jedno 3 do 4 puta više od Zvezde, projektovan je za minimum top 8.

Duxevača

pre 3 godine

Sjajna igra Zvezde, potpuno kontrola utakmice od početka druge četvrtine do samog kraja! Ročesti potvrđuje da nije za staro gvožđe, O'Brajant se polako uklapa i pokazuje da će biti ekstremno ozbiljno pojačanje, a iznenađujuće dobar i inventivan večeras je bio Teri! Volden nešto slabije ušao u utakmicu, ali je onom bitnom trojkom u smiraj poluvremena najavio boljitak, što je potvrdio hladnokrvnošću sa linije penala u samom finišu. Simonović po ko zna koji put pokazuje da može kao "džoker" odigrati 10-ak minuta i dati bitan doprinos, ne samo u odbrani. Šta reći za Džordana Lojda? Po meni, takav biser od igrača bi bio vodeći igrač u bilo kojoj evroligaškoj ekipi! Zna da se podredi kolektivu, iako je individualac par ekselans! Čak je i Hol bio solidan večeras, dao je i onu bitnu trojku... MJK sjajan na ofanzivnom skoku, vrlo borben i sve vreme fokusiran na teren. Sve u svemu, Obradović je večeras imao 8-9 raspoloženih igrača, plus je taktički potpuno razoružao Mesinu! Bravo, momci, veoma sam srećan kada ekipe sa budžetima od 30-ak miliona pobeđujemo i to rutinski! Pakleni ritam se nastavlja, već u petak Barselona, pa u ponedeljak derbi... Samo hrabro!

Demar Derosan

pre 3 godine

Velika pobeda Zvezde. Lezi nam Armani koji je legija stranaca, iako su veceras bili oslabljeni. Zvezda je iskoristila sve svoje prednosti i raduje me sto nije bilo pada u cetvrtoj cetvrtini. Takodje me raduje sto je Simon vracen u tim, svojim stavom i odanoscu timu kroz sve ove godine zasluzuje mesto u timu, a i uneo je sa nekolio svojih poteza i onom trojkom dosta svezine. Bravo i za Simona i Saleta !

Mirko

pre 3 godine

@Cika Slave,
prvo je sramota sto Partizan proglasavate hrvatskim klubom.Druga sramota je da nemate pojma o tome sto pisete.
KK Jugoplastika/POP 84 tri titule
KK Cibona dve titule
KK Partizan jedna titula
KK Bosna jedna titula
I da Vam jos nesto kazem.Redom su titule osvajali Bosna,Cibona,Jugoplastika pa Partizan.
Slavimo pobedu nase Zvezde.Pustite Partizan i stvari o kojoma malo znate.Pozdrav.

Srx

pre 3 godine

Da vise ne laprdate i mlatite kao Maksim po diviziji, samo sebe lazete...
Budžeti klubova Evrolige:
1. Barselona 41 miliona €
2. CSKA 40,7
3. Real Madrid 40
4. Himki 33,3
5. Olimpija Milano 31
6. Fenerbahče 30
7. Zenit 26,7
8. Anadolu Efes 24
9. Makabi Tel Aviv 24
10. Bajern Minhen 23
11. Baskonija 16
12. Olimpijakos 16
13. Valensija 15
14. Panatinaikos 14
15. Žalgiris 11,9
16. ASVEL 11,4
17. Alba Berlin 11
18. Crvena zvezda 8,3

Nele

pre 3 godine

"Sjajno. Zvezda ide sledeću Barseloni, pa Partizanu, pa čekamo Efes pa u Tel Aviv.
Ku ku. Pakleno. Valjalo je što dobismo ovo.
@Sexisto,"
Gost Barsi, pa lagani trening, pa Efes kuci i onda Tel Aviv. 3 utakmice i jedan "recovery" trening, ne vidim sta je to "Pakleno"? Sto ce groblje da gine protiv jedinog Evroligasa protiv koga igra vec godinama? Pa neka ginu, nama je svakako to trening za razigravanje igraca kao i ostalo u ABA.

E

pre 3 godine

Sve cestitke na velikoj pobedi, veoma dobra utakmica i odlicno vodjenje od strane Sase Obradovica, nekako se cini da je svako dao svoj doprinos u pobedi i posebno me raduju igre O Brajanta i Terija.....ostaju dva velika problema Kuzmic koji nazalost jednostavno vise nema mesta ni u nekom prosecnom ABA timu i Hol, konacno i jeste danas nesto malo pogodio ali izuzetno slabo, ne znam sta se desava sa njim na pocetku je bio mnogo bolji....no za njega za razliku od Kuzmica mislim da jos ima nade da se popravi!!!

Red

pre 3 godine

Molim da neko posalje link za dobar live stream.
Znam sad cete reci zar u eri interneta neko trazi link, ali molim nekoga ko me razumije jer sve sto nadjem, svi su losi..
Zvezda!
(Zek, 18. novembar 2020 19:42) # Link

Livetv

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Odlicno prvo poluvreme, par gresaka ali napad konacno radi i konacno imamo akcije bez praznih minuta. Idemo da dobijemo ovo u drugom.

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Bravo,bravo ide ovo odlično.Bravo Sale,bravo stranci.A vi što pišete za suvu kiflu ostalo vam je još par dana....zapaće vam 23.11

drvobradi

pre 3 godine

Kakvu ekipu ima Armani a igra im se svela da svako pomalo igra 1 na 1. Zvezda mnogo bolje izgleda nego pre 2 nedelje, izuzetak Kuzmić i Lazić,
njima pomoći nema. Pravi test sledi za 2 dana. Sve u svemu, očigledan napredak. Jos nekako aktivirati par igrača sa klupe u ABA ligi.

veliki strumf

pre 3 godine

Jaka stvar!!Pobedili Armani koji nije odradio posten trening posle Korone!!
Pa videli smo ih protiv Splita!!

Uniks je jaci od ovih!!
(Grobar, 18. novembar 2020 22:46) Mora da vas je zato razbio 23 razlike onomad! Inače imaju 1 i po poznatog igrača, dok sta ima Armani - neki Serhio Rodrigez, Dilejni, Hajns, Micov, Panter, Bol, Lidej...

Smeh

pre 3 godine

Bravo Zvezdo! Dobiše "bogataše" koje su neki videli na samom vrhu pre početka sezone. A protiv Barse odigrati rasterećeno pa šta bude. Nikada se ne zna šta može da se desi. Ima dosta iznenadjujućih rezultata do sada pa što se i tada ne bi desio. Jedna od nebitnih urakmica u sezoni gde ekipa može samo da profitira, kao i sami igrači.

Ivan

pre 3 godine

Ja ne znam sta se desava sa Kuzmicem. Hit veceras mi je bio njegov pokusaj da zakuca pa je dobio rampu. I da ga nije poklopio, mislim da ne bi uspeo da zakuca. Odlicna partija veceras. Par glupih poteza i izgubljenih lopti je moglo da nas kosta, ali srecom nije bilo praznih minuta. O Brajant polako ulazi u formu, uz standardne Lojda i Voldena. Kuridza mi je tip igraca kao Stimac, nenametljiv a jedan od boljih. I konacno smo mogli da cujemo Siiiimoooonovic, bas sam se uzeleo toga. :-)

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Bravo Zvezdo, bravo Sale, bravo momci. Odlicna utakmica, jako vazna pobeda na strani protiv odlicne ekipe Armanija. I u napadu i u odbrani smo veceras odlicno izgledali. Idemo dalje.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Zvezdi baš odgovara da igra u Milanu! Marko Jagodić Kuridža veoma koristan igrač, izuzuzetno zahvalan!
(cukce, 18. novembar 2020 22:46)

Ima vecih majstora od njega u timu, ali on mi je omiljen. Nenametljiv a zavrsava ogroman posao. Diskretni heroj.

Nebojsa

pre 3 godine

Kuzmic nije za EL tu su kiksnuli, nije on vise onaj stari Kuzmic od pre par godina.
Svidjami se da smo poceli da postozemo koseve u poslednjem napadu, gde se zavrsava cetvrtina, poluvreme.
Mnogo znaci to za ekipu kad postignes kos na kraju poluvremena i to isto uradis na kraju 3/4 .
Takvi kosevi ti donose pobedu i to ranije nije bio slucaj.

Borky

pre 3 godine

U Zvezdi 7 stranaca ...
Armani nema ni jednog Italijana ...
Italijanska reprezentacija blaga katastrofa .
I mi smo izgleda na dobrom putu .
Jos i u ABA 2 igraju stranci ... katastrofa
(Ivan, 18. novembar 2020 23:58

Sta tebi i ostalima to toliko nedostaje u rep.? Sta jaucete a imamo bukvalno igraca za dve rep. Evo pogledajte drzavu koja ima najjacu ligu kao sto je Spanija pa koga ima od mladih igraca?! Na kraju krajeva sto da euroligas da pravi igrace ako eurocup ekipe ne prave? Pa valhda je normalno da ekipa koja igra euroligu pokusava da napravi sto bolje rezultate ili treba da imamo 1-2 pobjede pa nam oduzmu i ovo jadno mjesto. To sto se vi nadate i zelite da Zvezda bude slaba pa da se vi na mufte ugurate sto prije zaboravite to ce vam biti bolje.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Grobar, isplaci se bice ti lakse. Da, velika je stvar dobiti bilo koga na gostovanju u EL. A narocito tako skup tim kao sto je Armani. Sudis po utakmici portic Splita u ABA ligi koju Zvezda igra sa 50% snage. Ako sudis po ABA sta tek reci o Partizanu koji rutinski gubi kuci od Borca?

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Sjajne mini role Ročestija, Terija, Kuridže i Simonovića. Mnogo je bitna poenterska širina, da ne padne sve na Lojda, Voldena i Brajanta. Široka klupa donosi pobede na strani. Večeras su svi bili tim. Bravo momci!

Realno

pre 3 godine

Bata Džoni stigao u tim. I odigrao skoro pa savršen meč na oba kraja terena. Radio tačno ono što treba, doneo balans i skidao teret sa Lojda i Voldena. Saša vadi skoro pa 100% iz ovog tima i mora da se podrži!

4-5 u ovim ludačkim uslovima bez domaćeg terena gde igraš i protiv ovih sa pištaljkama je sasvim dobar skor. Bravo za tim i Sašu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (detektiv kokni kol, 18. novembar 2020 23:44)

Sa navijacim i uz njihovu podrsku,dobili bi svaku tekmu kod kuce a dobili bi i Bajern u Minhenu jer bi vise od pola hale bili zvezdasi iz Minhena i okruzenja.

Aca

pre 3 godine

Vidi Fmp 8. na tabeli,prvi put od osnivanja kluba,pa da li je moguce,daj da slikamo to,jer verovatno vise nikada nece biti bolje plasiran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci stvarno nemaju blama, 18. novembar 2020 23:02)

Pre nego što pokušaš biti duhovit, malo razmisli. Tačno je, trenutno smo osmi, možda čak i prvi put. Ali vas nikad, NIKAD nije ni bilo na ovoj tabeli, NIKAD niste ni učestvovali u ovom formatu.

bokelini77

pre 3 godine

Svaka cast na pobedi moja Zvezdo, pobediti ovakav tim u gostima je ogroman uspeh! Zamolio bih grobare da cestitaju i da se ne ponasaju kao razmazena deca, vec kao gospoda jer sam i ja vama cestitao na pobedi protiv Uniksa!