Fudbal 112

Utorak, 17.11.2020.

09:30

Kolarov odbio da uđe pred penal seriju sa Škotima

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo posle 20 godina.

Kolarov odbio da uðe pred penal seriju sa Škotima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

zlatko

pre 3 godine

Da to uradi Hrvatski kapetan, ne da ne bi vise nikad obukao dres, nego bi morao trajno napustit Hrvatski prostor. Najozbiljnije vam govorim.

Ivan

pre 3 godine

Nije nemoguće daje neko iz FSS sabotirao reprezentaciju a sve u cilju prolaska Škotske. Svi pričaju i da se nešto slično već dogodilo u JA 2010 pred utakmicu sa Australijom.

Suk

pre 3 godine

A od kada to klub moze da zabrani igracu da igra za reprezenatciju u terminu odobrenom of UEFA? Klubovi bi najvise voleli da nijedan igrac ne igra za reprezentaciju, ali da li ce ili nece igrati zavisi od igraca. Nije igracu lako da se suprotstavi klubu, ali jedan Ronaldo to radi, kao i mnogi drugi. Dakle klub je trazio od Kolarova da ne igra, a to sto nije igrao je ili do samog Kolarova ili do odluke trenera.

jututunska juhahaha

pre 3 godine

Bane, Kolarov, Tadić, Mitrović, Vidić i još mnogo igrača kojo su odigrali više od 30 utakmica za nacionalni tim n i k a d a nisu igrali na evropskom prvenstvu.

Čisto da se shvati o čemu se radi u srpskom fudbalu i gde smo među 50 država Evrope. Da, da. Evropa se sastoji od 50 država.

M

pre 3 godine

Bane je ćutao i igrao, oprostio im je i Sloveniju, i Estoniju, i razne Advokate i Pižone...i pored svega je ginuo za reprezentaciju. Onda je SRAMOTNO oteran i doveden ovaj. Usput, Bane nema nijednu tetovažu.

Realno

pre 3 godine

Moze Koki na levog beka. Sigruno je i registrovan i prijavljen. To sto Kolarov igra i kako se ponasa, moze i neki lokalni seoski dripac da igra. Nema neke razilke u igri, izgledu i ponasanju.

Миле

pre 3 godine

Moj brat radi u Glazgovu već 5 godina. Kaže da je tamo vladala euforija 10 dana pred utakmicu. Kao da su znali da će pobediti. A kad su zaista pobedili to je bilo slavlje neviđeno. Goreo je ceo Glazgov. Jednostavno Srbiju više niko ne shvata ozbiljno u fudbalu. Možda Andora, eventualno Letonija.
(Slavko, 17. novembar 2020 11:38)
Слажем се ја за ово са Андором (за Летонију нисам сигуран), али ми није јасно чему толика еуфорија у Шкотској када победе једну Андору, пардон Србију.
Имам једног пријатеља који, када се препричавају неке приче а нису проверене, каже: Ја бих ово оставио да се мало укисели. И ја бих тако поступио са овим причама око Коларова.

Dno

pre 3 godine

E da je samo Tumba problem, lako bi mi to resili. Od ispadanja vam spinuju vesti o Tumbi, Kolarovu, odjednom neka gomila izjava zaboravljenih strucnjaka koji prozivaju Tumbu dok Fss niko ni ne spominje. I tako ce to dva dana, nastavlja se ovaj cirkus od lige i reseno. Otici ce Tumba doci ce neki novi Krstajic ili neko ime da ga potrose i to je to. Kao i prethodnih 30 godina.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Jedna dama

To je predsjednik metza dao svoj privatni avion jer je asanovic rekao da ne postoji nacin da ga zadrze, da ide ovako ili onako.

Asanovic, kasalo i ostali zaradjivali su smijesne novce. Kolarov je dobivao u cityu neke bolesne pare tipa 100 000 tjedno.


I sad ima koliko...? 35-36 god... namlatio se para... a odbija igrati tekmu koja vodi zemlju kojoj je kapetan(!) na ep nakon 20 godina.

Ovo je beskrajna sramota. Mislim... da netko u hr to napravi, u situaciji da toliko cekamo nesto, taj se vise ne bi smio vratit u hr. :D
Bane je legenda i dobar covjek, nikad mu ovo nisu smjeli napraviti.

Руска Душа

pre 3 godine

А шта ако за пар година сазнамо да је он једини био поштен у овој причи? Хоће ли се неко извинити? Неће..
Немамо ми појма шта се десило, зато-полако.

Danica

pre 3 godine

Riba smrdi od glave ali vi novinari ne smete da postavite ni jedno pitanje pravim ljudima nego se pravite blesavi kao da je sve ovde idealno !

Гале

pre 3 godine

Да ли ви људи читате шта је написано и да ли некад оставите мржњу према свему и свакоме на страну? Склон сам да верујем ономе што је написано на крају текста, а што су пренели италијански медији - да клуб није Коларову забранио да игра. То ми такође логика и здрав разум говоре. Коларова су из тима изоставили наш селектор и ко зна још ко и зашто. Неоправдано, јер он је морао да игра. Није ни чудо ако је на крају одбио да уђе, јер ко зна какве закулисне игре су игране. Нико при здравој памети не би могао да помисли да ће бити одиграна онако слаба утакмица, са онако срамном поставком игре против увек драгих, срчаних и симпатичних, али недораслих Шкотланђана.

MK

pre 3 godine

Tog istog Ivanovica su godinama prozivali apsolutno svi kako se ne trudi za reprezentaciju. Dok je Bane bio kapiten mi nismo videli niti jedno takmicenje. Sad odjednom Bane junacina.
 (majk, 17. novembar 2020 10:47)

Pa upravo je Bane bio kapiten kada smo se kvalifikovali za zadnje veliko takmičenje - svetsko 2018te. Pa su mu lepo uzvratili oduzezvi mu traku i izbacili iz tima.

Ajde razmisli malo pre nego što titkaš.

Oliver Kosta

pre 3 godine

Hajde covece u penziju vise! Au breee.....
Vuce se po terenu godinama. Pricam o reprezentaciji ne o klubovima . Do kada cemo ga forsirati da igra? Do 40.godine?
Strasno. Dovedite Paunovica ili nekog drugog mladog trenera i krenite od pocetka sa mladjim igracima. Za dve tri godine bice i uspeha samo kada je isti trener na poziciji selektora a ne da menjaju svakih godinu dana. Uzas sta nam rade u savezu. Sve su to nesposobni ljudi. Imamo talentat ,imamo igrace samo treba covek koji ce to da slozi kako treba i kome ce da se veruje na duzi period.
Jokanovic,Paunovic,Milojevic. To je izbor ako hocemo rezultate. Ja sam za Paunovica jer najbolje poznaje klince. Pa bili smo prvaci sveta 2015. i mi se jos ivek raspadamo kao reprezentacija,nemamo igre ,nemamo selektora,nemamo volje ni zalaganje na terenu!!!! To nije normalno sta se desava. Trebali smo vec da budemo u top 10 reprezentacija sveta. Mi smo 50. Uzas uzas uzas.

Samokritika je pola zdravlja

pre 3 godine

Ne slazemo se, ne druzimo se, ne postujemo ni sebe ni druge. Pa, kako onda da pobedimo kada ne podnosimo jedni druge?
Od svih smo bolji, lepsi, pametniji, stariji, vredniji, kulturniji. Mi smo carevi svemira koji nemaju hleba da jedu, jurimo u buducnost u Yugu 45.
Mi smo jezivi a da toga svesni nismo. Politicari nam mozak popili, cuvaju svoje bogatstvo i privilegije govoreci nam da smo carevi svemira. I mi to prihvatamo? Tako u svim oblastima pa i u sportu. Isuse, Boze, Marijo majko bozja i svi sveci!

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 3 godine

Tumbakovicu i dalje treba da odes svakako i povedi Kokezu.
(savke, 17. novembar 2020 10:06)

I 2/3 reprezentativaca neka povedu sa sobom.

Jedna dama

pre 3 godine

@pijani zlotvor

Pa Asanovic da bi dosao da odigra za prvu sluzbenu utakmicu Hrvatska : SAD, unajmio je privatni avion iz Francuske.
Dosao, postigao 1.povijesni gol za Hrvatsku, odigrao do 58,minute, sjeo na avion i isti dan se vratio jer ga je čekala prvenstvena utakmica s Metzom.
To se zove ljubav prema domovini i patriotizam koji mu necemo nikada zaboraviti.

Mordor

pre 3 godine

Ako je to istina trebalo je da igra od starta kakve zabrane, kakvi bakrači.Posle FS.Srbije nek plati kaznu, kao što će Fiorentini za Vlahovića i Milenkovića.Zašto je dolazio pa da odbije pa i da su mu zabranili? Nešto tu gadno smrdi, a i Kolarov se ne izjašnjava?! Na žalost sad je kasno, imali su tu jednu utakmicu na domaćem terenu i odigrali su kako su odigrali the end.

Slavko

pre 3 godine

Moj brat radi u Glazgovu već 5 godina. Kaže da je tamo vladala euforija 10 dana pred utakmicu. Kao da su znali da će pobediti. A kad su zaista pobedili to je bilo slavlje neviđeno. Goreo je ceo Glazgov. Jednostavno Srbiju više niko ne shvata ozbiljno u fudbalu. Možda Andora, eventualno Letonija.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Prva utakmica hrvatske, prije 30 godina. Vlado kasalo igra u njemackoj, pita klub i trenera arie haana jel moze u zg. 'Koja sad hrvatska, pa jel nije prije par mjeseci bilo sp i bili su vasi igraci unutar jugoslavije tamo? Ne moze'.
Lik je pobjegao, odigrao tekmu i na povratku dobio 'cestitku' od kluba - 25 000 dm. Platio je, i ne samo to. Rekao je da mu je drago sto je platio tu kaznu i da bi platio i 200 000 da je trebalo.
A ovaj panj je kapetan, na kraju karijere u kojoj se namlatio daaaaaaleko vise love od jadnog vlade...

Ps- perisic i kolarov su u istom klubu. Perisic je igrao protiv turske i svedske. Broz bi igrao da nema zute kartone i coronu.
Kolarov se osramotio.

Max von Laaberg

pre 3 godine

Eto polako se dize magla.Nesto krupno se desilo u repki.Inter je organizovan klub,oni Kolarovu nebi dozvolili ni da putuje u Beograd,da su hteli da mu zabrane da igra. sata pre pocetka utakmice Matijasevic moze pokazati sta je io koga dobio,od Intera sigurno nije,moze biti kladionicarska mafija,jer i odlucujuci penal onako amaterski sutiran,da nepoverujes suter je iskusni profi.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Muslin je bio oteran jer nije zvao Sergeja. Znaci nebi ni igrali protov Skotske, jer bi bez Sergeja izgubili od Norverske.

Svakako ni Tumbakovic nije nikakav trener.

Treba nam neki trener koji igra moderan fudbal.
(Daki, 17. novembar 2020 11:24)

По ко зна који пут, Муслин није отеран због Сергеја, већ због једног другог фудбалера, чији је менаџер први син Србије.

NBGD

pre 3 godine

Zasto mu se sada ne zahvale i penzionisu sto se tice nas? Baneta,Matica, Milivojevica smo odstranjivali iz ekipe zbog drugih stvari, zasto nebi i Kolarovu rekli zbogom.

прле

pre 3 godine

Јадна је наша репрезентација кад са толико квалитетних играча не може да победи једну Шкотску код куће!
Дубоко су ме разочарали!

dpro77

pre 3 godine

Dobro citam ove komentare i neverujem pa zar niko da primeti da je engleska veza zakazala
Matic mesec dana pred Norvesku
Djuricic koji je bio nas najubojitiji igrac i u prenosu lopte do protivnickog gola 2 puta pozitivan u 10 dana gde to ima
dan pred utakmicu Milivojevic
Kolarov 3 sata pa zar nevidite kako su odredjene pozicije unistene jer se znalo sta ce da bude resenje i kada to ekipa domacin nije ucestvovala a ovog puta jos u pitanju UK ekipa koja nije bila 22 god pa jos igra kod kuce
Nemoj da se lazemo .

macconi

pre 3 godine

vrlo je moguce da se nasi vade na to da je Inter zabranio Kolarovu da igra...Italijani su to demantovali...da je postojao problem sa povredom klub ga ne bi ni pustio da doputuje...ako postoji zabrana onda se ne bi nasao ni na klupi...bice da su se posvadjali u vezi necega i da je odbio da igra i to je uticalo na tumbanje u postavi ekipe,a i psihicki...zato su lose odigrali..tumba naravno nije dorastao zadatku,ali u svakom slucaju ovo je poslednji signal da kokeza i ekipa moraju konacno da odu...nijedan ozbiljan trener ne zeli da bude selektor dok su oni tu

веверица

pre 3 godine

ма да. жртвени јарац.
није крив кокеза. није крив тумба. крив је коларов! (који је ионако завршио репрезентативну каријеру).
од кад је муслин отишао, разбили су нас сви осим норвешке.
а и под муслином смо слабо играли.

Stark

pre 3 godine

Okrivite sad Kolarova za debakl protiv Škotske. Šta su radili ostali na terenu? Ništa. On je najmanje kriv.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 17. novembar 2020 10:07)

A znas li ti sta znaci KAPITEN?I sta njegovo delovanje predstavlja?!

denis

pre 3 godine

Sad ste svi kao pametni i svi ste mangupi. Kao: da su meni zabranili ja bih ušao ... jeste, al´ u crtanom filmu. I rizikovali bi skup ugovor, na kraju karijere. Nemoj da se lažemo. I šta ste očekivali od kluba ? Da javno za medije priznaju da su zabranili svom igraču da nastupi za matičnu reprezentaciju ? Uostalom, zar je bitno da li je igrao ili ne ? Ostali su se odazvali, igrali ... a bolje da nisu ...
(doberman, 17. novembar 2020 10:28)

Ne može klub da zabrani igraču da igra u takmičarskim utakmicama za reprezentaciju. Može (a i ne mora) da zabrani samo kad se igraju prijateljske i to da ograniči fudbalera da igra jedno poluvrijeme ili da mu zabrani da igra cijelu utakmicu, ali samo i samo u PRIJATELJSKIM utakmicama. Igrač naravno može da se ogluši na to i da odigra i prijateljsku, nakon čega klub može da ga opomene ili novčano kazni. Sigurno mu ne bi niko raskinuo ugovor

Sale

pre 3 godine

Pljujete igrace a onde se bunite sto ne igraju. Da je igrao dobio kaznu od intera a nasi bi ga ipak pljuvali. To je srpski mentalitet. Samo kukamo i znamo uvek sve bolje...

Bravo za Kolarova!

pre 3 godine

Pametan! Baš ga briga da mu neko kalja ime provlačeći ga kroz mulj i blato Terza-Kokeza reprezentacije sa najgorim rezultatima u Evropi. Niko normalan neće sebi dozvoliti druženje i gubljenje vremena sa takvima.

qw

pre 3 godine

Ovako se to radi.
Nikola Kalinić nije prvi igrač koji je zbog nediscipline potjeran iz hrvatske reprezentacije. Popis 'zločestih' otvara Ivica Mornar, potom je tu Igor Cvitanović, pa Boško Balaban, Ivica Olić, kapetan Dario Srna, te Stjepan Tomas i Dejan Lovren. Ivica Mornar ostao bez puta na Europsko prvenstvo 1996. godine u Engleskoj nakon što ga je Miroslav Blažević izbacio iz reprezentacije zbog nediscipline jer ga je Ćiro na pripremama uhvatio za hotelskim šankom kako jede sendvič iza ponoći. Čovjek je jednostavno bio gladan, ali Ćiro nije imao milosti.
Tuđmanov miljenik Igor Cvitanović je dobio 'nogu' iz kampa 'vatrenih' uoči SP-a 1998. u Francuskoj jer se nije dovoljno zalagao na treningu. I tu je 'krvnik' bio, tko drugi nego trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević.
Tri tenora' reprezentacije - Darijo Srna, Boško Balaban i Ivica Olić - malo 'zaružili' uoči gostovanja protiv Rusije u Moskvi, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2008. godine. Dečki su, umjesto u svojim sobama, bili su u provodu u jednom narodnjačkom klubu u Zagrebu. Tadašnji izbornik Slaven Bilić bez razmišljanja ih je izbrisao s liste putnika za Moskvu, a HNS ih je novcano kaznio. Veseli se trojac u reprezentaciju vratio tek nakon ozbiljnog razgovora s Bilićem i javne isprike naciji. Ne treba isticati kako je Srna kasnije postao kapetanom reprezentacije.
Kamp reprezentacije je napustio, ali samovoljno, i Igor Bišćan uoči susreta protiv Bugarske u kvalifikacijama za EP Bišćan je bio nezadovoljan statusom koji je imao kod izbornika Otte Barića pa je pokupio stvari i napustio kamp. Za reprezentaciju Bišćan više nikad nije zaigrao.
Dejan Lovren koji je izbrisan s liste putnika za Europsko prvenstvo u Francuskoj jer je prigovorio  Anti Čačiću što nije dobio niti minute u prijateljskom susretu protiv Mađarske tijekom priprema. Čačić je poslao Lovrena na zagrijavanje, ali ga nije uveo u igru što mu je Lovren zamjerio. Čačić je nakon toga otpisao Lovrena za Francusku.
Zlatko Cico Kranjčar je 2004. izbacio iz reprezentacije Stjepana Tomasa, a razlog je bio posjet privatnog masera u vrijeme kad su reprezentativci morali biti sami u svojim sobama. Tomas se kasnije ispričao i vraćen je u reprezentaciju te s 'vatrenima' igrao na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. 

Daki

pre 3 godine

Muslin je bio oteran jer nije zvao Sergeja. Znaci nebi ni igrali protov Skotske, jer bi bez Sergeja izgubili od Norverske.

Svakako ni Tumbakovic nije nikakav trener.

Treba nam neki trener koji igra moderan fudbal.

Vladan R

pre 3 godine

Sve više deluje da se nešto desilo uoči meča sa Škotskom. Naši tvrde da je Intera zabranio, Italijani demantuju. Od koga je Matijasevic, dobio pomenutu informaciju. Ako je kažu direktni od Intera, a da zabrana ne postoji, onda verovatno nije Kolarov, taj koji je odlučio da ne igra. Ako je Kolarov iz nekog razloga odlučio da ne igra, sakrivsi se iza navodne zabrane Intera, onda nema reči kojom bi se opisao njegov postupak, pa čak i da postoji zabrana, nema realnog opravdanja. Definitivno se mora raščistiti ko je doneo odluku da ne igra, on sam ili selektor i klika oko njega.

doberman

pre 3 godine

Sad ste svi kao pametni i svi ste mangupi. Kao: da su meni zabranili ja bih ušao ... jeste, al´ u crtanom filmu. I rizikovali bi skup ugovor, na kraju karijere. Nemoj da se lažemo. I šta ste očekivali od kluba ? Da javno za medije priznaju da su zabranili svom igraču da nastupi za matičnu reprezentaciju ? Uostalom, zar je bitno da li je igrao ili ne ? Ostali su se odazvali, igrali ... a bolje da nisu ...

majk

pre 3 godine

"Veliki si Bane Ivanovicu, ljudina."


Tog istog Ivanovica su godinama prozivali apsolutno svi kako se ne trudi za reprezentaciju. Dok je Bane bio kapiten mi nismo videli niti jedno takmicenje. Sad odjednom Bane junacina.

Soko sivi

pre 3 godine

Pričajte šta hoćete o Dušku Tošiću ali on je svojevremeno dobio otkaz od Verdera jer se oglušio o zabranu odlaska na Olimpijke igre sa mladom reprezentacijom, i to mnogo pre nego što se finansijski obezbedio. Ako našem kapitenu u 36-oj godini klub određuje da li će da igra na najbitnijoj utakmici - onda stvarno..

Pedja

pre 3 godine

Licno mislim da je Kolarova odavno trebalo prestati zvati u reprezentaciju, jer nije vise dobar, a da cekamo slobodan udarac koji ce on da izvede je besmisleno. Ipak, nije u redu njegov stav, bila zabrana ili ne. I pored toga, ne mozemo zavisiti od samo jednog igraca, kriva je pre svega postavka tima. Gudelj mora igrati u sredini, jer je neumoran i trci svih 90 minuta. Pozadi je trebao igrati Spajic, koji je i zaigrao pri kraju i bio odlican. Na sredini smo imali beskrvne Lukica i Maksimovica, ne zna se ko je bio losiji. Tadic je vec duze van forme i pre je on trebao da izadje nego SMS. I onda kada smo izjednacili, umesto da napadamo u produzetku, jer su Skoti jedna prosecna ekipa, mi se opet povucemo i cekamo, kao ukazace se sansa. Penal svako moze promasiti, ali Skoti ih redovno vezbaju, zasto mi nismo? Oni su i utakmicu pre toga dobili na penale i opet dali svih 5.

laki

pre 3 godine

"Jedan je Bane kapiten"


Mislis ovaj sto se za reprezentaciju davao 30% od onog sto je dao za Celsi pa su ga godinama prozivali svi zivi zbog toga. Zaboravilo se to izgleda a imali smo i bas mnogo uspeha dok je on bio kapiten.

Marko

pre 3 godine

Izbaciti Kolarova iz reprezentacije pod hitno.Pa covek se napunio para,pa da ja covek rekao bi klubu NE ZANIMATE ME IGRAM ZA ZEMLJU.To govori o njemu i ljubavi prema zemlji.Jedan je Bane Ivanovic kapiten.

Tolisić

pre 3 godine

Biće bolje u baražu za SP '22 protiv uvek neugodne Grčke.
U Atini 0:0
U Beogradu 0:0
Penali: Gudelj zabija peti penal za prolaz uz pomoć odbitka prečke! VAR proverava da li je lopta prešla gol liniju, sudija svira pobedu Srbije!

MK

pre 3 godine

Kapitenski nema šta. A brže bolje je uzeo tu istu traku od Baneta. Jer će neko javno da kaže zašto je Ivanović odstranjen od timai oduzeta traka tek tako pred svetskog 2018te? Jedino što bi bar malo opralo ove fudbalere je to da urade. Potražite na YouTube šta Koroman ima da kaže ko vodi ovaj savez i zašto je Bane oteran.

Apád Faszát

pre 3 godine

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo posle 20 godina. To jest samostalna Srbija nikad dosad nije bio na Evropskom prvenstvu. Sem tadašnje velike Jugoslavije i Srbije-Crne Gore.

Vojkan

pre 3 godine

Aman zaman!
Pa jel lepo piše da MU JE KLUB ZABRANIO DA IGRA?
Šta još nije jasno?
A Tumbaković je imao dovoljno igrača ali očigledno da nije znao da ih sve poveže...

KAZNA KRU

pre 3 godine

Nešto tu ozbiljno ne valja, neće biti da je samo Kolarov problem i pritom
tu ne mislim na Tumbakovića i Kokezu za koje se već zna da su problem sam
za sebe.

Takenardi

pre 3 godine

Otkaz onome ko je odao tu informaciju, pa i s.d. reprezentacije Vladimir M. Zbog narusavanje atmosfere u timu pa i dovodjenje javnosti u zabludu i odrzavanje u zabludu takodje. Ne zanima me uopste da li je istina ili nije, ovakve stvari se resavaju iza vrata...

дрћл

pre 3 godine

И то капитен? Како би се понео нпр. Лука Модрић да је у сличној ситуацији? Срамота!

Вуче

pre 3 godine

Да је код њега постојала жеља да игра кључну утакмицу у репрезентативној каријери, нема силе која би га спречила.

Шта, као казнили би га парично 500 еура? Па шта. Десио се домино ефекат, Гудељ непотребно повучен на штоперу, везни ред остао без правог тркача и разбијача, леви бек игра ровит након 8 недеља паузе и добијеш шта си добио. Уместо Коларов штопер а Гудељ у везном реду па да буде као са Норвешком.

konto

pre 3 godine

Ovo kapiten? Onaj što je prihvatio da bude kapiten nakon što su na ovakav način uzeli Ivanoviću traku i oterali ga? E pa, čudi me baš...

Orolbić

pre 3 godine

Škoti su u regularnih 90 minuta zaslužili da pobede barem 2:1 obzirom kako su igrali i da su imali dva,tri zicera pred golom Srbije. Mene bi bilo sramota da smo prošli na penale iskreno. Igrali smo katastrofalno. Savest mi govori da je Škotska potpuno zasluženo otišla na Euro.

mek

pre 3 godine

Ne znam zasto cuti, rodjeni savez ga je vec napljuvao i prodao.
Nema potrebe za okretanjem i drugog obraza.
Decko, izadji i reci sta se desilo.
Jel Tumba teo bunker, a ti nisi, priznaj!

Spartacus

pre 3 godine

Nema šta, kapitenski.

Ali šta onda da očekuješ od ostatka reprezentacije? Kada kapiten uradi ovo. Ali svi dobro znamo kako je i postao kapiten.

Pipi

pre 3 godine

Da, da, neki zli stranci su krivi za onu blamazu i debakl, nikako FSS i trener, igraci (tim redom), i niko od nas nije gledao utakmicu

alex

pre 3 godine

Ma propast živa je srpski fudbal i FSS. On je došao u Srbiju da se vidi sa familijom a ne da igra fudbal. SMS svaku utakmicu za reprezentaciju igra 10 puta lošije nego za Lacio. Tumbakoviću je glavna preporuka za posao selektora Srbije bila što je odbio da peva šiptarsku himnu a ne stručnost. Stručnost je pokazao u najvažnijoj utakmici u zadnjih 20 godina....

prevaranti

pre 3 godine

to je najveci problem sad,pa zar je bitno da li je hteo da udje ili ne,mitrovic bi svakako sutirao penal,a i to je nebitno svako moze da promasi,utakmica je trebalo resiti za 90min,ali ajde i resiti nego da su nasi nesto makar igrali,da se videlo da igramo,napadamo kod kuce jednu prosecnu ekipu da odemo na evropsko,i tako da su igrali fudbal shodno svojim imenima koje su stekli po dobrim klubovima,pa eto da kazemo igrali smo nije htelo,ali ne,pokazali su da su prosecna ekipa,bez obzira na imena

mozda_nekad

pre 3 godine

nije mi ga zao uopste. Od kada je Banetu uzeo traku i nije je odbio iz postovanja prema istom za mene je 0 od coveka. Tacnije - posto je 0 odavno. A i usput je naprednjak

Gde ja živim

pre 3 godine

Upotrebiti reč cirkus bi bila uvreda za profesionalce, umetnike, akrobate i životinje koji tamo rade i žive. Jedino drugo što mi pada na pamet je rupa bez dna ispunjena otpadom i fekalijama. I to je još blaga varijanta.

Djura

pre 3 godine

O tome pričam od kad su oterali Baneta Ivanovića. Da li bi Banetu neko mogao da zabrani da igra najvažniju utakmicu za reprezentaciju? Da li bi Muslin ćutao o tome? I na kraju da li je nešto što se zove karma kriva za to kako prolazimo u fudbalu?

lazi svuda oko nas

pre 3 godine

Gospodin covek. kako se trener usudio da ubaci šminkera sa klupe...E, moja Srbijo, zbog ovakvih koji umislili da su Ronaldo nikad necemo da uradimo nista.

pravo

pre 3 godine

Oduzeti pasos i drzavljanstvo doticnom, pa neka mu deca i unuci rastu po Italiji, Engleskoj..., bez prava dolaska ovamo.
Ona Amerikanka u kosarci pre neki dan poginula za Srbiju, odigrala 48 od 50 efektivnih minuta, bila preko 2 sata na parketu, rizikovala karijeru.
Bolje je da iz ove zemlje ode 3 miliona Srba i da damo drzavljanstvo Sirijcima, Pakistancima, Somalijcima...

Kanidja PG

pre 3 godine

Kapiten Srbije ne samo da je odbio da udje zbog penala, vec je odbio i da igra. Nije bilo blokade od Intera uostalom niko ne moze da zabrani igracu da igra ako to zeli.
Kolarov je prodao Srbiju bas kapitenski.
Veliki si Bane Ivanovicu, ljudina.
Vazno da je kapiten stigao da zaigra na splavu. Nikad vise poziv ali ko nam vodi savez nista od toga.

krki

pre 3 godine

Vi kazete da su mu zabranili, a italijanski mediji da nisu. O cemu se radi? Kolarov je realno bio potreban na toj utakmici.
Sto lepo on ne kaze kako je ustvari bilo resi sve dileme, i da kaze hoce li jos da igra ili ne. Ovako se samo nagadja. Dok se ne resi sa svakim reprezentativcem pitanje odnosa i stava prema reprezentaciji necemo ni odmaci dalje od ovoga gde jesmo. Niko nam ljudi nije kriv sve je posledica naseg rada i odsustva sistema kojeg nema.

Spartacus

pre 3 godine

Nema šta, kapitenski.

Ali šta onda da očekuješ od ostatka reprezentacije? Kada kapiten uradi ovo. Ali svi dobro znamo kako je i postao kapiten.

Kanidja PG

pre 3 godine

Kapiten Srbije ne samo da je odbio da udje zbog penala, vec je odbio i da igra. Nije bilo blokade od Intera uostalom niko ne moze da zabrani igracu da igra ako to zeli.
Kolarov je prodao Srbiju bas kapitenski.
Veliki si Bane Ivanovicu, ljudina.
Vazno da je kapiten stigao da zaigra na splavu. Nikad vise poziv ali ko nam vodi savez nista od toga.

mozda_nekad

pre 3 godine

nije mi ga zao uopste. Od kada je Banetu uzeo traku i nije je odbio iz postovanja prema istom za mene je 0 od coveka. Tacnije - posto je 0 odavno. A i usput je naprednjak

Djura

pre 3 godine

O tome pričam od kad su oterali Baneta Ivanovića. Da li bi Banetu neko mogao da zabrani da igra najvažniju utakmicu za reprezentaciju? Da li bi Muslin ćutao o tome? I na kraju da li je nešto što se zove karma kriva za to kako prolazimo u fudbalu?

Gde ja živim

pre 3 godine

Upotrebiti reč cirkus bi bila uvreda za profesionalce, umetnike, akrobate i životinje koji tamo rade i žive. Jedino drugo što mi pada na pamet je rupa bez dna ispunjena otpadom i fekalijama. I to je još blaga varijanta.

alex

pre 3 godine

Ma propast živa je srpski fudbal i FSS. On je došao u Srbiju da se vidi sa familijom a ne da igra fudbal. SMS svaku utakmicu za reprezentaciju igra 10 puta lošije nego za Lacio. Tumbakoviću je glavna preporuka za posao selektora Srbije bila što je odbio da peva šiptarsku himnu a ne stručnost. Stručnost je pokazao u najvažnijoj utakmici u zadnjih 20 godina....

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Prva utakmica hrvatske, prije 30 godina. Vlado kasalo igra u njemackoj, pita klub i trenera arie haana jel moze u zg. 'Koja sad hrvatska, pa jel nije prije par mjeseci bilo sp i bili su vasi igraci unutar jugoslavije tamo? Ne moze'.
Lik je pobjegao, odigrao tekmu i na povratku dobio 'cestitku' od kluba - 25 000 dm. Platio je, i ne samo to. Rekao je da mu je drago sto je platio tu kaznu i da bi platio i 200 000 da je trebalo.
A ovaj panj je kapetan, na kraju karijere u kojoj se namlatio daaaaaaleko vise love od jadnog vlade...

Ps- perisic i kolarov su u istom klubu. Perisic je igrao protiv turske i svedske. Broz bi igrao da nema zute kartone i coronu.
Kolarov se osramotio.

krki

pre 3 godine

Vi kazete da su mu zabranili, a italijanski mediji da nisu. O cemu se radi? Kolarov je realno bio potreban na toj utakmici.
Sto lepo on ne kaze kako je ustvari bilo resi sve dileme, i da kaze hoce li jos da igra ili ne. Ovako se samo nagadja. Dok se ne resi sa svakim reprezentativcem pitanje odnosa i stava prema reprezentaciji necemo ni odmaci dalje od ovoga gde jesmo. Niko nam ljudi nije kriv sve je posledica naseg rada i odsustva sistema kojeg nema.

Slavko

pre 3 godine

Moj brat radi u Glazgovu već 5 godina. Kaže da je tamo vladala euforija 10 dana pred utakmicu. Kao da su znali da će pobediti. A kad su zaista pobedili to je bilo slavlje neviđeno. Goreo je ceo Glazgov. Jednostavno Srbiju više niko ne shvata ozbiljno u fudbalu. Možda Andora, eventualno Letonija.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Jedna dama

To je predsjednik metza dao svoj privatni avion jer je asanovic rekao da ne postoji nacin da ga zadrze, da ide ovako ili onako.

Asanovic, kasalo i ostali zaradjivali su smijesne novce. Kolarov je dobivao u cityu neke bolesne pare tipa 100 000 tjedno.


I sad ima koliko...? 35-36 god... namlatio se para... a odbija igrati tekmu koja vodi zemlju kojoj je kapetan(!) na ep nakon 20 godina.

Ovo je beskrajna sramota. Mislim... da netko u hr to napravi, u situaciji da toliko cekamo nesto, taj se vise ne bi smio vratit u hr. :D
Bane je legenda i dobar covjek, nikad mu ovo nisu smjeli napraviti.

MK

pre 3 godine

Tog istog Ivanovica su godinama prozivali apsolutno svi kako se ne trudi za reprezentaciju. Dok je Bane bio kapiten mi nismo videli niti jedno takmicenje. Sad odjednom Bane junacina.
 (majk, 17. novembar 2020 10:47)

Pa upravo je Bane bio kapiten kada smo se kvalifikovali za zadnje veliko takmičenje - svetsko 2018te. Pa su mu lepo uzvratili oduzezvi mu traku i izbacili iz tima.

Ajde razmisli malo pre nego što titkaš.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Muslin je bio oteran jer nije zvao Sergeja. Znaci nebi ni igrali protov Skotske, jer bi bez Sergeja izgubili od Norverske.

Svakako ni Tumbakovic nije nikakav trener.

Treba nam neki trener koji igra moderan fudbal.
(Daki, 17. novembar 2020 11:24)

По ко зна који пут, Муслин није отеран због Сергеја, већ због једног другог фудбалера, чији је менаџер први син Србије.

lazi svuda oko nas

pre 3 godine

Gospodin covek. kako se trener usudio da ubaci šminkera sa klupe...E, moja Srbijo, zbog ovakvih koji umislili da su Ronaldo nikad necemo da uradimo nista.

M

pre 3 godine

Bane je ćutao i igrao, oprostio im je i Sloveniju, i Estoniju, i razne Advokate i Pižone...i pored svega je ginuo za reprezentaciju. Onda je SRAMOTNO oteran i doveden ovaj. Usput, Bane nema nijednu tetovažu.

pravo

pre 3 godine

Oduzeti pasos i drzavljanstvo doticnom, pa neka mu deca i unuci rastu po Italiji, Engleskoj..., bez prava dolaska ovamo.
Ona Amerikanka u kosarci pre neki dan poginula za Srbiju, odigrala 48 od 50 efektivnih minuta, bila preko 2 sata na parketu, rizikovala karijeru.
Bolje je da iz ove zemlje ode 3 miliona Srba i da damo drzavljanstvo Sirijcima, Pakistancima, Somalijcima...

qw

pre 3 godine

Ovako se to radi.
Nikola Kalinić nije prvi igrač koji je zbog nediscipline potjeran iz hrvatske reprezentacije. Popis 'zločestih' otvara Ivica Mornar, potom je tu Igor Cvitanović, pa Boško Balaban, Ivica Olić, kapetan Dario Srna, te Stjepan Tomas i Dejan Lovren. Ivica Mornar ostao bez puta na Europsko prvenstvo 1996. godine u Engleskoj nakon što ga je Miroslav Blažević izbacio iz reprezentacije zbog nediscipline jer ga je Ćiro na pripremama uhvatio za hotelskim šankom kako jede sendvič iza ponoći. Čovjek je jednostavno bio gladan, ali Ćiro nije imao milosti.
Tuđmanov miljenik Igor Cvitanović je dobio 'nogu' iz kampa 'vatrenih' uoči SP-a 1998. u Francuskoj jer se nije dovoljno zalagao na treningu. I tu je 'krvnik' bio, tko drugi nego trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević.
Tri tenora' reprezentacije - Darijo Srna, Boško Balaban i Ivica Olić - malo 'zaružili' uoči gostovanja protiv Rusije u Moskvi, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2008. godine. Dečki su, umjesto u svojim sobama, bili su u provodu u jednom narodnjačkom klubu u Zagrebu. Tadašnji izbornik Slaven Bilić bez razmišljanja ih je izbrisao s liste putnika za Moskvu, a HNS ih je novcano kaznio. Veseli se trojac u reprezentaciju vratio tek nakon ozbiljnog razgovora s Bilićem i javne isprike naciji. Ne treba isticati kako je Srna kasnije postao kapetanom reprezentacije.
Kamp reprezentacije je napustio, ali samovoljno, i Igor Bišćan uoči susreta protiv Bugarske u kvalifikacijama za EP Bišćan je bio nezadovoljan statusom koji je imao kod izbornika Otte Barića pa je pokupio stvari i napustio kamp. Za reprezentaciju Bišćan više nikad nije zaigrao.
Dejan Lovren koji je izbrisan s liste putnika za Europsko prvenstvo u Francuskoj jer je prigovorio  Anti Čačiću što nije dobio niti minute u prijateljskom susretu protiv Mađarske tijekom priprema. Čačić je poslao Lovrena na zagrijavanje, ali ga nije uveo u igru što mu je Lovren zamjerio. Čačić je nakon toga otpisao Lovrena za Francusku.
Zlatko Cico Kranjčar je 2004. izbacio iz reprezentacije Stjepana Tomasa, a razlog je bio posjet privatnog masera u vrijeme kad su reprezentativci morali biti sami u svojim sobama. Tomas se kasnije ispričao i vraćen je u reprezentaciju te s 'vatrenima' igrao na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. 

веверица

pre 3 godine

ма да. жртвени јарац.
није крив кокеза. није крив тумба. крив је коларов! (који је ионако завршио репрезентативну каријеру).
од кад је муслин отишао, разбили су нас сви осим норвешке.
а и под муслином смо слабо играли.

Dno

pre 3 godine

E da je samo Tumba problem, lako bi mi to resili. Od ispadanja vam spinuju vesti o Tumbi, Kolarovu, odjednom neka gomila izjava zaboravljenih strucnjaka koji prozivaju Tumbu dok Fss niko ni ne spominje. I tako ce to dva dana, nastavlja se ovaj cirkus od lige i reseno. Otici ce Tumba doci ce neki novi Krstajic ili neko ime da ga potrose i to je to. Kao i prethodnih 30 godina.

Danica

pre 3 godine

Riba smrdi od glave ali vi novinari ne smete da postavite ni jedno pitanje pravim ljudima nego se pravite blesavi kao da je sve ovde idealno !

prevaranti

pre 3 godine

to je najveci problem sad,pa zar je bitno da li je hteo da udje ili ne,mitrovic bi svakako sutirao penal,a i to je nebitno svako moze da promasi,utakmica je trebalo resiti za 90min,ali ajde i resiti nego da su nasi nesto makar igrali,da se videlo da igramo,napadamo kod kuce jednu prosecnu ekipu da odemo na evropsko,i tako da su igrali fudbal shodno svojim imenima koje su stekli po dobrim klubovima,pa eto da kazemo igrali smo nije htelo,ali ne,pokazali su da su prosecna ekipa,bez obzira na imena

Realno

pre 3 godine

Moze Koki na levog beka. Sigruno je i registrovan i prijavljen. To sto Kolarov igra i kako se ponasa, moze i neki lokalni seoski dripac da igra. Nema neke razilke u igri, izgledu i ponasanju.

Soko sivi

pre 3 godine

Pričajte šta hoćete o Dušku Tošiću ali on je svojevremeno dobio otkaz od Verdera jer se oglušio o zabranu odlaska na Olimpijke igre sa mladom reprezentacijom, i to mnogo pre nego što se finansijski obezbedio. Ako našem kapitenu u 36-oj godini klub određuje da li će da igra na najbitnijoj utakmici - onda stvarno..

Jedna dama

pre 3 godine

@pijani zlotvor

Pa Asanovic da bi dosao da odigra za prvu sluzbenu utakmicu Hrvatska : SAD, unajmio je privatni avion iz Francuske.
Dosao, postigao 1.povijesni gol za Hrvatsku, odigrao do 58,minute, sjeo na avion i isti dan se vratio jer ga je čekala prvenstvena utakmica s Metzom.
To se zove ljubav prema domovini i patriotizam koji mu necemo nikada zaboraviti.

Samokritika je pola zdravlja

pre 3 godine

Ne slazemo se, ne druzimo se, ne postujemo ni sebe ni druge. Pa, kako onda da pobedimo kada ne podnosimo jedni druge?
Od svih smo bolji, lepsi, pametniji, stariji, vredniji, kulturniji. Mi smo carevi svemira koji nemaju hleba da jedu, jurimo u buducnost u Yugu 45.
Mi smo jezivi a da toga svesni nismo. Politicari nam mozak popili, cuvaju svoje bogatstvo i privilegije govoreci nam da smo carevi svemira. I mi to prihvatamo? Tako u svim oblastima pa i u sportu. Isuse, Boze, Marijo majko bozja i svi sveci!

macconi

pre 3 godine

vrlo je moguce da se nasi vade na to da je Inter zabranio Kolarovu da igra...Italijani su to demantovali...da je postojao problem sa povredom klub ga ne bi ni pustio da doputuje...ako postoji zabrana onda se ne bi nasao ni na klupi...bice da su se posvadjali u vezi necega i da je odbio da igra i to je uticalo na tumbanje u postavi ekipe,a i psihicki...zato su lose odigrali..tumba naravno nije dorastao zadatku,ali u svakom slucaju ovo je poslednji signal da kokeza i ekipa moraju konacno da odu...nijedan ozbiljan trener ne zeli da bude selektor dok su oni tu

прле

pre 3 godine

Јадна је наша репрезентација кад са толико квалитетних играча не може да победи једну Шкотску код куће!
Дубоко су ме разочарали!

MK

pre 3 godine

Kapitenski nema šta. A brže bolje je uzeo tu istu traku od Baneta. Jer će neko javno da kaže zašto je Ivanović odstranjen od timai oduzeta traka tek tako pred svetskog 2018te? Jedino što bi bar malo opralo ove fudbalere je to da urade. Potražite na YouTube šta Koroman ima da kaže ko vodi ovaj savez i zašto je Bane oteran.

denis

pre 3 godine

Sad ste svi kao pametni i svi ste mangupi. Kao: da su meni zabranili ja bih ušao ... jeste, al´ u crtanom filmu. I rizikovali bi skup ugovor, na kraju karijere. Nemoj da se lažemo. I šta ste očekivali od kluba ? Da javno za medije priznaju da su zabranili svom igraču da nastupi za matičnu reprezentaciju ? Uostalom, zar je bitno da li je igrao ili ne ? Ostali su se odazvali, igrali ... a bolje da nisu ...
(doberman, 17. novembar 2020 10:28)

Ne može klub da zabrani igraču da igra u takmičarskim utakmicama za reprezentaciju. Može (a i ne mora) da zabrani samo kad se igraju prijateljske i to da ograniči fudbalera da igra jedno poluvrijeme ili da mu zabrani da igra cijelu utakmicu, ali samo i samo u PRIJATELJSKIM utakmicama. Igrač naravno može da se ogluši na to i da odigra i prijateljsku, nakon čega klub može da ga opomene ili novčano kazni. Sigurno mu ne bi niko raskinuo ugovor

Orolbić

pre 3 godine

Škoti su u regularnih 90 minuta zaslužili da pobede barem 2:1 obzirom kako su igrali i da su imali dva,tri zicera pred golom Srbije. Mene bi bilo sramota da smo prošli na penale iskreno. Igrali smo katastrofalno. Savest mi govori da je Škotska potpuno zasluženo otišla na Euro.

Pipi

pre 3 godine

Da, da, neki zli stranci su krivi za onu blamazu i debakl, nikako FSS i trener, igraci (tim redom), i niko od nas nije gledao utakmicu

Руска Душа

pre 3 godine

А шта ако за пар година сазнамо да је он једини био поштен у овој причи? Хоће ли се неко извинити? Неће..
Немамо ми појма шта се десило, зато-полако.

Oliver Kosta

pre 3 godine

Hajde covece u penziju vise! Au breee.....
Vuce se po terenu godinama. Pricam o reprezentaciji ne o klubovima . Do kada cemo ga forsirati da igra? Do 40.godine?
Strasno. Dovedite Paunovica ili nekog drugog mladog trenera i krenite od pocetka sa mladjim igracima. Za dve tri godine bice i uspeha samo kada je isti trener na poziciji selektora a ne da menjaju svakih godinu dana. Uzas sta nam rade u savezu. Sve su to nesposobni ljudi. Imamo talentat ,imamo igrace samo treba covek koji ce to da slozi kako treba i kome ce da se veruje na duzi period.
Jokanovic,Paunovic,Milojevic. To je izbor ako hocemo rezultate. Ja sam za Paunovica jer najbolje poznaje klince. Pa bili smo prvaci sveta 2015. i mi se jos ivek raspadamo kao reprezentacija,nemamo igre ,nemamo selektora,nemamo volje ni zalaganje na terenu!!!! To nije normalno sta se desava. Trebali smo vec da budemo u top 10 reprezentacija sveta. Mi smo 50. Uzas uzas uzas.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 3 godine

Tumbakovicu i dalje treba da odes svakako i povedi Kokezu.
(savke, 17. novembar 2020 10:06)

I 2/3 reprezentativaca neka povedu sa sobom.

NBGD

pre 3 godine

Zasto mu se sada ne zahvale i penzionisu sto se tice nas? Baneta,Matica, Milivojevica smo odstranjivali iz ekipe zbog drugih stvari, zasto nebi i Kolarovu rekli zbogom.

Max von Laaberg

pre 3 godine

Eto polako se dize magla.Nesto krupno se desilo u repki.Inter je organizovan klub,oni Kolarovu nebi dozvolili ni da putuje u Beograd,da su hteli da mu zabrane da igra. sata pre pocetka utakmice Matijasevic moze pokazati sta je io koga dobio,od Intera sigurno nije,moze biti kladionicarska mafija,jer i odlucujuci penal onako amaterski sutiran,da nepoverujes suter je iskusni profi.

Takenardi

pre 3 godine

Otkaz onome ko je odao tu informaciju, pa i s.d. reprezentacije Vladimir M. Zbog narusavanje atmosfere u timu pa i dovodjenje javnosti u zabludu i odrzavanje u zabludu takodje. Ne zanima me uopste da li je istina ili nije, ovakve stvari se resavaju iza vrata...

jututunska juhahaha

pre 3 godine

Bane, Kolarov, Tadić, Mitrović, Vidić i još mnogo igrača kojo su odigrali više od 30 utakmica za nacionalni tim n i k a d a nisu igrali na evropskom prvenstvu.

Čisto da se shvati o čemu se radi u srpskom fudbalu i gde smo među 50 država Evrope. Da, da. Evropa se sastoji od 50 država.

zlatko

pre 3 godine

Da to uradi Hrvatski kapetan, ne da ne bi vise nikad obukao dres, nego bi morao trajno napustit Hrvatski prostor. Najozbiljnije vam govorim.

Bravo za Kolarova!

pre 3 godine

Pametan! Baš ga briga da mu neko kalja ime provlačeći ga kroz mulj i blato Terza-Kokeza reprezentacije sa najgorim rezultatima u Evropi. Niko normalan neće sebi dozvoliti druženje i gubljenje vremena sa takvima.

Mordor

pre 3 godine

Ako je to istina trebalo je da igra od starta kakve zabrane, kakvi bakrači.Posle FS.Srbije nek plati kaznu, kao što će Fiorentini za Vlahovića i Milenkovića.Zašto je dolazio pa da odbije pa i da su mu zabranili? Nešto tu gadno smrdi, a i Kolarov se ne izjašnjava?! Na žalost sad je kasno, imali su tu jednu utakmicu na domaćem terenu i odigrali su kako su odigrali the end.

Suk

pre 3 godine

A od kada to klub moze da zabrani igracu da igra za reprezenatciju u terminu odobrenom of UEFA? Klubovi bi najvise voleli da nijedan igrac ne igra za reprezentaciju, ali da li ce ili nece igrati zavisi od igraca. Nije igracu lako da se suprotstavi klubu, ali jedan Ronaldo to radi, kao i mnogi drugi. Dakle klub je trazio od Kolarova da ne igra, a to sto nije igrao je ili do samog Kolarova ili do odluke trenera.

Гале

pre 3 godine

Да ли ви људи читате шта је написано и да ли некад оставите мржњу према свему и свакоме на страну? Склон сам да верујем ономе што је написано на крају текста, а што су пренели италијански медији - да клуб није Коларову забранио да игра. То ми такође логика и здрав разум говоре. Коларова су из тима изоставили наш селектор и ко зна још ко и зашто. Неоправдано, јер он је морао да игра. Није ни чудо ако је на крају одбио да уђе, јер ко зна какве закулисне игре су игране. Нико при здравој памети не би могао да помисли да ће бити одиграна онако слаба утакмица, са онако срамном поставком игре против увек драгих, срчаних и симпатичних, али недораслих Шкотланђана.

Pedja

pre 3 godine

Licno mislim da je Kolarova odavno trebalo prestati zvati u reprezentaciju, jer nije vise dobar, a da cekamo slobodan udarac koji ce on da izvede je besmisleno. Ipak, nije u redu njegov stav, bila zabrana ili ne. I pored toga, ne mozemo zavisiti od samo jednog igraca, kriva je pre svega postavka tima. Gudelj mora igrati u sredini, jer je neumoran i trci svih 90 minuta. Pozadi je trebao igrati Spajic, koji je i zaigrao pri kraju i bio odlican. Na sredini smo imali beskrvne Lukica i Maksimovica, ne zna se ko je bio losiji. Tadic je vec duze van forme i pre je on trebao da izadje nego SMS. I onda kada smo izjednacili, umesto da napadamo u produzetku, jer su Skoti jedna prosecna ekipa, mi se opet povucemo i cekamo, kao ukazace se sansa. Penal svako moze promasiti, ali Skoti ih redovno vezbaju, zasto mi nismo? Oni su i utakmicu pre toga dobili na penale i opet dali svih 5.

Stark

pre 3 godine

Okrivite sad Kolarova za debakl protiv Škotske. Šta su radili ostali na terenu? Ništa. On je najmanje kriv.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 17. novembar 2020 10:07)

A znas li ti sta znaci KAPITEN?I sta njegovo delovanje predstavlja?!

Tolisić

pre 3 godine

Biće bolje u baražu za SP '22 protiv uvek neugodne Grčke.
U Atini 0:0
U Beogradu 0:0
Penali: Gudelj zabija peti penal za prolaz uz pomoć odbitka prečke! VAR proverava da li je lopta prešla gol liniju, sudija svira pobedu Srbije!

дрћл

pre 3 godine

И то капитен? Како би се понео нпр. Лука Модрић да је у сличној ситуацији? Срамота!

Миле

pre 3 godine

Moj brat radi u Glazgovu već 5 godina. Kaže da je tamo vladala euforija 10 dana pred utakmicu. Kao da su znali da će pobediti. A kad su zaista pobedili to je bilo slavlje neviđeno. Goreo je ceo Glazgov. Jednostavno Srbiju više niko ne shvata ozbiljno u fudbalu. Možda Andora, eventualno Letonija.
(Slavko, 17. novembar 2020 11:38)
Слажем се ја за ово са Андором (за Летонију нисам сигуран), али ми није јасно чему толика еуфорија у Шкотској када победе једну Андору, пардон Србију.
Имам једног пријатеља који, када се препричавају неке приче а нису проверене, каже: Ја бих ово оставио да се мало укисели. И ја бих тако поступио са овим причама око Коларова.

Vladan R

pre 3 godine

Sve više deluje da se nešto desilo uoči meča sa Škotskom. Naši tvrde da je Intera zabranio, Italijani demantuju. Od koga je Matijasevic, dobio pomenutu informaciju. Ako je kažu direktni od Intera, a da zabrana ne postoji, onda verovatno nije Kolarov, taj koji je odlučio da ne igra. Ako je Kolarov iz nekog razloga odlučio da ne igra, sakrivsi se iza navodne zabrane Intera, onda nema reči kojom bi se opisao njegov postupak, pa čak i da postoji zabrana, nema realnog opravdanja. Definitivno se mora raščistiti ko je doneo odluku da ne igra, on sam ili selektor i klika oko njega.

mek

pre 3 godine

Ne znam zasto cuti, rodjeni savez ga je vec napljuvao i prodao.
Nema potrebe za okretanjem i drugog obraza.
Decko, izadji i reci sta se desilo.
Jel Tumba teo bunker, a ti nisi, priznaj!

konto

pre 3 godine

Ovo kapiten? Onaj što je prihvatio da bude kapiten nakon što su na ovakav način uzeli Ivanoviću traku i oterali ga? E pa, čudi me baš...

Ivan

pre 3 godine

Nije nemoguće daje neko iz FSS sabotirao reprezentaciju a sve u cilju prolaska Škotske. Svi pričaju i da se nešto slično već dogodilo u JA 2010 pred utakmicu sa Australijom.

Apád Faszát

pre 3 godine

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo posle 20 godina. To jest samostalna Srbija nikad dosad nije bio na Evropskom prvenstvu. Sem tadašnje velike Jugoslavije i Srbije-Crne Gore.

majk

pre 3 godine

"Veliki si Bane Ivanovicu, ljudina."


Tog istog Ivanovica su godinama prozivali apsolutno svi kako se ne trudi za reprezentaciju. Dok je Bane bio kapiten mi nismo videli niti jedno takmicenje. Sad odjednom Bane junacina.

Daki

pre 3 godine

Muslin je bio oteran jer nije zvao Sergeja. Znaci nebi ni igrali protov Skotske, jer bi bez Sergeja izgubili od Norverske.

Svakako ni Tumbakovic nije nikakav trener.

Treba nam neki trener koji igra moderan fudbal.

KAZNA KRU

pre 3 godine

Nešto tu ozbiljno ne valja, neće biti da je samo Kolarov problem i pritom
tu ne mislim na Tumbakovića i Kokezu za koje se već zna da su problem sam
za sebe.

laki

pre 3 godine

"Jedan je Bane kapiten"


Mislis ovaj sto se za reprezentaciju davao 30% od onog sto je dao za Celsi pa su ga godinama prozivali svi zivi zbog toga. Zaboravilo se to izgleda a imali smo i bas mnogo uspeha dok je on bio kapiten.

doberman

pre 3 godine

Sad ste svi kao pametni i svi ste mangupi. Kao: da su meni zabranili ja bih ušao ... jeste, al´ u crtanom filmu. I rizikovali bi skup ugovor, na kraju karijere. Nemoj da se lažemo. I šta ste očekivali od kluba ? Da javno za medije priznaju da su zabranili svom igraču da nastupi za matičnu reprezentaciju ? Uostalom, zar je bitno da li je igrao ili ne ? Ostali su se odazvali, igrali ... a bolje da nisu ...

dpro77

pre 3 godine

Dobro citam ove komentare i neverujem pa zar niko da primeti da je engleska veza zakazala
Matic mesec dana pred Norvesku
Djuricic koji je bio nas najubojitiji igrac i u prenosu lopte do protivnickog gola 2 puta pozitivan u 10 dana gde to ima
dan pred utakmicu Milivojevic
Kolarov 3 sata pa zar nevidite kako su odredjene pozicije unistene jer se znalo sta ce da bude resenje i kada to ekipa domacin nije ucestvovala a ovog puta jos u pitanju UK ekipa koja nije bila 22 god pa jos igra kod kuce
Nemoj da se lazemo .

Sale

pre 3 godine

Pljujete igrace a onde se bunite sto ne igraju. Da je igrao dobio kaznu od intera a nasi bi ga ipak pljuvali. To je srpski mentalitet. Samo kukamo i znamo uvek sve bolje...

Marko

pre 3 godine

Izbaciti Kolarova iz reprezentacije pod hitno.Pa covek se napunio para,pa da ja covek rekao bi klubu NE ZANIMATE ME IGRAM ZA ZEMLJU.To govori o njemu i ljubavi prema zemlji.Jedan je Bane Ivanovic kapiten.

Вуче

pre 3 godine

Да је код њега постојала жеља да игра кључну утакмицу у репрезентативној каријери, нема силе која би га спречила.

Шта, као казнили би га парично 500 еура? Па шта. Десио се домино ефекат, Гудељ непотребно повучен на штоперу, везни ред остао без правог тркача и разбијача, леви бек игра ровит након 8 недеља паузе и добијеш шта си добио. Уместо Коларов штопер а Гудељ у везном реду па да буде као са Норвешком.

Vojkan

pre 3 godine

Aman zaman!
Pa jel lepo piše da MU JE KLUB ZABRANIO DA IGRA?
Šta još nije jasno?
A Tumbaković je imao dovoljno igrača ali očigledno da nije znao da ih sve poveže...

pravo

pre 3 godine

Oduzeti pasos i drzavljanstvo doticnom, pa neka mu deca i unuci rastu po Italiji, Engleskoj..., bez prava dolaska ovamo.
Ona Amerikanka u kosarci pre neki dan poginula za Srbiju, odigrala 48 od 50 efektivnih minuta, bila preko 2 sata na parketu, rizikovala karijeru.
Bolje je da iz ove zemlje ode 3 miliona Srba i da damo drzavljanstvo Sirijcima, Pakistancima, Somalijcima...

dpro77

pre 3 godine

Dobro citam ove komentare i neverujem pa zar niko da primeti da je engleska veza zakazala
Matic mesec dana pred Norvesku
Djuricic koji je bio nas najubojitiji igrac i u prenosu lopte do protivnickog gola 2 puta pozitivan u 10 dana gde to ima
dan pred utakmicu Milivojevic
Kolarov 3 sata pa zar nevidite kako su odredjene pozicije unistene jer se znalo sta ce da bude resenje i kada to ekipa domacin nije ucestvovala a ovog puta jos u pitanju UK ekipa koja nije bila 22 god pa jos igra kod kuce
Nemoj da se lazemo .

Daki

pre 3 godine

Muslin je bio oteran jer nije zvao Sergeja. Znaci nebi ni igrali protov Skotske, jer bi bez Sergeja izgubili od Norverske.

Svakako ni Tumbakovic nije nikakav trener.

Treba nam neki trener koji igra moderan fudbal.

Vojkan

pre 3 godine

Aman zaman!
Pa jel lepo piše da MU JE KLUB ZABRANIO DA IGRA?
Šta još nije jasno?
A Tumbaković je imao dovoljno igrača ali očigledno da nije znao da ih sve poveže...

laki

pre 3 godine

"Jedan je Bane kapiten"


Mislis ovaj sto se za reprezentaciju davao 30% od onog sto je dao za Celsi pa su ga godinama prozivali svi zivi zbog toga. Zaboravilo se to izgleda a imali smo i bas mnogo uspeha dok je on bio kapiten.

Sale

pre 3 godine

Pljujete igrace a onde se bunite sto ne igraju. Da je igrao dobio kaznu od intera a nasi bi ga ipak pljuvali. To je srpski mentalitet. Samo kukamo i znamo uvek sve bolje...

majk

pre 3 godine

"Veliki si Bane Ivanovicu, ljudina."


Tog istog Ivanovica su godinama prozivali apsolutno svi kako se ne trudi za reprezentaciju. Dok je Bane bio kapiten mi nismo videli niti jedno takmicenje. Sad odjednom Bane junacina.

Bravo za Kolarova!

pre 3 godine

Pametan! Baš ga briga da mu neko kalja ime provlačeći ga kroz mulj i blato Terza-Kokeza reprezentacije sa najgorim rezultatima u Evropi. Niko normalan neće sebi dozvoliti druženje i gubljenje vremena sa takvima.

Миле

pre 3 godine

Moj brat radi u Glazgovu već 5 godina. Kaže da je tamo vladala euforija 10 dana pred utakmicu. Kao da su znali da će pobediti. A kad su zaista pobedili to je bilo slavlje neviđeno. Goreo je ceo Glazgov. Jednostavno Srbiju više niko ne shvata ozbiljno u fudbalu. Možda Andora, eventualno Letonija.
(Slavko, 17. novembar 2020 11:38)
Слажем се ја за ово са Андором (за Летонију нисам сигуран), али ми није јасно чему толика еуфорија у Шкотској када победе једну Андору, пардон Србију.
Имам једног пријатеља који, када се препричавају неке приче а нису проверене, каже: Ја бих ово оставио да се мало укисели. И ја бих тако поступио са овим причама око Коларова.

Stark

pre 3 godine

Okrivite sad Kolarova za debakl protiv Škotske. Šta su radili ostali na terenu? Ništa. On je najmanje kriv.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 17. novembar 2020 10:07)

A znas li ti sta znaci KAPITEN?I sta njegovo delovanje predstavlja?!

prevaranti

pre 3 godine

to je najveci problem sad,pa zar je bitno da li je hteo da udje ili ne,mitrovic bi svakako sutirao penal,a i to je nebitno svako moze da promasi,utakmica je trebalo resiti za 90min,ali ajde i resiti nego da su nasi nesto makar igrali,da se videlo da igramo,napadamo kod kuce jednu prosecnu ekipu da odemo na evropsko,i tako da su igrali fudbal shodno svojim imenima koje su stekli po dobrim klubovima,pa eto da kazemo igrali smo nije htelo,ali ne,pokazali su da su prosecna ekipa,bez obzira na imena

Spartacus

pre 3 godine

Nema šta, kapitenski.

Ali šta onda da očekuješ od ostatka reprezentacije? Kada kapiten uradi ovo. Ali svi dobro znamo kako je i postao kapiten.

mozda_nekad

pre 3 godine

nije mi ga zao uopste. Od kada je Banetu uzeo traku i nije je odbio iz postovanja prema istom za mene je 0 od coveka. Tacnije - posto je 0 odavno. A i usput je naprednjak

Kanidja PG

pre 3 godine

Kapiten Srbije ne samo da je odbio da udje zbog penala, vec je odbio i da igra. Nije bilo blokade od Intera uostalom niko ne moze da zabrani igracu da igra ako to zeli.
Kolarov je prodao Srbiju bas kapitenski.
Veliki si Bane Ivanovicu, ljudina.
Vazno da je kapiten stigao da zaigra na splavu. Nikad vise poziv ali ko nam vodi savez nista od toga.

doberman

pre 3 godine

Sad ste svi kao pametni i svi ste mangupi. Kao: da su meni zabranili ja bih ušao ... jeste, al´ u crtanom filmu. I rizikovali bi skup ugovor, na kraju karijere. Nemoj da se lažemo. I šta ste očekivali od kluba ? Da javno za medije priznaju da su zabranili svom igraču da nastupi za matičnu reprezentaciju ? Uostalom, zar je bitno da li je igrao ili ne ? Ostali su se odazvali, igrali ... a bolje da nisu ...

Max von Laaberg

pre 3 godine

Eto polako se dize magla.Nesto krupno se desilo u repki.Inter je organizovan klub,oni Kolarovu nebi dozvolili ni da putuje u Beograd,da su hteli da mu zabrane da igra. sata pre pocetka utakmice Matijasevic moze pokazati sta je io koga dobio,od Intera sigurno nije,moze biti kladionicarska mafija,jer i odlucujuci penal onako amaterski sutiran,da nepoverujes suter je iskusni profi.

Гале

pre 3 godine

Да ли ви људи читате шта је написано и да ли некад оставите мржњу према свему и свакоме на страну? Склон сам да верујем ономе што је написано на крају текста, а што су пренели италијански медији - да клуб није Коларову забранио да игра. То ми такође логика и здрав разум говоре. Коларова су из тима изоставили наш селектор и ко зна још ко и зашто. Неоправдано, јер он је морао да игра. Није ни чудо ако је на крају одбио да уђе, јер ко зна какве закулисне игре су игране. Нико при здравој памети не би могао да помисли да ће бити одиграна онако слаба утакмица, са онако срамном поставком игре против увек драгих, срчаних и симпатичних, али недораслих Шкотланђана.

Руска Душа

pre 3 godine

А шта ако за пар година сазнамо да је он једини био поштен у овој причи? Хоће ли се неко извинити? Неће..
Немамо ми појма шта се десило, зато-полако.

Marko

pre 3 godine

Izbaciti Kolarova iz reprezentacije pod hitno.Pa covek se napunio para,pa da ja covek rekao bi klubu NE ZANIMATE ME IGRAM ZA ZEMLJU.To govori o njemu i ljubavi prema zemlji.Jedan je Bane Ivanovic kapiten.

Jedna dama

pre 3 godine

@pijani zlotvor

Pa Asanovic da bi dosao da odigra za prvu sluzbenu utakmicu Hrvatska : SAD, unajmio je privatni avion iz Francuske.
Dosao, postigao 1.povijesni gol za Hrvatsku, odigrao do 58,minute, sjeo na avion i isti dan se vratio jer ga je čekala prvenstvena utakmica s Metzom.
To se zove ljubav prema domovini i patriotizam koji mu necemo nikada zaboraviti.

alex

pre 3 godine

Ma propast živa je srpski fudbal i FSS. On je došao u Srbiju da se vidi sa familijom a ne da igra fudbal. SMS svaku utakmicu za reprezentaciju igra 10 puta lošije nego za Lacio. Tumbakoviću je glavna preporuka za posao selektora Srbije bila što je odbio da peva šiptarsku himnu a ne stručnost. Stručnost je pokazao u najvažnijoj utakmici u zadnjih 20 godina....

mek

pre 3 godine

Ne znam zasto cuti, rodjeni savez ga je vec napljuvao i prodao.
Nema potrebe za okretanjem i drugog obraza.
Decko, izadji i reci sta se desilo.
Jel Tumba teo bunker, a ti nisi, priznaj!

denis

pre 3 godine

Sad ste svi kao pametni i svi ste mangupi. Kao: da su meni zabranili ja bih ušao ... jeste, al´ u crtanom filmu. I rizikovali bi skup ugovor, na kraju karijere. Nemoj da se lažemo. I šta ste očekivali od kluba ? Da javno za medije priznaju da su zabranili svom igraču da nastupi za matičnu reprezentaciju ? Uostalom, zar je bitno da li je igrao ili ne ? Ostali su se odazvali, igrali ... a bolje da nisu ...
(doberman, 17. novembar 2020 10:28)

Ne može klub da zabrani igraču da igra u takmičarskim utakmicama za reprezentaciju. Može (a i ne mora) da zabrani samo kad se igraju prijateljske i to da ograniči fudbalera da igra jedno poluvrijeme ili da mu zabrani da igra cijelu utakmicu, ali samo i samo u PRIJATELJSKIM utakmicama. Igrač naravno može da se ogluši na to i da odigra i prijateljsku, nakon čega klub može da ga opomene ili novčano kazni. Sigurno mu ne bi niko raskinuo ugovor

Slavko

pre 3 godine

Moj brat radi u Glazgovu već 5 godina. Kaže da je tamo vladala euforija 10 dana pred utakmicu. Kao da su znali da će pobediti. A kad su zaista pobedili to je bilo slavlje neviđeno. Goreo je ceo Glazgov. Jednostavno Srbiju više niko ne shvata ozbiljno u fudbalu. Možda Andora, eventualno Letonija.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Muslin je bio oteran jer nije zvao Sergeja. Znaci nebi ni igrali protov Skotske, jer bi bez Sergeja izgubili od Norverske.

Svakako ni Tumbakovic nije nikakav trener.

Treba nam neki trener koji igra moderan fudbal.
(Daki, 17. novembar 2020 11:24)

По ко зна који пут, Муслин није отеран због Сергеја, већ због једног другог фудбалера, чији је менаџер први син Србије.

M

pre 3 godine

Bane je ćutao i igrao, oprostio im je i Sloveniju, i Estoniju, i razne Advokate i Pižone...i pored svega je ginuo za reprezentaciju. Onda je SRAMOTNO oteran i doveden ovaj. Usput, Bane nema nijednu tetovažu.

Djura

pre 3 godine

O tome pričam od kad su oterali Baneta Ivanovića. Da li bi Banetu neko mogao da zabrani da igra najvažniju utakmicu za reprezentaciju? Da li bi Muslin ćutao o tome? I na kraju da li je nešto što se zove karma kriva za to kako prolazimo u fudbalu?

Tolisić

pre 3 godine

Biće bolje u baražu za SP '22 protiv uvek neugodne Grčke.
U Atini 0:0
U Beogradu 0:0
Penali: Gudelj zabija peti penal za prolaz uz pomoć odbitka prečke! VAR proverava da li je lopta prešla gol liniju, sudija svira pobedu Srbije!

Soko sivi

pre 3 godine

Pričajte šta hoćete o Dušku Tošiću ali on je svojevremeno dobio otkaz od Verdera jer se oglušio o zabranu odlaska na Olimpijke igre sa mladom reprezentacijom, i to mnogo pre nego što se finansijski obezbedio. Ako našem kapitenu u 36-oj godini klub određuje da li će da igra na najbitnijoj utakmici - onda stvarno..

NBGD

pre 3 godine

Zasto mu se sada ne zahvale i penzionisu sto se tice nas? Baneta,Matica, Milivojevica smo odstranjivali iz ekipe zbog drugih stvari, zasto nebi i Kolarovu rekli zbogom.

Realno

pre 3 godine

Moze Koki na levog beka. Sigruno je i registrovan i prijavljen. To sto Kolarov igra i kako se ponasa, moze i neki lokalni seoski dripac da igra. Nema neke razilke u igri, izgledu i ponasanju.

lazi svuda oko nas

pre 3 godine

Gospodin covek. kako se trener usudio da ubaci šminkera sa klupe...E, moja Srbijo, zbog ovakvih koji umislili da su Ronaldo nikad necemo da uradimo nista.

MK

pre 3 godine

Kapitenski nema šta. A brže bolje je uzeo tu istu traku od Baneta. Jer će neko javno da kaže zašto je Ivanović odstranjen od timai oduzeta traka tek tako pred svetskog 2018te? Jedino što bi bar malo opralo ove fudbalere je to da urade. Potražite na YouTube šta Koroman ima da kaže ko vodi ovaj savez i zašto je Bane oteran.

Vladan R

pre 3 godine

Sve više deluje da se nešto desilo uoči meča sa Škotskom. Naši tvrde da je Intera zabranio, Italijani demantuju. Od koga je Matijasevic, dobio pomenutu informaciju. Ako je kažu direktni od Intera, a da zabrana ne postoji, onda verovatno nije Kolarov, taj koji je odlučio da ne igra. Ako je Kolarov iz nekog razloga odlučio da ne igra, sakrivsi se iza navodne zabrane Intera, onda nema reči kojom bi se opisao njegov postupak, pa čak i da postoji zabrana, nema realnog opravdanja. Definitivno se mora raščistiti ko je doneo odluku da ne igra, on sam ili selektor i klika oko njega.

MK

pre 3 godine

Tog istog Ivanovica su godinama prozivali apsolutno svi kako se ne trudi za reprezentaciju. Dok je Bane bio kapiten mi nismo videli niti jedno takmicenje. Sad odjednom Bane junacina.
 (majk, 17. novembar 2020 10:47)

Pa upravo je Bane bio kapiten kada smo se kvalifikovali za zadnje veliko takmičenje - svetsko 2018te. Pa su mu lepo uzvratili oduzezvi mu traku i izbacili iz tima.

Ajde razmisli malo pre nego što titkaš.

Apád Faszát

pre 3 godine

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo posle 20 godina. To jest samostalna Srbija nikad dosad nije bio na Evropskom prvenstvu. Sem tadašnje velike Jugoslavije i Srbije-Crne Gore.

Вуче

pre 3 godine

Да је код њега постојала жеља да игра кључну утакмицу у репрезентативној каријери, нема силе која би га спречила.

Шта, као казнили би га парично 500 еура? Па шта. Десио се домино ефекат, Гудељ непотребно повучен на штоперу, везни ред остао без правог тркача и разбијача, леви бек игра ровит након 8 недеља паузе и добијеш шта си добио. Уместо Коларов штопер а Гудељ у везном реду па да буде као са Норвешком.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Prva utakmica hrvatske, prije 30 godina. Vlado kasalo igra u njemackoj, pita klub i trenera arie haana jel moze u zg. 'Koja sad hrvatska, pa jel nije prije par mjeseci bilo sp i bili su vasi igraci unutar jugoslavije tamo? Ne moze'.
Lik je pobjegao, odigrao tekmu i na povratku dobio 'cestitku' od kluba - 25 000 dm. Platio je, i ne samo to. Rekao je da mu je drago sto je platio tu kaznu i da bi platio i 200 000 da je trebalo.
A ovaj panj je kapetan, na kraju karijere u kojoj se namlatio daaaaaaleko vise love od jadnog vlade...

Ps- perisic i kolarov su u istom klubu. Perisic je igrao protiv turske i svedske. Broz bi igrao da nema zute kartone i coronu.
Kolarov se osramotio.

zlatko

pre 3 godine

Da to uradi Hrvatski kapetan, ne da ne bi vise nikad obukao dres, nego bi morao trajno napustit Hrvatski prostor. Najozbiljnije vam govorim.

Gde ja živim

pre 3 godine

Upotrebiti reč cirkus bi bila uvreda za profesionalce, umetnike, akrobate i životinje koji tamo rade i žive. Jedino drugo što mi pada na pamet je rupa bez dna ispunjena otpadom i fekalijama. I to je još blaga varijanta.

Orolbić

pre 3 godine

Škoti su u regularnih 90 minuta zaslužili da pobede barem 2:1 obzirom kako su igrali i da su imali dva,tri zicera pred golom Srbije. Mene bi bilo sramota da smo prošli na penale iskreno. Igrali smo katastrofalno. Savest mi govori da je Škotska potpuno zasluženo otišla na Euro.

дрћл

pre 3 godine

И то капитен? Како би се понео нпр. Лука Модрић да је у сличној ситуацији? Срамота!

qw

pre 3 godine

Ovako se to radi.
Nikola Kalinić nije prvi igrač koji je zbog nediscipline potjeran iz hrvatske reprezentacije. Popis 'zločestih' otvara Ivica Mornar, potom je tu Igor Cvitanović, pa Boško Balaban, Ivica Olić, kapetan Dario Srna, te Stjepan Tomas i Dejan Lovren. Ivica Mornar ostao bez puta na Europsko prvenstvo 1996. godine u Engleskoj nakon što ga je Miroslav Blažević izbacio iz reprezentacije zbog nediscipline jer ga je Ćiro na pripremama uhvatio za hotelskim šankom kako jede sendvič iza ponoći. Čovjek je jednostavno bio gladan, ali Ćiro nije imao milosti.
Tuđmanov miljenik Igor Cvitanović je dobio 'nogu' iz kampa 'vatrenih' uoči SP-a 1998. u Francuskoj jer se nije dovoljno zalagao na treningu. I tu je 'krvnik' bio, tko drugi nego trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević.
Tri tenora' reprezentacije - Darijo Srna, Boško Balaban i Ivica Olić - malo 'zaružili' uoči gostovanja protiv Rusije u Moskvi, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2008. godine. Dečki su, umjesto u svojim sobama, bili su u provodu u jednom narodnjačkom klubu u Zagrebu. Tadašnji izbornik Slaven Bilić bez razmišljanja ih je izbrisao s liste putnika za Moskvu, a HNS ih je novcano kaznio. Veseli se trojac u reprezentaciju vratio tek nakon ozbiljnog razgovora s Bilićem i javne isprike naciji. Ne treba isticati kako je Srna kasnije postao kapetanom reprezentacije.
Kamp reprezentacije je napustio, ali samovoljno, i Igor Bišćan uoči susreta protiv Bugarske u kvalifikacijama za EP Bišćan je bio nezadovoljan statusom koji je imao kod izbornika Otte Barića pa je pokupio stvari i napustio kamp. Za reprezentaciju Bišćan više nikad nije zaigrao.
Dejan Lovren koji je izbrisan s liste putnika za Europsko prvenstvo u Francuskoj jer je prigovorio  Anti Čačiću što nije dobio niti minute u prijateljskom susretu protiv Mađarske tijekom priprema. Čačić je poslao Lovrena na zagrijavanje, ali ga nije uveo u igru što mu je Lovren zamjerio. Čačić je nakon toga otpisao Lovrena za Francusku.
Zlatko Cico Kranjčar je 2004. izbacio iz reprezentacije Stjepana Tomasa, a razlog je bio posjet privatnog masera u vrijeme kad su reprezentativci morali biti sami u svojim sobama. Tomas se kasnije ispričao i vraćen je u reprezentaciju te s 'vatrenima' igrao na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. 

macconi

pre 3 godine

vrlo je moguce da se nasi vade na to da je Inter zabranio Kolarovu da igra...Italijani su to demantovali...da je postojao problem sa povredom klub ga ne bi ni pustio da doputuje...ako postoji zabrana onda se ne bi nasao ni na klupi...bice da su se posvadjali u vezi necega i da je odbio da igra i to je uticalo na tumbanje u postavi ekipe,a i psihicki...zato su lose odigrali..tumba naravno nije dorastao zadatku,ali u svakom slucaju ovo je poslednji signal da kokeza i ekipa moraju konacno da odu...nijedan ozbiljan trener ne zeli da bude selektor dok su oni tu

Samokritika je pola zdravlja

pre 3 godine

Ne slazemo se, ne druzimo se, ne postujemo ni sebe ni druge. Pa, kako onda da pobedimo kada ne podnosimo jedni druge?
Od svih smo bolji, lepsi, pametniji, stariji, vredniji, kulturniji. Mi smo carevi svemira koji nemaju hleba da jedu, jurimo u buducnost u Yugu 45.
Mi smo jezivi a da toga svesni nismo. Politicari nam mozak popili, cuvaju svoje bogatstvo i privilegije govoreci nam da smo carevi svemira. I mi to prihvatamo? Tako u svim oblastima pa i u sportu. Isuse, Boze, Marijo majko bozja i svi sveci!

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 3 godine

Tumbakovicu i dalje treba da odes svakako i povedi Kokezu.
(savke, 17. novembar 2020 10:06)

I 2/3 reprezentativaca neka povedu sa sobom.

krki

pre 3 godine

Vi kazete da su mu zabranili, a italijanski mediji da nisu. O cemu se radi? Kolarov je realno bio potreban na toj utakmici.
Sto lepo on ne kaze kako je ustvari bilo resi sve dileme, i da kaze hoce li jos da igra ili ne. Ovako se samo nagadja. Dok se ne resi sa svakim reprezentativcem pitanje odnosa i stava prema reprezentaciji necemo ni odmaci dalje od ovoga gde jesmo. Niko nam ljudi nije kriv sve je posledica naseg rada i odsustva sistema kojeg nema.

konto

pre 3 godine

Ovo kapiten? Onaj što je prihvatio da bude kapiten nakon što su na ovakav način uzeli Ivanoviću traku i oterali ga? E pa, čudi me baš...

Pipi

pre 3 godine

Da, da, neki zli stranci su krivi za onu blamazu i debakl, nikako FSS i trener, igraci (tim redom), i niko od nas nije gledao utakmicu

Pedja

pre 3 godine

Licno mislim da je Kolarova odavno trebalo prestati zvati u reprezentaciju, jer nije vise dobar, a da cekamo slobodan udarac koji ce on da izvede je besmisleno. Ipak, nije u redu njegov stav, bila zabrana ili ne. I pored toga, ne mozemo zavisiti od samo jednog igraca, kriva je pre svega postavka tima. Gudelj mora igrati u sredini, jer je neumoran i trci svih 90 minuta. Pozadi je trebao igrati Spajic, koji je i zaigrao pri kraju i bio odlican. Na sredini smo imali beskrvne Lukica i Maksimovica, ne zna se ko je bio losiji. Tadic je vec duze van forme i pre je on trebao da izadje nego SMS. I onda kada smo izjednacili, umesto da napadamo u produzetku, jer su Skoti jedna prosecna ekipa, mi se opet povucemo i cekamo, kao ukazace se sansa. Penal svako moze promasiti, ali Skoti ih redovno vezbaju, zasto mi nismo? Oni su i utakmicu pre toga dobili na penale i opet dali svih 5.

Oliver Kosta

pre 3 godine

Hajde covece u penziju vise! Au breee.....
Vuce se po terenu godinama. Pricam o reprezentaciji ne o klubovima . Do kada cemo ga forsirati da igra? Do 40.godine?
Strasno. Dovedite Paunovica ili nekog drugog mladog trenera i krenite od pocetka sa mladjim igracima. Za dve tri godine bice i uspeha samo kada je isti trener na poziciji selektora a ne da menjaju svakih godinu dana. Uzas sta nam rade u savezu. Sve su to nesposobni ljudi. Imamo talentat ,imamo igrace samo treba covek koji ce to da slozi kako treba i kome ce da se veruje na duzi period.
Jokanovic,Paunovic,Milojevic. To je izbor ako hocemo rezultate. Ja sam za Paunovica jer najbolje poznaje klince. Pa bili smo prvaci sveta 2015. i mi se jos ivek raspadamo kao reprezentacija,nemamo igre ,nemamo selektora,nemamo volje ni zalaganje na terenu!!!! To nije normalno sta se desava. Trebali smo vec da budemo u top 10 reprezentacija sveta. Mi smo 50. Uzas uzas uzas.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Jedna dama

To je predsjednik metza dao svoj privatni avion jer je asanovic rekao da ne postoji nacin da ga zadrze, da ide ovako ili onako.

Asanovic, kasalo i ostali zaradjivali su smijesne novce. Kolarov je dobivao u cityu neke bolesne pare tipa 100 000 tjedno.


I sad ima koliko...? 35-36 god... namlatio se para... a odbija igrati tekmu koja vodi zemlju kojoj je kapetan(!) na ep nakon 20 godina.

Ovo je beskrajna sramota. Mislim... da netko u hr to napravi, u situaciji da toliko cekamo nesto, taj se vise ne bi smio vratit u hr. :D
Bane je legenda i dobar covjek, nikad mu ovo nisu smjeli napraviti.

jututunska juhahaha

pre 3 godine

Bane, Kolarov, Tadić, Mitrović, Vidić i još mnogo igrača kojo su odigrali više od 30 utakmica za nacionalni tim n i k a d a nisu igrali na evropskom prvenstvu.

Čisto da se shvati o čemu se radi u srpskom fudbalu i gde smo među 50 država Evrope. Da, da. Evropa se sastoji od 50 država.

Dno

pre 3 godine

E da je samo Tumba problem, lako bi mi to resili. Od ispadanja vam spinuju vesti o Tumbi, Kolarovu, odjednom neka gomila izjava zaboravljenih strucnjaka koji prozivaju Tumbu dok Fss niko ni ne spominje. I tako ce to dva dana, nastavlja se ovaj cirkus od lige i reseno. Otici ce Tumba doci ce neki novi Krstajic ili neko ime da ga potrose i to je to. Kao i prethodnih 30 godina.

Ivan

pre 3 godine

Nije nemoguće daje neko iz FSS sabotirao reprezentaciju a sve u cilju prolaska Škotske. Svi pričaju i da se nešto slično već dogodilo u JA 2010 pred utakmicu sa Australijom.

Takenardi

pre 3 godine

Otkaz onome ko je odao tu informaciju, pa i s.d. reprezentacije Vladimir M. Zbog narusavanje atmosfere u timu pa i dovodjenje javnosti u zabludu i odrzavanje u zabludu takodje. Ne zanima me uopste da li je istina ili nije, ovakve stvari se resavaju iza vrata...

веверица

pre 3 godine

ма да. жртвени јарац.
није крив кокеза. није крив тумба. крив је коларов! (који је ионако завршио репрезентативну каријеру).
од кад је муслин отишао, разбили су нас сви осим норвешке.
а и под муслином смо слабо играли.

прле

pre 3 godine

Јадна је наша репрезентација кад са толико квалитетних играча не може да победи једну Шкотску код куће!
Дубоко су ме разочарали!

Mordor

pre 3 godine

Ako je to istina trebalo je da igra od starta kakve zabrane, kakvi bakrači.Posle FS.Srbije nek plati kaznu, kao što će Fiorentini za Vlahovića i Milenkovića.Zašto je dolazio pa da odbije pa i da su mu zabranili? Nešto tu gadno smrdi, a i Kolarov se ne izjašnjava?! Na žalost sad je kasno, imali su tu jednu utakmicu na domaćem terenu i odigrali su kako su odigrali the end.

Suk

pre 3 godine

A od kada to klub moze da zabrani igracu da igra za reprezenatciju u terminu odobrenom of UEFA? Klubovi bi najvise voleli da nijedan igrac ne igra za reprezentaciju, ali da li ce ili nece igrati zavisi od igraca. Nije igracu lako da se suprotstavi klubu, ali jedan Ronaldo to radi, kao i mnogi drugi. Dakle klub je trazio od Kolarova da ne igra, a to sto nije igrao je ili do samog Kolarova ili do odluke trenera.

KAZNA KRU

pre 3 godine

Nešto tu ozbiljno ne valja, neće biti da je samo Kolarov problem i pritom
tu ne mislim na Tumbakovića i Kokezu za koje se već zna da su problem sam
za sebe.

Danica

pre 3 godine

Riba smrdi od glave ali vi novinari ne smete da postavite ni jedno pitanje pravim ljudima nego se pravite blesavi kao da je sve ovde idealno !