Fudbal 353

Nedelja, 15.11.2020.

19:30

Srbija se kasno setila da napadne – Jović promašio pobedu VIDEO

Fudbaleri Srbije remizirali su sa Mađarskom u 5. kolu Lige nacija rezultatom 1:1 (1:1) i tako došli na korak od eliminacije iz B divizije Lige nacija.

Srbija se kasno setila da napadne – Joviæ promašio pobedu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

353 Komentari

Sortiraj po:

Abrakadabra

pre 3 godine

Glavno je da skoro svaki igrač ima gomilu tetovaža po sebi - to je u trendu!
Vrlo je bitno, da dresovi JAKO liče na dresove Ruske reprezentacije...
Najzad, očigledno je da se na terenu nikako ne mogu dogovoriti, ko će čija jaja da zanosi u krivini, a ni "stručni štab" o tome nema pojma.
Rezultati su definitivni dokaz o opštem stanju učesnika...
Kad bude napravljen takozvani "nacionalni stadion" - sve će se "promeniti".
Samo da ne bude (opet) neka maketa...

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Stručni rad najveći problem, definitivno. Igrače imamo kakve imamo, ni najveći kritizeri ne bi mogli da nabroje neke bolje, nemamo ih naprosto,ali ako kvalitetan trener ne bude radio sa njima bar dva, tri ciklusa, na taktici pre svega, uvek će biti ovako. A ja kod nas ne vidim takvog - eventualno Jokan ili MIloje, kažem eventualno. Nećemo mi nikad biti Nemačka ili Francuska, ali jedan kompaktan tim koji bi se redovno plasirao na završnice, može da se napravi.Naravno, uslov svih uslova je da se daju odrešene ruke, bez menadžerskog mešanja. Znam, zvuči sasvim nerealno i meni :)

Mik

pre 3 godine

Kad svi birkaju neke igrace, da kazem i ja. Ulaskom Marka Grujica dobili smo stabilnost i poneku dugu loptu. Uvek sam govorio i sada to mislim da je decko dobar igrac. Mozda nije dovoljno dobar za Liverpul, ali za nas je premija. U odnosu na Maksimovica prilicno ubrzava igru, minimum dodira, bez gnjavaze lopte. Takodje je Mladenovic pokazao ofanzivni kvalitet, pa smo tu dobri, pogotovo kada se Kostic vrati u formu. Gudelj je igrao vrlo pristojno, Milenkovic nije sporan. Mitrovic je veliki borac, ali ne moze da ira sam u napadu, to je gubljenje vremena. On odlicno otvara prostor, ali kome? Milinkovic-Savic mora bolje i brze da odigrava. Tadic je apsolutno van forme, ali moramo ga sacekati, a Kolarov je na izlaznim vratima. Lazovic, Gacinovic, Lukic, Katai, sve su to upotrebljivi igraci, ali moraju da budu deo nekog koncepta koji vodi ka pobedi. Mislim da imamo kvalitet da igramo u B grupi, ali to treba dokazati. Prethodni selektori - Krstajic i Tumbakovic, nisu uverili nikoga da znaju sta rade. Fudbalerima treba vodjstvo i kvalitetan trening i priprema utakmice, fizicka i psiholoska. A o Savezu ne treba trositi reci... dno! A ruzne beloplave dresove i promenu grba (cetiri ocila na plavoj(!?) podlozi) im ne mogu oprostiti. Sramotna prevara losih djaka!

Pedja2206

pre 3 godine

Nikad mi nije bilo jasno zašto za jednog Velibora Vasovića, Ivana Golca nikad nije bilo mesta u Fudbalskom savezu a za neke druge, za koje nikada pre toga nisam ni čuo bilo i sve ih je više. Zašto smo smenjivali selektore koji su imali rezultate Antić, Muslin, kao da im nije bio cilj da se plasiramo na svetska i evropska prvenstva i pobedjujemo. Dokle ce politika voditi naš fudbal.

Kolubarac

pre 3 godine

kolika je tumbakovićeva plata i onih oko njega?

da li mu je odbijeno šta od plate zbog toga što usled sopstvenog propusta nije bio na radnom mestu na ovoj utakmici?

ko je i po kojim aktim fss je obećao toj bandi da podele 5 mil evra u slučaju da su se plasirali na ep?

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Nemate top igrace ali to i nije toliko bitno; nema ni danska pa su na skoro svakom ep/sp.
Nema ni island, pa su cak i oni uspjeli vezat 2 natjecanja u nizu a vi niste jos od 98-2000.

Sve krivo radite, ali jedno je najgore: treneri.
Ja bih stavio milijunsko pitanje u milijunasu- da se kronoloski poredaju vasi selektori u zadnjih 20 godina. Bilo ih je 18.
Njemacka je u cijeloj svojoj povijesti, odnosno u zadnjih 100 godina, imala 10.

Goli otok nikud nije otisao a dobru volju imamo i dalje, nesto je ipak i na vama. :D

222

pre 3 godine

sve dok ne budemo vratili ,,svoje,, dresove,plave,a ne ove terzićeve i komp., tako ćemo i prolaziti, nikad ništa.
(Milutin, 16. novembar 2020 08:26)

Ma da , boja dresova ne valja , lopta je previse okrugla , trava previsoka... uvek neki levi izgovori dok se uprava bogati na biznisu.

severac®

pre 3 godine

Ma nek ispadnemo i iz F kruga, ako ga ima. Ljudi NE ZANOSITE se fudbalom.To što na TVu gledamo lige koje su bezprekorno orgabizovane godinama i kojima je fudbal i sve što ga prati BIZNIS, umislili sno da je tako i kod nas. NIJE I NEĆE BITI. NIKAD i tačka. NIKAD. Ne gledam fudbal već jedno 20 godina i super mi. Kad pogledam koju , jednu godišnje i vidim da pasovi nisu precizni, da nema centaršuta i kornera kvalitetnih. Slobodnjak ne postoji od kad ne igraju Mihajlović i Prosinečki. I ? Šta da gledam? Balet na travi.

J

pre 3 godine

Vidim da se ovde neki jos iscudjavaju, madjari losi a pricaju o jednoj ozbiljno sportskoj naciji. Bazicni sportovi veoma jaki uvek, fudbal zahvaljujuci ulaganjima i strategiji sve bolji, usli u ligu sampiona, kosarka kad se uporedi sa nasom prvom ligom nebo i zemlja, jedva uporedivo a mi se i dalje zavaravamo. Dok ne krenemo sve ponovo nema nam pomoci, lazemo sami sebe zarad licnih interesa. Pa da li stvarno ovde iko misli da kokeza, tumbakovic i slicni ne vide koliko smo mi losi, vide vide, nego njima je dobro, odlicno im je i boli ih uvo. I tako vec ko zna koliko godina, nikad kraja...

Jedno je papir a drugo realnost

pre 3 godine

Imamo igrače iz Reala,Intera,Lacija,Ajaksa,Fiorentine,Fulama,Torina...i ništa!" - vodonoše.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milorad,

Taj iz Intera u penziji odigrao 3-poluvremena za Inter, a ovaj iz Reala rezerva je rezervama koja je dala 2 gola u godinu i po dana.
Malo realnosti, nemamo mi nikakve igrace u velikim klubovima a pogotovo ne glavne igrace koji godinama kolo vode u tim istim klubovima

Idi begaj

pre 3 godine

U cemu je tajna oko Gacinovica i on igra za reprezentaciju e to mi nikad nece biti jasno, ovaj trener da ima obraza sam bi dao ostavku.
(Sinisa, 16. novembar 2020 02:13)

Da je igrao protiv Škota video bi bar jednog koji izgara i trči u belom dresu.

Nebojsa Matic

pre 3 godine

Dakle u pet prethodnih kvalifikacija za EP, samo smo jednom glat ispali (2016, jako teška grupa). U ostala četiri ciklusa smo uprskavali u proseku na bilo kojoj od 2-4 i više utakmica, gde nam je trebao jedan jedini gol u bilo kojoj od te 2-4 a da bi prošli grupu/baraž - uključujući tu i remije protiv Azerbejdžana/na domaćem terenu, oduzete bodove zbog huligana itd. Nedisciplina?

Dragan

pre 3 godine

Reprezentacija i njeni nastupi su marginalizovani samim tim sto moze da ih gleda samo BG i to ne svi i jos poneko u Srbiji, shodno tome i treba da ispadnu iz svih takmicenja. Naravoucenije: reprezentativne igre su svetinja i njihova gledanost treba da bude dostupna u svaki "cosak" nase "Lepe" Srbije.

@zdravko

pre 3 godine

Prvo pristrasni grobaru ovi igraci fsu igrali protiv norveske oni bi pobedili skote.Samo je od nji uso jovic I dao gol a dasu ristic grujic radonjic kataj mladenovica igrali protiv slots mi bi sad bili na evropskom prvenstvu. Ovako Mora da igraju grobari drveta od igraca lukic vlahovic mitrovic milenkovic gudeji .Kako su igrali tako smo prosli a daje selektor izveo pravi sastav koji su bili bojii od ovi sto Rajkovic kolarov ristic spajic maksimovic grujic tadic radonjic jovic gacinovic kataj ali nisu podobni zato sto su zvezdinim igraci bili ili sada zato kad nepratis sport bojie cuti jesi pametnij a ne da lupetas bez veze Pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zdravko, 16. novembar 2020 01:36)
Ju Zdravko, mozak me zaboleo dok sam iscitao do kraja. Ajde opismeni se malo covece, pa 21. Vek je pobogu...

dzoco

pre 3 godine

u Rusiji sam na televiziji pratio utakmicu i u jednom momentu cujem komentatora koji kaze "iskreno ne vidim svrhu Srpskog fudbala"...,svi to vide bez mi.

milos

pre 3 godine

kad procitam komentar tipa da su protiv skota igrali igraci zvezde pa likovi krenu da nabrajaju te poluamatere shvatim koliko smo nerealni i koliko mi beze sa svetskim fudbalom nemamo.

Čigiribaubau

pre 3 godine

Sledeći euro igraju 42 reprezentacije. Obzirom da nismo videli euro 24 god idemo direktno u baraž bez igranja grupe.U baražu San Marino Lihtenštajn Gibraltar Andora Vatikan Luksemburg i mi a prve četri se plasiraju. Tu već imamo realne šanse.
(Veso, 15. novembar 2020 21:06
Ništa od toga, idu;
San Marino
Lihtenštajn
Andora
Luksemburg

mare

pre 3 godine

boban


pričaš decko lazi da se izrazim. protiv skotske sutrnu 2 puta, u okvir i van njega .



tako da nisi u pravu sta god napisao.

Јабучило

pre 3 godine

Ова мала Србија је у Лиги нација везала две утакмице без пораза, а примили смо исти број голова као и једна Русија која има двадесет пута више становника од нас! Таква велика земља је поклекла у Турској, тамо где су наши момци храбром игром умало победили. Ови резултати су значајни, јер сви данас играју фудбал. Најбитније је да смо показали карактер и достојанство после несрећног пораза на пенале од тврдог тима Шкотске у временским условима који су више одговарали противнику. Наши момци су синоћ против Мађарске попут хероја оставили срце на терену, а са великом дозом оптимизма очекујемо нови циклус квалификација за светско првенство, нарочито када изградимо национални стадион.

Наравно да нисам озбиљан :)))

cxy

pre 3 godine

Da smo dali gol bar jedan imali bismo 1:2 i prednost nad Mađarima u međusobnom (2:2 ukupno sa više golova u gostima), posle u BG 2:0 Ruse recimo (što bi vrlo bilo realno nakon ove pobede nakon rasta samopouzdanja ekipe) i eto (uz remi Mađara i Turaka) Ronalda, Francuza i/ili Nemaca u Beogradu pred publikom 2022/23. Ovako, borićemo se za opstanak u B Ligi. Više se isplati ispasti u C ligu sada. Ovim promašajima danas i protiv Turske tamo kao i greškama u odbrani protiv Mađarske u Beogradu i Rusije sebe smo sami izbacili iz šanse za prolaz u Ligu A.
(Dior, 15. novembar 2020 23:24)

Niko nije zasluženo pobedio, nego smo sami sebe izbacili, jer se rivala ništa nije pitao. Daj mi broj od dilera. hahahaha

Марко

pre 3 godine

Sve ide kako treba.
Da smo prošli na Euro na to bi se izvlačila "struka" i "rukovodstvo"
Ovako nema....
Treba da nas nema na fudbalskoj mapi Evrope pa da pilićari odpadnu,klubovi se ugase kao što je davno trebalo.
Tek onda može nastati prvi srpski zdrav klub na ekonomsko sportskoj osnovi koji ima vlasnika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Idi begaj, 15. novembar 2020 23:41)

Ја за приватне клубове боатих бизнисмена сумњивог морала и порекла имовине, којима фудбал служи за прање новца, никад не бих навијао. У Шпанији постоји закон донет још 1991. године да клубови Реал Мадрид, Барселона и Атлетик Билбао не смеју да буду приватизовани.

Marko

pre 3 godine

Sledeći euro igraju 42 reprezentacije. Obzirom da nismo videli euro 24 god idemo direktno u baraž bez igranja grupe.U baražu San Marino Lihtenštajn Gibraltar Andora Vatikan Luksemburg i mi a prve četri se plasiraju. Tu već imamo realne šanse.
(Veso, 15. novembar 2020 21:06)

Uh bice i to napeto, do zadnjeg kola. Fudbaleri su to. Kad mislis da ne moze gore, uvek nas iznova iznenade.

C i n i k

pre 3 godine

HUN igrala sa maltene drugim timom, SRB katastrofalna, realno, a sto se tice epiloga "naucnika" iz FSS i selektora "patriote" nj rezultati su za 2 g poslednje mesto i 2 tj 3 boda...
Krstajic imao daleko bolje rezultate osim onog debakla sa UKR...
Selektora odmah najuriti kao i ceo FSS!

zdravko

pre 3 godine

Prvo pristrasni grobaru ovi igraci fsu igrali protiv norveske oni bi pobedili skote.Samo je od nji uso jovic I dao gol a dasu ristic grujic radonjic kataj mladenovica igrali protiv slots mi bi sad bili na evropskom prvenstvu. Ovako Mora da igraju grobari drveta od igraca lukic vlahovic mitrovic milenkovic gudeji .Kako su igrali tako smo prosli a daje selektor izveo pravi sastav koji su bili bojii od ovi sto Rajkovic kolarov ristic spajic maksimovic grujic tadic radonjic jovic gacinovic kataj ali nisu podobni zato sto su zvezdinim igraci bili ili sada zato kad nepratis sport bojie cuti jesi pametnij a ne da lupetas bez veze Pozdrav

ENDORFIN

pre 3 godine

Ova petarda od kao tzv. 'selektora' i dalje aj što nema srama da sam ode i da se ne zakopava još dublje, nego nas pravi ludima i forsira neku formaciju sa 3 štopera koju je video na tv-u,a mi ne znamo ni kako se ona igra i nemamo ni jednu kontru, stvarno sramotaa, jedino mi žao ovog napaćenog naroda koji polako gubi veru u Srbiju kao simbol...

Nikola

pre 3 godine

Fudbal treba da se zabrani zakonom u Srbiji na jedno dve tri godine...Samo da se trenira bez lige i ucestvo u kvalifikacijama...I posle tri godina bice sve OK..

Nikola

pre 3 godine

Fudbal treba da se zabrani zakonom u Srbiji na jedno dve tri godine...Samo da se trenira bez lige i ucestvo u kvalifikacijama...I posle tri godina bice sve OK..

Sale B.

pre 3 godine

Ovaj Jovic da gadja nebo ,ne znam da li bi ga pogodio
Kakva je ovo taraba..
U istoriji Reala ce izgleda on da zameni legendarnog drvosecu Spasica sa mesta najlosije kupovine ikad...

Simke

pre 3 godine

Vi deco stvarno ovo gledate? Ja sam prvi put prestao početkom veka kada smo se pošteno izblamirali. Onda me je Antić ponovo navukao pa sam se nervirao 2010. ali sam tada definitivno digao ruke. Uđem da pročitam naslov ako ih ne gledam
(neko iz industrije, 15. novembar 2020 23:53)

Moj čovek 👍

Zvezdaš

pre 3 godine

Tvrdim da naša reprezentacija može da se kvalifikuje i igra svako Evropsko prvenstvo po kvalitetu tima koji ima. Međutim loše vođena ne može nigde. I nije prvi ni poslednji put.

Kakvu sankciju snose odgovorni?

pre 3 godine

Pod vođstvom Ljubiše Tumbakovića, Srbije je ukupno odigrala 13 utakmica, od kojih je pobedila četiri. Od toga je jedna bila u prijateljskoj utakmici sa Paragvajem (1:0), jedna nad Litvanijom i dve nad Luksemburgom (i njih smo jedva pobedili).
Gubili smo ubedljivo od Portugala i Rusije, izgubili od Mađara i Škota (doduše posle produžetka, ali svejedno nam nema EP) kod kuće, remizirali sa Turcima i Ukrajincima kod kuće, remizirali sa Turskom i Mađarskom u gostima, takođe i sa Norvežanima u gostima, ali smo njih nekako dobili posle produžetaka...

Dakle ni jednu iole ozbiljniju reprezentaciju mi nismo pobedili. Mi u 2020. godine nemamo pobedu nakon 90 minuta... Ali zato u FSS niko ne odgovara... Tumbaković jeste selektor, ali nije on sam sebe postavio na to mesto. A onaj ko jeste, treba da odgovara i za njega i za Krstajića.

lolo

pre 3 godine

Jedini koji znaju primiti loptud okreniti igraca dati pas to su Tadic SMS ali ne mogu skupa oba se lose kreatju jako spori Duricic dobar sa loptom ima pas i dribling on je najbolji i od je dosta falio da je on bio sve bi bilo drukcije Sredina Lukic Radonja Maksa sve je to vise nanje isto nisu to kvalitet Milivojevic Grujic isto sporo nista narocito Gudelj od njih svih najbolji zasto brze se krece vodi loptu u napad i prilicno dobra tehnika . Jedno ime zapamtite to je Racic iz Valencije velikim radius kretanja vuce loptu napred uloazi u sanse Zapamti te ovo on i Gudelj bi puno vide donjeli sredini nego ovi drugi Sve u svemu Kad Srbija bude imala Piksija Mijatovica Savicevica Jugovica e tek onda mozda nesto bude iako oni nisu nista osvojili ali su bili puno bolji.

Mr. Max

pre 3 godine

Jedini spas je zamoliti Jokanovića, Paunovića Pixija ili Mihu da preuzmu ove momke i probaju bez mešanja sa strane da ih odvedu na SP. Treba autoritet kao što je bio Antić i suziti krug igrača da bi se došlo do uspeha. Nije realno da su kao mladi bili prvaci sveta a posle nekoliko godina da mi nismo u mogućnosti da pobedimo trećerazredne ekipe.

Goran Loznica

pre 3 godine

Veliki uspeh naše reprezentacije kada se u obzir uzme da su za Mađare nastupali Puškaš, Kočiš, Kubala... Nadam se da će im predsednik podeliti ordenje i bar u 5 gradova po jedan nacionalni stadion...

auuu

pre 3 godine

Joj ljudi pa ovo je sjajno. Ispadamo u nizi rang i tamo opet budemo prvi i ponovo idemo u baraz. Da smo kojim slucajem pobedili neke utakmice i bili 2-3 u grupi, pa ostali u ovom rangu tesko bi do baraza. A hvala Bogu i Mitrovicu da nismo pobedili Skote, jer bi protiv croata igrali sa tumbom na kormilu. 5 komada u nasoj mezi bi zasigurno bilo. Tumba je to, kad mu se to desilo sa Partizanom nije ni tad razmisljao o ostavci. Malo se sakrivao po Beogradu, i brzo je nas narod zaboravio.

Ripley

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.
(Vojo, 15. novembar 2020 22:38

Ovaj komentar i njegov autor su ogledalo Srbije. I onda se pitamo zasto nam tako "dobro" ide. Zasto smo tu gde jesmo?! Zasto su gotovo svi koji nesto vrede otisli vec preko grane... Zasto nam je sistem vrednosti skroz urusen.. Porazavajuc je omjer pluseva i minusa na ovaj komentar. Sve je sazeto u njemu. Ko razume, shvatice. Laku noc Srbijo.

Јабучило

pre 3 godine

Испадосмо ли коначно? Хоће ли сад да буду неке оставке?





А и ја свашта питам...

Bane

pre 3 godine

kakva država takva reprezentacija--> nema laži nema prevare,sve se vidi,crno na belo!
(šef, 15. novembar 2020 22:02)
Cela sustina ! Sve Sef objasnio !

Šta god

pre 3 godine

Ma da ipak mi na stadionima posadimo lepo kupus, pa neka korist bar da bude, a? Em se ne nerviramo, em ovi taman mogu da ga zalevaju. Valjda to umeju.

kukulele

pre 3 godine

“Srbija igra za čast, opstanak i osvetu “
Osvetili su se nema šta.
Opstali nisu.
A sledeče godine časno će da se bore za ospstanak u ligi C, a presudna utakmica može da bude u Tirani ili u Astani.

Del Piero#10

pre 3 godine

Jel se neko seća, koliko je utakmica Tumbaković pobedio kao selektor Srbije? Mislim da smo od nekog bili bolji u 90 minuta. Ja iskreno ne mogu da se setim, a ovaj Tumbaković i dalje sedi na klupi...

Danilo

pre 3 godine

Ova ekipa koja je igrala na kraju utakmice treba da igra svaki mec od pocetka.Em mladi momci em sto se vidi da se trude em ce nam vezni red na celu sa Gudeljom Grujicem I Sergejom biti dosta bolji.U napadu sa dva napadaca to jest na vecini utakmica Vlahovic i Jovic mozemo biti dosta efikasni.Jedino sto moze je da se za sada menjaju golmani.I jos kad bi dosao Paunovic za trenera imali bi ekipu za SP sigurno ako ne za koja gudinu I A grupu lige nacija.Mada tesko da ce Paunovic dok je ova bagra u savezu.

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Odbio se Gudelj odbrambeni igrač od napadača Madjara kao da ga je voz udario, ejjjj odbrambeni igrač hahahaha
(Doktor, 15. novembar 2020 22:36)

Prilično zloban komentar. Igraču koji je ubedljivo najviše pretrčao u obe utakmice koji uz to i nije odbrambeni igrač zameraš što je izgubio duel sa igračem koji je ušao 5 minuta pre toga. Ako si hteo da pljuješ nekoga mogao si bilo koga drugog, a ne igrača koji je izginuo na obe utakmice.

Djoksa

pre 3 godine

Eh, konačno. Pa da iz komentara nestanu one naivčine koje pišu da "ako pobedimo Mađare i Ruse i poklope nam se još neki rezultati, bićemo prvi u grupi"... Alo, deco! Pa da nešto vredimo ne bi držali fenjer u toj grupi. Pišete o nekim pobedama kao da je to otvoriti vrata od frižidera i uzeti hladno pivo iz njega. Rezultati su merilo kvaliteta, ako naši reprezentativci nisu imali potreban kvalitet da nekog dosad dobiju u grupi, pa neće to sigurno ni u poslednje dve utakmice sigurno. Naročito ne protiv Rusa koji bez obzira što su fudbalski dunsteri mi protiv njih ne znamo da igramo.

Fudbaler

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Taumbakovič mora shvatiti,da su bleki Milenkovič i Mitrovič pozadi suviše spori,da bi bilo mesto za obojicu na stoperima imamo najgore stopere u istoriji i verovatno najsporije u istoriji kad jim pridodaš još usporenog Sergeja Milenkoviča onda dobiješ trio puževa danas je falio Mitrovič u špici ali nam treba još neko u sredini pored Tadiča Radonjič je dosta dobar ali se u nekim situacijama zadribla ali u uspordbi sa ostalima dečko je brzi gonzales uvek opasan po gol suparničke ekipe problem je spora zadnja linija i onda se nemože praviti pritisak u špici Jovič isto ništa posebno tu mnogo fali Đuričič koji radi strašnim pritiskom poput Falčinelija u zvezdi pravi problem je naša zadnja linija stopera iako se Spajič za razliku od ostalih pokazao dobrim.

orlovi ili kokoši

pre 3 godine

Bosna pala u B ligu.
Hrvatska ima dobre izglede da ostane u A ligi.
Srbija ima dobre izglede da padne u C ligu.
U C ligi su Albanija, Kosovo, CG, Litva, Moldova, Kazahstan, dok Slovenija i Makedonija imaju dobre šanse za pređu u B ligu.

boban

pre 3 godine

koliko mi nemamo pojma ali pojma. bruka i sramota. ne zna se ko je od koga gori.


komentator jos bolji kada kaze da se ne moze zameriti igracima a oni veze nemaju.


jovic prvi put sutnuo na gol u 82 minutu. jos mu sergej tacnu namestio i nista.
(mare, 15. novembar 2020 22:32)



E a Mitrovic ni protiv Norveske ni protiv Turske ni protiv Skotske nije ni jedanput sutnuo na gol.....

Krojf

pre 3 godine

Jel može neko da mi objasni čemu služi ova Liga nacija? Stvarno ne znam koja je svrha, malo sam guglao ali nisam ništa shvatio. Te neke divizije, lige A,B,C.. Ako je neko raspoložen da mi objasni, veliko hvala! Pozdrav braćo.

Kuki

pre 3 godine

I ova utakmica je pokazala da mozemo da igramo egal sa reprezentacijama kao sto je Madjarska, Turska, Skotaka, Morveska... pa cak i da budemo bolji. Sa sedam osam reprezentacija iz prve grupe mozemo da pariramo jako tesko ili nikako. To je nasa realnost. Mi smo jedna prosecna reprezentacija, koja je uz malo strucnije voddjenje ipak mogla da ode na EP. A da smo ipak otisli ili da ipak odemo na sledece svetsko, treba da se poklope mnoge kockice za neki nas ozbiljniji rezlutat tamo. I to je jednostavno tako i bice verovatno tako dugi niz godina.

Dragan Zivkovic

pre 3 godine

Dok za nas budu pozivani u reprezentacijun igraci kao sto su Jovic,Ristic ,Radonjic,Grujic cekacemo jos 20-tak godina daq se plasiramo na neko vaznije takmicenje.Nije mi jasno ko forsira i vidi potencijal u navedenim igracima.

Idi begaj

pre 3 godine

Sve ide kako treba.
Da smo prošli na Euro na to bi se izvlačila "struka" i "rukovodstvo"
Ovako nema....
Treba da nas nema na fudbalskoj mapi Evrope pa da pilićari odpadnu,klubovi se ugase kao što je davno trebalo.
Tek onda može nastati prvi srpski zdrav klub na ekonomsko sportskoj osnovi koji ima vlasnika.

Melita Sandić

pre 3 godine

Ovako ljudi, sve dokse i FSS ne isteta i poslednji činovnik, i dovedu novi pre svega stručni ljudi da vode savez, posebno stručni deo, sve od petlića pa do A Selekcije nema nam boljitka. Pa ljudi pogledajte gde su nam mlađe kategorije! Džaba su sve titule, dovedeš jednog Đorovića jer je podoban, i šta se desi? Ili Krstajića svejedno. Trener mora da bude i stručnjak u svom poslu, i pedagog i elokventan. Trener je mozak operacije, kao hirurg u operacipnoj sali shvatite to. Onda mora da se zacrta cilj i strpljivo, kroz mlađe kategorije da se stvara A selekcija. Pa gde su nama prvaci sveća i evrope, gde? Ljudi sistem, igraš svoju igru sa najboljim koje imaš. Tako su radili Španci, Holanđani. Ali mora banda iz FSS da se rastera. Zna se ko ih je tu doveo, taj treba i da ih raspusti. I zajedno sa FSS da se rastera i banda po klubovima, zna se kojih. Sve dok se ovo ne desi neće biti bolje. Da se ja pitam molio bih Golca da preuzme reprezentaciju. Da je bilo pameti njega bi postavili, makar za ovu jednu utakmicu protiv Škotske. Vucibatine nam dođoše glave, navatali se para glume neku elitu, piju najskuplja vina i puše kohibu, do juče su nosili prsle gaće i čarape. Dosta bre više.

*

pre 3 godine

Ristić dugu loptu, Jović glavom prosleđuje Radonjiću, ovaj napravi dar mar u protivničkom šesnaestercu i gol. Složno i uigrano Zvezdina i Partizanova deca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 15. novembar 2020 22:59)

Ne znam šta je Jović hteo da odigra, ali da prosledi ovom momku što dade gol sigurno nije.

Dior

pre 3 godine

Jović najbolji igrač danas. Odlično je driblao čak, spuštao se po loptu, odigravao. Našao se u tri dobre ali realno šanse za koje ga ne možemo kritikovati što nije dao gol, jednostavno bilo je jako teško realizovati ih, a došao je i do asistencije. Da smo dali gol bar jedan imali bismo 1:2 i prednost nad Mađarima u međusobnom (2:2 ukupno sa više golova u gostima), posle u BG 2:0 Ruse recimo (što bi vrlo bilo realno nakon ove pobede nakon rasta samopouzdanja ekipe) i eto (uz remi Mađara i Turaka) Ronalda, Francuza i/ili Nemaca u Beogradu pred publikom 2022/23. Ovako, borićemo se za opstanak u B Ligi. Više se isplati ispasti u C ligu sada. Ovim promašajima danas i protiv Turske tamo kao i greškama u odbrani protiv Mađarske u Beogradu i Rusije sebe smo sami izbacili iz šanse za prolaz u Ligu A.

King

pre 3 godine

Dok za nas budu pozivani u reprezentacijun igraci kao sto su Jovic,Ristic ,Radonjic,Grujic cekacemo jos 20-tak godina daq se plasiramo na neko vaznije takmicenje.Nije mi jasno ko forsira i vidi potencijal u navedenim igracima.
(Dragan Zivkovic, 15. novembar 2020 23:15)

Misliš dok nama igraju Kostić, Lukić, Vlahović...i u zadnje vreme Tadić....mi nikad nećemo dobiti utakmice..
Ove što si nabrojao treba da igraju svaku utakmicu.

mire

pre 3 godine

pa dobro, treba shvatiti da nam ne leži taj sport, čemu patnja. I Englezi nemaju talenta za košarku ni vaterpolo, a za fudbal imaju, pa se ne kidaju, a zemlja sa toliko stanovnika. Treba dići ruke, Moje prvo razočarenje je bilo još davne 74e u Nemačkoj, isto ovako i ništa se nije promenilo. Dakle konstanta, zašto bismo se zaluđivali

menko

pre 3 godine

Dokle više da se brukamo ljudi?!Strašno je da godinu dana nismo pobedili i na kraju če biti nikome ništa!Zar je Kokeza čovek iz fudbala?!Selektor protiv Škota čeka da primimo gol pa da promeni formaciju!Škoti su nas odučili od fudbala 70 minuta!Imamo igrače iz Reala,Intera,Lacija,Ajaksa,Fiorentine,Fulama,Torina...i ništa!Pa zar je moguće da onako odigramo protiv Norvežana a utakmicu posle te onako bedno?!Gde je odgovornost?!Postali smo talog evropskog fudbala!Nivo Luksemburga,Kipra,San Marina,Litvanije...Sramota!!!!

Славко

pre 3 godine

Не разумем како после дебакла за дебаклом који су нам се дешавали може да остане иста управа ФСС-а. Не знам од чега та силна фудбалска мафија планира да живи ако нам фудбал сведу на ниво гибралтарског како су кренули. Што се тиче репрезентације, мислим да слабо који Србин осећа да га ова група људи репрезентује.

The doors

pre 3 godine

Proka pronalazac
Tim se uigrava?
Rodi ti se djete, zavrsi fakultet, zaposlio se, evo uskoro i svadba. A oni se jos uigravaju. Al dobro, nista ne ide preko noći.

Građanin X

pre 3 godine

Moj sin je bio ogroman talenat o nikad nije pozvan za reprezentaciju, jednostavno u Srbiji ne igra bolji nego onaj čiji tata ima više para ili uticaja.

Miki

pre 3 godine

Nerazumem ove (dežurne) pljuvače naše reprezentacije i naših igrača pogotovo mlađih. Ljudi ako nevolite Sriju i našu reprezentaciju vi nemoj da je gledate i pratite, nađite sebi nešto što će vas ispuniti, nemojte lečiti svoje komplekse ovde, mnogo su vam jadni i inelektualno siromašni komentari. Komentarišite igru ali nemate nikakvo pravo da vređate nikoga. Večeras nije bilo loše, jedina bleda tačka je Tadić, i ako se od njega najviše očekivalo, Radonjić samo na (šteta) moments pokazuje za šta je sposoban, večeras je Lukić odigrao maestralno i možda jedini od naših uz Gudelja koji fizički i brzinom može da parira evropskim igračima, ostali solidni, uz malo sreće i manje grešaka mogu dobro igrati. Slabost Nam je FSS i selektor, oni nemaju nivo za reprezentaciju. Jedini mi imam još komunističko uređen Fudbalski Savez, treba struka da dođe na čelo saveza i sve će bit bolje, kao nekad u vaterpolu. Sportski. pozdrav

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 3 godine

'ajdeeeeee......Kasno se setili nasi manekeni??!!!! Ma sta kazete??......Inace nemaju obicaj da zakasne, ne znam stvarno sta im bi veceras??......Voimja Oca!!!!

Kuki

pre 3 godine

I ova utakmica je pokazala da mozemo da igramo egal sa reprezentacijama kao sto je Madjarska, Turska, Skotaka, Morveska... pa cak i da budemo bolji. Sa srd osam reprezentacija iz ptve grupe mozemo da pariramo jako tesko ili nikako. To je nasa realnost. Mi smo jedna prosecna reprezentacija, koja je uz malo strucnije voddjenje ipak mogla da ode na EP. A da smo ipak otisli ili da ipak odemo na sledece svetsko, treba da se poklope mnoge kockice za neki nas ozbiljniji rezlutat tamo. I to je jednostavno takoi bice verovatno tako dugi niz godina.

Pekinska_patka

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.
(Vojo, 15. novembar 2020 22:38

Ma nije samo Vatikan. Cia je isto tako umesala prste. A iza svega stoji duboka drzava i hanibali Klintonovi i Bil Gejts. Pobedili smo svetsku supersilu Norvesku i to su def pokazatelj i dokaz koji potkrepljuju tvoje tvrdnje. Morali smo pustiti Skotskoj koja je amater u odnosu na nas, uopste nas nije mogla nadigrat, jer smo mi nebeski narod, najstariji i najbitniji na kugli zemaljskoj te nas zato sabotira citava ta elita na svim poljima. Papa zvao licno Tumbakovica i Kokezu i naredio da pustimo skote.

Srbija, zemlja medju sljivama!!!

mire

pre 3 godine

pa dobro, treba shvatiti da nam ne leži taj sport, čemu patnja. I Englezi nemaju talenta za košarku ni vaterpolo, a za fudbal imaju, pa se ne kidaju, a zemlja sa toliko stanovnika. Treba dići ruke, Moje prvo razočarenje je bilo još davne 74e u Nemačkoj, isto ovako i ništa se nije promenilo. Dakle konstanta, zašto bismo se zaluđivali

kladzom do bola

pre 3 godine

Secam se Muslinove izjave tipa Sergej je dobar ali ne mogu da ga stavim da igra pre Tadica na istoj poziciji a za klupu nije . Muslin je makar imao sastav ko gde igra i sistem . Kasnije je pozvao i Ljajica , a mislim da bi vremenom uklopio i Sergeja . A sada Gudelj igra na tri pozicije , Sergej isto , Tadic , ko nam je prvi golman nemamo pojma ,ko koga i gde ... Znaci haos . Oj Tumbajlijo

Bivši Srbin

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fudbaler, 15. novembar 2020 23:08)

Ne menja on, već menadžeri. Apsolutno isto to je radio Krstajić, nikada nije imao isti tim ni na jednom meču. To su dve marionete koje nemaju svoje ja i koje rade po instrukcijama pošto ih je neko postavio da slušaju naređenja i da se ponašaju kako su ih dresirali.

SaleS

pre 3 godine

Jel može neko da mi objasni čemu služi ova Liga nacija? Stvarno ne znam koja je svrha, malo sam guglao ali nisam ništa shvatio. Te neke divizije, lige A,B,C.. Ako je neko raspoložen da mi objasni, veliko hvala! Pozdrav braćo.
(Krojf, 15. novembar 2020 23:05)

Liga nacija je napravljena pre svega zbog para, jer suština bilo čega je u novcu...nažalost. Osnovana je da zameni neprofitabilne i nezanimljive prijateljske utakmice, a ujedno služi kao neka vrsta dodatka kvalifikacijama, jer daje neka mesta na svetskim i evropskim prvenstvima, gde možeš na "lakši" način da stigneš do njih i da mogu i manje reprezentacije da budu učesnici (primer Severne Makedonije). Za evropsko prvenstvo daje 4 mesta (pobednici 4 divizije, osim ako se nisu kvalif kroz kvalif grupe, ako jesu, onda ide sledeći najbolji posle njih iz te grupe ), a za svetsko moguća 2 mesta (2 najbolje ekipe iz lige nacija koje se nisu kvalif za svetsko kroz kvalifikacije, igraju baraž sa drugoplasiranim iz kvalifikacionih grupa). Ukratko toliko....malo složeno, ali se da razumeti. ;)

neko iz industrije

pre 3 godine

Vi deco stvarno ovo gledate? Ja sam prvi put prestao početkom veka kada smo se pošteno izblamirali. Onda me je Antić ponovo navukao pa sam se nervirao 2010. ali sam tada definitivno digao ruke. Uđem da pročitam naslov ako ih ne gledam

Jeste i bice..

pre 3 godine

I onda kad ocekujes da se neko iskupi za nesto i makar malo spere sa sebe bruku, a on opet isto samo sad malo gore.. to se u moje selo zove "DJON OBRAZ"

vuk

pre 3 godine

Ubio ih Beograd! U gostima smo mnogo boli tim!
Beograd,splavovi,starlete,sladak zivot,a i nasi igraci citaju novine,a tamo pise da su oni neke zvezde! Nije lako podneti sve to,a u Beogradu si!!!

bane

pre 3 godine

Jes Tadic je kriv a ostalih bar 6-7 slepaca sa kojima igra nisu,zato Dusane koji si se dokazao sa Ajaksom protiv najjačih protivnika put pod noge nek igraju ove babe koje niko ne zna i koje zovu u reprezrntaciju u poznim 20 posle dugogodišnjeg pecalbarenja po nizerszrednim klubovima da spasavaju srpski fudbal...zalosno
(babe i zabe, 15. novembar 2020 21:48)

I stankovic se dokazao sa interom pa nista nije u reprezentaciji napravio, i ivanovic sa celsijem i mnogi pre i posle njih pa nista u nacionalnom dresu

Вуче

pre 3 godine

Владан Милојевић да успостави ред. Да постави систем. Зна да игра на резултат и био би строг ауторитет. Ова група момака не препознаје важност играња за своју репрезентацију.

neo

pre 3 godine

ja mislim da ovako igraju iz protesta jer nemamo nacionalni stadion. mislim da sve dok se to ne sagradi, nece popraviti svoju igru ma koliko dobro igrali u svojim klubovima.

proka pronalazac

pre 3 godine

Svi vi koji drobite kako nemamo igrace za bolje navedite mi 2 igraca medju grcima koji su uzeli evropsko prvenstvo? Naravno...pojma nemate.
Tim se UIGRAVA.
Trener mora sa ima VIZIJU sta hoce.
Francuska izgubi od finske kuci ako 0:2 ako ih izmesaju i nisu motivisani. Sta, ni francuska nema igrace?
Tako da nemojte drobiti...nas problem je savez tj los trener koji vodi ekipu. Nema tu neke mudrosti...

Paor

pre 3 godine

Sva ta mafija i ludilo i pored svega dođe čovek-gospodin Muslin .Napravi rezultat sa reprezentacijom u kvalifikacijama i oni ga oteraju , postave Krstajića koji ni utakmicu nije dobio . I ništa , nema odgovornosti , idemo dalje . I opet viču nije savez , nisu treneri neznalice već nemamo pravi stadion !! Realno , nema leba ovde ..

Bosko

pre 3 godine

Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.
(Vojo,

Zasto izmisljas?
Norveška kuci izgubila od Austrije 2:1 mesec dana pre nas. A Škoti su kvalitetniji i kompaktniji od Norvezana

Zvezda

pre 3 godine

Jović treba da ima više šansi da igra. Njega je upropastio Zidan dajući mu šansu na kašičicu očekujući da u deset minuta reši utakmicu

Car

pre 3 godine

Steta za onu akciju jovica i sergeja,i mozda sut jovica tik pored stative, ostalo nula.. Prvo da izbace albansku mafiju iz fss pa da igramo nesto..

Smeh

pre 3 godine

Voleo bih da neko prvo pita Tadića u čemu je problem da se igra nezainteresovano, nonšalantno. A zatim sve ostale da pitaju zašto ste u svadji. Jer ljudi tako igraju. O milion grešaka u dodavanju, bespotrebnim driblinzima, milion dodavanja golmanu ne treba ni pričati. Mogu se kladiti da bi ekipa mog mesta od pre 20 godina igrala egal sa ovim manekenima a bili su u ono vreme drugoligaši. Ovo nije fudbal. Sramota za sve fudbalske radnike u Srbiji i šta vi učite decu. Izgleda da treba komplet reset fudbala u Srbiji. Koji je ovo cirkus od igre, igrača, selektora i taktike.

mare

pre 3 godine

koliko mi nemamo pojma ali pojma. bruka i sramota. ne zna se ko je od koga gori.


komentator jos bolji kada kaze da se ne moze zameriti igracima a oni veze nemaju.


jovic prvi put sutnuo na gol u 82 minutu. jos mu sergej tacnu namestio i nista.

miško

pre 3 godine

Ristić dugu loptu, Jović glavom prosleđuje Radonjiću, ovaj napravi dar mar u protivničkom šesnaestercu i gol. Složno i uigrano Zvezdina i Partizanova deca.

Sale

pre 3 godine

Grujic i SMS moraju u prvu postavu. Vidi se da nam mnogo bolje ide sa dva napadaca.

Snaci ako vec igramo za 3 odbrana igraca. Moramo 3-4-1-2 igrati.

branko

pre 3 godine

Igrali smo dobro danas. Videla se energija, i dajte da ne budemo bahati i da trazimo da u svemu budemo prvi...Jaka stvar ako ispadnemo od B..Bicemo u C osvojicemo i opet u B, pa ako da bog i u A...U Sportu nema uvek pobeda..Sampion se postoje sa kontinuitetom...I Novak ne pobedjuje uvek pa ga volimo i podrzavamo i kada gubi...Dosta sa pljuvanjem igraca!

realista

pre 3 godine

Trebamo prvi sebi da objasnimo, da mi nemamo preterano neke dobre igrače ili talente, da smanjimo ciljeve na minimum, q ne he's slučajni dobijemo neku utakmicu , da odma letimo kao svecki prvaci

Moramo da ostanemo na zemlji, jer su naš baš Škoti i sad madjari dobro spustili na zemlji, i da ne letimo više visoko.Da postanemo skromni, oa da radimo polako sa strpljenjem, oa za jedno 10 Godina dobrog rada da očekujemo eventualno uspehe

steva

pre 3 godine

Jel ume neko da mi objasni zašto se ne šutira sa ivice šesnaesterca iz relativno izgledne pozicije već se kombinuje dok se ne izgubi lopta? To neko novo pravilo?

sportdetective

pre 3 godine

Jedini selektor koji je ima karizmu i kojeg su svi igraci postovali je pokojni g. Radomir Antic...ali kako njega vise nema, nema ni srpskog fudbala.

Vlada

pre 3 godine

Ako ovo nije za ostavku saveza ja ne znam sta je. Ti ljudi ne rade dobro posao ako su i dalje na tim mestima onda je to neki drugi razlog ali oni su bruka nacije i treba da odu. Gore od ovoga ne može.

VELJA Aleksić Bg

pre 3 godine

Na početku utakmice prikazaše stadion Mađara iz vazduha, neverovatno koliko podseća na ovaj naš koji treba da se izgradi. Samo što će naš biti u Surčinu pored autoputa, što automatski govori da samo svojim kolima ili plaćenim prevozom možeš do stadiona. Nemaš prevoz, ne možeš na tribine. Ćao, zdravo. Hahaha. Welcome to Srbija.

optimista

pre 3 godine

Nazad u C grupu,gde nam je i mesto. Za veće nismo, c grupa u ligi naciji je maksimum srpskog fudbala, koji je u region medju slabijima

Kikujiro

pre 3 godine

Dobro je ovo bilo, Radonjić i Jović odlični, FSS tu nema vete, smeniti selektora, jedino Lalatovič može da nas izvadi, razbili bi Škotsku.

King

pre 3 godine

Postava koju treba uigravati

Rajkovic
Milenkovic (desni bek), Nastasic, Pavlovic (Spajic), Mladenovic
Gudelj (Zdjelar), Grujić
Lazović (Živković), Sergej, Katai (Radonjić)
Jović ili Vlahović (u zavisnosti od protivnika)

Znak pitanja

pre 3 godine

Sećam se pre 20 godina smo u baražu Mađare dobili 1:7 u Budimpešti i 5:0 u Beogradu. Kako se sa pravim/pogrešnim vođenjem i ulaganjem stvari okrenu za relativno kratak period.

Grncar

pre 3 godine

Nije problem ni trener ni igraci. Problem je savez i sva ta mafija u njemu. Dok se ne razmontira ta garnitura i krene od zdrave osnove nista od naseg fudbala. Mada generalno stanje u drzavi i oslikava stanje u reprezentaciji. Treba novi duh, nova energija, zdrava.

Deki

pre 3 godine

Gudelj na prethodne 3 utakmice na tri pozicije, zadnji vezni, levi bek i danas central i stoper. Tumba cito komentare pa covek da promeni Ha ha ha

nino

pre 3 godine

Stalno čitam da je kriv selektor jer su igrači top u najboljim klubovima, koji su to klubovi molim Vas? Ne spominjite Jovića jer taj grije klupu od prvog dana....hvala

Dejan

pre 3 godine

Neko ovde uporedjuje Pixija i ovog zabavljaca Tadica!!!
Sramota za Pixija da ga neko u isti kos stavlja sa ovim...
Ovo sto nasi igraju,to nije fudbal...neki drugi sport,sta li!

Uh

pre 3 godine

Ali Tumbaković selektor?! Ljudi, Tumbu postavili za selektora! Hahahaha🤣🤣🤣😭😭😭 pa on je još u devedesetim i nameštenim utakmicama... Tumba selektor, pa o čemu mi pričamo ljudi moji dragi? Zašto gledate to uopšte? Pa dobro su mu se i odazvali ovi igrači, ja bih da sam na njihovom mestu Kokezin i Tumbin poziv shvatio kao provokaciju i uvredu dostojanstva. Tumba selektor, Kokeza šofer predsednik FSS 😆💪

Vojo

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.

Вуче

pre 3 godine

Јел неко приметио да смо примили гол после дуплог паса? Када сте последњи пут у озбиљнем фудбалу видели гол из дуплог паса и то на нашу пуну одбрану? Па тога има само у пионирима. И вечерас и против Турске исти голови из дуплог паса на пуној одбрани. Невероватно.

Deda

pre 3 godine

Svi vi koji drobite kako nemamo igrace za bolje navedite mi 2 igraca medju grcima koji su uzeli evropsko prvenstvo? Naravno...pojma nemate.
Tim se UIGRAVA.
Trener mora sa ima VIZIJU sta hoce.
Francuska izgubi od finske kuci ako 0:2 ako ih izmesaju i nisu motivisani. Sta, ni francuska nema igrace?
Tako da nemojte drobiti...nas problem je savez tj los trener koji vodi ekipu. Nema tu neke mudrosti...
(proka pronalaza

Mentalitet sine.
Gubitnički i kukavički mentalitet.
Oduvek bilo i biće

Beogradjanin - Bijelo Polje

pre 3 godine

Gledao sam ovaj meč. Bez nekih emocija. Meni, a i većini nas beograđana i vračaraca je svejedno... Ne mogu da se ne načudim kako je ova reprezentacija čak i došla da igra utakmice protiv Škotske i Madjarske. Iskreno, žao mi je. Nije Srbiji odje mjesto. Od kada je Crna Gora napustila tkz Jugoslaviju, vi na fudbalskom terenu me možete da se sastatavite. Nema sumnje, da bez crnogoraca u Srbiji fudbala nema. E, šteta što smo morali otići. Želim srbiji sve najbolje. Uostalom ja sam već odavno pravi beograđanin! Uvijek navijam za ponosnu, krševitu Crnu Goru!

Vilingrađanin

pre 3 godine

Više nemamo ni čuveni izgovor da treba podmladiti reprezentaciju. Ovo su ti igrači. Samo Tadić ima 32 godine a Lazović 30. Pritom nam je i mlada reprezentacija u ozbiljnoj krizi.

MIRO

pre 3 godine

Vojo@ to što opužeješ Vatikan je totalno besmisleno, jer svakom normalnom čoveku je jasni da se Vatikan ne meša u fudbal već samo u odbojku, u fudbal se mešaju CIA i Masoni i oni verovatno i stoje iza svih naših fudbalskih neuspeha!

Polak

pre 3 godine

Sad kad krene prica - ipak je Madjarska obezbedila ucesce na EP, znaci da je i nereseno dobar rezultat.
Dobro je za atmosferu sto nismo izgubili.

Borkes

pre 3 godine

Ceo fudbal nam je u kanalu. Imamo najgore stadione u Evropi, dok nije bilo korone najslabije posecene utakmice, klupski fudbal katastrofa, a reprezentacija ne ide na evropsko prvenstvo i ispada iz grupe B. FSS je jedini kriv, od postavljanja selektora do ulaganja u infrastrukturu. Ozbiljna mafija.

delijamomak

pre 3 godine

ja ne znam da li samo mene iritira komentator. Covek ne zna sta prica, pre kraj prvog kaze sansa za jovica, a kapitenska traka na ruci coveku, iako ne znas ko je odmah u trenutku vidis traku, tadic je. Sutira lukic, kaze za malo (nije bas za malo al ajd), sad u 70 minutu radonjic solo prodor i sutira, kaze veoma ne precizan sut ( identican kao Lukic). Katastrofa

Monsieur Alphonse

pre 3 godine

Ma glavno je da Mitrović nije na terenu, odmah ćemo da zaigramo moderan fudbal umesto bunarenja čim njega nema... ali malo morgen.

Dzoni77

pre 3 godine

Selektor i dalje ne konta da mu u srcu terena stoje izvodjaci radova a to parce livade treba majstore. Zato i dalje nema kontrole nad posedom lopte, nema tecnih pasova, nema nacina da se poveze pokidano pa onda na dalje i dva bocna igraca koji u ovoj formaciji postaju veznjaci gube smisao sopstvene uloge i delovanja. Uz to sve trenutno najsigurniji vezni Gudelj stoji pred sopstvenim golom daleko od mogucnosti da ozbiljnije ucestvuje u kreiranju igre.
Mucenje se nastavlja...

pera

pre 3 godine

Lako je biti dobar uz najbolje , a kad ti treba da budes najbolji shvatimo da su ispod proseka
Zalaganje ---- 0
Kreativnost ---0
Odgovor na presing -- -2
Centarsut --------------0
Pas u prazan prostor ---0
Dupli pas --------------0
Iznosenje lopte --------0
Alkohol ----------------10
Cigarete ---------------10
Starlete / prostituke --10
Obraz ------------------0
Cast ------------------0

Evo im elemenata za analizu

Gosn Macola

pre 3 godine

Ali Lukic i Maksimovic prvi igra u torinu drugi u hetafeu,obojica standardni u reprezentaciji i eto vam odgovora sto smo samo dno i talog evropskog fudbala.

samo lagano

pre 3 godine

Madjarski trener nadmudrio Tumbakovica. Madjari znaju koga da stisnu, gdje da odigraju presing. Trckaranje i pravi angazman nisu isto, tako da se ne moze porediti neki presing sa laganim kasom za igracem. Ponavlja se i nedostatak angazmana, a da se ne prica sta ko moze i da se tako definise igra. Jedno sat vremena je proslo u pookusajima na jako pracenog Tadica. Ostali vecinom to ne znaju da igraju pod pritisko, da nadju dobro rjesenje u trku, u sekundi. Kada se Srbiji dobro blokira Tadic, veliki posao je odradjen jer pitanje je sta ostali mogu da odrade onako majstorski u trku. Tu bi onda trebala biti neka borba atricije, obostrani presing, pa da se ceka da se igraci umore pa onda i oni manje talentovaniji da prorade u razrijedjenim okolnostima. Srbija igra jednostavno prelezerno uzimajuci sta ima na raspolaganju.

Goxi M

pre 3 godine

Nekome će možda biti smešno, a i čudno, ali sledeći put u ligi nacija igramo u C ligi (trećoj ligi),a tamo reprezentacije Giblatara, Farskih ostrva (upadaju iz D lige), Kosovo, Albanija, Luksemburg i one manje države bivšeg SSSR-a. Bruka i sramota!!!!

1914

pre 3 godine

U zemlji gde su jugoslovenski blizanci važniji od Srbije,gde je od njih napravljena neka surogat dvoglava mutant dvoreprezentacija za koju treba cela zemlja da navija kad igraju u Evropi dok se prava reprezentacija pljuje i niko ne dolazi u BG kad igraju,gde te vode totalni amateri u FSS i kompromitovan stručni štab,gde su nam stadioni najgore livade u celoj Evropi (čak je i Albanija napravila moderan stadion),gde su najbolji igrači na klupi a igraju rezervisti,gde se za ciklus pozove 100 fudbalera,gde nikada ne vežemo dva ista tima,nije ni čudo gde smo.Ostavite igrače na miru,nisu ništa krivi osim za ćutanje jer i oni vide kakva bagra ih vodi a retko ko se pobuni.Izlečenje:prestanak svih vidova državne pomoći BG blizancima jer je prvenstvo neregularno ako pomažeš samo dva kluba i tako nešto je nezamislivo u normalnom svetu;prestanak silovanja cele Srbije da navija za BG klubove;privatizacija klubova;profesionalni ljudi u FSS bez klimoglavaca i interesdžija;strani selektor pošto naših nemamo(eventualno Paun);oživljavanje klubova navijača;izgradnja nekoliko stadiona,koji svojim poslovnim prostorom itd vraćaju pare(medju njima i nacionalni ali ne u Surčinu,ima valjda na obalama BG-a neko prazno mesto).Najbolji primer kako se radi je Madjarska:pogledajte ovaj stadion plus još 10-tak ultra modernih i preko milijardu evra uloženih(a ne potrošenih)...Bez ovoga a i još nekih stvari nema nam spasa.

Zvezda

pre 3 godine

Kada će odbrana da odigra 5,6,7 utakmica u istom sastavu. Da smo se plasirali na EP mogli smo i sa omladincima da igramo. Ekipe koje su se plasirale koriste ovo da isprobaju akternative za neke pozicije. A mi? Već u martu počinju kfalifikacije za SP

fancy

pre 3 godine

Fali Gruja na sredini i ciganija u malom! Bili bi prvi u grupi bez problema! Uz Katai i do eliminacione faze LS! Mnogo smo jaki!
Sjajna lopta Luke Jovica!

Kaur

pre 3 godine

Tadiću brate daj malo života i prkosa,samo se prenemažeœ i komplikuješ,pokaži malo želje i srca.Jović ima neku blokadu u glavi,defanzivno ne postoji,kretnja kao panj.E zbog toga ne igraš nigde nego greješ klupe.

Srdjan

pre 3 godine

Ne gledam utakmicu, ali sam upravo pogledao statistiku. Prema njoj, Madjari nas trenutno ubijaju igrom, a uspeli smo da im uvaljamo jedan gol i branimo se.

my way

pre 3 godine

Када ми схватимо да играчи попут Лукића, Максимовића, Гудеља (да, Гудеља којег неки овде из неких разлога цене) немају шта да траже у репрезентацији и када ја једном видим састав где ће у средини бити Ђуричић и СМС, испред Тадић, а на крилима Радоњић и Живковић или Костић, онда ће ми то бити знак да смо ми можда научили нешто о овој игри и ко и шта у њој може да направи нешто.

miško

pre 3 godine

Od svetskog prvenstva, kada je maestro Krstajić uveo Blekija, do današnjeg dana mi golove primamo kroz sredinu. Ko ne veruje ima gde da pogleda.

Mrgud

pre 3 godine

Ajde dobro što napadate FSS, jer su to sve birokrate i oni su u stvari najveći krivci za stanje u našem fudbalu. Ali nikada nemojte napadati igrače. Bez obzira na rezultate i to što ne idemo na EP ili neko drugo takmičenje. Igračima se uvek daje podrška, jer je to sportska etika svakog navijača širom sveta
(kimiko, 15. novembar 2020 21:12) 

Ne napadaju normalni ljudi igrace koji ne znaju nego one koji ne daju svoj maksimum. Ako trener igraca stavi na poziciju koja mu ne odgovara nece niko zameriti igracu ali ako igrac ne trci i ne bori se zasto mislis da se podrazumeva da se takvom igracu pruza podrska?

Ilkeston Town

pre 3 godine

Bas lepu ideju ima cuveni komentator Gojko Andrijasevic. Covek bez srama i blama kaze, "mozda je i i bolje da sledeci ciklus Lige nacija igramo u C diviziji sa laksim protivnicima i da imamo olaksan put ka EP. A ovaj ciklus i nije bio toliko bitan jer ima malu prohodnost ka barazu za SP!?" E, tu se ogleda slika i prilika naseg drustva. Umesto da tezis da se takmicis sa najboljima i tako napredujes ti hoces sto nize. Pa, onda 'ajmo u D diviziju, tu nam je najbolja prilika da odemo na EP! I covece, nije SobosALaj vec Soboslaj!

smoki

pre 3 godine

Jad i beda nemaju kondiciju kao da su svi prelezali Coronu ovaj Tadić ništa ne zna ubaciti Grujica pod hitno lazović isto vani umesto njega randjelovic

bradina

pre 3 godine

komentaru pod sifrom @fudbaler,

vidim da se razumes u fudbal bar pod sifrom,ostani na tome,nisi za selektora,kao ni 7 miliona preostalih koji misle da bi bolje!?Zato nam i ne ide jer se svi bolje razumeju od svih bez obzira da li je to politika,nauka,medicina,sport/Prosto se pitam sto nam drzava ne cveta sa ovakvim "kapacitetima"! Pustite ljude da rade svoj posao,navijajte ili ne,vase pravo ali smoriste vise.

Djole_Kg

pre 3 godine

Neverovatan smo narod kad se mnogi odricu svoga ili u ovom slucaju fudbalske reprezentacije,zbog jednog neuspeha!?..

(Sloven sam strelac', 15. novembar 2020 20:54)

Kakav crni JEDAN neuspeh? Zadnji Euro smo igrali 2000. što znači da smo propustili već 5 a što se tiče svetskih nismo uspeli ni 2. krug da prođemo još znajući da godinama po vrednosti igrača spadamo u top 10 u Evropi! Sve reprezentacije naše su krive, ne samo ova, i fudbaleri i uprava, svako treba da nosi svoj teret. Ta ti je reprezentacija otvorila vrata da odeš u neki jak klub i imaš lepu platicu, za uzvrat uradi nešto za svoju naciju, ne za Savez. Godinama se nadamo da možemo da uradimo nešto, i na kraju veliko NIŠTA.

Srdjan

pre 3 godine

Ako pobedimo i Madjarsku i Rusiju, a Madjarska i Turska odigraju nereseno u poslednjem kolu, mozemo i do prvog mesta. Jos to da se desi, pa da ostane Tumba. ? Elem, ne tovi se prase pred Bozic. Igrali smo sve vreme nonsalantno ovu Ligu Nacija, a sad bismo da zadrzimo status u B grupi. Obicno budu nagradjeni oni koji se trude, a ne oni koji se manekenisu. Toliko!

Gosn Macola

pre 3 godine

Ispali od smesnih skota,verovatno ispali i iz ove divizije u nizu,igramo najgori fudbal na svetu,nema sta ocekujem da produze tumbi na jos koju godinu ugovor da ga nagrade,eto nas jos malo skroz dole na dnu gde ce nas i kosovo preslusavati.

Niđe veze

pre 3 godine

Davno je to bilo kad je jugoslavija zadnji put išla na euro. Naši roditelji su tada u to vreme kupovali EI Niš televizore u boji bio je aktuelan pejdžer a mobilnih u to vreme još nije bilo.
(Uroš, 15. novembar 2020 21:37) # Link komentara

Jugoslavija?!?!?!?

Uroš

pre 3 godine

Davno je to bilo kad je jugoslavija zadnji put išla na euro. Naši roditelji su tada u to vreme kupovali EI Niš televizore u boji bio je aktuelan pejdžer a mobilnih u to vreme još nije bilo.

veliki strumf

pre 3 godine

Da mi lepo ispadnemo ne u C, nego u ligu D - imaćemo lakši put do narednog prvenstva. Mada, ni to nam ne bi bila sigurica :)))

..

pre 3 godine

Ko ste vi koji daju ovakvom komentaru plus. Nikada neću navijati protiv Srbije, pa makar bili najgori na svetu.
(Pravi stari Čačanin, 15. novembar 2020 21:20)

Misliš da može gore?

Aspera

pre 3 godine

Od svetskog prvenstva, kada je maestro Krstajić uveo Blekija, do današnjeg dana mi golove primamo kroz sredinu. Ko ne veruje ima gde da pogleda.
(miško, 15. novembar 2020 21:45)

Pa jesu li ovaj i gol protiv Skota pali na njegovoj desnoj strani ili kroz sredinu koju drzi veceras Spajic odnosno Mitrovic protiv Skita? I oba put je prodor, odnosno pas, bio sa leve strane.

bmiles

pre 3 godine

Jao sto mi je drag ovaj gol upravo zbog ovih toboznjih "patriota" koji se ubise sa kritikama,smenjivanjem a na da sve svojim "strucnim" znanjem ko da igra,kakjo i koju taktiku da primeni.Ucutite misevi,promenite zemlju,navijajte za druge,ja imam samo ovu i kakva takva je moja je ukljucujuci i fudbalsku reprezentaciju!

Batistuta

pre 3 godine

Ne uklapa se ovaj Radonjic bas u Tumbakovicevu koncepciju. Naime, previse je brz, tako brzog igraca nismo imali jos od Krasica, ima cak i dobar dribling a sto je jos gore cesto ima precizan sut. Zato ga treba stavljati ovako kada se izgube sve sanse za plasman na velika takmicenja, cisto da budu sigurni da se ne plasira reprezentacija nikad nigde.

Ostavke

pre 3 godine

Volim reprezentaciju više od kluba za koji navijam, ali sam ponosan na sebe što sam odoleo da ne gledam. Do smene u vrhu FSS Toliko.

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Udri Madjarska!
(Vendetta, 15. novembar 2020 20:11)

Ko ste vi koji daju ovakvom komentaru plus. Nikada neću navijati protiv Srbije, pa makar bili najgori na svetu.

Batman

pre 3 godine

Nisu zasluzili ni ovaj clanak, ni prevoz do tekme, ni rucak, ni veceru, ni prenociste, ni dres, jos mnogo toga nisu... a da ne pricam o tome da ih bilo ko gleda... ufff, ni ovaj komentar nisu realno...

Jovan

pre 3 godine

N.Stevanovic-Gobeljic,Kopitovic,Sanicanin,Urosevic-Zdjelar,Docic,Randjelovic,Ivanic,Dj.Ivanovic-Pavkov.Klupa Lazovic-Gajic,Markovic,Erakovic,Antic-Nikolic,Jovancic,Gavric,Katai,Lukic-Siladji.4-2-3-1 ima tu jos ali nemogu da se setim.To je tim malih igraca za velika dela ako ne velika onda veca od razmazenih koje svaki selektor poziva kao da je omadjijan,kod ovih bi imao i autoritet i igru,trud sigurno.

Pegone

pre 3 godine

Ispadamo iz B divizije samo da bi dominirali u C diviziji i mozda igrali finale pa mozda ovaj put i pobedili i osigurali put na neko takmicenje :-)
Gresim?

Tanasić

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

deki

pre 3 godine

тадић је наш најгори играч 2020.
тотално ван форме.
а србија ко ја на песу против професионалаца. у одбрани никог не покривамо, а кад идемо у напад нико се не отвара. бунаримо на ове кикирезе ко да имамо 3 митровића.
за све је крив савез, па тумба. играчи нису криви. чак ни тадић. он игра најбоље што може у овом тренутку. крив је тумба који нема петљу да стартује без њега.

Milojica

pre 3 godine

Pa ne. Nije lako nasima bre. Proslu utakmicu su igrali u belim dresovima, sad je protivnik u belim. Ko da zapamti tolike informacije!?

Nikola

pre 3 godine

Kakve bruka!
Pa mi loptu ne znamo da iznesemo iz odbrane.Koliko straha i ne samopouzdanja to je neverovatno.Opet ta lopta ide unazad jer mi dva pasa ne znamo da sastavimo.Veoma slabi u duelima,lopta se ispucava nepromišljeno sto dalje od gola.Sovio sam utisak da naši fudbaleri jedva čekaju da budu faulirani i da im se dosudi prekršaj jer to smatraju uspehom.
Sve u svemu hvala Mitroviću sto nas je spasio takve blamaže da bi ti porazi na evropskom ušli u istoriju.Bila bi najmanje petarda po meču.
Sve me ovo mnogo bolo kao Srbina ali ovo je naša realnost.

nislija s merak

pre 3 godine

Bolesni rivalitet izmedju Zvezdasa i Partizanovaca je jedan od uzroka nasih stalnih neuspeha u fudbalu.Te treba ovaj,te treba onaj a sve navodeci na to da treba da igra onaj koji igra ili je igrao za tim za koga vi navijate.Kad na to dodamo stalni problem rukovodstva FSS gde dolazimo do toga da je uporedjujuci ga sa Kokezom,jedan Tole bio zlatan,izvesno je da nama nema spasa u ovom sportu,sve dok je tako,a tako ce biti veoma,veoma dugo.

ajmo realno

pre 3 godine

Kada bi nasli kvalitetnig selektora koji "fura" moderan fudbal na koji su vecina nasih igraca navikli i kada bi se napravila konstanta u postavi, formaciji i igri mogli bi nesto.. Ovako smo samo topovsko meso.

prolaznik

pre 3 godine

Igramo visoki pressing a Jović ne želi da trči. Izbace nam odma 4 igrača.

A mislio sam da se opamerio. Ostao je "zvezda"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kolkolo, 15. novembar 2020 21:16)
Dete moje Jovic igra presing mnogo bolje i pametnije nego tvoj voljeni Mitrovic Nezamenjivi.Pogledaj snimke sa nekim ko se razume u fudbal pa mozda i naucis nesto.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Neverovatan smo narod kad se mnogi odricu svoga ili u ovom slucaju fudbalske reprezentacije,zbog jednog neuspeha!?..

(Sloven sam strelac', 15. novembar 2020

Nije tačno. Odriču se jer to nije naša nego privatna reprezentacija. Ti slobodno navijaj za privatnu firmu, a mi glupi ćemo navijati samo kad toj privatnoj firmi bude zakonom oduzeto pravo da koristi ime i obeležja države Srbije. Da li ti je sada jasno?

deki

pre 3 godine

буквално као пацери на песу. дупли пас кроз пуну одбрану. ово се не виђа често у стварном фудбалу. можда кад у лига купу игра манчестер сити против мансфилда или кад игра србија. већ су нам 2 пута у ц дивизији пацерске екипе дале гол на исту фору из петлића. прво турска, сад мађарска.

Mr. Max

pre 3 godine

Treba biti realan nemamo mi igrače od kojih bi trebali očekivati čuda. Pojedinačno može da se probere ali ukupan utisak je na kraju loš. Odavno u našem fudbalu nema igrača koji svojim kvalitetom može rešiti i prevagnuti utakmicu tipa Pixi, Dejo, Mijat ovde jedini kreativac je Tadić koji je u lošoj formi i Gudelj koji igra na pogrešnom mestu. Dokle god nema igrača koji može da preševa bar jednog protivničkog igrača mi nema šta da tražimo. Nisam razočaran momci verovatno imaju želju ali nema kvaliteta pa tako bez sredine nema lopti koje Mitrović ili Jović mogu pretvoriti u gol. Već 20 godina mi jedva čekamo prekid jer nam je to jedina šansa da damo gol.

S. M

pre 3 godine

Milenković može da igra za reprezentaciju samo ako ima ultra brze bekove, ovako je panjčina. Sredina terena ne postoji. Nema ni tehničara a ni trkača. Lukić niže razredni igrač, kojeg ne znam zašto forsiraju uporno Tadić večeras nula, ostali pogubljeni i uplašeni da ne pogreše u dodavanju.

fss

pre 3 godine

nasa reprezentacija ne moze da pobedi dok su lopovi na glavnim pozicijima!!! ne radi se samo o reprezentaciji. kokeza, bjekovic, dzajic i ostala drustva, jeste umaju znanje ali kada su videli koliko para moze u ovo doba da se uzme, svi su tu iako se ne vide na tv-u. zasto je gospodin ANTIC oteran? reprezentacija je igrala odlicno i nema veze sta se desili na SP. posle toga, zasto MIHAJLOVIC nije ostao kao trener iako smo igrali lep fudbal? da je imao par meseci vise bilo bi svasta! muslin je imao vise srece nego bilo sta. a isto tako i tumbakovic. zato napolje. Zasto PAUNOVIC ili IVIC ne dobijaju sansu?????

Meeee

pre 3 godine

ima li ko link gde da se gleda utakmica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bob, 15. novembar 2020 21:26)

Kad ispadnemo iz ove divizije bice za Dz na Youtube. Tamo pokazuju "live" sve Znj i nebitne timove.

Zone

pre 3 godine

Prošli put ubih se tražeći stream i našao i nervirao se 2 sata, sad bar mi nisu ni na kraj pameti. Pogledaću rezultat za 3 dana, a možda ni toliko..

babe i zabe

pre 3 godine

Jes Tadic je kriv a ostalih bar 6-7 slepaca sa kojima igra nisu,zato Dusane koji si se dokazao sa Ajaksom protiv najjačih protivnika put pod noge nek igraju ove babe koje niko ne zna i koje zovu u reprezrntaciju u poznim 20 posle dugogodišnjeg pecalbarenja po nizerszrednim klubovima da spasavaju srpski fudbal...zalosno

Aks

pre 3 godine

Igracebza A reprezentaciju odabrati iz domace lige. Iz svakog kluba po najboljeg ili popar njih. Ove gologuzije evropske i svetske umisljenje zvezde - hvala i da se ne ljubimo... Sto da se oni trose za tamo neku Srbiju? Ljudi mlate pare tamo, boli njih uvo za drzavu. I to je njihov izbor, nemamo pravo da se ljutimo. Ali ako se ovako nastavi od naseg fudbala nece biti ni za 20god nista...

Ljubo

pre 3 godine

Sloven sam al sam strelac-Ja mislim da oni koji primaju milione a kada trebaju barem malo da daju svojoj zemlji i svom narodu sreće i radosti u ovim ludim vremenima i da izginu do poslednje kapi znoja na terenu i ako izgube i ne plasiraju se u ovome slučaju na Evropsko prvenstvo niko im neće ništa zameriti,ali ne oni su došli samo da splavare i da pijanče jer im je to ovde dozvoljeno a u klubovima ako bi se tako ponašali bili bi drakonski kažnjeni pa tamo ostavljaju srce na terenu,oni bi se trebali odreći državljanstva a i ti što ih podržavaš a dobro znaš da nisu se ni oznojili a kamoli ostavili srce na terenu i to nije prvi puta nego je to još od 1998 godine kada su posle raspada stare Jugoslavije prvi puta nastupali na međunarodnoj sceni.A to je već pune 22 godine da se tako ponašaju prema svetom dresu za koji treba da se bukvalno bacaju na glavu kao npr Vidić za Mančester koji je išao glavom na protivnikovu kopačku a kada je igrao za Srbiju nije dao ni 5 posto što je dao za Mančester.Takvo ponašanje prosto treba da se osudi a ne ko ti da ih podržavaš a da pljuješ navijače kao da su oni krivi za takvo ponašanje ovih razmaženih milionera.

Tim?

pre 3 godine

Golman (pravi se jos nije pojavio, imamo ova dva prosecna) - Milenkovic (desni bek), Mladenovic (levi bek), sa bekovima najvise kuburimo i mi, Hrvati naprimer isto tako, a dobri bekovi su danas dobitna kombinacija, pogledajte onog Dejvisa i Kimiha u Bajernu, ili Robertsona u Liverpulu. Zatim: Gudelj, Pavlovic, Grujic - Zivkovic, Savic-Milenkovic, Vlahovic, Djuricic, Jovic (Radonjic).

Od starijih jedino Gudelj - jedini trci, a nije ni bez tehnike - i Djuricic, udarna igla, vrlo mastovit igrac. Tadic, Ljajic, Kolarov - dosta je bilo. Milivojevic? Svi koji igraju vani, pa jos imaju vaznu ulogu u svojim timovima, mnogo se u nacionalnom timu uobraze, samo naredjuju, a ucinak im nikakav! Najbolji primer - Vidic. Legenda u Mancesteru, najveca stetocina u nasem drzavnom timu, svesno nastojao da nam naskodi u najvaznijim utakmicama, zbog toga je najomrznutiji igrac svima, osim zvezdasima, kojima se cudim - sto se ne kunu u Dragana Stojkovica, istinskog majstora i hrabrog, nepotkupljivog borca. Nego u foliranta Vidica, ne mogu ga smisliti, a vidim da bi ga neki sad i kao selektora zeleli da vide! Zasto ne i Suker ili Boban, isti bi rezultat bio!

Veso

pre 3 godine

Sledeći euro igraju 42 reprezentacije. Obzirom da nismo videli euro 24 god idemo direktno u baraž bez igranja grupe.U baražu San Marino Lihtenštajn Gibraltar Andora Vatikan Luksemburg i mi a prve četri se plasiraju. Tu već imamo realne šanse.

Pera

pre 3 godine

Nit je postajala, nit ce postojati ekipa osim ove jadne Srbije, koja mnogo vise lopti vraca prema svom golu nego sto pokusava da ugrozi protivnicki. Stvarni katastrofa.

Old school

pre 3 godine

Brzo staviti Radonjica na zadnjeg veznog ili levog beka, narusava nam spori bedem. Nismo navikli na tu brzinu, poremetice defanzivnu atmosferu u timu.

C i n i k

pre 3 godine

Strasno je koliko je neznanja u reprezentaciji SRB!
Br 22 nijedan pas ispravan, pogubljen na terenu, sve lopte izgubio i nijedan pas da doda nasem igracu.
Br 10 bi morao da bude izbacen jer nma pojma sa zivotom, sve lopte izgubio bez po muke.
Onaj sto ga od miloste zovu "Bleki" zalutao u fudbal!
Zatim br 11?!
U pravu je Zidan, decko je potpuno indisponiran i verujem da nma pojma gde se nalazi.
Itd, itd, nema svetle tacke, svako ko gleda utakmicu moze da ustanovi da nasi igraci ne umeju da iznesu loptu iz odbrane da su potpuno poplaseni i pogubljeni, da nemaju osnovnu fudbalsku tehniku i da se sve svodi na to da se lopta nekako prebaci do onog nesrecnika sto je dao 1. gol da bi ih on pretrcao i na srecu ubacio loptu nekako u mrezu.
Al to je proslo jednom nece vise nijednom jer svaka lopta koja dodje do bilo kog naseg igraca se odmah u sekundi izgubi, a to je zato sto danas a i od pre 15 g svaka ekipa igra "covek na coveka" a ne kao ove nase babe na 15 m od igraca!
Sve ekipe danas igraju presing ispred golmana jer je golman najslabija karika u svakom timu, ali to ova ekipa ne razume a mozda i nije imao ko da ih nauci...
Sve u svemu misim da cemo primiti jos 2 komada bez po muke i da nam je osigurano mesto gde pripadamo trenutno a to je C grupa jer ispod nje ne postoje slabije grupe..
Mi smo rang Andore i Farskih ostrva tako da ntrba se nervirati.
Nadajmo se jod da ce AV skloniti ceo FSS i selektora "patriotu" sto pre, jer da se ne lazemo, oni su svi vojnici rezima AV ih je doveo sada nka ih skloni, za 2 godine osvojismo 2 boda i poslednje mesto...

kimiko

pre 3 godine

Ajde dobro što napadate FSS, jer su to sve birokrate i oni su u stvari najveći krivci za stanje u našem fudbalu. Ali nikada nemojte napadati igrače. Bez obzira na rezultate i to što ne idemo na EP ili neko drugo takmičenje. Igračima se uvek daje podrška, jer je to sportska etika svakog navijača širom sveta

Fudbaler

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.

Bogdan

pre 3 godine

(1914, 15. novembar 2020 21:00)

Sve si rekao, ali opet su se neki našli uvređeni, pa su ti dali minus, verovatno jer si im dirnuo blizance. Znači, jedina država na svetu, jedina, gde država finansira i pere pare kroz 2 kluba, koja, em što imaju neograničene budžete, već imaju i zagarantovanu pomoć sudija u ligi gde su svi ostali klubovi sirotinjski i gde isti ti klubovi nikad i skoro nikad ne plaćaju obeštećenja za igrače. A titulu osvaja onaj za koga predsednik navija. Ali su zato navijači oba kluba najjače pojave, kad ih u Evropi nabiju Totenhem i Junajted, onda bude kme kme, "pogledajte njihov i naš budžet" bla bla, a zato kad oni šibaju Radnik, Javor i Bačku onda je sve u redu. Bednici. Sve u svemu, kakva država, takva i reprezentacija, liga, klubovi, sport uopšteno, samo što je problem što nam je sport najmanji problem u svemu...

Riječanin

pre 3 godine

Tumbakovića za selektora i da ove mlade momke gura da igraju stalno zajedno godinama i da vidiš rezultate jer to je ključ uspjeha. Selektor zapravo nije ni bitan jer su to sve top igrači ali nisu uigrani.

zvonko

pre 3 godine

Kakva brzina Radonjića kod gola! Da nam je naći još dvojicu, trojicu takvih pa da gradimo igru na kontre. Ne šalim se uopšte. Ne valja ništa igra,ali ovo je kao neki putokaz kuda i kako dalje. Presing obavezno da počnemo igrati jer to sad svi igraju. Doduše, onda nema mesta balerinama ali neka igraju ratnici. Ja ću sigurno tada navijati za njih.

ВељаЦЗВ

pre 3 godine

N.Stevanovic-Gobeljic,Kopitovic,Sanicanin,Urosevic-Zdjelar,Docic,Randjelovic,Ivanic,Dj.Ivanovic-Pavkov.Klupa Lazovic-Gajic,Markovic,Erakovic,Antic-Nikolic,Jovancic,Gavric,Katai,Lukic-Siladji.4-2-3-1 ima tu jos ali nemogu da se setim.To je tim malih igraca za velika dela ako ne velika onda veca od razmazenih koje svaki selektor poziva kao da je omadjijan,kod ovih bi imao i autoritet i igru,trud sigurno.
(Jovan, 15. novembar 2020 21:01)

Иванић ти игра за ЦГ, а Саничанин за БиХ :D

Руска Душа

pre 3 godine

Ево нас опет на месту страдања, да не кажем злочина.
Баш смо мазохисти, сви који гледамо.. А скоро све је исто.
Осим што су ови наши вечерас нечим бустовани. Или су прошлу пустили?
Али да оставимо теорије завере..
Тадић игра, СМС на клупи, Јовић и Митровић ће изгледа играти у пару једино опроштајну утакмицу.
Као да је луд онај Уругвајац што ставља и Каванија и Суареза унстартну поставу (поређење није адекватно, али..)
Нашег Гојка Андријашевића једино Јовић препадне, па не успе да сажваће залогај до краја, али видећемо хоће ли га вечера успвати пред други део утакмице. Нешто је раздраган, за промену..
Све у свему, остаје да прочитамо пар добрих коментара, видимо јесу ли Горан Лозница и Пијани Злотвор нешто паметно срочили и на спавање.. На утакмицу равнодушни а нисам веровао да ће се то десити..
Спортски поздрав.

Милан

pre 3 godine

У наредном периоду очекујемо одређене промене у ФСС.Вероватно је да ће доћи до смене селектора,али у управи,тешко је прогнозирати,ту ће највероватније промене бити козметичке.Међутим,у селекцији је доста играча који ће и у наредном периоду играти за репрезентацију,а ту ће носиоци пре свега бити фудбалери из генерације који су освојили СП 2015. и ЕП 2013.Уз нове младе играче,искусније и неке који ће поново бити позвани да играју за национални тим то ће бити репрезентација у наредних неколико година.Зато је важно да вечерас и против Русије играју пре свега ови млађи играчи и они на које би се могло рачунати у наредном периоду.Победе у ова два дуела би биле добар темељ за наредни циклус квалификација,наредну Лигу нација и остале изазове,како за играче који ће наступати и у наредном периоду, тако и за селектора који ће убудуће водити србски национални тим.На психолошком плану опстанак у Лиги нација Б има симболичну важност,али није без значаја. Време се не може вратити уназад, србска репрезентација у протеклих пар незгоднијих утакмица није поражена, у овој последњој је пораз био после пенала, а против Мађарске 1-0, у једној обострано лоше одиграној утакмици. Шта год да се дешава и како год да буде фудбал ће наставити да се игра, фудбалери и репрезентације ће бити амбасадори својих земаља.Сви смо огорчени због неодласка на ЕП, али треба дати подршку овим нашим играчима, они репрезентују нашу Србију! Ајде ево и моја прогноза за вечерас 3-1 за Србију, за неки нови почетак. Србија!

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Zadnji vezni igra štopera, desni vezni igra centralnog veznog, levi vezni igra desnog veznog a ofanzivni vezni igra napadača.

Sad iskreno želim da nas Mađari razbiju.

Sloven sam strelac'

pre 3 godine

Neverovatan smo narod kad se mnogi odricu svoga ili u ovom slucaju fudbalske reprezentacije,zbog jednog neuspeha!?Bolje takvi da promene pasos,drzavu ili jednostavno prestanu komentarisati,ugase TV ili gledajku realiti.Ma nek rade sta hoce uostalom,ne trebaju nam takvi.Ko ne voli svog i kad mu ne ide pokazuje svoj karakter.Pogotovo sve nam sija pa sad treba da se okrenemo da ne navijamo,glupost zar ne!? Austrija a pogotovo nas danasnji protivnik Madjarska bili su strah i trepet u fudbalu posle IISR nisu prestali da veruju da ce se vratiti.Tako je u sportu nekad si gore nekad dole.Sa patriotizmom to bas ne ide.Nasi su makar i nisu dobri sada,verujem bice!Uostalom stasava polako ona generacija 2015. koja je bila na vrhu sveta!Bilo bi bolje da 7 miliona selektora navija,raduje se ili tuguje igrama reprezentacije,a ne da pljuje sralno i pravi se general nakon bitke!Losi su pa!?Nemamo bolje ali hriscanski ili slovenski princiop je pomoci makar i ne ide!Sto rece Tumba pre utakmice,fudbal ce se igrati i dalje!Drugim recima igara i hleba nikad necve biti dosta judskoj civilizaciji!Ajmo "orlovi" sa vama i u porazu i pobedama!

sportdetective

pre 3 godine

Ljudi nama je bolje u C. Tamo mozemo makar nekoga pobediti, kao sto su lihtenstaj, andora, samo da ne dobijemo jaku litvaniju ili sloveniju.

mare

pre 3 godine

zex

zato da je igrao ili bio na klupi a nije, narod bi ga pljuvao da li je zaslužio da igra.

pametno sto otisao dečko.


ako nista da se spremi za ligu gde igra.

Riječanin

pre 3 godine

Svaka čast Mitroviću ali Jović mora da igra tj., to bi trebao biti tandem sljedećih 10 godina ako želimo nešto da uradimo. Svi se mi kužimo u nogomet i svi smo izbornici i selektori ali ključ uspjeha je uigranost tako da što više godina igrači igraju zajedno kao recimo kod Horvata koji su zbog toga došli do finala svjetskog prvenstva.

Realno

pre 3 godine

Dokle vise Milenkovic?Zar mora da igra dok se ne proda? Svakog prelaznog roka se izmislja kako ga trazi neko od velikih klubova a ne moze ni u Fiorentini da igra.Aman ljudi,zato smo i dosli do ovog stadijuma,sto menadzerski igraci moraju da igraju.

Dior

pre 3 godine

@Millennium Sve što si napisao stoji, ali eto ja se nadam još uvek... Dovoljno nam je ipak da pobedimo obe sa 2 razlike jer ćemo imati bolju gol razliku od Mađara i Rusa a isti ili bolji međusobni. Znači dve pobede sa dva razlike i remi Turske i Mađarske, sve je moguće još uvem.

Millennium

pre 3 godine

@Dior

Brate, ne znam zašto izvodiš te kalkulacije kad oni sami hoće da ispadnu u lakšu grupu? Mislim, to bi bilo ok što si napisao da naša reprezentacija ima pobednički mentalitet, da grizu do kraja ma šta ih na tom kraju i čekalo. Ali mi smo šibicari, kalkulanti, uvek nam je sudbina u tuđim rukama i sve se svodi na proračune.

Tuzman

pre 3 godine

Sad će u ovoj nebitnoj utakmici da razvale Mađarsku 3:0, onda slede izjave "Eto, imali smo loš dan protiv Škotske, ali važno je da posedujemo kvalitet i fokusiramo se na SP2022".😂

2CRAZY

pre 3 godine

Ovo moras biti veliki Mazohista pa da gledas posle svega ......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danica, 15. novembar 2020 19:41)

Da se ne lazemo, onda smo svi mazohisti, jer i sami znamo da cemo uvek gledati repku, iako se skoro uvek samo nerviramo.

Fudbaler

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.

BBR

pre 3 godine

Bolje utroseno vreme bi im bilo da su setali gradom, videli zgradu parlamenta i prelepi dvorac prekoputa istog. Ovako ce da se obrukaju opet, (ne)obrazovanje ce im ostati isto i pricace price kako su pokazali karakter i kako ce iz ove utakmice izaci jaci nego ranije....

Filly

pre 3 godine

Oprostite,nisam vam ja neki strucnjak,ali zbog cega zovu Grujica ako ga nekoriste...Nije ga ni probao. Iskreno,mislim da je za klasu bolji od Lukica i Gudelja...

Milojka

pre 3 godine

Da se ne lažemo, naši fudbaleri su daleko od evropskog krem-društva. Kroz kvalifikacije nisu uspeli da izbore plasman na EP. Ostala je nada kroz plej-of Lige nacija, ali i tim zaobilaznim putem nismo uspeli.
Nije mi jasno, zašto većina misli da su nam samo selektori krivi? Za trideset godina, promenili smo trideset selektora, to je samo alibi za neuspeh nespretnih fudbalera.

Djoksa

pre 3 godine

I opet sa samo jednim pravim napadačem u timu... Čak i u Beogradu protiv Škota smo igrali samo sa Mitrovićem u napadu. Tek kad nismo imali izbora, odnosno kad smo gubili uveden je drugi napadač. Sa ovakvim antifudbalskim razmišljanjem, važnije je ne primiti gol nego ga dati, nije ni čudo da da nemamo nikakav uspeh u ovom sportu. Ali zato nam je obraz deblji od đona kad treba ospporavati uspehe hrvatske reprezentacije i Luku Modrića kao fudbalera. Oni su imali sreće u žrebu pa su igrali sa Argentinom i Engleskom a mi nismo jer smo naleteli na Škotsku koja je jača od Brazila, jel'te...

Moe

pre 3 godine

Bezi SMS-u od te proklete reprezentacije i ne vracaj se vise..Nas najbolji,najskuplji,najcenjeniji trenutno igrac nije u prvih 11..Vazno da je Tadic nezamenjiv a nije odigrao dobru utakmicu 2 godine..

Dior

pre 3 godine

Nije još sve gotovo. Potrebno je da Turci pobede Ruse danas i mi Mađare sa dva razlike (što je lako moguće). Nakon toga Turci i Mađari treba da remiziraju a mi razvalimo Ruse sa tri razlike i prvi smo u grupi i idemo u Ligu A. Promašili smo pobedu protiv Turaka u 93' i Mađari su nas vrlo srećno pobedili, ali nema veze sad. I veća čuda od ovog su se dešavala u fudbalu. Napred Srbi! (Turci trenutno vode 3:2, idemo)

:D

pre 3 godine

Gradjani Srbije od 30 god se ne sjecaju kako je to kad srpska reprezentacija igra na EP-u. To znači da je ljudima prošlo pola života, a da nisu gledali srpsku reprezentaciju na EP-u. A stariji od 30 s mucninom se sjecaju Eura dvijetisućite i 6:1. Vi ste i četvrti kvalifikacijski ciklus od samostalnosti Srbije završili na trećem, a možda i na četvrtom mjestu 4 od 4 Quattro.:D

Blue moon 2245

pre 3 godine

Idemoo 354 utakmica koju igramo u razlicitom sastavu, jedina smo ekipa na svetu gde u mecu odluke, zadnji vezni igra stopera, krila igraju bekove ekipa bez sistema, ekipa bez selektora.

Nisam neki fan fudbala ali...

pre 3 godine

Momci fudbaleri nisu krivi vec savez i treneri. Opet trce kao muve bez glave. Pa setite se da je SMS bio igrac koji je najvise pretrcao na svetskom prvenstvu, a na terenu to nije izgledalo tako jer nema sistema i igre. Tad se trosi vise energija i snaga.

Blue moon 2245

pre 3 godine

Idemoo 354 utakmica koju igramo u razlicitom sastavu, jedina smo ekipa na svetu gde u mecu odluke, zadnji vezni igra stopera, krila igraju bekove ekipa bez sistema, ekipa bez selektora.

Znak pitanja

pre 3 godine

Sećam se pre 20 godina smo u baražu Mađare dobili 1:7 u Budimpešti i 5:0 u Beogradu. Kako se sa pravim/pogrešnim vođenjem i ulaganjem stvari okrenu za relativno kratak period.

Grncar

pre 3 godine

Nije problem ni trener ni igraci. Problem je savez i sva ta mafija u njemu. Dok se ne razmontira ta garnitura i krene od zdrave osnove nista od naseg fudbala. Mada generalno stanje u drzavi i oslikava stanje u reprezentaciji. Treba novi duh, nova energija, zdrava.

Batistuta

pre 3 godine

Ne uklapa se ovaj Radonjic bas u Tumbakovicevu koncepciju. Naime, previse je brz, tako brzog igraca nismo imali jos od Krasica, ima cak i dobar dribling a sto je jos gore cesto ima precizan sut. Zato ga treba stavljati ovako kada se izgube sve sanse za plasman na velika takmicenja, cisto da budu sigurni da se ne plasira reprezentacija nikad nigde.

Tuzman

pre 3 godine

Sad će u ovoj nebitnoj utakmici da razvale Mađarsku 3:0, onda slede izjave "Eto, imali smo loš dan protiv Škotske, ali važno je da posedujemo kvalitet i fokusiramo se na SP2022".😂

Veso

pre 3 godine

Sledeći euro igraju 42 reprezentacije. Obzirom da nismo videli euro 24 god idemo direktno u baraž bez igranja grupe.U baražu San Marino Lihtenštajn Gibraltar Andora Vatikan Luksemburg i mi a prve četri se plasiraju. Tu već imamo realne šanse.

Dejan

pre 3 godine

Neko ovde uporedjuje Pixija i ovog zabavljaca Tadica!!!
Sramota za Pixija da ga neko u isti kos stavlja sa ovim...
Ovo sto nasi igraju,to nije fudbal...neki drugi sport,sta li!

Milojka

pre 3 godine

Da se ne lažemo, naši fudbaleri su daleko od evropskog krem-društva. Kroz kvalifikacije nisu uspeli da izbore plasman na EP. Ostala je nada kroz plej-of Lige nacija, ali i tim zaobilaznim putem nismo uspeli.
Nije mi jasno, zašto većina misli da su nam samo selektori krivi? Za trideset godina, promenili smo trideset selektora, to je samo alibi za neuspeh nespretnih fudbalera.

kladzom do bola

pre 3 godine

Secam se Muslinove izjave tipa Sergej je dobar ali ne mogu da ga stavim da igra pre Tadica na istoj poziciji a za klupu nije . Muslin je makar imao sastav ko gde igra i sistem . Kasnije je pozvao i Ljajica , a mislim da bi vremenom uklopio i Sergeja . A sada Gudelj igra na tri pozicije , Sergej isto , Tadic , ko nam je prvi golman nemamo pojma ,ko koga i gde ... Znaci haos . Oj Tumbajlijo

Djoksa

pre 3 godine

I opet sa samo jednim pravim napadačem u timu... Čak i u Beogradu protiv Škota smo igrali samo sa Mitrovićem u napadu. Tek kad nismo imali izbora, odnosno kad smo gubili uveden je drugi napadač. Sa ovakvim antifudbalskim razmišljanjem, važnije je ne primiti gol nego ga dati, nije ni čudo da da nemamo nikakav uspeh u ovom sportu. Ali zato nam je obraz deblji od đona kad treba ospporavati uspehe hrvatske reprezentacije i Luku Modrića kao fudbalera. Oni su imali sreće u žrebu pa su igrali sa Argentinom i Engleskom a mi nismo jer smo naleteli na Škotsku koja je jača od Brazila, jel'te...

Bivši Srbin

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fudbaler, 15. novembar 2020 23:08)

Ne menja on, već menadžeri. Apsolutno isto to je radio Krstajić, nikada nije imao isti tim ni na jednom meču. To su dve marionete koje nemaju svoje ja i koje rade po instrukcijama pošto ih je neko postavio da slušaju naređenja i da se ponašaju kako su ih dresirali.

optimista

pre 3 godine

Nazad u C grupu,gde nam je i mesto. Za veće nismo, c grupa u ligi naciji je maksimum srpskog fudbala, koji je u region medju slabijima

Јабучило

pre 3 godine

Ова мала Србија је у Лиги нација везала две утакмице без пораза, а примили смо исти број голова као и једна Русија која има двадесет пута више становника од нас! Таква велика земља је поклекла у Турској, тамо где су наши момци храбром игром умало победили. Ови резултати су значајни, јер сви данас играју фудбал. Најбитније је да смо показали карактер и достојанство после несрећног пораза на пенале од тврдог тима Шкотске у временским условима који су више одговарали противнику. Наши момци су синоћ против Мађарске попут хероја оставили срце на терену, а са великом дозом оптимизма очекујемо нови циклус квалификација за светско првенство, нарочито када изградимо национални стадион.

Наравно да нисам озбиљан :)))

SaleS

pre 3 godine

Jel može neko da mi objasni čemu služi ova Liga nacija? Stvarno ne znam koja je svrha, malo sam guglao ali nisam ništa shvatio. Te neke divizije, lige A,B,C.. Ako je neko raspoložen da mi objasni, veliko hvala! Pozdrav braćo.
(Krojf, 15. novembar 2020 23:05)

Liga nacija je napravljena pre svega zbog para, jer suština bilo čega je u novcu...nažalost. Osnovana je da zameni neprofitabilne i nezanimljive prijateljske utakmice, a ujedno služi kao neka vrsta dodatka kvalifikacijama, jer daje neka mesta na svetskim i evropskim prvenstvima, gde možeš na "lakši" način da stigneš do njih i da mogu i manje reprezentacije da budu učesnici (primer Severne Makedonije). Za evropsko prvenstvo daje 4 mesta (pobednici 4 divizije, osim ako se nisu kvalif kroz kvalif grupe, ako jesu, onda ide sledeći najbolji posle njih iz te grupe ), a za svetsko moguća 2 mesta (2 najbolje ekipe iz lige nacija koje se nisu kvalif za svetsko kroz kvalifikacije, igraju baraž sa drugoplasiranim iz kvalifikacionih grupa). Ukratko toliko....malo složeno, ali se da razumeti. ;)

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Odbio se Gudelj odbrambeni igrač od napadača Madjara kao da ga je voz udario, ejjjj odbrambeni igrač hahahaha
(Doktor, 15. novembar 2020 22:36)

Prilično zloban komentar. Igraču koji je ubedljivo najviše pretrčao u obe utakmice koji uz to i nije odbrambeni igrač zameraš što je izgubio duel sa igračem koji je ušao 5 minuta pre toga. Ako si hteo da pljuješ nekoga mogao si bilo koga drugog, a ne igrača koji je izginuo na obe utakmice.

neko iz industrije

pre 3 godine

Vi deco stvarno ovo gledate? Ja sam prvi put prestao početkom veka kada smo se pošteno izblamirali. Onda me je Antić ponovo navukao pa sam se nervirao 2010. ali sam tada definitivno digao ruke. Uđem da pročitam naslov ako ih ne gledam

Građanin X

pre 3 godine

Moj sin je bio ogroman talenat o nikad nije pozvan za reprezentaciju, jednostavno u Srbiji ne igra bolji nego onaj čiji tata ima više para ili uticaja.

Славко

pre 3 godine

Не разумем како после дебакла за дебаклом који су нам се дешавали може да остане иста управа ФСС-а. Не знам од чега та силна фудбалска мафија планира да живи ако нам фудбал сведу на ниво гибралтарског како су кренули. Што се тиче репрезентације, мислим да слабо који Србин осећа да га ова група људи репрезентује.

Kuki

pre 3 godine

I ova utakmica je pokazala da mozemo da igramo egal sa reprezentacijama kao sto je Madjarska, Turska, Skotaka, Morveska... pa cak i da budemo bolji. Sa sedam osam reprezentacija iz prve grupe mozemo da pariramo jako tesko ili nikako. To je nasa realnost. Mi smo jedna prosecna reprezentacija, koja je uz malo strucnije voddjenje ipak mogla da ode na EP. A da smo ipak otisli ili da ipak odemo na sledece svetsko, treba da se poklope mnoge kockice za neki nas ozbiljniji rezlutat tamo. I to je jednostavno tako i bice verovatno tako dugi niz godina.

auuu

pre 3 godine

Joj ljudi pa ovo je sjajno. Ispadamo u nizi rang i tamo opet budemo prvi i ponovo idemo u baraz. Da smo kojim slucajem pobedili neke utakmice i bili 2-3 u grupi, pa ostali u ovom rangu tesko bi do baraza. A hvala Bogu i Mitrovicu da nismo pobedili Skote, jer bi protiv croata igrali sa tumbom na kormilu. 5 komada u nasoj mezi bi zasigurno bilo. Tumba je to, kad mu se to desilo sa Partizanom nije ni tad razmisljao o ostavci. Malo se sakrivao po Beogradu, i brzo je nas narod zaboravio.

nino

pre 3 godine

Stalno čitam da je kriv selektor jer su igrači top u najboljim klubovima, koji su to klubovi molim Vas? Ne spominjite Jovića jer taj grije klupu od prvog dana....hvala

menko

pre 3 godine

Dokle više da se brukamo ljudi?!Strašno je da godinu dana nismo pobedili i na kraju če biti nikome ništa!Zar je Kokeza čovek iz fudbala?!Selektor protiv Škota čeka da primimo gol pa da promeni formaciju!Škoti su nas odučili od fudbala 70 minuta!Imamo igrače iz Reala,Intera,Lacija,Ajaksa,Fiorentine,Fulama,Torina...i ništa!Pa zar je moguće da onako odigramo protiv Norvežana a utakmicu posle te onako bedno?!Gde je odgovornost?!Postali smo talog evropskog fudbala!Nivo Luksemburga,Kipra,San Marina,Litvanije...Sramota!!!!

Bogdan

pre 3 godine

(1914, 15. novembar 2020 21:00)

Sve si rekao, ali opet su se neki našli uvređeni, pa su ti dali minus, verovatno jer si im dirnuo blizance. Znači, jedina država na svetu, jedina, gde država finansira i pere pare kroz 2 kluba, koja, em što imaju neograničene budžete, već imaju i zagarantovanu pomoć sudija u ligi gde su svi ostali klubovi sirotinjski i gde isti ti klubovi nikad i skoro nikad ne plaćaju obeštećenja za igrače. A titulu osvaja onaj za koga predsednik navija. Ali su zato navijači oba kluba najjače pojave, kad ih u Evropi nabiju Totenhem i Junajted, onda bude kme kme, "pogledajte njihov i naš budžet" bla bla, a zato kad oni šibaju Radnik, Javor i Bačku onda je sve u redu. Bednici. Sve u svemu, kakva država, takva i reprezentacija, liga, klubovi, sport uopšteno, samo što je problem što nam je sport najmanji problem u svemu...

Del Piero#10

pre 3 godine

Jel se neko seća, koliko je utakmica Tumbaković pobedio kao selektor Srbije? Mislim da smo od nekog bili bolji u 90 minuta. Ja iskreno ne mogu da se setim, a ovaj Tumbaković i dalje sedi na klupi...

deki

pre 3 godine

тадић је наш најгори играч 2020.
тотално ван форме.
а србија ко ја на песу против професионалаца. у одбрани никог не покривамо, а кад идемо у напад нико се не отвара. бунаримо на ове кикирезе ко да имамо 3 митровића.
за све је крив савез, па тумба. играчи нису криви. чак ни тадић. он игра најбоље што може у овом тренутку. крив је тумба који нема петљу да стартује без њега.

bane

pre 3 godine

Jes Tadic je kriv a ostalih bar 6-7 slepaca sa kojima igra nisu,zato Dusane koji si se dokazao sa Ajaksom protiv najjačih protivnika put pod noge nek igraju ove babe koje niko ne zna i koje zovu u reprezrntaciju u poznim 20 posle dugogodišnjeg pecalbarenja po nizerszrednim klubovima da spasavaju srpski fudbal...zalosno
(babe i zabe, 15. novembar 2020 21:48)

I stankovic se dokazao sa interom pa nista nije u reprezentaciji napravio, i ivanovic sa celsijem i mnogi pre i posle njih pa nista u nacionalnom dresu

steva

pre 3 godine

Jel ume neko da mi objasni zašto se ne šutira sa ivice šesnaesterca iz relativno izgledne pozicije već se kombinuje dok se ne izgubi lopta? To neko novo pravilo?

Gosn Macola

pre 3 godine

Ali Lukic i Maksimovic prvi igra u torinu drugi u hetafeu,obojica standardni u reprezentaciji i eto vam odgovora sto smo samo dno i talog evropskog fudbala.

Vojo

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.

mire

pre 3 godine

pa dobro, treba shvatiti da nam ne leži taj sport, čemu patnja. I Englezi nemaju talenta za košarku ni vaterpolo, a za fudbal imaju, pa se ne kidaju, a zemlja sa toliko stanovnika. Treba dići ruke, Moje prvo razočarenje je bilo još davne 74e u Nemačkoj, isto ovako i ništa se nije promenilo. Dakle konstanta, zašto bismo se zaluđivali

Idi begaj

pre 3 godine

Sve ide kako treba.
Da smo prošli na Euro na to bi se izvlačila "struka" i "rukovodstvo"
Ovako nema....
Treba da nas nema na fudbalskoj mapi Evrope pa da pilićari odpadnu,klubovi se ugase kao što je davno trebalo.
Tek onda može nastati prvi srpski zdrav klub na ekonomsko sportskoj osnovi koji ima vlasnika.

Јабучило

pre 3 godine

Испадосмо ли коначно? Хоће ли сад да буду неке оставке?





А и ја свашта питам...

ajmo realno

pre 3 godine

Kada bi nasli kvalitetnig selektora koji "fura" moderan fudbal na koji su vecina nasih igraca navikli i kada bi se napravila konstanta u postavi, formaciji i igri mogli bi nesto.. Ovako smo samo topovsko meso.

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Udri Madjarska!
(Vendetta, 15. novembar 2020 20:11)

Ko ste vi koji daju ovakvom komentaru plus. Nikada neću navijati protiv Srbije, pa makar bili najgori na svetu.

Вуче

pre 3 godine

Владан Милојевић да успостави ред. Да постави систем. Зна да игра на резултат и био би строг ауторитет. Ова група момака не препознаје важност играња за своју репрезентацију.

Filly

pre 3 godine

Oprostite,nisam vam ja neki strucnjak,ali zbog cega zovu Grujica ako ga nekoriste...Nije ga ni probao. Iskreno,mislim da je za klasu bolji od Lukica i Gudelja...

Pekinska_patka

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.
(Vojo, 15. novembar 2020 22:38

Ma nije samo Vatikan. Cia je isto tako umesala prste. A iza svega stoji duboka drzava i hanibali Klintonovi i Bil Gejts. Pobedili smo svetsku supersilu Norvesku i to su def pokazatelj i dokaz koji potkrepljuju tvoje tvrdnje. Morali smo pustiti Skotskoj koja je amater u odnosu na nas, uopste nas nije mogla nadigrat, jer smo mi nebeski narod, najstariji i najbitniji na kugli zemaljskoj te nas zato sabotira citava ta elita na svim poljima. Papa zvao licno Tumbakovica i Kokezu i naredio da pustimo skote.

Srbija, zemlja medju sljivama!!!

Car

pre 3 godine

Steta za onu akciju jovica i sergeja,i mozda sut jovica tik pored stative, ostalo nula.. Prvo da izbace albansku mafiju iz fss pa da igramo nesto..

Uh

pre 3 godine

Ali Tumbaković selektor?! Ljudi, Tumbu postavili za selektora! Hahahaha🤣🤣🤣😭😭😭 pa on je još u devedesetim i nameštenim utakmicama... Tumba selektor, pa o čemu mi pričamo ljudi moji dragi? Zašto gledate to uopšte? Pa dobro su mu se i odazvali ovi igrači, ja bih da sam na njihovom mestu Kokezin i Tumbin poziv shvatio kao provokaciju i uvredu dostojanstva. Tumba selektor, Kokeza šofer predsednik FSS 😆💪

veliki strumf

pre 3 godine

Da mi lepo ispadnemo ne u C, nego u ligu D - imaćemo lakši put do narednog prvenstva. Mada, ni to nam ne bi bila sigurica :)))

Batman

pre 3 godine

Nisu zasluzili ni ovaj clanak, ni prevoz do tekme, ni rucak, ni veceru, ni prenociste, ni dres, jos mnogo toga nisu... a da ne pricam o tome da ih bilo ko gleda... ufff, ni ovaj komentar nisu realno...

Dzoni77

pre 3 godine

Selektor i dalje ne konta da mu u srcu terena stoje izvodjaci radova a to parce livade treba majstore. Zato i dalje nema kontrole nad posedom lopte, nema tecnih pasova, nema nacina da se poveze pokidano pa onda na dalje i dva bocna igraca koji u ovoj formaciji postaju veznjaci gube smisao sopstvene uloge i delovanja. Uz to sve trenutno najsigurniji vezni Gudelj stoji pred sopstvenim golom daleko od mogucnosti da ozbiljnije ucestvuje u kreiranju igre.
Mucenje se nastavlja...

dzoco

pre 3 godine

u Rusiji sam na televiziji pratio utakmicu i u jednom momentu cujem komentatora koji kaze "iskreno ne vidim svrhu Srpskog fudbala"...,svi to vide bez mi.

Monsieur Alphonse

pre 3 godine

Ma glavno je da Mitrović nije na terenu, odmah ćemo da zaigramo moderan fudbal umesto bunarenja čim njega nema... ali malo morgen.

Вуче

pre 3 godine

Јел неко приметио да смо примили гол после дуплог паса? Када сте последњи пут у озбиљнем фудбалу видели гол из дуплог паса и то на нашу пуну одбрану? Па тога има само у пионирима. И вечерас и против Турске исти голови из дуплог паса на пуној одбрани. Невероватно.

kukulele

pre 3 godine

“Srbija igra za čast, opstanak i osvetu “
Osvetili su se nema šta.
Opstali nisu.
A sledeče godine časno će da se bore za ospstanak u ligi C, a presudna utakmica može da bude u Tirani ili u Astani.

nislija s merak

pre 3 godine

Bolesni rivalitet izmedju Zvezdasa i Partizanovaca je jedan od uzroka nasih stalnih neuspeha u fudbalu.Te treba ovaj,te treba onaj a sve navodeci na to da treba da igra onaj koji igra ili je igrao za tim za koga vi navijate.Kad na to dodamo stalni problem rukovodstva FSS gde dolazimo do toga da je uporedjujuci ga sa Kokezom,jedan Tole bio zlatan,izvesno je da nama nema spasa u ovom sportu,sve dok je tako,a tako ce biti veoma,veoma dugo.

Pera

pre 3 godine

Nit je postajala, nit ce postojati ekipa osim ove jadne Srbije, koja mnogo vise lopti vraca prema svom golu nego sto pokusava da ugrozi protivnicki. Stvarni katastrofa.

King

pre 3 godine

Dok za nas budu pozivani u reprezentacijun igraci kao sto su Jovic,Ristic ,Radonjic,Grujic cekacemo jos 20-tak godina daq se plasiramo na neko vaznije takmicenje.Nije mi jasno ko forsira i vidi potencijal u navedenim igracima.
(Dragan Zivkovic, 15. novembar 2020 23:15)

Misliš dok nama igraju Kostić, Lukić, Vlahović...i u zadnje vreme Tadić....mi nikad nećemo dobiti utakmice..
Ove što si nabrojao treba da igraju svaku utakmicu.

Old school

pre 3 godine

Brzo staviti Radonjica na zadnjeg veznog ili levog beka, narusava nam spori bedem. Nismo navikli na tu brzinu, poremetice defanzivnu atmosferu u timu.

Ilkeston Town

pre 3 godine

Bas lepu ideju ima cuveni komentator Gojko Andrijasevic. Covek bez srama i blama kaze, "mozda je i i bolje da sledeci ciklus Lige nacija igramo u C diviziji sa laksim protivnicima i da imamo olaksan put ka EP. A ovaj ciklus i nije bio toliko bitan jer ima malu prohodnost ka barazu za SP!?" E, tu se ogleda slika i prilika naseg drustva. Umesto da tezis da se takmicis sa najboljima i tako napredujes ti hoces sto nize. Pa, onda 'ajmo u D diviziju, tu nam je najbolja prilika da odemo na EP! I covece, nije SobosALaj vec Soboslaj!

proka pronalazac

pre 3 godine

Svi vi koji drobite kako nemamo igrace za bolje navedite mi 2 igraca medju grcima koji su uzeli evropsko prvenstvo? Naravno...pojma nemate.
Tim se UIGRAVA.
Trener mora sa ima VIZIJU sta hoce.
Francuska izgubi od finske kuci ako 0:2 ako ih izmesaju i nisu motivisani. Sta, ni francuska nema igrace?
Tako da nemojte drobiti...nas problem je savez tj los trener koji vodi ekipu. Nema tu neke mudrosti...

Moe

pre 3 godine

Bezi SMS-u od te proklete reprezentacije i ne vracaj se vise..Nas najbolji,najskuplji,najcenjeniji trenutno igrac nije u prvih 11..Vazno da je Tadic nezamenjiv a nije odigrao dobru utakmicu 2 godine..

Milojica

pre 3 godine

Pa ne. Nije lako nasima bre. Proslu utakmicu su igrali u belim dresovima, sad je protivnik u belim. Ko da zapamti tolike informacije!?

The doors

pre 3 godine

Proka pronalazac
Tim se uigrava?
Rodi ti se djete, zavrsi fakultet, zaposlio se, evo uskoro i svadba. A oni se jos uigravaju. Al dobro, nista ne ide preko noći.

Bane

pre 3 godine

kakva država takva reprezentacija--> nema laži nema prevare,sve se vidi,crno na belo!
(šef, 15. novembar 2020 22:02)
Cela sustina ! Sve Sef objasnio !

Melita Sandić

pre 3 godine

Ovako ljudi, sve dokse i FSS ne isteta i poslednji činovnik, i dovedu novi pre svega stručni ljudi da vode savez, posebno stručni deo, sve od petlića pa do A Selekcije nema nam boljitka. Pa ljudi pogledajte gde su nam mlađe kategorije! Džaba su sve titule, dovedeš jednog Đorovića jer je podoban, i šta se desi? Ili Krstajića svejedno. Trener mora da bude i stručnjak u svom poslu, i pedagog i elokventan. Trener je mozak operacije, kao hirurg u operacipnoj sali shvatite to. Onda mora da se zacrta cilj i strpljivo, kroz mlađe kategorije da se stvara A selekcija. Pa gde su nama prvaci sveća i evrope, gde? Ljudi sistem, igraš svoju igru sa najboljim koje imaš. Tako su radili Španci, Holanđani. Ali mora banda iz FSS da se rastera. Zna se ko ih je tu doveo, taj treba i da ih raspusti. I zajedno sa FSS da se rastera i banda po klubovima, zna se kojih. Sve dok se ovo ne desi neće biti bolje. Da se ja pitam molio bih Golca da preuzme reprezentaciju. Da je bilo pameti njega bi postavili, makar za ovu jednu utakmicu protiv Škotske. Vucibatine nam dođoše glave, navatali se para glume neku elitu, piju najskuplja vina i puše kohibu, do juče su nosili prsle gaće i čarape. Dosta bre više.

Fudbaler

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.

Uroš

pre 3 godine

Davno je to bilo kad je jugoslavija zadnji put išla na euro. Naši roditelji su tada u to vreme kupovali EI Niš televizore u boji bio je aktuelan pejdžer a mobilnih u to vreme još nije bilo.

MIRO

pre 3 godine

Vojo@ to što opužeješ Vatikan je totalno besmisleno, jer svakom normalnom čoveku je jasni da se Vatikan ne meša u fudbal već samo u odbojku, u fudbal se mešaju CIA i Masoni i oni verovatno i stoje iza svih naših fudbalskih neuspeha!

Čigiribaubau

pre 3 godine

Sledeći euro igraju 42 reprezentacije. Obzirom da nismo videli euro 24 god idemo direktno u baraž bez igranja grupe.U baražu San Marino Lihtenštajn Gibraltar Andora Vatikan Luksemburg i mi a prve četri se plasiraju. Tu već imamo realne šanse.
(Veso, 15. novembar 2020 21:06
Ništa od toga, idu;
San Marino
Lihtenštajn
Andora
Luksemburg

Vilingrađanin

pre 3 godine

Više nemamo ni čuveni izgovor da treba podmladiti reprezentaciju. Ovo su ti igrači. Samo Tadić ima 32 godine a Lazović 30. Pritom nam je i mlada reprezentacija u ozbiljnoj krizi.

Djole_Kg

pre 3 godine

Neverovatan smo narod kad se mnogi odricu svoga ili u ovom slucaju fudbalske reprezentacije,zbog jednog neuspeha!?..

(Sloven sam strelac', 15. novembar 2020 20:54)

Kakav crni JEDAN neuspeh? Zadnji Euro smo igrali 2000. što znači da smo propustili već 5 a što se tiče svetskih nismo uspeli ni 2. krug da prođemo još znajući da godinama po vrednosti igrača spadamo u top 10 u Evropi! Sve reprezentacije naše su krive, ne samo ova, i fudbaleri i uprava, svako treba da nosi svoj teret. Ta ti je reprezentacija otvorila vrata da odeš u neki jak klub i imaš lepu platicu, za uzvrat uradi nešto za svoju naciju, ne za Savez. Godinama se nadamo da možemo da uradimo nešto, i na kraju veliko NIŠTA.

Deda

pre 3 godine

Svi vi koji drobite kako nemamo igrace za bolje navedite mi 2 igraca medju grcima koji su uzeli evropsko prvenstvo? Naravno...pojma nemate.
Tim se UIGRAVA.
Trener mora sa ima VIZIJU sta hoce.
Francuska izgubi od finske kuci ako 0:2 ako ih izmesaju i nisu motivisani. Sta, ni francuska nema igrace?
Tako da nemojte drobiti...nas problem je savez tj los trener koji vodi ekipu. Nema tu neke mudrosti...
(proka pronalaza

Mentalitet sine.
Gubitnički i kukavički mentalitet.
Oduvek bilo i biće

Šta god

pre 3 godine

Ma da ipak mi na stadionima posadimo lepo kupus, pa neka korist bar da bude, a? Em se ne nerviramo, em ovi taman mogu da ga zalevaju. Valjda to umeju.

BBR

pre 3 godine

Bolje utroseno vreme bi im bilo da su setali gradom, videli zgradu parlamenta i prelepi dvorac prekoputa istog. Ovako ce da se obrukaju opet, (ne)obrazovanje ce im ostati isto i pricace price kako su pokazali karakter i kako ce iz ove utakmice izaci jaci nego ranije....

sportdetective

pre 3 godine

Ljudi nama je bolje u C. Tamo mozemo makar nekoga pobediti, kao sto su lihtenstaj, andora, samo da ne dobijemo jaku litvaniju ili sloveniju.

mare

pre 3 godine

koliko mi nemamo pojma ali pojma. bruka i sramota. ne zna se ko je od koga gori.


komentator jos bolji kada kaze da se ne moze zameriti igracima a oni veze nemaju.


jovic prvi put sutnuo na gol u 82 minutu. jos mu sergej tacnu namestio i nista.

Marko

pre 3 godine

Sledeći euro igraju 42 reprezentacije. Obzirom da nismo videli euro 24 god idemo direktno u baraž bez igranja grupe.U baražu San Marino Lihtenštajn Gibraltar Andora Vatikan Luksemburg i mi a prve četri se plasiraju. Tu već imamo realne šanse.
(Veso, 15. novembar 2020 21:06)

Uh bice i to napeto, do zadnjeg kola. Fudbaleri su to. Kad mislis da ne moze gore, uvek nas iznova iznenade.

cxy

pre 3 godine

Da smo dali gol bar jedan imali bismo 1:2 i prednost nad Mađarima u međusobnom (2:2 ukupno sa više golova u gostima), posle u BG 2:0 Ruse recimo (što bi vrlo bilo realno nakon ove pobede nakon rasta samopouzdanja ekipe) i eto (uz remi Mađara i Turaka) Ronalda, Francuza i/ili Nemaca u Beogradu pred publikom 2022/23. Ovako, borićemo se za opstanak u B Ligi. Više se isplati ispasti u C ligu sada. Ovim promašajima danas i protiv Turske tamo kao i greškama u odbrani protiv Mađarske u Beogradu i Rusije sebe smo sami izbacili iz šanse za prolaz u Ligu A.
(Dior, 15. novembar 2020 23:24)

Niko nije zasluženo pobedio, nego smo sami sebe izbacili, jer se rivala ništa nije pitao. Daj mi broj od dilera. hahahaha

Meeee

pre 3 godine

ima li ko link gde da se gleda utakmica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bob, 15. novembar 2020 21:26)

Kad ispadnemo iz ove divizije bice za Dz na Youtube. Tamo pokazuju "live" sve Znj i nebitne timove.

Djoksa

pre 3 godine

Eh, konačno. Pa da iz komentara nestanu one naivčine koje pišu da "ako pobedimo Mađare i Ruse i poklope nam se još neki rezultati, bićemo prvi u grupi"... Alo, deco! Pa da nešto vredimo ne bi držali fenjer u toj grupi. Pišete o nekim pobedama kao da je to otvoriti vrata od frižidera i uzeti hladno pivo iz njega. Rezultati su merilo kvaliteta, ako naši reprezentativci nisu imali potreban kvalitet da nekog dosad dobiju u grupi, pa neće to sigurno ni u poslednje dve utakmice sigurno. Naročito ne protiv Rusa koji bez obzira što su fudbalski dunsteri mi protiv njih ne znamo da igramo.

Pegone

pre 3 godine

Ispadamo iz B divizije samo da bi dominirali u C diviziji i mozda igrali finale pa mozda ovaj put i pobedili i osigurali put na neko takmicenje :-)
Gresim?

..

pre 3 godine

Ko ste vi koji daju ovakvom komentaru plus. Nikada neću navijati protiv Srbije, pa makar bili najgori na svetu.
(Pravi stari Čačanin, 15. novembar 2020 21:20)

Misliš da može gore?

Deki

pre 3 godine

Gudelj na prethodne 3 utakmice na tri pozicije, zadnji vezni, levi bek i danas central i stoper. Tumba cito komentare pa covek da promeni Ha ha ha

1914

pre 3 godine

U zemlji gde su jugoslovenski blizanci važniji od Srbije,gde je od njih napravljena neka surogat dvoglava mutant dvoreprezentacija za koju treba cela zemlja da navija kad igraju u Evropi dok se prava reprezentacija pljuje i niko ne dolazi u BG kad igraju,gde te vode totalni amateri u FSS i kompromitovan stručni štab,gde su nam stadioni najgore livade u celoj Evropi (čak je i Albanija napravila moderan stadion),gde su najbolji igrači na klupi a igraju rezervisti,gde se za ciklus pozove 100 fudbalera,gde nikada ne vežemo dva ista tima,nije ni čudo gde smo.Ostavite igrače na miru,nisu ništa krivi osim za ćutanje jer i oni vide kakva bagra ih vodi a retko ko se pobuni.Izlečenje:prestanak svih vidova državne pomoći BG blizancima jer je prvenstvo neregularno ako pomažeš samo dva kluba i tako nešto je nezamislivo u normalnom svetu;prestanak silovanja cele Srbije da navija za BG klubove;privatizacija klubova;profesionalni ljudi u FSS bez klimoglavaca i interesdžija;strani selektor pošto naših nemamo(eventualno Paun);oživljavanje klubova navijača;izgradnja nekoliko stadiona,koji svojim poslovnim prostorom itd vraćaju pare(medju njima i nacionalni ali ne u Surčinu,ima valjda na obalama BG-a neko prazno mesto).Najbolji primer kako se radi je Madjarska:pogledajte ovaj stadion plus još 10-tak ultra modernih i preko milijardu evra uloženih(a ne potrošenih)...Bez ovoga a i još nekih stvari nema nam spasa.

fss

pre 3 godine

nasa reprezentacija ne moze da pobedi dok su lopovi na glavnim pozicijima!!! ne radi se samo o reprezentaciji. kokeza, bjekovic, dzajic i ostala drustva, jeste umaju znanje ali kada su videli koliko para moze u ovo doba da se uzme, svi su tu iako se ne vide na tv-u. zasto je gospodin ANTIC oteran? reprezentacija je igrala odlicno i nema veze sta se desili na SP. posle toga, zasto MIHAJLOVIC nije ostao kao trener iako smo igrali lep fudbal? da je imao par meseci vise bilo bi svasta! muslin je imao vise srece nego bilo sta. a isto tako i tumbakovic. zato napolje. Zasto PAUNOVIC ili IVIC ne dobijaju sansu?????

orlovi ili kokoši

pre 3 godine

Bosna pala u B ligu.
Hrvatska ima dobre izglede da ostane u A ligi.
Srbija ima dobre izglede da padne u C ligu.
U C ligi su Albanija, Kosovo, CG, Litva, Moldova, Kazahstan, dok Slovenija i Makedonija imaju dobre šanse za pređu u B ligu.

Paor

pre 3 godine

Sva ta mafija i ludilo i pored svega dođe čovek-gospodin Muslin .Napravi rezultat sa reprezentacijom u kvalifikacijama i oni ga oteraju , postave Krstajića koji ni utakmicu nije dobio . I ništa , nema odgovornosti , idemo dalje . I opet viču nije savez , nisu treneri neznalice već nemamo pravi stadion !! Realno , nema leba ovde ..

pera

pre 3 godine

Lako je biti dobar uz najbolje , a kad ti treba da budes najbolji shvatimo da su ispod proseka
Zalaganje ---- 0
Kreativnost ---0
Odgovor na presing -- -2
Centarsut --------------0
Pas u prazan prostor ---0
Dupli pas --------------0
Iznosenje lopte --------0
Alkohol ----------------10
Cigarete ---------------10
Starlete / prostituke --10
Obraz ------------------0
Cast ------------------0

Evo im elemenata za analizu

deki

pre 3 godine

буквално као пацери на песу. дупли пас кроз пуну одбрану. ово се не виђа често у стварном фудбалу. можда кад у лига купу игра манчестер сити против мансфилда или кад игра србија. већ су нам 2 пута у ц дивизији пацерске екипе дале гол на исту фору из петлића. прво турска, сад мађарска.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Neverovatan smo narod kad se mnogi odricu svoga ili u ovom slucaju fudbalske reprezentacije,zbog jednog neuspeha!?..

(Sloven sam strelac', 15. novembar 2020

Nije tačno. Odriču se jer to nije naša nego privatna reprezentacija. Ti slobodno navijaj za privatnu firmu, a mi glupi ćemo navijati samo kad toj privatnoj firmi bude zakonom oduzeto pravo da koristi ime i obeležja države Srbije. Da li ti je sada jasno?

Niđe veze

pre 3 godine

Davno je to bilo kad je jugoslavija zadnji put išla na euro. Naši roditelji su tada u to vreme kupovali EI Niš televizore u boji bio je aktuelan pejdžer a mobilnih u to vreme još nije bilo.
(Uroš, 15. novembar 2020 21:37) # Link komentara

Jugoslavija?!?!?!?

Fudbaler

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.

:D

pre 3 godine

Gradjani Srbije od 30 god se ne sjecaju kako je to kad srpska reprezentacija igra na EP-u. To znači da je ljudima prošlo pola života, a da nisu gledali srpsku reprezentaciju na EP-u. A stariji od 30 s mucninom se sjecaju Eura dvijetisućite i 6:1. Vi ste i četvrti kvalifikacijski ciklus od samostalnosti Srbije završili na trećem, a možda i na četvrtom mjestu 4 od 4 Quattro.:D

Kakvu sankciju snose odgovorni?

pre 3 godine

Pod vođstvom Ljubiše Tumbakovića, Srbije je ukupno odigrala 13 utakmica, od kojih je pobedila četiri. Od toga je jedna bila u prijateljskoj utakmici sa Paragvajem (1:0), jedna nad Litvanijom i dve nad Luksemburgom (i njih smo jedva pobedili).
Gubili smo ubedljivo od Portugala i Rusije, izgubili od Mađara i Škota (doduše posle produžetka, ali svejedno nam nema EP) kod kuće, remizirali sa Turcima i Ukrajincima kod kuće, remizirali sa Turskom i Mađarskom u gostima, takođe i sa Norvežanima u gostima, ali smo njih nekako dobili posle produžetaka...

Dakle ni jednu iole ozbiljniju reprezentaciju mi nismo pobedili. Mi u 2020. godine nemamo pobedu nakon 90 minuta... Ali zato u FSS niko ne odgovara... Tumbaković jeste selektor, ali nije on sam sebe postavio na to mesto. A onaj ko jeste, treba da odgovara i za njega i za Krstajića.

ВељаЦЗВ

pre 3 godine

N.Stevanovic-Gobeljic,Kopitovic,Sanicanin,Urosevic-Zdjelar,Docic,Randjelovic,Ivanic,Dj.Ivanovic-Pavkov.Klupa Lazovic-Gajic,Markovic,Erakovic,Antic-Nikolic,Jovancic,Gavric,Katai,Lukic-Siladji.4-2-3-1 ima tu jos ali nemogu da se setim.To je tim malih igraca za velika dela ako ne velika onda veca od razmazenih koje svaki selektor poziva kao da je omadjijan,kod ovih bi imao i autoritet i igru,trud sigurno.
(Jovan, 15. novembar 2020 21:01)

Иванић ти игра за ЦГ, а Саничанин за БиХ :D

Borkes

pre 3 godine

Ceo fudbal nam je u kanalu. Imamo najgore stadione u Evropi, dok nije bilo korone najslabije posecene utakmice, klupski fudbal katastrofa, a reprezentacija ne ide na evropsko prvenstvo i ispada iz grupe B. FSS je jedini kriv, od postavljanja selektora do ulaganja u infrastrukturu. Ozbiljna mafija.

Mr. Max

pre 3 godine

Treba biti realan nemamo mi igrače od kojih bi trebali očekivati čuda. Pojedinačno može da se probere ali ukupan utisak je na kraju loš. Odavno u našem fudbalu nema igrača koji svojim kvalitetom može rešiti i prevagnuti utakmicu tipa Pixi, Dejo, Mijat ovde jedini kreativac je Tadić koji je u lošoj formi i Gudelj koji igra na pogrešnom mestu. Dokle god nema igrača koji može da preševa bar jednog protivničkog igrača mi nema šta da tražimo. Nisam razočaran momci verovatno imaju želju ali nema kvaliteta pa tako bez sredine nema lopti koje Mitrović ili Jović mogu pretvoriti u gol. Već 20 godina mi jedva čekamo prekid jer nam je to jedina šansa da damo gol.

Ripley

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.
(Vojo, 15. novembar 2020 22:38

Ovaj komentar i njegov autor su ogledalo Srbije. I onda se pitamo zasto nam tako "dobro" ide. Zasto smo tu gde jesmo?! Zasto su gotovo svi koji nesto vrede otisli vec preko grane... Zasto nam je sistem vrednosti skroz urusen.. Porazavajuc je omjer pluseva i minusa na ovaj komentar. Sve je sazeto u njemu. Ko razume, shvatice. Laku noc Srbijo.

*

pre 3 godine

Ristić dugu loptu, Jović glavom prosleđuje Radonjiću, ovaj napravi dar mar u protivničkom šesnaestercu i gol. Složno i uigrano Zvezdina i Partizanova deca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 15. novembar 2020 22:59)

Ne znam šta je Jović hteo da odigra, ali da prosledi ovom momku što dade gol sigurno nije.

Fudbaler

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.

delijamomak

pre 3 godine

ja ne znam da li samo mene iritira komentator. Covek ne zna sta prica, pre kraj prvog kaze sansa za jovica, a kapitenska traka na ruci coveku, iako ne znas ko je odmah u trenutku vidis traku, tadic je. Sutira lukic, kaze za malo (nije bas za malo al ajd), sad u 70 minutu radonjic solo prodor i sutira, kaze veoma ne precizan sut ( identican kao Lukic). Katastrofa

mire

pre 3 godine

pa dobro, treba shvatiti da nam ne leži taj sport, čemu patnja. I Englezi nemaju talenta za košarku ni vaterpolo, a za fudbal imaju, pa se ne kidaju, a zemlja sa toliko stanovnika. Treba dići ruke, Moje prvo razočarenje je bilo još davne 74e u Nemačkoj, isto ovako i ništa se nije promenilo. Dakle konstanta, zašto bismo se zaluđivali

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Nemate top igrace ali to i nije toliko bitno; nema ni danska pa su na skoro svakom ep/sp.
Nema ni island, pa su cak i oni uspjeli vezat 2 natjecanja u nizu a vi niste jos od 98-2000.

Sve krivo radite, ali jedno je najgore: treneri.
Ja bih stavio milijunsko pitanje u milijunasu- da se kronoloski poredaju vasi selektori u zadnjih 20 godina. Bilo ih je 18.
Njemacka je u cijeloj svojoj povijesti, odnosno u zadnjih 100 godina, imala 10.

Goli otok nikud nije otisao a dobru volju imamo i dalje, nesto je ipak i na vama. :D

Simke

pre 3 godine

Vi deco stvarno ovo gledate? Ja sam prvi put prestao početkom veka kada smo se pošteno izblamirali. Onda me je Antić ponovo navukao pa sam se nervirao 2010. ali sam tada definitivno digao ruke. Uđem da pročitam naslov ako ih ne gledam
(neko iz industrije, 15. novembar 2020 23:53)

Moj čovek 👍

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Zadnji vezni igra štopera, desni vezni igra centralnog veznog, levi vezni igra desnog veznog a ofanzivni vezni igra napadača.

Sad iskreno želim da nas Mađari razbiju.

S. M

pre 3 godine

Milenković može da igra za reprezentaciju samo ako ima ultra brze bekove, ovako je panjčina. Sredina terena ne postoji. Nema ni tehničara a ni trkača. Lukić niže razredni igrač, kojeg ne znam zašto forsiraju uporno Tadić večeras nula, ostali pogubljeni i uplašeni da ne pogreše u dodavanju.

Smeh

pre 3 godine

Voleo bih da neko prvo pita Tadića u čemu je problem da se igra nezainteresovano, nonšalantno. A zatim sve ostale da pitaju zašto ste u svadji. Jer ljudi tako igraju. O milion grešaka u dodavanju, bespotrebnim driblinzima, milion dodavanja golmanu ne treba ni pričati. Mogu se kladiti da bi ekipa mog mesta od pre 20 godina igrala egal sa ovim manekenima a bili su u ono vreme drugoligaši. Ovo nije fudbal. Sramota za sve fudbalske radnike u Srbiji i šta vi učite decu. Izgleda da treba komplet reset fudbala u Srbiji. Koji je ovo cirkus od igre, igrača, selektora i taktike.

Ostavke

pre 3 godine

Volim reprezentaciju više od kluba za koji navijam, ali sam ponosan na sebe što sam odoleo da ne gledam. Do smene u vrhu FSS Toliko.

Kaur

pre 3 godine

Tadiću brate daj malo života i prkosa,samo se prenemažeœ i komplikuješ,pokaži malo želje i srca.Jović ima neku blokadu u glavi,defanzivno ne postoji,kretnja kao panj.E zbog toga ne igraš nigde nego greješ klupe.

Goxi M

pre 3 godine

Nekome će možda biti smešno, a i čudno, ali sledeći put u ligi nacija igramo u C ligi (trećoj ligi),a tamo reprezentacije Giblatara, Farskih ostrva (upadaju iz D lige), Kosovo, Albanija, Luksemburg i one manje države bivšeg SSSR-a. Bruka i sramota!!!!

Kuki

pre 3 godine

I ova utakmica je pokazala da mozemo da igramo egal sa reprezentacijama kao sto je Madjarska, Turska, Skotaka, Morveska... pa cak i da budemo bolji. Sa srd osam reprezentacija iz ptve grupe mozemo da pariramo jako tesko ili nikako. To je nasa realnost. Mi smo jedna prosecna reprezentacija, koja je uz malo strucnije voddjenje ipak mogla da ode na EP. A da smo ipak otisli ili da ipak odemo na sledece svetsko, treba da se poklope mnoge kockice za neki nas ozbiljniji rezlutat tamo. I to je jednostavno takoi bice verovatno tako dugi niz godina.

@zdravko

pre 3 godine

Prvo pristrasni grobaru ovi igraci fsu igrali protiv norveske oni bi pobedili skote.Samo je od nji uso jovic I dao gol a dasu ristic grujic radonjic kataj mladenovica igrali protiv slots mi bi sad bili na evropskom prvenstvu. Ovako Mora da igraju grobari drveta od igraca lukic vlahovic mitrovic milenkovic gudeji .Kako su igrali tako smo prosli a daje selektor izveo pravi sastav koji su bili bojii od ovi sto Rajkovic kolarov ristic spajic maksimovic grujic tadic radonjic jovic gacinovic kataj ali nisu podobni zato sto su zvezdinim igraci bili ili sada zato kad nepratis sport bojie cuti jesi pametnij a ne da lupetas bez veze Pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zdravko, 16. novembar 2020 01:36)
Ju Zdravko, mozak me zaboleo dok sam iscitao do kraja. Ajde opismeni se malo covece, pa 21. Vek je pobogu...

Idi begaj

pre 3 godine

U cemu je tajna oko Gacinovica i on igra za reprezentaciju e to mi nikad nece biti jasno, ovaj trener da ima obraza sam bi dao ostavku.
(Sinisa, 16. novembar 2020 02:13)

Da je igrao protiv Škota video bi bar jednog koji izgara i trči u belom dresu.

Jeste i bice..

pre 3 godine

I onda kad ocekujes da se neko iskupi za nesto i makar malo spere sa sebe bruku, a on opet isto samo sad malo gore.. to se u moje selo zove "DJON OBRAZ"

Nisam neki fan fudbala ali...

pre 3 godine

Momci fudbaleri nisu krivi vec savez i treneri. Opet trce kao muve bez glave. Pa setite se da je SMS bio igrac koji je najvise pretrcao na svetskom prvenstvu, a na terenu to nije izgledalo tako jer nema sistema i igre. Tad se trosi vise energija i snaga.

Tim?

pre 3 godine

Golman (pravi se jos nije pojavio, imamo ova dva prosecna) - Milenkovic (desni bek), Mladenovic (levi bek), sa bekovima najvise kuburimo i mi, Hrvati naprimer isto tako, a dobri bekovi su danas dobitna kombinacija, pogledajte onog Dejvisa i Kimiha u Bajernu, ili Robertsona u Liverpulu. Zatim: Gudelj, Pavlovic, Grujic - Zivkovic, Savic-Milenkovic, Vlahovic, Djuricic, Jovic (Radonjic).

Od starijih jedino Gudelj - jedini trci, a nije ni bez tehnike - i Djuricic, udarna igla, vrlo mastovit igrac. Tadic, Ljajic, Kolarov - dosta je bilo. Milivojevic? Svi koji igraju vani, pa jos imaju vaznu ulogu u svojim timovima, mnogo se u nacionalnom timu uobraze, samo naredjuju, a ucinak im nikakav! Najbolji primer - Vidic. Legenda u Mancesteru, najveca stetocina u nasem drzavnom timu, svesno nastojao da nam naskodi u najvaznijim utakmicama, zbog toga je najomrznutiji igrac svima, osim zvezdasima, kojima se cudim - sto se ne kunu u Dragana Stojkovica, istinskog majstora i hrabrog, nepotkupljivog borca. Nego u foliranta Vidica, ne mogu ga smisliti, a vidim da bi ga neki sad i kao selektora zeleli da vide! Zasto ne i Suker ili Boban, isti bi rezultat bio!

C i n i k

pre 3 godine

HUN igrala sa maltene drugim timom, SRB katastrofalna, realno, a sto se tice epiloga "naucnika" iz FSS i selektora "patriote" nj rezultati su za 2 g poslednje mesto i 2 tj 3 boda...
Krstajic imao daleko bolje rezultate osim onog debakla sa UKR...
Selektora odmah najuriti kao i ceo FSS!

Jedno je papir a drugo realnost

pre 3 godine

Imamo igrače iz Reala,Intera,Lacija,Ajaksa,Fiorentine,Fulama,Torina...i ništa!" - vodonoše.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milorad,

Taj iz Intera u penziji odigrao 3-poluvremena za Inter, a ovaj iz Reala rezerva je rezervama koja je dala 2 gola u godinu i po dana.
Malo realnosti, nemamo mi nikakve igrace u velikim klubovima a pogotovo ne glavne igrace koji godinama kolo vode u tim istim klubovima

C i n i k

pre 3 godine

Strasno je koliko je neznanja u reprezentaciji SRB!
Br 22 nijedan pas ispravan, pogubljen na terenu, sve lopte izgubio i nijedan pas da doda nasem igracu.
Br 10 bi morao da bude izbacen jer nma pojma sa zivotom, sve lopte izgubio bez po muke.
Onaj sto ga od miloste zovu "Bleki" zalutao u fudbal!
Zatim br 11?!
U pravu je Zidan, decko je potpuno indisponiran i verujem da nma pojma gde se nalazi.
Itd, itd, nema svetle tacke, svako ko gleda utakmicu moze da ustanovi da nasi igraci ne umeju da iznesu loptu iz odbrane da su potpuno poplaseni i pogubljeni, da nemaju osnovnu fudbalsku tehniku i da se sve svodi na to da se lopta nekako prebaci do onog nesrecnika sto je dao 1. gol da bi ih on pretrcao i na srecu ubacio loptu nekako u mrezu.
Al to je proslo jednom nece vise nijednom jer svaka lopta koja dodje do bilo kog naseg igraca se odmah u sekundi izgubi, a to je zato sto danas a i od pre 15 g svaka ekipa igra "covek na coveka" a ne kao ove nase babe na 15 m od igraca!
Sve ekipe danas igraju presing ispred golmana jer je golman najslabija karika u svakom timu, ali to ova ekipa ne razume a mozda i nije imao ko da ih nauci...
Sve u svemu misim da cemo primiti jos 2 komada bez po muke i da nam je osigurano mesto gde pripadamo trenutno a to je C grupa jer ispod nje ne postoje slabije grupe..
Mi smo rang Andore i Farskih ostrva tako da ntrba se nervirati.
Nadajmo se jod da ce AV skloniti ceo FSS i selektora "patriotu" sto pre, jer da se ne lazemo, oni su svi vojnici rezima AV ih je doveo sada nka ih skloni, za 2 godine osvojismo 2 boda i poslednje mesto...

Ljubo

pre 3 godine

Sloven sam al sam strelac-Ja mislim da oni koji primaju milione a kada trebaju barem malo da daju svojoj zemlji i svom narodu sreće i radosti u ovim ludim vremenima i da izginu do poslednje kapi znoja na terenu i ako izgube i ne plasiraju se u ovome slučaju na Evropsko prvenstvo niko im neće ništa zameriti,ali ne oni su došli samo da splavare i da pijanče jer im je to ovde dozvoljeno a u klubovima ako bi se tako ponašali bili bi drakonski kažnjeni pa tamo ostavljaju srce na terenu,oni bi se trebali odreći državljanstva a i ti što ih podržavaš a dobro znaš da nisu se ni oznojili a kamoli ostavili srce na terenu i to nije prvi puta nego je to još od 1998 godine kada su posle raspada stare Jugoslavije prvi puta nastupali na međunarodnoj sceni.A to je već pune 22 godine da se tako ponašaju prema svetom dresu za koji treba da se bukvalno bacaju na glavu kao npr Vidić za Mančester koji je išao glavom na protivnikovu kopačku a kada je igrao za Srbiju nije dao ni 5 posto što je dao za Mančester.Takvo ponašanje prosto treba da se osudi a ne ko ti da ih podržavaš a da pljuješ navijače kao da su oni krivi za takvo ponašanje ovih razmaženih milionera.

Aspera

pre 3 godine

Od svetskog prvenstva, kada je maestro Krstajić uveo Blekija, do današnjeg dana mi golove primamo kroz sredinu. Ko ne veruje ima gde da pogleda.
(miško, 15. novembar 2020 21:45)

Pa jesu li ovaj i gol protiv Skota pali na njegovoj desnoj strani ili kroz sredinu koju drzi veceras Spajic odnosno Mitrovic protiv Skita? I oba put je prodor, odnosno pas, bio sa leve strane.

Vlada

pre 3 godine

Ako ovo nije za ostavku saveza ja ne znam sta je. Ti ljudi ne rade dobro posao ako su i dalje na tim mestima onda je to neki drugi razlog ali oni su bruka nacije i treba da odu. Gore od ovoga ne može.

vuk

pre 3 godine

Ubio ih Beograd! U gostima smo mnogo boli tim!
Beograd,splavovi,starlete,sladak zivot,a i nasi igraci citaju novine,a tamo pise da su oni neke zvezde! Nije lako podneti sve to,a u Beogradu si!!!

Beogradjanin - Bijelo Polje

pre 3 godine

Gledao sam ovaj meč. Bez nekih emocija. Meni, a i većini nas beograđana i vračaraca je svejedno... Ne mogu da se ne načudim kako je ova reprezentacija čak i došla da igra utakmice protiv Škotske i Madjarske. Iskreno, žao mi je. Nije Srbiji odje mjesto. Od kada je Crna Gora napustila tkz Jugoslaviju, vi na fudbalskom terenu me možete da se sastatavite. Nema sumnje, da bez crnogoraca u Srbiji fudbala nema. E, šteta što smo morali otići. Želim srbiji sve najbolje. Uostalom ja sam već odavno pravi beograđanin! Uvijek navijam za ponosnu, krševitu Crnu Goru!

Riječanin

pre 3 godine

Svaka čast Mitroviću ali Jović mora da igra tj., to bi trebao biti tandem sljedećih 10 godina ako želimo nešto da uradimo. Svi se mi kužimo u nogomet i svi smo izbornici i selektori ali ključ uspjeha je uigranost tako da što više godina igrači igraju zajedno kao recimo kod Horvata koji su zbog toga došli do finala svjetskog prvenstva.

Srdjan

pre 3 godine

Ako pobedimo i Madjarsku i Rusiju, a Madjarska i Turska odigraju nereseno u poslednjem kolu, mozemo i do prvog mesta. Jos to da se desi, pa da ostane Tumba. ? Elem, ne tovi se prase pred Bozic. Igrali smo sve vreme nonsalantno ovu Ligu Nacija, a sad bismo da zadrzimo status u B grupi. Obicno budu nagradjeni oni koji se trude, a ne oni koji se manekenisu. Toliko!

Tanasić

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

ENDORFIN

pre 3 godine

Ova petarda od kao tzv. 'selektora' i dalje aj što nema srama da sam ode i da se ne zakopava još dublje, nego nas pravi ludima i forsira neku formaciju sa 3 štopera koju je video na tv-u,a mi ne znamo ni kako se ona igra i nemamo ni jednu kontru, stvarno sramotaa, jedino mi žao ovog napaćenog naroda koji polako gubi veru u Srbiju kao simbol...

Gosn Macola

pre 3 godine

Ispali od smesnih skota,verovatno ispali i iz ove divizije u nizu,igramo najgori fudbal na svetu,nema sta ocekujem da produze tumbi na jos koju godinu ugovor da ga nagrade,eto nas jos malo skroz dole na dnu gde ce nas i kosovo preslusavati.

miško

pre 3 godine

Od svetskog prvenstva, kada je maestro Krstajić uveo Blekija, do današnjeg dana mi golove primamo kroz sredinu. Ko ne veruje ima gde da pogleda.

Dior

pre 3 godine

Nije još sve gotovo. Potrebno je da Turci pobede Ruse danas i mi Mađare sa dva razlike (što je lako moguće). Nakon toga Turci i Mađari treba da remiziraju a mi razvalimo Ruse sa tri razlike i prvi smo u grupi i idemo u Ligu A. Promašili smo pobedu protiv Turaka u 93' i Mađari su nas vrlo srećno pobedili, ali nema veze sad. I veća čuda od ovog su se dešavala u fudbalu. Napred Srbi! (Turci trenutno vode 3:2, idemo)

boban

pre 3 godine

koliko mi nemamo pojma ali pojma. bruka i sramota. ne zna se ko je od koga gori.


komentator jos bolji kada kaze da se ne moze zameriti igracima a oni veze nemaju.


jovic prvi put sutnuo na gol u 82 minutu. jos mu sergej tacnu namestio i nista.
(mare, 15. novembar 2020 22:32)



E a Mitrovic ni protiv Norveske ni protiv Turske ni protiv Skotske nije ni jedanput sutnuo na gol.....

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 3 godine

'ajdeeeeee......Kasno se setili nasi manekeni??!!!! Ma sta kazete??......Inace nemaju obicaj da zakasne, ne znam stvarno sta im bi veceras??......Voimja Oca!!!!

Aks

pre 3 godine

Igracebza A reprezentaciju odabrati iz domace lige. Iz svakog kluba po najboljeg ili popar njih. Ove gologuzije evropske i svetske umisljenje zvezde - hvala i da se ne ljubimo... Sto da se oni trose za tamo neku Srbiju? Ljudi mlate pare tamo, boli njih uvo za drzavu. I to je njihov izbor, nemamo pravo da se ljutimo. Ali ako se ovako nastavi od naseg fudbala nece biti ni za 20god nista...

Mr. Max

pre 3 godine

Jedini spas je zamoliti Jokanovića, Paunovića Pixija ili Mihu da preuzmu ove momke i probaju bez mešanja sa strane da ih odvedu na SP. Treba autoritet kao što je bio Antić i suziti krug igrača da bi se došlo do uspeha. Nije realno da su kao mladi bili prvaci sveta a posle nekoliko godina da mi nismo u mogućnosti da pobedimo trećerazredne ekipe.

Danilo

pre 3 godine

Ova ekipa koja je igrala na kraju utakmice treba da igra svaki mec od pocetka.Em mladi momci em sto se vidi da se trude em ce nam vezni red na celu sa Gudeljom Grujicem I Sergejom biti dosta bolji.U napadu sa dva napadaca to jest na vecini utakmica Vlahovic i Jovic mozemo biti dosta efikasni.Jedino sto moze je da se za sada menjaju golmani.I jos kad bi dosao Paunovic za trenera imali bi ekipu za SP sigurno ako ne za koja gudinu I A grupu lige nacija.Mada tesko da ce Paunovic dok je ova bagra u savezu.

Dragan

pre 3 godine

Reprezentacija i njeni nastupi su marginalizovani samim tim sto moze da ih gleda samo BG i to ne svi i jos poneko u Srbiji, shodno tome i treba da ispadnu iz svih takmicenja. Naravoucenije: reprezentativne igre su svetinja i njihova gledanost treba da bude dostupna u svaki "cosak" nase "Lepe" Srbije.

Dragan Zivkovic

pre 3 godine

Dok za nas budu pozivani u reprezentacijun igraci kao sto su Jovic,Ristic ,Radonjic,Grujic cekacemo jos 20-tak godina daq se plasiramo na neko vaznije takmicenje.Nije mi jasno ko forsira i vidi potencijal u navedenim igracima.

Dior

pre 3 godine

Jović najbolji igrač danas. Odlično je driblao čak, spuštao se po loptu, odigravao. Našao se u tri dobre ali realno šanse za koje ga ne možemo kritikovati što nije dao gol, jednostavno bilo je jako teško realizovati ih, a došao je i do asistencije. Da smo dali gol bar jedan imali bismo 1:2 i prednost nad Mađarima u međusobnom (2:2 ukupno sa više golova u gostima), posle u BG 2:0 Ruse recimo (što bi vrlo bilo realno nakon ove pobede nakon rasta samopouzdanja ekipe) i eto (uz remi Mađara i Turaka) Ronalda, Francuza i/ili Nemaca u Beogradu pred publikom 2022/23. Ovako, borićemo se za opstanak u B Ligi. Više se isplati ispasti u C ligu sada. Ovim promašajima danas i protiv Turske tamo kao i greškama u odbrani protiv Mađarske u Beogradu i Rusije sebe smo sami izbacili iz šanse za prolaz u Ligu A.

Zvezdaš

pre 3 godine

Tvrdim da naša reprezentacija može da se kvalifikuje i igra svako Evropsko prvenstvo po kvalitetu tima koji ima. Međutim loše vođena ne može nigde. I nije prvi ni poslednji put.

Millennium

pre 3 godine

@Dior

Brate, ne znam zašto izvodiš te kalkulacije kad oni sami hoće da ispadnu u lakšu grupu? Mislim, to bi bilo ok što si napisao da naša reprezentacija ima pobednički mentalitet, da grizu do kraja ma šta ih na tom kraju i čekalo. Ali mi smo šibicari, kalkulanti, uvek nam je sudbina u tuđim rukama i sve se svodi na proračune.

VELJA Aleksić Bg

pre 3 godine

Na početku utakmice prikazaše stadion Mađara iz vazduha, neverovatno koliko podseća na ovaj naš koji treba da se izgradi. Samo što će naš biti u Surčinu pored autoputa, što automatski govori da samo svojim kolima ili plaćenim prevozom možeš do stadiona. Nemaš prevoz, ne možeš na tribine. Ćao, zdravo. Hahaha. Welcome to Srbija.

Sale B.

pre 3 godine

Ovaj Jovic da gadja nebo ,ne znam da li bi ga pogodio
Kakva je ovo taraba..
U istoriji Reala ce izgleda on da zameni legendarnog drvosecu Spasica sa mesta najlosije kupovine ikad...

milos

pre 3 godine

kad procitam komentar tipa da su protiv skota igrali igraci zvezde pa likovi krenu da nabrajaju te poluamatere shvatim koliko smo nerealni i koliko mi beze sa svetskim fudbalom nemamo.

sportdetective

pre 3 godine

Jedini selektor koji je ima karizmu i kojeg su svi igraci postovali je pokojni g. Radomir Antic...ali kako njega vise nema, nema ni srpskog fudbala.

Zvezda

pre 3 godine

Jović treba da ima više šansi da igra. Njega je upropastio Zidan dajući mu šansu na kašičicu očekujući da u deset minuta reši utakmicu

babe i zabe

pre 3 godine

Jes Tadic je kriv a ostalih bar 6-7 slepaca sa kojima igra nisu,zato Dusane koji si se dokazao sa Ajaksom protiv najjačih protivnika put pod noge nek igraju ove babe koje niko ne zna i koje zovu u reprezrntaciju u poznim 20 posle dugogodišnjeg pecalbarenja po nizerszrednim klubovima da spasavaju srpski fudbal...zalosno

Bosko

pre 3 godine

Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.
(Vojo,

Zasto izmisljas?
Norveška kuci izgubila od Austrije 2:1 mesec dana pre nas. A Škoti su kvalitetniji i kompaktniji od Norvezana

222

pre 3 godine

sve dok ne budemo vratili ,,svoje,, dresove,plave,a ne ove terzićeve i komp., tako ćemo i prolaziti, nikad ništa.
(Milutin, 16. novembar 2020 08:26)

Ma da , boja dresova ne valja , lopta je previse okrugla , trava previsoka... uvek neki levi izgovori dok se uprava bogati na biznisu.

Zvezda

pre 3 godine

Kada će odbrana da odigra 5,6,7 utakmica u istom sastavu. Da smo se plasirali na EP mogli smo i sa omladincima da igramo. Ekipe koje su se plasirale koriste ovo da isprobaju akternative za neke pozicije. A mi? Već u martu počinju kfalifikacije za SP

Nikola

pre 3 godine

Kakve bruka!
Pa mi loptu ne znamo da iznesemo iz odbrane.Koliko straha i ne samopouzdanja to je neverovatno.Opet ta lopta ide unazad jer mi dva pasa ne znamo da sastavimo.Veoma slabi u duelima,lopta se ispucava nepromišljeno sto dalje od gola.Sovio sam utisak da naši fudbaleri jedva čekaju da budu faulirani i da im se dosudi prekršaj jer to smatraju uspehom.
Sve u svemu hvala Mitroviću sto nas je spasio takve blamaže da bi ti porazi na evropskom ušli u istoriju.Bila bi najmanje petarda po meču.
Sve me ovo mnogo bolo kao Srbina ali ovo je naša realnost.

Nikola

pre 3 godine

Fudbal treba da se zabrani zakonom u Srbiji na jedno dve tri godine...Samo da se trenira bez lige i ucestvo u kvalifikacijama...I posle tri godina bice sve OK..

Марко

pre 3 godine

Sve ide kako treba.
Da smo prošli na Euro na to bi se izvlačila "struka" i "rukovodstvo"
Ovako nema....
Treba da nas nema na fudbalskoj mapi Evrope pa da pilićari odpadnu,klubovi se ugase kao što je davno trebalo.
Tek onda može nastati prvi srpski zdrav klub na ekonomsko sportskoj osnovi koji ima vlasnika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Idi begaj, 15. novembar 2020 23:41)

Ја за приватне клубове боатих бизнисмена сумњивог морала и порекла имовине, којима фудбал служи за прање новца, никад не бих навијао. У Шпанији постоји закон донет још 1991. године да клубови Реал Мадрид, Барселона и Атлетик Билбао не смеју да буду приватизовани.

Pedja2206

pre 3 godine

Nikad mi nije bilo jasno zašto za jednog Velibora Vasovića, Ivana Golca nikad nije bilo mesta u Fudbalskom savezu a za neke druge, za koje nikada pre toga nisam ni čuo bilo i sve ih je više. Zašto smo smenjivali selektore koji su imali rezultate Antić, Muslin, kao da im nije bio cilj da se plasiramo na svetska i evropska prvenstva i pobedjujemo. Dokle ce politika voditi naš fudbal.

Sale

pre 3 godine

Grujic i SMS moraju u prvu postavu. Vidi se da nam mnogo bolje ide sa dva napadaca.

Snaci ako vec igramo za 3 odbrana igraca. Moramo 3-4-1-2 igrati.

J

pre 3 godine

Vidim da se ovde neki jos iscudjavaju, madjari losi a pricaju o jednoj ozbiljno sportskoj naciji. Bazicni sportovi veoma jaki uvek, fudbal zahvaljujuci ulaganjima i strategiji sve bolji, usli u ligu sampiona, kosarka kad se uporedi sa nasom prvom ligom nebo i zemlja, jedva uporedivo a mi se i dalje zavaravamo. Dok ne krenemo sve ponovo nema nam pomoci, lazemo sami sebe zarad licnih interesa. Pa da li stvarno ovde iko misli da kokeza, tumbakovic i slicni ne vide koliko smo mi losi, vide vide, nego njima je dobro, odlicno im je i boli ih uvo. I tako vec ko zna koliko godina, nikad kraja...

zvonko

pre 3 godine

Kakva brzina Radonjića kod gola! Da nam je naći još dvojicu, trojicu takvih pa da gradimo igru na kontre. Ne šalim se uopšte. Ne valja ništa igra,ali ovo je kao neki putokaz kuda i kako dalje. Presing obavezno da počnemo igrati jer to sad svi igraju. Doduše, onda nema mesta balerinama ali neka igraju ratnici. Ja ću sigurno tada navijati za njih.

2CRAZY

pre 3 godine

Ovo moras biti veliki Mazohista pa da gledas posle svega ......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danica, 15. novembar 2020 19:41)

Da se ne lazemo, onda smo svi mazohisti, jer i sami znamo da cemo uvek gledati repku, iako se skoro uvek samo nerviramo.

neo

pre 3 godine

ja mislim da ovako igraju iz protesta jer nemamo nacionalni stadion. mislim da sve dok se to ne sagradi, nece popraviti svoju igru ma koliko dobro igrali u svojim klubovima.

samo lagano

pre 3 godine

Madjarski trener nadmudrio Tumbakovica. Madjari znaju koga da stisnu, gdje da odigraju presing. Trckaranje i pravi angazman nisu isto, tako da se ne moze porediti neki presing sa laganim kasom za igracem. Ponavlja se i nedostatak angazmana, a da se ne prica sta ko moze i da se tako definise igra. Jedno sat vremena je proslo u pookusajima na jako pracenog Tadica. Ostali vecinom to ne znaju da igraju pod pritisko, da nadju dobro rjesenje u trku, u sekundi. Kada se Srbiji dobro blokira Tadic, veliki posao je odradjen jer pitanje je sta ostali mogu da odrade onako majstorski u trku. Tu bi onda trebala biti neka borba atricije, obostrani presing, pa da se ceka da se igraci umore pa onda i oni manje talentovaniji da prorade u razrijedjenim okolnostima. Srbija igra jednostavno prelezerno uzimajuci sta ima na raspolaganju.

fancy

pre 3 godine

Fali Gruja na sredini i ciganija u malom! Bili bi prvi u grupi bez problema! Uz Katai i do eliminacione faze LS! Mnogo smo jaki!
Sjajna lopta Luke Jovica!

Mrgud

pre 3 godine

Ajde dobro što napadate FSS, jer su to sve birokrate i oni su u stvari najveći krivci za stanje u našem fudbalu. Ali nikada nemojte napadati igrače. Bez obzira na rezultate i to što ne idemo na EP ili neko drugo takmičenje. Igračima se uvek daje podrška, jer je to sportska etika svakog navijača širom sveta
(kimiko, 15. novembar 2020 21:12) 

Ne napadaju normalni ljudi igrace koji ne znaju nego one koji ne daju svoj maksimum. Ako trener igraca stavi na poziciju koja mu ne odgovara nece niko zameriti igracu ali ako igrac ne trci i ne bori se zasto mislis da se podrazumeva da se takvom igracu pruza podrska?

Realno

pre 3 godine

Dokle vise Milenkovic?Zar mora da igra dok se ne proda? Svakog prelaznog roka se izmislja kako ga trazi neko od velikih klubova a ne moze ni u Fiorentini da igra.Aman ljudi,zato smo i dosli do ovog stadijuma,sto menadzerski igraci moraju da igraju.

bmiles

pre 3 godine

Jao sto mi je drag ovaj gol upravo zbog ovih toboznjih "patriota" koji se ubise sa kritikama,smenjivanjem a na da sve svojim "strucnim" znanjem ko da igra,kakjo i koju taktiku da primeni.Ucutite misevi,promenite zemlju,navijajte za druge,ja imam samo ovu i kakva takva je moja je ukljucujuci i fudbalsku reprezentaciju!

prolaznik

pre 3 godine

Igramo visoki pressing a Jović ne želi da trči. Izbace nam odma 4 igrača.

A mislio sam da se opamerio. Ostao je "zvezda"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kolkolo, 15. novembar 2020 21:16)
Dete moje Jovic igra presing mnogo bolje i pametnije nego tvoj voljeni Mitrovic Nezamenjivi.Pogledaj snimke sa nekim ko se razume u fudbal pa mozda i naucis nesto.

Руска Душа

pre 3 godine

Ево нас опет на месту страдања, да не кажем злочина.
Баш смо мазохисти, сви који гледамо.. А скоро све је исто.
Осим што су ови наши вечерас нечим бустовани. Или су прошлу пустили?
Али да оставимо теорије завере..
Тадић игра, СМС на клупи, Јовић и Митровић ће изгледа играти у пару једино опроштајну утакмицу.
Као да је луд онај Уругвајац што ставља и Каванија и Суареза унстартну поставу (поређење није адекватно, али..)
Нашег Гојка Андријашевића једино Јовић препадне, па не успе да сажваће залогај до краја, али видећемо хоће ли га вечера успвати пред други део утакмице. Нешто је раздраган, за промену..
Све у свему, остаје да прочитамо пар добрих коментара, видимо јесу ли Горан Лозница и Пијани Злотвор нешто паметно срочили и на спавање.. На утакмицу равнодушни а нисам веровао да ће се то десити..
Спортски поздрав.

miško

pre 3 godine

Ristić dugu loptu, Jović glavom prosleđuje Radonjiću, ovaj napravi dar mar u protivničkom šesnaestercu i gol. Složno i uigrano Zvezdina i Partizanova deca.

Goran Loznica

pre 3 godine

Veliki uspeh naše reprezentacije kada se u obzir uzme da su za Mađare nastupali Puškaš, Kočiš, Kubala... Nadam se da će im predsednik podeliti ordenje i bar u 5 gradova po jedan nacionalni stadion...

severac®

pre 3 godine

Ma nek ispadnemo i iz F kruga, ako ga ima. Ljudi NE ZANOSITE se fudbalom.To što na TVu gledamo lige koje su bezprekorno orgabizovane godinama i kojima je fudbal i sve što ga prati BIZNIS, umislili sno da je tako i kod nas. NIJE I NEĆE BITI. NIKAD i tačka. NIKAD. Ne gledam fudbal već jedno 20 godina i super mi. Kad pogledam koju , jednu godišnje i vidim da pasovi nisu precizni, da nema centaršuta i kornera kvalitetnih. Slobodnjak ne postoji od kad ne igraju Mihajlović i Prosinečki. I ? Šta da gledam? Balet na travi.

Sloven sam strelac'

pre 3 godine

Neverovatan smo narod kad se mnogi odricu svoga ili u ovom slucaju fudbalske reprezentacije,zbog jednog neuspeha!?Bolje takvi da promene pasos,drzavu ili jednostavno prestanu komentarisati,ugase TV ili gledajku realiti.Ma nek rade sta hoce uostalom,ne trebaju nam takvi.Ko ne voli svog i kad mu ne ide pokazuje svoj karakter.Pogotovo sve nam sija pa sad treba da se okrenemo da ne navijamo,glupost zar ne!? Austrija a pogotovo nas danasnji protivnik Madjarska bili su strah i trepet u fudbalu posle IISR nisu prestali da veruju da ce se vratiti.Tako je u sportu nekad si gore nekad dole.Sa patriotizmom to bas ne ide.Nasi su makar i nisu dobri sada,verujem bice!Uostalom stasava polako ona generacija 2015. koja je bila na vrhu sveta!Bilo bi bolje da 7 miliona selektora navija,raduje se ili tuguje igrama reprezentacije,a ne da pljuje sralno i pravi se general nakon bitke!Losi su pa!?Nemamo bolje ali hriscanski ili slovenski princiop je pomoci makar i ne ide!Sto rece Tumba pre utakmice,fudbal ce se igrati i dalje!Drugim recima igara i hleba nikad necve biti dosta judskoj civilizaciji!Ajmo "orlovi" sa vama i u porazu i pobedama!

Zone

pre 3 godine

Prošli put ubih se tražeći stream i našao i nervirao se 2 sata, sad bar mi nisu ni na kraj pameti. Pogledaću rezultat za 3 dana, a možda ni toliko..

my way

pre 3 godine

Када ми схватимо да играчи попут Лукића, Максимовића, Гудеља (да, Гудеља којег неки овде из неких разлога цене) немају шта да траже у репрезентацији и када ја једном видим састав где ће у средини бити Ђуричић и СМС, испред Тадић, а на крилима Радоњић и Живковић или Костић, онда ће ми то бити знак да смо ми можда научили нешто о овој игри и ко и шта у њој може да направи нешто.

branko

pre 3 godine

Igrali smo dobro danas. Videla se energija, i dajte da ne budemo bahati i da trazimo da u svemu budemo prvi...Jaka stvar ako ispadnemo od B..Bicemo u C osvojicemo i opet u B, pa ako da bog i u A...U Sportu nema uvek pobeda..Sampion se postoje sa kontinuitetom...I Novak ne pobedjuje uvek pa ga volimo i podrzavamo i kada gubi...Dosta sa pljuvanjem igraca!

realista

pre 3 godine

Trebamo prvi sebi da objasnimo, da mi nemamo preterano neke dobre igrače ili talente, da smanjimo ciljeve na minimum, q ne he's slučajni dobijemo neku utakmicu , da odma letimo kao svecki prvaci

Moramo da ostanemo na zemlji, jer su naš baš Škoti i sad madjari dobro spustili na zemlji, i da ne letimo više visoko.Da postanemo skromni, oa da radimo polako sa strpljenjem, oa za jedno 10 Godina dobrog rada da očekujemo eventualno uspehe

kimiko

pre 3 godine

Ajde dobro što napadate FSS, jer su to sve birokrate i oni su u stvari najveći krivci za stanje u našem fudbalu. Ali nikada nemojte napadati igrače. Bez obzira na rezultate i to što ne idemo na EP ili neko drugo takmičenje. Igračima se uvek daje podrška, jer je to sportska etika svakog navijača širom sveta

Nebojsa Matic

pre 3 godine

Dakle u pet prethodnih kvalifikacija za EP, samo smo jednom glat ispali (2016, jako teška grupa). U ostala četiri ciklusa smo uprskavali u proseku na bilo kojoj od 2-4 i više utakmica, gde nam je trebao jedan jedini gol u bilo kojoj od te 2-4 a da bi prošli grupu/baraž - uključujući tu i remije protiv Azerbejdžana/na domaćem terenu, oduzete bodove zbog huligana itd. Nedisciplina?

Kolubarac

pre 3 godine

kolika je tumbakovićeva plata i onih oko njega?

da li mu je odbijeno šta od plate zbog toga što usled sopstvenog propusta nije bio na radnom mestu na ovoj utakmici?

ko je i po kojim aktim fss je obećao toj bandi da podele 5 mil evra u slučaju da su se plasirali na ep?

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Stručni rad najveći problem, definitivno. Igrače imamo kakve imamo, ni najveći kritizeri ne bi mogli da nabroje neke bolje, nemamo ih naprosto,ali ako kvalitetan trener ne bude radio sa njima bar dva, tri ciklusa, na taktici pre svega, uvek će biti ovako. A ja kod nas ne vidim takvog - eventualno Jokan ili MIloje, kažem eventualno. Nećemo mi nikad biti Nemačka ili Francuska, ali jedan kompaktan tim koji bi se redovno plasirao na završnice, može da se napravi.Naravno, uslov svih uslova je da se daju odrešene ruke, bez menadžerskog mešanja. Znam, zvuči sasvim nerealno i meni :)

Abrakadabra

pre 3 godine

Glavno je da skoro svaki igrač ima gomilu tetovaža po sebi - to je u trendu!
Vrlo je bitno, da dresovi JAKO liče na dresove Ruske reprezentacije...
Najzad, očigledno je da se na terenu nikako ne mogu dogovoriti, ko će čija jaja da zanosi u krivini, a ni "stručni štab" o tome nema pojma.
Rezultati su definitivni dokaz o opštem stanju učesnika...
Kad bude napravljen takozvani "nacionalni stadion" - sve će se "promeniti".
Samo da ne bude (opet) neka maketa...

Miki

pre 3 godine

Nerazumem ove (dežurne) pljuvače naše reprezentacije i naših igrača pogotovo mlađih. Ljudi ako nevolite Sriju i našu reprezentaciju vi nemoj da je gledate i pratite, nađite sebi nešto što će vas ispuniti, nemojte lečiti svoje komplekse ovde, mnogo su vam jadni i inelektualno siromašni komentari. Komentarišite igru ali nemate nikakvo pravo da vređate nikoga. Večeras nije bilo loše, jedina bleda tačka je Tadić, i ako se od njega najviše očekivalo, Radonjić samo na (šteta) moments pokazuje za šta je sposoban, večeras je Lukić odigrao maestralno i možda jedini od naših uz Gudelja koji fizički i brzinom može da parira evropskim igračima, ostali solidni, uz malo sreće i manje grešaka mogu dobro igrati. Slabost Nam je FSS i selektor, oni nemaju nivo za reprezentaciju. Jedini mi imam još komunističko uređen Fudbalski Savez, treba struka da dođe na čelo saveza i sve će bit bolje, kao nekad u vaterpolu. Sportski. pozdrav

Mik

pre 3 godine

Kad svi birkaju neke igrace, da kazem i ja. Ulaskom Marka Grujica dobili smo stabilnost i poneku dugu loptu. Uvek sam govorio i sada to mislim da je decko dobar igrac. Mozda nije dovoljno dobar za Liverpul, ali za nas je premija. U odnosu na Maksimovica prilicno ubrzava igru, minimum dodira, bez gnjavaze lopte. Takodje je Mladenovic pokazao ofanzivni kvalitet, pa smo tu dobri, pogotovo kada se Kostic vrati u formu. Gudelj je igrao vrlo pristojno, Milenkovic nije sporan. Mitrovic je veliki borac, ali ne moze da ira sam u napadu, to je gubljenje vremena. On odlicno otvara prostor, ali kome? Milinkovic-Savic mora bolje i brze da odigrava. Tadic je apsolutno van forme, ali moramo ga sacekati, a Kolarov je na izlaznim vratima. Lazovic, Gacinovic, Lukic, Katai, sve su to upotrebljivi igraci, ali moraju da budu deo nekog koncepta koji vodi ka pobedi. Mislim da imamo kvalitet da igramo u B grupi, ali to treba dokazati. Prethodni selektori - Krstajic i Tumbakovic, nisu uverili nikoga da znaju sta rade. Fudbalerima treba vodjstvo i kvalitetan trening i priprema utakmice, fizicka i psiholoska. A o Savezu ne treba trositi reci... dno! A ruzne beloplave dresove i promenu grba (cetiri ocila na plavoj(!?) podlozi) im ne mogu oprostiti. Sramotna prevara losih djaka!

Polak

pre 3 godine

Sad kad krene prica - ipak je Madjarska obezbedila ucesce na EP, znaci da je i nereseno dobar rezultat.
Dobro je za atmosferu sto nismo izgubili.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Taumbakovič mora shvatiti,da su bleki Milenkovič i Mitrovič pozadi suviše spori,da bi bilo mesto za obojicu na stoperima imamo najgore stopere u istoriji i verovatno najsporije u istoriji kad jim pridodaš još usporenog Sergeja Milenkoviča onda dobiješ trio puževa danas je falio Mitrovič u špici ali nam treba još neko u sredini pored Tadiča Radonjič je dosta dobar ali se u nekim situacijama zadribla ali u uspordbi sa ostalima dečko je brzi gonzales uvek opasan po gol suparničke ekipe problem je spora zadnja linija i onda se nemože praviti pritisak u špici Jovič isto ništa posebno tu mnogo fali Đuričič koji radi strašnim pritiskom poput Falčinelija u zvezdi pravi problem je naša zadnja linija stopera iako se Spajič za razliku od ostalih pokazao dobrim.

Srdjan

pre 3 godine

Ne gledam utakmicu, ali sam upravo pogledao statistiku. Prema njoj, Madjari nas trenutno ubijaju igrom, a uspeli smo da im uvaljamo jedan gol i branimo se.

Милан

pre 3 godine

У наредном периоду очекујемо одређене промене у ФСС.Вероватно је да ће доћи до смене селектора,али у управи,тешко је прогнозирати,ту ће највероватније промене бити козметичке.Међутим,у селекцији је доста играча који ће и у наредном периоду играти за репрезентацију,а ту ће носиоци пре свега бити фудбалери из генерације који су освојили СП 2015. и ЕП 2013.Уз нове младе играче,искусније и неке који ће поново бити позвани да играју за национални тим то ће бити репрезентација у наредних неколико година.Зато је важно да вечерас и против Русије играју пре свега ови млађи играчи и они на које би се могло рачунати у наредном периоду.Победе у ова два дуела би биле добар темељ за наредни циклус квалификација,наредну Лигу нација и остале изазове,како за играче који ће наступати и у наредном периоду, тако и за селектора који ће убудуће водити србски национални тим.На психолошком плану опстанак у Лиги нација Б има симболичну важност,али није без значаја. Време се не може вратити уназад, србска репрезентација у протеклих пар незгоднијих утакмица није поражена, у овој последњој је пораз био после пенала, а против Мађарске 1-0, у једној обострано лоше одиграној утакмици. Шта год да се дешава и како год да буде фудбал ће наставити да се игра, фудбалери и репрезентације ће бити амбасадори својих земаља.Сви смо огорчени због неодласка на ЕП, али треба дати подршку овим нашим играчима, они репрезентују нашу Србију! Ајде ево и моја прогноза за вечерас 3-1 за Србију, за неки нови почетак. Србија!

Riječanin

pre 3 godine

Tumbakovića za selektora i da ove mlade momke gura da igraju stalno zajedno godinama i da vidiš rezultate jer to je ključ uspjeha. Selektor zapravo nije ni bitan jer su to sve top igrači ali nisu uigrani.

Nikola

pre 3 godine

Fudbal treba da se zabrani zakonom u Srbiji na jedno dve tri godine...Samo da se trenira bez lige i ucestvo u kvalifikacijama...I posle tri godina bice sve OK..

smoki

pre 3 godine

Jad i beda nemaju kondiciju kao da su svi prelezali Coronu ovaj Tadić ništa ne zna ubaciti Grujica pod hitno lazović isto vani umesto njega randjelovic

zdravko

pre 3 godine

Prvo pristrasni grobaru ovi igraci fsu igrali protiv norveske oni bi pobedili skote.Samo je od nji uso jovic I dao gol a dasu ristic grujic radonjic kataj mladenovica igrali protiv slots mi bi sad bili na evropskom prvenstvu. Ovako Mora da igraju grobari drveta od igraca lukic vlahovic mitrovic milenkovic gudeji .Kako su igrali tako smo prosli a daje selektor izveo pravi sastav koji su bili bojii od ovi sto Rajkovic kolarov ristic spajic maksimovic grujic tadic radonjic jovic gacinovic kataj ali nisu podobni zato sto su zvezdinim igraci bili ili sada zato kad nepratis sport bojie cuti jesi pametnij a ne da lupetas bez veze Pozdrav

King

pre 3 godine

Postava koju treba uigravati

Rajkovic
Milenkovic (desni bek), Nastasic, Pavlovic (Spajic), Mladenovic
Gudelj (Zdjelar), Grujić
Lazović (Živković), Sergej, Katai (Radonjić)
Jović ili Vlahović (u zavisnosti od protivnika)

Krojf

pre 3 godine

Jel može neko da mi objasni čemu služi ova Liga nacija? Stvarno ne znam koja je svrha, malo sam guglao ali nisam ništa shvatio. Te neke divizije, lige A,B,C.. Ako je neko raspoložen da mi objasni, veliko hvala! Pozdrav braćo.

Jovan

pre 3 godine

N.Stevanovic-Gobeljic,Kopitovic,Sanicanin,Urosevic-Zdjelar,Docic,Randjelovic,Ivanic,Dj.Ivanovic-Pavkov.Klupa Lazovic-Gajic,Markovic,Erakovic,Antic-Nikolic,Jovancic,Gavric,Katai,Lukic-Siladji.4-2-3-1 ima tu jos ali nemogu da se setim.To je tim malih igraca za velika dela ako ne velika onda veca od razmazenih koje svaki selektor poziva kao da je omadjijan,kod ovih bi imao i autoritet i igru,trud sigurno.

Kikujiro

pre 3 godine

Dobro je ovo bilo, Radonjić i Jović odlični, FSS tu nema vete, smeniti selektora, jedino Lalatovič može da nas izvadi, razbili bi Škotsku.

lolo

pre 3 godine

Jedini koji znaju primiti loptud okreniti igraca dati pas to su Tadic SMS ali ne mogu skupa oba se lose kreatju jako spori Duricic dobar sa loptom ima pas i dribling on je najbolji i od je dosta falio da je on bio sve bi bilo drukcije Sredina Lukic Radonja Maksa sve je to vise nanje isto nisu to kvalitet Milivojevic Grujic isto sporo nista narocito Gudelj od njih svih najbolji zasto brze se krece vodi loptu u napad i prilicno dobra tehnika . Jedno ime zapamtite to je Racic iz Valencije velikim radius kretanja vuce loptu napred uloazi u sanse Zapamti te ovo on i Gudelj bi puno vide donjeli sredini nego ovi drugi Sve u svemu Kad Srbija bude imala Piksija Mijatovica Savicevica Jugovica e tek onda mozda nesto bude iako oni nisu nista osvojili ali su bili puno bolji.

mare

pre 3 godine

boban


pričaš decko lazi da se izrazim. protiv skotske sutrnu 2 puta, u okvir i van njega .



tako da nisi u pravu sta god napisao.

mare

pre 3 godine

zex

zato da je igrao ili bio na klupi a nije, narod bi ga pljuvao da li je zaslužio da igra.

pametno sto otisao dečko.


ako nista da se spremi za ligu gde igra.

bradina

pre 3 godine

komentaru pod sifrom @fudbaler,

vidim da se razumes u fudbal bar pod sifrom,ostani na tome,nisi za selektora,kao ni 7 miliona preostalih koji misle da bi bolje!?Zato nam i ne ide jer se svi bolje razumeju od svih bez obzira da li je to politika,nauka,medicina,sport/Prosto se pitam sto nam drzava ne cveta sa ovakvim "kapacitetima"! Pustite ljude da rade svoj posao,navijajte ili ne,vase pravo ali smoriste vise.

Dior

pre 3 godine

@Millennium Sve što si napisao stoji, ali eto ja se nadam još uvek... Dovoljno nam je ipak da pobedimo obe sa 2 razlike jer ćemo imati bolju gol razliku od Mađara i Rusa a isti ili bolji međusobni. Znači dve pobede sa dva razlike i remi Turske i Mađarske, sve je moguće još uvem.

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Udri Madjarska!
(Vendetta, 15. novembar 2020 20:11)

Ko ste vi koji daju ovakvom komentaru plus. Nikada neću navijati protiv Srbije, pa makar bili najgori na svetu.

Beogradjanin - Bijelo Polje

pre 3 godine

Gledao sam ovaj meč. Bez nekih emocija. Meni, a i većini nas beograđana i vračaraca je svejedno... Ne mogu da se ne načudim kako je ova reprezentacija čak i došla da igra utakmice protiv Škotske i Madjarske. Iskreno, žao mi je. Nije Srbiji odje mjesto. Od kada je Crna Gora napustila tkz Jugoslaviju, vi na fudbalskom terenu me možete da se sastatavite. Nema sumnje, da bez crnogoraca u Srbiji fudbala nema. E, šteta što smo morali otići. Želim srbiji sve najbolje. Uostalom ja sam već odavno pravi beograđanin! Uvijek navijam za ponosnu, krševitu Crnu Goru!

Sloven sam strelac'

pre 3 godine

Neverovatan smo narod kad se mnogi odricu svoga ili u ovom slucaju fudbalske reprezentacije,zbog jednog neuspeha!?Bolje takvi da promene pasos,drzavu ili jednostavno prestanu komentarisati,ugase TV ili gledajku realiti.Ma nek rade sta hoce uostalom,ne trebaju nam takvi.Ko ne voli svog i kad mu ne ide pokazuje svoj karakter.Pogotovo sve nam sija pa sad treba da se okrenemo da ne navijamo,glupost zar ne!? Austrija a pogotovo nas danasnji protivnik Madjarska bili su strah i trepet u fudbalu posle IISR nisu prestali da veruju da ce se vratiti.Tako je u sportu nekad si gore nekad dole.Sa patriotizmom to bas ne ide.Nasi su makar i nisu dobri sada,verujem bice!Uostalom stasava polako ona generacija 2015. koja je bila na vrhu sveta!Bilo bi bolje da 7 miliona selektora navija,raduje se ili tuguje igrama reprezentacije,a ne da pljuje sralno i pravi se general nakon bitke!Losi su pa!?Nemamo bolje ali hriscanski ili slovenski princiop je pomoci makar i ne ide!Sto rece Tumba pre utakmice,fudbal ce se igrati i dalje!Drugim recima igara i hleba nikad necve biti dosta judskoj civilizaciji!Ajmo "orlovi" sa vama i u porazu i pobedama!

Dragan Zivkovic

pre 3 godine

Dok za nas budu pozivani u reprezentacijun igraci kao sto su Jovic,Ristic ,Radonjic,Grujic cekacemo jos 20-tak godina daq se plasiramo na neko vaznije takmicenje.Nije mi jasno ko forsira i vidi potencijal u navedenim igracima.

Dior

pre 3 godine

Nije još sve gotovo. Potrebno je da Turci pobede Ruse danas i mi Mađare sa dva razlike (što je lako moguće). Nakon toga Turci i Mađari treba da remiziraju a mi razvalimo Ruse sa tri razlike i prvi smo u grupi i idemo u Ligu A. Promašili smo pobedu protiv Turaka u 93' i Mađari su nas vrlo srećno pobedili, ali nema veze sad. I veća čuda od ovog su se dešavala u fudbalu. Napred Srbi! (Turci trenutno vode 3:2, idemo)

bmiles

pre 3 godine

Jao sto mi je drag ovaj gol upravo zbog ovih toboznjih "patriota" koji se ubise sa kritikama,smenjivanjem a na da sve svojim "strucnim" znanjem ko da igra,kakjo i koju taktiku da primeni.Ucutite misevi,promenite zemlju,navijajte za druge,ja imam samo ovu i kakva takva je moja je ukljucujuci i fudbalsku reprezentaciju!

branko

pre 3 godine

Igrali smo dobro danas. Videla se energija, i dajte da ne budemo bahati i da trazimo da u svemu budemo prvi...Jaka stvar ako ispadnemo od B..Bicemo u C osvojicemo i opet u B, pa ako da bog i u A...U Sportu nema uvek pobeda..Sampion se postoje sa kontinuitetom...I Novak ne pobedjuje uvek pa ga volimo i podrzavamo i kada gubi...Dosta sa pljuvanjem igraca!

Miki

pre 3 godine

Nerazumem ove (dežurne) pljuvače naše reprezentacije i naših igrača pogotovo mlađih. Ljudi ako nevolite Sriju i našu reprezentaciju vi nemoj da je gledate i pratite, nađite sebi nešto što će vas ispuniti, nemojte lečiti svoje komplekse ovde, mnogo su vam jadni i inelektualno siromašni komentari. Komentarišite igru ali nemate nikakvo pravo da vređate nikoga. Večeras nije bilo loše, jedina bleda tačka je Tadić, i ako se od njega najviše očekivalo, Radonjić samo na (šteta) moments pokazuje za šta je sposoban, večeras je Lukić odigrao maestralno i možda jedini od naših uz Gudelja koji fizički i brzinom može da parira evropskim igračima, ostali solidni, uz malo sreće i manje grešaka mogu dobro igrati. Slabost Nam je FSS i selektor, oni nemaju nivo za reprezentaciju. Jedini mi imam još komunističko uređen Fudbalski Savez, treba struka da dođe na čelo saveza i sve će bit bolje, kao nekad u vaterpolu. Sportski. pozdrav

*

pre 3 godine

Ristić dugu loptu, Jović glavom prosleđuje Radonjiću, ovaj napravi dar mar u protivničkom šesnaestercu i gol. Složno i uigrano Zvezdina i Partizanova deca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 15. novembar 2020 22:59)

Ne znam šta je Jović hteo da odigra, ali da prosledi ovom momku što dade gol sigurno nije.

Batistuta

pre 3 godine

Ne uklapa se ovaj Radonjic bas u Tumbakovicevu koncepciju. Naime, previse je brz, tako brzog igraca nismo imali jos od Krasica, ima cak i dobar dribling a sto je jos gore cesto ima precizan sut. Zato ga treba stavljati ovako kada se izgube sve sanse za plasman na velika takmicenja, cisto da budu sigurni da se ne plasira reprezentacija nikad nigde.

zdravko

pre 3 godine

Prvo pristrasni grobaru ovi igraci fsu igrali protiv norveske oni bi pobedili skote.Samo je od nji uso jovic I dao gol a dasu ristic grujic radonjic kataj mladenovica igrali protiv slots mi bi sad bili na evropskom prvenstvu. Ovako Mora da igraju grobari drveta od igraca lukic vlahovic mitrovic milenkovic gudeji .Kako su igrali tako smo prosli a daje selektor izveo pravi sastav koji su bili bojii od ovi sto Rajkovic kolarov ristic spajic maksimovic grujic tadic radonjic jovic gacinovic kataj ali nisu podobni zato sto su zvezdinim igraci bili ili sada zato kad nepratis sport bojie cuti jesi pametnij a ne da lupetas bez veze Pozdrav

my way

pre 3 godine

Када ми схватимо да играчи попут Лукића, Максимовића, Гудеља (да, Гудеља којег неки овде из неких разлога цене) немају шта да траже у репрезентацији и када ја једном видим састав где ће у средини бити Ђуричић и СМС, испред Тадић, а на крилима Радоњић и Живковић или Костић, онда ће ми то бити знак да смо ми можда научили нешто о овој игри и ко и шта у њој може да направи нешто.

Realno

pre 3 godine

Dokle vise Milenkovic?Zar mora da igra dok se ne proda? Svakog prelaznog roka se izmislja kako ga trazi neko od velikih klubova a ne moze ni u Fiorentini da igra.Aman ljudi,zato smo i dosli do ovog stadijuma,sto menadzerski igraci moraju da igraju.

Милан

pre 3 godine

У наредном периоду очекујемо одређене промене у ФСС.Вероватно је да ће доћи до смене селектора,али у управи,тешко је прогнозирати,ту ће највероватније промене бити козметичке.Међутим,у селекцији је доста играча који ће и у наредном периоду играти за репрезентацију,а ту ће носиоци пре свега бити фудбалери из генерације који су освојили СП 2015. и ЕП 2013.Уз нове младе играче,искусније и неке који ће поново бити позвани да играју за национални тим то ће бити репрезентација у наредних неколико година.Зато је важно да вечерас и против Русије играју пре свега ови млађи играчи и они на које би се могло рачунати у наредном периоду.Победе у ова два дуела би биле добар темељ за наредни циклус квалификација,наредну Лигу нација и остале изазове,како за играче који ће наступати и у наредном периоду, тако и за селектора који ће убудуће водити србски национални тим.На психолошком плану опстанак у Лиги нација Б има симболичну важност,али није без значаја. Време се не може вратити уназад, србска репрезентација у протеклих пар незгоднијих утакмица није поражена, у овој последњој је пораз био после пенала, а против Мађарске 1-0, у једној обострано лоше одиграној утакмици. Шта год да се дешава и како год да буде фудбал ће наставити да се игра, фудбалери и репрезентације ће бити амбасадори својих земаља.Сви смо огорчени због неодласка на ЕП, али треба дати подршку овим нашим играчима, они репрезентују нашу Србију! Ајде ево и моја прогноза за вечерас 3-1 за Србију, за неки нови почетак. Србија!

proka pronalazac

pre 3 godine

Svi vi koji drobite kako nemamo igrace za bolje navedite mi 2 igraca medju grcima koji su uzeli evropsko prvenstvo? Naravno...pojma nemate.
Tim se UIGRAVA.
Trener mora sa ima VIZIJU sta hoce.
Francuska izgubi od finske kuci ako 0:2 ako ih izmesaju i nisu motivisani. Sta, ni francuska nema igrace?
Tako da nemojte drobiti...nas problem je savez tj los trener koji vodi ekipu. Nema tu neke mudrosti...

Tim?

pre 3 godine

Golman (pravi se jos nije pojavio, imamo ova dva prosecna) - Milenkovic (desni bek), Mladenovic (levi bek), sa bekovima najvise kuburimo i mi, Hrvati naprimer isto tako, a dobri bekovi su danas dobitna kombinacija, pogledajte onog Dejvisa i Kimiha u Bajernu, ili Robertsona u Liverpulu. Zatim: Gudelj, Pavlovic, Grujic - Zivkovic, Savic-Milenkovic, Vlahovic, Djuricic, Jovic (Radonjic).

Od starijih jedino Gudelj - jedini trci, a nije ni bez tehnike - i Djuricic, udarna igla, vrlo mastovit igrac. Tadic, Ljajic, Kolarov - dosta je bilo. Milivojevic? Svi koji igraju vani, pa jos imaju vaznu ulogu u svojim timovima, mnogo se u nacionalnom timu uobraze, samo naredjuju, a ucinak im nikakav! Najbolji primer - Vidic. Legenda u Mancesteru, najveca stetocina u nasem drzavnom timu, svesno nastojao da nam naskodi u najvaznijim utakmicama, zbog toga je najomrznutiji igrac svima, osim zvezdasima, kojima se cudim - sto se ne kunu u Dragana Stojkovica, istinskog majstora i hrabrog, nepotkupljivog borca. Nego u foliranta Vidica, ne mogu ga smisliti, a vidim da bi ga neki sad i kao selektora zeleli da vide! Zasto ne i Suker ili Boban, isti bi rezultat bio!

Вуче

pre 3 godine

Владан Милојевић да успостави ред. Да постави систем. Зна да игра на резултат и био би строг ауторитет. Ова група момака не препознаје важност играња за своју репрезентацију.

nino

pre 3 godine

Stalno čitam da je kriv selektor jer su igrači top u najboljim klubovima, koji su to klubovi molim Vas? Ne spominjite Jovića jer taj grije klupu od prvog dana....hvala

Vojo

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.

King

pre 3 godine

Postava koju treba uigravati

Rajkovic
Milenkovic (desni bek), Nastasic, Pavlovic (Spajic), Mladenovic
Gudelj (Zdjelar), Grujić
Lazović (Živković), Sergej, Katai (Radonjić)
Jović ili Vlahović (u zavisnosti od protivnika)

King

pre 3 godine

Dok za nas budu pozivani u reprezentacijun igraci kao sto su Jovic,Ristic ,Radonjic,Grujic cekacemo jos 20-tak godina daq se plasiramo na neko vaznije takmicenje.Nije mi jasno ko forsira i vidi potencijal u navedenim igracima.
(Dragan Zivkovic, 15. novembar 2020 23:15)

Misliš dok nama igraju Kostić, Lukić, Vlahović...i u zadnje vreme Tadić....mi nikad nećemo dobiti utakmice..
Ove što si nabrojao treba da igraju svaku utakmicu.

prolaznik

pre 3 godine

Igramo visoki pressing a Jović ne želi da trči. Izbace nam odma 4 igrača.

A mislio sam da se opamerio. Ostao je "zvezda"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kolkolo, 15. novembar 2020 21:16)
Dete moje Jovic igra presing mnogo bolje i pametnije nego tvoj voljeni Mitrovic Nezamenjivi.Pogledaj snimke sa nekim ko se razume u fudbal pa mozda i naucis nesto.

Kikujiro

pre 3 godine

Dobro je ovo bilo, Radonjić i Jović odlični, FSS tu nema vete, smeniti selektora, jedino Lalatovič može da nas izvadi, razbili bi Škotsku.

Dior

pre 3 godine

Jović najbolji igrač danas. Odlično je driblao čak, spuštao se po loptu, odigravao. Našao se u tri dobre ali realno šanse za koje ga ne možemo kritikovati što nije dao gol, jednostavno bilo je jako teško realizovati ih, a došao je i do asistencije. Da smo dali gol bar jedan imali bismo 1:2 i prednost nad Mađarima u međusobnom (2:2 ukupno sa više golova u gostima), posle u BG 2:0 Ruse recimo (što bi vrlo bilo realno nakon ove pobede nakon rasta samopouzdanja ekipe) i eto (uz remi Mađara i Turaka) Ronalda, Francuza i/ili Nemaca u Beogradu pred publikom 2022/23. Ovako, borićemo se za opstanak u B Ligi. Više se isplati ispasti u C ligu sada. Ovim promašajima danas i protiv Turske tamo kao i greškama u odbrani protiv Mađarske u Beogradu i Rusije sebe smo sami izbacili iz šanse za prolaz u Ligu A.

Riječanin

pre 3 godine

Tumbakovića za selektora i da ove mlade momke gura da igraju stalno zajedno godinama i da vidiš rezultate jer to je ključ uspjeha. Selektor zapravo nije ni bitan jer su to sve top igrači ali nisu uigrani.

Ripley

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.
(Vojo, 15. novembar 2020 22:38

Ovaj komentar i njegov autor su ogledalo Srbije. I onda se pitamo zasto nam tako "dobro" ide. Zasto smo tu gde jesmo?! Zasto su gotovo svi koji nesto vrede otisli vec preko grane... Zasto nam je sistem vrednosti skroz urusen.. Porazavajuc je omjer pluseva i minusa na ovaj komentar. Sve je sazeto u njemu. Ko razume, shvatice. Laku noc Srbijo.

Milojka

pre 3 godine

Da se ne lažemo, naši fudbaleri su daleko od evropskog krem-društva. Kroz kvalifikacije nisu uspeli da izbore plasman na EP. Ostala je nada kroz plej-of Lige nacija, ali i tim zaobilaznim putem nismo uspeli.
Nije mi jasno, zašto većina misli da su nam samo selektori krivi? Za trideset godina, promenili smo trideset selektora, to je samo alibi za neuspeh nespretnih fudbalera.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Taumbakovič mora shvatiti,da su bleki Milenkovič i Mitrovič pozadi suviše spori,da bi bilo mesto za obojicu na stoperima imamo najgore stopere u istoriji i verovatno najsporije u istoriji kad jim pridodaš još usporenog Sergeja Milenkoviča onda dobiješ trio puževa danas je falio Mitrovič u špici ali nam treba još neko u sredini pored Tadiča Radonjič je dosta dobar ali se u nekim situacijama zadribla ali u uspordbi sa ostalima dečko je brzi gonzales uvek opasan po gol suparničke ekipe problem je spora zadnja linija i onda se nemože praviti pritisak u špici Jovič isto ništa posebno tu mnogo fali Đuričič koji radi strašnim pritiskom poput Falčinelija u zvezdi pravi problem je naša zadnja linija stopera iako se Spajič za razliku od ostalih pokazao dobrim.

Jovan

pre 3 godine

N.Stevanovic-Gobeljic,Kopitovic,Sanicanin,Urosevic-Zdjelar,Docic,Randjelovic,Ivanic,Dj.Ivanovic-Pavkov.Klupa Lazovic-Gajic,Markovic,Erakovic,Antic-Nikolic,Jovancic,Gavric,Katai,Lukic-Siladji.4-2-3-1 ima tu jos ali nemogu da se setim.To je tim malih igraca za velika dela ako ne velika onda veca od razmazenih koje svaki selektor poziva kao da je omadjijan,kod ovih bi imao i autoritet i igru,trud sigurno.

Gosn Macola

pre 3 godine

Ali Lukic i Maksimovic prvi igra u torinu drugi u hetafeu,obojica standardni u reprezentaciji i eto vam odgovora sto smo samo dno i talog evropskog fudbala.

Марко

pre 3 godine

Sve ide kako treba.
Da smo prošli na Euro na to bi se izvlačila "struka" i "rukovodstvo"
Ovako nema....
Treba da nas nema na fudbalskoj mapi Evrope pa da pilićari odpadnu,klubovi se ugase kao što je davno trebalo.
Tek onda može nastati prvi srpski zdrav klub na ekonomsko sportskoj osnovi koji ima vlasnika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Idi begaj, 15. novembar 2020 23:41)

Ја за приватне клубове боатих бизнисмена сумњивог морала и порекла имовине, којима фудбал служи за прање новца, никад не бих навијао. У Шпанији постоји закон донет још 1991. године да клубови Реал Мадрид, Барселона и Атлетик Билбао не смеју да буду приватизовани.

Moe

pre 3 godine

Bezi SMS-u od te proklete reprezentacije i ne vracaj se vise..Nas najbolji,najskuplji,najcenjeniji trenutno igrac nije u prvih 11..Vazno da je Tadic nezamenjiv a nije odigrao dobru utakmicu 2 godine..

Pekinska_patka

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.
(Vojo, 15. novembar 2020 22:38

Ma nije samo Vatikan. Cia je isto tako umesala prste. A iza svega stoji duboka drzava i hanibali Klintonovi i Bil Gejts. Pobedili smo svetsku supersilu Norvesku i to su def pokazatelj i dokaz koji potkrepljuju tvoje tvrdnje. Morali smo pustiti Skotskoj koja je amater u odnosu na nas, uopste nas nije mogla nadigrat, jer smo mi nebeski narod, najstariji i najbitniji na kugli zemaljskoj te nas zato sabotira citava ta elita na svim poljima. Papa zvao licno Tumbakovica i Kokezu i naredio da pustimo skote.

Srbija, zemlja medju sljivama!!!

Јабучило

pre 3 godine

Ова мала Србија је у Лиги нација везала две утакмице без пораза, а примили смо исти број голова као и једна Русија која има двадесет пута више становника од нас! Таква велика земља је поклекла у Турској, тамо где су наши момци храбром игром умало победили. Ови резултати су значајни, јер сви данас играју фудбал. Најбитније је да смо показали карактер и достојанство после несрећног пораза на пенале од тврдог тима Шкотске у временским условима који су више одговарали противнику. Наши момци су синоћ против Мађарске попут хероја оставили срце на терену, а са великом дозом оптимизма очекујемо нови циклус квалификација за светско првенство, нарочито када изградимо национални стадион.

Наравно да нисам озбиљан :)))

babe i zabe

pre 3 godine

Jes Tadic je kriv a ostalih bar 6-7 slepaca sa kojima igra nisu,zato Dusane koji si se dokazao sa Ajaksom protiv najjačih protivnika put pod noge nek igraju ove babe koje niko ne zna i koje zovu u reprezrntaciju u poznim 20 posle dugogodišnjeg pecalbarenja po nizerszrednim klubovima da spasavaju srpski fudbal...zalosno

2CRAZY

pre 3 godine

Ovo moras biti veliki Mazohista pa da gledas posle svega ......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danica, 15. novembar 2020 19:41)

Da se ne lazemo, onda smo svi mazohisti, jer i sami znamo da cemo uvek gledati repku, iako se skoro uvek samo nerviramo.

Riječanin

pre 3 godine

Svaka čast Mitroviću ali Jović mora da igra tj., to bi trebao biti tandem sljedećih 10 godina ako želimo nešto da uradimo. Svi se mi kužimo u nogomet i svi smo izbornici i selektori ali ključ uspjeha je uigranost tako da što više godina igrači igraju zajedno kao recimo kod Horvata koji su zbog toga došli do finala svjetskog prvenstva.

fancy

pre 3 godine

Fali Gruja na sredini i ciganija u malom! Bili bi prvi u grupi bez problema! Uz Katai i do eliminacione faze LS! Mnogo smo jaki!
Sjajna lopta Luke Jovica!

Zvezda

pre 3 godine

Jović treba da ima više šansi da igra. Njega je upropastio Zidan dajući mu šansu na kašičicu očekujući da u deset minuta reši utakmicu

bradina

pre 3 godine

komentaru pod sifrom @fudbaler,

vidim da se razumes u fudbal bar pod sifrom,ostani na tome,nisi za selektora,kao ni 7 miliona preostalih koji misle da bi bolje!?Zato nam i ne ide jer se svi bolje razumeju od svih bez obzira da li je to politika,nauka,medicina,sport/Prosto se pitam sto nam drzava ne cveta sa ovakvim "kapacitetima"! Pustite ljude da rade svoj posao,navijajte ili ne,vase pravo ali smoriste vise.

Tanasić

pre 3 godine

Da li je Škotska zaista bila onako jaka ili joj je Srbija namerno odobrila da bude tako jaka sve više dovodim u pitanje?! Imam ozbiljne sumnje da smo prodali utakmicu. Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

miško

pre 3 godine

Ristić dugu loptu, Jović glavom prosleđuje Radonjiću, ovaj napravi dar mar u protivničkom šesnaestercu i gol. Složno i uigrano Zvezdina i Partizanova deca.

Krojf

pre 3 godine

Jel može neko da mi objasni čemu služi ova Liga nacija? Stvarno ne znam koja je svrha, malo sam guglao ali nisam ništa shvatio. Te neke divizije, lige A,B,C.. Ako je neko raspoložen da mi objasni, veliko hvala! Pozdrav braćo.

Dejan

pre 3 godine

Neko ovde uporedjuje Pixija i ovog zabavljaca Tadica!!!
Sramota za Pixija da ga neko u isti kos stavlja sa ovim...
Ovo sto nasi igraju,to nije fudbal...neki drugi sport,sta li!

bane

pre 3 godine

Jes Tadic je kriv a ostalih bar 6-7 slepaca sa kojima igra nisu,zato Dusane koji si se dokazao sa Ajaksom protiv najjačih protivnika put pod noge nek igraju ove babe koje niko ne zna i koje zovu u reprezrntaciju u poznim 20 posle dugogodišnjeg pecalbarenja po nizerszrednim klubovima da spasavaju srpski fudbal...zalosno
(babe i zabe, 15. novembar 2020 21:48)

I stankovic se dokazao sa interom pa nista nije u reprezentaciji napravio, i ivanovic sa celsijem i mnogi pre i posle njih pa nista u nacionalnom dresu

Dior

pre 3 godine

@Millennium Sve što si napisao stoji, ali eto ja se nadam još uvek... Dovoljno nam je ipak da pobedimo obe sa 2 razlike jer ćemo imati bolju gol razliku od Mađara i Rusa a isti ili bolji međusobni. Znači dve pobede sa dva razlike i remi Turske i Mađarske, sve je moguće još uvem.

kimiko

pre 3 godine

Ajde dobro što napadate FSS, jer su to sve birokrate i oni su u stvari najveći krivci za stanje u našem fudbalu. Ali nikada nemojte napadati igrače. Bez obzira na rezultate i to što ne idemo na EP ili neko drugo takmičenje. Igračima se uvek daje podrška, jer je to sportska etika svakog navijača širom sveta

Grncar

pre 3 godine

Nije problem ni trener ni igraci. Problem je savez i sva ta mafija u njemu. Dok se ne razmontira ta garnitura i krene od zdrave osnove nista od naseg fudbala. Mada generalno stanje u drzavi i oslikava stanje u reprezentaciji. Treba novi duh, nova energija, zdrava.

Kuki

pre 3 godine

I ova utakmica je pokazala da mozemo da igramo egal sa reprezentacijama kao sto je Madjarska, Turska, Skotaka, Morveska... pa cak i da budemo bolji. Sa sedam osam reprezentacija iz prve grupe mozemo da pariramo jako tesko ili nikako. To je nasa realnost. Mi smo jedna prosecna reprezentacija, koja je uz malo strucnije voddjenje ipak mogla da ode na EP. A da smo ipak otisli ili da ipak odemo na sledece svetsko, treba da se poklope mnoge kockice za neki nas ozbiljniji rezlutat tamo. I to je jednostavno tako i bice verovatno tako dugi niz godina.

Filly

pre 3 godine

Oprostite,nisam vam ja neki strucnjak,ali zbog cega zovu Grujica ako ga nekoriste...Nije ga ni probao. Iskreno,mislim da je za klasu bolji od Lukica i Gudelja...

Tuzman

pre 3 godine

Sad će u ovoj nebitnoj utakmici da razvale Mađarsku 3:0, onda slede izjave "Eto, imali smo loš dan protiv Škotske, ali važno je da posedujemo kvalitet i fokusiramo se na SP2022".😂

Monsieur Alphonse

pre 3 godine

Ma glavno je da Mitrović nije na terenu, odmah ćemo da zaigramo moderan fudbal umesto bunarenja čim njega nema... ali malo morgen.

miško

pre 3 godine

Od svetskog prvenstva, kada je maestro Krstajić uveo Blekija, do današnjeg dana mi golove primamo kroz sredinu. Ko ne veruje ima gde da pogleda.

Niđe veze

pre 3 godine

Davno je to bilo kad je jugoslavija zadnji put išla na euro. Naši roditelji su tada u to vreme kupovali EI Niš televizore u boji bio je aktuelan pejdžer a mobilnih u to vreme još nije bilo.
(Uroš, 15. novembar 2020 21:37) # Link komentara

Jugoslavija?!?!?!?

VELJA Aleksić Bg

pre 3 godine

Na početku utakmice prikazaše stadion Mađara iz vazduha, neverovatno koliko podseća na ovaj naš koji treba da se izgradi. Samo što će naš biti u Surčinu pored autoputa, što automatski govori da samo svojim kolima ili plaćenim prevozom možeš do stadiona. Nemaš prevoz, ne možeš na tribine. Ćao, zdravo. Hahaha. Welcome to Srbija.

@zdravko

pre 3 godine

Prvo pristrasni grobaru ovi igraci fsu igrali protiv norveske oni bi pobedili skote.Samo je od nji uso jovic I dao gol a dasu ristic grujic radonjic kataj mladenovica igrali protiv slots mi bi sad bili na evropskom prvenstvu. Ovako Mora da igraju grobari drveta od igraca lukic vlahovic mitrovic milenkovic gudeji .Kako su igrali tako smo prosli a daje selektor izveo pravi sastav koji su bili bojii od ovi sto Rajkovic kolarov ristic spajic maksimovic grujic tadic radonjic jovic gacinovic kataj ali nisu podobni zato sto su zvezdinim igraci bili ili sada zato kad nepratis sport bojie cuti jesi pametnij a ne da lupetas bez veze Pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zdravko, 16. novembar 2020 01:36)
Ju Zdravko, mozak me zaboleo dok sam iscitao do kraja. Ajde opismeni se malo covece, pa 21. Vek je pobogu...

Sale

pre 3 godine

Grujic i SMS moraju u prvu postavu. Vidi se da nam mnogo bolje ide sa dva napadaca.

Snaci ako vec igramo za 3 odbrana igraca. Moramo 3-4-1-2 igrati.

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Odbio se Gudelj odbrambeni igrač od napadača Madjara kao da ga je voz udario, ejjjj odbrambeni igrač hahahaha
(Doktor, 15. novembar 2020 22:36)

Prilično zloban komentar. Igraču koji je ubedljivo najviše pretrčao u obe utakmice koji uz to i nije odbrambeni igrač zameraš što je izgubio duel sa igračem koji je ušao 5 minuta pre toga. Ako si hteo da pljuješ nekoga mogao si bilo koga drugog, a ne igrača koji je izginuo na obe utakmice.

:D

pre 3 godine

Gradjani Srbije od 30 god se ne sjecaju kako je to kad srpska reprezentacija igra na EP-u. To znači da je ljudima prošlo pola života, a da nisu gledali srpsku reprezentaciju na EP-u. A stariji od 30 s mucninom se sjecaju Eura dvijetisućite i 6:1. Vi ste i četvrti kvalifikacijski ciklus od samostalnosti Srbije završili na trećem, a možda i na četvrtom mjestu 4 od 4 Quattro.:D

Blue moon 2245

pre 3 godine

Idemoo 354 utakmica koju igramo u razlicitom sastavu, jedina smo ekipa na svetu gde u mecu odluke, zadnji vezni igra stopera, krila igraju bekove ekipa bez sistema, ekipa bez selektora.

1914

pre 3 godine

U zemlji gde su jugoslovenski blizanci važniji od Srbije,gde je od njih napravljena neka surogat dvoglava mutant dvoreprezentacija za koju treba cela zemlja da navija kad igraju u Evropi dok se prava reprezentacija pljuje i niko ne dolazi u BG kad igraju,gde te vode totalni amateri u FSS i kompromitovan stručni štab,gde su nam stadioni najgore livade u celoj Evropi (čak je i Albanija napravila moderan stadion),gde su najbolji igrači na klupi a igraju rezervisti,gde se za ciklus pozove 100 fudbalera,gde nikada ne vežemo dva ista tima,nije ni čudo gde smo.Ostavite igrače na miru,nisu ništa krivi osim za ćutanje jer i oni vide kakva bagra ih vodi a retko ko se pobuni.Izlečenje:prestanak svih vidova državne pomoći BG blizancima jer je prvenstvo neregularno ako pomažeš samo dva kluba i tako nešto je nezamislivo u normalnom svetu;prestanak silovanja cele Srbije da navija za BG klubove;privatizacija klubova;profesionalni ljudi u FSS bez klimoglavaca i interesdžija;strani selektor pošto naših nemamo(eventualno Paun);oživljavanje klubova navijača;izgradnja nekoliko stadiona,koji svojim poslovnim prostorom itd vraćaju pare(medju njima i nacionalni ali ne u Surčinu,ima valjda na obalama BG-a neko prazno mesto).Najbolji primer kako se radi je Madjarska:pogledajte ovaj stadion plus još 10-tak ultra modernih i preko milijardu evra uloženih(a ne potrošenih)...Bez ovoga a i još nekih stvari nema nam spasa.

boban

pre 3 godine

koliko mi nemamo pojma ali pojma. bruka i sramota. ne zna se ko je od koga gori.


komentator jos bolji kada kaze da se ne moze zameriti igracima a oni veze nemaju.


jovic prvi put sutnuo na gol u 82 minutu. jos mu sergej tacnu namestio i nista.
(mare, 15. novembar 2020 22:32)



E a Mitrovic ni protiv Norveske ni protiv Turske ni protiv Skotske nije ni jedanput sutnuo na gol.....

Građanin X

pre 3 godine

Moj sin je bio ogroman talenat o nikad nije pozvan za reprezentaciju, jednostavno u Srbiji ne igra bolji nego onaj čiji tata ima više para ili uticaja.

neko iz industrije

pre 3 godine

Vi deco stvarno ovo gledate? Ja sam prvi put prestao početkom veka kada smo se pošteno izblamirali. Onda me je Antić ponovo navukao pa sam se nervirao 2010. ali sam tada definitivno digao ruke. Uđem da pročitam naslov ako ih ne gledam

mare

pre 3 godine

koliko mi nemamo pojma ali pojma. bruka i sramota. ne zna se ko je od koga gori.


komentator jos bolji kada kaze da se ne moze zameriti igracima a oni veze nemaju.


jovic prvi put sutnuo na gol u 82 minutu. jos mu sergej tacnu namestio i nista.

Danilo

pre 3 godine

Ova ekipa koja je igrala na kraju utakmice treba da igra svaki mec od pocetka.Em mladi momci em sto se vidi da se trude em ce nam vezni red na celu sa Gudeljom Grujicem I Sergejom biti dosta bolji.U napadu sa dva napadaca to jest na vecini utakmica Vlahovic i Jovic mozemo biti dosta efikasni.Jedino sto moze je da se za sada menjaju golmani.I jos kad bi dosao Paunovic za trenera imali bi ekipu za SP sigurno ako ne za koja gudinu I A grupu lige nacija.Mada tesko da ce Paunovic dok je ova bagra u savezu.

Kuki

pre 3 godine

I ova utakmica je pokazala da mozemo da igramo egal sa reprezentacijama kao sto je Madjarska, Turska, Skotaka, Morveska... pa cak i da budemo bolji. Sa srd osam reprezentacija iz ptve grupe mozemo da pariramo jako tesko ili nikako. To je nasa realnost. Mi smo jedna prosecna reprezentacija, koja je uz malo strucnije voddjenje ipak mogla da ode na EP. A da smo ipak otisli ili da ipak odemo na sledece svetsko, treba da se poklope mnoge kockice za neki nas ozbiljniji rezlutat tamo. I to je jednostavno takoi bice verovatno tako dugi niz godina.

Sale B.

pre 3 godine

Ovaj Jovic da gadja nebo ,ne znam da li bi ga pogodio
Kakva je ovo taraba..
U istoriji Reala ce izgleda on da zameni legendarnog drvosecu Spasica sa mesta najlosije kupovine ikad...

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Zadnji vezni igra štopera, desni vezni igra centralnog veznog, levi vezni igra desnog veznog a ofanzivni vezni igra napadača.

Sad iskreno želim da nas Mađari razbiju.

Veso

pre 3 godine

Sledeći euro igraju 42 reprezentacije. Obzirom da nismo videli euro 24 god idemo direktno u baraž bez igranja grupe.U baražu San Marino Lihtenštajn Gibraltar Andora Vatikan Luksemburg i mi a prve četri se plasiraju. Tu već imamo realne šanse.

deki

pre 3 godine

тадић је наш најгори играч 2020.
тотално ван форме.
а србија ко ја на песу против професионалаца. у одбрани никог не покривамо, а кад идемо у напад нико се не отвара. бунаримо на ове кикирезе ко да имамо 3 митровића.
за све је крив савез, па тумба. играчи нису криви. чак ни тадић. он игра најбоље што може у овом тренутку. крив је тумба који нема петљу да стартује без њега.

Znak pitanja

pre 3 godine

Sećam se pre 20 godina smo u baražu Mađare dobili 1:7 u Budimpešti i 5:0 u Beogradu. Kako se sa pravim/pogrešnim vođenjem i ulaganjem stvari okrenu za relativno kratak period.

Car

pre 3 godine

Steta za onu akciju jovica i sergeja,i mozda sut jovica tik pored stative, ostalo nula.. Prvo da izbace albansku mafiju iz fss pa da igramo nesto..

zvonko

pre 3 godine

Kakva brzina Radonjića kod gola! Da nam je naći još dvojicu, trojicu takvih pa da gradimo igru na kontre. Ne šalim se uopšte. Ne valja ništa igra,ali ovo je kao neki putokaz kuda i kako dalje. Presing obavezno da počnemo igrati jer to sad svi igraju. Doduše, onda nema mesta balerinama ali neka igraju ratnici. Ja ću sigurno tada navijati za njih.

realista

pre 3 godine

Trebamo prvi sebi da objasnimo, da mi nemamo preterano neke dobre igrače ili talente, da smanjimo ciljeve na minimum, q ne he's slučajni dobijemo neku utakmicu , da odma letimo kao svecki prvaci

Moramo da ostanemo na zemlji, jer su naš baš Škoti i sad madjari dobro spustili na zemlji, i da ne letimo više visoko.Da postanemo skromni, oa da radimo polako sa strpljenjem, oa za jedno 10 Godina dobrog rada da očekujemo eventualno uspehe

lolo

pre 3 godine

Jedini koji znaju primiti loptud okreniti igraca dati pas to su Tadic SMS ali ne mogu skupa oba se lose kreatju jako spori Duricic dobar sa loptom ima pas i dribling on je najbolji i od je dosta falio da je on bio sve bi bilo drukcije Sredina Lukic Radonja Maksa sve je to vise nanje isto nisu to kvalitet Milivojevic Grujic isto sporo nista narocito Gudelj od njih svih najbolji zasto brze se krece vodi loptu u napad i prilicno dobra tehnika . Jedno ime zapamtite to je Racic iz Valencije velikim radius kretanja vuce loptu napred uloazi u sanse Zapamti te ovo on i Gudelj bi puno vide donjeli sredini nego ovi drugi Sve u svemu Kad Srbija bude imala Piksija Mijatovica Savicevica Jugovica e tek onda mozda nesto bude iako oni nisu nista osvojili ali su bili puno bolji.

Dragan

pre 3 godine

Reprezentacija i njeni nastupi su marginalizovani samim tim sto moze da ih gleda samo BG i to ne svi i jos poneko u Srbiji, shodno tome i treba da ispadnu iz svih takmicenja. Naravoucenije: reprezentativne igre su svetinja i njihova gledanost treba da bude dostupna u svaki "cosak" nase "Lepe" Srbije.

Djoksa

pre 3 godine

I opet sa samo jednim pravim napadačem u timu... Čak i u Beogradu protiv Škota smo igrali samo sa Mitrovićem u napadu. Tek kad nismo imali izbora, odnosno kad smo gubili uveden je drugi napadač. Sa ovakvim antifudbalskim razmišljanjem, važnije je ne primiti gol nego ga dati, nije ni čudo da da nemamo nikakav uspeh u ovom sportu. Ali zato nam je obraz deblji od đona kad treba ospporavati uspehe hrvatske reprezentacije i Luku Modrića kao fudbalera. Oni su imali sreće u žrebu pa su igrali sa Argentinom i Engleskom a mi nismo jer smo naleteli na Škotsku koja je jača od Brazila, jel'te...

Ljubo

pre 3 godine

Sloven sam al sam strelac-Ja mislim da oni koji primaju milione a kada trebaju barem malo da daju svojoj zemlji i svom narodu sreće i radosti u ovim ludim vremenima i da izginu do poslednje kapi znoja na terenu i ako izgube i ne plasiraju se u ovome slučaju na Evropsko prvenstvo niko im neće ništa zameriti,ali ne oni su došli samo da splavare i da pijanče jer im je to ovde dozvoljeno a u klubovima ako bi se tako ponašali bili bi drakonski kažnjeni pa tamo ostavljaju srce na terenu,oni bi se trebali odreći državljanstva a i ti što ih podržavaš a dobro znaš da nisu se ni oznojili a kamoli ostavili srce na terenu i to nije prvi puta nego je to još od 1998 godine kada su posle raspada stare Jugoslavije prvi puta nastupali na međunarodnoj sceni.A to je već pune 22 godine da se tako ponašaju prema svetom dresu za koji treba da se bukvalno bacaju na glavu kao npr Vidić za Mančester koji je išao glavom na protivnikovu kopačku a kada je igrao za Srbiju nije dao ni 5 posto što je dao za Mančester.Takvo ponašanje prosto treba da se osudi a ne ko ti da ih podržavaš a da pljuješ navijače kao da su oni krivi za takvo ponašanje ovih razmaženih milionera.

C i n i k

pre 3 godine

Strasno je koliko je neznanja u reprezentaciji SRB!
Br 22 nijedan pas ispravan, pogubljen na terenu, sve lopte izgubio i nijedan pas da doda nasem igracu.
Br 10 bi morao da bude izbacen jer nma pojma sa zivotom, sve lopte izgubio bez po muke.
Onaj sto ga od miloste zovu "Bleki" zalutao u fudbal!
Zatim br 11?!
U pravu je Zidan, decko je potpuno indisponiran i verujem da nma pojma gde se nalazi.
Itd, itd, nema svetle tacke, svako ko gleda utakmicu moze da ustanovi da nasi igraci ne umeju da iznesu loptu iz odbrane da su potpuno poplaseni i pogubljeni, da nemaju osnovnu fudbalsku tehniku i da se sve svodi na to da se lopta nekako prebaci do onog nesrecnika sto je dao 1. gol da bi ih on pretrcao i na srecu ubacio loptu nekako u mrezu.
Al to je proslo jednom nece vise nijednom jer svaka lopta koja dodje do bilo kog naseg igraca se odmah u sekundi izgubi, a to je zato sto danas a i od pre 15 g svaka ekipa igra "covek na coveka" a ne kao ove nase babe na 15 m od igraca!
Sve ekipe danas igraju presing ispred golmana jer je golman najslabija karika u svakom timu, ali to ova ekipa ne razume a mozda i nije imao ko da ih nauci...
Sve u svemu misim da cemo primiti jos 2 komada bez po muke i da nam je osigurano mesto gde pripadamo trenutno a to je C grupa jer ispod nje ne postoje slabije grupe..
Mi smo rang Andore i Farskih ostrva tako da ntrba se nervirati.
Nadajmo se jod da ce AV skloniti ceo FSS i selektora "patriotu" sto pre, jer da se ne lazemo, oni su svi vojnici rezima AV ih je doveo sada nka ih skloni, za 2 godine osvojismo 2 boda i poslednje mesto...

fss

pre 3 godine

nasa reprezentacija ne moze da pobedi dok su lopovi na glavnim pozicijima!!! ne radi se samo o reprezentaciji. kokeza, bjekovic, dzajic i ostala drustva, jeste umaju znanje ali kada su videli koliko para moze u ovo doba da se uzme, svi su tu iako se ne vide na tv-u. zasto je gospodin ANTIC oteran? reprezentacija je igrala odlicno i nema veze sta se desili na SP. posle toga, zasto MIHAJLOVIC nije ostao kao trener iako smo igrali lep fudbal? da je imao par meseci vise bilo bi svasta! muslin je imao vise srece nego bilo sta. a isto tako i tumbakovic. zato napolje. Zasto PAUNOVIC ili IVIC ne dobijaju sansu?????

mire

pre 3 godine

pa dobro, treba shvatiti da nam ne leži taj sport, čemu patnja. I Englezi nemaju talenta za košarku ni vaterpolo, a za fudbal imaju, pa se ne kidaju, a zemlja sa toliko stanovnika. Treba dići ruke, Moje prvo razočarenje je bilo još davne 74e u Nemačkoj, isto ovako i ništa se nije promenilo. Dakle konstanta, zašto bismo se zaluđivali

kladzom do bola

pre 3 godine

Secam se Muslinove izjave tipa Sergej je dobar ali ne mogu da ga stavim da igra pre Tadica na istoj poziciji a za klupu nije . Muslin je makar imao sastav ko gde igra i sistem . Kasnije je pozvao i Ljajica , a mislim da bi vremenom uklopio i Sergeja . A sada Gudelj igra na tri pozicije , Sergej isto , Tadic , ko nam je prvi golman nemamo pojma ,ko koga i gde ... Znaci haos . Oj Tumbajlijo

nislija s merak

pre 3 godine

Bolesni rivalitet izmedju Zvezdasa i Partizanovaca je jedan od uzroka nasih stalnih neuspeha u fudbalu.Te treba ovaj,te treba onaj a sve navodeci na to da treba da igra onaj koji igra ili je igrao za tim za koga vi navijate.Kad na to dodamo stalni problem rukovodstva FSS gde dolazimo do toga da je uporedjujuci ga sa Kokezom,jedan Tole bio zlatan,izvesno je da nama nema spasa u ovom sportu,sve dok je tako,a tako ce biti veoma,veoma dugo.

Zvezdaš

pre 3 godine

Tvrdim da naša reprezentacija može da se kvalifikuje i igra svako Evropsko prvenstvo po kvalitetu tima koji ima. Međutim loše vođena ne može nigde. I nije prvi ni poslednji put.

severac®

pre 3 godine

Ma nek ispadnemo i iz F kruga, ako ga ima. Ljudi NE ZANOSITE se fudbalom.To što na TVu gledamo lige koje su bezprekorno orgabizovane godinama i kojima je fudbal i sve što ga prati BIZNIS, umislili sno da je tako i kod nas. NIJE I NEĆE BITI. NIKAD i tačka. NIKAD. Ne gledam fudbal već jedno 20 godina i super mi. Kad pogledam koju , jednu godišnje i vidim da pasovi nisu precizni, da nema centaršuta i kornera kvalitetnih. Slobodnjak ne postoji od kad ne igraju Mihajlović i Prosinečki. I ? Šta da gledam? Balet na travi.

ajmo realno

pre 3 godine

Kada bi nasli kvalitetnig selektora koji "fura" moderan fudbal na koji su vecina nasih igraca navikli i kada bi se napravila konstanta u postavi, formaciji i igri mogli bi nesto.. Ovako smo samo topovsko meso.

Bosko

pre 3 godine

Možda sam lud, ali neka mi neko objasni kako to da smo "pokosili" Norvešku u Oslu koja nije poražena na svom terenu zadnje 4 godine, a utakmicu decenije igramo u "revijalnom" izdanju?

Ja sumnjam na Vatikan.
(Vojo,

Zasto izmisljas?
Norveška kuci izgubila od Austrije 2:1 mesec dana pre nas. A Škoti su kvalitetniji i kompaktniji od Norvezana

Bane

pre 3 godine

kakva država takva reprezentacija--> nema laži nema prevare,sve se vidi,crno na belo!
(šef, 15. novembar 2020 22:02)
Cela sustina ! Sve Sef objasnio !

milos

pre 3 godine

kad procitam komentar tipa da su protiv skota igrali igraci zvezde pa likovi krenu da nabrajaju te poluamatere shvatim koliko smo nerealni i koliko mi beze sa svetskim fudbalom nemamo.

Fudbaler

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.

S. M

pre 3 godine

Milenković može da igra za reprezentaciju samo ako ima ultra brze bekove, ovako je panjčina. Sredina terena ne postoji. Nema ni tehničara a ni trkača. Lukić niže razredni igrač, kojeg ne znam zašto forsiraju uporno Tadić večeras nula, ostali pogubljeni i uplašeni da ne pogreše u dodavanju.

Batman

pre 3 godine

Nisu zasluzili ni ovaj clanak, ni prevoz do tekme, ni rucak, ni veceru, ni prenociste, ni dres, jos mnogo toga nisu... a da ne pricam o tome da ih bilo ko gleda... ufff, ni ovaj komentar nisu realno...

Uh

pre 3 godine

Ali Tumbaković selektor?! Ljudi, Tumbu postavili za selektora! Hahahaha🤣🤣🤣😭😭😭 pa on je još u devedesetim i nameštenim utakmicama... Tumba selektor, pa o čemu mi pričamo ljudi moji dragi? Zašto gledate to uopšte? Pa dobro su mu se i odazvali ovi igrači, ja bih da sam na njihovom mestu Kokezin i Tumbin poziv shvatio kao provokaciju i uvredu dostojanstva. Tumba selektor, Kokeza šofer predsednik FSS 😆💪

Del Piero#10

pre 3 godine

Jel se neko seća, koliko je utakmica Tumbaković pobedio kao selektor Srbije? Mislim da smo od nekog bili bolji u 90 minuta. Ja iskreno ne mogu da se setim, a ovaj Tumbaković i dalje sedi na klupi...

menko

pre 3 godine

Dokle više da se brukamo ljudi?!Strašno je da godinu dana nismo pobedili i na kraju če biti nikome ništa!Zar je Kokeza čovek iz fudbala?!Selektor protiv Škota čeka da primimo gol pa da promeni formaciju!Škoti su nas odučili od fudbala 70 minuta!Imamo igrače iz Reala,Intera,Lacija,Ajaksa,Fiorentine,Fulama,Torina...i ništa!Pa zar je moguće da onako odigramo protiv Norvežana a utakmicu posle te onako bedno?!Gde je odgovornost?!Postali smo talog evropskog fudbala!Nivo Luksemburga,Kipra,San Marina,Litvanije...Sramota!!!!

Nisam neki fan fudbala ali...

pre 3 godine

Momci fudbaleri nisu krivi vec savez i treneri. Opet trce kao muve bez glave. Pa setite se da je SMS bio igrac koji je najvise pretrcao na svetskom prvenstvu, a na terenu to nije izgledalo tako jer nema sistema i igre. Tad se trosi vise energija i snaga.

Zone

pre 3 godine

Prošli put ubih se tražeći stream i našao i nervirao se 2 sata, sad bar mi nisu ni na kraj pameti. Pogledaću rezultat za 3 dana, a možda ni toliko..

Fudbaler

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.

Uroš

pre 3 godine

Davno je to bilo kad je jugoslavija zadnji put išla na euro. Naši roditelji su tada u to vreme kupovali EI Niš televizore u boji bio je aktuelan pejdžer a mobilnih u to vreme još nije bilo.

delijamomak

pre 3 godine

ja ne znam da li samo mene iritira komentator. Covek ne zna sta prica, pre kraj prvog kaze sansa za jovica, a kapitenska traka na ruci coveku, iako ne znas ko je odmah u trenutku vidis traku, tadic je. Sutira lukic, kaze za malo (nije bas za malo al ajd), sad u 70 minutu radonjic solo prodor i sutira, kaze veoma ne precizan sut ( identican kao Lukic). Katastrofa

optimista

pre 3 godine

Nazad u C grupu,gde nam je i mesto. Za veće nismo, c grupa u ligi naciji je maksimum srpskog fudbala, koji je u region medju slabijima

Borkes

pre 3 godine

Ceo fudbal nam je u kanalu. Imamo najgore stadione u Evropi, dok nije bilo korone najslabije posecene utakmice, klupski fudbal katastrofa, a reprezentacija ne ide na evropsko prvenstvo i ispada iz grupe B. FSS je jedini kriv, od postavljanja selektora do ulaganja u infrastrukturu. Ozbiljna mafija.

Вуче

pre 3 godine

Јел неко приметио да смо примили гол после дуплог паса? Када сте последњи пут у озбиљнем фудбалу видели гол из дуплог паса и то на нашу пуну одбрану? Па тога има само у пионирима. И вечерас и против Турске исти голови из дуплог паса на пуној одбрани. Невероватно.

mire

pre 3 godine

pa dobro, treba shvatiti da nam ne leži taj sport, čemu patnja. I Englezi nemaju talenta za košarku ni vaterpolo, a za fudbal imaju, pa se ne kidaju, a zemlja sa toliko stanovnika. Treba dići ruke, Moje prvo razočarenje je bilo još davne 74e u Nemačkoj, isto ovako i ništa se nije promenilo. Dakle konstanta, zašto bismo se zaluđivali

Čigiribaubau

pre 3 godine

Sledeći euro igraju 42 reprezentacije. Obzirom da nismo videli euro 24 god idemo direktno u baraž bez igranja grupe.U baražu San Marino Lihtenštajn Gibraltar Andora Vatikan Luksemburg i mi a prve četri se plasiraju. Tu već imamo realne šanse.
(Veso, 15. novembar 2020 21:06
Ništa od toga, idu;
San Marino
Lihtenštajn
Andora
Luksemburg

Ilkeston Town

pre 3 godine

Bas lepu ideju ima cuveni komentator Gojko Andrijasevic. Covek bez srama i blama kaze, "mozda je i i bolje da sledeci ciklus Lige nacija igramo u C diviziji sa laksim protivnicima i da imamo olaksan put ka EP. A ovaj ciklus i nije bio toliko bitan jer ima malu prohodnost ka barazu za SP!?" E, tu se ogleda slika i prilika naseg drustva. Umesto da tezis da se takmicis sa najboljima i tako napredujes ti hoces sto nize. Pa, onda 'ajmo u D diviziju, tu nam je najbolja prilika da odemo na EP! I covece, nije SobosALaj vec Soboslaj!

Mr. Max

pre 3 godine

Treba biti realan nemamo mi igrače od kojih bi trebali očekivati čuda. Pojedinačno može da se probere ali ukupan utisak je na kraju loš. Odavno u našem fudbalu nema igrača koji svojim kvalitetom može rešiti i prevagnuti utakmicu tipa Pixi, Dejo, Mijat ovde jedini kreativac je Tadić koji je u lošoj formi i Gudelj koji igra na pogrešnom mestu. Dokle god nema igrača koji može da preševa bar jednog protivničkog igrača mi nema šta da tražimo. Nisam razočaran momci verovatno imaju želju ali nema kvaliteta pa tako bez sredine nema lopti koje Mitrović ili Jović mogu pretvoriti u gol. Već 20 godina mi jedva čekamo prekid jer nam je to jedina šansa da damo gol.

Bogdan

pre 3 godine

(1914, 15. novembar 2020 21:00)

Sve si rekao, ali opet su se neki našli uvređeni, pa su ti dali minus, verovatno jer si im dirnuo blizance. Znači, jedina država na svetu, jedina, gde država finansira i pere pare kroz 2 kluba, koja, em što imaju neograničene budžete, već imaju i zagarantovanu pomoć sudija u ligi gde su svi ostali klubovi sirotinjski i gde isti ti klubovi nikad i skoro nikad ne plaćaju obeštećenja za igrače. A titulu osvaja onaj za koga predsednik navija. Ali su zato navijači oba kluba najjače pojave, kad ih u Evropi nabiju Totenhem i Junajted, onda bude kme kme, "pogledajte njihov i naš budžet" bla bla, a zato kad oni šibaju Radnik, Javor i Bačku onda je sve u redu. Bednici. Sve u svemu, kakva država, takva i reprezentacija, liga, klubovi, sport uopšteno, samo što je problem što nam je sport najmanji problem u svemu...

Aspera

pre 3 godine

Od svetskog prvenstva, kada je maestro Krstajić uveo Blekija, do današnjeg dana mi golove primamo kroz sredinu. Ko ne veruje ima gde da pogleda.
(miško, 15. novembar 2020 21:45)

Pa jesu li ovaj i gol protiv Skota pali na njegovoj desnoj strani ili kroz sredinu koju drzi veceras Spajic odnosno Mitrovic protiv Skita? I oba put je prodor, odnosno pas, bio sa leve strane.

Polak

pre 3 godine

Sad kad krene prica - ipak je Madjarska obezbedila ucesce na EP, znaci da je i nereseno dobar rezultat.
Dobro je za atmosferu sto nismo izgubili.

neo

pre 3 godine

ja mislim da ovako igraju iz protesta jer nemamo nacionalni stadion. mislim da sve dok se to ne sagradi, nece popraviti svoju igru ma koliko dobro igrali u svojim klubovima.

Smeh

pre 3 godine

Voleo bih da neko prvo pita Tadića u čemu je problem da se igra nezainteresovano, nonšalantno. A zatim sve ostale da pitaju zašto ste u svadji. Jer ljudi tako igraju. O milion grešaka u dodavanju, bespotrebnim driblinzima, milion dodavanja golmanu ne treba ni pričati. Mogu se kladiti da bi ekipa mog mesta od pre 20 godina igrala egal sa ovim manekenima a bili su u ono vreme drugoligaši. Ovo nije fudbal. Sramota za sve fudbalske radnike u Srbiji i šta vi učite decu. Izgleda da treba komplet reset fudbala u Srbiji. Koji je ovo cirkus od igre, igrača, selektora i taktike.

Idi begaj

pre 3 godine

Sve ide kako treba.
Da smo prošli na Euro na to bi se izvlačila "struka" i "rukovodstvo"
Ovako nema....
Treba da nas nema na fudbalskoj mapi Evrope pa da pilićari odpadnu,klubovi se ugase kao što je davno trebalo.
Tek onda može nastati prvi srpski zdrav klub na ekonomsko sportskoj osnovi koji ima vlasnika.

dzoco

pre 3 godine

u Rusiji sam na televiziji pratio utakmicu i u jednom momentu cujem komentatora koji kaze "iskreno ne vidim svrhu Srpskog fudbala"...,svi to vide bez mi.

Jedno je papir a drugo realnost

pre 3 godine

Imamo igrače iz Reala,Intera,Lacija,Ajaksa,Fiorentine,Fulama,Torina...i ništa!" - vodonoše.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milorad,

Taj iz Intera u penziji odigrao 3-poluvremena za Inter, a ovaj iz Reala rezerva je rezervama koja je dala 2 gola u godinu i po dana.
Malo realnosti, nemamo mi nikakve igrace u velikim klubovima a pogotovo ne glavne igrace koji godinama kolo vode u tim istim klubovima

BBR

pre 3 godine

Bolje utroseno vreme bi im bilo da su setali gradom, videli zgradu parlamenta i prelepi dvorac prekoputa istog. Ovako ce da se obrukaju opet, (ne)obrazovanje ce im ostati isto i pricace price kako su pokazali karakter i kako ce iz ove utakmice izaci jaci nego ranije....

Srdjan

pre 3 godine

Ako pobedimo i Madjarsku i Rusiju, a Madjarska i Turska odigraju nereseno u poslednjem kolu, mozemo i do prvog mesta. Jos to da se desi, pa da ostane Tumba. ? Elem, ne tovi se prase pred Bozic. Igrali smo sve vreme nonsalantno ovu Ligu Nacija, a sad bismo da zadrzimo status u B grupi. Obicno budu nagradjeni oni koji se trude, a ne oni koji se manekenisu. Toliko!

Old school

pre 3 godine

Brzo staviti Radonjica na zadnjeg veznog ili levog beka, narusava nam spori bedem. Nismo navikli na tu brzinu, poremetice defanzivnu atmosferu u timu.

..

pre 3 godine

Ko ste vi koji daju ovakvom komentaru plus. Nikada neću navijati protiv Srbije, pa makar bili najgori na svetu.
(Pravi stari Čačanin, 15. novembar 2020 21:20)

Misliš da može gore?

Aks

pre 3 godine

Igracebza A reprezentaciju odabrati iz domace lige. Iz svakog kluba po najboljeg ili popar njih. Ove gologuzije evropske i svetske umisljenje zvezde - hvala i da se ne ljubimo... Sto da se oni trose za tamo neku Srbiju? Ljudi mlate pare tamo, boli njih uvo za drzavu. I to je njihov izbor, nemamo pravo da se ljutimo. Ali ako se ovako nastavi od naseg fudbala nece biti ni za 20god nista...

Goxi M

pre 3 godine

Nekome će možda biti smešno, a i čudno, ali sledeći put u ligi nacija igramo u C ligi (trećoj ligi),a tamo reprezentacije Giblatara, Farskih ostrva (upadaju iz D lige), Kosovo, Albanija, Luksemburg i one manje države bivšeg SSSR-a. Bruka i sramota!!!!

MIRO

pre 3 godine

Vojo@ to što opužeješ Vatikan je totalno besmisleno, jer svakom normalnom čoveku je jasni da se Vatikan ne meša u fudbal već samo u odbojku, u fudbal se mešaju CIA i Masoni i oni verovatno i stoje iza svih naših fudbalskih neuspeha!

orlovi ili kokoši

pre 3 godine

Bosna pala u B ligu.
Hrvatska ima dobre izglede da ostane u A ligi.
Srbija ima dobre izglede da padne u C ligu.
U C ligi su Albanija, Kosovo, CG, Litva, Moldova, Kazahstan, dok Slovenija i Makedonija imaju dobre šanse za pređu u B ligu.

Melita Sandić

pre 3 godine

Ovako ljudi, sve dokse i FSS ne isteta i poslednji činovnik, i dovedu novi pre svega stručni ljudi da vode savez, posebno stručni deo, sve od petlića pa do A Selekcije nema nam boljitka. Pa ljudi pogledajte gde su nam mlađe kategorije! Džaba su sve titule, dovedeš jednog Đorovića jer je podoban, i šta se desi? Ili Krstajića svejedno. Trener mora da bude i stručnjak u svom poslu, i pedagog i elokventan. Trener je mozak operacije, kao hirurg u operacipnoj sali shvatite to. Onda mora da se zacrta cilj i strpljivo, kroz mlađe kategorije da se stvara A selekcija. Pa gde su nama prvaci sveća i evrope, gde? Ljudi sistem, igraš svoju igru sa najboljim koje imaš. Tako su radili Španci, Holanđani. Ali mora banda iz FSS da se rastera. Zna se ko ih je tu doveo, taj treba i da ih raspusti. I zajedno sa FSS da se rastera i banda po klubovima, zna se kojih. Sve dok se ovo ne desi neće biti bolje. Da se ja pitam molio bih Golca da preuzme reprezentaciju. Da je bilo pameti njega bi postavili, makar za ovu jednu utakmicu protiv Škotske. Vucibatine nam dođoše glave, navatali se para glume neku elitu, piju najskuplja vina i puše kohibu, do juče su nosili prsle gaće i čarape. Dosta bre više.

Bivši Srbin

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fudbaler, 15. novembar 2020 23:08)

Ne menja on, već menadžeri. Apsolutno isto to je radio Krstajić, nikada nije imao isti tim ni na jednom meču. To su dve marionete koje nemaju svoje ja i koje rade po instrukcijama pošto ih je neko postavio da slušaju naređenja i da se ponašaju kako su ih dresirali.

Goran Loznica

pre 3 godine

Veliki uspeh naše reprezentacije kada se u obzir uzme da su za Mađare nastupali Puškaš, Kočiš, Kubala... Nadam se da će im predsednik podeliti ordenje i bar u 5 gradova po jedan nacionalni stadion...

Idi begaj

pre 3 godine

U cemu je tajna oko Gacinovica i on igra za reprezentaciju e to mi nikad nece biti jasno, ovaj trener da ima obraza sam bi dao ostavku.
(Sinisa, 16. novembar 2020 02:13)

Da je igrao protiv Škota video bi bar jednog koji izgara i trči u belom dresu.

Abrakadabra

pre 3 godine

Glavno je da skoro svaki igrač ima gomilu tetovaža po sebi - to je u trendu!
Vrlo je bitno, da dresovi JAKO liče na dresove Ruske reprezentacije...
Najzad, očigledno je da se na terenu nikako ne mogu dogovoriti, ko će čija jaja da zanosi u krivini, a ni "stručni štab" o tome nema pojma.
Rezultati su definitivni dokaz o opštem stanju učesnika...
Kad bude napravljen takozvani "nacionalni stadion" - sve će se "promeniti".
Samo da ne bude (opet) neka maketa...

sportdetective

pre 3 godine

Ljudi nama je bolje u C. Tamo mozemo makar nekoga pobediti, kao sto su lihtenstaj, andora, samo da ne dobijemo jaku litvaniju ili sloveniju.

Руска Душа

pre 3 godine

Ево нас опет на месту страдања, да не кажем злочина.
Баш смо мазохисти, сви који гледамо.. А скоро све је исто.
Осим што су ови наши вечерас нечим бустовани. Или су прошлу пустили?
Али да оставимо теорије завере..
Тадић игра, СМС на клупи, Јовић и Митровић ће изгледа играти у пару једино опроштајну утакмицу.
Као да је луд онај Уругвајац што ставља и Каванија и Суареза унстартну поставу (поређење није адекватно, али..)
Нашег Гојка Андријашевића једино Јовић препадне, па не успе да сажваће залогај до краја, али видећемо хоће ли га вечера успвати пред други део утакмице. Нешто је раздраган, за промену..
Све у свему, остаје да прочитамо пар добрих коментара, видимо јесу ли Горан Лозница и Пијани Злотвор нешто паметно срочили и на спавање.. На утакмицу равнодушни а нисам веровао да ће се то десити..
Спортски поздрав.

steva

pre 3 godine

Jel ume neko da mi objasni zašto se ne šutira sa ivice šesnaesterca iz relativno izgledne pozicije već se kombinuje dok se ne izgubi lopta? To neko novo pravilo?

pera

pre 3 godine

Lako je biti dobar uz najbolje , a kad ti treba da budes najbolji shvatimo da su ispod proseka
Zalaganje ---- 0
Kreativnost ---0
Odgovor na presing -- -2
Centarsut --------------0
Pas u prazan prostor ---0
Dupli pas --------------0
Iznosenje lopte --------0
Alkohol ----------------10
Cigarete ---------------10
Starlete / prostituke --10
Obraz ------------------0
Cast ------------------0

Evo im elemenata za analizu

Deki

pre 3 godine

Gudelj na prethodne 3 utakmice na tri pozicije, zadnji vezni, levi bek i danas central i stoper. Tumba cito komentare pa covek da promeni Ha ha ha

Vlada

pre 3 godine

Ako ovo nije za ostavku saveza ja ne znam sta je. Ti ljudi ne rade dobro posao ako su i dalje na tim mestima onda je to neki drugi razlog ali oni su bruka nacije i treba da odu. Gore od ovoga ne može.

Deda

pre 3 godine

Svi vi koji drobite kako nemamo igrace za bolje navedite mi 2 igraca medju grcima koji su uzeli evropsko prvenstvo? Naravno...pojma nemate.
Tim se UIGRAVA.
Trener mora sa ima VIZIJU sta hoce.
Francuska izgubi od finske kuci ako 0:2 ako ih izmesaju i nisu motivisani. Sta, ni francuska nema igrace?
Tako da nemojte drobiti...nas problem je savez tj los trener koji vodi ekipu. Nema tu neke mudrosti...
(proka pronalaza

Mentalitet sine.
Gubitnički i kukavički mentalitet.
Oduvek bilo i biće

Jeste i bice..

pre 3 godine

I onda kad ocekujes da se neko iskupi za nesto i makar malo spere sa sebe bruku, a on opet isto samo sad malo gore.. to se u moje selo zove "DJON OBRAZ"

Fudbaler

pre 3 godine

Menjajte molim vas tog Tumbakovica vise. Zar ne vidite ljudi da covek nema nikakav koncept igre. Menja 100 igraca na 5 utakmica. Pogubio se skroz. Strategije nikakve, ne radi se na detaljima, sve je prepusteno slucaju. Molim vas menjajte ga, muka nas je gledati.

auuu

pre 3 godine

Joj ljudi pa ovo je sjajno. Ispadamo u nizi rang i tamo opet budemo prvi i ponovo idemo u baraz. Da smo kojim slucajem pobedili neke utakmice i bili 2-3 u grupi, pa ostali u ovom rangu tesko bi do baraza. A hvala Bogu i Mitrovicu da nismo pobedili Skote, jer bi protiv croata igrali sa tumbom na kormilu. 5 komada u nasoj mezi bi zasigurno bilo. Tumba je to, kad mu se to desilo sa Partizanom nije ni tad razmisljao o ostavci. Malo se sakrivao po Beogradu, i brzo je nas narod zaboravio.

Nikola

pre 3 godine

Fudbal treba da se zabrani zakonom u Srbiji na jedno dve tri godine...Samo da se trenira bez lige i ucestvo u kvalifikacijama...I posle tri godina bice sve OK..

C i n i k

pre 3 godine

HUN igrala sa maltene drugim timom, SRB katastrofalna, realno, a sto se tice epiloga "naucnika" iz FSS i selektora "patriote" nj rezultati su za 2 g poslednje mesto i 2 tj 3 boda...
Krstajic imao daleko bolje rezultate osim onog debakla sa UKR...
Selektora odmah najuriti kao i ceo FSS!

Marko

pre 3 godine

Sledeći euro igraju 42 reprezentacije. Obzirom da nismo videli euro 24 god idemo direktno u baraž bez igranja grupe.U baražu San Marino Lihtenštajn Gibraltar Andora Vatikan Luksemburg i mi a prve četri se plasiraju. Tu već imamo realne šanse.
(Veso, 15. novembar 2020 21:06)

Uh bice i to napeto, do zadnjeg kola. Fudbaleri su to. Kad mislis da ne moze gore, uvek nas iznova iznenade.

ENDORFIN

pre 3 godine

Ova petarda od kao tzv. 'selektora' i dalje aj što nema srama da sam ode i da se ne zakopava još dublje, nego nas pravi ludima i forsira neku formaciju sa 3 štopera koju je video na tv-u,a mi ne znamo ni kako se ona igra i nemamo ni jednu kontru, stvarno sramotaa, jedino mi žao ovog napaćenog naroda koji polako gubi veru u Srbiju kao simbol...

cxy

pre 3 godine

Da smo dali gol bar jedan imali bismo 1:2 i prednost nad Mađarima u međusobnom (2:2 ukupno sa više golova u gostima), posle u BG 2:0 Ruse recimo (što bi vrlo bilo realno nakon ove pobede nakon rasta samopouzdanja ekipe) i eto (uz remi Mađara i Turaka) Ronalda, Francuza i/ili Nemaca u Beogradu pred publikom 2022/23. Ovako, borićemo se za opstanak u B Ligi. Više se isplati ispasti u C ligu sada. Ovim promašajima danas i protiv Turske tamo kao i greškama u odbrani protiv Mađarske u Beogradu i Rusije sebe smo sami izbacili iz šanse za prolaz u Ligu A.
(Dior, 15. novembar 2020 23:24)

Niko nije zasluženo pobedio, nego smo sami sebe izbacili, jer se rivala ništa nije pitao. Daj mi broj od dilera. hahahaha

mare

pre 3 godine

boban


pričaš decko lazi da se izrazim. protiv skotske sutrnu 2 puta, u okvir i van njega .



tako da nisi u pravu sta god napisao.

Mik

pre 3 godine

Kad svi birkaju neke igrace, da kazem i ja. Ulaskom Marka Grujica dobili smo stabilnost i poneku dugu loptu. Uvek sam govorio i sada to mislim da je decko dobar igrac. Mozda nije dovoljno dobar za Liverpul, ali za nas je premija. U odnosu na Maksimovica prilicno ubrzava igru, minimum dodira, bez gnjavaze lopte. Takodje je Mladenovic pokazao ofanzivni kvalitet, pa smo tu dobri, pogotovo kada se Kostic vrati u formu. Gudelj je igrao vrlo pristojno, Milenkovic nije sporan. Mitrovic je veliki borac, ali ne moze da ira sam u napadu, to je gubljenje vremena. On odlicno otvara prostor, ali kome? Milinkovic-Savic mora bolje i brze da odigrava. Tadic je apsolutno van forme, ali moramo ga sacekati, a Kolarov je na izlaznim vratima. Lazovic, Gacinovic, Lukic, Katai, sve su to upotrebljivi igraci, ali moraju da budu deo nekog koncepta koji vodi ka pobedi. Mislim da imamo kvalitet da igramo u B grupi, ali to treba dokazati. Prethodni selektori - Krstajic i Tumbakovic, nisu uverili nikoga da znaju sta rade. Fudbalerima treba vodjstvo i kvalitetan trening i priprema utakmice, fizicka i psiholoska. A o Savezu ne treba trositi reci... dno! A ruzne beloplave dresove i promenu grba (cetiri ocila na plavoj(!?) podlozi) im ne mogu oprostiti. Sramotna prevara losih djaka!

Zvezda

pre 3 godine

Kada će odbrana da odigra 5,6,7 utakmica u istom sastavu. Da smo se plasirali na EP mogli smo i sa omladincima da igramo. Ekipe koje su se plasirale koriste ovo da isprobaju akternative za neke pozicije. A mi? Već u martu počinju kfalifikacije za SP

ВељаЦЗВ

pre 3 godine

N.Stevanovic-Gobeljic,Kopitovic,Sanicanin,Urosevic-Zdjelar,Docic,Randjelovic,Ivanic,Dj.Ivanovic-Pavkov.Klupa Lazovic-Gajic,Markovic,Erakovic,Antic-Nikolic,Jovancic,Gavric,Katai,Lukic-Siladji.4-2-3-1 ima tu jos ali nemogu da se setim.To je tim malih igraca za velika dela ako ne velika onda veca od razmazenih koje svaki selektor poziva kao da je omadjijan,kod ovih bi imao i autoritet i igru,trud sigurno.
(Jovan, 15. novembar 2020 21:01)

Иванић ти игра за ЦГ, а Саничанин за БиХ :D

Srdjan

pre 3 godine

Ne gledam utakmicu, ali sam upravo pogledao statistiku. Prema njoj, Madjari nas trenutno ubijaju igrom, a uspeli smo da im uvaljamo jedan gol i branimo se.

Mrgud

pre 3 godine

Ajde dobro što napadate FSS, jer su to sve birokrate i oni su u stvari najveći krivci za stanje u našem fudbalu. Ali nikada nemojte napadati igrače. Bez obzira na rezultate i to što ne idemo na EP ili neko drugo takmičenje. Igračima se uvek daje podrška, jer je to sportska etika svakog navijača širom sveta
(kimiko, 15. novembar 2020 21:12) 

Ne napadaju normalni ljudi igrace koji ne znaju nego one koji ne daju svoj maksimum. Ako trener igraca stavi na poziciju koja mu ne odgovara nece niko zameriti igracu ali ako igrac ne trci i ne bori se zasto mislis da se podrazumeva da se takvom igracu pruza podrska?

Gosn Macola

pre 3 godine

Ispali od smesnih skota,verovatno ispali i iz ove divizije u nizu,igramo najgori fudbal na svetu,nema sta ocekujem da produze tumbi na jos koju godinu ugovor da ga nagrade,eto nas jos malo skroz dole na dnu gde ce nas i kosovo preslusavati.

Kaur

pre 3 godine

Tadiću brate daj malo života i prkosa,samo se prenemažeœ i komplikuješ,pokaži malo želje i srca.Jović ima neku blokadu u glavi,defanzivno ne postoji,kretnja kao panj.E zbog toga ne igraš nigde nego greješ klupe.

Nikola

pre 3 godine

Kakve bruka!
Pa mi loptu ne znamo da iznesemo iz odbrane.Koliko straha i ne samopouzdanja to je neverovatno.Opet ta lopta ide unazad jer mi dva pasa ne znamo da sastavimo.Veoma slabi u duelima,lopta se ispucava nepromišljeno sto dalje od gola.Sovio sam utisak da naši fudbaleri jedva čekaju da budu faulirani i da im se dosudi prekršaj jer to smatraju uspehom.
Sve u svemu hvala Mitroviću sto nas je spasio takve blamaže da bi ti porazi na evropskom ušli u istoriju.Bila bi najmanje petarda po meču.
Sve me ovo mnogo bolo kao Srbina ali ovo je naša realnost.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Neverovatan smo narod kad se mnogi odricu svoga ili u ovom slucaju fudbalske reprezentacije,zbog jednog neuspeha!?..

(Sloven sam strelac', 15. novembar 2020

Nije tačno. Odriču se jer to nije naša nego privatna reprezentacija. Ti slobodno navijaj za privatnu firmu, a mi glupi ćemo navijati samo kad toj privatnoj firmi bude zakonom oduzeto pravo da koristi ime i obeležja države Srbije. Da li ti je sada jasno?

veliki strumf

pre 3 godine

Da mi lepo ispadnemo ne u C, nego u ligu D - imaćemo lakši put do narednog prvenstva. Mada, ni to nam ne bi bila sigurica :)))

Paor

pre 3 godine

Sva ta mafija i ludilo i pored svega dođe čovek-gospodin Muslin .Napravi rezultat sa reprezentacijom u kvalifikacijama i oni ga oteraju , postave Krstajića koji ni utakmicu nije dobio . I ništa , nema odgovornosti , idemo dalje . I opet viču nije savez , nisu treneri neznalice već nemamo pravi stadion !! Realno , nema leba ovde ..

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 3 godine

'ajdeeeeee......Kasno se setili nasi manekeni??!!!! Ma sta kazete??......Inace nemaju obicaj da zakasne, ne znam stvarno sta im bi veceras??......Voimja Oca!!!!

kukulele

pre 3 godine

“Srbija igra za čast, opstanak i osvetu “
Osvetili su se nema šta.
Opstali nisu.
A sledeče godine časno će da se bore za ospstanak u ligi C, a presudna utakmica može da bude u Tirani ili u Astani.

Славко

pre 3 godine

Не разумем како после дебакла за дебаклом који су нам се дешавали може да остане иста управа ФСС-а. Не знам од чега та силна фудбалска мафија планира да живи ако нам фудбал сведу на ниво гибралтарског како су кренули. Што се тиче репрезентације, мислим да слабо који Србин осећа да га ова група људи репрезентује.

Simke

pre 3 godine

Vi deco stvarno ovo gledate? Ja sam prvi put prestao početkom veka kada smo se pošteno izblamirali. Onda me je Antić ponovo navukao pa sam se nervirao 2010. ali sam tada definitivno digao ruke. Uđem da pročitam naslov ako ih ne gledam
(neko iz industrije, 15. novembar 2020 23:53)

Moj čovek 👍

Mr. Max

pre 3 godine

Jedini spas je zamoliti Jokanovića, Paunovića Pixija ili Mihu da preuzmu ove momke i probaju bez mešanja sa strane da ih odvedu na SP. Treba autoritet kao što je bio Antić i suziti krug igrača da bi se došlo do uspeha. Nije realno da su kao mladi bili prvaci sveta a posle nekoliko godina da mi nismo u mogućnosti da pobedimo trećerazredne ekipe.

Nikola

pre 3 godine

Fudbal treba da se zabrani zakonom u Srbiji na jedno dve tri godine...Samo da se trenira bez lige i ucestvo u kvalifikacijama...I posle tri godina bice sve OK..

J

pre 3 godine

Vidim da se ovde neki jos iscudjavaju, madjari losi a pricaju o jednoj ozbiljno sportskoj naciji. Bazicni sportovi veoma jaki uvek, fudbal zahvaljujuci ulaganjima i strategiji sve bolji, usli u ligu sampiona, kosarka kad se uporedi sa nasom prvom ligom nebo i zemlja, jedva uporedivo a mi se i dalje zavaravamo. Dok ne krenemo sve ponovo nema nam pomoci, lazemo sami sebe zarad licnih interesa. Pa da li stvarno ovde iko misli da kokeza, tumbakovic i slicni ne vide koliko smo mi losi, vide vide, nego njima je dobro, odlicno im je i boli ih uvo. I tako vec ko zna koliko godina, nikad kraja...

222

pre 3 godine

sve dok ne budemo vratili ,,svoje,, dresove,plave,a ne ove terzićeve i komp., tako ćemo i prolaziti, nikad ništa.
(Milutin, 16. novembar 2020 08:26)

Ma da , boja dresova ne valja , lopta je previse okrugla , trava previsoka... uvek neki levi izgovori dok se uprava bogati na biznisu.

mare

pre 3 godine

zex

zato da je igrao ili bio na klupi a nije, narod bi ga pljuvao da li je zaslužio da igra.

pametno sto otisao dečko.


ako nista da se spremi za ligu gde igra.

Djole_Kg

pre 3 godine

Neverovatan smo narod kad se mnogi odricu svoga ili u ovom slucaju fudbalske reprezentacije,zbog jednog neuspeha!?..

(Sloven sam strelac', 15. novembar 2020 20:54)

Kakav crni JEDAN neuspeh? Zadnji Euro smo igrali 2000. što znači da smo propustili već 5 a što se tiče svetskih nismo uspeli ni 2. krug da prođemo još znajući da godinama po vrednosti igrača spadamo u top 10 u Evropi! Sve reprezentacije naše su krive, ne samo ova, i fudbaleri i uprava, svako treba da nosi svoj teret. Ta ti je reprezentacija otvorila vrata da odeš u neki jak klub i imaš lepu platicu, za uzvrat uradi nešto za svoju naciju, ne za Savez. Godinama se nadamo da možemo da uradimo nešto, i na kraju veliko NIŠTA.

Dzoni77

pre 3 godine

Selektor i dalje ne konta da mu u srcu terena stoje izvodjaci radova a to parce livade treba majstore. Zato i dalje nema kontrole nad posedom lopte, nema tecnih pasova, nema nacina da se poveze pokidano pa onda na dalje i dva bocna igraca koji u ovoj formaciji postaju veznjaci gube smisao sopstvene uloge i delovanja. Uz to sve trenutno najsigurniji vezni Gudelj stoji pred sopstvenim golom daleko od mogucnosti da ozbiljnije ucestvuje u kreiranju igre.
Mucenje se nastavlja...

sportdetective

pre 3 godine

Jedini selektor koji je ima karizmu i kojeg su svi igraci postovali je pokojni g. Radomir Antic...ali kako njega vise nema, nema ni srpskog fudbala.

samo lagano

pre 3 godine

Madjarski trener nadmudrio Tumbakovica. Madjari znaju koga da stisnu, gdje da odigraju presing. Trckaranje i pravi angazman nisu isto, tako da se ne moze porediti neki presing sa laganim kasom za igracem. Ponavlja se i nedostatak angazmana, a da se ne prica sta ko moze i da se tako definise igra. Jedno sat vremena je proslo u pookusajima na jako pracenog Tadica. Ostali vecinom to ne znaju da igraju pod pritisko, da nadju dobro rjesenje u trku, u sekundi. Kada se Srbiji dobro blokira Tadic, veliki posao je odradjen jer pitanje je sta ostali mogu da odrade onako majstorski u trku. Tu bi onda trebala biti neka borba atricije, obostrani presing, pa da se ceka da se igraci umore pa onda i oni manje talentovaniji da prorade u razrijedjenim okolnostima. Srbija igra jednostavno prelezerno uzimajuci sta ima na raspolaganju.

Vilingrađanin

pre 3 godine

Više nemamo ni čuveni izgovor da treba podmladiti reprezentaciju. Ovo su ti igrači. Samo Tadić ima 32 godine a Lazović 30. Pritom nam je i mlada reprezentacija u ozbiljnoj krizi.

vuk

pre 3 godine

Ubio ih Beograd! U gostima smo mnogo boli tim!
Beograd,splavovi,starlete,sladak zivot,a i nasi igraci citaju novine,a tamo pise da su oni neke zvezde! Nije lako podneti sve to,a u Beogradu si!!!

Јабучило

pre 3 godine

Испадосмо ли коначно? Хоће ли сад да буду неке оставке?





А и ја свашта питам...

Djoksa

pre 3 godine

Eh, konačno. Pa da iz komentara nestanu one naivčine koje pišu da "ako pobedimo Mađare i Ruse i poklope nam se još neki rezultati, bićemo prvi u grupi"... Alo, deco! Pa da nešto vredimo ne bi držali fenjer u toj grupi. Pišete o nekim pobedama kao da je to otvoriti vrata od frižidera i uzeti hladno pivo iz njega. Rezultati su merilo kvaliteta, ako naši reprezentativci nisu imali potreban kvalitet da nekog dosad dobiju u grupi, pa neće to sigurno ni u poslednje dve utakmice sigurno. Naročito ne protiv Rusa koji bez obzira što su fudbalski dunsteri mi protiv njih ne znamo da igramo.

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Stručni rad najveći problem, definitivno. Igrače imamo kakve imamo, ni najveći kritizeri ne bi mogli da nabroje neke bolje, nemamo ih naprosto,ali ako kvalitetan trener ne bude radio sa njima bar dva, tri ciklusa, na taktici pre svega, uvek će biti ovako. A ja kod nas ne vidim takvog - eventualno Jokan ili MIloje, kažem eventualno. Nećemo mi nikad biti Nemačka ili Francuska, ali jedan kompaktan tim koji bi se redovno plasirao na završnice, može da se napravi.Naravno, uslov svih uslova je da se daju odrešene ruke, bez menadžerskog mešanja. Znam, zvuči sasvim nerealno i meni :)

Millennium

pre 3 godine

@Dior

Brate, ne znam zašto izvodiš te kalkulacije kad oni sami hoće da ispadnu u lakšu grupu? Mislim, to bi bilo ok što si napisao da naša reprezentacija ima pobednički mentalitet, da grizu do kraja ma šta ih na tom kraju i čekalo. Ali mi smo šibicari, kalkulanti, uvek nam je sudbina u tuđim rukama i sve se svodi na proračune.

Pegone

pre 3 godine

Ispadamo iz B divizije samo da bi dominirali u C diviziji i mozda igrali finale pa mozda ovaj put i pobedili i osigurali put na neko takmicenje :-)
Gresim?

Ostavke

pre 3 godine

Volim reprezentaciju više od kluba za koji navijam, ali sam ponosan na sebe što sam odoleo da ne gledam. Do smene u vrhu FSS Toliko.

smoki

pre 3 godine

Jad i beda nemaju kondiciju kao da su svi prelezali Coronu ovaj Tadić ništa ne zna ubaciti Grujica pod hitno lazović isto vani umesto njega randjelovic

deki

pre 3 godine

буквално као пацери на песу. дупли пас кроз пуну одбрану. ово се не виђа често у стварном фудбалу. можда кад у лига купу игра манчестер сити против мансфилда или кад игра србија. већ су нам 2 пута у ц дивизији пацерске екипе дале гол на исту фору из петлића. прво турска, сад мађарска.

Pera

pre 3 godine

Nit je postajala, nit ce postojati ekipa osim ove jadne Srbije, koja mnogo vise lopti vraca prema svom golu nego sto pokusava da ugrozi protivnicki. Stvarni katastrofa.

Šta god

pre 3 godine

Ma da ipak mi na stadionima posadimo lepo kupus, pa neka korist bar da bude, a? Em se ne nerviramo, em ovi taman mogu da ga zalevaju. Valjda to umeju.

SaleS

pre 3 godine

Jel može neko da mi objasni čemu služi ova Liga nacija? Stvarno ne znam koja je svrha, malo sam guglao ali nisam ništa shvatio. Te neke divizije, lige A,B,C.. Ako je neko raspoložen da mi objasni, veliko hvala! Pozdrav braćo.
(Krojf, 15. novembar 2020 23:05)

Liga nacija je napravljena pre svega zbog para, jer suština bilo čega je u novcu...nažalost. Osnovana je da zameni neprofitabilne i nezanimljive prijateljske utakmice, a ujedno služi kao neka vrsta dodatka kvalifikacijama, jer daje neka mesta na svetskim i evropskim prvenstvima, gde možeš na "lakši" način da stigneš do njih i da mogu i manje reprezentacije da budu učesnici (primer Severne Makedonije). Za evropsko prvenstvo daje 4 mesta (pobednici 4 divizije, osim ako se nisu kvalif kroz kvalif grupe, ako jesu, onda ide sledeći najbolji posle njih iz te grupe ), a za svetsko moguća 2 mesta (2 najbolje ekipe iz lige nacija koje se nisu kvalif za svetsko kroz kvalifikacije, igraju baraž sa drugoplasiranim iz kvalifikacionih grupa). Ukratko toliko....malo složeno, ali se da razumeti. ;)

Kakvu sankciju snose odgovorni?

pre 3 godine

Pod vođstvom Ljubiše Tumbakovića, Srbije je ukupno odigrala 13 utakmica, od kojih je pobedila četiri. Od toga je jedna bila u prijateljskoj utakmici sa Paragvajem (1:0), jedna nad Litvanijom i dve nad Luksemburgom (i njih smo jedva pobedili).
Gubili smo ubedljivo od Portugala i Rusije, izgubili od Mađara i Škota (doduše posle produžetka, ali svejedno nam nema EP) kod kuće, remizirali sa Turcima i Ukrajincima kod kuće, remizirali sa Turskom i Mađarskom u gostima, takođe i sa Norvežanima u gostima, ali smo njih nekako dobili posle produžetaka...

Dakle ni jednu iole ozbiljniju reprezentaciju mi nismo pobedili. Mi u 2020. godine nemamo pobedu nakon 90 minuta... Ali zato u FSS niko ne odgovara... Tumbaković jeste selektor, ali nije on sam sebe postavio na to mesto. A onaj ko jeste, treba da odgovara i za njega i za Krstajića.

Nebojsa Matic

pre 3 godine

Dakle u pet prethodnih kvalifikacija za EP, samo smo jednom glat ispali (2016, jako teška grupa). U ostala četiri ciklusa smo uprskavali u proseku na bilo kojoj od 2-4 i više utakmica, gde nam je trebao jedan jedini gol u bilo kojoj od te 2-4 a da bi prošli grupu/baraž - uključujući tu i remije protiv Azerbejdžana/na domaćem terenu, oduzete bodove zbog huligana itd. Nedisciplina?

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Nemate top igrace ali to i nije toliko bitno; nema ni danska pa su na skoro svakom ep/sp.
Nema ni island, pa su cak i oni uspjeli vezat 2 natjecanja u nizu a vi niste jos od 98-2000.

Sve krivo radite, ali jedno je najgore: treneri.
Ja bih stavio milijunsko pitanje u milijunasu- da se kronoloski poredaju vasi selektori u zadnjih 20 godina. Bilo ih je 18.
Njemacka je u cijeloj svojoj povijesti, odnosno u zadnjih 100 godina, imala 10.

Goli otok nikud nije otisao a dobru volju imamo i dalje, nesto je ipak i na vama. :D

Pedja2206

pre 3 godine

Nikad mi nije bilo jasno zašto za jednog Velibora Vasovića, Ivana Golca nikad nije bilo mesta u Fudbalskom savezu a za neke druge, za koje nikada pre toga nisam ni čuo bilo i sve ih je više. Zašto smo smenjivali selektore koji su imali rezultate Antić, Muslin, kao da im nije bio cilj da se plasiramo na svetska i evropska prvenstva i pobedjujemo. Dokle ce politika voditi naš fudbal.

Milojica

pre 3 godine

Pa ne. Nije lako nasima bre. Proslu utakmicu su igrali u belim dresovima, sad je protivnik u belim. Ko da zapamti tolike informacije!?

Meeee

pre 3 godine

ima li ko link gde da se gleda utakmica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bob, 15. novembar 2020 21:26)

Kad ispadnemo iz ove divizije bice za Dz na Youtube. Tamo pokazuju "live" sve Znj i nebitne timove.

The doors

pre 3 godine

Proka pronalazac
Tim se uigrava?
Rodi ti se djete, zavrsi fakultet, zaposlio se, evo uskoro i svadba. A oni se jos uigravaju. Al dobro, nista ne ide preko noći.

Kolubarac

pre 3 godine

kolika je tumbakovićeva plata i onih oko njega?

da li mu je odbijeno šta od plate zbog toga što usled sopstvenog propusta nije bio na radnom mestu na ovoj utakmici?

ko je i po kojim aktim fss je obećao toj bandi da podele 5 mil evra u slučaju da su se plasirali na ep?