Fudbal 31

Subota, 24.10.2020.

14:02

"Zidan nije problem – pitanje je zašto se Jović nije prilagodio?"

Predrag Mijatović ne dovodi u pitanje stil Zinedina Zidana, koji neki vide kao problem u privikavanju Luke Jovića na Real Madrid.

"Zidan nije problem – pitanje je zašto se Joviæ nije prilagodio?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

objašnjenje

pre 3 godine

Pola zaljubljenih komentara piše familija. OK, i poneki napaljeni navijač Zvezde. To je toliko očigledno, pogotovo to forsiranje poređenja sa Mitrovićem.
(Grof, 24. oktobar 2020 23:13)

Ne znam da li s ozbiljan u vezi pretpostavke o članovima porodice, ali biću sasvim ozbiljan. Napisah mnogo komentara u korist Jovića i nisam član njegove familije. Napisah i brdo komentara u korist Sergeja onda kad je bio na meti Muslinovih botova i nisam član njegove porodice. Zašto? Zato što mi je muka od onih koji se petljaju u nešto o čemu pojma nemaju i ubeđuju da su najbolji srpski fudbaleri šeprtlje i zamlate. Pljujemo najbolje pogotovo ako im trenutno i naizgled ne ide, a uzdižemo u nebo krmiminalce od selektora (Muslin), zamlate od trenera (grof Božović), a od drugoligaških golgetera na kojima baziramo igru reprezentaciju pravimo bogove i spasitelje (Mitrović). Pošto neki očito ne kapiraju dobro, još manje se razumeju u fudbal treba im se dobro objasniti, neke stvari i po više puta kao lošem đaku. S obzirom na ove optužbe da sam član porodice, vidim da nekima ne bi pomogli ni psihijatri.

Grof

pre 3 godine

Pola zaljubljenih komentara piše familija. OK, i poneki napaljeni navijač Zvezde. To je toliko očigledno, pogotovo to forsiranje poređenja sa Mitrovićem. Niti su isti tip igrača, niti imaju iste karaktere. Niti to što se Jović još nije dokazao ni u Realu, ni u reprezentaciju, i što se kako deluje uopšte ne trudi, ima veze sa Mitrovićem. Jović je, na primer, dobio šansu protiv Mađara pa čak ni ne zapreti. Dakle, problem je u njegovom stavu a sa njim neće još dugo ostati u Realu. Mora to da menja ili će samo da tone dalje. Ili ne mora, ako misli da je ono što radi van terena važnije i da je zaradio dovoljno.

sex

pre 3 godine

Njemu treba sredina sa normalnim i timski orijentisanim saigračima. Sa ovakvim sebičnjacima u timu je nemoguće uspeti. Treba da beži iz Reala i u drugom klubu pokaže šta zna.
(odgovor hejterskim botinama, 24. oktobar 2020 14:38)

Ti si izgleda zaljubljen u Luku.
Cuj njega,ne valja Real,treba mu drugi klub.Pa nek proba Surdulicu ili ako vec nece u Srbiju mozda Lece,Mirandes ili Cardif.
Igra decko u najboljem klubu u svetu a tebi ne valja klub.
I gle kako bez Luke otresose Barsu danas.

sex

pre 3 godine

Dobar je Jovic igrac,samo treba da ukapira da mora da trci,grize,bori se za svaku loptu,pritiska protivniku zadnju liniju,otvara se.
Za sad on nista od ovog nabrojanog ne radi.
Zasto je to tako to samo on zna.
A to sto ovde pisu Lukini fanatici te ovaj ga bojkotuje,te mrzi ga Zidan,te pritisak ne pije to vodu.
On je debelo placen da trpi taj pritisak,igra,bori se I daje golove.
A nista od toga ne radi.
Decko mi na terenu deluje da je u fazonu uzo sam lovu bas me zabole patka za fudbal.

plato

pre 3 godine

(opet jedan, 24. oktobar 2020 17:20)
(za peđu, 24. oktobar 2020 16:16)
(objasnjenje, 24. oktobar 2020 15:16)

stat, nnn i gomila drugih nick-ova

Ne moraš konstantno da menjaš imena i nastavljaš višegodišnju tradiciju pljuvanja Mitrovića, a dizanja u nebesa Jovića.

opet jedan

pre 3 godine

@(2CRAZY, 24. oktobar 2020 16:54)

Govoriš kao da se radi o fudbaleru koji ima 30 godina. Kad je igrao za Benfiku, Jović je imao samo 18 -19 godina i bio je mladi talenat. Retko ko njegovih godina je dobijao šansu. Onu sezonu pre sezone kad je eksplodirao u Ajntrahtu, Jović je ulazio sa klupe i tako ulazeći sa klupe dao osam golova što je isto kao Mitrović u prvoj ligi kao prvi napadač Fulama na kojeg su išle sve lopte i kojem je trener Jokanović prilagodio igru. Sledeće sezone Jović je ekspolodirao i postao najbolji napadač Bundeslige po odnosu minutaže i golova. U njegovim godinama je dugodišnji prvi strelac Bundeslige Levandovski još uvek igrao u Poljskoj i bio prilično nepoznat.

Govoreći o tome kako je Jović davao golove u Ajntrahtu opet pokazuješ neznanje i nerazumevanje koncepta igre. Ajntraht je igrao moderan fudbal sa brzim i razrađenim akcijama i ništa ne bi vredelo što Jovića forsiraju ako on nema brzinu, tehniku i dobro kretanje i preciznost šuta. Nije bilo akcije Ajntrahta u kojoj Jović nije učestvavao bilo kao strelac, bilo kao asistent ili kreator i učesnik akcije. Ajntraht je bio timski orijentisan klub, ne kao reprezentacija Srbije gde postoje klanovi i sujeta među igračima.Prema tome, potpuna je besmislica to što pričaš. Druga je stvar kad se igra naše reprezentacije bukvalno zasniva na Mitroviću i gde se samo on gađa. E to se zove forsiranje, nameštanje i guranje na silu nekog igrača. Da ga nisu toliko forsirali, pitanje je šta bi Mitrović postigao.

Che

pre 3 godine

Legolas@ Jovic je dobar igrac, jos uvik mlad ali realno nije za top klubove. Ode neki konstantno pisu o njegovim igrama za Frankfurt. Lako ili lakse je igrat u malom klubu bez velikih zvijezda, di svaki tvoj potez nije pod povecalom ka u Realu. Evo pokusat cu povuc paralelu iako je mislim 6 godina razlike izmedu njih. Kramaric. Razvaljiva u Hofenheimu, najbolji strijelac kluba svih vrimena. Nema kome nije dava golove. Cak i u Rijeci zabija u europa ligi jakim klubovima. Bi li on uspija u Realu, Barci, Bayernu, Liverpulu, Juventusu?? Sumnjam iako mislim da je svestraniji i cak bolji nego Jovic. Ponavlham Jovic je mlad i ima jos vrimena da se vrati na pravi put ali cisto sumnjam da je za top, dakle vrhunski klub. Na ovom portalu sam komentira kad je tek presa u Real ovim ricima. Triba je otic u Chelsea ili neki takav klub. Isto tako sam citira tadasnjeg trenera Niku Kovaca koji je tad reka da se Jovic strpi. Da ne srlja i da radi na sebi pa ako nastavi s igrama Real nece nigdi pobic. Jovic je usa u odlicnu formu u Frankfurtu i nakon samo godinu on radi ogroman korak umisto da jos sazrijeva. Bojim se da je platija danak neiskustvu i da je ovo bija ishitren potez mladica, da ne kazem balavca

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Jovic je problem sam sebi.Sansu je imao,ali ne može više od onog sto je on.
Kompletan fudbaler nije neko ko rano počne učiti fudbal.
Predispozicija broj jedan je talenat.
Uspevaju samo oni talenti koji imaju fizicke predispozicije i mentalnu snagu.
Kad sve to imaju onda je vazno da na vreme pocnu igrati
Jovic je počeo rano,sto je u redu.Ima fizicke predispozicije i to je u redu.
Jovic nema talenat niti mentalni sklop potreban za vrhunskog igraca.
On nema vic u igri.
On nema maštovitost,trik...
Gledaj tu jurnjavu i ženidbu sa starletom(Sofija je najpre to i moje izvinjenje njoj i ...)i razmišljaj o mentalnom sklopu.
Dakle,kratko:
Jovic je Krenuo i stigao do njegovog mogućeg limita.
Dok je bio u malim sredinama “fascinirao”je međju sebi sličnim,ali ni tu nije fascinirao virtuoznoscu(nema je),nego sportskom gradjom.Gradja nije ništa nego zabluda.
Kad je prešao u visi razred,on ne može biti ni rezerva tamošnjim rezervama.
U sportu se mnogo zaradjuje.Roditelji sve ulože da naprave sportistu za tržište.Rade to zbog novca.I prosečan ugovor donese više nego sto pametan i nadaren covek može zaraditi za ceo život.To je anomalija,ali još traje.To i starlete će nestati sa scene kao sto su nestajale i mnoge anomalije.Doci će nešto novo.Videcemo kako će IT tehnologija biti izazov(već jeste) za zgrtanje novca...Onda će nešto drugo...
Svi trce za novcem,a majstori postaju oni sa talentom ako se uključe u tu trku.Ostali uhvate nešto,nekad i puno...Zato niko ne odustaje.Sansa za novac postoji i trcace se za tim.
Lično bih voleo da ima takav talenat da inkasira 200 miliona i više...
Voleo bih da takvi bude puno iz Srbije,ali mala populacija,sa malo dece sužava tu šansu,a svi bi lovu.....

Che

pre 3 godine

Legolas@ Jovic je dobar igrac, jos uvik mlad ali realno nije za top klubove. Ode neki konstantno pisu o njegovim igrama za Frankfurt. Lako ili lakse je igrat u malom klubu bez velikih zvijezda, di svaki tvoj potez nije pod povecalom ka u Realu. Evo pokusat cu povuc paralelu iako je mislim 6 godina razlike izmedu njih. Kramaric. Razvaljiva u Hofenheimu, najbolji strijelac kluba svih vrimena. Nema kome nije dava golove. Cak i u Rijeci zabija u europa ligi jakim klubovima. Bi li on uspija u Realu, Barci, Bayernu, Liverpulu, Juventusu?? Sumnjam iako mislim da je svestraniji i cak bolji nego Jovic. Ponavlham Jovic je mlad i ima jos vrimena da se vrati na pravi put ali cisto sumnjam da je za top, dakle vrhunski klub. Na ovom portalu sam komentira kad je tek presa u Real ovim ricima. Triba je otic u Chelsea ili neki takav klub. Isto tako sam citira tadasnjeg trenera Niku Kovaca koji je tad reka da se Jovic strpi. Da ne srlja i da radi na sebi pa ako nastavi s igrama Real nece nigdi pobic. Jovic je usa u odlicnu formu u Frankfurtu i nakon samo godinu on radi ogroman korak umisto da jos sazrijeva. Bojim se da je platija danak neiskustvu i da je ovo bija ishitren potez mladica, da ne kazem balavca. Ali ka sta kazu Real se ne odbija

2CRAZY

pre 3 godine

Gledajuci istoriju, Jovic izgleda igra vrhunski samo za svaki drugi klub, onaj tim gde je bio pre Frankfurta, tu je bio uzas, ko sad u Realu, nista nije pokazao i jedva su docekali da ga prodaju, e onda je u Frankfurtu zablistao, u fazonu "sad cu ja da pokazem onima sto su me prodali sta zaista znam", sad je u Real-u, opet uzasna sezona, sigurno ceka da bude prodat u neki drugi klub, pa da pokaze sta zna :D
Mada ruku na srce, da mu nije bilo Rebica i Kostica u Frankfurtu, ne bi on dao ni trecinu tih golova, veoma je limitiran kao napadac, to jest zna samo iz prve da finishira i to je to, nista pre toga.

za peđu

pre 3 godine

@ (Pedja, 24. oktobar 2020 15:40)

Peđa, dušo, ti stvarno mnnogo lupetaš, a i ne razumeš se u fudbal koji je ipak igra za odrasle. Mitrović je većinu golova za reprezentaciju dao glavom, dakle u skoku iz čega se jasno vidi kako je naša reprezentacija igrala. A igrala je kao što igraju loši timovi: nasumičnim nabacivanjem lopte u šesnasterac. Statistika pokazuje da je Mitrović loš u duelima, posebno u duelima po zemlji gde je katastrofalno loš. U vazdušnim duelima je nešto bolji. U driblingu je loš. Spor. Brze kontre i polukontre s njim u napadu teško moguće. To što je bio vodeći strelac engleske druge lige možeš mačku o rep da okačiš. To je bitno taman koliko je bitno ko je vodeći strelac naše ping pong lige. U najvišem rangu takmičenja učinak Mitrovića je jako loš, odnosno jedino će ostati zabeleženo da je po statistici jedne sezone bio najlošiji napadač Premijer lige sa punom minutažom po odnosu šuteva i golova, odnosno da je bio prvi po promašajima.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Nažalost to je politika u klubu Real Madrida dovedeš najboljeg strelca Bundeslige i staviš ga na klupu sve dok neispadne iz forme sečam se koliko je loš bio Beil kad je došao u Real iz Engleske lige i naravno nikako nije mogao doči do izražaja jer je ulazio na poluvremenu ali na njegovu sreču tad su neki igrači poput Ronalda i još nekih imali odličnu ekipu ali ni tada jim Ronaldo nije valjao i preko noči žele onda,da jim nespreman igrač daje odma golove kako reče Tadič ostajem u Ajaxu kad je dobio neke odlične ponude pojedinih klubova shvatio Tadič bolje igrati nego u Barceloni sedeti a sedeo bi jedno 90.posto.Ima mnogo igrača koji su tek odlaskom iz Reala pokazali svoj pravi kvalitet.Svojevremeno su treneri hteli gurnuti Savičeviča na klupu iako je bio 3.razreda ispred a gurali su Papena jer je bio Francuz.

objasnjenje

pre 3 godine

Sve si dobro rekao sem toga da Mitrovic nije kvalitetniji igrac od Jovića.
Mitrović je za Jovića klasa od napadača.
(Nenad, 24. oktobar 2020 14:43)

Stvarno je besmisleno to što pišeš. Ne nipodaštavam MItrovića već samo tvrdim da je drugačiji tip napadača od Jovića ili bilo kog drugog napadača u jačem timu. Mitrović zna to što zna, da skoči i da gol. Većinu golova postigao je glavom. Pošto naša reprezentacija uglavnom godinama i igra tako bunareći i nasumično nabacujući loptu u šesnaesterac, Mitrović se tu uklapa, pogotovo ako imamo u vodu da stalno igra, da mu je mesto godinama zacementirano i da sve lopte idu na njega. Ne bi se uklopio u tim gde su akcije razrađene i smišljene jer nema brzinu, tehniku, dribling, loš je u duelima što se vidi po statistici...Jačim klubovima napadač takvog kova ne bi odgovarao ni za klupu, ni za rotaciju, a kamoli za prvog centarfora. Iako se neznalicama čini da je Mitrović zver, on je u sezoni kad je Fulam ispao iz lige bio najlošiji napadač Premijer lige po odnosu šuteva i golova, odnosno prvi po promašajima.
Iste te sezone Jović je bio hit u Bundesligi i u Ajntrahtu pokazao da ima sve što Mitroviću nedostaje. To je razlika u klasi, kao da porediš auto iz Kragujevca i BMW. To je objašnjenje zbog čega nijedan klub srednjeg ranga nije zainteresovan za Mitrovića (kamoli vrhunski klub), mada njegovi fanovi ne mogu čudom da se načude zašto se Barselona, Real, Juventus i Bajern ne otimaju za Mitra.

*

pre 3 godine

Jović = pola čovek - pola baobab. Kakvo prilagođavanje, kakvo poređenje sa Azarom... Kad se Azar vrati, pokazaće zašto je toliko plaćen, ništa se ne brinite. Onda ovima što botiraju ostaje samo da se pozivaju na Mitrovića. Ili će smisliti nekog novog. Dok ovdašnji menadžeri još jednom ne utope Jovića za ozbiljniju lovu, a onda će prestati i ovo nerezonsko agitovanje za jednog od najsramotnijih igrača sa ovih prostora.

Pedja

pre 3 godine

Nema od Jovica nista, zato sto on i ne pokusava nista kad igra. On stalno ceka da ga neko pogodi loptom, da mu doda tacno u noge, trckara po terenu i deluje kao da ce da zaspi svakog trenutka. Ko god udje umesto njega, u roku od nekoliko minuta da gol. Ev poslednja izmena dala gol posle10 sekundi. Ali, taj sto je usao je kidisao, odmah napao protivnika, uzeo loptu i dao gol. Ovde se pise o Mitrovicu dosta. Dobar primer, relativno spor igrac i bez neke velike tehnike. Medjutim, kad igra on se trudi 100%, kidise, otima lopte, pokusava da udje u sansu, trazi odbitke i zato i daje golove. Mi smo izgubili od Madjara kod kuce, sto je velika sramota. Oni su bili dobri otprilike jos dok je igrao Puskas, pre pola veka. I ako ga bojkotuju u Realu, da li ga onda bojkotuju i u reprezentaciji? Naravno da ne, nego se ne trudi uopste. Davno je u Zvezdu bio dosao Repcic i na pocetku bio bojkotovan od saigraca, niko mu nije dodavao loptu. Igrao je krilo i covek je poceo da napada protivnika, otima lopte, dribla, ubacuje ostalima i ubrzo je postao jedan od najomiljenijih igraca. Znaci, trud pre svega. Jednostavno Jovic ove godine sto god je uradio, uradio je lose i pogresno, sto na terenu, sto van njega. Za razliku od mnogih drugih, uzeo je milione da zivi do kraja zivota. Ali, kakav je talenat, on ce i to da spljiska.

pravda za gošu Nemanju Stevanovića

pre 3 godine

Nije za Real nikako. I to što ga saigrači preskaču pokazuje da nije u stanju da se uklopi u ekipu i izbori za svoje mesto. Šta je on mislio, da će biti prvi napadač, da će mu svi servirati lopte kao na tacni, a za više od jedne sezone ne može ili neće da nauči španski jezik.

Jaran

pre 3 godine

Ser Kokeza
Gudelj je cak dosao do toga da je ili u prvih 11 ili obavezno udje sa klupe. Odlican je, steta sto je napravio onu pauzu kada je otisao u Kinu...

Pedja

pre 3 godine

Objašnjenje-Al ti lupetas, Mitrovic po tebi ne moze da pridje Jovicu, pises kako je slab u duelu, a skoro sve golove bas za reprezentaciju je dao iz zestoke borbe i duel igre. Znaci lupetas, lazes sebe, Jovic je imao jednu sezonu u srednjoj ekipi, a u Realu je 0, dobija sansu da igra, ali ga nema. Sa druge strane Mitrovic je daleko bolji i kvalitetniji igrac, bio je najbolji strelac Championship-a koji je svakako kvalitetna liga, daleko ispred mnogih prvih liga u Evropi.

Marko

pre 3 godine

Ljudi konstantno ubacuju Azara u priču sa Jovićem. Azar konstantno vuče neke povrede. Odigra 2 utakmica pa je povredjen 10. Nijednu krštenu utakmicu nije odigrao. Novi Bejl.

fmple

pre 3 godine

Real bi trebalo da menja Azara i Jovića za moćnu gol mašinu Aleksandra Mitrogola Mitrovića, koji trese mreže po amaterskim drugim ligama, protiv konobara, automehaničara i pekara, i ima zacementirano mesto u menadžerskoj reprezentaciji Srbije.
(zvezdale, 24. oktobar 2020 14:14)

Tako je!

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Jović je neozbiljan. Uporedite ga, na primer, sa Gudeljom - u isto vreme su došli u Španiju, obojica su uglavnom rezerve i nemaju neku veću minutažu ALI Gudelj se maksimalno trudi kada uđe na teren za razliku od Jovića koji se šetka levo-desno (da ne pominjem što je ovaj prvi u međuvremenu naučio da priča španski). Nisu kod Jovića problem njegovi igrački kvaliteti, problem je to što mu u glavi duva promaja. Zato mi je i smešan ovaj komentar o Mitroviću u kome ga "kolega komentator" naziva drugorazrednim fudbalerom. Mitar možda nije kvalitetan kao Jović, ali on nedostatak kvaliteta nadomešćuje borbenošću i zalaganjem. Takvi igrači mnogo znače ekipi a i navijači ih generalno vole.

Pozdrav.

odgovor hejterskim botinama

pre 3 godine

U vezi bojkota Jovića od strane saigrača je bilo dosta reči, a pojavili su se i snimci konkretnih situacija ponašanja nekih njegovih saigrača gde je očito da je u povoljnoj prilici za gol, ali izbegavaju da mu daju loptu:
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=02&dd=07&nav_id=1651645

Njemu treba sredina sa normalnim i timski orijentisanim saigračima. Sa ovakvim sebičnjacima u timu je nemoguće uspeti. Treba da beži iz Reala i u drugom klubu pokaže šta zna.

Greekos

pre 3 godine

@zvezdale
Retko glup komentar :) Ako nista bar trese neke mreze a u nacionalnom dresu ucinak mu je bolji nego bilo kome u prethodnih 20g

zvezdale

pre 3 godine

Real bi trebalo da menja Azara i Jovića za moćnu gol mašinu Aleksandra Mitrogola Mitrovića, koji trese mreže po amaterskim drugim ligama, protiv konobara, automehaničara i pekara, i ima zacementirano mesto u menadžerskoj reprezentaciji Srbije.

Nenad

pre 3 godine

Sve si dobro rekao sem toga da Mitrovic nije kvalitetniji igrac od Jovića.
Mitrović je za Jovića klasa od napadača. Sto dokazuje gfe god je igrao i plus sam nosi reprezentqciju

jes

pre 3 godine

1. Pokazao se bolje nego Azar 

2. Pitanje je zasto ga saigraci preskacu i ne dobacuju loptu?
(ime, 24. oktobar 2020 14:36)

Zato što pojma nema.

legolas

pre 3 godine

Mijate brate vidiš li isto što i mi, ili možda ne. On je svoje dočekao, ubacuje ga Zidan skoro pa redovno, njega booi uvo, kao da je sam Pele u pitanju.
Niti oduzima lopte, niti se kreće po terenu, panj mu nije ravan.
Jednostavno prerano i nezreo došao u instituciju Real Madrid zvanu, ne shvatajući da mora da bude uvek 100% kao puška, koncentrisan i pun želje da istrči na teren.
Glavom nije tu, telom jeste, to je problem.
Što je najgore,sva ta njegova uspavanost, deluje arogantno i iritirajuće.

legolas

pre 3 godine

Mijate brate vidiš li isto što i mi, ili možda ne. On je svoje dočekao, ubacuje ga Zidan skoro pa redovno, njega booi uvo, kao da je sam Pele u pitanju.
Niti oduzima lopte, niti se kreće po terenu, panj mu nije ravan.
Jednostavno prerano i nezreo došao u instituciju Real Madrid zvanu, ne shvatajući da mora da bude uvek 100% kao puška, koncentrisan i pun želje da istrči na teren.
Glavom nije tu, telom jeste, to je problem.
Što je najgore,sva ta njegova uspavanost, deluje arogantno i iritirajuće.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Jović je neozbiljan. Uporedite ga, na primer, sa Gudeljom - u isto vreme su došli u Španiju, obojica su uglavnom rezerve i nemaju neku veću minutažu ALI Gudelj se maksimalno trudi kada uđe na teren za razliku od Jovića koji se šetka levo-desno (da ne pominjem što je ovaj prvi u međuvremenu naučio da priča španski). Nisu kod Jovića problem njegovi igrački kvaliteti, problem je to što mu u glavi duva promaja. Zato mi je i smešan ovaj komentar o Mitroviću u kome ga "kolega komentator" naziva drugorazrednim fudbalerom. Mitar možda nije kvalitetan kao Jović, ali on nedostatak kvaliteta nadomešćuje borbenošću i zalaganjem. Takvi igrači mnogo znače ekipi a i navijači ih generalno vole.

Pozdrav.

jes

pre 3 godine

1. Pokazao se bolje nego Azar 

2. Pitanje je zasto ga saigraci preskacu i ne dobacuju loptu?
(ime, 24. oktobar 2020 14:36)

Zato što pojma nema.

Marko

pre 3 godine

Ljudi konstantno ubacuju Azara u priču sa Jovićem. Azar konstantno vuče neke povrede. Odigra 2 utakmica pa je povredjen 10. Nijednu krštenu utakmicu nije odigrao. Novi Bejl.

Greekos

pre 3 godine

@zvezdale
Retko glup komentar :) Ako nista bar trese neke mreze a u nacionalnom dresu ucinak mu je bolji nego bilo kome u prethodnih 20g

Nenad

pre 3 godine

Sve si dobro rekao sem toga da Mitrovic nije kvalitetniji igrac od Jovića.
Mitrović je za Jovića klasa od napadača. Sto dokazuje gfe god je igrao i plus sam nosi reprezentqciju

zvezdale

pre 3 godine

Real bi trebalo da menja Azara i Jovića za moćnu gol mašinu Aleksandra Mitrogola Mitrovića, koji trese mreže po amaterskim drugim ligama, protiv konobara, automehaničara i pekara, i ima zacementirano mesto u menadžerskoj reprezentaciji Srbije.

fmple

pre 3 godine

Real bi trebalo da menja Azara i Jovića za moćnu gol mašinu Aleksandra Mitrogola Mitrovića, koji trese mreže po amaterskim drugim ligama, protiv konobara, automehaničara i pekara, i ima zacementirano mesto u menadžerskoj reprezentaciji Srbije.
(zvezdale, 24. oktobar 2020 14:14)

Tako je!

pravda za gošu Nemanju Stevanovića

pre 3 godine

Nije za Real nikako. I to što ga saigrači preskaču pokazuje da nije u stanju da se uklopi u ekipu i izbori za svoje mesto. Šta je on mislio, da će biti prvi napadač, da će mu svi servirati lopte kao na tacni, a za više od jedne sezone ne može ili neće da nauči španski jezik.

Che

pre 3 godine

Legolas@ Jovic je dobar igrac, jos uvik mlad ali realno nije za top klubove. Ode neki konstantno pisu o njegovim igrama za Frankfurt. Lako ili lakse je igrat u malom klubu bez velikih zvijezda, di svaki tvoj potez nije pod povecalom ka u Realu. Evo pokusat cu povuc paralelu iako je mislim 6 godina razlike izmedu njih. Kramaric. Razvaljiva u Hofenheimu, najbolji strijelac kluba svih vrimena. Nema kome nije dava golove. Cak i u Rijeci zabija u europa ligi jakim klubovima. Bi li on uspija u Realu, Barci, Bayernu, Liverpulu, Juventusu?? Sumnjam iako mislim da je svestraniji i cak bolji nego Jovic. Ponavlham Jovic je mlad i ima jos vrimena da se vrati na pravi put ali cisto sumnjam da je za top, dakle vrhunski klub. Na ovom portalu sam komentira kad je tek presa u Real ovim ricima. Triba je otic u Chelsea ili neki takav klub. Isto tako sam citira tadasnjeg trenera Niku Kovaca koji je tad reka da se Jovic strpi. Da ne srlja i da radi na sebi pa ako nastavi s igrama Real nece nigdi pobic. Jovic je usa u odlicnu formu u Frankfurtu i nakon samo godinu on radi ogroman korak umisto da jos sazrijeva. Bojim se da je platija danak neiskustvu i da je ovo bija ishitren potez mladica, da ne kazem balavca. Ali ka sta kazu Real se ne odbija

Pedja

pre 3 godine

Nema od Jovica nista, zato sto on i ne pokusava nista kad igra. On stalno ceka da ga neko pogodi loptom, da mu doda tacno u noge, trckara po terenu i deluje kao da ce da zaspi svakog trenutka. Ko god udje umesto njega, u roku od nekoliko minuta da gol. Ev poslednja izmena dala gol posle10 sekundi. Ali, taj sto je usao je kidisao, odmah napao protivnika, uzeo loptu i dao gol. Ovde se pise o Mitrovicu dosta. Dobar primer, relativno spor igrac i bez neke velike tehnike. Medjutim, kad igra on se trudi 100%, kidise, otima lopte, pokusava da udje u sansu, trazi odbitke i zato i daje golove. Mi smo izgubili od Madjara kod kuce, sto je velika sramota. Oni su bili dobri otprilike jos dok je igrao Puskas, pre pola veka. I ako ga bojkotuju u Realu, da li ga onda bojkotuju i u reprezentaciji? Naravno da ne, nego se ne trudi uopste. Davno je u Zvezdu bio dosao Repcic i na pocetku bio bojkotovan od saigraca, niko mu nije dodavao loptu. Igrao je krilo i covek je poceo da napada protivnika, otima lopte, dribla, ubacuje ostalima i ubrzo je postao jedan od najomiljenijih igraca. Znaci, trud pre svega. Jednostavno Jovic ove godine sto god je uradio, uradio je lose i pogresno, sto na terenu, sto van njega. Za razliku od mnogih drugih, uzeo je milione da zivi do kraja zivota. Ali, kakav je talenat, on ce i to da spljiska.

sex

pre 3 godine

Njemu treba sredina sa normalnim i timski orijentisanim saigračima. Sa ovakvim sebičnjacima u timu je nemoguće uspeti. Treba da beži iz Reala i u drugom klubu pokaže šta zna.
(odgovor hejterskim botinama, 24. oktobar 2020 14:38)

Ti si izgleda zaljubljen u Luku.
Cuj njega,ne valja Real,treba mu drugi klub.Pa nek proba Surdulicu ili ako vec nece u Srbiju mozda Lece,Mirandes ili Cardif.
Igra decko u najboljem klubu u svetu a tebi ne valja klub.
I gle kako bez Luke otresose Barsu danas.

Jaran

pre 3 godine

Ser Kokeza
Gudelj je cak dosao do toga da je ili u prvih 11 ili obavezno udje sa klupe. Odlican je, steta sto je napravio onu pauzu kada je otisao u Kinu...

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Jovic je problem sam sebi.Sansu je imao,ali ne može više od onog sto je on.
Kompletan fudbaler nije neko ko rano počne učiti fudbal.
Predispozicija broj jedan je talenat.
Uspevaju samo oni talenti koji imaju fizicke predispozicije i mentalnu snagu.
Kad sve to imaju onda je vazno da na vreme pocnu igrati
Jovic je počeo rano,sto je u redu.Ima fizicke predispozicije i to je u redu.
Jovic nema talenat niti mentalni sklop potreban za vrhunskog igraca.
On nema vic u igri.
On nema maštovitost,trik...
Gledaj tu jurnjavu i ženidbu sa starletom(Sofija je najpre to i moje izvinjenje njoj i ...)i razmišljaj o mentalnom sklopu.
Dakle,kratko:
Jovic je Krenuo i stigao do njegovog mogućeg limita.
Dok je bio u malim sredinama “fascinirao”je međju sebi sličnim,ali ni tu nije fascinirao virtuoznoscu(nema je),nego sportskom gradjom.Gradja nije ništa nego zabluda.
Kad je prešao u visi razred,on ne može biti ni rezerva tamošnjim rezervama.
U sportu se mnogo zaradjuje.Roditelji sve ulože da naprave sportistu za tržište.Rade to zbog novca.I prosečan ugovor donese više nego sto pametan i nadaren covek može zaraditi za ceo život.To je anomalija,ali još traje.To i starlete će nestati sa scene kao sto su nestajale i mnoge anomalije.Doci će nešto novo.Videcemo kako će IT tehnologija biti izazov(već jeste) za zgrtanje novca...Onda će nešto drugo...
Svi trce za novcem,a majstori postaju oni sa talentom ako se uključe u tu trku.Ostali uhvate nešto,nekad i puno...Zato niko ne odustaje.Sansa za novac postoji i trcace se za tim.
Lično bih voleo da ima takav talenat da inkasira 200 miliona i više...
Voleo bih da takvi bude puno iz Srbije,ali mala populacija,sa malo dece sužava tu šansu,a svi bi lovu.....

Che

pre 3 godine

Legolas@ Jovic je dobar igrac, jos uvik mlad ali realno nije za top klubove. Ode neki konstantno pisu o njegovim igrama za Frankfurt. Lako ili lakse je igrat u malom klubu bez velikih zvijezda, di svaki tvoj potez nije pod povecalom ka u Realu. Evo pokusat cu povuc paralelu iako je mislim 6 godina razlike izmedu njih. Kramaric. Razvaljiva u Hofenheimu, najbolji strijelac kluba svih vrimena. Nema kome nije dava golove. Cak i u Rijeci zabija u europa ligi jakim klubovima. Bi li on uspija u Realu, Barci, Bayernu, Liverpulu, Juventusu?? Sumnjam iako mislim da je svestraniji i cak bolji nego Jovic. Ponavlham Jovic je mlad i ima jos vrimena da se vrati na pravi put ali cisto sumnjam da je za top, dakle vrhunski klub. Na ovom portalu sam komentira kad je tek presa u Real ovim ricima. Triba je otic u Chelsea ili neki takav klub. Isto tako sam citira tadasnjeg trenera Niku Kovaca koji je tad reka da se Jovic strpi. Da ne srlja i da radi na sebi pa ako nastavi s igrama Real nece nigdi pobic. Jovic je usa u odlicnu formu u Frankfurtu i nakon samo godinu on radi ogroman korak umisto da jos sazrijeva. Bojim se da je platija danak neiskustvu i da je ovo bija ishitren potez mladica, da ne kazem balavca

objasnjenje

pre 3 godine

Sve si dobro rekao sem toga da Mitrovic nije kvalitetniji igrac od Jovića.
Mitrović je za Jovića klasa od napadača.
(Nenad, 24. oktobar 2020 14:43)

Stvarno je besmisleno to što pišeš. Ne nipodaštavam MItrovića već samo tvrdim da je drugačiji tip napadača od Jovića ili bilo kog drugog napadača u jačem timu. Mitrović zna to što zna, da skoči i da gol. Većinu golova postigao je glavom. Pošto naša reprezentacija uglavnom godinama i igra tako bunareći i nasumično nabacujući loptu u šesnaesterac, Mitrović se tu uklapa, pogotovo ako imamo u vodu da stalno igra, da mu je mesto godinama zacementirano i da sve lopte idu na njega. Ne bi se uklopio u tim gde su akcije razrađene i smišljene jer nema brzinu, tehniku, dribling, loš je u duelima što se vidi po statistici...Jačim klubovima napadač takvog kova ne bi odgovarao ni za klupu, ni za rotaciju, a kamoli za prvog centarfora. Iako se neznalicama čini da je Mitrović zver, on je u sezoni kad je Fulam ispao iz lige bio najlošiji napadač Premijer lige po odnosu šuteva i golova, odnosno prvi po promašajima.
Iste te sezone Jović je bio hit u Bundesligi i u Ajntrahtu pokazao da ima sve što Mitroviću nedostaje. To je razlika u klasi, kao da porediš auto iz Kragujevca i BMW. To je objašnjenje zbog čega nijedan klub srednjeg ranga nije zainteresovan za Mitrovića (kamoli vrhunski klub), mada njegovi fanovi ne mogu čudom da se načude zašto se Barselona, Real, Juventus i Bajern ne otimaju za Mitra.

za peđu

pre 3 godine

@ (Pedja, 24. oktobar 2020 15:40)

Peđa, dušo, ti stvarno mnnogo lupetaš, a i ne razumeš se u fudbal koji je ipak igra za odrasle. Mitrović je većinu golova za reprezentaciju dao glavom, dakle u skoku iz čega se jasno vidi kako je naša reprezentacija igrala. A igrala je kao što igraju loši timovi: nasumičnim nabacivanjem lopte u šesnasterac. Statistika pokazuje da je Mitrović loš u duelima, posebno u duelima po zemlji gde je katastrofalno loš. U vazdušnim duelima je nešto bolji. U driblingu je loš. Spor. Brze kontre i polukontre s njim u napadu teško moguće. To što je bio vodeći strelac engleske druge lige možeš mačku o rep da okačiš. To je bitno taman koliko je bitno ko je vodeći strelac naše ping pong lige. U najvišem rangu takmičenja učinak Mitrovića je jako loš, odnosno jedino će ostati zabeleženo da je po statistici jedne sezone bio najlošiji napadač Premijer lige sa punom minutažom po odnosu šuteva i golova, odnosno da je bio prvi po promašajima.

2CRAZY

pre 3 godine

Gledajuci istoriju, Jovic izgleda igra vrhunski samo za svaki drugi klub, onaj tim gde je bio pre Frankfurta, tu je bio uzas, ko sad u Realu, nista nije pokazao i jedva su docekali da ga prodaju, e onda je u Frankfurtu zablistao, u fazonu "sad cu ja da pokazem onima sto su me prodali sta zaista znam", sad je u Real-u, opet uzasna sezona, sigurno ceka da bude prodat u neki drugi klub, pa da pokaze sta zna :D
Mada ruku na srce, da mu nije bilo Rebica i Kostica u Frankfurtu, ne bi on dao ni trecinu tih golova, veoma je limitiran kao napadac, to jest zna samo iz prve da finishira i to je to, nista pre toga.

opet jedan

pre 3 godine

@(2CRAZY, 24. oktobar 2020 16:54)

Govoriš kao da se radi o fudbaleru koji ima 30 godina. Kad je igrao za Benfiku, Jović je imao samo 18 -19 godina i bio je mladi talenat. Retko ko njegovih godina je dobijao šansu. Onu sezonu pre sezone kad je eksplodirao u Ajntrahtu, Jović je ulazio sa klupe i tako ulazeći sa klupe dao osam golova što je isto kao Mitrović u prvoj ligi kao prvi napadač Fulama na kojeg su išle sve lopte i kojem je trener Jokanović prilagodio igru. Sledeće sezone Jović je ekspolodirao i postao najbolji napadač Bundeslige po odnosu minutaže i golova. U njegovim godinama je dugodišnji prvi strelac Bundeslige Levandovski još uvek igrao u Poljskoj i bio prilično nepoznat.

Govoreći o tome kako je Jović davao golove u Ajntrahtu opet pokazuješ neznanje i nerazumevanje koncepta igre. Ajntraht je igrao moderan fudbal sa brzim i razrađenim akcijama i ništa ne bi vredelo što Jovića forsiraju ako on nema brzinu, tehniku i dobro kretanje i preciznost šuta. Nije bilo akcije Ajntrahta u kojoj Jović nije učestvavao bilo kao strelac, bilo kao asistent ili kreator i učesnik akcije. Ajntraht je bio timski orijentisan klub, ne kao reprezentacija Srbije gde postoje klanovi i sujeta među igračima.Prema tome, potpuna je besmislica to što pričaš. Druga je stvar kad se igra naše reprezentacije bukvalno zasniva na Mitroviću i gde se samo on gađa. E to se zove forsiranje, nameštanje i guranje na silu nekog igrača. Da ga nisu toliko forsirali, pitanje je šta bi Mitrović postigao.

*

pre 3 godine

Jović = pola čovek - pola baobab. Kakvo prilagođavanje, kakvo poređenje sa Azarom... Kad se Azar vrati, pokazaće zašto je toliko plaćen, ništa se ne brinite. Onda ovima što botiraju ostaje samo da se pozivaju na Mitrovića. Ili će smisliti nekog novog. Dok ovdašnji menadžeri još jednom ne utope Jovića za ozbiljniju lovu, a onda će prestati i ovo nerezonsko agitovanje za jednog od najsramotnijih igrača sa ovih prostora.

sex

pre 3 godine

Dobar je Jovic igrac,samo treba da ukapira da mora da trci,grize,bori se za svaku loptu,pritiska protivniku zadnju liniju,otvara se.
Za sad on nista od ovog nabrojanog ne radi.
Zasto je to tako to samo on zna.
A to sto ovde pisu Lukini fanatici te ovaj ga bojkotuje,te mrzi ga Zidan,te pritisak ne pije to vodu.
On je debelo placen da trpi taj pritisak,igra,bori se I daje golove.
A nista od toga ne radi.
Decko mi na terenu deluje da je u fazonu uzo sam lovu bas me zabole patka za fudbal.

Pedja

pre 3 godine

Objašnjenje-Al ti lupetas, Mitrovic po tebi ne moze da pridje Jovicu, pises kako je slab u duelu, a skoro sve golove bas za reprezentaciju je dao iz zestoke borbe i duel igre. Znaci lupetas, lazes sebe, Jovic je imao jednu sezonu u srednjoj ekipi, a u Realu je 0, dobija sansu da igra, ali ga nema. Sa druge strane Mitrovic je daleko bolji i kvalitetniji igrac, bio je najbolji strelac Championship-a koji je svakako kvalitetna liga, daleko ispred mnogih prvih liga u Evropi.

plato

pre 3 godine

(opet jedan, 24. oktobar 2020 17:20)
(za peđu, 24. oktobar 2020 16:16)
(objasnjenje, 24. oktobar 2020 15:16)

stat, nnn i gomila drugih nick-ova

Ne moraš konstantno da menjaš imena i nastavljaš višegodišnju tradiciju pljuvanja Mitrovića, a dizanja u nebesa Jovića.

Grof

pre 3 godine

Pola zaljubljenih komentara piše familija. OK, i poneki napaljeni navijač Zvezde. To je toliko očigledno, pogotovo to forsiranje poređenja sa Mitrovićem. Niti su isti tip igrača, niti imaju iste karaktere. Niti to što se Jović još nije dokazao ni u Realu, ni u reprezentaciju, i što se kako deluje uopšte ne trudi, ima veze sa Mitrovićem. Jović je, na primer, dobio šansu protiv Mađara pa čak ni ne zapreti. Dakle, problem je u njegovom stavu a sa njim neće još dugo ostati u Realu. Mora to da menja ili će samo da tone dalje. Ili ne mora, ako misli da je ono što radi van terena važnije i da je zaradio dovoljno.

odgovor hejterskim botinama

pre 3 godine

U vezi bojkota Jovića od strane saigrača je bilo dosta reči, a pojavili su se i snimci konkretnih situacija ponašanja nekih njegovih saigrača gde je očito da je u povoljnoj prilici za gol, ali izbegavaju da mu daju loptu:
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=02&dd=07&nav_id=1651645

Njemu treba sredina sa normalnim i timski orijentisanim saigračima. Sa ovakvim sebičnjacima u timu je nemoguće uspeti. Treba da beži iz Reala i u drugom klubu pokaže šta zna.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Nažalost to je politika u klubu Real Madrida dovedeš najboljeg strelca Bundeslige i staviš ga na klupu sve dok neispadne iz forme sečam se koliko je loš bio Beil kad je došao u Real iz Engleske lige i naravno nikako nije mogao doči do izražaja jer je ulazio na poluvremenu ali na njegovu sreču tad su neki igrači poput Ronalda i još nekih imali odličnu ekipu ali ni tada jim Ronaldo nije valjao i preko noči žele onda,da jim nespreman igrač daje odma golove kako reče Tadič ostajem u Ajaxu kad je dobio neke odlične ponude pojedinih klubova shvatio Tadič bolje igrati nego u Barceloni sedeti a sedeo bi jedno 90.posto.Ima mnogo igrača koji su tek odlaskom iz Reala pokazali svoj pravi kvalitet.Svojevremeno su treneri hteli gurnuti Savičeviča na klupu iako je bio 3.razreda ispred a gurali su Papena jer je bio Francuz.

objašnjenje

pre 3 godine

Pola zaljubljenih komentara piše familija. OK, i poneki napaljeni navijač Zvezde. To je toliko očigledno, pogotovo to forsiranje poređenja sa Mitrovićem.
(Grof, 24. oktobar 2020 23:13)

Ne znam da li s ozbiljan u vezi pretpostavke o članovima porodice, ali biću sasvim ozbiljan. Napisah mnogo komentara u korist Jovića i nisam član njegove familije. Napisah i brdo komentara u korist Sergeja onda kad je bio na meti Muslinovih botova i nisam član njegove porodice. Zašto? Zato što mi je muka od onih koji se petljaju u nešto o čemu pojma nemaju i ubeđuju da su najbolji srpski fudbaleri šeprtlje i zamlate. Pljujemo najbolje pogotovo ako im trenutno i naizgled ne ide, a uzdižemo u nebo krmiminalce od selektora (Muslin), zamlate od trenera (grof Božović), a od drugoligaških golgetera na kojima baziramo igru reprezentaciju pravimo bogove i spasitelje (Mitrović). Pošto neki očito ne kapiraju dobro, još manje se razumeju u fudbal treba im se dobro objasniti, neke stvari i po više puta kao lošem đaku. S obzirom na ove optužbe da sam član porodice, vidim da nekima ne bi pomogli ni psihijatri.

zvezdale

pre 3 godine

Real bi trebalo da menja Azara i Jovića za moćnu gol mašinu Aleksandra Mitrogola Mitrovića, koji trese mreže po amaterskim drugim ligama, protiv konobara, automehaničara i pekara, i ima zacementirano mesto u menadžerskoj reprezentaciji Srbije.

odgovor hejterskim botinama

pre 3 godine

U vezi bojkota Jovića od strane saigrača je bilo dosta reči, a pojavili su se i snimci konkretnih situacija ponašanja nekih njegovih saigrača gde je očito da je u povoljnoj prilici za gol, ali izbegavaju da mu daju loptu:
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=02&dd=07&nav_id=1651645

Njemu treba sredina sa normalnim i timski orijentisanim saigračima. Sa ovakvim sebičnjacima u timu je nemoguće uspeti. Treba da beži iz Reala i u drugom klubu pokaže šta zna.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Nažalost to je politika u klubu Real Madrida dovedeš najboljeg strelca Bundeslige i staviš ga na klupu sve dok neispadne iz forme sečam se koliko je loš bio Beil kad je došao u Real iz Engleske lige i naravno nikako nije mogao doči do izražaja jer je ulazio na poluvremenu ali na njegovu sreču tad su neki igrači poput Ronalda i još nekih imali odličnu ekipu ali ni tada jim Ronaldo nije valjao i preko noči žele onda,da jim nespreman igrač daje odma golove kako reče Tadič ostajem u Ajaxu kad je dobio neke odlične ponude pojedinih klubova shvatio Tadič bolje igrati nego u Barceloni sedeti a sedeo bi jedno 90.posto.Ima mnogo igrača koji su tek odlaskom iz Reala pokazali svoj pravi kvalitet.Svojevremeno su treneri hteli gurnuti Savičeviča na klupu iako je bio 3.razreda ispred a gurali su Papena jer je bio Francuz.

objasnjenje

pre 3 godine

Sve si dobro rekao sem toga da Mitrovic nije kvalitetniji igrac od Jovića.
Mitrović je za Jovića klasa od napadača.
(Nenad, 24. oktobar 2020 14:43)

Stvarno je besmisleno to što pišeš. Ne nipodaštavam MItrovića već samo tvrdim da je drugačiji tip napadača od Jovića ili bilo kog drugog napadača u jačem timu. Mitrović zna to što zna, da skoči i da gol. Većinu golova postigao je glavom. Pošto naša reprezentacija uglavnom godinama i igra tako bunareći i nasumično nabacujući loptu u šesnaesterac, Mitrović se tu uklapa, pogotovo ako imamo u vodu da stalno igra, da mu je mesto godinama zacementirano i da sve lopte idu na njega. Ne bi se uklopio u tim gde su akcije razrađene i smišljene jer nema brzinu, tehniku, dribling, loš je u duelima što se vidi po statistici...Jačim klubovima napadač takvog kova ne bi odgovarao ni za klupu, ni za rotaciju, a kamoli za prvog centarfora. Iako se neznalicama čini da je Mitrović zver, on je u sezoni kad je Fulam ispao iz lige bio najlošiji napadač Premijer lige po odnosu šuteva i golova, odnosno prvi po promašajima.
Iste te sezone Jović je bio hit u Bundesligi i u Ajntrahtu pokazao da ima sve što Mitroviću nedostaje. To je razlika u klasi, kao da porediš auto iz Kragujevca i BMW. To je objašnjenje zbog čega nijedan klub srednjeg ranga nije zainteresovan za Mitrovića (kamoli vrhunski klub), mada njegovi fanovi ne mogu čudom da se načude zašto se Barselona, Real, Juventus i Bajern ne otimaju za Mitra.

za peđu

pre 3 godine

@ (Pedja, 24. oktobar 2020 15:40)

Peđa, dušo, ti stvarno mnnogo lupetaš, a i ne razumeš se u fudbal koji je ipak igra za odrasle. Mitrović je većinu golova za reprezentaciju dao glavom, dakle u skoku iz čega se jasno vidi kako je naša reprezentacija igrala. A igrala je kao što igraju loši timovi: nasumičnim nabacivanjem lopte u šesnasterac. Statistika pokazuje da je Mitrović loš u duelima, posebno u duelima po zemlji gde je katastrofalno loš. U vazdušnim duelima je nešto bolji. U driblingu je loš. Spor. Brze kontre i polukontre s njim u napadu teško moguće. To što je bio vodeći strelac engleske druge lige možeš mačku o rep da okačiš. To je bitno taman koliko je bitno ko je vodeći strelac naše ping pong lige. U najvišem rangu takmičenja učinak Mitrovića je jako loš, odnosno jedino će ostati zabeleženo da je po statistici jedne sezone bio najlošiji napadač Premijer lige sa punom minutažom po odnosu šuteva i golova, odnosno da je bio prvi po promašajima.

fmple

pre 3 godine

Real bi trebalo da menja Azara i Jovića za moćnu gol mašinu Aleksandra Mitrogola Mitrovića, koji trese mreže po amaterskim drugim ligama, protiv konobara, automehaničara i pekara, i ima zacementirano mesto u menadžerskoj reprezentaciji Srbije.
(zvezdale, 24. oktobar 2020 14:14)

Tako je!

opet jedan

pre 3 godine

@(2CRAZY, 24. oktobar 2020 16:54)

Govoriš kao da se radi o fudbaleru koji ima 30 godina. Kad je igrao za Benfiku, Jović je imao samo 18 -19 godina i bio je mladi talenat. Retko ko njegovih godina je dobijao šansu. Onu sezonu pre sezone kad je eksplodirao u Ajntrahtu, Jović je ulazio sa klupe i tako ulazeći sa klupe dao osam golova što je isto kao Mitrović u prvoj ligi kao prvi napadač Fulama na kojeg su išle sve lopte i kojem je trener Jokanović prilagodio igru. Sledeće sezone Jović je ekspolodirao i postao najbolji napadač Bundeslige po odnosu minutaže i golova. U njegovim godinama je dugodišnji prvi strelac Bundeslige Levandovski još uvek igrao u Poljskoj i bio prilično nepoznat.

Govoreći o tome kako je Jović davao golove u Ajntrahtu opet pokazuješ neznanje i nerazumevanje koncepta igre. Ajntraht je igrao moderan fudbal sa brzim i razrađenim akcijama i ništa ne bi vredelo što Jovića forsiraju ako on nema brzinu, tehniku i dobro kretanje i preciznost šuta. Nije bilo akcije Ajntrahta u kojoj Jović nije učestvavao bilo kao strelac, bilo kao asistent ili kreator i učesnik akcije. Ajntraht je bio timski orijentisan klub, ne kao reprezentacija Srbije gde postoje klanovi i sujeta među igračima.Prema tome, potpuna je besmislica to što pričaš. Druga je stvar kad se igra naše reprezentacije bukvalno zasniva na Mitroviću i gde se samo on gađa. E to se zove forsiranje, nameštanje i guranje na silu nekog igrača. Da ga nisu toliko forsirali, pitanje je šta bi Mitrović postigao.

Greekos

pre 3 godine

@zvezdale
Retko glup komentar :) Ako nista bar trese neke mreze a u nacionalnom dresu ucinak mu je bolji nego bilo kome u prethodnih 20g

Nenad

pre 3 godine

Sve si dobro rekao sem toga da Mitrovic nije kvalitetniji igrac od Jovića.
Mitrović je za Jovića klasa od napadača. Sto dokazuje gfe god je igrao i plus sam nosi reprezentqciju

jes

pre 3 godine

1. Pokazao se bolje nego Azar 

2. Pitanje je zasto ga saigraci preskacu i ne dobacuju loptu?
(ime, 24. oktobar 2020 14:36)

Zato što pojma nema.

2CRAZY

pre 3 godine

Gledajuci istoriju, Jovic izgleda igra vrhunski samo za svaki drugi klub, onaj tim gde je bio pre Frankfurta, tu je bio uzas, ko sad u Realu, nista nije pokazao i jedva su docekali da ga prodaju, e onda je u Frankfurtu zablistao, u fazonu "sad cu ja da pokazem onima sto su me prodali sta zaista znam", sad je u Real-u, opet uzasna sezona, sigurno ceka da bude prodat u neki drugi klub, pa da pokaze sta zna :D
Mada ruku na srce, da mu nije bilo Rebica i Kostica u Frankfurtu, ne bi on dao ni trecinu tih golova, veoma je limitiran kao napadac, to jest zna samo iz prve da finishira i to je to, nista pre toga.

Pedja

pre 3 godine

Objašnjenje-Al ti lupetas, Mitrovic po tebi ne moze da pridje Jovicu, pises kako je slab u duelu, a skoro sve golove bas za reprezentaciju je dao iz zestoke borbe i duel igre. Znaci lupetas, lazes sebe, Jovic je imao jednu sezonu u srednjoj ekipi, a u Realu je 0, dobija sansu da igra, ali ga nema. Sa druge strane Mitrovic je daleko bolji i kvalitetniji igrac, bio je najbolji strelac Championship-a koji je svakako kvalitetna liga, daleko ispred mnogih prvih liga u Evropi.

Marko

pre 3 godine

Ljudi konstantno ubacuju Azara u priču sa Jovićem. Azar konstantno vuče neke povrede. Odigra 2 utakmica pa je povredjen 10. Nijednu krštenu utakmicu nije odigrao. Novi Bejl.

pravda za gošu Nemanju Stevanovića

pre 3 godine

Nije za Real nikako. I to što ga saigrači preskaču pokazuje da nije u stanju da se uklopi u ekipu i izbori za svoje mesto. Šta je on mislio, da će biti prvi napadač, da će mu svi servirati lopte kao na tacni, a za više od jedne sezone ne može ili neće da nauči španski jezik.

objašnjenje

pre 3 godine

Pola zaljubljenih komentara piše familija. OK, i poneki napaljeni navijač Zvezde. To je toliko očigledno, pogotovo to forsiranje poređenja sa Mitrovićem.
(Grof, 24. oktobar 2020 23:13)

Ne znam da li s ozbiljan u vezi pretpostavke o članovima porodice, ali biću sasvim ozbiljan. Napisah mnogo komentara u korist Jovića i nisam član njegove familije. Napisah i brdo komentara u korist Sergeja onda kad je bio na meti Muslinovih botova i nisam član njegove porodice. Zašto? Zato što mi je muka od onih koji se petljaju u nešto o čemu pojma nemaju i ubeđuju da su najbolji srpski fudbaleri šeprtlje i zamlate. Pljujemo najbolje pogotovo ako im trenutno i naizgled ne ide, a uzdižemo u nebo krmiminalce od selektora (Muslin), zamlate od trenera (grof Božović), a od drugoligaških golgetera na kojima baziramo igru reprezentaciju pravimo bogove i spasitelje (Mitrović). Pošto neki očito ne kapiraju dobro, još manje se razumeju u fudbal treba im se dobro objasniti, neke stvari i po više puta kao lošem đaku. S obzirom na ove optužbe da sam član porodice, vidim da nekima ne bi pomogli ni psihijatri.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Jović je neozbiljan. Uporedite ga, na primer, sa Gudeljom - u isto vreme su došli u Španiju, obojica su uglavnom rezerve i nemaju neku veću minutažu ALI Gudelj se maksimalno trudi kada uđe na teren za razliku od Jovića koji se šetka levo-desno (da ne pominjem što je ovaj prvi u međuvremenu naučio da priča španski). Nisu kod Jovića problem njegovi igrački kvaliteti, problem je to što mu u glavi duva promaja. Zato mi je i smešan ovaj komentar o Mitroviću u kome ga "kolega komentator" naziva drugorazrednim fudbalerom. Mitar možda nije kvalitetan kao Jović, ali on nedostatak kvaliteta nadomešćuje borbenošću i zalaganjem. Takvi igrači mnogo znače ekipi a i navijači ih generalno vole.

Pozdrav.

Pedja

pre 3 godine

Nema od Jovica nista, zato sto on i ne pokusava nista kad igra. On stalno ceka da ga neko pogodi loptom, da mu doda tacno u noge, trckara po terenu i deluje kao da ce da zaspi svakog trenutka. Ko god udje umesto njega, u roku od nekoliko minuta da gol. Ev poslednja izmena dala gol posle10 sekundi. Ali, taj sto je usao je kidisao, odmah napao protivnika, uzeo loptu i dao gol. Ovde se pise o Mitrovicu dosta. Dobar primer, relativno spor igrac i bez neke velike tehnike. Medjutim, kad igra on se trudi 100%, kidise, otima lopte, pokusava da udje u sansu, trazi odbitke i zato i daje golove. Mi smo izgubili od Madjara kod kuce, sto je velika sramota. Oni su bili dobri otprilike jos dok je igrao Puskas, pre pola veka. I ako ga bojkotuju u Realu, da li ga onda bojkotuju i u reprezentaciji? Naravno da ne, nego se ne trudi uopste. Davno je u Zvezdu bio dosao Repcic i na pocetku bio bojkotovan od saigraca, niko mu nije dodavao loptu. Igrao je krilo i covek je poceo da napada protivnika, otima lopte, dribla, ubacuje ostalima i ubrzo je postao jedan od najomiljenijih igraca. Znaci, trud pre svega. Jednostavno Jovic ove godine sto god je uradio, uradio je lose i pogresno, sto na terenu, sto van njega. Za razliku od mnogih drugih, uzeo je milione da zivi do kraja zivota. Ali, kakav je talenat, on ce i to da spljiska.

*

pre 3 godine

Jović = pola čovek - pola baobab. Kakvo prilagođavanje, kakvo poređenje sa Azarom... Kad se Azar vrati, pokazaće zašto je toliko plaćen, ništa se ne brinite. Onda ovima što botiraju ostaje samo da se pozivaju na Mitrovića. Ili će smisliti nekog novog. Dok ovdašnji menadžeri još jednom ne utope Jovića za ozbiljniju lovu, a onda će prestati i ovo nerezonsko agitovanje za jednog od najsramotnijih igrača sa ovih prostora.

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Jovic je problem sam sebi.Sansu je imao,ali ne može više od onog sto je on.
Kompletan fudbaler nije neko ko rano počne učiti fudbal.
Predispozicija broj jedan je talenat.
Uspevaju samo oni talenti koji imaju fizicke predispozicije i mentalnu snagu.
Kad sve to imaju onda je vazno da na vreme pocnu igrati
Jovic je počeo rano,sto je u redu.Ima fizicke predispozicije i to je u redu.
Jovic nema talenat niti mentalni sklop potreban za vrhunskog igraca.
On nema vic u igri.
On nema maštovitost,trik...
Gledaj tu jurnjavu i ženidbu sa starletom(Sofija je najpre to i moje izvinjenje njoj i ...)i razmišljaj o mentalnom sklopu.
Dakle,kratko:
Jovic je Krenuo i stigao do njegovog mogućeg limita.
Dok je bio u malim sredinama “fascinirao”je međju sebi sličnim,ali ni tu nije fascinirao virtuoznoscu(nema je),nego sportskom gradjom.Gradja nije ništa nego zabluda.
Kad je prešao u visi razred,on ne može biti ni rezerva tamošnjim rezervama.
U sportu se mnogo zaradjuje.Roditelji sve ulože da naprave sportistu za tržište.Rade to zbog novca.I prosečan ugovor donese više nego sto pametan i nadaren covek može zaraditi za ceo život.To je anomalija,ali još traje.To i starlete će nestati sa scene kao sto su nestajale i mnoge anomalije.Doci će nešto novo.Videcemo kako će IT tehnologija biti izazov(već jeste) za zgrtanje novca...Onda će nešto drugo...
Svi trce za novcem,a majstori postaju oni sa talentom ako se uključe u tu trku.Ostali uhvate nešto,nekad i puno...Zato niko ne odustaje.Sansa za novac postoji i trcace se za tim.
Lično bih voleo da ima takav talenat da inkasira 200 miliona i više...
Voleo bih da takvi bude puno iz Srbije,ali mala populacija,sa malo dece sužava tu šansu,a svi bi lovu.....

legolas

pre 3 godine

Mijate brate vidiš li isto što i mi, ili možda ne. On je svoje dočekao, ubacuje ga Zidan skoro pa redovno, njega booi uvo, kao da je sam Pele u pitanju.
Niti oduzima lopte, niti se kreće po terenu, panj mu nije ravan.
Jednostavno prerano i nezreo došao u instituciju Real Madrid zvanu, ne shvatajući da mora da bude uvek 100% kao puška, koncentrisan i pun želje da istrči na teren.
Glavom nije tu, telom jeste, to je problem.
Što je najgore,sva ta njegova uspavanost, deluje arogantno i iritirajuće.

Che

pre 3 godine

Legolas@ Jovic je dobar igrac, jos uvik mlad ali realno nije za top klubove. Ode neki konstantno pisu o njegovim igrama za Frankfurt. Lako ili lakse je igrat u malom klubu bez velikih zvijezda, di svaki tvoj potez nije pod povecalom ka u Realu. Evo pokusat cu povuc paralelu iako je mislim 6 godina razlike izmedu njih. Kramaric. Razvaljiva u Hofenheimu, najbolji strijelac kluba svih vrimena. Nema kome nije dava golove. Cak i u Rijeci zabija u europa ligi jakim klubovima. Bi li on uspija u Realu, Barci, Bayernu, Liverpulu, Juventusu?? Sumnjam iako mislim da je svestraniji i cak bolji nego Jovic. Ponavlham Jovic je mlad i ima jos vrimena da se vrati na pravi put ali cisto sumnjam da je za top, dakle vrhunski klub. Na ovom portalu sam komentira kad je tek presa u Real ovim ricima. Triba je otic u Chelsea ili neki takav klub. Isto tako sam citira tadasnjeg trenera Niku Kovaca koji je tad reka da se Jovic strpi. Da ne srlja i da radi na sebi pa ako nastavi s igrama Real nece nigdi pobic. Jovic je usa u odlicnu formu u Frankfurtu i nakon samo godinu on radi ogroman korak umisto da jos sazrijeva. Bojim se da je platija danak neiskustvu i da je ovo bija ishitren potez mladica, da ne kazem balavca

plato

pre 3 godine

(opet jedan, 24. oktobar 2020 17:20)
(za peđu, 24. oktobar 2020 16:16)
(objasnjenje, 24. oktobar 2020 15:16)

stat, nnn i gomila drugih nick-ova

Ne moraš konstantno da menjaš imena i nastavljaš višegodišnju tradiciju pljuvanja Mitrovića, a dizanja u nebesa Jovića.

Grof

pre 3 godine

Pola zaljubljenih komentara piše familija. OK, i poneki napaljeni navijač Zvezde. To je toliko očigledno, pogotovo to forsiranje poređenja sa Mitrovićem. Niti su isti tip igrača, niti imaju iste karaktere. Niti to što se Jović još nije dokazao ni u Realu, ni u reprezentaciju, i što se kako deluje uopšte ne trudi, ima veze sa Mitrovićem. Jović je, na primer, dobio šansu protiv Mađara pa čak ni ne zapreti. Dakle, problem je u njegovom stavu a sa njim neće još dugo ostati u Realu. Mora to da menja ili će samo da tone dalje. Ili ne mora, ako misli da je ono što radi van terena važnije i da je zaradio dovoljno.

Jaran

pre 3 godine

Ser Kokeza
Gudelj je cak dosao do toga da je ili u prvih 11 ili obavezno udje sa klupe. Odlican je, steta sto je napravio onu pauzu kada je otisao u Kinu...

sex

pre 3 godine

Njemu treba sredina sa normalnim i timski orijentisanim saigračima. Sa ovakvim sebičnjacima u timu je nemoguće uspeti. Treba da beži iz Reala i u drugom klubu pokaže šta zna.
(odgovor hejterskim botinama, 24. oktobar 2020 14:38)

Ti si izgleda zaljubljen u Luku.
Cuj njega,ne valja Real,treba mu drugi klub.Pa nek proba Surdulicu ili ako vec nece u Srbiju mozda Lece,Mirandes ili Cardif.
Igra decko u najboljem klubu u svetu a tebi ne valja klub.
I gle kako bez Luke otresose Barsu danas.

Che

pre 3 godine

Legolas@ Jovic je dobar igrac, jos uvik mlad ali realno nije za top klubove. Ode neki konstantno pisu o njegovim igrama za Frankfurt. Lako ili lakse je igrat u malom klubu bez velikih zvijezda, di svaki tvoj potez nije pod povecalom ka u Realu. Evo pokusat cu povuc paralelu iako je mislim 6 godina razlike izmedu njih. Kramaric. Razvaljiva u Hofenheimu, najbolji strijelac kluba svih vrimena. Nema kome nije dava golove. Cak i u Rijeci zabija u europa ligi jakim klubovima. Bi li on uspija u Realu, Barci, Bayernu, Liverpulu, Juventusu?? Sumnjam iako mislim da je svestraniji i cak bolji nego Jovic. Ponavlham Jovic je mlad i ima jos vrimena da se vrati na pravi put ali cisto sumnjam da je za top, dakle vrhunski klub. Na ovom portalu sam komentira kad je tek presa u Real ovim ricima. Triba je otic u Chelsea ili neki takav klub. Isto tako sam citira tadasnjeg trenera Niku Kovaca koji je tad reka da se Jovic strpi. Da ne srlja i da radi na sebi pa ako nastavi s igrama Real nece nigdi pobic. Jovic je usa u odlicnu formu u Frankfurtu i nakon samo godinu on radi ogroman korak umisto da jos sazrijeva. Bojim se da je platija danak neiskustvu i da je ovo bija ishitren potez mladica, da ne kazem balavca. Ali ka sta kazu Real se ne odbija

sex

pre 3 godine

Dobar je Jovic igrac,samo treba da ukapira da mora da trci,grize,bori se za svaku loptu,pritiska protivniku zadnju liniju,otvara se.
Za sad on nista od ovog nabrojanog ne radi.
Zasto je to tako to samo on zna.
A to sto ovde pisu Lukini fanatici te ovaj ga bojkotuje,te mrzi ga Zidan,te pritisak ne pije to vodu.
On je debelo placen da trpi taj pritisak,igra,bori se I daje golove.
A nista od toga ne radi.
Decko mi na terenu deluje da je u fazonu uzo sam lovu bas me zabole patka za fudbal.