Fudbal 105

Nedelja, 18.10.2020.

21:29

Borjan poslao poruku Partizanu

Kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da je njegov tim "ponovo pokazao kvalitet" u "večitom" derbiju.

Borjan poslao poruku Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Obrni, okreni, zaključak je: opet nismo pobedili Partizan, koji je na ivici poluraspada, opet smo jurili i jedva ujurili izjednačenje, da Jojić nije izgubio živce i bio neoprezan, gol ne bismo dali do ponoći. Lepo je hrabriti i sebe i druge, možeš se dokazivati Terzi i Mrkeli ovakvim izjavama, ali svi mi znamo šta smo videli. Terenska inicijativa nije dovoljna, ako si šampion, moraš i davati golove, i pobediti najvećeg rivala - bar ponekad. A sve dok ga ne pobeđuješ, trajaće i priče o nameštenoj ligi i svemu ostalom.

O3on

pre 3 godine

Kućo dadoste gol u derbiju posle 4 utakmice. Samo ne iz igre.
(Luke Babbitt gravedigger, 19. oktobar 2020 12:3)

Kući, te iz igre nam poništavaju godinama.

Zato i jeste drugi. Nezasluženo već godinama.

Milan

pre 3 godine

Tako je Borjane...tako je legendo...penal cist kao suza grobarska??? njima je ovo jedina utakmica gde mogu malo srece osetiti a i to smo im uskratili? cekace jos dugo godina do titule...jer to i zasluzuju sa ovom upravom. Igraci partizana su najmanje krivi za rezulatate.

Дејан

pre 3 godine

Е моји Срби, док се ми препуцавамо око комуњарских клубова, шиптари нам газе заставу у држави и прете. БРУКЕ ЈЕДНЕ!

matori 2

pre 3 godine

Izgleda da Zvezda igra derbije sa ciljem da ne izgubi. A to je za svaku pohvalu.Jer i to tesko ostvaruju bez sudija. Ekipa koja nije u stanju da pobedi ovakav Partizan po logici stvari bi trebalo da bude raspustena.

jezda

pre 3 godine

"Uvek je čast kada postoji interesovanje velikih klubova kao što su Crvena zvezda i Partizan. Ja imam obavezu prema Ludogorecu, ali... Uvek je kod mene postojala želja da igram u Partizanu, još od dečačkih dana kada sam gledao Ivicu Kralja, koji je moj uzor. Iskren da budem voleo bih da jednog dana igram u Partizanu".

mirotvorac

pre 3 godine

Ovaj prso 100% !!! "Dominacija" je ono sto njegova supruga njemu radi u njihovom braku a definicija onoga sto ovaj tzv. "golman" izjavljuje se zove "kompleksi nize vrednosti" a ne "dominacija"...

Nina

pre 3 godine

Joj živote koji kompleksaš:)))
Kad neko umisli da je veći i od Partizana pa i od Zvezde..
Koje veličine su igrale za Zvezdu pa nisu ovako govorili..
Može on da vidi sveta ali malograđanština izbija iz svake pore..

Dr Hitch

pre 3 godine

Majstore, znas kako se kaze, u pobedi se ne ponesi, u porazu ne ponizi, a podsetio bih te da nisi pobedio danas. Zvezda jeste bolja, moramo biti pošteni, Partizan igra bez špica a prva izmena Lola, mislim da to sve govori o našem kvalitetu trenutno. Ali, zaista ne mogu da zamislim jednog Vidica dok je bio kapiten, da izjavi ovako nesto. Mislim da kapiten Zvezde ovo sebi ne sme da dozvoli, ali dobro, ipak to dosta govori o njemu.

PFC

pre 3 godine

Čoveče, dali su ti 40 golova u 12 utakmica Lige Šampiona. Ej 40 golova, pa da si golman u vaterpolu ne bi bilo malo. Bolje ne spominji Evropu, Ligu Šampiona, dominaciju, ma najbolje se uopšte ne javljaj.

strale

pre 3 godine

vidicemo sve u cetvrtak ali budite sigurni svi ovi mesari sto su danas pravili cirkus na terenu u evropi za dva onaka starta bih isli vidjeti kakva je voda pod tusom da jave ovima posle utakmice.

Sremac

pre 3 godine

Ti si svoju dominaciju pokazao u tim grupama sto pricas sa 40 primljenih golova...
(Blue moon 2225, 18. oktobar 2020 21:45)

Ma pusti Borjana, golman je to...
Nego reci mi kako ide tvoj biznis??? Kovid ti smanjio zaradu? Sta, nemas je, pa si na gradjevini za 300 evra? Znaci uspeo si u zivotu...

kusavi

pre 3 godine

Muka mi od ovoga alibi golmana više, dosta bitnih golova je kiksao kao i ovaj danas. Stoji da je mali pogriješio ali onako perfidno bez potrebe istrcati medju 4 naša igrača je trazenje nekakve slave a nikako kapitenski potez, jer znao je ako bude gol svi ce reci Erakovic pogiješio a ako odbrani „opet“ on vadi kestenje iz vatre. I ovo nije prvi put, sve pozitivno sto napravi sa ovakvim potezima uprska. Idi više negdje uzmi pare i uzivaj.

Orion

pre 3 godine

Niste pobedili... nema tu dominacije. Jeste Šamrok bio u bunkeru celu tekmu, ali bilo je odličnih prilika da se napune golovima... a onako se izomasivase. Nema dominacije.

овнина

pre 3 godine

читајући изјаве и једних и других, као да се елкласико играо и да је резултат био 4:4 из неких свемирских голчина.
сви презадовољни, одлично одиграли, доминирали, показали се...
ево да не гуглам, али мислим да осим та два случајна гола, на утакмици није био ни један шут у оквир гола. а обе екипе не престају да лају...
лазар марковић сам испред голмана маши лопту, фалћинели маши лопту, па дегенек и још један из акције после корнера маше лопту... буквално трагикомедија.
и овај дечко из партизана што даде гол, једва се наместио и случајно га даде на одбитак, иако је имао 5 секунди сам.

Petar

pre 3 godine

Sta ces..kompleksi su cudo kad te klub za koji navijas od malena, sa kojim si kao dete zeleo da osvojis titulu i ciji ti je golman Ivica Kralj idol ne dovede pa odes u tabor vecitog rivala i dokazujes neku ljubav..nista bolji karakter od Stojkovica ili Prlainovica..kao ljudi dvolicni..kao sportisti kapa dole...

Coa

pre 3 godine

Reče osvedočeni navijač Partizana dok je bio dečak Milan... Zašto ga neko ne pita zašto se stalno tukao kad je bio mali oko Partizana i Zvezde sa svojim bratom Djordjem? Sportski pozdrav svima.

stvarno ste dominantni

pre 3 godine

Prazne priče. Pobedu u derbiju nisu videli već prilično dugo, a jedini put u okvir gola u poslednjih pet derbija bio im je ovaj iz penala, nakon nepostojećeg kornera. U Evropi pokazali kvalitet? Nisam zapazio neki veći uspeh Zvezde u Evopi, osim onog prezimljavanja, a isto je uradio i Partizan. Kroz kvalifikacije prošli remijima. One godine Krasnodaru nepriznat čist gol, mislim Ristiću, dva nerešena sa Salzburgom, dva nerešena sa Kopenhagenom i Jang Bojsima. Na penale ste ih prošli, to vežbate neprekidno u Ping Pong ligi, to jedino i znate. Pa brukanje na Malti na Kipru i u Albaniji. Debakli sa pet, šest, sedam primljenih golova. Ako vam je dominacija izvući remi iz penala, protiv prilično lošeg Partizana, svaka čast... Da onaj kasapin nije umalo izvadio oko Sumi, mislim da vam ni penal ne bi pomogao. Videćemo kako dominirate u Nemačkoj.

Boavista

pre 3 godine

E moj Milane! Ova tvoja izjava nije nista zrelija od Stevanoviceve, ali njega mogu donekle da razumem jer je tek napunio 18 godina, jos je klinac. Ti si ipak 15 godina stariji a plus si i kapiten! Uzgred, zahvali se svom kolegi Sanogu sto je odmah na pocetku povredio Sumu pa ovaj nije bio u mogucnosti da mu ponovo "lopta predje preko noge"!
Inace smatram da si dobar golman.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava? Nisam ovo očekivao od Borjana, mislio sam da je ok lik. Verovatno je bio nervozan što zvezda ponovo nije pobedila, ali svejedno na ovaj način, ovakvom izjavom samo je unizio sebe

Derbijanac

pre 3 godine

3 godine, 3 titule, 1×LE, 2×LS... Pamtim i Bari, ali sa ovakvim prilikama u drzavi i evropskom fudbalu ja sam prezadovoljan sa nasim uspesima...
Ovi navijaci malog komsijskog kluba moraju da shvate da pobediti Liverpul, tim koji kosta MILIJARDU evra ne mozes svaki dan.. ali oni to ne mogu da shvate jer su poslednji put pobedili nekog u ovom takmicenju 1983. tako da vecina njih nije bila ni rodjena tad...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 18. oktobar 2020 22:18

Corav kad progleda daleko vidi. 10 godina niste videli evropskog fudbala a zamisljate kao da igrate 3 godine zaredom polufinale. I ova teza da je Partizan zadnji put pobedio 1983 vam je glupa da gluplja ne moze biti. Psrtizan je pobedio Newcastle sa Alan Shearer-om i to u gostima.

Ivan kg

pre 3 godine

Ovima puna glava Partizana, a i kako da ne bude kad se ovaj u mladosti slikao u Partizanovom dresu i zastavom. Sramota ko je danas kapiten Zvezde, samo cu to reci, ali dobro, kakvo je vreme doslo, nista me vise ne cudi. Ali najvise bi me zacudilo kada bi mi objavili komentar, nikoga ne vredjam.

Ivan

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava? Nisam ovo očekivao od Borjana, mislio sam da je ok lik. Verovatno je bio nervozan što zvezda ponovo nije pobedila, ali svejedno na ovaj način, ovakvom izjavom samo je unizio sebe
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 18. oktobar 2020 22:04)

Svakako nije ni prici izjavi malog Stevanovica na konferenciji posle utakmice, na kojoj je rekao da je Partizan dokazao klasu u odnosu na zvezdu i da je trebalo da bude 3 razlike za njih. Ne bi imao inace nista protiv takve izjave, da ima bilo kakve objektivnosti u odnosu na ono sto se desavalo na terenu. Izjava Borjana je vise odgovor Stanojevicu koji je pred utakmicu rekao da zvezda nema pravo da prica ni o kakvoj dominaciji u srpskom fudbalu, sto se takodje kosi se cinjenicama.

Robertson

pre 3 godine

Ti decko da si dobar golman branio bi u nekom ozbiljnom klubu a ne bi bio u Ling Long ligi I davao izjave o kukuruz derbiju.....a vec u Cetvrtak ce da vas opet vrate na fabricka podesavanja ......

Tragikomedija

pre 3 godine

Mogu samo da zamislim kakve bi izjave bile da Zvezda zapravo pobedi na nekom derbiju. Kad za jedan remi izjaviš da ste pokazali dominaciju i opravdali rezultate iz lige, kad se za gol za izjednačenje iz penala pali vatromet, šta bi tek bilo da ste pobedili. Navijači Zvezde ne bi zaklapali ko zna koliko, Borjan i kompanija bi verovatno rekli da je ovo najbolji tim u istoriji Zvezde, Terzino ime ne bi izlazilo iz vesti. Sve bi to trajalo do sledeće evropske utakmice i ekspresnog vraćanja u realnost koja traje do sledeće ligaške utakmice.

Istina

pre 3 godine

Penal dominacija se nastavlja . Ovu jedinu ne namestenu utakmicu nisu u stanju da dobiju. Sprdnja no to na njih nista ne utice slede opet sklanjalice tu su najaci.

Cika Slave

pre 3 godine

3 godine, 3 titule, 1×LE, 2×LS... Pamtim i Bari, ali sa ovakvim prilikama u drzavi i evropskom fudbalu ja sam prezadovoljan sa nasim uspesima...
Ovi navijaci malog komsijskog kluba moraju da shvate da pobediti Liverpul, tim koji kosta MILIJARDU evra ne mozes svaki dan.. ali oni to ne mogu da shvate jer su poslednji put pobedili nekog u ovom takmicenju 1983. tako da vecina njih nije bila ni rodjena tad...

Sremac

pre 3 godine

Navijam za Zvezdu, ali izgleda da ja nisam gledao istu utakmicu ?
(dodji hodi, 18. oktobar 2020 21:41)

I ja navijam vec 25 godina za partizan i mogu ti reci da ovakva dominacija jednog tima u igri skoro nije vidjena. Sreca pa nam je bunker izdrzao inace bi bila katastrofa... Licili smo na u ovoj utakmici protiv czv na Slogu iz Vognja...

Brca

pre 3 godine

Pun mi te kufer od kad si skakalo da klupe ludogoreca pa do današnje prodaje utakmice. Nije kriv Strahinja za gol, a nego tvoje prodani izlaženja s gola. Mislim da je vreme da se obe uprave zatvore i da se pregledaju štete, mada me zabole za smradove sa groblja oni će i tako završiti kao hajduk u hr

321

pre 3 godine

A kad ste pobedili poslednji put? Klinac od 19 ti dao gol? To je dominacija? I to nad timom koji nema napadaca a vas , visak Pavkov, ulazi jos sa klupe? Stvarno dominirate. Cak i nad ovako jadnim Partizanom i igrate nereseno golom ne iz igre nego sa penala.

boki

pre 3 godine

Ja kao veliki Zvezdas kazem da mi igramo ocajan fudbal,sramota je da mi ne mozemo da pobedimo tim gde jedan Lola Smiljanic ima 30 min igre!Nasi bekovi(Rodic,Gobelja,Gajic) su katastrofa.

Denko

pre 3 godine

Imali ste posed lopte ali uzalud. Partizan je ovakav-nikakav stvorio boje sanse (na 1:0 promasio zicer). Da niste dobili penal (poklon Jojica) ne bi dali gol do sutra. Vi ovakvi dominantni i kvalitetni, koji igrate LS i LE, 5 utakmica ne mozete dati gol Partizanu, koji se raspada i pritom bio znatno oslabljen.

Dr. Mr. Sr

pre 3 godine

11 zutih kartona? Kvalitet? Ja za 34 godine gledanja fudbala , nisam video utakmicu u kojoj jedan tim bije, koliko je Zvezda tukla danas!

Iber

pre 3 godine

Ovo na kraju je bilo najjace. Ovo za najbolja mesta za LE. Pretpostavljam da ce Aleksandar Bunker Stanojevic sedeti iz gola da komanduje odbranom protivnika.

Gordan

pre 3 godine

E moj Borjane sjeti se samo prošle sezone koliko si samo puta vadio loptu iz mreže. Žalostan je kvalitet našeg fudbala a i tvoj sa istim tim fudbalom.

milan1312

pre 3 godine

Kako vas nije sramota i jedne i druge. Zamlacujete ovaj napaceni narod sa ovim sramnim fudbalom. Treba svi da ostavite ovaj sport i da se bavite necim drugim ili bar da kazete ne znamo da igramo nek igra ko zna. Najsramnija utakmica koju sam ikada gledao. U isto vreme sam gledao Totenhem i ovaj nas miki maus derbi, pa to su dva sporta.Jos veci krivci smo mi sto gledamo. Ne treba im davati paznju u medijima. Ne prenositi utskmice, ne pitati ih za izjavu, ne treba niko da ide na stadione bukvalno nista. Jos imaju srama uzimati debele plate od.ovog siromasnog naradp koji leci decu sms porukama i koji nema kanalizaciju. Ala smo.glup narod

Doktor

pre 3 godine

Kakav si ti mentol,o kakvoj bre ti dominaciji govoris,pa Partizan nema ni centarfora,jedinom igracu koji nesto zna onaj vaš kasapin je izbio oko,a na kraju je i Lola zaigrao i ako sam mislio za njega da je u tom trenutku na nekom splavu,nego sreća vaša , a i Degenekova da je Sadik otišao pa nije bilo lomova kičme

Dr. Mr. Sr

pre 3 godine

11 zutih kartona? Kvalitet? Ja za 34 godine gledanja fudbala , nisam video utakmicu u kojoj jedan tim bije, koliko je Zvezda tukla danas!

PFC

pre 3 godine

Čoveče, dali su ti 40 golova u 12 utakmica Lige Šampiona. Ej 40 golova, pa da si golman u vaterpolu ne bi bilo malo. Bolje ne spominji Evropu, Ligu Šampiona, dominaciju, ma najbolje se uopšte ne javljaj.

Dr Hitch

pre 3 godine

Majstore, znas kako se kaze, u pobedi se ne ponesi, u porazu ne ponizi, a podsetio bih te da nisi pobedio danas. Zvezda jeste bolja, moramo biti pošteni, Partizan igra bez špica a prva izmena Lola, mislim da to sve govori o našem kvalitetu trenutno. Ali, zaista ne mogu da zamislim jednog Vidica dok je bio kapiten, da izjavi ovako nesto. Mislim da kapiten Zvezde ovo sebi ne sme da dozvoli, ali dobro, ipak to dosta govori o njemu.

Nina

pre 3 godine

Joj živote koji kompleksaš:)))
Kad neko umisli da je veći i od Partizana pa i od Zvezde..
Koje veličine su igrale za Zvezdu pa nisu ovako govorili..
Može on da vidi sveta ali malograđanština izbija iz svake pore..

milan1312

pre 3 godine

Kako vas nije sramota i jedne i druge. Zamlacujete ovaj napaceni narod sa ovim sramnim fudbalom. Treba svi da ostavite ovaj sport i da se bavite necim drugim ili bar da kazete ne znamo da igramo nek igra ko zna. Najsramnija utakmica koju sam ikada gledao. U isto vreme sam gledao Totenhem i ovaj nas miki maus derbi, pa to su dva sporta.Jos veci krivci smo mi sto gledamo. Ne treba im davati paznju u medijima. Ne prenositi utskmice, ne pitati ih za izjavu, ne treba niko da ide na stadione bukvalno nista. Jos imaju srama uzimati debele plate od.ovog siromasnog naradp koji leci decu sms porukama i koji nema kanalizaciju. Ala smo.glup narod

Denko

pre 3 godine

Imali ste posed lopte ali uzalud. Partizan je ovakav-nikakav stvorio boje sanse (na 1:0 promasio zicer). Da niste dobili penal (poklon Jojica) ne bi dali gol do sutra. Vi ovakvi dominantni i kvalitetni, koji igrate LS i LE, 5 utakmica ne mozete dati gol Partizanu, koji se raspada i pritom bio znatno oslabljen.

Istina

pre 3 godine

Penal dominacija se nastavlja . Ovu jedinu ne namestenu utakmicu nisu u stanju da dobiju. Sprdnja no to na njih nista ne utice slede opet sklanjalice tu su najaci.

strale

pre 3 godine

vidicemo sve u cetvrtak ali budite sigurni svi ovi mesari sto su danas pravili cirkus na terenu u evropi za dva onaka starta bih isli vidjeti kakva je voda pod tusom da jave ovima posle utakmice.

Tragikomedija

pre 3 godine

Mogu samo da zamislim kakve bi izjave bile da Zvezda zapravo pobedi na nekom derbiju. Kad za jedan remi izjaviš da ste pokazali dominaciju i opravdali rezultate iz lige, kad se za gol za izjednačenje iz penala pali vatromet, šta bi tek bilo da ste pobedili. Navijači Zvezde ne bi zaklapali ko zna koliko, Borjan i kompanija bi verovatno rekli da je ovo najbolji tim u istoriji Zvezde, Terzino ime ne bi izlazilo iz vesti. Sve bi to trajalo do sledeće evropske utakmice i ekspresnog vraćanja u realnost koja traje do sledeće ligaške utakmice.

Coa

pre 3 godine

Reče osvedočeni navijač Partizana dok je bio dečak Milan... Zašto ga neko ne pita zašto se stalno tukao kad je bio mali oko Partizana i Zvezde sa svojim bratom Djordjem? Sportski pozdrav svima.

Gordan

pre 3 godine

E moj Borjane sjeti se samo prošle sezone koliko si samo puta vadio loptu iz mreže. Žalostan je kvalitet našeg fudbala a i tvoj sa istim tim fudbalom.

stvarno ste dominantni

pre 3 godine

Prazne priče. Pobedu u derbiju nisu videli već prilično dugo, a jedini put u okvir gola u poslednjih pet derbija bio im je ovaj iz penala, nakon nepostojećeg kornera. U Evropi pokazali kvalitet? Nisam zapazio neki veći uspeh Zvezde u Evopi, osim onog prezimljavanja, a isto je uradio i Partizan. Kroz kvalifikacije prošli remijima. One godine Krasnodaru nepriznat čist gol, mislim Ristiću, dva nerešena sa Salzburgom, dva nerešena sa Kopenhagenom i Jang Bojsima. Na penale ste ih prošli, to vežbate neprekidno u Ping Pong ligi, to jedino i znate. Pa brukanje na Malti na Kipru i u Albaniji. Debakli sa pet, šest, sedam primljenih golova. Ako vam je dominacija izvući remi iz penala, protiv prilično lošeg Partizana, svaka čast... Da onaj kasapin nije umalo izvadio oko Sumi, mislim da vam ni penal ne bi pomogao. Videćemo kako dominirate u Nemačkoj.

Doktor

pre 3 godine

Kakav si ti mentol,o kakvoj bre ti dominaciji govoris,pa Partizan nema ni centarfora,jedinom igracu koji nesto zna onaj vaš kasapin je izbio oko,a na kraju je i Lola zaigrao i ako sam mislio za njega da je u tom trenutku na nekom splavu,nego sreća vaša , a i Degenekova da je Sadik otišao pa nije bilo lomova kičme

Petar

pre 3 godine

Sta ces..kompleksi su cudo kad te klub za koji navijas od malena, sa kojim si kao dete zeleo da osvojis titulu i ciji ti je golman Ivica Kralj idol ne dovede pa odes u tabor vecitog rivala i dokazujes neku ljubav..nista bolji karakter od Stojkovica ili Prlainovica..kao ljudi dvolicni..kao sportisti kapa dole...

Derbijanac

pre 3 godine

3 godine, 3 titule, 1×LE, 2×LS... Pamtim i Bari, ali sa ovakvim prilikama u drzavi i evropskom fudbalu ja sam prezadovoljan sa nasim uspesima...
Ovi navijaci malog komsijskog kluba moraju da shvate da pobediti Liverpul, tim koji kosta MILIJARDU evra ne mozes svaki dan.. ali oni to ne mogu da shvate jer su poslednji put pobedili nekog u ovom takmicenju 1983. tako da vecina njih nije bila ni rodjena tad...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 18. oktobar 2020 22:18

Corav kad progleda daleko vidi. 10 godina niste videli evropskog fudbala a zamisljate kao da igrate 3 godine zaredom polufinale. I ova teza da je Partizan zadnji put pobedio 1983 vam je glupa da gluplja ne moze biti. Psrtizan je pobedio Newcastle sa Alan Shearer-om i to u gostima.

boki

pre 3 godine

Ja kao veliki Zvezdas kazem da mi igramo ocajan fudbal,sramota je da mi ne mozemo da pobedimo tim gde jedan Lola Smiljanic ima 30 min igre!Nasi bekovi(Rodic,Gobelja,Gajic) su katastrofa.

Robertson

pre 3 godine

Ti decko da si dobar golman branio bi u nekom ozbiljnom klubu a ne bi bio u Ling Long ligi I davao izjave o kukuruz derbiju.....a vec u Cetvrtak ce da vas opet vrate na fabricka podesavanja ......

321

pre 3 godine

A kad ste pobedili poslednji put? Klinac od 19 ti dao gol? To je dominacija? I to nad timom koji nema napadaca a vas , visak Pavkov, ulazi jos sa klupe? Stvarno dominirate. Cak i nad ovako jadnim Partizanom i igrate nereseno golom ne iz igre nego sa penala.

Ivan kg

pre 3 godine

Ovima puna glava Partizana, a i kako da ne bude kad se ovaj u mladosti slikao u Partizanovom dresu i zastavom. Sramota ko je danas kapiten Zvezde, samo cu to reci, ali dobro, kakvo je vreme doslo, nista me vise ne cudi. Ali najvise bi me zacudilo kada bi mi objavili komentar, nikoga ne vredjam.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava? Nisam ovo očekivao od Borjana, mislio sam da je ok lik. Verovatno je bio nervozan što zvezda ponovo nije pobedila, ali svejedno na ovaj način, ovakvom izjavom samo je unizio sebe

jezda

pre 3 godine

"Uvek je čast kada postoji interesovanje velikih klubova kao što su Crvena zvezda i Partizan. Ja imam obavezu prema Ludogorecu, ali... Uvek je kod mene postojala želja da igram u Partizanu, još od dečačkih dana kada sam gledao Ivicu Kralja, koji je moj uzor. Iskren da budem voleo bih da jednog dana igram u Partizanu".

овнина

pre 3 godine

читајући изјаве и једних и других, као да се елкласико играо и да је резултат био 4:4 из неких свемирских голчина.
сви презадовољни, одлично одиграли, доминирали, показали се...
ево да не гуглам, али мислим да осим та два случајна гола, на утакмици није био ни један шут у оквир гола. а обе екипе не престају да лају...
лазар марковић сам испред голмана маши лопту, фалћинели маши лопту, па дегенек и још један из акције после корнера маше лопту... буквално трагикомедија.
и овај дечко из партизана што даде гол, једва се наместио и случајно га даде на одбитак, иако је имао 5 секунди сам.

Boavista

pre 3 godine

E moj Milane! Ova tvoja izjava nije nista zrelija od Stevanoviceve, ali njega mogu donekle da razumem jer je tek napunio 18 godina, jos je klinac. Ti si ipak 15 godina stariji a plus si i kapiten! Uzgred, zahvali se svom kolegi Sanogu sto je odmah na pocetku povredio Sumu pa ovaj nije bio u mogucnosti da mu ponovo "lopta predje preko noge"!
Inace smatram da si dobar golman.

kusavi

pre 3 godine

Muka mi od ovoga alibi golmana više, dosta bitnih golova je kiksao kao i ovaj danas. Stoji da je mali pogriješio ali onako perfidno bez potrebe istrcati medju 4 naša igrača je trazenje nekakve slave a nikako kapitenski potez, jer znao je ako bude gol svi ce reci Erakovic pogiješio a ako odbrani „opet“ on vadi kestenje iz vatre. I ovo nije prvi put, sve pozitivno sto napravi sa ovakvim potezima uprska. Idi više negdje uzmi pare i uzivaj.

mirotvorac

pre 3 godine

Ovaj prso 100% !!! "Dominacija" je ono sto njegova supruga njemu radi u njihovom braku a definicija onoga sto ovaj tzv. "golman" izjavljuje se zove "kompleksi nize vrednosti" a ne "dominacija"...

Orion

pre 3 godine

Niste pobedili... nema tu dominacije. Jeste Šamrok bio u bunkeru celu tekmu, ali bilo je odličnih prilika da se napune golovima... a onako se izomasivase. Nema dominacije.

matori 2

pre 3 godine

Izgleda da Zvezda igra derbije sa ciljem da ne izgubi. A to je za svaku pohvalu.Jer i to tesko ostvaruju bez sudija. Ekipa koja nije u stanju da pobedi ovakav Partizan po logici stvari bi trebalo da bude raspustena.

Iber

pre 3 godine

Ovo na kraju je bilo najjace. Ovo za najbolja mesta za LE. Pretpostavljam da ce Aleksandar Bunker Stanojevic sedeti iz gola da komanduje odbranom protivnika.

Ivan

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava? Nisam ovo očekivao od Borjana, mislio sam da je ok lik. Verovatno je bio nervozan što zvezda ponovo nije pobedila, ali svejedno na ovaj način, ovakvom izjavom samo je unizio sebe
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 18. oktobar 2020 22:04)

Svakako nije ni prici izjavi malog Stevanovica na konferenciji posle utakmice, na kojoj je rekao da je Partizan dokazao klasu u odnosu na zvezdu i da je trebalo da bude 3 razlike za njih. Ne bi imao inace nista protiv takve izjave, da ima bilo kakve objektivnosti u odnosu na ono sto se desavalo na terenu. Izjava Borjana je vise odgovor Stanojevicu koji je pred utakmicu rekao da zvezda nema pravo da prica ni o kakvoj dominaciji u srpskom fudbalu, sto se takodje kosi se cinjenicama.

Дејан

pre 3 godine

Е моји Срби, док се ми препуцавамо око комуњарских клубова, шиптари нам газе заставу у држави и прете. БРУКЕ ЈЕДНЕ!

Cika Slave

pre 3 godine

3 godine, 3 titule, 1×LE, 2×LS... Pamtim i Bari, ali sa ovakvim prilikama u drzavi i evropskom fudbalu ja sam prezadovoljan sa nasim uspesima...
Ovi navijaci malog komsijskog kluba moraju da shvate da pobediti Liverpul, tim koji kosta MILIJARDU evra ne mozes svaki dan.. ali oni to ne mogu da shvate jer su poslednji put pobedili nekog u ovom takmicenju 1983. tako da vecina njih nije bila ni rodjena tad...

Brca

pre 3 godine

Pun mi te kufer od kad si skakalo da klupe ludogoreca pa do današnje prodaje utakmice. Nije kriv Strahinja za gol, a nego tvoje prodani izlaženja s gola. Mislim da je vreme da se obe uprave zatvore i da se pregledaju štete, mada me zabole za smradove sa groblja oni će i tako završiti kao hajduk u hr

Sremac

pre 3 godine

Navijam za Zvezdu, ali izgleda da ja nisam gledao istu utakmicu ?
(dodji hodi, 18. oktobar 2020 21:41)

I ja navijam vec 25 godina za partizan i mogu ti reci da ovakva dominacija jednog tima u igri skoro nije vidjena. Sreca pa nam je bunker izdrzao inace bi bila katastrofa... Licili smo na u ovoj utakmici protiv czv na Slogu iz Vognja...

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Obrni, okreni, zaključak je: opet nismo pobedili Partizan, koji je na ivici poluraspada, opet smo jurili i jedva ujurili izjednačenje, da Jojić nije izgubio živce i bio neoprezan, gol ne bismo dali do ponoći. Lepo je hrabriti i sebe i druge, možeš se dokazivati Terzi i Mrkeli ovakvim izjavama, ali svi mi znamo šta smo videli. Terenska inicijativa nije dovoljna, ako si šampion, moraš i davati golove, i pobediti najvećeg rivala - bar ponekad. A sve dok ga ne pobeđuješ, trajaće i priče o nameštenoj ligi i svemu ostalom.

Sremac

pre 3 godine

Ti si svoju dominaciju pokazao u tim grupama sto pricas sa 40 primljenih golova...
(Blue moon 2225, 18. oktobar 2020 21:45)

Ma pusti Borjana, golman je to...
Nego reci mi kako ide tvoj biznis??? Kovid ti smanjio zaradu? Sta, nemas je, pa si na gradjevini za 300 evra? Znaci uspeo si u zivotu...

Milan

pre 3 godine

Tako je Borjane...tako je legendo...penal cist kao suza grobarska??? njima je ovo jedina utakmica gde mogu malo srece osetiti a i to smo im uskratili? cekace jos dugo godina do titule...jer to i zasluzuju sa ovom upravom. Igraci partizana su najmanje krivi za rezulatate.

O3on

pre 3 godine

Kućo dadoste gol u derbiju posle 4 utakmice. Samo ne iz igre.
(Luke Babbitt gravedigger, 19. oktobar 2020 12:3)

Kući, te iz igre nam poništavaju godinama.

Zato i jeste drugi. Nezasluženo već godinama.

Cika Slave

pre 3 godine

3 godine, 3 titule, 1×LE, 2×LS... Pamtim i Bari, ali sa ovakvim prilikama u drzavi i evropskom fudbalu ja sam prezadovoljan sa nasim uspesima...
Ovi navijaci malog komsijskog kluba moraju da shvate da pobediti Liverpul, tim koji kosta MILIJARDU evra ne mozes svaki dan.. ali oni to ne mogu da shvate jer su poslednji put pobedili nekog u ovom takmicenju 1983. tako da vecina njih nije bila ni rodjena tad...

Iber

pre 3 godine

Ovo na kraju je bilo najjace. Ovo za najbolja mesta za LE. Pretpostavljam da ce Aleksandar Bunker Stanojevic sedeti iz gola da komanduje odbranom protivnika.

Brca

pre 3 godine

Pun mi te kufer od kad si skakalo da klupe ludogoreca pa do današnje prodaje utakmice. Nije kriv Strahinja za gol, a nego tvoje prodani izlaženja s gola. Mislim da je vreme da se obe uprave zatvore i da se pregledaju štete, mada me zabole za smradove sa groblja oni će i tako završiti kao hajduk u hr

PFC

pre 3 godine

Čoveče, dali su ti 40 golova u 12 utakmica Lige Šampiona. Ej 40 golova, pa da si golman u vaterpolu ne bi bilo malo. Bolje ne spominji Evropu, Ligu Šampiona, dominaciju, ma najbolje se uopšte ne javljaj.

Sremac

pre 3 godine

Ti si svoju dominaciju pokazao u tim grupama sto pricas sa 40 primljenih golova...
(Blue moon 2225, 18. oktobar 2020 21:45)

Ma pusti Borjana, golman je to...
Nego reci mi kako ide tvoj biznis??? Kovid ti smanjio zaradu? Sta, nemas je, pa si na gradjevini za 300 evra? Znaci uspeo si u zivotu...

Dr. Mr. Sr

pre 3 godine

11 zutih kartona? Kvalitet? Ja za 34 godine gledanja fudbala , nisam video utakmicu u kojoj jedan tim bije, koliko je Zvezda tukla danas!

Ivan

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava? Nisam ovo očekivao od Borjana, mislio sam da je ok lik. Verovatno je bio nervozan što zvezda ponovo nije pobedila, ali svejedno na ovaj način, ovakvom izjavom samo je unizio sebe
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 18. oktobar 2020 22:04)

Svakako nije ni prici izjavi malog Stevanovica na konferenciji posle utakmice, na kojoj je rekao da je Partizan dokazao klasu u odnosu na zvezdu i da je trebalo da bude 3 razlike za njih. Ne bi imao inace nista protiv takve izjave, da ima bilo kakve objektivnosti u odnosu na ono sto se desavalo na terenu. Izjava Borjana je vise odgovor Stanojevicu koji je pred utakmicu rekao da zvezda nema pravo da prica ni o kakvoj dominaciji u srpskom fudbalu, sto se takodje kosi se cinjenicama.

Sremac

pre 3 godine

Navijam za Zvezdu, ali izgleda da ja nisam gledao istu utakmicu ?
(dodji hodi, 18. oktobar 2020 21:41)

I ja navijam vec 25 godina za partizan i mogu ti reci da ovakva dominacija jednog tima u igri skoro nije vidjena. Sreca pa nam je bunker izdrzao inace bi bila katastrofa... Licili smo na u ovoj utakmici protiv czv na Slogu iz Vognja...

Istina

pre 3 godine

Penal dominacija se nastavlja . Ovu jedinu ne namestenu utakmicu nisu u stanju da dobiju. Sprdnja no to na njih nista ne utice slede opet sklanjalice tu su najaci.

Coa

pre 3 godine

Reče osvedočeni navijač Partizana dok je bio dečak Milan... Zašto ga neko ne pita zašto se stalno tukao kad je bio mali oko Partizana i Zvezde sa svojim bratom Djordjem? Sportski pozdrav svima.

stvarno ste dominantni

pre 3 godine

Prazne priče. Pobedu u derbiju nisu videli već prilično dugo, a jedini put u okvir gola u poslednjih pet derbija bio im je ovaj iz penala, nakon nepostojećeg kornera. U Evropi pokazali kvalitet? Nisam zapazio neki veći uspeh Zvezde u Evopi, osim onog prezimljavanja, a isto je uradio i Partizan. Kroz kvalifikacije prošli remijima. One godine Krasnodaru nepriznat čist gol, mislim Ristiću, dva nerešena sa Salzburgom, dva nerešena sa Kopenhagenom i Jang Bojsima. Na penale ste ih prošli, to vežbate neprekidno u Ping Pong ligi, to jedino i znate. Pa brukanje na Malti na Kipru i u Albaniji. Debakli sa pet, šest, sedam primljenih golova. Ako vam je dominacija izvući remi iz penala, protiv prilično lošeg Partizana, svaka čast... Da onaj kasapin nije umalo izvadio oko Sumi, mislim da vam ni penal ne bi pomogao. Videćemo kako dominirate u Nemačkoj.

Derbijanac

pre 3 godine

3 godine, 3 titule, 1×LE, 2×LS... Pamtim i Bari, ali sa ovakvim prilikama u drzavi i evropskom fudbalu ja sam prezadovoljan sa nasim uspesima...
Ovi navijaci malog komsijskog kluba moraju da shvate da pobediti Liverpul, tim koji kosta MILIJARDU evra ne mozes svaki dan.. ali oni to ne mogu da shvate jer su poslednji put pobedili nekog u ovom takmicenju 1983. tako da vecina njih nije bila ni rodjena tad...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 18. oktobar 2020 22:18

Corav kad progleda daleko vidi. 10 godina niste videli evropskog fudbala a zamisljate kao da igrate 3 godine zaredom polufinale. I ova teza da je Partizan zadnji put pobedio 1983 vam je glupa da gluplja ne moze biti. Psrtizan je pobedio Newcastle sa Alan Shearer-om i to u gostima.

Denko

pre 3 godine

Imali ste posed lopte ali uzalud. Partizan je ovakav-nikakav stvorio boje sanse (na 1:0 promasio zicer). Da niste dobili penal (poklon Jojica) ne bi dali gol do sutra. Vi ovakvi dominantni i kvalitetni, koji igrate LS i LE, 5 utakmica ne mozete dati gol Partizanu, koji se raspada i pritom bio znatno oslabljen.

strale

pre 3 godine

vidicemo sve u cetvrtak ali budite sigurni svi ovi mesari sto su danas pravili cirkus na terenu u evropi za dva onaka starta bih isli vidjeti kakva je voda pod tusom da jave ovima posle utakmice.

Tragikomedija

pre 3 godine

Mogu samo da zamislim kakve bi izjave bile da Zvezda zapravo pobedi na nekom derbiju. Kad za jedan remi izjaviš da ste pokazali dominaciju i opravdali rezultate iz lige, kad se za gol za izjednačenje iz penala pali vatromet, šta bi tek bilo da ste pobedili. Navijači Zvezde ne bi zaklapali ko zna koliko, Borjan i kompanija bi verovatno rekli da je ovo najbolji tim u istoriji Zvezde, Terzino ime ne bi izlazilo iz vesti. Sve bi to trajalo do sledeće evropske utakmice i ekspresnog vraćanja u realnost koja traje do sledeće ligaške utakmice.

Petar

pre 3 godine

Sta ces..kompleksi su cudo kad te klub za koji navijas od malena, sa kojim si kao dete zeleo da osvojis titulu i ciji ti je golman Ivica Kralj idol ne dovede pa odes u tabor vecitog rivala i dokazujes neku ljubav..nista bolji karakter od Stojkovica ili Prlainovica..kao ljudi dvolicni..kao sportisti kapa dole...

Milan

pre 3 godine

Tako je Borjane...tako je legendo...penal cist kao suza grobarska??? njima je ovo jedina utakmica gde mogu malo srece osetiti a i to smo im uskratili? cekace jos dugo godina do titule...jer to i zasluzuju sa ovom upravom. Igraci partizana su najmanje krivi za rezulatate.

Gordan

pre 3 godine

E moj Borjane sjeti se samo prošle sezone koliko si samo puta vadio loptu iz mreže. Žalostan je kvalitet našeg fudbala a i tvoj sa istim tim fudbalom.

Robertson

pre 3 godine

Ti decko da si dobar golman branio bi u nekom ozbiljnom klubu a ne bi bio u Ling Long ligi I davao izjave o kukuruz derbiju.....a vec u Cetvrtak ce da vas opet vrate na fabricka podesavanja ......

Nina

pre 3 godine

Joj živote koji kompleksaš:)))
Kad neko umisli da je veći i od Partizana pa i od Zvezde..
Koje veličine su igrale za Zvezdu pa nisu ovako govorili..
Može on da vidi sveta ali malograđanština izbija iz svake pore..

Ivan kg

pre 3 godine

Ovima puna glava Partizana, a i kako da ne bude kad se ovaj u mladosti slikao u Partizanovom dresu i zastavom. Sramota ko je danas kapiten Zvezde, samo cu to reci, ali dobro, kakvo je vreme doslo, nista me vise ne cudi. Ali najvise bi me zacudilo kada bi mi objavili komentar, nikoga ne vredjam.

321

pre 3 godine

A kad ste pobedili poslednji put? Klinac od 19 ti dao gol? To je dominacija? I to nad timom koji nema napadaca a vas , visak Pavkov, ulazi jos sa klupe? Stvarno dominirate. Cak i nad ovako jadnim Partizanom i igrate nereseno golom ne iz igre nego sa penala.

Dr Hitch

pre 3 godine

Majstore, znas kako se kaze, u pobedi se ne ponesi, u porazu ne ponizi, a podsetio bih te da nisi pobedio danas. Zvezda jeste bolja, moramo biti pošteni, Partizan igra bez špica a prva izmena Lola, mislim da to sve govori o našem kvalitetu trenutno. Ali, zaista ne mogu da zamislim jednog Vidica dok je bio kapiten, da izjavi ovako nesto. Mislim da kapiten Zvezde ovo sebi ne sme da dozvoli, ali dobro, ipak to dosta govori o njemu.

Doktor

pre 3 godine

Kakav si ti mentol,o kakvoj bre ti dominaciji govoris,pa Partizan nema ni centarfora,jedinom igracu koji nesto zna onaj vaš kasapin je izbio oko,a na kraju je i Lola zaigrao i ako sam mislio za njega da je u tom trenutku na nekom splavu,nego sreća vaša , a i Degenekova da je Sadik otišao pa nije bilo lomova kičme

mirotvorac

pre 3 godine

Ovaj prso 100% !!! "Dominacija" je ono sto njegova supruga njemu radi u njihovom braku a definicija onoga sto ovaj tzv. "golman" izjavljuje se zove "kompleksi nize vrednosti" a ne "dominacija"...

Дејан

pre 3 godine

Е моји Срби, док се ми препуцавамо око комуњарских клубова, шиптари нам газе заставу у држави и прете. БРУКЕ ЈЕДНЕ!

milan1312

pre 3 godine

Kako vas nije sramota i jedne i druge. Zamlacujete ovaj napaceni narod sa ovim sramnim fudbalom. Treba svi da ostavite ovaj sport i da se bavite necim drugim ili bar da kazete ne znamo da igramo nek igra ko zna. Najsramnija utakmica koju sam ikada gledao. U isto vreme sam gledao Totenhem i ovaj nas miki maus derbi, pa to su dva sporta.Jos veci krivci smo mi sto gledamo. Ne treba im davati paznju u medijima. Ne prenositi utskmice, ne pitati ih za izjavu, ne treba niko da ide na stadione bukvalno nista. Jos imaju srama uzimati debele plate od.ovog siromasnog naradp koji leci decu sms porukama i koji nema kanalizaciju. Ala smo.glup narod

kusavi

pre 3 godine

Muka mi od ovoga alibi golmana više, dosta bitnih golova je kiksao kao i ovaj danas. Stoji da je mali pogriješio ali onako perfidno bez potrebe istrcati medju 4 naša igrača je trazenje nekakve slave a nikako kapitenski potez, jer znao je ako bude gol svi ce reci Erakovic pogiješio a ako odbrani „opet“ on vadi kestenje iz vatre. I ovo nije prvi put, sve pozitivno sto napravi sa ovakvim potezima uprska. Idi više negdje uzmi pare i uzivaj.

matori 2

pre 3 godine

Izgleda da Zvezda igra derbije sa ciljem da ne izgubi. A to je za svaku pohvalu.Jer i to tesko ostvaruju bez sudija. Ekipa koja nije u stanju da pobedi ovakav Partizan po logici stvari bi trebalo da bude raspustena.

O3on

pre 3 godine

Kućo dadoste gol u derbiju posle 4 utakmice. Samo ne iz igre.
(Luke Babbitt gravedigger, 19. oktobar 2020 12:3)

Kući, te iz igre nam poništavaju godinama.

Zato i jeste drugi. Nezasluženo već godinama.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava? Nisam ovo očekivao od Borjana, mislio sam da je ok lik. Verovatno je bio nervozan što zvezda ponovo nije pobedila, ali svejedno na ovaj način, ovakvom izjavom samo je unizio sebe

boki

pre 3 godine

Ja kao veliki Zvezdas kazem da mi igramo ocajan fudbal,sramota je da mi ne mozemo da pobedimo tim gde jedan Lola Smiljanic ima 30 min igre!Nasi bekovi(Rodic,Gobelja,Gajic) su katastrofa.

Boavista

pre 3 godine

E moj Milane! Ova tvoja izjava nije nista zrelija od Stevanoviceve, ali njega mogu donekle da razumem jer je tek napunio 18 godina, jos je klinac. Ti si ipak 15 godina stariji a plus si i kapiten! Uzgred, zahvali se svom kolegi Sanogu sto je odmah na pocetku povredio Sumu pa ovaj nije bio u mogucnosti da mu ponovo "lopta predje preko noge"!
Inace smatram da si dobar golman.

Orion

pre 3 godine

Niste pobedili... nema tu dominacije. Jeste Šamrok bio u bunkeru celu tekmu, ali bilo je odličnih prilika da se napune golovima... a onako se izomasivase. Nema dominacije.

jezda

pre 3 godine

"Uvek je čast kada postoji interesovanje velikih klubova kao što su Crvena zvezda i Partizan. Ja imam obavezu prema Ludogorecu, ali... Uvek je kod mene postojala želja da igram u Partizanu, još od dečačkih dana kada sam gledao Ivicu Kralja, koji je moj uzor. Iskren da budem voleo bih da jednog dana igram u Partizanu".

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Obrni, okreni, zaključak je: opet nismo pobedili Partizan, koji je na ivici poluraspada, opet smo jurili i jedva ujurili izjednačenje, da Jojić nije izgubio živce i bio neoprezan, gol ne bismo dali do ponoći. Lepo je hrabriti i sebe i druge, možeš se dokazivati Terzi i Mrkeli ovakvim izjavama, ali svi mi znamo šta smo videli. Terenska inicijativa nije dovoljna, ako si šampion, moraš i davati golove, i pobediti najvećeg rivala - bar ponekad. A sve dok ga ne pobeđuješ, trajaće i priče o nameštenoj ligi i svemu ostalom.

овнина

pre 3 godine

читајући изјаве и једних и других, као да се елкласико играо и да је резултат био 4:4 из неких свемирских голчина.
сви презадовољни, одлично одиграли, доминирали, показали се...
ево да не гуглам, али мислим да осим та два случајна гола, на утакмици није био ни један шут у оквир гола. а обе екипе не престају да лају...
лазар марковић сам испред голмана маши лопту, фалћинели маши лопту, па дегенек и још један из акције после корнера маше лопту... буквално трагикомедија.
и овај дечко из партизана што даде гол, једва се наместио и случајно га даде на одбитак, иако је имао 5 секунди сам.