Fudbal 269

Sreda, 07.10.2020.

19:30

Tumbaković: Verujem u Boga i Bog će nam pomoći protiv Halanda

Zanimljiva izjava selektora reprezentacije Srbije Ljubiše Tumbakovića.

Tumbakoviæ: Verujem u Boga i Bog æe nam pomoæi protiv Halanda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

269 Komentari

Sortiraj po:

Lokomotiva

pre 3 godine

Nema smisla zvati Boga u pomoc zarad fudbalskog rezultata. Bog se zove kada zelis da fudbaleri zavrse utakmicu zivi i zdravi, da se ne povrede ili da im se ne desi nesto jos gore, da im da snage da prebole poraz ukoliko do njega dodje itd. A ovo pomozi nam boze da pobedimo je veoma nezrelo i detinjasto. I nije fer da bog stane na neciju stranu. Bog voli svu decu, zvali se oni Srbi ili Norvezani...

kalcokera

pre 3 godine

Ljajic mora da bude starter inace od nase igre nema nista
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jedini nas kreator, 7. oktobar 2020 22:17)

Mislis na RAasima

DulinjoSaviola

pre 3 godine

Bravo selektore! Osim statistickog modela i ogromnog iskustva, najtrofejniji strucnjak nije zaboravio ni na teoloske faktore! Zna se sta je bila primesa za uspeh organizacije Srbije Nemanjica! Pokazao si svima da si u pravu!

Frki

pre 3 godine

Za ovu izjavu bi svaki ozbiljan savez momentalno prekinuo saradnju sa selektorom. Mislite da bi Italijanski, Spanski, ili Portugalski selektor ikad ovako nesto izjavio pred utakmicu? Pa to je nevidjeno ponizenje za fudbalere. Kao u fazonu, eto ne verujem mnogo u njih, ali u boga verujem, pa mozda uz bozju pomoc...fuj bre, kako ga nije sramota.

Dejan

pre 3 godine

E Tumba Tumba. S obzirom koliko Haland daje golova i koliko se trudi na terenu, meni se nekako čini da je Big Brother baš na njegovoj strani. Koji ti je plan B, selektore?

Milan

pre 3 godine

“Verujem u Boga i Bog će nam pomoći da sačuvamo Halanda.” A mali dao 4 gola na tri utakmice i ne namerava da stane. Mislim da je jasno ko pobeđuje. Mi smo jalova ekipa. Tek 1 gol smo dali u dve poslednje utakmice. Norvežani 6. To dosta govori ko kako igra.

Moram reci

pre 3 godine

A za onog sto kaze da Mesi posvecuje gol nekom drugom a ne moli se Bogu. Hajde sad lepo pogledaj sta Mesi ima istetovirano na ramemu. Ima lik Isusa Hrista. I nemoj da komentarises u sta se ne razumes.

5. STAR

pre 3 godine

Sta prica ovaj poslednjih dana?? Neozbiljne izjave koje mogu samo da stete i ovako poljuljanoj ekipi. Daj bre uozbilji se covece i motivisi te igrace! Da jednom odigraju kao tim jer koliko god nikome ne ulivaju poverenje kao tim, pojedinacno su nasi vidno bolji od Norvezana. I Haland... pa sta? Odlican je ali nasi su igrali i protiv boljih pa bar paniciti ne moraju. A nije ni deo ne znam Brazila, Francuske, Nemacke, pa sad strepimo od njih na celu sa Halandom. Mozes misliti, prosecna Norveska sa jednim vrhunski talentovanim igracem.
Stegnite to jednom i pokazite se!
Inace u suprotnom, moze korona sutra da prodje, stadioni na reprezentativnim utakmicama ce ostati prazni.

Vlada

pre 3 godine

Za onog sto kaze da se i Mesi nesto moli bogu! Mesi kad da gol on posvecuje gol nekom bliskom svom koji nije medju zivima! A ne zahvaljuje se bogu.

Novi Sad

pre 3 godine

Zasto nam je potreban selektor ako ce nam bog pomoci? Tumbakovic bi trebao da se uozbilji, prilici mu i godinama, a i njegovoj dugogodisnjoj karijeri. Mogao je imati konstruktivnu i realnu izjavu, a ne da nam servira propagandu. Nece bog trcati umesto momaka...

dOox

pre 3 godine

Danas je taj dan kada se treba obratiti africkom samanu i Bogu gvozdja!
Da lopta ako krene na stativu, da vetar pomogne i da zavrsi u mrezi!

Amin.

Gumeni metak

pre 3 godine

Prodje pola 21. veka, a jos uvek ima gomila neobrazovanih i naivnih koji misle da mogu pomoci im Bog, Alah, Tor, Manitu i ostali izmisljeni drugari.

овнина

pre 3 godine

бог помаже. и помоћи ће норвежанима јер су вредни, поштени, слободни и храбри. а вама потуењеним мешетарима, ленчугама и демагозима неће помоћи.

Igor

pre 3 godine

E sad zamislite igrače koji treba da igraju posle ovakve izjave. Čovek je prolupao, a naš fudbal dotakao dno..
Ali nema veze, bitno je da klinci iz Brodarca igraju za mlađe selekcije,i da će da se prodaju negde, nije važno gde...

Toni Bandera

pre 3 godine

Sad pogledo raspored dežurstava za glavnokomandujućeg boga, danas na Tumbinu nesreću dežura Tor, da igramo sutra bili bismo u mnogo boljoj situaciji jer vlada brat Zevs, isto i u subotu bi mogli da računamo bar na poklon penal od Amona Rae, jer sa Egipćanima smo čini mi se u ekstra odnosima.
U nedelju Manitu, ko zna šta bi tu bilo.

Duca

pre 3 godine

Kakva promaja od trenera moraš da budeš da se javno pozivaš na Boga da će da ti pomogne u utakmici. Ovo ni treća liga u Mozambiku nije doživela. Ko je bre dao ovome licencu? Smejem se od muke koliko smo propali. Pomisli čovek ne može niže da se padne, kad eto selektora da nas razuveri. Može može, može to još niže.

moram reci

pre 3 godine

Sedeo sam jednom za stolom u drustvu starijeg ozbiljnog fudbalera koji je pricao kako su brazilci u svlacionici palili neke grancice za srecu pre utakmice. Tako da nemojte coveku zamerit. Kad moze Brazil sila da veruje u magiju moze i Tumba u Boga.U ostalom vecina sportista se moli na neki nacin kad ulazi u teren. Sta Mesi radi kad da gol.

Ivan

pre 3 godine

Da li kapirate koliko smo fudbalski propali kad naš vrhovni strateg daje jednu ovakvu izjavu. Strašno. A nekad su se protivnici tresli kad izlaze na megdan s nama. Ima li ova država jednog poštenog fudbalskog stručnjaka da preuzme ekipu? Ako nema, raspusti savez, i gasi reflektore. Barem nećemo više slušati ovakve gluposti u rubrici sport.

Filip

pre 3 godine

Fudbalski selektor koji izjavi u jednom obraćanju kako je to nebitna utakmica, a u drugom kako će nam trebati Božja pomoć, nema šta da traži na toj poziciji. Kukavicama jednostavno nema mesta u sportu. Treba nam ozbiljan poznavalac fudbala, dobar taktičar, i hrabar motivator. Samo takav može da stvori pobednički duh. Ovaj pajac će dodatno da unazadi reprezentaciju, a već je napravio mnogo štete. Norvežani nam se smeju, eeej!

Jova Dangubic

pre 3 godine

Tumba je prosecnan trener i nemozemo puno ocekivati od njega. Ali, slazem se sa njegovim izjavama na konferenciji u staroj Pazovi:

1) nije on sam kriv sto moramo preko baraza - Krstajic je nas vodio protiv Ukrajine
2) nije kraj sveta ako se na plasiramo - bezobzira na rezultate, Srbija/SCG je izborila plasman na 3 Mundijala u posleddnij 20 godina, Norvezani na 0
3) repka nas je dosta puta izneverila ali treba se pomiriti s tim da nemoze svaka mala zemlja biti kao HR u fudbalu...i belgijanci su bili katastrofa 10-15 godina dok su cekali sadasnju generaciju

Ser_Žile

pre 3 godine

S’ obzirom na to kakvi su ti igrački kadar,rukovodeća struktura i sam fudbalski savez,ništa drugo ti i ne preostaje no da veruješ da će ti Bog pomoći.

Ima Haland da vas izmasakrira. Sam.

straja

pre 3 godine

Obzirom gde si odrastao,ko te je vaspitavao.....ne treba da ocekujes pomoc od onoga u koga ne verujes a i ne postujes....barem nekad a sad ko zna///!!!

Semir

pre 3 godine

Kada spomenemo Boga znači da smo sve nade izgubili. Bog o kome pričamo traži da se svakom poslu pridje max zalaganjem i trudom pa onda da se traži pomoć od Njega.
Mi ovde mislimo da je dovoljno podići 3 prsta, prekrstiti se ili kao Adem proučiti dovu - a pre meča svi lili po splavovima- i Bog će magičnom štapom da nam donese pobedu. Neće!

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Isusa na štopera?
(Aca, 07. oktobar 2020 21:12)

Hahahaha... Pa, covece, ti si...
Slatko me nasmeja. Hahaha. Apropo, pogledaj ovo

https://youtu.be/7E_8EjoxY7Q

Blam Me

pre 3 godine

Verujem u Boga i Bog će nam pomoći da sačuvamo Halanda.

Molim vas ne budite sutra surovi u komentarima kad Haland da gol. Ma salim se budite sarkasticni i duhoviti.
Buahahahahahahahahahahahahhhhhhaaaaaahhhhaahhhahahhhhahhhaaaaaaaaaahhaaa

Dirty

pre 3 godine

2020. godine selektor Srbije se nada da će mu Bog pomoći??? Idi se sam prijavi, pomoć ti je neophodna i hitna, kao i svim koji su te izabrali i pitali i preneli šta govoriš??? Krizni štab???

NebaCar

pre 3 godine

Ljajic mora da bude starter inace od nase igre nema nista
(Jedini nas kreator, 07. oktobar 2020 22:17)

Pre svih Dmitrović i Rajković

deki

pre 3 godine

Kao sto nam je pomogao protiv Svajcarske na SP da ne primimo gol od jedina 2 igraca od kojih nismo smeli da ga primimo. Ovakav savez ni Bog ne pomaze.

Ogi

pre 3 godine

Tako je! Gospodi, pomiluj, Gospodi, pomiluj. Ne treba nama pravde, nama treba pobede! Hitno da promenimo himnu u Boze Pobede! I da svaki igrac poljubi krst pre utakmice. Huligane bih isto zamolio, da se od sad umesto baklji samo pale kandila!

Del Piero#10

pre 3 godine

Brate, Bože! Pogledaj sutra i na nas jadne i bedne. Pogledaj sad pa ne moraš više nikad. Eventualno u finalu baraža. Pošto je ovo polufinale, znaš...

BorisSrb

pre 3 godine

Hahahaha.. u sta se on uzda u utakmici. Pozovi nekog vudu vraca da baci crnu magiju na norvezane i onda sigurno pobedjujes.. hahahaha Ko je nama selektor.

Bez obraza!

pre 3 godine

Imate svi pune račune, po dva tri besna automobila, po dva tri apartmana. Imate zdravlje i najbolje lekarske uslove. Imate gde da trenirate u svako doba dana i noći. Osigurali ste i sebe i svoje potomke za dve tri generacije. I nije vas sramota da uz sve to tražite božju pomoć?

warlock

pre 3 godine

Ti si samo jedan izdajnički jadnik, zauvijek ćeš ostati upisan kao težak jadov.
(Ultra CG 🇲🇪, 7. oktobar 2020 19:48)

Tako je brate, ne zaboravljamo....

Bez dileme

pre 3 godine

Tadic - Mitrovic - Ljajic je trio koji uvek mora da igra, ostali su svi smesni i jadni da se suprostave bilo kojoj ozbiljnijoj reprezentaciji

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Odin - Perun 4:0.
Kad vec prizivas bogove, strucnjace. Ovu vest cu da bukiram da je opet sutra procitam i uverim sebe da je ovo istina sto si rekao.
Sve nivoe dna ste dosegli

BorisSrb

pre 3 godine

Hahahaha.. u sta se on uzda u utakmici. Pozovi nekog vudu vraca da baci crnu magiju na norvezane i onda sigurno pobedjujes.. hahahaha
Ko je nama selektor.

Milic

pre 3 godine

Imal se gde kladiti da ce nam Haland uvaljati najmanje 2 gola, kontam da je to jedino sigurno, ovo ostalo manje vise, al kontam da je sigurica da ce nam Haland spakovati barem dva, ipak je to igrac svetske klase.

z’brda

pre 3 godine

Što više izjavljuje, da ne kažem izvaljuje, sve više je pogubljen! Bojim se da ćemo da se provedemo ko bosi po trnju! Nadam se da grešim, ipak sam Srbin.

Bez obraza!

pre 3 godine

Imate svi pune račune, po dva tri besna automobila, po dva tri apartmana. Imate zdravlje i najbolje lekarske uslove. Imate gde da trenirate u svako doba dana i noći. Osigurali ste i sebe i svoje potomke za dve tri generacije. I nije vas sramota da uz sve to tražite božju pomoć?

kladzom do bola

pre 3 godine

Gospode pomiluj , Gospode pomiluj , neka bude volja tvoje , vernicima tvojima daj hleb nasusni i par penala a nevernicima crvene kartone i oprostijim im grehe njihove .Gospode pomiluj .

Max von Laaberg

pre 3 godine

Tesko je, zalim ga eto i sam je shvatio da je bez sanse,ali mora da nastavi.Treneri koji su dugo izvan Evropskih zbivanja jednostavno nisu u mogucnosti da rasumeju igru i igrace.Lako je govoriti 4-4-2 ali za to treba imati i igrace,to Tumba i oni koji su ga gurnuli u sve to ne znaju ni analizirati kamoli sprovesti.Zato samo nas Bog moze spasiti. Bog cuva decu i Bedake!

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 3 godine

Људи, кад овако селектор изјави сваки коментар је сувишан. Ни он не верује у победу као ни 90% нас Срба. Најгоре је што нама само Бог може помоћи.

nislija s merak

pre 3 godine

Fudbal je kolektivna igra,to i mala deca znaju,nikakav Haland ne moze nista ako je na suprotnoj strani tim. Cak ni jedan Mesi nista nije osvojio sa Argentinom.Na zalost mi taj tim nemamo.

toba

pre 3 godine

Samo tu postoji jedan problem moj Tumbo. Sta ako je Bog na strani Halanda? Sta ukoliko se norvezanin vise molio i generalno sta ako je veci vernik? Imamo li taktiku u tom slucaju? Hocemo li da uvodimo i neke svece za svaki slucaj?

vilenjak

pre 3 godine

Dakle samo nam Bog može pomoći, najlakše je tako reći, lakše nego da volite svoju zemlju i da se borite za nju, da izađete na teren bez straha i ponosni što ste u 11 predstavnika svoje zemlje, što možete da se proslavite, da uđete u legendu, da podarite malo radosti ovom napaćenom narodu, da makar malo opravdate ogromnu lovu za koju ginete u vašim klubovima, da jednom možete da kažete da ste opravdali očekivanja... E ali nećete vi to, bedo! Vi hoćete splavove, da se ku..ite kako ste bitni, da lažete kako ste dali sve od sebe, da pazite da se ne povredite zbog klubova, da ostanete još jedna generacija lažnjaka koji su nas izneverili! A ovaj kvazitrener bi trebalo da ode opet u Kinu, da usrećuje njih, a nas da zaboravi.

Ljunberg

pre 3 godine

Da li bi više voleo da u napadu ima Mitrovića ili Halanda?

"Naravno, Mitrovića. Ali bih voleo kada bi imao obojicu u špicu", odgovorio je selektor norveškim novinarima.

Nesto mi se cini spram tvog znanja da ti ni Evropljani Van Basten,Larson, i Anri u napadu ne bi pomogli a ni Zidan ne bi mogao da napravi razliku kad ti napravis taktiku. Vracajte Krstajica sunce vam poljubiim! Da ko ljudi izgubimo.

Ljunberg

pre 3 godine

Da li bi više voleo da u napadu ima Mitrovića ili Halanda?

"Naravno, Mitrovića. Ali bih voleo kada bi imao obojicu u špicu", odgovorio je selektor norveškim novinarima.

Nesto mi se cini spram tvog znanja da ti ni Evropljani Van Basten,Larson, i Anri u napadu ne bi pomogli a ni Zidan ne bi mogao da napravi razliku kad ti napravis taktiku. Vracajte Krstajica sunce vam poljubiim! Da ko ljudi izgubimo.

Jole

pre 3 godine

E moj ti. Da Bog tako pomaze, Meksiko bi s onolikim bogomoljcima uvek bio svetski sampion. Batali se ti trenerskog posla. Pregazilo te i vreme, a i ovakve izjave nas samo dodatno guraju na fudbalsko dno.

Gde ja živim

pre 3 godine

Bog ne pomaže lenčugama, neradnicima i egoistima tako da ništa. Mora se trči Ljubiša, mora mnogo da se trči. To pričaj gospodi fuzbalerima.

Sale

pre 3 godine

Antić i Muslin su jedini treneri koji su valjali. Nisu dozvolili da im mafija od uprave i menadzeri sastavljaju tim, zato su i otišli. Sada gledajte ovaj cirkus od fudbala...

Mare

pre 3 godine

"Pokusacemo da se prilagodimo nacinu koji nama vise odgovara" (???)
Za ne verovati kako lupeta.
(Bumerang, 7. oktobar 2020 20:24)
10x sam ovo morao procitati da budem 100% siguran da je ovu glupost izjavio ..... Kada pomislis da nemoze vece dno u savezu biti, oni po lopatu pa dokopaju jos malo. Nama je jedina sansa da iskopaju toliko da propadnu na drugu stranu. Katastrofa.

Uros

pre 3 godine

Skida pritisak sa sebe i stavlja prisitsak na Boga. Znaci, Bog ce biti kriv ako nas Norvezani razvale, i ti tu nista ne mozes. Kako se ovoga ranije nije dosetio?

Vlada

pre 3 godine

Moram jos jedan komentar da napisem. Ja bih bio ako mi verujte najsrecniji na svetu kada bi mi neko rekao da je Tumbakovic usao na portal i procitao komentare. Da vidi covek cisto sta ljudi,obican narod misli o njemu i izjavama. Zamolio bih nekog ko ga poznaje da mu prosledi link za ovu vest.

AZagor

pre 3 godine

Mnogo volim kad se nase javne licnosti izlupetaju ovako...jedva cekam da procitam sve komentare i vristim od smeha...tuzno je da tako duhovit i inteligentan narod predstavljaju svakojaki.

ako Bog da

pre 3 godine

Bravo! Sto puta: bravo, od mene.

Kada su neki "stručnjaci" sa sajta (koji ovde ovako negativno komentarišu, toliko oštri u kritikama i pesimistični, ja sam često optimistična. Hahahahaha.

U životu se čovek nekada (jako) rastuži, pa se (nedugo) potom (jako) obraduje.
Ako Vas Gospodine Tumbakoviću rastuže nekakvi komentari sa ove strane, povrede Vam ugled, dovedu u pitanje Vašu stručnost i karijeru - možda bude baš suprotno - možda dobijete baš ono što su Vam neki negirali!

Bog daje onima koji od Njega traže (ako je to što je traženo dobro) - koliko je meni poznato.

Tygranis

pre 3 godine

Tumba je u pravu. Ne mozemo se uzdati u kvalitet igraca splavara niti u Kokezu koji ih skuplja s koca i konopca.
Samo je Bog nasa sansa i sudija.

Jesenja magla

pre 3 godine

A ti imaš proverenu informaciju da su Norvezani bezboznici pa je jasno da cemo imati pomoć "odozgo"? Pa dobro, ako utakmica podje po zlu ti sve svali na Boga i rešen problem...

ej bre

pre 3 godine

Od vas je i bog digao ruke. Nema vama pomoci a i ne zasluzujete. Korumpirani bezmozgovici su zaposeli fotelje u FSS i rezultat je selektor tumba. Cak mislim da nas Bog kaznjava...

pantelejac

pre 3 godine

Odavno smo svi digli ruke od reprezentacije, izmedju ostalog i zbog ovakvih izjava. Da li je nekada neki selektor u ostalim sportovima izjavio ovako nešto? Nije i neće.

Granota

pre 3 godine

@Legolas

Nadam se da si mlad i da živiš u Srbiji, jer bi to značilo da ima nade Srbiju. Ali plašim se da ne. Mnogo su uništili Srbiju za ovih trideset godina da bi postojao iko mlad ko tako razmišlja. Nadam se da grešim...

Ivan

pre 3 godine

Pa,obzirom da svaki fudbaler ima na telu istetoviran bar po jedan krst,da se svaki od njih na utakmici prekrsti po nekoliko puta,( kada ulazi na teren,kada pocne utakmica,kada negoduje sudiji,kada se izvodi slobodan udarac,u zaustavnom vremenu po vise puta) zahtev za boziju pomoc bude potpuno legitiman.

tutuflutu

pre 3 godine

zanimljiva izjava je previse blago objasnjenje ove, u najmanju ruku, idiotske izjave. da ne koristim grublje reci. S'druge strane ova izjava sumira kompletno stanje naseg fudbala.

Miodrag

pre 3 godine

Je li barabe bre, je li doslo do toga da otpustimo fizioterapeuta i da zaposlimo popa da putuje s vama? Kako ih nije sramota da i sebe i nasu drzavu ovako blamiraju javno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

На првој утакмици с публиком свако ко оде гледати ову дружину, не мисли добро нашем фудбалу и подржава све ове који га тренутно воде.

Jovan

pre 3 godine

Da ovo izjavi bilo koji drugi profesionalac, dobio bi momentalni otkaz. Zamislite da pilot to izjavi pred let, ili lekar pred operaciju. To je dokaz straha i nemoci. I odraz NEZNANJA!

Marko

pre 3 godine

Ljudi bre...Secate se kako je zavrnuo Partizan i ostavio ih na cedilu, te zbrisao u Kinu, sa najglupljom mogucom izjavom -"ma, prokleti novac..!" Te potrcao za istim...Zamislite vi taj karakter..?? Kako je ostavio C.Goru na cedilu..?? Sta vi ocekujete od takvog coveka..??
Ljudi, savez vodi Kokeza..??????????????????????????????//
Zvezdu Terza ??????????????????????
Partizan Vucela/Vazura ??????????????????????????/

Dajte, odrasli smo ljudi, uozbiljimo se....

Vlada

pre 3 godine

Koja je ovo neznalica od trenera. Oces Bog da ti pomaze? A zasto? Sta ce ti bozja pomoc u utakmici koja je pre svega sportsko takmicenje. Fudbal je sport,vestina,znanje,umece,inspiracija. Boga trazi,moli i prizivaj u crkvi dok se molis za oprost nekih grehova,za izlecenje nekog bolesnog,a u sportu pusti Boga na miru i pikazi sta znas i koliko si dobar.

Ivan

pre 3 godine

Pa,obzirom da svaki fudbaler ima na telu istetoviran bar po jedan krst,da se svaki od njih na utakmici prekrsti po nekoliko puta,( kada ulazi na teren,kada pocne utakmica,kada negoduje sudiji,kada se izvodi slobodan udarac,u zaustavnom vremenu po vise puta) zahtev za boziju pomoc bude potpuno legitiman.

Fenomen

pre 3 godine

Pa mora da veruje u Svevišnjeg...u Partizanu je dobijao samo nameštene utakmice i šta mu drugo preostaje. Taj trener u pokušaju nikada nigde nije ništa postigao i gde god je bio pedaliran je veoma brzo. Umesto da veruje u svoj tim, on se nada Božjoj pomoći...strašno.

kris

pre 3 godine

Samo se vi sprdajte,ali Bog je poslao znak-ne igra Maksimovic.To je u startu bilo 1 do 2 sigurna gola za protivnika.Mozda mu je i porucio da je najbolja taktika da Dmitrovic gadja dugim loptama usamljenog Mitrovica,okruzenog trojicom Norvezana,a najvaznije da u 83. min. kod 2:0 za protivnika ubaci Gudelja,a zatim u 89. i Jovica.

maconii

pre 3 godine

nisam uopste hteo da citam tekst,prosto nisam mogao kada sam video naslov...koliko se tumba u..ao kao da igramo sa argentinom u kojoj igra maradona,ili brazil sa ronaldinjom i debelim ronaldom.

Mr. Max

pre 3 godine

Ja lično izgubim svaku veru kad gledam kako igraju naši. Toliko malo motiva i želje retko koja reprezentacija ima a tu u mnogome doprinosi i trenerski kvalitet.

bibe

pre 3 godine

Mogu da vam kazem samo srećno ja odavno ne verujem u reprezentaciju
Dali gledam ili ne mozda
A nekad sam jedva čekao datum igranja
E moja Srbijo jos zivimo 100 godina iza svih

Vrg

pre 3 godine

Sramna izjava selektora koji protiv jedne Norveske danima zove Boga u pomoc. Idi u popove a reprezentaciju da napustis zauvek ako ovo ne dobijemo bar sa dva razlike.
Kod nekih ljudi je dovoljno i pogledati ih i facu...

bata kale

pre 3 godine

Ok...u kog Boga veruje Haland? Ja verujem da postoji jedan Bog. U tom slučaju, da li smo zaslužili da pobedimo? Nismo! Dragi Ljubiša, Bog gleda sve, kako igrate, kako se ponašate, ko vas je izabrao, ko stoji iza tih koji su vas izabrali da nas reprezetujete...itd. U tom slučaju, bojim se da su nam šanse male. Voleo bih da grešim...

glavni arhivator

pre 3 godine

Demagog obican. Nadam se posle ovoga da ce biti cao-zdravo! Na zalost, ni jedan selektor koji valja i drzi do sebe nece sesti na klupu Srbije zbog bagre iz saveza i raznih menadzera... JBG!

legolas

pre 3 godine

Pa ne igra ti špica Mitropolit, nit golmana Patrijarh.
Neznanje ne može ničim da se prikrije, nit ovakvim izjavama.
Ko kaže da Haland takođe ne veruje u Boga, možda je vernik veći od svih nas zajedno.
Ali to ga ne sprečava da kao mlad, zna znanje. Ima fudbal u malom prstu.
A mi?!?!
Pozivamo Gospoda, a mrzi nas da učimo, treniramo, budemo odgovorni i posvećeni, i kada sve to nismo, nebo da nas spašava.
Sramota i bruka.
I koga da nagradi dragi Bog, nas koji ne znamo i ne trudimo se, ili one koji kao mali pokazuju posvećenost, znanje, i želju za napredovanjem!
Jasan je odgovor svima selektore!!!

Huntelaar

pre 3 godine

Ali verujem u boga, pa kao da igramo protiv Brazila dok su igrali Ronaldinjo, Ronaldno, Karlos i drugi, pa i tad ne treba da das takvu izjavu, nego da kazes da cemo dati sve od sebe, i da verujem u prolaz!!!
Iskreno nadao sam se (dok nisam procitao ovu vest) da mozemo da prodjemo...
Sramno

Lak1

pre 3 godine

AHHAHAHAHAHAHAH kakva izjava.Smena trenera molim vas.Pa nismo mi tamo neka Moldavija da verujemo u Boga protiv Norveške.To što si ti nestručan nije naš problem.....Treba da ih otkinemo igrom a ne verom u boga....

Radoje

pre 3 godine

Odlican uvod u ono sto sledi a to je da ce nas Norveska razmontirati.

Tumbakovicu na ovu izjavu mogu samo nesto da porucim: sportski pozdrav... :)

Djordje

pre 3 godine

sto kaze Tomi iz "treceg kamena od sunca" ako se i oni mole Bogu jel to sukob interesa? e moj Tumba ti si za nekog pomocnog radnika koji kosi travu iki tako nesto...

Jovan

pre 3 godine

Da ovo izjavi bilo koji drugi profesionalac, dobio bi momentalni otkaz. Zamislite da pilot to izjavi pred let, ili lekar pred operaciju. To je dokaz straha i nemoci. I odraz NEZNANJA!

Marko

pre 3 godine

Ljudi bre...Secate se kako je zavrnuo Partizan i ostavio ih na cedilu, te zbrisao u Kinu, sa najglupljom mogucom izjavom -"ma, prokleti novac..!" Te potrcao za istim...Zamislite vi taj karakter..?? Kako je ostavio C.Goru na cedilu..?? Sta vi ocekujete od takvog coveka..??
Ljudi, savez vodi Kokeza..??????????????????????????????//
Zvezdu Terza ??????????????????????
Partizan Vucela/Vazura ??????????????????????????/

Dajte, odrasli smo ljudi, uozbiljimo se....

legolas

pre 3 godine

Pa ne igra ti špica Mitropolit, nit golmana Patrijarh.
Neznanje ne može ničim da se prikrije, nit ovakvim izjavama.
Ko kaže da Haland takođe ne veruje u Boga, možda je vernik veći od svih nas zajedno.
Ali to ga ne sprečava da kao mlad, zna znanje. Ima fudbal u malom prstu.
A mi?!?!
Pozivamo Gospoda, a mrzi nas da učimo, treniramo, budemo odgovorni i posvećeni, i kada sve to nismo, nebo da nas spašava.
Sramota i bruka.
I koga da nagradi dragi Bog, nas koji ne znamo i ne trudimo se, ili one koji kao mali pokazuju posvećenost, znanje, i želju za napredovanjem!
Jasan je odgovor svima selektore!!!

Dirty

pre 3 godine

2020. godine selektor Srbije se nada da će mu Bog pomoći??? Idi se sam prijavi, pomoć ti je neophodna i hitna, kao i svim koji su te izabrali i pitali i preneli šta govoriš??? Krizni štab???

Miodrag

pre 3 godine

Je li barabe bre, je li doslo do toga da otpustimo fizioterapeuta i da zaposlimo popa da putuje s vama? Kako ih nije sramota da i sebe i nasu drzavu ovako blamiraju javno.

Vlada

pre 3 godine

Moram jos jedan komentar da napisem. Ja bih bio ako mi verujte najsrecniji na svetu kada bi mi neko rekao da je Tumbakovic usao na portal i procitao komentare. Da vidi covek cisto sta ljudi,obican narod misli o njemu i izjavama. Zamolio bih nekog ko ga poznaje da mu prosledi link za ovu vest.

Bez obraza!

pre 3 godine

Imate svi pune račune, po dva tri besna automobila, po dva tri apartmana. Imate zdravlje i najbolje lekarske uslove. Imate gde da trenirate u svako doba dana i noći. Osigurali ste i sebe i svoje potomke za dve tri generacije. I nije vas sramota da uz sve to tražite božju pomoć?

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 3 godine

Људи, кад овако селектор изјави сваки коментар је сувишан. Ни он не верује у победу као ни 90% нас Срба. Најгоре је што нама само Бог може помоћи.

Semir

pre 3 godine

Kada spomenemo Boga znači da smo sve nade izgubili. Bog o kome pričamo traži da se svakom poslu pridje max zalaganjem i trudom pa onda da se traži pomoć od Njega.
Mi ovde mislimo da je dovoljno podići 3 prsta, prekrstiti se ili kao Adem proučiti dovu - a pre meča svi lili po splavovima- i Bog će magičnom štapom da nam donese pobedu. Neće!

Uros

pre 3 godine

Skida pritisak sa sebe i stavlja prisitsak na Boga. Znaci, Bog ce biti kriv ako nas Norvezani razvale, i ti tu nista ne mozes. Kako se ovoga ranije nije dosetio?

Gde ja živim

pre 3 godine

Bog ne pomaže lenčugama, neradnicima i egoistima tako da ništa. Mora se trči Ljubiša, mora mnogo da se trči. To pričaj gospodi fuzbalerima.

ej bre

pre 3 godine

Od vas je i bog digao ruke. Nema vama pomoci a i ne zasluzujete. Korumpirani bezmozgovici su zaposeli fotelje u FSS i rezultat je selektor tumba. Cak mislim da nas Bog kaznjava...

AZagor

pre 3 godine

Mnogo volim kad se nase javne licnosti izlupetaju ovako...jedva cekam da procitam sve komentare i vristim od smeha...tuzno je da tako duhovit i inteligentan narod predstavljaju svakojaki.

kladzom do bola

pre 3 godine

Gospode pomiluj , Gospode pomiluj , neka bude volja tvoje , vernicima tvojima daj hleb nasusni i par penala a nevernicima crvene kartone i oprostijim im grehe njihove .Gospode pomiluj .

Jole

pre 3 godine

E moj ti. Da Bog tako pomaze, Meksiko bi s onolikim bogomoljcima uvek bio svetski sampion. Batali se ti trenerskog posla. Pregazilo te i vreme, a i ovakve izjave nas samo dodatno guraju na fudbalsko dno.

deki

pre 3 godine

Kao sto nam je pomogao protiv Svajcarske na SP da ne primimo gol od jedina 2 igraca od kojih nismo smeli da ga primimo. Ovakav savez ni Bog ne pomaze.

Djordje

pre 3 godine

sto kaze Tomi iz "treceg kamena od sunca" ako se i oni mole Bogu jel to sukob interesa? e moj Tumba ti si za nekog pomocnog radnika koji kosi travu iki tako nesto...

Vlada

pre 3 godine

Koja je ovo neznalica od trenera. Oces Bog da ti pomaze? A zasto? Sta ce ti bozja pomoc u utakmici koja je pre svega sportsko takmicenje. Fudbal je sport,vestina,znanje,umece,inspiracija. Boga trazi,moli i prizivaj u crkvi dok se molis za oprost nekih grehova,za izlecenje nekog bolesnog,a u sportu pusti Boga na miru i pikazi sta znas i koliko si dobar.

Lak1

pre 3 godine

AHHAHAHAHAHAHAH kakva izjava.Smena trenera molim vas.Pa nismo mi tamo neka Moldavija da verujemo u Boga protiv Norveške.To što si ti nestručan nije naš problem.....Treba da ih otkinemo igrom a ne verom u boga....

Ogi

pre 3 godine

Tako je! Gospodi, pomiluj, Gospodi, pomiluj. Ne treba nama pravde, nama treba pobede! Hitno da promenimo himnu u Boze Pobede! I da svaki igrac poljubi krst pre utakmice. Huligane bih isto zamolio, da se od sad umesto baklji samo pale kandila!

toba

pre 3 godine

Samo tu postoji jedan problem moj Tumbo. Sta ako je Bog na strani Halanda? Sta ukoliko se norvezanin vise molio i generalno sta ako je veci vernik? Imamo li taktiku u tom slucaju? Hocemo li da uvodimo i neke svece za svaki slucaj?

vilenjak

pre 3 godine

Dakle samo nam Bog može pomoći, najlakše je tako reći, lakše nego da volite svoju zemlju i da se borite za nju, da izađete na teren bez straha i ponosni što ste u 11 predstavnika svoje zemlje, što možete da se proslavite, da uđete u legendu, da podarite malo radosti ovom napaćenom narodu, da makar malo opravdate ogromnu lovu za koju ginete u vašim klubovima, da jednom možete da kažete da ste opravdali očekivanja... E ali nećete vi to, bedo! Vi hoćete splavove, da se ku..ite kako ste bitni, da lažete kako ste dali sve od sebe, da pazite da se ne povredite zbog klubova, da ostanete još jedna generacija lažnjaka koji su nas izneverili! A ovaj kvazitrener bi trebalo da ode opet u Kinu, da usrećuje njih, a nas da zaboravi.

glavni arhivator

pre 3 godine

Demagog obican. Nadam se posle ovoga da ce biti cao-zdravo! Na zalost, ni jedan selektor koji valja i drzi do sebe nece sesti na klupu Srbije zbog bagre iz saveza i raznih menadzera... JBG!

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Isusa na štopera?
(Aca, 07. oktobar 2020 21:12)

Hahahaha... Pa, covece, ti si...
Slatko me nasmeja. Hahaha. Apropo, pogledaj ovo

https://youtu.be/7E_8EjoxY7Q

Mare

pre 3 godine

"Pokusacemo da se prilagodimo nacinu koji nama vise odgovara" (???)
Za ne verovati kako lupeta.
(Bumerang, 7. oktobar 2020 20:24)
10x sam ovo morao procitati da budem 100% siguran da je ovu glupost izjavio ..... Kada pomislis da nemoze vece dno u savezu biti, oni po lopatu pa dokopaju jos malo. Nama je jedina sansa da iskopaju toliko da propadnu na drugu stranu. Katastrofa.

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Odin - Perun 4:0.
Kad vec prizivas bogove, strucnjace. Ovu vest cu da bukiram da je opet sutra procitam i uverim sebe da je ovo istina sto si rekao.
Sve nivoe dna ste dosegli

Bez obraza!

pre 3 godine

Imate svi pune račune, po dva tri besna automobila, po dva tri apartmana. Imate zdravlje i najbolje lekarske uslove. Imate gde da trenirate u svako doba dana i noći. Osigurali ste i sebe i svoje potomke za dve tri generacije. I nije vas sramota da uz sve to tražite božju pomoć?

Vrg

pre 3 godine

Sramna izjava selektora koji protiv jedne Norveske danima zove Boga u pomoc. Idi u popove a reprezentaciju da napustis zauvek ako ovo ne dobijemo bar sa dva razlike.
Kod nekih ljudi je dovoljno i pogledati ih i facu...

z’brda

pre 3 godine

Što više izjavljuje, da ne kažem izvaljuje, sve više je pogubljen! Bojim se da ćemo da se provedemo ko bosi po trnju! Nadam se da grešim, ipak sam Srbin.

Blam Me

pre 3 godine

Verujem u Boga i Bog će nam pomoći da sačuvamo Halanda.

Molim vas ne budite sutra surovi u komentarima kad Haland da gol. Ma salim se budite sarkasticni i duhoviti.
Buahahahahahahahahahahahahhhhhhaaaaaahhhhaahhhahahhhhahhhaaaaaaaaaahhaaa

bata kale

pre 3 godine

Ok...u kog Boga veruje Haland? Ja verujem da postoji jedan Bog. U tom slučaju, da li smo zaslužili da pobedimo? Nismo! Dragi Ljubiša, Bog gleda sve, kako igrate, kako se ponašate, ko vas je izabrao, ko stoji iza tih koji su vas izabrali da nas reprezetujete...itd. U tom slučaju, bojim se da su nam šanse male. Voleo bih da grešim...

Huntelaar

pre 3 godine

Ali verujem u boga, pa kao da igramo protiv Brazila dok su igrali Ronaldinjo, Ronaldno, Karlos i drugi, pa i tad ne treba da das takvu izjavu, nego da kazes da cemo dati sve od sebe, i da verujem u prolaz!!!
Iskreno nadao sam se (dok nisam procitao ovu vest) da mozemo da prodjemo...
Sramno

Del Piero#10

pre 3 godine

Brate, Bože! Pogledaj sutra i na nas jadne i bedne. Pogledaj sad pa ne moraš više nikad. Eventualno u finalu baraža. Pošto je ovo polufinale, znaš...

Jesenja magla

pre 3 godine

A ti imaš proverenu informaciju da su Norvezani bezboznici pa je jasno da cemo imati pomoć "odozgo"? Pa dobro, ako utakmica podje po zlu ti sve svali na Boga i rešen problem...

warlock

pre 3 godine

Ti si samo jedan izdajnički jadnik, zauvijek ćeš ostati upisan kao težak jadov.
(Ultra CG 🇲🇪, 7. oktobar 2020 19:48)

Tako je brate, ne zaboravljamo....

pantelejac

pre 3 godine

Odavno smo svi digli ruke od reprezentacije, izmedju ostalog i zbog ovakvih izjava. Da li je nekada neki selektor u ostalim sportovima izjavio ovako nešto? Nije i neće.

Ljunberg

pre 3 godine

Da li bi više voleo da u napadu ima Mitrovića ili Halanda?

"Naravno, Mitrovića. Ali bih voleo kada bi imao obojicu u špicu", odgovorio je selektor norveškim novinarima.

Nesto mi se cini spram tvog znanja da ti ni Evropljani Van Basten,Larson, i Anri u napadu ne bi pomogli a ni Zidan ne bi mogao da napravi razliku kad ti napravis taktiku. Vracajte Krstajica sunce vam poljubiim! Da ko ljudi izgubimo.

Sale

pre 3 godine

Antić i Muslin su jedini treneri koji su valjali. Nisu dozvolili da im mafija od uprave i menadzeri sastavljaju tim, zato su i otišli. Sada gledajte ovaj cirkus od fudbala...

Radoje

pre 3 godine

Odlican uvod u ono sto sledi a to je da ce nas Norveska razmontirati.

Tumbakovicu na ovu izjavu mogu samo nesto da porucim: sportski pozdrav... :)

Ljunberg

pre 3 godine

Da li bi više voleo da u napadu ima Mitrovića ili Halanda?

"Naravno, Mitrovića. Ali bih voleo kada bi imao obojicu u špicu", odgovorio je selektor norveškim novinarima.

Nesto mi se cini spram tvog znanja da ti ni Evropljani Van Basten,Larson, i Anri u napadu ne bi pomogli a ni Zidan ne bi mogao da napravi razliku kad ti napravis taktiku. Vracajte Krstajica sunce vam poljubiim! Da ko ljudi izgubimo.

BorisSrb

pre 3 godine

Hahahaha.. u sta se on uzda u utakmici. Pozovi nekog vudu vraca da baci crnu magiju na norvezane i onda sigurno pobedjujes.. hahahaha
Ko je nama selektor.

tutuflutu

pre 3 godine

zanimljiva izjava je previse blago objasnjenje ove, u najmanju ruku, idiotske izjave. da ne koristim grublje reci. S'druge strane ova izjava sumira kompletno stanje naseg fudbala.

kris

pre 3 godine

Samo se vi sprdajte,ali Bog je poslao znak-ne igra Maksimovic.To je u startu bilo 1 do 2 sigurna gola za protivnika.Mozda mu je i porucio da je najbolja taktika da Dmitrovic gadja dugim loptama usamljenog Mitrovica,okruzenog trojicom Norvezana,a najvaznije da u 83. min. kod 2:0 za protivnika ubaci Gudelja,a zatim u 89. i Jovica.

овнина

pre 3 godine

бог помаже. и помоћи ће норвежанима јер су вредни, поштени, слободни и храбри. а вама потуењеним мешетарима, ленчугама и демагозима неће помоћи.

Toni Bandera

pre 3 godine

Sad pogledo raspored dežurstava za glavnokomandujućeg boga, danas na Tumbinu nesreću dežura Tor, da igramo sutra bili bismo u mnogo boljoj situaciji jer vlada brat Zevs, isto i u subotu bi mogli da računamo bar na poklon penal od Amona Rae, jer sa Egipćanima smo čini mi se u ekstra odnosima.
U nedelju Manitu, ko zna šta bi tu bilo.

bibe

pre 3 godine

Mogu da vam kazem samo srećno ja odavno ne verujem u reprezentaciju
Dali gledam ili ne mozda
A nekad sam jedva čekao datum igranja
E moja Srbijo jos zivimo 100 godina iza svih

nislija s merak

pre 3 godine

Fudbal je kolektivna igra,to i mala deca znaju,nikakav Haland ne moze nista ako je na suprotnoj strani tim. Cak ni jedan Mesi nista nije osvojio sa Argentinom.Na zalost mi taj tim nemamo.

Milic

pre 3 godine

Imal se gde kladiti da ce nam Haland uvaljati najmanje 2 gola, kontam da je to jedino sigurno, ovo ostalo manje vise, al kontam da je sigurica da ce nam Haland spakovati barem dva, ipak je to igrac svetske klase.

Tygranis

pre 3 godine

Tumba je u pravu. Ne mozemo se uzdati u kvalitet igraca splavara niti u Kokezu koji ih skuplja s koca i konopca.
Samo je Bog nasa sansa i sudija.

Ivan

pre 3 godine

Pa,obzirom da svaki fudbaler ima na telu istetoviran bar po jedan krst,da se svaki od njih na utakmici prekrsti po nekoliko puta,( kada ulazi na teren,kada pocne utakmica,kada negoduje sudiji,kada se izvodi slobodan udarac,u zaustavnom vremenu po vise puta) zahtev za boziju pomoc bude potpuno legitiman.

Max von Laaberg

pre 3 godine

Tesko je, zalim ga eto i sam je shvatio da je bez sanse,ali mora da nastavi.Treneri koji su dugo izvan Evropskih zbivanja jednostavno nisu u mogucnosti da rasumeju igru i igrace.Lako je govoriti 4-4-2 ali za to treba imati i igrace,to Tumba i oni koji su ga gurnuli u sve to ne znaju ni analizirati kamoli sprovesti.Zato samo nas Bog moze spasiti. Bog cuva decu i Bedake!

Mr. Max

pre 3 godine

Ja lično izgubim svaku veru kad gledam kako igraju naši. Toliko malo motiva i želje retko koja reprezentacija ima a tu u mnogome doprinosi i trenerski kvalitet.

Fenomen

pre 3 godine

Pa mora da veruje u Svevišnjeg...u Partizanu je dobijao samo nameštene utakmice i šta mu drugo preostaje. Taj trener u pokušaju nikada nigde nije ništa postigao i gde god je bio pedaliran je veoma brzo. Umesto da veruje u svoj tim, on se nada Božjoj pomoći...strašno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

На првој утакмици с публиком свако ко оде гледати ову дружину, не мисли добро нашем фудбалу и подржава све ове који га тренутно воде.

Gumeni metak

pre 3 godine

Prodje pola 21. veka, a jos uvek ima gomila neobrazovanih i naivnih koji misle da mogu pomoci im Bog, Alah, Tor, Manitu i ostali izmisljeni drugari.

Ivan

pre 3 godine

Pa,obzirom da svaki fudbaler ima na telu istetoviran bar po jedan krst,da se svaki od njih na utakmici prekrsti po nekoliko puta,( kada ulazi na teren,kada pocne utakmica,kada negoduje sudiji,kada se izvodi slobodan udarac,u zaustavnom vremenu po vise puta) zahtev za boziju pomoc bude potpuno legitiman.

maconii

pre 3 godine

nisam uopste hteo da citam tekst,prosto nisam mogao kada sam video naslov...koliko se tumba u..ao kao da igramo sa argentinom u kojoj igra maradona,ili brazil sa ronaldinjom i debelim ronaldom.

Novi Sad

pre 3 godine

Zasto nam je potreban selektor ako ce nam bog pomoci? Tumbakovic bi trebao da se uozbilji, prilici mu i godinama, a i njegovoj dugogodisnjoj karijeri. Mogao je imati konstruktivnu i realnu izjavu, a ne da nam servira propagandu. Nece bog trcati umesto momaka...

dOox

pre 3 godine

Danas je taj dan kada se treba obratiti africkom samanu i Bogu gvozdja!
Da lopta ako krene na stativu, da vetar pomogne i da zavrsi u mrezi!

Amin.

Duca

pre 3 godine

Kakva promaja od trenera moraš da budeš da se javno pozivaš na Boga da će da ti pomogne u utakmici. Ovo ni treća liga u Mozambiku nije doživela. Ko je bre dao ovome licencu? Smejem se od muke koliko smo propali. Pomisli čovek ne može niže da se padne, kad eto selektora da nas razuveri. Može može, može to još niže.

BorisSrb

pre 3 godine

Hahahaha.. u sta se on uzda u utakmici. Pozovi nekog vudu vraca da baci crnu magiju na norvezane i onda sigurno pobedjujes.. hahahaha Ko je nama selektor.

Ivan

pre 3 godine

Da li kapirate koliko smo fudbalski propali kad naš vrhovni strateg daje jednu ovakvu izjavu. Strašno. A nekad su se protivnici tresli kad izlaze na megdan s nama. Ima li ova država jednog poštenog fudbalskog stručnjaka da preuzme ekipu? Ako nema, raspusti savez, i gasi reflektore. Barem nećemo više slušati ovakve gluposti u rubrici sport.

Igor

pre 3 godine

E sad zamislite igrače koji treba da igraju posle ovakve izjave. Čovek je prolupao, a naš fudbal dotakao dno..
Ali nema veze, bitno je da klinci iz Brodarca igraju za mlađe selekcije,i da će da se prodaju negde, nije važno gde...

Bez dileme

pre 3 godine

Tadic - Mitrovic - Ljajic je trio koji uvek mora da igra, ostali su svi smesni i jadni da se suprostave bilo kojoj ozbiljnijoj reprezentaciji

5. STAR

pre 3 godine

Sta prica ovaj poslednjih dana?? Neozbiljne izjave koje mogu samo da stete i ovako poljuljanoj ekipi. Daj bre uozbilji se covece i motivisi te igrace! Da jednom odigraju kao tim jer koliko god nikome ne ulivaju poverenje kao tim, pojedinacno su nasi vidno bolji od Norvezana. I Haland... pa sta? Odlican je ali nasi su igrali i protiv boljih pa bar paniciti ne moraju. A nije ni deo ne znam Brazila, Francuske, Nemacke, pa sad strepimo od njih na celu sa Halandom. Mozes misliti, prosecna Norveska sa jednim vrhunski talentovanim igracem.
Stegnite to jednom i pokazite se!
Inace u suprotnom, moze korona sutra da prodje, stadioni na reprezentativnim utakmicama ce ostati prazni.

Jova Dangubic

pre 3 godine

Tumba je prosecnan trener i nemozemo puno ocekivati od njega. Ali, slazem se sa njegovim izjavama na konferenciji u staroj Pazovi:

1) nije on sam kriv sto moramo preko baraza - Krstajic je nas vodio protiv Ukrajine
2) nije kraj sveta ako se na plasiramo - bezobzira na rezultate, Srbija/SCG je izborila plasman na 3 Mundijala u posleddnij 20 godina, Norvezani na 0
3) repka nas je dosta puta izneverila ali treba se pomiriti s tim da nemoze svaka mala zemlja biti kao HR u fudbalu...i belgijanci su bili katastrofa 10-15 godina dok su cekali sadasnju generaciju

Filip

pre 3 godine

Fudbalski selektor koji izjavi u jednom obraćanju kako je to nebitna utakmica, a u drugom kako će nam trebati Božja pomoć, nema šta da traži na toj poziciji. Kukavicama jednostavno nema mesta u sportu. Treba nam ozbiljan poznavalac fudbala, dobar taktičar, i hrabar motivator. Samo takav može da stvori pobednički duh. Ovaj pajac će dodatno da unazadi reprezentaciju, a već je napravio mnogo štete. Norvežani nam se smeju, eeej!

Granota

pre 3 godine

@Legolas

Nadam se da si mlad i da živiš u Srbiji, jer bi to značilo da ima nade Srbiju. Ali plašim se da ne. Mnogo su uništili Srbiju za ovih trideset godina da bi postojao iko mlad ko tako razmišlja. Nadam se da grešim...

NebaCar

pre 3 godine

Ljajic mora da bude starter inace od nase igre nema nista
(Jedini nas kreator, 07. oktobar 2020 22:17)

Pre svih Dmitrović i Rajković

Ser_Žile

pre 3 godine

S’ obzirom na to kakvi su ti igrački kadar,rukovodeća struktura i sam fudbalski savez,ništa drugo ti i ne preostaje no da veruješ da će ti Bog pomoći.

Ima Haland da vas izmasakrira. Sam.

moram reci

pre 3 godine

Sedeo sam jednom za stolom u drustvu starijeg ozbiljnog fudbalera koji je pricao kako su brazilci u svlacionici palili neke grancice za srecu pre utakmice. Tako da nemojte coveku zamerit. Kad moze Brazil sila da veruje u magiju moze i Tumba u Boga.U ostalom vecina sportista se moli na neki nacin kad ulazi u teren. Sta Mesi radi kad da gol.

Moram reci

pre 3 godine

A za onog sto kaze da Mesi posvecuje gol nekom drugom a ne moli se Bogu. Hajde sad lepo pogledaj sta Mesi ima istetovirano na ramemu. Ima lik Isusa Hrista. I nemoj da komentarises u sta se ne razumes.

Milan

pre 3 godine

“Verujem u Boga i Bog će nam pomoći da sačuvamo Halanda.” A mali dao 4 gola na tri utakmice i ne namerava da stane. Mislim da je jasno ko pobeđuje. Mi smo jalova ekipa. Tek 1 gol smo dali u dve poslednje utakmice. Norvežani 6. To dosta govori ko kako igra.

Dejan

pre 3 godine

E Tumba Tumba. S obzirom koliko Haland daje golova i koliko se trudi na terenu, meni se nekako čini da je Big Brother baš na njegovoj strani. Koji ti je plan B, selektore?

ako Bog da

pre 3 godine

Bravo! Sto puta: bravo, od mene.

Kada su neki "stručnjaci" sa sajta (koji ovde ovako negativno komentarišu, toliko oštri u kritikama i pesimistični, ja sam često optimistična. Hahahahaha.

U životu se čovek nekada (jako) rastuži, pa se (nedugo) potom (jako) obraduje.
Ako Vas Gospodine Tumbakoviću rastuže nekakvi komentari sa ove strane, povrede Vam ugled, dovedu u pitanje Vašu stručnost i karijeru - možda bude baš suprotno - možda dobijete baš ono što su Vam neki negirali!

Bog daje onima koji od Njega traže (ako je to što je traženo dobro) - koliko je meni poznato.

Vlada

pre 3 godine

Za onog sto kaze da se i Mesi nesto moli bogu! Mesi kad da gol on posvecuje gol nekom bliskom svom koji nije medju zivima! A ne zahvaljuje se bogu.

straja

pre 3 godine

Obzirom gde si odrastao,ko te je vaspitavao.....ne treba da ocekujes pomoc od onoga u koga ne verujes a i ne postujes....barem nekad a sad ko zna///!!!

Frki

pre 3 godine

Za ovu izjavu bi svaki ozbiljan savez momentalno prekinuo saradnju sa selektorom. Mislite da bi Italijanski, Spanski, ili Portugalski selektor ikad ovako nesto izjavio pred utakmicu? Pa to je nevidjeno ponizenje za fudbalere. Kao u fazonu, eto ne verujem mnogo u njih, ali u boga verujem, pa mozda uz bozju pomoc...fuj bre, kako ga nije sramota.

kalcokera

pre 3 godine

Ljajic mora da bude starter inace od nase igre nema nista
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jedini nas kreator, 7. oktobar 2020 22:17)

Mislis na RAasima

DulinjoSaviola

pre 3 godine

Bravo selektore! Osim statistickog modela i ogromnog iskustva, najtrofejniji strucnjak nije zaboravio ni na teoloske faktore! Zna se sta je bila primesa za uspeh organizacije Srbije Nemanjica! Pokazao si svima da si u pravu!

Lokomotiva

pre 3 godine

Nema smisla zvati Boga u pomoc zarad fudbalskog rezultata. Bog se zove kada zelis da fudbaleri zavrse utakmicu zivi i zdravi, da se ne povrede ili da im se ne desi nesto jos gore, da im da snage da prebole poraz ukoliko do njega dodje itd. A ovo pomozi nam boze da pobedimo je veoma nezrelo i detinjasto. I nije fer da bog stane na neciju stranu. Bog voli svu decu, zvali se oni Srbi ili Norvezani...

ako Bog da

pre 3 godine

Bravo! Sto puta: bravo, od mene.

Kada su neki "stručnjaci" sa sajta (koji ovde ovako negativno komentarišu, toliko oštri u kritikama i pesimistični, ja sam često optimistična. Hahahahaha.

U životu se čovek nekada (jako) rastuži, pa se (nedugo) potom (jako) obraduje.
Ako Vas Gospodine Tumbakoviću rastuže nekakvi komentari sa ove strane, povrede Vam ugled, dovedu u pitanje Vašu stručnost i karijeru - možda bude baš suprotno - možda dobijete baš ono što su Vam neki negirali!

Bog daje onima koji od Njega traže (ako je to što je traženo dobro) - koliko je meni poznato.

Bez dileme

pre 3 godine

Tadic - Mitrovic - Ljajic je trio koji uvek mora da igra, ostali su svi smesni i jadni da se suprostave bilo kojoj ozbiljnijoj reprezentaciji

moram reci

pre 3 godine

Sedeo sam jednom za stolom u drustvu starijeg ozbiljnog fudbalera koji je pricao kako su brazilci u svlacionici palili neke grancice za srecu pre utakmice. Tako da nemojte coveku zamerit. Kad moze Brazil sila da veruje u magiju moze i Tumba u Boga.U ostalom vecina sportista se moli na neki nacin kad ulazi u teren. Sta Mesi radi kad da gol.

Frki

pre 3 godine

Za ovu izjavu bi svaki ozbiljan savez momentalno prekinuo saradnju sa selektorom. Mislite da bi Italijanski, Spanski, ili Portugalski selektor ikad ovako nesto izjavio pred utakmicu? Pa to je nevidjeno ponizenje za fudbalere. Kao u fazonu, eto ne verujem mnogo u njih, ali u boga verujem, pa mozda uz bozju pomoc...fuj bre, kako ga nije sramota.

Gumeni metak

pre 3 godine

Prodje pola 21. veka, a jos uvek ima gomila neobrazovanih i naivnih koji misle da mogu pomoci im Bog, Alah, Tor, Manitu i ostali izmisljeni drugari.

Moram reci

pre 3 godine

A za onog sto kaze da Mesi posvecuje gol nekom drugom a ne moli se Bogu. Hajde sad lepo pogledaj sta Mesi ima istetovirano na ramemu. Ima lik Isusa Hrista. I nemoj da komentarises u sta se ne razumes.

Jova Dangubic

pre 3 godine

Tumba je prosecnan trener i nemozemo puno ocekivati od njega. Ali, slazem se sa njegovim izjavama na konferenciji u staroj Pazovi:

1) nije on sam kriv sto moramo preko baraza - Krstajic je nas vodio protiv Ukrajine
2) nije kraj sveta ako se na plasiramo - bezobzira na rezultate, Srbija/SCG je izborila plasman na 3 Mundijala u posleddnij 20 godina, Norvezani na 0
3) repka nas je dosta puta izneverila ali treba se pomiriti s tim da nemoze svaka mala zemlja biti kao HR u fudbalu...i belgijanci su bili katastrofa 10-15 godina dok su cekali sadasnju generaciju

NebaCar

pre 3 godine

Ljajic mora da bude starter inace od nase igre nema nista
(Jedini nas kreator, 07. oktobar 2020 22:17)

Pre svih Dmitrović i Rajković

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 3 godine

Људи, кад овако селектор изјави сваки коментар је сувишан. Ни он не верује у победу као ни 90% нас Срба. Најгоре је што нама само Бог може помоћи.

warlock

pre 3 godine

Ti si samo jedan izdajnički jadnik, zauvijek ćeš ostati upisan kao težak jadov.
(Ultra CG 🇲🇪, 7. oktobar 2020 19:48)

Tako je brate, ne zaboravljamo....

Jovan

pre 3 godine

Da ovo izjavi bilo koji drugi profesionalac, dobio bi momentalni otkaz. Zamislite da pilot to izjavi pred let, ili lekar pred operaciju. To je dokaz straha i nemoci. I odraz NEZNANJA!

Granota

pre 3 godine

@Legolas

Nadam se da si mlad i da živiš u Srbiji, jer bi to značilo da ima nade Srbiju. Ali plašim se da ne. Mnogo su uništili Srbiju za ovih trideset godina da bi postojao iko mlad ko tako razmišlja. Nadam se da grešim...

Sale

pre 3 godine

Antić i Muslin su jedini treneri koji su valjali. Nisu dozvolili da im mafija od uprave i menadzeri sastavljaju tim, zato su i otišli. Sada gledajte ovaj cirkus od fudbala...

Milic

pre 3 godine

Imal se gde kladiti da ce nam Haland uvaljati najmanje 2 gola, kontam da je to jedino sigurno, ovo ostalo manje vise, al kontam da je sigurica da ce nam Haland spakovati barem dva, ipak je to igrac svetske klase.

Vlada

pre 3 godine

Za onog sto kaze da se i Mesi nesto moli bogu! Mesi kad da gol on posvecuje gol nekom bliskom svom koji nije medju zivima! A ne zahvaljuje se bogu.

Fenomen

pre 3 godine

Pa mora da veruje u Svevišnjeg...u Partizanu je dobijao samo nameštene utakmice i šta mu drugo preostaje. Taj trener u pokušaju nikada nigde nije ništa postigao i gde god je bio pedaliran je veoma brzo. Umesto da veruje u svoj tim, on se nada Božjoj pomoći...strašno.

Gde ja živim

pre 3 godine

Bog ne pomaže lenčugama, neradnicima i egoistima tako da ništa. Mora se trči Ljubiša, mora mnogo da se trči. To pričaj gospodi fuzbalerima.

Ljunberg

pre 3 godine

Da li bi više voleo da u napadu ima Mitrovića ili Halanda?

"Naravno, Mitrovića. Ali bih voleo kada bi imao obojicu u špicu", odgovorio je selektor norveškim novinarima.

Nesto mi se cini spram tvog znanja da ti ni Evropljani Van Basten,Larson, i Anri u napadu ne bi pomogli a ni Zidan ne bi mogao da napravi razliku kad ti napravis taktiku. Vracajte Krstajica sunce vam poljubiim! Da ko ljudi izgubimo.

kladzom do bola

pre 3 godine

Gospode pomiluj , Gospode pomiluj , neka bude volja tvoje , vernicima tvojima daj hleb nasusni i par penala a nevernicima crvene kartone i oprostijim im grehe njihove .Gospode pomiluj .

Vlada

pre 3 godine

Moram jos jedan komentar da napisem. Ja bih bio ako mi verujte najsrecniji na svetu kada bi mi neko rekao da je Tumbakovic usao na portal i procitao komentare. Da vidi covek cisto sta ljudi,obican narod misli o njemu i izjavama. Zamolio bih nekog ko ga poznaje da mu prosledi link za ovu vest.

kris

pre 3 godine

Samo se vi sprdajte,ali Bog je poslao znak-ne igra Maksimovic.To je u startu bilo 1 do 2 sigurna gola za protivnika.Mozda mu je i porucio da je najbolja taktika da Dmitrovic gadja dugim loptama usamljenog Mitrovica,okruzenog trojicom Norvezana,a najvaznije da u 83. min. kod 2:0 za protivnika ubaci Gudelja,a zatim u 89. i Jovica.

nislija s merak

pre 3 godine

Fudbal je kolektivna igra,to i mala deca znaju,nikakav Haland ne moze nista ako je na suprotnoj strani tim. Cak ni jedan Mesi nista nije osvojio sa Argentinom.Na zalost mi taj tim nemamo.

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Odin - Perun 4:0.
Kad vec prizivas bogove, strucnjace. Ovu vest cu da bukiram da je opet sutra procitam i uverim sebe da je ovo istina sto si rekao.
Sve nivoe dna ste dosegli

Blam Me

pre 3 godine

Verujem u Boga i Bog će nam pomoći da sačuvamo Halanda.

Molim vas ne budite sutra surovi u komentarima kad Haland da gol. Ma salim se budite sarkasticni i duhoviti.
Buahahahahahahahahahahahahhhhhhaaaaaahhhhaahhhahahhhhahhhaaaaaaaaaahhaaa

Lak1

pre 3 godine

AHHAHAHAHAHAHAH kakva izjava.Smena trenera molim vas.Pa nismo mi tamo neka Moldavija da verujemo u Boga protiv Norveške.To što si ti nestručan nije naš problem.....Treba da ih otkinemo igrom a ne verom u boga....

Huntelaar

pre 3 godine

Ali verujem u boga, pa kao da igramo protiv Brazila dok su igrali Ronaldinjo, Ronaldno, Karlos i drugi, pa i tad ne treba da das takvu izjavu, nego da kazes da cemo dati sve od sebe, i da verujem u prolaz!!!
Iskreno nadao sam se (dok nisam procitao ovu vest) da mozemo da prodjemo...
Sramno

Vrg

pre 3 godine

Sramna izjava selektora koji protiv jedne Norveske danima zove Boga u pomoc. Idi u popove a reprezentaciju da napustis zauvek ako ovo ne dobijemo bar sa dva razlike.
Kod nekih ljudi je dovoljno i pogledati ih i facu...

Marko

pre 3 godine

Ljudi bre...Secate se kako je zavrnuo Partizan i ostavio ih na cedilu, te zbrisao u Kinu, sa najglupljom mogucom izjavom -"ma, prokleti novac..!" Te potrcao za istim...Zamislite vi taj karakter..?? Kako je ostavio C.Goru na cedilu..?? Sta vi ocekujete od takvog coveka..??
Ljudi, savez vodi Kokeza..??????????????????????????????//
Zvezdu Terza ??????????????????????
Partizan Vucela/Vazura ??????????????????????????/

Dajte, odrasli smo ljudi, uozbiljimo se....

Vlada

pre 3 godine

Koja je ovo neznalica od trenera. Oces Bog da ti pomaze? A zasto? Sta ce ti bozja pomoc u utakmici koja je pre svega sportsko takmicenje. Fudbal je sport,vestina,znanje,umece,inspiracija. Boga trazi,moli i prizivaj u crkvi dok se molis za oprost nekih grehova,za izlecenje nekog bolesnog,a u sportu pusti Boga na miru i pikazi sta znas i koliko si dobar.

Jole

pre 3 godine

E moj ti. Da Bog tako pomaze, Meksiko bi s onolikim bogomoljcima uvek bio svetski sampion. Batali se ti trenerskog posla. Pregazilo te i vreme, a i ovakve izjave nas samo dodatno guraju na fudbalsko dno.

Ogi

pre 3 godine

Tako je! Gospodi, pomiluj, Gospodi, pomiluj. Ne treba nama pravde, nama treba pobede! Hitno da promenimo himnu u Boze Pobede! I da svaki igrac poljubi krst pre utakmice. Huligane bih isto zamolio, da se od sad umesto baklji samo pale kandila!

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Isusa na štopera?
(Aca, 07. oktobar 2020 21:12)

Hahahaha... Pa, covece, ti si...
Slatko me nasmeja. Hahaha. Apropo, pogledaj ovo

https://youtu.be/7E_8EjoxY7Q

Dirty

pre 3 godine

2020. godine selektor Srbije se nada da će mu Bog pomoći??? Idi se sam prijavi, pomoć ti je neophodna i hitna, kao i svim koji su te izabrali i pitali i preneli šta govoriš??? Krizni štab???

Dejan

pre 3 godine

E Tumba Tumba. S obzirom koliko Haland daje golova i koliko se trudi na terenu, meni se nekako čini da je Big Brother baš na njegovoj strani. Koji ti je plan B, selektore?

Mr. Max

pre 3 godine

Ja lično izgubim svaku veru kad gledam kako igraju naši. Toliko malo motiva i želje retko koja reprezentacija ima a tu u mnogome doprinosi i trenerski kvalitet.

Tygranis

pre 3 godine

Tumba je u pravu. Ne mozemo se uzdati u kvalitet igraca splavara niti u Kokezu koji ih skuplja s koca i konopca.
Samo je Bog nasa sansa i sudija.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

На првој утакмици с публиком свако ко оде гледати ову дружину, не мисли добро нашем фудбалу и подржава све ове који га тренутно воде.

AZagor

pre 3 godine

Mnogo volim kad se nase javne licnosti izlupetaju ovako...jedva cekam da procitam sve komentare i vristim od smeha...tuzno je da tako duhovit i inteligentan narod predstavljaju svakojaki.

Uros

pre 3 godine

Skida pritisak sa sebe i stavlja prisitsak na Boga. Znaci, Bog ce biti kriv ako nas Norvezani razvale, i ti tu nista ne mozes. Kako se ovoga ranije nije dosetio?

Jesenja magla

pre 3 godine

A ti imaš proverenu informaciju da su Norvezani bezboznici pa je jasno da cemo imati pomoć "odozgo"? Pa dobro, ako utakmica podje po zlu ti sve svali na Boga i rešen problem...

Miodrag

pre 3 godine

Je li barabe bre, je li doslo do toga da otpustimo fizioterapeuta i da zaposlimo popa da putuje s vama? Kako ih nije sramota da i sebe i nasu drzavu ovako blamiraju javno.

vilenjak

pre 3 godine

Dakle samo nam Bog može pomoći, najlakše je tako reći, lakše nego da volite svoju zemlju i da se borite za nju, da izađete na teren bez straha i ponosni što ste u 11 predstavnika svoje zemlje, što možete da se proslavite, da uđete u legendu, da podarite malo radosti ovom napaćenom narodu, da makar malo opravdate ogromnu lovu za koju ginete u vašim klubovima, da jednom možete da kažete da ste opravdali očekivanja... E ali nećete vi to, bedo! Vi hoćete splavove, da se ku..ite kako ste bitni, da lažete kako ste dali sve od sebe, da pazite da se ne povredite zbog klubova, da ostanete još jedna generacija lažnjaka koji su nas izneverili! A ovaj kvazitrener bi trebalo da ode opet u Kinu, da usrećuje njih, a nas da zaboravi.

Mare

pre 3 godine

"Pokusacemo da se prilagodimo nacinu koji nama vise odgovara" (???)
Za ne verovati kako lupeta.
(Bumerang, 7. oktobar 2020 20:24)
10x sam ovo morao procitati da budem 100% siguran da je ovu glupost izjavio ..... Kada pomislis da nemoze vece dno u savezu biti, oni po lopatu pa dokopaju jos malo. Nama je jedina sansa da iskopaju toliko da propadnu na drugu stranu. Katastrofa.

Ljunberg

pre 3 godine

Da li bi više voleo da u napadu ima Mitrovića ili Halanda?

"Naravno, Mitrovića. Ali bih voleo kada bi imao obojicu u špicu", odgovorio je selektor norveškim novinarima.

Nesto mi se cini spram tvog znanja da ti ni Evropljani Van Basten,Larson, i Anri u napadu ne bi pomogli a ni Zidan ne bi mogao da napravi razliku kad ti napravis taktiku. Vracajte Krstajica sunce vam poljubiim! Da ko ljudi izgubimo.

Max von Laaberg

pre 3 godine

Tesko je, zalim ga eto i sam je shvatio da je bez sanse,ali mora da nastavi.Treneri koji su dugo izvan Evropskih zbivanja jednostavno nisu u mogucnosti da rasumeju igru i igrace.Lako je govoriti 4-4-2 ali za to treba imati i igrace,to Tumba i oni koji su ga gurnuli u sve to ne znaju ni analizirati kamoli sprovesti.Zato samo nas Bog moze spasiti. Bog cuva decu i Bedake!

deki

pre 3 godine

Kao sto nam je pomogao protiv Svajcarske na SP da ne primimo gol od jedina 2 igraca od kojih nismo smeli da ga primimo. Ovakav savez ni Bog ne pomaze.

Semir

pre 3 godine

Kada spomenemo Boga znači da smo sve nade izgubili. Bog o kome pričamo traži da se svakom poslu pridje max zalaganjem i trudom pa onda da se traži pomoć od Njega.
Mi ovde mislimo da je dovoljno podići 3 prsta, prekrstiti se ili kao Adem proučiti dovu - a pre meča svi lili po splavovima- i Bog će magičnom štapom da nam donese pobedu. Neće!

Igor

pre 3 godine

E sad zamislite igrače koji treba da igraju posle ovakve izjave. Čovek je prolupao, a naš fudbal dotakao dno..
Ali nema veze, bitno je da klinci iz Brodarca igraju za mlađe selekcije,i da će da se prodaju negde, nije važno gde...

Milan

pre 3 godine

“Verujem u Boga i Bog će nam pomoći da sačuvamo Halanda.” A mali dao 4 gola na tri utakmice i ne namerava da stane. Mislim da je jasno ko pobeđuje. Mi smo jalova ekipa. Tek 1 gol smo dali u dve poslednje utakmice. Norvežani 6. To dosta govori ko kako igra.

glavni arhivator

pre 3 godine

Demagog obican. Nadam se posle ovoga da ce biti cao-zdravo! Na zalost, ni jedan selektor koji valja i drzi do sebe nece sesti na klupu Srbije zbog bagre iz saveza i raznih menadzera... JBG!

legolas

pre 3 godine

Pa ne igra ti špica Mitropolit, nit golmana Patrijarh.
Neznanje ne može ničim da se prikrije, nit ovakvim izjavama.
Ko kaže da Haland takođe ne veruje u Boga, možda je vernik veći od svih nas zajedno.
Ali to ga ne sprečava da kao mlad, zna znanje. Ima fudbal u malom prstu.
A mi?!?!
Pozivamo Gospoda, a mrzi nas da učimo, treniramo, budemo odgovorni i posvećeni, i kada sve to nismo, nebo da nas spašava.
Sramota i bruka.
I koga da nagradi dragi Bog, nas koji ne znamo i ne trudimo se, ili one koji kao mali pokazuju posvećenost, znanje, i želju za napredovanjem!
Jasan je odgovor svima selektore!!!

Radoje

pre 3 godine

Odlican uvod u ono sto sledi a to je da ce nas Norveska razmontirati.

Tumbakovicu na ovu izjavu mogu samo nesto da porucim: sportski pozdrav... :)

bata kale

pre 3 godine

Ok...u kog Boga veruje Haland? Ja verujem da postoji jedan Bog. U tom slučaju, da li smo zaslužili da pobedimo? Nismo! Dragi Ljubiša, Bog gleda sve, kako igrate, kako se ponašate, ko vas je izabrao, ko stoji iza tih koji su vas izabrali da nas reprezetujete...itd. U tom slučaju, bojim se da su nam šanse male. Voleo bih da grešim...

ej bre

pre 3 godine

Od vas je i bog digao ruke. Nema vama pomoci a i ne zasluzujete. Korumpirani bezmozgovici su zaposeli fotelje u FSS i rezultat je selektor tumba. Cak mislim da nas Bog kaznjava...

tutuflutu

pre 3 godine

zanimljiva izjava je previse blago objasnjenje ove, u najmanju ruku, idiotske izjave. da ne koristim grublje reci. S'druge strane ova izjava sumira kompletno stanje naseg fudbala.

pantelejac

pre 3 godine

Odavno smo svi digli ruke od reprezentacije, izmedju ostalog i zbog ovakvih izjava. Da li je nekada neki selektor u ostalim sportovima izjavio ovako nešto? Nije i neće.

Ivan

pre 3 godine

Pa,obzirom da svaki fudbaler ima na telu istetoviran bar po jedan krst,da se svaki od njih na utakmici prekrsti po nekoliko puta,( kada ulazi na teren,kada pocne utakmica,kada negoduje sudiji,kada se izvodi slobodan udarac,u zaustavnom vremenu po vise puta) zahtev za boziju pomoc bude potpuno legitiman.

Bez obraza!

pre 3 godine

Imate svi pune račune, po dva tri besna automobila, po dva tri apartmana. Imate zdravlje i najbolje lekarske uslove. Imate gde da trenirate u svako doba dana i noći. Osigurali ste i sebe i svoje potomke za dve tri generacije. I nije vas sramota da uz sve to tražite božju pomoć?

Del Piero#10

pre 3 godine

Brate, Bože! Pogledaj sutra i na nas jadne i bedne. Pogledaj sad pa ne moraš više nikad. Eventualno u finalu baraža. Pošto je ovo polufinale, znaš...

BorisSrb

pre 3 godine

Hahahaha.. u sta se on uzda u utakmici. Pozovi nekog vudu vraca da baci crnu magiju na norvezane i onda sigurno pobedjujes.. hahahaha
Ko je nama selektor.

Bez obraza!

pre 3 godine

Imate svi pune račune, po dva tri besna automobila, po dva tri apartmana. Imate zdravlje i najbolje lekarske uslove. Imate gde da trenirate u svako doba dana i noći. Osigurali ste i sebe i svoje potomke za dve tri generacije. I nije vas sramota da uz sve to tražite božju pomoć?

straja

pre 3 godine

Obzirom gde si odrastao,ko te je vaspitavao.....ne treba da ocekujes pomoc od onoga u koga ne verujes a i ne postujes....barem nekad a sad ko zna///!!!

Ivan

pre 3 godine

Da li kapirate koliko smo fudbalski propali kad naš vrhovni strateg daje jednu ovakvu izjavu. Strašno. A nekad su se protivnici tresli kad izlaze na megdan s nama. Ima li ova država jednog poštenog fudbalskog stručnjaka da preuzme ekipu? Ako nema, raspusti savez, i gasi reflektore. Barem nećemo više slušati ovakve gluposti u rubrici sport.

Djordje

pre 3 godine

sto kaze Tomi iz "treceg kamena od sunca" ako se i oni mole Bogu jel to sukob interesa? e moj Tumba ti si za nekog pomocnog radnika koji kosi travu iki tako nesto...

bibe

pre 3 godine

Mogu da vam kazem samo srećno ja odavno ne verujem u reprezentaciju
Dali gledam ili ne mozda
A nekad sam jedva čekao datum igranja
E moja Srbijo jos zivimo 100 godina iza svih

maconii

pre 3 godine

nisam uopste hteo da citam tekst,prosto nisam mogao kada sam video naslov...koliko se tumba u..ao kao da igramo sa argentinom u kojoj igra maradona,ili brazil sa ronaldinjom i debelim ronaldom.

Ivan

pre 3 godine

Pa,obzirom da svaki fudbaler ima na telu istetoviran bar po jedan krst,da se svaki od njih na utakmici prekrsti po nekoliko puta,( kada ulazi na teren,kada pocne utakmica,kada negoduje sudiji,kada se izvodi slobodan udarac,u zaustavnom vremenu po vise puta) zahtev za boziju pomoc bude potpuno legitiman.

toba

pre 3 godine

Samo tu postoji jedan problem moj Tumbo. Sta ako je Bog na strani Halanda? Sta ukoliko se norvezanin vise molio i generalno sta ako je veci vernik? Imamo li taktiku u tom slucaju? Hocemo li da uvodimo i neke svece za svaki slucaj?

z’brda

pre 3 godine

Što više izjavljuje, da ne kažem izvaljuje, sve više je pogubljen! Bojim se da ćemo da se provedemo ko bosi po trnju! Nadam se da grešim, ipak sam Srbin.

BorisSrb

pre 3 godine

Hahahaha.. u sta se on uzda u utakmici. Pozovi nekog vudu vraca da baci crnu magiju na norvezane i onda sigurno pobedjujes.. hahahaha Ko je nama selektor.

Ser_Žile

pre 3 godine

S’ obzirom na to kakvi su ti igrački kadar,rukovodeća struktura i sam fudbalski savez,ništa drugo ti i ne preostaje no da veruješ da će ti Bog pomoći.

Ima Haland da vas izmasakrira. Sam.

Filip

pre 3 godine

Fudbalski selektor koji izjavi u jednom obraćanju kako je to nebitna utakmica, a u drugom kako će nam trebati Božja pomoć, nema šta da traži na toj poziciji. Kukavicama jednostavno nema mesta u sportu. Treba nam ozbiljan poznavalac fudbala, dobar taktičar, i hrabar motivator. Samo takav može da stvori pobednički duh. Ovaj pajac će dodatno da unazadi reprezentaciju, a već je napravio mnogo štete. Norvežani nam se smeju, eeej!

Duca

pre 3 godine

Kakva promaja od trenera moraš da budeš da se javno pozivaš na Boga da će da ti pomogne u utakmici. Ovo ni treća liga u Mozambiku nije doživela. Ko je bre dao ovome licencu? Smejem se od muke koliko smo propali. Pomisli čovek ne može niže da se padne, kad eto selektora da nas razuveri. Može može, može to još niže.

овнина

pre 3 godine

бог помаже. и помоћи ће норвежанима јер су вредни, поштени, слободни и храбри. а вама потуењеним мешетарима, ленчугама и демагозима неће помоћи.

Toni Bandera

pre 3 godine

Sad pogledo raspored dežurstava za glavnokomandujućeg boga, danas na Tumbinu nesreću dežura Tor, da igramo sutra bili bismo u mnogo boljoj situaciji jer vlada brat Zevs, isto i u subotu bi mogli da računamo bar na poklon penal od Amona Rae, jer sa Egipćanima smo čini mi se u ekstra odnosima.
U nedelju Manitu, ko zna šta bi tu bilo.

dOox

pre 3 godine

Danas je taj dan kada se treba obratiti africkom samanu i Bogu gvozdja!
Da lopta ako krene na stativu, da vetar pomogne i da zavrsi u mrezi!

Amin.

Novi Sad

pre 3 godine

Zasto nam je potreban selektor ako ce nam bog pomoci? Tumbakovic bi trebao da se uozbilji, prilici mu i godinama, a i njegovoj dugogodisnjoj karijeri. Mogao je imati konstruktivnu i realnu izjavu, a ne da nam servira propagandu. Nece bog trcati umesto momaka...

5. STAR

pre 3 godine

Sta prica ovaj poslednjih dana?? Neozbiljne izjave koje mogu samo da stete i ovako poljuljanoj ekipi. Daj bre uozbilji se covece i motivisi te igrace! Da jednom odigraju kao tim jer koliko god nikome ne ulivaju poverenje kao tim, pojedinacno su nasi vidno bolji od Norvezana. I Haland... pa sta? Odlican je ali nasi su igrali i protiv boljih pa bar paniciti ne moraju. A nije ni deo ne znam Brazila, Francuske, Nemacke, pa sad strepimo od njih na celu sa Halandom. Mozes misliti, prosecna Norveska sa jednim vrhunski talentovanim igracem.
Stegnite to jednom i pokazite se!
Inace u suprotnom, moze korona sutra da prodje, stadioni na reprezentativnim utakmicama ce ostati prazni.

Lokomotiva

pre 3 godine

Nema smisla zvati Boga u pomoc zarad fudbalskog rezultata. Bog se zove kada zelis da fudbaleri zavrse utakmicu zivi i zdravi, da se ne povrede ili da im se ne desi nesto jos gore, da im da snage da prebole poraz ukoliko do njega dodje itd. A ovo pomozi nam boze da pobedimo je veoma nezrelo i detinjasto. I nije fer da bog stane na neciju stranu. Bog voli svu decu, zvali se oni Srbi ili Norvezani...

DulinjoSaviola

pre 3 godine

Bravo selektore! Osim statistickog modela i ogromnog iskustva, najtrofejniji strucnjak nije zaboravio ni na teoloske faktore! Zna se sta je bila primesa za uspeh organizacije Srbije Nemanjica! Pokazao si svima da si u pravu!

kalcokera

pre 3 godine

Ljajic mora da bude starter inace od nase igre nema nista
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jedini nas kreator, 7. oktobar 2020 22:17)

Mislis na RAasima