Košarka 32

Ponedeljak, 25.07.2005.

15:38

Šakota:"U svakom klubu cilj je vrh"

Šakota:"U svakom klubu cilj je vrh" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

Lazar

pre 18 godina

Pa Zvezdu je ove godine bruke spasio Dragojlovic citajuci pojedine komentare odgovor se sam namece zar ne genijalci, e da je bilo vise likova ko Kibu mozda bi od njega ne samo igrac nego i covek postao ovako tesko i jedno i drugo.
Samo za znalce eveo deckove statistike za proslu sezonu u kojoj je spasio Crvenu Zvezdu bruke:
minuta po mecu 18:22
Poena po mecu 9.3
Procenat za uk. 63.0
Procenat za 2p 63.3%
Procenat za 3p 0%
Sl. bacanja 59.2%
Pros. sko. odbr. 2
Pros. sko. napad 1.5
asistencije 0.3
osvojene lopte 0.7
izgubljene lopte 1
blokada 0.4
izblokiran 0.3
faulovi 3.2
faul nad njim 2.7
Val poe. 8.9

Da ne spominjem kolko je slobodnih promasio na kraju utakmice kad je penal zavrsnica i direktno gubio utakmice. O karakteru tog igraca je izlisno trositi reci jednostavno voli da je serif samo sto mu niko ne daje revolvere i stetson, stalno se nesto buni negoduje i na kraju ukaki sve sto je tokom igre gradio.

Impresivno ali nedovoljno sem mozda za spasavanje velike bruke mada se propisno obrukao sa onim crnomanjastim iz Vojvodine prvo ga provocirao a onda se ...

Ma to jednostavno nije igrac za Zvezdu i ne vredi ni deseti deo para ulozenih u njega a mozda i vredi bas kao sto neki pokusavaju da dokazu.

Genijalci hvala vam za kritike...

Srdjan

pre 18 godina

Pa smesni su ovi sto tvrde kakva bre titula kakvi bre bakraca.

Sa kojim to igracima da se osvoji titula???

Nema ni jedno pravo pojacanje.Gde su nasi zlatni juniori.Koliko ih igra u zvezdi?
Ni jedan jedini...e to ti je tuga i zalost.
Opet ce da dovedu ko sto i rade svake godine neke polovnjake koji ce da zaradjuju vise silne hiljade dolara ,a necemo imati ni jednog talentovanog igraca ,a da je Srbin i da ima perspektivu.
Zasto se ne bore za nekog juniora,za omladinca Pekovica,zasto nisu doveli Koljevica ,a nudio se itd. itd.

Zvezda ce uvek biti u senci Partizana nazalost jer lose selektiraju igrace...to jednostavno ne umeju da rade.

Avangardija

pre 18 godina

Vodio je IMT sa nekim anonimusima pa je osvojio kup, vodio je i malo poznate ekipe Zadra i Cibone, posle toga sve nizerazredne klubove u Grckoj, PAOK, Olimpijakos, AEK ove sto igraju FIBA Evroligu i slicna neobavezna takmicenja.
(Glas razuma, 25. jul 2005 20:10)

Pa da, do sada je vodio grcke nizerazredne timove pa je sad dosao da vodi srpske nizerazredne timove, to je to

Lazar

pre 18 godina

Ja sam svoj prilog dao kroz kupljene karte prosle sezone, dve pretplatne za mene i ceru, sto je od mene dosta je.
A da je Dragojlovic zasluzio te pare bas i nije kako je igrao stvarno nije.
A sem toga ja nisam pljuvao Zvezdu nego grke i socijalizam koji i dalje opstaje na ovim prostorima.

Sto se tice trenerskog GURUA Sakote pa on ima jedno 0.1 titulu po godini staza i od toga je jedan kup SFRJ sa IMT-om davno bese jos sam bio u osnovnoj.

A sto se pak tice Zmagoslava da je uzeo jos koji trofej u Srbiji onda bi njega i upravu zvezde ovdasnja kosarkaska mafija puskama isterali van granica njihovog uticaja i to samo u slucaju ako ne bi dtigla da ih likvidira.

E da moje prebivaliste je od rodjenja sa manjim prekidima (zbog pecalbe) oduvek bilo u Beogradu, ali s obzirom na navike ovog naroda morace da se pormeni na trajno u immigraciju jer su ovde crveni i dalje u vecini izdrzljivo to ili im se pridruzi ili produzi (ovo drugo je izglednije).

Mixy

pre 18 godina

Lazare,
Ako je Dragojlovic rupetina ti onda stvarno nemas pojma o kosarci!Pitaj nekoga ko se razume i ko se bavio kosarkom da ti kaze ko je spasio zvezdu u ovoj sezoni od totalne bruke!
P.S.
Sakota nadji play-a dostojnog zvezde i eto ti titule!!!

steva

pre 18 godina

Najveće Žikina greška je otpuštanje Sagadina i zbog toga sad mora da ide. Da je slovenac ostao, siguran sam, uzeli bismo titulu.

Stefan_Bgd

pre 18 godina

Drago mi je sto je konacno doslo do nekih promena u Zvezdi. Trifa je bio odlican trener ali nije imao kvalitetne igrace na raspolaganju da bih osvojio nesto, ovako sa Sakotom i jos nekim pojacanjima idemo do titule, valjda nova uprava sa novim predsednikom ima konacno para da dovede neke kvalitetne igrace u Zvezdu, jer sa njima bih mogli do titule i sto daljeg prolaska u Uleb Kupu! i samo dve stvari nase vreme tek dolazi i krajnje je vreme da se ka tituli krene!!!

DEJAN TASIC

pre 18 godina

DRAGO MI JE DA JE JEDAN POZNATI I CENJENI NAS KOSARKASKI STRUCNJAK, DOSAO U ZVEZDU ALI GOSPODO KAKO NE MOZETEW DA HVATITE DA BEZ ODRESIVANJA KESE I DOVODJENJE JAKIH, SLOBODNIH IGRACA KAO STO SU OVE GODINE BILI, JARIC, RAKOCEVIC, GUROVIC, BODIROGA, DARKO MILICIC, DROBNJAK, TOMASEVIC ITD E TADA BILO KOJA NASA EKIPA MOZE DA RACUNA NA OSVAJANJE EVRO LIGE A OVAKO KADA SVAKE GODINE ODE PO 2 DO 3 GLAVNA IGRACA NEMAMO STA DA TRAZIMO ILI AKO SE ZAISTA NEMA PARA ONDA NEKA SE KUPI PETORKA NASIH JUNIORA, PRVAKA EVROPE PA POLAKO IH KALIMO I ZA 5 DO 6 GOD POSTANE NEKI NAS TIM PRVAK EVRO LIGE ! ! !

Dz-Kraljevo

pre 18 godina

Mislim da je odluka da se trener promeni sasvim ispravna i ja je pozdravljam,jer naprotiv mislim da Trifa i nije los trener vec trener koji obecava i koji pored Pavicevica,Antonica,Arsica i Dzikica moze u bliskoj uducnosti dostici slavu nekih nasih vrhunskih strucnjaka kojih ima puno i koje sada nebih nabrajao ali da u ovom trenutku ipak trba jos malo da se strpi i da se kali u nekom manjem klubu ili pak zasto i ne da ostane kao pomocnik Sakoti.Kao veliki navijac Crvene Zvezde i ljubitelj kosarke uopste primecujem kao i mnogi drugi da uz ovu zamenu trenera mora se promeniti nekoliko i igraca nasega tima,i uz svako uvazavanje mislim da pojedini igraci (Lepojevic,Dragojlovic,Subotic...)ne zasluzuju odnosno nemaju kvaliteta da igraju za C.Zvezdu.Uprava mora dovesti dobrog pleja,sutera i Jovu Stanojevica da bih konacno igrali Evro ligu.Nadam se da u Zvezdi posle svega ima malo vise novca da se dovedu ozbiljni igraci koji mogu da ostvare ciljevi i zelje najboljih,najbrojnih i najvernijih navijaca.Puno srece i pozdrava iz Kraljeva.

Kristian

pre 18 godina

Nevjerovatno je koliko ljudi vole da se svadjaju!!!Nije rijec ni o Panionisu PAOK-u a ponajmanje o Partizanu Vujosevicu i Neskovicu rijec je o Crvenoj Zvezdi i gospodinu Sakoti.On je jedan od najboljih trenera i to moze donjeti samo dobru mom voljenom klubu.Iskreno simpatisem Trifunovica,ali Sakota je visa klasa u odnosu na njega.DO TITULE I DO EUROLEAGUE!!!

MILE

pre 18 godina

Čestitam Šakoti ali mislim da je došao po zadatku SISKETA da demontira ovo malo kluba ako ga još ima.Šteta što su otišli Žika i Zmago oni bi to uradili bolje od bilo koga.

mikro

pre 18 godina

@ mika, taj isti Vujosevic je igrao 2x final four sa Partizanom, tada jos nisu bile cetvrtine, ali ti se toga verovatno ni ne secas :), cim si zaboravio da pomenes.

brat

pre 18 godina

Drago mi je da na b92 imamo posetu nase brace iz Grcke. Bravo hristos i nemoj da se nerviras zbog nekih koji komentarisu o necemu o cemu nemaju pojma.

Lion boy

pre 18 godina

Izvinjavam se zbog eventualne nepreciznosti mog pitanja,koje se odnosi na gospodina Sakotu,a ne,kao sto je pogresno shvaceno,na gospodina vujosevica...Hvala za informaciju

Gole

pre 18 godina

Ne razumem Lazare, pa sta ako je Dragojlovic menjao evre - zaradio ih je a umesto sto pljujes Ziku koji je uspeo da uprava Zvezde kupi stan Bobabu Jankovicu gde god da je i koliko god da je kostao da te ja pitam - sto mu Savez ne kupi stan? Ili sto mu ne kupise stan od one utakmice u Novom Sadu koju su organizovali ne znam ko. Ako mislis da je malo Zvezda dala za Bobanov stan, sto nisi dodao i ti? Da nisu uzeli stan pljuvali biste ih sto to nisu uradili, a sada posto jesu pljujete ih sto su uzeli stan u Mirijevu! Sramota!

Glas razuma

pre 18 godina

Nema ih puno posto je stvorio nekoliko klinaca u AEK-u pa je posle sa njima osvojio titulu u Grckoj. On nije imao Ljucu, neskovica i kompaniju da moze da kiti biografiju! Vodio je IMT sa nekim anonimusima pa je osvojio kup, vodio je i malo poznate ekipe Zadra i Cibone, posle toga sve nizerazredne klubove u Grckoj, PAOK, Olimpijakos, AEK ove sto igraju FIBA Evroligu i slicna neobavezna takmicenja. Pitaj Hatzisa kakav je trener!

nego da se nadje uvek rupa u saksiji...Ovo je najjaci transfer u nasoj kosarci ove sezone, jer se zna sta on donosoi: Dobar rad, skauting, svoje igrace (a retko gresi u izboru stranaca)i mnooogooo dobar imidz za Zvezdu.Zivi bili pa videli!

hristos

pre 18 godina

lazare,ja sam grk koji nedavno zavrsio studije u srbiji.volim basket i iskreno se pitam kako te nije sramota,kako se uopste osudjujes,kad nemas pojma sta sve je uradio kkpanionios za bobana jankovica.Nemam namere da ulazim u raspravu sa bilo kim ali znaj da neistine su gore od najgore lazi

Mika

pre 18 godina

Nagradno pitanje za "lyon boy" - koliko dobijenih cevtrtina ima njegov trener Vujosevic na svom kratkom i veoma neuspesnom radu u inostranstvu gde naravno nije imao pomoc sudija tipa Belosevic-Juras? Nijednu...

Lazar

pre 18 godina

@Gole
sinko za tebe informacija da pre neki mesec u filijali Jubanke u poslovnoj zgradi Energoprojekta niko nije mogao da digne platu jer je ona rupetina od Dragojlovica menjala evre da kupi garazu u Bloku pored, koja je kostala vise nego stan za Bobana Jankovica.
A sto se pomenutog Jankovica tice malo je otuzno to sto je radio po medijima ali dobro de, samo se oni "ukakani" grci za koje je igrao kad je svojevoljno na utakmici posle dosudjene licne udario glavom u konstrukciju kosa nikako ne oglasavaju.

To ti je profesinalizam i kapitalizam dok nam vredis secamo te se a kad si truba ko te sljivi, jedino u zemlji Srbiji i dalje slave i velicaju Marksa i Engelsa sa sve Lenjinom i brkatim Gruzijcem.

Svejedno Guza je to zasluzio.

Lazar

pre 18 godina

@Gole
sinko za tebe informacija da pre neki mesec u filijali Jubanke u poslovnoj zgradi Energoprojekta niko nije mogao da digne platu jer je ona rupetina od Dragojlovica menjala evre da kupi garazu u Bloku pored, koja je kostala vise nego stan za Bobana Jankovica.
A sto se pomenutog Jankovica tice malo je otuzno to sto je radio po medijima ali dobro de, samo se oni "ukakani" grci za koje je igrao kad je svojevoljno na utakmici posle dosudjene licne udario glavom u konstrukciju kosa nikako ne oglasavaju.

To ti je profesinalizam i kapitalizam dok nam vredis secamo te se a kad si truba ko te sljivi, jedino u zemlji Srbiji i dalje slave i velicaju Marksa i Engelsa sa sve Lenjinom i brkatim Gruzijcem.

Svejedno Guza je to zasluzio.

Gole

pre 18 godina

Ne razumem Lazare, pa sta ako je Dragojlovic menjao evre - zaradio ih je a umesto sto pljujes Ziku koji je uspeo da uprava Zvezde kupi stan Bobabu Jankovicu gde god da je i koliko god da je kostao da te ja pitam - sto mu Savez ne kupi stan? Ili sto mu ne kupise stan od one utakmice u Novom Sadu koju su organizovali ne znam ko. Ako mislis da je malo Zvezda dala za Bobanov stan, sto nisi dodao i ti? Da nisu uzeli stan pljuvali biste ih sto to nisu uradili, a sada posto jesu pljujete ih sto su uzeli stan u Mirijevu! Sramota!

Glas razuma

pre 18 godina

Nema ih puno posto je stvorio nekoliko klinaca u AEK-u pa je posle sa njima osvojio titulu u Grckoj. On nije imao Ljucu, neskovica i kompaniju da moze da kiti biografiju! Vodio je IMT sa nekim anonimusima pa je osvojio kup, vodio je i malo poznate ekipe Zadra i Cibone, posle toga sve nizerazredne klubove u Grckoj, PAOK, Olimpijakos, AEK ove sto igraju FIBA Evroligu i slicna neobavezna takmicenja. Pitaj Hatzisa kakav je trener!

nego da se nadje uvek rupa u saksiji...Ovo je najjaci transfer u nasoj kosarci ove sezone, jer se zna sta on donosoi: Dobar rad, skauting, svoje igrace (a retko gresi u izboru stranaca)i mnooogooo dobar imidz za Zvezdu.Zivi bili pa videli!

Mika

pre 18 godina

Nagradno pitanje za "lyon boy" - koliko dobijenih cevtrtina ima njegov trener Vujosevic na svom kratkom i veoma neuspesnom radu u inostranstvu gde naravno nije imao pomoc sudija tipa Belosevic-Juras? Nijednu...

hristos

pre 18 godina

lazare,ja sam grk koji nedavno zavrsio studije u srbiji.volim basket i iskreno se pitam kako te nije sramota,kako se uopste osudjujes,kad nemas pojma sta sve je uradio kkpanionios za bobana jankovica.Nemam namere da ulazim u raspravu sa bilo kim ali znaj da neistine su gore od najgore lazi

mikro

pre 18 godina

@ mika, taj isti Vujosevic je igrao 2x final four sa Partizanom, tada jos nisu bile cetvrtine, ali ti se toga verovatno ni ne secas :), cim si zaboravio da pomenes.

brat

pre 18 godina

Drago mi je da na b92 imamo posetu nase brace iz Grcke. Bravo hristos i nemoj da se nerviras zbog nekih koji komentarisu o necemu o cemu nemaju pojma.

Lion boy

pre 18 godina

Izvinjavam se zbog eventualne nepreciznosti mog pitanja,koje se odnosi na gospodina Sakotu,a ne,kao sto je pogresno shvaceno,na gospodina vujosevica...Hvala za informaciju

MILE

pre 18 godina

Čestitam Šakoti ali mislim da je došao po zadatku SISKETA da demontira ovo malo kluba ako ga još ima.Šteta što su otišli Žika i Zmago oni bi to uradili bolje od bilo koga.

Kristian

pre 18 godina

Nevjerovatno je koliko ljudi vole da se svadjaju!!!Nije rijec ni o Panionisu PAOK-u a ponajmanje o Partizanu Vujosevicu i Neskovicu rijec je o Crvenoj Zvezdi i gospodinu Sakoti.On je jedan od najboljih trenera i to moze donjeti samo dobru mom voljenom klubu.Iskreno simpatisem Trifunovica,ali Sakota je visa klasa u odnosu na njega.DO TITULE I DO EUROLEAGUE!!!

DEJAN TASIC

pre 18 godina

DRAGO MI JE DA JE JEDAN POZNATI I CENJENI NAS KOSARKASKI STRUCNJAK, DOSAO U ZVEZDU ALI GOSPODO KAKO NE MOZETEW DA HVATITE DA BEZ ODRESIVANJA KESE I DOVODJENJE JAKIH, SLOBODNIH IGRACA KAO STO SU OVE GODINE BILI, JARIC, RAKOCEVIC, GUROVIC, BODIROGA, DARKO MILICIC, DROBNJAK, TOMASEVIC ITD E TADA BILO KOJA NASA EKIPA MOZE DA RACUNA NA OSVAJANJE EVRO LIGE A OVAKO KADA SVAKE GODINE ODE PO 2 DO 3 GLAVNA IGRACA NEMAMO STA DA TRAZIMO ILI AKO SE ZAISTA NEMA PARA ONDA NEKA SE KUPI PETORKA NASIH JUNIORA, PRVAKA EVROPE PA POLAKO IH KALIMO I ZA 5 DO 6 GOD POSTANE NEKI NAS TIM PRVAK EVRO LIGE ! ! !

Dz-Kraljevo

pre 18 godina

Mislim da je odluka da se trener promeni sasvim ispravna i ja je pozdravljam,jer naprotiv mislim da Trifa i nije los trener vec trener koji obecava i koji pored Pavicevica,Antonica,Arsica i Dzikica moze u bliskoj uducnosti dostici slavu nekih nasih vrhunskih strucnjaka kojih ima puno i koje sada nebih nabrajao ali da u ovom trenutku ipak trba jos malo da se strpi i da se kali u nekom manjem klubu ili pak zasto i ne da ostane kao pomocnik Sakoti.Kao veliki navijac Crvene Zvezde i ljubitelj kosarke uopste primecujem kao i mnogi drugi da uz ovu zamenu trenera mora se promeniti nekoliko i igraca nasega tima,i uz svako uvazavanje mislim da pojedini igraci (Lepojevic,Dragojlovic,Subotic...)ne zasluzuju odnosno nemaju kvaliteta da igraju za C.Zvezdu.Uprava mora dovesti dobrog pleja,sutera i Jovu Stanojevica da bih konacno igrali Evro ligu.Nadam se da u Zvezdi posle svega ima malo vise novca da se dovedu ozbiljni igraci koji mogu da ostvare ciljevi i zelje najboljih,najbrojnih i najvernijih navijaca.Puno srece i pozdrava iz Kraljeva.

Stefan_Bgd

pre 18 godina

Drago mi je sto je konacno doslo do nekih promena u Zvezdi. Trifa je bio odlican trener ali nije imao kvalitetne igrace na raspolaganju da bih osvojio nesto, ovako sa Sakotom i jos nekim pojacanjima idemo do titule, valjda nova uprava sa novim predsednikom ima konacno para da dovede neke kvalitetne igrace u Zvezdu, jer sa njima bih mogli do titule i sto daljeg prolaska u Uleb Kupu! i samo dve stvari nase vreme tek dolazi i krajnje je vreme da se ka tituli krene!!!

steva

pre 18 godina

Najveće Žikina greška je otpuštanje Sagadina i zbog toga sad mora da ide. Da je slovenac ostao, siguran sam, uzeli bismo titulu.

Lazar

pre 18 godina

Ja sam svoj prilog dao kroz kupljene karte prosle sezone, dve pretplatne za mene i ceru, sto je od mene dosta je.
A da je Dragojlovic zasluzio te pare bas i nije kako je igrao stvarno nije.
A sem toga ja nisam pljuvao Zvezdu nego grke i socijalizam koji i dalje opstaje na ovim prostorima.

Sto se tice trenerskog GURUA Sakote pa on ima jedno 0.1 titulu po godini staza i od toga je jedan kup SFRJ sa IMT-om davno bese jos sam bio u osnovnoj.

A sto se pak tice Zmagoslava da je uzeo jos koji trofej u Srbiji onda bi njega i upravu zvezde ovdasnja kosarkaska mafija puskama isterali van granica njihovog uticaja i to samo u slucaju ako ne bi dtigla da ih likvidira.

E da moje prebivaliste je od rodjenja sa manjim prekidima (zbog pecalbe) oduvek bilo u Beogradu, ali s obzirom na navike ovog naroda morace da se pormeni na trajno u immigraciju jer su ovde crveni i dalje u vecini izdrzljivo to ili im se pridruzi ili produzi (ovo drugo je izglednije).

Mixy

pre 18 godina

Lazare,
Ako je Dragojlovic rupetina ti onda stvarno nemas pojma o kosarci!Pitaj nekoga ko se razume i ko se bavio kosarkom da ti kaze ko je spasio zvezdu u ovoj sezoni od totalne bruke!
P.S.
Sakota nadji play-a dostojnog zvezde i eto ti titule!!!

Avangardija

pre 18 godina

Vodio je IMT sa nekim anonimusima pa je osvojio kup, vodio je i malo poznate ekipe Zadra i Cibone, posle toga sve nizerazredne klubove u Grckoj, PAOK, Olimpijakos, AEK ove sto igraju FIBA Evroligu i slicna neobavezna takmicenja.
(Glas razuma, 25. jul 2005 20:10)

Pa da, do sada je vodio grcke nizerazredne timove pa je sad dosao da vodi srpske nizerazredne timove, to je to

Srdjan

pre 18 godina

Pa smesni su ovi sto tvrde kakva bre titula kakvi bre bakraca.

Sa kojim to igracima da se osvoji titula???

Nema ni jedno pravo pojacanje.Gde su nasi zlatni juniori.Koliko ih igra u zvezdi?
Ni jedan jedini...e to ti je tuga i zalost.
Opet ce da dovedu ko sto i rade svake godine neke polovnjake koji ce da zaradjuju vise silne hiljade dolara ,a necemo imati ni jednog talentovanog igraca ,a da je Srbin i da ima perspektivu.
Zasto se ne bore za nekog juniora,za omladinca Pekovica,zasto nisu doveli Koljevica ,a nudio se itd. itd.

Zvezda ce uvek biti u senci Partizana nazalost jer lose selektiraju igrace...to jednostavno ne umeju da rade.

Lazar

pre 18 godina

Pa Zvezdu je ove godine bruke spasio Dragojlovic citajuci pojedine komentare odgovor se sam namece zar ne genijalci, e da je bilo vise likova ko Kibu mozda bi od njega ne samo igrac nego i covek postao ovako tesko i jedno i drugo.
Samo za znalce eveo deckove statistike za proslu sezonu u kojoj je spasio Crvenu Zvezdu bruke:
minuta po mecu 18:22
Poena po mecu 9.3
Procenat za uk. 63.0
Procenat za 2p 63.3%
Procenat za 3p 0%
Sl. bacanja 59.2%
Pros. sko. odbr. 2
Pros. sko. napad 1.5
asistencije 0.3
osvojene lopte 0.7
izgubljene lopte 1
blokada 0.4
izblokiran 0.3
faulovi 3.2
faul nad njim 2.7
Val poe. 8.9

Da ne spominjem kolko je slobodnih promasio na kraju utakmice kad je penal zavrsnica i direktno gubio utakmice. O karakteru tog igraca je izlisno trositi reci jednostavno voli da je serif samo sto mu niko ne daje revolvere i stetson, stalno se nesto buni negoduje i na kraju ukaki sve sto je tokom igre gradio.

Impresivno ali nedovoljno sem mozda za spasavanje velike bruke mada se propisno obrukao sa onim crnomanjastim iz Vojvodine prvo ga provocirao a onda se ...

Ma to jednostavno nije igrac za Zvezdu i ne vredi ni deseti deo para ulozenih u njega a mozda i vredi bas kao sto neki pokusavaju da dokazu.

Genijalci hvala vam za kritike...

Lazar

pre 18 godina

@Gole
sinko za tebe informacija da pre neki mesec u filijali Jubanke u poslovnoj zgradi Energoprojekta niko nije mogao da digne platu jer je ona rupetina od Dragojlovica menjala evre da kupi garazu u Bloku pored, koja je kostala vise nego stan za Bobana Jankovica.
A sto se pomenutog Jankovica tice malo je otuzno to sto je radio po medijima ali dobro de, samo se oni "ukakani" grci za koje je igrao kad je svojevoljno na utakmici posle dosudjene licne udario glavom u konstrukciju kosa nikako ne oglasavaju.

To ti je profesinalizam i kapitalizam dok nam vredis secamo te se a kad si truba ko te sljivi, jedino u zemlji Srbiji i dalje slave i velicaju Marksa i Engelsa sa sve Lenjinom i brkatim Gruzijcem.

Svejedno Guza je to zasluzio.

Gole

pre 18 godina

Ne razumem Lazare, pa sta ako je Dragojlovic menjao evre - zaradio ih je a umesto sto pljujes Ziku koji je uspeo da uprava Zvezde kupi stan Bobabu Jankovicu gde god da je i koliko god da je kostao da te ja pitam - sto mu Savez ne kupi stan? Ili sto mu ne kupise stan od one utakmice u Novom Sadu koju su organizovali ne znam ko. Ako mislis da je malo Zvezda dala za Bobanov stan, sto nisi dodao i ti? Da nisu uzeli stan pljuvali biste ih sto to nisu uradili, a sada posto jesu pljujete ih sto su uzeli stan u Mirijevu! Sramota!

Glas razuma

pre 18 godina

Nema ih puno posto je stvorio nekoliko klinaca u AEK-u pa je posle sa njima osvojio titulu u Grckoj. On nije imao Ljucu, neskovica i kompaniju da moze da kiti biografiju! Vodio je IMT sa nekim anonimusima pa je osvojio kup, vodio je i malo poznate ekipe Zadra i Cibone, posle toga sve nizerazredne klubove u Grckoj, PAOK, Olimpijakos, AEK ove sto igraju FIBA Evroligu i slicna neobavezna takmicenja. Pitaj Hatzisa kakav je trener!

nego da se nadje uvek rupa u saksiji...Ovo je najjaci transfer u nasoj kosarci ove sezone, jer se zna sta on donosoi: Dobar rad, skauting, svoje igrace (a retko gresi u izboru stranaca)i mnooogooo dobar imidz za Zvezdu.Zivi bili pa videli!

Mika

pre 18 godina

Nagradno pitanje za "lyon boy" - koliko dobijenih cevtrtina ima njegov trener Vujosevic na svom kratkom i veoma neuspesnom radu u inostranstvu gde naravno nije imao pomoc sudija tipa Belosevic-Juras? Nijednu...

hristos

pre 18 godina

lazare,ja sam grk koji nedavno zavrsio studije u srbiji.volim basket i iskreno se pitam kako te nije sramota,kako se uopste osudjujes,kad nemas pojma sta sve je uradio kkpanionios za bobana jankovica.Nemam namere da ulazim u raspravu sa bilo kim ali znaj da neistine su gore od najgore lazi

mikro

pre 18 godina

@ mika, taj isti Vujosevic je igrao 2x final four sa Partizanom, tada jos nisu bile cetvrtine, ali ti se toga verovatno ni ne secas :), cim si zaboravio da pomenes.

brat

pre 18 godina

Drago mi je da na b92 imamo posetu nase brace iz Grcke. Bravo hristos i nemoj da se nerviras zbog nekih koji komentarisu o necemu o cemu nemaju pojma.

Lion boy

pre 18 godina

Izvinjavam se zbog eventualne nepreciznosti mog pitanja,koje se odnosi na gospodina Sakotu,a ne,kao sto je pogresno shvaceno,na gospodina vujosevica...Hvala za informaciju

MILE

pre 18 godina

Čestitam Šakoti ali mislim da je došao po zadatku SISKETA da demontira ovo malo kluba ako ga još ima.Šteta što su otišli Žika i Zmago oni bi to uradili bolje od bilo koga.

Kristian

pre 18 godina

Nevjerovatno je koliko ljudi vole da se svadjaju!!!Nije rijec ni o Panionisu PAOK-u a ponajmanje o Partizanu Vujosevicu i Neskovicu rijec je o Crvenoj Zvezdi i gospodinu Sakoti.On je jedan od najboljih trenera i to moze donjeti samo dobru mom voljenom klubu.Iskreno simpatisem Trifunovica,ali Sakota je visa klasa u odnosu na njega.DO TITULE I DO EUROLEAGUE!!!

DEJAN TASIC

pre 18 godina

DRAGO MI JE DA JE JEDAN POZNATI I CENJENI NAS KOSARKASKI STRUCNJAK, DOSAO U ZVEZDU ALI GOSPODO KAKO NE MOZETEW DA HVATITE DA BEZ ODRESIVANJA KESE I DOVODJENJE JAKIH, SLOBODNIH IGRACA KAO STO SU OVE GODINE BILI, JARIC, RAKOCEVIC, GUROVIC, BODIROGA, DARKO MILICIC, DROBNJAK, TOMASEVIC ITD E TADA BILO KOJA NASA EKIPA MOZE DA RACUNA NA OSVAJANJE EVRO LIGE A OVAKO KADA SVAKE GODINE ODE PO 2 DO 3 GLAVNA IGRACA NEMAMO STA DA TRAZIMO ILI AKO SE ZAISTA NEMA PARA ONDA NEKA SE KUPI PETORKA NASIH JUNIORA, PRVAKA EVROPE PA POLAKO IH KALIMO I ZA 5 DO 6 GOD POSTANE NEKI NAS TIM PRVAK EVRO LIGE ! ! !

Dz-Kraljevo

pre 18 godina

Mislim da je odluka da se trener promeni sasvim ispravna i ja je pozdravljam,jer naprotiv mislim da Trifa i nije los trener vec trener koji obecava i koji pored Pavicevica,Antonica,Arsica i Dzikica moze u bliskoj uducnosti dostici slavu nekih nasih vrhunskih strucnjaka kojih ima puno i koje sada nebih nabrajao ali da u ovom trenutku ipak trba jos malo da se strpi i da se kali u nekom manjem klubu ili pak zasto i ne da ostane kao pomocnik Sakoti.Kao veliki navijac Crvene Zvezde i ljubitelj kosarke uopste primecujem kao i mnogi drugi da uz ovu zamenu trenera mora se promeniti nekoliko i igraca nasega tima,i uz svako uvazavanje mislim da pojedini igraci (Lepojevic,Dragojlovic,Subotic...)ne zasluzuju odnosno nemaju kvaliteta da igraju za C.Zvezdu.Uprava mora dovesti dobrog pleja,sutera i Jovu Stanojevica da bih konacno igrali Evro ligu.Nadam se da u Zvezdi posle svega ima malo vise novca da se dovedu ozbiljni igraci koji mogu da ostvare ciljevi i zelje najboljih,najbrojnih i najvernijih navijaca.Puno srece i pozdrava iz Kraljeva.

Stefan_Bgd

pre 18 godina

Drago mi je sto je konacno doslo do nekih promena u Zvezdi. Trifa je bio odlican trener ali nije imao kvalitetne igrace na raspolaganju da bih osvojio nesto, ovako sa Sakotom i jos nekim pojacanjima idemo do titule, valjda nova uprava sa novim predsednikom ima konacno para da dovede neke kvalitetne igrace u Zvezdu, jer sa njima bih mogli do titule i sto daljeg prolaska u Uleb Kupu! i samo dve stvari nase vreme tek dolazi i krajnje je vreme da se ka tituli krene!!!

steva

pre 18 godina

Najveće Žikina greška je otpuštanje Sagadina i zbog toga sad mora da ide. Da je slovenac ostao, siguran sam, uzeli bismo titulu.

Lazar

pre 18 godina

Ja sam svoj prilog dao kroz kupljene karte prosle sezone, dve pretplatne za mene i ceru, sto je od mene dosta je.
A da je Dragojlovic zasluzio te pare bas i nije kako je igrao stvarno nije.
A sem toga ja nisam pljuvao Zvezdu nego grke i socijalizam koji i dalje opstaje na ovim prostorima.

Sto se tice trenerskog GURUA Sakote pa on ima jedno 0.1 titulu po godini staza i od toga je jedan kup SFRJ sa IMT-om davno bese jos sam bio u osnovnoj.

A sto se pak tice Zmagoslava da je uzeo jos koji trofej u Srbiji onda bi njega i upravu zvezde ovdasnja kosarkaska mafija puskama isterali van granica njihovog uticaja i to samo u slucaju ako ne bi dtigla da ih likvidira.

E da moje prebivaliste je od rodjenja sa manjim prekidima (zbog pecalbe) oduvek bilo u Beogradu, ali s obzirom na navike ovog naroda morace da se pormeni na trajno u immigraciju jer su ovde crveni i dalje u vecini izdrzljivo to ili im se pridruzi ili produzi (ovo drugo je izglednije).

Mixy

pre 18 godina

Lazare,
Ako je Dragojlovic rupetina ti onda stvarno nemas pojma o kosarci!Pitaj nekoga ko se razume i ko se bavio kosarkom da ti kaze ko je spasio zvezdu u ovoj sezoni od totalne bruke!
P.S.
Sakota nadji play-a dostojnog zvezde i eto ti titule!!!

Avangardija

pre 18 godina

Vodio je IMT sa nekim anonimusima pa je osvojio kup, vodio je i malo poznate ekipe Zadra i Cibone, posle toga sve nizerazredne klubove u Grckoj, PAOK, Olimpijakos, AEK ove sto igraju FIBA Evroligu i slicna neobavezna takmicenja.
(Glas razuma, 25. jul 2005 20:10)

Pa da, do sada je vodio grcke nizerazredne timove pa je sad dosao da vodi srpske nizerazredne timove, to je to

Srdjan

pre 18 godina

Pa smesni su ovi sto tvrde kakva bre titula kakvi bre bakraca.

Sa kojim to igracima da se osvoji titula???

Nema ni jedno pravo pojacanje.Gde su nasi zlatni juniori.Koliko ih igra u zvezdi?
Ni jedan jedini...e to ti je tuga i zalost.
Opet ce da dovedu ko sto i rade svake godine neke polovnjake koji ce da zaradjuju vise silne hiljade dolara ,a necemo imati ni jednog talentovanog igraca ,a da je Srbin i da ima perspektivu.
Zasto se ne bore za nekog juniora,za omladinca Pekovica,zasto nisu doveli Koljevica ,a nudio se itd. itd.

Zvezda ce uvek biti u senci Partizana nazalost jer lose selektiraju igrace...to jednostavno ne umeju da rade.

Lazar

pre 18 godina

Pa Zvezdu je ove godine bruke spasio Dragojlovic citajuci pojedine komentare odgovor se sam namece zar ne genijalci, e da je bilo vise likova ko Kibu mozda bi od njega ne samo igrac nego i covek postao ovako tesko i jedno i drugo.
Samo za znalce eveo deckove statistike za proslu sezonu u kojoj je spasio Crvenu Zvezdu bruke:
minuta po mecu 18:22
Poena po mecu 9.3
Procenat za uk. 63.0
Procenat za 2p 63.3%
Procenat za 3p 0%
Sl. bacanja 59.2%
Pros. sko. odbr. 2
Pros. sko. napad 1.5
asistencije 0.3
osvojene lopte 0.7
izgubljene lopte 1
blokada 0.4
izblokiran 0.3
faulovi 3.2
faul nad njim 2.7
Val poe. 8.9

Da ne spominjem kolko je slobodnih promasio na kraju utakmice kad je penal zavrsnica i direktno gubio utakmice. O karakteru tog igraca je izlisno trositi reci jednostavno voli da je serif samo sto mu niko ne daje revolvere i stetson, stalno se nesto buni negoduje i na kraju ukaki sve sto je tokom igre gradio.

Impresivno ali nedovoljno sem mozda za spasavanje velike bruke mada se propisno obrukao sa onim crnomanjastim iz Vojvodine prvo ga provocirao a onda se ...

Ma to jednostavno nije igrac za Zvezdu i ne vredi ni deseti deo para ulozenih u njega a mozda i vredi bas kao sto neki pokusavaju da dokazu.

Genijalci hvala vam za kritike...