Tenis 140

Nedelja, 13.09.2020.

10:25

Đokoviću se neće svideti nova odluka Rolan Garosa

Organizatori Rolan Garosa saopštili su da na turniru u Parizu neće biti dozvoljeno iznajmljivanje privatnih kuća kao što je to bio slučaj na US Openu.

Ðokoviæu se neæe svideti nova odluka Rolan Garosa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

140 Komentari

Sortiraj po:

Amfi Lohije

pre 3 godine

Još jedan atak na najboljeg sportistu svij vremena i nebeski narod i pravoslavlje!
(BobRok, 13. septembar 2020 10:29)

Ironičan si, ali istina je živa da je ovo atak na svetosavlje, pre svega.

Slobodan

pre 3 godine

Nadam se da ce cutati i raditi. I ne samo na ovom GS nego do kraja karijere. Sve drugo znaci nerviranje, prerana eliminacija, a mozda i suspenzija od par mjeseci jer sad ga imaju u saci.

Boris Banović

pre 3 godine

Savremeni gladijatori ! Vrhunski teniseri zarađuju stotine miliona $ "nečijih" para. Taj "neko" diktira uslove na turnirima i pravila ponašanja ! Realno, ovo liči na OI , a smanjena je mogućnost kontakta sa osobama koje nisu deo turnira. Isto bi trebalo da važi i za sudije, skupljače loptica itd, itd.
Uzgred, linijske sudije i skupljači loptica, odavno bi trebalo da nose zaštitne kacige i štitove za pojedine delove tela. Ne akudiram na Novakov nesmotren potez kojim je bukvalno ćušnuo lopticu , već mislim na servise preko 200 km/h !

Komentator

pre 3 godine

U tenisu, kao ni ujednom drugom sportu prcih 4 ima neverovatnu prednost: eksluzivan smestaj sa trenerima i 300 cuda, dok ostali idu u hotel i izlozeni su raznoraznim infekcijama.

Bez veze

pre 3 godine

@Mix
Postojala ili ne, koristi vrlo cesto. I svi znamo na sta se misli. A novi termini se uvode po potrebi...
Ne navijati za nekoga, ako mene pitas, ne snaci biti surovo kritican prema njemu/noj i zamerati sitnice. Nema potrebe 'traziti dlaku u jajetu' bilo kome a pogotovu ne kada se radi o nekome ko je realno najbolji trenutno a vrlo verovatno i ikada.

Pera

pre 3 godine

Đokoviću bi pametnije bilo da jednom zauvek zaćuti, i da priča samo o servisu i voleju, eventualno o bekhend paralelama, i to dvoručnim.

Niko mu ne brani da obožava koje god hoće bogove, ali je stvar elementarne kulture da to zadrži za sebe, kao i da se ne petlja više u odbranu bilo kakvih ili bilo čijih prava.

mlekadžija

pre 3 godine

Некима се не пише добро, појешће их злоба и завист ...напред Новаче до нове титуле!

Man

pre 3 godine

Gde je problem? Thiem I Zverev su bili celo vreme u hotelu na US open pa su u finalu!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znojavi, 13. septembar 2020 10:43)
Tim i Zverev su klinci njima je to atrakcija da budu deo ekipe. Djokovic ako je pa.etan da ostane kuci (u Monaku) pa avionom da skokne do Pariza moze mu se nije on juce poceo da zaradjuje za hleb.

City Girl

pre 3 godine

Mnogo je veći rizik da se zarazis u hotelu, jer ima puno osoblja koje odlazi kući svaki dan i vrlo lako moze da pokupi negde virus. Javni prevoz, porodica, prijatelji. U kući imaš nekoliko članova osoblja koje za tih dve nedelje može i da boravi u kući. Time se smanjuje rizik. Mislim da je i Serena pričala o tome.

Dragan

pre 3 godine

Pa kakve gluposti pišete. niste normalni. Pa bilo koji smeštaj. zar nema para? ili ne može se prilagoditi? zna on to sve bolje od svih nas.

Dodole

pre 3 godine

A sta dovoljno je da postoje teniseri i organizovace se sami sponzori, gledaoci, reklame, televizija itd. Imas bre milione a sve sto znas je da rokas tom palicom po loptici, dok naucnici koji menjaju svet na bolje, lekari, inzenjeri jedva sastavljaju kraj sa krajem. Pali bre i igraj ako hoces ako neces motika i to je to. Zato si i popio toliku kaznu, kad se busas mnogo.... A ovo ti je samo upozorenje. raci problemi ti tek dolaze samo nastavi ti sa unijom.

Demar Derozan

pre 3 godine

@Tin
Serena je pre neki dan izjavila da nece moci za vreme ovogodisnjeg RG da boravi u svom stanu, tako da kupovina nekretnine u Parizu ne menja vec usvojena pravila.

II

pre 3 godine

Mnogo nelogicnosti kad su korona mere u pitanju. Tu je publika u tolikom broju, igraci ce biti na nekoliko metara od onih najblizih terenu tokom igranja a posle meca ce sigurno morati da stave maske kad budu intervjuisani a mogu da budu udaljeni od onog ko ih intervjuise i tri metara. Bar je tako bilo na USO. Izgleda mi kao cista demonstracija moci ili bar neko poziranje mera.

Tin

pre 3 godine

Neka kupi neku kuću...i problem rešen. Love ima ko šaše, u svakom gradu gde je veći turnir može da ima kuću...ili barem stan. U čemu je problem?

maconii

pre 3 godine

i sada ce opet da se ocekuje od Novaka da on resava ovo kao predsednik igracke zajednice sto mu je u svakom slucaju i obaveza,a ponajvise zbog tog novog udruzenja...najpametnije bi mu bilo da se skloni sa te funkcije,ali to je sada veoma tesko zato sto je on glavni inicijator novog udruzenja van atp...apsolutno mu to nije trebalo,da pored toga sto ga i ovako ne vole bas previse jos da sebi namece i ovaj teret

Sabac

pre 3 godine

Reč autošovinista ne postoji, nakaradna izmišljotina, lišena smisla i stvarnosti, ako sam Srbin, a ne volim Novaka i ne navijam za njega, odakle ta budalaština da je mrzim sebe i svoje nacionalno osećanje. Novak sa mnom nema nikakve veze, moje osećanje prema srpskoj naciji ne zavisi od njega, svoju naciju volim njega ne volim, i nije moguće da Srbin mrzi Srbina u sebi, što bi značilo da mrzim samog sebe. Malo morgen!
(Tako znači, 13. septembar 2020 11:45)

Bravo! Ali neće ovi to razumeti. Nema to čime da razume.
(laza, 13. septembar 2020 12:07

Pod hitno morate sva trojica (onaj kojem je odgovoreno, on koji odgovara i ti koji hvalis odgovor) procitati nesto vise o autosovinizmu, jer ovo sto je napisao "Tako znaci" je pogresno shvatanje znacenja tog termina. U Srbiji ima mnogo onih koji bas nisu funkcionalno pismeni.

NoName

pre 3 godine

@Sabac

A ti moras da shvatis da Srbija nije Nole (ili bilo koji sportista), fudbal, tenis, pivo, prase, jagnje, pravoslavlje i dr. To je kolektivno ispiranje mozga. Kad vidim da se sve to ponavlja, znam da je ljudima vrlo lako isprati mozak.

Mehur turnir

pre 3 godine

Nema tog poniženja u vreme korone koje on neće progutati, samo da uzme šaku bodova. Najgore je što ga čekaju jaki mladi igrači kojima može da bude čika. Cicipas i Šapovalov mlađi su 12-13 godina!

profesi(j)oznalac

pre 3 godine

Srbin Nole:

1. Nadimak koji nosi s ponosom: Đoker Nole...
(negativac u filmu, Zapad ga posprdno tako nazvao, a on prisvojio)

2. Pobednički usklik: Dis iz Spartaaaaa!
(tipično srpski bojni poklič, stoga i pisan po izgovoru!)

3. Mesto boravka: Monako
(na rubu francuske Šumadije)

4. ... Itd.

Srbin Nole...

panter pudlica

pre 3 godine

Ovi francuzi su stvarno za posmatranje. Dozvoljavaju navijače, a ne dozvoljavaju teniserima da koriste smeštaj po svojoj volji. Glupost neviđena...

Kukatilo

pre 3 godine

Ovo će samo dati zamajac Novakovom udruženju koje je osnovao ,jer se zaista ponašaju kao da su vlasnici tenisera!
(Siniša, 13. septembar 2020 13:23)

Pa nego sta nego su vlasnici. Placaju im masne pare sa igraju, a ne da se ponasaju kao seka perse.

Srđan T

pre 3 godine

a federer i nadal obicno spavaju u hostelu?
(Armadajj, 13. septembar 2020 10:45)

Mislim da oni se nisu bunili niti uslovljavali US Open zbog toga. Stvar je što tih par tenisera što zarađuju milione, ima svoju poslugu, kuvare, bebisiterke, spremačice... Tako i Đoković. Što bi se on gurao u Hotelu sa 5 zvezdica, kad može za samo 100.000 dolara iznajmi fenomenalnu vilu na 2,3 nedelje, a poslugu plaća pa plaća. Tenis je individualan sport, nema potrebe za timskim duhom i zajednicom, kao što to moraju jadni Mesi ili LeBron da rade, spavaju u hotelima.

Srce mi se cepa zbog njihovih problema.

Celalionac

pre 3 godine

Otiđi pobedi ih sve... Rafu za kraj - mozes se poklonis i da se povučeš...Bices najbolji svih vremena .Narod ne možeš prevariti..
Naš si volecemo te i da to ne uspeš- koga ćemo ako ne tebe

Službenik Poreske uprave

pre 3 godine

(Princ Albert, 13. septembar 2020 11:28)

A koliko si ti poreza u svom životu platio državi Srbiji, koliko si imao humanitarnih akcija i sl. - pakosni čoveče!!??

Nepodnosljiva lakoca postojanja

pre 3 godine

Sta bilo koga od vas boli vas rdjavi K za to sta Novak radi sa svojim novcem?

Zaradite, paa pokazite primerom.
Kako je nepodnosljivo lako drugoga prozivati, a ne polagati racune.
"Put your money where your mouth is"
kazu na Zapadu.
Kad cete da shvatite da sve sto kazete govori samo o vama, nikoga se drugog ne dotice.
Samo sramotite sebe I Srbiju svojim nebulozama. Nije ni cudo da nas smatraju neandertalcima kad cuju ovakve likove po socijalnim mrezama.

Mister Vo

pre 3 godine

@Masariko
Oni masovno testiraju gotovo celu populaciju i ne friziraju podatke. Pritom su se vremenom doveli u situaciju da oni pisu pravila igre a ne da pokunjeno moraju da sene pred svima da bi dobili kosku da se razmecu u svom dvoristu. Ako hocete da budemo bolji narod, poradite na sebi i svojoj svesti...

Darko

pre 3 godine

Bukti epidemija u Parizu / FR sa 10k+ dnevnih slučajeva, a oni ih zatvaraju u isti centar!?

Kao u eksperimentu. To je ta franccuska sloboda na delu.

Još samo fali da im tajno sipaju vakcinu... Ludo.

yugosvaba

pre 3 godine

Neka promene zbog njega. Napred Rafa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rasim Np, 13. septembar 2020 12:37)

nije tebi lako...

Jah set match

pre 3 godine

Najbolje bi bilo da uradi kao nekad Bob Marli kad je bio na turneji.
Iznajmio cover cell sprat jednog luksuznog hotela u Skandinaviji, za bend, familiju i pratnju, doveo svog kuvara, i tu su sami spremali hranu na karipski nacin- citaj riba i grilani pilici pus sto se pusilo do iznemoglosti.
kan su poste tri dana otisli, nista nije bilo unisteno, ali je hotel morao da renovira celi sprat, promeni namestaj tepihe i sve prekreci, toliko je smrdelo na ribu i travu da se nije moglo uci.

ccc

pre 3 godine

ako mogu NBA zvezde da budu u hotelu vec mesec dana i duze i da se niko ne buni onda mogu i teniseri, mozes misliti osecaju se kao u zatvoru, kme, kme, kme, nemoj onda da igrate turnir, budite kuci, setajte, radite sta god zelite ali nemoj da smarate organizatore sto zele da sacuvaju zdravlje i vas i vasih protivnika. Jadan Novak i ostale “zvezde” sto moraju da zive u luksuznim hotelskim sobama od 100m2, kako ce izdrzati...jadni oni, zaplakacu, i jos ce zaraditi milione...hm, ajde da pisemo RG da napravi izuzetak i dozvoli igracima da iznajme kuce...

realizam

pre 3 godine

navijaci a dnevno +10.000 novooboljelih!
eeeee, Frenč men, sta to radite! Pa zar inic8rate da se neko nakaslje na igraca iz publike, pa da ga "diskvalifikujete"?!

laza

pre 3 godine

@Mix
Reč autošovinista ne postoji, nakaradna izmišljotina, lišena smisla i stvarnosti, ako sam Srbin, a ne volim Novaka i ne navijam za njega, odakle ta budalaština da je mrzim sebe i svoje nacionalno osećanje. Novak sa mnom nema nikakve veze, moje osećanje prema srpskoj naciji ne zavisi od njega, svoju naciju volim njega ne volim, i nije moguće da Srbin mrzi Srbina u sebi, što bi značilo da mrzim samog sebe. Malo morgen!
(Tako znači, 13. septembar 2020 11:45)

Bravo! Ali neće ovi to razumeti. Nema to čime da razume.

Krsta Petrović

pre 3 godine

Najveći autošovinisti su oni koji se lože na Srbiju a ona je dno dna da ne može biti gore, poslednja u Evropi po svim parametrima. A zašto je tako? Pa zato što su patriote tj real autošovinisti tako birali na izborima.
(Mix, 13. septembar 2020 11:33)

Nešto si pobrkao. " Autošovinista" ne znači to što ti misliš. Autoš. je pogrdan izraz kojim patriJote obeležavaju misleçe ljude i one koji nisu divoljno nacionalno zalupani. Tu svrstavaju i recimo Nušića, Domanovića.

Diego

pre 3 godine

Trolovi kada ćete naučiti da se u Monaku NE PLAĆA porez.
(Stari čačanin, 13. septembar 2020 11:53)

U Monaku se plaća porez ali minimalan a takodje postoji i negativna kamata. Pošto nema dvostrukog oporezivanja na novac od nagrade se odmah obračuna porez po poreskom zakonu zemlje gde je nagrada osvojena i uplaćuje se neto iznos na račzn gde kažeš. Jedino se plaća porez i to munimalan na sponzorske ugovore i ostala primanja koja nemaju veze sa turnirskim nagradama

Promena pravila

pre 3 godine

Da se ja pitam, ja bih na svakom terenu RG gde igra Nole na svakih pola metra postavio po jednog linijskog sudiju. Time bi se značajno povećala verovatnoća da ga Nole pogodi lopticom, a onda je Noletova diskvalifikacija sledeći (logičan) korak.

skinite maske otvorite oči

pre 3 godine

@U Francuskoj se "rasplamsava" virus, ne bih rekao da je pametno prisustvo gledalaca, ali ko mene pita...
(Natali Tozija, 13. septembar 2020 10:40)

Misliš raste broj pozitivnih na NEŠTO što kao jedini simptom ima NIŠTA, a sve to preko BINGO testova?

Da ne kažemo da se brojevi, navodno pozitivnih, za sve zemlje sveta serviraju sa iste adrese!

//,,

pre 3 godine

Djede Gavrilo, ako tako razmisljas uvijek ces naci nesto sto nije
zdravo. Ja ne jedem u restoranima jer sam se svasta nagledao tako
da ni ja nisam bolji ali kad razmislim mozda ni hranu koju jedem
ne bih jeo da zavirim u prodavnice i magacine. Ko je sklon alergijama
ili mu je oslabio imunoloski sistem nista mu ne pomaze. Sjeti se gdje
smo spavali kad smo bili u vojsci pa smo prezivili.

Riki

pre 3 godine

Ne valja im u lx hotelu sa pet zvjezdica, osjecaju se kao zatvorenici. Malo im, pa oce u luksuznu kucu. Boze svasta, kako novac uobrazi i razmazi ljude to nije normalno.

laza

pre 3 godine

Ju siroma Nolo! Em što mora da igra taj tenis, gde bezobraznici hoće da ga pobedjuju, još mora i u hotel! A onaj vratić boli i dalje. Šta mu sve ne smeštaju. Najgori narod na svetu.

Insider

pre 3 godine

Svaka čast Novaku na sportskim uspesima ali njegovo ponašanje je blago rečeno nepristojno. Koliko juče je pio iz plastične čaše a njegov otac je žickao pare gde god je stigao a danas glume ludilo obojica. Umesto da bude šmeker i plati čišćenje i dezinfekciju apartmana, kupi najbolji dušek, jastuk, posteljinu i sve to posle turnira pokloni hotelu on kuka kao neka reumatična baba. Novak teniser i Novak čovek su dve potpuno različite osobe.

Stari čačanin

pre 3 godine

Ne vredjajte mi Nola on meni plaća porez!
(Princ Albert, 13. septembar 2020 11:28)

Trolovi kada ćete naučiti da se u Monaku NE PLAĆA porez.

So, Roger is crybaby and Novak is GOATovic!!!

pre 3 godine

razmaženi plačljivko
(Domaćin, 13. septembar 2020 10:44)

Kako je No1e razmazen kada stalno dzmperku namestaju povoljne termine da se ne istopi na suncu, povoljne zrebove da se ne umori i ne ispadne u prvoj nedelji, zatvaraju mu krov pod vedrim nebom kako bi imao bolje sanse da pobedi (vidi AO 2017 protiv Cilica), podrzavaju ga kada napuca lopticom decaka u medjunozje na sred centralnog terena GS turnira i jos milion raznih povlastica...

Andrea Djani

pre 3 godine

Pravila su ista za sve i onaj ko misli da u takvim uslovima , a jesu rigorozni , nije u stanju da funkcionise , ne mora da ucestvuje . Sada ispade da je problem biti nedelju dana u hotelu , a ako si dve , to ujedno znaci da igras finale i da si usput i bogatiji za par miliona evra , uz strasnu zrtvu , boga mi . Onaj ko se tome javno protivi trebalo bi da stavi prst na celo i dobro razmisli sta se sve u svetu desava , a njemu je data mogucnost da u hotelu ziveci , zaradi za vecinu ljudi nedostizan novac . Za vecinu je nedostizno i da prenoce u hotelu .

Neplivač

pre 3 godine

Ti imaš problem sa zaključivanjem.
Nije problem luksuz,nego standard.Spavas na već upuvanom lezaju i jastuku,napunjenom podu i zidovima sa raznim gljivicama,hemijom ...
Privatna kuca je i sa mogućnošću da to eliminises.
Odmor....Nisi ti to probao ili si debelokožac koji ne uredjuje preventivu zdravlja na adekvatan način.Onda kad te nešto pogodi,ti ćeš prihvatiti lekarski savet da si alergican.Onda ćeš trositi lekove i razboljevati nešto drugo,a nastaviti koriscenje inficiranih površina i inficiranog stila života.Takvi trebaju biznisima farmacija i zdravstva
Uradi za sebe nešto sam i eliminišu nepotrebno.
Za pocetak sedi,prst na celo i razmišljaj.
Damas nije teško ni informacije uzeti(pazljivo)na internetu.
(Djed Gavrilo, 13. septembar 2020 10:57)

Ako se ne izlažeš mikroorganizmima, nećeš izgraditi imunitet i toleranciju. Ako sve stelirišeš i organizam ti se navikne na to, moći će i najslabiji virus da te ubije. Tako da...

Mix

pre 3 godine

@ dokle vise

Najveći autošovinisti su oni koji se lože na Srbiju a ona je dno dna da ne može biti gore, poslednja u Evropi po svim parametrima. A zašto je tako? Pa zato što su patriote tj real autošovinisti tako birali na izborima.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Zato,da bi opet podvalili kako neko ima koronu u Hotelu a ovi su bili u istom hotelu pa videli smo kako su želeli skloniti španca na US openu iako je bio testiran 3 puta i svaki put bio negativan to govori meni sve o Novaku,da je obratno samo pomisliti,da bi neki Španac uradio nešto ovako ne samo španac teško,da postoji neki teniser koji bi uradio ovo što je Novak i usred noči Zvao guvernera i omogučio špancu,da igraju sve su radili,da dodje,do Germanskog finala Tim je izuzetno loša osoba on je znao,da je Medvedev pogodio as pogledajte šta radi kako bi uzeo grand slam.Tim jeste odličan igrač ali ne i dobra osoba iako neču gledati lično podržavam Zvereva i poželleču mu pobedu u ovom pokradenom finalu.

Masariko

pre 3 godine

U Francuskoj preko 10 hiljada zaraženih na dnevnom nivou, a oni igraju pred navijačima. A nama gde na dnevnoj bazi imamo ispod 100 novozaraženih, zatvorili granice. I šta je to ako nije sramota?

mattko

pre 3 godine

@@Срб, 13. septembar 2020 10:47)
Da li si ti uopste normalan o cemu pricas , kakav Srb, sta je tebi? Novak jeste po rodjenju hriscanin , po ocu pravoslavac a po majci katolik ali pitanje je koju veru on i Jelena upraznjavaju , uostalom to je njihova a ne tvoja stvar. Dokle bre vise to seljacko nadmudrivanje ko je sta i koje je vere , gledaj svoja posla i cuti ispod kamena odakle si izmileo.

haos u najavi

pre 3 godine

Francuska je juče imala više od 10.500 novozaraženih.

Poređenja radi to bi bilo kao 1.000 kod nas a znamo u kakvom smo haosu bili sa 300 i onih par dana 400.

Meni se čini da oni imaju mnogo većih problema od organizacije teniskog turnira a ovo sa gledaocima je tek idiotski potez.

Tako znači

pre 3 godine

@Mix
Reč autošovinista ne postoji, nakaradna izmišljotina, lišena smisla i stvarnosti, ako sam Srbin, a ne volim Novaka i ne navijam za njega, odakle ta budalaština da je mrzim sebe i svoje nacionalno osećanje. Novak sa mnom nema nikakve veze, moje osećanje prema srpskoj naciji ne zavisi od njega, svoju naciju volim njega ne volim, i nije moguće da Srbin mrzi Srbina u sebi, što bi značilo da mrzim samog sebe. Malo morgen!

srdjan

pre 3 godine

Zar se nije zalagao da ovi iz vrha ATPa finansijski pomognu slabije plasiranim igracima?
I ovom ostajanjem u hotelu ce im pomoci jer ce svi imati istu polaznu tacku. Nema luksuznih hotela, boljeg odmora, manje distrakcija...

neki veliki dr

pre 3 godine

pa i b92 se sprda sa Nolomanima. Suptilno im servira priču o novoj svetskoj teoriji koja za cilj ima sprečavanje Noloa da uzima GS. Zamislite vi te muke, moraće u neki luksuzan hotel umesto u iznajmljenu vilu hahahahqhq

Срб

pre 3 godine

На све начине ови покатоличени секташи покушавају да омету нашега Нола. Сваки прави Православни Срб живи у кући а не у некаквом кичерајском хотелчићу. А они то знају и онда хоће да напакосте нашем Нолу. Е па неће вам успети у вашим кривоверничким заверама. Православље увек побеђује јер је једино Богоугодно. Напрад Ноле!

Куп је битан

pre 3 godine

Не постоје размаженији спортисти од тенисера. Као да ће бити смештени у дому за незбринуту децу у 15-ом аромдисману. Какав смештај имају фудбалери и кошаркаши на гостовањима?

miki

pre 3 godine

Ja licno mislim da Rafa nema sanse da uzme RG.Zasto?Igra se krajem septembra,vec se zna da ce biti losije vreme,sa padavinama i vlagom a zna se da za njegov udarac je najvaznije da zemljana podloga bude suva zbog odskoka loptice.Setite se kako je bilo,kad je u polufinalu protiv Djokovica bas ne znam tacno koje godine,dok su uslovi odgovarali Rafi,suvo i vruce,sljaka takodje jako suva, igrao je Rafa svoju igru i vodio.Cim je krenula lagana kisa i temeratura pala,Djokovic je uzeo set i poveo sa brejkom u 4.setu.Onda je posle Rafinog pritiska,mec zaustavljen zbog kise i nastavljen sutra,naravno dobio je Rafa,jer je vreme bilo isto kao i na pocetku tog meca,suvo i vruce.Cinjenica je da njemu vlazna podloga na sljaci ne odgovara jer je loptica teza,ne odskace visoko i cini da njegovi udarci imaju manje spina a samim tim su i sporiji i lakse ih je uhvatiti.Zbog toga mislim da Rafa nece uzeti RG.Mozda Tim,Djokovic neko treci ali Rafa sigurno 

sasa jokic

pre 3 godine

Pomno ce pratiti sve Novakove zelje i lotrebe i trudice se da ih neispune. Ali dobro, sada kada si krenuo, nema nazad. Oformi uniju igraca, pa strajk. Penali od TV prava su jezivi, pa ako vas nekoliko odluci da ne igra iz nekog razloga, gledanost (kao na USO) pada i do 46-50%. To su desetine miliona €, pa akde momci, pokazite misice.

Milan

pre 3 godine

Privatna kuca je bas pomogla Noletu da se opusti . Bio je savrseno smiren , medjutim diskvalifikovan je zbog svetske zavere da se Nole eliminise .

matori

pre 3 godine

@U Francuskoj se "rasplamsava" virus, ne bih rekao da je pametno prisustvo gledalaca, ali ko mene pita...
(Natali Tozija, 13. septembar 2020 10:40)

jeste!
oboriše rekord pre dva dana sa preko 10000 zaraženih.
nije šala...
mada u USA nije bolja situacija. a taj smeštaj u kom je bio Novak je nadgledan i nije mogao da makne odande, samo nije morao da nosi masku čim izađe u dvorište...

brasha

pre 3 godine

Nije jos ni progovorio a vi vec znate hoce li ili ne, bravo, dajte mi brojeve za loto.
Jel to neko vrti prsten tamo pa mu se javlja..

joker

pre 3 godine

Ne sećam se kad je Đoković poslednji put morao da bude u hotelu sa ostalim igračima, verovatno dok nije osvojio prvi GS. Uvek je iznajmljivao kuću za ceo tim + neki naš igrač.
Srećno ti bilo i ne daj da te poremete sporedne stvari. Čekamo 18tu!

Kukatilo

pre 3 godine

Nisam teniser,ali boravci u hotelima su Uzas.Sta sve ostane od posetilaca i koja hemija ostane od čišćenja.Sve kad se to sabere,veća je šteta nego korona.
PS.
Novak je u pravu,jer je osetljiv na razne gljivice i bakterije.Za njega nije hotel.
U hotelu:
Jastuk se često ne menja,ležaj nikad,a pod i zidovi su trajna upijajuća kategorija.
Presvlake su samo dekor,jer ništa ne menjaju u lezaju i jastuku.aMala su zastita.
Znam mnoge koji neprekidno pate od alergija,a neprekidno putuju.Nepreidno kišu i smrću...???
Turizam je primitivna kategorija.
Priznajem auta sa apartmanima,ali malo ih to može priuštiti.
(Djed Gavrilo, 13. septembar 2020 10:49)

Hahhaahahhaha pa nece biti smesteni u BIP-ovom odmaralistu na Zlatiboru.

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Nisam teniser,ali boravci u hotelima su Uzas.Sta sve ostane od posetilaca i koja hemija ostane od čišćenja.Sve kad se to sabere,veća je šteta nego korona.
PS.
Novak je u pravu,jer je osetljiv na razne gljivice i bakterije.Za njega nije hotel.
U hotelu:
Jastuk se često ne menja,ležaj nikad,a pod i zidovi su trajna upijajuća kategorija.
Presvlake su samo dekor,jer ništa ne menjaju u lezaju i jastuku.aMala su zastita.
Znam mnoge koji neprekidno pate od alergija,a neprekidno putuju.Nepreidno kišu i smrću...???
Turizam je primitivna kategorija.
Priznajem auta sa apartmanima,ali malo ih to može priuštiti.

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Kakav je problem biti u hotelu sa pet zvezdica, ako su tamo i Ezeni Busar, Simona Halep, Kiki Mladenovic...?
(got, 13. septembar 2020 10:31)
Ti imaš problem sa zaključivanjem.
Nije problem luksuz,nego standard.Spavas na već upuvanom lezaju i jastuku,napunjenom podu i zidovima sa raznim gljivicama,hemijom ...
Privatna kuca je i sa mogućnošću da to eliminises.
Odmor....Nisi ti to probao ili si debelokožac koji ne uredjuje preventivu zdravlja na adekvatan način.Onda kad te nešto pogodi,ti ćeš prihvatiti lekarski savet da si alergican.Onda ćeš trositi lekove i razboljevati nešto drugo,a nastaviti koriscenje inficiranih površina i inficiranog stila života.Takvi trebaju biznisima farmacija i zdravstva.
Uradi za sebe nešto sam i eliminišu nepotrebno.
Za pocetak sedi,prst na celo i razmišljaj.
Damas nije teško ni informacije uzeti(pazljivo)na internetu.

sasa jokic

pre 3 godine

Pomno ce pratiti sve Novakove zelje i lotrebe i trudice se da ih neispune. Ali dobro, sada kada si krenuo, nema nazad. Oformi uniju igraca, pa strajk. Penali od TV prava su jezivi, pa ako vas nekoliko odluci da ne igra iz nekog razloga, gledanost (kao na USO) pada i do 46-50%. To su desetine miliona €, pa akde momci, pokazite misice.

Kukatilo

pre 3 godine

Nisam teniser,ali boravci u hotelima su Uzas.Sta sve ostane od posetilaca i koja hemija ostane od čišćenja.Sve kad se to sabere,veća je šteta nego korona.
PS.
Novak je u pravu,jer je osetljiv na razne gljivice i bakterije.Za njega nije hotel.
U hotelu:
Jastuk se često ne menja,ležaj nikad,a pod i zidovi su trajna upijajuća kategorija.
Presvlake su samo dekor,jer ništa ne menjaju u lezaju i jastuku.aMala su zastita.
Znam mnoge koji neprekidno pate od alergija,a neprekidno putuju.Nepreidno kišu i smrću...???
Turizam je primitivna kategorija.
Priznajem auta sa apartmanima,ali malo ih to može priuštiti.
(Djed Gavrilo, 13. septembar 2020 10:49)

Hahhaahahhaha pa nece biti smesteni u BIP-ovom odmaralistu na Zlatiboru.

mattko

pre 3 godine

@@Срб, 13. septembar 2020 10:47)
Da li si ti uopste normalan o cemu pricas , kakav Srb, sta je tebi? Novak jeste po rodjenju hriscanin , po ocu pravoslavac a po majci katolik ali pitanje je koju veru on i Jelena upraznjavaju , uostalom to je njihova a ne tvoja stvar. Dokle bre vise to seljacko nadmudrivanje ko je sta i koje je vere , gledaj svoja posla i cuti ispod kamena odakle si izmileo.

Milan

pre 3 godine

Privatna kuca je bas pomogla Noletu da se opusti . Bio je savrseno smiren , medjutim diskvalifikovan je zbog svetske zavere da se Nole eliminise .

Куп је битан

pre 3 godine

Не постоје размаженији спортисти од тенисера. Као да ће бити смештени у дому за незбринуту децу у 15-ом аромдисману. Какав смештај имају фудбалери и кошаркаши на гостовањима?

joker

pre 3 godine

Ne sećam se kad je Đoković poslednji put morao da bude u hotelu sa ostalim igračima, verovatno dok nije osvojio prvi GS. Uvek je iznajmljivao kuću za ceo tim + neki naš igrač.
Srećno ti bilo i ne daj da te poremete sporedne stvari. Čekamo 18tu!

panter pudlica

pre 3 godine

Ovi francuzi su stvarno za posmatranje. Dozvoljavaju navijače, a ne dozvoljavaju teniserima da koriste smeštaj po svojoj volji. Glupost neviđena...

miki

pre 3 godine

Ja licno mislim da Rafa nema sanse da uzme RG.Zasto?Igra se krajem septembra,vec se zna da ce biti losije vreme,sa padavinama i vlagom a zna se da za njegov udarac je najvaznije da zemljana podloga bude suva zbog odskoka loptice.Setite se kako je bilo,kad je u polufinalu protiv Djokovica bas ne znam tacno koje godine,dok su uslovi odgovarali Rafi,suvo i vruce,sljaka takodje jako suva, igrao je Rafa svoju igru i vodio.Cim je krenula lagana kisa i temeratura pala,Djokovic je uzeo set i poveo sa brejkom u 4.setu.Onda je posle Rafinog pritiska,mec zaustavljen zbog kise i nastavljen sutra,naravno dobio je Rafa,jer je vreme bilo isto kao i na pocetku tog meca,suvo i vruce.Cinjenica je da njemu vlazna podloga na sljaci ne odgovara jer je loptica teza,ne odskace visoko i cini da njegovi udarci imaju manje spina a samim tim su i sporiji i lakse ih je uhvatiti.Zbog toga mislim da Rafa nece uzeti RG.Mozda Tim,Djokovic neko treci ali Rafa sigurno 

Riki

pre 3 godine

Ne valja im u lx hotelu sa pet zvjezdica, osjecaju se kao zatvorenici. Malo im, pa oce u luksuznu kucu. Boze svasta, kako novac uobrazi i razmazi ljude to nije normalno.

Službenik Poreske uprave

pre 3 godine

(Princ Albert, 13. septembar 2020 11:28)

A koliko si ti poreza u svom životu platio državi Srbiji, koliko si imao humanitarnih akcija i sl. - pakosni čoveče!!??

City Girl

pre 3 godine

Mnogo je veći rizik da se zarazis u hotelu, jer ima puno osoblja koje odlazi kući svaki dan i vrlo lako moze da pokupi negde virus. Javni prevoz, porodica, prijatelji. U kući imaš nekoliko članova osoblja koje za tih dve nedelje može i da boravi u kući. Time se smanjuje rizik. Mislim da je i Serena pričala o tome.

Neplivač

pre 3 godine

Ti imaš problem sa zaključivanjem.
Nije problem luksuz,nego standard.Spavas na već upuvanom lezaju i jastuku,napunjenom podu i zidovima sa raznim gljivicama,hemijom ...
Privatna kuca je i sa mogućnošću da to eliminises.
Odmor....Nisi ti to probao ili si debelokožac koji ne uredjuje preventivu zdravlja na adekvatan način.Onda kad te nešto pogodi,ti ćeš prihvatiti lekarski savet da si alergican.Onda ćeš trositi lekove i razboljevati nešto drugo,a nastaviti koriscenje inficiranih površina i inficiranog stila života.Takvi trebaju biznisima farmacija i zdravstva
Uradi za sebe nešto sam i eliminišu nepotrebno.
Za pocetak sedi,prst na celo i razmišljaj.
Damas nije teško ni informacije uzeti(pazljivo)na internetu.
(Djed Gavrilo, 13. septembar 2020 10:57)

Ako se ne izlažeš mikroorganizmima, nećeš izgraditi imunitet i toleranciju. Ako sve stelirišeš i organizam ti se navikne na to, moći će i najslabiji virus da te ubije. Tako da...

brasha

pre 3 godine

Nije jos ni progovorio a vi vec znate hoce li ili ne, bravo, dajte mi brojeve za loto.
Jel to neko vrti prsten tamo pa mu se javlja..

Andrea Djani

pre 3 godine

Pravila su ista za sve i onaj ko misli da u takvim uslovima , a jesu rigorozni , nije u stanju da funkcionise , ne mora da ucestvuje . Sada ispade da je problem biti nedelju dana u hotelu , a ako si dve , to ujedno znaci da igras finale i da si usput i bogatiji za par miliona evra , uz strasnu zrtvu , boga mi . Onaj ko se tome javno protivi trebalo bi da stavi prst na celo i dobro razmisli sta se sve u svetu desava , a njemu je data mogucnost da u hotelu ziveci , zaradi za vecinu ljudi nedostizan novac . Za vecinu je nedostizno i da prenoce u hotelu .

NoName

pre 3 godine

@Sabac

A ti moras da shvatis da Srbija nije Nole (ili bilo koji sportista), fudbal, tenis, pivo, prase, jagnje, pravoslavlje i dr. To je kolektivno ispiranje mozga. Kad vidim da se sve to ponavlja, znam da je ljudima vrlo lako isprati mozak.

profesi(j)oznalac

pre 3 godine

Srbin Nole:

1. Nadimak koji nosi s ponosom: Đoker Nole...
(negativac u filmu, Zapad ga posprdno tako nazvao, a on prisvojio)

2. Pobednički usklik: Dis iz Spartaaaaa!
(tipično srpski bojni poklič, stoga i pisan po izgovoru!)

3. Mesto boravka: Monako
(na rubu francuske Šumadije)

4. ... Itd.

Srbin Nole...

So, Roger is crybaby and Novak is GOATovic!!!

pre 3 godine

razmaženi plačljivko
(Domaćin, 13. septembar 2020 10:44)

Kako je No1e razmazen kada stalno dzmperku namestaju povoljne termine da se ne istopi na suncu, povoljne zrebove da se ne umori i ne ispadne u prvoj nedelji, zatvaraju mu krov pod vedrim nebom kako bi imao bolje sanse da pobedi (vidi AO 2017 protiv Cilica), podrzavaju ga kada napuca lopticom decaka u medjunozje na sred centralnog terena GS turnira i jos milion raznih povlastica...

Masariko

pre 3 godine

U Francuskoj preko 10 hiljada zaraženih na dnevnom nivou, a oni igraju pred navijačima. A nama gde na dnevnoj bazi imamo ispod 100 novozaraženih, zatvorili granice. I šta je to ako nije sramota?

Pera

pre 3 godine

Đokoviću bi pametnije bilo da jednom zauvek zaćuti, i da priča samo o servisu i voleju, eventualno o bekhend paralelama, i to dvoručnim.

Niko mu ne brani da obožava koje god hoće bogove, ali je stvar elementarne kulture da to zadrži za sebe, kao i da se ne petlja više u odbranu bilo kakvih ili bilo čijih prava.

Срб

pre 3 godine

На све начине ови покатоличени секташи покушавају да омету нашега Нола. Сваки прави Православни Срб живи у кући а не у некаквом кичерајском хотелчићу. А они то знају и онда хоће да напакосте нашем Нолу. Е па неће вам успети у вашим кривоверничким заверама. Православље увек побеђује јер је једино Богоугодно. Напрад Ноле!

laza

pre 3 godine

Ju siroma Nolo! Em što mora da igra taj tenis, gde bezobraznici hoće da ga pobedjuju, još mora i u hotel! A onaj vratić boli i dalje. Šta mu sve ne smeštaju. Najgori narod na svetu.

Srđan T

pre 3 godine

a federer i nadal obicno spavaju u hostelu?
(Armadajj, 13. septembar 2020 10:45)

Mislim da oni se nisu bunili niti uslovljavali US Open zbog toga. Stvar je što tih par tenisera što zarađuju milione, ima svoju poslugu, kuvare, bebisiterke, spremačice... Tako i Đoković. Što bi se on gurao u Hotelu sa 5 zvezdica, kad može za samo 100.000 dolara iznajmi fenomenalnu vilu na 2,3 nedelje, a poslugu plaća pa plaća. Tenis je individualan sport, nema potrebe za timskim duhom i zajednicom, kao što to moraju jadni Mesi ili LeBron da rade, spavaju u hotelima.

Srce mi se cepa zbog njihovih problema.

Kukatilo

pre 3 godine

Ovo će samo dati zamajac Novakovom udruženju koje je osnovao ,jer se zaista ponašaju kao da su vlasnici tenisera!
(Siniša, 13. septembar 2020 13:23)

Pa nego sta nego su vlasnici. Placaju im masne pare sa igraju, a ne da se ponasaju kao seka perse.

Insider

pre 3 godine

Svaka čast Novaku na sportskim uspesima ali njegovo ponašanje je blago rečeno nepristojno. Koliko juče je pio iz plastične čaše a njegov otac je žickao pare gde god je stigao a danas glume ludilo obojica. Umesto da bude šmeker i plati čišćenje i dezinfekciju apartmana, kupi najbolji dušek, jastuk, posteljinu i sve to posle turnira pokloni hotelu on kuka kao neka reumatična baba. Novak teniser i Novak čovek su dve potpuno različite osobe.

Nepodnosljiva lakoca postojanja

pre 3 godine

Sta bilo koga od vas boli vas rdjavi K za to sta Novak radi sa svojim novcem?

Zaradite, paa pokazite primerom.
Kako je nepodnosljivo lako drugoga prozivati, a ne polagati racune.
"Put your money where your mouth is"
kazu na Zapadu.
Kad cete da shvatite da sve sto kazete govori samo o vama, nikoga se drugog ne dotice.
Samo sramotite sebe I Srbiju svojim nebulozama. Nije ni cudo da nas smatraju neandertalcima kad cuju ovakve likove po socijalnim mrezama.

ccc

pre 3 godine

ako mogu NBA zvezde da budu u hotelu vec mesec dana i duze i da se niko ne buni onda mogu i teniseri, mozes misliti osecaju se kao u zatvoru, kme, kme, kme, nemoj onda da igrate turnir, budite kuci, setajte, radite sta god zelite ali nemoj da smarate organizatore sto zele da sacuvaju zdravlje i vas i vasih protivnika. Jadan Novak i ostale “zvezde” sto moraju da zive u luksuznim hotelskim sobama od 100m2, kako ce izdrzati...jadni oni, zaplakacu, i jos ce zaraditi milione...hm, ajde da pisemo RG da napravi izuzetak i dozvoli igracima da iznajme kuce...

Jah set match

pre 3 godine

Najbolje bi bilo da uradi kao nekad Bob Marli kad je bio na turneji.
Iznajmio cover cell sprat jednog luksuznog hotela u Skandinaviji, za bend, familiju i pratnju, doveo svog kuvara, i tu su sami spremali hranu na karipski nacin- citaj riba i grilani pilici pus sto se pusilo do iznemoglosti.
kan su poste tri dana otisli, nista nije bilo unisteno, ali je hotel morao da renovira celi sprat, promeni namestaj tepihe i sve prekreci, toliko je smrdelo na ribu i travu da se nije moglo uci.

Tako znači

pre 3 godine

@Mix
Reč autošovinista ne postoji, nakaradna izmišljotina, lišena smisla i stvarnosti, ako sam Srbin, a ne volim Novaka i ne navijam za njega, odakle ta budalaština da je mrzim sebe i svoje nacionalno osećanje. Novak sa mnom nema nikakve veze, moje osećanje prema srpskoj naciji ne zavisi od njega, svoju naciju volim njega ne volim, i nije moguće da Srbin mrzi Srbina u sebi, što bi značilo da mrzim samog sebe. Malo morgen!

haos u najavi

pre 3 godine

Francuska je juče imala više od 10.500 novozaraženih.

Poređenja radi to bi bilo kao 1.000 kod nas a znamo u kakvom smo haosu bili sa 300 i onih par dana 400.

Meni se čini da oni imaju mnogo većih problema od organizacije teniskog turnira a ovo sa gledaocima je tek idiotski potez.

II

pre 3 godine

Mnogo nelogicnosti kad su korona mere u pitanju. Tu je publika u tolikom broju, igraci ce biti na nekoliko metara od onih najblizih terenu tokom igranja a posle meca ce sigurno morati da stave maske kad budu intervjuisani a mogu da budu udaljeni od onog ko ih intervjuise i tri metara. Bar je tako bilo na USO. Izgleda mi kao cista demonstracija moci ili bar neko poziranje mera.

Stari čačanin

pre 3 godine

Ne vredjajte mi Nola on meni plaća porez!
(Princ Albert, 13. septembar 2020 11:28)

Trolovi kada ćete naučiti da se u Monaku NE PLAĆA porez.

Boris Banović

pre 3 godine

Savremeni gladijatori ! Vrhunski teniseri zarađuju stotine miliona $ "nečijih" para. Taj "neko" diktira uslove na turnirima i pravila ponašanja ! Realno, ovo liči na OI , a smanjena je mogućnost kontakta sa osobama koje nisu deo turnira. Isto bi trebalo da važi i za sudije, skupljače loptica itd, itd.
Uzgred, linijske sudije i skupljači loptica, odavno bi trebalo da nose zaštitne kacige i štitove za pojedine delove tela. Ne akudiram na Novakov nesmotren potez kojim je bukvalno ćušnuo lopticu , već mislim na servise preko 200 km/h !

matori

pre 3 godine

@U Francuskoj se "rasplamsava" virus, ne bih rekao da je pametno prisustvo gledalaca, ali ko mene pita...
(Natali Tozija, 13. septembar 2020 10:40)

jeste!
oboriše rekord pre dva dana sa preko 10000 zaraženih.
nije šala...
mada u USA nije bolja situacija. a taj smeštaj u kom je bio Novak je nadgledan i nije mogao da makne odande, samo nije morao da nosi masku čim izađe u dvorište...

Mix

pre 3 godine

@ dokle vise

Najveći autošovinisti su oni koji se lože na Srbiju a ona je dno dna da ne može biti gore, poslednja u Evropi po svim parametrima. A zašto je tako? Pa zato što su patriote tj real autošovinisti tako birali na izborima.

Dodole

pre 3 godine

A sta dovoljno je da postoje teniseri i organizovace se sami sponzori, gledaoci, reklame, televizija itd. Imas bre milione a sve sto znas je da rokas tom palicom po loptici, dok naucnici koji menjaju svet na bolje, lekari, inzenjeri jedva sastavljaju kraj sa krajem. Pali bre i igraj ako hoces ako neces motika i to je to. Zato si i popio toliku kaznu, kad se busas mnogo.... A ovo ti je samo upozorenje. raci problemi ti tek dolaze samo nastavi ti sa unijom.

laza

pre 3 godine

@Mix
Reč autošovinista ne postoji, nakaradna izmišljotina, lišena smisla i stvarnosti, ako sam Srbin, a ne volim Novaka i ne navijam za njega, odakle ta budalaština da je mrzim sebe i svoje nacionalno osećanje. Novak sa mnom nema nikakve veze, moje osećanje prema srpskoj naciji ne zavisi od njega, svoju naciju volim njega ne volim, i nije moguće da Srbin mrzi Srbina u sebi, što bi značilo da mrzim samog sebe. Malo morgen!
(Tako znači, 13. septembar 2020 11:45)

Bravo! Ali neće ovi to razumeti. Nema to čime da razume.

Promena pravila

pre 3 godine

Da se ja pitam, ja bih na svakom terenu RG gde igra Nole na svakih pola metra postavio po jednog linijskog sudiju. Time bi se značajno povećala verovatnoća da ga Nole pogodi lopticom, a onda je Noletova diskvalifikacija sledeći (logičan) korak.

maconii

pre 3 godine

i sada ce opet da se ocekuje od Novaka da on resava ovo kao predsednik igracke zajednice sto mu je u svakom slucaju i obaveza,a ponajvise zbog tog novog udruzenja...najpametnije bi mu bilo da se skloni sa te funkcije,ali to je sada veoma tesko zato sto je on glavni inicijator novog udruzenja van atp...apsolutno mu to nije trebalo,da pored toga sto ga i ovako ne vole bas previse jos da sebi namece i ovaj teret

mlekadžija

pre 3 godine

Некима се не пише добро, појешће их злоба и завист ...напред Новаче до нове титуле!

neki veliki dr

pre 3 godine

pa i b92 se sprda sa Nolomanima. Suptilno im servira priču o novoj svetskoj teoriji koja za cilj ima sprečavanje Noloa da uzima GS. Zamislite vi te muke, moraće u neki luksuzan hotel umesto u iznajmljenu vilu hahahahqhq

Krsta Petrović

pre 3 godine

Najveći autošovinisti su oni koji se lože na Srbiju a ona je dno dna da ne može biti gore, poslednja u Evropi po svim parametrima. A zašto je tako? Pa zato što su patriote tj real autošovinisti tako birali na izborima.
(Mix, 13. septembar 2020 11:33)

Nešto si pobrkao. " Autošovinista" ne znači to što ti misliš. Autoš. je pogrdan izraz kojim patriJote obeležavaju misleçe ljude i one koji nisu divoljno nacionalno zalupani. Tu svrstavaju i recimo Nušića, Domanovića.

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Nisam teniser,ali boravci u hotelima su Uzas.Sta sve ostane od posetilaca i koja hemija ostane od čišćenja.Sve kad se to sabere,veća je šteta nego korona.
PS.
Novak je u pravu,jer je osetljiv na razne gljivice i bakterije.Za njega nije hotel.
U hotelu:
Jastuk se često ne menja,ležaj nikad,a pod i zidovi su trajna upijajuća kategorija.
Presvlake su samo dekor,jer ništa ne menjaju u lezaju i jastuku.aMala su zastita.
Znam mnoge koji neprekidno pate od alergija,a neprekidno putuju.Nepreidno kišu i smrću...???
Turizam je primitivna kategorija.
Priznajem auta sa apartmanima,ali malo ih to može priuštiti.

srdjan

pre 3 godine

Zar se nije zalagao da ovi iz vrha ATPa finansijski pomognu slabije plasiranim igracima?
I ovom ostajanjem u hotelu ce im pomoci jer ce svi imati istu polaznu tacku. Nema luksuznih hotela, boljeg odmora, manje distrakcija...

Diego

pre 3 godine

Trolovi kada ćete naučiti da se u Monaku NE PLAĆA porez.
(Stari čačanin, 13. septembar 2020 11:53)

U Monaku se plaća porez ali minimalan a takodje postoji i negativna kamata. Pošto nema dvostrukog oporezivanja na novac od nagrade se odmah obračuna porez po poreskom zakonu zemlje gde je nagrada osvojena i uplaćuje se neto iznos na račzn gde kažeš. Jedino se plaća porez i to munimalan na sponzorske ugovore i ostala primanja koja nemaju veze sa turnirskim nagradama

skinite maske otvorite oči

pre 3 godine

@U Francuskoj se "rasplamsava" virus, ne bih rekao da je pametno prisustvo gledalaca, ali ko mene pita...
(Natali Tozija, 13. septembar 2020 10:40)

Misliš raste broj pozitivnih na NEŠTO što kao jedini simptom ima NIŠTA, a sve to preko BINGO testova?

Da ne kažemo da se brojevi, navodno pozitivnih, za sve zemlje sveta serviraju sa iste adrese!

Sabac

pre 3 godine

Reč autošovinista ne postoji, nakaradna izmišljotina, lišena smisla i stvarnosti, ako sam Srbin, a ne volim Novaka i ne navijam za njega, odakle ta budalaština da je mrzim sebe i svoje nacionalno osećanje. Novak sa mnom nema nikakve veze, moje osećanje prema srpskoj naciji ne zavisi od njega, svoju naciju volim njega ne volim, i nije moguće da Srbin mrzi Srbina u sebi, što bi značilo da mrzim samog sebe. Malo morgen!
(Tako znači, 13. septembar 2020 11:45)

Bravo! Ali neće ovi to razumeti. Nema to čime da razume.
(laza, 13. septembar 2020 12:07

Pod hitno morate sva trojica (onaj kojem je odgovoreno, on koji odgovara i ti koji hvalis odgovor) procitati nesto vise o autosovinizmu, jer ovo sto je napisao "Tako znaci" je pogresno shvatanje znacenja tog termina. U Srbiji ima mnogo onih koji bas nisu funkcionalno pismeni.

Darko

pre 3 godine

Bukti epidemija u Parizu / FR sa 10k+ dnevnih slučajeva, a oni ih zatvaraju u isti centar!?

Kao u eksperimentu. To je ta franccuska sloboda na delu.

Još samo fali da im tajno sipaju vakcinu... Ludo.

Slobodan

pre 3 godine

Nadam se da ce cutati i raditi. I ne samo na ovom GS nego do kraja karijere. Sve drugo znaci nerviranje, prerana eliminacija, a mozda i suspenzija od par mjeseci jer sad ga imaju u saci.

Man

pre 3 godine

Gde je problem? Thiem I Zverev su bili celo vreme u hotelu na US open pa su u finalu!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znojavi, 13. septembar 2020 10:43)
Tim i Zverev su klinci njima je to atrakcija da budu deo ekipe. Djokovic ako je pa.etan da ostane kuci (u Monaku) pa avionom da skokne do Pariza moze mu se nije on juce poceo da zaradjuje za hleb.

Celalionac

pre 3 godine

Otiđi pobedi ih sve... Rafu za kraj - mozes se poklonis i da se povučeš...Bices najbolji svih vremena .Narod ne možeš prevariti..
Naš si volecemo te i da to ne uspeš- koga ćemo ako ne tebe

Mehur turnir

pre 3 godine

Nema tog poniženja u vreme korone koje on neće progutati, samo da uzme šaku bodova. Najgore je što ga čekaju jaki mladi igrači kojima može da bude čika. Cicipas i Šapovalov mlađi su 12-13 godina!

Demar Derozan

pre 3 godine

@Tin
Serena je pre neki dan izjavila da nece moci za vreme ovogodisnjeg RG da boravi u svom stanu, tako da kupovina nekretnine u Parizu ne menja vec usvojena pravila.

yugosvaba

pre 3 godine

Neka promene zbog njega. Napred Rafa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rasim Np, 13. septembar 2020 12:37)

nije tebi lako...

realizam

pre 3 godine

navijaci a dnevno +10.000 novooboljelih!
eeeee, Frenč men, sta to radite! Pa zar inic8rate da se neko nakaslje na igraca iz publike, pa da ga "diskvalifikujete"?!

Mister Vo

pre 3 godine

@Masariko
Oni masovno testiraju gotovo celu populaciju i ne friziraju podatke. Pritom su se vremenom doveli u situaciju da oni pisu pravila igre a ne da pokunjeno moraju da sene pred svima da bi dobili kosku da se razmecu u svom dvoristu. Ako hocete da budemo bolji narod, poradite na sebi i svojoj svesti...

Amfi Lohije

pre 3 godine

Još jedan atak na najboljeg sportistu svij vremena i nebeski narod i pravoslavlje!
(BobRok, 13. septembar 2020 10:29)

Ironičan si, ali istina je živa da je ovo atak na svetosavlje, pre svega.

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Kakav je problem biti u hotelu sa pet zvezdica, ako su tamo i Ezeni Busar, Simona Halep, Kiki Mladenovic...?
(got, 13. septembar 2020 10:31)
Ti imaš problem sa zaključivanjem.
Nije problem luksuz,nego standard.Spavas na već upuvanom lezaju i jastuku,napunjenom podu i zidovima sa raznim gljivicama,hemijom ...
Privatna kuca je i sa mogućnošću da to eliminises.
Odmor....Nisi ti to probao ili si debelokožac koji ne uredjuje preventivu zdravlja na adekvatan način.Onda kad te nešto pogodi,ti ćeš prihvatiti lekarski savet da si alergican.Onda ćeš trositi lekove i razboljevati nešto drugo,a nastaviti koriscenje inficiranih površina i inficiranog stila života.Takvi trebaju biznisima farmacija i zdravstva.
Uradi za sebe nešto sam i eliminišu nepotrebno.
Za pocetak sedi,prst na celo i razmišljaj.
Damas nije teško ni informacije uzeti(pazljivo)na internetu.

//,,

pre 3 godine

Djede Gavrilo, ako tako razmisljas uvijek ces naci nesto sto nije
zdravo. Ja ne jedem u restoranima jer sam se svasta nagledao tako
da ni ja nisam bolji ali kad razmislim mozda ni hranu koju jedem
ne bih jeo da zavirim u prodavnice i magacine. Ko je sklon alergijama
ili mu je oslabio imunoloski sistem nista mu ne pomaze. Sjeti se gdje
smo spavali kad smo bili u vojsci pa smo prezivili.

Komentator

pre 3 godine

U tenisu, kao ni ujednom drugom sportu prcih 4 ima neverovatnu prednost: eksluzivan smestaj sa trenerima i 300 cuda, dok ostali idu u hotel i izlozeni su raznoraznim infekcijama.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Zato,da bi opet podvalili kako neko ima koronu u Hotelu a ovi su bili u istom hotelu pa videli smo kako su želeli skloniti španca na US openu iako je bio testiran 3 puta i svaki put bio negativan to govori meni sve o Novaku,da je obratno samo pomisliti,da bi neki Španac uradio nešto ovako ne samo španac teško,da postoji neki teniser koji bi uradio ovo što je Novak i usred noči Zvao guvernera i omogučio špancu,da igraju sve su radili,da dodje,do Germanskog finala Tim je izuzetno loša osoba on je znao,da je Medvedev pogodio as pogledajte šta radi kako bi uzeo grand slam.Tim jeste odličan igrač ali ne i dobra osoba iako neču gledati lično podržavam Zvereva i poželleču mu pobedu u ovom pokradenom finalu.

Dragan

pre 3 godine

Pa kakve gluposti pišete. niste normalni. Pa bilo koji smeštaj. zar nema para? ili ne može se prilagoditi? zna on to sve bolje od svih nas.

Bez veze

pre 3 godine

@Mix
Postojala ili ne, koristi vrlo cesto. I svi znamo na sta se misli. A novi termini se uvode po potrebi...
Ne navijati za nekoga, ako mene pitas, ne snaci biti surovo kritican prema njemu/noj i zamerati sitnice. Nema potrebe 'traziti dlaku u jajetu' bilo kome a pogotovu ne kada se radi o nekome ko je realno najbolji trenutno a vrlo verovatno i ikada.

Tin

pre 3 godine

Neka kupi neku kuću...i problem rešen. Love ima ko šaše, u svakom gradu gde je veći turnir može da ima kuću...ili barem stan. U čemu je problem?

sasa jokic

pre 3 godine

Pomno ce pratiti sve Novakove zelje i lotrebe i trudice se da ih neispune. Ali dobro, sada kada si krenuo, nema nazad. Oformi uniju igraca, pa strajk. Penali od TV prava su jezivi, pa ako vas nekoliko odluci da ne igra iz nekog razloga, gledanost (kao na USO) pada i do 46-50%. To su desetine miliona €, pa akde momci, pokazite misice.

Срб

pre 3 godine

На све начине ови покатоличени секташи покушавају да омету нашега Нола. Сваки прави Православни Срб живи у кући а не у некаквом кичерајском хотелчићу. А они то знају и онда хоће да напакосте нашем Нолу. Е па неће вам успети у вашим кривоверничким заверама. Православље увек побеђује јер је једино Богоугодно. Напрад Ноле!

Milan

pre 3 godine

Privatna kuca je bas pomogla Noletu da se opusti . Bio je savrseno smiren , medjutim diskvalifikovan je zbog svetske zavere da se Nole eliminise .

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Nisam teniser,ali boravci u hotelima su Uzas.Sta sve ostane od posetilaca i koja hemija ostane od čišćenja.Sve kad se to sabere,veća je šteta nego korona.
PS.
Novak je u pravu,jer je osetljiv na razne gljivice i bakterije.Za njega nije hotel.
U hotelu:
Jastuk se često ne menja,ležaj nikad,a pod i zidovi su trajna upijajuća kategorija.
Presvlake su samo dekor,jer ništa ne menjaju u lezaju i jastuku.aMala su zastita.
Znam mnoge koji neprekidno pate od alergija,a neprekidno putuju.Nepreidno kišu i smrću...???
Turizam je primitivna kategorija.
Priznajem auta sa apartmanima,ali malo ih to može priuštiti.

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Kakav je problem biti u hotelu sa pet zvezdica, ako su tamo i Ezeni Busar, Simona Halep, Kiki Mladenovic...?
(got, 13. septembar 2020 10:31)
Ti imaš problem sa zaključivanjem.
Nije problem luksuz,nego standard.Spavas na već upuvanom lezaju i jastuku,napunjenom podu i zidovima sa raznim gljivicama,hemijom ...
Privatna kuca je i sa mogućnošću da to eliminises.
Odmor....Nisi ti to probao ili si debelokožac koji ne uredjuje preventivu zdravlja na adekvatan način.Onda kad te nešto pogodi,ti ćeš prihvatiti lekarski savet da si alergican.Onda ćeš trositi lekove i razboljevati nešto drugo,a nastaviti koriscenje inficiranih površina i inficiranog stila života.Takvi trebaju biznisima farmacija i zdravstva.
Uradi za sebe nešto sam i eliminišu nepotrebno.
Za pocetak sedi,prst na celo i razmišljaj.
Damas nije teško ni informacije uzeti(pazljivo)na internetu.

Insider

pre 3 godine

Svaka čast Novaku na sportskim uspesima ali njegovo ponašanje je blago rečeno nepristojno. Koliko juče je pio iz plastične čaše a njegov otac je žickao pare gde god je stigao a danas glume ludilo obojica. Umesto da bude šmeker i plati čišćenje i dezinfekciju apartmana, kupi najbolji dušek, jastuk, posteljinu i sve to posle turnira pokloni hotelu on kuka kao neka reumatična baba. Novak teniser i Novak čovek su dve potpuno različite osobe.

laza

pre 3 godine

Ju siroma Nolo! Em što mora da igra taj tenis, gde bezobraznici hoće da ga pobedjuju, još mora i u hotel! A onaj vratić boli i dalje. Šta mu sve ne smeštaju. Najgori narod na svetu.

profesi(j)oznalac

pre 3 godine

Srbin Nole:

1. Nadimak koji nosi s ponosom: Đoker Nole...
(negativac u filmu, Zapad ga posprdno tako nazvao, a on prisvojio)

2. Pobednički usklik: Dis iz Spartaaaaa!
(tipično srpski bojni poklič, stoga i pisan po izgovoru!)

3. Mesto boravka: Monako
(na rubu francuske Šumadije)

4. ... Itd.

Srbin Nole...

Mehur turnir

pre 3 godine

Nema tog poniženja u vreme korone koje on neće progutati, samo da uzme šaku bodova. Najgore je što ga čekaju jaki mladi igrači kojima može da bude čika. Cicipas i Šapovalov mlađi su 12-13 godina!

joker

pre 3 godine

Ne sećam se kad je Đoković poslednji put morao da bude u hotelu sa ostalim igračima, verovatno dok nije osvojio prvi GS. Uvek je iznajmljivao kuću za ceo tim + neki naš igrač.
Srećno ti bilo i ne daj da te poremete sporedne stvari. Čekamo 18tu!

So, Roger is crybaby and Novak is GOATovic!!!

pre 3 godine

razmaženi plačljivko
(Domaćin, 13. septembar 2020 10:44)

Kako je No1e razmazen kada stalno dzmperku namestaju povoljne termine da se ne istopi na suncu, povoljne zrebove da se ne umori i ne ispadne u prvoj nedelji, zatvaraju mu krov pod vedrim nebom kako bi imao bolje sanse da pobedi (vidi AO 2017 protiv Cilica), podrzavaju ga kada napuca lopticom decaka u medjunozje na sred centralnog terena GS turnira i jos milion raznih povlastica...

Službenik Poreske uprave

pre 3 godine

(Princ Albert, 13. septembar 2020 11:28)

A koliko si ti poreza u svom životu platio državi Srbiji, koliko si imao humanitarnih akcija i sl. - pakosni čoveče!!??

Riki

pre 3 godine

Ne valja im u lx hotelu sa pet zvjezdica, osjecaju se kao zatvorenici. Malo im, pa oce u luksuznu kucu. Boze svasta, kako novac uobrazi i razmazi ljude to nije normalno.

Promena pravila

pre 3 godine

Da se ja pitam, ja bih na svakom terenu RG gde igra Nole na svakih pola metra postavio po jednog linijskog sudiju. Time bi se značajno povećala verovatnoća da ga Nole pogodi lopticom, a onda je Noletova diskvalifikacija sledeći (logičan) korak.

Celalionac

pre 3 godine

Otiđi pobedi ih sve... Rafu za kraj - mozes se poklonis i da se povučeš...Bices najbolji svih vremena .Narod ne možeš prevariti..
Naš si volecemo te i da to ne uspeš- koga ćemo ako ne tebe

Куп је битан

pre 3 godine

Не постоје размаженији спортисти од тенисера. Као да ће бити смештени у дому за незбринуту децу у 15-ом аромдисману. Какав смештај имају фудбалери и кошаркаши на гостовањима?

Mix

pre 3 godine

@ dokle vise

Najveći autošovinisti su oni koji se lože na Srbiju a ona je dno dna da ne može biti gore, poslednja u Evropi po svim parametrima. A zašto je tako? Pa zato što su patriote tj real autošovinisti tako birali na izborima.

miki

pre 3 godine

Ja licno mislim da Rafa nema sanse da uzme RG.Zasto?Igra se krajem septembra,vec se zna da ce biti losije vreme,sa padavinama i vlagom a zna se da za njegov udarac je najvaznije da zemljana podloga bude suva zbog odskoka loptice.Setite se kako je bilo,kad je u polufinalu protiv Djokovica bas ne znam tacno koje godine,dok su uslovi odgovarali Rafi,suvo i vruce,sljaka takodje jako suva, igrao je Rafa svoju igru i vodio.Cim je krenula lagana kisa i temeratura pala,Djokovic je uzeo set i poveo sa brejkom u 4.setu.Onda je posle Rafinog pritiska,mec zaustavljen zbog kise i nastavljen sutra,naravno dobio je Rafa,jer je vreme bilo isto kao i na pocetku tog meca,suvo i vruce.Cinjenica je da njemu vlazna podloga na sljaci ne odgovara jer je loptica teza,ne odskace visoko i cini da njegovi udarci imaju manje spina a samim tim su i sporiji i lakse ih je uhvatiti.Zbog toga mislim da Rafa nece uzeti RG.Mozda Tim,Djokovic neko treci ali Rafa sigurno 

skinite maske otvorite oči

pre 3 godine

@U Francuskoj se "rasplamsava" virus, ne bih rekao da je pametno prisustvo gledalaca, ali ko mene pita...
(Natali Tozija, 13. septembar 2020 10:40)

Misliš raste broj pozitivnih na NEŠTO što kao jedini simptom ima NIŠTA, a sve to preko BINGO testova?

Da ne kažemo da se brojevi, navodno pozitivnih, za sve zemlje sveta serviraju sa iste adrese!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Zato,da bi opet podvalili kako neko ima koronu u Hotelu a ovi su bili u istom hotelu pa videli smo kako su želeli skloniti španca na US openu iako je bio testiran 3 puta i svaki put bio negativan to govori meni sve o Novaku,da je obratno samo pomisliti,da bi neki Španac uradio nešto ovako ne samo španac teško,da postoji neki teniser koji bi uradio ovo što je Novak i usred noči Zvao guvernera i omogučio špancu,da igraju sve su radili,da dodje,do Germanskog finala Tim je izuzetno loša osoba on je znao,da je Medvedev pogodio as pogledajte šta radi kako bi uzeo grand slam.Tim jeste odličan igrač ali ne i dobra osoba iako neču gledati lično podržavam Zvereva i poželleču mu pobedu u ovom pokradenom finalu.

Krsta Petrović

pre 3 godine

Najveći autošovinisti su oni koji se lože na Srbiju a ona je dno dna da ne može biti gore, poslednja u Evropi po svim parametrima. A zašto je tako? Pa zato što su patriote tj real autošovinisti tako birali na izborima.
(Mix, 13. septembar 2020 11:33)

Nešto si pobrkao. " Autošovinista" ne znači to što ti misliš. Autoš. je pogrdan izraz kojim patriJote obeležavaju misleçe ljude i one koji nisu divoljno nacionalno zalupani. Tu svrstavaju i recimo Nušića, Domanovića.

mattko

pre 3 godine

@@Срб, 13. septembar 2020 10:47)
Da li si ti uopste normalan o cemu pricas , kakav Srb, sta je tebi? Novak jeste po rodjenju hriscanin , po ocu pravoslavac a po majci katolik ali pitanje je koju veru on i Jelena upraznjavaju , uostalom to je njihova a ne tvoja stvar. Dokle bre vise to seljacko nadmudrivanje ko je sta i koje je vere , gledaj svoja posla i cuti ispod kamena odakle si izmileo.

Tako znači

pre 3 godine

@Mix
Reč autošovinista ne postoji, nakaradna izmišljotina, lišena smisla i stvarnosti, ako sam Srbin, a ne volim Novaka i ne navijam za njega, odakle ta budalaština da je mrzim sebe i svoje nacionalno osećanje. Novak sa mnom nema nikakve veze, moje osećanje prema srpskoj naciji ne zavisi od njega, svoju naciju volim njega ne volim, i nije moguće da Srbin mrzi Srbina u sebi, što bi značilo da mrzim samog sebe. Malo morgen!

Dodole

pre 3 godine

A sta dovoljno je da postoje teniseri i organizovace se sami sponzori, gledaoci, reklame, televizija itd. Imas bre milione a sve sto znas je da rokas tom palicom po loptici, dok naucnici koji menjaju svet na bolje, lekari, inzenjeri jedva sastavljaju kraj sa krajem. Pali bre i igraj ako hoces ako neces motika i to je to. Zato si i popio toliku kaznu, kad se busas mnogo.... A ovo ti je samo upozorenje. raci problemi ti tek dolaze samo nastavi ti sa unijom.

Amfi Lohije

pre 3 godine

Još jedan atak na najboljeg sportistu svij vremena i nebeski narod i pravoslavlje!
(BobRok, 13. septembar 2020 10:29)

Ironičan si, ali istina je živa da je ovo atak na svetosavlje, pre svega.

Kukatilo

pre 3 godine

Nisam teniser,ali boravci u hotelima su Uzas.Sta sve ostane od posetilaca i koja hemija ostane od čišćenja.Sve kad se to sabere,veća je šteta nego korona.
PS.
Novak je u pravu,jer je osetljiv na razne gljivice i bakterije.Za njega nije hotel.
U hotelu:
Jastuk se često ne menja,ležaj nikad,a pod i zidovi su trajna upijajuća kategorija.
Presvlake su samo dekor,jer ništa ne menjaju u lezaju i jastuku.aMala su zastita.
Znam mnoge koji neprekidno pate od alergija,a neprekidno putuju.Nepreidno kišu i smrću...???
Turizam je primitivna kategorija.
Priznajem auta sa apartmanima,ali malo ih to može priuštiti.
(Djed Gavrilo, 13. septembar 2020 10:49)

Hahhaahahhaha pa nece biti smesteni u BIP-ovom odmaralistu na Zlatiboru.

Stari čačanin

pre 3 godine

Ne vredjajte mi Nola on meni plaća porez!
(Princ Albert, 13. septembar 2020 11:28)

Trolovi kada ćete naučiti da se u Monaku NE PLAĆA porez.

Man

pre 3 godine

Gde je problem? Thiem I Zverev su bili celo vreme u hotelu na US open pa su u finalu!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znojavi, 13. septembar 2020 10:43)
Tim i Zverev su klinci njima je to atrakcija da budu deo ekipe. Djokovic ako je pa.etan da ostane kuci (u Monaku) pa avionom da skokne do Pariza moze mu se nije on juce poceo da zaradjuje za hleb.

Nepodnosljiva lakoca postojanja

pre 3 godine

Sta bilo koga od vas boli vas rdjavi K za to sta Novak radi sa svojim novcem?

Zaradite, paa pokazite primerom.
Kako je nepodnosljivo lako drugoga prozivati, a ne polagati racune.
"Put your money where your mouth is"
kazu na Zapadu.
Kad cete da shvatite da sve sto kazete govori samo o vama, nikoga se drugog ne dotice.
Samo sramotite sebe I Srbiju svojim nebulozama. Nije ni cudo da nas smatraju neandertalcima kad cuju ovakve likove po socijalnim mrezama.

Sabac

pre 3 godine

Reč autošovinista ne postoji, nakaradna izmišljotina, lišena smisla i stvarnosti, ako sam Srbin, a ne volim Novaka i ne navijam za njega, odakle ta budalaština da je mrzim sebe i svoje nacionalno osećanje. Novak sa mnom nema nikakve veze, moje osećanje prema srpskoj naciji ne zavisi od njega, svoju naciju volim njega ne volim, i nije moguće da Srbin mrzi Srbina u sebi, što bi značilo da mrzim samog sebe. Malo morgen!
(Tako znači, 13. septembar 2020 11:45)

Bravo! Ali neće ovi to razumeti. Nema to čime da razume.
(laza, 13. septembar 2020 12:07

Pod hitno morate sva trojica (onaj kojem je odgovoreno, on koji odgovara i ti koji hvalis odgovor) procitati nesto vise o autosovinizmu, jer ovo sto je napisao "Tako znaci" je pogresno shvatanje znacenja tog termina. U Srbiji ima mnogo onih koji bas nisu funkcionalno pismeni.

yugosvaba

pre 3 godine

Neka promene zbog njega. Napred Rafa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rasim Np, 13. septembar 2020 12:37)

nije tebi lako...

Darko

pre 3 godine

Bukti epidemija u Parizu / FR sa 10k+ dnevnih slučajeva, a oni ih zatvaraju u isti centar!?

Kao u eksperimentu. To je ta franccuska sloboda na delu.

Još samo fali da im tajno sipaju vakcinu... Ludo.

srdjan

pre 3 godine

Zar se nije zalagao da ovi iz vrha ATPa finansijski pomognu slabije plasiranim igracima?
I ovom ostajanjem u hotelu ce im pomoci jer ce svi imati istu polaznu tacku. Nema luksuznih hotela, boljeg odmora, manje distrakcija...

Andrea Djani

pre 3 godine

Pravila su ista za sve i onaj ko misli da u takvim uslovima , a jesu rigorozni , nije u stanju da funkcionise , ne mora da ucestvuje . Sada ispade da je problem biti nedelju dana u hotelu , a ako si dve , to ujedno znaci da igras finale i da si usput i bogatiji za par miliona evra , uz strasnu zrtvu , boga mi . Onaj ko se tome javno protivi trebalo bi da stavi prst na celo i dobro razmisli sta se sve u svetu desava , a njemu je data mogucnost da u hotelu ziveci , zaradi za vecinu ljudi nedostizan novac . Za vecinu je nedostizno i da prenoce u hotelu .

neki veliki dr

pre 3 godine

pa i b92 se sprda sa Nolomanima. Suptilno im servira priču o novoj svetskoj teoriji koja za cilj ima sprečavanje Noloa da uzima GS. Zamislite vi te muke, moraće u neki luksuzan hotel umesto u iznajmljenu vilu hahahahqhq

Tin

pre 3 godine

Neka kupi neku kuću...i problem rešen. Love ima ko šaše, u svakom gradu gde je veći turnir može da ima kuću...ili barem stan. U čemu je problem?

mlekadžija

pre 3 godine

Некима се не пише добро, појешће их злоба и завист ...напред Новаче до нове титуле!

panter pudlica

pre 3 godine

Ovi francuzi su stvarno za posmatranje. Dozvoljavaju navijače, a ne dozvoljavaju teniserima da koriste smeštaj po svojoj volji. Glupost neviđena...

Masariko

pre 3 godine

U Francuskoj preko 10 hiljada zaraženih na dnevnom nivou, a oni igraju pred navijačima. A nama gde na dnevnoj bazi imamo ispod 100 novozaraženih, zatvorili granice. I šta je to ako nije sramota?

ccc

pre 3 godine

ako mogu NBA zvezde da budu u hotelu vec mesec dana i duze i da se niko ne buni onda mogu i teniseri, mozes misliti osecaju se kao u zatvoru, kme, kme, kme, nemoj onda da igrate turnir, budite kuci, setajte, radite sta god zelite ali nemoj da smarate organizatore sto zele da sacuvaju zdravlje i vas i vasih protivnika. Jadan Novak i ostale “zvezde” sto moraju da zive u luksuznim hotelskim sobama od 100m2, kako ce izdrzati...jadni oni, zaplakacu, i jos ce zaraditi milione...hm, ajde da pisemo RG da napravi izuzetak i dozvoli igracima da iznajme kuce...

laza

pre 3 godine

@Mix
Reč autošovinista ne postoji, nakaradna izmišljotina, lišena smisla i stvarnosti, ako sam Srbin, a ne volim Novaka i ne navijam za njega, odakle ta budalaština da je mrzim sebe i svoje nacionalno osećanje. Novak sa mnom nema nikakve veze, moje osećanje prema srpskoj naciji ne zavisi od njega, svoju naciju volim njega ne volim, i nije moguće da Srbin mrzi Srbina u sebi, što bi značilo da mrzim samog sebe. Malo morgen!
(Tako znači, 13. septembar 2020 11:45)

Bravo! Ali neće ovi to razumeti. Nema to čime da razume.

Kukatilo

pre 3 godine

Ovo će samo dati zamajac Novakovom udruženju koje je osnovao ,jer se zaista ponašaju kao da su vlasnici tenisera!
(Siniša, 13. septembar 2020 13:23)

Pa nego sta nego su vlasnici. Placaju im masne pare sa igraju, a ne da se ponasaju kao seka perse.

haos u najavi

pre 3 godine

Francuska je juče imala više od 10.500 novozaraženih.

Poređenja radi to bi bilo kao 1.000 kod nas a znamo u kakvom smo haosu bili sa 300 i onih par dana 400.

Meni se čini da oni imaju mnogo većih problema od organizacije teniskog turnira a ovo sa gledaocima je tek idiotski potez.

Bez veze

pre 3 godine

@Mix
Postojala ili ne, koristi vrlo cesto. I svi znamo na sta se misli. A novi termini se uvode po potrebi...
Ne navijati za nekoga, ako mene pitas, ne snaci biti surovo kritican prema njemu/noj i zamerati sitnice. Nema potrebe 'traziti dlaku u jajetu' bilo kome a pogotovu ne kada se radi o nekome ko je realno najbolji trenutno a vrlo verovatno i ikada.

Dragan

pre 3 godine

Pa kakve gluposti pišete. niste normalni. Pa bilo koji smeštaj. zar nema para? ili ne može se prilagoditi? zna on to sve bolje od svih nas.

Jah set match

pre 3 godine

Najbolje bi bilo da uradi kao nekad Bob Marli kad je bio na turneji.
Iznajmio cover cell sprat jednog luksuznog hotela u Skandinaviji, za bend, familiju i pratnju, doveo svog kuvara, i tu su sami spremali hranu na karipski nacin- citaj riba i grilani pilici pus sto se pusilo do iznemoglosti.
kan su poste tri dana otisli, nista nije bilo unisteno, ali je hotel morao da renovira celi sprat, promeni namestaj tepihe i sve prekreci, toliko je smrdelo na ribu i travu da se nije moglo uci.

Neplivač

pre 3 godine

Ti imaš problem sa zaključivanjem.
Nije problem luksuz,nego standard.Spavas na već upuvanom lezaju i jastuku,napunjenom podu i zidovima sa raznim gljivicama,hemijom ...
Privatna kuca je i sa mogućnošću da to eliminises.
Odmor....Nisi ti to probao ili si debelokožac koji ne uredjuje preventivu zdravlja na adekvatan način.Onda kad te nešto pogodi,ti ćeš prihvatiti lekarski savet da si alergican.Onda ćeš trositi lekove i razboljevati nešto drugo,a nastaviti koriscenje inficiranih površina i inficiranog stila života.Takvi trebaju biznisima farmacija i zdravstva
Uradi za sebe nešto sam i eliminišu nepotrebno.
Za pocetak sedi,prst na celo i razmišljaj.
Damas nije teško ni informacije uzeti(pazljivo)na internetu.
(Djed Gavrilo, 13. septembar 2020 10:57)

Ako se ne izlažeš mikroorganizmima, nećeš izgraditi imunitet i toleranciju. Ako sve stelirišeš i organizam ti se navikne na to, moći će i najslabiji virus da te ubije. Tako da...

NoName

pre 3 godine

@Sabac

A ti moras da shvatis da Srbija nije Nole (ili bilo koji sportista), fudbal, tenis, pivo, prase, jagnje, pravoslavlje i dr. To je kolektivno ispiranje mozga. Kad vidim da se sve to ponavlja, znam da je ljudima vrlo lako isprati mozak.

Pera

pre 3 godine

Đokoviću bi pametnije bilo da jednom zauvek zaćuti, i da priča samo o servisu i voleju, eventualno o bekhend paralelama, i to dvoručnim.

Niko mu ne brani da obožava koje god hoće bogove, ali je stvar elementarne kulture da to zadrži za sebe, kao i da se ne petlja više u odbranu bilo kakvih ili bilo čijih prava.

Komentator

pre 3 godine

U tenisu, kao ni ujednom drugom sportu prcih 4 ima neverovatnu prednost: eksluzivan smestaj sa trenerima i 300 cuda, dok ostali idu u hotel i izlozeni su raznoraznim infekcijama.

Slobodan

pre 3 godine

Nadam se da ce cutati i raditi. I ne samo na ovom GS nego do kraja karijere. Sve drugo znaci nerviranje, prerana eliminacija, a mozda i suspenzija od par mjeseci jer sad ga imaju u saci.

Srđan T

pre 3 godine

a federer i nadal obicno spavaju u hostelu?
(Armadajj, 13. septembar 2020 10:45)

Mislim da oni se nisu bunili niti uslovljavali US Open zbog toga. Stvar je što tih par tenisera što zarađuju milione, ima svoju poslugu, kuvare, bebisiterke, spremačice... Tako i Đoković. Što bi se on gurao u Hotelu sa 5 zvezdica, kad može za samo 100.000 dolara iznajmi fenomenalnu vilu na 2,3 nedelje, a poslugu plaća pa plaća. Tenis je individualan sport, nema potrebe za timskim duhom i zajednicom, kao što to moraju jadni Mesi ili LeBron da rade, spavaju u hotelima.

Srce mi se cepa zbog njihovih problema.

brasha

pre 3 godine

Nije jos ni progovorio a vi vec znate hoce li ili ne, bravo, dajte mi brojeve za loto.
Jel to neko vrti prsten tamo pa mu se javlja..

realizam

pre 3 godine

navijaci a dnevno +10.000 novooboljelih!
eeeee, Frenč men, sta to radite! Pa zar inic8rate da se neko nakaslje na igraca iz publike, pa da ga "diskvalifikujete"?!

City Girl

pre 3 godine

Mnogo je veći rizik da se zarazis u hotelu, jer ima puno osoblja koje odlazi kući svaki dan i vrlo lako moze da pokupi negde virus. Javni prevoz, porodica, prijatelji. U kući imaš nekoliko članova osoblja koje za tih dve nedelje može i da boravi u kući. Time se smanjuje rizik. Mislim da je i Serena pričala o tome.

Boris Banović

pre 3 godine

Savremeni gladijatori ! Vrhunski teniseri zarađuju stotine miliona $ "nečijih" para. Taj "neko" diktira uslove na turnirima i pravila ponašanja ! Realno, ovo liči na OI , a smanjena je mogućnost kontakta sa osobama koje nisu deo turnira. Isto bi trebalo da važi i za sudije, skupljače loptica itd, itd.
Uzgred, linijske sudije i skupljači loptica, odavno bi trebalo da nose zaštitne kacige i štitove za pojedine delove tela. Ne akudiram na Novakov nesmotren potez kojim je bukvalno ćušnuo lopticu , već mislim na servise preko 200 km/h !

Mister Vo

pre 3 godine

@Masariko
Oni masovno testiraju gotovo celu populaciju i ne friziraju podatke. Pritom su se vremenom doveli u situaciju da oni pisu pravila igre a ne da pokunjeno moraju da sene pred svima da bi dobili kosku da se razmecu u svom dvoristu. Ako hocete da budemo bolji narod, poradite na sebi i svojoj svesti...

Demar Derozan

pre 3 godine

@Tin
Serena je pre neki dan izjavila da nece moci za vreme ovogodisnjeg RG da boravi u svom stanu, tako da kupovina nekretnine u Parizu ne menja vec usvojena pravila.

Diego

pre 3 godine

Trolovi kada ćete naučiti da se u Monaku NE PLAĆA porez.
(Stari čačanin, 13. septembar 2020 11:53)

U Monaku se plaća porez ali minimalan a takodje postoji i negativna kamata. Pošto nema dvostrukog oporezivanja na novac od nagrade se odmah obračuna porez po poreskom zakonu zemlje gde je nagrada osvojena i uplaćuje se neto iznos na račzn gde kažeš. Jedino se plaća porez i to munimalan na sponzorske ugovore i ostala primanja koja nemaju veze sa turnirskim nagradama

//,,

pre 3 godine

Djede Gavrilo, ako tako razmisljas uvijek ces naci nesto sto nije
zdravo. Ja ne jedem u restoranima jer sam se svasta nagledao tako
da ni ja nisam bolji ali kad razmislim mozda ni hranu koju jedem
ne bih jeo da zavirim u prodavnice i magacine. Ko je sklon alergijama
ili mu je oslabio imunoloski sistem nista mu ne pomaze. Sjeti se gdje
smo spavali kad smo bili u vojsci pa smo prezivili.

maconii

pre 3 godine

i sada ce opet da se ocekuje od Novaka da on resava ovo kao predsednik igracke zajednice sto mu je u svakom slucaju i obaveza,a ponajvise zbog tog novog udruzenja...najpametnije bi mu bilo da se skloni sa te funkcije,ali to je sada veoma tesko zato sto je on glavni inicijator novog udruzenja van atp...apsolutno mu to nije trebalo,da pored toga sto ga i ovako ne vole bas previse jos da sebi namece i ovaj teret

matori

pre 3 godine

@U Francuskoj se "rasplamsava" virus, ne bih rekao da je pametno prisustvo gledalaca, ali ko mene pita...
(Natali Tozija, 13. septembar 2020 10:40)

jeste!
oboriše rekord pre dva dana sa preko 10000 zaraženih.
nije šala...
mada u USA nije bolja situacija. a taj smeštaj u kom je bio Novak je nadgledan i nije mogao da makne odande, samo nije morao da nosi masku čim izađe u dvorište...

II

pre 3 godine

Mnogo nelogicnosti kad su korona mere u pitanju. Tu je publika u tolikom broju, igraci ce biti na nekoliko metara od onih najblizih terenu tokom igranja a posle meca ce sigurno morati da stave maske kad budu intervjuisani a mogu da budu udaljeni od onog ko ih intervjuise i tri metara. Bar je tako bilo na USO. Izgleda mi kao cista demonstracija moci ili bar neko poziranje mera.