Fudbal 432

Nedelja, 06.09.2020.

19:40

Srbija izvukla bod protiv Turske u Beogradu!

Fudbaleri Srbije i Turske odigrali su 0:0 u utakmici drugog kola B Lige nacija.

Srbija izvukla bod protiv Turske u Beogradu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

432 Komentari

Sortiraj po:

Mantis

pre 3 godine

Postovani ljubitelji fudbala u Srbiji i shire,
treba konacno da shvatimo da nismo vise ili manje
fudbalska nacija.
(Zem98p, 7. septembar 2020 15:17)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nikada niste ni bili!
Vječiti hvalisavci to da, no u toj igri vi
nećete naći sreće!

vlada

pre 3 godine

(Ljubitelj nogometa, 7. septembar 2020 00:04)

stari ,srbi su protiv portugala u portugalu odigrali 2-2 u zadnjih kvalifikacijama za europsko.i da,srbija je trenutno uzasno losa ali cak i takva ima sanse za odlazak na europsko( sledeci mesec play off protiv norverske)srbi imaju dobre igrace,pogotvu imamo potentne ofanzivce ali igramo za k...los trener,los savez.nema se zelje.govoriti da jedan dusan tadic ,alex mitrovic ,filip kostic ili sergej savic neznaju fudbal to je kao da se kaze u jasenovcu se nisu ubijali srbi ..imamo kvalitet ali igraci nemaju zelju da nesto urade,cak mislim i da su pojedini igraci medjusobno posvadjani.imamo peh da nam je i nemanja matic se oprostio od repke ,covek koji je bio vazan za timski duh.bilo kako bilo,srecno vama iako mislim da vam nije mesto u A grupi u ligi nacija

Zem98p

pre 3 godine

Postovani ljubitelji fudbala u Srbiji i shire, treba konacno da shvatimo da nismo vise ili manje fudbalska nacija. Ne ide nam brate nikako, a kad kao corava koka ubodemo neku pobedu ili remi, radujemo se kao mala deca. Nismo mi jedina zemlja koja prolazi kroz ovakav period. Imq dosta primera i u okruzenju i u Evropi. Treba forsirati druge ekipne i pojedinacne sportove u kojima smo dobri. Mucimo se sa svakom ekipom, pa ko god da nam je trener, nista ne pomaze. Ima tu i sistemskih problema, pocev od toga ko nam vodi Savez, pa na dalje. Sve u svemu nema sanse da ce biti bolje sve dok ne prihvatimo realnost i krenemo da radimo na popravljanju situacije iz korena. Pa, i tada uspeh nije garantovan. Ne treba pljuvati igrace i trenera, oni prosto vise od ovoga be mogu. Nego lepo, skole kosarke, odbojke, vaterpola, tenisa, pa i atletike...i onda ocekivati rezultate. Uzivajte u fudbalu!!!

Kontras

pre 3 godine

@ caci

Postoje dobri razlozi sto je podrska fudbalskoj reprezentaciji skoro pa nula i sto ih nacija skoro pa mrzi.

Sto ne mrzimo kosarkase, odbojkase, tenisere it.? Sto ne mrzimo rukometase? Pa i rukometasi nemaju neke rezultate, ali se bore i volimo da ih gledamo i niko ih ne mrzi.

Ovi su goto svi zasluzili da ih nacija ignorise, i njih i fudbalski savez. I ponasanjem i nezalaganjem i manekenisanjem i neznanjem.

Kada bude nacija osetila da se trude, da se bar zalazu iako uglavnom ne znaju, tada ce ih podrzati. Do tada za nas ne postoje.

aj leci ko mplekse negde drugde

pre 3 godine

@mario a vasa realnost b liga u koju ste ispali prosle godine, ove godine cete samo to potvrdite, mi bar izvukli nereseno s tim portugalom s ronaldom a vi fuj

Mantis

pre 3 godine

Pa odakle ti ideja da bilo šta prozboriš,
kad smo svi videli kako su vas Portugalci
izmasakrirali juče. Gospodo “doprvaci”.
(Simke, 7. septembar 2020 02:07)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Normalnije je biti "izmasakriran"
od prvaka Europe, nego s "mrskom familijom"
dijeliti svojinu.

mario

pre 3 godine

Pa odakle ti ideja da bilo šta prozboriš,kad smo svi videli kako su vas Portugalci izmasakrirali juče. Gospodo “doprvaci”.
(Simke, 7. septembar 2020 02:07)
Baš ti je usporedba nema što...
Prvo Hrvatska je igrala bez nekoliko važnih igraća,drugo jesi svjestan da je Portugal Europski prvak i trenutno najjaća ekipa,a i jaća su ekipa od recimo Rusije ili Turske.
A gle za razliku od vas ipak imamo većih rezultata vama je uspjeh uopće se kvalificirati na neko takmićenje,a proći grupu je samo san.

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Da li naši reprezentativci pogledaju snimak utakmice koju odigraju,baš me zanima kako izgleda igra iz njihovog ugla.To se odnosi i na selektora.Ja koji sam igrao i trenirao fudbal do svoje osamnaeste nije baš da ništa ne znam ono što vidim je da ovo kod nas ništa ne valja.

Dag Kristi

pre 3 godine

Krstajić, Tumbaković,... Očekujem Savu Miloševića i katastrofu srpskog reprezentativnog tima.
(UŠATI i uplakani, 06. septembar 2020 23:55)

Savo je Murinjo za ovu dvojicu

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Da ne pričamo uopšteno, evo jednog zapažanja- naši bekovi gnjave loptu dugo (a i to samo ako ih ne pritisnu protivnički napadači) jer sredina ne želi loptu. Kada konačno jedan iz sredine odvuče nekako dva igrača na sebe nekim pokušajem otkrivanja, otvori se prostor za dodavanje unapred kroz sredinu do igrača koji je na poziciji odakle bi trebalo da mu je malo prostora dovoljno da povuče napred ili iskreira neki problem za protivnika. Dakle, desi se povremeno da taj centralni igrač ima oko sebe slobodnih nekih 20-ak m?, ali avaj... Bek tu loptu često propusti da mu pošalje što zbog toga što je nesiguran u preciznost pasa, što zato što i sâm centralni igrač izgleda kao da moli boga da mu ovaj ne pošalje tu loptu. A kada se i to konačno desi, prvo loš prijem lopte ga vrati par metara unazad, onda još sekunda ili dve da je nekako smiri i konačno uspe jedino da je vrati nazad beku koji je do tada već verovatno pod pritiskom. Ovo se ponavlja tokom cele utakmice. Ako ja, kao neko ko nikad fudbal nije trenirao ovo primetim, nikako mi nije jasno kako se ne otkloni taj problem koji je hroničan za naš fudbal već toliko dugo. Sportski pozdrav!

HanSolo

pre 3 godine

Ja opet kažem.. Mitrović je panj od špica.. Ne ume da primi loptu na zemlji a ni da doda.. Kostić katastrofa.. Neznam zašto igrći dolaze u nacionalni tim ako će da se "bore i kidaju" na ovakav način.. Bolje nek igra u21 sve mečeve ili da dajemo WO.. Ovo je sramota od fudbala.. Nema presinga nema ni želje biti na terenu.. A Tumbaković.. Najgori do sad.. Odvratno.. Fudbal treba samo zadržati eto za poljane kod nas.. Biti dobar fudbaler je biti i pametan da bi razumeo dinamiku fudbala.. Da razumeš plan trenera.. Da znaš kako da trčiš u tim različitim formacijama.. Takve mi nemamo.. Trće ko guske po igralištu bez plana.. Živi užas.. Ne mogu da zadržu loptu 2 pasa.. Stalno dugačke lopte na tog jadnog Mitrovica a on ne ume da drži loptu po travi.. Niko se ne lomi, a čim dođu nazad u klub trće ko gazele.. Kao taj Kostić na primer..

Salso

pre 3 godine

Mi smo svakako loši ali je greška bila igrati sa Turcima na zvezdinom stadionu. Imali su lep doček u vidu natpisa na severnoj tribini. To im je bila psihološka prednost.

vidimo se za 10ak godina

pre 3 godine

Tu smo negde sa andorom, luksemburgom, farskim ostrvima ...

Domacu ligu i represtaciju :D mogu samo da gledaju partijski aktivisti po zadatku.

Bojan

pre 3 godine

Kapitenski potez, šutiranje lopte nakon sudijskog zvižduka i potom ostaviš ekipu na cedilu. Kad je Bane Ivanović tako ostavio ekipu?

Čiča

pre 3 godine

Ja se pitam ko nagruva ove silne komentare,kad ono 2/3 od kroasana. Došli da se posle šamarčine od Portugalaca naslađuju našim bodom protiv Turske. Opet,to je Portugalija za koju nastupa Ronaldo,nema veze što nije juče igrao. Igrao je veliki Bruno,tako da su samo četiri komada zapravo ogroman uspeh.

Simke

pre 3 godine

@ Mantis

Pa odakle ti ideja da bilo šta prozboriš,kad smo svi videli kako su vas Portugalci izmasakrirali juče. Gospodo “doprvaci”.

Stručnjak bolji od aktuelnih

pre 3 godine

Pohvalio bi taktiku a posebno se istakao napad. Tako da mogu da kažem da se Srbija sa pravom kotira na visokom četvrtom mestu. To je takoreći izmakla nam bronza za malo.

Jova Dangubic

pre 3 godine

Bez obzira na sve, promasili smo dva zicera (Mitrovic i Djuricic), drugi u 88 minutu. Nazalost uvek nam 'nesto' fali (neuigranost, realizacija, odbrana itd)...

Марко

pre 3 godine

Kaze selektor da igraci nisu u formi,nije im pocelo prvenstvo,pa onda sto nisi pozvao igrace iz nase lige oni su u formi,igraju jos i ligu šampiona i ligu evrope
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bole, 6. septembar 2020 23:08)

Зато што не може да позове Борјана, Дегенека, Бена, Саногоа, Спиридоновића, Кангу, Томанеа, Боаћија, Иванића, Суму, Асана, Садика, Натка, Шћекића и Бањака. Без тих 15 играча тешко да би Црвена звезда и Партизан играли Лигу шампиона или Лигу Европе.

caci

pre 3 godine

@Kontras
Sine,tim momcima mi treba da budemo zahvalni sto se uopste cimaju da dolaze da igraju iako je podrska nacije reprezentaciji nula(ovde svi navijaju iskljucivo za titove blizance),dok tamo gde igraju su cenjeni i postovani,igraju u uredjenom sistemu,u rodjenoj zemlji su uglavnom ponizavani jer nacija svoje frustracije leci uspehom sportista,i sad ti ocekujes da oni izgaraju za koga,naciju koja ih skoro pa mrzi,Kokezu,Krstajica i Tumbu Lumbu.Pa na svetskom Tadic nam vodio reprezenaciju protiv Brazila jer selektor nije znao ni kako se nasao na Mundijalu,jedine reference su mu hvalospevi vodji.I mene zaista cudi sto igraci jednostavno ne batale repku kolektivno dok je situacija takva kakva je jer je pitanje da li ima ista smisla,iskreno voleo bi uskoro da se oglase po nekim pitanjima MAtic i Ivanovic,bas bi bilo dobro da progovore imaju sta i da kazu

SasaNS

pre 3 godine

ANTIFUDBAL !!! Šta mi igramo ? Najviše dodira sa loptom golman Rajković ?? Od početka kada krenu u napad naši , dođu 30 metara od gola čujes povike sa naše klupe gde žurite , stani vrati ... ? Vratite loptu , polako ... ? Nikada bedniju utakmicu naše reprezentacije nisam gledao ... Ma ne da nismo mi za ovu B grupu , mi smo za neku E grupu da smisle da sedimo tamo i gledamo ostale ! Kakva Norveška , Škotska , Izrael ... ANTIFUDBAL !!! Jedino A. Mitroviću skidam kapu , borac , ali nema sa kim da igra .

Đurađ_D_Bul

pre 3 godine

“I podatak za nevericu, posle dve godine "orlovi" su odigrali utakmicu u kojoj nisu primili gol.”

Čim se Stojke sklonio sa gola...

Man

pre 3 godine

Ček malo... Kostić na levom krilu, Lazović na desnom... šta igra Radonjić?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Plavi269, 6. septembar 2020 19:59)

Pohvalio ga Ruski selektor pre neki dan kaze: gde vam je onaj mali iz O.Marseja a tumba ko tumba hteo opet da ispadne inovantan pa igrao covek sa tri krila. Bilo je price da ce da krene sa dva golmana zato sto ga novinari zadirkuju zasto primamo minimum gol na zadnjih 11 meceva ali jurio je pobedu zato - tri krila.

Ljubitelj nogometa

pre 3 godine

Unaprijed se izvinjavam ako cu nekoga uvrijediti i sto cu biti brutalno iskren.
Gledati Srbiju kako igra nogomet je mučenje.
Uvreda za svakog iskonskog ljubitelja nogometa.
Ne sjecam se da sam ikada pogledao utakmicu u kojoj napadate, igrate uzbudljivo, pokazujete klasu, magiju, srce, pametnu igru, taktiku, kreacije.
Ljudi dragi, vi jednostavno ne znate igrati nogomet.
Bez ljutnje. Pozdrav.

hercegovac

pre 3 godine

Ljudi shvatite,dok je ova vlast na celu drzave nista od reprezentacije,prosto ista je potpuno u rukama vladajuce nomenklature,pogledjte tu osovinu glavnih ljudi oko A i u23 reprezentacije zadnjih par godina,Kokeza-Lalatovic-Krstajic-Terzic(sastavio tim za Rusiju)-Djorovic-Neske Milovanovic-Radonjic na terenu a na tribinama mu menadzer,Tumba je tu kao dokazani "patrijota" posle onog sa crnogorcima jer ovima jedino to i preostaje glumatanje patriotizma da sakriju sve sto su izdali i unistili,a reprezentaciju su nam unistili jer nikada nije izgledalo ovoliko jadno,nikad manje interesovanje,svi digli ruke od repke,i onda mi je smehotres prozivanje tog i tog igraca,ljudi,mozemo samo da im se zahvalimo sto se uopste cimaju i dolaze a od ovoga samo stete imaju,dakle sustinske promene u drzavi,ne u fudbalu nego na globalnom nivou pa tek onda ima smisla ista pricati na ovu temu,razglabati o taktici ko treba da igra,ko je rupa,sastavljati svoje idealne timove...

Mali Hijavata

pre 3 godine

Realno, mi i jesmo za treći šešir, i to samo zato što nam već dugo odlaze klinci ispod dvadesete pa ih preko nauče nekom fudbalu. Samo zato reprezentacija nije na nivou Malte i Lihtenštajna. Kada bi igrali igrači iz naše lige, i ova nesrećna Turska B selekcija bi nam dala pet komada.

BorisSrb

pre 3 godine

Ne, ne niste u tonusu. Ti si u Dubionusu, a igraci s tobom su u Pogubionusu. Tako da s pravom ocekujemo od vas najvece rezultate.

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 3 godine

Тугар, чемер, јад !!!
Под 1. Например Видића за председника ФСС.
Под 2. За селектора неко од следећих : Пикси, Паун, Милојевић или Јокановић.
Под 3. Немешање менаџера и гарантујем да би ишли на свако Светско и Европско.
Поздрав.

fudbaler grga

pre 3 godine

Izreka bilo, ne ponovilo se! Iako smo skloni da nivo umeca višestruko (ne)opravdano uvećamo, postoje oni trenuci kada se zapitamo – može li gore od ovoga?
Upravo je to najbesmislenije pitanje jer naravno da može, a u to su nas uverili i „orlovi“ koji su imali svoje trenutke za nezaborav od kako se nacionalni tim takmiči pod imenom Srbija. Ovo je pet najvećih blamaža reprezentacije Srbije.

KAZAHSTAN – SRBIJA 2:1
SRBIJA – ESTONIJA 1:3
SLOVENIJA – SRBIJA 1:0
MAKEDONIJA – SRBIJA 1:0
UKRAJINA – SRBIJA 5:0

Porazi koji su ih kasnije verovatno i koštali plasmana na veliko takmičenje.

Da se ne lažemo, naši fudbaleri su daleko od evropskog krem-društva. Kroz kvalifikacije nisu uspeli da izbore plasman na EP. Ostaje nada kroz plej-of Lige nacija, ali niko ne može da garantuje da će i tim zaobilaznim putem uspeti.
Nije mi jasno, zašto većina misli da su nam samo selektori krivi? ne nisu, za trideset godina, promenili smo trideset selektora, to je samo alibi da bi opravdali neuspeh nespretnih fudbalera.

bole

pre 3 godine

Kaze selektor da igraci nisu u formi,nije im pocelo prvenstvo,pa onda sto nisi pozvao igrace iz nase lige oni su u formi,igraju jos i ligu šampiona i ligu evrope

Igram golf

pre 3 godine

Pročitah komentar da bi za nas bilo super da nam selektor bude Slaviša Jokanović.
U potpunosti se slažem.Trener je stvarno velike klase.Ali postoji razlog zašto ih uvek dobri treneri odbiju.Niko više nije budala da sluša bandu korumpiranih komunista iz 90-tih i da im oni sastavljaju ekipu.Zbog toga niko od naših fenomenalnih trenera neće da ulazi u mafijaške dilove.Pre par godina smo bili prvaci sveta u fudbalu u mladjoj kategoriji i umesto da gradimo reprezentaciju sa tim divnim momcima mi dalje imamo u ekipi polu pismene igrače-svaka čast pojedincima,ali većina trenutnih igrača igra zato što je neka komunjara to naredila uz blagoslov ostalih neznalica koji gledaju samo da uzmu pare jer su podmićeni da bi igrale neznalice .Zbog toga smo tu gde jesmo i naravno ispadamo u grupu C lige nacija.
Norveška nas pobedjuje i to je to. Bolje da ne odemo na EP jer će se svi nad nama iživljavati
Toliko.
Ogorčenje-ali maksimalno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Опет их менаџери слабо саставили. БОЈКОТ док год их они састављају! ☝

Top

pre 3 godine

Dragi komsije, ovo je najbeskorisnije potrošenih 90 minuta u mom životu.
Ne znam kada cu vas ponovno gledati. Mozda ako zaigrate protiv Brazila Hrvatske Francuske Argentine.
Ovo sto igrate je negledljivo. Bez uvrede

Jazz ba

pre 3 godine

@ Merhaba grohotom se smijem.Možete se sada pohvaliti.I to je uspjeh,igrati sa 10 igrača i izvući neriješeno sa silnom Turskom!

Tyson

pre 3 godine

Tumbakovic, covek koji je pozvao 5 napadaca na okup .... 5!!!

A jedan jedini mu je odigrao svaki minut na obe utakmice

A pozvao samo jednog vise igraca za celu odbranbenu liniju .... koga je ovaj covek prevario da dobije ikakvu trenersku poziciju

tumba tumba

pre 3 godine

Najslabiji u grupi.
Tablica
Rusija 6
Mađarska 3
Turska 1 (bolja go razlika)
Srbija 1
Turska je bila bolja na terenu, statistika u korist Turske, posed lipte, udarci, napadala a Srbija se branila, i Srbija još crveni, i jedan se ozledio.

SNSKartel

pre 3 godine

Ajde ljudi smirite se malo, sad kad smo postali tigar regiona i ekonomska sila vi zaista kukate zbog fudbala? Nemoze sve i bolji zivot i sportski uspesi

Miki

pre 3 godine

Meni jedan covek pricao da je jednom gledao utakmicu gde je tim i sa 10 igraca pokusavao da igra dalje, a ne samo da sutira sto dalje od svog gola, ja nisam mogao da verujem.

Zločesti

pre 3 godine

Komsije, prvi puta ste uspjesniji u nogometu nego tenisu.
U nogometu niste izgubili od “jake” Turske, a Nole izbačen s US opena.

Aleks

pre 3 godine

Žalosno... Dajte molim vas pare koje ulažete u reprezentaciji Srbije u fudbalu onima kojima to zaista treba i koji imaju uspeha i koji se trude da što bolje predstave Srbiju!!! A ovo je sramota.

BGD

pre 3 godine

Tumba nikad nije bio neki trener ali u ove dve utakmice je bas bio ocajan.I dalje igra sa jednim spicem,dva zadnja vezna i tri stopera.Od te igre nema koristi,a da ne govorim sto je posle ubacio smotanog Djuricica koji ne zna gde se nalazi.

Mantis

pre 3 godine

Srbija izvukla bod protiv Turske u Beogradu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pa dobro, podjela bodova u familiji je
razumno, ipak je jedna grana familije
upravljalo drugom granom i to skoro
500 godina. Hrvati bi rekli ~ ostaje u obitelji!!!

JA NISAM

pre 3 godine

Imali ste više sreće nego pameti jer ovi Turci nemaju pojma.
(mario, 06. septembar 2020 22:43)

Tak si brzo zaboravil Portugal ????????

Antištoper

pre 3 godine

Pa to vam je to narode. Od kad je Vidić postao najbolji naš fudbaler, a što je nažalosnije po naš fudbal, to je i bio, počelo je forsiranje raznih Milenkovića, Pavlovića i ostalih ,,talentovanih" igrača koji u suštini isto kao i gore pomenuti Vidić pojma o stvarnom fudbalu nemaju. Dok su nam glavni igrači bili, Karasi, Aćimović, Vukotić, Milutinović, Piksi, Savićević, Mijatović i još mnogi drugi majstori, zvali su nas evropski Brazilci. A kad su nam najbolji Vidić, Gavrančić, Nastasić, Milenković, Ivanović. Kolarov, Pavlović, sada komotno mogu da nas zovu evropski balvani.

Rothmans

pre 3 godine

Sreća naša pa su i ovi mučeni Turci gori od nas i ne umeju da daju gol pa taman da se igralo do sutra. Možda i opstanemo nekako u Ligi B ali Euro sa ovakvim izdanjima sigurno videti nećemo, Norvežani će nas surovo kazniti.

Svašta

pre 3 godine

Prava prijateljska utakmica i podjela bodova između predaka i potomaka. Vidi se da Turska, kao roditelj kad pušta djetetu, Srbiji dali bod za radost i masovno podizanje ega za okršaj s Norveškom.

Batistuta

pre 3 godine

Ljudi ovo je sramota kako se igra za nacionalni tim. Nekima se ocigledno ni ne igra ali nece da kazu nego kao da namerno prave kartone. Imamo reprezentaciju koja je vec godinama medju 10 najskupljih reprezentacija u Evropi a rezultati su nam na nivou
Albanije, Makedonije, Finske, Luksemburga itd...

internazionale

pre 3 godine

ja koliko znam kad dodjes za repr. da igras das sve od sebe pre svega zbog svoje drzave i svog naroda jer njih predstavljas kad izadjes na teren. a dtuga stvar je to sto mozes da odigras dobro i da te zapaze neki skauti. a ovi nasi ne znam zasto uopste izlaze na teren.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Опет их менаџери слабо саставили. БОЈКОТ док год их они састављају! ☝

M

pre 3 godine

Коларов сума сумарум 2 утакмице: 2 шута небу под облаке и 2 жута тј. 1 црвени. Капитенски.

Bojan

pre 3 godine

Nas reprezentativni fudbal me podseca na nasu rukometnu reprezentaciju. Nekad bili sjajni danas smo bleda senka, zaostali u vremenu. Spori, pasivni, neprecizni u pasu, svaki igrac drzi loptu po 10-15 sekundi, bez uigranih akcija, bez koncepcije i ideje. Izadjemo na teren pa o-ruk, aj da izbunarimo nesto pomocice bog. I tako poslednjih 20 godina.

Tyson

pre 3 godine

Kao dve amaterske ekipe u parku posle nekoliko piva

Sramota od fudbala sa obe strane

Tumbakovic nema pojma kako da sastavi ekipu, nema tu neke strukture i organizacije, stalno se menja sastav nista da se odluci, svaki put igraci igraju kao da je prvi put da su se ikada zajedno sastali

milan

pre 3 godine

uhvatila me muka jer izbacili djokovica zbog gluposti a ovi nasi veze ali veze nemaju. nema ko da centrira. nije mi jasno sta oni uce na tim treninzima kada ne mogu coveka da pogode ni priblizno.


daleko bilo kakvo vece, strasno.

aco

pre 3 godine

За добробит српског фудбала треба да изгубимо пар утакмица за редом, чак и по цену да не одемо на ЕП, па да се ови из Савеза склоне и да кренемо од нуле. Кокеза би покварио и кликер.

zvezdas

pre 3 godine

Navijam za CZ, ali mislim da treba Jokanovicu ponuditi da bude selektor, covek je uveo dva kluba u Premier ligu, igra moderan fudbal, a me fudbal od pre 30 godina.
Ovo je bruka, igraci su solidni, ali ko muve bez glave.

Šile

pre 3 godine

Tragikomično. Pitam se samo dokle će da se brukamo? Imali ko normalan i da razjuri sve te neznalice{da ne kažem neku težu reč} iz FSS. Prvo predsednik pa za njim svi ostali. A selektor dobio mesto kao znak zahvalnosti.

Milan

pre 3 godine

Kako to da niko od ovih sto sastavljaju spisak reprezentacije nije rekao Tumbi da ima 4 napadaca na spisku... Covek kuci cuva 0 0,strasno!!!Totalno nebitno takmicenje i umesto da igra fudbal on se ziheraski brani...Jedino pozitivno je ako Kolarovu ovaj karton vazi za baraz.

Chuki

pre 3 godine

Svaka ljudi vama cast kad mozete da gledate reprezentaciju Srbije, po mom misljenju da se tako izrazim najmenadzerskija, najlopovskija repstacija koju je veliki deo naroda odbacio i ne oseca je kao svoju, Radomir Antic pokojni je uspeo da vrati koliko toliko kult reprezentacije, licno ja sam ih poslednji put gledao na SP 2018 misleci da ce biti drugacije ali ne i dalje je sve drugo vaznije od rezultata reprezentacije, amtosfera ocajna vec 20 godine, pojedine puskom teras da igraju za nacionalni tim, pojedini dodju da odmore od klubskog fudbala, i vi ljudi ste mazohisti sto i dalje trpite ovu tugu. Znam ja nasa je drugu nemamo, ok tacno, ne boli mene kad se izgubi to je normalno ali igra, atmosfera i sve ovk vwc traje 20 godina i nikada nista od nas, mozda se nekada dosta i ocekuje, ljudi mi smo realno 3 rang u Evropi kao reprezetacija i to jw realnost.

Merhaba

pre 3 godine

.
Bunarenje, loš finiš, puno izgubljenih duela, predvidivo, staromodno, bez kreacija i pravih šansi, puno krivih dodavanja, dosadno.
Srbija i Turska igraju identično.
Neoboriv dokaz da je to jedan te isti narod.

Paranoid Android

pre 3 godine

Hajde da razumem da pola igraca nije u trenaznom ciklusu ali pauza ne traje toliko da zaboravis loptu od koje zivis da primis kako treba!

Iako je bilo bolno za gledati, odbrana od crvenog - odlicna.

Tumba i taktika iz 80-ih nisu vredni komentara .

Rodoljub

pre 3 godine

Da se dovedu svi igrači poput malog Pavlovića,pa da mi ne bude žao i kad izgubimo,bar znam da bi se borili. A ne da bacam vreme na manekene.

Kikujiro

pre 3 godine

Previše smo oštri, i negativni, Tumba je u teškoj situaciji, da podržimo našeg trenera i igrače, sigurno ćemo da zaigramo bolje, može se pobediti Norveška, sigurno.

xyz

pre 3 godine

Tadicu postovanje.Ali moj utisak,spor,gusi,nije pogodio 1 ubacivanje.Mozda gresim,ali mora to brze i sigurnije.Takodje Mitar,decko je borac,ali on je ubojit ,kada imamo centarsuteve,kornere.Na pola terena,ne vredi mnogo.U toj situaciji,bolji(brzi)Vlahovic i Jovic.
Djuricic i Lazovic su pruzili dobre partije.Ostali,slabo.

Bojan J.

pre 3 godine

Pavlović je danas odigrao sasvim korektno, mada je mogao da skrivi onaj penal kad su se laktali u vazduhu. Ne mogu da verujem da nije Mitrovića u nekom trenutku zamenio Vlahovićem ili Jovićem. Tumbaković mora da ide, nema dalje!

Lane

pre 3 godine

Šta čovek da kaže na ovakvu igru naše reprezentacije? Šta? Ovo je totalni antifudbal i nejasno mi je kako neko ovo sad može da opravda? Šta je ovo ljudi? Turci probavaju mlade igrače a mi ne možemo jednu akciju da napravimo... Neverovatno. Za nas je C liga. Tu možda možemo da se "nadigravamo" sa reprezentacijama sličnog kvaliteta i to je to. NUMEMO!

goran

pre 3 godine

Kako nam funkcionise sve u drzavi takav nam je i fudbal,samo sto ovde ne moze da se politici krije i prodaje magla ,sve se odmah vidi na licu mesta.Ocekivanja nam velika a mogucnosti bas bas male.

Kontras

pre 3 godine

Najozbiljnije predlazem svim medijima da bojkotuju bilo kakav izvestaj o utakmicama "nase" nazovi fudbalske reprezentacije.

Najozbiljnije predlazem da se to razmotri u sportskim redakcijama svih medija.

Evo, taman igraju pred onoliko publike koliko i zasluzuju (karma je cudo). Jos da se izvestava onoliko koliko zasluzuju (uopste) i to ce biti dovoljan pokazatelj koliko nam je stalo do ove grupe gradjana koja sama sebe naziva fudbalskim reprezentativcima Srbije.

Ne izvestavajte o njima. Niti nas zanima, niti zasluzuju da se izvestava o njima.

Ovo sto prikazuju je odavno sramota.

Objavite. Hvala.

Optimista

pre 3 godine

Pa mi kao da igramo u gostima,ko je ekonom reprezentacije,nasi igraci se klizaju kao na ledu.Igru cu komentarisati ako je bude bilo.Sramota!!!

Aleksandar

pre 3 godine

Tumbaković je zabluda od trenera koga je pregazilo vreme.
Pored toga igrači se vuku po terenu kao da igraju po kazni.
Raspad sistema je očigledan.

s4

pre 3 godine

ne napadajte kolarova on je uradio sto je ovde morao. ovo je krivica ovoga sto je trcao pored turcina on je trebao da ga faulira. da ga kolarov nije faulirao ovo bi bio cist gol.

Fk@Jedinstvo Ub

pre 3 godine

Pa dali ovaj Selektor zna da postoje izmene, pa pozoves toliko igraca i vidis da je Radonjic mrtav od 60minuta,Mitrovis samo na ledja i padni, pa pusti Jovica, pusti Aleksica, pusti bre jos nekog da igra!!

neutrino

pre 3 godine

Nešto razmišljam, s obzirom da je neko u komentarima već pomenuo "bunarenje" i preskakanje sredine kao moguću uspešnu opciju... koliko god to zvučalo možda čudno, slažem se! Kao nekada Žigić i Pantelić... da se igra na Mitrovića i Jovića. Dakle Mitar je ionako spor, ali jak u duelima i trebalo bi samo da spušta Joviću loptu, a ovaj samo da trči i uleće u prazno i mislim da bi mnogo bolji efekat na igru imala ta taktika nego li ovaj pokušaj modernog fudbala od noge do noge. Mi jednostavno nemamp dovoljno tehnički potkovane igrače, osim Tadića i možd Ljajića retko ko zna čak i da iskontroliše jednu loptu, jedan pas. Tako da... vratimo se korenima... ako hoćemo rezultat, a za lepu igru moramo da sačekamo lepu i talentovanu selekciju!

Marko99

pre 3 godine

За добробит српског фудбала треба да изгубимо пар утакмица за редом, чак и по цену да не одемо на ЕП, па да се ови из Савеза склоне и да кренемо од нуле. Кокеза би покварио и кликер.
(aco, 06. septembar 2020 22:10)

Ti stvarno mislis da bi oni otisli? Pa na Balkanu niko ne odgovara ni za ozbiljnije stvari od sporta a narod suti.

boban

pre 3 godine

tumbakovicu otidji ne bi li otisli na evropsko prvenstvo.Mladenovic igra dobro i standardno,Grujic standardno ali Gudelj koji nema 1 utakmicu u nogama,Kolarov koga fudbal ovde interesuje ko babu moraju.Pavlovic ima tri treninga ne igra,kiks igrac i u nasoj ligi ,ali mora.Da li stvarno mislis da neznamo sta radis?

veliki strumf

pre 3 godine

Smejurija od fudbala. Dve bedne reprezentacije. Na kraju ovaj Gacinovic ima 3 čiste situacije da centrira ali džaba kad nikoga ne ume da pogodi...

nesa80

pre 3 godine

ja sam protiv rusije trazio link i nasao,bila korona,zazeleo se sporta i ajde da pogledam,...ovi nasi su mi kroz tu jednu utakmicu ogadili fudbal,sad vise ni ne trezim link,bacio sam pogled na b92 da vidim jel gubimo,sta cekamo,ono pise kolarov iskljucen.sto sam gledao,gledao sam,jedna ali vredna protiv rusije,ohladio sam se odmah.fudbal pisi propalo,sad jedva cekam kosarku,to je nas nacionalni sport,kakvi god da smo i klubovi i reprezentacija mi mozemo da pobedimo koga hocemo.treba drzava da batali fudbal i da ga svedu na amaterski sport.treba sve uloziti u kosarku,u klubove takodje.ono je dinamicno,zanimljivo,znamo da igramo,mi smo ti koji rastuzuju druge jer pobedjujemo.fudbal pustimo drugima ko zna.mi i da hocemo da znamo fudbal mi ga ne razumemo,a kosarku i da necemo ona se lepi za nas

Bole

pre 3 godine

Igrač manje nama preostaje da idemo na kontre, ali naš selektor ne shvata da je u tom slučaju Mitrović beskoristan i da nam treba neko brži napred. Tuga.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Мајко рођена, на шта је ово личило...Какви ће сад бити изговори... Трава зелена, лопта округла, Турци у белим дресовима, Плутон у корелацији са Сиријусом у Вага сазвежђу је одговоран за овакво издање наших... При том, одмах треба нагласити, да не буде да нисмо на време упозорили, време у Норвешкој средином октобра зна бити доста хладно, а с обзиром да наши фудбалери ( читај: манекени ) играју јужније и нису навикли на такве временске услове, немојте очекивати да покажемо све што (не)знамо, јер, виша сила је виша сила. Тако да, ова утакмица и она у Норвешкој ће нам добро доћи да видимо на кога можемо да рачунамо у квалификацијама за наредна такмичења, јер, као што рекосмо, нисмо ми неспособни, него виша сила се уротила против нас... Ето, то вам је у најкраћем разлог оваквих представа наших "фудбалера" у последњих ху година... Није ни до савеза, ни до менаџера, они желе најбоље "нашем" фудбалу, није ни до оних несрећника на зеленој површини, већ Бог (виша сила) и опозиција имају ту деструктивну улогу која нам не дозвољава да испољимо све своје квалитете.

Dare

pre 3 godine

Znaš kakva je utakmica kad uspes da napises pet komentara, spustis se u pekaru po burek, popijes pivo na terasi. Odeš u wc tri puta i ništa nisi propustio. ok, vidim tek sad da je kolarov pocrveneo ali to se uopšte ne oseti, igra je ista kao i pre isključenja.

Dr mr pr

pre 3 godine

Hvala dragom Bogu,ne gledam ovo!Tugo moja..Nakon ovoga slijede potezi viđeni nebrojeno puta do sada.Smijeniće Tumbakovića,Kolarov će se oprostiti od državnog tima(barem nešto pozitivno u oba slučaja).I opet Jovo na novo!!!Oni koji su postavili stvari gdje jesu nisu i neće nikada biti odgovorni,mogu biti isključivo zaslužni za bilo šta pozitivno.

Švrle

pre 3 godine

Sve ovo je posledica odluke da se Muslin otpusti sa najboljim u poslednjoj deceniji ,verovatno čovek nike dao da munse petlkaju u posao i onda su došli ovi koji su došli i to je maximum ,normalno.

SrbinSSS

pre 3 godine

Sramota. Igraju ko babe Kolarov bezobrazan. Sreća što nismo nabušeni. Teren očajan klizanju se kao da je klizalište. Lošu igru neopravdava pauza većine igrača nego nedovoljna borba i želja.

veliki strumf

pre 3 godine

Kolarov je dobio crveni nakon sto se sporohodni Pavlovic gušio u oblaku prašine iza onog Turčina. Nije opravdanje, ali morao on da zatvori.

Nikiton

pre 3 godine

Kakva tuga i bol.Tadic u 88 mon zadrzava vreme na svom terenu,sta hoce bod??? Pa izgubite bre 5:0 ali pokazite neku volju i zelju,kao da ih je nelo primorao da dodju danas..Strasno...

Бинср

pre 3 godine

Обавезно овим громадама који гину за грб, химну и заставу, великанима нашег доба дићи национални стадион не од ¼ милијарде, него целе милијарде евра. Заслужили су.

Prosek do proseka

pre 3 godine

Ovaj Savez i selektor bi i Bajern ili Francusku uspeli da ugase, nije to za potcenjivanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GOSPODIN POSEBNI, 6. septembar 2020 22:03)

Inace sve igraci za bajern i francusku

Petar P

pre 3 godine

Kad bude bio novi stadion od 250 mil. biće bolje. Dakle, nemam reči sem da ovu neigru gledamo bar deset poslednjih godina. Da li je moguće da niko ništa ne može ili neće da uradi. Ova antipropaganda fudbala gde se naša poslednja linija muči da loptu održi u posedu i redovno igra unazad i na kraju ka golmanu koji najčešće panično degaržira loptu ili greši je tragična. Kakva je to igra gde nema tačnog pasa, driblinga, kreacije, mašte? Kakva je to igra gde igrači ne pokažu želju da preuzmu bilo kakvu odgovornost i povuku loptu i nešto iskreiraju? Kakva je to igra posle koje bukvalno ne vidite ništa i doživite samo blam? E pa to je igra naše reprezentacije. A o "zaslužnim" patriotskim selektorima da ne govorim. Sramota.

Zevzek

pre 3 godine

Više sam gledao Španija Ukrajina. Španci mogu dve reprezentacije da sastave i uopšte nije važno ko igra. Imaju sistem igre a onda doolazi undividualni kvalitet igrača. A mi? Mi nemamo ništa. Neki kažu nisu naši spremni jer pevenstva nisu počela. Pa kako su spremni španci, nemci, francuzi itd. Mi smo jedna osrednja reprezentacija. I madjari više pokazali id nas

2CRAZY

pre 3 godine

Kolko gluposti ovaj Kolarov radi... bez ikakve potrebe dobio prvi zuti, a sad i crveni... celo poluvreme sa igracem manje... salji u penziju.

Dare

pre 3 godine

Strašna taktika našeg selektora. Kolarov koji je rupa kao levi bek (defnziva) igra centralnog beka.
Radonja igra na poziciji Tadića. Tadić na poziciji ... Ne zna se gori, igrači, selektor ili savez.

car

pre 3 godine

Pod hitno da se batali ova formacija sa tri štopera i kao nekim krilima. Ta krila ne služe ničemu, niti ih ima u odbrani niti ih ima u napadu. Zbog toga nemamo igrača u sredini terena, tu nam je rupa.
Treba da igramo 4-2-3-1 ili 4-4-2 gde bi kao drugi napadač igrao neko kao lažna devetka. Tako bismo imali dobru sredinu terena i ne bismo imali rupe između linija kao što sada imamo.

Dane

pre 3 godine

Kolarov je već godinama najopasniji protivnički igrač po našu reprezentaciju ali izgleda da to nema ko da vidi ili mora da se pravi da ne vidi!

undercover

pre 3 godine

Tumba nije za ovaj posao, jako lose je postavio igru i nije mu prvi put. sto se momaka na terenu tice nema im se puno zameriti jer su prikazali borbenost a kad taktike nema onda se njima nema sta prebacivati kad u takvim uslovima ne moze bolje. jedino Mitrovicu i Radonjicu zbog onih promasenih sansi. otkaz za Tumbakovica i vratite Muslina.

Zulu

pre 3 godine

Koje drvo je ovaj Pavlović ide momak iduće leto u Briž na pozajmicu. A posle turska. U repku bih pre pozvao Nikola Stevanovića iz radničkog nego ovog balvana.

internazionale

pre 3 godine

da dodje bre JIRGEN KLOP nama nema spasa, jer sve potice iz saveza i kriminala. setite se samo protiv Australije sta je bilo na SP.

Stefan

pre 3 godine

Umesto da ulozite u jos 10 arena po celoj srbiji i ulozite para i para da pojedemo ceo balkan i dobijemo najbolju ligu za kosarku, odbojku, rukomet, itd itd. Vi idalje ulazete u fudbal. Jos cete i nacionalni stadion da im gradite.

Vec 20 godina srbi igraju sramotbi fudbal na svim nivima i ligama.

Cak i ona pobeda klinaca moze da se prepise srpskoj genetici a ne nasem fudbalu.

Uzasni ste sramota me sto imamo fidbal vec 20 godina.

Ali bitno da nam fudbaleri glume elitu u beogradu

undercover

pre 3 godine

Tumba nije za ovaj posao, jako lose je postavio igru i nije mu prvi put. sto se momaka na terenu tice nema im se puno zameriti jer su prikazali borbenost a kad taktike nema onda se njima nema sta prebacivati kad u takvim uslovima ne moze bolje. jedno Mitrovicu Radonjicu zbog onih promasenih sansi. otkaz za Tumbakovica i vratitie Muslina.

Čile

pre 3 godine

Nema ovo veze ni sa selektorom ni savezom ni bubama Švabama. Srbi jednostavno ne znaju da igraju fudbal.
Ne mozemo na silu. Jednostavno nismo za taj sport i sto pre to shvatimo manje cemo da se nerviramo

Dart Vejder

pre 3 godine

Totalno bezidejna igra našeg tima, nemamo pleja, nemamo bekove, Mitrović ne može sve sam, ali je promašio zicer, na malo veći presing Turaka ne možemo tri vezana pasa da odigramo, katastrofa

Tragikomedija

pre 3 godine

Ne možemo da igramo sa jednim zadnjim veznim. Njih petorica Turaka dodju na našu polovinu i mi ne možemo da iznesemo loptu nikako. Gudelj pokušava da se otvori i dodje po loptu, ali ne ide, sad je i Maksimović krenuo da se vraća po nju. Napravili smo 5,6 umobolnih dodavanja pozadi koja su mogla skupo da nas koštaju.

neko iz mase

pre 3 godine

meni se sviđa kako igramo , radonjić i kostić polako upadaju u fazon da imaju brze noge i mogu da kombinuju a tadić se polako budi i šalje prave lopte mitroviću . maksa kao i gaćinović uvek skupljači lopte i umeju da odigraju napred , malo mi odbrana škripi i ako ne sumljam u kvalitet pavlovića , milinkovića i kolarova . odbrana sa tri zadnja kad se uigra možeš mnogo mogućnosti da dobiješ u napadu

зуке

pre 3 godine

Колико неповезаности...као на ливади да су се састали, па као ајде да одиграмо неку утакмицу
Најјаче је "вађење" нису почела првенства, па нису они радници у производњи, па поподне пикају фудбал.....
Једном речју СТРАШНО

Predrag Drugi

pre 3 godine

Ovo je gore nego u Rusiji. Totalno raštimovani. Bez ideje. Samo trčanje i krljanje.Ako ovako nastavimo bolje i de ne idemo u Norvešku jer će nas razglaviti. Da prijavimo da imamo pola tima zaraženog Korona virusom , pa u tom slučaju utakmica neće ni da se igra, već će odlučiti žreb o pobedniku. Jedino tako možemo na "sreću" da prodjemo dalje.

dabome

pre 3 godine

Dobro npr:Povredi se Benzema, Luka Jovic zablista u REAL MADRIDU,(sto je po meni realno) i sta cemo tad selektori??I vi i Tumbakovic??Pazi posle igrac jednog Real Madrida nema mesta u ovako losem timu Srbije jer su tako procenili mesec dana pre toga?Ja ne znam dal samo ja vidim da je Luka Jovic klasa?Stvarno je Mitar borben i svaka cast na tome al treba ih il upariti ili dati sansu Jovicu u ovim utakmicama pa videti, pogotovu u ovoj formaciji koja bi njemu vise lezala nego Mitru.Da se pokaze ovaj scenario kao tacan, znas kad bih ja dosao u reprezentaciju da igram?Ne bih dosao dok se ne promene selektor, predsednik fss a moze i predsednik vucic.Ako tad proradi valjace, al sad trenutno Tumbakovic to ne vidi.Jovicu verovatno ne citas komentare ali bih voleo da ne odigras ni minut za ovakve selektore i pljuvace kad budes zablistao u Madridu a vreme ce pokazati ko je u pravu.Ipak nek im je sa srecom veceras.Komentar ionako stoji.

Dušan

pre 3 godine

Kakvo mučenje mozga, teško za gledanje, u kakvoj formaciji mi igramo, šta igra Radonjić, šta igra Kostić, a šta Tadić, ne može se očekivati više, kad su i oni, mučenici, zbunjeni "taktikom" i "formacijom"?! Kakav selektor, kakav kapiten, takva i igra! Nije Matić završio sa reprezentacijom zato što ne voli Srbiju...

kralj

pre 3 godine

N.Maksimovic je odlican igrac I bar dva puta bolji od Grujica(za ove sto se potaju sto Maks.a ne Grujic),Gudelj je potreban jer zatvara rupe kad krenu svi napred,Tadic van forme,odbija se lopta od njega,Lazovic dobar,Kostic takodje nije los,odbrana osim Milenkovica kriminalna,Radonjic brz,sebican I neinteligentan,Mitar nijednu loptu nije dobio,ono je morao da pogodi,treba definitivno jedan kreativniji igrac u polju,mozda Ljajic,ubaciti I Jovica,mozda pogodi za reprezentaciji.

ввс

pre 3 godine

За све вас који тражите линк:
http://live.harleyquinnwidget.live/ Имате за сваку утакмицу гомилу линкова, па изаберите. И аман, bookmark-ujte више ову и друге странице (кликните на звездицу са десне стране у browser-u и имаћете увек сачувану страницу. Не морате је ни гасити (као ја), само је освежите сваки пут.

Joffrey

pre 3 godine

Rekao Rus da Radonjic treba da igra,i evo vam ga Radonjic u startnoj postavi.Nama reprezentaciju ne sastavljaju menadzeri,nego ko god ima neku sugestiju slobodno neka kaze.Struka ispunjava sve zelje.

supermen

pre 3 godine

Stara škola srpskog fudbala pod dirigentom tumbom. Bekovska pa ako pogodi u glavu Mitra posle šta nam bog da. Vrhunski taktički pripremljeno. San Marino će biti nezgodan za nas vrlo brzo

Mladen

pre 3 godine

Posle tri poluvremena u zadnjih sedam dana mogu da konstatujem da jos uvek nisam video JEDNU smislenu akciju. Meni samo nije jasno koja je funkcija selektora? Krstajic za ovog ispada Murinjo. Ovo je toliko lose da me evo stomak pocinje boleti koliko lose igramo. I to protiv neke Turske koja pazi sad isprobava mladje igraca. KATASTROFA

estiar

pre 3 godine

Jel ovo zezanje? Turcima igra treća postava, a uigraniji su od nas 3 puta. Manji presing i gubimo loptu odmah. Aj lepo da izgubimo pa da stave nekog kasvetnog selektora.

Istina

pre 3 godine

Drago mi je sto ne gledam ni ovu utakmicu jer treba mnogo jak zeludac da svari Pavlovica i Milenkovica kao startere a ujedno i najvece kiksare na tim mestima od svih nasih igraca,naravno uz Maksimovica.Skloniti Maksimovicaa,uprkos kiksu za treci gol a ne skloniti panja Pavlovica,koji je dva puta pogresio za prvi primljeni gol je sramota.Ako nista drugo,covek igra u Napoliju i u italijanskoj ligi 5-6 sezona,dok ovo drvo nece ni debitovati u francuskoj jer nema pojma.

Mrgud

pre 3 godine

Koliko igramo u nazad kad bi nam neko rekao da zamislimo da je protivnicki gol ustvari nas mislim da bi mnogo cesce dolazili u sansu za gol. Treba Tumbi reci da proba tu taktiku.

Ivan

pre 3 godine

Zanimljiv kriterijum belorusa koji tolerise njihove mesarske startove za zatvor, slome nogu Lazovicu, i onda za pipanje noktom daje Kolarovu drugi zuti karton.

joker

pre 3 godine

Svi se svađate oko Radonjića koji je igrao za Zvezdu i Mitrovića i Pavlovića grobare i ko je najviše grešio jer ste podeljeni po klubovima, a Tadić koji treba da nosi ekipu je najgori igrač trenutno. Nadam se da će biti bolji u drugom p. inače možemo maksimum remi da izvučemo

Antištoper

pre 3 godine

Možda naši igrači igraju u velikim klubovima, gde i čistačice imaju visoke plate, ali to su sve vodonoše i fizikalci, sem Tadića i Ljajića. Niko tu nije neki igrač koji je sposoban da nešto kreira, nego sve neki koji kvare igru i nešto trče i požrtvovani su a fudbal u suštini ne razumeju. Sve neki štoperi, totalno defanzivni zadnji vezni, vezni igrači sa očajnom tehnikom i polukvalifikovani napadači kojima treba lopta na trepavicu da bi dali gol. Budimo realni, sem 2-3 igrača, niko tu u stvari ne zna da igra fudbal i to je razlog zbog koga ovako prolazimo i ne znam čemu se čudimo. Nekada smo bili evropski brazilci a sad smo evropski fizikalci i to je to.

toni23

pre 3 godine

samo u Srbiji novine i strucnjaci prave megazvezde koji realno nisu za top klubove, primer Pavlovic, bice veliki promasaj Monaka, ako odigras solidno u kukuruz ligi ne znaci da ces biti igrac za Evropu, sudbina fudbalera Srbije: Monako, Anderleht, turska liga, grcka, kipar, koreja i na kraju kineska liga

eX

pre 3 godine

Vidi se da mi nemamo trenera za repku, niko ne trenira ovaj tim kako treba oni samo dodju odrade jedan trening i ajde igramo, kao da su na ulici.

nebitno

pre 3 godine

Neverovatno mi je sta trazi i sta pokusava ovaj nesretni Radonjic na terenu. Bolje da je Jovica ubacio da stoji u 16-ercu iako je u formi kao ja posle 3 dana na festivalu i jos 4 na afteru, mislim da bi vise imali koristi, a Ljajic je morao da igra od pocetka. Igramo bez beka, sa tri krila i tri defanzivna veznjaka. Majko mila! Tumba koji uporno sa aut linije vice -"ide lopta ide lopta", i to je nazalost verovatno sve sto ume da kaze ovim momcima, zakomplikovao je i poremetio sve postulate prostog fudbala. Nemamo igru nikakvu, nismo stvorili sansu za prvih 45. sreca pa ni ovi Turci veze nemaju.
Ja sam lud sto se nerviram zbog srpskog reprezentativnog fudbala zadnjih 20 godina, dokle ce Kokeze, Karadzici i slicni da nas kanalisu ?!

Đole

pre 3 godine

Srbija od danas definitivno nije fudbalska nacija
(Kico, 06. septembar 2020 21:43)

Nije nikad ni bila. Jedini protivnici na istom nivou su Liechtenstein, San Marino ili Andorra. Ali i tu nisam siguran dal bi Srbija pobedila.... nažalost ali to je istina.

Lesser watch

pre 3 godine

Ekipa u kojoj Milenković, Kolarov, Gudelj i rođeni kikser Pavlović kreiraju akcije, teško može i Gibrialtar da dobije. Sredina terena jednostavno ne postoji. To se vidi i u našoj ligi gde stranci i naši igrači od preko 33 godini jedini znaju da stanu na loptu i nešto da iskreiraju. Ovi naši i mlađi su uglavnom ,,borbrni".

JPR24

pre 3 godine

Opet Pavlovic, taj decko ce nas ponovo sahraniti.
(pavlovic na klupu, 06. septembar 2020 20:57)

Nije problem Pavlović, već Selektor koji nema pojma i cela ekipa koja je izgubljena u potpunosti sto se odbrane tiče. U napadu se ponekad malo snadju, mora i to da se desi, a ostalo, cirkus živi ! Bez uvrede za Pravi Cirkus !!

1914

pre 3 godine

Svaka utakmica drugi tim i taktika,ovo je skandal šta se radi sa reprezentacijom od strane FSS kome su bitniji jugoslovenski blizanci od Srbije.Tumbiša veliki stručnjak izmišlja dosad nigde vidjenu taktiku sa tri krila.Za nedelju dana su nam iz tima nestala tri najbolja igrača u vezi-Matić,Milivojević,Sergej.Ovaj kriminal treba prijaviti policiji,ovo je za robiju šta se radi,nemoguće je toliko neznanje.Ne pljujte po igračima,u ovakvim okolnostima nisu krivi nizašta.

MarkoPFC

pre 3 godine

Gledao sam poslednjih 15 min prvog pol i delovalo je odlicno. Ako bi ovako stalno igrali bilo bi odlicno. Mislim da treba pokusavati i sa Jovicem u napadu jer kada je ovako brz protok lopte Mitrovic tu malo štrči jer je trom.

undercover

pre 3 godine

Radonjic i Mitrovic su krivi ako ovo izgubimo. ovaj prvi zeznuo cistu kontru 2 na 1 a ovaj drugi promasio cist zicer kad je bio sam pred golmanom.

Amdjrbf

pre 3 godine

Molim vas za link! Nigde ne mogu da pronađem, hvala u napred!
(remi majstor, 06. septembar 2020 20:45)

Batman-Stream
Reddit soccer streams ... imaš 100 linkova

Nikola

pre 3 godine

Kad god su nas malo pritisli mi apsolutno uvek izgubimo loptu, neverovatno koliko su nasi igraci tehnički neobičeni, a i taktički jer kretanje bez lopte izgleda da je misaona imenica, a to su dve najbitnije stvari u fudbalu. P.S. Radonjić 9 duela, svih 9 izgubio. 3 puta mu se Kostić nudi i treba da mu gurne loptu u prostor za direktan sprint ka golu, a ovaj sva 3 puta dribla i naravno gubi loptu. Meni zaista vise nije jasno sta se desava sa ovim ljudima kad zaigraju za reprezentaciju.

Cisse 9

pre 3 godine

Radonjic jos uvek nije naucio da primi loptu ,steta. Ima brzinu o dribling ali kontrolu lopte i primanje katastrofa a plus je i sebican. Gojko svaki put kaze Milinekovic kad je lopta kod Pavlovica , strasno.

Miki

pre 3 godine

Bez zelje da komentarisem ovaj horor od fudbala, da li je neko primetio da komentator NIJEDNOM nije pogodio kada Milenkovic, a kada Pavlovic igra loptom? U 100 maraka da on i ne zna ko je ko. Pa da li je moguce da ovakvi prinauceni ljudi rade.. Kakav javasluk, kakva neprofesionalnost.. Zamislite sad da je ovako u svakom segmentu drustva.

Vilingrađanin

pre 3 godine

Mislim da je našim selektorima zabranjeno da uopšte razmotre postavu sa dva napadača. Šta tačno igra Radonjić? Levog ofanzivnog veznog? Kakav god da je Jović, dečko igra za Real Madrid a za reprezentaciju igra svaku petu utakmicu!

Dragan

pre 3 godine

Za uve sto traze link,bolje nemojte jer nema sta da se gleda i postede cete sebe..tuga i zalost manekena koji seckaju i bez ideje kako prici Turskom golu..

Руска Душа

pre 3 godine

За 35 година, колико пратим фудбал свашта сам видео. Ипак, наши ме често изненаде и подсете да не знам ништа о овој игри, када је играју наши клубови или репрезентација..
Имамо два лева "крила" или шта ли су? Вероватно на смену сваки други напад, један трчи а други одмара. Штета што се сударају по некад, али вероватно нису добро разумели Жигића.
Наш голман се баца ногама на шут са 20 метара, види се да се напредовало са голманским тренинзима.
А они што смо "украли" из америчког фудбала, да кад је лопта код наше задње линије испуцају у аут што ближе противничком голу, па ми онда померимо све линије, то ми је генијално. Зато увек имамо по три задња везна, да сва тројица кваре игру противницима. Невероватно како се нико тога раније није сетио..
Ипак, врхунски утисак ми је кошаркашко чување лопте након изведеног аута. Наш бек иде поред лопте и чува је, неће да је додирне, да време не почне да тече. Мора да је синоћ на сплаву више времена провео са кошаркашима..
Све у свему, фидбал је занимљива игра.
Спортски поздрав.

estiar

pre 3 godine

Posle raznih Djorića, Ćurčića i ostalih sa spiska kojima je trebalo odati počast vodjenja reprezentacije, nadam se da se sa Tumbom spisak završava i da konačno može da dodje neki mladi stručnjak, koji shvata kako se igra moderan fudbal. Mada znajući FSS, to vreme teško da će ikada doći.

Cisse 9

pre 3 godine

Tuzno je da je nas najbolji golman i dalje Stojkovic. Ovog Rajkovica stalno hvale a on kad god brani za reprezentaciju glumi nekog Noera pa dribla dodaje nogom ali problem je da ne zna pa doda protivniku. I to nije prvi put protiv Irske pre par god je driblao igraca i popio gol.

ucha

pre 3 godine

Sergej mora da igra, a za Jovica da se i ne postavlja pitanje. Nejtalentovaniji mladi spic mu sedi na klupi. Posto duzi niz godina nemamo igru, najbolje mu je bilo da upari Jovica i Mitrovica i na njih bunarenje. I mitar nije los, al Jovic je svetska klasa. A mogao je i Ljajica da pusti, zna Turke. A formacija 3-5-2, Tadic malo isturen i to je to.

BorisSrj

pre 3 godine

Cestitke za kapitena Kolarova, veoma pametno dobijen prvi zuti, loptubtreba napucati sto dalje poslije faula 70 metara od tvog gola. I onda sto prike u drugom dobiti drlugi zuti da se stignes isturati i srediti za splav do zadnjeg sudiskog zvizduka. Bravo!

Zorz

pre 3 godine

Kakav zicer promasi Mitrovic, koja komedija da ce lik po svemu sudeci postati najbolji strelac reprezentacije ukljucujucu i SFRJ, a reprezentacija u nikad losijem stanju, pametnom dosta...

Andrea Djani

pre 3 godine

Odbrana Rajkovica nogom posle suta sa 30 metara je slika i prilika stanja u nasoj reprezentaciji , tj.i golman koji ima najbolju sezonu kada obuce dres A tima postaje izgubljen

NY

pre 3 godine

Mi nikakav sistem igre nemamo. Savez dezorganizovan. Promenismo gomilu selektora. Jedini koji je nešto znao i imao sistem mi ga oterasmo. Onda došao šegrt Krstajić. Neki igrači neće da igraju a ovi koji se odazovu twk da otaljaju posao da ih ne bi prozvali da su izdajice. Nema ideje u igri nema trčanja, stalno se nešto isprobava. Nemamo standardnu odbranu standardnih 11 i to godinama. Nismo pobedili nikog iz prvih 15

xyz

pre 3 godine

Otpustiti ceo prvi tim i rezervni takođe, selektora, pomoćnike selektora, lekara, fizijatra, skupljače lopte van terena i tetkice sa džogerima pride.

veliki strumf

pre 3 godine

Rajkovic - jedno katastrofalno ispucavanje i jedna nesigurna intervencija.
Pavlovic - nesiguran i nepouzdan. Posle kornera igrac mu pobegao 2 metra i imao sansu, jedno lose dodavanje i greska u opasnoj zoni. Te dve greske njega i Rajkovica neka iole bolja ekipa bi lagano kaznila.
Kolarov - korektno.
Milenkovic - korektno.
Lazovic/Gacinovic - nista za sada.
Gudelj - dao je JEDNU loptu napred. Imao je bar jos 5 puta u dobrim situacijama da da loptu unapred, igracu blizu sesnaesterca, i kada coveku deluje da je neverovatno da ne doda unapred, on nekako pronadje nekog igraca pozadi i opet doda unazad. Pa to je nestvarno.
Maksimovic - nevidljiv.
Kostic - nesto pokusavao. Potez utakmice je centarsut tamo gde u krugu od 30 metara nije bilo nikogA, CAK NI GOLMANA. Treba i to znati.
Radonjic - izgubio je bukvalno svaku loptu koju je imao u nogama. Kod one kontre i sanse ocajno reagovao. kao da je i brzinu izgubio.
Tadic - nevidljiv, duh.
Mitrovic - nedopustivo sta je promasio. Nismo, doduse, ni zasluzili taj gol. Imao jednu priliku da u kontri doda loptu unapred i izbaci saigraca, ali je prespooooor i dok se on okrenuo - izgubi loptu.

Sve u svemu, za 4o minuta ocena igre NULA! Malo smo zivnuli u zadnjih 5 minuta. Napad slab, a odbrana porozna i cim se pritisne puca. Sve u svemu, neka jaca reprezentacija bi nas napunila.

ElHombre

pre 3 godine

Klasika, 2 utakmice: penal i crveni za protivnike. Nas tim ne mora da igra vise, mi uvek u bitnim utakmicama dajemo penale ili dobijemo crveni, tako vec 10 godina.

Very stable genius

pre 3 godine

Kapiram Tumbakovica - taktika je uspavati protivnika besomucnim dodavanjem u zadnjoj liniji, a onda iznenada sutnuti loptu napred.

ucha

pre 3 godine

Sergej mora da igra, a za Jovica da se i ne postavlja pitanje. Nejtalentovaniji mladi spic mu sedi na klupi. Posto duzi niz godina nemamo igru, najbolje mu je bilo da upari Jovica i Mitrovica i na njih bunarenje. I mitar nije los, al Jovic je svetska klasa. A mogao je i Ljajica da pusti, zna Turke. A formacija 3-5-2, Tadic malo isturen i to je to.

MK

pre 3 godine

Bravo Kolarove majstore. Prvo umesto da skočiš i izbaciš loptu, ti stojiš i blokiraš svog golmana da ispuca - pa još se posle dereš na svoje saigrače.

Pa onda bezpotrebno dobiješ žuti za izbijanje lopte, onda drugi žuti kao da si hteo bez bunjenja da izađeš iz igre.

Straight Outta München

pre 3 godine

Vidim ozbiljan pomak i napredak u nasoj igri.Sada dosta brze i fluidnije uspevamo da prebacimo loptu od protivnicke korner zastavice do naseg golmana. Tzv “srpska antitranzicija”

Mladen cg

pre 3 godine

Možda je vrijeme da se suočimo sa bolnom realnošću da reprezentacija Srbije nije u rangu selekcija koje mogu da urade nešto veliko; prosto, ne postoji igra , ne postoji ni naznake igre ( osim u prvih 25 minuta , u Rusiji). Iako sam uvijek optimista, vidim da je ova formacija , bez bekova, promašaj! Čak nije ni važan rezultat, jer su Turci igraju prijateljski meč, odnosno, za uigravanje igrača koji nisu u prvom planu, ovo nije dobro!

Milos

pre 3 godine

Nista nama ne pomaze...dzaba nam one zlatne generacije omladinaca,sve unistismo...evo 53 minut i samo jedan sut u okvir gola kao domacin!!

horhe

pre 3 godine

Kao da nam je turski selektor pravio taktiku, ako iz prekida postignemo gol i postignemo, ostalo je sramno! Naši fudbaleri kao da su glumci pa imaju dublere kad igraju za reprezentaciju! Užas

Bojan

pre 3 godine

Svi su skontali da ne mozemo ni dva pasa da povezemo pa nam igraju visoki presing i onda ide ispucavanje lopte. Zadnje vreme doslo kad nam cak i Turci diktiraju igru na Marakani.

Mijat

pre 3 godine

Ne razumem strucnjake koji su se smejali Hrvatima juce. Gledao njih i gledam ove balvane danas. Razlika nebo i zemlja i u pristupu i u kvaliteti. Verujte, pre bih da igramo kao oni i popusimo cetri gola nego da se ovako jadnicki mrcvarimo po nasoj polovini bez ikakve ideje kako proturiti loptu napred. Ne znam sta da kazem. Jad i cemer.

Mr. Max

pre 3 godine

Prodje 25 min i već mučnina počinje da me hvata. Toliko bezidejna igra da je to za nepoverovati. Pavlović je zalutao medju reprezentativce. Evo ulazi Gaćinović za koga mislim da ovde mora da bude mesta. Mi ne možemo da povežemo dve utakmice u istom sastavu i istoj formaciji. Šta se to dešava. Rezervni tim Turske bi trebalo da zgazimo ako u nama ima želje za odlazak na EP jer ako njih nemožemo dobiti šta će tek biti protiv Norveške.

Nema najboljeg

pre 3 godine

Zasto ti Tumbakovicu ne igra Ljajic koji bolje poznaje Tursku igru nego svi ostali zajedno, uz to je nas ubedljivo najbolji kreator igre ?!!

Becki konjusari

pre 3 godine

Molim vas za link! Nigde ne mogu da pronađem, hvala u napred!
(remi majstor, 06. septembar 2020 20:45)


http://freestreams-live1.com/sport-klub-1/

Nadam se da imas adblock.

Tragikomedija

pre 3 godine

Dobre izmene je napravio iskreno. Daje šansu Rajkoviću koji je najbolji golman francuske lige bio ove sezone da se pokaže, Maksimović na klupu posle kiksa, samo ne znam kako će Radonjić ili Lazović, u zavisnosti ko gde igra, da se snadju u toj malo više centralnoj ulozi. Drago mi je što je pružio Pavlović šansu da se iskupi za prošlu utakmicu, nadam se da će da pokaže svoj potencijal večeras.

Srbija

pre 3 godine

To je to. Jedino Sergej za Lazovica i bolje nemamo! Sad da li Gudelj ili Grujic moze se raspravljati. Gudelj je dobar, mada je Grujic mladji i igra mnogo vise u klubu. Kao izmene Jovic za Mitrovica, Gacinovic za Maksimovica i Ljajic mozda za Tadica ili nekoga iz veznog reda. Ali ovo je najbolja formacija za ove igrace koje imamo. Ovo mora biti kostur i kraj. Mozda kao gore navedeno samo menjati igraca ili dva. Sad uigravati i ne menjati mnogo. Svidjaju mi se Radonjic inKostic po bokovima! Imamo brzinu napokon. Kad vec nemamo kvalitetnih bekova u odbrani

Formazione

pre 3 godine

Mi moramo da igramo nesto kao Inter znaci 3-5-2. Tri stopera, dva bocna igraca, u sredini trojka ili dva malo iza i jedan polu spic kao Tadic i napred sa dva napadaca mozda Vlahovic i Mitar.

nostalgija

pre 3 godine

Nevorovatno je koliko dugo vec nemamo napadaca, onako bas pravu klasu, na evropskom nivou, kao sto Bosna ima Dzeka npr. Nadao sam se da ce Luka to da bude, ali ocigledno nista od toga. Tuga je da nam je Mitrovic najbolji(a realno jeste) napadac.

BG

pre 3 godine

Koji je ovo cirkus mila majko, sada mu igra Pavlovic cemtralnog igraca u odbrani...tri klasicna krila (Lazovic, Kostic, Radonjic)....Gudelj koji blage veze nema...Prava slika i prilika stanja u drustvu.

ofanzivni spoljni

pre 3 godine

Nije losa ovakva formacija sa tri nazad, i dva zadnja vezna, jer su dva bocna ofanzivni igraci Kostic i Lazovic-Radonjic prava krila, tako da fakticki Srbija igra sa 5 ofanzivnih igraca. Dok je Muslinu u ovoj formaciji spoljne igrace igrao Kolarov ispred koga je bio Kostic, a desno je bio Rukavina ispred koga je bio Tadic, tako da je Srbija bukvalno igrala sa 7 defanzivnih igraca.

flintstone

pre 3 godine

Imaš 2 igrača u postavi, ovo ostalo D grupa evropskog fudbala, za stepenicu iznad Moldavije, Malte, Kipra, F. O.
Ljaljic bi morao igrati.

Aleks

pre 3 godine

Ako budu igrali kao prvih 20 minuta protiv Rusije, dobijamo 3:0.
Odnosno, da su i protiv Rusije igrali kao u prvih 20 minuta protiv Rusije, i to bi bilo 3:0...

Letasaq

pre 3 godine

Ovo je 4-3-3 valjda. Mislim da između te i 352,treba uzeti ovu. Kra imamo, a i vezni red će morati da trči. Znao je Muslin šta radi,za gol vise

4-4-2

pre 3 godine

Mi ne znamo da igramo sa 3 igraca u odbrani. Samo 4-4-2, da konacno zaigramo sa 2 napadaca nakon Zigica i Pantelica, Mijatovica-Milosevica...
Golman-uigravati samo jednog
Odbrana-Kolarov-Milenkovic- Nastasic ili ustaliti nekog pa makar Pavlovica-Lazovic, dok se ne pojavi neko
Maksimovic-Grujic- uigrati i ne manjati, Sergej zamena ili da menja nekog kad igramo ofanzivnije
Kostic-Tadic krila
Jovic-Mitrovic, konacno dva prava napadaca

Grey

pre 3 godine

Guneš kaže da naš tim vredi 420 miliona evra.
Neka da pola tih para i neka ih vodi sve za Tursku, dajemo i strucni stab i ostali "mobilijar" gratis.

Ika

pre 3 godine

Nemanja Radonjić? Taj se još bavi fudbalom?
(Zanzibar Orahovatz, 06. septembar 2020 20:05)

Prvotimac Marseja :)
Dokle vise toliko jeftinih i glupih sala na račun naših fudbalera, čemu toliko mržnje? :)

u Primeri igraju majstori fudbala

pre 3 godine

Ne mogu da verujem, Real Madrid zeli dati ogromnu minutazu Luki, decko se pakleno sprema za pocetak sezone. Na poseban zahtev FSS Real pravi istupak i pusta Luku da se prikljuci ekipi protiv Rusije i Turske i pored peripetija oko Kovida19, a verovatno ce odigrati par minuta. Ovo je uzas.

BorisSrb

pre 3 godine

Formacija katastrofa ponovo. znaci opet se smijesi lagani poraz.
pozitivno sto nema kiksera Maksimovica, i sto Lazovic igra na svojoj poziciji pa mozda i bude neke ravnoteze na sredini...
negativno sto Radonjic igra na desnoj strani koju bi trebao da pokriva citavu, a od toga nema nista.

Kuki

pre 3 godine

Ocekujem oko 20-25 dobre igre i ostatak meca lose i bezijdejne. Ocekujem da opet ne znamo da odgovorimo na presing protivnicke ekipe, a da isti necemo da igramo. Rezlutat ukoliko nas malo posluzi sreca i ne bude vecih kikseva u odbrani, sto nece biti ni malo lako, moze da bude i pozitivan.

Profa

pre 3 godine

Kad se sklone politicari i mafija iz naseg fudbala mozda nesto i uradimo i u klupskom i na reprezantativnom nivou...Dotle mrka kapa i ovaj sarenis od sastava i selektora klimaca glavama...

Sale

pre 3 godine

u mesto das se gradi Sistem za igrace koji imamo mi igramo nesto levo..

Po igracima koji imamo samo ovako moze nesto biti:

Rajkovic/Dimitrovic, Kolarov, Milenkovic, S. Mitrovic, Radonjic, SMS, Grujic, Kostic, Tadic, Gacinovic, Mitrovic (4-2-3-1).

SMS i Grujic mogu da budu veoma dobar tandem.

Imamo za napad jos i dobru Klupu.

Fali nam kvalitet u centralnoj defansivi i na desnom Beku.

Kuki

pre 3 godine

Ocekujem oko 20-25 dobre igre i ostatak meca lose i bezidejne. Ocekujem da opet ne znamo da odgovorimo na presing protivnicke ekipe, a da isti necemo da igramo. Rezlutat ukoliko nas malo posluzi sreca i ne bude vecih kikseva u odbrani, sto nece biti ni malo lako, moze da bude i pozitivan.

Pile

pre 3 godine

Jedva sam cekao nedelju uvece da mogu malo kao covek da se nerviram kada igraju ”Orlovi”.

Ludacka postava, niko ovde ne zna ko ce gde da bije. Bice veselo!

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Не зна се ко је први голман, не зна се ко игра, не зна се у ком систему се игра, са истих 11 у две узастопне утакмице нисмо изашли још од 2010. године, одбрана очајна, средини терена пас према напред мисаона именица, Митровић одсечен. Слика и прилика нереда у друштву и држави. Фудбал је најбоље огледало стања свести једног народа.

Vukk

pre 3 godine

Meni nije jasno kako nema mjesta za Sergeja, da je Italijan bio bi im glavni igrac. Ja ga ne volim previse, ali on jedini ima nesto klasno u sebi uz Tadica.

Pile

pre 3 godine

Jedva sam cekao nedelju uvece da mogu malo kao covek da se nerviram kada igraju ”Orlovi”.

Ludacka postava, niko ovde ne zna ko ce gde da bije. Bice veselo!

M

pre 3 godine

Коларов сума сумарум 2 утакмице: 2 шута небу под облаке и 2 жута тј. 1 црвени. Капитенски.

BorisSrj

pre 3 godine

Cestitke za kapitena Kolarova, veoma pametno dobijen prvi zuti, loptubtreba napucati sto dalje poslije faula 70 metara od tvog gola. I onda sto prike u drugom dobiti drlugi zuti da se stignes isturati i srediti za splav do zadnjeg sudiskog zvizduka. Bravo!

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Не зна се ко је први голман, не зна се ко игра, не зна се у ком систему се игра, са истих 11 у две узастопне утакмице нисмо изашли још од 2010. године, одбрана очајна, средини терена пас према напред мисаона именица, Митровић одсечен. Слика и прилика нереда у друштву и држави. Фудбал је најбоље огледало стања свести једног народа.

Vukk

pre 3 godine

Meni nije jasno kako nema mjesta za Sergeja, da je Italijan bio bi im glavni igrac. Ja ga ne volim previse, ali on jedini ima nesto klasno u sebi uz Tadica.

зуке

pre 3 godine

Колико неповезаности...као на ливади да су се састали, па као ајде да одиграмо неку утакмицу
Најјаче је "вађење" нису почела првенства, па нису они радници у производњи, па поподне пикају фудбал.....
Једном речју СТРАШНО

Antištoper

pre 3 godine

Možda naši igrači igraju u velikim klubovima, gde i čistačice imaju visoke plate, ali to su sve vodonoše i fizikalci, sem Tadića i Ljajića. Niko tu nije neki igrač koji je sposoban da nešto kreira, nego sve neki koji kvare igru i nešto trče i požrtvovani su a fudbal u suštini ne razumeju. Sve neki štoperi, totalno defanzivni zadnji vezni, vezni igrači sa očajnom tehnikom i polukvalifikovani napadači kojima treba lopta na trepavicu da bi dali gol. Budimo realni, sem 2-3 igrača, niko tu u stvari ne zna da igra fudbal i to je razlog zbog koga ovako prolazimo i ne znam čemu se čudimo. Nekada smo bili evropski brazilci a sad smo evropski fizikalci i to je to.

Igram golf

pre 3 godine

Pročitah komentar da bi za nas bilo super da nam selektor bude Slaviša Jokanović.
U potpunosti se slažem.Trener je stvarno velike klase.Ali postoji razlog zašto ih uvek dobri treneri odbiju.Niko više nije budala da sluša bandu korumpiranih komunista iz 90-tih i da im oni sastavljaju ekipu.Zbog toga niko od naših fenomenalnih trenera neće da ulazi u mafijaške dilove.Pre par godina smo bili prvaci sveta u fudbalu u mladjoj kategoriji i umesto da gradimo reprezentaciju sa tim divnim momcima mi dalje imamo u ekipi polu pismene igrače-svaka čast pojedincima,ali većina trenutnih igrača igra zato što je neka komunjara to naredila uz blagoslov ostalih neznalica koji gledaju samo da uzmu pare jer su podmićeni da bi igrale neznalice .Zbog toga smo tu gde jesmo i naravno ispadamo u grupu C lige nacija.
Norveška nas pobedjuje i to je to. Bolje da ne odemo na EP jer će se svi nad nama iživljavati
Toliko.
Ogorčenje-ali maksimalno.

fudbaler grga

pre 3 godine

Izreka bilo, ne ponovilo se! Iako smo skloni da nivo umeca višestruko (ne)opravdano uvećamo, postoje oni trenuci kada se zapitamo – može li gore od ovoga?
Upravo je to najbesmislenije pitanje jer naravno da može, a u to su nas uverili i „orlovi“ koji su imali svoje trenutke za nezaborav od kako se nacionalni tim takmiči pod imenom Srbija. Ovo je pet najvećih blamaža reprezentacije Srbije.

KAZAHSTAN – SRBIJA 2:1
SRBIJA – ESTONIJA 1:3
SLOVENIJA – SRBIJA 1:0
MAKEDONIJA – SRBIJA 1:0
UKRAJINA – SRBIJA 5:0

Porazi koji su ih kasnije verovatno i koštali plasmana na veliko takmičenje.

Da se ne lažemo, naši fudbaleri su daleko od evropskog krem-društva. Kroz kvalifikacije nisu uspeli da izbore plasman na EP. Ostaje nada kroz plej-of Lige nacija, ali niko ne može da garantuje da će i tim zaobilaznim putem uspeti.
Nije mi jasno, zašto većina misli da su nam samo selektori krivi? ne nisu, za trideset godina, promenili smo trideset selektora, to je samo alibi da bi opravdali neuspeh nespretnih fudbalera.

Antištoper

pre 3 godine

Pa to vam je to narode. Od kad je Vidić postao najbolji naš fudbaler, a što je nažalosnije po naš fudbal, to je i bio, počelo je forsiranje raznih Milenkovića, Pavlovića i ostalih ,,talentovanih" igrača koji u suštini isto kao i gore pomenuti Vidić pojma o stvarnom fudbalu nemaju. Dok su nam glavni igrači bili, Karasi, Aćimović, Vukotić, Milutinović, Piksi, Savićević, Mijatović i još mnogi drugi majstori, zvali su nas evropski Brazilci. A kad su nam najbolji Vidić, Gavrančić, Nastasić, Milenković, Ivanović. Kolarov, Pavlović, sada komotno mogu da nas zovu evropski balvani.

Tyson

pre 3 godine

Tumbakovic, covek koji je pozvao 5 napadaca na okup .... 5!!!

A jedan jedini mu je odigrao svaki minut na obe utakmice

A pozvao samo jednog vise igraca za celu odbranbenu liniju .... koga je ovaj covek prevario da dobije ikakvu trenersku poziciju

Šile

pre 3 godine

Tragikomično. Pitam se samo dokle će da se brukamo? Imali ko normalan i da razjuri sve te neznalice{da ne kažem neku težu reč} iz FSS. Prvo predsednik pa za njim svi ostali. A selektor dobio mesto kao znak zahvalnosti.

Andrea Djani

pre 3 godine

Odbrana Rajkovica nogom posle suta sa 30 metara je slika i prilika stanja u nasoj reprezentaciji , tj.i golman koji ima najbolju sezonu kada obuce dres A tima postaje izgubljen

Dare

pre 3 godine

Znaš kakva je utakmica kad uspes da napises pet komentara, spustis se u pekaru po burek, popijes pivo na terasi. Odeš u wc tri puta i ništa nisi propustio. ok, vidim tek sad da je kolarov pocrveneo ali to se uopšte ne oseti, igra je ista kao i pre isključenja.

aco

pre 3 godine

За добробит српског фудбала треба да изгубимо пар утакмица за редом, чак и по цену да не одемо на ЕП, па да се ови из Савеза склоне и да кренемо од нуле. Кокеза би покварио и кликер.

zvezdas

pre 3 godine

Navijam za CZ, ali mislim da treba Jokanovicu ponuditi da bude selektor, covek je uveo dva kluba u Premier ligu, igra moderan fudbal, a me fudbal od pre 30 godina.
Ovo je bruka, igraci su solidni, ali ko muve bez glave.

MK

pre 3 godine

Bravo Kolarove majstore. Prvo umesto da skočiš i izbaciš loptu, ti stojiš i blokiraš svog golmana da ispuca - pa još se posle dereš na svoje saigrače.

Pa onda bezpotrebno dobiješ žuti za izbijanje lopte, onda drugi žuti kao da si hteo bez bunjenja da izađeš iz igre.

internazionale

pre 3 godine

da dodje bre JIRGEN KLOP nama nema spasa, jer sve potice iz saveza i kriminala. setite se samo protiv Australije sta je bilo na SP.

Đole

pre 3 godine

Srbija od danas definitivno nije fudbalska nacija
(Kico, 06. septembar 2020 21:43)

Nije nikad ni bila. Jedini protivnici na istom nivou su Liechtenstein, San Marino ili Andorra. Ali i tu nisam siguran dal bi Srbija pobedila.... nažalost ali to je istina.

Bojan J.

pre 3 godine

Pavlović je danas odigrao sasvim korektno, mada je mogao da skrivi onaj penal kad su se laktali u vazduhu. Ne mogu da verujem da nije Mitrovića u nekom trenutku zamenio Vlahovićem ili Jovićem. Tumbaković mora da ide, nema dalje!

Marko99

pre 3 godine

За добробит српског фудбала треба да изгубимо пар утакмица за редом, чак и по цену да не одемо на ЕП, па да се ови из Савеза склоне и да кренемо од нуле. Кокеза би покварио и кликер.
(aco, 06. septembar 2020 22:10)

Ti stvarno mislis da bi oni otisli? Pa na Balkanu niko ne odgovara ni za ozbiljnije stvari od sporta a narod suti.

Petar P

pre 3 godine

Kad bude bio novi stadion od 250 mil. biće bolje. Dakle, nemam reči sem da ovu neigru gledamo bar deset poslednjih godina. Da li je moguće da niko ništa ne može ili neće da uradi. Ova antipropaganda fudbala gde se naša poslednja linija muči da loptu održi u posedu i redovno igra unazad i na kraju ka golmanu koji najčešće panično degaržira loptu ili greši je tragična. Kakva je to igra gde nema tačnog pasa, driblinga, kreacije, mašte? Kakva je to igra gde igrači ne pokažu želju da preuzmu bilo kakvu odgovornost i povuku loptu i nešto iskreiraju? Kakva je to igra posle koje bukvalno ne vidite ništa i doživite samo blam? E pa to je igra naše reprezentacije. A o "zaslužnim" patriotskim selektorima da ne govorim. Sramota.

Zevzek

pre 3 godine

Više sam gledao Španija Ukrajina. Španci mogu dve reprezentacije da sastave i uopšte nije važno ko igra. Imaju sistem igre a onda doolazi undividualni kvalitet igrača. A mi? Mi nemamo ništa. Neki kažu nisu naši spremni jer pevenstva nisu počela. Pa kako su spremni španci, nemci, francuzi itd. Mi smo jedna osrednja reprezentacija. I madjari više pokazali id nas

Grey

pre 3 godine

Guneš kaže da naš tim vredi 420 miliona evra.
Neka da pola tih para i neka ih vodi sve za Tursku, dajemo i strucni stab i ostali "mobilijar" gratis.

Dare

pre 3 godine

Strašna taktika našeg selektora. Kolarov koji je rupa kao levi bek (defnziva) igra centralnog beka.
Radonja igra na poziciji Tadića. Tadić na poziciji ... Ne zna se gori, igrači, selektor ili savez.

Paranoid Android

pre 3 godine

Hajde da razumem da pola igraca nije u trenaznom ciklusu ali pauza ne traje toliko da zaboravis loptu od koje zivis da primis kako treba!

Iako je bilo bolno za gledati, odbrana od crvenog - odlicna.

Tumba i taktika iz 80-ih nisu vredni komentara .

Top

pre 3 godine

Dragi komsije, ovo je najbeskorisnije potrošenih 90 minuta u mom životu.
Ne znam kada cu vas ponovno gledati. Mozda ako zaigrate protiv Brazila Hrvatske Francuske Argentine.
Ovo sto igrate je negledljivo. Bez uvrede

estiar

pre 3 godine

Posle raznih Djorića, Ćurčića i ostalih sa spiska kojima je trebalo odati počast vodjenja reprezentacije, nadam se da se sa Tumbom spisak završava i da konačno može da dodje neki mladi stručnjak, koji shvata kako se igra moderan fudbal. Mada znajući FSS, to vreme teško da će ikada doći.

Kontras

pre 3 godine

Najozbiljnije predlazem svim medijima da bojkotuju bilo kakav izvestaj o utakmicama "nase" nazovi fudbalske reprezentacije.

Najozbiljnije predlazem da se to razmotri u sportskim redakcijama svih medija.

Evo, taman igraju pred onoliko publike koliko i zasluzuju (karma je cudo). Jos da se izvestava onoliko koliko zasluzuju (uopste) i to ce biti dovoljan pokazatelj koliko nam je stalo do ove grupe gradjana koja sama sebe naziva fudbalskim reprezentativcima Srbije.

Ne izvestavajte o njima. Niti nas zanima, niti zasluzuju da se izvestava o njima.

Ovo sto prikazuju je odavno sramota.

Objavite. Hvala.

Aleksandar

pre 3 godine

Tumbaković je zabluda od trenera koga je pregazilo vreme.
Pored toga igrači se vuku po terenu kao da igraju po kazni.
Raspad sistema je očigledan.

Mijat

pre 3 godine

Ne razumem strucnjake koji su se smejali Hrvatima juce. Gledao njih i gledam ove balvane danas. Razlika nebo i zemlja i u pristupu i u kvaliteti. Verujte, pre bih da igramo kao oni i popusimo cetri gola nego da se ovako jadnicki mrcvarimo po nasoj polovini bez ikakve ideje kako proturiti loptu napred. Ne znam sta da kazem. Jad i cemer.

Milos

pre 3 godine

Nista nama ne pomaze...dzaba nam one zlatne generacije omladinaca,sve unistismo...evo 53 minut i samo jedan sut u okvir gola kao domacin!!

SNSKartel

pre 3 godine

Ajde ljudi smirite se malo, sad kad smo postali tigar regiona i ekonomska sila vi zaista kukate zbog fudbala? Nemoze sve i bolji zivot i sportski uspesi

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Мајко рођена, на шта је ово личило...Какви ће сад бити изговори... Трава зелена, лопта округла, Турци у белим дресовима, Плутон у корелацији са Сиријусом у Вага сазвежђу је одговоран за овакво издање наших... При том, одмах треба нагласити, да не буде да нисмо на време упозорили, време у Норвешкој средином октобра зна бити доста хладно, а с обзиром да наши фудбалери ( читај: манекени ) играју јужније и нису навикли на такве временске услове, немојте очекивати да покажемо све што (не)знамо, јер, виша сила је виша сила. Тако да, ова утакмица и она у Норвешкој ће нам добро доћи да видимо на кога можемо да рачунамо у квалификацијама за наредна такмичења, јер, као што рекосмо, нисмо ми неспособни, него виша сила се уротила против нас... Ето, то вам је у најкраћем разлог оваквих представа наших "фудбалера" у последњих ху година... Није ни до савеза, ни до менаџера, они желе најбоље "нашем" фудбалу, није ни до оних несрећника на зеленој површини, већ Бог (виша сила) и опозиција имају ту деструктивну улогу која нам не дозвољава да испољимо све своје квалитете.

Čile

pre 3 godine

Nema ovo veze ni sa selektorom ni savezom ni bubama Švabama. Srbi jednostavno ne znaju da igraju fudbal.
Ne mozemo na silu. Jednostavno nismo za taj sport i sto pre to shvatimo manje cemo da se nerviramo

Miki

pre 3 godine

Meni jedan covek pricao da je jednom gledao utakmicu gde je tim i sa 10 igraca pokusavao da igra dalje, a ne samo da sutira sto dalje od svog gola, ja nisam mogao da verujem.

BG

pre 3 godine

Koji je ovo cirkus mila majko, sada mu igra Pavlovic cemtralnog igraca u odbrani...tri klasicna krila (Lazovic, Kostic, Radonjic)....Gudelj koji blage veze nema...Prava slika i prilika stanja u drustvu.

Merhaba

pre 3 godine

.
Bunarenje, loš finiš, puno izgubljenih duela, predvidivo, staromodno, bez kreacija i pravih šansi, puno krivih dodavanja, dosadno.
Srbija i Turska igraju identično.
Neoboriv dokaz da je to jedan te isti narod.

Bole

pre 3 godine

Igrač manje nama preostaje da idemo na kontre, ali naš selektor ne shvata da je u tom slučaju Mitrović beskoristan i da nam treba neko brži napred. Tuga.

supermen

pre 3 godine

Stara škola srpskog fudbala pod dirigentom tumbom. Bekovska pa ako pogodi u glavu Mitra posle šta nam bog da. Vrhunski taktički pripremljeno. San Marino će biti nezgodan za nas vrlo brzo

Руска Душа

pre 3 godine

За 35 година, колико пратим фудбал свашта сам видео. Ипак, наши ме често изненаде и подсете да не знам ништа о овој игри, када је играју наши клубови или репрезентација..
Имамо два лева "крила" или шта ли су? Вероватно на смену сваки други напад, један трчи а други одмара. Штета што се сударају по некад, али вероватно нису добро разумели Жигића.
Наш голман се баца ногама на шут са 20 метара, види се да се напредовало са голманским тренинзима.
А они што смо "украли" из америчког фудбала, да кад је лопта код наше задње линије испуцају у аут што ближе противничком голу, па ми онда померимо све линије, то ми је генијално. Зато увек имамо по три задња везна, да сва тројица кваре игру противницима. Невероватно како се нико тога раније није сетио..
Ипак, врхунски утисак ми је кошаркашко чување лопте након изведеног аута. Наш бек иде поред лопте и чува је, неће да је додирне, да време не почне да тече. Мора да је синоћ на сплаву више времена провео са кошаркашима..
Све у свему, фидбал је занимљива игра.
Спортски поздрав.

veliki strumf

pre 3 godine

Smejurija od fudbala. Dve bedne reprezentacije. Na kraju ovaj Gacinovic ima 3 čiste situacije da centrira ali džaba kad nikoga ne ume da pogodi...

Dart Vejder

pre 3 godine

Totalno bezidejna igra našeg tima, nemamo pleja, nemamo bekove, Mitrović ne može sve sam, ali je promašio zicer, na malo veći presing Turaka ne možemo tri vezana pasa da odigramo, katastrofa

xyz

pre 3 godine

Otpustiti ceo prvi tim i rezervni takođe, selektora, pomoćnike selektora, lekara, fizijatra, skupljače lopte van terena i tetkice sa džogerima pride.

goran

pre 3 godine

Kako nam funkcionise sve u drzavi takav nam je i fudbal,samo sto ovde ne moze da se politici krije i prodaje magla ,sve se odmah vidi na licu mesta.Ocekivanja nam velika a mogucnosti bas bas male.

ucha

pre 3 godine

Sergej mora da igra, a za Jovica da se i ne postavlja pitanje. Nejtalentovaniji mladi spic mu sedi na klupi. Posto duzi niz godina nemamo igru, najbolje mu je bilo da upari Jovica i Mitrovica i na njih bunarenje. I mitar nije los, al Jovic je svetska klasa. A mogao je i Ljajica da pusti, zna Turke. A formacija 3-5-2, Tadic malo isturen i to je to.

Very stable genius

pre 3 godine

Kapiram Tumbakovica - taktika je uspavati protivnika besomucnim dodavanjem u zadnjoj liniji, a onda iznenada sutnuti loptu napred.

neutrino

pre 3 godine

Nešto razmišljam, s obzirom da je neko u komentarima već pomenuo "bunarenje" i preskakanje sredine kao moguću uspešnu opciju... koliko god to zvučalo možda čudno, slažem se! Kao nekada Žigić i Pantelić... da se igra na Mitrovića i Jovića. Dakle Mitar je ionako spor, ali jak u duelima i trebalo bi samo da spušta Joviću loptu, a ovaj samo da trči i uleće u prazno i mislim da bi mnogo bolji efekat na igru imala ta taktika nego li ovaj pokušaj modernog fudbala od noge do noge. Mi jednostavno nemamp dovoljno tehnički potkovane igrače, osim Tadića i možd Ljajića retko ko zna čak i da iskontroliše jednu loptu, jedan pas. Tako da... vratimo se korenima... ako hoćemo rezultat, a za lepu igru moramo da sačekamo lepu i talentovanu selekciju!

Bojan

pre 3 godine

Nas reprezentativni fudbal me podseca na nasu rukometnu reprezentaciju. Nekad bili sjajni danas smo bleda senka, zaostali u vremenu. Spori, pasivni, neprecizni u pasu, svaki igrac drzi loptu po 10-15 sekundi, bez uigranih akcija, bez koncepcije i ideje. Izadjemo na teren pa o-ruk, aj da izbunarimo nesto pomocice bog. I tako poslednjih 20 godina.

Mladen

pre 3 godine

Posle tri poluvremena u zadnjih sedam dana mogu da konstatujem da jos uvek nisam video JEDNU smislenu akciju. Meni samo nije jasno koja je funkcija selektora? Krstajic za ovog ispada Murinjo. Ovo je toliko lose da me evo stomak pocinje boleti koliko lose igramo. I to protiv neke Turske koja pazi sad isprobava mladje igraca. KATASTROFA

Chuki

pre 3 godine

Svaka ljudi vama cast kad mozete da gledate reprezentaciju Srbije, po mom misljenju da se tako izrazim najmenadzerskija, najlopovskija repstacija koju je veliki deo naroda odbacio i ne oseca je kao svoju, Radomir Antic pokojni je uspeo da vrati koliko toliko kult reprezentacije, licno ja sam ih poslednji put gledao na SP 2018 misleci da ce biti drugacije ali ne i dalje je sve drugo vaznije od rezultata reprezentacije, amtosfera ocajna vec 20 godine, pojedine puskom teras da igraju za nacionalni tim, pojedini dodju da odmore od klubskog fudbala, i vi ljudi ste mazohisti sto i dalje trpite ovu tugu. Znam ja nasa je drugu nemamo, ok tacno, ne boli mene kad se izgubi to je normalno ali igra, atmosfera i sve ovk vwc traje 20 godina i nikada nista od nas, mozda se nekada dosta i ocekuje, ljudi mi smo realno 3 rang u Evropi kao reprezetacija i to jw realnost.

Mantis

pre 3 godine

Srbija izvukla bod protiv Turske u Beogradu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pa dobro, podjela bodova u familiji je
razumno, ipak je jedna grana familije
upravljalo drugom granom i to skoro
500 godina. Hrvati bi rekli ~ ostaje u obitelji!!!

Profa

pre 3 godine

Kad se sklone politicari i mafija iz naseg fudbala mozda nesto i uradimo i u klupskom i na reprezantativnom nivou...Dotle mrka kapa i ovaj sarenis od sastava i selektora klimaca glavama...

Tyson

pre 3 godine

Kao dve amaterske ekipe u parku posle nekoliko piva

Sramota od fudbala sa obe strane

Tumbakovic nema pojma kako da sastavi ekipu, nema tu neke strukture i organizacije, stalno se menja sastav nista da se odluci, svaki put igraci igraju kao da je prvi put da su se ikada zajedno sastali

bole

pre 3 godine

Kaze selektor da igraci nisu u formi,nije im pocelo prvenstvo,pa onda sto nisi pozvao igrace iz nase lige oni su u formi,igraju jos i ligu šampiona i ligu evrope

Milan

pre 3 godine

Kako to da niko od ovih sto sastavljaju spisak reprezentacije nije rekao Tumbi da ima 4 napadaca na spisku... Covek kuci cuva 0 0,strasno!!!Totalno nebitno takmicenje i umesto da igra fudbal on se ziheraski brani...Jedino pozitivno je ako Kolarovu ovaj karton vazi za baraz.

Rothmans

pre 3 godine

Sreća naša pa su i ovi mučeni Turci gori od nas i ne umeju da daju gol pa taman da se igralo do sutra. Možda i opstanemo nekako u Ligi B ali Euro sa ovakvim izdanjima sigurno videti nećemo, Norvežani će nas surovo kazniti.

u Primeri igraju majstori fudbala

pre 3 godine

Ne mogu da verujem, Real Madrid zeli dati ogromnu minutazu Luki, decko se pakleno sprema za pocetak sezone. Na poseban zahtev FSS Real pravi istupak i pusta Luku da se prikljuci ekipi protiv Rusije i Turske i pored peripetija oko Kovida19, a verovatno ce odigrati par minuta. Ovo je uzas.

Optimista

pre 3 godine

Pa mi kao da igramo u gostima,ko je ekonom reprezentacije,nasi igraci se klizaju kao na ledu.Igru cu komentarisati ako je bude bilo.Sramota!!!

ElHombre

pre 3 godine

Klasika, 2 utakmice: penal i crveni za protivnike. Nas tim ne mora da igra vise, mi uvek u bitnim utakmicama dajemo penale ili dobijemo crveni, tako vec 10 godina.

Dane

pre 3 godine

Kolarov je već godinama najopasniji protivnički igrač po našu reprezentaciju ali izgleda da to nema ko da vidi ili mora da se pravi da ne vidi!

eX

pre 3 godine

Vidi se da mi nemamo trenera za repku, niko ne trenira ovaj tim kako treba oni samo dodju odrade jedan trening i ajde igramo, kao da su na ulici.

Vilingrađanin

pre 3 godine

Mislim da je našim selektorima zabranjeno da uopšte razmotre postavu sa dva napadača. Šta tačno igra Radonjić? Levog ofanzivnog veznog? Kakav god da je Jović, dečko igra za Real Madrid a za reprezentaciju igra svaku petu utakmicu!

Joffrey

pre 3 godine

Rekao Rus da Radonjic treba da igra,i evo vam ga Radonjic u startnoj postavi.Nama reprezentaciju ne sastavljaju menadzeri,nego ko god ima neku sugestiju slobodno neka kaze.Struka ispunjava sve zelje.

undercover

pre 3 godine

Tumba nije za ovaj posao, jako lose je postavio igru i nije mu prvi put. sto se momaka na terenu tice nema im se puno zameriti jer su prikazali borbenost a kad taktike nema onda se njima nema sta prebacivati kad u takvim uslovima ne moze bolje. jedino Mitrovicu i Radonjicu zbog onih promasenih sansi. otkaz za Tumbakovica i vratite Muslina.

Straight Outta München

pre 3 godine

Vidim ozbiljan pomak i napredak u nasoj igri.Sada dosta brze i fluidnije uspevamo da prebacimo loptu od protivnicke korner zastavice do naseg golmana. Tzv “srpska antitranzicija”

Batistuta

pre 3 godine

Ljudi ovo je sramota kako se igra za nacionalni tim. Nekima se ocigledno ni ne igra ali nece da kazu nego kao da namerno prave kartone. Imamo reprezentaciju koja je vec godinama medju 10 najskupljih reprezentacija u Evropi a rezultati su nam na nivou
Albanije, Makedonije, Finske, Luksemburga itd...

milan

pre 3 godine

uhvatila me muka jer izbacili djokovica zbog gluposti a ovi nasi veze ali veze nemaju. nema ko da centrira. nije mi jasno sta oni uce na tim treninzima kada ne mogu coveka da pogode ni priblizno.


daleko bilo kakvo vece, strasno.

JA NISAM

pre 3 godine

Imali ste više sreće nego pameti jer ovi Turci nemaju pojma.
(mario, 06. septembar 2020 22:43)

Tak si brzo zaboravil Portugal ????????

Rodoljub

pre 3 godine

Da se dovedu svi igrači poput malog Pavlovića,pa da mi ne bude žao i kad izgubimo,bar znam da bi se borili. A ne da bacam vreme na manekene.

Mr. Max

pre 3 godine

Prodje 25 min i već mučnina počinje da me hvata. Toliko bezidejna igra da je to za nepoverovati. Pavlović je zalutao medju reprezentativce. Evo ulazi Gaćinović za koga mislim da ovde mora da bude mesta. Mi ne možemo da povežemo dve utakmice u istom sastavu i istoj formaciji. Šta se to dešava. Rezervni tim Turske bi trebalo da zgazimo ako u nama ima želje za odlazak na EP jer ako njih nemožemo dobiti šta će tek biti protiv Norveške.

Bojan

pre 3 godine

Svi su skontali da ne mozemo ni dva pasa da povezemo pa nam igraju visoki presing i onda ide ispucavanje lopte. Zadnje vreme doslo kad nam cak i Turci diktiraju igru na Marakani.

Stefan

pre 3 godine

Umesto da ulozite u jos 10 arena po celoj srbiji i ulozite para i para da pojedemo ceo balkan i dobijemo najbolju ligu za kosarku, odbojku, rukomet, itd itd. Vi idalje ulazete u fudbal. Jos cete i nacionalni stadion da im gradite.

Vec 20 godina srbi igraju sramotbi fudbal na svim nivima i ligama.

Cak i ona pobeda klinaca moze da se prepise srpskoj genetici a ne nasem fudbalu.

Uzasni ste sramota me sto imamo fidbal vec 20 godina.

Ali bitno da nam fudbaleri glume elitu u beogradu

veliki strumf

pre 3 godine

Rajkovic - jedno katastrofalno ispucavanje i jedna nesigurna intervencija.
Pavlovic - nesiguran i nepouzdan. Posle kornera igrac mu pobegao 2 metra i imao sansu, jedno lose dodavanje i greska u opasnoj zoni. Te dve greske njega i Rajkovica neka iole bolja ekipa bi lagano kaznila.
Kolarov - korektno.
Milenkovic - korektno.
Lazovic/Gacinovic - nista za sada.
Gudelj - dao je JEDNU loptu napred. Imao je bar jos 5 puta u dobrim situacijama da da loptu unapred, igracu blizu sesnaesterca, i kada coveku deluje da je neverovatno da ne doda unapred, on nekako pronadje nekog igraca pozadi i opet doda unazad. Pa to je nestvarno.
Maksimovic - nevidljiv.
Kostic - nesto pokusavao. Potez utakmice je centarsut tamo gde u krugu od 30 metara nije bilo nikogA, CAK NI GOLMANA. Treba i to znati.
Radonjic - izgubio je bukvalno svaku loptu koju je imao u nogama. Kod one kontre i sanse ocajno reagovao. kao da je i brzinu izgubio.
Tadic - nevidljiv, duh.
Mitrovic - nedopustivo sta je promasio. Nismo, doduse, ni zasluzili taj gol. Imao jednu priliku da u kontri doda loptu unapred i izbaci saigraca, ali je prespooooor i dok se on okrenuo - izgubi loptu.

Sve u svemu, za 4o minuta ocena igre NULA! Malo smo zivnuli u zadnjih 5 minuta. Napad slab, a odbrana porozna i cim se pritisne puca. Sve u svemu, neka jaca reprezentacija bi nas napunila.

Fk@Jedinstvo Ub

pre 3 godine

Pa dali ovaj Selektor zna da postoje izmene, pa pozoves toliko igraca i vidis da je Radonjic mrtav od 60minuta,Mitrovis samo na ledja i padni, pa pusti Jovica, pusti Aleksica, pusti bre jos nekog da igra!!

Nikiton

pre 3 godine

Kakva tuga i bol.Tadic u 88 mon zadrzava vreme na svom terenu,sta hoce bod??? Pa izgubite bre 5:0 ali pokazite neku volju i zelju,kao da ih je nelo primorao da dodju danas..Strasno...

car

pre 3 godine

Pod hitno da se batali ova formacija sa tri štopera i kao nekim krilima. Ta krila ne služe ničemu, niti ih ima u odbrani niti ih ima u napadu. Zbog toga nemamo igrača u sredini terena, tu nam je rupa.
Treba da igramo 4-2-3-1 ili 4-4-2 gde bi kao drugi napadač igrao neko kao lažna devetka. Tako bismo imali dobru sredinu terena i ne bismo imali rupe između linija kao što sada imamo.

Zločesti

pre 3 godine

Komsije, prvi puta ste uspjesniji u nogometu nego tenisu.
U nogometu niste izgubili od “jake” Turske, a Nole izbačen s US opena.

Zorz

pre 3 godine

Kakav zicer promasi Mitrovic, koja komedija da ce lik po svemu sudeci postati najbolji strelac reprezentacije ukljucujucu i SFRJ, a reprezentacija u nikad losijem stanju, pametnom dosta...

2CRAZY

pre 3 godine

Kolko gluposti ovaj Kolarov radi... bez ikakve potrebe dobio prvi zuti, a sad i crveni... celo poluvreme sa igracem manje... salji u penziju.

Lane

pre 3 godine

Šta čovek da kaže na ovakvu igru naše reprezentacije? Šta? Ovo je totalni antifudbal i nejasno mi je kako neko ovo sad može da opravda? Šta je ovo ljudi? Turci probavaju mlade igrače a mi ne možemo jednu akciju da napravimo... Neverovatno. Za nas je C liga. Tu možda možemo da se "nadigravamo" sa reprezentacijama sličnog kvaliteta i to je to. NUMEMO!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Опет их менаџери слабо саставили. БОЈКОТ док год их они састављају! ☝

Dušan

pre 3 godine

Kakvo mučenje mozga, teško za gledanje, u kakvoj formaciji mi igramo, šta igra Radonjić, šta igra Kostić, a šta Tadić, ne može se očekivati više, kad su i oni, mučenici, zbunjeni "taktikom" i "formacijom"?! Kakav selektor, kakav kapiten, takva i igra! Nije Matić završio sa reprezentacijom zato što ne voli Srbiju...

Cisse 9

pre 3 godine

Radonjic jos uvek nije naucio da primi loptu ,steta. Ima brzinu o dribling ali kontrolu lopte i primanje katastrofa a plus je i sebican. Gojko svaki put kaze Milinekovic kad je lopta kod Pavlovica , strasno.

SrbinSSS

pre 3 godine

Sramota. Igraju ko babe Kolarov bezobrazan. Sreća što nismo nabušeni. Teren očajan klizanju se kao da je klizalište. Lošu igru neopravdava pauza većine igrača nego nedovoljna borba i želja.

estiar

pre 3 godine

Jel ovo zezanje? Turcima igra treća postava, a uigraniji su od nas 3 puta. Manji presing i gubimo loptu odmah. Aj lepo da izgubimo pa da stave nekog kasvetnog selektora.

JPR24

pre 3 godine

Opet Pavlovic, taj decko ce nas ponovo sahraniti.
(pavlovic na klupu, 06. septembar 2020 20:57)

Nije problem Pavlović, već Selektor koji nema pojma i cela ekipa koja je izgubljena u potpunosti sto se odbrane tiče. U napadu se ponekad malo snadju, mora i to da se desi, a ostalo, cirkus živi ! Bez uvrede za Pravi Cirkus !!

Cisse 9

pre 3 godine

Tuzno je da je nas najbolji golman i dalje Stojkovic. Ovog Rajkovica stalno hvale a on kad god brani za reprezentaciju glumi nekog Noera pa dribla dodaje nogom ali problem je da ne zna pa doda protivniku. I to nije prvi put protiv Irske pre par god je driblao igraca i popio gol.

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 3 godine

Тугар, чемер, јад !!!
Под 1. Например Видића за председника ФСС.
Под 2. За селектора неко од следећих : Пикси, Паун, Милојевић или Јокановић.
Под 3. Немешање менаџера и гарантујем да би ишли на свако Светско и Европско.
Поздрав.

Dag Kristi

pre 3 godine

Krstajić, Tumbaković,... Očekujem Savu Miloševića i katastrofu srpskog reprezentativnog tima.
(UŠATI i uplakani, 06. septembar 2020 23:55)

Savo je Murinjo za ovu dvojicu

horhe

pre 3 godine

Kao da nam je turski selektor pravio taktiku, ako iz prekida postignemo gol i postignemo, ostalo je sramno! Naši fudbaleri kao da su glumci pa imaju dublere kad igraju za reprezentaciju! Užas

tumba tumba

pre 3 godine

Najslabiji u grupi.
Tablica
Rusija 6
Mađarska 3
Turska 1 (bolja go razlika)
Srbija 1
Turska je bila bolja na terenu, statistika u korist Turske, posed lipte, udarci, napadala a Srbija se branila, i Srbija još crveni, i jedan se ozledio.

veliki strumf

pre 3 godine

Kolarov je dobio crveni nakon sto se sporohodni Pavlovic gušio u oblaku prašine iza onog Turčina. Nije opravdanje, ali morao on da zatvori.

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Da li naši reprezentativci pogledaju snimak utakmice koju odigraju,baš me zanima kako izgleda igra iz njihovog ugla.To se odnosi i na selektora.Ja koji sam igrao i trenirao fudbal do svoje osamnaeste nije baš da ništa ne znam ono što vidim je da ovo kod nas ništa ne valja.

Ika

pre 3 godine

Nemanja Radonjić? Taj se još bavi fudbalom?
(Zanzibar Orahovatz, 06. septembar 2020 20:05)

Prvotimac Marseja :)
Dokle vise toliko jeftinih i glupih sala na račun naših fudbalera, čemu toliko mržnje? :)

Predrag Drugi

pre 3 godine

Ovo je gore nego u Rusiji. Totalno raštimovani. Bez ideje. Samo trčanje i krljanje.Ako ovako nastavimo bolje i de ne idemo u Norvešku jer će nas razglaviti. Da prijavimo da imamo pola tima zaraženog Korona virusom , pa u tom slučaju utakmica neće ni da se igra, već će odlučiti žreb o pobedniku. Jedino tako možemo na "sreću" da prodjemo dalje.

nebitno

pre 3 godine

Neverovatno mi je sta trazi i sta pokusava ovaj nesretni Radonjic na terenu. Bolje da je Jovica ubacio da stoji u 16-ercu iako je u formi kao ja posle 3 dana na festivalu i jos 4 na afteru, mislim da bi vise imali koristi, a Ljajic je morao da igra od pocetka. Igramo bez beka, sa tri krila i tri defanzivna veznjaka. Majko mila! Tumba koji uporno sa aut linije vice -"ide lopta ide lopta", i to je nazalost verovatno sve sto ume da kaze ovim momcima, zakomplikovao je i poremetio sve postulate prostog fudbala. Nemamo igru nikakvu, nismo stvorili sansu za prvih 45. sreca pa ni ovi Turci veze nemaju.
Ja sam lud sto se nerviram zbog srpskog reprezentativnog fudbala zadnjih 20 godina, dokle ce Kokeze, Karadzici i slicni da nas kanalisu ?!

Ljubitelj nogometa

pre 3 godine

Unaprijed se izvinjavam ako cu nekoga uvrijediti i sto cu biti brutalno iskren.
Gledati Srbiju kako igra nogomet je mučenje.
Uvreda za svakog iskonskog ljubitelja nogometa.
Ne sjecam se da sam ikada pogledao utakmicu u kojoj napadate, igrate uzbudljivo, pokazujete klasu, magiju, srce, pametnu igru, taktiku, kreacije.
Ljudi dragi, vi jednostavno ne znate igrati nogomet.
Bez ljutnje. Pozdrav.

Miki

pre 3 godine

Bez zelje da komentarisem ovaj horor od fudbala, da li je neko primetio da komentator NIJEDNOM nije pogodio kada Milenkovic, a kada Pavlovic igra loptom? U 100 maraka da on i ne zna ko je ko. Pa da li je moguce da ovakvi prinauceni ljudi rade.. Kakav javasluk, kakva neprofesionalnost.. Zamislite sad da je ovako u svakom segmentu drustva.

Svašta

pre 3 godine

Prava prijateljska utakmica i podjela bodova između predaka i potomaka. Vidi se da Turska, kao roditelj kad pušta djetetu, Srbiji dali bod za radost i masovno podizanje ega za okršaj s Norveškom.

vidimo se za 10ak godina

pre 3 godine

Tu smo negde sa andorom, luksemburgom, farskim ostrvima ...

Domacu ligu i represtaciju :D mogu samo da gledaju partijski aktivisti po zadatku.

dabome

pre 3 godine

Dobro npr:Povredi se Benzema, Luka Jovic zablista u REAL MADRIDU,(sto je po meni realno) i sta cemo tad selektori??I vi i Tumbakovic??Pazi posle igrac jednog Real Madrida nema mesta u ovako losem timu Srbije jer su tako procenili mesec dana pre toga?Ja ne znam dal samo ja vidim da je Luka Jovic klasa?Stvarno je Mitar borben i svaka cast na tome al treba ih il upariti ili dati sansu Jovicu u ovim utakmicama pa videti, pogotovu u ovoj formaciji koja bi njemu vise lezala nego Mitru.Da se pokaze ovaj scenario kao tacan, znas kad bih ja dosao u reprezentaciju da igram?Ne bih dosao dok se ne promene selektor, predsednik fss a moze i predsednik vucic.Ako tad proradi valjace, al sad trenutno Tumbakovic to ne vidi.Jovicu verovatno ne citas komentare ali bih voleo da ne odigras ni minut za ovakve selektore i pljuvace kad budes zablistao u Madridu a vreme ce pokazati ko je u pravu.Ipak nek im je sa srecom veceras.Komentar ionako stoji.

Mladen cg

pre 3 godine

Možda je vrijeme da se suočimo sa bolnom realnošću da reprezentacija Srbije nije u rangu selekcija koje mogu da urade nešto veliko; prosto, ne postoji igra , ne postoji ni naznake igre ( osim u prvih 25 minuta , u Rusiji). Iako sam uvijek optimista, vidim da je ova formacija , bez bekova, promašaj! Čak nije ni važan rezultat, jer su Turci igraju prijateljski meč, odnosno, za uigravanje igrača koji nisu u prvom planu, ovo nije dobro!

internazionale

pre 3 godine

ja koliko znam kad dodjes za repr. da igras das sve od sebe pre svega zbog svoje drzave i svog naroda jer njih predstavljas kad izadjes na teren. a dtuga stvar je to sto mozes da odigras dobro i da te zapaze neki skauti. a ovi nasi ne znam zasto uopste izlaze na teren.

BGD

pre 3 godine

Tumba nikad nije bio neki trener ali u ove dve utakmice je bas bio ocajan.I dalje igra sa jednim spicem,dva zadnja vezna i tri stopera.Od te igre nema koristi,a da ne govorim sto je posle ubacio smotanog Djuricica koji ne zna gde se nalazi.

joker

pre 3 godine

Svi se svađate oko Radonjića koji je igrao za Zvezdu i Mitrovića i Pavlovića grobare i ko je najviše grešio jer ste podeljeni po klubovima, a Tadić koji treba da nosi ekipu je najgori igrač trenutno. Nadam se da će biti bolji u drugom p. inače možemo maksimum remi da izvučemo

Bojan

pre 3 godine

Kapitenski potez, šutiranje lopte nakon sudijskog zvižduka i potom ostaviš ekipu na cedilu. Kad je Bane Ivanović tako ostavio ekipu?

Lesser watch

pre 3 godine

Ekipa u kojoj Milenković, Kolarov, Gudelj i rođeni kikser Pavlović kreiraju akcije, teško može i Gibrialtar da dobije. Sredina terena jednostavno ne postoji. To se vidi i u našoj ligi gde stranci i naši igrači od preko 33 godini jedini znaju da stanu na loptu i nešto da iskreiraju. Ovi naši i mlađi su uglavnom ,,borbrni".

Бинср

pre 3 godine

Обавезно овим громадама који гину за грб, химну и заставу, великанима нашег доба дићи национални стадион не од ¼ милијарде, него целе милијарде евра. Заслужили су.

xyz

pre 3 godine

Tadicu postovanje.Ali moj utisak,spor,gusi,nije pogodio 1 ubacivanje.Mozda gresim,ali mora to brze i sigurnije.Takodje Mitar,decko je borac,ali on je ubojit ,kada imamo centarsuteve,kornere.Na pola terena,ne vredi mnogo.U toj situaciji,bolji(brzi)Vlahovic i Jovic.
Djuricic i Lazovic su pruzili dobre partije.Ostali,slabo.

mario

pre 3 godine

Pa odakle ti ideja da bilo šta prozboriš,kad smo svi videli kako su vas Portugalci izmasakrirali juče. Gospodo “doprvaci”.
(Simke, 7. septembar 2020 02:07)
Baš ti je usporedba nema što...
Prvo Hrvatska je igrala bez nekoliko važnih igraća,drugo jesi svjestan da je Portugal Europski prvak i trenutno najjaća ekipa,a i jaća su ekipa od recimo Rusije ili Turske.
A gle za razliku od vas ipak imamo većih rezultata vama je uspjeh uopće se kvalificirati na neko takmićenje,a proći grupu je samo san.

Tragikomedija

pre 3 godine

Dobre izmene je napravio iskreno. Daje šansu Rajkoviću koji je najbolji golman francuske lige bio ove sezone da se pokaže, Maksimović na klupu posle kiksa, samo ne znam kako će Radonjić ili Lazović, u zavisnosti ko gde igra, da se snadju u toj malo više centralnoj ulozi. Drago mi je što je pružio Pavlović šansu da se iskupi za prošlu utakmicu, nadam se da će da pokaže svoj potencijal večeras.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Опет их менаџери слабо саставили. БОЈКОТ док год их они састављају! ☝

Dr mr pr

pre 3 godine

Hvala dragom Bogu,ne gledam ovo!Tugo moja..Nakon ovoga slijede potezi viđeni nebrojeno puta do sada.Smijeniće Tumbakovića,Kolarov će se oprostiti od državnog tima(barem nešto pozitivno u oba slučaja).I opet Jovo na novo!!!Oni koji su postavili stvari gdje jesu nisu i neće nikada biti odgovorni,mogu biti isključivo zaslužni za bilo šta pozitivno.

Salso

pre 3 godine

Mi smo svakako loši ali je greška bila igrati sa Turcima na zvezdinom stadionu. Imali su lep doček u vidu natpisa na severnoj tribini. To im je bila psihološka prednost.

Nikola

pre 3 godine

Kad god su nas malo pritisli mi apsolutno uvek izgubimo loptu, neverovatno koliko su nasi igraci tehnički neobičeni, a i taktički jer kretanje bez lopte izgleda da je misaona imenica, a to su dve najbitnije stvari u fudbalu. P.S. Radonjić 9 duela, svih 9 izgubio. 3 puta mu se Kostić nudi i treba da mu gurne loptu u prostor za direktan sprint ka golu, a ovaj sva 3 puta dribla i naravno gubi loptu. Meni zaista vise nije jasno sta se desava sa ovim ljudima kad zaigraju za reprezentaciju.

1914

pre 3 godine

Svaka utakmica drugi tim i taktika,ovo je skandal šta se radi sa reprezentacijom od strane FSS kome su bitniji jugoslovenski blizanci od Srbije.Tumbiša veliki stručnjak izmišlja dosad nigde vidjenu taktiku sa tri krila.Za nedelju dana su nam iz tima nestala tri najbolja igrača u vezi-Matić,Milivojević,Sergej.Ovaj kriminal treba prijaviti policiji,ovo je za robiju šta se radi,nemoguće je toliko neznanje.Ne pljujte po igračima,u ovakvim okolnostima nisu krivi nizašta.

NY

pre 3 godine

Mi nikakav sistem igre nemamo. Savez dezorganizovan. Promenismo gomilu selektora. Jedini koji je nešto znao i imao sistem mi ga oterasmo. Onda došao šegrt Krstajić. Neki igrači neće da igraju a ovi koji se odazovu twk da otaljaju posao da ih ne bi prozvali da su izdajice. Nema ideje u igri nema trčanja, stalno se nešto isprobava. Nemamo standardnu odbranu standardnih 11 i to godinama. Nismo pobedili nikog iz prvih 15

kralj

pre 3 godine

N.Maksimovic je odlican igrac I bar dva puta bolji od Grujica(za ove sto se potaju sto Maks.a ne Grujic),Gudelj je potreban jer zatvara rupe kad krenu svi napred,Tadic van forme,odbija se lopta od njega,Lazovic dobar,Kostic takodje nije los,odbrana osim Milenkovica kriminalna,Radonjic brz,sebican I neinteligentan,Mitar nijednu loptu nije dobio,ono je morao da pogodi,treba definitivno jedan kreativniji igrac u polju,mozda Ljajic,ubaciti I Jovica,mozda pogodi za reprezentaciji.

Prosek do proseka

pre 3 godine

Ovaj Savez i selektor bi i Bajern ili Francusku uspeli da ugase, nije to za potcenjivanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GOSPODIN POSEBNI, 6. septembar 2020 22:03)

Inace sve igraci za bajern i francusku

Jazz ba

pre 3 godine

@ Merhaba grohotom se smijem.Možete se sada pohvaliti.I to je uspjeh,igrati sa 10 igrača i izvući neriješeno sa silnom Turskom!

flintstone

pre 3 godine

Imaš 2 igrača u postavi, ovo ostalo D grupa evropskog fudbala, za stepenicu iznad Moldavije, Malte, Kipra, F. O.
Ljaljic bi morao igrati.

Dragan

pre 3 godine

Za uve sto traze link,bolje nemojte jer nema sta da se gleda i postede cete sebe..tuga i zalost manekena koji seckaju i bez ideje kako prici Turskom golu..

nostalgija

pre 3 godine

Nevorovatno je koliko dugo vec nemamo napadaca, onako bas pravu klasu, na evropskom nivou, kao sto Bosna ima Dzeka npr. Nadao sam se da ce Luka to da bude, ali ocigledno nista od toga. Tuga je da nam je Mitrovic najbolji(a realno jeste) napadac.

undercover

pre 3 godine

Radonjic i Mitrovic su krivi ako ovo izgubimo. ovaj prvi zeznuo cistu kontru 2 na 1 a ovaj drugi promasio cist zicer kad je bio sam pred golmanom.

undercover

pre 3 godine

Tumba nije za ovaj posao, jako lose je postavio igru i nije mu prvi put. sto se momaka na terenu tice nema im se puno zameriti jer su prikazali borbenost a kad taktike nema onda se njima nema sta prebacivati kad u takvim uslovima ne moze bolje. jedno Mitrovicu Radonjicu zbog onih promasenih sansi. otkaz za Tumbakovica i vratitie Muslina.

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Da ne pričamo uopšteno, evo jednog zapažanja- naši bekovi gnjave loptu dugo (a i to samo ako ih ne pritisnu protivnički napadači) jer sredina ne želi loptu. Kada konačno jedan iz sredine odvuče nekako dva igrača na sebe nekim pokušajem otkrivanja, otvori se prostor za dodavanje unapred kroz sredinu do igrača koji je na poziciji odakle bi trebalo da mu je malo prostora dovoljno da povuče napred ili iskreira neki problem za protivnika. Dakle, desi se povremeno da taj centralni igrač ima oko sebe slobodnih nekih 20-ak m?, ali avaj... Bek tu loptu često propusti da mu pošalje što zbog toga što je nesiguran u preciznost pasa, što zato što i sâm centralni igrač izgleda kao da moli boga da mu ovaj ne pošalje tu loptu. A kada se i to konačno desi, prvo loš prijem lopte ga vrati par metara unazad, onda još sekunda ili dve da je nekako smiri i konačno uspe jedino da je vrati nazad beku koji je do tada već verovatno pod pritiskom. Ovo se ponavlja tokom cele utakmice. Ako ja, kao neko ko nikad fudbal nije trenirao ovo primetim, nikako mi nije jasno kako se ne otkloni taj problem koji je hroničan za naš fudbal već toliko dugo. Sportski pozdrav!

Nema najboljeg

pre 3 godine

Zasto ti Tumbakovicu ne igra Ljajic koji bolje poznaje Tursku igru nego svi ostali zajedno, uz to je nas ubedljivo najbolji kreator igre ?!!

Tragikomedija

pre 3 godine

Ne možemo da igramo sa jednim zadnjim veznim. Njih petorica Turaka dodju na našu polovinu i mi ne možemo da iznesemo loptu nikako. Gudelj pokušava da se otvori i dodje po loptu, ali ne ide, sad je i Maksimović krenuo da se vraća po nju. Napravili smo 5,6 umobolnih dodavanja pozadi koja su mogla skupo da nas koštaju.

toni23

pre 3 godine

samo u Srbiji novine i strucnjaci prave megazvezde koji realno nisu za top klubove, primer Pavlovic, bice veliki promasaj Monaka, ako odigras solidno u kukuruz ligi ne znaci da ces biti igrac za Evropu, sudbina fudbalera Srbije: Monako, Anderleht, turska liga, grcka, kipar, koreja i na kraju kineska liga

Švrle

pre 3 godine

Sve ovo je posledica odluke da se Muslin otpusti sa najboljim u poslednjoj deceniji ,verovatno čovek nike dao da munse petlkaju u posao i onda su došli ovi koji su došli i to je maximum ,normalno.

Ivan

pre 3 godine

Zanimljiv kriterijum belorusa koji tolerise njihove mesarske startove za zatvor, slome nogu Lazovicu, i onda za pipanje noktom daje Kolarovu drugi zuti karton.

Kontras

pre 3 godine

@ caci

Postoje dobri razlozi sto je podrska fudbalskoj reprezentaciji skoro pa nula i sto ih nacija skoro pa mrzi.

Sto ne mrzimo kosarkase, odbojkase, tenisere it.? Sto ne mrzimo rukometase? Pa i rukometasi nemaju neke rezultate, ali se bore i volimo da ih gledamo i niko ih ne mrzi.

Ovi su goto svi zasluzili da ih nacija ignorise, i njih i fudbalski savez. I ponasanjem i nezalaganjem i manekenisanjem i neznanjem.

Kada bude nacija osetila da se trude, da se bar zalazu iako uglavnom ne znaju, tada ce ih podrzati. Do tada za nas ne postoje.

Mrgud

pre 3 godine

Koliko igramo u nazad kad bi nam neko rekao da zamislimo da je protivnicki gol ustvari nas mislim da bi mnogo cesce dolazili u sansu za gol. Treba Tumbi reci da proba tu taktiku.

Man

pre 3 godine

Ček malo... Kostić na levom krilu, Lazović na desnom... šta igra Radonjić?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Plavi269, 6. septembar 2020 19:59)

Pohvalio ga Ruski selektor pre neki dan kaze: gde vam je onaj mali iz O.Marseja a tumba ko tumba hteo opet da ispadne inovantan pa igrao covek sa tri krila. Bilo je price da ce da krene sa dva golmana zato sto ga novinari zadirkuju zasto primamo minimum gol na zadnjih 11 meceva ali jurio je pobedu zato - tri krila.

ucha

pre 3 godine

Sergej mora da igra, a za Jovica da se i ne postavlja pitanje. Nejtalentovaniji mladi spic mu sedi na klupi. Posto duzi niz godina nemamo igru, najbolje mu je bilo da upari Jovica i Mitrovica i na njih bunarenje. I mitar nije los, al Jovic je svetska klasa. A mogao je i Ljajica da pusti, zna Turke. A formacija 3-5-2, Tadic malo isturen i to je to.

boban

pre 3 godine

tumbakovicu otidji ne bi li otisli na evropsko prvenstvo.Mladenovic igra dobro i standardno,Grujic standardno ali Gudelj koji nema 1 utakmicu u nogama,Kolarov koga fudbal ovde interesuje ko babu moraju.Pavlovic ima tri treninga ne igra,kiks igrac i u nasoj ligi ,ali mora.Da li stvarno mislis da neznamo sta radis?

Aleks

pre 3 godine

Žalosno... Dajte molim vas pare koje ulažete u reprezentaciji Srbije u fudbalu onima kojima to zaista treba i koji imaju uspeha i koji se trude da što bolje predstave Srbiju!!! A ovo je sramota.

Zulu

pre 3 godine

Koje drvo je ovaj Pavlović ide momak iduće leto u Briž na pozajmicu. A posle turska. U repku bih pre pozvao Nikola Stevanovića iz radničkog nego ovog balvana.

Mantis

pre 3 godine

Pa odakle ti ideja da bilo šta prozboriš,
kad smo svi videli kako su vas Portugalci
izmasakrirali juče. Gospodo “doprvaci”.
(Simke, 7. septembar 2020 02:07)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Normalnije je biti "izmasakriran"
od prvaka Europe, nego s "mrskom familijom"
dijeliti svojinu.

Srbija

pre 3 godine

To je to. Jedino Sergej za Lazovica i bolje nemamo! Sad da li Gudelj ili Grujic moze se raspravljati. Gudelj je dobar, mada je Grujic mladji i igra mnogo vise u klubu. Kao izmene Jovic za Mitrovica, Gacinovic za Maksimovica i Ljajic mozda za Tadica ili nekoga iz veznog reda. Ali ovo je najbolja formacija za ove igrace koje imamo. Ovo mora biti kostur i kraj. Mozda kao gore navedeno samo menjati igraca ili dva. Sad uigravati i ne menjati mnogo. Svidjaju mi se Radonjic inKostic po bokovima! Imamo brzinu napokon. Kad vec nemamo kvalitetnih bekova u odbrani

HanSolo

pre 3 godine

Ja opet kažem.. Mitrović je panj od špica.. Ne ume da primi loptu na zemlji a ni da doda.. Kostić katastrofa.. Neznam zašto igrći dolaze u nacionalni tim ako će da se "bore i kidaju" na ovakav način.. Bolje nek igra u21 sve mečeve ili da dajemo WO.. Ovo je sramota od fudbala.. Nema presinga nema ni želje biti na terenu.. A Tumbaković.. Najgori do sad.. Odvratno.. Fudbal treba samo zadržati eto za poljane kod nas.. Biti dobar fudbaler je biti i pametan da bi razumeo dinamiku fudbala.. Da razumeš plan trenera.. Da znaš kako da trčiš u tim različitim formacijama.. Takve mi nemamo.. Trće ko guske po igralištu bez plana.. Živi užas.. Ne mogu da zadržu loptu 2 pasa.. Stalno dugačke lopte na tog jadnog Mitrovica a on ne ume da drži loptu po travi.. Niko se ne lomi, a čim dođu nazad u klub trće ko gazele.. Kao taj Kostić na primer..

Zem98p

pre 3 godine

Postovani ljubitelji fudbala u Srbiji i shire, treba konacno da shvatimo da nismo vise ili manje fudbalska nacija. Ne ide nam brate nikako, a kad kao corava koka ubodemo neku pobedu ili remi, radujemo se kao mala deca. Nismo mi jedina zemlja koja prolazi kroz ovakav period. Imq dosta primera i u okruzenju i u Evropi. Treba forsirati druge ekipne i pojedinacne sportove u kojima smo dobri. Mucimo se sa svakom ekipom, pa ko god da nam je trener, nista ne pomaze. Ima tu i sistemskih problema, pocev od toga ko nam vodi Savez, pa na dalje. Sve u svemu nema sanse da ce biti bolje sve dok ne prihvatimo realnost i krenemo da radimo na popravljanju situacije iz korena. Pa, i tada uspeh nije garantovan. Ne treba pljuvati igrace i trenera, oni prosto vise od ovoga be mogu. Nego lepo, skole kosarke, odbojke, vaterpola, tenisa, pa i atletike...i onda ocekivati rezultate. Uzivajte u fudbalu!!!

nesa80

pre 3 godine

ja sam protiv rusije trazio link i nasao,bila korona,zazeleo se sporta i ajde da pogledam,...ovi nasi su mi kroz tu jednu utakmicu ogadili fudbal,sad vise ni ne trezim link,bacio sam pogled na b92 da vidim jel gubimo,sta cekamo,ono pise kolarov iskljucen.sto sam gledao,gledao sam,jedna ali vredna protiv rusije,ohladio sam se odmah.fudbal pisi propalo,sad jedva cekam kosarku,to je nas nacionalni sport,kakvi god da smo i klubovi i reprezentacija mi mozemo da pobedimo koga hocemo.treba drzava da batali fudbal i da ga svedu na amaterski sport.treba sve uloziti u kosarku,u klubove takodje.ono je dinamicno,zanimljivo,znamo da igramo,mi smo ti koji rastuzuju druge jer pobedjujemo.fudbal pustimo drugima ko zna.mi i da hocemo da znamo fudbal mi ga ne razumemo,a kosarku i da necemo ona se lepi za nas

Stručnjak bolji od aktuelnih

pre 3 godine

Pohvalio bi taktiku a posebno se istakao napad. Tako da mogu da kažem da se Srbija sa pravom kotira na visokom četvrtom mestu. To je takoreći izmakla nam bronza za malo.

Марко

pre 3 godine

Kaze selektor da igraci nisu u formi,nije im pocelo prvenstvo,pa onda sto nisi pozvao igrace iz nase lige oni su u formi,igraju jos i ligu šampiona i ligu evrope
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bole, 6. septembar 2020 23:08)

Зато што не може да позове Борјана, Дегенека, Бена, Саногоа, Спиридоновића, Кангу, Томанеа, Боаћија, Иванића, Суму, Асана, Садика, Натка, Шћекића и Бањака. Без тих 15 играча тешко да би Црвена звезда и Партизан играли Лигу шампиона или Лигу Европе.

Istina

pre 3 godine

Drago mi je sto ne gledam ni ovu utakmicu jer treba mnogo jak zeludac da svari Pavlovica i Milenkovica kao startere a ujedno i najvece kiksare na tim mestima od svih nasih igraca,naravno uz Maksimovica.Skloniti Maksimovicaa,uprkos kiksu za treci gol a ne skloniti panja Pavlovica,koji je dva puta pogresio za prvi primljeni gol je sramota.Ako nista drugo,covek igra u Napoliju i u italijanskoj ligi 5-6 sezona,dok ovo drvo nece ni debitovati u francuskoj jer nema pojma.

BorisSrb

pre 3 godine

Formacija katastrofa ponovo. znaci opet se smijesi lagani poraz.
pozitivno sto nema kiksera Maksimovica, i sto Lazovic igra na svojoj poziciji pa mozda i bude neke ravnoteze na sredini...
negativno sto Radonjic igra na desnoj strani koju bi trebao da pokriva citavu, a od toga nema nista.

Đurađ_D_Bul

pre 3 godine

“I podatak za nevericu, posle dve godine "orlovi" su odigrali utakmicu u kojoj nisu primili gol.”

Čim se Stojke sklonio sa gola...

ввс

pre 3 godine

За све вас који тражите линк:
http://live.harleyquinnwidget.live/ Имате за сваку утакмицу гомилу линкова, па изаберите. И аман, bookmark-ujte више ову и друге странице (кликните на звездицу са десне стране у browser-u и имаћете увек сачувану страницу. Не морате је ни гасити (као ја), само је освежите сваки пут.

4-4-2

pre 3 godine

Mi ne znamo da igramo sa 3 igraca u odbrani. Samo 4-4-2, da konacno zaigramo sa 2 napadaca nakon Zigica i Pantelica, Mijatovica-Milosevica...
Golman-uigravati samo jednog
Odbrana-Kolarov-Milenkovic- Nastasic ili ustaliti nekog pa makar Pavlovica-Lazovic, dok se ne pojavi neko
Maksimovic-Grujic- uigrati i ne manjati, Sergej zamena ili da menja nekog kad igramo ofanzivnije
Kostic-Tadic krila
Jovic-Mitrovic, konacno dva prava napadaca

s4

pre 3 godine

ne napadajte kolarova on je uradio sto je ovde morao. ovo je krivica ovoga sto je trcao pored turcina on je trebao da ga faulira. da ga kolarov nije faulirao ovo bi bio cist gol.

Formazione

pre 3 godine

Mi moramo da igramo nesto kao Inter znaci 3-5-2. Tri stopera, dva bocna igraca, u sredini trojka ili dva malo iza i jedan polu spic kao Tadic i napred sa dva napadaca mozda Vlahovic i Mitar.

ofanzivni spoljni

pre 3 godine

Nije losa ovakva formacija sa tri nazad, i dva zadnja vezna, jer su dva bocna ofanzivni igraci Kostic i Lazovic-Radonjic prava krila, tako da fakticki Srbija igra sa 5 ofanzivnih igraca. Dok je Muslinu u ovoj formaciji spoljne igrace igrao Kolarov ispred koga je bio Kostic, a desno je bio Rukavina ispred koga je bio Tadic, tako da je Srbija bukvalno igrala sa 7 defanzivnih igraca.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Realno, mi i jesmo za treći šešir, i to samo zato što nam već dugo odlaze klinci ispod dvadesete pa ih preko nauče nekom fudbalu. Samo zato reprezentacija nije na nivou Malte i Lihtenštajna. Kada bi igrali igrači iz naše lige, i ova nesrećna Turska B selekcija bi nam dala pet komada.

SasaNS

pre 3 godine

ANTIFUDBAL !!! Šta mi igramo ? Najviše dodira sa loptom golman Rajković ?? Od početka kada krenu u napad naši , dođu 30 metara od gola čujes povike sa naše klupe gde žurite , stani vrati ... ? Vratite loptu , polako ... ? Nikada bedniju utakmicu naše reprezentacije nisam gledao ... Ma ne da nismo mi za ovu B grupu , mi smo za neku E grupu da smisle da sedimo tamo i gledamo ostale ! Kakva Norveška , Škotska , Izrael ... ANTIFUDBAL !!! Jedino A. Mitroviću skidam kapu , borac , ali nema sa kim da igra .

Kikujiro

pre 3 godine

Previše smo oštri, i negativni, Tumba je u teškoj situaciji, da podržimo našeg trenera i igrače, sigurno ćemo da zaigramo bolje, može se pobediti Norveška, sigurno.

Amdjrbf

pre 3 godine

Molim vas za link! Nigde ne mogu da pronađem, hvala u napred!
(remi majstor, 06. septembar 2020 20:45)

Batman-Stream
Reddit soccer streams ... imaš 100 linkova

hercegovac

pre 3 godine

Ljudi shvatite,dok je ova vlast na celu drzave nista od reprezentacije,prosto ista je potpuno u rukama vladajuce nomenklature,pogledjte tu osovinu glavnih ljudi oko A i u23 reprezentacije zadnjih par godina,Kokeza-Lalatovic-Krstajic-Terzic(sastavio tim za Rusiju)-Djorovic-Neske Milovanovic-Radonjic na terenu a na tribinama mu menadzer,Tumba je tu kao dokazani "patrijota" posle onog sa crnogorcima jer ovima jedino to i preostaje glumatanje patriotizma da sakriju sve sto su izdali i unistili,a reprezentaciju su nam unistili jer nikada nije izgledalo ovoliko jadno,nikad manje interesovanje,svi digli ruke od repke,i onda mi je smehotres prozivanje tog i tog igraca,ljudi,mozemo samo da im se zahvalimo sto se uopste cimaju i dolaze a od ovoga samo stete imaju,dakle sustinske promene u drzavi,ne u fudbalu nego na globalnom nivou pa tek onda ima smisla ista pricati na ovu temu,razglabati o taktici ko treba da igra,ko je rupa,sastavljati svoje idealne timove...

Letasaq

pre 3 godine

Ovo je 4-3-3 valjda. Mislim da između te i 352,treba uzeti ovu. Kra imamo, a i vezni red će morati da trči. Znao je Muslin šta radi,za gol vise

Čiča

pre 3 godine

Ja se pitam ko nagruva ove silne komentare,kad ono 2/3 od kroasana. Došli da se posle šamarčine od Portugalaca naslađuju našim bodom protiv Turske. Opet,to je Portugalija za koju nastupa Ronaldo,nema veze što nije juče igrao. Igrao je veliki Bruno,tako da su samo četiri komada zapravo ogroman uspeh.

Aleks

pre 3 godine

Ako budu igrali kao prvih 20 minuta protiv Rusije, dobijamo 3:0.
Odnosno, da su i protiv Rusije igrali kao u prvih 20 minuta protiv Rusije, i to bi bilo 3:0...

Kuki

pre 3 godine

Ocekujem oko 20-25 dobre igre i ostatak meca lose i bezijdejne. Ocekujem da opet ne znamo da odgovorimo na presing protivnicke ekipe, a da isti necemo da igramo. Rezlutat ukoliko nas malo posluzi sreca i ne bude vecih kikseva u odbrani, sto nece biti ni malo lako, moze da bude i pozitivan.

Jova Dangubic

pre 3 godine

Bez obzira na sve, promasili smo dva zicera (Mitrovic i Djuricic), drugi u 88 minutu. Nazalost uvek nam 'nesto' fali (neuigranost, realizacija, odbrana itd)...

Kuki

pre 3 godine

Ocekujem oko 20-25 dobre igre i ostatak meca lose i bezidejne. Ocekujem da opet ne znamo da odgovorimo na presing protivnicke ekipe, a da isti necemo da igramo. Rezlutat ukoliko nas malo posluzi sreca i ne bude vecih kikseva u odbrani, sto nece biti ni malo lako, moze da bude i pozitivan.

Simke

pre 3 godine

@ Mantis

Pa odakle ti ideja da bilo šta prozboriš,kad smo svi videli kako su vas Portugalci izmasakrirali juče. Gospodo “doprvaci”.

neko iz mase

pre 3 godine

meni se sviđa kako igramo , radonjić i kostić polako upadaju u fazon da imaju brze noge i mogu da kombinuju a tadić se polako budi i šalje prave lopte mitroviću . maksa kao i gaćinović uvek skupljači lopte i umeju da odigraju napred , malo mi odbrana škripi i ako ne sumljam u kvalitet pavlovića , milinkovića i kolarova . odbrana sa tri zadnja kad se uigra možeš mnogo mogućnosti da dobiješ u napadu

caci

pre 3 godine

@Kontras
Sine,tim momcima mi treba da budemo zahvalni sto se uopste cimaju da dolaze da igraju iako je podrska nacije reprezentaciji nula(ovde svi navijaju iskljucivo za titove blizance),dok tamo gde igraju su cenjeni i postovani,igraju u uredjenom sistemu,u rodjenoj zemlji su uglavnom ponizavani jer nacija svoje frustracije leci uspehom sportista,i sad ti ocekujes da oni izgaraju za koga,naciju koja ih skoro pa mrzi,Kokezu,Krstajica i Tumbu Lumbu.Pa na svetskom Tadic nam vodio reprezenaciju protiv Brazila jer selektor nije znao ni kako se nasao na Mundijalu,jedine reference su mu hvalospevi vodji.I mene zaista cudi sto igraci jednostavno ne batale repku kolektivno dok je situacija takva kakva je jer je pitanje da li ima ista smisla,iskreno voleo bi uskoro da se oglase po nekim pitanjima MAtic i Ivanovic,bas bi bilo dobro da progovore imaju sta i da kazu

Becki konjusari

pre 3 godine

Molim vas za link! Nigde ne mogu da pronađem, hvala u napred!
(remi majstor, 06. septembar 2020 20:45)


http://freestreams-live1.com/sport-klub-1/

Nadam se da imas adblock.

MarkoPFC

pre 3 godine

Gledao sam poslednjih 15 min prvog pol i delovalo je odlicno. Ako bi ovako stalno igrali bilo bi odlicno. Mislim da treba pokusavati i sa Jovicem u napadu jer kada je ovako brz protok lopte Mitrovic tu malo štrči jer je trom.

aj leci ko mplekse negde drugde

pre 3 godine

@mario a vasa realnost b liga u koju ste ispali prosle godine, ove godine cete samo to potvrdite, mi bar izvukli nereseno s tim portugalom s ronaldom a vi fuj

Mantis

pre 3 godine

Postovani ljubitelji fudbala u Srbiji i shire,
treba konacno da shvatimo da nismo vise ili manje
fudbalska nacija.
(Zem98p, 7. septembar 2020 15:17)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nikada niste ni bili!
Vječiti hvalisavci to da, no u toj igri vi
nećete naći sreće!

BorisSrb

pre 3 godine

Ne, ne niste u tonusu. Ti si u Dubionusu, a igraci s tobom su u Pogubionusu. Tako da s pravom ocekujemo od vas najvece rezultate.

Sale

pre 3 godine

u mesto das se gradi Sistem za igrace koji imamo mi igramo nesto levo..

Po igracima koji imamo samo ovako moze nesto biti:

Rajkovic/Dimitrovic, Kolarov, Milenkovic, S. Mitrovic, Radonjic, SMS, Grujic, Kostic, Tadic, Gacinovic, Mitrovic (4-2-3-1).

SMS i Grujic mogu da budu veoma dobar tandem.

Imamo za napad jos i dobru Klupu.

Fali nam kvalitet u centralnoj defansivi i na desnom Beku.

vlada

pre 3 godine

(Ljubitelj nogometa, 7. septembar 2020 00:04)

stari ,srbi su protiv portugala u portugalu odigrali 2-2 u zadnjih kvalifikacijama za europsko.i da,srbija je trenutno uzasno losa ali cak i takva ima sanse za odlazak na europsko( sledeci mesec play off protiv norverske)srbi imaju dobre igrace,pogotvu imamo potentne ofanzivce ali igramo za k...los trener,los savez.nema se zelje.govoriti da jedan dusan tadic ,alex mitrovic ,filip kostic ili sergej savic neznaju fudbal to je kao da se kaze u jasenovcu se nisu ubijali srbi ..imamo kvalitet ali igraci nemaju zelju da nesto urade,cak mislim i da su pojedini igraci medjusobno posvadjani.imamo peh da nam je i nemanja matic se oprostio od repke ,covek koji je bio vazan za timski duh.bilo kako bilo,srecno vama iako mislim da vam nije mesto u A grupi u ligi nacija

Kikujiro

pre 3 godine

Previše smo oštri, i negativni, Tumba je u teškoj situaciji, da podržimo našeg trenera i igrače, sigurno ćemo da zaigramo bolje, može se pobediti Norveška, sigurno.

Mantis

pre 3 godine

Srbija izvukla bod protiv Turske u Beogradu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pa dobro, podjela bodova u familiji je
razumno, ipak je jedna grana familije
upravljalo drugom granom i to skoro
500 godina. Hrvati bi rekli ~ ostaje u obitelji!!!

neko iz mase

pre 3 godine

meni se sviđa kako igramo , radonjić i kostić polako upadaju u fazon da imaju brze noge i mogu da kombinuju a tadić se polako budi i šalje prave lopte mitroviću . maksa kao i gaćinović uvek skupljači lopte i umeju da odigraju napred , malo mi odbrana škripi i ako ne sumljam u kvalitet pavlovića , milinkovića i kolarova . odbrana sa tri zadnja kad se uigra možeš mnogo mogućnosti da dobiješ u napadu

Vukk

pre 3 godine

Meni nije jasno kako nema mjesta za Sergeja, da je Italijan bio bi im glavni igrac. Ja ga ne volim previse, ali on jedini ima nesto klasno u sebi uz Tadica.

Antištoper

pre 3 godine

Pa to vam je to narode. Od kad je Vidić postao najbolji naš fudbaler, a što je nažalosnije po naš fudbal, to je i bio, počelo je forsiranje raznih Milenkovića, Pavlovića i ostalih ,,talentovanih" igrača koji u suštini isto kao i gore pomenuti Vidić pojma o stvarnom fudbalu nemaju. Dok su nam glavni igrači bili, Karasi, Aćimović, Vukotić, Milutinović, Piksi, Savićević, Mijatović i još mnogi drugi majstori, zvali su nas evropski Brazilci. A kad su nam najbolji Vidić, Gavrančić, Nastasić, Milenković, Ivanović. Kolarov, Pavlović, sada komotno mogu da nas zovu evropski balvani.

veliki strumf

pre 3 godine

Kolarov je dobio crveni nakon sto se sporohodni Pavlovic gušio u oblaku prašine iza onog Turčina. Nije opravdanje, ali morao on da zatvori.

nostalgija

pre 3 godine

Nevorovatno je koliko dugo vec nemamo napadaca, onako bas pravu klasu, na evropskom nivou, kao sto Bosna ima Dzeka npr. Nadao sam se da ce Luka to da bude, ali ocigledno nista od toga. Tuga je da nam je Mitrovic najbolji(a realno jeste) napadac.

Zulu

pre 3 godine

Koje drvo je ovaj Pavlović ide momak iduće leto u Briž na pozajmicu. A posle turska. U repku bih pre pozvao Nikola Stevanovića iz radničkog nego ovog balvana.

Zločesti

pre 3 godine

Komsije, prvi puta ste uspjesniji u nogometu nego tenisu.
U nogometu niste izgubili od “jake” Turske, a Nole izbačen s US opena.

ucha

pre 3 godine

Sergej mora da igra, a za Jovica da se i ne postavlja pitanje. Nejtalentovaniji mladi spic mu sedi na klupi. Posto duzi niz godina nemamo igru, najbolje mu je bilo da upari Jovica i Mitrovica i na njih bunarenje. I mitar nije los, al Jovic je svetska klasa. A mogao je i Ljajica da pusti, zna Turke. A formacija 3-5-2, Tadic malo isturen i to je to.

Ika

pre 3 godine

Nemanja Radonjić? Taj se još bavi fudbalom?
(Zanzibar Orahovatz, 06. septembar 2020 20:05)

Prvotimac Marseja :)
Dokle vise toliko jeftinih i glupih sala na račun naših fudbalera, čemu toliko mržnje? :)

u Primeri igraju majstori fudbala

pre 3 godine

Ne mogu da verujem, Real Madrid zeli dati ogromnu minutazu Luki, decko se pakleno sprema za pocetak sezone. Na poseban zahtev FSS Real pravi istupak i pusta Luku da se prikljuci ekipi protiv Rusije i Turske i pored peripetija oko Kovida19, a verovatno ce odigrati par minuta. Ovo je uzas.

Ivan

pre 3 godine

Zanimljiv kriterijum belorusa koji tolerise njihove mesarske startove za zatvor, slome nogu Lazovicu, i onda za pipanje noktom daje Kolarovu drugi zuti karton.

Istina

pre 3 godine

Drago mi je sto ne gledam ni ovu utakmicu jer treba mnogo jak zeludac da svari Pavlovica i Milenkovica kao startere a ujedno i najvece kiksare na tim mestima od svih nasih igraca,naravno uz Maksimovica.Skloniti Maksimovicaa,uprkos kiksu za treci gol a ne skloniti panja Pavlovica,koji je dva puta pogresio za prvi primljeni gol je sramota.Ako nista drugo,covek igra u Napoliju i u italijanskoj ligi 5-6 sezona,dok ovo drvo nece ni debitovati u francuskoj jer nema pojma.

Svašta

pre 3 godine

Prava prijateljska utakmica i podjela bodova između predaka i potomaka. Vidi se da Turska, kao roditelj kad pušta djetetu, Srbiji dali bod za radost i masovno podizanje ega za okršaj s Norveškom.

dabome

pre 3 godine

Dobro npr:Povredi se Benzema, Luka Jovic zablista u REAL MADRIDU,(sto je po meni realno) i sta cemo tad selektori??I vi i Tumbakovic??Pazi posle igrac jednog Real Madrida nema mesta u ovako losem timu Srbije jer su tako procenili mesec dana pre toga?Ja ne znam dal samo ja vidim da je Luka Jovic klasa?Stvarno je Mitar borben i svaka cast na tome al treba ih il upariti ili dati sansu Jovicu u ovim utakmicama pa videti, pogotovu u ovoj formaciji koja bi njemu vise lezala nego Mitru.Da se pokaze ovaj scenario kao tacan, znas kad bih ja dosao u reprezentaciju da igram?Ne bih dosao dok se ne promene selektor, predsednik fss a moze i predsednik vucic.Ako tad proradi valjace, al sad trenutno Tumbakovic to ne vidi.Jovicu verovatno ne citas komentare ali bih voleo da ne odigras ni minut za ovakve selektore i pljuvace kad budes zablistao u Madridu a vreme ce pokazati ko je u pravu.Ipak nek im je sa srecom veceras.Komentar ionako stoji.

Čiča

pre 3 godine

Ja se pitam ko nagruva ove silne komentare,kad ono 2/3 od kroasana. Došli da se posle šamarčine od Portugalaca naslađuju našim bodom protiv Turske. Opet,to je Portugalija za koju nastupa Ronaldo,nema veze što nije juče igrao. Igrao je veliki Bruno,tako da su samo četiri komada zapravo ogroman uspeh.

Merhaba

pre 3 godine

.
Bunarenje, loš finiš, puno izgubljenih duela, predvidivo, staromodno, bez kreacija i pravih šansi, puno krivih dodavanja, dosadno.
Srbija i Turska igraju identično.
Neoboriv dokaz da je to jedan te isti narod.

Sale

pre 3 godine

u mesto das se gradi Sistem za igrace koji imamo mi igramo nesto levo..

Po igracima koji imamo samo ovako moze nesto biti:

Rajkovic/Dimitrovic, Kolarov, Milenkovic, S. Mitrovic, Radonjic, SMS, Grujic, Kostic, Tadic, Gacinovic, Mitrovic (4-2-3-1).

SMS i Grujic mogu da budu veoma dobar tandem.

Imamo za napad jos i dobru Klupu.

Fali nam kvalitet u centralnoj defansivi i na desnom Beku.

s4

pre 3 godine

ne napadajte kolarova on je uradio sto je ovde morao. ovo je krivica ovoga sto je trcao pored turcina on je trebao da ga faulira. da ga kolarov nije faulirao ovo bi bio cist gol.

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 3 godine

Тугар, чемер, јад !!!
Под 1. Например Видића за председника ФСС.
Под 2. За селектора неко од следећих : Пикси, Паун, Милојевић или Јокановић.
Под 3. Немешање менаџера и гарантујем да би ишли на свако Светско и Европско.
Поздрав.

aj leci ko mplekse negde drugde

pre 3 godine

@mario a vasa realnost b liga u koju ste ispali prosle godine, ove godine cete samo to potvrdite, mi bar izvukli nereseno s tim portugalom s ronaldom a vi fuj

Cisse 9

pre 3 godine

Tuzno je da je nas najbolji golman i dalje Stojkovic. Ovog Rajkovica stalno hvale a on kad god brani za reprezentaciju glumi nekog Noera pa dribla dodaje nogom ali problem je da ne zna pa doda protivniku. I to nije prvi put protiv Irske pre par god je driblao igraca i popio gol.

Čile

pre 3 godine

Nema ovo veze ni sa selektorom ni savezom ni bubama Švabama. Srbi jednostavno ne znaju da igraju fudbal.
Ne mozemo na silu. Jednostavno nismo za taj sport i sto pre to shvatimo manje cemo da se nerviramo

Zorz

pre 3 godine

Kakav zicer promasi Mitrovic, koja komedija da ce lik po svemu sudeci postati najbolji strelac reprezentacije ukljucujucu i SFRJ, a reprezentacija u nikad losijem stanju, pametnom dosta...

Đole

pre 3 godine

Srbija od danas definitivno nije fudbalska nacija
(Kico, 06. septembar 2020 21:43)

Nije nikad ni bila. Jedini protivnici na istom nivou su Liechtenstein, San Marino ili Andorra. Ali i tu nisam siguran dal bi Srbija pobedila.... nažalost ali to je istina.

JA NISAM

pre 3 godine

Imali ste više sreće nego pameti jer ovi Turci nemaju pojma.
(mario, 06. septembar 2020 22:43)

Tak si brzo zaboravil Portugal ????????

Formazione

pre 3 godine

Mi moramo da igramo nesto kao Inter znaci 3-5-2. Tri stopera, dva bocna igraca, u sredini trojka ili dva malo iza i jedan polu spic kao Tadic i napred sa dva napadaca mozda Vlahovic i Mitar.

ofanzivni spoljni

pre 3 godine

Nije losa ovakva formacija sa tri nazad, i dva zadnja vezna, jer su dva bocna ofanzivni igraci Kostic i Lazovic-Radonjic prava krila, tako da fakticki Srbija igra sa 5 ofanzivnih igraca. Dok je Muslinu u ovoj formaciji spoljne igrace igrao Kolarov ispred koga je bio Kostic, a desno je bio Rukavina ispred koga je bio Tadic, tako da je Srbija bukvalno igrala sa 7 defanzivnih igraca.

MarkoPFC

pre 3 godine

Gledao sam poslednjih 15 min prvog pol i delovalo je odlicno. Ako bi ovako stalno igrali bilo bi odlicno. Mislim da treba pokusavati i sa Jovicem u napadu jer kada je ovako brz protok lopte Mitrovic tu malo štrči jer je trom.

Antištoper

pre 3 godine

Možda naši igrači igraju u velikim klubovima, gde i čistačice imaju visoke plate, ali to su sve vodonoše i fizikalci, sem Tadića i Ljajića. Niko tu nije neki igrač koji je sposoban da nešto kreira, nego sve neki koji kvare igru i nešto trče i požrtvovani su a fudbal u suštini ne razumeju. Sve neki štoperi, totalno defanzivni zadnji vezni, vezni igrači sa očajnom tehnikom i polukvalifikovani napadači kojima treba lopta na trepavicu da bi dali gol. Budimo realni, sem 2-3 igrača, niko tu u stvari ne zna da igra fudbal i to je razlog zbog koga ovako prolazimo i ne znam čemu se čudimo. Nekada smo bili evropski brazilci a sad smo evropski fizikalci i to je to.

mario

pre 3 godine

Pa odakle ti ideja da bilo šta prozboriš,kad smo svi videli kako su vas Portugalci izmasakrirali juče. Gospodo “doprvaci”.
(Simke, 7. septembar 2020 02:07)
Baš ti je usporedba nema što...
Prvo Hrvatska je igrala bez nekoliko važnih igraća,drugo jesi svjestan da je Portugal Europski prvak i trenutno najjaća ekipa,a i jaća su ekipa od recimo Rusije ili Turske.
A gle za razliku od vas ipak imamo većih rezultata vama je uspjeh uopće se kvalificirati na neko takmićenje,a proći grupu je samo san.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Не зна се ко је први голман, не зна се ко игра, не зна се у ком систему се игра, са истих 11 у две узастопне утакмице нисмо изашли још од 2010. године, одбрана очајна, средини терена пас према напред мисаона именица, Митровић одсечен. Слика и прилика нереда у друштву и држави. Фудбал је најбоље огледало стања свести једног народа.

undercover

pre 3 godine

Tumba nije za ovaj posao, jako lose je postavio igru i nije mu prvi put. sto se momaka na terenu tice nema im se puno zameriti jer su prikazali borbenost a kad taktike nema onda se njima nema sta prebacivati kad u takvim uslovima ne moze bolje. jedino Mitrovicu i Radonjicu zbog onih promasenih sansi. otkaz za Tumbakovica i vratite Muslina.

veliki strumf

pre 3 godine

Rajkovic - jedno katastrofalno ispucavanje i jedna nesigurna intervencija.
Pavlovic - nesiguran i nepouzdan. Posle kornera igrac mu pobegao 2 metra i imao sansu, jedno lose dodavanje i greska u opasnoj zoni. Te dve greske njega i Rajkovica neka iole bolja ekipa bi lagano kaznila.
Kolarov - korektno.
Milenkovic - korektno.
Lazovic/Gacinovic - nista za sada.
Gudelj - dao je JEDNU loptu napred. Imao je bar jos 5 puta u dobrim situacijama da da loptu unapred, igracu blizu sesnaesterca, i kada coveku deluje da je neverovatno da ne doda unapred, on nekako pronadje nekog igraca pozadi i opet doda unazad. Pa to je nestvarno.
Maksimovic - nevidljiv.
Kostic - nesto pokusavao. Potez utakmice je centarsut tamo gde u krugu od 30 metara nije bilo nikogA, CAK NI GOLMANA. Treba i to znati.
Radonjic - izgubio je bukvalno svaku loptu koju je imao u nogama. Kod one kontre i sanse ocajno reagovao. kao da je i brzinu izgubio.
Tadic - nevidljiv, duh.
Mitrovic - nedopustivo sta je promasio. Nismo, doduse, ni zasluzili taj gol. Imao jednu priliku da u kontri doda loptu unapred i izbaci saigraca, ali je prespooooor i dok se on okrenuo - izgubi loptu.

Sve u svemu, za 4o minuta ocena igre NULA! Malo smo zivnuli u zadnjih 5 minuta. Napad slab, a odbrana porozna i cim se pritisne puca. Sve u svemu, neka jaca reprezentacija bi nas napunila.

ucha

pre 3 godine

Sergej mora da igra, a za Jovica da se i ne postavlja pitanje. Nejtalentovaniji mladi spic mu sedi na klupi. Posto duzi niz godina nemamo igru, najbolje mu je bilo da upari Jovica i Mitrovica i na njih bunarenje. I mitar nije los, al Jovic je svetska klasa. A mogao je i Ljajica da pusti, zna Turke. A formacija 3-5-2, Tadic malo isturen i to je to.

Rodoljub

pre 3 godine

Da se dovedu svi igrači poput malog Pavlovića,pa da mi ne bude žao i kad izgubimo,bar znam da bi se borili. A ne da bacam vreme na manekene.

Srbija

pre 3 godine

To je to. Jedino Sergej za Lazovica i bolje nemamo! Sad da li Gudelj ili Grujic moze se raspravljati. Gudelj je dobar, mada je Grujic mladji i igra mnogo vise u klubu. Kao izmene Jovic za Mitrovica, Gacinovic za Maksimovica i Ljajic mozda za Tadica ili nekoga iz veznog reda. Ali ovo je najbolja formacija za ove igrace koje imamo. Ovo mora biti kostur i kraj. Mozda kao gore navedeno samo menjati igraca ili dva. Sad uigravati i ne menjati mnogo. Svidjaju mi se Radonjic inKostic po bokovima! Imamo brzinu napokon. Kad vec nemamo kvalitetnih bekova u odbrani

BG

pre 3 godine

Koji je ovo cirkus mila majko, sada mu igra Pavlovic cemtralnog igraca u odbrani...tri klasicna krila (Lazovic, Kostic, Radonjic)....Gudelj koji blage veze nema...Prava slika i prilika stanja u drustvu.

Nema najboljeg

pre 3 godine

Zasto ti Tumbakovicu ne igra Ljajic koji bolje poznaje Tursku igru nego svi ostali zajedno, uz to je nas ubedljivo najbolji kreator igre ?!!

Prosek do proseka

pre 3 godine

Ovaj Savez i selektor bi i Bajern ili Francusku uspeli da ugase, nije to za potcenjivanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GOSPODIN POSEBNI, 6. septembar 2020 22:03)

Inace sve igraci za bajern i francusku

Igram golf

pre 3 godine

Pročitah komentar da bi za nas bilo super da nam selektor bude Slaviša Jokanović.
U potpunosti se slažem.Trener je stvarno velike klase.Ali postoji razlog zašto ih uvek dobri treneri odbiju.Niko više nije budala da sluša bandu korumpiranih komunista iz 90-tih i da im oni sastavljaju ekipu.Zbog toga niko od naših fenomenalnih trenera neće da ulazi u mafijaške dilove.Pre par godina smo bili prvaci sveta u fudbalu u mladjoj kategoriji i umesto da gradimo reprezentaciju sa tim divnim momcima mi dalje imamo u ekipi polu pismene igrače-svaka čast pojedincima,ali većina trenutnih igrača igra zato što je neka komunjara to naredila uz blagoslov ostalih neznalica koji gledaju samo da uzmu pare jer su podmićeni da bi igrale neznalice .Zbog toga smo tu gde jesmo i naravno ispadamo u grupu C lige nacija.
Norveška nas pobedjuje i to je to. Bolje da ne odemo na EP jer će se svi nad nama iživljavati
Toliko.
Ogorčenje-ali maksimalno.

Mantis

pre 3 godine

Pa odakle ti ideja da bilo šta prozboriš,
kad smo svi videli kako su vas Portugalci
izmasakrirali juče. Gospodo “doprvaci”.
(Simke, 7. septembar 2020 02:07)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Normalnije je biti "izmasakriran"
od prvaka Europe, nego s "mrskom familijom"
dijeliti svojinu.

Pile

pre 3 godine

Jedva sam cekao nedelju uvece da mogu malo kao covek da se nerviram kada igraju ”Orlovi”.

Ludacka postava, niko ovde ne zna ko ce gde da bije. Bice veselo!

Tragikomedija

pre 3 godine

Dobre izmene je napravio iskreno. Daje šansu Rajkoviću koji je najbolji golman francuske lige bio ove sezone da se pokaže, Maksimović na klupu posle kiksa, samo ne znam kako će Radonjić ili Lazović, u zavisnosti ko gde igra, da se snadju u toj malo više centralnoj ulozi. Drago mi je što je pružio Pavlović šansu da se iskupi za prošlu utakmicu, nadam se da će da pokaže svoj potencijal večeras.

Aleks

pre 3 godine

Ako budu igrali kao prvih 20 minuta protiv Rusije, dobijamo 3:0.
Odnosno, da su i protiv Rusije igrali kao u prvih 20 minuta protiv Rusije, i to bi bilo 3:0...

kralj

pre 3 godine

N.Maksimovic je odlican igrac I bar dva puta bolji od Grujica(za ove sto se potaju sto Maks.a ne Grujic),Gudelj je potreban jer zatvara rupe kad krenu svi napred,Tadic van forme,odbija se lopta od njega,Lazovic dobar,Kostic takodje nije los,odbrana osim Milenkovica kriminalna,Radonjic brz,sebican I neinteligentan,Mitar nijednu loptu nije dobio,ono je morao da pogodi,treba definitivno jedan kreativniji igrac u polju,mozda Ljajic,ubaciti I Jovica,mozda pogodi za reprezentaciji.

Bojan J.

pre 3 godine

Pavlović je danas odigrao sasvim korektno, mada je mogao da skrivi onaj penal kad su se laktali u vazduhu. Ne mogu da verujem da nije Mitrovića u nekom trenutku zamenio Vlahovićem ili Jovićem. Tumbaković mora da ide, nema dalje!

Simke

pre 3 godine

@ Mantis

Pa odakle ti ideja da bilo šta prozboriš,kad smo svi videli kako su vas Portugalci izmasakrirali juče. Gospodo “doprvaci”.

toni23

pre 3 godine

samo u Srbiji novine i strucnjaci prave megazvezde koji realno nisu za top klubove, primer Pavlovic, bice veliki promasaj Monaka, ako odigras solidno u kukuruz ligi ne znaci da ces biti igrac za Evropu, sudbina fudbalera Srbije: Monako, Anderleht, turska liga, grcka, kipar, koreja i na kraju kineska liga

Švrle

pre 3 godine

Sve ovo je posledica odluke da se Muslin otpusti sa najboljim u poslednjoj deceniji ,verovatno čovek nike dao da munse petlkaju u posao i onda su došli ovi koji su došli i to je maximum ,normalno.

fudbaler grga

pre 3 godine

Izreka bilo, ne ponovilo se! Iako smo skloni da nivo umeca višestruko (ne)opravdano uvećamo, postoje oni trenuci kada se zapitamo – može li gore od ovoga?
Upravo je to najbesmislenije pitanje jer naravno da može, a u to su nas uverili i „orlovi“ koji su imali svoje trenutke za nezaborav od kako se nacionalni tim takmiči pod imenom Srbija. Ovo je pet najvećih blamaža reprezentacije Srbije.

KAZAHSTAN – SRBIJA 2:1
SRBIJA – ESTONIJA 1:3
SLOVENIJA – SRBIJA 1:0
MAKEDONIJA – SRBIJA 1:0
UKRAJINA – SRBIJA 5:0

Porazi koji su ih kasnije verovatno i koštali plasmana na veliko takmičenje.

Da se ne lažemo, naši fudbaleri su daleko od evropskog krem-društva. Kroz kvalifikacije nisu uspeli da izbore plasman na EP. Ostaje nada kroz plej-of Lige nacija, ali niko ne može da garantuje da će i tim zaobilaznim putem uspeti.
Nije mi jasno, zašto većina misli da su nam samo selektori krivi? ne nisu, za trideset godina, promenili smo trideset selektora, to je samo alibi da bi opravdali neuspeh nespretnih fudbalera.

BorisSrb

pre 3 godine

Formacija katastrofa ponovo. znaci opet se smijesi lagani poraz.
pozitivno sto nema kiksera Maksimovica, i sto Lazovic igra na svojoj poziciji pa mozda i bude neke ravnoteze na sredini...
negativno sto Radonjic igra na desnoj strani koju bi trebao da pokriva citavu, a od toga nema nista.

Mijat

pre 3 godine

Ne razumem strucnjake koji su se smejali Hrvatima juce. Gledao njih i gledam ove balvane danas. Razlika nebo i zemlja i u pristupu i u kvaliteti. Verujte, pre bih da igramo kao oni i popusimo cetri gola nego da se ovako jadnicki mrcvarimo po nasoj polovini bez ikakve ideje kako proturiti loptu napred. Ne znam sta da kazem. Jad i cemer.

aco

pre 3 godine

За добробит српског фудбала треба да изгубимо пар утакмица за редом, чак и по цену да не одемо на ЕП, па да се ови из Савеза склоне и да кренемо од нуле. Кокеза би покварио и кликер.

Top

pre 3 godine

Dragi komsije, ovo je najbeskorisnije potrošenih 90 minuta u mom životu.
Ne znam kada cu vas ponovno gledati. Mozda ako zaigrate protiv Brazila Hrvatske Francuske Argentine.
Ovo sto igrate je negledljivo. Bez uvrede

Vilingrađanin

pre 3 godine

Mislim da je našim selektorima zabranjeno da uopšte razmotre postavu sa dva napadača. Šta tačno igra Radonjić? Levog ofanzivnog veznog? Kakav god da je Jović, dečko igra za Real Madrid a za reprezentaciju igra svaku petu utakmicu!

BorisSrj

pre 3 godine

Cestitke za kapitena Kolarova, veoma pametno dobijen prvi zuti, loptubtreba napucati sto dalje poslije faula 70 metara od tvog gola. I onda sto prike u drugom dobiti drlugi zuti da se stignes isturati i srediti za splav do zadnjeg sudiskog zvizduka. Bravo!

boban

pre 3 godine

tumbakovicu otidji ne bi li otisli na evropsko prvenstvo.Mladenovic igra dobro i standardno,Grujic standardno ali Gudelj koji nema 1 utakmicu u nogama,Kolarov koga fudbal ovde interesuje ko babu moraju.Pavlovic ima tri treninga ne igra,kiks igrac i u nasoj ligi ,ali mora.Da li stvarno mislis da neznamo sta radis?

zvezdas

pre 3 godine

Navijam za CZ, ali mislim da treba Jokanovicu ponuditi da bude selektor, covek je uveo dva kluba u Premier ligu, igra moderan fudbal, a me fudbal od pre 30 godina.
Ovo je bruka, igraci su solidni, ali ko muve bez glave.

4-4-2

pre 3 godine

Mi ne znamo da igramo sa 3 igraca u odbrani. Samo 4-4-2, da konacno zaigramo sa 2 napadaca nakon Zigica i Pantelica, Mijatovica-Milosevica...
Golman-uigravati samo jednog
Odbrana-Kolarov-Milenkovic- Nastasic ili ustaliti nekog pa makar Pavlovica-Lazovic, dok se ne pojavi neko
Maksimovic-Grujic- uigrati i ne manjati, Sergej zamena ili da menja nekog kad igramo ofanzivnije
Kostic-Tadic krila
Jovic-Mitrovic, konacno dva prava napadaca

зуке

pre 3 godine

Колико неповезаности...као на ливади да су се састали, па као ајде да одиграмо неку утакмицу
Најјаче је "вађење" нису почела првенства, па нису они радници у производњи, па поподне пикају фудбал.....
Једном речју СТРАШНО

undercover

pre 3 godine

Radonjic i Mitrovic su krivi ako ovo izgubimo. ovaj prvi zeznuo cistu kontru 2 na 1 a ovaj drugi promasio cist zicer kad je bio sam pred golmanom.

internazionale

pre 3 godine

da dodje bre JIRGEN KLOP nama nema spasa, jer sve potice iz saveza i kriminala. setite se samo protiv Australije sta je bilo na SP.

vlada

pre 3 godine

(Ljubitelj nogometa, 7. septembar 2020 00:04)

stari ,srbi su protiv portugala u portugalu odigrali 2-2 u zadnjih kvalifikacijama za europsko.i da,srbija je trenutno uzasno losa ali cak i takva ima sanse za odlazak na europsko( sledeci mesec play off protiv norverske)srbi imaju dobre igrace,pogotvu imamo potentne ofanzivce ali igramo za k...los trener,los savez.nema se zelje.govoriti da jedan dusan tadic ,alex mitrovic ,filip kostic ili sergej savic neznaju fudbal to je kao da se kaze u jasenovcu se nisu ubijali srbi ..imamo kvalitet ali igraci nemaju zelju da nesto urade,cak mislim i da su pojedini igraci medjusobno posvadjani.imamo peh da nam je i nemanja matic se oprostio od repke ,covek koji je bio vazan za timski duh.bilo kako bilo,srecno vama iako mislim da vam nije mesto u A grupi u ligi nacija

JPR24

pre 3 godine

Opet Pavlovic, taj decko ce nas ponovo sahraniti.
(pavlovic na klupu, 06. septembar 2020 20:57)

Nije problem Pavlović, već Selektor koji nema pojma i cela ekipa koja je izgubljena u potpunosti sto se odbrane tiče. U napadu se ponekad malo snadju, mora i to da se desi, a ostalo, cirkus živi ! Bez uvrede za Pravi Cirkus !!

eX

pre 3 godine

Vidi se da mi nemamo trenera za repku, niko ne trenira ovaj tim kako treba oni samo dodju odrade jedan trening i ajde igramo, kao da su na ulici.

Andrea Djani

pre 3 godine

Odbrana Rajkovica nogom posle suta sa 30 metara je slika i prilika stanja u nasoj reprezentaciji , tj.i golman koji ima najbolju sezonu kada obuce dres A tima postaje izgubljen

1914

pre 3 godine

Svaka utakmica drugi tim i taktika,ovo je skandal šta se radi sa reprezentacijom od strane FSS kome su bitniji jugoslovenski blizanci od Srbije.Tumbiša veliki stručnjak izmišlja dosad nigde vidjenu taktiku sa tri krila.Za nedelju dana su nam iz tima nestala tri najbolja igrača u vezi-Matić,Milivojević,Sergej.Ovaj kriminal treba prijaviti policiji,ovo je za robiju šta se radi,nemoguće je toliko neznanje.Ne pljujte po igračima,u ovakvim okolnostima nisu krivi nizašta.

Lesser watch

pre 3 godine

Ekipa u kojoj Milenković, Kolarov, Gudelj i rođeni kikser Pavlović kreiraju akcije, teško može i Gibrialtar da dobije. Sredina terena jednostavno ne postoji. To se vidi i u našoj ligi gde stranci i naši igrači od preko 33 godini jedini znaju da stanu na loptu i nešto da iskreiraju. Ovi naši i mlađi su uglavnom ,,borbrni".

Stefan

pre 3 godine

Umesto da ulozite u jos 10 arena po celoj srbiji i ulozite para i para da pojedemo ceo balkan i dobijemo najbolju ligu za kosarku, odbojku, rukomet, itd itd. Vi idalje ulazete u fudbal. Jos cete i nacionalni stadion da im gradite.

Vec 20 godina srbi igraju sramotbi fudbal na svim nivima i ligama.

Cak i ona pobeda klinaca moze da se prepise srpskoj genetici a ne nasem fudbalu.

Uzasni ste sramota me sto imamo fidbal vec 20 godina.

Ali bitno da nam fudbaleri glume elitu u beogradu

car

pre 3 godine

Pod hitno da se batali ova formacija sa tri štopera i kao nekim krilima. Ta krila ne služe ničemu, niti ih ima u odbrani niti ih ima u napadu. Zbog toga nemamo igrača u sredini terena, tu nam je rupa.
Treba da igramo 4-2-3-1 ili 4-4-2 gde bi kao drugi napadač igrao neko kao lažna devetka. Tako bismo imali dobru sredinu terena i ne bismo imali rupe između linija kao što sada imamo.

BGD

pre 3 godine

Tumba nikad nije bio neki trener ali u ove dve utakmice je bas bio ocajan.I dalje igra sa jednim spicem,dva zadnja vezna i tri stopera.Od te igre nema koristi,a da ne govorim sto je posle ubacio smotanog Djuricica koji ne zna gde se nalazi.

Jazz ba

pre 3 godine

@ Merhaba grohotom se smijem.Možete se sada pohvaliti.I to je uspjeh,igrati sa 10 igrača i izvući neriješeno sa silnom Turskom!

Mantis

pre 3 godine

Postovani ljubitelji fudbala u Srbiji i shire,
treba konacno da shvatimo da nismo vise ili manje
fudbalska nacija.
(Zem98p, 7. septembar 2020 15:17)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nikada niste ni bili!
Vječiti hvalisavci to da, no u toj igri vi
nećete naći sreće!

joker

pre 3 godine

Svi se svađate oko Radonjića koji je igrao za Zvezdu i Mitrovića i Pavlovića grobare i ko je najviše grešio jer ste podeljeni po klubovima, a Tadić koji treba da nosi ekipu je najgori igrač trenutno. Nadam se da će biti bolji u drugom p. inače možemo maksimum remi da izvučemo

Mladen

pre 3 godine

Posle tri poluvremena u zadnjih sedam dana mogu da konstatujem da jos uvek nisam video JEDNU smislenu akciju. Meni samo nije jasno koja je funkcija selektora? Krstajic za ovog ispada Murinjo. Ovo je toliko lose da me evo stomak pocinje boleti koliko lose igramo. I to protiv neke Turske koja pazi sad isprobava mladje igraca. KATASTROFA

M

pre 3 godine

Коларов сума сумарум 2 утакмице: 2 шута небу под облаке и 2 жута тј. 1 црвени. Капитенски.

Bole

pre 3 godine

Igrač manje nama preostaje da idemo na kontre, ali naš selektor ne shvata da je u tom slučaju Mitrović beskoristan i da nam treba neko brži napred. Tuga.

Kontras

pre 3 godine

Najozbiljnije predlazem svim medijima da bojkotuju bilo kakav izvestaj o utakmicama "nase" nazovi fudbalske reprezentacije.

Najozbiljnije predlazem da se to razmotri u sportskim redakcijama svih medija.

Evo, taman igraju pred onoliko publike koliko i zasluzuju (karma je cudo). Jos da se izvestava onoliko koliko zasluzuju (uopste) i to ce biti dovoljan pokazatelj koliko nam je stalo do ove grupe gradjana koja sama sebe naziva fudbalskim reprezentativcima Srbije.

Ne izvestavajte o njima. Niti nas zanima, niti zasluzuju da se izvestava o njima.

Ovo sto prikazuju je odavno sramota.

Objavite. Hvala.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Опет их менаџери слабо саставили. БОЈКОТ док год их они састављају! ☝

caci

pre 3 godine

@Kontras
Sine,tim momcima mi treba da budemo zahvalni sto se uopste cimaju da dolaze da igraju iako je podrska nacije reprezentaciji nula(ovde svi navijaju iskljucivo za titove blizance),dok tamo gde igraju su cenjeni i postovani,igraju u uredjenom sistemu,u rodjenoj zemlji su uglavnom ponizavani jer nacija svoje frustracije leci uspehom sportista,i sad ti ocekujes da oni izgaraju za koga,naciju koja ih skoro pa mrzi,Kokezu,Krstajica i Tumbu Lumbu.Pa na svetskom Tadic nam vodio reprezenaciju protiv Brazila jer selektor nije znao ni kako se nasao na Mundijalu,jedine reference su mu hvalospevi vodji.I mene zaista cudi sto igraci jednostavno ne batale repku kolektivno dok je situacija takva kakva je jer je pitanje da li ima ista smisla,iskreno voleo bi uskoro da se oglase po nekim pitanjima MAtic i Ivanovic,bas bi bilo dobro da progovore imaju sta i da kazu

HanSolo

pre 3 godine

Ja opet kažem.. Mitrović je panj od špica.. Ne ume da primi loptu na zemlji a ni da doda.. Kostić katastrofa.. Neznam zašto igrći dolaze u nacionalni tim ako će da se "bore i kidaju" na ovakav način.. Bolje nek igra u21 sve mečeve ili da dajemo WO.. Ovo je sramota od fudbala.. Nema presinga nema ni želje biti na terenu.. A Tumbaković.. Najgori do sad.. Odvratno.. Fudbal treba samo zadržati eto za poljane kod nas.. Biti dobar fudbaler je biti i pametan da bi razumeo dinamiku fudbala.. Da razumeš plan trenera.. Da znaš kako da trčiš u tim različitim formacijama.. Takve mi nemamo.. Trće ko guske po igralištu bez plana.. Živi užas.. Ne mogu da zadržu loptu 2 pasa.. Stalno dugačke lopte na tog jadnog Mitrovica a on ne ume da drži loptu po travi.. Niko se ne lomi, a čim dođu nazad u klub trće ko gazele.. Kao taj Kostić na primer..

Profa

pre 3 godine

Kad se sklone politicari i mafija iz naseg fudbala mozda nesto i uradimo i u klupskom i na reprezantativnom nivou...Dotle mrka kapa i ovaj sarenis od sastava i selektora klimaca glavama...

Letasaq

pre 3 godine

Ovo je 4-3-3 valjda. Mislim da između te i 352,treba uzeti ovu. Kra imamo, a i vezni red će morati da trči. Znao je Muslin šta radi,za gol vise

Grey

pre 3 godine

Guneš kaže da naš tim vredi 420 miliona evra.
Neka da pola tih para i neka ih vodi sve za Tursku, dajemo i strucni stab i ostali "mobilijar" gratis.

flintstone

pre 3 godine

Imaš 2 igrača u postavi, ovo ostalo D grupa evropskog fudbala, za stepenicu iznad Moldavije, Malte, Kipra, F. O.
Ljaljic bi morao igrati.

Becki konjusari

pre 3 godine

Molim vas za link! Nigde ne mogu da pronađem, hvala u napred!
(remi majstor, 06. septembar 2020 20:45)


http://freestreams-live1.com/sport-klub-1/

Nadam se da imas adblock.

Mr. Max

pre 3 godine

Prodje 25 min i već mučnina počinje da me hvata. Toliko bezidejna igra da je to za nepoverovati. Pavlović je zalutao medju reprezentativce. Evo ulazi Gaćinović za koga mislim da ovde mora da bude mesta. Mi ne možemo da povežemo dve utakmice u istom sastavu i istoj formaciji. Šta se to dešava. Rezervni tim Turske bi trebalo da zgazimo ako u nama ima želje za odlazak na EP jer ako njih nemožemo dobiti šta će tek biti protiv Norveške.

Batistuta

pre 3 godine

Ljudi ovo je sramota kako se igra za nacionalni tim. Nekima se ocigledno ni ne igra ali nece da kazu nego kao da namerno prave kartone. Imamo reprezentaciju koja je vec godinama medju 10 najskupljih reprezentacija u Evropi a rezultati su nam na nivou
Albanije, Makedonije, Finske, Luksemburga itd...

Dare

pre 3 godine

Znaš kakva je utakmica kad uspes da napises pet komentara, spustis se u pekaru po burek, popijes pivo na terasi. Odeš u wc tri puta i ništa nisi propustio. ok, vidim tek sad da je kolarov pocrveneo ali to se uopšte ne oseti, igra je ista kao i pre isključenja.

xyz

pre 3 godine

Tadicu postovanje.Ali moj utisak,spor,gusi,nije pogodio 1 ubacivanje.Mozda gresim,ali mora to brze i sigurnije.Takodje Mitar,decko je borac,ali on je ubojit ,kada imamo centarsuteve,kornere.Na pola terena,ne vredi mnogo.U toj situaciji,bolji(brzi)Vlahovic i Jovic.
Djuricic i Lazovic su pruzili dobre partije.Ostali,slabo.

Salso

pre 3 godine

Mi smo svakako loši ali je greška bila igrati sa Turcima na zvezdinom stadionu. Imali su lep doček u vidu natpisa na severnoj tribini. To im je bila psihološka prednost.

Mladen cg

pre 3 godine

Možda je vrijeme da se suočimo sa bolnom realnošću da reprezentacija Srbije nije u rangu selekcija koje mogu da urade nešto veliko; prosto, ne postoji igra , ne postoji ni naznake igre ( osim u prvih 25 minuta , u Rusiji). Iako sam uvijek optimista, vidim da je ova formacija , bez bekova, promašaj! Čak nije ni važan rezultat, jer su Turci igraju prijateljski meč, odnosno, za uigravanje igrača koji nisu u prvom planu, ovo nije dobro!

estiar

pre 3 godine

Jel ovo zezanje? Turcima igra treća postava, a uigraniji su od nas 3 puta. Manji presing i gubimo loptu odmah. Aj lepo da izgubimo pa da stave nekog kasvetnog selektora.

xyz

pre 3 godine

Otpustiti ceo prvi tim i rezervni takođe, selektora, pomoćnike selektora, lekara, fizijatra, skupljače lopte van terena i tetkice sa džogerima pride.

neutrino

pre 3 godine

Nešto razmišljam, s obzirom da je neko u komentarima već pomenuo "bunarenje" i preskakanje sredine kao moguću uspešnu opciju... koliko god to zvučalo možda čudno, slažem se! Kao nekada Žigić i Pantelić... da se igra na Mitrovića i Jovića. Dakle Mitar je ionako spor, ali jak u duelima i trebalo bi samo da spušta Joviću loptu, a ovaj samo da trči i uleće u prazno i mislim da bi mnogo bolji efekat na igru imala ta taktika nego li ovaj pokušaj modernog fudbala od noge do noge. Mi jednostavno nemamp dovoljno tehnički potkovane igrače, osim Tadića i možd Ljajića retko ko zna čak i da iskontroliše jednu loptu, jedan pas. Tako da... vratimo se korenima... ako hoćemo rezultat, a za lepu igru moramo da sačekamo lepu i talentovanu selekciju!

nesa80

pre 3 godine

ja sam protiv rusije trazio link i nasao,bila korona,zazeleo se sporta i ajde da pogledam,...ovi nasi su mi kroz tu jednu utakmicu ogadili fudbal,sad vise ni ne trezim link,bacio sam pogled na b92 da vidim jel gubimo,sta cekamo,ono pise kolarov iskljucen.sto sam gledao,gledao sam,jedna ali vredna protiv rusije,ohladio sam se odmah.fudbal pisi propalo,sad jedva cekam kosarku,to je nas nacionalni sport,kakvi god da smo i klubovi i reprezentacija mi mozemo da pobedimo koga hocemo.treba drzava da batali fudbal i da ga svedu na amaterski sport.treba sve uloziti u kosarku,u klubove takodje.ono je dinamicno,zanimljivo,znamo da igramo,mi smo ti koji rastuzuju druge jer pobedjujemo.fudbal pustimo drugima ko zna.mi i da hocemo da znamo fudbal mi ga ne razumemo,a kosarku i da necemo ona se lepi za nas

veliki strumf

pre 3 godine

Smejurija od fudbala. Dve bedne reprezentacije. Na kraju ovaj Gacinovic ima 3 čiste situacije da centrira ali džaba kad nikoga ne ume da pogodi...

internazionale

pre 3 godine

ja koliko znam kad dodjes za repr. da igras das sve od sebe pre svega zbog svoje drzave i svog naroda jer njih predstavljas kad izadjes na teren. a dtuga stvar je to sto mozes da odigras dobro i da te zapaze neki skauti. a ovi nasi ne znam zasto uopste izlaze na teren.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Мајко рођена, на шта је ово личило...Какви ће сад бити изговори... Трава зелена, лопта округла, Турци у белим дресовима, Плутон у корелацији са Сиријусом у Вага сазвежђу је одговоран за овакво издање наших... При том, одмах треба нагласити, да не буде да нисмо на време упозорили, време у Норвешкој средином октобра зна бити доста хладно, а с обзиром да наши фудбалери ( читај: манекени ) играју јужније и нису навикли на такве временске услове, немојте очекивати да покажемо све што (не)знамо, јер, виша сила је виша сила. Тако да, ова утакмица и она у Норвешкој ће нам добро доћи да видимо на кога можемо да рачунамо у квалификацијама за наредна такмичења, јер, као што рекосмо, нисмо ми неспособни, него виша сила се уротила против нас... Ето, то вам је у најкраћем разлог оваквих представа наших "фудбалера" у последњих ху година... Није ни до савеза, ни до менаџера, они желе најбоље "нашем" фудбалу, није ни до оних несрећника на зеленој површини, већ Бог (виша сила) и опозиција имају ту деструктивну улогу која нам не дозвољава да испољимо све своје квалитете.

SNSKartel

pre 3 godine

Ajde ljudi smirite se malo, sad kad smo postali tigar regiona i ekonomska sila vi zaista kukate zbog fudbala? Nemoze sve i bolji zivot i sportski uspesi

tumba tumba

pre 3 godine

Najslabiji u grupi.
Tablica
Rusija 6
Mađarska 3
Turska 1 (bolja go razlika)
Srbija 1
Turska je bila bolja na terenu, statistika u korist Turske, posed lipte, udarci, napadala a Srbija se branila, i Srbija još crveni, i jedan se ozledio.

Rothmans

pre 3 godine

Sreća naša pa su i ovi mučeni Turci gori od nas i ne umeju da daju gol pa taman da se igralo do sutra. Možda i opstanemo nekako u Ligi B ali Euro sa ovakvim izdanjima sigurno videti nećemo, Norvežani će nas surovo kazniti.

Ljubitelj nogometa

pre 3 godine

Unaprijed se izvinjavam ako cu nekoga uvrijediti i sto cu biti brutalno iskren.
Gledati Srbiju kako igra nogomet je mučenje.
Uvreda za svakog iskonskog ljubitelja nogometa.
Ne sjecam se da sam ikada pogledao utakmicu u kojoj napadate, igrate uzbudljivo, pokazujete klasu, magiju, srce, pametnu igru, taktiku, kreacije.
Ljudi dragi, vi jednostavno ne znate igrati nogomet.
Bez ljutnje. Pozdrav.

ввс

pre 3 godine

За све вас који тражите линк:
http://live.harleyquinnwidget.live/ Имате за сваку утакмицу гомилу линкова, па изаберите. И аман, bookmark-ujte више ову и друге странице (кликните на звездицу са десне стране у browser-u и имаћете увек сачувану страницу. Не морате је ни гасити (као ја), само је освежите сваки пут.

Miki

pre 3 godine

Bez zelje da komentarisem ovaj horor od fudbala, da li je neko primetio da komentator NIJEDNOM nije pogodio kada Milenkovic, a kada Pavlovic igra loptom? U 100 maraka da on i ne zna ko je ko. Pa da li je moguce da ovakvi prinauceni ljudi rade.. Kakav javasluk, kakva neprofesionalnost.. Zamislite sad da je ovako u svakom segmentu drustva.

Dušan

pre 3 godine

Kakvo mučenje mozga, teško za gledanje, u kakvoj formaciji mi igramo, šta igra Radonjić, šta igra Kostić, a šta Tadić, ne može se očekivati više, kad su i oni, mučenici, zbunjeni "taktikom" i "formacijom"?! Kakav selektor, kakav kapiten, takva i igra! Nije Matić završio sa reprezentacijom zato što ne voli Srbiju...

Cisse 9

pre 3 godine

Radonjic jos uvek nije naucio da primi loptu ,steta. Ima brzinu o dribling ali kontrolu lopte i primanje katastrofa a plus je i sebican. Gojko svaki put kaze Milinekovic kad je lopta kod Pavlovica , strasno.

Joffrey

pre 3 godine

Rekao Rus da Radonjic treba da igra,i evo vam ga Radonjic u startnoj postavi.Nama reprezentaciju ne sastavljaju menadzeri,nego ko god ima neku sugestiju slobodno neka kaze.Struka ispunjava sve zelje.

NY

pre 3 godine

Mi nikakav sistem igre nemamo. Savez dezorganizovan. Promenismo gomilu selektora. Jedini koji je nešto znao i imao sistem mi ga oterasmo. Onda došao šegrt Krstajić. Neki igrači neće da igraju a ovi koji se odazovu twk da otaljaju posao da ih ne bi prozvali da su izdajice. Nema ideje u igri nema trčanja, stalno se nešto isprobava. Nemamo standardnu odbranu standardnih 11 i to godinama. Nismo pobedili nikog iz prvih 15

nebitno

pre 3 godine

Neverovatno mi je sta trazi i sta pokusava ovaj nesretni Radonjic na terenu. Bolje da je Jovica ubacio da stoji u 16-ercu iako je u formi kao ja posle 3 dana na festivalu i jos 4 na afteru, mislim da bi vise imali koristi, a Ljajic je morao da igra od pocetka. Igramo bez beka, sa tri krila i tri defanzivna veznjaka. Majko mila! Tumba koji uporno sa aut linije vice -"ide lopta ide lopta", i to je nazalost verovatno sve sto ume da kaze ovim momcima, zakomplikovao je i poremetio sve postulate prostog fudbala. Nemamo igru nikakvu, nismo stvorili sansu za prvih 45. sreca pa ni ovi Turci veze nemaju.
Ja sam lud sto se nerviram zbog srpskog reprezentativnog fudbala zadnjih 20 godina, dokle ce Kokeze, Karadzici i slicni da nas kanalisu ?!

Руска Душа

pre 3 godine

За 35 година, колико пратим фудбал свашта сам видео. Ипак, наши ме често изненаде и подсете да не знам ништа о овој игри, када је играју наши клубови или репрезентација..
Имамо два лева "крила" или шта ли су? Вероватно на смену сваки други напад, један трчи а други одмара. Штета што се сударају по некад, али вероватно нису добро разумели Жигића.
Наш голман се баца ногама на шут са 20 метара, види се да се напредовало са голманским тренинзима.
А они што смо "украли" из америчког фудбала, да кад је лопта код наше задње линије испуцају у аут што ближе противничком голу, па ми онда померимо све линије, то ми је генијално. Зато увек имамо по три задња везна, да сва тројица кваре игру противницима. Невероватно како се нико тога раније није сетио..
Ипак, врхунски утисак ми је кошаркашко чување лопте након изведеног аута. Наш бек иде поред лопте и чува је, неће да је додирне, да време не почне да тече. Мора да је синоћ на сплаву више времена провео са кошаркашима..
Све у свему, фидбал је занимљива игра.
Спортски поздрав.

Milos

pre 3 godine

Nista nama ne pomaze...dzaba nam one zlatne generacije omladinaca,sve unistismo...evo 53 minut i samo jedan sut u okvir gola kao domacin!!

MK

pre 3 godine

Bravo Kolarove majstore. Prvo umesto da skočiš i izbaciš loptu, ti stojiš i blokiraš svog golmana da ispuca - pa još se posle dereš na svoje saigrače.

Pa onda bezpotrebno dobiješ žuti za izbijanje lopte, onda drugi žuti kao da si hteo bez bunjenja da izađeš iz igre.

undercover

pre 3 godine

Tumba nije za ovaj posao, jako lose je postavio igru i nije mu prvi put. sto se momaka na terenu tice nema im se puno zameriti jer su prikazali borbenost a kad taktike nema onda se njima nema sta prebacivati kad u takvim uslovima ne moze bolje. jedno Mitrovicu Radonjicu zbog onih promasenih sansi. otkaz za Tumbakovica i vratitie Muslina.

SrbinSSS

pre 3 godine

Sramota. Igraju ko babe Kolarov bezobrazan. Sreća što nismo nabušeni. Teren očajan klizanju se kao da je klizalište. Lošu igru neopravdava pauza većine igrača nego nedovoljna borba i želja.

Milan

pre 3 godine

Kako to da niko od ovih sto sastavljaju spisak reprezentacije nije rekao Tumbi da ima 4 napadaca na spisku... Covek kuci cuva 0 0,strasno!!!Totalno nebitno takmicenje i umesto da igra fudbal on se ziheraski brani...Jedino pozitivno je ako Kolarovu ovaj karton vazi za baraz.

Dare

pre 3 godine

Strašna taktika našeg selektora. Kolarov koji je rupa kao levi bek (defnziva) igra centralnog beka.
Radonja igra na poziciji Tadića. Tadić na poziciji ... Ne zna se gori, igrači, selektor ili savez.

Fk@Jedinstvo Ub

pre 3 godine

Pa dali ovaj Selektor zna da postoje izmene, pa pozoves toliko igraca i vidis da je Radonjic mrtav od 60minuta,Mitrovis samo na ledja i padni, pa pusti Jovica, pusti Aleksica, pusti bre jos nekog da igra!!

SasaNS

pre 3 godine

ANTIFUDBAL !!! Šta mi igramo ? Najviše dodira sa loptom golman Rajković ?? Od početka kada krenu u napad naši , dođu 30 metara od gola čujes povike sa naše klupe gde žurite , stani vrati ... ? Vratite loptu , polako ... ? Nikada bedniju utakmicu naše reprezentacije nisam gledao ... Ma ne da nismo mi za ovu B grupu , mi smo za neku E grupu da smisle da sedimo tamo i gledamo ostale ! Kakva Norveška , Škotska , Izrael ... ANTIFUDBAL !!! Jedino A. Mitroviću skidam kapu , borac , ali nema sa kim da igra .

Zem98p

pre 3 godine

Postovani ljubitelji fudbala u Srbiji i shire, treba konacno da shvatimo da nismo vise ili manje fudbalska nacija. Ne ide nam brate nikako, a kad kao corava koka ubodemo neku pobedu ili remi, radujemo se kao mala deca. Nismo mi jedina zemlja koja prolazi kroz ovakav period. Imq dosta primera i u okruzenju i u Evropi. Treba forsirati druge ekipne i pojedinacne sportove u kojima smo dobri. Mucimo se sa svakom ekipom, pa ko god da nam je trener, nista ne pomaze. Ima tu i sistemskih problema, pocev od toga ko nam vodi Savez, pa na dalje. Sve u svemu nema sanse da ce biti bolje sve dok ne prihvatimo realnost i krenemo da radimo na popravljanju situacije iz korena. Pa, i tada uspeh nije garantovan. Ne treba pljuvati igrace i trenera, oni prosto vise od ovoga be mogu. Nego lepo, skole kosarke, odbojke, vaterpola, tenisa, pa i atletike...i onda ocekivati rezultate. Uzivajte u fudbalu!!!

Kuki

pre 3 godine

Ocekujem oko 20-25 dobre igre i ostatak meca lose i bezidejne. Ocekujem da opet ne znamo da odgovorimo na presing protivnicke ekipe, a da isti necemo da igramo. Rezlutat ukoliko nas malo posluzi sreca i ne bude vecih kikseva u odbrani, sto nece biti ni malo lako, moze da bude i pozitivan.

Amdjrbf

pre 3 godine

Molim vas za link! Nigde ne mogu da pronađem, hvala u napred!
(remi majstor, 06. septembar 2020 20:45)

Batman-Stream
Reddit soccer streams ... imaš 100 linkova

horhe

pre 3 godine

Kao da nam je turski selektor pravio taktiku, ako iz prekida postignemo gol i postignemo, ostalo je sramno! Naši fudbaleri kao da su glumci pa imaju dublere kad igraju za reprezentaciju! Užas

Predrag Drugi

pre 3 godine

Ovo je gore nego u Rusiji. Totalno raštimovani. Bez ideje. Samo trčanje i krljanje.Ako ovako nastavimo bolje i de ne idemo u Norvešku jer će nas razglaviti. Da prijavimo da imamo pola tima zaraženog Korona virusom , pa u tom slučaju utakmica neće ni da se igra, već će odlučiti žreb o pobedniku. Jedino tako možemo na "sreću" da prodjemo dalje.

estiar

pre 3 godine

Posle raznih Djorića, Ćurčića i ostalih sa spiska kojima je trebalo odati počast vodjenja reprezentacije, nadam se da se sa Tumbom spisak završava i da konačno može da dodje neki mladi stručnjak, koji shvata kako se igra moderan fudbal. Mada znajući FSS, to vreme teško da će ikada doći.

Бинср

pre 3 godine

Обавезно овим громадама који гину за грб, химну и заставу, великанима нашег доба дићи национални стадион не од ¼ милијарде, него целе милијарде евра. Заслужили су.

Lane

pre 3 godine

Šta čovek da kaže na ovakvu igru naše reprezentacije? Šta? Ovo je totalni antifudbal i nejasno mi je kako neko ovo sad može da opravda? Šta je ovo ljudi? Turci probavaju mlade igrače a mi ne možemo jednu akciju da napravimo... Neverovatno. Za nas je C liga. Tu možda možemo da se "nadigravamo" sa reprezentacijama sličnog kvaliteta i to je to. NUMEMO!

goran

pre 3 godine

Kako nam funkcionise sve u drzavi takav nam je i fudbal,samo sto ovde ne moze da se politici krije i prodaje magla ,sve se odmah vidi na licu mesta.Ocekivanja nam velika a mogucnosti bas bas male.

Dr mr pr

pre 3 godine

Hvala dragom Bogu,ne gledam ovo!Tugo moja..Nakon ovoga slijede potezi viđeni nebrojeno puta do sada.Smijeniće Tumbakovića,Kolarov će se oprostiti od državnog tima(barem nešto pozitivno u oba slučaja).I opet Jovo na novo!!!Oni koji su postavili stvari gdje jesu nisu i neće nikada biti odgovorni,mogu biti isključivo zaslužni za bilo šta pozitivno.

Chuki

pre 3 godine

Svaka ljudi vama cast kad mozete da gledate reprezentaciju Srbije, po mom misljenju da se tako izrazim najmenadzerskija, najlopovskija repstacija koju je veliki deo naroda odbacio i ne oseca je kao svoju, Radomir Antic pokojni je uspeo da vrati koliko toliko kult reprezentacije, licno ja sam ih poslednji put gledao na SP 2018 misleci da ce biti drugacije ali ne i dalje je sve drugo vaznije od rezultata reprezentacije, amtosfera ocajna vec 20 godine, pojedine puskom teras da igraju za nacionalni tim, pojedini dodju da odmore od klubskog fudbala, i vi ljudi ste mazohisti sto i dalje trpite ovu tugu. Znam ja nasa je drugu nemamo, ok tacno, ne boli mene kad se izgubi to je normalno ali igra, atmosfera i sve ovk vwc traje 20 godina i nikada nista od nas, mozda se nekada dosta i ocekuje, ljudi mi smo realno 3 rang u Evropi kao reprezetacija i to jw realnost.

Petar P

pre 3 godine

Kad bude bio novi stadion od 250 mil. biće bolje. Dakle, nemam reči sem da ovu neigru gledamo bar deset poslednjih godina. Da li je moguće da niko ništa ne može ili neće da uradi. Ova antipropaganda fudbala gde se naša poslednja linija muči da loptu održi u posedu i redovno igra unazad i na kraju ka golmanu koji najčešće panično degaržira loptu ili greši je tragična. Kakva je to igra gde nema tačnog pasa, driblinga, kreacije, mašte? Kakva je to igra gde igrači ne pokažu želju da preuzmu bilo kakvu odgovornost i povuku loptu i nešto iskreiraju? Kakva je to igra posle koje bukvalno ne vidite ništa i doživite samo blam? E pa to je igra naše reprezentacije. A o "zaslužnim" patriotskim selektorima da ne govorim. Sramota.

Tyson

pre 3 godine

Kao dve amaterske ekipe u parku posle nekoliko piva

Sramota od fudbala sa obe strane

Tumbakovic nema pojma kako da sastavi ekipu, nema tu neke strukture i organizacije, stalno se menja sastav nista da se odluci, svaki put igraci igraju kao da je prvi put da su se ikada zajedno sastali

Aleks

pre 3 godine

Žalosno... Dajte molim vas pare koje ulažete u reprezentaciji Srbije u fudbalu onima kojima to zaista treba i koji imaju uspeha i koji se trude da što bolje predstave Srbiju!!! A ovo je sramota.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Опет их менаџери слабо саставили. БОЈКОТ док год их они састављају! ☝

bole

pre 3 godine

Kaze selektor da igraci nisu u formi,nije im pocelo prvenstvo,pa onda sto nisi pozvao igrace iz nase lige oni su u formi,igraju jos i ligu šampiona i ligu evrope

Đurađ_D_Bul

pre 3 godine

“I podatak za nevericu, posle dve godine "orlovi" su odigrali utakmicu u kojoj nisu primili gol.”

Čim se Stojke sklonio sa gola...

hercegovac

pre 3 godine

Ljudi shvatite,dok je ova vlast na celu drzave nista od reprezentacije,prosto ista je potpuno u rukama vladajuce nomenklature,pogledjte tu osovinu glavnih ljudi oko A i u23 reprezentacije zadnjih par godina,Kokeza-Lalatovic-Krstajic-Terzic(sastavio tim za Rusiju)-Djorovic-Neske Milovanovic-Radonjic na terenu a na tribinama mu menadzer,Tumba je tu kao dokazani "patrijota" posle onog sa crnogorcima jer ovima jedino to i preostaje glumatanje patriotizma da sakriju sve sto su izdali i unistili,a reprezentaciju su nam unistili jer nikada nije izgledalo ovoliko jadno,nikad manje interesovanje,svi digli ruke od repke,i onda mi je smehotres prozivanje tog i tog igraca,ljudi,mozemo samo da im se zahvalimo sto se uopste cimaju i dolaze a od ovoga samo stete imaju,dakle sustinske promene u drzavi,ne u fudbalu nego na globalnom nivou pa tek onda ima smisla ista pricati na ovu temu,razglabati o taktici ko treba da igra,ko je rupa,sastavljati svoje idealne timove...

Марко

pre 3 godine

Kaze selektor da igraci nisu u formi,nije im pocelo prvenstvo,pa onda sto nisi pozvao igrace iz nase lige oni su u formi,igraju jos i ligu šampiona i ligu evrope
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bole, 6. septembar 2020 23:08)

Зато што не може да позове Борјана, Дегенека, Бена, Саногоа, Спиридоновића, Кангу, Томанеа, Боаћија, Иванића, Суму, Асана, Садика, Натка, Шћекића и Бањака. Без тих 15 играча тешко да би Црвена звезда и Партизан играли Лигу шампиона или Лигу Европе.

Nikola

pre 3 godine

Kad god su nas malo pritisli mi apsolutno uvek izgubimo loptu, neverovatno koliko su nasi igraci tehnički neobičeni, a i taktički jer kretanje bez lopte izgleda da je misaona imenica, a to su dve najbitnije stvari u fudbalu. P.S. Radonjić 9 duela, svih 9 izgubio. 3 puta mu se Kostić nudi i treba da mu gurne loptu u prostor za direktan sprint ka golu, a ovaj sva 3 puta dribla i naravno gubi loptu. Meni zaista vise nije jasno sta se desava sa ovim ljudima kad zaigraju za reprezentaciju.

Straight Outta München

pre 3 godine

Vidim ozbiljan pomak i napredak u nasoj igri.Sada dosta brze i fluidnije uspevamo da prebacimo loptu od protivnicke korner zastavice do naseg golmana. Tzv “srpska antitranzicija”

supermen

pre 3 godine

Stara škola srpskog fudbala pod dirigentom tumbom. Bekovska pa ako pogodi u glavu Mitra posle šta nam bog da. Vrhunski taktički pripremljeno. San Marino će biti nezgodan za nas vrlo brzo

Tragikomedija

pre 3 godine

Ne možemo da igramo sa jednim zadnjim veznim. Njih petorica Turaka dodju na našu polovinu i mi ne možemo da iznesemo loptu nikako. Gudelj pokušava da se otvori i dodje po loptu, ali ne ide, sad je i Maksimović krenuo da se vraća po nju. Napravili smo 5,6 umobolnih dodavanja pozadi koja su mogla skupo da nas koštaju.

Zevzek

pre 3 godine

Više sam gledao Španija Ukrajina. Španci mogu dve reprezentacije da sastave i uopšte nije važno ko igra. Imaju sistem igre a onda doolazi undividualni kvalitet igrača. A mi? Mi nemamo ništa. Neki kažu nisu naši spremni jer pevenstva nisu počela. Pa kako su spremni španci, nemci, francuzi itd. Mi smo jedna osrednja reprezentacija. I madjari više pokazali id nas

Optimista

pre 3 godine

Pa mi kao da igramo u gostima,ko je ekonom reprezentacije,nasi igraci se klizaju kao na ledu.Igru cu komentarisati ako je bude bilo.Sramota!!!

Šile

pre 3 godine

Tragikomično. Pitam se samo dokle će da se brukamo? Imali ko normalan i da razjuri sve te neznalice{da ne kažem neku težu reč} iz FSS. Prvo predsednik pa za njim svi ostali. A selektor dobio mesto kao znak zahvalnosti.

Dane

pre 3 godine

Kolarov je već godinama najopasniji protivnički igrač po našu reprezentaciju ali izgleda da to nema ko da vidi ili mora da se pravi da ne vidi!

Aleksandar

pre 3 godine

Tumbaković je zabluda od trenera koga je pregazilo vreme.
Pored toga igrači se vuku po terenu kao da igraju po kazni.
Raspad sistema je očigledan.

Nikiton

pre 3 godine

Kakva tuga i bol.Tadic u 88 mon zadrzava vreme na svom terenu,sta hoce bod??? Pa izgubite bre 5:0 ali pokazite neku volju i zelju,kao da ih je nelo primorao da dodju danas..Strasno...

milan

pre 3 godine

uhvatila me muka jer izbacili djokovica zbog gluposti a ovi nasi veze ali veze nemaju. nema ko da centrira. nije mi jasno sta oni uce na tim treninzima kada ne mogu coveka da pogode ni priblizno.


daleko bilo kakvo vece, strasno.

Paranoid Android

pre 3 godine

Hajde da razumem da pola igraca nije u trenaznom ciklusu ali pauza ne traje toliko da zaboravis loptu od koje zivis da primis kako treba!

Iako je bilo bolno za gledati, odbrana od crvenog - odlicna.

Tumba i taktika iz 80-ih nisu vredni komentara .

Tyson

pre 3 godine

Tumbakovic, covek koji je pozvao 5 napadaca na okup .... 5!!!

A jedan jedini mu je odigrao svaki minut na obe utakmice

A pozvao samo jednog vise igraca za celu odbranbenu liniju .... koga je ovaj covek prevario da dobije ikakvu trenersku poziciju

Jova Dangubic

pre 3 godine

Bez obzira na sve, promasili smo dva zicera (Mitrovic i Djuricic), drugi u 88 minutu. Nazalost uvek nam 'nesto' fali (neuigranost, realizacija, odbrana itd)...

vidimo se za 10ak godina

pre 3 godine

Tu smo negde sa andorom, luksemburgom, farskim ostrvima ...

Domacu ligu i represtaciju :D mogu samo da gledaju partijski aktivisti po zadatku.

Kuki

pre 3 godine

Ocekujem oko 20-25 dobre igre i ostatak meca lose i bezijdejne. Ocekujem da opet ne znamo da odgovorimo na presing protivnicke ekipe, a da isti necemo da igramo. Rezlutat ukoliko nas malo posluzi sreca i ne bude vecih kikseva u odbrani, sto nece biti ni malo lako, moze da bude i pozitivan.

Dragan

pre 3 godine

Za uve sto traze link,bolje nemojte jer nema sta da se gleda i postede cete sebe..tuga i zalost manekena koji seckaju i bez ideje kako prici Turskom golu..

Bojan

pre 3 godine

Svi su skontali da ne mozemo ni dva pasa da povezemo pa nam igraju visoki presing i onda ide ispucavanje lopte. Zadnje vreme doslo kad nam cak i Turci diktiraju igru na Marakani.

Very stable genius

pre 3 godine

Kapiram Tumbakovica - taktika je uspavati protivnika besomucnim dodavanjem u zadnjoj liniji, a onda iznenada sutnuti loptu napred.

Mrgud

pre 3 godine

Koliko igramo u nazad kad bi nam neko rekao da zamislimo da je protivnicki gol ustvari nas mislim da bi mnogo cesce dolazili u sansu za gol. Treba Tumbi reci da proba tu taktiku.

ElHombre

pre 3 godine

Klasika, 2 utakmice: penal i crveni za protivnike. Nas tim ne mora da igra vise, mi uvek u bitnim utakmicama dajemo penale ili dobijemo crveni, tako vec 10 godina.

2CRAZY

pre 3 godine

Kolko gluposti ovaj Kolarov radi... bez ikakve potrebe dobio prvi zuti, a sad i crveni... celo poluvreme sa igracem manje... salji u penziju.

Dart Vejder

pre 3 godine

Totalno bezidejna igra našeg tima, nemamo pleja, nemamo bekove, Mitrović ne može sve sam, ali je promašio zicer, na malo veći presing Turaka ne možemo tri vezana pasa da odigramo, katastrofa

Miki

pre 3 godine

Meni jedan covek pricao da je jednom gledao utakmicu gde je tim i sa 10 igraca pokusavao da igra dalje, a ne samo da sutira sto dalje od svog gola, ja nisam mogao da verujem.

BorisSrb

pre 3 godine

Ne, ne niste u tonusu. Ti si u Dubionusu, a igraci s tobom su u Pogubionusu. Tako da s pravom ocekujemo od vas najvece rezultate.

Stručnjak bolji od aktuelnih

pre 3 godine

Pohvalio bi taktiku a posebno se istakao napad. Tako da mogu da kažem da se Srbija sa pravom kotira na visokom četvrtom mestu. To je takoreći izmakla nam bronza za malo.

Bojan

pre 3 godine

Kapitenski potez, šutiranje lopte nakon sudijskog zvižduka i potom ostaviš ekipu na cedilu. Kad je Bane Ivanović tako ostavio ekipu?

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Da ne pričamo uopšteno, evo jednog zapažanja- naši bekovi gnjave loptu dugo (a i to samo ako ih ne pritisnu protivnički napadači) jer sredina ne želi loptu. Kada konačno jedan iz sredine odvuče nekako dva igrača na sebe nekim pokušajem otkrivanja, otvori se prostor za dodavanje unapred kroz sredinu do igrača koji je na poziciji odakle bi trebalo da mu je malo prostora dovoljno da povuče napred ili iskreira neki problem za protivnika. Dakle, desi se povremeno da taj centralni igrač ima oko sebe slobodnih nekih 20-ak m?, ali avaj... Bek tu loptu često propusti da mu pošalje što zbog toga što je nesiguran u preciznost pasa, što zato što i sâm centralni igrač izgleda kao da moli boga da mu ovaj ne pošalje tu loptu. A kada se i to konačno desi, prvo loš prijem lopte ga vrati par metara unazad, onda još sekunda ili dve da je nekako smiri i konačno uspe jedino da je vrati nazad beku koji je do tada već verovatno pod pritiskom. Ovo se ponavlja tokom cele utakmice. Ako ja, kao neko ko nikad fudbal nije trenirao ovo primetim, nikako mi nije jasno kako se ne otkloni taj problem koji je hroničan za naš fudbal već toliko dugo. Sportski pozdrav!

Dag Kristi

pre 3 godine

Krstajić, Tumbaković,... Očekujem Savu Miloševića i katastrofu srpskog reprezentativnog tima.
(UŠATI i uplakani, 06. septembar 2020 23:55)

Savo je Murinjo za ovu dvojicu

Kontras

pre 3 godine

@ caci

Postoje dobri razlozi sto je podrska fudbalskoj reprezentaciji skoro pa nula i sto ih nacija skoro pa mrzi.

Sto ne mrzimo kosarkase, odbojkase, tenisere it.? Sto ne mrzimo rukometase? Pa i rukometasi nemaju neke rezultate, ali se bore i volimo da ih gledamo i niko ih ne mrzi.

Ovi su goto svi zasluzili da ih nacija ignorise, i njih i fudbalski savez. I ponasanjem i nezalaganjem i manekenisanjem i neznanjem.

Kada bude nacija osetila da se trude, da se bar zalazu iako uglavnom ne znaju, tada ce ih podrzati. Do tada za nas ne postoje.

Marko99

pre 3 godine

За добробит српског фудбала треба да изгубимо пар утакмица за редом, чак и по цену да не одемо на ЕП, па да се ови из Савеза склоне и да кренемо од нуле. Кокеза би покварио и кликер.
(aco, 06. septembar 2020 22:10)

Ti stvarno mislis da bi oni otisli? Pa na Balkanu niko ne odgovara ni za ozbiljnije stvari od sporta a narod suti.

Bojan

pre 3 godine

Nas reprezentativni fudbal me podseca na nasu rukometnu reprezentaciju. Nekad bili sjajni danas smo bleda senka, zaostali u vremenu. Spori, pasivni, neprecizni u pasu, svaki igrac drzi loptu po 10-15 sekundi, bez uigranih akcija, bez koncepcije i ideje. Izadjemo na teren pa o-ruk, aj da izbunarimo nesto pomocice bog. I tako poslednjih 20 godina.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Realno, mi i jesmo za treći šešir, i to samo zato što nam već dugo odlaze klinci ispod dvadesete pa ih preko nauče nekom fudbalu. Samo zato reprezentacija nije na nivou Malte i Lihtenštajna. Kada bi igrali igrači iz naše lige, i ova nesrećna Turska B selekcija bi nam dala pet komada.

Man

pre 3 godine

Ček malo... Kostić na levom krilu, Lazović na desnom... šta igra Radonjić?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Plavi269, 6. septembar 2020 19:59)

Pohvalio ga Ruski selektor pre neki dan kaze: gde vam je onaj mali iz O.Marseja a tumba ko tumba hteo opet da ispadne inovantan pa igrao covek sa tri krila. Bilo je price da ce da krene sa dva golmana zato sto ga novinari zadirkuju zasto primamo minimum gol na zadnjih 11 meceva ali jurio je pobedu zato - tri krila.

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Da li naši reprezentativci pogledaju snimak utakmice koju odigraju,baš me zanima kako izgleda igra iz njihovog ugla.To se odnosi i na selektora.Ja koji sam igrao i trenirao fudbal do svoje osamnaeste nije baš da ništa ne znam ono što vidim je da ovo kod nas ništa ne valja.