Fudbal 83

Četvrtak, 03.09.2020.

11:30

Veleobrt na pomolu – Mesi ostaje u Barseloni!

Isti novinar koji je prvi objavio vest za odlazak Lionela Mesija iz Barselone sada najavljuje da će Argentinac ostati u katalonskom klubu.

Veleobrt na pomolu – Mesi ostaje u Barseloni! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felš

pre 3 godine

Vec sam rekao da je sve ovo uradjeno kako se ne bi pricalo o njihovom porazu od Bajerna od 8-2
(Bavarac, 3

Uzalud je to,pricace se o tom ponizenju i za 100 godina. Sem toga,ostavke Bartomeua,Abidala,Kike Setjena,pravnog tima,odlazak nekoliko fudbalera-Rakitica,Suareza- to je sve stvarno,nista nije fingirano. Cak i ako je ovo s Mesijem fingirano,opet ih je Bayern unistio u svakom smislu,hehehe
(Oliver, 03. septembar 2020 19:26)


valjda si do sada uvideo da su pobede i porazi ciklicni i naizmenicni:
prvo ono beše barsa odrala bajern sa 4:0 za poluvreme, pa se par sezona bajern vise nego revansirao onim 7up-om (4:0,0:3), pa se malo kasnije barsa revansirala 3:0 na kamp nou, a na aliancu se posle 0:2 zaustavila zbog respekta prema bivsem treneru gvardioli. bajern je odgovorio pre oko mesec dana, i gazio je do kraja. dakle, sledeci put ce obe ekipe igrati i gaziti do samog kraja... i tako se stvorilo jedno novo jako rivalstvo.
poenta je da niko tu nikog nije unistio, naprotiv - ćerali su se i ćeraće se još.

inace, sve te ostavke koje pominjes imaju povod u potopu od bajerna. ali su odavno trebale da se dogode, da razmazena lepotica barselonka shvati da treba da se renovira od temelja do krova. remont ekipe je samo vrh ledenog brega.
to ceka i bajern kad tad. imaju li dostojne zamene kad levandovski i miler najave kraj karijere?
poenta je da svi klubovi tokom istorije imaju uspone i padove. pa kako se i kada i sa kim kome zalomi.

u vezi 8:2, sto se mene tice, potop barse se dao naslututiti jos na pocetku, kad se video sastav i formacija. serdjo roberto i de jong u vezi a vidal desetka, kao neko taktik iznenadjenje valjda... na predvidjeni bajernov dupli presing i lude mlade bekove? to je moglo da drzi vodu max oko 15-20 minuta, ko sto je i bilo. onda ide kadar - hronik anemicni kiki setjen na klupi, nesto tiho mrmlja sebi u bradu. kao da porucuje navijacima: napustite svaku nadu.

Oliver

pre 3 godine

Vec sam rekao da je sve ovo uradjeno kako se ne bi pricalo o njihovom porazu od Bajerna od 8-2
(Bavarac, 3

Uzalud je to,pricace se o tom ponizenju i za 100 godina. Sem toga,ostavke Bartomeua,Abidala,Kike Setjena,pravnog tima,odlazak nekoliko fudbalera-Rakitica,Suareza- to je sve stvarno,nista nije fingirano. Cak i ako je ovo s Mesijem fingirano,opet ih je Bayern unistio u svakom smislu,hehehe

Andrea Djani

pre 3 godine

Ako Siti daje 600 miliona , dace jos par desetina onom kome treba i ode Mesi . A sto se tice Mesijevog ugovora , svaki sudija ce ga protumaciti kao i Mesijev tim . Datum koji je stavljen je deset dana po okoncanju sezone i to je ispravno tumacenje , tako da Barsa sigurno gubi na sudu . Jedino sto je tu problem je sto sudjenja traju i to nije moguce zavrsiti brzo . Teoretski ono bi moglo da traje i godina dana i onda svaka presuda gubi smisao .

MethodManWu

pre 3 godine

@vaxilar

Hajde za Grizmana i nekako to što si rekao, ali Dembele. Čovjek u karijeri nije odigrao cijelu sezonu. Da mu nije Mesi kriv što za tri godine u Barseloni nije odigrao 50 utakmica ukupno? Pričamo o liku koji je plaćen preko 100 miliona, trebali su davno da ga se riješe.

Marko

pre 3 godine

Da li ima još neko da su mu se smučile ove transfer drame poslednjih godina, uključujući i ovu Mesijevu? I to bar da ima neki efekat, nego svi oni ostali u istom klubu...

Sta god da uradi, on je kralj

pre 3 godine

Navijaci Barse su protestvovali,plakali i molili Mesija da ne ide.Navijaci u njegovom rodnom gradu Rosariju takodje su Protestvovali,izasli na ulice i zvali ga da se vrati u Argentinu.Klubovi sirom Evrope se bulvalno otimaju oko njega(Siti,Juve,Junajted,Celzi,Psg,Inter....),a on ima 33 godine.Cak je i predsednik Argentine licno zvao Mesija i molio ga da dodje u Argentinu i igra tamo,a isto je ucinio i 2016 kada se Mesi povukao iz Arg.Takodje Mesi je u poslednjih desetak dana najtrazenija rec na netu,vise nego bilo koja druga.Vec ionako planetarno popularni Leo Messi je postao jos duplo popularniji. Ispada ustvari da je ovaj poraz od Bajerna, Mesiju doneo najvise.Bajern osvojio tripletu,nikog zivog nije briga za to, glavna tema je Messi!Bilo d ostane u Barsi ili ode opet ce biti glavna tema.Hvala Bajernu za onih 8:2 jer da nije toga bilo Messi ne bi ni pomislio da ode,a onda ne bismo imali prilike da vidimo sve ovo.Zna se ko je GOAT!

rebro

pre 3 godine

Kako sad to kada je Mesi rekao da ne priznaje LaLigu i Barsu i sve njihove odluke? Sad odjednom priznaje?
Biće da je onaj zakon u UK važeći, a po kome osuđivani kriminalci ne mogu da dobiju radnu vizu.

branko

pre 3 godine

Messi ce ici sledecu godinu...Taman sve ce biti dogovoreno sa Citijem a sa Barsom oprostice se od publike u svakom gradu...Slicno kao Kobi!
Ovo je njegova poslednja sezona...Muzej veliki u Barseloni i to je to....Nou Kamp ce se zvati Leo Messi Stadium....the end of story!

Back in Black

pre 3 godine

Gde ce bre on da ide u Englesku,pa on jedva prica španski i ako mu je maternji.Covek je skoro 20 godina mega zvezda a ne zna da bekne engleksi to je sramota.Ja iz svog sela izadjem jednom u pet godina pa mogu da se sporazumem na engleskom sa bilo kime a nikada ga nisam ucio.Covek je rodjen za fudbal a sve ovo ostalo je za njega kvantna fizika.Ako cemo realno tako i deluje,harizmatican je kao šporet Smederevac.Zato on nikada ne moze da se uporedjuje sa Maradonom.Maradona je rock n roll superstar.Kada je neko cuo nesto zanimljivo od Mesija nikada,covek je bre tutu mrak.Njegov limit je treci razred osnovne.Znaci ovo ozbiljno mislim.Njega je bog stvorio samo za teren i da gleda prema golu a kapitensku traku su mu dali debili jer je on parodija od kapitena.Kapiten je bre lider,harizma,da digne tim kada im ne ide, a sta ovaj 90 posto ljudi koji prate fudbal nemaju pojma ni kakav glas ima Mesko.Na SP Argentina primi gol a kapiten spusti glavu kao noj,tako i kapiten Barselone.Evo sada na poslednjoj utakmici kapiten sedam puta spustao glavu i na kraju osmi put je zabio u pesak.Dovodjenja prijatno.

vaxilar

pre 3 godine

Sledece godine Messi puni 34 godine...Najbolje za njega bi bilo da zaokruzi kompletnu bajku i ostane do kraja karijere u Barsi.Naravno,pod uslovom da konacno uprava reaguje na pravi nacin i dovedu mu dobra pojacanja,jer je zaista nepravda da najbolji igrac svih vremena nema podrsku vrhunskih igraca.
(Sinke, 03. septembar 2020 11:58)

A sta su Dembele i Grizman? Ne mogu da igraju ono sto su igrali jer moraju da podilaze treneri Mesiju i njega guraju

Dior

pre 3 godine

Oće li im neko javiti da će sledeće godine Messi otići kao free agent znači neće klub dobiti ni transfer fee, da će ga platiti još 30 miliona koliko zarađuje godišnje i da će verovatno igrati utakmice sa pola snage jer ga više ništa u tom klubu ne interesuje? Bolje da ga sad prodaju pa makar i za 100 miliona.

ii

pre 3 godine

Pa ako je ugovorom vezan, ako je ta klauzula istekla, onda ce ostati. Niko nece dati 700 miliona sigurno. Max. Da dobiju 150, bolje i to da uzmu nego da imaju nezadovoljnog igraca koji prima astronomsku platu jos godinu dana. Nista nece uraditi na sportskom planu ni sl godine a riknuce sveukupno 200m. Plus sto ce agoniju odloziti za godinu dana, čime ce je samo povecati. Jedino ako njegovim ostankom na konto sponzora, dresova, tv prava itd ne dobiju vise od te cifre, onda ima logike da ga ne puste.

Википедија новинарство

pre 3 godine

Nesme taj nigde iz sigurne luke. Nije on Kikica da se dokaze u tri kluba i zato je Kristina najbolji igrac svih vremena. Cao, dovidjenja!
(ZoricaZoka111, 03. septembar 2020 12:08)

Манчестер, Реал и? Ко је трећи?

Спортинг сумњам, а Јувентус је уништио. Од финала ЛШ без њега, довео их је до испадања од Ајакса и Лиона..

neutralni felš

pre 3 godine

морам признати да је ова драма скинула са првог места сагу о прелазном року сергеја милинковића савића
(Mr.Bruce, 03. septembar 2020 11:54)


prvo mesto bi delili sa jovićem: ostaje li u realu ili odlazi, zidan racuna na njega, zidan ne racuna na njega, dao gol na treningu...

sdas

pre 3 godine

nije lud da da 600 000 000 a plata ce mu biti 700 000 000. da baci 6 godina rada zbog 100milki kad moze da saceka jun i sacuva ti 600 i doda jos 700

zzzz

pre 3 godine

"Isti novinar koji je prvi objavio vest za odlazak Lionela Mesija iz Barselone sada najavljuje da će Argentinac ostati u katalonskom klubu."

A njegove kolege u Srbiji se upecale pa nedeljama pisale kako je Mesi završio sa Barselonom. Novinarstvo u Srbiji - uzmi sa stranog sajta, prevedi i okači.
(Srki, 03. septembar 2020 12:06)

A šta tačno očekuješ od sportskih novinara u Srbiji? Da odu u Barselonu i odrade intervju sa Mesijem? I da se ne klikce toliko na ove vesti, kako u svetu, tako i kod nas, ne bi se ni pisalo 7 vesti dnevno u kojima se ništa i ne kaže.

Gorštak

pre 3 godine

Ja sam govorio da je ovo samo trik da se ne priča o porazu od 8 2 vec da glavna tema bude njegov odlazak. Istu foru je primenio nakon poraza od Čilea u finalu pa se kobajagi povukao da mediji ne bi pisali o tome nego o njegovom povlačenju i još senzacionalnijem povratku u reprezentaciju.

Paranoid Android

pre 3 godine

Zastp bi iko ikada razmisljao o Mesijevom odlasku (on sam a i rukovidsvo)- covek skoro 20 god u istom klubu, gde cete bolju reklamu za klib?!

ZoricaZoka111

pre 3 godine

Znalo se da nema hrabrosti, da napusta sigurnu luku. Nije taj kao Kristina, koji se dokazao u 3 kluba i zato je najbolji fudbaler svih vremena. Tacka kraj.

Rund Kulit

pre 3 godine

Bravo majstore! To sam i očekivao! Ku.. će nam Bajern iduće godine uvaliti 8 komada! Možda nam uvale 3-4, ali 8 sigurno neće!

Srki

pre 3 godine

"Isti novinar koji je prvi objavio vest za odlazak Lionela Mesija iz Barselone sada najavljuje da će Argentinac ostati u katalonskom klubu."

A njegove kolege u Srbiji se upecale pa nedeljama pisale kako je Mesi završio sa Barselonom. Novinarstvo u Srbiji - uzmi sa stranog sajta, prevedi i okači.

Nikola

pre 3 godine

Cela ova prica vise steti Barseloni,jeste Mesi jedan od najboljih ikad,ali moze Barsa i bez njega,i ovako se blizi kraju karijere...

EuroNix

pre 3 godine

Za one koje uporno tvrde. Barca ce pogresiti, sto ga ne prodaje. Posto sledece sezone odlazi dzabe.

Zar je moguce da ne mozete da kapirate?
Nijedan tim danas nije u stanju da plati Messiju 100 Miliona odstete. Dodajte jos 100 Miliona platu za Messija. To su vam 200 Miliona, samo u prvoj godini moraju izdvojiti za Messija . U ovoj ekonomskoj situaciji to je nemoguce. Ne zaboravite FFP !

Svi ga zele ove sezone dzabe. Eto to su ti vasi bogati Arapi

ZoricaZoka111

pre 3 godine

Nesme taj nigde iz sigurne luke. Nije on Kikica da se dokaze u tri kluba i zato je Kristina najbolji igrac svih vremena. Cao, dovidjenja!

Mr.Bruce

pre 3 godine

морам признати да је ова драма скинула са првог места сагу о прелазном року сергеја милинковића савића

Grunf

pre 3 godine

Ne znam zasto bi ga molili da ostane i da grade tim oko njega ove sezone kad ce otici vec sledece godine bez obestecenja, i onda opet krecu u renoviranje. Pritom, pod znakom pitanja je njegova motivacija sada, verovatno ce imati ispodprosecnu sezonu sa eventualno jednim trofejom. Treba da prihvate da su ga imali 15 godina, rasturao je sve te godine, vreme je za obe strane da krenu dalje...

Proxima parada

pre 3 godine

Imam prijatelja koji živi u Castel del Fensu gradiću na obali mora gde žive svi fudbaleri Barse ili bar većina.U lokalnom kafiću gde se svakog dana mogu videti Suarez i Mesi nikada nije bilo dileme odlazi li ili istaje.

Mislim

pre 3 godine

Wow. Ko je ovo ocekivao? Ne sme taj mali van Barselone, mora da puni statistiku protiv leganesa, alevesa I slicnih. Tu je na sigurnom, nece da rizikuje.

Sinke

pre 3 godine

Sledece godine Messi puni 34 godine...Najbolje za njega bi bilo da zaokruzi kompletnu bajku i ostane do kraja karijere u Barsi.Naravno,pod uslovom da konacno uprava reaguje na pravi nacin i dovedu mu dobra pojacanja,jer je zaista nepravda da najbolji igrac svih vremena nema podrsku vrhunskih igraca.

Fan Pennyja Hardawaya

pre 3 godine

Ja sam i napisao onaj put da nece on nigde. Tako je govorio nakon finala Copa America da ne zeli vise da igra za Argentinu, pa opet igra.

Mr.Bruce

pre 3 godine

морам признати да је ова драма скинула са првог места сагу о прелазном року сергеја милинковића савића

Grunf

pre 3 godine

Ne znam zasto bi ga molili da ostane i da grade tim oko njega ove sezone kad ce otici vec sledece godine bez obestecenja, i onda opet krecu u renoviranje. Pritom, pod znakom pitanja je njegova motivacija sada, verovatno ce imati ispodprosecnu sezonu sa eventualno jednim trofejom. Treba da prihvate da su ga imali 15 godina, rasturao je sve te godine, vreme je za obe strane da krenu dalje...

ZoricaZoka111

pre 3 godine

Nesme taj nigde iz sigurne luke. Nije on Kikica da se dokaze u tri kluba i zato je Kristina najbolji igrac svih vremena. Cao, dovidjenja!

Back in Black

pre 3 godine

Gde ce bre on da ide u Englesku,pa on jedva prica španski i ako mu je maternji.Covek je skoro 20 godina mega zvezda a ne zna da bekne engleksi to je sramota.Ja iz svog sela izadjem jednom u pet godina pa mogu da se sporazumem na engleskom sa bilo kime a nikada ga nisam ucio.Covek je rodjen za fudbal a sve ovo ostalo je za njega kvantna fizika.Ako cemo realno tako i deluje,harizmatican je kao šporet Smederevac.Zato on nikada ne moze da se uporedjuje sa Maradonom.Maradona je rock n roll superstar.Kada je neko cuo nesto zanimljivo od Mesija nikada,covek je bre tutu mrak.Njegov limit je treci razred osnovne.Znaci ovo ozbiljno mislim.Njega je bog stvorio samo za teren i da gleda prema golu a kapitensku traku su mu dali debili jer je on parodija od kapitena.Kapiten je bre lider,harizma,da digne tim kada im ne ide, a sta ovaj 90 posto ljudi koji prate fudbal nemaju pojma ni kakav glas ima Mesko.Na SP Argentina primi gol a kapiten spusti glavu kao noj,tako i kapiten Barselone.Evo sada na poslednjoj utakmici kapiten sedam puta spustao glavu i na kraju osmi put je zabio u pesak.Dovodjenja prijatno.

zzzz

pre 3 godine

"Isti novinar koji je prvi objavio vest za odlazak Lionela Mesija iz Barselone sada najavljuje da će Argentinac ostati u katalonskom klubu."

A njegove kolege u Srbiji se upecale pa nedeljama pisale kako je Mesi završio sa Barselonom. Novinarstvo u Srbiji - uzmi sa stranog sajta, prevedi i okači.
(Srki, 03. septembar 2020 12:06)

A šta tačno očekuješ od sportskih novinara u Srbiji? Da odu u Barselonu i odrade intervju sa Mesijem? I da se ne klikce toliko na ove vesti, kako u svetu, tako i kod nas, ne bi se ni pisalo 7 vesti dnevno u kojima se ništa i ne kaže.

Srki

pre 3 godine

"Isti novinar koji je prvi objavio vest za odlazak Lionela Mesija iz Barselone sada najavljuje da će Argentinac ostati u katalonskom klubu."

A njegove kolege u Srbiji se upecale pa nedeljama pisale kako je Mesi završio sa Barselonom. Novinarstvo u Srbiji - uzmi sa stranog sajta, prevedi i okači.

Dior

pre 3 godine

Oće li im neko javiti da će sledeće godine Messi otići kao free agent znači neće klub dobiti ni transfer fee, da će ga platiti još 30 miliona koliko zarađuje godišnje i da će verovatno igrati utakmice sa pola snage jer ga više ništa u tom klubu ne interesuje? Bolje da ga sad prodaju pa makar i za 100 miliona.

Gorštak

pre 3 godine

Ja sam govorio da je ovo samo trik da se ne priča o porazu od 8 2 vec da glavna tema bude njegov odlazak. Istu foru je primenio nakon poraza od Čilea u finalu pa se kobajagi povukao da mediji ne bi pisali o tome nego o njegovom povlačenju i još senzacionalnijem povratku u reprezentaciju.

Rund Kulit

pre 3 godine

Bravo majstore! To sam i očekivao! Ku.. će nam Bajern iduće godine uvaliti 8 komada! Možda nam uvale 3-4, ali 8 sigurno neće!

neutralni felš

pre 3 godine

морам признати да је ова драма скинула са првог места сагу о прелазном року сергеја милинковића савића
(Mr.Bruce, 03. septembar 2020 11:54)


prvo mesto bi delili sa jovićem: ostaje li u realu ili odlazi, zidan racuna na njega, zidan ne racuna na njega, dao gol na treningu...

Marko

pre 3 godine

Da li ima još neko da su mu se smučile ove transfer drame poslednjih godina, uključujući i ovu Mesijevu? I to bar da ima neki efekat, nego svi oni ostali u istom klubu...

Proxima parada

pre 3 godine

Imam prijatelja koji živi u Castel del Fensu gradiću na obali mora gde žive svi fudbaleri Barse ili bar većina.U lokalnom kafiću gde se svakog dana mogu videti Suarez i Mesi nikada nije bilo dileme odlazi li ili istaje.

Fan Pennyja Hardawaya

pre 3 godine

Ja sam i napisao onaj put da nece on nigde. Tako je govorio nakon finala Copa America da ne zeli vise da igra za Argentinu, pa opet igra.

Nikola

pre 3 godine

Cela ova prica vise steti Barseloni,jeste Mesi jedan od najboljih ikad,ali moze Barsa i bez njega,i ovako se blizi kraju karijere...

Mislim

pre 3 godine

Wow. Ko je ovo ocekivao? Ne sme taj mali van Barselone, mora da puni statistiku protiv leganesa, alevesa I slicnih. Tu je na sigurnom, nece da rizikuje.

Sta god da uradi, on je kralj

pre 3 godine

Navijaci Barse su protestvovali,plakali i molili Mesija da ne ide.Navijaci u njegovom rodnom gradu Rosariju takodje su Protestvovali,izasli na ulice i zvali ga da se vrati u Argentinu.Klubovi sirom Evrope se bulvalno otimaju oko njega(Siti,Juve,Junajted,Celzi,Psg,Inter....),a on ima 33 godine.Cak je i predsednik Argentine licno zvao Mesija i molio ga da dodje u Argentinu i igra tamo,a isto je ucinio i 2016 kada se Mesi povukao iz Arg.Takodje Mesi je u poslednjih desetak dana najtrazenija rec na netu,vise nego bilo koja druga.Vec ionako planetarno popularni Leo Messi je postao jos duplo popularniji. Ispada ustvari da je ovaj poraz od Bajerna, Mesiju doneo najvise.Bajern osvojio tripletu,nikog zivog nije briga za to, glavna tema je Messi!Bilo d ostane u Barsi ili ode opet ce biti glavna tema.Hvala Bajernu za onih 8:2 jer da nije toga bilo Messi ne bi ni pomislio da ode,a onda ne bismo imali prilike da vidimo sve ovo.Zna se ko je GOAT!

Sinke

pre 3 godine

Sledece godine Messi puni 34 godine...Najbolje za njega bi bilo da zaokruzi kompletnu bajku i ostane do kraja karijere u Barsi.Naravno,pod uslovom da konacno uprava reaguje na pravi nacin i dovedu mu dobra pojacanja,jer je zaista nepravda da najbolji igrac svih vremena nema podrsku vrhunskih igraca.

ZoricaZoka111

pre 3 godine

Znalo se da nema hrabrosti, da napusta sigurnu luku. Nije taj kao Kristina, koji se dokazao u 3 kluba i zato je najbolji fudbaler svih vremena. Tacka kraj.

rebro

pre 3 godine

Kako sad to kada je Mesi rekao da ne priznaje LaLigu i Barsu i sve njihove odluke? Sad odjednom priznaje?
Biće da je onaj zakon u UK važeći, a po kome osuđivani kriminalci ne mogu da dobiju radnu vizu.

vaxilar

pre 3 godine

Sledece godine Messi puni 34 godine...Najbolje za njega bi bilo da zaokruzi kompletnu bajku i ostane do kraja karijere u Barsi.Naravno,pod uslovom da konacno uprava reaguje na pravi nacin i dovedu mu dobra pojacanja,jer je zaista nepravda da najbolji igrac svih vremena nema podrsku vrhunskih igraca.
(Sinke, 03. septembar 2020 11:58)

A sta su Dembele i Grizman? Ne mogu da igraju ono sto su igrali jer moraju da podilaze treneri Mesiju i njega guraju

MethodManWu

pre 3 godine

@vaxilar

Hajde za Grizmana i nekako to što si rekao, ali Dembele. Čovjek u karijeri nije odigrao cijelu sezonu. Da mu nije Mesi kriv što za tri godine u Barseloni nije odigrao 50 utakmica ukupno? Pričamo o liku koji je plaćen preko 100 miliona, trebali su davno da ga se riješe.

ii

pre 3 godine

Pa ako je ugovorom vezan, ako je ta klauzula istekla, onda ce ostati. Niko nece dati 700 miliona sigurno. Max. Da dobiju 150, bolje i to da uzmu nego da imaju nezadovoljnog igraca koji prima astronomsku platu jos godinu dana. Nista nece uraditi na sportskom planu ni sl godine a riknuce sveukupno 200m. Plus sto ce agoniju odloziti za godinu dana, čime ce je samo povecati. Jedino ako njegovim ostankom na konto sponzora, dresova, tv prava itd ne dobiju vise od te cifre, onda ima logike da ga ne puste.

sdas

pre 3 godine

nije lud da da 600 000 000 a plata ce mu biti 700 000 000. da baci 6 godina rada zbog 100milki kad moze da saceka jun i sacuva ti 600 i doda jos 700

Википедија новинарство

pre 3 godine

Nesme taj nigde iz sigurne luke. Nije on Kikica da se dokaze u tri kluba i zato je Kristina najbolji igrac svih vremena. Cao, dovidjenja!
(ZoricaZoka111, 03. septembar 2020 12:08)

Манчестер, Реал и? Ко је трећи?

Спортинг сумњам, а Јувентус је уништио. Од финала ЛШ без њега, довео их је до испадања од Ајакса и Лиона..

Andrea Djani

pre 3 godine

Ako Siti daje 600 miliona , dace jos par desetina onom kome treba i ode Mesi . A sto se tice Mesijevog ugovora , svaki sudija ce ga protumaciti kao i Mesijev tim . Datum koji je stavljen je deset dana po okoncanju sezone i to je ispravno tumacenje , tako da Barsa sigurno gubi na sudu . Jedino sto je tu problem je sto sudjenja traju i to nije moguce zavrsiti brzo . Teoretski ono bi moglo da traje i godina dana i onda svaka presuda gubi smisao .

Paranoid Android

pre 3 godine

Zastp bi iko ikada razmisljao o Mesijevom odlasku (on sam a i rukovidsvo)- covek skoro 20 god u istom klubu, gde cete bolju reklamu za klib?!

EuroNix

pre 3 godine

Za one koje uporno tvrde. Barca ce pogresiti, sto ga ne prodaje. Posto sledece sezone odlazi dzabe.

Zar je moguce da ne mozete da kapirate?
Nijedan tim danas nije u stanju da plati Messiju 100 Miliona odstete. Dodajte jos 100 Miliona platu za Messija. To su vam 200 Miliona, samo u prvoj godini moraju izdvojiti za Messija . U ovoj ekonomskoj situaciji to je nemoguce. Ne zaboravite FFP !

Svi ga zele ove sezone dzabe. Eto to su ti vasi bogati Arapi

branko

pre 3 godine

Messi ce ici sledecu godinu...Taman sve ce biti dogovoreno sa Citijem a sa Barsom oprostice se od publike u svakom gradu...Slicno kao Kobi!
Ovo je njegova poslednja sezona...Muzej veliki u Barseloni i to je to....Nou Kamp ce se zvati Leo Messi Stadium....the end of story!

Oliver

pre 3 godine

Vec sam rekao da je sve ovo uradjeno kako se ne bi pricalo o njihovom porazu od Bajerna od 8-2
(Bavarac, 3

Uzalud je to,pricace se o tom ponizenju i za 100 godina. Sem toga,ostavke Bartomeua,Abidala,Kike Setjena,pravnog tima,odlazak nekoliko fudbalera-Rakitica,Suareza- to je sve stvarno,nista nije fingirano. Cak i ako je ovo s Mesijem fingirano,opet ih je Bayern unistio u svakom smislu,hehehe

neutralni felš

pre 3 godine

Vec sam rekao da je sve ovo uradjeno kako se ne bi pricalo o njihovom porazu od Bajerna od 8-2
(Bavarac, 3

Uzalud je to,pricace se o tom ponizenju i za 100 godina. Sem toga,ostavke Bartomeua,Abidala,Kike Setjena,pravnog tima,odlazak nekoliko fudbalera-Rakitica,Suareza- to je sve stvarno,nista nije fingirano. Cak i ako je ovo s Mesijem fingirano,opet ih je Bayern unistio u svakom smislu,hehehe
(Oliver, 03. septembar 2020 19:26)


valjda si do sada uvideo da su pobede i porazi ciklicni i naizmenicni:
prvo ono beše barsa odrala bajern sa 4:0 za poluvreme, pa se par sezona bajern vise nego revansirao onim 7up-om (4:0,0:3), pa se malo kasnije barsa revansirala 3:0 na kamp nou, a na aliancu se posle 0:2 zaustavila zbog respekta prema bivsem treneru gvardioli. bajern je odgovorio pre oko mesec dana, i gazio je do kraja. dakle, sledeci put ce obe ekipe igrati i gaziti do samog kraja... i tako se stvorilo jedno novo jako rivalstvo.
poenta je da niko tu nikog nije unistio, naprotiv - ćerali su se i ćeraće se još.

inace, sve te ostavke koje pominjes imaju povod u potopu od bajerna. ali su odavno trebale da se dogode, da razmazena lepotica barselonka shvati da treba da se renovira od temelja do krova. remont ekipe je samo vrh ledenog brega.
to ceka i bajern kad tad. imaju li dostojne zamene kad levandovski i miler najave kraj karijere?
poenta je da svi klubovi tokom istorije imaju uspone i padove. pa kako se i kada i sa kim kome zalomi.

u vezi 8:2, sto se mene tice, potop barse se dao naslututiti jos na pocetku, kad se video sastav i formacija. serdjo roberto i de jong u vezi a vidal desetka, kao neko taktik iznenadjenje valjda... na predvidjeni bajernov dupli presing i lude mlade bekove? to je moglo da drzi vodu max oko 15-20 minuta, ko sto je i bilo. onda ide kadar - hronik anemicni kiki setjen na klupi, nesto tiho mrmlja sebi u bradu. kao da porucuje navijacima: napustite svaku nadu.

ZoricaZoka111

pre 3 godine

Nesme taj nigde iz sigurne luke. Nije on Kikica da se dokaze u tri kluba i zato je Kristina najbolji igrac svih vremena. Cao, dovidjenja!

ZoricaZoka111

pre 3 godine

Znalo se da nema hrabrosti, da napusta sigurnu luku. Nije taj kao Kristina, koji se dokazao u 3 kluba i zato je najbolji fudbaler svih vremena. Tacka kraj.

Mislim

pre 3 godine

Wow. Ko je ovo ocekivao? Ne sme taj mali van Barselone, mora da puni statistiku protiv leganesa, alevesa I slicnih. Tu je na sigurnom, nece da rizikuje.

Sta god da uradi, on je kralj

pre 3 godine

Navijaci Barse su protestvovali,plakali i molili Mesija da ne ide.Navijaci u njegovom rodnom gradu Rosariju takodje su Protestvovali,izasli na ulice i zvali ga da se vrati u Argentinu.Klubovi sirom Evrope se bulvalno otimaju oko njega(Siti,Juve,Junajted,Celzi,Psg,Inter....),a on ima 33 godine.Cak je i predsednik Argentine licno zvao Mesija i molio ga da dodje u Argentinu i igra tamo,a isto je ucinio i 2016 kada se Mesi povukao iz Arg.Takodje Mesi je u poslednjih desetak dana najtrazenija rec na netu,vise nego bilo koja druga.Vec ionako planetarno popularni Leo Messi je postao jos duplo popularniji. Ispada ustvari da je ovaj poraz od Bajerna, Mesiju doneo najvise.Bajern osvojio tripletu,nikog zivog nije briga za to, glavna tema je Messi!Bilo d ostane u Barsi ili ode opet ce biti glavna tema.Hvala Bajernu za onih 8:2 jer da nije toga bilo Messi ne bi ni pomislio da ode,a onda ne bismo imali prilike da vidimo sve ovo.Zna se ko je GOAT!

Sinke

pre 3 godine

Sledece godine Messi puni 34 godine...Najbolje za njega bi bilo da zaokruzi kompletnu bajku i ostane do kraja karijere u Barsi.Naravno,pod uslovom da konacno uprava reaguje na pravi nacin i dovedu mu dobra pojacanja,jer je zaista nepravda da najbolji igrac svih vremena nema podrsku vrhunskih igraca.

Википедија новинарство

pre 3 godine

Nesme taj nigde iz sigurne luke. Nije on Kikica da se dokaze u tri kluba i zato je Kristina najbolji igrac svih vremena. Cao, dovidjenja!
(ZoricaZoka111, 03. septembar 2020 12:08)

Манчестер, Реал и? Ко је трећи?

Спортинг сумњам, а Јувентус је уништио. Од финала ЛШ без њега, довео их је до испадања од Ајакса и Лиона..

Proxima parada

pre 3 godine

Imam prijatelja koji živi u Castel del Fensu gradiću na obali mora gde žive svi fudbaleri Barse ili bar većina.U lokalnom kafiću gde se svakog dana mogu videti Suarez i Mesi nikada nije bilo dileme odlazi li ili istaje.

branko

pre 3 godine

Messi ce ici sledecu godinu...Taman sve ce biti dogovoreno sa Citijem a sa Barsom oprostice se od publike u svakom gradu...Slicno kao Kobi!
Ovo je njegova poslednja sezona...Muzej veliki u Barseloni i to je to....Nou Kamp ce se zvati Leo Messi Stadium....the end of story!

Srki

pre 3 godine

"Isti novinar koji je prvi objavio vest za odlazak Lionela Mesija iz Barselone sada najavljuje da će Argentinac ostati u katalonskom klubu."

A njegove kolege u Srbiji se upecale pa nedeljama pisale kako je Mesi završio sa Barselonom. Novinarstvo u Srbiji - uzmi sa stranog sajta, prevedi i okači.

Back in Black

pre 3 godine

Gde ce bre on da ide u Englesku,pa on jedva prica španski i ako mu je maternji.Covek je skoro 20 godina mega zvezda a ne zna da bekne engleksi to je sramota.Ja iz svog sela izadjem jednom u pet godina pa mogu da se sporazumem na engleskom sa bilo kime a nikada ga nisam ucio.Covek je rodjen za fudbal a sve ovo ostalo je za njega kvantna fizika.Ako cemo realno tako i deluje,harizmatican je kao šporet Smederevac.Zato on nikada ne moze da se uporedjuje sa Maradonom.Maradona je rock n roll superstar.Kada je neko cuo nesto zanimljivo od Mesija nikada,covek je bre tutu mrak.Njegov limit je treci razred osnovne.Znaci ovo ozbiljno mislim.Njega je bog stvorio samo za teren i da gleda prema golu a kapitensku traku su mu dali debili jer je on parodija od kapitena.Kapiten je bre lider,harizma,da digne tim kada im ne ide, a sta ovaj 90 posto ljudi koji prate fudbal nemaju pojma ni kakav glas ima Mesko.Na SP Argentina primi gol a kapiten spusti glavu kao noj,tako i kapiten Barselone.Evo sada na poslednjoj utakmici kapiten sedam puta spustao glavu i na kraju osmi put je zabio u pesak.Dovodjenja prijatno.

Gorštak

pre 3 godine

Ja sam govorio da je ovo samo trik da se ne priča o porazu od 8 2 vec da glavna tema bude njegov odlazak. Istu foru je primenio nakon poraza od Čilea u finalu pa se kobajagi povukao da mediji ne bi pisali o tome nego o njegovom povlačenju i još senzacionalnijem povratku u reprezentaciju.

sdas

pre 3 godine

nije lud da da 600 000 000 a plata ce mu biti 700 000 000. da baci 6 godina rada zbog 100milki kad moze da saceka jun i sacuva ti 600 i doda jos 700

Rund Kulit

pre 3 godine

Bravo majstore! To sam i očekivao! Ku.. će nam Bajern iduće godine uvaliti 8 komada! Možda nam uvale 3-4, ali 8 sigurno neće!

neutralni felš

pre 3 godine

Vec sam rekao da je sve ovo uradjeno kako se ne bi pricalo o njihovom porazu od Bajerna od 8-2
(Bavarac, 3

Uzalud je to,pricace se o tom ponizenju i za 100 godina. Sem toga,ostavke Bartomeua,Abidala,Kike Setjena,pravnog tima,odlazak nekoliko fudbalera-Rakitica,Suareza- to je sve stvarno,nista nije fingirano. Cak i ako je ovo s Mesijem fingirano,opet ih je Bayern unistio u svakom smislu,hehehe
(Oliver, 03. septembar 2020 19:26)


valjda si do sada uvideo da su pobede i porazi ciklicni i naizmenicni:
prvo ono beše barsa odrala bajern sa 4:0 za poluvreme, pa se par sezona bajern vise nego revansirao onim 7up-om (4:0,0:3), pa se malo kasnije barsa revansirala 3:0 na kamp nou, a na aliancu se posle 0:2 zaustavila zbog respekta prema bivsem treneru gvardioli. bajern je odgovorio pre oko mesec dana, i gazio je do kraja. dakle, sledeci put ce obe ekipe igrati i gaziti do samog kraja... i tako se stvorilo jedno novo jako rivalstvo.
poenta je da niko tu nikog nije unistio, naprotiv - ćerali su se i ćeraće se još.

inace, sve te ostavke koje pominjes imaju povod u potopu od bajerna. ali su odavno trebale da se dogode, da razmazena lepotica barselonka shvati da treba da se renovira od temelja do krova. remont ekipe je samo vrh ledenog brega.
to ceka i bajern kad tad. imaju li dostojne zamene kad levandovski i miler najave kraj karijere?
poenta je da svi klubovi tokom istorije imaju uspone i padove. pa kako se i kada i sa kim kome zalomi.

u vezi 8:2, sto se mene tice, potop barse se dao naslututiti jos na pocetku, kad se video sastav i formacija. serdjo roberto i de jong u vezi a vidal desetka, kao neko taktik iznenadjenje valjda... na predvidjeni bajernov dupli presing i lude mlade bekove? to je moglo da drzi vodu max oko 15-20 minuta, ko sto je i bilo. onda ide kadar - hronik anemicni kiki setjen na klupi, nesto tiho mrmlja sebi u bradu. kao da porucuje navijacima: napustite svaku nadu.

EuroNix

pre 3 godine

Za one koje uporno tvrde. Barca ce pogresiti, sto ga ne prodaje. Posto sledece sezone odlazi dzabe.

Zar je moguce da ne mozete da kapirate?
Nijedan tim danas nije u stanju da plati Messiju 100 Miliona odstete. Dodajte jos 100 Miliona platu za Messija. To su vam 200 Miliona, samo u prvoj godini moraju izdvojiti za Messija . U ovoj ekonomskoj situaciji to je nemoguce. Ne zaboravite FFP !

Svi ga zele ove sezone dzabe. Eto to su ti vasi bogati Arapi

zzzz

pre 3 godine

"Isti novinar koji je prvi objavio vest za odlazak Lionela Mesija iz Barselone sada najavljuje da će Argentinac ostati u katalonskom klubu."

A njegove kolege u Srbiji se upecale pa nedeljama pisale kako je Mesi završio sa Barselonom. Novinarstvo u Srbiji - uzmi sa stranog sajta, prevedi i okači.
(Srki, 03. septembar 2020 12:06)

A šta tačno očekuješ od sportskih novinara u Srbiji? Da odu u Barselonu i odrade intervju sa Mesijem? I da se ne klikce toliko na ove vesti, kako u svetu, tako i kod nas, ne bi se ni pisalo 7 vesti dnevno u kojima se ništa i ne kaže.

Andrea Djani

pre 3 godine

Ako Siti daje 600 miliona , dace jos par desetina onom kome treba i ode Mesi . A sto se tice Mesijevog ugovora , svaki sudija ce ga protumaciti kao i Mesijev tim . Datum koji je stavljen je deset dana po okoncanju sezone i to je ispravno tumacenje , tako da Barsa sigurno gubi na sudu . Jedino sto je tu problem je sto sudjenja traju i to nije moguce zavrsiti brzo . Teoretski ono bi moglo da traje i godina dana i onda svaka presuda gubi smisao .

Oliver

pre 3 godine

Vec sam rekao da je sve ovo uradjeno kako se ne bi pricalo o njihovom porazu od Bajerna od 8-2
(Bavarac, 3

Uzalud je to,pricace se o tom ponizenju i za 100 godina. Sem toga,ostavke Bartomeua,Abidala,Kike Setjena,pravnog tima,odlazak nekoliko fudbalera-Rakitica,Suareza- to je sve stvarno,nista nije fingirano. Cak i ako je ovo s Mesijem fingirano,opet ih je Bayern unistio u svakom smislu,hehehe

Mr.Bruce

pre 3 godine

морам признати да је ова драма скинула са првог места сагу о прелазном року сергеја милинковића савића

Paranoid Android

pre 3 godine

Zastp bi iko ikada razmisljao o Mesijevom odlasku (on sam a i rukovidsvo)- covek skoro 20 god u istom klubu, gde cete bolju reklamu za klib?!

Nikola

pre 3 godine

Cela ova prica vise steti Barseloni,jeste Mesi jedan od najboljih ikad,ali moze Barsa i bez njega,i ovako se blizi kraju karijere...

neutralni felš

pre 3 godine

морам признати да је ова драма скинула са првог места сагу о прелазном року сергеја милинковића савића
(Mr.Bruce, 03. septembar 2020 11:54)


prvo mesto bi delili sa jovićem: ostaje li u realu ili odlazi, zidan racuna na njega, zidan ne racuna na njega, dao gol na treningu...

MethodManWu

pre 3 godine

@vaxilar

Hajde za Grizmana i nekako to što si rekao, ali Dembele. Čovjek u karijeri nije odigrao cijelu sezonu. Da mu nije Mesi kriv što za tri godine u Barseloni nije odigrao 50 utakmica ukupno? Pričamo o liku koji je plaćen preko 100 miliona, trebali su davno da ga se riješe.

rebro

pre 3 godine

Kako sad to kada je Mesi rekao da ne priznaje LaLigu i Barsu i sve njihove odluke? Sad odjednom priznaje?
Biće da je onaj zakon u UK važeći, a po kome osuđivani kriminalci ne mogu da dobiju radnu vizu.

Grunf

pre 3 godine

Ne znam zasto bi ga molili da ostane i da grade tim oko njega ove sezone kad ce otici vec sledece godine bez obestecenja, i onda opet krecu u renoviranje. Pritom, pod znakom pitanja je njegova motivacija sada, verovatno ce imati ispodprosecnu sezonu sa eventualno jednim trofejom. Treba da prihvate da su ga imali 15 godina, rasturao je sve te godine, vreme je za obe strane da krenu dalje...

Fan Pennyja Hardawaya

pre 3 godine

Ja sam i napisao onaj put da nece on nigde. Tako je govorio nakon finala Copa America da ne zeli vise da igra za Argentinu, pa opet igra.

vaxilar

pre 3 godine

Sledece godine Messi puni 34 godine...Najbolje za njega bi bilo da zaokruzi kompletnu bajku i ostane do kraja karijere u Barsi.Naravno,pod uslovom da konacno uprava reaguje na pravi nacin i dovedu mu dobra pojacanja,jer je zaista nepravda da najbolji igrac svih vremena nema podrsku vrhunskih igraca.
(Sinke, 03. septembar 2020 11:58)

A sta su Dembele i Grizman? Ne mogu da igraju ono sto su igrali jer moraju da podilaze treneri Mesiju i njega guraju

ii

pre 3 godine

Pa ako je ugovorom vezan, ako je ta klauzula istekla, onda ce ostati. Niko nece dati 700 miliona sigurno. Max. Da dobiju 150, bolje i to da uzmu nego da imaju nezadovoljnog igraca koji prima astronomsku platu jos godinu dana. Nista nece uraditi na sportskom planu ni sl godine a riknuce sveukupno 200m. Plus sto ce agoniju odloziti za godinu dana, čime ce je samo povecati. Jedino ako njegovim ostankom na konto sponzora, dresova, tv prava itd ne dobiju vise od te cifre, onda ima logike da ga ne puste.

Marko

pre 3 godine

Da li ima još neko da su mu se smučile ove transfer drame poslednjih godina, uključujući i ovu Mesijevu? I to bar da ima neki efekat, nego svi oni ostali u istom klubu...

Dior

pre 3 godine

Oće li im neko javiti da će sledeće godine Messi otići kao free agent znači neće klub dobiti ni transfer fee, da će ga platiti još 30 miliona koliko zarađuje godišnje i da će verovatno igrati utakmice sa pola snage jer ga više ništa u tom klubu ne interesuje? Bolje da ga sad prodaju pa makar i za 100 miliona.