Fudbal 111

Četvrtak, 03.09.2020.

09:30

Potpuni remont – Stanojević dovodi dva desna beka

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević odmah je prionuo u popunjavanje najslabijih pozicija u timu koji je preuzeo.

Potpuni remont – Stanojeviæ dovodi dva desna beka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

gladijator

pre 3 godine

Za vreme vašeg neprežaljenog Toleta, ispali ste od Šamroka dok ste dominirali u domaćem prvenstvu, zamisli to.
Resetovao vas je Pat Sullivan onom bombom sa 35 metara i pokazao vam je koliko je vaša dominacija Tole Super ligom legitimna.

Nije baš uporedivo.
(Stanoje Sluša Rok, 03. septembar 2020 10:50)

Levadije, Libereci, svakojake Trnave, Černomerci su vam bili nedostižni.
Pa što niste ušli u LE nego vas je tamburao ko je stigao. Nije vas pobeđivao samo ko nije hteo.

Mi u vašojAV kokezanija ligi gde igrate sve prijateljske osim s nama, barem osvajamo evro bodove za srpski koeficijent

Eto toliko ste zaslužni za dominaciju.
Politčki ste klub jednog čoveka i njegove vladajuće partije.

A i u LŠ ste bili impresivni
5:17
3:20

Ivan iz Čačka

pre 3 godine

Sjašite više sa tim Šamrokom i bar se potrudite da vidite širu sliku! Nekoliko godina pre toga smo ispali od Makabi Tikhve - i to kako? Nameštaljkom u revanšu, koja je toliko providno odrađena, da je čudno što nije bilo sankcija. Isto tako je bilo i sa Šamrokom. Za timove koji su van lige petice, u to vreme, veće pare dobiješ od kladionice, nego što možeš kroz LE. A tada u plej-off-u je od favorita samo Partizan i čini mi se Roma ispala. Cela Evropa je maltene igrala da Partizan prolazi dalje (sigurica bila, negde 1,20 - najprivlačnija za mase) + fiks na mečeve. Kladionica je na Partizanu i Romi odrala pare tada. A mutne uprave, i PFC i FCZ itekako pristaju na te dilove, jer sve velike pare idu njima, tj. mafiji koja stoji u pozadini. Prepucavajte se koliko god hoćete, ali ako i dalje verujete u neku regularnost - Bog s vama! Regularnost je odavno čak i za nokaut faze pod ogromnim znakom pitanja - i to ne samo zbog kladionice. A da ne pominjemo prolaze u LŠ i LE. Da li stvarno verujete da oni iz Anderlehta toliko ne znaju, da šutnu tri puta penal tako da ubiju ptice u letu? Ili da su iz Salcburga baš 5 minuta slučajno loše odigrali i slučajno mašili kolosalne šanse, razbili Zvezdu, a opet nisu prošli? Ili Partizan razbija Fener, ali ga ne puste da prođe? Mnogo su tu veće igre, nego što se na prvu vidi, a vi eto, i dalje gledajte to "na prvu". Kakav crni Šamrok bolji? Tu vidiš kakvo je uprava đubre, jer ne prodaje samo utakmicu, nego ugled kluba. Sve obesiti za primer!

Vladan R

pre 3 godine

@ salaso

Da je samo Samrok u jednoj utakmici, pa do još i nađeš opravdanje. Ali odigrati dve utakmice bez pobede protiv ribara konobara itd odnosno amatera, je ipak bruka. U tih 7 godine dominacije prolaznost u trećem kolu kvalifikacija, početkom avgusta vam je 1/7. U PO, krajem avgusta za LE prolaznost vam je 4/6. Računajući i dvomeč u PO za LS koji ste prošli, u 7 godina ste 6 puta bili uspešniji u dvomečima u avgustu, što u trećem kolu stoji PO. Samrok je samo kruna svih tih rezultata
Zvezda je tih 6 pobeda u dvomečima, ostvarila za samo 3 godine pod Miloje, bilans 6/6. U grupi u 28 utakmica imate 1 pobedu i 5 remija i 22 poraza . Vec posle trećeg gol a bez šansi za prolaz. Zvezda za tri godine, što u grupi LE što u LS, 18 utakmica, 4 pobede 4 remija i 10 poraza. Prošla grupu u LE i bila u igri za treće mesto oba puta do poslednjeg kola. Kad uporedis vaše i naše rezultate u Evropi, jasno je zašto se vam se desio Samrok. Usput budi rečeno CZ ni tada nije ispadala od topa Naftana Levadija itd, nego od Bordo Rene Slavije(P). Pa ni ispadanje od Cernomoreca Slovena, nije tolika tragedija. Kairat u odredjenoj meri jeste sramota, ali i oni su profesionalni klub, za Samrok timcina.

Teniski rezultati

pre 3 godine

@ Po komentarima vidim da smo mi Zvezdasi rešili da vam ne stajemo na muku :))) Dovoljni ste sami sebi sa kuk javim, kud još i mi da vas zafrkamamo...
(veliki strumf, 03. septembar 2020 11:04)

Vi zvezdaši (zajednička imenica kao i partizanovci) bi mogli malo pristojnije da otpratite ovu smenu trenera u Partizanu i gledate malo više svoj klub. A možda tamo nema ničeg interesantnog, dosadno, mrtvo more pa ste masovno krenuli u kokodakanje kao i uvek do sad. Vaspitanje se ili ponese iz porodice ili nikad ne stekne. Probajte bar malo pismenije ako je mržnja obavezna i ... nek smo vam uvek na pameti po dobru.

Anakin

pre 3 godine

Partizanu treba, a pisem ovo kao zvezdas, isto sto i Zvezdi. Da se oba kluba privatizuju, da se prekinu svi odnosi sa vlascu, da uprave budu dijametralno suprotne od ovoga sto gledamo prakticno od uvek, da ne merimo da li je veci Toletu ili Kokezi, kome je predsednik taksista a kome sa poternice, koji sudija kome sta zavrsava i sl. Sve je to isti sljam koji ne voli ni jedan ni drugi klub vec licni interes i nista dalje od toga. Sve to cime se mi bavimo vezano za fudbal a i ostale sportove je projekcija duboko bolesnog i trulog drustva i tesko da ce bilo sta da pocne da se sredjuje od sporta. Ja licno nikada necu navijati za Partizan ni u jednoj utakmici ali treba i jedni i drugi da zivimo od svojih igraca, da i jedni i drugi igramo LS a ne da budemo filijale za ispusene strance, spasavanje karijera i mesetarenje nazovitrenera, menadzera i svih koji su u celu pricu upucenu kako ne treba.

Zvezdaš

pre 3 godine

Ma samo Tola da vrati i bog da vas vidi. Mada i bez njega neide vam loše. Dva penala nisu dosuđena Vojvodini, pikraden Napredak u prvim kolu, burazerski odnosi protiv Javora i Inđije pa nije loše.

zna se ko ovde voli da krade

pre 3 godine

(Stanoje Sluša Rok, 3. septembar 2020 10:50)

Negde ti je promaklo da je Tole uticao i na dve lige sampiona i nekoliko liga Evrope

Salaso

pre 3 godine

U vreme toleta, partizan prodavao igrace za minimum sest miliona. I za vreme sadasnje vlasti, titula, lige sampiona dve godine za redom, prodajete najbolje igrace u kairat za milion. Imate penale sa 19metara, u evropi najvise penala za sezonu. Upoedi onda naseg toleta i vaseg kokezu.
(Utin, 03. septembar 2020 10:22)

Liga evrope i dve lige šampiona. Na to Kokeza me može da utiče. Padali su Keln, Oly, čak i osvajač lige šampiona, možda si čuo za njih - Liverpool!
Za vreme vašeg neprežaljenog Toleta, ispali ste od Šamroka dok ste dominirali u domaćem prvenstvu, zamisli to.
Resetovao vas je Pat Sullivan onom bombom sa 35 metara i pokazao vam je koliko je vaša dominacija Tole Super ligom legitimna.

Nije baš uporedivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stanoje Sluša Rok, 3. septembar 2020 10:50)

To što se nama desilo sa Šamrokom je otprilike kao vi i Liverpul. Svaki sledeći susret Partizan bi dobio od 3 do 5 razlike, kao što bi vas otresao Liverpul sa ko zna koliko, jbg desi se loš dan. Vas je taj Šamrok ponizio sa 5-1, zato, psssst

Вуче

pre 3 godine

Јбт невероватно да враћа најгорег десног бека у новијој историји Партизана. Људи су славили кад је он одлазио. Па што нисте вратили Миливоја Ћирковића? Страшно. На оноликој пијаци по Јужној Америци, довести Миљковића је пропаст!

Pecko Pivo

pre 3 godine

Gledam i navijam za Partizan 40 godina, bilo je tu mnogo i dobrih i losih igraca, ali Miljkovica i Rnica bar ja pamtim kao najgore koje sam gledao i ne verujem da je postao bolji, verovatno s obzirom koliko se fudbal ubrzao i losiji nego sto je bio. Ne mogu da verujem da je to prvi potez Stanojevica, a ako je vec prihvatio ono sto mu ova uprava namece onda nemamo cemu ni da se nadamo.
(zeks, 03. septembar 2020 10:31)

Koliko neki navijaci nemaju pojma...strasno! Ne namece Miljkovica uprava Stanojevicu vec Stanojevic hoce Miljkovica zato mu je menadzer Damajanac, kum Stanojevicev. Pa taj Stanojevic je u svom prvom mandatu forsirao Miljkovica (i Scepovica) zbog toga. Zbog toga je tada vratio i Babovica. Znas jos koga je vratio tada? Rnica!!! Zato mu se i desio Samrok! Neverovatno sta rade neki navijaci Partizana. Vole Stanojevica, vole i Moreiru i Dijaru a ne vole Scepovica, Miljkovica i Babovica. A Stanojevic oterao Moreiru i Dijaru da bi napravio mesta za Scepovica i Babovica! Eto vam ga vas Stanojevic...s njim idu i Miljkovic i ekipa. Nemate pravo da negodujete zbog "pojacanja" koja se on vraca u Partizan. Uzivajte!

gladijator

pre 3 godine

Gladijator
Pojasni mi to sa turnirom u Knicu
(Sone, 03. septembar 2020 10:56

zajebancija za "titulu" iz 1946, kad nije ni postojala liga

Bob Sent Kler

pre 3 godine

Ja se secam da smo slavlje napravili kad sa Miljkovicem nije produzen ugovor. Jedan od najgorih desnih bekova koga pamtim. Pa sadasnji nista gori od njega nije. Cak stavise, njemu je istekao ugovor i nisu hteli da ga produze sa njim. Zamisli koliko si jadan morao da budes.
Za ovog malog Vlalukina ne znam, nisam ga gledao, cujem samo da razbija u Metalcu ali on je mlad, nasa skola, sa njim bih i na nevidjeno potpisao. A ovaj prvi...

Кутловић

pre 3 godine

Нема проблема за довести играча из Металца...два клуба одавно уско сарађују.

veliki strumf

pre 3 godine

Po komentarima vidim da smo mi Zvezdasi rešili da vam ne stajemo na muku :))) Dovoljni ste sami sebi sa kuk javim, kud još i mi da vas zafrkamamo...

Вуче

pre 3 godine

Најгори играч Партизана. Колико је нервирао навијаче. Катастрофална одлука Станоја.

Smogovci

pre 3 godine

@gladijator

Normalno da JESU Vam direktori i većina Uprave i to unazad ohoho krimosi sa poternica. Uglavnom domaćih... dominira privredni kriminal ali ima i nošenje oružja, veze sa klanovima, fizički napadi, upotreba opojnih sredstava...

Predsednici, članovi UO, direktori... nekima procesi u toku, neki dobili pravosnažne presude, nekima se "gube" optužnice ili zastarevaju ali generalno nema lice u FKP ili KKP koje nema kontroverznu biografiju.

Inače slažem se unapred da je identična slika i u FKCZ i KKCZ...da ti uštedim pisanije a i za razliku od tebe ne vidim da je Ostoja ili Vazura/Vučela pogotovu Đura Frizura nešto manje zlo od Terzića i Čovića.

Tako da nemaš razloga za likovanjem jer SVI ZAJEDNO su nastali iz iste kuhinje.

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Zamislite kakav je Miljković sada kad je izduvao igrački,dok je bio mlađi i pun snage bio je najgori bek u istoriji Partizana kao npr Miletić sada.

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Upravo FK Partizan,vama se obraćam:kupite iole krštene fudbalee a nemojte dovoditi istrošene fudbalere koje niko neće,jedino vi hoćete zato što su džaba.

Zveki

pre 3 godine

Ivan Stevanović, Aca Miljković najgori desni bekovi Partizana u istoriji. Sreća pa se Ivan Stevanović povukao iz fudbala, inače bi i njega doveo. Najgori levi bekovi Partizana u istoriji su Nemanja Petrović i Nemanja Miletić... Samo nam oni fale, pa da cirkus bude kompeltan...

zeks

pre 3 godine

Gledam i navijam za Partizan 40 godina, bilo je tu mnogo i dobrih i losih igraca, ali Miljkovica i Rnica bar ja pamtim kao najgore koje sam gledao i ne verujem da je postao bolji, verovatno s obzirom koliko se fudbal ubrzao i losiji nego sto je bio. Ne mogu da verujem da je to prvi potez Stanojevica, a ako je vec prihvatio ono sto mu ova uprava namece onda nemamo cemu ni da se nadamo.

веверица

pre 3 godine

боље из кадета неко дете да сте увели у први тим са 15-16 година. не би био ништа гори. напротив. а свакако би имао подршку навијача чак и кад погреши, па би напредовао, па би се продао...
ово је класично ухлебљивање ортака за %. значи станоје јуче дошао, већ данас буразерске комбинације. и после вам крив фсс?

Denko

pre 3 godine

Partizanu pre svega treba dobra uprava. Partizan je izgubio svoju unutrasnju infrastrukturu. Nema vise dobrih trenera u mladjim kategorijama pa se zato izgubila i poznata partizanova skola i stvaranje svojih igrača... Dobar trener u ovom trenutku moze samo da dogura do drugog mesta i eventualno grupnu fazu LE.

Utin

pre 3 godine

#Stanoje Šamrok dobro zna da mu za rezultate nije potreban desni bek, već Tole Karadžić, Boris Tadić, Ivica Dačić.....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Većinska Srbija, 3. septembar 2020 09:53)

U vreme toleta, partizan prodavao igrace za minimum sest miliona. I za vreme sadasnje vlasti, titula, lige sampiona dve godine za redom, prodajete najbolje igrace u kairat za milion. Imate penale sa 19metara, u evropi najvise penala za sezonu. Upoedi onda naseg toleta i vaseg kokezu.

sreca

pre 3 godine

Pa sta smo Bogu zgresili da gledamo Miljkovica opet u klubu?!Nijednom odlasku iz Partizana se nisam vise radovao nego li kada je on otisao.

Rade Nedjeljkov

pre 3 godine

Juce je postao trener i vec je krenuo sa svojim kombinacijama. Hoce da vrati Miljkovica. Zasto? Zato sto je Miljkovicu menadzer Nikola Damjanac! Stanojevic i Damjanac su kumovi. Stanojevic je i u prvom mandatu forsirao Miljkovica iz tog razloga. Scepovica i Babovica takodje. Sve zbog Damjanca. I tu nije kraj....Damjanac je zet Zvezdana Terzica. Verovatno je zbog toga Stanojevic uzeo za pomocnika onog Vukasinovica koji je Terziceva krapa jos iz OFK Beograda. Kakav crni preokret, Stanojevic ce da ukanali Partizan jos vise. Ali dobro, uprava i vecina navijaca Partizana se raduju Stanojevicu tako da...
Ima ona pesma DOBRO PAMTIM SVE. Neki navijaci Partizana ocigledno ne pamte nista kad je Stanojevic u pitanju.

vlado

pre 3 godine

@vladimir
Druze ne u poslednje vreme, nego najgori bek koji je ikada igrao u Partizanu. Ako Stanoje dovede tog dunstera moze odmah da pakuje kofere. Dovedite krstenog fudbalera lopuze

aco

pre 3 godine

Јојић и Аксентијевић би унапредили игру Партизана. Миљковић није озбиљно појачање.

DDF

pre 3 godine

Partizan volim i pratim 40 godina,goreg igraca od Miljkovica ne pamtim,mada i bek Miletic G.N.je sasvim blizu navedenog,ako se sa ovakvim igracima osvaja titula i igra fudbal,titulu necemo osvojiti jos mnogo mnogo godina....doduse i kakvu upravu imamo,dobro da uopste i fudbal igramo

gladijator

pre 3 godine

kako se kralo tih godina za Partizan dok su se osvajale "Toletove titule"
(Poznavalac ©®, 03. septembar 2020 10:09)

dečja igra u odnidu na AV &Terzinjo& FSS otimačinu, prišivanja titula sa turnira u malom Kniću. Nama barem direktor nije krimos sa poternice.

Ko vam je branio da u to doba igrate LE i uzmete koji bod za Srbiju. Danas bi bili među 15 i imali 2 u LŠ

BGD

pre 3 godine

Za poznavaoca a kako se tek kralo u doba Miljanica i danas to je nezabelezeno u istoriji fudbala.Bivsi zvezdin igrac Babarogic sudio derbije.Sta dalje reci?

bulldog

pre 3 godine

Nije on bio toliko loš, ali je imao neki težak kiks u nekoj evropskoj utakmici, ne mogu sada da se setim. Radiš s onim šta imaš, šta da radiš. Neverovatno je da partizanova škola nikad nije izbacila barem jednog normalnog beka.

pfc

pre 3 godine

Ovaj forsira formaciju 3-4-3 ili 3-5-2, dakle sa 3 štopera. Samo je pitanje kad će početi sa tom formacijom, verovatno će mu jedan od bekova(levi ili desno) biti veznjak... Bar je tako bilo kad je radio u Kini

jel' da?

pre 3 godine

Imate iskusnijeg i boljeg trenera i bolje strance od nas. Jedino ste u minusu 6 bodova...ako dobijete derbi, sve je moguće...u suprotnom, čeka vas decenija tugovanja.

Kod nas sve kontra

pre 3 godine

Miletić treba da bude u rotaciji sa Vitasom.
Banjak je odličan za naše uslove.
Tim je sasvim pristojan, ofanzivan, brz, samo treba napraviti bolju igru i kontinuitet.
Mladi golman može samo da brani utakmice gde se zna da će Partizan dati 3 gola u najavi...

sajsigasistem

pre 3 godine

Stojke na gol,Vitas i Urosevic u Telepotik.
L i d bek da se kupe.
Stoper Banjak i Ostojic.
Suma Sadik Asano Natko uvek da igraju.....

Milan

pre 3 godine

Stojke na gol,Vitas i Urosevic u Telepotik.
L i d bek da se kupe.
Stoper Banjak i Ostojic.
Suma Sadik Asano Natko uvek da igraju.....
(sajsigasistem, 03. septembar 2020 10:35) Ne moze. Imas stranca viska. Uvek prvo pravila da se nauce...

IGor78

pre 3 godine

Pre nego sam pročitao tekst, prekrstio sam se pomislivši "Bože, ne samo Miljković" i eto...prestao sam da čitam dalje, nema svrhe

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

potpuno svejedno koga ce da dovede - upravu nam je doveo AV a zna se njegov stav da ce se tituli zvzede radovati vise od pola srbije a on sve cini za narod

Zoran

pre 3 godine

Stanojevic poceo da radhp. Pravilno je uocio da Miletic nije odavno za to mjesto i pojacava tu poziciju. Dalje, nadam se da ce rijesiti mjesto golmana. Stojke je prvi svakako ali treba imati konkurenciju. Jos dosta toga skripi. Suma? Samo povremeno uradi nesto pa se ugasi. Mislim da je na pravom mjestu, dobar je kad hoce,jos nije kondic.spreman kao i Sadik. Stevanovica, bisera partizana, naci pravo mjesto i dati mu cijelu utakmicu, itd,itd.

Stanoje Sluša Rok

pre 3 godine

U vreme toleta, partizan prodavao igrace za minimum sest miliona. I za vreme sadasnje vlasti, titula, lige sampiona dve godine za redom, prodajete najbolje igrace u kairat za milion. Imate penale sa 19metara, u evropi najvise penala za sezonu. Upoedi onda naseg toleta i vaseg kokezu.
(Utin, 03. septembar 2020 10:22)

Liga evrope i dve lige šampiona. Na to Kokeza me može da utiče. Padali su Keln, Oly, čak i osvajač lige šampiona, možda si čuo za njih - Liverpool!
Za vreme vašeg neprežaljenog Toleta, ispali ste od Šamroka dok ste dominirali u domaćem prvenstvu, zamisli to.
Resetovao vas je Pat Sullivan onom bombom sa 35 metara i pokazao vam je koliko je vaša dominacija Tole Super ligom legitimna.

Nije baš uporedivo.

Zveki

pre 3 godine

Ivan Stevanović, Aca Miljković najgori desni bekovi Partizana u istoriji. Sreća pa se Ivan Stevanović povukao iz fudbala, inače bi i njega doveo. Najgori levi bekovi Partizana u istoriji su Nemanja Petrović i Nemanja Miletić... Samo nam oni fale, pa da cirkus bude kompeltan...

gremlin

pre 3 godine

Kad je Miljkovic odlazio sećam se bilo je odobravanje sada kad dolazi pozitivnosti nema osim za upravu jer je dzabe...p.s.Da li nema bek u podmlatku...

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Desni bek, vezni red komplet pa onaj Scekic i Zdjelar mucenici ne znaju da iznesu loptu preko pola bez djidanja. Napad za nas fudbal ok, i obavezno golman proveren da nije kiksara, Stojkovic nece doveka moci. Ovi stoperi mozda nesto i urade, levi bek ja ne znam sta vama ovi u klubu misle, ako su zadovoljni Urosevicem onda okej.. Znaci primarna pojacanja, desni i levi bek provereni golman provereni, i dva vezna da umeju makar nesto sa loptom. Ako to ne uradite, racunajte da pusite od Pazara, Metalca i Krnjace. Sportski pozdrav

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Miljković.
Još Jojić ,Šćepović i Stefan Babović.
Eventualno Bjeković (ako još negde igra).

Anfield

pre 3 godine

Odmah se vidi napredak, da vidim šta će da radi sa Banjakom, ako se i njega ratosilja, može da se umeša u borbu za titulu, ovako, teško, mi utopismo Tomaneta.

:D

sreca

pre 3 godine

Pa sta smo Bogu zgresili da gledamo Miljkovica opet u klubu?!Nijednom odlasku iz Partizana se nisam vise radovao nego li kada je on otisao.

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Miljković.
Još Jojić ,Šćepović i Stefan Babović.
Eventualno Bjeković (ako još negde igra).

gremlin

pre 3 godine

Kad je Miljkovic odlazio sećam se bilo je odobravanje sada kad dolazi pozitivnosti nema osim za upravu jer je dzabe...p.s.Da li nema bek u podmlatku...

Rade Nedjeljkov

pre 3 godine

Juce je postao trener i vec je krenuo sa svojim kombinacijama. Hoce da vrati Miljkovica. Zasto? Zato sto je Miljkovicu menadzer Nikola Damjanac! Stanojevic i Damjanac su kumovi. Stanojevic je i u prvom mandatu forsirao Miljkovica iz tog razloga. Scepovica i Babovica takodje. Sve zbog Damjanca. I tu nije kraj....Damjanac je zet Zvezdana Terzica. Verovatno je zbog toga Stanojevic uzeo za pomocnika onog Vukasinovica koji je Terziceva krapa jos iz OFK Beograda. Kakav crni preokret, Stanojevic ce da ukanali Partizan jos vise. Ali dobro, uprava i vecina navijaca Partizana se raduju Stanojevicu tako da...
Ima ona pesma DOBRO PAMTIM SVE. Neki navijaci Partizana ocigledno ne pamte nista kad je Stanojevic u pitanju.

zeks

pre 3 godine

Gledam i navijam za Partizan 40 godina, bilo je tu mnogo i dobrih i losih igraca, ali Miljkovica i Rnica bar ja pamtim kao najgore koje sam gledao i ne verujem da je postao bolji, verovatno s obzirom koliko se fudbal ubrzao i losiji nego sto je bio. Ne mogu da verujem da je to prvi potez Stanojevica, a ako je vec prihvatio ono sto mu ova uprava namece onda nemamo cemu ni da se nadamo.

Anakin

pre 3 godine

Partizanu treba, a pisem ovo kao zvezdas, isto sto i Zvezdi. Da se oba kluba privatizuju, da se prekinu svi odnosi sa vlascu, da uprave budu dijametralno suprotne od ovoga sto gledamo prakticno od uvek, da ne merimo da li je veci Toletu ili Kokezi, kome je predsednik taksista a kome sa poternice, koji sudija kome sta zavrsava i sl. Sve je to isti sljam koji ne voli ni jedan ni drugi klub vec licni interes i nista dalje od toga. Sve to cime se mi bavimo vezano za fudbal a i ostale sportove je projekcija duboko bolesnog i trulog drustva i tesko da ce bilo sta da pocne da se sredjuje od sporta. Ja licno nikada necu navijati za Partizan ni u jednoj utakmici ali treba i jedni i drugi da zivimo od svojih igraca, da i jedni i drugi igramo LS a ne da budemo filijale za ispusene strance, spasavanje karijera i mesetarenje nazovitrenera, menadzera i svih koji su u celu pricu upucenu kako ne treba.

Pecko Pivo

pre 3 godine

Gledam i navijam za Partizan 40 godina, bilo je tu mnogo i dobrih i losih igraca, ali Miljkovica i Rnica bar ja pamtim kao najgore koje sam gledao i ne verujem da je postao bolji, verovatno s obzirom koliko se fudbal ubrzao i losiji nego sto je bio. Ne mogu da verujem da je to prvi potez Stanojevica, a ako je vec prihvatio ono sto mu ova uprava namece onda nemamo cemu ni da se nadamo.
(zeks, 03. septembar 2020 10:31)

Koliko neki navijaci nemaju pojma...strasno! Ne namece Miljkovica uprava Stanojevicu vec Stanojevic hoce Miljkovica zato mu je menadzer Damajanac, kum Stanojevicev. Pa taj Stanojevic je u svom prvom mandatu forsirao Miljkovica (i Scepovica) zbog toga. Zbog toga je tada vratio i Babovica. Znas jos koga je vratio tada? Rnica!!! Zato mu se i desio Samrok! Neverovatno sta rade neki navijaci Partizana. Vole Stanojevica, vole i Moreiru i Dijaru a ne vole Scepovica, Miljkovica i Babovica. A Stanojevic oterao Moreiru i Dijaru da bi napravio mesta za Scepovica i Babovica! Eto vam ga vas Stanojevic...s njim idu i Miljkovic i ekipa. Nemate pravo da negodujete zbog "pojacanja" koja se on vraca u Partizan. Uzivajte!

vlado

pre 3 godine

@vladimir
Druze ne u poslednje vreme, nego najgori bek koji je ikada igrao u Partizanu. Ako Stanoje dovede tog dunstera moze odmah da pakuje kofere. Dovedite krstenog fudbalera lopuze

gladijator

pre 3 godine

kako se kralo tih godina za Partizan dok su se osvajale "Toletove titule"
(Poznavalac ©®, 03. septembar 2020 10:09)

dečja igra u odnidu na AV &Terzinjo& FSS otimačinu, prišivanja titula sa turnira u malom Kniću. Nama barem direktor nije krimos sa poternice.

Ko vam je branio da u to doba igrate LE i uzmete koji bod za Srbiju. Danas bi bili među 15 i imali 2 u LŠ

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Zamislite kakav je Miljković sada kad je izduvao igrački,dok je bio mlađi i pun snage bio je najgori bek u istoriji Partizana kao npr Miletić sada.

Bob Sent Kler

pre 3 godine

Ja se secam da smo slavlje napravili kad sa Miljkovicem nije produzen ugovor. Jedan od najgorih desnih bekova koga pamtim. Pa sadasnji nista gori od njega nije. Cak stavise, njemu je istekao ugovor i nisu hteli da ga produze sa njim. Zamisli koliko si jadan morao da budes.
Za ovog malog Vlalukina ne znam, nisam ga gledao, cujem samo da razbija u Metalcu ali on je mlad, nasa skola, sa njim bih i na nevidjeno potpisao. A ovaj prvi...

Denko

pre 3 godine

Partizanu pre svega treba dobra uprava. Partizan je izgubio svoju unutrasnju infrastrukturu. Nema vise dobrih trenera u mladjim kategorijama pa se zato izgubila i poznata partizanova skola i stvaranje svojih igrača... Dobar trener u ovom trenutku moze samo da dogura do drugog mesta i eventualno grupnu fazu LE.

Utin

pre 3 godine

#Stanoje Šamrok dobro zna da mu za rezultate nije potreban desni bek, već Tole Karadžić, Boris Tadić, Ivica Dačić.....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Većinska Srbija, 3. septembar 2020 09:53)

U vreme toleta, partizan prodavao igrace za minimum sest miliona. I za vreme sadasnje vlasti, titula, lige sampiona dve godine za redom, prodajete najbolje igrace u kairat za milion. Imate penale sa 19metara, u evropi najvise penala za sezonu. Upoedi onda naseg toleta i vaseg kokezu.

aco

pre 3 godine

Јојић и Аксентијевић би унапредили игру Партизана. Миљковић није озбиљно појачање.

Zveki

pre 3 godine

Ivan Stevanović, Aca Miljković najgori desni bekovi Partizana u istoriji. Sreća pa se Ivan Stevanović povukao iz fudbala, inače bi i njega doveo. Najgori levi bekovi Partizana u istoriji su Nemanja Petrović i Nemanja Miletić... Samo nam oni fale, pa da cirkus bude kompeltan...

veliki strumf

pre 3 godine

Po komentarima vidim da smo mi Zvezdasi rešili da vam ne stajemo na muku :))) Dovoljni ste sami sebi sa kuk javim, kud još i mi da vas zafrkamamo...

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Desni bek, vezni red komplet pa onaj Scekic i Zdjelar mucenici ne znaju da iznesu loptu preko pola bez djidanja. Napad za nas fudbal ok, i obavezno golman proveren da nije kiksara, Stojkovic nece doveka moci. Ovi stoperi mozda nesto i urade, levi bek ja ne znam sta vama ovi u klubu misle, ako su zadovoljni Urosevicem onda okej.. Znaci primarna pojacanja, desni i levi bek provereni golman provereni, i dva vezna da umeju makar nesto sa loptom. Ako to ne uradite, racunajte da pusite od Pazara, Metalca i Krnjace. Sportski pozdrav

веверица

pre 3 godine

боље из кадета неко дете да сте увели у први тим са 15-16 година. не би био ништа гори. напротив. а свакако би имао подршку навијача чак и кад погреши, па би напредовао, па би се продао...
ово је класично ухлебљивање ортака за %. значи станоје јуче дошао, већ данас буразерске комбинације. и после вам крив фсс?

Kod nas sve kontra

pre 3 godine

Miletić treba da bude u rotaciji sa Vitasom.
Banjak je odličan za naše uslove.
Tim je sasvim pristojan, ofanzivan, brz, samo treba napraviti bolju igru i kontinuitet.
Mladi golman može samo da brani utakmice gde se zna da će Partizan dati 3 gola u najavi...

gladijator

pre 3 godine

Za vreme vašeg neprežaljenog Toleta, ispali ste od Šamroka dok ste dominirali u domaćem prvenstvu, zamisli to.
Resetovao vas je Pat Sullivan onom bombom sa 35 metara i pokazao vam je koliko je vaša dominacija Tole Super ligom legitimna.

Nije baš uporedivo.
(Stanoje Sluša Rok, 03. septembar 2020 10:50)

Levadije, Libereci, svakojake Trnave, Černomerci su vam bili nedostižni.
Pa što niste ušli u LE nego vas je tamburao ko je stigao. Nije vas pobeđivao samo ko nije hteo.

Mi u vašojAV kokezanija ligi gde igrate sve prijateljske osim s nama, barem osvajamo evro bodove za srpski koeficijent

Eto toliko ste zaslužni za dominaciju.
Politčki ste klub jednog čoveka i njegove vladajuće partije.

A i u LŠ ste bili impresivni
5:17
3:20

Stanoje Sluša Rok

pre 3 godine

U vreme toleta, partizan prodavao igrace za minimum sest miliona. I za vreme sadasnje vlasti, titula, lige sampiona dve godine za redom, prodajete najbolje igrace u kairat za milion. Imate penale sa 19metara, u evropi najvise penala za sezonu. Upoedi onda naseg toleta i vaseg kokezu.
(Utin, 03. septembar 2020 10:22)

Liga evrope i dve lige šampiona. Na to Kokeza me može da utiče. Padali su Keln, Oly, čak i osvajač lige šampiona, možda si čuo za njih - Liverpool!
Za vreme vašeg neprežaljenog Toleta, ispali ste od Šamroka dok ste dominirali u domaćem prvenstvu, zamisli to.
Resetovao vas je Pat Sullivan onom bombom sa 35 metara i pokazao vam je koliko je vaša dominacija Tole Super ligom legitimna.

Nije baš uporedivo.

Вуче

pre 3 godine

Јбт невероватно да враћа најгорег десног бека у новијој историји Партизана. Људи су славили кад је он одлазио. Па што нисте вратили Миливоја Ћирковића? Страшно. На оноликој пијаци по Јужној Америци, довести Миљковића је пропаст!

Anfield

pre 3 godine

Odmah se vidi napredak, da vidim šta će da radi sa Banjakom, ako se i njega ratosilja, može da se umeša u borbu za titulu, ovako, teško, mi utopismo Tomaneta.

:D

bulldog

pre 3 godine

Nije on bio toliko loš, ali je imao neki težak kiks u nekoj evropskoj utakmici, ne mogu sada da se setim. Radiš s onim šta imaš, šta da radiš. Neverovatno je da partizanova škola nikad nije izbacila barem jednog normalnog beka.

IGor78

pre 3 godine

Pre nego sam pročitao tekst, prekrstio sam se pomislivši "Bože, ne samo Miljković" i eto...prestao sam da čitam dalje, nema svrhe

DDF

pre 3 godine

Partizan volim i pratim 40 godina,goreg igraca od Miljkovica ne pamtim,mada i bek Miletic G.N.je sasvim blizu navedenog,ako se sa ovakvim igracima osvaja titula i igra fudbal,titulu necemo osvojiti jos mnogo mnogo godina....doduse i kakvu upravu imamo,dobro da uopste i fudbal igramo

Вуче

pre 3 godine

Најгори играч Партизана. Колико је нервирао навијаче. Катастрофална одлука Станоја.

pfc

pre 3 godine

Ovaj forsira formaciju 3-4-3 ili 3-5-2, dakle sa 3 štopera. Samo je pitanje kad će početi sa tom formacijom, verovatno će mu jedan od bekova(levi ili desno) biti veznjak... Bar je tako bilo kad je radio u Kini

Milan

pre 3 godine

Stojke na gol,Vitas i Urosevic u Telepotik.
L i d bek da se kupe.
Stoper Banjak i Ostojic.
Suma Sadik Asano Natko uvek da igraju.....
(sajsigasistem, 03. septembar 2020 10:35) Ne moze. Imas stranca viska. Uvek prvo pravila da se nauce...

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

potpuno svejedno koga ce da dovede - upravu nam je doveo AV a zna se njegov stav da ce se tituli zvzede radovati vise od pola srbije a on sve cini za narod

Zvezdaš

pre 3 godine

Ma samo Tola da vrati i bog da vas vidi. Mada i bez njega neide vam loše. Dva penala nisu dosuđena Vojvodini, pikraden Napredak u prvim kolu, burazerski odnosi protiv Javora i Inđije pa nije loše.

Кутловић

pre 3 godine

Нема проблема за довести играча из Металца...два клуба одавно уско сарађују.

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Upravo FK Partizan,vama se obraćam:kupite iole krštene fudbalee a nemojte dovoditi istrošene fudbalere koje niko neće,jedino vi hoćete zato što su džaba.

Smogovci

pre 3 godine

@gladijator

Normalno da JESU Vam direktori i većina Uprave i to unazad ohoho krimosi sa poternica. Uglavnom domaćih... dominira privredni kriminal ali ima i nošenje oružja, veze sa klanovima, fizički napadi, upotreba opojnih sredstava...

Predsednici, članovi UO, direktori... nekima procesi u toku, neki dobili pravosnažne presude, nekima se "gube" optužnice ili zastarevaju ali generalno nema lice u FKP ili KKP koje nema kontroverznu biografiju.

Inače slažem se unapred da je identična slika i u FKCZ i KKCZ...da ti uštedim pisanije a i za razliku od tebe ne vidim da je Ostoja ili Vazura/Vučela pogotovu Đura Frizura nešto manje zlo od Terzića i Čovića.

Tako da nemaš razloga za likovanjem jer SVI ZAJEDNO su nastali iz iste kuhinje.

jel' da?

pre 3 godine

Imate iskusnijeg i boljeg trenera i bolje strance od nas. Jedino ste u minusu 6 bodova...ako dobijete derbi, sve je moguće...u suprotnom, čeka vas decenija tugovanja.

Zoran

pre 3 godine

Stanojevic poceo da radhp. Pravilno je uocio da Miletic nije odavno za to mjesto i pojacava tu poziciju. Dalje, nadam se da ce rijesiti mjesto golmana. Stojke je prvi svakako ali treba imati konkurenciju. Jos dosta toga skripi. Suma? Samo povremeno uradi nesto pa se ugasi. Mislim da je na pravom mjestu, dobar je kad hoce,jos nije kondic.spreman kao i Sadik. Stevanovica, bisera partizana, naci pravo mjesto i dati mu cijelu utakmicu, itd,itd.

Zveki

pre 3 godine

Ivan Stevanović, Aca Miljković najgori desni bekovi Partizana u istoriji. Sreća pa se Ivan Stevanović povukao iz fudbala, inače bi i njega doveo. Najgori levi bekovi Partizana u istoriji su Nemanja Petrović i Nemanja Miletić... Samo nam oni fale, pa da cirkus bude kompeltan...

Vladan R

pre 3 godine

@ salaso

Da je samo Samrok u jednoj utakmici, pa do još i nađeš opravdanje. Ali odigrati dve utakmice bez pobede protiv ribara konobara itd odnosno amatera, je ipak bruka. U tih 7 godine dominacije prolaznost u trećem kolu kvalifikacija, početkom avgusta vam je 1/7. U PO, krajem avgusta za LE prolaznost vam je 4/6. Računajući i dvomeč u PO za LS koji ste prošli, u 7 godina ste 6 puta bili uspešniji u dvomečima u avgustu, što u trećem kolu stoji PO. Samrok je samo kruna svih tih rezultata
Zvezda je tih 6 pobeda u dvomečima, ostvarila za samo 3 godine pod Miloje, bilans 6/6. U grupi u 28 utakmica imate 1 pobedu i 5 remija i 22 poraza . Vec posle trećeg gol a bez šansi za prolaz. Zvezda za tri godine, što u grupi LE što u LS, 18 utakmica, 4 pobede 4 remija i 10 poraza. Prošla grupu u LE i bila u igri za treće mesto oba puta do poslednjeg kola. Kad uporedis vaše i naše rezultate u Evropi, jasno je zašto se vam se desio Samrok. Usput budi rečeno CZ ni tada nije ispadala od topa Naftana Levadija itd, nego od Bordo Rene Slavije(P). Pa ni ispadanje od Cernomoreca Slovena, nije tolika tragedija. Kairat u odredjenoj meri jeste sramota, ali i oni su profesionalni klub, za Samrok timcina.

Teniski rezultati

pre 3 godine

@ Po komentarima vidim da smo mi Zvezdasi rešili da vam ne stajemo na muku :))) Dovoljni ste sami sebi sa kuk javim, kud još i mi da vas zafrkamamo...
(veliki strumf, 03. septembar 2020 11:04)

Vi zvezdaši (zajednička imenica kao i partizanovci) bi mogli malo pristojnije da otpratite ovu smenu trenera u Partizanu i gledate malo više svoj klub. A možda tamo nema ničeg interesantnog, dosadno, mrtvo more pa ste masovno krenuli u kokodakanje kao i uvek do sad. Vaspitanje se ili ponese iz porodice ili nikad ne stekne. Probajte bar malo pismenije ako je mržnja obavezna i ... nek smo vam uvek na pameti po dobru.

zna se ko ovde voli da krade

pre 3 godine

(Stanoje Sluša Rok, 3. septembar 2020 10:50)

Negde ti je promaklo da je Tole uticao i na dve lige sampiona i nekoliko liga Evrope

sajsigasistem

pre 3 godine

Stojke na gol,Vitas i Urosevic u Telepotik.
L i d bek da se kupe.
Stoper Banjak i Ostojic.
Suma Sadik Asano Natko uvek da igraju.....

BGD

pre 3 godine

Za poznavaoca a kako se tek kralo u doba Miljanica i danas to je nezabelezeno u istoriji fudbala.Bivsi zvezdin igrac Babarogic sudio derbije.Sta dalje reci?

gladijator

pre 3 godine

Gladijator
Pojasni mi to sa turnirom u Knicu
(Sone, 03. septembar 2020 10:56

zajebancija za "titulu" iz 1946, kad nije ni postojala liga

Salaso

pre 3 godine

U vreme toleta, partizan prodavao igrace za minimum sest miliona. I za vreme sadasnje vlasti, titula, lige sampiona dve godine za redom, prodajete najbolje igrace u kairat za milion. Imate penale sa 19metara, u evropi najvise penala za sezonu. Upoedi onda naseg toleta i vaseg kokezu.
(Utin, 03. septembar 2020 10:22)

Liga evrope i dve lige šampiona. Na to Kokeza me može da utiče. Padali su Keln, Oly, čak i osvajač lige šampiona, možda si čuo za njih - Liverpool!
Za vreme vašeg neprežaljenog Toleta, ispali ste od Šamroka dok ste dominirali u domaćem prvenstvu, zamisli to.
Resetovao vas je Pat Sullivan onom bombom sa 35 metara i pokazao vam je koliko je vaša dominacija Tole Super ligom legitimna.

Nije baš uporedivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stanoje Sluša Rok, 3. septembar 2020 10:50)

To što se nama desilo sa Šamrokom je otprilike kao vi i Liverpul. Svaki sledeći susret Partizan bi dobio od 3 do 5 razlike, kao što bi vas otresao Liverpul sa ko zna koliko, jbg desi se loš dan. Vas je taj Šamrok ponizio sa 5-1, zato, psssst

Ivan iz Čačka

pre 3 godine

Sjašite više sa tim Šamrokom i bar se potrudite da vidite širu sliku! Nekoliko godina pre toga smo ispali od Makabi Tikhve - i to kako? Nameštaljkom u revanšu, koja je toliko providno odrađena, da je čudno što nije bilo sankcija. Isto tako je bilo i sa Šamrokom. Za timove koji su van lige petice, u to vreme, veće pare dobiješ od kladionice, nego što možeš kroz LE. A tada u plej-off-u je od favorita samo Partizan i čini mi se Roma ispala. Cela Evropa je maltene igrala da Partizan prolazi dalje (sigurica bila, negde 1,20 - najprivlačnija za mase) + fiks na mečeve. Kladionica je na Partizanu i Romi odrala pare tada. A mutne uprave, i PFC i FCZ itekako pristaju na te dilove, jer sve velike pare idu njima, tj. mafiji koja stoji u pozadini. Prepucavajte se koliko god hoćete, ali ako i dalje verujete u neku regularnost - Bog s vama! Regularnost je odavno čak i za nokaut faze pod ogromnim znakom pitanja - i to ne samo zbog kladionice. A da ne pominjemo prolaze u LŠ i LE. Da li stvarno verujete da oni iz Anderlehta toliko ne znaju, da šutnu tri puta penal tako da ubiju ptice u letu? Ili da su iz Salcburga baš 5 minuta slučajno loše odigrali i slučajno mašili kolosalne šanse, razbili Zvezdu, a opet nisu prošli? Ili Partizan razbija Fener, ali ga ne puste da prođe? Mnogo su tu veće igre, nego što se na prvu vidi, a vi eto, i dalje gledajte to "na prvu". Kakav crni Šamrok bolji? Tu vidiš kakvo je uprava đubre, jer ne prodaje samo utakmicu, nego ugled kluba. Sve obesiti za primer!

gladijator

pre 3 godine

kako se kralo tih godina za Partizan dok su se osvajale "Toletove titule"
(Poznavalac ©®, 03. septembar 2020 10:09)

dečja igra u odnidu na AV &Terzinjo& FSS otimačinu, prišivanja titula sa turnira u malom Kniću. Nama barem direktor nije krimos sa poternice.

Ko vam je branio da u to doba igrate LE i uzmete koji bod za Srbiju. Danas bi bili među 15 i imali 2 u LŠ

Utin

pre 3 godine

#Stanoje Šamrok dobro zna da mu za rezultate nije potreban desni bek, već Tole Karadžić, Boris Tadić, Ivica Dačić.....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Većinska Srbija, 3. septembar 2020 09:53)

U vreme toleta, partizan prodavao igrace za minimum sest miliona. I za vreme sadasnje vlasti, titula, lige sampiona dve godine za redom, prodajete najbolje igrace u kairat za milion. Imate penale sa 19metara, u evropi najvise penala za sezonu. Upoedi onda naseg toleta i vaseg kokezu.

sajsigasistem

pre 3 godine

Stojke na gol,Vitas i Urosevic u Telepotik.
L i d bek da se kupe.
Stoper Banjak i Ostojic.
Suma Sadik Asano Natko uvek da igraju.....

Salaso

pre 3 godine

U vreme toleta, partizan prodavao igrace za minimum sest miliona. I za vreme sadasnje vlasti, titula, lige sampiona dve godine za redom, prodajete najbolje igrace u kairat za milion. Imate penale sa 19metara, u evropi najvise penala za sezonu. Upoedi onda naseg toleta i vaseg kokezu.
(Utin, 03. septembar 2020 10:22)

Liga evrope i dve lige šampiona. Na to Kokeza me može da utiče. Padali su Keln, Oly, čak i osvajač lige šampiona, možda si čuo za njih - Liverpool!
Za vreme vašeg neprežaljenog Toleta, ispali ste od Šamroka dok ste dominirali u domaćem prvenstvu, zamisli to.
Resetovao vas je Pat Sullivan onom bombom sa 35 metara i pokazao vam je koliko je vaša dominacija Tole Super ligom legitimna.

Nije baš uporedivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stanoje Sluša Rok, 3. septembar 2020 10:50)

To što se nama desilo sa Šamrokom je otprilike kao vi i Liverpul. Svaki sledeći susret Partizan bi dobio od 3 do 5 razlike, kao što bi vas otresao Liverpul sa ko zna koliko, jbg desi se loš dan. Vas je taj Šamrok ponizio sa 5-1, zato, psssst

gladijator

pre 3 godine

Za vreme vašeg neprežaljenog Toleta, ispali ste od Šamroka dok ste dominirali u domaćem prvenstvu, zamisli to.
Resetovao vas je Pat Sullivan onom bombom sa 35 metara i pokazao vam je koliko je vaša dominacija Tole Super ligom legitimna.

Nije baš uporedivo.
(Stanoje Sluša Rok, 03. septembar 2020 10:50)

Levadije, Libereci, svakojake Trnave, Černomerci su vam bili nedostižni.
Pa što niste ušli u LE nego vas je tamburao ko je stigao. Nije vas pobeđivao samo ko nije hteo.

Mi u vašojAV kokezanija ligi gde igrate sve prijateljske osim s nama, barem osvajamo evro bodove za srpski koeficijent

Eto toliko ste zaslužni za dominaciju.
Politčki ste klub jednog čoveka i njegove vladajuće partije.

A i u LŠ ste bili impresivni
5:17
3:20

Stanoje Sluša Rok

pre 3 godine

U vreme toleta, partizan prodavao igrace za minimum sest miliona. I za vreme sadasnje vlasti, titula, lige sampiona dve godine za redom, prodajete najbolje igrace u kairat za milion. Imate penale sa 19metara, u evropi najvise penala za sezonu. Upoedi onda naseg toleta i vaseg kokezu.
(Utin, 03. septembar 2020 10:22)

Liga evrope i dve lige šampiona. Na to Kokeza me može da utiče. Padali su Keln, Oly, čak i osvajač lige šampiona, možda si čuo za njih - Liverpool!
Za vreme vašeg neprežaljenog Toleta, ispali ste od Šamroka dok ste dominirali u domaćem prvenstvu, zamisli to.
Resetovao vas je Pat Sullivan onom bombom sa 35 metara i pokazao vam je koliko je vaša dominacija Tole Super ligom legitimna.

Nije baš uporedivo.

Zoran

pre 3 godine

Stanojevic poceo da radhp. Pravilno je uocio da Miletic nije odavno za to mjesto i pojacava tu poziciju. Dalje, nadam se da ce rijesiti mjesto golmana. Stojke je prvi svakako ali treba imati konkurenciju. Jos dosta toga skripi. Suma? Samo povremeno uradi nesto pa se ugasi. Mislim da je na pravom mjestu, dobar je kad hoce,jos nije kondic.spreman kao i Sadik. Stevanovica, bisera partizana, naci pravo mjesto i dati mu cijelu utakmicu, itd,itd.

BGD

pre 3 godine

Za poznavaoca a kako se tek kralo u doba Miljanica i danas to je nezabelezeno u istoriji fudbala.Bivsi zvezdin igrac Babarogic sudio derbije.Sta dalje reci?

Zvezdaš

pre 3 godine

Ma samo Tola da vrati i bog da vas vidi. Mada i bez njega neide vam loše. Dva penala nisu dosuđena Vojvodini, pikraden Napredak u prvim kolu, burazerski odnosi protiv Javora i Inđije pa nije loše.

Vladan R

pre 3 godine

@ salaso

Da je samo Samrok u jednoj utakmici, pa do još i nađeš opravdanje. Ali odigrati dve utakmice bez pobede protiv ribara konobara itd odnosno amatera, je ipak bruka. U tih 7 godine dominacije prolaznost u trećem kolu kvalifikacija, početkom avgusta vam je 1/7. U PO, krajem avgusta za LE prolaznost vam je 4/6. Računajući i dvomeč u PO za LS koji ste prošli, u 7 godina ste 6 puta bili uspešniji u dvomečima u avgustu, što u trećem kolu stoji PO. Samrok je samo kruna svih tih rezultata
Zvezda je tih 6 pobeda u dvomečima, ostvarila za samo 3 godine pod Miloje, bilans 6/6. U grupi u 28 utakmica imate 1 pobedu i 5 remija i 22 poraza . Vec posle trećeg gol a bez šansi za prolaz. Zvezda za tri godine, što u grupi LE što u LS, 18 utakmica, 4 pobede 4 remija i 10 poraza. Prošla grupu u LE i bila u igri za treće mesto oba puta do poslednjeg kola. Kad uporedis vaše i naše rezultate u Evropi, jasno je zašto se vam se desio Samrok. Usput budi rečeno CZ ni tada nije ispadala od topa Naftana Levadija itd, nego od Bordo Rene Slavije(P). Pa ni ispadanje od Cernomoreca Slovena, nije tolika tragedija. Kairat u odredjenoj meri jeste sramota, ali i oni su profesionalni klub, za Samrok timcina.

Ivan iz Čačka

pre 3 godine

Sjašite više sa tim Šamrokom i bar se potrudite da vidite širu sliku! Nekoliko godina pre toga smo ispali od Makabi Tikhve - i to kako? Nameštaljkom u revanšu, koja je toliko providno odrađena, da je čudno što nije bilo sankcija. Isto tako je bilo i sa Šamrokom. Za timove koji su van lige petice, u to vreme, veće pare dobiješ od kladionice, nego što možeš kroz LE. A tada u plej-off-u je od favorita samo Partizan i čini mi se Roma ispala. Cela Evropa je maltene igrala da Partizan prolazi dalje (sigurica bila, negde 1,20 - najprivlačnija za mase) + fiks na mečeve. Kladionica je na Partizanu i Romi odrala pare tada. A mutne uprave, i PFC i FCZ itekako pristaju na te dilove, jer sve velike pare idu njima, tj. mafiji koja stoji u pozadini. Prepucavajte se koliko god hoćete, ali ako i dalje verujete u neku regularnost - Bog s vama! Regularnost je odavno čak i za nokaut faze pod ogromnim znakom pitanja - i to ne samo zbog kladionice. A da ne pominjemo prolaze u LŠ i LE. Da li stvarno verujete da oni iz Anderlehta toliko ne znaju, da šutnu tri puta penal tako da ubiju ptice u letu? Ili da su iz Salcburga baš 5 minuta slučajno loše odigrali i slučajno mašili kolosalne šanse, razbili Zvezdu, a opet nisu prošli? Ili Partizan razbija Fener, ali ga ne puste da prođe? Mnogo su tu veće igre, nego što se na prvu vidi, a vi eto, i dalje gledajte to "na prvu". Kakav crni Šamrok bolji? Tu vidiš kakvo je uprava đubre, jer ne prodaje samo utakmicu, nego ugled kluba. Sve obesiti za primer!

jel' da?

pre 3 godine

Imate iskusnijeg i boljeg trenera i bolje strance od nas. Jedino ste u minusu 6 bodova...ako dobijete derbi, sve je moguće...u suprotnom, čeka vas decenija tugovanja.

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Miljković.
Još Jojić ,Šćepović i Stefan Babović.
Eventualno Bjeković (ako još negde igra).

zna se ko ovde voli da krade

pre 3 godine

(Stanoje Sluša Rok, 3. septembar 2020 10:50)

Negde ti je promaklo da je Tole uticao i na dve lige sampiona i nekoliko liga Evrope

Rade Nedjeljkov

pre 3 godine

Juce je postao trener i vec je krenuo sa svojim kombinacijama. Hoce da vrati Miljkovica. Zasto? Zato sto je Miljkovicu menadzer Nikola Damjanac! Stanojevic i Damjanac su kumovi. Stanojevic je i u prvom mandatu forsirao Miljkovica iz tog razloga. Scepovica i Babovica takodje. Sve zbog Damjanca. I tu nije kraj....Damjanac je zet Zvezdana Terzica. Verovatno je zbog toga Stanojevic uzeo za pomocnika onog Vukasinovica koji je Terziceva krapa jos iz OFK Beograda. Kakav crni preokret, Stanojevic ce da ukanali Partizan jos vise. Ali dobro, uprava i vecina navijaca Partizana se raduju Stanojevicu tako da...
Ima ona pesma DOBRO PAMTIM SVE. Neki navijaci Partizana ocigledno ne pamte nista kad je Stanojevic u pitanju.

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

potpuno svejedno koga ce da dovede - upravu nam je doveo AV a zna se njegov stav da ce se tituli zvzede radovati vise od pola srbije a on sve cini za narod

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Desni bek, vezni red komplet pa onaj Scekic i Zdjelar mucenici ne znaju da iznesu loptu preko pola bez djidanja. Napad za nas fudbal ok, i obavezno golman proveren da nije kiksara, Stojkovic nece doveka moci. Ovi stoperi mozda nesto i urade, levi bek ja ne znam sta vama ovi u klubu misle, ako su zadovoljni Urosevicem onda okej.. Znaci primarna pojacanja, desni i levi bek provereni golman provereni, i dva vezna da umeju makar nesto sa loptom. Ako to ne uradite, racunajte da pusite od Pazara, Metalca i Krnjace. Sportski pozdrav

Anfield

pre 3 godine

Odmah se vidi napredak, da vidim šta će da radi sa Banjakom, ako se i njega ratosilja, može da se umeša u borbu za titulu, ovako, teško, mi utopismo Tomaneta.

:D

sreca

pre 3 godine

Pa sta smo Bogu zgresili da gledamo Miljkovica opet u klubu?!Nijednom odlasku iz Partizana se nisam vise radovao nego li kada je on otisao.

Zveki

pre 3 godine

Ivan Stevanović, Aca Miljković najgori desni bekovi Partizana u istoriji. Sreća pa se Ivan Stevanović povukao iz fudbala, inače bi i njega doveo. Najgori levi bekovi Partizana u istoriji su Nemanja Petrović i Nemanja Miletić... Samo nam oni fale, pa da cirkus bude kompeltan...

veliki strumf

pre 3 godine

Po komentarima vidim da smo mi Zvezdasi rešili da vam ne stajemo na muku :))) Dovoljni ste sami sebi sa kuk javim, kud još i mi da vas zafrkamamo...

Teniski rezultati

pre 3 godine

@ Po komentarima vidim da smo mi Zvezdasi rešili da vam ne stajemo na muku :))) Dovoljni ste sami sebi sa kuk javim, kud još i mi da vas zafrkamamo...
(veliki strumf, 03. septembar 2020 11:04)

Vi zvezdaši (zajednička imenica kao i partizanovci) bi mogli malo pristojnije da otpratite ovu smenu trenera u Partizanu i gledate malo više svoj klub. A možda tamo nema ničeg interesantnog, dosadno, mrtvo more pa ste masovno krenuli u kokodakanje kao i uvek do sad. Vaspitanje se ili ponese iz porodice ili nikad ne stekne. Probajte bar malo pismenije ako je mržnja obavezna i ... nek smo vam uvek na pameti po dobru.

Pecko Pivo

pre 3 godine

Gledam i navijam za Partizan 40 godina, bilo je tu mnogo i dobrih i losih igraca, ali Miljkovica i Rnica bar ja pamtim kao najgore koje sam gledao i ne verujem da je postao bolji, verovatno s obzirom koliko se fudbal ubrzao i losiji nego sto je bio. Ne mogu da verujem da je to prvi potez Stanojevica, a ako je vec prihvatio ono sto mu ova uprava namece onda nemamo cemu ni da se nadamo.
(zeks, 03. septembar 2020 10:31)

Koliko neki navijaci nemaju pojma...strasno! Ne namece Miljkovica uprava Stanojevicu vec Stanojevic hoce Miljkovica zato mu je menadzer Damajanac, kum Stanojevicev. Pa taj Stanojevic je u svom prvom mandatu forsirao Miljkovica (i Scepovica) zbog toga. Zbog toga je tada vratio i Babovica. Znas jos koga je vratio tada? Rnica!!! Zato mu se i desio Samrok! Neverovatno sta rade neki navijaci Partizana. Vole Stanojevica, vole i Moreiru i Dijaru a ne vole Scepovica, Miljkovica i Babovica. A Stanojevic oterao Moreiru i Dijaru da bi napravio mesta za Scepovica i Babovica! Eto vam ga vas Stanojevic...s njim idu i Miljkovic i ekipa. Nemate pravo da negodujete zbog "pojacanja" koja se on vraca u Partizan. Uzivajte!

Кутловић

pre 3 godine

Нема проблема за довести играча из Металца...два клуба одавно уско сарађују.

Zveki

pre 3 godine

Ivan Stevanović, Aca Miljković najgori desni bekovi Partizana u istoriji. Sreća pa se Ivan Stevanović povukao iz fudbala, inače bi i njega doveo. Najgori levi bekovi Partizana u istoriji su Nemanja Petrović i Nemanja Miletić... Samo nam oni fale, pa da cirkus bude kompeltan...

zeks

pre 3 godine

Gledam i navijam za Partizan 40 godina, bilo je tu mnogo i dobrih i losih igraca, ali Miljkovica i Rnica bar ja pamtim kao najgore koje sam gledao i ne verujem da je postao bolji, verovatno s obzirom koliko se fudbal ubrzao i losiji nego sto je bio. Ne mogu da verujem da je to prvi potez Stanojevica, a ako je vec prihvatio ono sto mu ova uprava namece onda nemamo cemu ni da se nadamo.

gladijator

pre 3 godine

Gladijator
Pojasni mi to sa turnirom u Knicu
(Sone, 03. septembar 2020 10:56

zajebancija za "titulu" iz 1946, kad nije ni postojala liga

aco

pre 3 godine

Јојић и Аксентијевић би унапредили игру Партизана. Миљковић није озбиљно појачање.

bulldog

pre 3 godine

Nije on bio toliko loš, ali je imao neki težak kiks u nekoj evropskoj utakmici, ne mogu sada da se setim. Radiš s onim šta imaš, šta da radiš. Neverovatno je da partizanova škola nikad nije izbacila barem jednog normalnog beka.

gremlin

pre 3 godine

Kad je Miljkovic odlazio sećam se bilo je odobravanje sada kad dolazi pozitivnosti nema osim za upravu jer je dzabe...p.s.Da li nema bek u podmlatku...

веверица

pre 3 godine

боље из кадета неко дете да сте увели у први тим са 15-16 година. не би био ништа гори. напротив. а свакако би имао подршку навијача чак и кад погреши, па би напредовао, па би се продао...
ово је класично ухлебљивање ортака за %. значи станоје јуче дошао, већ данас буразерске комбинације. и после вам крив фсс?

Bob Sent Kler

pre 3 godine

Ja se secam da smo slavlje napravili kad sa Miljkovicem nije produzen ugovor. Jedan od najgorih desnih bekova koga pamtim. Pa sadasnji nista gori od njega nije. Cak stavise, njemu je istekao ugovor i nisu hteli da ga produze sa njim. Zamisli koliko si jadan morao da budes.
Za ovog malog Vlalukina ne znam, nisam ga gledao, cujem samo da razbija u Metalcu ali on je mlad, nasa skola, sa njim bih i na nevidjeno potpisao. A ovaj prvi...

Smogovci

pre 3 godine

@gladijator

Normalno da JESU Vam direktori i većina Uprave i to unazad ohoho krimosi sa poternica. Uglavnom domaćih... dominira privredni kriminal ali ima i nošenje oružja, veze sa klanovima, fizički napadi, upotreba opojnih sredstava...

Predsednici, članovi UO, direktori... nekima procesi u toku, neki dobili pravosnažne presude, nekima se "gube" optužnice ili zastarevaju ali generalno nema lice u FKP ili KKP koje nema kontroverznu biografiju.

Inače slažem se unapred da je identična slika i u FKCZ i KKCZ...da ti uštedim pisanije a i za razliku od tebe ne vidim da je Ostoja ili Vazura/Vučela pogotovu Đura Frizura nešto manje zlo od Terzića i Čovića.

Tako da nemaš razloga za likovanjem jer SVI ZAJEDNO su nastali iz iste kuhinje.

Anakin

pre 3 godine

Partizanu treba, a pisem ovo kao zvezdas, isto sto i Zvezdi. Da se oba kluba privatizuju, da se prekinu svi odnosi sa vlascu, da uprave budu dijametralno suprotne od ovoga sto gledamo prakticno od uvek, da ne merimo da li je veci Toletu ili Kokezi, kome je predsednik taksista a kome sa poternice, koji sudija kome sta zavrsava i sl. Sve je to isti sljam koji ne voli ni jedan ni drugi klub vec licni interes i nista dalje od toga. Sve to cime se mi bavimo vezano za fudbal a i ostale sportove je projekcija duboko bolesnog i trulog drustva i tesko da ce bilo sta da pocne da se sredjuje od sporta. Ja licno nikada necu navijati za Partizan ni u jednoj utakmici ali treba i jedni i drugi da zivimo od svojih igraca, da i jedni i drugi igramo LS a ne da budemo filijale za ispusene strance, spasavanje karijera i mesetarenje nazovitrenera, menadzera i svih koji su u celu pricu upucenu kako ne treba.

Kod nas sve kontra

pre 3 godine

Miletić treba da bude u rotaciji sa Vitasom.
Banjak je odličan za naše uslove.
Tim je sasvim pristojan, ofanzivan, brz, samo treba napraviti bolju igru i kontinuitet.
Mladi golman može samo da brani utakmice gde se zna da će Partizan dati 3 gola u najavi...

Denko

pre 3 godine

Partizanu pre svega treba dobra uprava. Partizan je izgubio svoju unutrasnju infrastrukturu. Nema vise dobrih trenera u mladjim kategorijama pa se zato izgubila i poznata partizanova skola i stvaranje svojih igrača... Dobar trener u ovom trenutku moze samo da dogura do drugog mesta i eventualno grupnu fazu LE.

IGor78

pre 3 godine

Pre nego sam pročitao tekst, prekrstio sam se pomislivši "Bože, ne samo Miljković" i eto...prestao sam da čitam dalje, nema svrhe

Milan

pre 3 godine

Stojke na gol,Vitas i Urosevic u Telepotik.
L i d bek da se kupe.
Stoper Banjak i Ostojic.
Suma Sadik Asano Natko uvek da igraju.....
(sajsigasistem, 03. septembar 2020 10:35) Ne moze. Imas stranca viska. Uvek prvo pravila da se nauce...

DDF

pre 3 godine

Partizan volim i pratim 40 godina,goreg igraca od Miljkovica ne pamtim,mada i bek Miletic G.N.je sasvim blizu navedenog,ako se sa ovakvim igracima osvaja titula i igra fudbal,titulu necemo osvojiti jos mnogo mnogo godina....doduse i kakvu upravu imamo,dobro da uopste i fudbal igramo

Вуче

pre 3 godine

Најгори играч Партизана. Колико је нервирао навијаче. Катастрофална одлука Станоја.

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Upravo FK Partizan,vama se obraćam:kupite iole krštene fudbalee a nemojte dovoditi istrošene fudbalere koje niko neće,jedino vi hoćete zato što su džaba.

pfc

pre 3 godine

Ovaj forsira formaciju 3-4-3 ili 3-5-2, dakle sa 3 štopera. Samo je pitanje kad će početi sa tom formacijom, verovatno će mu jedan od bekova(levi ili desno) biti veznjak... Bar je tako bilo kad je radio u Kini

vlado

pre 3 godine

@vladimir
Druze ne u poslednje vreme, nego najgori bek koji je ikada igrao u Partizanu. Ako Stanoje dovede tog dunstera moze odmah da pakuje kofere. Dovedite krstenog fudbalera lopuze

Вуче

pre 3 godine

Јбт невероватно да враћа најгорег десног бека у новијој историји Партизана. Људи су славили кад је он одлазио. Па што нисте вратили Миливоја Ћирковића? Страшно. На оноликој пијаци по Јужној Америци, довести Миљковића је пропаст!

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Zamislite kakav je Miljković sada kad je izduvao igrački,dok je bio mlađi i pun snage bio je najgori bek u istoriji Partizana kao npr Miletić sada.