Fudbal 117

Utorak, 01.09.2020.

12:00

Milošević odlazi, Stanojević se vraća u Humsku

Savo Milošević najavio je odlazak iz Partizana i na njegovo mesto doći će bivši trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Miloševiæ odlazi, Stanojeviæ se vraæa u Humsku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

SrbEUin

pre 3 godine

A sto se tice Milosevica covek je vec par godina samo cutao i trpeo.(Najbolji je opancarev lepak., 1. septembar 2020 15:22)

Upravo tako. Čovek od karaktera i strpljenja. Smiren, odlučan, siguran u sebe i svoje znanje. Iznad svega borac protiv nepravdi. Zato se i na prijateljskim mečevima svađa sa sudijama i povlači ekipu sa terena. I zato se odlučno suprotstavljao Tolu. Dok nije od njega dobio fotelju.
Sada će konačno on lično da kaže istinu o nameštanju, neće više to da traži od Lalata i drugih. Loptar Mlateus se davno izjasnio. Čekaju se još velike poštenjačine Savo i Albert Nađ da sutra otvore dušu i kažu istinu.
Ali malo sutra.

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

Uz svu zelju da se malo povratite i da budete bar redovno DRUGI, dok ne zamenite VVV ekipu, nema tu leba..
Samo me zanima koja to APOKALIPSA treba da se desi pa da "ta gospoda" podnesu ostavku!??!?!????
(dacha Zvezda, 01. septembar 2020 15:23)

Pa ne mozes nikako ti da se desis. Steta.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Ovaj odbor zakljucio pre 10 dana da je problem desni bek? Jel tako bese??
Pa najavili onog, Graska, Mahunarica- Boranijasevica, koga vec...
Sad Stanoje (bolja opcija od Save u svakom slucaju) onaj koji je oteran zato sto je pitao upravu GDE SU PARE?? TAJ STANOJE?
Zanimljivo, da kazemo tako :)))

Leti vreme

pre 3 godine

Djuka je bio penicilin za ove iz uprave sa svojom cuvenom izjavom "ekipi nista ne zameram, igraci su dali 100% svojih mogucnosti". Nije učestvovao u menadzersko-bombaskim transferima, laici mu sastavili tim, njega hteli da primoraju da sam ode i ne naplati ugovor a on im odgovorio kao pravi gospodin. Jokan, Djuka, Batica, Savo su legende srpskog fudbala a uprava ih odbacila za sva vremena.

Mik

pre 3 godine

Ode Savo al ostadose VVV
Cini mi se da je srpski Ser Aleks pred prvi odlazak rekao da ima mnogo toga da kaze pa me zanima sta bi od toga

Luiz

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

A zato lazni Klark Kent i Slavisa nisu saradjivali... Sta su sve doziveli jadni Metalac, Mladost Lucani, Indjija, Surdulica i ostale nesrecne ekipe.....

Luiz

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

Daj Boze da mu drugi mandat bude uspesan kao drugi mandat Marka Nikolica

Ban

pre 3 godine

Bravo, jedno konacno normalno resenje Uprave, a sto je trebala odavno da uradi. Sa Stanojevicem Partizan je igrao izvanredan fudbal, a i osvajao je trofeje.
Milosevic je bio velika greska, trenersko neiskustvo je dalo danak, to vam je za pamet sledeci put, ne moze veliki klub da vodi trener pocetnik.

Back in Black

pre 3 godine

Znači da je Savo primoran da ode jer se pobunio zbog tretmana koji klub ima. Već viđeno u KKP.
(Nisam čiko ja!, 01. septembar 2020 14:53)
Inace vrsan trener,Jurgen Klop je za njega mala beba.Hahahahaahah

alal vera

pre 3 godine

To bi bilo mnogo bolje rešenje od Milosevica. Vrlo fin lik i veoma stručan. Čovek koji je oteran iz Partizana samo zato što sr suprotstavio upravi kluba na čelu sa Djuricem. Isto tako je i Muslin bio oteran iz Zvezde jer se suprotstavio Dzajicu 2004-e. Obojica su bukvalno simboli zašto su večiti u problemu. Kultura i struka nasuprot primitivizmu i neznanju.
(Aron, 01. septembar 2020 14:57)

Bravo za Kommentar! Objasni ovim neznalicama.

Zanzibar Orahovatz

pre 3 godine

Neće to dozvoliti onaj što lebdi nad stadionom podno tenka! Partizanu treba trener početnik koji neće moći da ponizi Mister Stankelu Kompetišna u derbiju!!!

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

Steta sto Savo nije ostao da sprovede do kraja ovo sto je zapoceo, bez obzira sta bi bilo na kraju. Imao je neku viziju, za razliku od trenera drugih ekipa, koji imaju unapred obecane titule. Verovatno je video da ne moze da probudi ekipu.

cilim

pre 3 godine

Savo je odlican trener, partizan pod njim igra dobar fudbal i trener nije nista kriv sto sudije sakate partizan a guraju zvezdu na svakom koraku. Mislim da je greaka da tako potrosimo jednog dobrog trenera...

Pecko Pivo

pre 3 godine

Mali podsetnik za zaboravne navijace Partizana o tome ko je Ser Aleks od Samroka. To je trener koji je zasluzan za najvecu bruku u istoriji kluba. Ispao je od konobara iz Samroka! To je neko ko je trener Partizana postao samo zato sto je kum Nenada Bjekovica! Takodje je i kum Nikole Damjanca. Damjanca koji je partner Faljija Ramadanija i koji je, sto je posebno zanimljivo, zet Zvezdana Terzica. Stanojevic je, pored ispadanja od Samroka, Partizan "zaduzio" i time sto je oterao Moreiru, Dijaru i Tejga iz kluba (a ti igraci sa ucinili trofejnim trenerom). Oterao ih je da bi napravio mesta za Babovica, Scepovica, Rnica, Miljkovica i ostale neznalice kojima je menadzer bio Nikola Damjanac. Stanojevic je jedini trener na svetu koji je organizovao proteste zato sto je smenje (a smenjen je nakon najvece bruke u istoriji kluba). Ser Aleks od Samroka je los trener i jos gori covek. Ako se radujete njegovom povratku onda Partizanu nisu potrebni neprijatelji pored takvih navijaca i takvih "legendi".
P.S. Gde je radio Stanojevic posle Partizana i koliko se tamo zadrzavao?

Football manager

pre 3 godine

Nema nista od toga trener ce biti Radovan Curcic namstice mu jedno 3-4 pobede za redom i onda dizanje u oblacima i zamazivamje ociju!Uprava napolje!!!

Back in Black

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

Džaba ti pisanje komentara ako nema veze s mozgom.
(black in back, 01. septembar 2020 14:56)
Ma vama se batice vec mozak smrzao a do januara sa ovim bice gore nego u Sibiru.Hahahahahahahahaha.

sasko

pre 3 godine

Ovo je evropski dokazan trener! Uprave Partizana i Zvezde su prave aveti proslosti. Dobro oprobani i vec vidjeni nacini opstajanja na vlasti. Bacanje prasine u oci i mazanje stvarnosti. Meni kao navijacu Zvezde su podjednako ogavne obe uprave...

marek hamšiković

pre 3 godine

Ako je ovo stvarno istina...Savo hvala ti, vratio si nas u život posle onog mučenja sa Đukićem i Mirkovićem, igrali smo Evropu zahvaljujući tebi, ali smo isto tako ispali na tvoje neiskustvo. Jeste da si bio buran sve ovo vreme i da si imao par bezveznih izjava, ali ti ćeš uvek ostati legenda kluba i kad god budeš hteo da se vratiš vrata će ti biti otvorena. Sve u svemu on je morao prvi otići, ni slučajno da se dvojac, pa i trojac V seti da je vreme za pakovanje. Ajde Stanoje, želimo da probijamo te bunkere sa lakoćom...

Šmajhel

pre 3 godine

Mislim da je Savo dobar trener za ofanzivan fudbal. Lepo napadamo. Ali za odbranu ne znam šta da kažem. Mnogo golova primamo. Kad bi postojao samo defanzivni koordinator kao u NFL-u, a Savo da bude samo ofanzivni koordinator to bi valjalo. Ovako se mrcvarimo već neko vreme. Stanoje je uvek dobrodošao kao i Marko Nikolić.

delije sa seRvera

pre 3 godine

@jos jedan sto je poznat po mrznji prema zvezdi.Vau kako originalan potez uprave...
(gozy, 1. septembar 2020 14:52)

Ono kada zvezdas uobrazava da je zvezda ikome bitna. KOmpleksi. A pritom kada zvezdas prica o mrznji, pa vi ste sinonim za one koji mrze sve oko sobe i sire mrznju konstantno. Internet sve trpi.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Koliko se moze oceniti po ovim komentarima, zvezdancicima se propisno pune gace na pomisao da se Stanojevic vraca...

yaps

pre 3 godine

Za Stanojevića mi je krivo. Čovek sa karakterom i rezultatima. O njega se Partizan debeli ogrešio. Puna podrška njegovom povratku.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Ako je ovo tacno, onda je to odlicna vest.

I da, hocu da iskoristim priliku da se izjasnim zasto je Savo los trener:

1. forsiranje mladog i neiskusnog - iako je svima jasno da treba da dodje do promene na golu, to je uradjeno na skroz pogresan nacin. Stojke je morao da brani protiv Vojvodine a morao bi da brani i na svim "jacim" utakmicama. Polako sa Popovicem, ima vremena za njega;

2. neshvatanje cinjenice da je Miletic los na desnom beku, treba da igra stopera;

3. neshvatanje cinjenice da je Urosevic je trapav i da mu je mesto na klupi;

4. Vitasa i Banjaka ne treba ni komentarisati, gori stoperski par ne pamtim;

5. nepostojanje veznog reda - tandem Zdjelar-Scekic ne funkcionise. Njihove zamene radije ne bih komentarisao (pogotovo onog sto mu prezime pocinje na S);

6. Stevanovic nije spreman za velike utakmice ali ga je Savo uporno forsirao. Ima za njega vremena;

7. prelako odricanje od Bambija - kakav god da je, covek je pravio razliku na terenu i zaboravio je vise fudbala nego sto ce Markovic ikada znati;

8. Suma ima problema u glavi, izaslo na videlo u nedelju. Dobar trener bi znao da ga primiri;

9. Sadik ne moze sam, treba mu veca podrska u napadu. Jos jedan napadac ili kvalitetno desno krilo;

10. bavljenje nesportskim stvarima - ovde mislim na njegove izjave o namestenom prvenstvu. Time samo ispada smesan i dodatno demotivise ekipu.

Tako da... Savo, da se ne ljubimo.

Sportski pozdrav.

DuffNS

pre 3 godine

Pazi komentare puni hvalospeva za coveka koji se nikada sem u Partizanu za vreme Toleta nije dokazao ni kao trener ni kao licnost, ne valja vam Milosevic i zelite reci da vam je on glavni krivac? Zalosno prema legendi vaseg kluba pre svega ali i prema legendi Srpskog fudbala... Postovanje vam je nula. Stankovic je po meni pola trenera od Miloja i daj boze da gresim ali Stankovic je Stankovic i sta god da se desi on ce ostati GRANDE Stankovic.

Marko

pre 3 godine

Ima Gospoda !!

Savo nas je ukanalio za sva vremena. Ono protiv AZ Alkmara ni njegova rodjena majka mu ne bi oprostila. Sta reci o konstantno defanzivnoj postavi u ovoj oranica ligi..?? Protiv Pazara covek pocinje sa sedmoricom defanzivih. Covek 'ladno vrsi promene sa Sumom i Natkhom..!!?? Menja dva ubedljivo najbolja igraca koja moraju biti u timu pa makar jednom nogom u gipsu igrali. Ne, on protiv Vojvodine salje Natkha u Izrael i na teren izvodi 7. defanzivaca. UZAS !!! Ljudi popadali od umora, igraju sa deset igraca, a on i saksija Curcic imaju na raspolaganju 5 izmena, no sedenje na klupi kao da su u pozoristu. Covek blage veze nema, ali bukvalno blage veze.

Ivan

pre 3 godine

Sve ce da promene, sto trenera, milion igraca, ali sebe da dovedu u pitanje nikad.
Koji su to psiholoski profili u upravi.Postoje institucije drugog tipa za takve ljude.
(legolas, 01. septembar 2020 14:50)

nisu to psiholoski profili, to su ljudi koji vole da vide sto veći saldo na svom računu. i sve dok mogu oni ce puniti taj racun. sami otici nece sigurno.

crni_redstar

pre 3 godine

ej lako je bilo pod Toletom osvajati, da te vidimo sada...trener navijac, trener koji se nigde nije dokazao i trener koga je eliminisao samrok. Najlepsa vest danas, bocu srecan da gleda Zvezdi u ledja.

Igor

pre 3 godine

Nadam se da nije došao samo da ugasi požar i da prima platu, već da je nekoliko zahteva isporučio upravi Partizana - na primerda kupe BEKOVE, kao i još jednog centralnog beka i veznog igrača u rotaciji, ako ne misle da se bore za 4. mesto u ligi.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Uz svu zelju da se malo povratite i da budete bar redovno DRUGI, dok ne zamenite VVV ekipu, nema tu leba..
Samo me zanima koja to APOKALIPSA treba da se desi pa da "ta gospoda" podnesu ostavku!??!?!????

Najbolji je opancarev lepak.

pre 3 godine

Svako ko preuzme Partizan je ili ostao bez posla ili mu je vec objasnjeno gde je Partizanu mesto u ovome trenutku.A sto se tice Milosevica covek je vec par godina samo cutao I trpeo.Pa ona utakmica Zvezda-Indjija je bruka nad brukama.Puko covek I uradio sta je uradio.Pogresio je I to je to.Nemam ja nista protiv da se gura Zvezda zbog trenutne politicke situacije.Gurali su nekad I nas.Al kad se setim sta su sve radili za "spas" srpskog fudbala(jos I prekinuli utakmicu reprezentacije). a sad je toboze sve posteno dodje mi muka.Ispada da je spas srpskog fudbala kad je Zvezda prva.Verovacu da nam je prvenstvo regularno jedino ako neko osim Partizana I Zvezde osvoji prvenstvo a to se nece nikad desiti.Drugi problem lige nam je sto pola igraca ostalih klubova navija za blizance pa tako I igraju.Jos kad bi mogli da igraju za njih puna kapa.Drugi problem treneri ostalih klubova opet navijaju za blizance pa tako I vode svoje klubove.Nemoj da se zamerim ovima ili onima.Kad bi ljudi u vecim gradovima navijali za svoje klubove drugacije bi se ponasali I treneri I igraci.O FSS necu ni da trosim reci.

marek hamšiković

pre 3 godine

Od ovog čovjeka Partizan ne igra ozbiljan fudbal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djole99, 1. septembar 2020 14:47)

Ne bih se baš složio, u dva navrata pod ćelavim smo uvek igrali dobro, čak smo i pod Kizom Milinkovićem bili dobri samo što tad nismo imali neku ekipu

Dalibor

pre 3 godine

Milosevic ce biti mozda dobar trener, mozda je vec dobar trener, ali i on i Stankovic krecu od "najgoreg" mesta gde se na poraz gleda kao smak sveta i bivas razapet. A racunaju se samo titule.

Djorgo nišlija

pre 3 godine

Savo je preporodio igru Partizana, da je došao nekokiko nedelja kasnije Radnički bio igrao finale Kupa u Nišu, protiv Zvezde. Nadigrao je i dobio jak tim Zvezde u skoro svakom susretu. Ali (i bez igara u senci) nije stvorio "mašinu" koja melje - malo, malo pa kiks ... Po meni - nije razočarao, navijači Partizana bi trebalo da ga isprate sa poštovanjem.

Novak

pre 3 godine

Ako je ovo istina to je zato što će Milošević biti kažnjen sa zabeanom vođenja kluba zbog ponašanja na utakmici protiv Vojvodine.

Aron

pre 3 godine

To bi bilo mnogo bolje rešenje od Milosevica. Vrlo fin lik i veoma stručan. Čovek koji je oteran iz Partizana samo zato što sr suprotstavio upravi kluba na čelu sa Djuricem. Isto tako je i Muslin bio oteran iz Zvezde jer se suprotstavio Dzajicu 2004-e. Obojica su bukvalno simboli zašto su večiti u problemu. Kultura i struka nasuprot primitivizmu i neznanju.

legolas

pre 3 godine

Sve ce da promene, sto trenera, milion igraca, ali sebe da dovedu u pitanje nikad.
Koji su to psiholoski profili u upravi.Postoje institucije drugog tipa za takve ljude.

Santana

pre 3 godine

Pravicete vi Sava od plastelina.

Ovakvi kao Stanojević su mogli da budu treneri samo u vreme Toleta i njegovih repova ... sad se vreme promenilo... nema više tih vremena :-)))


Zbogom,Savo šuteru stari...

Joffrey

pre 3 godine

Covek mozda nije vrh medju strucnjacima ali je motivator kakvog Partizan nikad nije imao.Jedva cekam duel Stanojevic-Lalatovic,to ce i CNN da prenosi.

black in back

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

Džaba ti pisanje komentara ako nema veze s mozgom.

legolas

pre 3 godine

Sve ce da promene, sto trenera, milion igraca, ali sebe da dovedu u pitanje nikad.
Koji su to psiholoski profili u upravi.Postoje institucije drugog tipa za takve ljude.

Pecko Pivo

pre 3 godine

Mali podsetnik za zaboravne navijace Partizana o tome ko je Ser Aleks od Samroka. To je trener koji je zasluzan za najvecu bruku u istoriji kluba. Ispao je od konobara iz Samroka! To je neko ko je trener Partizana postao samo zato sto je kum Nenada Bjekovica! Takodje je i kum Nikole Damjanca. Damjanca koji je partner Faljija Ramadanija i koji je, sto je posebno zanimljivo, zet Zvezdana Terzica. Stanojevic je, pored ispadanja od Samroka, Partizan "zaduzio" i time sto je oterao Moreiru, Dijaru i Tejga iz kluba (a ti igraci sa ucinili trofejnim trenerom). Oterao ih je da bi napravio mesta za Babovica, Scepovica, Rnica, Miljkovica i ostale neznalice kojima je menadzer bio Nikola Damjanac. Stanojevic je jedini trener na svetu koji je organizovao proteste zato sto je smenje (a smenjen je nakon najvece bruke u istoriji kluba). Ser Aleks od Samroka je los trener i jos gori covek. Ako se radujete njegovom povratku onda Partizanu nisu potrebni neprijatelji pored takvih navijaca i takvih "legendi".
P.S. Gde je radio Stanojevic posle Partizana i koliko se tamo zadrzavao?

Joffrey

pre 3 godine

Covek mozda nije vrh medju strucnjacima ali je motivator kakvog Partizan nikad nije imao.Jedva cekam duel Stanojevic-Lalatovic,to ce i CNN da prenosi.

Aron

pre 3 godine

To bi bilo mnogo bolje rešenje od Milosevica. Vrlo fin lik i veoma stručan. Čovek koji je oteran iz Partizana samo zato što sr suprotstavio upravi kluba na čelu sa Djuricem. Isto tako je i Muslin bio oteran iz Zvezde jer se suprotstavio Dzajicu 2004-e. Obojica su bukvalno simboli zašto su večiti u problemu. Kultura i struka nasuprot primitivizmu i neznanju.

Marko

pre 3 godine

Ima Gospoda !!

Savo nas je ukanalio za sva vremena. Ono protiv AZ Alkmara ni njegova rodjena majka mu ne bi oprostila. Sta reci o konstantno defanzivnoj postavi u ovoj oranica ligi..?? Protiv Pazara covek pocinje sa sedmoricom defanzivih. Covek 'ladno vrsi promene sa Sumom i Natkhom..!!?? Menja dva ubedljivo najbolja igraca koja moraju biti u timu pa makar jednom nogom u gipsu igrali. Ne, on protiv Vojvodine salje Natkha u Izrael i na teren izvodi 7. defanzivaca. UZAS !!! Ljudi popadali od umora, igraju sa deset igraca, a on i saksija Curcic imaju na raspolaganju 5 izmena, no sedenje na klupi kao da su u pozoristu. Covek blage veze nema, ali bukvalno blage veze.

Najbolji je opancarev lepak.

pre 3 godine

Svako ko preuzme Partizan je ili ostao bez posla ili mu je vec objasnjeno gde je Partizanu mesto u ovome trenutku.A sto se tice Milosevica covek je vec par godina samo cutao I trpeo.Pa ona utakmica Zvezda-Indjija je bruka nad brukama.Puko covek I uradio sta je uradio.Pogresio je I to je to.Nemam ja nista protiv da se gura Zvezda zbog trenutne politicke situacije.Gurali su nekad I nas.Al kad se setim sta su sve radili za "spas" srpskog fudbala(jos I prekinuli utakmicu reprezentacije). a sad je toboze sve posteno dodje mi muka.Ispada da je spas srpskog fudbala kad je Zvezda prva.Verovacu da nam je prvenstvo regularno jedino ako neko osim Partizana I Zvezde osvoji prvenstvo a to se nece nikad desiti.Drugi problem lige nam je sto pola igraca ostalih klubova navija za blizance pa tako I igraju.Jos kad bi mogli da igraju za njih puna kapa.Drugi problem treneri ostalih klubova opet navijaju za blizance pa tako I vode svoje klubove.Nemoj da se zamerim ovima ili onima.Kad bi ljudi u vecim gradovima navijali za svoje klubove drugacije bi se ponasali I treneri I igraci.O FSS necu ni da trosim reci.

Football manager

pre 3 godine

Nema nista od toga trener ce biti Radovan Curcic namstice mu jedno 3-4 pobede za redom i onda dizanje u oblacima i zamazivamje ociju!Uprava napolje!!!

black in back

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

Džaba ti pisanje komentara ako nema veze s mozgom.

Dalibor

pre 3 godine

Milosevic ce biti mozda dobar trener, mozda je vec dobar trener, ali i on i Stankovic krecu od "najgoreg" mesta gde se na poraz gleda kao smak sveta i bivas razapet. A racunaju se samo titule.

Mik

pre 3 godine

Ode Savo al ostadose VVV
Cini mi se da je srpski Ser Aleks pred prvi odlazak rekao da ima mnogo toga da kaze pa me zanima sta bi od toga

Back in Black

pre 3 godine

Znači da je Savo primoran da ode jer se pobunio zbog tretmana koji klub ima. Već viđeno u KKP.
(Nisam čiko ja!, 01. septembar 2020 14:53)
Inace vrsan trener,Jurgen Klop je za njega mala beba.Hahahahaahah

Back in Black

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

Džaba ti pisanje komentara ako nema veze s mozgom.
(black in back, 01. septembar 2020 14:56)
Ma vama se batice vec mozak smrzao a do januara sa ovim bice gore nego u Sibiru.Hahahahahahahahaha.

marek hamšiković

pre 3 godine

Od ovog čovjeka Partizan ne igra ozbiljan fudbal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djole99, 1. septembar 2020 14:47)

Ne bih se baš složio, u dva navrata pod ćelavim smo uvek igrali dobro, čak smo i pod Kizom Milinkovićem bili dobri samo što tad nismo imali neku ekipu

Novak

pre 3 godine

Ako je ovo istina to je zato što će Milošević biti kažnjen sa zabeanom vođenja kluba zbog ponašanja na utakmici protiv Vojvodine.

Ivan

pre 3 godine

Sve ce da promene, sto trenera, milion igraca, ali sebe da dovedu u pitanje nikad.
Koji su to psiholoski profili u upravi.Postoje institucije drugog tipa za takve ljude.
(legolas, 01. septembar 2020 14:50)

nisu to psiholoski profili, to su ljudi koji vole da vide sto veći saldo na svom računu. i sve dok mogu oni ce puniti taj racun. sami otici nece sigurno.

alal vera

pre 3 godine

To bi bilo mnogo bolje rešenje od Milosevica. Vrlo fin lik i veoma stručan. Čovek koji je oteran iz Partizana samo zato što sr suprotstavio upravi kluba na čelu sa Djuricem. Isto tako je i Muslin bio oteran iz Zvezde jer se suprotstavio Dzajicu 2004-e. Obojica su bukvalno simboli zašto su večiti u problemu. Kultura i struka nasuprot primitivizmu i neznanju.
(Aron, 01. septembar 2020 14:57)

Bravo za Kommentar! Objasni ovim neznalicama.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Uz svu zelju da se malo povratite i da budete bar redovno DRUGI, dok ne zamenite VVV ekipu, nema tu leba..
Samo me zanima koja to APOKALIPSA treba da se desi pa da "ta gospoda" podnesu ostavku!??!?!????

Ban

pre 3 godine

Bravo, jedno konacno normalno resenje Uprave, a sto je trebala odavno da uradi. Sa Stanojevicem Partizan je igrao izvanredan fudbal, a i osvajao je trofeje.
Milosevic je bio velika greska, trenersko neiskustvo je dalo danak, to vam je za pamet sledeci put, ne moze veliki klub da vodi trener pocetnik.

sasko

pre 3 godine

Ovo je evropski dokazan trener! Uprave Partizana i Zvezde su prave aveti proslosti. Dobro oprobani i vec vidjeni nacini opstajanja na vlasti. Bacanje prasine u oci i mazanje stvarnosti. Meni kao navijacu Zvezde su podjednako ogavne obe uprave...

marek hamšiković

pre 3 godine

Ako je ovo stvarno istina...Savo hvala ti, vratio si nas u život posle onog mučenja sa Đukićem i Mirkovićem, igrali smo Evropu zahvaljujući tebi, ali smo isto tako ispali na tvoje neiskustvo. Jeste da si bio buran sve ovo vreme i da si imao par bezveznih izjava, ali ti ćeš uvek ostati legenda kluba i kad god budeš hteo da se vratiš vrata će ti biti otvorena. Sve u svemu on je morao prvi otići, ni slučajno da se dvojac, pa i trojac V seti da je vreme za pakovanje. Ajde Stanoje, želimo da probijamo te bunkere sa lakoćom...

yaps

pre 3 godine

Za Stanojevića mi je krivo. Čovek sa karakterom i rezultatima. O njega se Partizan debeli ogrešio. Puna podrška njegovom povratku.

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

Steta sto Savo nije ostao da sprovede do kraja ovo sto je zapoceo, bez obzira sta bi bilo na kraju. Imao je neku viziju, za razliku od trenera drugih ekipa, koji imaju unapred obecane titule. Verovatno je video da ne moze da probudi ekipu.

Luiz

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

Daj Boze da mu drugi mandat bude uspesan kao drugi mandat Marka Nikolica

cilim

pre 3 godine

Savo je odlican trener, partizan pod njim igra dobar fudbal i trener nije nista kriv sto sudije sakate partizan a guraju zvezdu na svakom koraku. Mislim da je greaka da tako potrosimo jednog dobrog trenera...

Igor

pre 3 godine

Nadam se da nije došao samo da ugasi požar i da prima platu, već da je nekoliko zahteva isporučio upravi Partizana - na primerda kupe BEKOVE, kao i još jednog centralnog beka i veznog igrača u rotaciji, ako ne misle da se bore za 4. mesto u ligi.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Koliko se moze oceniti po ovim komentarima, zvezdancicima se propisno pune gace na pomisao da se Stanojevic vraca...

DuffNS

pre 3 godine

Pazi komentare puni hvalospeva za coveka koji se nikada sem u Partizanu za vreme Toleta nije dokazao ni kao trener ni kao licnost, ne valja vam Milosevic i zelite reci da vam je on glavni krivac? Zalosno prema legendi vaseg kluba pre svega ali i prema legendi Srpskog fudbala... Postovanje vam je nula. Stankovic je po meni pola trenera od Miloja i daj boze da gresim ali Stankovic je Stankovic i sta god da se desi on ce ostati GRANDE Stankovic.

Zanzibar Orahovatz

pre 3 godine

Neće to dozvoliti onaj što lebdi nad stadionom podno tenka! Partizanu treba trener početnik koji neće moći da ponizi Mister Stankelu Kompetišna u derbiju!!!

crni_redstar

pre 3 godine

ej lako je bilo pod Toletom osvajati, da te vidimo sada...trener navijac, trener koji se nigde nije dokazao i trener koga je eliminisao samrok. Najlepsa vest danas, bocu srecan da gleda Zvezdi u ledja.

SrbEUin

pre 3 godine

A sto se tice Milosevica covek je vec par godina samo cutao i trpeo.(Najbolji je opancarev lepak., 1. septembar 2020 15:22)

Upravo tako. Čovek od karaktera i strpljenja. Smiren, odlučan, siguran u sebe i svoje znanje. Iznad svega borac protiv nepravdi. Zato se i na prijateljskim mečevima svađa sa sudijama i povlači ekipu sa terena. I zato se odlučno suprotstavljao Tolu. Dok nije od njega dobio fotelju.
Sada će konačno on lično da kaže istinu o nameštanju, neće više to da traži od Lalata i drugih. Loptar Mlateus se davno izjasnio. Čekaju se još velike poštenjačine Savo i Albert Nađ da sutra otvore dušu i kažu istinu.
Ali malo sutra.

Leti vreme

pre 3 godine

Djuka je bio penicilin za ove iz uprave sa svojom cuvenom izjavom "ekipi nista ne zameram, igraci su dali 100% svojih mogucnosti". Nije učestvovao u menadzersko-bombaskim transferima, laici mu sastavili tim, njega hteli da primoraju da sam ode i ne naplati ugovor a on im odgovorio kao pravi gospodin. Jokan, Djuka, Batica, Savo su legende srpskog fudbala a uprava ih odbacila za sva vremena.

Djorgo nišlija

pre 3 godine

Savo je preporodio igru Partizana, da je došao nekokiko nedelja kasnije Radnički bio igrao finale Kupa u Nišu, protiv Zvezde. Nadigrao je i dobio jak tim Zvezde u skoro svakom susretu. Ali (i bez igara u senci) nije stvorio "mašinu" koja melje - malo, malo pa kiks ... Po meni - nije razočarao, navijači Partizana bi trebalo da ga isprate sa poštovanjem.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Ako je ovo tacno, onda je to odlicna vest.

I da, hocu da iskoristim priliku da se izjasnim zasto je Savo los trener:

1. forsiranje mladog i neiskusnog - iako je svima jasno da treba da dodje do promene na golu, to je uradjeno na skroz pogresan nacin. Stojke je morao da brani protiv Vojvodine a morao bi da brani i na svim "jacim" utakmicama. Polako sa Popovicem, ima vremena za njega;

2. neshvatanje cinjenice da je Miletic los na desnom beku, treba da igra stopera;

3. neshvatanje cinjenice da je Urosevic je trapav i da mu je mesto na klupi;

4. Vitasa i Banjaka ne treba ni komentarisati, gori stoperski par ne pamtim;

5. nepostojanje veznog reda - tandem Zdjelar-Scekic ne funkcionise. Njihove zamene radije ne bih komentarisao (pogotovo onog sto mu prezime pocinje na S);

6. Stevanovic nije spreman za velike utakmice ali ga je Savo uporno forsirao. Ima za njega vremena;

7. prelako odricanje od Bambija - kakav god da je, covek je pravio razliku na terenu i zaboravio je vise fudbala nego sto ce Markovic ikada znati;

8. Suma ima problema u glavi, izaslo na videlo u nedelju. Dobar trener bi znao da ga primiri;

9. Sadik ne moze sam, treba mu veca podrska u napadu. Jos jedan napadac ili kvalitetno desno krilo;

10. bavljenje nesportskim stvarima - ovde mislim na njegove izjave o namestenom prvenstvu. Time samo ispada smesan i dodatno demotivise ekipu.

Tako da... Savo, da se ne ljubimo.

Sportski pozdrav.

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

Uz svu zelju da se malo povratite i da budete bar redovno DRUGI, dok ne zamenite VVV ekipu, nema tu leba..
Samo me zanima koja to APOKALIPSA treba da se desi pa da "ta gospoda" podnesu ostavku!??!?!????
(dacha Zvezda, 01. septembar 2020 15:23)

Pa ne mozes nikako ti da se desis. Steta.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Ovaj odbor zakljucio pre 10 dana da je problem desni bek? Jel tako bese??
Pa najavili onog, Graska, Mahunarica- Boranijasevica, koga vec...
Sad Stanoje (bolja opcija od Save u svakom slucaju) onaj koji je oteran zato sto je pitao upravu GDE SU PARE?? TAJ STANOJE?
Zanimljivo, da kazemo tako :)))

delije sa seRvera

pre 3 godine

@jos jedan sto je poznat po mrznji prema zvezdi.Vau kako originalan potez uprave...
(gozy, 1. septembar 2020 14:52)

Ono kada zvezdas uobrazava da je zvezda ikome bitna. KOmpleksi. A pritom kada zvezdas prica o mrznji, pa vi ste sinonim za one koji mrze sve oko sobe i sire mrznju konstantno. Internet sve trpi.

Luiz

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

A zato lazni Klark Kent i Slavisa nisu saradjivali... Sta su sve doziveli jadni Metalac, Mladost Lucani, Indjija, Surdulica i ostale nesrecne ekipe.....

Santana

pre 3 godine

Pravicete vi Sava od plastelina.

Ovakvi kao Stanojević su mogli da budu treneri samo u vreme Toleta i njegovih repova ... sad se vreme promenilo... nema više tih vremena :-)))


Zbogom,Savo šuteru stari...

Šmajhel

pre 3 godine

Mislim da je Savo dobar trener za ofanzivan fudbal. Lepo napadamo. Ali za odbranu ne znam šta da kažem. Mnogo golova primamo. Kad bi postojao samo defanzivni koordinator kao u NFL-u, a Savo da bude samo ofanzivni koordinator to bi valjalo. Ovako se mrcvarimo već neko vreme. Stanoje je uvek dobrodošao kao i Marko Nikolić.

black in back

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

Džaba ti pisanje komentara ako nema veze s mozgom.

cilim

pre 3 godine

Savo je odlican trener, partizan pod njim igra dobar fudbal i trener nije nista kriv sto sudije sakate partizan a guraju zvezdu na svakom koraku. Mislim da je greaka da tako potrosimo jednog dobrog trenera...

Zanzibar Orahovatz

pre 3 godine

Neće to dozvoliti onaj što lebdi nad stadionom podno tenka! Partizanu treba trener početnik koji neće moći da ponizi Mister Stankelu Kompetišna u derbiju!!!

Pecko Pivo

pre 3 godine

Mali podsetnik za zaboravne navijace Partizana o tome ko je Ser Aleks od Samroka. To je trener koji je zasluzan za najvecu bruku u istoriji kluba. Ispao je od konobara iz Samroka! To je neko ko je trener Partizana postao samo zato sto je kum Nenada Bjekovica! Takodje je i kum Nikole Damjanca. Damjanca koji je partner Faljija Ramadanija i koji je, sto je posebno zanimljivo, zet Zvezdana Terzica. Stanojevic je, pored ispadanja od Samroka, Partizan "zaduzio" i time sto je oterao Moreiru, Dijaru i Tejga iz kluba (a ti igraci sa ucinili trofejnim trenerom). Oterao ih je da bi napravio mesta za Babovica, Scepovica, Rnica, Miljkovica i ostale neznalice kojima je menadzer bio Nikola Damjanac. Stanojevic je jedini trener na svetu koji je organizovao proteste zato sto je smenje (a smenjen je nakon najvece bruke u istoriji kluba). Ser Aleks od Samroka je los trener i jos gori covek. Ako se radujete njegovom povratku onda Partizanu nisu potrebni neprijatelji pored takvih navijaca i takvih "legendi".
P.S. Gde je radio Stanojevic posle Partizana i koliko se tamo zadrzavao?

crni_redstar

pre 3 godine

ej lako je bilo pod Toletom osvajati, da te vidimo sada...trener navijac, trener koji se nigde nije dokazao i trener koga je eliminisao samrok. Najlepsa vest danas, bocu srecan da gleda Zvezdi u ledja.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Koliko se moze oceniti po ovim komentarima, zvezdancicima se propisno pune gace na pomisao da se Stanojevic vraca...

Ban

pre 3 godine

Bravo, jedno konacno normalno resenje Uprave, a sto je trebala odavno da uradi. Sa Stanojevicem Partizan je igrao izvanredan fudbal, a i osvajao je trofeje.
Milosevic je bio velika greska, trenersko neiskustvo je dalo danak, to vam je za pamet sledeci put, ne moze veliki klub da vodi trener pocetnik.

Najbolji je opancarev lepak.

pre 3 godine

Svako ko preuzme Partizan je ili ostao bez posla ili mu je vec objasnjeno gde je Partizanu mesto u ovome trenutku.A sto se tice Milosevica covek je vec par godina samo cutao I trpeo.Pa ona utakmica Zvezda-Indjija je bruka nad brukama.Puko covek I uradio sta je uradio.Pogresio je I to je to.Nemam ja nista protiv da se gura Zvezda zbog trenutne politicke situacije.Gurali su nekad I nas.Al kad se setim sta su sve radili za "spas" srpskog fudbala(jos I prekinuli utakmicu reprezentacije). a sad je toboze sve posteno dodje mi muka.Ispada da je spas srpskog fudbala kad je Zvezda prva.Verovacu da nam je prvenstvo regularno jedino ako neko osim Partizana I Zvezde osvoji prvenstvo a to se nece nikad desiti.Drugi problem lige nam je sto pola igraca ostalih klubova navija za blizance pa tako I igraju.Jos kad bi mogli da igraju za njih puna kapa.Drugi problem treneri ostalih klubova opet navijaju za blizance pa tako I vode svoje klubove.Nemoj da se zamerim ovima ili onima.Kad bi ljudi u vecim gradovima navijali za svoje klubove drugacije bi se ponasali I treneri I igraci.O FSS necu ni da trosim reci.

legolas

pre 3 godine

Sve ce da promene, sto trenera, milion igraca, ali sebe da dovedu u pitanje nikad.
Koji su to psiholoski profili u upravi.Postoje institucije drugog tipa za takve ljude.

Aron

pre 3 godine

To bi bilo mnogo bolje rešenje od Milosevica. Vrlo fin lik i veoma stručan. Čovek koji je oteran iz Partizana samo zato što sr suprotstavio upravi kluba na čelu sa Djuricem. Isto tako je i Muslin bio oteran iz Zvezde jer se suprotstavio Dzajicu 2004-e. Obojica su bukvalno simboli zašto su večiti u problemu. Kultura i struka nasuprot primitivizmu i neznanju.

Back in Black

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

Džaba ti pisanje komentara ako nema veze s mozgom.
(black in back, 01. septembar 2020 14:56)
Ma vama se batice vec mozak smrzao a do januara sa ovim bice gore nego u Sibiru.Hahahahahahahahaha.

Luiz

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

Daj Boze da mu drugi mandat bude uspesan kao drugi mandat Marka Nikolica

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

Uz svu zelju da se malo povratite i da budete bar redovno DRUGI, dok ne zamenite VVV ekipu, nema tu leba..
Samo me zanima koja to APOKALIPSA treba da se desi pa da "ta gospoda" podnesu ostavku!??!?!????
(dacha Zvezda, 01. septembar 2020 15:23)

Pa ne mozes nikako ti da se desis. Steta.

Back in Black

pre 3 godine

Znači da je Savo primoran da ode jer se pobunio zbog tretmana koji klub ima. Već viđeno u KKP.
(Nisam čiko ja!, 01. septembar 2020 14:53)
Inace vrsan trener,Jurgen Klop je za njega mala beba.Hahahahaahah

marek hamšiković

pre 3 godine

Ako je ovo stvarno istina...Savo hvala ti, vratio si nas u život posle onog mučenja sa Đukićem i Mirkovićem, igrali smo Evropu zahvaljujući tebi, ali smo isto tako ispali na tvoje neiskustvo. Jeste da si bio buran sve ovo vreme i da si imao par bezveznih izjava, ali ti ćeš uvek ostati legenda kluba i kad god budeš hteo da se vratiš vrata će ti biti otvorena. Sve u svemu on je morao prvi otići, ni slučajno da se dvojac, pa i trojac V seti da je vreme za pakovanje. Ajde Stanoje, želimo da probijamo te bunkere sa lakoćom...

yaps

pre 3 godine

Za Stanojevića mi je krivo. Čovek sa karakterom i rezultatima. O njega se Partizan debeli ogrešio. Puna podrška njegovom povratku.

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

Steta sto Savo nije ostao da sprovede do kraja ovo sto je zapoceo, bez obzira sta bi bilo na kraju. Imao je neku viziju, za razliku od trenera drugih ekipa, koji imaju unapred obecane titule. Verovatno je video da ne moze da probudi ekipu.

Football manager

pre 3 godine

Nema nista od toga trener ce biti Radovan Curcic namstice mu jedno 3-4 pobede za redom i onda dizanje u oblacima i zamazivamje ociju!Uprava napolje!!!

dacha Zvezda

pre 3 godine

Uz svu zelju da se malo povratite i da budete bar redovno DRUGI, dok ne zamenite VVV ekipu, nema tu leba..
Samo me zanima koja to APOKALIPSA treba da se desi pa da "ta gospoda" podnesu ostavku!??!?!????

sasko

pre 3 godine

Ovo je evropski dokazan trener! Uprave Partizana i Zvezde su prave aveti proslosti. Dobro oprobani i vec vidjeni nacini opstajanja na vlasti. Bacanje prasine u oci i mazanje stvarnosti. Meni kao navijacu Zvezde su podjednako ogavne obe uprave...

Novak

pre 3 godine

Ako je ovo istina to je zato što će Milošević biti kažnjen sa zabeanom vođenja kluba zbog ponašanja na utakmici protiv Vojvodine.

Marko

pre 3 godine

Ima Gospoda !!

Savo nas je ukanalio za sva vremena. Ono protiv AZ Alkmara ni njegova rodjena majka mu ne bi oprostila. Sta reci o konstantno defanzivnoj postavi u ovoj oranica ligi..?? Protiv Pazara covek pocinje sa sedmoricom defanzivih. Covek 'ladno vrsi promene sa Sumom i Natkhom..!!?? Menja dva ubedljivo najbolja igraca koja moraju biti u timu pa makar jednom nogom u gipsu igrali. Ne, on protiv Vojvodine salje Natkha u Izrael i na teren izvodi 7. defanzivaca. UZAS !!! Ljudi popadali od umora, igraju sa deset igraca, a on i saksija Curcic imaju na raspolaganju 5 izmena, no sedenje na klupi kao da su u pozoristu. Covek blage veze nema, ali bukvalno blage veze.

Joffrey

pre 3 godine

Covek mozda nije vrh medju strucnjacima ali je motivator kakvog Partizan nikad nije imao.Jedva cekam duel Stanojevic-Lalatovic,to ce i CNN da prenosi.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Ako je ovo tacno, onda je to odlicna vest.

I da, hocu da iskoristim priliku da se izjasnim zasto je Savo los trener:

1. forsiranje mladog i neiskusnog - iako je svima jasno da treba da dodje do promene na golu, to je uradjeno na skroz pogresan nacin. Stojke je morao da brani protiv Vojvodine a morao bi da brani i na svim "jacim" utakmicama. Polako sa Popovicem, ima vremena za njega;

2. neshvatanje cinjenice da je Miletic los na desnom beku, treba da igra stopera;

3. neshvatanje cinjenice da je Urosevic je trapav i da mu je mesto na klupi;

4. Vitasa i Banjaka ne treba ni komentarisati, gori stoperski par ne pamtim;

5. nepostojanje veznog reda - tandem Zdjelar-Scekic ne funkcionise. Njihove zamene radije ne bih komentarisao (pogotovo onog sto mu prezime pocinje na S);

6. Stevanovic nije spreman za velike utakmice ali ga je Savo uporno forsirao. Ima za njega vremena;

7. prelako odricanje od Bambija - kakav god da je, covek je pravio razliku na terenu i zaboravio je vise fudbala nego sto ce Markovic ikada znati;

8. Suma ima problema u glavi, izaslo na videlo u nedelju. Dobar trener bi znao da ga primiri;

9. Sadik ne moze sam, treba mu veca podrska u napadu. Jos jedan napadac ili kvalitetno desno krilo;

10. bavljenje nesportskim stvarima - ovde mislim na njegove izjave o namestenom prvenstvu. Time samo ispada smesan i dodatno demotivise ekipu.

Tako da... Savo, da se ne ljubimo.

Sportski pozdrav.

marek hamšiković

pre 3 godine

Od ovog čovjeka Partizan ne igra ozbiljan fudbal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djole99, 1. septembar 2020 14:47)

Ne bih se baš složio, u dva navrata pod ćelavim smo uvek igrali dobro, čak smo i pod Kizom Milinkovićem bili dobri samo što tad nismo imali neku ekipu

alal vera

pre 3 godine

To bi bilo mnogo bolje rešenje od Milosevica. Vrlo fin lik i veoma stručan. Čovek koji je oteran iz Partizana samo zato što sr suprotstavio upravi kluba na čelu sa Djuricem. Isto tako je i Muslin bio oteran iz Zvezde jer se suprotstavio Dzajicu 2004-e. Obojica su bukvalno simboli zašto su večiti u problemu. Kultura i struka nasuprot primitivizmu i neznanju.
(Aron, 01. septembar 2020 14:57)

Bravo za Kommentar! Objasni ovim neznalicama.

DuffNS

pre 3 godine

Pazi komentare puni hvalospeva za coveka koji se nikada sem u Partizanu za vreme Toleta nije dokazao ni kao trener ni kao licnost, ne valja vam Milosevic i zelite reci da vam je on glavni krivac? Zalosno prema legendi vaseg kluba pre svega ali i prema legendi Srpskog fudbala... Postovanje vam je nula. Stankovic je po meni pola trenera od Miloja i daj boze da gresim ali Stankovic je Stankovic i sta god da se desi on ce ostati GRANDE Stankovic.

delije sa seRvera

pre 3 godine

@jos jedan sto je poznat po mrznji prema zvezdi.Vau kako originalan potez uprave...
(gozy, 1. septembar 2020 14:52)

Ono kada zvezdas uobrazava da je zvezda ikome bitna. KOmpleksi. A pritom kada zvezdas prica o mrznji, pa vi ste sinonim za one koji mrze sve oko sobe i sire mrznju konstantno. Internet sve trpi.

Luiz

pre 3 godine

Dzaba Stanojevic kada nema Tomislava.Taj da je neki ne bi zavrsio kako je zavrsio nazad u svoje selo.
(Back in Black, 01. septembar 2020 14:47)

A zato lazni Klark Kent i Slavisa nisu saradjivali... Sta su sve doziveli jadni Metalac, Mladost Lucani, Indjija, Surdulica i ostale nesrecne ekipe.....

SrbEUin

pre 3 godine

A sto se tice Milosevica covek je vec par godina samo cutao i trpeo.(Najbolji je opancarev lepak., 1. septembar 2020 15:22)

Upravo tako. Čovek od karaktera i strpljenja. Smiren, odlučan, siguran u sebe i svoje znanje. Iznad svega borac protiv nepravdi. Zato se i na prijateljskim mečevima svađa sa sudijama i povlači ekipu sa terena. I zato se odlučno suprotstavljao Tolu. Dok nije od njega dobio fotelju.
Sada će konačno on lično da kaže istinu o nameštanju, neće više to da traži od Lalata i drugih. Loptar Mlateus se davno izjasnio. Čekaju se još velike poštenjačine Savo i Albert Nađ da sutra otvore dušu i kažu istinu.
Ali malo sutra.

Ivan

pre 3 godine

Sve ce da promene, sto trenera, milion igraca, ali sebe da dovedu u pitanje nikad.
Koji su to psiholoski profili u upravi.Postoje institucije drugog tipa za takve ljude.
(legolas, 01. septembar 2020 14:50)

nisu to psiholoski profili, to su ljudi koji vole da vide sto veći saldo na svom računu. i sve dok mogu oni ce puniti taj racun. sami otici nece sigurno.

Mik

pre 3 godine

Ode Savo al ostadose VVV
Cini mi se da je srpski Ser Aleks pred prvi odlazak rekao da ima mnogo toga da kaze pa me zanima sta bi od toga

Igor

pre 3 godine

Nadam se da nije došao samo da ugasi požar i da prima platu, već da je nekoliko zahteva isporučio upravi Partizana - na primerda kupe BEKOVE, kao i još jednog centralnog beka i veznog igrača u rotaciji, ako ne misle da se bore za 4. mesto u ligi.

Santana

pre 3 godine

Pravicete vi Sava od plastelina.

Ovakvi kao Stanojević su mogli da budu treneri samo u vreme Toleta i njegovih repova ... sad se vreme promenilo... nema više tih vremena :-)))


Zbogom,Savo šuteru stari...

dacha Zvezda

pre 3 godine

Ovaj odbor zakljucio pre 10 dana da je problem desni bek? Jel tako bese??
Pa najavili onog, Graska, Mahunarica- Boranijasevica, koga vec...
Sad Stanoje (bolja opcija od Save u svakom slucaju) onaj koji je oteran zato sto je pitao upravu GDE SU PARE?? TAJ STANOJE?
Zanimljivo, da kazemo tako :)))

Leti vreme

pre 3 godine

Djuka je bio penicilin za ove iz uprave sa svojom cuvenom izjavom "ekipi nista ne zameram, igraci su dali 100% svojih mogucnosti". Nije učestvovao u menadzersko-bombaskim transferima, laici mu sastavili tim, njega hteli da primoraju da sam ode i ne naplati ugovor a on im odgovorio kao pravi gospodin. Jokan, Djuka, Batica, Savo su legende srpskog fudbala a uprava ih odbacila za sva vremena.

Dalibor

pre 3 godine

Milosevic ce biti mozda dobar trener, mozda je vec dobar trener, ali i on i Stankovic krecu od "najgoreg" mesta gde se na poraz gleda kao smak sveta i bivas razapet. A racunaju se samo titule.

Djorgo nišlija

pre 3 godine

Savo je preporodio igru Partizana, da je došao nekokiko nedelja kasnije Radnički bio igrao finale Kupa u Nišu, protiv Zvezde. Nadigrao je i dobio jak tim Zvezde u skoro svakom susretu. Ali (i bez igara u senci) nije stvorio "mašinu" koja melje - malo, malo pa kiks ... Po meni - nije razočarao, navijači Partizana bi trebalo da ga isprate sa poštovanjem.

Šmajhel

pre 3 godine

Mislim da je Savo dobar trener za ofanzivan fudbal. Lepo napadamo. Ali za odbranu ne znam šta da kažem. Mnogo golova primamo. Kad bi postojao samo defanzivni koordinator kao u NFL-u, a Savo da bude samo ofanzivni koordinator to bi valjalo. Ovako se mrcvarimo već neko vreme. Stanoje je uvek dobrodošao kao i Marko Nikolić.