Tenis 83

Subota, 29.08.2020.

21:30

Novak Đoković ispisao istoriju!

Sprski teniser Novak Đoković još jednom je ispisao istoriju tenisa.

Novak Ðokoviæ ispisao istoriju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

picasso

pre 3 godine

Novak nije osvojio masters u Hamburgu, igrao je 3 puta.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Uroš, 1. septembar 2020 09:09)
Taj turnir je poslednji put odrzan kada je Novak imao 20 godina (nakon toga je spusten na nivo masters 500). Koliko maliciozan neko mora da bude da bi ostavio takav komentar? I kakve to veze ima sa jedinstvenim rekordom o kome je ovde rec, a to je objedinjavanje svih devet turnira kategorije Masters 1000 koji postoje u odredjenom trenutku?

krc

pre 3 godine

Ništa on nije ispisao. Te "istorije" se podešavaju da ih ovaj ili onaj ispišu. Kod nas se istorijom naziva ono što je Djoković ubo.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

SRAMOTA JE DJOKOVICA UPOREDJIVATI SA FEDEREROM I NADALOM.
ISKRENE CESTITKE NOLE,KAO NAJBOLJEM TENISERU I COVEKU.

Cinjenica

pre 3 godine

Sta da cekam? Pocetak sledece godine da Nole prestigne Dzemperka po broju nedelja? Bogami ja ne cekam nista. On ga prestize sada u oktobru. TACKA! Koronasi mogu da zamrznu sezonu opet posle USO dok Nole ne ode u penziju i sta onda? A tek glupost da se ne brisu poeni pa igraci ne moraju ni da igraju da bi osvojili poene. Nije nego. Sto Nadalu ne dadose jos 1 GS posto ga je vec osvojio prosle godine. PS: Lendl i Connors sa 8GS se kotiraju bolje na GOAT listi od Samprasa koji ima 14GS. Toliko o merilu GSova. - Nole Slam + 2xGolden Masters a globalisti nek placu.

antiDebil

pre 3 godine

(Mikii, 29. avgust 2020 22:43

Mukica sa isturenog odeljenja u Cacku. Nije ni tebi lako, sto Djokovic vise pobedjuje ti vise skvicis, ma koje crno lako, muka je to. Uskoro ces poceti da cvilis od muke!
Djole ceka Nadala na AO 2021, mora njime da dezinfikuje celu Rod Lelver arenu i da mu jos jednom objasni pravo stanje stvari!

Šonko Neri

pre 3 godine

Pokušaću da vam ispričam jedan vic.
Čitavu deceniju igrali tenis: amerikanci, nemci, španci, švajcarci, austrijanci, francuzi... ma ceo svet je igrao. Sad ja
baš ne znam kako je to moglo da se dogodi ali je celu deceniju jedan srbin bio najbolji na svetu.

Ringo

pre 3 godine

jednog mastersa u pandemiji i bez publike. I igra koju je prikazao bila je istorijska. Meni se čini da se kraj njegove karijere bliži, deluje mi kao Tesla iz 1943. godine.
(Tako mislim, 29. avgust 2020 21:46)

Naravno da mu se blizi kraj karijere, ali jos uvijek melje sve pred sobom. Bas si nas zadivio svojim komentarom i uvodjenjem Tesle. Mozda si mogao spomenuti i Forda i Edisona, pa da ispadnes jos pametniji.

verovali ili ne

pre 3 godine

Susijed, 30. avgust 2020 01:41)
igra za srpsku zastavu?
nismo nacionalisti? teško je objasniti građanima etnički čistih država....

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

jednog mastersa u pandemiji i bez publike. I igra koju je prikazao bila je istorijska. Meni se čini da se kraj njegove karijere bliži, deluje mi kao Tesla iz 1943. godine.
(Tako mislim, 29. avgust 2020 21:46)

Zahvaljujemo se na glasu.

prijatelju
i ti meni deluješ kao Tesla iz 43'
idi ,pregledaj se.

Koza

pre 3 godine

Do kraja godine postaje GOAT svidelo se to vama ili ne. Prvi na ATP listi po broju nedelja, prvi po broju mastersa, na jedna ili dva slema od Dederera (a 6 godina mladji), rekorder po broju poena u istoriji ATP (skoro 17 hiljada krajem 2015), jedini koji je drzao sva 4 grend slema u istom trenutku. Samo kad bi osvojio OI i done zlato Srbiji kao slag na tortu.

Teodor Tiron

pre 3 godine

Novace,ti si nada svih samo brojcano malih naroda, da se nadaju i raduju sportskim uspesima svojih odabranih sportista.Samo nastavi da frustriras vec odavno frustrirane samo zato sto postojis.Samo rusi i obaraj pod svoje noge rekorde globalistickih miljenika.

Mikii

pre 3 godine

Samo me zanima da li ce Nolo konacno smeti da stane Nadalu na crtu na Roland Garosu, posle onolikih samara koje je vec dobio. Bautista i Raonic mozda ne znaju, ali ima terena gde vam Nola redovno pase travu, tj. zemlju, hahahahaha

Kinglakersjames2020prsten

pre 3 godine

1-lebron james, 2 messi,3 djokovic,4 deda dzoki,5 ronaldo,6nadal,7 muhamed ali,8 bolt, 9 neymar,10 medzik dzonson ovo su top 10 najboljih sportista ikada po meni . na vrata top 10 samno kucaju jos deda rocko , i de brujne ,kobi cigla brajant 13 itd.

Jumko

pre 3 godine

Hamburg nije osvojio, a igrao je. Sta cemo kada se za 10 godina pojavi novi Masters koji nije osvojio? A necemo moci reci osvojio je koje je igrao. Tako da okacite to macku o rep i nadajte se da ce uspeti ono sto ce biti bitno za vjeke vjekova, osvojiti najvise GS titula! Kakvi Mastersi i rekordi koji ce se usput pominjati za 10, 20 godina, samo dok traje neki mec...

atpWourld

pre 3 godine

Jos jedan Sinsi i Monte Carlo i bice tri puta!!
(Djole, 29. avgust 2020 21:37)

dosta ljudi, ne preterujte, dosta je dva puta, ne treba da juri treći, samo zadajete zadatke. Ima drugih rekorda da juri mnogo važnijih.

Tako mislim

pre 3 godine

On je u istoriju ušao kao prvi pobednik jednog mastersa u pandemiji i bez publike. I igra koju je prikazao bila je istorijska. Meni se čini da se kraj njegove karijere bliži, deluje mi kao Tesla iz 1943. godine.

Sale

pre 3 godine

Kada ce ovde ovi pacijenti da ukapiraju dve stvari..prva,da se covek sprda sa svima i da se nakraju zna sta ce da se desi..sta,pa hemijsko ciscenje..druga,da ne treba uopste da gledaju meceve jer se zna sta ce na kraju da bude..sta..novak djoooookovic win..

Stefan

pre 3 godine

A ne nije najjaci!
Sto se mene tice ne mora vise ni jedan Masters da osvoji, jer je misija zvana Mastersi predjena jos 2018-e, a sada je jos zacementirana.

Srecna 35-a Mastrs i jubilarna 80-a titula ukupno doktoru ove igre!

Šopska

pre 3 godine

Istoriju će da ispiše tokom sledeće godine kada matorog prestigne po broju nedelja na vrhu liste i po GS titulama. Sve ovo drugo je samo uvertira za to.

Eto tako

pre 3 godine

Gde su sad oni silni "strucnjaci" sto su ga pljuvali u komentarima tokom celog meca, a narocito posle prvog seta? Tuga. Inace, Novak porez placa gde treba. Srbija je zemlja bez dvostrukog oporezivanja, on od svakog osvojenog turnira porez plati u zemlji gde turnir igra. Sve i da hoce ne moze da plati i u Srbiji. U Srbiji placa za svoje nekretnine i porodicne firme. A u Monaku zivi jer je realno prelepo mesto. Cisto da se razjasni genijalcima koji ga stalno pljuju.

Pegone

pre 3 godine

Od Noleta nista Novo neka samo nastavi da pobedjuje :-)
Cudna mi izjava od Ben Rothenberg-a sto je pozitivna ,on je obicno trol sa svojim izjavama o Djokovicu.
Srecno po 18 GS titulu LEGENDOOOOOOOOOOOO

znanje-imanje

pre 3 godine

Nakon 1:6 pri 1:1 bangavi Novak ulazi u problem sa 15:30. Raonić ima pobedu, još samo malo fali. Nekontrolisana loptica ipak nekako pada na liniju. Dobro, neće baš tu imati dve brejk lopte.
Umesto toga Miloš koji je dotad imao mirnu facu nervozno traži od sudije čelindž? Tu i tada videlo se da se još boji. Novak ne može da stoji na nogama a on je u frci... Stari Grci su imali taj pojam Daimonion, duh koji vodi čoveka kroz to zbunjujuće putovanje. Mnogo je bitno kakav ti je Daimonion. Jer eto npr. u tom je trenutku Mlošev Daimonion rekao Milošu: "slušaj, ne vredi, čak i ovako bangav on je šampion kakav ti nisi". Tu i tada meč je odlučen.
Toliko da se to iz 3. gema 2. seta ponovilo se i u 3. gemu 3. seta. Opet je Miloš imao pobedu i opet prosuo. Protiv Daimoniona neće da oće. Kao što se uostalom i Raonićeva neočekivana nekorektnost da svo vreme ne poštuje servera okrenula protiv njega na kraju.
Očajan tenis, negledljiv meč prigodan celoj atmosferi... A tek bedak gledati Miloševog trenera. On je očitu pobedu svog igrača već u sebi uradio. Pa je posle morao ono najtužnije "imao pa nemao". Kao i toliki jadnici ovde...
Sve ovo nažalost čini da je Dominik Tim baš favorit za osvajanje USO. Beograđanin Damir, po mom mišljenju, zaslužuje podosta. Pri ovim nenormalnim, bolesnim okolnostima neprihvatljivo postaje skoro pa OK. 100 000? Za svoju naprasnu zbog povrede sutra predaju Novaku. Pa da se igramo. Ne zanima me toliko ni Slam titula po sebi, već kao poraz USTA i ATP rodenta.

DRAGAN

pre 3 godine

Novu istoriju belog sporta
samo moze Novak da izmjeni, i niko vise. Sa srecom majstore u pohod ka 18 GS. Novak je cudo od coveka. Povredjen igra citav turnir, i opet uzima trofej.
Znam, da mnogima nije pravo sto srbin mjenja
istoriju belog sporta, ali
sada se samo NOVAK
pita za sve rekorde.
IDEMO BRATE SRBINE...

Трооки Гавран

pre 3 godine

Ми идаље нисмо свесни какви су ово успеси. Да нам је неко пре 20 година рекао да ћемо имати тенисера који ће освојити Грен Слем, мислили бисмо да се шали. А добили смо тенисера који је у 3 најбоља у историји, оборио многе рекорде и тек ће их обарати. Нажалост, за једно 10 година ће ово да се слегне и схватићемо каквог смо тенисера имали.

Nebojsa

pre 3 godine

Свака част, мајсторе. Догодине одбрани ову данашњу титулу из Синсинатија и уз освојену титулу у Монте Карлу бићеш једини који је освојио све мастерсе по три пута!!!

Marko

pre 3 godine

Majstore najveci od svih sportova, za sto godina cemo radije gledati reprize tvojih meceva nego tadasnje nase igrace. Beskrajne cestitke, a sada US open.
Bilo bi pozeljno da ima koji dan vise za odmor ali sta je tu je. Mozes ti to

Milos

pre 3 godine

Ne preostaje mu nista drugo nego da sledece godine ponovo napadne Sinsinati i Monte Karlo, i tako postane prvi igrac koji je sve masterse ovjerio po najmanje 3 puta!

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ako je neko i pomislio da će predati Agutu posle prvog seta, da će danas dići ruke od pehara, u finalu, uopšte ne poznaje Novaka. Toliko puta viđeno, dokazano, učinjeno.

Da li je najbolji ikada, više me i ne zanima. Znam samo da ovakvu šampiončinu, giganta Srbija imati neće. Uživajte i pričajte deci ko je i šta je Novak Đoković. Hvala ti gospodaru sporta i kosmosa! Živ bio, teramo dalje.

anica velickovic

pre 3 godine

Jumko, 29. avgust 2020 21:48)
Mislim da je vreme da ti okacis macku o rep sve tvoje glupe komentare koje godinama iznosis...crni u Boga.

Milos

pre 3 godine

Ne preostaje mu nista drugo nego da sledece godine ponovo napadne Sinsinati i Monte Karlo, i tako postane prvi igrac koji je sve masterse ovjerio po najmanje 3 puta!

Stefan

pre 3 godine

A ne nije najjaci!
Sto se mene tice ne mora vise ni jedan Masters da osvoji, jer je misija zvana Mastersi predjena jos 2018-e, a sada je jos zacementirana.

Srecna 35-a Mastrs i jubilarna 80-a titula ukupno doktoru ove igre!

Koza

pre 3 godine

Do kraja godine postaje GOAT svidelo se to vama ili ne. Prvi na ATP listi po broju nedelja, prvi po broju mastersa, na jedna ili dva slema od Dederera (a 6 godina mladji), rekorder po broju poena u istoriji ATP (skoro 17 hiljada krajem 2015), jedini koji je drzao sva 4 grend slema u istom trenutku. Samo kad bi osvojio OI i done zlato Srbiji kao slag na tortu.

Трооки Гавран

pre 3 godine

Ми идаље нисмо свесни какви су ово успеси. Да нам је неко пре 20 година рекао да ћемо имати тенисера који ће освојити Грен Слем, мислили бисмо да се шали. А добили смо тенисера који је у 3 најбоља у историји, оборио многе рекорде и тек ће их обарати. Нажалост, за једно 10 година ће ово да се слегне и схватићемо каквог смо тенисера имали.

DRAGAN

pre 3 godine

Novu istoriju belog sporta
samo moze Novak da izmjeni, i niko vise. Sa srecom majstore u pohod ka 18 GS. Novak je cudo od coveka. Povredjen igra citav turnir, i opet uzima trofej.
Znam, da mnogima nije pravo sto srbin mjenja
istoriju belog sporta, ali
sada se samo NOVAK
pita za sve rekorde.
IDEMO BRATE SRBINE...

anica velickovic

pre 3 godine

Jumko, 29. avgust 2020 21:48)
Mislim da je vreme da ti okacis macku o rep sve tvoje glupe komentare koje godinama iznosis...crni u Boga.

Eto tako

pre 3 godine

Gde su sad oni silni "strucnjaci" sto su ga pljuvali u komentarima tokom celog meca, a narocito posle prvog seta? Tuga. Inace, Novak porez placa gde treba. Srbija je zemlja bez dvostrukog oporezivanja, on od svakog osvojenog turnira porez plati u zemlji gde turnir igra. Sve i da hoce ne moze da plati i u Srbiji. U Srbiji placa za svoje nekretnine i porodicne firme. A u Monaku zivi jer je realno prelepo mesto. Cisto da se razjasni genijalcima koji ga stalno pljuju.

Sale

pre 3 godine

Kada ce ovde ovi pacijenti da ukapiraju dve stvari..prva,da se covek sprda sa svima i da se nakraju zna sta ce da se desi..sta,pa hemijsko ciscenje..druga,da ne treba uopste da gledaju meceve jer se zna sta ce na kraju da bude..sta..novak djoooookovic win..

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ako je neko i pomislio da će predati Agutu posle prvog seta, da će danas dići ruke od pehara, u finalu, uopšte ne poznaje Novaka. Toliko puta viđeno, dokazano, učinjeno.

Da li je najbolji ikada, više me i ne zanima. Znam samo da ovakvu šampiončinu, giganta Srbija imati neće. Uživajte i pričajte deci ko je i šta je Novak Đoković. Hvala ti gospodaru sporta i kosmosa! Živ bio, teramo dalje.

Marko

pre 3 godine

Majstore najveci od svih sportova, za sto godina cemo radije gledati reprize tvojih meceva nego tadasnje nase igrace. Beskrajne cestitke, a sada US open.
Bilo bi pozeljno da ima koji dan vise za odmor ali sta je tu je. Mozes ti to

atpWourld

pre 3 godine

Jos jedan Sinsi i Monte Carlo i bice tri puta!!
(Djole, 29. avgust 2020 21:37)

dosta ljudi, ne preterujte, dosta je dva puta, ne treba da juri treći, samo zadajete zadatke. Ima drugih rekorda da juri mnogo važnijih.

Teodor Tiron

pre 3 godine

Novace,ti si nada svih samo brojcano malih naroda, da se nadaju i raduju sportskim uspesima svojih odabranih sportista.Samo nastavi da frustriras vec odavno frustrirane samo zato sto postojis.Samo rusi i obaraj pod svoje noge rekorde globalistickih miljenika.

Nebojsa

pre 3 godine

Свака част, мајсторе. Догодине одбрани ову данашњу титулу из Синсинатија и уз освојену титулу у Монте Карлу бићеш једини који је освојио све мастерсе по три пута!!!

Šopska

pre 3 godine

Istoriju će da ispiše tokom sledeće godine kada matorog prestigne po broju nedelja na vrhu liste i po GS titulama. Sve ovo drugo je samo uvertira za to.

Pegone

pre 3 godine

Od Noleta nista Novo neka samo nastavi da pobedjuje :-)
Cudna mi izjava od Ben Rothenberg-a sto je pozitivna ,on je obicno trol sa svojim izjavama o Djokovicu.
Srecno po 18 GS titulu LEGENDOOOOOOOOOOOO

Ringo

pre 3 godine

jednog mastersa u pandemiji i bez publike. I igra koju je prikazao bila je istorijska. Meni se čini da se kraj njegove karijere bliži, deluje mi kao Tesla iz 1943. godine.
(Tako mislim, 29. avgust 2020 21:46)

Naravno da mu se blizi kraj karijere, ali jos uvijek melje sve pred sobom. Bas si nas zadivio svojim komentarom i uvodjenjem Tesle. Mozda si mogao spomenuti i Forda i Edisona, pa da ispadnes jos pametniji.

Šonko Neri

pre 3 godine

Pokušaću da vam ispričam jedan vic.
Čitavu deceniju igrali tenis: amerikanci, nemci, španci, švajcarci, austrijanci, francuzi... ma ceo svet je igrao. Sad ja
baš ne znam kako je to moglo da se dogodi ali je celu deceniju jedan srbin bio najbolji na svetu.

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

jednog mastersa u pandemiji i bez publike. I igra koju je prikazao bila je istorijska. Meni se čini da se kraj njegove karijere bliži, deluje mi kao Tesla iz 1943. godine.
(Tako mislim, 29. avgust 2020 21:46)

Zahvaljujemo se na glasu.

prijatelju
i ti meni deluješ kao Tesla iz 43'
idi ,pregledaj se.

Cinjenica

pre 3 godine

Sta da cekam? Pocetak sledece godine da Nole prestigne Dzemperka po broju nedelja? Bogami ja ne cekam nista. On ga prestize sada u oktobru. TACKA! Koronasi mogu da zamrznu sezonu opet posle USO dok Nole ne ode u penziju i sta onda? A tek glupost da se ne brisu poeni pa igraci ne moraju ni da igraju da bi osvojili poene. Nije nego. Sto Nadalu ne dadose jos 1 GS posto ga je vec osvojio prosle godine. PS: Lendl i Connors sa 8GS se kotiraju bolje na GOAT listi od Samprasa koji ima 14GS. Toliko o merilu GSova. - Nole Slam + 2xGolden Masters a globalisti nek placu.

verovali ili ne

pre 3 godine

Susijed, 30. avgust 2020 01:41)
igra za srpsku zastavu?
nismo nacionalisti? teško je objasniti građanima etnički čistih država....

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

SRAMOTA JE DJOKOVICA UPOREDJIVATI SA FEDEREROM I NADALOM.
ISKRENE CESTITKE NOLE,KAO NAJBOLJEM TENISERU I COVEKU.

znanje-imanje

pre 3 godine

Nakon 1:6 pri 1:1 bangavi Novak ulazi u problem sa 15:30. Raonić ima pobedu, još samo malo fali. Nekontrolisana loptica ipak nekako pada na liniju. Dobro, neće baš tu imati dve brejk lopte.
Umesto toga Miloš koji je dotad imao mirnu facu nervozno traži od sudije čelindž? Tu i tada videlo se da se još boji. Novak ne može da stoji na nogama a on je u frci... Stari Grci su imali taj pojam Daimonion, duh koji vodi čoveka kroz to zbunjujuće putovanje. Mnogo je bitno kakav ti je Daimonion. Jer eto npr. u tom je trenutku Mlošev Daimonion rekao Milošu: "slušaj, ne vredi, čak i ovako bangav on je šampion kakav ti nisi". Tu i tada meč je odlučen.
Toliko da se to iz 3. gema 2. seta ponovilo se i u 3. gemu 3. seta. Opet je Miloš imao pobedu i opet prosuo. Protiv Daimoniona neće da oće. Kao što se uostalom i Raonićeva neočekivana nekorektnost da svo vreme ne poštuje servera okrenula protiv njega na kraju.
Očajan tenis, negledljiv meč prigodan celoj atmosferi... A tek bedak gledati Miloševog trenera. On je očitu pobedu svog igrača već u sebi uradio. Pa je posle morao ono najtužnije "imao pa nemao". Kao i toliki jadnici ovde...
Sve ovo nažalost čini da je Dominik Tim baš favorit za osvajanje USO. Beograđanin Damir, po mom mišljenju, zaslužuje podosta. Pri ovim nenormalnim, bolesnim okolnostima neprihvatljivo postaje skoro pa OK. 100 000? Za svoju naprasnu zbog povrede sutra predaju Novaku. Pa da se igramo. Ne zanima me toliko ni Slam titula po sebi, već kao poraz USTA i ATP rodenta.

Tako mislim

pre 3 godine

On je u istoriju ušao kao prvi pobednik jednog mastersa u pandemiji i bez publike. I igra koju je prikazao bila je istorijska. Meni se čini da se kraj njegove karijere bliži, deluje mi kao Tesla iz 1943. godine.

antiDebil

pre 3 godine

(Mikii, 29. avgust 2020 22:43

Mukica sa isturenog odeljenja u Cacku. Nije ni tebi lako, sto Djokovic vise pobedjuje ti vise skvicis, ma koje crno lako, muka je to. Uskoro ces poceti da cvilis od muke!
Djole ceka Nadala na AO 2021, mora njime da dezinfikuje celu Rod Lelver arenu i da mu jos jednom objasni pravo stanje stvari!

Mikii

pre 3 godine

Samo me zanima da li ce Nolo konacno smeti da stane Nadalu na crtu na Roland Garosu, posle onolikih samara koje je vec dobio. Bautista i Raonic mozda ne znaju, ali ima terena gde vam Nola redovno pase travu, tj. zemlju, hahahahaha

Kinglakersjames2020prsten

pre 3 godine

1-lebron james, 2 messi,3 djokovic,4 deda dzoki,5 ronaldo,6nadal,7 muhamed ali,8 bolt, 9 neymar,10 medzik dzonson ovo su top 10 najboljih sportista ikada po meni . na vrata top 10 samno kucaju jos deda rocko , i de brujne ,kobi cigla brajant 13 itd.

Jumko

pre 3 godine

Hamburg nije osvojio, a igrao je. Sta cemo kada se za 10 godina pojavi novi Masters koji nije osvojio? A necemo moci reci osvojio je koje je igrao. Tako da okacite to macku o rep i nadajte se da ce uspeti ono sto ce biti bitno za vjeke vjekova, osvojiti najvise GS titula! Kakvi Mastersi i rekordi koji ce se usput pominjati za 10, 20 godina, samo dok traje neki mec...

picasso

pre 3 godine

Novak nije osvojio masters u Hamburgu, igrao je 3 puta.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Uroš, 1. septembar 2020 09:09)
Taj turnir je poslednji put odrzan kada je Novak imao 20 godina (nakon toga je spusten na nivo masters 500). Koliko maliciozan neko mora da bude da bi ostavio takav komentar? I kakve to veze ima sa jedinstvenim rekordom o kome je ovde rec, a to je objedinjavanje svih devet turnira kategorije Masters 1000 koji postoje u odredjenom trenutku?

krc

pre 3 godine

Ništa on nije ispisao. Te "istorije" se podešavaju da ih ovaj ili onaj ispišu. Kod nas se istorijom naziva ono što je Djoković ubo.

Jumko

pre 3 godine

Hamburg nije osvojio, a igrao je. Sta cemo kada se za 10 godina pojavi novi Masters koji nije osvojio? A necemo moci reci osvojio je koje je igrao. Tako da okacite to macku o rep i nadajte se da ce uspeti ono sto ce biti bitno za vjeke vjekova, osvojiti najvise GS titula! Kakvi Mastersi i rekordi koji ce se usput pominjati za 10, 20 godina, samo dok traje neki mec...

Mikii

pre 3 godine

Samo me zanima da li ce Nolo konacno smeti da stane Nadalu na crtu na Roland Garosu, posle onolikih samara koje je vec dobio. Bautista i Raonic mozda ne znaju, ali ima terena gde vam Nola redovno pase travu, tj. zemlju, hahahahaha

Kinglakersjames2020prsten

pre 3 godine

1-lebron james, 2 messi,3 djokovic,4 deda dzoki,5 ronaldo,6nadal,7 muhamed ali,8 bolt, 9 neymar,10 medzik dzonson ovo su top 10 najboljih sportista ikada po meni . na vrata top 10 samno kucaju jos deda rocko , i de brujne ,kobi cigla brajant 13 itd.

znanje-imanje

pre 3 godine

Nakon 1:6 pri 1:1 bangavi Novak ulazi u problem sa 15:30. Raonić ima pobedu, još samo malo fali. Nekontrolisana loptica ipak nekako pada na liniju. Dobro, neće baš tu imati dve brejk lopte.
Umesto toga Miloš koji je dotad imao mirnu facu nervozno traži od sudije čelindž? Tu i tada videlo se da se još boji. Novak ne može da stoji na nogama a on je u frci... Stari Grci su imali taj pojam Daimonion, duh koji vodi čoveka kroz to zbunjujuće putovanje. Mnogo je bitno kakav ti je Daimonion. Jer eto npr. u tom je trenutku Mlošev Daimonion rekao Milošu: "slušaj, ne vredi, čak i ovako bangav on je šampion kakav ti nisi". Tu i tada meč je odlučen.
Toliko da se to iz 3. gema 2. seta ponovilo se i u 3. gemu 3. seta. Opet je Miloš imao pobedu i opet prosuo. Protiv Daimoniona neće da oće. Kao što se uostalom i Raonićeva neočekivana nekorektnost da svo vreme ne poštuje servera okrenula protiv njega na kraju.
Očajan tenis, negledljiv meč prigodan celoj atmosferi... A tek bedak gledati Miloševog trenera. On je očitu pobedu svog igrača već u sebi uradio. Pa je posle morao ono najtužnije "imao pa nemao". Kao i toliki jadnici ovde...
Sve ovo nažalost čini da je Dominik Tim baš favorit za osvajanje USO. Beograđanin Damir, po mom mišljenju, zaslužuje podosta. Pri ovim nenormalnim, bolesnim okolnostima neprihvatljivo postaje skoro pa OK. 100 000? Za svoju naprasnu zbog povrede sutra predaju Novaku. Pa da se igramo. Ne zanima me toliko ni Slam titula po sebi, već kao poraz USTA i ATP rodenta.

Tako mislim

pre 3 godine

On je u istoriju ušao kao prvi pobednik jednog mastersa u pandemiji i bez publike. I igra koju je prikazao bila je istorijska. Meni se čini da se kraj njegove karijere bliži, deluje mi kao Tesla iz 1943. godine.

Stefan

pre 3 godine

A ne nije najjaci!
Sto se mene tice ne mora vise ni jedan Masters da osvoji, jer je misija zvana Mastersi predjena jos 2018-e, a sada je jos zacementirana.

Srecna 35-a Mastrs i jubilarna 80-a titula ukupno doktoru ove igre!

atpWourld

pre 3 godine

Jos jedan Sinsi i Monte Carlo i bice tri puta!!
(Djole, 29. avgust 2020 21:37)

dosta ljudi, ne preterujte, dosta je dva puta, ne treba da juri treći, samo zadajete zadatke. Ima drugih rekorda da juri mnogo važnijih.

Koza

pre 3 godine

Do kraja godine postaje GOAT svidelo se to vama ili ne. Prvi na ATP listi po broju nedelja, prvi po broju mastersa, na jedna ili dva slema od Dederera (a 6 godina mladji), rekorder po broju poena u istoriji ATP (skoro 17 hiljada krajem 2015), jedini koji je drzao sva 4 grend slema u istom trenutku. Samo kad bi osvojio OI i done zlato Srbiji kao slag na tortu.

Sale

pre 3 godine

Kada ce ovde ovi pacijenti da ukapiraju dve stvari..prva,da se covek sprda sa svima i da se nakraju zna sta ce da se desi..sta,pa hemijsko ciscenje..druga,da ne treba uopste da gledaju meceve jer se zna sta ce na kraju da bude..sta..novak djoooookovic win..

Marko

pre 3 godine

Majstore najveci od svih sportova, za sto godina cemo radije gledati reprize tvojih meceva nego tadasnje nase igrace. Beskrajne cestitke, a sada US open.
Bilo bi pozeljno da ima koji dan vise za odmor ali sta je tu je. Mozes ti to

DRAGAN

pre 3 godine

Novu istoriju belog sporta
samo moze Novak da izmjeni, i niko vise. Sa srecom majstore u pohod ka 18 GS. Novak je cudo od coveka. Povredjen igra citav turnir, i opet uzima trofej.
Znam, da mnogima nije pravo sto srbin mjenja
istoriju belog sporta, ali
sada se samo NOVAK
pita za sve rekorde.
IDEMO BRATE SRBINE...

Milos

pre 3 godine

Ne preostaje mu nista drugo nego da sledece godine ponovo napadne Sinsinati i Monte Karlo, i tako postane prvi igrac koji je sve masterse ovjerio po najmanje 3 puta!

Šopska

pre 3 godine

Istoriju će da ispiše tokom sledeće godine kada matorog prestigne po broju nedelja na vrhu liste i po GS titulama. Sve ovo drugo je samo uvertira za to.

krc

pre 3 godine

Ništa on nije ispisao. Te "istorije" se podešavaju da ih ovaj ili onaj ispišu. Kod nas se istorijom naziva ono što je Djoković ubo.

Eto tako

pre 3 godine

Gde su sad oni silni "strucnjaci" sto su ga pljuvali u komentarima tokom celog meca, a narocito posle prvog seta? Tuga. Inace, Novak porez placa gde treba. Srbija je zemlja bez dvostrukog oporezivanja, on od svakog osvojenog turnira porez plati u zemlji gde turnir igra. Sve i da hoce ne moze da plati i u Srbiji. U Srbiji placa za svoje nekretnine i porodicne firme. A u Monaku zivi jer je realno prelepo mesto. Cisto da se razjasni genijalcima koji ga stalno pljuju.

Pegone

pre 3 godine

Od Noleta nista Novo neka samo nastavi da pobedjuje :-)
Cudna mi izjava od Ben Rothenberg-a sto je pozitivna ,on je obicno trol sa svojim izjavama o Djokovicu.
Srecno po 18 GS titulu LEGENDOOOOOOOOOOOO

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ako je neko i pomislio da će predati Agutu posle prvog seta, da će danas dići ruke od pehara, u finalu, uopšte ne poznaje Novaka. Toliko puta viđeno, dokazano, učinjeno.

Da li je najbolji ikada, više me i ne zanima. Znam samo da ovakvu šampiončinu, giganta Srbija imati neće. Uživajte i pričajte deci ko je i šta je Novak Đoković. Hvala ti gospodaru sporta i kosmosa! Živ bio, teramo dalje.

Nebojsa

pre 3 godine

Свака част, мајсторе. Догодине одбрани ову данашњу титулу из Синсинатија и уз освојену титулу у Монте Карлу бићеш једини који је освојио све мастерсе по три пута!!!

Трооки Гавран

pre 3 godine

Ми идаље нисмо свесни какви су ово успеси. Да нам је неко пре 20 година рекао да ћемо имати тенисера који ће освојити Грен Слем, мислили бисмо да се шали. А добили смо тенисера који је у 3 најбоља у историји, оборио многе рекорде и тек ће их обарати. Нажалост, за једно 10 година ће ово да се слегне и схватићемо каквог смо тенисера имали.

anica velickovic

pre 3 godine

Jumko, 29. avgust 2020 21:48)
Mislim da je vreme da ti okacis macku o rep sve tvoje glupe komentare koje godinama iznosis...crni u Boga.

Teodor Tiron

pre 3 godine

Novace,ti si nada svih samo brojcano malih naroda, da se nadaju i raduju sportskim uspesima svojih odabranih sportista.Samo nastavi da frustriras vec odavno frustrirane samo zato sto postojis.Samo rusi i obaraj pod svoje noge rekorde globalistickih miljenika.

Cinjenica

pre 3 godine

Sta da cekam? Pocetak sledece godine da Nole prestigne Dzemperka po broju nedelja? Bogami ja ne cekam nista. On ga prestize sada u oktobru. TACKA! Koronasi mogu da zamrznu sezonu opet posle USO dok Nole ne ode u penziju i sta onda? A tek glupost da se ne brisu poeni pa igraci ne moraju ni da igraju da bi osvojili poene. Nije nego. Sto Nadalu ne dadose jos 1 GS posto ga je vec osvojio prosle godine. PS: Lendl i Connors sa 8GS se kotiraju bolje na GOAT listi od Samprasa koji ima 14GS. Toliko o merilu GSova. - Nole Slam + 2xGolden Masters a globalisti nek placu.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

SRAMOTA JE DJOKOVICA UPOREDJIVATI SA FEDEREROM I NADALOM.
ISKRENE CESTITKE NOLE,KAO NAJBOLJEM TENISERU I COVEKU.

verovali ili ne

pre 3 godine

Susijed, 30. avgust 2020 01:41)
igra za srpsku zastavu?
nismo nacionalisti? teško je objasniti građanima etnički čistih država....

antiDebil

pre 3 godine

(Mikii, 29. avgust 2020 22:43

Mukica sa isturenog odeljenja u Cacku. Nije ni tebi lako, sto Djokovic vise pobedjuje ti vise skvicis, ma koje crno lako, muka je to. Uskoro ces poceti da cvilis od muke!
Djole ceka Nadala na AO 2021, mora njime da dezinfikuje celu Rod Lelver arenu i da mu jos jednom objasni pravo stanje stvari!

Ringo

pre 3 godine

jednog mastersa u pandemiji i bez publike. I igra koju je prikazao bila je istorijska. Meni se čini da se kraj njegove karijere bliži, deluje mi kao Tesla iz 1943. godine.
(Tako mislim, 29. avgust 2020 21:46)

Naravno da mu se blizi kraj karijere, ali jos uvijek melje sve pred sobom. Bas si nas zadivio svojim komentarom i uvodjenjem Tesle. Mozda si mogao spomenuti i Forda i Edisona, pa da ispadnes jos pametniji.

Šonko Neri

pre 3 godine

Pokušaću da vam ispričam jedan vic.
Čitavu deceniju igrali tenis: amerikanci, nemci, španci, švajcarci, austrijanci, francuzi... ma ceo svet je igrao. Sad ja
baš ne znam kako je to moglo da se dogodi ali je celu deceniju jedan srbin bio najbolji na svetu.

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

jednog mastersa u pandemiji i bez publike. I igra koju je prikazao bila je istorijska. Meni se čini da se kraj njegove karijere bliži, deluje mi kao Tesla iz 1943. godine.
(Tako mislim, 29. avgust 2020 21:46)

Zahvaljujemo se na glasu.

prijatelju
i ti meni deluješ kao Tesla iz 43'
idi ,pregledaj se.

picasso

pre 3 godine

Novak nije osvojio masters u Hamburgu, igrao je 3 puta.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Uroš, 1. septembar 2020 09:09)
Taj turnir je poslednji put odrzan kada je Novak imao 20 godina (nakon toga je spusten na nivo masters 500). Koliko maliciozan neko mora da bude da bi ostavio takav komentar? I kakve to veze ima sa jedinstvenim rekordom o kome je ovde rec, a to je objedinjavanje svih devet turnira kategorije Masters 1000 koji postoje u odredjenom trenutku?