Fudbal 126

Nedelja, 16.08.2020.

20:57

Mesi želi da ode – odmah!

Lionel Mesi želi da ode iz Barselone.

Mesi želi da ode – odmah! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

Djordje NS

pre 3 godine

This is the difference between Messi and Ronaldo
● Ronaldo left United after winning 3 leagues titles in a row. He left Madrid after winning 3 UCL in a row.
Barca conceded 8 goals again Bayern and Messi want to leave
● Ronaldo motivates his team mates no matter how many goals they are down with but Messi becomes dull when his team is down. The time the team needs the most motivation he himself will be dull
● Ronaldo fights to the end whether on the pitch or outside the pitch. Messi doesn't put himself in the game when the team is down by more goals especially in UCL
● During an international final Ronaldo got hurt and was substituted yet still he kept on pushing outside the pitch but Messi will just hold his waste and bend down
● Ronaldo is a leader of men and Messi is a follower of a leader
● Messi is a playmaker and a goalscorer buh Ronaldo is just a goalscorer. Because of his age he doesn't play as a playmaker anymore.
● Messi has the talent but Ronaldo is a hard worker
Messi and Ronaldo are both great players

kiki

pre 3 godine

(optimus, 17. avgust 2020 13:25

Kakve veze ima koga si citirao? Ja samo govorim ono sto fanovi Ronalda pisu. Uvek su svi drugi krivi samo Ronaldo nije. Koliko se samo pljuvao onaj Iguain dok je igrao za Real, a branite ga kada promasuje zicere za Argentinu.

Ja znam da je Ronaldo dao vise golova u nokaut fazi ali protiv kojih klubova? Jel Mesi kriv sto je vecinom dobijao najjace klubove prilikom zreba dok je Ronaldo samo u cetvrtfinalima zabio 11 komada protiv Porta, Apoela, Ajaxa, Galatesaraj i Volfsburga. Mesi samo 1 protiv Sahtjora.

Koliko je golova Mesi dao u nokaut fazi protiv najjacih klubova, a koliko Ronaldo? To ja tebe pitam :)

I sta je Ronaldo postigao u LŠ u periodu od 2009 do 2015 godine? Dok je neko za to vreme osvojio 3 LŠ.

I koliko je samo Mesi u LŠ dao golova Nojeru, Kasiljasu, Alisonu, Cehu i Bufonu, Van der Saru itd? Svakom od ovih golmana je dao barem 2-3 gola. Znas li ti ikako da Mesi u svojoj karijeri u LŠ nije davao golove jedino Kazanu, Benfiku, Atletiku, Interu i Udinezeu? Protiv svih ostalih klubova je dao barem 1 gol.

I kako Mesi nije prosao cetvrtfinale 5 godina, kada je ispao prosle sezone u polufinalu? Pricas nesto o Mesiju, a Ronaldo nakon Reala i nakon 3 LŠ sada ispada od Liona i Ajaksa u cevrtfinalu i osminifinala? Nema vise Modrica, Krosa, Benzeme da mu prave 10 zicera po utakmici zar ne? A ni sudija jer sada ima VAR.

optimus

pre 3 godine

Kiki@ zaboravio sam da naglasim da sam citirao Ronalda Nazaria. To je on izjavio, ali ti si veci strucnjak od njega. Mrzi me da ti pisem ovde, a ne moze slika da se zakaci, da ti objasnim kakve si nebuloze napisao o tome ko je uspesniji u nokaut fazi. Pa carobnjak nije prosao cetvrt finale 5 godina. Za to vreme je neko 3 sklempa podigao. Samo Nojeru, Oblaku i Bufonu dao 10 golova od cetvrt do finala.

singularitet

pre 3 godine

ko ti je rekao da je nejmar njegov veliki prikatelj ja ih nigde zajedno nisam video.

to sto mediji pisu to su placene novine od menadzera da nejmaru dizu cenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo kazem, 17. avgust 2020 00:57

Znaci kod tebe tako funcionise logika? Prijateljstvo izmedju Mesija i Nejmara je samo prica, dok teorija da Mesi bira igrace i trenere je apsolutna istina, a dokaza nigde? Verovatno svoj IQ meris toplomerom?

kiki

pre 3 godine

(optimus, 17. avgust 2020 09:17)

Pomesao si Mesija sa Ronaldom. Kad Real/Juventus pobede, on je najbolji, kad izgube, on nema sa kime da igra. Logika fanova Ronalda.

A Mesi je zadnji gol dao u gostima u nokaut fazi 2018 protiv Celzija. Davao je golove i Arsenalu, Sitiju itd sve od te 2013 godine

Ronalda protiv Liverpula, Atletika u finalima, Bajerna, Sitija, Liona prva utakmica nigde ga nema, i da ne nabrajam dalje. Bolje nemoj o tome.

A Mesi je u LŠ gotov pola svojih golova dao u nokaut fazi. I davao je vecinom golove samo protiv najjacih klubova u to vreme. Reala, Junajteda, Liverpula, Milana, Arsenala i da ne nabrajam dalje. Dovoljno je samo pogledati statistiku iz cetrtfinala. Od slabijih klubova Mesi je dao samo 1 gol Sahtjoru, a Ronaldo 11 protiv Porta, Apoela, Ajaxa, Galatesaraj i Volfsburga.

Protiv najjacih klubova Mesi je dao vise golova od Ronalda u nokaut fazi.

optimus

pre 3 godine

Kad Barsa pobedi, on je carobnjak, kad izgube, on nema s’kim. Bio je najgori igrac protiv Bajerna, jedan udarac, ne ucestvuje u odbrani. Covek je zadnji gol dao u gostima u nokaut fazi 2013. Protiv Liverpula, Rome, Atletika, Bajerna, nigde ga nema. Od svoja 23-24 pogotka, 20ak je dao ekipama ispod 10 mesta.

Darko

pre 3 godine

Kukavica. Mesi nike kriv zbog loše odbrane? Istina. Ali Mesi jeste kriv što nije postigao ni jedan gol niti je napravio šansu. Odbrana nije uradila svoj posao, ali nije ni Mesi. Da me ne shvate pogrepno, Mesi nije trebao da da 7 komada, ali je mogao makar 1.

gradjanin

pre 3 godine

Mesi ne moze nigde dugde da igra osim u Barseloni. Narocito ne sada sa 33 godine. Bide li u ovim gofimana otisao negde, momentalno odlazi u fudbalsku smrt. Ako je i zeleo negde drugde da ode, onda je to trebao uraditi pre pet-sest godina. Mada da je to uradio tada ne bi bio ni problizno ovom Mesiju kakav je bio u Barsi. Zna on to vrlo dobro, i zato i nije smeo nigde da ode.

Sasa

pre 3 godine

A šta ako pređe baš u Bajern?
(Đole, 16. avgust 2020 23:09) # Link komentara

Naucice da broji do osam, a nece biti potrebe za doprinosom.

John Terry

pre 3 godine

Ako je ovo tacno, on je izuzetno sebicna osoba. Barsa ga vec nekoliko godina trpi i daje mu postovanje koje odavno ne zasluzuje. Bar tri sezone on igra slabo vec. Mogli su odavno da ga prodaju, neki som bi se upecao da ga uzme za 100 miliona kao Ronalada Juve, i da krenu u izgradnju novog tima. Oni su ga ispostovali. I sad matorac se nadurio jer tim u kom je on alfa i omega nije osvojio nista. Jadnik.

BOSS

pre 3 godine

Ako.otidje Messi iduce sezone ce im grcevita borba za 4 mjesto,da ne pricamo sto drugo...
Covjek im da najvise golova,ima najvise asistencija i neki bi da ga prodaju.
Barseloni je najveci problem sto dovodi trenere sa pijace,manje vise ljudi sa voca i povrca dodju da vode Barselonu.

DelijaMomak

pre 3 godine

Svake godine isto, odlazi Mesi, odlazi Ronaldo, na kraju samo veca plata. Price za klince koji se loze na ovakve vesti.
(tyuiop, 16. avgust 2020 20:56)
Logično je...Barseloni se više isplati da ode samo Messi.

A da je bruka, jeste

pre 3 godine

Mesi je Barselona voleo on to sad il ne. Ako ode propadce vise nego ikad sa Barsom. Drug, ptpisujem da on sebe vidi u barselooni kao funk inorganic I love 💗💗era do penzije. Mada nisam se cuo sa covekom tako da nije za sigurno.

tiberije

pre 3 godine

Nema mu Inijeste i Xavija da mu donose trofeje s on da ubira zasluge
Jedan od najgorih kapitena u istoriji Barse kad se samo setim Pujola

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Волио бих да оде коначно и да до краја каријере игра у бар још једном великом клубу. Да игра у Ливерпулу.

samo kazem

pre 3 godine

Cirkuzantu, ako se Mesi za sve pita, kako to da je Nejmar, njegov veliki prijatelj, otisao iz Barselone?
(hm, 16. avgust 2020 23:07)

ko ti je rekao da je nejmar njegov veliki prikatelj ja ih nigde zajedno nisam video.

to sto mediji pisu to su placene novine od menadzera da nejmaru dizu cenu.

Djordje P

pre 3 godine

Medju najboljim igracima ikada - pored njega ostali kao da su usporeni snimak, ali uvek me je nerviralo sto se premalo vaznosti davalo Caviju i Inijesti u onoj magicnoj Barsi. Inijesta je morao da osvoji nagradu za najboljeg igraca 2010. kada je, osim sto je dirigovao napad Barse koja je sve poosvajala, jos i osvojio SP i cak dao i jedini gol u finalu!

q

pre 3 godine

Messi ako ode u Inter, tada će Inter biti glavni favorit za osvajanje Scudetta, i jedan od favorita u Ligi Prvaka.

Nadam se da će do toga doći, pa da vidimo sraz Messija i Ronalda u Italiji, prije nego odu u penziju obojica.

Za Barcelonu bi to bila konačna odluka da se kreće s velikim remontom ekipe, i očekujem od njih da ponovo budu na vrhu za 2-3 godine, s novim mladim snagama, punim elana.

Бабинџем

pre 3 godine

Меси је ненадокнадив, без њега се гасе. И даље је најбољи на свету али нико не може сам. Потребан му је један квалитетан плејмејкер да он може да се посвети нападу, не може и да креира и да игра шпица, то је неозбиљно. Остали нису лоши играчи (осим што су матори) али немају тренера који може да извуче најбоље из њих. Управа тотално неспособна, аматерска. Постоји озбиљан проблем између њих и играча, сад их је и Пике испрозивао, кад је рекао и за себе да треба да оде. У сваком случају, Барса не сме да га пусти јер бољег не могу да нађу.

Car

pre 3 godine

(Nele, 16. avgust 2020 22:47)

Ronaldove zlatne lopte su jos sramotnije. Nakon svake zlatne lopte su se javljali treneri i novinari koji su govorili da nisu glasali za Ronalda nego za Mesija. Samo mu je zlatna lopta iz 2008 regularna. Kada je Modric dobio zlatnu loptu takodjer je bilo takvih izjava.

John Snow

pre 3 godine

Mislim da bi to bio pravi potez. Koliko im donosi koristi, toliko im i steti. Postao je veci od kluba, sto nikako ne moze biti dobro i normalno. Ima 33 godine.. Treba dobro da ga unovce i dobro uloze. Imaju dosta dobrih igraca koji su senka u Barseloni. Mesijev udeo u tome je veliki (bar prema medijima). Treba preseci i krenuti dalje, jer vec trecu godinu zaredom dobijaju samar u LS. I jos uvek su puni sabe uz pricu da imaju Mesija. Vidim kako su prosli zbog toga.. Sportski pozdrav..

Srpkinja

pre 3 godine

Ne verujem da ce napustiti klub. Barselona ima losu odbranu. I opet kazem....Mesi je mozda najbolji fudbaler ali kad nema orave lopte za njega on kao da nije na terenu.

Панчо

pre 3 godine

Ja ne mogu da zamislim Mesija u drugom klubu, ali dobro.
(Lari jastog, 16. avgust 2020 21:58)

Ја, евентуално, у неком из Аргентине, нигде у Европи.

Nele

pre 3 godine

@Tirkov
Pa on dovodi i otpusta i trenere i igrace u Barseloni. Pricate da ne moze sam? Pogledajte tim Base i Juventusa bez Mesija i Ronalda. Barsa 30% jaca. I to da ne racunam Kutinja i slicne koje je Mesi licno oterao iz tima.
Neki pominju Liverlul? Klop to ne bi dozvolio. Mesi hoce da se pita za sve. A tu ni jedan ozbiljan trener ne moze da radi.
Kao veliki navijac Intera.. NIKAKO!! Nek ide da upropastava neke druge. A nas nek ostavi da rastemo. Vraticemo se tamo gde smo bili, na vrh Evrope ali bez njega.
I ne pominjite njegovih 6 Zlatnih lopti. Mene bi bilo sramota. Posle 4 od tih 6 su se javili treneri i trazili objasnjenje kako su njihovi glasovi otisli Mesiju kad oni nisu za njega glasali. UEFA se nikad nije oglasila povodom toga.

Max

pre 3 godine

Čega kod se neki Bartomeu dohvati, upropasti. Što se tiče Mesija, Ronaldo je klasa iznad njega. I biće i veliki trener, a Mesija nigde biti neće.

Adriano_Galliani

pre 3 godine

Definitivno pravo vreme za odlazak, istina je da "kapetan ne napusta svoj brod kad tone", ali Barsa mora iz korena da se menja, on je u godinama i ne moze da ceka da sve opet krene od 0.
Prava stvar je da ode kod Gvardiole, on ga zna u dusu.
(makimaki, 16. avgust 2020 21:11)

On nije Zlatan pa da igra do 40. Fizika je neumoljiva, za njega je utakmica u produžecima takoreći. Treba da uživa još par godina a ne da juri besmislene trofeje u svetu koji se bori protiv korone. Karijeru treba da završi u Barsi. Ako im nije potreban, pravo penzija. Kakav Mančester nakon 20 godina sunčane Španije, pa nije poludeo?

Zvrk

pre 3 godine

(Cirkuzanti, 16. avgust 2020 21:57)

I da odlučuje to ne znači da je on loš čovek samo radi toga. Mesi je već dosta puta pokazao i dokazao da ima veliko srce i da je human. Ukucaj na YouTubeu samo "Messi respect".

I malo si kontradiktoran. Napisao si da jedva zadnjih godina odgledas utakmice Barselone, a onda napises da Suarez nije ni za Barselona B. Kako znas i na osnovu čega si donio takav zaključak ako ne gledas utakmice Barselone?

Mnogo veći problem Barselone je sto im više od pola postave ima 30+ godina i sto se vuku na terenu kao babe.

Deki

pre 3 godine

Nigde on neće iz Barse, posebno u ovim godinama. Dobro on zna da samo uz Barsin stil igre je vrhunski fudbaler. Zato ga u reprezentaciji nema nigde, mada je i tamo najbolji.

kro-manjon

pre 3 godine

@Brokes - Sam se sebi odgovorio, sva trojica 350 000 000, jedan bio glavni igrač ATM, jedan Liverpoola koji vam je sad dao dva komada, treći zvezda u usponu. Vama nisi valjali zbog istog tog Messija jer od njega ne može da se igra, falile su još dve lopte na terenu.

Ben Dover

pre 3 godine

Blatiti Mesija i veličati Ronalda i obrnuto je najveća glupost. Dvojica od (da kažemo) desetorice najboljih igrača u istoriji ove igre.

Sretan

pre 3 godine

(Ronaldo, 16. avgust 2020 21:13)

Ne moze dobar lider biti neko ko se ne raduje timskom uspehu, neko ko psuje suigracima kada mu ne dodaju loptu, neko ko trazi od sudije da ponisti gol Benzemi kako bi njemu svirao penal i dao gol i da ne nabrajam dalje. Ramos je taj koji je bio lider i vođa tog Reala.

Ronaldo je dobar igrac ali neke stvari i njegovo ponašanje je zaista na niskoj razini.

A i pitanje je koliko bi Real osvojio tih LŠ da je tada bilo VARa

Borkes

pre 3 godine

Ovo je klasican pritisak na upravu. Svi znamo da je u losim odnosima sa njima. Grizman, Kutinjo, Dembele zajedno 350.000.000 evra, a nista nisu pokazali, dok u drugim klubovima dobro igraju. Ne verujem da ce otici.

StigoNinja

pre 3 godine

Mesi je fudbalski genije i sigurno da nije najveci krivac za krizu u kojoj je Barsa vec godinama,gomilaju preskupe ofanzivne igrace,vezni red i odbrana su im katastrofa i odavno u godinama,razumljivo je da hoce da ode dok je jos na vrhuncu,ako ode u Inter stvarno trenutno tri najvece fudbalske svetske zvezde ce biti u jednoj ligi,ne znam samo ko ce onda uopste i pratiti La Ligu i derbije Barse i Reala

ivannyc

pre 3 godine

Barsa je harala 15 godina,i to ostaje zapisano za vek i vekove ali oni su svoje zavrsili,oni sada rade isto sto i drugi,samo kupuju,bacaju pare,i slicno a tu oni nemaju sta da traze,oni su ovo sve napravili iz svoje akademije,to je ugasilo i to je to:)))

boris

pre 3 godine

Sada treba da pokaze svu svoju velicinu,najlakse je otici i ostaviti ekipu kada joj je najteze,pokazati lojalnost i vernost klubu time sto ce ostati i vratiti barsu tamo gde joj je i mesto,na krovu evrope!

Cirkuzanti

pre 3 godine

Glavni i odgovorni za sunovrat Barselone - Lionel Mesi. Za decu, Barselonu pratim jos od 1998. Poslednjih par godina jedva se namolim da odgledam najvaznije utakmice, Mesi je totalno upropastio klub. Jedini razlog zbog kog Suarez i dalje sme da kroci na Nou Kamp je taj sto je Mesijev prijatelj. Nije ni za Barselonu B, ali ko sme da istera iz startne postave Mesijevog drugara? Od mes que un club, do smejurije zahvaljujuci kompleksima jednog odlicnog fudbalera, a loseg coveka...

Krle

pre 3 godine

Idi kod gvardiole jadan je skrco samo preko milljardu evra na pojacanja od kad je u sitiju,a i dalje ne moze da pobedi sedmi tim smesne francuske lige,samo onaj baletan sterling koji je jedan od najveci foliranata i simulanata u istoriji fudbala i koje je neverovatan talenat za skokove u vodu ima vecu platu od celog liona,dzaba i mesi i ronaldo uvek ce biti plastikaneri.

Tirkov

pre 3 godine

Ne bi me iznenadilo da zaista ode. Verujem da mu je prekipelo. Vec nekoliko godina barsa ide u totalno pogresnom smeru sa mnogo promasenih transfera i trenera, sve je bilo na njemu, odbrana i sredina terena odavno su trebali na remont . Ova uprava barselone je zasluzna za sve katastrofe koje su im se desile zadnjih godina i jos ce uspeti izgubiti Mesija. To ce biti veliki i marketinski udarac. U Interu ga cekamo rasirenih ruku. Kakav bi to tranfer bio ljudi moji. Hej, Mesi u Interu!? Hajmo Leo, crno-plava desetka te ceka. Barsa te vise ne zasluzuje!

Sreten Zujkic

pre 3 godine

Beskicmenjak je da ode posle onakvog poraza, da mu ta utakmica bude poslednja za Barsu. Verujem da je ovo samo pojacavanje pregovaracke pozicije, a ako ode stvarno mu ostaje mrlja na karijeri (mada je onakav poraz svakako mrlja u takvoj karijeri, ali s odlaskom joj i sam jos vise daje na znacaju)...

kako da ne

pre 3 godine

@boris
Sta najlakse je ostaviti ekipu kad je najlosije? Pa covek ceka upravu i klub da rade nesto vec par godina. Par godina oni dovode neke Brajtvajte koji su igraci za Espanjol pa mozda ni to, a prodaju Nejmara. O cemu vi pricate? Jos govore ljudi ‘Mesi se sve pita’, pa da se Mesi pita sigurno ne bi prodao Nejmara, a doveo Brajvajta, Arnolda i sta znam koga.

Dzoni

pre 3 godine

Sada treba da pokaze svu svoju velicinu,najlakse je otici i ostaviti ekipu kada joj je najteze,pokazati lojalnost i vernost klubu time sto ce ostati i vratiti barsu tamo gde joj je i mesto,na krovu evrope!
(boris, 16. avgust 2020 21:31

Evo ga, samo sam cekao:)). Sad je izdajnik, beskicmenjak jer odlazi, nije lojalan,(tone ovaj brod godinama vec al je on tu bio citavo vreme) a do sad je bilo " nema hrabrosti da ode negde drugo i dokaze se" :)). Kakvi su ljudi to je cudo jedno. Doduse ovo nisu ljudi, nego klinci, al kako god. Dakle, evo vam ga, zeli da ide, zar niste to cekali, hteli da vidite? Ah ne, pardon, sad nije lojalan, nije veran, sad je odjednom to bitno:)). Jao jao, da vas nema , trebalo bi vas izmisliti...

makimaki

pre 3 godine

Definitivno pravo vreme za odlazak, istina je da "kapetan ne napusta svoj brod kad tone", ali Barsa mora iz korena da se menja, on je u godinama i ne moze da ceka da sve opet krene od 0.
Prava stvar je da ode kod Gvardiole, on ga zna u dusu.

Igor

pre 3 godine

Svakoj eri dodje kraj, pa i ovoj Barsinoj sa Mesijem. Bio je to tim za legendu, igra i rezultati. Jedan od najboljih ikada. Barsa je uvek imala igraca koji nosi neku eru. Ja pratim od ere Ronalda, sa Figom, pa Rivaldo, Ronaldinjo, Mesi. Uvek je imala nekog carobnjaka oko kog je gradila igru. Bez toga, nema ni ovakve Barse. Ne znam da li imaju nekog takvog igraca na vidiku, ali ako nemaju, ceka ih kriza dok se ne pojavi...

neutralni felš

pre 3 godine

ne verujem da zaista zeli da ode. ovim cinom zeli da isposluje ostavku ove uprave sto pre. idu izbori u septembru, sprema se la portina struja, tu priliku ceka xavi i ostale kolege reda pujol. veca je verovatnoca da bartomeu da ostavku nego da mesi zaista ode... sprema se puč. debakl protiv bajerna je najbolji povod. a uprava hoce da se izvuce tako sto ce da zrtvuje kiki setjena i par zrtvenih jaraca iz sportske direkcije.

sifra Piralen i male veverice

pre 3 godine

Borac Banja Luka ..slican dres kao barsa , orden odma , i neogranicen broj tendera do kraja zivota .. samo lud bi odbio

Tema

pre 3 godine

Ma nema od toga nista nece on nidje. Samo je protiv uprave ionako je za nivu godinu dosao u sukob sa Abidalom i Bartomeuom. Jer ova uprava je dno dna usleli su klub da srozaju nisko sa dovodjenjem nekih igraca kojima tu nije mesto a enormno skupo su placeni. I postojeci kadar u prvih 11 je limitiran igraju na kredit i slepaju se uz Mesija. Sumnjam da ce sad pri kraju karijere menjati destinaciju i ici iz suncane Barselone tamo negde na ostrvo u kisoviti Mancester ili u gradu mide u Milanu. On je ikona kluba protiv je nekih igraca koji sa kvalitetim ne zasluzuju da nise dres Barse posle debakla i ocajne sezine bez ijednog trofeja. Mlada sveza krv i remont ekipw sa trenerom od autoriteta.

алал вера

pre 3 godine

Није Меси постао већи од клуба него је управа не способна и вероватно лоповска само кад клуб има стотине милиона који милион се не примети...

Tirkov

pre 3 godine

Ne bi me iznenadilo da zaista ode. Verujem da mu je prekipelo. Vec nekoliko godina barsa ide u totalno pogresnom smeru sa mnogo promasenih transfera i trenera, sve je bilo na njemu, odbrana i sredina terena odavno su trebali na remont . Ova uprava barselone je zasluzna za sve katastrofe koje su im se desile zadnjih godina i jos ce uspeti izgubiti Mesija. To ce biti veliki i marketinski udarac. U Interu ga cekamo rasirenih ruku. Kakav bi to tranfer bio ljudi moji. Hej, Mesi u Interu!? Hajmo Leo, crno-plava desetka te ceka. Barsa te vise ne zasluzuje!

StigoNinja

pre 3 godine

Mesi je fudbalski genije i sigurno da nije najveci krivac za krizu u kojoj je Barsa vec godinama,gomilaju preskupe ofanzivne igrace,vezni red i odbrana su im katastrofa i odavno u godinama,razumljivo je da hoce da ode dok je jos na vrhuncu,ako ode u Inter stvarno trenutno tri najvece fudbalske svetske zvezde ce biti u jednoj ligi,ne znam samo ko ce onda uopste i pratiti La Ligu i derbije Barse i Reala

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Sta god da sad napravi ispast ce lose.

Ako ode, reci ce da samo stakori napustaju brod koji tone, ali da kapetan ostaje sa brodom.

Ako ostane, kakve sanse ima da u smiraju karijere s ovakvim pacijentima iz uprave koji ne mogu naci ni normalnog trenera osvoji nesto? To nesto je lp, naravno.

Kakav je to klub bio jbt. Da mi je 2011 netko rekao da ce u iducih 9 godina uzeti jednu jedinu lp- ne bih vjerovao.
Doslovno mu je nesposobna uprava/treneri unistila najbolji period karijere, nevjerojatno.

I sta sad?
S jedne strane bih volio da ostane i ipak izdominira...

S druge strane, zamislimo da ode u inter;
a u milanu ibra,
a u juveu kiki. Haha!
Koji cirkus bi to tek bio.

Plot twist: ibra ih izdominira obojicu i na kraju karijere osvoji zlatnu loptu. :D

Svima preporucujem intervju gorana vucevica sportskim novostima, ipak je on insajder. Sve objasnio.

legolas

pre 3 godine

Nigde on ne ide, karijeru zavrsava u Barsi.
Nisu ludi, pa da spadnu na nivo proseka.
Da su oformili tim, da funkcionišu par sezona sa smanjenom ulogom Mesija, pa i ajde, ovako oni se raspadnu kad ga nema na dve tri utakmice.
Bez novog uigranog kostura tima, tesko da ce da rizikuju potpunu rekonstrukciju, u najmanju ruku put u nepoznato ako on napusti ekipu.

алал вера

pre 3 godine

Није Меси постао већи од клуба него је управа не способна и вероватно лоповска само кад клуб има стотине милиона који милион се не примети...

Djordje P

pre 3 godine

Medju najboljim igracima ikada - pored njega ostali kao da su usporeni snimak, ali uvek me je nerviralo sto se premalo vaznosti davalo Caviju i Inijesti u onoj magicnoj Barsi. Inijesta je morao da osvoji nagradu za najboljeg igraca 2010. kada je, osim sto je dirigovao napad Barse koja je sve poosvajala, jos i osvojio SP i cak dao i jedini gol u finalu!

Borkes

pre 3 godine

Ovo je klasican pritisak na upravu. Svi znamo da je u losim odnosima sa njima. Grizman, Kutinjo, Dembele zajedno 350.000.000 evra, a nista nisu pokazali, dok u drugim klubovima dobro igraju. Ne verujem da ce otici.

sifra Piralen i male veverice

pre 3 godine

Borac Banja Luka ..slican dres kao barsa , orden odma , i neogranicen broj tendera do kraja zivota .. samo lud bi odbio

Igor

pre 3 godine

Svakoj eri dodje kraj, pa i ovoj Barsinoj sa Mesijem. Bio je to tim za legendu, igra i rezultati. Jedan od najboljih ikada. Barsa je uvek imala igraca koji nosi neku eru. Ja pratim od ere Ronalda, sa Figom, pa Rivaldo, Ronaldinjo, Mesi. Uvek je imala nekog carobnjaka oko kog je gradila igru. Bez toga, nema ni ovakve Barse. Ne znam da li imaju nekog takvog igraca na vidiku, ali ako nemaju, ceka ih kriza dok se ne pojavi...

John Snow

pre 3 godine

Mislim da bi to bio pravi potez. Koliko im donosi koristi, toliko im i steti. Postao je veci od kluba, sto nikako ne moze biti dobro i normalno. Ima 33 godine.. Treba dobro da ga unovce i dobro uloze. Imaju dosta dobrih igraca koji su senka u Barseloni. Mesijev udeo u tome je veliki (bar prema medijima). Treba preseci i krenuti dalje, jer vec trecu godinu zaredom dobijaju samar u LS. I jos uvek su puni sabe uz pricu da imaju Mesija. Vidim kako su prosli zbog toga.. Sportski pozdrav..

Krle

pre 3 godine

Idi kod gvardiole jadan je skrco samo preko milljardu evra na pojacanja od kad je u sitiju,a i dalje ne moze da pobedi sedmi tim smesne francuske lige,samo onaj baletan sterling koji je jedan od najveci foliranata i simulanata u istoriji fudbala i koje je neverovatan talenat za skokove u vodu ima vecu platu od celog liona,dzaba i mesi i ronaldo uvek ce biti plastikaneri.

Ben Dover

pre 3 godine

Blatiti Mesija i veličati Ronalda i obrnuto je najveća glupost. Dvojica od (da kažemo) desetorice najboljih igrača u istoriji ove igre.

ivannyc

pre 3 godine

Barsa je harala 15 godina,i to ostaje zapisano za vek i vekove ali oni su svoje zavrsili,oni sada rade isto sto i drugi,samo kupuju,bacaju pare,i slicno a tu oni nemaju sta da traze,oni su ovo sve napravili iz svoje akademije,to je ugasilo i to je to:)))

Tirkov

pre 3 godine

Ne bi me iznenadilo da zaista ode. Verujem da mu je prekipelo. Vec nekoliko godina barsa ide u totalno pogresnom smeru sa mnogo promasenih transfera i trenera, sve je bilo na njemu, odbrana i sredina terena odavno su trebali na remont . Ova uprava barselone je zasluzna za sve katastrofe koje su im se desile zadnjih godina i jos ce uspeti izgubiti Mesija. To ce biti veliki i marketinski udarac. U Interu ga cekamo rasirenih ruku. Kakav bi to tranfer bio ljudi moji. Hej, Mesi u Interu!? Hajmo Leo, crno-plava desetka te ceka. Barsa te vise ne zasluzuje!

Adriano_Galliani

pre 3 godine

Definitivno pravo vreme za odlazak, istina je da "kapetan ne napusta svoj brod kad tone", ali Barsa mora iz korena da se menja, on je u godinama i ne moze da ceka da sve opet krene od 0.
Prava stvar je da ode kod Gvardiole, on ga zna u dusu.
(makimaki, 16. avgust 2020 21:11)

On nije Zlatan pa da igra do 40. Fizika je neumoljiva, za njega je utakmica u produžecima takoreći. Treba da uživa još par godina a ne da juri besmislene trofeje u svetu koji se bori protiv korone. Karijeru treba da završi u Barsi. Ako im nije potreban, pravo penzija. Kakav Mančester nakon 20 godina sunčane Španije, pa nije poludeo?

makimaki

pre 3 godine

Definitivno pravo vreme za odlazak, istina je da "kapetan ne napusta svoj brod kad tone", ali Barsa mora iz korena da se menja, on je u godinama i ne moze da ceka da sve opet krene od 0.
Prava stvar je da ode kod Gvardiole, on ga zna u dusu.

boris

pre 3 godine

Sada treba da pokaze svu svoju velicinu,najlakse je otici i ostaviti ekipu kada joj je najteze,pokazati lojalnost i vernost klubu time sto ce ostati i vratiti barsu tamo gde joj je i mesto,na krovu evrope!

Cirkuzanti

pre 3 godine

Glavni i odgovorni za sunovrat Barselone - Lionel Mesi. Za decu, Barselonu pratim jos od 1998. Poslednjih par godina jedva se namolim da odgledam najvaznije utakmice, Mesi je totalno upropastio klub. Jedini razlog zbog kog Suarez i dalje sme da kroci na Nou Kamp je taj sto je Mesijev prijatelj. Nije ni za Barselonu B, ali ko sme da istera iz startne postave Mesijevog drugara? Od mes que un club, do smejurije zahvaljujuci kompleksima jednog odlicnog fudbalera, a loseg coveka...

Dzoni

pre 3 godine

Sada treba da pokaze svu svoju velicinu,najlakse je otici i ostaviti ekipu kada joj je najteze,pokazati lojalnost i vernost klubu time sto ce ostati i vratiti barsu tamo gde joj je i mesto,na krovu evrope!
(boris, 16. avgust 2020 21:31

Evo ga, samo sam cekao:)). Sad je izdajnik, beskicmenjak jer odlazi, nije lojalan,(tone ovaj brod godinama vec al je on tu bio citavo vreme) a do sad je bilo " nema hrabrosti da ode negde drugo i dokaze se" :)). Kakvi su ljudi to je cudo jedno. Doduse ovo nisu ljudi, nego klinci, al kako god. Dakle, evo vam ga, zeli da ide, zar niste to cekali, hteli da vidite? Ah ne, pardon, sad nije lojalan, nije veran, sad je odjednom to bitno:)). Jao jao, da vas nema , trebalo bi vas izmisliti...

Sretan

pre 3 godine

(Ronaldo, 16. avgust 2020 21:13)

Ne moze dobar lider biti neko ko se ne raduje timskom uspehu, neko ko psuje suigracima kada mu ne dodaju loptu, neko ko trazi od sudije da ponisti gol Benzemi kako bi njemu svirao penal i dao gol i da ne nabrajam dalje. Ramos je taj koji je bio lider i vođa tog Reala.

Ronaldo je dobar igrac ali neke stvari i njegovo ponašanje je zaista na niskoj razini.

A i pitanje je koliko bi Real osvojio tih LŠ da je tada bilo VARa

Car

pre 3 godine

(Nele, 16. avgust 2020 22:47)

Ronaldove zlatne lopte su jos sramotnije. Nakon svake zlatne lopte su se javljali treneri i novinari koji su govorili da nisu glasali za Ronalda nego za Mesija. Samo mu je zlatna lopta iz 2008 regularna. Kada je Modric dobio zlatnu loptu takodjer je bilo takvih izjava.

q

pre 3 godine

Messi ako ode u Inter, tada će Inter biti glavni favorit za osvajanje Scudetta, i jedan od favorita u Ligi Prvaka.

Nadam se da će do toga doći, pa da vidimo sraz Messija i Ronalda u Italiji, prije nego odu u penziju obojica.

Za Barcelonu bi to bila konačna odluka da se kreće s velikim remontom ekipe, i očekujem od njih da ponovo budu na vrhu za 2-3 godine, s novim mladim snagama, punim elana.

Nele

pre 3 godine

@Tirkov
Pa on dovodi i otpusta i trenere i igrace u Barseloni. Pricate da ne moze sam? Pogledajte tim Base i Juventusa bez Mesija i Ronalda. Barsa 30% jaca. I to da ne racunam Kutinja i slicne koje je Mesi licno oterao iz tima.
Neki pominju Liverlul? Klop to ne bi dozvolio. Mesi hoce da se pita za sve. A tu ni jedan ozbiljan trener ne moze da radi.
Kao veliki navijac Intera.. NIKAKO!! Nek ide da upropastava neke druge. A nas nek ostavi da rastemo. Vraticemo se tamo gde smo bili, na vrh Evrope ali bez njega.
I ne pominjite njegovih 6 Zlatnih lopti. Mene bi bilo sramota. Posle 4 od tih 6 su se javili treneri i trazili objasnjenje kako su njihovi glasovi otisli Mesiju kad oni nisu za njega glasali. UEFA se nikad nije oglasila povodom toga.

StigoNinja

pre 3 godine

Mesi je fudbalski genije i sigurno da nije najveci krivac za krizu u kojoj je Barsa vec godinama,gomilaju preskupe ofanzivne igrace,vezni red i odbrana su im katastrofa i odavno u godinama,razumljivo je da hoce da ode dok je jos na vrhuncu,ako ode u Inter stvarno trenutno tri najvece fudbalske svetske zvezde ce biti u jednoj ligi,ne znam samo ko ce onda uopste i pratiti La Ligu i derbije Barse i Reala

Zvrk

pre 3 godine

(Cirkuzanti, 16. avgust 2020 21:57)

I da odlučuje to ne znači da je on loš čovek samo radi toga. Mesi je već dosta puta pokazao i dokazao da ima veliko srce i da je human. Ukucaj na YouTubeu samo "Messi respect".

I malo si kontradiktoran. Napisao si da jedva zadnjih godina odgledas utakmice Barselone, a onda napises da Suarez nije ni za Barselona B. Kako znas i na osnovu čega si donio takav zaključak ako ne gledas utakmice Barselone?

Mnogo veći problem Barselone je sto im više od pola postave ima 30+ godina i sto se vuku na terenu kao babe.

Deki

pre 3 godine

Nigde on neće iz Barse, posebno u ovim godinama. Dobro on zna da samo uz Barsin stil igre je vrhunski fudbaler. Zato ga u reprezentaciji nema nigde, mada je i tamo najbolji.

Tema

pre 3 godine

Ma nema od toga nista nece on nidje. Samo je protiv uprave ionako je za nivu godinu dosao u sukob sa Abidalom i Bartomeuom. Jer ova uprava je dno dna usleli su klub da srozaju nisko sa dovodjenjem nekih igraca kojima tu nije mesto a enormno skupo su placeni. I postojeci kadar u prvih 11 je limitiran igraju na kredit i slepaju se uz Mesija. Sumnjam da ce sad pri kraju karijere menjati destinaciju i ici iz suncane Barselone tamo negde na ostrvo u kisoviti Mancester ili u gradu mide u Milanu. On je ikona kluba protiv je nekih igraca koji sa kvalitetim ne zasluzuju da nise dres Barse posle debakla i ocajne sezine bez ijednog trofeja. Mlada sveza krv i remont ekipw sa trenerom od autoriteta.

neutralni felš

pre 3 godine

ne verujem da zaista zeli da ode. ovim cinom zeli da isposluje ostavku ove uprave sto pre. idu izbori u septembru, sprema se la portina struja, tu priliku ceka xavi i ostale kolege reda pujol. veca je verovatnoca da bartomeu da ostavku nego da mesi zaista ode... sprema se puč. debakl protiv bajerna je najbolji povod. a uprava hoce da se izvuce tako sto ce da zrtvuje kiki setjena i par zrtvenih jaraca iz sportske direkcije.

Панчо

pre 3 godine

Ja ne mogu da zamislim Mesija u drugom klubu, ali dobro.
(Lari jastog, 16. avgust 2020 21:58)

Ја, евентуално, у неком из Аргентине, нигде у Европи.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Sta god da sad napravi ispast ce lose.

Ako ode, reci ce da samo stakori napustaju brod koji tone, ali da kapetan ostaje sa brodom.

Ako ostane, kakve sanse ima da u smiraju karijere s ovakvim pacijentima iz uprave koji ne mogu naci ni normalnog trenera osvoji nesto? To nesto je lp, naravno.

Kakav je to klub bio jbt. Da mi je 2011 netko rekao da ce u iducih 9 godina uzeti jednu jedinu lp- ne bih vjerovao.
Doslovno mu je nesposobna uprava/treneri unistila najbolji period karijere, nevjerojatno.

I sta sad?
S jedne strane bih volio da ostane i ipak izdominira...

S druge strane, zamislimo da ode u inter;
a u milanu ibra,
a u juveu kiki. Haha!
Koji cirkus bi to tek bio.

Plot twist: ibra ih izdominira obojicu i na kraju karijere osvoji zlatnu loptu. :D

Svima preporucujem intervju gorana vucevica sportskim novostima, ipak je on insajder. Sve objasnio.

legolas

pre 3 godine

Nigde on ne ide, karijeru zavrsava u Barsi.
Nisu ludi, pa da spadnu na nivo proseka.
Da su oformili tim, da funkcionišu par sezona sa smanjenom ulogom Mesija, pa i ajde, ovako oni se raspadnu kad ga nema na dve tri utakmice.
Bez novog uigranog kostura tima, tesko da ce da rizikuju potpunu rekonstrukciju, u najmanju ruku put u nepoznato ako on napusti ekipu.

kro-manjon

pre 3 godine

@Brokes - Sam se sebi odgovorio, sva trojica 350 000 000, jedan bio glavni igrač ATM, jedan Liverpoola koji vam je sad dao dva komada, treći zvezda u usponu. Vama nisi valjali zbog istog tog Messija jer od njega ne može da se igra, falile su još dve lopte na terenu.

Sreten Zujkic

pre 3 godine

Beskicmenjak je da ode posle onakvog poraza, da mu ta utakmica bude poslednja za Barsu. Verujem da je ovo samo pojacavanje pregovaracke pozicije, a ako ode stvarno mu ostaje mrlja na karijeri (mada je onakav poraz svakako mrlja u takvoj karijeri, ali s odlaskom joj i sam jos vise daje na znacaju)...

Tirkov

pre 3 godine

Ne bi me iznenadilo da zaista ode. Verujem da mu je prekipelo. Vec nekoliko godina barsa ide u totalno pogresnom smeru sa mnogo promasenih transfera i trenera, sve je bilo na njemu, odbrana i sredina terena odavno su trebali na remont . Ova uprava barselone je zasluzna za sve katastrofe koje su im se desile zadnjih godina i jos ce uspeti izgubiti Mesija. To ce biti veliki i marketinski udarac. U Interu ga cekamo rasirenih ruku. Kakav bi to tranfer bio ljudi moji. Hej, Mesi u Interu!? Hajmo Leo, crno-plava desetka te ceka. Barsa te vise ne zasluzuje!

Max

pre 3 godine

Čega kod se neki Bartomeu dohvati, upropasti. Što se tiče Mesija, Ronaldo je klasa iznad njega. I biće i veliki trener, a Mesija nigde biti neće.

Бабинџем

pre 3 godine

Меси је ненадокнадив, без њега се гасе. И даље је најбољи на свету али нико не може сам. Потребан му је један квалитетан плејмејкер да он може да се посвети нападу, не може и да креира и да игра шпица, то је неозбиљно. Остали нису лоши играчи (осим што су матори) али немају тренера који може да извуче најбоље из њих. Управа тотално неспособна, аматерска. Постоји озбиљан проблем између њих и играча, сад их је и Пике испрозивао, кад је рекао и за себе да треба да оде. У сваком случају, Барса не сме да га пусти јер бољег не могу да нађу.

kako da ne

pre 3 godine

@boris
Sta najlakse je ostaviti ekipu kad je najlosije? Pa covek ceka upravu i klub da rade nesto vec par godina. Par godina oni dovode neke Brajtvajte koji su igraci za Espanjol pa mozda ni to, a prodaju Nejmara. O cemu vi pricate? Jos govore ljudi ‘Mesi se sve pita’, pa da se Mesi pita sigurno ne bi prodao Nejmara, a doveo Brajvajta, Arnolda i sta znam koga.

StigoNinja

pre 3 godine

Mesi je fudbalski genije i sigurno da nije najveci krivac za krizu u kojoj je Barsa vec godinama,gomilaju preskupe ofanzivne igrace,vezni red i odbrana su im katastrofa i odavno u godinama,razumljivo je da hoce da ode dok je jos na vrhuncu,ako ode u Inter stvarno trenutno tri najvece fudbalske svetske zvezde ce biti u jednoj ligi,ne znam samo ko ce onda uopste i pratiti La Ligu i derbije Barse i Reala

BOSS

pre 3 godine

Ako.otidje Messi iduce sezone ce im grcevita borba za 4 mjesto,da ne pricamo sto drugo...
Covjek im da najvise golova,ima najvise asistencija i neki bi da ga prodaju.
Barseloni je najveci problem sto dovodi trenere sa pijace,manje vise ljudi sa voca i povrca dodju da vode Barselonu.

Srpkinja

pre 3 godine

Ne verujem da ce napustiti klub. Barselona ima losu odbranu. I opet kazem....Mesi je mozda najbolji fudbaler ali kad nema orave lopte za njega on kao da nije na terenu.

optimus

pre 3 godine

Kad Barsa pobedi, on je carobnjak, kad izgube, on nema s’kim. Bio je najgori igrac protiv Bajerna, jedan udarac, ne ucestvuje u odbrani. Covek je zadnji gol dao u gostima u nokaut fazi 2013. Protiv Liverpula, Rome, Atletika, Bajerna, nigde ga nema. Od svoja 23-24 pogotka, 20ak je dao ekipama ispod 10 mesta.

gradjanin

pre 3 godine

Mesi ne moze nigde dugde da igra osim u Barseloni. Narocito ne sada sa 33 godine. Bide li u ovim gofimana otisao negde, momentalno odlazi u fudbalsku smrt. Ako je i zeleo negde drugde da ode, onda je to trebao uraditi pre pet-sest godina. Mada da je to uradio tada ne bi bio ni problizno ovom Mesiju kakav je bio u Barsi. Zna on to vrlo dobro, i zato i nije smeo nigde da ode.

Darko

pre 3 godine

Kukavica. Mesi nike kriv zbog loše odbrane? Istina. Ali Mesi jeste kriv što nije postigao ni jedan gol niti je napravio šansu. Odbrana nije uradila svoj posao, ali nije ni Mesi. Da me ne shvate pogrepno, Mesi nije trebao da da 7 komada, ali je mogao makar 1.

Sasa

pre 3 godine

A šta ako pređe baš u Bajern?
(Đole, 16. avgust 2020 23:09) # Link komentara

Naucice da broji do osam, a nece biti potrebe za doprinosom.

John Terry

pre 3 godine

Ako je ovo tacno, on je izuzetno sebicna osoba. Barsa ga vec nekoliko godina trpi i daje mu postovanje koje odavno ne zasluzuje. Bar tri sezone on igra slabo vec. Mogli su odavno da ga prodaju, neki som bi se upecao da ga uzme za 100 miliona kao Ronalada Juve, i da krenu u izgradnju novog tima. Oni su ga ispostovali. I sad matorac se nadurio jer tim u kom je on alfa i omega nije osvojio nista. Jadnik.

tiberije

pre 3 godine

Nema mu Inijeste i Xavija da mu donose trofeje s on da ubira zasluge
Jedan od najgorih kapitena u istoriji Barse kad se samo setim Pujola

samo kazem

pre 3 godine

Cirkuzantu, ako se Mesi za sve pita, kako to da je Nejmar, njegov veliki prijatelj, otisao iz Barselone?
(hm, 16. avgust 2020 23:07)

ko ti je rekao da je nejmar njegov veliki prikatelj ja ih nigde zajedno nisam video.

to sto mediji pisu to su placene novine od menadzera da nejmaru dizu cenu.

DelijaMomak

pre 3 godine

Svake godine isto, odlazi Mesi, odlazi Ronaldo, na kraju samo veca plata. Price za klince koji se loze na ovakve vesti.
(tyuiop, 16. avgust 2020 20:56)
Logično je...Barseloni se više isplati da ode samo Messi.

kiki

pre 3 godine

(optimus, 17. avgust 2020 09:17)

Pomesao si Mesija sa Ronaldom. Kad Real/Juventus pobede, on je najbolji, kad izgube, on nema sa kime da igra. Logika fanova Ronalda.

A Mesi je zadnji gol dao u gostima u nokaut fazi 2018 protiv Celzija. Davao je golove i Arsenalu, Sitiju itd sve od te 2013 godine

Ronalda protiv Liverpula, Atletika u finalima, Bajerna, Sitija, Liona prva utakmica nigde ga nema, i da ne nabrajam dalje. Bolje nemoj o tome.

A Mesi je u LŠ gotov pola svojih golova dao u nokaut fazi. I davao je vecinom golove samo protiv najjacih klubova u to vreme. Reala, Junajteda, Liverpula, Milana, Arsenala i da ne nabrajam dalje. Dovoljno je samo pogledati statistiku iz cetrtfinala. Od slabijih klubova Mesi je dao samo 1 gol Sahtjoru, a Ronaldo 11 protiv Porta, Apoela, Ajaxa, Galatesaraj i Volfsburga.

Protiv najjacih klubova Mesi je dao vise golova od Ronalda u nokaut fazi.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Волио бих да оде коначно и да до краја каријере игра у бар још једном великом клубу. Да игра у Ливерпулу.

kiki

pre 3 godine

(optimus, 17. avgust 2020 13:25

Kakve veze ima koga si citirao? Ja samo govorim ono sto fanovi Ronalda pisu. Uvek su svi drugi krivi samo Ronaldo nije. Koliko se samo pljuvao onaj Iguain dok je igrao za Real, a branite ga kada promasuje zicere za Argentinu.

Ja znam da je Ronaldo dao vise golova u nokaut fazi ali protiv kojih klubova? Jel Mesi kriv sto je vecinom dobijao najjace klubove prilikom zreba dok je Ronaldo samo u cetvrtfinalima zabio 11 komada protiv Porta, Apoela, Ajaxa, Galatesaraj i Volfsburga. Mesi samo 1 protiv Sahtjora.

Koliko je golova Mesi dao u nokaut fazi protiv najjacih klubova, a koliko Ronaldo? To ja tebe pitam :)

I sta je Ronaldo postigao u LŠ u periodu od 2009 do 2015 godine? Dok je neko za to vreme osvojio 3 LŠ.

I koliko je samo Mesi u LŠ dao golova Nojeru, Kasiljasu, Alisonu, Cehu i Bufonu, Van der Saru itd? Svakom od ovih golmana je dao barem 2-3 gola. Znas li ti ikako da Mesi u svojoj karijeri u LŠ nije davao golove jedino Kazanu, Benfiku, Atletiku, Interu i Udinezeu? Protiv svih ostalih klubova je dao barem 1 gol.

I kako Mesi nije prosao cetvrtfinale 5 godina, kada je ispao prosle sezone u polufinalu? Pricas nesto o Mesiju, a Ronaldo nakon Reala i nakon 3 LŠ sada ispada od Liona i Ajaksa u cevrtfinalu i osminifinala? Nema vise Modrica, Krosa, Benzeme da mu prave 10 zicera po utakmici zar ne? A ni sudija jer sada ima VAR.

A da je bruka, jeste

pre 3 godine

Mesi je Barselona voleo on to sad il ne. Ako ode propadce vise nego ikad sa Barsom. Drug, ptpisujem da on sebe vidi u barselooni kao funk inorganic I love 💗💗era do penzije. Mada nisam se cuo sa covekom tako da nije za sigurno.

optimus

pre 3 godine

Kiki@ zaboravio sam da naglasim da sam citirao Ronalda Nazaria. To je on izjavio, ali ti si veci strucnjak od njega. Mrzi me da ti pisem ovde, a ne moze slika da se zakaci, da ti objasnim kakve si nebuloze napisao o tome ko je uspesniji u nokaut fazi. Pa carobnjak nije prosao cetvrt finale 5 godina. Za to vreme je neko 3 sklempa podigao. Samo Nojeru, Oblaku i Bufonu dao 10 golova od cetvrt do finala.

singularitet

pre 3 godine

ko ti je rekao da je nejmar njegov veliki prikatelj ja ih nigde zajedno nisam video.

to sto mediji pisu to su placene novine od menadzera da nejmaru dizu cenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo kazem, 17. avgust 2020 00:57

Znaci kod tebe tako funcionise logika? Prijateljstvo izmedju Mesija i Nejmara je samo prica, dok teorija da Mesi bira igrace i trenere je apsolutna istina, a dokaza nigde? Verovatno svoj IQ meris toplomerom?

Djordje NS

pre 3 godine

This is the difference between Messi and Ronaldo
● Ronaldo left United after winning 3 leagues titles in a row. He left Madrid after winning 3 UCL in a row.
Barca conceded 8 goals again Bayern and Messi want to leave
● Ronaldo motivates his team mates no matter how many goals they are down with but Messi becomes dull when his team is down. The time the team needs the most motivation he himself will be dull
● Ronaldo fights to the end whether on the pitch or outside the pitch. Messi doesn't put himself in the game when the team is down by more goals especially in UCL
● During an international final Ronaldo got hurt and was substituted yet still he kept on pushing outside the pitch but Messi will just hold his waste and bend down
● Ronaldo is a leader of men and Messi is a follower of a leader
● Messi is a playmaker and a goalscorer buh Ronaldo is just a goalscorer. Because of his age he doesn't play as a playmaker anymore.
● Messi has the talent but Ronaldo is a hard worker
Messi and Ronaldo are both great players

Cirkuzanti

pre 3 godine

Glavni i odgovorni za sunovrat Barselone - Lionel Mesi. Za decu, Barselonu pratim jos od 1998. Poslednjih par godina jedva se namolim da odgledam najvaznije utakmice, Mesi je totalno upropastio klub. Jedini razlog zbog kog Suarez i dalje sme da kroci na Nou Kamp je taj sto je Mesijev prijatelj. Nije ni za Barselonu B, ali ko sme da istera iz startne postave Mesijevog drugara? Od mes que un club, do smejurije zahvaljujuci kompleksima jednog odlicnog fudbalera, a loseg coveka...

Max

pre 3 godine

Čega kod se neki Bartomeu dohvati, upropasti. Što se tiče Mesija, Ronaldo je klasa iznad njega. I biće i veliki trener, a Mesija nigde biti neće.

Car

pre 3 godine

(Nele, 16. avgust 2020 22:47)

Ronaldove zlatne lopte su jos sramotnije. Nakon svake zlatne lopte su se javljali treneri i novinari koji su govorili da nisu glasali za Ronalda nego za Mesija. Samo mu je zlatna lopta iz 2008 regularna. Kada je Modric dobio zlatnu loptu takodjer je bilo takvih izjava.

boris

pre 3 godine

Sada treba da pokaze svu svoju velicinu,najlakse je otici i ostaviti ekipu kada joj je najteze,pokazati lojalnost i vernost klubu time sto ce ostati i vratiti barsu tamo gde joj je i mesto,na krovu evrope!

Nele

pre 3 godine

@Tirkov
Pa on dovodi i otpusta i trenere i igrace u Barseloni. Pricate da ne moze sam? Pogledajte tim Base i Juventusa bez Mesija i Ronalda. Barsa 30% jaca. I to da ne racunam Kutinja i slicne koje je Mesi licno oterao iz tima.
Neki pominju Liverlul? Klop to ne bi dozvolio. Mesi hoce da se pita za sve. A tu ni jedan ozbiljan trener ne moze da radi.
Kao veliki navijac Intera.. NIKAKO!! Nek ide da upropastava neke druge. A nas nek ostavi da rastemo. Vraticemo se tamo gde smo bili, na vrh Evrope ali bez njega.
I ne pominjite njegovih 6 Zlatnih lopti. Mene bi bilo sramota. Posle 4 od tih 6 su se javili treneri i trazili objasnjenje kako su njihovi glasovi otisli Mesiju kad oni nisu za njega glasali. UEFA se nikad nije oglasila povodom toga.

Sreten Zujkic

pre 3 godine

Beskicmenjak je da ode posle onakvog poraza, da mu ta utakmica bude poslednja za Barsu. Verujem da je ovo samo pojacavanje pregovaracke pozicije, a ako ode stvarno mu ostaje mrlja na karijeri (mada je onakav poraz svakako mrlja u takvoj karijeri, ali s odlaskom joj i sam jos vise daje na znacaju)...

алал вера

pre 3 godine

Није Меси постао већи од клуба него је управа не способна и вероватно лоповска само кад клуб има стотине милиона који милион се не примети...

Бабинџем

pre 3 godine

Меси је ненадокнадив, без њега се гасе. И даље је најбољи на свету али нико не може сам. Потребан му је један квалитетан плејмејкер да он може да се посвети нападу, не може и да креира и да игра шпица, то је неозбиљно. Остали нису лоши играчи (осим што су матори) али немају тренера који може да извуче најбоље из њих. Управа тотално неспособна, аматерска. Постоји озбиљан проблем између њих и играча, сад их је и Пике испрозивао, кад је рекао и за себе да треба да оде. У сваком случају, Барса не сме да га пусти јер бољег не могу да нађу.

Sretan

pre 3 godine

(Ronaldo, 16. avgust 2020 21:13)

Ne moze dobar lider biti neko ko se ne raduje timskom uspehu, neko ko psuje suigracima kada mu ne dodaju loptu, neko ko trazi od sudije da ponisti gol Benzemi kako bi njemu svirao penal i dao gol i da ne nabrajam dalje. Ramos je taj koji je bio lider i vođa tog Reala.

Ronaldo je dobar igrac ali neke stvari i njegovo ponašanje je zaista na niskoj razini.

A i pitanje je koliko bi Real osvojio tih LŠ da je tada bilo VARa

Deki

pre 3 godine

Nigde on neće iz Barse, posebno u ovim godinama. Dobro on zna da samo uz Barsin stil igre je vrhunski fudbaler. Zato ga u reprezentaciji nema nigde, mada je i tamo najbolji.

gradjanin

pre 3 godine

Mesi ne moze nigde dugde da igra osim u Barseloni. Narocito ne sada sa 33 godine. Bide li u ovim gofimana otisao negde, momentalno odlazi u fudbalsku smrt. Ako je i zeleo negde drugde da ode, onda je to trebao uraditi pre pet-sest godina. Mada da je to uradio tada ne bi bio ni problizno ovom Mesiju kakav je bio u Barsi. Zna on to vrlo dobro, i zato i nije smeo nigde da ode.

Srpkinja

pre 3 godine

Ne verujem da ce napustiti klub. Barselona ima losu odbranu. I opet kazem....Mesi je mozda najbolji fudbaler ali kad nema orave lopte za njega on kao da nije na terenu.

Borkes

pre 3 godine

Ovo je klasican pritisak na upravu. Svi znamo da je u losim odnosima sa njima. Grizman, Kutinjo, Dembele zajedno 350.000.000 evra, a nista nisu pokazali, dok u drugim klubovima dobro igraju. Ne verujem da ce otici.

John Terry

pre 3 godine

Ako je ovo tacno, on je izuzetno sebicna osoba. Barsa ga vec nekoliko godina trpi i daje mu postovanje koje odavno ne zasluzuje. Bar tri sezone on igra slabo vec. Mogli su odavno da ga prodaju, neki som bi se upecao da ga uzme za 100 miliona kao Ronalada Juve, i da krenu u izgradnju novog tima. Oni su ga ispostovali. I sad matorac se nadurio jer tim u kom je on alfa i omega nije osvojio nista. Jadnik.

Tirkov

pre 3 godine

Ne bi me iznenadilo da zaista ode. Verujem da mu je prekipelo. Vec nekoliko godina barsa ide u totalno pogresnom smeru sa mnogo promasenih transfera i trenera, sve je bilo na njemu, odbrana i sredina terena odavno su trebali na remont . Ova uprava barselone je zasluzna za sve katastrofe koje su im se desile zadnjih godina i jos ce uspeti izgubiti Mesija. To ce biti veliki i marketinski udarac. U Interu ga cekamo rasirenih ruku. Kakav bi to tranfer bio ljudi moji. Hej, Mesi u Interu!? Hajmo Leo, crno-plava desetka te ceka. Barsa te vise ne zasluzuje!

John Snow

pre 3 godine

Mislim da bi to bio pravi potez. Koliko im donosi koristi, toliko im i steti. Postao je veci od kluba, sto nikako ne moze biti dobro i normalno. Ima 33 godine.. Treba dobro da ga unovce i dobro uloze. Imaju dosta dobrih igraca koji su senka u Barseloni. Mesijev udeo u tome je veliki (bar prema medijima). Treba preseci i krenuti dalje, jer vec trecu godinu zaredom dobijaju samar u LS. I jos uvek su puni sabe uz pricu da imaju Mesija. Vidim kako su prosli zbog toga.. Sportski pozdrav..

Tirkov

pre 3 godine

Ne bi me iznenadilo da zaista ode. Verujem da mu je prekipelo. Vec nekoliko godina barsa ide u totalno pogresnom smeru sa mnogo promasenih transfera i trenera, sve je bilo na njemu, odbrana i sredina terena odavno su trebali na remont . Ova uprava barselone je zasluzna za sve katastrofe koje su im se desile zadnjih godina i jos ce uspeti izgubiti Mesija. To ce biti veliki i marketinski udarac. U Interu ga cekamo rasirenih ruku. Kakav bi to tranfer bio ljudi moji. Hej, Mesi u Interu!? Hajmo Leo, crno-plava desetka te ceka. Barsa te vise ne zasluzuje!

tiberije

pre 3 godine

Nema mu Inijeste i Xavija da mu donose trofeje s on da ubira zasluge
Jedan od najgorih kapitena u istoriji Barse kad se samo setim Pujola

makimaki

pre 3 godine

Definitivno pravo vreme za odlazak, istina je da "kapetan ne napusta svoj brod kad tone", ali Barsa mora iz korena da se menja, on je u godinama i ne moze da ceka da sve opet krene od 0.
Prava stvar je da ode kod Gvardiole, on ga zna u dusu.

legolas

pre 3 godine

Nigde on ne ide, karijeru zavrsava u Barsi.
Nisu ludi, pa da spadnu na nivo proseka.
Da su oformili tim, da funkcionišu par sezona sa smanjenom ulogom Mesija, pa i ajde, ovako oni se raspadnu kad ga nema na dve tri utakmice.
Bez novog uigranog kostura tima, tesko da ce da rizikuju potpunu rekonstrukciju, u najmanju ruku put u nepoznato ako on napusti ekipu.

Djordje P

pre 3 godine

Medju najboljim igracima ikada - pored njega ostali kao da su usporeni snimak, ali uvek me je nerviralo sto se premalo vaznosti davalo Caviju i Inijesti u onoj magicnoj Barsi. Inijesta je morao da osvoji nagradu za najboljeg igraca 2010. kada je, osim sto je dirigovao napad Barse koja je sve poosvajala, jos i osvojio SP i cak dao i jedini gol u finalu!

kro-manjon

pre 3 godine

@Brokes - Sam se sebi odgovorio, sva trojica 350 000 000, jedan bio glavni igrač ATM, jedan Liverpoola koji vam je sad dao dva komada, treći zvezda u usponu. Vama nisi valjali zbog istog tog Messija jer od njega ne može da se igra, falile su još dve lopte na terenu.

optimus

pre 3 godine

Kad Barsa pobedi, on je carobnjak, kad izgube, on nema s’kim. Bio je najgori igrac protiv Bajerna, jedan udarac, ne ucestvuje u odbrani. Covek je zadnji gol dao u gostima u nokaut fazi 2013. Protiv Liverpula, Rome, Atletika, Bajerna, nigde ga nema. Od svoja 23-24 pogotka, 20ak je dao ekipama ispod 10 mesta.

StigoNinja

pre 3 godine

Mesi je fudbalski genije i sigurno da nije najveci krivac za krizu u kojoj je Barsa vec godinama,gomilaju preskupe ofanzivne igrace,vezni red i odbrana su im katastrofa i odavno u godinama,razumljivo je da hoce da ode dok je jos na vrhuncu,ako ode u Inter stvarno trenutno tri najvece fudbalske svetske zvezde ce biti u jednoj ligi,ne znam samo ko ce onda uopste i pratiti La Ligu i derbije Barse i Reala

Krle

pre 3 godine

Idi kod gvardiole jadan je skrco samo preko milljardu evra na pojacanja od kad je u sitiju,a i dalje ne moze da pobedi sedmi tim smesne francuske lige,samo onaj baletan sterling koji je jedan od najveci foliranata i simulanata u istoriji fudbala i koje je neverovatan talenat za skokove u vodu ima vecu platu od celog liona,dzaba i mesi i ronaldo uvek ce biti plastikaneri.

q

pre 3 godine

Messi ako ode u Inter, tada će Inter biti glavni favorit za osvajanje Scudetta, i jedan od favorita u Ligi Prvaka.

Nadam se da će do toga doći, pa da vidimo sraz Messija i Ronalda u Italiji, prije nego odu u penziju obojica.

Za Barcelonu bi to bila konačna odluka da se kreće s velikim remontom ekipe, i očekujem od njih da ponovo budu na vrhu za 2-3 godine, s novim mladim snagama, punim elana.

ivannyc

pre 3 godine

Barsa je harala 15 godina,i to ostaje zapisano za vek i vekove ali oni su svoje zavrsili,oni sada rade isto sto i drugi,samo kupuju,bacaju pare,i slicno a tu oni nemaju sta da traze,oni su ovo sve napravili iz svoje akademije,to je ugasilo i to je to:)))

Sasa

pre 3 godine

A šta ako pređe baš u Bajern?
(Đole, 16. avgust 2020 23:09) # Link komentara

Naucice da broji do osam, a nece biti potrebe za doprinosom.

Панчо

pre 3 godine

Ja ne mogu da zamislim Mesija u drugom klubu, ali dobro.
(Lari jastog, 16. avgust 2020 21:58)

Ја, евентуално, у неком из Аргентине, нигде у Европи.

Tema

pre 3 godine

Ma nema od toga nista nece on nidje. Samo je protiv uprave ionako je za nivu godinu dosao u sukob sa Abidalom i Bartomeuom. Jer ova uprava je dno dna usleli su klub da srozaju nisko sa dovodjenjem nekih igraca kojima tu nije mesto a enormno skupo su placeni. I postojeci kadar u prvih 11 je limitiran igraju na kredit i slepaju se uz Mesija. Sumnjam da ce sad pri kraju karijere menjati destinaciju i ici iz suncane Barselone tamo negde na ostrvo u kisoviti Mancester ili u gradu mide u Milanu. On je ikona kluba protiv je nekih igraca koji sa kvalitetim ne zasluzuju da nise dres Barse posle debakla i ocajne sezine bez ijednog trofeja. Mlada sveza krv i remont ekipw sa trenerom od autoriteta.

Igor

pre 3 godine

Svakoj eri dodje kraj, pa i ovoj Barsinoj sa Mesijem. Bio je to tim za legendu, igra i rezultati. Jedan od najboljih ikada. Barsa je uvek imala igraca koji nosi neku eru. Ja pratim od ere Ronalda, sa Figom, pa Rivaldo, Ronaldinjo, Mesi. Uvek je imala nekog carobnjaka oko kog je gradila igru. Bez toga, nema ni ovakve Barse. Ne znam da li imaju nekog takvog igraca na vidiku, ali ako nemaju, ceka ih kriza dok se ne pojavi...

StigoNinja

pre 3 godine

Mesi je fudbalski genije i sigurno da nije najveci krivac za krizu u kojoj je Barsa vec godinama,gomilaju preskupe ofanzivne igrace,vezni red i odbrana su im katastrofa i odavno u godinama,razumljivo je da hoce da ode dok je jos na vrhuncu,ako ode u Inter stvarno trenutno tri najvece fudbalske svetske zvezde ce biti u jednoj ligi,ne znam samo ko ce onda uopste i pratiti La Ligu i derbije Barse i Reala

Ben Dover

pre 3 godine

Blatiti Mesija i veličati Ronalda i obrnuto je najveća glupost. Dvojica od (da kažemo) desetorice najboljih igrača u istoriji ove igre.

Zvrk

pre 3 godine

(Cirkuzanti, 16. avgust 2020 21:57)

I da odlučuje to ne znači da je on loš čovek samo radi toga. Mesi je već dosta puta pokazao i dokazao da ima veliko srce i da je human. Ukucaj na YouTubeu samo "Messi respect".

I malo si kontradiktoran. Napisao si da jedva zadnjih godina odgledas utakmice Barselone, a onda napises da Suarez nije ni za Barselona B. Kako znas i na osnovu čega si donio takav zaključak ako ne gledas utakmice Barselone?

Mnogo veći problem Barselone je sto im više od pola postave ima 30+ godina i sto se vuku na terenu kao babe.

Darko

pre 3 godine

Kukavica. Mesi nike kriv zbog loše odbrane? Istina. Ali Mesi jeste kriv što nije postigao ni jedan gol niti je napravio šansu. Odbrana nije uradila svoj posao, ali nije ni Mesi. Da me ne shvate pogrepno, Mesi nije trebao da da 7 komada, ali je mogao makar 1.

kako da ne

pre 3 godine

@boris
Sta najlakse je ostaviti ekipu kad je najlosije? Pa covek ceka upravu i klub da rade nesto vec par godina. Par godina oni dovode neke Brajtvajte koji su igraci za Espanjol pa mozda ni to, a prodaju Nejmara. O cemu vi pricate? Jos govore ljudi ‘Mesi se sve pita’, pa da se Mesi pita sigurno ne bi prodao Nejmara, a doveo Brajvajta, Arnolda i sta znam koga.

sifra Piralen i male veverice

pre 3 godine

Borac Banja Luka ..slican dres kao barsa , orden odma , i neogranicen broj tendera do kraja zivota .. samo lud bi odbio

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Sta god da sad napravi ispast ce lose.

Ako ode, reci ce da samo stakori napustaju brod koji tone, ali da kapetan ostaje sa brodom.

Ako ostane, kakve sanse ima da u smiraju karijere s ovakvim pacijentima iz uprave koji ne mogu naci ni normalnog trenera osvoji nesto? To nesto je lp, naravno.

Kakav je to klub bio jbt. Da mi je 2011 netko rekao da ce u iducih 9 godina uzeti jednu jedinu lp- ne bih vjerovao.
Doslovno mu je nesposobna uprava/treneri unistila najbolji period karijere, nevjerojatno.

I sta sad?
S jedne strane bih volio da ostane i ipak izdominira...

S druge strane, zamislimo da ode u inter;
a u milanu ibra,
a u juveu kiki. Haha!
Koji cirkus bi to tek bio.

Plot twist: ibra ih izdominira obojicu i na kraju karijere osvoji zlatnu loptu. :D

Svima preporucujem intervju gorana vucevica sportskim novostima, ipak je on insajder. Sve objasnio.

Adriano_Galliani

pre 3 godine

Definitivno pravo vreme za odlazak, istina je da "kapetan ne napusta svoj brod kad tone", ali Barsa mora iz korena da se menja, on je u godinama i ne moze da ceka da sve opet krene od 0.
Prava stvar je da ode kod Gvardiole, on ga zna u dusu.
(makimaki, 16. avgust 2020 21:11)

On nije Zlatan pa da igra do 40. Fizika je neumoljiva, za njega je utakmica u produžecima takoreći. Treba da uživa još par godina a ne da juri besmislene trofeje u svetu koji se bori protiv korone. Karijeru treba da završi u Barsi. Ako im nije potreban, pravo penzija. Kakav Mančester nakon 20 godina sunčane Španije, pa nije poludeo?

Dzoni

pre 3 godine

Sada treba da pokaze svu svoju velicinu,najlakse je otici i ostaviti ekipu kada joj je najteze,pokazati lojalnost i vernost klubu time sto ce ostati i vratiti barsu tamo gde joj je i mesto,na krovu evrope!
(boris, 16. avgust 2020 21:31

Evo ga, samo sam cekao:)). Sad je izdajnik, beskicmenjak jer odlazi, nije lojalan,(tone ovaj brod godinama vec al je on tu bio citavo vreme) a do sad je bilo " nema hrabrosti da ode negde drugo i dokaze se" :)). Kakvi su ljudi to je cudo jedno. Doduse ovo nisu ljudi, nego klinci, al kako god. Dakle, evo vam ga, zeli da ide, zar niste to cekali, hteli da vidite? Ah ne, pardon, sad nije lojalan, nije veran, sad je odjednom to bitno:)). Jao jao, da vas nema , trebalo bi vas izmisliti...

samo kazem

pre 3 godine

Cirkuzantu, ako se Mesi za sve pita, kako to da je Nejmar, njegov veliki prijatelj, otisao iz Barselone?
(hm, 16. avgust 2020 23:07)

ko ti je rekao da je nejmar njegov veliki prikatelj ja ih nigde zajedno nisam video.

to sto mediji pisu to su placene novine od menadzera da nejmaru dizu cenu.

A da je bruka, jeste

pre 3 godine

Mesi je Barselona voleo on to sad il ne. Ako ode propadce vise nego ikad sa Barsom. Drug, ptpisujem da on sebe vidi u barselooni kao funk inorganic I love 💗💗era do penzije. Mada nisam se cuo sa covekom tako da nije za sigurno.

neutralni felš

pre 3 godine

ne verujem da zaista zeli da ode. ovim cinom zeli da isposluje ostavku ove uprave sto pre. idu izbori u septembru, sprema se la portina struja, tu priliku ceka xavi i ostale kolege reda pujol. veca je verovatnoca da bartomeu da ostavku nego da mesi zaista ode... sprema se puč. debakl protiv bajerna je najbolji povod. a uprava hoce da se izvuce tako sto ce da zrtvuje kiki setjena i par zrtvenih jaraca iz sportske direkcije.

kiki

pre 3 godine

(optimus, 17. avgust 2020 09:17)

Pomesao si Mesija sa Ronaldom. Kad Real/Juventus pobede, on je najbolji, kad izgube, on nema sa kime da igra. Logika fanova Ronalda.

A Mesi je zadnji gol dao u gostima u nokaut fazi 2018 protiv Celzija. Davao je golove i Arsenalu, Sitiju itd sve od te 2013 godine

Ronalda protiv Liverpula, Atletika u finalima, Bajerna, Sitija, Liona prva utakmica nigde ga nema, i da ne nabrajam dalje. Bolje nemoj o tome.

A Mesi je u LŠ gotov pola svojih golova dao u nokaut fazi. I davao je vecinom golove samo protiv najjacih klubova u to vreme. Reala, Junajteda, Liverpula, Milana, Arsenala i da ne nabrajam dalje. Dovoljno je samo pogledati statistiku iz cetrtfinala. Od slabijih klubova Mesi je dao samo 1 gol Sahtjoru, a Ronaldo 11 protiv Porta, Apoela, Ajaxa, Galatesaraj i Volfsburga.

Protiv najjacih klubova Mesi je dao vise golova od Ronalda u nokaut fazi.

BOSS

pre 3 godine

Ako.otidje Messi iduce sezone ce im grcevita borba za 4 mjesto,da ne pricamo sto drugo...
Covjek im da najvise golova,ima najvise asistencija i neki bi da ga prodaju.
Barseloni je najveci problem sto dovodi trenere sa pijace,manje vise ljudi sa voca i povrca dodju da vode Barselonu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Волио бих да оде коначно и да до краја каријере игра у бар још једном великом клубу. Да игра у Ливерпулу.

DelijaMomak

pre 3 godine

Svake godine isto, odlazi Mesi, odlazi Ronaldo, na kraju samo veca plata. Price za klince koji se loze na ovakve vesti.
(tyuiop, 16. avgust 2020 20:56)
Logično je...Barseloni se više isplati da ode samo Messi.

singularitet

pre 3 godine

ko ti je rekao da je nejmar njegov veliki prikatelj ja ih nigde zajedno nisam video.

to sto mediji pisu to su placene novine od menadzera da nejmaru dizu cenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo kazem, 17. avgust 2020 00:57

Znaci kod tebe tako funcionise logika? Prijateljstvo izmedju Mesija i Nejmara je samo prica, dok teorija da Mesi bira igrace i trenere je apsolutna istina, a dokaza nigde? Verovatno svoj IQ meris toplomerom?

kiki

pre 3 godine

(optimus, 17. avgust 2020 13:25

Kakve veze ima koga si citirao? Ja samo govorim ono sto fanovi Ronalda pisu. Uvek su svi drugi krivi samo Ronaldo nije. Koliko se samo pljuvao onaj Iguain dok je igrao za Real, a branite ga kada promasuje zicere za Argentinu.

Ja znam da je Ronaldo dao vise golova u nokaut fazi ali protiv kojih klubova? Jel Mesi kriv sto je vecinom dobijao najjace klubove prilikom zreba dok je Ronaldo samo u cetvrtfinalima zabio 11 komada protiv Porta, Apoela, Ajaxa, Galatesaraj i Volfsburga. Mesi samo 1 protiv Sahtjora.

Koliko je golova Mesi dao u nokaut fazi protiv najjacih klubova, a koliko Ronaldo? To ja tebe pitam :)

I sta je Ronaldo postigao u LŠ u periodu od 2009 do 2015 godine? Dok je neko za to vreme osvojio 3 LŠ.

I koliko je samo Mesi u LŠ dao golova Nojeru, Kasiljasu, Alisonu, Cehu i Bufonu, Van der Saru itd? Svakom od ovih golmana je dao barem 2-3 gola. Znas li ti ikako da Mesi u svojoj karijeri u LŠ nije davao golove jedino Kazanu, Benfiku, Atletiku, Interu i Udinezeu? Protiv svih ostalih klubova je dao barem 1 gol.

I kako Mesi nije prosao cetvrtfinale 5 godina, kada je ispao prosle sezone u polufinalu? Pricas nesto o Mesiju, a Ronaldo nakon Reala i nakon 3 LŠ sada ispada od Liona i Ajaksa u cevrtfinalu i osminifinala? Nema vise Modrica, Krosa, Benzeme da mu prave 10 zicera po utakmici zar ne? A ni sudija jer sada ima VAR.

Djordje NS

pre 3 godine

This is the difference between Messi and Ronaldo
● Ronaldo left United after winning 3 leagues titles in a row. He left Madrid after winning 3 UCL in a row.
Barca conceded 8 goals again Bayern and Messi want to leave
● Ronaldo motivates his team mates no matter how many goals they are down with but Messi becomes dull when his team is down. The time the team needs the most motivation he himself will be dull
● Ronaldo fights to the end whether on the pitch or outside the pitch. Messi doesn't put himself in the game when the team is down by more goals especially in UCL
● During an international final Ronaldo got hurt and was substituted yet still he kept on pushing outside the pitch but Messi will just hold his waste and bend down
● Ronaldo is a leader of men and Messi is a follower of a leader
● Messi is a playmaker and a goalscorer buh Ronaldo is just a goalscorer. Because of his age he doesn't play as a playmaker anymore.
● Messi has the talent but Ronaldo is a hard worker
Messi and Ronaldo are both great players

optimus

pre 3 godine

Kiki@ zaboravio sam da naglasim da sam citirao Ronalda Nazaria. To je on izjavio, ali ti si veci strucnjak od njega. Mrzi me da ti pisem ovde, a ne moze slika da se zakaci, da ti objasnim kakve si nebuloze napisao o tome ko je uspesniji u nokaut fazi. Pa carobnjak nije prosao cetvrt finale 5 godina. Za to vreme je neko 3 sklempa podigao. Samo Nojeru, Oblaku i Bufonu dao 10 golova od cetvrt do finala.