Fudbal 308

Subota, 15.08.2020.

20:10

Novo iznenađenje – Lion šokirao Siti i plasirao se u polufinale! VIDEO

Lion je u polufinalu Lige šampiona!

Novo iznenaðenje – Lion šokirao Siti i plasirao se u polufinale! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

308 Komentari

Sortiraj po:

don

pre 3 godine

Blue Fortress

Da. To su činjenice. Kao što je činjenica da su racionalnije trošili i da su imali neke od najboljih igrača sveta u to vreme. Jednog Murinja iz prvog mandata, pa i iz drugog, da se ne lažemo. Međutim, paralela zbog koje sam poistovetio njih i ovo dvoje današnjih jeste u činjenici da su prvi projekat te vrste. Roman je onda bio ono što su Arapi sada. Izuzetak je verovatno u boljem stručnom kadru i upravi, pa je Čelsi imao rezultate u vidu tolikog broja polufinala. Vrhunac tog tima je finale sa Mančesterom, koje da su imali Murinja, skoro sigurno bi uzeli.

Robin Hud

pre 3 godine

Ko ubode Zvezdu u grupi, osvaja 100% hahaha
Liverpul (2019), Bajern (2020)...
(Todorovic, 15. avgust 2020 23:56)

Isto tako i Partizan, kada je bio u grupi sa Portom, Porto je osvojio LS pod vodjstvom tada nepoznatog Murinja. Pored toga secam se da nam je dao 3 gola tada nepoznati Didije Drogba iz Marseja i da smo remizirali sa Realom.

DRBG

pre 3 godine

Dobra su ekipa ali i faktor srece je bitan.
2. gol prilicno sumnjiv.
Sterling promasaj godine.
3. gol poklon golmana.
Tesko protiv svaba ali nista nije nemoguce.

Oliver

pre 3 godine

Oliver
Za tvoju informacije fudbalski sam sudija. Kažem da igrač Liona u tom trenutku sigurno ima kontakt sa loptom.... Pogledaj realno kako jeste, a ne ono što bi voleo da vidiš.. Ozbiljna greška
@ (Boris,

Prvo,ne verujem ti da si sudija,to si izmislio. Cak i da jesi,sigurno nisi nivo Dani Makelija,jer bismo znali za Srbina koji sudi cetvrtfinale CL,hehe. Ti nisi ni nivo Nedica,koji je bio medjunarodni linijski sudija. Drugo,ne interesuje me sta ti kazes,nego sta ja vidim,a imam dobar vid. Igrac siri noge namerno da bi izbegao kontakt i lopta prolazi kroz njegove noge,dakle kroz vazduh. Da je zakacio imalo,lopta ne bi imala tako pravu i cistu putanju.Takodje sudije u VAR sobi sigurno imaju mogucnost zumiranja snimka,sto mi na ekranu nemamo,pa su oni sigurno uvecali njegove noge i loptu i videli da sigurno nije bilo kontakta. Konacno,meni je jasno sta je tvoj problem: ti si navijac MAncester Sitija,pa si ocajan zbog cetvrtog uzastopnog ispadanja u ranoj fazi. Sta da ti kazem? Zivot je surov,moje saucesce,vise srece next time,heheheheheh

igrač

pre 3 godine

"Messi je kriv za sve,ma vazi" Mozda nije blamaza zato sto je Juventus sa 2:2 ispao od Liona,atletiko 1:2 od Lajpciga i city 1:3 dok je Barselona primila 8 komada.
(Sid, 16. avgust 2020 00:27)
Ja mislim da je Messi zbilja kriv za propadanje Barcelone,evo da probam objasniti moje gledište,Messi kao naj bolji igrač na zemlji ima tu privilegiju da sastavlja tim koji če igrati,večinu igrača,učestvuje u kupovini i prodaji igrača dovodi trenere koji mu odgovaraju,menađere oko kluba,njegov ego je velik toliko koliko i njegovo blistavo znanje u ovoj igri s loptom.

Cirkuzanti

pre 3 godine

Guardiola nikad nece da nauci dve stvari - da golman treba da stoji u 16m a ne na 30 i da se bez napadaca nista ozbiljno ne moze osvojiti. Od kad znam za Sterlinga i onog nesrecnog Zesusa oni promasuju onakve zicere. Tako je forsirao Pedra, hteo Ibrahimovica, oterao Anrija i Etoa, drzao Valdeza na golu u Barseloni...Bajern nisam mnogo pratio ali se secam da su lako ispadali od Reala i Barselone bas zbog gore navedenih stvari.

neutralni felš

pre 3 godine

Najveci je Real Madrid.
Onda ide Milan.
Onda idu Manchester United i Liverpool.
Pa tek onda Bayern.
Malo si se zaneo...
(Stevan, 16. avgust 2020 03:31)


e dobro kad se ti nisi malo zaneo :)

vaxilar

pre 3 godine

Baeselona ponizena kako i zasluzuje za sve kradje, lazni treneri Klop i Gvardiola dobili sta zasluzuju. Nije ova godina bas toliko losa

Mali Hijavata

pre 3 godine

Ovo je već suviše često da bi bilo slučajno. Ovakav fudbal ne prolazi protiv čvrstih, brzih ekipa. Moglo je to sa onim timom Barse, ali i tada ih je Bajern razneo, kao i Hidinkov Čelsi, ali imali su Ovreba. Objektivno, dosta treba i sreće za takav fudbal, a Pep je imao prilično, jer Junajted je bio prestar i pročitan, Milan propao, Bajern tek u formiranju novog tima, samo je Čelsi donekle mogao da im parira. Real je bio jak, ali sa povredjenim najboljim igračem, Kakom. Čim su se malo neki timovi konsolidovali, Bajern, Čelsi i Inter su im pomrsili račune. Bez obzira na to, Pep je vrhunski trener, ali isuviše često ga deru za tu lovu koju ulaže.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Ko hoce da uspe dovede Gvardiolu ili Murinja, dva ministra za propast.
(goran, 16. avgust 2020 08:22

Aha, propast sa jedno trideset i kusur najvećih titula koje su zajedno osvojili. Jok, nego će da dovedu Poketina koji ima Kup Katalonske plaže sa Espanjolom i pehar za najkukavičkiji fudbal u finalu LŠ.

Andrea Djani

pre 3 godine

Prognoza polufinala PSG - Lajpcig 2 2 (prolaz Lajpciga na penale)
Bajern - Lion 5 1
Finale Bajern - Lajpcig 5 1
Ligu Evrope je skoro nemoguće pogoditi , ali prednost Interu .

igrač

pre 3 godine

Da li je moguce da neki timovi drugacije igraju bez publike?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovan, 16. avgust 2020 07:02)
Ima i toga dosta,ali ja mislim da još više publika utjeće na sudce,na večinu sudaca dreka publike utječe , neki sudci padnu pod utjecaj publike,a drugi sudci se stanu inatiti publici sve u svemu malo je sudaca koji ostanu mirni na sve.

Ivan ZG

pre 3 godine

Gvardiolina igra tika, taka...BUUUUM!Gol za protivnika!
Eksplodirala mu tika, taka u lice. Kao i njegov EGO! Čovjek izigrava nekog nedokučivog genijalca sa specijalnom taktikom koja će iznenaditi i trenere i igrače pa neće znati kako igrati protiv njega. Odabere igrače da se svi čude i taktiku da se svi čude. Čak je i sebe iznenadio. I sada se čudi.
Čovjek koji je išao onaj atomski Bajern uništiti da bi svima pokazao da on može bez svih dotadašnjih najboljih igrača. Čim je potjerao Mandžukića koji im je bio najbolji strijelac i koji je zabio i u finalu i u polufinalu znao sam da je - "genijalac". Od onda je zamalo uspio ući u polufinale. Zamalo.
Nogomet je sport u kojem pobjeđuje kolektiv i u kojem u pravilu pobjeđuju fizički i motorički dominantne ekipe. Danas je ekipa Lione bila brža i fizički dominantnija. Pretrčali su 10 km više od Sitija.
Bajern je bio brži od Barcelone i nisu im mogli parirati.
Nema ništa od tika, taka kada te protivnik pretrči i nadskoči. Tako da nije uopće čudno da je danas pobjedio Lion, a jučer Bajern.
Sterling je već do sada imao milijun nemogućih promašaja. Njemu u pravilu trebaju barem 3-4 VEEEEELIKE šanse da da gol. Sjećam se da je promašio i kada su igrali na svjetskom prvenstvu protiv Hrvatske.
A onaj Voker kao veliki trkač mislim da nijednom nije prošao u cijeloj utakmici i nabacio. I da, napravio je čisti faul u kaznenom jer je odgurnuo protivnika sa dvije ruke u prsa samo nije suđeno. Koji panj.
Ovime je završila jedna era nogometa

Andrea Djani

pre 3 godine

Ovogodisnja liga sampiona je skolski primer koliko je bitan trener u danasnjem fudbalu . Flik , Nagelsman , Tuhel i Garsija su svako sa svoje strane veoma uticali na parove polufinala . Flik je preuzeo poluraspadnuti Bajern od Kovaca (posle katastrofe od Ajntrahta) i napravio najbolji Bajern jos od onog iz 2001. Nagelsman pravi cuda sa Lajocigom i to je budici trener Reala ili Barse . Tuhel se trudi da uklopi velike zvezde koje ima i to mu je ove sezone izgleda (uz neophodnu dozu srece) izgleda poslo za rukom . U svakom slucaju odlican trener . I na kraju Garsija , koji je vec izbacivanjem Juventusa , poslao jasnu poruku , koja izgleda nije shvacena ozbiljno , ali samo veliki trener menja 10 min pre kraja svog prvog napadaca Depaja i to na 1 1 i uvodi drugog , koji ga odmah casti golom . Neko ce reci i sreca je bila uz Lion . Ne , tu je bilo sve kako treba da bude , jer mora da bude kaznjeno sedenje na klupi Bernarda Silve , Fodena , igranje nekih pouigraca . Svaka cast trenerima polufanalista , koji su presudno uticali na plasman svojih ekipa i sad je prakticno svejedno ko ce osvojiti , jer ko god da osvoji , osvojice ga struka .

Djole

pre 3 godine

City ima losu obranu. 
Lyon je bolji od vecine engleskih klubova iz Premier lige.
City nema snage za 3 jaka protivnika u kontinuitetu.
Oil oil money , ali nema tu neke tradicije.

Boris

pre 3 godine

Oliver
Za tvoju informacije fudbalski sam sudija. Kažem da igrač Liona u tom trenutku sigurno ima kontakt sa loptom.... Pogledaj realno kako jeste, a ne ono što bi voleo da vidiš.. Ozbiljna greška

Andrea Djani

pre 3 godine

Ova utakmica je preslikana kao mec PSG Mancester United prosle godine . Na kraju kad se pogleda realno opet je ocajni Siti bio bolji , imao vise sansi , sudije su ga ostetile , kao i svake godine , ali je ipak Gvardiola taj glavni krivac . Katastrofa je koliko su para zaradili Gvardiola i Murinjo i kakav su budzet trosili od svojih poslodavaca , a sta su zauzvrat dali . Ali dok je tih arapskih milijardera takvi kao ova dvojica ce se slepati i zaradjivati desetine miliona , a u stvari i jedan i drugi su velika prevara i njihovo vreme i fudbalska filizofija su daleka proslost .

shercule marple

pre 3 godine

@sportico

Ha, ha. Vidić je bio dobar u Engleskoj, poziciona igra, on štoper, visok, jak u duelu jer iza su njega Mančester i Ferguson, centaršutevi sa boka, bunarenje a on samo izbija iz šesnesterca.
U ostalim ligama, pre svega Španiji bi ga prelazili kao šleper na autoputu.

cukce

pre 3 godine

Steta sto PSŽ preokrenu protiv Atalante, imali bi u polufinalu 3 iznenađenja! Finale Bajern - PSŽ sudar 2 giganta (Bajern u svakom smislu te reči, PSŽ po imenima). Finale Lajpcig - Lion najveće iznenađenje u istoriji ovog takmičenja! E sad imaju još 2 kombinacije finala, al svakako ne bih voleo da vidim u finalu klubove iz iste zemlje, 2 francuska ili 2 nemačka kluba! Jedino Bajern što je osvajao LŠ/KŠ, ostalima je ovo polufinale najveći uspeh! Realno Bajern najveći favorit, ali ljubitelji fudbala priželjkuju još iznenađenja!

Nikola

pre 3 godine

Velika je nepravda i sramota sto se francuska liga nije nastavila zbog epidemije
Da je se nastavila,Lion bi sa 7. mesta na tabeli skocio na prva 3 mesta
Velika je steta sto necemo gledati Lion sledece sezone u LS,ako ne osvoje titulu

зуке

pre 3 godine

Па овде ће Бајерн да кспраши све са по мин 3 разлике и у полуфиналу и у финалу
Заслужено, нема шта....немачка шиола фудбала

Mare

pre 3 godine

Koliko je Lion igrao dobar fudbal 2000ih godina kada su bili 7 puta zaredom sampioni Francuske
Govou,Zuninjo,Benzema,Viltor,Fred,Soni Anderson...
Mnogo gotivan klub

Вуче

pre 3 godine

У сваким другим околностима Сити би их самлео са 3, 4 комада. Овако без публике без интензивне форме и ритма играња утакмице сваког другог дана нема поенте. Свака част за Руди Гарсију, врхунски тренер још из Роме.

TurboNator

pre 3 godine

Drago mi je sto je City ispao - ali na koju foru ovde većina tvrdi da nije bio ofsajd kod drugog gola za Lyon?

Ovaj sto je propustio loptu je ipak uticao na igru i bio u aktivnoj poziciji... pa nije bio kod aut linije i gledao sa strane...?? Nije se ni vraćao nazad iz ofsajda... ‘Pasivan ofsajd’ je ono kad igrač nije blizu akcije i ne utice na igru - ovaj je bio u sred akcije i svojim prisustvom uticao na razvoj, zbunio odbranu...

Stevan

pre 3 godine

Pokazalo se da novac ne moze promeniti ono sto krasi sport, a to je srce, zar, ljubav prema pobedi.. Pravi fudbal kao nekada.. I nadam se da ce tako biti dok sam ziv, kako u sportu tako i u drustvenim tokovima. Da pobedi ono sto krasi i cini lepotu za zivo bice, radost, sreca.. Protiv velikog Bayerna nemaju sanse, ali fudbal i sport su pokazali kroz istoriju da je sve moguce.. Ali Bayern je Bayern, veliki, najveci.
(Protoss, 15. avgust 2020 23:40)

Najveci je Real Madrid.
Onda ide Milan.
Onda idu Manchester United i Liverpool.
Pa tek onda Bayern.
Malo si se zaneo...

gianni comandini

pre 3 godine

ostaje velika zal za Atalantom!! Guardiola bio je najbolji sa Barsom koja je tad imala vanserijske igrace, promenio neke stvari u fudbalskoj igri, svakako trener vizionar, ali mislim da je provaljen i da je njegova karijera krenula silaznom putanjom. mozda bi bilo idealno da se vrati u Barselonu jer su u slicnoj situaciji!

Марко

pre 3 godine

Ispadanje Juvea od znatno slanine ekipe nije blamaza,ispadanje Atletika od Lajpciga nije takodje.Evo veceras Siti od Liona ispao,ne vidim ni jedan naslov blamaza.Ali zato kada Barsa izgubi od PREJAKOG Bajerna, svaka druga vest je BLAMAZA BARSE,POTOP,UNISTAVANJE....Vole ljudi da prozivaju Messija .
(Za sve je kriv Messi,ma vazi, 15. avgust 2020 23:45)

Можда зато што су примили 8 голова, а могли су још 8.

Dil

pre 3 godine

Sad ide prica kako su oni navikli na dve utakmice, kalkulisanje, nisu navikli na jednu... Juve, Barsa, Siti bi prosli da se igrao revans i sta bi bilo kad bi bilo... pa pokazite momci taj kvalitet i na jednoj utakmici. Ovo bih ja uveo za stalno, da nema revansa.

antihrist

pre 3 godine

@Todorovic Ma dosadni ste sa tom Zvezdom (niste jedini), a i Partizanom. Ovi clanci o zavrsnici LS i LE nemaju nikakve veze sa doticnim "velicinama". Gde samo pronalazite te nenormalne, samo vama znane "logicke" i "statisticke" veze?

jao, kakvi likovi ovde "sole" pamet godinama....

pre 3 godine

Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...
(Sportico, 15. avgust 2020 23:43)

Onaj "nomadasnji" kojeg su ponizavali Torres i Eto'o svojevremeno?! Hahahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mikii, 15. avgust 2020 23:51)

I ti istices, kad god si u mogucnosti ili u nemoci da drugacije kontriras, svoju pismenost, kao uglavnom jedini kontraargument??? Nisi nikada cuo za rec "onomad" i pridev "ondasnji"??? Ne, nema veze sa nomadima....

BlueFortress

pre 3 godine

@don

Postujem misljenje ali ne mogu se sloziti iz vise razloga, uporedjivanje Celsija u LS sa Sitijem i PSZ je izlisno a reci cu i zasto.

U periodu 2004-2014 Celsi je odigrao cak neverovatnih 7 polufinala LS, usput promasio penal za pobedu i osvajanje LS u finalu.
Znas li koliko Siti i PSZ imaju finala za sve ove godine i milijarde? Nula.
Koliko polufinala imaju ZAJEDNO? 4 puta manje od Celsija.

Nije to "poklapanje kockica" kako kazes vec neumoljiva sila brojki, a taj Celsi u tih 10 godina je bio neumoljiv, zid od tima i mentalna stencuga kakva ova 2 kluba nece biti dok mi ne posenilimo ovde sa portala...

tsb

pre 3 godine

Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...
(Sportico, 15. avgust 2020 23:43)

Branislav Ivanovic u prajmu u Celziju. Kraj.

Andrea Djani

pre 3 godine

Gvardiola je svoju igracku karijeru zavrsio posle suspenzije zbog uzimanja narkotika . Izgleda da se vratio svojim porocima , jer zdrava i razumna osoba ne moze da vodi tim kako ga Gvardiola vodi ove godine . Potpuno se izgubio i prakticno ne zna sta radi . Njemu Bernardo Silva , jedan od najboljih igraca Premijer lige odjednom nije potreban , Foden koji je opasnost za svaku odbranu takodje nije u planu . Siroti Pep se u stvari izgubio u prostoru i vremenu , ko zna sta je u njegovoj glavi , tako da je pored Barselone koja je juce ugasena , pre par sati ugasena je i trenerska karijera nekada velikog Pepa .

Bolesni skot

pre 3 godine

Gledam ovde, kao i na ostalim portalima, Bajern, pa Bajern... kao, sve će rasturiti, itd. siguran pobednik... Nemam nikakvu zamerku Bavarcima, igraju fantastilno, upravo fudbal kakav volim, ubitačan ritam, brzina i juriši na gol...
Ali, nije gotovo, dok nije gotovo... Da ne bude posle, šta to bi, ljudi!? Sačekajmo ipak, još malkice...

Oliver

pre 3 godine

Jos jedan vazan faktor za uspeh Nemaca i Francuza,a propast Spanaca i Engleza: epidemija korone. O tome sam prorocki pisao na zrebu pre 3 meseca,da ce Nemci biti u velikoj prednosti. Zasto? Zato sto su prvi nastavili Bundesligu i prvi zavrsili tako da su Nemci imali 3 nedelje odmora u julu dok su drugi naveliko igrali. Dok je Nojer uzivao na hrvatskom primorju Englezi i Spanci su igrali prvenstvo. Ne mozete vi da ne odmarate 17,18 dana leti nego da igrate non stop jul i avgust. Trebalo je svi da nastave odmah kao Nemci ili da ne igraju uopste kao Francuzi. Ovako su Englezi,Spanci i Italijani preopteretili svoje igrace. Nemci su,kao i uvek,pokazali da su najpametniji.

neutralni felš

pre 3 godine

To je najveci kukavica sto se trenera tice, uz to i lisica.Da nije bilo Ovreba i drugih sudija koji su obilato pomogli Barceloni tada - iako je Barcelona tada imala zaista dobar tim ovaj trener nikad ne bi uzeo Ligu Prvaka. Samo kad se setim kako je upropastio Bajern sa tom bezveze tiki-taka igrom a evo i sad isto radi i u City
(gevara, 15. avgust 2020 23:27)


sva 3 puta kad je osvojio LŠ pomog'o mu ovrebo? :)

Dag Kristi

pre 3 godine

Da se ovo normalno igra, po dve utakmice, sa gledaocima, ne bi lion prošao ni juventus. Za barsu takođe diskutabilno šta bi bilo...
(jop, 15. avgust 2020 22:59)

Barsa bi primila 13 u dvomeču.

Milan

pre 3 godine

Ispade mi daljinski iz ruke kad je uleteo Nedić u kadar...jos trazim baterije ispod kauča...pa šta se dere toliko
(Jovan, 15. avgust 2020 23:45)

Zato sto je lud.

Sasa

pre 3 godine

A dje su oni klubovi iz “najjace” lige?
(Bundesliga najjaca, 15. avgust 2020 23:56)

Ma sigurno je Bundesliga najjača, timovi iz Španske i Engleske lige ubedljivo dominiraju zadnjih 10 godina, pa Bajern samo jednu LŠ ima za to vreme, splet okolnosti je doveo do toga da nemaju ni jednog predatavnika prvi put posle jedno 20 godina, i ti se odmah raskokodakao, inače me briga i za jedne i za druge i za treće, al pričam realno, smešno je i porediti Bundesligi sa ove dve lige, pa i sa Italijanskom.

KrckoBeee

pre 3 godine

Kolubara tiho teče, 15. avgust 2020 23:54)

jesi ti sudija,ili neko u sudijskoj orhanizaciji?

ajde molim vas,dogovorite se za šta se sve korosti VAR
ako je samo za ofsajde neka bude za ofsajde,a ne i da se dodeljuju penali,tj da se VAR koristi kao neka kazna onom ko vas je manje platio

Sid

pre 3 godine

"Messi je kriv za sve,ma vazi" Mozda nije blamaza zato sto je Juventus sa 2:2 ispao od Liona,atletiko 1:2 od Lajpciga i city 1:3 dok je Barselona primila 8 komada.

neutralni felš

pre 3 godine

A dje su oni klubovi iz “najjace” lige?
(Bundesliga najjaca, 15. avgust 2020 23:56)


ako mislis na spance, eno ih gde treba, bili su uspavani na lovorikama, i potom preslišani -svako na svoj način: prvo real od sitija pa atletiko od lajpciga, i na kraju barsa od bajerna, i to najbolnije... ali ne brini, nista epohalno bolje nisu prosli ni ostali iz "najjacih liga": italijani, to jest juventus, pa ni englezi... svi su poispadali cim je zagustilo. svi su tamo gde trenutno treba da budu.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pre neku godinu svi timovi u polufinalu iz Engleske...
Ove godine - Engleska nula, Italija nula, Španija nula..

Interesantno je za sam fudbal.. Malo da se to promeša, da ne bude monotono..
(Calm Like a Bomb, 15. avgust 2020 23:55)

Francuzi 2, nemci 2

Sremac

pre 3 godine

Svi gube sem zvezde. Ako ne racunamo protiv partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cilim, 15. avgust 2020 23:44)

Gubi i zvezda od bajerna.

Raja Rumelijskog Ejaleta

pre 3 godine

Onaj "nomadasnji" kojeg su ponizavali Torres i Eto'o svojevremeno?! Hahahaha
(Mikii, 15. avgust 2020 23:51)

Ma njih dvojica su vrhunski igraci. Njega je ponizavao i jedan Forsel!

djuro

pre 3 godine

Fudbal bez gledaoca, najbolji crpe energiju sa tribina, ovo je bruka uracunati u sezonu u bilo kom sportu. Kladim se da ce djokovic ispast u orva dva kola, nije ovaj kovid sport za sampione, ovdje i cukaricki moze daleko...

Sisoje

pre 3 godine

Leprsavi fudbal Barsa,City...ispali. PSG nekako prosao. izgleda da se menja nacin i stil igre (daki, 15. avgust 2020 22:56)

"Leprsavi fudbal"? Pa da li si gledao utakmice sinoc i veceras?! Barca je igrala kao gomila penzionera (sto i jeste, sa najstarijim timom sto ga je ikada izvela na teren, pred kraj su se vukli po terenu) - a danas je "leprsao" samo Lyon - u MC je valjao samo De Bruyne te meni i Sterling i pored onog promasaja, ali OL im je odrzao lekciju leprsavog fudbala ... Ako ne bude kardinalnih iznenadjenja a po do sada prikazanoj igri, za mene ovo osvaja Bayern, nakon finala sa RB Leipzig - mada bih vise voleo da gledam Bayern kako rastace PSG, koji je meni retko antipaticna ekipa.

miro

pre 3 godine

Dembele faulira Rodnija i daje gol posle Ovo je jedna od vecih kradja koje sam video
Mozete da mrzite MC ali morate biti posteni u fudbalu Zasto sudija nije otisao da vidi spornu situaciju Ovo ko podrzava nema nista sa fudbalom Sramota

Sabre

pre 3 godine

Gol Liona koji je rešio utakmicu, odnosno gol za 1:2 je apsolutno neregularan iz razloga što je igrač Liona koji je u ofsajdu imao kontakt sa loptom pre nego što će ona stići do Dembelea... Kakav VAR pa šta oni gledaju ljudi nije mi jasno.. Ovo je nedopustivo na ovom nivou, a direktno je rešilo pobednika
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boris, 15. avgust 2020 23:00)

Propustanje lopte kroz noge nije kontakt. Idi gledaj bocanje ili karling ili nesto, majke ti.

legolas

pre 3 godine

Seik otvara celo naftno polje za beka stopera i srednjaka.

Puca milijardu evra za golmana i spica, i 950 miliona evra za desnog beka.
Biznis plan Pepa Gvardiole za sledecu sezonu!!!

kralj

pre 3 godine

Bajern jeste favorit I to veliki,iako zvuci cudno,mnogo ce teze da dobiju Lion od Citija,Lion je defanzivna ekipa sa ubitacnim kontrama.

Car

pre 3 godine

Mogu samo da kazem hvala i cestitke Lionu, vratili ste mi nadu u fudbal, srecno u polufinalu :)
Da je pravde ova plastika ne bi videla ligu sampiona naredne dve godine

zelimir zeljko obradovic

pre 3 godine

Jedini krivac za celubsezonu je Pep Gvardiola.
Ovu utakmicu je poceo sa 4 odbrambena i 3 defanzivna vezna igraca.
Ali najbitnija cinjenica jeste da covek celu sezonu rotira do iznemoglosti.
Ne zna se startnih 11 igraca.

Stefan

pre 3 godine

Evo pre nego što počnu hvalospevi sa svih strana sveta na račun Dembelea i Liona.....
Manchester City je jedna velika rupa. Rupetina u odbrani, i svaka iole prosečna evropska ekipa bi im dala gol u nokaut fazi. A često i dva, i više. Setimo se Totenhema prošle godine... Jedino u grupi može da se desi da ne prime nijedan. Čim protivnik krene u kontru , oni imaju veliku šansu da prime gol. Evo Lion čim primio gol odmah sledeći napad umalo da odmah ponovo povedu. Kao da odbrane nigde nema. Njihov stil je - na gol više, a uz odbranu kakvu imaju, oni moraju prosečno da postižu 3 do 4 gola po meču , u nokaut fazi, da bi imali šanse da prodju dalje, jer će jedan gol sigurno da prime, a verovatno i dva. Od bilo koje ekipe. A pošto nemaju supermene u napadu pa da im efikasnost pogodaka bude kao u košarci , dešavaju im se ovakve utakmice. I dešavace im se i dalje, i dogodine, i uvek, sve dok ne shvate da imaju veliki problem u odbrani i zbog toga ne mogu u Evropi ništa da osvoje. Čak i da su prošli, Bajern bi ih dokusurio. Možda skoro kao Barselonu, i bolje što su sad ispali da se i oni ne obrukaju . Ovako je malo časnije. Lion mi nije među omiljenim ekipama, nemaju kontinuitet, ali eto, prošle godine Ajax, ove Lion i Lajpcig, dobro je to za fudbal, ovo samo u LŠ može.

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

Pre neku godinu svi timovi u polufinalu iz Engleske...
Ove godine - Engleska nula, Italija nula, Španija nula..

Interesantno je za sam fudbal.. Malo da se to promeša, da ne bude monotono..

Shippy

pre 3 godine

Kako je Liga Šampiona odjednom mnogo zanimljivija, neizvjesnija i nepredvidiva kad se igra jedna utakmica... I koliko su utakmice same po sebi kvalitetnije, hoćeš dalje, daj gol...

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Па нисам га је довео да осваја трофеје наго Гвардиола. Како Стерлинг игра, тако Пеп осваја трофеје. Као у Бреши својевремено.

Trotter

pre 3 godine

Polufinale lige sampiona sa 2 nemacka i 2 francuska kluba. Bez i jednog spanskog, talijanskog i engleskog. Da mi je ovo neko rekao pre pocetka sezone da ce se desiti, rekao bi druze ti nisi dobar s glavom. Dokaz da fudbal nije jednolican danas kako mnogi pricaju. Mnogo iznenadjenja, mnogo dobrih ekipa, mnogo osvezenja. Prosla dominacija spanaca, Mesi i Ronaldo era odlazi lagano u istoriju,englezi nisi toliko dominantni, imamo uspon nemaca, ali i francuza. Kod talijana imamo tu Atalantu . Sjajan fudbal. Od one 2004 i polufinala gde su bili Monaco, Porto i Depor, mislim da me nije vise iznenadila ni jedna druga zavrsnica. Hocemo li gledati sudar Bayern -PSG, ili mozda nemacko finale, ili mozda cak sudar Lyon-Lajpcig sto bi bilo mozda i ponajvece iznenadjenje ikad. Gvardiola procitan. Mora i on evoulirat svoju igru kao i murinho. Fudbal se menja i napreduje strahovitom brzinom i vreme bunkerice Murinha i tiki take Barse i Gvardiole je proslo. Neki novi vetrovi duvaju , stvaraju neku novu fudbalsku revoluciju i epohu, sa pre svega nemackim smekom i prizvukom...

Kolubara tiho teče

pre 3 godine

Zašto ovoliko neobjektivnosti, nije mi jasno.
Ko god je komentarisao da je drugi gol Liona neregularan zbog očiglednog faula Dembelea na Laportu, dobio je znatno više negativnih, nego pozitivnih ocena.
Nedić na RTS -u komentariše da su se sudarili dva protivnička igrača, i da zato nema prekršaja, a u stvari, napadač je trčao iza odbrambenog igrača i sapleo ga, nehotice ili ne, nije bitno, faul "ko vrata", ali pošto sudija to nije uočio, VAR se gledao samo zbog ofsajda.
Dakle, uz dosta dosta sreće Lion prođe, iako je večeras bio lošiji od lošeg Sitija.
Što bi rekao Murinjo, detalji su odlučili. I to ne može ni u jednom sportu, kao u fudbalu.

Mica

pre 3 godine

Gvardiola po 100ti put dokazao da je prevara trenerska.

Ipak s tolikim budzetom i tolikim ulaganjima ne mozes ispadati od Monaka, Totenhema i Lijona.

Prije toga s onakvim Bayernom nije mogao uci u finale LS.

Jednostavno lik nema pojma i to je to.

Sale...

pre 3 godine

Mislim da se ovim utakmicama LŠ najviše raduje žena ovog Dejana Nedića, sudijskog komentatora, da ga ne sluša kući bar 2, 3 sata...

Sabre

pre 3 godine

Ahahaha. Francuzi se ovih par dana uneredili u zivot Englezima najgore od Jovanke Orleanke naovamo. Sterling i gosa prodali ko da igraju za Javor.

SrbEUin

pre 3 godine

Nista lepse nego videti kako se topi plastika (Istinito, 15. avgust 2020 23:00)

Ništa gluplje nego kada navijač kluba osnovanog 1945 kaže za klub koji je osnovan 1880 a pod sadašnjim imenom igra od 1894, da je plastika.

The Rated R Superstar🤘

pre 3 godine

Siti je mali klub nikad nista nece uraditi u evropi kao ni Arsenal imaju takvu auru, Gvardiola slupao preko 600 miliona u Sitiju, ekipa leglo krseva,covek nema centralni vezni red Rodri i Gundogan igraci za Vest Hem i Fulam😂🤣

don

pre 3 godine

Blue Fortress

Osvojiće i PSG i Siti kada im se kockice poslože, kao onomad Čelsiju. Čelsiju je trebalo 8 godina od dolaska Abramoviča a osvojio je kada su najmanje očekivali uz neverovatnu dozu sreće koja je jedanput morala biti na njihovoj strani nakon onih nestvarnih mečeva sa Liverpulom i Barselonom u ranijim godinama. E tako će i ovi jednom ubosti. Da li sad ili nekad u budućnosti, ne možemo znati. Inače, onaj dvomeč Čelsija i Barselone iz 2012 jedini je put da sam istinski navijao za plavce. Do tada su mi bili najodvratniji klub u Engleskoj. Bilo mi je krivo što Arsenal nije prvi londonski klub sa peharom LŠ.

Mikii

pre 3 godine

Ono s Barsom, to ce biti da su Mesi, Cavi, Inijesta, Buskec, Dani Alves, Puyol.. bili u naponu snage i gladni trofeja, a ne da je Gvardiola neki takticar.
(fica, 15. avgust 2020 22:51)

David Vilja, najpotcenjeniji fudbaler svih vremena.

deki 27

pre 3 godine

E moj Gvardiola, ovo ti je karma, napustio si Bajern zbog arapskih miliona. A Bajern (navijam za Dortmund u Nemackoj) jedini "zdrav " projekat kad su u pitanju ostali evropski top klubovi, jedini u suficitu za razliku od Reala Barse, Man Utd koji bankama duguju po preko 500 miliona. Bajern uradio pravu stvar sto je Fliku ponudio saradnju, za Nika Kovaca, Ancelotija i ostale je doktor nauka. Rehagelu i Jupu Hajnkesu svaka cast ali oni su penzioneri. Sumrak spanskog i engleskog fudbala bas tamo gde se najvise trosi. I jos nesto, molim se bogu da moja Zvezda ne uspe da se plasira u LS, nemam vise zivaca za bacanje

gevara

pre 3 godine

To je najveci kukavica sto se trenera tice, uz to i lisica.Da nije bilo Ovreba i drugih sudija koji su obilato pomogli Barceloni tada - iako je Barcelona tada imala zaista dobar tim ovaj trener nikad ne bi uzeo Ligu Prvaka. Samo kad se setim kako je upropastio Bajern sa tom bezveze tiki-taka igrom a evo i sad isto radi i u City

Todorovic

pre 3 godine

Bajern osvaja, jasno ko dan.
Zvezda ako opet izbori LŠ, mislim da će svi jači klubovi želeti CZ u grupi. Ko ubode Zvezdu u grupi, osvaja 100% hahaha
Liverpul (2019), Bajern (2020)...

Kikinđanin

pre 3 godine

Nadam se da posle jučerašnjeg i današnjeg susreta tika-taka stil igre odlazi u istoriju...Definitivno ne daje više rezultate.

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Meni nije jasno kad je ispao Inter. Znam da je pobedio 2:1 nekoga, ne sećam se da je posle igrao, a sad ga nema u polufinalu?

abvgd

pre 3 godine

Sad ce svi da pljuju Gvardiolu, a realno Siti ispada zato sto Lion daje golove iz ofsajda, Sterling i Zesus mase prazan gol i Laporta pada kao da igra u stiklama. Ali bitno je da se pljuje osoba koja je nabila komplekse pojedincima u proslosti.

gustav

pre 3 godine

Generalno City je bio bolji kad se gledaju sanse i napadi. Lyonu svaka cast na pobedi, sportska sreca je bila na njihovoj strani. Nepisano fudbalsko pravilo opet prevagnulo

Zixxx

pre 3 godine

Ovo sa jednom utakmicom je vrh. Sve utakmice su bile odlicne. Nema vadjenja na drugoj. Da su se igrale po dve, ne verujem da bi videli onaj potop Barse juce, i ovo danas..

Štap i šargarepa

pre 3 godine

Interno, u mom društvu, Sterling i Voker su uvek važili za klasične trkače. Ni ovaj put nisu razočarali. Gvardiola je večeras imao jaču klupu od startne postave. David Silva, Bernardo Silva i Marez na klupi, u najvažnijoj utakmici sezone?!?! Ovaj Ouar im sakrio loptu, odbijali se od njega. Očigledno je da Gvardioli treba bar još 500 miliona evra za pojačanja. Ne može se sa ovim sirovinama do finala. :)

Istinito

pre 3 godine

Nista lepse nego videti kako se topi plastika , godinu za godinom ispadaju iz najveceg evropskog takmicenja, uzalud i pare i sve onom celavom fejk treneru. Hvala Lyonu vratili su mi nadu u fudbal!

Pseudoharms

pre 3 godine

Ja godinama tvrdim da Pep, kad bi preuzeo Vojvodinu na primer, u našoj ligi bio 12.i ispao bi u osmini finala kupa, od, recimo, Zemuna.

sakupljac minusa

pre 3 godine

Meni je fascinantno kako se sad svi prave pametni kako je Gvardiola ocajan. Sto je istina. Al pre 2 ili 3 sezone kad je rasturao sa sitijem, ovde ali i na drugim portalima su se ljudi utrkivali ko ce vece hvalospeve na njegov racun da kaze. Najcesca je bila da je presao igricu. Covek ne moze polufinale LS da ugleda sa ekipom sa neogranicenim budzetom. Tolko mu je procitana taktika i sama igra, da svi znaju kako da se postave i sta da rade. Uglavnom, po meni je danas najveca greska sto u 85 min igras tolko rizicno. I na kraju primis gol. Znam da oni tako igraju. Al sacekaj produzetke , pa onda napadaj. Nije isto kad primis gol u 85 min, ili 95 min, gde posle imas jos pola sata da stignes. Nemacko Francusko polufinale. Jedni ne igraju 4 meseca fudbal, a drugi vise od mesec dana. Dal je odmor presudio?

Oliver

pre 3 godine

LJudi kako niste provalili Gvardiolu jos u Bayernu? On je uspeo nemogucu stvar: da razmontira savrsenu masinu koju mu je ostavio Hajnkes. Ko je citao moje komentare pre 7 godina zna da sam maltene poludeo kad sam cuo da ce on preuzeti Bayern. Trebalo je samo da nastavi istim stilom i sastavom,a on je sve zivo menjao,toboze da unapredi igru,kao da je moguce unaprediti savrseno,a pogotovo ne njegovom smarackom pas igrom. Tri puta je ispadao u polufinalu CL,sramnim porazima,posebno od Atletika i Reala. A taj Bayern od 2014. do 2016. je bio mnogo jaci nego sadasnji Siti pa mi uopste nije jasno kako su mnogi mislili da ce sad osvojiti sa slabijim SItijem kad nije sa jacim Bayernom? Jedino objasnjenje mi je da se ovde mnogo precenjuje Premijer liga,a potcenjuju Bundesliga i francuska liga.A sada imamo nemacko-francuska polufinala. Presrecan sam i nadam se finalu Bayern-Leipzig!

Stara kuka

pre 3 godine

Lajpcig je po igri za dve klase jaci od ovih,dok bi Atletiko imao sanse.Bajern masincina,PSG nezgodan.Mislim da Lyon ipak nema sanse protiv Bavaraca.Ipak svaka im cast sto su izbacili velikog favorita.

Djurdjevak

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)
Ne, on je kriv što drži u ekipi tipa, koji sa 4 m maši prazan gol. I još zbog svašta nešto je kriv, samo tebi ne vredi objašnjavati, nisi objektivan.

Marinela

pre 3 godine

Najaci utisak je ipak ovaj Dejan Nedic koji komentarise sudjenje u RTS studiju - za njega svi znaju da je najkorumpiraniji sudija bio I da je uvek sudio u korist onih koji mu daju pare a sad on prica o nekom postenom sudjenju I greskama sudija !??

legolasov tata iz Loznice

pre 3 godine

Gvardiola po 100ti put dokazao da je prevara trenerska.

Ipak s tolikim budzetom i tolikim ulaganjima ne mozes ispadati od Monaka, Totenhema i Lijona.

Prije toga s onakvim Bayernom nije mogao uci u finale LS.

Jednostavno lik nema pojma i to je to.
(Mica, 15. avgust 2020 23:02) Ti mu reci botino.Gvardiola je kriv sto ga sudije pokradu i sto napadac sa metar masi gol.Sedi 1

Beton mešalica

pre 3 godine

Da se ovo normalno igra, po dve utakmice, sa gledaocima, ne bi lion prošao ni juventus. Za barsu takođe diskutabilno šta bi bilo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jop, 15. avgust 2020 22:59)

Pa Lion je sa Juventusom igrao dve utakmice. Nešto si pomešao...

CJC

pre 3 godine

VAR je direktno odlučio pobednika priznavanjem gola za 2-1. Ofsajd je bio jer je igrač i uticao na igru a i zakačila ga je lopta ali jos grđe je što čist faul nije sviran nad igračem Sitija.
Tri ovakva propusta, kako?

Toba

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Odgovoran je za svakog igraca kojeg stavi na teren. Tog Sterlinga se secam iz Liverpula. Suarez mu je bar 3-4 puta namestio ovakvu sansu, samo da pogodi prazan gol. Naravno da je promasio svaki put. Suarez se jedini drao na njega, a na kraju je prestao da mu dodaje jer je shvatio da to nije dobro niti korisno za ekipu. Dakle mali je od rodjenja talenat za ovakve promasaje.
Ako ce neko da mi kaze bio je klinac, to je samo alibi. Pogledaj onog malog iz Mancestera, ako ima 19 a reseta mreze. Ukoliko promasis prazan gol toliko puta, totalno je nebitno koliko godina imas, ti si debil i to se nece promeniti nikad.
Ovo je inace kraj karijere za Sterlinga.

Zeleni Zub

pre 3 godine

Odlično je ovo što se igra na neutralnom terenu i svakakva iznenađenja se dešavaju.

Tako će biti i u NBAu.

Mi treba da smo srećni što živimo u doba korone.

Trotter

pre 3 godine

Polufinale lige sampiona sa 2 nemacka i 2 francuska kluba. Bez i jednog spanskog, talijanskog i engleskog. Da mi je ovo neko rekao pre pocetka sezone da ce se desiti, rekao bi druze ti nisi dobar s glavom. Dokaz da fudbal nije jednolican danas kako mnogi pricaju. Mnogo iznenadjenja, mnogo dobrih ekipa, mnogo osvezenja. Prosla dominacija spanaca, Mesi i Ronaldo era odlazi lagano u istoriju,englezi nisi toliko dominantni, imamo uspon nemaca, ali i francuza. Kod talijana imamo tu Atalantu . Sjajan fudbal. Od one 2004 i polufinala gde su bili Monaco, Porto i Depor, mislim da me nije vise iznenadila ni jedna druga zavrsnica. Hocemo li gledati sudar Bayern -PSG, ili mozda nemacko finale, ili mozda cak sudar Lyon-Lajpcig sto bi bilo mozda i ponajvece iznenadjenje ikad. Gvardiola procitan. Mora i on evoulirat svoju igru kao i murinho. Fudbal se menja i napreduje strahovitom brzinom i vreme bunkerice Murinha i tiki take Barse i Gvardiole je proslo. Neki novi vetrovi duvaju , stvaraju neku novu fudbalsku revoluciju i epohu, sa pre svega nemackim smekom i prizvukom...

REKOS

pre 3 godine

PO MOM MILJENJU DRUGI GOL LIONA APSOLUTNO BIO JE OFSAJD, ILI UFEFA VEC SAD ZNA I POBEDNIKA, OVO JE NEPRAVDA PREMA FUDBALU I LJUBITELIMA FUDBALA
SAMO JOS OVO NISAM NAVIJAC MANCESTER SITIJA.

bosko

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
(mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Covek 10 godina ne moze da osvoji LS sto sa Bajernom sto sa Sitijem a potrosio je preko 2 milijarde evra na igrace i ti ga branis

Mirko Kojotovski

pre 3 godine

Sve sve ali drugi gol Liona je morao biti ponisten.Ako ne zbog ofsajda,iako je ocigledno da je lopta isla igracu u ofsajdu, onda zbog ociglednog faula.Pa ono se vidjelo uzivo a na snimku totalno jasno.
Sve ovo veze nema sa sportom.

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

Zao mi Sitija,vrhunska ekipa,igraju verovatno najlepsi fudbal na svetu,ali jednostavno nemaju srece,nece ih u lš pa ih nece..

Sportico

pre 3 godine

Ligue 1 dva kluba i Bundesliga dva kluba u polufinalu. Najveci deo kolaca od nagrada UEFA ide u Francusku i Nemacku ove godine. Lepo bi bilo gledati PSG - Bayern finale. Mislim da PSG uzima glatko, bez obzira na jucerasnju dominaciju Bayern-a. Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...

Za sve je kriv Messi,ma vazi

pre 3 godine

Ispadanje Juvea od znatno slanine ekipe nije blamaza,ispadanje Atletika od Lajpciga nije takodje.Evo veceras Siti od Liona ispao,ne vidim ni jedan naslov blamaza.Ali zato kada Barsa izgubi od PREJAKOG Bajerna, svaka druga vest je BLAMAZA BARSE,POTOP,UNISTAVANJE....Vole ljudi da prozivaju Messija .

Klaus

pre 3 godine

Siti je od pocetka delovao nekako slabo, jednostavno nisu imali brzinu u napadu, totalno traljavo, bas su za svoje standarde lose odigrali. Sterling je ono morao da da , mozda je drugi gol Liona trebao biti ponisten zbog faula ali isto tako je mozda trebao Lionu biti dosudjen penal jer je Walker sa obe ruke odgurnuo njihovog igraca u 16 metara.
Ovako gledano bilo bi pravo iznenadjenje da Bayern ne osvoji ali lopta je okrugla i zato volimo ovaj sport :))

VB

pre 3 godine

Lepo ja rekoh da Lion nije ni malo naivan tim...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VB, 15. avgust 2020 22:49)

Jesi, sećamo se svi ovde, mora pasti neka zahvalnica.
(Кортизол, 15. avgust 2020 22:57)

Kako si mi ti pametan ko pčelica Maja....Čuj zahvalnica...bez gajbe pive nista ne priznajem

Boris

pre 3 godine

Gol Liona koji je rešio utakmicu, odnosno gol za 1:2 je apsolutno neregularan iz razloga što je igrač Liona koji je u ofsajdu imao kontakt sa loptom pre nego što će ona stići do Dembelea... Kakav VAR pa šta oni gledaju ljudi nije mi jasno.. Ovo je nedopustivo na ovom nivou, a direktno je rešilo pobednika

Oliver

pre 3 godine

@(Boris,

Nije tacno. Rasirio je noge da bi mu lopta prosla kroz noge i da je ne bi dotakao,iz aviona se videlo,VAR potvrdio,gol cist kao suza. I uzbudjeni Nedic potvrdio u studiju. Da naucis pravila ofsajda,sedi dole,jedan!

mighty banana

pre 3 godine

@Randy Marsh Iz zezanja sam stavio novce na Lion neki dan 8 kvota da će proć daljei, ne pobeda. Nisam očekivao ali sam mislio da imaju veće šanse nego što su kladioničari procenili, ipak je jedna utakmica.

alek

pre 3 godine

Sterling,preplaceni igrac koji je potrcao za novcem i napustio Liverpul "da bi osvajao ligu sampiona".
Ne da je nece osvojiti,vec je najveci krivac sto nece niko iz MC.

Kendy

pre 3 godine

Bravo Lion! Voleo bih da izbacite i Bajern koliko god to zvuči nemoguće. Bio je nemoguć i Juve, pa sad Siti.. hmmm, ipak je sve moguće. Srećno!

Dag Kristi

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
(mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Naprotiv, meni je kriv zbog Garsije, Rodrija, pa i Gindogana i Laporta.

Protoss

pre 3 godine

Pokazalo se da novac ne moze promeniti ono sto krasi sport, a to je srce, zar, ljubav prema pobedi.. Pravi fudbal kao nekada.. I nadam se da ce tako biti dok sam ziv, kako u sportu tako i u drustvenim tokovima. Da pobedi ono sto krasi i cini lepotu za zivo bice, radost, sreca.. Protiv velikog Bayerna nemaju sanse, ali fudbal i sport su pokazali kroz istoriju da je sve moguce.. Ali Bayern je Bayern, veliki, najveci.

Srdjan

pre 3 godine

Cist faul kod drugog gola sapleo ga je, umesto da gledamo derbi videcemo kako bajern sigurno pobedjuje lion jer u nekom drugom slucaju da bude nemacko ili francusko finale to bi bilo porazavajuce za fudbal...

Jovica

pre 3 godine

Da li je moguce da niko od sudija mije primetio da je igraca u ofsajdu lopta dodirnula po nozi,znaci da je igrao ... Sto se faula tice strucnjak Nedic na Rts-u rece da su se sudarili ???

miki

pre 3 godine

Leprsavi fudbal Barsa,City...ispali. PSG nekako prosao. izgleda da se menja nacin i stil igre
(daki, 15. avgust 2020 22:56)
Ako neko igra leprsav fudbal to ke Bayern, a ovaj Lion se provukao imao srece, u grupnoj fazi ih je Zenit nadigrao ali i Lajpcig ali su se nekako provukli i gleda cuda izbacili Juve i City, njima je korona dosla dobro!

Boris

pre 3 godine

Gomila simpatija prema uslovno slabijem Lionu i izražena netrpeljivost prema Gvardioli je ono što dominira u komentarima i tako maskira ozbiljne sudijske i VAR previde večeras, koji su išli na štetu MC... Gol za 1:2 nikako, ali nikako se ne može smatrati regularnom.. Ovaj sudija će se propisno načekati da sledeći put sudi ligu šampiona... VAR sastav takođe..

Mikii

pre 3 godine

Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...
(Sportico, 15. avgust 2020 23:43)

Onaj "nomadasnji" kojeg su ponizavali Torres i Eto'o svojevremeno?! Hahahaha

nepismeni

pre 3 godine

Postoji razlog zašto City,koliko god svi pričali da je na papiru najjači,ne može da osvoji LS, a to je što imaju previše precenjenih igrača (Engleza). Koja je poenta da dovede vrhunske tehničare i kreativne igrače poput De Brujnea,Aguera,Silve... i onda pored njih staviš u startnih 11 Sterlinga koji ima brzinu,ima marketing,ima cenu astronomsku ali zato svaki drugi for mu ide u gol aut.Svaki drugi prijem se odbija kao od drveta. Daje on golove i ima asistencije,ali stavite u ovaj City koji samo napada i stvara po sto šansi po mecu,okružen majstorima, i Ozegovica pa će imati dobru statistiku. Najskuplji desni bek na svetu se takodje sa tehnikom,kreativnošću,mozgom,ne pita. Volim PL,ali Engleski sadašnji igrači su žestoko precenjeni,napumpani cenama. Od Mekgvajera preko Lingarda,do Kejna koji je dobar spic ali ne vrhunski i to nikada neće biti.

lal

pre 3 godine

@miro: nikako... nemam zivaca da gledam lion - PSG... ako se vec dodaju nova imena na usatog, neka to bude neka normalna ekipa, a ne pariska plastika...

Gojko

pre 3 godine

Prosto mi nije jasno na koju foru i Siti i PSŽ dominiraju godinama unazad u svojim ligama a u Evropi su obične trube. Ne bi me iznenadilo da i Lajpcig isto ovo uradi Parizu.

milwood

pre 3 godine

smeta:26
ne smeta :120

Ljudi moji, na korak smo od video igrice da gledamo u slućaju da ne mogu igrači da igtaju, recimo kad se Mesi penzioniše. Bolesno.

Mace

pre 3 godine

Sitijeva odbrana smesna.
Varane tikvane, ovi dziberi da vas izbace.
Engleski timovi i liga precenjeni ko i uvek.
Bajern lagano u finale.

Dag Kristi

pre 3 godine

Uh, nadiši se, druže. I stavi tačku negde. Ponekad.
(NoName, 15. avgust 2020 21:33)

Čovek sve u pravu, bez obzira na pravopis.

Ocemo mozak natrag

pre 3 godine

Kakva sramota cele ekipe, Gvardioli hvala za 2 PL, ali da sa ovakvom ekipom 4.godinu za redom ne moze u polufinale to je stvarno sramota, cestitke Lionu na zasluzenoj pobedi

remax

pre 3 godine

Ako ni do sada ne znate na koju stranu ko napada, niko vam nije kriv što niste pratili čuvenog komentatora sa RTS-a. A on svaki put nama debilima to lepo kaže i to odmah na početku utakmice.
(tomo, 15. avgust 2020 21:26)

Ali i ono akcentovanje "Líon", kao i udarac iz "ćoška","hitro" i pesmice pred utakmice, sve to ima za svrhu da našeg Acu postave na tron fudbalskih komentatora.
Stariji legendardni komentatori su za njega tako passe. :D

Duka Duško

pre 3 godine

Kakva crna bitanga ovaj Sterling verovatno najveća prevara od igrača u istoriji fudbala. Ovakvih promašaja kao večeras već je imao u sezoni bar x 5.I takva slina glibava zarađuje godišnje 15 miliona funti samo od kluba

Zeljko

pre 3 godine

Za vreme korone,samo dve stvari su i dalje sigurne.Slana Plazma se ne prodaje i City opet ne uspeva da dogura ni do polufinala Lige sampiona.

Fanatik

pre 3 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BlueFortress, 15. avgust 2020 21:39)



Pa prošao je kroz četvrtfinale prošle godine?

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

Sad mi je još više žao za Atalantu, ovo je makar u tom pogledu moglo da bude istorijsko polufinale i finale.. Lion, Lajpcig, Atalanta.. Uhh..

Dobro, sad već mogu da se pomirim sa tim da Bajern ovo uzima. Mada, fudbal je ove godine (kao uostalopm i vazda) dosta luda i nepredvidiva igra..

Mantis

pre 3 godine

Moze link prenosa. Nigde na netu
ne mogu naci a Rts mi je zakljucan.
(Kojo, 15. avgust 2020 21:48)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HRT-2 :-)

joker

pre 3 godine

Koliko god svi volimo da gledamo mečeve između najboljih klubova, s druge strane ne primećujemo kakvu sreću nam donose npr. Atalanta, Lajpcig, Lion kad izbace jače ekipe. Isto tako i Lester, Lids.
.. Jer ponekad se dese razočarenja kao npr. Barsa-Bajern ili Nemačka-Brazil da ti bude krivo što nisi za manje ekipe navijao, a svakako bi bilo i za sve ostale (osim Uefe) da pobeđuju male ekipe a ne samo da se vrte pare oko najbogatijih.

Кортизол

pre 3 godine

Lepo ja rekoh da Lion nije ni malo naivan tim...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VB, 15. avgust 2020 22:49)

Jesi, sećamo se svi ovde, mora pasti neka zahvalnica.

fica

pre 3 godine

Hahahahahahah 3:1 hahahah e moj Gvardiola, sad je i definitivno dokazao da je prevara najveca. Tolike pare frajer skrko, a vamo ga izbacuju Monako, Totenhem i Lion. Prije toga s onakvim Bayernom 3 sezone zaredom nije uspio u finale uci.

Realno nema on vise sta traziti u Sitiju, ulozio je milijardu ipo evra, a vamo ga izbacuju ekipe koje realno nisu sam krem evropskog fudbala.

Ono s Barsom, to ce biti da su Mesi, Cavi, Inijesta, Buskec, Dani Alves, Puyol.. bili u naponu snage i gladni trofeja, a ne da je Gvardiola neki takticar.

Mikii

pre 3 godine

vau, slagalica, mora da si glavni mangup u kraju.
(penzio, 15. avgust 2020 22:41)

Nisam, ali znam da se recenica pocinje velikim slovom. Nestani.

sef strucnog staba

pre 3 godine

Lepo osvezenje, nema sta. Gvardiola ispada vec cetvrtu godinu za redom od objektivno dosta slabijih timova na papiru u tom trenutku. Monako-Liverpul-Totenhem-Lion, i vec ne moze da bude slucajno. On je samo trener sa tom nekom pricom i stavom, ali u sustini daleko iza Murinja.

Jaran

pre 3 godine

MUSASASASASAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAGAGAGAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

PEPITOOO, 500000 MILIJARDI ZA GOSPODINA HAHAHAHAAHAHAAAAA!!!

neko

pre 3 godine

Zar profesionalni fudbaler moze ono da promasi a prima milione za to? I onda kazna Musa Dembele odvodi Luon u polufinale gde ce ih Bajern demolirati. Mozda ne kao Barsu ali tipa 3-0 ili 4-1

NADA

pre 3 godine

ne volim ovakav fudbal.Utakmica sasvim prosecna za ovu fazu LS.Sada svi likuju sa razlogom pobedio je "mali"klub.Nista posebno nismo videli osim rezultata koji je klimavo takav.

legolas

pre 3 godine

Seik otvara celo naftno polje za beka stopera i srednjaka.

Puca milijardu evra za golmana i spica, i 950 miliona evra za desnog beka.
Biznis plan Pepa Gvardiole za sledecu sezonu!!!

dr.outker

pre 3 godine

Namesteno. Faul nad laportom koji se nije gledao pre gola za Lion... Niko me nece ubediti da nije Namestaljka pratim fudbal 30 god i kladim se 20

Fanatik

pre 3 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BlueFortress, 15. avgust 2020 22:37
Da, da, prešo sam se ja nešto, izvini

penzio

pre 3 godine

Zar ovde ima neko ko ozbiljno misli da Siti ovo nece preokrenuti u drugom poluvremenu, ja tipujem da Siti ovo dobija 3:1.
(markoni, 15. avgust 2020 22:04)

Tebi je bolje da se drzis slagalice, ovo ti slabo ide.
(Mikii, 15. avgust 2020 22:26)

vau, slagalica, mora da si glavni mangup u kraju.

Đura

pre 3 godine

Pep nevera. Obična prevara od trenera koji nešto glumata non-stop pored terena i pokušava da bude u centru pažnje. Dere ih Musa kao...

BlueFortress

pre 3 godine

Pep mora da izmisli vremeplov pa da vrati Mesija u mladost, Cavija, Inijesti i Anrija pa da proba jos jednu LS da doda u CV. I obavezno da javi Ovrebu da posalje zahtev sudijskoj komisiji o povratku u "posao".

Daleko bilo kada bi uspeo sa nekim Portom, Dortmundom, Interom, Atletikom da se dovuce do finala, ne bi moglo da se zivi od njegovih apostola i pratilaca..

Mikii

pre 3 godine

Zar ovde ima neko ko ozbiljno misli da Siti ovo nece preokrenuti u drugom poluvremenu, ja tipujem da Siti ovo dobija 3:1.
(markoni, 15. avgust 2020 22:04)

Tebi je bolje da se drzis slagalice, ovo ti slabo ide.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Ovo je bila Gvardiolina utakmica da je izgubi i on je to majstorski i uradio. Sam je kriv. David Silva mu je na klupi do pred kraj utakmice. Onaj Sterlingov promašaj sam mislio da je fizički nemoguće izvesti. Sve jedno, svaka čast Lionu. Potpuno zasluženo. Obožavam da vidim kad uslovno rečeno mali klub (preciznije, siromašniji tim) izbaci nekoga ko misli da parama može da kupi fudbal.

Oliver

pre 3 godine

Bravo Lion,bravo!!!! To je najbolji francuski klub! Gde su sada oni nesrecnici sto su velicali bedni Siti i njihovog smesnog trenera? Gde ste sada,u misjim rupama,hahahahahahah,zar ste mislili da ce Evropa dozvoliti Arapima da uzmu CL?? Bayern je vec u finalu,Bayern je vec osvojio tripletu,ahahahahahah

sreta steta

pre 3 godine

Ovaj Sterling je malo bolja verzija Lazara Markovica, brzo trcanje i to je sve sto zna... Bravo za Lion, tesko potcenjeni su pobedili i Juventus i Siti... U polufinalima LS nemacko-francuski dvoboji, neverovatno!

Fanatik

pre 3 godine

Ja pre neko veče pričam novac u fudbalu ne igra najglavniju ulogu. Neko priča ali Siti i PSŽ uvek igraju četvrtfinale. Džabe kad ih nema pored Ušatog. Monako, Ajaks, Totenhem, Roma, Lajpcig, Lion... autsajderi koji su koštali velike ili bogate klubove velikog uspeha.

Borky

pre 3 godine

I opet VAR! Gol Liona je morao biti ponisten iz dva razloga-igrac Liona koji je u ofsajdu nije uspeo da izbegne kontakt sa loptom, a Dembele je napravio ocigledan faul nad Rodrijem.
(Skywalker, 15. avgust 2020 22:43

Ti garant navijas za Partizan,samo oni mogu imati ovakve sumanute konstrukcije.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

mora li taj Strajnić? Ako RTS stvarno nema nekog ko nešto malo zna o fudbalu, imam predlog - izađite na Takovsku predveče i stavite bukvalno prvog prolaznika kog uspete da uhvatite pred kamere. Teško može da bude gori.

Mikii

pre 3 godine

Koliko god svi volimo da gledamo mečeve između najboljih klubova, s druge strane ne primećujemo kakvu sreću nam donose npr. Atalanta, Lajpcig, Lion kad izbace jače ekipe. Isto tako i Lester, Lids. 
.. Jer ponekad se dese razočarenja kao npr. Barsa-Bajern ili Nemačka-Brazil da ti bude krivo što nisi za manje ekipe navijao, a svakako bi bilo i za sve ostale (osim Uefe) da pobeđuju male ekipe a ne samo da se vrte pare oko najbogatijih.
(joker, 15. avgust 2020 22:08)

Sve je to lepo, sine moj, ali nikome se ne gleda finale izmedju Liona i Lajpciga, koliko god ti mali klubovi bili simpaticni, a mi ovako moralni i empaticni prema slabijima.

Skywalker

pre 3 godine

I opet VAR! Gol Liona je morao biti ponisten iz dva razloga-igrac Liona koji je u ofsajdu nije uspeo da izbegne kontakt sa loptom, a Dembele je napravio ocigledan faul nad Rodrijem.

jednakiji

pre 3 godine

Iako sam navijac Uniteda, voleo bih da City osvoji LS samo zbog De Bruyne-a, covek je doktor fudbala.
S druge strane, ne bih voleo da oni osvoje samo zbog Guardiole jer je covek sve osvojio zahvaljujuci neogranicenom budzetu i/ili fenomenalnim igracima.
(BojanNS, 15. avgust 2020 21:12)

kad bi znao koliko je Ferguson spiskao para od 1986. do 1993. i prve titule.

R Stiltskin

pre 3 godine

iz dva u jedan..davno je fudbal prestao da bude fudbal, kladionice su uzele sve u svoje ruke..jos sad nema publike, nema para, igraci preskupi i mora da se plate.. ovako da Citi odigra poluvreme, a ulog je veliki..tu nisu cista posla..

Zinjak

pre 3 godine

@Expert

Tako što televizije puste prenos sa tim efektima. Od kako je krenula pandemija sve televizije to rade (npr na Amazon Prime-u možeš da izaberes da li hoćeš da slušaš prenos bez efekta navijača ili sa).

BojanNS

pre 3 godine

Iako sam navijac Uniteda, voleo bih da City osvoji LS samo zbog De Bruyne-a, covek je doktor fudbala.
S druge strane, ne bih voleo da oni osvoje samo zbog Guardiole jer je covek sve osvojio zahvaljujuci neogranicenom budzetu i/ili fenomenalnim igracima.

Tuzlak

pre 3 godine

Boga mi Lyon me bas iznenadio kako veceras igraju,nisu se ni malo prepali cak sta vise kao da vise zele Ligu Prvaka nego li gosti iz Manchestera.

Sudija je mogao par kartona pokazati igracima Manchestera,bilo je tu grubih startova.

Nisam neki trener ali zasto je Gvardiola ovu postavu izbacio ? Bas kao nekad u Bayernu Martineza na stopera ili u Barci

Oliver

pre 3 godine

Bravo Cornet,bravo Lion! Gde su sad oni nesrecnici sto rekose danas da ce Siti pokazati Bayernu,a oni ne mogu Lionu da pokazu,hehehehehe

Руска Душа

pre 3 godine

Овај прекид због вируса су очито Немци најбоље искористили..
Темпо који форсира Бајерн је нестваран, а једино Лајпциг то може испратити..
По мени, финале је немачко, нису га безвезе организовали..

NoName

pre 3 godine

kakav city kakav gvardiola,pa vidis da je covek lud, pored stonsa i otamendija covek igra sa garcjiom deckom od 19 godina sporim kao puzem a bez ikakvog iskustva, na sve to mu igra jos i njegov dragi feernandinjo od 35 godina koji jedva noge vuce,covek koji spuca tolike pare a iz LS ga izbacuje ko stigne od monaka,preko totenhema, i drugi S ekipa, veceras najverovatnije od Lyona, sve sto je osvojio je zahvaljuci kvalitetu igraca koje je imao od barcelone do bayerna, to kakav je trener videlo se u prvoj godini u city kada nije imao kakavu ekipu pa je zavrsio 4,da bi seik odma sledece godine spucao 250 miliona, ove godine kada dovede kulibalija nebi me cudilo da ga ostavi na klupi kada bude igrao LS sledece godine jer je covek zaista lud,i to sad video prosle godina kada je prvoj tekmi protiv totenhema ostavio na klupi mendija, de brujna,sanea, bernardo silvu, a ove godine umesto da zavrsi LS pa onda da proda sanea on ga prodao pred samu zavrsnicu bez veze, mendija ostavio na klupi,bernardo silvu takodje, stonsa,otamendija takodje, a u odbrani vezni igrac od 35 godina i balavac od 19.
(igor, 15. avgust 2020 20:25)


Uh, nadiši se, druže. I stavi tačku negde. Ponekad.

Spartacus

pre 3 godine

Iako sam navijac Uniteda, voleo bih da City osvoji LS samo zbog De Bruyne-a, covek je doktor fudbala. 
S druge strane, ne bih voleo da oni osvoje samo zbog Guardiole jer je covek sve osvojio zahvaljujuci neogranicenom budzetu i/ili fenomenalnim igracima.
(BojanNS, 15. avgust 2020 21:12)

Aj dogovori se šta bi na kraju?

5. STAR

pre 3 godine

Gvardiola kao da nekad sam sebe sabotira. Od postojećih igrača on odabere ove i ovu formaciju. Tri štopera od kojih su dvojica, matori Fernandinjo koji nije štoper i mladi Garsija koji je em neiskusan, em nizak, em slab. I onda ta dva spoljna. Ta formacija je samo u teoriji 3-5-2 a u stvarnosti je 5-3-2, jer ta dva spoljna su uvek igrači koji su po definiciji bekovi a ne krila. I oni stoje na terenu ni tamo ni vamo. Niti dovoljno ofanzivno kao krila, niti dovoljno defanzivno kao bekovi. Mali broj bekova to može da isprati (recimo Liverpulovi, Dejvis, Karvahal, Marselo, mada su njega povrede malo usporile). Najgora moguća formacija gde izgubiš igrača u sredini (u ovom slučaju najverovatnije kreativnog kao što je David ili Bernardo Silva, Foden, Marez) i otupiš svoje napade.
Čudno za takvog trenera i mogućnosti tima i protiv Liona koji jeste dobar ove sezone u LŠ ali ne da budeš rezervisan.
Ali ima još uvek mnogo vremena za preokret...

BlueFortress

pre 3 godine

Nakon taktickog fijaska protiv Monaka i Totenhema, Pep nema izgovora veceras da konacno prodje kroz cetvrtfinale otkad je u Sitiju...
Pogotovo sada kada se igra na jednu utakmicu, bez dvomeca i bez publike to je sansa za PSZ i Siti da napokon opravdaju ulozene milijarde ulaskom u prvo finale napokon, dok u protivnom bice to ogroman neuspeh i udarac, kao sto je objektivno i bio do sada njihov ucinak u elitnom takmicenju.

Dinosaur

pre 3 godine

Ovo je sramota sta je gvardiola napravio s sastavom njemu de brujn igra na krilu, neiskusni garcia stoper katasrofa.
Moro je de brujn u sredinu, bernardo silva na krilo, fernadinjo na klupu i eventualno je david silva trebo igrat.
Ova trojica u sredini gundoan,rodrigo i fernadinjo su sve drva nema ko kreirati i tu city pati.
Gvardiola da dobije otkaz odmah poslije utakmice ako neuspije ovo preokrenut.

tomo

pre 3 godine

Ako ni do sada ne znate na koju stranu ko napada, niko vam nije kriv što niste pratili čuvenog komentatora sa RTS-a. A on svaki put nama debilima to lepo kaže i to odmah na početku utakmice.

Aeiouu

pre 3 godine

Hvala RTS-u, napokon prenos! Lion može da iznenadi i lično bih voleo da prođu dalje, ali Siti je mašina, realno. Videćemo. Sportski pozdrav!

igor

pre 3 godine

kakav city kakav gvardiola,pa vidis da je covek lud, pored stonsa i otamendija covek igra sa garcjiom deckom od 19 godina sporim kao puzem a bez ikakvog iskustva, na sve to mu igra jos i njegov dragi feernandinjo od 35 godina koji jedva noge vuce,covek koji spuca tolike pare a iz LS ga izbacuje ko stigne od monaka,preko totenhema, i drugi S ekipa, veceras najverovatnije od Lyona, sve sto je osvojio je zahvaljuci kvalitetu igraca koje je imao od barcelone do bayerna, to kakav je trener videlo se u prvoj godini u city kada nije imao kakavu ekipu pa je zavrsio 4,da bi seik odma sledece godine spucao 250 miliona, ove godine kada dovede kulibalija nebi me cudilo da ga ostavi na klupi kada bude igrao LS sledece godine jer je covek zaista lud,i to sad video prosle godina kada je prvoj tekmi protiv totenhema ostavio na klupi mendija, de brujna,sanea, bernardo silvu, a ove godine umesto da zavrsi LS pa onda da proda sanea on ga prodao pred samu zavrsnicu bez veze, mendija ostavio na klupi,bernardo silvu takodje, stonsa,otamendija takodje, a u odbrani vezni igrac od 35 godina i balavac od 19.

LOL

pre 3 godine

Kevin De Brujne je najbolji igrac sredine terena od Lamparda i Skolsa, sa njim moze Siti da pruzi dobar otpor Bajernu a ako kojim slucajem pobede Bajern bice veliki favoriti u finalu, Pep Gvardiola od onog tima Barselone nije uzeo Ligu sampiona uprkos time sto je preuzeo sam Bajern, posle milijardu evra potrosenih u Mancester Sitiju ovo mu je najbolja sansa jer u jednog utakmici moze sve da se desi.

Shippy

pre 3 godine

Kako je Liga Šampiona odjednom mnogo zanimljivija, neizvjesnija i nepredvidiva kad se igra jedna utakmica... I koliko su utakmice same po sebi kvalitetnije, hoćeš dalje, daj gol...

Spartacus

pre 3 godine

Iako sam navijac Uniteda, voleo bih da City osvoji LS samo zbog De Bruyne-a, covek je doktor fudbala. 
S druge strane, ne bih voleo da oni osvoje samo zbog Guardiole jer je covek sve osvojio zahvaljujuci neogranicenom budzetu i/ili fenomenalnim igracima.
(BojanNS, 15. avgust 2020 21:12)

Aj dogovori se šta bi na kraju?

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

Pre neku godinu svi timovi u polufinalu iz Engleske...
Ove godine - Engleska nula, Italija nula, Španija nula..

Interesantno je za sam fudbal.. Malo da se to promeša, da ne bude monotono..

Istinito

pre 3 godine

Nista lepse nego videti kako se topi plastika , godinu za godinom ispadaju iz najveceg evropskog takmicenja, uzalud i pare i sve onom celavom fejk treneru. Hvala Lyonu vratili su mi nadu u fudbal!

Beton mešalica

pre 3 godine

Da se ovo normalno igra, po dve utakmice, sa gledaocima, ne bi lion prošao ni juventus. Za barsu takođe diskutabilno šta bi bilo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jop, 15. avgust 2020 22:59)

Pa Lion je sa Juventusom igrao dve utakmice. Nešto si pomešao...

Todorovic

pre 3 godine

Bajern osvaja, jasno ko dan.
Zvezda ako opet izbori LŠ, mislim da će svi jači klubovi želeti CZ u grupi. Ko ubode Zvezdu u grupi, osvaja 100% hahaha
Liverpul (2019), Bajern (2020)...

tomo

pre 3 godine

Ako ni do sada ne znate na koju stranu ko napada, niko vam nije kriv što niste pratili čuvenog komentatora sa RTS-a. A on svaki put nama debilima to lepo kaže i to odmah na početku utakmice.

Zixxx

pre 3 godine

Ovo sa jednom utakmicom je vrh. Sve utakmice su bile odlicne. Nema vadjenja na drugoj. Da su se igrale po dve, ne verujem da bi videli onaj potop Barse juce, i ovo danas..

alek

pre 3 godine

Sterling,preplaceni igrac koji je potrcao za novcem i napustio Liverpul "da bi osvajao ligu sampiona".
Ne da je nece osvojiti,vec je najveci krivac sto nece niko iz MC.

Oliver

pre 3 godine

LJudi kako niste provalili Gvardiolu jos u Bayernu? On je uspeo nemogucu stvar: da razmontira savrsenu masinu koju mu je ostavio Hajnkes. Ko je citao moje komentare pre 7 godina zna da sam maltene poludeo kad sam cuo da ce on preuzeti Bayern. Trebalo je samo da nastavi istim stilom i sastavom,a on je sve zivo menjao,toboze da unapredi igru,kao da je moguce unaprediti savrseno,a pogotovo ne njegovom smarackom pas igrom. Tri puta je ispadao u polufinalu CL,sramnim porazima,posebno od Atletika i Reala. A taj Bayern od 2014. do 2016. je bio mnogo jaci nego sadasnji Siti pa mi uopste nije jasno kako su mnogi mislili da ce sad osvojiti sa slabijim SItijem kad nije sa jacim Bayernom? Jedino objasnjenje mi je da se ovde mnogo precenjuje Premijer liga,a potcenjuju Bundesliga i francuska liga.A sada imamo nemacko-francuska polufinala. Presrecan sam i nadam se finalu Bayern-Leipzig!

Mikii

pre 3 godine

Zar ovde ima neko ko ozbiljno misli da Siti ovo nece preokrenuti u drugom poluvremenu, ja tipujem da Siti ovo dobija 3:1.
(markoni, 15. avgust 2020 22:04)

Tebi je bolje da se drzis slagalice, ovo ti slabo ide.

sreta steta

pre 3 godine

Ovaj Sterling je malo bolja verzija Lazara Markovica, brzo trcanje i to je sve sto zna... Bravo za Lion, tesko potcenjeni su pobedili i Juventus i Siti... U polufinalima LS nemacko-francuski dvoboji, neverovatno!

Aeiouu

pre 3 godine

Hvala RTS-u, napokon prenos! Lion može da iznenadi i lično bih voleo da prođu dalje, ali Siti je mašina, realno. Videćemo. Sportski pozdrav!

NoName

pre 3 godine

kakav city kakav gvardiola,pa vidis da je covek lud, pored stonsa i otamendija covek igra sa garcjiom deckom od 19 godina sporim kao puzem a bez ikakvog iskustva, na sve to mu igra jos i njegov dragi feernandinjo od 35 godina koji jedva noge vuce,covek koji spuca tolike pare a iz LS ga izbacuje ko stigne od monaka,preko totenhema, i drugi S ekipa, veceras najverovatnije od Lyona, sve sto je osvojio je zahvaljuci kvalitetu igraca koje je imao od barcelone do bayerna, to kakav je trener videlo se u prvoj godini u city kada nije imao kakavu ekipu pa je zavrsio 4,da bi seik odma sledece godine spucao 250 miliona, ove godine kada dovede kulibalija nebi me cudilo da ga ostavi na klupi kada bude igrao LS sledece godine jer je covek zaista lud,i to sad video prosle godina kada je prvoj tekmi protiv totenhema ostavio na klupi mendija, de brujna,sanea, bernardo silvu, a ove godine umesto da zavrsi LS pa onda da proda sanea on ga prodao pred samu zavrsnicu bez veze, mendija ostavio na klupi,bernardo silvu takodje, stonsa,otamendija takodje, a u odbrani vezni igrac od 35 godina i balavac od 19.
(igor, 15. avgust 2020 20:25)


Uh, nadiši se, druže. I stavi tačku negde. Ponekad.

Stara kuka

pre 3 godine

Lajpcig je po igri za dve klase jaci od ovih,dok bi Atletiko imao sanse.Bajern masincina,PSG nezgodan.Mislim da Lyon ipak nema sanse protiv Bavaraca.Ipak svaka im cast sto su izbacili velikog favorita.

Mica

pre 3 godine

Gvardiola po 100ti put dokazao da je prevara trenerska.

Ipak s tolikim budzetom i tolikim ulaganjima ne mozes ispadati od Monaka, Totenhema i Lijona.

Prije toga s onakvim Bayernom nije mogao uci u finale LS.

Jednostavno lik nema pojma i to je to.

Zeljko

pre 3 godine

Za vreme korone,samo dve stvari su i dalje sigurne.Slana Plazma se ne prodaje i City opet ne uspeva da dogura ni do polufinala Lige sampiona.

fica

pre 3 godine

Hahahahahahah 3:1 hahahah e moj Gvardiola, sad je i definitivno dokazao da je prevara najveca. Tolike pare frajer skrko, a vamo ga izbacuju Monako, Totenhem i Lion. Prije toga s onakvim Bayernom 3 sezone zaredom nije uspio u finale uci.

Realno nema on vise sta traziti u Sitiju, ulozio je milijardu ipo evra, a vamo ga izbacuju ekipe koje realno nisu sam krem evropskog fudbala.

Ono s Barsom, to ce biti da su Mesi, Cavi, Inijesta, Buskec, Dani Alves, Puyol.. bili u naponu snage i gladni trofeja, a ne da je Gvardiola neki takticar.

sef strucnog staba

pre 3 godine

Lepo osvezenje, nema sta. Gvardiola ispada vec cetvrtu godinu za redom od objektivno dosta slabijih timova na papiru u tom trenutku. Monako-Liverpul-Totenhem-Lion, i vec ne moze da bude slucajno. On je samo trener sa tom nekom pricom i stavom, ali u sustini daleko iza Murinja.

Duka Duško

pre 3 godine

Kakva crna bitanga ovaj Sterling verovatno najveća prevara od igrača u istoriji fudbala. Ovakvih promašaja kao večeras već je imao u sezoni bar x 5.I takva slina glibava zarađuje godišnje 15 miliona funti samo od kluba

neko

pre 3 godine

Zar profesionalni fudbaler moze ono da promasi a prima milione za to? I onda kazna Musa Dembele odvodi Luon u polufinale gde ce ih Bajern demolirati. Mozda ne kao Barsu ali tipa 3-0 ili 4-1

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

mora li taj Strajnić? Ako RTS stvarno nema nekog ko nešto malo zna o fudbalu, imam predlog - izađite na Takovsku predveče i stavite bukvalno prvog prolaznika kog uspete da uhvatite pred kamere. Teško može da bude gori.

Sale...

pre 3 godine

Mislim da se ovim utakmicama LŠ najviše raduje žena ovog Dejana Nedića, sudijskog komentatora, da ga ne sluša kući bar 2, 3 sata...

Gojko

pre 3 godine

Prosto mi nije jasno na koju foru i Siti i PSŽ dominiraju godinama unazad u svojim ligama a u Evropi su obične trube. Ne bi me iznenadilo da i Lajpcig isto ovo uradi Parizu.

Dag Kristi

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
(mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Naprotiv, meni je kriv zbog Garsije, Rodrija, pa i Gindogana i Laporta.

legolas

pre 3 godine

Seik otvara celo naftno polje za beka stopera i srednjaka.

Puca milijardu evra za golmana i spica, i 950 miliona evra za desnog beka.
Biznis plan Pepa Gvardiole za sledecu sezonu!!!

Marinela

pre 3 godine

Najaci utisak je ipak ovaj Dejan Nedic koji komentarise sudjenje u RTS studiju - za njega svi znaju da je najkorumpiraniji sudija bio I da je uvek sudio u korist onih koji mu daju pare a sad on prica o nekom postenom sudjenju I greskama sudija !??

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Ovo je bila Gvardiolina utakmica da je izgubi i on je to majstorski i uradio. Sam je kriv. David Silva mu je na klupi do pred kraj utakmice. Onaj Sterlingov promašaj sam mislio da je fizički nemoguće izvesti. Sve jedno, svaka čast Lionu. Potpuno zasluženo. Obožavam da vidim kad uslovno rečeno mali klub (preciznije, siromašniji tim) izbaci nekoga ko misli da parama može da kupi fudbal.

Mare

pre 3 godine

Koliko je Lion igrao dobar fudbal 2000ih godina kada su bili 7 puta zaredom sampioni Francuske
Govou,Zuninjo,Benzema,Viltor,Fred,Soni Anderson...
Mnogo gotivan klub

Štap i šargarepa

pre 3 godine

Interno, u mom društvu, Sterling i Voker su uvek važili za klasične trkače. Ni ovaj put nisu razočarali. Gvardiola je večeras imao jaču klupu od startne postave. David Silva, Bernardo Silva i Marez na klupi, u najvažnijoj utakmici sezone?!?! Ovaj Ouar im sakrio loptu, odbijali se od njega. Očigledno je da Gvardioli treba bar još 500 miliona evra za pojačanja. Ne može se sa ovim sirovinama do finala. :)

bosko

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
(mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Covek 10 godina ne moze da osvoji LS sto sa Bajernom sto sa Sitijem a potrosio je preko 2 milijarde evra na igrace i ti ga branis

Sabre

pre 3 godine

Gol Liona koji je rešio utakmicu, odnosno gol za 1:2 je apsolutno neregularan iz razloga što je igrač Liona koji je u ofsajdu imao kontakt sa loptom pre nego što će ona stići do Dembelea... Kakav VAR pa šta oni gledaju ljudi nije mi jasno.. Ovo je nedopustivo na ovom nivou, a direktno je rešilo pobednika
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boris, 15. avgust 2020 23:00)

Propustanje lopte kroz noge nije kontakt. Idi gledaj bocanje ili karling ili nesto, majke ti.

Djurdjevak

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)
Ne, on je kriv što drži u ekipi tipa, koji sa 4 m maši prazan gol. I još zbog svašta nešto je kriv, samo tebi ne vredi objašnjavati, nisi objektivan.

Mikii

pre 3 godine

Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...
(Sportico, 15. avgust 2020 23:43)

Onaj "nomadasnji" kojeg su ponizavali Torres i Eto'o svojevremeno?! Hahahaha

Кортизол

pre 3 godine

Lepo ja rekoh da Lion nije ni malo naivan tim...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VB, 15. avgust 2020 22:49)

Jesi, sećamo se svi ovde, mora pasti neka zahvalnica.

Марко

pre 3 godine

Ispadanje Juvea od znatno slanine ekipe nije blamaza,ispadanje Atletika od Lajpciga nije takodje.Evo veceras Siti od Liona ispao,ne vidim ni jedan naslov blamaza.Ali zato kada Barsa izgubi od PREJAKOG Bajerna, svaka druga vest je BLAMAZA BARSE,POTOP,UNISTAVANJE....Vole ljudi da prozivaju Messija .
(Za sve je kriv Messi,ma vazi, 15. avgust 2020 23:45)

Можда зато што су примили 8 голова, а могли су још 8.

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

Sad mi je još više žao za Atalantu, ovo je makar u tom pogledu moglo da bude istorijsko polufinale i finale.. Lion, Lajpcig, Atalanta.. Uhh..

Dobro, sad već mogu da se pomirim sa tim da Bajern ovo uzima. Mada, fudbal je ove godine (kao uostalopm i vazda) dosta luda i nepredvidiva igra..

Đura

pre 3 godine

Pep nevera. Obična prevara od trenera koji nešto glumata non-stop pored terena i pokušava da bude u centru pažnje. Dere ih Musa kao...

Ocemo mozak natrag

pre 3 godine

Kakva sramota cele ekipe, Gvardioli hvala za 2 PL, ali da sa ovakvom ekipom 4.godinu za redom ne moze u polufinale to je stvarno sramota, cestitke Lionu na zasluzenoj pobedi

Toba

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Odgovoran je za svakog igraca kojeg stavi na teren. Tog Sterlinga se secam iz Liverpula. Suarez mu je bar 3-4 puta namestio ovakvu sansu, samo da pogodi prazan gol. Naravno da je promasio svaki put. Suarez se jedini drao na njega, a na kraju je prestao da mu dodaje jer je shvatio da to nije dobro niti korisno za ekipu. Dakle mali je od rodjenja talenat za ovakve promasaje.
Ako ce neko da mi kaze bio je klinac, to je samo alibi. Pogledaj onog malog iz Mancestera, ako ima 19 a reseta mreze. Ukoliko promasis prazan gol toliko puta, totalno je nebitno koliko godina imas, ti si debil i to se nece promeniti nikad.
Ovo je inace kraj karijere za Sterlinga.

BlueFortress

pre 3 godine

Nakon taktickog fijaska protiv Monaka i Totenhema, Pep nema izgovora veceras da konacno prodje kroz cetvrtfinale otkad je u Sitiju...
Pogotovo sada kada se igra na jednu utakmicu, bez dvomeca i bez publike to je sansa za PSZ i Siti da napokon opravdaju ulozene milijarde ulaskom u prvo finale napokon, dok u protivnom bice to ogroman neuspeh i udarac, kao sto je objektivno i bio do sada njihov ucinak u elitnom takmicenju.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Па нисам га је довео да осваја трофеје наго Гвардиола. Како Стерлинг игра, тако Пеп осваја трофеје. Као у Бреши својевремено.

Dil

pre 3 godine

Sad ide prica kako su oni navikli na dve utakmice, kalkulisanje, nisu navikli na jednu... Juve, Barsa, Siti bi prosli da se igrao revans i sta bi bilo kad bi bilo... pa pokazite momci taj kvalitet i na jednoj utakmici. Ovo bih ja uveo za stalno, da nema revansa.

Klaus

pre 3 godine

Siti je od pocetka delovao nekako slabo, jednostavno nisu imali brzinu u napadu, totalno traljavo, bas su za svoje standarde lose odigrali. Sterling je ono morao da da , mozda je drugi gol Liona trebao biti ponisten zbog faula ali isto tako je mozda trebao Lionu biti dosudjen penal jer je Walker sa obe ruke odgurnuo njihovog igraca u 16 metara.
Ovako gledano bilo bi pravo iznenadjenje da Bayern ne osvoji ali lopta je okrugla i zato volimo ovaj sport :))

BlueFortress

pre 3 godine

Pep mora da izmisli vremeplov pa da vrati Mesija u mladost, Cavija, Inijesti i Anrija pa da proba jos jednu LS da doda u CV. I obavezno da javi Ovrebu da posalje zahtev sudijskoj komisiji o povratku u "posao".

Daleko bilo kada bi uspeo sa nekim Portom, Dortmundom, Interom, Atletikom da se dovuce do finala, ne bi moglo da se zivi od njegovih apostola i pratilaca..

mighty banana

pre 3 godine

@Randy Marsh Iz zezanja sam stavio novce na Lion neki dan 8 kvota da će proć daljei, ne pobeda. Nisam očekivao ali sam mislio da imaju veće šanse nego što su kladioničari procenili, ipak je jedna utakmica.

Mikii

pre 3 godine

Ono s Barsom, to ce biti da su Mesi, Cavi, Inijesta, Buskec, Dani Alves, Puyol.. bili u naponu snage i gladni trofeja, a ne da je Gvardiola neki takticar.
(fica, 15. avgust 2020 22:51)

David Vilja, najpotcenjeniji fudbaler svih vremena.

Tuzlak

pre 3 godine

Boga mi Lyon me bas iznenadio kako veceras igraju,nisu se ni malo prepali cak sta vise kao da vise zele Ligu Prvaka nego li gosti iz Manchestera.

Sudija je mogao par kartona pokazati igracima Manchestera,bilo je tu grubih startova.

Nisam neki trener ali zasto je Gvardiola ovu postavu izbacio ? Bas kao nekad u Bayernu Martineza na stopera ili u Barci

SrbEUin

pre 3 godine

Nista lepse nego videti kako se topi plastika (Istinito, 15. avgust 2020 23:00)

Ništa gluplje nego kada navijač kluba osnovanog 1945 kaže za klub koji je osnovan 1880 a pod sadašnjim imenom igra od 1894, da je plastika.

Jaran

pre 3 godine

MUSASASASASAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAGAGAGAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

PEPITOOO, 500000 MILIJARDI ZA GOSPODINA HAHAHAHAAHAHAAAAA!!!

Nikola

pre 3 godine

Velika je nepravda i sramota sto se francuska liga nije nastavila zbog epidemije
Da je se nastavila,Lion bi sa 7. mesta na tabeli skocio na prva 3 mesta
Velika je steta sto necemo gledati Lion sledece sezone u LS,ako ne osvoje titulu

joker

pre 3 godine

Koliko god svi volimo da gledamo mečeve između najboljih klubova, s druge strane ne primećujemo kakvu sreću nam donose npr. Atalanta, Lajpcig, Lion kad izbace jače ekipe. Isto tako i Lester, Lids.
.. Jer ponekad se dese razočarenja kao npr. Barsa-Bajern ili Nemačka-Brazil da ti bude krivo što nisi za manje ekipe navijao, a svakako bi bilo i za sve ostale (osim Uefe) da pobeđuju male ekipe a ne samo da se vrte pare oko najbogatijih.

Andrea Djani

pre 3 godine

Ovogodisnja liga sampiona je skolski primer koliko je bitan trener u danasnjem fudbalu . Flik , Nagelsman , Tuhel i Garsija su svako sa svoje strane veoma uticali na parove polufinala . Flik je preuzeo poluraspadnuti Bajern od Kovaca (posle katastrofe od Ajntrahta) i napravio najbolji Bajern jos od onog iz 2001. Nagelsman pravi cuda sa Lajocigom i to je budici trener Reala ili Barse . Tuhel se trudi da uklopi velike zvezde koje ima i to mu je ove sezone izgleda (uz neophodnu dozu srece) izgleda poslo za rukom . U svakom slucaju odlican trener . I na kraju Garsija , koji je vec izbacivanjem Juventusa , poslao jasnu poruku , koja izgleda nije shvacena ozbiljno , ali samo veliki trener menja 10 min pre kraja svog prvog napadaca Depaja i to na 1 1 i uvodi drugog , koji ga odmah casti golom . Neko ce reci i sreca je bila uz Lion . Ne , tu je bilo sve kako treba da bude , jer mora da bude kaznjeno sedenje na klupi Bernarda Silve , Fodena , igranje nekih pouigraca . Svaka cast trenerima polufanalista , koji su presudno uticali na plasman svojih ekipa i sad je prakticno svejedno ko ce osvojiti , jer ko god da osvoji , osvojice ga struka .

Sisoje

pre 3 godine

Leprsavi fudbal Barsa,City...ispali. PSG nekako prosao. izgleda da se menja nacin i stil igre (daki, 15. avgust 2020 22:56)

"Leprsavi fudbal"? Pa da li si gledao utakmice sinoc i veceras?! Barca je igrala kao gomila penzionera (sto i jeste, sa najstarijim timom sto ga je ikada izvela na teren, pred kraj su se vukli po terenu) - a danas je "leprsao" samo Lyon - u MC je valjao samo De Bruyne te meni i Sterling i pored onog promasaja, ali OL im je odrzao lekciju leprsavog fudbala ... Ako ne bude kardinalnih iznenadjenja a po do sada prikazanoj igri, za mene ovo osvaja Bayern, nakon finala sa RB Leipzig - mada bih vise voleo da gledam Bayern kako rastace PSG, koji je meni retko antipaticna ekipa.

BlueFortress

pre 3 godine

@don

Postujem misljenje ali ne mogu se sloziti iz vise razloga, uporedjivanje Celsija u LS sa Sitijem i PSZ je izlisno a reci cu i zasto.

U periodu 2004-2014 Celsi je odigrao cak neverovatnih 7 polufinala LS, usput promasio penal za pobedu i osvajanje LS u finalu.
Znas li koliko Siti i PSZ imaju finala za sve ove godine i milijarde? Nula.
Koliko polufinala imaju ZAJEDNO? 4 puta manje od Celsija.

Nije to "poklapanje kockica" kako kazes vec neumoljiva sila brojki, a taj Celsi u tih 10 godina je bio neumoljiv, zid od tima i mentalna stencuga kakva ova 2 kluba nece biti dok mi ne posenilimo ovde sa portala...

Boris

pre 3 godine

Gol Liona koji je rešio utakmicu, odnosno gol za 1:2 je apsolutno neregularan iz razloga što je igrač Liona koji je u ofsajdu imao kontakt sa loptom pre nego što će ona stići do Dembelea... Kakav VAR pa šta oni gledaju ljudi nije mi jasno.. Ovo je nedopustivo na ovom nivou, a direktno je rešilo pobednika

VB

pre 3 godine

Lepo ja rekoh da Lion nije ni malo naivan tim...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VB, 15. avgust 2020 22:49)

Jesi, sećamo se svi ovde, mora pasti neka zahvalnica.
(Кортизол, 15. avgust 2020 22:57)

Kako si mi ti pametan ko pčelica Maja....Čuj zahvalnica...bez gajbe pive nista ne priznajem

Kolubara tiho teče

pre 3 godine

Zašto ovoliko neobjektivnosti, nije mi jasno.
Ko god je komentarisao da je drugi gol Liona neregularan zbog očiglednog faula Dembelea na Laportu, dobio je znatno više negativnih, nego pozitivnih ocena.
Nedić na RTS -u komentariše da su se sudarili dva protivnička igrača, i da zato nema prekršaja, a u stvari, napadač je trčao iza odbrambenog igrača i sapleo ga, nehotice ili ne, nije bitno, faul "ko vrata", ali pošto sudija to nije uočio, VAR se gledao samo zbog ofsajda.
Dakle, uz dosta dosta sreće Lion prođe, iako je večeras bio lošiji od lošeg Sitija.
Što bi rekao Murinjo, detalji su odlučili. I to ne može ni u jednom sportu, kao u fudbalu.

LOL

pre 3 godine

Kevin De Brujne je najbolji igrac sredine terena od Lamparda i Skolsa, sa njim moze Siti da pruzi dobar otpor Bajernu a ako kojim slucajem pobede Bajern bice veliki favoriti u finalu, Pep Gvardiola od onog tima Barselone nije uzeo Ligu sampiona uprkos time sto je preuzeo sam Bajern, posle milijardu evra potrosenih u Mancester Sitiju ovo mu je najbolja sansa jer u jednog utakmici moze sve da se desi.

Pseudoharms

pre 3 godine

Ja godinama tvrdim da Pep, kad bi preuzeo Vojvodinu na primer, u našoj ligi bio 12.i ispao bi u osmini finala kupa, od, recimo, Zemuna.

Oliver

pre 3 godine

Bravo Cornet,bravo Lion! Gde su sad oni nesrecnici sto rekose danas da ce Siti pokazati Bayernu,a oni ne mogu Lionu da pokazu,hehehehehe

Mirko Kojotovski

pre 3 godine

Sve sve ali drugi gol Liona je morao biti ponisten.Ako ne zbog ofsajda,iako je ocigledno da je lopta isla igracu u ofsajdu, onda zbog ociglednog faula.Pa ono se vidjelo uzivo a na snimku totalno jasno.
Sve ovo veze nema sa sportom.

Trotter

pre 3 godine

Polufinale lige sampiona sa 2 nemacka i 2 francuska kluba. Bez i jednog spanskog, talijanskog i engleskog. Da mi je ovo neko rekao pre pocetka sezone da ce se desiti, rekao bi druze ti nisi dobar s glavom. Dokaz da fudbal nije jednolican danas kako mnogi pricaju. Mnogo iznenadjenja, mnogo dobrih ekipa, mnogo osvezenja. Prosla dominacija spanaca, Mesi i Ronaldo era odlazi lagano u istoriju,englezi nisi toliko dominantni, imamo uspon nemaca, ali i francuza. Kod talijana imamo tu Atalantu . Sjajan fudbal. Od one 2004 i polufinala gde su bili Monaco, Porto i Depor, mislim da me nije vise iznenadila ni jedna druga zavrsnica. Hocemo li gledati sudar Bayern -PSG, ili mozda nemacko finale, ili mozda cak sudar Lyon-Lajpcig sto bi bilo mozda i ponajvece iznenadjenje ikad. Gvardiola procitan. Mora i on evoulirat svoju igru kao i murinho. Fudbal se menja i napreduje strahovitom brzinom i vreme bunkerice Murinha i tiki take Barse i Gvardiole je proslo. Neki novi vetrovi duvaju , stvaraju neku novu fudbalsku revoluciju i epohu, sa pre svega nemackim smekom i prizvukom...

Protoss

pre 3 godine

Pokazalo se da novac ne moze promeniti ono sto krasi sport, a to je srce, zar, ljubav prema pobedi.. Pravi fudbal kao nekada.. I nadam se da ce tako biti dok sam ziv, kako u sportu tako i u drustvenim tokovima. Da pobedi ono sto krasi i cini lepotu za zivo bice, radost, sreca.. Protiv velikog Bayerna nemaju sanse, ali fudbal i sport su pokazali kroz istoriju da je sve moguce.. Ali Bayern je Bayern, veliki, najveci.

jednakiji

pre 3 godine

Iako sam navijac Uniteda, voleo bih da City osvoji LS samo zbog De Bruyne-a, covek je doktor fudbala.
S druge strane, ne bih voleo da oni osvoje samo zbog Guardiole jer je covek sve osvojio zahvaljujuci neogranicenom budzetu i/ili fenomenalnim igracima.
(BojanNS, 15. avgust 2020 21:12)

kad bi znao koliko je Ferguson spiskao para od 1986. do 1993. i prve titule.

Borky

pre 3 godine

I opet VAR! Gol Liona je morao biti ponisten iz dva razloga-igrac Liona koji je u ofsajdu nije uspeo da izbegne kontakt sa loptom, a Dembele je napravio ocigledan faul nad Rodrijem.
(Skywalker, 15. avgust 2020 22:43

Ti garant navijas za Partizan,samo oni mogu imati ovakve sumanute konstrukcije.

gianni comandini

pre 3 godine

ostaje velika zal za Atalantom!! Guardiola bio je najbolji sa Barsom koja je tad imala vanserijske igrace, promenio neke stvari u fudbalskoj igri, svakako trener vizionar, ali mislim da je provaljen i da je njegova karijera krenula silaznom putanjom. mozda bi bilo idealno da se vrati u Barselonu jer su u slicnoj situaciji!

zelimir zeljko obradovic

pre 3 godine

Jedini krivac za celubsezonu je Pep Gvardiola.
Ovu utakmicu je poceo sa 4 odbrambena i 3 defanzivna vezna igraca.
Ali najbitnija cinjenica jeste da covek celu sezonu rotira do iznemoglosti.
Ne zna se startnih 11 igraca.

gevara

pre 3 godine

To je najveci kukavica sto se trenera tice, uz to i lisica.Da nije bilo Ovreba i drugih sudija koji su obilato pomogli Barceloni tada - iako je Barcelona tada imala zaista dobar tim ovaj trener nikad ne bi uzeo Ligu Prvaka. Samo kad se setim kako je upropastio Bajern sa tom bezveze tiki-taka igrom a evo i sad isto radi i u City

remax

pre 3 godine

Ako ni do sada ne znate na koju stranu ko napada, niko vam nije kriv što niste pratili čuvenog komentatora sa RTS-a. A on svaki put nama debilima to lepo kaže i to odmah na početku utakmice.
(tomo, 15. avgust 2020 21:26)

Ali i ono akcentovanje "Líon", kao i udarac iz "ćoška","hitro" i pesmice pred utakmice, sve to ima za svrhu da našeg Acu postave na tron fudbalskih komentatora.
Stariji legendardni komentatori su za njega tako passe. :D

TurboNator

pre 3 godine

Drago mi je sto je City ispao - ali na koju foru ovde većina tvrdi da nije bio ofsajd kod drugog gola za Lyon?

Ovaj sto je propustio loptu je ipak uticao na igru i bio u aktivnoj poziciji... pa nije bio kod aut linije i gledao sa strane...?? Nije se ni vraćao nazad iz ofsajda... ‘Pasivan ofsajd’ je ono kad igrač nije blizu akcije i ne utice na igru - ovaj je bio u sred akcije i svojim prisustvom uticao na razvoj, zbunio odbranu...

nepismeni

pre 3 godine

Postoji razlog zašto City,koliko god svi pričali da je na papiru najjači,ne može da osvoji LS, a to je što imaju previše precenjenih igrača (Engleza). Koja je poenta da dovede vrhunske tehničare i kreativne igrače poput De Brujnea,Aguera,Silve... i onda pored njih staviš u startnih 11 Sterlinga koji ima brzinu,ima marketing,ima cenu astronomsku ali zato svaki drugi for mu ide u gol aut.Svaki drugi prijem se odbija kao od drveta. Daje on golove i ima asistencije,ali stavite u ovaj City koji samo napada i stvara po sto šansi po mecu,okružen majstorima, i Ozegovica pa će imati dobru statistiku. Najskuplji desni bek na svetu se takodje sa tehnikom,kreativnošću,mozgom,ne pita. Volim PL,ali Engleski sadašnji igrači su žestoko precenjeni,napumpani cenama. Od Mekgvajera preko Lingarda,do Kejna koji je dobar spic ali ne vrhunski i to nikada neće biti.

Oliver

pre 3 godine

@(Boris,

Nije tacno. Rasirio je noge da bi mu lopta prosla kroz noge i da je ne bi dotakao,iz aviona se videlo,VAR potvrdio,gol cist kao suza. I uzbudjeni Nedic potvrdio u studiju. Da naucis pravila ofsajda,sedi dole,jedan!

Zeleni Zub

pre 3 godine

Odlično je ovo što se igra na neutralnom terenu i svakakva iznenađenja se dešavaju.

Tako će biti i u NBAu.

Mi treba da smo srećni što živimo u doba korone.

igor

pre 3 godine

kakav city kakav gvardiola,pa vidis da je covek lud, pored stonsa i otamendija covek igra sa garcjiom deckom od 19 godina sporim kao puzem a bez ikakvog iskustva, na sve to mu igra jos i njegov dragi feernandinjo od 35 godina koji jedva noge vuce,covek koji spuca tolike pare a iz LS ga izbacuje ko stigne od monaka,preko totenhema, i drugi S ekipa, veceras najverovatnije od Lyona, sve sto je osvojio je zahvaljuci kvalitetu igraca koje je imao od barcelone do bayerna, to kakav je trener videlo se u prvoj godini u city kada nije imao kakavu ekipu pa je zavrsio 4,da bi seik odma sledece godine spucao 250 miliona, ove godine kada dovede kulibalija nebi me cudilo da ga ostavi na klupi kada bude igrao LS sledece godine jer je covek zaista lud,i to sad video prosle godina kada je prvoj tekmi protiv totenhema ostavio na klupi mendija, de brujna,sanea, bernardo silvu, a ove godine umesto da zavrsi LS pa onda da proda sanea on ga prodao pred samu zavrsnicu bez veze, mendija ostavio na klupi,bernardo silvu takodje, stonsa,otamendija takodje, a u odbrani vezni igrac od 35 godina i balavac od 19.

Руска Душа

pre 3 godine

Овај прекид због вируса су очито Немци најбоље искористили..
Темпо који форсира Бајерн је нестваран, а једино Лајпциг то може испратити..
По мени, финале је немачко, нису га безвезе организовали..

sakupljac minusa

pre 3 godine

Meni je fascinantno kako se sad svi prave pametni kako je Gvardiola ocajan. Sto je istina. Al pre 2 ili 3 sezone kad je rasturao sa sitijem, ovde ali i na drugim portalima su se ljudi utrkivali ko ce vece hvalospeve na njegov racun da kaze. Najcesca je bila da je presao igricu. Covek ne moze polufinale LS da ugleda sa ekipom sa neogranicenim budzetom. Tolko mu je procitana taktika i sama igra, da svi znaju kako da se postave i sta da rade. Uglavnom, po meni je danas najveca greska sto u 85 min igras tolko rizicno. I na kraju primis gol. Znam da oni tako igraju. Al sacekaj produzetke , pa onda napadaj. Nije isto kad primis gol u 85 min, ili 95 min, gde posle imas jos pola sata da stignes. Nemacko Francusko polufinale. Jedni ne igraju 4 meseca fudbal, a drugi vise od mesec dana. Dal je odmor presudio?

5. STAR

pre 3 godine

Gvardiola kao da nekad sam sebe sabotira. Od postojećih igrača on odabere ove i ovu formaciju. Tri štopera od kojih su dvojica, matori Fernandinjo koji nije štoper i mladi Garsija koji je em neiskusan, em nizak, em slab. I onda ta dva spoljna. Ta formacija je samo u teoriji 3-5-2 a u stvarnosti je 5-3-2, jer ta dva spoljna su uvek igrači koji su po definiciji bekovi a ne krila. I oni stoje na terenu ni tamo ni vamo. Niti dovoljno ofanzivno kao krila, niti dovoljno defanzivno kao bekovi. Mali broj bekova to može da isprati (recimo Liverpulovi, Dejvis, Karvahal, Marselo, mada su njega povrede malo usporile). Najgora moguća formacija gde izgubiš igrača u sredini (u ovom slučaju najverovatnije kreativnog kao što je David ili Bernardo Silva, Foden, Marez) i otupiš svoje napade.
Čudno za takvog trenera i mogućnosti tima i protiv Liona koji jeste dobar ove sezone u LŠ ali ne da budeš rezervisan.
Ali ima još uvek mnogo vremena za preokret...

Mace

pre 3 godine

Sitijeva odbrana smesna.
Varane tikvane, ovi dziberi da vas izbace.
Engleski timovi i liga precenjeni ko i uvek.
Bajern lagano u finale.

Stefan

pre 3 godine

Evo pre nego što počnu hvalospevi sa svih strana sveta na račun Dembelea i Liona.....
Manchester City je jedna velika rupa. Rupetina u odbrani, i svaka iole prosečna evropska ekipa bi im dala gol u nokaut fazi. A često i dva, i više. Setimo se Totenhema prošle godine... Jedino u grupi može da se desi da ne prime nijedan. Čim protivnik krene u kontru , oni imaju veliku šansu da prime gol. Evo Lion čim primio gol odmah sledeći napad umalo da odmah ponovo povedu. Kao da odbrane nigde nema. Njihov stil je - na gol više, a uz odbranu kakvu imaju, oni moraju prosečno da postižu 3 do 4 gola po meču , u nokaut fazi, da bi imali šanse da prodju dalje, jer će jedan gol sigurno da prime, a verovatno i dva. Od bilo koje ekipe. A pošto nemaju supermene u napadu pa da im efikasnost pogodaka bude kao u košarci , dešavaju im se ovakve utakmice. I dešavace im se i dalje, i dogodine, i uvek, sve dok ne shvate da imaju veliki problem u odbrani i zbog toga ne mogu u Evropi ništa da osvoje. Čak i da su prošli, Bajern bi ih dokusurio. Možda skoro kao Barselonu, i bolje što su sad ispali da se i oni ne obrukaju . Ovako je malo časnije. Lion mi nije među omiljenim ekipama, nemaju kontinuitet, ali eto, prošle godine Ajax, ove Lion i Lajpcig, dobro je to za fudbal, ovo samo u LŠ može.

cukce

pre 3 godine

Steta sto PSŽ preokrenu protiv Atalante, imali bi u polufinalu 3 iznenađenja! Finale Bajern - PSŽ sudar 2 giganta (Bajern u svakom smislu te reči, PSŽ po imenima). Finale Lajpcig - Lion najveće iznenađenje u istoriji ovog takmičenja! E sad imaju još 2 kombinacije finala, al svakako ne bih voleo da vidim u finalu klubove iz iste zemlje, 2 francuska ili 2 nemačka kluba! Jedino Bajern što je osvajao LŠ/KŠ, ostalima je ovo polufinale najveći uspeh! Realno Bajern najveći favorit, ali ljubitelji fudbala priželjkuju još iznenađenja!

The Rated R Superstar🤘

pre 3 godine

Siti je mali klub nikad nista nece uraditi u evropi kao ni Arsenal imaju takvu auru, Gvardiola slupao preko 600 miliona u Sitiju, ekipa leglo krseva,covek nema centralni vezni red Rodri i Gundogan igraci za Vest Hem i Fulam😂🤣

Sabre

pre 3 godine

Ahahaha. Francuzi se ovih par dana uneredili u zivot Englezima najgore od Jovanke Orleanke naovamo. Sterling i gosa prodali ko da igraju za Javor.

зуке

pre 3 godine

Па овде ће Бајерн да кспраши све са по мин 3 разлике и у полуфиналу и у финалу
Заслужено, нема шта....немачка шиола фудбала

Fanatik

pre 3 godine

Ja pre neko veče pričam novac u fudbalu ne igra najglavniju ulogu. Neko priča ali Siti i PSŽ uvek igraju četvrtfinale. Džabe kad ih nema pored Ušatog. Monako, Ajaks, Totenhem, Roma, Lajpcig, Lion... autsajderi koji su koštali velike ili bogate klubove velikog uspeha.

Kikinđanin

pre 3 godine

Nadam se da posle jučerašnjeg i današnjeg susreta tika-taka stil igre odlazi u istoriju...Definitivno ne daje više rezultate.

antihrist

pre 3 godine

@Todorovic Ma dosadni ste sa tom Zvezdom (niste jedini), a i Partizanom. Ovi clanci o zavrsnici LS i LE nemaju nikakve veze sa doticnim "velicinama". Gde samo pronalazite te nenormalne, samo vama znane "logicke" i "statisticke" veze?

Ivan ZG

pre 3 godine

Gvardiolina igra tika, taka...BUUUUM!Gol za protivnika!
Eksplodirala mu tika, taka u lice. Kao i njegov EGO! Čovjek izigrava nekog nedokučivog genijalca sa specijalnom taktikom koja će iznenaditi i trenere i igrače pa neće znati kako igrati protiv njega. Odabere igrače da se svi čude i taktiku da se svi čude. Čak je i sebe iznenadio. I sada se čudi.
Čovjek koji je išao onaj atomski Bajern uništiti da bi svima pokazao da on može bez svih dotadašnjih najboljih igrača. Čim je potjerao Mandžukića koji im je bio najbolji strijelac i koji je zabio i u finalu i u polufinalu znao sam da je - "genijalac". Od onda je zamalo uspio ući u polufinale. Zamalo.
Nogomet je sport u kojem pobjeđuje kolektiv i u kojem u pravilu pobjeđuju fizički i motorički dominantne ekipe. Danas je ekipa Lione bila brža i fizički dominantnija. Pretrčali su 10 km više od Sitija.
Bajern je bio brži od Barcelone i nisu im mogli parirati.
Nema ništa od tika, taka kada te protivnik pretrči i nadskoči. Tako da nije uopće čudno da je danas pobjedio Lion, a jučer Bajern.
Sterling je već do sada imao milijun nemogućih promašaja. Njemu u pravilu trebaju barem 3-4 VEEEEELIKE šanse da da gol. Sjećam se da je promašio i kada su igrali na svjetskom prvenstvu protiv Hrvatske.
A onaj Voker kao veliki trkač mislim da nijednom nije prošao u cijeloj utakmici i nabacio. I da, napravio je čisti faul u kaznenom jer je odgurnuo protivnika sa dvije ruke u prsa samo nije suđeno. Koji panj.
Ovime je završila jedna era nogometa

Oliver

pre 3 godine

Bravo Lion,bravo!!!! To je najbolji francuski klub! Gde su sada oni nesrecnici sto su velicali bedni Siti i njihovog smesnog trenera? Gde ste sada,u misjim rupama,hahahahahahah,zar ste mislili da ce Evropa dozvoliti Arapima da uzmu CL?? Bayern je vec u finalu,Bayern je vec osvojio tripletu,ahahahahahah

Stevan

pre 3 godine

Pokazalo se da novac ne moze promeniti ono sto krasi sport, a to je srce, zar, ljubav prema pobedi.. Pravi fudbal kao nekada.. I nadam se da ce tako biti dok sam ziv, kako u sportu tako i u drustvenim tokovima. Da pobedi ono sto krasi i cini lepotu za zivo bice, radost, sreca.. Protiv velikog Bayerna nemaju sanse, ali fudbal i sport su pokazali kroz istoriju da je sve moguce.. Ali Bayern je Bayern, veliki, najveci.
(Protoss, 15. avgust 2020 23:40)

Najveci je Real Madrid.
Onda ide Milan.
Onda idu Manchester United i Liverpool.
Pa tek onda Bayern.
Malo si se zaneo...

Dinosaur

pre 3 godine

Ovo je sramota sta je gvardiola napravio s sastavom njemu de brujn igra na krilu, neiskusni garcia stoper katasrofa.
Moro je de brujn u sredinu, bernardo silva na krilo, fernadinjo na klupu i eventualno je david silva trebo igrat.
Ova trojica u sredini gundoan,rodrigo i fernadinjo su sve drva nema ko kreirati i tu city pati.
Gvardiola da dobije otkaz odmah poslije utakmice ako neuspije ovo preokrenut.

dr.outker

pre 3 godine

Namesteno. Faul nad laportom koji se nije gledao pre gola za Lion... Niko me nece ubediti da nije Namestaljka pratim fudbal 30 god i kladim se 20

Trotter

pre 3 godine

Polufinale lige sampiona sa 2 nemacka i 2 francuska kluba. Bez i jednog spanskog, talijanskog i engleskog. Da mi je ovo neko rekao pre pocetka sezone da ce se desiti, rekao bi druze ti nisi dobar s glavom. Dokaz da fudbal nije jednolican danas kako mnogi pricaju. Mnogo iznenadjenja, mnogo dobrih ekipa, mnogo osvezenja. Prosla dominacija spanaca, Mesi i Ronaldo era odlazi lagano u istoriju,englezi nisi toliko dominantni, imamo uspon nemaca, ali i francuza. Kod talijana imamo tu Atalantu . Sjajan fudbal. Od one 2004 i polufinala gde su bili Monaco, Porto i Depor, mislim da me nije vise iznenadila ni jedna druga zavrsnica. Hocemo li gledati sudar Bayern -PSG, ili mozda nemacko finale, ili mozda cak sudar Lyon-Lajpcig sto bi bilo mozda i ponajvece iznenadjenje ikad. Gvardiola procitan. Mora i on evoulirat svoju igru kao i murinho. Fudbal se menja i napreduje strahovitom brzinom i vreme bunkerice Murinha i tiki take Barse i Gvardiole je proslo. Neki novi vetrovi duvaju , stvaraju neku novu fudbalsku revoluciju i epohu, sa pre svega nemackim smekom i prizvukom...

Mikii

pre 3 godine

Koliko god svi volimo da gledamo mečeve između najboljih klubova, s druge strane ne primećujemo kakvu sreću nam donose npr. Atalanta, Lajpcig, Lion kad izbace jače ekipe. Isto tako i Lester, Lids. 
.. Jer ponekad se dese razočarenja kao npr. Barsa-Bajern ili Nemačka-Brazil da ti bude krivo što nisi za manje ekipe navijao, a svakako bi bilo i za sve ostale (osim Uefe) da pobeđuju male ekipe a ne samo da se vrte pare oko najbogatijih.
(joker, 15. avgust 2020 22:08)

Sve je to lepo, sine moj, ali nikome se ne gleda finale izmedju Liona i Lajpciga, koliko god ti mali klubovi bili simpaticni, a mi ovako moralni i empaticni prema slabijima.

Skywalker

pre 3 godine

I opet VAR! Gol Liona je morao biti ponisten iz dva razloga-igrac Liona koji je u ofsajdu nije uspeo da izbegne kontakt sa loptom, a Dembele je napravio ocigledan faul nad Rodrijem.

deki 27

pre 3 godine

E moj Gvardiola, ovo ti je karma, napustio si Bajern zbog arapskih miliona. A Bajern (navijam za Dortmund u Nemackoj) jedini "zdrav " projekat kad su u pitanju ostali evropski top klubovi, jedini u suficitu za razliku od Reala Barse, Man Utd koji bankama duguju po preko 500 miliona. Bajern uradio pravu stvar sto je Fliku ponudio saradnju, za Nika Kovaca, Ancelotija i ostale je doktor nauka. Rehagelu i Jupu Hajnkesu svaka cast ali oni su penzioneri. Sumrak spanskog i engleskog fudbala bas tamo gde se najvise trosi. I jos nesto, molim se bogu da moja Zvezda ne uspe da se plasira u LS, nemam vise zivaca za bacanje

Andrea Djani

pre 3 godine

Ova utakmica je preslikana kao mec PSG Mancester United prosle godine . Na kraju kad se pogleda realno opet je ocajni Siti bio bolji , imao vise sansi , sudije su ga ostetile , kao i svake godine , ali je ipak Gvardiola taj glavni krivac . Katastrofa je koliko su para zaradili Gvardiola i Murinjo i kakav su budzet trosili od svojih poslodavaca , a sta su zauzvrat dali . Ali dok je tih arapskih milijardera takvi kao ova dvojica ce se slepati i zaradjivati desetine miliona , a u stvari i jedan i drugi su velika prevara i njihovo vreme i fudbalska filizofija su daleka proslost .

Mantis

pre 3 godine

Moze link prenosa. Nigde na netu
ne mogu naci a Rts mi je zakljucan.
(Kojo, 15. avgust 2020 21:48)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HRT-2 :-)

NADA

pre 3 godine

ne volim ovakav fudbal.Utakmica sasvim prosecna za ovu fazu LS.Sada svi likuju sa razlogom pobedio je "mali"klub.Nista posebno nismo videli osim rezultata koji je klimavo takav.

kralj

pre 3 godine

Bajern jeste favorit I to veliki,iako zvuci cudno,mnogo ce teze da dobiju Lion od Citija,Lion je defanzivna ekipa sa ubitacnim kontrama.

miki

pre 3 godine

Leprsavi fudbal Barsa,City...ispali. PSG nekako prosao. izgleda da se menja nacin i stil igre
(daki, 15. avgust 2020 22:56)
Ako neko igra leprsav fudbal to ke Bayern, a ovaj Lion se provukao imao srece, u grupnoj fazi ih je Zenit nadigrao ali i Lajpcig ali su se nekako provukli i gleda cuda izbacili Juve i City, njima je korona dosla dobro!

Bolesni skot

pre 3 godine

Gledam ovde, kao i na ostalim portalima, Bajern, pa Bajern... kao, sve će rasturiti, itd. siguran pobednik... Nemam nikakvu zamerku Bavarcima, igraju fantastilno, upravo fudbal kakav volim, ubitačan ritam, brzina i juriši na gol...
Ali, nije gotovo, dok nije gotovo... Da ne bude posle, šta to bi, ljudi!? Sačekajmo ipak, još malkice...

Kendy

pre 3 godine

Bravo Lion! Voleo bih da izbacite i Bajern koliko god to zvuči nemoguće. Bio je nemoguć i Juve, pa sad Siti.. hmmm, ipak je sve moguće. Srećno!

Car

pre 3 godine

Mogu samo da kazem hvala i cestitke Lionu, vratili ste mi nadu u fudbal, srecno u polufinalu :)
Da je pravde ova plastika ne bi videla ligu sampiona naredne dve godine

Za sve je kriv Messi,ma vazi

pre 3 godine

Ispadanje Juvea od znatno slanine ekipe nije blamaza,ispadanje Atletika od Lajpciga nije takodje.Evo veceras Siti od Liona ispao,ne vidim ni jedan naslov blamaza.Ali zato kada Barsa izgubi od PREJAKOG Bajerna, svaka druga vest je BLAMAZA BARSE,POTOP,UNISTAVANJE....Vole ljudi da prozivaju Messija .

Mikii

pre 3 godine

vau, slagalica, mora da si glavni mangup u kraju.
(penzio, 15. avgust 2020 22:41)

Nisam, ali znam da se recenica pocinje velikim slovom. Nestani.

Milan

pre 3 godine

Ispade mi daljinski iz ruke kad je uleteo Nedić u kadar...jos trazim baterije ispod kauča...pa šta se dere toliko
(Jovan, 15. avgust 2020 23:45)

Zato sto je lud.

Sportico

pre 3 godine

Ligue 1 dva kluba i Bundesliga dva kluba u polufinalu. Najveci deo kolaca od nagrada UEFA ide u Francusku i Nemacku ove godine. Lepo bi bilo gledati PSG - Bayern finale. Mislim da PSG uzima glatko, bez obzira na jucerasnju dominaciju Bayern-a. Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...

jao, kakvi likovi ovde "sole" pamet godinama....

pre 3 godine

Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...
(Sportico, 15. avgust 2020 23:43)

Onaj "nomadasnji" kojeg su ponizavali Torres i Eto'o svojevremeno?! Hahahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mikii, 15. avgust 2020 23:51)

I ti istices, kad god si u mogucnosti ili u nemoci da drugacije kontriras, svoju pismenost, kao uglavnom jedini kontraargument??? Nisi nikada cuo za rec "onomad" i pridev "ondasnji"??? Ne, nema veze sa nomadima....

igrač

pre 3 godine

Da li je moguce da neki timovi drugacije igraju bez publike?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovan, 16. avgust 2020 07:02)
Ima i toga dosta,ali ja mislim da još više publika utjeće na sudce,na večinu sudaca dreka publike utječe , neki sudci padnu pod utjecaj publike,a drugi sudci se stanu inatiti publici sve u svemu malo je sudaca koji ostanu mirni na sve.

neutralni felš

pre 3 godine

Najveci je Real Madrid.
Onda ide Milan.
Onda idu Manchester United i Liverpool.
Pa tek onda Bayern.
Malo si se zaneo...
(Stevan, 16. avgust 2020 03:31)


e dobro kad se ti nisi malo zaneo :)

Zinjak

pre 3 godine

@Expert

Tako što televizije puste prenos sa tim efektima. Od kako je krenula pandemija sve televizije to rade (npr na Amazon Prime-u možeš da izaberes da li hoćeš da slušaš prenos bez efekta navijača ili sa).

Mali Hijavata

pre 3 godine

Ko hoce da uspe dovede Gvardiolu ili Murinja, dva ministra za propast.
(goran, 16. avgust 2020 08:22

Aha, propast sa jedno trideset i kusur najvećih titula koje su zajedno osvojili. Jok, nego će da dovedu Poketina koji ima Kup Katalonske plaže sa Espanjolom i pehar za najkukavičkiji fudbal u finalu LŠ.

Oliver

pre 3 godine

Oliver
Za tvoju informacije fudbalski sam sudija. Kažem da igrač Liona u tom trenutku sigurno ima kontakt sa loptom.... Pogledaj realno kako jeste, a ne ono što bi voleo da vidiš.. Ozbiljna greška
@ (Boris,

Prvo,ne verujem ti da si sudija,to si izmislio. Cak i da jesi,sigurno nisi nivo Dani Makelija,jer bismo znali za Srbina koji sudi cetvrtfinale CL,hehe. Ti nisi ni nivo Nedica,koji je bio medjunarodni linijski sudija. Drugo,ne interesuje me sta ti kazes,nego sta ja vidim,a imam dobar vid. Igrac siri noge namerno da bi izbegao kontakt i lopta prolazi kroz njegove noge,dakle kroz vazduh. Da je zakacio imalo,lopta ne bi imala tako pravu i cistu putanju.Takodje sudije u VAR sobi sigurno imaju mogucnost zumiranja snimka,sto mi na ekranu nemamo,pa su oni sigurno uvecali njegove noge i loptu i videli da sigurno nije bilo kontakta. Konacno,meni je jasno sta je tvoj problem: ti si navijac MAncester Sitija,pa si ocajan zbog cetvrtog uzastopnog ispadanja u ranoj fazi. Sta da ti kazem? Zivot je surov,moje saucesce,vise srece next time,heheheheheh

Dag Kristi

pre 3 godine

Da se ovo normalno igra, po dve utakmice, sa gledaocima, ne bi lion prošao ni juventus. Za barsu takođe diskutabilno šta bi bilo...
(jop, 15. avgust 2020 22:59)

Barsa bi primila 13 u dvomeču.

legolas

pre 3 godine

Seik otvara celo naftno polje za beka stopera i srednjaka.

Puca milijardu evra za golmana i spica, i 950 miliona evra za desnog beka.
Biznis plan Pepa Gvardiole za sledecu sezonu!!!

Mali Hijavata

pre 3 godine

Ovo je već suviše često da bi bilo slučajno. Ovakav fudbal ne prolazi protiv čvrstih, brzih ekipa. Moglo je to sa onim timom Barse, ali i tada ih je Bajern razneo, kao i Hidinkov Čelsi, ali imali su Ovreba. Objektivno, dosta treba i sreće za takav fudbal, a Pep je imao prilično, jer Junajted je bio prestar i pročitan, Milan propao, Bajern tek u formiranju novog tima, samo je Čelsi donekle mogao da im parira. Real je bio jak, ali sa povredjenim najboljim igračem, Kakom. Čim su se malo neki timovi konsolidovali, Bajern, Čelsi i Inter su im pomrsili račune. Bez obzira na to, Pep je vrhunski trener, ali isuviše često ga deru za tu lovu koju ulaže.

Cirkuzanti

pre 3 godine

Guardiola nikad nece da nauci dve stvari - da golman treba da stoji u 16m a ne na 30 i da se bez napadaca nista ozbiljno ne moze osvojiti. Od kad znam za Sterlinga i onog nesrecnog Zesusa oni promasuju onakve zicere. Tako je forsirao Pedra, hteo Ibrahimovica, oterao Anrija i Etoa, drzao Valdeza na golu u Barseloni...Bajern nisam mnogo pratio ali se secam da su lako ispadali od Reala i Barselone bas zbog gore navedenih stvari.

Jovica

pre 3 godine

Da li je moguce da niko od sudija mije primetio da je igraca u ofsajdu lopta dodirnula po nozi,znaci da je igrao ... Sto se faula tice strucnjak Nedic na Rts-u rece da su se sudarili ???

shercule marple

pre 3 godine

@sportico

Ha, ha. Vidić je bio dobar u Engleskoj, poziciona igra, on štoper, visok, jak u duelu jer iza su njega Mančester i Ferguson, centaršutevi sa boka, bunarenje a on samo izbija iz šesnesterca.
U ostalim ligama, pre svega Španiji bi ga prelazili kao šleper na autoputu.

gustav

pre 3 godine

Generalno City je bio bolji kad se gledaju sanse i napadi. Lyonu svaka cast na pobedi, sportska sreca je bila na njihovoj strani. Nepisano fudbalsko pravilo opet prevagnulo

Andrea Djani

pre 3 godine

Gvardiola je svoju igracku karijeru zavrsio posle suspenzije zbog uzimanja narkotika . Izgleda da se vratio svojim porocima , jer zdrava i razumna osoba ne moze da vodi tim kako ga Gvardiola vodi ove godine . Potpuno se izgubio i prakticno ne zna sta radi . Njemu Bernardo Silva , jedan od najboljih igraca Premijer lige odjednom nije potreban , Foden koji je opasnost za svaku odbranu takodje nije u planu . Siroti Pep se u stvari izgubio u prostoru i vremenu , ko zna sta je u njegovoj glavi , tako da je pored Barselone koja je juce ugasena , pre par sati ugasena je i trenerska karijera nekada velikog Pepa .

Djole

pre 3 godine

City ima losu obranu. 
Lyon je bolji od vecine engleskih klubova iz Premier lige.
City nema snage za 3 jaka protivnika u kontinuitetu.
Oil oil money , ali nema tu neke tradicije.

penzio

pre 3 godine

Zar ovde ima neko ko ozbiljno misli da Siti ovo nece preokrenuti u drugom poluvremenu, ja tipujem da Siti ovo dobija 3:1.
(markoni, 15. avgust 2020 22:04)

Tebi je bolje da se drzis slagalice, ovo ti slabo ide.
(Mikii, 15. avgust 2020 22:26)

vau, slagalica, mora da si glavni mangup u kraju.

Robin Hud

pre 3 godine

Ko ubode Zvezdu u grupi, osvaja 100% hahaha
Liverpul (2019), Bajern (2020)...
(Todorovic, 15. avgust 2020 23:56)

Isto tako i Partizan, kada je bio u grupi sa Portom, Porto je osvojio LS pod vodjstvom tada nepoznatog Murinja. Pored toga secam se da nam je dao 3 gola tada nepoznati Didije Drogba iz Marseja i da smo remizirali sa Realom.

Dag Kristi

pre 3 godine

Uh, nadiši se, druže. I stavi tačku negde. Ponekad.
(NoName, 15. avgust 2020 21:33)

Čovek sve u pravu, bez obzira na pravopis.

Oliver

pre 3 godine

Jos jedan vazan faktor za uspeh Nemaca i Francuza,a propast Spanaca i Engleza: epidemija korone. O tome sam prorocki pisao na zrebu pre 3 meseca,da ce Nemci biti u velikoj prednosti. Zasto? Zato sto su prvi nastavili Bundesligu i prvi zavrsili tako da su Nemci imali 3 nedelje odmora u julu dok su drugi naveliko igrali. Dok je Nojer uzivao na hrvatskom primorju Englezi i Spanci su igrali prvenstvo. Ne mozete vi da ne odmarate 17,18 dana leti nego da igrate non stop jul i avgust. Trebalo je svi da nastave odmah kao Nemci ili da ne igraju uopste kao Francuzi. Ovako su Englezi,Spanci i Italijani preopteretili svoje igrace. Nemci su,kao i uvek,pokazali da su najpametniji.

milwood

pre 3 godine

smeta:26
ne smeta :120

Ljudi moji, na korak smo od video igrice da gledamo u slućaju da ne mogu igrači da igtaju, recimo kad se Mesi penzioniše. Bolesno.

miro

pre 3 godine

Dembele faulira Rodnija i daje gol posle Ovo je jedna od vecih kradja koje sam video
Mozete da mrzite MC ali morate biti posteni u fudbalu Zasto sudija nije otisao da vidi spornu situaciju Ovo ko podrzava nema nista sa fudbalom Sramota

Sasa

pre 3 godine

A dje su oni klubovi iz “najjace” lige?
(Bundesliga najjaca, 15. avgust 2020 23:56)

Ma sigurno je Bundesliga najjača, timovi iz Španske i Engleske lige ubedljivo dominiraju zadnjih 10 godina, pa Bajern samo jednu LŠ ima za to vreme, splet okolnosti je doveo do toga da nemaju ni jednog predatavnika prvi put posle jedno 20 godina, i ti se odmah raskokodakao, inače me briga i za jedne i za druge i za treće, al pričam realno, smešno je i porediti Bundesligi sa ove dve lige, pa i sa Italijanskom.

don

pre 3 godine

Blue Fortress

Osvojiće i PSG i Siti kada im se kockice poslože, kao onomad Čelsiju. Čelsiju je trebalo 8 godina od dolaska Abramoviča a osvojio je kada su najmanje očekivali uz neverovatnu dozu sreće koja je jedanput morala biti na njihovoj strani nakon onih nestvarnih mečeva sa Liverpulom i Barselonom u ranijim godinama. E tako će i ovi jednom ubosti. Da li sad ili nekad u budućnosti, ne možemo znati. Inače, onaj dvomeč Čelsija i Barselone iz 2012 jedini je put da sam istinski navijao za plavce. Do tada su mi bili najodvratniji klub u Engleskoj. Bilo mi je krivo što Arsenal nije prvi londonski klub sa peharom LŠ.

Вуче

pre 3 godine

У сваким другим околностима Сити би их самлео са 3, 4 комада. Овако без публике без интензивне форме и ритма играња утакмице сваког другог дана нема поенте. Свака част за Руди Гарсију, врхунски тренер још из Роме.

neutralni felš

pre 3 godine

A dje su oni klubovi iz “najjace” lige?
(Bundesliga najjaca, 15. avgust 2020 23:56)


ako mislis na spance, eno ih gde treba, bili su uspavani na lovorikama, i potom preslišani -svako na svoj način: prvo real od sitija pa atletiko od lajpciga, i na kraju barsa od bajerna, i to najbolnije... ali ne brini, nista epohalno bolje nisu prosli ni ostali iz "najjacih liga": italijani, to jest juventus, pa ni englezi... svi su poispadali cim je zagustilo. svi su tamo gde trenutno treba da budu.

R Stiltskin

pre 3 godine

iz dva u jedan..davno je fudbal prestao da bude fudbal, kladionice su uzele sve u svoje ruke..jos sad nema publike, nema para, igraci preskupi i mora da se plate.. ovako da Citi odigra poluvreme, a ulog je veliki..tu nisu cista posla..

CJC

pre 3 godine

VAR je direktno odlučio pobednika priznavanjem gola za 2-1. Ofsajd je bio jer je igrač i uticao na igru a i zakačila ga je lopta ali jos grđe je što čist faul nije sviran nad igračem Sitija.
Tri ovakva propusta, kako?

igrač

pre 3 godine

"Messi je kriv za sve,ma vazi" Mozda nije blamaza zato sto je Juventus sa 2:2 ispao od Liona,atletiko 1:2 od Lajpciga i city 1:3 dok je Barselona primila 8 komada.
(Sid, 16. avgust 2020 00:27)
Ja mislim da je Messi zbilja kriv za propadanje Barcelone,evo da probam objasniti moje gledište,Messi kao naj bolji igrač na zemlji ima tu privilegiju da sastavlja tim koji če igrati,večinu igrača,učestvuje u kupovini i prodaji igrača dovodi trenere koji mu odgovaraju,menađere oko kluba,njegov ego je velik toliko koliko i njegovo blistavo znanje u ovoj igri s loptom.

BojanNS

pre 3 godine

Iako sam navijac Uniteda, voleo bih da City osvoji LS samo zbog De Bruyne-a, covek je doktor fudbala.
S druge strane, ne bih voleo da oni osvoje samo zbog Guardiole jer je covek sve osvojio zahvaljujuci neogranicenom budzetu i/ili fenomenalnim igracima.

REKOS

pre 3 godine

PO MOM MILJENJU DRUGI GOL LIONA APSOLUTNO BIO JE OFSAJD, ILI UFEFA VEC SAD ZNA I POBEDNIKA, OVO JE NEPRAVDA PREMA FUDBALU I LJUBITELIMA FUDBALA
SAMO JOS OVO NISAM NAVIJAC MANCESTER SITIJA.

Sid

pre 3 godine

"Messi je kriv za sve,ma vazi" Mozda nije blamaza zato sto je Juventus sa 2:2 ispao od Liona,atletiko 1:2 od Lajpciga i city 1:3 dok je Barselona primila 8 komada.

tsb

pre 3 godine

Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...
(Sportico, 15. avgust 2020 23:43)

Branislav Ivanovic u prajmu u Celziju. Kraj.

Fanatik

pre 3 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BlueFortress, 15. avgust 2020 21:39)



Pa prošao je kroz četvrtfinale prošle godine?

Sremac

pre 3 godine

Svi gube sem zvezde. Ako ne racunamo protiv partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cilim, 15. avgust 2020 23:44)

Gubi i zvezda od bajerna.

vaxilar

pre 3 godine

Baeselona ponizena kako i zasluzuje za sve kradje, lazni treneri Klop i Gvardiola dobili sta zasluzuju. Nije ova godina bas toliko losa

neutralni felš

pre 3 godine

To je najveci kukavica sto se trenera tice, uz to i lisica.Da nije bilo Ovreba i drugih sudija koji su obilato pomogli Barceloni tada - iako je Barcelona tada imala zaista dobar tim ovaj trener nikad ne bi uzeo Ligu Prvaka. Samo kad se setim kako je upropastio Bajern sa tom bezveze tiki-taka igrom a evo i sad isto radi i u City
(gevara, 15. avgust 2020 23:27)


sva 3 puta kad je osvojio LŠ pomog'o mu ovrebo? :)

Andrea Djani

pre 3 godine

Prognoza polufinala PSG - Lajpcig 2 2 (prolaz Lajpciga na penale)
Bajern - Lion 5 1
Finale Bajern - Lajpcig 5 1
Ligu Evrope je skoro nemoguće pogoditi , ali prednost Interu .

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

Zao mi Sitija,vrhunska ekipa,igraju verovatno najlepsi fudbal na svetu,ali jednostavno nemaju srece,nece ih u lš pa ih nece..

abvgd

pre 3 godine

Sad ce svi da pljuju Gvardiolu, a realno Siti ispada zato sto Lion daje golove iz ofsajda, Sterling i Zesus mase prazan gol i Laporta pada kao da igra u stiklama. Ali bitno je da se pljuje osoba koja je nabila komplekse pojedincima u proslosti.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pre neku godinu svi timovi u polufinalu iz Engleske...
Ove godine - Engleska nula, Italija nula, Španija nula..

Interesantno je za sam fudbal.. Malo da se to promeša, da ne bude monotono..
(Calm Like a Bomb, 15. avgust 2020 23:55)

Francuzi 2, nemci 2

Fanatik

pre 3 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BlueFortress, 15. avgust 2020 22:37
Da, da, prešo sam se ja nešto, izvini

legolasov tata iz Loznice

pre 3 godine

Gvardiola po 100ti put dokazao da je prevara trenerska.

Ipak s tolikim budzetom i tolikim ulaganjima ne mozes ispadati od Monaka, Totenhema i Lijona.

Prije toga s onakvim Bayernom nije mogao uci u finale LS.

Jednostavno lik nema pojma i to je to.
(Mica, 15. avgust 2020 23:02) Ti mu reci botino.Gvardiola je kriv sto ga sudije pokradu i sto napadac sa metar masi gol.Sedi 1

Boris

pre 3 godine

Gomila simpatija prema uslovno slabijem Lionu i izražena netrpeljivost prema Gvardioli je ono što dominira u komentarima i tako maskira ozbiljne sudijske i VAR previde večeras, koji su išli na štetu MC... Gol za 1:2 nikako, ali nikako se ne može smatrati regularnom.. Ovaj sudija će se propisno načekati da sledeći put sudi ligu šampiona... VAR sastav takođe..

DRBG

pre 3 godine

Dobra su ekipa ali i faktor srece je bitan.
2. gol prilicno sumnjiv.
Sterling promasaj godine.
3. gol poklon golmana.
Tesko protiv svaba ali nista nije nemoguce.

lal

pre 3 godine

@miro: nikako... nemam zivaca da gledam lion - PSG... ako se vec dodaju nova imena na usatog, neka to bude neka normalna ekipa, a ne pariska plastika...

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Meni nije jasno kad je ispao Inter. Znam da je pobedio 2:1 nekoga, ne sećam se da je posle igrao, a sad ga nema u polufinalu?

Srdjan

pre 3 godine

Cist faul kod drugog gola sapleo ga je, umesto da gledamo derbi videcemo kako bajern sigurno pobedjuje lion jer u nekom drugom slucaju da bude nemacko ili francusko finale to bi bilo porazavajuce za fudbal...

Raja Rumelijskog Ejaleta

pre 3 godine

Onaj "nomadasnji" kojeg su ponizavali Torres i Eto'o svojevremeno?! Hahahaha
(Mikii, 15. avgust 2020 23:51)

Ma njih dvojica su vrhunski igraci. Njega je ponizavao i jedan Forsel!

djuro

pre 3 godine

Fudbal bez gledaoca, najbolji crpe energiju sa tribina, ovo je bruka uracunati u sezonu u bilo kom sportu. Kladim se da ce djokovic ispast u orva dva kola, nije ovaj kovid sport za sampione, ovdje i cukaricki moze daleko...

KrckoBeee

pre 3 godine

Kolubara tiho teče, 15. avgust 2020 23:54)

jesi ti sudija,ili neko u sudijskoj orhanizaciji?

ajde molim vas,dogovorite se za šta se sve korosti VAR
ako je samo za ofsajde neka bude za ofsajde,a ne i da se dodeljuju penali,tj da se VAR koristi kao neka kazna onom ko vas je manje platio

Boris

pre 3 godine

Oliver
Za tvoju informacije fudbalski sam sudija. Kažem da igrač Liona u tom trenutku sigurno ima kontakt sa loptom.... Pogledaj realno kako jeste, a ne ono što bi voleo da vidiš.. Ozbiljna greška

don

pre 3 godine

Blue Fortress

Da. To su činjenice. Kao što je činjenica da su racionalnije trošili i da su imali neke od najboljih igrača sveta u to vreme. Jednog Murinja iz prvog mandata, pa i iz drugog, da se ne lažemo. Međutim, paralela zbog koje sam poistovetio njih i ovo dvoje današnjih jeste u činjenici da su prvi projekat te vrste. Roman je onda bio ono što su Arapi sada. Izuzetak je verovatno u boljem stručnom kadru i upravi, pa je Čelsi imao rezultate u vidu tolikog broja polufinala. Vrhunac tog tima je finale sa Mančesterom, koje da su imali Murinja, skoro sigurno bi uzeli.

Za sve je kriv Messi,ma vazi

pre 3 godine

Ispadanje Juvea od znatno slanine ekipe nije blamaza,ispadanje Atletika od Lajpciga nije takodje.Evo veceras Siti od Liona ispao,ne vidim ni jedan naslov blamaza.Ali zato kada Barsa izgubi od PREJAKOG Bajerna, svaka druga vest je BLAMAZA BARSE,POTOP,UNISTAVANJE....Vole ljudi da prozivaju Messija .

Mikii

pre 3 godine

Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...
(Sportico, 15. avgust 2020 23:43)

Onaj "nomadasnji" kojeg su ponizavali Torres i Eto'o svojevremeno?! Hahahaha

dr.outker

pre 3 godine

Namesteno. Faul nad laportom koji se nije gledao pre gola za Lion... Niko me nece ubediti da nije Namestaljka pratim fudbal 30 god i kladim se 20

Mirko Kojotovski

pre 3 godine

Sve sve ali drugi gol Liona je morao biti ponisten.Ako ne zbog ofsajda,iako je ocigledno da je lopta isla igracu u ofsajdu, onda zbog ociglednog faula.Pa ono se vidjelo uzivo a na snimku totalno jasno.
Sve ovo veze nema sa sportom.

Sportico

pre 3 godine

Ligue 1 dva kluba i Bundesliga dva kluba u polufinalu. Najveci deo kolaca od nagrada UEFA ide u Francusku i Nemacku ove godine. Lepo bi bilo gledati PSG - Bayern finale. Mislim da PSG uzima glatko, bez obzira na jucerasnju dominaciju Bayern-a. Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...

Boris

pre 3 godine

Gol Liona koji je rešio utakmicu, odnosno gol za 1:2 je apsolutno neregularan iz razloga što je igrač Liona koji je u ofsajdu imao kontakt sa loptom pre nego što će ona stići do Dembelea... Kakav VAR pa šta oni gledaju ljudi nije mi jasno.. Ovo je nedopustivo na ovom nivou, a direktno je rešilo pobednika

Skywalker

pre 3 godine

I opet VAR! Gol Liona je morao biti ponisten iz dva razloga-igrac Liona koji je u ofsajdu nije uspeo da izbegne kontakt sa loptom, a Dembele je napravio ocigledan faul nad Rodrijem.

Zeleni Zub

pre 3 godine

Odlično je ovo što se igra na neutralnom terenu i svakakva iznenađenja se dešavaju.

Tako će biti i u NBAu.

Mi treba da smo srećni što živimo u doba korone.

Mikii

pre 3 godine

Koliko god svi volimo da gledamo mečeve između najboljih klubova, s druge strane ne primećujemo kakvu sreću nam donose npr. Atalanta, Lajpcig, Lion kad izbace jače ekipe. Isto tako i Lester, Lids. 
.. Jer ponekad se dese razočarenja kao npr. Barsa-Bajern ili Nemačka-Brazil da ti bude krivo što nisi za manje ekipe navijao, a svakako bi bilo i za sve ostale (osim Uefe) da pobeđuju male ekipe a ne samo da se vrte pare oko najbogatijih.
(joker, 15. avgust 2020 22:08)

Sve je to lepo, sine moj, ali nikome se ne gleda finale izmedju Liona i Lajpciga, koliko god ti mali klubovi bili simpaticni, a mi ovako moralni i empaticni prema slabijima.

Oliver

pre 3 godine

LJudi kako niste provalili Gvardiolu jos u Bayernu? On je uspeo nemogucu stvar: da razmontira savrsenu masinu koju mu je ostavio Hajnkes. Ko je citao moje komentare pre 7 godina zna da sam maltene poludeo kad sam cuo da ce on preuzeti Bayern. Trebalo je samo da nastavi istim stilom i sastavom,a on je sve zivo menjao,toboze da unapredi igru,kao da je moguce unaprediti savrseno,a pogotovo ne njegovom smarackom pas igrom. Tri puta je ispadao u polufinalu CL,sramnim porazima,posebno od Atletika i Reala. A taj Bayern od 2014. do 2016. je bio mnogo jaci nego sadasnji Siti pa mi uopste nije jasno kako su mnogi mislili da ce sad osvojiti sa slabijim SItijem kad nije sa jacim Bayernom? Jedino objasnjenje mi je da se ovde mnogo precenjuje Premijer liga,a potcenjuju Bundesliga i francuska liga.A sada imamo nemacko-francuska polufinala. Presrecan sam i nadam se finalu Bayern-Leipzig!

Вуче

pre 3 godine

У сваким другим околностима Сити би их самлео са 3, 4 комада. Овако без публике без интензивне форме и ритма играња утакмице сваког другог дана нема поенте. Свака част за Руди Гарсију, врхунски тренер још из Роме.

Kolubara tiho teče

pre 3 godine

Zašto ovoliko neobjektivnosti, nije mi jasno.
Ko god je komentarisao da je drugi gol Liona neregularan zbog očiglednog faula Dembelea na Laportu, dobio je znatno više negativnih, nego pozitivnih ocena.
Nedić na RTS -u komentariše da su se sudarili dva protivnička igrača, i da zato nema prekršaja, a u stvari, napadač je trčao iza odbrambenog igrača i sapleo ga, nehotice ili ne, nije bitno, faul "ko vrata", ali pošto sudija to nije uočio, VAR se gledao samo zbog ofsajda.
Dakle, uz dosta dosta sreće Lion prođe, iako je večeras bio lošiji od lošeg Sitija.
Što bi rekao Murinjo, detalji su odlučili. I to ne može ni u jednom sportu, kao u fudbalu.

Stevan

pre 3 godine

Pokazalo se da novac ne moze promeniti ono sto krasi sport, a to je srce, zar, ljubav prema pobedi.. Pravi fudbal kao nekada.. I nadam se da ce tako biti dok sam ziv, kako u sportu tako i u drustvenim tokovima. Da pobedi ono sto krasi i cini lepotu za zivo bice, radost, sreca.. Protiv velikog Bayerna nemaju sanse, ali fudbal i sport su pokazali kroz istoriju da je sve moguce.. Ali Bayern je Bayern, veliki, najveci.
(Protoss, 15. avgust 2020 23:40)

Najveci je Real Madrid.
Onda ide Milan.
Onda idu Manchester United i Liverpool.
Pa tek onda Bayern.
Malo si se zaneo...

Borky

pre 3 godine

I opet VAR! Gol Liona je morao biti ponisten iz dva razloga-igrac Liona koji je u ofsajdu nije uspeo da izbegne kontakt sa loptom, a Dembele je napravio ocigledan faul nad Rodrijem.
(Skywalker, 15. avgust 2020 22:43

Ti garant navijas za Partizan,samo oni mogu imati ovakve sumanute konstrukcije.

R Stiltskin

pre 3 godine

iz dva u jedan..davno je fudbal prestao da bude fudbal, kladionice su uzele sve u svoje ruke..jos sad nema publike, nema para, igraci preskupi i mora da se plate.. ovako da Citi odigra poluvreme, a ulog je veliki..tu nisu cista posla..

shercule marple

pre 3 godine

@sportico

Ha, ha. Vidić je bio dobar u Engleskoj, poziciona igra, on štoper, visok, jak u duelu jer iza su njega Mančester i Ferguson, centaršutevi sa boka, bunarenje a on samo izbija iz šesnesterca.
U ostalim ligama, pre svega Španiji bi ga prelazili kao šleper na autoputu.

Jovica

pre 3 godine

Da li je moguce da niko od sudija mije primetio da je igraca u ofsajdu lopta dodirnula po nozi,znaci da je igrao ... Sto se faula tice strucnjak Nedic na Rts-u rece da su se sudarili ???

legolasov tata iz Loznice

pre 3 godine

Gvardiola po 100ti put dokazao da je prevara trenerska.

Ipak s tolikim budzetom i tolikim ulaganjima ne mozes ispadati od Monaka, Totenhema i Lijona.

Prije toga s onakvim Bayernom nije mogao uci u finale LS.

Jednostavno lik nema pojma i to je to.
(Mica, 15. avgust 2020 23:02) Ti mu reci botino.Gvardiola je kriv sto ga sudije pokradu i sto napadac sa metar masi gol.Sedi 1

Boris

pre 3 godine

Gomila simpatija prema uslovno slabijem Lionu i izražena netrpeljivost prema Gvardioli je ono što dominira u komentarima i tako maskira ozbiljne sudijske i VAR previde večeras, koji su išli na štetu MC... Gol za 1:2 nikako, ali nikako se ne može smatrati regularnom.. Ovaj sudija će se propisno načekati da sledeći put sudi ligu šampiona... VAR sastav takođe..

Istinito

pre 3 godine

Nista lepse nego videti kako se topi plastika , godinu za godinom ispadaju iz najveceg evropskog takmicenja, uzalud i pare i sve onom celavom fejk treneru. Hvala Lyonu vratili su mi nadu u fudbal!

REKOS

pre 3 godine

PO MOM MILJENJU DRUGI GOL LIONA APSOLUTNO BIO JE OFSAJD, ILI UFEFA VEC SAD ZNA I POBEDNIKA, OVO JE NEPRAVDA PREMA FUDBALU I LJUBITELIMA FUDBALA
SAMO JOS OVO NISAM NAVIJAC MANCESTER SITIJA.

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

Zao mi Sitija,vrhunska ekipa,igraju verovatno najlepsi fudbal na svetu,ali jednostavno nemaju srece,nece ih u lš pa ih nece..

penzio

pre 3 godine

Zar ovde ima neko ko ozbiljno misli da Siti ovo nece preokrenuti u drugom poluvremenu, ja tipujem da Siti ovo dobija 3:1.
(markoni, 15. avgust 2020 22:04)

Tebi je bolje da se drzis slagalice, ovo ti slabo ide.
(Mikii, 15. avgust 2020 22:26)

vau, slagalica, mora da si glavni mangup u kraju.

Todorovic

pre 3 godine

Bajern osvaja, jasno ko dan.
Zvezda ako opet izbori LŠ, mislim da će svi jači klubovi želeti CZ u grupi. Ko ubode Zvezdu u grupi, osvaja 100% hahaha
Liverpul (2019), Bajern (2020)...

miro

pre 3 godine

Dembele faulira Rodnija i daje gol posle Ovo je jedna od vecih kradja koje sam video
Mozete da mrzite MC ali morate biti posteni u fudbalu Zasto sudija nije otisao da vidi spornu situaciju Ovo ko podrzava nema nista sa fudbalom Sramota

BojanNS

pre 3 godine

Iako sam navijac Uniteda, voleo bih da City osvoji LS samo zbog De Bruyne-a, covek je doktor fudbala.
S druge strane, ne bih voleo da oni osvoje samo zbog Guardiole jer je covek sve osvojio zahvaljujuci neogranicenom budzetu i/ili fenomenalnim igracima.

NADA

pre 3 godine

ne volim ovakav fudbal.Utakmica sasvim prosecna za ovu fazu LS.Sada svi likuju sa razlogom pobedio je "mali"klub.Nista posebno nismo videli osim rezultata koji je klimavo takav.

Oliver

pre 3 godine

Bravo Lion,bravo!!!! To je najbolji francuski klub! Gde su sada oni nesrecnici sto su velicali bedni Siti i njihovog smesnog trenera? Gde ste sada,u misjim rupama,hahahahahahah,zar ste mislili da ce Evropa dozvoliti Arapima da uzmu CL?? Bayern je vec u finalu,Bayern je vec osvojio tripletu,ahahahahahah

Srdjan

pre 3 godine

Cist faul kod drugog gola sapleo ga je, umesto da gledamo derbi videcemo kako bajern sigurno pobedjuje lion jer u nekom drugom slucaju da bude nemacko ili francusko finale to bi bilo porazavajuce za fudbal...

CJC

pre 3 godine

VAR je direktno odlučio pobednika priznavanjem gola za 2-1. Ofsajd je bio jer je igrač i uticao na igru a i zakačila ga je lopta ali jos grđe je što čist faul nije sviran nad igračem Sitija.
Tri ovakva propusta, kako?

LOL

pre 3 godine

Kevin De Brujne je najbolji igrac sredine terena od Lamparda i Skolsa, sa njim moze Siti da pruzi dobar otpor Bajernu a ako kojim slucajem pobede Bajern bice veliki favoriti u finalu, Pep Gvardiola od onog tima Barselone nije uzeo Ligu sampiona uprkos time sto je preuzeo sam Bajern, posle milijardu evra potrosenih u Mancester Sitiju ovo mu je najbolja sansa jer u jednog utakmici moze sve da se desi.

SrbEUin

pre 3 godine

Nista lepse nego videti kako se topi plastika (Istinito, 15. avgust 2020 23:00)

Ništa gluplje nego kada navijač kluba osnovanog 1945 kaže za klub koji je osnovan 1880 a pod sadašnjim imenom igra od 1894, da je plastika.

Protoss

pre 3 godine

Pokazalo se da novac ne moze promeniti ono sto krasi sport, a to je srce, zar, ljubav prema pobedi.. Pravi fudbal kao nekada.. I nadam se da ce tako biti dok sam ziv, kako u sportu tako i u drustvenim tokovima. Da pobedi ono sto krasi i cini lepotu za zivo bice, radost, sreca.. Protiv velikog Bayerna nemaju sanse, ali fudbal i sport su pokazali kroz istoriju da je sve moguce.. Ali Bayern je Bayern, veliki, najveci.

igor

pre 3 godine

kakav city kakav gvardiola,pa vidis da je covek lud, pored stonsa i otamendija covek igra sa garcjiom deckom od 19 godina sporim kao puzem a bez ikakvog iskustva, na sve to mu igra jos i njegov dragi feernandinjo od 35 godina koji jedva noge vuce,covek koji spuca tolike pare a iz LS ga izbacuje ko stigne od monaka,preko totenhema, i drugi S ekipa, veceras najverovatnije od Lyona, sve sto je osvojio je zahvaljuci kvalitetu igraca koje je imao od barcelone do bayerna, to kakav je trener videlo se u prvoj godini u city kada nije imao kakavu ekipu pa je zavrsio 4,da bi seik odma sledece godine spucao 250 miliona, ove godine kada dovede kulibalija nebi me cudilo da ga ostavi na klupi kada bude igrao LS sledece godine jer je covek zaista lud,i to sad video prosle godina kada je prvoj tekmi protiv totenhema ostavio na klupi mendija, de brujna,sanea, bernardo silvu, a ove godine umesto da zavrsi LS pa onda da proda sanea on ga prodao pred samu zavrsnicu bez veze, mendija ostavio na klupi,bernardo silvu takodje, stonsa,otamendija takodje, a u odbrani vezni igrac od 35 godina i balavac od 19.

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Meni nije jasno kad je ispao Inter. Znam da je pobedio 2:1 nekoga, ne sećam se da je posle igrao, a sad ga nema u polufinalu?

abvgd

pre 3 godine

Sad ce svi da pljuju Gvardiolu, a realno Siti ispada zato sto Lion daje golove iz ofsajda, Sterling i Zesus mase prazan gol i Laporta pada kao da igra u stiklama. Ali bitno je da se pljuje osoba koja je nabila komplekse pojedincima u proslosti.

TurboNator

pre 3 godine

Drago mi je sto je City ispao - ali na koju foru ovde većina tvrdi da nije bio ofsajd kod drugog gola za Lyon?

Ovaj sto je propustio loptu je ipak uticao na igru i bio u aktivnoj poziciji... pa nije bio kod aut linije i gledao sa strane...?? Nije se ni vraćao nazad iz ofsajda... ‘Pasivan ofsajd’ je ono kad igrač nije blizu akcije i ne utice na igru - ovaj je bio u sred akcije i svojim prisustvom uticao na razvoj, zbunio odbranu...

djuro

pre 3 godine

Fudbal bez gledaoca, najbolji crpe energiju sa tribina, ovo je bruka uracunati u sezonu u bilo kom sportu. Kladim se da ce djokovic ispast u orva dva kola, nije ovaj kovid sport za sampione, ovdje i cukaricki moze daleko...

Aeiouu

pre 3 godine

Hvala RTS-u, napokon prenos! Lion može da iznenadi i lično bih voleo da prođu dalje, ali Siti je mašina, realno. Videćemo. Sportski pozdrav!

NoName

pre 3 godine

kakav city kakav gvardiola,pa vidis da je covek lud, pored stonsa i otamendija covek igra sa garcjiom deckom od 19 godina sporim kao puzem a bez ikakvog iskustva, na sve to mu igra jos i njegov dragi feernandinjo od 35 godina koji jedva noge vuce,covek koji spuca tolike pare a iz LS ga izbacuje ko stigne od monaka,preko totenhema, i drugi S ekipa, veceras najverovatnije od Lyona, sve sto je osvojio je zahvaljuci kvalitetu igraca koje je imao od barcelone do bayerna, to kakav je trener videlo se u prvoj godini u city kada nije imao kakavu ekipu pa je zavrsio 4,da bi seik odma sledece godine spucao 250 miliona, ove godine kada dovede kulibalija nebi me cudilo da ga ostavi na klupi kada bude igrao LS sledece godine jer je covek zaista lud,i to sad video prosle godina kada je prvoj tekmi protiv totenhema ostavio na klupi mendija, de brujna,sanea, bernardo silvu, a ove godine umesto da zavrsi LS pa onda da proda sanea on ga prodao pred samu zavrsnicu bez veze, mendija ostavio na klupi,bernardo silvu takodje, stonsa,otamendija takodje, a u odbrani vezni igrac od 35 godina i balavac od 19.
(igor, 15. avgust 2020 20:25)


Uh, nadiši se, druže. I stavi tačku negde. Ponekad.

jednakiji

pre 3 godine

Iako sam navijac Uniteda, voleo bih da City osvoji LS samo zbog De Bruyne-a, covek je doktor fudbala.
S druge strane, ne bih voleo da oni osvoje samo zbog Guardiole jer je covek sve osvojio zahvaljujuci neogranicenom budzetu i/ili fenomenalnim igracima.
(BojanNS, 15. avgust 2020 21:12)

kad bi znao koliko je Ferguson spiskao para od 1986. do 1993. i prve titule.

Boris

pre 3 godine

Oliver
Za tvoju informacije fudbalski sam sudija. Kažem da igrač Liona u tom trenutku sigurno ima kontakt sa loptom.... Pogledaj realno kako jeste, a ne ono što bi voleo da vidiš.. Ozbiljna greška

vaxilar

pre 3 godine

Baeselona ponizena kako i zasluzuje za sve kradje, lazni treneri Klop i Gvardiola dobili sta zasluzuju. Nije ova godina bas toliko losa

Mica

pre 3 godine

Gvardiola po 100ti put dokazao da je prevara trenerska.

Ipak s tolikim budzetom i tolikim ulaganjima ne mozes ispadati od Monaka, Totenhema i Lijona.

Prije toga s onakvim Bayernom nije mogao uci u finale LS.

Jednostavno lik nema pojma i to je to.

Spartacus

pre 3 godine

Iako sam navijac Uniteda, voleo bih da City osvoji LS samo zbog De Bruyne-a, covek je doktor fudbala. 
S druge strane, ne bih voleo da oni osvoje samo zbog Guardiole jer je covek sve osvojio zahvaljujuci neogranicenom budzetu i/ili fenomenalnim igracima.
(BojanNS, 15. avgust 2020 21:12)

Aj dogovori se šta bi na kraju?

milwood

pre 3 godine

smeta:26
ne smeta :120

Ljudi moji, na korak smo od video igrice da gledamo u slućaju da ne mogu igrači da igtaju, recimo kad se Mesi penzioniše. Bolesno.

lal

pre 3 godine

@miro: nikako... nemam zivaca da gledam lion - PSG... ako se vec dodaju nova imena na usatog, neka to bude neka normalna ekipa, a ne pariska plastika...

Mikii

pre 3 godine

Zar ovde ima neko ko ozbiljno misli da Siti ovo nece preokrenuti u drugom poluvremenu, ja tipujem da Siti ovo dobija 3:1.
(markoni, 15. avgust 2020 22:04)

Tebi je bolje da se drzis slagalice, ovo ti slabo ide.

sef strucnog staba

pre 3 godine

Lepo osvezenje, nema sta. Gvardiola ispada vec cetvrtu godinu za redom od objektivno dosta slabijih timova na papiru u tom trenutku. Monako-Liverpul-Totenhem-Lion, i vec ne moze da bude slucajno. On je samo trener sa tom nekom pricom i stavom, ali u sustini daleko iza Murinja.

зуке

pre 3 godine

Па овде ће Бајерн да кспраши све са по мин 3 разлике и у полуфиналу и у финалу
Заслужено, нема шта....немачка шиола фудбала

neutralni felš

pre 3 godine

Najveci je Real Madrid.
Onda ide Milan.
Onda idu Manchester United i Liverpool.
Pa tek onda Bayern.
Malo si se zaneo...
(Stevan, 16. avgust 2020 03:31)


e dobro kad se ti nisi malo zaneo :)

tomo

pre 3 godine

Ako ni do sada ne znate na koju stranu ko napada, niko vam nije kriv što niste pratili čuvenog komentatora sa RTS-a. A on svaki put nama debilima to lepo kaže i to odmah na početku utakmice.

Руска Душа

pre 3 godine

Овај прекид због вируса су очито Немци најбоље искористили..
Темпо који форсира Бајерн је нестваран, а једино Лајпциг то може испратити..
По мени, финале је немачко, нису га безвезе организовали..

Đura

pre 3 godine

Pep nevera. Obična prevara od trenera koji nešto glumata non-stop pored terena i pokušava da bude u centru pažnje. Dere ih Musa kao...

Duka Duško

pre 3 godine

Kakva crna bitanga ovaj Sterling verovatno najveća prevara od igrača u istoriji fudbala. Ovakvih promašaja kao večeras već je imao u sezoni bar x 5.I takva slina glibava zarađuje godišnje 15 miliona funti samo od kluba

Dinosaur

pre 3 godine

Ovo je sramota sta je gvardiola napravio s sastavom njemu de brujn igra na krilu, neiskusni garcia stoper katasrofa.
Moro je de brujn u sredinu, bernardo silva na krilo, fernadinjo na klupu i eventualno je david silva trebo igrat.
Ova trojica u sredini gundoan,rodrigo i fernadinjo su sve drva nema ko kreirati i tu city pati.
Gvardiola da dobije otkaz odmah poslije utakmice ako neuspije ovo preokrenut.

Sabre

pre 3 godine

Gol Liona koji je rešio utakmicu, odnosno gol za 1:2 je apsolutno neregularan iz razloga što je igrač Liona koji je u ofsajdu imao kontakt sa loptom pre nego što će ona stići do Dembelea... Kakav VAR pa šta oni gledaju ljudi nije mi jasno.. Ovo je nedopustivo na ovom nivou, a direktno je rešilo pobednika
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boris, 15. avgust 2020 23:00)

Propustanje lopte kroz noge nije kontakt. Idi gledaj bocanje ili karling ili nesto, majke ti.

Toba

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Odgovoran je za svakog igraca kojeg stavi na teren. Tog Sterlinga se secam iz Liverpula. Suarez mu je bar 3-4 puta namestio ovakvu sansu, samo da pogodi prazan gol. Naravno da je promasio svaki put. Suarez se jedini drao na njega, a na kraju je prestao da mu dodaje jer je shvatio da to nije dobro niti korisno za ekipu. Dakle mali je od rodjenja talenat za ovakve promasaje.
Ako ce neko da mi kaze bio je klinac, to je samo alibi. Pogledaj onog malog iz Mancestera, ako ima 19 a reseta mreze. Ukoliko promasis prazan gol toliko puta, totalno je nebitno koliko godina imas, ti si debil i to se nece promeniti nikad.
Ovo je inace kraj karijere za Sterlinga.

Oliver

pre 3 godine

Jos jedan vazan faktor za uspeh Nemaca i Francuza,a propast Spanaca i Engleza: epidemija korone. O tome sam prorocki pisao na zrebu pre 3 meseca,da ce Nemci biti u velikoj prednosti. Zasto? Zato sto su prvi nastavili Bundesligu i prvi zavrsili tako da su Nemci imali 3 nedelje odmora u julu dok su drugi naveliko igrali. Dok je Nojer uzivao na hrvatskom primorju Englezi i Spanci su igrali prvenstvo. Ne mozete vi da ne odmarate 17,18 dana leti nego da igrate non stop jul i avgust. Trebalo je svi da nastave odmah kao Nemci ili da ne igraju uopste kao Francuzi. Ovako su Englezi,Spanci i Italijani preopteretili svoje igrace. Nemci su,kao i uvek,pokazali da su najpametniji.

Raja Rumelijskog Ejaleta

pre 3 godine

Onaj "nomadasnji" kojeg su ponizavali Torres i Eto'o svojevremeno?! Hahahaha
(Mikii, 15. avgust 2020 23:51)

Ma njih dvojica su vrhunski igraci. Njega je ponizavao i jedan Forsel!

sreta steta

pre 3 godine

Ovaj Sterling je malo bolja verzija Lazara Markovica, brzo trcanje i to je sve sto zna... Bravo za Lion, tesko potcenjeni su pobedili i Juventus i Siti... U polufinalima LS nemacko-francuski dvoboji, neverovatno!

gevara

pre 3 godine

To je najveci kukavica sto se trenera tice, uz to i lisica.Da nije bilo Ovreba i drugih sudija koji su obilato pomogli Barceloni tada - iako je Barcelona tada imala zaista dobar tim ovaj trener nikad ne bi uzeo Ligu Prvaka. Samo kad se setim kako je upropastio Bajern sa tom bezveze tiki-taka igrom a evo i sad isto radi i u City

deki 27

pre 3 godine

E moj Gvardiola, ovo ti je karma, napustio si Bajern zbog arapskih miliona. A Bajern (navijam za Dortmund u Nemackoj) jedini "zdrav " projekat kad su u pitanju ostali evropski top klubovi, jedini u suficitu za razliku od Reala Barse, Man Utd koji bankama duguju po preko 500 miliona. Bajern uradio pravu stvar sto je Fliku ponudio saradnju, za Nika Kovaca, Ancelotija i ostale je doktor nauka. Rehagelu i Jupu Hajnkesu svaka cast ali oni su penzioneri. Sumrak spanskog i engleskog fudbala bas tamo gde se najvise trosi. I jos nesto, molim se bogu da moja Zvezda ne uspe da se plasira u LS, nemam vise zivaca za bacanje

neko

pre 3 godine

Zar profesionalni fudbaler moze ono da promasi a prima milione za to? I onda kazna Musa Dembele odvodi Luon u polufinale gde ce ih Bajern demolirati. Mozda ne kao Barsu ali tipa 3-0 ili 4-1

Andrea Djani

pre 3 godine

Prognoza polufinala PSG - Lajpcig 2 2 (prolaz Lajpciga na penale)
Bajern - Lion 5 1
Finale Bajern - Lajpcig 5 1
Ligu Evrope je skoro nemoguće pogoditi , ali prednost Interu .

Oliver

pre 3 godine

Bravo Cornet,bravo Lion! Gde su sad oni nesrecnici sto rekose danas da ce Siti pokazati Bayernu,a oni ne mogu Lionu da pokazu,hehehehehe

fica

pre 3 godine

Hahahahahahah 3:1 hahahah e moj Gvardiola, sad je i definitivno dokazao da je prevara najveca. Tolike pare frajer skrko, a vamo ga izbacuju Monako, Totenhem i Lion. Prije toga s onakvim Bayernom 3 sezone zaredom nije uspio u finale uci.

Realno nema on vise sta traziti u Sitiju, ulozio je milijardu ipo evra, a vamo ga izbacuju ekipe koje realno nisu sam krem evropskog fudbala.

Ono s Barsom, to ce biti da su Mesi, Cavi, Inijesta, Buskec, Dani Alves, Puyol.. bili u naponu snage i gladni trofeja, a ne da je Gvardiola neki takticar.

Mikii

pre 3 godine

vau, slagalica, mora da si glavni mangup u kraju.
(penzio, 15. avgust 2020 22:41)

Nisam, ali znam da se recenica pocinje velikim slovom. Nestani.

Kendy

pre 3 godine

Bravo Lion! Voleo bih da izbacite i Bajern koliko god to zvuči nemoguće. Bio je nemoguć i Juve, pa sad Siti.. hmmm, ipak je sve moguće. Srećno!

Sasa

pre 3 godine

A dje su oni klubovi iz “najjace” lige?
(Bundesliga najjaca, 15. avgust 2020 23:56)

Ma sigurno je Bundesliga najjača, timovi iz Španske i Engleske lige ubedljivo dominiraju zadnjih 10 godina, pa Bajern samo jednu LŠ ima za to vreme, splet okolnosti je doveo do toga da nemaju ni jednog predatavnika prvi put posle jedno 20 godina, i ti se odmah raskokodakao, inače me briga i za jedne i za druge i za treće, al pričam realno, smešno je i porediti Bundesligi sa ove dve lige, pa i sa Italijanskom.

igrač

pre 3 godine

"Messi je kriv za sve,ma vazi" Mozda nije blamaza zato sto je Juventus sa 2:2 ispao od Liona,atletiko 1:2 od Lajpciga i city 1:3 dok je Barselona primila 8 komada.
(Sid, 16. avgust 2020 00:27)
Ja mislim da je Messi zbilja kriv za propadanje Barcelone,evo da probam objasniti moje gledište,Messi kao naj bolji igrač na zemlji ima tu privilegiju da sastavlja tim koji če igrati,večinu igrača,učestvuje u kupovini i prodaji igrača dovodi trenere koji mu odgovaraju,menađere oko kluba,njegov ego je velik toliko koliko i njegovo blistavo znanje u ovoj igri s loptom.

Gojko

pre 3 godine

Prosto mi nije jasno na koju foru i Siti i PSŽ dominiraju godinama unazad u svojim ligama a u Evropi su obične trube. Ne bi me iznenadilo da i Lajpcig isto ovo uradi Parizu.

alek

pre 3 godine

Sterling,preplaceni igrac koji je potrcao za novcem i napustio Liverpul "da bi osvajao ligu sampiona".
Ne da je nece osvojiti,vec je najveci krivac sto nece niko iz MC.

Djurdjevak

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)
Ne, on je kriv što drži u ekipi tipa, koji sa 4 m maši prazan gol. I još zbog svašta nešto je kriv, samo tebi ne vredi objašnjavati, nisi objektivan.

Zeljko

pre 3 godine

Za vreme korone,samo dve stvari su i dalje sigurne.Slana Plazma se ne prodaje i City opet ne uspeva da dogura ni do polufinala Lige sampiona.

Shippy

pre 3 godine

Kako je Liga Šampiona odjednom mnogo zanimljivija, neizvjesnija i nepredvidiva kad se igra jedna utakmica... I koliko su utakmice same po sebi kvalitetnije, hoćeš dalje, daj gol...

Car

pre 3 godine

Mogu samo da kazem hvala i cestitke Lionu, vratili ste mi nadu u fudbal, srecno u polufinalu :)
Da je pravde ova plastika ne bi videla ligu sampiona naredne dve godine

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

mora li taj Strajnić? Ako RTS stvarno nema nekog ko nešto malo zna o fudbalu, imam predlog - izađite na Takovsku predveče i stavite bukvalno prvog prolaznika kog uspete da uhvatite pred kamere. Teško može da bude gori.

Oliver

pre 3 godine

@(Boris,

Nije tacno. Rasirio je noge da bi mu lopta prosla kroz noge i da je ne bi dotakao,iz aviona se videlo,VAR potvrdio,gol cist kao suza. I uzbudjeni Nedic potvrdio u studiju. Da naucis pravila ofsajda,sedi dole,jedan!

Mali Hijavata

pre 3 godine

Ko hoce da uspe dovede Gvardiolu ili Murinja, dva ministra za propast.
(goran, 16. avgust 2020 08:22

Aha, propast sa jedno trideset i kusur najvećih titula koje su zajedno osvojili. Jok, nego će da dovedu Poketina koji ima Kup Katalonske plaže sa Espanjolom i pehar za najkukavičkiji fudbal u finalu LŠ.

5. STAR

pre 3 godine

Gvardiola kao da nekad sam sebe sabotira. Od postojećih igrača on odabere ove i ovu formaciju. Tri štopera od kojih su dvojica, matori Fernandinjo koji nije štoper i mladi Garsija koji je em neiskusan, em nizak, em slab. I onda ta dva spoljna. Ta formacija je samo u teoriji 3-5-2 a u stvarnosti je 5-3-2, jer ta dva spoljna su uvek igrači koji su po definiciji bekovi a ne krila. I oni stoje na terenu ni tamo ni vamo. Niti dovoljno ofanzivno kao krila, niti dovoljno defanzivno kao bekovi. Mali broj bekova to može da isprati (recimo Liverpulovi, Dejvis, Karvahal, Marselo, mada su njega povrede malo usporile). Najgora moguća formacija gde izgubiš igrača u sredini (u ovom slučaju najverovatnije kreativnog kao što je David ili Bernardo Silva, Foden, Marez) i otupiš svoje napade.
Čudno za takvog trenera i mogućnosti tima i protiv Liona koji jeste dobar ove sezone u LŠ ali ne da budeš rezervisan.
Ali ima još uvek mnogo vremena za preokret...

joker

pre 3 godine

Koliko god svi volimo da gledamo mečeve između najboljih klubova, s druge strane ne primećujemo kakvu sreću nam donose npr. Atalanta, Lajpcig, Lion kad izbace jače ekipe. Isto tako i Lester, Lids.
.. Jer ponekad se dese razočarenja kao npr. Barsa-Bajern ili Nemačka-Brazil da ti bude krivo što nisi za manje ekipe navijao, a svakako bi bilo i za sve ostale (osim Uefe) da pobeđuju male ekipe a ne samo da se vrte pare oko najbogatijih.

Jaran

pre 3 godine

MUSASASASASAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAGAGAGAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

PEPITOOO, 500000 MILIJARDI ZA GOSPODINA HAHAHAHAAHAHAAAAA!!!

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

Pre neku godinu svi timovi u polufinalu iz Engleske...
Ove godine - Engleska nula, Italija nula, Španija nula..

Interesantno je za sam fudbal.. Malo da se to promeša, da ne bude monotono..

Andrea Djani

pre 3 godine

Ovogodisnja liga sampiona je skolski primer koliko je bitan trener u danasnjem fudbalu . Flik , Nagelsman , Tuhel i Garsija su svako sa svoje strane veoma uticali na parove polufinala . Flik je preuzeo poluraspadnuti Bajern od Kovaca (posle katastrofe od Ajntrahta) i napravio najbolji Bajern jos od onog iz 2001. Nagelsman pravi cuda sa Lajocigom i to je budici trener Reala ili Barse . Tuhel se trudi da uklopi velike zvezde koje ima i to mu je ove sezone izgleda (uz neophodnu dozu srece) izgleda poslo za rukom . U svakom slucaju odlican trener . I na kraju Garsija , koji je vec izbacivanjem Juventusa , poslao jasnu poruku , koja izgleda nije shvacena ozbiljno , ali samo veliki trener menja 10 min pre kraja svog prvog napadaca Depaja i to na 1 1 i uvodi drugog , koji ga odmah casti golom . Neko ce reci i sreca je bila uz Lion . Ne , tu je bilo sve kako treba da bude , jer mora da bude kaznjeno sedenje na klupi Bernarda Silve , Fodena , igranje nekih pouigraca . Svaka cast trenerima polufanalista , koji su presudno uticali na plasman svojih ekipa i sad je prakticno svejedno ko ce osvojiti , jer ko god da osvoji , osvojice ga struka .

DRBG

pre 3 godine

Dobra su ekipa ali i faktor srece je bitan.
2. gol prilicno sumnjiv.
Sterling promasaj godine.
3. gol poklon golmana.
Tesko protiv svaba ali nista nije nemoguce.

Fanatik

pre 3 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BlueFortress, 15. avgust 2020 22:37
Da, da, prešo sam se ja nešto, izvini

Stara kuka

pre 3 godine

Lajpcig je po igri za dve klase jaci od ovih,dok bi Atletiko imao sanse.Bajern masincina,PSG nezgodan.Mislim da Lyon ipak nema sanse protiv Bavaraca.Ipak svaka im cast sto su izbacili velikog favorita.

nepismeni

pre 3 godine

Postoji razlog zašto City,koliko god svi pričali da je na papiru najjači,ne može da osvoji LS, a to je što imaju previše precenjenih igrača (Engleza). Koja je poenta da dovede vrhunske tehničare i kreativne igrače poput De Brujnea,Aguera,Silve... i onda pored njih staviš u startnih 11 Sterlinga koji ima brzinu,ima marketing,ima cenu astronomsku ali zato svaki drugi for mu ide u gol aut.Svaki drugi prijem se odbija kao od drveta. Daje on golove i ima asistencije,ali stavite u ovaj City koji samo napada i stvara po sto šansi po mecu,okružen majstorima, i Ozegovica pa će imati dobru statistiku. Najskuplji desni bek na svetu se takodje sa tehnikom,kreativnošću,mozgom,ne pita. Volim PL,ali Engleski sadašnji igrači su žestoko precenjeni,napumpani cenama. Od Mekgvajera preko Lingarda,do Kejna koji je dobar spic ali ne vrhunski i to nikada neće biti.

don

pre 3 godine

Blue Fortress

Osvojiće i PSG i Siti kada im se kockice poslože, kao onomad Čelsiju. Čelsiju je trebalo 8 godina od dolaska Abramoviča a osvojio je kada su najmanje očekivali uz neverovatnu dozu sreće koja je jedanput morala biti na njihovoj strani nakon onih nestvarnih mečeva sa Liverpulom i Barselonom u ranijim godinama. E tako će i ovi jednom ubosti. Da li sad ili nekad u budućnosti, ne možemo znati. Inače, onaj dvomeč Čelsija i Barselone iz 2012 jedini je put da sam istinski navijao za plavce. Do tada su mi bili najodvratniji klub u Engleskoj. Bilo mi je krivo što Arsenal nije prvi londonski klub sa peharom LŠ.

Dag Kristi

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
(mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Naprotiv, meni je kriv zbog Garsije, Rodrija, pa i Gindogana i Laporta.

neutralni felš

pre 3 godine

To je najveci kukavica sto se trenera tice, uz to i lisica.Da nije bilo Ovreba i drugih sudija koji su obilato pomogli Barceloni tada - iako je Barcelona tada imala zaista dobar tim ovaj trener nikad ne bi uzeo Ligu Prvaka. Samo kad se setim kako je upropastio Bajern sa tom bezveze tiki-taka igrom a evo i sad isto radi i u City
(gevara, 15. avgust 2020 23:27)


sva 3 puta kad je osvojio LŠ pomog'o mu ovrebo? :)

Andrea Djani

pre 3 godine

Gvardiola je svoju igracku karijeru zavrsio posle suspenzije zbog uzimanja narkotika . Izgleda da se vratio svojim porocima , jer zdrava i razumna osoba ne moze da vodi tim kako ga Gvardiola vodi ove godine . Potpuno se izgubio i prakticno ne zna sta radi . Njemu Bernardo Silva , jedan od najboljih igraca Premijer lige odjednom nije potreban , Foden koji je opasnost za svaku odbranu takodje nije u planu . Siroti Pep se u stvari izgubio u prostoru i vremenu , ko zna sta je u njegovoj glavi , tako da je pored Barselone koja je juce ugasena , pre par sati ugasena je i trenerska karijera nekada velikog Pepa .

cukce

pre 3 godine

Steta sto PSŽ preokrenu protiv Atalante, imali bi u polufinalu 3 iznenađenja! Finale Bajern - PSŽ sudar 2 giganta (Bajern u svakom smislu te reči, PSŽ po imenima). Finale Lajpcig - Lion najveće iznenađenje u istoriji ovog takmičenja! E sad imaju još 2 kombinacije finala, al svakako ne bih voleo da vidim u finalu klubove iz iste zemlje, 2 francuska ili 2 nemačka kluba! Jedino Bajern što je osvajao LŠ/KŠ, ostalima je ovo polufinale najveći uspeh! Realno Bajern najveći favorit, ali ljubitelji fudbala priželjkuju još iznenađenja!

Ivan ZG

pre 3 godine

Gvardiolina igra tika, taka...BUUUUM!Gol za protivnika!
Eksplodirala mu tika, taka u lice. Kao i njegov EGO! Čovjek izigrava nekog nedokučivog genijalca sa specijalnom taktikom koja će iznenaditi i trenere i igrače pa neće znati kako igrati protiv njega. Odabere igrače da se svi čude i taktiku da se svi čude. Čak je i sebe iznenadio. I sada se čudi.
Čovjek koji je išao onaj atomski Bajern uništiti da bi svima pokazao da on može bez svih dotadašnjih najboljih igrača. Čim je potjerao Mandžukića koji im je bio najbolji strijelac i koji je zabio i u finalu i u polufinalu znao sam da je - "genijalac". Od onda je zamalo uspio ući u polufinale. Zamalo.
Nogomet je sport u kojem pobjeđuje kolektiv i u kojem u pravilu pobjeđuju fizički i motorički dominantne ekipe. Danas je ekipa Lione bila brža i fizički dominantnija. Pretrčali su 10 km više od Sitija.
Bajern je bio brži od Barcelone i nisu im mogli parirati.
Nema ništa od tika, taka kada te protivnik pretrči i nadskoči. Tako da nije uopće čudno da je danas pobjedio Lion, a jučer Bajern.
Sterling je već do sada imao milijun nemogućih promašaja. Njemu u pravilu trebaju barem 3-4 VEEEEELIKE šanse da da gol. Sjećam se da je promašio i kada su igrali na svjetskom prvenstvu protiv Hrvatske.
A onaj Voker kao veliki trkač mislim da nijednom nije prošao u cijeloj utakmici i nabacio. I da, napravio je čisti faul u kaznenom jer je odgurnuo protivnika sa dvije ruke u prsa samo nije suđeno. Koji panj.
Ovime je završila jedna era nogometa

Fanatik

pre 3 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BlueFortress, 15. avgust 2020 21:39)



Pa prošao je kroz četvrtfinale prošle godine?

Mace

pre 3 godine

Sitijeva odbrana smesna.
Varane tikvane, ovi dziberi da vas izbace.
Engleski timovi i liga precenjeni ko i uvek.
Bajern lagano u finale.

BlueFortress

pre 3 godine

Pep mora da izmisli vremeplov pa da vrati Mesija u mladost, Cavija, Inijesti i Anrija pa da proba jos jednu LS da doda u CV. I obavezno da javi Ovrebu da posalje zahtev sudijskoj komisiji o povratku u "posao".

Daleko bilo kada bi uspeo sa nekim Portom, Dortmundom, Interom, Atletikom da se dovuce do finala, ne bi moglo da se zivi od njegovih apostola i pratilaca..

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

Sad mi je još više žao za Atalantu, ovo je makar u tom pogledu moglo da bude istorijsko polufinale i finale.. Lion, Lajpcig, Atalanta.. Uhh..

Dobro, sad već mogu da se pomirim sa tim da Bajern ovo uzima. Mada, fudbal je ove godine (kao uostalopm i vazda) dosta luda i nepredvidiva igra..

Pseudoharms

pre 3 godine

Ja godinama tvrdim da Pep, kad bi preuzeo Vojvodinu na primer, u našoj ligi bio 12.i ispao bi u osmini finala kupa, od, recimo, Zemuna.

bosko

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
(mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Covek 10 godina ne moze da osvoji LS sto sa Bajernom sto sa Sitijem a potrosio je preko 2 milijarde evra na igrace i ti ga branis

Štap i šargarepa

pre 3 godine

Interno, u mom društvu, Sterling i Voker su uvek važili za klasične trkače. Ni ovaj put nisu razočarali. Gvardiola je večeras imao jaču klupu od startne postave. David Silva, Bernardo Silva i Marez na klupi, u najvažnijoj utakmici sezone?!?! Ovaj Ouar im sakrio loptu, odbijali se od njega. Očigledno je da Gvardioli treba bar još 500 miliona evra za pojačanja. Ne može se sa ovim sirovinama do finala. :)

Beton mešalica

pre 3 godine

Da se ovo normalno igra, po dve utakmice, sa gledaocima, ne bi lion prošao ni juventus. Za barsu takođe diskutabilno šta bi bilo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jop, 15. avgust 2020 22:59)

Pa Lion je sa Juventusom igrao dve utakmice. Nešto si pomešao...

jao, kakvi likovi ovde "sole" pamet godinama....

pre 3 godine

Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...
(Sportico, 15. avgust 2020 23:43)

Onaj "nomadasnji" kojeg su ponizavali Torres i Eto'o svojevremeno?! Hahahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mikii, 15. avgust 2020 23:51)

I ti istices, kad god si u mogucnosti ili u nemoci da drugacije kontriras, svoju pismenost, kao uglavnom jedini kontraargument??? Nisi nikada cuo za rec "onomad" i pridev "ondasnji"??? Ne, nema veze sa nomadima....

Nikola

pre 3 godine

Velika je nepravda i sramota sto se francuska liga nije nastavila zbog epidemije
Da je se nastavila,Lion bi sa 7. mesta na tabeli skocio na prva 3 mesta
Velika je steta sto necemo gledati Lion sledece sezone u LS,ako ne osvoje titulu

Oliver

pre 3 godine

Oliver
Za tvoju informacije fudbalski sam sudija. Kažem da igrač Liona u tom trenutku sigurno ima kontakt sa loptom.... Pogledaj realno kako jeste, a ne ono što bi voleo da vidiš.. Ozbiljna greška
@ (Boris,

Prvo,ne verujem ti da si sudija,to si izmislio. Cak i da jesi,sigurno nisi nivo Dani Makelija,jer bismo znali za Srbina koji sudi cetvrtfinale CL,hehe. Ti nisi ni nivo Nedica,koji je bio medjunarodni linijski sudija. Drugo,ne interesuje me sta ti kazes,nego sta ja vidim,a imam dobar vid. Igrac siri noge namerno da bi izbegao kontakt i lopta prolazi kroz njegove noge,dakle kroz vazduh. Da je zakacio imalo,lopta ne bi imala tako pravu i cistu putanju.Takodje sudije u VAR sobi sigurno imaju mogucnost zumiranja snimka,sto mi na ekranu nemamo,pa su oni sigurno uvecali njegove noge i loptu i videli da sigurno nije bilo kontakta. Konacno,meni je jasno sta je tvoj problem: ti si navijac MAncester Sitija,pa si ocajan zbog cetvrtog uzastopnog ispadanja u ranoj fazi. Sta da ti kazem? Zivot je surov,moje saucesce,vise srece next time,heheheheheh

BlueFortress

pre 3 godine

Nakon taktickog fijaska protiv Monaka i Totenhema, Pep nema izgovora veceras da konacno prodje kroz cetvrtfinale otkad je u Sitiju...
Pogotovo sada kada se igra na jednu utakmicu, bez dvomeca i bez publike to je sansa za PSZ i Siti da napokon opravdaju ulozene milijarde ulaskom u prvo finale napokon, dok u protivnom bice to ogroman neuspeh i udarac, kao sto je objektivno i bio do sada njihov ucinak u elitnom takmicenju.

Dag Kristi

pre 3 godine

Uh, nadiši se, druže. I stavi tačku negde. Ponekad.
(NoName, 15. avgust 2020 21:33)

Čovek sve u pravu, bez obzira na pravopis.

sakupljac minusa

pre 3 godine

Meni je fascinantno kako se sad svi prave pametni kako je Gvardiola ocajan. Sto je istina. Al pre 2 ili 3 sezone kad je rasturao sa sitijem, ovde ali i na drugim portalima su se ljudi utrkivali ko ce vece hvalospeve na njegov racun da kaze. Najcesca je bila da je presao igricu. Covek ne moze polufinale LS da ugleda sa ekipom sa neogranicenim budzetom. Tolko mu je procitana taktika i sama igra, da svi znaju kako da se postave i sta da rade. Uglavnom, po meni je danas najveca greska sto u 85 min igras tolko rizicno. I na kraju primis gol. Znam da oni tako igraju. Al sacekaj produzetke , pa onda napadaj. Nije isto kad primis gol u 85 min, ili 95 min, gde posle imas jos pola sata da stignes. Nemacko Francusko polufinale. Jedni ne igraju 4 meseca fudbal, a drugi vise od mesec dana. Dal je odmor presudio?

Dag Kristi

pre 3 godine

Da se ovo normalno igra, po dve utakmice, sa gledaocima, ne bi lion prošao ni juventus. Za barsu takođe diskutabilno šta bi bilo...
(jop, 15. avgust 2020 22:59)

Barsa bi primila 13 u dvomeču.

Mare

pre 3 godine

Koliko je Lion igrao dobar fudbal 2000ih godina kada su bili 7 puta zaredom sampioni Francuske
Govou,Zuninjo,Benzema,Viltor,Fred,Soni Anderson...
Mnogo gotivan klub

Andrea Djani

pre 3 godine

Ova utakmica je preslikana kao mec PSG Mancester United prosle godine . Na kraju kad se pogleda realno opet je ocajni Siti bio bolji , imao vise sansi , sudije su ga ostetile , kao i svake godine , ali je ipak Gvardiola taj glavni krivac . Katastrofa je koliko su para zaradili Gvardiola i Murinjo i kakav su budzet trosili od svojih poslodavaca , a sta su zauzvrat dali . Ali dok je tih arapskih milijardera takvi kao ova dvojica ce se slepati i zaradjivati desetine miliona , a u stvari i jedan i drugi su velika prevara i njihovo vreme i fudbalska filizofija su daleka proslost .

Mali Hijavata

pre 3 godine

Ovo je već suviše često da bi bilo slučajno. Ovakav fudbal ne prolazi protiv čvrstih, brzih ekipa. Moglo je to sa onim timom Barse, ali i tada ih je Bajern razneo, kao i Hidinkov Čelsi, ali imali su Ovreba. Objektivno, dosta treba i sreće za takav fudbal, a Pep je imao prilično, jer Junajted je bio prestar i pročitan, Milan propao, Bajern tek u formiranju novog tima, samo je Čelsi donekle mogao da im parira. Real je bio jak, ali sa povredjenim najboljim igračem, Kakom. Čim su se malo neki timovi konsolidovali, Bajern, Čelsi i Inter su im pomrsili račune. Bez obzira na to, Pep je vrhunski trener, ali isuviše često ga deru za tu lovu koju ulaže.

Tuzlak

pre 3 godine

Boga mi Lyon me bas iznenadio kako veceras igraju,nisu se ni malo prepali cak sta vise kao da vise zele Ligu Prvaka nego li gosti iz Manchestera.

Sudija je mogao par kartona pokazati igracima Manchestera,bilo je tu grubih startova.

Nisam neki trener ali zasto je Gvardiola ovu postavu izbacio ? Bas kao nekad u Bayernu Martineza na stopera ili u Barci

remax

pre 3 godine

Ako ni do sada ne znate na koju stranu ko napada, niko vam nije kriv što niste pratili čuvenog komentatora sa RTS-a. A on svaki put nama debilima to lepo kaže i to odmah na početku utakmice.
(tomo, 15. avgust 2020 21:26)

Ali i ono akcentovanje "Líon", kao i udarac iz "ćoška","hitro" i pesmice pred utakmice, sve to ima za svrhu da našeg Acu postave na tron fudbalskih komentatora.
Stariji legendardni komentatori su za njega tako passe. :D

Mantis

pre 3 godine

Moze link prenosa. Nigde na netu
ne mogu naci a Rts mi je zakljucan.
(Kojo, 15. avgust 2020 21:48)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HRT-2 :-)

Fanatik

pre 3 godine

Ja pre neko veče pričam novac u fudbalu ne igra najglavniju ulogu. Neko priča ali Siti i PSŽ uvek igraju četvrtfinale. Džabe kad ih nema pored Ušatog. Monako, Ajaks, Totenhem, Roma, Lajpcig, Lion... autsajderi koji su koštali velike ili bogate klubove velikog uspeha.

miki

pre 3 godine

Leprsavi fudbal Barsa,City...ispali. PSG nekako prosao. izgleda da se menja nacin i stil igre
(daki, 15. avgust 2020 22:56)
Ako neko igra leprsav fudbal to ke Bayern, a ovaj Lion se provukao imao srece, u grupnoj fazi ih je Zenit nadigrao ali i Lajpcig ali su se nekako provukli i gleda cuda izbacili Juve i City, njima je korona dosla dobro!

Sabre

pre 3 godine

Ahahaha. Francuzi se ovih par dana uneredili u zivot Englezima najgore od Jovanke Orleanke naovamo. Sterling i gosa prodali ko da igraju za Javor.

gustav

pre 3 godine

Generalno City je bio bolji kad se gledaju sanse i napadi. Lyonu svaka cast na pobedi, sportska sreca je bila na njihovoj strani. Nepisano fudbalsko pravilo opet prevagnulo

Klaus

pre 3 godine

Siti je od pocetka delovao nekako slabo, jednostavno nisu imali brzinu u napadu, totalno traljavo, bas su za svoje standarde lose odigrali. Sterling je ono morao da da , mozda je drugi gol Liona trebao biti ponisten zbog faula ali isto tako je mozda trebao Lionu biti dosudjen penal jer je Walker sa obe ruke odgurnuo njihovog igraca u 16 metara.
Ovako gledano bilo bi pravo iznenadjenje da Bayern ne osvoji ali lopta je okrugla i zato volimo ovaj sport :))

VB

pre 3 godine

Lepo ja rekoh da Lion nije ni malo naivan tim...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VB, 15. avgust 2020 22:49)

Jesi, sećamo se svi ovde, mora pasti neka zahvalnica.
(Кортизол, 15. avgust 2020 22:57)

Kako si mi ti pametan ko pčelica Maja....Čuj zahvalnica...bez gajbe pive nista ne priznajem

Zixxx

pre 3 godine

Ovo sa jednom utakmicom je vrh. Sve utakmice su bile odlicne. Nema vadjenja na drugoj. Da su se igrale po dve, ne verujem da bi videli onaj potop Barse juce, i ovo danas..

mighty banana

pre 3 godine

@Randy Marsh Iz zezanja sam stavio novce na Lion neki dan 8 kvota da će proć daljei, ne pobeda. Nisam očekivao ali sam mislio da imaju veće šanse nego što su kladioničari procenili, ipak je jedna utakmica.

KrckoBeee

pre 3 godine

Kolubara tiho teče, 15. avgust 2020 23:54)

jesi ti sudija,ili neko u sudijskoj orhanizaciji?

ajde molim vas,dogovorite se za šta se sve korosti VAR
ako je samo za ofsajde neka bude za ofsajde,a ne i da se dodeljuju penali,tj da se VAR koristi kao neka kazna onom ko vas je manje platio

neutralni felš

pre 3 godine

A dje su oni klubovi iz “najjace” lige?
(Bundesliga najjaca, 15. avgust 2020 23:56)


ako mislis na spance, eno ih gde treba, bili su uspavani na lovorikama, i potom preslišani -svako na svoj način: prvo real od sitija pa atletiko od lajpciga, i na kraju barsa od bajerna, i to najbolnije... ali ne brini, nista epohalno bolje nisu prosli ni ostali iz "najjacih liga": italijani, to jest juventus, pa ni englezi... svi su poispadali cim je zagustilo. svi su tamo gde trenutno treba da budu.

gianni comandini

pre 3 godine

ostaje velika zal za Atalantom!! Guardiola bio je najbolji sa Barsom koja je tad imala vanserijske igrace, promenio neke stvari u fudbalskoj igri, svakako trener vizionar, ali mislim da je provaljen i da je njegova karijera krenula silaznom putanjom. mozda bi bilo idealno da se vrati u Barselonu jer su u slicnoj situaciji!

Djole

pre 3 godine

City ima losu obranu. 
Lyon je bolji od vecine engleskih klubova iz Premier lige.
City nema snage za 3 jaka protivnika u kontinuitetu.
Oil oil money , ali nema tu neke tradicije.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Ovo je bila Gvardiolina utakmica da je izgubi i on je to majstorski i uradio. Sam je kriv. David Silva mu je na klupi do pred kraj utakmice. Onaj Sterlingov promašaj sam mislio da je fizički nemoguće izvesti. Sve jedno, svaka čast Lionu. Potpuno zasluženo. Obožavam da vidim kad uslovno rečeno mali klub (preciznije, siromašniji tim) izbaci nekoga ko misli da parama može da kupi fudbal.

The Rated R Superstar🤘

pre 3 godine

Siti je mali klub nikad nista nece uraditi u evropi kao ni Arsenal imaju takvu auru, Gvardiola slupao preko 600 miliona u Sitiju, ekipa leglo krseva,covek nema centralni vezni red Rodri i Gundogan igraci za Vest Hem i Fulam😂🤣

Trotter

pre 3 godine

Polufinale lige sampiona sa 2 nemacka i 2 francuska kluba. Bez i jednog spanskog, talijanskog i engleskog. Da mi je ovo neko rekao pre pocetka sezone da ce se desiti, rekao bi druze ti nisi dobar s glavom. Dokaz da fudbal nije jednolican danas kako mnogi pricaju. Mnogo iznenadjenja, mnogo dobrih ekipa, mnogo osvezenja. Prosla dominacija spanaca, Mesi i Ronaldo era odlazi lagano u istoriju,englezi nisi toliko dominantni, imamo uspon nemaca, ali i francuza. Kod talijana imamo tu Atalantu . Sjajan fudbal. Od one 2004 i polufinala gde su bili Monaco, Porto i Depor, mislim da me nije vise iznenadila ni jedna druga zavrsnica. Hocemo li gledati sudar Bayern -PSG, ili mozda nemacko finale, ili mozda cak sudar Lyon-Lajpcig sto bi bilo mozda i ponajvece iznenadjenje ikad. Gvardiola procitan. Mora i on evoulirat svoju igru kao i murinho. Fudbal se menja i napreduje strahovitom brzinom i vreme bunkerice Murinha i tiki take Barse i Gvardiole je proslo. Neki novi vetrovi duvaju , stvaraju neku novu fudbalsku revoluciju i epohu, sa pre svega nemackim smekom i prizvukom...

Trotter

pre 3 godine

Polufinale lige sampiona sa 2 nemacka i 2 francuska kluba. Bez i jednog spanskog, talijanskog i engleskog. Da mi je ovo neko rekao pre pocetka sezone da ce se desiti, rekao bi druze ti nisi dobar s glavom. Dokaz da fudbal nije jednolican danas kako mnogi pricaju. Mnogo iznenadjenja, mnogo dobrih ekipa, mnogo osvezenja. Prosla dominacija spanaca, Mesi i Ronaldo era odlazi lagano u istoriju,englezi nisi toliko dominantni, imamo uspon nemaca, ali i francuza. Kod talijana imamo tu Atalantu . Sjajan fudbal. Od one 2004 i polufinala gde su bili Monaco, Porto i Depor, mislim da me nije vise iznenadila ni jedna druga zavrsnica. Hocemo li gledati sudar Bayern -PSG, ili mozda nemacko finale, ili mozda cak sudar Lyon-Lajpcig sto bi bilo mozda i ponajvece iznenadjenje ikad. Gvardiola procitan. Mora i on evoulirat svoju igru kao i murinho. Fudbal se menja i napreduje strahovitom brzinom i vreme bunkerice Murinha i tiki take Barse i Gvardiole je proslo. Neki novi vetrovi duvaju , stvaraju neku novu fudbalsku revoluciju i epohu, sa pre svega nemackim smekom i prizvukom...

Sisoje

pre 3 godine

Leprsavi fudbal Barsa,City...ispali. PSG nekako prosao. izgleda da se menja nacin i stil igre (daki, 15. avgust 2020 22:56)

"Leprsavi fudbal"? Pa da li si gledao utakmice sinoc i veceras?! Barca je igrala kao gomila penzionera (sto i jeste, sa najstarijim timom sto ga je ikada izvela na teren, pred kraj su se vukli po terenu) - a danas je "leprsao" samo Lyon - u MC je valjao samo De Bruyne te meni i Sterling i pored onog promasaja, ali OL im je odrzao lekciju leprsavog fudbala ... Ako ne bude kardinalnih iznenadjenja a po do sada prikazanoj igri, za mene ovo osvaja Bayern, nakon finala sa RB Leipzig - mada bih vise voleo da gledam Bayern kako rastace PSG, koji je meni retko antipaticna ekipa.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Znači vama koji kritikujete Gvardiolu je on kriv što Sterling nije u stanju da pogodi prazan gol sa 4 metra. Ima logike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mighty banana, 15. avgust 2020 23:04)

Па нисам га је довео да осваја трофеје наго Гвардиола. Како Стерлинг игра, тако Пеп осваја трофеје. Као у Бреши својевремено.

tsb

pre 3 godine

Mbape je prosto nemoguc za tu nijansu koja pravi prevagu. Niko ga ne moze cuvati na planeti. Mozda bi Nemanja Vidic mogao onomad...
(Sportico, 15. avgust 2020 23:43)

Branislav Ivanovic u prajmu u Celziju. Kraj.

Марко

pre 3 godine

Ispadanje Juvea od znatno slanine ekipe nije blamaza,ispadanje Atletika od Lajpciga nije takodje.Evo veceras Siti od Liona ispao,ne vidim ni jedan naslov blamaza.Ali zato kada Barsa izgubi od PREJAKOG Bajerna, svaka druga vest je BLAMAZA BARSE,POTOP,UNISTAVANJE....Vole ljudi da prozivaju Messija .
(Za sve je kriv Messi,ma vazi, 15. avgust 2020 23:45)

Можда зато што су примили 8 голова, а могли су још 8.

igrač

pre 3 godine

Da li je moguce da neki timovi drugacije igraju bez publike?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovan, 16. avgust 2020 07:02)
Ima i toga dosta,ali ja mislim da još više publika utjeće na sudce,na večinu sudaca dreka publike utječe , neki sudci padnu pod utjecaj publike,a drugi sudci se stanu inatiti publici sve u svemu malo je sudaca koji ostanu mirni na sve.

Cirkuzanti

pre 3 godine

Guardiola nikad nece da nauci dve stvari - da golman treba da stoji u 16m a ne na 30 i da se bez napadaca nista ozbiljno ne moze osvojiti. Od kad znam za Sterlinga i onog nesrecnog Zesusa oni promasuju onakve zicere. Tako je forsirao Pedra, hteo Ibrahimovica, oterao Anrija i Etoa, drzao Valdeza na golu u Barseloni...Bajern nisam mnogo pratio ali se secam da su lako ispadali od Reala i Barselone bas zbog gore navedenih stvari.

Zinjak

pre 3 godine

@Expert

Tako što televizije puste prenos sa tim efektima. Od kako je krenula pandemija sve televizije to rade (npr na Amazon Prime-u možeš da izaberes da li hoćeš da slušaš prenos bez efekta navijača ili sa).

legolas

pre 3 godine

Seik otvara celo naftno polje za beka stopera i srednjaka.

Puca milijardu evra za golmana i spica, i 950 miliona evra za desnog beka.
Biznis plan Pepa Gvardiole za sledecu sezonu!!!

Ocemo mozak natrag

pre 3 godine

Kakva sramota cele ekipe, Gvardioli hvala za 2 PL, ali da sa ovakvom ekipom 4.godinu za redom ne moze u polufinale to je stvarno sramota, cestitke Lionu na zasluzenoj pobedi

Кортизол

pre 3 godine

Lepo ja rekoh da Lion nije ni malo naivan tim...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VB, 15. avgust 2020 22:49)

Jesi, sećamo se svi ovde, mora pasti neka zahvalnica.

legolas

pre 3 godine

Seik otvara celo naftno polje za beka stopera i srednjaka.

Puca milijardu evra za golmana i spica, i 950 miliona evra za desnog beka.
Biznis plan Pepa Gvardiole za sledecu sezonu!!!

kralj

pre 3 godine

Bajern jeste favorit I to veliki,iako zvuci cudno,mnogo ce teze da dobiju Lion od Citija,Lion je defanzivna ekipa sa ubitacnim kontrama.

Kikinđanin

pre 3 godine

Nadam se da posle jučerašnjeg i današnjeg susreta tika-taka stil igre odlazi u istoriju...Definitivno ne daje više rezultate.

Stefan

pre 3 godine

Evo pre nego što počnu hvalospevi sa svih strana sveta na račun Dembelea i Liona.....
Manchester City je jedna velika rupa. Rupetina u odbrani, i svaka iole prosečna evropska ekipa bi im dala gol u nokaut fazi. A često i dva, i više. Setimo se Totenhema prošle godine... Jedino u grupi može da se desi da ne prime nijedan. Čim protivnik krene u kontru , oni imaju veliku šansu da prime gol. Evo Lion čim primio gol odmah sledeći napad umalo da odmah ponovo povedu. Kao da odbrane nigde nema. Njihov stil je - na gol više, a uz odbranu kakvu imaju, oni moraju prosečno da postižu 3 do 4 gola po meču , u nokaut fazi, da bi imali šanse da prodju dalje, jer će jedan gol sigurno da prime, a verovatno i dva. Od bilo koje ekipe. A pošto nemaju supermene u napadu pa da im efikasnost pogodaka bude kao u košarci , dešavaju im se ovakve utakmice. I dešavace im se i dalje, i dogodine, i uvek, sve dok ne shvate da imaju veliki problem u odbrani i zbog toga ne mogu u Evropi ništa da osvoje. Čak i da su prošli, Bajern bi ih dokusurio. Možda skoro kao Barselonu, i bolje što su sad ispali da se i oni ne obrukaju . Ovako je malo časnije. Lion mi nije među omiljenim ekipama, nemaju kontinuitet, ali eto, prošle godine Ajax, ove Lion i Lajpcig, dobro je to za fudbal, ovo samo u LŠ može.

Mikii

pre 3 godine

Ono s Barsom, to ce biti da su Mesi, Cavi, Inijesta, Buskec, Dani Alves, Puyol.. bili u naponu snage i gladni trofeja, a ne da je Gvardiola neki takticar.
(fica, 15. avgust 2020 22:51)

David Vilja, najpotcenjeniji fudbaler svih vremena.

Marinela

pre 3 godine

Najaci utisak je ipak ovaj Dejan Nedic koji komentarise sudjenje u RTS studiju - za njega svi znaju da je najkorumpiraniji sudija bio I da je uvek sudio u korist onih koji mu daju pare a sad on prica o nekom postenom sudjenju I greskama sudija !??

Sremac

pre 3 godine

Svi gube sem zvezde. Ako ne racunamo protiv partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cilim, 15. avgust 2020 23:44)

Gubi i zvezda od bajerna.

Dil

pre 3 godine

Sad ide prica kako su oni navikli na dve utakmice, kalkulisanje, nisu navikli na jednu... Juve, Barsa, Siti bi prosli da se igrao revans i sta bi bilo kad bi bilo... pa pokazite momci taj kvalitet i na jednoj utakmici. Ovo bih ja uveo za stalno, da nema revansa.

Sale...

pre 3 godine

Mislim da se ovim utakmicama LŠ najviše raduje žena ovog Dejana Nedića, sudijskog komentatora, da ga ne sluša kući bar 2, 3 sata...

zelimir zeljko obradovic

pre 3 godine

Jedini krivac za celubsezonu je Pep Gvardiola.
Ovu utakmicu je poceo sa 4 odbrambena i 3 defanzivna vezna igraca.
Ali najbitnija cinjenica jeste da covek celu sezonu rotira do iznemoglosti.
Ne zna se startnih 11 igraca.

Sid

pre 3 godine

"Messi je kriv za sve,ma vazi" Mozda nije blamaza zato sto je Juventus sa 2:2 ispao od Liona,atletiko 1:2 od Lajpciga i city 1:3 dok je Barselona primila 8 komada.

Bolesni skot

pre 3 godine

Gledam ovde, kao i na ostalim portalima, Bajern, pa Bajern... kao, sve će rasturiti, itd. siguran pobednik... Nemam nikakvu zamerku Bavarcima, igraju fantastilno, upravo fudbal kakav volim, ubitačan ritam, brzina i juriši na gol...
Ali, nije gotovo, dok nije gotovo... Da ne bude posle, šta to bi, ljudi!? Sačekajmo ipak, još malkice...

antihrist

pre 3 godine

@Todorovic Ma dosadni ste sa tom Zvezdom (niste jedini), a i Partizanom. Ovi clanci o zavrsnici LS i LE nemaju nikakve veze sa doticnim "velicinama". Gde samo pronalazite te nenormalne, samo vama znane "logicke" i "statisticke" veze?

BlueFortress

pre 3 godine

@don

Postujem misljenje ali ne mogu se sloziti iz vise razloga, uporedjivanje Celsija u LS sa Sitijem i PSZ je izlisno a reci cu i zasto.

U periodu 2004-2014 Celsi je odigrao cak neverovatnih 7 polufinala LS, usput promasio penal za pobedu i osvajanje LS u finalu.
Znas li koliko Siti i PSZ imaju finala za sve ove godine i milijarde? Nula.
Koliko polufinala imaju ZAJEDNO? 4 puta manje od Celsija.

Nije to "poklapanje kockica" kako kazes vec neumoljiva sila brojki, a taj Celsi u tih 10 godina je bio neumoljiv, zid od tima i mentalna stencuga kakva ova 2 kluba nece biti dok mi ne posenilimo ovde sa portala...

Robin Hud

pre 3 godine

Ko ubode Zvezdu u grupi, osvaja 100% hahaha
Liverpul (2019), Bajern (2020)...
(Todorovic, 15. avgust 2020 23:56)

Isto tako i Partizan, kada je bio u grupi sa Portom, Porto je osvojio LS pod vodjstvom tada nepoznatog Murinja. Pored toga secam se da nam je dao 3 gola tada nepoznati Didije Drogba iz Marseja i da smo remizirali sa Realom.

Milan

pre 3 godine

Ispade mi daljinski iz ruke kad je uleteo Nedić u kadar...jos trazim baterije ispod kauča...pa šta se dere toliko
(Jovan, 15. avgust 2020 23:45)

Zato sto je lud.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pre neku godinu svi timovi u polufinalu iz Engleske...
Ove godine - Engleska nula, Italija nula, Španija nula..

Interesantno je za sam fudbal.. Malo da se to promeša, da ne bude monotono..
(Calm Like a Bomb, 15. avgust 2020 23:55)

Francuzi 2, nemci 2

don

pre 3 godine

Blue Fortress

Da. To su činjenice. Kao što je činjenica da su racionalnije trošili i da su imali neke od najboljih igrača sveta u to vreme. Jednog Murinja iz prvog mandata, pa i iz drugog, da se ne lažemo. Međutim, paralela zbog koje sam poistovetio njih i ovo dvoje današnjih jeste u činjenici da su prvi projekat te vrste. Roman je onda bio ono što su Arapi sada. Izuzetak je verovatno u boljem stručnom kadru i upravi, pa je Čelsi imao rezultate u vidu tolikog broja polufinala. Vrhunac tog tima je finale sa Mančesterom, koje da su imali Murinja, skoro sigurno bi uzeli.