Fudbal 58

Ponedeljak, 10.08.2020.

15:00

Poznato kako Zvezda može do statusa nosioca

Činjenica da se do trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra samo jedan meč, status nosioca u istim je jako važan.

Poznato kako Zvezda može do statusa nosioca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!! /

pre 3 godine

Nažalost.Dva a ne jedan. Olimpijakos se uključuje u trećoj rundi.Sve detaljno objašnjeno na kassiesa.net / UEFA /

Realno

pre 3 godine

Dinamo bez Olma i Mora gubi od Kluža. U Klužu bi male šanse za proći imali i Zvezda, Partizan i olimpijakos. Oni su ispred Steaue osvojili šampionat Rumunije.
(Damir 1965, 10. avgust 2020 18:28)

A Steaua pusta kisu?!

Konstatacija

pre 3 godine

Sve je to relativno i da li je previse bitno,da li ce biti nosilac ili nece u 3.kolu.Nekada je mozda bolje da ne bude nosilac i da izvuce neku od dva najslabija nosilaca,nego kao nosilac,da izvuce nekog od dva najteza nenosioca,sve zavisi koja ekipa koliko lezi onoj drugoj.Pogotovo ovo sa jednom utakmicom.Evo,ko garantuje da ce kao nosilac da izbaci Tbilisi u jednoj utakmici i to na strani.Izbacila bi ih milion posto da se igraju dve tekme ali ovako,nikad se ne zna,kakav dan moze da ima protivnik,kakav nasi igraci,zavisi i od samog terena.Zar Tbilisi nije dobio onu Zvezdu sa 2:0 i jedva smo ih izbacili u 90.minutu kod kuce.Sada je sve drugacije,imamo mnogo bolji tim ali domaci teren moze biti ozbiljna prevaga.Tako i u 3.kolu moze doci neka ekipa sa vestackom podlogom terena,da se gostuje i iako smo kvalitetniji,da ispadnemo.Nadam se da do toga nece doci,da ce bez problema da prodjemo i gibraltarce i gruzine ili albance a da ce u 3.kolu Zvezda biti domacin i proci bilo koju ekipu a posle u 4.kolu se igraju dve utakmice i jos kada bi bilo pred publikom,mada sam siguran da nece,imali bi jos jednu sansu za LS i to ozbiljnu,ako se u medjuvrevenu dovede neki dobar spic,makar vratili i Pesica,ako vec ne moze Prijovic ili Makeda.

AlenBr8

pre 3 godine

astana je najlosija ali ima i najlaksi put..cak ima tezeg rivala u prvom kolu nego u 2., jeste brest osvojio ispred batea..ali pogledajte tabelu gde je brest sada i kako igra

Objektivno

pre 3 godine

Kakav nosilac,ako na sreću prodju prvo kolo ispadaju u drugom 1000 posto
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salso, 10. avgust 2020 17:55

Mislis na tvoj mali klub iz Humske? Gotovo sam siguran da ce tako biti jer letonce mozda i prodjete zbog domaceg terena ali u drugom kolu vam staje znanje.Vi sa ovom ekipom koju imate,necete biti ni medju 5 u nasoj ligi.

Damir 1965

pre 3 godine

Dinamo bez Olma i Mora gubi od Kluža. U Klužu bi male šanse za proći imali i Zvezda, Partizan i olimpijakos. Oni su ispred Steaue osvojili šampionat Rumunije.

est

pre 3 godine

grobarcici kako ono bi ...sa kojim god timom igramo odvalice nas,bolje da ne izlazimo na teren i boop liga evrope i dve lige sampiona...verujem da je to bio veliki pritisak na vas vec iskomplesirani mozak

nemi posmatrač

pre 3 godine

@generacija '82.

Stvarno te ne razumem.

Nije svejedno koga ćeš izvući za prolaz.
Zvezda nije nosioc za jednu poziciju šta ti tu nije jasno?
Zbog toga je i tekst i komentari.

Valjda je lakše kao nosioc dobiti lakšeg rivala nego kao nenosioc da ideš na najjače protivnike.
Povlašćen položaj na žrebu je jako bitan faktor.

Generacija '82

pre 3 godine

Zato nam je i fudbal tu gde je...ne igramo da bi se mi sami izborili za prolaz,nego ako bi neko mogao da nam olakša...i tako večito...
Igrajte bre i pobedjujte,nosioci su ionako samo na papiru.

kladzom do bola

pre 3 godine

huk navijaca za tranzistora na stadionima ucinice svoje ;) ja bih pustao kod nas na stadionima kad smo domacini muziku koja se pusta po splavovima i to bi na przilo nase igrace da deru protivnike ;) a i protivnici bi biki sokirani . Mislim i da kluz izbacuje dinamo .

Tomi

pre 3 godine

@Pa necemo valjda o tome ,kada svetom hara najsmrtonosniji virus u Univerzumu a i sire?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ринсвинд, 10. avgust 2020 16:14)

Idi leči se ali ne mislim na virus.

rodjaksasela

pre 3 godine

Danci izbacuju ludogorec 80 posto. Jako ozbiljna ekipa, mladi, brzi, snazni. Tu ima par momaka koji ce za koju godinu vredeti 40, 50 miliona ako predju u veci klub...

vs

pre 3 godine

Sanse su vrlo realne da budemo nosioci. Kao sto su neki vec napisali, Astana ce imati tezak posao. Prvenstvo im je tek pocelo dok se u Belorusiji uveliko igra. Dinamo Brest nije u nekoj formi, ali domacini su, igra se jedan mec, a Astana nije neki tim u gostima. Drugi kandidat je Ludogorec. Ne znam kakva je Buducnost, ali nece im biti lako u Podgorici. U ocajnoj su formi, nisu pobedili 4 zadnja meca u Bugarskoj, izgubili su 3-1 u prvom kolu prekjuce, a izgubili su i u finalu kupa pre nedelju dana. Dakle, nije to onaj Ludogorec iz prethodnih sezona. Ako i prodju Buducnost, vrlo ce im biti tesko sa Mitlandom, bez obzira sto bi igrali kuci. Kluz-Dinamo ce biti odlican mec. I Dinamo igra dosta lose zadnjih mesec dana, ni blizu onog nivoa od prosle sezone. Jeste da su vec bili osvojili titulu, ali svejedno. Kluz je sampion Rumunije, u dobroj su formi, igrace kuci... Svasta je tu moguce. Ubedjen sam da ce neko od ova 3 kluba ispasti. Ni Jang Bojs-Slovan nije sigurica za Bojse, iako su popravili formu, kao ni za Seltik protiv Ferencvarosa. Bez publike bice tu mnogo zanimljivih meceva i iznenadjenja - ipak se igra samo 1 mec! Medjutim, pre svega i iznad svega, mi moramo da prodjemo prva dva kola!

Cigani Ludaci

pre 3 godine

Klubski koeficijent u kvalifikacijama se boduje na osnovu prolaza kao i uvek do sada ! Tek u grupi se boduje na osnovu pobede ili neresene utakmice ! Pobede u kvalifikacijama su bitne za nacionalni koeficijent i mislim da sve ostaje kao i do sada, samo se igra jedna utakmica

Мене занима колико се сад бодова добија за победу у квл ондосно како се бодује коефицијент...

Ivan

pre 3 godine

Pa necemo valjda o tome ,kada svetom hara najsmrtonosniji virus u Univerzumu a i sire?
(Ринсвинд, 10. avgust 2020 16:14)

Dodjem malo da pročitam o sportu kad i ovde o virusu...

BaneBl

pre 3 godine

Vece su sanse da ce Zvezda ispasti nego da nece biti nosilac ako prodje u trece kolo. Samo ozbiljno da se shvati protivnik i da napokon imamo prvi tim koji cini 11 igraca ne 13 ili 15 nego 11 najboljih ili onih koji se najbolje uklapaju. Dakle ne mjenjajte tim svaku sedmicu pa ko bi se uigrao tako!?

Рајко Четник

pre 3 godine

Бога ми баш треба да буде велик кикс јер свих пет клубова су доста бољи од противника.
Прво Звезда треба да дође у 3.коло, што неће бити лако ако оде Дегенек и ако не доведемо још једног наладача а још нисмо видели колико тренутно вреди Канга.
Преостала два наша представника су добили противнике по мери и ако одиграју добро требали би да иду у 2.коло.
Само напред храбро и паметно.

Dušan

pre 3 godine

sve ovo važi samo ako Olimpik Lion ne osvoji LŠ. a ako slučajno osvoji što ćemo znati vrlo brzo, Zvezdi će trebati da ispadnu dva od ovih pet timova. Naime, u tom slučaju treće kolo igraju i Slavija i Olimpijakos pa smo mi onda tek osmi po sadašnjem rankingu, a biće šest parova u trećem kolu.
ako Lion ne osvoji, onda Oli i Slavija idu direktno u četvrto kolo gde je već Red Bill Salcburg (Ajax direktno u LŠ i ne igra četvrto kolo) i onda u trećem kolu ima pet parova, a mi smo trenutno šesti po rankingu i treba jedan da ispadne da bi bili nosioci.

Vlada

pre 3 godine

Ej,aj da se ne zamajavamo. Prosto bre ko pasulj. Ako imas dobru ekipu zar je bitno dal si nosilac grupe. Bijes sve redom i prolazis dalje. Onda ime protivnika nije bitno.

Boris Banović

pre 3 godine

Mislim da je realnije da ispadne Zvezda do 3.kola nego neka od navedenih ekipa ! Dokle više s računicama, te ko će biti prvak koje lige, te da li će Juventus proći te ovo, te ono. Igrajmo fudbal, pobedimo i prođimo.
Prošle dve kvalifikacije smo prošli bolje od sebe, pre svega Salcburg, pa šta smo napravili, 2:0 dobili Liverpul i 3:1 Olimoijakos posle 0:1, penala i igrača više . Treba da živi naš fudbal od toga narednih 10 godina !?

Skafii

pre 3 godine

Dodjem malo da pročitam o sportu kad i ovde o virusu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ivan, 10. avgust 2020 16:23)

Jesi li nekad čuo za stilsku figuru sarkazam?

veliki strumf

pre 3 godine

Ej,aj da se ne zamajavamo. Prosto bre ko pasulj. Ako imas dobru ekipu zar je bitno dal si nosilac grupe. Bijes sve redom i prolazis dalje. Onda ime protivnika nije bitno.
(Vlada, 10. avgust 2020 16:11) Mnogo lako zvuci - problem je samo sto mi nismo Bajern ili PSŽ. To kao kad kažeš: ako imaš firmu sa 5000 zaposlenih u auto industriji, IT sektoru i slično - bićeš milioner. Prosto ko pasulj. A zašto nisi?

Dare_cz

pre 3 godine

Velika verovatnoca da cemo uci u nosioce u trecem kolu.I Dinamo i Ludogorec i Astana imaju jako nezgodne rivale i na jedan mec realno da ispadne neko od njih

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ СУНЦЕ СЛОБОДЕ - Волио бих да Клуж избаци загрепчане иако сам прије 3 године на кладионици од 17 парова пао само Клужа за 3 067 марака(око 1570 €). Било ми много криво.

Boro

pre 3 godine

Šanse da Zvezda ne bude među nosiocima u trećem kolu su minimalne.
U svakom kolu se dogodi seča favorita, a pojedini parovi ovde su poprilično izjednačeni, dok Astanu možda iznenadi i Dinamo Brest.
Zasad se žreb fino otvara.
E sad nam treba da Partizan i TSC imaju malo sreće i izbegnu jače timove.
(Anfield, 10. avgust 2020 15:52)

Lepo je to receno, ali kao sto si rekao u svakom kolu se desava seca favorita, a favoriti smo i mi. Prema tome samo treba da gledamo nas i sledeceg protivnika, a ne da razmisljamo o plej ofu. Daleko je to. Uz nase maksimalno zalaganje i borbu sve ce biti ok. Protivnik u ovakvim do sada nevidjenim uslovima kvalifikacija nije najbitniji faktor.

Сви на стадион!

pre 3 godine

Баш напротив, Астана има тешко гостовања већ у првом колу и најреалније је да они направе кикс

joy

pre 3 godine

Dinamo Brest je osvojio Belorusko prvenstvo ispred BATE-a, tako da je pitanje hoće li uopšte Astana doći do 2. kola.

Ludogorec i Dinamo Z će imati izuzetno težak posao, tako da šanse da neko od povlašćenih ispadne nisu male.

Anfield

pre 3 godine

Šanse da Zvezda ne bude među nosiocima u trećem kolu su minimalne.
U svakom kolu se dogodi seča favorita, a pojedini parovi ovde su poprilično izjednačeni, dok Astanu možda iznenadi i Dinamo Brest.
Zasad se žreb fino otvara.
E sad nam treba da Partizan i TSC imaju malo sreće i izbegnu jače timove.

алал вера

pre 3 godine

Мене занима колико се сад бодова добија за победу у квл ондосно како се бодује коефицијент...

Сви на стадион!

pre 3 godine

Баш напротив, Астана има тешко гостовања већ у првом колу и најреалније је да они направе кикс

joy

pre 3 godine

Dinamo Brest je osvojio Belorusko prvenstvo ispred BATE-a, tako da je pitanje hoće li uopšte Astana doći do 2. kola.

Ludogorec i Dinamo Z će imati izuzetno težak posao, tako da šanse da neko od povlašćenih ispadne nisu male.

алал вера

pre 3 godine

Мене занима колико се сад бодова добија за победу у квл ондосно како се бодује коефицијент...

Anfield

pre 3 godine

Šanse da Zvezda ne bude među nosiocima u trećem kolu su minimalne.
U svakom kolu se dogodi seča favorita, a pojedini parovi ovde su poprilično izjednačeni, dok Astanu možda iznenadi i Dinamo Brest.
Zasad se žreb fino otvara.
E sad nam treba da Partizan i TSC imaju malo sreće i izbegnu jače timove.

Boro

pre 3 godine

Šanse da Zvezda ne bude među nosiocima u trećem kolu su minimalne.
U svakom kolu se dogodi seča favorita, a pojedini parovi ovde su poprilično izjednačeni, dok Astanu možda iznenadi i Dinamo Brest.
Zasad se žreb fino otvara.
E sad nam treba da Partizan i TSC imaju malo sreće i izbegnu jače timove.
(Anfield, 10. avgust 2020 15:52)

Lepo je to receno, ali kao sto si rekao u svakom kolu se desava seca favorita, a favoriti smo i mi. Prema tome samo treba da gledamo nas i sledeceg protivnika, a ne da razmisljamo o plej ofu. Daleko je to. Uz nase maksimalno zalaganje i borbu sve ce biti ok. Protivnik u ovakvim do sada nevidjenim uslovima kvalifikacija nije najbitniji faktor.

vs

pre 3 godine

Sanse su vrlo realne da budemo nosioci. Kao sto su neki vec napisali, Astana ce imati tezak posao. Prvenstvo im je tek pocelo dok se u Belorusiji uveliko igra. Dinamo Brest nije u nekoj formi, ali domacini su, igra se jedan mec, a Astana nije neki tim u gostima. Drugi kandidat je Ludogorec. Ne znam kakva je Buducnost, ali nece im biti lako u Podgorici. U ocajnoj su formi, nisu pobedili 4 zadnja meca u Bugarskoj, izgubili su 3-1 u prvom kolu prekjuce, a izgubili su i u finalu kupa pre nedelju dana. Dakle, nije to onaj Ludogorec iz prethodnih sezona. Ako i prodju Buducnost, vrlo ce im biti tesko sa Mitlandom, bez obzira sto bi igrali kuci. Kluz-Dinamo ce biti odlican mec. I Dinamo igra dosta lose zadnjih mesec dana, ni blizu onog nivoa od prosle sezone. Jeste da su vec bili osvojili titulu, ali svejedno. Kluz je sampion Rumunije, u dobroj su formi, igrace kuci... Svasta je tu moguce. Ubedjen sam da ce neko od ova 3 kluba ispasti. Ni Jang Bojs-Slovan nije sigurica za Bojse, iako su popravili formu, kao ni za Seltik protiv Ferencvarosa. Bez publike bice tu mnogo zanimljivih meceva i iznenadjenja - ipak se igra samo 1 mec! Medjutim, pre svega i iznad svega, mi moramo da prodjemo prva dva kola!

Vlada

pre 3 godine

Ej,aj da se ne zamajavamo. Prosto bre ko pasulj. Ako imas dobru ekipu zar je bitno dal si nosilac grupe. Bijes sve redom i prolazis dalje. Onda ime protivnika nije bitno.

rodjaksasela

pre 3 godine

Danci izbacuju ludogorec 80 posto. Jako ozbiljna ekipa, mladi, brzi, snazni. Tu ima par momaka koji ce za koju godinu vredeti 40, 50 miliona ako predju u veci klub...

veliki strumf

pre 3 godine

Ej,aj da se ne zamajavamo. Prosto bre ko pasulj. Ako imas dobru ekipu zar je bitno dal si nosilac grupe. Bijes sve redom i prolazis dalje. Onda ime protivnika nije bitno.
(Vlada, 10. avgust 2020 16:11) Mnogo lako zvuci - problem je samo sto mi nismo Bajern ili PSŽ. To kao kad kažeš: ako imaš firmu sa 5000 zaposlenih u auto industriji, IT sektoru i slično - bićeš milioner. Prosto ko pasulj. A zašto nisi?

Objektivno

pre 3 godine

Kakav nosilac,ako na sreću prodju prvo kolo ispadaju u drugom 1000 posto
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salso, 10. avgust 2020 17:55

Mislis na tvoj mali klub iz Humske? Gotovo sam siguran da ce tako biti jer letonce mozda i prodjete zbog domaceg terena ali u drugom kolu vam staje znanje.Vi sa ovom ekipom koju imate,necete biti ni medju 5 u nasoj ligi.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ СУНЦЕ СЛОБОДЕ - Волио бих да Клуж избаци загрепчане иако сам прије 3 године на кладионици од 17 парова пао само Клужа за 3 067 марака(око 1570 €). Било ми много криво.

Ivan

pre 3 godine

Pa necemo valjda o tome ,kada svetom hara najsmrtonosniji virus u Univerzumu a i sire?
(Ринсвинд, 10. avgust 2020 16:14)

Dodjem malo da pročitam o sportu kad i ovde o virusu...

Dare_cz

pre 3 godine

Velika verovatnoca da cemo uci u nosioce u trecem kolu.I Dinamo i Ludogorec i Astana imaju jako nezgodne rivale i na jedan mec realno da ispadne neko od njih

Dušan

pre 3 godine

sve ovo važi samo ako Olimpik Lion ne osvoji LŠ. a ako slučajno osvoji što ćemo znati vrlo brzo, Zvezdi će trebati da ispadnu dva od ovih pet timova. Naime, u tom slučaju treće kolo igraju i Slavija i Olimpijakos pa smo mi onda tek osmi po sadašnjem rankingu, a biće šest parova u trećem kolu.
ako Lion ne osvoji, onda Oli i Slavija idu direktno u četvrto kolo gde je već Red Bill Salcburg (Ajax direktno u LŠ i ne igra četvrto kolo) i onda u trećem kolu ima pet parova, a mi smo trenutno šesti po rankingu i treba jedan da ispadne da bi bili nosioci.

BaneBl

pre 3 godine

Vece su sanse da ce Zvezda ispasti nego da nece biti nosilac ako prodje u trece kolo. Samo ozbiljno da se shvati protivnik i da napokon imamo prvi tim koji cini 11 igraca ne 13 ili 15 nego 11 najboljih ili onih koji se najbolje uklapaju. Dakle ne mjenjajte tim svaku sedmicu pa ko bi se uigrao tako!?

est

pre 3 godine

grobarcici kako ono bi ...sa kojim god timom igramo odvalice nas,bolje da ne izlazimo na teren i boop liga evrope i dve lige sampiona...verujem da je to bio veliki pritisak na vas vec iskomplesirani mozak

kladzom do bola

pre 3 godine

huk navijaca za tranzistora na stadionima ucinice svoje ;) ja bih pustao kod nas na stadionima kad smo domacini muziku koja se pusta po splavovima i to bi na przilo nase igrace da deru protivnike ;) a i protivnici bi biki sokirani . Mislim i da kluz izbacuje dinamo .

nemi posmatrač

pre 3 godine

@generacija '82.

Stvarno te ne razumem.

Nije svejedno koga ćeš izvući za prolaz.
Zvezda nije nosioc za jednu poziciju šta ti tu nije jasno?
Zbog toga je i tekst i komentari.

Valjda je lakše kao nosioc dobiti lakšeg rivala nego kao nenosioc da ideš na najjače protivnike.
Povlašćen položaj na žrebu je jako bitan faktor.

Damir 1965

pre 3 godine

Dinamo bez Olma i Mora gubi od Kluža. U Klužu bi male šanse za proći imali i Zvezda, Partizan i olimpijakos. Oni su ispred Steaue osvojili šampionat Rumunije.

Konstatacija

pre 3 godine

Sve je to relativno i da li je previse bitno,da li ce biti nosilac ili nece u 3.kolu.Nekada je mozda bolje da ne bude nosilac i da izvuce neku od dva najslabija nosilaca,nego kao nosilac,da izvuce nekog od dva najteza nenosioca,sve zavisi koja ekipa koliko lezi onoj drugoj.Pogotovo ovo sa jednom utakmicom.Evo,ko garantuje da ce kao nosilac da izbaci Tbilisi u jednoj utakmici i to na strani.Izbacila bi ih milion posto da se igraju dve tekme ali ovako,nikad se ne zna,kakav dan moze da ima protivnik,kakav nasi igraci,zavisi i od samog terena.Zar Tbilisi nije dobio onu Zvezdu sa 2:0 i jedva smo ih izbacili u 90.minutu kod kuce.Sada je sve drugacije,imamo mnogo bolji tim ali domaci teren moze biti ozbiljna prevaga.Tako i u 3.kolu moze doci neka ekipa sa vestackom podlogom terena,da se gostuje i iako smo kvalitetniji,da ispadnemo.Nadam se da do toga nece doci,da ce bez problema da prodjemo i gibraltarce i gruzine ili albance a da ce u 3.kolu Zvezda biti domacin i proci bilo koju ekipu a posle u 4.kolu se igraju dve utakmice i jos kada bi bilo pred publikom,mada sam siguran da nece,imali bi jos jednu sansu za LS i to ozbiljnu,ako se u medjuvrevenu dovede neki dobar spic,makar vratili i Pesica,ako vec ne moze Prijovic ili Makeda.

Skafii

pre 3 godine

Dodjem malo da pročitam o sportu kad i ovde o virusu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ivan, 10. avgust 2020 16:23)

Jesi li nekad čuo za stilsku figuru sarkazam?

AlenBr8

pre 3 godine

astana je najlosija ali ima i najlaksi put..cak ima tezeg rivala u prvom kolu nego u 2., jeste brest osvojio ispred batea..ali pogledajte tabelu gde je brest sada i kako igra

Boris Banović

pre 3 godine

Mislim da je realnije da ispadne Zvezda do 3.kola nego neka od navedenih ekipa ! Dokle više s računicama, te ko će biti prvak koje lige, te da li će Juventus proći te ovo, te ono. Igrajmo fudbal, pobedimo i prođimo.
Prošle dve kvalifikacije smo prošli bolje od sebe, pre svega Salcburg, pa šta smo napravili, 2:0 dobili Liverpul i 3:1 Olimoijakos posle 0:1, penala i igrača više . Treba da živi naš fudbal od toga narednih 10 godina !?

Cigani Ludaci

pre 3 godine

Klubski koeficijent u kvalifikacijama se boduje na osnovu prolaza kao i uvek do sada ! Tek u grupi se boduje na osnovu pobede ili neresene utakmice ! Pobede u kvalifikacijama su bitne za nacionalni koeficijent i mislim da sve ostaje kao i do sada, samo se igra jedna utakmica

Мене занима колико се сад бодова добија за победу у квл ондосно како се бодује коефицијент...

Tomi

pre 3 godine

@Pa necemo valjda o tome ,kada svetom hara najsmrtonosniji virus u Univerzumu a i sire?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ринсвинд, 10. avgust 2020 16:14)

Idi leči se ali ne mislim na virus.

Рајко Четник

pre 3 godine

Бога ми баш треба да буде велик кикс јер свих пет клубова су доста бољи од противника.
Прво Звезда треба да дође у 3.коло, што неће бити лако ако оде Дегенек и ако не доведемо још једног наладача а још нисмо видели колико тренутно вреди Канга.
Преостала два наша представника су добили противнике по мери и ако одиграју добро требали би да иду у 2.коло.
Само напред храбро и паметно.

Realno

pre 3 godine

Dinamo bez Olma i Mora gubi od Kluža. U Klužu bi male šanse za proći imali i Zvezda, Partizan i olimpijakos. Oni su ispred Steaue osvojili šampionat Rumunije.
(Damir 1965, 10. avgust 2020 18:28)

A Steaua pusta kisu?!

Generacija '82

pre 3 godine

Zato nam je i fudbal tu gde je...ne igramo da bi se mi sami izborili za prolaz,nego ako bi neko mogao da nam olakša...i tako večito...
Igrajte bre i pobedjujte,nosioci su ionako samo na papiru.

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!! /

pre 3 godine

Nažalost.Dva a ne jedan. Olimpijakos se uključuje u trećoj rundi.Sve detaljno objašnjeno na kassiesa.net / UEFA /

Boris Banović

pre 3 godine

Mislim da je realnije da ispadne Zvezda do 3.kola nego neka od navedenih ekipa ! Dokle više s računicama, te ko će biti prvak koje lige, te da li će Juventus proći te ovo, te ono. Igrajmo fudbal, pobedimo i prođimo.
Prošle dve kvalifikacije smo prošli bolje od sebe, pre svega Salcburg, pa šta smo napravili, 2:0 dobili Liverpul i 3:1 Olimoijakos posle 0:1, penala i igrača više . Treba da živi naš fudbal od toga narednih 10 godina !?

BaneBl

pre 3 godine

Vece su sanse da ce Zvezda ispasti nego da nece biti nosilac ako prodje u trece kolo. Samo ozbiljno da se shvati protivnik i da napokon imamo prvi tim koji cini 11 igraca ne 13 ili 15 nego 11 najboljih ili onih koji se najbolje uklapaju. Dakle ne mjenjajte tim svaku sedmicu pa ko bi se uigrao tako!?

Vlada

pre 3 godine

Ej,aj da se ne zamajavamo. Prosto bre ko pasulj. Ako imas dobru ekipu zar je bitno dal si nosilac grupe. Bijes sve redom i prolazis dalje. Onda ime protivnika nije bitno.

Generacija '82

pre 3 godine

Zato nam je i fudbal tu gde je...ne igramo da bi se mi sami izborili za prolaz,nego ako bi neko mogao da nam olakša...i tako večito...
Igrajte bre i pobedjujte,nosioci su ionako samo na papiru.

Рајко Четник

pre 3 godine

Бога ми баш треба да буде велик кикс јер свих пет клубова су доста бољи од противника.
Прво Звезда треба да дође у 3.коло, што неће бити лако ако оде Дегенек и ако не доведемо још једног наладача а још нисмо видели колико тренутно вреди Канга.
Преостала два наша представника су добили противнике по мери и ако одиграју добро требали би да иду у 2.коло.
Само напред храбро и паметно.

Сви на стадион!

pre 3 godine

Баш напротив, Астана има тешко гостовања већ у првом колу и најреалније је да они направе кикс

rodjaksasela

pre 3 godine

Danci izbacuju ludogorec 80 posto. Jako ozbiljna ekipa, mladi, brzi, snazni. Tu ima par momaka koji ce za koju godinu vredeti 40, 50 miliona ako predju u veci klub...

joy

pre 3 godine

Dinamo Brest je osvojio Belorusko prvenstvo ispred BATE-a, tako da je pitanje hoće li uopšte Astana doći do 2. kola.

Ludogorec i Dinamo Z će imati izuzetno težak posao, tako da šanse da neko od povlašćenih ispadne nisu male.

Anfield

pre 3 godine

Šanse da Zvezda ne bude među nosiocima u trećem kolu su minimalne.
U svakom kolu se dogodi seča favorita, a pojedini parovi ovde su poprilično izjednačeni, dok Astanu možda iznenadi i Dinamo Brest.
Zasad se žreb fino otvara.
E sad nam treba da Partizan i TSC imaju malo sreće i izbegnu jače timove.

Damir 1965

pre 3 godine

Dinamo bez Olma i Mora gubi od Kluža. U Klužu bi male šanse za proći imali i Zvezda, Partizan i olimpijakos. Oni su ispred Steaue osvojili šampionat Rumunije.

Objektivno

pre 3 godine

Kakav nosilac,ako na sreću prodju prvo kolo ispadaju u drugom 1000 posto
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salso, 10. avgust 2020 17:55

Mislis na tvoj mali klub iz Humske? Gotovo sam siguran da ce tako biti jer letonce mozda i prodjete zbog domaceg terena ali u drugom kolu vam staje znanje.Vi sa ovom ekipom koju imate,necete biti ni medju 5 u nasoj ligi.

est

pre 3 godine

grobarcici kako ono bi ...sa kojim god timom igramo odvalice nas,bolje da ne izlazimo na teren i boop liga evrope i dve lige sampiona...verujem da je to bio veliki pritisak na vas vec iskomplesirani mozak

Dare_cz

pre 3 godine

Velika verovatnoca da cemo uci u nosioce u trecem kolu.I Dinamo i Ludogorec i Astana imaju jako nezgodne rivale i na jedan mec realno da ispadne neko od njih

Dušan

pre 3 godine

sve ovo važi samo ako Olimpik Lion ne osvoji LŠ. a ako slučajno osvoji što ćemo znati vrlo brzo, Zvezdi će trebati da ispadnu dva od ovih pet timova. Naime, u tom slučaju treće kolo igraju i Slavija i Olimpijakos pa smo mi onda tek osmi po sadašnjem rankingu, a biće šest parova u trećem kolu.
ako Lion ne osvoji, onda Oli i Slavija idu direktno u četvrto kolo gde je već Red Bill Salcburg (Ajax direktno u LŠ i ne igra četvrto kolo) i onda u trećem kolu ima pet parova, a mi smo trenutno šesti po rankingu i treba jedan da ispadne da bi bili nosioci.

Cigani Ludaci

pre 3 godine

Klubski koeficijent u kvalifikacijama se boduje na osnovu prolaza kao i uvek do sada ! Tek u grupi se boduje na osnovu pobede ili neresene utakmice ! Pobede u kvalifikacijama su bitne za nacionalni koeficijent i mislim da sve ostaje kao i do sada, samo se igra jedna utakmica

Мене занима колико се сад бодова добија за победу у квл ондосно како се бодује коефицијент...

Boro

pre 3 godine

Šanse da Zvezda ne bude među nosiocima u trećem kolu su minimalne.
U svakom kolu se dogodi seča favorita, a pojedini parovi ovde su poprilično izjednačeni, dok Astanu možda iznenadi i Dinamo Brest.
Zasad se žreb fino otvara.
E sad nam treba da Partizan i TSC imaju malo sreće i izbegnu jače timove.
(Anfield, 10. avgust 2020 15:52)

Lepo je to receno, ali kao sto si rekao u svakom kolu se desava seca favorita, a favoriti smo i mi. Prema tome samo treba da gledamo nas i sledeceg protivnika, a ne da razmisljamo o plej ofu. Daleko je to. Uz nase maksimalno zalaganje i borbu sve ce biti ok. Protivnik u ovakvim do sada nevidjenim uslovima kvalifikacija nije najbitniji faktor.

vs

pre 3 godine

Sanse su vrlo realne da budemo nosioci. Kao sto su neki vec napisali, Astana ce imati tezak posao. Prvenstvo im je tek pocelo dok se u Belorusiji uveliko igra. Dinamo Brest nije u nekoj formi, ali domacini su, igra se jedan mec, a Astana nije neki tim u gostima. Drugi kandidat je Ludogorec. Ne znam kakva je Buducnost, ali nece im biti lako u Podgorici. U ocajnoj su formi, nisu pobedili 4 zadnja meca u Bugarskoj, izgubili su 3-1 u prvom kolu prekjuce, a izgubili su i u finalu kupa pre nedelju dana. Dakle, nije to onaj Ludogorec iz prethodnih sezona. Ako i prodju Buducnost, vrlo ce im biti tesko sa Mitlandom, bez obzira sto bi igrali kuci. Kluz-Dinamo ce biti odlican mec. I Dinamo igra dosta lose zadnjih mesec dana, ni blizu onog nivoa od prosle sezone. Jeste da su vec bili osvojili titulu, ali svejedno. Kluz je sampion Rumunije, u dobroj su formi, igrace kuci... Svasta je tu moguce. Ubedjen sam da ce neko od ova 3 kluba ispasti. Ni Jang Bojs-Slovan nije sigurica za Bojse, iako su popravili formu, kao ni za Seltik protiv Ferencvarosa. Bez publike bice tu mnogo zanimljivih meceva i iznenadjenja - ipak se igra samo 1 mec! Medjutim, pre svega i iznad svega, mi moramo da prodjemo prva dva kola!

veliki strumf

pre 3 godine

Ej,aj da se ne zamajavamo. Prosto bre ko pasulj. Ako imas dobru ekipu zar je bitno dal si nosilac grupe. Bijes sve redom i prolazis dalje. Onda ime protivnika nije bitno.
(Vlada, 10. avgust 2020 16:11) Mnogo lako zvuci - problem je samo sto mi nismo Bajern ili PSŽ. To kao kad kažeš: ako imaš firmu sa 5000 zaposlenih u auto industriji, IT sektoru i slično - bićeš milioner. Prosto ko pasulj. A zašto nisi?

алал вера

pre 3 godine

Мене занима колико се сад бодова добија за победу у квл ондосно како се бодује коефицијент...

kladzom do bola

pre 3 godine

huk navijaca za tranzistora na stadionima ucinice svoje ;) ja bih pustao kod nas na stadionima kad smo domacini muziku koja se pusta po splavovima i to bi na przilo nase igrace da deru protivnike ;) a i protivnici bi biki sokirani . Mislim i da kluz izbacuje dinamo .

Ivan

pre 3 godine

Pa necemo valjda o tome ,kada svetom hara najsmrtonosniji virus u Univerzumu a i sire?
(Ринсвинд, 10. avgust 2020 16:14)

Dodjem malo da pročitam o sportu kad i ovde o virusu...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ СУНЦЕ СЛОБОДЕ - Волио бих да Клуж избаци загрепчане иако сам прије 3 године на кладионици од 17 парова пао само Клужа за 3 067 марака(око 1570 €). Било ми много криво.

Konstatacija

pre 3 godine

Sve je to relativno i da li je previse bitno,da li ce biti nosilac ili nece u 3.kolu.Nekada je mozda bolje da ne bude nosilac i da izvuce neku od dva najslabija nosilaca,nego kao nosilac,da izvuce nekog od dva najteza nenosioca,sve zavisi koja ekipa koliko lezi onoj drugoj.Pogotovo ovo sa jednom utakmicom.Evo,ko garantuje da ce kao nosilac da izbaci Tbilisi u jednoj utakmici i to na strani.Izbacila bi ih milion posto da se igraju dve tekme ali ovako,nikad se ne zna,kakav dan moze da ima protivnik,kakav nasi igraci,zavisi i od samog terena.Zar Tbilisi nije dobio onu Zvezdu sa 2:0 i jedva smo ih izbacili u 90.minutu kod kuce.Sada je sve drugacije,imamo mnogo bolji tim ali domaci teren moze biti ozbiljna prevaga.Tako i u 3.kolu moze doci neka ekipa sa vestackom podlogom terena,da se gostuje i iako smo kvalitetniji,da ispadnemo.Nadam se da do toga nece doci,da ce bez problema da prodjemo i gibraltarce i gruzine ili albance a da ce u 3.kolu Zvezda biti domacin i proci bilo koju ekipu a posle u 4.kolu se igraju dve utakmice i jos kada bi bilo pred publikom,mada sam siguran da nece,imali bi jos jednu sansu za LS i to ozbiljnu,ako se u medjuvrevenu dovede neki dobar spic,makar vratili i Pesica,ako vec ne moze Prijovic ili Makeda.

Realno

pre 3 godine

Dinamo bez Olma i Mora gubi od Kluža. U Klužu bi male šanse za proći imali i Zvezda, Partizan i olimpijakos. Oni su ispred Steaue osvojili šampionat Rumunije.
(Damir 1965, 10. avgust 2020 18:28)

A Steaua pusta kisu?!

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!! /

pre 3 godine

Nažalost.Dva a ne jedan. Olimpijakos se uključuje u trećoj rundi.Sve detaljno objašnjeno na kassiesa.net / UEFA /

Skafii

pre 3 godine

Dodjem malo da pročitam o sportu kad i ovde o virusu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ivan, 10. avgust 2020 16:23)

Jesi li nekad čuo za stilsku figuru sarkazam?

Tomi

pre 3 godine

@Pa necemo valjda o tome ,kada svetom hara najsmrtonosniji virus u Univerzumu a i sire?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ринсвинд, 10. avgust 2020 16:14)

Idi leči se ali ne mislim na virus.

AlenBr8

pre 3 godine

astana je najlosija ali ima i najlaksi put..cak ima tezeg rivala u prvom kolu nego u 2., jeste brest osvojio ispred batea..ali pogledajte tabelu gde je brest sada i kako igra

nemi posmatrač

pre 3 godine

@generacija '82.

Stvarno te ne razumem.

Nije svejedno koga ćeš izvući za prolaz.
Zvezda nije nosioc za jednu poziciju šta ti tu nije jasno?
Zbog toga je i tekst i komentari.

Valjda je lakše kao nosioc dobiti lakšeg rivala nego kao nenosioc da ideš na najjače protivnike.
Povlašćen položaj na žrebu je jako bitan faktor.