Fudbal 89

Sreda, 22.07.2020.

12:50

Mateo Garsija se sveti Stankoviću i Zvezdi

Argentinski fudbaler Mateo Garsija nema nameru da se vrati u domovinu i potpiše za Rasing.

Mateo Garsija se sveti Stankoviæu i Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Anakin

pre 3 godine

Jedini mlad igrac koga smo doveli, da bude sve jos gore, zna fudbal. Vidi se iz par kontakata sa loptom. Ako nema snage, kondicije, neka ojaca. Nisu kondicioni treneri nuklearna fizika. Mi se trudimo da ga oteramo. Malog Gavrica smo vec prodali bud zasto u odnosu na ono sto je mogao da bude i vrati ekipi kroz igre a posle i kroz prodaju. Za to vreme nam teren oru Rodic i Gobeljic. Smejali smo se grobarima kada im je Stanojevic vratio preko kumovske kombinacije sa Damjancem verovatno najgoreg igraca koji je ikada igrao u Partizanu. Karma je cudo. Deki i Miha nam zavrse Fal(š)činelija, "devetku" za LS koji je efikasan kao prosecni bek sa 38 golova u karijeri. Pa muceni gorepomenuti Gobelja koji je daleko ispod prosecnog beka je za iste godine bavljenja fudbalom, ako se to sto on igra moze nazvati fudbalom, uterao 22 komada.

Lepo neko rece, Garsija se ne uklapa u viziju uprave i Stankovica jer ume da igra fudbal.

Crni96

pre 3 godine

Bravo momak! Eto vi bi firmu koja vam nije dala priliku ispoštovali i pomogli financiski gazdu da dodje do još jedne vikendice na Zlatiboru i onda pokupili prnje i otišli. Sad ce biti nije neki igrac? Ajde neka su ovi sto su dobili sansu bolji? Pa onaj Filip Stojkovic ko god razume fudbal reće da je prosječan igrac.. al to i nije bitno,bitno je kako je zvezdaš i ima srce.. pa boaći svaku 5.tekmu ubode da iz prve sanse da gol?

Will Mosley

pre 3 godine

LOs ti je nick grobaru. A da te pitam je si li citao izjavu vaseg Vazure pre neki dan gde se yahvaljuje drzavi? pa vi se stalno zahvaljujete drzavi. Pekovic "Hvala premijeru" Ostoja " Hvala drzavo" . Vazura "Hvala Drzavo" Ko vam je platio licencu za Evropu prosle godine? naravno Drzava. A kada je trebalo Zvezdi vi ste umesto Zvezde isli u LS a Zvezda propustila takmicenje. Izgleda kratka pamet
(johny, 22. jul 2020 17:36)

A kad se nije imalo para, priskocili u pomoc Tadic i Skundric tako sto su doveli Gasprom. Malo je reci da je rec o kratkoj pameti. Da podsetim i na Terzinu izjavu koji je rekao decidirano: "Da nije bilo drzavne pomoci, Zvezda vise ne bi postojala", zavrsen citat. Da li sam te upravo matirao? Dalje, zasto bi drzava placala Partizanu licencu kad se klub finansira prodajama igraca, sto se ne moze reci za klub koji ti simpatises (ne moze se reci da navijas). Mislim da sam te opet matirao, dva puta u jednom komentaru. Hvala lepo.

Borko

pre 3 godine

Ne mogu da verujem kako se mi lako odricemo dobrih igraca bas bi voleo da ode kod grobara i da im se tako osveti.pa decko ne da zna da igra fudbal nego je majstor fudbala.

Will Mosley

pre 3 godine

Da li je realno da ovakav pismen, skolovan igrac koji zna da doda loptu, centrira, predje igraca, sutne nema mesta u ovoj Zvezdi? On nema mesta? Na poziciji koja nam skripi (krilo) ovaj decko nema mesta. Sramota sta rade Mrkela i Terzic. A sramota za Dekija koji ocigledno sve to samo posmatra i aminuje.
(Gossa placa Zeljko, 22. jul 2020 18:40)

Zasto ne bi bilo realno? Kao da su drugi Zvezdini igraci nesto kvalitetniji i skolovaniji.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Da li je realno da ovakav pismen, skolovan igrac koji zna da doda loptu, centrira, predje igraca, sutne nema mesta u ovoj Zvezdi? On nema mesta? Na poziciji koja nam skripi (krilo) ovaj decko nema mesta. Sramota sta rade Mrkela i Terzic. A sramota za Dekija koji ocigledno sve to samo posmatra i aminuje.

Leti vreme

pre 3 godine

Velika cetvorka ARG fudbala, najlepši stadion, najbolji navijaci (nema komercijale kao La Doce), svako kolo pred 50000 fanatika, Libertadores, uzeo bi para koliko i od Grka... Ali decko racionalno razmislja, bolje da je u Evropi da igra LS/LE, da stavi Oly u CV, da je na oku skauta pa mozda ubode još bolji ugovor u jacoj ligi. Razum ispred hedonizma a nije njegovo da razmislja koliko će Zvezda zaraditi kao što nije njegov problem sto CZ nema za plate pa traže zrtvu da se kola slome na njemu.

Budnokps

pre 3 godine

Zvezda mora prvo da promeni predsednika, sportskog direktora, generalnog sekretara, pa potom da angazuje pismenog trenera i tek tada mogu se od Zvezde ocekivati bolji rezultati. Garsija je odlican igrac, mnogo bolji od domacih koje forsira Stankovic. Iz Zvezde je oteran Zander koji je svetlosnu godinu ispred nekih domacih razmazenih zvezdica... Ne mogu sada sve da nabrajam ali situacija nije ni malo komplikovana, sve je jasno.

Stari cigan

pre 3 godine

Ja kad sam ga prvi put video kako igra u Zvezdi...ne secam se tacno, evropska utakmica na Marakani...video sam da decko ima "zicu" za fudbal. Dva dodavanja protivnika presekao i omogucio polukontre. Inace, taj kvalitet izuzetno cenim, kad igrac odnese cistu loptu, bez starta i bez kontakta sa protivnikom. Oba puta je iz drugog kontakta odigrao pas i otvorio se za polukontru, ali je lopta isla u sirinu. Rekoh sebi, majstore nemas ti s kim ovde da igras. Imam dosta godina, ne treba mi mnogo da vidim da neko zna da igra fudbal. Ovaj momak ga zna itekako i zao mi je sto je takav potencijal ostao neiskoriscen.

johny

pre 3 godine

Hoćeš u Grčku za manju lovu e pa nema da ideš nigde. Sediš na klupi i dobijaš minutažu na kašičicu
(johny, 22. jul 2020 13:08)Tako je,a drzava ce pokriti uzalud bacene milione,jer ipak stubovi su stubovi,kad su ugrozeni to se ne pita koliko treba.
(Delije sever, 22. jul 2020 13:21)

LOs ti je nick grobaru. A da te pitam je si li citao izjavu vaseg Vazure pre neki dan gde se yahvaljuje drzavi? pa vi se stalno zahvaljujete drzavi. Pekovic "Hvala premijeru" Ostoja " Hvala drzavo" . Vazura "Hvala Drzavo" Ko vam je platio licencu za Evropu prosle godine? naravno Drzava. A kada je trebalo Zvezdi vi ste umesto Zvezde isli u LS a Zvezda propustila takmicenje. Izgleda kratka pamet

masu

pre 3 godine

2,2 miliona evra a ima ih vise takvih...i onda ljudi non-stop potenciraju kako je Suma najskuplje placen fudbaler i promasaj! A preko puta ih ima koliko volis.

MICKI

pre 3 godine

Garsija je dobar igrac,ima tehniku i brzinu.Snagu ne bas,pa je kondicioni trener zaduzen za to,ali ta pozicija u Zvezdi je spansko selo.Garsija je nedovoljno igrao i kod bivseg trenera,a i kod aktuelnog ista prica,kao slab je igrac.Pa ako je slab igrac,trener treba da ga nauci da bude bolji. Sto bi Garsija sada ispunjavao muzicke zelje Terzica i kompanije? U predstojecim kvalifikacijama kada neki tim napuca Zvezdu sa pet komada,kazace im se samo sta im je ciniti.

kole

pre 3 godine

treba da se vrati u juznu ameriku i prakticno zavrsi internacionalnu karijeru da se ne bi stankovic uvredio,pa sigurno da mu je grcka milion puta bolja opcija i za manju platu...

markonjero

pre 3 godine

A zasto bi trebalo da ga bude briga koliko ce zaraditi klub koji na njega ne racuna? Klub gleda svoje interese, on gleda svoje. Nema ljutnje.

jojoland

pre 3 godine

uveren sam da Garsija moze vise da pruzi od Vukanovica, Ivanica i Simica zajedno. Borben je i ima solidnu tehniku, jedino sto treba da poradi na fizickoj snazi.

111

pre 3 godine

Nebrinite Olimpijakos je pojacao Ponudu na 2 miliona i stigla jos jedna iz Chamion Chipa,ide mali sigurno.
(Sims, 22. jul 2020 13:25) #

Ko ti ovaj Čip ?
(Pitam samo, 22. jul 2020 13:41)


Haha..onaj iz Engleske..Iz dva dela..Ne brinite..

123

pre 3 godine

Normalno je da decko gleda svoj interes. Hoce da ostane u Evropi. Nece valjda da gleda koliko ce CZ da zaradi a da zbog toga ode iz Evrope?

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

Zaista je neverovatno kakve se priče serviraju javnosti odnosno navijačima Zvezde. Živo me zanima da li će iko da proguta ovu priču...... ne interesuje ga interes kluba, sveti se..... Aris.... Olimpijajos...... i slične fore.
1) Kladim se da iz Argentine nikad nije stigla nikakva ponuda
2) Dečko apsolutno može da bude starter
3) Kasa je prazna, pare su privatnim džepovima, očekuje se pobuna zbog neisplaćenih plata.........
4) zbog toga je potrebno izmisliti krivca.......
5)..... najveći krivac će biti Garsija, pa posle, Pavkov, Boaći,........ ko se još seća Meleg, Stojiljković, Kafu, Žander, Jevtović, LA PARA, Kanjas.............. A ko ih je i zbog čega dovodio?????? zna li ko?
6)Terzić bi sada prodao bilo kog igrača za bilo kakve pare...... Ali ima dodatni problem, mnoge od njih niko neće ni za džabe, a ostali su neinteredantni.
7) Sve je to Milojević video unapred još prošle godine i na vreme otišao.
8) Stankovića su navukli na tanak led, Stanković je Terziću trebao kao lebac, da bar polovinu navijačkog gneva primi na sebe........ i na kraju će ispasti da je tu sramotu progutao besplatno, jer i njemu će ostati dužni, a od njega kao legende kluba unapred se očekuje da ne traži dugovanja.
O tome se radi Zvezdaška braćo.

Jklm

pre 3 godine

Ne znam zašto su 2 miliona za njega minus kada je dao dobar doprinos onda kada je trebalo,u kvalifikacijama.Kada bi sa svima bili u minusu kao sa njim,gdje bi nam bio kraj!?

lal

pre 3 godine

decko se isplatio cim je izasao iz aviona... pritom je jedan od retkih koji se zapravo mogu nazvati fudbalerima...
nama kao da je uslov za igranje u prvom timu manjak inteligencije i dve leve noge...

tkom

pre 3 godine

Normalan profesionalac nema na umu osvete vec gleda svoju karijeru. Sigurno ce mu prioritet biti da ostane u Evropi i tako bude na ocima skautima buducih klubova. On je iz ovoga jos i dobro prosao, ako ode u Grcku.

prohibiCia

pre 3 godine

@
Kam tu Partizan Beograd bro ????????
(nik sloter, 22. jul 2020 12:55)

Kad vec izvodis foru (koja vas ocigledno boli) - izvedi do kraja kako treba.
Amateru..

Delije sever,Vucic forever.

pre 3 godine

Toliko loših procena i bačenih para na pojačanja,svetski fudbal i statistika ne pamti.Najzanimljivije od svega je što nijedan od strucnjaka koji su ih dovodili godinama nije zbog toga dobio otkaz.Onaj ko bar malo razmislja znace i zasto.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 3 godine

Da je sa naših prostora lako bi on "oprostio" dug uz ubeđivanja najvernijih...lako bi mu dokazali da je kod nas u Srbiji normalno da neko oprosti pola miliona eur zbog ljubavi prema klubu i pre svega prema onima koji ga vode...
Ali zeza stvar što je stranac, pa ga za..le za naše kombinacije
Plus već vam je strpao kintu u džep onim golom u Bernu...isplatite čoveka, prihvatite manju cifru od Grka, tako bi nekada uradili, u neka slavna vremena...

Cxevu

pre 3 godine

Pričali godinama kako je Partizan za Sumu dao milion i po, pričaju i danas. A oni za Garsiju dali 30% više, ej!

Čudno mi je jako, kako je dao onaj gol na prvoj utakmici, očekivao sam da će dati bar 20 do kraja sezone. Na kraju ništa.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Ostani tu i izmuzi ih do poslednjeg dinara,penzionerskih dinara.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boban, 22. jul 2020 13:02)

Ne samo penzionerskih Bobane. I od poreza sto placas, ako nesto radis. I kad sipas gorivo na NIS-u, kao i svi ostali sa druge strane brda. Sto i jeste najsladje u celoj prici. Tako da mozemo i da ga poklonimo, nema sekiracije.

Bankar

pre 3 godine

Ne razumem naslove, sta bi Garsija trebalo da ispunjava zelje Terze gde ce da bude prodat? Valjda covek hoce da ide da igra gde zeli a ne gde mu naredjuju.

Smeško

pre 3 godine

Garsija se je dobar igrač. Vraća na pripreme i konkurisaće za tim. Moguće je da ode na pozajmicu, ali Zvezda ga neće prodavati ispod cene.

Pitam samo

pre 3 godine

Nebrinite Olimpijakos je pojacao Ponudu na 2 miliona i stigla jos jedna iz Chamion Chipa,ide mali sigurno.
(Sims, 22. jul 2020 13:25) #

Ko ti ovaj Čip ?

Delije sever

pre 3 godine

Hoćeš u Grčku za manju lovu e pa nema da ideš nigde. Sediš na klupi i dobijaš minutažu na kašičicu
(johny, 22. jul 2020 13:08)Tako je,a drzava ce pokriti uzalud bacene milione,jer ipak stubovi su stubovi,kad su ugrozeni to se ne pita koliko treba.

kfd

pre 3 godine

Stanković bi trebao da se seti kako je mislio da će Murinjo da ga otpiše u Interu, a umesto toga ga je promovisao u jednog od glavnih igrača. Ali to je razlika između ozbiljnog trenera i trenera početnika.

goran

pre 3 godine

što bi on morao da ima emocija on je profesionalac pa i naši kad igraju u Evropi nisu baš nešto mnogo emocionalni svi igraju za pare a nije nešto ni šansu dobio u zvezdi.

Istina

pre 3 godine

Naravno svako gleda svoj interes. Decko je skroz u pravu. A vi mesetari malo bolje sa matematikom kada kupujete. No nema problema miljenica ce od vlasti dobiti pomoc za resavanje " nacionalnog sportskog interesa" .

GM

pre 3 godine

Sto osveta? Sto nece igrac da ode u neki klub?

Nije to NBA i trejd. Nego igrac ima pravo da kaze da li hoce ili nece da predje u neki klub. Ne moze niko da ga natera da potpisuje.

Đorđe

pre 3 godine

Na stranu što sam Partizanovac, užasava me način na koji se vodi Zvezda. Neko je za ovog igrača platio 2,2 miliona eura, plus plata koja sigurno nije ispod 500-600k godišnje. A gde su tu Van la Para, Tomane i još mnogo promašaja.
Ej, klub dva puta zaredom igra LŠ, plus novac od Gasproma, pa od prodaje Radonjića, braće Ilić itd, pa to je sigurno 70-80 miliona za dve godine. Umesto da se Milojeviću da blanko papir da napiše koju platu želi, jer ta LŠ je isključivo i samo njegova zasluga i da mu se dovedu normalna pojačanja, kreće se u klasičnu srpsku fudbalsku priču- dovode se menadžerski igrači, daju im se velike plate (naravno da ne ide sve njima), prave se nerealni troškovi, prodaju se mladi igrači za smešan novac. Epilog, odlazi Milojević, jer je čovek pametan i shvata šta se dešava i dolazi veliko ime i legenda (koja i nije baš toliko pametna), kako bi Terzić imao iza koga da se sakrije. Naravno da sledi ispadanje u ranoj fazi kvalifikacije i onda borba za domaće trofeje, ili bolje rečeno rvanje u blatu između Zvezde i Partizana, jer ne zna se ko je gori i stvaranje usijane atmosfere, samo da se navijačima baci prašina u oči.
Znao sam još prošle godine za ovaj scenario, ne zato što sam pametan i vidovit, već zato što je ovo srpski fudbal i jer smo ovaj film gledali mnogo puta do sada. Nekada su drugi akteri (Partizan, Reprezentacija), ali kraj je uvek isti. Tu već nema izuzetaka.

Igor

pre 3 godine

Fudbal je biznis, gleda se šira slika a ne pojedinačni slučajevi. Koga briga za koje pare je igrač doša i za koje je prodat, ukoliko klub ima rezultate i ostvaruje profit? Nije važno da li će klub prodati jednog igrača za veći iznos od onog koji su platili, to je seljačka računica koju vode samo oni koji nikakve veze sa ozbiljnim biznisom nemaju...Zvezda neće ništa izgubiti jer je ovog lika već platila, sada im je takav igrač višak u timu a za njega će dobiti 2.000.000 eur čistog keša sa kojim će neke druge stvari rešavati..Plus, sledeće godine neće morati da plaćaju veliku platu igraču koji ne igra, tako da nema ovde govora o bilo kakvom minusu...
A ovakvi članci samo podgrevaju opšte neznanje među većinski neobrazovanom publikom

rodjaksasela

pre 3 godine

Platis igraca 2,2 miliona, lepo mu krene, postigne jedan od najznacajnijih golova prosle sezone, onda krene kriza celog tima i ti decka otpises, sedi na klupi protiv raznih indjija, surdulica itd. i sad ocekujes da pljune na sebe i vrati se u Argentinu da bi ti zaradio dodatnih 500 evra. Kakav covek moras da budes, pritom decko uvek kad je igrao pokazivao je zelju, naravno kad ne igras nemas samopouzdanja, pa nije pokazivao bog zna sta, ali barem nije bio La Prevara kojeg je bolela ona stvar sve vreme. Ja da sam on ne bih hteo nigde da idem, iz inata! On je malo normalniji i oce covek da ide tamo gde mu je bilo lepo. Prodajte ga, pokazite da smo veliki klub, a ne moralni liliputanci.

Milan

pre 3 godine

Ne sveti se on klubu nego čovek razmišlja o svom interesu. Nema tu emocija, samo biznis. A i mi smo jak klub kada toliki broj igrača posle 6 meseci ili godinu dana otpisujemo. Da li će ikada neko da snosi odgovornost?

grobar

pre 3 godine

Ne razumem sta se sveti, decko gleda sta je najbolja opcija za njega, hoce da ostane u evropi, a grcka liga je u odnosu na linglong tire ligu cak i iskorak, kakav rasing..

Milan

pre 3 godine

Ne sveti se on klubu nego čovek razmišlja o svom interesu. Nema tu emocija, samo biznis. A i mi smo jak klub kada toliki broj igrača posle 6 meseci ili godinu dana otpisujemo. Da li će ikada neko da snosi odgovornost?

GM

pre 3 godine

Sto osveta? Sto nece igrac da ode u neki klub?

Nije to NBA i trejd. Nego igrac ima pravo da kaze da li hoce ili nece da predje u neki klub. Ne moze niko da ga natera da potpisuje.

kfd

pre 3 godine

Stanković bi trebao da se seti kako je mislio da će Murinjo da ga otpiše u Interu, a umesto toga ga je promovisao u jednog od glavnih igrača. Ali to je razlika između ozbiljnog trenera i trenera početnika.

rodjaksasela

pre 3 godine

Platis igraca 2,2 miliona, lepo mu krene, postigne jedan od najznacajnijih golova prosle sezone, onda krene kriza celog tima i ti decka otpises, sedi na klupi protiv raznih indjija, surdulica itd. i sad ocekujes da pljune na sebe i vrati se u Argentinu da bi ti zaradio dodatnih 500 evra. Kakav covek moras da budes, pritom decko uvek kad je igrao pokazivao je zelju, naravno kad ne igras nemas samopouzdanja, pa nije pokazivao bog zna sta, ali barem nije bio La Prevara kojeg je bolela ona stvar sve vreme. Ja da sam on ne bih hteo nigde da idem, iz inata! On je malo normalniji i oce covek da ide tamo gde mu je bilo lepo. Prodajte ga, pokazite da smo veliki klub, a ne moralni liliputanci.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

Zaista je neverovatno kakve se priče serviraju javnosti odnosno navijačima Zvezde. Živo me zanima da li će iko da proguta ovu priču...... ne interesuje ga interes kluba, sveti se..... Aris.... Olimpijajos...... i slične fore.
1) Kladim se da iz Argentine nikad nije stigla nikakva ponuda
2) Dečko apsolutno može da bude starter
3) Kasa je prazna, pare su privatnim džepovima, očekuje se pobuna zbog neisplaćenih plata.........
4) zbog toga je potrebno izmisliti krivca.......
5)..... najveći krivac će biti Garsija, pa posle, Pavkov, Boaći,........ ko se još seća Meleg, Stojiljković, Kafu, Žander, Jevtović, LA PARA, Kanjas.............. A ko ih je i zbog čega dovodio?????? zna li ko?
6)Terzić bi sada prodao bilo kog igrača za bilo kakve pare...... Ali ima dodatni problem, mnoge od njih niko neće ni za džabe, a ostali su neinteredantni.
7) Sve je to Milojević video unapred još prošle godine i na vreme otišao.
8) Stankovića su navukli na tanak led, Stanković je Terziću trebao kao lebac, da bar polovinu navijačkog gneva primi na sebe........ i na kraju će ispasti da je tu sramotu progutao besplatno, jer i njemu će ostati dužni, a od njega kao legende kluba unapred se očekuje da ne traži dugovanja.
O tome se radi Zvezdaška braćo.

Đorđe

pre 3 godine

Na stranu što sam Partizanovac, užasava me način na koji se vodi Zvezda. Neko je za ovog igrača platio 2,2 miliona eura, plus plata koja sigurno nije ispod 500-600k godišnje. A gde su tu Van la Para, Tomane i još mnogo promašaja.
Ej, klub dva puta zaredom igra LŠ, plus novac od Gasproma, pa od prodaje Radonjića, braće Ilić itd, pa to je sigurno 70-80 miliona za dve godine. Umesto da se Milojeviću da blanko papir da napiše koju platu želi, jer ta LŠ je isključivo i samo njegova zasluga i da mu se dovedu normalna pojačanja, kreće se u klasičnu srpsku fudbalsku priču- dovode se menadžerski igrači, daju im se velike plate (naravno da ne ide sve njima), prave se nerealni troškovi, prodaju se mladi igrači za smešan novac. Epilog, odlazi Milojević, jer je čovek pametan i shvata šta se dešava i dolazi veliko ime i legenda (koja i nije baš toliko pametna), kako bi Terzić imao iza koga da se sakrije. Naravno da sledi ispadanje u ranoj fazi kvalifikacije i onda borba za domaće trofeje, ili bolje rečeno rvanje u blatu između Zvezde i Partizana, jer ne zna se ko je gori i stvaranje usijane atmosfere, samo da se navijačima baci prašina u oči.
Znao sam još prošle godine za ovaj scenario, ne zato što sam pametan i vidovit, već zato što je ovo srpski fudbal i jer smo ovaj film gledali mnogo puta do sada. Nekada su drugi akteri (Partizan, Reprezentacija), ali kraj je uvek isti. Tu već nema izuzetaka.

Cxevu

pre 3 godine

Pričali godinama kako je Partizan za Sumu dao milion i po, pričaju i danas. A oni za Garsiju dali 30% više, ej!

Čudno mi je jako, kako je dao onaj gol na prvoj utakmici, očekivao sam da će dati bar 20 do kraja sezone. Na kraju ništa.

lal

pre 3 godine

decko se isplatio cim je izasao iz aviona... pritom je jedan od retkih koji se zapravo mogu nazvati fudbalerima...
nama kao da je uslov za igranje u prvom timu manjak inteligencije i dve leve noge...

123

pre 3 godine

Normalno je da decko gleda svoj interes. Hoce da ostane u Evropi. Nece valjda da gleda koliko ce CZ da zaradi a da zbog toga ode iz Evrope?

Delije sever

pre 3 godine

Hoćeš u Grčku za manju lovu e pa nema da ideš nigde. Sediš na klupi i dobijaš minutažu na kašičicu
(johny, 22. jul 2020 13:08)Tako je,a drzava ce pokriti uzalud bacene milione,jer ipak stubovi su stubovi,kad su ugrozeni to se ne pita koliko treba.

Delije sever,Vucic forever.

pre 3 godine

Toliko loših procena i bačenih para na pojačanja,svetski fudbal i statistika ne pamti.Najzanimljivije od svega je što nijedan od strucnjaka koji su ih dovodili godinama nije zbog toga dobio otkaz.Onaj ko bar malo razmislja znace i zasto.

markonjero

pre 3 godine

A zasto bi trebalo da ga bude briga koliko ce zaraditi klub koji na njega ne racuna? Klub gleda svoje interese, on gleda svoje. Nema ljutnje.

grobar

pre 3 godine

Ne razumem sta se sveti, decko gleda sta je najbolja opcija za njega, hoce da ostane u evropi, a grcka liga je u odnosu na linglong tire ligu cak i iskorak, kakav rasing..

tkom

pre 3 godine

Normalan profesionalac nema na umu osvete vec gleda svoju karijeru. Sigurno ce mu prioritet biti da ostane u Evropi i tako bude na ocima skautima buducih klubova. On je iz ovoga jos i dobro prosao, ako ode u Grcku.

jojoland

pre 3 godine

uveren sam da Garsija moze vise da pruzi od Vukanovica, Ivanica i Simica zajedno. Borben je i ima solidnu tehniku, jedino sto treba da poradi na fizickoj snazi.

kole

pre 3 godine

treba da se vrati u juznu ameriku i prakticno zavrsi internacionalnu karijeru da se ne bi stankovic uvredio,pa sigurno da mu je grcka milion puta bolja opcija i za manju platu...

Pitam samo

pre 3 godine

Nebrinite Olimpijakos je pojacao Ponudu na 2 miliona i stigla jos jedna iz Chamion Chipa,ide mali sigurno.
(Sims, 22. jul 2020 13:25) #

Ko ti ovaj Čip ?

Bankar

pre 3 godine

Ne razumem naslove, sta bi Garsija trebalo da ispunjava zelje Terze gde ce da bude prodat? Valjda covek hoce da ide da igra gde zeli a ne gde mu naredjuju.

masu

pre 3 godine

2,2 miliona evra a ima ih vise takvih...i onda ljudi non-stop potenciraju kako je Suma najskuplje placen fudbaler i promasaj! A preko puta ih ima koliko volis.

MICKI

pre 3 godine

Garsija je dobar igrac,ima tehniku i brzinu.Snagu ne bas,pa je kondicioni trener zaduzen za to,ali ta pozicija u Zvezdi je spansko selo.Garsija je nedovoljno igrao i kod bivseg trenera,a i kod aktuelnog ista prica,kao slab je igrac.Pa ako je slab igrac,trener treba da ga nauci da bude bolji. Sto bi Garsija sada ispunjavao muzicke zelje Terzica i kompanije? U predstojecim kvalifikacijama kada neki tim napuca Zvezdu sa pet komada,kazace im se samo sta im je ciniti.

Jklm

pre 3 godine

Ne znam zašto su 2 miliona za njega minus kada je dao dobar doprinos onda kada je trebalo,u kvalifikacijama.Kada bi sa svima bili u minusu kao sa njim,gdje bi nam bio kraj!?

Stari cigan

pre 3 godine

Ja kad sam ga prvi put video kako igra u Zvezdi...ne secam se tacno, evropska utakmica na Marakani...video sam da decko ima "zicu" za fudbal. Dva dodavanja protivnika presekao i omogucio polukontre. Inace, taj kvalitet izuzetno cenim, kad igrac odnese cistu loptu, bez starta i bez kontakta sa protivnikom. Oba puta je iz drugog kontakta odigrao pas i otvorio se za polukontru, ali je lopta isla u sirinu. Rekoh sebi, majstore nemas ti s kim ovde da igras. Imam dosta godina, ne treba mi mnogo da vidim da neko zna da igra fudbal. Ovaj momak ga zna itekako i zao mi je sto je takav potencijal ostao neiskoriscen.

Istina

pre 3 godine

Naravno svako gleda svoj interes. Decko je skroz u pravu. A vi mesetari malo bolje sa matematikom kada kupujete. No nema problema miljenica ce od vlasti dobiti pomoc za resavanje " nacionalnog sportskog interesa" .

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 3 godine

Da je sa naših prostora lako bi on "oprostio" dug uz ubeđivanja najvernijih...lako bi mu dokazali da je kod nas u Srbiji normalno da neko oprosti pola miliona eur zbog ljubavi prema klubu i pre svega prema onima koji ga vode...
Ali zeza stvar što je stranac, pa ga za..le za naše kombinacije
Plus već vam je strpao kintu u džep onim golom u Bernu...isplatite čoveka, prihvatite manju cifru od Grka, tako bi nekada uradili, u neka slavna vremena...

goran

pre 3 godine

što bi on morao da ima emocija on je profesionalac pa i naši kad igraju u Evropi nisu baš nešto mnogo emocionalni svi igraju za pare a nije nešto ni šansu dobio u zvezdi.

prohibiCia

pre 3 godine

@
Kam tu Partizan Beograd bro ????????
(nik sloter, 22. jul 2020 12:55)

Kad vec izvodis foru (koja vas ocigledno boli) - izvedi do kraja kako treba.
Amateru..

Sunce Slobode

pre 3 godine

Ostani tu i izmuzi ih do poslednjeg dinara,penzionerskih dinara.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boban, 22. jul 2020 13:02)

Ne samo penzionerskih Bobane. I od poreza sto placas, ako nesto radis. I kad sipas gorivo na NIS-u, kao i svi ostali sa druge strane brda. Sto i jeste najsladje u celoj prici. Tako da mozemo i da ga poklonimo, nema sekiracije.

Borko

pre 3 godine

Ne mogu da verujem kako se mi lako odricemo dobrih igraca bas bi voleo da ode kod grobara i da im se tako osveti.pa decko ne da zna da igra fudbal nego je majstor fudbala.

111

pre 3 godine

Nebrinite Olimpijakos je pojacao Ponudu na 2 miliona i stigla jos jedna iz Chamion Chipa,ide mali sigurno.
(Sims, 22. jul 2020 13:25) #

Ko ti ovaj Čip ?
(Pitam samo, 22. jul 2020 13:41)


Haha..onaj iz Engleske..Iz dva dela..Ne brinite..

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Da li je realno da ovakav pismen, skolovan igrac koji zna da doda loptu, centrira, predje igraca, sutne nema mesta u ovoj Zvezdi? On nema mesta? Na poziciji koja nam skripi (krilo) ovaj decko nema mesta. Sramota sta rade Mrkela i Terzic. A sramota za Dekija koji ocigledno sve to samo posmatra i aminuje.

Leti vreme

pre 3 godine

Velika cetvorka ARG fudbala, najlepši stadion, najbolji navijaci (nema komercijale kao La Doce), svako kolo pred 50000 fanatika, Libertadores, uzeo bi para koliko i od Grka... Ali decko racionalno razmislja, bolje da je u Evropi da igra LS/LE, da stavi Oly u CV, da je na oku skauta pa mozda ubode još bolji ugovor u jacoj ligi. Razum ispred hedonizma a nije njegovo da razmislja koliko će Zvezda zaraditi kao što nije njegov problem sto CZ nema za plate pa traže zrtvu da se kola slome na njemu.

Budnokps

pre 3 godine

Zvezda mora prvo da promeni predsednika, sportskog direktora, generalnog sekretara, pa potom da angazuje pismenog trenera i tek tada mogu se od Zvezde ocekivati bolji rezultati. Garsija je odlican igrac, mnogo bolji od domacih koje forsira Stankovic. Iz Zvezde je oteran Zander koji je svetlosnu godinu ispred nekih domacih razmazenih zvezdica... Ne mogu sada sve da nabrajam ali situacija nije ni malo komplikovana, sve je jasno.

Igor

pre 3 godine

Fudbal je biznis, gleda se šira slika a ne pojedinačni slučajevi. Koga briga za koje pare je igrač doša i za koje je prodat, ukoliko klub ima rezultate i ostvaruje profit? Nije važno da li će klub prodati jednog igrača za veći iznos od onog koji su platili, to je seljačka računica koju vode samo oni koji nikakve veze sa ozbiljnim biznisom nemaju...Zvezda neće ništa izgubiti jer je ovog lika već platila, sada im je takav igrač višak u timu a za njega će dobiti 2.000.000 eur čistog keša sa kojim će neke druge stvari rešavati..Plus, sledeće godine neće morati da plaćaju veliku platu igraču koji ne igra, tako da nema ovde govora o bilo kakvom minusu...
A ovakvi članci samo podgrevaju opšte neznanje među većinski neobrazovanom publikom

Crni96

pre 3 godine

Bravo momak! Eto vi bi firmu koja vam nije dala priliku ispoštovali i pomogli financiski gazdu da dodje do još jedne vikendice na Zlatiboru i onda pokupili prnje i otišli. Sad ce biti nije neki igrac? Ajde neka su ovi sto su dobili sansu bolji? Pa onaj Filip Stojkovic ko god razume fudbal reće da je prosječan igrac.. al to i nije bitno,bitno je kako je zvezdaš i ima srce.. pa boaći svaku 5.tekmu ubode da iz prve sanse da gol?

Will Mosley

pre 3 godine

LOs ti je nick grobaru. A da te pitam je si li citao izjavu vaseg Vazure pre neki dan gde se yahvaljuje drzavi? pa vi se stalno zahvaljujete drzavi. Pekovic "Hvala premijeru" Ostoja " Hvala drzavo" . Vazura "Hvala Drzavo" Ko vam je platio licencu za Evropu prosle godine? naravno Drzava. A kada je trebalo Zvezdi vi ste umesto Zvezde isli u LS a Zvezda propustila takmicenje. Izgleda kratka pamet
(johny, 22. jul 2020 17:36)

A kad se nije imalo para, priskocili u pomoc Tadic i Skundric tako sto su doveli Gasprom. Malo je reci da je rec o kratkoj pameti. Da podsetim i na Terzinu izjavu koji je rekao decidirano: "Da nije bilo drzavne pomoci, Zvezda vise ne bi postojala", zavrsen citat. Da li sam te upravo matirao? Dalje, zasto bi drzava placala Partizanu licencu kad se klub finansira prodajama igraca, sto se ne moze reci za klub koji ti simpatises (ne moze se reci da navijas). Mislim da sam te opet matirao, dva puta u jednom komentaru. Hvala lepo.

Will Mosley

pre 3 godine

Da li je realno da ovakav pismen, skolovan igrac koji zna da doda loptu, centrira, predje igraca, sutne nema mesta u ovoj Zvezdi? On nema mesta? Na poziciji koja nam skripi (krilo) ovaj decko nema mesta. Sramota sta rade Mrkela i Terzic. A sramota za Dekija koji ocigledno sve to samo posmatra i aminuje.
(Gossa placa Zeljko, 22. jul 2020 18:40)

Zasto ne bi bilo realno? Kao da su drugi Zvezdini igraci nesto kvalitetniji i skolovaniji.

Smeško

pre 3 godine

Garsija se je dobar igrač. Vraća na pripreme i konkurisaće za tim. Moguće je da ode na pozajmicu, ali Zvezda ga neće prodavati ispod cene.

johny

pre 3 godine

Hoćeš u Grčku za manju lovu e pa nema da ideš nigde. Sediš na klupi i dobijaš minutažu na kašičicu
(johny, 22. jul 2020 13:08)Tako je,a drzava ce pokriti uzalud bacene milione,jer ipak stubovi su stubovi,kad su ugrozeni to se ne pita koliko treba.
(Delije sever, 22. jul 2020 13:21)

LOs ti je nick grobaru. A da te pitam je si li citao izjavu vaseg Vazure pre neki dan gde se yahvaljuje drzavi? pa vi se stalno zahvaljujete drzavi. Pekovic "Hvala premijeru" Ostoja " Hvala drzavo" . Vazura "Hvala Drzavo" Ko vam je platio licencu za Evropu prosle godine? naravno Drzava. A kada je trebalo Zvezdi vi ste umesto Zvezde isli u LS a Zvezda propustila takmicenje. Izgleda kratka pamet

Anakin

pre 3 godine

Jedini mlad igrac koga smo doveli, da bude sve jos gore, zna fudbal. Vidi se iz par kontakata sa loptom. Ako nema snage, kondicije, neka ojaca. Nisu kondicioni treneri nuklearna fizika. Mi se trudimo da ga oteramo. Malog Gavrica smo vec prodali bud zasto u odnosu na ono sto je mogao da bude i vrati ekipi kroz igre a posle i kroz prodaju. Za to vreme nam teren oru Rodic i Gobeljic. Smejali smo se grobarima kada im je Stanojevic vratio preko kumovske kombinacije sa Damjancem verovatno najgoreg igraca koji je ikada igrao u Partizanu. Karma je cudo. Deki i Miha nam zavrse Fal(š)činelija, "devetku" za LS koji je efikasan kao prosecni bek sa 38 golova u karijeri. Pa muceni gorepomenuti Gobelja koji je daleko ispod prosecnog beka je za iste godine bavljenja fudbalom, ako se to sto on igra moze nazvati fudbalom, uterao 22 komada.

Lepo neko rece, Garsija se ne uklapa u viziju uprave i Stankovica jer ume da igra fudbal.

prohibiCia

pre 3 godine

@
Kam tu Partizan Beograd bro ????????
(nik sloter, 22. jul 2020 12:55)

Kad vec izvodis foru (koja vas ocigledno boli) - izvedi do kraja kako treba.
Amateru..

Igor

pre 3 godine

Fudbal je biznis, gleda se šira slika a ne pojedinačni slučajevi. Koga briga za koje pare je igrač doša i za koje je prodat, ukoliko klub ima rezultate i ostvaruje profit? Nije važno da li će klub prodati jednog igrača za veći iznos od onog koji su platili, to je seljačka računica koju vode samo oni koji nikakve veze sa ozbiljnim biznisom nemaju...Zvezda neće ništa izgubiti jer je ovog lika već platila, sada im je takav igrač višak u timu a za njega će dobiti 2.000.000 eur čistog keša sa kojim će neke druge stvari rešavati..Plus, sledeće godine neće morati da plaćaju veliku platu igraču koji ne igra, tako da nema ovde govora o bilo kakvom minusu...
A ovakvi članci samo podgrevaju opšte neznanje među većinski neobrazovanom publikom

johny

pre 3 godine

Hoćeš u Grčku za manju lovu e pa nema da ideš nigde. Sediš na klupi i dobijaš minutažu na kašičicu
(johny, 22. jul 2020 13:08)Tako je,a drzava ce pokriti uzalud bacene milione,jer ipak stubovi su stubovi,kad su ugrozeni to se ne pita koliko treba.
(Delije sever, 22. jul 2020 13:21)

LOs ti je nick grobaru. A da te pitam je si li citao izjavu vaseg Vazure pre neki dan gde se yahvaljuje drzavi? pa vi se stalno zahvaljujete drzavi. Pekovic "Hvala premijeru" Ostoja " Hvala drzavo" . Vazura "Hvala Drzavo" Ko vam je platio licencu za Evropu prosle godine? naravno Drzava. A kada je trebalo Zvezdi vi ste umesto Zvezde isli u LS a Zvezda propustila takmicenje. Izgleda kratka pamet

Will Mosley

pre 3 godine

LOs ti je nick grobaru. A da te pitam je si li citao izjavu vaseg Vazure pre neki dan gde se yahvaljuje drzavi? pa vi se stalno zahvaljujete drzavi. Pekovic "Hvala premijeru" Ostoja " Hvala drzavo" . Vazura "Hvala Drzavo" Ko vam je platio licencu za Evropu prosle godine? naravno Drzava. A kada je trebalo Zvezdi vi ste umesto Zvezde isli u LS a Zvezda propustila takmicenje. Izgleda kratka pamet
(johny, 22. jul 2020 17:36)

A kad se nije imalo para, priskocili u pomoc Tadic i Skundric tako sto su doveli Gasprom. Malo je reci da je rec o kratkoj pameti. Da podsetim i na Terzinu izjavu koji je rekao decidirano: "Da nije bilo drzavne pomoci, Zvezda vise ne bi postojala", zavrsen citat. Da li sam te upravo matirao? Dalje, zasto bi drzava placala Partizanu licencu kad se klub finansira prodajama igraca, sto se ne moze reci za klub koji ti simpatises (ne moze se reci da navijas). Mislim da sam te opet matirao, dva puta u jednom komentaru. Hvala lepo.

kfd

pre 3 godine

Stanković bi trebao da se seti kako je mislio da će Murinjo da ga otpiše u Interu, a umesto toga ga je promovisao u jednog od glavnih igrača. Ali to je razlika između ozbiljnog trenera i trenera početnika.

Cxevu

pre 3 godine

Pričali godinama kako je Partizan za Sumu dao milion i po, pričaju i danas. A oni za Garsiju dali 30% više, ej!

Čudno mi je jako, kako je dao onaj gol na prvoj utakmici, očekivao sam da će dati bar 20 do kraja sezone. Na kraju ništa.

Istina

pre 3 godine

Naravno svako gleda svoj interes. Decko je skroz u pravu. A vi mesetari malo bolje sa matematikom kada kupujete. No nema problema miljenica ce od vlasti dobiti pomoc za resavanje " nacionalnog sportskog interesa" .

Delije sever

pre 3 godine

Hoćeš u Grčku za manju lovu e pa nema da ideš nigde. Sediš na klupi i dobijaš minutažu na kašičicu
(johny, 22. jul 2020 13:08)Tako je,a drzava ce pokriti uzalud bacene milione,jer ipak stubovi su stubovi,kad su ugrozeni to se ne pita koliko treba.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Ostani tu i izmuzi ih do poslednjeg dinara,penzionerskih dinara.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boban, 22. jul 2020 13:02)

Ne samo penzionerskih Bobane. I od poreza sto placas, ako nesto radis. I kad sipas gorivo na NIS-u, kao i svi ostali sa druge strane brda. Sto i jeste najsladje u celoj prici. Tako da mozemo i da ga poklonimo, nema sekiracije.

masu

pre 3 godine

2,2 miliona evra a ima ih vise takvih...i onda ljudi non-stop potenciraju kako je Suma najskuplje placen fudbaler i promasaj! A preko puta ih ima koliko volis.

Delije sever,Vucic forever.

pre 3 godine

Toliko loših procena i bačenih para na pojačanja,svetski fudbal i statistika ne pamti.Najzanimljivije od svega je što nijedan od strucnjaka koji su ih dovodili godinama nije zbog toga dobio otkaz.Onaj ko bar malo razmislja znace i zasto.

Budnokps

pre 3 godine

Zvezda mora prvo da promeni predsednika, sportskog direktora, generalnog sekretara, pa potom da angazuje pismenog trenera i tek tada mogu se od Zvezde ocekivati bolji rezultati. Garsija je odlican igrac, mnogo bolji od domacih koje forsira Stankovic. Iz Zvezde je oteran Zander koji je svetlosnu godinu ispred nekih domacih razmazenih zvezdica... Ne mogu sada sve da nabrajam ali situacija nije ni malo komplikovana, sve je jasno.

Milan

pre 3 godine

Ne sveti se on klubu nego čovek razmišlja o svom interesu. Nema tu emocija, samo biznis. A i mi smo jak klub kada toliki broj igrača posle 6 meseci ili godinu dana otpisujemo. Da li će ikada neko da snosi odgovornost?

Pitam samo

pre 3 godine

Nebrinite Olimpijakos je pojacao Ponudu na 2 miliona i stigla jos jedna iz Chamion Chipa,ide mali sigurno.
(Sims, 22. jul 2020 13:25) #

Ko ti ovaj Čip ?

Smeško

pre 3 godine

Garsija se je dobar igrač. Vraća na pripreme i konkurisaće za tim. Moguće je da ode na pozajmicu, ali Zvezda ga neće prodavati ispod cene.

rodjaksasela

pre 3 godine

Platis igraca 2,2 miliona, lepo mu krene, postigne jedan od najznacajnijih golova prosle sezone, onda krene kriza celog tima i ti decka otpises, sedi na klupi protiv raznih indjija, surdulica itd. i sad ocekujes da pljune na sebe i vrati se u Argentinu da bi ti zaradio dodatnih 500 evra. Kakav covek moras da budes, pritom decko uvek kad je igrao pokazivao je zelju, naravno kad ne igras nemas samopouzdanja, pa nije pokazivao bog zna sta, ali barem nije bio La Prevara kojeg je bolela ona stvar sve vreme. Ja da sam on ne bih hteo nigde da idem, iz inata! On je malo normalniji i oce covek da ide tamo gde mu je bilo lepo. Prodajte ga, pokazite da smo veliki klub, a ne moralni liliputanci.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

Zaista je neverovatno kakve se priče serviraju javnosti odnosno navijačima Zvezde. Živo me zanima da li će iko da proguta ovu priču...... ne interesuje ga interes kluba, sveti se..... Aris.... Olimpijajos...... i slične fore.
1) Kladim se da iz Argentine nikad nije stigla nikakva ponuda
2) Dečko apsolutno može da bude starter
3) Kasa je prazna, pare su privatnim džepovima, očekuje se pobuna zbog neisplaćenih plata.........
4) zbog toga je potrebno izmisliti krivca.......
5)..... najveći krivac će biti Garsija, pa posle, Pavkov, Boaći,........ ko se još seća Meleg, Stojiljković, Kafu, Žander, Jevtović, LA PARA, Kanjas.............. A ko ih je i zbog čega dovodio?????? zna li ko?
6)Terzić bi sada prodao bilo kog igrača za bilo kakve pare...... Ali ima dodatni problem, mnoge od njih niko neće ni za džabe, a ostali su neinteredantni.
7) Sve je to Milojević video unapred još prošle godine i na vreme otišao.
8) Stankovića su navukli na tanak led, Stanković je Terziću trebao kao lebac, da bar polovinu navijačkog gneva primi na sebe........ i na kraju će ispasti da je tu sramotu progutao besplatno, jer i njemu će ostati dužni, a od njega kao legende kluba unapred se očekuje da ne traži dugovanja.
O tome se radi Zvezdaška braćo.

123

pre 3 godine

Normalno je da decko gleda svoj interes. Hoce da ostane u Evropi. Nece valjda da gleda koliko ce CZ da zaradi a da zbog toga ode iz Evrope?

kole

pre 3 godine

treba da se vrati u juznu ameriku i prakticno zavrsi internacionalnu karijeru da se ne bi stankovic uvredio,pa sigurno da mu je grcka milion puta bolja opcija i za manju platu...

jojoland

pre 3 godine

uveren sam da Garsija moze vise da pruzi od Vukanovica, Ivanica i Simica zajedno. Borben je i ima solidnu tehniku, jedino sto treba da poradi na fizickoj snazi.

Crni96

pre 3 godine

Bravo momak! Eto vi bi firmu koja vam nije dala priliku ispoštovali i pomogli financiski gazdu da dodje do još jedne vikendice na Zlatiboru i onda pokupili prnje i otišli. Sad ce biti nije neki igrac? Ajde neka su ovi sto su dobili sansu bolji? Pa onaj Filip Stojkovic ko god razume fudbal reće da je prosječan igrac.. al to i nije bitno,bitno je kako je zvezdaš i ima srce.. pa boaći svaku 5.tekmu ubode da iz prve sanse da gol?

grobar

pre 3 godine

Ne razumem sta se sveti, decko gleda sta je najbolja opcija za njega, hoce da ostane u evropi, a grcka liga je u odnosu na linglong tire ligu cak i iskorak, kakav rasing..

Jklm

pre 3 godine

Ne znam zašto su 2 miliona za njega minus kada je dao dobar doprinos onda kada je trebalo,u kvalifikacijama.Kada bi sa svima bili u minusu kao sa njim,gdje bi nam bio kraj!?

111

pre 3 godine

Nebrinite Olimpijakos je pojacao Ponudu na 2 miliona i stigla jos jedna iz Chamion Chipa,ide mali sigurno.
(Sims, 22. jul 2020 13:25) #

Ko ti ovaj Čip ?
(Pitam samo, 22. jul 2020 13:41)


Haha..onaj iz Engleske..Iz dva dela..Ne brinite..

Will Mosley

pre 3 godine

Da li je realno da ovakav pismen, skolovan igrac koji zna da doda loptu, centrira, predje igraca, sutne nema mesta u ovoj Zvezdi? On nema mesta? Na poziciji koja nam skripi (krilo) ovaj decko nema mesta. Sramota sta rade Mrkela i Terzic. A sramota za Dekija koji ocigledno sve to samo posmatra i aminuje.
(Gossa placa Zeljko, 22. jul 2020 18:40)

Zasto ne bi bilo realno? Kao da su drugi Zvezdini igraci nesto kvalitetniji i skolovaniji.

GM

pre 3 godine

Sto osveta? Sto nece igrac da ode u neki klub?

Nije to NBA i trejd. Nego igrac ima pravo da kaze da li hoce ili nece da predje u neki klub. Ne moze niko da ga natera da potpisuje.

tkom

pre 3 godine

Normalan profesionalac nema na umu osvete vec gleda svoju karijeru. Sigurno ce mu prioritet biti da ostane u Evropi i tako bude na ocima skautima buducih klubova. On je iz ovoga jos i dobro prosao, ako ode u Grcku.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 3 godine

Da je sa naših prostora lako bi on "oprostio" dug uz ubeđivanja najvernijih...lako bi mu dokazali da je kod nas u Srbiji normalno da neko oprosti pola miliona eur zbog ljubavi prema klubu i pre svega prema onima koji ga vode...
Ali zeza stvar što je stranac, pa ga za..le za naše kombinacije
Plus već vam je strpao kintu u džep onim golom u Bernu...isplatite čoveka, prihvatite manju cifru od Grka, tako bi nekada uradili, u neka slavna vremena...

lal

pre 3 godine

decko se isplatio cim je izasao iz aviona... pritom je jedan od retkih koji se zapravo mogu nazvati fudbalerima...
nama kao da je uslov za igranje u prvom timu manjak inteligencije i dve leve noge...

markonjero

pre 3 godine

A zasto bi trebalo da ga bude briga koliko ce zaraditi klub koji na njega ne racuna? Klub gleda svoje interese, on gleda svoje. Nema ljutnje.

Đorđe

pre 3 godine

Na stranu što sam Partizanovac, užasava me način na koji se vodi Zvezda. Neko je za ovog igrača platio 2,2 miliona eura, plus plata koja sigurno nije ispod 500-600k godišnje. A gde su tu Van la Para, Tomane i još mnogo promašaja.
Ej, klub dva puta zaredom igra LŠ, plus novac od Gasproma, pa od prodaje Radonjića, braće Ilić itd, pa to je sigurno 70-80 miliona za dve godine. Umesto da se Milojeviću da blanko papir da napiše koju platu želi, jer ta LŠ je isključivo i samo njegova zasluga i da mu se dovedu normalna pojačanja, kreće se u klasičnu srpsku fudbalsku priču- dovode se menadžerski igrači, daju im se velike plate (naravno da ne ide sve njima), prave se nerealni troškovi, prodaju se mladi igrači za smešan novac. Epilog, odlazi Milojević, jer je čovek pametan i shvata šta se dešava i dolazi veliko ime i legenda (koja i nije baš toliko pametna), kako bi Terzić imao iza koga da se sakrije. Naravno da sledi ispadanje u ranoj fazi kvalifikacije i onda borba za domaće trofeje, ili bolje rečeno rvanje u blatu između Zvezde i Partizana, jer ne zna se ko je gori i stvaranje usijane atmosfere, samo da se navijačima baci prašina u oči.
Znao sam još prošle godine za ovaj scenario, ne zato što sam pametan i vidovit, već zato što je ovo srpski fudbal i jer smo ovaj film gledali mnogo puta do sada. Nekada su drugi akteri (Partizan, Reprezentacija), ali kraj je uvek isti. Tu već nema izuzetaka.

goran

pre 3 godine

što bi on morao da ima emocija on je profesionalac pa i naši kad igraju u Evropi nisu baš nešto mnogo emocionalni svi igraju za pare a nije nešto ni šansu dobio u zvezdi.

Stari cigan

pre 3 godine

Ja kad sam ga prvi put video kako igra u Zvezdi...ne secam se tacno, evropska utakmica na Marakani...video sam da decko ima "zicu" za fudbal. Dva dodavanja protivnika presekao i omogucio polukontre. Inace, taj kvalitet izuzetno cenim, kad igrac odnese cistu loptu, bez starta i bez kontakta sa protivnikom. Oba puta je iz drugog kontakta odigrao pas i otvorio se za polukontru, ali je lopta isla u sirinu. Rekoh sebi, majstore nemas ti s kim ovde da igras. Imam dosta godina, ne treba mi mnogo da vidim da neko zna da igra fudbal. Ovaj momak ga zna itekako i zao mi je sto je takav potencijal ostao neiskoriscen.

Bankar

pre 3 godine

Ne razumem naslove, sta bi Garsija trebalo da ispunjava zelje Terze gde ce da bude prodat? Valjda covek hoce da ide da igra gde zeli a ne gde mu naredjuju.

MICKI

pre 3 godine

Garsija je dobar igrac,ima tehniku i brzinu.Snagu ne bas,pa je kondicioni trener zaduzen za to,ali ta pozicija u Zvezdi je spansko selo.Garsija je nedovoljno igrao i kod bivseg trenera,a i kod aktuelnog ista prica,kao slab je igrac.Pa ako je slab igrac,trener treba da ga nauci da bude bolji. Sto bi Garsija sada ispunjavao muzicke zelje Terzica i kompanije? U predstojecim kvalifikacijama kada neki tim napuca Zvezdu sa pet komada,kazace im se samo sta im je ciniti.

Leti vreme

pre 3 godine

Velika cetvorka ARG fudbala, najlepši stadion, najbolji navijaci (nema komercijale kao La Doce), svako kolo pred 50000 fanatika, Libertadores, uzeo bi para koliko i od Grka... Ali decko racionalno razmislja, bolje da je u Evropi da igra LS/LE, da stavi Oly u CV, da je na oku skauta pa mozda ubode još bolji ugovor u jacoj ligi. Razum ispred hedonizma a nije njegovo da razmislja koliko će Zvezda zaraditi kao što nije njegov problem sto CZ nema za plate pa traže zrtvu da se kola slome na njemu.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Da li je realno da ovakav pismen, skolovan igrac koji zna da doda loptu, centrira, predje igraca, sutne nema mesta u ovoj Zvezdi? On nema mesta? Na poziciji koja nam skripi (krilo) ovaj decko nema mesta. Sramota sta rade Mrkela i Terzic. A sramota za Dekija koji ocigledno sve to samo posmatra i aminuje.

Borko

pre 3 godine

Ne mogu da verujem kako se mi lako odricemo dobrih igraca bas bi voleo da ode kod grobara i da im se tako osveti.pa decko ne da zna da igra fudbal nego je majstor fudbala.

Anakin

pre 3 godine

Jedini mlad igrac koga smo doveli, da bude sve jos gore, zna fudbal. Vidi se iz par kontakata sa loptom. Ako nema snage, kondicije, neka ojaca. Nisu kondicioni treneri nuklearna fizika. Mi se trudimo da ga oteramo. Malog Gavrica smo vec prodali bud zasto u odnosu na ono sto je mogao da bude i vrati ekipi kroz igre a posle i kroz prodaju. Za to vreme nam teren oru Rodic i Gobeljic. Smejali smo se grobarima kada im je Stanojevic vratio preko kumovske kombinacije sa Damjancem verovatno najgoreg igraca koji je ikada igrao u Partizanu. Karma je cudo. Deki i Miha nam zavrse Fal(š)činelija, "devetku" za LS koji je efikasan kao prosecni bek sa 38 golova u karijeri. Pa muceni gorepomenuti Gobelja koji je daleko ispod prosecnog beka je za iste godine bavljenja fudbalom, ako se to sto on igra moze nazvati fudbalom, uterao 22 komada.

Lepo neko rece, Garsija se ne uklapa u viziju uprave i Stankovica jer ume da igra fudbal.