Fudbal 66

Petak, 17.07.2020.

20:51

"Ludak" uveo Lids u Premijer ligu posle 16 godina!

Fudbaleri Lidsa uspeli su da se plasiraju u Premijer ligu posle 16 godina "suše".

"Ludak" uveo Lids u Premijer ligu posle 16 godina! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Issa

pre 3 godine

a Coventry City!? Oni nikad nisu ispali do sezone 00/01, i nikako da se vrate..nebesko plavi..inace Lids je imao strasan tim, vidim da niko ne spominje Robi Kina, klasa od napadaca..

bruder

pre 3 godine

U zivotu nisam otisao na hrvatski portal da nesto komentarisem, naprosto nemam nikakvog interesovanja za diskusijom sa njima. A oni se ne skidaju sa nasih portala i to obicno kad komentarisu to su neki izuzetno povrsni i hvalisavi komentari bez sustinske poente. Kakav narod takvi i komentari, ali bukvalno...

Metodije Sindjelic

pre 3 godine

Za jedno 5 godina sastav Premijer Lige bi mogao biti Man Utd, Man City, Chelzi, Arsenal, Liverpul, Totenhem, Everton, Lester, Vest Hem, Aston Vila, Lids, Fulam, Milvol, Notingem Forest, Blekburn, Sanderlend, Sautemton, Njukastl, Derbi, Midlzbro ili( VBA, Birmingem, QPR, Kardif)

PeroTreger

pre 3 godine

@16 godina? Omatorilo se, meni su još uvek Viduka, Radebe, Kjuel i Jeboe prva asocijacija na Lids.
(River, 17. jul 2020 22:57) A Rio Ferdinand i Robi Fauler?
(..., 18. jul 2020 02:00)
Aaaa Ian Harte, Jonathan Woodgate, Alan Smith? Meni prvo oni padnu na pamet, valjda zato što su grmeli na FM.

...

pre 3 godine

16 godina? Omatorilo se, meni su još uvek Viduka, Radebe, Kjuel i Jeboe prva asocijacija na Lids.
(River, 17. jul 2020 22:57) A Rio Ferdinand i Robi Fauler?

bmiles

pre 3 godine

Sad sam siguran da vise ima komentatora iz "lijepe njihove" na ovom portalu, javili se odmah neki misevi(Hnodax, :D).Neznam zasto,verovatno kompleksi ili zato sto njihov Bilic nije uspeo! Strelice su opasne ako se sve gleda nacionalisticki,u ovom slucaju njihovo reagovanje na moj komentar,koji bas nista ne odise nacionalizmom za razliku od njihovih! Uvredjene frajle uvek se bune a o fudbalu i igri ocigledno imaju pogled samo sa jedne strane,iako je lopta okrugla!

Skywalker

pre 3 godine

"Још када би ушао и Нотингем Форест !"
Bolje je da ne udje, ne bih mogao da gledam kako dvostrukog sampiona Evrope ponizavaju klubovi kojih nigde nije bilo na fudbalskoj mapi dok nije usao americki, azijski i arapski novac. Ovako ce zauvek ostati simbol jednog neponovljivog vremena kada je mala druzina iz Servudske sume mogla da postane, ne jednom, vec dva puta uzastopno sampion Evrope. Jedini klub koji ima vise titula prvaka Evrope od nacionalnih titula! Otada je proslo 40 godina, a UEFA vise nikada nije dozvolila da joj se ponovi Notingem Forest.

Will Mosley

pre 3 godine

ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema. 
(BRE!!!, 17. jul 2020 21:19) 

Neće biti ni navijača mi tuče navijača, tako da se džaba nadaš. Nego skupih TV pretplata, što znači da Srbija da zaboravi fudbal.
(Adriano_Galliani, 17. jul 2020 22:01)

A nece biti ni Vest Hema u eliti kako igraju.

Will Mosley

pre 3 godine

Kakav je to tim bio pre 20 godina... Viduka, Kewell, Harte, Bowyer, Radebe, Ferdonand, Dacourt. Mislim da za ovih 16 godina ni jednom nisu bili ni blizu povratka u Premier ligu a 2001 su igrali i polufinale LŠ.
(egil, 17. jul 2020 21:03)

A Penant, Defo, Bentli?

Will Mosley

pre 3 godine

Još Forest, a dogodine i Blackburn
(555333, 17. jul 2020 21:25)

Ja bih voleo da se u elitu vrate Calton, Ipsvic, Koventri i Bredford.

neutralni felš

pre 3 godine

jao sto nece neki dvoglavi arapin da ulozi u lids i pusti bjelsu da bira igrace...

e, opet bi se nasli snobovi da viču 'plastika" ;)

:D

pre 3 godine

Napisah komentar nakon neresenog rezultata VBA - Fulam i naslova da je "Bilic zadovoljniji...." i popih tonu minusa (verovatno od komentatora iz Hrvatske)!A samo sam posumnjao da ce VBA ostati na drugom mestu ispred Brentforda,koji igra u sjajnoj formi i nanizao je 6 pobeda za redom,jedna cak kao gost Fulamu! 
Pratim Champions Ligu godinama,najvise zbog nasih igraca koji igraju u klubovima ove lige.Jedno od najzanimljivijih i najnapornijih takmicenja Evrope sa 24 ekipe,zavidnog kvaliteta!To potvrdjuje verovatni sampion ove lige LIDS kojem je trebalo vise od 5 godina da se ponovo domogne PL! Brentford nece propustiti sansu da se domogne drugog mesta to sam tvrdio odmah posle remija VBA sa Fulamom,a sada sam posve siguran ovim porazom VBA od Hadersfilda, za koji sam i tada rekao da se bori za opstanak i da mu pobeda nad VBA namece kao imperativ,da izbegne ispadanje!Nadam se da mi nece ponovo zameriti "strucnjaci" preko Drine i Save ni sada.Moji komentari uvek ce biti fokusirani na sport i igru,a ne na emocije i zelje.Ja navijam za nase klubove i igrace koji igraju sirom sveta.Kao veliki poklonik ove najlepse sporedne stvari na svetu moja poruka je svima - uzivajte u ovom sportu.Jos nesto veliki favoriti u plej ofu za ulazak u PL su upravo VBA i Fulam,za koje sam rekao da ce njihov ponovni duel na Vembliju odluciti koce biti treci putnik!Voleo bioh da to bude Fulam,upravo zbog Mitrovica,ali kako rekoh emocije i zelje su jedno a sta ce biti saznacemo uskoro!?
(bmiles, Xnodeh.17. jul 2020 21:42)

Na ovaj tvoj komentar dva koraka dugacak, mogu reci samo ovo ja navijam za hrvatske igrače da budu u formi i u prvoj postavi radi reprezentacije. A vi pošto nemate reprezentaciju navijate za trenere i Mažića:D

sarajevo.ba

pre 3 godine

16 godina? Omatorilo se, meni su još uvek Viduka, Radebe, Kjuel i Jeboe prva asocijacija na Lids.
(River, 17. jul 2020 22:57)

Bas tako, kao da je juce bilo.
I najludji, Alan Smith.

choda gauchoo

pre 3 godine

oducio je Fergusona od fudbala te 2011/2012 ali totalno ponizio... Bielsa je otac taktike i najlepseg i najsarmantnijeg fudbala... tada su Barca i Bilbao igrali ubedljivo najlepsi fudbal u poslednjih deset godina... samo da mu daju budzet, napravice haos u pl... jedan je Bielsa...

neutralni felš

pre 3 godine

zbog ljudi ko bjelsa se gleda fudbal... ej, bjelsa u premijeru, da igra protiv klopa gvardiole murinja i ostalih. opravdano odsutnog ser fergusona je vec drao sa bilbaom u LS.


drugi "el loko" je martin palermo, na svake pola sezone je menjao klubove :)

koronarius

pre 3 godine

Uff secam se Leeds United-a sa pocetka ovog veka. Strasan je to tim bio na celu sa Australijancima, Vidukom i Kewellom. Imao sam i zuti i beli dres.

Sharlo

pre 3 godine

Sto sam stariji, a uskoro završavam petu deceniju, sve manje gledam fudbal zbog tima i igrača a sve više zbog trenera.

Na seminare Bjelsine su išli i Konte i Gvardiola ... njegovi igrači ga obožavaju - uvek kažu da ih je naučio nečem novom u ovoj igri.

Zbog njega sam počeo da gledam Olimpik iz Marseja (francuski fudbal mi nikad nije bio preterano interesantan), a sada Lids (za koji sam čuo zahvaljujući onom drugom ludaku - Kantoni, koga poštujem i kao igrača a još više kao čoveka).

Navijači Lidsa koji zahtevaju puno jer je istorija kluba prebogata, su mu ispevali pesmu posle samo dva meseca posto je došao u klub. Toliko poštuju šta je uradio za samo dva meseca. Čovek diše fudbal, živi fudbal i sto je najvažnije ta bolest se prenosi na ljude oko njega (bliže ili dalje).

Nadam se da će uspeti u premijeri ali nažalost danasnji fudbal je toliko zaražen kintom da Lids nikad neće postati prvak kao 92 ... Lajkaster je kontra primer koji potvrdjuje pravilo ;-)

A možda samo lupam gluposti

S’ poštovanjem

Sharlo

BracaKlosar

pre 3 godine

Jel znate vi sta je fudbal? To vam je kad Sanderlend vodi protiv Lidsa sa 2:0 do 87minuta i onda im ovi za tri minuta stave tri komada. Eto to je fudbal.

Krle

pre 3 godine

A brat Milner ako se ne varam debitovao za njih daleke 2002 godine i eto vratise se oni posle 16 godina,a on jos tu i ne samo da je tu nego i titulu uzeo ove sezone.

Boki Bokvic

pre 3 godine

Bravo za Bjelsu maksimum je izvukao iz ovih momaka. Da ostane Ben White obavezno. Sa dva igraca na free prica se David Silva i Rayan Frejzer i dva vrlo jeftina rutinera Markos Alonso i Cenk Tosun (maks 20+20 miliona) to bi bio bombona tim. Meslier - Ajling, Kuper, White, Alonso - DM Philips - CM Silva, Klich - RW Pablo - LW Frejzer - ST Tosun

Adriano_Galliani

pre 3 godine

A ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema.
(BRE!!!, 17. jul 2020 21:19)

Neće biti ni navijača mi tuče navijača, tako da se džaba nadaš. Nego skupih TV pretplata, što znači da Srbija da zaboravi fudbal.

koronarius

pre 3 godine

Vec dugo ne pratim fudbal. Gledam ovu tabelu i ne verujem koji sve timovi nisu u premijer ligi? Fulam, Lids, Derby, Midlsbro, Notingem... To su nekada bili stabilni premijerligasi.

bmiles

pre 3 godine

Napisah komentar nakon neresenog rezultata VBA - Fulam i naslova da je "Bilic zadovoljniji...." i popih tonu minusa (verovatno od komentatora iz Hrvatske)!A samo sam posumnjao da ce VBA ostati na drugom mestu ispred Brentforda,koji igra u sjajnoj formi i nanizao je 6 pobeda za redom,jedna cak kao gost Fulamu!
Pratim Champions Ligu godinama,najvise zbog nasih igraca koji igraju u klubovima ove lige.Jedno od najzanimljivijih i najnapornijih takmicenja Evrope sa 24 ekipe,zavidnog kvaliteta!To potvrdjuje verovatni sampion ove lige LIDS kojem je trebalo vise od 5 godina da se ponovo domogne PL! Brentford nece propustiti sansu da se domogne drugog mesta to sam tvrdio odmah posle remija VBA sa Fulamom,a sada sam posve siguran ovim porazom VBA od Hadersfilda, za koji sam i tada rekao da se bori za opstanak i da mu pobeda nad VBA namece kao imperativ,da izbegne ispadanje!Nadam se da mi nece ponovo zameriti "strucnjaci" preko Drine i Save ni sada.Moji komentari uvek ce biti fokusirani na sport i igru,a ne na emocije i zelje.Ja navijam za nase klubove i igrace koji igraju sirom sveta.Kao veliki poklonik ove najlepse sporedne stvari na svetu moja poruka je svima - uzivajte u ovom sportu.Jos nesto veliki favoriti u plej ofu za ulazak u PL su upravo VBA i Fulam,za koje sam rekao da ce njihov ponovni duel na Vembliju odluciti koce biti treci putnik!Voleo bioh da to bude Fulam,upravo zbog Mitrovica,ali kako rekoh emocije i zelje su jedno a sta ce biti saznacemo uskoro!?

BRE!!!

pre 3 godine

Ajmo još Notingem i Bretford!
(perica, 17. jul 2020 21:04)

A ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema.

Bla

pre 3 godine

Kada je dosao u Lids zatekao je prasinu na nekom stolu i zakazao hitan sastanak sa ekonomatom. Toliko je pedantan u svemu. Fenomenalni Marselo El Loco Bijelsa.

Страхор

pre 3 godine

Дуго нисам остављао коментар овде, међутим, јако ми је драго што је Лидс ушао са све Бјелсом у Премијер лигу. Биће јако занимљиво ?

Whitesnake

pre 3 godine

Iz nekog razloga imam simpatije prema Licu i Derbiju, nekako su mi olicenje Engleskog fudbala jos iz perioda kada sam bio klinac a tada su jos igrali PL

majorgavrilović

pre 3 godine

Svi pominju Viduku i Smita,a seća li se ko neverovatnog Antonija Jeboe, kakve je golove on davao!! Igrao nekada za Ajntraht iz Frankfurta!! Bravo za Lids i ludaka ?

PAOK

pre 3 godine

Још када би ушао и Нотингем Форест !
(☢ Иду дани...☢, 17. jul 2020 21:02)

Samo sa drugim vlasnikom.Vlasnik im je grcki Eskobar.

egil

pre 3 godine

Kakav je to tim bio pre 20 godina... Viduka, Kewell, Harte, Bowyer, Radebe, Ferdonand, Dacourt. Mislim da za ovih 16 godina ni jednom nisu bili ni blizu povratka u Premier ligu a 2001 su igrali i polufinale LŠ.

deda mraz

pre 3 godine

to onaj trener koji je naredio svojim igracima da puste protivnika da postigne gol, jer su njegovi igraci postigli gol dok je protivnici igrac lezao na terenu. Nakon toga nisu usli u pleoff. A sto se tice Lids navijaci Partizana pamte 1999 godinu.

perica

pre 3 godine

A ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema.

I ja bih, ali ni Notingem ni Milvol ne mogu do direktne promocije pa sigurno neće ući i jedni i drugi, Milvol će teško i do plejofa.

egil

pre 3 godine

Kakav je to tim bio pre 20 godina... Viduka, Kewell, Harte, Bowyer, Radebe, Ferdonand, Dacourt. Mislim da za ovih 16 godina ni jednom nisu bili ni blizu povratka u Premier ligu a 2001 su igrali i polufinale LŠ.

Страхор

pre 3 godine

Дуго нисам остављао коментар овде, међутим, јако ми је драго што је Лидс ушао са све Бјелсом у Премијер лигу. Биће јако занимљиво ?

BRE!!!

pre 3 godine

Ajmo još Notingem i Bretford!
(perica, 17. jul 2020 21:04)

A ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema.

majorgavrilović

pre 3 godine

Svi pominju Viduku i Smita,a seća li se ko neverovatnog Antonija Jeboe, kakve je golove on davao!! Igrao nekada za Ajntraht iz Frankfurta!! Bravo za Lids i ludaka ?

Bla

pre 3 godine

Kada je dosao u Lids zatekao je prasinu na nekom stolu i zakazao hitan sastanak sa ekonomatom. Toliko je pedantan u svemu. Fenomenalni Marselo El Loco Bijelsa.

Sharlo

pre 3 godine

Sto sam stariji, a uskoro završavam petu deceniju, sve manje gledam fudbal zbog tima i igrača a sve više zbog trenera.

Na seminare Bjelsine su išli i Konte i Gvardiola ... njegovi igrači ga obožavaju - uvek kažu da ih je naučio nečem novom u ovoj igri.

Zbog njega sam počeo da gledam Olimpik iz Marseja (francuski fudbal mi nikad nije bio preterano interesantan), a sada Lids (za koji sam čuo zahvaljujući onom drugom ludaku - Kantoni, koga poštujem i kao igrača a još više kao čoveka).

Navijači Lidsa koji zahtevaju puno jer je istorija kluba prebogata, su mu ispevali pesmu posle samo dva meseca posto je došao u klub. Toliko poštuju šta je uradio za samo dva meseca. Čovek diše fudbal, živi fudbal i sto je najvažnije ta bolest se prenosi na ljude oko njega (bliže ili dalje).

Nadam se da će uspeti u premijeri ali nažalost danasnji fudbal je toliko zaražen kintom da Lids nikad neće postati prvak kao 92 ... Lajkaster je kontra primer koji potvrdjuje pravilo ;-)

A možda samo lupam gluposti

S’ poštovanjem

Sharlo

BracaKlosar

pre 3 godine

Jel znate vi sta je fudbal? To vam je kad Sanderlend vodi protiv Lidsa sa 2:0 do 87minuta i onda im ovi za tri minuta stave tri komada. Eto to je fudbal.

Whitesnake

pre 3 godine

Iz nekog razloga imam simpatije prema Licu i Derbiju, nekako su mi olicenje Engleskog fudbala jos iz perioda kada sam bio klinac a tada su jos igrali PL

sarajevo.ba

pre 3 godine

16 godina? Omatorilo se, meni su još uvek Viduka, Radebe, Kjuel i Jeboe prva asocijacija na Lids.
(River, 17. jul 2020 22:57)

Bas tako, kao da je juce bilo.
I najludji, Alan Smith.

Krle

pre 3 godine

A brat Milner ako se ne varam debitovao za njih daleke 2002 godine i eto vratise se oni posle 16 godina,a on jos tu i ne samo da je tu nego i titulu uzeo ove sezone.

koronarius

pre 3 godine

Vec dugo ne pratim fudbal. Gledam ovu tabelu i ne verujem koji sve timovi nisu u premijer ligi? Fulam, Lids, Derby, Midlsbro, Notingem... To su nekada bili stabilni premijerligasi.

Skywalker

pre 3 godine

"Још када би ушао и Нотингем Форест !"
Bolje je da ne udje, ne bih mogao da gledam kako dvostrukog sampiona Evrope ponizavaju klubovi kojih nigde nije bilo na fudbalskoj mapi dok nije usao americki, azijski i arapski novac. Ovako ce zauvek ostati simbol jednog neponovljivog vremena kada je mala druzina iz Servudske sume mogla da postane, ne jednom, vec dva puta uzastopno sampion Evrope. Jedini klub koji ima vise titula prvaka Evrope od nacionalnih titula! Otada je proslo 40 godina, a UEFA vise nikada nije dozvolila da joj se ponovi Notingem Forest.

deda mraz

pre 3 godine

to onaj trener koji je naredio svojim igracima da puste protivnika da postigne gol, jer su njegovi igraci postigli gol dok je protivnici igrac lezao na terenu. Nakon toga nisu usli u pleoff. A sto se tice Lids navijaci Partizana pamte 1999 godinu.

perica

pre 3 godine

A ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema.

I ja bih, ali ni Notingem ni Milvol ne mogu do direktne promocije pa sigurno neće ući i jedni i drugi, Milvol će teško i do plejofa.

koronarius

pre 3 godine

Uff secam se Leeds United-a sa pocetka ovog veka. Strasan je to tim bio na celu sa Australijancima, Vidukom i Kewellom. Imao sam i zuti i beli dres.

choda gauchoo

pre 3 godine

oducio je Fergusona od fudbala te 2011/2012 ali totalno ponizio... Bielsa je otac taktike i najlepseg i najsarmantnijeg fudbala... tada su Barca i Bilbao igrali ubedljivo najlepsi fudbal u poslednjih deset godina... samo da mu daju budzet, napravice haos u pl... jedan je Bielsa...

bruder

pre 3 godine

U zivotu nisam otisao na hrvatski portal da nesto komentarisem, naprosto nemam nikakvog interesovanja za diskusijom sa njima. A oni se ne skidaju sa nasih portala i to obicno kad komentarisu to su neki izuzetno povrsni i hvalisavi komentari bez sustinske poente. Kakav narod takvi i komentari, ali bukvalno...

PAOK

pre 3 godine

Још када би ушао и Нотингем Форест !
(☢ Иду дани...☢, 17. jul 2020 21:02)

Samo sa drugim vlasnikom.Vlasnik im je grcki Eskobar.

neutralni felš

pre 3 godine

zbog ljudi ko bjelsa se gleda fudbal... ej, bjelsa u premijeru, da igra protiv klopa gvardiole murinja i ostalih. opravdano odsutnog ser fergusona je vec drao sa bilbaom u LS.


drugi "el loko" je martin palermo, na svake pola sezone je menjao klubove :)

PeroTreger

pre 3 godine

@16 godina? Omatorilo se, meni su još uvek Viduka, Radebe, Kjuel i Jeboe prva asocijacija na Lids.
(River, 17. jul 2020 22:57) A Rio Ferdinand i Robi Fauler?
(..., 18. jul 2020 02:00)
Aaaa Ian Harte, Jonathan Woodgate, Alan Smith? Meni prvo oni padnu na pamet, valjda zato što su grmeli na FM.

Adriano_Galliani

pre 3 godine

A ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema.
(BRE!!!, 17. jul 2020 21:19)

Neće biti ni navijača mi tuče navijača, tako da se džaba nadaš. Nego skupih TV pretplata, što znači da Srbija da zaboravi fudbal.

neutralni felš

pre 3 godine

jao sto nece neki dvoglavi arapin da ulozi u lids i pusti bjelsu da bira igrace...

e, opet bi se nasli snobovi da viču 'plastika" ;)

bmiles

pre 3 godine

Napisah komentar nakon neresenog rezultata VBA - Fulam i naslova da je "Bilic zadovoljniji...." i popih tonu minusa (verovatno od komentatora iz Hrvatske)!A samo sam posumnjao da ce VBA ostati na drugom mestu ispred Brentforda,koji igra u sjajnoj formi i nanizao je 6 pobeda za redom,jedna cak kao gost Fulamu!
Pratim Champions Ligu godinama,najvise zbog nasih igraca koji igraju u klubovima ove lige.Jedno od najzanimljivijih i najnapornijih takmicenja Evrope sa 24 ekipe,zavidnog kvaliteta!To potvrdjuje verovatni sampion ove lige LIDS kojem je trebalo vise od 5 godina da se ponovo domogne PL! Brentford nece propustiti sansu da se domogne drugog mesta to sam tvrdio odmah posle remija VBA sa Fulamom,a sada sam posve siguran ovim porazom VBA od Hadersfilda, za koji sam i tada rekao da se bori za opstanak i da mu pobeda nad VBA namece kao imperativ,da izbegne ispadanje!Nadam se da mi nece ponovo zameriti "strucnjaci" preko Drine i Save ni sada.Moji komentari uvek ce biti fokusirani na sport i igru,a ne na emocije i zelje.Ja navijam za nase klubove i igrace koji igraju sirom sveta.Kao veliki poklonik ove najlepse sporedne stvari na svetu moja poruka je svima - uzivajte u ovom sportu.Jos nesto veliki favoriti u plej ofu za ulazak u PL su upravo VBA i Fulam,za koje sam rekao da ce njihov ponovni duel na Vembliju odluciti koce biti treci putnik!Voleo bioh da to bude Fulam,upravo zbog Mitrovica,ali kako rekoh emocije i zelje su jedno a sta ce biti saznacemo uskoro!?

...

pre 3 godine

16 godina? Omatorilo se, meni su još uvek Viduka, Radebe, Kjuel i Jeboe prva asocijacija na Lids.
(River, 17. jul 2020 22:57) A Rio Ferdinand i Robi Fauler?

Boki Bokvic

pre 3 godine

Bravo za Bjelsu maksimum je izvukao iz ovih momaka. Da ostane Ben White obavezno. Sa dva igraca na free prica se David Silva i Rayan Frejzer i dva vrlo jeftina rutinera Markos Alonso i Cenk Tosun (maks 20+20 miliona) to bi bio bombona tim. Meslier - Ajling, Kuper, White, Alonso - DM Philips - CM Silva, Klich - RW Pablo - LW Frejzer - ST Tosun

bmiles

pre 3 godine

Sad sam siguran da vise ima komentatora iz "lijepe njihove" na ovom portalu, javili se odmah neki misevi(Hnodax, :D).Neznam zasto,verovatno kompleksi ili zato sto njihov Bilic nije uspeo! Strelice su opasne ako se sve gleda nacionalisticki,u ovom slucaju njihovo reagovanje na moj komentar,koji bas nista ne odise nacionalizmom za razliku od njihovih! Uvredjene frajle uvek se bune a o fudbalu i igri ocigledno imaju pogled samo sa jedne strane,iako je lopta okrugla!

:D

pre 3 godine

Napisah komentar nakon neresenog rezultata VBA - Fulam i naslova da je "Bilic zadovoljniji...." i popih tonu minusa (verovatno od komentatora iz Hrvatske)!A samo sam posumnjao da ce VBA ostati na drugom mestu ispred Brentforda,koji igra u sjajnoj formi i nanizao je 6 pobeda za redom,jedna cak kao gost Fulamu! 
Pratim Champions Ligu godinama,najvise zbog nasih igraca koji igraju u klubovima ove lige.Jedno od najzanimljivijih i najnapornijih takmicenja Evrope sa 24 ekipe,zavidnog kvaliteta!To potvrdjuje verovatni sampion ove lige LIDS kojem je trebalo vise od 5 godina da se ponovo domogne PL! Brentford nece propustiti sansu da se domogne drugog mesta to sam tvrdio odmah posle remija VBA sa Fulamom,a sada sam posve siguran ovim porazom VBA od Hadersfilda, za koji sam i tada rekao da se bori za opstanak i da mu pobeda nad VBA namece kao imperativ,da izbegne ispadanje!Nadam se da mi nece ponovo zameriti "strucnjaci" preko Drine i Save ni sada.Moji komentari uvek ce biti fokusirani na sport i igru,a ne na emocije i zelje.Ja navijam za nase klubove i igrace koji igraju sirom sveta.Kao veliki poklonik ove najlepse sporedne stvari na svetu moja poruka je svima - uzivajte u ovom sportu.Jos nesto veliki favoriti u plej ofu za ulazak u PL su upravo VBA i Fulam,za koje sam rekao da ce njihov ponovni duel na Vembliju odluciti koce biti treci putnik!Voleo bioh da to bude Fulam,upravo zbog Mitrovica,ali kako rekoh emocije i zelje su jedno a sta ce biti saznacemo uskoro!?
(bmiles, Xnodeh.17. jul 2020 21:42)

Na ovaj tvoj komentar dva koraka dugacak, mogu reci samo ovo ja navijam za hrvatske igrače da budu u formi i u prvoj postavi radi reprezentacije. A vi pošto nemate reprezentaciju navijate za trenere i Mažića:D

Issa

pre 3 godine

a Coventry City!? Oni nikad nisu ispali do sezone 00/01, i nikako da se vrate..nebesko plavi..inace Lids je imao strasan tim, vidim da niko ne spominje Robi Kina, klasa od napadaca..

Will Mosley

pre 3 godine

Kakav je to tim bio pre 20 godina... Viduka, Kewell, Harte, Bowyer, Radebe, Ferdonand, Dacourt. Mislim da za ovih 16 godina ni jednom nisu bili ni blizu povratka u Premier ligu a 2001 su igrali i polufinale LŠ.
(egil, 17. jul 2020 21:03)

A Penant, Defo, Bentli?

Will Mosley

pre 3 godine

Još Forest, a dogodine i Blackburn
(555333, 17. jul 2020 21:25)

Ja bih voleo da se u elitu vrate Calton, Ipsvic, Koventri i Bredford.

Metodije Sindjelic

pre 3 godine

Za jedno 5 godina sastav Premijer Lige bi mogao biti Man Utd, Man City, Chelzi, Arsenal, Liverpul, Totenhem, Everton, Lester, Vest Hem, Aston Vila, Lids, Fulam, Milvol, Notingem Forest, Blekburn, Sanderlend, Sautemton, Njukastl, Derbi, Midlzbro ili( VBA, Birmingem, QPR, Kardif)

Will Mosley

pre 3 godine

ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema. 
(BRE!!!, 17. jul 2020 21:19) 

Neće biti ni navijača mi tuče navijača, tako da se džaba nadaš. Nego skupih TV pretplata, što znači da Srbija da zaboravi fudbal.
(Adriano_Galliani, 17. jul 2020 22:01)

A nece biti ni Vest Hema u eliti kako igraju.

:D

pre 3 godine

Napisah komentar nakon neresenog rezultata VBA - Fulam i naslova da je "Bilic zadovoljniji...." i popih tonu minusa (verovatno od komentatora iz Hrvatske)!A samo sam posumnjao da ce VBA ostati na drugom mestu ispred Brentforda,koji igra u sjajnoj formi i nanizao je 6 pobeda za redom,jedna cak kao gost Fulamu! 
Pratim Champions Ligu godinama,najvise zbog nasih igraca koji igraju u klubovima ove lige.Jedno od najzanimljivijih i najnapornijih takmicenja Evrope sa 24 ekipe,zavidnog kvaliteta!To potvrdjuje verovatni sampion ove lige LIDS kojem je trebalo vise od 5 godina da se ponovo domogne PL! Brentford nece propustiti sansu da se domogne drugog mesta to sam tvrdio odmah posle remija VBA sa Fulamom,a sada sam posve siguran ovim porazom VBA od Hadersfilda, za koji sam i tada rekao da se bori za opstanak i da mu pobeda nad VBA namece kao imperativ,da izbegne ispadanje!Nadam se da mi nece ponovo zameriti "strucnjaci" preko Drine i Save ni sada.Moji komentari uvek ce biti fokusirani na sport i igru,a ne na emocije i zelje.Ja navijam za nase klubove i igrace koji igraju sirom sveta.Kao veliki poklonik ove najlepse sporedne stvari na svetu moja poruka je svima - uzivajte u ovom sportu.Jos nesto veliki favoriti u plej ofu za ulazak u PL su upravo VBA i Fulam,za koje sam rekao da ce njihov ponovni duel na Vembliju odluciti koce biti treci putnik!Voleo bioh da to bude Fulam,upravo zbog Mitrovica,ali kako rekoh emocije i zelje su jedno a sta ce biti saznacemo uskoro!?
(bmiles, Xnodeh.17. jul 2020 21:42)

Na ovaj tvoj komentar dva koraka dugacak, mogu reci samo ovo ja navijam za hrvatske igrače da budu u formi i u prvoj postavi radi reprezentacije. A vi pošto nemate reprezentaciju navijate za trenere i Mažića:D

bmiles

pre 3 godine

Napisah komentar nakon neresenog rezultata VBA - Fulam i naslova da je "Bilic zadovoljniji...." i popih tonu minusa (verovatno od komentatora iz Hrvatske)!A samo sam posumnjao da ce VBA ostati na drugom mestu ispred Brentforda,koji igra u sjajnoj formi i nanizao je 6 pobeda za redom,jedna cak kao gost Fulamu!
Pratim Champions Ligu godinama,najvise zbog nasih igraca koji igraju u klubovima ove lige.Jedno od najzanimljivijih i najnapornijih takmicenja Evrope sa 24 ekipe,zavidnog kvaliteta!To potvrdjuje verovatni sampion ove lige LIDS kojem je trebalo vise od 5 godina da se ponovo domogne PL! Brentford nece propustiti sansu da se domogne drugog mesta to sam tvrdio odmah posle remija VBA sa Fulamom,a sada sam posve siguran ovim porazom VBA od Hadersfilda, za koji sam i tada rekao da se bori za opstanak i da mu pobeda nad VBA namece kao imperativ,da izbegne ispadanje!Nadam se da mi nece ponovo zameriti "strucnjaci" preko Drine i Save ni sada.Moji komentari uvek ce biti fokusirani na sport i igru,a ne na emocije i zelje.Ja navijam za nase klubove i igrace koji igraju sirom sveta.Kao veliki poklonik ove najlepse sporedne stvari na svetu moja poruka je svima - uzivajte u ovom sportu.Jos nesto veliki favoriti u plej ofu za ulazak u PL su upravo VBA i Fulam,za koje sam rekao da ce njihov ponovni duel na Vembliju odluciti koce biti treci putnik!Voleo bioh da to bude Fulam,upravo zbog Mitrovica,ali kako rekoh emocije i zelje su jedno a sta ce biti saznacemo uskoro!?

Adriano_Galliani

pre 3 godine

A ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema.
(BRE!!!, 17. jul 2020 21:19)

Neće biti ni navijača mi tuče navijača, tako da se džaba nadaš. Nego skupih TV pretplata, što znači da Srbija da zaboravi fudbal.

Boki Bokvic

pre 3 godine

Bravo za Bjelsu maksimum je izvukao iz ovih momaka. Da ostane Ben White obavezno. Sa dva igraca na free prica se David Silva i Rayan Frejzer i dva vrlo jeftina rutinera Markos Alonso i Cenk Tosun (maks 20+20 miliona) to bi bio bombona tim. Meslier - Ajling, Kuper, White, Alonso - DM Philips - CM Silva, Klich - RW Pablo - LW Frejzer - ST Tosun

egil

pre 3 godine

Kakav je to tim bio pre 20 godina... Viduka, Kewell, Harte, Bowyer, Radebe, Ferdonand, Dacourt. Mislim da za ovih 16 godina ni jednom nisu bili ni blizu povratka u Premier ligu a 2001 su igrali i polufinale LŠ.

Страхор

pre 3 godine

Дуго нисам остављао коментар овде, међутим, јако ми је драго што је Лидс ушао са све Бјелсом у Премијер лигу. Биће јако занимљиво ?

bmiles

pre 3 godine

Sad sam siguran da vise ima komentatora iz "lijepe njihove" na ovom portalu, javili se odmah neki misevi(Hnodax, :D).Neznam zasto,verovatno kompleksi ili zato sto njihov Bilic nije uspeo! Strelice su opasne ako se sve gleda nacionalisticki,u ovom slucaju njihovo reagovanje na moj komentar,koji bas nista ne odise nacionalizmom za razliku od njihovih! Uvredjene frajle uvek se bune a o fudbalu i igri ocigledno imaju pogled samo sa jedne strane,iako je lopta okrugla!

bruder

pre 3 godine

U zivotu nisam otisao na hrvatski portal da nesto komentarisem, naprosto nemam nikakvog interesovanja za diskusijom sa njima. A oni se ne skidaju sa nasih portala i to obicno kad komentarisu to su neki izuzetno povrsni i hvalisavi komentari bez sustinske poente. Kakav narod takvi i komentari, ali bukvalno...

Whitesnake

pre 3 godine

Iz nekog razloga imam simpatije prema Licu i Derbiju, nekako su mi olicenje Engleskog fudbala jos iz perioda kada sam bio klinac a tada su jos igrali PL

BRE!!!

pre 3 godine

Ajmo još Notingem i Bretford!
(perica, 17. jul 2020 21:04)

A ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema.

Metodije Sindjelic

pre 3 godine

Za jedno 5 godina sastav Premijer Lige bi mogao biti Man Utd, Man City, Chelzi, Arsenal, Liverpul, Totenhem, Everton, Lester, Vest Hem, Aston Vila, Lids, Fulam, Milvol, Notingem Forest, Blekburn, Sanderlend, Sautemton, Njukastl, Derbi, Midlzbro ili( VBA, Birmingem, QPR, Kardif)

Sharlo

pre 3 godine

Sto sam stariji, a uskoro završavam petu deceniju, sve manje gledam fudbal zbog tima i igrača a sve više zbog trenera.

Na seminare Bjelsine su išli i Konte i Gvardiola ... njegovi igrači ga obožavaju - uvek kažu da ih je naučio nečem novom u ovoj igri.

Zbog njega sam počeo da gledam Olimpik iz Marseja (francuski fudbal mi nikad nije bio preterano interesantan), a sada Lids (za koji sam čuo zahvaljujući onom drugom ludaku - Kantoni, koga poštujem i kao igrača a još više kao čoveka).

Navijači Lidsa koji zahtevaju puno jer je istorija kluba prebogata, su mu ispevali pesmu posle samo dva meseca posto je došao u klub. Toliko poštuju šta je uradio za samo dva meseca. Čovek diše fudbal, živi fudbal i sto je najvažnije ta bolest se prenosi na ljude oko njega (bliže ili dalje).

Nadam se da će uspeti u premijeri ali nažalost danasnji fudbal je toliko zaražen kintom da Lids nikad neće postati prvak kao 92 ... Lajkaster je kontra primer koji potvrdjuje pravilo ;-)

A možda samo lupam gluposti

S’ poštovanjem

Sharlo

PAOK

pre 3 godine

Још када би ушао и Нотингем Форест !
(☢ Иду дани...☢, 17. jul 2020 21:02)

Samo sa drugim vlasnikom.Vlasnik im je grcki Eskobar.

Krle

pre 3 godine

A brat Milner ako se ne varam debitovao za njih daleke 2002 godine i eto vratise se oni posle 16 godina,a on jos tu i ne samo da je tu nego i titulu uzeo ove sezone.

neutralni felš

pre 3 godine

jao sto nece neki dvoglavi arapin da ulozi u lids i pusti bjelsu da bira igrace...

e, opet bi se nasli snobovi da viču 'plastika" ;)

majorgavrilović

pre 3 godine

Svi pominju Viduku i Smita,a seća li se ko neverovatnog Antonija Jeboe, kakve je golove on davao!! Igrao nekada za Ajntraht iz Frankfurta!! Bravo za Lids i ludaka ?

koronarius

pre 3 godine

Vec dugo ne pratim fudbal. Gledam ovu tabelu i ne verujem koji sve timovi nisu u premijer ligi? Fulam, Lids, Derby, Midlsbro, Notingem... To su nekada bili stabilni premijerligasi.

choda gauchoo

pre 3 godine

oducio je Fergusona od fudbala te 2011/2012 ali totalno ponizio... Bielsa je otac taktike i najlepseg i najsarmantnijeg fudbala... tada su Barca i Bilbao igrali ubedljivo najlepsi fudbal u poslednjih deset godina... samo da mu daju budzet, napravice haos u pl... jedan je Bielsa...

neutralni felš

pre 3 godine

zbog ljudi ko bjelsa se gleda fudbal... ej, bjelsa u premijeru, da igra protiv klopa gvardiole murinja i ostalih. opravdano odsutnog ser fergusona je vec drao sa bilbaom u LS.


drugi "el loko" je martin palermo, na svake pola sezone je menjao klubove :)

Will Mosley

pre 3 godine

Kakav je to tim bio pre 20 godina... Viduka, Kewell, Harte, Bowyer, Radebe, Ferdonand, Dacourt. Mislim da za ovih 16 godina ni jednom nisu bili ni blizu povratka u Premier ligu a 2001 su igrali i polufinale LŠ.
(egil, 17. jul 2020 21:03)

A Penant, Defo, Bentli?

BracaKlosar

pre 3 godine

Jel znate vi sta je fudbal? To vam je kad Sanderlend vodi protiv Lidsa sa 2:0 do 87minuta i onda im ovi za tri minuta stave tri komada. Eto to je fudbal.

Bla

pre 3 godine

Kada je dosao u Lids zatekao je prasinu na nekom stolu i zakazao hitan sastanak sa ekonomatom. Toliko je pedantan u svemu. Fenomenalni Marselo El Loco Bijelsa.

koronarius

pre 3 godine

Uff secam se Leeds United-a sa pocetka ovog veka. Strasan je to tim bio na celu sa Australijancima, Vidukom i Kewellom. Imao sam i zuti i beli dres.

sarajevo.ba

pre 3 godine

16 godina? Omatorilo se, meni su još uvek Viduka, Radebe, Kjuel i Jeboe prva asocijacija na Lids.
(River, 17. jul 2020 22:57)

Bas tako, kao da je juce bilo.
I najludji, Alan Smith.

PeroTreger

pre 3 godine

@16 godina? Omatorilo se, meni su još uvek Viduka, Radebe, Kjuel i Jeboe prva asocijacija na Lids.
(River, 17. jul 2020 22:57) A Rio Ferdinand i Robi Fauler?
(..., 18. jul 2020 02:00)
Aaaa Ian Harte, Jonathan Woodgate, Alan Smith? Meni prvo oni padnu na pamet, valjda zato što su grmeli na FM.

perica

pre 3 godine

A ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema.

I ja bih, ali ni Notingem ni Milvol ne mogu do direktne promocije pa sigurno neće ući i jedni i drugi, Milvol će teško i do plejofa.

deda mraz

pre 3 godine

to onaj trener koji je naredio svojim igracima da puste protivnika da postigne gol, jer su njegovi igraci postigli gol dok je protivnici igrac lezao na terenu. Nakon toga nisu usli u pleoff. A sto se tice Lids navijaci Partizana pamte 1999 godinu.

Skywalker

pre 3 godine

"Још када би ушао и Нотингем Форест !"
Bolje je da ne udje, ne bih mogao da gledam kako dvostrukog sampiona Evrope ponizavaju klubovi kojih nigde nije bilo na fudbalskoj mapi dok nije usao americki, azijski i arapski novac. Ovako ce zauvek ostati simbol jednog neponovljivog vremena kada je mala druzina iz Servudske sume mogla da postane, ne jednom, vec dva puta uzastopno sampion Evrope. Jedini klub koji ima vise titula prvaka Evrope od nacionalnih titula! Otada je proslo 40 godina, a UEFA vise nikada nije dozvolila da joj se ponovi Notingem Forest.

Will Mosley

pre 3 godine

ja bih volio Notingem i Milvol. Kakva bi to ludnica tek bila u utakmicama protiv Vest Hema. 
(BRE!!!, 17. jul 2020 21:19) 

Neće biti ni navijača mi tuče navijača, tako da se džaba nadaš. Nego skupih TV pretplata, što znači da Srbija da zaboravi fudbal.
(Adriano_Galliani, 17. jul 2020 22:01)

A nece biti ni Vest Hema u eliti kako igraju.

...

pre 3 godine

16 godina? Omatorilo se, meni su još uvek Viduka, Radebe, Kjuel i Jeboe prva asocijacija na Lids.
(River, 17. jul 2020 22:57) A Rio Ferdinand i Robi Fauler?

Issa

pre 3 godine

a Coventry City!? Oni nikad nisu ispali do sezone 00/01, i nikako da se vrate..nebesko plavi..inace Lids je imao strasan tim, vidim da niko ne spominje Robi Kina, klasa od napadaca..

Will Mosley

pre 3 godine

Još Forest, a dogodine i Blackburn
(555333, 17. jul 2020 21:25)

Ja bih voleo da se u elitu vrate Calton, Ipsvic, Koventri i Bredford.