Košarka 65

Subota, 27.06.2020.

14:00

Volden platio obeštećenje i napustio Partizan!

Kori Volden odlučio je da napusti Partizan, saopšteno je na zvaničnom sajtu crno-belih.

Volden platio obešteæenje i napustio Partizan! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Istina

pre 3 godine

Obična je laž Čovića da će budžet Zvezde biti manji a ovo iz razloga jer Zvezda sada vidi svoju šansu da kada sve evropske ekipe smanjuju budžete zbog epidemije da svoj poveća i dovede kvalitetnije igrače te da najzad posle 8 godina nešto makar uradi u Evropi. I opet nećete ništa uraditi jer je Zvezda jedan nesposoban klub da nešto uradi u Evropi. Mora da se ima tradicija a vi imate tradiciju samo da muljate, nameštate i da ste državni poltroni.
(Cinik, 28. jun 2020 11:31

Tebra,priznaj da si zadnju rečenicu prepisao od nekog zvzdaša jer se sve ovo odnosi apsolutno samo na tvoj partizan jer ste oduvek državni poltronski klub,koji samo mulja,namešta,otima i tuče sudije. Što se tiče poslednjih 8 godina,Zvezda je u tom periodu zabeležila više evroligaških pobeda nego vi za duplo duži period i skinula skalpove svim evropskim prvacima i već prve sezone u novom formatu takmičenja,ušla u top 8.
Minuse nisi dobijao tek tako,nego si sigurno pisao nešto poput ovoga,izokrenuto i nešto što je radio partizan,ti sad pripisuješ Zvezdi.Svako dobro.

Cinik

pre 3 godine

Poštovani " Istina" da si čitao moje komentare od pre godinu dana ili bar pre pola godine znao bi da sam ono što sam sada napisao, napisao i tada. I tada sam dobijao minuse jer su smatrali da filozofirem. Medjutim ja ne filozofirem jer u dušu poznajem mentora Zvezde i njegovog sledbenika Nebojšu Čovića. Zvezda će na papiru imati kao manji budžet ali se zato velika količina novca skriva u FMP-u i odatle kada zatreba prosleđuje u Zvezdu zakulisanim transakcijama. Kada se radi o Partizanu, izbori su prošli, vaš mentor je zbog istih prošle godine reskirao i dao dobar budžet Partzizanu i video šta je moglo da se desi. A moglo je da se desi da njegovo mezimče i navijači koji mu obezbeđeju glasove ostane bez Evrolige. Zato, sada vaš mentor se vraća na staze stare slave i smanjuje budžet Partizana a uvećava Zvezdin. Obična je laž Čovića da će budžet Zvezde biti manji a ovo iz razloga jer Zvezda sada vidi svoju šansu da kada sve evropske ekipe smanjuju budžete zbog epidemije da svoj poveća i dovede kvalitetnije igrače te da najzad posle 8 godina nešto makar uradi u Evropi. I opet nećete ništa uraditi jer je Zvezda jedan nesposoban klub da nešto uradi u Evropi. Mora da se ima tradicija a vi imate tradiciju samo da muljate, nameštate i da ste državni poltroni.

Istina

pre 3 godine

Pisao sam o ovome pre tri meseca. KK Zvezda i njen mentor su samo cekali da prodju izbori i da onda krenu u suludi napad na Partizan. Nije problem Volden, on igra za novac i ne treba dirati coveka. Prelazili su i igraci Zvezde u Partizan i nije problem. Problem su konstantne lazi Zvezde i njenog mentora. Do pre nekoliko dana smo slusali kako ce budzet Zvezde biti smanjen inkako ce se racionalno trositi novac ali sada smo svedoci sasvim drugacije price. Pregovara se sa Barselonom o otkupu igraca ali ne Zvezdinog vec Barsinog. Zamislite, Zvezda kupuje od Barselone. Za koji novac i za koju platu? Ali dobro, prezivece Partizan i ove lazi i sulude tirade.
(Cinik, 27. jun 2020 15:40)

Jel ti i to preneo Lončar,što su mu rekli Duda i Miško? Kada smo preživeli vaše laži i sulude tirade,kako igrači dolaze za kikiriki i sarmice,samo zbog EL i prodavca magle,preživećete i vi ovo ali nisi valjda toliko naivan da si pomislio da će sada Zvezda da plaća igrače u bonovima za topli obrok...smanjiće budžet sigurno,što ne znači da neće imati bar 4 stranaca,koji će biti najviše plaćeni,po logici stvari.Prošle sezone ste imali možda i veći budžet od Zvezde,koja je EL a vi samo EK i tebi je to izgledalo normalno,mada je suludo da vam neko da toliki novac za drugorazredno takmičenje.Sada nećete imati ni približno a i Zvezda će smanjiti za par miliona ali će biti konkurentna u Evropi jer EL ne dozvoljava manji budžet od 5 miliona.Samo nemojte vi da patetišete,znamo vas odlično.

Objašnjenje

pre 3 godine

@Šruder protiv Šredera

Ne platio mu Žoc obeštećenje... video u pasošu da su zemljaci.

Mislim stvarno... umesto da brinete svoje brige ono stalno malo po tuđim dvorištima.
Iskreno se nadam da ne dolazi kod nas već ide u neki Virtus ili tako nešto i to iz više razloga a PRVI je taj da ne moramo da čitamo narednih godinu dana laži i spinove o njemu ili bilo kome.
(onako, 27. jun 2020 20:07

Već im je saopštenje prepuno spinova.Napisali jadnici kako je imao odlične uslove ali je prihvatio mnogo veću platu u drugom klubu.Do juče su pričali kako imaju jeftine strance a sad odjednom babaroga uslovi i još budući klub mu nudi mnogo veću platu a znaju da odlazi u Zvezdu i žele da stvore uverenje javnog mnjenja kao da će igrati za minimum milion evra za sezonu.To su oni i takvi su oduvek i bili a smisliće još neku budalaštinu u vezi sa ovim,samo čekaju Tegeltiju da im osmisli.

zozo

pre 3 godine

Presao je i Gist u Zvezdu pa nije nista pokazao pa ce i Volden proci isto.Volden je dobro igrao u Partizanu zato sto je igrao u jednom od najboljih sistema na svetu a Zvezda gotovo nikad nije imala sistem i nece ga mozda imati nikad. Svi igraci koji su presli iz Zvezde u Partizan su bili bolji igraci a iz Partizana u Zvezdu su prolazili losije.Zvezdin problem je sto samo kontrira Partizanu.Volden ce se ubrzo pokajati.

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Gospodin.hvala mu za odlicne igre, vidimo se drugom prilikom.
(lazi svuda oko nas, 27. jun 2020 14:06)

Већ на првом дербију...

dupli_kantar

pre 3 godine

Da li stvarno iko veruje u ovu bajku da je sam platio obeštećenje???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Šruder protiv Šredera, 27. jun 2020 18:44)

Kao i sve drugo u modernom svetu, sve je stvar interpretacije. KKP mu je dugovao silne plate. Imao je ugovor na 2 godine. Klub mu je dao raskid uz uslov "oprosta dugovanja".

Platio je parama koje nije dobio.

Smeh

pre 3 godine

@Cinik

Pošto vaši plaćaju u sarmicama i kikirikiju oni, Cigani, verovatno plaćaju u punjenim paprikama i semenkama. U čemu problem onda? I zamisli, i sarmice i punjene paprike finansira država. Eh vi Uplakani, samo kukate.

onako

pre 3 godine

@Šruder protiv Šredera

Ne platio mu Žoc obeštećenje... video u pasošu da su zemljaci.

Mislim stvarno... umesto da brinete svoje brige ono stalno malo po tuđim dvorištima.
Iskreno se nadam da ne dolazi kod nas već ide u neki Virtus ili tako nešto i to iz više razloga a PRVI je taj da ne moramo da čitamo narednih godinu dana laži i spinove o njemu ili bilo kome.

John Terry

pre 3 godine

Poceli ljudi sami da placaju i da bese iz institucije (mentalne) u Zvezdu. Bilo je i vreme.
Kako lepe uvrede galantnih grobljanaca na jutjubu, sve avangardno i posebno.
I to onko igraca prosecnih sposobnosti :)

eto

pre 3 godine

Alexa
Ma ko se bavio time? Ja stvarno nisam, da se ne ubedjujemo...nesto drugo da pomenem-SMESNO je da se prepiru cz telekom i par mts( ili obratno,nebitno) ko i koliko dobija od drzave- dobijaju i jedni i drugi, KO I UVEK...da nije mozda drugacije bilo u sfrj, srj, scg ili koliko je vec bilo zvanicnih naslova ove nesrecne zemlje...nije! Ovde je tako- drzava daje i poklanja, nekima vise nekima manje...i to je to! Oni koji misle da im se MANJE POKLANJA- siste na ove druge, i obratno...Apropo rezultata mog kluba- prosle godine potroseno je koliko i 4g pre toga zajedno! Vrlo jednostavno- cuo si za ono u vezi para i muzike...toliko o NAJBOLJEM rezultatu( od kojeg na kraju price nema nista...osim NAJVECEG broja stranaca u istoriji kluba)
Pade mi na pamet- koliko plata treba da prime igraci ove sezone? 7, zakljucno sa martom...ili 10, tj ceo ugovor...30% ustede na ugovorima su OGROMNE pare...a nasi CUVENI sportski novinari o tome pisu NISTA...dakle, sta bi bilo “fer”? Isplatiti sve? Nista? Deo?

KAD SI BIO...

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
(Nikola, 27. jun 2020 14:15)

a dok ne pukne,. plač iz Laktaša

Алекса

pre 3 godine

Rivalstvo je jedno, mrznja nesto drugo!!!
(eto, 27. jun 2020 16:20)

Јесте друже, мржња је то, само чија?

Ја не смем да тврдим да знам шта Обрадовић хоће. Ако ништа боље нема да се купи, купио је овог лика. Постави ти себи једно друго питање - оно моје од малопре - имали сте најбољу сезону у последњих пет година, зашто сте се целе године бавили тиме како ће Звезда да пукне, уместо да се радујете својим добрим играма?

eto

pre 3 godine

Walden je otisao da igra EL...pocinje mu peta godina u evropi, i zeli da udje u visi rang zarada...veci novac je uzeo prosle godine(oko 350k $), sada ide jos na vecu cifru...obestecenje ce biti vecinom onaj deo para koji nijje uzeo u kkp, i naravno nesto preko toga, i sve to je normalno...igraci prvo zele EL, pa EC pa itd...partizan je to godinama koristio, sada cz i sve to je normalno i uobicajeno...meni, kao grobaru,je veci problem da je “vest” to sto je sin bivseg trenera i kapitena cz potpisao 4g i kao to je WOW...nije! Na stranu “pedigre”( znam da nisam u pravu sto i to brojim, ali takav sam...nikad nisam bio pozitivan po pitanju prelaska igraca i TRENERA na relaciji par-cz, i to se ne zaboravlja), taj nije osnova tima i kraj...sto se tice mog kluba, zanimljivo je sledece- SVI, osim velickovica, NAJVECI ugovor u karijeri pptpisali prosle godine u kkp, ukljucujuci i ovog momka...sad ide na vece pare i vecu pozornicu...uostalom, “merio” se protiv lorenzo browna, puntera i ostalih bekova cz( koji su igrali EL), i rekao sebi- kad mogu oni, mogu i ja!
Za navijace cz- bez malicioznosti, da mi neko objasni sta je to obradovicev sistem? Posto ne treba biti strucnjak da se shvati da mu je stil igre i selekcija u rusiji i francuskoj previse razlicita...dakle, walden je za ove pare igrac u “prvih 7 minutaza”, bez obzira da li je na 1 ili 2...ako vam je on primarni igrac sa loptom, ne znam da li ste dobro odabrali...partizan je u 19/20 imao prakticno 4 combo beka( gordic jaramaz walden paige), sa dvojicom od ta 4 u igri...walden nikad nije bio sam sa loptom na parketu...punter, baron otisli , dobric nije resenje...dakle zvezdi treba , pored waldena, jos 3 stranca na spoljnim pozicijama...lloyd ce igrati EL i 20-21, i cz ne moze da ponudi vise novca od valensije...zato bi voleo da mi neki navijac cz objasni da li je walden TAJ oko koga se gradi tim? Rivalstvo je jedno, mrznja nesto drugo!!!

Алекса

pre 3 godine

. Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 27. jun 2020 14:15

Ево да ти појасним: Црвена Звезда игра прву лигу европске кошарке, спонзори који желе да буду виђени биће на дресу Звезде, приходи су већи од лиге и од карата. Партизан је прошле године много уложио, много обећао, и ништа се није догодило, због короне. Након пуно година без резултата, уз велика очекивања која су проистекла из великих обећања, пуца сваке године. И ви упорно верујете да ће пући Звезда. И хоће, сигурно је то. Кошарка је неодржив спорт у овој земљи, али проблем није то. Проблем је што сте ви целе прошле године уместо да се радујете добрим играма вашег тима, феноменалном Јарамазу, сигурном носиоцу игре репрезентације у наредним годинама, Тринкикикирикију који је упркос мојој спрдњи брука добар стручњак, том феноменалном резултату у Еврокупу где сте два пута добили тим пројектован за ЕЛ, причали само о томе како ће Звезда да пукне и како ће испасти из ЕЛ. Зашто навијача ККП у најбољој сезони у протеклих најмање пет година интересује КК Црвена Звезда?

Stark

pre 3 godine

I otisao da igra za dzabe kako bi ostvario san da igra za klub bogate tradicije duge 9 godina..
(PredragDrobnjak, 27. jun 2020 14:30)

Otisao covek da igra EL...

Cinik

pre 3 godine

Pisao sam o ovome pre tri meseca. KK Zvezda i njen mentor su samo cekali da prodju izbori i da onda krenu u suludi napad na Partizan. Nije problem Volden, on igra za novac i ne treba dirati coveka. Prelazili su i igraci Zvezde u Partizan i nije problem. Problem su konstantne lazi Zvezde i njenog mentora. Do pre nekoliko dana smo slusali kako ce budzet Zvezde biti smanjen inkako ce se racionalno trositi novac ali sada smo svedoci sasvim drugacije price. Pregovara se sa Barselonom o otkupu igraca ali ne Zvezdinog vec Barsinog. Zamislite, Zvezda kupuje od Barselone. Za koji novac i za koju platu? Ali dobro, prezivece Partizan i ove lazi i sulude tirade.

Dragisa

pre 3 godine

eto to je dokaz,da trebamo da forsiramo nase igrace i da ih prodajemo,a ne da dovodimo strance i da ih placamo vise i plus da ovako rade da plate za sebe i da idu, to je takozvani ugovor koji mozes kao igrac da radis sta hoces.

sgdp

pre 3 godine

Nažalost, desilo se ono čega sam se pribojavao. Ovaj koronavirus će veoma negativno uticati na Partizan. Em nisu osvojeni glavni trofeji i nije izborena Evroliga zbog prekida takmičenja, em je tim imao jako dobru sezonu i igrači će sigurno biti traženi od platežno moćnijih timova. Ode Volden, vrlo moguće da će još neko, za Trinkijerija se i dalje ne zna (Ostoja je rekao da će ostati, ali i on ume da maže oči navijačima), to sve utiče i na hemiju među igračima, koja je ove sezone bila nenormalno dobra. Za sledeću sezonu ne očekujem previše (pogotovo što su i prošli izbori), ali se nadam najboljem. A na nama navijačima je da se uzme opet sezonska i da podržimo naš Partizan.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Ode dzabe u Zvezdu,kakvo crno obestecenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kralj, 27. jun 2020 14:20)

I otisao da igra za dzabe kako bi ostvario san da igra za klub bogate tradicije duge 9 godina..

Grobotrpalica

pre 3 godine

Ode dzabe u Zvezdu,kakvo crno obestecenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kralj, 27. jun 2020 14:20)

I otisao da igra za dzabe kako bi ostvario san da igra za klub bogate tradicije duge 9 godina..
(PredragDrobnjak, 27. jun 2020 14:30)

Otisao da igra protiv Barse,Reala,CSKA...nece vise da igra protiv Krasnih Oktobara,Zjelonih Gora i Antverpena...

Lex

pre 3 godine

Човек игра за паре и престиж.И ако оде у звезду нећу ни реч рећи.Хвала му за све што је пружио за Партизан, а поготово за онај меч против Виртуса.Срећно у наставку каријере мајсторе.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 27. jun 2020 14:15)

Oni ce sad da kazu da prelazi u Zvezdu za manje para nego u Partizanu samo da bi igrao EL.

Nikola

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne

Goran Loznica

pre 3 godine

Eto kolika su primanja u Partizanu.Da nam ne pričaju bajke o ciframa i platama i da ne iznose više lažne cifre.Platio čovek obeštećenje i uklapa se u veću platu od drugog ponuđenog kluba.Još samo da se rešio ovog predsednika Partizana...

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 27. jun 2020 14:15)

Oni ce sad da kazu da prelazi u Zvezdu za manje para nego u Partizanu samo da bi igrao EL.

Blue moon 2086

pre 3 godine

Igrač koji se u potpunosti posvetio tim i promenio svoj stil igre u korist tim, 29 poena Virtusu ostaće u sećanjima bez dileme. Kori hvala na svemu i srećno.

Goran Loznica

pre 3 godine

Eto kolika su primanja u Partizanu.Da nam ne pričaju bajke o ciframa i platama i da ne iznose više lažne cifre.Platio čovek obeštećenje i uklapa se u veću platu od drugog ponuđenog kluba.Još samo da se rešio ovog predsednika Partizana...

Nikola

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne

Lex

pre 3 godine

Човек игра за паре и престиж.И ако оде у звезду нећу ни реч рећи.Хвала му за све што је пружио за Партизан, а поготово за онај меч против Виртуса.Срећно у наставку каријере мајсторе.

Stark

pre 3 godine

I otisao da igra za dzabe kako bi ostvario san da igra za klub bogate tradicije duge 9 godina..
(PredragDrobnjak, 27. jun 2020 14:30)

Otisao covek da igra EL...

Grobotrpalica

pre 3 godine

Ode dzabe u Zvezdu,kakvo crno obestecenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kralj, 27. jun 2020 14:20)

I otisao da igra za dzabe kako bi ostvario san da igra za klub bogate tradicije duge 9 godina..
(PredragDrobnjak, 27. jun 2020 14:30)

Otisao da igra protiv Barse,Reala,CSKA...nece vise da igra protiv Krasnih Oktobara,Zjelonih Gora i Antverpena...

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 27. jun 2020 14:15)

Oni ce sad da kazu da prelazi u Zvezdu za manje para nego u Partizanu samo da bi igrao EL.

sgdp

pre 3 godine

Nažalost, desilo se ono čega sam se pribojavao. Ovaj koronavirus će veoma negativno uticati na Partizan. Em nisu osvojeni glavni trofeji i nije izborena Evroliga zbog prekida takmičenja, em je tim imao jako dobru sezonu i igrači će sigurno biti traženi od platežno moćnijih timova. Ode Volden, vrlo moguće da će još neko, za Trinkijerija se i dalje ne zna (Ostoja je rekao da će ostati, ali i on ume da maže oči navijačima), to sve utiče i na hemiju među igračima, koja je ove sezone bila nenormalno dobra. Za sledeću sezonu ne očekujem previše (pogotovo što su i prošli izbori), ali se nadam najboljem. A na nama navijačima je da se uzme opet sezonska i da podržimo naš Partizan.

KAD SI BIO...

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
(Nikola, 27. jun 2020 14:15)

a dok ne pukne,. plač iz Laktaša

Алекса

pre 3 godine

Rivalstvo je jedno, mrznja nesto drugo!!!
(eto, 27. jun 2020 16:20)

Јесте друже, мржња је то, само чија?

Ја не смем да тврдим да знам шта Обрадовић хоће. Ако ништа боље нема да се купи, купио је овог лика. Постави ти себи једно друго питање - оно моје од малопре - имали сте најбољу сезону у последњих пет година, зашто сте се целе године бавили тиме како ће Звезда да пукне, уместо да се радујете својим добрим играма?

Cinik

pre 3 godine

Pisao sam o ovome pre tri meseca. KK Zvezda i njen mentor su samo cekali da prodju izbori i da onda krenu u suludi napad na Partizan. Nije problem Volden, on igra za novac i ne treba dirati coveka. Prelazili su i igraci Zvezde u Partizan i nije problem. Problem su konstantne lazi Zvezde i njenog mentora. Do pre nekoliko dana smo slusali kako ce budzet Zvezde biti smanjen inkako ce se racionalno trositi novac ali sada smo svedoci sasvim drugacije price. Pregovara se sa Barselonom o otkupu igraca ali ne Zvezdinog vec Barsinog. Zamislite, Zvezda kupuje od Barselone. Za koji novac i za koju platu? Ali dobro, prezivece Partizan i ove lazi i sulude tirade.

Blue moon 2086

pre 3 godine

Igrač koji se u potpunosti posvetio tim i promenio svoj stil igre u korist tim, 29 poena Virtusu ostaće u sećanjima bez dileme. Kori hvala na svemu i srećno.

Алекса

pre 3 godine

. Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 27. jun 2020 14:15

Ево да ти појасним: Црвена Звезда игра прву лигу европске кошарке, спонзори који желе да буду виђени биће на дресу Звезде, приходи су већи од лиге и од карата. Партизан је прошле године много уложио, много обећао, и ништа се није догодило, због короне. Након пуно година без резултата, уз велика очекивања која су проистекла из великих обећања, пуца сваке године. И ви упорно верујете да ће пући Звезда. И хоће, сигурно је то. Кошарка је неодржив спорт у овој земљи, али проблем није то. Проблем је што сте ви целе прошле године уместо да се радујете добрим играма вашег тима, феноменалном Јарамазу, сигурном носиоцу игре репрезентације у наредним годинама, Тринкикикирикију који је упркос мојој спрдњи брука добар стручњак, том феноменалном резултату у Еврокупу где сте два пута добили тим пројектован за ЕЛ, причали само о томе како ће Звезда да пукне и како ће испасти из ЕЛ. Зашто навијача ККП у најбољој сезони у протеклих најмање пет година интересује КК Црвена Звезда?

eto

pre 3 godine

Walden je otisao da igra EL...pocinje mu peta godina u evropi, i zeli da udje u visi rang zarada...veci novac je uzeo prosle godine(oko 350k $), sada ide jos na vecu cifru...obestecenje ce biti vecinom onaj deo para koji nijje uzeo u kkp, i naravno nesto preko toga, i sve to je normalno...igraci prvo zele EL, pa EC pa itd...partizan je to godinama koristio, sada cz i sve to je normalno i uobicajeno...meni, kao grobaru,je veci problem da je “vest” to sto je sin bivseg trenera i kapitena cz potpisao 4g i kao to je WOW...nije! Na stranu “pedigre”( znam da nisam u pravu sto i to brojim, ali takav sam...nikad nisam bio pozitivan po pitanju prelaska igraca i TRENERA na relaciji par-cz, i to se ne zaboravlja), taj nije osnova tima i kraj...sto se tice mog kluba, zanimljivo je sledece- SVI, osim velickovica, NAJVECI ugovor u karijeri pptpisali prosle godine u kkp, ukljucujuci i ovog momka...sad ide na vece pare i vecu pozornicu...uostalom, “merio” se protiv lorenzo browna, puntera i ostalih bekova cz( koji su igrali EL), i rekao sebi- kad mogu oni, mogu i ja!
Za navijace cz- bez malicioznosti, da mi neko objasni sta je to obradovicev sistem? Posto ne treba biti strucnjak da se shvati da mu je stil igre i selekcija u rusiji i francuskoj previse razlicita...dakle, walden je za ove pare igrac u “prvih 7 minutaza”, bez obzira da li je na 1 ili 2...ako vam je on primarni igrac sa loptom, ne znam da li ste dobro odabrali...partizan je u 19/20 imao prakticno 4 combo beka( gordic jaramaz walden paige), sa dvojicom od ta 4 u igri...walden nikad nije bio sam sa loptom na parketu...punter, baron otisli , dobric nije resenje...dakle zvezdi treba , pored waldena, jos 3 stranca na spoljnim pozicijama...lloyd ce igrati EL i 20-21, i cz ne moze da ponudi vise novca od valensije...zato bi voleo da mi neki navijac cz objasni da li je walden TAJ oko koga se gradi tim? Rivalstvo je jedno, mrznja nesto drugo!!!

dupli_kantar

pre 3 godine

Da li stvarno iko veruje u ovu bajku da je sam platio obeštećenje???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Šruder protiv Šredera, 27. jun 2020 18:44)

Kao i sve drugo u modernom svetu, sve je stvar interpretacije. KKP mu je dugovao silne plate. Imao je ugovor na 2 godine. Klub mu je dao raskid uz uslov "oprosta dugovanja".

Platio je parama koje nije dobio.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Ode dzabe u Zvezdu,kakvo crno obestecenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kralj, 27. jun 2020 14:20)

I otisao da igra za dzabe kako bi ostvario san da igra za klub bogate tradicije duge 9 godina..

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 27. jun 2020 14:15)

Oni ce sad da kazu da prelazi u Zvezdu za manje para nego u Partizanu samo da bi igrao EL.

John Terry

pre 3 godine

Poceli ljudi sami da placaju i da bese iz institucije (mentalne) u Zvezdu. Bilo je i vreme.
Kako lepe uvrede galantnih grobljanaca na jutjubu, sve avangardno i posebno.
I to onko igraca prosecnih sposobnosti :)

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Gospodin.hvala mu za odlicne igre, vidimo se drugom prilikom.
(lazi svuda oko nas, 27. jun 2020 14:06)

Већ на првом дербију...

Smeh

pre 3 godine

@Cinik

Pošto vaši plaćaju u sarmicama i kikirikiju oni, Cigani, verovatno plaćaju u punjenim paprikama i semenkama. U čemu problem onda? I zamisli, i sarmice i punjene paprike finansira država. Eh vi Uplakani, samo kukate.

Dragisa

pre 3 godine

eto to je dokaz,da trebamo da forsiramo nase igrace i da ih prodajemo,a ne da dovodimo strance i da ih placamo vise i plus da ovako rade da plate za sebe i da idu, to je takozvani ugovor koji mozes kao igrac da radis sta hoces.

eto

pre 3 godine

Alexa
Ma ko se bavio time? Ja stvarno nisam, da se ne ubedjujemo...nesto drugo da pomenem-SMESNO je da se prepiru cz telekom i par mts( ili obratno,nebitno) ko i koliko dobija od drzave- dobijaju i jedni i drugi, KO I UVEK...da nije mozda drugacije bilo u sfrj, srj, scg ili koliko je vec bilo zvanicnih naslova ove nesrecne zemlje...nije! Ovde je tako- drzava daje i poklanja, nekima vise nekima manje...i to je to! Oni koji misle da im se MANJE POKLANJA- siste na ove druge, i obratno...Apropo rezultata mog kluba- prosle godine potroseno je koliko i 4g pre toga zajedno! Vrlo jednostavno- cuo si za ono u vezi para i muzike...toliko o NAJBOLJEM rezultatu( od kojeg na kraju price nema nista...osim NAJVECEG broja stranaca u istoriji kluba)
Pade mi na pamet- koliko plata treba da prime igraci ove sezone? 7, zakljucno sa martom...ili 10, tj ceo ugovor...30% ustede na ugovorima su OGROMNE pare...a nasi CUVENI sportski novinari o tome pisu NISTA...dakle, sta bi bilo “fer”? Isplatiti sve? Nista? Deo?

onako

pre 3 godine

@Šruder protiv Šredera

Ne platio mu Žoc obeštećenje... video u pasošu da su zemljaci.

Mislim stvarno... umesto da brinete svoje brige ono stalno malo po tuđim dvorištima.
Iskreno se nadam da ne dolazi kod nas već ide u neki Virtus ili tako nešto i to iz više razloga a PRVI je taj da ne moramo da čitamo narednih godinu dana laži i spinove o njemu ili bilo kome.

Istina

pre 3 godine

Pisao sam o ovome pre tri meseca. KK Zvezda i njen mentor su samo cekali da prodju izbori i da onda krenu u suludi napad na Partizan. Nije problem Volden, on igra za novac i ne treba dirati coveka. Prelazili su i igraci Zvezde u Partizan i nije problem. Problem su konstantne lazi Zvezde i njenog mentora. Do pre nekoliko dana smo slusali kako ce budzet Zvezde biti smanjen inkako ce se racionalno trositi novac ali sada smo svedoci sasvim drugacije price. Pregovara se sa Barselonom o otkupu igraca ali ne Zvezdinog vec Barsinog. Zamislite, Zvezda kupuje od Barselone. Za koji novac i za koju platu? Ali dobro, prezivece Partizan i ove lazi i sulude tirade.
(Cinik, 27. jun 2020 15:40)

Jel ti i to preneo Lončar,što su mu rekli Duda i Miško? Kada smo preživeli vaše laži i sulude tirade,kako igrači dolaze za kikiriki i sarmice,samo zbog EL i prodavca magle,preživećete i vi ovo ali nisi valjda toliko naivan da si pomislio da će sada Zvezda da plaća igrače u bonovima za topli obrok...smanjiće budžet sigurno,što ne znači da neće imati bar 4 stranaca,koji će biti najviše plaćeni,po logici stvari.Prošle sezone ste imali možda i veći budžet od Zvezde,koja je EL a vi samo EK i tebi je to izgledalo normalno,mada je suludo da vam neko da toliki novac za drugorazredno takmičenje.Sada nećete imati ni približno a i Zvezda će smanjiti za par miliona ali će biti konkurentna u Evropi jer EL ne dozvoljava manji budžet od 5 miliona.Samo nemojte vi da patetišete,znamo vas odlično.

Objašnjenje

pre 3 godine

@Šruder protiv Šredera

Ne platio mu Žoc obeštećenje... video u pasošu da su zemljaci.

Mislim stvarno... umesto da brinete svoje brige ono stalno malo po tuđim dvorištima.
Iskreno se nadam da ne dolazi kod nas već ide u neki Virtus ili tako nešto i to iz više razloga a PRVI je taj da ne moramo da čitamo narednih godinu dana laži i spinove o njemu ili bilo kome.
(onako, 27. jun 2020 20:07

Već im je saopštenje prepuno spinova.Napisali jadnici kako je imao odlične uslove ali je prihvatio mnogo veću platu u drugom klubu.Do juče su pričali kako imaju jeftine strance a sad odjednom babaroga uslovi i još budući klub mu nudi mnogo veću platu a znaju da odlazi u Zvezdu i žele da stvore uverenje javnog mnjenja kao da će igrati za minimum milion evra za sezonu.To su oni i takvi su oduvek i bili a smisliće još neku budalaštinu u vezi sa ovim,samo čekaju Tegeltiju da im osmisli.

zozo

pre 3 godine

Presao je i Gist u Zvezdu pa nije nista pokazao pa ce i Volden proci isto.Volden je dobro igrao u Partizanu zato sto je igrao u jednom od najboljih sistema na svetu a Zvezda gotovo nikad nije imala sistem i nece ga mozda imati nikad. Svi igraci koji su presli iz Zvezde u Partizan su bili bolji igraci a iz Partizana u Zvezdu su prolazili losije.Zvezdin problem je sto samo kontrira Partizanu.Volden ce se ubrzo pokajati.

Cinik

pre 3 godine

Poštovani " Istina" da si čitao moje komentare od pre godinu dana ili bar pre pola godine znao bi da sam ono što sam sada napisao, napisao i tada. I tada sam dobijao minuse jer su smatrali da filozofirem. Medjutim ja ne filozofirem jer u dušu poznajem mentora Zvezde i njegovog sledbenika Nebojšu Čovića. Zvezda će na papiru imati kao manji budžet ali se zato velika količina novca skriva u FMP-u i odatle kada zatreba prosleđuje u Zvezdu zakulisanim transakcijama. Kada se radi o Partizanu, izbori su prošli, vaš mentor je zbog istih prošle godine reskirao i dao dobar budžet Partzizanu i video šta je moglo da se desi. A moglo je da se desi da njegovo mezimče i navijači koji mu obezbeđeju glasove ostane bez Evrolige. Zato, sada vaš mentor se vraća na staze stare slave i smanjuje budžet Partizana a uvećava Zvezdin. Obična je laž Čovića da će budžet Zvezde biti manji a ovo iz razloga jer Zvezda sada vidi svoju šansu da kada sve evropske ekipe smanjuju budžete zbog epidemije da svoj poveća i dovede kvalitetnije igrače te da najzad posle 8 godina nešto makar uradi u Evropi. I opet nećete ništa uraditi jer je Zvezda jedan nesposoban klub da nešto uradi u Evropi. Mora da se ima tradicija a vi imate tradiciju samo da muljate, nameštate i da ste državni poltroni.

Istina

pre 3 godine

Obična je laž Čovića da će budžet Zvezde biti manji a ovo iz razloga jer Zvezda sada vidi svoju šansu da kada sve evropske ekipe smanjuju budžete zbog epidemije da svoj poveća i dovede kvalitetnije igrače te da najzad posle 8 godina nešto makar uradi u Evropi. I opet nećete ništa uraditi jer je Zvezda jedan nesposoban klub da nešto uradi u Evropi. Mora da se ima tradicija a vi imate tradiciju samo da muljate, nameštate i da ste državni poltroni.
(Cinik, 28. jun 2020 11:31

Tebra,priznaj da si zadnju rečenicu prepisao od nekog zvzdaša jer se sve ovo odnosi apsolutno samo na tvoj partizan jer ste oduvek državni poltronski klub,koji samo mulja,namešta,otima i tuče sudije. Što se tiče poslednjih 8 godina,Zvezda je u tom periodu zabeležila više evroligaških pobeda nego vi za duplo duži period i skinula skalpove svim evropskim prvacima i već prve sezone u novom formatu takmičenja,ušla u top 8.
Minuse nisi dobijao tek tako,nego si sigurno pisao nešto poput ovoga,izokrenuto i nešto što je radio partizan,ti sad pripisuješ Zvezdi.Svako dobro.

Nikola

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne

Cinik

pre 3 godine

Pisao sam o ovome pre tri meseca. KK Zvezda i njen mentor su samo cekali da prodju izbori i da onda krenu u suludi napad na Partizan. Nije problem Volden, on igra za novac i ne treba dirati coveka. Prelazili su i igraci Zvezde u Partizan i nije problem. Problem su konstantne lazi Zvezde i njenog mentora. Do pre nekoliko dana smo slusali kako ce budzet Zvezde biti smanjen inkako ce se racionalno trositi novac ali sada smo svedoci sasvim drugacije price. Pregovara se sa Barselonom o otkupu igraca ali ne Zvezdinog vec Barsinog. Zamislite, Zvezda kupuje od Barselone. Za koji novac i za koju platu? Ali dobro, prezivece Partizan i ove lazi i sulude tirade.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Ode dzabe u Zvezdu,kakvo crno obestecenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kralj, 27. jun 2020 14:20)

I otisao da igra za dzabe kako bi ostvario san da igra za klub bogate tradicije duge 9 godina..

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 27. jun 2020 14:15)

Oni ce sad da kazu da prelazi u Zvezdu za manje para nego u Partizanu samo da bi igrao EL.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 27. jun 2020 14:15)

Oni ce sad da kazu da prelazi u Zvezdu za manje para nego u Partizanu samo da bi igrao EL.

Goran Loznica

pre 3 godine

Eto kolika su primanja u Partizanu.Da nam ne pričaju bajke o ciframa i platama i da ne iznose više lažne cifre.Platio čovek obeštećenje i uklapa se u veću platu od drugog ponuđenog kluba.Još samo da se rešio ovog predsednika Partizana...

Grobotrpalica

pre 3 godine

Ode dzabe u Zvezdu,kakvo crno obestecenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kralj, 27. jun 2020 14:20)

I otisao da igra za dzabe kako bi ostvario san da igra za klub bogate tradicije duge 9 godina..
(PredragDrobnjak, 27. jun 2020 14:30)

Otisao da igra protiv Barse,Reala,CSKA...nece vise da igra protiv Krasnih Oktobara,Zjelonih Gora i Antverpena...

Stark

pre 3 godine

I otisao da igra za dzabe kako bi ostvario san da igra za klub bogate tradicije duge 9 godina..
(PredragDrobnjak, 27. jun 2020 14:30)

Otisao covek da igra EL...

KAD SI BIO...

pre 3 godine

Napisite lepo da prelazi u prokletu zvezdu za mnogo vece pare.... Sve mi je jasno, decko je odlican igrac i ide tamo gde ce vise da zaradi... Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
(Nikola, 27. jun 2020 14:15)

a dok ne pukne,. plač iz Laktaša

Алекса

pre 3 godine

. Ali mi nije jasno da pored tolike finansijske krize zvezda ima sve veci budzet, i sve losije rezultate.... Morace to sve kad tad da pukne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 27. jun 2020 14:15

Ево да ти појасним: Црвена Звезда игра прву лигу европске кошарке, спонзори који желе да буду виђени биће на дресу Звезде, приходи су већи од лиге и од карата. Партизан је прошле године много уложио, много обећао, и ништа се није догодило, због короне. Након пуно година без резултата, уз велика очекивања која су проистекла из великих обећања, пуца сваке године. И ви упорно верујете да ће пући Звезда. И хоће, сигурно је то. Кошарка је неодржив спорт у овој земљи, али проблем није то. Проблем је што сте ви целе прошле године уместо да се радујете добрим играма вашег тима, феноменалном Јарамазу, сигурном носиоцу игре репрезентације у наредним годинама, Тринкикикирикију који је упркос мојој спрдњи брука добар стручњак, том феноменалном резултату у Еврокупу где сте два пута добили тим пројектован за ЕЛ, причали само о томе како ће Звезда да пукне и како ће испасти из ЕЛ. Зашто навијача ККП у најбољој сезони у протеклих најмање пет година интересује КК Црвена Звезда?

John Terry

pre 3 godine

Poceli ljudi sami da placaju i da bese iz institucije (mentalne) u Zvezdu. Bilo je i vreme.
Kako lepe uvrede galantnih grobljanaca na jutjubu, sve avangardno i posebno.
I to onko igraca prosecnih sposobnosti :)

sgdp

pre 3 godine

Nažalost, desilo se ono čega sam se pribojavao. Ovaj koronavirus će veoma negativno uticati na Partizan. Em nisu osvojeni glavni trofeji i nije izborena Evroliga zbog prekida takmičenja, em je tim imao jako dobru sezonu i igrači će sigurno biti traženi od platežno moćnijih timova. Ode Volden, vrlo moguće da će još neko, za Trinkijerija se i dalje ne zna (Ostoja je rekao da će ostati, ali i on ume da maže oči navijačima), to sve utiče i na hemiju među igračima, koja je ove sezone bila nenormalno dobra. Za sledeću sezonu ne očekujem previše (pogotovo što su i prošli izbori), ali se nadam najboljem. A na nama navijačima je da se uzme opet sezonska i da podržimo naš Partizan.

Алекса

pre 3 godine

Rivalstvo je jedno, mrznja nesto drugo!!!
(eto, 27. jun 2020 16:20)

Јесте друже, мржња је то, само чија?

Ја не смем да тврдим да знам шта Обрадовић хоће. Ако ништа боље нема да се купи, купио је овог лика. Постави ти себи једно друго питање - оно моје од малопре - имали сте најбољу сезону у последњих пет година, зашто сте се целе године бавили тиме како ће Звезда да пукне, уместо да се радујете својим добрим играма?

zozo

pre 3 godine

Presao je i Gist u Zvezdu pa nije nista pokazao pa ce i Volden proci isto.Volden je dobro igrao u Partizanu zato sto je igrao u jednom od najboljih sistema na svetu a Zvezda gotovo nikad nije imala sistem i nece ga mozda imati nikad. Svi igraci koji su presli iz Zvezde u Partizan su bili bolji igraci a iz Partizana u Zvezdu su prolazili losije.Zvezdin problem je sto samo kontrira Partizanu.Volden ce se ubrzo pokajati.

eto

pre 3 godine

Walden je otisao da igra EL...pocinje mu peta godina u evropi, i zeli da udje u visi rang zarada...veci novac je uzeo prosle godine(oko 350k $), sada ide jos na vecu cifru...obestecenje ce biti vecinom onaj deo para koji nijje uzeo u kkp, i naravno nesto preko toga, i sve to je normalno...igraci prvo zele EL, pa EC pa itd...partizan je to godinama koristio, sada cz i sve to je normalno i uobicajeno...meni, kao grobaru,je veci problem da je “vest” to sto je sin bivseg trenera i kapitena cz potpisao 4g i kao to je WOW...nije! Na stranu “pedigre”( znam da nisam u pravu sto i to brojim, ali takav sam...nikad nisam bio pozitivan po pitanju prelaska igraca i TRENERA na relaciji par-cz, i to se ne zaboravlja), taj nije osnova tima i kraj...sto se tice mog kluba, zanimljivo je sledece- SVI, osim velickovica, NAJVECI ugovor u karijeri pptpisali prosle godine u kkp, ukljucujuci i ovog momka...sad ide na vece pare i vecu pozornicu...uostalom, “merio” se protiv lorenzo browna, puntera i ostalih bekova cz( koji su igrali EL), i rekao sebi- kad mogu oni, mogu i ja!
Za navijace cz- bez malicioznosti, da mi neko objasni sta je to obradovicev sistem? Posto ne treba biti strucnjak da se shvati da mu je stil igre i selekcija u rusiji i francuskoj previse razlicita...dakle, walden je za ove pare igrac u “prvih 7 minutaza”, bez obzira da li je na 1 ili 2...ako vam je on primarni igrac sa loptom, ne znam da li ste dobro odabrali...partizan je u 19/20 imao prakticno 4 combo beka( gordic jaramaz walden paige), sa dvojicom od ta 4 u igri...walden nikad nije bio sam sa loptom na parketu...punter, baron otisli , dobric nije resenje...dakle zvezdi treba , pored waldena, jos 3 stranca na spoljnim pozicijama...lloyd ce igrati EL i 20-21, i cz ne moze da ponudi vise novca od valensije...zato bi voleo da mi neki navijac cz objasni da li je walden TAJ oko koga se gradi tim? Rivalstvo je jedno, mrznja nesto drugo!!!

Lex

pre 3 godine

Човек игра за паре и престиж.И ако оде у звезду нећу ни реч рећи.Хвала му за све што је пружио за Партизан, а поготово за онај меч против Виртуса.Срећно у наставку каријере мајсторе.

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Gospodin.hvala mu za odlicne igre, vidimo se drugom prilikom.
(lazi svuda oko nas, 27. jun 2020 14:06)

Већ на првом дербију...

Istina

pre 3 godine

Pisao sam o ovome pre tri meseca. KK Zvezda i njen mentor su samo cekali da prodju izbori i da onda krenu u suludi napad na Partizan. Nije problem Volden, on igra za novac i ne treba dirati coveka. Prelazili su i igraci Zvezde u Partizan i nije problem. Problem su konstantne lazi Zvezde i njenog mentora. Do pre nekoliko dana smo slusali kako ce budzet Zvezde biti smanjen inkako ce se racionalno trositi novac ali sada smo svedoci sasvim drugacije price. Pregovara se sa Barselonom o otkupu igraca ali ne Zvezdinog vec Barsinog. Zamislite, Zvezda kupuje od Barselone. Za koji novac i za koju platu? Ali dobro, prezivece Partizan i ove lazi i sulude tirade.
(Cinik, 27. jun 2020 15:40)

Jel ti i to preneo Lončar,što su mu rekli Duda i Miško? Kada smo preživeli vaše laži i sulude tirade,kako igrači dolaze za kikiriki i sarmice,samo zbog EL i prodavca magle,preživećete i vi ovo ali nisi valjda toliko naivan da si pomislio da će sada Zvezda da plaća igrače u bonovima za topli obrok...smanjiće budžet sigurno,što ne znači da neće imati bar 4 stranaca,koji će biti najviše plaćeni,po logici stvari.Prošle sezone ste imali možda i veći budžet od Zvezde,koja je EL a vi samo EK i tebi je to izgledalo normalno,mada je suludo da vam neko da toliki novac za drugorazredno takmičenje.Sada nećete imati ni približno a i Zvezda će smanjiti za par miliona ali će biti konkurentna u Evropi jer EL ne dozvoljava manji budžet od 5 miliona.Samo nemojte vi da patetišete,znamo vas odlično.

Dragisa

pre 3 godine

eto to je dokaz,da trebamo da forsiramo nase igrace i da ih prodajemo,a ne da dovodimo strance i da ih placamo vise i plus da ovako rade da plate za sebe i da idu, to je takozvani ugovor koji mozes kao igrac da radis sta hoces.

onako

pre 3 godine

@Šruder protiv Šredera

Ne platio mu Žoc obeštećenje... video u pasošu da su zemljaci.

Mislim stvarno... umesto da brinete svoje brige ono stalno malo po tuđim dvorištima.
Iskreno se nadam da ne dolazi kod nas već ide u neki Virtus ili tako nešto i to iz više razloga a PRVI je taj da ne moramo da čitamo narednih godinu dana laži i spinove o njemu ili bilo kome.

Blue moon 2086

pre 3 godine

Igrač koji se u potpunosti posvetio tim i promenio svoj stil igre u korist tim, 29 poena Virtusu ostaće u sećanjima bez dileme. Kori hvala na svemu i srećno.

dupli_kantar

pre 3 godine

Da li stvarno iko veruje u ovu bajku da je sam platio obeštećenje???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Šruder protiv Šredera, 27. jun 2020 18:44)

Kao i sve drugo u modernom svetu, sve je stvar interpretacije. KKP mu je dugovao silne plate. Imao je ugovor na 2 godine. Klub mu je dao raskid uz uslov "oprosta dugovanja".

Platio je parama koje nije dobio.

Objašnjenje

pre 3 godine

@Šruder protiv Šredera

Ne platio mu Žoc obeštećenje... video u pasošu da su zemljaci.

Mislim stvarno... umesto da brinete svoje brige ono stalno malo po tuđim dvorištima.
Iskreno se nadam da ne dolazi kod nas već ide u neki Virtus ili tako nešto i to iz više razloga a PRVI je taj da ne moramo da čitamo narednih godinu dana laži i spinove o njemu ili bilo kome.
(onako, 27. jun 2020 20:07

Već im je saopštenje prepuno spinova.Napisali jadnici kako je imao odlične uslove ali je prihvatio mnogo veću platu u drugom klubu.Do juče su pričali kako imaju jeftine strance a sad odjednom babaroga uslovi i još budući klub mu nudi mnogo veću platu a znaju da odlazi u Zvezdu i žele da stvore uverenje javnog mnjenja kao da će igrati za minimum milion evra za sezonu.To su oni i takvi su oduvek i bili a smisliće još neku budalaštinu u vezi sa ovim,samo čekaju Tegeltiju da im osmisli.

Smeh

pre 3 godine

@Cinik

Pošto vaši plaćaju u sarmicama i kikirikiju oni, Cigani, verovatno plaćaju u punjenim paprikama i semenkama. U čemu problem onda? I zamisli, i sarmice i punjene paprike finansira država. Eh vi Uplakani, samo kukate.

Cinik

pre 3 godine

Poštovani " Istina" da si čitao moje komentare od pre godinu dana ili bar pre pola godine znao bi da sam ono što sam sada napisao, napisao i tada. I tada sam dobijao minuse jer su smatrali da filozofirem. Medjutim ja ne filozofirem jer u dušu poznajem mentora Zvezde i njegovog sledbenika Nebojšu Čovića. Zvezda će na papiru imati kao manji budžet ali se zato velika količina novca skriva u FMP-u i odatle kada zatreba prosleđuje u Zvezdu zakulisanim transakcijama. Kada se radi o Partizanu, izbori su prošli, vaš mentor je zbog istih prošle godine reskirao i dao dobar budžet Partzizanu i video šta je moglo da se desi. A moglo je da se desi da njegovo mezimče i navijači koji mu obezbeđeju glasove ostane bez Evrolige. Zato, sada vaš mentor se vraća na staze stare slave i smanjuje budžet Partizana a uvećava Zvezdin. Obična je laž Čovića da će budžet Zvezde biti manji a ovo iz razloga jer Zvezda sada vidi svoju šansu da kada sve evropske ekipe smanjuju budžete zbog epidemije da svoj poveća i dovede kvalitetnije igrače te da najzad posle 8 godina nešto makar uradi u Evropi. I opet nećete ništa uraditi jer je Zvezda jedan nesposoban klub da nešto uradi u Evropi. Mora da se ima tradicija a vi imate tradiciju samo da muljate, nameštate i da ste državni poltroni.

Istina

pre 3 godine

Obična je laž Čovića da će budžet Zvezde biti manji a ovo iz razloga jer Zvezda sada vidi svoju šansu da kada sve evropske ekipe smanjuju budžete zbog epidemije da svoj poveća i dovede kvalitetnije igrače te da najzad posle 8 godina nešto makar uradi u Evropi. I opet nećete ništa uraditi jer je Zvezda jedan nesposoban klub da nešto uradi u Evropi. Mora da se ima tradicija a vi imate tradiciju samo da muljate, nameštate i da ste državni poltroni.
(Cinik, 28. jun 2020 11:31

Tebra,priznaj da si zadnju rečenicu prepisao od nekog zvzdaša jer se sve ovo odnosi apsolutno samo na tvoj partizan jer ste oduvek državni poltronski klub,koji samo mulja,namešta,otima i tuče sudije. Što se tiče poslednjih 8 godina,Zvezda je u tom periodu zabeležila više evroligaških pobeda nego vi za duplo duži period i skinula skalpove svim evropskim prvacima i već prve sezone u novom formatu takmičenja,ušla u top 8.
Minuse nisi dobijao tek tako,nego si sigurno pisao nešto poput ovoga,izokrenuto i nešto što je radio partizan,ti sad pripisuješ Zvezdi.Svako dobro.

eto

pre 3 godine

Alexa
Ma ko se bavio time? Ja stvarno nisam, da se ne ubedjujemo...nesto drugo da pomenem-SMESNO je da se prepiru cz telekom i par mts( ili obratno,nebitno) ko i koliko dobija od drzave- dobijaju i jedni i drugi, KO I UVEK...da nije mozda drugacije bilo u sfrj, srj, scg ili koliko je vec bilo zvanicnih naslova ove nesrecne zemlje...nije! Ovde je tako- drzava daje i poklanja, nekima vise nekima manje...i to je to! Oni koji misle da im se MANJE POKLANJA- siste na ove druge, i obratno...Apropo rezultata mog kluba- prosle godine potroseno je koliko i 4g pre toga zajedno! Vrlo jednostavno- cuo si za ono u vezi para i muzike...toliko o NAJBOLJEM rezultatu( od kojeg na kraju price nema nista...osim NAJVECEG broja stranaca u istoriji kluba)
Pade mi na pamet- koliko plata treba da prime igraci ove sezone? 7, zakljucno sa martom...ili 10, tj ceo ugovor...30% ustede na ugovorima su OGROMNE pare...a nasi CUVENI sportski novinari o tome pisu NISTA...dakle, sta bi bilo “fer”? Isplatiti sve? Nista? Deo?