Fudbal 200

Subota, 20.06.2020.

18:37

Preokret za kraj – Zvezda okončala sezonu pred 18.000 navijača

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Proleter rezultatom 2:1 u poslednjoj utakmici Linglong Superlige Srbije.

Preokret za kraj – Zvezda okonèala sezonu pred 18.000 navijaèa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

200 Komentari

Sortiraj po:

Kad je neko ljubimac onda se preteruje

pre 3 godine

Gde ste navukli 18000 kad je bilo duplo manje ljudi. Kazu korona ce procvetati, a nece posle teniskog turnira. Prozivaju se fudbalski klubovi i liga a niko ne spominje pune tribine na teniskom turniru Djokovica. Eno Dimitrov vec oboleo.

mile

pre 3 godine

a sto ne napišete 50000, isto vam je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sad ti, 21. jun 2020 08:38)

Za vas je isto jer vam je sve preko 2000 ljudi misaona imenica

Idi u servis, Ostoja!

pre 3 godine

Najsmešniji su ovi što ponavljaju kao papagaji o 4 derbija bez pobede. Ne znam kakve veze imaju kup utakmice sa prvenstvom, a pogotovo kakve veze imaju 3 derbija ove sezone sa prethodne dve titule.

Partizan u te 2 sezone nije imao pobedu u prvenstvenim derbijima, a Zvezda je imala dve sa istim rezultatom 2:1. Tek na kraju prethodne sezone Partizan je pobedio u kupu posle 6 derbija bez pobede.

Omiljeno opravdanje navijača Partizana je da su oni dobijali derbije za titulu. Pa i Zvezda je u sezonama 2017/18 i 2018/19 dobijala derbija za titulu - one u plejofu. Ove sezone nije, ali nije ni izgubila drugi derbi gde je bio dovoljan i bod, kada je Stojković zadržavao vreme kao da njima odgovara remi.

U sezoni 2011/12 Zvezda je pobedila 3 derbija uzastopno u roku od mesec dana, 2 u kupu i 1 u prvenstvu sa gol razlikom 5:0. Tada navijače Partizana nije bilo sramota da dođu na proslavu titule, nisu pisali o "lažnim titulama". O sezonama 2001/02, 2002/03 kada su uzimali titule a jedva bod izvlačili u derbijima uz poraze od 3:0, 2:0 da ne govorimo...

Ako su 4 derbija bez pobede dokaz nameštanja titule, kako onda u prethodnih 20 sezona Partizan ima 12 titula a Zvezda 8 kada je odnos pobeda u derbijima 20:19 za Zvezdu, a u prethodnih 30 sezona (praktično od raspada SFRJ) odnos titula je 17:12 za Partizan a odnos pobeda u derbijima 35:33 za Zvezdu.

Znam, znam - CIA, BIA, Vučić, Miljanić, Krcun, UDBA, sudija nas krao, nisu svirali penal 30 godina itd.

Rocky

pre 3 godine

Poslednje dve godine derbiji ne odslikavaju realan odnos snaga jer Zvezdu pljačkaju svaki derbi a na bazi tih rezultata Šamrokovci tvrde da su bolji tim. Niste bolji od Zvezde i ne možete da pobedite Zvezdu osim ako Zvezdi ne poništavaju vodeće golove svaki derbi, a partizanu se opraštaju bezobrazni crveni kartoni.

Svake godine posle derbija nas prljave partizanske sudije u medijima danima ubeđuju kako je suđenje bilo ispravno... kako su ustvari trebali tako da dosude... kao da nismo svi gledali utakmice.

Niste bolji i zato gubite titule sa 15 bodova razlike, nemate bolji tim i nemate bolje strance jer gubite od Mladosti, Surdulice,Napredka, Voždovca, Čuke, Spartaka,, Vojvodine itd.

Ni drugi ne biste bili da vam nisu protiv direktnih konkurenata za drugo mesto TSC I Radničkog svirani izmišljeni penali u 90. minutu.

Mislite o tome.

Nebojsa

pre 3 godine

Bez duple krune , a tri uzastopne sezone smo prvi i nemoze veca posecenost.
Tako ce biti i u buduce,sve manja i manja posecenost na proslavi titule u koliko nema duple krune.
Prosle sezone na zavrsnoj utakmici protiv Napredka bilo je dosta publike, zato sto je ostalo finale kupa pa smo se nadali duploj kruni.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Јуче код Бијељине рањени наши навијачи који су из Приједора кренули на прославу титуле. На њих пуцано из возила у покрету.

anti gurbet

pre 3 godine

titule im dodeljivao i Sud udruženog rada. I ovo da ti pridikuje. Kmečanje i sline, ne staju bre. Kako vam ne dojadi više.
U Zagorju vas ne bi trpeli a ovde i stadion može da se drpi. I još uvek jugosloveni, aman. I puna usta poštenja, n e v i đ e n o!
(Milan, 20. jun 2020 23:22)

pa bolje i sud udruženog rada nego da nam titulu pokloni brat hrvat Slavko Šajber kao što je vama.
Stadion ste drpili vi još 1964 iako su ga izgradili svi građani Srbije, tj. tadašnji budžet republike.
Ko stvarno voli da krade, narod dobro zna, zato ste još u SFRJ i dobili nadimak koji zaslužujete.
I lepo vas opisuje ko ste i šta ste i da ste seljački klub jer vas je i osnovao seljober iz Užica

Igor from Greece

pre 3 godine

@Milan
Vratio, a ne dodelio. Nije isto. Prolaze godine tvoje, lazne se titule broje...
Videcete kako se slavi posteno zaradjen trofej. Da ste vi vas posteno zaradili danas bi vas bilo 40000, a ne 8000.

kosmetski smor

pre 3 godine

Плач партизанки, мелем за душу....
ШАМПИОНИ!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 20. jun 2020 22:04)...al je tebi dobro,tebra,sestro...svaka cast ,al ovo 1913,mora da je dobro to sto trosis..

dejo majstoreeee

pre 3 godine

Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...
 (VeljaCZV, 20. jun 2020 19:45)

Kakav bre basket. Pa on se ne gleda ni USA takoreći. Na basket se vade samo oni koji u fudbalu ne mogu ništa da urade. Zna se koja je najvažnija sporedna stvar na svetu. Čestitke na osvojenoj tituli. Idemo dalje...

ArDzej65

pre 3 godine

U poslednje 4 sezone kada smo osvajali titulu pobedili nas jednom a ne mogu ni da izračunam koliko smo im bodova pobegli i oni kažu nezasluženo, grobarski spin nema granica

aca

pre 3 godine

Jeste,nismo pobedili komsije sa JNA,ali smo pobedili Liverpul ,Olimpijakos,uzeli bod Napoliji,igrali LE i nesrecno ispali u prolecnon delu.Da se ja pitam ne bih imao nista protiv da Partizan uzima Kup svake godine a mi da igramo LS i da ih ne pobedimo jos 10 godina.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Grobare se ne trebaju umisliti da su oni najbolji u Srbiji. Uvek je taj najbolji koji je broj 1. i to sa 14 poena razlike prema drugim.
(Daki, 20. jun 2020 22:54)






:)))))
nemoj tako!

naviklo to na -30, pa im je ovih -14 opravdano sumnjivo!

Milutin Topalović

pre 3 godine

U normalnim državama, navijači mašu KLUBSKIM zastavama i šalovima, a za svoj klub NAVIJAJU pesmom...
(FUJ...!, 20. jun 2020 22:00)

Prvo treba da se nauči da se kaže kluPskim, a ne kluBskim, a onda da se komentariše.

ZaphodBeeblebrox

pre 3 godine

Parodija od tima, parodija od takmičenja, parodija od titule. Mizerno, jadno, bedno. Nije vama lako. Udaviste se u sopstvenim lažima.
(Lesser watch, 20. jun 2020 22:36)

Kad smo mi pisali da tako osvajate onih šest vezanih titula sa Tolom, kad su predsednici klubova prve lige bili u UO Partizana, a sve dirigovao izvesni potpredsednik vlade, tada je bilo sve pošteno. U Evropi vas drala Artmedija, Petah Tikva, Šamrok i drugi dunsteri, ali ste harali Srbijom. Zvezda dvbe godine zaredom ulazi u LŠ i vi još uvek verujete u nameštaljke. Ne, gospodo grobari, samo se više ne navlači sve za vas i to je sve.
A sa tim ne možete da se pomirite.
Dok je vaša bratija haral košerkom umalo nisu ugasili zvezdu, krali su koševe, bili zadnja beda i sirotinja, igrali klinci i isluženi likovi koji ne bi nigde mogli da igraju, a vi pod "istim takvim aparthejdom" dovodite Amere kao na traci i imate trenera od 800 hiljadica evrića godišnje i kukate?? Opet iz istog razloga - ne možete da radite šta hoćete i to vam je najveći problem, jer ste naviknuti na to.
A kad nema toga više, onda optuži druge da rade isto ono što ste vi radili. Napad je najbolja odbrana.

Milan

pre 3 godine

Nije bilo vise od 10000, ali kapiram vas. Titule vase su lazne, veze u savezu snazne....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor from Greece, 20. jun 2020 22:12)

A titule im dodeljivao i Sud udruženog rada. I ovo da ti pridikuje. Kmečanje i sline, ne staju bre. Kako vam ne dojadi više.
U Zagorju vas ne bi trpeli a ovde i stadion može da se drpi. I još uvek jugosloveni, aman. I puna usta poštenja, n e v i đ e n o!

nista o nicemu

pre 3 godine

Najjace sto bi Grobari da neko odgovara za pune tribine i sirenje korone, a oni jedva docekali da otvore tribine za derbi, ali tu niko ne treba da odgovara. Hahahahhahaha

zemunski kej

pre 3 godine

Gledao sam mec na tv .Nevazna utakmica gde je trebalo da vidimo mlade igrace i nekoliko iskusnih. Nije lepo izgledalo i nadam se da ovaj tim nece nikada vise na terenu. Nije im valjao Vujadin Savic i Zule stojkovic,Krsticic je otisao cuo sam da mu zena ima neprijatnoati u Srbiji. Ovi Javancici,Jovicici slabo do zla boga. Gledam danas onaj Jovicic kada dodje u zonu napada brza i daje pogresne paseve ,nimalo kreativan jedino dobar da kvari igru. Veljko Nikolic sve losiji ali je mlad pa mu se oprasta. Pavkov ne igra nista . Mora da se rasprodaju gomila prosecnih igraca i kupi 2 vrhunska .

Dragivoje

pre 3 godine

Ево да се придружим Нолету, Човићу, као и свима који честитају нашој Звезди заслужену титулу шампиона државе Србије!!! ЧЕСТИТАМО, И СРЕЋНЕ НАМ КВАЛИФИКАЦИЈЕ!!!

Lesser watch

pre 3 godine

Parodija od tima, parodija od takmičenja, parodija od titule. Mizerno, jadno, bedno. Nije vama lako. Udaviste se u sopstvenim lažima.

Fekalikus Serbikus

pre 3 godine

Gledalaca 3000... 5000... 15000... ili dva puta toliko - svejedno!
POSLEDICE celog cirkusa će tek da se vide.
Otprilike za 14-15 dana...

da znate

pre 3 godine

FUDBAL u Srbiji, ne može da prođe kao SPORTSKI događaj!
Mora da bude primitivizma, sa političkim "porukama", i još koječime što nema ama baš nikakve veze sa sportom...
Eto, na jednoj slici se lepo vidi kletva, kojom se samo pokazuje koliko malo treba da bi se pokazalo kakva smo (životinjska) vrsta.
U normalnim državama, navijači mašu KLUBSKIM zastavama i šalovima, a za svoj klub NAVIJAJU pesmom...
(FUJ...!, 20. jun 2020 22:00)

Sta ti sad nevalja? Sta kukas?

FUJ...!

pre 3 godine

FUDBAL u Srbiji, ne može da prođe kao SPORTSKI događaj!
Mora da bude primitivizma, sa političkim "porukama", i još koječime što nema ama baš nikakve veze sa sportom...
Eto, na jednoj slici se lepo vidi kletva, kojom se samo pokazuje koliko malo treba da bi se pokazalo kakva smo (životinjska) vrsta.
U normalnim državama, navijači mašu KLUBSKIM zastavama i šalovima, a za svoj klub NAVIJAJU pesmom...

Daki

pre 3 godine

Grobare se ne trebaju umisliti da su oni najbolji u Srbiji. Uvek je taj najbolji koji je broj 1. i to sa 14 poena razlike prema drugim.

Tako da ovde nema diskusije ko je najbolji u Srbiji.

nikolas

pre 3 godine

Nije bilo vise od 10000, ali kapiram vas. Titule vase su lazne, veze u savezu snazne....
(Igor from Greece, 20. jun 2020 22:12)

Razumemo i mi vas, nasa snaga vas problem je najveci.. Obrisi suze obrazi su ti vlazni

MJ23

pre 3 godine

za ovo pustanje publike neko ce nadam se odgovarati!
(pera, 20. jun 2020 19:05)

A sutra 3 miliona izlazi na glasanje ništa?
Studio? :-)

NikolaSrb

pre 3 godine

Nije ovo ona Zvezda koju sam volio celi zivot.
Kriminalna uprava i placeni navijaci su me oterali od moje ljubavi.
Tenkovi , rakete i lazni treneri sve skupa sa drugorazrednim igracima su stvorili tim bez igre i tribine bez iskreni navijaca.
Ovakva uprava ima svoje placene navijace.
Dovidjenja do bolji vremena.
Zvezdas , nikad delija !
(Tubic, 20. jun 2020 21:15)

Nikad ti nisi ni bio zvezdas... Samo oces plusice od grobara

Joe Lesh

pre 3 godine

Umesto slavlja bolje da su navijaci pevali "Vrati se Miloje, bez tebe sve trulo je". Cekaju nas crni dani i crne godine sa ovim trenerima amaterima.

Straight Outta München

pre 3 godine

od hitno na transfer listu Ivanic, Rodic, Milunovic, Boaci, Simic, Pavkov i Tomane.
(Realno, 20. jun 2020 20:38)

Ovo vide bukvalno svi koji su nekada sutnuli loptu u zivotu. Dodao bih jos Jovancica, koji je sigurno najlosiji igrac u LingLong ligi. Taodje i Gobeljic. Babic je takodje katastrofa.
Naravno od toga nece biti nista, tako da ocekujem ovu ekipu i sledece sezone.

hahahahahahah

pre 3 godine

18 000 gledalaca? Pa kod vas je sve laz, lazima se hranite kao i ova lazna titula. Fuj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fuj, 20. jun 2020 21:29)

Ti si se zbog necega iznervirao? Hahahahaahha

NikolaSrb

pre 3 godine

18 000 gledalaca? Pa kod vas je sve laz, lazima se hranite kao i ova lazna titula. Fuj
(Fuj, 20. jun 2020 21:29)

U redu je ima 3000 ljudi, jel ti sad lakse?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нек је готова и ова сезона у свим овим мукама које су задесиле цијели свијет. Већ од сутра треба правити тим за европске утакмице прије свега. Да се до почетка припрема разјасни ко иде, ко остаје, ко долази и да стручни штаб са комплетним тимом на окупу отпочне припреме за наредну сезону. Ајмо сад славити. БРАВО ЗВЕЗДО! 🔴⚪👏👏👏🙌

Tubic

pre 3 godine

Nije ovo ona Zvezda koju sam volio celi zivot.
Kriminalna uprava i placeni navijaci su me oterali od moje ljubavi.
Tenkovi , rakete i lazni treneri sve skupa sa drugorazrednim igracima su stvorili tim bez igre i tribine bez iskreni navijaca.
Ovakva uprava ima svoje placene navijace.
Dovidjenja do bolji vremena.
Zvezdas , nikad delija !

znalac

pre 3 godine

Znalac
Pa sta sad to sto imate 15 bodova prednosti vas spasava necega?
Mec protiv Indjije ukrali ste im 3 boda
Protiv napredka ukrali 2 boda
Znaci samo u 2 utakmice 5 bodova, i to tako ocigledno ukradenih
(Realno, 20. jun 2020 20:51)

Ma da eto sada ukrali. Ma tvoj klub je najbolji na svetu i šire. A Zvezda je za Srpsku ligu grupa Beograd. Boleće vas još dugo

City Slicker

pre 3 godine

Kakav veličanstven uspeh, zaslužuje proslavu, nema šta. Prvaci moćne ding-dong lige i za kraj dobili Proleter iz Zrenjanina. Čekaj, nije iz Zrenjanina...

NikolaSrb

pre 3 godine

Iiiiiiiideeeemoooo,korona parti za nedelju dana!Spremaj se Srbijo za lock down.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 20. jun 2020 21:23)

Oce ali posle finala kupa.

NikolaSrb

pre 3 godine

Nije ovo ona Zvezda koju sam volio celi zivot.
Kriminalna uprava i placeni navijaci su me oterali od moje ljubavi.
Tenkovi , rakete i lazni treneri sve skupa sa drugorazrednim igracima su stvorili tim bez igre i tribine bez iskreni navijaca.
Ovakva uprava ima svoje placene navijace.
Dovidjenja do bolji vremena.
Zvezdas , nikad delija !
(Tubic, 20. jun 2020 21:15)

Putuj igumane.

lele majko

pre 3 godine

Ima tu neke simbolike. Ping pong tim - Ling long liga. Pravi sampion za ovakvu ligu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (roarrr, 20. jun 2020 21:29)

Kad je prvi sa +14 ping pong kako nazvati drugog na tabeli?

Gole

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

I prošle godine je bio i Terzić i Mrkela, a bogami i isti igrači. Prošle si došo bili su ti dobri a sad nisu? Nisi ti ni prošle bio.

Mujo

pre 3 godine

Da je partizan osvojio titulu bio bi prenos na televiziji sa nacionalnom frekfencijom 100% ali za zvezdu nema...
(NikolaSrb, 20. jun 2020 21:33
A šta da se radi kućo, Partizan je režimski klub, predsednik države navija za Partizan,doveo Terzu u 00h da vodi Partizan, namešta Partizanu titule... Biće bolje za opozicionu Zvezdu, ne brini.

Rocky

pre 3 godine

Znalac
Pa sta sad to sto imate 15 bodova prednosti vas spasava necega?
Mec protiv Indjije ukrali ste im 3 boda
Protiv napredka ukrali 2 boda
Znaci samo u 2 utakmice 5 bodova, i to tako ocigledno ukradenih
(Realno, 20. jun 2020 20:51)

Jesi računao i 2 lažna penala svirana partizanu na samom kraju utakmice protiv TSC I Radničkog.. I to 2 utakmice zaredom... protiv direktnih konkurenata za 2.mesto.

Na tih 6 bodova dodaš i ukradeni derbi kad su Milunoviću poništili.gol... pa tajo dalje redom ....

Eh Šamrokovci.... znamo.se :-)

Caw

pre 3 godine

Zadnji put kad se setim da je Zvezda igrala lepo bili su neki Le Talek, Donald, Plavšić, Kanga, Radonjić, jedan Boaći prosto ne znam da li je to ovaj isti

hahaha

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

A razlika u odnosu na proslu godinu je......I navijaci su isti od prosle godine.......Bosanac , nisi ti bio ni prosle godine.....

NikolaSrb

pre 3 godine

Iiiiiiiideeeemoooo,korona parti za nedelju dana!Spremaj se Srbijo za lock down.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 20. jun 2020 21:23)

Oce ali posle finaka kupa...

Comixx Zone

pre 3 godine

Taman kada sam pomislio da Milunovic prvi put posle dugo vremena nece opaliti nekoga laktom u glavu, ipak me je demantovao. :-D
Ovakav lik lagano dobija crveni u kvalifikacijama u Evropi, kod njih ne prolazi to.

Venom

pre 3 godine

Titula nije nameštena. Titula je Milojevićeva. Ako ovako nastavimo borićemo se za opstanak u sledećoj sezoni u plej autu.
(Zvezdaš, 20. jun 2020 19:31)

Zna se čija je titula, a znate i vi.
(Humid JuJu, 20. jun 2020 19:52)

Zna se. Žeksova i VVV je. Dok je njih...osvajače oni Zvezdi titule još dugo...

Geronimo

pre 3 godine

Dok klubovi u EU igraju pred praznim tribinama...Zvezda igra pred 18 000 navijača...kakav corona party. Posle se nemojte čuditi kad vam zatvore granice i stave vas u geto..

Comic Zone

pre 3 godine

Ljudi jel realno da je Pavkov ifrao celo prvo poluvreme, nije se ni cuo?
:-D
Mateo Garsija naravno najbolji na terenu. Mi smo izgleda mnogo mocna ekipa kada nam takav igrac greje klupu.

Trancer

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

Tebi bas tesko pala zvezdina titula...

znalac

pre 3 godine

Znalac
Znacii priznajes da kradete time sto pokusavas vase mrlje da opravdas nasim
(Realno, 20. jun 2020 20:02)

Jeste krademo a svako prvenstvo 15 bodova prednosti. A zamisli da je 2 boda prednosti celo prvenstvo i da uzmemo titulu?

VeljaPFC

pre 3 godine

Koje bruke u LS? Ti zvezdas dobro je znamo da si prikirveni grobar. Cim procitas "ja sam zvezdas ali"
(Lokos, 20. jun 2020 19:50)
Prvo, vidiš u mom imenu VeljaCZV - dakle nisam prikriveni grobar, daleko bilo. Drugo, zaista smo bili loši u LŠ ove sezone i ne sviđa mi se što grobare nismo uspeli ove sezone da pobedimo...
(VeljaCZV, 20. jun 2020 20:20)

Vidis meni je ime VeljaPFC, 100% sam grobar

korona

pre 3 godine

Ivanica ili prodati ili ga staviti na poziciju na kojoj je najbolji, i siguran sam da je na toj poziciji ubedljivo najbolji od onoga sto trenutno imamo. Takvog igraca drzati iznudjeno na krilu nema svrhe ni zbog njega licno a ni zbog nase igre, od toga niko nema koristi.

Sasho

pre 3 godine

Nameštena titula, jedini minus Aleksandra Vučića. Minus kao kuća. Od ponedeljka ponovo maske firmi, a stadioni puni. Živeo Partizan.

Boromir

pre 3 godine

Ivanic bi u pesu trebalo da ima shot power 55 od 100 a shot accuracy 25 od 100. Mislim da mu je tehnika suta slabija od vecine bekova. :-D

Trancer

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.
(Mordor, 20. jun 2020 19:34)

Pazi ovaj spin, cuj navijaci bojkotuju "namestenu" titulu, znaci kako bezobrazno okrecete pricu na vasu vodenicu samo gledate da omalovate i izvrcete pricu, navijaci zvezde su ljuti na losu igru i rukovodstvo a tu je i Korona a ne toboze titulu, neverovatno kako spinujete..

VeljaCZV

pre 3 godine

Koje bruke u LS? Ti zvezdas dobro je znamo da si prikirveni grobar. Cim procitas "ja sam zvezdas ali"
(Lokos, 20. jun 2020 19:50)
Prvo, vidiš u mom imenu VeljaCZV - dakle nisam prikriveni grobar, daleko bilo. Drugo, zaista smo bili loši u LŠ ove sezone i ne sviđa mi se što grobare nismo uspeli ove sezone da pobedimo...

mile

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mordor, 20. jun 2020 19:34)

Koga je bre briga sta ti ocekujes i sta ti mislis...cuti jado i pokrij se usesama. Koliko je vas mucenika bilo juce uopste da vas Lalat pocasti i golom i prstom

Realno

pre 3 godine

Znalac
Pa sta sad to sto imate 15 bodova prednosti vas spasava necega?
Mec protiv Indjije ukrali ste im 3 boda
Protiv napredka ukrali 2 boda
Znaci samo u 2 utakmice 5 bodova, i to tako ocigledno ukradenih

Džoni

pre 3 godine

Posle onako kilave igre protiv Partizana i 20 gledalaca je mnogo. Titula je bila izvesna još pre pola godine jer smo odmakli previše, tako da nije baš da je osvajamo ovom utakmicom pa da bude puna Marakana.

mile

pre 3 godine

Uzas virusa nikada vise u Srbiji,a pustaju tzv navijace da nesto slave!
Bojkot!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 20. jun 2020 19:43)

Ajde mucenici odlucite se vise, da li je namestena titula i virus

znalac

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?
(Lazarevac, 20. jun 2020 19:44

Ajde ne laži. Upravo se uključio reporter i kaže da je prisutno 12 hiljada. Samo ljudi ispranih mozgova u jeku epidemije mogu da odu na utakmicu. Ja ne bih pa taman da me neko nosi na ramenima na utakmicu i sa utakmice

duledudule

pre 3 godine

kaze komentator na areni: napunili su navijaci zvezde severnu tribinu, jedino je istok malo podbacio.
I to u trenutku dok dron snima tribine na kojima sve ukupno nema 3 000 navijaca..poluprazan sever I potpuno prazne ostale tri tribine!!!
zasto komentator na areni laze!?!?
(pop pavic, 20. jun 2020 19:50)
Spin sekta lopatari.Kao juce onaj lik , markovic je stigao pre igraca Vojvodine do lopte a on svirao penal.Samo na severu ima 5 hiljada ljudi , nije nas stadion mali kao vas.12 do 15 soma ljudi ima , da se ja pitam ne treba da bude niko , ni danas ni ns derbiju , ni na finalu kupa koje tek dolazi

Nikola

pre 3 godine

Pogledate 20 minuta igru ove Zvezde u proleće i onda će neko da me ubedi da ovakva ekipa moze u LŠ ili LE? Mislim da u trećem/četvrtom kolu kvalifikacija nema šta da se traži protiv iole ozbiljnije ekipe. A da ne pričamo u utakmicama protiv onih najvećih, pa svaka utakmica bez 7 golova u mreži bi se slavila. Može neko da se ljuti koliko hoće ali Deki nije kalibar za Zvezdu, a i ova ekipa je veoooma limitirana. Kako je Miloje igrao s njima defanzivno samo on zna ali je barem imao neku koncepciju i filozofiju igre kako da se brane. Ova igra nema ni glavu, ni rep, očaj živi.

Comic Zone

pre 3 godine

Hej ljudi! Usao ovaj sa-nogom! hahah. :-D
Salu na stranu valjda ce biti nesto od njega. Garsija klasa ostali slabi. Da proleter nema golmana Ivanic i Tomane opet ne bi mogli da daju gol jer ipak im je izazov sutnuti loptu u okvir gola.

Dzony

pre 3 godine

koliko ih ima na tribinama,bila guzva do autokomande. cekalo se na ulaz satima. kakva titula,takva i proslava. pametnom dovoljno
(Milos, 20. jun 2020 20:07)

Jako bolna za vas.

realan zvezdas

pre 3 godine

Malog Nikolica ne treba nikako prodavati, i zvezdina igra u budućnosti treba da se vrti oko njega. Odavno se u Srbiji nije pojavio igrač sa takvim razmišljanjem u igri, takvim pasom.. Ko je rekao da je on srpski Modric bio je u pravu. Samo mu treba dati punu slobodu u igri i puno minuta, i u budućnosti i igra reprezentacije će se graditi na njemu.

Klasika

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.
(Mordor, 20. jun 2020 19:34)

Nisam ni sumnjao da ce dezurni iz centrale jsd-a da spinuju da ovi sto nisu dosli sto zbog korone ili loseg vremena da spinuju kako se stide titule, tako radi grobarski botic, da izvrce stvari uvek

sta reci

pre 3 godine

Ljudi, ja jesam zvezdaš, ali da budemo realni, ne možemo se ponositi titulom nakon bruke u LŠ i što na derbijima nismo dali nijedan gol... Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...
(VeljaCZV, 20. jun 2020 19:45)

"Ja sam zvezdas ali" ne moram ni da citam dalje zna se da je grobarski komentar..

znalac

pre 3 godine

Slavi se titula a najveći navijač stuba srpstva zabavlja Hrvate i promoviše njihov turizam.
(Пелцујте Нола, 20. jun 2020 19:43)

A šta treba da radi? Da ih pljuje? Pa nije primitivac. Ti bi ih verovatno pljuvao.

Moca NS

pre 3 godine

Evo gledam prvih 15 minuta na TV Arena 1, smanjio ton...Ovi što kao nešto igraju, ali ne znam šta...U crvenim dresovima?

Pa oni pojma nemaju!!!

Salaso

pre 3 godine

Borjan kapiten, kakva intervencija ahhahahh, ovaj brani za Kanadu??? Sad će i burekdzija Degenek da napravi neki potez , cirkuzanti

Batistuta

pre 3 godine

Jedini normalan igrac Garsija. Ako neko uradi nesto, on ce. Neverovatno je da on greje klupu u Zvezdi i da cesto nije ni u drugom timu....

PFC

pre 3 godine

VP
Vidis razlika je u tome sto protiv nas gle cuda cak i sviraju penale,sto nama sviraju penale kad vodimo vec 1,2 pa cak i 3 razlike,a kad su vama svirani?Reci cu ti ja 95 posto penala vam je svirano pri neresenom rezultatu ili dok gubite,e vidis u tome je razlika

Davor

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!

Nikse

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)

Razumeli smo kada god zvezda osvoji titulu je namestena kada izgubi onda je zvezda izgubila namestenu titulu, zato je vasa svaka postena.

Lazarevac

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?

sta reci

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?
(Lazarevac, 20. jun 2020 19:44)

Ima i vise od 20.000 jer sam sever prima oko 13000 pa racunaj.

VP

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)


Za tim, protiv koga se sve radi, nalazite se malo previsoko na toj listi, sa samo 34 penala

Humid JuJu

pre 3 godine

Titula nije nameštena. Titula je Milojevićeva. Ako ovako nastavimo borićemo se za opstanak u sledećoj sezoni u plej autu.
(Zvezdaš, 20. jun 2020 19:31)

Zna se čija je titula, a znate i vi.

StefanBg

pre 3 godine

Subota, savrseno vreme napolju. Navijaci komsije malog sede kuci i gledaju Zvezdu i Zvezdinu proslavu titule. Sede i pisu komentare. Pa da li ima vecih kompleksasa negde u svetu. Mislim da nijedan klub nije protivnickim navijacima nabio toliko kompleksa kao Zvezda Partizanu.

pop pavic

pre 3 godine

kaze komentator na areni: napunili su navijaci zvezde severnu tribinu, jedino je istok malo podbacio.
I to u trenutku dok dron snima tribine na kojima sve ukupno nema 3 000 navijaca..poluprazan sever I potpuno prazne ostale tri tribine!!!
zasto komentator na areni laze!?!?

whysoserious

pre 3 godine

Najveci transfer Zvezde ove sezone je transfer blama koji se dobije dok gledate spot na zvezdinom instagramu gde pozivaju na danasnji mec...

Goran Loznica

pre 3 godine

Svi se rotiraju samo Vukanović igra svaku. Pa da ti je iz oka ispao....
(Biću Slobodan, 20. jun 2020 18:55)
Zato što je ćale rek’o da dâ gol hahahahah

Grobar

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!

Mordor

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.

4.10.2019 4.10.2019

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

Uporedjujes vreme korone i proslogodisnju proslavu... Svasta.

Istina

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?
(Lazarevac, 20. jun 2020 19:44)

Pa ima 20.000 to sto je ti npr ne znas da procenis to je tvoj problem.

Чава

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

Па и прошле године су били мафијаши

pop pavic

pre 3 godine

Kakav krs od ekipe ima Zvezda..kazite mi jednog ali jednog igraca u Zvezdi da valja??? evo nek mi navijaci Zvezde navedu jedno ime..ja ga ne vidim a pratim fudbal 25 godina.. da je normalna liga oni bi se borili za opstanak..sramota za Partizan sto ih nije pobedio sa 3 razlike minimum..

radmilovac

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11) 


I sada je tu 40.000 ljudi davore

dex

pre 3 godine

@grobar

Da, zamisli, Zvezdi 40, a Partizanu samo 33. Usput, rasi tvoje informacije, Partizan je osvojio 9 puta titulu, a da nije pobedio u derbiju. Molim te, reci mi da li smatraš da su to nameštene titule?

Lokos

pre 3 godine

Ljudi, ja jesam zvezdaš, ali da budemo realni, ne možemo se ponositi titulom nakon bruke u LŠ i što na derbijima nismo dali nijedan gol... Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...
(VeljaCZV, 20. jun 2020 19:45)

Koje bruke u LS? Ti zvezdas dobro je znamo da si prikirveni grobar. Cim procitas "ja sam zvezdas ali"

VeljaCZV

pre 3 godine

Ljudi, ja jesam zvezdaš, ali da budemo realni, ne možemo se ponositi titulom nakon bruke u LŠ i što na derbijima nismo dali nijedan gol... Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...

dziudzicu

pre 3 godine

Kakav krs od ekipe ima Zvezda..kazite mi jednog ali jednog igraca u Zvezdi da valja??? evo nek mi navijaci Zvezde navedu jedno ime..ja ga ne vidim a pratim fudbal 25 godina.. da je normalna liga oni bi se borili za opstanak..sramota za Partizan sto ih nije pobedio sa 3 razlike minimum..
(pop pavic, 20. jun 2020 19:28)

tri razlike? da Milunovic nije prodao onu loptu, ne bi ni taj jedan dali.

znalac

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)

Nemoj da ja počnem da navodim vaše "poštene" titule,, vaše utakmice devedesetih. A pamtim dugo i mnogo

Sampion

pre 3 godine

Garsija - lik koji je bio jedan od najboljih igraca Las Palmasa i najbolji igrac Arisa nama dobija sansu na kasicicu - svaki peti mec. Ali zato Ivanic, Milunovic i ostali poluigraci imaju kredit da budu raspad cele sezone.

Nikse

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)

Sezona 2001/2002
Zvezda - partizan 0:0.
partizan - zvezda 0:3
Partizan sampion 81 bodova.
Zvezda 66

Sezona 2002/2003
Partizan - zvezda 2:2
Zvezda partizan 2:0
Partizan sampion 89 bodova Zvezda 70

Sezona 2004/2005
Partizan - zvezda 0:0
zvezda partizan 1:1
u kupu 2:0 za zvezdu
Partizan sampion, 80 bodova zvezda 74

Sezona 2007/2008
Zvezda partizan 1:1
Zvezda partizan 4:1
Partizan zvezds 1:1
partizan sampion 80 bodova zvezda 75
Da li vas je sramota ovakvih titula?

Winning Eleven

pre 3 godine

Mateo Garsija. Covek koji bi u Zvezdi komotno mogao da igra napadaca koliko odskace po kvalitetu u odnosu na Zvezdine "ofanzivce". Opasniji je od Tomanea Boacija i Ivanica zajedno...

Exercise

pre 3 godine

Zabrinuti za zdravlje glavni fokus im je zvezdina utakmica na otvorenom, kafice, autobuse, splavove koga briga, samo da se ne odigra zvezdina utakmica i pobedili smo koronu, a Vojvodina partizan ili finale kupa im je nebitan. Zvezda glavna opsesija mnogim.

Trancer

pre 3 godine

Liga sampiona, titula, 5 minuta od novog proleca u evropi, malo li je? Da li smo mi to naviknuti na bolje rezultate proslih godina? Nezahvalni su navijaci zvezde, Terzic treba da napusti klub slazem se ali neki su prosto nezahvalni..

Davor

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!

whysoserious

pre 3 godine

Najveci transfer Zvezde ove sezone je transfer blama koji se dobije dok gledate spot na zvezdinom instagramu gde pozivaju na danasnji mec...

Lazarevac

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?

Sampion

pre 3 godine

Garsija - lik koji je bio jedan od najboljih igraca Las Palmasa i najbolji igrac Arisa nama dobija sansu na kasicicu - svaki peti mec. Ali zato Ivanic, Milunovic i ostali poluigraci imaju kredit da budu raspad cele sezone.

Tubic

pre 3 godine

Nije ovo ona Zvezda koju sam volio celi zivot.
Kriminalna uprava i placeni navijaci su me oterali od moje ljubavi.
Tenkovi , rakete i lazni treneri sve skupa sa drugorazrednim igracima su stvorili tim bez igre i tribine bez iskreni navijaca.
Ovakva uprava ima svoje placene navijace.
Dovidjenja do bolji vremena.
Zvezdas , nikad delija !

Winning Eleven

pre 3 godine

Mateo Garsija. Covek koji bi u Zvezdi komotno mogao da igra napadaca koliko odskace po kvalitetu u odnosu na Zvezdine "ofanzivce". Opasniji je od Tomanea Boacija i Ivanica zajedno...

Grobar

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!

Exercise

pre 3 godine

Zabrinuti za zdravlje glavni fokus im je zvezdina utakmica na otvorenom, kafice, autobuse, splavove koga briga, samo da se ne odigra zvezdina utakmica i pobedili smo koronu, a Vojvodina partizan ili finale kupa im je nebitan. Zvezda glavna opsesija mnogim.

Nikola

pre 3 godine

Pogledate 20 minuta igru ove Zvezde u proleće i onda će neko da me ubedi da ovakva ekipa moze u LŠ ili LE? Mislim da u trećem/četvrtom kolu kvalifikacija nema šta da se traži protiv iole ozbiljnije ekipe. A da ne pričamo u utakmicama protiv onih najvećih, pa svaka utakmica bez 7 golova u mreži bi se slavila. Može neko da se ljuti koliko hoće ali Deki nije kalibar za Zvezdu, a i ova ekipa je veoooma limitirana. Kako je Miloje igrao s njima defanzivno samo on zna ali je barem imao neku koncepciju i filozofiju igre kako da se brane. Ova igra nema ni glavu, ni rep, očaj živi.

Batistuta

pre 3 godine

Jedini normalan igrac Garsija. Ako neko uradi nesto, on ce. Neverovatno je da on greje klupu u Zvezdi i da cesto nije ni u drugom timu....

Caw

pre 3 godine

Zadnji put kad se setim da je Zvezda igrala lepo bili su neki Le Talek, Donald, Plavšić, Kanga, Radonjić, jedan Boaći prosto ne znam da li je to ovaj isti

Mujo

pre 3 godine

Da je partizan osvojio titulu bio bi prenos na televiziji sa nacionalnom frekfencijom 100% ali za zvezdu nema...
(NikolaSrb, 20. jun 2020 21:33
A šta da se radi kućo, Partizan je režimski klub, predsednik države navija za Partizan,doveo Terzu u 00h da vodi Partizan, namešta Partizanu titule... Biće bolje za opozicionu Zvezdu, ne brini.

Comic Zone

pre 3 godine

Ljudi jel realno da je Pavkov ifrao celo prvo poluvreme, nije se ni cuo?
:-D
Mateo Garsija naravno najbolji na terenu. Mi smo izgleda mnogo mocna ekipa kada nam takav igrac greje klupu.

Goran Loznica

pre 3 godine

Svi se rotiraju samo Vukanović igra svaku. Pa da ti je iz oka ispao....
(Biću Slobodan, 20. jun 2020 18:55)
Zato što je ćale rek’o da dâ gol hahahahah

Fekalikus Serbikus

pre 3 godine

Gledalaca 3000... 5000... 15000... ili dva puta toliko - svejedno!
POSLEDICE celog cirkusa će tek da se vide.
Otprilike za 14-15 dana...

znalac

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?
(Lazarevac, 20. jun 2020 19:44

Ajde ne laži. Upravo se uključio reporter i kaže da je prisutno 12 hiljada. Samo ljudi ispranih mozgova u jeku epidemije mogu da odu na utakmicu. Ja ne bih pa taman da me neko nosi na ramenima na utakmicu i sa utakmice

Straight Outta München

pre 3 godine

od hitno na transfer listu Ivanic, Rodic, Milunovic, Boaci, Simic, Pavkov i Tomane.
(Realno, 20. jun 2020 20:38)

Ovo vide bukvalno svi koji su nekada sutnuli loptu u zivotu. Dodao bih jos Jovancica, koji je sigurno najlosiji igrac u LingLong ligi. Taodje i Gobeljic. Babic je takodje katastrofa.
Naravno od toga nece biti nista, tako da ocekujem ovu ekipu i sledece sezone.

Чава

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

Па и прошле године су били мафијаши

Mordor

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.

Džoni

pre 3 godine

Posle onako kilave igre protiv Partizana i 20 gledalaca je mnogo. Titula je bila izvesna još pre pola godine jer smo odmakli previše, tako da nije baš da je osvajamo ovom utakmicom pa da bude puna Marakana.

Rocky

pre 3 godine

Znalac
Pa sta sad to sto imate 15 bodova prednosti vas spasava necega?
Mec protiv Indjije ukrali ste im 3 boda
Protiv napredka ukrali 2 boda
Znaci samo u 2 utakmice 5 bodova, i to tako ocigledno ukradenih
(Realno, 20. jun 2020 20:51)

Jesi računao i 2 lažna penala svirana partizanu na samom kraju utakmice protiv TSC I Radničkog.. I to 2 utakmice zaredom... protiv direktnih konkurenata za 2.mesto.

Na tih 6 bodova dodaš i ukradeni derbi kad su Milunoviću poništili.gol... pa tajo dalje redom ....

Eh Šamrokovci.... znamo.se :-)

Geronimo

pre 3 godine

Dok klubovi u EU igraju pred praznim tribinama...Zvezda igra pred 18 000 navijača...kakav corona party. Posle se nemojte čuditi kad vam zatvore granice i stave vas u geto..

Boromir

pre 3 godine

Ivanic bi u pesu trebalo da ima shot power 55 od 100 a shot accuracy 25 od 100. Mislim da mu je tehnika suta slabija od vecine bekova. :-D

Comixx Zone

pre 3 godine

Taman kada sam pomislio da Milunovic prvi put posle dugo vremena nece opaliti nekoga laktom u glavu, ipak me je demantovao. :-D
Ovakav lik lagano dobija crveni u kvalifikacijama u Evropi, kod njih ne prolazi to.

duledudule

pre 3 godine

kaze komentator na areni: napunili su navijaci zvezde severnu tribinu, jedino je istok malo podbacio.
I to u trenutku dok dron snima tribine na kojima sve ukupno nema 3 000 navijaca..poluprazan sever I potpuno prazne ostale tri tribine!!!
zasto komentator na areni laze!?!?
(pop pavic, 20. jun 2020 19:50)
Spin sekta lopatari.Kao juce onaj lik , markovic je stigao pre igraca Vojvodine do lopte a on svirao penal.Samo na severu ima 5 hiljada ljudi , nije nas stadion mali kao vas.12 do 15 soma ljudi ima , da se ja pitam ne treba da bude niko , ni danas ni ns derbiju , ni na finalu kupa koje tek dolazi

VP

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)


Za tim, protiv koga se sve radi, nalazite se malo previsoko na toj listi, sa samo 34 penala

VeljaCZV

pre 3 godine

Ljudi, ja jesam zvezdaš, ali da budemo realni, ne možemo se ponositi titulom nakon bruke u LŠ i što na derbijima nismo dali nijedan gol... Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...

Lesser watch

pre 3 godine

Parodija od tima, parodija od takmičenja, parodija od titule. Mizerno, jadno, bedno. Nije vama lako. Udaviste se u sopstvenim lažima.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Grobare se ne trebaju umisliti da su oni najbolji u Srbiji. Uvek je taj najbolji koji je broj 1. i to sa 14 poena razlike prema drugim.
(Daki, 20. jun 2020 22:54)






:)))))
nemoj tako!

naviklo to na -30, pa im je ovih -14 opravdano sumnjivo!

Venom

pre 3 godine

Titula nije nameštena. Titula je Milojevićeva. Ako ovako nastavimo borićemo se za opstanak u sledećoj sezoni u plej autu.
(Zvezdaš, 20. jun 2020 19:31)

Zna se čija je titula, a znate i vi.
(Humid JuJu, 20. jun 2020 19:52)

Zna se. Žeksova i VVV je. Dok je njih...osvajače oni Zvezdi titule još dugo...

Comic Zone

pre 3 godine

Hej ljudi! Usao ovaj sa-nogom! hahah. :-D
Salu na stranu valjda ce biti nesto od njega. Garsija klasa ostali slabi. Da proleter nema golmana Ivanic i Tomane opet ne bi mogli da daju gol jer ipak im je izazov sutnuti loptu u okvir gola.

ZaphodBeeblebrox

pre 3 godine

Parodija od tima, parodija od takmičenja, parodija od titule. Mizerno, jadno, bedno. Nije vama lako. Udaviste se u sopstvenim lažima.
(Lesser watch, 20. jun 2020 22:36)

Kad smo mi pisali da tako osvajate onih šest vezanih titula sa Tolom, kad su predsednici klubova prve lige bili u UO Partizana, a sve dirigovao izvesni potpredsednik vlade, tada je bilo sve pošteno. U Evropi vas drala Artmedija, Petah Tikva, Šamrok i drugi dunsteri, ali ste harali Srbijom. Zvezda dvbe godine zaredom ulazi u LŠ i vi još uvek verujete u nameštaljke. Ne, gospodo grobari, samo se više ne navlači sve za vas i to je sve.
A sa tim ne možete da se pomirite.
Dok je vaša bratija haral košerkom umalo nisu ugasili zvezdu, krali su koševe, bili zadnja beda i sirotinja, igrali klinci i isluženi likovi koji ne bi nigde mogli da igraju, a vi pod "istim takvim aparthejdom" dovodite Amere kao na traci i imate trenera od 800 hiljadica evrića godišnje i kukate?? Opet iz istog razloga - ne možete da radite šta hoćete i to vam je najveći problem, jer ste naviknuti na to.
A kad nema toga više, onda optuži druge da rade isto ono što ste vi radili. Napad je najbolja odbrana.

NikolaSrb

pre 3 godine

Iiiiiiiideeeemoooo,korona parti za nedelju dana!Spremaj se Srbijo za lock down.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 20. jun 2020 21:23)

Oce ali posle finala kupa.

City Slicker

pre 3 godine

Kakav veličanstven uspeh, zaslužuje proslavu, nema šta. Prvaci moćne ding-dong lige i za kraj dobili Proleter iz Zrenjanina. Čekaj, nije iz Zrenjanina...

ArDzej65

pre 3 godine

U poslednje 4 sezone kada smo osvajali titulu pobedili nas jednom a ne mogu ni da izračunam koliko smo im bodova pobegli i oni kažu nezasluženo, grobarski spin nema granica

sta reci

pre 3 godine

Ljudi, ja jesam zvezdaš, ali da budemo realni, ne možemo se ponositi titulom nakon bruke u LŠ i što na derbijima nismo dali nijedan gol... Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...
(VeljaCZV, 20. jun 2020 19:45)

"Ja sam zvezdas ali" ne moram ni da citam dalje zna se da je grobarski komentar..

NikolaSrb

pre 3 godine

Nije ovo ona Zvezda koju sam volio celi zivot.
Kriminalna uprava i placeni navijaci su me oterali od moje ljubavi.
Tenkovi , rakete i lazni treneri sve skupa sa drugorazrednim igracima su stvorili tim bez igre i tribine bez iskreni navijaca.
Ovakva uprava ima svoje placene navijace.
Dovidjenja do bolji vremena.
Zvezdas , nikad delija !
(Tubic, 20. jun 2020 21:15)

Putuj igumane.

NikolaSrb

pre 3 godine

Nije ovo ona Zvezda koju sam volio celi zivot.
Kriminalna uprava i placeni navijaci su me oterali od moje ljubavi.
Tenkovi , rakete i lazni treneri sve skupa sa drugorazrednim igracima su stvorili tim bez igre i tribine bez iskreni navijaca.
Ovakva uprava ima svoje placene navijace.
Dovidjenja do bolji vremena.
Zvezdas , nikad delija !
(Tubic, 20. jun 2020 21:15)

Nikad ti nisi ni bio zvezdas... Samo oces plusice od grobara

Dragivoje

pre 3 godine

Ево да се придружим Нолету, Човићу, као и свима који честитају нашој Звезди заслужену титулу шампиона државе Србије!!! ЧЕСТИТАМО, И СРЕЋНЕ НАМ КВАЛИФИКАЦИЈЕ!!!

aca

pre 3 godine

Jeste,nismo pobedili komsije sa JNA,ali smo pobedili Liverpul ,Olimpijakos,uzeli bod Napoliji,igrali LE i nesrecno ispali u prolecnon delu.Da se ja pitam ne bih imao nista protiv da Partizan uzima Kup svake godine a mi da igramo LS i da ih ne pobedimo jos 10 godina.

Moca NS

pre 3 godine

Evo gledam prvih 15 minuta na TV Arena 1, smanjio ton...Ovi što kao nešto igraju, ali ne znam šta...U crvenim dresovima?

Pa oni pojma nemaju!!!

mile

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mordor, 20. jun 2020 19:34)

Koga je bre briga sta ti ocekujes i sta ti mislis...cuti jado i pokrij se usesama. Koliko je vas mucenika bilo juce uopste da vas Lalat pocasti i golom i prstom

MJ23

pre 3 godine

za ovo pustanje publike neko ce nadam se odgovarati!
(pera, 20. jun 2020 19:05)

A sutra 3 miliona izlazi na glasanje ništa?
Studio? :-)

Milan

pre 3 godine

Nije bilo vise od 10000, ali kapiram vas. Titule vase su lazne, veze u savezu snazne....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor from Greece, 20. jun 2020 22:12)

A titule im dodeljivao i Sud udruženog rada. I ovo da ti pridikuje. Kmečanje i sline, ne staju bre. Kako vam ne dojadi više.
U Zagorju vas ne bi trpeli a ovde i stadion može da se drpi. I još uvek jugosloveni, aman. I puna usta poštenja, n e v i đ e n o!

zemunski kej

pre 3 godine

Gledao sam mec na tv .Nevazna utakmica gde je trebalo da vidimo mlade igrace i nekoliko iskusnih. Nije lepo izgledalo i nadam se da ovaj tim nece nikada vise na terenu. Nije im valjao Vujadin Savic i Zule stojkovic,Krsticic je otisao cuo sam da mu zena ima neprijatnoati u Srbiji. Ovi Javancici,Jovicici slabo do zla boga. Gledam danas onaj Jovicic kada dodje u zonu napada brza i daje pogresne paseve ,nimalo kreativan jedino dobar da kvari igru. Veljko Nikolic sve losiji ali je mlad pa mu se oprasta. Pavkov ne igra nista . Mora da se rasprodaju gomila prosecnih igraca i kupi 2 vrhunska .

znalac

pre 3 godine

Znalac
Pa sta sad to sto imate 15 bodova prednosti vas spasava necega?
Mec protiv Indjije ukrali ste im 3 boda
Protiv napredka ukrali 2 boda
Znaci samo u 2 utakmice 5 bodova, i to tako ocigledno ukradenih
(Realno, 20. jun 2020 20:51)

Ma da eto sada ukrali. Ma tvoj klub je najbolji na svetu i šire. A Zvezda je za Srpsku ligu grupa Beograd. Boleće vas još dugo

NikolaSrb

pre 3 godine

18 000 gledalaca? Pa kod vas je sve laz, lazima se hranite kao i ova lazna titula. Fuj
(Fuj, 20. jun 2020 21:29)

U redu je ima 3000 ljudi, jel ti sad lakse?

nikolas

pre 3 godine

Nije bilo vise od 10000, ali kapiram vas. Titule vase su lazne, veze u savezu snazne....
(Igor from Greece, 20. jun 2020 22:12)

Razumemo i mi vas, nasa snaga vas problem je najveci.. Obrisi suze obrazi su ti vlazni

nista o nicemu

pre 3 godine

Najjace sto bi Grobari da neko odgovara za pune tribine i sirenje korone, a oni jedva docekali da otvore tribine za derbi, ali tu niko ne treba da odgovara. Hahahahhahaha

pop pavic

pre 3 godine

kaze komentator na areni: napunili su navijaci zvezde severnu tribinu, jedino je istok malo podbacio.
I to u trenutku dok dron snima tribine na kojima sve ukupno nema 3 000 navijaca..poluprazan sever I potpuno prazne ostale tri tribine!!!
zasto komentator na areni laze!?!?

Trancer

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.
(Mordor, 20. jun 2020 19:34)

Pazi ovaj spin, cuj navijaci bojkotuju "namestenu" titulu, znaci kako bezobrazno okrecete pricu na vasu vodenicu samo gledate da omalovate i izvrcete pricu, navijaci zvezde su ljuti na losu igru i rukovodstvo a tu je i Korona a ne toboze titulu, neverovatno kako spinujete..

Humid JuJu

pre 3 godine

Titula nije nameštena. Titula je Milojevićeva. Ako ovako nastavimo borićemo se za opstanak u sledećoj sezoni u plej autu.
(Zvezdaš, 20. jun 2020 19:31)

Zna se čija je titula, a znate i vi.

lele majko

pre 3 godine

Ima tu neke simbolike. Ping pong tim - Ling long liga. Pravi sampion za ovakvu ligu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (roarrr, 20. jun 2020 21:29)

Kad je prvi sa +14 ping pong kako nazvati drugog na tabeli?

Nikse

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)

Razumeli smo kada god zvezda osvoji titulu je namestena kada izgubi onda je zvezda izgubila namestenu titulu, zato je vasa svaka postena.

Sasho

pre 3 godine

Nameštena titula, jedini minus Aleksandra Vučića. Minus kao kuća. Od ponedeljka ponovo maske firmi, a stadioni puni. Živeo Partizan.

korona

pre 3 godine

Ivanica ili prodati ili ga staviti na poziciju na kojoj je najbolji, i siguran sam da je na toj poziciji ubedljivo najbolji od onoga sto trenutno imamo. Takvog igraca drzati iznudjeno na krilu nema svrhe ni zbog njega licno a ni zbog nase igre, od toga niko nema koristi.

FUJ...!

pre 3 godine

FUDBAL u Srbiji, ne može da prođe kao SPORTSKI događaj!
Mora da bude primitivizma, sa političkim "porukama", i još koječime što nema ama baš nikakve veze sa sportom...
Eto, na jednoj slici se lepo vidi kletva, kojom se samo pokazuje koliko malo treba da bi se pokazalo kakva smo (životinjska) vrsta.
U normalnim državama, navijači mašu KLUBSKIM zastavama i šalovima, a za svoj klub NAVIJAJU pesmom...

dex

pre 3 godine

@grobar

Da, zamisli, Zvezdi 40, a Partizanu samo 33. Usput, rasi tvoje informacije, Partizan je osvojio 9 puta titulu, a da nije pobedio u derbiju. Molim te, reci mi da li smatraš da su to nameštene titule?

Realno

pre 3 godine

Znalac
Pa sta sad to sto imate 15 bodova prednosti vas spasava necega?
Mec protiv Indjije ukrali ste im 3 boda
Protiv napredka ukrali 2 boda
Znaci samo u 2 utakmice 5 bodova, i to tako ocigledno ukradenih

znalac

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)

Nemoj da ja počnem da navodim vaše "poštene" titule,, vaše utakmice devedesetih. A pamtim dugo i mnogo

hahahahahahah

pre 3 godine

18 000 gledalaca? Pa kod vas je sve laz, lazima se hranite kao i ova lazna titula. Fuj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fuj, 20. jun 2020 21:29)

Ti si se zbog necega iznervirao? Hahahahaahha

Trancer

pre 3 godine

Liga sampiona, titula, 5 minuta od novog proleca u evropi, malo li je? Da li smo mi to naviknuti na bolje rezultate proslih godina? Nezahvalni su navijaci zvezde, Terzic treba da napusti klub slazem se ali neki su prosto nezahvalni..

Dzony

pre 3 godine

koliko ih ima na tribinama,bila guzva do autokomande. cekalo se na ulaz satima. kakva titula,takva i proslava. pametnom dovoljno
(Milos, 20. jun 2020 20:07)

Jako bolna za vas.

Gole

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

I prošle godine je bio i Terzić i Mrkela, a bogami i isti igrači. Prošle si došo bili su ti dobri a sad nisu? Nisi ti ni prošle bio.

anti gurbet

pre 3 godine

titule im dodeljivao i Sud udruženog rada. I ovo da ti pridikuje. Kmečanje i sline, ne staju bre. Kako vam ne dojadi više.
U Zagorju vas ne bi trpeli a ovde i stadion može da se drpi. I još uvek jugosloveni, aman. I puna usta poštenja, n e v i đ e n o!
(Milan, 20. jun 2020 23:22)

pa bolje i sud udruženog rada nego da nam titulu pokloni brat hrvat Slavko Šajber kao što je vama.
Stadion ste drpili vi još 1964 iako su ga izgradili svi građani Srbije, tj. tadašnji budžet republike.
Ko stvarno voli da krade, narod dobro zna, zato ste još u SFRJ i dobili nadimak koji zaslužujete.
I lepo vas opisuje ko ste i šta ste i da ste seljački klub jer vas je i osnovao seljober iz Užica

VeljaPFC

pre 3 godine

Koje bruke u LS? Ti zvezdas dobro je znamo da si prikirveni grobar. Cim procitas "ja sam zvezdas ali"
(Lokos, 20. jun 2020 19:50)
Prvo, vidiš u mom imenu VeljaCZV - dakle nisam prikriveni grobar, daleko bilo. Drugo, zaista smo bili loši u LŠ ove sezone i ne sviđa mi se što grobare nismo uspeli ove sezone da pobedimo...
(VeljaCZV, 20. jun 2020 20:20)

Vidis meni je ime VeljaPFC, 100% sam grobar

Milutin Topalović

pre 3 godine

U normalnim državama, navijači mašu KLUBSKIM zastavama i šalovima, a za svoj klub NAVIJAJU pesmom...
(FUJ...!, 20. jun 2020 22:00)

Prvo treba da se nauči da se kaže kluPskim, a ne kluBskim, a onda da se komentariše.

Idi u servis, Ostoja!

pre 3 godine

Najsmešniji su ovi što ponavljaju kao papagaji o 4 derbija bez pobede. Ne znam kakve veze imaju kup utakmice sa prvenstvom, a pogotovo kakve veze imaju 3 derbija ove sezone sa prethodne dve titule.

Partizan u te 2 sezone nije imao pobedu u prvenstvenim derbijima, a Zvezda je imala dve sa istim rezultatom 2:1. Tek na kraju prethodne sezone Partizan je pobedio u kupu posle 6 derbija bez pobede.

Omiljeno opravdanje navijača Partizana je da su oni dobijali derbije za titulu. Pa i Zvezda je u sezonama 2017/18 i 2018/19 dobijala derbija za titulu - one u plejofu. Ove sezone nije, ali nije ni izgubila drugi derbi gde je bio dovoljan i bod, kada je Stojković zadržavao vreme kao da njima odgovara remi.

U sezoni 2011/12 Zvezda je pobedila 3 derbija uzastopno u roku od mesec dana, 2 u kupu i 1 u prvenstvu sa gol razlikom 5:0. Tada navijače Partizana nije bilo sramota da dođu na proslavu titule, nisu pisali o "lažnim titulama". O sezonama 2001/02, 2002/03 kada su uzimali titule a jedva bod izvlačili u derbijima uz poraze od 3:0, 2:0 da ne govorimo...

Ako su 4 derbija bez pobede dokaz nameštanja titule, kako onda u prethodnih 20 sezona Partizan ima 12 titula a Zvezda 8 kada je odnos pobeda u derbijima 20:19 za Zvezdu, a u prethodnih 30 sezona (praktično od raspada SFRJ) odnos titula je 17:12 za Partizan a odnos pobeda u derbijima 35:33 za Zvezdu.

Znam, znam - CIA, BIA, Vučić, Miljanić, Krcun, UDBA, sudija nas krao, nisu svirali penal 30 godina itd.

Nikse

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)

Sezona 2001/2002
Zvezda - partizan 0:0.
partizan - zvezda 0:3
Partizan sampion 81 bodova.
Zvezda 66

Sezona 2002/2003
Partizan - zvezda 2:2
Zvezda partizan 2:0
Partizan sampion 89 bodova Zvezda 70

Sezona 2004/2005
Partizan - zvezda 0:0
zvezda partizan 1:1
u kupu 2:0 za zvezdu
Partizan sampion, 80 bodova zvezda 74

Sezona 2007/2008
Zvezda partizan 1:1
Zvezda partizan 4:1
Partizan zvezds 1:1
partizan sampion 80 bodova zvezda 75
Da li vas je sramota ovakvih titula?

Trancer

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

Tebi bas tesko pala zvezdina titula...

znalac

pre 3 godine

Znalac
Znacii priznajes da kradete time sto pokusavas vase mrlje da opravdas nasim
(Realno, 20. jun 2020 20:02)

Jeste krademo a svako prvenstvo 15 bodova prednosti. A zamisli da je 2 boda prednosti celo prvenstvo i da uzmemo titulu?

da znate

pre 3 godine

FUDBAL u Srbiji, ne može da prođe kao SPORTSKI događaj!
Mora da bude primitivizma, sa političkim "porukama", i još koječime što nema ama baš nikakve veze sa sportom...
Eto, na jednoj slici se lepo vidi kletva, kojom se samo pokazuje koliko malo treba da bi se pokazalo kakva smo (životinjska) vrsta.
U normalnim državama, navijači mašu KLUBSKIM zastavama i šalovima, a za svoj klub NAVIJAJU pesmom...
(FUJ...!, 20. jun 2020 22:00)

Sta ti sad nevalja? Sta kukas?

pop pavic

pre 3 godine

Kakav krs od ekipe ima Zvezda..kazite mi jednog ali jednog igraca u Zvezdi da valja??? evo nek mi navijaci Zvezde navedu jedno ime..ja ga ne vidim a pratim fudbal 25 godina.. da je normalna liga oni bi se borili za opstanak..sramota za Partizan sto ih nije pobedio sa 3 razlike minimum..

NikolaSrb

pre 3 godine

Iiiiiiiideeeemoooo,korona parti za nedelju dana!Spremaj se Srbijo za lock down.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 20. jun 2020 21:23)

Oce ali posle finaka kupa...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нек је готова и ова сезона у свим овим мукама које су задесиле цијели свијет. Већ од сутра треба правити тим за европске утакмице прије свега. Да се до почетка припрема разјасни ко иде, ко остаје, ко долази и да стручни штаб са комплетним тимом на окупу отпочне припреме за наредну сезону. Ајмо сад славити. БРАВО ЗВЕЗДО! 🔴⚪👏👏👏🙌

Daki

pre 3 godine

Grobare se ne trebaju umisliti da su oni najbolji u Srbiji. Uvek je taj najbolji koji je broj 1. i to sa 14 poena razlike prema drugim.

Tako da ovde nema diskusije ko je najbolji u Srbiji.

Salaso

pre 3 godine

Borjan kapiten, kakva intervencija ahhahahh, ovaj brani za Kanadu??? Sad će i burekdzija Degenek da napravi neki potez , cirkuzanti

Klasika

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.
(Mordor, 20. jun 2020 19:34)

Nisam ni sumnjao da ce dezurni iz centrale jsd-a da spinuju da ovi sto nisu dosli sto zbog korone ili loseg vremena da spinuju kako se stide titule, tako radi grobarski botic, da izvrce stvari uvek

mile

pre 3 godine

Uzas virusa nikada vise u Srbiji,a pustaju tzv navijace da nesto slave!
Bojkot!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 20. jun 2020 19:43)

Ajde mucenici odlucite se vise, da li je namestena titula i virus

StefanBg

pre 3 godine

Subota, savrseno vreme napolju. Navijaci komsije malog sede kuci i gledaju Zvezdu i Zvezdinu proslavu titule. Sede i pisu komentare. Pa da li ima vecih kompleksasa negde u svetu. Mislim da nijedan klub nije protivnickim navijacima nabio toliko kompleksa kao Zvezda Partizanu.

Lokos

pre 3 godine

Ljudi, ja jesam zvezdaš, ali da budemo realni, ne možemo se ponositi titulom nakon bruke u LŠ i što na derbijima nismo dali nijedan gol... Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...
(VeljaCZV, 20. jun 2020 19:45)

Koje bruke u LS? Ti zvezdas dobro je znamo da si prikirveni grobar. Cim procitas "ja sam zvezdas ali"

znalac

pre 3 godine

Slavi se titula a najveći navijač stuba srpstva zabavlja Hrvate i promoviše njihov turizam.
(Пелцујте Нола, 20. jun 2020 19:43)

A šta treba da radi? Da ih pljuje? Pa nije primitivac. Ti bi ih verovatno pljuvao.

Joe Lesh

pre 3 godine

Umesto slavlja bolje da su navijaci pevali "Vrati se Miloje, bez tebe sve trulo je". Cekaju nas crni dani i crne godine sa ovim trenerima amaterima.

VeljaCZV

pre 3 godine

Koje bruke u LS? Ti zvezdas dobro je znamo da si prikirveni grobar. Cim procitas "ja sam zvezdas ali"
(Lokos, 20. jun 2020 19:50)
Prvo, vidiš u mom imenu VeljaCZV - dakle nisam prikriveni grobar, daleko bilo. Drugo, zaista smo bili loši u LŠ ove sezone i ne sviđa mi se što grobare nismo uspeli ove sezone da pobedimo...

kosmetski smor

pre 3 godine

Плач партизанки, мелем за душу....
ШАМПИОНИ!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 20. jun 2020 22:04)...al je tebi dobro,tebra,sestro...svaka cast ,al ovo 1913,mora da je dobro to sto trosis..

Rocky

pre 3 godine

Poslednje dve godine derbiji ne odslikavaju realan odnos snaga jer Zvezdu pljačkaju svaki derbi a na bazi tih rezultata Šamrokovci tvrde da su bolji tim. Niste bolji od Zvezde i ne možete da pobedite Zvezdu osim ako Zvezdi ne poništavaju vodeće golove svaki derbi, a partizanu se opraštaju bezobrazni crveni kartoni.

Svake godine posle derbija nas prljave partizanske sudije u medijima danima ubeđuju kako je suđenje bilo ispravno... kako su ustvari trebali tako da dosude... kao da nismo svi gledali utakmice.

Niste bolji i zato gubite titule sa 15 bodova razlike, nemate bolji tim i nemate bolje strance jer gubite od Mladosti, Surdulice,Napredka, Voždovca, Čuke, Spartaka,, Vojvodine itd.

Ni drugi ne biste bili da vam nisu protiv direktnih konkurenata za drugo mesto TSC I Radničkog svirani izmišljeni penali u 90. minutu.

Mislite o tome.

PFC

pre 3 godine

VP
Vidis razlika je u tome sto protiv nas gle cuda cak i sviraju penale,sto nama sviraju penale kad vodimo vec 1,2 pa cak i 3 razlike,a kad su vama svirani?Reci cu ti ja 95 posto penala vam je svirano pri neresenom rezultatu ili dok gubite,e vidis u tome je razlika

hahaha

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

A razlika u odnosu na proslu godinu je......I navijaci su isti od prosle godine.......Bosanac , nisi ti bio ni prosle godine.....

Igor from Greece

pre 3 godine

@Milan
Vratio, a ne dodelio. Nije isto. Prolaze godine tvoje, lazne se titule broje...
Videcete kako se slavi posteno zaradjen trofej. Da ste vi vas posteno zaradili danas bi vas bilo 40000, a ne 8000.

dejo majstoreeee

pre 3 godine

Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...
 (VeljaCZV, 20. jun 2020 19:45)

Kakav bre basket. Pa on se ne gleda ni USA takoreći. Na basket se vade samo oni koji u fudbalu ne mogu ništa da urade. Zna se koja je najvažnija sporedna stvar na svetu. Čestitke na osvojenoj tituli. Idemo dalje...

mile

pre 3 godine

a sto ne napišete 50000, isto vam je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sad ti, 21. jun 2020 08:38)

Za vas je isto jer vam je sve preko 2000 ljudi misaona imenica

Kad je neko ljubimac onda se preteruje

pre 3 godine

Gde ste navukli 18000 kad je bilo duplo manje ljudi. Kazu korona ce procvetati, a nece posle teniskog turnira. Prozivaju se fudbalski klubovi i liga a niko ne spominje pune tribine na teniskom turniru Djokovica. Eno Dimitrov vec oboleo.

sta reci

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?
(Lazarevac, 20. jun 2020 19:44)

Ima i vise od 20.000 jer sam sever prima oko 13000 pa racunaj.

dziudzicu

pre 3 godine

Kakav krs od ekipe ima Zvezda..kazite mi jednog ali jednog igraca u Zvezdi da valja??? evo nek mi navijaci Zvezde navedu jedno ime..ja ga ne vidim a pratim fudbal 25 godina.. da je normalna liga oni bi se borili za opstanak..sramota za Partizan sto ih nije pobedio sa 3 razlike minimum..
(pop pavic, 20. jun 2020 19:28)

tri razlike? da Milunovic nije prodao onu loptu, ne bi ni taj jedan dali.

4.10.2019 4.10.2019

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

Uporedjujes vreme korone i proslogodisnju proslavu... Svasta.

radmilovac

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11) 


I sada je tu 40.000 ljudi davore

realan zvezdas

pre 3 godine

Malog Nikolica ne treba nikako prodavati, i zvezdina igra u budućnosti treba da se vrti oko njega. Odavno se u Srbiji nije pojavio igrač sa takvim razmišljanjem u igri, takvim pasom.. Ko je rekao da je on srpski Modric bio je u pravu. Samo mu treba dati punu slobodu u igri i puno minuta, i u budućnosti i igra reprezentacije će se graditi na njemu.

Istina

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?
(Lazarevac, 20. jun 2020 19:44)

Pa ima 20.000 to sto je ti npr ne znas da procenis to je tvoj problem.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Јуче код Бијељине рањени наши навијачи који су из Приједора кренули на прославу титуле. На њих пуцано из возила у покрету.

Nebojsa

pre 3 godine

Bez duple krune , a tri uzastopne sezone smo prvi i nemoze veca posecenost.
Tako ce biti i u buduce,sve manja i manja posecenost na proslavi titule u koliko nema duple krune.
Prosle sezone na zavrsnoj utakmici protiv Napredka bilo je dosta publike, zato sto je ostalo finale kupa pa smo se nadali duploj kruni.

Grobar

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!

Exercise

pre 3 godine

Zabrinuti za zdravlje glavni fokus im je zvezdina utakmica na otvorenom, kafice, autobuse, splavove koga briga, samo da se ne odigra zvezdina utakmica i pobedili smo koronu, a Vojvodina partizan ili finale kupa im je nebitan. Zvezda glavna opsesija mnogim.

NikolaSrb

pre 3 godine

Nije ovo ona Zvezda koju sam volio celi zivot.
Kriminalna uprava i placeni navijaci su me oterali od moje ljubavi.
Tenkovi , rakete i lazni treneri sve skupa sa drugorazrednim igracima su stvorili tim bez igre i tribine bez iskreni navijaca.
Ovakva uprava ima svoje placene navijace.
Dovidjenja do bolji vremena.
Zvezdas , nikad delija !
(Tubic, 20. jun 2020 21:15)

Nikad ti nisi ni bio zvezdas... Samo oces plusice od grobara

NikolaSrb

pre 3 godine

Nije ovo ona Zvezda koju sam volio celi zivot.
Kriminalna uprava i placeni navijaci su me oterali od moje ljubavi.
Tenkovi , rakete i lazni treneri sve skupa sa drugorazrednim igracima su stvorili tim bez igre i tribine bez iskreni navijaca.
Ovakva uprava ima svoje placene navijace.
Dovidjenja do bolji vremena.
Zvezdas , nikad delija !
(Tubic, 20. jun 2020 21:15)

Putuj igumane.

Trancer

pre 3 godine

Liga sampiona, titula, 5 minuta od novog proleca u evropi, malo li je? Da li smo mi to naviknuti na bolje rezultate proslih godina? Nezahvalni su navijaci zvezde, Terzic treba da napusti klub slazem se ali neki su prosto nezahvalni..

Dragivoje

pre 3 godine

Ево да се придружим Нолету, Човићу, као и свима који честитају нашој Звезди заслужену титулу шампиона државе Србије!!! ЧЕСТИТАМО, И СРЕЋНЕ НАМ КВАЛИФИКАЦИЈЕ!!!

radmilovac

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11) 


I sada je tu 40.000 ljudi davore

Mujo

pre 3 godine

Da je partizan osvojio titulu bio bi prenos na televiziji sa nacionalnom frekfencijom 100% ali za zvezdu nema...
(NikolaSrb, 20. jun 2020 21:33
A šta da se radi kućo, Partizan je režimski klub, predsednik države navija za Partizan,doveo Terzu u 00h da vodi Partizan, namešta Partizanu titule... Biće bolje za opozicionu Zvezdu, ne brini.

Sasho

pre 3 godine

Nameštena titula, jedini minus Aleksandra Vučića. Minus kao kuća. Od ponedeljka ponovo maske firmi, a stadioni puni. Živeo Partizan.

whysoserious

pre 3 godine

Najveci transfer Zvezde ove sezone je transfer blama koji se dobije dok gledate spot na zvezdinom instagramu gde pozivaju na danasnji mec...

NikolaSrb

pre 3 godine

18 000 gledalaca? Pa kod vas je sve laz, lazima se hranite kao i ova lazna titula. Fuj
(Fuj, 20. jun 2020 21:29)

U redu je ima 3000 ljudi, jel ti sad lakse?

Realno

pre 3 godine

Znalac
Pa sta sad to sto imate 15 bodova prednosti vas spasava necega?
Mec protiv Indjije ukrali ste im 3 boda
Protiv napredka ukrali 2 boda
Znaci samo u 2 utakmice 5 bodova, i to tako ocigledno ukradenih

sta reci

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?
(Lazarevac, 20. jun 2020 19:44)

Ima i vise od 20.000 jer sam sever prima oko 13000 pa racunaj.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нек је готова и ова сезона у свим овим мукама које су задесиле цијели свијет. Већ од сутра треба правити тим за европске утакмице прије свега. Да се до почетка припрема разјасни ко иде, ко остаје, ко долази и да стручни штаб са комплетним тимом на окупу отпочне припреме за наредну сезону. Ајмо сад славити. БРАВО ЗВЕЗДО! 🔴⚪👏👏👏🙌

Davor

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!

VeljaCZV

pre 3 godine

Ljudi, ja jesam zvezdaš, ali da budemo realni, ne možemo se ponositi titulom nakon bruke u LŠ i što na derbijima nismo dali nijedan gol... Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...

Trancer

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

Tebi bas tesko pala zvezdina titula...

Trancer

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.
(Mordor, 20. jun 2020 19:34)

Pazi ovaj spin, cuj navijaci bojkotuju "namestenu" titulu, znaci kako bezobrazno okrecete pricu na vasu vodenicu samo gledate da omalovate i izvrcete pricu, navijaci zvezde su ljuti na losu igru i rukovodstvo a tu je i Korona a ne toboze titulu, neverovatno kako spinujete..

aca

pre 3 godine

Jeste,nismo pobedili komsije sa JNA,ali smo pobedili Liverpul ,Olimpijakos,uzeli bod Napoliji,igrali LE i nesrecno ispali u prolecnon delu.Da se ja pitam ne bih imao nista protiv da Partizan uzima Kup svake godine a mi da igramo LS i da ih ne pobedimo jos 10 godina.

duledudule

pre 3 godine

kaze komentator na areni: napunili su navijaci zvezde severnu tribinu, jedino je istok malo podbacio.
I to u trenutku dok dron snima tribine na kojima sve ukupno nema 3 000 navijaca..poluprazan sever I potpuno prazne ostale tri tribine!!!
zasto komentator na areni laze!?!?
(pop pavic, 20. jun 2020 19:50)
Spin sekta lopatari.Kao juce onaj lik , markovic je stigao pre igraca Vojvodine do lopte a on svirao penal.Samo na severu ima 5 hiljada ljudi , nije nas stadion mali kao vas.12 do 15 soma ljudi ima , da se ja pitam ne treba da bude niko , ni danas ni ns derbiju , ni na finalu kupa koje tek dolazi

hahaha

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

A razlika u odnosu na proslu godinu je......I navijaci su isti od prosle godine.......Bosanac , nisi ti bio ni prosle godine.....

Tubic

pre 3 godine

Nije ovo ona Zvezda koju sam volio celi zivot.
Kriminalna uprava i placeni navijaci su me oterali od moje ljubavi.
Tenkovi , rakete i lazni treneri sve skupa sa drugorazrednim igracima su stvorili tim bez igre i tribine bez iskreni navijaca.
Ovakva uprava ima svoje placene navijace.
Dovidjenja do bolji vremena.
Zvezdas , nikad delija !

Istina

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?
(Lazarevac, 20. jun 2020 19:44)

Pa ima 20.000 to sto je ti npr ne znas da procenis to je tvoj problem.

sta reci

pre 3 godine

Ljudi, ja jesam zvezdaš, ali da budemo realni, ne možemo se ponositi titulom nakon bruke u LŠ i što na derbijima nismo dali nijedan gol... Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...
(VeljaCZV, 20. jun 2020 19:45)

"Ja sam zvezdas ali" ne moram ni da citam dalje zna se da je grobarski komentar..

mile

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mordor, 20. jun 2020 19:34)

Koga je bre briga sta ti ocekujes i sta ti mislis...cuti jado i pokrij se usesama. Koliko je vas mucenika bilo juce uopste da vas Lalat pocasti i golom i prstom

City Slicker

pre 3 godine

Kakav veličanstven uspeh, zaslužuje proslavu, nema šta. Prvaci moćne ding-dong lige i za kraj dobili Proleter iz Zrenjanina. Čekaj, nije iz Zrenjanina...

Lesser watch

pre 3 godine

Parodija od tima, parodija od takmičenja, parodija od titule. Mizerno, jadno, bedno. Nije vama lako. Udaviste se u sopstvenim lažima.

Rocky

pre 3 godine

Znalac
Pa sta sad to sto imate 15 bodova prednosti vas spasava necega?
Mec protiv Indjije ukrali ste im 3 boda
Protiv napredka ukrali 2 boda
Znaci samo u 2 utakmice 5 bodova, i to tako ocigledno ukradenih
(Realno, 20. jun 2020 20:51)

Jesi računao i 2 lažna penala svirana partizanu na samom kraju utakmice protiv TSC I Radničkog.. I to 2 utakmice zaredom... protiv direktnih konkurenata za 2.mesto.

Na tih 6 bodova dodaš i ukradeni derbi kad su Milunoviću poništili.gol... pa tajo dalje redom ....

Eh Šamrokovci.... znamo.se :-)

Rocky

pre 3 godine

Poslednje dve godine derbiji ne odslikavaju realan odnos snaga jer Zvezdu pljačkaju svaki derbi a na bazi tih rezultata Šamrokovci tvrde da su bolji tim. Niste bolji od Zvezde i ne možete da pobedite Zvezdu osim ako Zvezdi ne poništavaju vodeće golove svaki derbi, a partizanu se opraštaju bezobrazni crveni kartoni.

Svake godine posle derbija nas prljave partizanske sudije u medijima danima ubeđuju kako je suđenje bilo ispravno... kako su ustvari trebali tako da dosude... kao da nismo svi gledali utakmice.

Niste bolji i zato gubite titule sa 15 bodova razlike, nemate bolji tim i nemate bolje strance jer gubite od Mladosti, Surdulice,Napredka, Voždovca, Čuke, Spartaka,, Vojvodine itd.

Ni drugi ne biste bili da vam nisu protiv direktnih konkurenata za drugo mesto TSC I Radničkog svirani izmišljeni penali u 90. minutu.

Mislite o tome.

Dzony

pre 3 godine

koliko ih ima na tribinama,bila guzva do autokomande. cekalo se na ulaz satima. kakva titula,takva i proslava. pametnom dovoljno
(Milos, 20. jun 2020 20:07)

Jako bolna za vas.

Gole

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

I prošle godine je bio i Terzić i Mrkela, a bogami i isti igrači. Prošle si došo bili su ti dobri a sad nisu? Nisi ti ni prošle bio.

hahahahahahah

pre 3 godine

18 000 gledalaca? Pa kod vas je sve laz, lazima se hranite kao i ova lazna titula. Fuj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fuj, 20. jun 2020 21:29)

Ti si se zbog necega iznervirao? Hahahahaahha

da znate

pre 3 godine

FUDBAL u Srbiji, ne može da prođe kao SPORTSKI događaj!
Mora da bude primitivizma, sa političkim "porukama", i još koječime što nema ama baš nikakve veze sa sportom...
Eto, na jednoj slici se lepo vidi kletva, kojom se samo pokazuje koliko malo treba da bi se pokazalo kakva smo (životinjska) vrsta.
U normalnim državama, navijači mašu KLUBSKIM zastavama i šalovima, a za svoj klub NAVIJAJU pesmom...
(FUJ...!, 20. jun 2020 22:00)

Sta ti sad nevalja? Sta kukas?

mile

pre 3 godine

Uzas virusa nikada vise u Srbiji,a pustaju tzv navijace da nesto slave!
Bojkot!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 20. jun 2020 19:43)

Ajde mucenici odlucite se vise, da li je namestena titula i virus

realan zvezdas

pre 3 godine

Malog Nikolica ne treba nikako prodavati, i zvezdina igra u budućnosti treba da se vrti oko njega. Odavno se u Srbiji nije pojavio igrač sa takvim razmišljanjem u igri, takvim pasom.. Ko je rekao da je on srpski Modric bio je u pravu. Samo mu treba dati punu slobodu u igri i puno minuta, i u budućnosti i igra reprezentacije će se graditi na njemu.

lele majko

pre 3 godine

Ima tu neke simbolike. Ping pong tim - Ling long liga. Pravi sampion za ovakvu ligu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (roarrr, 20. jun 2020 21:29)

Kad je prvi sa +14 ping pong kako nazvati drugog na tabeli?

Lazarevac

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?

znalac

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)

Nemoj da ja počnem da navodim vaše "poštene" titule,, vaše utakmice devedesetih. A pamtim dugo i mnogo

VP

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)


Za tim, protiv koga se sve radi, nalazite se malo previsoko na toj listi, sa samo 34 penala

nikolas

pre 3 godine

Nije bilo vise od 10000, ali kapiram vas. Titule vase su lazne, veze u savezu snazne....
(Igor from Greece, 20. jun 2020 22:12)

Razumemo i mi vas, nasa snaga vas problem je najveci.. Obrisi suze obrazi su ti vlazni

Milan

pre 3 godine

Nije bilo vise od 10000, ali kapiram vas. Titule vase su lazne, veze u savezu snazne....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor from Greece, 20. jun 2020 22:12)

A titule im dodeljivao i Sud udruženog rada. I ovo da ti pridikuje. Kmečanje i sline, ne staju bre. Kako vam ne dojadi više.
U Zagorju vas ne bi trpeli a ovde i stadion može da se drpi. I još uvek jugosloveni, aman. I puna usta poštenja, n e v i đ e n o!

Humid JuJu

pre 3 godine

Titula nije nameštena. Titula je Milojevićeva. Ako ovako nastavimo borićemo se za opstanak u sledećoj sezoni u plej autu.
(Zvezdaš, 20. jun 2020 19:31)

Zna se čija je titula, a znate i vi.

znalac

pre 3 godine

Znalac
Pa sta sad to sto imate 15 bodova prednosti vas spasava necega?
Mec protiv Indjije ukrali ste im 3 boda
Protiv napredka ukrali 2 boda
Znaci samo u 2 utakmice 5 bodova, i to tako ocigledno ukradenih
(Realno, 20. jun 2020 20:51)

Ma da eto sada ukrali. Ma tvoj klub je najbolji na svetu i šire. A Zvezda je za Srpsku ligu grupa Beograd. Boleće vas još dugo

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Grobare se ne trebaju umisliti da su oni najbolji u Srbiji. Uvek je taj najbolji koji je broj 1. i to sa 14 poena razlike prema drugim.
(Daki, 20. jun 2020 22:54)






:)))))
nemoj tako!

naviklo to na -30, pa im je ovih -14 opravdano sumnjivo!

ArDzej65

pre 3 godine

U poslednje 4 sezone kada smo osvajali titulu pobedili nas jednom a ne mogu ni da izračunam koliko smo im bodova pobegli i oni kažu nezasluženo, grobarski spin nema granica

Idi u servis, Ostoja!

pre 3 godine

Najsmešniji su ovi što ponavljaju kao papagaji o 4 derbija bez pobede. Ne znam kakve veze imaju kup utakmice sa prvenstvom, a pogotovo kakve veze imaju 3 derbija ove sezone sa prethodne dve titule.

Partizan u te 2 sezone nije imao pobedu u prvenstvenim derbijima, a Zvezda je imala dve sa istim rezultatom 2:1. Tek na kraju prethodne sezone Partizan je pobedio u kupu posle 6 derbija bez pobede.

Omiljeno opravdanje navijača Partizana je da su oni dobijali derbije za titulu. Pa i Zvezda je u sezonama 2017/18 i 2018/19 dobijala derbija za titulu - one u plejofu. Ove sezone nije, ali nije ni izgubila drugi derbi gde je bio dovoljan i bod, kada je Stojković zadržavao vreme kao da njima odgovara remi.

U sezoni 2011/12 Zvezda je pobedila 3 derbija uzastopno u roku od mesec dana, 2 u kupu i 1 u prvenstvu sa gol razlikom 5:0. Tada navijače Partizana nije bilo sramota da dođu na proslavu titule, nisu pisali o "lažnim titulama". O sezonama 2001/02, 2002/03 kada su uzimali titule a jedva bod izvlačili u derbijima uz poraze od 3:0, 2:0 da ne govorimo...

Ako su 4 derbija bez pobede dokaz nameštanja titule, kako onda u prethodnih 20 sezona Partizan ima 12 titula a Zvezda 8 kada je odnos pobeda u derbijima 20:19 za Zvezdu, a u prethodnih 30 sezona (praktično od raspada SFRJ) odnos titula je 17:12 za Partizan a odnos pobeda u derbijima 35:33 za Zvezdu.

Znam, znam - CIA, BIA, Vučić, Miljanić, Krcun, UDBA, sudija nas krao, nisu svirali penal 30 godina itd.

Klasika

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.
(Mordor, 20. jun 2020 19:34)

Nisam ni sumnjao da ce dezurni iz centrale jsd-a da spinuju da ovi sto nisu dosli sto zbog korone ili loseg vremena da spinuju kako se stide titule, tako radi grobarski botic, da izvrce stvari uvek

Fekalikus Serbikus

pre 3 godine

Gledalaca 3000... 5000... 15000... ili dva puta toliko - svejedno!
POSLEDICE celog cirkusa će tek da se vide.
Otprilike za 14-15 dana...

Nikse

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)

Razumeli smo kada god zvezda osvoji titulu je namestena kada izgubi onda je zvezda izgubila namestenu titulu, zato je vasa svaka postena.

znalac

pre 3 godine

Slavi se titula a najveći navijač stuba srpstva zabavlja Hrvate i promoviše njihov turizam.
(Пелцујте Нола, 20. jun 2020 19:43)

A šta treba da radi? Da ih pljuje? Pa nije primitivac. Ti bi ih verovatno pljuvao.

anti gurbet

pre 3 godine

titule im dodeljivao i Sud udruženog rada. I ovo da ti pridikuje. Kmečanje i sline, ne staju bre. Kako vam ne dojadi više.
U Zagorju vas ne bi trpeli a ovde i stadion može da se drpi. I još uvek jugosloveni, aman. I puna usta poštenja, n e v i đ e n o!
(Milan, 20. jun 2020 23:22)

pa bolje i sud udruženog rada nego da nam titulu pokloni brat hrvat Slavko Šajber kao što je vama.
Stadion ste drpili vi još 1964 iako su ga izgradili svi građani Srbije, tj. tadašnji budžet republike.
Ko stvarno voli da krade, narod dobro zna, zato ste još u SFRJ i dobili nadimak koji zaslužujete.
I lepo vas opisuje ko ste i šta ste i da ste seljački klub jer vas je i osnovao seljober iz Užica

StefanBg

pre 3 godine

Subota, savrseno vreme napolju. Navijaci komsije malog sede kuci i gledaju Zvezdu i Zvezdinu proslavu titule. Sede i pisu komentare. Pa da li ima vecih kompleksasa negde u svetu. Mislim da nijedan klub nije protivnickim navijacima nabio toliko kompleksa kao Zvezda Partizanu.

znalac

pre 3 godine

Znalac
Znacii priznajes da kradete time sto pokusavas vase mrlje da opravdas nasim
(Realno, 20. jun 2020 20:02)

Jeste krademo a svako prvenstvo 15 bodova prednosti. A zamisli da je 2 boda prednosti celo prvenstvo i da uzmemo titulu?

dejo majstoreeee

pre 3 godine

Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...
 (VeljaCZV, 20. jun 2020 19:45)

Kakav bre basket. Pa on se ne gleda ni USA takoreći. Na basket se vade samo oni koji u fudbalu ne mogu ništa da urade. Zna se koja je najvažnija sporedna stvar na svetu. Čestitke na osvojenoj tituli. Idemo dalje...

Lokos

pre 3 godine

Ljudi, ja jesam zvezdaš, ali da budemo realni, ne možemo se ponositi titulom nakon bruke u LŠ i što na derbijima nismo dali nijedan gol... Evo mučimo se sa mučenim Proleterom... Bolje da se fokusiramo na košarku, tu možemo makar nešto da uradimo...
(VeljaCZV, 20. jun 2020 19:45)

Koje bruke u LS? Ti zvezdas dobro je znamo da si prikirveni grobar. Cim procitas "ja sam zvezdas ali"

Milutin Topalović

pre 3 godine

U normalnim državama, navijači mašu KLUBSKIM zastavama i šalovima, a za svoj klub NAVIJAJU pesmom...
(FUJ...!, 20. jun 2020 22:00)

Prvo treba da se nauči da se kaže kluPskim, a ne kluBskim, a onda da se komentariše.

Sampion

pre 3 godine

Garsija - lik koji je bio jedan od najboljih igraca Las Palmasa i najbolji igrac Arisa nama dobija sansu na kasicicu - svaki peti mec. Ali zato Ivanic, Milunovic i ostali poluigraci imaju kredit da budu raspad cele sezone.

VeljaCZV

pre 3 godine

Koje bruke u LS? Ti zvezdas dobro je znamo da si prikirveni grobar. Cim procitas "ja sam zvezdas ali"
(Lokos, 20. jun 2020 19:50)
Prvo, vidiš u mom imenu VeljaCZV - dakle nisam prikriveni grobar, daleko bilo. Drugo, zaista smo bili loši u LŠ ove sezone i ne sviđa mi se što grobare nismo uspeli ove sezone da pobedimo...

VeljaPFC

pre 3 godine

Koje bruke u LS? Ti zvezdas dobro je znamo da si prikirveni grobar. Cim procitas "ja sam zvezdas ali"
(Lokos, 20. jun 2020 19:50)
Prvo, vidiš u mom imenu VeljaCZV - dakle nisam prikriveni grobar, daleko bilo. Drugo, zaista smo bili loši u LŠ ove sezone i ne sviđa mi se što grobare nismo uspeli ove sezone da pobedimo...
(VeljaCZV, 20. jun 2020 20:20)

Vidis meni je ime VeljaPFC, 100% sam grobar

Daki

pre 3 godine

Grobare se ne trebaju umisliti da su oni najbolji u Srbiji. Uvek je taj najbolji koji je broj 1. i to sa 14 poena razlike prema drugim.

Tako da ovde nema diskusije ko je najbolji u Srbiji.

nista o nicemu

pre 3 godine

Najjace sto bi Grobari da neko odgovara za pune tribine i sirenje korone, a oni jedva docekali da otvore tribine za derbi, ali tu niko ne treba da odgovara. Hahahahhahaha

4.10.2019 4.10.2019

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

Uporedjujes vreme korone i proslogodisnju proslavu... Svasta.

mile

pre 3 godine

a sto ne napišete 50000, isto vam je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sad ti, 21. jun 2020 08:38)

Za vas je isto jer vam je sve preko 2000 ljudi misaona imenica

Nikse

pre 3 godine

Slave namestenu titulu!!

Ima li jadnije od toga?!

I da vidimo hoce li opet suditi penal?!Posle one statistike gde je njoj sudjeno u poslednje 3 godine cak 40 komada!!
(Grobar, 20. jun 2020 19:16)

Sezona 2001/2002
Zvezda - partizan 0:0.
partizan - zvezda 0:3
Partizan sampion 81 bodova.
Zvezda 66

Sezona 2002/2003
Partizan - zvezda 2:2
Zvezda partizan 2:0
Partizan sampion 89 bodova Zvezda 70

Sezona 2004/2005
Partizan - zvezda 0:0
zvezda partizan 1:1
u kupu 2:0 za zvezdu
Partizan sampion, 80 bodova zvezda 74

Sezona 2007/2008
Zvezda partizan 1:1
Zvezda partizan 4:1
Partizan zvezds 1:1
partizan sampion 80 bodova zvezda 75
Da li vas je sramota ovakvih titula?

Mordor

pre 3 godine

Eto, i zvezdini navijači bojkotuju nameštenu titulu.A ovi sa severa posle tekme po sendviče.Sutra treba glasati za Terzinog i Kokezinog drugara.Očekujem dosta dima da sakrije ovu bruku na tribinama, nikad praznije a slavi se titula.

dziudzicu

pre 3 godine

Kakav krs od ekipe ima Zvezda..kazite mi jednog ali jednog igraca u Zvezdi da valja??? evo nek mi navijaci Zvezde navedu jedno ime..ja ga ne vidim a pratim fudbal 25 godina.. da je normalna liga oni bi se borili za opstanak..sramota za Partizan sto ih nije pobedio sa 3 razlike minimum..
(pop pavic, 20. jun 2020 19:28)

tri razlike? da Milunovic nije prodao onu loptu, ne bi ni taj jedan dali.

znalac

pre 3 godine

Ljudi, nebitno ko za koga navija, ali da li mi verujete, da su na RTS-U objavili u dnevniku, da je na stadionu 20000 ljudi!!!?? Da li je realno??? Cemu to? Kojih bre 20000 ljudi na tribinama?
(Lazarevac, 20. jun 2020 19:44

Ajde ne laži. Upravo se uključio reporter i kaže da je prisutno 12 hiljada. Samo ljudi ispranih mozgova u jeku epidemije mogu da odu na utakmicu. Ja ne bih pa taman da me neko nosi na ramenima na utakmicu i sa utakmice

ZaphodBeeblebrox

pre 3 godine

Parodija od tima, parodija od takmičenja, parodija od titule. Mizerno, jadno, bedno. Nije vama lako. Udaviste se u sopstvenim lažima.
(Lesser watch, 20. jun 2020 22:36)

Kad smo mi pisali da tako osvajate onih šest vezanih titula sa Tolom, kad su predsednici klubova prve lige bili u UO Partizana, a sve dirigovao izvesni potpredsednik vlade, tada je bilo sve pošteno. U Evropi vas drala Artmedija, Petah Tikva, Šamrok i drugi dunsteri, ali ste harali Srbijom. Zvezda dvbe godine zaredom ulazi u LŠ i vi još uvek verujete u nameštaljke. Ne, gospodo grobari, samo se više ne navlači sve za vas i to je sve.
A sa tim ne možete da se pomirite.
Dok je vaša bratija haral košerkom umalo nisu ugasili zvezdu, krali su koševe, bili zadnja beda i sirotinja, igrali klinci i isluženi likovi koji ne bi nigde mogli da igraju, a vi pod "istim takvim aparthejdom" dovodite Amere kao na traci i imate trenera od 800 hiljadica evrića godišnje i kukate?? Opet iz istog razloga - ne možete da radite šta hoćete i to vam je najveći problem, jer ste naviknuti na to.
A kad nema toga više, onda optuži druge da rade isto ono što ste vi radili. Napad je najbolja odbrana.

PFC

pre 3 godine

VP
Vidis razlika je u tome sto protiv nas gle cuda cak i sviraju penale,sto nama sviraju penale kad vodimo vec 1,2 pa cak i 3 razlike,a kad su vama svirani?Reci cu ti ja 95 posto penala vam je svirano pri neresenom rezultatu ili dok gubite,e vidis u tome je razlika

Venom

pre 3 godine

Titula nije nameštena. Titula je Milojevićeva. Ako ovako nastavimo borićemo se za opstanak u sledećoj sezoni u plej autu.
(Zvezdaš, 20. jun 2020 19:31)

Zna se čija je titula, a znate i vi.
(Humid JuJu, 20. jun 2020 19:52)

Zna se. Žeksova i VVV je. Dok je njih...osvajače oni Zvezdi titule još dugo...

NikolaSrb

pre 3 godine

Iiiiiiiideeeemoooo,korona parti za nedelju dana!Spremaj se Srbijo za lock down.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 20. jun 2020 21:23)

Oce ali posle finala kupa.

Geronimo

pre 3 godine

Dok klubovi u EU igraju pred praznim tribinama...Zvezda igra pred 18 000 navijača...kakav corona party. Posle se nemojte čuditi kad vam zatvore granice i stave vas u geto..

kosmetski smor

pre 3 godine

Плач партизанки, мелем за душу....
ШАМПИОНИ!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 20. jun 2020 22:04)...al je tebi dobro,tebra,sestro...svaka cast ,al ovo 1913,mora da je dobro to sto trosis..

pop pavic

pre 3 godine

Kakav krs od ekipe ima Zvezda..kazite mi jednog ali jednog igraca u Zvezdi da valja??? evo nek mi navijaci Zvezde navedu jedno ime..ja ga ne vidim a pratim fudbal 25 godina.. da je normalna liga oni bi se borili za opstanak..sramota za Partizan sto ih nije pobedio sa 3 razlike minimum..

dex

pre 3 godine

@grobar

Da, zamisli, Zvezdi 40, a Partizanu samo 33. Usput, rasi tvoje informacije, Partizan je osvojio 9 puta titulu, a da nije pobedio u derbiju. Molim te, reci mi da li smatraš da su to nameštene titule?

Joe Lesh

pre 3 godine

Umesto slavlja bolje da su navijaci pevali "Vrati se Miloje, bez tebe sve trulo je". Cekaju nas crni dani i crne godine sa ovim trenerima amaterima.

FUJ...!

pre 3 godine

FUDBAL u Srbiji, ne može da prođe kao SPORTSKI događaj!
Mora da bude primitivizma, sa političkim "porukama", i još koječime što nema ama baš nikakve veze sa sportom...
Eto, na jednoj slici se lepo vidi kletva, kojom se samo pokazuje koliko malo treba da bi se pokazalo kakva smo (životinjska) vrsta.
U normalnim državama, navijači mašu KLUBSKIM zastavama i šalovima, a za svoj klub NAVIJAJU pesmom...

MJ23

pre 3 godine

za ovo pustanje publike neko ce nadam se odgovarati!
(pera, 20. jun 2020 19:05)

A sutra 3 miliona izlazi na glasanje ništa?
Studio? :-)

Igor from Greece

pre 3 godine

@Milan
Vratio, a ne dodelio. Nije isto. Prolaze godine tvoje, lazne se titule broje...
Videcete kako se slavi posteno zaradjen trofej. Da ste vi vas posteno zaradili danas bi vas bilo 40000, a ne 8000.

Winning Eleven

pre 3 godine

Mateo Garsija. Covek koji bi u Zvezdi komotno mogao da igra napadaca koliko odskace po kvalitetu u odnosu na Zvezdine "ofanzivce". Opasniji je od Tomanea Boacija i Ivanica zajedno...

pop pavic

pre 3 godine

kaze komentator na areni: napunili su navijaci zvezde severnu tribinu, jedino je istok malo podbacio.
I to u trenutku dok dron snima tribine na kojima sve ukupno nema 3 000 navijaca..poluprazan sever I potpuno prazne ostale tri tribine!!!
zasto komentator na areni laze!?!?

Comic Zone

pre 3 godine

Ljudi jel realno da je Pavkov ifrao celo prvo poluvreme, nije se ni cuo?
:-D
Mateo Garsija naravno najbolji na terenu. Mi smo izgleda mnogo mocna ekipa kada nam takav igrac greje klupu.

Straight Outta München

pre 3 godine

od hitno na transfer listu Ivanic, Rodic, Milunovic, Boaci, Simic, Pavkov i Tomane.
(Realno, 20. jun 2020 20:38)

Ovo vide bukvalno svi koji su nekada sutnuli loptu u zivotu. Dodao bih jos Jovancica, koji je sigurno najlosiji igrac u LingLong ligi. Taodje i Gobeljic. Babic je takodje katastrofa.
Naravno od toga nece biti nista, tako da ocekujem ovu ekipu i sledece sezone.

NikolaSrb

pre 3 godine

Iiiiiiiideeeemoooo,korona parti za nedelju dana!Spremaj se Srbijo za lock down.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 20. jun 2020 21:23)

Oce ali posle finaka kupa...

Salaso

pre 3 godine

Borjan kapiten, kakva intervencija ahhahahh, ovaj brani za Kanadu??? Sad će i burekdzija Degenek da napravi neki potez , cirkuzanti

Džoni

pre 3 godine

Posle onako kilave igre protiv Partizana i 20 gledalaca je mnogo. Titula je bila izvesna još pre pola godine jer smo odmakli previše, tako da nije baš da je osvajamo ovom utakmicom pa da bude puna Marakana.

Batistuta

pre 3 godine

Jedini normalan igrac Garsija. Ako neko uradi nesto, on ce. Neverovatno je da on greje klupu u Zvezdi i da cesto nije ni u drugom timu....

Boromir

pre 3 godine

Ivanic bi u pesu trebalo da ima shot power 55 od 100 a shot accuracy 25 od 100. Mislim da mu je tehnika suta slabija od vecine bekova. :-D

zemunski kej

pre 3 godine

Gledao sam mec na tv .Nevazna utakmica gde je trebalo da vidimo mlade igrace i nekoliko iskusnih. Nije lepo izgledalo i nadam se da ovaj tim nece nikada vise na terenu. Nije im valjao Vujadin Savic i Zule stojkovic,Krsticic je otisao cuo sam da mu zena ima neprijatnoati u Srbiji. Ovi Javancici,Jovicici slabo do zla boga. Gledam danas onaj Jovicic kada dodje u zonu napada brza i daje pogresne paseve ,nimalo kreativan jedino dobar da kvari igru. Veljko Nikolic sve losiji ali je mlad pa mu se oprasta. Pavkov ne igra nista . Mora da se rasprodaju gomila prosecnih igraca i kupi 2 vrhunska .

Nebojsa

pre 3 godine

Bez duple krune , a tri uzastopne sezone smo prvi i nemoze veca posecenost.
Tako ce biti i u buduce,sve manja i manja posecenost na proslavi titule u koliko nema duple krune.
Prosle sezone na zavrsnoj utakmici protiv Napredka bilo je dosta publike, zato sto je ostalo finale kupa pa smo se nadali duploj kruni.

Чава

pre 3 godine

Terzić i Mrzela! Pogledajte tribine! Prošle godine po nevremenu 40000 hiljada, ja sa šestogodišnjim sinom došao iz Bih i nije nam bilo teško i to što smo pokisli do gole kože. Zbog vas ove godine uopšte nisam imao želju da dolazim, mafijaši Jedni, a vi slobodno slavite sa ovim profesionalnim (plaćenim) navijačima!
(Davor, 20. jun 2020 19:11)

Па и прошле године су били мафијаши

Moca NS

pre 3 godine

Evo gledam prvih 15 minuta na TV Arena 1, smanjio ton...Ovi što kao nešto igraju, ali ne znam šta...U crvenim dresovima?

Pa oni pojma nemaju!!!

korona

pre 3 godine

Ivanica ili prodati ili ga staviti na poziciju na kojoj je najbolji, i siguran sam da je na toj poziciji ubedljivo najbolji od onoga sto trenutno imamo. Takvog igraca drzati iznudjeno na krilu nema svrhe ni zbog njega licno a ni zbog nase igre, od toga niko nema koristi.

Goran Loznica

pre 3 godine

Svi se rotiraju samo Vukanović igra svaku. Pa da ti je iz oka ispao....
(Biću Slobodan, 20. jun 2020 18:55)
Zato što je ćale rek’o da dâ gol hahahahah

Nikola

pre 3 godine

Pogledate 20 minuta igru ove Zvezde u proleće i onda će neko da me ubedi da ovakva ekipa moze u LŠ ili LE? Mislim da u trećem/četvrtom kolu kvalifikacija nema šta da se traži protiv iole ozbiljnije ekipe. A da ne pričamo u utakmicama protiv onih najvećih, pa svaka utakmica bez 7 golova u mreži bi se slavila. Može neko da se ljuti koliko hoće ali Deki nije kalibar za Zvezdu, a i ova ekipa je veoooma limitirana. Kako je Miloje igrao s njima defanzivno samo on zna ali je barem imao neku koncepciju i filozofiju igre kako da se brane. Ova igra nema ni glavu, ni rep, očaj živi.

Caw

pre 3 godine

Zadnji put kad se setim da je Zvezda igrala lepo bili su neki Le Talek, Donald, Plavšić, Kanga, Radonjić, jedan Boaći prosto ne znam da li je to ovaj isti

Comic Zone

pre 3 godine

Hej ljudi! Usao ovaj sa-nogom! hahah. :-D
Salu na stranu valjda ce biti nesto od njega. Garsija klasa ostali slabi. Da proleter nema golmana Ivanic i Tomane opet ne bi mogli da daju gol jer ipak im je izazov sutnuti loptu u okvir gola.

Comixx Zone

pre 3 godine

Taman kada sam pomislio da Milunovic prvi put posle dugo vremena nece opaliti nekoga laktom u glavu, ipak me je demantovao. :-D
Ovakav lik lagano dobija crveni u kvalifikacijama u Evropi, kod njih ne prolazi to.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Јуче код Бијељине рањени наши навијачи који су из Приједора кренули на прославу титуле. На њих пуцано из возила у покрету.

Kad je neko ljubimac onda se preteruje

pre 3 godine

Gde ste navukli 18000 kad je bilo duplo manje ljudi. Kazu korona ce procvetati, a nece posle teniskog turnira. Prozivaju se fudbalski klubovi i liga a niko ne spominje pune tribine na teniskom turniru Djokovica. Eno Dimitrov vec oboleo.