Košarka 39

Petak, 12.06.2020.

11:11

Prva želja Olimpijakosa – Čarls Dženkins

Čarls Dženkins, košarkaš Crvene zvezde, naredne sezone mogao bi da nosi dres Olimpijakosa, prenose grčki mediji.

Prva želja Olimpijakosa – Èarls Dženkins IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

zdravkogf

pre 3 godine

Ovi novinari odvedoše sve strance iz zvezde. Koje brale izmišljanje a Tose zna iz koje kuhinje dolazi! Sve laz do lazi svi ovi igrači stoji sajlu u druge klubove jos su u zvezdi i ocu da ostanu za sledeću sezonu ali panticevi borovi rade li rade ali džabe zvezda je jaka ko željka. Pozdrav

naše će sene ...

pre 3 godine

Prodati, uzeti za obeštećenje 200 hiljada . Dodati još 150,200 i zadržati Pantera. Dangubic je odlična zamena za njega.

pedja

pre 3 godine

Dzenkins treba da ostane u CZ jer je Sasa Obradovic trener koji iz njega moze da izvuce maksimum.Djenka je oba puta kada je odlazio iz CZ pogresio klubove ciji ga treneri nisu dovoljno drzali u igri, ni u Armaniju ni u Himkiju.U obe te sezone je nazadovao i nije pokazao ono sto ume i zna.Na zalost to se dogodilo i kod tri Zvezdina trenera prosle sezone, igrao je na kasicicu jer je Braun imao nevidjen kreit i na play-u i na dvojci.Gledano iz publike Zvezda je neke utakmice preokrenula i dobila kada su u paru igarli Djenka i Panter (kada se Braun i Beron nisu videli).Tako je Djenka bio treca opcija, pa nije ni cudo da smo u ABA ligi izgubili 7 utakmica. Obicno je vecu minutazu dobijao kada smo bili u znatnom minusu.
Licno, voleo bih da ostane jer je energijom, znanjem, profesionalnoscu i odnosom prema klubu zasluzio bolji tretman od vesti da mu je smanjena plata.
Ako ode, srecno mu bilo.

ivkovic zoran

pre 3 godine

-da ga damo ako treba i da doplatimo samo da ga uzmu ,da ga se rešimo .
-Dzenkis igra stvarno odbranu top i koga on čuva baš je pod pritiskom i retki se naigraju ....sto se napada tiče šut totalno slab ,posebno se to odnosi u šutu za 3 .
ubaci 1 trojku u mesec dana a 2 veže u 3 meseca ,ulaz retko se odlučuje ,prenos lopte dobar tu je siguran .
-mene lično ove sezone razočarao bio je neproduktivan a posebno kad treba da povuče kad ekipi ne ide on se stopi u sivilo .
-ja bih još i krpe palio da ga oteram?.

Eladan

pre 3 godine

Чарлс Џенкинс, један од најбољих људи који је играо у вољеном клубу, врхунски професионалац, емотивац и сјајан човек. Што се мене тиче, желео бих да је доживотно у Звезди.
Ипак, ако већ иде, нека оде у још један црвено-бели клуб, и нека узме новац који заслужује. Овима који га критикују ћу само рећи да статистика не игра, и да је Ђенка Звезди дао све што је могао и умео, и никад се није штедео. А то нема цену

SrbEUin

pre 3 godine

Đenka, Jaka i Danguba. Najbolja trojka za periode kada treba zabetonirati obranu. Za bolji napadački potencijal potreban im je kreativni play ili jedan skorer.

apk

pre 3 godine

Sram te bilo, Đenka je domaći.
(prijatelj nekih prijatelja, 12. jun 2020 11:32)

On nije domaći.Samo je dobio državljanstvo Srbije.
Jasno je šta sam mislio kad sam rekao domaći.
Inače nemam ništa protiv stranih igrača.Jedini problem je što zauzimaju mesto našim mladim igračima koji nikad ne dobiju šansu.
(Goran, 12. jun 2020 11:54)

Izvini kojem to mladom domaćem igraču uzima mesto? Navedi mi jednog domaćeg beka koji može da igra Evroligu, a da nema mesta u zvezdi. Radanov koji je jednom prebacio 10 poena u ABA ligi? Postoji razlog zašto su bekovi zvezde u prošloj sezoni bili: Djenka, Beron, Panter, Braun, Čović i onaj Lukas, a po potrebi igrali Dobrić i Lazić.
Isto je i u Partizanu, mahom stranci na bekovima. Nažalost bolna je istina da Srbija trenutno nema talentovanog beka kojeg može da gurne u vatru u Evroligi.

A što se tiče Djenke ja ga komotno smatram i domaćim po tvojim standardima. Čovek je odigrao 4 sezone u zvezdi i živeo ovde 4 godine. Osim Lazića i tu i tamo Dobrića ko je još odigrao 4 sezone u zvezdi u poslednjih 10 godina?

Sreten Zujkic

pre 3 godine

Sa sedam poena i dve asistencije po mecu u proseku covek potpisuje neke ugovore u stotinama hiljada evra? Gde je bio neko to da mi objasni kad sam imao 14-15 god, u zivotu ne bih batalio basket...

slaviša šmigič

pre 3 godine

Jos uvek igra dobru odbranu, ali mislim da su njegovi najbolji dani prosli. Nema vise onih silovitih ulaza sa snaznim naskokom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bocko, 12. jun 2020 11:46)
Ima djenka još uvek u sebi sve ali fale mu tvrdi treninzi i smanjenje kilograma pri kraju prvenstva se videlo,da počinje igrati sve bolje ali dok je bio u inostranstvu sedeo je uglavnom na klupi i tako nabio kilograme a time odmah gubiš na eksplozivnosti čak i nespreman igra mnogo bolje od ostalih uvek je u vrhu krađa lopti ali istina izgubio je na brzini sa kojom je nekad prolazio kao brzi voz na ulaz ispod obruča.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Strašno zahvalan igrač šteta što đenka kad ode u inostranstvo vrati se sa viškom kila i onda se čeka,da udje u formu cele godine đenka ako je spreman onda je strašno dobar igra u oba pravca fantastično ima brze ruke i veoma je eksplozivan i opet se to desilo vratio se čekali smo celu sezonu i sad kad je počeo,da vrača igrom opet ga sele i onda če kroz godinu dve opet,da ga vrate kad više neče biti u formi i sa viškom kilograma i tako se vrtimo ukrug i dovodimo nespremne igrače.

ValterNBG

pre 3 godine

Istina,malo je ostario,dzaba kada ga svi obozavamo.Meni je najveca smetnja Panter.Oly ga pustio,sta mislite zasto.Izvinjavam se, pogodio je stvarno neverovatne koseve,cak se I trudio ali je klasicna budala,nekontrolisana.Verujem da ce Sale sve uvideti I izabrati ono sto mu treba a na nama je da ipak malo sacekamo.

konto

pre 3 godine

Jos uvek igra dobru odbranu, ali mislim da su njegovi najbolji dani prosli. Nema vise onih silovitih ulaza sa snaznim naskokom.
(Bocko, 12. jun 2020 11:46)

Sve je do trenera i načina na koji će iskoristiti igrača. Ima 31 godinu čoveče, misliš da je zaboravio da ide na ulaz ili da je nešto slabiji nego što je bio pre par godina? Jok, da vidiš kako bi kod Radonje išao na ulaz... Nadam se da će i Saša Obradović imati šansu da ga koristi na pravi način.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Kako se raspao Olimpijakos od nekad jačeg igračkog kadra do trenera koji su vodi li klub iz Pireja do titula Evrolige i F4 uopšte.

Greške u sportu su moguće ali čini mi se da njima sudbina sledi poput rivala najvećeg u Grčkoj košarci. Čarls ima 30 godine i po pravilu još dobrih 3-4 sezona pred sobom samo da ga povrede zaomiđu.

☢ Иду дани... ☢

pre 3 godine

Dzenkins u EL ove sezone prosečno

3.4 poena, 7% za 3 (2/27), 2 asistencije i jedna izgubljena
Bacanja 16/17 i 50% za 2

Ove podatke možete naći na zvaničnom sajtu EL
(firstRepository, 12. jun 2020 11:40)

Срам било тебе и све вас са статистиком...Ни Лазић ту не бриљира од када је дошао у Звезду па ето га ту изнова сваке године.Сваки клуб има играча од задатка.Џенкинс и Лазић су ти Звездини питбулови због којих најбољи противнички стрелци не испоруче против нашег клуба оно што иначе чине.С тим да је Џенкинс ове сезоне играо макар 20 % бољу одбрану и од Лазића.Та два играча су главни разлог зашто је у минулој сезони наша одбрана била најбоља у ЕЛ...Слажем се да нападачки није пружио оно што се од њега очекивало али одбрамбено је гинуо на терену.Има и до тренера доста.80 % напада преко спољних играча су биле резервисани за Брауна,Пантера и Берона што је код осталих играча било контрапродуктивно јер ем нису имали слободу у игри ем су имали мање контаката с лоптом и шутева.Мада треба бити искрен и признати да је и Џенкинс ове сезоне подбацио шутерски што му је ограничило самопоуздање па је почео да се крије у нападу.Но мислим да тешко да може да има још једну овако лошу нападачку сезону и да би га требало задржати под обавезно и наредну.Мислим да је савршен играч за Обрадовићев систем и да би одласком код Барцокаса опет имао исту улогу као код нас ове сезоне.

onako

pre 3 godine

Njegov voljni moment i radna etika nikada nisu sporni ali dve stvari jesu godine i trener.
Nisam siguran da je Dženkins bio Tomićev izbor koliko Uprave. Beron je bio prvi izbor napadački a odbrambeno Lazić u takvoj postavci njemu nije nađeno mesto a on kao i ogromna većina igrača od uloge i igre gradi samopouzdanje.

Sa dolaskom Pantera tek se izgubila svrha.

Popularni Đenka je potencijalni rizik u sl sezoni, previše stvari je ako ovo ako ono ... da bi opet proigrao, mada ide mu jedna stvar na ruku Obradović voli kombo bekove i često njima pravi spejsing prostora za 1 na 1 ali dali je baš Đenka taj nisam siguran.

ugušili su čoveka ove sezone

pre 3 godine

Jos uvek igra dobru odbranu, ali mislim da su njegovi najbolji dani prosli. Nema vise onih silovitih ulaza sa snaznim naskokom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bocko, 12. jun 2020 11:46)

Ima on to još, al trener bi trebao da ga ne guši

firstRepository

pre 3 godine

Dzenkins u EL ove sezone prosečno

3.4 poena, 7% za 3 (2/27), 2 asistencije i jedna izgubljena
Bacanja 16/17 i 50% za 2

Ove podatke možete naći na zvaničnom sajtu EL

toto ko tunjo

pre 3 godine

Treba videti ko je ovom coveku menadzer kao i Ljubomiru Fejsi pa ga postaviti za premijera. Ti ljudi su cudotvorci kad uspeju uvaljati ovakva dva imena.

E

pre 3 godine

Koliko god svima bio drag cini mi se da bi na taj nacin malo rasteretili budzet i uz neki dodatak obezbedili ostanak Pantera sto mi se cini da je bitnije!!! Realno licno ja volim kada imamo strance u ekipi zbog mentaliteta i profesionalizma ali u ovakvoj situaciji kada ce se smanjivati broj istih bolje dati malo vise para za cetvoricu kvalitetnijih. Mislim licno da ako Kuzmic odradi dobre pripreme moze biti velika pomoc i uz Stimca da bi to bio sasvim solidan par. Berona cemo tesko zadrzati a i Beron je neko kome ipak treba izradjena pozicija odnosno za njega se treba raditi tako da bolje Panter, Plej obavezno stranac, licno Jovic kao neko o kome se prica ima dobru asistenciju i odbranu ali je jako limitiran u sutu. Bilo bi dobro i jedno strano krilo, Dobric je ipak samo jedan dobar klubski igrac i nista vise. Davidovac je dobar univerzalac i nadam se da ce kod Obradovica vise napredovati. Simanic ne znam mislim da je njegov najveci problem u glavi da ima telenta ali....Kuridza pa nista posebno mozda i tu jaka strana cetvorka. E sad licno ja bi voleo Kalinica on moze pokrivati i 3 i 4 i izuzetno je polivalentan....Nedovic tesko em plata em stalno povredjen bolje opet Panter

Goran

pre 3 godine

@Goran

Sram te bilo, Đenka je domaći.
(prijatelj nekih prijatelja, 12. jun 2020 11:32)

On nije domaći.Samo je dobio državljanstvo Srbije.
Jasno je šta sam mislio kad sam rekao domaći.
Inače nemam ništa protiv stranih igrača.Jedini problem je što zauzimaju mesto našim mladim igračima koji nikad ne dobiju šansu.

rajaram

pre 3 godine

DJENKA JE BUKVALNO DOMACI IGRAC ,A NA PRIMJERU MNOGIH DRUGIH KOJI NE SHVATAJU TEZINU IGRANJA U ZVEZDI ILI PARTIZANU, MOZEMO PRETPOSTAVITI KOLIKO TO ZNACI.
DRUGO, OVE SEZONE NIJE IGRAO NA SVOJOJ POZICIJI, UBILI SU GA BERON I PANTER, A POKUSAO JE NA PLEJU
TRECE MISLIMDA GA TREBA OSTAVITI -COVJEK ZA ODBRANU, COVJEK ZADATKA,A ISTOVREMENO MOGO DOBAR SUTER, MOYE DA DA VELIKI DOPRINOS...JA BIH GA OSTAVIO

firstRepository

pre 3 godine

Dzenkins u EL ove sezone prosečno

3.4 poena, 7% za 3 (2/27), 2 asistencije i jedna izgubljena
Bacanja 16/17 i 50% za 2

Ove podatke možete naći na zvaničnom sajtu EL

rajaram

pre 3 godine

DJENKA JE BUKVALNO DOMACI IGRAC ,A NA PRIMJERU MNOGIH DRUGIH KOJI NE SHVATAJU TEZINU IGRANJA U ZVEZDI ILI PARTIZANU, MOZEMO PRETPOSTAVITI KOLIKO TO ZNACI.
DRUGO, OVE SEZONE NIJE IGRAO NA SVOJOJ POZICIJI, UBILI SU GA BERON I PANTER, A POKUSAO JE NA PLEJU
TRECE MISLIMDA GA TREBA OSTAVITI -COVJEK ZA ODBRANU, COVJEK ZADATKA,A ISTOVREMENO MOGO DOBAR SUTER, MOYE DA DA VELIKI DOPRINOS...JA BIH GA OSTAVIO

☢ Иду дани... ☢

pre 3 godine

Dzenkins u EL ove sezone prosečno

3.4 poena, 7% za 3 (2/27), 2 asistencije i jedna izgubljena
Bacanja 16/17 i 50% za 2

Ove podatke možete naći na zvaničnom sajtu EL
(firstRepository, 12. jun 2020 11:40)

Срам било тебе и све вас са статистиком...Ни Лазић ту не бриљира од када је дошао у Звезду па ето га ту изнова сваке године.Сваки клуб има играча од задатка.Џенкинс и Лазић су ти Звездини питбулови због којих најбољи противнички стрелци не испоруче против нашег клуба оно што иначе чине.С тим да је Џенкинс ове сезоне играо макар 20 % бољу одбрану и од Лазића.Та два играча су главни разлог зашто је у минулој сезони наша одбрана била најбоља у ЕЛ...Слажем се да нападачки није пружио оно што се од њега очекивало али одбрамбено је гинуо на терену.Има и до тренера доста.80 % напада преко спољних играча су биле резервисани за Брауна,Пантера и Берона што је код осталих играча било контрапродуктивно јер ем нису имали слободу у игри ем су имали мање контаката с лоптом и шутева.Мада треба бити искрен и признати да је и Џенкинс ове сезоне подбацио шутерски што му је ограничило самопоуздање па је почео да се крије у нападу.Но мислим да тешко да може да има још једну овако лошу нападачку сезону и да би га требало задржати под обавезно и наредну.Мислим да је савршен играч за Обрадовићев систем и да би одласком код Барцокаса опет имао исту улогу као код нас ове сезоне.

ugušili su čoveka ove sezone

pre 3 godine

Jos uvek igra dobru odbranu, ali mislim da su njegovi najbolji dani prosli. Nema vise onih silovitih ulaza sa snaznim naskokom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bocko, 12. jun 2020 11:46)

Ima on to još, al trener bi trebao da ga ne guši

onako

pre 3 godine

Njegov voljni moment i radna etika nikada nisu sporni ali dve stvari jesu godine i trener.
Nisam siguran da je Dženkins bio Tomićev izbor koliko Uprave. Beron je bio prvi izbor napadački a odbrambeno Lazić u takvoj postavci njemu nije nađeno mesto a on kao i ogromna većina igrača od uloge i igre gradi samopouzdanje.

Sa dolaskom Pantera tek se izgubila svrha.

Popularni Đenka je potencijalni rizik u sl sezoni, previše stvari je ako ovo ako ono ... da bi opet proigrao, mada ide mu jedna stvar na ruku Obradović voli kombo bekove i često njima pravi spejsing prostora za 1 na 1 ali dali je baš Đenka taj nisam siguran.

konto

pre 3 godine

Jos uvek igra dobru odbranu, ali mislim da su njegovi najbolji dani prosli. Nema vise onih silovitih ulaza sa snaznim naskokom.
(Bocko, 12. jun 2020 11:46)

Sve je do trenera i načina na koji će iskoristiti igrača. Ima 31 godinu čoveče, misliš da je zaboravio da ide na ulaz ili da je nešto slabiji nego što je bio pre par godina? Jok, da vidiš kako bi kod Radonje išao na ulaz... Nadam se da će i Saša Obradović imati šansu da ga koristi na pravi način.

toto ko tunjo

pre 3 godine

Treba videti ko je ovom coveku menadzer kao i Ljubomiru Fejsi pa ga postaviti za premijera. Ti ljudi su cudotvorci kad uspeju uvaljati ovakva dva imena.

apk

pre 3 godine

Sram te bilo, Đenka je domaći.
(prijatelj nekih prijatelja, 12. jun 2020 11:32)

On nije domaći.Samo je dobio državljanstvo Srbije.
Jasno je šta sam mislio kad sam rekao domaći.
Inače nemam ništa protiv stranih igrača.Jedini problem je što zauzimaju mesto našim mladim igračima koji nikad ne dobiju šansu.
(Goran, 12. jun 2020 11:54)

Izvini kojem to mladom domaćem igraču uzima mesto? Navedi mi jednog domaćeg beka koji može da igra Evroligu, a da nema mesta u zvezdi. Radanov koji je jednom prebacio 10 poena u ABA ligi? Postoji razlog zašto su bekovi zvezde u prošloj sezoni bili: Djenka, Beron, Panter, Braun, Čović i onaj Lukas, a po potrebi igrali Dobrić i Lazić.
Isto je i u Partizanu, mahom stranci na bekovima. Nažalost bolna je istina da Srbija trenutno nema talentovanog beka kojeg može da gurne u vatru u Evroligi.

A što se tiče Djenke ja ga komotno smatram i domaćim po tvojim standardima. Čovek je odigrao 4 sezone u zvezdi i živeo ovde 4 godine. Osim Lazića i tu i tamo Dobrića ko je još odigrao 4 sezone u zvezdi u poslednjih 10 godina?

SrbEUin

pre 3 godine

Đenka, Jaka i Danguba. Najbolja trojka za periode kada treba zabetonirati obranu. Za bolji napadački potencijal potreban im je kreativni play ili jedan skorer.

Eladan

pre 3 godine

Чарлс Џенкинс, један од најбољих људи који је играо у вољеном клубу, врхунски професионалац, емотивац и сјајан човек. Што се мене тиче, желео бих да је доживотно у Звезди.
Ипак, ако већ иде, нека оде у још један црвено-бели клуб, и нека узме новац који заслужује. Овима који га критикују ћу само рећи да статистика не игра, и да је Ђенка Звезди дао све што је могао и умео, и никад се није штедео. А то нема цену

Sreten Zujkic

pre 3 godine

Sa sedam poena i dve asistencije po mecu u proseku covek potpisuje neke ugovore u stotinama hiljada evra? Gde je bio neko to da mi objasni kad sam imao 14-15 god, u zivotu ne bih batalio basket...

slaviša šmigič

pre 3 godine

Strašno zahvalan igrač šteta što đenka kad ode u inostranstvo vrati se sa viškom kila i onda se čeka,da udje u formu cele godine đenka ako je spreman onda je strašno dobar igra u oba pravca fantastično ima brze ruke i veoma je eksplozivan i opet se to desilo vratio se čekali smo celu sezonu i sad kad je počeo,da vrača igrom opet ga sele i onda če kroz godinu dve opet,da ga vrate kad više neče biti u formi i sa viškom kilograma i tako se vrtimo ukrug i dovodimo nespremne igrače.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Jos uvek igra dobru odbranu, ali mislim da su njegovi najbolji dani prosli. Nema vise onih silovitih ulaza sa snaznim naskokom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bocko, 12. jun 2020 11:46)
Ima djenka još uvek u sebi sve ali fale mu tvrdi treninzi i smanjenje kilograma pri kraju prvenstva se videlo,da počinje igrati sve bolje ali dok je bio u inostranstvu sedeo je uglavnom na klupi i tako nabio kilograme a time odmah gubiš na eksplozivnosti čak i nespreman igra mnogo bolje od ostalih uvek je u vrhu krađa lopti ali istina izgubio je na brzini sa kojom je nekad prolazio kao brzi voz na ulaz ispod obruča.

E

pre 3 godine

Koliko god svima bio drag cini mi se da bi na taj nacin malo rasteretili budzet i uz neki dodatak obezbedili ostanak Pantera sto mi se cini da je bitnije!!! Realno licno ja volim kada imamo strance u ekipi zbog mentaliteta i profesionalizma ali u ovakvoj situaciji kada ce se smanjivati broj istih bolje dati malo vise para za cetvoricu kvalitetnijih. Mislim licno da ako Kuzmic odradi dobre pripreme moze biti velika pomoc i uz Stimca da bi to bio sasvim solidan par. Berona cemo tesko zadrzati a i Beron je neko kome ipak treba izradjena pozicija odnosno za njega se treba raditi tako da bolje Panter, Plej obavezno stranac, licno Jovic kao neko o kome se prica ima dobru asistenciju i odbranu ali je jako limitiran u sutu. Bilo bi dobro i jedno strano krilo, Dobric je ipak samo jedan dobar klubski igrac i nista vise. Davidovac je dobar univerzalac i nadam se da ce kod Obradovica vise napredovati. Simanic ne znam mislim da je njegov najveci problem u glavi da ima telenta ali....Kuridza pa nista posebno mozda i tu jaka strana cetvorka. E sad licno ja bi voleo Kalinica on moze pokrivati i 3 i 4 i izuzetno je polivalentan....Nedovic tesko em plata em stalno povredjen bolje opet Panter

Poštovalac igre

pre 3 godine

Kako se raspao Olimpijakos od nekad jačeg igračkog kadra do trenera koji su vodi li klub iz Pireja do titula Evrolige i F4 uopšte.

Greške u sportu su moguće ali čini mi se da njima sudbina sledi poput rivala najvećeg u Grčkoj košarci. Čarls ima 30 godine i po pravilu još dobrih 3-4 sezona pred sobom samo da ga povrede zaomiđu.

ValterNBG

pre 3 godine

Istina,malo je ostario,dzaba kada ga svi obozavamo.Meni je najveca smetnja Panter.Oly ga pustio,sta mislite zasto.Izvinjavam se, pogodio je stvarno neverovatne koseve,cak se I trudio ali je klasicna budala,nekontrolisana.Verujem da ce Sale sve uvideti I izabrati ono sto mu treba a na nama je da ipak malo sacekamo.

pedja

pre 3 godine

Dzenkins treba da ostane u CZ jer je Sasa Obradovic trener koji iz njega moze da izvuce maksimum.Djenka je oba puta kada je odlazio iz CZ pogresio klubove ciji ga treneri nisu dovoljno drzali u igri, ni u Armaniju ni u Himkiju.U obe te sezone je nazadovao i nije pokazao ono sto ume i zna.Na zalost to se dogodilo i kod tri Zvezdina trenera prosle sezone, igrao je na kasicicu jer je Braun imao nevidjen kreit i na play-u i na dvojci.Gledano iz publike Zvezda je neke utakmice preokrenula i dobila kada su u paru igarli Djenka i Panter (kada se Braun i Beron nisu videli).Tako je Djenka bio treca opcija, pa nije ni cudo da smo u ABA ligi izgubili 7 utakmica. Obicno je vecu minutazu dobijao kada smo bili u znatnom minusu.
Licno, voleo bih da ostane jer je energijom, znanjem, profesionalnoscu i odnosom prema klubu zasluzio bolji tretman od vesti da mu je smanjena plata.
Ako ode, srecno mu bilo.

Goran

pre 3 godine

@Goran

Sram te bilo, Đenka je domaći.
(prijatelj nekih prijatelja, 12. jun 2020 11:32)

On nije domaći.Samo je dobio državljanstvo Srbije.
Jasno je šta sam mislio kad sam rekao domaći.
Inače nemam ništa protiv stranih igrača.Jedini problem je što zauzimaju mesto našim mladim igračima koji nikad ne dobiju šansu.

zdravkogf

pre 3 godine

Ovi novinari odvedoše sve strance iz zvezde. Koje brale izmišljanje a Tose zna iz koje kuhinje dolazi! Sve laz do lazi svi ovi igrači stoji sajlu u druge klubove jos su u zvezdi i ocu da ostanu za sledeću sezonu ali panticevi borovi rade li rade ali džabe zvezda je jaka ko željka. Pozdrav

ivkovic zoran

pre 3 godine

-da ga damo ako treba i da doplatimo samo da ga uzmu ,da ga se rešimo .
-Dzenkis igra stvarno odbranu top i koga on čuva baš je pod pritiskom i retki se naigraju ....sto se napada tiče šut totalno slab ,posebno se to odnosi u šutu za 3 .
ubaci 1 trojku u mesec dana a 2 veže u 3 meseca ,ulaz retko se odlučuje ,prenos lopte dobar tu je siguran .
-mene lično ove sezone razočarao bio je neproduktivan a posebno kad treba da povuče kad ekipi ne ide on se stopi u sivilo .
-ja bih još i krpe palio da ga oteram?.

naše će sene ...

pre 3 godine

Prodati, uzeti za obeštećenje 200 hiljada . Dodati još 150,200 i zadržati Pantera. Dangubic je odlična zamena za njega.

toto ko tunjo

pre 3 godine

Treba videti ko je ovom coveku menadzer kao i Ljubomiru Fejsi pa ga postaviti za premijera. Ti ljudi su cudotvorci kad uspeju uvaljati ovakva dva imena.

Goran

pre 3 godine

@Goran

Sram te bilo, Đenka je domaći.
(prijatelj nekih prijatelja, 12. jun 2020 11:32)

On nije domaći.Samo je dobio državljanstvo Srbije.
Jasno je šta sam mislio kad sam rekao domaći.
Inače nemam ništa protiv stranih igrača.Jedini problem je što zauzimaju mesto našim mladim igračima koji nikad ne dobiju šansu.

☢ Иду дани... ☢

pre 3 godine

Dzenkins u EL ove sezone prosečno

3.4 poena, 7% za 3 (2/27), 2 asistencije i jedna izgubljena
Bacanja 16/17 i 50% za 2

Ove podatke možete naći na zvaničnom sajtu EL
(firstRepository, 12. jun 2020 11:40)

Срам било тебе и све вас са статистиком...Ни Лазић ту не бриљира од када је дошао у Звезду па ето га ту изнова сваке године.Сваки клуб има играча од задатка.Џенкинс и Лазић су ти Звездини питбулови због којих најбољи противнички стрелци не испоруче против нашег клуба оно што иначе чине.С тим да је Џенкинс ове сезоне играо макар 20 % бољу одбрану и од Лазића.Та два играча су главни разлог зашто је у минулој сезони наша одбрана била најбоља у ЕЛ...Слажем се да нападачки није пружио оно што се од њега очекивало али одбрамбено је гинуо на терену.Има и до тренера доста.80 % напада преко спољних играча су биле резервисани за Брауна,Пантера и Берона што је код осталих играча било контрапродуктивно јер ем нису имали слободу у игри ем су имали мање контаката с лоптом и шутева.Мада треба бити искрен и признати да је и Џенкинс ове сезоне подбацио шутерски што му је ограничило самопоуздање па је почео да се крије у нападу.Но мислим да тешко да може да има још једну овако лошу нападачку сезону и да би га требало задржати под обавезно и наредну.Мислим да је савршен играч за Обрадовићев систем и да би одласком код Барцокаса опет имао исту улогу као код нас ове сезоне.

ValterNBG

pre 3 godine

Istina,malo je ostario,dzaba kada ga svi obozavamo.Meni je najveca smetnja Panter.Oly ga pustio,sta mislite zasto.Izvinjavam se, pogodio je stvarno neverovatne koseve,cak se I trudio ali je klasicna budala,nekontrolisana.Verujem da ce Sale sve uvideti I izabrati ono sto mu treba a na nama je da ipak malo sacekamo.

E

pre 3 godine

Koliko god svima bio drag cini mi se da bi na taj nacin malo rasteretili budzet i uz neki dodatak obezbedili ostanak Pantera sto mi se cini da je bitnije!!! Realno licno ja volim kada imamo strance u ekipi zbog mentaliteta i profesionalizma ali u ovakvoj situaciji kada ce se smanjivati broj istih bolje dati malo vise para za cetvoricu kvalitetnijih. Mislim licno da ako Kuzmic odradi dobre pripreme moze biti velika pomoc i uz Stimca da bi to bio sasvim solidan par. Berona cemo tesko zadrzati a i Beron je neko kome ipak treba izradjena pozicija odnosno za njega se treba raditi tako da bolje Panter, Plej obavezno stranac, licno Jovic kao neko o kome se prica ima dobru asistenciju i odbranu ali je jako limitiran u sutu. Bilo bi dobro i jedno strano krilo, Dobric je ipak samo jedan dobar klubski igrac i nista vise. Davidovac je dobar univerzalac i nadam se da ce kod Obradovica vise napredovati. Simanic ne znam mislim da je njegov najveci problem u glavi da ima telenta ali....Kuridza pa nista posebno mozda i tu jaka strana cetvorka. E sad licno ja bi voleo Kalinica on moze pokrivati i 3 i 4 i izuzetno je polivalentan....Nedovic tesko em plata em stalno povredjen bolje opet Panter

rajaram

pre 3 godine

DJENKA JE BUKVALNO DOMACI IGRAC ,A NA PRIMJERU MNOGIH DRUGIH KOJI NE SHVATAJU TEZINU IGRANJA U ZVEZDI ILI PARTIZANU, MOZEMO PRETPOSTAVITI KOLIKO TO ZNACI.
DRUGO, OVE SEZONE NIJE IGRAO NA SVOJOJ POZICIJI, UBILI SU GA BERON I PANTER, A POKUSAO JE NA PLEJU
TRECE MISLIMDA GA TREBA OSTAVITI -COVJEK ZA ODBRANU, COVJEK ZADATKA,A ISTOVREMENO MOGO DOBAR SUTER, MOYE DA DA VELIKI DOPRINOS...JA BIH GA OSTAVIO

firstRepository

pre 3 godine

Dzenkins u EL ove sezone prosečno

3.4 poena, 7% za 3 (2/27), 2 asistencije i jedna izgubljena
Bacanja 16/17 i 50% za 2

Ove podatke možete naći na zvaničnom sajtu EL

Sreten Zujkic

pre 3 godine

Sa sedam poena i dve asistencije po mecu u proseku covek potpisuje neke ugovore u stotinama hiljada evra? Gde je bio neko to da mi objasni kad sam imao 14-15 god, u zivotu ne bih batalio basket...

ivkovic zoran

pre 3 godine

-da ga damo ako treba i da doplatimo samo da ga uzmu ,da ga se rešimo .
-Dzenkis igra stvarno odbranu top i koga on čuva baš je pod pritiskom i retki se naigraju ....sto se napada tiče šut totalno slab ,posebno se to odnosi u šutu za 3 .
ubaci 1 trojku u mesec dana a 2 veže u 3 meseca ,ulaz retko se odlučuje ,prenos lopte dobar tu je siguran .
-mene lično ove sezone razočarao bio je neproduktivan a posebno kad treba da povuče kad ekipi ne ide on se stopi u sivilo .
-ja bih još i krpe palio da ga oteram?.

onako

pre 3 godine

Njegov voljni moment i radna etika nikada nisu sporni ali dve stvari jesu godine i trener.
Nisam siguran da je Dženkins bio Tomićev izbor koliko Uprave. Beron je bio prvi izbor napadački a odbrambeno Lazić u takvoj postavci njemu nije nađeno mesto a on kao i ogromna većina igrača od uloge i igre gradi samopouzdanje.

Sa dolaskom Pantera tek se izgubila svrha.

Popularni Đenka je potencijalni rizik u sl sezoni, previše stvari je ako ovo ako ono ... da bi opet proigrao, mada ide mu jedna stvar na ruku Obradović voli kombo bekove i često njima pravi spejsing prostora za 1 na 1 ali dali je baš Đenka taj nisam siguran.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Kako se raspao Olimpijakos od nekad jačeg igračkog kadra do trenera koji su vodi li klub iz Pireja do titula Evrolige i F4 uopšte.

Greške u sportu su moguće ali čini mi se da njima sudbina sledi poput rivala najvećeg u Grčkoj košarci. Čarls ima 30 godine i po pravilu još dobrih 3-4 sezona pred sobom samo da ga povrede zaomiđu.

apk

pre 3 godine

Sram te bilo, Đenka je domaći.
(prijatelj nekih prijatelja, 12. jun 2020 11:32)

On nije domaći.Samo je dobio državljanstvo Srbije.
Jasno je šta sam mislio kad sam rekao domaći.
Inače nemam ništa protiv stranih igrača.Jedini problem je što zauzimaju mesto našim mladim igračima koji nikad ne dobiju šansu.
(Goran, 12. jun 2020 11:54)

Izvini kojem to mladom domaćem igraču uzima mesto? Navedi mi jednog domaćeg beka koji može da igra Evroligu, a da nema mesta u zvezdi. Radanov koji je jednom prebacio 10 poena u ABA ligi? Postoji razlog zašto su bekovi zvezde u prošloj sezoni bili: Djenka, Beron, Panter, Braun, Čović i onaj Lukas, a po potrebi igrali Dobrić i Lazić.
Isto je i u Partizanu, mahom stranci na bekovima. Nažalost bolna je istina da Srbija trenutno nema talentovanog beka kojeg može da gurne u vatru u Evroligi.

A što se tiče Djenke ja ga komotno smatram i domaćim po tvojim standardima. Čovek je odigrao 4 sezone u zvezdi i živeo ovde 4 godine. Osim Lazića i tu i tamo Dobrića ko je još odigrao 4 sezone u zvezdi u poslednjih 10 godina?

Eladan

pre 3 godine

Чарлс Џенкинс, један од најбољих људи који је играо у вољеном клубу, врхунски професионалац, емотивац и сјајан човек. Што се мене тиче, желео бих да је доживотно у Звезди.
Ипак, ако већ иде, нека оде у још један црвено-бели клуб, и нека узме новац који заслужује. Овима који га критикују ћу само рећи да статистика не игра, и да је Ђенка Звезди дао све што је могао и умео, и никад се није штедео. А то нема цену

konto

pre 3 godine

Jos uvek igra dobru odbranu, ali mislim da su njegovi najbolji dani prosli. Nema vise onih silovitih ulaza sa snaznim naskokom.
(Bocko, 12. jun 2020 11:46)

Sve je do trenera i načina na koji će iskoristiti igrača. Ima 31 godinu čoveče, misliš da je zaboravio da ide na ulaz ili da je nešto slabiji nego što je bio pre par godina? Jok, da vidiš kako bi kod Radonje išao na ulaz... Nadam se da će i Saša Obradović imati šansu da ga koristi na pravi način.

naše će sene ...

pre 3 godine

Prodati, uzeti za obeštećenje 200 hiljada . Dodati još 150,200 i zadržati Pantera. Dangubic je odlična zamena za njega.

ugušili su čoveka ove sezone

pre 3 godine

Jos uvek igra dobru odbranu, ali mislim da su njegovi najbolji dani prosli. Nema vise onih silovitih ulaza sa snaznim naskokom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bocko, 12. jun 2020 11:46)

Ima on to još, al trener bi trebao da ga ne guši

slaviša šmigič

pre 3 godine

Jos uvek igra dobru odbranu, ali mislim da su njegovi najbolji dani prosli. Nema vise onih silovitih ulaza sa snaznim naskokom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bocko, 12. jun 2020 11:46)
Ima djenka još uvek u sebi sve ali fale mu tvrdi treninzi i smanjenje kilograma pri kraju prvenstva se videlo,da počinje igrati sve bolje ali dok je bio u inostranstvu sedeo je uglavnom na klupi i tako nabio kilograme a time odmah gubiš na eksplozivnosti čak i nespreman igra mnogo bolje od ostalih uvek je u vrhu krađa lopti ali istina izgubio je na brzini sa kojom je nekad prolazio kao brzi voz na ulaz ispod obruča.

pedja

pre 3 godine

Dzenkins treba da ostane u CZ jer je Sasa Obradovic trener koji iz njega moze da izvuce maksimum.Djenka je oba puta kada je odlazio iz CZ pogresio klubove ciji ga treneri nisu dovoljno drzali u igri, ni u Armaniju ni u Himkiju.U obe te sezone je nazadovao i nije pokazao ono sto ume i zna.Na zalost to se dogodilo i kod tri Zvezdina trenera prosle sezone, igrao je na kasicicu jer je Braun imao nevidjen kreit i na play-u i na dvojci.Gledano iz publike Zvezda je neke utakmice preokrenula i dobila kada su u paru igarli Djenka i Panter (kada se Braun i Beron nisu videli).Tako je Djenka bio treca opcija, pa nije ni cudo da smo u ABA ligi izgubili 7 utakmica. Obicno je vecu minutazu dobijao kada smo bili u znatnom minusu.
Licno, voleo bih da ostane jer je energijom, znanjem, profesionalnoscu i odnosom prema klubu zasluzio bolji tretman od vesti da mu je smanjena plata.
Ako ode, srecno mu bilo.

zdravkogf

pre 3 godine

Ovi novinari odvedoše sve strance iz zvezde. Koje brale izmišljanje a Tose zna iz koje kuhinje dolazi! Sve laz do lazi svi ovi igrači stoji sajlu u druge klubove jos su u zvezdi i ocu da ostanu za sledeću sezonu ali panticevi borovi rade li rade ali džabe zvezda je jaka ko željka. Pozdrav

slaviša šmigič

pre 3 godine

Strašno zahvalan igrač šteta što đenka kad ode u inostranstvo vrati se sa viškom kila i onda se čeka,da udje u formu cele godine đenka ako je spreman onda je strašno dobar igra u oba pravca fantastično ima brze ruke i veoma je eksplozivan i opet se to desilo vratio se čekali smo celu sezonu i sad kad je počeo,da vrača igrom opet ga sele i onda če kroz godinu dve opet,da ga vrate kad više neče biti u formi i sa viškom kilograma i tako se vrtimo ukrug i dovodimo nespremne igrače.

SrbEUin

pre 3 godine

Đenka, Jaka i Danguba. Najbolja trojka za periode kada treba zabetonirati obranu. Za bolji napadački potencijal potreban im je kreativni play ili jedan skorer.