Fudbal 130

Sreda, 10.06.2020.

15:50

Kraj za Jovića u Madridu – napadač pristao da pređe u Milan

Srpski reprezentativac Luka Jović napustiće Real Madrid.

Kraj za Joviæa u Madridu – napadaè pristao da preðe u Milan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Odbrana bolja od napada

pre 3 godine

Kad talentovani mladi štoper sa ovih prostora ode u veliki klub, obavezno napravi stabilnu karijeru u tom, ili u nekom drugom dobrom klubu. Kad talentovani mladi napadač sa ovih prostora ode u veliki klub, šanse da ima odličnu karijeru su 50-50. Lako je pomisliti da je to samo do neozbiljnog karaktera igrača, ali izgleda da nije samo to.

Vladan

pre 3 godine

Zasto mediji razapinju ovog momka i razvlace ga po blatu? Decko je vanserijski igrac. Ubica sa instinktom za gol, jedan od retkih za koje ne znas kojom nogom stuiraju, jer koriste obe. U Realu nije imao sansi pored Karima Benzeme koji je jedan od najboljih napadaca na svetu.

Vlada

pre 3 godine

Mnogo pametnih ovde, a svi zajedno nesposobni da sutnu loptu ili zarade vise od 400 evra mesecno. Dajete sebi pravo da pljujete decka koji se vec afirmisao u svetu fudbala? Vi da zaradjujete 10+ miliona godisnje vodali bi ste neku babu sa sobom ili nekog akrepa zato sto ima dobar karakter? Vazi. Problem je sto se druzi sa istim ljudima godinama? Da se ne druzi rekli bi ste digao nos, kao sto pametujete za mnoge ostale. Dodje u Srbiju, ne valja. Ne dolazi u Srbiju, ne valja. Lepa devojka, ne valja. Ruzna, ne valja. Druzi se sa starim drugovima, ne valja. Ne druzi se, ne valja. Odigrao je mozda 6-7 celih utakmica za Real, aktivno su izbegavali da mu daju loptu kako je proslo sve i dobro je. Real najljigaviji klub instant zvezda. Jedan Benzema koji je mogao u bilo kom drugom klubu da bude legenda je bio potrcko Ronaldu ne jer je Ronaldo toliko bolji igrac vec zato sto je prodavao daleko vise robe pa se vise i forsirao. Potpisujem da je Jovic dao jos 10 golova sa ovom minutazom opet bi ga se resili jer "samo" daje golove, a ne prodaje dresove. Na kraju krajeva ne razumem koji glupi izgovor za prodaju moze biti rostiljanje, covek je u dvoristu rostiljao nije isao da se bavi ekstremnim sportovima dok je povredjen. A vi samo ostanite zavidni, drugo vam nista i ne preostaje. Ali zapamtite samo da zbog toga sto vam je to jedini "kvalitet" komentarisete tudje zivote kako bi ste se osecali bolje jer niste sposobni da promenite svoj na bolje.

Irvas

pre 3 godine

Matori Jovara se davno penzionisao i predao privatnom životu. Žena, deca, roštilj, zabave. Ugovore potpisuje samo da uzme pare, da sve to finansira. Nema tu velike filozofije, nego neće čovek da se cima u tim godinama. Naradio se u Nemačkoj onoliko, dosta je bre bilo. Sad treba da uživa u krmenadlama, i da čeka unučiće. Srbska posla.

SSS

pre 3 godine

Mnogo mi je žao Luke, veliki potencijal, velika odricanja i od strane njega i njegovih roditelja u mladjim godinama, ali kad ti privatni život ode u ... Jedan od komentatora reče dete. Sve je samo ne dete, ako može da napravi dva deteta može i da stisne zube i iskoristi šansu koja mu je pružena. Nadam se da će ipak biti nešto od njega.

Zoran Kg

pre 3 godine

Ovde razna prepucavanja sa obe strane pa i uvrede a Luka Jović prelazi u Milan gde je njegov brat sa kojim je nerazdvojan Ante Rebić. Ne može me niko ubediti da to nije obostrana želja pogotovo što je Ante već napravio ime u Milanu a Luka stiže iz najboljeg kluba na svetu.

Nexus

pre 3 godine

Nažalost, ali sva je prilika da dečko nema kvalitetne ljude oko sebe koji bi mu pomogli i usmerili ga na pravi put, pošto očigledno da sam nije dovoljno niti inteligentan, niti sposoban.
Nije lako kad od jednog seljačeta odjednom postaneš "princ", pa se još dodatno okružiš zgubidanima koji te još više guraju u propast umesto da ti pomognu.
Drago mi je što je ojadio real za novac i nadam se da će uspeti na vreme da se dozove sebi i da će mu Zlatan objasniti neke stvari.
(u magnovenju, 10. jun 2020 17:40)
Nažalost, nije slušao roditelje šta su mu govorili, ako su mu uopšte govorili o ljudskim vrijednostima. Izgleda da mu je važnije šta mu govore starlete i klipani koji se grebu za njegove pare.

Seljak

pre 3 godine

Ne vređajte seljake. Seljak čovek radi od jutra do mraka. Nekad i noću ako je nužda. Često se od umora jedva popne na krevet a kamoli na ženu. Da je Jović pravi seljak orao bi kopačkama Santijago Bernabeu a protivničke golove punio pogocima. Mlad je čovek a kao da mu je vreme već prošlo. I žena kao i drugari su mu baš iz "domaćinske kuće" tako da ne treba da misli za budućnost. Dobro je da je uzeo pare, valjda će nešto ostati i njegovoj deci.

non

pre 3 godine

Ako kojim slucajem da 3-4 gola za Milan, ima da prsti forum od likova: "Jesam rekao da je decko klasa, samo je trebalo da proradi." Gadan smo narod.

Ivan ZG

pre 3 godine

Što me nasmijao ovaj što je rekao da je Jović izmislio novu kategoriju igrača - mladi penzioner.
Veliki igrači prije svega imaju mentalitet pobjednika. Ne priznaju poraze kao nešto neminovno. U svaku utakmicu ulaze sa željom i voljom za - pobjedu.
A drugi se već u svlačionici prije utakmice pomire sa - porazom.
Istina je da se karakter gradi dok si živ, ali malo je onih koji se toliko promijene. Sada dobiva novu šansu da se pokaže što ima u glavi. Sa dva balkanca oko sebe osjećat će se kao kod kuće.

Big_black

pre 3 godine

"Mozda ce mu bas Italija biti dobra, jer nije bas lik koji voli da se krece. Iako sam iz Zagreba, mislim da ga previse pljujete."
(Daka, 10. jun 2020 17:00)

"Voli da se kreće" je tako tipično za Zagreb.

nekoNBG

pre 3 godine

super- sofija je vec zivela u milanu sa ljajicem pa moze da mu pomogne da se snadje. i ima dovoljno letova i cak i kolima je blizu da moze da nastavi sa splavovima u bg
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ns, 10. jun 2020 15:48)
Živković je vaspitan i normalan momak. Ovaj drugi je očigledno sve suprotno, uzeo pare i udario po seljoberštini odmah..Lepo kaže Mijatović, dečko nije dorastao velikom klubi, ponaša se kao seljak, umesto da iskoristi maksimalno svoj talenat i ukazanu priliku da postane jedan od najboljih napadača Evrope...Šteta, ali nije ni prvi ni poslednji bez mozga u fudbalu

....

pre 3 godine

Meni je Jovic smesan i nedorastao tom klubu. Meni su on i Šaponjic slika Srbije. Ovde bili SUPER talenti ali preko niti ambicije niti volje za radom, uspehom. Seljacki mentalitet (ne vredjam prave seljake) dovedu ortake u Madrid i uzivaju u utisku koji ostavlja Bazen na goste...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ganci, 10. jun 2020 15:46)

Koji super talenti ? Imaju menadzera koji od njih preko medija napravi “super talente”, sredi uvek Fiorentinu ili Benfiku a eto Jovic imao jednu sezonu i uvalio ga u Real. I on i Saponjic i Zivkovic su sinonim za, kad neko kaze u Srbiji “fudbalercic”. Jednostavno, svi se isto ponasaju cim ih malo udari slava, isto razmisljanje, isto oblacenje, iste frizure, kao na kalup. Sad su poceli i devojke da dele, nema toliko lepoh devojaka nego se njih 10 zalepilo za tu Milosevicku. Realno, svi su nezreli i njihovim zivotima upravlja neko drugi, da li otac, da li devojka a uglavnom menadzeri. Pogledajte hrvate kako se razvijaju, svaki igra u nekoj jakoj ligi i iz godine u godinu svi napreduju i na kraju i nose reprezentaciju. Skroz drugi mentalitet a tu smo

grobar

pre 3 godine

Mnogo je decko neozbiljan, shodno novijim generacijama generalno. I ranije su fudbaleri uzivali u zivotu, izlazili, menjali po 3 devojke za dan, ali su ozbiljno trenirali da bi igrali na vrhunskom nivou. Decko deluje kao da ne shvata koju sansu ima i koliko svaki minut na terenu mora da iskoristi, kada god sam gledao utakmicu reala uglavnom ga nisam ni primetio kad udje, totalno nezainteresovano deluje. Fantastican je, ali nije trebalo da predje u klub gde se prvi spic vec zna.

Surovo realno

pre 3 godine

Ovo je Modrićevo maslo namerno ga ukanalio, jer mu nija tacno prevodio šta Zidan traži od njega. Ne veruj Hrvatu ni kad darove nosi.
(Xnodeh, 10. jun 2020 17:50)

Pa pa pameti. Ti izgleda imaš kao i taj super talenat Jović problema sa mozgom. Profesionalac a da mu treba tumač da komunicira sa trenerom. Meni više liči na tipičan balkanski da ne naglasim naš problem. Profesionalizam mnogima ne ide u glavu. Nije Real Zvezda pa da se zezaš. Ili radiš ili napolje. Neće taj ni u Italiji bolje proći.

idi-begaj

pre 3 godine

Real je napravio grešku što nije kupio sa Jovićem i Filipa Kostića, koji je najzaslužniji za njegov fantastičan uspeh u Frankfurtu jer je najmanje 80% svojih golova dao uz njegovu asistenciju. Bili su ubitačan tandem.U Realu nije imao sreće da ima takvog saqigrača pa je totalno izneverio a u Milan ide kao "pojačanje"? Želim mu da ne ispadne na kraju da je "igrao samo jedno leto!"

Rade

pre 3 godine

Ljudi, ajde budimo realni. On nikad nije delovao kao da zeli da uspe u Madridu. Od prvog dana namrsten, zbunjen, konfuzan. Sklanja se od lopte i u napadu i u odbrani. Sporo i neefikasno kretanje bez lopte. Da ne govorimo da je van terena pravio gresku za greskom. Nije naucio jezik. Pobegao u Beograd tokom El Clasica, prekrsio mere karantena, povredio se kući i nije obavestio klub, zurkao iako su mu naredili da strogo miruje. Tako da nema tu leba ljudi. Nije Real Madrid neki provincijski klub da mu gleda kroz prste. Real, Barselona, Bajern, Liverpool, to su klubovi rezervisani za najbolje i najvece igrace koji znaju sta hoce u karijeri. Jovic to nije, i ne verujem da ce ikada biti. Mozda opet zablista i postane zvezda nekih manjih klubova, kao sto je Mitrovicu uspelo, ali sve je to mnogo daleko od najviseg nivoa. Velika steta.

Goran Loznica

pre 3 godine

Dečko je puk’o.Uništi sebi karijeru zbog starlete...Srpska pamet.Nije mi žao jer znam da se pretvorio u đilkoša...Znam celu situaciju...

Rade

pre 3 godine

Dečko nije dobio šansu i kraj.
(Bane, 10. jun 2020 16:47)

Sta, Real je kriv sto fudbaler nije naucio jezik, sto se slomio kući dok je žurkao, sto je krišom zapalio u bg tokom derbija s najvecim rivalom? Pa ni ja ne bi dao šansu takvom neprofesionalnom mazgovu. Sto neko rece, 22 godine mu tek a vec dvoje dece, s dve zene. Covek je hodajuca negativna slika, kakvu jedan ozbiljan klub ne sme sebi da dopusti. Svi oni dolasci u Beograd jasno govore da mu se previše toga dešava van terena da bi mogao da se fokusira na vrhunski fudbal.

u magnovenju

pre 3 godine

Nažalost, ali sva je prilika da dečko nema kvalitetne ljude oko sebe koji bi mu pomogli i usmerili ga na pravi put, pošto očigledno da sam nije dovoljno niti inteligentan, niti sposoban.
Nije lako kad od jednog seljačeta odjednom postaneš "princ", pa se još dodatno okružiš zgubidanima koji te još više guraju u propast umesto da ti pomognu.
Drago mi je što je ojadio real za novac i nadam se da će uspeti na vreme da se dozove sebi i da će mu Zlatan objasniti neke stvari.

Nexus

pre 3 godine

Tek sada mu je karijera gotova. Svi znamo kako de igra odbrana u kalču. Ima da ga poberu oni defanzivci iz Kaljarija, Đenove, Spala i ostalih "malih" klubova.

Millennium

pre 3 godine

@online123

Mašiš poentu. Upravo zato što je "dete" i što je došao u klub kao što je Real ima da bude manji od makovog zrna. Da ćuti, radi i dokazuje se. Ramos to može da uradi jer je stekao ime. Problem je što su i fudbalerčići sada plaćeni bezobrazno mnogo, a tek treba da se dokažu da su fudbaleri. Sećam se priče Dejana Stankovića da kada je došao prvi put u reprezentaciju nije smeo da zapali cigaretu u strahu od Siniše Mihajlovića. Ovaj balavac ima čast i privilegiju da igra za ovakav klub i uradi sve ono što ne treba. Pedala dečko.

веверица

pre 3 godine

оног тренутка када је узео паре од реала, он је испунио све своје спортске амбиције и практично завршио озбиљну каријеру. њему се фудбал више не игра, што се види и на терену и у понашању ван терена. није то за осуду или нервозу, јер није мени узео паре. али кад већ причамо о јовићу то је онда то. узео је паре и то је то. крај. сада му је очигледно све друго прече. прече му је да дође на неку журку у србији, него да се докаже у реалу. шта ту даље има да се гледа?

Daka

pre 3 godine

Ja mislim da je on izabrao i ligu koja mu ne odgovara a ni klub nije dobar izbor. Mozda ce mu bas Italija biti dobra, jer nije bas lik koji voli da se krece. Iako sam iz Zagreba, mislim da ga previse pljujete. Treba pustit da pokaze potencijal pa da vidimo. Tek onda cemo znati tko je u pravu

Donatelo

pre 3 godine

Nije bas da nije imao priliku dokazati se, nekoliko utakmica je i vezao od starta i nije verujem toliko strasno sto on nije zabio u tih par utakmica , nego je upitno bilo njegovo zalaganje. Decko se setkao terenom, nonsalantan skroz, rekao bih na trenutke nezaiinteresovan. Oni brazilci grizu na svaku loptu, a ovaj nas kao da je najveca primadona. Isto tako, od danasnjeg napadaca se trazi da moze sve s loptom, brzina, prodornost, pas igra.. a on nije svetska klasa u tim parametrima ako cemo realno. Prilicno trom, bez nekog driblinga i osecaja za igru. Real se zaleteo i pogresili su. Ni prvi ni zadnji put da neki klub pogresi ali i igrac. Dakle ta njegova lezernost na terenu, neodgovorno i bezobrazno ponasanje za vreme korone, sazivanje prijatelja na rostilj i objavljivanje javno, a zna da u ovom trenutku navijaci zele videti krv , znoj i suze od njega, ali eto uprkos tome on se tako javno eksponira i jos vise raspaljuje vatru. Da ne dodajem cinjenicu da jos uvek traju mere socijalnog distanciranja i on na takav nacin omalovazava (ponovo) te mere i pravi se mangup. Sve to vrlo dobro vide celnici kluba, koliko negativnog publiciteta i imidza nosi, te me ne cudi da ga na kraju utope i za pola cene. Ako mu je bio samo motiv lova i slava onda je uspeo u zivotu, a ako je imao i sportske motive onda je uprskao snasu koja se pojavi jednom u zivotu. Baca ljagu i na svoj narod. Svi ovi sportisti su nasi ambasadori a s njim se i nismo bas proslavili, bar za sad!

Millennium

pre 3 godine

Nije ni čudo što smo kao država i narod u kanalu. Bitno da je uzeo pare jel tako? A to što nije obavio posao ili ga obavlja loše to nikom ništa. On i mnogi drugi su sportisti koji dobijaju nerealno visoke plate za razliku od ljudi koji zaista prave razliku, mada to nije njihova krivica. Ali srbenda gleda kako da uzme pare a izvaćari gazdu, ili da ne radi ništa. Još jednom. Zato smo tu gde jesmo. Njemu je plaćeno da obavi posao i da se pridržava onoga što mu se kaže.

nisam ja, ja je

pre 3 godine

Izgleda da Milan gubi ovu bitku od Napolija, napolitanci su se spasili. (BRE!!!, 10. jun 2020 15:58)

Ja sam cuo da je Milan zapravo hteo Balotellija, ali je on imao druge planove.

Andro ZG

pre 3 godine

Dajte ga Zdravku Mamicu, na jedno dvije godine u Dinamo. Napravil bi duplo boljeg i duplo skupljeg igraca. Bio bi spreman 2004 potpisat za Barcelonu.

janbo

pre 3 godine

Tipičan Srbenda sportista, uzeo lovu, uzimaće još koju godinu negde do 25-e, a onda će u neku bolonju,leće, kaljari, posle toga Azija i povratak u linglong. U 30-oj penzija, u 40-oj bez dinara. Pokreće školicu fudbala ili otvara balon...

Sofija

pre 3 godine

Neće se on ni tamo naigrati!
(Superoperater, 10. jun 2020 16:55)

To uopste nije bitno druze. Bitno je Milano jedan od najboljih gradova za shopping i da je mnogo blize Beogradu.

Kajverson

pre 3 godine

Dečko nije dobio šansu i kraj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 10. jun 2020 16:47) #....
U Realu se ne dobiva sansa, nego zaslužuje....

nikad u taxi

pre 3 godine

I kao što rekoh nedavno: drugi Perica. Idemo dalje: Milan-nešto malo bolje,ali sve u svemu,bedno. Nažalost,pisaću još o ovome. Kasnije.

Ma da

pre 3 godine

Znači ovo je kao da mu je rečeno nisi ti za vrh evropskog fudbala dečko, a on konačno prihvatio i rekao u redu. Da je nekadašnji Milan to bi bilo sjajno, ali sadašnji Milan pitanje da li je uopšte drugi rang evropskog fudbala. Više je onako neki treći rang klubova Evrope. S konja ne na magarca, nego na ovna.

Igrao sam na ostrvu

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..
(online123, 10. jun 2020 15:45) # Link komentara
On je sve vec pokazao, to se vidi na treningu, ponasanju, kompromisu, dresu, odnosu prema kolegama, zelji...Kad pre tebe taj dres nose, CR7, Raul, Ronaldo zuba, Hugo Sanchez, DiStefano, Puskas, realno je da se zapitas jesam li ja taj i normalno je da se uknj.š i nije zbog seljackog mentaliteta, veliki je to teret za stidljivog momka, on za to nije spreman. Sergio Ramos je susta suprotnost, ne toliko talentovan ali pravi radnik, ratnik, lider na terenu, u svlacionici, u kuci, na ulici itd.
Milan je takodje veliki klub, ako ne prione da radi strastveno, (prvi na treningu, casovi jezika, šale u svlacionici, avanture sa kolegama, maximalna koncentracija)nema ni tu sta da trazi.

Mikii

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..
(online123, 10. jun 2020 15:45)

Ono sto ti zaboravljas jeste da je to neinteligentno "dete" koje nema kvalitet za Real. Poredis igranje u jednom Ajntrahtu sa najvecim klubom na svetu. I na kraju zakucavanje Ramosom. Brate mili, on da ima makar 5% njegovog pobednickog mentaliteta, discipline u radu, hrabrosti i istrajnosti, imao bi karijeru za divljenje. Taj isti Ramos je doneo dve titule lige sampiona Realu. Medjutim, greska je uopste replicirati na tvoj komentar, jer ti ne volis fudbal, nego si verovatno zaljubljen u Jovica, pa ti to ometa rasudjivanje. Na kraju, svako je dobio ono sto mu pripada. Real lepu rupu u budzetu jer je verovao u nedokazanog igraca, a nedokazanom igracu ostaje da ljulja dete i okuplja se sa besposlicarima na bazenima u propalom Milanu. Real Madrid je ipak neka druga galaksija, i koliko god da ti to tesko pada, treba muski prihvatiti istinu.

bevita

pre 3 godine

Što su ti mediji...Pre dve nedelje, tačnije 26.05. smo čitali sledeće - citiram:

"Međutim, Jović ima jedan plan. Plan mu je da ostane u Madridu i okrene stvari u svoju korist.

Zbog povrede zbog koje se neće vratiti ove sezone na teren, Jović mora biti strpljiv.

Ulaganje Reala od 60 miliona je mač sa dve oštrice, s obzirom da su očekivanja velika, ali mu to daje i drugu šansu."

Buljko

pre 3 godine

Ja se ovim putem javno izvinjavam Grofu Božoviću za sve ono što sam mu napisao ranije na komentare o ovom dečku,on je čovek napravio profesionalni psihijatrijski profil
ovog tipa,izvini Grofe još jednom,sve si bio u pravu,mi smo krivi što ti nismo verovali,al eto pogreši jedan Real a kamoli mi,ipak treba slušati uvek ljude iz struke koji najbolje poznaju fudbalere iz prve ruke.TALENAT 10,KARAKTER 0,MOZAK 0,to je opis Luke Jovića a bez ova druga dva ovo prvo mu ne vredi ništa

Suarezinjo

pre 3 godine

Kraj je njegove karijere što se tiče ozbiljnijeg igranja fudbala,to je ta glava i mentalitet uži je lovu i njega više ne zanima ništa.

jojufff

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..
(online123, 10. jun 2020 15:45)

ovo i jeste nasa greska..kao naroda.
u svijetu si odrastao covjek sa 22 godine. kod nas si dijete do 35-te i nije te blam zivjeti sa starcima do 45-te :D

mladen nis

pre 3 godine

Ako se izduvao ovih godinu dana i od sledece sezone krene ozbiljno, onda super. Ako ne, njegov zivot, njegovo pravo da radi sta hoce. Nek uzima pare i nek uziva u drugim stvarima.

Раднички из Бајмока

pre 3 godine

Тек у Италији где се крља у одбрани, он гола видети неће. После Милана, за 6 месеци, следећи клуб биће Утрехт, па Вождовац.

matori 2

pre 3 godine

Decko je ostvario svoj san- o njega su se otimali najveci klubovi i zaigrao je u najvecem od svih. Pri tom je zaradio ozbiljan novac. Da li je moglo bolje- mozda ali da je zivot mogao da bude i mnogo gori svedocimo mi luzeri kojima je jedino preostalo da kritikujemo i lupetamo. Teraj mali sa srecom!

ns

pre 3 godine

super- sofija je vec zivela u milanu sa ljajicem pa moze da mu pomogne da se snadje. i ima dovoljno letova i cak i kolima je blizu da moze da nastavi sa splavovima u bg

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Još da zameni onu krntiju pored sebe i možda mu krene ponovo kako valja. Ima top modela, po Milanu da biraš dan i noć, decu i onako seje i bez prisustva.

Zapravo cela njegova karijera je rolerkoster. Bio mega talent, Zvezdino dete sa druge planete, pa dođe u Benfiku B i postade 7. špic. Pa čuveni Ajntraht i ludilo i onda taj Madrid. Može još da se vrati, nije kasno.

Miloš123

pre 3 godine

Sam je kriv za sve jer se neodgovorno ponašao sve vreme. Ali verujem da ga je i Sofija sigurno podstakla na ovo. Milano je grad mode, a gde će manekenka nego tamo gde je moda?

Mozak modernog fudbalera

pre 3 godine

Uh, sva sreća pa se nije uklopio i naučio reč španskog - sad mu to ne bi vredelo ništa. Sad može da pređe i da ne uči italijaski. Kao Krasić - posle dve godine u Italiji naučio dve reči, ciao i macchiato. Igraj igrice, Luka, pusti (zle) jezike.

lolcina

pre 3 godine

"Za Real je odigrao 24 utakmice i postigao je dva gola."

Nije odigrao 24 cele utakmice.

Odigrao je 24 utakmice po 10 minuta u proseku.

Tako da zapravo nije ni dobio sansu da igra.

DJ

pre 3 godine

Zašto se takvi ljudi i pljujete odmah... Grešio je mnogo ali pre godinu dana svi ste ga veličali i kovali u zvezde,a danas pljuvanje i pljuvanje.Srbi...

online123

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..

Marko

pre 3 godine

Lik 22 godine vec ima dva deteta sa dve razlicite zene o cemu pricamo ljudi???? Pa ja za takav slucaj nisam cuo u sportu...imas neke NBA igrace ali ako vec postane otac sa jednom sa 20 godina onda se PAZI sledeci put (Tatum na primer)...
Ocigledno da lik ne razume neke stvari i ocigledno je problematican...

BRE!!!

pre 3 godine

Najjaca stvar sto su navijaci Napolija vise navijali da se vrati Kavani sa 33 godine, nego da dodje mladi Jovic. Izgleda da Milan gubi ovu bitku od Napolija, napolitanci su se spasili.

hadvao

pre 3 godine

Branio sam ovog momka od najezde ljubomornih osoba u nasem drustvu jer je srbin,nadao se njegovom uspjehu u slavnom klubu,ali jednostavno ne moze se biti "veci katolik od pape"...Talenat ima,osjecaj za igru sve..ali od tog provincijalskog razmisljanja i mentaliteta prosjecnog rostiljdzije nije mogao da se otarasi...steta

jojufff

pre 3 godine

Šta reći, koju poslugu porati??
Rebić mu je tamo, ako slozi kockice u glavi i ako se bude trudio mozda i uspje.
ako se bude šetkao po terenu i glumio igrača vratice se prvim avionom za njemacku.

Ganci

pre 3 godine

Meni je Jovic smesan i nedorastao tom klubu. Meni su on i Šaponjic slika Srbije. Ovde bili SUPER talenti ali preko niti ambicije niti volje za radom, uspehom. Seljacki mentalitet (ne vredjam prave seljake) dovedu ortake u Madrid i uzivaju u utisku koji ostavlja Bazen na goste...

Hans

pre 3 godine

Mlad je i zelen a igrači su ga bojkotirali, dok u Milanu će iskusni vuk od Ibrahimovića od njega napraviti igrača i dovesti ga u red ono što je napravio i sa Rebićem koji je u početku isto propao. Nekim ljudima treba biti tata u slačionici a ne samo prijatelj a to je Ibrahimović.

ns

pre 3 godine

super- sofija je vec zivela u milanu sa ljajicem pa moze da mu pomogne da se snadje. i ima dovoljno letova i cak i kolima je blizu da moze da nastavi sa splavovima u bg

Ganci

pre 3 godine

Meni je Jovic smesan i nedorastao tom klubu. Meni su on i Šaponjic slika Srbije. Ovde bili SUPER talenti ali preko niti ambicije niti volje za radom, uspehom. Seljacki mentalitet (ne vredjam prave seljake) dovedu ortake u Madrid i uzivaju u utisku koji ostavlja Bazen na goste...

hadvao

pre 3 godine

Branio sam ovog momka od najezde ljubomornih osoba u nasem drustvu jer je srbin,nadao se njegovom uspjehu u slavnom klubu,ali jednostavno ne moze se biti "veci katolik od pape"...Talenat ima,osjecaj za igru sve..ali od tog provincijalskog razmisljanja i mentaliteta prosjecnog rostiljdzije nije mogao da se otarasi...steta

Marko

pre 3 godine

Lik 22 godine vec ima dva deteta sa dve razlicite zene o cemu pricamo ljudi???? Pa ja za takav slucaj nisam cuo u sportu...imas neke NBA igrace ali ako vec postane otac sa jednom sa 20 godina onda se PAZI sledeci put (Tatum na primer)...
Ocigledno da lik ne razume neke stvari i ocigledno je problematican...

Miloš123

pre 3 godine

Sam je kriv za sve jer se neodgovorno ponašao sve vreme. Ali verujem da ga je i Sofija sigurno podstakla na ovo. Milano je grad mode, a gde će manekenka nego tamo gde je moda?

janbo

pre 3 godine

Tipičan Srbenda sportista, uzeo lovu, uzimaće još koju godinu negde do 25-e, a onda će u neku bolonju,leće, kaljari, posle toga Azija i povratak u linglong. U 30-oj penzija, u 40-oj bez dinara. Pokreće školicu fudbala ili otvara balon...

jojufff

pre 3 godine

Šta reći, koju poslugu porati??
Rebić mu je tamo, ako slozi kockice u glavi i ako se bude trudio mozda i uspje.
ako se bude šetkao po terenu i glumio igrača vratice se prvim avionom za njemacku.

lolcina

pre 3 godine

"Za Real je odigrao 24 utakmice i postigao je dva gola."

Nije odigrao 24 cele utakmice.

Odigrao je 24 utakmice po 10 minuta u proseku.

Tako da zapravo nije ni dobio sansu da igra.

Mozak modernog fudbalera

pre 3 godine

Uh, sva sreća pa se nije uklopio i naučio reč španskog - sad mu to ne bi vredelo ništa. Sad može da pređe i da ne uči italijaski. Kao Krasić - posle dve godine u Italiji naučio dve reči, ciao i macchiato. Igraj igrice, Luka, pusti (zle) jezike.

Sofija

pre 3 godine

Neće se on ni tamo naigrati!
(Superoperater, 10. jun 2020 16:55)

To uopste nije bitno druze. Bitno je Milano jedan od najboljih gradova za shopping i da je mnogo blize Beogradu.

Mikii

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..
(online123, 10. jun 2020 15:45)

Ono sto ti zaboravljas jeste da je to neinteligentno "dete" koje nema kvalitet za Real. Poredis igranje u jednom Ajntrahtu sa najvecim klubom na svetu. I na kraju zakucavanje Ramosom. Brate mili, on da ima makar 5% njegovog pobednickog mentaliteta, discipline u radu, hrabrosti i istrajnosti, imao bi karijeru za divljenje. Taj isti Ramos je doneo dve titule lige sampiona Realu. Medjutim, greska je uopste replicirati na tvoj komentar, jer ti ne volis fudbal, nego si verovatno zaljubljen u Jovica, pa ti to ometa rasudjivanje. Na kraju, svako je dobio ono sto mu pripada. Real lepu rupu u budzetu jer je verovao u nedokazanog igraca, a nedokazanom igracu ostaje da ljulja dete i okuplja se sa besposlicarima na bazenima u propalom Milanu. Real Madrid je ipak neka druga galaksija, i koliko god da ti to tesko pada, treba muski prihvatiti istinu.

Раднички из Бајмока

pre 3 godine

Тек у Италији где се крља у одбрани, он гола видети неће. После Милана, за 6 месеци, следећи клуб биће Утрехт, па Вождовац.

Hans

pre 3 godine

Mlad je i zelen a igrači su ga bojkotirali, dok u Milanu će iskusni vuk od Ibrahimovića od njega napraviti igrača i dovesti ga u red ono što je napravio i sa Rebićem koji je u početku isto propao. Nekim ljudima treba biti tata u slačionici a ne samo prijatelj a to je Ibrahimović.

Rade

pre 3 godine

Ljudi, ajde budimo realni. On nikad nije delovao kao da zeli da uspe u Madridu. Od prvog dana namrsten, zbunjen, konfuzan. Sklanja se od lopte i u napadu i u odbrani. Sporo i neefikasno kretanje bez lopte. Da ne govorimo da je van terena pravio gresku za greskom. Nije naucio jezik. Pobegao u Beograd tokom El Clasica, prekrsio mere karantena, povredio se kući i nije obavestio klub, zurkao iako su mu naredili da strogo miruje. Tako da nema tu leba ljudi. Nije Real Madrid neki provincijski klub da mu gleda kroz prste. Real, Barselona, Bajern, Liverpool, to su klubovi rezervisani za najbolje i najvece igrace koji znaju sta hoce u karijeri. Jovic to nije, i ne verujem da ce ikada biti. Mozda opet zablista i postane zvezda nekih manjih klubova, kao sto je Mitrovicu uspelo, ali sve je to mnogo daleko od najviseg nivoa. Velika steta.

BRE!!!

pre 3 godine

Najjaca stvar sto su navijaci Napolija vise navijali da se vrati Kavani sa 33 godine, nego da dodje mladi Jovic. Izgleda da Milan gubi ovu bitku od Napolija, napolitanci su se spasili.

jojufff

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..
(online123, 10. jun 2020 15:45)

ovo i jeste nasa greska..kao naroda.
u svijetu si odrastao covjek sa 22 godine. kod nas si dijete do 35-te i nije te blam zivjeti sa starcima do 45-te :D

Buljko

pre 3 godine

Ja se ovim putem javno izvinjavam Grofu Božoviću za sve ono što sam mu napisao ranije na komentare o ovom dečku,on je čovek napravio profesionalni psihijatrijski profil
ovog tipa,izvini Grofe još jednom,sve si bio u pravu,mi smo krivi što ti nismo verovali,al eto pogreši jedan Real a kamoli mi,ipak treba slušati uvek ljude iz struke koji najbolje poznaju fudbalere iz prve ruke.TALENAT 10,KARAKTER 0,MOZAK 0,to je opis Luke Jovića a bez ova druga dva ovo prvo mu ne vredi ništa

Goran Loznica

pre 3 godine

Dečko je puk’o.Uništi sebi karijeru zbog starlete...Srpska pamet.Nije mi žao jer znam da se pretvorio u đilkoša...Znam celu situaciju...

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Još da zameni onu krntiju pored sebe i možda mu krene ponovo kako valja. Ima top modela, po Milanu da biraš dan i noć, decu i onako seje i bez prisustva.

Zapravo cela njegova karijera je rolerkoster. Bio mega talent, Zvezdino dete sa druge planete, pa dođe u Benfiku B i postade 7. špic. Pa čuveni Ajntraht i ludilo i onda taj Madrid. Može još da se vrati, nije kasno.

Suarezinjo

pre 3 godine

Kraj je njegove karijere što se tiče ozbiljnijeg igranja fudbala,to je ta glava i mentalitet uži je lovu i njega više ne zanima ništa.

Millennium

pre 3 godine

Nije ni čudo što smo kao država i narod u kanalu. Bitno da je uzeo pare jel tako? A to što nije obavio posao ili ga obavlja loše to nikom ništa. On i mnogi drugi su sportisti koji dobijaju nerealno visoke plate za razliku od ljudi koji zaista prave razliku, mada to nije njihova krivica. Ali srbenda gleda kako da uzme pare a izvaćari gazdu, ili da ne radi ništa. Još jednom. Zato smo tu gde jesmo. Njemu je plaćeno da obavi posao i da se pridržava onoga što mu se kaže.

веверица

pre 3 godine

оног тренутка када је узео паре од реала, он је испунио све своје спортске амбиције и практично завршио озбиљну каријеру. њему се фудбал више не игра, што се види и на терену и у понашању ван терена. није то за осуду или нервозу, јер није мени узео паре. али кад већ причамо о јовићу то је онда то. узео је паре и то је то. крај. сада му је очигледно све друго прече. прече му је да дође на неку журку у србији, него да се докаже у реалу. шта ту даље има да се гледа?

Kajverson

pre 3 godine

Dečko nije dobio šansu i kraj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 10. jun 2020 16:47) #....
U Realu se ne dobiva sansa, nego zaslužuje....

....

pre 3 godine

Meni je Jovic smesan i nedorastao tom klubu. Meni su on i Šaponjic slika Srbije. Ovde bili SUPER talenti ali preko niti ambicije niti volje za radom, uspehom. Seljacki mentalitet (ne vredjam prave seljake) dovedu ortake u Madrid i uzivaju u utisku koji ostavlja Bazen na goste...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ganci, 10. jun 2020 15:46)

Koji super talenti ? Imaju menadzera koji od njih preko medija napravi “super talente”, sredi uvek Fiorentinu ili Benfiku a eto Jovic imao jednu sezonu i uvalio ga u Real. I on i Saponjic i Zivkovic su sinonim za, kad neko kaze u Srbiji “fudbalercic”. Jednostavno, svi se isto ponasaju cim ih malo udari slava, isto razmisljanje, isto oblacenje, iste frizure, kao na kalup. Sad su poceli i devojke da dele, nema toliko lepoh devojaka nego se njih 10 zalepilo za tu Milosevicku. Realno, svi su nezreli i njihovim zivotima upravlja neko drugi, da li otac, da li devojka a uglavnom menadzeri. Pogledajte hrvate kako se razvijaju, svaki igra u nekoj jakoj ligi i iz godine u godinu svi napreduju i na kraju i nose reprezentaciju. Skroz drugi mentalitet a tu smo

Rade

pre 3 godine

Dečko nije dobio šansu i kraj.
(Bane, 10. jun 2020 16:47)

Sta, Real je kriv sto fudbaler nije naucio jezik, sto se slomio kući dok je žurkao, sto je krišom zapalio u bg tokom derbija s najvecim rivalom? Pa ni ja ne bi dao šansu takvom neprofesionalnom mazgovu. Sto neko rece, 22 godine mu tek a vec dvoje dece, s dve zene. Covek je hodajuca negativna slika, kakvu jedan ozbiljan klub ne sme sebi da dopusti. Svi oni dolasci u Beograd jasno govore da mu se previše toga dešava van terena da bi mogao da se fokusira na vrhunski fudbal.

matori 2

pre 3 godine

Decko je ostvario svoj san- o njega su se otimali najveci klubovi i zaigrao je u najvecem od svih. Pri tom je zaradio ozbiljan novac. Da li je moglo bolje- mozda ali da je zivot mogao da bude i mnogo gori svedocimo mi luzeri kojima je jedino preostalo da kritikujemo i lupetamo. Teraj mali sa srecom!

Igrao sam na ostrvu

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..
(online123, 10. jun 2020 15:45) # Link komentara
On je sve vec pokazao, to se vidi na treningu, ponasanju, kompromisu, dresu, odnosu prema kolegama, zelji...Kad pre tebe taj dres nose, CR7, Raul, Ronaldo zuba, Hugo Sanchez, DiStefano, Puskas, realno je da se zapitas jesam li ja taj i normalno je da se uknj.š i nije zbog seljackog mentaliteta, veliki je to teret za stidljivog momka, on za to nije spreman. Sergio Ramos je susta suprotnost, ne toliko talentovan ali pravi radnik, ratnik, lider na terenu, u svlacionici, u kuci, na ulici itd.
Milan je takodje veliki klub, ako ne prione da radi strastveno, (prvi na treningu, casovi jezika, šale u svlacionici, avanture sa kolegama, maximalna koncentracija)nema ni tu sta da trazi.

Nexus

pre 3 godine

Tek sada mu je karijera gotova. Svi znamo kako de igra odbrana u kalču. Ima da ga poberu oni defanzivci iz Kaljarija, Đenove, Spala i ostalih "malih" klubova.

mladen nis

pre 3 godine

Ako se izduvao ovih godinu dana i od sledece sezone krene ozbiljno, onda super. Ako ne, njegov zivot, njegovo pravo da radi sta hoce. Nek uzima pare i nek uziva u drugim stvarima.

Donatelo

pre 3 godine

Nije bas da nije imao priliku dokazati se, nekoliko utakmica je i vezao od starta i nije verujem toliko strasno sto on nije zabio u tih par utakmica , nego je upitno bilo njegovo zalaganje. Decko se setkao terenom, nonsalantan skroz, rekao bih na trenutke nezaiinteresovan. Oni brazilci grizu na svaku loptu, a ovaj nas kao da je najveca primadona. Isto tako, od danasnjeg napadaca se trazi da moze sve s loptom, brzina, prodornost, pas igra.. a on nije svetska klasa u tim parametrima ako cemo realno. Prilicno trom, bez nekog driblinga i osecaja za igru. Real se zaleteo i pogresili su. Ni prvi ni zadnji put da neki klub pogresi ali i igrac. Dakle ta njegova lezernost na terenu, neodgovorno i bezobrazno ponasanje za vreme korone, sazivanje prijatelja na rostilj i objavljivanje javno, a zna da u ovom trenutku navijaci zele videti krv , znoj i suze od njega, ali eto uprkos tome on se tako javno eksponira i jos vise raspaljuje vatru. Da ne dodajem cinjenicu da jos uvek traju mere socijalnog distanciranja i on na takav nacin omalovazava (ponovo) te mere i pravi se mangup. Sve to vrlo dobro vide celnici kluba, koliko negativnog publiciteta i imidza nosi, te me ne cudi da ga na kraju utope i za pola cene. Ako mu je bio samo motiv lova i slava onda je uspeo u zivotu, a ako je imao i sportske motive onda je uprskao snasu koja se pojavi jednom u zivotu. Baca ljagu i na svoj narod. Svi ovi sportisti su nasi ambasadori a s njim se i nismo bas proslavili, bar za sad!

Millennium

pre 3 godine

@online123

Mašiš poentu. Upravo zato što je "dete" i što je došao u klub kao što je Real ima da bude manji od makovog zrna. Da ćuti, radi i dokazuje se. Ramos to može da uradi jer je stekao ime. Problem je što su i fudbalerčići sada plaćeni bezobrazno mnogo, a tek treba da se dokažu da su fudbaleri. Sećam se priče Dejana Stankovića da kada je došao prvi put u reprezentaciju nije smeo da zapali cigaretu u strahu od Siniše Mihajlovića. Ovaj balavac ima čast i privilegiju da igra za ovakav klub i uradi sve ono što ne treba. Pedala dečko.

Ma da

pre 3 godine

Znači ovo je kao da mu je rečeno nisi ti za vrh evropskog fudbala dečko, a on konačno prihvatio i rekao u redu. Da je nekadašnji Milan to bi bilo sjajno, ali sadašnji Milan pitanje da li je uopšte drugi rang evropskog fudbala. Više je onako neki treći rang klubova Evrope. S konja ne na magarca, nego na ovna.

online123

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..

Andro ZG

pre 3 godine

Dajte ga Zdravku Mamicu, na jedno dvije godine u Dinamo. Napravil bi duplo boljeg i duplo skupljeg igraca. Bio bi spreman 2004 potpisat za Barcelonu.

u magnovenju

pre 3 godine

Nažalost, ali sva je prilika da dečko nema kvalitetne ljude oko sebe koji bi mu pomogli i usmerili ga na pravi put, pošto očigledno da sam nije dovoljno niti inteligentan, niti sposoban.
Nije lako kad od jednog seljačeta odjednom postaneš "princ", pa se još dodatno okružiš zgubidanima koji te još više guraju u propast umesto da ti pomognu.
Drago mi je što je ojadio real za novac i nadam se da će uspeti na vreme da se dozove sebi i da će mu Zlatan objasniti neke stvari.

Surovo realno

pre 3 godine

Ovo je Modrićevo maslo namerno ga ukanalio, jer mu nija tacno prevodio šta Zidan traži od njega. Ne veruj Hrvatu ni kad darove nosi.
(Xnodeh, 10. jun 2020 17:50)

Pa pa pameti. Ti izgleda imaš kao i taj super talenat Jović problema sa mozgom. Profesionalac a da mu treba tumač da komunicira sa trenerom. Meni više liči na tipičan balkanski da ne naglasim naš problem. Profesionalizam mnogima ne ide u glavu. Nije Real Zvezda pa da se zezaš. Ili radiš ili napolje. Neće taj ni u Italiji bolje proći.

nekoNBG

pre 3 godine

super- sofija je vec zivela u milanu sa ljajicem pa moze da mu pomogne da se snadje. i ima dovoljno letova i cak i kolima je blizu da moze da nastavi sa splavovima u bg
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ns, 10. jun 2020 15:48)
Živković je vaspitan i normalan momak. Ovaj drugi je očigledno sve suprotno, uzeo pare i udario po seljoberštini odmah..Lepo kaže Mijatović, dečko nije dorastao velikom klubi, ponaša se kao seljak, umesto da iskoristi maksimalno svoj talenat i ukazanu priliku da postane jedan od najboljih napadača Evrope...Šteta, ali nije ni prvi ni poslednji bez mozga u fudbalu

DJ

pre 3 godine

Zašto se takvi ljudi i pljujete odmah... Grešio je mnogo ali pre godinu dana svi ste ga veličali i kovali u zvezde,a danas pljuvanje i pljuvanje.Srbi...

Nexus

pre 3 godine

Nažalost, ali sva je prilika da dečko nema kvalitetne ljude oko sebe koji bi mu pomogli i usmerili ga na pravi put, pošto očigledno da sam nije dovoljno niti inteligentan, niti sposoban.
Nije lako kad od jednog seljačeta odjednom postaneš "princ", pa se još dodatno okružiš zgubidanima koji te još više guraju u propast umesto da ti pomognu.
Drago mi je što je ojadio real za novac i nadam se da će uspeti na vreme da se dozove sebi i da će mu Zlatan objasniti neke stvari.
(u magnovenju, 10. jun 2020 17:40)
Nažalost, nije slušao roditelje šta su mu govorili, ako su mu uopšte govorili o ljudskim vrijednostima. Izgleda da mu je važnije šta mu govore starlete i klipani koji se grebu za njegove pare.

Seljak

pre 3 godine

Ne vređajte seljake. Seljak čovek radi od jutra do mraka. Nekad i noću ako je nužda. Često se od umora jedva popne na krevet a kamoli na ženu. Da je Jović pravi seljak orao bi kopačkama Santijago Bernabeu a protivničke golove punio pogocima. Mlad je čovek a kao da mu je vreme već prošlo. I žena kao i drugari su mu baš iz "domaćinske kuće" tako da ne treba da misli za budućnost. Dobro je da je uzeo pare, valjda će nešto ostati i njegovoj deci.

bevita

pre 3 godine

Što su ti mediji...Pre dve nedelje, tačnije 26.05. smo čitali sledeće - citiram:

"Međutim, Jović ima jedan plan. Plan mu je da ostane u Madridu i okrene stvari u svoju korist.

Zbog povrede zbog koje se neće vratiti ove sezone na teren, Jović mora biti strpljiv.

Ulaganje Reala od 60 miliona je mač sa dve oštrice, s obzirom da su očekivanja velika, ali mu to daje i drugu šansu."

Daka

pre 3 godine

Ja mislim da je on izabrao i ligu koja mu ne odgovara a ni klub nije dobar izbor. Mozda ce mu bas Italija biti dobra, jer nije bas lik koji voli da se krece. Iako sam iz Zagreba, mislim da ga previse pljujete. Treba pustit da pokaze potencijal pa da vidimo. Tek onda cemo znati tko je u pravu

Zoran Kg

pre 3 godine

Ovde razna prepucavanja sa obe strane pa i uvrede a Luka Jović prelazi u Milan gde je njegov brat sa kojim je nerazdvojan Ante Rebić. Ne može me niko ubediti da to nije obostrana želja pogotovo što je Ante već napravio ime u Milanu a Luka stiže iz najboljeg kluba na svetu.

Big_black

pre 3 godine

"Mozda ce mu bas Italija biti dobra, jer nije bas lik koji voli da se krece. Iako sam iz Zagreba, mislim da ga previse pljujete."
(Daka, 10. jun 2020 17:00)

"Voli da se kreće" je tako tipično za Zagreb.

grobar

pre 3 godine

Mnogo je decko neozbiljan, shodno novijim generacijama generalno. I ranije su fudbaleri uzivali u zivotu, izlazili, menjali po 3 devojke za dan, ali su ozbiljno trenirali da bi igrali na vrhunskom nivou. Decko deluje kao da ne shvata koju sansu ima i koliko svaki minut na terenu mora da iskoristi, kada god sam gledao utakmicu reala uglavnom ga nisam ni primetio kad udje, totalno nezainteresovano deluje. Fantastican je, ali nije trebalo da predje u klub gde se prvi spic vec zna.

non

pre 3 godine

Ako kojim slucajem da 3-4 gola za Milan, ima da prsti forum od likova: "Jesam rekao da je decko klasa, samo je trebalo da proradi." Gadan smo narod.

Ivan ZG

pre 3 godine

Što me nasmijao ovaj što je rekao da je Jović izmislio novu kategoriju igrača - mladi penzioner.
Veliki igrači prije svega imaju mentalitet pobjednika. Ne priznaju poraze kao nešto neminovno. U svaku utakmicu ulaze sa željom i voljom za - pobjedu.
A drugi se već u svlačionici prije utakmice pomire sa - porazom.
Istina je da se karakter gradi dok si živ, ali malo je onih koji se toliko promijene. Sada dobiva novu šansu da se pokaže što ima u glavi. Sa dva balkanca oko sebe osjećat će se kao kod kuće.

nikad u taxi

pre 3 godine

I kao što rekoh nedavno: drugi Perica. Idemo dalje: Milan-nešto malo bolje,ali sve u svemu,bedno. Nažalost,pisaću još o ovome. Kasnije.

SSS

pre 3 godine

Mnogo mi je žao Luke, veliki potencijal, velika odricanja i od strane njega i njegovih roditelja u mladjim godinama, ali kad ti privatni život ode u ... Jedan od komentatora reče dete. Sve je samo ne dete, ako može da napravi dva deteta može i da stisne zube i iskoristi šansu koja mu je pružena. Nadam se da će ipak biti nešto od njega.

Vlada

pre 3 godine

Mnogo pametnih ovde, a svi zajedno nesposobni da sutnu loptu ili zarade vise od 400 evra mesecno. Dajete sebi pravo da pljujete decka koji se vec afirmisao u svetu fudbala? Vi da zaradjujete 10+ miliona godisnje vodali bi ste neku babu sa sobom ili nekog akrepa zato sto ima dobar karakter? Vazi. Problem je sto se druzi sa istim ljudima godinama? Da se ne druzi rekli bi ste digao nos, kao sto pametujete za mnoge ostale. Dodje u Srbiju, ne valja. Ne dolazi u Srbiju, ne valja. Lepa devojka, ne valja. Ruzna, ne valja. Druzi se sa starim drugovima, ne valja. Ne druzi se, ne valja. Odigrao je mozda 6-7 celih utakmica za Real, aktivno su izbegavali da mu daju loptu kako je proslo sve i dobro je. Real najljigaviji klub instant zvezda. Jedan Benzema koji je mogao u bilo kom drugom klubu da bude legenda je bio potrcko Ronaldu ne jer je Ronaldo toliko bolji igrac vec zato sto je prodavao daleko vise robe pa se vise i forsirao. Potpisujem da je Jovic dao jos 10 golova sa ovom minutazom opet bi ga se resili jer "samo" daje golove, a ne prodaje dresove. Na kraju krajeva ne razumem koji glupi izgovor za prodaju moze biti rostiljanje, covek je u dvoristu rostiljao nije isao da se bavi ekstremnim sportovima dok je povredjen. A vi samo ostanite zavidni, drugo vam nista i ne preostaje. Ali zapamtite samo da zbog toga sto vam je to jedini "kvalitet" komentarisete tudje zivote kako bi ste se osecali bolje jer niste sposobni da promenite svoj na bolje.

idi-begaj

pre 3 godine

Real je napravio grešku što nije kupio sa Jovićem i Filipa Kostića, koji je najzaslužniji za njegov fantastičan uspeh u Frankfurtu jer je najmanje 80% svojih golova dao uz njegovu asistenciju. Bili su ubitačan tandem.U Realu nije imao sreće da ima takvog saqigrača pa je totalno izneverio a u Milan ide kao "pojačanje"? Želim mu da ne ispadne na kraju da je "igrao samo jedno leto!"

Irvas

pre 3 godine

Matori Jovara se davno penzionisao i predao privatnom životu. Žena, deca, roštilj, zabave. Ugovore potpisuje samo da uzme pare, da sve to finansira. Nema tu velike filozofije, nego neće čovek da se cima u tim godinama. Naradio se u Nemačkoj onoliko, dosta je bre bilo. Sad treba da uživa u krmenadlama, i da čeka unučiće. Srbska posla.

nisam ja, ja je

pre 3 godine

Izgleda da Milan gubi ovu bitku od Napolija, napolitanci su se spasili. (BRE!!!, 10. jun 2020 15:58)

Ja sam cuo da je Milan zapravo hteo Balotellija, ali je on imao druge planove.

Vladan

pre 3 godine

Zasto mediji razapinju ovog momka i razvlace ga po blatu? Decko je vanserijski igrac. Ubica sa instinktom za gol, jedan od retkih za koje ne znas kojom nogom stuiraju, jer koriste obe. U Realu nije imao sansi pored Karima Benzeme koji je jedan od najboljih napadaca na svetu.

Odbrana bolja od napada

pre 3 godine

Kad talentovani mladi štoper sa ovih prostora ode u veliki klub, obavezno napravi stabilnu karijeru u tom, ili u nekom drugom dobrom klubu. Kad talentovani mladi napadač sa ovih prostora ode u veliki klub, šanse da ima odličnu karijeru su 50-50. Lako je pomisliti da je to samo do neozbiljnog karaktera igrača, ali izgleda da nije samo to.

online123

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..

Hans

pre 3 godine

Mlad je i zelen a igrači su ga bojkotirali, dok u Milanu će iskusni vuk od Ibrahimovića od njega napraviti igrača i dovesti ga u red ono što je napravio i sa Rebićem koji je u početku isto propao. Nekim ljudima treba biti tata u slačionici a ne samo prijatelj a to je Ibrahimović.

lolcina

pre 3 godine

"Za Real je odigrao 24 utakmice i postigao je dva gola."

Nije odigrao 24 cele utakmice.

Odigrao je 24 utakmice po 10 minuta u proseku.

Tako da zapravo nije ni dobio sansu da igra.

DJ

pre 3 godine

Zašto se takvi ljudi i pljujete odmah... Grešio je mnogo ali pre godinu dana svi ste ga veličali i kovali u zvezde,a danas pljuvanje i pljuvanje.Srbi...

Ganci

pre 3 godine

Meni je Jovic smesan i nedorastao tom klubu. Meni su on i Šaponjic slika Srbije. Ovde bili SUPER talenti ali preko niti ambicije niti volje za radom, uspehom. Seljacki mentalitet (ne vredjam prave seljake) dovedu ortake u Madrid i uzivaju u utisku koji ostavlja Bazen na goste...

matori 2

pre 3 godine

Decko je ostvario svoj san- o njega su se otimali najveci klubovi i zaigrao je u najvecem od svih. Pri tom je zaradio ozbiljan novac. Da li je moglo bolje- mozda ali da je zivot mogao da bude i mnogo gori svedocimo mi luzeri kojima je jedino preostalo da kritikujemo i lupetamo. Teraj mali sa srecom!

Ma da

pre 3 godine

Znači ovo je kao da mu je rečeno nisi ti za vrh evropskog fudbala dečko, a on konačno prihvatio i rekao u redu. Da je nekadašnji Milan to bi bilo sjajno, ali sadašnji Milan pitanje da li je uopšte drugi rang evropskog fudbala. Više je onako neki treći rang klubova Evrope. S konja ne na magarca, nego na ovna.

idi-begaj

pre 3 godine

Real je napravio grešku što nije kupio sa Jovićem i Filipa Kostića, koji je najzaslužniji za njegov fantastičan uspeh u Frankfurtu jer je najmanje 80% svojih golova dao uz njegovu asistenciju. Bili su ubitačan tandem.U Realu nije imao sreće da ima takvog saqigrača pa je totalno izneverio a u Milan ide kao "pojačanje"? Želim mu da ne ispadne na kraju da je "igrao samo jedno leto!"

Suarezinjo

pre 3 godine

Kraj je njegove karijere što se tiče ozbiljnijeg igranja fudbala,to je ta glava i mentalitet uži je lovu i njega više ne zanima ništa.

Mikii

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..
(online123, 10. jun 2020 15:45)

Ono sto ti zaboravljas jeste da je to neinteligentno "dete" koje nema kvalitet za Real. Poredis igranje u jednom Ajntrahtu sa najvecim klubom na svetu. I na kraju zakucavanje Ramosom. Brate mili, on da ima makar 5% njegovog pobednickog mentaliteta, discipline u radu, hrabrosti i istrajnosti, imao bi karijeru za divljenje. Taj isti Ramos je doneo dve titule lige sampiona Realu. Medjutim, greska je uopste replicirati na tvoj komentar, jer ti ne volis fudbal, nego si verovatno zaljubljen u Jovica, pa ti to ometa rasudjivanje. Na kraju, svako je dobio ono sto mu pripada. Real lepu rupu u budzetu jer je verovao u nedokazanog igraca, a nedokazanom igracu ostaje da ljulja dete i okuplja se sa besposlicarima na bazenima u propalom Milanu. Real Madrid je ipak neka druga galaksija, i koliko god da ti to tesko pada, treba muski prihvatiti istinu.

Marko

pre 3 godine

Lik 22 godine vec ima dva deteta sa dve razlicite zene o cemu pricamo ljudi???? Pa ja za takav slucaj nisam cuo u sportu...imas neke NBA igrace ali ako vec postane otac sa jednom sa 20 godina onda se PAZI sledeci put (Tatum na primer)...
Ocigledno da lik ne razume neke stvari i ocigledno je problematican...

Раднички из Бајмока

pre 3 godine

Тек у Италији где се крља у одбрани, он гола видети неће. После Милана, за 6 месеци, следећи клуб биће Утрехт, па Вождовац.

Igrao sam na ostrvu

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..
(online123, 10. jun 2020 15:45) # Link komentara
On je sve vec pokazao, to se vidi na treningu, ponasanju, kompromisu, dresu, odnosu prema kolegama, zelji...Kad pre tebe taj dres nose, CR7, Raul, Ronaldo zuba, Hugo Sanchez, DiStefano, Puskas, realno je da se zapitas jesam li ja taj i normalno je da se uknj.š i nije zbog seljackog mentaliteta, veliki je to teret za stidljivog momka, on za to nije spreman. Sergio Ramos je susta suprotnost, ne toliko talentovan ali pravi radnik, ratnik, lider na terenu, u svlacionici, u kuci, na ulici itd.
Milan je takodje veliki klub, ako ne prione da radi strastveno, (prvi na treningu, casovi jezika, šale u svlacionici, avanture sa kolegama, maximalna koncentracija)nema ni tu sta da trazi.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Još da zameni onu krntiju pored sebe i možda mu krene ponovo kako valja. Ima top modela, po Milanu da biraš dan i noć, decu i onako seje i bez prisustva.

Zapravo cela njegova karijera je rolerkoster. Bio mega talent, Zvezdino dete sa druge planete, pa dođe u Benfiku B i postade 7. špic. Pa čuveni Ajntraht i ludilo i onda taj Madrid. Može još da se vrati, nije kasno.

Daka

pre 3 godine

Ja mislim da je on izabrao i ligu koja mu ne odgovara a ni klub nije dobar izbor. Mozda ce mu bas Italija biti dobra, jer nije bas lik koji voli da se krece. Iako sam iz Zagreba, mislim da ga previse pljujete. Treba pustit da pokaze potencijal pa da vidimo. Tek onda cemo znati tko je u pravu

jojufff

pre 3 godine

Šta reći, koju poslugu porati??
Rebić mu je tamo, ako slozi kockice u glavi i ako se bude trudio mozda i uspje.
ako se bude šetkao po terenu i glumio igrača vratice se prvim avionom za njemacku.

hadvao

pre 3 godine

Branio sam ovog momka od najezde ljubomornih osoba u nasem drustvu jer je srbin,nadao se njegovom uspjehu u slavnom klubu,ali jednostavno ne moze se biti "veci katolik od pape"...Talenat ima,osjecaj za igru sve..ali od tog provincijalskog razmisljanja i mentaliteta prosjecnog rostiljdzije nije mogao da se otarasi...steta

BRE!!!

pre 3 godine

Najjaca stvar sto su navijaci Napolija vise navijali da se vrati Kavani sa 33 godine, nego da dodje mladi Jovic. Izgleda da Milan gubi ovu bitku od Napolija, napolitanci su se spasili.

Goran Loznica

pre 3 godine

Dečko je puk’o.Uništi sebi karijeru zbog starlete...Srpska pamet.Nije mi žao jer znam da se pretvorio u đilkoša...Znam celu situaciju...

ns

pre 3 godine

super- sofija je vec zivela u milanu sa ljajicem pa moze da mu pomogne da se snadje. i ima dovoljno letova i cak i kolima je blizu da moze da nastavi sa splavovima u bg

Mozak modernog fudbalera

pre 3 godine

Uh, sva sreća pa se nije uklopio i naučio reč španskog - sad mu to ne bi vredelo ništa. Sad može da pređe i da ne uči italijaski. Kao Krasić - posle dve godine u Italiji naučio dve reči, ciao i macchiato. Igraj igrice, Luka, pusti (zle) jezike.

jojufff

pre 3 godine

znam da se mnogi nece sloziti ali velika greska reala,ako nije rec o pozajmici. Ljudi zaboravljaju da je to DETE od 22 godine! i da je to dete sa 21god bilo prvi strela bundes lige.. sve “greske” i grehove koje pravi su sastavno deo zivota mladog coveka!! pa ko je znao na primer da ne sme da ti dodjemu drugovi kuci i da blejite u bazenu?! mislim ok .. super i za njega ako mu vec gledjau svaku sitnicu.. Bitno je da Ramos ima 45 crvenih kartona i ostavlja ekipu na cedilu svake 3-4 utakmice u lroseky a ovome je smrtbj greh sto se okupao sa drugarima..
(online123, 10. jun 2020 15:45)

ovo i jeste nasa greska..kao naroda.
u svijetu si odrastao covjek sa 22 godine. kod nas si dijete do 35-te i nije te blam zivjeti sa starcima do 45-te :D

nikad u taxi

pre 3 godine

I kao što rekoh nedavno: drugi Perica. Idemo dalje: Milan-nešto malo bolje,ali sve u svemu,bedno. Nažalost,pisaću još o ovome. Kasnije.

Andro ZG

pre 3 godine

Dajte ga Zdravku Mamicu, na jedno dvije godine u Dinamo. Napravil bi duplo boljeg i duplo skupljeg igraca. Bio bi spreman 2004 potpisat za Barcelonu.

Vlada

pre 3 godine

Mnogo pametnih ovde, a svi zajedno nesposobni da sutnu loptu ili zarade vise od 400 evra mesecno. Dajete sebi pravo da pljujete decka koji se vec afirmisao u svetu fudbala? Vi da zaradjujete 10+ miliona godisnje vodali bi ste neku babu sa sobom ili nekog akrepa zato sto ima dobar karakter? Vazi. Problem je sto se druzi sa istim ljudima godinama? Da se ne druzi rekli bi ste digao nos, kao sto pametujete za mnoge ostale. Dodje u Srbiju, ne valja. Ne dolazi u Srbiju, ne valja. Lepa devojka, ne valja. Ruzna, ne valja. Druzi se sa starim drugovima, ne valja. Ne druzi se, ne valja. Odigrao je mozda 6-7 celih utakmica za Real, aktivno su izbegavali da mu daju loptu kako je proslo sve i dobro je. Real najljigaviji klub instant zvezda. Jedan Benzema koji je mogao u bilo kom drugom klubu da bude legenda je bio potrcko Ronaldu ne jer je Ronaldo toliko bolji igrac vec zato sto je prodavao daleko vise robe pa se vise i forsirao. Potpisujem da je Jovic dao jos 10 golova sa ovom minutazom opet bi ga se resili jer "samo" daje golove, a ne prodaje dresove. Na kraju krajeva ne razumem koji glupi izgovor za prodaju moze biti rostiljanje, covek je u dvoristu rostiljao nije isao da se bavi ekstremnim sportovima dok je povredjen. A vi samo ostanite zavidni, drugo vam nista i ne preostaje. Ali zapamtite samo da zbog toga sto vam je to jedini "kvalitet" komentarisete tudje zivote kako bi ste se osecali bolje jer niste sposobni da promenite svoj na bolje.

Vladan

pre 3 godine

Zasto mediji razapinju ovog momka i razvlace ga po blatu? Decko je vanserijski igrac. Ubica sa instinktom za gol, jedan od retkih za koje ne znas kojom nogom stuiraju, jer koriste obe. U Realu nije imao sansi pored Karima Benzeme koji je jedan od najboljih napadaca na svetu.

mladen nis

pre 3 godine

Ako se izduvao ovih godinu dana i od sledece sezone krene ozbiljno, onda super. Ako ne, njegov zivot, njegovo pravo da radi sta hoce. Nek uzima pare i nek uziva u drugim stvarima.

Miloš123

pre 3 godine

Sam je kriv za sve jer se neodgovorno ponašao sve vreme. Ali verujem da ga je i Sofija sigurno podstakla na ovo. Milano je grad mode, a gde će manekenka nego tamo gde je moda?

Zoran Kg

pre 3 godine

Ovde razna prepucavanja sa obe strane pa i uvrede a Luka Jović prelazi u Milan gde je njegov brat sa kojim je nerazdvojan Ante Rebić. Ne može me niko ubediti da to nije obostrana želja pogotovo što je Ante već napravio ime u Milanu a Luka stiže iz najboljeg kluba na svetu.

Kajverson

pre 3 godine

Dečko nije dobio šansu i kraj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 10. jun 2020 16:47) #....
U Realu se ne dobiva sansa, nego zaslužuje....

....

pre 3 godine

Meni je Jovic smesan i nedorastao tom klubu. Meni su on i Šaponjic slika Srbije. Ovde bili SUPER talenti ali preko niti ambicije niti volje za radom, uspehom. Seljacki mentalitet (ne vredjam prave seljake) dovedu ortake u Madrid i uzivaju u utisku koji ostavlja Bazen na goste...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ganci, 10. jun 2020 15:46)

Koji super talenti ? Imaju menadzera koji od njih preko medija napravi “super talente”, sredi uvek Fiorentinu ili Benfiku a eto Jovic imao jednu sezonu i uvalio ga u Real. I on i Saponjic i Zivkovic su sinonim za, kad neko kaze u Srbiji “fudbalercic”. Jednostavno, svi se isto ponasaju cim ih malo udari slava, isto razmisljanje, isto oblacenje, iste frizure, kao na kalup. Sad su poceli i devojke da dele, nema toliko lepoh devojaka nego se njih 10 zalepilo za tu Milosevicku. Realno, svi su nezreli i njihovim zivotima upravlja neko drugi, da li otac, da li devojka a uglavnom menadzeri. Pogledajte hrvate kako se razvijaju, svaki igra u nekoj jakoj ligi i iz godine u godinu svi napreduju i na kraju i nose reprezentaciju. Skroz drugi mentalitet a tu smo

Buljko

pre 3 godine

Ja se ovim putem javno izvinjavam Grofu Božoviću za sve ono što sam mu napisao ranije na komentare o ovom dečku,on je čovek napravio profesionalni psihijatrijski profil
ovog tipa,izvini Grofe još jednom,sve si bio u pravu,mi smo krivi što ti nismo verovali,al eto pogreši jedan Real a kamoli mi,ipak treba slušati uvek ljude iz struke koji najbolje poznaju fudbalere iz prve ruke.TALENAT 10,KARAKTER 0,MOZAK 0,to je opis Luke Jovića a bez ova druga dva ovo prvo mu ne vredi ništa

Nexus

pre 3 godine

Tek sada mu je karijera gotova. Svi znamo kako de igra odbrana u kalču. Ima da ga poberu oni defanzivci iz Kaljarija, Đenove, Spala i ostalih "malih" klubova.

Rade

pre 3 godine

Ljudi, ajde budimo realni. On nikad nije delovao kao da zeli da uspe u Madridu. Od prvog dana namrsten, zbunjen, konfuzan. Sklanja se od lopte i u napadu i u odbrani. Sporo i neefikasno kretanje bez lopte. Da ne govorimo da je van terena pravio gresku za greskom. Nije naucio jezik. Pobegao u Beograd tokom El Clasica, prekrsio mere karantena, povredio se kući i nije obavestio klub, zurkao iako su mu naredili da strogo miruje. Tako da nema tu leba ljudi. Nije Real Madrid neki provincijski klub da mu gleda kroz prste. Real, Barselona, Bajern, Liverpool, to su klubovi rezervisani za najbolje i najvece igrace koji znaju sta hoce u karijeri. Jovic to nije, i ne verujem da ce ikada biti. Mozda opet zablista i postane zvezda nekih manjih klubova, kao sto je Mitrovicu uspelo, ali sve je to mnogo daleko od najviseg nivoa. Velika steta.

janbo

pre 3 godine

Tipičan Srbenda sportista, uzeo lovu, uzimaće još koju godinu negde do 25-e, a onda će u neku bolonju,leće, kaljari, posle toga Azija i povratak u linglong. U 30-oj penzija, u 40-oj bez dinara. Pokreće školicu fudbala ili otvara balon...

bevita

pre 3 godine

Što su ti mediji...Pre dve nedelje, tačnije 26.05. smo čitali sledeće - citiram:

"Međutim, Jović ima jedan plan. Plan mu je da ostane u Madridu i okrene stvari u svoju korist.

Zbog povrede zbog koje se neće vratiti ove sezone na teren, Jović mora biti strpljiv.

Ulaganje Reala od 60 miliona je mač sa dve oštrice, s obzirom da su očekivanja velika, ali mu to daje i drugu šansu."

Sofija

pre 3 godine

Neće se on ni tamo naigrati!
(Superoperater, 10. jun 2020 16:55)

To uopste nije bitno druze. Bitno je Milano jedan od najboljih gradova za shopping i da je mnogo blize Beogradu.

nisam ja, ja je

pre 3 godine

Izgleda da Milan gubi ovu bitku od Napolija, napolitanci su se spasili. (BRE!!!, 10. jun 2020 15:58)

Ja sam cuo da je Milan zapravo hteo Balotellija, ali je on imao druge planove.

u magnovenju

pre 3 godine

Nažalost, ali sva je prilika da dečko nema kvalitetne ljude oko sebe koji bi mu pomogli i usmerili ga na pravi put, pošto očigledno da sam nije dovoljno niti inteligentan, niti sposoban.
Nije lako kad od jednog seljačeta odjednom postaneš "princ", pa se još dodatno okružiš zgubidanima koji te još više guraju u propast umesto da ti pomognu.
Drago mi je što je ojadio real za novac i nadam se da će uspeti na vreme da se dozove sebi i da će mu Zlatan objasniti neke stvari.

Big_black

pre 3 godine

"Mozda ce mu bas Italija biti dobra, jer nije bas lik koji voli da se krece. Iako sam iz Zagreba, mislim da ga previse pljujete."
(Daka, 10. jun 2020 17:00)

"Voli da se kreće" je tako tipično za Zagreb.

non

pre 3 godine

Ako kojim slucajem da 3-4 gola za Milan, ima da prsti forum od likova: "Jesam rekao da je decko klasa, samo je trebalo da proradi." Gadan smo narod.

Surovo realno

pre 3 godine

Ovo je Modrićevo maslo namerno ga ukanalio, jer mu nija tacno prevodio šta Zidan traži od njega. Ne veruj Hrvatu ni kad darove nosi.
(Xnodeh, 10. jun 2020 17:50)

Pa pa pameti. Ti izgleda imaš kao i taj super talenat Jović problema sa mozgom. Profesionalac a da mu treba tumač da komunicira sa trenerom. Meni više liči na tipičan balkanski da ne naglasim naš problem. Profesionalizam mnogima ne ide u glavu. Nije Real Zvezda pa da se zezaš. Ili radiš ili napolje. Neće taj ni u Italiji bolje proći.

веверица

pre 3 godine

оног тренутка када је узео паре од реала, он је испунио све своје спортске амбиције и практично завршио озбиљну каријеру. њему се фудбал више не игра, што се види и на терену и у понашању ван терена. није то за осуду или нервозу, јер није мени узео паре. али кад већ причамо о јовићу то је онда то. узео је паре и то је то. крај. сада му је очигледно све друго прече. прече му је да дође на неку журку у србији, него да се докаже у реалу. шта ту даље има да се гледа?

Seljak

pre 3 godine

Ne vređajte seljake. Seljak čovek radi od jutra do mraka. Nekad i noću ako je nužda. Često se od umora jedva popne na krevet a kamoli na ženu. Da je Jović pravi seljak orao bi kopačkama Santijago Bernabeu a protivničke golove punio pogocima. Mlad je čovek a kao da mu je vreme već prošlo. I žena kao i drugari su mu baš iz "domaćinske kuće" tako da ne treba da misli za budućnost. Dobro je da je uzeo pare, valjda će nešto ostati i njegovoj deci.

Irvas

pre 3 godine

Matori Jovara se davno penzionisao i predao privatnom životu. Žena, deca, roštilj, zabave. Ugovore potpisuje samo da uzme pare, da sve to finansira. Nema tu velike filozofije, nego neće čovek da se cima u tim godinama. Naradio se u Nemačkoj onoliko, dosta je bre bilo. Sad treba da uživa u krmenadlama, i da čeka unučiće. Srbska posla.

Odbrana bolja od napada

pre 3 godine

Kad talentovani mladi štoper sa ovih prostora ode u veliki klub, obavezno napravi stabilnu karijeru u tom, ili u nekom drugom dobrom klubu. Kad talentovani mladi napadač sa ovih prostora ode u veliki klub, šanse da ima odličnu karijeru su 50-50. Lako je pomisliti da je to samo do neozbiljnog karaktera igrača, ali izgleda da nije samo to.

Rade

pre 3 godine

Dečko nije dobio šansu i kraj.
(Bane, 10. jun 2020 16:47)

Sta, Real je kriv sto fudbaler nije naucio jezik, sto se slomio kući dok je žurkao, sto je krišom zapalio u bg tokom derbija s najvecim rivalom? Pa ni ja ne bi dao šansu takvom neprofesionalnom mazgovu. Sto neko rece, 22 godine mu tek a vec dvoje dece, s dve zene. Covek je hodajuca negativna slika, kakvu jedan ozbiljan klub ne sme sebi da dopusti. Svi oni dolasci u Beograd jasno govore da mu se previše toga dešava van terena da bi mogao da se fokusira na vrhunski fudbal.

Donatelo

pre 3 godine

Nije bas da nije imao priliku dokazati se, nekoliko utakmica je i vezao od starta i nije verujem toliko strasno sto on nije zabio u tih par utakmica , nego je upitno bilo njegovo zalaganje. Decko se setkao terenom, nonsalantan skroz, rekao bih na trenutke nezaiinteresovan. Oni brazilci grizu na svaku loptu, a ovaj nas kao da je najveca primadona. Isto tako, od danasnjeg napadaca se trazi da moze sve s loptom, brzina, prodornost, pas igra.. a on nije svetska klasa u tim parametrima ako cemo realno. Prilicno trom, bez nekog driblinga i osecaja za igru. Real se zaleteo i pogresili su. Ni prvi ni zadnji put da neki klub pogresi ali i igrac. Dakle ta njegova lezernost na terenu, neodgovorno i bezobrazno ponasanje za vreme korone, sazivanje prijatelja na rostilj i objavljivanje javno, a zna da u ovom trenutku navijaci zele videti krv , znoj i suze od njega, ali eto uprkos tome on se tako javno eksponira i jos vise raspaljuje vatru. Da ne dodajem cinjenicu da jos uvek traju mere socijalnog distanciranja i on na takav nacin omalovazava (ponovo) te mere i pravi se mangup. Sve to vrlo dobro vide celnici kluba, koliko negativnog publiciteta i imidza nosi, te me ne cudi da ga na kraju utope i za pola cene. Ako mu je bio samo motiv lova i slava onda je uspeo u zivotu, a ako je imao i sportske motive onda je uprskao snasu koja se pojavi jednom u zivotu. Baca ljagu i na svoj narod. Svi ovi sportisti su nasi ambasadori a s njim se i nismo bas proslavili, bar za sad!

nekoNBG

pre 3 godine

super- sofija je vec zivela u milanu sa ljajicem pa moze da mu pomogne da se snadje. i ima dovoljno letova i cak i kolima je blizu da moze da nastavi sa splavovima u bg
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ns, 10. jun 2020 15:48)
Živković je vaspitan i normalan momak. Ovaj drugi je očigledno sve suprotno, uzeo pare i udario po seljoberštini odmah..Lepo kaže Mijatović, dečko nije dorastao velikom klubi, ponaša se kao seljak, umesto da iskoristi maksimalno svoj talenat i ukazanu priliku da postane jedan od najboljih napadača Evrope...Šteta, ali nije ni prvi ni poslednji bez mozga u fudbalu

Ivan ZG

pre 3 godine

Što me nasmijao ovaj što je rekao da je Jović izmislio novu kategoriju igrača - mladi penzioner.
Veliki igrači prije svega imaju mentalitet pobjednika. Ne priznaju poraze kao nešto neminovno. U svaku utakmicu ulaze sa željom i voljom za - pobjedu.
A drugi se već u svlačionici prije utakmice pomire sa - porazom.
Istina je da se karakter gradi dok si živ, ali malo je onih koji se toliko promijene. Sada dobiva novu šansu da se pokaže što ima u glavi. Sa dva balkanca oko sebe osjećat će se kao kod kuće.

Nexus

pre 3 godine

Nažalost, ali sva je prilika da dečko nema kvalitetne ljude oko sebe koji bi mu pomogli i usmerili ga na pravi put, pošto očigledno da sam nije dovoljno niti inteligentan, niti sposoban.
Nije lako kad od jednog seljačeta odjednom postaneš "princ", pa se još dodatno okružiš zgubidanima koji te još više guraju u propast umesto da ti pomognu.
Drago mi je što je ojadio real za novac i nadam se da će uspeti na vreme da se dozove sebi i da će mu Zlatan objasniti neke stvari.
(u magnovenju, 10. jun 2020 17:40)
Nažalost, nije slušao roditelje šta su mu govorili, ako su mu uopšte govorili o ljudskim vrijednostima. Izgleda da mu je važnije šta mu govore starlete i klipani koji se grebu za njegove pare.

SSS

pre 3 godine

Mnogo mi je žao Luke, veliki potencijal, velika odricanja i od strane njega i njegovih roditelja u mladjim godinama, ali kad ti privatni život ode u ... Jedan od komentatora reče dete. Sve je samo ne dete, ako može da napravi dva deteta može i da stisne zube i iskoristi šansu koja mu je pružena. Nadam se da će ipak biti nešto od njega.

Millennium

pre 3 godine

@online123

Mašiš poentu. Upravo zato što je "dete" i što je došao u klub kao što je Real ima da bude manji od makovog zrna. Da ćuti, radi i dokazuje se. Ramos to može da uradi jer je stekao ime. Problem je što su i fudbalerčići sada plaćeni bezobrazno mnogo, a tek treba da se dokažu da su fudbaleri. Sećam se priče Dejana Stankovića da kada je došao prvi put u reprezentaciju nije smeo da zapali cigaretu u strahu od Siniše Mihajlovića. Ovaj balavac ima čast i privilegiju da igra za ovakav klub i uradi sve ono što ne treba. Pedala dečko.

Millennium

pre 3 godine

Nije ni čudo što smo kao država i narod u kanalu. Bitno da je uzeo pare jel tako? A to što nije obavio posao ili ga obavlja loše to nikom ništa. On i mnogi drugi su sportisti koji dobijaju nerealno visoke plate za razliku od ljudi koji zaista prave razliku, mada to nije njihova krivica. Ali srbenda gleda kako da uzme pare a izvaćari gazdu, ili da ne radi ništa. Još jednom. Zato smo tu gde jesmo. Njemu je plaćeno da obavi posao i da se pridržava onoga što mu se kaže.

grobar

pre 3 godine

Mnogo je decko neozbiljan, shodno novijim generacijama generalno. I ranije su fudbaleri uzivali u zivotu, izlazili, menjali po 3 devojke za dan, ali su ozbiljno trenirali da bi igrali na vrhunskom nivou. Decko deluje kao da ne shvata koju sansu ima i koliko svaki minut na terenu mora da iskoristi, kada god sam gledao utakmicu reala uglavnom ga nisam ni primetio kad udje, totalno nezainteresovano deluje. Fantastican je, ali nije trebalo da predje u klub gde se prvi spic vec zna.