Fudbal 91

Sreda, 06.05.2020.

13:21

Superliga Srbije se nastavlja 30. maja – bez plej-ofa i plej-auta

Fudbalsko prvenstvo Srbije nastavlja se 30. maja, bez plej-ofa i plej-auta, odlučio je Fudbalski savez Srbije.

Superliga Srbije se nastavlja 30. maja – bez plej-ofa i plej-auta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

ranZo

pre 4 godine

Opet u ovoj zemlji se sport deli na fudbal i sve ostale...a i dalje smo uspešni u svim ostalima sportovima osim u fudbalu, a i dalje je jedino fudbal važan...zemljo otvori se.

Nemanja

pre 4 godine

@ (kodzo, 06. maj 2020 15:22)

Pusti Plej of nego gledaj celu sezonu, nije ti ovo kosarka... Zvezda dugo nije bila sampion a da je posmatrajuci sve utakmice u ligi u sezoni bila u plusu sto se tice derbija.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ ГРЕНДЕЛ - Није супер што нема испадања и што се проширује лига. То води у још већу пропаст нашег фудбала. Ал као и у свему, ТАКО ЈЕ НЕКОМЕ У ИНТЕРЕСУ и нама љубитељима фудбала због тога се не вриједи сикирати јер то не можемо промијенити.

Nemanja

pre 4 godine

@ Kad je to Hrvatska postala sila u fudbalu kad pričamo o ligaškom takmičenju?
Sem Dinama sve ostalo ispod proseka.
(Coa, 06. maj 2020 16:05)

U Hrvatskoj su osim Dinama, koji je 8grao rekordan broj puta u Ligi sampiona i Ligi Evrope, Evropska takmicenja igrali i Hajduk (LS i LE) i Rijeka. A u Srbiji samo Zvezda i Partizan, ostali nikad nisu stigli do grupne faze.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Боље да се играо и плеј оф ал очигледно није било простора(времена). Лигу треба смањити на 10 клубова(играти 36 кола) и самим тим укинути плеј оф. Ајд још тај бод па да отворимо шампањац.

Coa

pre 4 godine

Kad covek pogleda nase stadione i posetu, cini se da pandemija vlada desetinama godina. Ja ne mogu da zamislim coveka koji odlazi na one ruine od gradjevina, koje okruzuju njivu, kako bi gledao ove nase fudbalere..???
(Marko, 06. maj 2020 14:47)

Pitam se, šta ti tražiš na sportskim stranicama?
Imaš na ovom portalu svakakvih tema i naslova, molim te poštedi nas tvojih komentara, gubimo vreme čitajući besmislice.

NSslaninar

pre 4 godine

Po cemu cukaricki zasluzuje pre evropu nego Vojvodina? Cime su to zasluzili? Vojvodina ih pobedila obe utakmice. Bolje je plasirana...
Al bitno je da se lupa, jel?
(Baba Stanojka, 06. maj 2020 15:37)

Budimo realni,Voša i Čuka su jesenas igrali nerešeno na Brdu (jedna od dve utakmice na kojoj Čukarički nije pobedio kod kuće). Sledeća utakmica će se igrati odmah naredno kolo,ako se ne varam. Videćemo u toj utakmici ko je bolji.

Boban

pre 4 godine

Kokezin predlog je 18 ili 20 klubova bez ispadanja a prva 4 iz druge lige da udju u visi rand tj prvu ligu ovo je takav cirkus da je to sou u najavi.

Zeka

pre 4 godine

Isti princip i u ABA. Odigrati poslednje kolo i kraj price. Nema u fudbalu plej-ofa, nema u kosarci. Dovidjenja. Mada je i ovo suludo po meni. Rizikovacete povrede igraca, nekima mozda i karijeru za sta? Za jednu ili tri utakmice? Zalosno.

Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 6. maj 2020 13:34)

Od koga ste vi bili toliko bolji pa da trazis titulu na tacni.
(Pr, 06. maj 2020 13:53)
Ja sam navijac Mega Leksa

Coa

pre 4 godine

Šta će ovako maloj državi 18 klubova u prvoj ligi. Jedna Hrvatska, koja je budimo realni fudbalska sila za Srbiju od raspada Jugoslavije, plus je fudbal mnogo popularniji, ima 10 klubova.
(Ostin A, 06. maj 2020 14:40)

Kad je to Hrvatska postala sila u fudbalu kad pričamo o ligaškom takmičenju?
Sem Dinama sve ostalo ispod proseka.

Nebojsa

pre 4 godine

Ocekivana odluka i uticala je najvise zbog pocetka naredne sezone, tako da bi srpski klubovi bili spremni za kvalifikacije u LS i LE.
Znam da se u toku sezone ne manja pravilnik takmicenja, ali situacija je napravila da se ovako uradi.
Svi klubovi su bili da se nastavak sezone zavrsi sa plejofom i plejautom , ali to je bilo nemoguce . Imamo i kup tako da bi sezonu zavrsili u julu, sto bi se sastavilo sa prvim kolom kvakifikacija u Evropi.
Nasi klubovi pocinju od prvog kola , sto bilo dosta problematicno . Bez priprema i bez pauze bi usli u to takmicenje.
Ovako je najbolje i najrealnije cetiri kola i kup Srbije.

sirovina

pre 4 godine

Ovo se znalo od početka sezone. Lokalnim njuškama je u interesu da liga bude na 18, svi namireni, fudbalska idila. Rad bi recimo preživeo i nuklearne ratove, opet ne bi ispali.

Još da oprobamo Aperturu i Klausuru, sve lige spojimo na 5 godina i Bog da nas vidi. Srpska Argentina, latino Evropa. No kako.
(detektiv kokni kol, 06. maj 2020 14:53)

ma najbolje da se uvede nešto kao u košarci nema ispadanja Samo licencirani mogu da igraju i gotovo. kad je Novi Pazar ušao u Prvu ligu administrativno zašto ne bi primili OFK Beograd i recimo Sartid Smederevo. Sartid je igrao kup UEFA sa ipsvičom i ispao potpuno besmisleno ali to je ekipa koja je u Smederevu znala da napuni stadion, ekipa koja ima jako lep stadion

Kaiser

pre 4 godine

Čitate li vi ceo tekst. Zvezda i još četiri kluba su bili da se odigra svih 11 kola. Ali prevagu doneli klubovi koji se bore za opstanak i lokalni čelnici. Rad ostaje ali i Mačva. Dobro je da se ukida nebuloza id play off - a. Nije loše 18 klubova. Znači OFK opet izvisio.pošto je drugi iza IMT u Srpskoj ligi grupa Beograd. To je naš fudbal. Lokalni šerifi hoće svoje timove u Super ligi. Niti imaju infrastrukturu niti novac niti kvalitet

verujem

pre 4 godine

Sartid makar ima engleski stadion
(sirovina, 6. maj 2020 14:41)

Jeste, Hajduk iz Kule isto ima engleski stadion,
kao i Radnik iz Surdulice i Javor iz Ivanjice.

Lično, najviše se ložim na engleske huligane,
i Premijer ligu, kladionicu,

a, obaška, mnogo verujem u sportsku sreću.

Baba Stanojka

pre 4 godine

(sirovina, 06. maj 2020 14:23)

Po cemu cukaricki zasluzuje pre evropu nego Vojvodina? Cime su to zasluzili? Vojvodina ih pobedila obe utakmice. Bolje je plasirana...
Al bitno je da se lupa, jel?

Admiral

pre 4 godine

@ @Admiral

Ima F4 i u fudbalu? To nešto novo. Tolike godine sam pratio fudbalske lige ali nisam znao da ima F4. Kada ga igraju? Leti, zimi? Nemoj zezati da i kod nas ima F4 u fudbalu? To od ove sezone?
(Smeh, 06. maj 2020 14:40)

Ajde mi molim te objasni svoj komentar, jesi svestan o cemu pises? Gde sam ja pomenuo F4 u fudbalu o cemu pricas? Ja sam rekao da posto u fudbalu ukidaju plej of (to nije F4, informisi se malo), bilo bi fer da se isti princip primeni i na kosarku ili se to primenjuje samo gde je Zvezdi u interesu?! Budite sigurni da je Zvezda prva u Aba kolo pre kraja bez razmisljanja bi bilo to uradjeno ali posto je prvi Partizan onda ne moze, licemerje na delu

johny

pre 4 godine

Pored OFK Beograda Rad je jedina ekipa koja je igrala prvu ligu jugoslavije za OFK zahvalite Terziću, J bih voleo da se oni i sartid vrate administrativno pa kad je mogao novi Pazar zašto ne bi mogao sartid i OFK. Sartid makar ima engleski stadion
(sirovina, 06. maj 2020 14:41)

Raspad OFK Beograda je počeo za vreme vlasti Srdana Andrejevića a ne Zvezdana Tezića. Gotovo sve što vredi otišlo u Partizan. Ali niko u suprotnom smeru čak ni igrači na kaljenje. I oduvek bilo tako. U Zvezdu otišli Stepanović, Mrkela, Stanić i još par njih

sirovina

pre 4 godine

gluposti umesto da se smanji liga na osam timova oni proširuju na 18 umesto da u toj ligi igraju u četvero kružnom sistema Crvena Zvezda Partizan Radnički Niš Vojvodina Čukarički tsc Voždovac i još jedan koji će ispadati i ulaziti. U toj ligi kvalitet bi došao do izražaja i spremio bi naše timove pristojno za europu vi zvezdi i Partizanu olakšava te život kući i zagorčavate u europi. U takvoj ligi od 8 klubova u svakom kolu bilo bi iznenadjenja, publika bi se vratila na stadion jer bi bilo kvaliteta u igri. Ja nekad pomislim je državni interes svih vlada da se što više uništi fudbal.

kodzo

pre 4 godine

Znaci jos jedna sezona ce proci u kojoj je Zvezda sampion bez pobede u derbiju... Svakako je ova sezona mogla da se zavrsi i 1. septembra 2019. godine, svi smo znali ishod...
(Nemanja, 6. maj 2020 14:14)
U obe prethodne sezone Zvezda je pobedila Partizan u play-off- u, oba puta sa 2-1...Manje gledaj Pantica, gubis realnost ozbiljno

Dzoni

pre 4 godine

I sta sad da rade amateri, deca od srpske lige pa dole do kraja avgusta? Kada prodje i ova korona za koji dan, celo prolece i leto bez fudbala? A ovi vodeci klubovi najbolje da nisu ni poceli da treniraju nego odmah da ih ubace u ls, le ako je moguce. Da se slucajno ne preopteretimo do jula.

nazgul

pre 4 godine

Ovo je izglasano samo da bi se "legitimno" dala titula zvezdi.. Da nije zavrseno na bilo koji nacin titulu ne bi mogli da pripisu sebi ali svakako bi igrali kvalifijacije za LS (sto i jeste realno).. Ovako dobijaju titulu.. Neko spomenu ABA ligu.. Kad bi ABA donela odluku da se odigra samo zadnje kolo i dodeli titula Partizanu tu bi haos nastao.. Tako da je sve jasno...

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci
(Admiral, 6. maj 2020 13:57)
Prijatelju nece moci. Ovo je prvenstvo jedne države a Aba ligu igraju klubovi iz pet država.
(Jaaaaa, 6. maj 2020 14:06)
I u fudbalu se u plejof prenose bodovi, u kosarci ne. Pravite se blesavi.
A, fudbal, po meni, vec ako se nastavlja, treba da se odigraju sve utakmice. Ok, Zvezda ima 11 bodova, tu je sve poznato, a sta je sa borbom za Evropu i ispadanjem iz lige?

Jaaaaa

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Admiral, 6. maj 2020 13:57)
Prijatelju nece moci. Ovo je prvenstvo jedne države a Aba ligu igraju klubovi iz pet država.

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

U fudbalu je stvar jasna, zvezda je šampion. Ali u košarci bi trebalo da se odigra jedna utakmica kao finale pa da igraju lepo u Areni pred 22388 ljudi i milionskom TV publikom pa da se odluči prvak. tTo bi bila tekma da sve pršti! Zvezda bi pobedila petnaestak razlike košem u poslednjoj sekundi i tako bi vratila partizanima za onu krađu u kupu i svi bi bili srećni jer nas opet crkvena zvezda predstavlja u Evropi. Spavate li mirno, Evroligo i Ligo Šampiona i super kupu i interkontinentalni kupu?

rer

pre 4 godine

Mene samo zanima zašto su Rad i Mačva glasali da se igra još četiri kola. Dva ubedljivo poslednja tima glasaju za to da se prvenstvo što pre završi. Gde je tu logika???

sirovina

pre 4 godine

Pazite sta vam kazem, pre cemo dočekati da se Zvezda i Partizan raspadnu ili ispadnu nego sto ce Rad ispasti iz lige...25 godina ih gledam kako se mrcvare po ovim našim livadama, kad sad ovakvi nisu ispali, nikad nece.


Pored OFK Beograda Rad je jedina ekipa koja je igrala prvu ligu jugoslavije za OFK zahvalite Terziću, J bih voleo da se oni i sartid vrate administrativno pa kad je mogao novi Pazar zašto ne bi mogao sartid i OFK. Sartid makar ima engleski stadion

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Ovo se znalo od početka sezone. Lokalnim njuškama je u interesu da liga bude na 18, svi namireni, fudbalska idila. Rad bi recimo preživeo i nuklearne ratove, opet ne bi ispali.

Još da oprobamo Aperturu i Klausuru, sve lige spojimo na 5 godina i Bog da nas vidi. Srpska Argentina, latino Evropa. No kako.

Smeh

pre 4 godine

@Admiral

Ima F4 i u fudbalu? To nešto novo. Tolike godine sam pratio fudbalske lige ali nisam znao da ima F4. Kada ga igraju? Leti, zimi? Nemoj zezati da i kod nas ima F4 u fudbalu? To od ove sezone?

Beograđanin

pre 4 godine

Ali u ABA da se igra plej of?
(123, 6. maj 2020 13:47)

Nije isto play off u košarci i u fudbalu, ne igra se po istom sistemu, ali to neki ne žele da razumeju.

CJC

pre 4 godine

Pazite sta vam kazem, pre cemo dočekati da se Zvezda i Partizan raspadnu ili ispadnu nego sto ce Rad ispasti iz lige...25 godina ih gledam kako se mrcvare po ovim našim livadama, kad sad ovakvi nisu ispali, nikad nece.

Tex Willer

pre 4 godine

Znaci menjanje pravila u sred sezone...
(Xman, 6. maj 2020 13:36)
I šta je sporno ? Pa i Corona je upala u sred sezone.Generalno za sve sportove mislim da će se prvenstva kako tako završiti.Hteli to ili ne "isprebijaće" se na dvoje na troje i to će biti to.Predpostavljam da će ABA liga morati da odigra poslednje kolo i onda F4.Ako ne bude poslednjeg kola igraće se F8 bez ispadanja.8-mi učesnik bi bila Igokea zbog boljeg medjusobnog odnosa sa Cibonom.Partizan u svakom slučaju treba da bude domaćin F4 ili F8.E sad da li će ta titula doneti bilo kom osvajaču učešće u Evro ligi veliki je znak pitanja.U Uefi postoje pravila dok kod Djordija ima samo jedno a to je BEZ PRAVILA.Zbog toga ABA liga ne bi trebala da žuri sa odlukom o nastavku dok ULEB ne donese svoju odluku o nastavku EL i EC.Da ne elaboriram ostale sportove gde će se verovatno donositi slične odluke.

zvekete

pre 4 godine

Ali ovi iskreni Grobari koji misle da su ganci zasluzili titulu jer je Partizan previse puta kiksnuo...pa ti si Grobar koliko sam ja navijac Lokomotive iz Lajpciga.

borisc

pre 4 godine

Boze kakvi umovi pisu ovde. Pre svega Zvezda je zasluzila titulu u fudbalu jer ima toliko bodova prednosti. A basket realno da partizanu se dodeli titula, ali ipak nije isto. Po meni basket ili fajnal for ili plej of. Ali ako se donese odluka da partizan bude sampion nije bezveze iako sam vatreni zvezdas. Sto kaze nas Coki bitniji su zivoti od nasih titula i pobeda.

bul

pre 4 godine

Apsolutno fer. Zvezda je zaslužila da bude šampion, Partizan je previše puta kiksnuo. Sportski pozdrav od iskrenog Grobara.
(lul, 6. maj 2020 13:25)

Pozdrav za tebe iskreni "grobare" od iskrenog navijaca Indjije.

Тренер

pre 4 godine

Да ли и уколико да, млађе категорије почињу да тренирају и да ли могу да играју пријатељске утакмице???

Marko

pre 4 godine

Kad covek pogleda nase stadione i posetu, cini se da pandemija vlada desetinama godina. Ja ne mogu da zamislim coveka koji odlazi na one ruine od gradjevina, koje okruzuju njivu, kako bi gledao ove nase fudbalere..???

Nikanor

pre 4 godine

Umesto da smanje Ling-Long ligu na 10-12 "najkvalitetnijih" klubova, oni povećavaju na 18, kao u SFRJ....Mora da je neka "žešća" vizija u pitanju....

Ostin A

pre 4 godine

Šta će ovako maloj državi 18 klubova u prvoj ligi. Jedna Hrvatska, koja je budimo realni fudbalska sila za Srbiju od raspada Jugoslavije, plus je fudbal mnogo popularniji, ima 10 klubova.

Cale

pre 4 godine

Apsolutno fer. Zvezda je zaslužila da bude šampion, Partizan je previše puta kiksnuo. Sportski pozdrav od iskrenog Grobara.
(lul, 6. maj 2020 13:25)

Partizan je kiksnuo mnogo puta zato sto je igrao lose, Zvezda je igrala katastrofa a nije kiksnula. Nesto cudno?

isprani mozgovi

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci
(Admiral, 6. maj 2020 13:57)

Prijatelju nece moci. Ovo je prvenstvo jedne države a Aba ligu igraju klubovi iz pet država.
(Jaaaaa, 6. maj 2020 14:06)

Ma gde njemu to objasnjavas...taj i neće i ne može to da shvati, dzaba...

crni

pre 4 godine

U moru besmislenih odluka nesretnoh i naopakog srpskog fudbala
ne cudi jos jedna naopaka odluka
Liga koja ima ubedljivo najgore terene i stadione u evropi
prosiruje se na 18 klubova od kojih najmanje 12 13 ne bi mogli da se takmice
ni u trecoj ligi ceske ili austrije
Zemlja od 7 miliona stanovnika ima ligu kao nemacka od 80 miliona
Umesto da se smanji na 10 klubova
ludaci je prosiruju
pa niko ziv sem rodbine i ne ide da gleda fudbal

Nemanja

pre 4 godine

Znaci jos jedna sezona ce proci u kojoj je Zvezda sampion bez pobede u derbiju... Svakako je ova sezona mogla da se zavrsi i 1. septembra 2019. godine, svi smo znali ishod...

sirovina

pre 4 godine

Koliko ja vidim ovde je jedino Čukarički prevaren jer je imao lepe šanse da se dograbi četvrtog mesta i ekipa koja zaista pre zaslužuje europu od slaninara, a za radnički me zabole prošle godine su najviše plakali u prvenstvu da bi ispali od flore i faune

Boban,niš

pre 4 godine

Nasa liga najbolje da se igra u formatu od dva ucesnika Zvezda i Partizan pa ko pre do deset dobijenih sampion.Ovi ostali ionako za nista ne sluze osim da navedeni kao igraju sa nekim,kao igra se neka liga.

bojan

pre 4 godine

Taj plejof i aut i to deljenje bodova na pola, je toliiiko glupo da nemam reči. Sad neko izdivlja sezonu, ima npr 10 poena prednosti, i prepolovi se na pola, kiksne dve utakmice i izgubi titulu.

Konstatacija

pre 4 godine

Mnogo bolje i regularnije bi bilo da se odigraju sve utakmice do kraja,sa plej ofom i plej autom a da se kup otkaze jer ionako nicemu ne sluzi.Ovako fakticki neki klubovi nece imati sanse za opstanak ili za 4.mesto,koje vodi u Evropu.Nista ne bi uticalo u vezi sampiona jer se on vec zna i niko ne bi mogao da ga ugrozi a znaju se i dva kluba koji ce biti na drugom i trecem mestu,s tim sto ce biti pitanje ko ce od njih zauzeti koje od ta dva mesta a ovako nista.Mozda je vise od polovina klubova da izlazi i sa rezervnim timovima ili sa omladincima jer im nista nece znaciti pobede ili porazi.

Pr

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 6. maj 2020 13:34)

Od koga ste vi bili toliko bolji pa da trazis titulu na tacni.

Rade

pre 4 godine

Odličnio, tako i treba, kao Partizanovac podupirem takvo rešenje. Zvezda je više nego zaslužila, da uzme titulu. Tako bi morali napraviti u svim sportskim ligama. Neko se trudi i kida čitavu sezonu a na kraju zbog jednog ili dva kiksa izgubi titulu! Sportski pozdrav svima i čestitke Zvezdi na osvajanju lige i želim im, da se plasiraju u LŠ. A, moj Partizan, da dokaže ko je tata mata u košarci. SRBIJA!

Brando

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 06. maj 2020 13:34)

Da vi dobijete titulu a evroligu zvezda
(smesno, 06. maj 2020 13:38)

Na osnovu cega da Zvezda ide u Euroligu?

NY

pre 4 godine

Mnogo bolje i regularnije bi bilo da se odigraju sve utakmice do kraja,sa plej ofom i plej autom a da se kup otkaze jer ionako nicemu ne sluzi.Ovako fakticki neki klubovi nece imati sanse za opstanak ili za 4.mesto,koje vodi u Evropu.Nista ne bi uticalo u vezi sampiona jer se on vec zna i niko ne bi mogao da ga ugrozi a znaju se i dva kluba koji ce biti na drugom i trecem mestu,s tim sto ce biti pitanje ko ce od njih zauzeti koje od ta dva mesta a ovako nista.Mozda je vise od polovina klubova da izlazi i sa rezervnim timovima ili sa omladincima jer im nista nece znaciti pobede ili porazi.
(Konstatacija, 06. maj 2020 13:36)

Pametni a dokle da se igra? Do polovine jula i to da se igra sreda nedelja. Novo prvenstvo počinje polovinom avgusta. Kfalifikacije za evropu počinju u junu.

Unezvereni univerzum

pre 4 godine

Pitam se za koga će migranti navijati kad se nasele ovuda?

Pored naših silnika i junačina, kakve univerzum nije video, sa severnih i južnih kopova! Iako nisu metar zemlje prekopali ipak su to neki kopovi puni jakih individua!

Goran Loznica

pre 4 godine

E to je najbitnije.Kako će “navijači” da prebole što neće biti “biznisa” po tribinama?!Realno nebitno takmičenje u kojem se svakom od klubova zna gde mu je mesto...

Admiral

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci

smesno

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 06. maj 2020 13:34)

Da vi dobijete titulu a evroligu zvezda

Zof

pre 4 godine

Sta je sa barazem? Ili cete omoguciti Radu I Macvi da lade jaja na zacelju. Oni ne moraju ni da se pripremaju, mogu da posalju omladince na teren.

Милорад

pre 4 godine

Јако лоша одлука за Звезду. Ширење лиге води у катастрофу. Наша најјача лига не треба да има више од 8 и до10. Клубова. Најбоље осам клуба и да се игра у четири круга.

Grendel

pre 4 godine

Iskreno, s obzirom da nam je sistem takmičenja takav kakav jeste, ovo je zaista najrealnija opcija. Jeste da je skraćeno za playoff, ali ispunjeni su osnovni sportski uslovi, to jest, na kraju će svako sa svakim imati odigrane dve utakmice. Takođe super što nema ispadanja.

Goran Loznica

pre 4 godine

E to je najbitnije.Kako će “navijači” da prebole što neće biti “biznisa” po tribinama?!Realno nebitno takmičenje u kojem se svakom od klubova zna gde mu je mesto...

Beograđanin

pre 4 godine

Ali u ABA da se igra plej of?
(123, 6. maj 2020 13:47)

Nije isto play off u košarci i u fudbalu, ne igra se po istom sistemu, ali to neki ne žele da razumeju.

Zof

pre 4 godine

Sta je sa barazem? Ili cete omoguciti Radu I Macvi da lade jaja na zacelju. Oni ne moraju ni da se pripremaju, mogu da posalju omladince na teren.

Jaaaaa

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Admiral, 6. maj 2020 13:57)
Prijatelju nece moci. Ovo je prvenstvo jedne države a Aba ligu igraju klubovi iz pet država.

smesno

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 06. maj 2020 13:34)

Da vi dobijete titulu a evroligu zvezda

Милорад

pre 4 godine

Јако лоша одлука за Звезду. Ширење лиге води у катастрофу. Наша најјача лига не треба да има више од 8 и до10. Клубова. Најбоље осам клуба и да се игра у четири круга.

Boban,niš

pre 4 godine

Nasa liga najbolje da se igra u formatu od dva ucesnika Zvezda i Partizan pa ko pre do deset dobijenih sampion.Ovi ostali ionako za nista ne sluze osim da navedeni kao igraju sa nekim,kao igra se neka liga.

Konstatacija

pre 4 godine

Mnogo bolje i regularnije bi bilo da se odigraju sve utakmice do kraja,sa plej ofom i plej autom a da se kup otkaze jer ionako nicemu ne sluzi.Ovako fakticki neki klubovi nece imati sanse za opstanak ili za 4.mesto,koje vodi u Evropu.Nista ne bi uticalo u vezi sampiona jer se on vec zna i niko ne bi mogao da ga ugrozi a znaju se i dva kluba koji ce biti na drugom i trecem mestu,s tim sto ce biti pitanje ko ce od njih zauzeti koje od ta dva mesta a ovako nista.Mozda je vise od polovina klubova da izlazi i sa rezervnim timovima ili sa omladincima jer im nista nece znaciti pobede ili porazi.

crni

pre 4 godine

U moru besmislenih odluka nesretnoh i naopakog srpskog fudbala
ne cudi jos jedna naopaka odluka
Liga koja ima ubedljivo najgore terene i stadione u evropi
prosiruje se na 18 klubova od kojih najmanje 12 13 ne bi mogli da se takmice
ni u trecoj ligi ceske ili austrije
Zemlja od 7 miliona stanovnika ima ligu kao nemacka od 80 miliona
Umesto da se smanji na 10 klubova
ludaci je prosiruju
pa niko ziv sem rodbine i ne ide da gleda fudbal

Rade

pre 4 godine

Odličnio, tako i treba, kao Partizanovac podupirem takvo rešenje. Zvezda je više nego zaslužila, da uzme titulu. Tako bi morali napraviti u svim sportskim ligama. Neko se trudi i kida čitavu sezonu a na kraju zbog jednog ili dva kiksa izgubi titulu! Sportski pozdrav svima i čestitke Zvezdi na osvajanju lige i želim im, da se plasiraju u LŠ. A, moj Partizan, da dokaže ko je tata mata u košarci. SRBIJA!

bul

pre 4 godine

Apsolutno fer. Zvezda je zaslužila da bude šampion, Partizan je previše puta kiksnuo. Sportski pozdrav od iskrenog Grobara.
(lul, 6. maj 2020 13:25)

Pozdrav za tebe iskreni "grobare" od iskrenog navijaca Indjije.

bojan

pre 4 godine

Taj plejof i aut i to deljenje bodova na pola, je toliiiko glupo da nemam reči. Sad neko izdivlja sezonu, ima npr 10 poena prednosti, i prepolovi se na pola, kiksne dve utakmice i izgubi titulu.

Brando

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 06. maj 2020 13:34)

Da vi dobijete titulu a evroligu zvezda
(smesno, 06. maj 2020 13:38)

Na osnovu cega da Zvezda ide u Euroligu?

Pr

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 6. maj 2020 13:34)

Od koga ste vi bili toliko bolji pa da trazis titulu na tacni.

Admiral

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci

NY

pre 4 godine

Mnogo bolje i regularnije bi bilo da se odigraju sve utakmice do kraja,sa plej ofom i plej autom a da se kup otkaze jer ionako nicemu ne sluzi.Ovako fakticki neki klubovi nece imati sanse za opstanak ili za 4.mesto,koje vodi u Evropu.Nista ne bi uticalo u vezi sampiona jer se on vec zna i niko ne bi mogao da ga ugrozi a znaju se i dva kluba koji ce biti na drugom i trecem mestu,s tim sto ce biti pitanje ko ce od njih zauzeti koje od ta dva mesta a ovako nista.Mozda je vise od polovina klubova da izlazi i sa rezervnim timovima ili sa omladincima jer im nista nece znaciti pobede ili porazi.
(Konstatacija, 06. maj 2020 13:36)

Pametni a dokle da se igra? Do polovine jula i to da se igra sreda nedelja. Novo prvenstvo počinje polovinom avgusta. Kfalifikacije za evropu počinju u junu.

CJC

pre 4 godine

Pazite sta vam kazem, pre cemo dočekati da se Zvezda i Partizan raspadnu ili ispadnu nego sto ce Rad ispasti iz lige...25 godina ih gledam kako se mrcvare po ovim našim livadama, kad sad ovakvi nisu ispali, nikad nece.

Grendel

pre 4 godine

Iskreno, s obzirom da nam je sistem takmičenja takav kakav jeste, ovo je zaista najrealnija opcija. Jeste da je skraćeno za playoff, ali ispunjeni su osnovni sportski uslovi, to jest, na kraju će svako sa svakim imati odigrane dve utakmice. Takođe super što nema ispadanja.

borisc

pre 4 godine

Boze kakvi umovi pisu ovde. Pre svega Zvezda je zasluzila titulu u fudbalu jer ima toliko bodova prednosti. A basket realno da partizanu se dodeli titula, ali ipak nije isto. Po meni basket ili fajnal for ili plej of. Ali ako se donese odluka da partizan bude sampion nije bezveze iako sam vatreni zvezdas. Sto kaze nas Coki bitniji su zivoti od nasih titula i pobeda.

rer

pre 4 godine

Mene samo zanima zašto su Rad i Mačva glasali da se igra još četiri kola. Dva ubedljivo poslednja tima glasaju za to da se prvenstvo što pre završi. Gde je tu logika???

sirovina

pre 4 godine

Koliko ja vidim ovde je jedino Čukarički prevaren jer je imao lepe šanse da se dograbi četvrtog mesta i ekipa koja zaista pre zaslužuje europu od slaninara, a za radnički me zabole prošle godine su najviše plakali u prvenstvu da bi ispali od flore i faune

Nikanor

pre 4 godine

Umesto da smanje Ling-Long ligu na 10-12 "najkvalitetnijih" klubova, oni povećavaju na 18, kao u SFRJ....Mora da je neka "žešća" vizija u pitanju....

Ostin A

pre 4 godine

Šta će ovako maloj državi 18 klubova u prvoj ligi. Jedna Hrvatska, koja je budimo realni fudbalska sila za Srbiju od raspada Jugoslavije, plus je fudbal mnogo popularniji, ima 10 klubova.

Nemanja

pre 4 godine

Znaci jos jedna sezona ce proci u kojoj je Zvezda sampion bez pobede u derbiju... Svakako je ova sezona mogla da se zavrsi i 1. septembra 2019. godine, svi smo znali ishod...

zvekete

pre 4 godine

Ali ovi iskreni Grobari koji misle da su ganci zasluzili titulu jer je Partizan previse puta kiksnuo...pa ti si Grobar koliko sam ja navijac Lokomotive iz Lajpciga.

Cale

pre 4 godine

Apsolutno fer. Zvezda je zaslužila da bude šampion, Partizan je previše puta kiksnuo. Sportski pozdrav od iskrenog Grobara.
(lul, 6. maj 2020 13:25)

Partizan je kiksnuo mnogo puta zato sto je igrao lose, Zvezda je igrala katastrofa a nije kiksnula. Nesto cudno?

Unezvereni univerzum

pre 4 godine

Pitam se za koga će migranti navijati kad se nasele ovuda?

Pored naših silnika i junačina, kakve univerzum nije video, sa severnih i južnih kopova! Iako nisu metar zemlje prekopali ipak su to neki kopovi puni jakih individua!

isprani mozgovi

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci
(Admiral, 6. maj 2020 13:57)

Prijatelju nece moci. Ovo je prvenstvo jedne države a Aba ligu igraju klubovi iz pet država.
(Jaaaaa, 6. maj 2020 14:06)

Ma gde njemu to objasnjavas...taj i neće i ne može to da shvati, dzaba...

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci
(Admiral, 6. maj 2020 13:57)
Prijatelju nece moci. Ovo je prvenstvo jedne države a Aba ligu igraju klubovi iz pet država.
(Jaaaaa, 6. maj 2020 14:06)
I u fudbalu se u plejof prenose bodovi, u kosarci ne. Pravite se blesavi.
A, fudbal, po meni, vec ako se nastavlja, treba da se odigraju sve utakmice. Ok, Zvezda ima 11 bodova, tu je sve poznato, a sta je sa borbom za Evropu i ispadanjem iz lige?

sirovina

pre 4 godine

Ovo se znalo od početka sezone. Lokalnim njuškama je u interesu da liga bude na 18, svi namireni, fudbalska idila. Rad bi recimo preživeo i nuklearne ratove, opet ne bi ispali.

Još da oprobamo Aperturu i Klausuru, sve lige spojimo na 5 godina i Bog da nas vidi. Srpska Argentina, latino Evropa. No kako.
(detektiv kokni kol, 06. maj 2020 14:53)

ma najbolje da se uvede nešto kao u košarci nema ispadanja Samo licencirani mogu da igraju i gotovo. kad je Novi Pazar ušao u Prvu ligu administrativno zašto ne bi primili OFK Beograd i recimo Sartid Smederevo. Sartid je igrao kup UEFA sa ipsvičom i ispao potpuno besmisleno ali to je ekipa koja je u Smederevu znala da napuni stadion, ekipa koja ima jako lep stadion

nazgul

pre 4 godine

Ovo je izglasano samo da bi se "legitimno" dala titula zvezdi.. Da nije zavrseno na bilo koji nacin titulu ne bi mogli da pripisu sebi ali svakako bi igrali kvalifijacije za LS (sto i jeste realno).. Ovako dobijaju titulu.. Neko spomenu ABA ligu.. Kad bi ABA donela odluku da se odigra samo zadnje kolo i dodeli titula Partizanu tu bi haos nastao.. Tako da je sve jasno...

sirovina

pre 4 godine

gluposti umesto da se smanji liga na osam timova oni proširuju na 18 umesto da u toj ligi igraju u četvero kružnom sistema Crvena Zvezda Partizan Radnički Niš Vojvodina Čukarički tsc Voždovac i još jedan koji će ispadati i ulaziti. U toj ligi kvalitet bi došao do izražaja i spremio bi naše timove pristojno za europu vi zvezdi i Partizanu olakšava te život kući i zagorčavate u europi. U takvoj ligi od 8 klubova u svakom kolu bilo bi iznenadjenja, publika bi se vratila na stadion jer bi bilo kvaliteta u igri. Ja nekad pomislim je državni interes svih vlada da se što više uništi fudbal.

sirovina

pre 4 godine

Pazite sta vam kazem, pre cemo dočekati da se Zvezda i Partizan raspadnu ili ispadnu nego sto ce Rad ispasti iz lige...25 godina ih gledam kako se mrcvare po ovim našim livadama, kad sad ovakvi nisu ispali, nikad nece.


Pored OFK Beograda Rad je jedina ekipa koja je igrala prvu ligu jugoslavije za OFK zahvalite Terziću, J bih voleo da se oni i sartid vrate administrativno pa kad je mogao novi Pazar zašto ne bi mogao sartid i OFK. Sartid makar ima engleski stadion

kodzo

pre 4 godine

Znaci jos jedna sezona ce proci u kojoj je Zvezda sampion bez pobede u derbiju... Svakako je ova sezona mogla da se zavrsi i 1. septembra 2019. godine, svi smo znali ishod...
(Nemanja, 6. maj 2020 14:14)
U obe prethodne sezone Zvezda je pobedila Partizan u play-off- u, oba puta sa 2-1...Manje gledaj Pantica, gubis realnost ozbiljno

Тренер

pre 4 godine

Да ли и уколико да, млађе категорије почињу да тренирају и да ли могу да играју пријатељске утакмице???

Smeh

pre 4 godine

@Admiral

Ima F4 i u fudbalu? To nešto novo. Tolike godine sam pratio fudbalske lige ali nisam znao da ima F4. Kada ga igraju? Leti, zimi? Nemoj zezati da i kod nas ima F4 u fudbalu? To od ove sezone?

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Ovo se znalo od početka sezone. Lokalnim njuškama je u interesu da liga bude na 18, svi namireni, fudbalska idila. Rad bi recimo preživeo i nuklearne ratove, opet ne bi ispali.

Još da oprobamo Aperturu i Klausuru, sve lige spojimo na 5 godina i Bog da nas vidi. Srpska Argentina, latino Evropa. No kako.

Tex Willer

pre 4 godine

Znaci menjanje pravila u sred sezone...
(Xman, 6. maj 2020 13:36)
I šta je sporno ? Pa i Corona je upala u sred sezone.Generalno za sve sportove mislim da će se prvenstva kako tako završiti.Hteli to ili ne "isprebijaće" se na dvoje na troje i to će biti to.Predpostavljam da će ABA liga morati da odigra poslednje kolo i onda F4.Ako ne bude poslednjeg kola igraće se F8 bez ispadanja.8-mi učesnik bi bila Igokea zbog boljeg medjusobnog odnosa sa Cibonom.Partizan u svakom slučaju treba da bude domaćin F4 ili F8.E sad da li će ta titula doneti bilo kom osvajaču učešće u Evro ligi veliki je znak pitanja.U Uefi postoje pravila dok kod Djordija ima samo jedno a to je BEZ PRAVILA.Zbog toga ABA liga ne bi trebala da žuri sa odlukom o nastavku dok ULEB ne donese svoju odluku o nastavku EL i EC.Da ne elaboriram ostale sportove gde će se verovatno donositi slične odluke.

Kaiser

pre 4 godine

Čitate li vi ceo tekst. Zvezda i još četiri kluba su bili da se odigra svih 11 kola. Ali prevagu doneli klubovi koji se bore za opstanak i lokalni čelnici. Rad ostaje ali i Mačva. Dobro je da se ukida nebuloza id play off - a. Nije loše 18 klubova. Znači OFK opet izvisio.pošto je drugi iza IMT u Srpskoj ligi grupa Beograd. To je naš fudbal. Lokalni šerifi hoće svoje timove u Super ligi. Niti imaju infrastrukturu niti novac niti kvalitet

Dzoni

pre 4 godine

I sta sad da rade amateri, deca od srpske lige pa dole do kraja avgusta? Kada prodje i ova korona za koji dan, celo prolece i leto bez fudbala? A ovi vodeci klubovi najbolje da nisu ni poceli da treniraju nego odmah da ih ubace u ls, le ako je moguce. Da se slucajno ne preopteretimo do jula.

Zeka

pre 4 godine

Isti princip i u ABA. Odigrati poslednje kolo i kraj price. Nema u fudbalu plej-ofa, nema u kosarci. Dovidjenja. Mada je i ovo suludo po meni. Rizikovacete povrede igraca, nekima mozda i karijeru za sta? Za jednu ili tri utakmice? Zalosno.

Coa

pre 4 godine

Šta će ovako maloj državi 18 klubova u prvoj ligi. Jedna Hrvatska, koja je budimo realni fudbalska sila za Srbiju od raspada Jugoslavije, plus je fudbal mnogo popularniji, ima 10 klubova.
(Ostin A, 06. maj 2020 14:40)

Kad je to Hrvatska postala sila u fudbalu kad pričamo o ligaškom takmičenju?
Sem Dinama sve ostalo ispod proseka.

Marko

pre 4 godine

Kad covek pogleda nase stadione i posetu, cini se da pandemija vlada desetinama godina. Ja ne mogu da zamislim coveka koji odlazi na one ruine od gradjevina, koje okruzuju njivu, kako bi gledao ove nase fudbalere..???

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

U fudbalu je stvar jasna, zvezda je šampion. Ali u košarci bi trebalo da se odigra jedna utakmica kao finale pa da igraju lepo u Areni pred 22388 ljudi i milionskom TV publikom pa da se odluči prvak. tTo bi bila tekma da sve pršti! Zvezda bi pobedila petnaestak razlike košem u poslednjoj sekundi i tako bi vratila partizanima za onu krađu u kupu i svi bi bili srećni jer nas opet crkvena zvezda predstavlja u Evropi. Spavate li mirno, Evroligo i Ligo Šampiona i super kupu i interkontinentalni kupu?

Nebojsa

pre 4 godine

Ocekivana odluka i uticala je najvise zbog pocetka naredne sezone, tako da bi srpski klubovi bili spremni za kvalifikacije u LS i LE.
Znam da se u toku sezone ne manja pravilnik takmicenja, ali situacija je napravila da se ovako uradi.
Svi klubovi su bili da se nastavak sezone zavrsi sa plejofom i plejautom , ali to je bilo nemoguce . Imamo i kup tako da bi sezonu zavrsili u julu, sto bi se sastavilo sa prvim kolom kvakifikacija u Evropi.
Nasi klubovi pocinju od prvog kola , sto bilo dosta problematicno . Bez priprema i bez pauze bi usli u to takmicenje.
Ovako je najbolje i najrealnije cetiri kola i kup Srbije.

Admiral

pre 4 godine

@ @Admiral

Ima F4 i u fudbalu? To nešto novo. Tolike godine sam pratio fudbalske lige ali nisam znao da ima F4. Kada ga igraju? Leti, zimi? Nemoj zezati da i kod nas ima F4 u fudbalu? To od ove sezone?
(Smeh, 06. maj 2020 14:40)

Ajde mi molim te objasni svoj komentar, jesi svestan o cemu pises? Gde sam ja pomenuo F4 u fudbalu o cemu pricas? Ja sam rekao da posto u fudbalu ukidaju plej of (to nije F4, informisi se malo), bilo bi fer da se isti princip primeni i na kosarku ili se to primenjuje samo gde je Zvezdi u interesu?! Budite sigurni da je Zvezda prva u Aba kolo pre kraja bez razmisljanja bi bilo to uradjeno ali posto je prvi Partizan onda ne moze, licemerje na delu

Boban

pre 4 godine

Kokezin predlog je 18 ili 20 klubova bez ispadanja a prva 4 iz druge lige da udju u visi rand tj prvu ligu ovo je takav cirkus da je to sou u najavi.

NSslaninar

pre 4 godine

Po cemu cukaricki zasluzuje pre evropu nego Vojvodina? Cime su to zasluzili? Vojvodina ih pobedila obe utakmice. Bolje je plasirana...
Al bitno je da se lupa, jel?
(Baba Stanojka, 06. maj 2020 15:37)

Budimo realni,Voša i Čuka su jesenas igrali nerešeno na Brdu (jedna od dve utakmice na kojoj Čukarički nije pobedio kod kuće). Sledeća utakmica će se igrati odmah naredno kolo,ako se ne varam. Videćemo u toj utakmici ko je bolji.

johny

pre 4 godine

Pored OFK Beograda Rad je jedina ekipa koja je igrala prvu ligu jugoslavije za OFK zahvalite Terziću, J bih voleo da se oni i sartid vrate administrativno pa kad je mogao novi Pazar zašto ne bi mogao sartid i OFK. Sartid makar ima engleski stadion
(sirovina, 06. maj 2020 14:41)

Raspad OFK Beograda je počeo za vreme vlasti Srdana Andrejevića a ne Zvezdana Tezića. Gotovo sve što vredi otišlo u Partizan. Ali niko u suprotnom smeru čak ni igrači na kaljenje. I oduvek bilo tako. U Zvezdu otišli Stepanović, Mrkela, Stanić i još par njih

Baba Stanojka

pre 4 godine

(sirovina, 06. maj 2020 14:23)

Po cemu cukaricki zasluzuje pre evropu nego Vojvodina? Cime su to zasluzili? Vojvodina ih pobedila obe utakmice. Bolje je plasirana...
Al bitno je da se lupa, jel?

Coa

pre 4 godine

Kad covek pogleda nase stadione i posetu, cini se da pandemija vlada desetinama godina. Ja ne mogu da zamislim coveka koji odlazi na one ruine od gradjevina, koje okruzuju njivu, kako bi gledao ove nase fudbalere..???
(Marko, 06. maj 2020 14:47)

Pitam se, šta ti tražiš na sportskim stranicama?
Imaš na ovom portalu svakakvih tema i naslova, molim te poštedi nas tvojih komentara, gubimo vreme čitajući besmislice.

Nemanja

pre 4 godine

@ Kad je to Hrvatska postala sila u fudbalu kad pričamo o ligaškom takmičenju?
Sem Dinama sve ostalo ispod proseka.
(Coa, 06. maj 2020 16:05)

U Hrvatskoj su osim Dinama, koji je 8grao rekordan broj puta u Ligi sampiona i Ligi Evrope, Evropska takmicenja igrali i Hajduk (LS i LE) i Rijeka. A u Srbiji samo Zvezda i Partizan, ostali nikad nisu stigli do grupne faze.

Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 6. maj 2020 13:34)

Od koga ste vi bili toliko bolji pa da trazis titulu na tacni.
(Pr, 06. maj 2020 13:53)
Ja sam navijac Mega Leksa

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Боље да се играо и плеј оф ал очигледно није било простора(времена). Лигу треба смањити на 10 клубова(играти 36 кола) и самим тим укинути плеј оф. Ајд још тај бод па да отворимо шампањац.

Nemanja

pre 4 godine

@ (kodzo, 06. maj 2020 15:22)

Pusti Plej of nego gledaj celu sezonu, nije ti ovo kosarka... Zvezda dugo nije bila sampion a da je posmatrajuci sve utakmice u ligi u sezoni bila u plusu sto se tice derbija.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ ГРЕНДЕЛ - Није супер што нема испадања и што се проширује лига. То води у још већу пропаст нашег фудбала. Ал као и у свему, ТАКО ЈЕ НЕКОМЕ У ИНТЕРЕСУ и нама љубитељима фудбала због тога се не вриједи сикирати јер то не можемо промијенити.

ranZo

pre 4 godine

Opet u ovoj zemlji se sport deli na fudbal i sve ostale...a i dalje smo uspešni u svim ostalima sportovima osim u fudbalu, a i dalje je jedino fudbal važan...zemljo otvori se.

verujem

pre 4 godine

Sartid makar ima engleski stadion
(sirovina, 6. maj 2020 14:41)

Jeste, Hajduk iz Kule isto ima engleski stadion,
kao i Radnik iz Surdulice i Javor iz Ivanjice.

Lično, najviše se ložim na engleske huligane,
i Premijer ligu, kladionicu,

a, obaška, mnogo verujem u sportsku sreću.

smesno

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 06. maj 2020 13:34)

Da vi dobijete titulu a evroligu zvezda

Goran Loznica

pre 4 godine

E to je najbitnije.Kako će “navijači” da prebole što neće biti “biznisa” po tribinama?!Realno nebitno takmičenje u kojem se svakom od klubova zna gde mu je mesto...

Admiral

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci

Beograđanin

pre 4 godine

Ali u ABA da se igra plej of?
(123, 6. maj 2020 13:47)

Nije isto play off u košarci i u fudbalu, ne igra se po istom sistemu, ali to neki ne žele da razumeju.

Rade

pre 4 godine

Odličnio, tako i treba, kao Partizanovac podupirem takvo rešenje. Zvezda je više nego zaslužila, da uzme titulu. Tako bi morali napraviti u svim sportskim ligama. Neko se trudi i kida čitavu sezonu a na kraju zbog jednog ili dva kiksa izgubi titulu! Sportski pozdrav svima i čestitke Zvezdi na osvajanju lige i želim im, da se plasiraju u LŠ. A, moj Partizan, da dokaže ko je tata mata u košarci. SRBIJA!

Jaaaaa

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Admiral, 6. maj 2020 13:57)
Prijatelju nece moci. Ovo je prvenstvo jedne države a Aba ligu igraju klubovi iz pet država.

Konstatacija

pre 4 godine

Mnogo bolje i regularnije bi bilo da se odigraju sve utakmice do kraja,sa plej ofom i plej autom a da se kup otkaze jer ionako nicemu ne sluzi.Ovako fakticki neki klubovi nece imati sanse za opstanak ili za 4.mesto,koje vodi u Evropu.Nista ne bi uticalo u vezi sampiona jer se on vec zna i niko ne bi mogao da ga ugrozi a znaju se i dva kluba koji ce biti na drugom i trecem mestu,s tim sto ce biti pitanje ko ce od njih zauzeti koje od ta dva mesta a ovako nista.Mozda je vise od polovina klubova da izlazi i sa rezervnim timovima ili sa omladincima jer im nista nece znaciti pobede ili porazi.

Милорад

pre 4 godine

Јако лоша одлука за Звезду. Ширење лиге води у катастрофу. Наша најјача лига не треба да има више од 8 и до10. Клубова. Најбоље осам клуба и да се игра у четири круга.

Brando

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 06. maj 2020 13:34)

Da vi dobijete titulu a evroligu zvezda
(smesno, 06. maj 2020 13:38)

Na osnovu cega da Zvezda ide u Euroligu?

Pr

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 6. maj 2020 13:34)

Od koga ste vi bili toliko bolji pa da trazis titulu na tacni.

bul

pre 4 godine

Apsolutno fer. Zvezda je zaslužila da bude šampion, Partizan je previše puta kiksnuo. Sportski pozdrav od iskrenog Grobara.
(lul, 6. maj 2020 13:25)

Pozdrav za tebe iskreni "grobare" od iskrenog navijaca Indjije.

zvekete

pre 4 godine

Ali ovi iskreni Grobari koji misle da su ganci zasluzili titulu jer je Partizan previse puta kiksnuo...pa ti si Grobar koliko sam ja navijac Lokomotive iz Lajpciga.

Nemanja

pre 4 godine

Znaci jos jedna sezona ce proci u kojoj je Zvezda sampion bez pobede u derbiju... Svakako je ova sezona mogla da se zavrsi i 1. septembra 2019. godine, svi smo znali ishod...

Cale

pre 4 godine

Apsolutno fer. Zvezda je zaslužila da bude šampion, Partizan je previše puta kiksnuo. Sportski pozdrav od iskrenog Grobara.
(lul, 6. maj 2020 13:25)

Partizan je kiksnuo mnogo puta zato sto je igrao lose, Zvezda je igrala katastrofa a nije kiksnula. Nesto cudno?

nazgul

pre 4 godine

Ovo je izglasano samo da bi se "legitimno" dala titula zvezdi.. Da nije zavrseno na bilo koji nacin titulu ne bi mogli da pripisu sebi ali svakako bi igrali kvalifijacije za LS (sto i jeste realno).. Ovako dobijaju titulu.. Neko spomenu ABA ligu.. Kad bi ABA donela odluku da se odigra samo zadnje kolo i dodeli titula Partizanu tu bi haos nastao.. Tako da je sve jasno...

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

U fudbalu je stvar jasna, zvezda je šampion. Ali u košarci bi trebalo da se odigra jedna utakmica kao finale pa da igraju lepo u Areni pred 22388 ljudi i milionskom TV publikom pa da se odluči prvak. tTo bi bila tekma da sve pršti! Zvezda bi pobedila petnaestak razlike košem u poslednjoj sekundi i tako bi vratila partizanima za onu krađu u kupu i svi bi bili srećni jer nas opet crkvena zvezda predstavlja u Evropi. Spavate li mirno, Evroligo i Ligo Šampiona i super kupu i interkontinentalni kupu?

sirovina

pre 4 godine

Koliko ja vidim ovde je jedino Čukarički prevaren jer je imao lepe šanse da se dograbi četvrtog mesta i ekipa koja zaista pre zaslužuje europu od slaninara, a za radnički me zabole prošle godine su najviše plakali u prvenstvu da bi ispali od flore i faune

Marko

pre 4 godine

Kad covek pogleda nase stadione i posetu, cini se da pandemija vlada desetinama godina. Ja ne mogu da zamislim coveka koji odlazi na one ruine od gradjevina, koje okruzuju njivu, kako bi gledao ove nase fudbalere..???

kodzo

pre 4 godine

Znaci jos jedna sezona ce proci u kojoj je Zvezda sampion bez pobede u derbiju... Svakako je ova sezona mogla da se zavrsi i 1. septembra 2019. godine, svi smo znali ishod...
(Nemanja, 6. maj 2020 14:14)
U obe prethodne sezone Zvezda je pobedila Partizan u play-off- u, oba puta sa 2-1...Manje gledaj Pantica, gubis realnost ozbiljno

bojan

pre 4 godine

Taj plejof i aut i to deljenje bodova na pola, je toliiiko glupo da nemam reči. Sad neko izdivlja sezonu, ima npr 10 poena prednosti, i prepolovi se na pola, kiksne dve utakmice i izgubi titulu.

isprani mozgovi

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci
(Admiral, 6. maj 2020 13:57)

Prijatelju nece moci. Ovo je prvenstvo jedne države a Aba ligu igraju klubovi iz pet država.
(Jaaaaa, 6. maj 2020 14:06)

Ma gde njemu to objasnjavas...taj i neće i ne može to da shvati, dzaba...

rer

pre 4 godine

Mene samo zanima zašto su Rad i Mačva glasali da se igra još četiri kola. Dva ubedljivo poslednja tima glasaju za to da se prvenstvo što pre završi. Gde je tu logika???

Coa

pre 4 godine

Šta će ovako maloj državi 18 klubova u prvoj ligi. Jedna Hrvatska, koja je budimo realni fudbalska sila za Srbiju od raspada Jugoslavije, plus je fudbal mnogo popularniji, ima 10 klubova.
(Ostin A, 06. maj 2020 14:40)

Kad je to Hrvatska postala sila u fudbalu kad pričamo o ligaškom takmičenju?
Sem Dinama sve ostalo ispod proseka.

Grendel

pre 4 godine

Iskreno, s obzirom da nam je sistem takmičenja takav kakav jeste, ovo je zaista najrealnija opcija. Jeste da je skraćeno za playoff, ali ispunjeni su osnovni sportski uslovi, to jest, na kraju će svako sa svakim imati odigrane dve utakmice. Takođe super što nema ispadanja.

NY

pre 4 godine

Mnogo bolje i regularnije bi bilo da se odigraju sve utakmice do kraja,sa plej ofom i plej autom a da se kup otkaze jer ionako nicemu ne sluzi.Ovako fakticki neki klubovi nece imati sanse za opstanak ili za 4.mesto,koje vodi u Evropu.Nista ne bi uticalo u vezi sampiona jer se on vec zna i niko ne bi mogao da ga ugrozi a znaju se i dva kluba koji ce biti na drugom i trecem mestu,s tim sto ce biti pitanje ko ce od njih zauzeti koje od ta dva mesta a ovako nista.Mozda je vise od polovina klubova da izlazi i sa rezervnim timovima ili sa omladincima jer im nista nece znaciti pobede ili porazi.
(Konstatacija, 06. maj 2020 13:36)

Pametni a dokle da se igra? Do polovine jula i to da se igra sreda nedelja. Novo prvenstvo počinje polovinom avgusta. Kfalifikacije za evropu počinju u junu.

sirovina

pre 4 godine

Pazite sta vam kazem, pre cemo dočekati da se Zvezda i Partizan raspadnu ili ispadnu nego sto ce Rad ispasti iz lige...25 godina ih gledam kako se mrcvare po ovim našim livadama, kad sad ovakvi nisu ispali, nikad nece.


Pored OFK Beograda Rad je jedina ekipa koja je igrala prvu ligu jugoslavije za OFK zahvalite Terziću, J bih voleo da se oni i sartid vrate administrativno pa kad je mogao novi Pazar zašto ne bi mogao sartid i OFK. Sartid makar ima engleski stadion

johny

pre 4 godine

Pored OFK Beograda Rad je jedina ekipa koja je igrala prvu ligu jugoslavije za OFK zahvalite Terziću, J bih voleo da se oni i sartid vrate administrativno pa kad je mogao novi Pazar zašto ne bi mogao sartid i OFK. Sartid makar ima engleski stadion
(sirovina, 06. maj 2020 14:41)

Raspad OFK Beograda je počeo za vreme vlasti Srdana Andrejevića a ne Zvezdana Tezića. Gotovo sve što vredi otišlo u Partizan. Ali niko u suprotnom smeru čak ni igrači na kaljenje. I oduvek bilo tako. U Zvezdu otišli Stepanović, Mrkela, Stanić i još par njih

Admiral

pre 4 godine

@ @Admiral

Ima F4 i u fudbalu? To nešto novo. Tolike godine sam pratio fudbalske lige ali nisam znao da ima F4. Kada ga igraju? Leti, zimi? Nemoj zezati da i kod nas ima F4 u fudbalu? To od ove sezone?
(Smeh, 06. maj 2020 14:40)

Ajde mi molim te objasni svoj komentar, jesi svestan o cemu pises? Gde sam ja pomenuo F4 u fudbalu o cemu pricas? Ja sam rekao da posto u fudbalu ukidaju plej of (to nije F4, informisi se malo), bilo bi fer da se isti princip primeni i na kosarku ili se to primenjuje samo gde je Zvezdi u interesu?! Budite sigurni da je Zvezda prva u Aba kolo pre kraja bez razmisljanja bi bilo to uradjeno ali posto je prvi Partizan onda ne moze, licemerje na delu

Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost

pre 4 godine

Bruka,aba ligu isto tako zavrsiti
(Hodeks,vojnik dr.Nestora i putnik u buducnost, 6. maj 2020 13:34)

Od koga ste vi bili toliko bolji pa da trazis titulu na tacni.
(Pr, 06. maj 2020 13:53)
Ja sam navijac Mega Leksa

borisc

pre 4 godine

Boze kakvi umovi pisu ovde. Pre svega Zvezda je zasluzila titulu u fudbalu jer ima toliko bodova prednosti. A basket realno da partizanu se dodeli titula, ali ipak nije isto. Po meni basket ili fajnal for ili plej of. Ali ako se donese odluka da partizan bude sampion nije bezveze iako sam vatreni zvezdas. Sto kaze nas Coki bitniji su zivoti od nasih titula i pobeda.

Boban,niš

pre 4 godine

Nasa liga najbolje da se igra u formatu od dva ucesnika Zvezda i Partizan pa ko pre do deset dobijenih sampion.Ovi ostali ionako za nista ne sluze osim da navedeni kao igraju sa nekim,kao igra se neka liga.

Tex Willer

pre 4 godine

Znaci menjanje pravila u sred sezone...
(Xman, 6. maj 2020 13:36)
I šta je sporno ? Pa i Corona je upala u sred sezone.Generalno za sve sportove mislim da će se prvenstva kako tako završiti.Hteli to ili ne "isprebijaće" se na dvoje na troje i to će biti to.Predpostavljam da će ABA liga morati da odigra poslednje kolo i onda F4.Ako ne bude poslednjeg kola igraće se F8 bez ispadanja.8-mi učesnik bi bila Igokea zbog boljeg medjusobnog odnosa sa Cibonom.Partizan u svakom slučaju treba da bude domaćin F4 ili F8.E sad da li će ta titula doneti bilo kom osvajaču učešće u Evro ligi veliki je znak pitanja.U Uefi postoje pravila dok kod Djordija ima samo jedno a to je BEZ PRAVILA.Zbog toga ABA liga ne bi trebala da žuri sa odlukom o nastavku dok ULEB ne donese svoju odluku o nastavku EL i EC.Da ne elaboriram ostale sportove gde će se verovatno donositi slične odluke.

Baba Stanojka

pre 4 godine

(sirovina, 06. maj 2020 14:23)

Po cemu cukaricki zasluzuje pre evropu nego Vojvodina? Cime su to zasluzili? Vojvodina ih pobedila obe utakmice. Bolje je plasirana...
Al bitno je da se lupa, jel?

verujem

pre 4 godine

Sartid makar ima engleski stadion
(sirovina, 6. maj 2020 14:41)

Jeste, Hajduk iz Kule isto ima engleski stadion,
kao i Radnik iz Surdulice i Javor iz Ivanjice.

Lično, najviše se ložim na engleske huligane,
i Premijer ligu, kladionicu,

a, obaška, mnogo verujem u sportsku sreću.

Zeka

pre 4 godine

Isti princip i u ABA. Odigrati poslednje kolo i kraj price. Nema u fudbalu plej-ofa, nema u kosarci. Dovidjenja. Mada je i ovo suludo po meni. Rizikovacete povrede igraca, nekima mozda i karijeru za sta? Za jednu ili tri utakmice? Zalosno.

crni

pre 4 godine

U moru besmislenih odluka nesretnoh i naopakog srpskog fudbala
ne cudi jos jedna naopaka odluka
Liga koja ima ubedljivo najgore terene i stadione u evropi
prosiruje se na 18 klubova od kojih najmanje 12 13 ne bi mogli da se takmice
ni u trecoj ligi ceske ili austrije
Zemlja od 7 miliona stanovnika ima ligu kao nemacka od 80 miliona
Umesto da se smanji na 10 klubova
ludaci je prosiruju
pa niko ziv sem rodbine i ne ide da gleda fudbal

Ostin A

pre 4 godine

Šta će ovako maloj državi 18 klubova u prvoj ligi. Jedna Hrvatska, koja je budimo realni fudbalska sila za Srbiju od raspada Jugoslavije, plus je fudbal mnogo popularniji, ima 10 klubova.

sirovina

pre 4 godine

Ovo se znalo od početka sezone. Lokalnim njuškama je u interesu da liga bude na 18, svi namireni, fudbalska idila. Rad bi recimo preživeo i nuklearne ratove, opet ne bi ispali.

Još da oprobamo Aperturu i Klausuru, sve lige spojimo na 5 godina i Bog da nas vidi. Srpska Argentina, latino Evropa. No kako.
(detektiv kokni kol, 06. maj 2020 14:53)

ma najbolje da se uvede nešto kao u košarci nema ispadanja Samo licencirani mogu da igraju i gotovo. kad je Novi Pazar ušao u Prvu ligu administrativno zašto ne bi primili OFK Beograd i recimo Sartid Smederevo. Sartid je igrao kup UEFA sa ipsvičom i ispao potpuno besmisleno ali to je ekipa koja je u Smederevu znala da napuni stadion, ekipa koja ima jako lep stadion

Coa

pre 4 godine

Kad covek pogleda nase stadione i posetu, cini se da pandemija vlada desetinama godina. Ja ne mogu da zamislim coveka koji odlazi na one ruine od gradjevina, koje okruzuju njivu, kako bi gledao ove nase fudbalere..???
(Marko, 06. maj 2020 14:47)

Pitam se, šta ti tražiš na sportskim stranicama?
Imaš na ovom portalu svakakvih tema i naslova, molim te poštedi nas tvojih komentara, gubimo vreme čitajući besmislice.

CJC

pre 4 godine

Pazite sta vam kazem, pre cemo dočekati da se Zvezda i Partizan raspadnu ili ispadnu nego sto ce Rad ispasti iz lige...25 godina ih gledam kako se mrcvare po ovim našim livadama, kad sad ovakvi nisu ispali, nikad nece.

Smeh

pre 4 godine

@Admiral

Ima F4 i u fudbalu? To nešto novo. Tolike godine sam pratio fudbalske lige ali nisam znao da ima F4. Kada ga igraju? Leti, zimi? Nemoj zezati da i kod nas ima F4 u fudbalu? To od ove sezone?

Nebojsa

pre 4 godine

Ocekivana odluka i uticala je najvise zbog pocetka naredne sezone, tako da bi srpski klubovi bili spremni za kvalifikacije u LS i LE.
Znam da se u toku sezone ne manja pravilnik takmicenja, ali situacija je napravila da se ovako uradi.
Svi klubovi su bili da se nastavak sezone zavrsi sa plejofom i plejautom , ali to je bilo nemoguce . Imamo i kup tako da bi sezonu zavrsili u julu, sto bi se sastavilo sa prvim kolom kvakifikacija u Evropi.
Nasi klubovi pocinju od prvog kola , sto bilo dosta problematicno . Bez priprema i bez pauze bi usli u to takmicenje.
Ovako je najbolje i najrealnije cetiri kola i kup Srbije.

sirovina

pre 4 godine

gluposti umesto da se smanji liga na osam timova oni proširuju na 18 umesto da u toj ligi igraju u četvero kružnom sistema Crvena Zvezda Partizan Radnički Niš Vojvodina Čukarički tsc Voždovac i još jedan koji će ispadati i ulaziti. U toj ligi kvalitet bi došao do izražaja i spremio bi naše timove pristojno za europu vi zvezdi i Partizanu olakšava te život kući i zagorčavate u europi. U takvoj ligi od 8 klubova u svakom kolu bilo bi iznenadjenja, publika bi se vratila na stadion jer bi bilo kvaliteta u igri. Ja nekad pomislim je državni interes svih vlada da se što više uništi fudbal.

Unezvereni univerzum

pre 4 godine

Pitam se za koga će migranti navijati kad se nasele ovuda?

Pored naših silnika i junačina, kakve univerzum nije video, sa severnih i južnih kopova! Iako nisu metar zemlje prekopali ipak su to neki kopovi puni jakih individua!

Zof

pre 4 godine

Sta je sa barazem? Ili cete omoguciti Radu I Macvi da lade jaja na zacelju. Oni ne moraju ni da se pripremaju, mogu da posalju omladince na teren.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

E sad uvesti isto pravilo i za Aba ligu, da se odigra poslednje preostalo kolo i da se proglasi sampion bez plej ofa, kad moze u fudbalu sto da ne moze i u kosarci
(Admiral, 6. maj 2020 13:57)
Prijatelju nece moci. Ovo je prvenstvo jedne države a Aba ligu igraju klubovi iz pet država.
(Jaaaaa, 6. maj 2020 14:06)
I u fudbalu se u plejof prenose bodovi, u kosarci ne. Pravite se blesavi.
A, fudbal, po meni, vec ako se nastavlja, treba da se odigraju sve utakmice. Ok, Zvezda ima 11 bodova, tu je sve poznato, a sta je sa borbom za Evropu i ispadanjem iz lige?

Nikanor

pre 4 godine

Umesto da smanje Ling-Long ligu na 10-12 "najkvalitetnijih" klubova, oni povećavaju na 18, kao u SFRJ....Mora da je neka "žešća" vizija u pitanju....

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Ovo se znalo od početka sezone. Lokalnim njuškama je u interesu da liga bude na 18, svi namireni, fudbalska idila. Rad bi recimo preživeo i nuklearne ratove, opet ne bi ispali.

Još da oprobamo Aperturu i Klausuru, sve lige spojimo na 5 godina i Bog da nas vidi. Srpska Argentina, latino Evropa. No kako.

Kaiser

pre 4 godine

Čitate li vi ceo tekst. Zvezda i još četiri kluba su bili da se odigra svih 11 kola. Ali prevagu doneli klubovi koji se bore za opstanak i lokalni čelnici. Rad ostaje ali i Mačva. Dobro je da se ukida nebuloza id play off - a. Nije loše 18 klubova. Znači OFK opet izvisio.pošto je drugi iza IMT u Srpskoj ligi grupa Beograd. To je naš fudbal. Lokalni šerifi hoće svoje timove u Super ligi. Niti imaju infrastrukturu niti novac niti kvalitet

Nemanja

pre 4 godine

@ Kad je to Hrvatska postala sila u fudbalu kad pričamo o ligaškom takmičenju?
Sem Dinama sve ostalo ispod proseka.
(Coa, 06. maj 2020 16:05)

U Hrvatskoj su osim Dinama, koji je 8grao rekordan broj puta u Ligi sampiona i Ligi Evrope, Evropska takmicenja igrali i Hajduk (LS i LE) i Rijeka. A u Srbiji samo Zvezda i Partizan, ostali nikad nisu stigli do grupne faze.

Тренер

pre 4 godine

Да ли и уколико да, млађе категорије почињу да тренирају и да ли могу да играју пријатељске утакмице???

Boban

pre 4 godine

Kokezin predlog je 18 ili 20 klubova bez ispadanja a prva 4 iz druge lige da udju u visi rand tj prvu ligu ovo je takav cirkus da je to sou u najavi.

Dzoni

pre 4 godine

I sta sad da rade amateri, deca od srpske lige pa dole do kraja avgusta? Kada prodje i ova korona za koji dan, celo prolece i leto bez fudbala? A ovi vodeci klubovi najbolje da nisu ni poceli da treniraju nego odmah da ih ubace u ls, le ako je moguce. Da se slucajno ne preopteretimo do jula.

NSslaninar

pre 4 godine

Po cemu cukaricki zasluzuje pre evropu nego Vojvodina? Cime su to zasluzili? Vojvodina ih pobedila obe utakmice. Bolje je plasirana...
Al bitno je da se lupa, jel?
(Baba Stanojka, 06. maj 2020 15:37)

Budimo realni,Voša i Čuka su jesenas igrali nerešeno na Brdu (jedna od dve utakmice na kojoj Čukarički nije pobedio kod kuće). Sledeća utakmica će se igrati odmah naredno kolo,ako se ne varam. Videćemo u toj utakmici ko je bolji.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Боље да се играо и плеј оф ал очигледно није било простора(времена). Лигу треба смањити на 10 клубова(играти 36 кола) и самим тим укинути плеј оф. Ајд још тај бод па да отворимо шампањац.

Nemanja

pre 4 godine

@ (kodzo, 06. maj 2020 15:22)

Pusti Plej of nego gledaj celu sezonu, nije ti ovo kosarka... Zvezda dugo nije bila sampion a da je posmatrajuci sve utakmice u ligi u sezoni bila u plusu sto se tice derbija.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ ГРЕНДЕЛ - Није супер што нема испадања и што се проширује лига. То води у још већу пропаст нашег фудбала. Ал као и у свему, ТАКО ЈЕ НЕКОМЕ У ИНТЕРЕСУ и нама љубитељима фудбала због тога се не вриједи сикирати јер то не можемо промијенити.

ranZo

pre 4 godine

Opet u ovoj zemlji se sport deli na fudbal i sve ostale...a i dalje smo uspešni u svim ostalima sportovima osim u fudbalu, a i dalje je jedino fudbal važan...zemljo otvori se.