Košarka 83

Ponedeljak, 04.05.2020.

20:05

Nebojša Čović: Nerealno je da se završi sezona

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović pesimista je kada je u pitanju mogući nastavak sezone u ABA i Evroligi.

Nebojša Èoviæ: Nerealno je da se završi sezona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Panta SD

pre 4 godine

3413

TOVARI PARTIZANE
DOKTORE VOLIMO TE
(as, 04. maj 2020 20:38)

U tebi se bore budala i genije. Živ nisam ko će da pobedi . Mada je košarka sport u kome na kraju ipak pobedi Partizan..

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Sutra kad se bude nastavilo prvenstvo i kada Partizan bude uzeo Aba, ovaj će izdavati saopštenja kako nije fer takmičenje jer je neko imao pripreme i trenirao, dok njegov klub to nije...

Del Piero#10

pre 4 godine

Jel nekog još ovo podseća na ono u finalu kupa u Kragujevcu, kada je otišao dole na teren, rekao " ne može da se igra" pa su sudije prekinule utakmicu u kojoj su njegovom timu, krenula kola nizbrdo? Prethodno su njegovi batinaši organizovano napravili haos i ispraznili PP aparat na terenu. Dakle ne odgovara mu da se prvoplasirani tim proglasi za šampiona, ne odgovara mu da se nastavi takmičenje. Najbolje bi bilo da se trećeplasirani tim proglasi za šampiona ili da se poništi sezona a njegov privatni klub pošalje u EL. E pa neće moći.

Slobodan

pre 4 godine

Na stranu Covic, Ostoja, Zvezda, Partizan itd. ostaje nejasna prica "ako se nastavi EL i EK nastavice se i ABA" ?!?!
Kako da je nastave, nemoguce je igrati paralelno, realno to ce biti nekakvi turniri i nece biti moguce igrati jednu utakmicu u ABA pa u EL ili EK ...
Problem je vreme, ako dobro razumem ABA bi se igrala posle EL i EK a to bi vec bio avgust ...
ABA liga je svakako postala besmislena jer nema prolaz u EL i mislim da bi nase ekipe trebale da se vise baziraju na nasu Srpsku ligu i igranju u Evropi ...

SrbEUin

pre 4 godine

Po povratku iz Madrida kompletna Zvezdina ekipa je bila 28 dana u karantinu. Naravno bez mogućnosti održavanja kondicije, a kamo li fizičke spreme. Sada su glavni igrači van Srbije, i kada se budu vraćali, opet u karantin... Ko još misli da je tako moguće igrati ozbiljnu košarku? Njihova sprema je na nivou rekreativaca.
Jedina opcija je igranje samo sa domaćim igračima i strancima koji nisu ni odlazili (kao Ojo). Sve ostalo je u domenu fantazije.
Cedoli je davno raspustio tim i odustao od ABE. Ostali su samo CG i SR ekipe. Dogovorom između te dve države može se organizovati Po ili F4.
Mor i Bud traže igru, KKP progalašenje, a CZT poništavanje. Ako se ne bude igralo, o ishodu će odlučivati Mor i Bud, onaj koga oni manje mrze, on će igrati EL.
Poništavanjem se gube prihodi od sponzora. Međutim to ove ekipe ne tangira. Njih država finansira.

optimus

pre 4 godine

Gm@ legendo, dve najvece boli “internet navijaca” je ime njihovog kluba (sto je i rekao moralni gmizavac sa slike) i drugo sto necete vise pratiti kosarku, nego cete smarati sa Barijem.

ValterNBG

pre 4 godine

Koliko ja vidim,ako se sezona ikako nastavi,bez Amerikanaca,Zvezda opet moze da skrpi najjaci tim.Pesic rece pre neki dan da su Olimpijakos I jos par timova vec zavrsili sezonu,raspustili tim a ako se nesto u EL bude igralo oni nece biti prisutni.Dakle,timovi sa A licencom verovatno ne razmisljaju o nastavku EL.Mi muceni moramo da sacekamo taj 24-I pa da vidimo sta nam je ciniti u skladu sa njihovom odlukom.Ako se EL odluci za nastavak to ne valja za Zvezdu,jer moze da se desi da ABA ne bude sposobna za isto,pa da proglase Grobose zbog sledece sezone EL,EC...,u suprotnom da nema nastavka EL,-pa onda je sve jasno.Naravno,sve pod uslovom da se kosarka uopste igra sledece sezone.

Loznica

pre 4 godine

Nebojsa Covic i Nolan Smit.

Dve najvece boli za internet navijace.
(GM, 4. maj 2020 20:30)

Vidiš, šefe, koliko su oni nama naneli boli, i dalje je Partizan najgledaniji, i dalje je ga podrzavamo, još jače. Nije taj naneo štetu, nego SVEMOĆNI. Kakav , bre, ovaj, on je smešan. Tri godine je mislio da moža da nas porazi sam, ali je uvideo da je to nemoguće. Onda ON stupa na scenu.
Inače, ta tvoja veličina je bila doživotno suspendovana iz sporta, ako nisi znao.

dosta foliranja

pre 4 godine

zvezda igra evroligu, a veliki brat dzaba upumpava lovu u drzavni projekat. a i vec smo poceli da tucemo "principe", ne pomaze policijska pratnja

dalibor

pre 4 godine

Mnogi navijaci nikako da shvate probleme koji postoje oko eventualnog nastavka . Brine ih samo da li ce se proglasiti sampion ili ne.Trecina timova lige je ostalo bez igraca, i nemaju osnova za nastavak lige. Drugo, isticu ugovori igracima, i u juli ti igraci ne mogu igrati Aba. Amerikanci su se vecinom vratili kuci, avio prevoz je stopiran...Dakle mnogo problema postoji i sve je daleko od realnog da se nastavi. Cak i u EL vec sada je pitanje da li bi Fener i Asvel mogli da nastave takmicenje.

Spale

pre 4 godine

Budite ljudi realni, amerikanci ne mogu doći u Srbiju bar još mesec dana. Partizan ih ima 5-6, Zvezda i Budućnost isto. Pa ko bi igrao? Zagorac, Jaramaz, Jankovic protiv Dobrica, Davidovca i Simanića.. Covic bi verovatno prebacio još Kuzmića, Nenadića, Jeremića..ali to nisu te ekipe..

Jedini klub koji je izgubio namestenu titulu!

pre 4 godine

Odlucite se da li je Zvezda stub srpstva ili je je klub skupo placenih legionara ili PO POTREBI????

PAOK

pre 4 godine

Преко суда (удруженог рада) су титуле добијали неки други.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Стара школа, 4. maj 2020 20:48)

A neki su namestali i u ponovljenom kolu.

222

pre 4 godine

Jedini ovde zele da se igra Buducnost i Mornar ,100 % se Euroliga nastavlja a to automatski znaci i za ABA ligu. Sad je sigurno svima jasno da nije bilo ni korone .Svi smo se uzeljeli sporta i gledacemo ga tokom ljeta ali naravno preko TV bez publike. karnatin za Amerikace ce vaziti samo 14 dana, a to znaci da je nastavak potpuno izvodljiv.

ParterB

pre 4 godine

Kaže da se zalaže da se na terenu dobije pobednik, a u sledećoj rečenici da je nemoguće da se liga nastavi zbog trenutne situacije!
Aj odluči se!
(b1321, 04. maj 2020 21:17)

Rekao je da se zalaže da se sezona završi na terenu, ali da lično misli da to nije realno da se desi, iz svih poznatih razloga. Znači ne kaže da je nemoguće, nego ne zna kako je to izvodljivo. Kakav god da je, ova izjava je korektna.

Ja sam lično za nastavak sezone, ali stvarno ne razumem kako će se to organizovati. Igrači u USA, a ističu im ugovori, karantin, psiho-fizička spremnost, usklađivanje mera, i sve ostalo. Šta god da odluče, neko će biti oštećen. Ako uspeju da sve vrate tri meseca u nazad (barem da svi budu kompletni), biće ovo potpuno luda završnica sezone. Verovatno zanimljiva za gledanje. Neko će plakati od tuge, a neko od sreće. ?

mrs

pre 4 godine

Ćoki je majstor. Sve vreme je znao da će evroliga biti poništena. I sve ispočetka sledeće godine. Učite od njega. Čak je i bokan to ukapirao
(mića, 04. maj 2020 20:53)
Nisam bas siguran da ce sve iz pocetka. Neki sportski savezi su ponistili sezonu, nema šampiona i niko ne ispada, ali su ucesnici evropskih takmicenja odredjeni po trenutnom stanju na tabeli, ove poništene sezone. Razmisli o tome, ne mozes bas sve oduzeti ekipama koje su u trenutku prekida bile prve na tabeli!
(sone, 04. maj 2020 21:16)

Narocito sto je u zenskoj Abi proglasen sampion po stanju na tabeli. Znaci obrazac, pravilo neko vec postoji.

Milutin Topalović

pre 4 godine

ABA klubovi ce odluciti kako ce se sezona zavrsiti, sreca pa vise nemas uticaj na njih, osim na svoja dva kluba. (Momo, 4. maj 2020 21:14)

ABA klubovi su već odlučili da će da čekaju odluku EL. Ako se EL ne bude igrala, ni ABA se neće završiti. U tom slučaju nema šampiona, niko ne ispada, a liga će se proširiti za 2 kluba. Ako se EL bude završavala, ABA će da odluči kako će da se završi sezona. Najrealnije da se igra F4 u Beogradu, bez publike. Osim što su stranci u svojim državama, problem je i što određenom broju igrača ugovori ističu 30.juna, pa u julu neće moći da igraju. Sve u svemu nije nemoguće da će biti baš ovako kako Čović kaže.

sone

pre 4 godine

Zvezda se piše velikim slovom.
Ili si nepismen ili strasno iskompleksiran (mislis da time nekoga omalovazavas ?!) pa svesno pises ili oba...?!
A, ostatak vazi kao za gore spomenutog "Zvezdaš"-a
U svako
(isprani mozgovi, 04. maj 2020
Crvena zvezda. Da li sam pravilno napisao?

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Cika Slave,pricas li o vremenu kad je predsednik kk Partizan bio Predrag Danilovic a C.zvezde Žika pauk? Pricas li o vremenu kad je direktor kk Partizan bio Dragan Todorić a C.zvezde Goran Vesić? Pricas li o vremenu visegodisnjeg projekta "evropska zvezda"? Pricas li Cika Slave o tom vremenu ili?

sone

pre 4 godine

Strasno kakva su vremena dosla, sramota bre! Dok se igrala ozbiljna kosaraka znao se neki red, recimo Dule drzi vrata a Danilovic pripaljuje sudiju u svlacionici, a ako je bas neposlusan dobije besplatan obilazak grada u gepeku... E to su bila srecna vremena!
(Cika Slave, 04. maj 2020 21:27)
Jesu, kako se tad lagalo, ovo danas nije ništa. To gepekovanje ce se izucavati kao najfantasticnija laž u istoriji ove zemlje!

Zeljko

pre 4 godine

Strasno kakva su vremena dosla, sramota bre! Dok se igrala ozbiljna kosaraka znao se neki red, recimo Dule drzi vrata a Danilovic pripaljuje sudiju u svlacionici, a ako je bas neposlusan dobije besplatan obilazak grada u gepeku... E to su bila srecna vremena!
(Cika Slave, 04. maj 2020 21:27)

Opaaaaa... Idemooooo...

Cika Slave

pre 4 godine

Slazem se,lepo receno! Partizan u EL,a Zvezda...pa,cetvrto mesto u regionalnoj vodi u..?
(Toplicanin., 04. maj 2020 21:00)

Vodi u polufinale na prvog na tabeli i samo to! I onda opet tamburanje kao zadnjih 6 godina, a limarovi i Alekovi fanovi u depresiji posto vec 7 godina ne znaju ni za finale ABA, polufinale je maksimum.
Damo vam kup da se malo lozite a onda tamburanje kad se odlucuje za titulu u ABA i Srbiji... Pa zar se vec niste navikli na taj scenario?

Miodrag

pre 4 godine

Da li ce EL da igra jos 6-7 kola???
ABA treba i moze da se odigra poslednje kolo... To je vec dovoljno da ukoliko ne moze da se igra playoff ili F4 ...ima dovoljno uslova da se ne ponisti prvenstvo nego da se dobije redosled na osnovu regularne lige...
Jer ko misli da tek tako moze da se ponisti nesto,u sta su ulozene desetine muliona evra..i "puj pike ne vazi".. Igraci i svi ostali treba da vrate ulozeni novac.... sud ce da radi i te kako.. jer ako niceg nije bilo,novac mora da se vrati...

Brando

pre 4 godine

Kako ste zasluzili po ucinku u svim takmicenjima tako bi trebalo da vam sleduje. O posecenosti publike na vasim utakmicama ne bih ni pisao

Tubic

pre 4 godine

Bice lepo pratiti ketost kako grobari placu .
Pare otisle a nema EL
Iduce godine upola manji budzet i borba da se udje medju 4 tima.
Mrcvarenje do konacnog nestanka.

Dejan CZ

pre 4 godine

Svi komentari se bave temom Zvezde i Partizana a Covic u ovom izlaganju najmanje se dotakao teme ABA lige...Procitajte pa komentarisite.Akcenat je dat na ulogu amerikanaca u EL gde je jasno receno da od 18 klubova i 300 igraca trecinu cine upravo igraci koji dolaze sa tog kontinenta...Zbog situacije u SAD i pojedinim evropskim zemljama ti igraci se najverovatnije ne mogu staviti klubovima na raspolaganje sto odma povlaci situaciju problema u kojima se klubovi nalaze.To vise nije pravi odnos snaga na terenu vec su pre neka iznudjena resenja.To naravno navijace sa ovog podneblja sigurrno ne zanima vec se rukovode mislju sto su ekipe dovodile toliki broj americkih igraca.EL sigurno ne razmislja na takav nacin i nece skrnaviti svoje takmicenje gde ce ekipe biti skrpljene s brda s dola,posebno imajuci u vidu da iz klubova stize skoro jedinstven stav o nemogucnosti nastavka lige u takvom stanju...Otud i konstatacija o nerealnosti zavrsetka sezone.

Mijalko

pre 4 godine

Лицемерно. Људи умиру у ратовима, од глади, од болести, од насиља, у несрећама. Сваки дан, па и док траје сезона. У већим дневним бројевима него од ове болести.
(Јабучило, 4. maj 2020 20:55)

Necete videti EL, jasno?

Aleksa

pre 4 godine

Tako se sud zvao u to vreme, pa nisu pobogu olovkom upisali titulu kao ovi tvoji. Kud ces dalje sramoto jedna.
Pi i ti si mi stara skola.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka, 4. maj 2020 21:34)

Ни то не знате, јаде...

Једини меродаван суд се звао ФСЈ. Суд удруженог рада није имао надлежност....нит их има сад

Momo

pre 4 godine

Stranci ti nisu tu. Ok, onda igras sa ekipom koju imas. Ko ti je kriv sto nemas nijednog krstenog domaceg kosarkasa. I sve bi bilo u redu da ljudi pre mesec dva nisu ovo pricali, a on je rekao da sezona mora da se zavrsi. Lepo su ljudi govorili da je nerelano igrati, kada su igraci otisli, kada ce morati biti u karantinu, kada ce treninzi dugo trajati kako bi se izbegle povrede. Naravno da se nece igrati. Niko nije blesav da dovodi zdravlje igraca u pitanje, ali licemerje ovog coveka zaista nema granicu.

ABA klubovi ce odluciti kako ce se sezona zavrsiti, sreca pa vise nemas uticaj na njih, osim na svoja dva kluba.

b1321

pre 4 godine

Kaže da se zalaže da se na terenu dobije pobednik, a u sledećoj rečenici da je nemoguće da se liga nastavi zbog trenutne situacije!
Aj odluči se!

Duka

pre 4 godine

Preko suda udruzenog rada su fobijali titule neki drugi.
@stara skola

Tako se sud zvao u to vreme, pa nisu pobogu olovkom upisali titulu kao ovi tvoji. Kud ces dalje sramoto jedna.
Pi i ti si mi stara skola.

sone

pre 4 godine

Ćoki je majstor. Sve vreme je znao da će evroliga biti poništena. I sve ispočetka sledeće godine. Učite od njega. Čak je i bokan to ukapirao
(mića, 04. maj 2020 20:53)
Nisam bas siguran da ce sve iz pocetka. Neki sportski savezi su ponistili sezonu, nema šampiona i niko ne ispada, ali su ucesnici evropskih takmicenja odredjeni po trenutnom stanju na tabeli, ove poništene sezone. Razmisli o tome, ne mozes bas sve oduzeti ekipama koje su u trenutku prekida bile prve na tabeli!

Cika Slave

pre 4 godine

Strasno kakva su vremena dosla, sramota bre! Dok se igrala ozbiljna kosaraka znao se neki red, recimo Dule drzi vrata a Danilovic pripaljuje sudiju u svlacionici, a ako je bas neposlusan dobije besplatan obilazak grada u gepeku... E to su bila srecna vremena!

Goran Loznica

pre 4 godine

Ima da igraš još da pevaš.Sinoć je rekao da će se igrati.Izađi sa domaćIm igračima i omladincima.Grunuo ti je 13 miliona evra budžet ove sezone.16 u evroligi,3 u ABA ligi i izgubio si domaći kup.I opet kemčiš!

Cetvorokorak

pre 4 godine

Covic je realan covek. On je navikao da ga administrativnim odlukama vise puta uteruju u EL, da se iz zamrzivaca osvajaju titule a dokazi iznose u excel tabelama. A FMP-u niko ne moze da zabrani kako ce se zvati. Sasvim realno.

Parni valjak

pre 4 godine

Dva meseca prozivali, pretili moćnom Zvezdom u plejofu...
I sad kad je Partizan krenuo sa pripremama za nastavak, zavladao strah i sad pričaju razumno.

samo je kosarka sport

pre 4 godine

Ovo je samo njegovo misljenje izreceno kod njegovg voditelja, svi znamo da se pita samo EL, kako oni kazu tako ce biti i za EL, EC I ABA ligu
Da izguramo ovo stanje, budemo svi zivi i zdravi, bice jos sezona i trofeja.

Lionac

pre 4 godine

Pa sto ne pises realniji komentar??
Koji tim nema od 30% do 70% stranaca.


pa sto si dovodio strance da ti igraju...
(shpile, 04. maj 2020 20:09

optrtgevezn

pre 4 godine

moze sve, ali samo da se ne igra vise. AHAHAHAHA! Kako izaci pred nadlezne i reci gde je spr.ao 10 milki, a osvojio krompir?! Ovako mozda ga onaj odozgo pogleda pa mu opet pokloni EL , kako je vec i navikao.

mića

pre 4 godine

Ćoki je majstor. Sve vreme je znao da će evroliga biti poništena. I sve ispočetka sledeće godine. Učite od njega. Čak je i bokan to ukapirao

mg

pre 4 godine

Ok, ako je tako onda ti preostaje samo da čestitaš rivalima jer u EL idu BUD i PAR (kao predstavnici ABA i EK). Više sreće iduće sezone.

Коментатор

pre 4 godine

Zvezda se zalaže da se pobednici dobiju na terenu a to nije realno.
Dakle,počnite da se zalažete za realno.
(Idi begaj, 04. maj 2020 20:15)
Oćemo, poništiće se sezona i opet vas pozdravljamo iz EL??

/

pre 4 godine

Izvini Čoviću, ja jesam Zvezdaš, ali da smo mi na čelu tabele ne bi ovako pričao...
(iceman, 4. maj 2020 20:17)

Kakve veze ima tabela sa plej-ofom?? Pratite li vi uopste kosarku?

Znate li do kada vaze ugovori strancima? Kako ce se obavljati prelazak granica? Drzave jos uvek nisu utvrdile sva pravila.

Ni Bertomeu nema pojma kako da izadje sa ovim na kraj, samo vi za tastaturama sve znate sta i kako.

Sut, wild, card

pre 4 godine

Realno je, da sampion ABA lige, iz posle sezone, ponovo igra EL, sto ce u prevodu znaciti jos jednu sut kartu, za one koji nikad nisu igrali EL po ligaskom sistemu.

Јабучило

pre 4 godine

Nepristojno je i nemoralno pričati o sportu, rezultatu i tabelama, dok umiru ljudi. 

Лицемерно. Људи умиру у ратовима, од глади, од болести, од насиља, у несрећама. Сваки дан, па и док траје сезона. У већим дневним бројевима него од ове болести.

qwerty

pre 4 godine

Da li bi tako govorio i da je Zvezda prva? Prihvati jednom poraz k'o covek. Previse ste puta igrali Evroligu zato sto prvoplasirani nisu mogli. Dosta je.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Lex

Šta bi partizanovci pričali da je Zvezda prva? Pristali bi i tražili dodelu i novu Evroligu najvećem rivalskom klubu? Ne bih rekao.

Pa recimo da ste osvajali aba ligu i sa 3. i 4. pozicije kada ste bili pod teretom teških EL mečeva i da je to mesto samo pred plejof i da ne mora da znači ništa za sam kraj sezone. Nešto vrlo slično što govore danas i zvezdaši i Podgoričani i svi koji ne žele da se povinuju samo interesu jednog kluba.

Svako gleda svoj interes i ja tu ne vidim nikakvu neprincipijelnost. Smešno je moralisati i od sporta praviti neki etalon viteštva i pravde, kad ono ne postoji nigde.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Izvini Čoviću, ja jesam Zvezdaš, ali da smo mi na čelu tabele ne bi ovako pričao...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iceman, 4. maj 2020 20:17)

"Zvezdašu" , šta je sporno u izjavi ?!
Jednostavno je rekao da nije realno da se nastavi. Prejudicirao ko treba da bude prvak ? Ili da nema prvaka ?! Šta "zvezdašu" ?!
Pitao bi se sta bi pricao da je zvezda na poziciji na kojoj se Partizan nalazii...
(Lex, 4. maj 2020 20:22)

Zvezda se piše velikim slovom.
Ili si nepismen ili strasno iskompleksiran (mislis da time nekoga omalovazavas ?!) pa svesno pises ili oba...?!
A, ostatak vazi kao za gore spomenutog "Zvezdaš"-a
U svako

Vesely

pre 4 godine

"Ja se zalažem da se igra ali toga neće biti. Samo ne dajte titulu prvom na tabeli, kad je već treći ne dobija". Bravo političaru. Tako bi da spasiš sezonu?
E pa, ako se ne odigra, a Partizan ne bude proglašen pobednikom, neka istupi iz ABA. Mislim da je to mišljenje većine navijača Partizana. Dosta ih trpimo više.

Cetvorokorak

pre 4 godine

Covic je realan covek. On je navikao da ga administrativnim odlukama vise puta uteruju u EL, da se iz zamrzivaca osvajaju titule a dokazi iznose u excel tabelama. A FMP-u niko ne moze da zabrani kako ce se zvati. Sasvim realno.

Goran Loznica

pre 4 godine

Ima da igraš još da pevaš.Sinoć je rekao da će se igrati.Izađi sa domaćIm igračima i omladincima.Grunuo ti je 13 miliona evra budžet ove sezone.16 u evroligi,3 u ABA ligi i izgubio si domaći kup.I opet kemčiš!

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Cika Slave,pricas li o vremenu kad je predsednik kk Partizan bio Predrag Danilovic a C.zvezde Žika pauk? Pricas li o vremenu kad je direktor kk Partizan bio Dragan Todorić a C.zvezde Goran Vesić? Pricas li o vremenu visegodisnjeg projekta "evropska zvezda"? Pricas li Cika Slave o tom vremenu ili?

/

pre 4 godine

Izvini Čoviću, ja jesam Zvezdaš, ali da smo mi na čelu tabele ne bi ovako pričao...
(iceman, 4. maj 2020 20:17)

Kakve veze ima tabela sa plej-ofom?? Pratite li vi uopste kosarku?

Znate li do kada vaze ugovori strancima? Kako ce se obavljati prelazak granica? Drzave jos uvek nisu utvrdile sva pravila.

Ni Bertomeu nema pojma kako da izadje sa ovim na kraj, samo vi za tastaturama sve znate sta i kako.

Јабучило

pre 4 godine

Nepristojno je i nemoralno pričati o sportu, rezultatu i tabelama, dok umiru ljudi. 

Лицемерно. Људи умиру у ратовима, од глади, од болести, од насиља, у несрећама. Сваки дан, па и док траје сезона. У већим дневним бројевима него од ове болести.

Parni valjak

pre 4 godine

Dva meseca prozivali, pretili moćnom Zvezdom u plejofu...
I sad kad je Partizan krenuo sa pripremama za nastavak, zavladao strah i sad pričaju razumno.

Vesely

pre 4 godine

"Ja se zalažem da se igra ali toga neće biti. Samo ne dajte titulu prvom na tabeli, kad je već treći ne dobija". Bravo političaru. Tako bi da spasiš sezonu?
E pa, ako se ne odigra, a Partizan ne bude proglašen pobednikom, neka istupi iz ABA. Mislim da je to mišljenje većine navijača Partizana. Dosta ih trpimo više.

mića

pre 4 godine

Ćoki je majstor. Sve vreme je znao da će evroliga biti poništena. I sve ispočetka sledeće godine. Učite od njega. Čak je i bokan to ukapirao

qwerty

pre 4 godine

Da li bi tako govorio i da je Zvezda prva? Prihvati jednom poraz k'o covek. Previse ste puta igrali Evroligu zato sto prvoplasirani nisu mogli. Dosta je.

Jedini klub koji je izgubio namestenu titulu!

pre 4 godine

Odlucite se da li je Zvezda stub srpstva ili je je klub skupo placenih legionara ili PO POTREBI????

samo je kosarka sport

pre 4 godine

Ovo je samo njegovo misljenje izreceno kod njegovg voditelja, svi znamo da se pita samo EL, kako oni kazu tako ce biti i za EL, EC I ABA ligu
Da izguramo ovo stanje, budemo svi zivi i zdravi, bice jos sezona i trofeja.

Cika Slave

pre 4 godine

Slazem se,lepo receno! Partizan u EL,a Zvezda...pa,cetvrto mesto u regionalnoj vodi u..?
(Toplicanin., 04. maj 2020 21:00)

Vodi u polufinale na prvog na tabeli i samo to! I onda opet tamburanje kao zadnjih 6 godina, a limarovi i Alekovi fanovi u depresiji posto vec 7 godina ne znaju ni za finale ABA, polufinale je maksimum.
Damo vam kup da se malo lozite a onda tamburanje kad se odlucuje za titulu u ABA i Srbiji... Pa zar se vec niste navikli na taj scenario?

sone

pre 4 godine

Ćoki je majstor. Sve vreme je znao da će evroliga biti poništena. I sve ispočetka sledeće godine. Učite od njega. Čak je i bokan to ukapirao
(mića, 04. maj 2020 20:53)
Nisam bas siguran da ce sve iz pocetka. Neki sportski savezi su ponistili sezonu, nema šampiona i niko ne ispada, ali su ucesnici evropskih takmicenja odredjeni po trenutnom stanju na tabeli, ove poništene sezone. Razmisli o tome, ne mozes bas sve oduzeti ekipama koje su u trenutku prekida bile prve na tabeli!

sone

pre 4 godine

Strasno kakva su vremena dosla, sramota bre! Dok se igrala ozbiljna kosaraka znao se neki red, recimo Dule drzi vrata a Danilovic pripaljuje sudiju u svlacionici, a ako je bas neposlusan dobije besplatan obilazak grada u gepeku... E to su bila srecna vremena!
(Cika Slave, 04. maj 2020 21:27)
Jesu, kako se tad lagalo, ovo danas nije ništa. To gepekovanje ce se izucavati kao najfantasticnija laž u istoriji ove zemlje!

mrs

pre 4 godine

Ćoki je majstor. Sve vreme je znao da će evroliga biti poništena. I sve ispočetka sledeće godine. Učite od njega. Čak je i bokan to ukapirao
(mića, 04. maj 2020 20:53)
Nisam bas siguran da ce sve iz pocetka. Neki sportski savezi su ponistili sezonu, nema šampiona i niko ne ispada, ali su ucesnici evropskih takmicenja odredjeni po trenutnom stanju na tabeli, ove poništene sezone. Razmisli o tome, ne mozes bas sve oduzeti ekipama koje su u trenutku prekida bile prve na tabeli!
(sone, 04. maj 2020 21:16)

Narocito sto je u zenskoj Abi proglasen sampion po stanju na tabeli. Znaci obrazac, pravilo neko vec postoji.

b1321

pre 4 godine

Kaže da se zalaže da se na terenu dobije pobednik, a u sledećoj rečenici da je nemoguće da se liga nastavi zbog trenutne situacije!
Aj odluči se!

Cika Slave

pre 4 godine

Strasno kakva su vremena dosla, sramota bre! Dok se igrala ozbiljna kosaraka znao se neki red, recimo Dule drzi vrata a Danilovic pripaljuje sudiju u svlacionici, a ako je bas neposlusan dobije besplatan obilazak grada u gepeku... E to su bila srecna vremena!

Milutin Topalović

pre 4 godine

ABA klubovi ce odluciti kako ce se sezona zavrsiti, sreca pa vise nemas uticaj na njih, osim na svoja dva kluba. (Momo, 4. maj 2020 21:14)

ABA klubovi su već odlučili da će da čekaju odluku EL. Ako se EL ne bude igrala, ni ABA se neće završiti. U tom slučaju nema šampiona, niko ne ispada, a liga će se proširiti za 2 kluba. Ako se EL bude završavala, ABA će da odluči kako će da se završi sezona. Najrealnije da se igra F4 u Beogradu, bez publike. Osim što su stranci u svojim državama, problem je i što određenom broju igrača ugovori ističu 30.juna, pa u julu neće moći da igraju. Sve u svemu nije nemoguće da će biti baš ovako kako Čović kaže.

PAOK

pre 4 godine

Преко суда (удруженог рада) су титуле добијали неки други.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Стара школа, 4. maj 2020 20:48)

A neki su namestali i u ponovljenom kolu.

Brando

pre 4 godine

Kako ste zasluzili po ucinku u svim takmicenjima tako bi trebalo da vam sleduje. O posecenosti publike na vasim utakmicama ne bih ni pisao

optrtgevezn

pre 4 godine

moze sve, ali samo da se ne igra vise. AHAHAHAHA! Kako izaci pred nadlezne i reci gde je spr.ao 10 milki, a osvojio krompir?! Ovako mozda ga onaj odozgo pogleda pa mu opet pokloni EL , kako je vec i navikao.

Momo

pre 4 godine

Stranci ti nisu tu. Ok, onda igras sa ekipom koju imas. Ko ti je kriv sto nemas nijednog krstenog domaceg kosarkasa. I sve bi bilo u redu da ljudi pre mesec dva nisu ovo pricali, a on je rekao da sezona mora da se zavrsi. Lepo su ljudi govorili da je nerelano igrati, kada su igraci otisli, kada ce morati biti u karantinu, kada ce treninzi dugo trajati kako bi se izbegle povrede. Naravno da se nece igrati. Niko nije blesav da dovodi zdravlje igraca u pitanje, ali licemerje ovog coveka zaista nema granicu.

ABA klubovi ce odluciti kako ce se sezona zavrsiti, sreca pa vise nemas uticaj na njih, osim na svoja dva kluba.

Zeljko

pre 4 godine

Strasno kakva su vremena dosla, sramota bre! Dok se igrala ozbiljna kosaraka znao se neki red, recimo Dule drzi vrata a Danilovic pripaljuje sudiju u svlacionici, a ako je bas neposlusan dobije besplatan obilazak grada u gepeku... E to su bila srecna vremena!
(Cika Slave, 04. maj 2020 21:27)

Opaaaaa... Idemooooo...

Miodrag

pre 4 godine

Da li ce EL da igra jos 6-7 kola???
ABA treba i moze da se odigra poslednje kolo... To je vec dovoljno da ukoliko ne moze da se igra playoff ili F4 ...ima dovoljno uslova da se ne ponisti prvenstvo nego da se dobije redosled na osnovu regularne lige...
Jer ko misli da tek tako moze da se ponisti nesto,u sta su ulozene desetine muliona evra..i "puj pike ne vazi".. Igraci i svi ostali treba da vrate ulozeni novac.... sud ce da radi i te kako.. jer ako niceg nije bilo,novac mora da se vrati...

Loznica

pre 4 godine

Nebojsa Covic i Nolan Smit.

Dve najvece boli za internet navijace.
(GM, 4. maj 2020 20:30)

Vidiš, šefe, koliko su oni nama naneli boli, i dalje je Partizan najgledaniji, i dalje je ga podrzavamo, još jače. Nije taj naneo štetu, nego SVEMOĆNI. Kakav , bre, ovaj, on je smešan. Tri godine je mislio da moža da nas porazi sam, ali je uvideo da je to nemoguće. Onda ON stupa na scenu.
Inače, ta tvoja veličina je bila doživotno suspendovana iz sporta, ako nisi znao.

Коментатор

pre 4 godine

Zvezda se zalaže da se pobednici dobiju na terenu a to nije realno.
Dakle,počnite da se zalažete za realno.
(Idi begaj, 04. maj 2020 20:15)
Oćemo, poništiće se sezona i opet vas pozdravljamo iz EL??

Dejan CZ

pre 4 godine

Svi komentari se bave temom Zvezde i Partizana a Covic u ovom izlaganju najmanje se dotakao teme ABA lige...Procitajte pa komentarisite.Akcenat je dat na ulogu amerikanaca u EL gde je jasno receno da od 18 klubova i 300 igraca trecinu cine upravo igraci koji dolaze sa tog kontinenta...Zbog situacije u SAD i pojedinim evropskim zemljama ti igraci se najverovatnije ne mogu staviti klubovima na raspolaganje sto odma povlaci situaciju problema u kojima se klubovi nalaze.To vise nije pravi odnos snaga na terenu vec su pre neka iznudjena resenja.To naravno navijace sa ovog podneblja sigurrno ne zanima vec se rukovode mislju sto su ekipe dovodile toliki broj americkih igraca.EL sigurno ne razmislja na takav nacin i nece skrnaviti svoje takmicenje gde ce ekipe biti skrpljene s brda s dola,posebno imajuci u vidu da iz klubova stize skoro jedinstven stav o nemogucnosti nastavka lige u takvom stanju...Otud i konstatacija o nerealnosti zavrsetka sezone.

Duka

pre 4 godine

Preko suda udruzenog rada su fobijali titule neki drugi.
@stara skola

Tako se sud zvao u to vreme, pa nisu pobogu olovkom upisali titulu kao ovi tvoji. Kud ces dalje sramoto jedna.
Pi i ti si mi stara skola.

Sut, wild, card

pre 4 godine

Realno je, da sampion ABA lige, iz posle sezone, ponovo igra EL, sto ce u prevodu znaciti jos jednu sut kartu, za one koji nikad nisu igrali EL po ligaskom sistemu.

mg

pre 4 godine

Ok, ako je tako onda ti preostaje samo da čestitaš rivalima jer u EL idu BUD i PAR (kao predstavnici ABA i EK). Više sreće iduće sezone.

Del Piero#10

pre 4 godine

Jel nekog još ovo podseća na ono u finalu kupa u Kragujevcu, kada je otišao dole na teren, rekao " ne može da se igra" pa su sudije prekinule utakmicu u kojoj su njegovom timu, krenula kola nizbrdo? Prethodno su njegovi batinaši organizovano napravili haos i ispraznili PP aparat na terenu. Dakle ne odgovara mu da se prvoplasirani tim proglasi za šampiona, ne odgovara mu da se nastavi takmičenje. Najbolje bi bilo da se trećeplasirani tim proglasi za šampiona ili da se poništi sezona a njegov privatni klub pošalje u EL. E pa neće moći.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Lex

Šta bi partizanovci pričali da je Zvezda prva? Pristali bi i tražili dodelu i novu Evroligu najvećem rivalskom klubu? Ne bih rekao.

Pa recimo da ste osvajali aba ligu i sa 3. i 4. pozicije kada ste bili pod teretom teških EL mečeva i da je to mesto samo pred plejof i da ne mora da znači ništa za sam kraj sezone. Nešto vrlo slično što govore danas i zvezdaši i Podgoričani i svi koji ne žele da se povinuju samo interesu jednog kluba.

Svako gleda svoj interes i ja tu ne vidim nikakvu neprincipijelnost. Smešno je moralisati i od sporta praviti neki etalon viteštva i pravde, kad ono ne postoji nigde.

ParterB

pre 4 godine

Kaže da se zalaže da se na terenu dobije pobednik, a u sledećoj rečenici da je nemoguće da se liga nastavi zbog trenutne situacije!
Aj odluči se!
(b1321, 04. maj 2020 21:17)

Rekao je da se zalaže da se sezona završi na terenu, ali da lično misli da to nije realno da se desi, iz svih poznatih razloga. Znači ne kaže da je nemoguće, nego ne zna kako je to izvodljivo. Kakav god da je, ova izjava je korektna.

Ja sam lično za nastavak sezone, ali stvarno ne razumem kako će se to organizovati. Igrači u USA, a ističu im ugovori, karantin, psiho-fizička spremnost, usklađivanje mera, i sve ostalo. Šta god da odluče, neko će biti oštećen. Ako uspeju da sve vrate tri meseca u nazad (barem da svi budu kompletni), biće ovo potpuno luda završnica sezone. Verovatno zanimljiva za gledanje. Neko će plakati od tuge, a neko od sreće. ?

Lionac

pre 4 godine

Pa sto ne pises realniji komentar??
Koji tim nema od 30% do 70% stranaca.


pa sto si dovodio strance da ti igraju...
(shpile, 04. maj 2020 20:09

Mijalko

pre 4 godine

Лицемерно. Људи умиру у ратовима, од глади, од болести, од насиља, у несрећама. Сваки дан, па и док траје сезона. У већим дневним бројевима него од ове болести.
(Јабучило, 4. maj 2020 20:55)

Necete videti EL, jasno?

Tubic

pre 4 godine

Bice lepo pratiti ketost kako grobari placu .
Pare otisle a nema EL
Iduce godine upola manji budzet i borba da se udje medju 4 tima.
Mrcvarenje do konacnog nestanka.

Aleksa

pre 4 godine

Tako se sud zvao u to vreme, pa nisu pobogu olovkom upisali titulu kao ovi tvoji. Kud ces dalje sramoto jedna.
Pi i ti si mi stara skola.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka, 4. maj 2020 21:34)

Ни то не знате, јаде...

Једини меродаван суд се звао ФСЈ. Суд удруженог рада није имао надлежност....нит их има сад

sone

pre 4 godine

Zvezda se piše velikim slovom.
Ili si nepismen ili strasno iskompleksiran (mislis da time nekoga omalovazavas ?!) pa svesno pises ili oba...?!
A, ostatak vazi kao za gore spomenutog "Zvezdaš"-a
U svako
(isprani mozgovi, 04. maj 2020
Crvena zvezda. Da li sam pravilno napisao?

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Sutra kad se bude nastavilo prvenstvo i kada Partizan bude uzeo Aba, ovaj će izdavati saopštenja kako nije fer takmičenje jer je neko imao pripreme i trenirao, dok njegov klub to nije...

isprani mozgovi

pre 4 godine

Izvini Čoviću, ja jesam Zvezdaš, ali da smo mi na čelu tabele ne bi ovako pričao...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iceman, 4. maj 2020 20:17)

"Zvezdašu" , šta je sporno u izjavi ?!
Jednostavno je rekao da nije realno da se nastavi. Prejudicirao ko treba da bude prvak ? Ili da nema prvaka ?! Šta "zvezdašu" ?!
Pitao bi se sta bi pricao da je zvezda na poziciji na kojoj se Partizan nalazii...
(Lex, 4. maj 2020 20:22)

Zvezda se piše velikim slovom.
Ili si nepismen ili strasno iskompleksiran (mislis da time nekoga omalovazavas ?!) pa svesno pises ili oba...?!
A, ostatak vazi kao za gore spomenutog "Zvezdaš"-a
U svako

dosta foliranja

pre 4 godine

zvezda igra evroligu, a veliki brat dzaba upumpava lovu u drzavni projekat. a i vec smo poceli da tucemo "principe", ne pomaze policijska pratnja

optimus

pre 4 godine

Gm@ legendo, dve najvece boli “internet navijaca” je ime njihovog kluba (sto je i rekao moralni gmizavac sa slike) i drugo sto necete vise pratiti kosarku, nego cete smarati sa Barijem.

SrbEUin

pre 4 godine

Po povratku iz Madrida kompletna Zvezdina ekipa je bila 28 dana u karantinu. Naravno bez mogućnosti održavanja kondicije, a kamo li fizičke spreme. Sada su glavni igrači van Srbije, i kada se budu vraćali, opet u karantin... Ko još misli da je tako moguće igrati ozbiljnu košarku? Njihova sprema je na nivou rekreativaca.
Jedina opcija je igranje samo sa domaćim igračima i strancima koji nisu ni odlazili (kao Ojo). Sve ostalo je u domenu fantazije.
Cedoli je davno raspustio tim i odustao od ABE. Ostali su samo CG i SR ekipe. Dogovorom između te dve države može se organizovati Po ili F4.
Mor i Bud traže igru, KKP progalašenje, a CZT poništavanje. Ako se ne bude igralo, o ishodu će odlučivati Mor i Bud, onaj koga oni manje mrze, on će igrati EL.
Poništavanjem se gube prihodi od sponzora. Međutim to ove ekipe ne tangira. Njih država finansira.

dalibor

pre 4 godine

Mnogi navijaci nikako da shvate probleme koji postoje oko eventualnog nastavka . Brine ih samo da li ce se proglasiti sampion ili ne.Trecina timova lige je ostalo bez igraca, i nemaju osnova za nastavak lige. Drugo, isticu ugovori igracima, i u juli ti igraci ne mogu igrati Aba. Amerikanci su se vecinom vratili kuci, avio prevoz je stopiran...Dakle mnogo problema postoji i sve je daleko od realnog da se nastavi. Cak i u EL vec sada je pitanje da li bi Fener i Asvel mogli da nastave takmicenje.

Spale

pre 4 godine

Budite ljudi realni, amerikanci ne mogu doći u Srbiju bar još mesec dana. Partizan ih ima 5-6, Zvezda i Budućnost isto. Pa ko bi igrao? Zagorac, Jaramaz, Jankovic protiv Dobrica, Davidovca i Simanića.. Covic bi verovatno prebacio još Kuzmića, Nenadića, Jeremića..ali to nisu te ekipe..

Panta SD

pre 4 godine

3413

TOVARI PARTIZANE
DOKTORE VOLIMO TE
(as, 04. maj 2020 20:38)

U tebi se bore budala i genije. Živ nisam ko će da pobedi . Mada je košarka sport u kome na kraju ipak pobedi Partizan..

ValterNBG

pre 4 godine

Koliko ja vidim,ako se sezona ikako nastavi,bez Amerikanaca,Zvezda opet moze da skrpi najjaci tim.Pesic rece pre neki dan da su Olimpijakos I jos par timova vec zavrsili sezonu,raspustili tim a ako se nesto u EL bude igralo oni nece biti prisutni.Dakle,timovi sa A licencom verovatno ne razmisljaju o nastavku EL.Mi muceni moramo da sacekamo taj 24-I pa da vidimo sta nam je ciniti u skladu sa njihovom odlukom.Ako se EL odluci za nastavak to ne valja za Zvezdu,jer moze da se desi da ABA ne bude sposobna za isto,pa da proglase Grobose zbog sledece sezone EL,EC...,u suprotnom da nema nastavka EL,-pa onda je sve jasno.Naravno,sve pod uslovom da se kosarka uopste igra sledece sezone.

222

pre 4 godine

Jedini ovde zele da se igra Buducnost i Mornar ,100 % se Euroliga nastavlja a to automatski znaci i za ABA ligu. Sad je sigurno svima jasno da nije bilo ni korone .Svi smo se uzeljeli sporta i gledacemo ga tokom ljeta ali naravno preko TV bez publike. karnatin za Amerikace ce vaziti samo 14 dana, a to znaci da je nastavak potpuno izvodljiv.

Slobodan

pre 4 godine

Na stranu Covic, Ostoja, Zvezda, Partizan itd. ostaje nejasna prica "ako se nastavi EL i EK nastavice se i ABA" ?!?!
Kako da je nastave, nemoguce je igrati paralelno, realno to ce biti nekakvi turniri i nece biti moguce igrati jednu utakmicu u ABA pa u EL ili EK ...
Problem je vreme, ako dobro razumem ABA bi se igrala posle EL i EK a to bi vec bio avgust ...
ABA liga je svakako postala besmislena jer nema prolaz u EL i mislim da bi nase ekipe trebale da se vise baziraju na nasu Srpsku ligu i igranju u Evropi ...

/

pre 4 godine

Izvini Čoviću, ja jesam Zvezdaš, ali da smo mi na čelu tabele ne bi ovako pričao...
(iceman, 4. maj 2020 20:17)

Kakve veze ima tabela sa plej-ofom?? Pratite li vi uopste kosarku?

Znate li do kada vaze ugovori strancima? Kako ce se obavljati prelazak granica? Drzave jos uvek nisu utvrdile sva pravila.

Ni Bertomeu nema pojma kako da izadje sa ovim na kraj, samo vi za tastaturama sve znate sta i kako.

mića

pre 4 godine

Ćoki je majstor. Sve vreme je znao da će evroliga biti poništena. I sve ispočetka sledeće godine. Učite od njega. Čak je i bokan to ukapirao

Cika Slave

pre 4 godine

Slazem se,lepo receno! Partizan u EL,a Zvezda...pa,cetvrto mesto u regionalnoj vodi u..?
(Toplicanin., 04. maj 2020 21:00)

Vodi u polufinale na prvog na tabeli i samo to! I onda opet tamburanje kao zadnjih 6 godina, a limarovi i Alekovi fanovi u depresiji posto vec 7 godina ne znaju ni za finale ABA, polufinale je maksimum.
Damo vam kup da se malo lozite a onda tamburanje kad se odlucuje za titulu u ABA i Srbiji... Pa zar se vec niste navikli na taj scenario?

Cika Slave

pre 4 godine

Strasno kakva su vremena dosla, sramota bre! Dok se igrala ozbiljna kosaraka znao se neki red, recimo Dule drzi vrata a Danilovic pripaljuje sudiju u svlacionici, a ako je bas neposlusan dobije besplatan obilazak grada u gepeku... E to su bila srecna vremena!

Goran Loznica

pre 4 godine

Ima da igraš još da pevaš.Sinoć je rekao da će se igrati.Izađi sa domaćIm igračima i omladincima.Grunuo ti je 13 miliona evra budžet ove sezone.16 u evroligi,3 u ABA ligi i izgubio si domaći kup.I opet kemčiš!

Јабучило

pre 4 godine

Nepristojno je i nemoralno pričati o sportu, rezultatu i tabelama, dok umiru ljudi. 

Лицемерно. Људи умиру у ратовима, од глади, од болести, од насиља, у несрећама. Сваки дан, па и док траје сезона. У већим дневним бројевима него од ове болести.

Tubic

pre 4 godine

Bice lepo pratiti ketost kako grobari placu .
Pare otisle a nema EL
Iduce godine upola manji budzet i borba da se udje medju 4 tima.
Mrcvarenje do konacnog nestanka.

Sut, wild, card

pre 4 godine

Realno je, da sampion ABA lige, iz posle sezone, ponovo igra EL, sto ce u prevodu znaciti jos jednu sut kartu, za one koji nikad nisu igrali EL po ligaskom sistemu.

Parni valjak

pre 4 godine

Dva meseca prozivali, pretili moćnom Zvezdom u plejofu...
I sad kad je Partizan krenuo sa pripremama za nastavak, zavladao strah i sad pričaju razumno.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Izvini Čoviću, ja jesam Zvezdaš, ali da smo mi na čelu tabele ne bi ovako pričao...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iceman, 4. maj 2020 20:17)

"Zvezdašu" , šta je sporno u izjavi ?!
Jednostavno je rekao da nije realno da se nastavi. Prejudicirao ko treba da bude prvak ? Ili da nema prvaka ?! Šta "zvezdašu" ?!
Pitao bi se sta bi pricao da je zvezda na poziciji na kojoj se Partizan nalazii...
(Lex, 4. maj 2020 20:22)

Zvezda se piše velikim slovom.
Ili si nepismen ili strasno iskompleksiran (mislis da time nekoga omalovazavas ?!) pa svesno pises ili oba...?!
A, ostatak vazi kao za gore spomenutog "Zvezdaš"-a
U svako

Cetvorokorak

pre 4 godine

Covic je realan covek. On je navikao da ga administrativnim odlukama vise puta uteruju u EL, da se iz zamrzivaca osvajaju titule a dokazi iznose u excel tabelama. A FMP-u niko ne moze da zabrani kako ce se zvati. Sasvim realno.

mg

pre 4 godine

Ok, ako je tako onda ti preostaje samo da čestitaš rivalima jer u EL idu BUD i PAR (kao predstavnici ABA i EK). Više sreće iduće sezone.

Vesely

pre 4 godine

"Ja se zalažem da se igra ali toga neće biti. Samo ne dajte titulu prvom na tabeli, kad je već treći ne dobija". Bravo političaru. Tako bi da spasiš sezonu?
E pa, ako se ne odigra, a Partizan ne bude proglašen pobednikom, neka istupi iz ABA. Mislim da je to mišljenje većine navijača Partizana. Dosta ih trpimo više.

qwerty

pre 4 godine

Da li bi tako govorio i da je Zvezda prva? Prihvati jednom poraz k'o covek. Previse ste puta igrali Evroligu zato sto prvoplasirani nisu mogli. Dosta je.

sone

pre 4 godine

Strasno kakva su vremena dosla, sramota bre! Dok se igrala ozbiljna kosaraka znao se neki red, recimo Dule drzi vrata a Danilovic pripaljuje sudiju u svlacionici, a ako je bas neposlusan dobije besplatan obilazak grada u gepeku... E to su bila srecna vremena!
(Cika Slave, 04. maj 2020 21:27)
Jesu, kako se tad lagalo, ovo danas nije ništa. To gepekovanje ce se izucavati kao najfantasticnija laž u istoriji ove zemlje!

Коментатор

pre 4 godine

Zvezda se zalaže da se pobednici dobiju na terenu a to nije realno.
Dakle,počnite da se zalažete za realno.
(Idi begaj, 04. maj 2020 20:15)
Oćemo, poništiće se sezona i opet vas pozdravljamo iz EL??

sone

pre 4 godine

Ćoki je majstor. Sve vreme je znao da će evroliga biti poništena. I sve ispočetka sledeće godine. Učite od njega. Čak je i bokan to ukapirao
(mića, 04. maj 2020 20:53)
Nisam bas siguran da ce sve iz pocetka. Neki sportski savezi su ponistili sezonu, nema šampiona i niko ne ispada, ali su ucesnici evropskih takmicenja odredjeni po trenutnom stanju na tabeli, ove poništene sezone. Razmisli o tome, ne mozes bas sve oduzeti ekipama koje su u trenutku prekida bile prve na tabeli!

Mijalko

pre 4 godine

Лицемерно. Људи умиру у ратовима, од глади, од болести, од насиља, у несрећама. Сваки дан, па и док траје сезона. У већим дневним бројевима него од ове болести.
(Јабучило, 4. maj 2020 20:55)

Necete videti EL, jasno?

Zeljko

pre 4 godine

Strasno kakva su vremena dosla, sramota bre! Dok se igrala ozbiljna kosaraka znao se neki red, recimo Dule drzi vrata a Danilovic pripaljuje sudiju u svlacionici, a ako je bas neposlusan dobije besplatan obilazak grada u gepeku... E to su bila srecna vremena!
(Cika Slave, 04. maj 2020 21:27)

Opaaaaa... Idemooooo...

222

pre 4 godine

Jedini ovde zele da se igra Buducnost i Mornar ,100 % se Euroliga nastavlja a to automatski znaci i za ABA ligu. Sad je sigurno svima jasno da nije bilo ni korone .Svi smo se uzeljeli sporta i gledacemo ga tokom ljeta ali naravno preko TV bez publike. karnatin za Amerikace ce vaziti samo 14 dana, a to znaci da je nastavak potpuno izvodljiv.

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Cika Slave,pricas li o vremenu kad je predsednik kk Partizan bio Predrag Danilovic a C.zvezde Žika pauk? Pricas li o vremenu kad je direktor kk Partizan bio Dragan Todorić a C.zvezde Goran Vesić? Pricas li o vremenu visegodisnjeg projekta "evropska zvezda"? Pricas li Cika Slave o tom vremenu ili?

dosta foliranja

pre 4 godine

zvezda igra evroligu, a veliki brat dzaba upumpava lovu u drzavni projekat. a i vec smo poceli da tucemo "principe", ne pomaze policijska pratnja

Milutin Topalović

pre 4 godine

ABA klubovi ce odluciti kako ce se sezona zavrsiti, sreca pa vise nemas uticaj na njih, osim na svoja dva kluba. (Momo, 4. maj 2020 21:14)

ABA klubovi su već odlučili da će da čekaju odluku EL. Ako se EL ne bude igrala, ni ABA se neće završiti. U tom slučaju nema šampiona, niko ne ispada, a liga će se proširiti za 2 kluba. Ako se EL bude završavala, ABA će da odluči kako će da se završi sezona. Najrealnije da se igra F4 u Beogradu, bez publike. Osim što su stranci u svojim državama, problem je i što određenom broju igrača ugovori ističu 30.juna, pa u julu neće moći da igraju. Sve u svemu nije nemoguće da će biti baš ovako kako Čović kaže.

Momo

pre 4 godine

Stranci ti nisu tu. Ok, onda igras sa ekipom koju imas. Ko ti je kriv sto nemas nijednog krstenog domaceg kosarkasa. I sve bi bilo u redu da ljudi pre mesec dva nisu ovo pricali, a on je rekao da sezona mora da se zavrsi. Lepo su ljudi govorili da je nerelano igrati, kada su igraci otisli, kada ce morati biti u karantinu, kada ce treninzi dugo trajati kako bi se izbegle povrede. Naravno da se nece igrati. Niko nije blesav da dovodi zdravlje igraca u pitanje, ali licemerje ovog coveka zaista nema granicu.

ABA klubovi ce odluciti kako ce se sezona zavrsiti, sreca pa vise nemas uticaj na njih, osim na svoja dva kluba.

Loznica

pre 4 godine

Nebojsa Covic i Nolan Smit.

Dve najvece boli za internet navijace.
(GM, 4. maj 2020 20:30)

Vidiš, šefe, koliko su oni nama naneli boli, i dalje je Partizan najgledaniji, i dalje je ga podrzavamo, još jače. Nije taj naneo štetu, nego SVEMOĆNI. Kakav , bre, ovaj, on je smešan. Tri godine je mislio da moža da nas porazi sam, ali je uvideo da je to nemoguće. Onda ON stupa na scenu.
Inače, ta tvoja veličina je bila doživotno suspendovana iz sporta, ako nisi znao.

Jedini klub koji je izgubio namestenu titulu!

pre 4 godine

Odlucite se da li je Zvezda stub srpstva ili je je klub skupo placenih legionara ili PO POTREBI????

b1321

pre 4 godine

Kaže da se zalaže da se na terenu dobije pobednik, a u sledećoj rečenici da je nemoguće da se liga nastavi zbog trenutne situacije!
Aj odluči se!

mrs

pre 4 godine

Ćoki je majstor. Sve vreme je znao da će evroliga biti poništena. I sve ispočetka sledeće godine. Učite od njega. Čak je i bokan to ukapirao
(mića, 04. maj 2020 20:53)
Nisam bas siguran da ce sve iz pocetka. Neki sportski savezi su ponistili sezonu, nema šampiona i niko ne ispada, ali su ucesnici evropskih takmicenja odredjeni po trenutnom stanju na tabeli, ove poništene sezone. Razmisli o tome, ne mozes bas sve oduzeti ekipama koje su u trenutku prekida bile prve na tabeli!
(sone, 04. maj 2020 21:16)

Narocito sto je u zenskoj Abi proglasen sampion po stanju na tabeli. Znaci obrazac, pravilo neko vec postoji.

Duka

pre 4 godine

Preko suda udruzenog rada su fobijali titule neki drugi.
@stara skola

Tako se sud zvao u to vreme, pa nisu pobogu olovkom upisali titulu kao ovi tvoji. Kud ces dalje sramoto jedna.
Pi i ti si mi stara skola.

optrtgevezn

pre 4 godine

moze sve, ali samo da se ne igra vise. AHAHAHAHA! Kako izaci pred nadlezne i reci gde je spr.ao 10 milki, a osvojio krompir?! Ovako mozda ga onaj odozgo pogleda pa mu opet pokloni EL , kako je vec i navikao.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Lex

Šta bi partizanovci pričali da je Zvezda prva? Pristali bi i tražili dodelu i novu Evroligu najvećem rivalskom klubu? Ne bih rekao.

Pa recimo da ste osvajali aba ligu i sa 3. i 4. pozicije kada ste bili pod teretom teških EL mečeva i da je to mesto samo pred plejof i da ne mora da znači ništa za sam kraj sezone. Nešto vrlo slično što govore danas i zvezdaši i Podgoričani i svi koji ne žele da se povinuju samo interesu jednog kluba.

Svako gleda svoj interes i ja tu ne vidim nikakvu neprincipijelnost. Smešno je moralisati i od sporta praviti neki etalon viteštva i pravde, kad ono ne postoji nigde.

PAOK

pre 4 godine

Преко суда (удруженог рада) су титуле добијали неки други.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Стара школа, 4. maj 2020 20:48)

A neki su namestali i u ponovljenom kolu.

optimus

pre 4 godine

Gm@ legendo, dve najvece boli “internet navijaca” je ime njihovog kluba (sto je i rekao moralni gmizavac sa slike) i drugo sto necete vise pratiti kosarku, nego cete smarati sa Barijem.

Miodrag

pre 4 godine

Da li ce EL da igra jos 6-7 kola???
ABA treba i moze da se odigra poslednje kolo... To je vec dovoljno da ukoliko ne moze da se igra playoff ili F4 ...ima dovoljno uslova da se ne ponisti prvenstvo nego da se dobije redosled na osnovu regularne lige...
Jer ko misli da tek tako moze da se ponisti nesto,u sta su ulozene desetine muliona evra..i "puj pike ne vazi".. Igraci i svi ostali treba da vrate ulozeni novac.... sud ce da radi i te kako.. jer ako niceg nije bilo,novac mora da se vrati...

Aleksa

pre 4 godine

Tako se sud zvao u to vreme, pa nisu pobogu olovkom upisali titulu kao ovi tvoji. Kud ces dalje sramoto jedna.
Pi i ti si mi stara skola.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka, 4. maj 2020 21:34)

Ни то не знате, јаде...

Једини меродаван суд се звао ФСЈ. Суд удруженог рада није имао надлежност....нит их има сад

Spale

pre 4 godine

Budite ljudi realni, amerikanci ne mogu doći u Srbiju bar još mesec dana. Partizan ih ima 5-6, Zvezda i Budućnost isto. Pa ko bi igrao? Zagorac, Jaramaz, Jankovic protiv Dobrica, Davidovca i Simanića.. Covic bi verovatno prebacio još Kuzmića, Nenadića, Jeremića..ali to nisu te ekipe..

Del Piero#10

pre 4 godine

Jel nekog još ovo podseća na ono u finalu kupa u Kragujevcu, kada je otišao dole na teren, rekao " ne može da se igra" pa su sudije prekinule utakmicu u kojoj su njegovom timu, krenula kola nizbrdo? Prethodno su njegovi batinaši organizovano napravili haos i ispraznili PP aparat na terenu. Dakle ne odgovara mu da se prvoplasirani tim proglasi za šampiona, ne odgovara mu da se nastavi takmičenje. Najbolje bi bilo da se trećeplasirani tim proglasi za šampiona ili da se poništi sezona a njegov privatni klub pošalje u EL. E pa neće moći.

Dejan CZ

pre 4 godine

Svi komentari se bave temom Zvezde i Partizana a Covic u ovom izlaganju najmanje se dotakao teme ABA lige...Procitajte pa komentarisite.Akcenat je dat na ulogu amerikanaca u EL gde je jasno receno da od 18 klubova i 300 igraca trecinu cine upravo igraci koji dolaze sa tog kontinenta...Zbog situacije u SAD i pojedinim evropskim zemljama ti igraci se najverovatnije ne mogu staviti klubovima na raspolaganje sto odma povlaci situaciju problema u kojima se klubovi nalaze.To vise nije pravi odnos snaga na terenu vec su pre neka iznudjena resenja.To naravno navijace sa ovog podneblja sigurrno ne zanima vec se rukovode mislju sto su ekipe dovodile toliki broj americkih igraca.EL sigurno ne razmislja na takav nacin i nece skrnaviti svoje takmicenje gde ce ekipe biti skrpljene s brda s dola,posebno imajuci u vidu da iz klubova stize skoro jedinstven stav o nemogucnosti nastavka lige u takvom stanju...Otud i konstatacija o nerealnosti zavrsetka sezone.

Brando

pre 4 godine

Kako ste zasluzili po ucinku u svim takmicenjima tako bi trebalo da vam sleduje. O posecenosti publike na vasim utakmicama ne bih ni pisao

Lionac

pre 4 godine

Pa sto ne pises realniji komentar??
Koji tim nema od 30% do 70% stranaca.


pa sto si dovodio strance da ti igraju...
(shpile, 04. maj 2020 20:09

ValterNBG

pre 4 godine

Koliko ja vidim,ako se sezona ikako nastavi,bez Amerikanaca,Zvezda opet moze da skrpi najjaci tim.Pesic rece pre neki dan da su Olimpijakos I jos par timova vec zavrsili sezonu,raspustili tim a ako se nesto u EL bude igralo oni nece biti prisutni.Dakle,timovi sa A licencom verovatno ne razmisljaju o nastavku EL.Mi muceni moramo da sacekamo taj 24-I pa da vidimo sta nam je ciniti u skladu sa njihovom odlukom.Ako se EL odluci za nastavak to ne valja za Zvezdu,jer moze da se desi da ABA ne bude sposobna za isto,pa da proglase Grobose zbog sledece sezone EL,EC...,u suprotnom da nema nastavka EL,-pa onda je sve jasno.Naravno,sve pod uslovom da se kosarka uopste igra sledece sezone.

Slobodan

pre 4 godine

Na stranu Covic, Ostoja, Zvezda, Partizan itd. ostaje nejasna prica "ako se nastavi EL i EK nastavice se i ABA" ?!?!
Kako da je nastave, nemoguce je igrati paralelno, realno to ce biti nekakvi turniri i nece biti moguce igrati jednu utakmicu u ABA pa u EL ili EK ...
Problem je vreme, ako dobro razumem ABA bi se igrala posle EL i EK a to bi vec bio avgust ...
ABA liga je svakako postala besmislena jer nema prolaz u EL i mislim da bi nase ekipe trebale da se vise baziraju na nasu Srpsku ligu i igranju u Evropi ...

Panta SD

pre 4 godine

3413

TOVARI PARTIZANE
DOKTORE VOLIMO TE
(as, 04. maj 2020 20:38)

U tebi se bore budala i genije. Živ nisam ko će da pobedi . Mada je košarka sport u kome na kraju ipak pobedi Partizan..

ParterB

pre 4 godine

Kaže da se zalaže da se na terenu dobije pobednik, a u sledećoj rečenici da je nemoguće da se liga nastavi zbog trenutne situacije!
Aj odluči se!
(b1321, 04. maj 2020 21:17)

Rekao je da se zalaže da se sezona završi na terenu, ali da lično misli da to nije realno da se desi, iz svih poznatih razloga. Znači ne kaže da je nemoguće, nego ne zna kako je to izvodljivo. Kakav god da je, ova izjava je korektna.

Ja sam lično za nastavak sezone, ali stvarno ne razumem kako će se to organizovati. Igrači u USA, a ističu im ugovori, karantin, psiho-fizička spremnost, usklađivanje mera, i sve ostalo. Šta god da odluče, neko će biti oštećen. Ako uspeju da sve vrate tri meseca u nazad (barem da svi budu kompletni), biće ovo potpuno luda završnica sezone. Verovatno zanimljiva za gledanje. Neko će plakati od tuge, a neko od sreće. ?

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Sutra kad se bude nastavilo prvenstvo i kada Partizan bude uzeo Aba, ovaj će izdavati saopštenja kako nije fer takmičenje jer je neko imao pripreme i trenirao, dok njegov klub to nije...

sone

pre 4 godine

Zvezda se piše velikim slovom.
Ili si nepismen ili strasno iskompleksiran (mislis da time nekoga omalovazavas ?!) pa svesno pises ili oba...?!
A, ostatak vazi kao za gore spomenutog "Zvezdaš"-a
U svako
(isprani mozgovi, 04. maj 2020
Crvena zvezda. Da li sam pravilno napisao?

samo je kosarka sport

pre 4 godine

Ovo je samo njegovo misljenje izreceno kod njegovg voditelja, svi znamo da se pita samo EL, kako oni kazu tako ce biti i za EL, EC I ABA ligu
Da izguramo ovo stanje, budemo svi zivi i zdravi, bice jos sezona i trofeja.

SrbEUin

pre 4 godine

Po povratku iz Madrida kompletna Zvezdina ekipa je bila 28 dana u karantinu. Naravno bez mogućnosti održavanja kondicije, a kamo li fizičke spreme. Sada su glavni igrači van Srbije, i kada se budu vraćali, opet u karantin... Ko još misli da je tako moguće igrati ozbiljnu košarku? Njihova sprema je na nivou rekreativaca.
Jedina opcija je igranje samo sa domaćim igračima i strancima koji nisu ni odlazili (kao Ojo). Sve ostalo je u domenu fantazije.
Cedoli je davno raspustio tim i odustao od ABE. Ostali su samo CG i SR ekipe. Dogovorom između te dve države može se organizovati Po ili F4.
Mor i Bud traže igru, KKP progalašenje, a CZT poništavanje. Ako se ne bude igralo, o ishodu će odlučivati Mor i Bud, onaj koga oni manje mrze, on će igrati EL.
Poništavanjem se gube prihodi od sponzora. Međutim to ove ekipe ne tangira. Njih država finansira.

dalibor

pre 4 godine

Mnogi navijaci nikako da shvate probleme koji postoje oko eventualnog nastavka . Brine ih samo da li ce se proglasiti sampion ili ne.Trecina timova lige je ostalo bez igraca, i nemaju osnova za nastavak lige. Drugo, isticu ugovori igracima, i u juli ti igraci ne mogu igrati Aba. Amerikanci su se vecinom vratili kuci, avio prevoz je stopiran...Dakle mnogo problema postoji i sve je daleko od realnog da se nastavi. Cak i u EL vec sada je pitanje da li bi Fener i Asvel mogli da nastave takmicenje.