Tenis 95

Petak, 24.04.2020.

18:27

"Novak je genije, zajedno ćemo raditi na Teslinom aparatu"

Pulmolog Branimir Nestorović otkrio je da se čuo sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

"Novak je genije, zajedno æemo raditi na Teslinom aparatu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

eks

pre 4 godine

Šta se to dogadja ? Sakupili se trolovi, botovi , mrzitelji i mudroseri , da pljuju i omalovažavaju prave , časne i iskrene patriote i pozitivne ljude . Mrze Novaka, čoveka koji je i pored nevidjene kampanje srbofobije, uspeo da se suprotstavi zapadnoj srbofobiji pobedama i stigao do svetskog trona. Koja ste vi beda . Moja poruka mrziteljima i trolovima : možete da pljunete Novaku pod prozor, vi ste moralne i ljudske nule. Niste dostojni ni cipele da mu čistite.

koma

pre 4 godine

Kad si znao da ce biti br. 1, sto ne pomoze decku i ne izleci mu probleme sa disanjem i glutenom, nego ih vukao do 20 i neke... Dok to nije sanirao, Novak nije ni postao No. 1. Ovaj mu lecjo astmu umesto alergije na gluten, a sad se jos hvali.

Ahm

pre 4 godine

Radoskav
Izvini, ako je on eksper za sve, a pritom od fakulteta ima samo trcanje za loptom, zasto obican covek ne bi bio ekspert? Zasto neko ovde, isto priucen kao on ne bi komentarisao? Mozda ovde ima nutricionista, ljudi koji imaju diplomu, a ti ih sve ponizavas, jer nas ekspert bez diplome, se bolje razume u to. Pa on je citao knjige.

Radoslav

pre 4 godine

Vidim da ste svi pametniji od Novaka, bolje se razumete, ne samo u tenis, sport uopšte, nego ste i stručnjaci nutricionisti, moralni kompasi, etički desetari...Očigledno ste uspešni, jer imate vremena za Ovo, bogati svakako, ambiciozni, a nadasve pozitivni. Crno nam se piše, dragi moji sunarodnici, ljubitelji belog sporta i viteškog nadmetanja. Uspeli ste da bacite svoju prljavu senku, svojim neznanjem, predrasudama i osudama na jednog dečka, iz našeg grada, jer ste mnogo jaki. Vojvoda do Serdara, prvi do prvog, ostvarene i zdrave ličnosti, pune saosećanja i znanja. Svaka nam čast. Živeli!

Јовке

pre 4 godine

Србија је природни резервоар генијалаца. Небројено генијалних људи који су ванземаљског порекла. Новак Ђоковић најбољи тенисер икада, мрзе га на западу јер је било толико пљувања по Србији и Србима у историји а све тепљувачине Новак својим победама и генијалношћу им враћа директно у уста, зато га мрзе. Др. Несторовић, људима, позитиван, оптимиста, он је сам по себи лек за овај народ, придружује се идеји фокусирање свенародне енергије и ентузијазма на челу са оваквим ванвременским људима. Срећно и напред Теслијанци

Grendel

pre 4 godine

Ovaj bi poligraf pokvario koliko laze
(Pazzo, 24. april 2020 18:41)

U pravu si skroz... Odmah sam se setio epizode Simpsonovih kad su kao u nekom programu zaštite svedoka, pa Homer ide na poligraf... Kao, da isprobaju neka prosta pitanja... Posle prvog pitanja, booomm

Pele 2.0

pre 4 godine

"Molim vanzemaljce da otmu ovog coveka i da mu presteluju mozak."
mile rizik, 24. april 2020 19:16

OVO MORA DA SE PONOVI!
Plakao sam...

Ali

pre 4 godine

@Kolumbo

Samo sto nije najbolji sportista sveta, nego samo trenutno prvi teniser - i to pukom srecom ga je izvukao AO, inace ne bi bio ni to. A da je genije ili intelektualac, pa to je svakom razumnom coveku jasno da nije i da nema sta da trazi u ozbiljnoj nauci covek sa osnovnom skolom. Da ga mozda milioni ne kvalifikuju za sve zivo i cine od njega natcoveka, iako ne zna odakle je supalj? Ne bih rekla.

tajvanska kanasta

pre 4 godine

Jadan Djokovic, ova ekipa ce mu garant slupati lovu na neke gluposti.
Novace, jes da me nerviras sa tim tvojim glupostima, al vidi se da si dobar i neiskvaren momak, po malo i naivan. Mislim da treba da sklonis nogu sa te papucice gasa za trosenje novca. Ko zna kada ce ti taj novac zatrebati i za sta. Verujem da imas mnogo novca, al treba da znas da te ajkule koje su te okruzile, a sve neki vajni intelektualci, bi opeljesili i pametnije i bogatije od tebe. A ti neces sigurno moci ceo zivot da igras tenis. A njima se skoro nije pojavila tako dobra musterija. A ti znaj, koliko god da imas, neces moci da resis sve probleme ovoga sveta. I ako zelis biti human, ipak moras misliti i na sebe.

miro split

pre 4 godine

Ma, evo ja bi reka stvarno nešto dobro namjerno u Novakovu korist.
Novak Đoković je sigurno dobra i pozitivna osoba. Čovik koji je nebrojeno puta, pa i sad u ovo doba pandemije pokaza svoju humanost kojoj se moramo divit, ali u zadnje vrime od njega su počeli radit strašilo i nešto neprirodno. Oko njega se skupljaju neki polu hipici i polu doktori kojima je Tesla pokriće za sve i svašta.
Daj Novače vrati se sebi i svojima, pa makar više ništa ne osvojija. Ostavi se filozofiranja o višoj razini postojanja i življenja. Ostavi to kapetanu Pikardu i Zvjezdanim stazama, a ti se lipo vrati nama normalnim šporkim Balkancima.
Zabeštimaj bar još koji put na terenu.
Onako zdravo i naški!
Di ćeš bolje filozofije od te naše iskrene i lipe beštime?
Nemoj brate Novače da te proguta crna rupa.

John

pre 4 godine

(Doca Dijagnoza, 24. april 2020 18:34)

Neke njegove kolege u pola glasa pričaju da se radi o jednom slovu (što je u ćirilici na kraju, a u latinici na početku) i broju 20.
Ko je razumeo, razumeo je...

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Osporavati prof Nestorovića i Novaka, mora da si u rangu i poziciji Trampa ili Kim Džong Una. Ajde bre pametnjakovići, pogledajte se u ogledalo.

Dux

pre 4 godine

@ Kolumbo
Ako je Novak Đoković genije radi toga šta je zdrav sa trideset i kojon godinom jer ne puši, ne pije i ne jede meso, a šta san onda ja koji pušin, pijen, tučen po janjetini i teletini sa pedeset i kojon godinom?
Ja se sam sebi divin i bila bi prava šteta za čovječanstvo da umirem.
(miro split, 24. april 2020 20:36)

..."a šta san onda ja koji pušin, pijen, tučen po janjetini i teletini sa pedeset i kojon godinom? "

Hahaha, ti si onda Barba, prijatelju moj, pravi čoik i genije. Da je više takvih kao ti, lepše bi nam svima bilo. Pozdrav iz Beograda.

Milan_PT

pre 4 godine

Sad mi je jasno zašto Novaku niko do 23. godine nije otkrio da se ne radi o astmi, već o alergiji na gluten. Naravno da je lekar-holističar Četojević postao genije u odnosu na stručnjaka Nestorovića, koji je svojevremeno postavio pogrešnu dijagnozu kćerci jednog mog prijatelja...

Janicko

pre 4 godine

@Bill Gates se sa svojim koeficijentom inteligencije kategorise kao genije, zapravo. Nije on biznismen koji gleda samo da zaradi, vec nesto sto se zove filantrop. Pritom, da nema njega, komentare bi slao pisano, postom u redakciju b92, tako da postovanje prema nekome koji nam je omogucio koriscenje personalnog racunara za pristupacan novac nije na odmet. Mada teorije, teorije, teorije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sidon, 24. april 2020 19:17)

Znam,znam da je Bill Gates sa visokim IQ,genije,znam sta je svorio.Ovo da je biznismen napisao zbog pojedinih "inteligentnih", da Gates finasira istrazivanje vakcine protiv korona virusa,da bi kada bude proizvedena kasirao procente.Gates nema potrebe za bilo kakvim procentima,zar mu je to potrebno,ako je donirao 40 milijardi US Dolara u humanitarne svrhe,i pored tog poklona on je i dalje multimilijarder.

miro split

pre 4 godine

@ Kolumbo
Ako je Novak Đoković genije radi toga šta je zdrav sa trideset i kojon godinom jer ne puši, ne pije i ne jede meso, a šta san onda ja koji pušin, pijen, tučen po janjetini i teletini sa pedeset i kojon godinom?
Ja se sam sebi divin i bila bi prava šteta za čovječanstvo da umirem.

Demar Derozan

pre 4 godine

Ne ulazim u licne izbore pa ni u Novakove, ali cinjenica je da je jos uvek vrhunski igrac na turu, tako da ne vidim prostor se bavi stvarima koje nemaju dodira sa teniskom rutinom, jer bice za sve drugo kada zavrsi karijeru. Do tada privatan i diskretan zivot izgleda kao najlekovitiji do nastavka sezone.

miro split

pre 4 godine

Je li ovo sad znači da Novak Đoković više neće bit teniser nego će postat električar?
Gospe ti blažene još će Nadal postat poštar, a Federer zidar.
Eto van novaca od sporta. Jedan misec sve stane i svi se snalaze za preživit.

Kolumbo

pre 4 godine

Djokovic je najbolji sportista sveta, mora biti genije kada su zdravlje i psihofizicka forma u pitanju. Mozete da ga ne volite, ali on je za vas bog... sad lupajte minuse...

XXL

pre 4 godine

Uh, za jednog doktora je majstor, a za drugog genije .... eh kakvi smo to mi srbi, a Novaku svaka čast na dobroj volji i iskrenoj ljubavi prema svom narodu kome želi da pomogne.

Janicko

pre 4 godine

Pomislih da ce Djokovic, njegovim znanjem ucesvovati u stvaranju aparata,ovaj dr nazva ga "genijem",kad ono,on ce finansirati.I Bili Gejts finasira stvaranje vakcine protiv korona virusa,vakcina je za celo covecanstvo,on nije genije,on je covek iz biznisa,hoce da zaradi,a Djokovic?

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Novak nije antivakser, samo je postavio otvoreno pitanje o vakcini koja ne postoji, kojoj trebaju godine upotrebe i analiza da se koristi, ništa više od toga. Nije mu trebalo uopšte to, poznajući histeriju i dramu koja tema ta sadrži ali ima pravo na stav. Etiketiraju ga plitki instruisani mediji i pušači istih medija. 80% nije ni pročitalo šta je rekao, tj. pokušao da ga kaže.

Čovek koristi top savremenu medicinu ceo život, od hiperbaričnih komora do laserske hirurgije, ako neko stvarno misli da je Novak protiv vakcina, pa zaista je malo reći tupav. Ili samo traži razlog da ga još više mrzi.

sidon

pre 4 godine

Pomislih da ce Djokovic, njegovim znanjem ucesvovati u stvaranju aparata,ovaj dr nazva ga "genijem",kad ono,on ce finansirati.I Bili Gejts finasira stvaranje vakcine protiv korona virusa,vakcina je za celo covecanstvo,on nije genije,on je covek iz biznisa,hoce da zaradi,a Djokovic?
(Janicko, 24. april 2020 19:08)

Bill Gates se sa svojim koeficijentom inteligencije kategorise kao genije, zapravo. Nije on biznismen koji gleda samo da zaradi, vec nesto sto se zove filantrop. Pritom, da nema njega, komentare bi slao pisano, postom u redakciju b92, tako da postovanje prema nekome koji nam je omogucio koriscenje personalnog racunara za pristupacan novac nije na odmet. Mada teorije, teorije, teorije...

NastyB

pre 4 godine

Nole je vrhunski teniser, lepo vaspitan čovek, govori nekoliko jezika, istina malo podložan sekti Pepe Imaza i svoje umišljene veganske supruge, ali ne verujem da je baš toliko glup da se hvata u košac u nešto u šta se ne razume sa nekim ko je još gori u tome.

tesla

pre 4 godine

Kako je moguce da ovaj covek bude u strucnom timu koji rukovodi ovom pandemijom kod nas? Kako moze bilo ko uzimati za ozbiljno sta ovaj govori?

DEX

pre 4 godine

Čudi me da se Nestorovic seća kako je lečio Novaka pre 17 godina jer mi više liči na čoveka koji se ne seća šta je pričao pre mesec dana.

Lars

pre 4 godine

Doktore dragi.. pijte fantu, ozonirajte krv i ako boga znate, sto dalje od 5G primopredajnika! Posle Vam preporucujem jednu opustenu setnju do ustanove "Laza Lazarevic" da popricate malo sa strukom. Recite da su vas gradjani poslali, primice vas preko reda.

Др

pre 4 godine

Ја мислио др. Жекс кад оно Бане.Да није мислио на изум Новаковог пса по имену Тесла?

Трооки Гавран

pre 4 godine

Nazvati genija nekog ko (uz duzno postovanje za osvojene turnire) celog zivota igra tenis i ima zavrsenih 8 godina skole...

jako i do samog kraja

pre 4 godine

@tesla

Evo probaću da budem đavolji advokat.

Pa da recimo imaš dete znao bi koliki je Dr Branimir Nestorović veliki stručnjak. Zaista. Hiljade nasmejane i zdrave dece je njegov rezultat i karijera. Ove nesmotrene izjave su njegov skorašnji stil, budući da je blizu penzije a i on generalno kao dečiji pulmolog više mari za decu nego za penzionere. Profesionalna deformacija. Grešio je, nesmotren je ali ovaj virus realno malo ko poznaje iz struke. On se otvoreno odao, ostali samo foliraju da nešto znaju.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Dosada je lečio, sada je vreme da on bude pacijent. Ona iz Laze Lazarevića, dok je ne ubajboče, nmogla bi da ga kolegijalno primi !
Mislim, Dr Nestorovića !
(Doca Dijagnoza, 24. april 2020 18:34)

Humor nivo "Kursadzija"

Rokatanski

pre 4 godine

Verovatno će završiti istraživanje o skalarnim talasima. A ko će da eksperimentiše? Novog Tesle nema, a ni pronalazača tog nivoa. Tesla bi to završio bez ikakve naknade, ali bi svetski "paraziti" našli načina da to naplate.

vožd

pre 4 godine

On nije najbolji, već je trenutno prvi. A ko je najbolji, to je već sam priznao:

"Jedno je sigurno, Rodžer je verovatno najbolji igrač svih vremena. Vole ga širom sveta i ne očekujem da će većina publike biti na mojoj strani, dokle god on igra tenis. Makar ne na većini turnira. I to je normalno, jer to je Rodžer", rekao je Đoković."

stole

pre 4 godine

Sta je s' ovim likom, Nestorovicem. Umesto da je stao posle javnog blama i da se sklonio iz javnosti, on poveo jos jace... Svaki treci dan je kod Marica, baljezga, a ima i snimke na youtubu na kojima prica da su plavooki ljudi nastali od vanzemaljaca. Lik je stvarno stand up koronicar.

Dux

pre 4 godine

Oj Srbije zemljo mila, gde si ove pacijente krila!

Gospode pomiluj i nas kao srpski narod, što preživljavamo svakojake ovoga sveta, svaki dan, iz minuta u minut. Amen!

Djido

pre 4 godine

Pretpostavljam da ce Nolo kao genije da zavrsi Teslin rad a Dr. Nestorovic ce da finansira radove. A da slučajno ne bude obrnuta prica. U svakom slučaju Novak vise nije onaj Novak.

Mika

pre 4 godine

To kaze svako. Kao posle nekog dogadjaja kada kazete "tacno sam znao da ce se nesto desiti". A ko zna koliko puta se u stvari nista ne desi.

Ili ono "tacno sam osecao da cu ja da dobijem" (ili izgubim)

Realista

pre 4 godine

Novak udara žutu lopticu genijalno, ali u mnogim stvarima je ispod proseka (u odnosu na nekog ko je uspešno završio gimnaziju, a kamoli fakultet). Najopasniji su ljudi koji misle da im se znanje uvećalo, jer su zaradili gomilu para udaranjem loptice.

Šumadinac

pre 4 godine

Nole svaka cast ! Pametno...nastaviti istrazivanje na kalemu i strujama ...tamo gde je tesla stao .
Genijalno je tako javno podrzati tako velike ideje i razvoj nauke ....a sve u domacim uslovima

Doca Dijagnoza

pre 4 godine

Dosada je lečio, sada je vreme da on bude pacijent. Ona iz Laze Lazarevića, dok je ne ubajboče, nmogla bi da ga kolegijalno primi !
Mislim, Dr Nestorovića !

Apatrid

pre 4 godine

Bas ekipa eksperata. Antivakcinas i covek koji je pre mesec i po dana pricao kako korona postoji samo na fejsu. Mogu misliti koji je ostatak ekipe.

Apatrid

pre 4 godine

Bas ekipa eksperata. Antivakcinas i covek koji je pre mesec i po dana pricao kako korona postoji samo na fejsu. Mogu misliti koji je ostatak ekipe.

Realista

pre 4 godine

Novak udara žutu lopticu genijalno, ali u mnogim stvarima je ispod proseka (u odnosu na nekog ko je uspešno završio gimnaziju, a kamoli fakultet). Najopasniji su ljudi koji misle da im se znanje uvećalo, jer su zaradili gomilu para udaranjem loptice.

Doca Dijagnoza

pre 4 godine

Dosada je lečio, sada je vreme da on bude pacijent. Ona iz Laze Lazarevića, dok je ne ubajboče, nmogla bi da ga kolegijalno primi !
Mislim, Dr Nestorovića !

tesla

pre 4 godine

Kako je moguce da ovaj covek bude u strucnom timu koji rukovodi ovom pandemijom kod nas? Kako moze bilo ko uzimati za ozbiljno sta ovaj govori?

stole

pre 4 godine

Sta je s' ovim likom, Nestorovicem. Umesto da je stao posle javnog blama i da se sklonio iz javnosti, on poveo jos jace... Svaki treci dan je kod Marica, baljezga, a ima i snimke na youtubu na kojima prica da su plavooki ljudi nastali od vanzemaljaca. Lik je stvarno stand up koronicar.

Dux

pre 4 godine

Oj Srbije zemljo mila, gde si ove pacijente krila!

Gospode pomiluj i nas kao srpski narod, što preživljavamo svakojake ovoga sveta, svaki dan, iz minuta u minut. Amen!

Lars

pre 4 godine

Doktore dragi.. pijte fantu, ozonirajte krv i ako boga znate, sto dalje od 5G primopredajnika! Posle Vam preporucujem jednu opustenu setnju do ustanove "Laza Lazarevic" da popricate malo sa strukom. Recite da su vas gradjani poslali, primice vas preko reda.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Novak nije antivakser, samo je postavio otvoreno pitanje o vakcini koja ne postoji, kojoj trebaju godine upotrebe i analiza da se koristi, ništa više od toga. Nije mu trebalo uopšte to, poznajući histeriju i dramu koja tema ta sadrži ali ima pravo na stav. Etiketiraju ga plitki instruisani mediji i pušači istih medija. 80% nije ni pročitalo šta je rekao, tj. pokušao da ga kaže.

Čovek koristi top savremenu medicinu ceo život, od hiperbaričnih komora do laserske hirurgije, ako neko stvarno misli da je Novak protiv vakcina, pa zaista je malo reći tupav. Ili samo traži razlog da ga još više mrzi.

Djido

pre 4 godine

Pretpostavljam da ce Nolo kao genije da zavrsi Teslin rad a Dr. Nestorovic ce da finansira radove. A da slučajno ne bude obrnuta prica. U svakom slučaju Novak vise nije onaj Novak.

Др

pre 4 godine

Ја мислио др. Жекс кад оно Бане.Да није мислио на изум Новаковог пса по имену Тесла?

Трооки Гавран

pre 4 godine

Nazvati genija nekog ko (uz duzno postovanje za osvojene turnire) celog zivota igra tenis i ima zavrsenih 8 godina skole...

DEX

pre 4 godine

Čudi me da se Nestorovic seća kako je lečio Novaka pre 17 godina jer mi više liči na čoveka koji se ne seća šta je pričao pre mesec dana.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Dosada je lečio, sada je vreme da on bude pacijent. Ona iz Laze Lazarevića, dok je ne ubajboče, nmogla bi da ga kolegijalno primi !
Mislim, Dr Nestorovića !
(Doca Dijagnoza, 24. april 2020 18:34)

Humor nivo "Kursadzija"

miro split

pre 4 godine

Je li ovo sad znači da Novak Đoković više neće bit teniser nego će postat električar?
Gospe ti blažene još će Nadal postat poštar, a Federer zidar.
Eto van novaca od sporta. Jedan misec sve stane i svi se snalaze za preživit.

Pele 2.0

pre 4 godine

"Molim vanzemaljce da otmu ovog coveka i da mu presteluju mozak."
mile rizik, 24. april 2020 19:16

OVO MORA DA SE PONOVI!
Plakao sam...

miro split

pre 4 godine

@ Kolumbo
Ako je Novak Đoković genije radi toga šta je zdrav sa trideset i kojon godinom jer ne puši, ne pije i ne jede meso, a šta san onda ja koji pušin, pijen, tučen po janjetini i teletini sa pedeset i kojon godinom?
Ja se sam sebi divin i bila bi prava šteta za čovječanstvo da umirem.

miro split

pre 4 godine

Ma, evo ja bi reka stvarno nešto dobro namjerno u Novakovu korist.
Novak Đoković je sigurno dobra i pozitivna osoba. Čovik koji je nebrojeno puta, pa i sad u ovo doba pandemije pokaza svoju humanost kojoj se moramo divit, ali u zadnje vrime od njega su počeli radit strašilo i nešto neprirodno. Oko njega se skupljaju neki polu hipici i polu doktori kojima je Tesla pokriće za sve i svašta.
Daj Novače vrati se sebi i svojima, pa makar više ništa ne osvojija. Ostavi se filozofiranja o višoj razini postojanja i življenja. Ostavi to kapetanu Pikardu i Zvjezdanim stazama, a ti se lipo vrati nama normalnim šporkim Balkancima.
Zabeštimaj bar još koji put na terenu.
Onako zdravo i naški!
Di ćeš bolje filozofije od te naše iskrene i lipe beštime?
Nemoj brate Novače da te proguta crna rupa.

Dux

pre 4 godine

@ Kolumbo
Ako je Novak Đoković genije radi toga šta je zdrav sa trideset i kojon godinom jer ne puši, ne pije i ne jede meso, a šta san onda ja koji pušin, pijen, tučen po janjetini i teletini sa pedeset i kojon godinom?
Ja se sam sebi divin i bila bi prava šteta za čovječanstvo da umirem.
(miro split, 24. april 2020 20:36)

..."a šta san onda ja koji pušin, pijen, tučen po janjetini i teletini sa pedeset i kojon godinom? "

Hahaha, ti si onda Barba, prijatelju moj, pravi čoik i genije. Da je više takvih kao ti, lepše bi nam svima bilo. Pozdrav iz Beograda.

sidon

pre 4 godine

Pomislih da ce Djokovic, njegovim znanjem ucesvovati u stvaranju aparata,ovaj dr nazva ga "genijem",kad ono,on ce finansirati.I Bili Gejts finasira stvaranje vakcine protiv korona virusa,vakcina je za celo covecanstvo,on nije genije,on je covek iz biznisa,hoce da zaradi,a Djokovic?
(Janicko, 24. april 2020 19:08)

Bill Gates se sa svojim koeficijentom inteligencije kategorise kao genije, zapravo. Nije on biznismen koji gleda samo da zaradi, vec nesto sto se zove filantrop. Pritom, da nema njega, komentare bi slao pisano, postom u redakciju b92, tako da postovanje prema nekome koji nam je omogucio koriscenje personalnog racunara za pristupacan novac nije na odmet. Mada teorije, teorije, teorije...

Milan_PT

pre 4 godine

Sad mi je jasno zašto Novaku niko do 23. godine nije otkrio da se ne radi o astmi, već o alergiji na gluten. Naravno da je lekar-holističar Četojević postao genije u odnosu na stručnjaka Nestorovića, koji je svojevremeno postavio pogrešnu dijagnozu kćerci jednog mog prijatelja...

jako i do samog kraja

pre 4 godine

@tesla

Evo probaću da budem đavolji advokat.

Pa da recimo imaš dete znao bi koliki je Dr Branimir Nestorović veliki stručnjak. Zaista. Hiljade nasmejane i zdrave dece je njegov rezultat i karijera. Ove nesmotrene izjave su njegov skorašnji stil, budući da je blizu penzije a i on generalno kao dečiji pulmolog više mari za decu nego za penzionere. Profesionalna deformacija. Grešio je, nesmotren je ali ovaj virus realno malo ko poznaje iz struke. On se otvoreno odao, ostali samo foliraju da nešto znaju.

XXL

pre 4 godine

Uh, za jednog doktora je majstor, a za drugog genije .... eh kakvi smo to mi srbi, a Novaku svaka čast na dobroj volji i iskrenoj ljubavi prema svom narodu kome želi da pomogne.

NastyB

pre 4 godine

Nole je vrhunski teniser, lepo vaspitan čovek, govori nekoliko jezika, istina malo podložan sekti Pepe Imaza i svoje umišljene veganske supruge, ali ne verujem da je baš toliko glup da se hvata u košac u nešto u šta se ne razume sa nekim ko je još gori u tome.

Grendel

pre 4 godine

Ovaj bi poligraf pokvario koliko laze
(Pazzo, 24. april 2020 18:41)

U pravu si skroz... Odmah sam se setio epizode Simpsonovih kad su kao u nekom programu zaštite svedoka, pa Homer ide na poligraf... Kao, da isprobaju neka prosta pitanja... Posle prvog pitanja, booomm

Janicko

pre 4 godine

Pomislih da ce Djokovic, njegovim znanjem ucesvovati u stvaranju aparata,ovaj dr nazva ga "genijem",kad ono,on ce finansirati.I Bili Gejts finasira stvaranje vakcine protiv korona virusa,vakcina je za celo covecanstvo,on nije genije,on je covek iz biznisa,hoce da zaradi,a Djokovic?

Mika

pre 4 godine

To kaze svako. Kao posle nekog dogadjaja kada kazete "tacno sam znao da ce se nesto desiti". A ko zna koliko puta se u stvari nista ne desi.

Ili ono "tacno sam osecao da cu ja da dobijem" (ili izgubim)

Šumadinac

pre 4 godine

Nole svaka cast ! Pametno...nastaviti istrazivanje na kalemu i strujama ...tamo gde je tesla stao .
Genijalno je tako javno podrzati tako velike ideje i razvoj nauke ....a sve u domacim uslovima

Kolumbo

pre 4 godine

Djokovic je najbolji sportista sveta, mora biti genije kada su zdravlje i psihofizicka forma u pitanju. Mozete da ga ne volite, ali on je za vas bog... sad lupajte minuse...

Demar Derozan

pre 4 godine

Ne ulazim u licne izbore pa ni u Novakove, ali cinjenica je da je jos uvek vrhunski igrac na turu, tako da ne vidim prostor se bavi stvarima koje nemaju dodira sa teniskom rutinom, jer bice za sve drugo kada zavrsi karijeru. Do tada privatan i diskretan zivot izgleda kao najlekovitiji do nastavka sezone.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Osporavati prof Nestorovića i Novaka, mora da si u rangu i poziciji Trampa ili Kim Džong Una. Ajde bre pametnjakovići, pogledajte se u ogledalo.

Janicko

pre 4 godine

@Bill Gates se sa svojim koeficijentom inteligencije kategorise kao genije, zapravo. Nije on biznismen koji gleda samo da zaradi, vec nesto sto se zove filantrop. Pritom, da nema njega, komentare bi slao pisano, postom u redakciju b92, tako da postovanje prema nekome koji nam je omogucio koriscenje personalnog racunara za pristupacan novac nije na odmet. Mada teorije, teorije, teorije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sidon, 24. april 2020 19:17)

Znam,znam da je Bill Gates sa visokim IQ,genije,znam sta je svorio.Ovo da je biznismen napisao zbog pojedinih "inteligentnih", da Gates finasira istrazivanje vakcine protiv korona virusa,da bi kada bude proizvedena kasirao procente.Gates nema potrebe za bilo kakvim procentima,zar mu je to potrebno,ako je donirao 40 milijardi US Dolara u humanitarne svrhe,i pored tog poklona on je i dalje multimilijarder.

Ali

pre 4 godine

@Kolumbo

Samo sto nije najbolji sportista sveta, nego samo trenutno prvi teniser - i to pukom srecom ga je izvukao AO, inace ne bi bio ni to. A da je genije ili intelektualac, pa to je svakom razumnom coveku jasno da nije i da nema sta da trazi u ozbiljnoj nauci covek sa osnovnom skolom. Da ga mozda milioni ne kvalifikuju za sve zivo i cine od njega natcoveka, iako ne zna odakle je supalj? Ne bih rekla.

vožd

pre 4 godine

On nije najbolji, već je trenutno prvi. A ko je najbolji, to je već sam priznao:

"Jedno je sigurno, Rodžer je verovatno najbolji igrač svih vremena. Vole ga širom sveta i ne očekujem da će većina publike biti na mojoj strani, dokle god on igra tenis. Makar ne na većini turnira. I to je normalno, jer to je Rodžer", rekao je Đoković."

Јовке

pre 4 godine

Србија је природни резервоар генијалаца. Небројено генијалних људи који су ванземаљског порекла. Новак Ђоковић најбољи тенисер икада, мрзе га на западу јер је било толико пљувања по Србији и Србима у историји а све тепљувачине Новак својим победама и генијалношћу им враћа директно у уста, зато га мрзе. Др. Несторовић, људима, позитиван, оптимиста, он је сам по себи лек за овај народ, придружује се идеји фокусирање свенародне енергије и ентузијазма на челу са оваквим ванвременским људима. Срећно и напред Теслијанци

tajvanska kanasta

pre 4 godine

Jadan Djokovic, ova ekipa ce mu garant slupati lovu na neke gluposti.
Novace, jes da me nerviras sa tim tvojim glupostima, al vidi se da si dobar i neiskvaren momak, po malo i naivan. Mislim da treba da sklonis nogu sa te papucice gasa za trosenje novca. Ko zna kada ce ti taj novac zatrebati i za sta. Verujem da imas mnogo novca, al treba da znas da te ajkule koje su te okruzile, a sve neki vajni intelektualci, bi opeljesili i pametnije i bogatije od tebe. A ti neces sigurno moci ceo zivot da igras tenis. A njima se skoro nije pojavila tako dobra musterija. A ti znaj, koliko god da imas, neces moci da resis sve probleme ovoga sveta. I ako zelis biti human, ipak moras misliti i na sebe.

Rokatanski

pre 4 godine

Verovatno će završiti istraživanje o skalarnim talasima. A ko će da eksperimentiše? Novog Tesle nema, a ni pronalazača tog nivoa. Tesla bi to završio bez ikakve naknade, ali bi svetski "paraziti" našli načina da to naplate.

Radoslav

pre 4 godine

Vidim da ste svi pametniji od Novaka, bolje se razumete, ne samo u tenis, sport uopšte, nego ste i stručnjaci nutricionisti, moralni kompasi, etički desetari...Očigledno ste uspešni, jer imate vremena za Ovo, bogati svakako, ambiciozni, a nadasve pozitivni. Crno nam se piše, dragi moji sunarodnici, ljubitelji belog sporta i viteškog nadmetanja. Uspeli ste da bacite svoju prljavu senku, svojim neznanjem, predrasudama i osudama na jednog dečka, iz našeg grada, jer ste mnogo jaki. Vojvoda do Serdara, prvi do prvog, ostvarene i zdrave ličnosti, pune saosećanja i znanja. Svaka nam čast. Živeli!

Ahm

pre 4 godine

Radoskav
Izvini, ako je on eksper za sve, a pritom od fakulteta ima samo trcanje za loptom, zasto obican covek ne bi bio ekspert? Zasto neko ovde, isto priucen kao on ne bi komentarisao? Mozda ovde ima nutricionista, ljudi koji imaju diplomu, a ti ih sve ponizavas, jer nas ekspert bez diplome, se bolje razume u to. Pa on je citao knjige.

koma

pre 4 godine

Kad si znao da ce biti br. 1, sto ne pomoze decku i ne izleci mu probleme sa disanjem i glutenom, nego ih vukao do 20 i neke... Dok to nije sanirao, Novak nije ni postao No. 1. Ovaj mu lecjo astmu umesto alergije na gluten, a sad se jos hvali.

eks

pre 4 godine

Šta se to dogadja ? Sakupili se trolovi, botovi , mrzitelji i mudroseri , da pljuju i omalovažavaju prave , časne i iskrene patriote i pozitivne ljude . Mrze Novaka, čoveka koji je i pored nevidjene kampanje srbofobije, uspeo da se suprotstavi zapadnoj srbofobiji pobedama i stigao do svetskog trona. Koja ste vi beda . Moja poruka mrziteljima i trolovima : možete da pljunete Novaku pod prozor, vi ste moralne i ljudske nule. Niste dostojni ni cipele da mu čistite.

John

pre 4 godine

(Doca Dijagnoza, 24. april 2020 18:34)

Neke njegove kolege u pola glasa pričaju da se radi o jednom slovu (što je u ćirilici na kraju, a u latinici na početku) i broju 20.
Ko je razumeo, razumeo je...

Realista

pre 4 godine

Novak udara žutu lopticu genijalno, ali u mnogim stvarima je ispod proseka (u odnosu na nekog ko je uspešno završio gimnaziju, a kamoli fakultet). Najopasniji su ljudi koji misle da im se znanje uvećalo, jer su zaradili gomilu para udaranjem loptice.

Šumadinac

pre 4 godine

Nole svaka cast ! Pametno...nastaviti istrazivanje na kalemu i strujama ...tamo gde je tesla stao .
Genijalno je tako javno podrzati tako velike ideje i razvoj nauke ....a sve u domacim uslovima

Apatrid

pre 4 godine

Bas ekipa eksperata. Antivakcinas i covek koji je pre mesec i po dana pricao kako korona postoji samo na fejsu. Mogu misliti koji je ostatak ekipe.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Dosada je lečio, sada je vreme da on bude pacijent. Ona iz Laze Lazarevića, dok je ne ubajboče, nmogla bi da ga kolegijalno primi !
Mislim, Dr Nestorovića !
(Doca Dijagnoza, 24. april 2020 18:34)

Humor nivo "Kursadzija"

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Novak nije antivakser, samo je postavio otvoreno pitanje o vakcini koja ne postoji, kojoj trebaju godine upotrebe i analiza da se koristi, ništa više od toga. Nije mu trebalo uopšte to, poznajući histeriju i dramu koja tema ta sadrži ali ima pravo na stav. Etiketiraju ga plitki instruisani mediji i pušači istih medija. 80% nije ni pročitalo šta je rekao, tj. pokušao da ga kaže.

Čovek koristi top savremenu medicinu ceo život, od hiperbaričnih komora do laserske hirurgije, ako neko stvarno misli da je Novak protiv vakcina, pa zaista je malo reći tupav. Ili samo traži razlog da ga još više mrzi.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Osporavati prof Nestorovića i Novaka, mora da si u rangu i poziciji Trampa ili Kim Džong Una. Ajde bre pametnjakovići, pogledajte se u ogledalo.

Kolumbo

pre 4 godine

Djokovic je najbolji sportista sveta, mora biti genije kada su zdravlje i psihofizicka forma u pitanju. Mozete da ga ne volite, ali on je za vas bog... sad lupajte minuse...

Doca Dijagnoza

pre 4 godine

Dosada je lečio, sada je vreme da on bude pacijent. Ona iz Laze Lazarevića, dok je ne ubajboče, nmogla bi da ga kolegijalno primi !
Mislim, Dr Nestorovića !

Djido

pre 4 godine

Pretpostavljam da ce Nolo kao genije da zavrsi Teslin rad a Dr. Nestorovic ce da finansira radove. A da slučajno ne bude obrnuta prica. U svakom slučaju Novak vise nije onaj Novak.

tesla

pre 4 godine

Kako je moguce da ovaj covek bude u strucnom timu koji rukovodi ovom pandemijom kod nas? Kako moze bilo ko uzimati za ozbiljno sta ovaj govori?

jako i do samog kraja

pre 4 godine

@tesla

Evo probaću da budem đavolji advokat.

Pa da recimo imaš dete znao bi koliki je Dr Branimir Nestorović veliki stručnjak. Zaista. Hiljade nasmejane i zdrave dece je njegov rezultat i karijera. Ove nesmotrene izjave su njegov skorašnji stil, budući da je blizu penzije a i on generalno kao dečiji pulmolog više mari za decu nego za penzionere. Profesionalna deformacija. Grešio je, nesmotren je ali ovaj virus realno malo ko poznaje iz struke. On se otvoreno odao, ostali samo foliraju da nešto znaju.

Dux

pre 4 godine

Oj Srbije zemljo mila, gde si ove pacijente krila!

Gospode pomiluj i nas kao srpski narod, što preživljavamo svakojake ovoga sveta, svaki dan, iz minuta u minut. Amen!

Janicko

pre 4 godine

Pomislih da ce Djokovic, njegovim znanjem ucesvovati u stvaranju aparata,ovaj dr nazva ga "genijem",kad ono,on ce finansirati.I Bili Gejts finasira stvaranje vakcine protiv korona virusa,vakcina je za celo covecanstvo,on nije genije,on je covek iz biznisa,hoce da zaradi,a Djokovic?

Трооки Гавран

pre 4 godine

Nazvati genija nekog ko (uz duzno postovanje za osvojene turnire) celog zivota igra tenis i ima zavrsenih 8 godina skole...

Ali

pre 4 godine

@Kolumbo

Samo sto nije najbolji sportista sveta, nego samo trenutno prvi teniser - i to pukom srecom ga je izvukao AO, inace ne bi bio ni to. A da je genije ili intelektualac, pa to je svakom razumnom coveku jasno da nije i da nema sta da trazi u ozbiljnoj nauci covek sa osnovnom skolom. Da ga mozda milioni ne kvalifikuju za sve zivo i cine od njega natcoveka, iako ne zna odakle je supalj? Ne bih rekla.

NastyB

pre 4 godine

Nole je vrhunski teniser, lepo vaspitan čovek, govori nekoliko jezika, istina malo podložan sekti Pepe Imaza i svoje umišljene veganske supruge, ali ne verujem da je baš toliko glup da se hvata u košac u nešto u šta se ne razume sa nekim ko je još gori u tome.

XXL

pre 4 godine

Uh, za jednog doktora je majstor, a za drugog genije .... eh kakvi smo to mi srbi, a Novaku svaka čast na dobroj volji i iskrenoj ljubavi prema svom narodu kome želi da pomogne.

Др

pre 4 godine

Ја мислио др. Жекс кад оно Бане.Да није мислио на изум Новаковог пса по имену Тесла?

vožd

pre 4 godine

On nije najbolji, već je trenutno prvi. A ko je najbolji, to je već sam priznao:

"Jedno je sigurno, Rodžer je verovatno najbolji igrač svih vremena. Vole ga širom sveta i ne očekujem da će većina publike biti na mojoj strani, dokle god on igra tenis. Makar ne na većini turnira. I to je normalno, jer to je Rodžer", rekao je Đoković."

Јовке

pre 4 godine

Србија је природни резервоар генијалаца. Небројено генијалних људи који су ванземаљског порекла. Новак Ђоковић најбољи тенисер икада, мрзе га на западу јер је било толико пљувања по Србији и Србима у историји а све тепљувачине Новак својим победама и генијалношћу им враћа директно у уста, зато га мрзе. Др. Несторовић, људима, позитиван, оптимиста, он је сам по себи лек за овај народ, придружује се идеји фокусирање свенародне енергије и ентузијазма на челу са оваквим ванвременским људима. Срећно и напред Теслијанци

Lars

pre 4 godine

Doktore dragi.. pijte fantu, ozonirajte krv i ako boga znate, sto dalje od 5G primopredajnika! Posle Vam preporucujem jednu opustenu setnju do ustanove "Laza Lazarevic" da popricate malo sa strukom. Recite da su vas gradjani poslali, primice vas preko reda.

stole

pre 4 godine

Sta je s' ovim likom, Nestorovicem. Umesto da je stao posle javnog blama i da se sklonio iz javnosti, on poveo jos jace... Svaki treci dan je kod Marica, baljezga, a ima i snimke na youtubu na kojima prica da su plavooki ljudi nastali od vanzemaljaca. Lik je stvarno stand up koronicar.

tajvanska kanasta

pre 4 godine

Jadan Djokovic, ova ekipa ce mu garant slupati lovu na neke gluposti.
Novace, jes da me nerviras sa tim tvojim glupostima, al vidi se da si dobar i neiskvaren momak, po malo i naivan. Mislim da treba da sklonis nogu sa te papucice gasa za trosenje novca. Ko zna kada ce ti taj novac zatrebati i za sta. Verujem da imas mnogo novca, al treba da znas da te ajkule koje su te okruzile, a sve neki vajni intelektualci, bi opeljesili i pametnije i bogatije od tebe. A ti neces sigurno moci ceo zivot da igras tenis. A njima se skoro nije pojavila tako dobra musterija. A ti znaj, koliko god da imas, neces moci da resis sve probleme ovoga sveta. I ako zelis biti human, ipak moras misliti i na sebe.

DEX

pre 4 godine

Čudi me da se Nestorovic seća kako je lečio Novaka pre 17 godina jer mi više liči na čoveka koji se ne seća šta je pričao pre mesec dana.

Radoslav

pre 4 godine

Vidim da ste svi pametniji od Novaka, bolje se razumete, ne samo u tenis, sport uopšte, nego ste i stručnjaci nutricionisti, moralni kompasi, etički desetari...Očigledno ste uspešni, jer imate vremena za Ovo, bogati svakako, ambiciozni, a nadasve pozitivni. Crno nam se piše, dragi moji sunarodnici, ljubitelji belog sporta i viteškog nadmetanja. Uspeli ste da bacite svoju prljavu senku, svojim neznanjem, predrasudama i osudama na jednog dečka, iz našeg grada, jer ste mnogo jaki. Vojvoda do Serdara, prvi do prvog, ostvarene i zdrave ličnosti, pune saosećanja i znanja. Svaka nam čast. Živeli!

miro split

pre 4 godine

Je li ovo sad znači da Novak Đoković više neće bit teniser nego će postat električar?
Gospe ti blažene još će Nadal postat poštar, a Federer zidar.
Eto van novaca od sporta. Jedan misec sve stane i svi se snalaze za preživit.

Ahm

pre 4 godine

Radoskav
Izvini, ako je on eksper za sve, a pritom od fakulteta ima samo trcanje za loptom, zasto obican covek ne bi bio ekspert? Zasto neko ovde, isto priucen kao on ne bi komentarisao? Mozda ovde ima nutricionista, ljudi koji imaju diplomu, a ti ih sve ponizavas, jer nas ekspert bez diplome, se bolje razume u to. Pa on je citao knjige.

miro split

pre 4 godine

Ma, evo ja bi reka stvarno nešto dobro namjerno u Novakovu korist.
Novak Đoković je sigurno dobra i pozitivna osoba. Čovik koji je nebrojeno puta, pa i sad u ovo doba pandemije pokaza svoju humanost kojoj se moramo divit, ali u zadnje vrime od njega su počeli radit strašilo i nešto neprirodno. Oko njega se skupljaju neki polu hipici i polu doktori kojima je Tesla pokriće za sve i svašta.
Daj Novače vrati se sebi i svojima, pa makar više ništa ne osvojija. Ostavi se filozofiranja o višoj razini postojanja i življenja. Ostavi to kapetanu Pikardu i Zvjezdanim stazama, a ti se lipo vrati nama normalnim šporkim Balkancima.
Zabeštimaj bar još koji put na terenu.
Onako zdravo i naški!
Di ćeš bolje filozofije od te naše iskrene i lipe beštime?
Nemoj brate Novače da te proguta crna rupa.

Mika

pre 4 godine

To kaze svako. Kao posle nekog dogadjaja kada kazete "tacno sam znao da ce se nesto desiti". A ko zna koliko puta se u stvari nista ne desi.

Ili ono "tacno sam osecao da cu ja da dobijem" (ili izgubim)

sidon

pre 4 godine

Pomislih da ce Djokovic, njegovim znanjem ucesvovati u stvaranju aparata,ovaj dr nazva ga "genijem",kad ono,on ce finansirati.I Bili Gejts finasira stvaranje vakcine protiv korona virusa,vakcina je za celo covecanstvo,on nije genije,on je covek iz biznisa,hoce da zaradi,a Djokovic?
(Janicko, 24. april 2020 19:08)

Bill Gates se sa svojim koeficijentom inteligencije kategorise kao genije, zapravo. Nije on biznismen koji gleda samo da zaradi, vec nesto sto se zove filantrop. Pritom, da nema njega, komentare bi slao pisano, postom u redakciju b92, tako da postovanje prema nekome koji nam je omogucio koriscenje personalnog racunara za pristupacan novac nije na odmet. Mada teorije, teorije, teorije...

John

pre 4 godine

(Doca Dijagnoza, 24. april 2020 18:34)

Neke njegove kolege u pola glasa pričaju da se radi o jednom slovu (što je u ćirilici na kraju, a u latinici na početku) i broju 20.
Ko je razumeo, razumeo je...

Milan_PT

pre 4 godine

Sad mi je jasno zašto Novaku niko do 23. godine nije otkrio da se ne radi o astmi, već o alergiji na gluten. Naravno da je lekar-holističar Četojević postao genije u odnosu na stručnjaka Nestorovića, koji je svojevremeno postavio pogrešnu dijagnozu kćerci jednog mog prijatelja...

Janicko

pre 4 godine

@Bill Gates se sa svojim koeficijentom inteligencije kategorise kao genije, zapravo. Nije on biznismen koji gleda samo da zaradi, vec nesto sto se zove filantrop. Pritom, da nema njega, komentare bi slao pisano, postom u redakciju b92, tako da postovanje prema nekome koji nam je omogucio koriscenje personalnog racunara za pristupacan novac nije na odmet. Mada teorije, teorije, teorije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sidon, 24. april 2020 19:17)

Znam,znam da je Bill Gates sa visokim IQ,genije,znam sta je svorio.Ovo da je biznismen napisao zbog pojedinih "inteligentnih", da Gates finasira istrazivanje vakcine protiv korona virusa,da bi kada bude proizvedena kasirao procente.Gates nema potrebe za bilo kakvim procentima,zar mu je to potrebno,ako je donirao 40 milijardi US Dolara u humanitarne svrhe,i pored tog poklona on je i dalje multimilijarder.

miro split

pre 4 godine

@ Kolumbo
Ako je Novak Đoković genije radi toga šta je zdrav sa trideset i kojon godinom jer ne puši, ne pije i ne jede meso, a šta san onda ja koji pušin, pijen, tučen po janjetini i teletini sa pedeset i kojon godinom?
Ja se sam sebi divin i bila bi prava šteta za čovječanstvo da umirem.

eks

pre 4 godine

Šta se to dogadja ? Sakupili se trolovi, botovi , mrzitelji i mudroseri , da pljuju i omalovažavaju prave , časne i iskrene patriote i pozitivne ljude . Mrze Novaka, čoveka koji je i pored nevidjene kampanje srbofobije, uspeo da se suprotstavi zapadnoj srbofobiji pobedama i stigao do svetskog trona. Koja ste vi beda . Moja poruka mrziteljima i trolovima : možete da pljunete Novaku pod prozor, vi ste moralne i ljudske nule. Niste dostojni ni cipele da mu čistite.

Dux

pre 4 godine

@ Kolumbo
Ako je Novak Đoković genije radi toga šta je zdrav sa trideset i kojon godinom jer ne puši, ne pije i ne jede meso, a šta san onda ja koji pušin, pijen, tučen po janjetini i teletini sa pedeset i kojon godinom?
Ja se sam sebi divin i bila bi prava šteta za čovječanstvo da umirem.
(miro split, 24. april 2020 20:36)

..."a šta san onda ja koji pušin, pijen, tučen po janjetini i teletini sa pedeset i kojon godinom? "

Hahaha, ti si onda Barba, prijatelju moj, pravi čoik i genije. Da je više takvih kao ti, lepše bi nam svima bilo. Pozdrav iz Beograda.

Demar Derozan

pre 4 godine

Ne ulazim u licne izbore pa ni u Novakove, ali cinjenica je da je jos uvek vrhunski igrac na turu, tako da ne vidim prostor se bavi stvarima koje nemaju dodira sa teniskom rutinom, jer bice za sve drugo kada zavrsi karijeru. Do tada privatan i diskretan zivot izgleda kao najlekovitiji do nastavka sezone.

Pele 2.0

pre 4 godine

"Molim vanzemaljce da otmu ovog coveka i da mu presteluju mozak."
mile rizik, 24. april 2020 19:16

OVO MORA DA SE PONOVI!
Plakao sam...

Rokatanski

pre 4 godine

Verovatno će završiti istraživanje o skalarnim talasima. A ko će da eksperimentiše? Novog Tesle nema, a ni pronalazača tog nivoa. Tesla bi to završio bez ikakve naknade, ali bi svetski "paraziti" našli načina da to naplate.

Grendel

pre 4 godine

Ovaj bi poligraf pokvario koliko laze
(Pazzo, 24. april 2020 18:41)

U pravu si skroz... Odmah sam se setio epizode Simpsonovih kad su kao u nekom programu zaštite svedoka, pa Homer ide na poligraf... Kao, da isprobaju neka prosta pitanja... Posle prvog pitanja, booomm

koma

pre 4 godine

Kad si znao da ce biti br. 1, sto ne pomoze decku i ne izleci mu probleme sa disanjem i glutenom, nego ih vukao do 20 i neke... Dok to nije sanirao, Novak nije ni postao No. 1. Ovaj mu lecjo astmu umesto alergije na gluten, a sad se jos hvali.