Fudbal 60

Četvrtak, 09.04.2020.

12:14

Mesi izvukao Ronaldinja iz zatvora

Lionel Mesi platio je kauciju od 1,6 miliona dolara kako bi izveo Ronaldinja iz zatvora u Asunsionu.

Mesi izvukao Ronaldinja iz zatvora IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

kiki

pre 4 godine

(Hihihi, 9. april 2020 19:31)

netacno jer Ronaldo ima duplo vise golova u polufinalima i cetvrtfinalima i duplo bolji procenat golova. u finalima i osmini finala imaju izjednacen procenat. a sto se ovog poslednjeg tice normalno da je Messi ucestvovao u toliko golova kad se na Kopi igra protiv Venezuele,Katra,Paname i haitija.

Hihihi

pre 4 godine

Mesi u LS - najbolji prosek golova po utakmici
najbolji prosek golova po utakmici u nokaut fazi
najbolji prosek golova po utakmici u grupnoj fazi
najbolji prosek golova po utakmici u finalu
najbolji prosek golova po utakmici u polufinalima
najbolji prosek golova po utakmici u osminifinala
najbolji prosek golova po utakmici na domaćem terenu
najbolji prosek golova po utakmici na gostujućim terenima
najbolji strelac Primere ikada
najbolji asistent Primere ikada
najbolji strelac El Klasika ikada
najbolji asistent El Klasika ikada
najvise golova u jednoj sezoni La Lige - 50
najvise golova u svim takmicenjima u jednoj sezoni - 73
najvise golova u kalendarskoj godini - 91
najvise golova van 16-erca u istoriji fudbala
najvise asistencija u istoriji fudbala
najvise zlatnih lopti u istoriji fudbala
najvise zlatnih kopacki u istoriji fudbala
najvise asistentcija u istoriji Kopa Amerike
jedini igrac u istoriji fudbala koji je ucestovao kod 35 golova (15 golova i 20 asistencija) za reprezentaciju na velikim takmicenjima (Kopa Amerika + SP).

Ovo je samo neki od najbitnijih rekorda u istoriji fudbala. Da ne nabrajam dalje jer mi ne moze stati sve u jedan komentar :)

Mikii

pre 4 godine

Xavi,Iniesta,Eto,Messi,Henry...zastrasujuce!!!
(esco, 09. april 2020 13:05)

Barselona je igrala daleko bolji fudbal sa Viljom i Mesijem napred. Tad su bili na apsolutnom vrhuncu svi igraci.

Trotter

pre 4 godine

Maradona, Zidan, zuba Ronaldo i ova dvojica , Ronaldinho i Mesi. 5 najboljih igraca zadnjih 40 god. Krema svetskog fudbala. Baggo i Van basten su bili pakleni isto ali ispod njih. Tu su blizu i Kristijano, Iniesta, Ibra itd.Cudna je ta barselona, kad covek pogleda kakve su sve legende igrale za nju, od Kubale, Suareza 60 ih pa Krojfa, gore nabrojanih majstora, pa Romario , Rivaldo itd itd. Imam utisak da su trebali biti jos trofejniji. Sa Ronaldinjom i tom generacijom sam prestao " ozbiljnije" gledat fudbal. Godine, proodica, posao, sve to utice da covek oladi. U svakom slucaju lepa gesta Mesija ako je ovo tacno.

Dario

pre 4 godine

Uh kakva slika. Po meni dva najbolja igraca ikad. Ronaldinho b1 , Mesi br 2. Tu je nege i debeli Ronaldo. CR7 nije taj nivo, znamo to svi. Paklen igrac, ali ipak ima boljih. Mahom se klinci samo loze na njega.

Roni

pre 4 godine

Zamislite igrate u istoj ligi 9 god sa izvesnim igracem i u tih 9 god, osvojite samo 2 lige, za razliku od vaseg protivnika koji donese svom klubu cak 6, budete proglaseni samo 1 za najboljeg igraca lige, ne uspejete dosegnuti rekord svih rekorda u ligama petica, 50 golova u jednoj sezoni a na sve to, taj isti igrac vas ponnizava i u medjusobnim duelima da se covek prosto zapita kakvo je to uopste rivalstvo kada te protivnik nabije sa 5-0, 5-1, 4-0 , 4-1 ili 3-0 ...?:)). U finalu Ls vas rabije, ne vidite se, u polufinalnom evropskom klasiku , protivnik uzme loptu na sred centra, na vasem stadionu, nanize pola odbrane i odvede njegov klub u finale:)) Na sve to, taj vas protivnik ima cak 14 asistencija u el clasicima,a vi samo 1! Na sve to, protivnik sad vec ima ukupno vise asistencija iako je mladji 2 ipo god, na sve to, protivnik cak 6 x bio zlatna kopacka, dakle i bolji strelac, a jos 1 dokak je da ima i bolji prosek golova ukupno u karijeri!Na sve to,protivnik vam i bolji izvodjac slobodnih udaraca. Bolji dribler, plej( cak 4x proglasen najboljim sto nikome u istoriji nije poslo za rukom), dakle, ne postoji ozbiljnija fudbalska analiza koja pokazuje da ste bolji od svog protivnika i onda je jasno sto je toliko frustracije, besa, kompleksa. Vidite da citav svet postuje vise vaseg protivnika i to vas iritira...kao sto rece Joi Barton.." moze CR jos 5 zlatnih lopti dobiti,u fudbalskim krugovima se zna ko je kralj ove igre, o tome se prica i to portugalca mnogo boli" :))

kiki

pre 4 godine

jedan zanimljiv podatak. pre nekoliko meseci je Skolari u izbor za najboljih 11 koje je trenirao uvrstio Cristiana Ronalda a izostavio Ronaldinha.

Djordje NS

pre 4 godine

Većina klinčadije i ne oravi razliku između donacije i kaucije. Kaucija se vraća onome ko ju je uplatio ako se optuženi pojavi na sudu. a obzirom da je Ronaldinjo sad smešten u obližnjem hotelu do početka suđenja očigledno je da će se i zadnji cent vratiti vašem još uvek ne dokazanom "dobrotvoru". A postavljam pitanje šta je do sada čekao jer Ronaldinjo je već nedeljama u zatvoru? Sinoć sam slušao na vestima sce ovo a Messija nisu ni jednom rečju pomenuli već su rekli da je uplatio Ronaldinjo ili neko u njegovo ime ovlašćeno lice. A i da jeste on vratiće mu se svaki "dinar". Možda je za to i dao da od vas nepismenih i dobije divljenje i naklon.

kiki

pre 4 godine

Ronaldo u LS -Najviše golova - 128
Najviše golova u 1/4 finalu - 25
Najviše golova na domaćem terenu - 65
Najviše golova na gostujućim terenima - 59
Najviše golova iz slobodnih udaraca - 12
Najviše golova glavom - 24
Najviše golova u polufinalima - 13
Najviše golova u jednoj sezoni LŠ (2013/14) - 17
Najviše golova u grupnoj fazi jedne sezone (2015/16) - 11
Najviše golova u jednoj sezoni u nokaut fazi(2016-17)-10
Najviše golova u finalima-4
Najviše asistencija u takmičenju
Najviše trofeja od kada se igra u ovom formatu-5
najbolji procenat golova u polufinalima LS
najbolji procenat golova u cetvrtfinalima LS
najbolji strelac Eura
najbolji asistent Eura.

MOE32

pre 4 godine

Zar od toliko brazilaca , njegovih saigraca iz reprezentacije nije mogao platiti kauciju? Te pare se svakako vracaju osim ako Ronaldinho ne pobegne! Dakle , argentinac placa kauciju brazilcu! Ako je ovo stvarno istina, onda sramota za sve te silne brazilske zvezde, razocarali su me, a Mesiju postovanje. Nije da sam njegov obozavalac ali bi ovim cinom ispao bas smekercina. I prestanite porediti Ronalda s njim , sta je vama, na cemu ste? Samo mediji prave tu neko rivalstvo, 90 % ljubitelja fudbala smatra Mesija boljim. Roni , uzivaj u slobodi ponovo i pamet u glavu ovaj put. Ne znam da li je najbolji igrac ikad, ali svakako najveci carobnjak s loptom ikad.
(Dzino, 9. april 2020 14:34)

Pa ako su iz iste zemlje ne mora da znaci da su prijatelji. Au svasta. Tebi da je najbolji prijatelj Nemac, ne bi mu pomogao vec bi cekao da mu pomognu Nemci, manje bitni prijatelji od tebe?

adriano_galliani

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 9. april 2020 13:26)

Pa ovo nije donacija, čovek je izvukao kriminalca iz zatvora.

kiki

pre 4 godine

(Roni, 9. april 2020 14:59)

a odakle ti to da je ikome ista platio? to su lazne informacije koje je preneo spigel. ne bavim se ja nikakvim trac rubrikama vec vi, jel zbog Messija ne igra Ikardi? ne igra. jel zbog njega oteran Villa? jeste. a sto se same igre tice dovoljno je to sto Ronaldo ima bolji goal ratio u La Ligi , Messi ima 5-6 sezona vise u Spaniji a tek 7-8 golova vise u El Clasicu. ili to sto je CR najbolji strelac i asistent i LS i EP. da je Messi igrao bilo gde drugde ne bi dao ni 50 golova u karijeri.

marshall

pre 4 godine

Dakle, svima ovde je vidim lepa vest sto je jedan fudbaler izvukao iz zatvora drugog fudbalera koji je prao novac i falsifikovao dokumenta da bi usao u drugu drzavu. Da se ovde radi o manje poznatim i uticajnim fudbalerima svi bi ih osudili. Prvo jednog sto je radio te stvari a onda ovog drugog koji je platio da izadje iz zatvora. Ali, posto su to Mesi i Ronaldinjo, mogao i je coveka da ubije opet bi bilo "bravo majstore sto si ga izvukao iz zatovra, legendo, najveci si". Veliki sam fan Ronaldinja i Barselone u to vreme, ali mislim da su te pare mogle u druge svrhe da se upotrebe jer Ronaldinjo nije zavrsio u zatvoru zbog pogresne presude vec zbog necega sto je uradio svesno.

Roni

pre 4 godine

kiki, 9. april 2020 14:40) #

Samo pojasni sto je platio toliki novac toj devojci ako je sve bilo cisto? Jasan pokazatelj da je silovao tu devojku. E sad ako mislis da danas nije moguce sve zataskat i podmitit sto se sve na kraju slomi na obicnog coveka onda ne znam koliko imas god i koliko moras biti naivan. A gale je izneo jasne dokaze, teren ne laze, svi imamo oci i vidimo ko je sebicnjak, simulator kao sto je izneo nepobitne cinjenice iz njegovog zivota kao sto je to vezano za decu. Ne dozvoljava im da vidjaju svoju pravu majku. Kakav si to otac? Koliko je bilo laznih humanitarnih akcija? Hoces da ti nabrojim?A ti se hvatas trac partija i zute stampe, dakle rekla kazala informacija . I to dovoljno govori koliko jadni nemate argumenata pa se hvatate i za trac partije. Meni je vas iskreno zao koliko se jadni trudite da velicate Ronalda i omalovazavate Mesija a citav svet vise postuje Mesija. Na kraju krajeva, razbijao ga u Spaniji kao beba zvecku, 6-4 zlatne kopacke, 6-5 zlatne lopte! Bolji strelac, asistent, dribler, plej, izvodjac slobodnjaka i brisao prasinu s njim 9 god u Spaniji:)) pametnom vise nego dosta!

Dzino

pre 4 godine

Zar od toliko brazilaca , njegovih saigraca iz reprezentacije nije mogao platiti kauciju? Te pare se svakako vracaju osim ako Ronaldinho ne pobegne! Dakle , argentinac placa kauciju brazilcu! Ako je ovo stvarno istina, onda sramota za sve te silne brazilske zvezde, razocarali su me, a Mesiju postovanje. Nije da sam njegov obozavalac ali bi ovim cinom ispao bas smekercina. I prestanite porediti Ronalda s njim , sta je vama, na cemu ste? Samo mediji prave tu neko rivalstvo, 90 % ljubitelja fudbala smatra Mesija boljim. Roni , uzivaj u slobodi ponovo i pamet u glavu ovaj put. Ne znam da li je najbolji igrac ikad, ali svakako najveci carobnjak s loptom ikad.

pleh

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 09. april 2020 13:26)


Pretpostavljam da mislis na Ronalda, ali kada se on busao zbog svojih donacija?

I jos nesto, nevezano za tvoj komentar, primetio sam jos kada je izasla prva vest da je placena kaucija da ljudi ne znaju ili ne kapiraju sta je kaucija. Pare ili neka imovina koja se da kao kaucija se vracaju onom ko ju je uplatio kada se zavrsi sudjenje. Kaucija sluzi kao garancija da ce se optuzeni pojaviti pred sudom, da nece pobeci kada ga puste iz pritvora.
Ako optuzeni pobegne i ne pojavi se na sudjenju kaucija ostaje sudu, ako se optuzeni pojavi na sudjenju, kaucija se na kraju sudjenja vraca.

kiki

pre 4 godine

(Dzino, 9. april 2020 14:34)
jesu li mediji uticali na to da mnogi kapiteni i selektori (kao Buffon 2016 i 2017) u izboru za zlatnu loptu Ronaldu daju maksimalan broj bodova a Messiju nijedan?

Roni

pre 4 godine

kiki, 9. april 2020 14:40) #

Samo pojasni sto je platio toliki novac toj devojci ako je sve bilo cisto? Jasan pokazatelj da je silovao tu devojku. E sad ako mislis da danas nije moguce sve zataskat i podmitit sto se sve na kraju slomi na obicnog coveka onda ne znam koliko imas god i koliko moras biti naivan. A gale je izneo jasne dokaze, teren ne laze, svi imamo oci i vidimo ko je sebicnjak, simulator kao sto je izneo nepobitne cinjenice iz njegovog zivota kao sto je to vezano za decu. Ne dozvoljava im da vidjaju svoju pravu majku. Kakav si to otac? Koliko je bilo laznih humanitarnih akcija? Hoces da ti nabrojim?A ti se hvatas trac partija i zute stampe, dakle rekla kazala informacija . I to dovoljno govori koliko jadni nemate argumenata pa se hvatate i za trac partije. Meni je vas iskreno zao koliko se jadni trudite da velicate Ronalda i omalovazavate Mesija a citav svet vise postuje Mesija. Na kraju krajeva, razbijao ga u Spaniji kao beba zvecku, 6-4 zlatne kopacke, 6-5 zlatne lopte! Bolji strelac, asistent, dribler, plej, izvodjac slobodnjaka i brisao prasinu s njim 9 god u Spaniji:)) pametnom vise nego dosta!

76er

pre 4 godine

02

Zar od toliko brazilaca , njegovih saigraca iz reprezentacije nije mogao platiti kauciju? Te pare se svakako vracaju osim ako Ronaldinho ne pobegne! Dakle , argentinac placa kauciju brazilcu! Ako je ovo stvarno istina, onda sramota za sve te silne brazilske zvezde, razocarali su me, a Mesiju postovanje. Nije da sam njegov obozavalac ali bi ovim cinom ispao bas smekercina. I prestanite porediti Ronalda s njim , sta je vama, na cemu ste? Samo mediji prave tu neko rivalstvo, 90 % ljubitelja fudbala smatra Mesija boljim. Roni , uzivaj u slobodi ponovo i pamet u glavu ovaj put. Ne znam da li je najbolji igrac ikad, ali svakako najveci carobnjak s loptom ikad.
(Dzino, 09. april 2020 14:34)

Sta, stvarno mislis da bi mu neko od brazilskih sminkera platio kauciju, tipa Nejmar i Firmino? Nije to taj Brazil odavno.

Laowai

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 09. april 2020 13:26)

Samo sto ovo nije donacija. Voleo sam da gledam Ronaldinja, ali kad nekome platis da ga puste iz zatvora, nije donacija. U vecini slucajeva u zatvoru zavrsi neko ko nije bas dobrica.

Gale

pre 4 godine

Dok jedan cupa i grize pod faulom zeleci da nastavi igrat, drugi upadne na svaki jaci udar vetra, simuliranje mu srednje ime. Dok jedan prsti od nesebicnosti, prepusta slobodanjake, penale, pa cak i asistira sa penala , drugi vristi na sairace sto mu ne daju loptu i ne slavi njihove golove. Dok jedan ostavlja raznorazne donacije, drugi preko svojih pr sluzbi plasira mnoge lazne i jos ih ne demantira kad javnost sazna da su lazne. Dok je jedan u dugogodisnjoj vezi sa devojkom koju poznaje iz detinjstva, zivi povuceno bez skandala , drugi siluje devojke i placa im da sute, ostavlja decu bez bioloske majke, stanca ih iz epruvete, sepuri se na instagramu kao znamo sta. Ko je ko u ovoj prici, jasno je ko dan. I na terenu i van njega je toliko ocigledno ko je veci i bolji....

kiki

pre 4 godine

(Gale, 9. april 2020 14:23)

dok Messi daje golove rukom i proslavlja i tera saigrace iz kluba i reprezentacije Ronaldo brani svoje saigrace od napada medija.

Americko tuzilastvo je odbacilo tuzbe protiv Ronalda i time je ta prica netacna.

njegovo pravo da ima decu sa kim zeli i kako zeli.

Vojislav

pre 4 godine

Ronaldinjo mu je dodao loptu kad je dao svoj prvi gol u karijeri....odlican tandem, nosio ga je na ramenima tad, to Messi ne zaboravlja..to je drug koji ne gleda na pare.

amily

pre 4 godine

Nesto mi nije jasno na stranu to sto je Mesi uplatio kapa dole. Ali Ronaldinjo, nema 1.6m na racunu posle toliko reklama i igranja fudbala?

kiki

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 9. april 2020 13:26)

jeste maneken se 2016 odrekao bonusa za osvajanje LS i dao ga u humanitare svrhe a Messi dao ostatke hrane sa svoje svadbe.

Stefan 92

pre 4 godine

Kapa dolje.
Kakav tandem je to bio, steta sto je kartko trajalo.
Ukusi su razliciti,ljepota je u oku posmatraca. Messi je Magija.
Ronaldinho Carobnjak i obojica cine da izgleda sve lako a da ostali igraci ispadnu smijesni pored njih.
Meni licno Ronaldinho je imao to nesto sto imaju brazilci -- Igranje za oci.

Nikola

pre 4 godine

Ronaldinjo mu je bio kao mentor u Barsi. Setite se prvog gola Mesija, ko mu je asistirao. Ronaldinjo naravno. I slavlje Mesija, skace na ledja Ronaldinju i osmesi obojice. Znao je Ronaldinjo da ce Mesi postati jedan od najboljih u istoriji.

the shining

pre 4 godine

Mesi je bog...najbolji igrac ikada.
(Dusan, 09. april 2020 12:27)
Jedan od najvećih definitivno.U top 10 ali reći da je najveći to je već za dublju diskusiju.Da je majstor,jeste..

Hari Kuzmanovic

pre 4 godine

a jel mu Mesi placa i smestaj u lux hotelu? samo mala deca mogu poverovati u to da je najveca prevara u istoriji sporta Mesi platila kauciju za legendu Ronaldinja.

simke

pre 4 godine

Ova dvojica su sinonim za fudbal,jednostavno.Ova se slika ne moze opisati rijecima...Koliko samo talenta i umjetnosti,nesto nevidjeno.

Ne verujem nista politicarima

pre 4 godine

Messi je toliko zaradjivao u Barsi za 4 dana tako da to nije ni osetio.......imao je Mesecno ukupne prihode oko 8 miliona ......

Vojislav

pre 4 godine

Ronaldinjo mu je dodao loptu kad je dao svoj prvi gol u karijeri....odlican tandem, nosio ga je na ramenima tad, to Messi ne zaboravlja..to je drug koji ne gleda na pare.

Stefan 92

pre 4 godine

Kapa dolje.
Kakav tandem je to bio, steta sto je kartko trajalo.
Ukusi su razliciti,ljepota je u oku posmatraca. Messi je Magija.
Ronaldinho Carobnjak i obojica cine da izgleda sve lako a da ostali igraci ispadnu smijesni pored njih.
Meni licno Ronaldinho je imao to nesto sto imaju brazilci -- Igranje za oci.

the shining

pre 4 godine

Mesi je bog...najbolji igrac ikada.
(Dusan, 09. april 2020 12:27)
Jedan od najvećih definitivno.U top 10 ali reći da je najveći to je već za dublju diskusiju.Da je majstor,jeste..

simke

pre 4 godine

Ova dvojica su sinonim za fudbal,jednostavno.Ova se slika ne moze opisati rijecima...Koliko samo talenta i umjetnosti,nesto nevidjeno.

Nikola

pre 4 godine

Ronaldinjo mu je bio kao mentor u Barsi. Setite se prvog gola Mesija, ko mu je asistirao. Ronaldinjo naravno. I slavlje Mesija, skace na ledja Ronaldinju i osmesi obojice. Znao je Ronaldinjo da ce Mesi postati jedan od najboljih u istoriji.

Dario

pre 4 godine

Uh kakva slika. Po meni dva najbolja igraca ikad. Ronaldinho b1 , Mesi br 2. Tu je nege i debeli Ronaldo. CR7 nije taj nivo, znamo to svi. Paklen igrac, ali ipak ima boljih. Mahom se klinci samo loze na njega.

Gale

pre 4 godine

Dok jedan cupa i grize pod faulom zeleci da nastavi igrat, drugi upadne na svaki jaci udar vetra, simuliranje mu srednje ime. Dok jedan prsti od nesebicnosti, prepusta slobodanjake, penale, pa cak i asistira sa penala , drugi vristi na sairace sto mu ne daju loptu i ne slavi njihove golove. Dok jedan ostavlja raznorazne donacije, drugi preko svojih pr sluzbi plasira mnoge lazne i jos ih ne demantira kad javnost sazna da su lazne. Dok je jedan u dugogodisnjoj vezi sa devojkom koju poznaje iz detinjstva, zivi povuceno bez skandala , drugi siluje devojke i placa im da sute, ostavlja decu bez bioloske majke, stanca ih iz epruvete, sepuri se na instagramu kao znamo sta. Ko je ko u ovoj prici, jasno je ko dan. I na terenu i van njega je toliko ocigledno ko je veci i bolji....

amily

pre 4 godine

Nesto mi nije jasno na stranu to sto je Mesi uplatio kapa dole. Ali Ronaldinjo, nema 1.6m na racunu posle toliko reklama i igranja fudbala?

pleh

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 09. april 2020 13:26)


Pretpostavljam da mislis na Ronalda, ali kada se on busao zbog svojih donacija?

I jos nesto, nevezano za tvoj komentar, primetio sam jos kada je izasla prva vest da je placena kaucija da ljudi ne znaju ili ne kapiraju sta je kaucija. Pare ili neka imovina koja se da kao kaucija se vracaju onom ko ju je uplatio kada se zavrsi sudjenje. Kaucija sluzi kao garancija da ce se optuzeni pojaviti pred sudom, da nece pobeci kada ga puste iz pritvora.
Ako optuzeni pobegne i ne pojavi se na sudjenju kaucija ostaje sudu, ako se optuzeni pojavi na sudjenju, kaucija se na kraju sudjenja vraca.

adriano_galliani

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 9. april 2020 13:26)

Pa ovo nije donacija, čovek je izvukao kriminalca iz zatvora.

Roni

pre 4 godine

Zamislite igrate u istoj ligi 9 god sa izvesnim igracem i u tih 9 god, osvojite samo 2 lige, za razliku od vaseg protivnika koji donese svom klubu cak 6, budete proglaseni samo 1 za najboljeg igraca lige, ne uspejete dosegnuti rekord svih rekorda u ligama petica, 50 golova u jednoj sezoni a na sve to, taj isti igrac vas ponnizava i u medjusobnim duelima da se covek prosto zapita kakvo je to uopste rivalstvo kada te protivnik nabije sa 5-0, 5-1, 4-0 , 4-1 ili 3-0 ...?:)). U finalu Ls vas rabije, ne vidite se, u polufinalnom evropskom klasiku , protivnik uzme loptu na sred centra, na vasem stadionu, nanize pola odbrane i odvede njegov klub u finale:)) Na sve to, taj vas protivnik ima cak 14 asistencija u el clasicima,a vi samo 1! Na sve to, protivnik sad vec ima ukupno vise asistencija iako je mladji 2 ipo god, na sve to, protivnik cak 6 x bio zlatna kopacka, dakle i bolji strelac, a jos 1 dokak je da ima i bolji prosek golova ukupno u karijeri!Na sve to,protivnik vam i bolji izvodjac slobodnih udaraca. Bolji dribler, plej( cak 4x proglasen najboljim sto nikome u istoriji nije poslo za rukom), dakle, ne postoji ozbiljnija fudbalska analiza koja pokazuje da ste bolji od svog protivnika i onda je jasno sto je toliko frustracije, besa, kompleksa. Vidite da citav svet postuje vise vaseg protivnika i to vas iritira...kao sto rece Joi Barton.." moze CR jos 5 zlatnih lopti dobiti,u fudbalskim krugovima se zna ko je kralj ove igre, o tome se prica i to portugalca mnogo boli" :))

kiki

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 9. april 2020 13:26)

jeste maneken se 2016 odrekao bonusa za osvajanje LS i dao ga u humanitare svrhe a Messi dao ostatke hrane sa svoje svadbe.

Trotter

pre 4 godine

Maradona, Zidan, zuba Ronaldo i ova dvojica , Ronaldinho i Mesi. 5 najboljih igraca zadnjih 40 god. Krema svetskog fudbala. Baggo i Van basten su bili pakleni isto ali ispod njih. Tu su blizu i Kristijano, Iniesta, Ibra itd.Cudna je ta barselona, kad covek pogleda kakve su sve legende igrale za nju, od Kubale, Suareza 60 ih pa Krojfa, gore nabrojanih majstora, pa Romario , Rivaldo itd itd. Imam utisak da su trebali biti jos trofejniji. Sa Ronaldinjom i tom generacijom sam prestao " ozbiljnije" gledat fudbal. Godine, proodica, posao, sve to utice da covek oladi. U svakom slucaju lepa gesta Mesija ako je ovo tacno.

Laowai

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 09. april 2020 13:26)

Samo sto ovo nije donacija. Voleo sam da gledam Ronaldinja, ali kad nekome platis da ga puste iz zatvora, nije donacija. U vecini slucajeva u zatvoru zavrsi neko ko nije bas dobrica.

kiki

pre 4 godine

Ronaldo u LS -Najviše golova - 128
Najviše golova u 1/4 finalu - 25
Najviše golova na domaćem terenu - 65
Najviše golova na gostujućim terenima - 59
Najviše golova iz slobodnih udaraca - 12
Najviše golova glavom - 24
Najviše golova u polufinalima - 13
Najviše golova u jednoj sezoni LŠ (2013/14) - 17
Najviše golova u grupnoj fazi jedne sezone (2015/16) - 11
Najviše golova u jednoj sezoni u nokaut fazi(2016-17)-10
Najviše golova u finalima-4
Najviše asistencija u takmičenju
Najviše trofeja od kada se igra u ovom formatu-5
najbolji procenat golova u polufinalima LS
najbolji procenat golova u cetvrtfinalima LS
najbolji strelac Eura
najbolji asistent Eura.

Roni

pre 4 godine

kiki, 9. april 2020 14:40) #

Samo pojasni sto je platio toliki novac toj devojci ako je sve bilo cisto? Jasan pokazatelj da je silovao tu devojku. E sad ako mislis da danas nije moguce sve zataskat i podmitit sto se sve na kraju slomi na obicnog coveka onda ne znam koliko imas god i koliko moras biti naivan. A gale je izneo jasne dokaze, teren ne laze, svi imamo oci i vidimo ko je sebicnjak, simulator kao sto je izneo nepobitne cinjenice iz njegovog zivota kao sto je to vezano za decu. Ne dozvoljava im da vidjaju svoju pravu majku. Kakav si to otac? Koliko je bilo laznih humanitarnih akcija? Hoces da ti nabrojim?A ti se hvatas trac partija i zute stampe, dakle rekla kazala informacija . I to dovoljno govori koliko jadni nemate argumenata pa se hvatate i za trac partije. Meni je vas iskreno zao koliko se jadni trudite da velicate Ronalda i omalovazavate Mesija a citav svet vise postuje Mesija. Na kraju krajeva, razbijao ga u Spaniji kao beba zvecku, 6-4 zlatne kopacke, 6-5 zlatne lopte! Bolji strelac, asistent, dribler, plej, izvodjac slobodnjaka i brisao prasinu s njim 9 god u Spaniji:)) pametnom vise nego dosta!

MOE32

pre 4 godine

Zar od toliko brazilaca , njegovih saigraca iz reprezentacije nije mogao platiti kauciju? Te pare se svakako vracaju osim ako Ronaldinho ne pobegne! Dakle , argentinac placa kauciju brazilcu! Ako je ovo stvarno istina, onda sramota za sve te silne brazilske zvezde, razocarali su me, a Mesiju postovanje. Nije da sam njegov obozavalac ali bi ovim cinom ispao bas smekercina. I prestanite porediti Ronalda s njim , sta je vama, na cemu ste? Samo mediji prave tu neko rivalstvo, 90 % ljubitelja fudbala smatra Mesija boljim. Roni , uzivaj u slobodi ponovo i pamet u glavu ovaj put. Ne znam da li je najbolji igrac ikad, ali svakako najveci carobnjak s loptom ikad.
(Dzino, 9. april 2020 14:34)

Pa ako su iz iste zemlje ne mora da znaci da su prijatelji. Au svasta. Tebi da je najbolji prijatelj Nemac, ne bi mu pomogao vec bi cekao da mu pomognu Nemci, manje bitni prijatelji od tebe?

Ne verujem nista politicarima

pre 4 godine

Messi je toliko zaradjivao u Barsi za 4 dana tako da to nije ni osetio.......imao je Mesecno ukupne prihode oko 8 miliona ......

Dzino

pre 4 godine

Zar od toliko brazilaca , njegovih saigraca iz reprezentacije nije mogao platiti kauciju? Te pare se svakako vracaju osim ako Ronaldinho ne pobegne! Dakle , argentinac placa kauciju brazilcu! Ako je ovo stvarno istina, onda sramota za sve te silne brazilske zvezde, razocarali su me, a Mesiju postovanje. Nije da sam njegov obozavalac ali bi ovim cinom ispao bas smekercina. I prestanite porediti Ronalda s njim , sta je vama, na cemu ste? Samo mediji prave tu neko rivalstvo, 90 % ljubitelja fudbala smatra Mesija boljim. Roni , uzivaj u slobodi ponovo i pamet u glavu ovaj put. Ne znam da li je najbolji igrac ikad, ali svakako najveci carobnjak s loptom ikad.

Roni

pre 4 godine

kiki, 9. april 2020 14:40) #

Samo pojasni sto je platio toliki novac toj devojci ako je sve bilo cisto? Jasan pokazatelj da je silovao tu devojku. E sad ako mislis da danas nije moguce sve zataskat i podmitit sto se sve na kraju slomi na obicnog coveka onda ne znam koliko imas god i koliko moras biti naivan. A gale je izneo jasne dokaze, teren ne laze, svi imamo oci i vidimo ko je sebicnjak, simulator kao sto je izneo nepobitne cinjenice iz njegovog zivota kao sto je to vezano za decu. Ne dozvoljava im da vidjaju svoju pravu majku. Kakav si to otac? Koliko je bilo laznih humanitarnih akcija? Hoces da ti nabrojim?A ti se hvatas trac partija i zute stampe, dakle rekla kazala informacija . I to dovoljno govori koliko jadni nemate argumenata pa se hvatate i za trac partije. Meni je vas iskreno zao koliko se jadni trudite da velicate Ronalda i omalovazavate Mesija a citav svet vise postuje Mesija. Na kraju krajeva, razbijao ga u Spaniji kao beba zvecku, 6-4 zlatne kopacke, 6-5 zlatne lopte! Bolji strelac, asistent, dribler, plej, izvodjac slobodnjaka i brisao prasinu s njim 9 god u Spaniji:)) pametnom vise nego dosta!

kiki

pre 4 godine

(Hihihi, 9. april 2020 19:31)

netacno jer Ronaldo ima duplo vise golova u polufinalima i cetvrtfinalima i duplo bolji procenat golova. u finalima i osmini finala imaju izjednacen procenat. a sto se ovog poslednjeg tice normalno da je Messi ucestvovao u toliko golova kad se na Kopi igra protiv Venezuele,Katra,Paname i haitija.

76er

pre 4 godine

02

Zar od toliko brazilaca , njegovih saigraca iz reprezentacije nije mogao platiti kauciju? Te pare se svakako vracaju osim ako Ronaldinho ne pobegne! Dakle , argentinac placa kauciju brazilcu! Ako je ovo stvarno istina, onda sramota za sve te silne brazilske zvezde, razocarali su me, a Mesiju postovanje. Nije da sam njegov obozavalac ali bi ovim cinom ispao bas smekercina. I prestanite porediti Ronalda s njim , sta je vama, na cemu ste? Samo mediji prave tu neko rivalstvo, 90 % ljubitelja fudbala smatra Mesija boljim. Roni , uzivaj u slobodi ponovo i pamet u glavu ovaj put. Ne znam da li je najbolji igrac ikad, ali svakako najveci carobnjak s loptom ikad.
(Dzino, 09. april 2020 14:34)

Sta, stvarno mislis da bi mu neko od brazilskih sminkera platio kauciju, tipa Nejmar i Firmino? Nije to taj Brazil odavno.

kiki

pre 4 godine

(Roni, 9. april 2020 14:59)

a odakle ti to da je ikome ista platio? to su lazne informacije koje je preneo spigel. ne bavim se ja nikakvim trac rubrikama vec vi, jel zbog Messija ne igra Ikardi? ne igra. jel zbog njega oteran Villa? jeste. a sto se same igre tice dovoljno je to sto Ronaldo ima bolji goal ratio u La Ligi , Messi ima 5-6 sezona vise u Spaniji a tek 7-8 golova vise u El Clasicu. ili to sto je CR najbolji strelac i asistent i LS i EP. da je Messi igrao bilo gde drugde ne bi dao ni 50 golova u karijeri.

kiki

pre 4 godine

jedan zanimljiv podatak. pre nekoliko meseci je Skolari u izbor za najboljih 11 koje je trenirao uvrstio Cristiana Ronalda a izostavio Ronaldinha.

Hari Kuzmanovic

pre 4 godine

a jel mu Mesi placa i smestaj u lux hotelu? samo mala deca mogu poverovati u to da je najveca prevara u istoriji sporta Mesi platila kauciju za legendu Ronaldinja.

marshall

pre 4 godine

Dakle, svima ovde je vidim lepa vest sto je jedan fudbaler izvukao iz zatvora drugog fudbalera koji je prao novac i falsifikovao dokumenta da bi usao u drugu drzavu. Da se ovde radi o manje poznatim i uticajnim fudbalerima svi bi ih osudili. Prvo jednog sto je radio te stvari a onda ovog drugog koji je platio da izadje iz zatvora. Ali, posto su to Mesi i Ronaldinjo, mogao i je coveka da ubije opet bi bilo "bravo majstore sto si ga izvukao iz zatovra, legendo, najveci si". Veliki sam fan Ronaldinja i Barselone u to vreme, ali mislim da su te pare mogle u druge svrhe da se upotrebe jer Ronaldinjo nije zavrsio u zatvoru zbog pogresne presude vec zbog necega sto je uradio svesno.

Djordje NS

pre 4 godine

Većina klinčadije i ne oravi razliku između donacije i kaucije. Kaucija se vraća onome ko ju je uplatio ako se optuženi pojavi na sudu. a obzirom da je Ronaldinjo sad smešten u obližnjem hotelu do početka suđenja očigledno je da će se i zadnji cent vratiti vašem još uvek ne dokazanom "dobrotvoru". A postavljam pitanje šta je do sada čekao jer Ronaldinjo je već nedeljama u zatvoru? Sinoć sam slušao na vestima sce ovo a Messija nisu ni jednom rečju pomenuli već su rekli da je uplatio Ronaldinjo ili neko u njegovo ime ovlašćeno lice. A i da jeste on vratiće mu se svaki "dinar". Možda je za to i dao da od vas nepismenih i dobije divljenje i naklon.

kiki

pre 4 godine

(Gale, 9. april 2020 14:23)

dok Messi daje golove rukom i proslavlja i tera saigrace iz kluba i reprezentacije Ronaldo brani svoje saigrace od napada medija.

Americko tuzilastvo je odbacilo tuzbe protiv Ronalda i time je ta prica netacna.

njegovo pravo da ima decu sa kim zeli i kako zeli.

Hihihi

pre 4 godine

Mesi u LS - najbolji prosek golova po utakmici
najbolji prosek golova po utakmici u nokaut fazi
najbolji prosek golova po utakmici u grupnoj fazi
najbolji prosek golova po utakmici u finalu
najbolji prosek golova po utakmici u polufinalima
najbolji prosek golova po utakmici u osminifinala
najbolji prosek golova po utakmici na domaćem terenu
najbolji prosek golova po utakmici na gostujućim terenima
najbolji strelac Primere ikada
najbolji asistent Primere ikada
najbolji strelac El Klasika ikada
najbolji asistent El Klasika ikada
najvise golova u jednoj sezoni La Lige - 50
najvise golova u svim takmicenjima u jednoj sezoni - 73
najvise golova u kalendarskoj godini - 91
najvise golova van 16-erca u istoriji fudbala
najvise asistencija u istoriji fudbala
najvise zlatnih lopti u istoriji fudbala
najvise zlatnih kopacki u istoriji fudbala
najvise asistentcija u istoriji Kopa Amerike
jedini igrac u istoriji fudbala koji je ucestovao kod 35 golova (15 golova i 20 asistencija) za reprezentaciju na velikim takmicenjima (Kopa Amerika + SP).

Ovo je samo neki od najbitnijih rekorda u istoriji fudbala. Da ne nabrajam dalje jer mi ne moze stati sve u jedan komentar :)

kiki

pre 4 godine

(Dzino, 9. april 2020 14:34)
jesu li mediji uticali na to da mnogi kapiteni i selektori (kao Buffon 2016 i 2017) u izboru za zlatnu loptu Ronaldu daju maksimalan broj bodova a Messiju nijedan?

Mikii

pre 4 godine

Xavi,Iniesta,Eto,Messi,Henry...zastrasujuce!!!
(esco, 09. april 2020 13:05)

Barselona je igrala daleko bolji fudbal sa Viljom i Mesijem napred. Tad su bili na apsolutnom vrhuncu svi igraci.

Hari Kuzmanovic

pre 4 godine

a jel mu Mesi placa i smestaj u lux hotelu? samo mala deca mogu poverovati u to da je najveca prevara u istoriji sporta Mesi platila kauciju za legendu Ronaldinja.

kiki

pre 4 godine

Ronaldo u LS -Najviše golova - 128
Najviše golova u 1/4 finalu - 25
Najviše golova na domaćem terenu - 65
Najviše golova na gostujućim terenima - 59
Najviše golova iz slobodnih udaraca - 12
Najviše golova glavom - 24
Najviše golova u polufinalima - 13
Najviše golova u jednoj sezoni LŠ (2013/14) - 17
Najviše golova u grupnoj fazi jedne sezone (2015/16) - 11
Najviše golova u jednoj sezoni u nokaut fazi(2016-17)-10
Najviše golova u finalima-4
Najviše asistencija u takmičenju
Najviše trofeja od kada se igra u ovom formatu-5
najbolji procenat golova u polufinalima LS
najbolji procenat golova u cetvrtfinalima LS
najbolji strelac Eura
najbolji asistent Eura.

adriano_galliani

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 9. april 2020 13:26)

Pa ovo nije donacija, čovek je izvukao kriminalca iz zatvora.

the shining

pre 4 godine

Mesi je bog...najbolji igrac ikada.
(Dusan, 09. april 2020 12:27)
Jedan od najvećih definitivno.U top 10 ali reći da je najveći to je već za dublju diskusiju.Da je majstor,jeste..

kiki

pre 4 godine

(Roni, 9. april 2020 14:59)

a odakle ti to da je ikome ista platio? to su lazne informacije koje je preneo spigel. ne bavim se ja nikakvim trac rubrikama vec vi, jel zbog Messija ne igra Ikardi? ne igra. jel zbog njega oteran Villa? jeste. a sto se same igre tice dovoljno je to sto Ronaldo ima bolji goal ratio u La Ligi , Messi ima 5-6 sezona vise u Spaniji a tek 7-8 golova vise u El Clasicu. ili to sto je CR najbolji strelac i asistent i LS i EP. da je Messi igrao bilo gde drugde ne bi dao ni 50 golova u karijeri.

Ne verujem nista politicarima

pre 4 godine

Messi je toliko zaradjivao u Barsi za 4 dana tako da to nije ni osetio.......imao je Mesecno ukupne prihode oko 8 miliona ......

kiki

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 9. april 2020 13:26)

jeste maneken se 2016 odrekao bonusa za osvajanje LS i dao ga u humanitare svrhe a Messi dao ostatke hrane sa svoje svadbe.

kiki

pre 4 godine

jedan zanimljiv podatak. pre nekoliko meseci je Skolari u izbor za najboljih 11 koje je trenirao uvrstio Cristiana Ronalda a izostavio Ronaldinha.

kiki

pre 4 godine

(Gale, 9. april 2020 14:23)

dok Messi daje golove rukom i proslavlja i tera saigrace iz kluba i reprezentacije Ronaldo brani svoje saigrace od napada medija.

Americko tuzilastvo je odbacilo tuzbe protiv Ronalda i time je ta prica netacna.

njegovo pravo da ima decu sa kim zeli i kako zeli.

Roni

pre 4 godine

Zamislite igrate u istoj ligi 9 god sa izvesnim igracem i u tih 9 god, osvojite samo 2 lige, za razliku od vaseg protivnika koji donese svom klubu cak 6, budete proglaseni samo 1 za najboljeg igraca lige, ne uspejete dosegnuti rekord svih rekorda u ligama petica, 50 golova u jednoj sezoni a na sve to, taj isti igrac vas ponnizava i u medjusobnim duelima da se covek prosto zapita kakvo je to uopste rivalstvo kada te protivnik nabije sa 5-0, 5-1, 4-0 , 4-1 ili 3-0 ...?:)). U finalu Ls vas rabije, ne vidite se, u polufinalnom evropskom klasiku , protivnik uzme loptu na sred centra, na vasem stadionu, nanize pola odbrane i odvede njegov klub u finale:)) Na sve to, taj vas protivnik ima cak 14 asistencija u el clasicima,a vi samo 1! Na sve to, protivnik sad vec ima ukupno vise asistencija iako je mladji 2 ipo god, na sve to, protivnik cak 6 x bio zlatna kopacka, dakle i bolji strelac, a jos 1 dokak je da ima i bolji prosek golova ukupno u karijeri!Na sve to,protivnik vam i bolji izvodjac slobodnih udaraca. Bolji dribler, plej( cak 4x proglasen najboljim sto nikome u istoriji nije poslo za rukom), dakle, ne postoji ozbiljnija fudbalska analiza koja pokazuje da ste bolji od svog protivnika i onda je jasno sto je toliko frustracije, besa, kompleksa. Vidite da citav svet postuje vise vaseg protivnika i to vas iritira...kao sto rece Joi Barton.." moze CR jos 5 zlatnih lopti dobiti,u fudbalskim krugovima se zna ko je kralj ove igre, o tome se prica i to portugalca mnogo boli" :))

Dario

pre 4 godine

Uh kakva slika. Po meni dva najbolja igraca ikad. Ronaldinho b1 , Mesi br 2. Tu je nege i debeli Ronaldo. CR7 nije taj nivo, znamo to svi. Paklen igrac, ali ipak ima boljih. Mahom se klinci samo loze na njega.

Hihihi

pre 4 godine

Mesi u LS - najbolji prosek golova po utakmici
najbolji prosek golova po utakmici u nokaut fazi
najbolji prosek golova po utakmici u grupnoj fazi
najbolji prosek golova po utakmici u finalu
najbolji prosek golova po utakmici u polufinalima
najbolji prosek golova po utakmici u osminifinala
najbolji prosek golova po utakmici na domaćem terenu
najbolji prosek golova po utakmici na gostujućim terenima
najbolji strelac Primere ikada
najbolji asistent Primere ikada
najbolji strelac El Klasika ikada
najbolji asistent El Klasika ikada
najvise golova u jednoj sezoni La Lige - 50
najvise golova u svim takmicenjima u jednoj sezoni - 73
najvise golova u kalendarskoj godini - 91
najvise golova van 16-erca u istoriji fudbala
najvise asistencija u istoriji fudbala
najvise zlatnih lopti u istoriji fudbala
najvise zlatnih kopacki u istoriji fudbala
najvise asistentcija u istoriji Kopa Amerike
jedini igrac u istoriji fudbala koji je ucestovao kod 35 golova (15 golova i 20 asistencija) za reprezentaciju na velikim takmicenjima (Kopa Amerika + SP).

Ovo je samo neki od najbitnijih rekorda u istoriji fudbala. Da ne nabrajam dalje jer mi ne moze stati sve u jedan komentar :)

Djordje NS

pre 4 godine

Većina klinčadije i ne oravi razliku između donacije i kaucije. Kaucija se vraća onome ko ju je uplatio ako se optuženi pojavi na sudu. a obzirom da je Ronaldinjo sad smešten u obližnjem hotelu do početka suđenja očigledno je da će se i zadnji cent vratiti vašem još uvek ne dokazanom "dobrotvoru". A postavljam pitanje šta je do sada čekao jer Ronaldinjo je već nedeljama u zatvoru? Sinoć sam slušao na vestima sce ovo a Messija nisu ni jednom rečju pomenuli već su rekli da je uplatio Ronaldinjo ili neko u njegovo ime ovlašćeno lice. A i da jeste on vratiće mu se svaki "dinar". Možda je za to i dao da od vas nepismenih i dobije divljenje i naklon.

Gale

pre 4 godine

Dok jedan cupa i grize pod faulom zeleci da nastavi igrat, drugi upadne na svaki jaci udar vetra, simuliranje mu srednje ime. Dok jedan prsti od nesebicnosti, prepusta slobodanjake, penale, pa cak i asistira sa penala , drugi vristi na sairace sto mu ne daju loptu i ne slavi njihove golove. Dok jedan ostavlja raznorazne donacije, drugi preko svojih pr sluzbi plasira mnoge lazne i jos ih ne demantira kad javnost sazna da su lazne. Dok je jedan u dugogodisnjoj vezi sa devojkom koju poznaje iz detinjstva, zivi povuceno bez skandala , drugi siluje devojke i placa im da sute, ostavlja decu bez bioloske majke, stanca ih iz epruvete, sepuri se na instagramu kao znamo sta. Ko je ko u ovoj prici, jasno je ko dan. I na terenu i van njega je toliko ocigledno ko je veci i bolji....

amily

pre 4 godine

Nesto mi nije jasno na stranu to sto je Mesi uplatio kapa dole. Ali Ronaldinjo, nema 1.6m na racunu posle toliko reklama i igranja fudbala?

kiki

pre 4 godine

(Dzino, 9. april 2020 14:34)
jesu li mediji uticali na to da mnogi kapiteni i selektori (kao Buffon 2016 i 2017) u izboru za zlatnu loptu Ronaldu daju maksimalan broj bodova a Messiju nijedan?

marshall

pre 4 godine

Dakle, svima ovde je vidim lepa vest sto je jedan fudbaler izvukao iz zatvora drugog fudbalera koji je prao novac i falsifikovao dokumenta da bi usao u drugu drzavu. Da se ovde radi o manje poznatim i uticajnim fudbalerima svi bi ih osudili. Prvo jednog sto je radio te stvari a onda ovog drugog koji je platio da izadje iz zatvora. Ali, posto su to Mesi i Ronaldinjo, mogao i je coveka da ubije opet bi bilo "bravo majstore sto si ga izvukao iz zatovra, legendo, najveci si". Veliki sam fan Ronaldinja i Barselone u to vreme, ali mislim da su te pare mogle u druge svrhe da se upotrebe jer Ronaldinjo nije zavrsio u zatvoru zbog pogresne presude vec zbog necega sto je uradio svesno.

Roni

pre 4 godine

kiki, 9. april 2020 14:40) #

Samo pojasni sto je platio toliki novac toj devojci ako je sve bilo cisto? Jasan pokazatelj da je silovao tu devojku. E sad ako mislis da danas nije moguce sve zataskat i podmitit sto se sve na kraju slomi na obicnog coveka onda ne znam koliko imas god i koliko moras biti naivan. A gale je izneo jasne dokaze, teren ne laze, svi imamo oci i vidimo ko je sebicnjak, simulator kao sto je izneo nepobitne cinjenice iz njegovog zivota kao sto je to vezano za decu. Ne dozvoljava im da vidjaju svoju pravu majku. Kakav si to otac? Koliko je bilo laznih humanitarnih akcija? Hoces da ti nabrojim?A ti se hvatas trac partija i zute stampe, dakle rekla kazala informacija . I to dovoljno govori koliko jadni nemate argumenata pa se hvatate i za trac partije. Meni je vas iskreno zao koliko se jadni trudite da velicate Ronalda i omalovazavate Mesija a citav svet vise postuje Mesija. Na kraju krajeva, razbijao ga u Spaniji kao beba zvecku, 6-4 zlatne kopacke, 6-5 zlatne lopte! Bolji strelac, asistent, dribler, plej, izvodjac slobodnjaka i brisao prasinu s njim 9 god u Spaniji:)) pametnom vise nego dosta!

Laowai

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 09. april 2020 13:26)

Samo sto ovo nije donacija. Voleo sam da gledam Ronaldinja, ali kad nekome platis da ga puste iz zatvora, nije donacija. U vecini slucajeva u zatvoru zavrsi neko ko nije bas dobrica.

pleh

pre 4 godine

Za razliku od manekena, ne busa se u grudi zbog svojih donacija.
(haylee, 09. april 2020 13:26)


Pretpostavljam da mislis na Ronalda, ali kada se on busao zbog svojih donacija?

I jos nesto, nevezano za tvoj komentar, primetio sam jos kada je izasla prva vest da je placena kaucija da ljudi ne znaju ili ne kapiraju sta je kaucija. Pare ili neka imovina koja se da kao kaucija se vracaju onom ko ju je uplatio kada se zavrsi sudjenje. Kaucija sluzi kao garancija da ce se optuzeni pojaviti pred sudom, da nece pobeci kada ga puste iz pritvora.
Ako optuzeni pobegne i ne pojavi se na sudjenju kaucija ostaje sudu, ako se optuzeni pojavi na sudjenju, kaucija se na kraju sudjenja vraca.

Dzino

pre 4 godine

Zar od toliko brazilaca , njegovih saigraca iz reprezentacije nije mogao platiti kauciju? Te pare se svakako vracaju osim ako Ronaldinho ne pobegne! Dakle , argentinac placa kauciju brazilcu! Ako je ovo stvarno istina, onda sramota za sve te silne brazilske zvezde, razocarali su me, a Mesiju postovanje. Nije da sam njegov obozavalac ali bi ovim cinom ispao bas smekercina. I prestanite porediti Ronalda s njim , sta je vama, na cemu ste? Samo mediji prave tu neko rivalstvo, 90 % ljubitelja fudbala smatra Mesija boljim. Roni , uzivaj u slobodi ponovo i pamet u glavu ovaj put. Ne znam da li je najbolji igrac ikad, ali svakako najveci carobnjak s loptom ikad.

Roni

pre 4 godine

kiki, 9. april 2020 14:40) #

Samo pojasni sto je platio toliki novac toj devojci ako je sve bilo cisto? Jasan pokazatelj da je silovao tu devojku. E sad ako mislis da danas nije moguce sve zataskat i podmitit sto se sve na kraju slomi na obicnog coveka onda ne znam koliko imas god i koliko moras biti naivan. A gale je izneo jasne dokaze, teren ne laze, svi imamo oci i vidimo ko je sebicnjak, simulator kao sto je izneo nepobitne cinjenice iz njegovog zivota kao sto je to vezano za decu. Ne dozvoljava im da vidjaju svoju pravu majku. Kakav si to otac? Koliko je bilo laznih humanitarnih akcija? Hoces da ti nabrojim?A ti se hvatas trac partija i zute stampe, dakle rekla kazala informacija . I to dovoljno govori koliko jadni nemate argumenata pa se hvatate i za trac partije. Meni je vas iskreno zao koliko se jadni trudite da velicate Ronalda i omalovazavate Mesija a citav svet vise postuje Mesija. Na kraju krajeva, razbijao ga u Spaniji kao beba zvecku, 6-4 zlatne kopacke, 6-5 zlatne lopte! Bolji strelac, asistent, dribler, plej, izvodjac slobodnjaka i brisao prasinu s njim 9 god u Spaniji:)) pametnom vise nego dosta!

Trotter

pre 4 godine

Maradona, Zidan, zuba Ronaldo i ova dvojica , Ronaldinho i Mesi. 5 najboljih igraca zadnjih 40 god. Krema svetskog fudbala. Baggo i Van basten su bili pakleni isto ali ispod njih. Tu su blizu i Kristijano, Iniesta, Ibra itd.Cudna je ta barselona, kad covek pogleda kakve su sve legende igrale za nju, od Kubale, Suareza 60 ih pa Krojfa, gore nabrojanih majstora, pa Romario , Rivaldo itd itd. Imam utisak da su trebali biti jos trofejniji. Sa Ronaldinjom i tom generacijom sam prestao " ozbiljnije" gledat fudbal. Godine, proodica, posao, sve to utice da covek oladi. U svakom slucaju lepa gesta Mesija ako je ovo tacno.

Vojislav

pre 4 godine

Ronaldinjo mu je dodao loptu kad je dao svoj prvi gol u karijeri....odlican tandem, nosio ga je na ramenima tad, to Messi ne zaboravlja..to je drug koji ne gleda na pare.

Stefan 92

pre 4 godine

Kapa dolje.
Kakav tandem je to bio, steta sto je kartko trajalo.
Ukusi su razliciti,ljepota je u oku posmatraca. Messi je Magija.
Ronaldinho Carobnjak i obojica cine da izgleda sve lako a da ostali igraci ispadnu smijesni pored njih.
Meni licno Ronaldinho je imao to nesto sto imaju brazilci -- Igranje za oci.

Nikola

pre 4 godine

Ronaldinjo mu je bio kao mentor u Barsi. Setite se prvog gola Mesija, ko mu je asistirao. Ronaldinjo naravno. I slavlje Mesija, skace na ledja Ronaldinju i osmesi obojice. Znao je Ronaldinjo da ce Mesi postati jedan od najboljih u istoriji.

76er

pre 4 godine

02

Zar od toliko brazilaca , njegovih saigraca iz reprezentacije nije mogao platiti kauciju? Te pare se svakako vracaju osim ako Ronaldinho ne pobegne! Dakle , argentinac placa kauciju brazilcu! Ako je ovo stvarno istina, onda sramota za sve te silne brazilske zvezde, razocarali su me, a Mesiju postovanje. Nije da sam njegov obozavalac ali bi ovim cinom ispao bas smekercina. I prestanite porediti Ronalda s njim , sta je vama, na cemu ste? Samo mediji prave tu neko rivalstvo, 90 % ljubitelja fudbala smatra Mesija boljim. Roni , uzivaj u slobodi ponovo i pamet u glavu ovaj put. Ne znam da li je najbolji igrac ikad, ali svakako najveci carobnjak s loptom ikad.
(Dzino, 09. april 2020 14:34)

Sta, stvarno mislis da bi mu neko od brazilskih sminkera platio kauciju, tipa Nejmar i Firmino? Nije to taj Brazil odavno.

simke

pre 4 godine

Ova dvojica su sinonim za fudbal,jednostavno.Ova se slika ne moze opisati rijecima...Koliko samo talenta i umjetnosti,nesto nevidjeno.

Mikii

pre 4 godine

Xavi,Iniesta,Eto,Messi,Henry...zastrasujuce!!!
(esco, 09. april 2020 13:05)

Barselona je igrala daleko bolji fudbal sa Viljom i Mesijem napred. Tad su bili na apsolutnom vrhuncu svi igraci.

kiki

pre 4 godine

(Hihihi, 9. april 2020 19:31)

netacno jer Ronaldo ima duplo vise golova u polufinalima i cetvrtfinalima i duplo bolji procenat golova. u finalima i osmini finala imaju izjednacen procenat. a sto se ovog poslednjeg tice normalno da je Messi ucestvovao u toliko golova kad se na Kopi igra protiv Venezuele,Katra,Paname i haitija.

MOE32

pre 4 godine

Zar od toliko brazilaca , njegovih saigraca iz reprezentacije nije mogao platiti kauciju? Te pare se svakako vracaju osim ako Ronaldinho ne pobegne! Dakle , argentinac placa kauciju brazilcu! Ako je ovo stvarno istina, onda sramota za sve te silne brazilske zvezde, razocarali su me, a Mesiju postovanje. Nije da sam njegov obozavalac ali bi ovim cinom ispao bas smekercina. I prestanite porediti Ronalda s njim , sta je vama, na cemu ste? Samo mediji prave tu neko rivalstvo, 90 % ljubitelja fudbala smatra Mesija boljim. Roni , uzivaj u slobodi ponovo i pamet u glavu ovaj put. Ne znam da li je najbolji igrac ikad, ali svakako najveci carobnjak s loptom ikad.
(Dzino, 9. april 2020 14:34)

Pa ako su iz iste zemlje ne mora da znaci da su prijatelji. Au svasta. Tebi da je najbolji prijatelj Nemac, ne bi mu pomogao vec bi cekao da mu pomognu Nemci, manje bitni prijatelji od tebe?