Košarka 170

Sreda, 11.03.2020.

13:00

KK Partizan: Ili odložite plej-of ili nas proglasite šampionima

Povodom situacije sa koronavirusom predsednik Partizana Ostoja Mijailović izneo je stav o mogućim scenarijima.

KK Partizan: Ili odložite plej-of ili nas proglasite šampionima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

170 Komentari

Sortiraj po:

kizamen

pre 4 godine

pa kako te nije sramota.....ako nema publike dajte da mi budemo prvaci....šta,publika je samo vama podrška...po pravilima aba lige prvak se dobija nakon plej-ofa....

Bata

pre 4 godine

I evo play-off se odlaze, videcete... Lancano se suspenduju- NBA, Euroliga, Aba pred playoff. I nastavice se kad bude bilo bezbedno, ako bude vremena. Tako da postoje dva scenarija: ili ce Partizan igrati pred punim tribinama ili nece biti vremena da se odigra pa da cujem onda zvezdase na osnovu kog kriterijuma bi se odredio sampion?
I sta je covek pogresno rekao?

MikiP

pre 4 godine

@Stockton

Ti pricas o deci?? Otkud ti podatak da je Partizan u sezoni 1999/00 igrao FIBINU evroligu?
Ta liga se zvala SUPRO liga i Partizan ju je igrao u sezoni 2000/01. U sezoni 1999/00 evroligu su igrali Buducnost i Zvezda.
Znaci, slagao si. Ali, bas te briga. To bar ne kosta.

mohikanac

pre 4 godine

@sone
Razumemo da si grobar ali šta ti nije jasno???
Kako nemate prednost domaćeg terena? Jel igrate u Baru ili kući?

Uhvatio si se kao pijan plota "regularni deo", pa? Evo još jedno kolo pa gotov i onda kreće playoff. Valjda je tu sve jasno. Gledaćeš kao i mi preko tv.

Svuda se igra bez publike, reprezentacije, LŠ, LE... EL evo i EC... problem neki? Armani igra i bez publike i van Italije. Virtus igrao u BG.

Opusti se ne okreće se ništa oko JSD ima mnogo važnijih stvari u životu. Ako može svi da se sklone da bi ti bio zadovoljan.
Ne drami tako vam zapalo i ne samo vama ali za razliku od vas ostali ne skamliče.

a zašto

pre 4 godine

ovo sve napisa navijac kluba koji je zbog duga od 15 miliona evra strpan u zamrzivac a u isto vreme nastavio da se takmici stvarajuci tim za EL a onda izasao iz zamrzivaca al 15 miliona duga ostalo zauvek u zamrzivacu. Nemojte vi o postenju samo.
(trica, 11. mart 2020 15:21)

Dug nikada nije nestao jer se i dan danas servisira. Oprostila nekadašnja Marfin banka kao i vama i dug oprostila privatna lica Zoran Drakulić, Slobodan Vučićević

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Ne mora, bili smo.
(Karaburac, 11. mart 2020 15:22)




:)))))
tečo, ja vam želim da tu fibinu ligu šampiona osvajate svake godine!

petar

pre 4 godine

Pa i zvezda je ostecena u kosarci posebno u Euroligi , igrace u Bg pred praznim tribinama , a protiv Makabija je bilo sigurno 2000 ljudi a i bez publike tesko ce uci u top 14......Aba liga je takmicenje gde nazalost nema pravila , jos nije ni odluceno o zalbi zvezde , zalili se sto nisu otisli da igraju....To samo u Aba ligi ima....resenje: sve se ponisti, strani igraci se otpuste , ali da vrate pare od pocetka sezone, Partizanu se oduzima Kup R.Koraca , ima slucajeva korone u Nisu, mozda virus nose od Kupa ...zvezdu kazniti ispadanjem iz ABA lige jer nije otisla na litije koju organizuje SPC u C. Gori a oni se predstavljaju kao srpski klub...I svi zadovoljni.....????. Ziveo najtrofejniji kosarkaski klub u Evropi KK Partizan ( posle Reala)

Рајко

pre 4 godine

@Bojan
Гваидо?Или ови из "Један од пет милиона".Желели би да им статус решава Суд удруженог рада.

OstojaSkodicOctavius

pre 4 godine

U deset utakmica na neutralnom terenu sa i bez publike,sa iole normalnim sudijama Zvezda razbija kmekavce sedam minimum.Zna to Ostoja koji je igrao tj. njegovi mezimci samo ovu Aba ligu i Kengur ligu sa italijanskim klubovima i dackom kako li joj tepaju. To je ono kao kad pobedjujes klince i kadete,a kad treba da igras seniorsku ligu kazes,ma kakvi pa videli ste da rasturamo sve zivo. Sta bi tek veliki Ostoja rekao da je igrao kao Zvezvda 34 utakmica Euroleague 6-7 termina sa dve utakmice nedeljno. Ustvari to takmicenje sanja i on i kmekme navijaci.

Dušan Mrkajić

pre 4 godine

Ne razumem što se svi momentalno hvataju za taj poslednji deo saopštenja,Čovek je prvo rekao da će tražiti odlaganje play off-a aba lige,što i ima logike,a ako se to ne dogodi naravno da treba igrati i bez publike koliko god to bilo loše po sve učesnike.Drugo,evrokup i liga su različiti tipovi takmičenja,što i samo ime govori.Partizan je bio prvi u ligaškom delu i normalno je da ima prednost domaćeg terena,a ta prednost su navijači i atmosfera koju prave.Verujem da bi i Zvezda da je prva pisala ovakva saopštenja poznavajući Vašu legendu, kako ga sami nazivate.I još jedna stvar,šta znači regularni deo sezone,da je ovaj drugi neregularni?!

vladimir

pre 4 godine

Neverovatno,ovi se uvek nešto bune i trže posebne povlstice za sebe kao da nisu čuli da je Tito umro i da Vojska Jugoslavije kao njihov zaštitnik i osnivač više ne postoji.

Stockton

pre 4 godine

Kada ova deca krenu da komentarisu o 1999-oj, pa kukumacu o tituli u fudbalu, a ne secaju se da su bas tako oni ponovo usli u (tada FIBA-inu) Evroligu ... Buducnost je proglasena za prvaka, a oni su kao 2. na tabeli usli u Evroligu BEZ igranja plejofa, zamisli!?

el.kiddo

pre 4 godine

Za dusebriznike koji kazu da je Partizanu poklonjena titula 99te, podatak da je Partizan u trenutku prekida prvenstva imao 66 bodova, Obilic 64, a zvezda 51 bod... kome je trebalo da pripadne titula...

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Sada bi evroligu na mufte, pošto se boje da će ispasti od uniksa pred praznim tribinama.
(Pera, 11. mart 2020 13:01)

Kako je tvoj ugašeni klub dobio Evroligu '99.? Kako je tvoj novi klub dobio Evroligu 2013.? A kako 2014.? Licemeri stari.

Orao

pre 4 godine

Sram da Vas bude, tako ste pripisali titulu u fudbalu kad je bilo bombardovanje. Nije Vas briga za tudju nesrecu, nego ucenjujete. Neka se igra bez publike, ako imate kvalitet bicete najbolji.

MilanB

pre 4 godine

Samo se zvedda proglašava šampionima,dodeljuju joj se titule za stolom .Ostali u boj za osvajanje titule na terenu.A ako se sve odloži titula se dodeljuje naravno zvezdi(jovo, 11. mart 2020 14:25)# Link komentaraTo reče navijač kluba kome su DVE titule dodeljene sudskim putem, i to, pazite, Sud udruženog rada!!!
(Dule, 11. mart 2020 14:51) Dule Ostoja kaze kao 1999 godine. To je u kosarci bilo. Znaci tri titule. Dve u fudbalu i jedna u kosarci. Vidis Jovo i ne procita vest kako treba a komentarise.

Stockton

pre 4 godine

... zaboravih da dodam: A bolje da nisu, jer su imali jos gori bilans (2-14!) nego u prethodnoj, debitantskoj sezoni (bese 4-12, nisam siguran)

Gravedigger

pre 4 godine

Црвена звезда 1913, 11. mart 2020 14:22

Hahaha strah. Pa vi od straha ne smete da putujete na gostovanje u Podgoricu. Mi ove sezone uzimamo sve, a vaši komentari ovde samo govore koga je ustvari strah od takvog raspleta...

Miroslav

pre 4 godine

Posto se igra bez publike i u Crnoj Gori, napraviti ove godine F4. To bi bio pravi doprinos smanjenju rizika od virusa. Cemu tolika putovanja ako publike nema.

dragan

pre 4 godine

Zašto ove izjave nije bilo juče, kada je objavljeno da nema publike u Sloveniji i Crnoj Gori, nego danas kada je to objavljeno i kod nas?

trica

pre 4 godine

Slobodno i lupamo minuse. Govoris o klubu koji je bio pred gasenjem prosle sezone, i odjednom se izdize iz pepela kao feniks. Odjednom neke nenormalne finansijske injekcije za klub u dugovima do guse, dovodi 15 amerikanaca i trenera koji sam kosta milion godisnje… To nije rezultat poslovanja kluba, nego direktna intervencija vlasti. Dok sa druge strane Crvena Zvezda 80 posto svog budzeta ostvaruje samostalno bez icije pomoci. Toliko o poslovanju jednog i drugog kluba.
(Ivan, 11. mart

I ovo sve napisa navijac kluba koji je zbog duga od 15 miliona evra strpan u zamrzivac a u isto vreme nastavio da se takmici stvarajuci tim za EL a onda izasao iz zamrzivaca al 15 miliona duga ostalo zauvek u zamrzivacu. Nemojte vi o postenju samo.

Spale

pre 4 godine

lul@ druže ne znam šta ti nije jasno? Kažeš bili ste najbolji, jeste. A nemate prednost domaćeg terena,, kako nemate? Pa igrate u Beogradu u areni protiv Mornara ili Cedevite. Ne igrate u Baru ili Ljubljani. Samo što nema publike. Teren domaći imate, najbolji ste, u čemu je problem. Da se ne plašite nekoga??

sasa the red baron

pre 4 godine

NBA ce zabraniti publiku na utakmicama...
Ako NBA igra bez publike, igrace i ABA...
I razumem KKP; borili su se za tu 1 poziciju, ali ovo jeste razlog za zabrinuti se...

Sofronije

pre 4 godine

Ili dobijanje titula sudskim resenjem od pre 50 godina??
(111, 11. mart 2020 13:42) # Link komentara

Zaboravio si titule na, pazi sad, SUDU UDRUŽENOG RADA?!?!?!?!?!?!? I na one osvojene golom u 96-om minutu, kada zaustavno vreme nije postojalo i kada je osim te utakmice, celo prvenstvo bilo završeno.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Bez dreke i urlanja i medjusobne tuče frakcijaša na tribinama, kao i pritiska na sudije su očigledno svesni da ne mogu puno.
(Spale, 11. mart 2020 13:38)

Pa savršeno si opisao šta ste upravo vi radili protekle 2 sezone sa crnogorcima u finalu. Sve od a do š...

Sofronije

pre 4 godine

Logično i pošteno. Eto i Zvezdi priznati titulu u fudbalu.
(Danilo, 11. mart 2020 13:46) # Link komentara


Porediš košarku koja ima plej-of najbolje četiri ekipe i fudbal u kom je razlika 11 bodova? Ne moram uopšte da pitam za koga navijaš, jer vidim da su ti i logika i poštenje sasvim strani.

Pedja

pre 4 godine

Odlicna ideja, najbolje predlozi da se Partizanu odmah da i titula za sledecu sezonu, jer biste verovatno bili prvi, pa je besmisleno i igrati. Inace ovaj klub je poznat po titulama koje dobija na sudu, a ne na terenu. U Crnoj Gori je vec pre nas odluceno da se igra bez publike, tako da ce svi imati isti tretman i jednake uslove. I to je najpravednije, da se vidi ko zaista igra najbolje, a da se ne sudi pod pritiscima.

Ivan

pre 4 godine

U svim segmentima je danas kk Partizan bolji i organizovaniji klub od kk Crvene Zvezde, pocev od predsednika, trenera, pa do igraca, i selekcije stranaca . Ovo pisem kao neutralni navijac. A vi delije na baterije mi slobodno lupajte minuse.
(Kraken89, 11. mart 2020 13:58)

Slobodno i lupamo minuse. Govoris o klubu koji je bio pred gasenjem prosle sezone, i odjednom se izdize iz pepela kao feniks. Odjednom neke nenormalne finansijske injekcije za klub u dugovima do guse, dovodi 15 amerikanaca i trenera koji sam kosta milion godisnje… To nije rezultat poslovanja kluba, nego direktna intervencija vlasti. Dok sa druge strane Crvena Zvezda 80 posto svog budzeta ostvaruje samostalno bez icije pomoci. Toliko o poslovanju jednog i drugog kluba.

bvb

pre 4 godine

Ja kapiram njih u kakvom su se sosu nasli. Upumpali su ogromne pare i ocekuju sad da oderu na kartama u finisu sezone i zarade. Prica o nekoj posecenosti, a na Partizan se do juce islo za 200 dinara dok su navijaci uvek dobijali karte besplatno, pa imam druga koji je cekao letos da kupi sezonsku od navijaca za 4 5k jer je kod njih upola jeftinije. A o tome sto bi covek titule da kupi tek tako ne vredi ni komentarisati, da je ikad potrcao za loptom u zivtou znao bi kako sport funkcionise, ovako navikao na stranacku fotelju pa bi malo da otima opet.

Grut

pre 4 godine

Vidim vec krenula prica onolika... u Crnoj Gori za Budućnost i Mornar (ukoliko se plasira) će biti isti uslovi kao i u Srbiji jer su u CG već donete odluke da se utakmice igraju bez publike. Tekst o tome je bio i na ovom portalu. Dakle ako ove ekipe (Bud, Mor, Par i Czv) uđu u playoff sve utakmice će se igrati bez publike. Svi će imati iste uslove. Šampiona će odlučiti samo igrači i sudije. Srećno svakoj ekipi.

milance

pre 4 godine

A Ostoja da li tvoje saopstenje vazi I za evrokup ili evroligu...ili samo ono sto tebe svrbi.Pa nije valjda da si se uplasio kraja aba lige .Samo rezultat u sportskoj dvorani je merodavan sa ili bez publike za sve je isti uslov.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Pa znači ne kapiraš? Mi smo u najboljoj poziciji i samim tim mi najviše gubimo, znači nije isto?
(Gravedigger, 11. mart 2020 13:41)

Не губите апсолутно ништа!
Само се плашите, страх вам ствара панику....

Toplica

pre 4 godine

Razumem zašto Ostoja ovo traži. Može mnogo da izgubi. OK majstore ali zašto onda ne tražiš i da se isto učini u Evrokupu? Zato što tamo ne možeš davršiš pritisak na Bartomeua!Zato što bi ti izvukao uši kadbi tako nešto predložio. A ovde, u ABA ligi, možeš da vršiš pritisak i da posle pričaš o svetskoj zaveri protiv Partizana. Ti si možda isterao Vujoševića iz Partizana ali je u svima vama ostao način ponašanja koji je on nametnuo. I on je u evropskim utakmicama nosio odelo a u ABA ligi i Domaćem prvenstvu majicu. Tako i ti.

kjovo

pre 4 godine

Vidim dosta njih pominje Crnu Goru i kao oni sa publikom,ali oni su pre nas doneli odluku da se igra bez publike tako da je isto i njima.

dex

pre 4 godine

@sone

Evo imaš vest da je Crna Gora odlučila da se sportski događaji igraju bez publike. Dakle, ni Budućnost nema prednost domaćeg terena, pa ne kukaju.

Sah-mat

pre 4 godine

Bez dreke i urlanja i medjusobne tuče frakcijaša na tribinama, kao i pritiska na sudije su očigledno svesni da ne mogu puno.
(Spale, 11. mart 2020 13:38) # Link komentara

Znaci plasis se dreke i urlanja. E pa nek se otvori legenda pa neka vrati navijace. Pobegose nesretni posle par godina.

Sofronije

pre 4 godine

Pa da, ne bi vam bio prvi put... Tako ste u fudbalu "osvojili" titulu 10 kola pre kraja sa 66 bodova ispred Obilića koji je imao 64.
Šajbera i golove u Ljubljani, kao i izlaske sa terema u košarci nećemo pominjati, znamo da ste na sve spremni.

jovo

pre 4 godine

Samo se zvedda proglašava šampionima,dodeljuju joj se titule za stolom .Ostali u boj za osvajanje titule na terenu.A ako se sve odloži titula se dodeljuje naravno zvezdi

ValterNBG

pre 4 godine

Nama Stimac njima Novica I eto podrske.Za koga je -dovoljno je.Kad se tu prikljuce Djenka I Sale Ilic,ihhhh ima da grmi.Po meni,najvise profitira Mornar.Ne kazem da oni imaju losu publiku,nego oni njihovi "divljaci"od igraca ako se osete kao na treningu neko ce gadno da nagrabusi kad pocnu da trpaju kao blesavi.Zao (mhm)mi Grobosa,taman se naostrili da se natrpaju u Arenu I naprave ludilo,kad ono cvrc.Sto se nas I EL tice,ovo mi deluje kao boljitak.Nit igraci znaju,nit mi,kada ce da odigraju dobru itakmicu a kada ne.Ovako,verujem da im je sve potaman,uvek smo dobro igrali bez pritisaka I ocekivanja.

maconii

pre 4 godine

Ili dobijanje titula sudskim resenjem od pre 50 godina?? To moze? Pa ovo su neregularni uslovi. Neko se polomi da obezbedi prednost domaceg terena i sada to uopste nije bitno? Sada svi imaju iste uslove jer nema publike? I to je regularno? Cemu onda prednost domaceg terena?
(111, 11. mart 2020 13:42)

da to je tako kada gledate samo svoje interese...ovim su osteceni mnogi sportovi u evropi ciji timovi ili reprezentacije nece moci da racunaju na podrsku publike,kao npr norvezani protiv nas u fudbalu,juventus ce igrati u ligi sampiona bez publike.pa opet cute i ne kukaju...od cele evrope jedino grobari kukaju

Sunce slobode

pre 4 godine

Logično i pošteno. Eto i Zvezdi priznati titulu u fudbalu.
(Danilo, 11. mart 2020 13:46) 

Obe titule idu Zvezdi. Samo zbog ovog kukavicjeg pokušaja da se na mufte dodje do titule. A sad zaratite sa Aba-om, lično ne bih želeo da vas izbace. Bez vas to nije zanimljivo. Inace, interesantno je kako se sve brzo okrene, zar ne?

Danijel 81

pre 4 godine

Kako može da bude isto kako jednim tako i drugim video bi kad bi zvezda bila druga i imala prednost u polufinalu jel bi isto pričao,ko vam je kriv što nemate kvalitet za prvo mesto,sport se igra zbog navijača jer su to skoro jedine finansije to nije ko fudbal gde se vrti ogromna lova,a to što nema zvezda publike na utakmici to je njihov problem

Iv4n

pre 4 godine

Mislim da bi jedino posteno resenje bilo da se te utakmice odloze, ali je pitanje kada bi se na kraju i igrale, posto svakako ne znamo do kada ce da traje ova nezgodna situacija. Generalno, zdravlje je najbitnije. Sto se tice dodeljivanja titule Partizanu, to bi trebalo razmotriti na kraju, ukoliko ne bude drugog resenja. Sa jedne strane, nije fer jer je liga zamisljena da ima play-off u kome se odlucuje (u teoriji neke ekipe mogu i svesno da idu na to da se samo plasiraju u PO i da onda dodaju gas - nije slucaj kod nas, ali moze da bude). Da druge strane, Partizan je bio ‘vredan’ tokom citave sezone, tako da donekle razumem i njihov stav. Sve u svemu, da mi preguramo ovo sa koronom, sport je sada manje vazan. Cuvajte se, pozdrav!

Bgd

pre 4 godine

Ah, kako mi sad naviru sećanja iz 2014. godine i reakcije grobara na odluku FSS da se zbog padavina odlože utakmice... Histerija je blaga reč.

sone

pre 4 godine

Vidim vec krenula prica onolika... u Crnoj Gori za Budućnost i Mornar (ukoliko se plasira) će biti isti uslovi kao i u Srbiji jer su u CG već donete odluke da se utakmice igraju bez publike. Tekst o tome je bio i na ovom portalu. Dakle ako ove ekipe (Bud, Mor, Par i Czv) uđu u playoff sve utakmice će se igrati bez publike. Svi će imati iste uslove. Šampiona će odlučiti samo igrači i sudije. Srećno svakoj ekipi.
(Grut, 11. mart 2020 14:22)
Pa glupo je da za sve budu isti uslovi. Celu sezonu su se ekipe takmicile da imaju prednost u play off, a sad isti uslovi...Pa zasto ekipa koja je bila prva da nema prednost u odnosu na ekipu koja je bila cetvrta? Drugo, u Crnoj Gori nije jos uvek uvedena zabrana prisustva publike, vec preporuka da se izbegava. Partizanu nije problem ABA, proci ce polufinale sa ili bez publike, problem je UNIKS...

molina

pre 4 godine

Sada bez zezanja.
Da li je moguce da ovaj covek u ovo nesrecno vreme hoce prekid takmicenja i titulu? Ako postoje uslovi da se igra, a rizicno je za zdravlje ljudi da bude publike, onda se tako i igra.

Radoslav

pre 4 godine

Tooo posteni zvezdasi toooo!Fer je da partizan igra pred praznim tribinama i izgubi prednost domaceg terena jel?E moji vi nadimak vam super stoji.
Odlican predlog Ostojin:sta fali da se pomeri plej of,pa nije li to bolje nego prazne tribine?Zbog koga se igraju utakmice?

Strucnjak

pre 4 godine

Crnogorci sa publikom, a mi ne.... Zvezda nece proci Buducnost tako i tako, ali nisu isti uslovi za sve i to nije regularno. Samo trenutno stanje na tabeli bez ugrozavanja ikoga. Ko vam je kriv sto vi niste prvi na kraju regularnog dijela.

lul

pre 4 godine

A najjače u svemu je što je najviše poslato od strane Delija koji će igrati Play Off iako je to protiv svih pravila Aba Lige. Za šta smo onda bili najbolji celo prvenstvo? Da bismo imali prednost domaćeg terena u Play Offu? I šta sad odjednom, korona virus i toga nema?

coldplayer

pre 4 godine

Ajde da ne lupamo ovde po obicaju.
Mene interesuje da li ce prema istom kriterijumu slicno da trazi i od evrokupa?
Da li ovakav presedan ima negde u Evropi u bilo kakvom takmicenju?Ne!Ovo je vrlo neozbiljno od jednog predsednika kluba.Tacno je da ce oni najvise izgubiti zbog podrske,ali je tako svuda.Ako su najbolji dobice i ovako.Cist primer je Juventus koji nije kukao,vec dobio Inter bez publike.

RZ—CZ

pre 4 godine

Хоћете и улебу да предложите одлагање утакмице са Униксом а одговор би био играјте и не филозофирајте.

svedok

pre 4 godine

Ova komunjara bi da ga po starom dobrom običaju proglase pobednikom pre završetka takmičenja. Kad pukne u plej ofu leti kao koferče napolje. Zna to on ili bolje rečeno oni dobro zato bi da kao i uvek ušićare. Koštaće to da se plate sudije koje sude u njegovu korist ovako bolje da smanji troškove. Ovakvi su zlo za sport bilo gde se pojave.

Dule

pre 4 godine

Samo se zvedda proglašava šampionima,dodeljuju joj se titule za stolom .Ostali u boj za osvajanje titule na terenu.A ako se sve odloži titula se dodeljuje naravno zvezdi
(jovo, 11. mart 2020 14:25)

# Link komentara
To reče navijač kluba kome su DVE titule dodeljene sudskim putem, i to, pazite, Sud udruženog rada!!!

SrbEUin

pre 4 godine

Sad je idealni trenutak da se raščisti sa huliganima sa tribina. Red je da se takmičenja odvijaju pred kulturnim sportskim okolnostima (kao u razvijenom svetu) a ne pred divljacima koji psuju, vređaju, prete, gađaju raznim predmetima i fizički napadaju protivnički klub.
Ovo važi za grupe KKP, CZT i Bud. Ostali su uglavnom korektni.
Mogli bi sada iskoristiti ovu situaciju, i uspostaviti nove, kulturne standarde, koje bi zatim sprovodili ubuduće.

Naravno da od toga nema ništa,"jer država nema snage da se obračuna sa ..." onima koji rade prljave poslove za tu istu državu.

Gravedigger

pre 4 godine

Pa valjda ne igraju navijači. Na f4 u Laktašima je KKP sa pos 4 uzeo titulu. Mega je sa pos4 izbacila Bud, a Bud je sa pos3 izbacila Ced...
Ako ste najbolji,šta je problem?
Konačno da se takmičenje smesti u sportske a ne u huliganske okvire.
(SrbEUin, 11. mart 2020 13:37)

Ma nemoj!? A zato ste vi i Budućnost prethodne 2 sezone pokazali šta je pravi sportski duh i podrška... Vi ste košarku uveli u huliganske okvire, vi, a ne mi! I, naravno, sad kad Partizan ima prednost domaćeg terena, onda ćemo, šatro, da se setimo onoga šta je važno. Džaba nas izjednačavate sa vama, nismo isti! Naš predsednik sigurno neće slati batinaše da zastrašuju i tuku gostujuće igrače, takve stvari samo vaša legenda praktikuje.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Svi znaju sa ste bez halabuke i navijaca autsajderi sa svima pa na sve nacine pokusavate da to odlozite.
(Rajko, 11. mart 2020 13:13)

Tako je, pribojavamo se vas posebno. Bilo publike, ili ne, vi ove godine pakujete kofere.

Back in Black

pre 4 godine

Au Ostoja bolje da ste cutali,na kraju neka bude prvi Partizan hahahhah.A sta bi bilo da je Zvezda prva na tabeli i da je Covic izasao sa ovim predlogom?Pa zar i virus da iskorostite da bi bili prvaci?

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@samo_kazem

Partizan je osvojio Kup Srbije, Aba ligu nije. Regularni deo je kao što sama reč kaže regularni deo, služi da se timovi poređaju za plejof plasman i finalne borbe za trofej.

Ako ste najbolji, dobićete sve i pred redarima. Što si se uplašio, blago Ostoji?

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Pa jel moguce da se toliko plasite Zvezde? Zasto se plasite kada ste vi vec pre par meseci sami sebe proglasili za osvajaca ABA i EK-a? Zar nemate najbolji tim, zar niste mnogo bolji od svih u ABA? Cemu strah?

sone

pre 4 godine

kapiram zbog prednosti domaceg terena, al partizane kako tebi tako in drugima, kako zvezdi cedeviti mornaru ili buducnosti tako i tebi...
(filip, 11. mart 2020 13:12)
Pa nije baš tako, Partizan gubi prednost domaceg terena, ostali ne. Zvezda ga u polufinalu nema, kao ni Cedevita. Buducnost ce zadrzati, ovo ne važi za Crnu Goru, za sada nemaju koronu. Da li je bas toliko tesko ovo ukapirati?

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

. U suprotnom, ako zbog više sile odlaganje nije moguće, kao 1999.godine, u cilju zaštite zdravlja svih aktera, posebno igrača, ali i regularnosti lige, stanje na tabeli nakon regularnog dela takmičenja bi trebalo proglasiti konačnim"

Oce da ukradu titulu kao 99 u fudbalu...
(Smesno, 11. mart 2020 13:01)

Nije ti smetalo te godine kada je tvoj ugašeni klub dobio učešće u Evroligi zbog prekida prvenstva? Licemeri stari, jedine ukradene titule su Šajberove, doduše neuspešno, i ona secesionistička iz 1946., koja je uspešno sprovedena.

Ivan

pre 4 godine

Koliko sam ja pratio, u partizanu su svi slozni da su najjaci ove sezone i da niko ne moze od njih da uzme titulu. Ako ste najjaci cega se onda plasite? Gde beziiiiite!?

111

pre 4 godine

Kao '99... To je jedan jedini nacin da dervisluk uzme titulu, da se proglasi konacnim zateceno stanje.

Samo...nece da moze! Moraces na teren, nema vise uzimanja titula dekretom.
(One night in May, 11. mart 2020 13:13)


Ili dobijanje titula sudskim resenjem od pre 50 godina?? To moze? Pa ovo su neregularni uslovi. Neko se polomi da obezbedi prednost domaceg terena i sada to uopste nije bitno? Sada svi imaju iste uslove jer nema publike? I to je regularno? Cemu onda prednost domaceg terena?

Borky

pre 4 godine

Jeli to samo Partizan igra pred praznim teibinama ili svi ??? Ne razumem ...
Na kraju krajeva Partizan moze biti domacin i u Laktasima, u Bosni jos uvek nema nikakvih mera zbog ovog virusa ...
(Slobodan, 11. mart 2020 13:35)

Moras se bolje informisati! Zabranjena sva javna okupljanja a skole zatvorene na 3 sedmice.Jos juce je donesena odluka,znaci prije nego u Srbiji.

John Terry

pre 4 godine

I ovi sto traze navijace u hali i ovi sto prozivaju ove prve neka se zapitaju sta je bitno, da li zdravlje ili kosarkaski plej of. Ne mogu da verujem koliko ste tupi.

Realno

pre 4 godine

Aha, vazi...pazi da vas ne proglase.Moracete na terenu protiv najboljih,bez pomoci sudija i pritiska publike to da dokazete.Bicete sampioni ali juce.

Blistt

pre 4 godine

Najbolje je da se zrebom odredi redosled klubova na tabeli i to ne samo sada nego i narednih godina. Velika usteda bi se postigla: Nema igraca, trenera, sudija, putovanja...

lol

pre 4 godine

. U suprotnom, ako zbog više sile odlaganje nije moguće, kao 1999.godine, u cilju zaštite zdravlja svih aktera, posebno igrača, ali i regularnosti lige, stanje na tabeli nakon regularnog dela takmičenja bi trebalo proglasiti konačnim"


Ma pazi molim te ahahahaha ijaooo

maconii

pre 4 godine

au,pa ovaj poredi ratno okupaciju sa epidemijom gripa sto je sramota...a da je kojim slucajem Zvezda prva,da li bi trazio odlaganje,ili predlagao ovo sto predlaze,pa naravno da ne bi.

Mhmmmm

pre 4 godine

Samo...nece da moze! Moraces na teren, nema vise uzimanja titula dekretom.
(One night in May, 11. mart 2020 13:13)

Kao ovu iz 46e koju ste uzeli za kafanskim stolom.

Calsic

pre 4 godine

Neka vas sada proglase i Šamoionima Eurokupa, ako ste toliko jaki mozete vi to osvojiti i bez publike. Ali Eliminaciona faza je nesto potpuno druga igra i tu traba prvo pokazati ko je najbolji a ne nema publike daj titulu . Pa nije vam niko kriv sto je tako ispalo oko virusa . Cuti i igraj to neka vazi za sve!

samo odgovaram

pre 4 godine

delije bi da se sve igra pred praznim tribinama vidim jer ionako nemaju nikakvu podrsku, e pa nece da moze. Kako moze svima isto, zasto se onda igrao regularni deo sezone, ispada da treba da bude isto 4. i 1. na tabeli? Po tom principu lepo nek se i u fudbalu odigra jedna utakmica za prvaka, ili vam to ipak ne odgovara? Jedino odloziti kad ovo prodje ili trenutno stanje (juventus ce proglasiti prvim kako izgleda), sve drugo bi bilo neregularno skroz, Partizan je posteno osvojio 1. mesto igrama tokom godine i nikako sad ne moze biti svima isto.
(samo_kazem, 11. mart 2020 13:38)

Za to se nisi zalagao unazad 6 sezona. Mislio si da ćete sa 3 ili 4 mesta da se domognete titule. Igra se bez publike. A vi umislili da ste tas na vagi vašem timu. Igraćete i EC bez publike

Стара школа

pre 4 godine

Партизан жели још титула добијених без борбе, на папиру, као и 1999. године? Или као ону Шајберову? Доста је. Или да се игра с публиком, или без публике, али да се игра. Доста је нерегуларних титула Партизану у свакој кризи.

Delija

pre 4 godine

Mi se pitamo za sve u državi Srbiji a vi ste tu samo da slušate naredjenja,igrace se kao sto se igra EL tako da nema razloga za dodvoravanje masama grobara kad znaš i sam da će se igrati.

vlajko

pre 4 godine

Nemci su u hokeju na ledu otkazali plej of i rekli da za ovu sezonu nema prvaka. Tako bi trebalo i u ABA ligi.
(saaaasa, 11. mart 2020 13:32

Nemačka je, ipak, ozbiljna država!

Slobodan

pre 4 godine

Jeli to samo Partizan igra pred praznim teibinama ili svi ??? Ne razumem ...
Na kraju krajeva Partizan moze biti domacin i u Laktasima, u Bosni jos uvek nema nikakvih mera zbog ovog virusa ...

Smesno

pre 4 godine

. U suprotnom, ako zbog više sile odlaganje nije moguće, kao 1999.godine, u cilju zaštite zdravlja svih aktera, posebno igrača, ali i regularnosti lige, stanje na tabeli nakon regularnog dela takmičenja bi trebalo proglasiti konačnim"

Oce da ukradu titulu kao 99 u fudbalu...

Sonic

pre 4 godine

S obzirom da je zdravlje na prvom mestu i da od virusa nisu postedjeni ni sportisti, najpravednije bi bilo da se Aba liga prekine i da Partizan, kao pobednik regularnog dela, bude sampion. Realno je zasluzio.

SrbEUin

pre 4 godine

Pa valjda ne igraju navijači. Na f4 u Laktašima je KKP sa pos 4 uzeo titulu. Mega je sa pos4 izbacila Bud, a Bud je sa pos3 izbacila Ced...
Ako ste najbolji,šta je problem?
Konačno da se takmičenje smesti u sportske a ne u huliganske okvire.

Gravedigger

pre 4 godine

Čuj Ostoje al ucenjuje, pa koji je problem da se igra bez navijača? Ne šutiraju oni na koš, a biće prenos svejedno.
(ja, 11. mart 2020 13:08)

Pa naravno, vi samo tako i gledate vaš klub.

One night in May

pre 4 godine

Kao '99... To je jedan jedini nacin da dervisluk uzme titulu, da se proglasi konacnim zateceno stanje.

Samo...nece da moze! Moraces na teren, nema vise uzimanja titula dekretom.

mixer

pre 4 godine

Suština sporta je da pobedis protivnika na fer i sportski način, a ne da zaradis što više novca...
A novac koji ste skupili od prodaje karata za uniks, uplatite za pomoć tirsovoj.
Samo tako ćete postati ljudi, a ne gomila plaćenika...

corona

pre 4 godine

Agahahahhaha Voimja oca ko nama sve vodi kubove. LŠ se najverovatnije odlaze, formula 1 takođe, teniski turniri, sajam automobila u Ženevi.....Gube se milioni i milioni evra jer hoće i moraju da zaštite građane. A u Srbiji kmeče. Kako Partizanu, tako i Zvezdi, Mornaru....

Gravedigger

pre 4 godine

kapiram zbog prednosti domaceg terena, al partizane kako tebi tako in drugima, kako zvezdi cedeviti mornaru ili buducnosti tako i tebi...
(filip, 11. mart 2020 13:12)

Pa znači ne kapiraš? Mi smo u najboljoj poziciji i samim tim mi najviše gubimo, znači nije isto?

sava

pre 4 godine

Ne vidim nista sporno u odlaganju plej ofa.. Zvezda je navikla da igra pred praznim tribinama pa nju ovo i ne pogadja ali Partizan i Buducnost imaju vernu publiku koja bi zelela da prati meceve u zavrsnici ABA lige

samo_kazem

pre 4 godine

A delije bi da se sve igra pred praznim tribinama vidim jer ionako nemaju nikakvu podrsku, e pa nece da moze. Kako moze svima isto, zasto se onda igrao regularni deo sezone, ispada da treba da bude isto 4. i 1. na tabeli? Po tom principu lepo nek se i u fudbalu odigra jedna utakmica za prvaka, ili vam to ipak ne odgovara? Jedino odloziti kad ovo prodje ili trenutno stanje (juventus ce proglasiti prvim kako izgleda), sve drugo bi bilo neregularno skroz, Partizan je posteno osvojio 1. mesto igrama tokom godine i nikako sad ne moze biti svima isto.

323

pre 4 godine

kapiram zbog prednosti domaceg terena, al partizane kako tebi tako in drugima, kako zvezdi cedeviti mornaru ili buducnosti tako i tebi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (filip, 11. mart 2020 13:12)



nije to bas tako jer uloga domaceg terena mnogo znaci i klubovi su to posteno zaradili na terenu. sada treba svi da imaju iste uslove? i to je regularno? pa cemu onda rangiranje na tabeli ako prvi i cetvrti imaju iste uslove ili drugi i treci? cemu rangiranje?

Kraken89

pre 4 godine

U svim segmentima je danas kk Partizan bolji i organizovaniji klub od kk Crvene Zvezde, pocev od predsednika, trenera, pa do igraca, i selekcije stranaca . Ovo pisem kao neutralni navijac. A vi delije na baterije mi slobodno lupajte minuse.

One night in May

pre 4 godine

Kao '99... To je jedan jedini nacin da dervisluk uzme titulu, da se proglasi konacnim zateceno stanje.

Samo...nece da moze! Moraces na teren, nema vise uzimanja titula dekretom.

Smesno

pre 4 godine

. U suprotnom, ako zbog više sile odlaganje nije moguće, kao 1999.godine, u cilju zaštite zdravlja svih aktera, posebno igrača, ali i regularnosti lige, stanje na tabeli nakon regularnog dela takmičenja bi trebalo proglasiti konačnim"

Oce da ukradu titulu kao 99 u fudbalu...

lol

pre 4 godine

. U suprotnom, ako zbog više sile odlaganje nije moguće, kao 1999.godine, u cilju zaštite zdravlja svih aktera, posebno igrača, ali i regularnosti lige, stanje na tabeli nakon regularnog dela takmičenja bi trebalo proglasiti konačnim"


Ma pazi molim te ahahahaha ijaooo

Ivan

pre 4 godine

Koliko sam ja pratio, u partizanu su svi slozni da su najjaci ove sezone i da niko ne moze od njih da uzme titulu. Ako ste najjaci cega se onda plasite? Gde beziiiiite!?

Back in Black

pre 4 godine

Au Ostoja bolje da ste cutali,na kraju neka bude prvi Partizan hahahhah.A sta bi bilo da je Zvezda prva na tabeli i da je Covic izasao sa ovim predlogom?Pa zar i virus da iskorostite da bi bili prvaci?

Realno

pre 4 godine

Aha, vazi...pazi da vas ne proglase.Moracete na terenu protiv najboljih,bez pomoci sudija i pritiska publike to da dokazete.Bicete sampioni ali juce.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Pa jel moguce da se toliko plasite Zvezde? Zasto se plasite kada ste vi vec pre par meseci sami sebe proglasili za osvajaca ABA i EK-a? Zar nemate najbolji tim, zar niste mnogo bolji od svih u ABA? Cemu strah?

OstojaSkodicOctavius

pre 4 godine

U deset utakmica na neutralnom terenu sa i bez publike,sa iole normalnim sudijama Zvezda razbija kmekavce sedam minimum.Zna to Ostoja koji je igrao tj. njegovi mezimci samo ovu Aba ligu i Kengur ligu sa italijanskim klubovima i dackom kako li joj tepaju. To je ono kao kad pobedjujes klince i kadete,a kad treba da igras seniorsku ligu kazes,ma kakvi pa videli ste da rasturamo sve zivo. Sta bi tek veliki Ostoja rekao da je igrao kao Zvezvda 34 utakmica Euroleague 6-7 termina sa dve utakmice nedeljno. Ustvari to takmicenje sanja i on i kmekme navijaci.

SrbEUin

pre 4 godine

Pa valjda ne igraju navijači. Na f4 u Laktašima je KKP sa pos 4 uzeo titulu. Mega je sa pos4 izbacila Bud, a Bud je sa pos3 izbacila Ced...
Ako ste najbolji,šta je problem?
Konačno da se takmičenje smesti u sportske a ne u huliganske okvire.

Sofronije

pre 4 godine

Logično i pošteno. Eto i Zvezdi priznati titulu u fudbalu.
(Danilo, 11. mart 2020 13:46) # Link komentara


Porediš košarku koja ima plej-of najbolje četiri ekipe i fudbal u kom je razlika 11 bodova? Ne moram uopšte da pitam za koga navijaš, jer vidim da su ti i logika i poštenje sasvim strani.

mixer

pre 4 godine

Suština sporta je da pobedis protivnika na fer i sportski način, a ne da zaradis što više novca...
A novac koji ste skupili od prodaje karata za uniks, uplatite za pomoć tirsovoj.
Samo tako ćete postati ljudi, a ne gomila plaćenika...

Sofronije

pre 4 godine

Pa da, ne bi vam bio prvi put... Tako ste u fudbalu "osvojili" titulu 10 kola pre kraja sa 66 bodova ispred Obilića koji je imao 64.
Šajbera i golove u Ljubljani, kao i izlaske sa terema u košarci nećemo pominjati, znamo da ste na sve spremni.

mohikanac

pre 4 godine

@sone
Razumemo da si grobar ali šta ti nije jasno???
Kako nemate prednost domaćeg terena? Jel igrate u Baru ili kući?

Uhvatio si se kao pijan plota "regularni deo", pa? Evo još jedno kolo pa gotov i onda kreće playoff. Valjda je tu sve jasno. Gledaćeš kao i mi preko tv.

Svuda se igra bez publike, reprezentacije, LŠ, LE... EL evo i EC... problem neki? Armani igra i bez publike i van Italije. Virtus igrao u BG.

Opusti se ne okreće se ništa oko JSD ima mnogo važnijih stvari u životu. Ako može svi da se sklone da bi ti bio zadovoljan.
Ne drami tako vam zapalo i ne samo vama ali za razliku od vas ostali ne skamliče.

Ivan

pre 4 godine

U svim segmentima je danas kk Partizan bolji i organizovaniji klub od kk Crvene Zvezde, pocev od predsednika, trenera, pa do igraca, i selekcije stranaca . Ovo pisem kao neutralni navijac. A vi delije na baterije mi slobodno lupajte minuse.
(Kraken89, 11. mart 2020 13:58)

Slobodno i lupamo minuse. Govoris o klubu koji je bio pred gasenjem prosle sezone, i odjednom se izdize iz pepela kao feniks. Odjednom neke nenormalne finansijske injekcije za klub u dugovima do guse, dovodi 15 amerikanaca i trenera koji sam kosta milion godisnje… To nije rezultat poslovanja kluba, nego direktna intervencija vlasti. Dok sa druge strane Crvena Zvezda 80 posto svog budzeta ostvaruje samostalno bez icije pomoci. Toliko o poslovanju jednog i drugog kluba.

Стара школа

pre 4 godine

Партизан жели још титула добијених без борбе, на папиру, као и 1999. године? Или као ону Шајберову? Доста је. Или да се игра с публиком, или без публике, али да се игра. Доста је нерегуларних титула Партизану у свакој кризи.

Delija

pre 4 godine

Mi se pitamo za sve u državi Srbiji a vi ste tu samo da slušate naredjenja,igrace se kao sto se igra EL tako da nema razloga za dodvoravanje masama grobara kad znaš i sam da će se igrati.

bvb

pre 4 godine

Ja kapiram njih u kakvom su se sosu nasli. Upumpali su ogromne pare i ocekuju sad da oderu na kartama u finisu sezone i zarade. Prica o nekoj posecenosti, a na Partizan se do juce islo za 200 dinara dok su navijaci uvek dobijali karte besplatno, pa imam druga koji je cekao letos da kupi sezonsku od navijaca za 4 5k jer je kod njih upola jeftinije. A o tome sto bi covek titule da kupi tek tako ne vredi ni komentarisati, da je ikad potrcao za loptom u zivtou znao bi kako sport funkcionise, ovako navikao na stranacku fotelju pa bi malo da otima opet.

Dule

pre 4 godine

Samo se zvedda proglašava šampionima,dodeljuju joj se titule za stolom .Ostali u boj za osvajanje titule na terenu.A ako se sve odloži titula se dodeljuje naravno zvezdi
(jovo, 11. mart 2020 14:25)

# Link komentara
To reče navijač kluba kome su DVE titule dodeljene sudskim putem, i to, pazite, Sud udruženog rada!!!

vladimir

pre 4 godine

Neverovatno,ovi se uvek nešto bune i trže posebne povlstice za sebe kao da nisu čuli da je Tito umro i da Vojska Jugoslavije kao njihov zaštitnik i osnivač više ne postoji.

Slobodan

pre 4 godine

Jeli to samo Partizan igra pred praznim teibinama ili svi ??? Ne razumem ...
Na kraju krajeva Partizan moze biti domacin i u Laktasima, u Bosni jos uvek nema nikakvih mera zbog ovog virusa ...

dragan

pre 4 godine

Zašto ove izjave nije bilo juče, kada je objavljeno da nema publike u Sloveniji i Crnoj Gori, nego danas kada je to objavljeno i kod nas?

Spale

pre 4 godine

lul@ druže ne znam šta ti nije jasno? Kažeš bili ste najbolji, jeste. A nemate prednost domaćeg terena,, kako nemate? Pa igrate u Beogradu u areni protiv Mornara ili Cedevite. Ne igrate u Baru ili Ljubljani. Samo što nema publike. Teren domaći imate, najbolji ste, u čemu je problem. Da se ne plašite nekoga??

Bgd

pre 4 godine

Ah, kako mi sad naviru sećanja iz 2014. godine i reakcije grobara na odluku FSS da se zbog padavina odlože utakmice... Histerija je blaga reč.

Orao

pre 4 godine

Sram da Vas bude, tako ste pripisali titulu u fudbalu kad je bilo bombardovanje. Nije Vas briga za tudju nesrecu, nego ucenjujete. Neka se igra bez publike, ako imate kvalitet bicete najbolji.

RZ—CZ

pre 4 godine

Хоћете и улебу да предложите одлагање утакмице са Униксом а одговор би био играјте и не филозофирајте.

a zašto

pre 4 godine

ovo sve napisa navijac kluba koji je zbog duga od 15 miliona evra strpan u zamrzivac a u isto vreme nastavio da se takmici stvarajuci tim za EL a onda izasao iz zamrzivaca al 15 miliona duga ostalo zauvek u zamrzivacu. Nemojte vi o postenju samo.
(trica, 11. mart 2020 15:21)

Dug nikada nije nestao jer se i dan danas servisira. Oprostila nekadašnja Marfin banka kao i vama i dug oprostila privatna lica Zoran Drakulić, Slobodan Vučićević

Blistt

pre 4 godine

Najbolje je da se zrebom odredi redosled klubova na tabeli i to ne samo sada nego i narednih godina. Velika usteda bi se postigla: Nema igraca, trenera, sudija, putovanja...

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Pa znači ne kapiraš? Mi smo u najboljoj poziciji i samim tim mi najviše gubimo, znači nije isto?
(Gravedigger, 11. mart 2020 13:41)

Не губите апсолутно ништа!
Само се плашите, страх вам ствара панику....

Calsic

pre 4 godine

Neka vas sada proglase i Šamoionima Eurokupa, ako ste toliko jaki mozete vi to osvojiti i bez publike. Ali Eliminaciona faza je nesto potpuno druga igra i tu traba prvo pokazati ko je najbolji a ne nema publike daj titulu . Pa nije vam niko kriv sto je tako ispalo oko virusa . Cuti i igraj to neka vazi za sve!

MikiP

pre 4 godine

@Stockton

Ti pricas o deci?? Otkud ti podatak da je Partizan u sezoni 1999/00 igrao FIBINU evroligu?
Ta liga se zvala SUPRO liga i Partizan ju je igrao u sezoni 2000/01. U sezoni 1999/00 evroligu su igrali Buducnost i Zvezda.
Znaci, slagao si. Ali, bas te briga. To bar ne kosta.

Toplica

pre 4 godine

Razumem zašto Ostoja ovo traži. Može mnogo da izgubi. OK majstore ali zašto onda ne tražiš i da se isto učini u Evrokupu? Zato što tamo ne možeš davršiš pritisak na Bartomeua!Zato što bi ti izvukao uši kadbi tako nešto predložio. A ovde, u ABA ligi, možeš da vršiš pritisak i da posle pričaš o svetskoj zaveri protiv Partizana. Ti si možda isterao Vujoševića iz Partizana ali je u svima vama ostao način ponašanja koji je on nametnuo. I on je u evropskim utakmicama nosio odelo a u ABA ligi i Domaćem prvenstvu majicu. Tako i ti.

samo_kazem

pre 4 godine

A delije bi da se sve igra pred praznim tribinama vidim jer ionako nemaju nikakvu podrsku, e pa nece da moze. Kako moze svima isto, zasto se onda igrao regularni deo sezone, ispada da treba da bude isto 4. i 1. na tabeli? Po tom principu lepo nek se i u fudbalu odigra jedna utakmica za prvaka, ili vam to ipak ne odgovara? Jedino odloziti kad ovo prodje ili trenutno stanje (juventus ce proglasiti prvim kako izgleda), sve drugo bi bilo neregularno skroz, Partizan je posteno osvojio 1. mesto igrama tokom godine i nikako sad ne moze biti svima isto.

molina

pre 4 godine

Sada bez zezanja.
Da li je moguce da ovaj covek u ovo nesrecno vreme hoce prekid takmicenja i titulu? Ako postoje uslovi da se igra, a rizicno je za zdravlje ljudi da bude publike, onda se tako i igra.

Iv4n

pre 4 godine

Mislim da bi jedino posteno resenje bilo da se te utakmice odloze, ali je pitanje kada bi se na kraju i igrale, posto svakako ne znamo do kada ce da traje ova nezgodna situacija. Generalno, zdravlje je najbitnije. Sto se tice dodeljivanja titule Partizanu, to bi trebalo razmotriti na kraju, ukoliko ne bude drugog resenja. Sa jedne strane, nije fer jer je liga zamisljena da ima play-off u kome se odlucuje (u teoriji neke ekipe mogu i svesno da idu na to da se samo plasiraju u PO i da onda dodaju gas - nije slucaj kod nas, ali moze da bude). Da druge strane, Partizan je bio ‘vredan’ tokom citave sezone, tako da donekle razumem i njihov stav. Sve u svemu, da mi preguramo ovo sa koronom, sport je sada manje vazan. Cuvajte se, pozdrav!

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Sada bi evroligu na mufte, pošto se boje da će ispasti od uniksa pred praznim tribinama.
(Pera, 11. mart 2020 13:01)

Kako je tvoj ugašeni klub dobio Evroligu '99.? Kako je tvoj novi klub dobio Evroligu 2013.? A kako 2014.? Licemeri stari.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@samo_kazem

Partizan je osvojio Kup Srbije, Aba ligu nije. Regularni deo je kao što sama reč kaže regularni deo, služi da se timovi poređaju za plejof plasman i finalne borbe za trofej.

Ako ste najbolji, dobićete sve i pred redarima. Što si se uplašio, blago Ostoji?

samo odgovaram

pre 4 godine

delije bi da se sve igra pred praznim tribinama vidim jer ionako nemaju nikakvu podrsku, e pa nece da moze. Kako moze svima isto, zasto se onda igrao regularni deo sezone, ispada da treba da bude isto 4. i 1. na tabeli? Po tom principu lepo nek se i u fudbalu odigra jedna utakmica za prvaka, ili vam to ipak ne odgovara? Jedino odloziti kad ovo prodje ili trenutno stanje (juventus ce proglasiti prvim kako izgleda), sve drugo bi bilo neregularno skroz, Partizan je posteno osvojio 1. mesto igrama tokom godine i nikako sad ne moze biti svima isto.
(samo_kazem, 11. mart 2020 13:38)

Za to se nisi zalagao unazad 6 sezona. Mislio si da ćete sa 3 ili 4 mesta da se domognete titule. Igra se bez publike. A vi umislili da ste tas na vagi vašem timu. Igraćete i EC bez publike

svedok

pre 4 godine

Ova komunjara bi da ga po starom dobrom običaju proglase pobednikom pre završetka takmičenja. Kad pukne u plej ofu leti kao koferče napolje. Zna to on ili bolje rečeno oni dobro zato bi da kao i uvek ušićare. Koštaće to da se plate sudije koje sude u njegovu korist ovako bolje da smanji troškove. Ovakvi su zlo za sport bilo gde se pojave.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Ne mora, bili smo.
(Karaburac, 11. mart 2020 15:22)




:)))))
tečo, ja vam želim da tu fibinu ligu šampiona osvajate svake godine!

Pedja

pre 4 godine

Odlicna ideja, najbolje predlozi da se Partizanu odmah da i titula za sledecu sezonu, jer biste verovatno bili prvi, pa je besmisleno i igrati. Inace ovaj klub je poznat po titulama koje dobija na sudu, a ne na terenu. U Crnoj Gori je vec pre nas odluceno da se igra bez publike, tako da ce svi imati isti tretman i jednake uslove. I to je najpravednije, da se vidi ko zaista igra najbolje, a da se ne sudi pod pritiscima.

maconii

pre 4 godine

au,pa ovaj poredi ratno okupaciju sa epidemijom gripa sto je sramota...a da je kojim slucajem Zvezda prva,da li bi trazio odlaganje,ili predlagao ovo sto predlaze,pa naravno da ne bi.

Рајко

pre 4 godine

@Bojan
Гваидо?Или ови из "Један од пет милиона".Желели би да им статус решава Суд удруженог рада.

ValterNBG

pre 4 godine

Nama Stimac njima Novica I eto podrske.Za koga je -dovoljno je.Kad se tu prikljuce Djenka I Sale Ilic,ihhhh ima da grmi.Po meni,najvise profitira Mornar.Ne kazem da oni imaju losu publiku,nego oni njihovi "divljaci"od igraca ako se osete kao na treningu neko ce gadno da nagrabusi kad pocnu da trpaju kao blesavi.Zao (mhm)mi Grobosa,taman se naostrili da se natrpaju u Arenu I naprave ludilo,kad ono cvrc.Sto se nas I EL tice,ovo mi deluje kao boljitak.Nit igraci znaju,nit mi,kada ce da odigraju dobru itakmicu a kada ne.Ovako,verujem da im je sve potaman,uvek smo dobro igrali bez pritisaka I ocekivanja.

maconii

pre 4 godine

Ili dobijanje titula sudskim resenjem od pre 50 godina?? To moze? Pa ovo su neregularni uslovi. Neko se polomi da obezbedi prednost domaceg terena i sada to uopste nije bitno? Sada svi imaju iste uslove jer nema publike? I to je regularno? Cemu onda prednost domaceg terena?
(111, 11. mart 2020 13:42)

da to je tako kada gledate samo svoje interese...ovim su osteceni mnogi sportovi u evropi ciji timovi ili reprezentacije nece moci da racunaju na podrsku publike,kao npr norvezani protiv nas u fudbalu,juventus ce igrati u ligi sampiona bez publike.pa opet cute i ne kukaju...od cele evrope jedino grobari kukaju

MilanB

pre 4 godine

Samo se zvedda proglašava šampionima,dodeljuju joj se titule za stolom .Ostali u boj za osvajanje titule na terenu.A ako se sve odloži titula se dodeljuje naravno zvezdi(jovo, 11. mart 2020 14:25)# Link komentaraTo reče navijač kluba kome su DVE titule dodeljene sudskim putem, i to, pazite, Sud udruženog rada!!!
(Dule, 11. mart 2020 14:51) Dule Ostoja kaze kao 1999 godine. To je u kosarci bilo. Znaci tri titule. Dve u fudbalu i jedna u kosarci. Vidis Jovo i ne procita vest kako treba a komentarise.

dex

pre 4 godine

@sone

Evo imaš vest da je Crna Gora odlučila da se sportski događaji igraju bez publike. Dakle, ni Budućnost nema prednost domaćeg terena, pa ne kukaju.

vlajko

pre 4 godine

Nemci su u hokeju na ledu otkazali plej of i rekli da za ovu sezonu nema prvaka. Tako bi trebalo i u ABA ligi.
(saaaasa, 11. mart 2020 13:32

Nemačka je, ipak, ozbiljna država!

Sofronije

pre 4 godine

Ili dobijanje titula sudskim resenjem od pre 50 godina??
(111, 11. mart 2020 13:42) # Link komentara

Zaboravio si titule na, pazi sad, SUDU UDRUŽENOG RADA?!?!?!?!?!?!? I na one osvojene golom u 96-om minutu, kada zaustavno vreme nije postojalo i kada je osim te utakmice, celo prvenstvo bilo završeno.

Mhmmmm

pre 4 godine

Samo...nece da moze! Moraces na teren, nema vise uzimanja titula dekretom.
(One night in May, 11. mart 2020 13:13)

Kao ovu iz 46e koju ste uzeli za kafanskim stolom.

milance

pre 4 godine

A Ostoja da li tvoje saopstenje vazi I za evrokup ili evroligu...ili samo ono sto tebe svrbi.Pa nije valjda da si se uplasio kraja aba lige .Samo rezultat u sportskoj dvorani je merodavan sa ili bez publike za sve je isti uslov.

Grut

pre 4 godine

Vidim vec krenula prica onolika... u Crnoj Gori za Budućnost i Mornar (ukoliko se plasira) će biti isti uslovi kao i u Srbiji jer su u CG već donete odluke da se utakmice igraju bez publike. Tekst o tome je bio i na ovom portalu. Dakle ako ove ekipe (Bud, Mor, Par i Czv) uđu u playoff sve utakmice će se igrati bez publike. Svi će imati iste uslove. Šampiona će odlučiti samo igrači i sudije. Srećno svakoj ekipi.

SrbEUin

pre 4 godine

Sad je idealni trenutak da se raščisti sa huliganima sa tribina. Red je da se takmičenja odvijaju pred kulturnim sportskim okolnostima (kao u razvijenom svetu) a ne pred divljacima koji psuju, vređaju, prete, gađaju raznim predmetima i fizički napadaju protivnički klub.
Ovo važi za grupe KKP, CZT i Bud. Ostali su uglavnom korektni.
Mogli bi sada iskoristiti ovu situaciju, i uspostaviti nove, kulturne standarde, koje bi zatim sprovodili ubuduće.

Naravno da od toga nema ništa,"jer država nema snage da se obračuna sa ..." onima koji rade prljave poslove za tu istu državu.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

. U suprotnom, ako zbog više sile odlaganje nije moguće, kao 1999.godine, u cilju zaštite zdravlja svih aktera, posebno igrača, ali i regularnosti lige, stanje na tabeli nakon regularnog dela takmičenja bi trebalo proglasiti konačnim"

Oce da ukradu titulu kao 99 u fudbalu...
(Smesno, 11. mart 2020 13:01)

Nije ti smetalo te godine kada je tvoj ugašeni klub dobio učešće u Evroligi zbog prekida prvenstva? Licemeri stari, jedine ukradene titule su Šajberove, doduše neuspešno, i ona secesionistička iz 1946., koja je uspešno sprovedena.

trica

pre 4 godine

Slobodno i lupamo minuse. Govoris o klubu koji je bio pred gasenjem prosle sezone, i odjednom se izdize iz pepela kao feniks. Odjednom neke nenormalne finansijske injekcije za klub u dugovima do guse, dovodi 15 amerikanaca i trenera koji sam kosta milion godisnje… To nije rezultat poslovanja kluba, nego direktna intervencija vlasti. Dok sa druge strane Crvena Zvezda 80 posto svog budzeta ostvaruje samostalno bez icije pomoci. Toliko o poslovanju jednog i drugog kluba.
(Ivan, 11. mart

I ovo sve napisa navijac kluba koji je zbog duga od 15 miliona evra strpan u zamrzivac a u isto vreme nastavio da se takmici stvarajuci tim za EL a onda izasao iz zamrzivaca al 15 miliona duga ostalo zauvek u zamrzivacu. Nemojte vi o postenju samo.

sasa the red baron

pre 4 godine

NBA ce zabraniti publiku na utakmicama...
Ako NBA igra bez publike, igrace i ABA...
I razumem KKP; borili su se za tu 1 poziciju, ali ovo jeste razlog za zabrinuti se...

coldplayer

pre 4 godine

Ajde da ne lupamo ovde po obicaju.
Mene interesuje da li ce prema istom kriterijumu slicno da trazi i od evrokupa?
Da li ovakav presedan ima negde u Evropi u bilo kakvom takmicenju?Ne!Ovo je vrlo neozbiljno od jednog predsednika kluba.Tacno je da ce oni najvise izgubiti zbog podrske,ali je tako svuda.Ako su najbolji dobice i ovako.Cist primer je Juventus koji nije kukao,vec dobio Inter bez publike.

Stockton

pre 4 godine

Kada ova deca krenu da komentarisu o 1999-oj, pa kukumacu o tituli u fudbalu, a ne secaju se da su bas tako oni ponovo usli u (tada FIBA-inu) Evroligu ... Buducnost je proglasena za prvaka, a oni su kao 2. na tabeli usli u Evroligu BEZ igranja plejofa, zamisli!?

corona

pre 4 godine

Agahahahhaha Voimja oca ko nama sve vodi kubove. LŠ se najverovatnije odlaze, formula 1 takođe, teniski turniri, sajam automobila u Ženevi.....Gube se milioni i milioni evra jer hoće i moraju da zaštite građane. A u Srbiji kmeče. Kako Partizanu, tako i Zvezdi, Mornaru....

Sunce slobode

pre 4 godine

Logično i pošteno. Eto i Zvezdi priznati titulu u fudbalu.
(Danilo, 11. mart 2020 13:46) 

Obe titule idu Zvezdi. Samo zbog ovog kukavicjeg pokušaja da se na mufte dodje do titule. A sad zaratite sa Aba-om, lično ne bih želeo da vas izbace. Bez vas to nije zanimljivo. Inace, interesantno je kako se sve brzo okrene, zar ne?

Stockton

pre 4 godine

... zaboravih da dodam: A bolje da nisu, jer su imali jos gori bilans (2-14!) nego u prethodnoj, debitantskoj sezoni (bese 4-12, nisam siguran)

Radoslav

pre 4 godine

Tooo posteni zvezdasi toooo!Fer je da partizan igra pred praznim tribinama i izgubi prednost domaceg terena jel?E moji vi nadimak vam super stoji.
Odlican predlog Ostojin:sta fali da se pomeri plej of,pa nije li to bolje nego prazne tribine?Zbog koga se igraju utakmice?

Dušan Mrkajić

pre 4 godine

Ne razumem što se svi momentalno hvataju za taj poslednji deo saopštenja,Čovek je prvo rekao da će tražiti odlaganje play off-a aba lige,što i ima logike,a ako se to ne dogodi naravno da treba igrati i bez publike koliko god to bilo loše po sve učesnike.Drugo,evrokup i liga su različiti tipovi takmičenja,što i samo ime govori.Partizan je bio prvi u ligaškom delu i normalno je da ima prednost domaćeg terena,a ta prednost su navijači i atmosfera koju prave.Verujem da bi i Zvezda da je prva pisala ovakva saopštenja poznavajući Vašu legendu, kako ga sami nazivate.I još jedna stvar,šta znači regularni deo sezone,da je ovaj drugi neregularni?!

Sonic

pre 4 godine

S obzirom da je zdravlje na prvom mestu i da od virusa nisu postedjeni ni sportisti, najpravednije bi bilo da se Aba liga prekine i da Partizan, kao pobednik regularnog dela, bude sampion. Realno je zasluzio.

petar

pre 4 godine

Pa i zvezda je ostecena u kosarci posebno u Euroligi , igrace u Bg pred praznim tribinama , a protiv Makabija je bilo sigurno 2000 ljudi a i bez publike tesko ce uci u top 14......Aba liga je takmicenje gde nazalost nema pravila , jos nije ni odluceno o zalbi zvezde , zalili se sto nisu otisli da igraju....To samo u Aba ligi ima....resenje: sve se ponisti, strani igraci se otpuste , ali da vrate pare od pocetka sezone, Partizanu se oduzima Kup R.Koraca , ima slucajeva korone u Nisu, mozda virus nose od Kupa ...zvezdu kazniti ispadanjem iz ABA lige jer nije otisla na litije koju organizuje SPC u C. Gori a oni se predstavljaju kao srpski klub...I svi zadovoljni.....????. Ziveo najtrofejniji kosarkaski klub u Evropi KK Partizan ( posle Reala)

kjovo

pre 4 godine

Vidim dosta njih pominje Crnu Goru i kao oni sa publikom,ali oni su pre nas doneli odluku da se igra bez publike tako da je isto i njima.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Svi znaju sa ste bez halabuke i navijaca autsajderi sa svima pa na sve nacine pokusavate da to odlozite.
(Rajko, 11. mart 2020 13:13)

Tako je, pribojavamo se vas posebno. Bilo publike, ili ne, vi ove godine pakujete kofere.

Borky

pre 4 godine

Jeli to samo Partizan igra pred praznim teibinama ili svi ??? Ne razumem ...
Na kraju krajeva Partizan moze biti domacin i u Laktasima, u Bosni jos uvek nema nikakvih mera zbog ovog virusa ...
(Slobodan, 11. mart 2020 13:35)

Moras se bolje informisati! Zabranjena sva javna okupljanja a skole zatvorene na 3 sedmice.Jos juce je donesena odluka,znaci prije nego u Srbiji.

111

pre 4 godine

Kao '99... To je jedan jedini nacin da dervisluk uzme titulu, da se proglasi konacnim zateceno stanje.

Samo...nece da moze! Moraces na teren, nema vise uzimanja titula dekretom.
(One night in May, 11. mart 2020 13:13)


Ili dobijanje titula sudskim resenjem od pre 50 godina?? To moze? Pa ovo su neregularni uslovi. Neko se polomi da obezbedi prednost domaceg terena i sada to uopste nije bitno? Sada svi imaju iste uslove jer nema publike? I to je regularno? Cemu onda prednost domaceg terena?

el.kiddo

pre 4 godine

Za dusebriznike koji kazu da je Partizanu poklonjena titula 99te, podatak da je Partizan u trenutku prekida prvenstva imao 66 bodova, Obilic 64, a zvezda 51 bod... kome je trebalo da pripadne titula...

John Terry

pre 4 godine

I ovi sto traze navijace u hali i ovi sto prozivaju ove prve neka se zapitaju sta je bitno, da li zdravlje ili kosarkaski plej of. Ne mogu da verujem koliko ste tupi.

Gravedigger

pre 4 godine

Црвена звезда 1913, 11. mart 2020 14:22

Hahaha strah. Pa vi od straha ne smete da putujete na gostovanje u Podgoricu. Mi ove sezone uzimamo sve, a vaši komentari ovde samo govore koga je ustvari strah od takvog raspleta...

sone

pre 4 godine

Vidim vec krenula prica onolika... u Crnoj Gori za Budućnost i Mornar (ukoliko se plasira) će biti isti uslovi kao i u Srbiji jer su u CG već donete odluke da se utakmice igraju bez publike. Tekst o tome je bio i na ovom portalu. Dakle ako ove ekipe (Bud, Mor, Par i Czv) uđu u playoff sve utakmice će se igrati bez publike. Svi će imati iste uslove. Šampiona će odlučiti samo igrači i sudije. Srećno svakoj ekipi.
(Grut, 11. mart 2020 14:22)
Pa glupo je da za sve budu isti uslovi. Celu sezonu su se ekipe takmicile da imaju prednost u play off, a sad isti uslovi...Pa zasto ekipa koja je bila prva da nema prednost u odnosu na ekipu koja je bila cetvrta? Drugo, u Crnoj Gori nije jos uvek uvedena zabrana prisustva publike, vec preporuka da se izbegava. Partizanu nije problem ABA, proci ce polufinale sa ili bez publike, problem je UNIKS...

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Bez dreke i urlanja i medjusobne tuče frakcijaša na tribinama, kao i pritiska na sudije su očigledno svesni da ne mogu puno.
(Spale, 11. mart 2020 13:38)

Pa savršeno si opisao šta ste upravo vi radili protekle 2 sezone sa crnogorcima u finalu. Sve od a do š...

Miroslav

pre 4 godine

Posto se igra bez publike i u Crnoj Gori, napraviti ove godine F4. To bi bio pravi doprinos smanjenju rizika od virusa. Cemu tolika putovanja ako publike nema.

323

pre 4 godine

kapiram zbog prednosti domaceg terena, al partizane kako tebi tako in drugima, kako zvezdi cedeviti mornaru ili buducnosti tako i tebi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (filip, 11. mart 2020 13:12)



nije to bas tako jer uloga domaceg terena mnogo znaci i klubovi su to posteno zaradili na terenu. sada treba svi da imaju iste uslove? i to je regularno? pa cemu onda rangiranje na tabeli ako prvi i cetvrti imaju iste uslove ili drugi i treci? cemu rangiranje?

kizamen

pre 4 godine

pa kako te nije sramota.....ako nema publike dajte da mi budemo prvaci....šta,publika je samo vama podrška...po pravilima aba lige prvak se dobija nakon plej-ofa....

jovo

pre 4 godine

Samo se zvedda proglašava šampionima,dodeljuju joj se titule za stolom .Ostali u boj za osvajanje titule na terenu.A ako se sve odloži titula se dodeljuje naravno zvezdi

Gravedigger

pre 4 godine

Pa valjda ne igraju navijači. Na f4 u Laktašima je KKP sa pos 4 uzeo titulu. Mega je sa pos4 izbacila Bud, a Bud je sa pos3 izbacila Ced...
Ako ste najbolji,šta je problem?
Konačno da se takmičenje smesti u sportske a ne u huliganske okvire.
(SrbEUin, 11. mart 2020 13:37)

Ma nemoj!? A zato ste vi i Budućnost prethodne 2 sezone pokazali šta je pravi sportski duh i podrška... Vi ste košarku uveli u huliganske okvire, vi, a ne mi! I, naravno, sad kad Partizan ima prednost domaćeg terena, onda ćemo, šatro, da se setimo onoga šta je važno. Džaba nas izjednačavate sa vama, nismo isti! Naš predsednik sigurno neće slati batinaše da zastrašuju i tuku gostujuće igrače, takve stvari samo vaša legenda praktikuje.

Kraken89

pre 4 godine

U svim segmentima je danas kk Partizan bolji i organizovaniji klub od kk Crvene Zvezde, pocev od predsednika, trenera, pa do igraca, i selekcije stranaca . Ovo pisem kao neutralni navijac. A vi delije na baterije mi slobodno lupajte minuse.

sone

pre 4 godine

kapiram zbog prednosti domaceg terena, al partizane kako tebi tako in drugima, kako zvezdi cedeviti mornaru ili buducnosti tako i tebi...
(filip, 11. mart 2020 13:12)
Pa nije baš tako, Partizan gubi prednost domaceg terena, ostali ne. Zvezda ga u polufinalu nema, kao ni Cedevita. Buducnost ce zadrzati, ovo ne važi za Crnu Goru, za sada nemaju koronu. Da li je bas toliko tesko ovo ukapirati?

sava

pre 4 godine

Ne vidim nista sporno u odlaganju plej ofa.. Zvezda je navikla da igra pred praznim tribinama pa nju ovo i ne pogadja ali Partizan i Buducnost imaju vernu publiku koja bi zelela da prati meceve u zavrsnici ABA lige

Gravedigger

pre 4 godine

kapiram zbog prednosti domaceg terena, al partizane kako tebi tako in drugima, kako zvezdi cedeviti mornaru ili buducnosti tako i tebi...
(filip, 11. mart 2020 13:12)

Pa znači ne kapiraš? Mi smo u najboljoj poziciji i samim tim mi najviše gubimo, znači nije isto?

Gravedigger

pre 4 godine

Čuj Ostoje al ucenjuje, pa koji je problem da se igra bez navijača? Ne šutiraju oni na koš, a biće prenos svejedno.
(ja, 11. mart 2020 13:08)

Pa naravno, vi samo tako i gledate vaš klub.

Bata

pre 4 godine

I evo play-off se odlaze, videcete... Lancano se suspenduju- NBA, Euroliga, Aba pred playoff. I nastavice se kad bude bilo bezbedno, ako bude vremena. Tako da postoje dva scenarija: ili ce Partizan igrati pred punim tribinama ili nece biti vremena da se odigra pa da cujem onda zvezdase na osnovu kog kriterijuma bi se odredio sampion?
I sta je covek pogresno rekao?

Danijel 81

pre 4 godine

Kako može da bude isto kako jednim tako i drugim video bi kad bi zvezda bila druga i imala prednost u polufinalu jel bi isto pričao,ko vam je kriv što nemate kvalitet za prvo mesto,sport se igra zbog navijača jer su to skoro jedine finansije to nije ko fudbal gde se vrti ogromna lova,a to što nema zvezda publike na utakmici to je njihov problem

lul

pre 4 godine

A najjače u svemu je što je najviše poslato od strane Delija koji će igrati Play Off iako je to protiv svih pravila Aba Lige. Za šta smo onda bili najbolji celo prvenstvo? Da bismo imali prednost domaćeg terena u Play Offu? I šta sad odjednom, korona virus i toga nema?

Strucnjak

pre 4 godine

Crnogorci sa publikom, a mi ne.... Zvezda nece proci Buducnost tako i tako, ali nisu isti uslovi za sve i to nije regularno. Samo trenutno stanje na tabeli bez ugrozavanja ikoga. Ko vam je kriv sto vi niste prvi na kraju regularnog dijela.

Sah-mat

pre 4 godine

Bez dreke i urlanja i medjusobne tuče frakcijaša na tribinama, kao i pritiska na sudije su očigledno svesni da ne mogu puno.
(Spale, 11. mart 2020 13:38) # Link komentara

Znaci plasis se dreke i urlanja. E pa nek se otvori legenda pa neka vrati navijace. Pobegose nesretni posle par godina.

One night in May

pre 4 godine

Kao '99... To je jedan jedini nacin da dervisluk uzme titulu, da se proglasi konacnim zateceno stanje.

Samo...nece da moze! Moraces na teren, nema vise uzimanja titula dekretom.

Smesno

pre 4 godine

. U suprotnom, ako zbog više sile odlaganje nije moguće, kao 1999.godine, u cilju zaštite zdravlja svih aktera, posebno igrača, ali i regularnosti lige, stanje na tabeli nakon regularnog dela takmičenja bi trebalo proglasiti konačnim"

Oce da ukradu titulu kao 99 u fudbalu...

petar

pre 4 godine

Pa i zvezda je ostecena u kosarci posebno u Euroligi , igrace u Bg pred praznim tribinama , a protiv Makabija je bilo sigurno 2000 ljudi a i bez publike tesko ce uci u top 14......Aba liga je takmicenje gde nazalost nema pravila , jos nije ni odluceno o zalbi zvezde , zalili se sto nisu otisli da igraju....To samo u Aba ligi ima....resenje: sve se ponisti, strani igraci se otpuste , ali da vrate pare od pocetka sezone, Partizanu se oduzima Kup R.Koraca , ima slucajeva korone u Nisu, mozda virus nose od Kupa ...zvezdu kazniti ispadanjem iz ABA lige jer nije otisla na litije koju organizuje SPC u C. Gori a oni se predstavljaju kao srpski klub...I svi zadovoljni.....????. Ziveo najtrofejniji kosarkaski klub u Evropi KK Partizan ( posle Reala)

samo_kazem

pre 4 godine

A delije bi da se sve igra pred praznim tribinama vidim jer ionako nemaju nikakvu podrsku, e pa nece da moze. Kako moze svima isto, zasto se onda igrao regularni deo sezone, ispada da treba da bude isto 4. i 1. na tabeli? Po tom principu lepo nek se i u fudbalu odigra jedna utakmica za prvaka, ili vam to ipak ne odgovara? Jedino odloziti kad ovo prodje ili trenutno stanje (juventus ce proglasiti prvim kako izgleda), sve drugo bi bilo neregularno skroz, Partizan je posteno osvojio 1. mesto igrama tokom godine i nikako sad ne moze biti svima isto.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Sada bi evroligu na mufte, pošto se boje da će ispasti od uniksa pred praznim tribinama.
(Pera, 11. mart 2020 13:01)

Kako je tvoj ugašeni klub dobio Evroligu '99.? Kako je tvoj novi klub dobio Evroligu 2013.? A kako 2014.? Licemeri stari.

Sonic

pre 4 godine

S obzirom da je zdravlje na prvom mestu i da od virusa nisu postedjeni ni sportisti, najpravednije bi bilo da se Aba liga prekine i da Partizan, kao pobednik regularnog dela, bude sampion. Realno je zasluzio.

lol

pre 4 godine

. U suprotnom, ako zbog više sile odlaganje nije moguće, kao 1999.godine, u cilju zaštite zdravlja svih aktera, posebno igrača, ali i regularnosti lige, stanje na tabeli nakon regularnog dela takmičenja bi trebalo proglasiti konačnim"


Ma pazi molim te ahahahaha ijaooo

Radoslav

pre 4 godine

Tooo posteni zvezdasi toooo!Fer je da partizan igra pred praznim tribinama i izgubi prednost domaceg terena jel?E moji vi nadimak vam super stoji.
Odlican predlog Ostojin:sta fali da se pomeri plej of,pa nije li to bolje nego prazne tribine?Zbog koga se igraju utakmice?

Kraken89

pre 4 godine

U svim segmentima je danas kk Partizan bolji i organizovaniji klub od kk Crvene Zvezde, pocev od predsednika, trenera, pa do igraca, i selekcije stranaca . Ovo pisem kao neutralni navijac. A vi delije na baterije mi slobodno lupajte minuse.

el.kiddo

pre 4 godine

Za dusebriznike koji kazu da je Partizanu poklonjena titula 99te, podatak da je Partizan u trenutku prekida prvenstva imao 66 bodova, Obilic 64, a zvezda 51 bod... kome je trebalo da pripadne titula...

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

. U suprotnom, ako zbog više sile odlaganje nije moguće, kao 1999.godine, u cilju zaštite zdravlja svih aktera, posebno igrača, ali i regularnosti lige, stanje na tabeli nakon regularnog dela takmičenja bi trebalo proglasiti konačnim"

Oce da ukradu titulu kao 99 u fudbalu...
(Smesno, 11. mart 2020 13:01)

Nije ti smetalo te godine kada je tvoj ugašeni klub dobio učešće u Evroligi zbog prekida prvenstva? Licemeri stari, jedine ukradene titule su Šajberove, doduše neuspešno, i ona secesionistička iz 1946., koja je uspešno sprovedena.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Svi znaju sa ste bez halabuke i navijaca autsajderi sa svima pa na sve nacine pokusavate da to odlozite.
(Rajko, 11. mart 2020 13:13)

Tako je, pribojavamo se vas posebno. Bilo publike, ili ne, vi ove godine pakujete kofere.

Gravedigger

pre 4 godine

Црвена звезда 1913, 11. mart 2020 14:22

Hahaha strah. Pa vi od straha ne smete da putujete na gostovanje u Podgoricu. Mi ove sezone uzimamo sve, a vaši komentari ovde samo govore koga je ustvari strah od takvog raspleta...

trica

pre 4 godine

Slobodno i lupamo minuse. Govoris o klubu koji je bio pred gasenjem prosle sezone, i odjednom se izdize iz pepela kao feniks. Odjednom neke nenormalne finansijske injekcije za klub u dugovima do guse, dovodi 15 amerikanaca i trenera koji sam kosta milion godisnje… To nije rezultat poslovanja kluba, nego direktna intervencija vlasti. Dok sa druge strane Crvena Zvezda 80 posto svog budzeta ostvaruje samostalno bez icije pomoci. Toliko o poslovanju jednog i drugog kluba.
(Ivan, 11. mart

I ovo sve napisa navijac kluba koji je zbog duga od 15 miliona evra strpan u zamrzivac a u isto vreme nastavio da se takmici stvarajuci tim za EL a onda izasao iz zamrzivaca al 15 miliona duga ostalo zauvek u zamrzivacu. Nemojte vi o postenju samo.

Mhmmmm

pre 4 godine

Samo...nece da moze! Moraces na teren, nema vise uzimanja titula dekretom.
(One night in May, 11. mart 2020 13:13)

Kao ovu iz 46e koju ste uzeli za kafanskim stolom.

Ivan

pre 4 godine

Koliko sam ja pratio, u partizanu su svi slozni da su najjaci ove sezone i da niko ne moze od njih da uzme titulu. Ako ste najjaci cega se onda plasite? Gde beziiiiite!?

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Bez dreke i urlanja i medjusobne tuče frakcijaša na tribinama, kao i pritiska na sudije su očigledno svesni da ne mogu puno.
(Spale, 11. mart 2020 13:38)

Pa savršeno si opisao šta ste upravo vi radili protekle 2 sezone sa crnogorcima u finalu. Sve od a do š...

Dušan Mrkajić

pre 4 godine

Ne razumem što se svi momentalno hvataju za taj poslednji deo saopštenja,Čovek je prvo rekao da će tražiti odlaganje play off-a aba lige,što i ima logike,a ako se to ne dogodi naravno da treba igrati i bez publike koliko god to bilo loše po sve učesnike.Drugo,evrokup i liga su različiti tipovi takmičenja,što i samo ime govori.Partizan je bio prvi u ligaškom delu i normalno je da ima prednost domaćeg terena,a ta prednost su navijači i atmosfera koju prave.Verujem da bi i Zvezda da je prva pisala ovakva saopštenja poznavajući Vašu legendu, kako ga sami nazivate.I još jedna stvar,šta znači regularni deo sezone,da je ovaj drugi neregularni?!

jovo

pre 4 godine

Samo se zvedda proglašava šampionima,dodeljuju joj se titule za stolom .Ostali u boj za osvajanje titule na terenu.A ako se sve odloži titula se dodeljuje naravno zvezdi

Gravedigger

pre 4 godine

Pa valjda ne igraju navijači. Na f4 u Laktašima je KKP sa pos 4 uzeo titulu. Mega je sa pos4 izbacila Bud, a Bud je sa pos3 izbacila Ced...
Ako ste najbolji,šta je problem?
Konačno da se takmičenje smesti u sportske a ne u huliganske okvire.
(SrbEUin, 11. mart 2020 13:37)

Ma nemoj!? A zato ste vi i Budućnost prethodne 2 sezone pokazali šta je pravi sportski duh i podrška... Vi ste košarku uveli u huliganske okvire, vi, a ne mi! I, naravno, sad kad Partizan ima prednost domaćeg terena, onda ćemo, šatro, da se setimo onoga šta je važno. Džaba nas izjednačavate sa vama, nismo isti! Naš predsednik sigurno neće slati batinaše da zastrašuju i tuku gostujuće igrače, takve stvari samo vaša legenda praktikuje.

Strucnjak

pre 4 godine

Crnogorci sa publikom, a mi ne.... Zvezda nece proci Buducnost tako i tako, ali nisu isti uslovi za sve i to nije regularno. Samo trenutno stanje na tabeli bez ugrozavanja ikoga. Ko vam je kriv sto vi niste prvi na kraju regularnog dijela.

SrbEUin

pre 4 godine

Pa valjda ne igraju navijači. Na f4 u Laktašima je KKP sa pos 4 uzeo titulu. Mega je sa pos4 izbacila Bud, a Bud je sa pos3 izbacila Ced...
Ako ste najbolji,šta je problem?
Konačno da se takmičenje smesti u sportske a ne u huliganske okvire.

sava

pre 4 godine

Ne vidim nista sporno u odlaganju plej ofa.. Zvezda je navikla da igra pred praznim tribinama pa nju ovo i ne pogadja ali Partizan i Buducnost imaju vernu publiku koja bi zelela da prati meceve u zavrsnici ABA lige

OstojaSkodicOctavius

pre 4 godine

U deset utakmica na neutralnom terenu sa i bez publike,sa iole normalnim sudijama Zvezda razbija kmekavce sedam minimum.Zna to Ostoja koji je igrao tj. njegovi mezimci samo ovu Aba ligu i Kengur ligu sa italijanskim klubovima i dackom kako li joj tepaju. To je ono kao kad pobedjujes klince i kadete,a kad treba da igras seniorsku ligu kazes,ma kakvi pa videli ste da rasturamo sve zivo. Sta bi tek veliki Ostoja rekao da je igrao kao Zvezvda 34 utakmica Euroleague 6-7 termina sa dve utakmice nedeljno. Ustvari to takmicenje sanja i on i kmekme navijaci.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Pa jel moguce da se toliko plasite Zvezde? Zasto se plasite kada ste vi vec pre par meseci sami sebe proglasili za osvajaca ABA i EK-a? Zar nemate najbolji tim, zar niste mnogo bolji od svih u ABA? Cemu strah?

Slobodan

pre 4 godine

Jeli to samo Partizan igra pred praznim teibinama ili svi ??? Ne razumem ...
Na kraju krajeva Partizan moze biti domacin i u Laktasima, u Bosni jos uvek nema nikakvih mera zbog ovog virusa ...

Delija

pre 4 godine

Mi se pitamo za sve u državi Srbiji a vi ste tu samo da slušate naredjenja,igrace se kao sto se igra EL tako da nema razloga za dodvoravanje masama grobara kad znaš i sam da će se igrati.

Стара школа

pre 4 godine

Партизан жели још титула добијених без борбе, на папиру, као и 1999. године? Или као ону Шајберову? Доста је. Или да се игра с публиком, или без публике, али да се игра. Доста је нерегуларних титула Партизану у свакој кризи.

Realno

pre 4 godine

Aha, vazi...pazi da vas ne proglase.Moracete na terenu protiv najboljih,bez pomoci sudija i pritiska publike to da dokazete.Bicete sampioni ali juce.

lul

pre 4 godine

A najjače u svemu je što je najviše poslato od strane Delija koji će igrati Play Off iako je to protiv svih pravila Aba Lige. Za šta smo onda bili najbolji celo prvenstvo? Da bismo imali prednost domaćeg terena u Play Offu? I šta sad odjednom, korona virus i toga nema?

vladimir

pre 4 godine

Neverovatno,ovi se uvek nešto bune i trže posebne povlstice za sebe kao da nisu čuli da je Tito umro i da Vojska Jugoslavije kao njihov zaštitnik i osnivač više ne postoji.

Stockton

pre 4 godine

Kada ova deca krenu da komentarisu o 1999-oj, pa kukumacu o tituli u fudbalu, a ne secaju se da su bas tako oni ponovo usli u (tada FIBA-inu) Evroligu ... Buducnost je proglasena za prvaka, a oni su kao 2. na tabeli usli u Evroligu BEZ igranja plejofa, zamisli!?

Gravedigger

pre 4 godine

kapiram zbog prednosti domaceg terena, al partizane kako tebi tako in drugima, kako zvezdi cedeviti mornaru ili buducnosti tako i tebi...
(filip, 11. mart 2020 13:12)

Pa znači ne kapiraš? Mi smo u najboljoj poziciji i samim tim mi najviše gubimo, znači nije isto?

111

pre 4 godine

Kao '99... To je jedan jedini nacin da dervisluk uzme titulu, da se proglasi konacnim zateceno stanje.

Samo...nece da moze! Moraces na teren, nema vise uzimanja titula dekretom.
(One night in May, 11. mart 2020 13:13)


Ili dobijanje titula sudskim resenjem od pre 50 godina?? To moze? Pa ovo su neregularni uslovi. Neko se polomi da obezbedi prednost domaceg terena i sada to uopste nije bitno? Sada svi imaju iste uslove jer nema publike? I to je regularno? Cemu onda prednost domaceg terena?

323

pre 4 godine

kapiram zbog prednosti domaceg terena, al partizane kako tebi tako in drugima, kako zvezdi cedeviti mornaru ili buducnosti tako i tebi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (filip, 11. mart 2020 13:12)



nije to bas tako jer uloga domaceg terena mnogo znaci i klubovi su to posteno zaradili na terenu. sada treba svi da imaju iste uslove? i to je regularno? pa cemu onda rangiranje na tabeli ako prvi i cetvrti imaju iste uslove ili drugi i treci? cemu rangiranje?

bvb

pre 4 godine

Ja kapiram njih u kakvom su se sosu nasli. Upumpali su ogromne pare i ocekuju sad da oderu na kartama u finisu sezone i zarade. Prica o nekoj posecenosti, a na Partizan se do juce islo za 200 dinara dok su navijaci uvek dobijali karte besplatno, pa imam druga koji je cekao letos da kupi sezonsku od navijaca za 4 5k jer je kod njih upola jeftinije. A o tome sto bi covek titule da kupi tek tako ne vredi ni komentarisati, da je ikad potrcao za loptom u zivtou znao bi kako sport funkcionise, ovako navikao na stranacku fotelju pa bi malo da otima opet.

sone

pre 4 godine

kapiram zbog prednosti domaceg terena, al partizane kako tebi tako in drugima, kako zvezdi cedeviti mornaru ili buducnosti tako i tebi...
(filip, 11. mart 2020 13:12)
Pa nije baš tako, Partizan gubi prednost domaceg terena, ostali ne. Zvezda ga u polufinalu nema, kao ni Cedevita. Buducnost ce zadrzati, ovo ne važi za Crnu Goru, za sada nemaju koronu. Da li je bas toliko tesko ovo ukapirati?

Ivan

pre 4 godine

U svim segmentima je danas kk Partizan bolji i organizovaniji klub od kk Crvene Zvezde, pocev od predsednika, trenera, pa do igraca, i selekcije stranaca . Ovo pisem kao neutralni navijac. A vi delije na baterije mi slobodno lupajte minuse.
(Kraken89, 11. mart 2020 13:58)

Slobodno i lupamo minuse. Govoris o klubu koji je bio pred gasenjem prosle sezone, i odjednom se izdize iz pepela kao feniks. Odjednom neke nenormalne finansijske injekcije za klub u dugovima do guse, dovodi 15 amerikanaca i trenera koji sam kosta milion godisnje… To nije rezultat poslovanja kluba, nego direktna intervencija vlasti. Dok sa druge strane Crvena Zvezda 80 posto svog budzeta ostvaruje samostalno bez icije pomoci. Toliko o poslovanju jednog i drugog kluba.

Sah-mat

pre 4 godine

Bez dreke i urlanja i medjusobne tuče frakcijaša na tribinama, kao i pritiska na sudije su očigledno svesni da ne mogu puno.
(Spale, 11. mart 2020 13:38) # Link komentara

Znaci plasis se dreke i urlanja. E pa nek se otvori legenda pa neka vrati navijace. Pobegose nesretni posle par godina.

Miroslav

pre 4 godine

Posto se igra bez publike i u Crnoj Gori, napraviti ove godine F4. To bi bio pravi doprinos smanjenju rizika od virusa. Cemu tolika putovanja ako publike nema.

Bata

pre 4 godine

I evo play-off se odlaze, videcete... Lancano se suspenduju- NBA, Euroliga, Aba pred playoff. I nastavice se kad bude bilo bezbedno, ako bude vremena. Tako da postoje dva scenarija: ili ce Partizan igrati pred punim tribinama ili nece biti vremena da se odigra pa da cujem onda zvezdase na osnovu kog kriterijuma bi se odredio sampion?
I sta je covek pogresno rekao?

Gravedigger

pre 4 godine

Čuj Ostoje al ucenjuje, pa koji je problem da se igra bez navijača? Ne šutiraju oni na koš, a biće prenos svejedno.
(ja, 11. mart 2020 13:08)

Pa naravno, vi samo tako i gledate vaš klub.

Back in Black

pre 4 godine

Au Ostoja bolje da ste cutali,na kraju neka bude prvi Partizan hahahhah.A sta bi bilo da je Zvezda prva na tabeli i da je Covic izasao sa ovim predlogom?Pa zar i virus da iskorostite da bi bili prvaci?

Dule

pre 4 godine

Samo se zvedda proglašava šampionima,dodeljuju joj se titule za stolom .Ostali u boj za osvajanje titule na terenu.A ako se sve odloži titula se dodeljuje naravno zvezdi
(jovo, 11. mart 2020 14:25)

# Link komentara
To reče navijač kluba kome su DVE titule dodeljene sudskim putem, i to, pazite, Sud udruženog rada!!!

mixer

pre 4 godine

Suština sporta je da pobedis protivnika na fer i sportski način, a ne da zaradis što više novca...
A novac koji ste skupili od prodaje karata za uniks, uplatite za pomoć tirsovoj.
Samo tako ćete postati ljudi, a ne gomila plaćenika...

Sofronije

pre 4 godine

Logično i pošteno. Eto i Zvezdi priznati titulu u fudbalu.
(Danilo, 11. mart 2020 13:46) # Link komentara


Porediš košarku koja ima plej-of najbolje četiri ekipe i fudbal u kom je razlika 11 bodova? Ne moram uopšte da pitam za koga navijaš, jer vidim da su ti i logika i poštenje sasvim strani.

Sofronije

pre 4 godine

Pa da, ne bi vam bio prvi put... Tako ste u fudbalu "osvojili" titulu 10 kola pre kraja sa 66 bodova ispred Obilića koji je imao 64.
Šajbera i golove u Ljubljani, kao i izlaske sa terema u košarci nećemo pominjati, znamo da ste na sve spremni.

Danijel 81

pre 4 godine

Kako može da bude isto kako jednim tako i drugim video bi kad bi zvezda bila druga i imala prednost u polufinalu jel bi isto pričao,ko vam je kriv što nemate kvalitet za prvo mesto,sport se igra zbog navijača jer su to skoro jedine finansije to nije ko fudbal gde se vrti ogromna lova,a to što nema zvezda publike na utakmici to je njihov problem

sone

pre 4 godine

Vidim vec krenula prica onolika... u Crnoj Gori za Budućnost i Mornar (ukoliko se plasira) će biti isti uslovi kao i u Srbiji jer su u CG već donete odluke da se utakmice igraju bez publike. Tekst o tome je bio i na ovom portalu. Dakle ako ove ekipe (Bud, Mor, Par i Czv) uđu u playoff sve utakmice će se igrati bez publike. Svi će imati iste uslove. Šampiona će odlučiti samo igrači i sudije. Srećno svakoj ekipi.
(Grut, 11. mart 2020 14:22)
Pa glupo je da za sve budu isti uslovi. Celu sezonu su se ekipe takmicile da imaju prednost u play off, a sad isti uslovi...Pa zasto ekipa koja je bila prva da nema prednost u odnosu na ekipu koja je bila cetvrta? Drugo, u Crnoj Gori nije jos uvek uvedena zabrana prisustva publike, vec preporuka da se izbegava. Partizanu nije problem ABA, proci ce polufinale sa ili bez publike, problem je UNIKS...

MikiP

pre 4 godine

@Stockton

Ti pricas o deci?? Otkud ti podatak da je Partizan u sezoni 1999/00 igrao FIBINU evroligu?
Ta liga se zvala SUPRO liga i Partizan ju je igrao u sezoni 2000/01. U sezoni 1999/00 evroligu su igrali Buducnost i Zvezda.
Znaci, slagao si. Ali, bas te briga. To bar ne kosta.

Calsic

pre 4 godine

Neka vas sada proglase i Šamoionima Eurokupa, ako ste toliko jaki mozete vi to osvojiti i bez publike. Ali Eliminaciona faza je nesto potpuno druga igra i tu traba prvo pokazati ko je najbolji a ne nema publike daj titulu . Pa nije vam niko kriv sto je tako ispalo oko virusa . Cuti i igraj to neka vazi za sve!

svedok

pre 4 godine

Ova komunjara bi da ga po starom dobrom običaju proglase pobednikom pre završetka takmičenja. Kad pukne u plej ofu leti kao koferče napolje. Zna to on ili bolje rečeno oni dobro zato bi da kao i uvek ušićare. Koštaće to da se plate sudije koje sude u njegovu korist ovako bolje da smanji troškove. Ovakvi su zlo za sport bilo gde se pojave.

Orao

pre 4 godine

Sram da Vas bude, tako ste pripisali titulu u fudbalu kad je bilo bombardovanje. Nije Vas briga za tudju nesrecu, nego ucenjujete. Neka se igra bez publike, ako imate kvalitet bicete najbolji.

a zašto

pre 4 godine

ovo sve napisa navijac kluba koji je zbog duga od 15 miliona evra strpan u zamrzivac a u isto vreme nastavio da se takmici stvarajuci tim za EL a onda izasao iz zamrzivaca al 15 miliona duga ostalo zauvek u zamrzivacu. Nemojte vi o postenju samo.
(trica, 11. mart 2020 15:21)

Dug nikada nije nestao jer se i dan danas servisira. Oprostila nekadašnja Marfin banka kao i vama i dug oprostila privatna lica Zoran Drakulić, Slobodan Vučićević

Spale

pre 4 godine

lul@ druže ne znam šta ti nije jasno? Kažeš bili ste najbolji, jeste. A nemate prednost domaćeg terena,, kako nemate? Pa igrate u Beogradu u areni protiv Mornara ili Cedevite. Ne igrate u Baru ili Ljubljani. Samo što nema publike. Teren domaći imate, najbolji ste, u čemu je problem. Da se ne plašite nekoga??

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@samo_kazem

Partizan je osvojio Kup Srbije, Aba ligu nije. Regularni deo je kao što sama reč kaže regularni deo, služi da se timovi poređaju za plejof plasman i finalne borbe za trofej.

Ako ste najbolji, dobićete sve i pred redarima. Što si se uplašio, blago Ostoji?

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Pa znači ne kapiraš? Mi smo u najboljoj poziciji i samim tim mi najviše gubimo, znači nije isto?
(Gravedigger, 11. mart 2020 13:41)

Не губите апсолутно ништа!
Само се плашите, страх вам ствара панику....

MilanB

pre 4 godine

Samo se zvedda proglašava šampionima,dodeljuju joj se titule za stolom .Ostali u boj za osvajanje titule na terenu.A ako se sve odloži titula se dodeljuje naravno zvezdi(jovo, 11. mart 2020 14:25)# Link komentaraTo reče navijač kluba kome su DVE titule dodeljene sudskim putem, i to, pazite, Sud udruženog rada!!!
(Dule, 11. mart 2020 14:51) Dule Ostoja kaze kao 1999 godine. To je u kosarci bilo. Znaci tri titule. Dve u fudbalu i jedna u kosarci. Vidis Jovo i ne procita vest kako treba a komentarise.

Blistt

pre 4 godine

Najbolje je da se zrebom odredi redosled klubova na tabeli i to ne samo sada nego i narednih godina. Velika usteda bi se postigla: Nema igraca, trenera, sudija, putovanja...

Bgd

pre 4 godine

Ah, kako mi sad naviru sećanja iz 2014. godine i reakcije grobara na odluku FSS da se zbog padavina odlože utakmice... Histerija je blaga reč.

molina

pre 4 godine

Sada bez zezanja.
Da li je moguce da ovaj covek u ovo nesrecno vreme hoce prekid takmicenja i titulu? Ako postoje uslovi da se igra, a rizicno je za zdravlje ljudi da bude publike, onda se tako i igra.

mohikanac

pre 4 godine

@sone
Razumemo da si grobar ali šta ti nije jasno???
Kako nemate prednost domaćeg terena? Jel igrate u Baru ili kući?

Uhvatio si se kao pijan plota "regularni deo", pa? Evo još jedno kolo pa gotov i onda kreće playoff. Valjda je tu sve jasno. Gledaćeš kao i mi preko tv.

Svuda se igra bez publike, reprezentacije, LŠ, LE... EL evo i EC... problem neki? Armani igra i bez publike i van Italije. Virtus igrao u BG.

Opusti se ne okreće se ništa oko JSD ima mnogo važnijih stvari u životu. Ako može svi da se sklone da bi ti bio zadovoljan.
Ne drami tako vam zapalo i ne samo vama ali za razliku od vas ostali ne skamliče.

Toplica

pre 4 godine

Razumem zašto Ostoja ovo traži. Može mnogo da izgubi. OK majstore ali zašto onda ne tražiš i da se isto učini u Evrokupu? Zato što tamo ne možeš davršiš pritisak na Bartomeua!Zato što bi ti izvukao uši kadbi tako nešto predložio. A ovde, u ABA ligi, možeš da vršiš pritisak i da posle pričaš o svetskoj zaveri protiv Partizana. Ti si možda isterao Vujoševića iz Partizana ali je u svima vama ostao način ponašanja koji je on nametnuo. I on je u evropskim utakmicama nosio odelo a u ABA ligi i Domaćem prvenstvu majicu. Tako i ti.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Ne mora, bili smo.
(Karaburac, 11. mart 2020 15:22)




:)))))
tečo, ja vam želim da tu fibinu ligu šampiona osvajate svake godine!

maconii

pre 4 godine

au,pa ovaj poredi ratno okupaciju sa epidemijom gripa sto je sramota...a da je kojim slucajem Zvezda prva,da li bi trazio odlaganje,ili predlagao ovo sto predlaze,pa naravno da ne bi.

Stockton

pre 4 godine

... zaboravih da dodam: A bolje da nisu, jer su imali jos gori bilans (2-14!) nego u prethodnoj, debitantskoj sezoni (bese 4-12, nisam siguran)

Sofronije

pre 4 godine

Ili dobijanje titula sudskim resenjem od pre 50 godina??
(111, 11. mart 2020 13:42) # Link komentara

Zaboravio si titule na, pazi sad, SUDU UDRUŽENOG RADA?!?!?!?!?!?!? I na one osvojene golom u 96-om minutu, kada zaustavno vreme nije postojalo i kada je osim te utakmice, celo prvenstvo bilo završeno.

sasa the red baron

pre 4 godine

NBA ce zabraniti publiku na utakmicama...
Ako NBA igra bez publike, igrace i ABA...
I razumem KKP; borili su se za tu 1 poziciju, ali ovo jeste razlog za zabrinuti se...

Sunce slobode

pre 4 godine

Logično i pošteno. Eto i Zvezdi priznati titulu u fudbalu.
(Danilo, 11. mart 2020 13:46) 

Obe titule idu Zvezdi. Samo zbog ovog kukavicjeg pokušaja da se na mufte dodje do titule. A sad zaratite sa Aba-om, lično ne bih želeo da vas izbace. Bez vas to nije zanimljivo. Inace, interesantno je kako se sve brzo okrene, zar ne?

samo odgovaram

pre 4 godine

delije bi da se sve igra pred praznim tribinama vidim jer ionako nemaju nikakvu podrsku, e pa nece da moze. Kako moze svima isto, zasto se onda igrao regularni deo sezone, ispada da treba da bude isto 4. i 1. na tabeli? Po tom principu lepo nek se i u fudbalu odigra jedna utakmica za prvaka, ili vam to ipak ne odgovara? Jedino odloziti kad ovo prodje ili trenutno stanje (juventus ce proglasiti prvim kako izgleda), sve drugo bi bilo neregularno skroz, Partizan je posteno osvojio 1. mesto igrama tokom godine i nikako sad ne moze biti svima isto.
(samo_kazem, 11. mart 2020 13:38)

Za to se nisi zalagao unazad 6 sezona. Mislio si da ćete sa 3 ili 4 mesta da se domognete titule. Igra se bez publike. A vi umislili da ste tas na vagi vašem timu. Igraćete i EC bez publike

RZ—CZ

pre 4 godine

Хоћете и улебу да предложите одлагање утакмице са Униксом а одговор би био играјте и не филозофирајте.

maconii

pre 4 godine

Ili dobijanje titula sudskim resenjem od pre 50 godina?? To moze? Pa ovo su neregularni uslovi. Neko se polomi da obezbedi prednost domaceg terena i sada to uopste nije bitno? Sada svi imaju iste uslove jer nema publike? I to je regularno? Cemu onda prednost domaceg terena?
(111, 11. mart 2020 13:42)

da to je tako kada gledate samo svoje interese...ovim su osteceni mnogi sportovi u evropi ciji timovi ili reprezentacije nece moci da racunaju na podrsku publike,kao npr norvezani protiv nas u fudbalu,juventus ce igrati u ligi sampiona bez publike.pa opet cute i ne kukaju...od cele evrope jedino grobari kukaju

Pedja

pre 4 godine

Odlicna ideja, najbolje predlozi da se Partizanu odmah da i titula za sledecu sezonu, jer biste verovatno bili prvi, pa je besmisleno i igrati. Inace ovaj klub je poznat po titulama koje dobija na sudu, a ne na terenu. U Crnoj Gori je vec pre nas odluceno da se igra bez publike, tako da ce svi imati isti tretman i jednake uslove. I to je najpravednije, da se vidi ko zaista igra najbolje, a da se ne sudi pod pritiscima.

Iv4n

pre 4 godine

Mislim da bi jedino posteno resenje bilo da se te utakmice odloze, ali je pitanje kada bi se na kraju i igrale, posto svakako ne znamo do kada ce da traje ova nezgodna situacija. Generalno, zdravlje je najbitnije. Sto se tice dodeljivanja titule Partizanu, to bi trebalo razmotriti na kraju, ukoliko ne bude drugog resenja. Sa jedne strane, nije fer jer je liga zamisljena da ima play-off u kome se odlucuje (u teoriji neke ekipe mogu i svesno da idu na to da se samo plasiraju u PO i da onda dodaju gas - nije slucaj kod nas, ali moze da bude). Da druge strane, Partizan je bio ‘vredan’ tokom citave sezone, tako da donekle razumem i njihov stav. Sve u svemu, da mi preguramo ovo sa koronom, sport je sada manje vazan. Cuvajte se, pozdrav!

ValterNBG

pre 4 godine

Nama Stimac njima Novica I eto podrske.Za koga je -dovoljno je.Kad se tu prikljuce Djenka I Sale Ilic,ihhhh ima da grmi.Po meni,najvise profitira Mornar.Ne kazem da oni imaju losu publiku,nego oni njihovi "divljaci"od igraca ako se osete kao na treningu neko ce gadno da nagrabusi kad pocnu da trpaju kao blesavi.Zao (mhm)mi Grobosa,taman se naostrili da se natrpaju u Arenu I naprave ludilo,kad ono cvrc.Sto se nas I EL tice,ovo mi deluje kao boljitak.Nit igraci znaju,nit mi,kada ce da odigraju dobru itakmicu a kada ne.Ovako,verujem da im je sve potaman,uvek smo dobro igrali bez pritisaka I ocekivanja.

kizamen

pre 4 godine

pa kako te nije sramota.....ako nema publike dajte da mi budemo prvaci....šta,publika je samo vama podrška...po pravilima aba lige prvak se dobija nakon plej-ofa....

Рајко

pre 4 godine

@Bojan
Гваидо?Или ови из "Један од пет милиона".Желели би да им статус решава Суд удруженог рада.

corona

pre 4 godine

Agahahahhaha Voimja oca ko nama sve vodi kubove. LŠ se najverovatnije odlaze, formula 1 takođe, teniski turniri, sajam automobila u Ženevi.....Gube se milioni i milioni evra jer hoće i moraju da zaštite građane. A u Srbiji kmeče. Kako Partizanu, tako i Zvezdi, Mornaru....

SrbEUin

pre 4 godine

Sad je idealni trenutak da se raščisti sa huliganima sa tribina. Red je da se takmičenja odvijaju pred kulturnim sportskim okolnostima (kao u razvijenom svetu) a ne pred divljacima koji psuju, vređaju, prete, gađaju raznim predmetima i fizički napadaju protivnički klub.
Ovo važi za grupe KKP, CZT i Bud. Ostali su uglavnom korektni.
Mogli bi sada iskoristiti ovu situaciju, i uspostaviti nove, kulturne standarde, koje bi zatim sprovodili ubuduće.

Naravno da od toga nema ništa,"jer država nema snage da se obračuna sa ..." onima koji rade prljave poslove za tu istu državu.

dragan

pre 4 godine

Zašto ove izjave nije bilo juče, kada je objavljeno da nema publike u Sloveniji i Crnoj Gori, nego danas kada je to objavljeno i kod nas?

milance

pre 4 godine

A Ostoja da li tvoje saopstenje vazi I za evrokup ili evroligu...ili samo ono sto tebe svrbi.Pa nije valjda da si se uplasio kraja aba lige .Samo rezultat u sportskoj dvorani je merodavan sa ili bez publike za sve je isti uslov.

Grut

pre 4 godine

Vidim vec krenula prica onolika... u Crnoj Gori za Budućnost i Mornar (ukoliko se plasira) će biti isti uslovi kao i u Srbiji jer su u CG već donete odluke da se utakmice igraju bez publike. Tekst o tome je bio i na ovom portalu. Dakle ako ove ekipe (Bud, Mor, Par i Czv) uđu u playoff sve utakmice će se igrati bez publike. Svi će imati iste uslove. Šampiona će odlučiti samo igrači i sudije. Srećno svakoj ekipi.

vlajko

pre 4 godine

Nemci su u hokeju na ledu otkazali plej of i rekli da za ovu sezonu nema prvaka. Tako bi trebalo i u ABA ligi.
(saaaasa, 11. mart 2020 13:32

Nemačka je, ipak, ozbiljna država!

John Terry

pre 4 godine

I ovi sto traze navijace u hali i ovi sto prozivaju ove prve neka se zapitaju sta je bitno, da li zdravlje ili kosarkaski plej of. Ne mogu da verujem koliko ste tupi.

coldplayer

pre 4 godine

Ajde da ne lupamo ovde po obicaju.
Mene interesuje da li ce prema istom kriterijumu slicno da trazi i od evrokupa?
Da li ovakav presedan ima negde u Evropi u bilo kakvom takmicenju?Ne!Ovo je vrlo neozbiljno od jednog predsednika kluba.Tacno je da ce oni najvise izgubiti zbog podrske,ali je tako svuda.Ako su najbolji dobice i ovako.Cist primer je Juventus koji nije kukao,vec dobio Inter bez publike.

Borky

pre 4 godine

Jeli to samo Partizan igra pred praznim teibinama ili svi ??? Ne razumem ...
Na kraju krajeva Partizan moze biti domacin i u Laktasima, u Bosni jos uvek nema nikakvih mera zbog ovog virusa ...
(Slobodan, 11. mart 2020 13:35)

Moras se bolje informisati! Zabranjena sva javna okupljanja a skole zatvorene na 3 sedmice.Jos juce je donesena odluka,znaci prije nego u Srbiji.

dex

pre 4 godine

@sone

Evo imaš vest da je Crna Gora odlučila da se sportski događaji igraju bez publike. Dakle, ni Budućnost nema prednost domaćeg terena, pa ne kukaju.

kjovo

pre 4 godine

Vidim dosta njih pominje Crnu Goru i kao oni sa publikom,ali oni su pre nas doneli odluku da se igra bez publike tako da je isto i njima.