Fudbal 42

Utorak, 18.02.2020.

10:00

Roj Kin: Samo jedan igrač Liverpula bi mogao da igra u mom Junajtedu

Čuveni kapiten Mančester junajteda Roj Kin smatra da sadašnji tim Liverpula nije ni blizu ekipi "Crvenih đavola" koja je pokorila Evropu 1999.

Roj Kin: Samo jedan igraè Liverpula bi mogao da igra u mom Junajtedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Todor

pre 4 godine

Fergi je znao da kupibigrače... Obično su to bili najbolji igrači na svojim mestima u drugim klubovima.. Zato je teško sastaviti samo jedan tim Junajteda... može bar tri skoro podjednako jaka. Gde si ovde Vidić, Palister, Hjuz, Van Nistelroj, Šeringem, Runi... da ne pominjem Kantonu i tu generaciju. A svaka priča o Liverpulu bez Jana Raša i Kenija Dalgliša, Majkla Ovena, Robi Faulera, Stivija, Mekmanamana, ali i Suareza, bila bi isprazna!

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

...... a da li bi i jedan igrač iz Tvog UTD - a mogao da igra u ovom Liverpulu .
Ako bih ja birao, bili bi to Skols i Van Nistelroj, razume se među prvih 15 igrača.

bamblbi

pre 4 godine

Te 1999. Arsenal je u poslednjem kolu izgubio titulu, a Bajern u nadoknadi izgubio Ligu sampiona, e tako su Kin i ekipa osvojili triplu krunu. U sva cetiri finala LS sa Fergusonom, Junajted je bio nadigran. Inace, Liverpul jos nije osvojio titulu posle 30 godina, a ovi ne znaju gde udaraju od analiza.

Misa

pre 4 godine

abcd ajde de ko nemoj da lupetas molim te. Skols je jedan on navevih igraca srefine terena ikad vidjenih, kad si ti poceo da gledas fudbal, prekjuce???? Ovo nije ni liverpulov najbolji tim ikad vidjen, daleko od toga, sveli ste dva najveca kluba na zadnje 3 sezone kao da prethodnih 150 godina nista nisu uradili. Svasta

Ivan

pre 4 godine

Pa iskreno,Van Dajk,Arnold,Robertson i Mane,ovi ostali su dobri ,ovo četvoro odvaja ipak. I Alison je dobar ali nekako mi nije klasa,možda griješim,tek ulazi u najbolje godine za golmana.

Nenad

pre 4 godine

Kad ih gledam izlgeda mi da su samo Van Dajk i Firmino nesto posebno, ostali su mi svi isti. Mogu puno da trce i dosta brzo da trce. Al posto fudbal ide u tom pravcu, Liverpulu to odgovara 100%.

Otprilike je to sustina, pravi komentar. Samo ce to trcanje i kontre veceras jako tesko da prodje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 18. februar 2020 11:34)

Nije tacno, to sto Lvierpul trci ne znaci da nema prave majstore u ekipi. Pogledaj malog Trenta pogadja u trepavicu 20 godina, Mane je enigma, covek nikada ne radi dve iste stvari, Salah u kontorli lopte je odlican, pogtovo kad ga trojica vuku. Fabinjo fantastican zadnji vezni, kontrolise mec savrseno, Vajnaldumu ko oduzme loptu svaka mu cast, izvoza te lagano. Van Dajk igrac koji sve moze, bukvalno sve. Taj njegov Junajted bi pregazili, budimo realni, iako ti Junajtedovci nece to priznati, jer moraju da gledaju ovakav Liverpul koji preziru, dok se njihov miljenik blago je reci raspada.

Damir M.

pre 4 godine

Ništa nemam protiv današnjeg Liverpoola, igraju odlično i lijepo, zasluženo prvi i do titule uvjerljivo. Ali,ovi što omalovažavaju United iz onog doba, pa, pretpostavljam da su to djeca koja ih nisu gledala uživo i kojima je vrh sve što je danas, a ostalo su dinosauri. Keane da nema pojma šta priča i sa nije bio neki igrač??? Da on danas igra,bilo bi discipline kod tetoviranih instagramdžija sa milionima. Cole i Yorke su bili bogovi u napadu, iako ne potcjenjujem ni ovu formaciju Liverpoola. Ali United je bio sila 10-15 godina sa mnogim od tih igrača, a ovi su tek nekoliko sezona vrh. Malo više poštovanja. Nije svijet počeo 2017.g.

abcd

pre 4 godine

Smesna prica...bekovi Liverpula su bolji nego Geri Nevil i Fil Nevil(Denis Irving).Po cemu je Niki Bat bolji igrac od Fabinja,Vajlnaduma?Kol i Jork bolji od Manea,Salaha,Firmina?u tom junajtedu (kad je igrao Kin),osim Smajhela,vrhunski su bili Bekam,Gigs,Skolsa koga sad uzdizu u nebesa bio dobar igrac,ali nikad u top 3-4 na svojoj poziciji u Evropi.Koji je to stoper poput Van Dajka igrao u Junajtedu dok je Kin tamo bio?Da ne racunamo Ferdinanda i Vidica koji su dosli kad je Kin zavrsavao karijeru,Nistelroj takodje dosao pred kraj Kinove karijere.Junajted je bio tim,tamo su mogli da igraju i Geri i Fil Nevil,suvi proseci i da se to ne vidi,da igra Ves Braun i O'Shei.

ja

pre 4 godine

@ (Немања, 18. februar 2020 10:18)

Za Irvina bih se složio, ali je Geri Nevil, mislim prošle godine, proglašen za najboljeg desnog beka u istoriji Premijer lige. I to od ljudi koji su daleko stručniji od bilo kog komentatora ovde, tako da tvoj komentar za Nevila ne stoji. Arnold će morati još mnogo mleka da popije da bi stao u rang sa Nevilom - dovoljno je pogledati ne kolektivna (gde Nevil apsolutno dominira), već listu individualnih priznanja, gde je Nevil bio 6 puta biran za tim godine u PL, zatim u tim decenije, a i postao je član kuće slavnih engleskog fudbala pre 5 godina. Nijedno od ovih priznanja se ne daje tek tako...

Što se tiče Kinovog stava da samo jedan igrač iz današnjeg L'pula može da igra u onom timu Man Utd, tu se uopšte ne bih složio. Ja bih tu sigurno stavio Van Dajka, Robertsona i Salaha (u zavisnosti od formacije, upadao bi i Mane), a i debelo bih se razmislio oko golmana, jer je Alison fenomenalan golman, a Šmajhel, iako ima reputaciju jednog od najboljih golmana u istoriji, je, po mom mišljenju, bio nezainteresovana kiksara. U formaciji sa 3 napadača, igrali bi mi Mane, Salah i Endi Kol, a u veznom redu Gigs, Kin i Skols. U formaciji sa 2 napadača, bili bi to Salah i Kol, dok bi se veznom redu pridodao Bekam. Dakle, u zavisnosti od formacije, 4 ili 5 igrača L'pula sigurno zaslužuje da se nađe u tom timu.

Losmi

pre 4 godine

Veliki sam obožavatelj Van Dajka. Čovek je mašina. Bio je i Stam, on je bio fantastičan igrač. Ne znam koja bi ekipa s njima dvojicom primila mnogo golova", rekao je Kin

Primila bi svaka, kad bi nasprem sebe imala Cavija, Iniestu, Mesija i Vilju. Videli smo kako su se provodili Gigs, Ronaldo, Vidic, Ferdinand i kompanija protiv Barselone. Malo jaci sparing partner.

zvonko

pre 4 godine

liverpulu fali još 2 pobjede da prestigne bodovni saldo koji je junajted imao te sezone, a ima još 12 kola da se igra. taj tim nije čak ni najbolji junajtedov tim ali splet nevjerovatnih okolnosti ih je doveo do trostruke krune, prolaz protiv liverpula u fa kupu i narocito finale sa bajernom dje je mancester nadigran i realno je trebalo biti 3:0 do zaustavnog vremena, neki kazu da je tu i djavo umijesao prste 1999, 999 okrenes naopako ove devetke dobijes 666 :-)

ono sa cim se slazem u kinovom komentaru je da niko drugi ne bi mogao da igra u tom junajtedu...isto kao i sto niko ali bas niko, cak ni stam, ne bi mogao da igra u ovom liverpulu

haylee

pre 4 godine

Liverpool je manje vise u kozi Djokovica. Bili smo simpaticni dok nije dosla titula u CL. Cak i tada se zamisljalo da ne mozemo da ponovimo takvu sezonu pored Milk Šejk sitija.

Sad kad ravnamo sve pred sobom i razbijamo monopol, udruzila se EPL aristokratija da pljuje, bljuje i omalovazava.

Osvojicemo tu 21. titulu, kao sto ce je osvojiti i Djokovic. Mozda cak i tokom iste godine.

GOAT drustvo :)

jelena

pre 4 godine

Ovo je ista ona sabansko-iskompleksirana fora po kojoj bi Dzordan danas postizao 50 poena u proseku !
(antiDebil, 18. februar 2020 11:17)

Jok i ne bi...

Losmi

pre 4 godine

Kad ih gledam izlgeda mi da su samo Van Dajk i Firmino nesto posebno, ostali su mi svi isti. Mogu puno da trce i dosta brzo da trce. Al posto fudbal ide u tom pravcu, Liverpulu to odgovara 100%.

Otprilike je to sustina, pravi komentar. Samo ce to trcanje i kontre veceras jako tesko da prodje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nemoj tako.Sad ce sekta da ti objasni kako pojma nemas a da im nije sudija ne bi imali vise od 5 bodova ispred Sitija ove sezone!

cukce

pre 4 godine

Baš to Liverpul je tim, ekipa, niko od pojedinaca tu ne odskače i kad je neko od njih nije u timu (povređen, kažnjen) to se ne oseti u igri! Ti igrači da igraju negde drugo a ne pod dirigentskom palicom Klopa ne bi bili to, Klop je napravio hemiju među igračima! Tako da Kin je mnogo da ne izabere ni jednog ali i da izabere sve (kao tim)!

Djenka

pre 4 godine

Najjaci su ovi objektivni bivsi igraci Junajteda koji porede babe i zabe. Tandem Jork Kol je bio fenomenalan ali reci ovako nesto...glupost.

Zigzaga

pre 4 godine

Ovaj liverpool je jaci od tog Uniteda duplo,pa United nije mogao Dinamo dobiti na Old Traffordu ,a ovi metu sve sta im se nadje preko puta...

Ekspert

pre 4 godine

Roj je legenda. Teško da će MU imati više takvog kapitena, lidera, osobe od koje vam se ledi krv u žilama... Sad kada spomenu Arsenal, ne mogu a da se ne sjetim onog čuvenog meča Junajteda sa njima na Hajberiju, kada su se umalo potukli u tunelu on i Vijera. Junajted ih kasnije glat dobio. Ovaj Meguajer ima potencijal, te me stoga ne čudi što su ga odmah stavili za vođu. Ima te sposobnosti, nema sumnje. Fudbalu sve više fali takvih likova, mnogo je sve mekano postalo...

agent mahoun

pre 4 godine

Slažem se sa Kinom. Kad osvoje triplu krunu neka se jave. Još su ne poraženi za to im treba skinuti kapu ali ima još da se igra

Milan

pre 4 godine

Roj Kin je samo skroman kada kaže da je bio prosečan. Zapravo je bio strašan zadnji vezni, lider na terenu, inteligentan, oštar kao žilet, siguran pas. Što se kaže držao je strah celoj ekipi.

4k4.Dex

pre 4 godine

Istina. Sve sem Van Dajka je tu obican prosek koji je Klop napeo na 200% mogucnosti. Ovaj Liverpul je Klop i nista vise. Covek je nevidjena trenercina.

M

pre 4 godine

"Ja sam bio prosečan igrač koji je imao strašno mnogo sreće da je uvek bio u ekipi s genijalcima", zaključio je Irac.
Ne znam da li je možda lažna skromnost ali moraš biti veliki da izjaviš ovako nešto.

Jogurt09

pre 4 godine

Kad ih gledam izlgeda mi da su samo Van Dajk i Firmino nesto posebno, ostali su mi svi isti. Mogu puno da trce i dosta brzo da trce. Al posto fudbal ide u tom pravcu, Liverpulu to odgovara 100%.

4k4.Dex

pre 4 godine

Istina. Sve sem Van Dajka je tu obican prosek koji je Klop napeo na 200% mogucnosti. Ovaj Liverpul je Klop i nista vise. Covek je nevidjena trenercina.

M

pre 4 godine

"Ja sam bio prosečan igrač koji je imao strašno mnogo sreće da je uvek bio u ekipi s genijalcima", zaključio je Irac.
Ne znam da li je možda lažna skromnost ali moraš biti veliki da izjaviš ovako nešto.

cukce

pre 4 godine

Baš to Liverpul je tim, ekipa, niko od pojedinaca tu ne odskače i kad je neko od njih nije u timu (povređen, kažnjen) to se ne oseti u igri! Ti igrači da igraju negde drugo a ne pod dirigentskom palicom Klopa ne bi bili to, Klop je napravio hemiju među igračima! Tako da Kin je mnogo da ne izabere ni jednog ali i da izabere sve (kao tim)!

Milan

pre 4 godine

Roj Kin je samo skroman kada kaže da je bio prosečan. Zapravo je bio strašan zadnji vezni, lider na terenu, inteligentan, oštar kao žilet, siguran pas. Što se kaže držao je strah celoj ekipi.

Djenka

pre 4 godine

Najjaci su ovi objektivni bivsi igraci Junajteda koji porede babe i zabe. Tandem Jork Kol je bio fenomenalan ali reci ovako nesto...glupost.

Ekspert

pre 4 godine

Roj je legenda. Teško da će MU imati više takvog kapitena, lidera, osobe od koje vam se ledi krv u žilama... Sad kada spomenu Arsenal, ne mogu a da se ne sjetim onog čuvenog meča Junajteda sa njima na Hajberiju, kada su se umalo potukli u tunelu on i Vijera. Junajted ih kasnije glat dobio. Ovaj Meguajer ima potencijal, te me stoga ne čudi što su ga odmah stavili za vođu. Ima te sposobnosti, nema sumnje. Fudbalu sve više fali takvih likova, mnogo je sve mekano postalo...

haylee

pre 4 godine

Liverpool je manje vise u kozi Djokovica. Bili smo simpaticni dok nije dosla titula u CL. Cak i tada se zamisljalo da ne mozemo da ponovimo takvu sezonu pored Milk Šejk sitija.

Sad kad ravnamo sve pred sobom i razbijamo monopol, udruzila se EPL aristokratija da pljuje, bljuje i omalovazava.

Osvojicemo tu 21. titulu, kao sto ce je osvojiti i Djokovic. Mozda cak i tokom iste godine.

GOAT drustvo :)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nemoj tako.Sad ce sekta da ti objasni kako pojma nemas a da im nije sudija ne bi imali vise od 5 bodova ispred Sitija ove sezone!

Damir M.

pre 4 godine

Ništa nemam protiv današnjeg Liverpoola, igraju odlično i lijepo, zasluženo prvi i do titule uvjerljivo. Ali,ovi što omalovažavaju United iz onog doba, pa, pretpostavljam da su to djeca koja ih nisu gledala uživo i kojima je vrh sve što je danas, a ostalo su dinosauri. Keane da nema pojma šta priča i sa nije bio neki igrač??? Da on danas igra,bilo bi discipline kod tetoviranih instagramdžija sa milionima. Cole i Yorke su bili bogovi u napadu, iako ne potcjenjujem ni ovu formaciju Liverpoola. Ali United je bio sila 10-15 godina sa mnogim od tih igrača, a ovi su tek nekoliko sezona vrh. Malo više poštovanja. Nije svijet počeo 2017.g.

agent mahoun

pre 4 godine

Slažem se sa Kinom. Kad osvoje triplu krunu neka se jave. Još su ne poraženi za to im treba skinuti kapu ali ima još da se igra

Jogurt09

pre 4 godine

Kad ih gledam izlgeda mi da su samo Van Dajk i Firmino nesto posebno, ostali su mi svi isti. Mogu puno da trce i dosta brzo da trce. Al posto fudbal ide u tom pravcu, Liverpulu to odgovara 100%.

Zigzaga

pre 4 godine

Ovaj liverpool je jaci od tog Uniteda duplo,pa United nije mogao Dinamo dobiti na Old Traffordu ,a ovi metu sve sta im se nadje preko puta...

Misa

pre 4 godine

abcd ajde de ko nemoj da lupetas molim te. Skols je jedan on navevih igraca srefine terena ikad vidjenih, kad si ti poceo da gledas fudbal, prekjuce???? Ovo nije ni liverpulov najbolji tim ikad vidjen, daleko od toga, sveli ste dva najveca kluba na zadnje 3 sezone kao da prethodnih 150 godina nista nisu uradili. Svasta

jelena

pre 4 godine

Ovo je ista ona sabansko-iskompleksirana fora po kojoj bi Dzordan danas postizao 50 poena u proseku !
(antiDebil, 18. februar 2020 11:17)

Jok i ne bi...

zvonko

pre 4 godine

liverpulu fali još 2 pobjede da prestigne bodovni saldo koji je junajted imao te sezone, a ima još 12 kola da se igra. taj tim nije čak ni najbolji junajtedov tim ali splet nevjerovatnih okolnosti ih je doveo do trostruke krune, prolaz protiv liverpula u fa kupu i narocito finale sa bajernom dje je mancester nadigran i realno je trebalo biti 3:0 do zaustavnog vremena, neki kazu da je tu i djavo umijesao prste 1999, 999 okrenes naopako ove devetke dobijes 666 :-)

ono sa cim se slazem u kinovom komentaru je da niko drugi ne bi mogao da igra u tom junajtedu...isto kao i sto niko ali bas niko, cak ni stam, ne bi mogao da igra u ovom liverpulu

Nenad

pre 4 godine

Kad ih gledam izlgeda mi da su samo Van Dajk i Firmino nesto posebno, ostali su mi svi isti. Mogu puno da trce i dosta brzo da trce. Al posto fudbal ide u tom pravcu, Liverpulu to odgovara 100%.

Otprilike je to sustina, pravi komentar. Samo ce to trcanje i kontre veceras jako tesko da prodje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 18. februar 2020 11:34)

Nije tacno, to sto Lvierpul trci ne znaci da nema prave majstore u ekipi. Pogledaj malog Trenta pogadja u trepavicu 20 godina, Mane je enigma, covek nikada ne radi dve iste stvari, Salah u kontorli lopte je odlican, pogtovo kad ga trojica vuku. Fabinjo fantastican zadnji vezni, kontrolise mec savrseno, Vajnaldumu ko oduzme loptu svaka mu cast, izvoza te lagano. Van Dajk igrac koji sve moze, bukvalno sve. Taj njegov Junajted bi pregazili, budimo realni, iako ti Junajtedovci nece to priznati, jer moraju da gledaju ovakav Liverpul koji preziru, dok se njihov miljenik blago je reci raspada.

bamblbi

pre 4 godine

Te 1999. Arsenal je u poslednjem kolu izgubio titulu, a Bajern u nadoknadi izgubio Ligu sampiona, e tako su Kin i ekipa osvojili triplu krunu. U sva cetiri finala LS sa Fergusonom, Junajted je bio nadigran. Inace, Liverpul jos nije osvojio titulu posle 30 godina, a ovi ne znaju gde udaraju od analiza.

Losmi

pre 4 godine

Veliki sam obožavatelj Van Dajka. Čovek je mašina. Bio je i Stam, on je bio fantastičan igrač. Ne znam koja bi ekipa s njima dvojicom primila mnogo golova", rekao je Kin

Primila bi svaka, kad bi nasprem sebe imala Cavija, Iniestu, Mesija i Vilju. Videli smo kako su se provodili Gigs, Ronaldo, Vidic, Ferdinand i kompanija protiv Barselone. Malo jaci sparing partner.

abcd

pre 4 godine

Smesna prica...bekovi Liverpula su bolji nego Geri Nevil i Fil Nevil(Denis Irving).Po cemu je Niki Bat bolji igrac od Fabinja,Vajlnaduma?Kol i Jork bolji od Manea,Salaha,Firmina?u tom junajtedu (kad je igrao Kin),osim Smajhela,vrhunski su bili Bekam,Gigs,Skolsa koga sad uzdizu u nebesa bio dobar igrac,ali nikad u top 3-4 na svojoj poziciji u Evropi.Koji je to stoper poput Van Dajka igrao u Junajtedu dok je Kin tamo bio?Da ne racunamo Ferdinanda i Vidica koji su dosli kad je Kin zavrsavao karijeru,Nistelroj takodje dosao pred kraj Kinove karijere.Junajted je bio tim,tamo su mogli da igraju i Geri i Fil Nevil,suvi proseci i da se to ne vidi,da igra Ves Braun i O'Shei.

Ivan

pre 4 godine

Pa iskreno,Van Dajk,Arnold,Robertson i Mane,ovi ostali su dobri ,ovo četvoro odvaja ipak. I Alison je dobar ali nekako mi nije klasa,možda griješim,tek ulazi u najbolje godine za golmana.

Losmi

pre 4 godine

Kad ih gledam izlgeda mi da su samo Van Dajk i Firmino nesto posebno, ostali su mi svi isti. Mogu puno da trce i dosta brzo da trce. Al posto fudbal ide u tom pravcu, Liverpulu to odgovara 100%.

Otprilike je to sustina, pravi komentar. Samo ce to trcanje i kontre veceras jako tesko da prodje.

Todor

pre 4 godine

Fergi je znao da kupibigrače... Obično su to bili najbolji igrači na svojim mestima u drugim klubovima.. Zato je teško sastaviti samo jedan tim Junajteda... može bar tri skoro podjednako jaka. Gde si ovde Vidić, Palister, Hjuz, Van Nistelroj, Šeringem, Runi... da ne pominjem Kantonu i tu generaciju. A svaka priča o Liverpulu bez Jana Raša i Kenija Dalgliša, Majkla Ovena, Robi Faulera, Stivija, Mekmanamana, ali i Suareza, bila bi isprazna!

ja

pre 4 godine

@ (Немања, 18. februar 2020 10:18)

Za Irvina bih se složio, ali je Geri Nevil, mislim prošle godine, proglašen za najboljeg desnog beka u istoriji Premijer lige. I to od ljudi koji su daleko stručniji od bilo kog komentatora ovde, tako da tvoj komentar za Nevila ne stoji. Arnold će morati još mnogo mleka da popije da bi stao u rang sa Nevilom - dovoljno je pogledati ne kolektivna (gde Nevil apsolutno dominira), već listu individualnih priznanja, gde je Nevil bio 6 puta biran za tim godine u PL, zatim u tim decenije, a i postao je član kuće slavnih engleskog fudbala pre 5 godina. Nijedno od ovih priznanja se ne daje tek tako...

Što se tiče Kinovog stava da samo jedan igrač iz današnjeg L'pula može da igra u onom timu Man Utd, tu se uopšte ne bih složio. Ja bih tu sigurno stavio Van Dajka, Robertsona i Salaha (u zavisnosti od formacije, upadao bi i Mane), a i debelo bih se razmislio oko golmana, jer je Alison fenomenalan golman, a Šmajhel, iako ima reputaciju jednog od najboljih golmana u istoriji, je, po mom mišljenju, bio nezainteresovana kiksara. U formaciji sa 3 napadača, igrali bi mi Mane, Salah i Endi Kol, a u veznom redu Gigs, Kin i Skols. U formaciji sa 2 napadača, bili bi to Salah i Kol, dok bi se veznom redu pridodao Bekam. Dakle, u zavisnosti od formacije, 4 ili 5 igrača L'pula sigurno zaslužuje da se nađe u tom timu.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

...... a da li bi i jedan igrač iz Tvog UTD - a mogao da igra u ovom Liverpulu .
Ako bih ja birao, bili bi to Skols i Van Nistelroj, razume se među prvih 15 igrača.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nemoj tako.Sad ce sekta da ti objasni kako pojma nemas a da im nije sudija ne bi imali vise od 5 bodova ispred Sitija ove sezone!

4k4.Dex

pre 4 godine

Istina. Sve sem Van Dajka je tu obican prosek koji je Klop napeo na 200% mogucnosti. Ovaj Liverpul je Klop i nista vise. Covek je nevidjena trenercina.

agent mahoun

pre 4 godine

Slažem se sa Kinom. Kad osvoje triplu krunu neka se jave. Još su ne poraženi za to im treba skinuti kapu ali ima još da se igra

Zigzaga

pre 4 godine

Ovaj liverpool je jaci od tog Uniteda duplo,pa United nije mogao Dinamo dobiti na Old Traffordu ,a ovi metu sve sta im se nadje preko puta...

Jogurt09

pre 4 godine

Kad ih gledam izlgeda mi da su samo Van Dajk i Firmino nesto posebno, ostali su mi svi isti. Mogu puno da trce i dosta brzo da trce. Al posto fudbal ide u tom pravcu, Liverpulu to odgovara 100%.

Nenad

pre 4 godine

Kad ih gledam izlgeda mi da su samo Van Dajk i Firmino nesto posebno, ostali su mi svi isti. Mogu puno da trce i dosta brzo da trce. Al posto fudbal ide u tom pravcu, Liverpulu to odgovara 100%.

Otprilike je to sustina, pravi komentar. Samo ce to trcanje i kontre veceras jako tesko da prodje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 18. februar 2020 11:34)

Nije tacno, to sto Lvierpul trci ne znaci da nema prave majstore u ekipi. Pogledaj malog Trenta pogadja u trepavicu 20 godina, Mane je enigma, covek nikada ne radi dve iste stvari, Salah u kontorli lopte je odlican, pogtovo kad ga trojica vuku. Fabinjo fantastican zadnji vezni, kontrolise mec savrseno, Vajnaldumu ko oduzme loptu svaka mu cast, izvoza te lagano. Van Dajk igrac koji sve moze, bukvalno sve. Taj njegov Junajted bi pregazili, budimo realni, iako ti Junajtedovci nece to priznati, jer moraju da gledaju ovakav Liverpul koji preziru, dok se njihov miljenik blago je reci raspada.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

...... a da li bi i jedan igrač iz Tvog UTD - a mogao da igra u ovom Liverpulu .
Ako bih ja birao, bili bi to Skols i Van Nistelroj, razume se među prvih 15 igrača.

haylee

pre 4 godine

Liverpool je manje vise u kozi Djokovica. Bili smo simpaticni dok nije dosla titula u CL. Cak i tada se zamisljalo da ne mozemo da ponovimo takvu sezonu pored Milk Šejk sitija.

Sad kad ravnamo sve pred sobom i razbijamo monopol, udruzila se EPL aristokratija da pljuje, bljuje i omalovazava.

Osvojicemo tu 21. titulu, kao sto ce je osvojiti i Djokovic. Mozda cak i tokom iste godine.

GOAT drustvo :)

Ekspert

pre 4 godine

Roj je legenda. Teško da će MU imati više takvog kapitena, lidera, osobe od koje vam se ledi krv u žilama... Sad kada spomenu Arsenal, ne mogu a da se ne sjetim onog čuvenog meča Junajteda sa njima na Hajberiju, kada su se umalo potukli u tunelu on i Vijera. Junajted ih kasnije glat dobio. Ovaj Meguajer ima potencijal, te me stoga ne čudi što su ga odmah stavili za vođu. Ima te sposobnosti, nema sumnje. Fudbalu sve više fali takvih likova, mnogo je sve mekano postalo...

Milan

pre 4 godine

Roj Kin je samo skroman kada kaže da je bio prosečan. Zapravo je bio strašan zadnji vezni, lider na terenu, inteligentan, oštar kao žilet, siguran pas. Što se kaže držao je strah celoj ekipi.

Djenka

pre 4 godine

Najjaci su ovi objektivni bivsi igraci Junajteda koji porede babe i zabe. Tandem Jork Kol je bio fenomenalan ali reci ovako nesto...glupost.

Losmi

pre 4 godine

Veliki sam obožavatelj Van Dajka. Čovek je mašina. Bio je i Stam, on je bio fantastičan igrač. Ne znam koja bi ekipa s njima dvojicom primila mnogo golova", rekao je Kin

Primila bi svaka, kad bi nasprem sebe imala Cavija, Iniestu, Mesija i Vilju. Videli smo kako su se provodili Gigs, Ronaldo, Vidic, Ferdinand i kompanija protiv Barselone. Malo jaci sparing partner.

zvonko

pre 4 godine

liverpulu fali još 2 pobjede da prestigne bodovni saldo koji je junajted imao te sezone, a ima još 12 kola da se igra. taj tim nije čak ni najbolji junajtedov tim ali splet nevjerovatnih okolnosti ih je doveo do trostruke krune, prolaz protiv liverpula u fa kupu i narocito finale sa bajernom dje je mancester nadigran i realno je trebalo biti 3:0 do zaustavnog vremena, neki kazu da je tu i djavo umijesao prste 1999, 999 okrenes naopako ove devetke dobijes 666 :-)

ono sa cim se slazem u kinovom komentaru je da niko drugi ne bi mogao da igra u tom junajtedu...isto kao i sto niko ali bas niko, cak ni stam, ne bi mogao da igra u ovom liverpulu

Losmi

pre 4 godine

Kad ih gledam izlgeda mi da su samo Van Dajk i Firmino nesto posebno, ostali su mi svi isti. Mogu puno da trce i dosta brzo da trce. Al posto fudbal ide u tom pravcu, Liverpulu to odgovara 100%.

Otprilike je to sustina, pravi komentar. Samo ce to trcanje i kontre veceras jako tesko da prodje.

M

pre 4 godine

"Ja sam bio prosečan igrač koji je imao strašno mnogo sreće da je uvek bio u ekipi s genijalcima", zaključio je Irac.
Ne znam da li je možda lažna skromnost ali moraš biti veliki da izjaviš ovako nešto.

ja

pre 4 godine

@ (Немања, 18. februar 2020 10:18)

Za Irvina bih se složio, ali je Geri Nevil, mislim prošle godine, proglašen za najboljeg desnog beka u istoriji Premijer lige. I to od ljudi koji su daleko stručniji od bilo kog komentatora ovde, tako da tvoj komentar za Nevila ne stoji. Arnold će morati još mnogo mleka da popije da bi stao u rang sa Nevilom - dovoljno je pogledati ne kolektivna (gde Nevil apsolutno dominira), već listu individualnih priznanja, gde je Nevil bio 6 puta biran za tim godine u PL, zatim u tim decenije, a i postao je član kuće slavnih engleskog fudbala pre 5 godina. Nijedno od ovih priznanja se ne daje tek tako...

Što se tiče Kinovog stava da samo jedan igrač iz današnjeg L'pula može da igra u onom timu Man Utd, tu se uopšte ne bih složio. Ja bih tu sigurno stavio Van Dajka, Robertsona i Salaha (u zavisnosti od formacije, upadao bi i Mane), a i debelo bih se razmislio oko golmana, jer je Alison fenomenalan golman, a Šmajhel, iako ima reputaciju jednog od najboljih golmana u istoriji, je, po mom mišljenju, bio nezainteresovana kiksara. U formaciji sa 3 napadača, igrali bi mi Mane, Salah i Endi Kol, a u veznom redu Gigs, Kin i Skols. U formaciji sa 2 napadača, bili bi to Salah i Kol, dok bi se veznom redu pridodao Bekam. Dakle, u zavisnosti od formacije, 4 ili 5 igrača L'pula sigurno zaslužuje da se nađe u tom timu.

abcd

pre 4 godine

Smesna prica...bekovi Liverpula su bolji nego Geri Nevil i Fil Nevil(Denis Irving).Po cemu je Niki Bat bolji igrac od Fabinja,Vajlnaduma?Kol i Jork bolji od Manea,Salaha,Firmina?u tom junajtedu (kad je igrao Kin),osim Smajhela,vrhunski su bili Bekam,Gigs,Skolsa koga sad uzdizu u nebesa bio dobar igrac,ali nikad u top 3-4 na svojoj poziciji u Evropi.Koji je to stoper poput Van Dajka igrao u Junajtedu dok je Kin tamo bio?Da ne racunamo Ferdinanda i Vidica koji su dosli kad je Kin zavrsavao karijeru,Nistelroj takodje dosao pred kraj Kinove karijere.Junajted je bio tim,tamo su mogli da igraju i Geri i Fil Nevil,suvi proseci i da se to ne vidi,da igra Ves Braun i O'Shei.

bamblbi

pre 4 godine

Te 1999. Arsenal je u poslednjem kolu izgubio titulu, a Bajern u nadoknadi izgubio Ligu sampiona, e tako su Kin i ekipa osvojili triplu krunu. U sva cetiri finala LS sa Fergusonom, Junajted je bio nadigran. Inace, Liverpul jos nije osvojio titulu posle 30 godina, a ovi ne znaju gde udaraju od analiza.

cukce

pre 4 godine

Baš to Liverpul je tim, ekipa, niko od pojedinaca tu ne odskače i kad je neko od njih nije u timu (povređen, kažnjen) to se ne oseti u igri! Ti igrači da igraju negde drugo a ne pod dirigentskom palicom Klopa ne bi bili to, Klop je napravio hemiju među igračima! Tako da Kin je mnogo da ne izabere ni jednog ali i da izabere sve (kao tim)!

jelena

pre 4 godine

Ovo je ista ona sabansko-iskompleksirana fora po kojoj bi Dzordan danas postizao 50 poena u proseku !
(antiDebil, 18. februar 2020 11:17)

Jok i ne bi...

Damir M.

pre 4 godine

Ništa nemam protiv današnjeg Liverpoola, igraju odlično i lijepo, zasluženo prvi i do titule uvjerljivo. Ali,ovi što omalovažavaju United iz onog doba, pa, pretpostavljam da su to djeca koja ih nisu gledala uživo i kojima je vrh sve što je danas, a ostalo su dinosauri. Keane da nema pojma šta priča i sa nije bio neki igrač??? Da on danas igra,bilo bi discipline kod tetoviranih instagramdžija sa milionima. Cole i Yorke su bili bogovi u napadu, iako ne potcjenjujem ni ovu formaciju Liverpoola. Ali United je bio sila 10-15 godina sa mnogim od tih igrača, a ovi su tek nekoliko sezona vrh. Malo više poštovanja. Nije svijet počeo 2017.g.

Ivan

pre 4 godine

Pa iskreno,Van Dajk,Arnold,Robertson i Mane,ovi ostali su dobri ,ovo četvoro odvaja ipak. I Alison je dobar ali nekako mi nije klasa,možda griješim,tek ulazi u najbolje godine za golmana.

Todor

pre 4 godine

Fergi je znao da kupibigrače... Obično su to bili najbolji igrači na svojim mestima u drugim klubovima.. Zato je teško sastaviti samo jedan tim Junajteda... može bar tri skoro podjednako jaka. Gde si ovde Vidić, Palister, Hjuz, Van Nistelroj, Šeringem, Runi... da ne pominjem Kantonu i tu generaciju. A svaka priča o Liverpulu bez Jana Raša i Kenija Dalgliša, Majkla Ovena, Robi Faulera, Stivija, Mekmanamana, ali i Suareza, bila bi isprazna!

Misa

pre 4 godine

abcd ajde de ko nemoj da lupetas molim te. Skols je jedan on navevih igraca srefine terena ikad vidjenih, kad si ti poceo da gledas fudbal, prekjuce???? Ovo nije ni liverpulov najbolji tim ikad vidjen, daleko od toga, sveli ste dva najveca kluba na zadnje 3 sezone kao da prethodnih 150 godina nista nisu uradili. Svasta