Tenis 63

Nedelja, 09.02.2020.

15:40

"U Splitu sam čuo da imate jednog 'mulca' i biće prvi teniser sveta"

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković izjavio je da je teniser Novak Đoković primer kako bi jedan vrhunski sportista trebalo da se ponaša.

"U Splitu sam èuo da imate jednog 'mulca' i biæe prvi teniser sveta" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 4 godine

Možeš da osvojiš sve što se osvojiti može bezbroj puta, ali džabe. Elitom te čini vlastiti moralni integritet, a sa njim si opasno ufitiljio, gdine Maljkoviću.

Mile

pre 4 godine

Kakav diletantizam! Novak je i najpametniji sportista svih vremena, i svaki pošten čovek na zemaljskoj kugli je ponosan na takvog dragulja. A mogli ste se makar raspitati šta znači "mulac".

Zeitgeist Antibalkanac

pre 4 godine

Kod Novaka mi se najviše sviđa što svoj patriotizam dokazuje umjerenošću,odmjerenošću,pameću , poštovanjem prema drugima,pogotovo u komšiluku.To je pravi patriota koji cijeni svoje,ali i poštuje tuđe.On ne dokazuje svoju ljubav prema svome narodu mrzeći druge,nego naprotiv,izdiže se svojom elokvencijom.Sretna ti je majka što te je rodila Novače,a i mi svi navijači tvoji koji te volimo prije svega što si dobar čovjek,a tek onda Srbin.Da si nam živ i zdrav i da te zdravlje i sreća prati u životu.

Sasa

pre 4 godine

Prestao sam da citam kod "celicnog angazovanja".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shigman, 10. februar 2020 15:09) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Bas od toga dela sam nastavio, i bilo mi je drago, ako je istina, da vise i nasi sportisti koji odlaze na Olimpijske igre imaju potrebne uslove za pripreme. Tebi je pomalo politika i preferencije popila mozak. Ostavi se vidjenja loseg u svemu.

Ne verujem nista politicarima

pre 4 godine

Ne vredi , ne moze poltron koji je nezasluzeno na celu OK Srbije a da ne spomene svog gazdu i da mu se ne poltronise.......sreca pa Novak ne zeli da ima ikakva posla sa njima i drzi ih na debelom rastojanju......

CroFed

pre 4 godine

@dule

Zapravo je Novak tjedan ranije osvojio prvi naslov u Nizozemskoj, očito da je i umor uradio svoje. Nadam se da će još jednom doći u Umag jer ga publika tamo zaista obožava a i sam turnir je valjda među 3 najbolja u 250 kategoriji, ništa mu neće faliti

antiDebil

pre 4 godine

Kako je lijepo pricati o Novaku Djokovicu, kako lako, kako su svi pametni. Nego, Bozo, reci ti nama o kosarci u Srbiju, o npr. mladjim kategorijama, gdje je jedna Finska strah i trepet za sve nase mladje selekcije. Pa nam reci o trudi i radu gospodina koga ste pomenuli i kako smo to od velesile sto se tih kategorija tice postali jedna prosjecna ekipa. A za Novaka se ne brinite.
(kakone, 10. februar 2020 15:04)

Pricace on o danasnjim mladjim kategorijama, ali za jedno 20 godina !
Uskoro ocekujem da pocne da govori o Jokicu, kako je on video jednog malog, debelog klinca koji mnogo voli da jede burek i cevape, koji je pritom neverovatno talentovan za kosarku. Bozo mu je rekao ,,mali, pratim te vec neko vreme i mogu ti reci da moras da smanjis sa burekom, da nastavis da treniras i ako to uradis jednog dana ces postati najbolji centar nba lige !" Legenda kaze da se mali Jokic samo nasmesio i da je povecao dozu na 2 cetvrtine. Tek kasnije kada mu je burek dojadio na povrsinu su isplivali njegovi kvaliteti i postao je to sto mu je Bozo predvideo...
Sto bi neko danas govorio o mladim talentima kada je ovo mnogo lakse ? Ako nesto kazes postoji mogucnost da pogresis, pa da te neko podseti na to jednog dana, mozda ti se bude i smejao, posumnjao u tvoje poznavanje materije itd itd itd...

Dragan

pre 4 godine

Noleta za predsednika
 (mikiman, 10. februar 2020 14:14) 

Nama ovakvim kakvi smo, ni 1000 Đokivića ne bi pomoglo. To bi bilo kao kad bi pokušali da zasladimo okean kašikom meda.

shime split

pre 4 godine

Ahh ja se tako sjecan dana kad sam bia mali, stari moj me nagovara izjutra da idemo da izvlacimo benzin iz brodica JNA sto su bili vezani u luci. Ja sam mu reka ALO ca ti je stari oli me pusti na mir .. pa sam otisa dolje kod Marjana i tama sam ti sria Skrcuna, oridjinala starog. Mi smo ti taka otisli malo da izvlacimo ciple na plutu i ja odjedja ti meni krene da cupa , poslje malo borbe ja ti izvucem kernju od cetiri kila. Nikad necu zaboravit tu ribu, i u tom trenutku je meni Skrcun uza za ruku i rekao mi da ce se roditi u Beogradu prvak svita.

Joe

pre 4 godine

Cemu dovodjene u bilo koji kontekst Novaka Djokovica sa, trenutnim, predsednikom Srbije? Kakve veze Djokovicim ima sa njime? Osim da se stvori utisak da je i Djokovic deo "ekipe" da i on "podrzava napore..."? Maljkovic neka se zahvaljuje kome hoce i neka se ulizuje svojim partijskim nadredjenima..ali neka ne uvlaci u taj glib Novaka Djokovica.

Dragan

pre 4 godine

16 godina kasnije ti i Boža ste im zahvalni. Obojici su vam našli uhlebljenje hahahahaaaaa

Tebi uhlebljenje ne treba jer ti redovno dobijaš sendviče ili jedeš nešto drugo...

Pevac

pre 4 godine

Podržimo Djokovića našeg Djoku! Napred Djoko, Nolovci svi za Djoku!!!
(Labud, 10. februar 2020 14:05)

Za Djoku jedino i mozes da nas uhvatis federeretardcicu!

kakone

pre 4 godine

Kako je lijepo pricati o Novaku Djokovicu, kako lako, kako su svi pametni. Nego, Bozo, reci ti nama o kosarci u Srbiju, o npr. mladjim kategorijama, gdje je jedna Finska strah i trepet za sve nase mladje selekcije. Pa nam reci o trudi i radu gospodina koga ste pomenuli i kako smo to od velesile sto se tih kategorija tice postali jedna prosjecna ekipa. A za Novaka se ne brinite.

MIKI

pre 4 godine

Ne razumem pricu. Cela stvar se desava dok je Boza bio trener u Splitu.
To je bilo do 1990. Novak je 1990. imao 2 godine. Znaci ovaj je jos tad procenio da ce Novak biti broj 1. Svaka cast.

Beoman

pre 4 godine

Ovo je stvarno podnizavajucu i lose i nevaspitano prozivat jedno dete stim podgrdnim imenom bez obzira odakle je dete, koje vere ili koje masti ili ako je cak dete blentavo te izraze neupotrebljavaj. tako nesto samo moze po Rvatskoj i BiH. Izgleda da su bosnjaci prozivali zlatana ibrahimovica polusirovinom, koplanom i mulcem kad je bio dete 14 godina. zalosno i rasisticki maloumno.

PSL

pre 4 godine

Bože ni jedana izjava o bilo čemu ne može da prodje bez pomena velikog vođe. Pa nije Srbiju njemu u nasledstvo ostavio ni tata ni deda. Nije on ama baš ničim doprineo da bi bilo ko iz Srbije bude uspešan sportista. Svi oni su uspela zavaljujući svojim porodicama, svojim talentom i radom. Molim ove što daju izjave da u jednoj rečenici nestavljaju njegovo ime pored ovako inteligentnih, školovanih i uspešnih ljudi.

PSL

pre 4 godine

Još da dodam ovako kako je Maljković rekao ispada da do sada naši sportisti nisu nikad videli olimpijske ige dok se nije pojavio vođa. Pa eto sad da se malo klanjamo veličanstvu.

HernanZG

pre 4 godine

Imali smo i mi jednoga kojemu su hrvatski mitomani predvidjali da ce bit bolji od Novaka Djokovica i da je svjetsko tenisko cudo stoljeca.Za razliku od vasega Djokovica koji postaje najveci tenisac u povijesti,nas je mulac doslovno to i ostao,mulac.Rijec je naravno o Borni Coricu.On je ocito najbolji primjer koliko Hrvati zive u zabludi desetljecima i promoviraju nesta sto nemaju i tako je u svim sferama drustva.Kad se samo sjetim zabluda kako cemo zivjeti bolje kad udjemo u Europsku Uniju.U Hrvatskoj nikad nije bilo gore od te 2013.godine.,ali tko ga to interesira sada.Bitno je bilo napuniti gradjanima glave da ce se dogoditi nesto sto nece.

miro split

pre 4 godine

Ja se sićan ka momak da se u Splitu pričalo o nekom malom koji se rodija prije par dana u Srbiji i da će to dite čim malo naraste postat najveći teniser na svitu.
Bila je riječ o onom Jokiću.
A, šta da je izabran tenis umisto košarke sigurno bi bija najveći teniser svih vrimena.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Čitam komentare i vidim da se zaboravlja da je Božidar Maljković oteran kao pomoćni trener Crvene Zvezde i zajedno sa Sretenovićem otišao u Split i ispisao najlepšu istoriju. U poslednjih 7 godina je izjavljivao da je za Crvenu Zvezdu na raspolaganju, ali ga nisu angažovali!? I šta sada? Smeta vam što je pohvalio nečiju privrženost srpskom sportu? I sam uviđam da mnogo stvari u Srbiji nije uređeno na dobar način, ali da su reprezentativci Srbije pristojno i na vreme plaćeni, e pa gospodo, jesu.

miller

pre 4 godine

jeste, igrao "mulac" glavom bas sa 5-6 godina , nego kao svako dete krenes da juris loptu, pa te velika upornosti, rad i trud uz malo talenta odvede na vrh.

Bjelovarsko djete

pre 4 godine

Nole je Goranu Ivanisevicu skupljao loptice kada se Goran spremao za Wimbledon 2001. u Pilicevoj akademiji u Njemackoj koji ce kasnije osvojit.Danas je Goran Noletu savjetnik i trener u Noletovom pohodu ka naslovu najboljega u povijesti.Cudan je svijet.Pozdrav dobronamjernim ljudima!

Ivan M

pre 4 godine

Imam druga koji je rod sa Ivanom Ljubičićem, i on mi je pre 10-12 godina rekao da mu je Ljubičić kazao još mnogo pre toga da će Novak biti broj 1 na svetu, dok je Novak još bio junior. Njegov talenat je bio nesporan, i sva sreća što ga ništa drugo nije omelo na putu. Siguran sam da ima sličnih talenata koji što zbog glave što zbog okolnosti nisu mogli dalje (recimo Gulbis ili Monfis).

banjica

pre 4 godine

Za Novaka sam prvi cuo neke 2004. kada je Srdjan bio gost jedne sportske emisije na RTS-u.
(No1vak, 10. februar 2020 13:23)

16 godina kasnije ti i Boža ste im zahvalni. Obojici su vam našli uhlebljenje hahahahaaaaa

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Hoće li neko konačno poslati u penziju ovog olinjalog jugonostalgičara koji nijednim potezom nije doprineo srpskoj košarci.

Odurno je više čitati njegove praispovesti iz '76-e. Što bi ti poznavao Jokića, ma idi, šta će ti to u životu. Priča predsednik našeg olimpijskog komiteta o Šolmanu i Buljanu.

Gospode Bože. Pardon, gospe ti sinjske.

čovek si kada bole tuđe rane

pre 4 godine

Boža zna kako je došao tu gde jeste i koga mora da pomene u svakom intrvjuu, zbog toga mi je muka kad god ga vidim...

antiDebil

pre 4 godine

Ah ta naknadna pamet i to pro*ravanje nakon vise godina, ovaj je izgleda sampion u tome. 25 godina nije kosarkaski trener, odbio je da trenira fmp IDEU i reprezentaciju Srbije, pa kada to vec ne radi ajde da se malo pr*serava i da prica price !
Samo jednog coveka sam cuo da unapred daje izjave, da se ne pravi pametan nakon 15 godina i da se te njegove izjave ostvaruju. Zato je valjda njemu i zabranjeno da radi u ovom banana imaginarijumu a pozeljni su ovakvi isprdci, poput ove karikature !!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Novak je oličenje poštenja(sve stekao mukotrpnim radom i trudom),dobrote(pravljenje vrtića po Srbiji),humanosti...Novak je sve ono što bi Srbi trebali biti u 21 veku a nisu...

NokiJa

pre 4 godine

Jeste slika i prilika, ali ove nove Srbije

Bato, ako ti smeta, ti se vrati u onu "staru" Srbiju...
Samo ne znam na koju tacno mislis? Zutu opljackanu, Slobinu? Ratom razorenu? Titovu? Zbog koje nam se desava sve ovo danas?

Ti samo reci koja je tebi "stara" da znam koliko sam ja jako za ovu "novu".

dragan

pre 4 godine

Novak je oličenje poštenja(sve stekao mukotrpnim radom i trudom),dobrote(pravljenje vrtića po Srbiji),humanosti...Novak je sve ono što bi Srbi trebali biti u 21 veku a nisu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. februar 2020 13:28)

Pricas gluposti, kao da je Novak jedini svetao primer u Srbiji. Ima puno vrdnih, postenih uspesnih ljudi u Srbiji. Jedino sto vecina radije gleda sve sto je lose.

dule

pre 4 godine

Prvi ozbiljniji Novakov meč je bilo finale u Umagu 2006., protiv Vavrinke koje je novak predao zbog problema sa disanjem. Kako sam se tada nervirao i pomislio "ovaj sa ovako kratkim plućima neće daleko dogurati"

banjica

pre 4 godine

Novak je sve ono što bi Srbi trebali biti u 21 veku a nisu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. februar 2020 13:28)

Kako nismo, hipohondara imamo koliko hoćeš :D

No1vak

pre 4 godine

Za Novaka sam prvi cuo neke 2004. kada je Srdjan bio gost jedne sportske emisije na RTS-u.Nisam obracao paznju o cemu prica,pogotovo sto je sad vec bilo davno,ali znam kroz maglu da je spominjao njegove juniorske rekorde.Ponovo sam cuo za njega u januaru 2005. kada se prvi put pojavio na GS i ubedljivo izgubio od kasnijeg pobednika Safina.Secam se priloga iz Dnevnika kako bespomocno trckara na terenu dok ga Safin samo seta svojim ubitacnim udarcima.Prvi Novakov mec koji sam odgledao sa posebnom paznjom bilo je 3.kolo Vimbl. protiv Grozana 2005..I tu sam ustvari tek prvi put video na delu taj ultratalenat o kome se sve vise pricalo.Izgubio je 3-1 ali je napravio nekoliko odlicnih poteza za koje sam pomislio su visok nivo igre za tako malo godina.Samo mesec dana ranije svetom je odjeknula pobeda 19-godisnjeg Nadala na RG.Secam se slike kako pozira sa peharom a gomila bliceva oko njega seva.Odmah se setih Djokovica,shvatim da su skoro generacija a Rafa je vec sampion i to me je obeshrabrilo malo.Medjutim,tek ustvari danas shvatam koliko je u Novakovoj karijeri bas sve doslo u pravo vreme.Da je kojim slucajem bio toliko dobar da vec sa 18,19 bude taj nivo,verujem da bi se ranije zasitio svega i mozda tako mlad mentalno podbacio pod pritiskom.Ovako je upravo ta glava odigrala kljucnu ulogu u svemu sto je napravio,jer je istovremeno sazrevao i mentalno i igracki i nije ga obeshrabrilo 3.mesto sa kog skoro 3 godine nije mogao da napravi korak vise.Nista kod Novaka nije slucajno.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime

pre 4 godine

"Imamo veliko razumevanje Vlade, posebno predsednika (Srbije Aleksandra) Vučiha, koji je svojim čeličnim angažovanjem učinio sve da naši sportisti imaju najbolje uslove za pripreme za Tokio"

dovde sam citao, dalje necu. Hvala

Урке

pre 4 godine

Колико вас има аналних алпиниста боже драги.. Понестаје ми страница а записујем вас, кад ова пошаст прође да будете упамћени.

Goran,Dusseldorf

pre 4 godine

Šjor Niki Pilić je još tijekom 2001.godine kada je Nole bio na njegovoj Akademiji u Munchenu svojim suradnicima i prijateljima pričao kako ima kod njega treniraju dvaju vrlo talentirana igrača koji će biti top 5 ranking
svjetskoga tenisa.Čak je za jednog od njih dvaju rekao da ima talent za prvo
mjesto jer je u to vrijeme bio i single i momčadski juniorski prvak Europe ispod 14 godina.Bili su to Latvijac Ernests Gulbis i ovaj drugi Novak.Znam to jer je firma mojega brata suradjivala sa njegovom Akademijom u to vrijeme.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime

pre 4 godine

"Imamo veliko razumevanje Vlade, posebno predsednika (Srbije Aleksandra) Vučiha, koji je svojim čeličnim angažovanjem učinio sve da naši sportisti imaju najbolje uslove za pripreme za Tokio"

dovde sam citao, dalje necu. Hvala

No1vak

pre 4 godine

Za Novaka sam prvi cuo neke 2004. kada je Srdjan bio gost jedne sportske emisije na RTS-u.Nisam obracao paznju o cemu prica,pogotovo sto je sad vec bilo davno,ali znam kroz maglu da je spominjao njegove juniorske rekorde.Ponovo sam cuo za njega u januaru 2005. kada se prvi put pojavio na GS i ubedljivo izgubio od kasnijeg pobednika Safina.Secam se priloga iz Dnevnika kako bespomocno trckara na terenu dok ga Safin samo seta svojim ubitacnim udarcima.Prvi Novakov mec koji sam odgledao sa posebnom paznjom bilo je 3.kolo Vimbl. protiv Grozana 2005..I tu sam ustvari tek prvi put video na delu taj ultratalenat o kome se sve vise pricalo.Izgubio je 3-1 ali je napravio nekoliko odlicnih poteza za koje sam pomislio su visok nivo igre za tako malo godina.Samo mesec dana ranije svetom je odjeknula pobeda 19-godisnjeg Nadala na RG.Secam se slike kako pozira sa peharom a gomila bliceva oko njega seva.Odmah se setih Djokovica,shvatim da su skoro generacija a Rafa je vec sampion i to me je obeshrabrilo malo.Medjutim,tek ustvari danas shvatam koliko je u Novakovoj karijeri bas sve doslo u pravo vreme.Da je kojim slucajem bio toliko dobar da vec sa 18,19 bude taj nivo,verujem da bi se ranije zasitio svega i mozda tako mlad mentalno podbacio pod pritiskom.Ovako je upravo ta glava odigrala kljucnu ulogu u svemu sto je napravio,jer je istovremeno sazrevao i mentalno i igracki i nije ga obeshrabrilo 3.mesto sa kog skoro 3 godine nije mogao da napravi korak vise.Nista kod Novaka nije slucajno.

čovek si kada bole tuđe rane

pre 4 godine

Boža zna kako je došao tu gde jeste i koga mora da pomene u svakom intrvjuu, zbog toga mi je muka kad god ga vidim...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Novak je oličenje poštenja(sve stekao mukotrpnim radom i trudom),dobrote(pravljenje vrtića po Srbiji),humanosti...Novak je sve ono što bi Srbi trebali biti u 21 veku a nisu...

Goran,Dusseldorf

pre 4 godine

Šjor Niki Pilić je još tijekom 2001.godine kada je Nole bio na njegovoj Akademiji u Munchenu svojim suradnicima i prijateljima pričao kako ima kod njega treniraju dvaju vrlo talentirana igrača koji će biti top 5 ranking
svjetskoga tenisa.Čak je za jednog od njih dvaju rekao da ima talent za prvo
mjesto jer je u to vrijeme bio i single i momčadski juniorski prvak Europe ispod 14 godina.Bili su to Latvijac Ernests Gulbis i ovaj drugi Novak.Znam to jer je firma mojega brata suradjivala sa njegovom Akademijom u to vrijeme.

Урке

pre 4 godine

Колико вас има аналних алпиниста боже драги.. Понестаје ми страница а записујем вас, кад ова пошаст прође да будете упамћени.

PSL

pre 4 godine

Bože ni jedana izjava o bilo čemu ne može da prodje bez pomena velikog vođe. Pa nije Srbiju njemu u nasledstvo ostavio ni tata ni deda. Nije on ama baš ničim doprineo da bi bilo ko iz Srbije bude uspešan sportista. Svi oni su uspela zavaljujući svojim porodicama, svojim talentom i radom. Molim ove što daju izjave da u jednoj rečenici nestavljaju njegovo ime pored ovako inteligentnih, školovanih i uspešnih ljudi.

Bjelovarsko djete

pre 4 godine

Nole je Goranu Ivanisevicu skupljao loptice kada se Goran spremao za Wimbledon 2001. u Pilicevoj akademiji u Njemackoj koji ce kasnije osvojit.Danas je Goran Noletu savjetnik i trener u Noletovom pohodu ka naslovu najboljega u povijesti.Cudan je svijet.Pozdrav dobronamjernim ljudima!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Hoće li neko konačno poslati u penziju ovog olinjalog jugonostalgičara koji nijednim potezom nije doprineo srpskoj košarci.

Odurno je više čitati njegove praispovesti iz '76-e. Što bi ti poznavao Jokića, ma idi, šta će ti to u životu. Priča predsednik našeg olimpijskog komiteta o Šolmanu i Buljanu.

Gospode Bože. Pardon, gospe ti sinjske.

HernanZG

pre 4 godine

Imali smo i mi jednoga kojemu su hrvatski mitomani predvidjali da ce bit bolji od Novaka Djokovica i da je svjetsko tenisko cudo stoljeca.Za razliku od vasega Djokovica koji postaje najveci tenisac u povijesti,nas je mulac doslovno to i ostao,mulac.Rijec je naravno o Borni Coricu.On je ocito najbolji primjer koliko Hrvati zive u zabludi desetljecima i promoviraju nesta sto nemaju i tako je u svim sferama drustva.Kad se samo sjetim zabluda kako cemo zivjeti bolje kad udjemo u Europsku Uniju.U Hrvatskoj nikad nije bilo gore od te 2013.godine.,ali tko ga to interesira sada.Bitno je bilo napuniti gradjanima glave da ce se dogoditi nesto sto nece.

PSL

pre 4 godine

Još da dodam ovako kako je Maljković rekao ispada da do sada naši sportisti nisu nikad videli olimpijske ige dok se nije pojavio vođa. Pa eto sad da se malo klanjamo veličanstvu.

dule

pre 4 godine

Prvi ozbiljniji Novakov meč je bilo finale u Umagu 2006., protiv Vavrinke koje je novak predao zbog problema sa disanjem. Kako sam se tada nervirao i pomislio "ovaj sa ovako kratkim plućima neće daleko dogurati"

Joe

pre 4 godine

Cemu dovodjene u bilo koji kontekst Novaka Djokovica sa, trenutnim, predsednikom Srbije? Kakve veze Djokovicim ima sa njime? Osim da se stvori utisak da je i Djokovic deo "ekipe" da i on "podrzava napore..."? Maljkovic neka se zahvaljuje kome hoce i neka se ulizuje svojim partijskim nadredjenima..ali neka ne uvlaci u taj glib Novaka Djokovica.

Ne verujem nista politicarima

pre 4 godine

Ne vredi , ne moze poltron koji je nezasluzeno na celu OK Srbije a da ne spomene svog gazdu i da mu se ne poltronise.......sreca pa Novak ne zeli da ima ikakva posla sa njima i drzi ih na debelom rastojanju......

miro split

pre 4 godine

Ja se sićan ka momak da se u Splitu pričalo o nekom malom koji se rodija prije par dana u Srbiji i da će to dite čim malo naraste postat najveći teniser na svitu.
Bila je riječ o onom Jokiću.
A, šta da je izabran tenis umisto košarke sigurno bi bija najveći teniser svih vrimena.

Ivan M

pre 4 godine

Imam druga koji je rod sa Ivanom Ljubičićem, i on mi je pre 10-12 godina rekao da mu je Ljubičić kazao još mnogo pre toga da će Novak biti broj 1 na svetu, dok je Novak još bio junior. Njegov talenat je bio nesporan, i sva sreća što ga ništa drugo nije omelo na putu. Siguran sam da ima sličnih talenata koji što zbog glave što zbog okolnosti nisu mogli dalje (recimo Gulbis ili Monfis).

Pevac

pre 4 godine

Podržimo Djokovića našeg Djoku! Napred Djoko, Nolovci svi za Djoku!!!
(Labud, 10. februar 2020 14:05)

Za Djoku jedino i mozes da nas uhvatis federeretardcicu!

Zeitgeist Antibalkanac

pre 4 godine

Kod Novaka mi se najviše sviđa što svoj patriotizam dokazuje umjerenošću,odmjerenošću,pameću , poštovanjem prema drugima,pogotovo u komšiluku.To je pravi patriota koji cijeni svoje,ali i poštuje tuđe.On ne dokazuje svoju ljubav prema svome narodu mrzeći druge,nego naprotiv,izdiže se svojom elokvencijom.Sretna ti je majka što te je rodila Novače,a i mi svi navijači tvoji koji te volimo prije svega što si dobar čovjek,a tek onda Srbin.Da si nam živ i zdrav i da te zdravlje i sreća prati u životu.

kakone

pre 4 godine

Kako je lijepo pricati o Novaku Djokovicu, kako lako, kako su svi pametni. Nego, Bozo, reci ti nama o kosarci u Srbiju, o npr. mladjim kategorijama, gdje je jedna Finska strah i trepet za sve nase mladje selekcije. Pa nam reci o trudi i radu gospodina koga ste pomenuli i kako smo to od velesile sto se tih kategorija tice postali jedna prosjecna ekipa. A za Novaka se ne brinite.

dragan

pre 4 godine

Novak je oličenje poštenja(sve stekao mukotrpnim radom i trudom),dobrote(pravljenje vrtića po Srbiji),humanosti...Novak je sve ono što bi Srbi trebali biti u 21 veku a nisu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. februar 2020 13:28)

Pricas gluposti, kao da je Novak jedini svetao primer u Srbiji. Ima puno vrdnih, postenih uspesnih ljudi u Srbiji. Jedino sto vecina radije gleda sve sto je lose.

antiDebil

pre 4 godine

Ah ta naknadna pamet i to pro*ravanje nakon vise godina, ovaj je izgleda sampion u tome. 25 godina nije kosarkaski trener, odbio je da trenira fmp IDEU i reprezentaciju Srbije, pa kada to vec ne radi ajde da se malo pr*serava i da prica price !
Samo jednog coveka sam cuo da unapred daje izjave, da se ne pravi pametan nakon 15 godina i da se te njegove izjave ostvaruju. Zato je valjda njemu i zabranjeno da radi u ovom banana imaginarijumu a pozeljni su ovakvi isprdci, poput ove karikature !!

Dragan

pre 4 godine

Noleta za predsednika
 (mikiman, 10. februar 2020 14:14) 

Nama ovakvim kakvi smo, ni 1000 Đokivića ne bi pomoglo. To bi bilo kao kad bi pokušali da zasladimo okean kašikom meda.

shime split

pre 4 godine

Ahh ja se tako sjecan dana kad sam bia mali, stari moj me nagovara izjutra da idemo da izvlacimo benzin iz brodica JNA sto su bili vezani u luci. Ja sam mu reka ALO ca ti je stari oli me pusti na mir .. pa sam otisa dolje kod Marjana i tama sam ti sria Skrcuna, oridjinala starog. Mi smo ti taka otisli malo da izvlacimo ciple na plutu i ja odjedja ti meni krene da cupa , poslje malo borbe ja ti izvucem kernju od cetiri kila. Nikad necu zaboravit tu ribu, i u tom trenutku je meni Skrcun uza za ruku i rekao mi da ce se roditi u Beogradu prvak svita.

MIKI

pre 4 godine

Ne razumem pricu. Cela stvar se desava dok je Boza bio trener u Splitu.
To je bilo do 1990. Novak je 1990. imao 2 godine. Znaci ovaj je jos tad procenio da ce Novak biti broj 1. Svaka cast.

CroFed

pre 4 godine

@dule

Zapravo je Novak tjedan ranije osvojio prvi naslov u Nizozemskoj, očito da je i umor uradio svoje. Nadam se da će još jednom doći u Umag jer ga publika tamo zaista obožava a i sam turnir je valjda među 3 najbolja u 250 kategoriji, ništa mu neće faliti

antiDebil

pre 4 godine

Kako je lijepo pricati o Novaku Djokovicu, kako lako, kako su svi pametni. Nego, Bozo, reci ti nama o kosarci u Srbiju, o npr. mladjim kategorijama, gdje je jedna Finska strah i trepet za sve nase mladje selekcije. Pa nam reci o trudi i radu gospodina koga ste pomenuli i kako smo to od velesile sto se tih kategorija tice postali jedna prosjecna ekipa. A za Novaka se ne brinite.
(kakone, 10. februar 2020 15:04)

Pricace on o danasnjim mladjim kategorijama, ali za jedno 20 godina !
Uskoro ocekujem da pocne da govori o Jokicu, kako je on video jednog malog, debelog klinca koji mnogo voli da jede burek i cevape, koji je pritom neverovatno talentovan za kosarku. Bozo mu je rekao ,,mali, pratim te vec neko vreme i mogu ti reci da moras da smanjis sa burekom, da nastavis da treniras i ako to uradis jednog dana ces postati najbolji centar nba lige !" Legenda kaze da se mali Jokic samo nasmesio i da je povecao dozu na 2 cetvrtine. Tek kasnije kada mu je burek dojadio na povrsinu su isplivali njegovi kvaliteti i postao je to sto mu je Bozo predvideo...
Sto bi neko danas govorio o mladim talentima kada je ovo mnogo lakse ? Ako nesto kazes postoji mogucnost da pogresis, pa da te neko podseti na to jednog dana, mozda ti se bude i smejao, posumnjao u tvoje poznavanje materije itd itd itd...

Dragan

pre 4 godine

16 godina kasnije ti i Boža ste im zahvalni. Obojici su vam našli uhlebljenje hahahahaaaaa

Tebi uhlebljenje ne treba jer ti redovno dobijaš sendviče ili jedeš nešto drugo...

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Čitam komentare i vidim da se zaboravlja da je Božidar Maljković oteran kao pomoćni trener Crvene Zvezde i zajedno sa Sretenovićem otišao u Split i ispisao najlepšu istoriju. U poslednjih 7 godina je izjavljivao da je za Crvenu Zvezdu na raspolaganju, ali ga nisu angažovali!? I šta sada? Smeta vam što je pohvalio nečiju privrženost srpskom sportu? I sam uviđam da mnogo stvari u Srbiji nije uređeno na dobar način, ali da su reprezentativci Srbije pristojno i na vreme plaćeni, e pa gospodo, jesu.

banjica

pre 4 godine

Novak je sve ono što bi Srbi trebali biti u 21 veku a nisu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. februar 2020 13:28)

Kako nismo, hipohondara imamo koliko hoćeš :D

miller

pre 4 godine

jeste, igrao "mulac" glavom bas sa 5-6 godina , nego kao svako dete krenes da juris loptu, pa te velika upornosti, rad i trud uz malo talenta odvede na vrh.

banjica

pre 4 godine

Za Novaka sam prvi cuo neke 2004. kada je Srdjan bio gost jedne sportske emisije na RTS-u.
(No1vak, 10. februar 2020 13:23)

16 godina kasnije ti i Boža ste im zahvalni. Obojici su vam našli uhlebljenje hahahahaaaaa

Beoman

pre 4 godine

Ovo je stvarno podnizavajucu i lose i nevaspitano prozivat jedno dete stim podgrdnim imenom bez obzira odakle je dete, koje vere ili koje masti ili ako je cak dete blentavo te izraze neupotrebljavaj. tako nesto samo moze po Rvatskoj i BiH. Izgleda da su bosnjaci prozivali zlatana ibrahimovica polusirovinom, koplanom i mulcem kad je bio dete 14 godina. zalosno i rasisticki maloumno.

NokiJa

pre 4 godine

Jeste slika i prilika, ali ove nove Srbije

Bato, ako ti smeta, ti se vrati u onu "staru" Srbiju...
Samo ne znam na koju tacno mislis? Zutu opljackanu, Slobinu? Ratom razorenu? Titovu? Zbog koje nam se desava sve ovo danas?

Ti samo reci koja je tebi "stara" da znam koliko sam ja jako za ovu "novu".

Sasa

pre 4 godine

Prestao sam da citam kod "celicnog angazovanja".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shigman, 10. februar 2020 15:09) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Bas od toga dela sam nastavio, i bilo mi je drago, ako je istina, da vise i nasi sportisti koji odlaze na Olimpijske igre imaju potrebne uslove za pripreme. Tebi je pomalo politika i preferencije popila mozak. Ostavi se vidjenja loseg u svemu.

Mirko

pre 4 godine

Možeš da osvojiš sve što se osvojiti može bezbroj puta, ali džabe. Elitom te čini vlastiti moralni integritet, a sa njim si opasno ufitiljio, gdine Maljkoviću.

Mile

pre 4 godine

Kakav diletantizam! Novak je i najpametniji sportista svih vremena, i svaki pošten čovek na zemaljskoj kugli je ponosan na takvog dragulja. A mogli ste se makar raspitati šta znači "mulac".

Beoman

pre 4 godine

Ovo je stvarno podnizavajucu i lose i nevaspitano prozivat jedno dete stim podgrdnim imenom bez obzira odakle je dete, koje vere ili koje masti ili ako je cak dete blentavo te izraze neupotrebljavaj. tako nesto samo moze po Rvatskoj i BiH. Izgleda da su bosnjaci prozivali zlatana ibrahimovica polusirovinom, koplanom i mulcem kad je bio dete 14 godina. zalosno i rasisticki maloumno.

Sasa

pre 4 godine

Prestao sam da citam kod "celicnog angazovanja".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shigman, 10. februar 2020 15:09) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Bas od toga dela sam nastavio, i bilo mi je drago, ako je istina, da vise i nasi sportisti koji odlaze na Olimpijske igre imaju potrebne uslove za pripreme. Tebi je pomalo politika i preferencije popila mozak. Ostavi se vidjenja loseg u svemu.

banjica

pre 4 godine

Za Novaka sam prvi cuo neke 2004. kada je Srdjan bio gost jedne sportske emisije na RTS-u.
(No1vak, 10. februar 2020 13:23)

16 godina kasnije ti i Boža ste im zahvalni. Obojici su vam našli uhlebljenje hahahahaaaaa

MIKI

pre 4 godine

Ne razumem pricu. Cela stvar se desava dok je Boza bio trener u Splitu.
To je bilo do 1990. Novak je 1990. imao 2 godine. Znaci ovaj je jos tad procenio da ce Novak biti broj 1. Svaka cast.

banjica

pre 4 godine

Novak je sve ono što bi Srbi trebali biti u 21 veku a nisu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. februar 2020 13:28)

Kako nismo, hipohondara imamo koliko hoćeš :D

NokiJa

pre 4 godine

Jeste slika i prilika, ali ove nove Srbije

Bato, ako ti smeta, ti se vrati u onu "staru" Srbiju...
Samo ne znam na koju tacno mislis? Zutu opljackanu, Slobinu? Ratom razorenu? Titovu? Zbog koje nam se desava sve ovo danas?

Ti samo reci koja je tebi "stara" da znam koliko sam ja jako za ovu "novu".

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime

pre 4 godine

"Imamo veliko razumevanje Vlade, posebno predsednika (Srbije Aleksandra) Vučiha, koji je svojim čeličnim angažovanjem učinio sve da naši sportisti imaju najbolje uslove za pripreme za Tokio"

dovde sam citao, dalje necu. Hvala

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Čitam komentare i vidim da se zaboravlja da je Božidar Maljković oteran kao pomoćni trener Crvene Zvezde i zajedno sa Sretenovićem otišao u Split i ispisao najlepšu istoriju. U poslednjih 7 godina je izjavljivao da je za Crvenu Zvezdu na raspolaganju, ali ga nisu angažovali!? I šta sada? Smeta vam što je pohvalio nečiju privrženost srpskom sportu? I sam uviđam da mnogo stvari u Srbiji nije uređeno na dobar način, ali da su reprezentativci Srbije pristojno i na vreme plaćeni, e pa gospodo, jesu.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Hoće li neko konačno poslati u penziju ovog olinjalog jugonostalgičara koji nijednim potezom nije doprineo srpskoj košarci.

Odurno je više čitati njegove praispovesti iz '76-e. Što bi ti poznavao Jokića, ma idi, šta će ti to u životu. Priča predsednik našeg olimpijskog komiteta o Šolmanu i Buljanu.

Gospode Bože. Pardon, gospe ti sinjske.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Novak je oličenje poštenja(sve stekao mukotrpnim radom i trudom),dobrote(pravljenje vrtića po Srbiji),humanosti...Novak je sve ono što bi Srbi trebali biti u 21 veku a nisu...

HernanZG

pre 4 godine

Imali smo i mi jednoga kojemu su hrvatski mitomani predvidjali da ce bit bolji od Novaka Djokovica i da je svjetsko tenisko cudo stoljeca.Za razliku od vasega Djokovica koji postaje najveci tenisac u povijesti,nas je mulac doslovno to i ostao,mulac.Rijec je naravno o Borni Coricu.On je ocito najbolji primjer koliko Hrvati zive u zabludi desetljecima i promoviraju nesta sto nemaju i tako je u svim sferama drustva.Kad se samo sjetim zabluda kako cemo zivjeti bolje kad udjemo u Europsku Uniju.U Hrvatskoj nikad nije bilo gore od te 2013.godine.,ali tko ga to interesira sada.Bitno je bilo napuniti gradjanima glave da ce se dogoditi nesto sto nece.

shime split

pre 4 godine

Ahh ja se tako sjecan dana kad sam bia mali, stari moj me nagovara izjutra da idemo da izvlacimo benzin iz brodica JNA sto su bili vezani u luci. Ja sam mu reka ALO ca ti je stari oli me pusti na mir .. pa sam otisa dolje kod Marjana i tama sam ti sria Skrcuna, oridjinala starog. Mi smo ti taka otisli malo da izvlacimo ciple na plutu i ja odjedja ti meni krene da cupa , poslje malo borbe ja ti izvucem kernju od cetiri kila. Nikad necu zaboravit tu ribu, i u tom trenutku je meni Skrcun uza za ruku i rekao mi da ce se roditi u Beogradu prvak svita.

antiDebil

pre 4 godine

Ah ta naknadna pamet i to pro*ravanje nakon vise godina, ovaj je izgleda sampion u tome. 25 godina nije kosarkaski trener, odbio je da trenira fmp IDEU i reprezentaciju Srbije, pa kada to vec ne radi ajde da se malo pr*serava i da prica price !
Samo jednog coveka sam cuo da unapred daje izjave, da se ne pravi pametan nakon 15 godina i da se te njegove izjave ostvaruju. Zato je valjda njemu i zabranjeno da radi u ovom banana imaginarijumu a pozeljni su ovakvi isprdci, poput ove karikature !!

čovek si kada bole tuđe rane

pre 4 godine

Boža zna kako je došao tu gde jeste i koga mora da pomene u svakom intrvjuu, zbog toga mi je muka kad god ga vidim...

No1vak

pre 4 godine

Za Novaka sam prvi cuo neke 2004. kada je Srdjan bio gost jedne sportske emisije na RTS-u.Nisam obracao paznju o cemu prica,pogotovo sto je sad vec bilo davno,ali znam kroz maglu da je spominjao njegove juniorske rekorde.Ponovo sam cuo za njega u januaru 2005. kada se prvi put pojavio na GS i ubedljivo izgubio od kasnijeg pobednika Safina.Secam se priloga iz Dnevnika kako bespomocno trckara na terenu dok ga Safin samo seta svojim ubitacnim udarcima.Prvi Novakov mec koji sam odgledao sa posebnom paznjom bilo je 3.kolo Vimbl. protiv Grozana 2005..I tu sam ustvari tek prvi put video na delu taj ultratalenat o kome se sve vise pricalo.Izgubio je 3-1 ali je napravio nekoliko odlicnih poteza za koje sam pomislio su visok nivo igre za tako malo godina.Samo mesec dana ranije svetom je odjeknula pobeda 19-godisnjeg Nadala na RG.Secam se slike kako pozira sa peharom a gomila bliceva oko njega seva.Odmah se setih Djokovica,shvatim da su skoro generacija a Rafa je vec sampion i to me je obeshrabrilo malo.Medjutim,tek ustvari danas shvatam koliko je u Novakovoj karijeri bas sve doslo u pravo vreme.Da je kojim slucajem bio toliko dobar da vec sa 18,19 bude taj nivo,verujem da bi se ranije zasitio svega i mozda tako mlad mentalno podbacio pod pritiskom.Ovako je upravo ta glava odigrala kljucnu ulogu u svemu sto je napravio,jer je istovremeno sazrevao i mentalno i igracki i nije ga obeshrabrilo 3.mesto sa kog skoro 3 godine nije mogao da napravi korak vise.Nista kod Novaka nije slucajno.

miro split

pre 4 godine

Ja se sićan ka momak da se u Splitu pričalo o nekom malom koji se rodija prije par dana u Srbiji i da će to dite čim malo naraste postat najveći teniser na svitu.
Bila je riječ o onom Jokiću.
A, šta da je izabran tenis umisto košarke sigurno bi bija najveći teniser svih vrimena.

dragan

pre 4 godine

Novak je oličenje poštenja(sve stekao mukotrpnim radom i trudom),dobrote(pravljenje vrtića po Srbiji),humanosti...Novak je sve ono što bi Srbi trebali biti u 21 veku a nisu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. februar 2020 13:28)

Pricas gluposti, kao da je Novak jedini svetao primer u Srbiji. Ima puno vrdnih, postenih uspesnih ljudi u Srbiji. Jedino sto vecina radije gleda sve sto je lose.

Урке

pre 4 godine

Колико вас има аналних алпиниста боже драги.. Понестаје ми страница а записујем вас, кад ова пошаст прође да будете упамћени.

Pevac

pre 4 godine

Podržimo Djokovića našeg Djoku! Napred Djoko, Nolovci svi za Djoku!!!
(Labud, 10. februar 2020 14:05)

Za Djoku jedino i mozes da nas uhvatis federeretardcicu!

Ne verujem nista politicarima

pre 4 godine

Ne vredi , ne moze poltron koji je nezasluzeno na celu OK Srbije a da ne spomene svog gazdu i da mu se ne poltronise.......sreca pa Novak ne zeli da ima ikakva posla sa njima i drzi ih na debelom rastojanju......

Dragan

pre 4 godine

16 godina kasnije ti i Boža ste im zahvalni. Obojici su vam našli uhlebljenje hahahahaaaaa

Tebi uhlebljenje ne treba jer ti redovno dobijaš sendviče ili jedeš nešto drugo...

Dragan

pre 4 godine

Noleta za predsednika
 (mikiman, 10. februar 2020 14:14) 

Nama ovakvim kakvi smo, ni 1000 Đokivića ne bi pomoglo. To bi bilo kao kad bi pokušali da zasladimo okean kašikom meda.

Joe

pre 4 godine

Cemu dovodjene u bilo koji kontekst Novaka Djokovica sa, trenutnim, predsednikom Srbije? Kakve veze Djokovicim ima sa njime? Osim da se stvori utisak da je i Djokovic deo "ekipe" da i on "podrzava napore..."? Maljkovic neka se zahvaljuje kome hoce i neka se ulizuje svojim partijskim nadredjenima..ali neka ne uvlaci u taj glib Novaka Djokovica.

CroFed

pre 4 godine

@dule

Zapravo je Novak tjedan ranije osvojio prvi naslov u Nizozemskoj, očito da je i umor uradio svoje. Nadam se da će još jednom doći u Umag jer ga publika tamo zaista obožava a i sam turnir je valjda među 3 najbolja u 250 kategoriji, ništa mu neće faliti

Zeitgeist Antibalkanac

pre 4 godine

Kod Novaka mi se najviše sviđa što svoj patriotizam dokazuje umjerenošću,odmjerenošću,pameću , poštovanjem prema drugima,pogotovo u komšiluku.To je pravi patriota koji cijeni svoje,ali i poštuje tuđe.On ne dokazuje svoju ljubav prema svome narodu mrzeći druge,nego naprotiv,izdiže se svojom elokvencijom.Sretna ti je majka što te je rodila Novače,a i mi svi navijači tvoji koji te volimo prije svega što si dobar čovjek,a tek onda Srbin.Da si nam živ i zdrav i da te zdravlje i sreća prati u životu.

PSL

pre 4 godine

Još da dodam ovako kako je Maljković rekao ispada da do sada naši sportisti nisu nikad videli olimpijske ige dok se nije pojavio vođa. Pa eto sad da se malo klanjamo veličanstvu.

miller

pre 4 godine

jeste, igrao "mulac" glavom bas sa 5-6 godina , nego kao svako dete krenes da juris loptu, pa te velika upornosti, rad i trud uz malo talenta odvede na vrh.

Mile

pre 4 godine

Kakav diletantizam! Novak je i najpametniji sportista svih vremena, i svaki pošten čovek na zemaljskoj kugli je ponosan na takvog dragulja. A mogli ste se makar raspitati šta znači "mulac".

Goran,Dusseldorf

pre 4 godine

Šjor Niki Pilić je još tijekom 2001.godine kada je Nole bio na njegovoj Akademiji u Munchenu svojim suradnicima i prijateljima pričao kako ima kod njega treniraju dvaju vrlo talentirana igrača koji će biti top 5 ranking
svjetskoga tenisa.Čak je za jednog od njih dvaju rekao da ima talent za prvo
mjesto jer je u to vrijeme bio i single i momčadski juniorski prvak Europe ispod 14 godina.Bili su to Latvijac Ernests Gulbis i ovaj drugi Novak.Znam to jer je firma mojega brata suradjivala sa njegovom Akademijom u to vrijeme.

dule

pre 4 godine

Prvi ozbiljniji Novakov meč je bilo finale u Umagu 2006., protiv Vavrinke koje je novak predao zbog problema sa disanjem. Kako sam se tada nervirao i pomislio "ovaj sa ovako kratkim plućima neće daleko dogurati"

Ivan M

pre 4 godine

Imam druga koji je rod sa Ivanom Ljubičićem, i on mi je pre 10-12 godina rekao da mu je Ljubičić kazao još mnogo pre toga da će Novak biti broj 1 na svetu, dok je Novak još bio junior. Njegov talenat je bio nesporan, i sva sreća što ga ništa drugo nije omelo na putu. Siguran sam da ima sličnih talenata koji što zbog glave što zbog okolnosti nisu mogli dalje (recimo Gulbis ili Monfis).

PSL

pre 4 godine

Bože ni jedana izjava o bilo čemu ne može da prodje bez pomena velikog vođe. Pa nije Srbiju njemu u nasledstvo ostavio ni tata ni deda. Nije on ama baš ničim doprineo da bi bilo ko iz Srbije bude uspešan sportista. Svi oni su uspela zavaljujući svojim porodicama, svojim talentom i radom. Molim ove što daju izjave da u jednoj rečenici nestavljaju njegovo ime pored ovako inteligentnih, školovanih i uspešnih ljudi.

Bjelovarsko djete

pre 4 godine

Nole je Goranu Ivanisevicu skupljao loptice kada se Goran spremao za Wimbledon 2001. u Pilicevoj akademiji u Njemackoj koji ce kasnije osvojit.Danas je Goran Noletu savjetnik i trener u Noletovom pohodu ka naslovu najboljega u povijesti.Cudan je svijet.Pozdrav dobronamjernim ljudima!

antiDebil

pre 4 godine

Kako je lijepo pricati o Novaku Djokovicu, kako lako, kako su svi pametni. Nego, Bozo, reci ti nama o kosarci u Srbiju, o npr. mladjim kategorijama, gdje je jedna Finska strah i trepet za sve nase mladje selekcije. Pa nam reci o trudi i radu gospodina koga ste pomenuli i kako smo to od velesile sto se tih kategorija tice postali jedna prosjecna ekipa. A za Novaka se ne brinite.
(kakone, 10. februar 2020 15:04)

Pricace on o danasnjim mladjim kategorijama, ali za jedno 20 godina !
Uskoro ocekujem da pocne da govori o Jokicu, kako je on video jednog malog, debelog klinca koji mnogo voli da jede burek i cevape, koji je pritom neverovatno talentovan za kosarku. Bozo mu je rekao ,,mali, pratim te vec neko vreme i mogu ti reci da moras da smanjis sa burekom, da nastavis da treniras i ako to uradis jednog dana ces postati najbolji centar nba lige !" Legenda kaze da se mali Jokic samo nasmesio i da je povecao dozu na 2 cetvrtine. Tek kasnije kada mu je burek dojadio na povrsinu su isplivali njegovi kvaliteti i postao je to sto mu je Bozo predvideo...
Sto bi neko danas govorio o mladim talentima kada je ovo mnogo lakse ? Ako nesto kazes postoji mogucnost da pogresis, pa da te neko podseti na to jednog dana, mozda ti se bude i smejao, posumnjao u tvoje poznavanje materije itd itd itd...

kakone

pre 4 godine

Kako je lijepo pricati o Novaku Djokovicu, kako lako, kako su svi pametni. Nego, Bozo, reci ti nama o kosarci u Srbiju, o npr. mladjim kategorijama, gdje je jedna Finska strah i trepet za sve nase mladje selekcije. Pa nam reci o trudi i radu gospodina koga ste pomenuli i kako smo to od velesile sto se tih kategorija tice postali jedna prosjecna ekipa. A za Novaka se ne brinite.

Mirko

pre 4 godine

Možeš da osvojiš sve što se osvojiti može bezbroj puta, ali džabe. Elitom te čini vlastiti moralni integritet, a sa njim si opasno ufitiljio, gdine Maljkoviću.